geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
3295. Budai Arborétum (GCBUAR)

Dísztér (Felső-Kert)

Dísztér (Felső-Kert)

A Tanintézet első épülete - ma az E épület része (forrás: 4djournal.hu)

A Tanintézet első épülete - ma az E épület része (forrás: 4djournal.hu)

Cserjés hortenzia

Cserjés hortenzia

Sziklakert

Sziklakert

Trombitafolyondár

Trombitafolyondár

Levendula

Levendula

Virágzó gránátalma

Virágzó gránátalma

Kerti tó (Alsó Kert)

Kerti tó (Alsó Kert)

Tavirózsa

Tavirózsa

Pihenésre kiválóan alkalmas

Pihenésre kiválóan alkalmas

Seregélyfióka (Pilis50 képe)

Seregélyfióka (Pilis50 képe)

Egy kis hungarikum... Magyar tölgy

Egy kis hungarikum... Magyar tölgy

A Felső Kert térképe

A Felső Kert térképe

Az Alsó Kert térképe

Az Alsó Kert térképe
Szélesség N 47° 28,882'
Hosszúság E 19° 2,334'
Magasság: 131 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2012.06.20 21:10
Megjelenés időpontja: 2012.06.21 17:44
Utolsó lényeges változás: 2012.06.21 17:44
Utolsó változás: 2018.01.16 09:15
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Zsolti és Ildi
Felhasználó: Bartha család
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Megtalálások száma: 1245 + 3 sikertelen + 3 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 3.0 megtalálás hetente


WAP:
A láda az Arborétum területén kívül, a Felső Kert kerítésének téglafalában található. További segítség: óylofikanrotasc ttelef, kobaradalégt nabásárakat. Méretei: 14x10x6 cm.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Megkérünk mindenkit, hogy a kerítés falát ne rongáljátok, ne bontsátok szét! A megoldás ennél egyszerűbb.

Első ládánkkal a Budai Arborétumba invitálunk Titeket. Szeretnénk számotokra mutatni egy kis "zöld szigetet a rohanó város szívében". Mindenkinek kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Megközelítés:
Kerékpárral a ládáig el lehet menni, viszont kerékpárral nem lehet bemenni az arborétum területére.
Tömegközlekedéssel a Móricz Zsigmond körtérről a 61-es villamossal a Szüret utca nevű megállóig, majd fel a Szüret utcán a ládához. Másik megközelítési mód a 27-es busszal szintén a Móricz Zsigmond körtérről, a Ménesi út megállónál kell leszállni.
Autóval érkezők a környező utcákban tudnak parkolni. Például itt:  N 47° 28,897' E 19° 2,282' 138 m [GCBUAR+Parkoló1]. Lustábbaknak, sietőseknek drive-in parkoló:  N 47° 28,878' E 19° 2,335' 134 m [GCBUAR+Parkoló2]
Az Arborétumot a Ménesi útról több kapun keresztül is meg lehet közelíteni. Innen a Felső és az Alsó Kertbe is be lehet jutni. Az összeset nem sorolnám fel, csak néhányat közülük. A Felső Kertbe ezen a kapun tudtok bemenni:  N 47° 28,871' E 19° 2,353' 138 m [GCBUAR+Kapu-FK1] vagy pedig ezen  N 47° 28,899' E 19° 2,304' [GCBUAR+Kapu-FK2]. Az Alsó kertbe innen juthattok:  N 47° 28,866' E 19° 2,372' 137 m [GCBUAR+Kapu-AK]

A láda:
A láda az Arborétum területén kívül található, hogy bármikor elérhető legyen, illetve azért is mert az Arborétum természetvédelmi terület. A rejtek eléggé forgalmas helyen van, ezért kérünk Titeket, hogy óvatosan logoljatok, és a dobozt jól rejtsétek vissza! A rejtésről ne tegyetek fel fotót! Alternatív jelszó egyelőre nincs. Ha sokszor eltűnne a doboz, akkor majd kitalálunk valamit, de nagyon reméljük, hogy erre nem lesz szükség.

Fontos információk:
Az Arborétum díjtalanul és szabadon látogatható, munkanapokon reggel 8 és este 6 óra között. Szombatonként többnyire az Alsó Kert kínál kellemes időtöltést, ettől eltérő időpontban csak előzetes bejelentés alapján, szervezett csoportokban fogadnak látogatókat. (Ez a hivatalos nyitvatartás a honlapról, viszont előfordul, hogy máskor is nyitva találjátok a kapukat, akár vasárnap is.)
Kutyát és más kisállatot sajnos nem lehet a kertbe bevinni. Autóval, kerékpárral, egyéb közlekedési eszközzel tilos a területre bemenni.

Az Arborétumról:
Az Arborétum a Gellért-hegy déli lábánál terül el, a Villányi út - Szüret utca - Somlói út között. Területét a Ménesi út két, korban és jellegben elváló részre osztja: az Alsó és a Felső Kertre.
A vidéket valaha szőlőskertek borították, amelyeket a filoxéravész pusztított ki a XIX. század végén. Itt alapította a Bach-korszak idején kertészképző iskoláját dr. Entz Ferenc, az 1848-as szabadságharc orvosa. Az első épület eredeti formáját korabeli képek őrzik. Maga az épület - többszöri bővítés után - ma is megtalálható a Felső Kertben.
Az Arborétum telepítését először a Felső Kertben kezdték meg 1893-94 telén. Tervezője és első vezetője a német származású kertész-dendrológus, Räde Károly volt. 1000 féle fa és cserje, és 90 évelő faj nyert elhelyezést az akkoriban alakult Magyar Királyi Kertészeti Tanintézetet körülvevő három hektárnyi területen. Az itt található növények egy része tehát - például az "F" épület fölötti néhány tölgy, dió, platán, páfrányfenyő - elmúlt 110 esztendős. A kialakítás tájképi jellegű volt, rendszertani hovatartozásuk szerint csoportosított növényekkel. Ez a csoportosítás - a kert bemutató jellegének megfelelően - az oktatást szolgálta.
A II. világháborút hazánk többi arborétumánál is jobban megszenvedte a kert, mivel Budapest ostroma idején súlyos harcok színtere volt. A golyók, repeszek nyoma ma is látszik néhány idős fa törzsén, mások a belsejükben "rejtegetnek" háborús aknaszilánkokat.
1949-től indult meg a felújítás, amely a XX. században több hullámban folytatódott.
Az Arborétum jelenlegi növényanyaga 1640 fásszárú dísznövény fajt és fajtát, több száz hagymás virágot és csaknem 250-féle egyéb évelő dísznövényt foglal magában.
Felismerve kiemelkedő dendrológiai értékeit, környezetvédelmi jelentőségét, a magyar kertészeti felsőoktatásban betöltött fontos szerepét, a főváros vezetése 1975. március 5-én kelt határozatával az Arborétum területét természetvédelmi területté nyilvánította.
Az Arborétum a Budai-hegyek délkeleti szélén, az alföldi és a hegyvidéki klímakörzetekhatárán fekszik. Jelenlegi területe - az épületek és utak és parkolók nélkül - 6,5 ha.
Elsődleges feladata, hogy bemutatókertként szolgáljon a Dísznövénytermesztés és dendrológia tantárgy-csoport "kertészeti dendrológia", "évelő dísznövények" és "egynyári dísznövények" témáinak oktatásához. Megtalálható itt ezért csaknem minden olyan fásszárú és évelő lágyszárú faj és fajta, ami Magyarországon forgalomban van.
Másik fontos feladat a honosítás. A hazánkba újonnan bekerülő fásszárú dísznövények többek között ebben az arborétumban kerülnek kipróbálásra, majd - kedvező eredmény esetén - előzetes elszaporításra és szélesebb körű elterjesztésre. Erre a terület éghajlati és talaj-adottságainál fogva kiválóan alkalmas. Általában elmondható, hogy amelyik növény itt jól érzi magát, az az ország bármely részén sikerrel telepíthető, és a nagyvárosok szennyezett levegőjét is elég jól elviseli.
A növényanyag összetételét két fő tényező formálta: a kert rendeltetése és az országban egyedülálló klímája. Megkülönböztetett figyelmet kaptak a hungarikumok: a hazai dendroflóra kincsei vagy a magyar nemesítés eredményei.
A különleges növényanyag létfeltételeit a sajátos mikroklíma biztosítja. Bármily hihetetlenül is hangzik, a Budai Arborétum az ország egyik legmelegebb területe. Télen-nyáron fűti és óvja a nagyváros kőrengetege, főképp pedig a fölé boruló szennyezett "légkupola". Ez utóbbi szabályos üvegházként működik: beengedi a Nap látható fény- és hősugarait, de az éjszakai lehűlés idején visszatartja a felszín hosszúhullámú hőkisugárzásának jelentős részét. Forró ezért itt a nyár és enyhe a tél. Tovább fokozza ezt a déli kitettség és a területen lévő magas épületek szél- vagy árnyékvédelme.

Az Arborétum egész évben tartogat érdekességeket a látogatók számára. Érdemes a tematikus séták linken tájékozódni, hogy melyik hónapban milyen virágok nyílnak.

Forrás és további érdekességek: Budai Arborétum

Tematikus séták az Arborétumban
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (590 db): környezet: 4.50 rejtés: 4.55 web: 4.64 átlag: 4.56

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


Ferencz Zsolt 2020.07.07 15:49 - Megtaláltam
Kicsit féltem hogy nehezen lesz meg, de szerencsére könnyen meg lett. Koszi

fercsipeter 2020.06.18 09:13 - Megtaláltam
Nem rajtam múlott a megtalálás!!! :) Ügyes rejtés nagyon. Ez úton is köszönöm szépen Vidket kessertársunk telefonos segítségét!

Vidket 2020.06.16 20:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kicsit nehezen, de megtaláltuk :) Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v3.4.1]

Pongiz 2020.06.16 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

VauVauu 2020.06.15 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

mk45 2020.06.14 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.46]

metitreasure 2020.06.09 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tényleg nagyon tetszetős :)
Egy kis ideig meglepően nagy volt a gyalogos és kerékpáros forgalom ebben az alapvetően csendes utcában, de a közeli pad egy praktikus, "álcázható" logolási helyszín.[Geoládák v3.4.1]

CoachDave 2020.06.09 10:04 - Megtaláltam
Az egyik legkirályabb városi láda! :) Köszi a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

zulcsi 2020.06.06 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kisback 2020.06.06 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Regnal 2020.06.05 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam Anikóval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Bala1 2020.05.31 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

tatraval10perc 2020.05.31 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

ceeklali 2020.05.26 19:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Elsőosztályú rejtés! Köszönöm!

AncsuBence 2020.05.23 01:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper rejtés! Anita és Bence [Geoládák v3.3.2]

Rubi2266 2020.05.23 01:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltam, köszönöm, ötletes rejtés :)) [Geoládák v3.3.2]

kerol 2020.05.16 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Köszönöm a rejtést!

bkajtar 2020.05.05 18:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
kár hogy nincsen jelszó a műanyag dobozban. [Geoládák v3.3.2]

[Jóváhagyta: Bartha család, 2020.07.03 16:59]

vlaci57 2020.05.01 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Ksandor96 2020.05.01 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

vzolika 2020.04.13 13:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.48
Sajnos az arborétum most zárva, de vissza fogunk majd jönni mindenképp ha nyitva lesz. Köszönjük a rejtést, Boldog Húsvétot ;)

atgaspar 2020.04.05 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

lovasvadasz 2020.03.29 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bianka10 2020.03.28 12:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Gyíkfarka 2020.03.15 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Kojot293 2020.03.08 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

tigrisfácán 2020.02.29 14:32 - Megtaláltam
Köszönjük, nagyon ötletes rejtés!

Lebbencs 2020.02.28 15:32 - Nem találtam meg
:) Kár, h nincs hozzá jelszó.

[Elutasította: geocaching.hu, 2020.04.22 11:36]

HGN csapat 2020.02.15 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

pozsgayb 2020.02.14 13:29 - Megtaláltam
[Geoládák v3.3.2]

Szőkekapitány 2020.02.11 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszönöm szépen a rejtést.

pottika 2020.02.07 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Zsófiszotyi 2020.02.03 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

vvivien128 2020.02.03 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Varga-Tarsoly familia 2020.02.02 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.02
ez tök jó rejtés :)

MarathN 2020.02.02 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

3irmas 2020.02.02 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

szuzi78 2020.02.01 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Ezar 2020.01.30 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Ohana 2020.01.26 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Hulkstunt 2020.01.25 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

columbo 2020.01.21 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

kiviki 2020.01.18 11:23 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a rejtést :) [g:hu 1.6.5]

CsabaiMangó 2020.01.06 13:17 - Megtaláltam
Szuper a segítség, csak a többesszámot elhagynám belőle. Köszi! CsabaiMangó (Ági) [Geoládák v3.2.2]

Szilvil 2020.01.01 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

dev86xr 2020.01.01 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.1.2]

sergeant 2020.01.01 04:01 - Megtaláltam
Boszorkával megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.1.2]

homemadebyjuci 2019.12.29 16:20 - Megtaláltam
Karácsony utáni városi séta közben meglett, köszi!
Az Arborétum január 6ig zárva tart!

zoli86 2019.12.27 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kasap 2019.12.23 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Puhapracli 2019.12.23 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

wtg1909 2019.12.21 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Calamita -val közösen találtuk meg. köszi a rejtést! :)

calamita 2019.12.21 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) A+D [Geoládák v3.1.2]

kocsisjozsef74 2019.12.01 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.0.0]

anzsu7 2019.12.01 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.0.0]

oryszcsak 2019.11.24 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

bazsogeleba 2019.11.23 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Köszönjük a rejtést.

Mary&Advent 2019.11.18 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Végek 2019.11.18 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sanchoo és M. 2019.11.17 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Green Eye 2019.11.14 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi, hogy megmutattad ezt a szép helyet! Kár, hogy az épületek el vannak hanyagolva.

csoknyait 2019.11.01 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fehérkút 2019.10.30 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

seidldenes 2019.10.28 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ht01 2019.10.24 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hikiki01 2019.10.24 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ratagi 2019.10.19 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

dibolya 2019.10.19 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Nagymaksa 2019.10.19 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Rede99 2019.10.16 13:15 - Megtaláltam
Koszi

asb 2019.10.13 15:39 - Megtaláltam
Köszi [g:hu 1.6.4]

homokia 2019.10.11 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Marci0423 2019.10.06 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fulop1108 2019.10.06 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

birobali 2019.10.06 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lisza 2019.09.28 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.95
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Végignéztük az Alsó és Felső kertet is, holott utóbbinak elvileg nyitva se kellett volna lennie :D Sebaj. Jó képeket lőttünk az alsóban. Sajnáltam, hogy a felső ennyire el van hanyagolva. A logolásra várunk kellett, mert a padon egy lány ült, és épp könyvet olvasott. Lehet az előttünk lévő megtaláló volt az, antonia03 :)

antonia03 2019.09.28 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

stüszi 2019.09.21 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Szép, csendes hely. [Geoládák v2.2.5]

Chibs 2019.09.15 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

emmerwald 2019.09.15 13:13 - Megtaláltam
Köszönjük!

IMG_20190915_145056 
cincifinci 2019.09.14 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bothox 2019.09.08 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszönjük a rejtést!

joczo 2019.09.06 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Balázs1984 2019.09.05 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

petradrian 2019.08.25 08:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

julcs! 2019.08.24 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szatto 2019.08.24 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csaba159 2019.08.24 07:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

haribali 2019.08.20 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sanzi89 2019.08.19 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

nadriienn 2019.08.17 23:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon okos rejtek, sokat segitett a plusz segites! :) Köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

dino919 2019.08.17 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.11
Megvan, köszönjük a rejtést! E&L

Laltan 2019.08.16 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

buksika 2019.08.14 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

jancheeta876 2019.08.14 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ellfelek 2019.08.10 08:40 - Megtaláltam
Nem mentem be sajnos, úgyhogy sokat nem is láttam belőle... Bevallom itt csak a pontért mentem..., de hát útba esett... :)
Köszi a rejtést!

Syn_yeti 2019.08.07 20:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BVKinga 2019.08.03 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sarkiroka 2019.07.31 12:11 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam meg. Több alkalmas rejtekhelyet, feltűnően pókhálómentes részeket és akár álcázásra alkalmas tégla darabokat is találtam, de ládát nem. Kérném a fotók alapján a megtalálás elfogadását! :) Az arborétum csodás, mindenképp megérte eljonni ide! [g:hu 1.6.4]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.09.08 00:08]

Screenshot_20190907-231404Screenshot_20190907-231348
Screenshot_20190907-231516Screenshot_20190907-231423
Screenshot_20190907-231549 
Huncutka01 2019.07.14 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Rövid keresgélés után. Vasárnap délelőtt lévén nem sokan jártak arra. Néhány futó emberke. Köszönöm a rejtést.

Judit és Béla 2019.07.10 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Megtaláltuk.

Viczi 2019.07.09 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Minki 2019.07.07 12:36 - Megtaláltam
Minki megtalálta! Most nyugis volt a környék. Köszi! [Geoládák v2.2.5]

vikacsu 2019.07.02 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Seldon86 2019.06.29 19:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fatalin 2019.06.22 17:55 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v2.2.5]

Gyáva Oroszlán 2019.06.18 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
A rejtés nem bonyolult; (nem is baj) a lényeg, hogy megismertet Budapest szívében egy olyan kerttel, amiről még nem is hallottunk. A doboz szép, gusztusos, ajándék-mentes.

