geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
2822. Székelykapuk a Vértónál (GCver)
Székelykapu
Székelykapu
Domboldal
Domboldal
Magyar Életfa a dombtetőn
Magyar Életfa a dombtetőn
Székely Himnusz emlékmű
Székely Himnusz emlékmű
Turul emlékmű
Turul emlékmű
A fény oltára
A fény oltára
kapuk
kapuk
s leszünk
s leszünk
motívumok
motívumok
Székelyudvarhely
Székelyudvarhely
Az első mondat :(
Az első mondat :(
A domb születésének története (Délmagyarország, 2013.jan.30.
A domb születésének története (Délmagyarország, 2013.jan.30.

Szélesség N 46° 16,428'
Hosszúság E 20° 8,715'
Magasság: 92 m
Megye/ország: Csongrád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2010.08.30 16:30
Megjelenés időpontja: 2010.08.30 16:40
Utolsó lényeges változás: 2014.09.28 07:49
Utolsó változás: 2019.07.04 22:51
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: zs&t
Felhasználó: Várhelyi
Nehézség / Terep: 3.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 150 m
Megtalálások száma: 733 + 3 sikertelen + 11 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.5 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


A legújabb láda is egy mikroláda lett. Ez már az 6. variáció. Segítség: mágneses, kb. 40 cm-re a földtől, lámpaoszlop közelében.
Kérlek úgy tedd vissza, hogy még ki lehessen venni utánad, de ne lógjon ki.

Itt érdemes megállni:
 N 46° 16,496' E 20° 8,655' 87 m [GCver+parkoló]

A domb keletkezése az utolsó képen van leírva.
Itt az első rejtő leírása olvasható:

A láda keletkezésének apropója:

A kapuk felállítást a Magyarok Világszövetségének elnöke kezdeményezte a Szegeden működő Független Városvédő Szövetség - Magyar Egyesület kérése alapján. A domboldalon elhelyezett 8 db székelykapu elkészítését székely vállalkozók adományai biztosították, melyeket 2010. augusztus 14-én délután avattak fel a Vértói záportározó dombjánál az I. Székely - Magyar Világtalálkozó alkalmából. A domb tetején, a 2009-ben állított Székely Himnusz emlékműve (előtérben a Boldogasszonnyal) mellett áll az egy évvel korábban állított Magyar Életfa is. A fából faragott szoborcsoportban egész alakos szobra van az 1921-ben született Székely Himnusz szerzőinek, Csanády György költőnek és Mihalik Kálmán zeneszerzőnek. E szoborcsoport mellett kapott helyet a Felvidékről érkezett közel 3 m magas Turul emlékmű is.

A Székelykapukról:

A székelykapuk fából készített, gazdag faragású (és festésű) műremekek.
Két részből áll, kis- és nagykapu. Ha az utcaajtót és a nagy kaput közös szemöldökgerenda fogja össze és az a szénásszekerekhez mért magasságúvá emelkedik és közös tetővel látják el; ezt nevezzük nagykapunak, más szóval székelykapunak, pontosabban fedeles nagykapunak. A kiskapu általában ugyanolyan magasságúra emelik, így annak mérete nem változik, teteje viszont jó alkalmat nyújt a díszítésre.
Először a székelykapu alapját, a három függőleges, téglalap alapú oszlopot, a "zábét" készítették el. Ebből az alaposzlopból három van, magasságuk a földtől négy-öt méter (a székely kapukat úgy tervezik, hogy a nagykapu alatt egy szénával jól megrakott szekér is könnyedén átmehessen). A föld alatti rész ezen felül még egy métert jelent, e rész vastagságát eredeti méretükben hagyják meg, ez a csutakfa. A zábék minden esetben fölfelé enyhén vékonyulnak. Vastagságuk egyezik a fölső zárógerenda, a "kontyfa" vastagságával. Tehát miután elkészül a székely kapu alapja, a három zábé (mely meghatározta a kis és a nagykapu helyét, méretét) és a kontyfa, következik a kötések elhelyezése.
Az elkészítést és a díszítést a székely kapu felállítása követi. Ezt a nehéz feladatot tíz-tizenkét ember vezényszóra, három mozdulattal teljesíti: beállítja a zábékat az előre megásott gödrökbe. A rögzítés a következőképpen történik: a gödörbe köveket és földet szórják, ezáltal kitöltötik a csutakfa és a gödör fala közti ürességet. Természetesen ezt a "tölteléket" keményre döngölik. A már álló kapuhoz állványt helyeztek, következik a tetőzet. A kontyfán nyugszik a galambdúc, illetve más néven a "galambbúg", illetve a felül csúcsban záródó tető. Kettős szerepet tölt be: egyrészt védi a kaput a csapadéktól (kiképzése ezért háztető formájú), másrészt pedig galamboknak otthont adó díszítőelem. Azok a kutatók, akik a székely kapukat a várkastélyokból eredeztetik, az erkélyek, filagóriák, tekintők, illetve egyéb figyelőhelyek maradványának, elvonatkoztatásának tekintik a galambdúcokat.
Nehezen találhatunk két egyforma székely kaput, egyéniségüket a díszítésük adja meg.

Faragása

A faragás minden arra alkalmas felületen (kontyfa, kötés) megjelenik, de kibontakozni mégis a kiskapu feletti négyszög alakú táblán, a "koronán" tud. Fellelhető díszek az égitestek, a madarak, a kelyhek, a növényi motívumok. Az oszlopokon jellemző a rózsa illetve a levélfüzér végigfuttatása. Ezek ismétlődése ritmikus, szívalakra emlékeztető, a köztük kimaradó helyet kacsokkal töltik ki, melyek végén gomb, tulipán, rózsa vagy csillag található. Az oszlopok fölső végződésén, egy pálmalevélen elhelyezkedő különálló virágzat található. A keret díszítése egymásra helyezett formákkal: virággal, csillaggal, rózsával, herelevéllel, tulipánszárral, tulipánnal, boldogasszony-levéllel, forgóvirággal, palmettával, koronával, gyertyával, kereszttel, kehellyel vagy madárral történt. A kapuk teste minden esetben dísztelen marad.A gerenda közti teret vonala keretbe foglalt dísz tölti ki. A keret közepét egymás fölé helyezett virág, csillag, rózsa vagy pontokból álló dísz (néha korona, kereszt, gyertya, kehely vagy madár) foglalja el. A kiskapu és a nagykapu testét nem díszítik. A hónaljkötéseken is találunk növényi díszeket, de elmaradhatatlan itt a keleti oldalon a nap, a nyugati szélen pedig a hold és a csillagok. Ide kerülnek a feliratok.

Gyakran használt feliratok

A béjövőnek szállás, a kimenőnek békesség.
Áldás a bémenőnek, üdv a kijövőknek.
Béke a bejövőre, áldás a kimenőre!
Békesség a bemenőknek, egészség a kimenőknek.
Ha e zajló nagyvilágban baj és bánat kerget, jó szándékú szívvel mihozzánk betérhetsz.
Ha jó szándék hoz, e kapun bejöhetsz, különben az úton fel s alá elmehetsz.
Házad lehet bárhol, de hazád csak itt.
Isten hozott. Ha mész, Isten legyen veled.
Isten segedelmével állíttatta Beke Gyula és neje az Úr 1865. esztendejében!
Jó szívű barát, béjöhetsz.
Őseidnek szent hitéhez, nemzetednek gyökeréhez - testvér - ne légy hűtlen soha.
Szíves vendéglátó e kapu gazdája, de a gonosz embert furkósbottal várja. - Szíves vendéglátó e kapu gazdája, de a gonoszt, álnokot végképpen kizárja.
Szíves vendéglátó e kapu gazdája, ki a fáradt utast tárt karokkal várja.
Térj be hozzánk vándor, ha erre visz az utad, ha jó a szándékod, itt szeretet fogad.
Vándor! Ez a kapu nem akar kizárni, csak azt mutatja meg, merre kell bejárni.
Vándor, ha elfáradsz az élet útján, bizalommal térj be e kapu alatt, ha jó a szándékod, itt szeretet fogad.

Festése

A székelykapukat régebben csak faragták, de a 18. század óta a díszeket gyakran festik is; a felkúszó indák színe sötétvörös, az indán ülő hármas levelek kékek, néha zöldek fehér pettyekkel tarkítottak; a rozmaringok mindig zöldek. A színezéshez csak piros, fehér, zöld és kék színeket használnak.

A Székely Himnuszról:

A Székely himnusz 1921-ben született, szövegét Csanády György, zenéjét Mihalik Kálmán szerezte. A szerzők szándéka nem az volt, hogy valódi himnuszt alkossanak a székely népnek, és művük később sem vált hivatalos himnusszá. Az évtizedeken keresztül tiltott dal azonban hatalmas népszerűségre tett szert Erdélyben és Magyarországon. A tömegrendezvényeken gyakran éneklik együtt a magyar Himnusszal és a Szózattal.

Ki tudja merre, merre visz a végzet
Göröngyös úton, sötét éjjelen.
Vezesd még egyszer győzelemre néped,
Csaba királyfi csillagösvényen.
Maroknyi székely porlik, mint a szikla
Népek harcának zajló tengerén.
Fejünk az ár, jaj, százszor elborítja,
Ne hagyd elveszni Erdélyt, Istenünk!

A Magyar Életfáról:

Minden növényi ábrázolás közül az életfa a legösszetettebb és legegyetemesebb jelentésű. Utal életre és halálra, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra. A mélylélektan a gyökér, törzs, korona hármasát a ösztön-én, én, felettes-én kifejeződéseként értelmezi. A világfa a magyar népmesék világképében az ÚT, amelyen a mesehős az égbe vagy az alvilágba jut. A fa ágai között jár a nap és a Hold, ez a nagy tölgyként emlegetett fa a Boldogasszonynak fája. Az ősi kultúrákban a magasra növő fa jelképezte a föld ég felé törő életerőit, a földi élet Isten közelségébe törekvő vágyait és hajtásait. Mélyre nyúló gyökereivel viszont a földalatti világgal való kapcsolatokat idézte fel. A fa törzsével, ágaival, gyökereivel az égi, a földi, a föld-alatti világgal való kapcsolatkialakítás lehetőségének jelképes értékévé vált. A fa világszinteket összekötő jelképes jelentésében a lovas kultúrák népei a világmindenség isteni rendezési elvét látták, amelyet világfának neveztek. A világfa a közép-ázsiai lovasnépek ősvallásának legalapvetőbb rendszerezési formája, ugyanúgy kifejezi az ősi hun, avar és magyar hit rendjét, mint jelképrendszerének szerkezeti felépítését. Igazi csoda, hogy a kereszténység felvétele után a magyar ősvallás legfontosabb vallási jelképe több mint 1000 éven át megmaradt a magyar nép em¬lékezetében.

A Turulról:

A turul a magyar eredetmondák mitologikus madara. A magyarok fejedelme még a levédiai tartózkodásuk idején azt álmodta, hogy hatalmas sasok támadták meg az állataikat és kezdték széttépni őket. Az emberek megkísérelték megtámadni a sasokat, de nem sikerült, mert mindig máshol támadtak. Ekkor megjelent egy gyors, bátor turul, és a magasból támadva megölte az egyik sast. Ezt látva a többi sas elmenekült. Ezért elhatározták a magyarok, hogy máshová mennek lakni. Elindultak Attila földjére, melyet örökül hagyott rájuk, de az utat nem ismerték. Ekkor ismét megjelent a turulmadár, s a fejedelem fölé szállva lekiáltott neki, hogy kövessék őt, míg el nem tűnik a szemük elől. Az álom után nem sokkal dögvész ütött ki az állatok között, s a mindenfelé fekvő tetemeken lakmározó keselyűk közül egy arra repülő turul a magasból lerúgta az egyiket. Ezek után felismerve az álmot e jelenetben, az összes magyar felkerekedett és követte a turult. Ahol a madár eltűnt a szemük elől, ott tábort ütöttek, majd ekkor ismét előtűnt a turul, és a magyarok újra követték minden népükkel együtt. Így jutottak el Pannóniába, Attila egykori földjére. Itt aztán a madár végleg eltűnt szemük elől, ezért itt maradtak. Ennek a mondának a valóságos alapja az, hogy a magyarok anélkül, hogy tudták volna, valóban addig a helyig vonultak Európában nyugat felé, ahol a kerecsensólyom - a turul - fészkel.

Kellemes sétát!

Új láda kihelyezése: 2013 .06. 21. és 09. 13.
Új láda ugyanazon a helyen. 2016. február 21.
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (383 db): környezet: 4.56 rejtés: 4.45 web: 4.59 átlag: 4.53

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 + hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 + szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


Kispocók 2019.11.17 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Simikirándul 2019.10.26 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Patent&Lord 2019.10.25 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Andrusa 2019.10.23 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Nagy meglepetésünkre az emlékmű alkotója lépett elénk keresgélés közben :-)

sergeant 2019.10.23 01:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

afriday 2019.10.20 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk segítőmmel. A dicsőség az övé, én csak kikapartam a gesztenyét! Már régóta kerestem, volt néhány sikertelen kísérletem. A nagy izgalomban elfelejtettem a jelszót, így ma újra el kellett látogatnom a ládához..

IMG_20191020_141833_3IMG_20191021_182045_6
Páratlanpáros 2019.10.16 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

smico50 2019.10.16 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Discover 2019.10.06 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.34
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC0086_DSC0087
_DSC0089_DSC0091
_DSC0092_DSC0093
_DSC0094_DSC0095
_DSC0096_DSC0097
_DSC0099_DSC0100
_DSC0101 
tixem 2019.09.29 11:31 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

pgyp 2019.09.14 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Megvagy! [g:hu 1.6.2y]
Szegediként ez lett az egyik utolsó megtalált és belogolt láda, pedig egy korábbi láda még a kezemben is volt, de logolni nem sikerült. Ma reggel sikeresen meglett, jó a rejtés!

dinkie 2019.09.11 13:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

WorldWonderer17 2019.08.31 10:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

ictanebu 2019.08.31 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

W05-44 2019.08.24 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Makói hétvége során, szegedi mozizás előtt legkedvesebb edzőbácsimmal.

szife 2019.08.24 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

TorMari 2019.08.22 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szegeden élek évek óta, de még sosem néztem meg a szekelykapukat. Köszönöm!

tfmb 2019.08.20 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Köszi a rejtést!

B.nono.1999 2019.08.18 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.6.4]

szoe 2019.08.18 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mizseicsaba 2019.08.18 08:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést !Meglelve!

Kyra 2019.08.10 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Gyönyörű hely, köszönjük :)

agedma04 2019.08.10 08:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5] Gyönyörűség, köszönöm, hogy láthattam!

Kiaribua 2019.07.30 13:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Ügyes.

vto 2019.07.29 22:33 - Megtaláltam
A ládát még korábban talátam, viszont csak most volt alkalmam bejelenteni.
Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.4]

FSanya 2019.07.21 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Zsozso94 2019.07.19 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) A láda nélkül valószínű nem jutottam volna el erre a szép helyre! :)

 
Albions 2019.07.10 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

monic1006 2019.07.05 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
A délvidéki Törökbecsére, a Bánáti Hazajáró túrára tartva útba ejtettük szsoutdorral Szegedet. Túl sokat nem akartunk időzni, így célzottan a geoládát támadtuk meg... gondoltuk mi... de a lakótelep közepén lévő kis tó és dombocska a székelykapukkal olyan ottmarasztalós volt, hogy ebédünket is annak tövében költöttük el, majd tovább indultunk, hogy még a GCHAMP és a GCMELY is beleférjen még a napba Magyarország legmélyebb pontjával együtt.
Köszönjük a rejtést! ;)

szsoutdoor 2019.07.05 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Úton a Bánáti Hazajáró Túrára megálltunk Szegeden egy kis pihenőre. Nagyon hangulatos a domb és a tavacska a lakótelepen, de a székelykapuk viszik a prímet. Köszönjük a rejtést!

