geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
234. Jáki templom (GCTjak)

Ják

Ják

Ják hátul

Ják hátul

Ják oldal

Ják oldal

Mise előtt

Mise előtt

Kőfaragás

Kőfaragás
Szélesség N 47° 8,325'
Hosszúság E 16° 34,944'
Magasság: 220 m
Megye/ország: Vas
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.09.18 15:30
Megjelenés időpontja: 2002.05.18 16:15
Utolsó lényeges változás: 2017.08.14 09:05
Utolsó változás: 2020.07.30 16:24
Rejtés típusa: Virtuális geoláda
Elrejtők: RIPTOR , Gabi
Felhasználó: RIPTOR
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Megtalálások száma: 955 + 2 sikertelen + 6 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.0 megtalálás hetenteA ládába TravelBug nem helyezhető.


FIGYELEM!

A jáki Szent György-templomban folyó restaurálási és építőipari helyreállítási munkálatok miatt a templom 2020. augusztus 3-ától 2022. március 31-éig nem látogatható. Az érdeklődők szíves megértését kérjük, és szeretettel várjuk őket a helyreállítás befejeztével.
Forrás:
Szombathelyi Egyházmegye

WAP:
Virtuális "láda".
A jelszót a parkoló melletti információs tábla OLDALÁN (a félreértések elkerülése végett nem a tábla elején, és nem is a hátulján.) keresd egy ezüst színű gravírozott táblán, ami GC: felirattal kezdődik.
Figyelem!
A templomba és a templomkertbe való bejutásért fizetni kell, a parkoló melletti ajándékboltban! Felnőtt és nyugdíjas jegy 300Ft, diák 150Ft.

WEB

És most következzen egy kis tudomány:

Ják története: Ják ősidők óta lakott hely, így rengeteg történelmi hagyományt rejt magában. A római korban e vidék történetét nagyban meghatározta az a borostyánkő út, amely Rómát a Balti-tengerrel kötötte össze, és ami Szombathelyen is keresztülhaladt. Ez az út a kereskedelemben betöltött szerepét a középkorban is megőrizte. Akkoriban ez volt az egyetlen olyan nemzetközi útvonala az országnak, amely az akkori fővárost, Székesfehérvárt, és olyan jelentős városokat, mint Buda és Esztergom nem érintett.
A honfoglalás során a magyarok törzse talált itt magának végleges szállást. A XI. század elején pedig itt telepedett le az a Wasserburgi Wecellin nevű bajor lovag, aki Szent István feleségének, Gizella királynénak kíséretével érkezett Magyarországra. Itt nagy birtokot kapott, mint a királyi testőrség parancsnoka, és megalapította a Ják nemzetséget. Ettől a nemzetségtől kapta nevét Ják helység, amelyről okleveles adatok először 1221-ből maradtak fenn. Mivel a jáki bencés apátság alapítása épp ebben az időben történt, valószínű, hogy a monostor lehetett a település magja, amely körül a falu kialakult.
A község legkiemelkedőbb, Európa hírű műemléke az a gyönyörű román kori templom, amely a település központjában, egy fennsíkon áll. Az egykori bencés apátsági templomot Szent György lovag és vértanú tiszteletére szentelték fel a XIII. század közepén. A templomhoz monostor is tartozott.
A falu híres gerencsérei a XVIII. században kezdték meg működésüket. Ők kézművesi tevékenységükhöz a helyben talált kiváló minőségű agyagot használták fel. Céhük pecsétjén a Szent György templom volt látható.
1872-ben nyitották meg a Szombathely-Grác vasútvonalat, amely azonban elkerülte Jákot. Ennek következményeként a falu a XIX. század végére szinte teljes mértékben elszigetelődött, és nehezen megközelíthető településsé vált, amelyet csak híres templomáról ismertek az emberek országszerte.
A megközelítés illetve az idegenforgalom fellendítése érdekében 1929-ben autóbuszjárat indult Ják és Szombathely között. A járatot eleinte a kevés utas miatt a tulajdonos és egyben vállalkozó, Gaugel Imre csak heti két alkalommal indította. Ezidőtájt a templom sivár környékének megszépítése érdekében felmerült a parkírozás gondolata, amelyet egy évtizeden belül 1940-re meg is valósítottak. Ezzel is fokozták a műemlék művészi hatását és egyúttal a látogatóknak is pihenőhelyet biztosítottak e gyönyörű környezetben.
A falu lakosságának tevékenységét tekintve a XX. század közepéig többnyire földműveléssel és állattenyésztéssel foglalkoztak az itt élők. Majd az ipari fejlődés során megkezdődött az ingázás a falu és a közeli város, Szombathely között. Ennek oka az volt, hogy a város üzemei, gyárai adtak munkalehetőséget a község lakóinak. Ebben az időben sokan feladták vidéki házukat egy városi lakásért. Azonban ez napjainkban éppen az ellenkezőjére változott. Egyre többen választják a nyugalmat, a békét, a friss levegőt a város zaja helyett. Ennek köszönhetően a falu lakosságának a száma mind a mai napig folyamatosan nő. Ma közel 2500 ember él Jákon. Az idegenforgalom tekintetében a falu műemlék templomának még
most is csodájára jár szinte az egész világ.
A jáki templom története:
A jáki templom alapítója a Ják nemzetségből származó Jáki Nagy Márton nemes, a környék gazdag földbirtokosa. A templom és a bencés kolostor alapításának ideje: 1214. Az építés 1256-ig tartott, három szakaszban.
Stílusa alapvetően román, de már megjelennek a gótikus elemek is. Fellelhető a gyönyörű díszítésekben az észak-francia, normann hatás, valamint a burgundi, a bambergi dóm kőfaragók hatása is. Talán az alapító halála vagy a tatárjárás (1241-42) miatt az építkezés félbeszakadt. A befejezést a harmadik ún. provinciális iskola végezte. Munkájuk: az északi hajó lefedése (bordás keresztboltozat), a fő és déli hajók fakazettás lefedése és a Jakab kápolna felépítése.
A felszentelést Omodé győri püspök és Favus pannonhalmi főapát végezték 1256-ban. (A szentelést az alapító nem érhette meg.) Ezt örökíti meg a déli torony alatt látható egyik freskótöredék. A jáki templom előtt temetési jelenet látható.
Az 1455-ben gazdátlanná vált jáki kegyuraságot V. László a monyorókeréki (Eberau) Elderbach Berchtoldnak adta, majd később Bakócz Tamás örökölte. Őt követte unokaöccse Erdődy Péter. Ettől kezdve az Erdődy grófi család a kegyúr. A Zrínyi-családhoz csak rövid időre került (1557-1613).
1532-ben, a kőszegi ostromkor, a törökök a monostort és a templomot is megrongálták. Az apostolfejek közül számosat levertek, de másutt is okoztak károkat.
1562 után megszűnt a szerzetesi élet, a kolostornak ma már nyoma sincs.
1626-ban Erdődy Bálint és Zsigmond megegyeztek, hogy a templomot kijavítják. A 17. század közepén az épületet villámcsapás érte, és erősen megrongálta a templom déli részét. Három déli pillért és a főhajófal nagyobb részét újjá kellett építeni. Ez a hatalmas munka Folnay Ferenc apát nevéhez fűződik (1643-1666). A templom déli kertjébe vezető ún. Folnay-kapu is ekkor épült. Vaskapuját Pölöskei József készítette 1970-ben.
A 18. század végé Erdődy Gábor gróf, apát, aki később egri püspök lett, a tornyokat restauráltatta (1733-35).
1780-ban Szily János Szombathely első püspöke, egyházlátogatásának alkalmával a főhajó tetőzetét és a tornyokat igen elhanyagolt állapotban találta.
1846-ban a szombathelyi püspöki hatóság sürgeti, hogy a templomot művészettörténeti szempontok szerint kell helyreállítani. Ettől kezdve a templom felújítása nem csak egyházi, hanem nemzeti ügy lett.
1892-ben a Műemlékek Országos Bizottsága Mőller Istvánt bízta meg a munkálatok irányításával.
1896-1904-ig tartott a templom történetében a második legjelentősebb helyreállítási munka.
1937-ben Gróf Wenchein Frigyes apát idejében olasz művészek restaurálták a főoltár mögött "elfelejtett" Szt. György freskót és a déli torony alatt lévő freskókat.
Az 1980-as évekre ismét esedékessé vált a templom általános restaurálása. Az idő vasfoga, a savas eső sok kárt okozott. 1982-ben a főhajó cserepezése, a két oldalhajó rézzel való lefedése történt meg. A régi rézlemez felhasználásával készült el 1988-ra a II. világháború idején elvitt nagyharang helyett a 11 mázsás új Mária-harang.
1991-ben az ún. Mária-oltár restaurálásakor leltek rá a jáki gótikus szárnyas oltárra az elveszettnek vélt négy táblaképpel (Péter, Pál, Bertalan és Ker. Szent János). Visszakerült egykori helyére a nagytemplom északi hajójának az oltárához.

Linktár:
Ják honlapja

Látogathatóság:
Tel.: +36 94/356-014 Tel.: +36 94/356-217 Nyitva: minden nap: 09.00-18.00

Ládatörténelem:
2002.05.18. Tomi elrejti a ládát.
2003.10.19. A láda első eltűnése.
2004.04.01. A láda újratelepítve.
2004.08.12. A láda újra eltűnt.
2005.09.06. A ládagazda közel egy évig nem pótolta a ládát, sikerült adoptálnom, és az átalakítást megkezdtem.
2005.09.18. Web átalakítva, új mikroláda kihelyezve
2005.11.19. A mikroláda is eltűnik.
2005.12.03. A láda újratelepítve, alternatív jelszó megoldva.
2006.08.27. A ládából "eltűnik a logbook.
2006.09.12. A logbookot pótoljuk, a régit megtaláljuk a földön, összetiposva, sárossan.
2007.04.14. A láda ismét eltűnik. A parkba és a templomba való belépésért fizetni kell. A ládának új helyet keresünk.
2007.05.28 A ládát fizetős területen kívülre helyeztük. Az alternatív jelszó megoldva.
2007.07.21. A ládából eltűnik a logbook. Sajnos úgy tűnik valaki szabotálja a ládarejtéseinket. Virtualizálunk.
2010.05.03. kettéválasztjuk a .hu és a .com os rejtést.
2017.08.07. A virtuális jelszóhordozó eltünt.
Pótlása folyamatban.
2017.08.12. Új jelszóhordozó kihelyezve.
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (613 db): környezet: 4.67 rejtés: 4.11 web: 4.48 átlag: 4.42

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 - van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Nilike 2020.08.06 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Csak 4 napot késtünk, nem többet..:(..igy sajna a templomba bejutni már nem sikerült! Viszont a közeli pizzéria tulajdonosnője oly kedves és barátságos volt, hogy visszatérünk mindenképp újfent a nyitáskor, mert mindenképp meg szeretnénk nézni a templom belsejét is! Köszönjük! :)

IMG-7cb0b5a37ef34155abdb6bf9e65aa57a-V20200806_134020
djozike 2020.08.01 09:59 - Megtaláltam
Köszi, szuper ötlet, hogy nem a tábla egy szava hanem van rá külön kis fém lap az információs táblán.

tura7en 2020.07.29 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.29]

vitibi 2020.07.28 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

uzoni 2020.07.26 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.30
Megleltem.

Mr Zerge 2020.07.23 13:45 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge.

Jákon régebben már jártam, most csak a jelszóért álltunk meg.

aknitram 2020.07.23 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

kingajani 2020.07.23 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

Adriennnsmith 2020.07.23 09:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;)
Köszönöm az élményt [Geoládák v3.5.0]

Tündérpár 2020.07.22 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Hokuszpok 2020.07.22 12:19 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2020.07.22 12:19 - Megtaláltam
Köszi!

kireth 2020.07.22 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

utigabi60 2020.07.22 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

pihe 2020.07.21 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Családi nyaralás apropóján került terítékre ez a láda.
Korrekt rejtés, ér az 5 pont.
A templomot és környezetét épp restaurálják, de így is pazar volt, lenyűgöző épület!
[Geoládák v3.4.1]

20200721_15383020200721_153643
20200721_152907 
Murmogoek 2020.07.17 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Mo-Hó 2020.07.17 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.08
Sajnos felújítás van a kertben, így jó képeket nem tudtunk készíteni, de egy élmény volt látni ezt a műemléket.
Köszönjük!

MonTri 2020.07.17 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

ssuti 2020.07.16 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Busszal, bringával voltam már, most beugrottunk kocsival is :) [Geoládák v3.4.1]

cosinus0 2020.07.16 12:00 - Megtaláltam
Ok

Béla 53 2020.07.16 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.9 teszt]

Szilvi32 2020.07.14 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Dia, Detti, Szilvi, Andor [Geoládák v3.4.1]

Tűzdoromb 2020.07.14 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Dia, Detti, Szilvi, Andor
[Geoládák v3.4.0]

Acocaloc 2020.07.09 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.4.1]

izsolt 2020.06.30 17:30 - Megtaláltam
Szent Márton zarándokút Szombathely-Zalalövő 3 napban

Bolisz 2020.06.24 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Szisz1976 2020.06.24 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Gyömi 2020.06.22 17:18 - Megtaláltam
Köszönjük!

hegi54 2020.06.20 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Köszönjük a lehetőséget!

Lagertával közös találat!

Eszti, Gergő és Lajos

Lagerta 2020.06.20 17:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!
Eszti, Lajos és Gergő

Saláta Bogi & Sanya 2020.06.19 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Köszönjük szépen a rejtést! Csodás helyszín, hangulatos ajándékbolttal, osztálykirándulások hangulatát idézte. A templomban felújítás zajlik, de újra visszajövünk, amint a munkálatok befejeződnek.

a család 2020.06.17 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Felujitas alatt is fenseges

Aniko & Gyuri 2020.06.13 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Potyogók 2020.05.31 17:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Megtaláltuk, köszönjük! :)

sergio 2020.05.30 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.77
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést KisVacak &Sergio :)

sandorfabi 2020.05.25 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük !

Nexo 2020.05.23 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Kellemes tavasz délutáni kirándulás részeként találtuk meg. Köszönjük!

98475598_581244195832609_2272702466032140288_n100051339_3341155219228958_4901390298506067968_n (1)
101002017_2774164986161930_2725347385730400256_n98486692_171800090942014_7946668513920286720_n
TomiAncsi 2020.05.18 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Szabó família 2020.04.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

DöBeKi 2020.03.15 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszönjük!

AtiGabi 2020.03.15 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Köszönjük!

zlosonci 2020.02.27 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

bgecco 2020.02.26 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Mandol 2020.02.08 09:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

totcsab 2020.01.19 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andi és Csabi [Geoládák v3.2.2]

Göde 2020.01.07 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]
Sajnos, éppen renoválás alatt.

lacc 2020.01.02 12:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Ildi és Laci

chrys1 2020.01.02 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

gyurek 2020.01.01 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megvan köszi a relytést!

eazs 2019.12.28 16:57 - Megtaláltam
Köszönjük!

azimee 2019.12.27 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Leonszio 2019.11.24 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

mézespuszedli 2019.11.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Ok

erdei csiperke 2019.11.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Ok

Zogeboka 2019.11.01 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk a családdal, köszönjük.

Pongraczj 2019.10.24 07:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szkj 2019.10.23 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.5]

Lempike és Sándor 2019.10.10 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Rézangyal77 2019.10.04 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a játékot!

zöldfülű 2019.10.04 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
LefüLELVE :-)
A 3 Gyilkos Grácia szüretelni indult a nyugati végekre...
Na ide már naggggyon időszerű volt eljönni. Igaz, most éppen ráncfelvarrás zajlik, de egy királynő neglizsében is az :D
Köszi a rejtést

022020
024025
026028
BiBoLi 2019.10.04 14:33 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Reni&Isti 2019.09.29 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GARRI85 2019.09.28 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Brigi&Kristóf :) [Geoládák v2.2.5]

morph 2019.09.26 09:51 - Megtaláltam
Dél-Dunántúli Kéktúra közben megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

D.Tóth 2019.09.24 11:00 - Megtaláltam
Sajnos a templom belül álványokkal teli nem sok mindent látni.

sinus90 2019.08.28 12:00 - Megtaláltam
A 90-s években a DDK közben jártam itt először.
Köszi a rejtést!

Lustadick123 2019.08.25 09:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Detty & Zoli 2019.08.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Kőszegi nyaralásunk negyedik napján jöttünk el Jákra, megnézni a templomot és levadászni ezt a ládát. Sajnos éppen felújítás alatt áll a templom és belül sok állvány van már felépítve, ami ront a belső összképen, de ezt leszámítva, kívül-belül gyönyörű ez a templom.

Köszönjük a rejtést.

Detty, Viki, Ati, Zoli

h725 2019.08.21 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Már régóta szerettük volna megnézni, most végre sikerült. A felújítás miatt picit nagyobb nyüzsgés volt kint is, bent is, de azért így is nagy élmény volt. Külön érdekesség, hogy még befelé menet összefutottunk "Pales"-el, ami azért vicces, mert egy utcában lakunk, néhány háznyira egymástól Rákospalotán. :) Köszönjük a rejtést is !

Bogi, Zsófi, Vali, Zsolt

Ahogyan a leginkább ismerjükHátulnézetből
ŐrzőkRitkán megfigyelt részlet
Stáció 
Pales 2019.08.21 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

niksza 2019.08.17 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Alba Regia 2019.08.11 10:00 - Megtaláltam
Annyira belebambultunk a látványba, hogy csak a csempeszkopácsi templomnál jutott eszünkbe, a jelszót elfelejtettük megkeresni...