Gyáva Oroszlán 
vidoree 2019.06.11 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kazsimers 2019.06.10 16:59 - Megtaláltam
ungvarisarival jöttünk ki ide az Eötvöskoliból Világirodalom tanulása közben, pihenőképpen.

feherpanni 2019.06.03 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! PálFeri elöadása előtt gyors keresés :) [Geoládák v2.2.5]

H_Robi 2019.06.02 20:11 - Megtaláltam
Ötletes rejtés. :)
Egy nappal korábban is jártam erre,de sajna sok volt a mugli a környéken.
Szerencsére nyitva volt a felső kert és ez kárpótolt mindenért. Érdemes megnézni.
Köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

majeri 2019.06.02 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

gizike 2019.06.02 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Köszönjük a rejtést.

kiszoltansandor 2019.05.31 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pedro750 2019.05.27 18:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Megtaláltam, köszi a rejtést!!!!

E2C6804C-F67F-490B-8177-4A9F4C99C87F 
Winssent 2019.05.25 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ungvarisari 2019.05.20 15:11 - Megtaláltam
Ez az arborétum csodás!

cherrybabe 2019.05.19 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Sajnos nem tudtunk bemenni, de vissza fogunk jönni.

Tosiv 2019.05.18 19:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm!

zoldbeka 2019.05.16 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Profi rejtés, szuper láda [g:hu 1.6.2y]

Bakmarek 2019.05.15 21:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vadasviki 2019.05.15 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, ötletes rejtés [Geoládák v2.2.5]

Vifilancio 2019.05.15 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sambenedek 2019.05.12 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
OK

seik 2019.04.30 17:50 - Megtaláltam
Első keresés, de megtaláltuk! Köszi szépen! [Geoládák v2.2.5]

szkj 2019.04.27 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-)
Szep volt a disznovenykiallitas es az arboretum :) [Geoládák v2.2.5]

eddy07 2019.04.27 12:27 - Megtaláltam
Köszönöm!

tak-tak 2019.04.22 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.6.2y]

Geggento 2019.04.16 22:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Iron8 2019.04.16 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.49
TFTC

Juvigabi 2019.04.14 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. a gyerekek nagy bánatára csak egy ragtapasz volt benne (a logbook-on felül). pár ajándékot raktunk bele. [g:hu 1.6.1x]

Dudo-8 2019.04.11 07:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

feherzoltan79 2019.04.09 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a játékot!

divi 2019.04.06 16:58 - Megtaláltam
Kryptonnal, Zazival és Indigoval megtaláltuk.

krypton 2019.04.06 16:57 - Megtaláltam
Divivel, Zazival és Indigoval megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

zsolike 2019.04.02 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pcguru és Mirci 2019.03.31 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

krisz17krisz 2019.03.30 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Esztemma 2019.03.30 16:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :)

JhsGabor 2019.03.30 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sheep2018 2019.03.29 22:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Dodó és Malvinka 2019.03.23 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

StellaDeFrász 2019.03.22 17:04 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2019.03.21 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Egy sikeres interjú után adta magát az ebédidő, hogy HRita, KesserHercegnővel egy finom ebéd után sétát tegyünk "finom" virágok, növények társaságában :) Így is tettünk, bejártuk a felső és az alsó kertet, közben pedig a kezembe pottyant egy geoláda. Köszönjük! Jókor, tavasszal érkeztünk így bőven volt látnivaló :)

VEszti 2019.03.17 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.28
Koszi a rejtést

matrixmusic 2019.03.15 14:00 - Megtaláltam
Ok

Hubbi barátai 2019.03.09 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

adamfarkas20003 2019.03.06 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszönöm a rejtést :) Nagyon igényes megoldás

Mido 2019.03.05 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Invictus3 2019.03.02 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megvan, köszi!

halaszkiraly 2019.02.27 22:50 - Egyéb
zöld kereszt Köszönjük szépen Attibati pótlását. A doboz ismét kereshető!
Azonban a rejtés GAZDÁTLAN! A szerkesztés jogának tulajdonosa (a rejtő) több mint egy eszendeje nem is lépett be a geocaching.hu-ra...
Köszönettel a rejtésért, és az eddigi gondozásért, viszont javaslom a rejtés adoptálhatóvá tételét!
Üdv: halaszkiraly (ládadoki)

Attibati 2019.02.27 17:00 - Egyéb
A törött, zárhatatlan ládát cseréltem, új logbook és toll került a dobozba.
A "papirsalátát" eltávolítottam.

PascalVillard 2019.02.25 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sikerült minden muglit kicselezni. [Geoládák v2.2.5]

Tibi1983 2019.02.22 11:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Köszönöm a rejtő munkáját!
Megtaláltam.
Örülök, hogy megmutattad [Geoládák v2.2.5]

motek2.0 2019.02.20 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Akubb 2019.02.20 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
A sportkórházban volt dolgunk, így kicsit korábban jöttünk, és kicsit ládázgattunk a környéken. A rejtés tetszett, könnyen megtalálható, de a logbook elég szedett-vedett, érdemes lenne a sok-sok különböző lapot begyűjteni, és egy új könyvecskét a ládába tenni.
Az arborétumra volt egy fél óránk, az alatt a felső kertnek is csak a részét tudtuk megnézni. Nagyon tetszett, korábban még sosem jártunk itt, de biztosan vissza fogunk még jönni,
Köszönjük a rejtést!

Gropius & Ruffy 2019.02.16 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Napi ládázásunk utolsó helyszíne. A kedvenc budai éttermünktől gyalogoltunk el ide a Mányoki és Ménesi úton keresztül. Szeretek sétálni ezeken az utcákon. Az arborétumot most nem találtuk nyitva. Egyszer már időztem órákat a helyszínen, mikor először kerestem a ládát.

LádaközelbenFelső kerti hangulat
Ménesi úti hangulatLádázós nap zárásaként
Ruffy is eszik :) 
Hegyo 2019.02.12 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam . Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 4/Rejtés: 4/ Web: 4 [g:hu 1.6.1x]

edo 2019.02.03 10:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Visszaterünk, mert a Felső kert vasárnap révén zárva volt.

BombaBoti 2019.02.03 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v2.2.5]

speti 2019.01.29 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

eltájoló 2019.01.26 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.11
Jó a rejtés, a láda rendben. Keresztben érdemes visszatenni, mert akkor jobban illeszkedik. Köszi a rejtést.

VINAX 2019.01.20 10:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Budai séta 11/2

Sajnos bemenni nem tudtunk, aztán olvastuk, hogy többnyire munkanapokon van csak nyitva. A rejtés amúgy kiváló.

Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

Albions 2019.01.12 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Brigus 2019.01.06 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a cseles rejtést! Keresgéltem vagy 15 percet, mikor fel akartam adni. Kicsit arrébb visz a gps.
A doboz fedele törött, de mint előttem is írták, nem ázik. [Geoládák v2.2.5]

x12XD 2019.01.02 09:50 - Megtaláltam
Az arborétum nagyon szép teljes szemléletet nyújt a környezetről *-*

Reptile 2018.12.31 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A láda fedele nem záródik.

illyes.zoltan1 2018.12.29 11:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést. Nehezen, de meglett :)

Zolas21 2018.12.26 12:05 - Megtaláltam
Elkélne egy normális logbook, a toboz tiszta salátabár...

Stimm 2018.12.17 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Köszönöm a rejtést. A doboznak mind a négy füle hiányzik, így rosszul záródik, a fedél leesik róla. Óvatosan vegyétek elő.

Kraken 2018.12.15 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hokuszpok 2018.12.13 15:30 - Megtaláltam
Köszi

Kovács Beni 2018.12.13 15:30 - Megtaláltam
Köszi

stikli08 2018.12.10 15:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdosimi 2018.12.06 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdosjudit 2018.12.06 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

effell71 2018.12.05 12:00 - Megtaláltam
Ügyes rejtés! Köszönjük!

Mangó 2018.12.02 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.75
Koszonjik a rejtest.

zsubamba 2018.11.24 09:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Smicó 2018.11.23 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Megtaláltuk! Köszönjük!

pyrosz 2018.11.08 10:25 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :) [Geoládák v2.2.5]

Rusid 2018.11.06 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

porto 2018.11.03 16:40 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :)
Egyedül :-(
Már sötétedett!
Rafinált, de a segítség hasznos volt :-)
Nagyon tetszik a környék.
Egy közeli ládáért vissza is térek még holnap napsütésben :-)
[Geoládák v2.2.4]

norci&endi 2018.11.02 12:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést. Ötletes!

hzsolt64 2018.11.02 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

MervayB 2018.10.28 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük! :)

revlev 2018.10.27 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Megtaláltuk Tomival. A környék nagyon szép, a rejtés is ötletes. A gyalogosforgalom miatt pár percet várnunk kellett, de utána a fal alapos átvizsgálása után ráakadtunk a ládára.

budai_arboretum 
bobori94 2018.10.27 12:19 - Megtaláltam
Adamdudassal őszi séta :) Köszi!

adamdudas 2018.10.27 12:19 - Megtaláltam
Közös megtalálás bobori94-gyel :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Caldera 2018.10.23 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

somga 2018.10.22 12:50 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük!

scele 2018.10.22 12:19 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

nyuszoka 2018.10.22 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

h725 2018.10.14 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Az őszi kertészeti napok alkalmából jártunk itt. Nagy élmény volt, sikerült egy szakvezetéses sétán is rész vennünk. Utána megkerestük a kincset is. A rejtés szuper, alig vettük észre, pedig pontosan tudtuk, hol kell keresni ! Köszönjük !

Vali, Zsolt

Ilyen szép idő voltA tó
Őszi színekA felső kertben
Közel a rejtek 
Danimaci 2018.10.06 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bellis 2018.10.05 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon szép az arborétum, már így kissé őszi színekben. Köszi a rejtést.

Soma00 2018.10.03 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Köszönöm a rejtést!

GCBUAR 
MigiPityesz 2018.09.29 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fröccs 2018.09.29 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

marazmarci 2018.09.25 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, tetszett a rejtés, köszi :) Szép a hely! A láda fedelének letörtek a pántjai! [Geoládák v2.2.4]

bondas 2018.09.21 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam Kingával, Danival. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

balatom 2018.09.21 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

ambrus207 2018.09.19 16:22 - Megtaláltam
köszi a rejtést:) fülek hiányoznak a ládáról, de nincs beázva

kovmik91 2018.09.16 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Játék nem volt nálam, csak egy Piqués Barcelona kártya, talán valaki örülni fog neki :)

pme 2018.09.15 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Menyust-vel megtaláltuk.

Menyust 2018.09.15 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Az arbortétum zárva volt, így csak a ládát kerestük fel. Nagyon forgalmas utca a csöndes környék ellenére. Köszönjük a rejtést!

Lacza és Tádé 2018.09.14 14:45 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

orszagoskek 2018.09.11 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda fülei már le vannak szakadva. Szerencsére védett, száraz helyen van, így nem fog beázni. Tamás [Geoládák v2.2.4]

Földlakó 2018.09.09 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
A koordináták 5 méterrel arrébb mutatták, mint a tényleges rejtekhely, de azért megtaláltuk. Kicsit csalódottak voltunk, hogy nem volt benne ajándék a gyerekeknek, csak papírfecnik tömege.

horandrea 2018.09.06 22:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mperecsenyi 2018.09.02 18:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Babasétáltatás közben lett meg. Nagyjából egyszerre értünk oda két másik kesserrel, így a sors közösség megtalálásának élményét is kipipáltuk.:)

szaba94 2018.09.02 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szab 2018.08.29 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Végre nem volt senki, már többször próbáltam de egy néni örökké a közeli padnal volt. [g:hu 1.5.4]

Ruttkay 2018.08.27 12:03 - Megtaláltam
KX!
Nagy nehezen, de csak meglett. Kitűnő rejtés, meg az alma máter. Koptattam ezeket a köveket eleget.

Spojler :)IMAG3049
"J&J" 2018.08.26 10:31 - Megtaláltam
Gellérthegy körüli séta.
Éppen nem esett az eső :)

ecchphoto 2018.08.23 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Kiaribua 2018.08.11 17:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

SimonG 2018.08.10 16:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Voltam itt párszor udvarolni, azóta ebből már család lett. :) Emiatt számomra nagyon kedves ez a láda, nagyon jó érzéseket idézett fel bennem. Köszönöm.

Lustadick123 2018.08.10 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mirjam07 2018.07.26 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28
Ebedszunetben jottem ki ide, megerte! A tavorozsak gyonyoruek voltak. Raferne kicsit tobb gondoskodas a kertre, de a tavirozsak mindenert karpotoltak. A rejtes otletes, koszonom! Ja és az út másik oldalán is érdemes megnézni a kertet és tenni egy sétát!

A logbook igencsak megtelt, már mindenfélére firkálnak az emberek, gyakorlatilag logbookkal és lapokkal van tele a doboz.

Thanos 2018.07.22 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Butchman 2018.07.22 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bodopal 2018.07.22 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

delfin 2018.07.19 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Szép hely, köszi a rejtést!

gcbuar 
aasoft 2018.07.17 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.48
Köszi a lehetőséget.

IMG_3227IMG_3219
IMG_3221 
e-nik 2018.07.15 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jegesmedve137 2018.07.15 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

The Fox 2018.07.13 16:45 - Megtaláltam
Megvan! A rejtés nagyon jó, de a közelébe valaki egy komplett éttermi fogást pakolt ki ami rohad, és dongják a legyek. [g:hu 1.5.4]

Pety&Poty 2018.07.12 13:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Gyönyörű Arborétum kerti taván,
Pillangók játszottak egymás hátán,
A két kert között lépcső ível fel,
Ha díszalmafák között haladsz el.

TÁJK Alkesz Duo 2018.07.10 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bakker96 2018.07.10 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fulopke117 2018.07.07 16:51 - Megtaláltam
Jó rejtés, megtaláltuk :)

kanga021 2018.07.04 15:54 - Megtaláltam
David03-mal délutáni ládavadászat alkalmával megtaláltuk.
Köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

dávid03 :-) 2018.07.04 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

LéPeSMéz 2018.07.03 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ifialex 2018.07.01 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést.
A logbook betelt, a láda tele van papírfecnikkel. A doboz tetején mindkét rögzítő fül le van törve. Óvatosan vegyétek elő, nehogy szétessen.

Lufivid 2018.06.26 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hörcsög 2018.06.14 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.88
Köszönöm a rejtést!

Bonbonetti 2018.06.10 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

G.Gábor 2018.06.03 13:54 - Megtaláltam
Jó volt, köszi a rejtést :)

PÉV 2018.06.02 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Köszi a rejtést !
-MEGVAN-

BMBOPH 2018.06.02 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Szuper rejtés ,nem-kis segítséggel de meglett ! :)

IMG_20180602_173921 
lacagoncz 2018.05.28 07:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ÁFÉSZ 2018.05.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Kellemes délutáni séta a kőrengetegbeli szigeten.

Vegaska 2018.05.21 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Pannontigris 2018.05.19 00:00 - Megtaláltam
Boxi megtalálta

szurikáta32 2018.05.16 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Csak a szurikáta!

tádé 2018.05.01 12:18 - Megtaláltam
Köszönjük! Teodóra és Tádé

lencsilyany 2018.04.30 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Ati 2018.04.23 08:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Balpeter25 2018.04.22 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Tapsifüles 2018.04.22 12:35 - Megtaláltam
Megvan! Jó rejtés! :)

GyB75 2018.04.21 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

bagolyvera 2018.04.20 23:59 - Megtaláltam
600. találatom☺️ Nagyon tetszett az arborétum, köszi a rejtést, az is rendben volt.

kauker 2018.04.20 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.32
Köszi

tandrew 2018.04.15 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Toth417 2018.04.10 10:38 - Megtaláltam
A rejtek környékén nem volt senki, így le lehetett ülni kényelmesen az Anna-emlékhelyre feljegyezni a jelszót. Bent nem voltam, remélem, egyszer erre is sor kerülhet. Köszönöm a rejtést!

Schlégl 2018.04.09 15:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

graffz 2018.04.08 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2018.04.07 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4j]

erand 2018.04.04 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Ok, erand.

Manna&Peti 2018.04.02 09:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :-)

vincentbonde 2018.03.29 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Kobaljov 2018.03.24 16:45 - Megtaláltam
Szombat délutáni környékbeli történelmi séta után megtaláltam, köszönöm! Ahogy korábban is jelezték már néhányan a doboz már eléggé tele van a régi logokkal, egy jegyzettömbön akadt még hely (egy cukorkát pedig kivettem belőle, ételt, édességet ne tegyünk ládába).

Régebbi megtalálásokban néhányan már említették a közeli Anna emlékhely eredetét (most is gondozott volt, korábban úgy hallottam, hogy a nagyszülők hetente járnak oda), a könnyebb ismétléshez a 2012 májusi hírek:
https://24.hu/kozelet/2012/05/04/osszeesett-es-meghalt-egy-fiatal-no-budapesten/
http://11.kerulet.ittlakunk.hu/eszem-iszom/120505/elhunyt-hajdu-anna
https://www.a38.hu/hu/cikk/elszallt-egy-angyal

20180324_164508_Anna 
kia71 2018.03.19 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

acsipapa 2018.03.10 12:09 - Megtaláltam
meglett

Webber 2018.03.10 12:09 - Megtaláltam
Meglett. [Geoládák v2.2.2]

nazso.oszan 2018.03.10 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Sajnos még téli álmát alussza a legtöbb növény, de a szép napsütésben így is jól éreztük magunkat.
Köszönjük a rejtést.

20180310_11154720180310_114646
20180310_11473020180310_114755
Nikicsu 2018.03.06 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Szamoska 2018.03.05 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Köszönjük a rejtőnek, hogy megismertette velünk ezt a helyet. Nagyon jó rejtés!

csattila87 2018.03.04 16:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

roko1821 2018.03.04 15:39 - Megtaláltam
köszi a rejtést!

Rilers 2018.02.24 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Könnyű volt megtalálni. Jó a leírás. Köszi a rejtést. Az Arborétium annyira mondjuk nem szép. Nem gondozzák eléggé. A füvészkert sokkal jobb.