Totht737 2019.06.25 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hegyo 2019.06.23 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 4/Rejtés4: / Web: 4 [g:hu 1.6.2y]

djreros 2019.06.05 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bogi és Bálint 2019.06.02 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bkitti95 2019.05.26 19:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :)

coteacote 2019.05.26 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gargapista 2019.05.21 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Köszi!

Senator62 2019.05.17 12:40 - Megtaláltam
O.K. Szép rejtés.

BaLiAnIz 2019.05.10 22:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Megtaláltuk, köszönjük. 🙂

ha8je 2019.05.07 21:49 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést.

bodopal 2019.05.07 07:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

attilav 2019.05.04 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

KK TEAM 2019.05.02 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Dudek 2019.04.23 21:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk: Carlos, Kobász, Dudek tetszet a játék!???????? [Geoládák v2.2.5]

Blasii 2019.04.20 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést, megtaláltam.

rozsahegyieva 2019.04.19 17:23 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

tajani63 2019.04.16 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Atom82 2019.04.15 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hey-ho 2019.04.14 06:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_0048 
Ditke86 2019.04.13 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Dotti&Pisti 2019.04.08 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Székelykapuk a Vertónál

Iván19 2019.04.07 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
köszönjük a rejtést. Nagyon szép környezet egy nagyváros szívében. Gyönyörűek a székely kapuk faragásai.

P4079476P4079478
P4079481P4079486
P4079487 
melinya 2019.04.05 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő munkáját :-) [g:hu 1.6.2y]

Prince_Andrew 2019.04.03 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Szép környezet, szép emlékmű, ötletes rejtés és nagyon jó webes leírás. Köszönöm!

54DFA442-CFA8-47EF-B20D-BE71AD5BAA10 
gab.szalontai 2019.03.17 12:25 - Megtaláltam
Nehezen, de megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Halász család 2019.03.17 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

balazsz@ 2019.03.16 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsutila 2019.03.15 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pitymi 2019.03.11 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejt?st. :) [g:hu 1.6.2]

Botond89 2019.03.10 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

mesger 2019.03.03 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fekete párduc 2019.03.03 11:45 - Megtaláltam
Koszi

robinbird 2019.03.03 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

geoládászok 2019.02.25 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Az ötszázadik.

tamas.vaczi 2019.02.16 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Rob69 2019.02.14 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Köszönjük!

Cole91 2019.02.03 11:39 - Megtaláltam
Ádi és Enci megtalálta, Kecskemétről! :) [g:hu 1.6.1x]

enciiii 2019.02.03 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ádi és Enci Kecskemétről :) [Geoládák v2.2.5]

Olahgabi 2019.01.26 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

veektor253 2019.01.26 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

EdeZ 2018.12.08 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

daecan 2018.11.24 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Azért jól körbe kellett nézni :)
A Szilágyi-Nagy család [Geoládák v2.2.5]

RV 2018.11.22 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

btomili 2018.11.14 15:51 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.0]

gerico69 2018.11.02 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

eltájoló 2018.10.31 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Tetszett a tó, és a rejtés is. Köszönöm.

acsi53 2018.10.31 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Köszönjük a rejtést!

fazekaszs77 2018.10.30 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bigmick 2018.10.21 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.6.0h]

GCver_20181021102304.jpg 
77szabogabi 2018.10.07 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mtibi8563 2018.09.30 13:30 - Megtaláltam
Szeptember végi, vasárnap délutáni séta a Vértónál. Trükkös volt, beletelt egy kis időbe, mire a muglik mellett megtaláltuk. Köszi a rejtést!

begree 2018.09.22 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

pocok5 2018.09.10 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.58
Köszönöm!

GeoCicák 2018.09.08 16:00 - Megtaláltam
Megleltük. Köszönjük! Trükkös rejtés :)

Fixis 2018.08.26 14:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Szép hely. A helyiek ott bandáznak, ezért megnehezítik a keresést.

KP1965 2018.08.21 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. :) [g:hu 1.5.4]

Pipers 2018.08.20 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ifkovics_család 2018.08.19 17:59 - Megtaláltam
Ügyes rejtés, köszönjük!

R-Gyu 2018.08.12 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

pastorerno 2018.08.07 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Aranyos ötlet a rejtés helye. [Geoládák v2.2.4]

Zsizsi60 2018.08.07 09:41 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

ha8llh 2018.08.04 17:23 - Megtaláltam
Megtalaltuk 3-an.

YO5OAI 2018.08.04 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodálatosan szép látnivalók!

YO5NDA 2018.08.04 17:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk!

anettx 2018.08.04 12:11 - Megtaláltam
TFTC!
Szegedi #hellogeocaching.
Nagyon érdekes és különleges, ahogy a panelházak közé egy ilyen szép helyet kialakítottak.

gcver-DSC05958 
ha2 2018.08.04 12:10 - Megtaláltam
Egy újabb,könnyű városi találat a nagy hőségben.

Senkise 2018.08.03 20:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Toth417 2018.08.02 19:00 - Megtaláltam
Tram-in találat, a vasútállomástól utaztam végig a 2-es villamoson, majd a végállomásnál leszállva indultam neki a dombnak. Nagy volt a forgalom, de a ládát észrevétlenül elő tudtam húzni, majd visszatenni. Köszönöm a rejtést!

Panka kirándul 2018.07.29 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vgaabor 2018.07.29 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

kectam 2018.07.28 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
LionDaddyékkel közös ládavadászat, Szeged, Békéscsaba, Kecskemét vonalat éríntve. Kellemesnek mondható időben, de néha égi áldást is kaptunk, két ládát esőben kerestünk.
Mindent egybevetve remek cavargás volt egy szuper fagyizással egybekötve. Szelykefürdőn láttunk utoljára ilyen székelykapusort. Akkor is nagyon tetszett, most is megcsodáltuk. A dombon lévő kis szoborpark nagyon impozáns, a tó környéke szépen rendezett. A láda is hamar meglett, Zoli vagy 5 percig tkergette a logbookot..:)

20180728_09564020180728_095708
20180728_09575020180728_095810
20180728_09594220180728_100131
20180728_100447 
esztelneki 2018.07.27 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

emiGrant 2018.07.25 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Csodás székelykapu sorozat, amilyet én még sehol másutt nem láttam. Élvezetes kis séta a domb tetejére és nagyszerű fotózási lehetőségek. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
Palko2191 2018.07.24 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ásványvadász 2018.07.24 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
Szép és különleges hely. A rejtés is szuper.

petispaespea 2018.07.23 22:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! Tényleg pici és nem vittünk tollat, így bele nem írtunk. :) [Geoládák v2.2.4]

Taki peti 2018.07.23 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szollosi73 2018.07.11 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Megvan!
Nagyon tetszett a hely, ügyes rejtés, de nem fogott ki rajtam.
Köszönet.

fz12sg66 2018.07.07 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Aniko1980 2018.07.02 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

GAMANO 2018.06.30 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

taanlika 2018.06.30 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

AlmásiEdina 2018.06.26 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Jó kis móka volt :) [g:hu 1.5.4]

Sinsike 2018.06.25 20:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést egy élmény volt!! [Geoládák v2.2.4]

xbundi94x 2018.06.25 20:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ramesz10 2018.06.25 20:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Denike 2018.06.23 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BPeterDV 2018.06.11 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mizo6869 2018.06.06 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Zoli. [Geoládák v2.2.4]

Sir Pajszer 2018.06.05 13:04 - Megtaláltam
Köszi!

20180605_150041[1] 
zsolty23 2018.06.04 19:04 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

tojas007 2018.05.24 00:00 - Megtaláltam
Kellemes kis séta a gyermekekkel, igazából GPS nélkül, a térkép alapján azonnal megtaláltuk.
Köszönjük az elrejtőknek!

Bernáth 2018.05.21 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.02
Szemerkélő esőben, néztük meg a kapukat, szobrokat és találtuk meg a ládát. Ez volt szegedi hétvégénk utolsó találata. Köszönjük.

stikli08 2018.05.19 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy megmutattad! [g:hu 1.5.4]

JudyPotter 2018.05.10 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Köszi!

Lallerkalóz 2018.04.30 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

prisoft 2018.04.30 18:34 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

petili 2018.04.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Szépen kivitelezett és karbantartott hely.
Köszönjük a rejtést!

Poliák család 2018.04.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Nehezen, de megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

20180429_10380720180429_104001
foxfoxfox 2018.04.09 16:31 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Füge nem jöhetett. :/

KTamas51 2018.04.01 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

MimiTiti 2018.03.30 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2018.03.30 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Trom 2018.03.30 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2018.03.30 18:51 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bagoly és Talicska 2018.03.28 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

pityulino 2018.03.27 16:06 - Megtaláltam
Levadászva Ciccel! [Geoládák v2.2.3]

cic 2018.03.27 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
A "Planetary Pursuit" kihívás keretében találtuk meg ezt a kincset, mikor is a szegedi pihenésünk alatt kerestük a környék ládáit. Jó kis találat volt ez egy bánatos, esős, tavaszi napon. Köszönjük a rejtést!

IMG_9120
golyakr 2018.03.25 12:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Megmásztam, közvetlenül az árvízi séta első pontja után. A kapukon lévő összes feliratot elolvastam és hál Istennek senki nem zavarta a ládázás élményét. A rejtekhelyet jól sejtettem, a harmadik lehetőség kipróbálása után sikerrel jártam; köszönöm :)
Talán így a végére megoszthatom, hogy a Vértó kapcsán én mire asszociáltam:
"Vértó torka mélyén, Csontfa gyökerének
Átkozott tövében, a Kulcs lenn hever."
Jeffrey Stone

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

MoMaszter 2018.03.24 14:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Ismerve a város alapvető politikai preferenciáit furcsa volt itt szembesülni ezzel az együttessel, de mi örültünk neki! tetszett a rejtés is! Köszi, hogy megmutattad a helyet!

EdKa 2018.03.22 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Szép hely, ügyes rejtés. Nagyon sáros volt a domboldal.

P3220131 
lakkanto 2018.03.21 18:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Szegedi zárásként még befért világosban a mikroláda, köszi a rejtést.

Zéboy 2018.03.17 11:33 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2018.03.17 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

*Moka* 2018.02.25 14:45 - Megtaláltam
+

*Vica* 2018.02.25 14:45 - Megtaláltam
Köszi, jó rejtés.

-1-2
-3-4
-5-6
-7 
kun.istvan82 2018.02.24 10:34 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. gc kupa [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BT_pro 2018.02.24 10:33 - Megtaláltam
Megvan köszönjük! Kun.Istvan82- vel . Szegedi bringakör 45km , -1C kellemes széllel.

Zsono77 2018.02.19 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést, nagyon örülök hogy újra van láda ezen a helyen😀

IMG_20180219_131507IMG_20180219_131445
Márta 2017.12.17 17:10 - Megtaláltam
Köszi

james 2017.11.03 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Skultéty család 2017.10.31 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszönjük. Szuper!

20171031_104629 
Pongi57 2017.10.30 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
24 km-es szegedi bringás városnézés közben megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

caffeldorado 2017.10.22 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Furfangos rejtés, de nem fogott ki rajtunk :) Kicsit nehezítette a helyzetet, hogy kb. 10-n kerestek egy elveszett macskát.
Köszönjük a rejtést!

katika 2017.10.15 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

 
Várhelyi 2017.09.11 00:00 - Egyéb
Új mikroládát helyeztem ki, a régi nem volt meg. A rejtekhely ugyanaz maradt.

gege68 2017.09.02 11:28 - Megtaláltam
sajnos én sem találtam meg, a képek alapján kérnék egy elfogadást. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Valamiért a telefonomról nem töltődtek fel a képek, így csak a gps track-et tudtam utólag feltölteni.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2017.09.03 18:13]

 
TD Adventure 2017.08.20 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Sajnos nem talaltuk meg, pedig alaposan vegigneztuk a lehetseges helyeket. Lehet, hogy elvitte valaki. Kerjuk a kepek alapjan az elfogadast. A szegedi ladazos helyek kozul pedig ez az egyik legerdekesebb, sajnaljuk hogy nem lett meg.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2017.08.20 19:36]

CsaCsy01 2017.07.29 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.38
Köszönjük a rejtést!
CsaCsy01

SzivesM 2017.07.25 16:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm!

Parmerozpazepan 2017.07.17 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kissé eklektikus a szabadtéri gyűjtemény.

rekfercs 2017.07.17 10:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, szép a hely! Körülbelül egy órát járkáltunk körbe, hogy tiszta legyen a terep, de mindig voltak muglik.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2017.07.18 09:22]

20170717_10253320170717_103200
20170717_10321420170717_103236
hitamas 2017.07.15 19:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
:)

HgZoli 2017.07.14 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Köszönöm!

dámaász 2017.07.12 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon jó volt apukámmal kerestük meg és neki is és nekem is egy múlt idéző kaland és délután volt.Köszönjük a rejtést.

B1 team 2017.07.06 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

IMG_20170706_150330IMG_20170706_150120
IMG_20170706_150217 
kupec 2017.07.03 09:15 - Megtaláltam
A kapuk, mint alkotások, nagyon tetszenek, de egy lakótelep közepén, számomra elég szürreális.

pavelancsika 2017.07.01 16:18 - Megtaláltam
Ez volt ma a 3. ládánk. Köszi

vViktor 2017.06.22 16:55 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

szalmak 2017.06.05 18:46 - Megtaláltam
köszi. 6 éves kisfiammal kerestük...
azt üzeni a rejtőnek hogy "nagyon jó elrejtette" [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SempergerL 2017.06.03 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.17 súly: 2.52
Szép rejtés, köszönjük! ;)

VikiVöki 2017.05.19 19:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.83
Húzós volt, köszönjük!

IMG_20170519_120236IMG_20170519_120141
IMG_20170519_120121IMG_20170519_115502
gores 2017.05.17 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megmásztuk, köszönjük.

fercsipeter 2017.05.14 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eTiGeR 2017.05.11 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Megtaláltam! :) Nagyon hangulatos és szép környék, öröm lenne itt élni. A szegedi ládázásunk egyik gyöngyszeme. Köszi a lehetőséget.

Szeged1 (8)Szeged1 (1)
Szeged1 (2)Szeged1 (3)
Szeged1 (4)Szeged1 (5)
Szeged1 (6)Szeged1 (7)
szalmakalapos 2017.05.01 16:32 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést !

keseru 2017.04.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszönjük a rejtést!

Jevica és Gyuszi 2017.04.21 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsozsoboy 2017.04.19 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.75
Megvan, tetszett!

solteszgabor 2017.04.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Köszönjük szépen az elrejtést!
Ez aztán tényleg "kincskeresés" volt! :)

uzolee 2017.04.15 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

laja 2017.04.14 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszönjük! Laja, Levi Noémi

kucsi 2017.04.09 14:00 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés. Mellette ülve feltűnés nélkül lehet logolni. :)

Ily 2017.04.08 08:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Andrisok 2017.04.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk!

luilui 2017.04.01 14:43 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pogácsaember 2017.03.15 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Hurrá!!!

Masni 2017.03.15 09:44 - Megtaláltam
Mamival és a családdal megtaláltuk. Tényleg vigyázni kell az avatatlan szemekkel, sokan vannak már kora délelőtt is. Köszönjük a rejtést.

AntalAttila 2017.03.11 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Erdélyi család 2017.03.05 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Megtaláltuk, kár hogy ilyen sok szépet van a common.

MrKovalcsik 2017.03.04 15:51 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

SzürkeFarkas 2017.03.04 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :) [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

paukcsalád 2017.03.04 09:20 - Megtaláltam
Szombati Szegeden belüli utazgatás közben ezt a ládát is felkerestük. Köszönjük a rejtést!

sandorfabi 2017.02.18 14:30 - Megtaláltam
Kellemes délutáni séta alkalmával, a ládát begyűjtöttük. Köszönjük a rejtést !!

nomadbz 2017.02.18 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.79
Megtaláltuk.

