geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
675. Balmazújváros (GCBMZV)

A város címer

A város címer

A városközpont a Semsey kúriával

A városközpont a Semsey kúriával

A strand

A strand

1.pont

1.pont

DSC09131

DSC09131

Veres Péter emlékház

Veres Péter emlékház

A múzeum udvara

A múzeum udvara

Semsey múzeum

Semsey múzeum

Múzeumban

Múzeumban

Íjászpálya

Íjászpálya
Szélesség N 47° 36,719'
Hosszúság E 21° 20,539'
Magasság: 97 m
Megye/ország: Hajdú-Bihar
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2009.07.01 13:00
Megjelenés időpontja: 2003.08.08 19:00
Utolsó lényeges változás: 2020.07.17 18:50
Rejtés típusa: Multi geoláda (2H+2V)
Elrejtők: arrabona
Felhasználó: arrabona
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Megtalálások száma: 447 + 2 sikertelen + 12 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.5 megtalálás hetente


Bevezető:

A láda pontjai
1. pont: A parkban lévő I. világháborús emlékmű jobb oldalán lévő, bal első oszlopban lévő, alulról a 35. név első három betűje.  N 47° 36,719' E 21° 20,539' 97 m [GCBMZV-1]
2. pont: Második világháborús emlékmű alsó márványtáblája első sorának első betűje + második sorának első betűje + harmadik sorának negyedik betűje  N 47° 36,717' E 21° 20,539' 94 m [GCBMZV-2]
3. pont: Mágneses mikroláda a strandnál  N 47° 36,799' E 21° 20,716' 88 m [GCBMZV-3]
4. pont: A jelszó utolsó része a ládában található.  N 47° 36,557' E 21° 21,344' 90 m [GCBMZV-4] A láda az íjászpálya bejárata előtt található, a kapuval szemben.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Az Alföld egyik jellegzetes mezővárosát, Balmazújvárost szeretném bemutatni ezzel a ládával.

Megközelítés:

Autóval: Debrecen felől indulva a 33-as úton a Látóképi csárdánál kell elfordulni jobbra, ez az út egészen a központig vezet. Hajdúböszörmény felől a 35-ös útról kell még a városban lefordulni az autópálya felé és tovább menni a nem túl jó minőségű úton, amely szintén bevisz egészen a központig. Ha az ijászpályához mész akkor itt fordulj jobbra.  N 47° 36,630' E 21° 21,355' 90 m [GCBMZV+kereszt(eződés)]

Vonattal vagy busszal: Mindkettő a városközpontban tesz le és innen már csak egy rövid kis séta a park.

A város:

Balmazújváros az Alföld sajátos, mezővárosi jellegű települése Hajdú-Bihar megyében. A nagy kiterjedésű város két jellegzetes alföldi táj, a Hortobágy és a Hajdúság határán fekszik. A város közigazgatási területén két természetes élővíz található, a Hortobágy folyó és a belterületi főgyűjtő vizét befogadó Kadarcs-Karácsonyfok-csatorna. A várostól 3 kilométerre folyik az 1953-ban épített Keleti Főcsatorna. A mai Balmazújváros környéke már ősidők óta lakott terület. Az Árpád-házi királyok idejében több kisebb helység alakult ki a határában, nevüket egy-egy határrész vagy dűlőnév még ma is őrzi (Bakóc, Cucca, Balmaz, Hímes, stb.). Az a település, ami a honfoglalás után alakult, a tatárjárás idején teljesen elpusztult. Balmaz nevével - pusztabirtokként - írott forrásokban csak a 15. század elején találkozunk, amikor Zsigmond király mint Debrecen tartozékát Lázárevics István szerb vajdának adományozta. A település neve 1465-től bizonyosan Újváros. A Hunyadiak alatt Újváros virágzó mezővárossá fejlődött. Az állandósult hadiállapotok miatt a település 1591 és 1610 között lakatlan volt, majd csak az 1720-as évekre érte el ismét korábbi lélekszámát. Mária Terézia 1753-ban az Andrássy családnak adományozta az egész újvárosi határt. Ők alakították ki a majorsági gazdálkodást. Ekkor került sor arra, hogy a városi joggal bíró Újvárost ismét robotra kötelezhető faluvá süllyesztették vissza.
A másik nevezetes akciójuk volt a német lakosság Újvárosra telepítése 1766-ban. A falu 1798-ban a Semsey család birtoka lett. A 19. század második felében megindult itt is a kapitalizálódás. A már korábban is differenciált lakosság rétegződése felgyorsult. Újvároson a zsellérek száma mindig az országos átlag felett volt. 1877-ben megváltozott a település közigazgatási beosztása, Újváros Szabolcs vármegyétől Hajdú vármegyéhez került és járási székhely lett. 1989 március 15-én ismét városi címet kapott.

Kedvező a városnak az a sajátossága, hogy intim, csendes, Európában egyedülálló pusztai természeti környezetben terül el. A város jellegzetes eseménye, immár hagyománya az évenként megrendezésre kerülő Balmazújvárosi Kulturális Napok rendezvénysorozat (augusztus 20-át megelőző hét).

Balmazújváros a népi hagyományok őrzője a számos népi kismesterség művelésében is, mint citerakészítés, vesszőfonás, szíjgyártás, kalapkészítés, nádművesség.

A város neves szülöttei: Veres Péter író, Lengyel Menyhért drámaíró, Soós Imre színész, Sarkadi Imre író, Holb Margit iparművész, Palotai Erzsébet festőművész.

A multiláda állomásai:

Az első két pontot a város főterén kialakított parkban találjátok, itt könnyen lehet parkolóhelyet is találni, innen nincs messze a 3. pont sem. A 4. pont kicsit távolabb található, kb. 20 perc sétával (vagy 5 perc autózással :) ) elérhető.

1. pont: Főtér

A tér közepén álló másfélszeres életnagyságú katonaalak és mögötte hatméteres oszlopon a kitárt szárnyú turulmadár az első világháború áldozataira emlékeztet.

A jelszó első részét (GCBMZV-1) a parkban lévő I. világháborús emlékmű jobb oldalán lévő, bal első oszlopban lévő, alulról a 35. név első három betűje.

2. pont: II. világháborús emlékmű

Itt találjátok a jelszó második részét egy emléktáblán (GCBMZV-2). Második világháborús emlékmű alsó márványtáblája első sorának első betűje + második sorának első betűje + harmadik sorának negyedik betűje

3. pont: Strand

A településközpontban, a Semsey-kastélytól nem messze található a gyógyvízű termálfürdő és strand, amely egész évben nyitva tart. Van termál- és úszómedencéje is. Strand

A megadott ponton egy mágneses mikroládát keress a jelszó 3. részével, ha a mikroláda nincs meg a helyén megtalálod a pótjelszót filctollal felírva (GCBMZV-3).

4. pont: Hagyományőrző íjászpálya

A Balmazújvárosi Környezetvédelmi Csoport nevű civil szervezet Balmazújvároson és környékén folytat közhasznú tevékenységet a környezet- és természetvédelem, a nevelés-oktatás, ismeretterjesztés és kutatás terén. Tagszervezetük, a Balmaz Hagyományőrző Íjász Kör alakította ki az egykori Lődombon az íjászpályát, ahol az íjászat mellett honfoglaló őseink kultúráját is bemutatják és népszerűsítik.

Itt találjátok a ládát (GCBMZV-4). Az íjászpálya bejárata előtt található, a kapuval szemben.
Csak óvatosan! :)

További látnivalók:

Semsey Múzeum

Balmazújvárosban volt földbirtokos a magyar tudomány és kultúra egyik legnagyobb mecénása, a mineralógus Semsey Andor. A régen katolikus iskolaként működő Semsey Múzeumban tartott kiállítások bemutatják a terület néprajzát, irodalmi és kulturális hagyatékát. Koordináta: N 47° 36,711' E 21° 20,649' 99 m [GCBMZV+múzeum]

Műemlékjellegű értéke a városnak a Semsey-kastély (a kastély a múzeummal szemben található), valamint a római katolikus és a magyar református templom, a német református templom, és a városháza.

Kalapműhely

Az egyik legrégebbi kézműves foglalkozásnak számít a városban a természetes alapanyagból - birka gyapjúból - való pásztorkalapok készítése. A város egyik neves szülötte Mihalkó Zoltán kalaposmester, akinek már apja és nagyapja is ezt a mesterséget űzte. A műhelyt jelenleg unokaöccse, Mihalkó Gyula kalaposmester vezeti. Kalapkészítő műhely  N 47° 36,448' E 21° 20,412' 97 m [GCBMZV+kalap]

Veres Péter szülőháza

Veres Péter író, politikus. Szülőháza ma emlékház, az író a II. világháború végéig élt és dolgozott itt. A régi - XIX. század elején épített - ház kiállításában az író életét és munkásságát bemutató használati tárgyai, levelezése, művei stb. láthatók eredeti környezetükben. Aki szeretne szétnézni a portán annak a szemben lévő házba kell beszólni és a néni szívesen beenged. Koordináta:  N 47° 36,914' E 21° 20,012' 88 m [GCBMZV+Veres]

Szállás, étkezés

Forrás: www.balmazujvaros.hu

Kellemes sétát és jó láda vadászatot kívánok!

u.i.: Ha még nem fáradtál el a sétában és egy kis zöldet szeretnél látni, járd végig a Veres Péter Emlékpark tanösvényét! :)

2010.04.18 A multi utolsó két pontja megváltozott!

2010.08.12 A láda áttelepítve, az íjászpálya bejárata előtt található, a kapuval szemben.

2011.07.15 Az eltünt pótjelszó pótolva.

2013.12.05 Átadták a felújított Semsey kastélyt.
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (308 db): környezet: 4.01 rejtés: 3.63 web: 4.09 átlag: 3.91

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 + szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

borcsa99 2020.07.21 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kectam 2020.07.17 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.15
Hortobágy körüli csavargás, a kissé szemerkélő esőben. Bejártuk a szépen felújított teret, majd elsétáltunk a strandig, megnéztük a Semsey kastélyt, majd kiautóztunk a végládáért.

DSC09119DSC09131
DSC09137DSC09139
DSC09147DSC09148
DSC09152 
Paul 2020.07.16 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Tar család 2020.06.06 14:25 - Megtaláltam
Geogo kerékpáros túra közben megtaláltuk. A 2. pontot áthelyezték és módosították, a jelszórészlethez új leírás szükséges. Köszönjük a rejtést.

kingajani 2020.05.14 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

aknitram 2020.05.14 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

Tsiga91 2020.05.03 17:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.90
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.3.2]

Senator62 2020.03.06 11:40 - Megtaláltam
Meglett! A második pont hiányában egy kis logikával.

Szamoa 2020.01.01 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

profán-pofák 2019.11.16 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Képek, bővebb leírás később. -=PP=- [g:hu 1.6.4]

copfocska 2019.11.10 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A 2. Ponti emlektabla nincs a helyen a ter felujitasa miatt, koszonjuk a rejto segitseget! [Geoládák v2.2.5]

picuresnagyur 2019.10.28 13:30 - Megtaláltam
Köszi

bm 2019.10.23 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Templar 2019.10.19 12:10 - Megtaláltam
OK!

Gyömi 2019.10.19 12:04 - Megtaláltam
Köszönjük

caffeldorado 2019.09.07 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

zkardos 2019.08.18 18:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Megtaláltuk! Jó kis séta volt. Köszönjük a rejtést.

Puhapracli 2019.08.14 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

dobozipatikus 2019.08.04 08:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

carmin 2019.07.25 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

DSC07671DSC07675
DSC07681DSC07692
Szandidani 2019.07.24 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csehipest 2019.07.22 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Fixis 2019.07.15 10:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Kerékpáros találat.
Itthon esett le, hogy a negyedik pontnál a jelszórészlet helyett a felhasználó nevét jegyeztem fel. Felhívtam, készségesen segített. Köszönöm!

aryes78 2019.07.13 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Aniko & Gyuri 2019.07.11 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Aniko és Gyuri [Geoládák v2.2.5]

Pogánypeti 2019.07.03 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról! [g:hu 1.6.2y]
Ezzel a találattal letudtam mindkét balmazújvárosi ládát... :)
Az 1. pontnál tényleg alulról a 8. név a helyes, a többi pont stimmelt. Érdekesség, hogy a Google Streetview-n a láda rejtése mennyire tökéletesen látszódik... :)))
Köszi a rejtést!

H+W 2019.06.03 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Caldera 2019.05.21 12:20 - Megtaláltam
Ok. köszönöm.

Picipoci66 2019.04.26 13:49 - Megtaláltam
Apával.

Szabó família 2019.04.26 13:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.3a]

Az jelszóval problémáim voltak, a rejtő segített.

"A jelszó első részét (GCBMZV-1) a parkban lévő szobortól jobbra, a kőfalon, első függőleges sorban találjátok, alulról a harmadik táblán, a 8. név első három betűje."

Itthon a képeket nézve a 8. név nem, de alulról a 8. név jó.

A jelszó ötletes :-)

MimiTiti 2019.04.21 12:12 - Megtaláltam
Ősökkel ládáztunk egy nagyot. Köszönöm a rejtést!

Pumba9 2019.04.21 12:12 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2019.04.21 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Bogi és Zoli 2019.04.20 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

traxx 2019.04.05 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
😀

fTyler 2019.03.16 09:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MoMaszter 2019.02.22 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

FogarasiRenáta 2019.02.03 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szabi82 2019.02.03 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bl4st3r & Amy 2018.12.29 21:48 - Egyéb
Piros kereszt A láda meggyógyult! Hurrá!! Köszönöm! Üdv: ládadoki

gabor03 2018.11.30 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pantya 2018.11.30 19:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

emiGrant 2018.11.28 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Balmazújváros szép város és bár én nem nagyon szeretem a multikat, ez jó és érdekes volt. Sajnos az első résszel nekem is problémáim voltak, sehogyan sem tudtam értelmezni sem a "föggőleges sort"-t sem azt, hogy honnan kell számolni a neveket. Ettől függetlenül nagyon élveztük a mászkálást és a város hangulatát. Köszi a rejtő segítségét, amivel aztán logolni is sikerült. A jelszó szellemes, amit talán ki is lehetett volna saccolni, bár az utolsó rész nem egészen stimmel! :)

-1-2
-3-4
nmárti 2018.10.27 17:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 4.46
Mindent lefotóztam és kaptam segítséget, így került pont a végére. Már lassan sötétedett, de hangulatos kisváros, köszi a rejtést!

-1
-2
 
Istvan98 2018.08.16 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.26
Köszi a rejtést!

Munyesz 2018.05.31 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Az első "láda" leírása helyes: az emlékmű jobb oldalán az első név (bal szélső) oszlop alulról a 3. táblán alulról a 8. név. A 3. láda és a pótjelszó nincs meg, a 4. láda átázva, penészedve. Jelszó olvasható. [Geoládák v2.2.4]

anettx 2018.04.30 19:32 - Megtaláltam
TFTC! [Geoládák v2.2.3]
Alföldi bolyongás - 2. nap
A debreceni városnézés után még ez is belefért, eltartott egy darabig, mire meglett a frappáns jelszó.

Bl4st3r & Amy 2018.04.20 22:30 - Egyéb
Piros kereszt
Mint ládadoki a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapján és a rejtő inaktivitása miatt betegre állítottam.
Ha van rá lehetőséged, kérlek javítsd!
További tudnivalók a beteg ládákról.
Email-t küldtem a rejtőnek.