Misi87 2018.02.24 14:13 - Megtaláltam
Ügyes rejtés, köszi :) [Geoládák v2.2.2]

Gabrielem 2018.02.22 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam a ládát! Köszönöm szépen! Ez volt az első hagyományos geoláda, amit megtaláltam.

matyassyd 2018.01.30 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.72
Érdekes, eredeti rejtés, a leírás segítségével pillanatok alatt meglett. Szerencsére így délután nem sokan jártak erre. Köszönöm!

Drucki 2018.01.30 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lilamacs 2018.01.29 12:00 - Megtaláltam
Gyorsan rátaláltam a leírás alapján. Köszönöm a lehetőséget, jó rejtek :)

pgyp 2018.01.28 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Vasárnap délutáni sétára pont jó volt a gyerekekkel ebben a jó időben.

meriveder 2018.01.28 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Köszönöm meglett.! :)

Gmatyas 2018.01.23 15:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
megtaláltuk, jó rejtés, köszi!

mulder2197 2018.01.23 05:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Kókány_művek 2018.01.14 00:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Sokszor jártam errefele a Szüret utcai kóterban, most végre ezt is sikerült összeszedni. Ötletes rejtés!

bbeledi 2018.01.13 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Megvan.

adamtoth0412 2018.01.10 23:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Esti séta közben útba ejtve, már majdnem feladtam amikor meg lett. Köszönöm a rejtést, nagy élmény volt ! [Geoládák v2.1.5]

troll 2018.01.06 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a remek rejtést!
Fiacskák 3. ládázós napja, ők találták meg, és ők is tették vissza :)

mraich 2017.12.06 16:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltuk Krisztivel! :)
Köszönjük a rejtést! :)
[Geoládák v2.2.2]

Pillingek 2017.11.22 13:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Nagyon jól van elrejtve! Többször végigjártuk, mire megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

laszloze 2017.11.21 09:51 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Sikerült begyűjteni

Gibix75 2017.11.18 08:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

angicsku 2017.11.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönjük, meglett! :) Nagyon kell figyelni, hogy illetéktelenek ne lássák meg a rejteket!

leah 2017.11.08 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam! Nagyon erdekes helyen van! Koszonom az elmenyt! :)

wilika 2017.11.05 12:35 - Megtaláltam
Nagyon tetszett ez a rejtés, köszönöm!

csomix 2017.11.01 13:00 - Megtaláltam
Szuper volt.

dejosgyor 2017.11.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam köszi!

Mirr&Murr 2017.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Kétszer már megtaláltuk, de mind a kétszer elfelejtettük a jelszót... Na de most! :D

phamori 2017.10.17 17:26 - Megtaláltam
Logbook betelt. De azért köszi, megtaláltam :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

huszerl 2017.10.17 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Köszönjük a rejtést, jó hely ez az arborétum. Ha nem találod a rejtekhelyet, gondolj bele, hogy mekkora a láda.

btomka 2017.10.08 13:15 - Megtaláltam
Köszönjük! Menő volt! :)

msi 2017.10.06 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Ötletes rejtésért köszönet.

Palog 2017.10.05 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszönöm a rejtést!

tomi77 2017.09.30 22:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kukucska 2017.09.28 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsókica és Lackó 2017.09.28 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mizo6869 2017.09.16 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Szuper rejtés. Szerintem ilyennek kell lennie egy városi ládának. Nagyon teli van a láda. Egy kis karbantartás szükséges lenne.
Köszönöm a rejtést. Zoli

Lucretia19 2017.09.05 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.00
Köszönöm! :-)

nfmate 2017.09.01 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam, jó rejtés. Logbook betelt, érdemes lenne újat beletenni.

szabicsalad 2017.08.30 19:11 - Megtaláltam
Erre jártunk, megtaláltunk :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

alat300 2017.08.29 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
megvan!

Báthory Ödönke 2017.08.20 10:00 - Megtaláltam
Megvan. Ügyes rejtés, logolópad, köszönöm.

atticus 2017.08.11 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Ötletes. Tetszett. Köszönöm!

CsicsiZozi 2017.08.10 19:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Nagyon jó kis rejtés, köszönjük.

zotyafiu 2017.08.03 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rekanna 2017.07.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Jól el van rejtve, de meglett

brunette 2017.07.18 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Jó ötlet oda láda!

fodor8peter 2017.07.17 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Jó kis rejtés, köszönjük. Előtte kicsit sétáltam a parkban. A logbookra ráférne egy karbantartás, sok mindent ki lehetne szórni belőle szerintem! :)

scooby84 2017.07.15 16:00 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük.

Geocaching Hunters 2017.07.12 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Geocaching Hunters! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Adalbrecht 2017.07.04 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
.

fcsaba 2017.07.03 08:55 - Megtaláltam
Ezt a ládát sem találtam volna meg, ha nincs geocaching. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A születésnapi Logikoffer is erre lakik, nemcsak a budai arborétum, így a kettőt összekötöttem. Ügyes rejtés, köszönöm!

Monyók 2017.07.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.78
Meg van

kivancsifancsi 2017.06.30 17:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Séta munka után [wapon beküldött szöveg]

Munka utáni város séta közben ejtettük útba ezt a pontot. Tetszett ez a kis zöld sziget a város szívében. Köszönjük, hogy megmutattad.

eskar 2017.06.29 22:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.58
Jó rejtés, köszi!

ptomi93 2017.06.27 20:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Köszönjük a rejtést!

10yei 2017.06.20 20:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.14
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bubu_83 2017.06.19 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltam, köszi. Tetszett.

20170619_11084320170619_110847
Poór Andrea 2017.06.11 14:45 - Megtaláltam
Egyet sajnálok, hogy nem tudtunk bemenni az arborétumba sétálni. De szeretném minél hamarabb pótolni ezt a hiányosságot, remélem hamarosan lesz rá értekezésem.
A kívülről látott részei a parknak csodaszépek, készítettem pár képet is. A rejtés keresése előtt, s után :)

Sajnos a koordináta nem annyira pontos, mivel a leírást nem szeretem elolvasni, mert elmarad a keresés és találás élménye, így rossz helyen keresgéltem először. Aztán, mivel nagyon nem szeretem, ha várni kell rám, inkább olvastam, innentől kezdve csak pár lépést kellett hátra tennem, hogy az egészet lássam, így mást könnyen kiszúrtam a rejtés helyét :)
Nagyon ötletes, nagyon tetszik! Köszönöm szépen!

Budai ArboretumBudai Arboretum
Budai Arboretum 
viktor_w 2017.06.09 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

geooszi 2017.06.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Klassz hely! Sikerült bent is körülnéznem. :)

Gilan 2017.05.27 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Kedves helyen van. Jó szándékú tanács: a ládára ráférne egy töltés. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2017.05.21 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.43
Most csak a ládáért tekertem, tetszett az ötletes rejtés.
Némi karbantartás ráférne a dobozra, a lokbook saláta, a fedélről már két fül is letört.

hunor42 2017.05.20 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

jgyuri 2017.05.19 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

enjoy 2017.05.13 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Gábor és Edit 2017.05.06 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Megtaláltuk. Köszönjük! Az alsó kertbe sajnos, nem tudtunk bemenni (zárva volt a kapu), de a felsőbe viszont igen.

mobility 2017.04.30 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pupu 2017.04.28 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.27
Kábelfektetés miatt felásták a járdát, vélhetően megszűnt a rejtek. Baráti segítséggel tudtam bejelenteni, köszönöm! Városi futóedzés közben jártam itt. Köszönöm a helyet!

Fénykép0014 
sio 2017.04.11 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pálcsalád 2017.04.09 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

vacsipetya 2017.04.08 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Köszönjük a rejtést !

rdani 2017.04.02 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! ?? bár talán élelmiszert nem tennék bele ajándéknak. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

denho 2017.04.01 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
A koordináta kicsivel odébb mutat, mint ahol a láda van, de a további segítséggel megtatlálható.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

wimex 2017.03.26 16:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Vasárnapi séta

bejubo 2017.03.25 17:37 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

CsKriszti 2017.03.24 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

REViZorZ 2017.03.20 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Egyéb ügyben jártunk itt. Hosszabb várakozás közben egy könnyű séta keretében levadászva. Köszönet a rejtőknek!

Skalp 2017.03.19 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.18
Köszi!

 
Barika55 2017.03.19 18:45 - Megtaláltam
Ha figyelmesen megnéztük volna a leírást, akkor nem kerestük volna az alsó kert téglafalában kb. fél óráig.

Verka87 2017.03.15 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Zsolt19880220 2017.03.15 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

dynuchu 2017.03.15 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Artemix 2017.03.15 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Egyszerű, de nagyszerű

data4526 2017.03.15 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Katka991 2017.03.11 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Kido 2017.03.06 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

TanEra 2017.03.03 20:25 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

DFRi 2017.02.28 17:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.01
Megvagy láda:-)
Köszönjük a lehetőséget!
Tsaby&Mira&Feri
DFRi [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20170228175403.jpg 
hg5vy 2017.02.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Köszi a rejtést, ötletes :)

levender 2017.02.28 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Megtaláltam!

gab.szalontai 2017.02.25 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam! Szép, bár most még kissé kopár az arborétum. Később is érdemes lesz visszajönni. Köszi a rejtést!

redfish 2017.02.25 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
megvan, köszi!

Motolla62 2017.02.21 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

korpa 2017.02.19 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

erdei.laszlo 2017.01.30 17:33 - Megtaláltam
Megvan

Dokes 2017.01.04 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
T4KI-val közösen megtaláltuk! Köszi a rejtést!

T4KI 2017.01.04 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2016.12.30 17:29 - Megtaláltam
Munka után. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Molli 2016.12.14 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.77
Köszönöm a rejtést!

RV 2016.12.10 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

varga.andris 2016.11.29 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Tetszett az anagramma :)

Göde 2016.11.25 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Még ilyenkor, késő ősszel is gyönyörű mindkét kert!

Redteam 2016.11.22 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Nagyon szép a park, főleg az őszi napfényben.

A láda viszont frissítésre megérett. Logbook ugyan van benne, viszont betelt, így rengeteg benne a különálló cetli is.

SzínekLépcső
Ablak 
caffeldorado 2016.11.13 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A Feneketlen tótól sétáltunk el ide. Az arborétum összes kapuja zárva volt, a láda hamar meglett. Köszönjük!

redbird 2016.11.08 10:12 - Megtaláltam
Nagy őszi geoládázásunk második állomása. Tetszett a rejtés, köszönjük! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Simid 2016.11.06 07:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

RékaésAdrián 2016.11.02 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

EdeZ 2016.11.01 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

LAFRUKITTA 2016.10.24 07:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
A 11. is megkerült...munkába menet, mert előző nap mást találtunk! Ügyes rejtés, kiváló rejtek! Köszönjük!

csabika25 2016.10.22 16:00 - Megtaláltam
Találat a gyerekekkel.

joove 2016.10.15 12:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.57
Kellemes sétálóhely ez is.

macikupac 2016.10.15 11:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.45
Budai séta 1.

Évek óta terveztem, hogy eljövök ide, ám valahogy mindig elmaradt. Szándékosan őszre terveztem a felkeresést, mert szerintem ilyenkor a legszebb egy arborétum. Az ősz a legszínesebb évszak; idén sem volt másképpen. Mindehhez mára szép, napos idő is jutott, ami sokat dobott a hangulatomon. Maga a terület nem túl nagy, de azért elég változatosra sikerült. Jó lenne több ilyen, még ha csupán talpalatnyi gyűjtemény a városba. Talán a ládához közeli vörhenyes futónövény színei lopták be magukat az emlékeimbe. Egy darabig a doboz sem akart előkerülni, de egy kis gondolkodás a logoló padon sokat segített. A láda tele van megtelt logfüzetekkel. Pumbi mackómmal néztem meg.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
gezhorva 2016.10.11 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mcgowan 2016.10.06 20:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

költségosztósok 2016.10.01 16:00 - Megtaláltam
Megvolt,köszönjük!

Danichem13 2016.09.25 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

NismoR 2016.09.24 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

W05-44 2016.09.22 17:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Ádival. :)

doridori13 2016.09.22 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Fodinával közös találat. A doboznak letört 1-2 füle, nem vagyok benne biztos, hogy sokáig víz- és bogármentes lesz. Csere szükségeltetik. Meg a logbook is tele. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

fodina 2016.09.22 12:04 - Megtaláltam
Doridori13-mal közös találat. Köszi a rejtést! :) A logbook tele van! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

2016PZ 2016.09.18 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Köszönöm a lehetőséget ! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20160918_163348 
mazsolaaa 2016.08.30 20:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Nagyon fifikás egy rejtés ez - oké, oké, nem sötétben kellett volna keresgélni... Extrán fel volt adva a lecke, hogy ha nem kell kerítést bontani, akkor hova máshova lehet eldugni egy ládát... Le a kalappal a rejtő előtt! Így utólag, igazán ötletes, kreatív, ügyes!!! :)

Zéboy 2016.08.28 08:10 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Ákibard 2016.08.26 19:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Munka utáni levezető ládázás során meglett. Ötletes a rejtés :) BuBi-val tekertem fel, majd le, így "drive-in" találat volt :)
A logbookban egy 2012-es bejegyzés alatt találtam helyet, ahogy elnézem 2013-ban betelt. Mindenki különféle papírdarabokra logolt. Egy csere ráférne.

A log :) 
Dettike01 2016.08.26 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gábor1994 2016.08.26 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszi a rejtést! :)

gergo007 2016.08.18 13:12 - Megtaláltam
Nincs ajándék.....

Interbende06 2016.08.18 13:08 - Nem találtam meg
Nagyon király rejtés, sajnos ajàndék nem volt benne🙁

[Elutasította: geocaching.hu, 2016.09.25 10:56]

SandorCsaba 2016.08.18 11:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

solidarity 2016.08.17 18:23 - Megtaláltam
Másodjára meglett. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2p] [wapon beküldött szöveg]

nagyfliszi 2016.08.17 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Sétáltunk egyet a felső és alsó parkban. Igazi ritkaság egy ilyen arborétum egy nagyváros közepén. Mind a park, mind az épületek sokkal több törődést érdemelnének.
TFTC.

Myrafelle 2016.08.04 22:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Lacisan 2016.08.04 20:30 - Megtaláltam
a segítség segít gyerekek! ;) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2016.08.04 17:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Délutáni Dél-Budai ládázás harmadik találata.

Nyúlék 2016.08.01 18:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Köszönjük szépen!:)

whaides 2016.07.25 07:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zolika87 2016.07.15 17:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Párom pillanatok alatt megtalálta a ládát, én meg... háááát... én is ott voltam :)
Az arborétum nagyon szép, érdemes megnézni! Sajnos valamiért nem voltam túl jól, így hamar hazamentünk. De visszajövünk majd, mert érdemes. Köszi, hogy megmutattad!

salem.macska 2016.07.09 13:45 - Megtaláltam
Köszönjük :)

tzg6sa 2016.07.09 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KRobi88 2016.07.09 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szlibud 2016.07.05 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.87
Kellemes a kis padon elüldögélni logolás közben.

Köszönjük szépen a rejtést! 11. kerületi lévén ismerem az arborétumot, de aki nem ismeri, jó, hogy így a láda révén adódik lehetősége rá.

Köszönjük a rejtést!

ErdőCsöndje 2016.07.03 12:19 - Megtaláltam
Vasárnap délelőtti séta a Gellérthegyen. Köszönöm!

Ricsi és Cinti 2016.06.28 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. eddigi legjobb rejtés. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2016.06.27 17:39 - Megtaláltam
Mai 31 km-es sétánk egyik állomása. :)

szimari 2016.06.22 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bovkati 2016.06.05 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

IREBA 2016.06.04 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!

nimka 2016.05.30 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.41
nem messze lakok innen, de eddig csak kívülről láttam a helyet. nem is tudtam, hogy be szabad menni. nyitva tartási időt nem láttam sehol kiírva, de 18 óráig maradtam. gyalog is jöhettem volna, de a 253-as busszal jöttem, mert hamarosan megszűnik a járat.

VénRóka 2016.05.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
:)

Imana 2016.05.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszi, hogy elrejtetted

gino720901 2016.05.28 15:20 - Megtaláltam
A geoládát a 7 éves kisfiam találta meg. Nagyon jó volt! Ez az első geoláda találásunk.

aProfi 2016.05.28 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.00
Köszönjük!

fules22 2016.05.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Köszönjük szépen a rejtést! Nagyon szép hely, jól éreztük magunkat, ide még biztos visszajövünk.

Vincenzo65 2016.05.27 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Anna segített.

Gextrem 2016.05.24 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Morgato 2016.05.22 12:44 - Megtaláltam
:)

Malna 2016.05.22 12:44 - Megtaláltam
Családi napra jöttünk a közeli feneketlen tóhoz.

dgabi 2016.05.18 16:48 - Megtaláltam
zgabi megtalálta.

BiBoLi 2016.05.16 17:10 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

catNcat 2016.05.08 18:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Könnyű, gyors :-)

Bigzoli 2016.05.08 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Megtaláltuk! Köszönjük!

zsebilany 2016.05.05 10:55 - Megtaláltam
Régóta rajta volt a listán, hogy ide eljöjjünk. Köszönjük a rejtést.
Szép napsütéses délelőttön sétáltunk, turistáskodtunk Budapesten. Svarc&Zsebilány

vacakos 2016.04.30 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, Danival délutáni séta. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

justancsi 2016.04.30 11:36 - Megtaláltam
A hint túl könnyűvé teszi, a kifolyót érdemes lenne kihagyni belőle

Varhelyi 2016.04.23 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kis séta a konferencia központtól. Jó rejtés. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csili25 2016.04.20 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kartal 2016.04.19 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam! Szép környék, ötletes rejtés!
Köszönöm!

benoke98 2016.04.19 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük az érdekes rejtést.