Pikku Peikko 2017.02.11 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Moonspell 2017.02.09 23:39 - Megtaláltam
Kellemes borozós este után sétálva a városban. Köszönjük! Rita és Peti :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

petrot81 2017.01.01 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Az első megtalálásunk, köszönjük a rejtést :)

matfer 2016.12.31 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Megtaláltam, köszi a rejtést

nefermiw 2016.12.31 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Cheesy 2016.12.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.73
Köszönjük a lehetőséget, még sosem voltunk itt Évivel.

Vincenzo65 2016.12.18 10:07 - Megtaláltam
Tökéletes a mágnes jól fogja. Kis gyöngyszem.

katijoko 2016.12.11 13:00 - Megtaláltam
A láda rendben volt.Köszönjük!

iloilo 2016.11.21 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Lilah&Lackó 2016.11.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

Atis87 2016.11.13 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Balázs1984 2016.11.10 00:00 - Megtaláltam
Köszi! :-)

öregmedve 2016.11.01 15:35 - Megtaláltam
Találat lepkével.

lepke 2016.11.01 15:35 - Megtaláltam
A lakótelepi környezethez kicsit sem illik a székely kapu, ami egy kissé menti a dolgot, az, hogy ezeket tényleg székelyek állították fel. A dombon lévő motívumkavalkádot azonban semmi sem menti, számunkra taszító volt minden elemében.

szeged 049szeged 050
szeged 051szeged 052
menace 2016.10.31 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltuk, köszi!

ViczianSz 2016.10.31 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

feldelaci 2016.10.16 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

schulczgreg 2016.10.14 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszönöm a rejtést! :) Kicsit sok a romantikázó, söröző, nézelődő emberke, szóval ajánlott óvatosnak lenni. Viszont a környezet gyönyörű, úgyhogy el lehet időzni amíg mindenki felszívódik ;)

push_key 2016.10.14 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Gyurmi 2016.10.02 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.10.01 17:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

KKH-SRT 2016.09.25 14:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IMG_1723IMG_1724
IMG_1726IMG_1728
IMG_1730IMG_1731
IMG_1732 
dendeocse 2016.09.22 21:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megvan.

Bali László 2016.09.03 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Acsart 2016.08.27 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Meglepő a helyszín, talán a lakótelepet nehezen tudom összeegyeztetni a székelykapuk sorával. A dombtetőn található, nemzeti jelképeink tömkelege pedig így egyben nekem kissé "sokk" volt. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Roli, Acsart

P1230201P1230214
P1230209P1230216
Superstar 2016.08.18 18:33 - Megtaláltam
Elnézést kérnék attól a közeli szerelmes pártól akinek megzavarhattam a romantikázását azzal, hogy itt susmutoltam :D

kiflik 2016.08.02 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Köszi!

Mary Lou 2016.07.30 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltuk!
Szombati ládázás alkalmával.
Köszönjük!

zsiz 2016.07.27 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Első ládám volt! Szuper élmény, köszönöm!

evilkantor 2016.07.27 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Első láda. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

andris092 2016.07.27 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ötletes a rejtés. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2016.07.24 09:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2016.07.24 08:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Secc 2016.07.23 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ngaba 2016.07.16 16:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönöm a rejtést.

Albatrosz947 2016.06.29 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.93
A székelyeknek sok idejük és türelmük van ilyen gyönyörű kapukat kifaragni.
Valamint megfelelő fa a rengeteg erdőben.
Köszönöm a lehetőséget.

DSCF5162DSCF5163
DSCF5165DSCF5167
Nicky&Ati 2016.06.25 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2016.06.19 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

ocskoszilard 2016.06.02 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, nem volt könnyű. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tothkris 2016.05.21 15:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

denho 2016.05.15 15:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kmarianna0120 2016.05.12 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :-) :-* Marianna & Tibi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Audrey722 2016.04.13 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

harcibarack 2016.04.13 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Keresés: Azonnal meglett.
Pontosság: 1-2m -t téved, de ez teljesen normális.
Idő: Meleg tavaszi, minimális szellő.
Helyszíni jelentés: A láda remekül van. Könnyen megközelíthető. Pont ma vágták le a füvet is.
Élmény: A kapukon lévő képeket és szövegeket végigolvastam, a fák történetét is átfutottam, majd a dombtetőn lévő szobrokat is végignéztem. Utána megnéztem merre lesz a láda, és ahogy gyanítottam, pont a mellette lévő padon gyűltek össze a nénik. Így egy másik padra telepedtem le és elkezdtem megebédelni (Hoztam szendvicset). A fűnyírós vágta a füvet, egy-egy lány kifeküdt a domboldalra barnulni, kisgyerekes anyukák jártak keltek. Egyszer eljött a megfelelő alkalom, mikor a fűnyírós pont elment valahova, a kisgyerekes anyukák elhaladtak és a nénik is elbattyogtak onnan. Bedobva a félig elfogyasztott szendvicset a tatyómba gyorsan a helyszínre sétáltam és az első mozdulattal már a kezembe is volt a zsákmány (Ez az első eset hogy tényleg ott kerestem legelőször, ahol gondoltam, hogy lesz, pedig ennél jóval könnyebb ládák is okoztak némi fejtörést.) Egy gyors log és jelszó felírás és már a helyére is került.

Köszönöm a rejtést.

nimka 2016.04.12 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.39
azt hiszem jól időzítettem a láda felkeresését. még sohase voltam itt de szerintem ilyenkor a legszebb a hely. jól nézett ki ahogy a friss tavaszi gyepen fordul meg a villamos. aztán ahogy a logokat olvasom, egy napra rá már jöttek is a fűnyírósok...
a láda nehezen lett meg. már majdnem feladtam, az utolsó esélyem volt az ahol aztán tényleg ott volt

Ancsa.Tomi 2016.04.10 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Judél95 2016.04.06 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.70
Harmadik nekifutásra, de végül sikerült :)

-alpha- 2016.04.03 16:27 - Megtaláltam
Köszönjük! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Attibati 2016.04.03 12:15 - Megtaláltam
90 kilométeres kerékpártúra Szeged környékén.
A közelben a padokon többen is napoztak így fedőtevékenységként itt fogyaztottam el ebédemet és közbe sikerült a ládát is megszerezni majd visszacsempészni a rejtekhelyre.

nemlac 2016.03.29 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

catNcat 2016.03.28 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
.

Tagesz 2016.03.27 12:17 - Megtaláltam
Másodszorra meglett. Ezek szerint, nem mi voltunk a bénák első alkalommal. :)
Köszönjük! Ügyes rejtés.

tabletta 2016.03.24 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2016.03.17 10:30 - Megtaláltam
megvan köszi

P1010692 
erand 2016.03.13 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Ok!

uccsagor 2016.03.05 11:10 - Megtaláltam
Második nekifutásra, de meglett! Köszönet érte!

megyekutánad 2016.01.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Köszi a rejtést, megtaláltuk. :) Leleményes ládika. :)

kincs92 2015.12.31 13:32 - Megtaláltam
Első szegedi ládám :) Nagyon tetszettek a székelykapuk és a tó is, úgyhogy jó választás volt ellátogatni ide :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső & Csabi, Petra és Laci

Petra&Laci 2015.12.31 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Balear 2015.12.31 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Szegedre érkezésünk első találata. Jó ötlet volt innen kezdeni a vadászatot és maga a hely is tényleg megért egy rejtést.

Köszönjük,

Petra, Kincső, Laci és Balear

kresz 2015.12.20 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Karácsony előtti kirándulás párommal Szegeden - kis korizás-vásárlás-geoládázás. :)

Tisztisz és Csabi 2015.12.06 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi!

lczandris 2015.11.14 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Marton Zoli 2015.11.14 12:30 - Megtaláltam
Forgolódtam kicsit. Először mert próbáltam a leírás alapján megtalálni aztán meg próbáltam kitalálni, hogy merről kell érkezni, és mit kell tekinteni "fő attrakciónak" hogy rendben legyen a ládaleírás. :-)

Persze lehet, hogy a leírás jó csak valami vicces kesser vagy nem kesser szórakozott és áttelepítette a ládát.

Mindegy én visszatettem oda ahol találtam.
Tanúk is vannak rá. Ja nem :-)))

paul 2015.11.04 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
Köszönöm a rejtést.

V_Gabor 2015.10.24 12:56 - Megtaláltam
Balra? :)

Szegedi hétvége. Köszönöm!


[g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Babuc 2015.10.23 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.99
Én szánkózni jártam ide, de így is tényleg szép. Köszönet.

Glac 2015.10.18 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Gyugyus 2015.10.10 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.47
.

Mackó555 2015.09.27 00:00 - Megtaláltam
Nem pár perc alatt, de meglett :) Ez a "fő attrakció", meg a "balra" is feladta a leckét a kiscsapatnak, de ettől szórakoztunk mi "nagyok" zseniálisan :D Aztán a dombról lefele futóversenyt sem szabad kihagyni... Köszönjük a rejtést!!!
Szabka, Fancsi, Juca, és Jóci

csörike és maci 2015.09.24 12:00 - Megtaláltam
Ok.

fa-peti 2015.09.22 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

végyé 2015.08.26 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Igen csak körbe kellett járni mire meglett. Megzavart a balra kifejezés, a javasolt parkolóból indultunk fel es így jobbra volt a láda Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

a.marta 2015.08.26 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Nagyon tetszett a rejtés módja.
Köszönjük szépen!

zsityi 2015.08.23 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1.5 web: 1 átlag: 1.17 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszönjük! Ma kezdtük a ládakeresést! Jó móka. Ez volt az első láda amit megkerestünk :-)

 
malevil 2015.08.22 19:03 - Megtaláltam
Trükkös rejtés!:) Köszi! Timi, Gyuszi,Zoli [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nixi94 2015.08.21 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.64
Köszönjük a lehetőséget, gyönyörű a hely!
A rejtés nagyon ötletes, második nekifutásra már gyorsan meglett miután gyakoroltunk a város többi trükkös ládáján. Nagyon megtetszett ez a fajta ládázás!

WADMAC 2015.08.21 14:30 - Megtaláltam
Meglett, köszönjük!

Jadrana 2015.08.21 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

griffs 2015.08.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Jó volt feltekerni ide a családdal. Végre egy domb :)
Remek helyszín, rejtés és ládaoldal.

Ötvös család 2015.08.19 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szegedi kerékpáros ládázás első állomása. A nap végére 11 láda 34 pont és 55 kilométer tekerés lett az eredmény.
Az első állomás szép környezetben ötletes rejtéssel. Köszönjük!

Nóra és Viktor 2015.08.19 10:04 - Megtaláltam
Ügyes rejtés. Megtaláltuk. Köszönjük. Nóra&Viktor [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mivol 2015.08.17 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Sparks 2015.08.17 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

thera 2015.08.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk! Köszi!

Ungerati 2015.08.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.92
Megtaláltam!

CsiLa 2015.08.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.73
Megtaláltuk! Köszi! :)

GeoMelinda 2015.08.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Nem ment hipp-hopp, de azért meg lett! :) Köszönjük!

ga-mi 2015.07.28 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! ga-mi :-)
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2015.07.24 08:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2015.07.24 08:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2015.07.21 16:20 - Megtaláltam
Gyönyörű hely. Kicsit Farkaslakán éreztem magam :-)

eazs 2015.07.12 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Köszönjük

katica 2015.07.11 15:16 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Crownguard 2015.07.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Szia !
Kerestem a megadott helyen de sajnos párdarázson és szúnyogon kívül nem találtam meg.
Kérlek fogadd el a képek alapján!
Köszönettel:
Krisztián

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2015.07.07 19:07]

Wilka74 2015.07.06 20:00 - Megtaláltam
Mai napi utolsó ládám lett volna, de nem találtam. A terület nagyon forgalmas, ráadásul kamerával is figyelik. Amire nagyon figyeljetek: a vas korlátba darazsak fészkelnek, sikerült belenyúlnom kutakodás közben az egyik fészekbe :(
A képek alapján kérlek, fogadd el jelszó nélkülire! Köszönöm!

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2015.07.07 10:09]

Köszönöm!

huMSTS 2015.07.01 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2015.06.26 15:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.50
Szegedi ládázás 8/8.
Ezt nem találtam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A Kálvária tértől pont jött egy busz, ami erre hozott. Leszálltam, nézelődtem, felmentem a dombra. A tó nagyon tetszett, a kilátással együtt még jobb. :) De a ládát hiába kerestem percekig, nem lett meg. Még egy méhkast is sikerült véletlen kilökni, de láda sehol sincs.
A képek alapján kérlek fogadd el! [g:hu 1.5.2a] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2015.06.29 20:46]
Köszönöm! :)
319.

 
yepp 2015.06.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.60
Siker, bár szerintem kellene ide egy rendes tároló...
Minden esetre köszi a rejtést! :)

hitchhiker 2015.06.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Kár, hogy nincs dobozba helyezve, így elég hamar tönkre fog menni.
A mágneses ötlet jópofa :)

b.bea78 2015.06.13 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Gabi&Áki 2015.06.02 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sushies 2015.05.31 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Micsoda látványt rejteget ez a lakótelep! A ládát elég nehezen találtunk meg, nem mertünk nyúlkálni a darazsak miatt. Köszönjük a rejtést!

demizoli 2015.05.30 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

grus 2015.05.16 19:10 - Egyéb
Ismét felkerestem, most nega81-el. Köszönet a rejtésért, remélhetőleg ezzel a rejtekkel nem lesz gond.

nega81 2015.05.16 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam Grus-sal. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Majomparádék 2015.05.12 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.00 súly: 1.00
A láda a helyén van.

villon 2015.05.06 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1j] [wapon beküldött szöveg]

tarsolyos 2015.04.22 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
Köszönöm!

 
gyongyics 2015.04.21 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

athilarex 2015.04.17 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
Köszönjük szépen! Nagyon szép hely, megérte kisétálni ide! Barbie & athilarex

urbanj 2015.04.11 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
A szegedi lakótelep közepén egy gyöngyszem. :) Köszönjük, hogy megmutattad, kár lett volna kihagyni az itteni klassz sétát.

Bátor2001 2015.04.08 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Köszi :)

Bíbic TK 2015.04.08 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszi :)
Noémi, Lili, Máté, Feri, Orsi

május 15. 2015.04.05 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszett nekünk a lakótelep közvetlen szomszédságában ez az emlékhely!

GCver_2015045174227.jpg 
EmesESE 2015.04.04 16:07 - Megtaláltam
Megvan

A 7 Mestervadász 2015.04.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.33
Köszi!

annuspeti 2015.04.01 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bence máté 2015.03.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.65
ok

GYEZegzug 2015.02.25 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megtaláltam. Köszi szépen a lehetőséget.

Judit és Béla 2015.02.14 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Megtaláltuk.

Sheeva & Leon 2015.02.07 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Ötletes, nagyon jó rejtés, sikerrel jártunk. :) Köszönjük!

Furtyka 2015.01.24 13:30 - Megtaláltam
Kicsit nehezen lett meg, rövid az ujjam. :)
Köszönöm a rejtést!

petocsaba 2015.01.12 02:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést! A megtalálást nehezítette . hogy közvetlen a geoláda mellet két mugli nyalta falta egymást , de mivel oda ültem a nyakukra pár méterrel odébb , így hamar távoztak és be tudtam logolni. :D

takacsimre 2014.12.29 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Szeged környéki ládázás barátainkkal, Icával és Gézával. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

csipet_csapat 2014.12.29 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
A késő esti találat miatt reggel vissza kellett menni fotózni:)
Köszönjük a rejtést.

medike75 2014.12.26 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm :)

kami1 2014.11.22 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Ügyes rejtés!
A panelrengeteg peremén nagyon jól mutat a tavacska és az igényesen kialakított domb.

Köszönöm!

 
Macusa 2014.11.15 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Köszi

É&G 2014.11.09 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zferke 2014.11.04 20:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Vira 2014.10.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.00
Köszönöm :) Nagyon ötletes kis hely!

Változó 2014.10.27 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Kinga2010 2014.10.27 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Anna2006 2014.10.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 3.83 súly: 1.70
Köszönöm a rejtést.