Paleo.team 2018.04.15 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Ancs 2018.04.15 15:18 - Megtaláltam
Sping walk in Hajdúszoboszló event utáni levezető találat.
Meglepően szép Balmazújváros központja, hasonlóan nagyot csodálkoztam, mint mikor Hajdúböszörményben jártam. Jó látni, hogy a mezővárosok is szépülnek!
1. pont: Mint utólag kiderült, nem jól értelmeztem a leírást. Vagy jól értelmeztem, és a leírás rossz? Felülről a nyolcadik tuti nem jó, még fénykép szerint sem. Alulról talán...
2. pont: Rendben.
Az első két pontnak helyet adó tér nekem nagyon tetszett, főleg így tavasszal, a rengeteg tulipánnal.
3. pont: Láda sehol, pótjelszó sehol, rejtő nem elérhető telefonon. 2014-es az utolsó megtalálása, 2016-ban lépett be utoljára, vagyis inaktív.
A hely, mármint a strand környezete is rendben van, szépen kialakított ez is. Mivel többen írták, hogy a jelszó kitalálható, így mentünk tovább.
4. pont: A láda belseje rommá ázva, de a jelszó még olvasható.
Az íjászpályán van néhány igazán aranyos kis épület, kár, hogy nincs karbantartva. Hazafelé a kocsiban volt két tippem a jelszóra, az első bejött. :)
Összességében szép hely, de a ládát ideje lenne adoptáltatni.
Köszi

20180415_143823_HDR20180415_144016
20180415_14402420180415_144140
20180415_144244_HDR20180415_144502
20180415_15020420180415_151239
20180415_15195720180415_152000
Dr.Lada 2018.04.15 08:41 - Megtaláltam
Elkövetve :-) [g:hu 1.5.4]

nagyfeco 2018.04.10 08:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Koszonom a rejtest. Detto ugy jartam, mint Ystray kollega. Logbook atazva.

20180204_122220 
ystray 2018.02.22 11:40 - Megtaláltam
Szép város Balmazújváros, rég jártam ott.
Az első pont leírása számomra nem volt teljesen egyértelmű, ezért biztonság kedvéért körbefényképeztem a szobrot. A második pont utána gyorsan meglett.
A harmadik ponttal volt problémám, akárhogy kerestem, nem találtam meg a mágneses mikroládát.
A negyedik pont azonban gond nélkül meglett.
Itthon elgondolkodva azonban ki tudtam találni a jelszavat.

IMG_20180222_105545IMG_20180222_110131
IMG_20180222_110519IMG_20180222_113213
IMG_20180222_114217 
KTTNTZSDSETZS 2018.01.01 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtalálható.
3. láda a strandhoz vezető út leágazásánál és nem a strandnál található.
4. láda beázva. Íjász pálya Debrecen felőli bejáratával szemben keresendő.

zsolty23 2017.11.17 16:33 - Megtaláltam
Az első pontnál nem volt teljesen egyértelmű, hogy melyik nevet kell leolvasni, de aztán összeállt a kép. A harmadik pontnál pedig a névelőt nem kell figyelembe venni.
Köszönöm a rejtést!

rajho 2017.11.04 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Az ijaszpalyanal a logbook szet van azva, de nem volt lehetőségem megszárítani. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ásványvadász 2017.11.03 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Gondjaink akadtak a jelszóval, bár minden pontot könnyen megtaláltunk.
Az első pontnál nincs harmadik tábla, a helyén az alulról nyolcadik név lesz jó.
A második pontnál már kiderül ha eddig valami nem jó.
A harmadik pontnál a jelszórészlet egy névelővel több a kelleténél. Azt hiszem ez okozta nálunk a gondot.
A negyedik pont ládája beázott, a füzet vizes.
A rejtő segítségével sikerült a jelszó összerakása, amit ezúton is köszönünk.

cipollino 2017.10.15 16:05 - Megtaláltam
Közös ládázás Vironiával. Köszi

Vironia 2017.10.15 16:05 - Megtaláltam
Hortobágyról hazafelé tartva egy röpke városnézés a kellemes őszi napsütésben! Köszönöm a rejtést.

TD Adventure 2017.10.01 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Kellemes vasarnapi seta

Ich.. 2017.09.03 13:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170903_115237IMG_20170903_115229
Klari2006 2017.08.24 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Sánta8 2017.08.24 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gege68 2017.06.27 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Katulyakutatók 2017.06.24 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A pontok mindegyike megtalálható a leírás alapján. Az 1. ponton nem ártana egy kis pontosítás, hiszen három oldalon is nevek találhatók az oszlopon. Az ABC elején kell kezdeni és a 8. nevet is alulról kell számolni. A 2. ponton a felirat megkopott, nehezen olvasható, de azért kitalálható. A 3. ponttal kicsit elbíbelődtünk, nem ott kerestem elsőre, ahol megtaláltam. A mágnes kicsit gyengécske, de reméljük nem vész el a doboz. A 4. ponton viszont a láda teljesen elázott, a logbook penészes, vizes. Ezt sürgősen cserélni kellene. Valószínűleg a fedél nem zár rendesen. Sajnos az egyesületi csereláda nem fér be a rejtekhelyre, így cserélni nem tudtuk. A dobozt kitörölgettük, de a logbooktól újra vizes lesz.
A jelszó tetszett, gyerekkorom óta használom ezt a kifejezést. Úgy látom mások is.

-1-2
-3-4
-5-6
A szél itt is jó munkát végzettMeg egy kicsit elhanyagolt
ricsivivi 2017.06.05 15:50 - Megtaláltam
Sajnos az egyik pontot nem találtuk, képek alapján fogadd el kérlek

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.07.06 19:15]

18944507_1589931224374497_1472894924_n18944446_1589931141041172_1685757417_n
18928538_1589931317707821_2109045944_n18945004_1589931124374507_139604262_n
Hegedüs Zsuzsa 2017.04.16 12:20 - Megtaláltam
:)

IMG_20170416_111546IMG_20170416_111858
IMG_20170416_113516IMG_20170416_122209
stmester 2017.03.29 09:50 - Megtaláltam
A negyedik ponton a füzet penészes és szétmállott. A jelszó úgy- ahogy olvasható.

P1020367P1020368
lczandris 2017.02.11 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tapisomi 2017.01.15 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Ok

Emese62 2016.10.22 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Az emlékmű táblája minket is egy kicsit megzavart, de rájöttünk! Szép a város! A LÁDA OLYAN KICSI SIKÁTORON KÖZELÍTHETŐ MEG, HOGY CSAK HELYI SEGÍTSÉGGEL TALÁLTUNK RÁ!

IMG_2013IMG_2020
IMG_2018IMG_2007
IMG_1990IMG_1986
pliptai 2016.10.16 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.35
Dacára az időjárás előrejelzésnek, ha nem is napos, de élvezhető időjárásban tudtuk bejárni a várost. Igazi nyugis kisváros képe tárult elénk, amire nyilván rásegített a vasárnap délutáni időpont is. A leírás egy kicsit valóban megtévesztő az 1. pontnál, de azért egyből adják magukat a kőtáblára vésett nevek. Annyi pontosítás talán még jó lenne, hogy nem csak a kőtáblákat, de azon belül a neveket is alulról kell számolni. A 3. pontot pótoltuk és alkoholos filccel is felírtuk a korlátra a 3. jelszórészletet. Köszönet a rejtésért!

DSC04766DSC04768
DSC04787DSC04791
Maszat1 2016.08.28 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

katika59 2016.08.20 09:50 - Megtaláltam
Nincs meg 3 ponton lévő mikroláda.

MarciMilánBálint 2016.07.02 18:00 - Megtaláltam
Mai utolsó (4.) találat. Az előző logokat olvasva következtettem ki én is a jelszót. A leírás eléggé pontatlan -hiába keresgéltem pl. a szobortól jobbra lévő kőfalat, aztán rájöttem, a rejtő az oszlop jobb oldalán lévő kőtáblákra gondolt, és a név alulról a 8.; a mikroláda a logok szerint 2013 óta nincs a helyén, a pótjelszót sem találtam meg; az íjászpályát pedig nem lehet a főutca felől megközelíteni. Jó lenne a leírást pontosítani és 3. pontot rendezni. Ezek miatt sajnos most nem élveztem annyira a keresgélést - a város amúgy tényleg szép.

Kerékgyártócsalád 2016.06.29 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Először is köszönet a rejtőnek. A harmadik pont felszívódott , ezért fotoval végig dokumentálom az eseményeket. Nagyon jó szép bóklászás volt.

1-2-11-2-2
ittkersve az árnyékbanBalmaz Hagyományörző Íjász Kör-1
Balmaz Hagyományörző Íjász Kör-2És logoltunk is :)
sogor36 2016.05.15 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Köszi a rejtést.

maxxtro123 2016.05.15 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

madchen 2016.05.04 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Racz Norbert 2016.03.19 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtest.

laszloze 2016.03.19 15:16 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)
A hosszú hétvégénk végén hazafelé indulva kerestük fel ezt a ládát. :)

kismaczu 2016.03.16 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Sajnos a 4-ik pont nem érdekes hely,és nehezen megközelíthető.

675. Balmazújváros (GCBMZV) (1)675. Balmazújváros (GCBMZV) (2)
675. Balmazújváros (GCBMZV) (3)675. Balmazújváros (GCBMZV) (4)
675. Balmazújváros (GCBMZV) (5)675. Balmazújváros (GCBMZV) (6)
675. Balmazújváros (GCBMZV) (7)675. Balmazújváros (GCBMZV) (8)
MJANEZ 2016.02.02 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam! :)
A 4.es ponton, a kis méretű végláda rendben a helyén volt. Visszafelé, a 3. ponton a jelszórészletet több helyre is felírtam alk. filccel [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Az utolsó pontnál 
ocsike78 2015.11.08 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Szabó Család 2015.10.28 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.25
Köszönjük a segítséget, jót sétáltunk.

13 2015.10.23 17:11 - Megtaláltam
A 3. ponton hiányzó jelszó részletet könnyen ki lehet találni :)

Liberty 2015.09.20 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
11/5.Hajdú megyei ládatúra.

A tegnapi verőfényes nap után borongós, esős időben, korán érkeztem Balmazújvárosba.
Az első két pont leírása zavarosnak tűnt számomra, a harmadik pontnál nincs meg a mikróláda és a korláton sem találtam a pótjelszót. Összességében tetszett Balmazújváros. Köszönöm a rejtő segítségét és a lehetőséget.

Balmazújváros címere
mcmester1987 2015.09.06 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. K&J [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

réka97 2015.08.18 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
A 3. ládát mi sem találtuk meg, de a jelszót ki tudtuk következtetni..😊 Köszi a rejtést!

Eszti és Robi 2015.08.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Sajnos a 3. ponton mi sem találtunk jelszórészletet, de kitalálható, nem lesz gond másiknak sem :). A negyedik ponthoz feltöltöm a TuHu-ra a felrajzolandó segítséget, az egyik előző logban olvasott Bajcsy-Zs. u. valóban hatékony segítség az odajutáshoz helyismerettel nem rendelkezőknek, mint mi.
Köszönjük a rejtést, nekünk távoli találat volt :).

szmoni 2015.08.02 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.63
Köszönöm a rejtést! Magyarországon nem láttam más olyan várost, ahol még ma is tehenek járnak az utcán...

bacsnyir 2015.08.02 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.62
Anyai ágon Balmazújvárosról származom, és gyerekkoromban nagyon sok időt töltöttem itt a nagyszüleimnél, így a város meghatározó élményt jelentett számomra. Most már csak két-három évente, családi események kapcsán, meg a temetőbe elmenni bukkanok fel itt, így a családnak csak most volt alkalmam "megmutatni", másrészt nekem is érdekes látni a város átalakulását, fejlődését - s egyúttal megkeresni az itteni ládákat is.
Nos, a rejtésről vegyes érzéseim vannak. Szerintem túlságosan a főtérre és közvetlen környékére koncentrál, köztük olyan elemekre, amelyek nem igazán érdekesek (1-2. pont). Én jobban szétszórtam volna a pontokat a városban, esetleg többpontossá is tettem volna a multit, mert - a látszattal ellentétben - bőven van itt látnivaló, s inkább azok közelebb helyeztem volna el a virtuális pontokat (szerencsére az egyik "lehetőséget", a Semsey-kastélyt "pótolta" az új GCBALM láda). A végláda helyszíne tetszik, bár elég kihaltnak, elhagyatottnak, pusztulófélben levőnek tűnt az íjászpálya - de ládarejtésre épp ezért kiválóan alkalmas) Más kérdés, hogy a tuhu-s térképről hiányzik a vasútállomástól a láda felé vezető Bajcsy-Zsilinszky utca, pedig csak onnan lehet megközelítani az íjászpályát, s így mi is kavarogtunk húsz percet, mire rájöttünk, ezért ehhez a ponthoz mindenképpen kéne egy segédpontot, vagy útmutatást megadni a ládaleírásban. Jó lenne a "strandközeli" 3. pont is - ha meglenne, de nincs, se a mágneses mikroláda, se a felírt pótjelszó. Szerencsére a többi jelszórészlet ismeretében utólag könnyen kitalálható, de akkor is érdemes lenne pótolni. Az 1. pontnál nem egyértelmű a leírás, de két perc töprengéssel azért rá lehetett jönni, hogy melyik táblán, melyik név betűit kell megkeresni. Az "összerakott" jelszó nagyon szellemes, de szerintem az 1-2. pontot máshová helyezve izgalmasabb, és a városról is többet mondó multit lehetne összehozni. Lehetséges pont-helyszín lenne a Veres Péter-ház, vagy a református templom, vagy a múzeum is (esetleg saját kezű feliratokkal pótolva az emlékmű-böngészést). Ami azonban nekem a legjobban hiányzik: semmi nem utal arra a ládában, hogy ez a város a Hortobágy része, igazi állattenyésztő "falu" még ma is. Akit ez érdekel, annak ajánlom, hogy Tiszacsege felé hagyja el (vagy onnan közelítse meg) autóval, a határban sok szépséget láthat. De igazából pár napos itt-tartózkodást ajánlanék, különösen gyerekeseknek: például szálljatok meg mionden igényt kielégítő a városszéli Sziki Portán (a neten elérhetők az adatai), és sok apró "csodát" láthattok...!

4. pont, az íjászpálya a ládátólÉs a hagyományőrző (?) park az íjászpályán
Balmazújváros címerállata a túzok (a 3. pont közelében)A 3. pont hűlt helye
Ez is Balmazújváros: tud valaki még olyan magyar VÁROS-t, ahol ma is jár a csorda?!És ez is: a város a Hortobágy keleti kapuja: ez a fotó a tiszacsegei országút mentén készült
Meg ez is: állattenyésztő vidékSzálljatok meg egyszer a Sziki Portán pár napra!
DóriAtesz 2015.07.17 12:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.74
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! 3/4
A webes leírást lehetne pontosítani. A valamitől "jobbra", "jobb oldalán" elég relatív. A harmadik pont karbantartása kellene. A negyedik ponthoz is jól jönne a pontosítás, aki nem ismeri a környéket, annak nem árt némi segítség.
DóriAtesz

GYEZegzug 2015.07.16 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Megtaláltam. A harmadik pontnál nem találtam a mágneses ládát,-telefoni konzultáció a rejtővel. Az 1000 éves tölgy után ez is érdekes volt. Köszi szépen a lehetőséget.

 
tapiapi 2015.07.08 09:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Kószi. Tuti.

CicóMicó 2015.07.05 00:00 - Megtaláltam
Meglett!

geooszi 2015.07.05 00:00 - Megtaláltam
A harmadik pontot nem leltuk,de kitalaltuk :)

SzabEdAn 2015.04.07 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2015.04.07 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Szilágyiék 2015.03.21 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Az első ponton nincs benne a leírásban, de a nyolcadik nevet is alulról kell számolni.
A harmadik ponton sem a ládát, sem a pótjelszót nem találtuk, de szerencsére ki lehet következtetni.
Az íjászpályához tényleg jó szűk utcán lehet bemenni, de a végén jó tágas a tér.
Érdekes látnivaló volt.

sanyi67 2014.12.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
köszi a rejtést

kispeter12 2014.10.30 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

LionDaddy 2014.09.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.23
Korán reggel Hajdúszoboszlón volt ma dolgom, hazafelé pedig nem kellett sietnem, így a belefért néhány láda megkeresése. 12/8. találat.

A 4. ponttal kezdtem a keresést, ami hamar meg is lett ezen az érdekes helyen. Tetszett! Innen továbbmenve a kastélyhoz - és a 3. ponthoz - közeli multi-ABC parkolójában álltam meg és kezdtem rövid sétámat a többi pont begyűjtésére. A kastélyt szépen felújították, a környező parkot pedig éppen most teszik rendbe, így hatalmas a felfordulás és a jövés-menés. A mágneses mikro nem lett meg, de a hiányzó részlet kitalálható.
A parkban lévő két pontot kicsit túlzónak és erőltetettnek érzem, de végül is nem vészes, ettől még jó kis láda lenne ez.

Köszi a rejtést!

ther 2014.09.20 02:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Kadocsa vezér szárnyékában töltött egynapos kirándulás során volt idő geozni is kicsit, ezért felkerestük a multi pontjait. A 3. pontot nem találtuk, csak következtettünk. :(

Mindenesetre köszönjük a rejtést!

Kapucni 2014.09.17 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

BöbeSanyi 2014.08.30 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

JAck:66: 2014.08.29 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
1159, megérett a meggy.

Geoléda 2014.06.29 23:59 - Megtaláltam
ok

Párduc50 2014.06.29 12:30 - Megtaláltam
Köszi! A 3. pontot nekünk is ki kellett találni, és a 4. ponttal kapcsolatban is osztom a Sinus90 által írtakat!

Vgyuri 2014.06.28 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.14
A harmadik pontot továbbra is kiséri a végzete, szerintem ellopták. Ide lehetne pótjelszót írni.

A negyedik pontot a térkép hiánya nehezíti meg, de felmértem a hiányzó utat, máris küldöm a TuHu-nak. A végén még drive in lesz belőle:-)

Köszönöm a rejtést.

sinus90 2014.06.28 19:10 - Megtaláltam
Most nem szép a város közepe, de ha készen lesznek a felújítással, biztosan szép lesz! Nem esik utamba, jobb lett volna készen látni!
Az 1. és 2. pont környéke most még büdös és gazos is volt, a 3. pontot meg nem találtuk, de kitaláltam. A 4. pont is megviccelt, nem volt igazi térképünk a helyhez, ezért nehezen találtunk oda. A rejtés messziről szólt: itt vagyok!
Köszi a rejtést!

 
ÉviLaci1221 2014.06.17 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Megtaláltuk: Zsomborka, Sanci, Tündi, Évcike, Laci

sereva 2014.05.28 15:00 - Megtaláltam
Rejtői segítséggel.

KTamas51 2014.05.20 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kobcikrajci 2014.05.18 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.25
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Érkezés vonattal, majd séta a városban. A két parkpont még sáros, felújítás alatti terepen, kicsit pontatlan koordinátákkal. A hiányzó harmadik az összes birtokában kitalálható. A ládához sokat zarándokoltam, mert csak egy irányból közelíthető, de erre csak a harmadik próbálkozásnál jöttem rá. Érdemes lenne egy megközelítési segédpontot megadni (vasút felől). Egyébként szépül a város, érdemes lenne a multit is rendezni.

Ka-Csa 2014.05.03 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2014.04.27 16:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.32
Csepergő esőben kis séta Deocachingről hazafelé menet Lilivel. A harmadik pontot mi sem találtuk meg, de a rejtő segítségével meglett a jelszórészlet. (Mármint elárulta telefonon.) Köszönjük! Az első két pontnál a parkot éppen felújítják, ezért szét van túrva, nehezen lehet közlekedni, és így nem is túl látványos, de a jelszórészletek összeszedegethetők. A legjobb a láda helye volt. Ez a hely tetszett a leginkább. Tágas, üde, nyugis.

Köszönjük a rejtést és a segítséget!

lelcache

macikupac 2014.04.27 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 4.35
DEocaching 2014 7.

A Semsey-kastély előtt parkoltunk le, s amíg Milán aludt a kocsiban, Árpival nekivágtunk a belvárosban lévő három pontnak. A felújítás alatt lévő parkban kettő pontot is keresnünk kellett. A környezet közel háborús: az utak feltúrva, földkupacok mindenfelé. Mi azért megnéztük a templomot is. Ezek a jelszórészletek adták magukat, bár nem túl ötletesek. Talán kissé jobban szét lehetett volna szórni itt a pontokat, mert nagyon közel vannak egymáshoz, s nem is mutatnak meg újat. Már dörgött az ég és csúnya, szürke felhők is érkeztek, miközben a harmadik ponthoz mentünk. Biztos velem van a baj, de én itt strandnak nyomát sem láttam. Ahogy a mikroládát és a firkát sem találtam meg, de a jelszó többi részének ismeretében kitalálható volt. A negyedik ponthoz autóval mentünk. Ez a pont tetszett leginkább, még akkor is, ha éppen nem volt nyitva. A láda előtúrását a srácokra bíztam, akik ügyesen megtalálták. Macónkat hoztuk magunkkal.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
Sanchoo és M. 2014.04.27 12:56 - Megtaláltam
Megvan, köszi! :)) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hej, ez rejtvénynek is megteszi!

:))
De szerencsére megfejthető.

Cseliboy 2014.04.26 15:50 - Megtaláltam
köszi a rejtést.

Berián 2014.04.26 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2014.04.26 15:31 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2014.04.26 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.05
Köszönöm a lehetőséget.

 
laszlo85 2014.04.19 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.32
Az 1. pontnál az a bizonyos 3 betű csak akkor vált számomra egyértelművé amikor megtaláltam az összes jelszórészletet(3. kivéve). A mágneses láda sajnos nincs meg, a pótjelszót sem találtuk meg a 3. pontnál. [g:hu 1.5.0o] [wapon beküldött szöveg]

IREBA 2014.03.06 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 2.54
Köszönöm a rejtést! Ennek a ládának sokáig gondolkodtam. Okát nem tudom, de a történések megerősítettek. Az első és második pont átépítés alatt van, de ez a legkevesebb gond. A leírásból számolgatva sem pontos a megjelölés.Jó logikával kisilabizálható a jelszó, de távoli embereknek nem biztos, hogy kézenfekvő. Az elgondolás miszerint a részleteket összeszedjük jó, csak a meghatározások bonyolultak és nehezen memorizálhatóak. A mikroláda nincs meg eltűnt, alternatívra pedig nem lehet találni.(Vélhetőleg a korlát újra lett festve). Az íjász pálya viszont jól kereshető és látnivalót is nyújt. Még egyszer köszönöm a lehetőséget. Kérem a rejtőt vizsgálja felül és javítsa a hiányosságokat és pontatlanságokat.

 
TücsiTeam 2014.02.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Egy kis segítséggel, de sikerült összerakni a jelszót.

BubaGC 2014.02.08 16:30 - Megtaláltam
:-)

plecs 2014.02.08 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.33 súly: 4.03
Az első két pont a park átépítése miatt jelenleg szinte megközelíthetetlen - illetve ha valaki nagyon bevállalós és nem zavarja az építkezés meg az azzal járó -szó szerint bokáig érő- sár, akkor megközelíthető!

A jelszó első részének leírása egyébként rossz, ha a logika szerint halad valaki, akkor persze azért boldogul, de attól ez még rossz! A harmadik pont hiányzik, se mikrót, se pótjelszót nem találtunk, a rejtés helye is elég érdekes választás amúgy...
Az egyetlen pozitívum, hogy a rejtő legalább egy olyan jelszót választott, amit a begyűjthető töredékekből könnyen ki lehet találni!

Szóval az első két pont totális sártenger, a harmadik hiányzik, a jelszó leírás rossz, ráadásul teljesen ok nélkül négypontos ez a multi - szóval sorry, de ez a láda így nekem nem igazán tetszett!

negyesigabor80 2013.10.27 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

hgabor1 2013.10.25 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Érdekes volt, na... Az íjászpályához vezető keskeny úton inkább gyalog mentünk, pedig mehettünk volna a kocsival körbe is, tovább a házakat megkerülve. Érdekes, se a tuhu, se más vektortérkép nem jelezte azokat az utcákat.
A hídon a pótjelszó sincs meg, de anélkül a töredék nélkül is kitalálható a jelszó, persze ha a megfelelő (és nem a leírás szerinti) név első 3 betűjét vesszük...

De azért köszi a rejtő segítségét, rajta em múlott volna!

Virágom 2013.10.23 15:37 - Megtaláltam
Közös Találat! Köszönöm a rejtést!

Violám 2013.10.23 15:37 - Megtaláltam
Közös Találat! Köszönöm a rejtést!

halindaattila 2013.10.23 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Hétvégi kirándulás alkalmával látogattunk el a városba. A főtér most romokban, de ez csak később még szebbé fogja varázsolni a helyet. Kár, hogy nem akkor érkeztünk amikor már be van fejezve. Köszi a rejtést!

Pibo 2013.10.21 11:00 - Megtaláltam
köszi...

MAjacky 2013.10.06 12:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést !

Norbee97 2013.08.24 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Megtaláltam! :)
Először nem tudtam merre menjek az íjászpályához, aztán egy néni nagyjából elmondta, így odataláltam. Ráadásul gizike logja is segített, mert csak ezután lett meg a zsákutca, amit említett...:)
A jelszórészlet nem tudom hanyadik sorban van, de nem a 8.-ban és még csak a 13.-ban sem. [g:hu 1.4.28l] [wapon beküldött szöveg]
43.

housefly 2013.08.17 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Az első ponton nem a 8., hanem 13. nevet kell nézni. A 3. ponton a kerítés frissen festve. Se mikró, se pótjelszó. Ettől függetlenül az utolsó pont felkeresésével könnyen megfejthető a jelszó.

Petyabá 2013.08.16 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.49
Az apró pontatlanságokat szerencsére az egyértelműre összeálló jelszóban büntetlenül lehet javítani. A 3-ik pont nem elég konkrét, a korlátok frissen vannak festve, így valószínűleg ezért nem találtam a hiányzó jelszórészletet még felírva sem.

Hepur 2013.07.24 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.69
Érdekes multi. Az első pont leírása rendesen túlbonyolított. A harmadik ponton a leírásnak megfelelően ládát kerestem, de helyette felirat van csak. Megérdemelne egy frissítést. A végláda repedt, cserére szorul. A logbook még száraz, de már nem sokáig.

Jávorszkiak 2013.07.20 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltuk, közben isteni sárkánygyümölcs fagyit ettünk a Rossmann melletti sarki fagyizóban! Köszönjük a rejtést! Hamarosan dobunk fel képeket is!
Jávorszkiak

 
Lally 2013.07.14 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Megvan, köszi a játékot!

 
gizike 2013.07.14 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Kütyü nélkül. Az íjászpályát elég nehezen találtuk meg,mert a műfüves mellett mentünk,és ott lakat volt a kapun. Szerencsére csak megtaláltuk a zsákutcát :)
Köszi a rejtést.

Hz 2013.07.14 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.29
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Útközben 
monic1006 2013.06.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Hajdú-Portyás múzeumlátogatás Balmazújvároson. GPS kéznél... közeli ládák... hopp 250 méter! Szuper, akkor usgyi! :) Ha már ott voltunk, ládásztunk is kicsit. Köszönjük a rejtést! Szuper! A park is jópofa, de az íjjászpálya környéke még jobban tetszett!
Megjegyzés a rejtőnek: a hagyományos láda az íjjászpályánál el van repedve és zacsiban sincs benne, ha esik be fog ázni! Lehet rá férne egy ládacsere... A strandnál pedig csak a filctollas pótjelszót találtuk, de az is tökéletes volt. Ott épp közmunkások rendezték a parkot, nem is szívesen logoltunk volna...

szsoutdoor 2013.06.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.15
Ismét Hajdu Portya, ezúttal a Semsey múzeumot kerestük fel. Mivel közel volt a park, hát ládásztunk is egyet. A 3. ponton mi csak a filctollasat találtuk meg. Köszönjük a rejtést!

Éci és Gabi 2013.05.20 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

csipet_csapat 2013.05.06 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Gyors ismerkedés a várossal. Köszönjük.

 
Elekék04 2013.04.13 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Judit és Béla 2013.03.16 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltuk.

Bódi család 2013.02.17 15:50 - Megtaláltam
Egy szép februári napsütötte délután ezt is útbaejtettük. Köszönjük a lehetőséget!

Braunka 2012.11.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.51
3.ponton csak felirat, íjászpályára autóval szűkös.
1.pont: alulról a 3. tábla, és ALULRÓL a 8. név...

gyusz_58 2012.09.23 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Kellemes drive-in kör, jó rejtésekkel.
Köszönjük a rejtést

janovszki.tamas 2012.08.27 18:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Köszönjük a rejtést.
Tomi Zoli Ági

anettnori 2012.07.30 05:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Megvan!

Hajnali érkezés, zseblámpás első pont. Nem is sikerült. A rejtő segített végül.
A másik három pont meglett. Bár a mikrót nem találtam, de a feliratot igen.
Az íjászpályát sajnos hátulról közelítettem meg, a műfüves felől. Előlről sokkal egyszerűbb!
Köszönet a rejtésért!

csg69 2012.07.01 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 4.18
Az első ponton nem igazán volt egyértelmű, hogy kit is kell keresni, de ki lehetett következtetni. A 3. ponton nem találtam meg a dobozt, csak a feliratot!

MaFe örs 2012.04.29 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.63
Megtaláltuk. Köszönet a lehetőségért.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.04.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Kellemes meglepetést okozott a város! Az utolsó ponton épült-szépült a szittya tábor, megérte ide is eljönni. Köszi!

/Quatermain/

Kertész család 2012.04.06 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Megtaláltuk.A rejtekhely nagyon látható helyen van.Köszönjük a rejtést.

belus01 2012.03.24 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

prudy 2012.03.18 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.02
Megtaláltuk, de nagyon egyetértek Saláta Bogi & Sanya bejegyzésével. Sokat segített a zsákutca jó irány, bár a gps utána olyan olyan utcába vitt be, hogy a feleségem a fejét fogta (a legrövidebb út!, de nem a legszélesebb!!!!!).

ozsigombi 2012.03.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.00 súly: 2.80
Egy szép, napos délután a városban sétálva kellemeset fagyiztunk :-)

Palazsu 2012.03.14 13:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Saláta Bogi & Sanya 2012.01.22 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 3.16
A városban töltött hétvége során terveztük a láda és a helyi nevezeteségek felkeresését. Szombaton a múzeum zárva tart (nyitva: hétfőtől péntekig). A kalapos műhelyig elsétáltunk, de egy teremtett lélek sem volt ott. A 3. ponton nem hogy mágneses mikroládát, de feliratot sem találtunk (valami ezeréves foszlány a korláton). A záróláda értelmetlen helyen! Nyáron lehet valami mozgás arra felé, de mi csak kóbor kutyákkal találkoztunk. Az utánunk keresőknek javasoljuk, hogy a zsákutca a jó irány!
A 3. pont a strandra mutat, hibátlan hely, ki kell próbálni!!!
A nagy kereszteződés közelében van egy pici könyves pavilon, lelkes nénikével. Ha valamit nem találtok, kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzá!

tomkess 2012.01.09 11:40 - Megtaláltam
Megvan. A 3. ponton semmit nem találtam, kértem telefonos segítséget a rejtőtől, abban maradtunk, hogy megadja a hiányzó jelszórészletet a másik háromért cserébe. Nem volt rá szükség, mert a 4. pont megtalálása után könnyen kitaláltam a jelszót.

iloilo 2011.12.10 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.3.25] [wapon beküldött szöveg]

bolyana 2011.11.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 2.32
h

PLASA 2011.10.30 00:00 - Megtaláltam
A 3as pont jelszó részletet elmosta az eső,kérem a képek alapján a megtalálást elfogadni. Köszönöm.

[Jóváhagyta: arrabona, 2011.11.11 06:12]

csemege 2011.10.23 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Darunézés után.

nagygeri97 2011.10.22 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.92
Hajdúszoboszlói hosszú hétvégénk első találata. A 3. ponton mi sem találtuk a ládát.

Csizmások 2011.10.18 14:00 - Megtaláltam
Mágneses mikrot nem találtunk!

LCSOKA 2011.09.07 12:18 - Megtaláltam
Debrecenből tartottunk Hortobágyra, tettünk egy kis kitérőt ezért a ládáért. Köszönöm a rejtést.

H. Pisti és H. Nóri 2011.08.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.11
Megtaláltuk! Köszi!

Luki 2011.08.21 07:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
+one

bigmick 2011.08.13 10:40 - Megtaláltam
Kis séta a város közepén. majd némi tévelygés után ráleltünk a rejtekhelyhez vezető útra is.
A strandnál nem találtunk se mikroládát, se feliratot. A hiányzó jelszórészlet adta magát.
BigMick, Iza

Arpad11 2011.07.09 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.43
Köszönöm a rejtést sok mindent láttam és megtudtam az ˝uj városról˝

szabbr 2011.07.08 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.67
Balmazújvárost még nem láttuk ilyen részletesen. Szép volt a park, minden pont egyértelműnek tűnt.
A 3. pontnál nem találtuk felírva a korlátra a pótjelszót, de enélkül is ki lehetett találni a többi rész ismeretében.

Köszönjük!

Tikis 2011.06.26 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
koszi! a A strandnal levo mikroladat nem talaltuk, sem a felirast.

pozoli1 2011.06.22 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Megtaláltam. (A 3. láda pótolandó.)

geoAtti 2011.06.05 09:54 - Megtaláltam
A 3.ponton ládát nem találtam, pótolandó. Köszönöm a rejtést.

magyarka 2011.05.03 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
harmadik láda még mindig nincs, de a jelszó már az első részletnél kitalálható. a negyedik láda sem teljesen a kapuval szemben van, és ritka, hogy egy láda szemét alá van rejtve.

galgo 2011.03.05 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Ahogy azt többen jelezték, a mágneses láda nincs!!!
Nagyon jó a játék, kár agyoncsapni olyan dolgokkal, mint egy lehetetlen helyzet. Néha úgy érzem a relytés a fontos nem pedig a karbantartás, és ezzel a kessereknek való örömszerzés.
Tudom nem dől össze a világ mert nincs meg e jelszórészlet - jelen esetben kitalálható- de hát ettől játék a játék.
Egyébként jól éreztük magunkat a városban. Érdemes ide jönni.

köszi a rejtést, szükséges ez a láda, pótoljátok valahogy a hiányosságot

galgo és era

EmesESE 2011.02.26 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Multi pontjait lelkiismeretesen végig jártuk, de a 3. ponton sajnos nem találtuk meg a mágneses ládát, és a pótjelszót sem
A negyedik ládát mi megtaláltuk, és logoltunk is bele, a jelszót ki tudtuk olvasni.
A mellékelt képek alapján kérem a rejtőt a megtalálás elfogadására.

[Jóváhagyta: arrabona, 2011.02.27 16:47]

Hey-ho 2011.02.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Debrecenből hazafelé. A negyedik pontnál kezdtünk sikertelenül, majd a Penny előtt leparkolva 1,2,3, a mikroládát nem találtuk.

[Jóváhagyta: arrabona, 2011.02.27 16:48]

 
t1kovacs 2010.11.17 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
A mikroláda most sem volt a helyén.
Az íjász pályára pedig nem tudtam bemenni, mert zárva volt. Sőt egy szomszédban lakó helyi erőnek szemet szurhattam mert nagyon csúnyán bámult rám. Gondolom, ha tudja hol van a láda segített volna, de nem úgy festett. A jelszó első két része e-mailben elküldve a rejtőnek kérem elfogadni.

[Jóváhagyta: arrabona, 2010.11.18 16:59]

SirLes 2010.11.03 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.15
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
A 3. pontot kihagyva, gyorsan megtaláltuk a pontokat. A 4.tetszett legjobban.

nazso.oszan 2010.11.01 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.61
A 3. pontnál mágneses mikroládát nem találtunk, bár a mágnesezhető tereptárgyat alaposan végigvizsgáltuk. A többi részlet ismeretében könnyű volt kitalálni a hiányzó darabot. Köszönjük a rejtést.

taxpayer 2010.10.24 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Sikerült, bár a 3. pont (mágneses mikroláda) nem lett meg. 0 méter volt a jelzett távolság, de láda nuku ... Még szeptemberi jelzések szerint nincs "mágneses mikroláda", de most már cetlit sem találtam! A jelszórész azonban kikövetkeztethető a többi részletből.

Bukowszky 2010.09.12 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.96
jó rejtés, köszi. a mágneses láda valóban nincs meg, de a jelszót tartalmazó kis cetli még ott van, nem kellett sokáig keresni :)

zoli86 2010.09.05 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Köszönjük a rejtést!
A 3. pontnál (mágneses mikroláda) a megadott koordinátáktól pár méterre, a fűben találtunk egy "mikrocetlit" rajta a jelszóval....
A mágnesezhető tereptárgyra tettük vissza, sajnos nem volt nálunk mágnes vagy filc, ezért kérjük a rejtőt a pont frissitésére!

Chubby 2010.08.30 16:47 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Kerékpáros kupa: 59,1 km

nogacsalad 2010.07.09 05:05 - Megtaláltam
A végpontnál simán bejutottam! (hátulról, análisan)
Ottani erők ismerik a játékot! Megláttak, és rögvest hozták is a ládát :o)

Részletek később...

Cerberus 2010.06.12 22:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Az első 3 pontot könnyedén megtaláltuk. Az első kettő környéke nagyon tetszett, a microláda pedig ötletes, jó helyen van. Sajnos az utolsó ponthoz nem lehet még mindig bejutni, az íjászpálya kapuja bezárva, lelakatolva. Kerítést mászni pedig nem szerettünk volna. Az első 3 jelszórészletet elküldtük a Rejtőnek, ezek alapján kérjük, hogy szíveskedjen a találatot jóváhagyni.

[Jóváhagyta: arrabona, 2010.06.14 12:17]

 
brie 2010.06.06 00:00 - Megtaláltam
Egy kicsit kacifinántosnak tünt de így már összerakva a mozaikokat nagyon ötletes. :o))

prisoft 2010.05.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Mivel az íjászpálya be van kerítve, mindkét bejáratnál le van zárva, ezért kérem a rejtőt a jelszó nélküli találat elfogadására. A multi többi része megvan, e-mailben elküldöm.
Kérem az új rejtést, mert a multi utolsó ládája nem közelíthető meg.

[Jóváhagyta: arrabona, 2010.05.30 22:13]

 
raci 2010.05.03 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Érdemes volt megismerkedni ezzel az aranyos kisvárossal. A rejtés és a ládaoldal is nagyon tetszett. Az íjászpályán a karbantartók dolgoztak, reméljük, nem sasoltak ki semmit. Annyit mondtunk, hogy jelszót keresünk egy játékhoz, így békén hagytak. Köszönjük a rejtést.

hacsate 2010.04.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Szép várost ismerhettem meg a láda segítségével.
Köszönöm.

Évi & Imi 2010.04.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Évi és Imi első geoládája! Nagyon jó szórakozás volt megtalálni!!!

EdKa 2010.03.26 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Szép kisváros.

tótheszter 2010.03.24 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.64
Aranyos kis város, remek multi, köszönöm!
"Nem az hal meg, akit eltemetnek, hanem az, kit elfelednek!"

Templomtorony 
Madym 2010.03.13 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.66
Megvan, 47. találatom. Vonatos találat Debrecenből, GCHORT után. A rejtek közelében tyúkok szaladgáltak, kicsit tartottam attól, hogy a gazda furkósbottal kerget el. A láda szabadon volt a rejteknél, nem takarta semmi. Egy ceruza, és a logbook van benne. Ahogy tudtam, visszarejtéskor letakartam. Köszönöm a rejtést! Arrabona, egy-egy logra nem ártana odafigyelni...

Sifi 2010.02.25 14:10 - Egyéb
Még a "geodeszkás" korszakban megtaláltam, de kiváncsiságból megnéztem ma a ládát is. Teljesen szabadon volt, semmi rejtés, semmi zacskó. A fakérgekkel álcáztam.

csk1 2009.12.29 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.84
Megtaláltuk.

maflojz 2009.11.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
első ládánk volt :)
Mafli és Lojzi
Lojzika balmaznewyorki, de máshol is fog kereskedni ládacsodákat széles e világban Maflival. - legalábbis Mafli reméli

ésKata 2009.10.25 16:47 - Megtaláltam
Sosem jártam erre. Ha esett volna, jöttünk volna fürödni is ide.
Hortobágyra mentünk bicajozni. Jó tárasaság jött össze, sok érdekeset láttunk. A túristák nagy özöne már lement,a helyiekkel beszélgetni is jutott idő. Madárkórház, darvak gyülekezése, fafaragó, halászat, ménes, sőt még egy elszabaduló szürke bika is, amit megúsztunk ép bőrrel.Este pedig társasjáték

Zergi 2009.10.25 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.09
Fogtam!
Versenyt futottunk az átállított idővel, hogy még sötétedés előtt végezzünk. Így csak a minimális programot "futottuk".

Attibati 2009.10.24 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.20
Kerékpáros találat. Debrecen környéki tekergés 168 km
Hát lehet hogy én értek valamit félre, de az első emlékműről leolvasott név nekem nem stimmel. Az általam összerakott jelszót a rendszer nem fogadta el , majd megpróbáltam a jelszó valószínű értelmét megfejteni és így lett jó. Az így összerakott szóban viszont nem a nyolcadik név első három betűje szerepel, hanem a 13. névé. Hogyha az azonos neveket egynek veszem akkor is a 9. a helyes név.
Az első ponttól 20 méterre levő második pontnak nem látom sok értelmét.
Én többet szerettem volna látni a városból...

K.L. 2009.10.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
ok

MeKrisz 2009.08.19 14:43 - Megtaláltam
Kerékpárral kerültünk várost. Az első három ponttal nem volt gond. Délidőben kicsit meredeken sütötte a nap a fejünket, jól esett a tanösvényre kanyarodni, az erdő hűsébe. Sajnos ottjártunkkor feldúlva találtuk a rejtekhelyet, üresen a ládát.

 
alucifer 2009.08.17 09:50 - Megtaláltam
Sajnálatosan a körtúrám során változott a log.
Én bőszen turkálódtam a fenyőfa szúrós takarásában
Mindhiába......
Kérem az elfogadást, és köszi a lehetőséget.

[Jóváhagyta: arrabona, 2009.08.18 15:33]

 
Duditomi 2009.08.13 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.23
Nyaralás közben látogattuk meg a környező ládákat, így ezt is. Sajnos a vége nem sikerült valami fényesen ugyanis a vízmű feltúrta a tanösvény elejét, valaki pedig a ládát! Csak a szétdobált dobozt és egy általános szöveget találtunk, úgyhogy rosszhírrel kellett felhívnunk a rejtőt. Ennek ellenére nagyon készséges volt, sajnos én nem tudtam rajta segíteni.
Mindenesetre köszönöm a rejtést hisz ha nincs ez a láda nem ismerhettük volna meg milyen hangulatos strandja van Balmazújvárosnak.

attila32 2009.07.18 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltuk!
A park nagyon szép és rendezett.
Attila és Melinda

pistikata 2009.07.13 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.50 súly: 3.63
Tiszavasváriból Budapestre egy kis kerülővel, #4
Ha már cak virtuális, legalább a pótjelszót meg lehetne jeleníteni a ládaoldalon, ne kelljen félórán át a jogokat bányászni keresés közben a telefonon:-(
Hogy legalább a lövetkezőkessereknek látható helyen legyen, ezért idemásolom peterpan tavaly juniusi logjabol: N47 36.741 E21 20.577.
Egyebkent ilyen helyen legalabb egy mikro vagy magneses nano elferne biztosan.

Bau_family 2009.07.11 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.05
Gyors drive in cache, a park kifejezetten hangulatos.

trió 
Hosszu és Maszat 2009.07.09 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.14
Kellemes meglepetés ez a rendezett tiszta település.

EndreiTeam 2009.07.02 09:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.63
Ma öszesen 20 ládát sikerült megtalálnunk. Hajnali kettőkor keltünk, komótosan készülődve kb. 3:15-kor indultunk el Hatvanból. Összesen 635km-t autóztunk és este tíz óra körül értünk haza.
A napközbeni 32,5°C-os legmagasabb hőméréklet igazán embertpróbáló körülményeket teremtett, de a lelkesedésünk egyszer sem hagyott el bennünket. (Na jó, talán néha egy picit... ) :)
A csomagtartóban rengeteg palack víz volt betárazva, amelyet előzőleg mélyhűtőben lefagyasztottunk, hogy sokáig hűs maradjon. Egy részét trmészetesen megittuk, másik részét mielőtt nekiindultunk egy-egy kánikulai ládázásnak, egyszerűen magunkra öntöttük, így vizes hajjal és pólóval sokkal könnyebben tűrtük a meleget.
Szereztünk még millió féle csípést, Kristóf egy kullancsot és persze nem utolsó sorban sok szép élményt, amit ezúton köszönünk minden rejtőnek!

Talán ez volt az utolsó hely, ahol még nem volt melegünk...

Tutajos 2009.06.21 15:00 - Megtaláltam
Megvan.

Tibor60 2009.06.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 2.75
Megtaláltuk" A környezet megérdemelne egy igazi rejtést vagy egy multit.

saldar 2009.06.18 12:03 - Egyéb
Épületek, múzeumok

Városháza
Semsey Kastély
Semsey Andor múzeumműemlék épület
Veres Péter Emlékházaz emlékház
saldar 2009.06.18 12:02 - Egyéb
A 3 templom

Magyar Református Templom
Római Katolikus Templom
Németfalusi templom
saldar 2009.06.18 12:01 - Egyéb
Oázis a puszta kapujában

Keleti FőcsatornaKossuth tér - a láda eddigi helye
 
saldar 2009.06.18 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.35
Bicajos találat
Én már nem is kerestem az igazi ládát (olvasva a korábbi logokat), inkább arra használtam az így felszabaduló időt, hogy egy kicsit felfedezzem a várost. Szerencsére bicajjal voltam, így ez nem volt nehéz. A Kossuth tér parkja tényleg szép, érthető, ha nem akar kimaradni a GC-ből. A többit mondják el a képek. Az új ládagazdának ezúton is sok sikert, ötleteket és örömöket kívánok az új feladathoz!
Nem csúnya város Balmazújváros. Tematikusan teszem fel a fotókat, kezdjük a szobrokkal:

Kossuth LajosA II. Világháború áldozatai emlékére
Veres PéterAgrárszocialista Emlékmű
Moonspell 2009.05.18 17:20 - Megtaláltam
A Hajdúszoboszlói séta után itt is megálltam hazafelé egy kicsit pihenni a parkban. A geodeszkát sajnos én sem találtam. Kellemes hely!

mato 2009.05.17 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.04
Családdal kirándulva könnyen megtaláltuk az elektromos szekrényt :(
Pedig a Geodeszka izgatta a fantáziánkat...

Tényleg lehetne multi ez a rejtés, a ládát magát meg ki lehetne tenni a városon kívülre, onnan nem viszik el.

Így csak saját magunk szorgalmából sétáltunk egy kicsit.

Köszönjük a rejtést!

zsubarna 2009.05.02 14:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.83 súly: 1.00
Csak az alternativ "ládát" sikerült megtalálni, ráadásul a webes megjelenésen sincsenek konkrét instrukciók, csak a korábbi megtalálók megjegyzéseiből. Nekünk ez volt az első... Kicsit csalódtunk... De legalább a környék szép.

fzsofi 2009.03.22 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.00 súly: 1.90
megtaláltuk az elektromos szekrényt:(

fabkor 2009.03.22 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.51
A geodeszkát nem találtuk meg, minden fát a koordináta körül átnéztünk ameddig fel tudtam érni. de semmi. Maradt a pótjelszó. Igen kihalt volt igy tavasszal a tér, annak ellenére hogy kellemesen sütött a nap.

Jocó&Kata 2009.03.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.33 súly: 1.60
Érdekes rejtés, ötletes volt. :)

Andris és Móni 2009.03.07 00:00 - Megtaláltam
A deszkát nem találtuk. A leírásban nincs benne, a "tartalék" jelszó helye, így sajnos nem tudtuk leolvasni. (Wapon nem olvastuk végig az összes előző megtalálást) A képek alapján fogadd el a megtalálásunkat. Köszi...

[Jóváhagyta: arrabona, 2009.06.16 23:22]

 
Varga Gábor 2009.02.18 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Ok! Szoboszlóról hazafelé menet körülnéztünk Balmazújvárosban. Tetszett a város, most jártam itt előszőr. A parkban és környékén több tucat sárga mellényes munkás dolgozott a frissen leesett hó eltakarításán. Sokat nem keresgélhettem, így a villanydobozról olvastam le az egyébbként jól látható jelszót.

kissss 2009.02.15 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 2.23
OK! g&á

urbanj 2009.02.15 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Megtaláltuk. :)

 
kovacsok 2009.02.08 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 2.00
A hortobágyi geoláda után, sajnos itt is tapasztaltuk, hogy milyen szemetes a környék. Az emlékmű koszorúi szét voltak dobálva, tele volt szemetelve a park és még csak a legenyhébb dolgokat említettem.
A jelszót az elektromos szekrényen megtaláltuk, viszont geodeszkát vagy geoládát akárhogyan is nevezzük, nem találtuk.