GYEZegzug 2016.04.16 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Sajnos a füzet tele van dobozt is cserélni kellene, fülek le vannak törve. Nagyszerű helyre hoztál el. Köszi szépen s lehetőséget.

james 2016.04.13 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BLUEway💙2016! 2016.04.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Már jártunk itt GPS nélkül, akkor nem találtuk meg a ládát... Most viszont egyből meglett! THX!

20160405_15444620160405_154416
20160405_154333 
IFanni 2016.04.11 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Ötletes rejtés, szép környezet. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ildino 2016.04.10 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Möszi 2016.04.04 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.13
Meglett.

20160404_161323 
cacheelyűk 2016.04.03 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.42
Koszi

Leguánok 2016.04.01 19:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Köszi :)

bebfva 2016.03.29 17:57 - Megtaláltam
Köszönjük a szemerkélős esőt, a madárdalt, a virágokat.
A láda a belvárosban van, mégis az érintetlen természetben. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bitimania 2016.03.28 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük az élményt!

HRita 2016.03.27 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Emerich63 2016.03.27 11:22 - Megtaláltam
400. láda. :) Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pappcsalád 2016.03.25 17:08 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

saabie 2016.03.24 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Ügyes rejtés, köszönjük! Szani & Szabi

tulipántokpálmaujjak
a kert suhanó árnyékaodvak?
háp! 
Strawberry Gréta 2016.03.23 21:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Ügyes rejtés!

nokomment 2016.03.19 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
A rejtés különösen szuper.

aknitram 2016.03.10 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2016.03.10 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2016.03.02 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Heuar 2016.02.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést, volt egy lyukasórám a suliban és pont volt időm megkeresni. :)

kincs92 2016.02.18 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

Kincső

gebecske 2016.02.11 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönöm a rejtést!

WP_20160211_14_07_38_Pro 
Lupus21 2016.02.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam!

AlanTheWild 2016.02.02 09:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Gyors találat, köszönöm a játékot!

DSC01371DSC01372
gyongyics 2016.01.21 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nami93 2016.01.20 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk. egyszerű de nagyszerű [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bob&Bobek 2016.01.17 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2015.12.30 14:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Évzáró ládázás Budapesten 7/9.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A rejtés nagyon ötletes volt. Pár méterre tőle álltak emberek, szóval óvatosnak kellett lennem, nagyon nem akartak elmenni onnan. A közeli padon beírtam magam, és gyorsan visszarejtettem. Érdekes módon csak utána indultak el, miután én is elmentem onnan. Remélem nem bántották a ládát. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]
388.

 
birgi 2015.12.25 23:59 - Megtaláltam
.

Kappa 2015.12.25 11:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.74
Nagyon ötletes rejtés, tetszett. Köszönöm!

H+W 2015.12.20 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jópofa rejtés. :)

targonczas 2015.12.13 20:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1g] [wapon beküldött szöveg]

nmaria 2015.12.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Zazi és a Lányok 2015.12.04 13:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.90
A közeben vettem részt egy szakmai konferencián. Az egyik ebédszünetben szakítottam időt a ládára. A rejtek messziről kiszúrható, így könnyű találat. Sétáltam kicsit az arborétumban szuper idő lévén.

TáblaIrányok
breimanne 2015.12.02 14:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!Kellemes decemberi +13 fokos napsütésben, igazi élmény! Ötletes rejtés. Még így is télvíz idején nagyon szép az Arborétum. Sajnos csak a Felső kertbe tudtam bemenni, de visszatérek!

Perzsa fa 
dr.is 2015.11.29 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2015.11.21 12:38 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Berián 2015.11.21 12:35 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

juzso 2015.11.17 22:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tothjanostamas 2015.11.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megvan:)

GeoMelinda 2015.11.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Nagyszerű rejtés, a hétvégi találatok közül a kedvencem! :) Köszi!

sya0120 2015.11.02 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kolap 2015.10.27 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Köszönjük.

Salamarci 2015.10.26 10:11 - Megtaláltam
Sala rögtön megtalálta, kis ajándékot tett bele! :)

ozeki 2015.10.25 16:17 - Megtaláltam
.

Fanni-team 2015.10.14 00:00 - Megtaláltam
Köszi

Katulyakutatók 2015.10.10 10:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását!
Fényképek később. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos bejutni nem sikerült. Minden kapu zárva volt beláncolva, lelakatolva. Párom a ládához érve azonnal a megfelelő téglát húzta ki. A rejtés nagyon tetszett. (Az Arborétum is, már amennyit a kerítésen át láttunk belőle.)

Már színesednek
Kiscsigusz 2015.10.04 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a kalandot! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

capacsok 2015.10.04 14:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Gyors találat, persze csak a segítséggel. :) Köszönjük!

petito42 2015.10.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Vicces a helyi macska!!

GerGeo 2015.10.02 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Miután végeztem egy dolgos nap után, úgy éreztem, hogy muszáj egyet sétálnom ebben a szép időben. Kiszemeltem a Feneketlen-tónál elrejtett ládát, ám a jó időnek hála rengetegen lézengtek a parkban, úgyhogy nem sikerült a ládát megközelítenem. Helyette inkább célba vettem ezt a ládát. Már többször is jártam az arborétumban, de nagyon régen. Most az alsókertet vettem szemügyre. Nagyon szép a kialakítása, igazán alkalmas egy őszi délutáni kis kikapcsolódásra. Egy kis természet-sziget a város közepén. A rejtés is ötletes, köszönöm a lehetőséget! :)

a láda melletttermés
naplemente a lombokban 
MikiCache 2015.10.02 11:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.16
Amit abban a "ládában" találtam, a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetem logbooknak. A nálam lévő logbook pedig a "láda" "sajátos" mérete miatt nem fért volna el benne.
Miki

braunfrici 2015.09.30 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
A segítség nélkül lehet hogy nincs meg.Köszi!

sogor36 2015.09.27 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Köszi a rejtést. Tetszett, de az itt lakó kutya tulajdonosoknak köszönhetően szinte ugrálni kellett a sok "tankcsapda" miatt. És erről a rejtő nem tehet.

Cicki 2015.09.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Jó kis rejtek, a segítség nélkül nem lett volna meg. :)

kaldigeza 2015.09.23 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszönöm a lehetőséget!

Miamicryt 2015.09.17 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

napisten 2015.09.17 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Lovecraft 2015.09.17 00:00 - Megtaláltam
.

Greeneye86 2015.09.13 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

probi 2015.09.07 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Cache Raider 2015.09.03 17:00 - Megtaláltam
jó rejtés meglett ;)

Ekarp 2015.08.28 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Régen sokat jártam erre, most csak a ládáért kerekeztem ide munka után. Köszönöm a rejtést!

VHA 2015.08.27 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

horvi01 2015.08.24 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mattheba 2015.08.21 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Trükkös rejtés, a ládának egy gyík volt az őre, amikor ott jártam. Köszönöm.

krissz73 2015.08.12 22:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

enestit 2015.08.09 20:38 - Megtaláltam
kellemes séta volt egy ilyen unalmas vasárnap este... köszi :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tótheszter 2015.08.05 07:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Emlékeim szerint már pár éve logoltam egyszer, csak nem jelentettem be a találatot....ezért ma HUN-os és .COM-os bringás ládaszürkítési projekt keretében újból felkerestem a ládát. Köszönöm a rejtést. Most már időszerű lesz az Arborétum meglátogatása is....apropo: tudja bárki, kinek az emlékét őrzi a közeli fácska Anna táblával?

LH458 2015.08.03 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Remek rejtés, köszönjük a lehetőséget.

mr.bandesz 2015.07.25 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Köszönöm!

Bau_family 2015.07.24 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.47
Ötletes rejtés, mondjuk a segítség nélkül szerintem még mindig keresném a ládát :)

 
povyagi 2015.07.22 18:55 - Megtaláltam
o/ hurra, megvan. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fermate 2015.07.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. \o/

djozike 2015.07.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyszerű rejtés. Köszi

CsiLa 2015.07.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Megtaláltuk! Köszi! :)

N.Zs. 2015.07.05 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Sajnos zárva volt.
Tökéletes leírás, jó rejtekhely.

Nagyon zárva
 
bacsnyir 2015.07.01 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Ma reggelig nem is tudtam ennek az arborétumnak a létéről, de nagyon örülök, hogy a rejtő megmutatta számunkra. Különleges, nyugalmas hely a város közepén. Mivel csak egy óránk volt a zárásig (bár nem tűnt úgy, hogy bárki tényleg bezárná a kapukat 18 órakor), csak az Alsókertet barangoltuk be alaposabban Bori lányommal, a Felsőkertben épp csak körbesétáltuk a "főteret". Így is sok érdekességet láttunk a kis tündérrózsás tavacskától a biotermelést megmutató kertecskéig.
A rejtés kiváló, megmutatja, hogy lehet normál méretű ládát is jól elrejteni a városon belül (alig van ilyen Budapesten!) - viszont a logfüzet betelőben, el kéne vinnie a rejtőnek. (Én egy postit-tömbbel megtettem, amit tudtam). Hamarosan a láda is csereérett lesz, mert a fülecskéiből már csak kettő van meg, azok is épp hogy. Továbbá a ládaleírásban a linkeket javítani kéne, mert több közülük már nem "él".

Keskenylevelű kasvirágMacskamenta (sok macska is van a kertben...! :-))
A tündérrózsás tavacskaTündérrózsa
Madárbarát kertKönnyező akác
A Felsőkert főtereA láda őre
Barbi_András 2015.06.30 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bugár-orienteering 2015.06.30 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
Tele van a logbook, sőt a pótpapirok is.
Kellemes időben erre jártam. A segítség tökéletes, gps nélkül is megtalálható.

a tó ma
Pevid 2015.06.29 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

simple 2015.06.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
megvan

ikba88 2015.06.24 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

bubac 2015.06.19 21:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2015.06.19 21:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért! :-)

kunfiak 2015.06.17 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Jó volt köszi

mohapafrany 2015.06.17 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
szuper a hely, kár hogy Viki erre is feni a fogát :(
reméljük nem lesz pláza a helyén

akosgy 2015.06.17 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Ocsmányirodai ügyintézés előtti gyors találat. A rejtés korrekt, bár kissé elhanyagolt. Ugyanez áll az arborétumra is. :) Köszöntem.

szbarna 2015.06.16 13:20 - Megtaláltam
Szép hely! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

geoládászok 2015.06.14 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük, ötletes rejtés!

EndIvett 2015.06.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Ötletes rejtés, köszönjük!

Topolya 2015.06.02 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

T. Nagy 2015.05.28 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.64
Nem gondoltam volna, hogy enyire lepusztult épületek és gondozatlan füves részek lesznek a Felső Kertben. A rejtés ötletes. Emlékem szerint, amikor még a szomszéd (gépész) kar hallgatója voltam, gondozottabb volt minden.)

A főépület a kapubólA szoborpark egy része
Lippay János könyveA rózsák egy másik ketből valók
Mortanius 2015.05.27 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Budaörsiként megszámlálhatatlan alkalommal eljöttünk már mellette, de bent már nagyon-nagyon régen voltunk. Gyönyörű az arborétum!
Köszönet a lehetőségért!

Wilka74 2015.05.25 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Sokszor megjártuk már a helyet, most a láda is meglett. Köszönet! A logbook betelt, mindenféle papírokkal van pótolva. Jó volna pótolni egy normálissal.

S&B 2015.05.24 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Mi is még mielőtt eladják az arborétumot, szerettük volna meglátogatni, illetve a ládát megkeresni. Bízom benne, hogy ha gazdát is cserél, de jó dolga lesz az arborétumnak. Nagyon szép zöld foltja a városnak!

Szárnyaló Sas 2015.05.23 19:09 - Megtaláltam
Nem gondoltam volna, hogy teljes értékű ládát találok itt, cserével és mindennel.
Az egyetemet állítólag el akarják költöztetni innen :(
egy cikk erről

TS 2015.05.20 09:40 - Megtaláltam
Két hónappal ezelőtt fedeztem fel az arborétumot amikor a Gellért-hegyről sétáltam le. Csodálkoztam is, hogy nincs még itt láda. Otthon utána néztem és kiderült, hogy van láda csak az én figyelmemet elkerülte. A mai rolleres ládavadászaton ezt a ládát is megkerestem, ami jó rejtésű. Körbe sétáltam a parkban ami egy kicsit elhanyagoltnak tűnik. Beszéltem az egyik oktatóval aki elmondta, hogy nagyon kevés pénzt kapnak a park fenntartására, amibe csak havi egy fűnyírás fér bele.

Pszichológus 2015.05.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Négy kisgyerekkel is könnyen megtaláltuk. Pont babakocsisoknak való!

Perico1986 2015.05.12 22:03 - Megtaláltam
Megtaláltam! Esti lámpafényes ládázás. :)

jozsefmezei 2015.05.10 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönjük. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2015.05.09 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.19
A parkba én sem tudtam bemenni, a ládát pedig egy bátor gyík őrizte.
Köszönöm a rejtést.

housefly 2015.05.07 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1k] [wapon beküldött szöveg]

Csipetkék 2015.05.07 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.60
Sokáig kellet várni a megfelelő pillanatra, a doboz visszarakásánál.

zlosonci 2015.05.07 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Famágus 2015.05.03 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.14
Oldfoxxal köszönjük!

oldfox 2015.05.03 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
Köszönjük!

Monik 2015.05.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Jó kis rejtés volt! Sajnos bemenni nem tudtam.
Köszönöm a lehetőséget!

GeoGergo 2015.05.01 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gybalazs42 2015.04.30 18:23 - Megtaláltam
megvan

niticel 2015.04.21 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bimbee87 2015.04.16 23:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
A képek alapján kérem a találat elfogadását :) Vagy fél órát keresgettük, de sajnos nem leltük a helyét. Éjfél körül járt az idő, mégis rengeteg emberke kószált arrafelé, ez is nehezítette a dolgunkat.

[Jóváhagyta: Bogyó és Babóca, 2015.04.17 08:03]

Köszönjük szépen! :)

 
kovianyo 2015.04.15 08:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megvan :)

nyomozócsapat 2015.04.13 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Deti 2015.03.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszi

Caleb 2015.03.30 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

udkpods 2015.03.27 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Miley98 2015.03.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
Könnyű találat,majd séta az arborétumban.Köszönöm.

police107 2015.03.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Sok a mugli a környéken de azért sikerült logolni.A logfüzet már rég betelt,mindenféle cetlikkel van tele a doboz amikre írtak a megtalálók.Egy karbantartás,takarítás ráférne.
Hagytam benne egy ideiglenes logbookot.

Nyusszancsok 2015.03.22 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést!!

Évi&Zoli 2015.03.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Jó lett volna egy kis időt eltölteni a kerítésen belül is, sajnos most nem volt rá lehetőség. Talán majd máskor! A rejtés nagyon ötletes. Köszönjük!

szuszmic 2015.03.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Megtaláltuk! :)
Köszi a rejtést.

Suprmann 2015.03.15 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltam köszönjük szépen!
Sajnos betelt a füzet benne és a számos pótlapok.

Mariannaaa 2015.03.12 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam, köszi a rejtést.

distike 2015.03.10 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
Megtaláltam.Köszönöm a rejtést.

Oxica 2015.03.07 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Visszatértünk, immár babakocsival. Köszönjük a lehetőséget! Lenke baba 10. találata. :)

taki60 2015.03.07 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Parmerozpazepan 2015.02.27 16:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Milyen hangulatos, rejtőzködő hely ez a nagyvárosban...

huMSTS 2015.02.25 12:23 - Megtaláltam
Jártam már párszor az arborétumban régebben, különösen tavasszal szép, de ilyenkor sem volt rossz. Köszönöm a rejtést! :)

szamosszamoca 2015.02.21 15:30 - Megtaláltam
+

rianas 2015.02.21 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gygreta 2015.02.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szuper volt!! Ez volt a második találásom :)

czavar 2015.01.31 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sagabi 2015.01.20 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 2.83 súly: 3.77
megtaláltam

vaterlo 2015.01.18 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Ezt is megtaláltam. Köszönöm a rejtést, jó móka volt. Ötletes rejtés, gratulálok hozzá.

SGreg85 2015.01.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam!

ludens 2015.01.06 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! A többit később. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

2Sün 2015.01.03 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.86
Megvan.

Zsanisu 2015.01.03 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Megtaláltuk Dawsonnal :)

Hegedüs 2015.01.03 00:00 - Megtaláltam
Az arborétumot is megnézem majd.
A.

Zahorecz 2014.12.30 18:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.23
Kösz a rejtést!

kb ibic 2014.12.30 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Murmogoek 2014.12.27 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük szépen a lehetőséget. Murmogóék [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kaktusz999 2014.12.26 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

icarusdes 2014.12.24 15:46 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést :)

Rikky 2014.12.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :) Nagyon köszönjük, de egy új logbook tényleg elkélne :)

Atom82 2014.12.13 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bigi 2014.12.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.31
Megtaláltam!

Köszi a rejtést!

vorilaci 2014.12.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Borongós időben tett séta során kerestem meg ezt a ládát. Nem jártak sokan erre, könnyen ment a "falazás".

ShellGuards 2014.11.29 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Arenti56 2014.11.29 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.75
Megtaláltuk.

CsontosN 2014.11.22 09:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
...megtaláltuk! :-)

adrita 2014.11.22 09:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Ásványbörze előtt :)

Ágica63 2014.11.15 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Könnyen meglett. Ágica&Monyó

petyo11 2014.10.27 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
petyo11&neje [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Brogan 2014.10.20 21:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.43
Esti séta során.
A rejtő legyen szíves a régi, betelt logbookot eltávolítani a ládából, és belerakni egy rendes újat. Csomó ideig kellett keresgélni, hogy most akkor hova is kell írni a logot.

tabu 2014.10.18 12:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk. Köszönjük.

pötyimiki 2014.10.17 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.36
Harmadszor futottam neki, mert vagy az idő, vagy a gyalogosok, vagy a napszak nehezített, de megvan! Köszi!

