geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
994. Rezső-sziget (GCTVT)
A templom
A templom
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7

Szélesség N 47° 28,756'
Hosszúság E 19° 5,705'
Magasság: 118 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2004.06.25 16:15
Utolsó lényeges változás: 2008.03.15 17:53
Utolsó változás: 2019.12.05 10:54
Rejtés típusa: Multi geoláda (4V)
Elrejtők: zsorzs
Felhasználó: Adoptálható ládák
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Megtalálások száma: 1609 + 16 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.0 megtalálás hetente


WAP:
4 pontos multi, kb. 300 m séta.
1. N 47° 28,756 E 19° 05,705 = szobor (kör alakú tábla feliratának legalsó sora)
2. N 47° 28,775 E 19° 05,685 = kőoszlop (legkisebb évszám, 4 jegyű)
3. N 47° 28,764 E 19° 05,764 = emlékfa (tábla legalsó sorának első betűje)
4. N 47° 28,736 E 19° 05,757 = dombormű (balról a harmadik dombormű alján lévő szöveg első betűje)
Jelszóképzés: 1-2-3-4 jelszórészlet egymás után.
WAP vége

Ez egy örökbefogadható geoláda. Ha szívesen lennél a gazdája, kérlek, keress meg!
Ha egy árva ládát szívesen gyógyítanál, ha van rá módod, előtte vedd fel a kapcsolatot a LádaDokikkal.
Ha csak a helyszínen derül ki, hogy a gazdátlan láda gyógyításra szorul, segíts rajta bátran! Változtass azon, amin szükséges! Ha akarsz, találj ki új jelszót, keress a közelben egy jobb rejteket!
A megváltozott adatokat juttasd el minél hamarabb az Adoptálható ládák felhasználónak!
Köszönjük a közösség nevében! :)A ládába TravelBug nem helyezhető. Azért, mert nincs is valódi láda, he-he-he...

Megközelítés:
3-as metróval a Nagyvárad térig, onnan gyalog vagy az 1-es villamossal a Népligetig, majd Könyves Kálmán körútról az Elnök utcán keresztül vagy valamelyik ezzel párhuzamos utcán át érhető el a célpont: Rezső tér. Természetesen kerékpárral vagy autóval is könnyen megközelíthető.

Láda leírása és a jelszó:
Ez egy 4 pontból álló "vérbeli" multi (virtuális) láda. Az egyes pontokon leolvasott jelszórészleteket kell egymás mellé írni és már lehet is logolni. A séta útvonala:

1. Géza fejedelem szobor (ez szerepel a fejlécben)
 N 47° 28,756' E 19° 5,705' 118 m [GCTVT-1]
Jelszórészlet: a kör alakú tábla feliratának legalsó sora, 8 betü

2. Kőoszlop
 N 47° 28,775' E 19° 5,685' 118 m [GCTVT-2]
Jelszórészlet: a kőoszlopon látható legkisebb évszám, 4 jegyű

3. Emlékfa
 N 47° 28,764' E 19° 5,764' 119 m [GCTVT-3]
Jelszórészlet: az emlékfa előtti tábla legalsó sorának első betűje

4. Dombormű
 N 47° 28,736' E 19° 5,757' 120 m [GCTVT-4]
Jelszórészlet: A templom falán található (ha szemben állsz a templommal, akkor jobb oldalon) balról a harmadik dombormű alján lévő szöveg első betűje

A parkot kellene körbejárni, ez a feladat. A négy pont lejárása legalább 300 m gyaloglással jár, ezért csak vállalkozó szellemű ládavadászok induljanak el erre a nagy expedícióra! Van még egy rossz hírem: nem lesz szükség függvénytáblára, zsebszámológépre sőt logarlécre sem. Aki kalandra vágyik, vegyen egy Füles-t a közeli újságosnál vagy kérjen egyet (fülest) valami rosszarcú embertől (ez utóbbiért még fizetni sem kell)...

Miért ez a városi virtuális? (már megint...)

Mit keres itt egy természetkedvelő kesser? Mindenki mást... Először is bosszantani szeretném a Városi Multi-ellenes Liga tagjait. Részükre felajánlom, hogy amennyiben e-mailben megkeresnek, postafordultával küldöm a jelszót, ne kelljen átélniük azon kínokat, melyek a helyszínt felkereső kessereknek jutnak osztályrészül. Csak mellékesen jegyzem meg, egy mindnyájunk által ismert Nagy Kesser lakik a közelben....

FIGYELEM!
Nem mindegyik kép készült a helyszínen!

(Amennyiben valóban jártál a helyszínen, aránylag könnyen kitalálhatod, mely képek nem illenek ide a városba.... Szenvedjenek a netkesserek!)

A Józsefváros ezen része, az un. Tisztviselőtelep egy helytörténeti szempontból érdekes mikrokörnyezet, amelyet a kistolmácsi versenyre történő indulás előtt fedeztünk fel, amikor egyik csapattagunkat vártuk. A péntek délutáni örült forgalomban találtuk ezt a "szigetet", ahol nyugalom, szépen gondozott park, csend és egy jó nagy templom fogadott bennünket. Így lett Rezső térből Rezső-sziget a láda neve. Ha időtök engedi, sétáljatok egyet a környező kis utcákban vagy keressétek fel a közeli Népligetet, Orczy-kertet, ráadásul ott nem csak virtuális ládák vannak.

Tisztviselőtelep

Az 1883-ban alakult Budapesti Tisztviselők Házépítő Egyesülete a Józsefváros közvetlen közelében megvásárolt egy több mint 30 000 négyszögöl nagyságú, akkor még Kőbányához (X. kerület) tartozó területet. Az itt kiparcellázott 117 házhelyen épült meg Bobula János tervei alapján az ún. Tisztviselőtelep. Az egyenként 250 négyszögöles telkeken legfeljebb egy emeletes ház épülhetett két lakással, amelyikből az egyiket kötelezően az építtető (tulajdonos) tisztviselőnek kellett használnia. Az építkezés költségeit hosszú lejáratú (38,5 év), kedvező kamatú bankkölcsön, kivitelezői előleg és az építtetők befizetései fedezték. A telep építése az 1911-ben elkészült gimnáziummal és az 1932-ben felszentelt római katolikus templommal (Rezső téri templom) fejeződött be. Az 1950-ben a VIII. kerülethez csatolt városrész ma is őrzi korabeli hangulatát, egyike a legegységesebben megmaradt és leghangulatosabb pesti negyedeknek. Ez alól csak az Üllői úti része és a Nagyvárad tér a kivétel. Ez utóbbin építették meg Budapest egyik legmagasabb épületét, a SOTE (Semmelweiss Orvostudományi Egyetem) 24 emeletes Nagyvárad téri épületét.

Tisztviselőtelepi Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Plébániatemplom
(épült 1931-ben)

Története:

A Tisztviselőtelep 1886-1887 között épült. A hívek számának megnövekedése miatt kicsinek bizonyult a közeli Golgota téri kápolna (az 1960-as években felrobbantották). A telepen új templom építése vált szükségessé, amelyhez a Szent István Fillér-Egyesület gyűjtötte a pénzt. Ferenc József is jelentős adománnyal segítette az építkezést.
Az első pályázatot Lechner Ödön román stílusú templomtervével nyerte meg, a háborús viszonyok azonban nem kedveztek a templomépítésnek. Az első világháború után a pénz elértéktelenedett, ezért újra kezdték a gyűjtést. Az új terveket Kismarty-Lechner Jenő készítette. 1924-ben tették le az alapkövet, és 1931-ben, Magyarok Nagyasszonya ünnepén szentelték fel a templomot (ezt az ünnepet XIII. Leó pápa ajándékozta nekünk a Millenium alkalmából). A második világháborúban megsérült a kupola és az orgona, a háború után kívülről renoválták.

Leírása:

Görög kereszt alaprajzú, klasszicizáló empire stílusban tervezett kupolás épület, oszlopos előcsarnokkal. A kupolában felirat hirdeti, hogy a templom Magyarok Nagyasszonya tiszteletére és I. Ferenc József emlékére épült. A felirat alatt a négy evangélista domborművét helyezték el.
A főoltáron a Magyarok Nagyasszonya látható a Szent Koronával, ölében a gyermek Jézussal.
A Szent Antal oltár képét Unghváry Sándor, Kis Szent Teréz oltárképét Feszty Masa készítette. A kép alatt a Trianonra emlékeztető festmény tölti ki a teret Burgenland, Felvidék, Erdély és a Délvidék egy-egy jelentős épületével jelezve. A bejárattól jobbra a Jézus Szíve kápolna, balra a Szent József kápolna nyílik. A kápolnák szobrait, a szószék domborműveit Füredi Richárd készítette. A bejáratnál álló Szent Antal szobor a legrégibb adomány, a templom felépítése előtt használt barakkból hozták ide. A szószék mellvédjén Jézus életéből vett jeleneteket látunk. A keresztelőkút bronz tetején Keresztelő Szent János szobra áll. A külső és belső díszítések ősmagyar motívumok felhasználásával készültek. A templom falfestésének tervét neves művészek készítették, azonban pénz hiányában ez sohasem valósult meg.
A kupola háború sérüléseinek kijavítása és festése 2002-ben történt. Ha képes voltál idáig elolvasni a leírást, jutalmul itt a jelszó: alkotasa1917tk. A templom mögött áll a Golgota téri, elpusztított szobrok másolata és a két megmaradt stáció. A keresztút többi állomása az 1970-es években készült templom külső falában, kétoldalt van elhelyezve.

Most már ne rongáld a szemed olvasással, irány ládázni!

A körtúra hossza: kb. 300 m

Szép időt, jó kedvet kíván: zsorzs
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (1127 db): környezet: 4.25 rejtés: 3.94 web: 4.33 átlag: 4.17

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 - van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Ily 2019.11.29 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Miután a népligeti ládát nagy nehezen megtaláltam, abba kellett volna hagyni a ládázást de olyan közel voltam a Rezső-szigethez, hogy gondoltam belefér. Örülök, hogy megtaláltam, tényleg szép a tér. A vádlim végül is hétfőre megbocsátották az öt órás sétáért.

IMG_20191129_112112 
julcsapulcsa 2019.11.25 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam! [Geoládák v3.0.0]

Syn_yeti 2019.11.24 22:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.03
Kellemes kis park a "nyócker" szélén. Köszönöm, hogy megmutattad!

ystray 2019.11.23 15:05 - Megtaláltam
megvan :)

kosztii 2019.11.21 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

majoros 2019.11.21 13:28 - Megtaláltam
újabb munka közben talált láda: ) [g:hu 1.6.4]

Mimi&Roli&Levi 2019.11.21 13:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Ma már az 5.
Köszönjük :)

MI0505 2019.11.19 09:53 - Megtaláltam
Koncert utáni sikeres kincskereső túra 😁

Bobby Holmes 2019.11.16 10:20 - Megtaláltam
Az Orczy kert északkeleti oldalától indultam a keresésre, egy laza séta után pedig összeszedtem a pontokat. Ez a 200. ládám!! Köszönöm a rejtést!

Hikiki01 2019.11.11 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zugi 2019.11.10 22:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ha már a mai esős vasárnap miatt nappal nem tudtam kijutni a természetbe, adódott, hogy este nézzek el sötétben is levadászható ládákért. A GCtksz mellett ez volt a másik közeli, sötétben is ajánlott láda.
Nos ez a multi ahogy látom eredetileg még az ősidőkben poénnak indult, de összességében hálás vagyok, hogy létrejött, mert Budapest egy olyan pontjára hozott el, ahol talán ha csak egyszer véletlenül egy dugót kikerülő navigációs útvonalon keresztűlhúztam. Most itt megállva nagyon tetszett az egész környezet. A monumentális templom és a nagyon hangulatos és gondozott tér körülötte. Igazi őszi esti, novemberi hangulat volt. Jók voltak az esti lámpák fényei a színes leveleiktől még nem megszabadult fákon egy egész napos eső után.

IMG_20191110_221839_resize_2IMG_20191110_222054_resize_2
IMG_20191110_222114_resize_2IMG_20191110_222527_resize_2_2
IMG_20191110_222156_resize_2IMG_20191110_222208_resize_2
IMG_20191110_222753_resize_2IMG_20191110_222943_resize_2
IMG_20191110_222953_resize_2IMG_20191110_223007_resize_2
kocsisjozsef74 2019.11.03 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.0.0_beta_17]

anzsu7 2019.11.03 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.0.0_beta_17]

Davestator 2019.11.02 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Karaliosz 2019.11.01 13:27 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v2.2.5]

KS01 2019.10.29 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.67
Végigjártam, köszi!

Szívósék 2019.10.20 19:41 - Megtaláltam
Köszönjük!

oryszcsak 2019.10.15 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Maxi613 2019.10.11 11:03 - Megtaláltam
Köszi!

Ampulla 2019.10.10 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

HZsoti 2019.10.09 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.26
köszi a rejtést

Csureszh 2019.10.09 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Körbejártam, fényképeztem,összeraktam.

10yei 2019.10.06 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.29
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gyuluska74 2019.10.06 14:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20191006_130539IMG_20191006_130531
btamas 2019.10.06 09:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

robeebee 2019.10.04 20:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2019.10.04 15:39 - Megtaláltam
Pesti túristáskodás HRita, KesserHercegnővel! Szépen gondozott tér, impozáns templommal. Jó lenne majd látni belülről is... Köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

HRita 2019.10.04 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

laszloistvan 2019.10.04 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Green Eye 2019.10.01 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Anita&Gabi 2019.09.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltuk. :-)

Soma00 2019.09.25 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Jaroy 2019.09.21 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk kösszi a rejtést :)

GRegina 2019.09.21 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

egyenlet 2019.09.19 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

tandrew 2019.09.01 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Edizon 2019.08.27 09:55 - Megtaláltam
Megvan

Minki 2019.08.21 12:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

g-tabe 2019.08.19 17:46 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

JhsGabor 2019.08.15 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BT_pro 2019.08.13 14:59 - Megtaláltam
Megvan köszönöm a játékot!

-lac- 2019.08.10 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kiscseri 2019.07.23 20:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

U-111 2019.07.21 22:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Seldon86 2019.07.19 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Jaksi74 2019.07.11 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Mauuu77 2019.07.08 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Xixa és Pocok [Geoládák v2.2.5]

nikk.nikk 2019.07.04 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

PardiAndi 2019.06.29 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel. Köszönjük a rejtő segítségét, a 4. pontnál elnéztünk valamit. :(

feherg 2019.06.26 17:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Kedves Rejtő!

Tényleg egy "sziget". Csalódtam nagyot a térben, - pozitív csalódás volt. Egy zöld nyugalom sziget. Innen indult az FTC, itt él a mai napig Szenes Andrea, itt születtek a Szenes slágerek. Egy zöld, árnyékos nyugalomsziget, egyedi hangulattal. El kell ide jönnöm a Szenes Iván emlékkoncertre is!!!!!
Köszönjük az ötletes multit!

kalker 2019.06.20 16:52 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.33 súly: 2.04
Köszi :)

orszagoskek 2019.06.14 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.37
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! Nekem valami miatt csak az ékezet nélküli verziót fogadta el. Rezső a rejtés óta már magyarosította a nevét. ;) Tamás [Geoládák v2.2.5]

 
Robeesz 2019.06.10 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mona23 2019.06.06 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pálesz88 2019.06.05 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

AliceSky 2019.06.05 09:05 - Megtaláltam
Kutatásmódszertan vizsgám volt ma - haláli-, és még az időpontot is elnéztem, így 2 órával korábban keltem :O gondoltam, ha már így jártam, legyen valami értelme is ennek a napnak.. És megérte, nagyon tetszettek a növények a parkban. A ládatalálat vajon beváltható vizsgajegyre? :D
Köszi a rejtést! :)

ther 2019.05.01 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lukovszkil 2019.04.30 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, nagyon tetszik, Köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

Zsoland 2019.04.26 14:23 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

0102
pedro750 2019.04.22 19:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megtaláltam! Köszi a rejtést!!!

32D097D6-0C1A-4531-A8DD-998D5D69DF12 
zoldbeka 2019.04.22 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Bazs79 2019.04.17 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsizsi60 2019.04.15 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Geggento 2019.04.11 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsuzska74 2019.04.01 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtélyt!

erdei.laszlo 2019.03.22 23:03 - Megtaláltam
Qwerty

zoknikobold 2019.03.22 19:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ???? [Geoládák v2.2.5]

jegesmedve137 2019.03.16 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tosiv 2019.03.15 16:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltam, kösz

adamtoth0412 2019.03.15 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bazsiking23 2019.03.14 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

deakgabor1990 2019.03.14 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bekrisz 2019.02.08 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szibella 2019.02.04 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Invictus3 2019.01.28 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megvan, köszi!

Sheep2018 2019.01.18 21:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

1roka1koma 2018.12.29 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.69
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

fodorka59 2018.11.21 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. A Heim Pál Kórházba mentünk az unokámmal. Milyen szerencse, hogy a közelben is tudtunk ládázni.

IMG_6714IMG_6720
IMG_6724IMG_6730
IMG_6734IMG_6753
Laura97 2018.11.13 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Antonx 2018.11.13 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hokuszpok 2018.11.08 17:22 - Megtaláltam
Köszi

Kovács Beni 2018.11.08 17:20 - Megtaláltam
Köszi

pyrosz 2018.11.06 12:13 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :)
Kellemes séta. [Geoládák v2.2.5]

porto 2018.11.06 12:12 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :)
Közösen összerakruk a gyönyörű napsütésben :-)
[Geoládák v2.2.4]

Pikipiki 2018.10.28 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.81
Megtaláltam!

Matita 2018.10.28 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

golyakr 2018.10.28 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Felcser 2018.10.20 13:43 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.
Minimulti :)

Pörölyke 2018.10.10 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.45
Ha csak egy pici időtök van, akkor tökéletes ez a kicsi park.
Köszönjük! E nélkül sohase jöttünk volne el ide.

kaldigeza 2018.10.08 21:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

pöcök 2018.10.06 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) [Geoládák v2.2.4]

bojlizoli 2018.10.02 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
40 éve élek Pesten véletlen keveredtem erre. Nem is gondoltam, hogy ilyen van a város szívében. AZ egész telep csodás nem egy 'tipikus' 8ker

zsubamba 2018.09.28 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Lustadick123 2018.09.21 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

lovasvadasz 2018.09.18 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :)

vikacsu 2018.09.12 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Spangarázs 2018.08.18 19:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

mr.bandesz 2018.08.18 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.92
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

coteacote 2018.08.11 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 2.30
Összeraktuk köszönjük.

zoli86 2018.07.24 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Tonykopter 2018.06.25 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Felleltem! Köszönöm!

