geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
3423. Pécsi 48-as tér (GC48AS)
A park
A park


Parkolni tilos!
Parkolni tilos!
1956
1956
Emlékezünk
Emlékezünk
1956 innen indult
1956 innen indult
Petőfi szobor
Petőfi szobor
Ilyen volt régen
Ilyen volt régen
Millenniumi emlékmű
Millenniumi emlékmű
Szökőkút
Szökőkút
Egyetem bejárata
Egyetem bejárata
Homlokzat dísz
Homlokzat dísz

Professzor úr
Professzor úr
Rektori hivatal díszes bejárata
Rektori hivatal díszes bejárata
Park
Park
Villamos megálló
Villamos megálló
Hang, szmog fogó
Hang, szmog fogó

Szélesség N 46° 4,435'
Hosszúság E 18° 14,275'
Magasság: 140 m
Megye/ország: Baranya
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2012.10.15 00:00
Megjelenés időpontja: 2012.10.17 19:30
Utolsó lényeges változás: 2014.10.12 18:31
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: RoriZo
Felhasználó: RoriZo
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 100 m
Megtalálások száma: 766 + 2 sikertelen + 1 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.0 megtalálás hetente


WAP

A rejtek közvetlenül az Egyetem épületének falán található fém szerkezeten van elhelyezve, ez megzavarhatja a GPS vételt!
9cm*6cm*2cm a doboz mérete.
Kérem tessék vigyázni, rendkívül nagy a forgalom!


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Ládatörténet
2014.10.12. Ismét kereshető a doboz!
2014.10.10. A láda eltünt, hamarosan pótolom!
2014.09.07. Új logfüzet került a régi helyére!

2012.11.15. A ládát kicseréltem egy új dobozra, új mágnesekkel, és az elázott füzetet is cseréltem.

Megközelítés

A legközelebbi parkolási lehetőség a Vasvári Pál utcában lehet. A parkolásért fizetni kell hétköznap 8-17 óra között!
Vasárnap ingyenes.

 N 46° 4,426' E 18° 14,253' 140 m [GC48AS+parkoló]

Bevezetés

Pécs egyik híres, és még sem közismert terére invitállak benneteket! Középiskolás éveimet a térrel szemben lévő szakközépiskolában töltöttem, jól ismerem a környéket. A régi térre nem lehet ráismerni, a környező épületeket felújították. Nagyon szép lett!

48-as tér

Éjszakai panoráma, nézd meg!

A 48-as tér Pécs egy meglévő, azonban az elmúlt évtizedekben rendkívül elhanyagolt köztere volt. A terület rehabilitációja és kortárs újraértelmezése szükségessé vált, amelyre az EKF közterület rehabilitációs projektek keretében került sor.
A tér a város életében fontos, hármas funkcióval rendelkező közterület. Elsősorban jelentős zöldfelület, melynek állapota a korábbi évtizedekben jelentősen leromlott. Ennek elsődleges oka, hogy az ország egyik legforgalmasabb közútja, a 6-os számú főút a park északi határán húzódik. A tervezéskor elsőként az ebből eredő káros hatások kiszűrése volt a cél. Létrehoztak egy 1,20 m magas zajvédő támfalat, amelyet a park felől egy zöld domb takar, így jelentősen csökkentek a forgalom felől érkező kellemetlen szmog, zaj és vizuális hatások. A 48-as tér körül helyezkedik a Pécsi Tudományegyetem Jogi és Közgazdaságtudományi Kara, ill. az újonnan ideköltözött rektori hivatal, ezért a terület egyetemi park is egyben. Nem utolsó sorban itt vannak Pécs városának a nemzeti ünnepekhez kötődő emlékművei, ezért a park kegyeleti funkciót is betölt.

A park kompozícióját a funkcióból adódó kettősség alapján alakították ki. A teljes területen igyekeztek a lehető legtöbb zöldfelületet létrehozni, így lágy, íves sétányokkal tagolt liget jött létre, ahol a "fűre lépni szabad" elve érvényesül. Ebbe az organikus ligetbe feszül bele a maga szigorú és méltóságteljes vonalvezetésével az "Emlékezés tere", ahol az 56-os, a Millenniumi emlékmű és a Petőfi szobor helyezkedik el. Szintén itt kapott helyet egy jet-es vízjáték, amely egy átlagos hétköznap kellemes és játékos vízfelületként tagolja az amúgy egybefüggő, kővel burkolt teret. Az ünnepek alkalmával a vízjáték egyszerűen elzárható, és ekkor az egész terület rendezvénytérként tud funkcionálni.

Petőfi Sándor szobor (Borsos Miklós)

Petőfi Sándor költő, 1823-ban született. Vándorszínészként bejárta Magyarországot, később segédszerkesztő lett a Pesti Divatlapnál és a Pilvax kör szellemi vezérévé vált. Ekkor már ünnepelt költő. 1848 márciusában az egyetemi ifjak élére állt, versek, cikkek, röpiratok hirdetik forradalmi nézeteit. Később a fegyveres harcokban is részt vett, Bem József seregében harcolt. Az 1849. júliusi csatavesztést követően eltűnt, halála máig élő legendák forrása. 1949-ben a város vezetése pályázatot írt ki a Petőfi-szobor elkészítésére. Ennek eredményeképp került felállításra a ma is látható szobor 1950-ben, mely Borsos Miklós alkotása. Petőfi az 1948-as forradalomra jellemző hosszú zsinóros mentében áll a magas emelvényen. A szoboralak testtartása a költőre jellemző lendületet sugallja.

1956-os emlékmű (Farkas Ádám)

Az 1956-os forradalmi eseményeket közvetlenül kiváltó ok az október 22-én rendezett diákparlament volt, amit a Pécsi Egyetemen tartottak. Éles szópárbaj alakult ki, a nemzet követelései mellett, a várost érintő kérdésekről is. Ilyenek voltak az uránbánya hasznosításával és felügyeletével kapcsolatos, valamint a szovjet csapatok ittlétét, a hadifoglyok visszatérését érintő kérdések. Mindezekre válaszul Pécs és Baranya megye tanácsa elrendelte a rendkívüli állapotot, így a statárium alatt a némán tüntető diákok közül már október 24-én négyet letartóztattak. Pár nappal később érkeztek a hírek arról, hogy nagyobb szovjet páncélos egységek indultak útnak Pécs felé, majd november 4-én behatoltak a városba. A Horváth Géza vezette "Mecsek szabadságharcos csoport" ellenállásban kifejtett tevékenysége volt a legjelentősebb. Többségük később emigrált, sokukat elítélték és néhányat ki is végeztek közülük. Ma, az egykori forradalmi mozgalom kiindulópontjául szolgáló téren, áll Farkas Ádám szobrászművész 56-os emlékműve. A vörösmárvány gránit-talapzaton álló, jelképes lövedék-becsapódásokkal szaggatott fekete gránitoszlop emlékeztet bennünket az egyszerre szomorú és ugyanakkor reményteljes forradalom korszakára.

Pécsi villamos története

A Téren található egy pécsi villamos megálló eredeti épülete, igaz funkcióját tekintve kissé átalakult.

1910-ben Nendtvich Andor polgármester irányításával a villamosvasúti intézőbizottság szerződést dolgozott ki, amely a Ganz-féle Villamossági Rt.-t bízta meg a kivitelezési munkákkal. 1913. október 20-án elindult a város címerével ékesített, kék szegélyes pécsi villamos, ezzel Pécs lett a 29. város a monarchiában. A villamost itt nem előzte meg sem ló-, sem gőzvasút. Az egyvágányú, kitérő rendszerben működtetett villamosközlekedés egyszerre három vonalon indult be Pécsett:
· Zsolnay gyár - Főpályaudvar,
· Budai külvárosi pályaudvar - Hadapród iskola,
· Zsolnay gyár - Hadapród iskola
A pécsi villamos 47 évig sok mindent megért. Az idő során korszerűtlenné és öreggé vált villamosforgalmat a város vezetésének pénz szűkében meg kellett szüntetnie. 1960. augusztus 31-én tette meg utolsó útját a pécsi villamos. Felvirágozva indult a Tüzér utcai végállomásról. Mire bedöcögött a Széchenyi térre, már jelentős tömeg kísérte.
Napjainkra a pécsi villamosról már csak néhány tárgyi emlék maradt fenn. Áll még a remíz, az aszfaltban megbújik néhány síndarab és egyes belvárosi épületeken még ott díszelegnek a rozettás felsővezeték tartó kampók.

Romhányi professzor szobra

1951. október 16-án foglalta el a Pécsi Orvostudományi Egyetem Kórbonctani Intézetének katedráját. Ő maga később "kiteljesedésnek" nevezte pécsi működését, hiszen itt valósultak meg álmai, itt nyílt szabad tér kreativitása kibontakozására. Romhányi György legszélesebb körben kétségtelenül oktatói tevékenységével vált legendává. Romhányi professzor legfontosabb üzenete a hallgatók iránti feltétel nélküli szeretet volt, emiatt tudott szigorúságában is inspiráló lenni. Utánozhatatlan előadói készségének egyik legfontosabb vonása az volt, hogy hallgatóival személyes kapcsolatot alakított ki. Fantasztikus arc- és névmemóriával rendelkezett. Kivételes módon több száz medikust tudott néven szólítani, s előadásai alatt folyamatos szemkontaktusban volt a hallgatóival. Nem vetített, mert a sötétben elveszett volna a szemkontaktus! Oktatási módszere - a vázlatos rajz, a megfelelő hangsúly, az interaktív előadásmód - a modern multimédiás feltételek közt is időtálló.
Amikor nyugdíjba vonult, búcsúbeszédében azt mondta, hogy három zsákot visz magával: az egyik egy kis zsák, de igazgyöngyök vannak benne, amiket a tudás tengerének mélyéről hozott fel. A másik zsákban azoknak a betegeknek a történetei vannak, akiket az ő diagnózisai segítettek hozzá a gyógyuláshoz. A harmadik egy nagyon nagy zsák, de lyukas, a tanítványok, a diákjai zsákja, azoké, akiket évről évre tanított, és akik aztán elmentek szerteszét a világba, magukkal víve az ő tanításait.

Források

Még több kép a térről

Villamos

Pécsi villamos története

Romhányi György

Flag Counterfree counters

Kellemes időtöltést, jó szórakozást!
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (355 db): környezet: 4.44 rejtés: 4.56 web: 4.65 átlag: 4.55

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 + van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


data4526 2020.02.08 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Nooori 2020.02.01 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

copfocska 2020.01.28 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Köszönjük a rejtő segítségét! [Geoládák v3.2.2] logolas után persze megtaláltuk, visszatettük a leírás szerinti helyére!

Korigumi 2020.01.26 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

gyongyre 2020.01.01 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

blenesi.kitti 2020.01.01 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

prisoft 2020.01.01 12:14 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.4]

Louis 2020.01.01 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

pappgyorgy & Aniko 2019.12.28 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Aniko és Gyuri [Geoládák v3.1.2]

palcika84 2019.12.28 01:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Megvagy! Köszönöm a lehetőséget, és a rejtést!
Ládagazdi! A logbook betelt!
Sajnos nem volt nálam sok pótlap, így nem tudtam mellérakni. [Geoládák v3.1.2]

rocksummers 2019.12.28 01:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Remete5377 2019.12.04 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

LCSOKA 2019.11.23 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

kitkat0123 2019.11.23 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

R.Guszty 2019.11.23 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Robogo 2019.11.23 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Mizo6869 2019.11.23 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Mia, Zoli Érdről.

Lacza és Tádé 2019.11.20 06:40 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gyömi 2019.11.16 15:32 - Megtaláltam
Köszönjük

DiscoBoah 2019.11.11 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

PDominik 2019.11.11 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

fatibi1 2019.11.01 15:42 - Megtaláltam
Köszi!
Megtaláltuk.

Benedek_Vulkán 2019.10.30 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2019.10.30 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

KataJani 2019.10.26 15:07 - Megtaláltam
Egy hetes Pécsi ládázás alatt. Szuper időnk lett. [g:hu 1.6.4]

nfmate 2019.10.25 10:10 - Megtaláltam
Köszönet, jó rejtés. [Geoládák v2.2.5]

Lia és Sanci 2019.10.23 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szőkekapitány 2019.10.02 08:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Köszönöm szépen a rejtést.

Hegyo 2019.09.27 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 4/Rejtés:4 / Web: 4 [g:hu 1.6.2y]

Sherpa 2019.09.27 15:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

R-Gyu 2019.09.27 15:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mira 2019.09.27 15:41 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Pécsi ládázós 7végén. [wapon beküldött szöveg]

Gábor66 2019.09.27 15:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

dibolya 2019.09.12 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. Logbook majdnem betelt.

Schlégl 2019.09.11 13:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.99
A rejtő segítségét köszönöm. Még egy próbálkozás után megtaláltam, kb 180 cm magasan. Vigyázat, valaki VC-nek használta a sarkot.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szamoska 2019.09.03 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A forgalom elég nagy volt már, köszönhetően, hogy elkezdődött az egyetemen is a tanév. Sikerült lepókhálóznom minden lehetséges helyet, végül a Rejtő segített. Köszönöm!

Huni 2019.08.21 20:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! 10 percig kerestem, de meglett :D

Logfüzet megtelt[Geoládák v2.2.5]

geolaci 2019.08.17 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

huMSTS 2019.08.15 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Csirimojo 2019.08.11 19:08 - Megtaláltam
Valamiért nagyon szeretik a ponthoz legközelebb eső padot, mindig üldögélnek rajta. Másodjára szedtük csak le. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

rero72 2019.08.09 20:00 - Megtaláltam
Adta magát, de nagyon tetszett! Köszönjük!

FaCsiVi 2019.08.05 09:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

fcsaba 2019.08.05 09:50 - Megtaláltam
Szép tér, köszönjük!

KyoKrisa 2019.08.02 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kaputyin 2019.07.31 05:00 - Megtaláltam
Pécsi ládázás alkalmával felkerestem a teret, de sajnos ez a rejtés nem lett meg!
Végig tapogattam a fémszerkezetet minden lehetséges helyen, úgy látszik nem voltam elég alapos, pedig zavartalanul kereshettem mivel még sötét volt!
Kora reggel jártam itt, a rejtőt meg nem akartam felcsörögni segítség kérés miatt ebben az időpontban! Pár fotót azért készítettem a helyszínen, köszönöm a lehetőséget!

[Jóváhagyta: RoriZo, 2019.09.02 10:41]

67686480_496972057543184_623694874184515584_n67874163_372656873449642_678600499145998336_n
67494521_369748833710946_1589232599253909504_nIMG_20190731_044936
HornokMate 2019.07.30 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ungvarisari 2019.07.30 13:46 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

hnorby73 2019.07.28 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Horváth család. [g:hu 1.6.4]

B.Balazs91 2019.07.27 20:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bardosgy 2019.07.25 20:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Balage1986 2019.07.20 21:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.
A toll kifogyott, hagytunk helyette másikat ;)

Lola, Dávid, Dorina, Balázs.:) [Geoládák v2.2.5]

koko1014 2019.07.18 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

RoriZo 2019.07.17 11:14 - Egyéb
Leellenőriztem, a láda a helyén van!

fodorka59 2019.07.15 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk a helyszínt, de sajnos a ládát nem. Pedig ott mutatta a gps. A fotók alapján kérném a rejtőt, hogy fogadja el!

[Jóváhagyta: RoriZo, 2019.07.17 11:13]

20190715_17183320190715_170529
20190715_17263420190715_170343
20190715_173108 
Reni97 2019.07.04 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Első ládánk, nehezen de meg lett.

The Fox 2019.06.10 10:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszönjük! [g:hu 1.6.2y]

Miamicryt 2019.06.09 15:53 - Megtaláltam
Pécsi Pünkösdi ládavadászat megtalált ládája. Masodszori nekifutásra sikerült! szuper volt, köszönjük! :)) [g:hu 1.6.2y]

dalmatás_lány 2019.05.29 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! Nagyon ötletes rejtés! Köszi :)

smschamp 2019.05.24 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! - Roland és Szabina [Geoládák v2.2.5]

Szabina86 2019.05.24 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

medike75 2019.05.12 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Discover 2019.05.05 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.32
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC8194_DSC8195
_DSC8196_DSC8198
_DSC8199_DSC8200
_DSC8202_DSC8203
margabat 2019.05.03 15:08 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Egyszer már jártam itt Nógrádi György előadásán, akkor sötétedés után nem leltem meg, ez alkalommal könnyen meglett. [Geoládák v2.2.5]

GabSmith 2019.04.22 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dzoli1 2019.04.20 23:59 - Megtaláltam
Andival

PardiAndi 2019.04.20 21:38 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

BRUMM 2019.04.16 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mormoták 2019.04.16 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon vizes a füzet. [Geoládák v2.2.5]

klaci 2019.04.12 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Sajnos a papír el van ázva, én nem jöttem rá, mi van ráírva, nem az a három dolog, amivel próbálkoztam, ezért az marad, hogy ezúton szeretném kérni a találat elfogadását. Lefényképeztem a jelszót a dobozzal, ide nem tölteném fel, de elküldöm szívesen e-mailen, ha gondolod. Köszönöm!

[Jóváhagyta: RoriZo, 2019.04.15 14:26]

Rekeszizom 2019.04.11 23:59 - Megtaláltam
meglett

tfmb 2019.04.05 16:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.32
Köszi a rejtést!

SandorCsaba 2019.03.31 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dobozipatikus 2019.03.31 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Aleph & Rita 2019.03.28 10:50 - Megtaláltam
Ma maradtunk Pécsen belül, bő 1 hetes itt tartózkodásunkon. Pontos koo, gyors találat!
Köszönjük a lehetőséget!

szadeczkyek 2019.03.22 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ágica63 2019.03.08 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

Kata64 2019.03.02 14:35 - Megtaláltam
Köszi, megvan!

zenci 2019.02.28 13:32 - Megtaláltam
[Geoládák v2.2.5]

jzsfngy 2019.02.28 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! P+Ny! [Geoládák v2.2.5]

becko 2019.02.19 14:22 - Megtaláltam
Vonattal érkeztem Pécsre, a verőfényes kora tavaszban gyalogosan jártam végig a város 22 ládájának - a multik miatt ennél sokkal több - helyszínét, 22 km lett a vége, szép volt, jó volt, elég volt.
A papír nedves, a jelszó nehezen olvasható.

bgecco 2019.02.18 09:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

piroska 2019.02.08 16:06 - Megtaláltam
Ezt se találtuk volna meg Júlia nélkül.

"J&J" 2019.02.08 16:06 - Megtaláltam
Balázsnapi BEAC túra. Piroskával közös találat.

Big kamionos 2019.01.26 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jelszó elázott, cserére szorul. [Geoládák v2.2.5]

miky 2019.01.05 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook el van ázva, mint GCTUK1-nél. Úgy tűnik nem vízhatlan ez a kis fém doboz. [Geoládák v2.2.5]

anikofazekas22 2019.01.05 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

berneczei 2018.12.25 22:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2018.12.24 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
A Karácsonyi napokra Pécsre esett a választás nagy családi sokadalommal, HRita - Kesserhercegnővel közösen! :) Egy nap sem unatkoztunk, szépen gyűjtögettük a rejtéseket, ezáltal még jobban megismerve Pécset. Nem volt olyan pillanat, hogy ne éreztük volna jól magunkat, így köszönjük minden rejtő munkáját!

* Sajnos a doboz beázott, így a logbook is nedves, de még olvasható.

IMG_20181224_110554 
HRita 2018.12.24 11:02 - Megtaláltam
Logbook elázva.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

T*K 2018.11.26 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

mkitti 2018.11.13 21:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kispingvin 2018.11.13 21:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsotyka 2018.11.11 20:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Köszönöm a rejtést!

bondi3 2018.11.08 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

g-tabe 2018.11.08 17:59 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!
A logbook erős felújításra/cserére szorul.

Szendiék 2018.11.04 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megvagy!
Köszi a rejtést!
Egy régi Cipis.

katika 2018.11.04 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook betellt és szakadt. Cserére szorul. Tintásvégű toll! [Geoládák v2.2.5]

 
Sly 2018.11.02 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Secc 2018.11.01 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.68
Köszi!

ÁnyosIngov 2018.10.29 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kir6 2018.10.24 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2018.10.21 16:21 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mirtt 2018.10.21 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

mazsola069 2018.10.21 09:22 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve, mától ez is rámvigyorog. [g:hu 1.6.0h]

Tibi1983 2018.10.20 13:04 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtő munkáját!
Megtaláltam.
Örülök, hogy megmutattad. [Geoládák v3.3.2]

Luki 2018.10.19 18:24 - Megtaláltam
+one, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

BlackCat 2018.10.19 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

ng0407 2018.10.15 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kisgab88-cal köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

kisgab88 2018.10.15 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

kilali 2018.09.24 12:14 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szepa 2018.09.14 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszi!

Frankie Family 2018.09.14 13:42 - Megtaláltam
Bikali hétvégi kirándulás keretében. Köszönjük az újabb családi élményt!

szandiiiiiiiiiii 2018.09.02 23:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Szakadó esőben indultunk el ládázni, 6-ból csak ezt az egyet találtuk meg, de elsőre ezt sem tudtam feltölteni, mert nem volt jó a jelszó, a tollal írt el volt mosódva, le is volt kopva már egy része, vissza kellett menni még egyszer, de csak sikerült:) Szomorú lettem volna, ha ez sem jön össze, de a gyönyörű szerelmem észrevett egy másik jelszót, ami nyomtatva volt, ti is azt keressétek.

negyesigabor80 2018.08.31 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

merczlevente 2018.08.30 20:40 - Megtaláltam
30percet kerestuk kisebb megszakitasokkal, hogy ne legyunk feltunoek, de vegul meglett.

stevenph 2018.08.29 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Tapsifüles 2018.08.22 13:25 - Megtaláltam
Megvan!
A jelszó karbantartásra szorul. Már alig látszik.

Fakakadu 2018.08.21 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Bali László 2018.08.19 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Paplacs 2018.08.07 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Köszönjük a rejtést!

Chubby 2018.07.21 22:06 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.5.4]

Nikicsu 2018.07.21 22:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Seprényi család 2018.07.14 11:00 - Megtaláltam
Ide jártam suliba, naná hogy meg kellett keresni.

Zsutila 2018.06.30 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

kiralyek 2018.06.28 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.81
Pécsett tanuló Áronunk holmiját költöztettük ma, ő még maradt egy vizsga erejéig. Mivel volt egy kis szabadidőnk, megkerestünk pár ládát. Ez volt az első. A közelben dohányzó kék inges mugli figyelmét ügyesen eltereltük, Apa előkapta a kis dobozt és a közeli padon logoltunk.
Egy új logbookra szükség lenne és a jelszó is épphogy kivehető!
Domi az új retro fényképezőgépével egy NDK-s cserediákra hasonlított, el is neveztük Hans Jürgen Rüdigernek, imádta...
A tér nagyon szép lett a felújítás után. 25 éve egész máshogy nézett ki.
Köszönjük a lehetőséget.

begree 2018.06.23 21:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

cserpan01 2018.06.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést

Noncsesz&Atesz Geoexp 2018.06.12 20:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk a megadott koordinátáknak megfelelően.

Maracatu 2018.06.12 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Zsókica és Lackó 2018.06.10 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

geoládászok 2018.06.04 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

RIPTOR 2018.06.03 17:25 - Megtaláltam
Gyors találat!
Köszönjük a rejtést!
RIPTOR és Gabi

Mai95 2018.06.02 16:16 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. :)

vittorio 2018.06.02 16:16 - Megtaláltam
Megvan. [g:hu 1.5.4]

Kraken 2018.05.30 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

szaboist 2018.05.27 08:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4f]

BuBiPuma 2018.05.21 08:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

petiba 2018.05.11 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4] Ahhoz képest, hogy városi, jó a rejtés...
Osztálykirándulásunk alkalmával Viktorral együtt keresgéltünk, s találtunk. :)

BLUEway💙2016! 2018.04.07 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Kezd elmosódni a jelszó, de még le lehet olvasni. THX.

nagygeo 2018.04.03 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Kocos_hu 2018.03.31 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.03.30 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

dev86xr 2018.03.30 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.3]

K-55 2018.03.16 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.22
Szépen rendben tartott, könnyen megközelíthető tér. Parkolni is lehet a közelben. Ügyes a rejtés.

P1440833P1440834
P1440835P1440840
Salkit87 2018.03.15 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Köszi a rejtést, megtaláltuk!

fox007 2018.03.15 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Köszi a rejtést, megtaláltuk!

JMilanka 2018.03.11 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

SzeitzG 2018.03.11 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ügyes! :) [Geoládák v2.2.2]

Szurofkamarcii 2018.02.25 12:20 - Nem találtam meg
En se talaltam sehol se egy jo 20 perces kereses alatt [Geoládák v2.2.2]

legopipp 2018.02.24 17:28 - Nem találtam meg
Lehet hogy b?na vagyok de az is lehet, hogy valaki elvitte. A l?nyeg hogy nem tal?lom :/ [Geoládák v2.2.2]

Lívi&Szabi 2018.01.05 19:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük :) Esti keresés volt, kihalt utcával. A füzet betelt, egy kis papírra tudtunk még írni.

ildika 2017.12.29 19:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszönjük a rejtést

denika 2017.12.29 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

denho 2017.12.29 19:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.76
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

Zimanyek 2017.12.03 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

gst76 2017.11.25 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.84
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Pécsi kerékpáros ládavadászat hetedik találata.
A láda könnyen előkerült, szerencsére kevesen járta a környéken.

BiBoLi 2017.11.22 22:11 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

zöldfülű 2017.11.22 15:51 - Megtaláltam
Lefülelve :-)
Hurrá, újra itt!!! Pécs az egyik kedvenc városom, így minden alkalom önmagában is öröm, amikor erre járok. Ládákkal fűszerezve, ragyogó őszi napsütésben pedig prémium kategória :-)
Köszi a rejtést

025027
Rézangyal77 2017.11.22 15:51 - Megtaláltam
Megtalaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Etil 2017.11.17 22:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

juhitomi 2017.11.17 21:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BBálint 2017.11.03 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Pécsi hosszú hétvége 7/7.
A pécsi éveim után családommal először jártam a városban, ahol öt napot töltöttünk el a csodás késő őszi időben.
Kislányommal együtt alkonyatban fedeztem fel a megújult 48-as teret. Péntek 17:00 óra lévén és az őszi szünet miatt senki nem volt a jogi kar épületében. A biztonsági őr kérésemre kinyitotta a földszinti egyik előadót. Utána következett a faltapogatás a sötétben. Végül sikerrel jártunk, bár majdnem feladtam már. A láda izgalmas helyen van!
Köszönjük!

20171103_165238 (1)20171103_165246
20171103_17050920171103_171808
boobaa 2017.11.01 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

OsiOsi 2017.10.30 10:35 - Megtaláltam
Kerestem egy ideig. Az évek múltával a fantáziám nem sokat fejlődött.

CsKaroly 2017.10.29 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsKriszti 2017.10.29 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rajp 2017.10.27 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Katona55 2017.10.19 12:55 - Megtaláltam
Közös keresgélés stmesterrel.

P1020788 
stmester 2017.10.19 12:55 - Megtaláltam
A nedves papírdarabon szétfolyt a festék, még olvasható a jelszó, de meddig?

Simson 2017.09.29 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gaspi01 2017.09.01 18:00 - Megtaláltam
Megvan, köszönööm!

melinya 2017.08.28 21:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

matrixmusic 2017.08.27 18:50 - Megtaláltam
Ok

aasgier 2017.08.24 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.08.20 19:50 - Megtaláltam
Pécsi nyaralós ládatalálat.
Logbook betelve!
Köszi a rejtést!

Apexsek 2017.08.08 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
A Hungária Kupa 2017. versenyre érkeztünk a párommal Pécsre.
Este egy kis bevásárlás után apró kitérőt tettünk a láda fele.
Épp egy kesser kolléga volt ott a családjával :)

szabold1977 2017.08.06 19:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.79
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

cziraki 2017.08.05 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2017.08.04 07:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.84
Nagy nyári ládázás Pécsen 4/22.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Kicsit keringeni kellett, mire meglett a láda. Kinéztem a helyet, de azon nem találtam első körben, megnéztem hogy más fémből készült tárgyon van-e, de nem volt, arra már amúgy is nagy távolságot mutatott. További tapogatózás után előkerült, megint csak logoltam, viszont a közelbe 1-2 ember érkezett, így körülményesebb volt elrejteni, vártam egy kicsit, majd visszaraktam, cserébe a vas egy "alig hallható" hangot adott ki, gondoltam idenéz az ember, és megkérdi mit csinálok, de szerencsére nem így tett, mindenesetre a területet igyekeztem elhagyni. :D A téren kicsit nézelődtem még, kár hogy itt is vannak hajléktalanok. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
688.

IMG_20170804_075614IMG_20170804_080210
IMG_20170804_080305IMG_20170804_080317
IMG_20170804_080326 
Zsozso94 2017.08.02 21:40 - Megtaláltam
" Megtaláltam "
Jó a rejtés. :)

nmárti 2017.07.19 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Gyorsan előkerült :)mini kessertalálkozó keretében :) Köszi a rejtést!

 
nazso.oszan 2017.07.19 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Köszönjük a rejtést.

whaides 2017.07.19 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsizsi60 2017.07.18 19:42 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Nicky&Ati 2017.07.18 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2017.07.18 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! A logok visszaolvasása segített kicsit :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2017.07.18 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hektor 2017.07.13 13:14 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu 2017.07.08 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Köszi a rejtést.

3423 Pécsi 48-as tér (1)3423 Pécsi 48-as tér (2)
3423 Pécsi 48-as tér (3)3423 Pécsi 48-as tér (4)
3423 Pécsi 48-as tér (5)3423 Pécsi 48-as tér (6)
enerzsi 2017.07.02 15:15 - Megtaláltam
MEGTALÁLTAM!

lacinl 2017.07.01 15:14 - Megtaláltam
Köszi!

Patri321 2017.06.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Belegondolni is vicces, hányszor próbálkoztam sikertelenül, mikor épp volt 10 percem a következő buszig. Ma odamentem a szándékkal, hogy csakazértis meglesz, és kb. 2 perc alatt megtaláltam, nem értem eddig hogy nem vettem észre. :) Pedig körbetapiztam én már mindent a környéken elöl-hátul-alul-felül-a rácsok között, a következő max. az lett volna hogy szétszedem a szerkezetet. Nem jutottunk el idáig szerencsére! Köszönöm a rejtést!

DaZoBaViKr 2017.06.28 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

GYEZegzug 2017.06.15 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.16
Köszi szépen a léehetőséget.

Knaliret 2017.06.13 19:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltuk, köszi! :)

Nemsokára 650 évesSzép épület
bölli 2017.06.10 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Köszönjük a rejtést!

RékaésAdrián 2017.05.27 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

illeskese 2017.05.23 13:28 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

magyar65 2017.05.22 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Köszönjük!

azimee 2017.04.30 09:30 - Megtaláltam
Két TT közötti pihenőnap, városnézés, ládázás.
Köszi!

dodi88 2017.04.29 16:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltam! Köszi a rejtést!!

vaterlo 2017.04.29 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Pécsi ládázgatás első találata. Köszi a rejtést.

braunfrici 2017.04.26 16:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Harkányi pihenés,ötödik találat.Füzet betelt!

nzsigu 2017.04.21 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! A napló betelt, a berakott pótlapra írtam. Nzsigu [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

emiGrant 2017.04.21 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
12/9. Tényleg nagyon szép ez a tér és bár sokat jártam már Pécsett, itt még soha nem voltam. A rejtés is nagyon ügyes, bár mi idétlenkedtünk egy darabig, mire meglett. Lutri, hogy éppen ott elhúzod-e az ujjadat, vagy nem. Köszi a rejtést!

-1-2
-3 
tmanjunior 2017.04.14 14:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Köszi a rejtést.

Pongi57 2017.04.08 14:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Gergővel megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Betelt a logbook, otthagytunk néhány üres jegyzetlapot.

TakAni 2017.03.26 15:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.00
Többszöri keresgélés, nézelődés után akad rá az ember keze, pedig a helyszín maga elsőre is megvolt.

tabletta 2017.03.15 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

PEx2 2017.03.12 17:30 - Megtaláltam
Pécsi ládázás.

Hörcsög 2017.03.12 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

sainbo 2017.02.28 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Köszi ! Meglett !

Geonyuszi 2017.02.19 23:59 - Megtaláltam
Közös találat Geocsücsökkel, GeoQueennel és Geobambusszal. :)

Geocsücsök 2017.02.19 23:59 - Megtaláltam
Geobambusszal, Geonyuszival és Geoqueen-el közös találat! :)

monguz 2017.02.19 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.85
Késő este szerencsére a kutya sem járt erre, így feltűnés nélkül végigtapogathattam a rejteket :) Kellett is mert sötét volt, eltartott 1-2 percig, míg ráakadt a kezem.

Geobambusz 2017.02.19 12:54 - Megtaláltam
A logbook ezennel betelt! :)
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pita&SettinX 2017.02.04 10:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Meglett.

Fairy 2017.01.24 11:50 - Megtaláltam
:-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Artemix 2017.01.07 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Nem volt nehéz

GeoMelinda 2017.01.06 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Vizsga utáni ládázás. :) Köszönöm!

Tamota 2016.12.31 13:00 - Megtaláltam
Köszi.

velates 2016.12.31 10:30 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget.

Umbia 2016.12.18 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2016.12.10 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Köszi a rejtést.

Antissimo 2016.11.28 11:37 - Megtaláltam
Pécsi bejárás, szép de hideg időben.

kovize 2016.11.25 21:18 - Megtaláltam
Megtaláltam,de háromszor probaltam,a gyerekekkel is es nem sikerült.
Ma a szép időben visszamentem es rögtön találat!Szoval koszonom szepen! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2016.11.05 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

molb 2016.11.04 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Moszy 2016.10.31 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Sparks 2016.10.28 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

esztelneki 2016.10.22 10:55 - Megtaláltam
Gyönyörű időben bringaval fedezem fel ezt a gyönyörű város t. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

waneqr 2016.10.22 09:00 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg, pedig a leírás és a koordináták is egyértelművé teték a rejteket. Ezzel együtt, remélem, hogy csak mi voltunk ügyetlenek. Kérjük a képek alapján a metalálás elfogadását! Kösz

[Jóváhagyta: RoriZo, 2016.10.28 20:20]

b01b02
b03b04
b05b06
horvath_jani 2016.10.16 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszi a rejtést!

dr.is 2016.09.25 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csg12 2016.09.24 13:02 - Megtaláltam
Egész napos ládázás Pécs gyönyörű városában.
Köszi a rejtést!

Mirabelle 2016.09.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Köszönjük

Paul 2016.09.22 19:00 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam meg a ládát mert elég sokan voltak a rejtést környékén.Kérném a képek alapján az elfogadást.
Köszönöm a rejtést.

[Jóváhagyta: RoriZo, 2016.09.30 14:26]

20160922_19315520160922_193357
vakond87 2016.09.19 12:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Könnyen meglett a láda. Köszönöm a rejtést!

Lia & Zotya 2016.09.18 14:54 - Megtaláltam
Ez is meglett! Köszi!

Emerich63 2016.09.17 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

TanEra 2016.09.11 19:13 - Megtaláltam
Köszönet!

etoc 2016.09.11 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nagyon tetszett, köszönöm !!

joco12589 2016.09.10 23:59 - Megtaláltam
Ok

Csureszh 2016.09.04 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Könnyű találat volt. A dobozról kívül minden lekopott.

balatom 2016.08.28 18:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.90
Megtaláltam.

Dockie 2016.08.23 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsanna966 2016.08.23 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Black Pearl 2016.08.14 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Csendes vasárnapi séta. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szimbi 2016.08.11 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

S-A 2016.08.06 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bmxlacko 2016.08.05 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltam.

feldefanni 2016.08.05 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam.

feldelaci 2016.08.05 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megvan.

Utazók 2016.08.03 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 3 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.38
Köszönjük a rejtést!

TimiRobi 2016.07.26 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.Timi&Robi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

érdeCache 2016.07.22 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

zsityi 2016.07.16 13:04 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :-) Egész nap szakadt az eső.

katica 2016.07.10 12:44 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

stikli08 2016.07.07 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. jól nézd körbe a fém tárgyakat. Pár nap harkányi pihenő során. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rubor 2016.07.02 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Harkányi szállásunkról kirándultunk Pécsre, köszönöm a rejtést!

20160702_152336 
bebo13 2016.07.01 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Vakációs kincsvadászat! Az első ládánk! Helyiek vagyunk, a terepet ismerjük, de jól meg kellett mindent nézni!
Köszönjük!

DSCN0614 
SirLes 2016.06.19 15:00 - Megtaláltam
Most teljesen kihalt volt a környék, köszönhetően az esőnek és a vasárnapnak. Ettől függetlenül nem találtam meg a ládát, bár a rejtővel is egyeztettem, hogy jó helyen keresgélek. Sajnos ez előző megtalálóval telefonszám hiányában nem tudtam egyeztetni. Lehet nincs meg a láda, vagy nagyon el van rejtve.

[Jóváhagyta: RoriZo, 2016.06.20 09:00]

kP1120428kP1120429
kP1120430kP1120431
kP1120432 
Acsart 2016.06.15 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Pár napot volt szerencsénk Pécs gyönyörű városában eltölteni, sok ládát megtaláltunk, ez a dobozka is horogra akadt. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Acsart

P1210899P1210897
Móni&Krisztián 2016.05.30 21:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

ikba88 2016.05.25 11:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

b_pisti_62 2016.05.25 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

hofipapa67 2016.05.19 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Jó ötlet a mágnesses elrejtés!
Hofipapa

GC48AS_20160519185024.jpg 
KP1965 2016.05.16 11:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Első találat a Pünkösdhétfői, hazautazás előtti pécsi ládavadászaton.

leve2002 2016.05.15 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönöm a rejtést! SZép tér!
!TFTC!

eltájoló 2016.05.15 09:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Ez is egy szuper rejtés. Köszönöm.

ocReaper 2016.05.09 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! ;)

egerleto 2016.05.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Esős pécsi reggelen tökéletes séta.

Gabi156 2016.04.23 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

eFeS 2016.04.23 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Első "körutam" során már egyértelmű lett, hogy hol kell lennie a ládának, de egyszerűen lehetetlen volt szemrevételezni rendesen a helyszínt: a zöldben valami foglalkozás volt, egyetemisták sétáltak-ültek minden padon, folyamatos volt a jövés-menés. Igy elmentem a belvárosba, és később visszajöttem.
Sokkal nem lett jobb a helyzet, de legalább a foglalkozásnak vége lett. Igaz, közben megjelent pár utcaseprő, és ott beszélgettek a közelben, de szerencsére pár perc alatt eltűntek. Addig a telefonommal bajlódtam az ojjektum mellett, ezzel belesimultam a közegbe :)
De még igy is rengeteg mugli szempár meredhetett rám. Igy nem volt más választás, mint egy gyors odakapás, méricskélés nélkül.

Úgy látszik, más sem tudta könnyebben abszolválni a feladatot: PONTOSAN álló ember kézmagasságában volt a "láda". Villanásnyi idő alatt lehetett elvenni.

Ötletes rejtés!

Famágus 2016.04.17 11:12 - Megtaláltam
Rövid séta után, megadott helyen 2 darab geoládát találtunk..és egyszerre, uram is, én is egyet :-) Oldfoxxal köszönjük!
Azt hiszem, itt láttuk azt a visszaszámláló órát, ami az egyetem 650.-ik évfordulójáig számol vissza. Jövő szeptemberig, ha jól emlékszem.. az időpont előtt 650 nappal indították el, na, majd biztos a képek között meglesz :-)

DSC_0088DSC_0089
DSC_0090 
oldfox 2016.04.17 11:12 - Megtaláltam
... megtaláltuk!

Vincenzo65 2016.04.14 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Egy elázott mikroládát találtam. Feltöltéskor látom,hogy a később jövők két ládát találtak. Bocsi én az elsőnél megálltam. Fénykép alapján kérnék egy elfogadást.

[Jóváhagyta: RoriZo, 2016.04.22 12:34]

DSC00575DSC00576
vajasfok 2016.04.09 10:00 - Megtaláltam
Egy mikroládát találtunk, sajnos olvashatatlanná ázott a jelszót tartalmazó papír.
Kérném a képek alapján az elfogadást!
Köszönöm!

[Jóváhagyta: RoriZo, 2016.04.20 08:14]

P_20160409_102640[1]DSCN8805
erand 2016.04.01 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Ok!

maerlyn 2016.03.27 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vorosbegy 2016.03.27 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Köszönöm a rejtést :)

HaWare 2016.03.27 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.92
THX.

Baktercsiga 2016.03.27 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Húsvéti séta során cserkésztük be. Kössszi.

Baktercsiga 
Gábor és Edit 2016.03.14 13:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Megtaláltuk - a Kitty cicát kicseréltük egy egérre.

P1110209 
gege68 2016.03.14 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, én kis feleségemmel. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

catNcat 2016.03.12 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Pikku Peikko 2016.03.12 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
Sajnos nagyon el van ázva a papír, a jelszó is alig látható már. [g:hu 1.5.2n] [wapon beküldött szöveg]

nomemi 2016.03.06 12:47 - Megtaláltam
Sikeres megtalálás :) viszont a láda duplikálva van. A két egyforma láda közül az egyik tartalma teljesen el van ázva, a másik rendben van

Csatit 2016.03.05 17:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Kesebb

Triplam 2016.03.05 17:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Kesobb

divemaster 2016.03.03 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.70
ok

guppik 2016.03.03 11:50 - Megtaláltam
Köszönjük!

Sunboy 2016.03.03 00:00 - Megtaláltam
Guppikkal és Divaermateval elkövetett tavaszi Baranya megyei ládázás áldozataként megtaláltuk ezt a ládát is. Az idő kegyes volt velünk, ennek ellenére sok ládát nem találtunk, pótoltunk, és javítottunk.Köszönöm a rejtőknek a gondozást és a korrekt rejtéseket
### TFTC! ###
### Sunboy ###

vizipinty 2016.02.07 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Fenilefrin 2016.02.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Meglett, köszi a rejtést!

RéZ 2016.01.28 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :)

oktriv 2015.12.30 16:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
A közelben szilvesztereztünk. Egyértelmű, jó rejtés. Nem volt gond az elővételével, nem voltak sokan a téren és a környéken.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2015.12.30 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Négy napos Szilveszteri kirándulásunkon geoládákat is keresgéltünk. Köszönjük a rejtést!

Professzorok találkozásaCímer
Vörössipkás 
dr1m 2015.12.25 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2015.12.19 14:05 - Megtaláltam
TFTC!
Pécsi ládagyűjtögetés: szép helyeken, jó időben, 15 ládatalálattal, 13 km sétával sikerült.

MrLev 2015.12.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megvan!!

Piroskaa1 2015.11.30 10:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Pécsi sétálgatás közben:)

Bogi és Bálint 2015.11.29 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kisvakondka 2015.11.15 11:00 - Megtaláltam
Kicsit megfeledkeztünk a feltöltésről. Ötletes rejtés. Köszönjük!

19izsi73 2015.11.09 14:32 - Megtaláltam
Ok

HgZoli 2015.10.31 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Köszönöm!

Adri&Lacike 2015.10.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltuk!

Endresz_család 2015.10.25 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.68
Megtaláltuk, köszönjük.
A professzor úr arányai nekem kissé furának tűntek, de lehet, hogy a fényviszonyok tették... :-)

NagymesterG 2015.10.23 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Luxi69 2015.10.22 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

luviktor 2015.10.19 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.77
Penny parkolási központtal sikerült még ezt a dobozt is begyűjteni, így Pécsnek egy eddig még ismeretlen részét barangoltuk be az első napunkon. Biztos vagyok benne, hogy jövünk még errefelé, tetszik a város.

szjuli 2015.10.19 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
A Zsolnay-negyedtől sétáltunk át ide. Hangulatos, rendezett tér.

Csóka család 2015.10.17 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.87
Köszönjük a rejtést! Kicsit nehéz volt kikeresni a papírok közül.

csörike és maci 2015.10.06 00:00 - Megtaláltam
Ok.

zsupisti 2015.10.04 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon jó rejtes [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bence máté 2015.10.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.78
ok

loracosta 2015.08.30 16:47 - Megtaláltam
Ötletes volt !!

balazsz@ 2015.08.23 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2015.08.21 07:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.09
Megvan! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hamar meglett a láda. A papírok közötti keresés a jelszó után sokkal tovább tartott.

 
agnieszka 2015.08.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

haberp 2015.08.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

feverprice 2015.08.17 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
Szemerkélő esőben lett meg, köszönöm a rejtést! A kihívást inkább a ládában lévő papírok között megtalálni azt, ami a jelszót tartalmazza. :)

48-as tér 
csk1 2015.07.31 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

kogyo 2015.07.30 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Eoropa Cantat alatt.

Leslie White 2015.07.29 23:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2015.07.29 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget! A logbook megtellt és összegyűrődött. Kisimítgattam amennyire lehetett.

Ulmi. 2015.07.17 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönöm a rejtést.

pockok 2015.07.12 16:15 - Megtaláltam
Az egyébként néptelen téren két ember olvasgatott, sajnos egyikük pont - az egyébként egyértelmű - rejtek mellett. Mivel nem tűnt kessernek, nem akartam kockáztatni a láda felfedését, ezért inkább csak fotóztam.
A képek alapján kérek elfogadást!

[Jóváhagyta: RoriZo, 2015.07.14 08:28]

Köszönöm!

 
wdanzsee 2015.07.12 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.70
köszi a rejtést:)

viktor_w 2015.07.12 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Motorollalaci 2015.07.11 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi a rejtést! :)

Merida901 2015.07.09 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Gyorsan meglett.

vajda.kata 2015.07.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
.

Puszedlik 2015.06.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.61
Köszi a rejtést! :)

Őszapó&Fakusz 2015.05.09 20:58 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

- A Sas leszállt. -

bubu&vahur 2015.05.01 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30f] [wapon beküldött szöveg]

lamosoad 2015.04.30 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Melóból ugrottunk át egy laza ládakeresésre és a team egyik tagja alaposan megvizsgálta a helyszínt :) A láda nagyon pici, és nem is szigetel rendesen, de az elrejtése nagyon leleményes volt.

griffs 2015.04.29 16:30 - Megtaláltam
Pécsi bringatúrán.

Attil@ & Réka 2015.04.24 11:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést ;-) !
Réka és Attil@

V_Gabor 2015.04.05 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dagadt 2015.04.05 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

MoMaszter 2015.04.05 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Köszi! :)

Mars3696 2015.04.05 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.60
Köszönjük!

vorlac 2015.04.04 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Megtaláltam, köszi a lehetőséget. A logbook kicsit vizes volt.

vaddino 2015.03.31 10:16 - Megtaláltam
Megtalálatam! Kissé be van ázva, de azon túl minden rendben!

Murmogoek 2015.03.22 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mayagabor 2015.03.01 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.39
Megtaláltuk, köszönjük!
A logbokk átnedvesedett, cseréje szükséges.

BöbeSanyi 2015.02.28 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

cherrybabe 2015.02.28 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Koszi!

Feri0705 2015.02.25 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltam. Köszi a lehetőséget.

Pilis50 2015.02.21 13:35 - Megtaláltam
Éppen Diplomaosztó volt - Nekünk nem adtak ....

Fagyi 2015.02.21 13:15 - Megtaláltam
Pilis50 társaságában.

ballasz 2015.02.15 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Ide jártam régen, sok minden változott azóta.

fodor8peter 2015.02.15 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Érdekes volt a pécsi villamosról olvasni!

Bubuka 2015.02.03 15:30 - Megtaláltam
Zalából ruccantunk át Pécsre egy kis ládázásra.

lacika90 2015.02.03 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fa-peti 2015.02.03 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Este toltok fel kepet. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsoatt 2015.01.23 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a lehetőséget.

Attibati 2015.01.11 12:00 - Megtaláltam
A mai napra már csak - tekintettel a család nőtagjaira - egy kis pécsi belvárosi sétát terveztünk.
Ennél a ládánál már csepergett az eső. mire visszaértünk az autóhoz már rendesen esett.
Könnyű találat volt, a rejtekhely egyértelmű.
Számtalanszor elautóztam az épület mellett, de nem tudtam, hogy itt is egy egyetem működik.

zalajaro 2015.01.10 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.29
Pécsi ládázgatás.

 
RobiGergo 2015.01.02 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.66
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2015.01.02 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Köszi a rejtést!

pocseusz és családja 2014.12.31 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gabsa5 2014.12.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtalaltuk, koszi! :)

r0by 2014.12.14 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2014.12.02 18:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.92
800. GC.hu-s személyes találatom. Kösz a rejtést!

/Quatermain/ [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2014.12.02 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fikusz Kukisz 2014.11.29 10:47 - Megtaláltam
Köszönjük ez most egyszerű volt. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2014.11.21 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Köszönjük a rejtést!

Piroskaa1-el kerestük meg, már szürkületben.
Ügyes rejtés, jó helyszín.

Blue Mali

barigeri 2014.11.15 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Arikon 2014.11.15 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2014.11.10 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.19
Nagyon aranyos kis tér bár a hatalmas köd miatt eléggé korlátozottak voltak a látási viszonyok! Köszönet a rejtésért!

Dióskanyar 2014.11.09 12:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Megtaláltuk. Köszönjük!

Pajzsika 2014.11.09 12:57 - Megtaláltam
Meglett, köszönjük!

nemlac 2014.11.07 10:50 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Renita0703 2014.11.03 15:23 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Fringilla és Kuglóf 2014.10.26 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Pécsi hosszú hétvége keretében keresgéltünk pár ládát is - már amikor nem esett az eső. Köszönöm a lehetőséget!

bogi&beci 2014.10.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.48
Köszi!

b&b

Dokiii 2014.10.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Megvan! :)

keridori 2014.10.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megvan! :)

GeoGirl 2014.10.24 22:30 - Megtaláltam
KÖszi.

GeoDoki89 2014.10.24 22:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

james 2014.10.24 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Enikő, Anita, Judit és James [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

n.peti 2014.10.18 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Angsteresek 2014.10.18 09:20 - Megtaláltam
A 2014/15-ös tanévben megújult csapattak kerestük a ládákat. Az újoncokat feldobta a lelkesedés, a jó idő és a változatos rejtések, és az ajándékozási láz. A lelkesedés akkora volt, hogy rögtön az első nap Pécs városában 10 ládát sikerült megtalálnunk. Tovább is kerestünk volna, de mennünk kellett a Leonardo kiállításra.

tudo 2014.10.16 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.40
75 km kerékpár edzés 1100 m emelkedéssel Pécs körül 4 új és 34 régi ládával GCKUPA jegyében. Pontosan lehetett tudni, hogy esős idő lesz, de nem volt választási lehetőségem. Egyébként az elején volt sötétség és esegetett is, déltől rendeződött az idő.

A városi zötyögésekből egy idő után elegem lett, tettem egy kört a Tettyén. Innen leereszkedvén a terráriummal folytattam, majd jöttem ide. A láda azonnal meglett.

Pihentem, ettem, ittam, megnéztem a teret, aztán indultam tovább a Zsolnay-negyed felé.

Pécsi 48-as tér 
N.Zs. 2014.09.30 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.19
Jót mókáztunk út közben. Jó hely ez a PÉCS! Több, mint 13 km-t gyalogoltunk keresztül-kasul a városon. Köszönjük!
A dobozt nem találtuk a helyén, köszönjük a segítséget.
A fémszerkezetre felírtunk a jelszót.

jajjjjjééééééééénnn???
figyellek...
 
Bernáth 2014.09.28 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Nagyon szépen rendben van a tér, ma nem voltak sokan így gyorsan, könnyen megtaláltuk a ládát.

DBlasius 2014.09.23 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Monostori 2014.09.21 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
jó REJTÉS:)

Szabó Család 2014.09.19 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.23
Köszönjük.

vitibi 2014.09.16 21:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

eazs 2014.09.11 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Köszönjük a rejtést, kellemes hely

cachehunter 2014.09.07 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

Lopakodó 2014.09.07 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

gerydeft 2014.08.29 20:00 - Megtaláltam
ok

kredenc65 2014.08.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.46
Megtaláltam, köszi. Esti ládázóknak üzenem: lámpát vigyenek magukkal... :)

nida 2014.08.24 10:55 - Megtaláltam
köszi, a régi logolások segítségével.

hgabor1 2014.08.22 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Raczky család 2014.08.21 17:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk Ficsor Gabival.
A doboz be van ázva. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ficsorgabi 2014.08.21 15:30 - Megtaláltam
Legkisebb lányommal Abigéllel.

bigmick 2014.08.18 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.0u] [wapon beküldött szöveg]
Majdnem kifogott rajtunk a rejtés, mert először szó szerint értelmeztük a leírásban foglaltakat. Aztán Seres Péter logja segített.

ottgyuri 2014.08.18 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Megtaláltuk!

sztyopa13 a páratlan páros 2014.08.17 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Magát a ládát,de a jelszót azt elírtuk.köszönjük a rejtő segítségét.Jót nevettünk!

Seres Péter 2014.08.16 17:28 - Megtaláltam
892. ládám
A tér szép, sok látnivaló, kevés ember.
A mágneses dobozka a leírással ellentétben nem közvetlenül az épület falán 2 m magasan található.

 
moTT 2014.08.03 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

kvivi 2014.08.03 00:00 - Megtaláltam
Annak ellenére,hogy elsőre is odanyúltunk, elég hosszúra nyúlt a keresés. Köszönjük

viktory3 2014.08.02 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. V
Logbook betelt.

banyóca 2014.07.31 13:19 - Megtaláltam
Jó helyen kerestem, de elmatattam egy ideig, míg ráakadt a kezem....Jó rejtés!

Zéboy 2014.07.31 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2014.07.31 09:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tótheszter 2014.07.30 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.82
Harkányi nyaralás alatt levadászva, köszönjük!

0BercI0 2014.07.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

foxfoxfox 2014.07.22 18:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Köszi a rejtést! (felavattam a tartalék-Logbook-ot :))
FoxFoxFox

BranDroid 2014.07.22 14:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. A logbook betelt, ezért tettünk bele pár lapocskát és felcimkéztük "Átmeneti pótlogbook"-nak. :-)

EmesESE 2014.07.05 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
A hétvégét Pécsett töltöttünk felkerestünk 22 ládát ezek közül 18-at ki is nyitottunk. Európa Kulturális főváros nagyon sok előnnyel járt, nagyon megszépült a város.
Ballagás volt a főtéren, várni kellett még a rejtekből a ládát elő tudtuk venni.
Köszönjük a rejtést

[HUN]RZolee 2014.07.05 11:00 - Megtaláltam
Köszi!

Kappa 2014.07.03 19:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.46
Megtaláltam

kicsiogre 2014.06.28 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2014.06.26 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

VizsiGabi 2014.06.19 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] sokat kerestem a gps vétel nagyon rossz a nagy épület miatt, jó rejtés,bár nem volt könnyű megtalálnom :D

peterpan 2014.06.17 18:55 - Megtaláltam
.

Ferrit 2014.06.15 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük.
Meli, Marci, Laci

Faragoz001 2014.06.08 14:58 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.23
Köszönjük! Meglett elsőre :-)

Daveee 2014.06.07 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Jó móka volt. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pepe 2014.05.30 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.13
Hirtelen felindulásból elkövetett ládázás hatodik és egyben utolsó találata. A WAP-ban adott segítséggel ugyanaz a gondom, mint a rejtő mai első ládájánál: nem precíz. A láda NEM az egyetem FALÁN van (de közel áll hozzá). Kérlek pontosítsd ezt, egyébként jó a rejtés.

Monik 2014.05.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Kétszeri keresés sem vezetett eredményre. Segítséget kértem hát a rejtőtől, aki nagyon készséges volt. (Én meg a jelek szerint nem túl ügyes, hiszen utánam megtalálta Pepe1948. Na jó, ő nem csak rutinos, de jóval magasabb is nálam. :)
A rejtő azonnal felvette a telefont és maximálisan segítőkész volt. Ezt nem lehetne valahogy jelölni a rendszerben?

butanbandi 2014.05.22 20:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A ládában lévő füzet betelt.

presbazsi 2014.05.22 20:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

befi 2014.05.16 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gyombi 2014.05.14 09:40 - Megtaláltam
Köszi [wapon beküldött szöveg]

kupec 2014.05.13 18:00 - Megtaláltam
A pécsi eretnek rejtések után már jobban tartottam tőle, de végül sima ügy volt, főleg miután kiderült, hogy mágneses a doboz.

pozsi1 2014.05.06 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Köszönjük a rejtést!
Pozsi

Hugi87 2014.05.04 16:55 - Megtaláltam
Köszönöm!

sorx 2014.05.04 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0s] [wapon beküldött szöveg]

fodorcsalad 2014.05.03 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Woodoo 2014.04.27 09:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

HGery 2014.04.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Szép a tér, ötletes rejtés, Pécsi első ládánk!

geri83 2014.04.22 19:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Critical Mass-ról hazafelé. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

logeen 2014.04.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Elsőre nem lett meg, másodikra, kisebb iránymutatással igen!

kovi76 2014.04.21 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Húsvét hétfőn "támadtam", gondolván, hogy kicsi a forgalom. Így is lett! Teljesen egyedül voltam a környéken és nyugodtan szánhattam rá a 10 percet. Ötletes!

Ifialex 2014.04.20 13:12 - Megtaláltam
Köszi érdekes hely, szép park!
MASAVI Team

kovtom72 2014.04.20 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Második nekifutásra végre meglett. köszi

tosza73 2014.04.12 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Megtaláltuk! Tetszett a park. Gyönyörűek voltak a virágzó tulipánok!

agi&balazs 2014.04.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
köszönkük,nagyon jó.

vtsp&tav 2014.04.08 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sirgalahad 2014.04.08 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.45
Ahova léptél
Valóban szép tér
Jeled néha ugrik
Szerte méla muglik

agibihary 2014.03.22 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
GCBLKN után ejtettük útba. Az egyetem épülete és a tér is nagyon szép; a rejtés is tetszett.
Köszönjük!
agibihary + Balázs

Liberty 2014.03.19 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
6/4. Pécsi ládatúra.

A láda rejtés ötlete nagyon jó, de az elhelyezés szerencsésebb lett volna a téren, mert lehetetlen feltűnés nélkül elővenni a ládát. Köszönöm a rejtést és a tér bemutatását.

Pécs címere
ecchphoto 2014.03.05 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Nem rossz rejtés, bár én jobban szeretem a célponthoz jobban kapcsolódó zugokat. Úgy gondolom magán a téren is lett volna néhány ilyen.

ndavid42 2014.02.28 16:49 - Megtaláltam
[:619:]
Február utolsó napja, erre villámlás-dörgés kísérte a ládázást, amit felhőszakadás követett egy hatalmas szivárvánnyal. Nem az a tipikus téli időjárás, az egyszer biztos...

sereszaki 2014.02.28 16:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Késő délutáni-kora esti ládázás a február végi,tavaszias zivatarban...
Köszi a rejtést! :)

Levin 2014.02.20 15:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.03
.

navigaator 2014.02.05 00:00 - Megtaláltam
-

b.monika 2014.02.04 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Köszi a rejtést!

hab14 2014.02.04 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Kellett néhány perc, de végül meglett. Köszi! :)

Gyalogol 2014.02.02 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

roseauxa 2014.01.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
pici, aranyos,

sunyi4013 2014.01.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Megvan :)

Oceot 2014.01.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk. Szellemes rejtés, köszönjük szépen!

PulykiMaki 2014.01.11 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.13
Köszi!
P&M

Csöpke 2014.01.04 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk Ciconnal, a Karácsony-tó láda után még volt egy kis sétálhatnékunk. Nekem igen kedves hely, mert orvostanhallgató koromban az itt látható épületben, mint kollégista laktam!
Jó volt emlékezni Romhányi professzorra is, kissé megfiatalodtam.
A tér nagyon szép lett és miközben besötétedett különös hangulatot árasztott. Köszi a rejtést!

Cicon a ládával.
A volt kollégium!
thomas.trinn 2014.01.03 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

soos.balazs 2014.01.03 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Zolnai 2014.01.03 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Megtaláltuk :)

Reggel 2013.12.31 14:07 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita, aniko77, Erika, zsotie, Béci, Reggel

Anikó77 2013.12.31 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Harkány felé menet megtaláltuk.

Köszi a rejtést!

Anikó77, Béci, Anita, Reggel, Erika, zsotie

zsotie 2013.12.31 13:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Pure_NZ 2013.12.30 14:00 - Megtaláltam
Ok

nega81 2013.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést és a leírást!

Pifu 2013.12.28 13:25 - Megtaláltam
Hahó! 500-dik ládánk! :-)
Megtaláltuk: Gabi&Pista

MervayB 2013.12.27 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Köszönjük!

DenkeT 2013.12.27 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Pécsi ultrasightseeing keretein belül megtaláltuk, köszi a rejtést! :)

hinia lux 2013.12.26 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

48-as tér 
hubidubi 2013.12.23 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.89
Megtaláltuk

zotyafiu 2013.12.21 21:00 - Megtaláltam
.

bit 2013.12.07 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

vofi 2013.12.02 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.15
jó rejtés, köszönjük!

eTiGeR 2013.11.24 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Megtaláltam! :) Kis telefonos segítséggel, de meglett. Mindenhol néztük, csak pont ott nem ahol kellett volna... :) Köszönjük a rejtést és a segítséget ezúton is! :)

GC48AS geoládaPécs egyetem (1)
Pécs egyetem (2)Pécs egyetem (3)
Pécs egyetem (4)Pécs egyetem (5)
MoBike04 2013.11.17 10:43 - Megtaláltam
Köszi, megvan!

markovicsa 2013.11.12 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

matya&zotya 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam
Kedvenc városunkból hazafelé, Szegedre.
Most szerencsénk volt, nem úgy, mint 15 éve, mikor a közgázra felvételiztem :)

Rockatansky 2013.11.03 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

iloilo 2013.11.02 22:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

kaker 2013.10.30 12:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Bluedog 2013.10.26 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

TigerCat 2013.10.26 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.29b] [wapon beküldött szöveg]

vastagj 2013.10.26 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
A nap utolsó ládája nem GPS-sel lett meg. Köszönjük a rejtést!

Atis87 2013.10.20 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

adamowich 2013.10.17 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Tetszett! Köszi!

Zergi 2013.10.15 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.33

Fogtam!

Városi láda... Gondozott környék.Ninja family 2013.10.13 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Szinte üres volt a környék, de az egyetlen ember a rejtek előtti padra feküdt le aludni. Szerencsére hamar elaludt, így nyugodtan kerestük az 5letes rejtést.
Köszi!

viktorke 2013.10.13 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.85
Köszönjük, Szani, Heni, Ákos, Viktor

Herr Minó 2013.10.12 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

housefly 2013.10.07 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2013.10.05 17:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
Égenjáró 2013.10.05 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Bugár-orienteering 2013.10.05 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Kora reggeli ládázás, hogy ne legyen sok muggli.

 
Kutas 2013.10.02 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Megtaláltuk kisunokámmal Mókival. Övé az érdem, mert az én látószögemből hiába kerestem. Ötletes rejtés, köszi.

 
molka 2013.09.29 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Nagyon ötletes rejtés, már régen jártam erre! Köszi!

carmin 2013.09.29 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Esős ládázás a városban. Köszönjük a rejtést.

 
H.B. 2013.09.28 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.19
Megvan.:)

Vándor Csillag 2013.09.27 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.16
Pécsi séta során.

nbokan 2013.09.26 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Nem igazán fogott meg a tér, inkább a dohánygyár illata tetszett, jó volt Pécs ezen részén sétálgatni, kösz a rejtést.
Nem is közvetlenül, hanem közvetve volt az épület falán :)

 
Balázs80 2013.09.21 15:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

TakyT-rex 2013.09.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszi a sgítséget KJ & GM sporttársaknak :) 30 percig nyalogattuk a falat míre telefonos segítséggel meg lett. Pedig "ott" is megnéztük 3-an is de olyan precízen volt rejtve, hogy simán átsiklottunk rajta :)

KJ & GM 2013.09.08 09:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

 
G&V 2013.09.07 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Pécsi belvárosi sétánk 9. állomása.

Szépen felújították a teret. A közelben ültek a padon, de sikerült megtalálni így is a ládát.

sas&szti 2013.09.05 12:50 - Megtaláltam
:)

 
Bigmak 2013.09.05 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megvan, köszi a rejtést! :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

aceespepee 2013.08.29 00:00 - Megtaláltam
megtalálva egy kellemes séta keretében Zsuuu-val :)

Czucz 2013.08.27 19:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Köszi a rejtést!

Zsé papa 2013.08.27 19:35 - Megtaláltam
Köszönöm!

Kalliszto 2013.08.23 14:05 - Megtaláltam
Köszönjük! Pécsi kör Renivel és Edittel:)

Edit1208 2013.08.23 14:05 - Megtaláltam
Köszönöm!

Tamás&Angi 2013.08.23 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
GCTUD után sétáltunk át ide. Könnyen meglett a láda, köszönjük.

bugatti98 2013.08.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
A láda eltűnt.

[Jóváhagyta: RoriZo, 2013.08.24 14:00]

trob1 2013.08.21 17:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :)

StiviG 2013.08.21 11:10 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2013.08.21 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.87
Pár éve majdnem minden ládát lekaptunk Pécsett, de szerencsére azóta megszaporodtak az újak, így a mai napot ennek szántuk.
A mai első láda volt, ráadásul remek rejtés. A munkanapnak köszönhetően alig jártak erre. A terecske szép, megérdemli a ládát.
Köszi

 
Toti 2013.08.20 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Mecseki 2013.08.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszi a rejtést!

picuresnagyur 2013.08.19 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
köszi (a rohanásban a log kimaradt, bocs)

Muzlizom 2013.08.19 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Mfer84 2013.08.18 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
A jogi karnál már többször jártunk, így ismerős volt a terep. Köszönjük a rejtést!

plecs 2013.08.18 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
:-)

BubaGC 2013.08.18 12:30 - Megtaláltam
:-)

Mathau 2013.08.12 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
Szép hely amit mindig elrejtett előlünk a 6-os út és a rohanás:(

adams 2013.08.10 16:00 - Megtaláltam
Elsőre sikerült jó helyre nyúlni :)

ssophie 2013.08.10 16:00 - Megtaláltam
Megvan! :)

macikupac 2013.08.09 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.33
Magyarhertelendi nyaralás 23.

Már egy pár alkalommal elhúztunk itt kocsival anélkül, hogy a tér feltűnt volna. Sőt, tavaly novemberben már megjelent a láda, amikor hazafelé mentünk a Mecsek-túrák rendezéséből, de nem álltunk meg annak ellenére, hogy kb. 50 métert mutatott a gps. Most, amíg a család várost nézett a busszal, én sétáltam egyet. A tér most egyáltalán nem volt zsúfolt, sőt. Ha jól emlékszem, csupán két embert láttam itt. Őket is a tér két ellentétes felén. Így nyugodtan lehetett ügyködni. A környékbekieknek biztos jól esik egy kis zöld a város közepén. Az emlékművek is tetszettek, s még a szökőkúton is átgyalogoltunk Foltival. A logfüzet tele van.

[wapon beküldött és otthon kibővített szöveg]

LionDaddy 2013.08.07 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.14
5 napos bikali nyaralásunk 3. napját egy pécsi kirándulásnak szenteltük. Ez lett a nap 9. találata.
Gyors és könnyű, szinte drive-in találat volt.
Logolás után pár kép erejéig és egy kis hűsölés reményében elsétáltam a szökőkútig. A tér szép, de most nagyon kihalt volt, épelméjű ember nem ücsörög 40 °C-ban a napon.

Köszi a rejtést!

 
alexi 2013.08.04 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.38
Pécsi ládavadászatunk 5. ládája a kánikulában. Köszönjük a rejtést!

Zengő682 2013.08.04 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Másodszori visszajövetel. Peti fiam hozta-vitte.

A&P 2013.08.01 15:00 - Megtaláltam
Ötletes a rejtés, szerencsére senki nem járt arra rajtunk kívül.

Köszönjük!

A&P

dabcsi 2013.08.01 09:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

zsuuu 2013.07.31 00:00 - Megtaláltam
Kellemes séta közben Pepével

fkmaster 2013.07.30 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
Gyors találat, köszönöm.

ReniPeti 2013.07.25 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Kellene egy új logbook. Jó rejtés, köszönjük!

 
Dexter75 2013.07.25 10:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Gyorsan meglett, könnyű volt.

Gipszjakab & Lujzika 2013.07.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Szép szökőkutak vannak itt :-)
Gipszjakab & Lujzika

Szinta 2013.07.21 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Pécsi túránk 6. megtalálása. Köszönjük a rejtést !

prodg 2013.07.15 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

GC48AS_20130715105136.jpg 
Angyal család 2013.07.11 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

ficsor 2013.07.06 17:40 - Megtaláltam
Szép a park, jó hogy itt is van láda! Jó a rejtés!

bortel 2013.07.06 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
ok

Icewolf 2013.07.06 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

btk666 2013.07.05 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! by: btk [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

geoHamsters 2013.07.03 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
köszi

takacsimre 2013.07.03 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

Lilah&Lackó 2013.07.02 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.86
Pécsi nyaralásunk alatt ezt is megtaláltuk. A véleményem az, hogy Pécsen is vannak teljesen felesleges ládák, úgyanúgy, mint Budapesten. Ez a láda pont ebbe a megítélésembe tartozik. Ez egy tér, semmi különleges nincs benne, habár a rektori hivatal épülete szép. Természetesen lehetnek ilyenek, de akkor ne legyen ilyen könnyű a rejtés. Leírás - főleg fotó - alapján nagyon célorientáltan mentünk a rejtekhely felé.
Logbook betelt.

Lilah

 
RAJ & Wicky 2013.06.30 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. RAJ & Wicky, Kristóf, Beni [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Legend 2013.06.29 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27d] [wapon beküldött szöveg]

apo69 2013.06.29 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

laas 2013.06.28 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Meglett, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Attila

vecsbal 2013.06.26 07:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Anno sokat jártam erre, de még nem a ládát, a tudást kerestem ...... :)

napisten 2013.06.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
köszi a rejtést! :)

bohrmann 2013.06.20 09:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Nincs megjegyzés.

Mr. & Mrs. Balaenoptera 2013.06.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést!

Mörren Morcogi Micó 2013.06.16 12:10 - Megtaláltam
Pécsi hétvégénk utolsó ládája, útban a buszpályaudvar felé. Köszönjük.

Micicila 2013.06.16 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Meglett, köszönjük. Mörren Morcogival...

fercsipeter 2013.06.13 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.75
Köszi a rejtést!

Kata&Sanyi 2013.06.10 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

bazsogeleba 2013.06.09 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megvan. Köszi

falconup 2013.06.08 23:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

VP 2013.06.08 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.41
Beázott, vizes láda. Nem túl izgalmas hely.
Éjszakai országos tájfutó bajnokság Orfűn. Már reggel elindultam, és ládáztam, sétáltam.

cosinus0 2013.06.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Klassz rejtés. A láda beázott.

Feli 2013.06.03 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Közel a sulihoz... el se hiszem, hogy elmentem mellette vagy 1000* :D

Ga-Bo 2013.06.02 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Sokan voltak a téren, vártunk... majd lecsaptunk rá.
Köszönjük!

kuni78 2013.06.01 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Kun család. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Barbi és Bendőke 2013.05.29 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.73
A ládát csak egy kis kommandózással tudtuk megszerezni és visszarakni, mert pont a láda előtt táborozott egy mugli, de egy kis figyelemeltereléssel sikerült észrevétlenül becserkésznünk a ládát :) Köszönjük Bendő és Bendőke a figyelemelterelő akciót ;) Én(Barbi) a napozóágyakat próbáltam ki a nagy melegben, Bendőke viszont úgy döntött inkább a szökőkúton fut keresztül egy kis felfrissülésért :)

Kilátó 2013.05.29 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Sok volt a túrista, így ki kellett várnunk, hogy a ládát megközelíthessük. A hőségben a szökőkútnál frissültünk fel.

Kadorca 2013.05.18 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

sanya002 2013.05.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megvan

Prongy 2013.05.15 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, jó volt ! :)

lelcache 2013.05.12 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

nyic 2013.05.12 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.31
DDRKT után.
Vasárnap senki sem volt arra, néhány kessert kivéve:-)
Nyic+Zita+Anna+Nóra

kivancsifancsi 2013.05.12 10:40 - Megtaláltam
Részletek később ...

Mikulás 2013.05.12 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.52
Köszönet! Bringával kerestem fel az új és régi geoládákat ezen a csöpögős, de nem hideg vasárnap délelőtt. Nagyon szép tér és épület, pontos rejtés, nulla mugli. A leírást kivételesen elolvasva azonnal megtalálás, gyors logolás. Gurultam is tovább, hiszen sok-sok dolgom akadt :D

Mikulás

 
Gubirobi 2013.05.11 19:01 - Megtaláltam
10. DDRKT után kerestem meg ezt a ládát. Útba esett a szállás felé autózva, de sajnos az eső miatt csak a ládát kerestem meg és magára a térre nem jutott sok idő, csak pár pillantás. Itthon pótoltam az elmaradt perceket a ládaoldal átolvasásával.
Köszönöm a lehetőséget!

Éva 2013.05.11 18:40 - Megtaláltam
DDRKT után.

scele 2013.05.11 15:46 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

CacheFinder 2013.05.11 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Pécsi sétánk egyik állomása volt ez a pont. A leírás alapján könnyen meglett. Innen már csak egy jó vendéglőt kellett keresni. Szerencsére volt egy a közelben...
Köszönjük a rejtést!

cila 2013.05.10 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
A rejtés valójában 6 pontos, köszönjük :)

Bajuszcica 2013.05.10 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Többnapos pécsi csavargás Cilával, na meg egy jó kis geoverseny! Köszönjük a rejtést!

Cristian 2013.05.10 09:19 - Megtaláltam
Abban a pillanatban, hogy megtaláltam a ládát elszakadt a táskám. Így állhattam neki megvarrni a parkban.

Párduc50 2013.05.08 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi a feladatot! Vigyázni kellett, mert sokan mozogtak arra. A ládikóban érdekes dolgok vannak :-)

makariosz 2013.05.07 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2013.05.03 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A láda közelében éppen pakolt össze egy 5 tagú munkás brigád, szerencsére nem kellett sokáig várnom, hogy "tiszta" legyen a terep... :)
Köszönöm a rejtést!

Az Egyetem díszes főbejárataA Rektori Hivatal épülete
raci 2013.04.28 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Szépen felújított tér, útban a Zsolnay negyed felé. Köszi a profi rejtést.

zeus 2013.04.21 18:10 - Megtaláltam
köszönjük!

Balage88 2013.04.20 20:20 - Megtaláltam
-

sereva 2013.04.19 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Csizmások 2013.04.15 17:00 - Megtaláltam
Köszi!

JAck:66: 2013.04.11 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
851, megérett a meggy.

Vadláb 2013.04.08 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
ok

parrish 2013.04.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Megtaláltuk.

L-200 2013.04.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Megvan.

erchegyia 2013.04.07 13:35 - Megtaláltam
1000. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

Csámborgó Csikók 2013.03.31 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
OK!

velbon01 2013.03.31 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
:)

felfedező01 2013.03.31 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Velbon01 is velem volt. Ötletes rejtés. Köszönjük!

Mr Zerge 2013.03.31 09:20 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... [wapon beküldött szöveg]
Szépen körbejártuk a teret, megnéztük a látnivalókat. Mintha pár évvel ezelötti itt jártunkkkor is építkeztek volna már ezen a környéken. A rejtés ügyes, tetszett.
Üdv Mr Zerge.

Eszti és Robi 2013.03.28 13:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Az idei első igazi idénykezdő megtalálásunk, jöhetne már a tavasz.
A rejtés és a hely tetszett, köszönjük!

Babu&Zeo 2013.03.19 00:00 - Megtaláltam
Fox Yey

kekenj 2013.03.13 07:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.69
Kösz a rejtést

szakica 2013.03.09 20:15 - Megtaláltam
ok

Mihul 2013.03.09 20:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.26c] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2013.03.09 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.46
Megtaláltam!

pappcsalád 2013.03.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Megvan

szm_nk 2013.03.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.48
Megtaláltam, köszi! :)

csiguszfamily 2013.03.08 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk,ötletes rejtés volt.Köszönjük.

Cirbolya ;-) 2013.03.08 12:56 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Tinky26 2013.03.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! Jó program volt. Köszönjük a rejtést!
Orsi és Viki

Borsó200 2013.03.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Nagyon jó rejtés, köszönjük!

szsuzsi 2013.03.02 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
:)

szabcy 2013.03.02 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

isoprof 2013.02.22 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

mucsucsula 2013.02.20 14:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
köszi :)

gabesz99 2013.02.20 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

álomfogók 2013.02.17 16:50 - Megtaláltam
Villányi hétvége, pécsi vasárnap. 18. állomás.

gertam 2013.02.16 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltam!

 
gertaniko 2013.02.16 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megvan!

Lali3XV 2013.02.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megvan!

Agneta 2013.02.12 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! :)

kobcikrajci 2013.02.11 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Kellemes pécsi séta téli napsütésben.

LexusIS200 2013.02.07 00:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést. Élmény volt.

nadainagykamilla 2013.02.06 23:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük!

K.L. 2013.02.04 06:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

ördögfióka 2013.02.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszönjük!

szocsmarci 2013.02.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Köszi

Zsolti66 2013.02.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Ötletes rejtés szép környezetben, köszönet érte.

Nars 2013.01.28 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Gálcsalád 2013.01.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

C_Dallas 2013.01.20 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
1/15!!!! Családi találat :)) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

smiti 2013.01.19 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszi!

Judit&WuDu 2013.01.19 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltuk! :)

magyal 2013.01.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam

VPetrus 2013.01.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam!

Family WEGA 2013.01.14 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést. Nagyon kedves számomra ez a hely, 6 évig voltam a Szt. Mór Kollégium lakója!

Domos 2013.01.12 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Ok

laszloistvan 2013.01.06 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.78
.

Kedy 2013.01.05 16:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Könnyű volt, hamar megtaláltam, köszi a rejtést! :)

attila12 2013.01.05 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Az új év első ládája. Köszönet a rejtésért!

ADML 2013.01.05 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Sikerült!

Köszönjük a rejtést.

Kakukkos és Hajszál 2013.01.04 14:00 - Megtaláltam
idei év első találata :)

Nargoth 2013.01.03 11:50 - Megtaláltam
Köszönöm!

rosie 2013.01.03 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Köszönöm a rejtést.

Hz 2013.01.02 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.27
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Találat 
wicky89 2013.01.02 09:00 - Megtaláltam
Mai vizsgám után pont kézre esett! köszi :)

 
WalterBrothers 2013.01.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Köszönjük! WalterBrothers

kmatija 2013.01.01 14:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

fobizan 2013.01.01 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam

rotty 2013.01.01 14:15 - Megtaláltam
Fagyos séta az újévi punnyadásban, ládakeresés a tér kihalt állapotában.
Ez a tér valóban történelmi jelentőségű a város életében. A történelmi pillanatok egyike volt, amikor 1956. november 4-én, hajnalban, egy harckocsi csöve zúzta be a Szent Mór kollégium bélletes kapuját, és az alvó, zömmel medikusokból álló felkelőcsoportot a szovjetek leszerelték...
Minden épületének saját regénye van. A mai jogi kar épületét eredetileg tágas-modern középiskolának, jelesül alma materemnek, a Széchenyi Gimnázium számára építették. Ám a trianon utáni években az oktatásügy kuszaságában (akárcsak ma...) a pozsonyi egyetem kapott helyett az épületben, ami a 1923 őszére tolódott. Így lett itt az Erzsébet Tudományegyetem, és a tér déli részén, és a mai Rektori Hivatal helyén a Szent Mór kollégium. Remek egyetemtörténeti könyv jelent meg 2012-ben, de sok mindenről itt is lehet olvasni, egykori képeket nézegetni:
jubileum.pte.hu

szamosszamoca 2013.01.01 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Új év köszöntő ládakeresés. A megfelelő időpont választása miatt mugliveszély nullára redukálva. Majdnem drive in:). B.U. É.K Mindenkinek!

iszéd 2012.12.31 17:30 - Megtaláltam
Megvan!

Webber 2012.12.31 17:30 - Megtaláltam
Meglett.

angrycake 2012.12.31 17:10 - Megtaláltam
megtaláltuk

andi.palla 2012.12.31 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

astacus 2012.12.31 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Évzáró geocaching-ünk első mai állomása Sorexszel. Az időjárás kegyeibe fogadott bennünket és a műholdállás se sokat viccelődött. A tér remek átvezetés az oktatási és kulturális létesítményeket tartalmazó tegnapi és a történelmi és szakrális emlékekre összpontosító mai ládák közt.

Sorex 2012.12.31 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Pécsi hétvége Astacusszal.

Tomi+Bogi 2012.12.30 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

SziszoZozo 2012.12.30 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Harkányi kényeztető napok közbeni ládázás. Köszi a rejtést.

Péter60 2012.12.29 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Laza esti találat ismerős helyen.

Terdik Család 2012.12.29 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Ma üres volt a tér, így a leírás alapján készülék nélkül könnyen, feltűnés nélkül megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

 
Access Denied 2012.12.28 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Időpont: koraeste ideális
Időjárás: szeles, esős ideális
Rejtés :remek

A kis csomag azonnal meglett és hála az időpontnak és az időjárásnak feltűnés nélkül sikerül loggolni. A 48-as tér szépen fel lett újítva.
Kísérőm a jelenleg ugyan lektori, ám az Ő idejében kollégiumként funkcionáló épületben töltötte ideje java részét annó.
Romhányi professzorral személyesen is találkozott :-)

Köszi a rejtést, Pécs remek hely bármely évszakban, bármely időpontban!

ani95 2012.12.27 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Megtaláltuk :)

lghost 2012.12.27 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Köszi.

Hollosics 2012.12.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Anysadocsa csapat

wombie 2012.12.26 15:30 - Megtaláltam
Második kincskeresésünk; az első amikor meg is találtuk a dobozt. Élmény volt... :)

[Jóváhagyta: RoriZo, 2012.12.27 18:29]

BarEZ 2012.12.23 08:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

othnan 2012.12.20 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést.

Gyros 2012.12.17 09:00 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

 
Hajnalék 2012.12.06 16:45 - Megtaláltam
Sötét volt és köd, de még így is türelmesnek kellett lenni .

eleem 2012.12.02 11:00 - Megtaláltam
Egy falap Pécs városából: Megtaláltam, leírás alapján GPS nélkűl. Köszönöm

félnarancs 2012.11.28 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
éppen eleredő esőben gyors találat és logolás, köszönjük a rejtést!

laszloze 2012.11.27 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
:) megtaláltam!

Köszönöm a rejtést!

Moni 2012.11.26 23:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

PeterPalmai 2012.11.25 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. 2012 [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2012.11.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Pécsi hétvége harmadik nap - belvárosi séta. :)

DonRazzino 2012.11.23 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
Köszönjük!

tred 2012.11.22 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Koncertünk előtt sétáltunk a téren és +lett!

P.B_László 2012.11.21 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.85
Megtaláltam köszönöm , László !

Zsukabu 2012.11.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Megtaláltam, köszi! :)

Hrvatska 2012.11.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.50
Megvan.

Révai család 2012.11.17 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Délutáni városnézésünk során az első megtalált ládánk. Igyekeztünk kicsit "lányosítani" a tartalmát:)
Köszönjük a rejtést, a doboz kiváló állapotban van.

Bütyök+Zulu 2012.11.13 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.04
Tüdőszűrés után, idegességet levezető séta, ha már arra jártam. GPS nélkül, veszett szőke nős telefonálásnak álcázva. Jó a rejtés, és végre arra sétáltam, nem is tudom mióta nem mentem be a térre. Köszi!

parkany9 2012.11.13 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
koszi

anyóca 57 2012.11.13 09:30 - Megtaláltam
Pécsen akkor jártam utoljára, amikor a EKF miatt hatalmas építkezések voltak, a belváros teljesen fel volt túrva, az utcákon alig lehetett közlekedni. Ma, miközben megcsodáltam a végeredményt, begyűjtöttem egy csomó ládát. Szép a tér és az egyetem épületei is. Köszönöm a lehetőséget.

 
Zsiráf 2012.11.11 18:28 - Megtaláltam
.

hoferko 2012.11.11 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! Nekem ez is, - mint minden rejtés - élmény volt! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

fuzbal 2012.11.11 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Koszi a rejtest! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Fazék 2012.11.11 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.36
Baranyai hétvége záróakkordjaként kicsit sétáltunk a Zsolnay negyedben, majd megkerestük azt a pontot.

Lencsi 2012.11.11 13:25 - Megtaláltam
Hetvehelyen céges csapatépítettünk, a vasárnap délelőtti program a Zsolnay negyed és Balokány volt. A cég egyik fele elindult hazafelé, de egy kocsinyi elszánt ember még kicsit kavargott a városban ládákat gyűjteni.
A tér szép, az egyirányú utcák viszont szegény ládavadászoknak azért egy idegen városban okoznak némi fejtörést.

geogirl:) 2012.11.11 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
A dobozban elhelyezett füzetke teljesen elázott, nem lehet írni bele! A mágnes is alig tartja már a dobozt! Sürgős "felújítás" javasolt!

bucinudlik 2012.11.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Elázott a papír a ládában.

Andy & Suni 2012.11.10 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
Megvan, köszi!

Erdei Fülesbaglyok 2012.11.06 17:28 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Arnold_J 2012.11.06 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.90
Megjelenéskor olvastam még a ládáról, viszont csak most jártam arra felé, de GPS nélkül is rögtön meglett.

A rejtőnek üzenem, hogy a mágneseket pótolni illetve ragasztani kell.
Egy már elveszett, egyet pedig a ragasztó engedett el. A középső még bírja.

grus 2012.11.04 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

Ült a közelben laptoppal valaki, nem tudom az előző logoló volt-e, próbáltam kitakarni mit is csinálok...

andris19 2012.11.04 16:17 - Megtaláltam
-

bogyo01 2012.11.04 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

push_key 2012.11.04 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Gyorsan meglett, köszönjük!

gyikok 2012.11.04 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszönjük!

Strombus 2012.11.04 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Kerékpáros kupa, 92 km, 1 új, 6 régi és 1 .com-os láda megkeresése a novemberi verőfényben, 16 fokban.

Szép téren jó rejtés. Köszi.

Sajnos potyognak le a mágnesek. :-( Egy már elveszett, egy megvan, de nincs odaragadva, egy még bírja.

Cseber 2012.11.04 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2012.11.04 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Megtaláltam, Istvánnal!

Cerberus 2012.11.03 18:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.14
Megtaláltuk! Szép környezet, ügyes rejtés. Köszönjük!

tzapa 2012.11.03 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Családdal temetőjárás után megtaláltuk.

szalmakalapos 2012.11.03 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Megtaláltuk !

Goldenbay 2012.11.02 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
3/4
Egy év után visszajöttünk Pécsre, hogy az azóta megjelent ládákat begyűjtsük. Mivel nem volt túrázásra alkalmas az idő, a városi ládák felé vettük az irányt.

fehérkút 2012.10.31 14:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Ajtony 2012.10.31 13:52 - Megtaláltam
Elgondolkoztam "Lepke" beírásán, aki Petőfi szobrát jobban szeretné, ha kevésbé lenne hősies, hazafias kisugárzású, pátoszos, stb. Nekem viszont az a véleményem, hogy ilyenfajta szobroknál abszolút létjogosultsága van bizonyos sztereotípiának. Ne feledjük: a tér neve is kötelez arra, hogy az ábrázolás a fenti szerint történjen. Nepomuki Szent Jánost mindenki a karjára fektetett kereszttel ábrázolja, Szent Kristófot a gyermekkel a nyakában stb. Petőfinek pedig úgy kell kinéznie, hogy érezzük: ha most a Költő találkozna egy Habsburggal, menten föltaszítaná. Ha Petőfi nem is volt ilyen reggeltől estig folyamatosan, de ilyennek szeretjük. Csak remélni tudom, hogy "Lepke" nem ilyen Petőfi-szobrot szeretne: Petőfi ül a kert végi kicsike favárban, mint Tót Lajos tűzoltó, pipázik és Voltaire munkáit olvassa.

Judit és Béla 2012.10.31 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Megtaláltuk.

Zerind HUN 2012.10.31 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Hát nem tudom... biztos kell minden pécsi térre egy láda? Bizonyos szempontból szépnek is mondhatók az ilyen rendben tartott díszköves-díszfüves terek, de valahogy mégis olyan egyformák, unalmasak.

Rovás-ábécéA láda neve rovással
Petyóó 2012.10.31 11:30 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a rejtést!

DrBASH 2012.10.30 16:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
A Zsolnay negyed felé igyekezve megálltunk a téren körbenézni. Sajnos nem találkoztunk az előttünk 13perccel logoló keser(ek)kel.
Beus&Atthys

Giorgio 2012.10.30 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Köszönöm a rejtést!
Beus&Atthys, ha Ti fényképezgettetek a téren, akkor lehet, hogy rajta vagyok az egyik képen!?

korg_ns 2012.10.30 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

EndIvett 2012.10.29 00:00 - Megtaláltam
Egy esős napi találat, munkából hazafelé.

A jövőbeli megtalálóknak: a hely NAGYON forgalmas, rendkívül óvatosnak kell lenni. Pici, vagy papír-alapú ajándék fér csak a ládába.

További apró megjegyzés: igen szemtelennek tartom azt, aki ajándék gyanánt fokpiszkálót helyezett a ládába. Saját véleményem: akkor inkább ne tegyél bele semmit!

Mr. Fülixáj 2012.10.28 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Egy unalmas esős délutánon kimentünk megkeresni. Meglepő módon mindkét gyerkőc tapadt rám, az esőre rá se hederítettek, sőt még az sem tartotta vissza őket, hogy nem lesz ajándék.
Nagyon könnyű volt, azonnal adta magát.

H. Gábor 2012.10.28 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Hej, ez jó volt! Isten éltessen! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

brekeke 2012.10.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Zuhogó esőben sétáltunk és találtunk.

Szöszke15 2012.10.28 13:45 - Megtaláltam
Megvan!

dorian 2012.10.28 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Esős időben, muglimentes találat. Köszi

Maclura 2012.10.26 22:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Nappal suli, este gyalogtúra.
Késői órán a forgalommal nem volt gond.
Köszönöm, hogy megmutattad.

 
FILA71 és Dávid 2012.10.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönjük.

BouLache 2012.10.25 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Nekem nagyon tetszett. Egyértelmű, egyszerű, remek rejtés, a parkról nem is beszélve, köszönöm a lehetőséget!

csg69 2012.10.23 21:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.22
Megvan :)

geoguru 2012.10.23 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Csa.Csi87 2012.10.23 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Szép rejtés. Köszi.

ládikóa tér
Schall 2012.10.23 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszi a rejtést!

pideryus 2012.10.23 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltuk, köszönjük!

L'Ádiika 2012.10.23 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! :)

Kis-Molnár 2012.10.23 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük szépen.

Nagy Ádi 2012.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.15
Köszi a rejtést és tényleg sok a mugli!

bumba 2012.10.22 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Ok.

Tárnai Szabi 2012.10.22 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszi

ttiti 2012.10.22 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi.

urbanj 2012.10.22 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.00
23-ára beterveztem az Éger-völgy túra teljesítését vés, hogy sok láda is beleférjen elindultunk előző nap férjemmel. Nagyon csodás 2 nap sikeredett belőle, gyönyörű szép napos idővel, egy klassz szállással Cserkúton, összesen 26 db ládával és egy jól szervezett teljesítménytúrával lettünk gazdagabbak.
Nagy volt a forgalom az új ládánál. Köszönjük.

placentina 2012.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Rendkívül ötletes rejtés, nekünk nagyon tetszett.
Köszönjük.
Gabi és Zoli

Puzzle Apartman Gyula 2012.10.21 19:15 - Megtaláltam
Részletek hamarosan...

Gábor75 2012.10.21 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Könnyű találat Pimpivel. Szerncsénk volt, mert néptelen volt a terület.
Köszönöm a rejtést!

Pimpi69 2012.10.21 15:11 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

jspanyik 2012.10.21 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.23
Harkányi kényeztető hétvégéről hazafelé.

A teret majdnem üresen találtuk, így nem okozott problémát a ládika megtalálása.

Köszönjük a lehetőséget!

Mari és János

Firesanyi 2012.10.21 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
köszönöm

goligon 2012.10.21 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Lányokkal gyors találat. Köszi!

 
Farekék 2012.10.21 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Tetszett a tér.
Köszönjük a lehetőséget.

Macusa 2012.10.20 22:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Első éjszakai talink! Köszi

juleslucas 2012.10.20 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Éppen kl-ék voltak előttünk, úgyhogy egy pár percre elültünk egy padra pihenni. Köszi a rejtést

stadri 2012.10.20 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Egy kicsit le kellett ülnünk a padra, mert éppen előttünk volt valami csere-bere akció.

Puszkany 2012.10.20 16:42 - Megtaláltam
Pontok ratok rontok. Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2012.10.20 16:42 - Megtaláltam
Puszkannyal kozos ladazas. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

kl 2012.10.20 16:42 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

szulez 2012.10.20 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
A láda megjelenése utáni napokat pont Pécsen töltöttük, így az elsők közt sikerült megtalálni a ládát. Köszönöm a lehetőséget és a szép ládaoldalt, sok újdonságot találtam rajta!

A láda megtalálása nem jelentett nagy gondot, öntudatosan logoltam a láda közelében található padon. Majd továbbmentem a közeli GCBLKN ládához. Ott amikor le szerettem volna fényképezni a jelszót, észrevettem, hogy nincs meg a telefonom! Egy 800 méteres sprint következett vissza a 48-as térre...
A telefonomat közben megtalálták kl-ék és mér azon törték a fejüket, hogy hogyan tudnák visszaadni nekem. Ezúton is köszönöm nekik, hogy segítettek visszaszerezni az elveszett jószágot!

Zoli

kópé1993 2012.10.20 15:14 - Megtaláltam
Megvan köszi! Pécsi ládázás 11. állomása!

mkiss007 2012.10.19 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Csaba & családja 2012.10.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.39
Megtaláltuk, köszönjük.

Jevica és Gyuszi 2012.10.19 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Kis délutáni kessing. Jó volt! :-)

ZS&ZS 2012.10.19 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Délután leugrottunk a térre,hogy megkeressük Dorkával és Jucival ezt a forgalmas,de jó kis helyen lévő ládikót. Az egyik padon logoltunk éppen,amikor megláttuk Jevica és Gyuszi-t,ahogy keresik a ládát. Odamentünk hozzájuk,és átadtuk. Érdekes egybeesés,végig erről beszéltünk visszafelé. A jelszót megértettük,így mindjárt el is nevettük magunkat. KAR!

baranyaifiú 2012.10.18 18:30 - Megtaláltam
OK!

tmolli 2012.10.18 18:30 - Megtaláltam
Köszönöm!

Kukucska 2012.10.18 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Megvan! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GC48AS_20121018152118.jpgGC48AS_20121018152126.jpg
kamzik 2012.10.18 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Megtaláltam.
Köszi a rejtést!

geolenyiek 2012.10.18 09:48 - Megtaláltam
Megvan! ;) [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

lepke 2012.10.18 07:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Rövid topázás után felhívtam a rejtőt (köszönet!), aki kisegített, és szinte amint leraktam a telefont már meg is leltem a dobozkát.
Kellemesebb lett a tér az átépítés után, csak a növényeket hiányolom, mert nem mondhatni, hogy túlságosan dúsan burjánoznának a kövek között.
Nagyszerű emlék kötődik a térhez: 1989. március 15-e, amikor a közös reményteljes várakozásban még én is hajlottam némi patetikus hangulatra, noha fölöttébb idegen tőlem az efféle érzemény. Petőfi szelleme is ott kísértett akkor, lévén meggyőződéses liberális demokrata, aki nem hagyhatott ki ilyesféle felemelő eseményt, láttam a Júlia által készített csinos kokárdáját is a mentéjén. Visszaemlékezett arra, mikor vándorszínészként vendégszerepelt a városban, egy letűnt, szintén reményteljes időben.
Ami Borsos Miklós alkotását illeti, sajnálatosan nem rugaszkodott el a kliséktől, melyekkel Petőfit ábrázolni szokás. Habár manapság nincs keletje a költőnek (de kár!), várok egy afféle szoborra, amely egyszer nem hősi pózban ábrázolja.

Reggeli fények az egyetem épületénFigyelemre méltó jelkép
A parkKedvenc Sándorunk
vizsla1 2012.10.17 22:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megcsíptük!

A dobogó 3. helye megvan!
GPS nélküli találat a sötétség leple alatt osonva a fal mellett.
Ez az 50. megtalálásunk!
Róza, Norbi.

Pomisa 2012.10.17 19:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
2.
Mi is gondolkodtunk, hogy kéne ide láda, de megelőztetek:))) A láda megjelenése után nem sokkal autóba ültünk és robogtunk be:) A környéket jól ismerem mivel a szemben lévő iskolában tanulok:)) Szerintem nagyon szép lett a tér. Napközben nagy forgalomra lehet számítani a téren. Ha valami gond lenne a ládával akkor hétköznapokon meg tudom nézni, mert minden nap arra sétálok el.
Köszönjük a rejtést.

owl333 2012.10.17 19:42 - Megtaláltam
Éppen a számítógép előtt ültem, amikor megjelent a láda!
Nagyon megörültem, hiszen ez az én terem, itt van kb. 100 méterre! Gyorsan cipő, kabát és már indultam is! Megtaláltam és már újra itthon is vagyok! Köszönet a rejtőnek! :-)


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.