Zsopi 2014.10.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez volt az első megtalálásom, köszönöm az elrejtést.

Mathau 2014.10.14 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tamas.baksa.hu 2014.10.11 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tothadam86 2014.10.10 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pockok 2014.10.08 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mi3man 2014.10.08 17:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Köszi megtaláltuk! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

JohnnyJoker 2014.10.05 17:14 - Megtaláltam
Becserkészve...
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medike75 2014.10.02 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm:)

wh999 2014.09.29 11:30 - Megtaláltam
Hamar meglett, köszönjük!

stmester 2014.09.29 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
köszi megvan

kneupatiku 2014.09.23 11:42 - Megtaláltam
Remek rejtés! Köszönöm!

jaky 2014.09.21 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tikintrito 2014.09.16 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést!

Bali László 2014.09.12 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

loco001 2014.09.09 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi.

Neonking 2014.09.09 15:45 - Megtaláltam
Fleur-rel kiszakadva kis időre a városi forgatagból. Kellemes hőmérséklet, jó levegő :)
Köszi!

Fleur 2014.09.09 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk Neonking-gel! Köszönjük a rejtést! :)

Szmolee 2014.09.05 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Megtaláltam köszi:) Nagyon jó kis rejtek :D

Ildióbuda 2014.08.30 10:54 - Megtaláltam
OK.

Keszibogár 2014.08.30 10:54 - Megtaláltam
Megkerestem eme remek rejteket, s meglett :-) Köszönöm! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ErikSEK 2014.08.29 19:54 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Megvan :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

davmaros 2014.08.28 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Nagyon jó a rejtés Anna mellett...

push_key 2014.08.24 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Köszönjük a rejtést!

neptunfu 2014.08.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.04
Megtaláltuk, köszönjük!

rallymax 2014.08.18 19:19 - Megtaláltam
Bp-i séta közben :)

Nagy Csenge 2014.08.18 19:19 - Megtaláltam
Bp-i séta közben :)

dagadt 2014.08.16 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

pegasus_mv 2014.08.15 07:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Köszönöm a rejtést.

cachekereso 2014.08.12 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Köszönöm.

Turistaember 2014.08.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam. Köszi!

brunnyer 2014.08.03 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Mostantól ez is mosolyog!

szollosi73 2014.07.31 08:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Megvan!
A környékbeli .com-os ládák szedegetése közben sikerült ide is eljutnom. Az arborétumban csak egy kicsit néztem körül, talán egyszer még visszatérek!
Köszi a rejtést!

 
begree 2014.07.30 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medvemarton 2014.07.29 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ottgyuri 2014.07.28 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
megtaláltuk!

mozgo 2014.07.27 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.46
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pannnus 2014.07.26 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk (:jan:) - nal, köszönjük!

(:jannus:) 2014.07.26 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Mindig csak alatta jártunk eddig, köszönjük!

erreirjanett 2014.07.25 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
-

Norbertosz 2014.07.10 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Karatés edzotabor közepén:) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

exe 2014.07.05 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Garam.Bence 2014.06.29 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi szépen! :)

otisz21 2014.06.27 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Köszi, megvan! Kellemes séta, és tartalmas időtöltés az arborétumban.
:-)

Zzr 2014.06.27 08:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Domos 2014.06.20 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.46
Ok

Milán&Enikő 2014.06.15 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Ok

Szélkisasszony 2014.06.07 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

GSdriver 2014.06.07 11:08 - Megtaláltam
Megható hely, jó rejtés, köszönjük. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

esemese 2014.06.04 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Cloudwalker 2014.06.03 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Kellemes kis séta volna kár hogy az arborétumban nem tudtam már szétnézni. A jelszóval is volt egy kis kaland, mert amit készítettem fotót róla elveszett. Hála a rejtő segítségének sikerült azért elfogadtatnom.

Köszönöm a a segítséget és a rejtést.

Csabi

Dedina 2014.06.03 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Kellemes, munka utáni séta során megtaláltuk. Köszönjük!

Edina és Csabi

Bubu 84 2014.06.01 12:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.85
Megtaláltuk :D

geocat&geodog❤ 2014.06.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Köszi a rejtést!

WAdam 2014.05.31 18:05 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Réka&Nimi 2014.05.30 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cenci és Alfi 2014.05.30 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Túramaci 2014.05.25 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Móni & Maci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

segoy 2014.05.22 16:30 - Megtaláltam
!

Heni&Gábor 2014.05.20 09:40 - Megtaláltam
Kétéves kisfiammal, Boldival tettünk egy rövid sétát az arborétumban (ő még jobban élvezte, hogy busszal, metróval, villamossal utaztunk ide). A rejtés nagyon jó volt, tényleg 1-es nehézségű, bár én először máshol kerestem, de a segítség minden szavára figyelve egyértelmű volt, hol kell keresni. Köszönjük a rejtést!

Fixis 2014.05.17 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
A Tűzoltó emlékhelyek (GCtuo) láda közben tettem ide kitérőt. Nagyon szép környék!

Orsi néni 2014.05.11 15:53 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk!

BBBBNET 2014.05.08 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

katica 2014.05.06 16:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Köszönjük, nagyon szép volt most az arborétum, minden épp virágzott.
katica + Kontroll + tobias

ahol még a büfé is veszélyes helynek tűnik :D 
Kontroll 2014.05.06 00:00 - Megtaláltam
Akit érdekelnek a növények, kihagyhatatlan!

kzperx 2014.04.27 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
A pontos hely leírása segített a megtalálásban. Kellemes séta volt, rendezvény miatt nem mentünk be az arborétumba, ezért majd később visszajövünk.

kgabi 2014.04.26 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Braunka 2014.04.26 12:15 - Megtaláltam
...

gyetger 2014.04.23 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.5.0s] [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2014.04.23 17:48 - Megtaláltam
Egy képzésen vettem részt Budapesten, és a Hotel Gellértben volt a szállásom. Onnan gyalogoltam át az arborétumba. Nagyon köszönöm, hogy megmutattad a helyet. Még este hat után is nyitva találtam minden kaput, és vagy háromnegyed órát sétáltam a kertekben.

Főépület Kertrészlet
Érdekes faTó
BemutatóSziklakert
Ruttkay 2014.04.19 09:27 - Nem találtam meg
alma mater [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZoliQua 2014.04.18 23:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2014.04.13 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0o] [wapon beküldött szöveg]

ku.adam 2014.04.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Ok

safc 2014.04.13 15:02 - Megtaláltam
Szép hely, jó a rejtést, köszi!

donkardos 2014.04.13 15:02 - Megtaláltam
Vasárnapi beszélgetős séta közben. A Budapesti Barangoló útvonalán van, épp most sokan barangoltak erre, de azért ki tudtuk venni titokban. Az arborétumot már sokszor láttuk. Jó a rejtés, köszi!

Bogi és Zoli 2014.04.13 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bogi&Tomi 2014.04.12 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

raci 2014.04.11 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
:) Jó volt egy kis munka utáni bringázás, szép a környék és az arborétum. Visszatérek majd, most így egyedül nem volt kedvem a végigsétálgatáshoz. Köszi a rejtést.

fgyurika55 2014.04.09 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.75
Néhány ember a közelben beszélgetett, gondolom hülyének néztek, amikor elkezdtem "bontani" a falat! Pedig csak egy téglát húztam ki.

Ercsibe20 2014.04.04 18:36 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Nagyon nyugodt környezet, a néhány száz méterre lévő Móricz Zsigmond körtér nyüzsgéséhez képest.

anyóca 57 2014.04.03 13:30 - Megtaláltam
A Rétisas "nagy sétálós multi" után jöttem ide, már igen fáradtam, úgy hogy itt az arborétumot nem néztem most meg.

BalDor 2014.03.30 17:26 - Megtaláltam
A közelben lakva külön izgalom volt, hogy végre kiszemeltük és megtaláltuk ezt a rejtést. ;-) Ötletes!

ghcmja 2014.03.30 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

RobiGergo 2014.03.30 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.56
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2014.03.30 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
A négyes metró kipróbálása közben, családi séta keretében.

Mivol 2014.03.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.13
A legközelebbi metrómegállótól sétálva... :) Az arborétumra nem jutott idő, de máskor már jártunk ott, király hely. :) Köszi!

jadam968 2014.03.29 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pityulino 2014.03.29 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Nem egyszerű feladat ilyen kellemes tavaszi időben......rengeteg a moogli :-)
Szerencsére sikerült Ciccel megfelelően álcázva logolni.

cic 2014.03.29 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtalálás gyönyörű tavaszi időben.

Hecsa 2014.03.29 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megvan!

monic1006 2014.03.28 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
A Feneketlen tavi sziesztáztás után kissé megéheztünk, ám a gyrososnál elfogyott a husi. Gyorsan megnéztük milyen közel van ez a láda, és amíg újra lett kajcsi addig begyüjtöttük. :) Annyira nem forgalmas a környék, viszont a közvetlen közelében van egy pad, illetve egy Anna nevű lány emlékére elhelyezett tábla virággal és mécsesekkel. Amikor a ládát kerestük épp ott beszélgetett két néni a padon. Méregettek is minket, hogy mit matatunk, de hamarosan felálltak és elmentek. Igyekeztünk észrevétlenül logolni.
Köszönjük a rejtést. Nagyon tetszett a környék, csak úgy illatoztak a virágba borult fák!

szsoutdoor 2014.03.28 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Aznap a Feneketlen tóhoz mentünk, majd utána megkerestük ezt a ládát is. Az arborétumba nem mentünk be, az majd egy másik program lesz. Ottjártunkkor két néni ült a padon és beszélgettek. Egyszer néztek ránk, majd beszélgettek tovább, lehet láttak már ilyet. A rejtés nagyon ötletes. Köszönjük!

Madym 2014.03.25 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.65
Megvan. Negyedik budapesti geós túrám 4/12 felkeresett ládája. Ahhoz képest, hogy utcai rejtés, nagyon jól kivitelezett, megtalálni sem nehéz. A forgalom nem is olyan nagy, pedig hétköznap volt. A logfüzet tele, ki kell cserélni. Következett a Gellért-hegy néhány ládája. Köszönöm!

gybazsi 2014.03.23 18:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

Holló5 2014.03.22 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Hollo5 [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Toti 2014.03.22 12:44 - Megtaláltam
Nagyon szep az arboretum. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Allisc 2014.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszi

Sa monyo 2014.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltuk! Köszönjük

pejuci 2014.03.13 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Könnyen meglett, szerencsére most senki nem ült a padon. Köszi a rejtést!

ákosági 2014.03.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, gyíkok őrizték :)

stimi 2014.03.08 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

placi75 2014.03.08 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kincsködmön 2014.03.01 11:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
köszi

hesim 2014.03.01 11:52 - Megtaláltam
megvan

ystray 2014.02.28 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

*Moka* 2014.02.19 14:20 - Megtaláltam
Ezt szintén végig aludta:-)

*Vica* 2014.02.19 14:20 - Megtaláltam
Megláttuk a sok lépcsőt és babakocsival inkább körbesétáltuk. A füzet már régóta megtelt.

BarEZ 2014.02.18 08:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

reprocesszor 2014.02.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Budapesti látogatásom szabad délutánján.
Köszi!

Szalay-team 2014.02.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Mai biciklitúrás napom 4. kis ládikája... Egyszerű, de nagyon ötletes kis rejtés, köszönöm a lehetőséget!

Atiss 2014.02.16 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

t.gergely 2014.02.15 19:31 - Megtaláltam
Sikerült. Köszönjük a rejtést!

znasz 2014.02.13 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Köszi a rejtést.

kami1 2014.02.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Ügyes rejtés!
Köszönöm!

csehipest 2014.02.01 12:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kicsit keresgélni kellett, de végül csak előkerült. A rejtés az nagyon jó.

Csaab_SZTG 2014.01.29 15:44 - Megtaláltam
Hóesésben is csodaszép, és valóban forgalmas hely. Sétáltam egy ideig, mire megtaláltam, remek rejtés!

Köszönöm!

sasparipa 2014.01.26 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sir Pajszer 2014.01.26 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.48
Köszi!

lembo 2014.01.20 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.47
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]
Miután elvittem M-t az Eötvös Collegiumba, gondoltam hazaindulás előtt körülnézek kicsit a környéken...
Sajnos, mivel siettem + az eső is szitált csak a ládára koncentráltam, az arborétum kimaradt.
Lembo

befi 2014.01.19 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.34
köszönjük

Fadam23 2014.01.14 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönet.

gcs75 2014.01.14 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Jack Pot 2014.01.11 13:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Kerületi találat, köszönjük a rejtést!!!

Zimi67 2014.01.11 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dodadegu 2014.01.05 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_2014015134934.jpgGCBUAR_2014015135241.jpg
szandrik 2014.01.05 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.35
Megtaláltuk. Köszi

domokos.kriszti 2014.01.05 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszi!

argerg 2014.01.05 11:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

tutu79 2014.01.04 14:45 - Megtaláltam
Meglett köszi

jociandi 2014.01.04 14:14 - Megtaláltam
Idei első, köszönöm a rejtést. A logfüzet betelt.

Első látásra csendes utcának tűnik, de aztán egy-két percenként jött valaki sétálni.

Megkérném, azokat, akikbe csak annyi "jóérzés" szorult, hogy sót, borsot, csipeszt és gombot, öngyújtót képesek csak egy ládába dobni, szíveskedjenek távol tartani magukat a játék cserebere részétől, ne rontsák el másokét.

 
csongor666 2014.01.04 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2014.01.03 11:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]
Ködös séta a Gellért-hegyen át:)

 
Csirimojo 2014.01.02 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2014.01.02 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2014.01.01 15:27 - Megtaláltam
Megvan. Köszönjük.

Pajzsika 2014.01.01 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük!

marsoka 2013.12.30 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvan. Nagyon jó a rejtés, köszi :)

kitkat0123 2013.12.30 00:00 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a rejtés, ötletes. Elsőre kiszúrtam! Köszi a rejtést.

carmin 2013.12.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Nincs kiírva semmi nyitvatartás, de a kapu nyitva volt és kicsit sétáltunk a kicsi arborétumban még sötétedés előtt. Köszönjük a rejtést.

tau 0470 2013.12.12 11:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Szép sétát tettem. Kicsit várni kellett, amíg elmennek a járókelők. Köszönettel.

ládaAnna
Pogánypeti 2013.12.11 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
A BME. felől (GCBME) gyalogoltam ide.
Az arborétumba nem mentem be, majd inkább tavasszal fogom megnézni, mert egy májusi arborétum valószínűleg szebb, mint egy decemberi... :D
A rejtés tetszett, meglepően kihalt volt a Ménesi út, ahol a ládát megtaláltam.
Külön örültem ennek a ládának, mert ez volt a 200. találatom!!! :D
Köszi a rejtést! :)

Lejárat az Alsó Kertbe a Ménesi útrólA Felső Kert parkja
Emlékhely a láda közelébenÚgy látom november 2-án esett az eső...
urbpeti 2013.11.30 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Mirabelle 2013.11.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.59
De sok emlék fűz a környékhez.....
A legelső agykontroll tanfolyamokat itt a KEK-en tartották, akkor volt szerencsém végigjárni az egész kertet.

sashee 2013.11.29 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszi a rejtést! Annyira jó volt hogy ide kétszer is visszamentem (mondjuk ez betudható annak is hogy elsőre sajnos a telefon nem mentette el a képet, így nem volt meg a jelszó:P)

MJANEZ 2013.11.27 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Megtaláltam! :-)
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

 
KBB-Balin 2013.11.23 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Megtaláltuk, de már erősen sötétedett, így az arborétum kimaradt. A rejtés nagyon ügyes!

KBB-Bombur 2013.11.23 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
A rejtés kiváló!

Marpad 2013.11.17 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. sokszor voltunk már a családdal az arborétumban. szeretjük a hangulatát. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

szdini 2013.11.16 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

szdani17 2013.11.16 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

dendeocse 2013.11.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megvan.

Oriza 2013.11.10 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20131110143239.jpg 
mszilvia 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Hugi87 2013.11.08 16:47 - Megtaláltam
Sajnos, sötétben értünk a ládához, így az arborétumba már nem mentünk be, de mindenképpen megnézzük valamikor napfényben is :)

bfabry 2013.11.07 10:46 - Megtaláltam
Betelt a logbook!

zsolo01 2013.11.02 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.72
Megtaláltam, köszi

Fibemm 2013.11.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az első megtalált ládánk. :)

borbelyordogok 2013.10.29 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90

Köszi a rejtéstemiGrant 2013.10.29 10:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27

Könnyen meglett, ügyes rejtés. Köszi!elina 2013.10.27 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Tavasszal is el fogunk ide jönni, hogy akkor is megnézhessük az Arborétumot. Nagyon tetszett! Köszönjük!

ahhoj 2013.10.27 15:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget, bár hétvégén érkeztünk, így csak az alsókertet volt szerencsénk megnézni.

Levin 2013.10.27 10:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
.

K-Isti 2013.10.26 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
OK.

H_Gabcsi 2013.10.23 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 1.60
Klassz rejtek! :)

 
Benics 2013.10.20 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Mo-Hó 2013.10.19 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Köszönjük!

ERNO 2013.10.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Ide még vissza fogunk jönni! Kösz a rejtést!

Lucifer Bocája 2013.10.12 15:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.90
KÖSZÖNÖM!

wolvarine 2013.10.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.43
Évekig ott mentem el mellette. Most levadásztam!

