geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
3241. Trek Elek (GCtrek)
Mindenhol lehet trekkelni, földön...
Mindenhol lehet trekkelni, földön...
vizen... [fotó:Magpet]
vizen... [fotó:Magpet]
levegőben... [fotó:Griffs]
levegőben... [fotó:Griffs]
városban...
városban...
hegyen...
hegyen...
de a legjobb kerékpárral.
de a legjobb kerékpárral.
... és lehet hóban is...
... és lehet hóban is...
kutyával...
kutyával...

Szélesség N 48° 13,922'
Hosszúság E 21° 58,724'
Magasság: 108 m
Megye/ország: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2020.01.11 13:25
Megjelenés időpontja: 2012.04.28 16:54
Utolsó lényeges változás: 2020.01.11 17:29
Rejtés típusa: Mozgó geoláda
Elrejtők: kobcikrajci
Felhasználó: Párduc50
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Megtalálások száma: 250 + 3 sikertelen + 32 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.6 megtalálás hetente


kötelező vinni | 4 hét | új trek feltöltés újrarejtést követő 1 héten belül

Trekkelő geoláda: Ez egy MOZGÓ láda, 15x10x5 cm-es átlátszó konyhai doboz.

A ládát kötelező továbbvinni, nem vihető rendezvényekre, a tömeges, szabálytalan logolás megakadályozása érdekében, továbbá egy trekkel maximum két játékos logolhat. Ha többen vagytok készítsetek több trekket! A feltöltött, térképen addig nem szereplő trek linkjét a megtaláltam logodban tüntesd fel az újrarejtést követő egy héten belül, különben a találatod érvénytelenítve lesz! Ugyanazon játékos két megtalálása közt minimum 4 hétnek el kell telnie!.


A ládába TravelBug nem helyezhető.

A Trekkelő geoládát Attibati játékostársunk 2012.05.28-án indította útjára, az alábbi bevezetővel:

Sokan használjuk a turistautak.hu térképeit, de vajon gondoltunk-e arra, hogyan készülnek azok a trackek, amik alapján a rajzolók elkészítik a térképet? A láda elindításával azt is szeretném elérni, hogy minél többen kapjanak kedvet a lakóhelyük környékén található, a turistautak.hu-n nem szereplő utak bejárásához és az így kapott track beküldéséhez. Sok visszajelzést kapunk arról, hogy térképünket sikeresen használják a turisták, hegyimentők, erdészek, különböző versenyek útvonalának kijelölésére a szervezők. Segíts te is abban, hogy térképünk színvonala, használhatósága mindannyiunk örömére javuljon.

A ládaoldalon 2015.10.26-ig 177 sikeres megtalálást regisztráltak, sok új trekkel gazdagítva a TUHU térképet. 2015. évben vita kezdődött a TUHU licenszének szabaddá tétele tárgyában, melynek kapcsán az oldalon a trekkek szerkesztési tevékenysége szinte megszűnt, rengeteg feldolgozatlan trek várta jobb sorsát. Ennek hatására a rejtő úgy döntött, hogy a ládát megszünteti.
2018-ra a szerkesztési tevékenység a turistautak.hu oldalon utolérte magát, a feldolgozás közel naprakész. Ez, továbbá a trek-feltöltési lehetőség kibővítése az OSM oldallal adta az ötletet a láda újjáélesztéséhez, amivel elsősorban a trek készítési tevékenység népszerűsítését szeretné szolgálni.

A láda megtalálásakor a következők a teendőid:

1. Mindig vidd tovább a ládát, enélkül a "megtaláltam" log "egyéb" logra lesz változtatva. A láda helyén hagyj egy cédulát a neveddel, a megtalálás dátumával és a telefonszámoddal, hogy az utánad érkező játékos fel tudja veled venni a kapcsolatot, ha szükséges.
2. Miután magadhoz vetted a ládát keress egy olyan utat, ami még nem szerepel a TUHU és/vagy OSM oldalon. Ötletet a leírás végén található tájegységekre bontott állományokból meríthetsz, ahol útvonalpontokkal jelöltem a még fel nem mért utak elágazásait (Az állományok a 2012. januári állapotot tartalmazzák.) A trekkelési szabályok - lásd később - betartásával készítsd el a tracket amit otthon fel kell majd töltened a turistautak.hu honlapra ezen a linken, és/vagy az OSM oldalára (ide előbb regisztrálni is kell) ezen a linken. A feltöltött track linkjét csatold a megtalálás logjához. Az OSM-en útmutatást is találhatsz többek közt az elkészített trek feldolgozásához a kezdők kézikönyve oldalon, tehát az elkészített trekket, ha akarod, térképre is szerkesztheted. Az OSM esetében fontos, hogy a track .gpx formátumban kerüljön feltöltésre.
Nem szabom meg a track minimális és maximális hosszát, lehetőleg egy már felmért úton végződjön az újonnan felmért szakasz. A felmérést bármilyen közlekedési eszközzel elvégezheted.
3. A további teendőid megegyeznek a többi mozgó ládánál megszokott lépésekkel.
Jelentsd be a találatot. Amennyiben nem a trekkelés végpontja közelében rejtetted el a ládát állítsd "beteg" állapotúra addig, amíg az új helyen elrejted. A rejtés után ne felejtsd el kereshetőre állítani a láda státuszát.
4. Töltsd ki a ládanaplót a megtalálás adataival és változtasd meg a jelszót.
5. Otthon a számítógép előtt add meg a láda új koordinátáit, írd át a jelszót a ládanaplóban megadottra és változtasd meg a rejtő nevét a sajátodra.

A láda nem rejthető el fokozottan védett területeken és ezeken a helyeken trekkelni is tilos mivel nem lehet letérni a jelzett turistautakról. A védett területeken - függetlenül attól, hogy hol történt a trekkelés - csak jelzett turistaút mellett szabad elrejteni a ládát.
Azokat a megtalálásokat, amik nem tartalmazzák a feltöltött track linkjét, nem fogadom el. Az ilyen esetekben levélben fogom kérni a log íróját a megtalálás törlésére

Mivel a trekfeltöltés már az OSM oldalra is lehetséges, a ládát külföldre is ki lehet vinni, de csak a határ 15 km-es körzetében. Kérlek, ha ennél messzebb trekkelnél, a ládát akkor se vidd el oda, inkább tedd le a készített trekktől távolabb, a szabály betartásával! Köszönöm!

A trekkelés alapvető szabályai.

A trekkelés TUHU-s szabályairól itt, a track feltöltés szabályiról pedig itt olvashatsz, míg az OSM-en a tájékoztatókat a már hivatkozott kezdők kézikönyve oldal tartalmazza. a következőkben néhány fontos szabályt említek csak meg.

A trekkelés megkezdése előtt ellenőrizd a vevő track-beállításait. Lehetőleg 4 méteres, távolság-alapú rögzítési módot használj. Kapcsold ki az úton tartás funkciót, így a GPS mindig a valóságos pozíciót fogja rögzíteni.
Csak akkor kezdj hozzá a trekkeléshez, ha a pontosság 10 méter alatt van és a vevő már befogta a műholdakat.
Rögzítsd útpontokkal az útkereszteződéseket és 20-30 méterre járd be azokat az irányokat amerre, nem fogsz továbbmenni, ezeket később valaki majd bejárhatja.
Szintén jelöld meg útponttal az útszakasz burkolatfajtáját, a burkolatváltásokat és belterületen az utcák nevét is. Sorold be az út típusát az alábbi kategóriákba, ezek fontosak lehetnek az útvonaltervezés szempontjából.

műút aszfalt, beton, zúzottkő burkolattal rendelkező út, adjátok meg a burkolat fajtását is
földút - gk-val járható, burkolatlan út
szekérút - gk-val nehezen vagy nem járható, és/vagy a növényzet által benőtt út
gyalogút - ahol legalább két gyalogos elfér egymás mellett
ösvény - rendszeresen használt út, ahol csak egy ember fér el.
csapás - alkalmilag használt gyalogút, ezeket lehetőleg ne mérjétek fel, mert fennmaradásuk esetleges.

Az útvonalpontok nevei legyenek beszédesek, hogy a térkép szerkesztője könnyen el tudjon igazodni az általad bejárt területen. Fontos, hogy az útvonalponttal kapcsolatos információkat ne a megjegyzés mezőbe, hanem az útpont nevéhez írd be, így meggyorsíthatod a térképszerkesztő munkáját.
Jelölj meg minden olyan objektumot, ami egy túrázó számára érdekes lehet: buszmegálló, esőbeálló, élelmiszer bolt, kocsma, sorompó stb.

Ládatörténet

2012.04.28: Attibati gondozásában megjelenik a láda, mely mozgó, feladata, hogy a térképkészítési kedvet serkentse.

2015.10.16: A TUHU licencének szabaddá tétele következtében a szerkesztési tevékenység a TUHU alatt minimálisra csökkent, ezért a láda funkcióját nem tudta tovább betölteni, így megszűnt.

2018.01.13: A láda újra él, az új tulajdonos Párduc50, aki nagyon köszöni a lehetőséget Attibatinak :-)
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (113 db): környezet: 4.77 rejtés: 4.70 web: 4.79 átlag: 4.75

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 - van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 - a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


kobcikrajci 2019.12.29 12:02 - Megtaláltam
Egy kis téli túra szép időben Nézsáról a piroson. Így még érintettünk két másik kilátóhelyet is, majd megérkeztünk a ládához. Tovább állt a Rétközbe, ahol az alföldi kék jelzés mellett foglalta el a GCAK előző rejtekét, facsonk csoport tövében.

http://turistautak.hu/tracks.php?id=40982 (bb-nsz.gpx)

VP 2019.12.22 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.64
Aranyvasárnapi futás a Nézsa - láda - Csővár vára - Vas-hegy - Nézsa útvonalon, helyenként hatalmas sárban, a tetőkről gyönyörű kilátással (sajnos nincs olyan fényképezőgépem, amit a futáshoz magammal vihettem volna).

3in1: a láda megkeresése, új trek felvétele és a láda rejtése. Az új rejtek: Vas-hegy, lapos kis árok végénél, vékony, kidőlt fácska tövében. Gyönyörű kilátás a Mátrára, Cserhátra, Gödöllői-dombságra és a Felvidék felé. Kicsit arrébb, a főcsúcsról pedig a Börzsöny és a Naszály látszik remekeül. Közel van a Csővár vára is - szóval érdemes jönni. :-)

A mai új trek.
Egy tavaszi trek (amely csak pár napja lett feldolgozva; a térképrajzolók vitatkoztak is rajta, mert az új jelzés ugyan ott van/volt, de illegálisan festették fel).

Zolas21 2019.12.21 08:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Tovább vittem.
Új helyén, egy halmocskán, faágak alatt.
Feltöltött track: https://turistautak.hu/tracks.php?id=42183

Fixis 2019.12.20 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Kerékpáros találat. Viszem tovább.
Másnap elrejtettem Galgaguta mellett.
A rögzített track-ek: https://turistautak.hu/tracks.php?id=42181

mazsola069 2019.11.22 07:47 - Nem találtam meg
Se láda,se cetli. [g:hu 1.6.4]

ellfelek 2019.11.21 18:00 - Megtaláltam
Egy picit kalandosra sikerült a láda megszerzése... úgy alakult, hogy sem autóm sem biciklim nem volt már egy ideje... De kesser ismerőseim szóltak hogy van mozgó láda a közelben... Vicának és Paparazzynak is köszönöm. Szóval gyalog este a sötétben nekiindultam megkeresni. Rendben meg is lett. Gondoltam gyorsan bejelentem, ami meg is történt, csak nem állítottam betegre... úgyhogy bocsi a kellemetlenség miatt mindenkitől...
Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.4]
Újrarejtés két hét múlva, hogy tudjak track-elni.

12.08-án. újrarejtve. A Dabas és Hernád közötti földutakat térképeztem fel. Viszont az egyik kedvenc helyemre rejtettem, méghozzá a Csévharaszti pusztatemplom-rom közelébe. Biciklivel sokat jártam ide, mondjuk most egy kicsit a terep nehezíti a megközelítést...
Jó keresgélést!

És természetesen a track:
https://turistautak.hu/tracks.php?id=42166

IMG_20191208_120345IMG_20191208_120600
IMG_20191208_122700 
*Moka* 2019.11.17 15:35 - Megtaláltam
(Logolom a páromnak is. Köszi: *Vica*)

*Vica* 2019.11.17 15:35 - Megtaláltam
Többször jártunk már az Édes-házi pihenőnél, de "illendő" volt már nekem is megtalálni ezt a mozgót. A földúton a gyerekek már bicajoztak, az autót messzebb tettük le.

11.21-én újrarejtettem Dabason a Bálint-Kovács keresztnél. Nem messze lakunk környéktől, így ezeket a földutakat mértem be bringával. Rengeteg állat lakik erre, most is több fácánt riasztottam fel és őzet is láttam. Pedig gombamódra szaporodnak a házak erre. A környékre sokat járunk a gyerekekkel sétálni, biciklizni és szemetet szedni.
Track: http://turistautak.hu/tracks.php?id=42137

CsévharasztCsévharaszt
CsévharasztCsévharaszt
Dabas-1Dabas-2
Dabas-3 
SimlisCsibe 2019.11.05 13:29 - Megtaláltam
Sziasztok!

Megtaláltuk, tovább vittük és újra rejtettük.

Egy kedves kalandor ládika keresi új útitársát, idomított, nem harap, de csak a rövid egy hetes, egy helyes túrákat szereti cserébe nem válogat közlekedési eszközt sem útburkolatot.

Mi kedveltük őt és mutattunk neki egy klasz Pest megyei túrát, amit megosztunk veletek is, maga a körről Stikli írt részletes beszámolót, érdemes elolvasni és végig járni, kellemes szint mentes, fél napos kirándulás, nem beszélve arról, hogy a környéken több láda is fellelhető :)

A láda egy több száz éves kísérteties fa tövében található, szokványos rejtés formájában.

Trek

Rejtekhely 
stikli08 2019.11.05 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam Simlissel, köszönöm hogy megmutattad! Elvittük! Ne keresd!
Csodás őszi időben. Láda az erdőben hevert. Szerencse, hogy erre jártunk. [Geoládák v2.2.5]

Újra rejtve...
2019.11.11.
Csévharaszt- pótharaszti erdő körre invitálunk Titeket ami majdnem 25km-es kör. Sok szép látványosság mellet 6 ládát tudtok megtalálni ha gondoljátok. A kijelölt parkolótól, aszfaltról indulva és 300 méter múlva földúton, jelzett túrisa úton haladva első, Gccsev, Puszta templom. Onnan tovább a jelzett úton, majd erdei úton a Gcpik-hez, Erdei piknik. Onann tovább a GcViBo, Villany bohóchoz. Itt az út füves, de járható. Környező tanyán lehet kutya, de nem bánt... Kakucs ringhez érve, a GcKKCS láda megkeresése tovább a jelzett túrisa ut felé elsőnek aszfalton, majd ismét erdei út. GcFaor, Farkasordító rét 3pontos multi megkeresése után  kizárólag túrista úton, mert természet védelmi területen visszafelé a GcBoro, Borókás láda után a kiindulási ponthoz visszaérve. Az út eső miatt van ahol sáros, vagy homokos, így gyalog ajánjuk.

A láda a GcFaor végládához közel, egy kiszáradt fa tövében megtalálod.

Trek

 
Ásványvadász 2019.09.26 10:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Ládát vittük, bocsicetli maradt. [g:hu 1.6.4]
Jártunk már itt a .com-os ládánál. Klassz hely. A ládát gyorsan megtaláltuk, a .com-os láda is jól van.

2019.10.03.
Rejtés Kiskőrös, Erdőtelek határában. Már járt erre ez a láda. Akkor a kövesúttól a Dvcs-ig mértem fel az utat, ami nem szerepelt a Tuhu térképén. Úgy gondoltam, a múltkori trek mellék útjait fogom bejárni. Így apránként feltérképezném ezt a Turjános erdőt. Sajnos a mai mérésre használt aksikkal indultam, ezért a kütyü elég hamar elkezdett nyafogni. Emiatt a trek rövidebb lett mint ahogy terveztem. Na majd legközelebb...
A láda három fenyő mögött álló tölgyfa tövében pihen. Ha a csúzliágast látod, akkor jó helyen jársz.
A mai track.

Kiskőrös-ErdőtelekKiskőrös-Erdőtelek
carmin 2019.09.17 13:15 - Megtaláltam
Mozgalmas mozgóládás nap volt :-)
Kecskemétről az esélytelenek nyugalmával indultam el a 3 mozgóládáért, mégis én tudtam a hátizsákomba tenni mind a hármat. Hol vannak a pestiek? - gondoltam, miközben a GCJelv ládának néztem ki a megfelelő rejtekhelyet. Alig végeztem az oldal átírásával VaVi telefonált, hogy merre jár a jelvényes láda. Így találkoztunk személyesen, a GCtrek ládát itt készült elrejteni, amit én gyorsan meg is találtam :-) Ez volt a bonus mozgó, a 4. láda két km-en belül :-)
Track: http://turistautak.hu/tracks.php?action=upload&id=42026

2019.09.23. A láda új helye: Kecskeméten a Csalánosi kiserdőben talajszinten keresd.

DSC00002DSC00003
DSC00011DSC09994
VaVi 2019.09.15 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Viszem. [Geoládák v2.2.5]
2019.09.17 Újrarejtve Pilisszentlászló közelében. A piros kereszt jelzésű úttól pár méterre (felfelé), kis hasadék oldalában, fakéreggel álcázva.

Track: https://turistautak.hu/tracks.php?id=42019 Dombóvár Nyerges-tó körüli erdő, a rögzített "újdonságok":
- a víkendházas övezet-erdő határán futó út és a földvár közti út feltérképezése (Nordic walking útvonal egy része)
- Nyergesi piknikező, fahíd, Mária-forrás pontok felvétele
- a piknikező és a víkendházas övezet-erdő határán futó út összekötése
Kicsit bele kellett nyúljak a rögzített nyomvonalba - remélem, semmit nem rontottam el - uis volt, h eléggé "kilengett". (Pl. mikor az addig kezemben lévő készüléket a zsebembe kellett tennem, h vmit elővegyek a táskából és mikor újra elővettem, "átrakott" jó pár méterrel arrébb.)

rejtekez látszik az útról
Nyergesi piknikezőMária-forrás
a forrástól a fahíd 
Péter60 2019.08.25 12:10 - Megtaláltam
Elvittük.

2019.09.08-án újrarejtettem Szekszárdon a szépséges Porkoláb-völgy egyik eldugott szegletében. Villanyoszlop mögött keresd.
https://turistautak.hu/tracks.php?id=36534

Strombus 2019.08.25 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.53
Jó meredeken tekertünk fel érte! De ismerve a rejtőt és a környéket, erre számítottam. Ládát is, panorámát is találtunk. Köszi.
Trekket Péter60 tölt fel most.

Párduc50 2019.08.23 13:59 - Megtaláltam
Közös újrarejtés Libertyvel. Treket én teszem fel.

Liberty 2019.08.11 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.52
Ebéd után elugrottunk a ládáért, viszem tovább, újra rejtés a jövőhéten.
A kastéllyal szemben a Dunában többen fürödtek, nagyon szép hely.

Ádám, pontos volt a koo, a rejtés is szuper. A jelszóban klassz volt az a kis huncut "csavar".

Közös új rejtés Párduc50-el: Pécs, Makra-tető dűlő
Trekket őt teszi fel.

Ráckeve címere
JAck:66: 2019.08.07 08:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Elvittem. [g:hu 1.6.4]

Újrarejtve Ráckevén, 'sarokban' remélhetőleg pontosan a koordinátán :-)

Track

15655041272976500278330634903478 
erdeisz 2019.08.03 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Megtaláltuk. [Geoládák v2.2.5]

Feltöltött track: http://www.turistautak.hu/tracks.php?id=41912

Új helye a Ferenc hegyen, Budán. A feren hegyi tanösvény mellett. A nagy forgalom miatt rendesen befedve, egy fa meletti kisebb gödörben.

IMG_20190806_194611224 
VaVi 2019.05.22 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Életemben először megpróbálkoztam ezzel a ládával is. Mivel jó időre számítottam, a terv a Kállósemjéni Mohos-tó Természetvédelmi Terület körüli tanösvény volt, aminek a keleti fele nem szerepelt a térképen. Bár egész nap szakadt az eső, nem módosítottam sokat az eredeti terven. Remélem, a rögzített útvonal használható.
http://turistautak.hu/tracks.php?id=41781

Újrarejtve a Purga csúcshoz közel, a 13-as számú kőkupactól pár méterre, szikla és kidőlt fa találkozásánál, kéreggel takarva.

20190609_164225Screenshot_20190530-121756
20190522_15542620190522_163209
20190522_16430420190522_164325
20190522_16450020190522_164510
20190522_16461420190522_164937
20190522_16534620190522_171858
20190522_172634 
kobcikrajci 2019.05.12 10:41 - Megtaláltam
Vasárnap délelőtt bicajjal Kisújszállásról Ecsegfalva felé, majd vissza Túrkevén át. Összességében jól jártam, mert a gáton az út hosszához képest csak kevés helyen volt nagyobb sár, és azokon is át tudtam kecmeregni. A láda helye a Hortobágy-Berettyó mellet az isten háta mögötti, biztos ezért is dekkolt itt már több hete. Eddig mindig a megtalálással kapcsolatos track-et töltöttem fel, de itt a közelben egyszerűen nem volt felméretlen út, ezért egy korábbival neveztem be. http://turistautak.hu/tracks.php?id=41756
Tovább vittem a dobozt olyan helyre, ahol jócskán van mit felmérni. Nyíregyháza-Nagyszállás zártkertjei végébe, kellemes kis erdő szélére. Rejteke gyökerek alatt, van képes segítség is. A hely érdekessége még, hogy a szomszédos, hatalmas zöld mezőn gyeptéglákat "gyártanak". Épp el is kaptam a betakarítást! :)

IndulásMájusi "hó"
GyeptéglákA láda látja
Ott a láda! 
norko 2019.04.24 15:21 - Megtaláltam
Két tekerés között egy kis pihi...Közös rejtés az alább látható társakkal.:-)

MarciMilánBálinttal pedig közös trekelés.:-)

http://turistautak.hu/tracks.php?id=41756

MarciMilánBálint 2019.04.24 15:19 - Megtaláltam
Közösen Norkoval, Mikulással és persze V_Gaborral :)
És a trekünk norkoval:

http://turistautak.hu/tracks.php?id=41756

Érdekes dolog ez a trekelés-feltöltés, köszönöm a biztatást V_Gabornak és Mikulásnak!
2019.05.16.

V_Gabor 2019.04.24 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.44
Biciklivel, Alföldi Kéktúra végigjárásom közben.
A 2 hetes bringatúra alatt 1160 km-t tekertem, 53 ládát találtam meg, ez volt a 20.
Ám a lényeg, hogy sok-sok jó élménnyel gazdagodtam! :)

Meglepetés láda, nem tudtuk, hogy Mikulásnál lesz.
Közös rejtés AK közben Mikulás, MarciMilánBálint és norko társaságában.

[g:hu 1.6.3a]

2019-04-24 15.08.04R2019-04-24 15.08.24R
2019-04-24 15.11.08R2019-04-24 15.53.12R
Mikulás 2019.04.06 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.67
Köszönet! Elvittük... Bodrog vizitúrára menet... Borongós időben. Tetszett a kaszáló, szép ligetes.

http://turistautak.hu/tracks.php?id=41718

IMG_5142IMG_5143

A lista az oldal alapbállításának megfelelően nem mutatja az összes bejegyzést (285 db), az összes megjelenítéséhez kattints ide.

Az alapbeállítást (25 db) felülbírálhatja a felhasználói beállítás, amelyet bejelentkezve a felhasználói adatok között tudsz megváltoztatni.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.