Nadalandy 2018.06.23 16:42 - Megtaláltam
Szépkörnyék ;) Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

stikli08 2018.06.16 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vgaabor 2018.06.03 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Panka kirándul 2018.06.03 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

erdeisz 2018.05.30 18:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Megtaláltuk.

vaterlo 2018.05.27 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Női futóversenyen voltam kísérő a Népligetben. Két futás között ugrottam át megkeresni a ládát. Köszi a rejtést.

Odin94 2018.05.25 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Köszönjük a lehetőséget! Nagyon jól elhelyezted a pontokat, sikerült mindent bejárni azt hiszem! :D
Kirándulós, ládagyűjtögetős napot néztünk ki, egész napra Pesten ráadásul! Közeledtünk a nap végéhez, de még ez pont belefért kényelmesen.

Brigus 2018.05.24 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

erdosimi 2018.05.24 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

majeri 2018.05.20 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

johnnycache 2018.05.19 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Köszönöm az élményt! :-)

nonow22 2018.05.10 15:43 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.81
Megtaláltam, köszi, hogy megmutattad ezt a rejtett teret! :)

Elovien 2018.05.06 06:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

PetyCamino 2018.05.03 19:19 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.52
Meglett, szép park

spanyesz 2018.05.01 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.79
Megtaláltuk, köszönjük!

Petrav 2018.05.01 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.79
Megtaláltuk, köszönjük!

Szamoska 2018.04.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Nagyon jó kis multi, ami bemutatja az egész teret. Köszönöm, hogy elkalauzoltál ide!

pappcsalád 2018.04.12 18:01 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.4]

jager250372 2018.04.10 07:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

BouLache 2018.03.28 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Remekül bemutatja a teret a multi. Ez volt ma az utolsó állomásom! :) Köszi!

Zolas21 2018.03.24 16:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Popeyemazsi 2018.03.13 16:57 - Megtaláltam
Új információ a Fradi alapítóiról. Köszönjük a rejtést [Geoládák v2.2.2]

Ásványvadász 2018.02.16 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y]
Szép templom.

Hubbi barátai 2018.02.11 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vlaci57 2018.02.04 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Ksandor96 2018.02.04 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Köszönjük a lehetőséget.

geoládászok 2018.01.29 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Kellemes hely, jó látnivaló!

matyassyd 2018.01.20 17:39 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Gibix75 2018.01.20 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Laminsio 2018.01.20 08:25 - Megtaláltam
Köszi

mulder2197 2018.01.15 05:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

Kobaljov 2018.01.12 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

csaba159 2018.01.07 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2018.01.05 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bamse 2018.01.05 09:28 - Megtaláltam
Pár budapesti multi volt a mai terv. Ez lett az első. Hangulatos kis park, könnyen megtaláltam, amiket kellett. Az utolsó pont előtt kicsit elszomorított a 60 éve kivégzett Tihanyi Árpád búcsúlevele. Köszi a lehetőséget!

Bonbonetti 2017.12.30 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.0.1]

Artemix 2017.11.26 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gab.szalontai 2017.11.12 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi. Szép ez a templom.

FreEve 2017.11.09 21:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk mind a négy pontot! Erről a templomról eddig nem is hallottam, kár lett volna nem megnézni, nagyon impozáns! Köszönöm az élményt! :)

GBoys 2017.11.09 21:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

HorSz 2017.11.05 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Nagyon jól szórakoztam, barátságos, nyugodt környéken van.

Évi&Zoli 2017.11.04 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.84
Ameddig a lányok shoppingoltak,(...nekem nem erős oldalam) bekóboroltam a környék utcáit. ....de Évi nélkül nem az igazi! Köszönjük!

caffeldorado 2017.11.03 09:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
A környéken volt dolgom, mivel volt még egy kis időm, nem akartam haszontalanul eltölteni, ezért körüljártam ezt a rövid multit. A nyugalom kis szigete a nyüzsgő várostól nem messze.
Köszönjük a rejtést!

csacsicsiga 2017.10.21 16:24 - Megtaláltam
Gábor és Bia

VINAX 2017.09.23 17:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
★Viki & Axl★

[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fodor8peter 2017.09.21 11:49 - Megtaláltam
Mediterrán ciklon tombolt, nem sokan voltak a parkban. A Heim Pál kórházzal gyökérkapcsolt láda. :)

gege68 2017.09.09 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mizo6869 2017.09.04 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Kellemes kis séta.

Mgota 2017.08.23 15:22 - Megtaláltam
Köszönöm,hogy megmutattad! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MedvegyT 2017.08.17 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

larzen 2017.08.13 11:35 - Megtaláltam
Míg a fiammal a fülészeti ügyeletre vártunk... [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nikicsu 2017.08.02 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

ellfelek 2017.07.28 15:00 - Megtaláltam
Az utolsó pont mára... Érdekesség hogy mostanában sokat voltam itt az Elnök utcában ping-pongozni.. :) De a ládát csak most iktattam be egy kis városi biciklizés alkalmával.
Köszi a rejtést!

alat300 2017.07.28 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.75
megvan!

JimmyZ 2017.07.23 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Megtalálva, köszönöm a lehetőséget!

CsKriszti 2017.07.22 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.07.08 12:29 - Megtaláltam
Éjszakás műszak előtti ládázás.
Köszi a lehetőséget.

mackomisi12 2017.06.13 22:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.19
Köszi a rejtést, szép helyre hoztál.
Köszönet ajobi-nak a segítségért!

Bubu_83 2017.06.13 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltam, köszi. Ötletes, nem túlbonyolított multi. Tetszett.

20170613_13534320170613_135622
H+W 2017.05.28 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Benics 2017.05.28 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ajobi 2017.05.24 17:00 - Megtaláltam
Első multi. Jó társaságban, visszatérő környezetben ;) Köszönöm!

Lacix 2017.05.24 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Lacix
#43

Toth417 2017.05.20 19:08 - Megtaláltam
Egy tenyérni parkban négy virtuális munkapont. Ilyenből kellene vidékre is sok, és máris kisebb lenne Budapest ládafölénye. Egy zárlóláda azért kellene. Köszönöm a rejtést!

GYEZegzug 2017.05.20 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.15
Közgyűlés előtt rövid ládázás.Köszi szépen a lehetőséget.

P_20170520_090903P_20170520_091147
P_20170520_091500P_20170520_091857
ottgyuri 2017.05.19 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megtaláltam

pcguru és Mirci 2017.05.18 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi

Ziziperec 2017.05.14 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.17 súly: 3.41
Megvan! Köszi!
TFTC

Szekat 2017.05.14 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

somga 2017.05.13 16:00 - Megtaláltam
Hangulatos tér, köszönjük!

Mangó 2017.05.06 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.67 súly: 2.20
Mango csapat koszoni a rejtest

ErdőCsöndje 2017.05.01 09:16 - Megtaláltam
Nagyon szépen rendben tartott tér, sok szép gondolattal. Tetszettek a keresztút stációinak rendhagyó feliratai és az '56-os Tihanyi Árpád búcsúlevele is. Köszönöm!

GSdriver 2017.04.21 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Grzimek20 2017.04.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.60
Környezet elég szennyes, rejtés jó, köszönjük.

CocimiT 2017.03.20 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bubac 2017.03.19 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2017.03.19 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönet a rejtésért. :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Cler 2017.03.13 11:00 - Megtaláltam
Koszonjuk

TanEra 2017.03.11 23:59 - Megtaláltam
Tetszett ez a kicsi séta! Köszönöm a rejtést!

redbird 2017.03.02 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

W05-44 2017.03.01 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Suli után sétára indultunk Ádival, és a Rózsák tere után útba ejtettük ezt a ládát is. Sötétben is szép volt a környék, gyorsan meglettek a jelszórészletek. Nagyon élveztük az esti sétát: szakmai ártalmainknak engedelmeskedve nemcsak a környékbeli nyitvatermőket vettük alaposan szemügyre, hanem az égbolton is kalandoztunk egy kicsit a Nagy Göncöl, a Vénusz és a Hold érintésével. A Jupiterre sajnos nem jutottunk el, mert annyira azért még nem volt késő, de egy másik alkalommal biztosan pótoljuk majd. :)

Famágus 2017.02.18 15:35 - Megtaláltam
...megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!
Ez is egy olyan hely, amit évtizedek óta a kocsiból csodáltam, de most végre, jó alaposan körbejártuk :-) Oldfoxxal köszike!

DSC00541 
oldfox 2017.02.18 15:35 - Megtaláltam
...megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

DFRi 2017.02.17 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Megvagy láda:-)
Köszönjük a lehetőséget!
Pilis50&Mira&Feri
DFRi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCTVT_20170217114837.jpg 
Csatit 2017.02.15 17:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Köszi

Zsókica és Lackó 2017.02.14 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pales 2017.02.12 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

aceespepee 2017.02.11 23:59 - Megtaláltam
megtaláltam :)

RékaésAdrián 2017.01.20 13:22 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést! Jó kis séta volt.

denho 2017.01.15 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kókány_művek 2017.01.04 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.57
Ideje volt megismerni a tér melletti kóter után ezt a szépségét is a helynek :)

KOL*Team 2016.12.20 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2016.12.05 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Jó volt, köszönjük szépen!

SAM_2408SAM_2410
Nivás Döme 2016.12.02 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 1 átlag: 2.83 súly: 3.62
Fővárosi kerekezés során akadtam erre az általam még nem ismert helyszínre. Jó kis városi rejtés. Mondjuk nálam a "vérbeli multi" kilométer felett kezdődik. Alapos a leírás is, de valahogy nem jön be a stílusa. A tér viszont kifejezetten tetszik az épített környezet tényleg egységességet sugall.
Köszönet a rejtésért!

Templom
-3
-5-6
-7-8
-9-10
-11 
Mirr&Murr 2016.11.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.37
minek a kutyafuttató, ha mindenki a téren sétáltatja a kutyákat... és ennek a következményei ott lapulnak a fűben mindenfele...
a templom gyönyörű.
köszi.

Hajnalék 2016.11.16 09:30 - Megtaláltam
Hajnalék megtalálták!

penniwit 2016.11.04 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Molli 2016.10.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Köszönöm a rejtést!

wodorka 2016.10.19 13:35 - Megtaláltam
Jólesett egy kis séta a szép parkban. Egy továbbképzésen jártam a közelben. Köszönöm a rejtést!

p.kosi 2016.10.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Köszi meglett!

FoJo 2016.10.11 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Inka projekt utáni ládázás. Könnyen beazonosítható pontok, kellemes kis séta.

Floribundus 2016.09.29 20:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Gelyóka belejött :)

griffs 2016.09.28 00:00 - Megtaláltam
Meló utáni tekergés közben. Tetszett a park és a ládaoldal is. Persze 1 karaktert benéztem, köszönöm a segítséget!

Danichem13 2016.09.25 18:20 - Megtaláltam
Nem is jártam még erre. Köszi a rejtést.

2016PZ 2016.09.17 18:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Köszönöm a lehetőséget, ötletes multi volt !

20160917_18253620160917_183118
Schlégl 2016.09.14 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Nagyon szeretem városban a virtuális pontokat, mivel nem kell bokrokban kutakodni, no ez pont olyan volt. Köszönöm.

20160914_134610 
NEM 2016.09.11 14:22 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

bambii 2016.09.02 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

joove 2016.08.27 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.50
Mivel ittjártunk a Természettudományi Múzeumban, utána megkerestük ezt a közeli ládát. Hát, láttam már ennél izgalmasabb, érdekesebb multit is, de azért köszönjük a lehetőséget.

breimanne 2016.08.26 14:00 - Megtaláltam
Nagyon sokat jártam már a környéken! Nem gondoltam, hogy itt is van "keresnivaló"!
Ettől függetlenül nagyon szellemes a rejtő! Gratulálok! Nagyon tetszett a bemutatás!!!

KP1965 2016.08.25 19:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Köszi! :)

SandorCsaba 2016.08.13 06:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Auka 2016.07.18 16:04 - Megtaláltam
Meg van

R.Betti 2016.06.26 06:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszönöm. :-)

szimari 2016.06.20 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Katka991 2016.06.08 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kosarak 2016.05.31 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.86
Köszönjük.

Vincenzo65 2016.05.27 17:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Kár a zárt templomért. Amúgy tényleg egy "sziget".

Ákibard 2016.05.17 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Munka utáni levezető kesselés. Könnyű kis körséta egy parkban, egészen kellemes környezetben :) Tényleg kár lenne netkesselni, ezt látni kell :)

ivigeo 2016.05.12 10:05 - Megtaláltam
Köszönjük.

laszloze 2016.05.10 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

emmerwald 2016.04.30 14:52 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

PalBaaal 2016.04.20 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük!

Stark család 2016.04.20 11:00 - Megtaláltam
TFTC!

. 
dorjan család 2016.04.16 12:11 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy megmutattad. Tetszett!

MoMaszter 2016.04.13 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
Köszi a sétát! :)

Mars3696 2016.04.13 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.81
Mikológia gyűlés előtt... :)

rubin55 2016.04.02 20:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Köszönjük

salem.macska 2016.04.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.69
Köszönjük :)

apulai 2016.04.01 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Köszi a rejtést.

NismoR 2016.03.30 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bagee 2016.03.29 14:00 - Megtaláltam
köszi!

GeoGirl 2016.03.29 14:00 - Megtaláltam
Köszi.

szemzoj 2016.03.28 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bebfva 2016.03.19 14:58 - Megtaláltam
Sokszor jártunk már erre, de ma jutott eszünkbe, hogy itt láda is rejtőzhet. Köszönjük a virtuális rejtést!
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2016.03.08 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2n] [wapon beküldött szöveg]

BLUEway💙2016! 2016.03.06 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.59
Színház előtt levadásztuk. THX!

77b93a29d31ab9ad3d69eacdd19e2b7185b8e8b644c6ee030bcca7c8741b6803 
peterpan 2016.03.06 17:02 - Megtaláltam
all children grow up except one... [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

msi 2016.02.27 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Köszönet a rejtőnek.

njuca 2016.02.21 10:05 - Megtaláltam
Lemerült a GPS, de így is jól meg lehetett találni a téren a pontokat. Köszönöm a rejtést!

Barbi_András 2016.02.14 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2016.02.14 00:00 - Megtaláltam
Megvolt

Nyúlék 2016.02.07 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.04
Köszönjük szépen!:)

Tathalas 2016.01.21 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)
Kardiológiára menet szerencsére még volt egy kis időnk, így begyűjtöttük ezt a ládát is.

catNcat 2016.01.17 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2016.01.06 10:00 - Megtaláltam
A népliget után volt még egy kis időm a busz indulásig, így útba ejtettem a teret!
Köszi a rejtést!

nmaria 2015.11.30 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Pevid 2015.11.19 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.85
Köszi a rejtést! :)

13 2015.11.17 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

Mortanius 2015.11.11 13:39 - Megtaláltam
150. találat!

Ez a tér teljesen kimaradt nekünk ezidáig. Köszönet a lehetőségért!

 
cosinus0 2015.11.08 13:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi. Szép, nyugodt hely.

Tibi1983 2015.10.20 10:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

snucee 2015.10.17 15:40 - Megtaláltam
Drága jó Regenye László barátom emlékére:
- Halló! Itt a Rezső téri plébánia
- Molnár testvér???
- A toronyba ment harangozni...

alucifer 2015.10.02 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.15
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


 
Perico1986 2015.09.25 18:32 - Megtaláltam
Megvan! Kutyasétáltatós nénik mellett nehéz volt odamenni a szoborhoz, de megérte egy kicsit várni.

zolika87 2015.09.20 08:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Leküzdöttem azt az embertelen 300 métert!!! Ajánlom mindenkinek, nagyon szép hegyeket lehet látni a háttérben, mint ahogy a rejtő által feltett képek i igazolják! :))))
Csillagos ötös a webes megjelenés :)

distike 2015.09.02 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.15
Megtaláltam.

nóri269 2015.08.31 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vadsuhanc 2015.08.20 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2015.08.20 14:44 - Megtaláltam
Szép kis környék, érdekes a sok közeli részpont, de én szeretem, hogy mindent megmutat. Köszi!

Norbertosz 2015.08.15 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2015.08.04 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Újabb ládázás Budapesten 10/14.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Na ez szinte potyatalálat volt. :) A leíráson is jót mosolyogtam, és maga a keresés is jó volt. Nekem például nem volt megerőltető ez a ~300 m séta. :D Ez is egy olyan hely volt, ahol csend van és jó lehet lakni. :) [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]
334.

L'Ádiika 2015.07.24 16:56 - Megtaláltam
Meglett! Köszi a rejtést! :)

capacsok 2015.07.16 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

remekkelek 2015.07.01 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Kerékpáros láda keresés 1. ládája. :)
Köszönöm a rejtést!

LH458 2015.06.29 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Tényleg szép egy "sziget".
Köszönöm a lehetőséget.

szlibud 2015.06.24 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam. Köszönet a rejtőnek. Kb. 5 percre dolgozom innen, de még sosem jártam erre, érdemes volt, egy szép kis zöld szigetét ismertem meg a városnak.

rianas 2015.05.30 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LillaFeri 2015.05.28 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Köszönjük a rejtést! Szép környék :)

nimka 2015.05.28 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 3.00
ha már itt járok gondoltam összeszedem. a jelszót "szabályosan" nem is olyan könnyű öszerakni, mert sok a hasonló jelszó-forrás kis helyen. magát a helyet már régóta ismerem.

Balear 2015.05.27 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.36
Meglepő hogy micsoda "sziget" létezik Budapest szívében :) Kellemes hely.