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2019.08.21 09:11]

IMG_7615IMG_7640
IMG_7651IMG_7579
Laminsio 2019.08.10 14:54 - Megtaláltam
Köszi

HZsoti 2019.08.09 18:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Köszi a rejtést

sokhegyizs 2019.08.08 12:17 - Megtaláltam
Hurrá, megtaláltuk. B-) Üdv: Zsolt, Anikó, Amadé, Janka [Geoládák v2.2.5]

dagadt 2019.08.07 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Péter60 2019.08.02 15:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.53
Prémium hely. Borongós, esős időben értünk ide, ezért szerencsére alig voltak látogatók. Jó volt zavartalanul körbejárni.
A gravírlap rendben helyén. Általában kritikával illetem a "kényelmes" virtuális rejtéseket, itt viszont úgy gondolom, rendben van.

kncsk 2019.08.01 19:23 - Megtaláltam
Köszönjük!

Awiki 2019.07.29 19:00 - Megtaláltam
Sajnos már csaka templom kertbe tudtunk bemenni, de így is nagyon szép volt.

Kisandris85 2019.07.29 19:00 - Megtaláltam
ok

Dominik2010 2019.07.29 14:45 - Megtaláltam
ok

Snipermaster 2019.07.29 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
Kár, hogy "csak" virtuális.

20190729_14220920190729_141701
20190729_14281420190729_140803
Zsuzsi&Akos 2019.07.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
megvan, köszönjük

TanEra 2019.07.10 19:49 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Tibi1983 2019.07.06 18:05 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtő munkáját!
Megtaláltam.
Örülök, hogy megmutattad. [Geoládák v3.0.0_beta_3]

pistrix 2019.07.03 13:33 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

matrixmusic 2019.06.13 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lghost 2019.06.10 20:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
800 éves templom, lenyűgöző.
Köszi

FreEve 2019.05.02 14:17 - Megtaláltam
Évek óta szerettem volna látni ezt a templomot, és összehasonlítani a városligeti másával. Lenyűgöző hely, és az ajándékboltban szuper jó fej az eladó, érdemes betérni. Csodálatos élményt volt, még biztosan visszatérek, köszönjük! :)

fa-peti 2019.05.01 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Hesztik 2019.04.22 12:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszönöm a rejtést!

lumiksz 2019.04.21 10:11 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.3a]

stikli08 2019.04.20 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Részletek később... [Geoládák v2.2.5]

BombaBoti 2019.04.13 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v2.2.5]

kitkat0123 2019.04.09 14:54 - Megtaláltam
Munkát megszakító kulturális feltöltődés során megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

JocNor 2019.03.17 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Stacee 2019.03.17 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Szombathelyi hétvége zárónapján, hazafelé.
Közel 30 év után újra. Most is nagyon tetszett, s most már értékelni is tudtam. :-)
Köszi.

StellaDeFrász 2019.03.16 17:34 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

cila 2019.03.09 10:45 - Megtaláltam
Útban a Zotter csokigyár felé. Köszönjük a rejtést!

20190309_10330820190309_104550
20190309_10470820190309_104727
20190309_10535920190309_105115
speti 2019.02.16 12:53 - Megtaláltam
Csodálatos napsütésben.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bogyó&babóca 2019.01.18 15:54 - Megtaláltam
ok

A2M 2019.01.16 08:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

roko1821 2019.01.13 13:02 - Megtaláltam
köszi a rejtést!

csattila87 2019.01.13 13:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

Wulka2 2019.01.06 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Ez az első geoláda, amit véletlenül találtam meg. :) Köszönöm a rejtést!

dildi 2019.01.06 08:00 - Megtaláltam
Sokat hallottam már róla, de eddig még sosem jártam itt! Nagyon szép!

IMG_20190106_075455 
bobák 2019.01.01 12:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Szilveszterről hazafelé megálltunk megnézni a templomot.

IMG_20190101_123628 
tak-tak 2018.12.30 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.6.0]

Secc 2018.12.25 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.69
Köszi!

Szilágyiék 2018.11.20 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Szép a templom, könnyű találat, nagyon jó leírás!

Köszönjük szépen!

Zokka 2018.10.30 21:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszi, egy élmény volt! Szép volt a templom!

kami1 2018.10.30 09:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Bővebben ksőbb

C934E258-613D-4CAF-A1E5-FD00392452BE 
Bass 2018.10.27 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

salem.macska 2018.10.25 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

rubin55 2018.10.25 16:25 - Megtaláltam
Köszönöm

striker11 2018.10.22 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! [Geoládák v2.2.5]

Balázs1984 2018.10.21 13:20 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.
:-)

housefly 2018.10.21 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Bugár-orienteering 2018.10.13 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Nagyon régen jártunk erre utoljára. Most ismét megnéztük a templomot kívül-belül.

 
Redwago 2018.10.12 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

Stark család 2018.10.07 12:24 - Megtaláltam
Tftc

.
MoMaszter 2018.10.01 07:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
Sok-sok év után újra itt! Végre rendesen körbe tudtunk nézelődni, mivel rajtunk kívül senki sem volt a templomban! :)

BoBoKoZo 2018.09.30 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Megtaláltuk

raydex 2018.09.16 15:00 - Megtaláltam
köszi :)

Szityu 2018.09.14 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.44
Megtaláltuk, köszi!
Ákos, Évi, Szityu

SilverG 2018.09.09 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltuk!

FCsili 2018.09.09 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltuk!

TuAti 2018.08.23 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

Zéboy 2018.08.18 11:31 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2018.08.18 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

katg 2018.08.17 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.5.4]

tiktak 2018.08.15 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fradi33 2018.08.13 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

szucsfamilia 2018.08.11 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, végre egy könnyű [Geoládák v2.2.4]

Jesper Olsen 2018.08.07 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Köszönet! Szép környezetben virtuális találat. Edit és Csaba, GPS-nélküli ládavadászok

Clisham 2018.08.03 15:00 - Megtaláltam
Az E5vös bringatúra keretében volt meg a láda.
Köszi!

petiba 2018.08.03 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
E5vös, őrségi tekergés 30 gyerekkel...
Visszafelé, hat nappal később be is mentünk.

P8030297 
whaides 2018.08.01 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ropari 2018.07.30 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük

P.B_László 2018.07.18 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Megtaláltam , köszönöm a rejtést , Laca !

bence máté 2018.07.13 00:00 - Megtaláltam
ok

Ötvös család 2018.07.08 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Tamás&Angi 2018.06.26 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

juhitomi 2018.06.24 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Csöreszék 2018.06.18 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk

almine 2018.06.05 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk

markovicsa 2018.06.03 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.02
Kéktúra közben megkerestem. A templom bejáratának másolatát Budapesten már sokszor láttam, most sikerült az eredetit. Belül nagyon szép, 300 Ft belépőt megérte.

2018.06.03. GCTjak_Jáki templom 22018.06.03. GCTjak_Jáki templom 3
Benedek_Vulkán 2018.05.05 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2018.05.05 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Köszönjük a rejtést.

Hev 2018.04.08 13:30 - Megtaláltam
RP-DDK túránk során kerestük fel a helyet és a kápolnával együtt a templomot is megnéztük, kívül és belül is. Ide jelentkeztünk át szavazni és el is mentünk - de minek.....

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.05.14 19:33]

anettx 2018.03.30 10:24 - Megtaláltam
TFTC!
Nyugat-végi bolyongás.
Végre ezt is láthattam, igaz csak kívülről.

gctjak-DSC02788 
ha2 2018.03.30 10:15 - Megtaláltam
Most nem volt időnk bemenni. Kéktúra pecsételése alkalmával voltam bent legutoljára.

tete123 2018.03.22 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nardai-Németh csalàd 2018.03.16 16:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.23
Köszönjük anmegtalálàst Nardai- Németh csalàd

sosi 2018.03.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.81
DDKT közbeni találat

DSC03092DSC03095
zs.peti 2018.03.15 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

levcsesz 2018.02.25 07:45 - Megtaláltam
Köszönjük!

chuklee 2018.02.06 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.61
Megtaláltam!

Timi+Gabi 2018.01.25 08:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

feldelaci 2017.12.03 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dsnine 2017.11.18 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kiskodmon 2017.11.04 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

apulai 2017.11.01 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
Szép helyen van ez a templom. Gyerekként láttam utoljára.

njuca 2017.11.01 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

leve2002 2017.11.01 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gym 2017.10.31 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bm 2017.10.31 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tfmb 2017.10.31 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.99
Köszi a rejtést!

nagydora911 2017.10.14 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönjük a lehetőséget :)

tabletta 2017.09.30 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2017.09.29 18:20 - Megtaláltam
Geo verseny felé az egyetlen megállo. Nagyon szép templom. Még sohasem láttam. Megnéztük belülről is. Köszi a rejtést.

P9290040P9290045
P9290046P9290050
P9290051P9290052
P9290060P9290063
P9290067 
TothTi 2017.09.29 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Green Eye 2017.09.26 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Őrségi vadászat Old Eye-jal.
Köszönjük a rejtést!

alucifer 2017.09.25 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.20
MEGTALÁLTUK
Köszönöm a rejtést!


17 09 25  1217 09 25  13
17 09 25  1417 09 25  15
17 09 25  1617 09 25  17
pgyp 2017.09.19 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
2 napos továbbképzés estéjén elmentünk Katával egy kis kulturális kirándulásra. Szépen felújították a templom környékét, mióta legutóbb erre jártam. A jegyárus jófej volt, csak az eső ne esett volna,míg megpróbáltuk körbejárni a templomot.

bigmick 2017.08.29 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

Egyiptom 2017.08.22 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.81
Azt gondoltuk, nem lesz már nyitva a templom, de igen, nyitva volt. Az azért nem tetszett, hogy a világítást ha felkapcsoltattuk, hamar sötét lett, de sok kép készült, amiket hamarosan felteszek.
Köszönjük szépen.

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2017.09.09 08:22]

Köszönjük szépen.

vas megye 082vas megye 083
vas megye 086vas megye 092
vas megye 093vas megye 093
vas megye 090vas megye 089
vas megye 099vas megye 100
vas megye 101vas megye 102
Strombus 2017.08.12 18:17 - Egyéb
A láda immár 10 éve virtuális és elenleg beteg ezen az oldalon, közben a .com-on hagyományosként él és virul. Miért van ez így?

Bányai család 2017.08.05 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
A templom csodálatos volt, a pénzbedobós világítás érdekes megoldás. Sajnos a virtuális láda is eltűnt. Kérem a képek alapján elfogadni a megtalálást. Köszönöm a rejtést.

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2017.08.09 09:32]

IMAG2326IMAG2329
segoy 2017.07.30 12:30 - Megtaláltam
A templom csodálatos, de sajnos a tábla oldalán csak a kéktúra-pecsét tartója található. Kérlek, a fényképek alapján fogadd el a találatot.

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2017.09.09 08:16]

A kéktúra pecsét helyekőfaragvány a szentély falán
Toti 2017.07.29 15:56 - Megtaláltam
Meglatogattuk a templomot es a kapolnat. Mindketto nagyon szep. Megtalaltuk a .comos ladat de sajnos a tablan nem leltunk semmilyen geocaching feliratot. Toltok majd fel kepet. Ez alapjan kernem a megtalalas elfogadasat: Alexa, Toti [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2017.08.01 09:04]

GCTjak_20170729160031 
kawalaja 2017.07.14 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Köszönöm!

kir6 2017.07.09 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Sajnos nem találtam a jelszót a tábla oldalán. A mellékelt kép alapján kérem elfogadni. Köszönöm!

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2017.07.18 13:36]

20170709_143202 
Hörcsög 2017.07.01 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170701_135155IMG_20170701_135234
IMG_20170701_133631IMG_20170701_133024
IMG_20170701_133401IMG_20170701_133953
IMG_20170701_135318 
Szejbi 2017.06.24 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Köszi a rejtést!

csecsyocsi 2017.06.18 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Gyönyörű 11. nászút!! ????? [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kozák 2017.06.17 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Megvan.
Köszönet a rejtőnek.

Kata és Ati 2017.06.12 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk, könnyű volt.

A templom és a táblaA jáki templom
Aleph & Rita 2017.05.30 10:10 - Megtaláltam
Hármas ládatalâlat volt, mert a comos mellett még pont itt volt a gcakt mozgó is.
Köszönjük a lehetőséget!

viraga 2017.05.13 16:18 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

bagolyvera 2017.05.06 23:59 - Megtaláltam
Ignis9-cel és petheovackával kirándultunk, megtaláltuk, köszönöm a rejtést!😊
A templom gyönyörű!

Ichigo 2017.05.06 13:39 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük a lehetőséget!

Ignis9 2017.05.06 11:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) Bagolyverával és petheovackával közös találat. :)

DSC02323DSC02331
DSC02333 
petheovacka 2017.05.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Szombathelyi szlalom közben bagolyverával és Ignis9-cel. Kösszi a rejtést! Végre élőben is láthattam.

Borsos család 2017.05.01 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kerek 2017.04.30 16:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Köszönjük a rejtést!

georgejj 2017.04.16 16:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.40
Véletlenül vettük észre hogy itt van a közelben ez a hirös templom, igy átugrottunk megnézni a húsvéti ládatúránkon.
Főtérképész + Saci

karcsi9641 2017.04.12 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Már jártam itt időszámítás előtt.
Köszönöm a rejtést!

DSCN7676-001 
FruGer 2017.04.07 17:30 - Megtaláltam
A templom gyönyörű, egy kedves bácsitól vettünk belépőjegyet, diák kedvezménnyel fejenként 150 Ft-ért. A jelszó könnyen meglett, még a templomkerten kívül, de bemenni is érdemes volt. Köszönjük!

Honda688 2017.04.01 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mazzag 2017.03.04 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

Goldenbay 2017.01.22 07:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2017.01.22 07:49 - Megtaláltam
DDK közben a ZÖLDSPORT kéktúra csapattal. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SirCristo 2016.12.11 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vaterlo 2016.10.31 17:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
4 napos kéktúrázásom utolsó ládája. Köszi a rejtést.

petnik 2016.10.31 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

windon&tjaball 2016.10.31 09:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

eckerg 2016.10.19 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

má-csa 2016.10.15 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Schlégl 2016.10.15 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gyeta 2016.10.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.98
Sokadjára vagyunk itt, de minden alkalommal felfedezünk újabb és újabb részleteket.
Erős kisugárzása van ennek a helynek.

20161009_133704_00120161009_133748_001
20161009_133812_00120161009_134426
20161009_13445220161009_134458_001
Evila 2016.10.09 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

TBende 2016.10.07 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Megtaláltam.

anettnori 2016.10.07 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Megvan! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Profi ismertetővel megspékelt tanári kirándulás közben.

IMG_5150IMG_5157
gyöngyvirág7 2016.10.02 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
:)

RenaID 2016.10.02 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
:)

remekkelek 2016.09.22 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam Olsennel. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

distike 2016.09.15 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Megtaláltam.Köszönöm.

stmester 2016.09.09 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.94
megvan köszi

P1020282P1020283
P1020284 
Locusta 2016.08.13 11:24 - Megtaláltam
Itt volt a kétnapos ládázás közben a szállásunk is, és annyira örültem, hogy alaposan megnézhettem itt a templomot. Kívül-belül, érdemes volt rászánni az időt. Nem csodálom, ha itt a hagyományos láda nem marad meg sokáig, bár talán a kinti parkos részben lehetne.

Karika76 2016.08.13 11:24 - Megtaláltam
Szép a templom, érdemes bemenni. Köszönjük.

emiGrant 2016.08.07 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Nagy élmény volt a templom úgy kívülről, mint belülről. Most láttam először és olyan csodás volt, mint képzeltem. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
-11-12
-13-14
Eryx 2016.08.07 16:28 - Megtaláltam
Köszönöm! Megtaláltam

daddy1001 2016.08.07 16:28 - Megtaláltam
Köszönöm!

Tagesz 2016.08.05 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2016.08.05 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

cachekereso 2016.08.03 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönöm a játékot.

KiBeDo 2016.08.03 09:25 - Megtaláltam
Nagyszüleimmel.

J11_0150 
krizma 2016.08.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Köszönjük a rejtést.

Pogi67 2016.07.26 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

MaFe örs 2016.07.17 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

T*K 2016.07.17 10:33 - Megtaláltam
Esküvő után levadászva.Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Emerich63 2016.07.13 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2016.07.10 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.01
45 éves évfolyam találkozóról - Sopronból - hazafelé. Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_7231IMG_7232
IMG_7235IMG_7236
IMG_7241IMG_7242
IMG_7245IMG_7243
vorlac 2016.07.10 09:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

ocsike78 2016.07.09 22:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Judit és Béla 2016.07.09 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
Megtaláltuk.

ABZsB 2016.06.20 18:40 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

molylepke 2016.06.19 12:22 - Megtaláltam
Gyönyörű a templom, köszönöm a rejtést! :)

Frankie Family 2016.06.11 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük az újabb családi élményt! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gia25 2016.06.05 16:34 - Megtaláltam
A templom gyönyörű.
Köszönjük a lehetőséget!

NagyPatak 2016.05.16 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megvan! :)

Doktor 2016.05.16 14:54 - Megtaláltam
köszi. sajnos a templomba idő híján nem tudtunk bemenni, majd legközelebb. Köszi

Geoléda 2016.05.16 14:49 - Megtaláltam
köszi

Párduc50 2016.05.16 14:42 - Megtaláltam
A legendás templom végre a szemeink előtt :-)

Hiuzmama 2016.05.16 14:42 - Megtaláltam
Pünkösdi ládázás utolsó állomása Párduc50-nel, Geolédával és Doktorral. Köszönjük a lehetőséget!

jpal 2016.05.16 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
1999-ben jártunk utoljára Jákon. Most pünkösdi Vas megyei kirándulás alkalmával kerestük fel. Még mindig lenyűgöző.
Köszönjük.

Kesser és oroszlánKapu
A főhajó és a két oldalhajó apszisaiFőhajó belülről
A bejáratnál 
Farekék 2016.05.16 07:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Nagyon tetszett a templom és a parkja.
Köszönjük a lehetőséget.

DSC06331DSC06332
DSC06333DSC06335
DSC06336DSC06338
Gazdin 2016.05.08 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Családi kirándulás, gyerekek első "kincskeresése".

ge944cw 2016.05.08 16:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

geogirl:) 2016.05.08 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Megleltem! Impozáns!

gabor.69 2016.05.06 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam! Útban hazafelé...

WP_20160506_20_25_54_ProWP_20160506_20_26_59_Pro
WP_20160506_20_28_39_Pro 
tivi2007 2016.04.22 13:07 - Megtaláltam
ok. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

katika 2016.03.26 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.35
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! Húsvéti kőszegi ládázás állomása. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

-2-3
-4-5
-6 
leslielong 2016.03.26 15:00 - Megtaláltam
Utkizben szombathely fel

Lehetetlen 2016.03.15 07:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Okt. közben... Információ nyitása előtt érkeztünk a templom ajtaja nyitva volt. :)

fobizan 2016.03.13 09:00 - Megtaláltam
DDK közben megtaláltam.

Klubb Lövő 2016.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.06
Megvan, DDK közben, ha már ugyan azon a táblán van a pecsét is :)

Köszi!
Gabac

Kishartyi 2016.02.27 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Megtaláltam. :)

turoczy 2016.02.24 00:00 - Megtaláltam
Gyonyoru!

jampo 2016.01.01 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

csillu89 2016.01.01 00:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

fehérkút 2015.11.29 10:30 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget !

Bacsó 2015.11.29 09:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Gyönyörű a templom. Éppen egy szentmise közben érkeztünk. Csendesen megálltunk a hátsó ajtónál. A kórus éneke csodálatos volt!

 
laca42 2015.11.29 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
RP DDK közben, közös találat fehérkúttal lovagiassal, bacsóval.
jártam már itt, de nem lehet megunni, köszi a rejtést.

Tubee 2015.10.18 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2015.08.30 17:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]
Tényleg hatalmas és nagyon szép!
Lembo

ettore 2015.08.26 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Sárvárról ugrottunk át ide, nagyon szép helyen van a templom. A lányok persze leginkább azt élvezték, hogy az I. világháborús emlékoszlop felőli domboldalon volt egy kis csatorna ráccsal, na ott ők levelekből, bogyókból, ágakból, kis fűből levest főztek.

rkertesz 2015.08.24 00:00 - Megtaláltam
A templom meglátogatása után...
Köszönöm a lehetőséget, bár szerintem a templom "megérdemelne" akár egy hagyományos ládát is...

Hepur 2015.08.23 00:00 - Megtaláltam
ok

Zsókica és Lackó 2015.08.15 15:52 - Megtaláltam
Talán 10 éves voltam, amikor először láttam fotót erről a templomról. Akkor már lenyűgözött és nagyon szerettem volna látni a valóságban is. Most itt vagyok....és most is lenyűgözött. :)

Vincenzo65 2015.08.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megtaláltam

hitamas 2015.08.14 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.12
Bükfürdői nyaralás 2. nap, első láda. A templomot már láttuk, most csak a láda volt a cél (de mindenekelőtt a nem messze rejtőző GCDDK2). :)

tomtech 2015.08.09 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Orgonakoncert előtt begyűjtve.
Köszönet a rejtésért!

Attil@ & Réka 2015.08.09 10:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Réka és Attil@

geoHamsters 2015.08.06 14:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszi

milan_csalad 2015.08.05 19:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Milán Család [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sgbt 2015.08.05 11:20 - Megtaláltam
Meglett!

 
szbarna 2015.07.31 16:40 - Megtaláltam
Ok. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Emese62 2015.07.23 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Régi vágyam teljesült, képek után élőben is láthattam végre! Csodálatos! Győr-Sopron és Vas megye kerülő kerékpáros körtúra alkalmával kerestük fel ezt az emléket!

kobcikrajci 2015.07.16 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

L.Gergo 2015.07.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Biciklitábor során. Köszönöm a rejtést!

ZsAT 2015.07.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Köszönjük. Érdemes volt megnézni.

Nyunyó_Rulez 2015.06.04 00:00 - Megtaláltam
Érdemes volt megnézni!

zolitr 2015.05.25 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Csapdoki 2015.05.18 12:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Régi tervem ide eljutni ,ma sikerült.Köszi.

-KM- család 2015.05.17 10:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltuk! Köszönjük!

acsipapa 2015.05.09 13:53 - Megtaláltam
meglett

Webber 2015.05.09 13:53 - Megtaláltam
Meglett.

BG&J-13 2015.04.26 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Megtaláltuk - hazafelé az Őrségből, második útközbeni találat - persze a templomot is megnéztük, érdemes.
Köszönjük a rejtést!

valti 2015.04.18 10:50 - Megtaláltam
Ok! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sterz 2015.03.26 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!!

DóriAtesz 2015.02.27 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! 4/6
DóriAtesz

Noni&Bruno 2015.01.19 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KutasG 2014.12.22 14:33 - Megtaláltam
KMark testvérrel útbaejtve ezt a gyönyörű templomot!

kmark 2014.12.22 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Megtaláltuk.

sackómackó 2014.10.29 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Csaab_SZTG 2014.10.26 06:40 - Megtaláltam
A templomot szépen felújították, most még inkább gyönyörű. Köszönjük a rejtést!

aszdogemakri 2014.10.25 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.05
Köszönjük a könnyű "rejtést"

Beus 2014.10.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Megtaláltam! :)

Gábor75 2014.09.23 11:52 - Megtaláltam
Öröm a köbön! :-) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

StiviG 2014.09.21 11:30 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2014.09.21 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.99
Gyors megálló a családi ebéd előtt.
Mindig azon gondolkodom, hogy abban az időben vajon hogyan építkeztek, s vajon a ma épített házak, templomok fognak-e még állni 500-800-1000 év múlva.
Köszi

 
Gergo 2014.09.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Körmenden jártunk lakodalomban amikor felkerestük a templomot. Köszönjük a rejtést.
Peti, Marci, Enikő, Gergő

BubaGC 2014.09.14 16:00 - Megtaláltam
:-)

plecs 2014.09.14 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.09
Én valahogy nem szeretem az ilyen virtuálisakat...

Legend 2014.09.11 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

kekenj 2014.09.07 10:10 - Megtaláltam
kösz, érdemes itt járni

Tuli Bás 2014.08.27 19:22 - Megtaláltam
Sakival kirándulunk: 1. rész
:)
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
SDG,
Saki és Tuli [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

krezga 2014.08.22 17:00 - Megtaláltam
Útban a Szombathelyi karnevál felé megalltunk itt egy pillanatra. Most nem mentünk be a templomban, régebben már többször voltunk. Viszont egy turista érmet be tudtam szerezni :)

tbs 2014.08.17 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mary Lou 2014.08.15 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Velemi nyaralásunk alkalmával.
Nagyon szép a templom.
Köszönjük!

Fruitlány 2014.07.24 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Imi Ari Bella 2014.06.14 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.41
Megtaláltam. :)

WalterBrothers 2014.06.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönjük! Ez a hely tényleg megérdemel egy pontot!

WalterBrothers

csipet_csapat 2014.06.08 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Szerencsénk volt, egy magyar-német kórus éppen a holnapi koncertjük főpróbáját tartotta. A büfés-információs úr egy kicsit erőszakos marketinget folytat, sajnos.
Köszönjük.

 
molka 2014.06.07 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Régóta vágytam már ide, ez a templom egyike azoknak a helyeknek, amiért érdemes túrázni. Épp mise volt, amikor ottjártunk, így méginkább ihletett volt a látogatásunk. Köszönjük!

carmin 2014.06.07 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.33
Nagyon régen jártam itt, jó volt újra megnézni. Köszönjük a rejtést.

kofarago 2014.06.07 14:00 - Megtaláltam
köszi:)

dabcsi 2014.05.04 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.42
Kösz a "rejtést".

LenkL 2014.05.02 16:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönöm a lehetőséget.

Templom májusfával 
urbanj 2014.04.29 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Nagyon szép a templom és a környezete is. Mikor utoljára itt jártunk felújítási munkák folytak és nem volt látogatható a templom. Örülök, hogy most bejutottunk.

szicsu 2014.04.28 17:15 - Megtaláltam
Megvan!

Ildi76 2014.04.28 17:15 - Megtaláltam
Az idő kegyes volt hozzánk...hagyta, hogy megnézzük a templomot, kicsit sétáljunk a kertben....aztán leszakadt az ég :)

sztikletti22 2014.04.13 00:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Esti kirándulás a szerelmemmel, és így jutottunk el Jákra is. Magát a templomot még nem láttam, de így este, kivilágítva nagyon szép :) kis sétát is tettünk a Templom kertjében, mert nyitva volt a kapu. Sajnáljuk, hogy a ládát virtualizáni kellett, de így is megérte :) köszönjük a lehetőséget :) Kitti és Robi :)

Jafarka 2014.02.01 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Checkers 2014.01.18 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést, tetszett a templom!

befi 2014.01.02 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Csibék 2013.11.01 00:00 - Megtaláltam

Hazafele begyüjtöttük ezt is.pliptai 2013.10.20 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Egy százasért fényt varázsoltam Isten ezen házába 4 percre! Nem az első hely ahol így működik a rendszer, de az első számomra ahol e mellé még belépődíj is társult! Szép ez a templom! Köszönet a rejtésért!

Rafiki 2013.10.13 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.08
Sokszor járunk erre rokonokhoz. Most a ládát is megkerestük.

Parmerozpazepan 2013.10.08 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Megvan, köszi. Kedvelem az efféle műemlékek hangulatát :)

ArNick 2013.09.08 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Biciklis Szombathely-látogatásunk hazafelé vezető útján megpihentünk eme helyen is. Szükség is volt rá, mert erős déli szél hátráltatott minket egész úton.

Csodás "kis" templom, már régóta tervben volt a megtekintése mindkettőnk részéről.

Köszönjük!

Belépők jelenleg:
Diák: 150 Ft
Felnőtt: 300 Ft

Ezért persze csak a sötét templombelső látható.

4 percnyi kivilágítás további 100 Ft, amit a templomban található villanykapcsoló-kezelő automatába kell beleilleszteni igény esetén.

noel2009 2013.09.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Megtalátuk,köszönjük!

d.zoli 2013.08.24 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.78
-

abcs 2013.08.20 16:30 - Megtaláltam
Régóta tervbe volt már véve Ják...Köszönjük a rejtést!

Skali&Margó 2013.08.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
OK!

Tóni&Beus 2013.08.14 16:20 - Megtaláltam
Ámulat és bámulat és köszönet.
Na de ki az a bajuszos ember kalappal a fején?

csk1 2013.08.12 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megtaláltuk, köszönjük

gertam 2013.08.08 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Megtaláltam!

Kedves Kessertársak!

Egy szeptember 14-i nagyszabású programra invitállak benneteket TAMÁSI-ba, melyen lesz KESSERTALÁLKOZÓ és EMLÉKFAÜLTETÉS is.
A program: MOZDONY- és MADÁRFÜTTY.

Apropója: Idén lesz 120 éve, hogy a Hidegkút - Tamási HÉV társaság -1893. november 29-én - átadta a 48-as vasúti vonalat - Keszőhidegkút-Gyönk - Tamási-Majsamiklósvár állomások között.

Bővebb információ itt:
https://www.facebook.com/pages/Mozdony-%C3%A9s-Mad%C3%A1rf%C3%BCtty/130280730515656

vagy mailben:
gertam@gmail.com

- gertam -

 
gertaniko 2013.08.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megvan.

Giorgio 2013.08.07 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.36
Köszönöm a rejtést!

egyedk 2013.08.02 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
A templom önmagáért beszél ...

nyuszt 2013.07.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Nagyon szép a templom. A múlt egy töredéke...

Ancsa.Tomi 2013.07.20 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

krizsiék 2013.07.20 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2013.07.17 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
20/8. Nyugat-magyarországi ládatúra Gyrossal és Horizonttal.

Régi vágyam teljesült, hogy testközelből láthattam a templomot. Köszönjük a rejtést.

Ják címere
Horizont 2013.07.17 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Nyugat-Magyarországi geotúra Libetyvel és Gyrossal 24/10.
Régóta terveztem megtekinteni, végre sikerült. Köszi a lehetőséget.

V_Gabor 2013.07.14 18:00 - Egyéb
Egy hangverseny kapcsán újra a templomban jártam. Feltöltök pár fotót. :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
Schall 2013.06.29 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszi a rejtést!

palika 2013.06.15 14:09 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

szjuvi 2013.05.24 19:45 - Megtaláltam
Mi is nagyon sajnáljuk, hogy nincs már láda....

szjuvi

bazskas 2013.05.13 09:39 - Megtaláltam
megvan!köszi a kirakást [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Mazsi7 2013.04.28 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

peti0405 2013.04.22 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megvan!

Skalp 2013.04.20 21:31 - Megtaláltam
A leírásból csak arra emlékeztem, hogy a táblán kell keresni. Mivel a tábla szövegét ellopták, nem kutakodtam tovább. Most látom, hogy kellett volna...

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2013.06.26 15:38]

WilsonVoyager 2013.04.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! köszönjük a rejtést!

Réku&Ádi 2013.04.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megtaláltuk! :)
Kár, hogy már nincs láda :(

a temploma piros esernyősök
pockok 2013.03.28 09:39 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.36
Megtaláltuk.

picuresnagyur 2013.03.24 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
köszi (a fotók a 2008-as látogatáskor készültek)

'Ipiapacs' 2013.03.10 17:15 - Megtaláltam
Diákként jártam itt utoljára, akkor is mély nyomokat hagyott bennem ez a templom. Csodálatos.
Köszönjük a rejtést.

Lasee 2013.03.10 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

mherczeg 2013.02.17 16:21 - Megtaláltam
Meglelve! Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Rubor 2013.01.26 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
A téli Szent Márton túránkon megtaláltuk.

 
keridori 2012.12.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltuk!:)

 
Dokiii 2012.12.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk! :-)

Tonykopter 2012.12.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Felleltük!

@david 2012.11.14 00:00 - Megtaláltam
.

pötyimiki 2012.11.08 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.61
Annával megtaláltuk kéktúra közben. Pötyimiki

JEff 2012.11.02 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszi!

fullz 2012.11.02 10:26 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

SirLes 2012.10.29 15:26 - Megtaláltam
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

 
matyaspeter 2012.10.23 00:00 - Megtaláltam
Biciklitúra keretében megtalálva.

Imperator Csaba 2012.10.22 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Szép napsütéses időben, ideális volt a kirándulás. Gyönyörű volt a templom kívül-belül. :)

Greenfrogs 2012.10.20 14:30 - Megtaláltam
Könnyü talalat! Köszönjük! :)

Fürge Lajhárok 2012.10.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.05
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

viad 2012.10.10 23:59 - Megtaláltam
Ok.!

narp 2012.10.06 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Elgondolkodtató, hogy lassan 800 éve kezdték építgetni a templomot.

ToDi001 2012.10.04 00:00 - Megtaláltam
A Jáki templom mindig lenyűgöz... Köszönöm a rejtést.

blezs 2012.09.30 18:16 - Megtaláltam
Köszönjük!

lyzX 2012.09.30 18:16 - Megtaláltam
Köszi, meglett

ratagi 2012.09.30 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
TIZENHETEDIK: Őrségi nyaralás - "őszelés" alkalmával jártunk erre.
Köszönjük. Á+P

v.bogika 2012.09.30 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Őrségi ládatúra 8/1.

Répcelakról indultunk ngbriell és kis csapata társaságában. A célpont előtti első megállónk a Jáki templom volt.

Nem először jártam itt, de akkor még gyerekkoromban, kb. 10 évesen. Már akkor is nagyon tetszett, most pedig felfrissítve az emlékeimet rá kellett jönnöm, ez a kedvenc templomom hazánkban. Kívülről is csodálatos, hatalmas építmény, ha belépünk, mintha egy másik korban járnánk. Csodás, hogy ilyen jó állapotban fennmaradt!

Megnéztük a kis kápolnát is, és vettünk információs füzetecskét (drágább volt, mint a belépő). ngbriell hallott egy "legendáról" is, amely szerint a templom északi falában van egy ősi, római kori "mágikus" tégla. Ha ezt a téglát a szerelmes nők megkapargatják és a lehullott port pogácsába sütve, vagy levesbe szórva a szerelmükkel megetetik, akkor hosszú és boldog házasságuk lesz. Lehet próbálkozni! ;)

Templar 2012.09.18 15:00 - Megtaláltam
OK!

Tánci 2012.09.18 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.05
Nagyon szép!

Tánciévi 2012.09.18 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Nagyon szép a templom, megvan a mai nap első "ládája".

HA7AT 2012.09.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.28
megvan

Vándor Csillag 2012.09.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 4.11
útközben

ditke 2012.09.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Könnyen megtaláltuk, köszönjük!

Caf 2012.08.27 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.49
Köszi a rejtést!

Kicsike 2012.08.27 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.59
Gyönyörű! Imádok ide visszatérni. Könnyű találat!

ludens 2012.08.22 18:59 - Megtaláltam
Többször jártunk itt, de most csak a pontért jöttünk.

Stn72 2012.08.20 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.68
+Van! Semmi baj a nagy mugli tömegeket vonzó pontok virtualizálásával!
...több idő a nevezetes látnivaló megtekintésére és kevesebb nyűg, amit általában az eltűnt, leamortizálódott ládák keresése és meg nem találása jelent... De hogy mindenki, mindent forintosítani akar... pfff! ;((

Rockatansky 2012.08.13 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

attbuda 2012.08.12 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

rallymax 2012.08.12 12:00 - Megtaláltam
DDK közben erre bicajoztam :)

musztáng 2012.08.11 18:00 - Megtaláltam
Köszi

Bojta 2012.08.09 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.50
Gyönyörű hely, kár, hogy nincs igazi láda.

Strombus 2012.08.09 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.74
Gyerekkoromban jártam itt utoljára. Érdekes, hogy amiket gyerekként látunk, általában osszemennek felnőttkorunkra. Ez a templom nőtt. :-) Nagyon örülök, hogy megmutathattam a fiamnak, ámulhatott, csakúgy mint én az ő korában. A kálvária is nagyon tetszett.

Öt éve virtuális láda, mert valaki lehet, hogy rájárt. Nem lenne itt az ideje újra próbálkozni egy hagyományos láda rejtésével?

 
JudyMJ 2012.08.08 14:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nem gondoltam, hogy élőben ilyen gyönyörű a templom! A LÁMPÁT MINDENKÉPP MEGÉRI FELKAPCSOLNI (némi pénzért), HOGY TUDJATOK RENDESEN FÉNYKÉPEZNI A TEMPLOMBAN!

eltájoló 2012.08.07 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a lehetőséget.

EMZA 2012.08.06 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Csodálatos a templom, főleg kánikulában ... :-)) Méltán világhíres!

ballasz 2012.08.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.34
Nagyon rég jártam már itt, és teljesen más emlékeim voltak róla, csak a főbejárat stimmelt. :) Ezért is érdemes volt útba ejteni most is a családi nyaralás közben.

Apexsek 2012.08.02 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Szigetközből Őrség felé utazván...

Barbi és Bendőke 2012.07.31 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Körülbelül 10 éve jártam itt utoljára, de megérte eljönni még egyszer és felújítva látni a templomot. Egyedül az zavart, hogy a templomban nem lehetett mást látni csak azt hogy Ft, Ft, Ft ...

4B 
Kilátó 2012.07.31 10:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.41
A templom látványa tényleg kihagyhatatlan. Az információs táblát csak a jelszóér érdemes megtartani?

2-es számú látványosság a faluban 
jordanatis 2012.07.28 08:45 - Megtaláltam
Megvan!

enerzsi 2012.07.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Mfer84 2012.07.20 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.37
Végre nem csak rajzórán láttuk:)

 
droops 2012.07.20 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Zugi 2012.07.15 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Egyszer közel 20 éve már jártam itt, némi emlékképem még volt róla. Most a Nemzetközi Bartók Fesztivál rendezvénye keretében egy fagott koncert kapcsán kellett idejönnünk. Előtte leírtunk egy Szombathely-Kőszeg-Ausztria-Ják kört, így ez lett a kirándulásunk végállomása. Jó volt ide visszanézni, csak kár, hogy állványok mögött találtuk, de így is szép a templom.

 
kaldigeza 2012.07.08 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
1200 kilométeres "Pannónia kerékpáros körtúra" közben. Köszönöm a rejtést!

peterpan 2012.07.03 00:00 - Megtaláltam
Élénken élt bennünk a rajzórák emléke, amiben ezerszer is a címadó templom volt a példa. Így alig több, mint 30 évvel az általános iskola befejezése után épp itt volt az ideje, hogy élőben is végre megnézzük a modellt.

 
acsi53 2012.06.22 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Köszönjük a rejtést!

Antekirt 2012.06.13 13:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Gyönyörű templom. Szinte éreztem tarkómon a támadó ellenség lihegését :)

Kapu 
Fringilla és Kuglóf 2012.06.09 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Árpád-kori templomok nyomában a Dunántúlon 2/5. Gyönyörű a templom és még szebb lesz, ha elkészül a felújítás, ugyanis jelenleg fel van állványozva az egész kívülről. Nagyon vidám bemutatásban volt részünk a plébános úr részéről. Köszönjük a rejtést!

CsKaroly 2012.06.02 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Meglett

Sommer-Rotschopf 2012.05.26 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Beautiful church - thx for showing! TFTC!

Janus101 2012.05.26 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Nagyon szep templom! Köszi a rejtest!

gkis 2012.05.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.30
Hazai pálya, nem hagyhatom ki.
Nehéz a környék abból a szempontból, hogy igen nagy a forgalom (turisták, iskola), ráadásul most a templomnál és az iskolánál is építkeznek. Szomorú látni, hogy a táblának már csak a váza van meg, az információ 'elveszett' róla. (Hasonló lehetett a láda és reinkarnációinak veszte...) Esetleg a múzeum körül akadhat valami biztonságosabb hely...

Moha 2012.05.13 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Köszönjük!

Moha és Páfrány, KisMohákkal +MohaAnyu

Maclura 2012.05.10 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
A templom felújítás alatt áll, a homlokzatot állványzat borítja.
Ha a parkolóból a kávézó/jegyváltó felől érkezel 300 Ft, ha a turista úton lépsz be az udvarába ingyenes.
A helyszín tetszett, a jelszó működött.
Köszönet a rejtésért.

HajTom 2012.05.06 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltuk!
Restaurálják a tornyokat. Legközelebb korábban jövünk és akkor belülről is megcsodáljuk.
Egyszerű és nagyszerű virtuális rejtés!
Köszönjük,hogy megmutattad nekünk, hogy hol van a Jáki templom!
Hajni & Tomi

mokubean 2012.05.04 17:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Gyönyörű, megvan.

Glac 2012.04.30 15:04 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

tamkov 2012.04.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

kigyula1 2012.03.25 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Kár lett volna kihagyni.

ajkas 2012.03.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.08
Hétvégi kirándulás során megtaláltuk.
A jelszó ott volt az üres információs táblán :)
Üdv. Ancsa Sam

dendeocse 2012.03.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megvan.

vViktor 2012.03.16 00:00 - Megtaláltam
DDK közben.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Mathau 2012.03.15 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.33
Nem semmi ez a templom. Most csak kívülről néztük meg, de így is lenyűgöző. Kár, hogy nincs hagyományos doboza:(

 
norko 2012.03.15 15:34 - Megtaláltam
DDK közben. A templom nagyon tetszett, még misén is sikerült részt venni.

Angel2020 2012.03.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Nagyon szép környék, nagyon tetszett a templom.
Már régóta terveztük megnézni - a zsámbéki "testvér" sokat jelent nekünk!

Köszönjük a lehetőséget!

A&P

gyurupeti 2012.03.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
első találat!

Wartburgos 2012.03.03 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Ajándékbolt zárva ellenben a templom nyitva volt így jegy nélküli látogatásunk volt.
Sárvári fürdőzésről ugrottunk át.

 
bgjozsa 2011.12.26 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
GCBILD utáni találat.

gusty 2011.12.17 15:20 - Megtaláltam
Ok

hajdúk 2011.11.25 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.60
Köszönjük a rejtést!

iMagination 2011.11.23 11:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Gyönyörű, köszönjük!

kiniczkyne 2011.11.12 15:05 - Megtaláltam
Megtalaltuk

kerol 2011.11.12 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Nagyon tetszik a templom, köszönöm a rejtést!

NAKMFM 2011.11.06 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Ez az Európában is egyedülálló csoda, remek élménnyel ajándékozott meg bennünket. Már sötét volt mire odaértünk - a nap 8. ládájaként leltük meg -,de a látvány kárpótolt minket.

Köszönjük a rejtést!

szviktor 2011.11.06 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Nagyon szép a templom, öröm volt benne körülnézni!

rétihéja 2011.11.03 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Szép a templom, ügyes a rejtés. Köszi

kajako-zo 2011.11.03 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Egyszer elmentem és nem találtem de a másodszori nekifutásra sikerült.

Irisz14 2011.11.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megtaláltuk!
Nagyon szép a templom, de ha igazán szeretné látni az ember belülről is a freskókat, akkor jó ha van nálatok 100Ft-os az automata világítás bekapcsolásához.
Köszönjük a rejtést.

Diver 2011.10.29 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

SzurkeMaci 2011.10.22 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam! LokPetivel együtt kerestem.

LokPeti 2011.10.22 17:35 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget.

LionDaddy 2011.10.18 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Ma ismételten Szombathelyen kellett dolgoznunk, és miután hamar végeztünk, nekiindultunk ládázni.
A jáki templom híres, szerettem volna mindenképpen megnézni és kapóra jött a mai alkalom. A 300,-Ft belépődíj kifizetése után bejutottunk a templomkertbe, ahol a kápolnát néztük meg előbb. Maga a jáki templom kívülről és belülről is nagyon szép és különleges a maga nemében. Nem hivalkodóan túldíszített, ugyanakkor impozáns és méltóságot sugároz. Belül sétálgatva és fotózva egy kicsit olyan "időutazás" érzésem lett, nagyon érdekes volt.

Köszi a rejtést!

atipapa 2011.10.18 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.00
Köszi

breimanne 2011.10.10 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést !

nmárti 2011.10.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Rutinfeladat:) Köszönöm.

 
A-A 2011.10.02 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

kamzik 2011.10.01 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Szép hely! Köszi a rejtést!

szalaij 2011.09.26 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam

kauker 2011.09.16 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Megvan, köszi

sya0120 2011.08.24 11:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Köszi!!!

JAck:66: 2011.08.16 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 3.53
Virtuális pont.

Mekk Master 2011.08.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Sajnos nem tudtam, hogy egymástól pár méterre két láda is van. Egy .com-os és egy .hu-s. Az iPhone geocaching alkalmazásával végülis a .com-os rejtést kerestem. Most jártam ezen a szép helyen harmadszor, vagy negyedszer és nem hiszem, hogy a közeljövőben visszajövök ezért kérem a fényképek és a .com-os log (geocaching.com: GC8C1B) alapján a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2011.08.15 10:13]

Jáki templom 1Jáki templom 2
dzoli1 2011.08.03 10:30 - Megtaláltam
A DDK lejárása közben.

bakoscsaba 2011.07.29 08:50 - Megtaláltam
DDK közben, kis kitérővel :-). Köszi a rejtést.

Bluedog 2011.07.24 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

Rbill 2011.07.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
Megtaláltuk.

utkaparo79 2011.07.23 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
Nagyon szép a templom és a múzeum is! Köszönjük a rejtést! Tamás, Eszter

GaMaNi 2011.07.14 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Este a viharban. Jól jött volna egy kis kivilágítás.
Köszönjük a rejtést.

ngbriell 2011.07.11 22:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Megvan!
Napok óta nem voltam sehol a kánikula miatt, este már nyughatatlan voltam, nekem mennem kell valahova! Kerestem valamit, ami sötétben is megtalálható, és ki van világítva: tökéletes választás volt Ják! Gyönyörű!!!
Köszönjük!
ngbriell és Roland

2012.09.30-án újra felkerestük Jákot, ezúttal világosban, Roland, v.bogika és az eb társaságában. A belépős bácsi nagyon aranyos volt.
A legenda szerint meg kell kapargatni a templom távolabbi falán egy fehér követ, a kikapart port pedig pogácsába sütni vagy levesbe főzni, és megetetni szerelmünkkel, a boldog házasság érdekében. Ezt beleírhatná a rejtő a szövegbe! :)

 
Balaci 2011.07.11 15:25 - Megtaláltam
Kösz a rejtést, megtaláltuk.

bdezso 2011.07.07 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
A táblát teljesen megkopasztották. Az oldalán nem találtam matricát. Kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2011.07.11 09:15]

5N 2011.07.07 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.80
Ez a templom mindenképpen megérte,hogy eljöttünk ide!

 
ottgyuri 2011.07.04 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Megtaláltuk!

nifulop 2011.07.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Megvan

karcsipanna 2011.07.02 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Szuper kis keresés volt!

Móki73 2011.06.22 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.20
Megtaláltuk! Nagyon meleg volt! :)

tarsolyos 2011.06.13 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
kÖSZ A REJTÉST!

hoshihu 2011.06.11 19:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megvan! Jól elrejtett jelszó, talán megússza a vandálokat, akik rávetették magukat a táblára. A templomot már láttuk nemrégiben, és amúgy is egy esküvő végére érkeztünk, gyors jelszócsekkolás után menekültünk :)

DBlasius 2011.06.04 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.53
Régóta terveztük a Jáki templom meglátogatását. Láttuk már a Lehel téri és a Zsámbéki testvérét is, ezt sem hagyhattuk ki.
Kellemeset sétáltunk a kertjében.

Köszönjük a rejtést!


 
ier 2011.05.14 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Gyönyörű templom.

sanyigabi 2011.05.07 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
A virtuális ládáknál mindig felmerül bennem, hogy ez nem az igazi! A templom és a környék csodálatos volt, még gyerekkoromban jártam itt utoljára.
Köszönjük!

jana.hu 2011.04.29 20:21 - Megtaláltam
[Köszi!] [wapon beküldött szöveg]

Vassék 2011.04.24 00:00 - Megtaláltam
2. LÁDÁNK

moviro 2011.04.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
A táblán valóban vandálok munkálkodtak, de a jelszó a megadott helyen megvan! A templom gyönyörű, semmihez sem fogható erőt sugárzó!

atomati 2011.03.13 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Ott jártunk, sajnos az információs tábla eléggé megtépázott, a jelszót sem találtuk.
A templom szép. Az időjárás is csodálatos lett volna a szél nélkül. A templom mint egy jégverem, jó volt bemenni, de jó volt kijönni is ;o).

Kérném a rejtőt, fogadja el a megtalálásunkat.

Kolos, Nadin, Anya, Apa

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2011.03.21 11:54]

Pirog&Kata 2011.03.12 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.63
Megtaláltuk.
Szombathelyről érkeztünk ellenszélben, küzdelmes biciklizés után.
A templom kárpótolt mindenért. Reméljük, hogy a sutyerákok leszállnak végre a ládáról, mert megérdemel a hely egy hagyományos ládát is.
Pirog és Kata

M & M 2011.03.12 13:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

alexp 2011.03.06 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Eddig még csak tankönyvekben láttam a templomot. Azok a képek
nem voltak valósághűek. Élőben nagyon tetszett.
Köszönöm a rejtést!

Fanatic87 2011.02.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.30
Ma jártunk Jákon. GPS nélkül próbáltuk a jelszót megtalálni, de az említett információs tábla mindkét oldala teljesen megrongálva. Nem volt már rajta semmilyen jelszó :(
De legalább a templom szép! :)
Kérem a rejtőt a fotó alapján fogadja el a találatot. köszönöm

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2011.02.19 17:45]

Cseber 2011.02.06 07:30 - Megtaláltam
Megtaláltam

 
Mese-Cache 2011.02.05 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megvan.

lajtmann 2010.12.30 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Általánosban jártunk erre utoljára...

57robag 2010.11.28 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
ok [wapon beküldött szöveg]
Köszönöm a rejtést!

bbeledi 2010.11.13 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Megvan.

Hajnals 2010.11.05 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Nagyon szép a templom, a láda mellett kb.5 méterre álltunk meg ezért nagyon elfáradtunk:)

rero72 2010.10.17 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.69
Köszönjük a rejtést!

Judit+Robi

 
schöphi 2010.10.16 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszi!

luckyhunter 2010.10.16 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Ezt a csodálatos templomot ismét meglátogattuk a GC miatt. Mindig lenyűgöz. Köszi a rejtést!

qtya 2010.10.10 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Mise után egy jó kávé és a jelszó leolvasása pontban 10 óra 10 perckor. Tökéletes !!!

maczy 2010.10.10 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
László atya 9 órai szentmiséjét meghallgattuk.Szép volt.
Ezután kis kávézás, nézelődés, majd kivárva az időpontot,
2010.10.10. 10:10
leolvastuk a jelszót!
Emlékezetes marad! Köszönjük a rejtést!

Zsézsé 2010.10.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
ok

hadidoki 2010.10.01 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam

 
zalajaro 2010.09.27 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Lenyűgöző!!

Bőrharisnya 2010.09.19 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést.

foximaxi 2010.09.19 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megvan.

Lencsi 2010.09.13 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.79
Még sosem jártam itt, meglepett a mérete - talán a Budapest-városligeti másolat miatt. Bent is nagyon szép a templom, mi pilácsot is gyüjtottunk. Köszönjük!

Geo-Balu 2010.09.12 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Szép templom, az állandó állványozás egyik oldalán meglepő, de a környezet is ápolt.

Meryem 2010.09.12 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Ausztria fele neztünk be a templomhoz,ahol mar altalanos iskolas korom ota nem jartam.
Nagyon szep, igy felnött fejjel meg jobban tetszik. Szepen fel is ujitottak.
A jelszo is könnyen meglett.

Templombelső 
Adri&Lacike 2010.09.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Megtaláltuk!!!

darabosk 2010.08.25 12:15 - Megtaláltam
Gyönyörű a templom! A rejtés nekem egy kb. 40 cm távú drive_in lett:)))

kapu
 
Kapytany 2010.08.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Ez a geoláda nagyon könnyű volt megtalálni.MEGTALÁLTAM

REViZorZ 2010.08.24 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Egy év után újra a templomban. A tavalyi látogatáson egy kultúr delegáció kretében Vikinek és Zolinak volt szerencséje megnézni mindent. A mostani egy családi kiruccanás, Csodálatos templom, a kert, a kápolna, Érdemes volt ilyen sokat utazni érte újból.

jákA lányok a parkban
benist 2010.08.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Kőszegi nyaralás során. Emlékezetes látogatás e csodás épületben, bár nem először látjuk. Az időnként nekibuzduló eső dacára felkerestük a kápolnát és a múzeumot is. A jelszó gondosan kivitelezett.

Antoka 2010.08.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Megtaláltam!

DonPipi 2010.08.17 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Gyönyörű szép volt a templom, eddig csak a jáki kápolnát láttam a Vajdahunyad váránál, de ezt sem szabad kihagyni ha erre jár az ember!
Köszönjük a rejtést!

gumba33 2010.08.15 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 2.66
.

Geokarakai 2010.08.15 14:05 - Megtaláltam
Sajnos most virtuális, de remélem minél előbb újra hagyományos lesz!
KAR!

Kimberli1 + Imi30 2010.08.14 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
A templom nagyon szép, pont esküvőnek lett vége amikor odaértünk, így meg tudtuk nézni belülről is. Egyedüli hátránya a későn érkezésnek, hogy 100 FT-os érmével lehet világítás bekapcsolni, de az automatát a sötétben megtalálni nem egyszerű, elég messze rakták a bejárattól.

stáció 
htour 2010.08.13 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

NC 2010.08.12 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.30
Fantasztikus ez a templom.

M_ákos 2010.08.09 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
DDK-zás közben lett meg!

Kiralyattila 2010.08.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Már régóta szerettem volna eljutni ide, most végre lehetőségem nyílt rá. A templom kint is - bent is gyönyörű.

Torja 2010.08.08 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Megvan.

 
lombik 2010.08.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.11
.

nistvan 2010.07.31 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Köszönjük a valóban részletes leírást!

tomilly 2010.07.29 12:00 - Megtaláltam
Kőszeg, Velem-Novákfalva nyaralásból hazafelé.
köszi

iminyimi 2010.07.27 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltuk!
iminyimi+Kira+Lívia
Örségi nyaralás során!Köszönjük!

belus01 2010.07.23 18:40 - Megtaláltam
Megvan.

vegatti 2010.07.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Gyönyörű templom.
Köszönjük a rejtést.

Pomisa 2010.07.22 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Farkasfai egyhetes nyaralás 50/35.

A templom csodálatos és a park is gondozott!

Capu family 2010.07.11 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltunk!
A Családi Katolikus Táborral Tarjánból (62 fő: 33 felnőtt és 29 gyerek) meglátogattuk ezt a csodálatos környéket! Köszönjük a rejtést. A gyerekek rendkívül élvezték a kincskeresést.

 
pörsing 2010.07.04 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.01
Megtaláltam

balumaci 2010.07.01 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Csodálatos a templom.

elisoft 2010.06.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.23
Gyors találat, drive in

iCe 2010.06.26 16:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.51
Tetszett, hogy virtuális láda, mert sok turista volt a környéken és nem hiányzott, hogy azt lássák, hogy ládát keresünk. ;)

Nona 2010.06.26 16:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
A templom gyönyörű, a boltban levő bácsi nagyon kedves, és a virtuális jelszó is nagyon tetszett, legalább nem kellett érte földet túrni meg küzdeni az elemekkel:) Régi nagy vágyam volt, hogy eljuthassak ide, és most végre sikerült, hatalmas élmény volt!

vray 2010.06.24 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.13
Megtaláltuk.

Picur_Peti 2010.06.23 10:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.71
Megtaláltuk!

rongylab2 2010.06.15 15:15 - Megtaláltam
ok

 
m.zsömi 2010.06.15 15:15 - Megtaláltam
ok

Endresz_család 2010.06.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Kék Madár osztálykirándulás 9/9. láda.

Ez volt az osztálykirándulás utolsó állomása, az eső szakadt. Mivel mi többször voltunk már a templomban most csak a jelszót olvastuk le, és nem tartottunk a csoporttal.
Köszönjük.

 
NAGYFamilY 2010.06.12 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Úton Zalaegerszeg felé egy gyors találat, rekkenő hőségben.
11.ládánkból ez volt az első virtuális.
Éppen esküvő volt. A falu rengeteget fejlődött legutóbbi ittjártunk óta,
az emberek nagyon kedvesek voltak.

 
eliottwans 2010.06.08 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.50 súly: 2.49
Ja megtaláltam...

Ják 
Tomi_Bp 2010.06.07 16:50 - Megtaláltam
log és képek késöbb... [wapon beküldött szöveg]

Gyros 2010.06.07 16:49 - Megtaláltam
log és képek késöbb... [wapon beküldött szöveg]

 
Bob&Bobek 2010.05.29 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Sokadszor Jákon. :-)

Gagyimodó 2010.05.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.12
Köszi!

indiana jones 2010.05.14 10:30 - Megtaláltam
Szép a templom!
Köszi!

Oxica 2010.05.08 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.26
Megvan!

Templom 
emeritt 2010.05.04 12:30 - Megtaláltam
Kösz

csbagi 2010.05.04 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

KívülBelül
A szárnyas oltár 
paro.ka 2010.05.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Ne bánjunk továbbra is mostoha gyermekként JÁKKAL, mint előző századok.
70 évvel ezelött jártam itt , sok újat feltárt eméket láthatunk (42 fővel áhitattal gyönyörködtünk a templomban, A 10 éve szétrohadt faálvány is új volt számomra.. Jó lene látni itt aktívabban a Műemlék Védelmet.
Köszönöm a telepítést ,Balázsnak keser társamnak a súgást

GyávaságBelépett
VérelemLimes Szt.Imre
TeherKincsem
MajmaimRózsa ablak
LaciKövetkező ládánk !
urbalazs 2010.05.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Hétvégi buszos kastély- és templomtúránk egyik állomása, 6. geoláda. Érdekes látvány volt a templom. Köszönjük, hogy itt lehettünk!

harcsat 2010.05.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
jó volt

Miksoka 2010.05.01 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Magával ragadó atmoszférájú templom. Ezt jól lehet bent érezni. Köszönöm a rejtést.

[BaLee] 2010.05.01 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.85
Szép templom szép környezetben!

*Vica* 2010.05.01 08:30 - Megtaláltam
Megvagy.

feri65 2010.04.30 16:15 - Megtaláltam
megtalaltuk!!

szabokla 2010.04.25 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Megtaláltuk! Már voltunk máskor is itt, most igazából csak a geocaching miatt tettünk egy rövid látogatást. Éppen egy ünnepség kezdetébe cseppentünk, nem is zavartunk sokáig. Köszi a rejtést!

A jelszó közelében...A templom
behuzos 2010.04.24 13:20 - Megtaláltam
Megvan! Már régóta gondoltam a megkeresésére, de most munkából hazafelé rászedtem a kollégákat, hogy GPS nélkül keressük meg. Sikerült.

Access Denied 2010.04.15 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.69
Szombathely környéki túra 9-ből 5.

Előrebocsájtom nem szeretem a templomokat! DE!
Aki egy kis szépérzékkel is megvan áldva, annak mindenképpen látnia kell a templomot kivűl-belül! A belépő ára a mai árakhoz képest nevetségesen alacsony emiatt senki ne szalassza el a látványt!
Továbbiakban beszéljenek a képeik önmagukért!

Kösz a "rejtést"!

 
Szabó Család 2010.04.03 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Többször jártunk itt, de még mindig megcsodáljuk. Köszönjük.

kajzoli 2010.03.22 00:00 - Megtaláltam
Nagy nehézségek árán a gyönyörű jáki temlom megtekintése után rátaláltunk.
Jó kis esős nap volt.

shara kán 2010.03.14 19:20 - Megtaláltam
Megvan!

menace 2010.03.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Már jártunk itt többször is régebben, most csak a pont kedvéért. Köszi

bocicica 2010.03.13 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.30
MEGTALÁLTAM

hjoci 2010.03.13 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltam!

Bazsy1983 2010.02.09 17:15 - Megtaláltam
Voltam már itt többször a templomot megcsodálni, ezért ma csak benéztem a jelszóért:)

laas 2010.02.03 09:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Útközben...
Laas, Zsuzska76

karathl 2010.01.30 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Másodszori nekifutásra megtaláltam a kis matricát. Egy turistacsporttal kirándultam Ják és Szombathely között. Amikor Rátkai plébános meglátta, hogy a csoport leszáll a buszról, most is mint eddig mindig azonnal kinyitotta a templomot, röviden bemutatta azt, feltette a templom énekkaráról készített CD-t. Mindezt tette úgy, hogy teendői máshová szólították.

Reggel 2010.01.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltuk!

Hú, de régóta meg szerettem volna nézni...
A templomba nem sikerült bejutnunk, de mi így is jól éreztük magunkat. Rengeteget fotoztunk.

Köszi a lehetőséget!

Anita és Reggel

 
gethe 2009.12.31 14:00 - Megtaláltam
Nárai-Ják-Egyházasrádóc ddk közben áltunk meg pihenni, uzsonnázni, templomot látogatni és jelszót keresni a parkoló padjain.

picipanni 2009.12.31 14:00 - Megtaláltam
Szép templom, gyalog jöttünk Nárai felől, és a párában is szépen meg lehetett ismerni a sziluettet..

epés remete 2009.12.28 11:45 - Megtaláltam
Szép a templom (még mindig).
Köszönjük.

zöldcsacsi 2009.11.28 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Régi vágyam volt eljutni ide, nem csalódtam...

VasiPeti 2009.11.07 09:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
Megvan! Köszi!

sebyadri 2009.11.07 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Köszi a rejtést! Nagyon szép a templom, érdemes volt ide eljönni. :)

TemplomNono :)
oroszlán féle forma állat :D 
Submarine 2009.10.29 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
A templom gyönyörű, köszönjük a rejtést! - SUB -

szamosszamoca 2009.10.26 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Pár éve már jártunk itt, most a jelszóért jöttünk.

marvika 2009.10.18 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Végre itt is jártam! Köszönet érte NaKatának is!

Ajtóban 
antonia03 2009.10.18 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Köszönöm a feladványt!

kovacsgyuri 2009.10.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.70
Szép, köszi!

Csaba és Kati 2009.10.08 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
HEURÉKA!

BejáratKápolna
Tepiszellem 2009.10.05 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.68
Utoljára osztálykiránduláson voltam itt, azóta eltelt néhány év, de most is lenyűgöző építmény.

Paul 2009.10.04 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.80
Már sötétben értünk ide de nagyon szépen kivílágították.

bocc62 2009.10.03 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
A jelszó helye oké, a templom belépődíjas, nem oké.

csg69 2009.09.27 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Megvan :)

Steve & TimTim 2009.09.27 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
Közös találat Krisz&Gábor-ral. Micsoda szemétség, hogy a templom belépésért fizetni kell. Templom belépésért fizetni???? ez érdekes!!!!!!

czewa 2009.09.27 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Valamikor osztálykirándulás keretében már jártam itt, most kis családommal csak a láda miatt jöttünk, de nem bántuk meg.

Krisz&Zoli 2009.09.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

sztrovacsek 2009.09.26 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Erről a templomról általános iskolában nagyon sok szó esett. Végre eljutottam ide is:)

 
Á&K 2009.09.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
gyönyörű templom, ápolt környezet, csodálatos élmény!

tomki 2009.08.24 13:40 - Megtaláltam
42 év után újra

Tofi07 2009.08.22 15:10 - Megtaláltam
Csodálatos a templom!

sampy 2009.08.22 15:05 - Megtaláltam
Gyönyörű a templom! Éppen németek tartottak szentmisét bent.

Kristóf21 2009.08.21 00:00 - Megtaláltam
A templom nagyon szép, a feladat nagyon könnyű. Köszi a rejtést!

gabor03 2009.08.18 13:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.53
Megtaláltam! RP-DDK túra közben.

sutyi_a_hegyrol 2009.08.16 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Megtaláltuk :)

zakany 2009.08.11 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Csodás ez a templom, annyit hallottam már róla, de soha nem jártunk még erre, nem tudom miért.. Szóval környezet csillagos ötös! Rejtés kár, hogy csak virtuális! De a virtuálisok között a jobb fajta:)

reprocesszor 2009.08.08 15:16 - Megtaláltam
Hirtelen jött, az Őrségben (és környékén) töltött hétvége keretében (8/16).
A Vadása-tótól kisebb-nagyobb kitérőkkel autóval, majd tovább a Pinka-szurdokhoz.

Sietésben voltunk, úgyhogy csak a jelszó és a kintről megtekintés fért bele, de majd legközelebb...

Köszi!

sjan 2009.08.08 13:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Őrségi nyaralás alatt. Köszi a rejtést.

moTT 2009.08.04 18:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.95
megvan [wapon beküldött szöveg]

Macok 2009.08.04 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.42
Érdekes!
A világítást tényleg be kell kapcsolni.
Alapos nézelődés után a kalapos figura a hátoldalon kicsit meglepett, biztos nem az építés idejéből maradt :)
Az álványzat mintha még a nyolcvanas évekből maradt volna itt.

cziraki 2009.08.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Szombathelyen nyaraltunk a Tópart Campingben.A környék megismerésében nagy segítségünkre volt a geocaching.hu. Köszönet érte mindenkinek.

aron72 2009.07.31 17:30 - Megtaláltam
Sajnálom,hogy már nincs meg a régi láda. Jó pár évvel ezelött még ládában matattam a templom kertjének falánál.

Templomkertben 
csabika25 2009.07.31 16:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

R19-es Jozsi 2009.07.28 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Impozáns épület, csodás műremek.

Köszi

nogacsalad 2009.07.27 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Hűha!
Sok évvel ezelőtt, mintha már jártam volna itt. Vagy talán mégsem?
Esküvőnk, Kedvesemmel a városligeti jáki kápolnánál tartatott annak idején, vagy 14 hosszú évvel ezelőtt...
Azt hiszem innen lehet ismerős a környezet...
Végre, ma a valóságban is megnézhettem a templomot! Nagy élmény volt!
(nem kevésbé az elmúlt 14 év)
Köszi érte, mármint a ládát.
A többit meg lerendezem Kedvesemmel :o)

npg 2009.07.25 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
OK.

Meroving 2009.07.25 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.83 súly: 2.04
Laza bicajtúra keretében, könnyen abszolváltuk.

npgMeroving
A templomHáttérben a térkép, amely a jelszót rejti...
jjoska 2009.07.21 11:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Kocsis körtura első találata.

Csabataxi 2009.07.19 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Ausztriai motorostúráról haza felé.
Utólag kicsit sajnálom,hogy "megspóroltuk" a lámpa felkapcsolási díjat,mert nem sikerültek a fényképek a templomban....

DBell 2009.07.18 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.97
megvan

Hegyo 2009.07.12 19:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.14
Sikertelen Rába vízi-túra után. Timivel, Andival, Zolival.

Pepe 2009.07.12 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
A jelszó begyűjtése egy pillanat műve volt, ezt követően bementünk a jó 40 éve nem látott templomba. A belső világítást a látogatónak kell megfizetnie, de a 100 HUF a 4 percnyi látványt megéri.

V_Gabor 2009.07.12 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Nagyon tetszetős! Be is mentem a 300 HUF befizetése után. Fantasztikus kis részleteket lehetett itt-ott felfedezni a templomban kint és bent is. Kár, hogy nem volt nálam állvány és tükörreflexes. :)

agyorgy 2009.07.11 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Meglett:-) [wapon beküldött szöveg]
Az Őrségbe tartva kötelező megállás.
További képek az Őrségből

magi 2009.07.08 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Nem nehéz a jelszót megtalálni!:)

ciluvagyok 2009.07.03 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Gyurival találtuk kettecskén :-)
A Jáki templom kis hasonmás testvérében, a Budapesten található Jáki-kápolnában (ld Vajdahunyad vár) esküdtünk 3 éve, és most jó volt látni az Eredeti Nagy Testvért.
Az ajándékboltos bácsi nagyon kedves volt, ezúton is üdvözöljük!

Köszi a pontot.

kolibri 2009.06.29 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.38
Megvan! Pedig egyáltalán nem is terveztük előre, hogy ide is eljövünk - de, ha már ilyen közel volt ;o) . A leírást előre nem olvastuk, így csak a kütyüre hagyatkoztunk, meg az eddigi tapasztalatainkra. Utóbbinak hála mindenféle háttérinformáció nélkül is hamar megtaláltuk a jelszót.

gyurgyalog 2009.06.29 00:00 - Megtaláltam
:)

öregmedve 2009.06.28 16:25 - Megtaláltam
Megvan.

lepke 2009.06.28 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Régi vágyam teljesült, hogy láthassam ezt a templomot. Gyönyörű!
Bámulatra méltóak ezek az alázatos kőfaragó mesterek, akik annyi játékosságot, invenciót, szépséget és humort vittek az alkotásaikba.
Számos kis mulatságos szörnyecskét találtunk az oszlopokon, melyeket Fanni lányunk örömmel és szorgosan fényképezett.

Tipekin & Perseus 2009.06.14 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Pilis50 és végre kék társaságában a Geokék DDK alatt.

Pilis50 2009.06.14 15:11 - Megtaláltam
Megvan [wapon beküldött szöveg]

rudolfis 2009.06.13 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.69
Megtaláltam!

boojum 2009.06.12 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Megvan!
Motorozgatás közben...

nano 2009.06.09 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
ok

Lacipap 2009.06.05 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Kihagyhatatlan!

 
Eniac 2009.05.31 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Kriszti és Gábor

dirndel 2009.05.30 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

1252 2009.05.15 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.00
JÓ A JÁTÉK

LiLa Ti-Sza 2009.05.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Nagyon szép a templom, érdemes volt erre kerülnünk. Köszi

tótheszter 2009.05.09 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Korrekt a rejtés, a templom pedig gyönyörű.

Templom és májusfaCímer
Oroszlán 
Legolány 2009.05.02 13:10 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

LarryCooper 2009.04.11 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk, szép a környék, jó az idő...

piroska 2009.04.10 07:55 - Megtaláltam
Reggeli találat, templomnézés előtt.

"J&J" 2009.04.10 07:55 - Megtaláltam
(3/8 ) Husvéti BEAC túra során, Piroskával közös találat.
Régen jártunk a templomnál, most esti kivilágitásban is megcsodálhattuk (sajnos nem volt nálam a fényképezőgép), majd másnap reggel világosban is láthattuk.

Spóra 2009.03.30 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Csúnya időben, ötletes helyen, szép környezetben egy jó találat! Köszönjük: Kriszti & Zoli

cotturag 2009.03.27 21:24 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

Dlacc 2009.03.27 21:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Könnyű találat [wapon beküldött szöveg]

irmatyi 2009.03.27 20:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Ha már ujra arra jártam...

feri60 2009.03.22 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Sárvári punnyadós hétvége, vasárnapi kör.
Eredetileg nem terveztük ezt a pontot, de a csempeszkopácsi templomnál egy véletlen találkozásból jött az ötlet.
Szoktak párhuzamot vonni a Notre Dame és a Jáki templom kapuja között. Lehet, de ott nem kell külön fizetni a világításért. Ez azért szánalmas :(((

R.Guszty 2009.03.21 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.57
A templomban már régebben jártunk, így most csak a jelszót olvastuk le.

TemplomTemplomkapu
emiho 2009.03.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Ott voltunk, még a csodálatos templomot is meglátogattuk, a stációkat is érdemes megnézni!

Explor3r 2009.03.15 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.36
Megtaláltam, köszi a rejtést!

aDoc 2009.03.14 18:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Gyönyörű esti díszvilágítás!
Nem volt harangkötél. Szószék igen.

 
hacsabi 2009.03.14 14:15 - Megtaláltam
Jópárszor elmentem már mellette, nem is tudván milyen szép hely.
Köszönjük: Hartyányi család

Hartyi 2009.03.14 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Könnyen megtaláltuk!
Hartyányi család

csemege 2009.03.10 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.38
Pinka menti kalandozás 4. állomása. Az ajándékbolt zárva, így a templomkertbe ingyen jutottam be.

sagabi 2009.03.03 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 3.40
DDK

Edécske 2009.02.27 14:30 - Megtaláltam
Megvan! Mese később!

Jako 2009.02.17 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megtaláltam. Eppen szépen hullott a hó. Már régebben is kerestem de sajnos akkor a mikróládát elvitték. A jáki templom valóban szép.

 
ipa 2009.02.16 17:09 - Megtaláltam
Nem először jártam erre. Impozáns a domb tetején a templom. Messziről látszik, ahogy közeledik az ember. Jó dolog, hogy megőrizzük emlékeinket...

tudofu 2009.02.07 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Nagyon szép templom. Köszi.

Totya 2009.02.02 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Sárváron voltunk hosszúhétvégén, onnan jöttünk ide. A templom teljesen üres volt, csak mi ketten voltunk bent, nagyon hangulatos volt. A jelszó is könnyen meglett.

 
R&R 2009.01.24 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Nem várt találás. megmentette a kirándulást! Köszi!

jalso 2009.01.04 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Ajándékba kaptunk egy bükfürdői hétvégét. Ezt kihasználva ládáztunk egy kicsit a környéken.

Hat és féléves adósságunkat rójuk le most, hogy a geocaching keretében is meglátogatjuk ezt a híres és gyönyörű műemléket, amelynél más ürüggyel eddig már néhányszor megfordultunk.

A sok-sok megsemmisült valódi láda helyett a kulturált, diszkréten elrejtett jelszó nagyon jó megoldás. Köszönjük: Ildi és Gyuri

 
JUDY05 2009.01.04 10:41 - Megtaláltam
Köszömjük a rejtést!

embera 2008.12.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Hát emlékezetből vágtam bele, csak azt felejtettem el, hogy a tábla oldalán kell keresni a matricát :)
A hely csodálatos kb. 20 éve jártam erre utoljára.

Köszi a rejtést

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2008.12.30 14:51]

aPPle29 2008.12.27 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Ez a templom nagyon szép,utoljára osztálykiránduláson voltam itt.:-)

detti&csomi 2008.12.27 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk!

Évi+Tamás 2008.12.22 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Most nem kellett fizetni a templomkertbe belépéshez. A templom viszont zárva volt. Kár h nem nézhettük meg, mert nagyon különleges templom.

Szeju 2008.12.09 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.50 súly: 2.49
Könnyen ment.

Szefe 2008.12.09 08:09 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.49
Megvan

geocacao 2008.11.13 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.00
Megtaláltuk, útban Szombathely felé. Köszönjük.

Hekiba 2008.11.08 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.11
Mivel főcélomhoz, a GCPORN-hoz útbaesett, ezt is begyűjtöttem. A környéket és a templomot elég jól ismerem, így csak egy gyors megállás volt.

konradtk 2008.11.08 09:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
megtaláltuk!

zazu 2008.10.31 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Gyönyörű... ráadásul szerencsénk is volt, mert épp ki is volt világítva, és a templom énekkara szólt cd-ről...

Lucypapa 2008.10.28 09:27 - Megtaláltam
Ez a mai első

oross 2008.10.26 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.34
MEGTALÁLTUK

Bagira 2008.10.25 10:39 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

koszta 2008.10.11 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Buszos kirándulás közben a füredi csapattal.

 
takacsimre 2008.10.09 11:15 - Megtaláltam
Amíg csoportunk tagjai (kb. 50 fő) a templomkertben hallgatták
lelkész úr tájékoztatóját, addig egy gyors kitérővel leolvastam a
jelszót. A hagyományos ládákat jobban szeretem.

zoar 2008.10.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.00
KÖSZI

kese1971 2008.09.13 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.53
megtaláltuk az esti fényeknél

mjdgm 2008.09.10 11:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
Általános iskolás korunkban hallottunk először a híres Jáki templomról, ám az azóta eltelt közel 40 év ellenére csak ma jutottunk el először ide.
Tetszett a templom, a templomkert, és ötletes a "rejtés" is!

Az viszont nagyon nem volt szimpatikus (de erről nem a rejtő tehet!!!), amit a templomkert főbejáratánál lévő pénztáros művelt! Történt ugyanis, hogy a templomkert hátoldalánál lévő lévő lépcsőn mentünk be a kertbe (miután onnét érkeztünk!), s ott nincs kitáblázva hogy a kertbe történő belépés már fizetésköteles! A pénztáros (mikor meglátott minket a kertben fotózni) berohant, és messziről üvöltve hozta a tudomásunkra, hogy itt bizony még a hívőknek is fizetni kell, nemcsak a magunkfajta kóbor turistáknak!
Nem(csak) az összeget kifogásoltuk, hanem az eljárást és a hangnemet is, de mi ezt ott a helyszínen lerendeztük vele.
Okulásul írjuk le a következő kessereknek: olvassák el a wap-os részt (mi nem tettük) ott le van írva, hogy fizetni kell már a kertbe történő belépésért is!

ojbryan 2008.09.05 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Köszi!

Ventura64 2008.09.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.93
ok

hab14 2008.08.30 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.75
Már régóta látni szerettem volna ezt a templomot, ma egy ládázással összekötve végre sikerült megnéznem. Érdekes és szép hely.

Noddy 2008.08.27 09:30 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

zferi 2008.08.26 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
első lelésem... sokáig emlékezetes marad!!!

lafi 2008.08.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.82
Még templomlátogatás előtt...

Magyusz 2008.08.23 07:13 - Megtaláltam
Rajzórán sokat tanultam róla, de nem gondoltam volna, hogy hegyen van, és hogy ekkora hatalmas nagy. Gyors találat.

 
bzz 2008.08.23 07:11 - Megtaláltam
Megtalaltuk. Log kesobb.

jucat 2008.08.21 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Vas megyei kirándulás "kötelező" megállója összekötve ládázással.

ghiago 2008.08.19 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Útban Körmend felé kedves, szép hely. Mindenkinek látnia kellene, ahogyan megelevenedik a törikönyv egy lapja. Köszönjük!

Mama és Papa 2008.08.18 15:00 - Megtaláltam
Útban Nádasd felé Gabival és Marcival.

kovaripeti 2008.08.17 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Oké megvan.

zeze97 2008.08.15 00:00 - Megtaláltam
jóvolt

Ati 2008.08.14 11:04 - Megtaláltam
Impozáns épület, tetszett.

szakal_a 2008.08.12 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
A mai 3. ládánk a 4-ből. :-)
Csodálatos a templom mint kívülről, mint belülről.
Teljesen lenyűgözött.

Köszönjük, hogy megismerhettük a helyet.

Viki&Ata

mamago 2008.08.11 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.90
Impozáns épület.

A nagy kapuAz oroszlán új feje
A templomAz orgona
sztyopa13 a páratlan páros 2008.07.31 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Ez csodálatos.Mint művészettörténeti etalont könyvből "ismertem".De így a maga valójában csodálatos.Elképzelni is nehéz hogyan hatott a korabeli emberekre az akkori lakásviszonyokból belépni egy ilyen nagyszerű helyre.A falak közt járva tudatosult bennem hogy ez az ország már 1256-ban is Európa volt.Emelkedett hangulatomat némileg tompította,hogy táblán kell figyelmeztetni a kulturált viselkedésre.Köszönjük a hely szelleméhez illő kulturált,egyszerű rejtést.

varga.vik89 2008.07.28 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.78
Nagyon klassz a hely. köszi a rejtést!!

csumali 2008.07.26 11:20 - Megtaláltam
Maga a templom és a kápolna hirnevéhez méltóan nagyon szép, csak engem kicsit elszomoritott az az 5 pontos házirend, amit a templomban olvastam. Engem tisztességes embert sértett, aki miatt meg kiirták, az meg el se olvassa, vagy ha igen, akkor fel se veszi.

jetijak 2008.07.19 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.74
Megtaláltuk.

Apostolok 2008.07.19 12:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Kerticsorbi 2008.07.15 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.91
Pár napot Kőszegen tartózkodom, így a környék ládáit igyekszem meglátogatni. Köszönöm a rejtést.

kicsiogre 2008.06.20 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Nagyon szép templom, nem csoda hogy vonzza a látogatókat.

nordkinn 2008.06.19 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Érdekes, hogy pár nappal ezelőtt az elrejtővel, RIPTORral talákoztunk Velemben az ottani multigeoláda utolsó állomásán. Akkor már tudtam, hogy ide Jákra is el fogunk jönni, de ha visszatekerhetném az időt, akkor személyesen mondhatnék köszönetet a rejtésért. Mi a Cseke-forrásnál egy kis madárfészket mutattunk 4 pici tojással RIPTORéknak, ők pedig virtuálisan egy gyönyörű templomot pár nap múlva.

diszkrét rejtéstemplomtornyok
homér 2008.06.18 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
ok

ratkaimm 2008.06.09 20:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.04
Megtaláltuk, bár kicsit nehezen sötétedés előtt.

Magdi, Misi

jabo1969 2008.06.07 12:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.86
A geoládának köszönhetően végre eljutottunk ide is. Annak ellenére nehezen jött össze, hogy a környéken gyakran megfordulunk. Köszönjük.

bumbika 2008.06.07 08:50 - Megtaláltam
RZs

rekasi 2008.06.01 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.07
Megtaláltam. Már sokszor jártam itt.

 
RP Outdoor 2008.05.28 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Mindig szép. Én az ilyen kultúrált és diszkrét virtuális elrejtésekben látom a jövőt. Köszi RP Outdoor

jozsi18 2008.05.25 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Először vakok voltunk,de miután kijöttünk a templomból megvilágosodtunk és meg is lett 1x-re! :)
Bubi & Bömbi

Gyáva Oroszlán 2008.05.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Most csak a találat kedvéért jöttünk el Jákra. Nem először járunk itt, de a templom látványát és hangulatát nem lehet megunni.
Jutka & Tamás.

Ott jártam!Ják.
 
Szamoska 2008.05.17 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Szép hely! A ládát osztálykirándulás közben sikerült megtalálni!

Bubuka 2008.05.11 18:15 - Megtaláltam
A BKV Bakancsos csoport pünkösdi túráján.

Rivelino 2008.05.11 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.36
ok

nbokan 2008.05.04 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
OK
Hazafelé az Őrségből.

Füle family from Herend 2008.05.03 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.18
Az első iGo POI adatbázisból szerzett koordináták alapján tett kísérlet volt ez. Így, nem volt semmi egyéb, netről begyűjtött információnk. Ez a körülmény erőssen megnehezítette a keresést! Már ezerszer megtaláltuk a GPS szerint a templom mögötti területen a ládát, de mégsem...
Körbe jártuk kintről és bentről, alulról és felülről, de nem volt sehol. Már feladtam, mikor jött a segítő ötlet; kérdezzük a kasszában a nénit. Jó gondolat volt, eredményt hozott! Így jár, aki felkészületlenül indul el.
Ja, hogy a templom milyen? Nem lehet elmondani, ezt látni kell!

eszti&jan 2008.05.01 12:47 - Megtaláltam
Megvan! Szép hely [wapon beküldött szöveg]

Arti (junior) 2008.04.20 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Nyári biciklizéseim útvonalába esett, így az idei első (bemelegítő) körben megkerestem. Az kör végére egy "kicsit" elfáradtam, nagy volt a kihagyás. Sokszor jártam már erre, nem tudom elégszer megnézni.

FPeti 2008.04.19 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.90
Vadása felé útbaejtettük.

Ják 
Puszkany 2008.04.17 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Sokszor voltunk itt osztálykiránduláson, most a könnyebb verziót választottam.

Villám 2008.04.03 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.51
nagyon szép a hely.

Csaba & családja 2008.04.02 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.82
+

Atmosz&Zozmosz 2008.03.30 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Gyönyörű hely, köszönjük :)

VarkonyiM 2008.03.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.08
Jó volt!

Cintiasr 2008.03.23 18:25 - Megtaláltam
Épp már akkor értünk oda, amikor készültek bezárni a templomkertet, de azért sikerült megnéznünk kívül és belül is. Sajnos eleredt az eső és már be is sötétedett, de azért a jelszót még sikerült magunkévá tennünk.

Aichy 2008.03.21 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
Valami hihetetlen ez a templom !
Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta volna !

keresgelő 2008.03.21 18:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a templom, köszönöm. Naplemente közben érdemes elidőzni és gyönyörködni a látványban.

Ahinana 2008.03.15 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Sokszor jártam már itt. Most kifejezetten a jelszóért jöttem. A helyi vendéglátós -aki egyébként szegedi- invitálására ittam egy kellemes kávét. Utána a jelszókeresés is gyorsabban sikerült. KÖSZ Riptor !

batorg 2008.02.17 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.04
Nagyon szép templom, és csak munkaidőben kérnek belépőt.

Nivás Döme 2008.02.16 12:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Mozgóládavadászós kocsikázás keretében, éppen útbaesett Szombathely felé. Sokat hallottam a templomról, messziről sokszor láttam, de közelről szinte leírhatatlan. A robosztus román templom a könnyed gótikus díszítésekkel szerintem a megye legszebb épülete. Kicsit fura érzés fogott el az ódon falak között. Általában egy templom hideg, most azonban (talán a kinti szélnek és a mínuszoknak isköszönhetően :)) kellemesen melegnek éreztem. Végülis a templom menedék, legyen szó eltévedt lélekről, vagy csak egy mezei kesserről.Azt hiszem, ez a találat még "kerekebbé" tette a GCAKT-ot, amit Döröskéről hoztam el. Köszönet a rejtésért.

fbibela 2008.01.30 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 1.00
nagyon könyü volt . de szeretem keresni töbet is találtam máshol csak nem én regisztráltam

Yumi 2008.01.29 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Köszönöm,régen jártam itt.

Bgm 2008.01.26 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.33
OK

Szlil 2008.01.26 12:02 - Megtaláltam
Múlt héten jártunk már erre, csak akkor elbénáztuk a matricatémát. :-) Nem lakunk messze, így inkább visszatértünk a tett helyszínére, mint egy jelszó nélküli log. Nagyon szép a templom kivilágítva. A múlt hetet leszámítva 20 éve jártam itt utoljára általános iskola idején a kórussal, jó volt visszaemlékezni...

tcsb 2008.01.26 12:02 - Megtaláltam
+van!

bodorkos 2007.12.29 14:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtalaltuk. Sokan voltuk, de sokaig csak a gps koordinatak szerint probaltuk, azt sem tudtuk, hogy ez egy virtualis lada, es igy nem is talaltuk meg, aztan gyorsan megneztuk meg a leirast, es akkor kiderult hogy mit is kell pontosan keresnunk... Szep helyen jartunk.

HasSan 2007.11.02 13:06 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

szilo 2007.11.01 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Könnyed pedálozás a négy napos tümmedés elkerülésére.

lacsz 2007.10.23 16:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Őrségi kirándulásunkról úton hazafelé. Sajnos a templomot belülről nem tudtuk megnézni.

nemlac 2007.10.14 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Mai első találat.

Priaxis 2007.10.13 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Megtaláltam! Nagyon szép a templom! Különösen kivilágítva! Köszönöm a rejtést!

Priaxis

zsotie 2007.10.05 13:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Remete 2007.10.03 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.06
Aki szereti a szép templomokat az itt talál egyet. Nagyon ötletes a világitás ami 100 ft-ért 4 percig láthatóvá teszi a részleteket is.

Bütyök+Zulu 2007.09.26 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Alapozó well-cache-ness hét Bükfürdőn a komlóskai versenyre.
Kihagyhatalan volt a templom. Csodaszép, és már mióta!?

SylverRat + Bogee 2007.09.26 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Well-cache-ness hét nőknek Bükfürdőn, 34/37.
Lenyűgöző a 751 éves templom.

EmlékoszlopSzobor
GyertyaEredeti freskók
Temlom kívülről 
materita 2007.09.15 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.08
Nagyon szeretjük ezt a templomot, de jó lenne a közelben egy igazi láda a régi helyett. A jelszó-adat nagyon nem pontos. Mi találtunk egy matricát, de azon sok-sok szó volt. Melyik a jelszó??? A hiszi nem működik

RitaMate

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2007.09.19 14:11]

sirgalahad 2007.09.14 07:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.39
Mint a neten megírják
Ládát mindig szétdúlják
De nem erről híres Ják
Ha eljönnek, meglátják

Murus 2007.09.04 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Már többször jártam itt régen családdal. Itt volt az ideje, hogy párommal is ellátogassunk ide. Murus és Cica

 
Tibi78 2007.08.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Ez az első geoládám, mégha csak virtuális is :)
Szombathely-Ják gyalogtúrám (S-) befejezéseként kerestem meg.

tibber 2007.08.26 09:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
A köszegi túránk levezetéseképp elhatároztuk, hogy balatonozunk egy kicsit. Odafele menet megláttam a Jáki templom táblát, és rögtön beugrott a gimnáziumi művészettörténet óra. Ezt meg kellett nézzük. És ha már ott voltunk, gyorsan megnéztem, hogy van-e láda a környéken. A POI helyén keresgéltünk egy kicsit, majd a sikertelenség miatt kénytelenek voltunk a ládaleíráshoz folyamodni. Nos ekkor megértettük, hogy miért nem találtuk.

A templom szép volt, de csak kívülről tudtuk megnézni, mivel mise folyt éppen. De így legalább nem kellett belépőt fizetni a templomkerthez.

glotter 2007.08.20 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Nagyrákostól folytonos "menekülés" a vihar elől, a templom előtti parkolóban még szolid eső formályában, de utolért. A rámenős jegyárus
említhette volna, hogy a templom világítása pénzbedobásra -100 Ft- működik. Élmény volt a jáki ládavadászat, köszönöm.

Jáki TemplomVakus kép
Vihar Ják felett
Carlo 2007.08.13 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Sikeresen meglett, végre megmutathattam a fiamnak ezt a gyöbyörű templomot.

 
Phoere 2007.08.12 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Ládázás Lentiből 16.

Hazafelé Lentiből mútbaejtettük Jákot. A pont levadászása nem okozott gondot (még szép :), majd a templomot néztük meg.
A Szent Jakab kápolnában még én sem jártam, így ez nekem is újdonságot jelentett.

Silvius 2007.07.26 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
ok
képek később

banyóka 2007.07.21 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.80
A ládát megtaláltuk, de teljesen üresen, logbook és jelszó nélkül.
Így jobb híján a padot kezdtük vizsgálni, nagyon lekopott a felirat, inkább kikövetkeztetni lehetett csak a jelszót. Nem ártana újra írni.

 
Sanci001(Énecache) 2007.07.14 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.96
Ma este énekelünk ebben a gyönyörű templomban, nagyon cool!

x16xel 2007.07.13 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Megvan. Gyér forgalom, gyors biztos találat.

 
Shamandalie 2007.07.12 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Szombathelyről biciklivel (hazafelé küzdelem a szembeszéllel).
Bár születésem óta (most már 19 éve) Szhelyen élek, még sosem jártam itt. Pedig megéri ellátogatni, tényleg nagyon szép a templom.
A láda könnyen meglett GPS nélkül is, szerintem nyugodtan át lehetne írni a jobb oldali oszlopban kütyü nélkül kereshetőre. :) A rejtés tetszett.
A padon lévő jelszót is megkerestem: bár kitalálható, nagyon nehezen olvasható. Nem ártana átírni.
Forgalom így hétköznap este szinte abszolút nem volt a templom körül.

Köszönöm a rejtést! :)

Millnerek 2007.07.08 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Szép a templom. Köszönjük a jópofa rejtést.

matkat 2007.07.08 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Tényleg nagy a forgalom, vigyázni kell, hogy meg ne lássanak.

Kopi 2007.07.07 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Teljesen rendben volt ez a hely, kösz a rejtést!

keresek 2007.07.07 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Már megint délután!
Rövid kutatás után megtaláltuk. Végre ide is eljutottunk. Eddig csak művészet történetből ismert műemléket a valóságában is megcsodálhattuk.

 
NagyCsalád 2007.07.04 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.74
A ládát nem, de a jelszót megtaláltuk.
A templom szép és hatalmas.

krisbálád 2007.07.03 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Nagyon tetszett.

Sly 2007.07.02 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.06
Szerencsére jó oldalon áltunk meg, így a láda egy pillanat alatt meglett :)
A templom környéke sajna nem túl gondozott és a hátsó részen lévő álványozás is megszürkült. Egy híres templomhoz nem túl szép környezet elég lehangoló. Maga a templom kívűl, belül szép.

Sly & Andi + Ildi

Gazsi10 2007.06.30 21:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
megtaláltuk!

gege7 2007.06.30 21:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
az első mikroládám!

Bibelia 2007.06.30 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Nagyon szép a templom. A "művészbejárót" gyorsan megtaláltuk. A filmes dobozt azonban nem, így a pad hátulján levő jelszót olvastuk le.
Bibelia és Társa + Edina

szomi 2007.06.30 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.04
Jártunk már itt, de akkor még nem tudtuk...

SABBi 2007.06.23 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Maga a templom fogalom. A ládának viszont nyoma sincs, valószínűleg megtalálták a látogatók. A jelszóban a pad azért segített. Érdemes lenne megfontolni a láda áthelyezését az ösvénytől kicsit távolabb.

oli_b 2007.06.09 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.78
JÁÁÁJ! Nagyon veszélyes rejtés!
Teljesen szem előtt van a láda, simán meglátni még a gyalogútról is.
Azonkívül ha "vannak" a közelben, akkor pont azon a padon ülnek, ahova a pótjelszó fel van írva. Mégsem zavarhatom fel őket, hogy bocsi, nem láttatok a s...etek alatt egy jelszót? :-)
Meglett, de félő, hogy bármely gyanútlan arrajárónak meglesz...

PaPaSzaGa 2007.06.04 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Elsőként az új logbookban. Ötletes rejtés!

GAZ69 2007.05.28 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.06
Hazafelé az Őrségből. Gyerek koromban jártam itt utoljára, akkor persze unalmasnak találtam, most meg lenyűgözőnek.
A mikroláda sehol, de az alternatív jelszó megvolt!

zhorvath83 2007.05.27 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.56
Sajnos ottjártunkkor épp "átalakítás alatt állt" a láda és beteg volt az állapota, mint utólag a wapos ellenőrzés alapján kiderült. Kérjük a rejtőt a jóváhagyásra! köszönjük!

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2007.06.03 11:32]

 
Seres Péter 2007.05.26 18:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
396. ládám egy gyönyörű nemzeti értékhez vezetett, mely nagyon szép állapotban fogadja a látogatókat - még a 800 éves freskó is jól látszik. sp

bokornáltemplom1
kapu1alakok
templom2templom3
belülbelül2
freskókápolnában
Fűkocka 2007.05.01 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.16
most akkor kereshető, vagy nem?

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2007.05.09 22:21]

K-55 2007.04.30 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
A Pinka-szurdokbeli eltévelygéseink fáradalmait egy közeli település újonnan megnyitott éttermében múlasztottuk. (Kati pisztrángját mindannyian megdézsmáltuk.) Teli hassal hosszabb túrát már nem kockáztat az ember, a Jáki templomot pedig mindannyian szerettük volna viszontlátni, így az uticél adott volt. A nap már lefelé készülődött, a templomban orgona szólt, áhitattal hallgattuk. Hosszan elidőztünk, megcsodálva belül, kívül ezt a remek alkotást, a ládáról majdnem elfeledkeztünk. Azután az is meglett, vagyis a hűlt helye, pedig Kati gyorsan rálelt a rejtekadó fára. Végül mi is a pad támlájára szorítkoztunk. Jó volt eljönni ide. A

FélárnyékbanRegisztrálás
Belülről 01Belülről 02
Kívülről 01Kívülről 02
Szépen sorbanA párhuzamosok a padon találkoznak
vt54 2007.04.29 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
Hosszú hétvégés nyugat-dunántúli üdülésünk második napja és 5. ládája.Remek időben szép helyen. A M ikroláda továbbra sincs a helyén, bár remekm hely volt neki. A padon viszont megtalálható a jelszó, a támla hátulján a bal szélén.
Köszönjük a rejtést: Tibi, Dani, Ica

ncs001 2007.04.13 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
ok.

nnorbert8 2007.04.01 10:00 - Megtaláltam
Április 1-én reggel voltunk kint a templomnál. Sajnos nem lett meg a láda, pedig a fenyőt is megtaláltuk és a GPS is működött - talán bennünk a hiba, de a padon se volt jelszó :-(

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2007.04.14 23:34]

 
vevi87 2007.03.25 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
jol eldugott szép környezetben lévő láda

Pöttyök 2007.03.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Szívesen mentünk az általunk már jól ismert templomhoz, a pontos leírás alapján hamar megtaláltuk a mikroládát. A hely nagyon szép és a rejtés is ötletes!

Monster Inc 2007.03.18 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Remek kis helyen van. Jó volt megtalálni az elsőt :).

Köszi

zöldek 2007.03.17 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
A templom most is nagyon tetszett; annak ellenére, hogy már jártunk régebben is itt. A ládát - ami nagyon ötletes megoldás - most volt alkalmunk felkutatni, bár sorba kellett érte állni.

meske_gris 2007.03.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.72
Igazi potya láda találat":))Ezt a ládát valójában JuJóéknak köszönhetjük. A négynapos hétvégén Kőszegre indultunk ládázni, és az egyik nap erre is elnéztünk. A honlapon nem néztük meg, hogy van-e erre láda, viszont mikor páran eltüntek a bokorban, és gps-szel jöttek ki, elkezdtünk gyanakodni :))))) A cache könnyen meglett, de már nyomunkban ott is volt egy ujabb ládavadász család kiváncsi prüntyökékkel:))

JuJó 2007.03.17 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.09
OK.

poker 2007.03.16 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Szép időben gyorsan megtaláltuk. A megtaláló-->Livi első saját megtalálása. Nagy volt az öröm! Jó ötlet a mikroláda. Livi&Tibi

raci 2007.03.15 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Sokadszor jártam itt, így ládászva izgibb. Sikerült. A mikroláda nagyon tetszett!!

szabgeo 2007.03.15 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
A templom mindig lenyugozo latvany

vcs1 2007.03.14 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Szép időben,szép helyen.Gyorsan megtaláltuk a kis ládikát.

Zergi 2007.02.28 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.75
Nagyon szellemes a rejtés és persze tetszett a már többször felkeresett templom is. Elindulva a parkolóból lekapcsolt a yard, de minden renben volt!

HáturúEz már kapu!
ElőrűBelürű
OltárrúKápolna kontúr
Béllet 
Latsko&Lejla 2007.02.26 19:54 - Megtaláltam
A jelszó a padon jó ötlet, de a láda helyén csak egy cetlit találtunk... és a GPS a templom miatt sajnos nehezen navigált.

titty 2007.02.25 15:51 - Megtaláltam
NAgyon jó volt és jellegzetes helyével meg lehetett találni. Mivel kiskorú (8 éves) lányommal "vadászunk" a sikerélmény miatt neki nagyon fontos, hogy megtaláljuk. A pad hátulján már nincs semmiféle felírat. Lekopott vagy "ellopták". Jó túra volt csak hideg volt.

recefice 2007.02.18 12:03 - Megtaláltam
Szép hely. Ötletes ládikó [wapon beküldött szöveg]

kalmanlaci 2007.02.17 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Szép rejtés, szép hely! Köszi

k97j02 2007.02.11 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
Gyönyörű idő, kellemes hely, jó rejtés.

ésKata 2007.02.02 21:44 - Megtaláltam
Megleltem! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Joker Karakter 2007.01.13 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Bicajos vadászat, egyedül.
Kihagyhatatlan hely, ötletes "láda" és rejtés!
Hátulról mentem, de elöl se volt senki, egy potenciális látogató tőlem próbált útbaigazítást kérni.
Nagyon nyugis a környék, kiváló meditációs hely. Ezek a régiek tudták, hova kell a templomokat építeni.

Macisajt 2007.01.13 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Jó volt a kis túra. A láda nagyon jól meg volt csinálva.

james 2006.12.28 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.63
Szép környezet, jó rejtés.

Judit és James

Lassu 2006.12.24 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Karácsonyi elterelő hadművelet gyerekeknek.

nzoli73 2006.11.26 19:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.60
A leirás alapján GPS nélkül is ajánlom mindenkinek. A templom lenyűgöző érdemes ellátogatni ide.
NZoli, Brigi, Lehel

zsroj 2006.11.10 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.48
Útban hazafelé, sötétedés után érkeztünk a templomhoz. Kivilágítva is szép!!

danpan 2006.11.04 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Régen nem ládáztam már, most végre nosztalgiáztam egy kicsit...

LótiFuti 2006.11.03 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
Microcahce (film).
Nem fér rá sok szöveg.
A jáki templomhoz nem is kell.
:-)

gyulaci 2006.10.28 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
A biztonsági őr nagyon elküldött bennünket az "egyház magántulajdonáról". Szeresd felebarátodat? De csak akkor, ha fizet? Még ha csak a templomi kertbe akar is bemenni? Úgy lopóztunk be a tanácsolt lépcsős hátsó feljáraton.................

Tototo 2006.10.23 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.70
Nagyon szép templom. A logbook nagyon ötletes :).

bubo35 2006.10.22 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.28
Megtaláltuk!
Biciklivel érkeztünk, sajnos ellopták a lámpákat róla míg nézelődtünk, de a gyönyörű a templom kárpótolt minket.
Betti & Bubó

Pifu 2006.10.22 15:02 - Megtaláltam
Szép közepkori emlék. [wapon beküldött szöveg]

 
Zsoland 2006.10.22 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Csodálatos hely.

barsi 2006.10.21 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
ok

Végek 2006.10.18 17:55 - Megtaláltam
szép [wapon beküldött szöveg]

salty 2006.10.14 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
A templom szép és a park is rendezett. Könnyű volt megtalálni, mert a neten pontosan le volt írva. Az idő is kellemes volt.

A&A 2006.10.14 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Már régóta szerettem volna mégnézni a jáki templomot. Szuper hely, a rejtés meg még annál is jobb. Nekem nagyon bejött, különösen az pad hátán látható "óvintézkedés".

molb 2006.10.14 08:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 2 átlag: 3.33 súly: 1.60
megvan 5.

PPLLJ 2006.10.03 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.00
A leírás egyértelmű, GPS sem kell. Sajnos a filmre 9. hónapot írtam azt hiszem.

Kokó 2006.09.19 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Hirtelen lett egy kis időm, és ha már a környéken volt dolgom levadásztam.
A templomnál utoljára a múltszázadban jártam. Jó volt ismét látni.
Ezúttal váratlanul felmerülő, "technikai" problémám miatt nem mentem be. Majd legközelebb.
Köszi a lehetőséget!
(A logbookban sikeresen elírtam a dátumot egy egész nappal.)

 
Togo 2006.09.17 17:02 - Egyéb
Mert 10 kép nem elég

Togo 2006.09.17 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Körmend felé menet feltünt, hogy Ják balra. Nosza, nem is kellett több, hogy utbaejtsük. Valamilyen megfontolásból most becsületkasszás volt a belépés. A templom és környezete gyönyörü. Mig körbejártam, rá kellett jönnöm, hogy én már jártam itt 23 éve egy osztálykirándulás alkalmából.
A láda hamar meglett, tetszett a megoldása.

Sipi és Andy 2006.09.16 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Ez az 50-dik ládánk. A micro nagyon ötletes, nagyon jó a logbook.
A templomot már máskor láttuk, most csak a ládáért mentünk.

GyZsTeam 2006.09.16 11:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Hamar megtaláltuk, ezt a hányatott sorsú ládát. Kissé frekventáltnak tűnik a helye.
Ez a templom most is mint mindig, nagyon magával ragad.
Szeretem a nagyon régi építményeket.

 
G&C 2006.09.02 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.28
Mar jartam erre. Teny, hogy a hely megerdemli a geoladat. A fem filmes dobozt mi is utolag talaltuk meg a rejtekben. Pot jelszot nem talaltunk, de az egyik papiron meg volt jelszo....

tádé 2006.09.02 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.58
Jákra időről-időre elmegyek megcsodálni a templomot. Becsülésre méltó, hogy az utóbbi századokban annyi gondot fordítottak a helyreállítására, megóvására.
A ládát megtaláltam, de a jelszó dolgában valószínűleg figyelmetlen voltam. Az új loglap-ra logolás közben az volt a benyomásom, hogy az eredetivel együtt a jelszó is eltűnt, aztán igyekeznem kellett visszarejteni, amíg épp nem jött senki. A logról készült egy kép (itt látható). Kedves Rejtő, elfogadhatónak ítéled a találatot? Tádé

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2006.09.03 20:45] Köszönöm! Tádé

HGabcsi 2006.08.27 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
A karnevál után hazafelé menet tettünk egy kis kitérőt Jákra. Könnyen meglett. A templomban sokat időztünk. A parkban sétálgatva, azért lehetett volna máshova is rejteni. A mikrocache üres volt, s mivel nem tervezett volt az idejövetelünk, szerencsepénzen kívül nem tudtunk mást mi se beletenni.

KZoolee 2006.08.27 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
A karnevál után hazafelé menet tettünk egy kis kitérőt Jákra. Könnyen meglett. A templomban sokat időztünk. A parkban sétálgatva, azért lehetett volna máshova is rejteni. A mikrocache üres volt, s mivel nem tervezett volt az idejövetelünk, szerencsepénzen kívül nem tudtunk mást mi se beletenni.

hinia lux 2006.08.26 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Nagyon gyönyörű. Rendszeresen tanítom, mint a román kori építészet kiemelkedő alkotását.

HarangtoronyBélletes kapuzat
FélkörívekAgnus Dei
Hampi 2006.08.26 10:00 - Megtaláltam
O.k. [wapon beküldött szöveg]

tudo 2006.08.25 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Szombathely és Balogunyom között 110 km kerékpározás 1300 m emelkedéssel és 7 ládával. Esőfront érkezett Nyugat felől, ami a meteorológia szerint délutánra Keletre húzódik, ezért a nyugati országrészt választottam, hogy a hosszú vonatozás utánra talán el is vonul az eső. Ez bejött, mert napközben már csak szemerkélt az eső, elkergette a szúnyogokat, bár itt-ott nagyon sáros volt az erdő. Megint a végsőkig hajtottam a bringát: az utolsó mai vonatot 9 perccel az indulás előtt csíptem el, az utolsó 25 km-en biztosan szakaszgyőzelmet értem volna el :-). Vasi emlékhelyekkel és nevezetes pontokkal ismerkedtem meg változatos terepen, változatos időjárási feltételek mellett.

Körmend 2 ládájának befejeztével a Balogunyomi utolsó vonatig 1.5 órám maradt. GCTJAK légvonalban 15 km-re volt. Körmend külvárosi részeit kerülgetve végre kijutottam a városból, és a kerékpárral javasolt úton Nagykölked felől érkeztem a nevezetes műemléket hordozó faluba.Útközben a GPS térképét és a km-óra adatait vizslatva 54/13-on jöttem, vszleg szakaszgyőzelmet arattam volna az utolsó 16 km-en :-). A templomhoz az utca felőli lépcsőn sétáltam fel. A mikroláda simán, a padon a biztonsági felirat nehezebben lett meg. Ugyanígy oldottuk meg a budapesti városligetben, GCHIDE-nél a biztonsági jelszót. A faluban a Kék sáv vezet a templomhoz.

Körbejártam kívülről-belülről a csodálatos műemlékegyüttest, aztán nyomtam tovább a közeli vasútállomás, Balogunyom felé.

A mai vasi kerékpáros ládázás emlékezetesen szép helyeket mutatott be. Valamennyi láda elérhető kerékpárral, az esővel együtt megérte a mai nap a fáradalmakat.

Érkezés a templomhozTalálat
A főhajó a szentély felőlMellékoltár
MellékoltárFalak
FőbejáratKápolna
A káplna belsejeBúcsú a templomtól
huntah 2006.08.24 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
A mikro egy log-lappal bővült, ez most néhány megtalálást elbír.
Érkezésünkkor épp egy erdélyi gyermekkórus jött a templomba, így énekszó mellett az orgonát is hallhattuk.
Jó a kávé a büfében.

ChrisCarlos 2006.08.23 14:27 - Megtaláltam
342. A mikro megvan, de üres! [wapon beküldött szöveg]

hajo2 2006.08.13 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtalálás Hajo(Apa) és Éva(Anya) társaságában.

Hajo 2006.08.13 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Sokadszorra is lenyűgöző a templom. Ötletes a rejtés! Köszi Hajo [wapon beküldött szöveg]

A távolból is látszikÉva és Kristóf a templomkert bejáratnál
A 12 apostol (2 leszorult a timpanonról))A csapat
Kristóf a ládávalPadon
Gyönyörű háromhajós Román stílusú templom
Kápolna
Bolha de Csongrád 2006.08.07 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Ultimate Esőkessing! Majd még részletek is jönnek!

labdarózsa 2006.08.06 19:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Utolsó megállóhelyünk volt hazafelé. Már régóta szerettem volna megnézni a templomot. Kellemeset a hasznossal, az élmény nem maradt el. A film ismét fényt kapott. Köszönjük a rejtést.
Üdv
labdarózsák

Teddy 2006.07.31 18:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
A "művészbejárót" a falubeliek használják a templomba menetelhez.
Amikor ott jártunk, sok volt a látogató, de érdekes módon egy kivétellel csak kívülről fényképezgették a templomot.

Notar 2006.07.31 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Megtaláltuk.

Zsolti 2006.07.26 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Tíz napos Velemi nyaralásunk negyedik ládája. Még soha nem jártunk itt. A templom után megnéztük a múzeumot is. A rejtés ötletes.

bauero 2006.07.20 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Nagy melegben, kerékpártúra keretében leltünk a ládára. A templom hátsó szerpentinjén való megközelítés ingyenes.

 
adrivik 2006.07.18 19:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.82
A strandolás után még eljöttünk megnézni ezt a templomot. Nagyon szép és rendben tartott a környezete is. Ötletes a tekercs, könnyen meglett.

ADRIVIK

okoos 2006.07.07 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kora reggel a legszebb Ják, sehol egy túrista vagy kesses..
Nyáron pénzbe kerül a láda megtalálása, 130 Ft. a belépő akkor is, ha nem lépsz be a templomba - de lépj be, megéri!

bfabry 2006.07.03 12:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.11
osztállyal

squiddy 2006.07.01 19:56 - Megtaláltam
Ugy tunik,nem csak egy kesser van a nasznepben:) [wapon beküldött szöveg]

Szollo 2006.07.01 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Vadas haverom nemrég mondta ki bent a bolondito igent. [wapon beküldött szöveg]
Cacher tali a lagzin... :-)
Hajnali 5-ig tartott, és az izomlázam emlékeztett rá, hogy mulattunk rendesen.

 
guess.who 2006.06.28 10:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.62
II. Dunántúli mászóka 52.

Kellemes kis templom, csak fura, hogy a belépőjegyet az élből kocsmának nézett ajándékboltban kell megvenni. :) Előtte többen is üldögéltek, láthatóan nagyon ráértek, majd jöttünkre a boltos felállt, és kiszolgált jeggyel. :) No meg egy okosító füzettel, aminek az árát persze csak a végén mondta meg...
A templom szép, feltűnően jó állapotban van - egyetlen dolog azonban feltűnt: a jobb oldali tornyon jókora repedés fut végig...
A filmesdobozt könnyen megtaláltuk (jó a leírás, és a kép is egyértelműsít), tetszett a hozzáragasztott filc is, meg a "logbook" is. :D Szerencsére senki nem járt a közelben, így nyugodtan logolhattunk. Ekkor vettük csak észre, hogy a liget mögött van egy lépcső, azaz afféle "művészbejáró" azoknak, akik nem akarnak fizetni, esetleg csak a ládáért jöttek...

lagaf 2006.06.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Átutazóban álltunk meg nejemmel e - részemről nagyon régen látott - műemlék együttesnél. Noha meglepően sok egyéni és csoportos turista érkezett, szerencsénk volt, mert amikorra a láda közelébe értünk, éppen senki sem tartózkodott azon a traktuson. Így aztán könnyen logolhattunk a 109. sorszámmal. sőt arra is maradt bőven időnk, hogy visszatekerjem a filmet segédeszköz nélkül (miután a szétnyitás megkísérlésével majdnem leszakítottam a körmömet:-). A látogatás után egy jókora, megérdemelt fagylaltkehely a kánikulában...

Szent György templomKlasszikus román stílus
A fagyizó felől... 
waneqr 2006.06.24 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Tollat cseréltünk.

 
márka 2006.06.18 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Vasárnapi ládázásunk legkellemesebb állomása. Ennek több oka is van: gyönyörű a templom, kellemes zeneszó szűrődött ki bentről, nem volt már olyan tikkasztó meleg, nincsenek szúnyogok és nagyon finom fagyit ettünk a templommal szemben.

Lzolcsi 2006.06.15 10:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.57
Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra első rész, Hrvatskaval, 6/6
a kéktúránk ezen szakaszának befejező ládája. Sajnos az ideút nagyon unalmas volt, kilométereken keresztül csak aszfalt és rekkenő hőség. Ki is fulladtunk rendesen. A templom viszont gyönyörű volt. Az elöttünk levő megtalálók beraktak még egy lufit, úgyhogy így szinte alig tudtuk kiszedni a filmet a dobozból. A filc sajna kifogyott, de szerencsére ép volt nálunk. Utána még visszamentünk a templom elé fényképezkedni, ahova épp ekkor ért egy turistacsoport. Legalább még egy ürügy a pihenésre :D
Miután végeztünk, a lenti bolt mellett tartottuk az ebédszünetünket.

Hrvatska 2006.06.15 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra 1. rész, Lzolcsival, 8/8

Egy reggeli hosszú menetelés után itt pihentünk meg a templom elött. (mellett) A láda egyszerűen meglett, de egy beletömködött lufi miatt alig tudtuk kivenni és a toll sem fogott. :( Itt kaptunk pecsétet a Kéktúrás igazolófüzetünkbe. :) Amúgy a templom nagyon tetszett egy rövid kis bemutatást is hallhattunk egy iskoláscsoport vezetőjétől.

b-gy 2006.06.05 16:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Gyönyörű a templom.

Misu 2006.06.04 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.28
Tetszik a templom egyszerűsége. A rejtek és a láda nagyon ötletes. :-)

anikolaci 2006.06.03 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Itt végre nem esett az eső, és a láda megtalálásához sem kellett se úszni, se sárban dagonyázni :-) Szép helyen van, és ötletes a láda. Az alkoholos filc kifogyóban, sajna nem volt nálunk másik :-(

porgesz 2006.06.03 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.08
Győnyőrű ez a templom. Most csak a jelszóért ugrottunk be, sajnos még toll se volt nálunk.

Nyuszifül_2342 2006.05.29 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Tökivel szakadó esőben bejártuk a környéket. Tetszett a rejtés és persze a templom is. Kissé fura, hogy hátulról simán be lehet menni a kertbe ingyen - és nyilván a templomba is, viszont ha a főkapun megyünk be ott belépőt kell fizetni.

som bal 2006.05.22 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Kellemes idő. Remek rejtés.

Jmacik 2006.05.09 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.46
meglett.

Tutuk 2006.05.07 13:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megvan az első ládánk, ráadásul ezen a tekercsen mi voltunk a 100-ak :)))

Kisscs 2006.05.05 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Szombathelyre tartva álltunk meg itt. A templomba sikerült ingyen bejutnunk, hozzácsapódva egy francia csoporthoz. Bár csak utólag vettük észre, hogy van pénztár is.:) A filmesdoboz meglett, de a sok lézengő emberkére ügyelnünk kellett, meg ne lássanak. Ja, és 1 híján 100.-ok voltunk.
Üdv,
Kisscs & Zsó

S. Artúr 2006.05.04 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Ez a hely magáért beszél. Ötletes rejtés.

esztelneki 2006.04.30 06:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Hétvége Bozsokon. CSMA (CSalád Még Alszik) találat. Gyönyörű és misztikus volt a templomban magányosan átérezve és végiggondolva az elmúlt századok történéseit. (Az eső persze kitartóan zuhogott - mint az egész hosszúhétvégén) .

bumba 2006.04.22 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Dél-dunántúli kék második napja (Szombathely-Egyházasrádóc). Mi is utólag tértünk be a pénztárba. :-) Épp aznap ültettek egy fát a templom mögé. Nagyon jó időnk volt, és a láda is aranyos.

IldikóLacus
bent 
horlac 2006.04.16 19:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Mai utolsó 7. ládánk. Nagyon tetszett. A mikrokess-technika nagyon szellemes.

Fgg 2006.04.16 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.12
[wapon beküldött szöveg]

Bianka 2006.04.16 11:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.12
ok

keva 2006.04.16 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Szuper a hely, már nagyon régen voltam itt, még iskolai kirándulás keretében.keva

osz 2006.04.13 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
A templom gyönyörű, a rejtés pedig ügyes, ötletes. Hogy bírja ki a nagy viharokat?
Borka, Andris, Osz

thomyka 2006.04.07 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A 20. megtalált ládám. Szombathelyről Jákra vitt az út. Az idő szép, a templomot meg ajánlom mindenkinek, hogy bentről is nézze meg.

Juju 2006.03.31 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Kilencvenedik megtalálásom. Szombathelyről jöttünk át, másfél éve voltunk itt, de megérte megint eljönni. A rejtés szuper, a hely varázslatos.

Juju & Papika

Pupu 2006.03.28 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.06
Portyázás a nyugati gyepün, Mikulással. Indulás reggel 4-kor, hazaérkezés este 10 előtt, jókora darabot jártunk be az országból (740 km autózás, lármás és lassú Nissan Vanette furgonnal), sok szépet láttunk, néhány ládát találtunk (nekem 11 volt új, egynél elsők lettünk).
A környezet csak azért 4,5, mert nálam a természeti szépségek az elsők. A templomot régről ismertem már, csodás. A rejtés nagyon jó, úgyszintén a leírás is. Sokan tanulhatnának innen, akik műemléknél rejtenek.

Ferencz család 2006.03.26 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
A Király család fiaival töltöttünk el egy csodálatos tavaszi délutánt, mely ennél a ládánál indult.

 
juhturo 2006.03.17 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Hát ez a templom gyönyorű, bár a néni kicsit morcos volt, amikor be akartunk dobni egy százast, hogy még égjen a világítás - nem túl jó az üzletpolitikájuk...

A log pedig nagyon ötletes - láttunk már ilyet, és akkor is tetszett.

Zsuzsi és Balázs
(+ VinceBori)

Erdélyi család 2006.03.12 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Márciusi hideg szélben csodáltuk meg Magyarország gyöngyszemét.
Belülről is megcsodáltuk a templomot ahol éppen körmenet volt.

GCsoka 2006.03.10 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Nagyon szép hely, szívesen hoztuk ide a gyerekeket.
A láda nagy ötlet, nagyon tetszett. Köszönjük.

dc3 2006.03.09 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Becserkelve!

 
Saladin9 2006.03.09 16:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.97
Ok [wapon beküldött szöveg]

KJ & GM 2006.02.26 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! A környezet szép, de az idő most nagyon rossz volt.

M01_4630 
Vucsi 2006.02.11 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Mai túránk harmadik állomása. A rejtekhely nagyon jó, remélem a láda husszú életű lesz.
Vera, Vucsi

csigusz 2006.01.29 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Már régóta készültünk Jákra. Nagyon tetszett.

sangliers 2006.01.28 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Nem a rejtő hibája lesz, ha a láda ismét eltűnik. Nagyon ötletes. A templom gyönyörű.

Bärlin 2006.01.27 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Nagyon szeretem ezt a templomot, most este kerestük fel. Nagyon jó a rejtés.

 
targonczas 2006.01.15 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
ok

Csotai csapat 2005.11.19 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.31
A megadott koordinátán csak a háromtörzsű fenyőt találtuk meg. Nagyon adta magát,hol lesz a láda. De nem találtunk semmit.
Majd vissza az autóhoz,logok wapon végigolvasva és ott kapott "új" koordinátákat is megnéztük. Turtuk egy órát a templom környékét.
A helyszinről és az ott jártunkról fotokat emailben küldtünk a rejtőnek. Kérjük,hogy az igyekezetünket egy ponttal jutalmazza .

[Jóváhagyta: RIPTOR, 2005.11.21 08:31]

kiralyek 2005.10.22 18:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Esti díszkivilágításban, avarfüst fanyar illatával "körítve" a mai nap megkoronázása volt ez a láda! A rejtés nagyon ötletes, a kivitelezése is gondos. Köszönjük!

damageinc 2005.10.09 16:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Egy szombathelyi kirándulást követően gurultunk át Jákra a templom kedvéért, és mellékhatásként megkerestem a ládát is. A templom maga gyönyörű, bár katolikus templomhoz képest egy kicsit puritának tűnt...
Ami a keresést illeti, egy kicsit el voltam kenődve, mert pár órával korábban a szombathelyi kilátónál mondott csődöt a GPS navigáció, a készületlenségemnek köszönhetően. Itt viszont szerencsénk volt, mert a leírás alapján végülis GPS nélkül találtuk meg a ládát: a helyszínhez közelítve már pár méterről sikerült kiszúrni a rejtekhelyet, és így ládászás szempontjából is jól sikerült a nap :-)
A rejtés egyébként nagyon tetszett, ahogy a mikroláda is.

Balka 2005.09.25 17:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.49
A templomnál már jártunk, most az új láda miatt jöttünk (illetve útbaesett GCwend-től hazfelé). A netes log alapján azt hittük, hogy az új mikro első megtalálói leszünk, de megelőztek egy nappal. Nagyon tetszett mind a rejtés, mind a logbook!

zsupi 2005.09.25 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Nagyon tetszett a rejtés, klassz ötlet a filmes logbook.
Hibáztunk is sajnos, mert 24.-én irtam a logba, pedig 25.-én voltunk ott, vasárnap. Most a log bevitelénél vettem észre, hogy elírtuk a dátumot.
Ha valaki arra jár, átjavíthatná.
Képek, leírások az oldalunkon

Tetszett a kálváriaBelestünk a résen
zsalaber 2005.07.26 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Ritkán jutunk el erre a környékre, de ha megtehetjük akkor örömmel jövünk és keressük fel ezt a helyet. Most is részletesen megnéztünk mindent és csak a végén kerestük meg a láda egykori rejtekét.
Köszönjük!
Ricsi+ Anna

[Jóváhagyta: Tomi, 2005.08.26 20:43]