Burczy 2014.10.18 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Sötétbe kicsit nehéz megtalálni. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

reka.nyilas 2014.10.05 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük :)

Reaper 2014.10.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönöm a rejtest.

alucifer 2014.09.28 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


Baloldali zászlórúdra tollal felírva.

R.Guszty 2014.09.14 16:05 - Nem találtam meg
Sajnos megint eltűnt. Pótolni kéne egy kevésbé feltűnő helyen.

19izsi73 2014.09.14 14:15 - Megtaláltam
Ásotthalmi verseny másnapján kerestük volna meg; de sajna nem volt ott.
Szép kis dombocska, tavacska; remélem találunk egy jó helyszínt a rejtésre...nem lesz könnyű...

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.09.15 12:23]

povyagi 2014.09.14 13:19 - Megtaláltam
Mathauval kerestük, de nem találtuk... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.09.14 13:35]

Mathau 2014.09.14 13:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.44
Sajnos megint eltunt. kerlek fogadd el a megtalasunkat a kepek alapjan. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.09.14 13:35]

GCver_20140914131058.jpgGCver_20140914131132.jpg
jspanyik 2014.09.12 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Szeged és környéke 7/15.

Sajnos a lógatós módszer sem élt sokáig!

A képek alapján kérem a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.09.24 11:51]

Fil 2014.08.24 13:55 - Megtaláltam
LeFilelve! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tbs 2014.08.23 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ferceg 2014.08.20 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük szépen! Ötletes hely! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

macikupac 2014.08.18 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.37
Hódmezővásárhelyi nyaralás 19.

A szegedi tartózkodást nem terveztük hosszúra. Itt is csak villámlátogatást tettünk. De azért az még bőven belefért, hogy a dombtetőről is körbenézzünk. Érdekes hely, szentigaz. Nekem legalább is tetszett. Nemcsak a székelykapuk, hanem a tetőn látható szobrok miatt. Most, az ünnepre készülődve fűnyírás és takarítás zajlott. Szerencsére a ládát is észrevétlenül tudtam ki- és visszarakni. Legfeljebb azért bámultak meg, mert Dudu velem volt.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
B100L 2014.08.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
Megtaláltuk :-)

csabavezer 2014.08.15 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2014.08.13 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Az új láda első megtalálója lettem:) Csak azért néztem meg, hogy biztosan hiányzik-e....és ott volt:) Nekem tetszett a környék és a rejtés is, köszönet érte! Ja, természetesen Oszkárral :)

Várhelyi 2014.08.12 00:00 - Egyéb
Új "ládát" helyeztem ki, ami egy kémcső.

klaci 2014.08.11 12:20 - Megtaláltam
Még július végén néztem ki a ládát, aztán a jelölt időpontban jutottam el Szegedre. Csak a láda rejtekénél néztem rá újra a webre, akkor láttam, hogy beteg lett, én is csak a madzag végét találtam meg. Készítettem pár képet, az egyikre rátettem az ujjlenyomatomat, hogy tényleg ott voltam. :)
Kérlek, a képek alapján fogadd el a megtalálást.

A hely igen érdekes kontrasztban van a körülötte álló panelrengeteggel. Nagyon szeretem a székelykapukat, érdemes elolvasni a feliratokat is. A dombon talán kicsit kezd eszkalálódni az emlékművek száma, a hasonló szobor-cunami (szerintem sajnos) tipikusan magyar, a hasonló emlékhelyeknél valamiért minden évben avatni kell valamit, ahelyett, hogy egy fajsúlyos, erőteljes kompozíciót koszorúznának mondjuk.
A székely himnusz kapcsán érdemes megemlíteni a régi/eredeti/ősi székely himnuszt, ami vagy Bartók gyűjtés vagy Bartók szerzemény, autentikus forrást nem találtam, illetve arról sem, hogy saját szerzemény esetén honnan ered a szöveg. Mindenesetre nagyon szép, tartalmas "népdal", érdemes megismerkedni ezzel is.
http://szekelyfold.info.ro/szekely-himnusz
Csíksomlyón, több százezres "amatőr vegyeskar" előadásában, nekem beleborsózott a hátam és elindult pár könnycsepp:
https://www.youtube.com/watch?v=IoKBu1WAS64

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.08.21 09:33]

Köszönöm! :)

bubu&vahur 2014.08.10 07:55 - Megtaláltam
Szintúgy a madzagot találtuk meg az oszlop tetején. A képek alapján kérjük fogadd el a megtalálást.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.08.12 20:49]

 
TMC 2014.08.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk a táblát, illetve a csőbelógatáshoz lévő spárgát is, de nem volt semmi a zsinór végén...

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.08.08 11:31]

SirLes 2014.08.03 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.37
Feleségemmel és két legidősebb gyerekemmel jártunk Szegeden, abból az apropóból hogy Marcinak kissé bemutassuk a várost, mert szeptembertől ide fog járni egyetemre. A ládát nem találtuk meg, csak egy szakadt madzag darabot. A láda vagy beesett a csőbe, vagy valaki elvitte. De a látnivaló az megmaradt, tetszettek a székelykapuk.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.08.08 11:31]

erikavedo 2014.07.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.51
Nagyon szépek a Székelykapuk! Kellemes környezet. Könnyű találat, de ötletes! ;-)

geocat&geodog❤ 2014.07.19 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Remek helyszín, köszi a rejtést!

nagyi11 2014.07.13 17:30 - Megtaláltam
Megatláltuk! :)

 
sasto 2014.06.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Könnyű volt megtalálni. Köszönjük!

acsocso 2014.06.20 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Nagyon tetszett köszi h. megmutattad! :)

A rejtés túlságosan feltűnő helyen van észrevétlenül logolni szinte lehetetlen. Én inkább a domb tetőn helyeztem volna el mágneses mikróként.

A logbook SOS csere érett, teljesen tele van.

HROTKO 2014.06.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Szép helyen ügyes elrejtés, köszönjük, és üdv. mindenkinek
Hrotkó Család, Kriszta, Luca, Csaba

 
Pillangó csapat 2014.06.08 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést. Komoly stíluskavarodás van ezen a helyen, de tulajdonképpen tetszett, mindenképp érdemes megnézni.

Maszat1 2014.06.08 13:06 - Megtaláltam
Köszi, nagyon szépek a székelykapuk.

 
tileschg 2014.05.24 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2014.05.10 06:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.01
Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Eddig még nem láttam ehhez hasonlóan ennyi székelykaput "egy rakáson".

Köszönet a lehetőségért!

tothadam86 2014.05.04 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

levidusz 2014.05.02 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Ötletes a rejtés 5* :)
A székelykapuk és az emlékművek látványosak és a dombról a tóra a kilátás is szép.

csincsa 2014.05.01 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Köszönjük.

k.zoltanfrigyes 2014.05.01 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Életünk első geloládája!
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

adrienn79 2014.04.28 19:27 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.06.02 10:30]

annuspeti 2014.04.28 19:15 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.06.02 10:30]

Hulope 2014.04.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Ötletes, gyorsan megtaláltuk, bár előtte sokat másztunk.
Köszönjük!

Hátramenés 2014.04.21 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk Töcsmi Úrral, a jelszót sajnos nem néztük meg. Csodálatos, amit ezek a toronyházak rejtenek. Köszönet érte! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.05.22 14:35]

taylor_g 2014.04.16 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Simisan 2014.04.15 11:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.26
Megtaláltuk, köszönjük. Végre újra Szegeden jártunk, gyönyörű város.

AriTomi 2014.04.13 14:28 - Megtaláltam
Gyorsan megtalŕltuk! köszi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Jotkoma 2014.04.12 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Regi, Tami, Mesi, Józsi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sdf89gue4jlk 2014.04.05 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Cinkata 2014.03.30 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szegeo 2014.03.28 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mókussssok 2014.03.28 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2014.03.26 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
A Vadaspark és a megszűnt Alföld-Fiume vasútvonal felől gyalogoltam ide. Nagyon tetszett a tó, de még jobban lenyűgözött a Nemzeti emlékhely látványa.
Nagyon örültem -köszönhetően ennek a ládának- hogy eljuthattam erre a szakrális helyre, ezért külön köszönet a rejtő(k)nek!!! :)

navigaator 2014.03.18 00:00 - Megtaláltam
-

mherczeg 2014.03.17 13:51 - Megtaláltam
Átutazóban. Egy újabb hely amit a GC nélkül nem ismertem volna meg. Köszönöm. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Apexsek 2014.03.08 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Nagyon szép a kis park és a tó!
Egész az emlékműig felmentem, hogy jobban körbenézhessek.
A ládát pótoltam a gazdával egyeztetve pótoltam.
Most a megadott koo-n a csőbe lógatva található.
Ezt mértem hirtelenjében:

N46 16.488 E20 08.645

De szerintem az eredeti koo. is olyan közel van, hogy egyértelműen meg lehet találni. :)

Emese62 2014.03.01 16:30 - Megtaláltam
Nagyszerű! Sajnos a ládát mi sem találtuk meg, a környéken szemétszedés volt láttuk a szemétszedés eredményét nagy zsákokban! A kapuk csodásak! Kérném a találatot elfogadni a képek alapján! (Sziki gyalogos túra alkalmával Dorozsmán jártunk) Köszönöm!

( Nem ártana egy írott altarnatív jelszó valami biztos helyen!! )

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.03.03 19:26]

FoJo 2014.03.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Verőfényes napsütés, sámándobolás a dombtetőn. Nagyon szépek a székelykapuk, a tavaszi nagytakarításnak eshetett áldozatául a láda. Tüzetesen átnéztünk mindent a talajszinten mégsem került elő. A képek alapján kérem az elfogadást. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2014.03.03 20:49]

jeti-matterhorn 2014.02.23 19:11 - Megtaláltam
Szép hely. Köszönet a segítségért is!

Nars 2014.01.17 10:30 - Megtaláltam
Sajnos nem találtunk semmit. Hívtuk a rejtőt, még az ő instrukcióival sem ment. Eltűnt? Köszi a segítséget!

 
nogacsalad 2014.01.16 15:20 - Megtaláltam
Megkesselve!
Részletek később...
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lutea 2014.01.16 15:15 - Megtaláltam
Tetszett

plecs 2014.01.13 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 4.02
A láda karbantartásra szorul, a logbook pont a jelszónál van elszakadva, egyre nehezebben olvasható már...
A rejtést nem értékelném, merthogy rejtés gyakorlatilag nincs.

BubaGC 2014.01.13 13:10 - Megtaláltam
:-)

K&H 2014.01.05 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megvan! Kis vasárnap délutáni séta keretében. A rejtés kissé merész...

A láda elég beteg! A logbook is betelt, illetve eléggé el volt ázva, aki legközelebb felkeresi pótolja ha teheti! A régi mellett elfér.

Táltosok 2014.01.01 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

GCver_2014011135332.jpg 
TS 2013.12.30 17:00 - Megtaláltam
Többször próbáltam már megkeresni ezt a ládát, de eddig sikertelenül. A megtalálás előtt kettő órával is kerestem, de a láda nem volt a feltételezett helyén. Nem hagyott nyugodni a dolog, ezért ismét felkerestem. Már besötétedett, így egy hirtelen jött ötlettől vezérelve elkezdtem a rejtek körüli fűben tapogatózni. Szinte egyből rátapintottam a kis mikróra. Megemlítem, hogy Mihalik Kálmán a Székely Himnusz zeneszerzője itt Szegeden a Belvárosi temetőben van eltemetve. Nemrég avatták fel új díszsírhelyét.

Demente és Nicol 2013.12.28 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Köszönjük, ez elég bátor.

mackomisi12 2013.11.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Elég merész az elrejtés. Köszi

Péter60 2013.11.08 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.06
Üde színfolt a panelos sivatagban.
A leírás nagyon jó, ellentétben a rejtéssel. Szerintem nem lesz hosszú életű.

kamzik 2013.11.02 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Köszi a rejtést.
Szuper hely!

K.L. 2013.11.02 06:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

SziszoZozo 2013.10.28 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Szegedi hétvége alkalmából kerestük meg.
Köszi a rejtést.

Zsókica és Lackó 2013.10.27 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

krisskamion 2013.10.27 11:20 - Megtaláltam

farkas_e-velfarkas_e 2013.10.27 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50

Nagyon jó hely! Sajnos csak rövid ideig maradtunk, hiszen a hétvége után kezdtünk fáradni, hat láda meg még be volt tervezve... Így csak lentről fotózkodtunk. De jövünk még Szegedre! :)TiSzavignon 2013.10.21 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést! Pazar! GPS nélkül elég melós volt a megtalálás, de megérte! :)
A logbook pont a jelszónál szakadt.

NightBlade 2013.10.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk, köszönjük!

kispeter12 2013.10.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! Talán érdemesebb lenne a jelszót egy külön papírra tenni. Így hamar elhasználódik a logbook.

dende 2013.10.06 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Vicces volt a rejtés...Főleg, amikor tanácstalanul álltunk mellette, hogy nincs meg, majd lőn világosság! :D Köszönjük

brat 2013.09.25 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.52
Megtaláltuk!

Puszedlinyuszi 2013.09.25 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.70
megtaláltuk.a rejtés nem tul jó, előbb utóbb ellopják

Hüsecsalád 2013.09.15 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

hosnagypeti 2013.08.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.67 súly: 2.30
Nagyon sajnálom hogy nincs a helyén a láda, viszont a kapuk gyönyörűek, remek hely egy kis sétára vagy pihenésre.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.09.14 15:10]

kobcikrajci 2013.08.24 18:20 - Megtaláltam
Szegedi ládaszüret utolsó állomása, mivel még maradt idő, és spontán kesser-találkozó. Tudtam, hogy nincs meg a láda, de azért eljöttem a Vértó partjára, mert ezzzel az új látványossággal még nem volt alkalmam megismerkedni. Igen sokan pihentek, a gyerekek főleg futkároztak a dombon.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.08.24 22:22]

 
Kiss_Karoly 2013.08.24 00:00 - Megtaláltam
A ládát ellopták, a rejtőt a telefonbeszélgetésünk alapján kérem, tekintse megtaláltnak. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.08.24 22:22]

rajp 2013.08.14 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
A ládát sajnos nem találtuk meg. A rejtővel egyeztettünk, jó helyen kerestük, de sajnos nem lett meg. Mindenesetre köszönjük, hogy bemutatta nekünk a ládát, és a telefonos segítséget is! Békéscsaba - Szeged ládatúra 20/11. ládája.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.08.14 19:42]

Ninja family 2013.08.04 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.41
Szegedi hétvégéről hazafelé meglett 1xrre kettő mikro is. Remélem sokáig megmarad a ládika (elég feltűnő helyen van), mert nagyon szép helyre invitál.
Köszönjük a rejtést!

FürgÉszek 2013.08.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Második nekirugaszkodásra sikerült, és hosszas keresés után lett meg, de aztán a homlokunkra csaptunk, hányszor elmentünk mellette. Kicsit aggódom, nehogy eltűnjön, mert elég forgalmas a környék. Köszönjük a remek rejtést: Kata és Attila

ssophie 2013.08.03 19:00 - Megtaláltam
Megvan!

adams 2013.08.03 19:00 - Megtaláltam
Megvan!

Coolturkák 2013.08.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 4.00 súly: 1.00
Szegedi nyaralásunk első megtalált ládája volt! Nagyon köszönjük az ötletes rejtést, bár több óránk ráment a keresésre. Vigyázzatok, sok a mugli!! Kata és Tomi

lelcache 2013.08.02 09:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

borospeti 2013.07.24 11:44 - Megtaláltam
Meglett, nem is egy, hanem kettő, lényegében egyforma mikro. Csak az egyikben írtam alá a logot. :)
Köszönöm a rejtést!

(A jelszót elfelejtettem megnézni, igazából a .com-on cachelek, így ez nincs beidegződve...)