Köszönjük a rejtést,

Kincső és Balear

erdosjudit 2015.05.26 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kacci 2015.05.25 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2015.05.21 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.69
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2015.05.21 16:30 - Megtaláltam
Köszönöm

jgyuri 2015.05.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szsoutdoor 2015.05.17 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. (:KAR:) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

monic1006 2015.05.17 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Jó kis sétát tettünk, nem is olyan messze tőlünk. És még más geoládásszal is találkoztunk. Miután a láda összes része meglett, elterültem a parkban lévő egyik padon és szunyáltam egyet! :)
Köszönjük a rejtést! ;)

Wilka74 2015.05.15 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Köszönöm a rejtői segítséget.

Anikó77 2015.05.12 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Körbe jártuk a parkot.
Köszi a rejtést!

Anikó77, Béci

Joanne 2015.05.10 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.75
OKS

 
Mirtt 2015.05.09 20:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2015.05.09 20:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dudipeti 2015.05.07 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Topolya 2015.04.29 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Monik 2015.04.25 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Érdekes láda, tetszett! Köszönöm a rejtést!

FodorMeli25 2015.04.10 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dolex 2015.04.07 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
ok.

Murmogoek 2015.04.05 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

klfmate 2015.03.29 16:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

Furtyka 2015.03.27 17:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :)

Ivellios 2015.03.24 19:42 - Megtaláltam
Megprobaltam gps nelkul de sotetben kenytelen voltam vegul segitsegul hivni az eszkozt, alig lattam valamit.

kincs92 2015.03.21 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

hardman2 2015.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést.

gabortel 2015.03.10 12:00 - Megtaláltam
Sima ügy.

stmester 2015.02.16 10:18 - Megtaláltam
megvan köszi

huMSTS 2015.02.16 08:56 - Megtaláltam
Elképesztő helyek vannak Budapesten! Egy általam viszonylag jól ismert környék meglepetése volt a Rezső-sziget, arra pedig főleg nem számítottam amikor a ládáért indultam, hogy a Fradi megalakulásának helyére megyek... :) Köszi a rejtést!

exe 2015.02.02 00:00 - Megtaláltam
És még egy!

pejuci 2015.02.01 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
A Természettudományi Múzeumba menet vadásztuk le. A tér szinte teljesen kihalt volt. Köszönjük a rejtést!

Maszat1 2015.01.31 12:30 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk.

Fenilefrin 2015.01.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Meglett, köszi a rejtést!

kneupatiku 2015.01.27 14:32 - Megtaláltam
Több mint 10 évig laktam a VIII. kerületben, de ezen szegletében sose jártam.
Köszönöm!

icarusdes 2015.01.21 18:21 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést :)

ahhoj 2015.01.10 15:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

elina 2015.01.10 15:40 - Megtaláltam
Az idei év első ládája! Jó idő volt egy kis sétához! Köszönjük!

sagabi 2015.01.05 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 3.76
megtaláltam

sosi 2014.12.07 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
szemerkélő esőben egy Orczy-kerti sétával összekötve

BibliaSzolTini 2014.12.06 00:00 - Megtaláltam
Tirza, Enikő, Andris, Olivér, Alex, PBende

BRAVO2.0 2014.12.05 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.55
Részletek később

Hektor 2014.11.26 11:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

medike75 2014.11.09 09:30 - Megtaláltam
Megtalaltam, koszonom :-)

Kiaribua 2014.11.04 12:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Nagyon hangulatos a tér.

mozgo 2014.10.30 10:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Kár, hogy nem volt láda.

 
tothadam86 2014.10.29 07:54 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

windowhunter 2014.10.23 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2014.10.10 12:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.84
4 pont Tátra képekkel?? Pffff....

rosie 2014.10.10 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Somoskoi 2014.10.04 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Köszi a rejtést!

taylor_g 2014.09.26 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kapucni 2014.09.26 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Parmerozpazepan 2014.09.22 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kedvelem ezt a pár utcát, és a teret. Valóban egy üdítő sziget, a környék általánosállapotához képest.

Megrendítő az a templom hátsó falán kialakított 56-os emlékhely.

Atom82 2014.09.13 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ShellGuards 2014.09.11 12:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Vixodite 2014.09.06 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ikba88 2014.09.06 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszi a rejtést! :)

Piroskaa1 2014.08.31 13:46 - Megtaláltam
Siker :) [wapon beküldött szöveg]

Rézangyal77 2014.08.21 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! Nagyon igényesen kialakított park, csak leszakadt a lábam, mire mind a 4 pontot levadásztam, de megérte! ;) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szabokla 2014.08.20 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Megtaláltuk!

Valuskával, Barbival, Bálinttal kellemes sétát tettünk a téren, éppen egy esküvő végére értünk a templomhoz, egyedi bájt adott a napnak.

Minta értékűen rendezett a park!

Köszönjük a rejtést!

Rendezett park!
pegasus_mv 2014.08.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Korrekt pontok. Minimális távolságok. Köszönöm a rejtést.

Adalbrecht 2014.08.14 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
.

Schall 2014.08.12 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Szép kis park, köszi a rejtést!

IREBA 2014.08.11 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!!

meki70 2014.08.09 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

placi75 2014.08.07 20:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vorilaci 2014.07.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Körbejártuk, köszönjük a rejtést...

Ifialex 2014.07.18 16:30 - Megtaláltam
Köszi, érdekes volt végigjárni.

Tiszaparti 2014.07.16 16:45 - Megtaláltam
Köszi!

vja63 2014.07.06 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

braunfrici 2014.07.03 12:59 - Megtaláltam
Megvagy köszi.

R-Gyu 2014.07.01 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Mini multi hajszálpontos koordinátákkal.

Fringilla és Kuglóf 2014.06.29 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.15
Bringakess 2/4
Köszi a rejtést!

zaskl 2014.06.16 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

rita85gto 2014.06.15 16:32 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Galmák 2014.05.02 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Kb. 10 perc alatt körbejártuk. Sokan levegőztek a gyönyörű időben.

Horizont 2014.04.17 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Danika unokám (7 éves) első, majdnem önálló akciója során - segítségemmel - levadászta a négy jelszó részletet, és sikeresen összerakta, majd némi segítséggel belogolta. Határtalan öröme érthető volt :) Köszönjük a lehetőséget.

KakukkOK 2014.04.13 16:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
Szép környék, különleges templom, kár hogy ennyi rács és biztonsági háló kell rá... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Mylene 2014.04.06 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.62
Gyönyörű környék, bár a 2. pontnál kicsit büdös volt, kihagytuk volna...:S Köszönjük a rejtést!

Clavo 2014.03.30 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.19
Meglett köszi

VaVi 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
.

jegmadarka 2014.03.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszönjük,nagyon szép hely!Érdemes körbesétálni!Ha valaki szereti az építészetet,nézze meg közelebbről a sarki sárga szecessziós házat is,nagyon szép!A templomtól jobbra,a sarkon :-)

Manilimi 2014.03.22 00:00 - Megtaláltam
Szép tér.

piroska 2014.03.21 00:00 - Megtaláltam
Esti séta.

Rejha 2014.03.15 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon kellemes séta,kicsit ugyan elrontotta az idő,de nagyon jó élményekkel tértünk haza :-)

Choongie 2014.03.15 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
kösz a rejtést. szép a liget, mégsosem jártam ott. tetszett.

kraxkrix 2014.03.15 16:30 - Megtaláltam
köszi

Rea 2014.03.13 00:00 - Megtaláltam
Az egyetemen az ember rengeteg szabadidővel rendelkezik, amit érdemes hasznosan eltölteni :) Köszönöm ezt a kellemes kis sétát.

Hugi87 2014.03.06 15:30 - Megtaláltam
Kellemes sétát tettünk a jó időben a környéken, még a játszóteret is meglátogattuk :) Köszönöm!

sorx 2014.03.06 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0l] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2014.03.06 15:21 - Megtaláltam
köszönöm a lehetőséget [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szepzsuzsi 2014.03.01 14:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Béke, nyugalom, napsütés. Köszönjük!

 
gyongyics 2014.02.28 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kutyaapu 2014.02.28 07:16 - Megtaláltam
Megtaláluk Köszönöm a lehetőséget kutya család [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nyúl & Bandája 2014.02.28 07:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hajo 2014.02.23 15:09 - Megtaláltam
köszi [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsi és Palcsi 11010713 2014.02.20 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
:-)
Köszönjük, hogy sétálhattunk ezen a szép kis téren.

nbokan 2014.02.09 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Tetszett, kösz a rejtést.

 
balzsam1 2014.02.05 14:35 - Megtaláltam
Szép környezet!

Hey-ho 2014.01.30 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

Pogánypeti 2014.01.22 10:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Szemerkélő esőben, de annál nagyobb kedvvel, megvolt a mai napom második találata! :D
Nagyon tetszett a templom!!!
Köszönöm a lehetőséget!

sogor36 2014.01.19 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Köszönöm a rejtést. Könnyű találat, közben eleredt az eső.
Mai 2. láda a hatból.

ba&bo 2014.01.18 12:30 - Megtaláltam
megtaláltuk

érdeCache 2014.01.13 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2014.01.13 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.45
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]
Egyetemi nyílt napra + Kollégiumnézőbe érkeztünk, de természetesen a közeli ládákat is megkerestük. Jó volt kicsit nosztalgiázni! LeMbo

kiskutyus 2014.01.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.91
Meglett, köszi!

Adri&Lacike 2013.12.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Megtaláltuk!

kispeter12 2013.12.13 00:00 - Megtaláltam
Mariza koncert előtt gyorsan megkerestem. Köszönet a rejtésért.

szuszmic 2013.11.19 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Megtaláltuk a párommal :)
Kellett a hátizsák és a hágóvas ;)

martonv 2013.11.17 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönjük. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

zsolty23 2013.11.16 16:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

anettx 2013.11.15 14:30 - Megtaláltam
KÖSZÖNJÜK! nagyon tetszenek az ilyen egyszerű, gyorsan bejárható helyek, de mégis egy kis hangulatos eldugott rész a nagyvárosban, amit érdemes megnézni!

tamas8_22 2013.11.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Köszi.

Csomi89 2013.11.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.75
Köszönöm.

papi34 2013.11.05 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

MJANEZ 2013.11.02 20:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megtaláltam! :-)
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

 
Attil@ & Réka 2013.11.02 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Köszi a rejtést és a lehetőséget, hogy megismerhettem Pestnek ezt a részét is.
Attil@

wheelmary 2013.10.19 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Szép hely.

Mindenkinek ajánljuk.

Mivel sem a helyszínen, sem a szövegben nem találtuk a jelszót, kérjük a rejtőt, hogy a fotó alapján igazolja a találatot.

 
gybazsi 2013.10.19 14:10 - Megtaláltam
:) Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

Knaliret 2013.10.17 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Szép esti program volt, sötétben is élvezetes. :)

Kittiferi7050 2013.10.13 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Köszönjük a lehetőséget!!!

qtatom 2013.10.03 14:15 - Megtaláltam
Biciklis találat.

bm 2013.10.01 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Megtaláltam.

Iulius Aegidius 2013.09.29 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

jampi90 2013.09.21 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
Végek 2013.09.16 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Közelben jártam, megkerestem.

Zeike 2013.09.15 14:55 - Megtaláltam
:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2013.09.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.89
Köszönöm a rejtést.

hg5vy 2013.09.02 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Köszönöm a "Rejtést" . Kellemes sziget a város forgatagában.

jupipi 2013.08.30 16:28 - Megtaláltam
Várakozás kerékpárral. Egyre jobban tetszik ez a játék! :)

Nyúl 2013.08.26 17:51 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam meg ezt sem. :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Oriza 2013.08.24 17:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Igen, ez egy sziget. Egy kedves hely, kedves multi.
(Bár az 1-7 képeken levő csúcsokat hiába másztam meg mert ott nem volt jelszódarab, de nem baj... :-)

 
kovtom72 2013.08.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.91
Hazafelé tartva megkerestük őket. Köszi

Braunka 2013.08.21 09:35 - Megtaláltam
14 órás biciklizés, Budapesti "KÖR" 3. találata,
eddig még tartottam a félóra/ládatalálat tempót :)

athilarex 2013.08.20 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.70
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Hódító csapata 2013.08.20 15:17 - Megtaláltam
Aranyos kis körséta volt.

éjféli vadász 2013.08.20 00:00 - Megtaláltam
Megvan!!

Farekék 2013.08.16 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Kellemes séta volt. Kórházi várakozás alatt.
Köszönöm a lehetőséget.

 
matte88 2013.08.07 18:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.15
Köszönöm!

h.krisz 2013.08.04 19:53 - Megtaláltam
gyors séta ismerős szakaszon...köszi

C4VITAMIN 2013.08.02 18:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Kész! :)

Pikku Peikko 2013.07.30 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2013.07.28 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Köszi a rejtést, ezer éve nem jártam erre.

geocat&geodog❤ 2013.07.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Köszi a rejtést! Jó volt visszalátogatni a régi koleszomhoz! :)

undu 2013.07.01 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

reweptor 2013.07.01 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Telkess 2013.06.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Hazai pályán ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

Strombus 2013.06.21 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.97
Kerékpáros kupa, 75,1 km, első találata.
Meglepő a ládaoldal és meglepő a kálvária. Békés környezet, valóban. De hogy tényleg az a jelszó!?

Brogan 2013.06.13 18:52 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.83 súly: 3.34
Szép zöld a fű.

 
HJSZKI 2013.06.13 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

kapaja 2013.06.07 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

emiGrant 2013.06.04 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Mindig is terveztem, hogy megnézem ezt a templomot. Most ez a láda idehozott. Nagyon szép a tér, a templom és a park. Köszi a rejtést!

Gorkii 2013.05.20 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Csirimojo 2013.05.20 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

lemente 2013.05.19 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk! Csodálatos, impozáns, lenyűgöző templom, takaros, csendes környezetben. Korábban itt még nem jártunk, bár a templomról tudtunk, de a gc kellett, hogy el is jussunk ide. A templomba bemenni nem tudtunk, lévén vasárnap, mise. Köszönjük!

 
Csapdoki 2013.05.19 07:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Közeli katonai hagyományőrző napról sétáltam ide.Köszi.

Angyal család 2013.05.18 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Gabro 2013.05.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
:-)

Katulyakutatók (ex riasztos) 2013.04.29 09:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Népliget-környéki "ponthajhászásunk" második állomása. Már nem tűnt annyira szigetnek és csendesnek ezen a hétfő délelőttön. Egymást érték az autók, alig lehetett átmenni az úton. A hely azonban érdekes. Főleg, hogy még kommunista hős emlékére állított oszlopot is találni. Szerintem csak itt felejtették, pedig ez is a múltunk része.

 
Pajzsika 2013.04.28 17:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Meglett. Köszi

Dióskanyar 2013.04.28 17:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.77
Megtaláltuk! Köszi.

Picibabo 2013.04.25 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Nagyon hangulatos, kellemes esti séta keretein belül sikerült "levadászni".

Köszönjük a rejtést!

Roberto Kesser 2013.04.25 18:15 - Megtaláltam
tényleg a nyugalom szigete, madárcsicsrgés, napsütés, Hawaii!
utoljára 17 éves jártam erre a SOTE kollégiumból/ba barátnőmet randira vinni/hazakisérni..
Köszönöm a rejtést, és a nosztalgiázást!

EmesESE 2013.04.17 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.68
Kellems tavaszi séta a Rezső téren
Köszönjük a rejtést

pozoli1 2013.04.14 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

Ashtray 2013.04.13 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Petra 2013.04.10 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszi, hazafelé a munkából :) Végre süt a nap :)

Kázmér és Párja 2013.04.07 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük.

Zimi67 2013.04.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.86
Megvan!

Jack Pot 2013.04.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.01
Úgy érzem, továbbra sem vagyok virtuális típus...

Fürge Lajhárok 2013.04.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést!

Cristian 2013.03.25 10:57 - Megtaláltam
ok

Emmett 2013.03.12 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.67 súly: 2.00
Megtaláltuk.

 
Horompolil 2013.03.11 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

petili 2013.03.10 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Köszönjük a rejtést !

markoga 2013.03.06 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Repeti 2013.02.25 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

csbagi 2013.02.17 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.79
Laci fiammal sétálgattunk.
Tetszett a park és a templom, még soha nem jártam itt.

csehipest 2013.02.09 15:43 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 3.16
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

norbimoncsi 2013.02.09 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.61
Megvan.Köszi.

Cseber 2013.02.04 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Megtaláltam!

housefly 2013.02.01 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.25i] [wapon beküldött szöveg]

carSfamily 2013.02.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Megtaláltam! Köszi a lehetőséget!

Breki 2013.01.27 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.38
Amíg a kicsi lányom Meseladikolt a Bárkában, addig körülnéztem és ezt is megtaláltam...:)

CsucsuBú 2013.01.26 00:00 - Megtaláltam
2. keresésünk. A valódi láda azért izgalmasabb :)

sanzi89 2013.01.25 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.35
Megtaláltam!

Tökéletes példája a teljesen felesleges multinak. Egy kis mikroláda jó helyen ezerszer többet ad, mint egy értelmetlenül szétdarabolt multi. De a pesti rejtők egyébként is multi láda fetisiszták, szóval csak lehet a vidéki agyamnak felfoghatatlanok az ilyen rejtések...

Lilah&Lackó 2013.01.16 18:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.73
Tél és hideg van, jöhetnek a budapesti ládák. Könnyű volt, nem volt benne semmi cifra. Így nekem nem is volt igazán élvezhető. A láda felkutatása és megtalálása sokkal nagyobb öröm. Hasonlít az esztergomi Bazilikához.
Sok kutyás volt a téren, egy meg is támadott, haza akart jönni velem. :-)

Lilah

bodza73 2013.01.15 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Nagyon kellemes környezet. Köszönjük a rejtést. Sosem jöttem volna ide.

kalnaid 2012.12.29 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, bár a havazás miatt vissza kellett menni 1x. Köszönjük, Sz&D [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Mini 2012.12.21 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Ez is meglett

Vityka76 2012.12.17 11:05 - Megtaláltam
:)

tau 0470 2012.12.13 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Bár munkám kapcsán a közelben jártam, ide csak a GC hozott el. Érdemes volt, köszönöm.

Templom
 
Caldera 2012.11.25 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Ok.

Fixis 2012.11.15 15:40 - Megtaláltam
Szép kis tér a nagy városban.

arkangyal 2012.11.07 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Shifu 2012.11.06 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Dragonfly. 2012.11.06 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! Nagyon szép templom! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Somate 2012.11.03 11:46 - Megtaláltam
Megvan :D

Dömemama 2012.11.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Köszönjük.

magyarday 2012.10.31 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Még sötétben is tetszett... :-)

wtl 2012.10.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.46
Köszönjük! Egy aprócska ládikó jó lett volna.

 
maxxtro123 2012.10.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
magyar amerikai foci bajnokság döntőjére érkeztem Pestre. A Wolves lemosta a pályáról a Hurricanest! Hamar érkeztem így volt idő egy kis ládázásra a közelben. Jó kis séta volt, köszönöm!

benko5009 2012.10.22 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.15
Köszönjük a rejtést !

Jutka és Balázs

baggio 2012.10.21 17:10 - Megtaláltam
Megvan!

Kicsike 2012.10.19 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.76
Tetszett! Köszönjük! :))))

pokers 2012.10.11 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.22] [wapon beküldött szöveg]

Emese&Dezső 2012.10.11 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

pötyimiki 2012.10.01 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.40
Köszi a rejtészt!

május 15. 2012.09.29 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megtaláltuk! Nem is lakunk messze, de mindig csak elmentünk a tér mellett. Érdemes volt körülnézni. Nagyon szép a templom kívül-belül is.

bshadow 2012.09.29 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

lgsgbr 2012.09.29 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

maajan 2012.09.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést. Tetszett a park, nagyon szép a templom és kutyagumit sem találtunk :)

Lili.th 2012.09.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.24
A téren szinte több kutya volt, mint ember... És tény, hogy a kutyagumis gyűjtőedényeket igencsak hanyagolják, pedig lenne bele mit pakolni... :/
A ládaoldal leíró része tetszett - végigolvastam ám, hehe -, én vidéken próbálkoztam egy 2 (!) pontos multi telepítésével, de már ez is óriási felháborodást keltett a modik körében, úgyhogy végül hagytam is inkább a fenébe.

SOTE 
BBBBNET 2012.09.23 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Morcos9 2012.09.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.30
Kutyagumira figyelni, ha a füvön járkálsz. Kár, hogy a jelszó ki vagyon írva a leírásba...

hgabor1 2012.09.20 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

kosbor 2012.09.19 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

geolady 2012.09.07 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Hiába, ami szép az szép. Körbejártam a teret, fotózgattam, és közben még egy UFO-t is láttam :)

Wladin 2012.08.19 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.35
Sokat jártunk erre amíg a közelben laktunk. De akkor még nem szerettem a multikat.
Köszi.

marsoka 2012.08.01 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltam!
Nagyon tetszett, gratulálok a rejtéshez!

Antissimo 2012.07.30 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.36
Jöttömben-jártomban. Ide sem vetődtem volna el magamtól, tetszett a környék.

RobiGergo 2012.07.29 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.76
Szép egy park. Különösen az egyik sarkon álló szecessziós lakóház tetszett. Köszi a rejtést!

alcala76 2012.07.29 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.77
Aranyos kis tér, szép templom, köszi, hogy megmutattad!

cüncürke 2012.07.28 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

nemalevente 2012.07.26 00:00 - Megtaláltam
[itt a multiláda kódja szerepelt, de ki kellett törölnöm mert nem publikus]. Mi a rossz?

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.08.29 09:48]

Lencsybaba 2012.07.21 21:40 - Megtaláltam
Dolgoztam erre, de mégsem ismertem ezt a teret, már bánom, hogy sosem sétáltam erre, köszönöm, hogy megmutattad ezt a szép teret! Azért éjjel a nép elég bizarr erre is...

Peti96 2012.07.16 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.90
Az első múlti, amit megtaláltam :)

Sgt.Pepper 2012.06.27 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.11
Délutáni kellemes séta és ládázás.
Köszi! :)

szuperpocok 2012.06.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.00
eltartott egy ideig, de vegul csak osszeszedtem az infot. koszi a rejtest!

Ziki 2012.06.25 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Második nekifutásra csak sikerült a jó táblát leolvasni. :)

Vityi 2012.06.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Megtaláltam

MiMintTeam 2012.06.20 20:30 - Megtaláltam
Szösz, Pb kerékpárral [wapon beküldött szöveg]

petiba 2012.06.18 09:30 - Egyéb
Kukucsival közös kerekezés ismét, hisz régebben már megtaláltuk. Azóta sem értem, miért is nincs itt egy hagyományos láda... És minek is a négy pont?

Kukucsi 2012.06.18 09:30 - Megtaláltam
Biciklivel megkerestük.
Köszönjük a rejtést!

gusty 2012.06.09 11:35 - Megtaláltam
Bike

Imperator Csaba 2012.06.07 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!
Jó, hogy van ez a láda, mert így eljutottam ide. Különben csak elmentem volna mellette, de megérte betérni.

vittorio 2012.06.05 22:47 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Mikulás trágársága elüldözött 2012.06.05 18:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról...

[g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]
A g:hu program teszteléseként körbejártam a templomot. Érdekes volt... Vagy a napfolttevékenység volt erős, vagy a szélvihar elvitte a műhódjelet, de bő 20 méteres eltéréseket tapasztaltam. De a pontos leírás miatt még ez sem állított komolyabb kihívás elé...

GCTVT_2012065183233.jpgGCTVT_2012065184127.jpg
GCTVT_2012065184545.jpg 
josafar 2012.06.03 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Kellemes napsütéses napon.
A leírás nagyon érdekes (főleg utólag) :)

vieva 2012.05.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

nmárti 2012.05.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Képes voltam:)

Judit és Béla 2012.05.19 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Megtaláltuk.

kaczur 2012.05.19 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Szomolya 2012.05.18 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 2 átlag: 3.67 súly: 2.81
Planetárium elött, kellemes séta!
A láda leírásának cinizmusát nem értem. A városi multi ládáknak is megvan a maguk szépsége, akinek meg nem tetszik, az ne keresse meg az ilyen típusú ládákat.

SünVeedee 2012.04.29 17:30 - Megtaláltam
Köszi a sétát!

Madym 2012.04.22 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Megvan. A mai napon ismét Budapesten ládáztam Debrecenből. 8/12 találat. A Népligettől gyalogoltam ide. Szépen rendben tartott kis tér, egy hatalmas templommal. Köszönöm!

BuGya 2012.04.21 16:05 - Megtaláltam
:)

molka 2012.04.18 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Egy kis pesti ládázás hétköznap. Igazi meglepetés volt a park, még a környéken se jártam soha, nem gondoltam, hogy ilyen grandiózus templomot találni itt! Köszönöm az élményt!

rallymax 2012.04.18 07:35 - Megtaláltam
GCKUPA keretében megtaláltam :)

graffz 2012.04.03 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Kösz. [g:hu 1.3.29]

zengoe 2012.04.02 17:20 - Megtaláltam
Köszönöm.

zsomle13 2012.04.01 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszi a rejtést!

mazsola069 2012.03.30 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Mai nap 2/1 ládája .Köszi a rejtést.GCORCZ következett.

edo 2012.03.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Megtaláltam. Köszi a rejtést :)

Sir Pajszer 2012.03.18 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Köszi a rejtést!

Kertész család 2012.03.18 11:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést,igazán szép kis tér.Kerestük Szenes Iván zeneszerző lakóházát is a téren,de emléktábla még talán nincs,azért nem leltük meg.

SzabEdAn 2012.03.17 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

kolap 2012.03.17 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Nyáron biztosan szebb, de a koratavaszi napsütésbe így is élveztük.
Köszönjük, kolap

erdélyiek11 2012.03.17 00:00 - Megtaláltam
Köszi

Vegaska 2012.03.16 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Menta kutyával séta közben! Köszi a rejtést! :)

csabi1955 2012.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.02
Megvan

NI 2012.03.13 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Megtaláltuk!

picinyuszi64 2012.03.08 15:20 - Megtaláltam
megtaláltam

markovicsa 2012.03.04 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Sajnos az első alkalommal az első pont rész jelszavát rosszul értelmeztem, ezért ma újra vissza kellett menni. Gyorsan megtaláltam, már messziről láttam a kerek táblát. Hogy nem vettem észre első alkalommal? Bizony, többször el kell olvasni a leírást, mert ott pontosan le van írva.

 
SzandiB 2012.03.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Nagyon szép park és az épületek is! Csak kár, hogy ilyen ocsmány környéken van. Köszi a segítséget és a rejtést is!

musztáng 2012.03.03 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Futás közben útba esett.Szép hely!Köszi

Bébibogyó 2012.03.03 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Ahhoz képest, hogy "veszélyes" kerület, nagyon békés környéken volt a multi, köszönjük szépen a rejtést :) !

babi99 2012.02.28 14:17 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.28] [wapon beküldött szöveg]

MJM 2012.02.26 11:30 - Megtaláltam
Géza napon tiszteletünket tettük Géza fejedelem szobránál!:)
Köszi a rejtést, szép ez a hely!
Xaver98-al közösen...természetesen!:)

xaver98 2012.02.26 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 3.04
Köszi!

Myself 2012.02.26 00:00 - Megtaláltam
Köszi! Végül csak besötétedett mire ideértem, de majd visszajövök legalább :)

sevox 2012.02.25 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Szép munka! Köszi!

Marpad 2012.02.02 09:05 - Megtaláltam
-7 fokos ládázás, reggel. Köszönöm,érdekes rejtés

gjvr 2012.01.29 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Megtaláltuk! A templom és Géza fejedelem szobra nagyon szép. Csak azt sajnáltuk, hogy hiába van kutyafuttató kialakítva,mégis a parkban sétáltatják (stb) a kutyákat.
Köszi a rejtést!

kétbakancsos 2012.01.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Még mindig szép. Itt szívtam el első spanglimat 1957-ben a bokrok között.

taki60 2012.01.12 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm

RoriZo 2012.01.10 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.50
Jó lenne azért ide egy láda, köszönjük.

Vizapoo 2012.01.08 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.28
kösz a rejtést Vizapoo

Cicapapa51 2012.01.07 09:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Köszönöm!
Régebben jártam itt, most viszont kimondottan a pontok miatt sétáltam el ide.
Rendezett csendes környék.
A nyugalom szigete.

Üdvözlettel
Cicapapa51

walky 2012.01.04 14:22 - Megtaláltam
köszi

sziszko 2011.12.31 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszi meglett! BUÉK!!! :)

feel2006 2011.12.31 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.56
Meglett, köszönjük!

 
hinia lux 2011.12.31 11:55 - Megtaláltam
Az év utolsó ládázása. Budapest 5/2. Már sokszor figyeltem a templomot a buszból, örülök, hogy most közelről is láthattam.

Menőmanók 2011.12.31 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
Szilveszter délelőtti közeli séta.
A tér nagyon szép. Annak idején a kórház miatt jártam erre....

szikizso 2011.12.29 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Ügyintézés közben látogattam ide. Régebben sokat jártam erre, csak akkor még nem ládáztam.

CsHBalint 2011.12.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszönjük a rejtést, érdemes volt idejönni!

gyusz_58 2011.12.26 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.79
Imádom az ilyen minmál multikat:)
Köszönjük a rejtést

Pala.G 2011.12.09 17:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Köszönjük a rejtést és a hosszadalmas gyalogtúrát.

Üdv
Detti & Gábor

 
BubaGC 2011.12.01 15:00 - Megtaláltam
A képek közül némelyik tényleg gyanús, hogy nem is a helyszínen készült... :-)

plecs 2011.12.01 15:00 - Megtaláltam
kÖSZI

szeliju 2011.11.13 12:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! szeliju

kvivi 2011.11.12 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
3 napos budapesti ládázás első napján! Tetszett, köszönjük!

ndavid42 2011.11.12 15:05 - Megtaláltam
[:432:]
NBL3/D1/8.
Meglett. Vért izzadtunk szinte a láda keresése közben, majd a jelszó összeállításánál, majd teljes izgalomban, remegő kézzel írtuk be a jónak vélt jelszót, de kemény munkánkat siker koronázta a jelek szerint, legyőztük ezt a multit is :D köszi a rejtést :)

sereszaki 2011.11.12 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Nagy budapesti ládázás ndavid42-vel III. 17/8. találata. Egyszerű,de jó multi. Amit be akar mutatni,azt tökéletesen bemutatja.
Köszi a rejtést! :)

josephus 2011.11.07 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Profi multi kellemes környezetben.köszi

Sunboy 2011.11.07 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Megtaláltam. Klasszikus városi multi. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nem nagy erőfeszítéssel sok szép dologgal lehetünk gazdagabbak. /régóta látom FRADI meccseken a kupolát, de nem tudtam soha, hogy mi is az, egészen máig :) /
[g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

EdeZ 2011.11.03 14:14 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

rozsabogar 2011.11.02 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megvan

Égenjáró 2011.10.31 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megvan! Köszönöm!

DenkeT 2011.10.24 07:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Egyetemre menet reggel:)

prisoft 2011.10.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Köszönjük a lehetőséget!

salty 2011.10.21 09:10 - Megtaláltam
Megvan!

DonRazzino 2011.10.20 11:01 - Egyéb
Gyalogos kupa: 10.4 km

Petri family 2011.10.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.43
:)

ez egy irónia láda, vagy vicc láda..., de a tér- "sziget" az nagyon kellemes!

Cerberus 2011.10.15 18:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.01
Megtaláltuk esti ládázás keretében, sötétben. Köszönjük a rejtést!

 
tmolli 2011.10.11 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Köszönöm!

Szöszke15 2011.10.11 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Megvan!

Robin13 2011.10.09 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.86
Köszi a rejtést!

CacheFinder 2011.10.09 13:10 - Megtaláltam
Borús, esős, hideg időben kerestük fel a multi pontjait MGyöngyivel.
Sokat jártam már erre, de a teret és a templomot nem ismertem.
A leírás gazdag információ tartalmának elolvasása mellett mindenkinek érdemes eljönnie ide!
Köszönjük a lehetőséget!

msnc 2011.10.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

hevike 2011.10.08 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

ZizAti 2011.10.02 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2011.09.26 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Megtaláltuk!

Impressions 2011.09.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.90
Köszi a feladványt.

Hegedüs 2011.09.14 00:00 - Megtaláltam
Népligetbe menet.
AlA.

picuresnagyur 2011.09.13 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Zseniálisan vitriolos leírás :) Köszi. Ma munka után kihasználva a szeptemberi nyarat. Bár lehet tartalékolni kellett volna a mai budapesti ládákat télre.. :)

Taki- 2011.09.08 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.77
Ismét egy pici zöld a nagy városban. Kellemes környezet.

A 4.ponton lévő dombormű felújítás miatt le van fedve, most nem voltak munkások az állványon, de ha vannak minden bizonnyal megnehezítik a keresést. Kép mellékelve.

 
Secc 2011.09.05 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.89
Tetszett köszi!

liremean 2011.08.30 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Összeraktuk.
Lili,Réka,András

Domos 2011.08.28 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.24
A rejtő javaslatának megfelelően túlélőfelszereléssel indultunk a láda pontjainak begyűjtésére. Csak a kitartásunknak köszönhető és kizárólag a szerencsén múlott, hogy sikerült épségben körbejárnunk a parkot. ;)

 
Mo-Hó 2011.08.24 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Egyszerű, de nagyszerű!
Köszi a rejtést!

futureal 2011.08.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Szép kis "sziget". Köszönöm a rejtést!

Amras 2011.08.05 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam Hildával. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg] Valóban szép kis sziget a nagy forgatagban. Korábban kb 100 méterre mentem el tőle nap mint nap és nem tudtam róla. Megérte a kitérőt! :)

nzsolt 2011.08.05 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
Köszönöm!

Garfield13 2011.07.26 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam [wapon beküldött szöveg]

cseta 2011.07.25 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Még sosem jártam erre:) Köszi!

dacu 2011.07.23 19:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Köszönöm. Ez a része szép a környéknek.

kismaczu 2011.07.21 08:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Munkába menet,erőgyüjtés a szép parkban.köszi a rejtést

 
norbye 2011.07.16 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

Haborgotejberizs 2011.07.10 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést, bár az őslakók egy picit rémisztőek.:)

NIKcach 2011.07.07 14:51 - Megtaláltam
Megvolt. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

becko 2011.06.25 07:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Brutális multi!
Hetek óta edzek rá, de a táv második felére már nagyon elfáradtam, az utolsó pontot - a 80 centis emelkedő miatt- csak négykézláb mászva tudtam megközelíteni. Múlt héten a mátrabérc lényegesen könnyebben ment. Egyébként nyugis hely

LTA 2011.06.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Esti séta a mai nap után. Köszönet a rejtőnek, hogy megmutatta ezt a helyet. Már értem, miért sziget!

 
mendi_es_zoli 2011.06.20 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Munkából hazafelé bicikliztem, kis kitérővel kerestem fel a teret. A pontok végigjárása éppen elég ideig tartott ahhoz, hogy kicsit kifújjam magam, köszönet a rejtésért!

családok közt 2011.06.20 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Ki egyeztetéssel a rejtővel meg lett. A túlbuzgó burkolók miatt nem olvasható a dombormű mert be van nejlonozva.

kutzi 2011.06.19 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Szép és kellemes környezet, köszönet a rejtésért.

GCTVTGCTVT
b_pisti_62 2011.06.17 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.47
Megtaláltam :-)

M Zsófia 2011.06.17 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Kellemes a park mindent sorban meg találtam csak a Domborműnél volt nehézségem be van állványozva és nem nagyon leheltet körülötte nézelődni. Köszönöm a rejtést.

 
Skalp 2011.06.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.75
A tér szép, a ládaoldal poénos, a papok meg genyók, mert nem lehet beállni a templom oszlopsora alá egy hatalmas nyári zápor elől. A messziről jött emberfia ott ázik szarrá a templom előtt.