Duciék 2009.01.02 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 3.28
Megtaláltuk

lagaf 2008.12.26 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.33 súly: 3.67
Hát... Nem sok értelmét találom az ilyen ládának. A város persze megérdemelne egy olyan ládát, amely bemutatná látnivalóit, de abba egy kis energiát kellene fektetni. Itt szó sincs ilyesmiről. A városról - személyes vonatkozáson felül - gyakorlatilag nem sok mindent tudunk meg, a hajdani - de még annak hirdetett - hagyományos ládából pedig mára egy szánalmas graffiti lett egy közműobjektum oldalán. Kár...

II. vh-s emlékműTTT = turul, templom, tuja...
Szintén II. vh-s...Tetszetős városháza
brekeke 2008.12.21 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.09
Csak az alternatív jelszót sikerült megtalálni, pedig kerestük a geodeszkát.

akosgy 2008.12.14 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.57
Szoboszlóról Nánás felé menet útbaejtettük ezt a "ládát". A lakhelyét hamar felfedeztük, azonban a jelszó olvashatatlan volt a cellux alatt, így kénytelenek voltunk a ragasztószalagot eltávolítani. Amúgy ötletes rejtés, bár állítólag régebben egy kis táblácska volt.
Köszi a rejtést!

readdeo 2008.12.13 15:23 - Megtaláltam
tényleg van pár elektromos doboz a parkban :D

ésTöri 2008.11.08 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Sem deszkát, sem ládát, csak egy elektromos dobozt találtunk.
Ez sem volt teljesen egyértelmű. Többször próbálkoztunk, többszöri infó elolvasása után leltük meg a megfelelőt. A park nagyon szép és a helyieknek igen vonzó, mert valóban nagy a nyüzsgés itt. A rejtés sem könnyű. /lehetne virtuális/
Köszönet a rejtésért!

totzoli65 2008.11.08 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.96
Mit is találtunk?! : Ládát azt nem(igazit), egy jelszót felírva egy elektromos dobozra, és egy takaros alföldi kisvárost nagyon szép, szobrokkal, emlékművekkel teli főterét(ami megérdemli, hogy sokan lássák, megnéztük, körbejártuk), amit nagy szeretettel használnak a település lakói. Nagyon sok fiatal zenél, cigizik a padokon, esküvő is volt a Városházán. Ez így nagyon is rendben van! A koordináták egyértelműen egy másik fára mutatnak, a fenyő alá is benéztünk, de mivel az inkább nyilvános illemhely nem időztünk sokáig. Elektromos szekrényből is van vagy 4-5 darab a környéken, egyiken valóban szerepelt a jelszó élesen, jól láthatóan. Közben ránk sötétedett, így a darvak behúzásáról lemaradtunk! Így utólag inkább erről a "találatról" mondtam volna le!!! :-((

hősmegvilágítva
erre a képre három doboz is jutott ;-) 
Sifi 2008.10.29 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Nehezen olvasható.

 
nagyi11 2008.10.23 16:55 - Megtaláltam
Ott jártunk, de sajnos nem találtuk meg a geodeszkát:-(
A képekre hivatkozva kéerem a rejtőt fogadja el jelszó nélkülinek!

[Jóváhagyta: arrabona, 2009.06.16 23:23]

KataJani 2008.09.28 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.56
Pénteken este indultunk a geoverseny helyszíne felé, Kabáig, ahol volt a szállásunk. Szombaton ismét egy jól sikerült versenyen vettünk részt. Vasárnap Kaba és környékét kutattuk fel.
Mai 6/5, összesen 367. megtalálásunk, egyben a hétvége levezető záró virtuálisa. A deszkát nem, de a firkálmányt szerencsére megtaláltuk. A hely, s a rejtés sem villanyozott fel. Kicsit feldobná az egészet egy kis multi, vagy városszéli láda.

VárosházaKossuth téren 1.
Kossuth téren 2. 
Csapdoki 2008.09.28 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.32
Hát nekünk is nehéz volt megtalálni,még az alternatív jelszót is .
Csapdoki és Erika

Evab 2008.09.28 08:15 - Megtaláltam
.

zsakar 2008.09.28 08:15 - Megtaláltam
.

sz.v.endre 2008.09.27 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.24
A XIV. Geocaching Fesztivál és Versenyről hazafelé tartva ezt is levadásztuk.

adrivik 2008.09.27 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Már félig sötétben a verseny után kerestük meg, de a ládáról le tudtuk olvasni.

Soko 2008.09.27 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.67
A XIV. Geocaching verseny utáni láda keresés. A geodeszkát nem találtam csak a pótjelszót.

kivancsifancsi 2008.09.27 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.00 súly: 3.84
A hortobágyi verseny után, eredményhirdetés előtt, gyors találat. 1 pont és más semmi.

Csengi és ZoliDe erős ez a galamb
Bütyök+Zulu 2008.09.27 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Ez is örömteli gc látogatás a szép városban. A rejtés ötletes, csak túl sok ember nézett bennünket, miért bújkálunk az összes fa alatt. Miért, miért, megtévesztésként...Meg is zavarodtak ...

 
new will 2008.09.27 16:55 - Megtaláltam
késöbb

SylverRat + Bogee 2008.09.27 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.85
Hortobágyi versennyel egybekötött Debrecen körüli ládázás 10/61.
A verseny nem volt elég fárasztó, így az ebéd után, és az eredményhirdetés előtt pár környékbeli ládát még összeszedtünk. Sajnos keveset mutat meg a városból, de amit láttunk belőle az szép volt. Minden padról azt figyelték mit keresünk mi minden fa alá bebújva. Ötletes a geodeszka.

Andi&Parker 2008.09.27 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 3.64
Verseny után kerestük meg. Brr.. gázos rejtés. A ceruzán sehogy sem tudtuk elolvasni a jelszót. Aztán már kezdtük feladni, amikor véletlenül megláttuk a dobozon a jelszót. Az ilyet nem igazán szeretjük, ráadásul ez inkább virtuális, mint valódi.

 
Pet 2008.09.27 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 3.58
Verseny után.

Kadorca 2008.09.27 00:00 - Megtaláltam
Még New Will néven, valamelyik verseny alatt.

[Jóváhagyta: arrabona, 2013.08.12 17:31]

Törölt 2008.09.26 22:00 - Megtaláltam
Kiscsaládommal. :)

abacus 2008.09.26 22:00 - Megtaláltam
Részletek később.

geodorka 2008.09.26 22:00 - Megtaláltam
Verseny elötti bemelegítés Lily babával, Anyáékkal, Zsófi és Ági nénivel. Nagy szunya és holnap irány Hortobágy! [wapon beküldött szöveg]

kolibri 2008.09.26 21:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.50 súly: 3.21
Verseny előtti este, lámpával, Abacussal kerestük. De nem találtuk. A delejes dobozt is csak nagy nehezen.
Aztán a verseny utáni napon, délben is elsomfordáltunk a tett színhelyére, de a deszkát természetes 'világításnál' se találtuk, úgyhogy ezennel mi is elveszettnek minősítjük.
Én multit csinálnék belőle és egy-két szobrot, templomot bemutatnék az erre járóknak.

TemplomVárosháza - ugyebár :)
Lehet, hogy ő tüntette el a deszkát?? ;) 
Morcipók 2008.09.13 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk Robocoppal, csak nem a deszkát, hanem a szekrényre írt jelszót!

Morcipók és Robocop 2008.09.13 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk Morcipókkal. Igaz a deszka nem lett meg bárhogy kerestük, így maradt a "kóbor áram dobozkára" felírt segítség!

Villám 2008.09.09 18:45 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Gábor és Edit 2008.09.09 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
A "geodeszkát" én sem találtam, viszont a delejesdobozon lévő jelszó könnyen meglett.

Csaba & családja 2008.09.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.98
Elég forgalmas hely. Nem jó érzés, így besétálni a parkba, de ide szerintem valóban csak így lehet rejteni.

FyG 2008.09.07 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.86
Könnyen meglett, habár a láda nem látja a tornyot!
A teret jól ismerjük: Hortobágy melléki bicajtúráink pihenője.

F.Csub 2008.09.07 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.69
Ötletes rejtés. :]

Mr Zerge 2008.08.17 16:05 - Megtaláltam
Meg van. [wapon beküldött szöveg]

DTi 2008.08.17 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 1.90
Láda nincs, csak a pótjelszó.

Bükkjárók 2008.08.10 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.08
Megtaláltuk, a villanydobozról olvastuk le a jelszót.

valti 2008.08.10 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.29
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Murus 2008.08.07 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
[wapon beküldött szöveg]
Nem csoda, hogy eltűnt a láda, nagyon merész volt! Az eletromos valamin találtuk meg a jelszót. Murus és Cica

fkmaster 2008.08.06 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.01
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2008.08.06 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.13
Az előző logok alapján nem is kerestük a ládát, amúgy is nagy volt a forgalom a környéken.

ufss 2008.08.01 19:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.70
Sajnos villámlátogatás volt, mert a vonat 8kor ment, szal 5 perc volt a ládára. Így a parkot nem nagyon tudtam megnézni, de párszor jártam már itt , szép a város. Maga a láda csak hirtelen ötlet lett, mert a keletin voltunk keróval Debrecenből , vonattal mentünk vissza,ezért kerültünk a városba.

jolliefille 2008.07.30 17:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.16
Megtaláltam!

PolarBear 2008.07.30 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.18
Köszönöm a rejtést !

Gipszjakab & Lujzika 2008.07.28 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.15
Szép lehet ez a hely, kár hogy nem volt túl sok időnk nézelődni. Mai második ládánk, könnyű találat volt :)
Gipszjakab & Lujzika

Rita és Zsolt 2008.07.27 16:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.70
Megtaláltuk két családtagunkkal együtt! Sajnáltuk, hogy nincs láda,a jelszót mi is a villanyszekrényről lestük le!

uhilda 2008.07.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Zuhogó esőben sem adtuk fel a keresést. Sokat segített az elektromos doboz megtalálása. Köszönöm a rejtést.

fattila 2008.07.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megtaláltuk a jelszót, de a "ládát" nem.

vaslemez 2008.07.24 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.73
Szemerkélő esőben kerestük a ládát, de sikertelenül. Így utólag olvasva a logokat, a deszkák tuti eltűntek és sajnos arról sem tudtunk, hogy van alternatív jelszó. Ez a leírásból sajnos nem derül ki. Ezért kérjük a rejtőt, hogy fogadja el a megtalálást.
A nap folytatása sem volt kalandoktól mentes. A balmazújvárosi MOL kútról kiderült, hogy már nem MOL. Gondoltuk átkocogunk a közeli Hajdúszoboszlóra tankolni, de a benzin gyorsabban fogyott a tervezettnél.

[Jóváhagyta: doboSKA, 2008.08.01 22:26]

Itt sincs a ládaÉs itt sincs
A láda örzői
Macz család 2008.07.20 15:00 - Megtaláltam
A ládát nem is kerestük, tudtuk, hogy ellopták. GPS-re nem is volt szükség, láttuk a fát és a mellette lévő villanyszekrényt a jelszóval.

povyagi 2008.07.20 12:45 - Megtaláltam
Mathauval

Mathau 2008.07.20 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 3.97
Sajnos a láda nem volt meg, így maradt az alternatív lehetőség.

CS.CS 2008.07.17 19:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.30
A geodeszkát sajnos nem találtuk meg, és az alternatív jelszó miatt nem sikerült felhívnunk a rejtőt. A Hajdúszoboszlói nyaralásunk sajnos véget ért, ezért kérem a rejtőt fogadja el a megtalálásunkat.

Orsi, Csaba

[Jóváhagyta: doboSKA, 2008.08.01 22:26]

REViZorZ 2008.07.17 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.15
A deszkát megint ellopták. Hosszabb keresgélés után sem bukkantunk a nyomára. Telefonos segítséggel sikerült a jelszóhoz jutni. Köszönjük! A park szép és nyugodt, az idő napos és meleg volt. Az éppen ott dolgozók furcsán nézegettek felének, mivel többször is a "fűre léptünk". :o)

Erdélyi család 2008.07.16 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.89
OK VILLANYSZEKRÉNY HÁTULJÁN KERESSÉTEK A JELSZÓT A FENYŐFA KÖZELÉBE...

targonczas 2008.07.14 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
ok

bermac 2008.07.13 18:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
A villanyszekrényt a jelszóval hamar megtaláltuk, de kiváncsiak lettünk volna milyen az a geodeszka. Sajnos így nem volt teljes az öröm.
Maca, Csabi, Zsuzsi

Tompika & Pimpike 2008.07.10 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.33 súly: 3.13
Retró ezerrel... A karácsonyi díszítéseket még nem szedte le senki a városházáról.. Kicsit gáz..

Dzsozy 2008.06.30 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.49
Sajnos nem lett meg a "geodeszka". Igazából, mint ahogy telefonon is elmondtam, mindenképpen megérdemel a város egy pár pontos múltit. Már csak azért mert a neve sem egy parkról szól, hanem egy városról.
Köszönjük a rejtést, és az elfogadást. Sok sikert az újrarejtéshez.

Dream Theater 2008.06.27 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.76
Telefonos segítséggel sikerült.
Köszi doboSKA! [wapon beküldött szöveg]
* * *
Azaz a láda nem volt a helyén, de telefonon a rejtő megadta, hogy az alternatív jelszót hol találom.
Igazából ha én lennék a rejtő, én is ragaszkodnék a helyszínhez, nagyon gondozott a park, körülötte a város főbb látványosságai. Viszont pont e miatt alkalmas lenne egy virtuális multi megcsinálásához (ha már állandóan "eltűnik" a láda)!

 
peterpan 2008.06.19 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Csak az alternatív jelszót sikerült megtalálni, telefonos segítséggel. Ez viszont nem szerpelt a ládaleírásban.
Az elmondás alapján leellenőriztem, hogy sajnos valóban eltűnt az összes "deszka". A koordináták nekem kb 10 méterrel arrébb mutattak, én ezt mértem: N47 36.741 E21 20.577.
Nagyon tetszett a belvárosi rész. Igazi szocreál fílingje van a Hajdú étterem sarkának és a mellette levő üzleteknek. Vettünk is a Vandusnak egy gumicsizmát, aki a legalattomosabb pocsolyavadász a családban.
Utána leültünk a sarkon túl egy kis ételbárban. A lányok makarónit, én gyros tálat ettem. Mindegyik finom, ízletes volt és akkora adag, hogy egyiket sem tudtuk teljes egészben megenni. Ekkora gyrost még tényleg nem láttam.
Köszönjük a rejtést és a segítséget!

Szoborcsoport a leváltott rendszerből.Főtér
Puzzle Apartman Gyula 2008.05.31 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.03
A geodeszka kifejezés felkeltette az érdeklődésemet. A koo-k teljesen pontosan a rejtekre mutattak. A rejtek melletti padon épp 2 "úriember" sziesztázott. Hogy ne keltsünk feltűnést kitaláltam, hogy Gergő infantilisságát kihasználva olvassuk le a jelszót, mondván, hogy beszalad a fa alá. Mikor azonban a különböző testnedveket megláttuk, letettünk erről az ötletről. Így aztán körbejártuk a környező fákat is, mert semmi deszkaszerűséget nem láttunk. Ez természetesen szemet szúrt az uraknak, de megkérdezni nem merték mit keresünk. Ekkor kértünk telefonos segítséget, melyet ezúton is köszönünk. A deszkát ezután sem fedeztük fel, de bízom benne, hogy nem mi voltunk bénák :-SS

nyüstetéze 2008.05.24 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.26
A geodeszka kifejezés egy rövid időre megtorpantott minket, mivel deszkához való fát kerestünk. Aztán mivel olyat nem leltünk, így maradt a koordináta szerint legmegfelelőbb egyed. És a deszka majdnem kiszúrta a szemünk :))

Nyüstetéze & Eszter

Saughassy 2008.05.17 15:00 - Megtaláltam
Kerestuk egy darabig, az tuti. Koszi :)

groph 2008.05.16 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.41
vajon miért van az hogy én a puszta síkságnak becézet Hortobágyon a debreceni dombocskákat szeretem a legjobban igaz ezek nem dombocskák hanem hegyek

BékaBütyök 2008.05.04 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.31
Szép a park, körbe is sétáltuk.
Béka, Bütyök, Orsi

páros 2008.04.23 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Ez a "robosztus" geodeszka majdnem kifogott rajtunk. Ketten hiába is keresgéltük, de szerencsére volt velünk egy harmadik, ő sasszemű.

Itt rejtőzik
zsotie 2008.04.18 19:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

BBálint 2008.04.11 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.85
Hajdúszoboszló felé menet a GCZELE begyűjtése után Balmazújváros felé vettük az irányt. Miután egy kellemes gyros-bárban megebédeltünk, megálltunk a főtéren, a művház mellett. A rejtés nagyon vicces, de ötletes! így kell ezt csinálni egy forgalmas főtéren. Az Agrárszocializmus című kompozíció viszont hogy kerülhet egy talapzatra Kossuth mellszobrával?!

Anna és Bálint

 
Istyu 2008.04.03 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.26
Megvan! :)) [wapon beküldött szöveg]

Kedves kis alföldi városka, szépen gondozott parkkal. Fotózgattam is egy kicsit, míg egy biciklis hölgy kis híján kiverte a gépet a kezemből.

A rejtés nem túl szerencsés, feltűnés nélkül képtelenség meglelni.. Szerencsére, maga a "deszka" nem feltűnő, így avatatlan szemek előtt akár rejtve is maradhat.

Lacipap 2008.03.28 14:55 - Megtaláltam
Sajnos csak pótjelszóval!
Remek egy kis tér! Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép épületek és szobrok is vannak itt! Nagyon jó hely egy kis nyugalomhoz, napsütésben leülni. Most is sokan élvezték a tavaszi nap melegét.
Köszönet a rejtőnek.

Csoki 2008.03.23 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.32
Nekünk is a pótjelszó jutott. Mikor a geodeszka feltételezett rejtekéhez értünk épp ott tartózkodott doboSKA a rejtő is. Ő mondta el, hogy megint eltünt a "deszka".

andy80 2008.03.15 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.63
Igaz többszöri próbálkozásra sem sikerült megtalálnunk a geodeszkát, de nem adtuk fel...De sajnos csak a pótjelszó lett meg... Nem baj. Köszi a rejtést. Szép a tér.

Váradi Csaba 2008.03.15 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.65
Többszöri nekifutásra, ugyanis már 2007 nyarán, őszén is elidőztünk itt pár órát de deszka sehol... maradt a pótjelszó :-) Kellemes kis tér.

csele 2008.03.13 10:20 - Megtaláltam
a hely rendben van.
a jelszó dolgot szerintem is meg kell oldani.

artemis 2008.03.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.40
A geodeszkát nem találtuk meg. A logokból tudtuk meg, hogy az elektromos szekrényre egy kedves kesser felírta a jelszót. Ezáltal tudtuk igazolni, h ott jártunk.

Diána & Gergő

Judith 2008.02.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.34
A pótjelszót találtuk, kerestük meg. Szép időben, kellemes környezetben.

Tekergő 2008.02.22 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.17 súly: 3.46
Nem értem ezt a rejtést. Van a téren néhány olyan emléktábla, szobor, stb, amiből jó virtuális jelszót lehetne kitalálni. A park szép lehet nyáron, most elég szürke képet mutatott.

 
befi 2008.02.10 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.88
Most így télen, hétköznap délben egy nagyon csendes, álmos kis település képét mutatta. A főteret körbesétáltuk, jelszót az elosztóról leolvastuk. A ládaoldal (habár minden lényeges rajta van) lehetne egy kissé invitálóbb is, a neves szülöttek, épületek részletesebb adataival. [gps nélkül]

Az eredeti rejtek helyeEmlékezés a hősökre
horvatga 2008.02.09 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Az elektromos elosztódoboz hátuljára felírt tartalékjelszót megtaláltam!

Levin 2008.01.31 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Könnyű találat lett volna mivel Feri kolléga már járt itt valamikor Horgerr komával. Sajnos a nagyszerű rejtekben csak hűlt helyét találtuk a "ládának". A rejtővel való telefonos egyeztetés után egy tartalékjelszó felírásával növeltem az utánunk jövő megtalálók esélyeit. A fától ~6 méternyire egy elektromos elosztódoboz hátuljára felírtam a jelszót. A város nagyon tetszetős, ezelőtt még sosem jártam itt.

vik-er 2008.01.27 13:15 - Megtaláltam
Vagy nagyon jó a rejtés, vagy nem vettem észre. Vagy eltünt. Egy órán át kerestük, átvizsgálva minden lehetőséget, az aljától a tetejéig. A képek bizonyítják a helyszínt. Még a pad alját is átnéztük, mivel az is "deszka" .Ha ennek ellenére elfogadod, köszi.

[Jóváhagyta: doboSKA, 2008.02.02 21:00]

 
LarryCooper 2007.12.31 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
.

Evetke 2007.11.28 13:20 - Megtaláltam
Megleltük a geobotot. :)

VP 2007.11.24 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.13
A szép napos délelőttöt az egyetemen töltöttem (doktoravatás), csak egykor szabadultam. Pallagról helyi járattal vissza a városba, és - hogy ne pazaroljam azt a kevés időt, ami a sötétedés előtt még hátra volt - zakóban, nyakkendőben, fekete utcai cipőben szálltam fel a Balmazújvárosi buszra.
Négy éve járok le félévenként egy-két alkalommal a Debreceni Egyetemre - mindig egy-egy napra, vonattal. Azért így is legtöbbször belefért néhány közeli láda - tömegközlekedéssel, stoppal, gyalog. Most utoljára három napra jöttem - most is vonattal -, és megpróbálom begyűjteni a még meg nem talált ládákat a környéken.

hőscincér 2007.11.15 11:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.01
A rejtő segítségével sikerült rálelni. A GPS 10 méterrel odébb jelezte nekünk a rejtek helyét, úgyhogy a park fáinak felét át is néztük. Ezúton is köszönjük a segítséget!

taska1981 2007.11.08 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Hazafele, sötétben, rejtő segítségével (köszi) Nagyon okos ötlet!!!

Bóta család 2007.11.04 15:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.94
Megtaláltuk!

 
puppi 2007.11.02 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.84
Megtaláltuk. A GPS hülyéskedett, de rutinos barátnőm elsőre kiszúrta a relyteket a leírás alapján.

szaboist 2007.10.31 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.92
Hát sajnos mi sem leltük a "deszkát"! Ha a képekre elfogadható, kérünk a rejtőtől segítséget.
Debreceni gc-zés, egésznapos esőben, 28/20, sikertelen állomása.

[Jóváhagyta: doboSKA, 2007.11.04 21:10]
Köszönjük az elfogadást.

keressüka központban
a központban 
Lencsi 2007.10.20 12:53 - Megtaláltam
Balmazújvároson tegnap hajtottunk át először, itt kezdett el esni a jég... szóval így elsőre nem zártam a szívembe. Ezért is gondoltam úgy okvetlen, hogy ha csak a láda erejéig, de vissza kell jönnöm ide. Kellemes csalódás volt a városközpont. Sajnos a jelszavas deszka nem került meg. Képek lesznek, egy megtaláltam-ra számítanék ;) Lencsi

[Jóváhagyta: doboSKA, 2007.11.04 21:08]
Köszönöm :) Lencsi

a templom nagyon tetszett :)
"nem az hal meg, akit eltemetnek, hanem az, akit elfelejtenek"
gsmisi 2007.09.29 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.62
Ok. [wapon beküldött szöveg]
A rejtő árulta el a titkot. A hely meglett, a cuccnak viszont nyoma veszett. Az ötlet (elmondás alapján) klassz lehet. Ebédeltünk egyet a városban aztán irány a debreceni élményfürdő. Köszi a rejtést TM.

Morcos61 2007.09.17 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Másodjára sikerűlt a rejtő segítségével.
Köszönet érte !
Először megtaláltuk, de sajnos senki nem emlékezett a jelszóra, a fénykép meg életlen lett :-)).
Másodjára pedig szegény valószínüleg megint útra kelt, mert a helyén nem találtuk.

Morcos61 Kata Janó

 
Tappancs2 2007.09.06 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.70
Most láttunk először ilyen rejtést. Tetszett. Ötletes megoldás !

Jani70 2007.08.31 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.38
A rejtés egyedi és könnyen megtalálható volt.

gav 2007.08.19 21:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Második nekifutásra megleltük a nemszokványos geobotot :)

zoltown 2007.08.17 20:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Az esti rendezvény kicsit megnehezítette a dolgomat, ezért kivártam a teljes sötétséget. Persze így meg a jelszót nem láttam, de szerencsére volt kislámpa... :-)

Macusa 2007.08.14 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Nagyon sokáig bolyongtunk (GPS hiányában) a parkban, végül már a fát is megtaláltuk, de a geobot csak nem akart előkerülni. Így a rejtőt is felhívtam és éppen vele beszélgettem, mikor észrevettem a rejtőzködő botot. Éőben közöltem a ládamegtalálást.
Köszi a rejtést!
Macusa1 & Macusa2

vpc.szabi 2007.08.07 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.60
A szegeny pad a parkban ami elotte van mar nagyon "ki van ulve", mi is nyomtunk egy darabig, amig egy kicsit sotetedett a vadhoz. Aztan Reni buzo fotozkodasba kezdett, es arra araszoltunk. Majd a fa pad kozott gyepen feldolgoztuk az eredmenyt... Gratulalunk, fincsi volt :)

Szabi es Reni

Hekas, muta mit olvasol 
csokisfánk-OK 2007.08.05 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Nyaralásunk alatt kerestük fel a várost. Érdekes rejtés.

red_devlin_guy 2007.08.02 18:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.25
ok

Puszkany 2007.07.31 09:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.55
Még nem találkoztam ilyen formán "ládikával", nagyon ötletes!

kowy 2007.07.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megvan életem első geobotja! :-) Három héttel ezelőtt fél méterre álltam tőle, de nem tudtam, hogy mit keressek hol... A tőlünk (én+láda) 5 méterre fotózott ifjú párnak sem lettem volna dekoratív háttér keresgélés közben. Ma csak némi szemét volt a társaságom, 'őket' kukásítottam. Ragyogó ötlet, gyönyörű város, köszönet és hála a Rejtőnek!
Ha valaki megéhezne keresés közben, a ládától kb. 208 méterre, a fürdő felé találhat egy remek gyros-lelőhelyet! (POI-nak javaslom! :-) )

Showman 2007.07.28 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.68
Otletes.

Hinter 2007.07.01 12:24 - Megtaláltam
A fa alatt egy szőnyegpadló darab van, talán valakinek a szálláshelye?

FTom 2007.07.01 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.43
Kerékpáros kirándulás Debrecenből, a Kráter-tó és Nagy-hegyes érintésével. Régebb óta ismerjük mindkét rejtek környékét, nem is vittük a műholdvevőt.

andrusko 2007.06.30 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Ötletes a rejtés, viszonylag könnyen megtaláltuk! Kösz a rejtést

sirgalahad 2007.06.07 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.18
Jó ötlet a geopálca
Elrejti a fenyő álca
Eggyel több a talált halmaz
Sok újváros van - ez Balmaz

Sirgalahad

kefesrobi 2007.05.28 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.26
Könnyű megtalálás!
Köszi az elrejtést!
Robi Eni Dorogról

Jakire 2007.05.22 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Debrecenbe menet néztük meg a parkot.
Nagyon meglepett, hogy ennyire rendezett és tiszta :) Örülök, hogy eljöttünk.

A park és a városháza között...A kutató társaim
Tamassch 2007.05.20 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
megvan!
már sötétedett, így a telefon fényénél bogarásztam ki a jelszót, aztán rohantam is a buszhoz :)

oAkék 2007.05.12 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Rendezett, szép park a belvárosban, de sajnos a "pálcát" rejtő fa úgy tűnik, nyilvános wcként is funkcionál. :(
Köszönjük: Kati és István

roger77 2007.05.01 15:48 - Megtaláltam
Nagyon ötletes a geodeszka! (bár én inkább geopálcikának nevezném) :)
Nagyon szép hely.. és pont veterán autókiállítás volt nem messze.

ibekesi 2007.05.01 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.40
Nagyon ötletes rejtés.

farkas_e 2007.04.30 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 3.20
Balmazújvárosi látogatásunkat egy fagyis bicikli lestoppolásával kezdtük a város határában, miközben egy veteránautó-felvonulást is átélhettünk... :)
A rejtés nagyon ötletes, bár én inkább virtuálisnak nevezném a pontot, mint hagyományos geoládának. A városról is szívesen olvastam volna többet!

nagyok közöttŐ ki?
színek 
3D 2007.04.21 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Értékeljük, hogy azon a helyen volt a "láda", amit meg akartak mutatni nekünk a rejtők. Szép kis központ, jó kis geodeszka, jó ötlet.

M.Sasa 2007.04.17 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Inkább nevezném jól megtermett töltőtollnak, mint deszkának a "geoládát". Egyébként nagyon ötletes a rejtés, leírás nélkül eszembe sem jutott volna a fán keresni...

Sasy 2007.04.14 14:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Szupeeer!
Már több mint egy éve készültünk ide, de sajnos csak most jutottunk ide az egy éve nyomtatott leírással. Az előbb említett dolgok miatt a rejtő segítségére szorultunk, amiért külön köszönet a kedves és pontos iránymutatásért!!!! Tulajdonképpen Balmazújvárost valahogy sokkal másabbnak képzeltem. Jó hogy sikerült eltölteni végre egy kellemes délutánt itt!!
Andy & Sasy

VasG 2007.04.09 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.19
Még sosem voltam Balmazújvároson, most Hajdúszoboszlóról hazafelé beugrottunk. A gyors, könnyű találat után még sétáltunk egyet a főtéren, aztán indultunk haza, jónéhány kilométer állt előttünk.

Sly 2007.04.09 10:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.01
Pár éve már jártam itt, most csak "láda" miatt ejtettük útba hazafelé Sümegre.
A rejtés nagyon ötletes, ritka jó :)

Sly & Andi

sysssi 2007.04.08 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Családlátogatást összekötve a hasznos "ládakereséssel" úgy gondoltuk, hogy felkerekedünk megkeresni a ládát. Hát nem volt ilyen egyszerű. Két napja keressük a parkban , már az összes fa alját tűvé tettük és végre a mai napon előkerült. Mindenre gondoltunk, csak ilyenre nem...nagyon ötletes a rejtés...Viccesek lehettünk, ahogy kilógtunk a fenyőből és örömünkben ugráltunk a fa alatt.

zsupi 2007.04.05 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Tetszett a rejtés, jobb mintha virtuális lenne, és itt nehéz lenne igazit elrejteni. Szép kis város. Honlapunk

tommyta 2007.03.25 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Hajdúszoboszlói gyógyfürdőzés közbe beiktattunk pár vadászatot is. Ennek egyik pontja lett ez.

ujcsi 2007.03.24 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Megtaláltuk! Érdekes rejtés!

Iza a rejteknélA park
A park 
james 2007.03.15 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Ötletes rejtés.

Judit és James

Brumi 2007.03.09 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Édsanyámmal kerestük meg.

er&esz 2007.03.03 08:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Helyes város, jó idő, kiváló rejtés ill. rejtek! Nagyon elnyerte tetszésünket. Bár a központban van a cache, feltünés nélkül lehetett a jelszót leolvasni. Ez a találat megalapozta az egész nap hangulatát.

Nivabibi 2007.03.02 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Remek rejtés, szellemes és biztonságos.

akos 2007.02.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.39
A debreceni hosszú hétvégénk harmadik napja.

Sajnos a cetli újra eltűnt, pedig a fát rendesen átvizsgáltuk. Köszi a rejtőnek a segítséget.

