geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
1975. Szerelmesek Kapuja (GCSZK1)

WAP QR

WAP QR

Erdélyi Tibor festménye (részlet)

Erdélyi Tibor festménye (részlet)

Európa Park

Európa Park

Árvízvédelmi "kűfal"

Árvízvédelmi "kűfal"

Tájház

Tájház

Tájház a Szerelmesek Kapujával

Tájház a Szerelmesek Kapujával

Szerelmesek Kapuja

Szerelmesek Kapuja

A kapu a Tóalj utca felől

A kapu a Tóalj utca felől
Szélesség N 46° 24,753'
Hosszúság E 20° 19,385'
Magasság: 89 m
Megye/ország: Csongrád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.02.24 15:30
Megjelenés időpontja: 2008.02.26 19:40
Utolsó lényeges változás: 2017.02.04 17:38
Utolsó változás: 2017.02.08 17:16
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Almond
Felhasználó: Almond
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 200 m
Megtalálások száma: 634 + 5 sikertelen + 35 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.0 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


A ládába Travel Bug nem helyezhető.

WAP: Ha a kapu alatt megtettétek, "amit kell", sétáljatok át a tájáz túloldalára, és kopott zöld kerítés rejtekében megtaláljátok a mikroládát. Pótjelszó: matrica a közeli parkolóórán.

A rejtésről

Mivel Hódmezővásárhely központjában a rejtés idején nem volt hagyományos geoláda, és az addigi rejtések sem érintik a kőfalat, ezért választottuk rejtekül a Tájház, a kőfalon nyitott Szerelmesek Kapuja, és a betonrengeteg lakótelep találkozási pontját. Javasoljuk a Szőnyi utca felől induló pár perces sétát, de elérhető a Kaszap utca és az Oldalkosár utca irányából is a rejtek.

Hódmezővásárhely

A település kialakulására a Tisza árterületénél magasabb szigetek voltak alkalmasak. Az ősi Vásárhely a Hód-tó medréből kiemelkedő, 4-6 méter magas, délről északra lejtő löszháton települt, amelyet kisebb-nagyobb tavak, erek szabdaltak fel. A tavakat, mocsarakat szegélyező nádasok és ártéri erdők az ellenség ellen nyújtottak biztos menedéket. Így a török, tatár pusztítás alkalmával a környező felégetett, feldúlt települések, falvak életben maradt lakosai is itt kerestek menedéket, így Hód, Szentkirály, Csomorkány, Gorzsa, Kopáncs, Solt lakói is. Az elpusztult községek legnagyobb része többé nem is települt újra.

A lakosság gyarapodásával, a házak sűrűsödésével utcák kezdtek kialakulni, eleinte minden rendszer nélkül. A lakók létfenntartását a halban gazdag vizek, a nádas gyékényes vízpartokon tömegesen élő víziszárnyasok és a bokros-füves réteken élő apró vadak biztosították. A legelők háziállatok tartását is lehetővé tették. Az utcák girbegurbák voltak, mivel a házak sorai az erek, tavak partvonalát követték. A mai utcák közül is soknak a neve utal a régi, vizes világra. Ilyen például az Árvíz, Kistópart, Hódtó, Tóalj, Vidra, Búvár utca. Később kezdték a belterületi nagy tavak és erek szélét és medrét töltögetni, így akartak építésre alkalmas területeket szerezni.

A várostól délre a Hód-tó pereme nagyjából félkörben húzódott. Ennek az északi parti részén települt a régi Vásárhely. A hód-tói rendszer egyike a Gyúló-ér, melynek medre helyenként a 11 métert is meghaladta, mély vize az áradások alkalmával sebes folyású volt. Csónakokkal, árvíz idején hajókkal is közlekedtek rajta. A Hód-tó árvíz idején még a XIX. század elején is beláthatatlan tengerként hullámzott. Mély víz volt a mai Bocskai utcai öbölben is, egykori nevén a Cigöllérben, a régi nagy kikötőben. Ma itt a Németh László Gimnázium áll. A hajók e helyen egészen partközelben köthettek ki a XIX. század közepéig.

Feljegyzések szerint 1845. május 1-9. között dunai gabonás hajók jöttek fel Szeged felől a Hód-tóra. Ezek a mai Erzsébet Kórház előtt a kis kikötőben kötöttek ki, ahol búzával rakták meg a hajókat. Az utolsó hajók 1856-ig közlekedtek itt. Ahogy a Tisza szabályozását megkezdték, a tó medre is kezdett kiszáradni. 1857-ben már a parti részeket szántották. 1870-ben az egész tófenék száraz volt.

Vásárhely területe a 19. század folyamán több mint kétszeresére növekedett, és a mélyebb fekvésű részek is beépültek. Ezek a területek fokozott árvízveszélynek voltak kitéve. A folyómeder szabályozásával az árvízszintek növekedtek, ami fokozta az árvíz lehetőségét. A tiszai töltések többször is átszakadtak, a várost sokszor közvetlen árvíz fenyegette. Az 1876. évi árvíz idején merült fel a Hódmezővásárhely körüli körtöltés kiépítésének gondolata. De csak az 1879. évi, Szegedet pusztító nagyárvíz évében fogtak hozzá az építéséhez. A város határán földből 17,5 km hosszú töltést, a déli részén pedig téglából 3 km hosszú gátfalat emeltek. A téglából épült úgynevezett "kűfal", melynek hossza 3006,2 méter, a város déli határán húzódik a Hód-tó partvonulatát követve ma is.

A középkori városok köré az ellenséges hadak támadásától félve emeltek falakat, és építettek várakat. Vásárhelyen nem az ellenséges seregek, hanem az árvizek fenyegetésével szemben vették fel a harcot a fal építői. Ez az árvédelmi céllal épített kőfal a maga nemében egyedülálló építmény az alföldi városok körében. A városba érkezők joggal figyelnek fel erre a különleges építményre, amely mellett kórház, városháza, iskolák, éttermek, buszpályaudvar is található.

A Zrínyi és a Csillag utca sarkán lévő Vasmacska vendéglőben festmény őrzi egy régi vásárhelyi hajós emlékét. A kép Erdélyi Tibor festőművész 1998-ban készült alkotása, aki Gosztonyi József korabeli rajza nyomán festette a művét.

A kőfalon négy kocsi és kilenc bolthajtásos gyalogos lejárót vágtak anno. A gyalogos kapukból csak a Csillag, Száraz, Királyszék és Árpád utcáknál lévők maradtak fenn. Az utóbbit a Szerelmesek Kapujának nevezi a népnyelv, garantálva azok boldogságát, akik alatta csókot váltanak. Rejtésünk erre a helyre invitálja a kesselőket.

(Forrás: Hódmezővásárhely története, 1993)

A láda

A 47-es útról érkezve a Bethlen Gimnáziummal szembeni oldalon a kőfal tetején kezdjük el a sétát. Parkolni a strandnál ( N 46° 24,7125' E 20° 19,075' [GCSZK1-P1]), vagy a Cseresnyés Kollégiummal szemben ( N 46° 24,78716' E 20° 19,134' [GCSZK1-P2]) lehet. Ezen a részen a kőfal alatt házak állnak. Balról egy iskola, majd egy óvoda mellett visz az utunk, jobbról a "kűfal" és támasztékai mutatják a helyes irányt. A Szerelmesek Kapujánál meghagytak egy régi gazdaházat teljes régi berendezéssel, faragott parasztbútorokkal, vásárhelyi hímzéses textilekkel, a konyhát vásárhelyi majolikákkal felszerelve. Nyaranta kézműves táborok színhelye ez a nádtetős épületegyüttes. Látogatási időpontot előzetesen a 62/533317-es telefonon lehet kérni.

Mivel a láda rendszeresen eltűnt, és mivel a közelben egyelőre nem találtuk hagyományos láda rejtésére alkalmas helyet, a ládát ideiglenesen mágneses mikroládává alakítottuk. A mikroláda nem a kapu közelében, hanem a tájház túloldalán található, kopott zöld fakerités rejtekében. A ládába ajándék, utazó ügynök (Travel Bug, Geocoin) nem fér. Hagytunk benne egy apró ceruzát, de nem árt, ha viszel tollat magaddal. Pótjelszó a közeli parkolóórán.


Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (372 db): környezet: 4.21 rejtés: 4.47 web: 4.52 átlag: 4.40

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


lada76 2020.05.30 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

szeant 2020.05.29 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

ha2 2020.05.23 10:50 - Megtaláltam
Két keréken Hódmezővásárhelyen.

MadMax1456 2020.03.26 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

VenTOmi 2020.03.07 20:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Palog 2020.02.22 16:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

vto 2020.01.18 16:53 - Megtaláltam
Megtettük, amit megkövetelt a haza. ;)
Eszter és Tomi [Geoládák v3.2.2]

Robogo 2019.12.14 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

R.Guszty 2019.12.14 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kitkat0123 2019.12.14 18:55 - Megtaláltam
Szolnok környéki autós ládázás során megtaláltuk. Nagykőrösön kezdtük a ládázást még a sötétben, majd mire a multik végére értünk már hajnalodott.
Szolnokon csak a reptér mellett kerestünk pár dobozt, a városba nem tértünk be. Martfűt érintve Mezőtúr felé mentünk tovább, szerencsére eddigre már elállt az eső. Szarvas felé is tettünk egy kis kitérőt, majd ide is eljutottunk. Jó kis nap volt, sokat szidtuk a multikat. :)

Köszi a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

vacakos 2019.12.12 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

sambenedek 2019.11.26 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
A leírás kicsit megzavart, de ügyes!

S-A 2019.11.24 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

CsKaroly 2019.11.23 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

HorváthBBGVKH 2019.11.16 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszönjük a rejtést!

Takyék 2019.11.07 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

santa9szabolcs1 2019.11.03 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

uzolee 2019.10.28 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Stüszi vadász 2019.10.26 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Lásd fkmaster!

fkmaster 2019.10.26 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.31
Kis keresés után meglett, köszönjük.

bölli 2019.10.06 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Köszönöm a rejtést!

Jaybee04 2019.10.02 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VaVi 2019.09.29 20:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kaunisz 2019.09.25 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.99
Szuper

VKBITANG 2019.09.22 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

redbird 2019.09.22 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

feherzoltan79 2019.09.09 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a játékot!

v.abel 2019.08.28 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [Geoládák v2.2.5]

vebike 2019.08.28 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

veektor253 2019.08.24 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

petili 2019.08.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Köszönjük a rejtést!

nmárti 2019.08.17 16:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]A kollégiumtól indultam, aztán kiderült, akár kocsival is meg lehet közelíteni, szinte drive in. A parkolóórával próbálkoztam, de azon nem találtam semmit, aztán ahogy megfordultam, tudtam, hol a doboz. A kapu is meglett, valahogy a környék belőlem nem váltott ki pozitív érzéseket, lehet, mert egy hajléktalan követni kezdett.

-1
-2 
imre.kisa.lyb 2019.08.11 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hegyo 2019.08.09 20:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Környezet:3 /Rejtés: 3/ Web: 4 [g:hu 1.6.2y]

bb2014 2019.08.08 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

csorics 2019.07.08 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam? Szia, jó helyen kerestem. A parkoló órán nincs matrica.
Köszi
csorics [g:hu 1.6.2y]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.08.15 19:54]

GCSZK1_2019078140457.jpg 
lukovszkil 2019.07.04 15:49 - Megtaláltam
Nagyon érdekes hely, köszönöm hogy idevezettél. [Geoládák v2.2.5]

garamiad 2019.06.29 17:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Volt egy szabad félóránk Vásárhelyen, így megnéztük.

GCSZK1_20190629175428.jpgGCSZK1_20190629180033.jpg
Páratlanpáros 2019.05.26 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

admo 2019.05.23 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

albert20030 2019.05.23 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BaLiAnIz 2019.05.10 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszönjük.

baranyaifiú 2019.05.09 15:30 - Megtaláltam
ok

tmolli 2019.05.09 15:30 - Megtaláltam
Köszönöm!

djreros 2019.05.08 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Élveztük [Geoládák v2.2.5]

Senator62 2019.05.04 12:35 - Megtaláltam
O. K.

egynagyati 2019.05.01 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Köszi a rejtést!

SDC10017 
zoti 2019.04.19 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ifkovics_család 2019.03.10 11:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

HgZoli 2019.02.24 14:34 - Megtaláltam
Köszönöm!

scamel 2019.02.19 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Köszi a rejtést! Oktatás utáni levegőzés keretében meglelve.

Iván19 2019.02.17 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Köszönöm a lehetőséget.

Pipers 2019.02.17 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

CsipiX 2019.02.10 16:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Hmvhely és környéke ládatúra 6/4 Kellemes kis belvárosi séta közben... a kerítés rejteke annyira jó, hogy nem lett meg, de a pót jelszó "működik" köszönöm, hogy megmutattad! A tájházat pedig majd nyitva tartási időben is felkeresem.

WP_20190210_16_18_54_ProWP_20190210_16_18_58_Pro
WP_20190210_16_21_15_ProWP_20190210_16_21_37_Pro
WP_20190210_16_22_09_Pro 
kyros 2019.02.01 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kyros és Nimi. ???? [Geoládák v2.2.5]

hitamas 2019.01.17 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.36
Még jó, hogy a láda megvan .... merthogy a pótjelszót nem találtam meg. Futtában .... :)

Caldera 2019.01.12 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

MarkoGear 2018.12.02 16:51 - Megtaláltam
Egyszer jó volna a tájházért is eljönni.

Sir Pajszer 2018.11.14 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.05
Köszi!

Andrusa 2018.11.08 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
:-) Mögvan!:-)

Hey-ho 2018.11.02 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]pótjelszóval

eltájoló 2018.10.31 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Ötletes a rejtés. A pótjelszó is megvan. Köszönöm.

DaZoBaViKr 2018.10.31 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megtaláltuk köszi a rejtést!

Pmagda 2018.10.16 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Átmentem a kapun, csodaszép a tájház, legközelebb bent is megnézem. Ötletes a rejtés, meglett. Köszönöm a rejtést !

KapuTájház
Tájház udvara 
nettykaaa 2018.10.09 13:30 - Megtaláltam
Helyiek segítsége ellenére magunknak kellett rájönni hol is van a szerelmesek kapuja :) De nagyon jó kis romantikus sétát tettünk a lenyűgöző városban.
Netti és Feri

Paul 2018.09.29 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0g]

dienespeter 2018.09.29 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tapiapi 2018.09.11 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.84
Erre tettem, vettem, megleltem. Szép hely, helyettes jelet leltem meg. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2018.08.20 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. :) [g:hu 1.5.4]

ha8llh 2018.08.04 19:15 - Megtaláltam
3-an talaltunk rá.

YO5OAI 2018.08.04 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

YO5NDA 2018.08.04 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk!

PardiAndi 2018.08.03 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

dzoli1 2018.08.03 23:59 - Megtaláltam
Andival

Clericz 2018.07.15 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

szollosi73 2018.07.14 09:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Megvan!
A GCHmvH keresése közben ez is útba esett.
Köszi a rejtést!

Szerelmesek Kapuja 001Szerelmesek Kapuja 002
ng0407 2018.07.08 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kisgab88-cal köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

krisztinagyorgy 2018.07.08 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kiskodmon 2018.06.24 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

zsolty23 2018.06.05 09:18 - Megtaláltam
A ládát én sem találtam, de pót jelszóval meglett.
Köszönöm a rejtést!

Marton Zoli 2018.06.01 11:45 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtam meg de ez nem jelenti azt, hogy nincs meg. Kicsit szűkre volt szabva az időm ezért beértem az alternatívval.

jadam968 2018.05.22 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

wolvarine 2018.04.29 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Bagoly és Talicska 2018.04.14 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Gergelix 2018.03.24 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Rózsa & Geri

ecilop 2018.03.23 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2018.03.20 10:42 - Megtaláltam
Köszönöm a segítséget.

Zéboy logó 
Berián 2018.03.20 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Benedek_Vulkán 2018.03.16 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2018.03.16 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

caffeldorado 2018.03.04 13:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Egy gyors körbejárás után meglett a láda, szerencsére nem volt a közelben senki, nyugodtan lehetett logolni.
Köszönjük a rejtést!

zsityi 2018.03.02 19:45 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

20180302_145725 
BT_pro 2018.02.24 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Végre egy olyan mikró amin kiivül is fel van tüntetve a jelszó!Kun.Istvan 82 vel , a kapun külön mentünk át....

kun.istvan82 2018.02.24 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2018.01.04 10:15 - Megtaláltam
Évindító baráti ládatüra Hódmezővásárhelyen és környékén kópé1993, LionDaddy és pliptai társaságában.
A tájház átalakítás miatt zárva tart, az udvarra azért bekukucskáltunk. A szerelmesek kapuján keresztül jutottunk be a kis térre. A rejtektől 20 cm-re petárdáztak, de a láda rejtve maradt.

DSC07741DSC07742
DSC07740 
kópé1993 2018.01.04 10:15 - Megtaláltam
Hódmezővásárhelyi Geotúra Kectammal Pliptaival és LionDaddy-vel. Köszi a rejtést!

IMG_20180104_101239 
pliptai 2018.01.04 10:10 - Megtaláltam
Geotúra Kectam, Liondaddy és Kópé1993 társaságában. A láda neve egy romantikus helyet sugall, ám a valóságban most inkább csak szemetes volt! A láda könnyen meglett. Köszönet a rejtésért!

DSC02965DSC02966
DSC02967DSC02968
sandorfabi 2017.11.27 08:50 - Megtaláltam
Ma Vásárhely ládáit vettük célba. Sorba jártuk mindet, keresztül-kasul gyalogoltuk a várost. A település tetszett, ami feltűnt és talán követendő példa is lehet, hogy rengeteg biciklist és parkoló biciklit láttunk a sok autó helyett. Élhető kis város képe tárult elénk a nevezetességekkel. Köszönjük a rejtést!

erdei.laszlo 2017.11.14 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Katulyakutatók 2017.11.11 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A Tájház kapuja zárva volt, előtte egy nagyobb társaság búcsúzkodott hosszasan, így ez most kimaradt. Jövünk még erre, akkor bepótoljuk. A láda keresése közben azt éreztük, hogy a fél lakótelep (akiknek erre néz az ablaka), minket figyel. Reméljük nem így történt. Logolni, elmentünk a közeli játszótér padjához. Amíg "tettük a dolgunk" a "gyerek" játszott kicsit.
A nap fénypontja a közeli Bagolyvár Étteremben elköltött ebéd volt, majd pont akkorra értünk ki az állomásra, amikor elkezdett esni az eső. Remek időzítés!

-1-2
-3-4
-5 
iceman1hu 2017.11.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Köszönjük!

D-Day 2017.10.15 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

emiGrant 2017.10.11 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
15/5. Sajnos nem sikerült a ládát felfedezni, így kénytelenek voltunk megkeresni a pótjelszót. A környezet, a sok panelblokk ellenére is, nagyon kellemes és szép. A tájház nem volt nyitva, bár a kapu egy picikét nyitva maradt, így sikerült beosonnom egy pár percre, hogy fotózzak. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
Janer6328 2017.09.02 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.81
Köszi a rejtest!
Edina és Jani

tentadora 2017.08.30 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

petrot81 2017.08.26 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.96
HMVásárhelyi családi kincskeresés 7/3. Kellemes környezet. A mikro és a pótjelszó is a helyén. A kapu is áll még ;) Köszönet a rejtésért!

"Megcselekedtük amit megkövetelt a haza" :) 
GeoCicák 2017.08.13 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. És a kapu alatt is megvolt a csók. :)

Sorex 2017.08.01 16:00 - Megtaláltam
Megvan :)

astacus 2017.08.01 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

anettx 2017.07.30 17:30 - Megtaláltam
TFTC!
Dél-Alföld - 3 nap - érdekes látnivalók - szép helyek - kánikula
Két délután is sikerült a belvárost biciklivel bejárnom, teljesen kihalt volt minden.
De hol ez a kapu?! Az ilyen bénázó kessereknek, mint én jól jönne egy segédkoordináta...
Ládát nem találtam, csak a pótjelszót.

Ez nem a kapu:) 
Hegedüs Zsuzsa 2017.07.30 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.82
Pót jelszóval.
Köszönöm a rejtést.

IMG_20170730_142513IMG_20170730_142546
Kellia 2017.07.28 11:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

Zsizsi60 2017.07.23 12:58 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

ocsike78 2017.07.21 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. :)

GCSZK1_20170721_133824GCSZK1_20170721_133836
tabletta 2017.07.19 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Eszti és Robi 2017.07.04 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GAMANO 2017.07.02 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2017.06.23 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

Barika55 2017.06.07 17:33 - Megtaláltam
A ládika nincs meg, csak a pót-jelszó. Köszönjük a rejtést!

Acsart 2017.06.07 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Meglelve! Köszönjük az élményt és a rejtést!
Barika55, Andi, Tomi, Acsart és még sokan.

P1270144P1270143
P1270148 
TheDonProfaci 2017.06.06 18:18 - Nem találtam meg
Sajnos csak az alternatív jelszó lett meg. A láda feltehetően eltünt.

kisgab88 2017.05.21 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Volt forgalom, de mogoldható volt a feltűnésmentes logolás. Köszönöm a rejtést!

begree 2017.05.07 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

B1 team 2017.04.29 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Külön köszönet a rigófüttyért.

IMG_20170429_175234 
Jevica és Gyuszi 2017.04.23 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

iloilo 2017.04.22 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bala1 2017.04.22 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zsiz 2017.04.09 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Köszi a rejtést, élvezetes volt a gyerekekkel a keresgélés.

IMG_20170409_172240 
AntalAttila 2017.03.26 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

igelkott 2017.02.24 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.50
Pótjelszóval megtaláltuk, köszönjük!

DSC_8884 
Bovkati 2017.02.19 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bl4st3r & Amy 2017.02.04 17:44 - Egyéb
Piros kereszt A láda meggyógyult! Hurrá!! Köszönöm! Üdv: ládadoki Piros kereszt

Almond 2017.02.04 17:00 - Egyéb
A ládát mágneses mikroládává alakítva újra elrejtettük. Jó kesselést! :-)

Almond 2017.01.20 15:00 - Egyéb
Köszönjük a figyelmeztetést! Egy-két héten belül elhelyezünk egy mágneses mikroládát, amíg találunk új helyet a rendes ládának. Köszi a türelmet!

Üdv: Almond

Bl4st3r & Amy 2016.12.28 13:12 - Egyéb
Piros kereszt A láda figyelőlistára került. Kérlek ellenőrizd a láda állapotát! Üdv: ládadoki

Párduc50 2016.11.19 12:00 - Megtaláltam
Sajnos a láda továbbra is beteg. Kérem a rejtőt, hogy - telefonos megbeszélésünk alapján - a jelszó nélküli megtalálást fogadja el.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.12.20 21:49]

szk1.1szk1.2
SandorCsaba 2016.10.01 14:55 - Megtaláltam
A ládát sajnos nem találtam a helyén, láttam, hogy egy ideje beteg szegény, de azért megpróbáltam. A képek alapján kérnék egy elfogadást, ha lehet! :) Köszönöm!

[Jóváhagyta: Almond, 2016.10.12 14:33]

IMG_7925IMG_7926
Timi&Pepe 2016.09.17 15:52 - Megtaláltam
Úgy voltunk vele, hogy próba szerencse, hátha majd mi megtaláljuk, de sajnos nem jött össze. Hangulatos hely. Ha van rá mód, a képek alapján kérjük a találat elfogadását. Köszönjük!

[Jóváhagyta: Almond, 2016.10.12 14:33]

Szerelmesek kapuja :)
Hát ha már szerelmesek kapuja... :) 
Vincenzo65 2016.07.31 20:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.75
Vélt láda hely körül a falon több pár ücsörögött,mivel beteg így hagytam őket a kapu szellemében. Fénykép alapján kérnék egy elfogadást.

[Jóváhagyta: Almond, 2016.08.11 10:00]

1470061983003656659553DSC00744
picuresnagyur 2016.05.14 18:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
A mai monszun utolsó találata lehetett volna, ha nem beteg szegény. Azért tettük a dolgunk ;)
Köszönjük, ha elfogadod, mivel egyhamar nem járunk erre ...

[Jóváhagyta: Almond, 2016.06.03 14:46]

tmp-cam-589787967tmp-cam--705498466
Almond 2016.04.15 13:56 - Egyéb
Sajnos megint beteg... Igyekszünk mielőbb újratelepíteni. Lehet, hogy mikro lesz belőle, mert nagyon hamar eltűnt megint. Köszi a türelmet.

Gabbence 2016.03.29 11:20 - Megtaláltam
Sajnos nincs a helyén. Csak egy szigszalag darabot találtam, ami talán tartozék lehetett. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
A telefonbeszélgetésre való hivatkozással kérem a megtalálás elfogadását! Köszönöm.

[Jóváhagyta: Almond, 2016.04.15 13:55]

lane 2016.03.27 23:59 - Megtaláltam
Sajnos nincs ott a ládikó.

stmester 2016.03.20 11:50 - Megtaláltam
köszönöm Liberty segítségét

P1010755P1010756
matya&zotya 2016.02.14 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

*Moka* 2016.02.08 15:00 - Megtaláltam
Köszi

*Vica* 2016.02.08 15:00 - Megtaláltam
Remélem hosszú életű lesz ez a jó rejtés.

20160208 Hódmezővásárhely (10)20160208 Hódmezővásárhely (11)
20160208 Hódmezővásárhely (12) 
Almond 2016.02.02 15:50 - Egyéb
Köszönjük az észrevételeket a koordinátákkal kapcsolatban. Ugyan kijavítottuk, de elírtuk, ezért még mindig a régi hely közelébe mutattak. Most már a helyes koordináták vannak a weblapon. Köszönet mégegyszer!

EmesESE 2016.01.31 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 4.01
Dél-magyarországi ládázásunk során 13 láda helyét sikerült meglátogatnunk. Szombaton ködös, kellemetlen vasárnap kellemes esős időnk volt.
Sajnos a KO még mindig a régi ládahelyre mutat. Minden környező téglát megmozgattuk, majd feladva a megtalálást, indultunk vissza a kocsihoz, a kapu melletti villanypóznán egy kesser számári érdekes tárgyat vettünk észre, no ez volt a rejtés.
Köszönjük a lehetőséget

nimka 2016.01.26 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.31
szeged felől jövet volt 2,5 órám, hogy megálljak itt. megtaláltam az új helyen, leírás alapján. bár a koordináta még mindig a régi helyre mutat. szerintem jobb hely, itt feltűnés nélkül lehet keresni és elővenni

Almond 2016.01.07 21:10 - Egyéb
Ahogy írtuk, a ládát új helyen telepítettük újra, nem a tégla mögé.

s_b 2016.01.05 17:41 - Megtaláltam
Csak a teglat talaltam meg. Ugy tunik megint elloptak a ladat... Vagy csak en voltam ugyetlen.
Kernem kepek alapjan elfogadni.

[Jóváhagyta: Almond, 2016.01.07 21:17]

Almond 2015.12.31 10:58 - Egyéb
A ládát újratelepítettük, az eredeti helyétő kicsit távolabb. Boldog, kessekben gazdag új évet kívánunk minden kedves kessertársunknak! :-)

Szelicsán krisztián (P20) 2015.12.26 00:00 - Megtaláltam
Szia ott jártunk a párommal és sajnos a láda nem volt a helyén! :( Kérlek a feltöltött képek alapján fogadd el a regisztrálást! Romantikus hely amúgy! :) További szép napot! :)

[Jóváhagyta: Almond, 2015.12.27 14:04]

 
Norbee97 2015.12.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.57
Hódmezővásárhelyi ládázás 4/6.
Ezt nem találtam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A GCHMVH után láttam meg ezt a ládát. Igaz hogy beteg, de azért elmentem a helyszínre. Szerintem ez egy kifejezetten jó láda lenne, ha nem tűnt volna el. A tégla nekem is meglett (lásd kép). Kérlek ezek alapján fogadd el a találatot. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Almond, 2015.12.27 14:04]

Köszönöm! :)
376.

 
VP 2015.09.13 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.47
Szegedi kétnapos tájfutó bajnokságról hazafeléjövet.
Közel 10 éve itt is volt városi tájfutóverseny, most az azóta született ládákat kerestem meg.
Régi leírással (de friss koordinátával), így sajnos csak a láda üres helyét találtam meg.
A téglák közé tettem egy kis darab papírra logbejegyzést. Ez és a tracklog (kép + emailben elküldve) kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Almond, 2015.09.15 07:22]

 
griffs 2015.08.23 00:00 - Megtaláltam
Csak a helyszínen észleltem, hogy beteg. Azért én is keresgéltem egy darabig, hátha..
Az ország másik feléből ritkán járunk erre, ezért megköszönnék egy elfogadást.

[Jóváhagyta: Almond, 2015.09.07 10:12]

 
Almond 2015.07.30 10:00 - Egyéb
Sajnos a láda megint eltűnt. Igyekszünk hamar újratelepíteni (esetleg másik helyet találni, mert a mostani helyéről egyre gyakrabban tűnik el). Addig sajnos betegeskedik, türelmeteket kérjük.

rosie 2015.07.26 10:16 - Megtaláltam
Közös bringás városi ládázás során kerestük fel a helyet. A ládát nem találtuk, a rejtőt telefonon nem értem el. A képek alapján kérném én is a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Almond, 2015.07.30 10:01]

 
Nargoth 2015.07.26 10:15 - Megtaláltam
Sajnos mi sem találtuk. A kőfal takarásában lévő tégla megvan, de ott semmi nyoma a ládának. :(
A képek alapján kérjük az elfogadást! Köszönöm!

[Jóváhagyta: Almond, 2015.07.30 10:01]

gizike 2015.06.20 15:00 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk a helyén.
A képek alapján kérjük a találat elfogadását.
Köszönjük szépen.

[Jóváhagyta: Almond, 2015.07.30 10:00]

dende 2015.05.30 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük! :)

Reaper 2015.05.25 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Köszönöm a rejtést. Családi séta keretein belül megtaláltuk.

Zsókica és Lackó 2015.05.16 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Almond 2015.05.11 13:00 - Egyéb
A ládát újratelepítettük, újra kereshető. Köszönjük a türelmet!

urbanj 2015.04.14 11:15 - Megtaláltam
Hódmezővásárhelyen jártunk, így megpróbáltuk megkeresni, sajnos sikertelenül. Kérlek a képek alapján fogadd el ottjártunkat.

[Jóváhagyta: Almond, 2015.05.03 12:07]

 
Bőrharisnya 2015.03.23 00:00 - Megtaláltam
Elmentünk a kőfalhoz, végigtapogattuk a lehetséges rejtekhelyeket.Nem találtunk semmit.
Itthon láttuk, hogy a láda beteg.Mivel tudunk fotót mellékelni arról, hogy ott voltunk, kérünk fogadd el találatnak.
Köszönjük!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.04.25 23:02]

 
Almond 2015.03.07 00:00 - Egyéb
Sajnos a láda ismét eltűnt. Hamarosan pótoljuk, addig türelmeteket kérjük.

Pogánypeti 2015.03.03 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
A mai napi vásárhelyi ládavadászatomon sajnos ez volt a második olyan rejtés, ahol -GYEZEGZUG-hoz hasonlóan- én is csak a láda helyét találtam. A rejtekhely egyébként tetszett a bemutatni kívánt kőfallal, kapuval és Tájházzal együtt.
A rejtővel való telefonos konzultáció után a "jelszó nélküli megtalálással" logolok.
Köszi a lehetőséget! :)

[Jóváhagyta: Almond, 2015.03.05 14:34]

Köszönöm! :)

Árvízvédelmi kőfalÁrvízvédelmi kőfal
Szerelmesek kapujaSzerelmesek kapuja
Árvízvédelmi kőfalKözel a rejtek
TájházTájház
Dazsi 2015.03.01 13:55 - Nem találtam meg
Nagyon sokáig kerestük, de sehol nem találtuk!
Biztos megvan még a láda????
2015.04.04-én ismét felkerestük a ládát, de még mindig csak a téglákat találtuk, ládát nem.

GYEZegzug 2015.02.24 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Sajnos hűlt helyét találtam. Telefonon beszéltem a rejtővel, rakok fel képeket,- kérem ezek alapján elfogadni.Köszi szépen a lehetőséget.

[Jóváhagyta: Almond, 2015.02.27 13:17]

Köszi szépen.

petocsaba 2015.01.16 15:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.30
TFTC! :)

[Jóváhagyta: Almond, 2015.03.05 14:34]

a láda 
Liberty 2015.01.05 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
4/5 Hódmezővásárhelyi láda túra.

Érdekes helyre invitált a rejtő, tetszik a ládaoldal ismertetője. A ládát hamar megtaláltam, nagyon ötletes és biztonságos a rejtés.
A kapun átsétáltam szerelem és csók nélkül, sem a kapu, sem a világ nem dőlt össze:)
Az árvízvédelmi kőfal mellett álló Tájházba bementem és Rakonczai Tibor úr, a Tájház gondnoka egy időutazásban részesített a szakszerű idegenvezetésével. Mindenről aprólékosan mesélt, minden szegletet és régi tárgyat bemutatott.
Büszkén mutatta a híres Hódmezővásárhelyi címeres tégla gyűjteményét. Köszönöm az élményt és a lehetőséget.

csipet_csapat 2014.12.29 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Marika és Imre:) 
takacsimre 2014.12.29 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Szeged környéki ládázás barátainkkal, Icával és Gézával. Köszönjük a rejtést.
Marika és Imre

job1 2014.11.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Igazi furfangos, csavaros a rejtés. Ráadásul egy a kutyáját sétáltatóval is meggyűlt a bajunk. Nem akart a térről elmenni :) Kb. 15 perc "várakozás" után sikerült beloggolni, majd ismétel 10 perc után visszarejteni. Nagy ötlet, köszönjük!

A város legjobb étterme!A "kőfal" közelében :)
Ginko 
levender 2014.10.29 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Megtaláltuk!

Raczky család 2014.10.25 15:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

reka.nyilas 2014.10.05 09:44 - Megtaláltam
Mai első ládánk, köszönjük :)

cardy91 2014.09.27 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
Köszönöm a lehetőséget:)

szabcy 2014.09.25 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Almond 2014.09.20 13:55 - Egyéb
A ládát újratelepítettük, ismét kereshető.

Almond 2014.09.14 11:10 - Egyéb
A láda valóban eltűnt. Hamarosan pótoljuk. Köszönjük a figyelmeztetést.

alucifer 2014.09.14 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Sajnos hiányzik!
Kérném a képek alapján elfogadni.

[Jóváhagyta: Almond, 2014.09.16 21:21]

 
Access Denied 2014.09.12 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
31/15 - A GC28FV versenyre menet, versenyen, versenyről jövet...

Sajnos nem leltem meg. A helye egyértelmű és gyanús pont a környékén a fűben heverő két tégla. Köszönet a rejtőnek a találat elfogadásáért!

[Jóváhagyta: Almond, 2014.09.14 11:09]

Köszönöm szépen!

 
Jotkoma 2014.08.31 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Tami, Regi, Mesi, Józsi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

villon 2014.08.29 11:48 - Megtaláltam
Máriagyűdi éves baráti találkozóra tartva - 3. láda

benist 2014.08.17 12:20 - Megtaláltam
Városi geo-séta. A rutin cserbenhagyott, nem vettem komolyan a "kő(tégla)fal mögött" segítséget és most nejem volt a szemfüles, ó találta meg.

HiPi 2014.08.16 12:09 - Megtaláltam
Ok [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rockatansky 2014.08.15 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szabó Család 2014.07.25 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.22
Megtaláltuk. Köszönjük.

Hocsa 2014.07.06 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.44
Szabi közbeni ládázás 3/2. Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Hocsa, Hajni & Tücsi The Dog.

Dózerbika 2014.06.30 10:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.02
A láda ki volt fosztva, de nagy része megmaradt, így visszatettuk az eredeti helyére. A logbook egy korábbi kesser által otthagyott fuzetdarabka.

v8karoly 2014.06.20 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.92
Úton Szeged felé találtuk meg a ládát. Köszönjük!

"J&J" 2014.06.08 14:47 - Megtaláltam
BEAC Biciklitúra, Zahyval közös találat.
Mivel Júlia és Era nem jöttek el idáig, igy Zahyval kellett volna csókot váltani??? :))).

banfiamily 2014.06.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Macusa 2014.06.06 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
Köszi

csk1 2014.05.31 14:08 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dori es DobosUr 2014.05.10 08:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

marsoka 2014.05.02 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megvan.

zalajaro 2014.05.02 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Zergiékkel...

Bubuka 2014.05.02 16:20 - Megtaláltam
A vasutasok tavaszi csillagtúráján.

Zergi 2014.05.02 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.35
Fogtam!
A Vasutas Természetjárók Szövetsége tavaszi csillagtúrája volt Szentesen. Onnan jöttünk ide is....

 
sorx 2014.04.21 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0o] [wapon beküldött szöveg]

godzol 2014.04.19 14:45 - Megtaláltam
Kicsit nehezen de meglett. Jó a rejtés. Köszönöm!

marvik 2014.03.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést!

Glac 2014.03.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Ok.

salty 2014.03.07 12:00 - Megtaláltam
Megvan! :) Rejtővel beszéltem, megadta a jelszót, beleírtam a kis füzetecskébe! :)

lili02 2014.02.20 17:05 - Megtaláltam
anyuval

[Jóváhagyta: Almond, 2014.02.22 13:52]

bolyak 2014.02.20 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
A ládát megtaláltuk, de nem volt benne logbook így a jelszót nem tudtuk meg. Volt nálam egy füzetke az beleraktuk, de a jelszót pótolni kellene!
Az egyik update-ben szó van egy közeli villanyoszlopról, a kapu előttit végigvizslattuk, de ott sem találtunk jelszót.
Kérlek, hogy hagyd jóvá a találatot nekem is és Lili02-nek is.

[Jóváhagyta: Almond, 2014.02.22 13:52]

Köszönjük!

 
Babuc 2014.02.11 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Megtaláltam. A rejtés valóban ötletes és annak ellenére jól rejti a ládát, hogy a környéken nagy a forgalom.

Túranyuszi 2014.02.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Nagyon szép hely. Köszi a rejtést!
üdv.: Túranyuszi, Andralin :)

Szerelmesek kapuja 
lanius 2013.12.29 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Edizon 2013.12.28 17:10 - Megtaláltam
Szép időben találat.

Emese62 2013.12.28 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Köszönöm a lehetőséget! Szép napsütésben alig találtuk meg furfangos dugás! KÉK szeművel!

Mary Lou 2013.12.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Ünnepközi ládázgatást valósítottunk meg a barátokkal, célunk Vásárhely ládái voltak. Szép, napsütéses baráti nap volt! Köszönjük a rejtést!

lypapp 2013.12.14 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Megtaláltuk!

geomurr 2013.11.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Koncert után egy kis ládázás is belefért. Köszönjük a rejtést!

Strombus 2013.11.29 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.06
A sötétben a ládát könnyebben megtaláltuk mint a kaput, de azért az is meglett. :-) Klassz, méretes doboz, jó rejtés. Szélesebbnek gondoltam a falat, a kapu boltívét, csodálkoztam, hogy csak ilyen.
Túl hosszúnak találom a város történetének a leírását, a falról és kapukról szólót meg már kissé elsietettnek. Csak van valami legenda arról, hogy miért Szerelmesek kapuja a neve ennek a kapunak. Erről szívesen olvastam volna.

Péter60 2013.11.29 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 4.07
T Rejtő! Töröld ki kérlek ezt a fölösleges update részleget a ládaoldalról, szerinted érdekel bárkit is?
Amúgy a kapu ölég egyszerű, de a rejtés nagyon ütős.

Almond 2013.11.06 15:30 - Egyéb
A ládát újratelepítettük az eredeti helyére. Újra kereshető. :-)

bazsoka 2013.10.16 14:43 - Megtaláltam
Ott voltam, de sajnos a ládának csak a hűlt helyét találtam. Sajnos fényképezőgép nem volt nálam, de igazolásként írom, hogy négy darab tégla volt a rejtek, valamint feltöltöm az ott készített screent a koordinátákkal. Kérlek fogadd el találatként!

[Jóváhagyta: Almond, 2013.10.24 19:13]

 
markovicsa 2013.10.11 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Mai ládázás helyszíne Hódmezővásárhely. Úgy döntöttem hogy Hódmezővásárhely Népkert vasúti megállóban szállok le a vonatról és innen indítom a mai gyalogos ládázást. Teljes táv 25 km, 6 db hu-s láda és 12 pont a gyalogos kupában. Az előző napi eső miatt a fű vizes volt az erdőben sár, hát szörnyen néztem ki.
A ládát nem találtam, sőt még a tartalék jelszót sem, annak ellenére hogy legalább fél órát fordítottam a keresésre. Sajnos a kutya sétáltatók miatt és a faleveleket söprögető munkások miatt nagyon nehezen tudtam feltűnés nélkül keresni. Ahol gondoltam ott nem volt. (a fotót elküldtem e-mail üzenetben). Több villany oszlopot is megnéztem, már majdnem szóltam a két munkásnak mert amíg a gépkocsi megérkezett amire a faleveleket felrakták, addig engem néztek, sőt követtek hogy lássák mit csinálok. A fotók alapján kérem a jelszó nélküli megtalálás elfogadását. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Almond, 2013.10.15 15:39]

Csacsibogyó és mazsolafül 2013.10.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.48

Köszi a rejtést, sikeresen megtaláltuk :)Schall 2013.09.28 17:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszi a rejtést!

pideryus 2013.09.28 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszönjük!

TiSzavignon 2013.09.28 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Jó a szerelmesek kapujánál szerelmesen!
Köszönjük!

DBell 2013.09.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
megvan

x16xel 2013.09.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megvan.

bence máté 2013.08.24 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
ok

hercule&jane 2013.08.19 11:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Kinyomozva :-)
[g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Egy kicsit megdolgoztatott minket a rejtés, de jó helyen van!

rajp 2013.08.14 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Békéscsaba - Szeged ládatúra 20/10. ládája. Köszönjük!

TothTi 2013.08.13 11:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

duranyikd 2013.08.09 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Szeged felől hazafelé megálltam a láda miatt.
Ötletes rejtés.
köszi!

SirLes 2013.07.30 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.30
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Hódmezővásárhelyi látogatásunk 2. napja. Strand előtt ládáztunk egy kicsit.

Kertész család 2013.07.25 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

zsedely 2013.07.25 11:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.49
Meg akartuk nézni a tájházat, de nem volt nyitva. Így csak a dobozt kerestem(Gabi-Apa).

kevindaface 2013.07.24 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

kobcikrajci 2013.07.06 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
A városi barangolás végén a tényleg csodálni való falnál előkerült a láda. Gond nem volt, mert a tűző napot senki nem választotta, így lehetett keresgélni. Kis idő múlva jöttem rá, hogy nem a fal bontását kell fontolgatni! :)

csbagi 2013.07.01 11:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Négy napos szegedi, Szeged környéki biciklis ládázás Istvánnal, 16. találat a 24-ből.

Cseber 2013.07.01 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Ágival.

cila 2013.06.29 16:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

czipan 2013.06.29 10:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Először annyira nem értettem, hogy a kőfal takarásában, hogy végül a Párom lelte meg. Ügyes rejtés! Köszönjük. A Tájház is érdekes volt. :)

 
tbs 2013.06.23 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.32
Köszi a rejtést ! :)

V_Gabor 2013.06.05 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Sajnos egyedül... :(
A rejtés nagyon jó, csak körültekintőnek kell lenni. Mint minden városi ládánál.

Végre ide is eljutottunk! Köszönjük a lehetőséget. Mónika és Gábor [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
kispeter12 2013.06.01 16:15 - Megtaláltam
Köszonjuk.

miky 2013.05.19 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

fesi 2013.05.18 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

plecs 2013.05.13 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.92
Köszönjük a rejtést!

BubaGC 2013.05.13 10:50 - Megtaláltam
:-)

bubu&vahur 2013.05.05 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk a vásárhelyi séta során. Ötletes a rejtekhely.

Yesok 2013.04.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
GPS nélkül szinte hihetetlen, hogy megtaláltam. De meglett. köszönöm a rejtést.

tau 0470 2013.04.17 16:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Elolvasva a korábbi logokat, könnyű találat volt. Kultúrálatlan szövegű cetli kikerült, TB Eule belekerült. Köszönettel.

A kapu.Virágba borulva.
sheriff 2013.04.01 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

kia71 2013.04.01 00:00 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, tetszett. Köszönet a ládáért.

É&G 2013.03.23 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk, bár nem volt a láda fekete nejlon zacskóba csomagolva és a téglák is eldőltek mellőle, szóval könnyen rálehetett bukkanni, de gondosan elrejtettük a téglák mögé!

oktriv 2013.03.19 20:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Bátaszék felé. Köszönöm a rejtést.

sereva 2013.03.09 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

dorian 2013.02.02 11:50 - Megtaláltam
Meglett, köszi.

LionDaddy 2013.01.29 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
A mai napon Csongrád megyében dolgoztunk és ládáztunk atipapa kessertárssal. 12/10. találat.
Közeli parkolás után egy rövid sétával keretük meg a koo-t, ahol néhány lehetséges rejtekhely után meg is lett az igazi is. Tetszett a téglákból kirakott sétaút.

Köszi a rejtést!

atipapa 2013.01.29 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

farkas_e 2013.01.27 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Hamza D. Ákos hódmezővásárhelyi kiállítása kapcsán egy egész busznyi érdeklődő látogatott a városba Jászberényből. A megnyitó utáni városnéző sétát és szabadidőt kihasználva természetesen nem maradhatott ki a láda sem... :) Sajnos, csak ez az egy, de legalább ismét ládázhattam!
A Bethlen Gimnáziumnál a többiek visszakanyarodtak a főtér felé, én viszont egykori főnökömmel kiléptem a ládához. Sajnos sem az én párom, sem az övé nem tartott velünk, így a megteendő elmaradt... :)
Zoli életében először volt ládaközelben, és miután felolvastam, hogy hol kell keresni, nemes egyszerűséggel odasétált és elővette a dobozt a rejtekből... :) A TB bent maradt, viszont finom teát sikerült kivenni a dobozkából...
Köszönjük a rejtést!

Megérkeztünk...Ez nem az a rejtek! :)
a visszarejtésoldalról...
múlt és jelen közötttorony
jenka 2013.01.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Nagyon ötletes elrejtés,köszi megtaláltuk.
Üdv.SZABI

darvascsapat 2013.01.12 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.18
megvan

biromester 2012.12.29 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 1.90
Megtaláltuk. Bár a rejtés számomra kérdéses (magánterület?). Köszönjük a rejtést!

 
tomasz63 2012.11.25 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
OK.
Bővebben később.

Bódi család 2012.11.24 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést!

geza83 2012.11.04 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Kazbek 2012.11.04 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.00
ok

Antissimo 2012.11.03 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
A láda könnyen megtalálható, ha az ember hisz a gps-nek és alaposan elolvassa a leírást! :)

Tideretosz 2012.11.02 11:10 - Megtaláltam
Sikerült GPS nélkül is megtalálnunk, igaz egy kis szerencse és három csintalan gyerkőc kellett hozzá :)) Köszönjük a rejtést.

Harcimoha 2012.10.13 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Megtettük "amit kell"! A ládát sötétben macskák őrzik.
Ez volt az ötvenedik ládánk. Méltó találat erre jubileumi fordulóra. Örülök, hogy tudtam a rejtő fejével gondolkodni, mert ugyan a töksötétben nem láttak már a muglik, de ha nem vagyok elég magas, bizisten meg sem lelem. Ami nagyon segített, hogy tökéletesen be van mérve, "karnyújtásnyira" álltam a doboz mellett, mikor a megjelölt koordinátára értünk. Sajnos az utolsó néhány keresésünkre ez nagyon nem volt igaz.

Piás 2012.10.12 18:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
1xű találat.
Köszi a rejtést!

Lopakodó 2012.10.12 18:08 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Piroska18 2012.10.07 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Köszönjük a ládát, noha nem találtuk meg, legalább erre jártunk! Van ugyan egy gyanús téglarakás, de ott nem volt semmi, az oszlopon pedig nem találtunk semmit, pedig ketten is néztük.
A képek alapján kérnénk a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: Almond, 2012.10.10 07:13]

itt jártunk 
Judit és Béla 2012.10.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
Megtaláltuk.

vereda 2012.10.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk.

eszperanto 2012.10.06 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.77
ok

Radián 2012.10.06 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszönjük a rejtést! :)

BranDroid 2012.09.29 16:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megvan az a láda, csak nem ott ahol sokan keresik. :-) Köszi szépen a rejtést.

utem 2012.09.28 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Ez volt az első! Köszönjük! :) J

ny.mate 2012.09.28 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Almond 2012.09.17 14:00 - Egyéb
A láda még megvan. Azok a téglák nem azok a téglák. :-) Ne bontsátok le a falat, mert kikapunk, és mert hiányozni fog. :-)

Team Almond 
drbee 2012.09.16 19:38 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk, a téglák alatt nem volt semmi, a villanyoszlopon is csak nevek voltak... A csók viszont megvolt a kapu alatt :) A képek alapján kérjük a találat elfogadását. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Almond, 2012.09.17 14:05]

GCSZK1_20120916125328.jpgGCSZK1_20120916125348.jpg
GCSZK1_20120916125424.jpg 
kiszoltansandor 2012.09.15 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.85
Harmadjára vagy negyedjére, de megtaláltam. Köszi a rejtést.

Dzseko922 2012.09.13 00:00 - Megtaláltam
MEGTALÁLTAM

Gextrem 2012.09.11 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCSZK1_20120911144926.jpg 
gordogok 2012.09.09 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
ok

Tiszavölgy Kalandtúra szervező csapata 
osibring 2012.09.09 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Tiszavölgy Kalandtúra célja a tájháznál volt, így adta magát a keresés!

Petrukkio 2012.09.09 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
A Tiszavölgy kalandtúra alkalmából jártunk itt! Köszi!

Holnap 2012.09.09 00:00 - Megtaláltam
A Tisza-völgyi túra utolsó, 8. ládája. Pont itt fejeztük be a túrát.

jzsooti 2012.09.08 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.08
Egy lelkes csapattal. Sikerült.

epi14 2012.09.02 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
.

gnegyzet 2012.08.29 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.74
Harmadik nekifutásra, de meglett. :)

ficsorgabi 2012.08.14 12:30 - Megtaláltam
Húgommal, lányommal együtt kerestük meg. Köszi!

Walmer 2012.08.14 09:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

szabbr 2012.08.05 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Szegedről hazafele...
Könnyen megtaláltuk, a rejtés is oké.
Érdekes látvány egy Tájház a lakópark közepén.

Köszönjük a lehetőséget!

schneider92 2012.08.05 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Köröstoroki napok után begyüjtöttük hazafelé menet. :-) Köszönjük

herbi76 2012.08.04 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Köszönjük,a város leg hangulatosabb része.

iMagination 2012.08.04 09:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Köszönöm, kerékpárral Szegedről.

Sanchoo és M. 2012.08.03 20:54 - Megtaláltam
Útban Szeged felé: 7/7
útiblogunkban leírtuk

Gabor67 2012.08.02 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2012.08.02 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Sajnos nem találtuk meg :-(

A kapu alatt elvégeztük amit kellett :-), de a láda helyén csak egy kismadarat találtunk.

[Jóváhagyta: Almond, 2012.09.11 14:02]

Köszönöm!

JAck:66: 2012.08.02 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.75
568, megérett a meggy.

detto 2012.07.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Megtaláltuk

janovszki.tamas 2012.07.21 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Meglett!
Igaz nem a párommal (Aki nincs is.), hanem a legjobb barátommal.
Kerestük egy keveset, de végül megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!
Tomi és Zoli

FoJo 2012.07.18 10:37 - Megtaláltam
Sajnos a rejtek kifosztva, a takaró tégla a földön hevert. Pótjelszót nem találtam. Kérem a találat elfogadását! Köszönöm!

[Jóváhagyta: Almond, 2012.07.20 14:55]

 
Bátor2001 2012.07.07 23:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Köszi, meglett! :-) Tiszapartival közös találat. :-)

nyuszinokedli 2012.07.05 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk!:)

tfuji 2012.05.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.20
Szép volt.

sztyopa13 a páratlan páros 2012.05.28 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Meglett!A kőfal hosszú,és tégla az egész! még jó,hogy megfejtettük a com.os rejtvényt,igy drága párom meglelte a takaros takaró téglát,még mielőtt lebontottam volna a nehéz időket megélt kőfalat! Szép ez város a sok virággal és a szobrokkal!Köszönjük!

Ziki 2012.05.26 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Ha nem is első nekifutásra, de meglett. Első alkalommal pedig legalább jóízűt csókolózhattunk a kapu alatt. :)

pozoli1 2012.05.19 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

SaViJoBa 2012.05.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az első ládánk!
nagyon ötletes, szuper és jó... igaz 1-2 taposó aknát megtaláltunk, de ez a kutyasétáltatók bűne!
Köszönjük!

[Jóváhagyta: Almond, 2012.05.16 17:58]

Virág a ládávalSári a láda egyik kincsével
carSfamily 2012.05.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Az üzlet és a szórakozás párosítása alkalmával. Sajnos csak ez az egy láda fért bele!

farkass74 2012.05.15 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Zebazus 2012.05.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
*

GCnikipisti 2012.05.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Megtaláltuk!

zsupisti 2012.05.05 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.79
Megtaláltuk! Ügyes rejtés volt. Köszönjük.

zeus 2012.05.01 00:00 - Megtaláltam
köszönjük

Pomisa 2012.04.29 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Autós ládázás 2/18
Könnyű séta alkalmával kerestük meg a ládát. A téglafalnál egy béka sütkérezett. A ládát nem volt könnyű észrevétlenül elővenni a rejtekből.
Köszönjük a rejtést.

Scorpius 2012.04.28 10:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
A tájházat csak kívülről. A kapuban intéztük amit kellett. :)

ILKO Maganiskola 2012.04.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.45
Megtaláltuk. Köszönjük. Érdekes az emeletes házak megbújásásban ez a régmúltat idéző "sziget"

LCSOKA 2012.04.13 11:10 - Megtaláltam
Erre jártam.

[Jóváhagyta: Almond, 2012.04.15 20:23]

 
nikodem 2012.04.08 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.34
Megtaláltam, köszönöm.
Sajnos a ládikóban nincs jelszó, de Almonddal telefonon megbeszéltük.
Nikodem vagyok, kérlek, légy szíves fogadd el a megtalálásomat.

[Jóváhagyta: Almond, 2012.04.10 11:28]

geryshepherd 2012.04.05 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam, de jelszó és logbook nem volt benne :(
Kérem hagyjátok jóvá a kép bizonyítja hogy ott jártam és a helyszínről még fel is hívtam a megadott telefonszámot hogy nincs a ládában jelszó :)

[Jóváhagyta: Almond, 2012.04.09 18:12]

láda 
ngbriell 2012.04.02 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Mi is lyukra futók vagyunk, ám boldogságunk érdekében felkerestük a kaput. :) Kérjük az elfogadást! Köszönjük!

[Jóváhagyta: Almond, 2012.04.04 11:43]

 
buhera 2012.04.01 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
A rejtés tökéletes a láda kis keresgélés után meglett, de sajnos logbook és hiányzó jelszó nélkül kicsit csalódottak lettünk :( egy papír fecnire logoltunk.
A mellékelt kép alapján kérjük a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Almond, 2012.04.09 18:12]

láda 
Vibdo 2012.03.21 14:35 - Megtaláltam
A környéken épp munkások dolgoztak, ezért csak nagyon óvatosan tudtunk keresgélni, és a ládát végül sajnos nem találtuk meg. A tájház aranyos és nagyon picurka, de nem mentünk be, mert az volt kiírva, hogy előzetesen be kell jelentkezni. A képek alapján kérjük a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Almond, 2012.03.29 21:20]

Picurka házikó 
kicsipori 2012.03.17 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Megtaláltam, viszont találtam benne jelszót, és logbook-ot.
Kérem pótolni a rejtőtől!
Ügyes rejtés! Köszi!

[Jóváhagyta: Almond, 2012.03.18 11:06]

alizoli 2012.03.15 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
7/2 Ünnepi ládázásunk alkalmával, magát a ládát megtaláltuk, azonban hiányzott belőle a logbook, így a kép alapján kérnénk a rejtőtől az elfogadást és a hiány pótlását!
Köszönjük a lehetőséget!

[Jóváhagyta: Almond, 2012.03.15 17:43]

Köszönjük a jóváhagyást!

 
molka 2012.01.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Hódmezővásárhelyi kirándulás során! Megtettük amit lehet, kipróbáltuk a legendát...majd meglátjuk! Köszi!

Tomeyi&Mártika 2012.01.01 15:30 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget! a csók sem maradt el :)

sanzi89 2011.11.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltam!

Zoltanus 2011.11.17 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtettük Dzsinszkával, majd megtaláltuk Dzsinszkával és Bajuszcicával!
Köszönöm a rejtést!

A kapu és a csapatMegtettük amit meg kellett tenni! :)
dzsinszka 2011.11.17 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Zoltanusszal és Bajuszcicával együtt. Köszönöm a rejtést!

Bajuszcica 2011.11.17 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Átutazóban Mezőhegyesre, nem lehetett kihagyni. Szerencsére nem voltak muglik:) Köszönjük a rejtést :D

nomadbz 2011.11.06 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Megtaláltuk

polgárcsalád 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

öregmedve 2011.11.03 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk lepkével.

lepke 2011.11.03 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Meglepő a nem kicsit ellentmondásos környezet, amelyben két korszak építészete került egymás mellé: a parasztház és a sivár panelházak.
Nem kérdés, melyik a szebb.
Nem álltunk ellen a gondnok kedves invitálásának, és bementünk megnézni a tájházat. Nem bántuk meg, mert igen szépen berendezett helyiségeket és számunkra szokatlan tárgyakat láttunk, továbbá nem kevésbé szokatlan tájnyelvi szavakat hallottunk erre honos ízes tájszólással előadva (melyet titkon mögmosolyogtunk mint afféle bugris városi népek).
Ami pedig a kaput illeti, hát nem tudom, majd möglátjuk, mit szól Philemon...

Angelsky 2011.11.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Egy délutáni séta keretében ,kisebb felfedezőcsapattal megvagyon találva! Köszönjük,jó móka volt! Emese,Tomi,Robin,Ági,Fabienne,Csaba U.I.:A három gyerkőc félig lebontotta a "kűfalat",de helyre állítottuk.

A kis brigád egyik része 
Tiszaparti 2011.10.12 10:31 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Lencsi 2011.09.25 11:00 - Megtaláltam
A kapu is hamar meglett, a ládára se kellett sokáig váratni, sokat segített a mérete megadása. A tájházban színes program és néptánc volt :) Köszönjük

 
balazscs 2011.09.12 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Feladta a leckét a láda megtalálása, de sikerült.
Köszönjük!

Skalp 2011.09.10 20:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.83
A szerelem, a szerelem,
A szerelem sötét verem;
Beleestem, benne vagyok,
Nem láthatok, nem hallhatok.

Őrizem az apám nyáját,
De nem hallom a kolompját;
Rá-rámegy a zöld vetésre,
Hej csak későn veszem észre.

Telerakta édesanyám
Eleséggel a tarisznyám;
Elvesztettem szerencsésen,
Lesz módom a böjtölésben.

Édesapám, édesanyám,
Ne bizzatok most semmit rám,
Nézzétek el, ha hibázok -
Tudom is én, mit csinálok!

Petőfi

A szerelem sötét verem 
boszorkányok 2011.09.10 00:00 - Megtaláltam
Nagyon tetszett!

olahtamas91 2011.09.03 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.57
Nagyon gazdag volt a láda. Köszönjük a rejtést.

pantyai 2011.09.03 10:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

SempergerL 2011.08.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.95
Sokszor kerestem itt, de valahogy mindig olyan periódusban, amikor nem volt itt a láda, vagy csak erre fogtam :)
De most meglett, kösz a rejtést!

hosnagypeti 2011.08.27 00:00 - Megtaláltam
3x átfésültem azt a helyet a láda miatt és ma végre negyedjére sikerült!

cattish 2011.08.22 18:20 - Megtaláltam
Gyeta kollégával közös találat, köszönöm! :)

Gyeta 2011.08.22 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Cattish-sal közös találat, köszönet.

Heni&Gábor 2011.08.22 13:05 - Megtaláltam
Hazafelé Gyuláról.

Seres Péter 2011.08.15 14:10 - Megtaláltam
778. ládám

 
Faragoz001 2011.08.14 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.95
A kapu sztoriját csak hazaérve olvastuk, így vissza kell mennünk még egy csókért:)
Gazdag láda, TB out.
Köszönjük.

ancsa777 2011.08.14 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

itoth1 2011.08.14 14:45 - Megtaláltam
Első ládánk...

golyakr 2011.08.07 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Hódmezővásárhelyi gyalogos kószálásom (~19,5) harmadik pontja, a belvárosi séta felénél.

Ravasz rejtés! :) Kellett is a segítség a rejtő személyében. Nem vagyok rá büszke, de így közösen találtuk meg a ládát.
Köszönöm!

romantikatáj és ház
Dzsozy 2011.08.04 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Gyors megtalálással abszolváltuk a pontot. Előtte/utána megtettük amit meg kell tennünk, és már mentünk is a következő ponthoz:)

Köszönjük a rejtést!

PlasZeb 2011.07.27 00:00 - Nem találtam meg
Egy fél órát keresgéltem de nem találtam. Egy tégla ugyan volt, ami el volt mozdítva, lehet, hogy elvitték? Az is lehet, hogy nem találtam. A hely viszont nagyon szép és láttam nagyon apró kis madarakat is.

Bryan 2011.07.14 08:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

pendragonhu 2011.07.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
megvan

Fecaxxx 2011.07.03 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.48
Köszönjük a rejtést!!

FEMOLI

Marvin 2011.07.03 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
Megleltem.

Almond 2011.07.01 14:10 - Egyéb
A ládát újratelepítettük, az eredeti helyére, a tégla mögé. Újra kereshető. :-)

Team Almond 
Rudi Team 2011.06.25 12:20 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk, így maradt az oszlopról a pótjelszó.
Éva, Rudi

Almond 2011.06.16 19:55 - Egyéb
A láda sajnos eltűnt, pedig ezen a helyén több, mint egy évet kibírt, dehát ez a városi ládák sorsa... :-) Köszönjük minden kedves kessertársunknak, akik felhívták rá a figyelmünket, különösen Mr Zergének, aki még pótládát is hozott! :-)

A ládát rövidesen pótoljuk, addig sajnos beteg...

Team Almond 
gyusz_58 2011.06.15 16:05 - Megtaláltam
Nem volt láda a jelzett helyen, ezt több előző kesser is jelezte:(
Kérlek, a fotó alapján kérem fogadd el a találást, Köszönöm!

[Jóváhagyta: Almond, 2011.07.10 11:33]

oxyura 2011.06.14 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Akkor én is megtaláltam a semmit!
Kérem elfogadni!

[Jóváhagyta: Almond, 2011.06.17 11:26]

perdix 2011.06.14 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.54
Oxyura barátommal rövid keresgélés után konstatáltuk,hogy a láda sajna nincs a helyén.Egy képet mellékelek.
Kérjük a találatot elfogadni.Köszi!

[Jóváhagyta: Almond, 2011.06.16 19:51]

a fal 
fcsaba 2011.06.12 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
A láda megjelenésének pillanatában megfogant a fejemben a terv, hogy jó lenne egyszer elmenni Hódmezővásárhelyre egyet kesselni. A tervből most lett tett.

Gyurival és Sanyival kerestük. Már a helyszínen, pár perc keresgélést követően vettük észre a logokből, hogy a láda bizony eltűnt. Sanyi szúrta ki egyébként a láda valószínű helyét.

Fotókat kérésre tudok feltölteni.

Kérem a rejtőt, legyen szíves, fogadja el a találatot!

[Jóváhagyta: Almond, 2011.06.16 19:50]

Mr Zerge 2011.06.11 11:30 - Megtaláltam
A magammal vitt pót ládát elrejtettem a régi rejtektől kb. 60m-re.
Ugyanúgy a kőfal aljában van, de itt kevésbé látnak rá, talán hosszabb életű lehet.
A kőfal tövében, téglákkal takarva található a doboz:
N 46 24,715, E 20 19,329 89m.
Üdv Mr Zerge.

Feri0705 2011.06.01 15:35 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg, a rejtőt felhívtuk, mondta hogy sajnos a láda többször eltünt már. Kérem a rejtőt a képek alapján fogadja el a találatot. Visszafelé 5.-én sem találtuk a ládát, bár már lehetett látni, hogy a téglákat mozgatták azóta.

[Jóváhagyta: Almond, 2011.06.07 17:00]

a láda hűlt helyeA szerelmesek kapuja
emlékmű a láda közelábenA rejtek visszafelé
Hz 2011.04.24 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.16
24 órás szürkítés keleten.
[g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Autós kupa: 942,3 km

Track 
magyar65 2011.04.02 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Köszönjük!

evivagyok 2011.03.27 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.17
Kedvesemmel csg69-el :)

csg69 2011.03.27 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 4.02
Megvan :)
Kedvesemmel evivagyok-al :)

sio 2011.03.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.38
A tájház külsejét tatarozták ezért a falvizsgálatommal a főnök figyelmét felkeltettem, (azt hitte a hivataltól vagyok, így segített átvizsgálni a fal erősségét :-))) Eddig ez volt a legmulatságosabb ládatalálatom....
Kiss Árpád

zsotie 2011.03.04 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.14
Ötletes a rejtés, tetszett.
A kapuról nem gondoltam volna, hogy az az.

E & L Fan 2011.02.22 00:00 - Egyéb
2x proba :) !!! szep volt - a kapuhoz még visszatérunk . . . v többször !
Élmény volt a keresés és a társaság !

Köszönjuk a rejtést !

Eni & Pisti

Zeike 2011.01.29 11:50 - Megtaláltam
4/2 Könnyű találat. :)

Joanne 2011.01.23 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Egyszerű és egyértelmű, mégis ötletes rejtés. Kicsit jobban visszatettük, a tégla jó álca, bár a zacsi így is lengett a szélben. A kapuban épp egy morcos helybelivel találkoztunk, akin látszott, hogy minden ember jelenléte a tízméteres környezetében zavaró. Ilyen emberek sajnos mindenütt vannak.
Zs&E&A

sinus90 2011.01.02 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
A tavalyi évet is Szeged környéki ládázással kezdtem. Ez az idén sem volt másképp. Tegnap este felhívtam totzoli65-éket, hogy otthon lesznek-e ma? Első körben a teaorigami kiállítást akartam megnézni - még Patcán mondták, hogy van náluk egy ilyen és pont azé, akitől én is megtanultam ezt a hajtogatást. Szóval beálltunk a kapujuk elé és együtt indultunk tovább, azaz megmutatták nekünk városukat. A városi multi pontjainak összeszedése közben találtuk meg ezt a ládát. Épp elég hosszú volt a kezem hozzá. Köszi a rejtést!

 
cosinus0 2011.01.02 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, majd megtettük "amit kell".

halindaattila 2010.12.09 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.82
Köszönjük a rejtést nagyon találó a hely!

Maclura 2010.12.05 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
A városfal és történelmi múltjának bemutatása nagyon tetszett.
A webes megjelenítés szép munka.
A rejtés ötletes. Ma a hideg miatt nem volt járókelő veszély.
A fagynak köszönhetően a sár sem okozott gondot.
Köszönet a rejtésért!

Tájház az emeletes házak köztKőfal mellett
Tájház 1Tájház 2
Látogatási időpont egyeztetéseTájház 3
A szerelmesek kapuja 
Almond 2010.11.23 18:30 - Egyéb
Kedves Gubirobi!

Köszönjük a figyelmeztetést, frissítettük a koordinátákat a .com oldalon!

Team Almond 
zahako 2010.11.20 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Köszi a rejtést!

Ata72 2010.11.18 11:11 - Megtaláltam
A helyhez legközelebb lakó kesserházaspár (nemröhög!) férfi tagjával vadásztam le ezt a ládát, helyi idő szerint 12:11-kor. Azért a logot az én időm szerint, 11:11-re írtam. :)
Biciklivel jártuk be a környéket, ezen a -majdnem- gyönyörűen napsütéses novemberi napon.

Köszönöm a rejtést!

Gubirobi 2010.11.15 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Esti ládázásom során levadászva!
Nagyon jó kis rejtés! A sötétben kellett egy jó negyed óra sutyiban lámpával megkeresni! De nagyon jó élmény volt!:) A .com-on található információ nagy segítségemre volt!
A környéken földmunka, területrendezés folyik, így elég sárosan sikerült befejezni a vadászatot!:)
A .com-os koordinátákat kérem frissíteni, mert az itt megtalálható koordináták a pontosak.
Köszönöm a rejtést!
Gyalogos kupa: 10,2 km.

megcsiptem 
Komtibi 2010.11.14 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon sokat nem kellett menni, mert kb.200 m-re lakunk a ládától. A feladat mégsem volt olyan egyszerű, mert igen nagy a forgalom a láda körül nappal, este pedig nagyon sötét van. Már napok óta lessük az alkalmat, hogy mikor cserkésszük be. A rejtés nagyon ötletes! Köszönjük a rejtést! Tibi, Kati@ Jázmin

Ancsa73 2010.11.12 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.00 súly: 1.00
Második nekifutásra, de sikerült :)

GSdriver 2010.11.07 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Vakmerő városi rejtés. A kapunál egy csapat tinédzser lézengett, így előbb begyűjtöttük GCHmvH virtuálist és csak azután logoltunk (már sötétben). Gratulálunk a rejtéshez. A kapu rendeltetésszerű használatára külön ügyeltünk. ;)

Jani70 2010.10.24 17:00 - Megtaláltam
A láda környékén néhány "értelmiségi" fiatal múlatta az időt ami felettébb nehezítette a keresgélést. Ahol a GPS mutatta ott nem nagyon találtunk ládát, lehet, hogy eltűnt ? Kérem a rejtőt a képek alapján a megtalálás elfogadására.

[Jóváhagyta: Almond, 2010.10.29 16:18]

Köszönöm!

Itt kéne lennie, talánAz ojektum...
sampy 2010.10.14 13:20 - Megtaláltam
A kapu alatt "mi megtettük, amit kellett"-ránk nem lehet panasz:), s felkerestük a cachet!Köszi a rejtést!

Tofi07 2010.10.14 13:20 - Megtaláltam
Megleltük a kaput s majd a kincset is -köszi:)

Kornelius 2010.10.14 13:20 - Megtaláltam
Közös találat Tofi07+Sampyvel:)

Ferrit 2010.09.27 00:00 - Egyéb
Sziasztok

A láda újra a helyén.

Ferrit

-Mike- 2010.09.26 16:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Hódmezővásárhelyen jártam ma a katonazenekarok fesztiválján és közben elugrottam a ládáért. A kommenteket nem olvastam mert a wapon néztem meg, így nem tudtam, hogy nincs láda. A közelben fiatalok csoportja táborozott, így nem is kezdtem el keresgélni, inkább telefonáltam. A megbeszéltek alapján jelszó nélkülit szeretnék kérni!
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: Almond, 2010.09.28 08:30]

Almond 2010.09.25 18:50 - Egyéb
Amíg Ferritéknél a láda vendégségben van :) nem kereshető, aki esetleg ezt a logot nem olvasta időben, az megfelelő fényképpel igazolhatja ottjártát és akkor természetesen vissza fogjuk igazolni.

 
Ferrit 2010.09.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Sziasztok

Kissé nyüzsgős a környék, óvatosan a logolással.

Ferrit

Kanton család 2010.08.22 11:40 - Megtaláltam
Megvan.

carmin 2010.08.21 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Köszönjük a rejtést.

warnew 2010.08.11 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Szegedről Békéscsabára kerékpárral. A csapattól lemaradva megkerestük ezt a rejtést.

 
Csoki 2010.08.11 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam [wapon beküldött szöveg]

puhanyuszi 2010.08.11 00:00 - Megtaláltam
:)

bgecco 2010.08.11 00:00 - Megtaláltam
Klassz hely, köszönet érte.

herrbert74 2010.08.09 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.93
Hangulatos a kőfal és a Szerelmesek Kapujának környéke. Sajnos néhány fiatal arra bandázott és amikor visszajöttünk, még mindig ott voltak. Ezért csak egy jelszó nélkülit próbálok, kérem a rejtőt, hogy fogadja el. Szerencsére, ha már ott voltak, meg tudtuk kérni őket, hogy csináljanak rólunk képeket. :) KAR!
Évi és Herrbert

[Jóváhagyta: Almond, 2010.08.10 08:28]

Kapu alattMosolyogj!
Most jó! 
Pipi&Bibi 2010.07.18 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük :-)

Égetö 2010.07.13 11:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.90
Megtaláltam a nagy melegben!

berkaba 2010.07.11 11:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

Dester 2010.07.11 11:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Régebben rengeteget sétáltam a kőfal oldalában, főleg a kertvárosi részen. (Ott van még - ha jól emlékszem - két hasonló kapu a kőfalba ágyazva, a Kodály Zoltán utcán.) Örülünk, hogy ez a láda is meglett, sajnos a másik, hétvégére tervezett láda keresését meghiúsították a szúnyogok (Tisza-party). A Szerelmesek Kapujában "természetesen" megtettük, amit kell. :)

A ládában csak a logfüzetet találtuk, valamint egy letört fejű ceruzát. Sem plusz íróeszköz, sem hegyező nem volt nálunk, úgyhogy amennyire csak lehetett, a ceruzát a kőfalon "hegyeztem ki", írásra így már használható, de kérem a következő kincskeresőt, hogy hozzon magával egy ceruzahegyezőt...

Szerencsére nem voltak túl aktívak a járókelők vasárnap délben, így egész nyugodtan végre tudtuk hajtani a keresést és rejtést.

Köszönjük a rejtést!

A kapu mellettÚtban a kapu felé
TájházA kapu
:)A log
A kőfalPetőfi, kőfal, Bethlen
BRAVO2.0 2010.06.21 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.59
Gaben barátommal ráleltünk! Kösz a rejtést!

A ládika 
Szilágyiék 2010.06.12 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Ezen a hétvégén Kelebiára és Kiskunhalasra utaztunk kettesben, rokonlátogatásra. Azért - ha már megyünk 400 km-t - csak keressünk meg pár útbaeső ládát!
Nagyon szép körút volt, hála a rejtőknek!

Mi is végigjártuk párszor a "kűfalat", különösen, hogy egy fiatal pár épp ott üldögélve levegőztette a kiskutyáját.
Nagyon kedvesek voltak, a fiatalember sokat tudott a látnivalókról, igazán jó idegenvezető lehetne. Szivesen hallgattuk volna még, de hosszú út állt előttünk.

A rejtés csillagos ötöst érdemel!

Hányszor elmentünk már mellette!!!!Itt a vége, mégsincs meg...
A kedves fiatal párVégre logolhatok!
Mondtuk a rigónak, hogy szivesen hazahozzuk...Egy utolsó pillantás
msnc 2010.05.24 16:00 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk, pedig a fal környékét végig kutattuk. Ez feltűnt az erkélyen álló hölgynek is és egyre érdeklődött, hogy mit keresünk. A keresést fel adtuk, készítettünk néhány képet igazolásul.

[Jóváhagyta: Almond, 2010.05.28 13:22]

Közös fényképezés a lányommal 
peterpan 2010.05.21 09:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Gyula felé menet adta magát, hogy megkeressük ezt a rejteket, bár majdnem hat éve véget vetettünk az újbóli szerelembe esés lehetőségének, tudniillik megházasodtunk NEjecskével :)
Mindenesetre megtettük amit kell, de a ládához nem fértünk hozzá, a ládán láthatósági mellényes városgondnokok tízóraiztak.

[Jóváhagyta: Almond, 2010.05.25 17:11]

guess.who 2010.05.11 14:17 - Megtaláltam
Békési turkáló 36.

A kőfalat, a tájházat és a kaput is könnyen megtaláltuk, de a rejtektől néhány méterre, a kőfal tetején pár hangoskodó fiatal üldögélt, úgyhogy esélyünk sem volt a láda keresésére. Körbejártuk a tájházat, kerestük a villanyoszlopokon az alternatív jelszót (sehol nem találtuk!), majd üldögéltünk egy kicsit odébb, hogy hátha elmennek, és jó negyedóra múlva meg is unták a dolgot, úgyhogy végre nekiláthattunk a dobozolásnak. Sajnos sikertelenül, merthogy hiába néztük végig a kőfalat a kaputól a tájház túlsó sarkán túli részig, sehol nem volt doboz, sőt nyoma sem...
Ekkor próbáltuk a rejtőt értesíteni, de a megadott számot senki nem vette fel, úgyhogy néhány fotó után mentünk tovább Algyő felé.

[Jóváhagyta: Almond, 2010.05.14 08:03]

lrlr 2010.05.09 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönjük a rejtést!

navigaator 2010.05.09 00:00 - Megtaláltam
-

KJ & GM 2010.04.27 10:20 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

palbu 2010.04.24 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.15
Megizzasztott mire megtaláltuk.

 
miszterember 2010.04.19 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

kercsy 2010.04.18 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Jó hely, kicsit "kifosztott" láda. Köszi a rejtést!

kissjani85 2010.04.17 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk!

Zsani és Jani!

Első ládikónak nagyon jó volt! Reméljük sok követi még!

MaFe örs 2010.04.17 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltuk! Köszönjük!

GeoDitke 2010.04.04 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Ügyes kis rejtés!

GeoMogyes 2010.04.04 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.20
Sokszor voltam erre, de nem gondoltam volna hogy itt is lehet ládikó

feri65 2010.04.03 20:50 - Megtaláltam
24 oras szulinapi lada-maraton, miksaval, 45/39

kmiksa 2010.04.03 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Megtaláltuk! :-)
Születésnapi ládikozás 45/39

Almond 2010.03.26 15:50 - Egyéb
Kedves 4Pelle, sajnáljuk! Pedig éppen két hete töltöttük teljesen újra! Valószínűleg igazad lehet abban, hogy valaki rájár...

Team Almond 
5Pelle 2010.03.20 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk könnyen! Sajnos a gyerekeknek csalódás volt, mert nem találtunk benne semmilyen ajándékot, de szerintünk valaki a közelből kifigyelte és rájár... :-( Mi mindenesetre tettünk bele és a kapunál is megtettük, amit megkellett! ;-)))

szicran 2010.03.18 16:10 - Megtaláltam
Nagyon körültekintően, de sikerült előhalászni a dobozt. Rengetek fiatal bandázik a kőfalnál.

zyg 2010.03.15 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.75
Megvan, köszi!

bence01 2010.03.15 11:10 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk.

zsoooc 2010.03.07 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.73
Megtaláltuk. Nem túl szép környezet, de jó a rejtés.

Almond 2010.03.03 06:00 - Egyéb
Köszönjük a figyelmeztetést! A láda a bokor alól visszakerült az eredeti helyére. Az elveszett logbookot pótoltuk.

Team Almond 
TBende 2010.02.27 12:52 - Megtaláltam
Érdekes napunk volt. Három ládát kerestünk kettőt találtunk de jelszavunk egy sincs! Persze megint bejelentkezés nélkül nyomtattam ki az oldalakat!

A ládát kerestük a szakadó esőben. A szerencse mellénk pártolt, de a ládát a palatetőn találtam meg. A tartalma meglehetősen hiányos, jelszó nincs!
A visszarejtés találati hely hiányában csak egy fa tövébe történt.
A képek alapján kérem a log elfogadását!

[Jóváhagyta: Almond, 2010.02.28 18:29]

A kaput könnyen megtaláltuk.Megtattük, amit kell.
Kiértünk a fal végére.Körbe jártuk a tájházat.
Megleltük az ebet.Ládára fel!
Van benn jelszó?Téglát helyeztünk az ideiglenes rejtekre.
kcskoszo 2010.01.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Szeretem a régi téglafalakat és jó az a kis kapu:)

Almond 2010.01.03 14:00 - Egyéb
Ellenőriztük: a láda szerencsére a helyén van. :-)

Team Almond 
Bubu family 2009.12.29 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.99
Megtaláltuk! Bár a ládát magát nem, mint később kiderült, csak felül kellett volna emelkedni a problémám, azonban így kis kedves emlék marad, és nem csak a kapu miatt :).

atás 2009.12.10 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtam meg... Megint elvitték?

Samu Team 2009.12.06 01:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Éjjel hazafele Szegedről kerestük fel ezt a ládát. Tetszett, köszi a rejtést.

maczy 2009.11.22 18:25 - Egyéb
Köszönöm.Valóban nem ő volt.
Megnyugodtam.

ps:micsoda véletlen,hogy ő is zsemleszínű! ;)

Almond 2009.11.22 10:00 - Egyéb
Kedves yzcam!

Köszönjük, Mandula jól van és csak néha kísért a ládák közelében, de ne aggódj, őt könnyű megismerni, olyankor kék a szeme ;)

Mandula csonkol :) 
maczy 2009.11.20 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Ködös novemberi estén, amíg fiam vízilabda
meccset játszott, addig én sétáltam az uszodától.
Még sötétben,sűrű ködben is nagyon kell figyelni!
Forogtam körbe-körbe logolás közben, és mégsem vettem
észre,hogy egy zsemleszínű labrador-féle kutyus megállt
mellettem. Majd' szívbajt kaptam!!!A semmiből került elő!

Kedves rejtő! Ugye a logotokon szereplő kutyus még él?!?
Most, hogy rápillantottam a logora, megborzongtam!
Köszönöm a rejtést!

különös rejtés!
Szomolya 2009.10.31 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Családi megtalálás. Átsétáltunk a kapu alatt, megvolt a csók is. A ládát is megtaláltuk. Érdekes rejtés.

Emerich63 2009.10.27 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.19
Őszi kirándulás: Hódmezővásárhely és környéke. A városi multi után ez a "jó nevű" láda sem maradhatott ki. Azért kicsit merész a rejtés, igencsak ráláthatnak illetéktelen szemek... Köszi a rejtést, no és a szép webes leírást.

targonczas 2009.10.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
ok.

olgakope 2009.10.24 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.85
A gyerökök lelték mög. Teccött...
(ha már mindenki kényszeresen őzik(e) :)
A tájház környéke kutyasétáltatóként műxik, az ennek megfelelő mennyiségű végtermékkel :-(

Belga 2009.10.22 23:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.76
Töri és Zoli társaságában Zsuval egy elképesztően finom vacsora utáni levezető sétaként.

nogacsalad 2009.10.22 15:40 - Megtaláltam
részletek később...

gzp 2009.10.22 00:00 - Megtaláltam
Köszi, meglett útban hazafele Békés megyébe.

GyapjasBundás 2009.10.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.60
cseles rejtés, négy ember alatt nem szakad be a tető:)

Csizmások 2009.10.09 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Meglett!

Peaceparson 2009.09.26 18:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Palazsu 2009.09.20 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
A mártélyi verseny után Tót-család idegenvezetésével bejártuk Hódmezővásárhelyt, és nagyokat csodálkoztam milyen barátságos város! A kapuban megtettük, amit kellett várom az eredményt.

Levin 2009.09.20 17:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
A városi multi felgöngyölítése közben kerestük fel a ládát. Természetesen készült romantikus kép is de nem töltöm fel. :-)

KiVi 2009.09.20 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Mögvan a láda de úgy, hogy a kaput sikerült kihagyni. Így inkább 56-os ládának tűnt...

Andi&Parker 2009.09.20 12:27 - Megtaláltam
Sajna eléggé elhanyagolt a hely, kár érte. A ládába betettünk egy TB-t.
Köszönjük a rejtést!

 
deva 2009.09.20 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Kicsit elhanyagolt a környéke, pedig szép park lenne...

VasG 2009.09.20 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.53
Geocaching verseny utáni városnézésünk során kerestük meg a ládát. A kapu alatti csók dokumentáltan megtörtént, ezen nem fog múlni a hosszú boldogság. :-)

usakal 2009.09.19 23:50 - Megtaláltam
Verseny utáni "ámokfutás" Nanukkal.

Dr.Lada 2009.09.19 23:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Blue Mali barátommal a GC verseny után még ládázgattunk kicsit.

Blue Mali 2009.09.19 23:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Köszi a rejtést.
Dr.Lada barátommal kerestük fel egy jó szalonnasütés és, a GC verseny után.
2x is visszamentünk a ládához.

galina 2009.09.19 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Versenyhirdetés után!

nsn 2009.09.19 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megtaláltuk.
Zsozsoboy és Galina társaságában, a mártélyi verseny után. Köszi a rejtést!

Kokó 2009.09.19 19:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.93
Már sötétben értünk ide. Jó volt egy kicsit sétálni.

Kofola BT 2009.09.19 19:07 - Megtaláltam
A BT csongrádi túráján.

19izsi73 2009.09.19 19:07 - Megtaláltam
Mártély okán...

macikupac 2009.09.19 19:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.11
Csongrádi ládázás a mártélyi verseny okán 13.

Ide már gyakorlatilag sötétben érkeztünk. Mivel nem akartunk egy terepi ládát, de még éreztünk magunkban némi késztetést egy kis keresgetésre, ezt választottuk. Az út túloldalán lévő benzinkútnál parkoltunk le, s onnan sétáltunk át. A körforgalomban Hermész szobra áll. Szerencsére nem volt nagy a forgalom, így be tudtam menni lefotózni. Az egykori városfal-szerűség sarkán emlékművet és a különféle bélyegekkel ellátott téglákat fotózgattam. A kapu közelében a helyi fiatalok bandázó helye van, így még jó is volt, hogy nem nappali világosságban érkeztünk. A kapu alatt is áthaladtunk, de aki "kéznél volt", azzal inkább nem... Picúr jött velem.

HermészA fal sarka
'56-os emlékműTéglákból rakott járda
Szerelmesek kapujaPicúr a ládával
Zsozsoboy 2009.09.19 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.55
A verseny után és eredményhirdetés előtt futtában.

geodorka 2009.09.19 16:44 - Megtaláltam
Leírás és fényképek anyuci megtalálásánál.

abacus 2009.09.19 16:44 - Megtaláltam
Verseny után, eredményhírdetés előtt.

Törölt 2009.09.19 16:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.77
Verseny utáni levezető találat 7 / 4.
TFTC!

Csapdoki 2009.09.19 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Nyugalom helye ez talán a városban.
Kösz.

balumaci 2009.09.19 15:28 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sirgalahad 2009.09.19 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.15
Tény és való, ez nem mese
Akit itt a szerelmese
Megcsókol, az boldog lészen
Örökké? - hát nem egészen...

attila10x 2009.09.19 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
A mártélyi versenyre menet bemelegítésként kerestük meg a ládát. Mivel a közeli játszótér Lucának túlságosan csábító volt, így majdnem lekéstük az ottani rajtot.
Vásárhelyen néha, átutazóként megyünk csak keresztül, így nem is tudtam a tájházról és a téglafalról. Érdekes helyszín, köszönjük a rejtést!

Balázs80 2009.09.19 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Mártélyi versenyre menet a szerelmesek kapuját ki nem hagyhattuk. A kapu alatt csók, gyors ládakeresés és logolás, majd irány Mártély.

KapuA láda
Rife + KisRife 2009.09.18 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
Vásárhelyi túránk második ládája.

jspanyik 2009.09.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.15
A mártélyi versenyre menet jártam erre. A leírást olvasva nem jöttem rá, hogy mit jelent a "kőfal takarásában" kifejezés, de a helyszínen rögtön megvilágosodtam.

Köszönöm a lehetőséget!

KataJani 2009.09.18 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
A mártélyi geoverseny miatt jöttünk erre. 3 napot töltöttünk itt. A jurta kempingben faházban szálltunk meg. Pénteken sikerült időben elindulnunk, így még sikerült kerékpárral bejárni (gurulni) Hódmezővásárhelyt. A versenyen a kerékpárosok táborát erősítettük. A harmadik nap Szentesre gurultunk el. Végül 11 ládával és sok élménnyel sikerült hazatérni. Végig jó időnk volt.
Mai 3/2, össz: 448. megtalálásunk. A kapu alatt mi is megtettük amit kellett. A rejtek könnyen meg lett. A keresésre egy mugli miatt pár percet várni kellett.

A kapunkMegtalálás 1.
Megtalálás 2. 
lelcache 2009.09.18 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
A XVII. versenyre menet Hódmezővásárhelyen töltöttünk el egy kis időt. Ebéd után a közeli játszótéren próbáltuk leszívni Lili energiáit kevés sikerrel. Aztán elmentünk a ládáért. A kőfal impozáns darab. Különben is tetszett, hogy elég sok ház van téglaburkolattal megcsinálva. A rejteket nem is kellett keresgélnünk, mert éppen logoláson kaptunk egy kesser párt. Gyors logolás és ajándékcsere következett, mert fennállt egy alapos elázás lehetősége. Pont elértünk a kocsiig szárazon. Köszi a rejtést!

lelcache + Zsé + Lilóka + Bambusz

spetra 2009.09.18 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
egy érdekes nap találata. Szentesről jövet, verseny előtti napon itt vásárhelyen is körülnéztünk. Szentesen eláztunk, itt megszáradtunk, de a felhő követett minket.
Másodszorra is meg lett Kiviékkel hazafelé menet-verseny utáni napon, Tb-t kivadásztam, viszem tovább:)

épp irunkesti fényekben az Emlékpont
gabor03 2009.09.18 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.64
Ládázás a verseny előtti napon, spetrával.

DorTom 2009.09.08 00:00 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük!

pisznice 2009.09.06 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.80
Érdekes és szép hely. A ,,kapu" nagyon megkapó. Ötletes a ládarejtés.

 
Myrbi 2009.09.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megvan!
Első találatunk, nagyon jó rejtés, majdnem kifogott rajtunk :)

fattila 2009.09.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Az elrejtés tökéletes, mert nem találtam meg. Remélem nem azért, mert nincs meg a láda. Kérem a jóváírást a fénykép alapján.

[Jóváhagyta: Almond, 2009.09.06 13:46]

Itt voltam 
farkincza74 2009.08.30 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megvan!

Almond 2009.08.30 08:40 - Egyéb
Ládakarbantartás címén kicseréltem a ládát, a füzetet, valamint feltöltöttem színültig a ládikát.
Köszi a kedves bejegyzéseket! :-)

 
tuprigyi 2009.08.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Könnyű találat, bár valóban meg van égetve a doboz széle :(

jove 2009.08.26 19:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megtalaltam, GPS nelkul. Majdnem feladtam, mikor leesett mi lehet a fal takarasaban. Csak azert nem 5-os a rejtes, mert helyi agyatlanok megint megtalaltak es a ladat megrongaltak - megegettek. A logbookba is belefirkaltak. Talan egy mikro jobb lenne.

moTT 2009.08.10 14:36 - Megtaláltam
megvan [wapon beküldött szöveg]

SagiK 2009.08.07 16:45 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

zsalaber 2009.07.28 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Köszönjük a rejtést! A+R

Attibati 2009.07.26 06:00 - Megtaláltam
Kerékpáros találat
Hódmezővásárhely-Mártély-Tótkomlós-Maroslelle-Hódmezővásárhely 169 km
Kétszer is jártam a ládánál, először kora reggel amikor is egy párocska rendeltetésszerűen használta a kaput. Kicsit kellemetlenül éreztem magam a keresés közben - még azt hiszik , hogy kukkoló vagyok - ezért inkább a várost bemutató multit kezdtem el csinálni majd kimentem Mártélyra is.
Visszatérve sem voltam sikeresebb, kicsit félreértelmeztem a "fal takarásásban" kitételt. Kétszer is kerestem a rejtőt telefonon de csak már hazafelé menet tudtunk beszélni.
A mellékelt kép alapján kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Almond, 2009.07.27 14:17]

 
Besüboboja 2009.07.25 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Egyhetes körös-tisza túra után lemerült telefonokkal. Szerencsére pontos volt a koo., így sikerült megtalálni.
Sajnos a városi multinak nem tudtuk a feladatát, így csak ezt találtuk meg!

Vándor Csillag 2009.07.25 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Megtaláltam és elhoztam belőle a TB-t, ami egy aranyos kis szerelmes rózsaszín béka. :)

tótheszter 2009.07.24 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Hódmezővásárhelyi tárgyalás után tettem egy kellemes sétát a városban. Meglepett a város: tiszta, nyugodt, tele szobrokkal, gyönyörű templomokkal. A közeli multi pontjai közé illesztettem be a Szerelmesek Kapuját. A nagy kapkodásban nem fotóztam le a jelszót, kérem a rejtőt, hogy fogadja el a találatot. A ládába költözött Jack the Frog TB. Kérem csak az vigye tovább, aki bejelenti a www.geocaching.com oldalon is.

[Jóváhagyta: Almond, 2009.07.26 22:59]

LogTB a ládában
Tájház udvar 
Magnolia 2009.07.21 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.80
A "hazai" ládát harmadjára sikerült megtalálni. Délelőtt közmunkások parkot gondoztak a környéken. Másfél óra múlva visszamentünk, a munkások pihentek. Kicsit később már tiszta volt a terep. "Klasszikus" rejtést kerestünk, az összes fát, bokrot átnéztük. Egy hirtelen ötlettől vezérelve pillantottam "oda". Zseniális rejtés.
Vásárhelynek külön érdekessége a "kűfal", mindenképpen megérdemelte a ládát. A web-es megjelenés ötös értékeléséhez még egy csillagot (*) is adunk. Köszönjük a rejtést.

NitiZoli 2009.07.12 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Aranyos cicákkal találkoztunk a fal tetején :)

gen.dever 2009.07.11 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Köszi. Útban hazafelé.

M.Sasa 2009.07.11 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Egy hosszú hétvégét töltöttünk Szegeden, igyekeztem a sűrű program mellett ládázásra is időt szakítani a környéken. Ez volt itt a 14/25. találatom. Ötletes rejtés.

keliger1980 2009.07.11 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Megtaláltuk. Leleményes rejtés, vigyázat darazsak!!!!!

istvandsz 2009.07.07 20:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Megtaláltuk köszönjük.
Egy barátomat vezettük be éppen a ládakeresés rejtelmeibe.

PEx2 2009.07.04 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Egy kicsit muszáj volt gondolkodni, úgy rögtön meglett a láda!

Zsiráf 2009.07.02 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.07
A népnyelv elfelejtette írásban dokumentálni a kapu nevét..., vagy én nem találtam meg a feliratot. A doboz egyszerűen meglett, miután elkezdtem gondolkodni.

befi 2009.06.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Darazsak laknak a láda közvetlen közelében, vigyázzatok!
Kellemes kis ódonság a modern épületek közt. Épp sikerült becserkelni a ládát egy kiadós felhőszakadás előtt. A benzinkútnál álltunk meg, logolás után épp csak átgurultunk a spar parkolójába, ott már alig jutottunk be az épületbe.

A láda mellőlHol van már a szerelem?
mjdgm 2009.06.27 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
A Szeged környéki ládák után kissé északabbra vettük az irányt, így jutottunk el Hódmezővásárhelyre. A közeli benzinkútnál elfogyasztott kávé után átsétáltunk a boltív alatt, s megtettük, amit kell! :-)

Megtekintettük a Tájház környékét, majd elindultunk a láda irányába. Szerencsére muglik nem jártak erre, így nem okozott gondot a doboz elővétele annak ellenére sem, hogy közben végig az a gondolat motoszkált bennünk: nem magánterületre kellett-e átnyúlnunk érte.
Köszönjük a rejtést!

Gergő81 2009.06.23 19:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Meglett!

Gödri 2009.06.23 19:37 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
;)

Almond 2009.06.23 13:26 - Egyéb
Köszönjük, pokers! :-) A láda helye eredetileg nem a kőfal előtt van. Csodálkoztunk is, hogy ott találtátok meg, és mégis épségben van. Ma reggel visszarejtettük a ládát az eredeti helyére, vagyis a kőfal mögé, a tégla takarásába. Kérünk mindenkit, hogy a loggolás után ugyanide rakja vissza!

Köszi! :-)

pokers 2009.06.21 09:38 - Megtaláltam
A láda álcázás nélkül a téglakerítés tövében volt, próbáltuk kicsit jobban visszaálcázni.

ergyd 2009.06.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.47
Megtaláltuk.

oazis 2009.06.06 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.18
Fél óráig kerestem a ládát, már majdnem feladtam, amikor rájöttem, hol van. De végül is az eredmény a fontos.

BeGyu 2009.06.01 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.70
megvan! Bocs a logbookba helytelenül adtam meg a hónapot. :-(

 
Szoke-Kiss 2009.05.24 18:54 - Megtaláltam
Érdekes hely a város közepén. Köszönöm a rejtést!

 
new will 2009.05.23 18:35 - Megtaláltam
+

totika08 2009.05.23 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönöm a rejtést.
Remek rejtekhelyet választott a rejtő.

Egy hozzáfűzendő gondolat, hogy nyáron vigyázni kell, mert a méhecskék részéről előnyt élveznek az ilyen típusú rejtekhelyek.

Sipi&Nx 2009.05.23 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.15
Gratulálunk a rejtőnek,remek a rejtés!

Kadorca 2009.05.23 00:00 - Megtaláltam
+

csipike&családja 2009.05.16 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Anna és Laci elkísért a ládához, számukra az első megtalálás és kesseng volt, Laci egyből meg is találta a ládát, nagyon büszke voltam rájuk! :) Köszi

Laci és Laci "Én Annám"-ja 
hanola 2009.05.11 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.63
Sajnos most nem tudtam stílszerű lenni: elsőre most egyedül "kellett" levadásznom ezt a ládát! De remélem, hamarosan kettesben is felkereshetjük ezt a hangulatos kis helyet (zugot)! Kicsit keresni kellett, de aztán rájöttem, hogy milyen egyszerű is az egész... Első vásárhelyi ládám, összesítésben pedig a 44.! Köszi a rejtést! Örülök, hogy ezt a helyet is megismerhettem!

ÁG-Team 2009.05.09 12:40 - Megtaláltam
OK

SylverRat + Bogee 2009.05.08 22:15 - Megtaláltam
Szegedi továbbképzés ládázással egybekötve 17/46.

Bütyök+Zulu 2009.05.08 22:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Szegedi továbbképzés és ládavadászat totzoli65-el ésTöri-vel.
Miután teleettük magunkat Töri fincsi vacsorájával, és a Fekete Sasban finom fagyival, úgy gondoltuk lesétáljuk a sok kaját. A belvárost 2 éve nappal megnéztük a GCHMVH miatt, de este még szebb. Persze Töri jóvoltából megfelelő idegenvezetést is kaptunk mindenről. Hát igazán szép helyen laknak.

Maxi72 2009.05.08 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Kicsit nehezen, de meglett.

kupec 2009.05.08 15:30 - Megtaláltam
Kerestem egy jó darabig...
ahogy bolyongtam a kőfal mentén, egy kutyás hölgy is csatlakozott hozzám a keresésben. Mondta, hogy ő kb. 40 m-el arrébb sejti a rejteket, ott is végignéztünk mindent, de ott sem volt a láda.
Azt már sajnos csak itthon vettem észre, hogy volt tartalék jelszó is.
Egyébként nagyon tetszett Vásárhely, hangulatos város.

[Jóváhagyta: Almond, 2009.05.11 16:08]

luilui 2009.05.01 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.69
Ez már estébe hajlott!

Judith 2009.05.01 20:50 - Megtaláltam
A napunkról részletes beszámolót láthattok a
Hódmezővásárhelyi séta (GCHmvH) ládánál.

Egy kis séta, egy kis város nézés, ezt is útba ejtettük. A kötelező "csókolózás" sem maradhatott el:)

szamosszamoca 2009.05.01 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.58
Május 1 a szerelem ünnepe is, mivel pont erre jártunk, nem lehetett kihagyni! A leírás minden betűjét szigorúan betartva könnyedén meglett!

Kiss Raymond 2009.04.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 1.48
Nagyon jó kis láda!Az elrejtés egyszerűen zseniális!
Köszönöm a rejtést!

franzferdinand 2009.04.21 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Sikeresen megtaláltuk! Suli után az volt az első, hogy elmentünk megkeresni :)

Almond 2009.04.19 20:10 - Egyéb
"a ládában lévő füzetbe az volt írva, hogy jelszó: vidra"

Valóban ez volt odaírva, de minek kell más játékát elrontani a tájékozatlanságoddal? Ajánlom elolvasásra ezt: Geocaching FAQ és ezt: Geocaching cachikett.

A jelszó ezennel megváltozott, holnap átjavítjuk a logbookban és a villanyoszlopon is.

bonisbela 2009.04.19 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ma délutén felkerestük ezt a ládát is. A jelszavas oszlop nem lett meg. Köszönjük a szép rejtést.

franzferdinand 2009.04.18 20:30 - Nem találtam meg
Mi kerestük, de sehogy se tudtuk megtalálni sötétben, majd nappal is próbálkozunk :D

RSAY 2009.04.18 18:50 - Megtaláltam
Keresgéltük egy darabig mire oda pillantottunk... MEGVAN!

GEoakos 2009.04.16 17:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.70
Meglett, bár eléggé le van kopva a jelszó, többször is elmentem a villanyoszlop mellett mire megláttam.

wEEn 2009.04.04 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.51
Megtaláltuk. indasik&wEEn

erdelyicsoka 2009.03.29 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.83 súly: 2.15
Szép ez a régi tégla fal. Végigmentünk mellette végig. Elég fura tényleg ebben a környezetben. Sajnálom, hogy nincs láda :( ,pedig szívesen kerestük volna. :)
A leírás egy kicsit össze vissza kuszált, de a végére csak meglett a jelszó /miután majdnem az össze villanykarót megnéztük:)

 
Andris + Edi 2009.03.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.67 súly: 1.60
Sajnáljuk, hogy vannak emberek, akik elrontják mások játékát, és ezért a lámpaoszlopról kell lesnünk :( A kapuban azért elcsattant egy csók :)

Geomantzi 2009.03.21 18:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

james 2009.03.21 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 4.11
Megtaláltuk. Egy jó ideig kerestük a ládát, majd wapos ellenőrzés után láttuk, hogy nincs meg. A leírást lehetne aktualizálni.

Anita, Judit és James

Zolnai 2009.03.21 13:12 - Megtaláltam
Meglett, sajnos csak az alternatív jelszó.
Érdekes a régi stílusú kapu ebben a panel-dzsungelben.

gyöngyfűző és párja 2009.03.15 13:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Sajnáljuk, hogy a láda már nem kereshető, így maradt az alternatív megoldás. Hangulatos hely pedig!

A jelszó a villanyoszlopon ;o) 
Mfer84 2009.03.14 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Sokan sétáltak a szép napos időben, így mi is ezt tettük. Érdekes a kőfal tetejéről látni a régi és az új találkozását.

Szaffi 2009.02.24 00:00 - Egyéb
Bocsi bocsi bocsi!Arra jártunk és a " bgecco's bug #3 " travelbug-ot továbbvittük az algyői ládába!
Szép napot mindenkinek!

magi 2009.02.22 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Megtaláltuk a két bátyámmal!!!!!!

kukk 2009.02.22 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.11
Levadászva! kojak és magi családi kessertársakkal közösen. Írószerszám hiányzott, pótoltuk. TB egy darab sem volt, kéretik a tb elvitelt regisztrálni.

 
Somahaver 2009.01.22 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.40
+VAN!! KÖSZI !! Mr Bean-nel és Robival.

Mr Bean 2009.01.22 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Szerencse, hogy Sománál jól vplt betöltve a koo.

Almond 2009.01.12 00:00 - Egyéb
Beraktuk a Schwarze Witwe utazóbogarat.

totzoli65 2009.01.07 12:10 - Egyéb
A bgecco's bug #3 bogarat beletettem. Az új rejtés jó, remélem nem jut az előző sorsára. Azért a körültekintés itt is ajánlott!!!

gorbi 2008.12.28 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.77
Bátor rejtés

trackergő 2008.12.28 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Köszi!

Gabriello 2008.12.25 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Ha nincs a leírás, lehet hogy nem találom meg. Olvasgatva leesett a húsz fillér.
Ügyes rejtés, de nem árt keresés közben gondolkodni .
Köszönet érte !

y42 2008.12.04 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Tetszett a hely, és nagyon tetszett a rejtés is!
Köszönöm!

tak-tak 2008.11.30 15:00 - Megtaláltam
-

pereszke 2008.11.30 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
:)

csi/2 2008.11.30 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.09
Megvan!

kolibri 2008.11.30 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Viszonylag könnyű találat. A bogarat elhoztuk.
Az Öszöm- iszom pedig zárva találtatott... :o(

Nutszeru 2008.11.20 14:10 - Egyéb
Itt jártamkor utazóbogarat kitettem, már régóta nállam időzött...
Az új rejtés profi, a láda szuper! Csak egy
utazóbogarat dobtam ki, aki szlovákiából érkezett.

Szaffi 2008.11.03 00:00 - Megtaláltam
akkor ok,sajnáljuk..

Szaffi 2008.11.01 21:10 - Egyéb
Csak a láda hűlt helyét találtuk :'(
megtaláltuk a rejteket adó fát, a rejteket ,de a láda nem volt ott..
a jelszót a villanykaróról leolvastuk,majd hiányérzettel hazajöttünk.

Fazék 2008.10.29 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.14
Finom kávé a Fekete Sasban, aztán séta a ládához.

waneqr 2008.10.26 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.65
Érdekes volt. Köszönjük!

Csuek 2008.10.25 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
A láda helyét könnyen kiszúrtuk a leírás alapján. Elég mozgalmas a környék.

rkertesz 2008.10.24 13:58 - Megtaláltam
Fiaimmal és Raymonddal megtaláltuk. Kivettük Darth Vader-t.

GeoBandi 2008.10.24 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Könnyen meglett, köszi a rejtést!

bigmick 2008.10.19 10:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.83
A leírás alapján egyből meglett.
BigMick, Iza

ready2fly 2008.10.18 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Köszönjük a rejtést. Könnyen megtaláltuk és a szerelmesek kapuja alatt is megtettük, amit meg kellett tennünk. :)
Beletettük Darth Vadert a ládába.

Cicó 1 azaz SzilviCicó 2, azaz Tamás
A Cicók 
ésTöri 2008.10.16 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Könnyű találat, mint helybelinek. Sajnos a környék szemetes, pedig a közterületesek próbálkoznak rendszeresem, de a fiatalok és a haléktalanok talán többen vannak, vagy gyorsabbak. A láda rendben van, szépen feltöltötték ajándékokkal. Egy érdekes bejegyzéssel azonban én is találkoztam. Szerintem valaki szórakozik, mert ugyanaz az írás mint a lejebb lévó bejegyzésnél látható fényképen. Nálam azonban nem volt fényképezógép.
Köszönöt a rejtésért!

joco12589 2008.10.12 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.85
ok

akondor 2008.10.12 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
"kicsit" piszkos a környék.

baggio 2008.09.27 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.22
OK!

jalso 2008.09.21 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.14
Ildi Ausztráliában élő unokatestvérével jártunk errefelé, és a nap folyamán egyetlen ládára volt csak időnk. Ez a láda erre a célra pont megfelelt. Többször ebédeltünk már az árvízvédelmi falra épült Bagolyvár étteremben, de még soha sem néztük meg a környéket, most végre alkalmunk nyílt erre is. Köszi:

Lali (az auszi rokon), Ildi és Gyuri

Ildi és Lali a ládával 
Csuhás 2008.09.14 17:06 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.25
Csövestanya a ládika rejteke. Szerencsére az otthontalan nem volt otthon. Fiatalok bandáztak a közelben, de a fa takarásában elő tudtam szedni a ládikát. Jó a rejtés csak szerencsétlen a környezet. Köszi!

Csuhás, Vándor

Kapu kívülről és...... belülről
VárfalAlvóhely
fodorcsalad 2008.09.13 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.53
Hajléktalan üzenget oda-vissza valakivel a ládában!
Valószínűleg tényleg ott telepedett le a láda mellett...legalábbis amíg jó idő volt.
Elég nagy volt a forgalom a láda környékén.

geoseekers 2008.09.06 16:16 - Megtaláltam
Szép a kapuhoz kapcsolódó történet, a láda környéke viszont már kevésbé. Ládaőrző hajléktalanunk elég rendetlen.

McLee 2008.08.31 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.77
Második mai találat.

Gmre 2008.08.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.13
köszi

Gyömi 2008.08.23 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Megtaláltuk! Sok a kutyasétáltató.

derefer 2008.08.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Érdekesek a kis nádtetős házak a panelrengeteg közepén. A korábban említett párbeszéd azóta folytatódott... :) Köszi a rejtést.

szimi_és_családja 2008.08.22 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!Az első geoládánk!! :)

[Jóváhagyta: Almond, 2008.10.11 09:42]

GeoBoszi 2008.08.20 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Megvan!!!

povyagi 2008.08.18 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 3.59
Mathauval
Olyan szép neve van a helynek, és annyira olyan mint a többi kapu a városfalon...
Legjobban a kiscicák tetszettek. :)

Mathau 2008.08.18 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.00
Itt ez a doboz ami a HMVH után kissé csalódás volt, nem láttam semmi érdekeset sajnos:( Csak egy érdekes logot, lásd képek!

JustMe 2008.08.07 14:15 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

kl 2008.07.27 08:56 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

dontirikk 2008.07.27 08:11 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Sajnos sok a szemét, és várni kellett hogy a kutyások odébbálljanak, de meglett! Kösz a rejtést!

GyeKo-Team 2008.07.22 01:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Megtaláltuk!
Kovtommal közösen.
Köszi a rejtést.

kovtom 2008.07.22 01:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Ok. [wapon beküldött szöveg]
GCTOTK vadászata után ejtettük útba a ládát. A rejtés nagyon merész, ugyanakkor nagyon ötletes...
Köszönjük a rejtést!

VT22 2008.07.21 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Meglett. Ötletes a rejtekhely!

Bigmak 2008.07.18 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
A cseperkélő esőben kerestük meg a ládát. Kicsit várnunk kellett, mert egy tini lány pár épp ott beszélte meg a világ fontos dolgait. Szerencsére az eső elüldözte őket, így végre nyugodtan tudunk logolni. :-)

scele 2008.07.18 12:01 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Atmosz&Zozmosz 2008.07.15 20:45 - Megtaláltam
Kirándulás közben levadászva. Sajnos nagyon rossz idő volt, Keszthelyről jövet végig a nyomunkban járt az eső, s mire megérkeztünk, rendes felhőszakadás lett... Így ládavadászat helyett pihengettünk... Végül azért ezt a ládát meg tudtuk keresni, de sajna többre már nem maradt idő. A hely maga szép, csak eléggé nyílt, több kutyasétáltatóval is találkoztunk.

Betettem a ládába a Muddy 8 Feet GeoCoint. Kérem csak az vigye el, aki ki is teszi egy másik ládába. Ez az eddigi legkedvesebb érmém, nem örülnék neki ha elveszne.

cshjuli 2008.07.13 13:00 - Megtaláltam
Jó ötletnek találtam ezt a rejtést. Nem ez az első hely, ahol megtorpantam, mert az emberek teledobálják mindenféle szeméttel. Arról nem is beszélve, amit nem úgy dobnak ....
Janek és Juli

Poru 2008.07.10 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.70
A főtérén való kávézás után elsétáltunk ide is.

Dages 2008.07.10 15:54 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.52
Megvan!

arinka 2008.07.09 09:27 - Megtaláltam
Ez is megvan.

Csaba & családja 2008.07.04 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
+

Villám 2008.07.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
ok

Puszkany 2008.07.03 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
A közeli benzinkúttól indultam. Átmentem a szerelmesek kapuján, megdögönyöztem egy kutyust, gyors logolás és ennyi.

syrus423 2008.06.22 00:00 - Megtaláltam
Megtalaltam

Apexsek 2008.06.21 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
A totzoli65 barátunk által szervezett Tűzoltás L.G.T módra! után egy kellemes sétát tettünk a városban, s tavaknál.
Ezen a környéken egy kellemes vezetésű multival sok mindent lehetne még bemutatni (a GCHmvH-n kívűl is), s akkor joban érvényesülne a fal hossza is.
A közeli tájháznál épp most tartott a múzeumok éjszakája, s kisebb bemutatókkal színesítették is ezt.

baliagy 2008.06.21 18:36 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Togo 2008.06.21 18:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Kicsit szemetes a rejtek környéke, de erről nem a rejtő tehet, és jobb hely nem is akad a környéken rejtéshez. Kivülről jól megmásztam a falat. TZolit megleptem vele, BaliaGyt azzal leptem volna meg, ha nem teszem. :)

Csigabiga 2008.06.21 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.87
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Tűzoltás után totzoli65 és párja, Teri társaságában jöttünk ide.

A GCHMVH láda pontjai keresése között eljutottunk a tájházhoz is, ami éppen nyitva volt a Múzeumok éjszakája miatt! :o) Először megkerestük a ládát, majd a tájház mögötti területen nézelődtönk egy kicsit mert kovács műhely, íjjász bemutató, büfék és egyéb "mutatványosok" települtek ki. Ezután bent, a tájházban is körülnéztünk. A nap folyamán többször is átmentünk a falon nyitott különböző kapukon és sétálgattunk a fal mentén.

Ezúton is köszönöm szépen baliagynak a hosszú utat, totzoli65-nek a szórakoztó programot, Terinek az ornitológiai előadást és a vendéglátást, Togónak és Brezkónak a társaságot! :o)

Remek napot töltöttünk el Hódmezővásárhelyen! :o)

A kapun innen......és túl
Togó falramászik :o)Kovácsolás
Régmúlt korok fegyverei
Igazi lábos
tudo 2008.06.17 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
Szeged és Hódmezővásárhely között 120 km kerékpározás 7 új ládával. Viharokat jelzett a meteorológia, ezért nem mertem távolabb menni. Sajnos a legtöbb ponton a láda a bemutatni kívánt objektumtól jó messze volt, így 2 ponton is elmaradt az objektum megtekintése.

Szeged 4 új ládájával végezve indítottam a 47-esen Hódmezővásárhelyre. Enyhe hátszélben 54/16 - 54/19 között tempómenetet nyomtam átlagos 85 rpm ped. és 132 bmp pulz. mellett. Amikor tavasszal jártam erre az 1500. láda miatt, a nagy esőtől és a hosszú távtól rendesen kivoltam, azért nem is foglalkoztam ezzel a ládával. Most kapóra jött, hogy a város körül még 2 láda kereshető, így útbaejtettem.

A kapun átgurulva, majd a lépcsőzés után azonnal látszódott a nevezetes fa, egy mögékerülés után pedig a láda. Fedetlen volt, visszarejtés után kéregdarabokkal takartam be.

GCKASA felé gurulva még sokáig látszódott a téglafal.

TalálatA fal folytatódik
A kapuLépcső
TS 2008.06.09 10:42 - Megtaláltam
A ládát könnyen megtaláltam. Mivel volt időm, így elég hosszan elsétáltam a kőfal mentén.

KutaToll 2008.05.17 19:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Felkutatva!
A keresést nehezítette, hogy egy egymásba feledkezett szerelmes párt kellett kivárnunk, amíg elhagyják a rejteket. De addig araszolgattunk feléjük, míg sikeresen "(meg)elzavartuk" őket.
Aztán jött a következő bonyodalom, ugyanis a környező fáknál kissrácok unatkoztak és kiszúrták, hogy matatunk valamit a fa takarásában. Fel-alá bicajoztak miközben erőteljesen skubiztak minket, tüzet (?!) is oda jöttek kérni, hátha megpillantanak valamit... Aztán mind a két csapat várt, hátha hamarabb megunja a másik fél és elmegy. Mi bírtuk tovább cérnával! Amint tiszta lett a terep, gyorsan vissza rejtettük a ládát, a tőlünk telhető legprofibb módon, remélem nem találják meg ha esetleg vissza jönnek!

 
Zsolti 2008.05.13 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.94
Nem lenne rossz ez a hely, ha nem lenne ilyen szemetes. Ez erősen leront mindent.

szbarna 2008.05.12 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.89
a hely nagyon szemetes!
a rejtés jó de a fent említett probléma sokat levon (az amúgy szép) hely értékéből!

Raymond 2008.05.11 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Ez volt az első láda amit megtaláltam:D viszont két kis suhanc kölök szerintem észrevett.Remélem ők nemfogják szétbarmolni a ládát.Minden esetre este megnézem hpgy úgy van e ahogy hagytam.:S

tsc 2008.05.11 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.32
Könnyen megtaláltuk, szerencsére a környék teljesen kihalt volt.

Nivabibi 2008.05.03 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.86
Megvan. Az összes mugli arra sétáltatja a négylábú mugliját.

pgyp 2008.05.03 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.47
Hirtelen felindulásból elkövetett kesselés, gps nélküli találat. Csak arra emlékeztem, hogy a Kőfal mellett van. A múzeum mellé érve már volt ötletünk merre rejenénk, de épp egy kutyát sétáltattak a ládától 5 méterre. 10 perc után elmentek, ekkor odamehettünk a ládához, ahova mások a dolgukat szokták végezni a szagokból ítélve:-( Az álcázáshoz felhasználtunk egy olyan fakérget, amin két csiga volt, így : "két csiga őrzi az álmát, szunnyad az ág sűrűjében."

Tikis 2008.05.03 12:34 - Megtaláltam
Ballagás alkalmával [wapon beküldött szöveg]

Jutka 2008.05.02 17:45 - Megtaláltam
Nagy a forgalom!

Topolya 2008.05.02 17:45 - Megtaláltam
Túl sok kutya van a városban és mindet itt sétáltatják!!!

tarsolyos 2008.05.01 09:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Kösz! Üdv

 
Kerticsorbi 2008.04.30 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Szeged környéki ládatúra 2/21.

vmlinuz 2008.04.29 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
Hamar meglett a leirás alapján.

Timy és vmlinuz

zoltown 2008.04.29 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.13
ok, köszi

Márta 2008.04.27 11:13 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

mucik 2008.04.26 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.12
Kutyasétáltatókkal mi is találkoztunk, a láda eléggé könnyen megtalálható.
Mucik és Mucianyu

dozoli 2008.04.20 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.08
ok

fatibi1 2008.04.19 13:38 - Megtaláltam
Megvan! Elég nehezen találtuk meg!

autogaz 2008.04.19 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
pda

Pepe 2008.04.13 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Jó rejtés, szerencsém is volt, mert pont két kutyasétáltató közé időben belefértem.

Cerberus 2008.04.09 22:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.62
Éjszakai nekifutásra találtuk meg, így nem volt senki a környéken sem.

ZoLiza 2008.04.06 17:57 - Megtaláltam
Jiimbo barátunkkal közösen....

jiimbo 2008.04.06 17:57 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

A kutyások már régen megtalálták a ládát, de nem bántották!
Irtak a logbookban, és persze nekünk is segítettek megtalálni.

Ezek a jó fej muglik :-)

Bernix 2008.04.06 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Megvan!

Gyros 2008.04.06 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Megtaláltuk a kapunkat! :)

Where Are You Jacky? TB-t elvittük.

Ő aza túloldal
Zsu. 2008.03.31 13:45 - Megtaláltam
Mikulással.

Mikulás 2008.03.31 13:45 - Megtaláltam
Köszönet!

mala 2008.03.30 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Szeged-Szarvas-Szeged közötti ládázás negyedik találata lett volna, Maatival. GPS nélkül műhodképek alapján majdnem meglett. A rejtektől néhány méterre egy kutyasétáltató pár ücsörgött a falon. Nem mertünk kockáztatni, úgy 10-15 percet nézelődtünk a környéken, de amikor egy másik lány is megérkezett feladtuk. Majd talán máskor.

[Jóváhagyta: Almond, 2008.03.30 20:38]

 
Pifu 2008.03.30 15:19 - Megtaláltam
Szöged felé jarvan. [wapon beküldött szöveg]

totzoli65 2008.03.30 07:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Megtaláltuk! Már a nyári időszámítás szerint :) A kutyások még most jöttek lefele a bérházakból. Helybeliként könnyű találat, a koordináták tökéletesek lettek. Még emlékszem mielőtt eldúrták a teljes belvárost a toronyházak kedvéért. Hogy a tájház hogy és miként maradhatott meg?! Rejtély. Maga kőfal vásárhely sajátossága, érdemes végig sétálni rajta, sajnos nem a legszebb kilátás nyílik innen, sőt egyre rosszabb lesz.... :( . A tájház és a háttérben a panelek, plussz bevásárlótemplomcsoport .... brrrr. A rejtés kiváló,a környékre viszont ráférne egy generál nagytakarítás. Köszönjük a rejtést!

drágám logol :)A névadó :) a grafitisek ezt sem kímélték:(
régen az egész belváros ilyen volt :).......... a háttérben viszont a mai valóság:(
az éjszaka is jól szórakozott valaki 
jgy1955 2008.03.29 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.83
Megvan!

SuperGeo 2008.03.29 10:52 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Útban a hajdúszoboszlói hosszú hétvége felé 1/7.

Tetszett a rejtés! Merész, mert a hely eléggé közkedvelt, sokan járnak arra. Sokszor járunk át hmvhelyen, de még nem tűnt fel a kőfal. Kellemes találat volt így az út kezdetén.
Köszönjük!

gubar 2008.03.25 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
A sötétben kicsit elbizonytalanodtam, hogy talán ellopták a ládát, újra és újra körbejártam a fát, de tíz perc próbálkozás után aztán csak meglett. A rejtés nagyon jó, legalábbis sötétben teljesen megtévesztőek a kéregdarabok. A hely is kiváló. A kevés megtalált ládám közül eddig egyértelműen ez a kedvenc!:)
Reggel még visszamegyek egy új zacskóval a mostani elhasználódott helyett, plusz ellenőrizni hogy biztos jól visszarejtettem-e, ugyanis nem volt lámpám, csak telefonnal világítottam.

Rita+Titus 2008.03.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
23-án este 4-en indultunk el megkeresni a ládikát a Szerelmesek kapujához esett az eső és a GPS-ünk sajnos nem műküdött, ezért kénytelenek voltunk az egész környéket átkutatni. Térdig sárosak voltunk, de a ládát sajnos nem találtuk meg. A sötétben találkoztunk egy hatalmas varangyos békával elég ijesztő volt, ijedtemben sikítottam egy nagyot, kis idő elteltével oda jött két rendőr, átmentek a szerelmesek kapuján, köszöntünk nekik még szétnéztünk pár helyen majd elindultunk haza.
Ma visszamentünk a helyszínre, ott ültek ketten, megvártuk amíg elmentek. Megkerestük beletettünk egy kis meglepetést. A zacskó amiben van eléggé el van használódva ezért jó lenne ha a következő megtaláló már egy új zacsiba tenné, lehetőleg sötét színűbe, hogy ne legyen feltűnő.

A legenda szerint ha egy fiú és egy lány együtt mennek át a kapu alatt
szerelembe fognak esni, továbbá szerelmespárok találkozóhelye a kapu környéke.

Köszönjük a játékot!

A béka a szerelmesek kapujánál 
birop4 2008.03.22 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nagyon jó volt megtalálni a geoládát. Bár egy versenyen voltunk így az edző nagyon aggódott értünk, de megérte megkeresni

Geo-Ke-Csing 2008.03.22 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Amikor odaértünk,éppen ott logolt egy másik csapat.Megvártuk,míg befejezik.Aztán megmutatták,hova rejtsük vissza,és én is beírtam a logbookba.
Két sporttársam elkísért a közeli Keletmagyar Kupáról.Remélem,ők is szorgalmas kesserek lesznek eztán!

Nutszeru 2008.03.22 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Útban Földeák felé vettük föl ezt a ládát. Nagyon szép a környezet.

Varga Gábor 2008.03.20 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Ok! Log később.

galik 2008.03.17 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.49
Ötletes rejtés :-) Tetszett.

Pétör 2008.03.16 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
A srácok gyorsan megtalálták a leírásnak köszönhetően. Mai harmadik ládánk.

 
sulyokarpi 2008.03.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Örültem,hogy megtaláltam a ládát,azon a délelőttön.

sulyoked 2008.03.16 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
Koszonjuk a rejtest. Vasarhely egyik legszebb helyre tettek a ladat. Valoban sok a kutyasetaltato, vigyazzon minden cacher a lada folkutatasakor.

Soko 2008.03.15 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Ezt a ládát a GCHmvH pontjai keresése közben vadásztuk le.

keva 2008.03.15 10:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zsorzs 2008.03.15 10:35 - Megtaláltam
Keva meglelte.

12
3 
szadi&agi 2008.03.13 16:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
Kösz a rejtést! 4 külföldi cserediáklányt is vittünk magunkkal: két thaiföldit, egy japánt megy egy olaszt. Tetszett nekik:)

Geologi 2008.03.08 16:30 - Megtaláltam
GPS nélkül mentem és sajnálattal kellett megállapítanom hogy a rejtekhelyet épp egy emberke a szükségleteinek könnyítése céljából használta. A környékben több kutyafuttató volt igy majd félóra várakozás után tudtam csak a csészét elővenni rejtekéből.
Forgalmas helyen van a láda, remélem hosszúéletű lesz!
Kösz a rejtést!

katika 2008.03.08 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Esőben,nem volt senki a környéken. [wapon beküldött szöveg]

 
zs&t 2008.03.05 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Vásárhelyi főiskolás éveim tiszteletére tett nosztalgia kirándulás, 2 alkalmas próbálkozással. A láda hollétét nem akartam felfedni egyik alkalommal sem. Szerintem ez lehet vásárhely legkedveltebb kutyasétáltató és találkozó helye:) Pont a fa mellett beszélgettek a falnak támaszkodva közel 1 órán át, közben 4-5 kutyus is felderítette és "log-olta" a geoládát. (esetleg plusz egy zacsit és alternatív jelszót ajánlanék:). A környék szép, sok a látnivaló. Először a Nagy Imre tér felől majd a Főiskola irányából támadtam. Megköszönném ha a rejtő elfogadná igyekezetem. Jó keresgélést és köszönjük a sétát!

[Jóváhagyta: Almond, 2008.03.05 20:32]

pviktor 2008.03.05 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
[wapon beküldött szöveg]
Nagyon jó kis hely, aki kocsival megy annak ajánlom a benzinkutat parkolási lehetőségként.

Puzzle Apartman Gyula 2008.03.05 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Munka utáni könnyű és gyors találat GPRS nélkül. Nagyon sokszor elmentem már a környék mellett a 47 sz. főút miatt, de eddig nem tűnt fel sem a fal, sem a tájház. Emiatt nagyon örültem a cache-nek. A logolással szerencsém volt, mivel munkanap és hűvös idő lévén szinte senki nem járt a környéken. Azonban nagyon nyílt a terep, remélem nem tűnik el a láda.

Almond 2008.03.02 19:42 - Egyéb
Köszönjük a figyelmeztetést, igyekszünk minél hamarabb pontosítani a koordinátákat.

Azért örülünk, hogy így is megtaláljátok. :-)

szabitaxi 2008.03.02 11:40 - Megtaláltam
OK

Mihul 2008.03.02 11:40 - Megtaláltam
OK

szakica 2008.03.02 11:33 - Megtaláltam
OK

Berci és Rózsa 2008.03.02 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Vásárhelyiek lévén már sokszor jártunk erre. GPS-t is csak megszokásból vittünk magunkkal,anélkül is ment volna a találat.A koordináták nekünk sem oda mutattak,de a leírás alapján nem lehet eltéveszteni a fát. Most nem sokan mozogtak a láda környéken,de azért egy-két személyre várni kellett míg tiszta nem lett a terep.A rejtés nagyon jó,gondosan visszarejtettük a ládát. Ajándékot nem hoztunk el,csak raktunk a dobozba. Jó volt ismét egy vásárhelyi ládát keresni.Köszönjük a rejtőnek.

 
sas&szti 2008.03.02 08:45 - Megtaláltam
A koordináták nekünk is mást mutattak, de ettől függetlenül gyorsan és egyszerűen megtalálható a láda:) Elég sokat jártunk már erre, de még egyszer se mentünk át a kapu alatt. Most ez is megtőrtént és a rejtés is nagyon tetszett:)

Varhelyi 2008.03.01 16:50 - Megtaláltam
Gps nélkül könnyebb lett volna:) Ugyanis egyértelmű a leírás de a koo.-k nem oda mutatnak. Nálam ez volt: 46 24.713 020 19.353.
A rejtés maga tényleg jó és a fal története is érdekes.
Köszönjük a rejtést. Adi, Kriszti

BRVD 2008.03.01 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
A viharos időjárásra való tekintettel erre a hétvégére ezt a könnyen elérhető ládát időzítettük. A jó leírásnak köszönhetően egyből rátaláltunk az ominózus fára és tövében a dobozra.
Néhány szép vásárhelyi vonatkozású tárgyat tettünk bele, amelyet a láda gazdája bízott ránk. Alig fért bele. Kicsi tárgyakat vigyetek!

Picur07 és Garmini 2008.02.28 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.41
Megvan!!!! Reggel munka előtt GPS nélkül gyors elmentem, hogy én legyek a harmadik! Ez így is lett! A rejtés az nagyon jó! Igaz még mindig takarították a közmunkások a terepet, de mire oda értem a célhoz, már senkinek semmi nyoma nem volt, tiszta volt a terep!!!

Én lennék a Bronz érmes (:

geo_CsN 2008.02.27 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Mire nem jó a betegszabadság! Ha Mohamed nem megy a hegyhez..., alapon jól kivártam, míg lesz a közelben egy láda és le is csaptam rá. Ezüstérmes lettem. Gondolom Geologi is begyűjti még délután...

Nem volt egyszerű eset, mert vagy az eTrex Legendem adta be a kulcsot, vagy a koordináták mutatnak nagyjából 30 méterrel arréb. Én N46 24.710 E20 19.350 85m értékeket mértem, de maradjunk annyiban, hogy ki tudja ezek helyesek-e!

A kapun átmenve a tájház felé, balra kell fordulni, míg a gps-em pont ellenkezőleg mutatta.

A rejtés rettentő jó! Éppen tereprendezés/takarítás folyt a helyszínen, de a városellátós muki sem vette észre a cuccot.

Gratulálok!

A kapuTrikolór balra áll (de már nem sokáig).
Fa a tájháználKazettás ajtó
Kisházi family 2008.02.27 06:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Reggel 6-kor kutyasétáltató bácsi zavarta a keresést, de legalább a napfénynél már kirajzolódtak a rejtés nyomai, így mikor biztonságossá vált a környék könnyedén megtaláltuk! Ami biztos, nagy körültekintést és türelmet igényel ennek a ládának a megtalálása és visszarejtése. Maga a rejtés igen alapos, véletlen megtalálásra nem sok esély van, ha a kincsvadász is odafigyel! :) Köszi a rejtést! Első helyezés! Hurrá!

korán reggel... 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.