Luki 2011.06.15 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
+one

Rocco21 2011.06.06 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.88
Megvan! 77. láda. A nyolcadik kerület sosem tartozott a kedvenceim közé, de ez a tér mégis elnyerte a tetszésem, és a nagy expedíció sem volt olyan megterhelő. :) Emlékekből itt nincs hiány. Sajnos a vége felé az eső is eleredt.

Templom
Templom
 
pliptai 2011.05.30 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.46
Köszönet a rejtésért!

 
Walterhal 2011.05.19 15:25 - Egyéb
Adóbevallást egy nappal előbb letudva most elolvastam :D. A kereséskor mobilneten csak kook voltak.

anyóca 57 2011.05.17 16:45 - Megtaláltam
Elmentem, megcsodáltam a teret, nagyon kellemes hely valóban. Majd haza érve végig olvastam az ismertető szöveget is. :-))) Ajánlom mindenkinek, szellemes! Azért jó volt itt sétálni. Köszi. (90. találatom)

Walterhal 2011.05.17 12:20 - Megtaláltam
Meglepően nyugodt környezet a város sűrűjében, köszönöm.

advent 2011.05.14 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
+van!

Evila 2011.05.14 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Útban a Hangfesztiválra. Köszi a rejtést.

znasz 2011.05.11 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Köszi a rejtést. Szép, rendezett a tér. Sajnos a templomba nem tudtunk bemenni.

oxyura 2011.05.10 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.56
Meglett, bár az egyik jelszórészlet helyszíne eléggé kilóg a sorból.
A feltöltött képek nem emlékeztetnek a Rezső-térre.

befi 2011.05.09 11:30 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 50,0 km

Biobori 2011.05.07 20:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Nagyon jó kis eldugott hely. Tetszett.

dienespeter 2011.05.04 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.00
kellemes kis park és szép templom. köszi

Áron31 2011.05.02 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Köszi a rejtést! :)

Devil 2011.05.02 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Nem nagyon járok erre a környékre, de köszönöm a sétát.

 
Balázs80 2011.05.02 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Szuper multi! Nagyon tetszett.

csörike és maci 2011.04.29 11:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
gps nélkül nem volt egyszerű.

[Jóváhagyta: zsorzs, 2011.05.01 17:27]

 
GalocaesPereszke 2011.04.26 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Mai munka utáni első ládánk. Szép a park és a templom. Köszi.

Caleb 2011.04.25 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.02
Egy nyugodt hely :)

artissimo 2011.04.17 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Szép park és igazán kutyabarát :)

szirom 2011.04.17 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
ez a gyönyörű templom régi kedvencem, rezső tényleg a nyugalom szigete!:) - köszi a rejtést!:)

ez viszont igen!:)
qtya 2011.04.17 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Jó kis délelőtti séta. Köszi !

minimal 2011.04.16 00:00 - Megtaláltam
szép hely, köszi hogy megmutattad!

Cantandrina 2011.04.13 22:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést!
Nem ismertük előtte a parkot és a templomot sem, pedig igen kellemes. sokszor elsétáltunk mellette :)

angyom 2011.04.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.34
Kedvesemmel felfedeztük!

vViktor 2011.04.05 00:00 - Megtaláltam
CséÁgival közös találat!

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Zuzda 2011.04.02 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Jó móka :)

mikszi 2011.04.02 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
Egy kicsit nehezen ment a jelszó összeállítása, mivel a 3. ponttól a Garmin 30 métert mutatott, így nem jobboldalt, hanem baloldalt kerestük a megfejtést. Zuzdával találkoztunk a pontnál, és aztán az ő segítségével összejött a dolog.

Motkány 2011.04.02 14:30 - Megtaláltam
:)

Alcohool 2011.04.02 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Majdnem egy órát töltöttünk a tavaszi napsütésben a templom körül. Köszönjük a rejtést, kellemes, nyugodt hely az Üllői út mellett egy utcával.

zramzam 2011.04.02 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
köszönöm a rejtést:)

fattila 2011.03.31 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Szép kellemes része a városnak. Tetszett. Köszönöm.

perdix 2011.03.30 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Meglelve!

Florina Léna 2011.03.26 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Én örültem volna legalább egy mikroládának, de azért köszi a rejtést! Nyugodt, kellemes park.

 
vighv 2011.03.26 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Szép a templom, és körbesétálva minden lépésnél van valami látnivaló (dombormű, emléktábla, feszület). A parkra ráférne egy kis felújítás, de egyébként az is rendben van.
Láda nélkül valószínűleg sosem keveredünk ide, ezért is köszi a rejtést!

 
beliczky 2011.03.25 16:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.46
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

NPLranger 2011.03.25 14:20 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

madox 2011.03.24 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Meglett :)

reznakrobi 2011.03.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.36
Megvan Köszi!

gsy 2011.03.23 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89


moilka 2011.03.22 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.26
Kellemes tavaszi napon.

szeles 2011.03.15 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.93
A tér gyönyörű.

 
Pogacsa1 2011.03.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Köszi a rejtést!

Kitty23 2011.03.12 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Jó kis kör volt,aranyos park,érdemes volt megnézni,köszönjük!

hab14 2011.03.12 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.29
Meglepően csendes és kellemes hely, pedig pár száz méterre forgalmas utak vannak. Tetszett! :)

5N 2011.03.11 12:30 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 35.1 km

tudo 2011.03.10 08:52 - Egyéb
33 km városi kerékpározás Kőbányán 4 régi ládával a mai előadások előtt.

GCORCZ felől érkeztem. Végre egy láda, amelynek jelszava megegyezik a 8 évvel ezelőttivel. Indultam tovább GCBUD felé.

Kerékpáros kupa: 33.17 km

Szobor
Kereszt
Kereszt
magyar65 2011.03.06 14:45 - Megtaláltam
Meglepően hangulatos hely.

Péter60 2011.03.05 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.36
Laza találat végre napsütésben. Egy biztos: én nem a komcsi csaj emlékoszlopát mutattam volna meg, hanem az 56-os hősök emlékművét, ha már lehet választani. De hát nem vagyunk egyformák...
Aztán az idegen fotók, meg jelszó megadás, ez poén lenne? Nekem nem! Amúgy a tisztviselőtelep meglepően hangulatos, nem is gondolná az ember, hogy a főutakhoz ilyen közel ebben a kerületben ilyen is van.

 
kópé1993 2011.03.04 12:53 - Megtaláltam
Megvan.

begeba 2011.02.25 16:35 - Megtaláltam
Ma valami nagyon erdőmentes ládára vágytam. Ne is legyen nagyon messze attól, ahol a napot bevégeztem. Így adódott a Rezső-tér. Jó hideg volt. Majd odafagyott az újam az iPhone-hoz. Sajnos még mindig ezzel kell nyomnom. Az igazi kütyüm elveszett a K100-on. Gyorsan meglettek a szobrok és a feliratok. Érdekes, hogy a Keresztút domborművei nem a standard feliratot kapták. Jó hely ez. Még a városi multi utálatom is enyhült kissé.

csacsa1 2011.02.22 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.26
OK

túráZoo 2011.02.20 00:00 - Megtaláltam
A jutalom ellenére körbelődörögtük a teret.
Élmény volt, köszönjük a csalogatót!

gladius23 2011.02.20 00:00 - Megtaláltam
másodszor mentem neki és a gps-em ismét mást mutatott:-) De azért megvan....:-)

paparazzy48 2011.02.18 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
Gyalogos megközelítés, a kőbányai láda begyüjtése után. Monumentális a téren álló "kápolna" és igen érdekes hangulatú az egész környék. A tér körbejárása, minden szögből más újdonságot kínál. Még az emlék oszlop eszmeisége, sem zavart igazán. Köszi a rejtést: Paparazzy48.

 
Hecsa 2011.02.11 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
Megvan!

 
rednor 2011.02.06 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Kellemes vasárnapi séta, szép a templom a lemenő nap fényében...

 
K-Isti 2011.02.06 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
OK

dendeocse 2011.02.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megvan.

morph 2011.01.31 11:55 - Megtaláltam
Nem is tudtam, hogy ilyen hangulatos tér bújik meg itt. Köszi, hogy elhoztál ide!

Fürkészek 2011.01.29 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.54
Köszönjük a rejtést,de nem nagy élvezetet nyújtott.

Hevi 2011.01.29 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.00
A közelben dolgozom, de ebédszünetben még nem sikerült eljutnom ide. Ma, Adél napon, Orsival és Adél kislányunkkal igen. Nagyon szép hely, köszönjük a rejtést!

Mivol 2011.01.28 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.08
Megtaláltuk, könnyű pénteki séta. Pont ami kellett. :) Köszi!

ludens 2011.01.26 15:55 - Megtaláltam
Meglett... [wapon beküldött szöveg]

lasagne 2011.01.22 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.52
Amikor odaértünk, éppen egy helyi banda focizott, de aztán elmentek és mi szétfagyva végigrohantuk a négy pontot. Köszönjük!

CzPeet 2011.01.22 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.75
Józsefvárosi és Ferencvárosi túrám utolsó állomásai. Nagyon szép képeket tudtam készíteni! köszi a rejtést!

Milán&Enikő 2011.01.22 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Láthatatlan kiállításra menet egy gyors találat.

Törpe80 2011.01.16 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Könnyed sétával egybekötött ládázás.Köszi.

Szőke 2011.01.16 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.40
Köszi a rejtést!

SilverG 2011.01.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Megtaláltuk!

FCsili 2011.01.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltuk! Szép hely!

 
Aleph & Rita 2011.01.14 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.66
Na, itt sem jártunk még, úgyhogy köszi a rejtőnek a lehetőségért!

lanius 2011.01.10 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
Megvan, köszi. Szép hely!

szollosi73 2011.01.01 10:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
Megtaláltuk!
Kelemes séta volt, könnyű találatokkal. Gyorsan össze szedegettük a pontokat és a parkoló helyek között is válogathattunk, teljesen kihalt volt a környék.
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

 
Ulci 2010.12.26 11:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Kis vasárnapi kutyasétáltatás Niával.. Eredetileg két multit is kinéztem magamnak. Az orczi-térit és ezt, aztán úgy gondoltam, hogy az otthon a gáztűzhelyen csücsülő bableves fogja eldönteni, hogy ebből hány pontot fogok összeszedni. Persze csak idő és sacc alapján, mert a bableves nem túl kommunikatív és nem hívott fel telefonon, hogy már megfőtt a csülök.
Orczi-térnél kezdtem, de ott nagy betűkkel ki volt írva, hogy kutyát bevinni tilos. Végül nem ez állított meg, hanem az, hogy nem találtam meg a pontokat a GPS-ben. Valószínűleg az történhetett, hogy a legutóbbi GPX filokat nem töröltem le és a budapesti file letöltésekor túlhaladta a megengedett GPX pontot a feltöltött mennyiség és a kicsike kütyü szelektált. Szerencsére ennek a ládának a pontjai fent voltak. Ennek azért is örülök, mert nem gondoltam, hogy ezen a környéken egy ilyen gyöngyszem bújt el. Esett a hó, és nagyon hideg volt, de a kutyám talált a parkban játszópajtást és azzal kergették egymást. Az egyik kúp alakú emlékműnél elsőre nem láttam a kerek emléktáblát, mert teljesen elfedte a hó, de aztán némi takarítással csak meglett. Hazafelé még jó nagyot zúgtam a SOTE ferde kocsi felhajtóján, mert nem láttam, hogy tükörjég. Kiszaladt a lábam és utána szánkó nélkül csúsztam öt-hat métert az úttestig. :-) Jó vasárnapi szánkózással egybekötött séta. Köszi a rejtést.

Nia a kesserkutya
Pomisa 2010.11.27 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Nagyon tetszettek a pontok.

Gubirobi 2010.11.25 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.03
Gyorsan bejártam a teret miközben a helyi kutyások sanda szemekkel méregettek!:)
Hiányzott a láda a kincskeresés élményéhez!
Köszönöm a rejtést!

csoport
 
Angus_Podgornij 2010.11.25 00:00 - Egyéb
Reggeli séta...

Gyalogos kupa: 12,4 km

kectam 2010.11.18 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Kellemes séta után, de ebéd előtt

wildpig 2010.11.11 06:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.59
Reggeli munkábakess 2.

Gagyimodó 2010.11.08 17:00 - Megtaláltam
Köszi!

hitamas 2010.11.03 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.67
:)

a-beatrix 2010.11.01 15:50 - Megtaláltam
Bár a környéken jártam középiskolába, ezt a helyet nem (sem) ismertem. Épp itt volt az ideje, hogy meglássam.
Köszönöm.

 
cav004 2010.10.17 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.41
Ha csak a multiért jöttünk volna, csalódottan távoztam volna. Így összekötve más programmal, útba esett.

Vértes 2010.10.17 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
gyors találat a Természettudományi Múzeum előtt

Pimpi69 2010.10.13 10:00 - Megtaláltam
köszönöm.

Gextrem 2010.10.11 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Köszönjük

schöphi 2010.10.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Levadászva!

luckyhunter 2010.10.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Ez a multi frankó!
Köszi a rejtést!

atipapa 2010.10.10 15:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Köszi

VirágFormaZsiványok 2010.10.10 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Útba esett és már régen kinéztem... :)
Nyugis kis park, a mai jó időért hálás volt mindenki!! :D
Köszönjük!

Tóni&Beus 2010.10.10 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Barátságos parkocska. Kösz a rejtést.

kerokaa 2010.10.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
:) Nem szabad végigolvasni a leírást, gyerünk Cachingelni! Atipapával újfent.

Ruzsi 2010.10.03 10:16 - Megtaláltam
Kösz a rejtést.

hanola 2010.09.22 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Köszi a rejtést! Tényleg üde kis színfolt, zöld oázis, nyugodt sziget a nyüzsgő nagyvárosban.

Hegyo 2010.09.20 19:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.35
Még este sikerült.

jbako 2010.09.19 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.30
Könnyű rejtések kis területen, ideális amikor van egy szabad negyedórád. Kösz.

koponya 2010.09.17 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.75
Megvan! Köszi.

L.C 2010.09.13 15:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Tetszett!!! Igazi pesti, kényelmes keresgélés.

ruudvan 2010.09.13 15:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.79
A rejtő kib***ott jó fej! Ámbár én sem vagyok nagy multirajongó, viszont ezzel a hatalmas túrával meg kellett küzdeni. Tökre elfáradtam. Legközelebb próbálj meg közelebbi pontokat találni! Még jó, hogy elsőre meglett minden! Kösz! :-)

JAck:66: 2010.09.12 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.38
Virtuális pont.

laubi 2010.08.25 22:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Éjszakai ládázgatás...

hercule&jane 2010.08.22 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Sose jártunk még ezen a téren, és igencsak rácsodálkoztunk a templom szépségére. A virtuláda jól összeállított, érdemes volt levadászni.

mSac 2010.08.21 18:45 - Megtaláltam
Kerékpáros találat!
Köszönjük!

Farfalla 2010.08.21 18:45 - Megtaláltam
Kerékpáros találat!
Köszönjük!

benger 2010.08.19 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Vért izzadva, de meglett.

Brodowski 2010.08.17 14:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.23
Megtaláltam, köszi a rejtést!

swarzi 2010.08.15 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.43
Megtaláltam :)

efery 2010.08.13 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Ez valóban egy sziget! Köszönöm a rejtést, ajánlom Mindenkinek. A megtaláláshoz valóban komoly felszerelés és -erőnlét szükséges, puhány ládászok el se induljanak :-)

 
Csabi69 2010.08.05 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.90
A környéken csak parkolni szoktam, most végre körbe is jártam a parkot. Köszi!

FTom 2010.07.29 19:49 - Egyéb
Gyalogos kupa: 24,9 km.

V_Gabor 2010.07.26 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Erre jártam, nedves fűben gázoltam.

A pontokat - ha bárkit is érdekel - 2, 1, 4 és 3 sorrendben kerestem fel. :)

LionDaddy 2010.07.21 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
A kánikula miatt tényleg gyors, ugyanakkor könnyű találat, köszi a rejtést.

kolibri 2010.07.10 09:47 - Megtaláltam
Szülinapi meglepetés-ládázás Kissyfurral és Abacussal - 30/9. :o)

Színház után már többször terveztük megnézni, de még sose sikerült. Hát, akkor most.

. 
kapinya.judit 2010.07.08 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.91
Kis kitérő hazafelé, szép késődélutáni napsütésben.

Emerich63 2010.07.06 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
A rejtő által a leíráshoz mellékelt képek segítségével könnyen meglett.. :) Köszönjük a rejtést!

Đorka 2010.07.06 15:53 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Ezelőtt nem jártam erre, nagyon szép a templom.

RichieRics 2010.07.06 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.11
Gyönyörű templom, szép tér, csak kár, hogy poros az egész, mert pont építkeznek :)

Bubu family 2010.07.06 12:41 - Megtaláltam
A Gcetbp után egy gyors találat, bár itt nehéz lenne hagyományos láda. Tényleg egy üde folt a fővárosban. Köszönjük!

Ahinana 2010.06.30 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
A közeli kollégiumból hoztam a "gyermeket" haza így ezt a ládát nem lehetett kihagyni a közelsége miatt.
Köszönöm a rejtést !

Ahinana

Isfer 2010.06.27 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Sok a szép látnivaló ,igen tartalmas kirándulás volt . Ha nincs a GPS talán soha nem fedezzük fel ezt a helyet. Köszi a rejtést.

 
Liberty 2010.06.27 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
5/2. Kőbányai és Józsefvárosi ládatúra.