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.07.26 08:26]

REViZorZ 2013.07.21 15:00 - Megtaláltam
Szegedről hazafelé még megpróbáltuk megkeresni a ládát, de muglik tömkelege vette körül folyamatosan a helyszínt. Előbb-utóbb indulnunk kellett, így marad néhány fénykép és az emlék, hogy ott járhattunk.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.07.26 08:26]

 
nistvan 2013.07.20 19:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Amikor visszatettem, találtam a fűben egy másik hasonló tárgyat. Azt is feltettem.

 
Hurri 2013.07.20 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm.Ötletes rejtés. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

ozsigombi 2013.07.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.08
Szegedi látogatásunk alkalmával megkerestük :-) ötletes a "láda". Reméljük, hosszú életű rejtés lesz, érdemes felkeresni a székelykapukat. ozsigombi&Magdi

akical 2013.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Tavaly is voltunk itt, most más fajta láda van, és máshol. Szuper állapotban van, és nagyon alaposan visszarejtettük, mert igen sok a mugli errefelé.

Az egyik kapu 
TothTi 2013.07.13 17:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Gyombi 2013.07.13 06:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Gabbence 2013.07.08 10:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Megvan. Kétszer kellett visszamenni, és a rejtőt is fel kellett hívni, mert nem találtuk. Utána vettük észre a darabjait a fűben. Visszaraktuk, de sajnos lehet, hogy újból el fog tűnni. Egyébként ötletes a láda kialakítása. :)

tanker007 2013.07.04 19:02 - Megtaláltam
Részletes log hamarosan. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Cseber 2013.06.30 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2013.06.30 10:30 - Megtaláltam
Négy napos szegedi, Szeged környéki biciklis ládázás Istvánnal, 8. találat a 24-ből.
A hely tetszett, de a dobozka leesve csak úgy a fűben hevert. Beszorítottuk valahova, de nem vagyok benne biztos, hogy tartós lesz, talán mégis jobb lenne valami rejtőszín...

fille.de.l.est 2013.06.09 15:05 - Megtaláltam
Sajnos nem lett meg a láda! Kérem a találat jóváhagyását.

A.

(Viragtapsoval közösen kerestük.)

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.06.21 18:56]

viragtapso 2013.06.09 15:05 - Megtaláltam
Sajnos nem lett meg a láda. Kérem a találat jóváhagyását.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.06.10 21:43]

sereva 2013.06.05 21:35 - Megtaláltam
Nem találtuk meg.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.06.05 21:42]

Köszönöm!

 
Thannii 2013.05.25 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Edit, Joci, Csaba [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Judith 2013.05.19 16:57 - Megtaláltam
Megcsíptem!

Sápatag 2013.05.18 12:44 - Megtaláltam
Egész pici láda. Nem sokat kellett keresgélni, mert éppen akkor találta meg veleki, mikor odaértünk.

arika3 2013.05.04 09:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

VKBITANG 2013.04.27 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2013.04.25 18:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
14/13. Bács és Csongrád megyei ládatúra Gyrossal.

Szívet melengetőek és csodaszépek a székelykapuk. Köszönöm az ötletes rejtést és a lehetőséget.

SportMan 2013.04.23 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.54
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Majdnem kifogott rajtam, de a helyi kesser kollégák útbaigazításával sikerült rálelnem, akiket ezúton is üdvözlök :) A környéken aránylag gyakran előfordulok, de itt a székelykapuknál még nem jártam, igazán érdekes helyszín.

 
TuraMackóCukor 2013.04.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.00
3. alkalommal sikerült csak rábukanni nehéz de egyben ötletes a rejtés bár szerintem lenne jobb hely is a rejtésnek. :) de köszönöm

robi110 2013.04.17 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönet a rejtésért!:) Ezen a részén még úgy sem jártam a városnak.

coocos 2013.04.12 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a sétát és a ládát.

sorx 2013.04.01 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

parrish 2013.03.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Megtaláltuk.

 
L-200 2013.03.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Megvan.

 
szjoco 2013.03.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.67 súly: 1.48
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Jocó&Csilla

biromester 2013.03.17 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

dimi 2013.03.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést!

Varady1 2013.03.09 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk a párom első geoládája volt! Fantasztikusan jó volt.

fulesmacy 2013.03.03 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk! Öcsém első ládája volt, nagyon élvezte! Köszönjük!

VéBal 2013.02.02 00:00 - Egyéb
Vandálok a szent Kurgánon

bgecco 2013.02.01 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

VéBal 2013.01.09 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megvan! A lakóhelyemhez legközelebbi ládát sikerült most megtalálnom. Szépek a székely kapuk. Anno a dombon létrehozott emlékmű avatására elmentünk a nejemmel, azóta sem jártam ott.
Direkt sötétedés után indultam el, jobb elkerülni a kutyasétáltatókat. Ma reggelre viszont Szeged városára szép hótakaró terült. Így persze voltak a megtaláláskor is szánkózó fiatalok. Azért megoldottam (remélem) hogy ne vegyék észre az akciót.
Köszi a rejtést!

Chronos62 2012.12.29 10:59 - Megtaláltam
Végig néztük az összes székelykaput és szobrokat, a fák tövét a környéken, de sajnos nem találtunk jelszót.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.01.04 19:43]

tau 0470 2012.12.03 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Szombaton figyelő szemek közepette fotóztam, ma este visszamentem és logoltam - már ahogyan az alig író tollammal lehetett. Köszönettel.

Gregor_Man 2012.11.25 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.57
Kozos talalat Grussal! Koszonom a rejtest, nagyon jo erzes volt a szekelykapuk kozott setalni.

grus 2012.11.25 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést!
Közös találat Gregor_Man-nal.

lizzard és csapata 2012.11.21 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Köszi a rejtést, tényleg érdekes hely.

Strombus 2012.11.18 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Röptében :-) - biciklivel, megállás nélkül levadásztam, kikaptam a rejtekéből. Muggli legyen a talpán, aki kifigyelt. :-) Szép hely, jó rejtés.

 
darvascsapat 2012.11.17 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.17 súly: 1.00
Megtaláltam

Lavami 2012.11.11 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Köszönjük az ötletes rejtést.

Kamilla, Kata, Attila

Dzseko922 2012.11.11 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

szianna88 2012.11.09 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltam! :) Nagyon szép hely, bár kicsit megváltozott, mióta utoljára jártam itt. Köszönöm a rejtést! :)

anyóca 57 2012.11.06 11:05 - Megtaláltam
Ez aztán mikró a javából. Ötletes. A hely viszont nekem nagyon "sok" és tömény, de azért köszi, hogy megmutattad.

 
CsipiX 2012.11.05 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Először nagyon zavart, hogy mikroládához semmi támpont. :) Aztán megbékéltem vele... nem napi szinten járok erre, de a környéken aránylag gyakran megfordulok, a kapukat mégsem néztem meg eddig. Pedig nagyon szépek! Köszönjük a rejtést! (Cs-group)

Antissimo 2012.11.03 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
Sajnos elég sáros volt minden, úgyhogy a gyerekekkel inkább a burkolt ösvényeket választottuk. A domb lejtőjének közepén egy földből emelt töltés húzódik végig, a funkciójára csak tippelni tudtunk. A rejtés ügyes, a leírásban viszont szívesen olvastam volna a tóról is.

amoeba 2012.11.02 16:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.15
Köszi!

jenka 2012.11.02 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Szióka

Őszinte leszek 2-3 alkalommal keresgettem a ládát nem találtam.
208 m-re lakom a helyszíntől kicsit csalódott voltam.
Találkoztam profi ládakereső csapattal ők azonnal megtalálták.
Nem tudom elmondani mennyire örülök,sok sikeres keresést
kívánok mindenkinek a rejtés nagyon ötletes.

Üdvözlettel: Jenka

VaVi 2012.11.02 15:30 - Megtaláltam
ok

Access Denied 2012.10.25 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Ősz végi dél-kelet-magyarországi geokess túra.
1 nap. 15/13.

Jó sokáig kellett bóklásznom, mire eljött az alkalom, hogy veszély nélkül fedjem fel a rejtekhelyet :-)
A hely rendben van, leszámítva a földmunkák nyomát /talán villamos kábelt vezettek fel kis domb tetejére.
A székelykapuk és az egész emlékhely szép, rendezett.

Köszönet a rejtésért!

 
kiszoltansandor 2012.10.23 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 2.15
Átnéztem a ... környékét is többször, de pont oda nem néztem, visszamentem Apukámhoz, ő azonnal észrevette(bár elsőnek pont félrenézte, de végül is ott volt). Köszi a rejtést!

peterpan 2012.10.23 12:00 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

faus2s 2012.10.14 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Gyerekkorom kedvenc környéke volt.

kivancsifancsi 2012.10.08 08:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.10
2esben [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Szegedi villámlátogatás: 2/4
Ma Szegeden akadt dolgunk, de a "kötelező" program előtt és után maradt időnk pár dobozra is.
Érdekes hely. Nagy a kontraszt a panel rengeteg és a székelykapu sor között. Mindenesetre szépen rendezett környék. Felmentünk a dombra is, gondolom ez a környék legmagasabb pontja :)

 
BluEHourTeaM 2012.10.07 14:36 - Megtaláltam
Meglett, köszi a lehetőséget:-)

Piroska18 2012.10.05 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.27
Köszönjük!

Radián 2012.10.04 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Köszönjük a rejtést!

nextimp 2012.09.28 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Merész rejtés, megtaláltuk.

lagaf 2012.09.27 10:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
Megtaláltam. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]
Régen jártunk Szegeden és most is csak fél napunk volt arra, hogy eredeti úti célunk mellett ládásszunk is; ezért lehetőleg nem multit választottunk. Első helyként jöttünk ide, hogy bevigyünk egy gyors találatot, s felsétáljunk a dombra a "tájidegen" alkotások között...

DBell 2012.09.23 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.59
megvan.

x16xel 2012.09.23 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.65
Megvan.

Bubuka 2012.09.22 16:20 - Megtaláltam
Az autómentes nap kedvezményeit kihasználva jöttünk le Szegedre ládázni. Az összeset nem tudtuk levadászni, ez belefért.

zalajaro 2012.09.22 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Bátor rejtés?!

Csacsibogyó és mazsolafül 2012.09.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.50 súly: 1.70
Nagyon fantáziadús a rejtés...

drbee 2012.09.16 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

kisgab88 2012.09.15 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
A közelben lakom, ismerem a helyet, többször jártam itt, így stílusosan ezzel a ládával kezdem a geocachinget :) Köszönöm a rejtést!

Feralheart 2012.09.12 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.73
Köszi :)

iMagination 2012.09.08 10:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszönjük!

irmatyi 2012.09.06 15:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.52
Már javában folyt a hétvégi rendezvény előkészítése.
Gyorsan megtaláltam, félő mások is...(muglik)
Köszi a rejtést.

moTT 2012.09.06 15:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

Gab01 2012.09.01 16:18 - Megtaláltam
Tetszett. Nagyon látványos volt. Először én elkezdtem fényképezgetni a székelykapukat apa keresgette a ládát, Ő nem találta meg. Majd cseréltünk én egyből kiszúrtam. /véletlen/ Ügyes, ötletes rejtés volt.

Gyömi 2012.09.01 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Köszönjük!

gnegyzet 2012.08.29 19:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.74
Köszönjük a rejtést. Nagyon tetszett a hely is és a rejtés is.

Buburs 2012.08.25 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :) [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Dazsi 2012.08.23 18:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Christoforo 2012.08.20 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.59
Rövid ládakereső túra során találtuk meg ezt a mikroládát. Mindig sokan vannak a környéken, ami nehezíti a keresést.
Köszi a rejtést!

zebramongúz 2012.08.18 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Közös séta a Vértóhoz. Érdekes a házak között található tó. Szép a székelykapukkal és faragott szobrokkal kialakított park a domboldalon.

egyedk 2012.08.18 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Méltó emlékhely, közösségek adakozásából.
Ottlétünkkor egy hölgy rézfestékkel díszítette az oltárt, átfestette a kopott betűket és mintákat.

Kertész család 2012.08.15 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk 5 éves unokánkkal ,akit úgy tűnik sikerül megfertőzni ezzel a játékkal.Köszönjük a rejtést.

Balázs80 2012.08.11 11:11 - Megtaláltam
Szép hely, kár hogy csak mikró van. [wapon beküldött szöveg]

DrBASH 2012.08.05 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Még 2012.07.05-én GyZsTeam-el és Repcsi-vel megtaláltuk, de most elvittünk egy kisebb társaságot a keresésre. A spoiler megviccelt minket. :)
Köszönjük a rejtést!

kia71 2012.08.05 11:50 - Megtaláltam
OK, megvan a lada. A multkor hianyzott a korabbi helyerol, amikor itt jartam. Eleg forgalmas hely. Sok a kutyas. Nem szeretem a kutyasokat. Sokszor tettek mar keresztbe. Viszont szepek a kapuk. :) Koszonet a ladaert.

detto 2012.08.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Megtaláltuk

Sanchoo és M. 2012.08.04 20:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Folyt.köv. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

k.csongi 2012.07.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést!

Szabó família 2012.07.30 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Sajnos nem találtuk meg :-(

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2012.09.10 00:31]

Köszönöm!

JAck:66: 2012.07.30 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
558, megérett a meggy.

Várhelyi 2012.07.30 00:00 - Egyéb
A láda úgy látszik megunta a helyét, és elköltözött.

iMagination 2012.07.28 16:00 - Egyéb
Igen, sajnos a ládát nem találtuk, de én helyiként ezt később megkeresem.

sosi 2012.07.28 16:00 - Megtaláltam
Érdekes hely a lakótelep közepén. Kerestük a ládát, egy másik kessertárs is csatlakozott, de nem leltünk rá. Kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2012.07.29 21:42]

 
Ziki 2012.07.12 14:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

K-55 2012.07.07 00:00 - Megtaláltam
Hosszú hétvége Szegeden, strandról hazafelé Kati, Balázs összeszedték. Bővebben később...

0102
0304
GyZsTeam 2012.07.05 12:59 - Megtaláltam
Miután a nagyleányunk doktorrá avatása megtörtént, az ebédig még volt idő egy gyors láda begyűjtésre. Ezt az alkalmat nem lehetett kihagyni, a rettenetes hőség ellenére sem. Köszönjük!

 
sytix 2012.06.27 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

BoBoKoZo 2012.06.27 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.99
Szegedi nyaralásunk közben ezt is megtaláltuk.

Lopakodó 2012.06.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Szépek a székelykapuk.

Dyroy 2012.06.23 11:17 - Megtaláltam
Meglett. Köszi a rejtést! :-) [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Ani&Roli 2012.06.23 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk! Családi látogatásra jöttünk Szegedre! Első ládánk ide vezetett! Nagyon szépen meg van csinálva! A székelykapuk nagyon szépek,a rejtés ötletes! Köszönjük! Ancim+Roli+Anita

Ancsa & Taja 2012.06.13 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Köszönjük!

Ancsa & Taja

ILKO Maganiskola 2012.05.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
Éjszakai ládatúránk harmadik állomása volt. Jó, hogy a betonrengetegben van ilyen természethez közelebb álló hely is. Szép volt. Köszönet!

Vityi 2012.05.26 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.00
Megvan :)

Joanne 2012.05.26 16:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.56
Hát amikor még én szegedi voltam, ők még nem voltak itt. Örülök, hogy mindig érdemes hazatérni. Kicsit honvágyam lett újra Szegeden. sebaj, majd meggyógyulok.
Zsolt

LtGlove 2012.05.25 07:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.48
Végre megtaláltam ezt is, pedig kb. 300m-re lakom tőle. Addig akárhányszor szántam rá magam, mindig beteg volt a láda és el is könyveltem betegnek. Épp munzee-t telepítenék a környékre és eszembe jutott, hogy ezt a ládát még meg sem találtam. Sürgősen pótolva.

juleslucas 2012.05.24 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Nagyon szépek a kopjafák és ügyes a rejtés! Köszi szépen!

stadri 2012.05.24 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Szépek a kapuk és a park is. Köszi a rejtést.