Világháborús emlékműHumor (?)
georgina 2007.02.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Ötletes :o)

arrabona 2007.01.30 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.54
Nagyon tetszett a rejtés elég furán nézhettem ki amikor bebújtam a fa alá és csak a lábam látszott ki. Szerencsére nem voltak a parkban emberek (ritka alkalom) Sokszor jártam már erre, de csak most kerestem meg a pontot.

 
vatyec 2007.01.21 15:54 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.18
Megtaláltuk

tudo 2007.01.15 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Gyönyörű időben, kiváló szélviszonyok mellett 105 km kerékpár edzés a Hortobágy - (tempó) - Balmazújváros - Nagyhegyes - Hajdúszoboszló - (tempó) - Debrecen szakaszon 6 ládával. Az útvonaltervet már az ünnepek előtt előkészítettem, de csak ma került sor a megvalósításra. Különös élvezetet nyújtott az újonnan szerelt hajtómű :-).

A logok alapján tartottam a rejtéstől: azt fontolgattam, hogy az utóbbi 10 nap nedvességét hogyan viselhette el egy papírdarab. Fölösleges volt az aggodalom, mert a jelszót nem papírdarab, hanem műanyag lap hordozza, ami időjárás állónak tűnik.

Megnéztem a város néhány jellegzetes épületét, aztán indultam ki egy erős oldalpofa szeles szakaszon GCKRAT felé.

Találat1. vh. emlékmű
JKatolikus templomTemplom belső
VárosházaReformátus templom
Kimberli1 + Imi30 2007.01.05 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.57
A fenyőfa alja sajnos gusztustalan, szemetes...
Geodeszkát nem találtunk, egy kis papíron lógott a fáról a jelszó.
Hiányolom a leírásból a Semsey-kúria és a fürdő koordinátáit, akik még nem jártak Balmazújvároson, könnyebben megtalálnák..
Köszi a rejtést!

Kim + Imi

ChrisCarlos 2007.01.04 16:30 - Megtaláltam
Kis segitseggel. Nekunk arebb jelzett a GPS. [wapon beküldött szöveg]

Gőte 2006.12.09 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.15
A geodeszka idő közben eltűnt :( Ráadásul a GPS-em is most mondta be az unalmast, éppen ezért némi telefonos segítséget kellett igénybe vennem, illetve a rejtő jóváhagyását. Nagyon eredeti a rejtés, vagyis csak lenne, ha nem tűnt volna el.

[Jóváhagyta: doboSKA, 2006.12.11 21:20]

Sickboy 2006.12.07 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.32
2 hete hétfőn jártunk Balmazújvároson a "lécláda" felkutatása ügyében. Sajnos egyrészt nem volt túl pöccös a megtalálás. másrészt amikor már ott áltam előtte, akkor sem volt ott, ahol lennie kellett volna. A rejtőt is felhívtam, hogy igazolja, hogy jó helyen keresek, ő rá is mondta az áment, de megemlítette, hogy ha nem látom meg néhány másodpercen belül, akkor valószínüleg "lába kélt" a kis lécnek :(

Szóval ezúton kérem a rejtőt, hogy igazolja vissza találatomat.

[Jóváhagyta: doboSKA, 2006.12.22 20:12]

Motorosok 2006.11.18 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.86
Ez könnyű volt! Timi Laci

smilehunter 2006.11.06 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Jó volt szép volt! :)

 
waneqr 2006.10.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.49
Szellemes rejtés, melyhez szégyenszemre segítséget kellett kérnem...

PEx2 2006.10.29 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Nagyon ötletes!

qtatom 2006.10.13 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
ok

KJ & GM 2006.10.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.27
Ok [wapon beküldött szöveg]
Tetszett a különleges rejtés! Köszönjük.

M01_9158M01_9161
y42 2006.10.03 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Régen sokat jártam erre, de csak a város szélén.
Kellemes meglepetés volt a város közepe.

Kerticsorbi 2006.09.28 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Ötletes a rejtés, nagyon tetszett.

szipeti 2006.09.11 13:08 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

MENT 2006.09.09 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Sok érdekeset tudtunk meg a városról. Különleges a rejtés is, ami persze majdnem kiszúrta a szemem, de mégsem sikerült elsőre meglátnom. Köszi!

Bärlin 2006.09.03 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.41
Virtuális ládára emlékeztem, csak nem jutott eszembe így esküvő után, hogy mit is kell keresni. WAP-om megadta magát, így Öcsémtől kértem segítséget, mit is keressek. Így már könnyen meglett, csak a láda őrzője volt félelmetes a hálója közepén. Még nem jártam a városban.

csumali 2006.08.28 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.03
Ez a szép pókocska őrzi a jelszót.......

 
katika 2006.08.26 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Jó kis virtuális leolvasós. [wapon beküldött szöveg]
Először ládát kerestünk, aztán alaposan elolvastuk a leírást és rájöttünk, hogy itt bizony leolvasós ládával van dolgunk. Kicsit kellett keresni, hamar meglett a fenyő belsejében. Azért ezt át kéne írni "Virtuális " geoládára.

Seres Péter 2006.08.23 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.44
sp

városházatemplom
környékszobor1
szobor2emlékmű1
emlékmű2emlékmű3
rejtekrejtek alatt
sattila & Kata 2006.08.19 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Szégyen-szemre telefonos segítséggel... köszönet érte a rejtőnek.
Nincs magyarázat, nagyon bénák voltunk, az ötlet pedig nagyszerű.
Itt ebédeltünk a Városháza mellett, a Bella Donna pizzériában: olcsó és nagyon jó!

 
porgesz 2006.08.19 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Jó ötlet ilyen helyen ez a fajta rejtés.

Lacza és Tádé 2006.08.16 09:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
ok

Öregcsabi 2006.08.02 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Szép város, ötletes rejtés!

tojas 2006.07.17 11:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.43
Sikerült megtalálni. Nem tudtuk mit keresünk,amikor meglett már minden kivilágosodott. Az "eredeti" képek nem segítettek :(
BB+FBB

SzantoA 2006.07.15 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.70
A leírás alapján valami nagyobb dolgot kerestem... Köszönet doboSKA-nak a segítségért. Szép környék.

 
Vadi 2006.07.06 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.86
Szép a park, GPS nélkül fénykép alapján könnyen meglett.

Regina 2006.07.03 19:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.04
Érdekes a rejtés módja.

Jutka 2006.07.03 19:02 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

gasparcsal 2006.06.26 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Ezt a ládát másnapra terveztük, így gyanútlanul sétáltunk a parkban, amikor észrevettünk egy ismerős fenyőt és lám, ott a deszka.

Tyborg 2006.06.25 00:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.78
Ha itt voltam nem adtam fel olyan könnyen, és beleolvastam a korábbi log-okba. Zsiráf írása alapján újra nekiindultam, és azonnal meg is lett. Ekkor egy kicsit ideges lettem, mert vagy fél órát kóboroltam előtte a környéken, hátha elmegy az egyik padon ülő Mugli, mert tartottam attól, hogy később eltűnik a láda... ha legalább az lett volna....
Kedves Rejtő, jó lenne ha lecserélnétek a mostani "ládát" mondjuk egy valódi micro-cache-re (pl egy filmes doboz erre tökéletes), vagy át kellene állítani a típusát virtuálisra, mivel ez nem több annál... Kösz.

SzoborcsoportA II. világháború áldozatainak emlékére
Tyborg 2006.06.25 00:15 - Egyéb
Ennyi muglit... Jobban nem mertem használni a zseblámpát... Inkább legközelebb megpróbálkozok nappal, vagy legalábbis nem bulinap.

keva 2006.06.24 18:32 - Megtaláltam
szep [wapon beküldött szöveg]

Csenge 2006.06.24 07:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Egy az egyben egyetértek Zsiráffal. A mi GPS-ünk is másik fára mutatott.

álomfogók 2006.06.18 17:25 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

ott van!
csoportkép James bácsinakcsoportkép James bácsinak
Mihul 2006.06.17 12:43 - Egyéb
Régjártam erre

 
Zsiráf 2006.06.17 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.88
Ott vezetett el az utunk... A geodeszka egy tenyérnyinél kisebb falap, valami nagyobbra számítottunk. Így tulajdonképpen ez a hely szerintem virtuális doboznak is tekinthető... A GPS másik fára mutatott, de a legnagyobb egyik odalán volt egy gyanus bejárat.
A városközpont itt is szép, gondozott a park. Mihul felvetette, hogy a hármas szoborcsoport magasabb, mint én. Így beálltam közéjük, az eredmény végül nem emlékszem mi lett, mindenesetre Mihul elkészítette a "Négy paraszt szobrának" képét...

kenau 2006.05.20 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Masodszorra meglett, koszonet dozolinak. Nagyon frappans volt a rejtes.

dozoli 2006.05.14 02:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.67 súly: 2.15
Megtaláltuk:Baba, Anya, Zoli
A rejtés cseles, eléggé bután éreztem magam a keresés közben a helyiek előtt.

Rudi Team 2006.05.12 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.24
Keresés elött fürödtünk a helyi strandon. Tetszett a strand és a park is.
Éva, Rudi

nabuka 2006.05.09 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.32
A park és környék szép és látványos.Mi sajna nem találtuk meg a
geodeszkát,valakinek biztos szüksége volt reá.Ezért telefonos
segítséget kértünk.

Matyas07 2006.04.30 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
A parkban viszonylag könnyen megtalálható lenne a láda, de sajnos úgytűnik eltünt.

jiimbo 2006.04.02 17:43 - Megtaláltam
Nem találom... [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: doboSKA, 2006.05.05 21:27]

belülről..
horgerr 2006.02.14 06:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
Király ötlet ezen a forgalmas helyen.

Tócsa 2006.02.12 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
A havas parkban a jelzett fához is vezettek nyomok. Remélem más is hasonló célból kereste fel a fát !

sepitom 2006.01.29 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.38
Tetszik az ilyen leleményesség is kitartás. Köszi a rejtést.

Torony innenTorony onnan
Madártávlatból 
Togo 2006.01.22 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
A leirás alapján én dobozt kerestem, aztán a nejem felhivta figyelmet, hogy a fa ágán lóg egy cédula a láda nevével meg egy jelszónak látszó szóval. Wapon kiderült, hogy nem csak annak látszott.

Láda?
A jó, a rossz és a csúf
Ármádilló 2006.01.08 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 2.15
Ez a láda afféle ghost-láda volt, ugyanis vélhetőleg csak kísérteni jár ide; hűlt helye (sem) volt. Mondjuk a város közepén erre jó esélye is volt. Ám a levegő és az idő jónak volt mondható, és mivel sikerült telefonon elérni a Rejtőt, aki megmondta a jelszót (köszönet illesse!), így ezt a sétát sem bántuk.

A cache hűlt helye 
Hüllő 2006.01.08 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.33 súly: 2.18
A mai ládavadászat harmadik, egyben utolsó ládája volt ez. Illetve lett volna, mivel a láda lábakat növesztett és albalagott oda, ahol már senki nem találja meg. Igazság szerint mi sem értettük, hogy miért kell egy cach-t ilyen forgalmas, sokat látogatott parkba tenni. Az eredménye a rejtésnek a láda eltünése lett. Ígénybe vettük a telefonos segítséget jelszó ügyben. Köszönet a rejtőnek!
Verőfényes téli vasárnapi cachevadászat 3/3.

Talán itt volt?Vagy itt?
dc3 2006.01.02 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.61
Köszönjük a ládagazda segítségét. [wapon beküldött szöveg]
Becserkelve?
Keleti ládázás Pupuval.
A város szép, de a rejtés bizonytalan. Sajnos a mostani, új rejtést nem találtuk, lehet, hogy csak túlzott óvatosságunk miatt, a közelben szerelmespár turbékolt. A rejtő segített, de nem találtuk a dobozt. Reméljük a legjobbakat.

Kösz a rejtést és a jelszót.

dc3

Pupu 2006.01.02 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.33 súly: 3.98
Hajnalban DC3 e-mailja várt: nagyszabású ládázást javasolt a Hajdúságban és a Nyírségben. Mivel még nálam volt a Jeep Wrangler terepjáró, amelyet vétek lenne nem kihasználni, persze azonnal igent mondtam. Délután kettőkor tudtunk elindulni, másnap négykor értünk haza, 26 óra alatt 900 kilométert mentünk és 29 rejtést találtunk meg, jórészt sötétben, jeges terepen, ráadásul délutántól hajnalig cudar havaseső zuhogott. Jó mulatság, férfimunka volt!
A város kellős közepén egy díszfenyőben kéne lenni a ládának. Nappal a forgalom miatt feltűnő a keresgélés, sötétben a lámpázás miatt. Csoda, hogy eltűnik? Vagy minden józan elme számára előre látható, a bizonyosságot súroló valószínűséggel bekövetkező esemény? Na, szóval eltűnt, köszönjük a Rejtőnek a telefonon elmondott jelszót.

luilui 2005.11.12 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.28
Na, szóval! Szombaton fél egy után érkeztünk, szerencsénkre.A környék nyüzsgött az utolsó vásárloktól, a patak pedig a csalihalakra vadászoktól.Álcázás képpen, meg hogy adjunk a fogyókuránknak bementünk valamit mi is vásárolni a boltba.Amig nasiztunk sétáltunk a semmi körül, nagyon lekötött bennünket, nem is néztek bennünket hütyünek.Egy óra után mikor tisztult a terep egy pillanat alatt meglehetett találni a ládát.

Az egyetlen látványosság. 
SagiK 2005.11.05 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 3.50
Biztos kell ebbe a városba is láda, de nem oda és nem így.
A közért parkolója mellé letenni a semmibe? Így nem mutat meg semmit a városból.

 
MikiCache 2005.10.31 16:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.00 súly: 3.80
A darvak vonulását szerettük volna megfigyelni, mely eseményre a halastavaktól északra eső területeken kerül sor ebben az időszakban. Így vetődtünk ehhez a ládához meglehetősen közel, amikor már nem lehetett kihagyni a láda felkeresését. Sajnálkozva jegyzem meg, nem hagyott bennünk kitörölhetetlen élményt:-(
Anikó és Miki

 
Zsu. 2005.10.30 15:20 - Megtaláltam
Mikulással

Mikulás 2005.10.30 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.93
.

jspanyik 2005.10.27 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 3.79
Geoszabadság 3. nap 15. láda.

Debrecenből hazafelé e ládika kedvéért tettem egy kis kerülőt, de csalódnom kellett, mert a rejteknek még a hűlt helyét sem találtam. Az adott koordináták egy fűvel benőtt tisztás közepére mutatnak, ahol semmilyen alkalmas rejtekhely nincs, ha csak nincs elásva a láda!

A mobilom éppen lemerült, így nem tudtam senkitől segítséget kérni. Vigasztalásul egy kicsit körülnéztem. Kellemes kisváros, értékelhetetlen rejtés, szép webes megjelenés.

Köszönöm a rejtést!

Ui: Jóváhagyta: Mikulás!

 
dragunov 2005.10.08 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.49
Kedves kis város, jó hamburgerrel. A rejtés viszont harmatgyenge.

dragunov

Ezt látja a hamburger míg meg nem eszik. 
Tibanation 2005.09.19 08:11 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 1.83 súly: 2.08
Hát elég lúzer láda. A berendezése szegényes, a rejtés pedig nevetséges.

zsalaber 2005.08.20 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.31
A rejtek egy békatelep. Először ez okozta a problémát, de mivel ők jobban féltek tőlem mint én tőlük a logolás végére úgy elbújtak, hogy már le sem tudtam őket fényképezni. Ennél komolyabb gond volt visszatenni a ládát, mivel nem vagyok üvegből, így csak az nem vett észre aki nem akart. Álcázásnak én a táskapakolást választottam ( egy nő esetében ez nem lehet feltűnő!!) és mindent kipakoltam, amíg elment az a "néhány" ember a környéken, majd gyorsan vissza. Remélem túléli tevékenységemet ez a doboz!
köszi: Anna + a parkban várakozó szülők.

Gyros 2005.08.17 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.60
Hello!

Hajduszoboszlon nyaraltam 3 napig, tegnap gondoltam atbringazok Balmazra, ha mar ittvagyok. Igy is tortent, kikolcsonoztem egy kerekpart , es neki vagtam a 40 km-es turanak. "Szerencsemre" kb 7-8 km megtetele utan a bal pedalkart tarto anya lelazult, es el is gurult valahova, csak annyit vettem eszre hogy kicsit instabilla valt a pedal.. Tulsagosan nem zavart, csak figyelni kelett, hogy pontosan lefele nyomjak, veletlen se oldal iranyba, mert akkor leesik a pedal. Kicsit lassabban de oda is ertem, megtalaltam konnyen a helyet. Mivel egy bevasarlokozpont parkoloja melett van a rejtes, es igy delutan 5-6 kozt jartam ott, mindenki a delutani bevasarlas utani pakolast rendezte az autoja korul. A parkban gyerekek bringaznak fel-ala, labdaznak, szerelmesparok setalgatnak :) Kicsit nehezkes feltunesmentesen elvegezni a szukseges dolgokat, foleg egyedul, de azer megprobaltam. Gyanutlanul leultem a faronkre kajalni par falatot, kozben egy uzsonasdobozt is kibontottam, meg jegyzeteltem is egy keveset, stb :) Remelem senki nem latott semmit amikor visszarejtettem. A lada kozeleben nincs kulonosebb latnivalo, a varoskozpont viszont szep, erdemes megnezni!
Hazafele amugy mar annyira szarra ment a bringam, hogy vegyulis kenytelen voltam a buszra felrakni magammal egyutt 682Ft-ert, meg jo hogy a kolcsonzobe nem kellett fizetni erte :))

A mar felig kibontott ladaA faronk melye rejti a ladat :)
A lada melett allva ezt latniA hely a bevasarlokozpont parkolojabol
karrimor 2005.08.13 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.51
Szinte minden irányból figyeltek,fát vágtak, sátrat állítottak,pakoltak,de mi logoltunk.

öreg 2005.08.11 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.18
Elég nyilt helyen van a láda, kolbászolni kellett a nyüzsi miatt, célszerű lenne valamelyk fa tövénél elhelyezni.

encso 2005.07.02 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.15
A rejtés pocsék! A múzeum érdekes!

softi 2005.06.03 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 1.83 súly: 3.01
ok

fzr1000 2005.05.28 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nagyon forgalmas. Kicsit furán néztek az emberek mit keresünk....:)

R19-es Jozsi 2005.05.24 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.28
Budapest felé menetben útba ejtettem ezt a ládikát. Most teljesen száraz a belseje, köszönet érte emerzee-nek. Tényleg elég "ládagyilkos" a rejtés, szinte lehetetlen észrevétlen logolni.

emerzee 2005.05.07 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.03
GCATKR GCHORT GCBMZV GCAROK GCEPUS GCFANC GCVETO GCGD00 GCLCFA GCVIKA

Hát, a bevásárló központ közelsége, több, mint idegesítő. A ládát, sajna betegen találtuk. Be volt ázva rendesen. Ki lett szárítgatva, az elázott ajándék szemétre került, a logbook velem jött, az ujj pedig belekerült. Kapott ajándékot, hogy ne legyen üres, majd visszakerült a helyére. Sajnos a rejtek, mint egy kürtő, gyűjti a vizet. Nem a legjobb hely.

Contear 2005.05.07 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
A mai 3. láda. Sajnos a ládát gyógyítani kellett, mert beázott. Semmi gond mert szerencsére Emerzee és Radpeter is ládászdoktor.
H.Gabi

Ládagyógyítás folyamatban... 
radpeter 2005.05.07 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.09
Contearral és emerzeevel útban Debrecen felé.
Dícsérendő, hogy a város szivében egy valódi láda található. Viszont sem a környezet, sem a rejtés helye nem tetszett. Nagy a lebukás és a véletlen felfedezés veszélye.
A láda beteg volt. Beázott, penészes volt a logbook is. Kiszórtuk a kacatokat, kitöröltük a ládát és új füzetet, ajándékokt és külső zacsit kapott. Helyet nem váltuttunk, de a rejtek kialakítása mindíd a dobozba fogja vezetni a vizet. Gondos visszacsomagolást igényel.

guess.who 2005.05.07 10:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.13
3KMGT 6/1.

A találkozóra menet tettünk egy kisebb kerülőt érdekesebb pontokat meglátogatva. Furcsa módon mindegyiknél volt egy műanyag doboz... :)

A 6 ládából ez volt a legjellegtelenebb, legértelmetlenebb helyen, egy áruház parkolójától 10-15 méterre. A parkolóból persze többen is bámulták a két őrültet, ahogy igyekeznek látványos dolgokat fotózni, és közben egy kivágott fa tönkjében turkálnak... A láda, és benne minden ronggyá volt ázva (ezt másfél óra múlva Mr.Z-ék javították), ami méginkább elvette a kedvünket.
Talán értelmesebb lenne a parkos rész szélén, a parkolótól távolabb levő bokros-fás részre áthelyezni a dobozt - ha már mindenképpen itt kell lennie, bár nem igazán értjük, hogy tulajdonképpen mit is akar megmutatni így. :-/

Ázott ládaTaláltunk egy patakot! :)
Lenne mit megmutatni, csak nem itt és nem így 
delfin 2005.04.02 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.41
Valóban elég nehéz észrevétlen logolni! A Penny zárva volt, de most meg vurstli van a közelben. A város megérdemel egy ládát, de mi is más rejteket javasolnánk!
A zacskókat lecseréltük, de még mindig nedves a füzet és a láda tartalma is elég szegényes.
Peti, Nóri, Ági, Béci

VurstliBreki
feri60 2005.03.12 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.49
Ez lenne a "kevésbé forgalmas, ligetes rész"??
Ez egy életveszélyes láda, csoda, hogy még megvan! A város talán legforgalmasabb parkolója mellett, teljesen nyílt terepen. Ha megnyílik a 30 méterre levő kocsmaterasz, tuti, hogy vége lesz!
Rendesen el volt ázva benne minden, de olvasható. Sajnos nem volt időm kiszárítani, nagyon ráférne.
A rejtés teljesen egyértelmű - ha már elolvadt a hó ;) -, annak ellenére, hogy elég sok a kivágott farönk a területen.
A terület elég ütött-kopott, ez a városka megérdemelne egy tartalmasabb, érdekesebb, akár virtuális multit.

A láda logolás előtt, biztonságos" takarásban".A forgalom-generátor
Kessmobil és rejtek.Ezen a képen minden rajta van :)
Vértes 2005.02.22 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.11
Szép a környék, nem is tudtam, hogy strand is van a városban. A Penny viszont igen megneheziti az ember dolgát. Lehetetlen észrevétlenül kivenni a ládát. A ládában félig állt a viz, a füzet is elázott kicsit, de nem vészes. Beleraktam a füzetet külön zacskóba, és a ládáét is kicseréltem, mert az eredeti bele volt fagyva a földbe, úgy kellett kitépni.

Túrabot 2005.02.03 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Egy kis munka, utazás és élvezkedés közben találtunk a ládára. Nem volt tervbevéve, de pont ezen a kisvároson hajtottunk keresztül. Én azt hittem valami csúnya iparváros, de kellemesen csalódtam, legalábbis a belvárosi rész nagyon kedves és barátságos volt.

A ládát lehet hogy csak azért találtuk meg, mert Wolf87 barátunk feltúrta előttünk a terepet, azaz a friss 20-50 centis havat. Köszönjük neki is!

A "kellemes csalódás" városközpont.A legflancosabb Penny amit eddig láttam.
wolf87 2005.02.01 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Megtaláltam a kő keményen ellenált én te ljes életnagyságban landoltam a puha hóban. Két tinilány a hasát fogta a röhögéstől természetesen a város közepén délidőben. Jó kis tréfa és vidám kiruccanás magamon is nevetni fogok évek mulva ha a fotóra tekintek. A henpergésben a jelszó elveszet kis segítséggel pontosítok köszi a segítségért. Magas érték kb 50cm-es hó takarása miatt.
Attila

emelem a kalapomaz adminisztráció
a tettestávozom
daikini 2005.01.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.17 súly: 3.48
A láda nekünk nagyon hamar meglett viszont öngyilkos helyen van, mi sem mertük elővenni, mert mindig nézett valaki, de aztán 20 perc várakozás után meguntuk, olyan sosem lesz, hogy ne lásson senki.
A láda közelében semmilyen szép hely, épület nincs, nem értem miért ez a hely. Én is ajánlom a rejtőnek tegye biztonságosabb helyre.

MamkaA daikini csapat
Hebego 2004.12.20 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 2 átlag: 2.67 súly: 2.45
A környezet életveszélyes egy geoláda szempontjából. Teljesen nyilt terep,
150-200 méterről látni lehet. Igaz, a terep pusztasága védi is a ládát, de ha valakinek feltűnik.......a logoló...

Hebego

Fűkocka 2004.12.05 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.50
Gyerekek semmi gáz! Ott van a láda, csak kicsit mélyebben. Véleményem szerint át kellene tenni a ládát a kerítés melletti fához. Itt hétköznap lehetetlen logolni. és az ugye lopással jár. Talán még semelyik ládát nem pontoztam ilyen mélyen. megindokolnám:
környezet: aláda semmit sem mutat a városból. lehetne egy rövid multi
elrejtés: tettszett, hogy előttünk nem találták, de a logolás nagyon nehéz a nyílt terület miatt.
Fűkocka,Mariann, Ancsa, Bea, Zolika

 
suni 2004.08.21 18:50 - Nem találtam meg
Természetesen mi sem találtuk meg, csak az én leírásomban nem látszott, hogy beteges a kicsike, így keresgéltük egy ideig.
Ildi, Panka, Peti, Gábor

Itt kellene lennie......ha jól mutatja a GPS
NZ0406 2004.07.01 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Debrecenből bringával érkeztem a városba, sajnos a ládát nem sikerült megtalálni. A GPS a termálfürdő és a Penny Market közötti füves területre mutatott egy hajdan volt fa helyére. Átkutattam a helyet, de sajnos a ládát nem találtam.
Amennyiben jó helyen jártam már csak a rejtők jóindulatában bízhatok.

Zoli

[Jóváhagyta: doboSKA, 2004.07.04 16:13]

Szoke-Kiss 2004.04.24 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.93
Sajnos ez a láda, megint nincs meg. :-(Szerintem el kellene gondolkodnia a rejtőknek, hogy a város közepén egy forgalmas park-e a legjobb helye ennek a ládának?

[Jóváhagyta:SENKI. Aki segített:korábbi megtaláló 2004.04.28]

Csuhás 2004.03.15 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 3.80
Márc.15. Nem ünnepeltünk tömeggekkel, de tisztellettel azért adóztunk bőven... a tavasz igazi, első napja bearanyozta a keresést, még ha hiába való küzdelem is lett végül... de valamit megint megtanultunk: egy Bakduó nem feladós társítás:o)))...
döbbenetesen sokáig tudunk még hiába is küzdeni, s ez valahol jó.... nem volt bokor töve, fa koronája, pad alja és szobor föle, amit ne túrtunk volna át... láttunk Gyermekét sétáltató alibiapát... csodáltunk nemzetünkért összeszorult bronzkezet... nosztalgiáztunk nemzetiszín papírlobogók felett... s kérdeztünk szobrot, ki nem felelt...

Imelda, Csuhás, Vándor

[Jóváhagyta: doboSKA, 2004.04.10 20:36]

A gondolkodóBekukucskáltam de ládikát nem találtam...
Március 15.Zászlóerdő
Egy boldog VándorValami szépet ezen a tavaszi napon...
Egy letünt kor jelképeMég itt is kerestem... hátha..
PlatánKérdém, hol a ládika? De nem felelt...
doboSKA 2004.02.17 00:00 - Egyéb
A láda ismét eltünt, sajnáljuk. Még egyszer megpróbáljuk hamarosan, ha újra elviszik, akkor máshová fogjuk tenni.

steve 2004.02.11 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.61
Most láttam Zsorzs logját és egyetértek vele.
Újvárosban volt kétnapos dolgom 150 méterre a ládától, a munka végeztével gondoltam megnézem. Én is csak egy lyukat találtam egy fekete szemeteszsákkal a tér főút felöli oldalán a sarokban álló tűlevelű alatt, de láda nem volt.
A zacsi gondosan be volt takarva avarral, ott volt a papírzsepi is.
Ha itt volt a láda, akkor mostanra ellopták.
Szerencsés lenne pótolni vagy jelezni a leírásnál, hogy jelenleg nem kereshető.
Ha jó helyen jártam, és a láda valóban eltűnt, akkor bízom a rejtők jóindulatában.
Steve

[Jóváhagyta: doboSKA, 2004.02.19 14:51]

Köszönöm

zsorzs 2004.01.23 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Munka ügyben mentem Debrecenbe. Az M3 felől nem nagy kitérő, így megnéztem a városközpontot. Szép napos idő volt, bár nagyon hideg. A fa ágai alá bebújtam minden irányból, de ládát nem találtam. Volt viszont egy "gyanús" mélyedés, ahol a láda lehetett, illetve találtam egy fekete zacsit, egy koszos zsebkendőt és az egyik ágon egy döglött, de még jó állapotban lévő galambot. Azért ez is valami! Kérem az elrejtőt, hagyja jóvá a megtalálást, ha ő sem találja a ládát.
zsorzs

[Jóváhagyta: doboSKA, 2004.02.01 14:57]

doboSKA 2003.11.15 20:50 - Egyéb
Gratulálunk Freddynek, aki gyorsabb volt nálunk. Épp most akartuk bejelenteni, hogy újratelepítettük a ládát.

freddy 2003.11.15 10:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.81
[wapon beküldött szöveg]
Itt is siettem, mint mindenhol, épp, hogy elértem a vonatot. Kedves kis hely!

doboSKA 2003.09.23 00:00 - Egyéb
Kémeink jelentése szerint sajnos a láda valóban eltűnt. Pótlásáról hamarosan gondoskodni fogunk....

Fazék 2003.09.15 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Hmmm, szétterülő ágú fa megvolt, alábújtam, kapargattam a földet, néztem le, néztem fel, de nem találtam. Izgalommal figyelem majd, hogy Én voltam-e a béna, vagy ne adj isten elkallódott a láda.

[Jóváhagyta: doboSKA, 2003.09.23 10:20]

magpet 2003.09.10 21:22 - Megtaláltam
Itt ulok a ladatol 8m-re, szerintem az extra fat is azonositottam. Megkozeliteni megse merem, mert a szomszedos padon fel tucat tini el ejszakai eletet. A lada erdekeben nem bolygatom nyugalmat. A varoska kellemes, legalabbis amit igy este lattam belole. Hiaba jottem sotetben, ugy nez ki, Balmazujvaros jelenleg egyetlen nyuzsgo resze a geolada 15m-es korzete. Es nekik fogalmuk sincs rola! Bizonyito fotokat sajnos nem tudok kesziteni, forgatni vagyunk errefele, az Astra igy is tele technikaval, nem akartam arra is vigyazni.
Azert koszi!
magpet [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: doboSKA, 2003.09.15 11:54]

ÉvaSanKri 2003.08.27 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.17 súly: 3.60
Szép terecske szélén sasol a szentem. Remélem sokáig.

Mihul 2003.08.27 10:00 - Megtaláltam
ott van [wapon beküldött szöveg]

kl 2003.08.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Kellemes ez a tér. Szép kis városka.

lotht 2003.08.15 13:45 - Megtaláltam
Most mar alaposabb voltam! [wapon beküldött szöveg]

doboSKA 2003.08.09 18:30 - Egyéb
A ládát ellenőriztük, a helyén van. Úgy tűnik az álcázás egyelőre sikeres. (A láda, már egy próba hetet töltött a helyén a bejelentés előtt :-))

lotht 2003.08.09 13:30 - Nem találtam meg
No, ezt hamar ellopták.:-(
Vagy még ki sem raktad?:-) [wapon beküldött szöveg]
Én voltam béna, úgy látszik. Szinte biztos vagyok benne, hogy a nemes fát megtaláltam, azonban mélyebben alá fogok bújni legközelebb.

[Elutasította: arrabona, 2010.01.31 20:08]

csiriba 2003.08.09 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.78
Sokszor jártam már ennek e parknak a közelében, de még soha nem álltam meg. Sajnos. Mert valóban szép, rendezett a park. További nézelődésre most sem volt időm (fő a munka). De megígérem legközelebb még a logbookba tett felajánlással is élni fogok :-) Maga a láda jól rejtett de a sok járókelő miatt óvatosan logoljatok és rejtsétek vissza.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.