A Rezső tér üde színfoltja a szürke városnak. Érdekes a tisztviselőtelep és a templom története. A templom egy építészeti remekmű. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

maczy 2010.06.20 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.20
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

befi 2010.06.14 13:25 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 50,5 km

gabssy&laslandes 2010.06.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.70
Igazán jól esett úszni egyet a legforróbb hőségben... :D

 
gethe 2010.06.08 20:50 - Megtaláltam
Kellemes esti séta, a szúnyogok kissé elszabadultak... :(

picipanni 2010.06.08 20:50 - Megtaláltam
Nyugis volt a környék, de biztos csak szerencsénk volt. Pont sötétedés előtt vadásztuk le.

embera 2010.06.02 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.83
Érdekes környék, pár utcával arrébb meg az autóból nemhogy kiszállni, de még lassítani sem lennék hajlandó. :)
Köszi

matrixmusic 2010.05.30 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.37
Megtaláltuk!
A 2010-es nyaralásunk alkalmából ládáztunk a vidéken. Az útvonalunk Eger-Tata-Tatabánya-Bodajk-Velence-Budapest-Eger volt. A héten nagyon jól éreztük magunkat, és szerencsére az időre sem volt panaszunk.
Az utolsó, mondhatni Bónusz napon bringára ültem, és körbetekertem a várost. Mindenhol nagy volt a nyüzsgés a gyereknap miatt.
Gyorsan meglettek a pontok, nem okozott nagy problémát a megkeresése. Volt néhány "csőmugli", ez van.
Üdv: Aty, Judit
...::: www.matrixmusic.hu :::...

mngc 2010.05.28 21:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szép környék, könnyed kis sétával elérheető. Nekem nagyon tetszett ez a multi láda.

matt77 2010.05.24 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Jó kis séta volt.

nagyfliszi 2010.05.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Ezt is megtaláltuk.

LPilot 2010.05.21 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.88
Kicsit leharcolt a környék, de azért érdemes megnézni, van hangulata.
Mindenkinek ajánlom a templom hátulján található '56-os emlékművet is.

Fakakadu 2010.05.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.26
TÚÚÚÚL NEHÉZ!!!! Főleg a képek alapján. Sokat kellett gondolkodni, de a vasaló jó szolgálatot tett...., de most komolyan, tényleg nehéz volt :)

 
Boci57 2010.05.12 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.74
Hát igen, mindkét oldalon vannak domborművek, mint kiderült, ezért aztán Rezső-"szigetet" 2 ízben is meg kellett látogatnom. :-)
Kerékpáros kupa: 41,5 km

Musinckik 2010.05.11 09:45 - Megtaláltam
Köszönöm,hogy ezt a környéket is megismerhettem.

joco12589 2010.05.11 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Ok!

Csg12 2010.05.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.08
Közelben aludtam barátomnál, kötelező volt megkeresni.

Mirabelle 2010.04.26 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Köszönet!

szabcy 2010.04.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.05
+

torovik 2010.04.26 16:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.78
tényleg gondozott parkocska

noemi.64 2010.04.20 00:00 - Megtaláltam
.

VasiPeti 2010.04.18 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Megvan!

sebyadri 2010.04.18 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.74
Megtaláltuk!

Szamárfül 2010.04.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Köszi a rejtést!

alfabootis 2010.04.17 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.08
könnyed séta:)

edgar 2010.04.12 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.84
Áztató esőben...

Ancs 2010.04.04 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
Szép kis park a zajos Hungária mellett. Köszi a rejtést!

dzsinszka 2010.04.02 21:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Jót sétáltunk este.

:) 
Zoltanus 2010.04.02 21:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Kellemes esti séta keretében.

A.Fecó 2010.04.01 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
OK.
Kellemes reggeli séta volt.
A nagy rohanás közepette felüdülés ez a zöld sziget a város rengetegében.
Köszi

acsipapa 2010.03.29 06:41 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.85
Kora reggel maradt egy kis szabad időm a következő kötelezettségemig, így felkerestem a Rezső téri rejtést. A hajnali fényben különleges látványban volt részem. Érdekes volt látni a különböző korokban keletkezett, így különböző stílusú alkotásokat egy helyen. Köszönöm.

t.Laco 2010.03.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.38
megtaláltam

EvaM 2010.03.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Könnyen meglett minden pont. Tetszett a tér. Köszi!

neogeo 2010.03.27 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.47
Sokszor kihagytuk, most bringázás közben levadászva.

tapa 2010.03.26 00:00 - Megtaláltam
OK.

Paplacs 2010.03.21 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést!

Juju 2010.03.17 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Tetszett, hogy itt is volt tó![wapon beküldött szöveg] :-)
Ismerős hely, kellemes séta. Köszi a rejtést!

zalajaro 2010.03.15 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.56
Pihenőidőm alatt bejártam.

[Jóváhagyta: zsorzs, 2010.03.15 21:52]

 
fodordav 2010.03.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Valóban nagyon nyugalmas hely, sajnos ritkán járok erre. Legutóbb három éve, akkor a jelszó hibásnak bizonyult. Most ismét kezembe akadt a papír, ellenőrzésképpen bejártuk újra a teljes útvonalat... az utolsó domborműnél volt a hiba, így már ok. E+D

polaris 2010.03.07 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Ma kezdtem a kesselést, ez a második megtalálásom! :)

Kassai Család 2010.03.05 11:00 - Megtaláltam
Gyerekekel, a Planetárium után :)

Valamit rosszul jegyeztünk fel :(

[Jóváhagyta: zsorzs, 2010.03.07 17:49]

Miley98 2010.02.28 16:00 - Megtaláltam
Újabb láda police107-el.Nagyon kellemes időben sétáltunk egy jót.Köszönjük.

police107 2010.02.28 16:00 - Megtaláltam
megtaláltuk.

tzag 2010.02.27 00:00 - Megtaláltam
Első nekifutásra GPS nélkül, leírás alapján próbáltuk megtalálni - úgy az egyik pont nem volt meg. Gps-szel azonban gyerekjáték volt.
A tér pedig elbűvölt minket!

Webber 2010.02.26 07:41 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.16
Két részletben lett meg, a hó miatt.

 
Szabó Család 2010.02.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Szép pontok. Köszönjük.

kia71 2010.02.20 15:55 - Megtaláltam
Szep kornyek. Nagyon tetszett a templom. :)

mszilvia 2010.02.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

gst76 2010.02.06 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Hali!

Kerékpározás során jutottam el a Rezső-szigetre. Sajnos, a nagy hó miatt az első jelszó részletet nem találtam meg, de a rejtő segített. A környék csodálatos volt így havasan is.

Köszönöm a rejtést!

Üdv, gst76

Toto92 2010.01.30 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.14
A szakadó hó közbeszólt a mai ládavadászatunknak, ezt az egyet azért felkerestük.

Zsu1971 2010.01.30 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.08
A sűrű hóesés és a hófedte táj miatt nem volt egyszerű...

Paleo.team 2010.01.25 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Erre volt dolgom, ezért megkerestem.

-Bandi- 2010.01.18 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Nagyon érdekelt már a tér, mindig csak a templom tornyát láttam, amikor arra mentem. Végre sikerült megnézni, megérte.

 
Nyul1 2010.01.16 17:57 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

siemens 2010.01.16 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
Kellemes meglepetés. Köszönjük.

neel 2010.01.10 00:00 - Megtaláltam
Hideg téli séta közben begyűjtöttük ezt a ládát is.

kmiksa 2010.01.04 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Szép hely!
Köszi a rejtést!

wasek81 2010.01.01 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 1.78
Szép környék, köszönjük.

Gyeta 2009.12.30 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Kiváló rejtés.
Köszönet a rejtőnek!

 
ipa 2009.12.15 12:47 - Megtaláltam
Egy kis pihenő munka közben, amit ki tudtam használni kincsvadászatra. Szép helyre kalauzolt el a rejtek, nem jártam még a város ezen részén. Köszönöm a sétát...

Tomi_Bp 2009.12.08 21:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.36
4/2

Szép hely! Kár hogy esett az eső...

Köszi a rejtést!

track 
Báthory Ödönke 2009.12.07 12:00 - Megtaláltam
Böcsülettel végigjártam minden pontot.

FTom 2009.11.30 09:28 - Megtaláltam
Ősz végi bolyongás a fővárosban, hegyen-völgyön át.

tanker007 2009.11.29 14:45 - Megtaláltam
magvan

Tuareg79 2009.11.24 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.76
ok

L-200 2009.11.22 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megvan.

coocos 2009.11.22 13:00 - Megtaláltam
meglett

Viktor&Detti 2009.11.22 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.13
Megvan.

Bluedog 2009.11.22 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kobcikrajci 2009.11.19 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.06
Esti bogarászás.

Ottocar 2009.11.17 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.32
Megvan! Köszönöm.

divemaster 2009.11.15 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.26
Köszi

tádé 2009.11.14 09:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
A rejtő intelmét figyelembe véve a multit két részletben teljesítettük: az első 3 pontot 2009.09.07-én, ma pedig a hátralévő 4. pontot kerestük meg. A túraútvonal szép és változatos látnivalókkal gyarapította élményeinket.
Köszönjük! Kicsi Gesztenye és Tádé
:)

Atmosz&Zozmosz 2009.11.08 15:45 - Megtaláltam
Megvan :-)

Meli & Tibi 2009.11.01 16:49 - Megtaláltam
Köszönöm, jó kis láda.

Stimm 2009.11.01 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.06
Felkészülve a "nagy" túrára fogtam a kutyát és délutáni séta keretében megkerestem. 45 éve élek Budapesten, de itt még nem jártam. A láda idehozott, kössz.

zazu 2009.10.28 15:00 - Megtaláltam
Évekig a tér mellett lévő utcában dolgoztam, így a teret jól ismertem.
Ma munkaügyben keveredtem erre, és gps nélkül szedtem össze a pontokat. :)

MaTamas 2009.10.26 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.76
A rövidítés alapján (TVT) valami védett természeti örökségre számítottam, de a helyszínen rájöttem mi áll mögötte.
A rejtésbe érdemes lett volna bevenni az 56-os emlékművet is, nekem az jobban tetszett.

GréTeam 2009.10.18 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

Toja&Csikér 2009.10.09 17:30 - Megtaláltam
2. ládám, Csikér nélkül.:) Bár előtte elolvastam a leírást és a jelszót is, de kimentem és megkerestem, különben szerintem nincs sok értelme.:)

 
joco64 2009.10.03 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.62
Megtaláltam.

Vixen 2009.10.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
ok

tizezer256 2009.09.29 15:33 - Megtaláltam
-

Ágica63 2009.09.25 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Nickyvel. Ágica

Nicky&Ati 2009.09.25 18:30 - Megtaláltam
Második nekifutásra. Nicky&Gabi

hesim 2009.09.10 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.03
megvan

kincsködmön 2009.09.10 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 2.38
köszi

NorZi 2009.09.09 19:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Egy utcányira dolgozom onnan, de most végre volt indokom alaposan körbejárni a teret. Az emlékfát magamtól biztos, hogy nem láttam volna meg. Köszönöm!

miklos.97 2009.09.05 00:00 - Megtaláltam
.

Sifi 2009.09.03 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Sajnos sötétben.

ha2 2009.09.02 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.15
Viszonylag nyugis hely a fővárosban.
A templom lépcsőn egy csinos lány bikiniben napozott.
Tiszta beach feeling.

usakal 2009.08.28 23:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Nanukkal egy esti portyán

VHA 2009.08.28 11:10 - Megtaláltam
OK!

feri65 2009.08.26 21:00 - Megtaláltam
szep, tiszta kornyek!
koszi!!

racz.tibi 2009.08.21 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Anno a Rezsőbe jártunk a barátaimmal szórakozni, jó volt újra itt sétálni!

elefánt 2009.08.18 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.98
Először mentem egyedül ládázni. Nagyon szép a tér. GPS nélküli találat.

tomreti 2009.08.14 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.36
Jó kis bemelegítő séta volt a Gcneli-hez.

 
dyan 2009.08.13 19:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.71
Esti kerékpáros kör harmadik találata, az Orczy-kerttől tekertem át. A lakótelepről tudtam, de erről a parkról, és főleg erről a csodaszép és nem is olyan kicsi templomról nem. A négy pont jó közel van, a kerékpár nem sokat segített :) remek multi, köszönet érte.

istvandsz 2009.08.13 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.64
Megtaláltuk köszönjük.

tivi2007 2009.08.12 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Ok.

placc 2009.07.31 19:15 - Megtaláltam
Könnyed péntek esti séta. TFTH.

Hucul 2009.07.25 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 3.26
+leltem! Kerékpárral kerestem fel. Ezért érdemes geocachingelni. Ma is olyan oldalát mutatta meg Budapestnek, melyet érdemes megtekinteni.

GyeKo-Team 2009.07.23 14:42 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Miksoka 2009.07.22 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Megtaláltuk. Kevesen gondolnák, hogy itt "ilyesmit" lehet találni.

Baggio 67 2009.07.21 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Megtaláltuk!
Valóban egy sziget Budapesten!
Feltűnő tisztaság uralkodott az egész parkban.
Ebben a bazilikában kereszteltek 1967-ben!

AlanTheWild 2009.07.21 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Családi program közben végrehajtott találat!

zakany 2009.07.20 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Jópofa minimulti! Nekem tetszett! Csendes volt és nyugodt, még csöviket sem láttam.. (ami ezen a környéken meglepő)

Stn72 2009.07.19 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.01
+Van!

jociandi 2009.07.12 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Valóban sziget, nem is tudtunk a létezéséről, köszi.gycaa 2009.07.09 17:00 - Megtaláltam
Munka után egy kis ismerkedés a környékkel. Egy kicsit sok volt a kutya a parkban :( , de azért tetszett.

galk78 2009.07.04 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
A közeli református templomba voltunk hivatalosak egy esküvőre. Hamar odaértünk, így ez a "láda" pont belefért. :) Köszönjük a környék bemutatását! Kriszta&Krisz

kbandi 2009.07.02 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Megvan!

TücsiTeam 2009.06.23 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Egy kis segítséggel, de meg van!

lakkanto 2009.06.19 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Szeretem az ilyen rövidpályás városi multikat, köszi a rejtést.

KJ & GM 2009.06.19 18:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

bohrmann 2009.06.17 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Valóban kellemes környezet, a templom lenyűgöző. A hátulján található '56-os emléktábla pedig hátborzongató.

Vagdalthús 2009.06.16 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.46
Megérte elvillamosozni munka után [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2009.06.16 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.33
Köszi a rejtést!
Kerékpáros találat Pesten.
Szép kis hely, s a templom nagyon szép, de a park is jó.

banibp 2009.06.14 19:25 - Megtaláltam
Budapesten egy szinfolt ez a tér sok apró látnivalóval.

tofu 2009.06.14 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Ide még elsétáltunk ma délután. Kutyások voltak a parkban, szép idő és jó hangulat uralkodott.

egyedk 2009.06.12 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.95
A betontömbök között üde minden ilyen kis sziget, de nekem azért kevés volt itt a "természet". Ráadásul a lecsúszott elemek mindenütt fellelhetők.

Ne adj ekkora esélyt a netkessereknek, szerintem ...

Dudika 2009.06.05 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az első megtalálásom .Köszönöm

hodoaat 2009.06.04 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.11
Köszönöm a rejtést!
Tényleg nagyon nyugalmas környék! :)

DBell 2009.06.02 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.67
megvan

alecar 2009.06.02 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.18
Sok ilyen sziget kellene Budapesten. Munka után felfedeztem.
Azért a jelszót nem kellene kiírnod, egy kis sétával könnyen megtalálható.
Köszi!

kisember 2009.06.02 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
bringakör 3. állomása.
A régi egyetemi épületből mindig lestem, hogy vajon mi lehet az a kupolás épület. Most már tudom:) (igaz, most meg már az egyetemi épület nincs meg:/ )

akosgy 2009.06.01 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Dél-pesti bicajozás közben errefelé is elkanyarodtam (annak ellenére, hogy végigolvastam a webes leírást ;) ), de megérte, mert a Tisztviselőtelep egész kedves környék, kivált az Orczy út másik oldalán kontrasztként éktelenkedő "nyócker"-hez képest.

Köszi!

Csizmások 2009.05.31 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Kíváncsi voltam már erre a helyre, véletlenül keveredtünk ide, de megérte. Köszi!

diego 2009.05.29 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.26
Ennyivel kevesebb van már pesten.

mcfreeze 2009.05.29 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.58
Munka utáni kesselés kollégákkal.

lasipeti 2009.05.29 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.05
Megtaláltam!

[EMIL] 2009.05.24 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Bejövős multi, köszi szépen!

 
bahrdew 2009.05.23 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.36
Egyszerű séta hand in hand, Orzcy-kerti kiskacsák megtekintésével :).

Bryan 2009.05.23 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Kislányommal célirányosan erre sétáltunk, utunk első pontja ma ez volt:)

*Vica* 2009.05.21 20:30 - Megtaláltam
Dórival - aki korábban már levadászta - hamar bejártuk. Sok a hajléktalan.

Woodoo 2009.05.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.31
Megvan .... végre

solyom-24 2009.05.19 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Köszi a rejtést!

Zsiráf 2009.05.17 19:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
A hely pont olyan, mint a leírásban. A benszülöttek kis csoportokban aktívan használják is. A többiek meg csak rohannak mellette a főúton és nem is sejtik, hogy létezik...

krisz.v 2009.05.17 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.18
megvan

keleven 2009.05.17 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.05
Megtaláltuk

karalabee 2009.05.16 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
:]

bgyuro 2009.05.15 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltam.

*Dorci* 2009.05.12 15:30 - Megtaláltam
Munka utáni kikapcsolódás.

segoy 2009.05.11 09:40 - Megtaláltam
!

Mig46-ék 2009.05.10 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Köszönjük!
Mig46-ék

bgjozsa 2009.05.07 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.98
Nem is gondoltam volna, hogy Budapest nyolcadik kerületében találató egy ilyen jó kis sziget.

remiorsi 2009.05.07 00:00 - Megtaláltam
OK

 
yamael66 2009.05.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.41
eloszor a Rezso szigeten. szep hely, koszonom.

Tom79 2009.05.05 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Megtaláltam!

Apa63 2009.05.05 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Megtaláltam,köszi a rejtést.

duck5 2009.04.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Tényleg üde színfoltja a belvárosnak ez a park, igaz a templom oldalában lakozó csövesek kissé illúziórombolóak... Jó rejtés volt, kellemes délutáni program! Köszönjük szépen!
Ricsi és Ditti

Visland 2009.04.25 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.64
A mai második multink. Szép környék lehetett ez valamikor(most sem ronda).

Trolley 2009.04.24 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam

Endresz_család 2009.04.21 17:48 - Megtaláltam
Bp.-i kiküldetés 2/8. láda

Szépen karbantartott környék, üde színfolt a város szürkeségében.
Köszönöm!

Marcello87 2009.04.21 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.60
Munkába menet. Csak, hogy jól induljon a nap. köszönet a rejtőnek.

 
marvika 2009.04.21 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Már csak néhai nagyapám emlékére is el kellett ide jönnöm.

 
kopepe 2009.04.19 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Szép sziget, "szép" gondolat a rejtés!
Köszi!

tótheszter 2009.04.05 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Családi bringás találat a GCNéLi és a GCORCZ között.
Nyugis hely, tetszett.

Keresztek
Templom 
duranyikd 2009.03.30 09:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.23
Ok [wapon beküldött szöveg]

Áron 2009.03.28 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
A hely nagyon tetszett, csak azt sajnálom, hogy ma nem volt nálam fényképező. A jelszóból sajnos egy részletet rosszul olvastam le, de a rejtő kisegített. Köszönöm a rejtést és a segítséget: pdactive

anettnori 2009.03.23 07:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.32
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Kora reggel értem a népligeti buszpályaudvarra. Kézenfekvő volt, hogy a nap kezdete előtt lesz egy kis keresgélés. Barátságtalan, szeles időben elsőnek ezt a rejtést vettem célba.
A rejtőnek igaza van, tipikus városi cache, virtuális, így könnyen karbantartható. A ládaoldal jó kidolgozottságú.

ibarth 2009.03.22 11:15 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

gaf 2009.03.21 09:31 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

PeterTomi 2009.03.19 07:57 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csg69 2009.03.18 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.53
Ez is meglett :)

daniandor 2009.03.16 14:17 - Megtaláltam
Nem rossz kis séta, köszi! :)
JBT

comp@ss 2009.03.15 00:00 - Megtaláltam
Ok!

M.Lali 2009.03.13 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
OK!

Irisz14 2009.03.08 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Megtaláltuk!
Hogy mennyi minden van ezen a kis területen...
Köszönjük a rejtést.

Bernáth 2009.03.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.08
Idáig talán csak autóval elsuhanva láttuk a Rezső teret és a nagy templomot, érdemes volt egyszer gyalogosan körbejárni és megszemlélni. Impozáns épület a templom, az esztergomi Bazilikához hasonlít. Sajnos mire vasárnap felkelünk és elindulunk, bezárnak a templomok, ide sem tudtunk bejutni.
A helyszín alapos áttanulmányozása után megállapítottuk, hogy csak a templom és a 6. számú fotó készültek a helyszínen, ezt a mellékelt fényképpel tudjuk bizonyítani.

 
Goblin 2009.03.08 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

8Rita8 2009.03.08 00:00 - Megtaláltam
Szép ez a templom tényleg. :) örülök, hogy megnéztük Goblinnal. Köszi

Hodito Hodok 2009.03.07 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
A napi második multi, könnyű kis délutáni séta keretében!

Christinel 2009.03.07 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Köszi a rejtést!
Messziről már milliószor láttuk ezt a templomot, de most végre volt alkalom közelről is megszemlélni. Tetszett:)

Rókacsapda 2009.03.05 12:14 - Megtaláltam
Megvan!

mrqn 2009.03.03 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Nem is tudtam erről a térről eddig! Köszi a rejtést, Gergő

Discover 2009.03.02 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Köszönöm a rejtést!

fabiusz 2009.03.02 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
megtaláltuk elisoft-al

 
elisoft 2009.03.02 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
ok [wapon beküldött szöveg]
Kösz a rejtést, hogy mik vannak a városban?

 
vik&ablack 2009.03.01 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.95
Megvan.

ÁG-Team 2009.02.28 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.80
A képek alapján bedobtuk a hegymászó cuccot a kocsiba, és irány Pest :-) Vállalkozó szelleműek lévén megpróbálkoztunk a 300 méterrel: SIKERÜLT!!!

Ági, Gabi

Chip és Dale 2009.02.27 09:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Reggel az órák előtt sétáltuk körbe a teret, tetszett. Köszönjük a rejtést!

SzantoA 2009.02.22 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.27
A láda leírásban szereplő helyszínek (képek alapján) felkutatása nehéz volt :)

 
mamago 2009.02.20 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.66
Megtaláltam. Köszönöm, nem ismertem még ezt a teret.

Gergol2 2009.02.19 11:44 - Megtaláltam
Kis segitseggel de meglett.
Tavasszal visszamegyek egy ellenorzesre.

Bob&Bobek 2009.02.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Koszonom a rejtést!
A 3-as és 6-os képek különösen tetszettek!

Dr.Lada 2009.02.07 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megtaláltam!

caotic1 2009.02.06 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Megtaláltam.Igaz, az utolsó pontnál a gps elvitt másfelé,de nekiugorva mégegyszer az is meg lett.Nagyon szép hely.
Köszi a rejtést.

vicaroka 2009.02.05 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Errefelé volt dolgom, meglátogattam a szigetet :)

zsolie 2009.01.30 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam! Köszönöm az idegenvezetést!

LSaci 2009.01.27 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.93
LSaci

a templom
 
sinus90 2009.01.27 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Jó kis láda! 1,5 évvel ezelőtt esküvőn voltam ebben a tpl-ban. A belső képek akkor készültek, a külsők meg most. A GPS-t csak az emlékfához vettük elő, közben azon gondolkodtam, hogy akkor láttuk azt is, tehát arra felé... úgy is lett. Ha az embernek nincs /még/ GPS-e, akkor koordináta hálóban gondolkodik, ha tudod mit keresel, akkor az meg is lesz.

az orgona
a kupola
@Dlac 2009.01.25 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.72
Megtaláltam

Gipszjakab & Lujzika 2009.01.24 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.33
Szép környék, nagyon tetszett a "kis" kupolás templom :-) Lujzika hibájának köszönhetően a rejtő segítségét kellett kérni és hála a jóindulatának sikerült regisztrálni :-D

Gipszjakab & Lujzika

Galambok 2009.01.19 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.88
Jó volt, rövid és egyszerű:)

2in1 dream team :) 2009.01.17 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.85
Levadásztuk!
Köszi a rejtést :)

Evetke 2009.01.11 00:00 - Megtaláltam
Micsoda multi...

 
Kokó 2009.01.08 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.88
A GC nélkül sosem tértem volna be ide.
GCNeLi és GCORCZ felkeresése közben jártam körbe a teret.

 
redfish 2009.01.07 15:00 - Megtaláltam
Megvan köszi

nemethk 2009.01.04 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Ünnepek körüli ládázás 13. találata, jöhet a munka....

EdKa 2009.01.04 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Cirkuszból hazafelé, mintegy lezárásként, a holnapi keserves munkakezdés előtt, az egész család találata.

npetiii 2009.01.04 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.93
Gyors villanyfényes találat.

geokutya 2009.01.04 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.20
Levadászva. Klassz tér.

columbo 2009.01.04 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
:-)

Városi Chilly csapat 2009.01.02 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Megtaláltuk!!!

macikák 2009.01.02 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk!!!

sanca 2008.12.25 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Tényleg egy sziget a város rohanó világában.

Köszi!

Csaszi 2008.12.20 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Csodás és hatalmas épület!

sereva 2008.12.13 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltam.

Istyu 2008.12.08 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Magam nem vagyok híve a városi multiknak, de ez egy üde kivétel volt. Olyan részleteket is megmutat, ami mellet minden bizonnyal elmentem volna. Nagy erénye még, hogy nem kell térdig koptatni a lábat a pontok begyűjtése! Tetszett, és köszönöm!

 
ghabbi 2008.12.06 00:00 - Megtaláltam
.

MátraiL 2008.11.29 16:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Könnyű rejtés volt GPS nélkül is, de azért tetszett !

Jig$aw , Daki, MátraiL

Daki92 2008.11.29 16:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.00
Szép esti séta alkalmából gondoltam megkeressük :) Köszi :)

Jig$aw 2008.11.29 16:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.70
Itt kezdtük a geocaching-napot két barátommal. Könnyed sétának ígérkezett a Nagyvárad tértől. Innen mentünk a Népligetbe, majd Pestszentlőrincre. Utóbbi két helyen sajnos nem jártunk sikerrel a sötét miatt :D De legközelebb azok is sorra kerülnek! Köszönjük a "rejtést"!
Daki, MátraiL & Jiggie

iloilo 2008.11.28 11:30 - Megtaláltam
Megvan. Köszi.

urbanj 2008.11.26 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.76
Megtaláltuk. :)

halaszkiraly 2008.11.26 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Köszi! :-)

M.Sasa 2008.11.19 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Egy kétnapos rendezvényre jöttem fel Pestre, ezt az alkalmat kihasználva ládáztam egy kicsit. Mivel csak este volt rá idöm, elemlámpával felszerelkezve indultam utnak. Ez volt a ma esti 2. "ládám", amit könnyen megtaláltam. Tetszett a környék.

dzoli1 2008.11.19 11:40 - Megtaláltam
Valóban nyugodt kis sziget....:)

asfroolez 2008.11.15 23:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.83
OK

DonRazzino 2008.11.15 23:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.18
kellemes kis park!

luilui 2008.11.13 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Judith 2008.11.13 18:40 - Megtaláltam
Jean Michel Jarre koncertre jöttünk fel Budapestre. Úgy gondoltuk, ha már itt vagyunk, kössük össze a kellemest a még kellemesebbel. Egy nagy közös ládázást terveztünk erre a napra, Togóval, Csigabigával, Gyöngyvérrel (Baliagy), Luiluival.

Stautoma 2008.11.13 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
OK

h2so4 2008.11.08 14:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Nagyon szép ez a hely és szellemes a rejtés. Köszi!

 
Richie79 2008.11.06 14:50 - Megtaláltam
Érdekes, hogy már egy csomószor jártunk erre, elsősorban a Heim Pál kórház miatt, de a tér szépséget eddig nem fedeztük fel. Szép a környezet, de tényleg sok a hajléktalan ami azért elég lehangoló. Amíg apa szétnézett a téren és begyűjtötte a jelszavakat, addig a gyerek anyával egy kellemeset aludt az egyik padon.

levender 2008.11.06 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.87
Megtaláltam!

reprocesszor 2008.11.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
OK!
Köszi!

Lacipap 2008.10.31 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Valóban egy teljesen nyugodt hely a nagyvárosban! Érdemes itt sétálgatni és szemrevételezni a látnivalókat.
Kevés ember járt még ilyenkor is a környéken.
Köszönet az elrejtőknek!

banyóka 2008.10.31 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Kellemes tér, de itt is hajléktalanokkal. Mindenesetre üdítő a Népliget után.

urbalazs 2008.10.29 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Szinte hihetetlen, hogy a város közepén egy ilyen épület áll!

Ich.. 2008.10.28 11:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Nem is gondoltuk hogy ilyen szép lesz.

VideoStudio 2008.10.27 13:30 - Megtaláltam
Páromra vártam a Nagyvárad tér mellett. Valóban agy csepp csend a nagyvárosi zajban!

parrish 2008.10.25 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.58
megvan

zsotte 2008.10.23 17:08 - Megtaláltam
GCNELI után kerestük fel ezt a "ládát".Ha nem lenne ez a rejtés soha nem jártunk volna errefele. Köszönjük.

Giton 2008.10.18 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Szép a tér, tényleg egy sziget.

skalakope 2008.10.14 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
A szomszédban volt dolgunk a kislányommal, ez után egy kis kess.

Yoss 2008.10.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megvan:)

TS 2008.10.14 12:37 - Megtaláltam
Kellemes séta a szép őszi napsütésben. Érdekes a templom, amit sajnos csak kívülről tudtam körbejárni. Találkoztam egy idősebb nénivel, aki önkéntesen gondozza a templom körüli virágokat.

jpal 2008.10.12 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.50 súly: 2.93
Vasárnap délután a Rezső tér valóban a béke szigete.
Én szeretem a városi multikat, amelyek olyan helyre visznek, ahová különben nem mennék el, és még szépséget, érdekességet is rejtenek.
A rejtést valóban nem érdemes értékelni, mert itt nem az volt a lényeg.
Köszönöm.

Tempus Fugit
 
gyulacy 2008.10.11 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Mellette dolgozom 12 éve, gondoltam felkeresem :) Érdemes volt, köszi :)

Hinter 2008.10.08 11:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Kis zöld sziget.

kb ibic 2008.10.03 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
OK

kompaktor 2008.10.03 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Ezt a multit is mai kerékpáros vadászatom alkalmával jártam végig. Számomra is kellemes meglepetés volt a tér. A templom is nagyon szép. Valószínűleg ha ez a "láda" nem lenne, elkerültem volna jó darabig... Kár lett volna kihagyni.

Kata&Ádám 2008.10.02 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
+

aDoc 2008.09.29 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
A teret már régóta ismerem gyermekek -szerencsére nem sűrű- kórházi tartózkodásai miatt. Köszi az ismertetőt!

woncsi és medve 2008.09.24 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.26
Megvan!

non 2008.09.23 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 2.81
Megvan....elolvastam. Amúgy voltam itt in real is, egyszer a templomban énekeltünk is a suli-kórussal. Nagyon szép park.

gezuci 2008.09.21 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 2.58
Örülök hogy felhívtad a figyelmemet erre a "szigetre", különben sose találtam volna ide. Kár, hogy nem mutatsz több képet a tájképek helyett, megérdemelné a hely. Na majd én teszek fel.

Marakess 2008.09.20 13:11 - Megtaláltam
*

Vándor Csillag 2008.09.14 14:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.62
kellemes délutáni séta

kovtom 2008.09.13 10:03 - Egyéb
Szamedlivel ismét...

szamedli 2008.09.13 10:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Megtaláltam!
Köszi a rejtést!

Piró 2008.09.08 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Ismerd meg hazád mozgalom Zsuval és Marával. Nem tudtam ennek a helynek a létezéséről, tipikus gc-s. Örülök, hogy ide is elvezetett a játék, mert nagyon tetszett a templom és ez a kis terület. Könnyű délutáni séta.
Köszönjük.

Zyu 2008.09.08 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Még nem regisztráltam, amikor Piró társaságában találtunk ládákat, ezért így utólag szeretném a megtalált ládáim között tudni őket...

izsolt 2008.09.04 10:50 - Megtaláltam
Legjobban az épület háta mögötti 56-os emléktábla tetszett.
Egyébként nem tudtam-e kis terecske létezéséről, érdemes volt megnézni.

vileda 2008.09.04 07:10 - Megtaláltam
Kora reggeli séta. :)

vakond87 2008.09.01 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.96
Megtaláltam. Budapesti ládázás 5/10.

lricsi 2008.08.31 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.20
Szép kis templom a dzsungel közepén. Gyors találat a népligeti sétálós multi előtt.

MimimegMi 2008.08.31 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.20
Hát ez egy igazán kellemes hely!Csönd és béke honolt, bár vasárnap délben jártunk erre. Mimi még a játszóteret is kipróbálta.
:o)
Köszönjük a rejtést!

Vitya77 2008.08.30 00:00 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos tér, meglepett, hogy van itt egy ilyen.

eltájoló 2008.08.30 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

loco001 2008.08.28 19:03 - Megtaláltam
Ha azt hallod "nyócker", tényleg nem ez jut az eszedbe.

Köszi a rejtést.
Lóri

19izsi73 2008.08.27 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.69
Kellemes meglepetés eme szigetecske ebben a bűzös városban.Kicsit elcseverésztem egy homelessel a kőoszlopnál;csodálkozott,hogy valaki még ezt fényképezi s nem a templomi '56-os emlékművet.

szjuli 2008.08.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Engem is meglepett ez a "sziget" Józsefvárosban. Meg a templom... Sose gondoltam volna, hogy ilyenek vannak itt.

luviktor 2008.08.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.36
Valóban nem egy bonyolult rejtés, viszont ismét megmutatta e nagyszerű játék lényegét. Újból egy olyan helyre jutottunk el Budapesten, ahová egyébként biztosan nem mentem volna, sőt, eddig fogalmam sem volt róla, hogy a VIII. kerületben ilyen terek is vannak. Köszi!

kamzik 2008.08.18 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Szép hely!

Kadorca 2008.08.08 00:00 - Megtaláltam
+

new will 2008.08.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.16
Köszi a rejtést.

Micicila 2008.08.06 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.49
Könnyű találat, a tér tetszett.

mjdgm 2008.08.06 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Pár napja értünk haza a Magas-Tátrából, így a lapon szereplő képek beazonosítása nem volt nehéz feladat. A hosszú és nehéz túráink után éppen maradt még annyi erőnk, hogy végig gyalogoljuk e multi mind a 300 méterét, s legyűrjük a közel 1 méteres szintkülönbséget. :-)
Ezzel a feladattal éppúgy sikeresen megbírkóztunk, mint a feladvány megoldásával.
Kívánjuk, hogy a "láda" rejtője ugyanilyen sikeresen teljesítse a közelgő Mount Blanc-túráját, s a csúcstámadás után se legyen fáradtabb, mint mi voltunk ma! :-)

sania 2008.08.02 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.02
Sosem jártam itt. Viszont szép a park

ramgab 2008.07.31 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megvan, szép a park. Köszönöm !

4 
Kajdi-család 2008.07.26 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.08
Begyűjtöttük a pontokat...

Zsinkob 2008.07.21 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.52
Megtaláltam

Maxi72 2008.07.19 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Tényleg jó kis nyugis hely.
Köszönet az élményért.

lpepe 2008.07.16 15:37 - Megtaláltam
Nyugodt környék.. [wapon beküldött szöveg]

Gábor és Edit 2008.07.08 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Nem nagyon lelkesedünk a virtuális ládákért. A kettőnél több pontos multikat pedig kimondottan nem szeretjük. De ez a "rejtés" mégis nagyon tetszett. Köszönjük.

Hangár 2008.07.06 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Eddig is a VIII. kerület legszebb helyének tartottam a környéket...

jana.hu 2008.07.04 19:16 - Megtaláltam
Leirás alapján:)

kalizoo 2008.06.29 17:30 - Megtaláltam
Ez volt a legkönnyebb

detti&csomi 2008.06.28 14:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltuk!

zsebeszter 2008.06.28 11:40 - Megtaláltam
Szombat délelőtti ládászásom 4/6. ládája (sok multival és beiktatva a népligeti Planetárium előadását). Gyönyörű kis eldugott park! Ha nincs a "láda" talán az életben nem tévedek erre. Köszi a lehetőséget!

 
tika67 2008.06.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
OK!

kovtom 2008.06.22 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.71
Kerékpáros körutam részeként ejtettem útba a virtládát. Lenyűgöző a templom nagysága...