LCSOKA 2012.05.23 00:00 - Megtaláltam
TFTC.

silangel 2012.05.19 16:34 - Megtaláltam
TFTC. Elfelejtettük megnézni a jelszót, mert a .com-os alapján kerestük..

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2012.05.19 21:22]

 
pozoli1 2012.05.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

Yoe 2012.05.19 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
ok

AHankóBanda 2012.05.04 18:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Második nekifutásra meglett. Nekem a GPS máshova hozta ki a helyét, de aztán a józan paraszti ész működött:)

zeus 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam
ebéddel összekötve. köszönjük.

pliptai 2012.04.29 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.71
A rejtés szerintem elég kockázatos helyen van. A himnusz egy verszakát valaki hazavitte a fény oltáráról! :( Nagyon szép a park! Köszönet a rejtésért!

matya&zotya 2012.04.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első ládánk hazai környezetben :)

kispeterz 2012.04.29 00:00 - Megtaláltam
Első megtalált ládánk, amely ötletes helyen volt elrejtve.

Marcsi88 2012.04.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Szép volt! Köszönjük!

Gabriella91 2012.04.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszi a rejtést! :) minden a helyén volt!

Legend 2012.04.21 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést :-) [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

pendragonhu 2012.04.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
megvan

zyg 2012.04.10 15:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

zoli12342 2012.04.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megvan köszi.

torovik 2012.04.09 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Kedvencem a mágneses. Köszönöm!

Agyalaza.Sutyi 2012.04.09 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Szép hely, köszönjük a rejtést! :)
A láda nem volt a pontos helyén, de mi visszahelyeztük oda és így most nincs szem előtt.

maczica 2012.04.07 18:50 - Megtaláltam
Vihar után is csodás találat! Köszi!!!!

Atmosz&Zozmosz 2012.04.07 14:10 - Megtaláltam
Megvan :)

andikaaa 2012.04.07 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Köszi!

ngbriell 2012.04.01 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan!
Azt hittük, valahol kint lesz a városból, meglepő volt a panelrengeteg közepén ez a zöld folt! Nagyon szépek a kapuk, a nap legrdekesebb látnivalója volt számomra.
A láda csak oda volt hajítva egyik kapu aljához...
Köszi!
ngbriell Rolanddal

 
b_eta 2012.04.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
*

viktib 2012.03.25 15:30 - Megtaláltam
Ötletes, jó láda!

Repcsi 2012.03.25 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Valóban nagyon ötletes volt a rejtés. Egy élmény :) Megtaláltuk.

dzoli1 2012.03.25 15:20 - Megtaláltam
Kétnapos nonstop kerékpáros ládázás Szegeden és környékén.

perdix 2012.03.25 09:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Meglelve! Köszi a rejtést!
Tavaly is kerestem de akkor beteg volt,igy most jelszóval tudok logolni.

RepasZoltan 2012.03.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Hihetetlen milyen szép lett a vértó és a környéke! Köszi a rejtést!

BRAVO2.0 2012.03.24 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Szegedi kirándulás negyedik. Zseniális a hely szellemisége! Bárcsak az egész országot, vezetőinket is ez az öntudat járná át, mint akik ezt megálmodták, megengedték és létrehozták!!! Tetszik hogy a város nagyságához képest füstszag helyett illatok vannak jelen. ...és a nagyság, gyalog azért nem annyira gyűjtögetős :-)
Kösz a rejtést! Tetszett, kösz hogy megmutattad!

VP 2012.03.18 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 4.38
Reggeli séta Újszegedről szép időben.
Nekem ez sok, ami itt van.

Berci és Rózsa 2012.03.16 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Köszönjük.
Log,képek később....

Fecaxxx 2012.03.15 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.90
Könnyű találat!
Köszönjük a rejtést!

FEMOLINO

Lujza86 2012.03.13 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Most kezdtem a játékot, párban dolgozunk a barátommal. Nagyon könnyen megtaláltuk. Reméltem, hogy kicsit kalandosabb lesz, de azért tetszett.
Köszönjük!

Milkabika 2012.03.13 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Barátnőmmel, Lujza86-tal, akinek az első ládája volt. Nekem pedig az első olyan, amihez GPS-t használtam. Ötletes a segítségként megadott mondat.:)

vastagj 2012.01.29 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönjük a lehetőséget! (nagyon ötletes a láda)

Zergi 2012.01.25 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.25
Fogtam!
A munkám hozott Szegedre, utána eljöttem a közeli ládáért. Szép kis park, egy "magaslat" a síkságon és a óh a székely kapuk! A nyáron jártunk Székelyföldön, eredeti helyükön is megcsodáltuk ezeket a remek faragásokat és az alapanyagul szolgáló keményfákat:)

Várhelyi 2011.12.27 20:29 - Egyéb
Sajnos beteg a láda még mindig, ahogy látható is fenn. Felesleges keresni. (Persze azért szabad keresni, és el is fogadom a megtalálást, ha valaki kéri.) A pótlása azért nehézkes, mert speciális alakú ládát kellene szerezni.

- Ma kikerült egy újabb típusú mikroláda. - jan.22.

Tomeyi&Mártika 2011.12.27 17:50 - Megtaláltam
20 perces keresés után a rejtő közölte hogy a láda még nincs pótolva! :(
Remélem hamarosan ismét kereshető lesz!
Szép környezetben van!
Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2011.12.27 20:25]

Kadorca 2011.12.10 10:29 - Megtaláltam
Sajnos csak, most tudok logolni. Látom, hogy utánnam már senki sem találta meg a ládát. Biztos, hogy nincs ott? Már én is nehezen leltem meg, de határozottan ötletes volt a rejtés. Mondjuk én sem a koo alapján találtam meg, hanem el kellett gondolkodni, hova rejtettem volna én is.

Varga Gábor 2011.12.10 08:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Ok! Szegeden jártam, és amíg a lányom nyelvvizsgázott, megkerestem néhány új rejtést. Azaz megkerestem volna, ha meglett volna. A láda eltűnt, ezt közöltem a rejtővel, aki megígérte, hogy utánanéz a dolognak. Képeim alapján kérem a megtalálás jóváírását. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2011.12.11 21:54]

Lia és Sanci 2011.11.20 00:00 - Megtaláltam
Sok időt töltöttünk Szegeden,az egyikőnk itt diplomázott, de ezt a szép helyet eddig még nem láttuk!Köszi a rejtést!

Zsiráf 2011.11.13 09:38 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 47.2km

Jutka 2011.11.13 09:30 - Megtaláltam
Nem először jártunk már erre Topolyával; keresgéltük is a régi ládát, még hóban is. Végre ez az új láda meglett. Köszi a rejtést!

Topolya 2011.11.13 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Ancsa-Imola 2011.11.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
megtaláltuk!

dorinnka 2011.11.07 00:00 - Megtaláltam
e-mailben írok részleteket, igazolva, hogy megtaláltuk. kérjük a jóvá hagyást! köszönjük :)

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2011.11.07 22:21]

Fecó07 2011.11.05 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.84
t1kovacs csapattal közös találat. Köszi a rejtést!

t1kovacs 2011.11.05 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.11
Reggeli órákban jártam ott, így nem találkoztam senkivel a dombon. A rejtés valóban merész és leleményes. Gartulálok hozzá!

Mabba 2011.11.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Izgalmas rejtés, nagyon szép környezet! Így is nézhet ki egy lakótelep környéke.
Télen, hóban valószínűleg elcsábulnánk egy jó kis szánkózásra!
Köszönjük a lehetőséget!

 
Nagymancs es Kismancs 2011.10.31 16:35 - Megtaláltam
Többször kerestük már ezt a ládát, tegnap épp csak véletlenül jártunk arra, gondoltuk "hátha". És csodák-csodájára, senki sem volt a dombtetőn, és még a megérzéseink is helyesek voltak :-)

Ja és a domb oldala teli van apró rágcsálókkal, ha csöndben figyeltek egy picit, még elő is bújnak.

kétbakancsos 2011.10.29 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
A ládika megtalálása rövid időt vett igénybe, de sokáig vártunk míg végre az ott pihenők eltávoztak. Köszönjük a rejtést!
Tudomásunk szerint a Vértóba a régi rókusi vágóhíd szennyvizét vezették be.
Erről kapta a nevét.

M_ákos 2011.10.28 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Megtaláltam!

 
Quantum 2011.10.27 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Szegeden ez tetszett a legjobban. Nagyon igényes a rejtés és a környezet is:) Köszönjük, hogy megláthattuk, hogy milyen szép helyek is vannak Magyarországon.

Szilágyiék 2011.10.22 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Húgoméknál voltunk kétnapos látogatóban Kelebián. De ha már menni kell pár száz kilométert, az útbaeső, még meg nem talált ládákat csak fel kell csipegetni! :-)

Sajnos, ezzel a dobozkával nem volt szerencsénk. Az egész dombon sehol máshol egy lélek sem, de a láda előtti padon egy pár üldögélt, és a világon semmi jelét nem adták, hogy a közeli órákban el szeretnének menni onnan.
Ezért nem kockáztattuk a rejtek felfedését.

A képek alapján szeretnénk kérni a jelszó nélküli megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2011.10.23 11:51]

Hú, ez gyors volt! :-)) Köszönjük!

Induljunk
Nem akarnak elmenni! :-(
zsupisti 2011.10.16 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Zsuzsi és Pisti [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

Quadosmarci 2011.10.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.85
Megvan köszi a rejtést . :D

Tiszaparti 2011.10.06 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Szép lett a domb. Köszi a rejtést!

Tototo 2011.09.25 13:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

szbarna 2011.09.24 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
Végre eljutottunk ide! Nagyon szépek a kapuk, lakótelephez képest gondozott a környezet. Köszönjük az ötletes rejtést!

szentkereszty 2011.09.21 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Szivet melengetőek a kapuk.

 
Nutszeru 2011.09.11 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

GCver_20110911161444.jpg 
N.Zs. 2011.09.10 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Anti olyan ügyesen csinálta, hogy Rodolfó is megirigyelné...
Békéscsabán találkoztunk hasonló gyűjteménnyel.
A panelek a háttérben elég lehangolóak, a kapuk viszont feldobják a helyszínt. A kőbevésett Himnusz tetszett a legjobban. Köszönjük.

@david 2011.09.08 00:00 - Megtaláltam
ötletes a mágneses megoldás!

sanzi89 2011.09.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk! :)

donkardos 2011.09.04 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, részletek hamarosan. [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

safc 2011.09.04 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

tsc 2011.09.03 17:35 - Megtaláltam
Sétáltunk egy jót a gyerekekkel a tó körül. Találkoztunk egy másik kincskereső családdal. Nagyon ötletes rejtés! Köszönjük!

olahtamas91 2011.09.03 17:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Harmadik nekifutásra csak meglett. Először a tereprendezés miatt tűnt el a láda, másodszor pedig túl sokan voltak. A rejtés nagyon tetszett. Örültünka a találkozásnak tsc- ékkel.

pantyai 2011.09.03 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]

Madym 2011.09.02 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Megvan. Szegedi háromnapos ládázásom 22/17 felkeresése a második napon. Most is vonat + bicikli Debrecenből. Nem kis tekerés után a GCOSAR láda után érkeztem ide. Szembe tűnt, hogy Szeged tömegközlekedése milyen fejlődésen megy át: a kettes villamos nemsokára kész (míg nálunk még csak a földet túrják, annak ellenére, hogy jóval hamarabb vágott bele Debrecen, mint Szeged), a trolivonalak lassú, eltökélt leépítése helyett itt fejlesztenek: új viszonylatoknak épül drót, régebbieket kötnek össze, folyamatos járműpark-korszerűsítés, és még sorolhatnám. Igen, itt komolyan veszik a környezetkímélő tömegközlekedést, míg az én városomban, Debrecenben a politikai érdekek játszanak főszerepet, a DKV pedig nem foglalkozik az utasokkal. Szomorú, de ez a helyzet. No de visszatérve a ládához: Kerékpárral is igen jól megközelíthető a rejtek, csupán fel kell tolni a dombra, úgyhogy lehet, hogy az ide vonatkozó információt javítani kellene a láda oldalán. Igaz, én a közeli tízemeletes előtti kerékpártárolónál hagytam a kétkerekűmet. A dombról kitűnő kilátás nyílik a közeli lakótelepre. Emlékeim szerint míg néhány éve a tó, és a környéke rendkívül elhanyagolt volt, mára nagyon szépen rendbe lett hozva. A rejtek nagyon jó, és nem kellett sokat keresni, könnyen meglett, a leírásból pedig nem erre számítottam. Mára még volt néhány felkeresendő láda, úgyhogy hamarosan tovább is álltam. Köszönöm!

Domboldal
tofu 2011.08.30 18:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
A trükkös rejtésű kis ládát hamar megtaláltuk, pont jó helyre ültünk. :)
Az allergia miatt azonban nem sok időt töltöttünk a helyszínen, mert már alig bírtunk a tüsszögéssel és torokkaparással. A rejtést azonban nagyon köszönjük.

kópé1993 2011.08.30 09:02 - Megtaláltam
Szegedi ládázás első állomása!

mferaj 2011.08.29 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Nagyon ötletes a rejtés. Szép a környezet. tetszett nagyon. Köszönöm.

befi 2011.08.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.19
Kerékpáros kupa: 95.2 km

Sajnos a megtalálás örömében nem lehetett részem. A dombon fákat és virágokat locsoltak, de nem ez volt a legnagyobb gond. A rejtektől 1 m-re fiatal párocska volt összeborulva, még az sem zavarta őket, hogy a munkások a fejük fölött jöttek-mentek. A képek alapján kérhetném az elfogadást? Máskor megszoktuk várni a megfelelő alkalmat, de most bringával voltam, és időből volt a legkevesebb.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2011.08.31 09:19]

 
herbi 2011.08.28 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

herbi76 2011.08.28 17:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Köszönjük,sokkal jobb mint az előző láda!

 
Kerticsorbi 2011.08.26 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.16
Közös éjszakai ládázás Thbarnabással és Csorbakóval, köszönjük a rejtést.

Csorbako 2011.08.26 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Megvan, köszi. Közös ládázás Kerticsorbival és Thbarnabassal.16/16.

thbarnabas 2011.08.26 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.72
Közös éjszakai ládázás Kerticsorbival és Csorbakóval 16/16.
(na ez már nappalra esett :)
Nekem a hely kicsit túlságosan "mélymagyar"... Nem volt igazán odaillő a lakótelepi környezetbe a sok székelykapu és kopjafa (a kopjafákon ráadásul műanyag táblácskák), stb. A szándék persze szép és nemes, de végeredmény - szerintem - giccs!
A rejtés viszont nagyon jó és tulajdonképpen örültem, hogy ide is elkalauzolt a geocaching, és ezt a helyet is láttam...
Köszi!

schneider92 2011.08.24 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Ügyes rejtés :) Igazából mikor megnéztem ott, ahol volt, nem is gondoltam volna, hogy tényleg ott lesz (a GPS-ünk kicsit pontatlan, szokott tévedni pár métert), viszont jó nagy meglepetés ért minket. Köszönjük

cattish 2011.08.23 17:10 - Megtaláltam
Gyeta kollégával ezt is begyűjtöttük. Köszönöm :)

Gyeta 2011.08.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.61
Cattish-sel közös találat útban hazafelé.

 
angyalka&ordog 2011.08.20 11:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Nagyon jó a rejtés. jó, hogy a panelek között ilyen oázis van. Szépek a székelykapuk.

eleem 2011.08.20 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Jégsárkány 2011.08.19 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Hihetetlen, hogy Szeged közepén egy ilyen hely húzódik meg. Köszi!