Seres Péter 2013.10.05 12:59 - Megtaláltam
855. ládám

 
csg69 2013.09.29 17:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
Megvan :)

R.Betti 2013.09.29 17:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megvan :)

HZsoti 2013.09.28 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Szép Napsütésben, kellemes séta, köszönjük

hgabor1 2013.09.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

esztelneki 2013.09.22 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28s] [wapon beküldött szöveg]

babaBálint 2013.09.20 12:38 - Megtaláltam
Szerencsére apának elsőre nem sikerült, így másodszorra már elvitt minket is segíteni!

GB 2013.09.20 12:38 - Megtaláltam
ok

Andrys 2013.09.20 12:38 - Megtaláltam
:-)

FTom 2013.09.18 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.87
Budapesti utam alkalmával némi szabadidőm maradt, sikerült eljutnom ide.

Dr.Lada 2013.09.10 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Kerékpáros találat.:-) Már egyszer megtaláltam ezt a ládát, akkor is kerékpárral, csak akkor jól elfelejtettem belogolni, most ezért újra felkerestem.:-)

éjféli vadász 2013.09.08 00:00 - Megtaláltam
+

gst76 2013.09.07 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Kihasználva a szép őszi időt, kerékpárral jöttem megkeresni a ládát. Az arborétumba sajnos nem tudtam bemenni, mert nem hoztam magammal lakatot... :( Majd legközelebb.

hosnagypeti 2013.09.05 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

qtatom 2013.09.04 15:45 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27d] [wapon beküldött szöveg]

Horizont 2013.09.04 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Piciny zöld sziget a kőrengetegben. A láda igen forgalmas helyen rejtőzködik, ezért valóban elővigyázatosnak kell lenni. Köszönöm a lehetőséget.

Szabó família 2013.08.31 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

JAck:66:-al teker(eg)tünk egyet Budapesten.

Misi8000 2013.08.30 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.70
Köszi a rejtést!

Mr Bean 2013.08.30 15:37 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

vaktyúk 2013.08.30 00:00 - Megtaláltam
rendben volt minden

Rudi Team 2013.08.29 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

szona 2013.08.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Az egyetemi beiratkozásom alkalmából rögtön geocachingelni indultam, hogy felfedezzem a várost. Fantasztikus környezet, ha az egyetemet nem is, a környékét rögtön megszerettem. :)

süni004 2013.08.25 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Egyszerű, de annál nagyszerűbb rejtés. Motorral, esőben levadászva. Köszi! :-)

zsupisti 2013.08.25 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

wtl 2013.08.24 00:00 - Megtaláltam
Remek rejtés, remek hely. Köszönjük!

dorjan család 2013.08.17 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Nagyon ötletes rejtés. Ide jártunk egyetemre (főiskolára), úgyhogy a helyszín nem ismeretlen. Igaz akkor még nagyon nem is volt geocaching. :)

Judith 2013.08.17 09:30 - Megtaláltam
Megcsíptem!
Fontéval közösen egy igen kellemes, de fárasztó ládázós nap alkalmából.

Fonte 2013.08.17 09:20 - Megtaláltam
A kertben már jártam többször is a tavaszi kiállítások alkalmával. Akkor nagyon szép arcát mutatta. Most csak kívülről néztem be, de itt is nyomot hagyott a hosszú száraz nyár. No, a füge azért jól érzi magát:))

Nemsokára érik a füge:)De jó! Meglett!
Ő egy közeli udvarban kakaskodott 
Robogo 2013.08.14 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Munka utáni biciklis találat.
Köszönöm a rejtést!

athilarex 2013.08.12 19:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
Barbie & athilarex

 
kiskutyus 2013.08.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.48
Meglett, köszi!

donkó család 2013.08.08 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

matte88 2013.08.07 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Köszönöm!

ssophie 2013.08.06 18:40 - Megtaláltam
Megvan!

Párduc50 2013.08.06 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
TFTC! Rekord melegben...

Magyusz 2013.07.27 18:38 - Megtaláltam
Magyar család

szmh72 2013.07.21 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

grw766 2013.07.20 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Kösz a rejtést!

Haupt 2013.07.15 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm. European Capital Visitor-t elhelyeztem. Szçp az arborétum!!!

[Jóváhagyta: Bogyó és Babóca, 2013.07.18 21:36]

orangebrotherz 2013.07.15 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

madandy 2013.07.15 10:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Szünidei ládázásunk egyik állomása a gyerekekkel. Annyira el voltam foglalva a már nyűgös kicsivel, hogy a jelszót nem írtuk le. Kérem a fotók alapján a megtalálás elfogadását. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Bogyó és Babóca, 2013.07.17 05:36]

Köszönöm!

Tonykopter 2013.07.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Felleltük sugárhajtással.

VaVi 2013.07.14 02:00 - Megtaláltam
megvan :)

Clavo 2013.07.14 02:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

rita85gto 2013.07.13 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Csg12 2013.07.10 20:00 - Megtaláltam
Nagyon szép az arborétum, köszönöm, hogy megmutattad!

sanca 2013.07.07 17:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Köszönjük!

Schmauder Tamás 2013.07.03 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
OK

Tomcache 2013.07.02 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Ok.

Mirtt 2013.06.30 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Bicajozás közben :)

EmesESE 2013.06.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Ide is vissza kellett jönnöm, a rejtés előtt van egy emlék hely kialakítva, első találkozásunk alkalmával ott serénykedett egy házaspár, nem fértünk hozzá a ládához.
A rejtés mellett egy termő fügefa van, még nem volt rajta érett gyümölcs, sajnos.

Lézer&Baby 2013.06.29 12:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

chrissmiles 2013.06.29 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Mercenary 2013.06.29 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.97
Köszönöm!

Strombus 2013.06.23 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Kelenföldi-pályaudvarra menet, fa-petivel, kerékpáros kupa részeként.

Zoldier 2013.06.23 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kellemes séta volt. Köszönjük a ládát.

antipresent 2013.06.23 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.67
Megtaláltuk!

siemens 2013.06.23 13:10 - Megtaláltam
Köszönjük. Jó leírás, könnyű találat. Sajnos az arborétum zárva volt.

Kittiferi7050 2013.06.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.61
Kétszer elmentünk mellette, de meglett!!!

petili 2013.06.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszönjük a rejtést!

Crowngu@rd 2013.06.17 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm!

Lucypapa 2013.06.17 12:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Piás 2013.06.17 11:44 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bolyak 2013.06.13 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Csillagos ötös! Szegény Anna padján jól lehet logolni.

UfoPapa 2013.06.12 19:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. sajnos mar nem volt nyitva az arboretum mire ideertem, de igy is nagyon hangulatosnak tunik. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bohrmann 2013.06.11 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Talán soha nem megyek be, ha nincs a láda, pedig tudok a helyről vagy 15 éve. Szép környezet, a Ménesi amúgy is az egyik kedvenc környékem.

Távolba néző 2013.06.09 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.84
:)

Luki 2013.06.09 12:35 - Megtaláltam
+one [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

coocos 2013.06.09 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Togo 2013.05.31 16:42 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

ZitaKati Andris és CsZso 2013.05.29 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam :-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

cKthebest 2013.05.27 23:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

molka 2013.05.27 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Ha már itt voltam sétáltam egy jót az arborétumban. Jól éreztem magam! Köszönöm!

Cler 2013.05.26 15:25 - Megtaláltam
Mindenkeppen visszajovunk megnezni az arboretumot is, az ma zarva volt :-( Kivulrol viszont nagyon tetszett es kedvet kaptunk! :-)

Dresi 2013.05.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést :)

Evetke 2013.05.25 15:23 - Megtaláltam
[iwc]

Yoss 2013.05.24 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Hazafelé félúton

Grizli 2013.05.20 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. üdv:Grizli és Boszi [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

ier 2013.05.19 11:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Megvan.

Explorer68 2013.05.12 09:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.84
Megvan, köszönöm!

ládafejtők 2013.05.11 18:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Az arborétum nagyon szép! Köszönöm a lehetőséget.

 
Piriloro 2013.05.09 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.52
OK.

Goldenbay 2013.04.28 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
Myself 2013.04.28 00:00 - Megtaláltam
Új növényt is tanultam :)

Motorollalaci 2013.04.27 17:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Cicamancs 2013.04.27 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Ashtray 2013.04.22 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

mewwe 2013.04.22 07:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.66
Reggel, munka előtt végre sikerült mugli-mentes időt kifogni. Köszönöm a rejtést.

Petra&Laci 2013.04.21 20:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtés, gyönyörű az arborétum. :)
Mire odajutottunk kissé ránk sötétedett, és kis híján kibontottuk a szemközti téglafalat, de végül meglett! :D

Petra&Laci és Balázs

Fringilla és Kuglóf 2013.04.21 16:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Már régóta esedékes volt a láda megtalálása, de kivártam vele ezt a szép tavaszi napot. Az arborétumot jól ismerem, hiszen ide jártam egyetemre. :)
Köszi a rejtést!

regizoz 2013.04.21 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

csinesz 2013.04.21 14:15 - Megtaláltam
TFTC

csjani 2013.04.21 14:15 - Megtaláltam
köszönjük

MFJ 2013.04.17 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszönöm.

(kissé nehéz észrevétlenül elővenni)

arandria 2013.04.16 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Egyszer már jártam itt, akkor a kerítésen belül kerestem, hiába. Most másodszorra rögtön meglett. Szinte nyári napsütés, virágillat, madárcsicsergés, érdemes volt megint eljönni!

 
Zeike 2013.04.14 13:50 - Megtaláltam
Terrarisztikai börzével egybekötött ládázás. Köszönjük! :)

BeBa 2013.04.14 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.35
Megtaláltuk, a ládát egy jól megtermett bátor gyík őrizte, aki alig akart leszállni róla...

Marvin 2013.04.14 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.13
Tavaszi biciklizés keretében. Köszi!

Kukucsi 2013.04.13 10:20 - Megtaláltam
Szép időben, biciklivel felkerestük. Köszönöm a lehetőséget!

petiba 2013.04.13 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Zsozsókával a Medve matekverseny közben ide is elkerekeztünk...
Köszönjük a rejtést.

 
viad 2013.04.10 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

hurinoemi 2013.04.07 12:48 - Megtaláltam
A tavasz ekkor még nem ért el az Arborétumba, de így is nagy élmény volt, hála a ZÖLDSPORT Flórájának.

 
Shiro 2013.04.03 18:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtaláltuk. A segítség ellenére egy kicsit körbe kellet nézni, de azért könnyű volt :)

fkmaster 2013.04.01 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.19
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2013.04.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Gyors találat a kellemes húsvéti időben!

Z-M-an 2013.04.01 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Megtaláltuk, bővebben hamarosan...
Dici, GeoDuo, Z-M-an [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Húsvéti ebéd előtti ládázás: az elmúlt napok esőzései után valamilyen sármentes, városi ládát kerestünk, többre nem volt idő.
A ládánál melegváltás volt, így várnunk kellett kicsit, de nem bántuk.
Reméljük, hamarosan jön a tavasz...

mheder 2013.04.01 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.08
Tavasszal de téli időben, bp-i ládázás/5.
Köszi!

moricz66 2013.04.01 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Gyros 2013.03.29 14:14 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.26x] [wapon beküldött szöveg]

babi99 2013.03.20 14:28 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26x] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2013.03.20 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Ötletes rejtés, a kora reggeli időpont ellenére sokan jöttek-mentek a környékbeli iskolások, ezért várnom is kellett egy kicsit, hogy ki tudjam venni a ládát a rejtekből.
Az arborétumban tettem egy rövid sétát a gyönyörű napsütésben.
Köszönöm a rejtést!

GaboM 2013.03.13 17:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Köszi

rozsabogar 2013.03.11 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvan

duranyikd 2013.03.10 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Kellemes idő volt egy kis sétához. Könnyen megtaláltuk... :)

markovicsa 2013.03.09 17:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Egy multi láda tegnap abbahagyott pontjait kerestem meg, de a gyalogos kupába ezzel a távolsággal még nem lehet regisztrálni. Szükség volt még néhány kilóméterre, így indultam ezért a ládáért. Meglepődtem, hogy maradt ki ez a láda, hiszen a környék összes ládáját már begyűjtöttem. Sötétedésre megtaláltam. Sajnos a készített fotó nem alkalmas feltöltésre.

zhorvath83 2013.03.09 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Tamás&Angi 2013.03.09 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Könnyen megtaláltuk a ládát. Köszönjük a rejtést.

Fakakadu 2013.03.06 00:00 - Megtaláltam
Könnyű, gyors találat. Az utcán kevesen voltak, a rejtek adta magát. Köszönöm a rejtést.

LB-practika 2013.03.05 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Hazafele menet feljöttem ide is. Volt egy kis forgalom, de voltak szünetek is. Kikaptam a ládát a helyéről és mentem is logolni. Nagyon szépek voltak a fények akkor, és a park is hangulatos volt. Köszönöm a rejtést!

Lordenfolc 2013.03.02 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Jó volt!

nexus6 2013.03.02 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Hármasban elmentünk sétálni, bejártuk az alsó kertet. Dávid talált csigát is és élvezte a füvön tipegést... Utána elmentünk a közelben levő játszótérre is a verőfényes napsütésben. Azért árnyékban hűvös volt, kellemes rejtés (elég sok mugli volt pont akkor) és jó kis láda volt.

Rézangyal77 2013.03.02 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2013.02.28 00:00 - Megtaláltam
Munka után Drágasággal!

Mikulás trágársága elüldözött 2013.02.27 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ide sem jutottam volna el a geocaching nélkül... [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20130227170802.jpg 
Repeti 2013.02.27 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Ed kesser 2013.02.25 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.32
#328

eazs 2013.02.24 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Köszönjük

Delacasse 2013.02.21 00:00 - Megtaláltam
Az első találatunk. Köszönjük. :D
GPS nélkül.

Huni 2013.02.19 14:06 - Megtaláltam
Mai 2/2 lelet. Szokásomhoz híven biciklivel, na meg a róvásírásos dedikálás után irány haza.

Köszi a rejtést

KovMat 2013.02.18 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Köszi a rejtést, két előadás között megtaláltam. :)

tamas8_22 2013.02.16 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.56
x

abence 2013.02.16 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Nem hittem volna hogy ilyen könnyen meglesz :)
Az arborétumban a tó klassz.

Csomi89 2013.02.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Köszönöm.

reweptor 2013.02.13 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

kicsipori 2013.02.11 17:15 - Megtaláltam
Megvan, köszi! :)

zsolty23 2013.02.09 15:25 - Megtaláltam
Anettx-szel közösen.

Köszönjük!

anettx 2013.02.09 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
köszönjük meglett

Emmett 2013.02.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.30
Ötletes a rejtés, könnyen megtalálható.

Ivellios 2013.02.09 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, bár a cipőm beázott.

Répáék 2013.02.04 15:35 - Megtaláltam
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|---------------O----------------------------\
|-OOO----OOOO--OOO----OOO------\
|-O----O--O---------O---O--O-----O------\
|-OOO----OOO----OOO---OOOO-------|
|-O---O---O---------O-------O-----O------/
|-O----O--OOOO--O-------O------O----/
|_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ /

Vándor Csillag 2013.01.30 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.15
:)))

bullw 2013.01.30 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

m.zsömi 2013.01.27 13:00 - Megtaláltam
OK

rongylab2 2013.01.27 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Zsuzsi és Palcsi 11010713 2013.01.23 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszönjük!

galk78 2013.01.23 13:30 - Megtaláltam
Konferencia utáni ládázás. Köszönjük a rejtést!

kobcikrajci 2013.01.20 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Esti sétafika során útba esett. Az arborétumról persze nem tudtam, de így alkalmas időpontban már felkereshető.

mucik 2013.01.20 16:00 - Megtaláltam
Pannával kettesben szánkózás előtt.
Muci és Panna

Kadorca 2013.01.20 14:00 - Megtaláltam
Hétvégi séta közben :)

Blue Mali 2013.01.19 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Köszi a rejtést!

Piedonéval közös ládázás alkalmával elkövetett találat. :)
Gyarapítani kellett a találatokat, így ezt is útba ejtettük.

Gyors találat a hidegben, nem tudtam, hogy itt van ez a hely, köszi, hogy megmutattad.

jpal 2013.01.12 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Ha az ember lakóhelyétől 1 km-re feltűnik egy új geoláda, akkor vagy megpróbálja leelsőzni, ha pedig ez nem sikerül, akkor valamilyen alkalomra vár (végül is sas nem kapkod legyek után).
Nos ez az alkalom tegnap elérkezett, amikor legközépsőbb lányom szalagavatója volt a KEK-en, egészen pontosan a Corvinus Egyetem Budai Campusán, pár száz méterre a rejtéstől. Ezért most rendhagyó módon szalagavatós képeket mellékelek a loghoz. Végül a kesst ma kerestük fel legkisebb lányommal.
Még egy dolog: Tíz lépésre a rejtektől van egy emlékkereszt egy Anna nevű lány emlékére. Gondoltam, utánanézek, és ezt találtam. Anna, nyugodj békében!
Köszönjük a rejtést.

A szalagtűzésOsztálytánc
KeringőBálkirálynő
Bokavillantás 
markoga 2013.01.07 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Mrs_Mr_Wind 2013.01.06 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Vasárnapi geoládázás első találata. Köszönjük a rejtést.

MPeter71 2013.01.06 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Köszönjük a lehetőséget!

lelcache 2013.01.05 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

divixy 2013.01.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
A megtalálóknak ajánlom az alsó és a felső arborétum megtekintését is.

Pazuzu 2013.01.04 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Köszi.

Áron 2013.01.04 16:13 - Megtaláltam
Meglett.

Lena314 2013.01.04 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

joco12589 2013.01.03 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
köszi a rejtést

Nocsak 2013.01.03 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

h.krisz 2013.01.01 11:03 - Megtaláltam
köszi az idei első sikeres rejtekhelyet.....

cs24 2012.12.31 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megvolt

Tototo 2012.12.30 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

szjuli 2012.12.30 13:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Most a téli hidegben nem sokat mutatott az arborétum magából, talán majd egyszer jó időben újra felkeressük.

luviktor 2012.12.30 13:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Most nézem, hogy már meg is találták utánunk a ládát. :) Pedig nem egy geocachingre csábító idő volt ma. Az arborétumot csak kívülről tekintettük meg, illetve azt a pár fát, ami kívülről látszik.

infernus 2012.12.29 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

csbagi 2012.12.29 10:19 - Megtaláltam
Elkísértem Pestre a fiúkat, és megkerestem 4 ládát.
Kösz a rejtést, egyszer majd a parkot is megnézem.

csabavezer 2012.12.28 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Újdonsült ládász (és még sok másban is :) ;) ) társam első találata :)

Csaba és Barbi

HiPi 2012.12.28 13:27 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Zsiráf 2012.12.26 11:57 - Megtaláltam
.

CacheFinder 2012.12.22 09:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.82
Hideg, párás időben egy tömegközlekedős+gyaloglós túra kezdőpontjaként kerestük meg a ládát, amely azonnal meglett.
Az arborétumba tavasszal visszajövünk, mert most nem igen lett volna értelme megnézni. A KEK láttán eszembe jutottak ifjúkorom koncertélményei is!
Köszönöm a rejtést!

LaySoft 2012.12.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Meglett.

cziandras 2012.12.16 18:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.20
Köszönöm a rejtést, nagyon ötletes! az arborétumot majd tavasszal mindenképp megnézem :)

Cristian 2012.12.14 14:30 - Megtaláltam
megvan

magyar65 2012.12.12 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszönjük!

guppik 2012.12.11 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Roberto Kesser 2012.12.02 14:22 - Megtaláltam
végre .. múltkor sötétben fél percig sem tudtam keresni, mert hol egy futó, babakocsit toló, autó, vagy gyalogos jött. aztán mikor két srác tőlem pár méterre vizelte le a falat, nem tetettem tovább a telefonáló várakozóan téblábolót, hanem léptem...
most világosban gyorsan meglett! köszönöm a rejtést,

LG 2012.12.02 00:00 - Megtaláltam
G. egyedüli találata. Köszönet a rejtésért!

Hektor 2012.11.29 09:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

soka9001 2012.11.27 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Nagyon tetszett a környék és főleg a rejtés. Köszi.

K.L. 2012.11.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
ok

dacu 2012.11.19 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.94
Köszönjük a rejtést. Érdemes felkeresni a helyet, ilyenkor ősszel gyönyörű a látvány.

geomurr 2012.11.17 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.09
A .com-os láda után ezt is begyűjtöttük, ügyes rejtés, köszönjük!

neogeo 2012.11.17 16:10 - Megtaláltam
megvan [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Cinege42 2012.11.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.62
Megtaláltuk! :)

Isfer 2012.11.15 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg] A sok kiszedett és vissza nem rakott tégla árulkodik a rejtek helyéről.

kismaczu 2012.11.15 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
A jó leírásnak,és a sok elszórt kőnek köszönhetően,messziről kiszúrtam a rejteket.köszi a rejtést,remélem hosszú életű lesz.

 
huszty 2012.11.14 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

bgyuro 2012.11.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megvan, köszönöm a rejtést.

PEx2 2012.11.12 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Hazafelé egy kis kitérővel.

Bl4st3r & Amy 2012.11.11 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Szép környék, jő rejtés, kellemes séta. Éri az 5*-ot. Köszönjük

Van aki majd csak holnap fogja meglelni... :)
Somoskoi 2012.11.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Köszönjük a rejtést! Megtaláltuk.

Murus 2012.11.11 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]
Vasárnapi kis budai ládázás. Sajnos nem tudtunk bemenni, bár egy lány bent fotózott, úgy látszik valakinek lehet. Kár, mert kintről tetszett. A rejtés ügyes, remélem, hosszúéletű lesz. Murus, Cica és Babuc

Furtyka 2012.11.10 16:12 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

WADMAC 2012.11.10 14:30 - Megtaláltam
.

Jadrana 2012.11.10 14:30 - Megtaláltam
Kellemes hely, köszönjük a rejtést!

R-Gyu 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam
megleltük

R.Guszty 2012.11.05 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.86
Most csak a ládáért kanyarodtam ide munka után, az arborétumba majd akkor megyünk be, ha szebb idő lesz. Köszi a rejtést!

Bryan 2012.11.03 15:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Robin13 2012.11.03 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Köszönöm az ügyes rejtést.

Attiska 2012.11.02 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Gyors találat, szerencsére senki sem volt a környéken.

Nóra és Attila

 
aurel.pasztor 2012.11.02 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Megvan, köszönöm.

zöldfülű 2012.10.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Lefülelve :)

Most is szép volt, mint mindig...

A láda közvetlen közelében álló fa tövében virágok és mécsesek hevertek - fiatal kora ellenére alighanem ez a fa látta a legtöbb szomorúságot :((((

Most a felső kertbe nem tudtunk bemenni, pedig az igazán nagy fák ott laknak. De sebaj, legközelebb... Jut eszembe: lehet, hogy életmentő volt a zárt kapu, mert már az alsó kerti séta során félig megfagytunk :D

Egyébként pedig szintén zenész ;-)

Köszönjük a rejtést

Telkess 2012.10.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltak
Én is szeretem a juhar szirupot :)))

kumin 2012.10.28 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

L'Ádiika 2012.10.26 13:45 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a rejtést! :)

Cseber 2012.10.26 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Megtaláltam!

zakos153 2012.10.25 09:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

Azazello 2012.10.23 17:10 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

kt013 2012.10.23 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

paszi 2012.10.23 14:31 - Megtaláltam
megtaláltuk! köszi a rejtést!

zsoooc 2012.10.22 20:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Megtaláltuk!

baggio 2012.10.22 19:00 - Megtaláltam
Megvan!

perdix 2012.10.22 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Meglelve!Köszi a rejtést!

BoBoKoZo 2012.10.22 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Megtaláltuk. Köszönjük.

EdKa 2012.10.22 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Kellemes őszi napsütésben.

 
dzoli1 2012.10.21 16:30 - Megtaláltam
Ládázás szép időben a kutyákkal.

HGery 2012.10.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Türelemmel, de meg lett! Köszönöm.

Woodoo 2012.10.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Megtalálva!

arkangyal 2012.10.19 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2012.10.19 00:00 - Megtaláltam
Ok.

M Zsófia 2012.10.18 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Köszi a rejtést.

Emese&Dezső 2012.10.17 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Templar 2012.10.14 17:00 - Megtaláltam
OK!

pozoli1 2012.10.13 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltuk. pozoli1 és Ancsa

Schall 2012.10.12 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

pideryus 2012.10.12 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszönjük!

Totoka 2012.10.11 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltuk. Köszi!

csmarkus 2012.10.11 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Ügyes rejtés, kiváló ládatéma, köszönet érte!

vakond87 2012.10.11 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Munka és GCIRHA utáni gyors találat. Köszönöm a rejtést!

NPLranger 2012.10.10 10:20 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2012.10.10 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Ok!

Bärlin 2012.10.09 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Már korábban jártam az arborétumban. A sok mugli miatt nehéz logolni, de a rejteket könnyű kiszúrni.

lozoli 2012.10.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
löszi a rejtést

davesopron 2012.10.07 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Nagyon szép az arborétum, vasárnap lévén sajnos nem jutottunk be, de szerintem visszatérünk még. Köszönjük a rejtést!

Minna von Barnhelm 2012.10.06 15:36 - Megtaláltam
valami

geolaci 2012.10.06 15:36 - Megtaláltam
Minnával :)

gezuci 2012.10.04 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.57
Meglett, kis kellemes séta után.

Gabro 2012.10.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
:-)

nagyi11 2012.09.30 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.41
Megtaláltuk, Dávid első megtalálása!

Vakkapu
Sorex 2012.09.30 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Astacusszal. Köszi

astacus 2012.09.30 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Vasárnapi kerekezés Sorexszel Budapesten.
Hivatalból is sokat járok erre, de mivel szeretem a környéket, köszönöm az új lehetőséget.

Gyeta 2012.09.29 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Nyugodt, kellemes zug a nagyvárosban. Nagyon meg kell becsülni!

 
habaneroteam 2012.09.28 21:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Sokat jártam ide még a gc feltalálása előtt. Köszi a rejtést!

SagiK 2012.09.28 16:45 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

palika 2012.09.27 15:02 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

Láp Lidérce 2012.09.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
"és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma"

Nagyon nem először, s remélhetően nem is utoljára, ma újra csavargás a kertben.

Köszönöm!

Lilah&Lackó 2012.09.25 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Munka után, GPS nélkül, leírás alapján. A segítség tényleg nagy segítség, igazából ennek köszönhetően találtuk meg. Nézegettük, először azt hittük, hogy zárva van az Arborétum, amit sajnáltam volna. De nem! Először a láda lett meg, utána a bejárat a zöld övezetbe. :-) Jól esett sétálni, friss levegő, mondhatni alig vártam már a munkaidő leteltét, hogy ide jöhessem. Az pedig nem tudom elképzelni, hogy én erről a helyről hogy-hogy nem tudtam pestiként? :-)
Raktam bele ajándékot, útközben találtuk, lehet pont a ládából vették ki?
Köszönjük!

Lilah

FelsőVirág1
Kínai szegfű
láda új ajándéka 
gggg 2012.09.24 17:10 - Megtaláltam
megtaláltam

vbzsli 2012.09.23 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Köszi a rejtést! Bicaj túra utolsó (9.) állomása.

barathg 2012.09.23 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

maxxtro123 2012.09.23 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megvan!

Csizmások 2012.09.23 12:35 - Megtaláltam
Maxxtro123-mal közös ládázgatás közben.

Farekék 2012.09.23 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Megtaláltam. Egyszer a családdal eljövünk körülnézni.
Köszönöm a lehetőséget.

Fazék 2012.09.22 08:31 - Megtaláltam
Egyszer délután, munka után már jártam itt, de akkor annyi kutyasétáltató, babakocsiltologató, stb. ember volt, hogy nem tudtam elővenni a dobozt. Ma reggel viszont kihalt volt a környék, nyugodtan tudtam logolni.

Zsíroskenyér 2012.09.21 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
szép volt

Wolfied 2012.09.19 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
+

Blaiserman 2012.09.19 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 1.00
+

Stuka6 2012.09.19 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük szépen. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

ExiT. 2012.09.19 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.20
+

VasG 2012.09.18 18:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Budapesti bicajos geoláda vadászat során itt is jártam.
Voltak néhányan a környéken, de a bicajjal és a hátizsákkal jól tudtam álcázni a logolást. :)

sytix 2012.09.17 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Somate 2012.09.16 11:54 - Megtaláltam
megvan :D

nmárti 2012.09.16 09:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Mai első, nagyon tetszett kert. Ide se jöttem volna el, ha nincs geocaching:)) Köszi a lehetőséget!

 
vieva 2012.09.16 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

neel 2012.09.16 00:00 - Megtaláltam
Egy kis vasárnap esti ládázás keretében ejtettük útba.
Ötletes rejtést!

jolland 2012.09.15 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszönjük!

V_Gabor 2012.09.15 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Kellemes időben sétáltunk és süttettük magunkat az alsó és a felső kertben is. Nagyon szép környezet, ide érdemes vissza-vissza térni minden évszakban!

Mindkét kapu nyitva volt.

Utána turistának álcáztuk magunkat a Gellért-hegyen. :) Szép, tiszta volt a kilátás a szél miatt.

Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.20] [wapon beküldött szöveg]

 
DonPipi 2012.09.15 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.48
Már sokszor voltunk az arborétumban, főleg a minden évben megrendezésre kerülő virágvásár idején, nagyon szépen karbantartott, hangulatos hely.
Ez lett a 300. ládám.:)
Köszönjük a rejtést!

MukiJames 2012.09.14 16:40 - Megtaláltam
Itthon jartunk a hetvegen, muszaj volt kicsit pontvadaszkodni, hogy ne inaktivizalodjon a juzerunk teljesen.

Erika, Muki

WalterBrothers 2012.09.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Köszönjük WalterBrothers

ndavid42 2012.09.09 16:01 - Megtaláltam
[:474:]
Egyelőre csak kívülről sikerült megtekinteni a kertet, de igyekszem megnézni belülről is majd :)

Lehetetlen 2012.09.09 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.46
Egyszer megpróbálok majd nyitvatartási időben is eljönni, bár ez nem lesz könnyű.
Köszi.

urbanj 2012.09.08 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.99
Tündér túra után hazafelé megkerestem. A ládánál összefutottam nzsolt-tal.

nzsolt 2012.09.08 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Köszönjük a rejtést!

nogacsalad 2012.09.08 09:15 - Megtaláltam
Részletek később!

 
almatata 2012.09.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 1.17 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést!

Szabó Család 2012.09.07 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Kellemes séta , a virágok még nagyon szépek, magát a a parkot is érdemes megnézni. Köszönjük.

NyuszMusz 2012.09.06 17:00 - Megtaláltam
Ügyes rejtés, gyönyörű hely

Mészáros Róbert 2012.09.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
megtaláltuk

kétbakancsos 2012.09.05 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Tavasszal jártunk a Budai arborétumban, akkor sok szép nyíló virágot fényképeztünk. Most inkább a fák, cserjék termései voltak változatosak.
Köszönjük a rejtést!

Mérges vadgesztenyeSpanyol jegenyefenyő
Amerikai datolyaszilvaKétszínű bokorhere
Imperator Csaba 2012.09.04 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Attibati 2012.09.03 17:35 - Megtaláltam
Keékpáros találat. Remek rejtekhely, de a sok mugli miatt percekig nem tudtam elővenni a ládát, végül kerékpárszerelést imitálva sikerült logolnom.

bgjozsa 2012.09.03 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Budapesti ládázás 6/6. ládája. Nem volt egyszerű olyan pillanatot találni, amikor nem jött senki arrafelé.

keta 2012.09.02 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

keleven 2012.09.02 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

EvaM 2012.09.02 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Anikó77 és kis családját követtük, így könnyen meglett gps nélkül :)
Köszi a lehetőséget.

Anikó77 2012.09.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megtaláltuk!
Köszi a lehetőséget!

Anikó77, Béci, Bécike

bgecco 2012.09.01 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

t.Laco 2012.09.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
köszi

Bartha család 2012.08.30 22:00 - Egyéb
Köszönjük az eddigi 190 megtalálást, a sok képet és a visszajelzéseket! :)
Voltunk ládaellenőrzésen, újra feltöltöttük a dobozt ajándékokkal.
Reméljük, még sok-sok megtalálást megél a ládánk!

kópé1993 2012.08.30 09:11 - Megtaláltam
Megvan köszi!

MaTamas 2012.08.29 08:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.59
A kerületben dolgozom, már régen megtalálhattam volna a ládát, de valahogy nem sikerült rá időt szakítanom. Most nemrég megjelent mellette 4 comos láda, így 'gazdaságossá' vált a túra :) Jó a rejtés, viszont elég sokat kellett várnom a reggeli kutyasétáltatók távozására.

lizzard és csapata 2012.08.28 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Köszönöm a lehetőséget.

kupec 2012.08.28 18:00 - Megtaláltam
Szép hely.

kompaktor 2012.08.28 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Munkából kerékpárral hazafelé tartva kerestem meg a ládát. Hamar meglett az ötletes rejtek. Az arborétumban még nem jártam, de kíváncsi vagyok, hogy a számomra etalon szarvasi arborétummal (Pepi-kert) összehasonlítva milyen lehet. Köszönöm a rejtést!

othria 2012.08.28 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Közös sikeres keresés othnannal. Köszönjük a rejtést

othnan 2012.08.28 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
Közös ládázás othriával. Köszönjük a rejtést.

jspanyik 2012.08.28 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.22
Ebédszünetben kellemes séta, könnyű találat!

Köszönöm a lehetőséget!

gpanni 2012.08.28 11:00 - Megtaláltam
Piroska 18-cal közösen kerestük és találtuk meg.

Piroska18 2012.08.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Testvéremmel együtt sétáltunk egyet, aztán az arborétumban is üldögéltünk egy sort. Máskor is vissza fogok térni! Köszönjük!

Dömemama 2012.08.26 16:50 - Megtaláltam
Köszönjük.

scamel 2012.08.26 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.74
megvan.
scamel

plecs 2012.08.26 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Köszönjük!

BubaGC 2012.08.26 10:20 - Megtaláltam
:-)

hercule&jane 2012.08.25 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltam. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]
Könnyen megtaláltuk a ládát. Csak az alsó kertbe tudtunk bemenni, ott is inkább a halastónál időztünk.

Cool 2012.08.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Most siettünk, úgyhogy nem néztünk be sajnos, de majd legközelebb.:)

PénzesZ 2012.08.23 16:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Köszönöm a rejtést!
Találat benger-el.

benger 2012.08.23 16:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
ok

Csaba & családja 2012.08.22 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.38
Megtaláltuk

ésKata 2012.08.22 16:24 - Megtaláltam
Szép kert!

Zergi 2012.08.22 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.28
Fogtam!
Majd 38 fokos hőségben nem volt kedvem nagyot sétálni. Maradt egy kis kör, meg egy régi randi emléke:)

 
K-55 2012.08.20 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Nosztalgiaséta, sokszor bejárt helyeken.

Falminta
Nagyapával, 60 éve, a Szüret utcábanMa, ugyanott
A Felső Kert
a-beatrix 2012.08.20 17:20 - Megtaláltam
Bicajozás a környéken Gyurival.

EperJ 2012.08.19 20:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Esti sétánk keretében megkerestük a ládát, amit már nagyon régóta terveztünk levadászni. Sajnos az Arborétumot ilyen késői időpontban már nem láthattuk. A rejtés nagyszerű, okozott egy kis nehézséget a sötétedés, de végül csak meglett :) Reméljük nyitvatartási időpontban is lesz időnk még ide visszalátogatni...Köszönjük a rejtést barátainknak, akik rákaptattak erre a nagyszerű játékra :)

prisoft 2012.08.19 15:30 - Megtaláltam
Sikeres találat. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20120819144352.jpg 
Nicky&Ati 2012.08.19 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Bringatúra Üllőről. Durva olt feltekerni, de megrte. :)
Nicky&Ati

 
modepeche 2012.08.18 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2012.08.18 20:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Már sötétben értünk ide, a közeli Eventes rejtéseket gyűjtöttük be. Itt kis keresgélés után sikerrel jártunk. Az arborétumot most nem láttuk, de azt hiszem, járunk még erre.

iloilo 2012.08.18 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Motkány 2012.08.16 19:30 - Megtaláltam
:)

GGABI 2012.08.16 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Köszi a rejtést.

Atis87 2012.08.15 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

morph 2012.08.14 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Gyombi 2012.08.14 15:52 - Megtaláltam
Köszi [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2012.08.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
A ládarejtés olyan tökéletes, hogy 3-szor elmentem mellette, mire meglett. Végigsétáltam a felső és alsó kertet is. Csodaszép a növényzet, a sok virág és a hangulatos tó. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

XI. kerület címere
Pala.G 2012.08.12 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

szepzsuzsi 2012.08.12 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
A csapatlétszám változott mire átértünk Budára. Gábornak dolga akadt, viszont Gabi és Joci csatlakozott hozzánk. Körbesétáltuk az arborétumot, a ládát is könnyen megleltük. Köszönjük szépen, tetszett!
szepzsuzsi, Ágnes, Gábor(ka), Gabi, Joci

gusty 2012.08.12 11:22 - Megtaláltam
Ok

Glac 2012.08.12 10:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jana.hu 2012.08.11 17:16 - Megtaláltam
Munka utáni gyors találat, bemenni most nem volt időm...
köszi :) [wapon beküldött szöveg]

erchegyia 2012.08.11 17:01 - Megtaláltam
. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

The Incredibles 2012.08.11 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20120811110251.jpg 
lepke 2012.08.10 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Kellemes sétát tettünk ebben a rejtett kertben Zsöffenettel és Mirkóval. Mirkó az összes bogyót beható elemzésnek vetette alá, különösen a piros termések tetszettek neki.
Találtam egy rejteket, melybe hajdan egy szerelmespár rejtette titkos leveleit. Hogy kik, azt elolvashatjátok itt: http://ejropalepke.blog.hu/

Zsófi és Mirkó
A titkos rejteken ül Mirkó királyfi 
szuperpocok 2012.08.07 19:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
ugyes rejtes, szep kis hely. koszi!

Hummel 2012.08.05 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Gabriello 2012.08.04 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Csorbako 2012.08.02 20:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

kolibri 2012.07.31 00:00 - Megtaláltam
Kellemes hely. Én se tudtam róla, hogy létezik ilyen egy köpésre a Móricztól. Köszönöm, hogy megmutattátok! :o) Lehet, hogy egyszer majd munka helyett, elcsábítom ide a kollégákat...! ;o)

Lukács Imre 2012.07.30 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönöm a rejtést!
Gyönyörű helyre invitáltatok. A rejtés jól sikerült,beleolvad a környezetbe.
A felső és az alsó kertbe is bekukkantottam egy kicsit.
Találkoztam egy kölyök sünivel is.
A lakóhelyemhez kb 10 percre van ez a kellemes hely,de eddig csak egyszer jártam erre.

 
Jojanya 2012.07.30 16:05 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk! Joja és Anya

Secc 2012.07.30 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Köszi!

Mr Zerge 2012.07.28 08:05 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... [wapon beküldött szöveg]
Egy kis reggeli séta.
Üdv Mr Zerge.

gnegyzet 2012.07.26 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést, igazán szép a park.

clip 2012.07.25 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16]

Döfi 2012.07.24 23:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Hazafelé menet gyorsan megkerestem! Ügyes rejtés, könnyű találat.
Köszönöm!

Paplacs 2012.07.24 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Köszönjük, hogy elhoztál ide, megnéztük az arborétumot is, amiről eddig tudomásunk sem volt. Sajnos a vandalizmus itt is jelen van. Hatalmas fa törzse összehasogatva, "pityu+gizi" típusú feliratokkal. Ez máshol is elég gázos, no de egy arborétumban!

Pepe 2012.07.24 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Szép a kert. Köszönöm a rejtést.

usakal 2012.07.24 02:40 - Megtaláltam
.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.07.23 20:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Hosszú (és szép) éveket töltöttem az egyetem falai között: a Ménesi utat napjában többször is kereszteztem - ingázva az alsó és a felső "arbor" között -, az arborétum minden nap élmény volt. Most egy könnyű esti bringázás 2. célpontja volt a láda. De ki az Anna, akinek emléktáblát állítottak? Kösz a rejtést!

/Quatermain/

ha2 2012.07.23 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Előbb megnéztük a felső kertet.A kinai mamutfenyő a kedvencem,
még gyerekkoromban ültetett egyet a kertünkben a nagypapám.
Ő a Szegedi Botanikus Kertben dolgozott,édesapám pedig 60 éve
végzett a Kertészeti Egyetemen.Sajnos már egyikük sem élhette
meg ezt a geoládát.
Logolás után az alsó kertben fejeztük be a kb.másfélórás sétát.
A jelszó érdekes..

lagaf 2012.07.23 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Megtaláltam. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
Végre volt annyi időnk, hogy egy nyugodt sétát tehettünk a parkban. Változatos és gazdag állománnyal rendelkező, de - szomorúan konstatáltuk - eléggé elhanyagoltnak tűnő arborétumot ismerhettünk meg. Lehet, hogy naivak vagyunk, de valahogy többet vártunk egy olyan helytől, ahol a jövő kertészmérnökeit képzik...
A doboz előkerítéséhez nem kellett elővenni a műszert, a leírás annyira pontos, hogy utunk egyenesen oda vezetett, csak elő kellett venni. Ez egyáltalán nem okozott nagy gondot, mivel a környék teljesen kihalt volt. A logolás után előbb a felső kertben tettünk egy nagy sétát, majd lementünk az alsó kertbe, hogy felfedezzük annak szépségeit is. Összességében tetszett; köszönjük a rejtőknek, hogy mindezt megmutatták.

Az egykori tanintézetLippay János (1606-1666)
Páfrányfenyő a kamakurai "szent fa" magjából...Árnyas park
Érik a som...Nincs egyenes vonal...
Szépség...Na, ez tetszett...
A pálmaházban...A doboz és tartalma...
GeoRoni 2012.07.23 12:14 - Megtaláltam
Meglelve. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

katika 2012.07.22 18:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.19
Drive in helyett jó kis séta kerekedett a Gellért-hegyen. A rejtekkel szemben lévő kőkerítésen egy fazon ücsörgött, pont a ládával szemben és nézett minket. Ezért inkább elmentünk a csillagvizsgáló pontjához, majd visszajöttünk abban reménykedve, hogy nem vizslat senki. Így is lett, szerencsére hamar meglett a rejtek. Annát igazán sajnáljuk.

Lencsybaba 2012.07.22 17:56 - Megtaláltam
Kissé keserű a szám íze... Amikor ott jártam, egy idős házaspár épp emléket állított az unokájuknak, aki a láda előtti járdaszakaszon hunyt el május 3.-án. Megtudtam tőlük, hogy Annának hívták, és 22 éves volt. A mai kessemet az Ő emlékének szentelem, mert szomorú, hogy ilyesmi megtörténhet, összeszorult a szívem.
Ezt leszámítva a hely csodás, és a rejtés is jó. Remélem egy percet minden arra járó tud szentelni a fiatal kis lélek üdvéért is.

Jön a viharÉrik a füge?
Kázmér és Párja 2012.07.22 08:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.89
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést.

remiorsi 2012.07.22 00:00 - Megtaláltam
Ok

sereva 2012.07.21 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Attilacska 2012.07.21 07:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

szeles 2012.07.21 00:00 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtam bemenni.

 
Petyabá 2012.07.20 12:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Korábban sokszor jártam már erre.

fa-peti 2012.07.20 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2012.07.20 10:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Százhalombattai munkánk után visszafelé a céghez tettünk egy kis kitérőt és levadásztuk ezt az új ládikót. Szép helyre visz, de sajnos most csak egy gyors körbenézésre futotta a mai nap. Legközelebb remélem több időm lesz jobban körülnézni.
A rejtés szuper, pont elfér a láda és nem feltűnő a helye. Szerencsére egyből meglett, nem kellett a segítséget dekódolni.

Köszi a rejtést!

atipapa 2012.07.20 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GCBUAR_20120720103646.jpg 
Wladin 2012.07.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Sokat jártam erre, de a felső kertről eddig nem tudtam.

gizus 2012.07.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Megvan!

eszel 2012.07.15 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
ok!

SilverG 2012.07.15 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Megtaláltuk!

FCsili 2012.07.15 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk!

Halász család 2012.07.15 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Csepergő esőben nem volt forgalom a láda környékén. Köszönjük a rejtést.

TücsiTeam 2012.07.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Megtaláltuk.

Hepur 2012.07.13 22:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Éjszakai kesselés, jó rejtés.

Dolex 2012.07.13 22:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Zseblámpás találat. :)

fuzbal 2012.07.13 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

Lopakodó 2012.07.12 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Fogorvos után elsétáltam ide, tényleg elég forgalmas volt az utca. A park még most is nyitva volt. Köszönjük a lehetőséget!

RichieRics 2012.07.12 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Szép, nyugodt környék, Dorkával közösen :)

Đorka 2012.07.12 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Ládázás Ricsivel. A környéken nem voltak sokan, remélem annak a néhány embernek sem keltettük fel a figyelmét. Köszi a rejtést!

alfabootis 2012.07.12 10:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

dienespeter 2012.07.12 09:00 - Megtaláltam
köszi

DóriAtesz 2012.07.11 10:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megtaláltuk! Budapesti kirándulásunk 11/28
Köszönjük a rejtést!
DóriAtesz

Ziki 2012.07.10 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Cseles volt, mert a GPS becsapott minket jó 20 méterrel, de végül meglett. :)

orszi 2012.07.10 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Meg van.
Köszi a rejtést

veszprémicacherteam 2012.07.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.84
Begyűjtve.

Ancs 2012.07.09 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Pihenésképpen ma ellátogattunk az Arborétumba és persze a ládát is megkerestük.
Az alsó- és a felsőkert is nyitva volt, mindkettőt bejártuk. Üdítő színfolt a városban, bár kicsit furcsa volt a gyönyörű növények közt megbúvó szocreál épületek sokasága.
Köszi

StiviG 2012.07.09 16:20 - Megtaláltam
Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép arborétum van budapest szívében. :-)
Köszönöm.

Geri89 2012.07.09 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Levadászva! Gyönyörű az arborétum. Buda igazi gyöngyszeme. Kár, hogy eddig nem tudtam, de a GC-nek köszönhetően mostmár erre a helyre is rátaláltam.
Köszönet a rejtésért.
Geri89

zsotie 2012.07.08 19:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.22
Kipipálva. Csak kerítésen kivülről tekintettük meg.

vizipinty 2012.07.08 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Discover 2012.07.07 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Szombat lévén sajnos nem jutottam be. Alternatívaként a Feneketlen tó körül sétáltam egyet.
Köszönöm a rejtést!

Zugi 2012.07.07 01:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Harmadjára sikerült levadásznom ezt az egyszerű rejtést, mivel mindig mugliveszély volt amikor arra jártam. Ebből egyik egy kesser csapat lehetett, mivel új budapesti ládákra sokan rárepülnek kezdetben. Most éjjel szerencsére csak egy sündisznó volt a társaságom, de őt élveztem:)
Amúgy a helyszínt szeretem, bár bent még sosem jártam. Ezt az épületet sem ismertem, ezzel ismét újat tudott mutatni a geokess a nem túl távoli lakhelyemtől.

mendi_es_zoli 2012.07.06 16:05 - Megtaláltam
Munka utáni tekergés a kánikulában: 1/4. Köszi a rejtést!

sirgalahad 2012.07.06 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.37
Öt éven át, kiskomám
Ez vala az iskolám
Sok fa, bokor, sövény van
Szép tantárgy a növénytan!

zalajaro 2012.07.06 10:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Munka előtti feltöltődés.

 
Bubuka 2012.07.06 10:22 - Megtaláltam
Zalajaroval, mielőtt "szaunázni" (dolgozni) ment.
Ahhoz képest soká kerestem meg, hogy közel lakom.

bortel 2012.07.04 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
OK

kicsiogre 2012.07.04 17:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Munka utáni séta alatt kerestük meg.

alecar 2012.07.04 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Tényleg szép ez az arborétum, érdemes itt sétálgatni. Köszi!

Pimpi69 2012.07.04 15:22 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

parrish 2012.07.04 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Megtaláltuk.

L-200 2012.07.04 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megvan.

SirLes 2012.07.03 07:07 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.25
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Jé, erről az arborétumról sem tudtam. Mindig érik meglepetések az embert. Majd a családdal is megtekintjük.
Munkába menet kerestem a helyet, a rejtekadó utca teljesen kihalt volt, kivéve pont a rejtekkel szembe, ahol egy autós parkol és várt valaki/valamire. Mivel én voltam az egyetlen látványosság ezért leginkább engem figyelt. Kb. 10 percig előadtam hogy lelkesen netezem a telefonomon, amikor arra jött szerencsére egy kutyát sétáltató pár. Ezt az új látványosságot kihasználva gyorsan logoltam. Remélem nem buktem le.

Vityka76 2012.07.02 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam:)

Annyira jó a leírás, hogy gps sem kellett, köszi :)

Snipermaster 2012.07.02 07:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megvan!
Jó rejtés, szép környék. GPS nélkül kerestem, így is könnyen teljesíthető.
Köszönöm!

MEGVAN!
 
szaboist 2012.07.01 15:08 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

bigmick 2012.07.01 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.17] [wapon beküldött szöveg]

OsiOsi 2012.07.01 00:00 - Megtaláltam
OK.

gyusz_58 2012.06.30 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Egyéni csúcsbeállítás: nap 21/21. láda
Ha nem ilyen este megyünk, még meg is néztük volna. Majd pótoljuk
Köszönjük a rejtést

pliptai 2012.06.30 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Köszönet a rejtésért! Borzalmasan meleg volt, ha nem lett volna tilos, beugrottunk volna az arborétum tavacskájába. Köszönet a rejtésért!

kl 2012.06.30 13:05 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

msnc 2012.06.29 12:38 - Megtaláltam
Évi és Andrissal közös találat.

hevike 2012.06.29 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Megtaláltuk. Köszönjük szépen a rejtést!

IVBela 2012.06.28 20:36 - Megtaláltam
Megvan. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

salty 2012.06.28 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Salty [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

VP 2012.06.28 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.39
Munkából hazafele biciklivel.
Az arborétumot ismerem.

halaszkiraly 2012.06.28 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

sinus90 2012.06.28 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.86
Mind az alsó, mind a felső kertben többször jártam ilyen-olyan alkalmakkor. A felsőben volt egy emlékezetes gombakiállítás, mert oda a második nap délután vittünk gombákat. Láttuk dél körül, hogy egy kis frissítés itt-ott elkélne... Ezért felstartoltunk a Frankhegyre, és gyorsan összeszedtünk egy csomófajta gombát. Találtunk nagyon szép gyilkos galócát, meg árvégű fülőkét. Persze közben megszedtük a vacsorára való nagy őzlábat is. Örültek nekünk és mi is örültünk, amikor láttuk, hogy máris frissítik gombáinkkal az állományt. A kiállítás 3 napos volt.
Vettem itt futómuskátlikat, meg könyveket, sok évvel ezelőtt még térképeket is valamilyen rendezvényen.
Látom, az alsókert felső kerítését megcsinánták. Van benne egy befalazott kapu is...
Köszi a rejtést!

Felső kert
 
gsy 2012.06.28 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10


szipeti 2012.06.27 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.03
ok

edgar 2012.06.27 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Gyönyörű környezetbe, csendes helyre invitált minket a rejtő.
Nagyon köszönjük, megérte.
Ide nagyon érdemes eljönni, sétálni, tanulmányozni és szagolgatni a sok szép növényt.
A Felső Kertből kifelé jövet egy kedves kessertárssal szipeti-vel ismerkedtünk meg, aki hasonló járatban volt, mint mi.
Távozóban elkísért minket és megmutatta nekünk a GCtav láda környékét. Ezuton is köszönjük neki.

A tóSzép
A biokertbenKukucs
-Mike- 2012.06.27 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Szabadnapos városi kerekezés, kimaradt pontok és az új láda levadászásával. A rejtés nagyon jól sikerült! Kényelmesen logolható.
Köszönöm!

Dudika 2012.06.27 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
Megtaláltam Köszönöm

joco64 2012.06.27 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Köszönöm.

csemege 2012.06.26 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Kellemes hely, már többször sétáltunk erre.

napvirág 2012.06.26 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Ide láda nélkül is érdemes eljönni, akár többször is.

Köszönöm a lehetőséget, jó volt vele élni!

Pilis50 2012.06.26 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
a Műemlékem.hu -miatt jártam erre utoljára.

Utána a nyitott (felső) kapun az alsóban séta [- nem volt ott Eszter . .]!

 
Magnes50 2012.06.26 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, előttem éppen Tudo logolt öltönyben és kerékpárral. Az arborétum alsó része unokáim egyik kedvenc sétáló helye.

tudo 2012.06.26 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.37
55 km városi kerékpározás 650 m emelkedéssel államvizsgák között vastag öltönyben.

A láda a BME-hez közel van, ismerős a park korábbi bóklászásokból. A láda azonnal meglett. Körbejártam a parkot, majd a következő