Köszi a rejtést!

 
Dream Theater 2008.06.21 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.72
:-) [wapon beküldött szöveg]
* * *
Mivel ismerem a Rezső teret GPS nélkül mentem megkeresni a virtuális ládákat. A tempolom mögött parkoltam, úgyhogy azzal kezdtem. Már onnan lehetett látni a Géza fejedelem szobrát és a kőoszlopot is. Ezek után már csak az emlékfát kellett megkeresni. Egy kis séta a parkban, ahol olyan fát kellett keresni, ami előtt tábla van. Könnyen meglett az is.

kbk 2008.06.17 11:14 - Megtaláltam
Közös találat.

@ndrew 2008.06.17 11:14 - Megtaláltam
Bringás ládakeresés 3/5.

CsiCsa 2008.06.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.76
GCNeLi után itt folytattuk a könnyű családi sétát... a helyen korábban sokszor átmentem autóval, hála a ládázásnak, ezúttal személyesen megcsodáltuk szépségét ... köszönet a rejtésért!

cc 2008.06.08 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.64
Megtaláltam!

Templom
Templom jobb oldala
turbinalapat 2008.06.08 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.28
A város ezen részén még sosem jártam. A templomba éppen csak be tudtunk kukkolni, mert a vasárnapi mise ment. Szép a park, körbe jártuk.
Köszönöm.

Laci

handky 2008.06.08 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Szeretem az ilyen ládákat! Multi, mégis könnyen és kellemes sétával begyűjthető! 2/9 :)

Andi

 
Láp Lidérce 2008.06.07 10:00 - Egyéb
A téli ládázós séta után újra elvetődtünk a Rezső térre, ezúttal emlékműavatás céljából. Készítettem néhány képet is:

Pikkelyek
h725 2008.06.06 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Rokonszenves, kellemes hely, bár most egy kicsit zajos volt, ugyanis a téren éppen munkálatok folytak.

Köszi a rejtést!

Zsolt

Korvin 2008.06.02 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Munka utáni kesselés. Szép idő, szép hely. A nyugalom és csönd megdöbbentő a tágabb környezetet (körút, Üllői út) tekintve.
Ha valaki innen a GCNeLi felé veszi az irányt, akkor a Győrffy utca 2. szám alatti ház homlokzatát érdemes megnézni. Úgy tippelek, hogy egy nyugdíjas órásmester háza. A művész a lomizós irányzat jeles képviselője lehet(ett).

 
D.Tóth 2008.05.29 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.81
A templomot felujitják az emberke kötélen logva festette a falt többen meg nézték. Enyiminden egy helyen, nem rossz.

Mistic 2008.05.25 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.78
Érdekes, hogy Budapesten olyan helyeket is fel lehet fedezni, amelyeket a GPS nélkül valüószínű sosem látnék. Nyugodt kis park.

Foltos Foxi 2008.05.25 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Kerékpáros túrám harmadikállomása!

norko 2008.05.24 19:30 - Megtaláltam
Kicsit zsúfolt volt a tér, csak kicsit néztek furán ránk az emberek.

geolaci 2008.05.24 10:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
Snipermasterrel megtaláltuk.

Snipermaster 2008.05.24 10:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.91
Kodesttel együtt

mlnet 2008.05.21 16:30 - Megtaláltam
A közelben jártam, hát körbe sétáltam a teret. Nem is tudtam, hogy itt egy ilyen nagy zöld tér van a Népliget közelében.

Legolány 2008.05.21 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Két percre a munkahelyemtől ötletes multi és a szöveg is jó hozzá! :)
Köszi szépen!

Adalbrecht 2008.05.18 18:00 - Nettaláltam
.

zsalaber 2008.05.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
Nagyon kellemes és nyugis hely. Köszönöm, hogy megmutattad!
Anna

Zerzilip 2008.05.11 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Kellemes volt, köszönjük

Pandi68 2008.05.03 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Eső előtt sikerült mindet megtalálni. A templom felső peremén csücsül egy műbagoly. Szerintem galambriasztóként szolgál.

BagolyEzen nagyon kicsi a bagoly
forgabi 2008.05.03 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Szép, rendezett környék. Valóban szinte a béke szigete. Csak ne lenne az a táblácska a templom homlokzatán levő dombormű alatt!

Hagyjam így, és mindenki találja ki?

Nem, azt hiszem, tanulságosabb, ha idézem:
"Ez a dombormű az ellopott eredeti műanyag másolata".

Barangoló alias elel 2008.05.02 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Köszönöm a rejtést!
Bae

Tündérvirág 2008.05.01 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.53
Kerekezős-ládavadászós délutánom 3. pontja lett ez a virtuális láda.
Tényleg egy csepp nyugalom a hely.
Köszi a rejtést.

Kerestem a tavat, tán kiszáradt?:-))

saintg 2008.04.29 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.31
.

paul 2008.04.26 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.51
Kellemes séta volt.Nekem nagyon tetszett ez a gondozott park.

licuxd 2008.04.26 10:07 - Megtaláltam
Kolónia után [wapon beküldött szöveg]

tomki 2008.04.25 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Tetszett. Anno itt tanultam az autóvezetésben a jobbkéz szabályt...

kertiati 2008.04.22 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.40
A Bárka színház Vasárnap nem temetünk című előadása előtt ez a láda virtuálisan útba esett. A multi bejárása 10 perc elég volt.

ZA FEJEDE 
irmatyi 2008.04.20 10:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Megtekintve.

 
citycache 2008.04.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Kicsit elolvastam a leírást. Itthon vettem észre, hogy a jobb oldali domborműveket kellett volna szemügyre venni a templom falán. Megvallom őszintén furcsálottam is, hogy az utolsó részlet miért pont a fával szemben van olyan közel! De mentségemre legyen mondva, hogy egy éves lányom már torkaszakattából üvöltött a kocsiban s ettől senki nem lett toleránsabb az "őrült hobbimmal" szemben. :(
Pedig nagyon tetszett a hely és a rejtés is. Nemkülönben az üzenet a köbgyökvonósoknak. :)

A fotók alapján kérem a rejtő jováhagyását.

[Jóváhagyta: zsorzs, 2008.04.21 10:19]

Ez nem az esztergomi bazilika? :)
geomobil
Erdélyi 2008.04.17 16:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.16
ok

szendo 2008.04.16 16:35 - Megtaláltam
-

zsombor4 2008.04.15 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Zuhogó essőben ezt is megejtettük.Köszönöm!

Teebee 2008.04.15 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 2.72
Bár másodszor voltam itt ,mert túl hosszú a túra egybe lenyomni ,rádásul zuhogott is... DE meglett :-)

szelt 2008.04.14 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.60
ok
Sajnos a templomnál elrontottam valamit...
A jelszóhoz a rejtő segítségét kellett
kérnem , amit köszönök....

sas&szti 2008.04.13 13:00 - Megtaláltam
Miután láttuk mekkora a távolság amit be kell járni gondoltuk nem kockáztatunk, 3 napi hideg élelemmel nekiálltunk a túra megtételéhez:) Nagyon tetszett a "sziget", kellemes séta és gyors találat:)

Kána forever 2008.04.13 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Valóban szép környéken vezetett ez a séta.

snake01 2008.04.13 00:00 - Megtaláltam
szép környezet.nagyon tetszett:D

SPiT 2008.04.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Megvan!

 
KranIC 2008.04.10 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megvan! Műegyetemtől gyalogoltam le ide jó ki séta volt, és az idő is nagyon jó volt, talán idén az eddigi legmelegebb.

Éjvándor 2008.04.08 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.01
A hely tényleg olyan mint egy sziget, a jelszó viszont nekem se jó valamiért.
A domborművet nem tudtam lefényképezni, mert éppen kapált előtte valaki...
Kérem a megtalálás jóváhagyását.

[Jóváhagyta: zsorzs, 2008.04.11 06:26]

 
Saughassy 2008.04.07 13:00 - Megtaláltam
Koszi, egy ujabb multi. :)

Mics&Sün 2008.04.06 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.08
szurkuletben,szep ter,monumentalis templom! [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: zsorzs, 2008.04.06 21:00]

Köszönjük a jóváhagyást, igazság szerint végül mi bénáztunk egy kicsit, ugyanis GPS nélkül próbálkoztunk, azonban a jelszó sehogy sem akart összejönni. Emlékfát találtunk egyet, nem volt jó a jelszó, találtunk még egyet, azzal sem, végül 20:00-kor megtaláltuk a harmadik emlékfát, ami valószínüleg jó lett volna, de addigra már kilőttük az összes jelszópróbálkozást :)

suni 2008.04.06 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Szép park, éppen fociztak a közepén.
Mi meg szaladgáltunk egy papírral körbe-körbe.
Panka, Peti, Gábor

kocek 2008.04.06 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 1.60
megvan!
nagyon a környék

nordkinn 2008.04.05 16:15 - Megtaláltam
A szemerkélő eső ellenére a gyerekek nagyon élvezték a keresgélést.

 
királysanyi 2008.04.05 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.70
Meg van!

 
Netgen 2008.04.04 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.67
Köszi a rejtést, a pontok gyorsan meglettek. Jó ez a kis nyugalom sziget a nagy rohanás közben.

geooszi 2008.03.31 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Tényleg klassz hely, még nem jártam itt, pedig hányszor elmentem mellette az Üllői úton...
Köszi: geooszi

mucik 2008.03.30 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Amikor odaértünk rögtön megértettük miért szigetről szól a láda.
Mucik

R.Guszty 2008.03.29 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Kellemes ebéd utáni séta. Igazi kisvárosi hangulat., bár a tér különösebb benyomást nem tett ránk.

A templom
Geri89 2008.03.28 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!
Üdv

porgesz 2008.03.27 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Kellemes környezetben kis sétával ez a multi is tudott újat mutatni. Köszi a rejtést!

 
Puzzle Apartman Gyula 2008.03.26 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Pesti képzésre igyekezet kerestem meg a teret. A hosszú kocsikázás után jól esett ez a kellemes séta a téren. Nagyon szép a környezet és ami számomra fontos GONDOZOTT!!! Ha nem lenne a játék valszeg nem tértem volna be ide...sem. Köszönöm szépen!

MaRabU 2008.03.25 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
A környék egy elviselhető helye ez itt :-)

Ancsi + Marci

Epitaph 2008.03.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.70
.

vaslemez 2008.03.23 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 3.72
Nem igazán világos, hogy miért kell egy téren is multit csinálni. A bonyolult jelszóképyést pedig külön utáljuk.

kalahári 2008.03.23 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Húsvéti ládázás. Könnyü találat pici sétával szép környezetben. Köszi a rejtést.

 
Brekk Brigád 2008.03.23 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.52
ok

jolliefille 2008.03.22 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 1 átlag: 2.17 súly: 2.83
Megtaláltuk !

PolarBear 2008.03.22 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 2.88
+van !

 
vinko 2008.03.21 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.01
[wapon beküldött szöveg]

Tyúkanyó 2008.03.21 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Párszor jártam Pestnek ezen a részén, de soha nem tünt fel, hogy a régi épületek között egy ilyen szép, gondozott kis terület van.

Köszönöm a rejtést!

fruzsa 2008.03.20 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.45
Hát, itt kivételesen nem tévedtem el, de ezt a környéket elég jól ismerem. A Sotéra jártam, itt is volt egy kolesz. A hegycsúcsokat is hiányoltam, amik a képen vannak.
Az etrex budapest-et kihagytam, túl hideg volt hozzá. Viszont a népligetnél eszembe jutott, hogy ez a csomópont ihlette Spiró György Koccanás c. színdarabját. Érdemes megnézni.

keep 2008.03.17 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
100 [wapon beküldött szöveg]
Igen, a századik ládánk, mégpedig napra pontosan az első ládánk megtalálásának egy éves évfordulóján.

A hely sem rossz, világosban is érdemes lenne megnézni

zsoka=) 2008.03.17 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
megtaláltam =) ez volt az első :D
a környezet szép :D

ngy001 2008.03.17 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az első!

Varga Gábor 2008.03.16 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ok! Log később.

Pepe Zizi Zozó 2008.03.13 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
[wapon beküldött szöveg]
Nem jártam még itt. Tényleg sziget.
Legjobban mégis az tetszett, hogy a GPS kijelzőjén szépen együtt láttam mind négy pontot a látnivalónak megfelelő ikonnal (ezért 4 pont a rejtés).

A sziget 
Astral! 2008.03.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Sokszor elkerekeztem már a tér mellett. De igazából csak most néztem meg közelről. Szép hely, tényleg nagyon nyugi, bár a szemerkélő eső egy kicsit rontott az összhatáson. :)

Encsi 2008.03.07 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltam.

beamspot 2008.03.04 20:30 - Megtaláltam
ok

Láp Lidérce 2008.02.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Kis séta a szemerkélő esőben.

 
valti 2008.02.28 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Végigjártam, szépen karbantartott park. Köszi a rejtést! Valti

Panyek 2008.02.27 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.00
Sajnos a Szent László kórház ideiglenes vendége vagyok (kijárási joggal felruházva), és temérdek szabadidőmben egy kis séta engedélyezett. Így átballagtam a Rezső térre, amit pesti lévén, nem ismertem. Érdemes volt megnézni, bár 1-2hónap múlva biztos még szebb lesz! (azért az mókás, hogy a templom kijáratával szemben a park másik oldalán pont egy fegyver-lőszer bolt van :))

banyesz 2008.02.24 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.72
LAZULÁS
Hazafelé Radammal ide is betértünk, ezt a parkot nem is ismertem. Kösz!

radam 2008.02.24 18:30 - Megtaláltam
Hazafelé jövet körbejártuk Banyesszal a parkot.

horvatga 2008.02.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Barátnőmmel megtaláltuk! Ötletes multiláda!

Heni&Gábor 2008.02.16 15:30 - Megtaláltam
ok

fules22 2008.02.10 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Érdemes megnézni a teret, mert nagyon szép!

Attilacska 2008.02.09 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük!

bcs723 2008.02.09 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Egyszerű multi, érdemes volt megkeresni ebben a napsütéses időben.

 
m.csuti 2008.02.08 14:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Turistának álcáztam magam és így feltűnés nélkül végigsurrantam a 300 méteren.

 
farkasék 2008.02.03 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Tuti jó láda! És az emlékfa is megvan!

Lonka 2008.02.03 14:53 - Megtaláltam
nahát, itt egy ekkora templom! :o
a környéke is szépen rendben tartott, jó kis séta volt, köszi :)

sztrovacsek 2008.01.31 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Mind a 4 koordinátát helyesen vittem fel, valamiért a 3. koordinátán az emlékfát nem találtam.

[Jóváhagyta: zsorzs, 2008.02.01 08:37]

Shakespir 2008.01.27 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Megvan!

 
Misu 2008.01.26 13:07 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

rlevente 2008.01.23 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.56
Rettenetes 0 fokos hidegben teljesítettem az extrém túra mind a 300 méterét. :-)

A tér hangulatos, a felkeresendő pontok tetszettek.

rimano 2008.01.23 17:30 - Megtaláltam
Felkutattuk. Jó hideg volt. N&A

keva 2008.01.20 14:24 - Megtaláltam
KLASSZ LÁDA! [wapon beküldött szöveg]

1 
textor 2008.01.20 12:33 - Megtaláltam
ok

vkovacs 2008.01.17 21:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.75
Ok

guppik 2008.01.17 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.76
Még sosem jártam erre, köszönöm a lehetőséget!

Suru 2008.01.14 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Amatőrök vagyunk még,hiába no. Másodszorra sikerült,kellemes séta,kellemes környék. Köszönjük....

Redteam 2008.01.07 11:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.15
Megvan.

tak-tak 2008.01.04 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.91
Nem is tudtam erről a templomról, pedig nem kicsi. Kár, hogy nem lehetett bemenni. A hó csak az emlékfa táblájánál okozott egy kis problémát, a fagyott réteget dörzsöléssel igyekeztünk eltávolítani, remélve, hogy nem fagyunk hozzá. A megfelelő betűt végül sikerült a felismerhetőségig megtisztítani. Közös találat Csi/2-vel.

csi/2 2008.01.04 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.96
Megvan!

Hmaszi és MarCsí 2007.12.29 18:29 - Megtaláltam
Szuper ezt szeretem mert multi,de nem kellett kilométereket kutyagolni a pontokért

Welsh 2007.12.28 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.17 súly: 1.00
OK

PaPaSzaGa 2007.12.26 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Kellemes Karácsonyi séta. Köszönjük!

fcsaba 2007.12.22 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.12
A multi helyszívétől pár száz méterre már nagyon sokszor elmentem gyalog, de akkor még nem kesseltem.
Most pénzügy vizsga után levezetésképpel vadásztam le.
Miután alaposan megterveztem az utat, komoly túrafelszereléssel vágtam neki a kalandnak. A Nagyvárad-téri metrómegálló felől támadtam. Pár száz méteres, kemény túra után lett meg a sziget. Hosszas tűnődés után a megadott sorrendben jártam be a pontokat. Olyan hosszú ideig tartott az út, hogy az utolsó pontnál a fényképezőgép elemei is lemerültek. Végül a Népliget metrómegálló irányába hagytam el a helyszínt.
A kinyomtatott képeket nézegetve pedig igazi Magas-Tátra fílingem volt.
Köszönöm a rejtést!

Templom
 
KataJani 2007.12.15 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.47
297. megtalálásunk. Közelünkben van a hely, mégis most jártunk itt először, habár a kupolával már többször szemeztünk távolról. Örülünk a ládának, hogy megmutatta ezt a helyet. Sajnos a templomba nem lehetett bemenni. Majd jövünk még erre. A hely megkoronázása, hogy mi lettünk az 500. megtalálók.

bgecco 2007.12.13 17:29 - Megtaláltam