Hadralka 2011.08.19 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
A közeli Bokor Nagy Táborból sétáltunk el a ládáig. Meglepő volt ilyen szép helyet találni a panel házak szoros ölelésében. Köszönjük. :)

félnarancs 2011.08.15 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Nagyon jó kis rejtés, néha trükkösen kell logolni :))
Köszönjük

Seres Péter 2011.08.14 11:17 - Megtaláltam
768. ládámat az elődöm fordítva tette vissza, így nem a megtalálás, hanem a kihúzás volt a feladat. Mondtam is közben aaaa.....
Nekem ez a láda tetszett a legjobban Szegeden. Sokat mutatott, szép környezetben, kultúrált, könnyű rejtés és kimerítő leírás. Mindenkinek ajánlom!

Burn 2011.08.13 14:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

RudiSZT3 2011.08.12 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Nagyon jó rezgésű hely! A rejtés rendkívül ötletes! Köszi! :)

KisGab&SziAnna 2011.08.09 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Nagyon tetszett a rejtés, az eddigi legprofibb amit eddig láttunk! A logolásnál szerencsénk volt, egy árva lélek sem tévedt erre :) Köszönjük a rejtést!

tudo 2011.08.08 12:37 - Egyéb
85 km kerékpár edzés 350 m emelkedéssel Szeged körül 15 régi ládával. Nagy meleg volt egész nap, alig győztem a folyadékot pótolni.

GCSZE után ismét áttekertem a város túlsó felére, mert emlékeztem erre a ládára és nem akartam kihagyni. Szomorúan tapasztaltam, hogy a tér körül még mindig rendetlenség van. A láda azonnal meglett, szerintem korábban nem itt volt. GCHOMA következett.

Kerékpáros kupa: 85.90 km

Várhelyi 2011.08.02 18:56 - Egyéb
Kerékpáros kupa 65 km

Ládaellenőrzés. Még megvan.

Dzsozy 2011.08.02 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Ez nagyon ott van:)
Szépen meg van csinálva, és különösen tetszett hogy nincsenek rajtuk vandalizmus nyomok. Jókat nevettünk, mert hát kipróbáltuk a leírásban szereplő cselt, és előtte senki sem figyelt, de az első "wáo" után mindenki minket nézett:DDD

Köszönjük a rejtést!

Ungi 2011.08.01 17:41 - Egyéb
Köszi ez volt az első ládánk!

szlaura 2011.07.28 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.33
A ládát nem találtuk, de a hely tetszett. Kérem, hogy a rejtő a képek alapján fogadja el a megtalálást. Köszönöm

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2011.07.31 17:15]

 
zs&t 2011.07.27 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Kedves ládám adoptálásra kínálom időhiány miatt. Nagyon szép, remélem más is örömét leli benne:)

LionDaddy 2011.07.21 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.74
Előre nem tervezett keresés volt, így sajnos nem volt friss információnk a rejtés megváltozott, új adatairól. Sokáig kerestük atipapával az esőben, de fel kellet adjuk.
A képek alapján kérem a rejtőt, fogadja el a találatunkat.

A hely még így esőben, borúsan is szép, tetszettek a kapuk, a faragások, a szobrok. Kellemes hely a városban.

Köszi a rejtést !

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.07.26 18:57]

 
atipapa 2011.07.21 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Kérem a rejtőt a képek a képek alapján fogadja el a meg találás .A kordinátán nem volt semmi és nem volt idő tovább keresni 40-perc után fel adtuk.Köszönöm!!!

10 éve nem voltam Szegeden és még legalább ennyit nem is tervezem.

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.07.26 18:58]

istvandsz 2011.07.12 20:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.10
Megtaláltuk. köszönjük.

zramzam 2011.07.10 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Megtaláltam egy eredménytelen keresés után. Legyen kedves a Rejtő végre egy aktuális leírást és koordinátákat biztosítani a kessereknek.

fattila 2011.07.10 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.63
Nem hittem volna, hogy létezik olyan láda oldal, ahol legalább a koordináták ne lennének jók. De van. Ahogy mások is írták, a láda nem ott van. A fa típusa sem az és a mérete sem fára utal, és természetesen nem kővel, hanem kaviccsal van álcázva. Ennek köszönhető, hogy vissza kellett jönnöm újra, hát nem voltam boldog. De szerencsére a logokból rájöttem, hogy hol kell keresni.

szamosszamoca 2011.07.07 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 1 átlag: 3.00 súly: 3.37
A koordinátákat tegnap töltöttem le, nem hittük el, hogy nem találjuk. Télen egyszer már kerestük, de akkor nagy hó borította, képtelenség lett volna előbányászni.Most is pont oda vitt a kütyü. Azt hittük áldozatává esett a parkmunkásoknak ,hisz minden növény köré kis árkot vágtak a locsolóvíznek. Még szerencse, hogy volt hol megnéznünk és visszaolvasni a bejegyzéseket, így visszamentünk és rögtön meglett. Néhány tíz évvel ezelőtt itt laktunk a tó partján:). Azóta nagyon szépen átalakult, akkor nem volt ilyen gyöngyszem.

NZs 2011.06.27 14:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 3.74
Szegedi kesingtúra 17/10.
Köszönet Mr Zergének az újrarejtésért, valamint Gextrem kolléga logjának (2011.06.15.), nélküle talán sohase találtuk volna meg! A helyes koo is ott található meg, meg a helyes leírás is. A web osztályzata részben ezt tükrözi - 16 napja nem sikerült a leírásban pár sort kijavítani a láda gazdájának - még a helyes koordinátákat sem! Tetszik tudni hiába van ám odaírva a leírás végére, azért a letöltésben a leírás elején megadott értékek lesznek!!! A másik: a székelykapukról feleslegesen bőbeszédű beszámoló mellett egyetlen sort sem találtam a névadó helyről, sem a környékről: pl. miért Vértó?
Ettől függetlenül érdekes színfolt a betonrengeteg közepén.
GCNANS újabb két pontját útba ejtve visszaautóztunk a szállásra némi étket beburkolni, azután - mai utolsóként - még elsétáltunk a Holt-Maroshoz (GCHOMA).
NZs&EnZo&Andie

:-)
padi002 2011.06.26 15:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Nagyon szép a táj! :-)

Gery Greyhound 2011.06.26 15:44 - Megtaláltam
Elso geoladankat tavaly Szegeden talaltuk meg, es ha mar ismet erre jartunk, folytattuk a kornyek beszurkiteset :)

Kellemes csalodas, hogy ma Magyarorszagon letezhet egy ilyen szep hely egy lakotelep kozepen ugy, hogy egy ev utan nincs megrongalva, osszefirkalva.

Sajnos csak a tartalek micro lett meg, az eredetileg megadott koordinata kornyeken meg csak kismeretu tolgyfat se talaltunk :)

tgb 2011.06.24 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Megvan!
Második próbálkozásra és most is csak az ideiglenes dobozka. Pár hete már tettem egy kísérletet a megtalálásra, akkor nem jártam sikerrel, de a kitartás végül meghozta gyümölcsét.

oxyura 2011.06.20 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.71
Mi találtunk Perdixel egy kisméretű (a földfelszintnél lenyakazott ) tölgyfát egy olajbokor gyűrűjében, de téglát nem, pedig majdnem áttelepítettük az egész bokrot.
Kérem az elfogadást!

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.06.23 08:12]

Rudi Team 2011.06.19 14:30 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

Gextrem 2011.06.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.35
Köszönöm a lehetőséget.
A tölgy az olajbokor a tégla 2db dionyi kavics a pontos coord pedig
46'16,410. 20'8,734.
De azért köszi ;-).

pokers 2011.06.14 16:31 - Megtaláltam
Mr. Zerge ideiglenes doboza +van.
Tetszett a hely.

 
fcsaba 2011.06.12 22:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Közös keresés Gyurival és Sanyival. Egyszer már elindultam a láda keresésre, de akkor nem tudtunk itt megállni. Most, mintegy megkoronázva a napot, eljöttünk ide is. Pár perc keresést követően vettük észre a logokból, hogy nincs a helyén a láda. A sötétben készítettem pár fotót, majd töltök fel belőlük, ha sikerült.

Kérem a rejtőt, fogadja el a találatot!

Szerintem egyébként ide hosszú életű ládát nem lehet telepíteni; személy szerint én nem lennék az ellen, ha ez (és az ehhez hasonló) helyeken virtuális láda lenne. Mert a hely maga megérdemel egy geoládát, az biztos!

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.06.23 08:13]

Puzzle Apartman Gyula 2011.06.11 15:00 - Megtaláltam
Március 09.-én egyedül majdnem levadásztam ezt a rejtést. Akkor azonban egyedül nem sok kedvem volt hozzá, ráadásul az öltözékem sem volt megfelelő a sárban dagonyázáshoz.
Ma azonban miutám Bazsit felvettük az állomáson nekivágtunk a domboldalnak. Gergő fel-le rohangált a domboldalon. Balázs pedig hullafáradt volt az osztálykirándulás éjszakáját követően.
A rejteknél ezerrel folyt a munka, láda sehol. Ekkor olvastuk el igazából az utolsó logokat (kereshető láda régóta nincs a helyén). Így 10 percnél tovább nem is keresgéltünk.
A mellékelt képek alapján kérnénk a találat elfogadását! Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.06.23 08:13]

Bazsi "szenved".
 
Mr Zerge 2011.06.11 14:40 - Megtaláltam
Elrejtettem egy mikrót ideiglenes megoldásnak.
Egy földre térdelt fűzfa törzs végződésénél lévő kis üregben van a filmes doboz, két kaviccsal tekarva:
N 46 16,411 E 20 08,734 89m.
A székely kapuk nagyon látványosak.
Üdv Mr Zerge.

Tomi_Bp 2011.05.28 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
.

Gyros 2011.05.28 18:30 - Megtaláltam
A láda nincs a helyén a tereprendezés miatt.
A rejtő elmondása alapján napokon belül pótolni fogja.

Stimm 2011.05.28 00:00 - Megtaláltam
Szeged * Szolnok kerékpártúra közben. Kérem a mellékelt fotó alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.06.23 08:13]

 
Böbe&Pali 2011.05.23 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Köszönjük a rejtőnek, hogy ezt a szép helyet megmutatta nekünk, valamint a segítségét a jelszó megadásával (mivel a láda jelenleg nincs meg a tereprendezés miatt). Ráadásként a domb tetején egy tojást rakó teknőst is találtunk.

 
Emerich63 2011.05.13 16:22 - Megtaláltam
Régi hiányosságunkat (akartuk) pótolni ezzel a ládával. Az idő gyönyörű volt, a hely szép érdekes, azonban éppen a napokban nyírták le a füvet az egész területen, illetve tereprendezést is tartottak, aminek a rejteket adó fa és a láda is áldozatává vált.
Köszönjük a rejtő segítségét.

Indulhatunk
 
KJ & GM 2011.04.24 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

 
Gabor67 2011.04.19 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

cosinus0 2011.04.11 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Nagyon régen voltam itt, szép lett ez a hely is. Logfüzetet nem találtam a ládikában, csak jelszót, így logolni nem tudtam. Köszi a rejtést.

Borsos család 2011.04.03 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Szegedi ládázás, köszönjük a rejtést.

ier 2011.03.31 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Ragyogó napsütésben sétáltam egy jót.

boszorkányok 2011.03.27 17:02 - Megtaláltam
Nekem kicsit sok ez így együtt, de legalább van..

Skalp 2011.03.27 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.65
Nekem itt a kockalakótelep közepén idegenek voltak a kapuk és a faragott emlékművek, de önmagukban nagyon szépek. A leírásért külön köszönet, sokat okosodtam belőle.

 
Pándi Ferenc 2011.03.22 09:35 - Megtaláltam
Ragyogó tavaszias időben megtaláltuk.
Pándi Family

evivagyok 2011.03.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Megvan :)
Közös találat kedvesemmel csg69-el :)

csg69 2011.03.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Ilyen sok szép székely kaput még sosem láttam egy helyen :))) nagyon teszett, örülök, hogy itt is járhattam :)

szadi&agi 2011.03.15 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Ági gyerekkorában itt szánkózott. Teljesen átváltozott azóta a hely, előnyére. Kösz a rejtést!

targonczas 2011.03.14 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Jó rejtés egy jó helyen.

Oxica 2011.03.14 13:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltuk!
Igazán szépek a kapuk, köszönjük a lehetőséget! :)

FCsili 2011.03.12 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk! Szép kis hely! :)

SilverG 2011.03.12 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk!

Csizmások 2011.03.11 09:00 - Megtaláltam
ok

sio 2011.03.10 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.08
szépek a székelykapuk, a rejtek egyszerű, bár óriási sár volt.
Köszönöm Árpi.

kogyo 2011.03.10 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
A fa tényleg kicsi, de a leveleiről felismerhető.

Faragoz001 2011.02.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Ez volt az első geoládikónk :)) Nagyon gyorsan megtaláltuk, boldogok voltunk. Megjött a kedvünk a "kincsvadászat"-hoz. Jöhet a következő helyszín. Köszönjük szépen a rejtést.

zsotie 2011.02.24 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.14
Tetszettek a kapuk.

carmin 2011.02.20 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.04
Tetszett a hely. Köszönjük a rejtést.

 
Hepur 2011.02.20 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
A nagyárvízi multi pontjainak felderítése közben kerestük fel. Tetszett a hely, furcsa ellentmondás a panelos környezetben.

Hz 2011.02.12 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.11
Go to the top 40.

 
Puszkany 2011.02.12 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.37
Tekergés Szegeden Hz kollégával. Köszi a lehetőséget!

 
molka 2011.02.07 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Ládázás Böbével! A környék írtó saras, gyakorlatilag lecsúsztunk a dombról visszafelé. A környéken iskola után elég sok diák "szórakozik", így elég nehéz volt észrevétlenül ládázni! Köszi!

 
Fazék 2011.02.04 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.27
37 nap után ismét geoláda keresés. Szegedi wellness hosszú hétvége közben látogattuk meg a székelykapukat. A jelszó nélküli mikroládát mi is megtaláltuk. :)

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.02.11 10:06]

mike andros 2011.02.02 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Délutáni séta a városban. A hely nagyon jó, a rejtés egyszerű, de az benne a jó. Csak sokára jöttem rá, hogy mi van, ha le van fagyva! Sajna még a ládakarbantartás előtt voltam ott, így kérem a fénykép alapján történő találatot!
nagyon köszönöm a lehetőséget!
Mike

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.02.11 10:07]

Nagyon köszönöm!
Mike

gyusz_58 2011.01.23 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.23
A nap utolsó ládája, szürkületben.
Nem volt jelszó a microládában, csak logok.
A képek alapján kérlek fogadd el.
Köszönjük.

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.01.25 11:30]

kapuk
 
bazsoka 2011.01.22 16:53 - Megtaláltam
A kis tölgyfa - megtalálva.
A téglarejtek - megtalálva.
A kis filmes doboz - megtalálva.
A kis papírcsík ismerős, és ismeretlen cacherek logolásával - megtalálva.
De a jelszónak csak a hűlt helyét találtuk.
Kérem a kép alapján a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: zs&t, 2011.01.23 18:10]

 
Samu Team 2011.01.15 01:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Jégdiszkóból hazafele. Köszi a rejtést!

heidrich 2011.01.10 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Klassz kis hely! Elég nehéz lehet odajutni feltűnés nélkül, ha épp nincs nyakig érő sár és hétköznap kora délután :)

Plussz pont a mikroládáért, nosztalgikus hangulatba kerültem tőle!

Zeike 2011.01.08 16:15 - Megtaláltam
5/5 Ezt a ládát második nekifutásra sikerült megtalálnunk némi sárban, az első nem sikerült a nagy hó, a sok szánkózó, és a megzavarodott gps miatt.:))

 
Maclura 2011.01.06 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
A mikroláda rejtekét könnyen megtaláltam, a jelszóhoz annál nehezebben jutottam hozzá. A filmes dobozt rejtő (odafagyott) tárgy felmozdítását egy nem messzire talált deszka darabbal sikerült megoldani, a láda kinyitása pedig 5 percnyi kézi melegítés után vált lehetővé.
Az illeszkedő részeket szárazra töröltem, remélem az utánam jövőnek nem lesznek ilyen gondjai.
Egyébként a környék és a rejtés egyaránt tetszett.
Köszönet érte a rejtőnek!

 
kissjani85 2010.12.31 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Az egyik leghangulatosabb szegedi láda számomra. Igaz a nagy hóban fagyban nem bírtam volna felemelni a téglát mert oda volt fagyva de egy kis eroltetés után megmozdult. A környék így havasan nagyon jól nézett ki. Köszyönöm a rejtést így év végére nagyon jó volt! Boldog Újévet Mindenkinek aki olvassa ezt!

feri65 2010.12.31 10:10 - Megtaláltam
okay! [wapon beküldött szöveg]

 
alfabootis 2010.11.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.67
Esti keresés, de hamar meglett. Köszi a rejtést!:-)

whitefulu 2010.11.21 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Caládi séta keretében találtuk meg. Valószínűleg a közeli telefonos torony hülyítette meg az iránytűt.

farkincza74 2010.11.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltuk!

Szegedi lévén kötelező volt, már régen terveztem a megkeresését.

Köszi a rejtést!

Nivabibi 2010.11.21 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Megvan.

Geo-Ke-Csing 2010.11.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Edzés közben találtam meg, már korábban is kerestem, csak túl sötét volt.
Egy évvel ezelőtt, az életfa felállításakor én is próbálkoztam a rejtéssel, de a leírástervezetem sokkal rövidebb volt, ezért nem fogadták el. Azóta sok mindent építettek ide. Örülök, hogy végül mégiscsak került ide láda a helyhez méltó leírással.
Köszönöm a rejtést és gratulálok hozzá!

baggio 2010.11.15 22:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.49
Még reggel nem gondoltam volna, hogy este Szegeden kesselek! :) Ismerősömnek dolga volt arra, és amíg intézte, addig kicsit night kesseltem. Gyalogos, a végén már kocogós keresés volt, mert a végén kicsit elment az idő. :)
A night kess utolsó ládája. Jó futósra sikeredett, mert már nem sok időm maradt a találkozóig. Tetszett a környék.
Köszönöm a rejtést!

miky 2010.11.14 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.66
Megtaláltuk!
Nagyon tetszett a hely jó a tavacska a betondzsungel közepén!

Hhenrik 2010.11.07 16:00 - Megtaláltam
Jó hely!

GeoDitke 2010.11.06 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 3.21
ok

GeoMogyes 2010.11.06 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.34
Szerintem a szánkópálya a kapukkal csak izgalmasabb lett. Így legalább az alföldi gyerkőcök is össze tudják törni a pofikájukat.

KutaToll 2010.11.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Felkutatva!

Mikulás 2010.11.06 09:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.41
Kecskemétről indított dél-alföldi autós kirándulás, 3. helyszín. A lakótelep előtt parkoltam a park mellett. Innen pillanatok alatt fenn is voltam a kis dombon, ahonnan nagyon szép kilátás van! A kapuk, a szobrok és az egész kis park nagyon szép, gondozott. Jó volt látni! Bár Szegeden sokszor megfordultam, itt nem jártam, sőt nem is hallottam a helyről. A kis filmesdoboz is gyorsan megadta magát! Köszönöm a lehetőséget!

Mikulás

Robin13 2010.11.05 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszönöm a rejtést, és hogy ezt a szép és a magyarság jeles értékeit képviselő helyet megismerhettem.

PEx2 2010.11.04 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Ennyi kapu egy helyen!

 
Csuek 2010.11.01 16:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jpal 2010.11.01 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
A hely engem is rögtön Szejkefürdőre emlékeztetett, az Orbán Balázs emlékére állított székelykapukra, ahol 1972-ben (vagy '73-ban?) jártam. De GCBCSA-4-nél, az ún. kapuskanzenben is sok székelykaput láthattok.
A Vértónál látható emlékhely is szép, bár nekem itt kicsit töményen van együtt a nagy nemzeti romantika összes ikonja. Talán kevesebb több lenne...
Köszönjük.

Turul
 
Bajuszcica 2010.11.01 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Különleges oázis a lakótelepen! Nagyon tetszett! Köszönöm a rejtést :D

Zoltanus 2010.11.01 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Nagyon jó volt ennyi székelykaput látni egymás után.
A dombtetőn is nagyon érdekes alkotásokat láttam, tetszett a hely.
Köszönöm a rejtést!

dzsinszka 2010.11.01 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Köszönöm a rejtést!

beuuu 2010.10.31 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
sztem egy kissé.......bizarr
székelykapuk és magyar himnusz egy panelerdőben......majd még ezen gondolkodok
köszönjük, a ládát és a gondolkodnivalót

Hocsa 2010.10.31 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.27
Megvan! Köszi a rejtést!

szaboist 2010.10.31 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.89
A parkolótól a láda legalább 250m, a többi ok.
Ok [wapon beküldött szöveg]

Jani70 2010.10.25 09:30 - Megtaláltam
Tetszett, hogy egy egyébként sivár lakótelepet feldobtak ezzel a szép látványossággal.

 
pisznice 2010.10.24 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltuk.

sirgalahad 2010.10.24 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.28
E nyolc kapu méltón áll
Kis dombon a Vértónál
Nincsenek manapság kételyek
Jó fából faragták székelyek

kapukhamm
tanuljunk verset
BouLache 2010.10.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.70
Jópofa mikroláda! :D

szakica 2010.10.16 13:05 - Megtaláltam
ok

Mihul 2010.10.16 13:05 - Megtaláltam
ok

Pistu és Csilla 2010.10.16 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Kellemes szombat reggeli séta keretében jártuk be a dombot. Valami gyönyörűen fel lett újítva. Egyszerűen érdemes körbecsodálni.
Valamint a rejtek is ötletes, jó! Egy csöppnyi oázis a panelrengeteg kellős közepén!

Chip és Dale 2010.10.14 19:50 - Megtaláltam
Szeptemberben jártunk itt, de a ládát csak októberben leltem meg szobatársammal, Brigivel. Ez volt az első ládája, nagyon élvezte.

GSdriver 2010.10.10 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Megtaláltuk, köszönjük. Ügyes rejtés! És szerintem a környék, a kilátás is szép. Bár minden lakótelepnek lene egy ilyen pontja!

Dages 2010.10.10 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.69
Megvan! Szép napos idő volt!

sinus90 2010.09.29 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Ismét Szegeden voltam. Volt egy kicsi időm, s elugrottam ide. Betonrengeteg között pici tó pici dombbal. A domb szép ékkövekkel díszítve.

 
Mocorgók 2010.09.28 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Üdítő színfolt a domb a panelrengeteg között.

Pilis50 2010.09.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Köszönöm, hogy eljöhettem ide.

mucik 2010.09.26 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Egy hónappal ezelőtt, amikor megjelent a láda pont elutaztunk Szegedről. Sajnáltuk, hogy lemaradtunk a piros egyesről, de azért így is jó volt megtalálni.
Mucik, Pannababa és Mucianyu

jiimbo 2010.09.26 14:00 - Megtaláltam
Remek!

kl 2010.09.26 10:47 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

Takács család 2010.09.24 17:40 - Megtaláltam
Nagyon szép lett a környék, egyáltalán nem értem a fanyalgókat. Jó a rejtés is. Köszönjük.

Csuhás 2010.09.24 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.34
Meglepően hangulatos emlékhely a város házai közé bújva. Tetszett, köszönöm a rejtést!

Csuhás, Vándor

szipeti 2010.09.21 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.93
ok

Adri&Peti 2010.09.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Szép hely. Az utóbbi években nagyon szépen rendbe rakták. Köszönjük a rejtést!

ZoLiza 2010.09.20 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Megérdemli a rejtést! Köszi. [wapon beküldött szöveg]

NaVi 2010.09.19 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Narp-ékkal esős találat. Ez a hely geoládát érdemel, mindenkinek látnia kell.

narp 2010.09.19 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
NaVi-ékkal közösen, Ópusztaszerre indulva szegedi ládázásunkat itt fejeztük be. Méltóbb helyen nem is tehettük volna. Sokan hajlamosak elfelejteni honnan jöttünk, hova tartozunk és kik a testvéreink. A jelszó is nagyon találó. A sajtóban megjelent fanyalgásokra: szánkózni meg lehet a kapusor mellett is.

Gabriello 2010.09.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Családommal, kellemes séta keretében a nagy eső után. Nekünk is nagyon tetszett az emlékhely, csak a panel lakónegyed rontja a képet. Gyermekkoromban itt még szép parasztházak álltak , a makkoserdő is jóval nagyobb volt. Azután jött a "falurombolás", és azóta betonházak mindenütt.

Eszti és Robi 2010.09.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Nagyon szép környezet a lakótelepek árnyékában, minden városvezetés példát vehetne a helyről.

 
Csaba & családja 2010.09.16 11:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.24
Megtaláltuk. Nagyon tetszett.

GyapjasBundás 2010.09.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
kössz

josephus 2010.09.05 20:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
Hanola barátommal csak másodszorra sikerült megtalálni.Ügyes rejtés.Tetszett a tó és a környéke,szépen kialakították.köszi

hanola 2010.09.05 20:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.06
Másodszori nekifutásra sikerült megtalálni. Szerintem kevesebb székelykapu is elég lett volna, így összességében kicsit giccses és erőltetett a dolog. Gyerekként egy időben sokat csúszkáltunk a környéken a befagyott Vértón, illetve a dombocska tetejéről szánkózgattunk is. Így bennem inkább a régi szép emlékeket idézte fel a hely. A tó maga üde színfolt a paneldzsungelben, főleg ha gondozzák is. Köszi a rejtést!

Csontváz 2010.09.05 15:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Kellemes környezet, jó helyszín választás, kis kereséssel GPS nélkül is megtalálható. Kisfiunk élete első geoláda találata volt :)

Szoke-Kiss 2010.09.05 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Nekem tettszett. A hely és a leírás is.

Andris + Edi 2010.09.04 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.08
A szülési szabadság után újra ládakeresési lázban a közben három tagúra bővült csapattal. Első szegedi ládikónk és összetettben a 120. megtalálásunk, köszönjük.

 
mala 2010.09.04 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Helyismerettel, GPS nélkül, műholdkép és leírás alapján könnyen meglett. Bátor rejtés szép környezetben. A közelben laktunk majd 20 évig. Legyen hosszú életű a láda. A dobozkába éppen belefért egy termetes katicabogár. Köszönet a rejtőnek! Talán többen megismerik a kapuk üzenetét és nem fanyalognak, mint a helyi sajtóban tették egyesek.

bonisbela 2010.09.04 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
70+ km-es kerékpártúránk első ládája. A bokorban egy kis barna egér lakik, őrzi a ládát. Az új villamos sínein át közelítettük meg a ládát. Út közben találkoztunk egy új szerelvénnyel is, mely egy térre volt kihelyezve, az érdeklődők felszállhatnak rá. Köszönjük a rejtést!

Zolnai 2010.09.04 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megtaláltuk! :)

álomfogók 2010.09.04 10:00 - Megtaláltam
Talajtani Vándorgyűlés 2010. Szeged.
Megjegyzés: Szejkefürdőn természetesebb.

Ferrit 2010.09.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Sziasztok

Új láda, nagy forgalom.:-) Egy mosolygós párral összefutva a ládánál kivártuk, hogy reánk kerüljön a sor és így már mi is jelenthetjük: megtaláltuk. :-)
Köszönjük.

Meli, Marci babóca, Laci

 
Szomolya 2010.09.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.52
Hoppá! Benne vagyok az első tíz megtaláló között. Ilyen közel a piros egyeshez, nem semmi! :-)
A ládát egyébként csak másodszorra sikerült megtalálni. Elöször nem lett meg, bár az összes fa törzsénél kerestem, csak annál az egynél nem, ahol kellett volna. Másodszor aztán egyből...

Várhelyi 2010.09.02 13:13 - Megtaláltam
Ide el kell jönni, nagyon érdekes hely. És szép is, különösen a faragások.

Azon gondolkodtam közben, hogy az életfa a szalagokkal olyan mint az indiánok totemoszlopa. És valóban, az ősmagyarok olyanok voltak mint az indiánok. Nyillal harcoltak a sápadtarcúak ellen, akik a szlávok, németek, frankok voltak. De ma a magyarok a sápadtarcúak. Akkor kik most az indiánok?

Nem tudom más városokban is így van-e ez, de itt Szegeden a politikai erők harcolnak a terekért. Ezt a dombot most elfoglalta egy csoport. Lett is vita belőle:
a Délmagyarország cikke
olvasói levél
a Népszabadság cikke
a Szeged Kurir cikke
a Szeged Ma cikke

tudo 2010.09.02 09:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.33
85 km kerékpár edzés a Szeged - Domaszék - Mórahalom - Ásotthalom - Zákányszék - Bordány - Zsombó - Szatymaz útvonalon 5 új ládával. Néhány km-től eltekintve a szembeszél különböző fajtáival küzdöttem, viszont GCLODR gond nélkül meglett, ami sokat javított a nap minőségén.

GCUJZS után a még mindig építkezésekkel küszködő városon át gurultam át a tóhoz. A hidegfront utáni tiszta levegő szép színeket kölcsönzött a lakótelepi házak közé szorult tó környezetének. A dobozka azonnal meglett.

Felsétáltam a dombra, megnéztem a fafaragványokat, aztán kezdtem a mai 1. edzésszakaszt Ásotthalomra, GCACSR felé.

Kerékpáros kupa: 83.49 km

taska1981 2010.09.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.65
A comon mikor jelenik meg? Igazán méltó lenne a helyhez, hogy a nemzetközi közönség is megismerje...

totzoli65 2010.08.31 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
A dobogót meghagytuk sas&szti-éknek, ők voltak ott hamarabb. :-)
A dobozkát tulajdonképpen "ésTöri" találta meg, aki "analóg kesser" és a szemére hagyatkozik :-))) , míg mi próbáltunk a kütyük hibahatárán belül valami fát keresni. ;-)
Az általam mért, átlagolt koordináták: N46 16.402 E20 08.754 kb. 16 méter az eltérés, nem is ez a legnagyobb baj, hanem van közte egy púp, ami a rálátást megakadályozza. :-) A leírásban a kis tölgyfa nagyobb segítség, mint a koordináta. :-P
Köszönjük a rejtést! :-)

kapusor! :-)
sas&szti 2010.08.31 13:07 - Megtaláltam
totzoli65 és családja lepett meg bennünket miközben mi komoly nézelődőknek álcáztuk magunkat:) Majd egy rövidke kérdést intéztek felénk: meglett a láda?:) Röviden ennyi a történt na meg egy beszélgetéssel egybekötött közös találat:) Nekünk ez a láda kötelező begyüjtés mivel a VÉRTÓ szó régóta szerepel az életünkben:) A helyszínt természetesen igen jól ismerjük. Köszönet a rejtésért:) Még utóiratként annyit, hogy a nálunk lévő GPS-ek is más koordinátát mutattak, totzoli65-nél vannak a pontos adatok.

radpeter 2010.08.30 22:53 - Egyéb
Azért ezt ne feledjük megemlíteni!

Cerberus 2010.08.30 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Megtaláltuk másodikként! Ahogy munkából hazaértünk és megláttuk az új ládát, már indultunk is érte. Nagy eső volt jól bőrig is áztunk, mivel esernyővel nehézkes volt a nagyon csúszós domboldalt átkutatni. Nagyon nehezen lett meg a kis micro, több mint fél órát kerestük. A koordinátától kb. 20 méterre leltünk rá, amikor már elkezdtük a távolabbi környéket is átnézni. Nagyon szép a hely, nem voltunk még itt mióta átalakították a dombot, pedig szegediek vagyunk. Köszi a rejtést!

jgy1955 2010.08.30 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megvan!!!! Jó esőben ,de aránylag könnyen meglett ,bár lehet ,hogy a sok vastag felhők miatt kb 15 m-rel a kis fa mellé mutatott a 60CSX-em .Már vártam,hogy legyen itt is egy láda ! Köszi a rejtőknek!!! -:)

 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu