geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
817. Pálvölgyi és Mátyás barlang (GCPMB)
bulldog-kölykök a ládával rejtés elött
bulldog-kölykök a ládával rejtés elött
Apukánk kiskorában (1985) a Mátyás barlangnál!
Apukánk kiskorában (1985) a Mátyás barlangnál!
Bejárat a barlanghoz
Bejárat a barlanghoz
Tájékoztató tábla
Tájékoztató tábla
A Mátyás-hegy
A Mátyás-hegy
Mátyás-hegy bányája
Mátyás-hegy bányája
A Budai-hegység
A Budai-hegység
Bringával is lehet
Bringával is lehet
Barlangban a cseppkő
Barlangban a cseppkő
A Karácsonyfa nevű képződmény a Pál-völgyi-barlangban
A Karácsonyfa nevű képződmény a Pál-völgyi-barlangban
Pál-völgyiben a cseppkő
Pál-völgyiben a cseppkő
Mátyás-hegyi barlang topográfiája
Mátyás-hegyi barlang topográfiája
a rejtek közelében
a rejtek közelében

Szélesség N 47° 31,949'
Hosszúság E 19° 1,023'
Magasság: 215 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2003.12.24 12:00
Utolsó lényeges változás: 2013.03.30 14:43
Utolsó változás: 2013.04.01 17:31
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: bulldog-kölykök & Blue Mali, Lopakodó, Piás, Gábor75
Felhasználó: Lopakodó
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Megtalálások száma: 1626 + 8 sikertelen + 24 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.0 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást Blue Mali készítette.


Waposoknak: Soktörzsű fa ölelésében.A ládába TravelBug helyezhető.


Pál-völgyi barlang:

A Szépvölgyi út mentén létesített kőbányából nyíló barlangok már 1902-ben felkeltették az arra járó turisták figyelmét. Azonban a barlangok néhány méteres járható szakasz után sorra beszűkültek. A szájhagyomány szerint 1904 júniusában egy, a bányaudvar szélén legelésző birka alatt beszakadt a föld. Az állat kimentésére odasietett a barlangfelügyelő fia, Bagyura János, aki észrevette, hogy az üregnek folytatása van. Amikor a barlangkutató turisták, köztük Jordán Károly és Scholtz Pál Kornél megtekintették az üreget, némi sziklabontás árán sikerült a mai Pál-völgyi-barlang elülső, cseppkövekkel is díszített szakaszába bejutniuk. A lelkes kutatók 1910-ig folytatták munkájukat, és helyenként robbantás segítségével felfedezték a barlang kb. 1 km hosszú szakaszát. A barlangot a kutatások és a barlangrendszer feltérképezése után a Pannónia Turista Egyesület tagjai látták el elsőként lépcsőkkel, korlátokkal, áthidalásokkal. Az így járhatóvá tett szakaszt 1919-től a nagyközönség szakavatott vezetők kíséretében, karbidlámpák fényénél tekinthette meg. Nagyot lendített a barlang látogatottságán, hogy 1927-ben Magyarországon tartották az Első Nemzetközi Barlangkutató Kongresszust. Erre az alkalomra a főváros támogatásával villanyvilágítással látták el a látogatható barlangszakaszt, biztonságosabbá, kényelmesebbé téve a barlang megtekintését.

A második világháború során óvóhelynek használták a barlangot. Ez sajnos azzal járt, hogy a barlang berendezéseiben és képződményeiben sok kár keletkezett. A háború után némileg helyrehozták a károkat, de komolyabb felújításra csak 1973-ban került sor, mikor az Országos Természetvédelmi Hivatal nagy anyagi áldozatok árán, a barlangkutatók társadalmi munkájának segítségével korszerűsítette a villanyvilágítást és az utakat a barlangban. 1989-ben a Budapesten rendezett 10. Nemzetközi Barlangtani Kongresszus tiszteletére egy újabb szakasz és egy új kijárat került kiépítésre. Ezzel megteremtődött az útismétlés nélküli látogatás lehetősége, s egyben a barlang befogadóképessége is nőtt. A kiépített szakasz ezzel az utolsó bővítéssel elérte az 500 méteres hosszúságot. Eközben a barlang tudományos vizsgálata is szép eredményeket hozott, így például a denevérállomány folyamatos megfigyelése, a lámpák környékén megtelepedett algafajok vizsgálata, a beszivárgó víz mennyiségének és minőségének nyomon követése. Több évtizedes szünetelés után 1980-ban újra megindult a Pál-völgyi-barlang feltáró kutatása, ami igen jelentős eredményekre vezetett. Ekkor a Bekey Imre Gábor barlangkutató csoport két tagjának sikerült a huzat útját követve addig ismeretlen barlangrészekbe hatolniuk. Céltudatos és kitartó munkájuk eredményeképpen mára a barlang ismert és felmért hossza meghaladja a 19 km-t. Az új felfedezések jelentősége nem csak abban rejlik, hogy a Pál-völgyi-barlang Magyarország második leghosszabb barlangja lett, hanem az újonnan felfedezett járatokban talált képződmények igen nagy tudományos értékük révén hozzájárulnak a barlangok keletkezésének jobb megismeréséhez.

Nyitva tartás, aktuális jegyárak:

Hétfő kivételével minden nap 10-16 óra között.

A túra időtartama 50 perc.

Belépődíj ára: 1200.-Ft, Kedvezményes: 960.-Ft.

Mátyás-hegyi barlang:

Budapest és az egész Dunántúl leghosszabb, kb. 4200 m-es barlangja a III. kerületben nyílik. A Szépvölgyi úttól keletre, a Pál-völgyi-barlanggal szembeni Mátyás-hegy oldalában nyitott kőfejtőből indul, 203 m tszf. magasságban.

A barlanglabirintus története nem tekint vissza a hosszú múltra. Szabó József 1879-ben, Budapest geológiáját tárgyaló munkájában, a barlangokról szóló fejezetben még csak annyit jegyzett meg, hogy "a sok tekintetben felette érdekes Pálvölgy s Szépvölgy Nummulit-mész bányái Buda-Újlak s Lipótmező között".

A bányászás során a későbbiekben kisebb-nagyobb üregeket is találtak. Közülük legjelentősebb az 1930-as évektől ismert 60 m hosszú, egy előcsarnokból és két folyosóból álló Felső-barlang, valamint a 240 m hosszú és 26 m mély Tűzoltó-barlang. 1944-ben a már ismert barlangok átalakításával légoltalmi óvóhelyeket kezdtek robbantani, amelyek leghosszabbika a régi Tűzoltó-barlang bejáratának kitágításával keletkezett, s a mesterséges tárnák hossza 370 m volt. Ekkor fedezték fel a negyedik üregrendszert, a Futura-óvóhely-barlangot is, amely 80 m hosszú barlangszakaszt tartalmazott, s a Tűzoltó-ág bejáratával szemközt nyílott. Az óvóhely építésekor az építtető cég Jaskó Sándor geológussal megvizsgáltatta a Tűzoltó-barlangot, azzal a céllal, hogy a magasabban fekvő részeket az óvóhelyhez kapcsolják, illetve elkerüljék a mélyebb üregek boltozatának beomlását. A munkálatok közben néhány kisebb új üregre is bukkantak, s az egyik tárna végén a kőtörmelékkel eltorlaszolt nyílást 1948. március 7-én Mohos Béla kitisztította annyira, hogy a szűk résen átvergődött (ez a későbbi Mohos-szorító), s bejutott a Mátyás-hegyi-barlang hosszú rendszerébe. A BETE vezetősége 1948. március 17-én bejelentette a Földtani Intézet igazgatóságának, hogy az óbudai Mátyás-hegyen nagy kiterjedésű, eddig ismeretlen barlangszakaszokra bukkantak, s kérik az Intézetet, hogy jelöljön ki geológust, akinek vezetésével a barlangot szakszerűen megismerhetnék. A kijelölt Jaskó Sándor vezetésével a BETE és a Természetbarátok Turista Egyesületének tagjai hozzáláttak a barlanglabirintus feltárásához és térképezéséhez. Az első kutatás március 24-től április 11-ig tartott, majd Jaskó Sándor még ez év decemberében pótlólag felmérte a nyáron és ősszel felfedezett újabb részeket, mint a Geográfus-termet, a Keleti-omladék-folyosót, az Imre-termet, a Kompasz-ágat és a Sárdagasztó-hasadékot. A Mátyás-hegyi-barlang hossza 1948 decemberéig, a 370 m hosszú mesterségesen készített óvóhelyet is beleszámítva, vetületben mérve 2310 m volt. Az újonnan, a Mohos-szorítóval kezdődően felfedezett barlangnak a Centenáris-barlang nevet adták, miután 1948-ban ünnepelték a Magyarhoni Földtani Társulat megalapításának százéves évfordulóját. Az új, legnagyobb méretű barlangrendszer hossza kb. 1500 m volt. A felfedezésről és az első geológiai vizsgálatokról, a barlang újonnan készült térképéről Jaskó Sándor 1948-ban a Földtani Társulatban előadásban számolt be, s nagy sikerű tanulmányi kirándulást tettek a barlang megtekintésére. Ekkor a Mátyás-hegyi-barlang Magyarország második leghosszabb rendszere volt az Aggteleki-barlang után, messze túlszárnyalva az akkor 980 m-es Pál-völgyi-, a 870 m-es Ferenc-hegyi- és a 810 m-es Szemlő-hegyi-barlangot.

Köszönjük Dávid.

Jó szórakozást kívánnak a bulldog-kölykök s az örökbefogadója: Lopakodó, Blue Mali, Gábor75, Piás
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (1143 db): környezet: 3.93 rejtés: 3.85 web: 4.11 átlag: 3.96

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 + igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

kanyazoltan 2019.07.14 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SVBorisz 2019.06.30 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ati&Niki Szilasliget

lencsilyany 2019.06.28 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bockoska 2019.06.10 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.92
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Hilda&Kenn 2019.06.09 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon ötletes, nagyon tetszett a rejtekhely kivitelezése. Második nekifutásra sikerült megtalálni. Először csak körbe-körbe jártam, aztán feladtam, mert sajnos a helyet toalettnek is használják és nagy melegben bűzlik rendesen, na meg kerülgetni kell a kupacokat, ami kissé elterelheti a figyelmet :D [Geoládák v2.2.5]

marcitarnai 2019.06.05 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
____

Bapee 2019.06.05 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nikicsu 2019.06.04 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.2y]

ceeklali 2019.06.03 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Arenti56 2019.06.01 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Lupus21 2019.05.26 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper a hely, rejtés rendben. [Geoládák v2.2.5]

Bothox 2019.05.18 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.66
Köszönjük a rejtést!

katika59 2019.05.14 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tabletta 2019.05.12 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3a]

mperecsenyi 2019.04.27 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon otletes! [Geoládák v2.2.5]

Bezéki 2019.04.27 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

eszloch 2019.04.27 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdei.laszlo 2019.04.21 16:48 - Megtaláltam
Sikeres találat!

Hey-ho 2019.04.21 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szama 2019.04.20 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

paddington0906 2019.04.18 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [Geoládák v2.2.5] nagyon cseles rejtés! Szedtunk egy kis szemetet is.

Parmerozpazepan 2019.04.17 10:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A rejtés tetszett, bár az én értelmezésemben ez csak szigorúan véve fa :)
Barlang sajnos most nem, csak láda.

Szamoska 2019.04.03 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

ellfelek 2019.04.01 09:30 - Megtaláltam
Az út ezen része már élvezetes volt, mert már csak a Mátyáshegyről kellett idáig legurulni.
Egyszer remélem majd a barlang(okba) is sikerül bejutni...
Köszi a rejtést!

IMG_20190401_092437 
soka9001 2019.03.24 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Családi kirándulás keretében kerestük meg a ládát és a barlangot is megnéztük.

JhsGabor 2019.03.20 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Miamicryt 2019.03.17 16:03 - Megtaláltam
Napi görkoris láda 4/4 (Rákosrendezőtől indulva) megtalálva. Kifogott rajtam, de sikerült! Köszönöm a rejtést, nagyon tetszett! :)
[g:hu 1.6.2y]

hunor42 2019.03.17 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

LabiMarceaz 2019.03.13 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

spanyesz 2019.03.10 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.31
Nap vége felé járó találat, nonow22-vel közös tura alkalmával. Köszi a rejtést!

nonow22 2019.03.10 15:12 - Megtaláltam
Spanyesszel megtaláltuk, köszi a rejtést! :)

GYEZegzug 2019.03.10 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.40
Légyszíves füzetet cserélni. Szellemes a rejtés. Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_20190310_141230 
SGuszti 2019.03.10 09:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sence 2019.03.10 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Apollo11 2019.03.02 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Remote 2019.02.26 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Acageo 2019.02.26 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.75
Hogy a február se múljon el ládakeresés nélkül, ezúttal az útikalauz 6-os sétája mentén ide jöttünk fel a Zsigmond térről, s mentünk vissza aztán egyenesen ugyanoda (az Erdei lak vendéglő helyét már nem kerestük meg). Az idő ragyogó, 10 fok körüli hőmérséklettel, bár a böjti szelek egy kissé korán érkeztek idén... A láda nem lett meg túl könnyen - ugyanakkor érdekes, hogy az egykoron 12.24-én telepített láda holléte ma éppen 12:24 tájban lett gyanús...:) Amikor meglett, akkor sem nyújtott túl nagy örömet a tartalma, viszont a rejtés kimondottan ötletes!
P.S.: az utánam található "Remote"-kessertárs valójában tegnap, 25-én járt a helyszínen a logbook tanúsága szerint.

Balázs1984 2019.02.08 16:12 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

zoldbeka 2019.02.08 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

b_pisti_62 2019.02.08 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Mangó 2019.01.26 11:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Koszonjuk a rejtest. Nagyon lelemenyes :)

Mary&Advent 2019.01.20 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Völgyiék 2019.01.04 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

*RVN* 2018.11.25 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szkj 2018.11.18 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.5]

Albions 2018.11.17 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szandrik 2018.11.17 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.45
Megtaláltuk. Köszi

pyrosz 2018.11.15 10:19 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :)
Remek rejtek! ;) [Geoládák v2.2.5]

Kraken 2018.11.14 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

porto 2018.11.05 13:19 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Egyedül :-(
Nagyon jó kis rejtés!!!
:-) [Geoládák v2.2.4]

Kovács Beni 2018.11.04 23:59 - Megtaláltam
Köszi

Hokuszpok 2018.11.04 19:02 - Megtaláltam
Köszi

Tapsifüles 2018.11.04 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

orszagoskek 2018.11.04 10:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Megtaláltuk, egy családi teljesítmény túra rajtja előtt. Köszönjük a rejtést. A doboz ügyesen került eltakarásra. Csaba és Tamás [Geoládák v2.2.5]

WallHattok 2018.10.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk!:-) Köszönjük!:-) Nagyon szép a hely!:-)

Gyugyus 2018.10.20 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
.

WOD 2018.10.14 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 2.94
Valami másik helyet kellene neki nézni, eléggé le van amortizálva.

HeAd 2018.09.30 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Adri & HeAd [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kofinandi 2018.09.08 17:51 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.89
A többtörzsű fának már csak a csonkja van meg. Az erdőrédz szemetes, nem nyújt szép látványt.

dejosgyor 2018.08.05 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

TÁJK Alkesz Duo 2018.08.01 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

PusztaiLaci 2018.07.25 08:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tojas 2018.07.25 08:40 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BLUEway💙2016! 2018.07.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.84
Erre jártunk, de a barlangba nem mentünk be. Jó a rejtés, de a láda beázott, a logbook vizes. THX.

g-tabe 2018.06.23 12:27 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!

Spátabár 2018.06.18 16:13 - Megtaláltam
Könnyű volt megtalálni, ám az oldalt frissíteni kéne, ugyanis a többágú fát levágták, így csak egy tönk maradt belőle. Az ölébe egy hangyaboly költözött, amibe sikerült is belenyúlnom. A rejtés nagyon ötletes, de a kezdők számára jelenthet nehézséget. Köszönöm a rejtést. Az előttem lévő log már egy jó ideje Akubb-é (úgy tűnik, a nyomában járok. :)). Köszönöm a rejtést.

Akubb 2018.06.13 07:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
Kerékpárral GCKISC és GCKCEL között félúton.
Az igazi élmény itt a barlangok meglátogatása lett volna, de az egyelőre várat magára. Ha időnk engedi majd családostul jövünk vissza :)

csecsyocsi 2018.06.09 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Ötletes - jó rejtés, de a kis doboz meg van repedve, beázik - szükséges lassan a LOGBOOK cseréje???? [g:hu 1.5.4]

Norbee97 2018.06.05 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.95
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Erről a ládáról túl sokat nem tudok írni. Végeztem a GCKCEL-el, és egy könnyed találatként meg is találtam. A rejtés nagyon tetszett, viszont gyorsan kiszúrtam ettől függetlenül. :) Mivel nem volt kedvem visszamenni a hegyekbe, így a GCCIPO felé mentem tovább, volt idő várni a buszra. [g:hu 1.5.4j]
898.

IMG_20180605_130634IMG_20180605_130655
IMG_20180605_130701IMG_20180605_130711
IMG_20180605_131215 
stirliviusz 2018.06.03 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mizo6869 2018.05.29 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Szuper rejtés, de azonnal meglett. Zoli.

benedekturi 2018.05.27 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Skubioza 2018.05.26 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

illeskese 2018.05.21 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

data4526 2018.05.20 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.36
MEGTALÁLTAM, data4526
[g:hu 1.5.4]

 
Zolas21 2018.05.20 12:23 - Megtaláltam
A GCLIK keresése közben :)

Tasina67 2018.05.12 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

sogor36 2018.05.12 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.89
Köszi a rejtést.

Maxi613 2018.04.27 11:55 - Megtaláltam
Köszi!

snowdrop 2018.04.22 13:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :-)

dev86xr 2018.04.15 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.04.15 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2018.04.15 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
100. találatunk :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

brat 2018.04.14 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
Megtaláltam!

erdosimi 2018.04.11 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

erdosjudit 2018.04.11 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kattamaki 2018.04.08 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.65
Megtaláltuk!
Nagyon szép tavaszi időben kóvályogva, még segítséget is kértünk, de végül meglett.
Sajnos nagyon szemetes a környáke, így kicsit szemetet is szedtünk.
TFTC!
Anita&Bálint&Zsolt

ozsolt 2018.04.07 13:00 - Nem találtam meg
A jelzett hely környékén kb 10m-es körben nagyon sok szemetet, müanyag hulladékot találtunk, igy elvette a kedvünket az alapos kutakodástól. [Geoládák v2.2.3]

Szitya2 2018.04.07 06:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

hg5vy 2018.04.01 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Toth417 2018.04.01 15:50 - Megtaláltam
Baba 20 teljesítménytúra után (a barlangnál volt a cél). A rejtés jól ki van vitelezve, örülök, hogy itt is van láda. Köszönöm a rejtést!

marsoka 2018.04.01 11:35 - Megtaláltam
Pannával találtuk meg. Teljesítménytúra volt a barlang közelében.

20180401_12235720180401_122326
20180401_122907 
Drucki 2018.03.30 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

HUNJack15 & Hippi72 2018.03.29 22:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Köszi a lehetőséget!

fTyler 2018.03.24 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Artemix 2018.03.20 10:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
A hó is segített álcázni.

ésKata 2018.02.27 09:16 - Megtaláltam
Ma reggel mindent feltúrtunk, de nem találtuk hóban a ládát.
Kérem jelszó nélküli megtalálást a képek alapján!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.03.29 17:41]

DSCN0164DSCN0165
DSCN0166DSCN0167
DSCN0168DSCN0169
DSCN0170 
geoládászok 2018.02.15 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszönöm a rejtést! Barlangi túra után kerestem meg a ládát.

Molli 2018.01.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Köszönöm a rejtést!

mulder2197 2018.01.26 05:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Mormoták 2018.01.23 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Rendesen áttúrtuk a környéket a hóban,de végül az utolsó kép segített és megtaláltuk.Ezen való örömünkben fel is töltöttük ajándékokkal :) Nagyon ötletes a rejtés, köszönjük :) Azért volt nehéz, mert az első kép becsapott és konyhai dobozt kerestünk. Ha már itt voltunk bementünk a barlangba is. Érdemes volt!

fercsipeter 2018.01.20 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

acsocso 2018.01.14 13:20 - Megtaláltam
Megvan köszi

IMG_20180114_131614 
Kappa 2018.01.07 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Köszönjük a rejtést!

hegesan 2018.01.07 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszi a rejtést!

Barika55 2018.01.06 15:30 - Megtaláltam
Ötletes a rejtés! De rajtunk már nem fog ki! Köszönjük a rejtést!

nfmate 2018.01.03 08:51 - Megtaláltam
Munka előtti gyors ládázás. 13 percem volt, hogy elérjem a visszafele induló buszt, és így ne késsek el. Sikerült és ez bizakodásra ad okot :) Köszönet, nagyon ötletes a rejtés. A barlangban már jártam többször, megéri megnézni (főleg a létrás rész) [Geoládák v2.0.4]

Keszter75 2018.01.02 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.0.4]

U-111 2018.01.02 08:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon ötletes! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2017.12.29 18:12 - Megtaláltam
Sajnos késő este értem ide. Így csak +1 lett. Legközelebb hátha meglátogathatom.

Párduc50 2017.12.08 13:23 - Megtaláltam
Egyszerűbb volt, mint amilyet csináltam belőle....

Hooch-Csi&Vi 2017.12.05 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

trinkalinka 2017.11.25 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Trükkös rejtés. :)

DFRi 2017.11.24 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!! Mira&Feri [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Szuper jó rejtés!!!

Mancilla 2017.11.05 12:43 - Megtaláltam
Köszi

Orion21 2017.11.05 12:43 - Megtaláltam
Köszi

JáBáJuMá 2017.11.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.27
TFTC

bimbee87 2017.10.29 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Köszönjük a rejtést!

zolika87 2017.10.27 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Zseniális rejtés, köszönöm! :) Egyszer majd meg akarom nézni a barlangot belülről is. A logbook megtelt, tettem bele újat.

AceMcLoud42 2017.10.27 15:25 - Megtaláltam
jó sokáig kerestük, de csak meglett, kifejezetten freativ módszer :) (igen, még mindig a helyén:)

eskar 2017.10.22 10:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Köszi a rejtést, barlangtúra előtt megkerestük.

emiGrant 2017.10.16 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
6/3. Útban a barlang felé találkoztunk egy nagy csoport barlangásszal. A láda könnyen meglett, pedig nagyon trükkös, de már láttam ilyet, így nem okozott gondot. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-1-2
-3-4
Manna&Peti 2017.10.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Ötletes rejtés. :-)

költségosztósok 2017.10.08 11:00 - Megtaláltam
Jó kis rejtés :)

Lilah&Lackó 2017.10.07 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

kupec 2017.10.02 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsókica és Lackó 2017.09.26 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nimka 2017.09.17 13:12 - Megtaláltam
rövid kirándulás után páran még bementünk ide is. régen voltam már itt.

TD Adventure 2017.09.16 17:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Otletes a rejtes.

sznupi77 2017.08.27 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

AlanTheWild 2017.08.19 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Köszönöm a játékot!

e369 2017.08.05 12:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! A Szemlőhegyi-barlang után jöttünk a Pálvölgyibe, és a következő turnus indulása előtt megkerestük.
A logbook betelt.

dvorcsakl 2017.07.22 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Barlangtúrára mentünk, várnunk kellett, ránéztem a progira, hopsz egy doboz a közelben, nézzük meg. Könnyen megtalálható volt, legalább megmutathattam barátoknak, miről is van szó.

bojlizoli 2017.07.22 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
.

Erika74 2017.07.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

zoar 2017.07.20 08:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Köszi

cult 2017.07.19 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy játszhattunk. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Adalbrecht 2017.07.18 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.13
Jópofa rejtés. A barlangnál sok külföldi volt, jó, hogy ide is kilátogatnak.

Roberto Kesser 2017.07.03 20:30 - Megtaláltam
Múltkor már nem álltam neki sötétben megkeresni, pedig a Mátyás-hegyi barlang bejárása után még fejlámpa is volt nálam, mer eléggé elfáradtam a sok kúszás-mászásban.
Most a közelbe vittem vissza a kölcsönkapott sisakokat, így nem menekült e rejtés sem!
Annak ellenér, hogy aktuálisan a Tátra volt letöltve a GPS-emben, gyorsan meglett, pedig az ügyestelefonom még tíz métert mutatott - de egyből kiszúrtam a rejteket!
Köszönöm a játékot!

dávid03 :-) 2017.07.01 23:59 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget. :-)

redbird 2017.06.30 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

Lillus 2017.06.29 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk a ládát, köszönjük.

vanamonde81 2017.06.27 03:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megvan, köszönöm a rejtést. :)

Lacipap 2017.06.14 10:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.99
Megtaláltam!

Nona17 2017.06.10 17:58 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

SandorCsaba 2017.06.10 10:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

PardiAndi 2017.06.04 00:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Bonbonetti 2017.06.01 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szasz csalad 2017.05.20 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Poór Andrea 2017.04.30 14:45 - Megtaláltam
Nagyon nagyon tetszett a rejtés! Köszönöm szépen! :)

Pal-volgyi and Matyashegyi cave 
agardip 2017.04.30 14:23 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, köszi!

nyarytamas 2017.04.23 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GubaMackó 2017.04.23 17:00 - Megtaláltam
Elég jól van álcázva. ;)

petrater 2017.04.08 10:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Elütottük az időt a barlangi túra kezdetéig :)

paaldavid 2017.04.07 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Decsi csalad 2017.04.01 15:30 - Megtaláltam
Köszi!

kazevo 2017.04.01 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.04.01 13:30 - Megtaláltam
Baba TT közben (5.). Köszike!

TJ 2017.04.01 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pudvásnyújtozkodók 2017.03.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Koszonjuk az otletes rejtest!

KZT 2017.03.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

ErdőCsöndje 2017.03.18 13:17 - Megtaláltam
Francia cserediákokkal kerestük meg a barlang meglátogatása után. Köszönjük!

Skultéty család 2017.03.15 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük.

20170315_134849 
BlackCat 2017.03.11 13:00 - Megtaláltam
Meg el jövök ide :)

Luki 2017.03.11 12:56 - Megtaláltam
+one

Istennyila Team 2017.01.21 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kin Róbert 2017.01.21 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést .

IMG_20170121_132201[1] 
szsoutdoor 2017.01.08 16:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
A barlangot már régebben felkerestük, amikor még nem ládáztunk. Most a Hármashatár hegyről lefele jövet megálltunk, hogy gyorsan megkeressük ezt az ötletes rejtést. A soktörzsű fa már csak tönk... Köszönjük a rejtést!

monic1006 2017.01.08 16:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
A Hármashatárhegyi új kilátó megtekintése után, mint "drájvin" ládát cserkésztük be. A barlangot most nem néztük meg, az mér néhány éve megvolt.
Köszönjük a lehetőséget! :)

szollosi73 2017.01.01 11:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Megvan!
Teljesen kihalt volt minden, csak egy magányos macska sétálgatott fel, s alá. A rejtés jó, bár a helye nem annyira tetszett. A barlangba nyáron biztosan vissza fogok térni, szeretném megnézni belülről is.
Köszi a rejtést!

catNcat 2016.12.31 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.21
Másodikra.

stikli08 2016.12.30 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Év utolsó találata. Rejtés jó, csak sajna a környezet biztos élt jobb napokat. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2016.12.27 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.41
Szégyenszemre a megközelítést kissé elügyetlenkedtük, amin utólag jót derültem magamban. A rejtés önmagában tekintve ötletes, de a logbook sajnos elég elnyűtt, a környék pedig nagyon szemetes. Semmi jobb hely sincs a közelben?
A Pál-völgyi-barlangba már 1 400 Ft a belépő. Jó lenne egy link mindkét barlang honlapjához, akkor nem a rejtőnek kellene vesződni az efféle változások követésével és mindig aktuális lenne az információ.
A ládaoldal főképének szebb lenne a szép cseppköves kép mint az aktualitását vesztett gyerekfotó. Mind az 6 mostani és volt rejtő apukája látható a 2. fotón?
Köszönöm a rejtést.

Péter60 2016.12.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 4.40
Némi keresési bénázás után körülnéztünk a sziklakatlanban is. A barlanglátogatásra most nem volt idő.
A régi családi fotók szerintem nem ide valók.

Jenciék 2016.12.10 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Logolni a rejtesben nem tudtam. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gym 2016.12.03 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Salax 2016.12.03 10:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Ötletes!

turani 2016.11.30 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zoltot 2016.11.27 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.59
Oklahoma 8 közben a negyedik, utolsó találat.
Remek rejtés, a környezet azonban már nem az.
Jobbat érdemelne...

TFTC

Pumba9 2016.11.20 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést, a játék lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2016.11.20 13:58 - Megtaláltam
Megtalálva, köszönjük a rejtést! ;) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vaterlo 2016.11.19 13:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Budapest ládázás hetedik találata. Ötletes rejtés.

Marpad 2016.10.25 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

H+W 2016.10.09 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

markovicsa 2016.10.07 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
Munzee keresése közben ezt is megkerestem. A rejtés tetszett.

FILA71 és Dávid 2016.10.02 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszönjük.

dudipeti 2016.10.02 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2016.09.22 18:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
A soktörzsű fából már csak a kb. 40 cm maradt, de a rejtés így is jó!

vadcoca 2016.09.18 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Soktörzsű, kivágott fa. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szalay-team 2016.09.17 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Családi kis kirándulás alkalmával, a mai 1. ládánk! Köszönjük a rejtést!

Lali3XV 2016.09.11 12:00 - Megtaláltam
Túraindító láda, amihez még túrázni se kellett. Köszi a rejtést!

Danichem13 2016.09.11 12:00 - Megtaláltam
Túraindító pontnak pont ideális. Köszönöm a rejtést.

pideryus 2016.09.03 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.55
Megtaláltuk, köszönjük!

joove 2016.08.28 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
A láda hamar meglett, a barlangba sajnos időhiány miatt már nem tudtunk bemenni, de majd legközelebb. Köszönjük a rejtést.

jociandi 2016.08.26 23:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.07
A Pál-völgyi Kőfejtőnél denevérezés volt, utána gyors találat. TFTC.

A láda közvetlen környezete sajnos nagyon szemetes, a logbook nyirkos, nem lehetett írni sem bele. Személy szerint én nagyon szeretem a város ezen részét, nem lehetne áthelyezni a cache-t egy kicsit méltóbb helyre?

Ha az a rejtek, amire gondolok, akkor nagyon jó ötlet volt. :)

0201
Myrafelle 2016.08.21 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Lacisan 2016.08.21 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csirimojo 2016.08.06 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A láda tartalma kicsit nyirkos. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

 
NEM 2016.08.03 08:15 - Megtaláltam
OK.!

nmaria 2016.07.31 10:58 - Megtaláltam
Köszönöm!

kgabi 2016.07.24 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

alexp 2016.07.22 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Köszönöm a rejtést.

Mahesvara 2016.07.10 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.a hangyák védik a petéket de nagyon ?? [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCPMB_20160710123659.jpg 
atti92 2016.06.12 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Scarlet 2016.06.12 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IREBA 2016.06.05 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!

Maszat1 2016.05.15 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Közös keresés Bogi és Bálinttal. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20160515_113408 
Bogi és Bálint 2016.05.15 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Maszat1el közös találat.Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szinta 2016.05.13 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

othnan 2016.05.09 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.83
Köszönöm a rejtést. Fát kivágták, láda takarás nélkül a szabadban.

Szárnyaló Sas 2016.05.01 12:16 - Megtaláltam
Szevasz láda! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2016.04.20 16:25 - Megtaláltam
Milyen jó helyek vannak a városban. Elterveztük, hogy egyszer megnézzük a barlangot.

Bl4st3r & Amy 2016.04.09 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.74
A medvék megtalálták! ! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ügyes rejtés, bár most csak pontvadászatra volt időm, feltettem a bakancslistámra a barlangot is!

gab.szalontai 2016.04.06 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! Igényes a kialakítás, kár, hogy a fát kivágták. Reméljük nem tűnik el!

Kaputyin 2016.04.06 15:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Most csak a ládáért jöttem, de legközelebb nem hagyom ki a barlangot sem!
Köszi a rejtést! :)

WP_20160406_14_36_44_ProWP_20160406_14_37_00_Pro
WP_20160406_14_37_07_ProWP_20160406_14_38_19_Pro
WP_20160406_14_38_23_Pro 
BOttó 2016.04.02 23:59 - Megtaláltam
PIPIBABA utáni találat vorilaci barátommal.

vorilaci 2016.04.02 17:17 - Megtaláltam
A mai napi 22 km-es teljesítménytúra során kerestük meg ezt a ládát BOttó barátommal. Sajnos a fát tényleg kivágták, bár a láda remek egészségnek örvend, valójában meglehetősen védtelen így.

zoli86 2016.04.02 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Köszönjük a rejtést! :)

kincs92 2016.04.02 07:25 - Megtaláltam
Könnyű találat a PIPIBABA TT előtt a többiekre várva. A barlangba sajnos nem volt időnk bemenni, de pótoljuk majd :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

Balear 2016.04.02 07:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Csapatos PIPI túra előtt egy gyors találat, a barlangba ezúttal nem mentünk be, de ha lesz rá lehetőség mindenképpen pótoljuk ezt a mulasztást. Nagyon jól meg van csinálva a hely.

Köszönjük a rejtést,

Kincső és Csabi

Bogi&Tomi 2016.03.28 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szia sajnos fa már nincs meg, igy hamar elfog tűnni a láda is sajnos.

pemema 2016.03.28 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést. A barlangtúra után felüdülés volt. :)

bambii 2016.03.18 21:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Három lelkes gyerkőc első igazi kincsesládája volt :) [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

ht01 2016.03.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük!

HRita 2016.02.14 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ha2 2016.02.06 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Közel lakom,mégis valahogy eddig elkerülte a láda a figyelmemet.
Jó a rejtés.

001002
003 
Bükkjárók 2016.01.24 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk

Butchman 2016.01.23 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hurri 2016.01.09 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tomesi 2016.01.01 12:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
ÚjÉvi gyors séta, továbbra is a láda a fatönkben, igyekeztünk alaposan visszarejteni

 
Gorkii 2016.01.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

grillázs 2016.01.01 00:00 - Megtaláltam
Megvan az újév első ládája:)

Mortanius 2015.12.29 14:10 - Megtaláltam
Idei utolsó találatom! :)

A láda továbbra is a facsonkban található meg.
Köszönöm a lehetőséget!

riasztos csapata 2015.12.05 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.47
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
LÁDAINFO: A rejtekadó soktörzsű fát kivágták. A ládát félredobva, szerencsére épségben találtuk meg. A fa maradványainak ölelésébe kéreggel és levelekkel álcázva rejtettük vissza. Szerintem, sürgősen új helyet kellene neki keresni.
A barlang bejárata előtt éppen Mikulás-napi rendezvény volt. A kerület apraja-nagyja ott tolongott a húsosfazekak és forralt boros termoszok körül. Majd egy nyugisabb napon visszatérünk a barlangot is megnézni.

GeoGirl 2015.11.28 13:28 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2015.11.28 13:28 - Megtaláltam
köszi!

SIBIGYI 2015.11.28 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Nagyon ötletes rejtés, köszönjük.

Perico1986 2015.11.23 15:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

utem 2015.11.22 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) J

K&G 2015.10.28 16:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Tetszett a barlang és a láda helye is, mert aki nem tudja, mit keressen nem jönne rá, hogy van ott valami. :)

Pogánypeti 2015.10.27 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.84
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi Budai-hegységben való ládavadászatom kilencedik, egyben utolsó találata.
A Kőtarajtól gyalogoltam ide, a Kiscelli Múzeum érintésével. Tetszett a rejtés módja, láttam már pár hasonlót. Belogolás, visszarejtés után benéztem a barlang büféjébe, ahol az eredményes "geotúra" sikerére ittam egy jó hideg sört... :)))
A barlangba nem mentem be, mert már kétszer jártam bent.
Köszi a rejtést! :)

padler 2015.10.25 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Túra után kerestük meg a ládát, a barlangot majd máskor nézzük meg.

efemm + padler

job1 2015.10.23 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.52
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jó csalŕdi rándulás. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Közelben néztünk egy lakást - a gyerekeink unatkoztak - tettünk egy sétát a környéken. Akkor "botlottunk" bele a barlangba és természetesen azonnal fel a GC-re! A wap-os leírás igazából keveset közölt, de nagy móka volt a gyerekeknek a környék soktörzsű fáit átkutatni. Persze, kb. 25 perces kitérővel keringtünk vissza a rejtés helyére.

Lovecraft 2015.10.01 17:21 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget :)

StiviG 2015.08.29 13:55 - Megtaláltam
:-)

viraga 2015.08.15 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.71
Ádámmal találtuk meg barlangjárás után. Köszi a rejtést.

Mesi és Gergő 2015.08.13 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltuk köszönjük a rejtést!

b-lint 2015.08.01 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Nagyon jó kis láda! Érdekes, amikor innen indultunk kirándulni, nem kerestem meg.

Aztán jöttünk egy kúszós-mászós barlangtúrára (mit kaptam utána! :P), de akkor sem kerestem meg, mert sötét volt. Az egy felejthetetlen élmény volt, olyan hátborzongató szendviccsel azóta sem találkoztam ;) Mindenkinek ajánlom, akit érdekel a dolog, abszolút jó móka. Barlangászni félnék, nekem ez a szint az ami pont tetszik és bejön.

Ma pedig erre kerekeztem, és végre megkerestem. Olyan könnyen meglett :) Tetszik az elgondolás, csak picit lehetne valahogy jobban a természetbe olvadó (látszik, hogy úgy ott nem lehetne).

A következő láda elég tarajosra sikeredett.

Picuri & buksy 2015.07.15 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Réka&Nimi 2015.07.11 20:11 - Megtaláltam
Ügyes rejtés. Köszönjük.

Jackson57 2015.07.11 00:00 - Megtaláltam
Hangyák továbbra sem adják fel :-)
Köszi a rejtést!

becko 2015.06.28 11:30 - Megtaláltam
A kütyü nehezen döntötte el hogy a kerítés melyik oldalán van a cél, így még bujkálni is kellett a rozoga drót alatt.

Turistaember 2015.06.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Nagy kárt csináltam. Egy komplett hangyakolóniát öntöttem ki a rejtekdobozból. Most szegények hurcolkodhatnak valahová, mert nem hiszem, hogy vissza tudnak költözni. A tojások mennyisége a mellékelt képen látható. Amúgy minden rendben volt. Csak egy két kaszáspók mászott még a nyakamba és csak pár helyen szúrkodtak meg az ágak. Így utcai ruhában nem volt akkora élmény a bozót. De köszi a rejtést! Meglett. :)

 
Szűcs-Kádas Gyalog Team 2015.05.31 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

almás csokinyúl 2015.05.24 00:00 - Megtaláltam
Sorbanalltunk, szep hely, ugyes de konnyu rejtes.

Sushies 2015.05.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Nagyon jó rejtés! Tetszett a "tartó" és a környezet! Köszönjük!

impostor 2015.05.11 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.00
Gyerekekkel megtaláltuk. Örültek nagyon.

Márti és Dávid 2015.04.19 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Köszönjük a rejtést! Megnéztük a barlangot is, nagyon tetszett!

tuktukos 2015.04.09 00:00 - Megtaláltam
Egy helyi embernek sikerült minket kicsit félrevezetni, de végül megtaláltuk. Köszönjük!

housefly 2015.04.04 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1b] [wapon beküldött szöveg]

mihoj 2015.04.04 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
A barlangtól indult a teljesítménytúránk, így levadásztuk a ládát is.
Köszönjük a rejtést!

 
Dömemama 2015.04.04 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

Somoskoi 2015.03.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Köszönjük a rejtést, meg van!

Wilka74 2015.03.28 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.65
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

robinbird 2015.03.15 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Szuper rejtés.

gst76 2015.03.14 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Kerékpáros ládázásom második állomása. Nagyon jópofa a láda kialakítása.

GCPMB_20150314124618.jpgGCPMB_20150314124954.jpg
G&V 2015.03.14 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.64
Tetszett a rejtés megoldása, jelenleg egy kő is van a tetején, nem hinném, hogy a rejtő szándéka is ez volt, mert így feltűnőbb.
Nem volt nálunk toll a dobozban található ceruza pedig nem fogott a nedves papírra, így nem sikerült logolnunk a füzetbe.
A keresés és a csapat megérkezése után barlangtúrán vettünk részt a Mátyás-hegyi-barlangban.

érdeCache 2015.03.14 00:00 - Megtaláltam
Szent Ignác Szakkoli első geotúrájának első állomása. Köszönjük a rejtést!

nyomozócsapat 2015.02.26 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
szep a doboza otletes [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mozgo 2015.02.21 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.62
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Előre be nem tervezett találat.
Azért örülök neki :-) Tetszett.

Dózerbika 2015.02.15 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.27
Könnyű találat, legközelebb a barlangot nézzük meg.

acsipapa 2015.02.07 12:38 - Megtaláltam
meglett

Webber 2015.02.07 12:38 - Megtaláltam
Meglett.

avegvari 2015.01.18 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

eazs 2015.01.18 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Köszönjük!

KonDa 2015.01.03 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszi. A láda csomagolása nagyon tetszett.
Dani

peti8503 2015.01.03 17:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Köszönjük!

Lencsimama 2015.01.02 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gábor.málna 2014.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Málnusi 2014.12.29 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

szamosszamoca 2014.12.07 14:10 - Megtaláltam
+

krissz73 2014.11.28 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

luna89 2014.11.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Gyors találat még az overallos alaptúra előtt :) Mindenkinek ajánlom, nagyon nagy élmény volt! :) Köszi a rejtést!

attbuda 2014.11.22 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

zazu 2014.11.19 00:00 - Megtaláltam
Egy közeli megbesz után... :) ... tnx!

zoli9311 2014.11.15 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medike75 2014.11.10 12:00 - Megtaláltam
Megtalaltam koszonom :)

Horizont 2014.11.01 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
A bágyadt napsütés mellet is csípősen friss időjárás csak keveseket csalt ide. Én ott voltam, s megállapítottam, hogy a civilizáció ezt a környéket sem kíméli, rettenetesen szemetes. A barlang előtti közösségi tér szépen rendben van tartva. Köszönöm a lehetőséget.

R.Betti 2014.10.27 12:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Megtaláltuk. Köszönjük. :-)

icarusdes 2014.10.12 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.30
Köszönjük a rejtést - sajnos a környék kicsit szemetes :(

ku.adam 2014.10.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
ok

EmesESE 2014.10.11 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.85
A láda környéke tényleg elég szemetes, a sok lomb miatt GPS jel elég bizonytalan volt, de a kesserösvények miatt igy is hamar meglett a láda.
Köszönjük a rejtést.

Ekarp 2014.10.03 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Igényes rejtés, sajnos elég szemetes helyen. Korábban már többször jártunk itt, most csak a ládáért jöttem. Köszönöm a rejtést!

KittiKíra 2014.09.27 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést.

PalBaaal 2014.09.27 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.38
Köszönjük! :)

Fixis 2014.09.08 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.42
Maga a hely király, de a láda nagyon szemetes részen van.

distike 2014.09.06 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.91
Megtaláltam.Köszönöm.

fistvan 2014.08.30 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

Miley98 2014.08.29 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.37
A láda környéke nagyon szemetes és "akna" is volt.A barlangot már korábban megnéztük,így csak a láda keresése volt a feladat.
Meg utána egy hatalmas fagyi a Daubnerben.

police107 2014.08.29 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.50
A közeli Daubner cukrászdában fagyiztunk,utána ládakeresés.A barlangot már megnéztük korábban.Köszi

SaManók 2014.08.09 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kertész család 2014.08.09 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

nbaggio 2014.08.04 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltuk, köszi! Sajnos a rejtés környéke szemetes, elhanyagolt. A rejtés módja nagyon ötletes!

vadvirsli 2014.08.02 20:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Agi&Mark&Balint [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Telkess 2014.08.01 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

palace 2014.07.29 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sanyigabi 2014.07.26 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Köszönjük!

kaldigeza 2014.07.24 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
12 fős csapattal, 9 napban, 170 km az Országos Kéken. Köszönöm a rejtést!

stmester 2014.07.23 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
köszi a lehetőséget

psvekker 2014.07.08 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Atom82 2014.07.05 17:03 - Megtaláltam
köszi a rejtést.

geomurr 2014.07.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszi!:)

v8karoly 2014.06.29 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Családi ládavadászat egyik állomása. A barlangba most nem mentünk be, mert kicsi gyerekkel voltunk és még több ládát szerettünk volna megtalálni, de régebben már voltunk bent. Köszönjük a rejtést!

 
Rudi Team 2014.06.25 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mandrew 2014.06.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Sziasztok! Kis séta után megtaláltuk. A Barlangok gyönyörűek és üdítő volt a 10-12 fokos hideg a kinti 35-höz képest. :) Köszi a rejtést!

Zzr 2014.06.05 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Paco 2014.05.24 12:02 - Megtaláltam
Ez is megvan, megsincs este. Koszonom a rejtest! [wapon beküldött szöveg]

tomst 2014.05.24 10:11 - Megtaláltam
Megküzdöttünk a hangyákkal érte, de mi nyertünk! Köszönjük a rejtést!

Deti 2014.05.17 00:00 - Megtaláltam
Meglett

ZsófiZsolt 2014.05.12 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Tetszik a rejtés, igényes! :) Köszönet érte!

zsolty23 2014.04.27 18:43 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

május 15. 2014.04.27 14:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Épp a Föld napja sokadalmába csöppentünk. Körülnéztünk a standokon, aztán megkerestük a ládát. Ügyes rejtés. A barlangokba most nem mentünk be, de néhányszor már jártunk bennük. Még megyünk máskor is!

GCPMB_20140427141548.jpg 
Zolee140 2014.04.21 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Köszönöm a rejtést!
Bringás túrám záró pontja, bár lehet h nem a legvégére kellett volna hagyni a magaslatot, mondjuk a leereszkedés már annál kényelmesebb volt. :)
Kár hogy későn értem oda és nem tudtam lemenni! De ami késik nem múlik.

sziklafal
loog :)
kraxkrix 2014.04.21 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
többször meglett :)

bebfva 2014.04.19 18:29 - Megtaláltam
Nagyon otletes a rejtes, gyonyoru a rejzekado hely. A barlangot reg nem lattuk. Remelem hamarosan visszaterunk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

REGEFAM 2014.04.13 13:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést!

Pikku Peikko 2014.04.12 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! Jó a rejtés! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szepzsuzsi 2014.04.12 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.67
Megtaláltuk. Köszönjük!

Boldika80 2014.04.01 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. nagyon ötletes :) Katóca & Boldika :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bogyó és Babóca 2014.03.30 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tutu79 2014.03.30 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi

Sir Pajszer 2014.03.23 11:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
TFTC!

barlangasz 2014.03.19 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZoltanW 2014.03.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Megtaláltam, Köszi. Ötletes megoldás.

Bigi 2014.03.14 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Megtaláltuk!

Szellemes rejtés!!!

Brigus & Bigi!

Brigus 2014.03.14 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam! Nagyon jó a rejtés! :-D [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Secc 2014.03.12 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Köszi!

fgyurika55 2014.03.10 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Könnyen megtaláltam, így kell kitenni egy pontot, hogy más ne lássa, de egyből meg lehessen találni!

A pont 
Boret 2014.03.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.17 súly: 2.26
Meglett!

geocat&geodog❤ 2014.03.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Remek kiránduló célpont. A rejtés is leleményes, gondos gazda kezét dicséri a a tároló. Kicsit kedvet kaptunk a barlangászás kipróbálásához is. Köszönjük!

taliga 2014.03.07 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam!Köszi a játékot! Nagyon ötletes a rejtés.[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCPMB_2014037104919.jpg 
Florina Léna 2014.03.02 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Visszatérünk!
Köszi!

vighv 2014.03.02 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Igazából nem ide indultunk, csak megálltunk a ládáért. Vissza fogunk jönni megnézni a barlangot is!
Köszi a rejtést!

kectam 2014.03.01 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Hármashatárhegyi csavargásunk utolsó állomásaként találtuk meg. A láda nagyon ötletes. Köszönjük a rejtést!

majd_máskor 2014.02.23 16:00 - Megtaláltam
Éppen erre jártunk. Barlang legközelebb a gyerekekkel.

gyongyics 2014.02.23 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

maxxtro123 2014.02.23 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Kellemes vasárnapi ládázás első állomása. Köszi a rejtést!!!

KBB-Balin 2014.02.22 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.17
A rejtés nagyon jó, kiváló megoldás. Köszönjük.

nagyi11 2014.02.16 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

 
ndavid42 2014.02.15 15:00 - Megtaláltam
[:609:]
Gyors találat. Viszont egyszer ide is el szeretnék jönni egy barlangos túrára!

tgb 2014.02.09 13:44 - Megtaláltam
Levadászva! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tothadam86 2014.01.27 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam -8)-

dendeocse 2014.01.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megvan.

Phapcy13 2014.01.12 10:55 - Megtaláltam
Ötletes rejtés. Köszönjük.

davidpapp 2014.01.12 00:00 - Megtaláltam
Az eső miatt kicsit csúszós volt, de ötletes rejtés. Köszi!

placi75 2014.01.04 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]
Ötletes rejtés a "fa a fában" megoldás. :)

gizizi79 2013.12.29 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Micicila 2013.12.28 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Gyönyörű hely, finom a forralt bor a büfében...Köszönjük a rejtést. Mörren Morcogi Micóval közösen.

Mörren Morcogi Micó 2013.12.28 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Gyönyörű a barlang környezete, jó volt látni, hogy ilyen szépen rendben tartják. Micicilával közösen...

leptoszom 2013.12.28 10:00 - Megtaláltam
Hétvégi séta Judittal, Krisztivel es Adriánnal. Első láda.
Nagyon-nagyon szép rejtés, csodás doboz! Köszönjük! :)

Szabó família 2013.12.28 07:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Barlangtól-Barlangig TT közben.

drseelee 2013.12.25 21:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Karácsonyi ajándék a javából! :)

WalterBrothers 2013.12.15 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Köszönjük! Igényesen el van készítve a láda!
WB és a Csipkés Fiúk plusz Palkó

WADMAC 2013.12.14 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Jadrana 2013.12.14 13:55 - Megtaláltam
Tetszett a barlangtúra, köszönjük a rejtést!

Holnap 2013.12.11 00:00 - Megtaláltam
Érdekes rejtés, de még érdekesebb barlang túra.

anettx 2013.12.01 14:20 - Megtaláltam
Köszönjük! Korábban már voltunk a barlangban, most csak a ládáért jöttünk!

kapaja 2013.12.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Logbook kissé nedves, a ládikó ötletes.

Skalp 2013.11.29 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.09
Nem jutottam már be, de a remek rejtésnek is tudtam örülni! Köszi!

 
UncleWanya 2013.11.08 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Köszönjük TFTC

zsuzsi es sanyi 2013.11.03 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Köszönjük a rejtést!

mape72 2013.11.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Mátyás hegyi barlangtúra után

tabu 2013.11.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk! Köszönjük!

Atalati 2013.11.01 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.54
Köszönöm a rejtést.

Popeyemazsi 2013.10.23 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.49
Ez egy bónusz láda volt az ünnepnap végére. Sajna a barlang megtekintése nem jött össze, mert lekéstük az utolsó idegenvezetést, de a láda picit kárpótolt minket. Köszönjük a rejtést!

perdix 2013.10.21 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Meglelve! Köszi a rajtést!
Bicajos keresgélés Petrukkióval és Baggióval.

Petrukkio 2013.10.21 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Szuper időnk volt! Köszi a rejtést! Baggioval és Pedixxel együtt keresgéltünk, no meg találtunk is! :)

baggio 2013.10.21 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

kelementa 2013.10.20 15:28 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 2.5 web: 1 átlag: 1.50 súly: 1.78
A gyerekkel ketten kerestük, de nem találtuk. Majd anyu megérkezett, és hetykén rámutatott a rejtésre... Hiába, a női ész :)
Köszönjük!

GaboM 2013.10.19 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Köszi

Lézer&Baby 2013.10.19 11:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Atiss 2013.10.13 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

laubi 2013.10.12 16:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Párom volt itt kedden barlangászni(, sajnos nélkülem), de nem kereste a ládát. úgyhogy gondoltam pótolom ezen hiánnyosságát. A gc3hat-tól "ereszkedve" meg is tettem. Valóban ötletes rejtés, köszönöm! Kifejezetten teszett, főleg a rögzítés :)

Laltan 2013.10.08 16:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

RobiGergo 2013.10.06 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.51
Köszönjük szépen!

alcala76 2013.10.06 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Tetszett a barlang az egész családnak, és a környező hegy és színes fák is lenyűgözőek voltak! :) Köszi a rejtést!

 
Nicky&Ati 2013.10.05 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nicky&Ati [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

somga 2013.10.05 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

kétbakancsos 2013.10.03 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Könnyű találat, tetszett a rejtés. Köszönjük!

Rézangyal77 2013.09.22 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a játékot! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

kobcikrajci 2013.09.15 20:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.10
Esti ládalátogatás a hangulat, az illatosan friss esti levegő, és Mz/x kedvéért. Most a barlang(m)ászás nem volt betervezve, korábban meg barlangtúra során a ládázás nem! :)

eszement 2013.09.15 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam! :) [iGC] [wapon beküldött szöveg]

pötyimiki 2013.09.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.25
Köszi a rejtést!

mcfreeze 2013.09.04 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Đorka 2013.09.01 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.96
A láda csak másodjára lett meg. Első alkalommal nem szúrtuk kis a kis ösvényt, és bentről kerestünk. Nagyon jó rejtést volt. Köszönjük. :)

RichieRics 2013.09.01 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Voltunk már, de elnéztük.. Így másodjára egyértelmű volt.

plecs 2013.09.01 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.98
A környezet nem túl szép, csupa szemét, de a rejtés igazán ötletes, ha minden kessertárs úgy teszi vissza, ahogy kell!

BubaGC 2013.09.01 11:15 - Megtaláltam
:-)

Imperator Csaba 2013.08.29 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi!
Kedves kessertársra a frászt hoztam, mert pont előttem ért oda és vette ki a ládát. Sorry érte! Igyekeztem hangosan csörtetni :)

molka 2013.08.29 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Innen is üdvözlöm a kedves kessertársat, jelentem kihevertem az ijedtséget! :-) A láda gyorsan meglett még pont a vihar előtt, ötletes! Köszönöm!

 
Tuulikki 2013.08.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Ötletes rejtés.

DonPipi 2013.08.19 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Hangulatos hely a gyönyörű sziklafalakkal.A hőségben kellemesen hűsöltünk a barlang fala mellett, pont egy kürtőt fogtunk ki mert "süvített" kifelé a hűvös levegő bentről a barlangból. :)
Egy TB. be. Kösz a rejtést!

Kajdi-család 2013.08.18 19:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Nagyon ötletes rejtés! Kicsit szemetes a környék :-(

NZs 2013.08.15 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.83 súly: 3.80
Sajnos a Pálvölgyi barlangba nem jutottunk be, mert Nyár ellenére is csak 4-ig van nyitva, az utolsó csoport pedig 15:15-kor elment... :-( Ehhez képest a belépőjegy ára szerintem indokolatlanul magas!
A láda leírása nagyon hiányos. A barlang történetének részletes taglalása helyett/mellett jó lett volna olvasni valamit a megközelítésről, parkolásról, a ládáról, stb. A címben is szereplő Mátyás barlang bejáratának koordinátái pedig meg sincsenek adva! Némi kutatással sikerült fellelnünk, íme:
N47 32.016' E19 01.060' 211m - de bemenni ide sem lehet, vasajtó zárja el az utat... :-(
Összességében elég nagy csalódás volt ez a hely mindannyiunknak.

athilarex 2013.08.15 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.61
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

barta 2013.08.15 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Crowngu@rd 2013.08.14 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Kerékpárral GC3HAT felé. Tetszett a rejtés. Köszönöm!

HiPi 2013.08.11 18:21 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Lencsybaba 2013.08.10 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

atigabi1207 2013.08.10 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCPMB_20130810141518.jpg 
RoriZo 2013.08.08 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Stuka6 2013.07.31 15:45 - Megtaláltam
Miután jártunk a Szemlőhegyi és Pálvölgyi barlangokba, a ládát is megtaláltuk.

GerGeo 2013.07.30 19:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Már régóta szemezek ezzel a ládával. Tavaly egyszer már kerestem, akkor kiderült, hogy éppen előttem néhány nappal tulajdonították el a ládát. Most viszont nagyon ötletes az új rejtés, ennek köszönhetően el is felejtettem a jelszót leolvasni. Ezt ma pótoltam, és újra felkerestem. Valaki előttem nagyon gondosan visszazárta a ládát a rejtekbe, beletelt vagy 5 percbe, amíg hozzáfértem. :D
A barlangba most nem mentem be, de már többször végigjártam, és mindig ámulok, hogy milyen kincsek vannak a város szívében.
Köszönöm a rejtést!

[szerkesztve: 2013.09.08.]: Ma meglátogattuk a barlangot. Érdemes volt, csodálatos. Ajánlom mindenkinek!

2013.09.08. 
h.krisz 2013.07.29 12:51 - Megtaláltam
megvan munka közben...köszi

Oriza 2013.07.27 18:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Jó rejtés! Szellemes.
Ámbár teljesen másképp néz ki ma a láda, mint az első képen! Mit találtam? Mindegy, a jelszó stimmelt!
Oriza.

GCPMB_20130727180358.jpgGCPMB_20130727181153.jpg
szjoco 2013.07.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.60
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Jocó&Gábor

Pajzsika 2013.07.20 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.72
Meglett, köszi!

Dióskanyar 2013.07.20 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Meglett. Jó a rejtek. Köszi.

Ifialex 2013.07.20 11:30 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, thx!

Alex99 2013.07.19 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.30
It was really difficult but finally found it. Very creative hiding however the cache description is somewhat misleading. The coordinates are spot on though.

kiskutyus 2013.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Meglett, köszi!

Wheatley Clone 2013.07.08 19:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
A kivitelezés dicséretre méltó!!!

MiMintTeam 2013.07.04 18:15 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Angyal család 2013.07.02 18:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Köszönjük! Angyal család [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GPS nélkül, telefon nélkül, műholdkép alapján emlékezetből. :) Tetszett!

K-Isti 2013.06.30 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
OK.

petili 2013.06.26 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszönjük a rejtést!

Gregor_Man 2013.06.15 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Emese&Dezső 2013.06.15 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Egy hatalmas szarvasbogár őrizte a ládát. Alig bírtuk arrébb tessékelni.

Gabro 2013.06.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
:-)

gusty 2013.06.08 15:17 - Megtaláltam
OK.

MirP 2013.06.08 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.27
Buda Barlangjai 30 teljesítménytúra közben vadásztam le ezt a ládát. A barlangba nem mentem be, de tervezem a látogatást, képek alapján csodaszép lehet. Sosem voltam még ilyen kiépített barlangban.
Köszönöm a rejtést! :)

 
cKthebest 2013.06.05 00:22 - Megtaláltam
Megvan, koszi :)

Eagle 2013.06.02 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük, megvan.
Megtaláló: Csongi. Társak: Judit, Saci, Anti, Eagle.

lukrécia 2013.06.02 00:00 - Megtaláltam
Hétvégi bringázás alkalmával kerestük fel a GCKIL-t az Árpád Kilátónál, de lefele jövet itt is megálltunk, sőt még le is mentünk a barlangba :) nagyon izgalmas volt. Főleg a tyúklétra :)
A láda nagyon tetszett! Köszönjük a lehetőséget!

sistván 2013.06.02 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

brthzltn 2013.06.01 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27b] [wapon beküldött szöveg]

walky 2013.05.29 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Alon 2013.05.20 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.90
Köszi a rejtést. Tetszett az igényes kivitelezés.

goja 2013.05.20 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.45
Megtaláltuk, köszi!

fastcatch 2013.05.20 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

rozsabogar 2013.05.19 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megvan

CsKaroly 2013.05.11 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Lili.th 2013.05.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.34
Egy nagyon aranyos cirmos cicával találkoztunk benn az udvaron, aki kifejezetten éhesnek tűnt, úgyhogy megetettük az ilyen esetekre magunknál tartott száraz táppal.

 
Zimi67 2013.05.04 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megvan,

 
Jack Pot 2013.05.04 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Ez a láda hoz mindent, amit egy városi láda adhat. Nagyon kellemes volt, köszönjük. A barlangban évtizedek óta nem jártam, az is jól esett. A találat, piknik és némi hancúrt követően hazafelé menet megpróbálkoztunk GCKCEL-lel is.

A GCKCEL először jó ötletnek tűnt, mert szeretem és nagyon hasznosnak tartom a várostörténeti ládákat. Valamilyen teljesen rejtélyes ok miatt azonban ez is multi. Ez önmagában nem (mindig) baj, de ezúttal is bebizonyosodott, hogy az egyszerűbb, nagyszerűbb. Akit esetleg érdekel, az a gond vele, hogy miután lesétáltál a Pálvölgyi barlangtól a Zichy kastélyig, csak egy koordinátás ládát találsz ami visszavinne a barlangokhoz, ahonnét fél órával előbb elindultál... Hogy ez miért jó..? Ennek nem láttuk értelmét, tehát kimaradt. Amúgy a kastélymúzeum és a kertje is szuper, kár, hogy a láda be lett bonyolítva.

Zimi67-el és egy csomó külsőssel közös találat. Köszönjük a rejtést, jó volt.

Lili lányom jegyzete: Szerintem nagyon érdekes és szép volt. Érdemes oda el menni mivel nagyon érdekes és jó.

túráZoo 2013.05.01 14:54 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

paszi 2013.05.01 11:59 - Megtaláltam
köszi a rejtést

pakot 2013.04.30 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Nagyon tetszett az új rejtés. Gratulálok Lopakodónak.

macibeka 2013.04.28 00:00 - Megtaláltam
ok

nikoma 2013.04.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, nagyon különleges volt a barlang! :)

denho 2013.04.14 16:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.84
A (újra)rejtőnek gratula a beéefektetett energiáért! Kösz! :)

Búúúk 2013.04.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
Első megtalálásunk :)

kicsiogre 2013.04.06 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Kellemes kirándulás során kerestük meg.

Frida 2013.04.06 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A Mátyás barlangi túránk előtt kerestük meg. Kellemes volt az idő is. Ha már ott vagy, ne hagyd ki az élményt, hogy a földben kúszol, mászol. :)

DreadHead 2013.04.06 12:41 - Megtaláltam
meglett! :)

zsancsi93 2013.04.06 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszike :)

etele17 2013.04.06 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
megvan.)

racz.tibi 2013.03.31 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Kiscsaláddal barlangászni voltunk, s utána gyorsan megkerestük az újonnan telepített ládikót! Köszi! Tibi

Furtyka 2013.03.31 16:00 - Megtaláltam
Szüleink karácsonyi ajándéka egy barlangi túra volt, melyre mi is elkísértük őket, majd miután csupa mocskosak lettünk, úgy gondoltuk, hogy megkeressük ezt a kb. 60 méterre elhelyezett ládát. Tetszik a láda, ötletes. :) Köszönjük a rejtést.

Lopakodó 2013.03.28 00:00 - Egyéb
A ládát a mai napon átvettem Blue Malitól, előreláthatólag szombattól kereshető lesz.

remekkelek 2013.01.20 11:00 - Nem találtam meg
:(
Nem találtuk meg a nagy hóban vagy csak rossz keresési módszert választottunk.

pocok0422 2012.09.08 12:00 - Nem találtam meg
Köszünjük a rejtés.

[Elutasította: Gábor75, 2012.10.28 21:50]

Vityka76 2012.09.07 17:50 - Megtaláltam
A jelszót a rejtőtől kaptam, mire hazaértem beteg is lett a láda, szóval most ez van, vagyis nincs láda:)

bzsoltie 2012.09.02 15:20 - Megtaláltam
Nyárzáró budapesti ládagyűjtő séta 13/9. találata

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.09.03 18:10]

Köszönöm az elfogadást.

vittorio 2012.08.10 20:41 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

jasa2 2012.08.10 10:05 - Megtaláltam
megtaláltam

Balogh-Celebrini család 2012.08.07 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.70
jópofa rejtés, így legalább megtudtuk, hogy milyen egy PET előforma. Köszönjük!

kiralyek 2012.08.04 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.69
megvan

norbi92 2012.07.30 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszi a rejtést!

sawkuk 2012.07.22 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.27
Családos barlanglátogatás alkalmával vadásztuk le. A barlang és környezete csodálatos. A ládikát talán jobb volna áthelyezni az út túlsó oldalára a parkoló mellé.

grw766 2012.07.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.08
Megtalálva, köszi a rejtést!

furko 2012.07.14 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

repulos 2012.07.14 00:00 - Megtaláltam
Könnyű találat, kezdőknek ajánlott.

Bróthág 2012.07.12 00:00 - Megtaláltam
.

jetijak 2012.07.07 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Megtaláltam.

lakkanto 2012.07.06 19:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Gyors autós találat, köszi a rejtést.

AHankóBanda 2012.07.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.05
Lecsaptunk és megtaláltuk :-) Köszi a rejtést.

Cerberus 2012.07.01 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.09
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

Mini 2012.06.29 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Meglett.

 
Antissimo 2012.06.28 18:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.34
Nem volt nehéz találat, bár elsőre kicsit túlfutottam rajta, de aztán hittem a gps-nek és meg is lett hamar.

Liberty 2012.06.17 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
2/1. Ládatúra Budán.

Most nem volt lehetőségem a barlangba bemenni, majd egyszer bepótolom. Köszönöm a rejtést.

Dolex 2012.06.13 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.47
gyorsan meglett.

norko 2012.06.10 15:43 - Megtaláltam
Levezető túra GC Lik után "könnyű " terepen.

gabortel 2012.06.10 12:02 - Megtaláltam
Egy "nyakkendős" barlang normál ládája gclik után.

Dinzol 2012.06.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

tothjanostamas 2012.06.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Megtaláltam

norbimoncsi 2012.06.09 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Megvan. Nagy élmény volt, mert a párosunk Moncsi fele még nem járt barlangban. Nagy rábeszélés árán ment be, és ki sem akart jönni! :-)
Köszi!

csehipest 2012.06.01 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Szép kis hely.:)

passuth 2012.05.29 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Picit megviccelt a GPS-em...továbbmentem...jelszó még mindig nincs...amennyiben elküldöd, úgy ráírom a logbookra...látom sokan panaszkodnak...

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.05.30 15:47]

orangebrotherz 2012.05.12 23:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Megtaláltuk, jelszó sajnos sehol .(
Képeket nagy méretben küldök GPS koordinátákkal!

... és kis méretben mellékelek itt.)

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.05.15 13:52]

Köszönjük - kérem a képek alapján Tonykopter-nek is majd az elfogadást, ezeket együtt fotóztuk, GPS koordináták ebben vannak, de azt hiszem amúgy Ő is készített képeket.

Tonykopter 2012.05.12 03:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Majdnem felleltük! A jelszót sajnos nem találtuk a helyén! Kérem a kép alapján a megtalálás elfogadását! Köszönöm!

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.05.17 14:17]

 
GyÉ 2012.05.08 15:00 - Megtaláltam
Ott voltunk a kincstúra keretében, de se kód, se jelszó. :((
Azért kérjük szépen elfogadni, a kép a bizonyíték! :)

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.05.20 21:03]

 
MJM 2012.05.06 12:00 - Egyéb
Flóra játék keretében kerestük a ládát, és nem láttuk itt a felhívást, hogy ne keressük, mert eltűnt! Mivel mi már egyszer megtaláltuk a ládát, tudtuk, hogy elvileg hol kellene lennie. Lefotóztuk, Flórához beküldtük, remélem elfogadják találatnak!

fuleezs 2012.04.23 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

ramgab 2012.04.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Ezt logoltam a com-on, de így már legalább a történet felét értem.

"Kicsi ládát kerestem, meglepodtem mikor egy PET-eloformát találtam, mégjobban meglepodtem mikor kinyitottam és a saját BBB-s logbookomat láttam benne. A Német kesserek írták hogy pótolták a ládát, de azt nem hogy másik élo ládát hoztak át.

Érdekes.

Lehet hogy kint van az eredeti is ?????"

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.04.22 15:48]

 
Lukács Imre 2012.04.22 12:20 - Egyéb
Flóra ládát kerestünk volna,de Ramgab ládáját találtuk. A réginek csak a helyét találtuk meg CITO után Furcsa volt a BBB logbook

Zeike 2012.04.14 12:15 - Megtaláltam
8/6 Ha már a közelbe jártam, ezt a ládát is megkerestem. A barlang most kimaradt.... DE ami késik, nem múlik egyszer sort kerítünk rá. :)

 
Mókus Család 2012.04.05 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Megtalaltuk, nagyon szep helyen volt. A barlangba most nem mentunk be, de egy esos nyari napon idealis program lesz :)
Koszonjuk :)

Katzer 2012.04.03 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

hevike 2012.04.01 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Megtaláltuk, köszi. Megnéztük a barlangot is, nagyon szép, ajánljuk mindenkinek. Nem messze innen (kb 700 méter) van a szemlő-hegyi barlang, aki teheti oda is menjen el.

cav004 2012.04.01 09:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Barlangászás előtt, már épp ideje volt...

znasz 2012.04.01 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Köszi a rejtést.

KoMa 2012.04.01 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Barlangtúra előtt gyorsan megkerestük.

BuGya 2012.03.31 19:20 - Megtaláltam
Óbudai ládázás, 11/11. ládánk.
Ott voltunk a ládától 10-15 méterre, de közelebb menni nem mertünk - legalább ilyen közel ugyanis egy 10 fős társaság sütögetett, így nem akartuk kockáztatni a lebukást. Kérnénk a kép alapján a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.04.01 22:03]

 
Gábor75 2012.03.30 13:01 - Egyéb
Kedves Patics kessertársam!
A láda valóban át lett helyezve ( több mint egy éve ) , de ezzel a tévútra vezető információval nem kellene a ládát kereső kesserek életét megnehezíteni. Kerítést meg nem kell mászni,mert van rajta ajtó...
Üdvözlettel: Gábor75, ládagazda

Patics 2012.03.30 13:00 - Egyéb
Erre jártam és így ismét felkerestem a ládát. Illetve elöször, hiába kerestem, mert a láda át lett helyezve és ennek a leírásban semmi nyoma. Szerintem bele kellene írni, hogy a rejtek, nem régen még az út másik oldalán volt, a mostani helyétől 200-300 méterre. Ott még kerítést sem kellett mászni érte, szerintem mostanra roszabb helyre került.

keta 2012.03.25 15:36 - Megtaláltam
megvagy! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

liremean 2012.03.25 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Megtaláltuk,köszönjük szépen.
Lili,András

 
dienespeter 2012.03.22 17:00 - Megtaláltam
köszi

csipet_csapat 2012.03.17 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Könnyű találat. Egyszer a barlangot belül is megnézzük!
Köszönjük.

SzabEdAn 2012.03.16 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2012.03.16 00:00 - Megtaláltam
Köszi

benger 2012.03.15 17:24 - Megtaláltam
ok

anyóca 57 2012.03.15 16:30 - Megtaláltam
Ma 4 Hármashatár-hegyi ládát szerettem volna, egy kellemes kirándulás keretében levadászni. A túra pompásan sikerült, de a siker csak 50%-os. A barlangokkal ma nem volt szerencsém. A ládát sem a Tábor-hegyi barlangnál, sem itt a Pálvölgyi barlangnál nem találtam meg. Sokáig bóklásztam a megfelelő követ keresvén az eléggé szemetes helyen,de a gps 0 m távolságánál sem találtam meg. A barlangba sosem fogok bemenni, mert sajna nem bírom a barlangi szűk helyeken a bezártságot. (klausztrfóbiában szenvedek sajnos), de kívülről megnéztem és köszönöm, hogy elvezettetek ide. Az ott készült fotók alapján szeretném kérni az elfogadást.

[Jóváhagyta: Gábor75, 2012.03.17 08:15]

Köszönöm szépen a jóváhagyást! :-))

brutte 2012.03.13 11:21 - Megtaláltam
Szép helyen jártam. Viszont a rejtés felháborított! Miért kell egy kerítésen bemászni? A kerítésen kívül is vannak kövek. Vagy felette a placcon. Ezt kéretik átgondolni!

Mrs_Mr_Wind 2012.03.10 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

zsupisti 2012.03.10 14:23 - Megtaláltam
Megvan. Koszonjuk.
[g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

mlnet 2012.03.05 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Tulajdonképpen ez volt annak idején az első geoládánk. Egy kölcsönzött készülékkel próbáltuk ki, hogy milyen is ez a játék, de akkor még nem voltam regisztrált tag és a jelszóval sem foglalkoztam. Végre sikerült újból meglátogatnom, hogy a megtalált ládák közé kerüljön.

Marcello87 2012.03.04 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Nicol86 2012.03.04 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.46
Köszi!

Keti 2012.03.03 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.15
A Szemlőhegyi- és a Pálvölgyi barlang utáni gyors, saras találat.

QandB 2012.03.03 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2012.03.03 11:41 - Megtaláltam
Megvolt

bali&bogi 2012.02.25 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Családi ládázás, a barlang-túra után. Kis sárdagasztással, de meglett a kes. Köszi a rejtést: Bali & Bogi.

 
paparazzy48 2012.02.25 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.42
Unokás ládázás, a barlang megtekintése után. A terep a kiolvadás miatt igencsak csirízes, de a láda rendben. Köszi a rejtést: Paparazzy48.

mansan 2012.02.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
:-)

Taki- 2012.02.09 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.20
Régebben voltam már itt, akkor barlangászni mentünk, de nem tudtam hogy van láda is. Most a láda miatt tértem vissza.

pejuci 2012.02.01 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.23
A téli hétköznap miatt nem volt nagy tolongás a barlangnál. Nekünk nagyon tetszett a barlang és a vezetés is jó volt a túra során. Köszi a rejtést!

sinya00 2012.01.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.15
Meglett bár szerintem a környezet nem a legjobb. :-(

lamúrtuzsúr 2012.01.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Köszi a rejtést! :)

Sunboy 2012.01.19 15:56 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Cirip & Cicmic 2012.01.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.71
Gyönyörű, napos és nagyon szeles időben találtuk meg egy kellemes vasárnapi ebéd után. Nem járt arra egy lélek sem. Köszönjük a lehetőséget!

abc0505 2012.01.11 00:00 - Megtaláltam
Könnyű délutáni séta részeként. Dorka látta meg. Köszönjük.

cic&zs 2012.01.01 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük :-)

fattila 2012.01.01 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.76
Megvan. Köszönet a rejtésért. Egy kicsit nehezen sikerült kivenni, de meglett.

zramzam 2012.01.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Nagy áldás az év első napján, hogy az emberek nagy része otthon alszik még, így van parkolóhely, egyáltalán kocsival tudsz közlekedni a városban.
Köszönjük a rejtést.

Gubirobi 2011.12.30 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
GeoSzilveszterre tartva megkerestem pár hiányzó budai ládát is.
A közelben gyorsan találtam parkolót és meglett a láda is. A rendezvény miatt a barlang meglátogatása kimaradt.
Köszönöm a lehetőséget!

 
szikizso 2011.12.28 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Budai ládázás egyik állomása. Sajnos már csak sötétben értem ide, de nem volt probléma. A barlangokban már tavaly voltam, csak akkor a GPS nem volt velem.

pappgyorgy & Aniko 2011.12.28 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.87
A Pál-völgyibe menet...

 
veronisz&petyosz 2011.12.22 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.08
Karácsony elötti kis túrát tettünka hármashatár hegyen, ennek bevezetése képpen meglátogattuk a ládát, és a kedves jegyeladó hölgy jóvoltából, spontán barlang nézést csaptunk, és mindenkinek ajánjuk, hogy nézze meg a barlangot. Csodálatos természeti képződmények láthatóak benne, és a túra igen izgalmas, és igényesen kialakított, a túra vezető is rendkívül tájékozott volt, és rengeteg új, érdekes információval látott el minket. Mi a Szemlő-hegyi barlangot sem fogjuk kihagyni.

enazati 2011.12.12 08:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
A partom melegítettem 5 ládával, most jöhet a neheze. Köszi a rejtést.

Pala.G 2011.12.11 12:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
DenkeT 2011.12.10 13:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Szombati ládázás ötödik áldozata. Köszi a rejtést:)

LEMA 2011.12.10 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.52
Köszönjük szépen. Igazán szép volt a barlang, de klausztrofóbiásoknak csak óvatosan. Van benne elég szűk rész is, (szerintem nem olyan vészes). de hát aki nem bírja, könnyen bepánikolhat. Amúgy nagyon szép volt, érdemes megnézni. A rejtés is tetszett.

picuresnagyur 2011.12.04 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
köszi :)

feldelaci 2011.12.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan

oktriv 2011.12.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Köszi a rejtést.

GB 2011.11.27 08:55 - Megtaláltam
ok

Andrys 2011.11.27 08:55 - Megtaláltam
:-)

lizzard és csapata 2011.11.20 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Köszi a rejtést. Valamilyen apropóból fentről közelítettem meg, át a susnyáson meg tüskésen de megleltem.

Tamás&Angi 2011.11.19 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Overálos barlangtúrán voltunk a Mátyás-hegyi barlangban barátokkal. Nagyon élveztük, a vezetés is nagyon jó volt. A program után megkerestük a ládát is, könnyen meglett. Köszönjük a rejtést.

Borsos család 2011.11.13 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.35
Kotelezo talalat volt a barlangtura elott!

balipou 2011.11.11 00:00 - Megtaláltam
Koszi [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

vonnegut42 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
(pálvölgyi)

botaborsi 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
hosszan jöttünk érte, de könnyen meglett!

srena 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
+

Allisc 2011.11.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Köszi a rejtést

Sa monyo 2011.11.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megtaláltuk! Köszi!

Fadam23 2011.11.02 11:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Egyszer fel akartunk szaladni érte, de sajnos sietni kellett vissza, de most már volt idő megkeresni és egy kis idő után meg is lett. Köszönöm a rejtést. :)

Mirabelle 2011.11.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.48
köszönet!

bati.hu 2011.10.30 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Temetőbe menet kikanyarítottuk az utat...egyszer talán megnézzük ha nem csak átutazóban leszünk ....köszi

ath 2011.10.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.64
Könnyen meglett.

Pg6609 2011.10.22 11:54 - Megtaláltam
PG66+Kristof+Bea

mazsola069 2011.10.21 09:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Mai nap 5/1 ládája gyors találat,köszi a rejtést.GCKCEL következett.

csörike és maci 2011.10.19 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
ok.

ludvig 2011.10.13 13:51 - Megtaláltam
Pontos a koordináta nekem könnyű találat volt.

Goldenbay 2011.09.25 15:12 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Wladin 2011.09.25 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.27
Szép barlang, laza vezetés, fogyasztói társadalomra épülő környezet.

kosbor 2011.09.24 12:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Arthur 2011.09.14 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.43
Megtaláltam! Arthur
Köszi [wapon beküldött szöveg]

 
BRobi 2011.09.13 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért!

Topolya 2011.09.12 18:40 - Megtaláltam
ok

nzsolt 2011.09.10 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Könnyen meglett. Köszi a rejtést.

MaTamas 2011.09.10 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 1.5 átlag: 2.83 súly: 3.50
GCLIK felé beugrottam ezért is. A rejtés már méterekről kiabált.

otisz21 2011.09.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.29
Megvan, köszi!

EdeZ 2011.08.30 09:29 - Megtaláltam
Koszi arejtest.

mngc 2011.08.27 18:53 - Megtaláltam
A túra végállomása, s a láda is meglett.

Mirr&Murr 2011.08.27 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.82
szülinapi túra :)

Ed kesser 2011.08.25 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.16
Aznapi ötödik.

lasagne 2011.08.18 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Köszi!

Lerson 2011.08.18 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Először elmentünk mellette, pedig könnyű találat. Kicsit talán túl könnyű is. :)

csp187 2011.08.18 10:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.95
DONE!!!

deva 2011.08.14 11:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 1 átlag: 3.00 súly: 3.29
A közelben volt dolgunk, elugrottunk ide is...

nmárti 2011.08.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Köszönet a rejtésért!

 
breimanne 2011.08.13 00:00 - Megtaláltam
ok

ittott 2011.08.06 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.60
Véletlenül pont csoport indulásra érkeztem a barlang bejárásra.
A barlang létezését már gyerekkoromban (ami már régen volt :) tudtam, budai születésűként. Itt csatangoltunk többször a nyári szünetekben. Én még a régi lezárt bejáratát ismertem, bár mélyen nem mertünk lemenni soha. Kíváncsi voltam mit rejt a mai barlang és hogy néz ki most? Tapasztaltam, rengeteg munkát fektettek bele, hogy ilyen jól bejárható legyen mint most. Jó volt újra ellátogatni ide!
A ládát gyorsan megtaláltam.

 
eleem 2011.08.03 14:45 - Megtaláltam
megtaláltuk

Gibraltar 2011.07.30 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.89
Most csak biciklitúra első állomásaként itt álltunk meg, legközelebb a barlang is sorrakerül. Köszi

zahako 2011.07.30 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Köszi a rejtést!

csjani 2011.07.29 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.08
megtaláltam köszi

Crox 2011.07.28 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.43
A Mátyás-hegyi barlangban túráztunk. Utána kerestem meg a ládát.

anettnori 2011.07.27 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Már régóta "fájt a fogam" erre a ládára. Ma az óbudai tekergés után vettem célba a hegyeket. Útközben adta magát ez a rejtés.
A barlang környezete nagyon szép, gondozott, látszik, hogy kiemelt turista célpont. A láda rejtése nagyon profi, avatatlan szem nem nagyon találhatja meg. Maga a ládaoldal elég szegényes, szerencsére, a helyszínen rengeteg információ található a barlang felfedezéséről, történetéről, szépségeiről, kiterjedtségéről.
Most nem mentem be a barlangba, mert már jártam bent. Igaz, akkor még nem létezett a mostani játék.

csinesz 2011.07.26 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

barathg 2011.07.11 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.00 súly: 3.11
a barlangot megnéztem még céges majálison, de a láda akkor vhogy elmaradt, így most csak a pontért mentem. meg kicsit bogarassá tenni a ládát ;-)
a rejtés helye nekem sem tetszett, a csapás alig járható, a kerítés alatt bújás meg no comment... viszont az álca ügyes nagyon!

Petyabá 2011.07.03 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.24
175. A láda hamar meglett, jött vele egy kullancs is....

vgyorgyi 2011.07.03 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Mai második ládánk jbakóval. szép a környék, jó a rejtés, köszönjük! :)

jbako 2011.07.03 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Mai 4/2 ládánk vgyorgyivel, könnyű rejtés és találat, a barlangot korábban láttam, érdemes megnézni. A ládát egy kis sün "őrizte" de igyekezett eltűnni. Kösz a rejtést :)

M Zsófia 2011.06.28 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Nagyon szép hely! ötletes és találó a rejtés. Köszönöm.

 
mielikki 2011.06.26 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Közös délutáni ládázás egy kedves ismerőssel, az ő érdeme a megtalálás :)

igilight 2011.06.26 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Barlanglátogatás előtt.
Köszi a rejtést.

ggy1 2011.06.13 18:20 - Megtaláltam
Timivel és Mackóval gyorsan.

timi és a mackó 2011.06.13 18:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.
Kicsit szemetes a környék. Segítettünk a helyzeten, hogy ne legyen annyira.

Anikó77 2011.06.12 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltuk! Köszi a lehetőséget!

Anikó77, Béci

Gyalogos kupa: 19,8 km

DonRazzino 2011.06.12 04:40 - Egyéb
Gyalogos kupa: 46.1 km

Békés.nádas 2011.05.29 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 3.86
A hegyről lefelé jövet gyorsan megálltunk a barlangnál a láda megkeresésére. Hááááát ez csak pontnak sikeredett. Nem volt jóérzés a bejárat melletti fás részen átvágni, majd kerítés alatt átmászni a rejtekig. Biztosan nem lehetett volna máshova tenni? (Különösen, ha úgyis tudnak a ládáról...)

BiharyG 2011.05.26 13:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
Csoportot hoztam a barlangba, úgyhogy nem hagyhattam ki. Köszönöm a rejtést!

BiharyG

 
JAck:66: 2011.05.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
172, megérett a meggy.

atipapa 2011.05.17 12:11 - Egyéb
Kolegámmal ismét meglett

LionDaddy 2011.05.17 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Mai 3/2. ládám.
A télen jártam már itt, de pont akkor lett áthelyezve a láda és a GPS még a régi koo-kat mutatta, így akkor fel kellet adjam.
Most az új adatok birtokában nagyon hamar meg lett.

Köszi a rejtést!

 
P306 2011.05.15 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.52
Megtaláltam, egy kellemes barlangtúra után.

joco12589 2011.05.10 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
ok

Hinter 2011.05.10 14:05 - Megtaláltam
A GCKCEL-től sétáltam át. A barlangba két iskolás csoport éppen bement.

rolandar 2011.05.02 18:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Először fentről próbáltam, de utamat állta egy drótkerítés, lentről meglett.

Köszi a rejtést!

artissimo 2011.04.25 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Szép a barlang környéke is, jó volt sétálni a környéken.

szirom 2011.04.25 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
szinte drive in találat - a levegőt harapni lehetett!:)

:)
Guizmo és Cuni 2011.04.23 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
GPS-t követve, bozóton át, kerítés alatt csúszva, majd láda megtalálása után megláttuk az ösvényt, kifele már könnyebb volt, ittunk is egy sört.

Milán&Enikő 2011.04.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.10
Nivea fitness után egy gyors találat ha már úgyis arra járunk alapon.

pucokbársony 2011.04.17 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.82
A föld napján.

MJM 2011.04.17 13:00 - Megtaláltam
Föld napi parti alkalmából egy könnyű találat!
Xavérékkal közösen...természetesen!:)

xaver98 2011.04.17 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.02
Szép környezetben, könnyű találat, köszi!
MJM-el közösen.

pálcianyu 2011.04.17 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.18
megtaláltam :)

Ancs 2011.04.16 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
A barlangban már többször jártam, ma a GCCITO után csak a ládáért jöttem.
Köszi

Zoltanus 2011.04.16 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
CITO utáni gyors találat. Köszönöm a rejtést!

Fontos dolgok
Barlangi macska (Cattus Cavelus)
dzsinszka 2011.04.16 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
A CITO utáni találat, könnyen ment.
Köszönöm a rejtést!

Lukács Imre 2011.04.16 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Kellemes szombati időben a CITO előtt.
Közös megtalálás Tudo-val.
Pontosabban Hajni volt a kerítés másik oldalán és szembenézett vele egy Kacsa" De ez kacsa volt

 
tudo 2011.04.16 09:52 - Egyéb
63 km városi kerékpározás 800 m emelkedéssel a Budai-hegységben szemétszedéssel és sok-sok A osztályú emelkedővel. Elérkezett a Tavasz, ezt csalhatatlanul érezni lehetett a levegőben.

GCAMFI után nekiestem a Szépvölgyi útnak: climbing 42/22 - 42/25 között átlagos 61 rpm ped. és 149 bmp pulz. mellett. A mai GCCITO-hoz már gyülekeztek az emberek. A láda új helyen van, talán kevéssé szemetes, mint a régi környezete. Utóbbiról tettünk a mai szemétszedés során. A láda azonnal meglett. GCCITO következett.

Kerékpáros kupa: 63.81 km

Csg12 2011.03.31 20:45 - Megtaláltam
Egy szép tavaszi nap záróládájaként. Bicajjal. Köszi rejtést!

derg 2011.03.29 02:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.85
Éjszaka fél három körül arrafelé jártunk és akkor már megnéztük.
Köszi

GalocaesPereszke 2011.03.26 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Mai hatodik ládánk. Köszi.

Motkány 2011.03.16 16:30 - Megtaláltam
Könnyen megtaláltuk, köszönjük :)

Alcohool 2011.03.16 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Már sokszor jártam erre, innen nem messze nőttem fel, de mindig jó érzés itt lenni. Nagyon tetszettek az info táblák, hihetetlen, mekkora barlangrendszer felett élünk! Köszönjük a rejtést!

Pogacsa1 2011.03.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszi a rejtést!

tomi77 2011.03.13 14:22 - Megtaláltam
Miközben ettük a logolás utáni sütinket, érkeztek a többiek is a ládához :-) Köszönjük a rejtést!

minimal 2011.03.13 00:00 - Megtaláltam
megvan

nagya93 2011.03.12 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltuk! Jó időbe,könnyen meglett.
Ideji 2.ládánk.

Kösszönet a rejtésért!

Attibati 2011.03.12 10:32 - Egyéb
Gyalogos kupa: 59.9 km

Aleph & Rita 2011.03.11 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Először a kerítésen kívűl keresgéltünk, de miután bementünk a kapun, hamar meglett. Rita régen járt már a barlangban és szép emlékei vannak róla. Köszönjük!

bolyak 2011.03.06 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.74
Most csak a doboz, már voltam a barlangban többször.

Stimm 2011.03.06 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Kerékpárral. Eszembe juttatta a kellemes barlangász emlékeket.

ackgabor 2011.03.06 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Kellemes ebéd előtti séta. Sok az ember, de a láda jó helyen van.

szalaij 2011.03.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam.

alecar 2011.02.24 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Nagyon szépen ki van építve a barlang környéke. Egyszer majd eljövök a gyerekeimmel barlangozni is. Köszi!

hitamas 2011.02.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Szép széles (geo)ösvény vezet egy zseniális rejtekhelyre. :)

Pimpi69 2011.02.23 09:50 - Megtaláltam
Köszönöm.

Afromagyar 2011.02.21 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Köszi a rejtést!

Fürkészek 2011.02.18 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Már sötétben, lámpával, de nagyon élveztük. Pláne a kisebbik fiam. Köszönjük! Teljesítette 3 fő.

maximusz31 2011.02.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.18
....

kópé1993 2011.02.15 15:47 - Megtaláltam
Megvan.

koponya 2011.02.13 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megvan! Köszi.

 
Gyeta 2011.02.13 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Mai túránk utolsó állomásaként kerestük fel ezt a helyet. A barlangot már épp elégszer láttuk, most csak a láda begyűjtése volt a cél.
Kisebb stressz fogott el, látva, hogy ez egy újabb Blue Mali láda, ugyanis a tél folyamán két másik rejtésénél nem leltük meg a ládát. Itt minden rendben volt, így ezúttal nem kellett a rejtő jóindulatára hagyatkozva logolnunk.
Köszönet a rejtőnek!

Cicapapa51 2011.02.06 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.25
A barlangra sajnos nem jutott idő. Majd legközelebb... talán...
Köszi a rejtést.

Cicapapa51

Egyiptom 2011.02.06 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Első tavaszi túrázásunk alkalmával ezt a környéket választottuk és jól döntöttünk.
Köszönjük.

Csengeni 2011.02.01 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi a rejtést, ez volt a második.

Gabeen 2011.02.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
A barlangra sajnos nem jutott idő. Majd legközelebb... :)
Köszi a rejtést.

GeoDitke 2011.01.30 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
ok

GeoMogyes 2011.01.30 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Még visszajövök! Most csak a láda!

tóték 2011.01.30 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Morzsa-party előtt, GPS nélkül. A hóba taposott kesser-ösvény és a képek is sokat segítettek. Köszi!

pliptai 2011.01.29 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
TFTC!

vm 2011.01.27 14:26 - Megtaláltam
Jó.

morph 2011.01.27 14:26 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

waster 2011.01.18 21:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.90
Itt lakom a ládától 3 utcával arrébb... már csak elvből is le kellett vadászni! köszönöm - KW

Kajli 2011.01.18 21:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.40
Éjszakai Túránk első állomása, thx :) Wasterrel

Tompika23 2011.01.18 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
megvan :)

CsHBalint 2011.01.16 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.81
Megvan, köszönjük a rejtést!

csacsa1 2011.01.15 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.11
Köszönet Medvének :O)

 
berkaba 2011.01.09 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Desterrel mai második "ládánk". A régi információk alapján virtuális ládikót kerestünk. Kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2011.01.09 18:34]

Barlang
Dester 2011.01.09 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Berkabával a mai nap másodikként próbáltuk levadászni ezt a ládát. Olvastuk, hogy a ládát nem találták meg előttünk, így meghagytuk a GPS-ben a régi, virtuális ládához tartozó instrukciókat, hátha azok jók lesznek... De úgy tűnik, hogy sajnos a két jelszó nem egyezik meg.
A barlangba még nem mentünk le, de érdeklődtünk a csoportos túráról, így adnék erről egy kis infót, hátha valakit érdekel: 4 főtől indulnak túrák idegenvezetővel, amelyek kb. két órásak. A felnőtt jegy erre 4000 Ft. Kb. 700-1000 méteres út, helyenként hason kúszós részekkel (ebből a leghosszabb egybefüggő rész kb. 10 méter).
Vissza fogunk ide jönni, a környékbeli barlangokat is útbaejtve csinálunk nemsoká egy "barlangász" napot. :)
Szeretném kérni a rejtőt, hogy fogadja el a logot, csatoltam képeket is.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2011.01.09 18:34]

Csizmások 2011.01.02 11:00 - Megtaláltam
Hát nem jött össze! Összetúrtuk a lehetséges helyeket, próbáltuk megmozgatni a köveket, nem sok sikerrel.GcKCEL-nél még sütött a nap, de ideérve elborult. A barlangban már többször voltunk a gyerekekkel, így most csak a ládát szerettük volna megkaparintani.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2011.01.02 20:19] Köszi! BUÉK!

zalajaro 2010.11.29 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.62
Védett helyen a láda ,De eléggé szem előtt van.

 
FTom 2010.11.15 08:33 - Egyéb
Egymáshoz közeli rejtekhelyek sorra járása a Budai-hegység sok szép kilátópontjának érintésével. Gyalogos kupa: 26 km.

peti0405 2010.11.13 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megvan!

szulez 2010.11.12 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Barnabás óvodás csoportjával a Szemlő-hegyi-barlangban jártunk. Utána gyorsan átugrottunk a Pál-völgyi-barlanghoz és megkerestük a szép, új ládát.
Köszönjük!

Somate 2010.11.09 12:00 - Megtaláltam
Megvan.

kismaczu 2010.11.07 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Először a régi koordinátán kerestük,de a rejtő útbaigazított, köszi. A rejtés szuper,reméljük a kesserek nem szedik szét a hegyet,hanem jól körülnéznek.

 
gladius23 2010.11.05 00:00 - Megtaláltam
Mi voltunk a 2. láda 1. megtalálói:-) Ötletes rejtés...majdnem elő kellett venni a gps-t:-)
Köszönjük a rejtést

remiorsi 2010.11.05 00:00 - Megtaláltam
2009. szeptember 1-én kerestem először még a régi ládát. Akkor nem találtam meg. A virtuális túl könnyű lett volna, így kivártam az újratelepítést. Ma vettem észre. Lecsaptam rá, mint légy a sz****. Így elsők lehettünk a láda fellelésében. Ez azért volt izgalmas, mert a környezet még érintetlen (nincs csapás) és nem használtunk gps-t :) Szóval nagyon örültünk neki, köszönjük! :)

a-beatrix 2010.11.03 14:35 - Megtaláltam
Kirándulás-ládázás Ádám fiammal, mai utolsó állomás. A repülőtér és a Hármashatár-hegy felől érkeztünk, a gps-re az adatokat már a hétvégén feltöltöttük, így nem tudtuk, hogy a virtuális ládából épp előző nap lett hagyományos. Ez persze jó hír, de nem nekem, aki ezt csak akkor vette észre, mikor regisztrálni akarta a találatot :-(
A környék bennem szép emlékeket idézett, jó 20 évvel ezelőtt néhány évig barlangásztam, a Matyiba még a tanítványaimat is elvittem akkoriban, lássanak ők is szépet!
E-mailben elküldöm a régi jelszót, kérem a rejtőt, fogadja el.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2010.11.04 20:45]

 
Brodowski 2010.11.01 12:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Megtaláltam, köszi a rejtést!

bobák 2010.10.31 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.80
A barlang nagyon tetszett, már sok-sok éve voltunk itt utoljára. A barlang térképét nézve megdöbbentő a kiterjedése.

pataiadri 2010.10.30 14:10 - Megtaláltam
Barlangászás, a Mátyás-hegyi barlangban való kúszás-mászás után

vecseilaszlo 2010.10.24 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.81
Megleltük a kissé borongós időben

L.C 2010.10.16 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Megnéztük mindkét barlangot (a Szemlő-hegyit és a Pál-völgyit is), érdemes!!! Köszönjük!

ruudvan 2010.10.16 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Ma barlangásztunk egy jót. Nagyon tetszett, de itt nem találtok helyet a ládának?

Mo-Hó 2010.10.16 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
A barlangok látogatása, majd később...
Köszönjük a rejtést!

daranzoli 2010.10.16 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönjük! Megtaláltuk egy iskolai kirándulás keretében. Gyönyörű a barlang , érdemes megnézni!

magyar65 2010.10.10 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Köszönjük.

sixth 2010.10.09 14:24 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Csabi69 2010.10.08 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Útban hazafelé. Köszönjük a rejtést! (Köszönöm Évi segítségét!)

zsoficica 2010.10.03 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
Cseppkőbarlang-túra és KCel közt akadtunk rá, alig várom hogy újra ládaformát ölthessen és rendesen is megkereshessem.

Zsuba 2010.10.03 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Könnyű találat az Árpád-kilátó után

abence 2010.10.03 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.49
Könnyű találat KCEL és AMFI közt a buszra várva.

Fakakadu 2010.09.29 00:00 - Megtaláltam
A barlang és a szobor is szép.

VHA 2010.09.25 11:56 - Megtaláltam
Kirándulás alkalmával útbaejtettük, a barlangben már másodjára jártam de még mindig gyönyörű. Remélem hamarosan újra sikerül visszaállítani a hagyományos láda-állapotot!

Ágica63 2010.09.24 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Könnyű találat volt, munka után. Ágica

aDoc 2010.09.13 18:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
LIK ellenőrzésképpen...

rajZolas 2010.09.12 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Ettünk egy zsíros kenyeret capuccinóval.

fuzbal 2010.09.09 19:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

V_Gabor 2010.09.05 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Leolvasva :)

Néhány éve jártam a barlangban, talán időszerű lesz újra meglátogatni.

Móni és Gábor

(450. megtalálás)

 
TücsiTeam 2010.09.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Sajnos a barlangba nem tudtunk bemenni.

legrady 2010.08.29 08:30 - Megtaláltam
Már rengetegszer jártam erre, most végre a ládát is kinyitottam.

Christinel 2010.08.28 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Kár, hogy csak virtuális jelenleg. Így eléggé gyors és egyszerű volt.

totzoli65 2010.08.20 17:30 - Megtaláltam
:-( Valami rejtélyes ok miatt nem íródott fölül a tavaly töltött GPX, így régi adatbázissal a kütyüben mentünk a "hajléktalanszállóra", ahol a szeméthegyen túl ott van a láda, kifosztva, kissé elázva! :-( A benne levő jelszó nem egyezik. No comment! (Fotók hamarosan)

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2010.08.22 23:32]

Köszönet a jóváhagyásért! :-))

ide is bekukkantottunk ;-)
... szedret ettek :-)
Mariannaaa 2010.08.20 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszi a rejtést!

kompaktor 2010.08.20 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Kedvesemmel ma meglátogattuk a Szemlő-hegyi és a Pálvölgyi barlangot is. (Megragadnám a lehetőséget, hogy Jujunak ezúton is köszönetet mondjak a lehetőségért!). Mindkét barlang gyönyörű, jó volt az idegenvezetés is. A Pálvölgyi meglátogatása után pihentünk egy kicsit a mellette lévő volt kőfejtőben, aztán irány a láda. Valószínűleg rossz (régi?) koordináták lehettek a gépemben, mert jól félre akart vezetni minket... :-) (Talán a láda régi helyére... :-). Végül azonban megláttam a jelszót rejtő oszlopot, és még gyorsan lefényképeztem a szöveget, mielőtt jött volna a busz. Remélem, előbb-utóbb visszavedlik e láda hagyományossá. Nagyon jól éreztük magunkat, köszi a rejtést!

atetomi 2010.08.20 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Barlanglátogatás előtt egy kis séta. Köszi.

Ancsa&Fikusz 2010.08.10 19:19 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.66
Megvan

kegabor 2010.08.08 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.91
Egy kellemesen eltoltott delutan a Pal-volgyi barlang bejarata elotti reten, majd egy kis levezeto mozgas... :)

SilverG 2010.08.07 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Megtaláltuk!

FCsili 2010.08.07 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
Megtaláltuk!

galgo 2010.08.01 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Ez a hely is jelzi, a ládák igazán jó helyen vannak. Ma fordítva kerestünk. Elmentünk egy jó helyre, és gondoltuk biztosan kell itt ládának lennie. Így volt
A cél a két barlang volt, de volt még egy kis időnk , hát kutakodtunk a bányában, kerestük és meg is találtuk a kőbezárt csodát. A turitautak.hu ról letöltött térképen a láda az érdekes szoborhoz mutatott, de láttuk, hogy ott nem lehet. A PDA-ra letöltött ládaleírásból kivéve a koordinátákat, hamar meglett a kissé lepusztult láda.
Most a rögzítéskor kiderült , hogy az általunl valóságban megtalált láda átmenetileg nem láda, a jelszó nem jelszó, így aztán csak jelszó nélküli a találat.
Azért fotóval mutatom a virtuális ládát is megkörnyékeztük.

Köszi a rejtét.

galgo és era

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2010.08.03 15:22]

 
Várhelyi 2010.07.28 11:42 - Megtaláltam
Megkerestük a .com-os ládát is és másnap a Szemlő hegyi barlangba mentünk. Nagyon érdekes volt.

Fil 2010.07.24 15:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.63
Amíg a család aludt az autóban én letudtam ezt a kesst, hazafelé jövet.
Közben a helyi zöldségesnél bevásároltam a napi dinnye adagot.
Már jártunk a barlangban többször is, legutóbb Csuhás vezetésével. Ha már nem lesz virtuális, visszajövünk még.
Apropó, utánam jövőknek mondanám, csak a .hun lett virtuális a com-on üzemel a láda.
Utólag vettem észre. Így nem is egészen értem ez miért is virtuális ideiglenesen.

stamas76 2010.07.21 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Sajnos a gyerkőcök miatt nem tudtunk bemenni a barlangba (5 éves kor a határ) :( , ezért maradt a vadaspark. :) Azokat a ládákat viszont jól nem töltöttem fel a GPS-be, így maradnak legközelebbre.

hercule&jane 2010.07.17 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Két lehetőség van ebben a kánikulában a lehűlésre: vízparti csobbanás vagy barlangászás:) mi ez utóbbit választottuk, és helyes döntés volt!
A kinti 35 után felüdülés volt 10 fokban mászkálni. A rejtés könnyű volt, a barlang nagyon klassz.
Hazafelé útba ejtettük a Daubnert, ti se hagyjátok ki!!

kolibri 2010.07.10 15:50 - Megtaláltam
Szülinapi meglepetés-ládázás Kissyfurral és Abacussal - 30/23. :o)

Hát, igen. Felvettek gyógytornász szakra, de egyenlőre még egy nagy sötét barlang az előttem álló négy év.

. 
uraniko 2010.07.10 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.92
Köszi! Sokat járunk erre, fel Óbudára menet. Most is gy volt csak most betöltöttem végre a koordinátákat is!

larzen 2010.06.17 19:00 - Megtaláltam
Megleltem.

Báthory Ödönke 2010.06.08 09:00 - Megtaláltam
A barlangot még tavaly megnéztem.

AMDaZERG 2010.06.05 14:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.90
Kissé el volt ázva a doboz.
A jelszót meg nem tudom miért nem fogadja el, pedig megpróbáltam kötőjellel, kötőjel nélkül is...
Egyszer meg már le is voltam tiltva 7napra, de most már a harmadik után nem szenvedek tovább. Vagy elfogadjátok, vagy nem

[Jóváhagyta: Blue Mali, 2010.06.21 15:15]

Szabó Család 2010.05.29 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
A jelszó emlékeztet a diákkoromra. Köszönjük.

htour 2010.05.29 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

arinka 2010.05.29 14:00 - Megtaláltam
Kellemes hely, tetszett! Ha már arra jártok és lehetőségetek van, próbáljátok ki az overálos Mátyás-hegyi barlang túrát. Profi vezetés, isteni kaland. Interneten bővebb info: http://barlangaszat.hu
Köszi a rejtést, szép helyet mutatott.

Vázsony 2010.05.29 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszi a rejtést!

KerecsenJ 2010.05.29 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszi a rejtést!

partizán 2010.05.29 11:20 - Megtaláltam
A Pálvölgyi-barlang betonjárdás szakaszának végigjárása után eljöttünk a szoborhoz is. A barlang kellemes családi program (min. 5 év!).
Köszi rejtést!

alfabootis 2010.05.23 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Könnyű találat, köszi a rejtést:-)

sinus90 2010.05.11 14:35 - Megtaláltam
Az évek folyamán sokszor voltam a barlangban, gyerekeimmel, iskolás csoporttal, Szemlő-hegyi barlanggal összekötve, meg anélkül. Most csak a jelszóért ugrottam el a Nagy-Kevélyről hazafelé.

NitiZoli 2010.05.09 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Pont itt, a barlang előtt találkoztunk valakivel, nem gc ügyben. Ha már így történt, leolvastuk a feliratot is. A kőfejtőbe már csak azért sem tudtunk volna bemenni, mert velünk van Rafi. De egyszer majd ezt is megnézzük. Köszi! Különben a szobor is érdekes.

nagyfliszi 2010.05.08 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Kár, hogy nincs mit megkeresni, remélem mielőbb ismét lesz.
Köszönjük.

reprocesszor 2010.05.04 00:00 - Megtaláltam
Pár hete voltam a ládáért, akkor egy csöves pont a rejtek "bejárata" előtti réten piknikezett, így elnapoltam. Most meg már virtuális lett...
Azért köszi!

csemege 2010.05.02 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.58
A rest kétszer fárad.

Joanne 2010.05.01 09:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Mai túra első ládája. Direkt nyitásra jöttünk, így az első csoporttal jártuk végig a barlangot. Remek a hőméséklet, többen kiegyeznének vele télen-nyáron. Gyorsan leolvastuk az új jelszót, utána kicsit napfürdőztünk, majd fel a hegyre befejezni GCKCEL-t.
Szerintem még többször visszajövünk a barlangba.

Köszönjük szépen.
Zs&E

 
P41n & Pandi 2010.04.30 20:19 - Megtaláltam
Érdemes feljönni megnézni, és ha időtök engedi barlangot is látogatni, vagy legalább egy sörre beülni a pub részbe.

Gáspár Norbert 2010.04.29 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.47
Először az eredeti ládát kerestem meg tegnap, (sajna csak ritkán, akkor is rövid időre jutok netközelbe) de közben kiderült, hogy virtualizálódott.
GPS nélkül.

vasony 2010.04.24 16:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Megvan! Tényleg kár, hogy most csak virtuális.

Thorstein 2010.04.21 17:00 - Megtaláltam
Meglett könnyen:D

gyusz_58 2010.04.20 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 1.60
Ezt kaptuk egy kesselőtől, köszönet érte:)
Könnyű préda, mert a leírtak miatt nem lehetett a természet védelmi helyen.
A barlan és környéke nagyon szép, soxor jártunk már ott.

cs.gyorgy 2010.04.20 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 1.70
Köszönöm a rejtést! Szép környék, csak kár hogy nagy a forgalom. Ehhez a ládához még visszatérek, ha ismét rendes (nem virtuális) láda lesz.

Paplacs 2010.04.20 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Köszönjük!

pkis 2010.04.18 18:15 - Megtaláltam
Megkerestem a ládát, de a benne lévő jelszóval nem tudtam érvényesíteni a találatom. Általában a fizikai ládában lévő jelszóval loggolok, még jó, hogy a szobor talapzatáról is készítettem képet. El kellene dönteni, hogy ez a láda most virtuális vagy nem. Vagy egységesíteni kellene a jelszavakat. Az építő jellegűnek szánt kritika mellett, természetesen köszönöm a rejtést.

kmiksa 2010.04.18 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Megtaláltuk! :-)
Köszi a rejtést.

feri65 2010.04.18 16:45 - Megtaláltam
megtalaltuk!!!

matt77 2010.04.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Gyors leolvasás csak.

flendera 2010.04.17 19:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.20
Ez könnyen ment.

Plavi 2010.04.17 19:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.32
Megtaláltuk. Azért viszatérünk még ide, ha virtuálisból ismét valódi kincsesláda lesz.

-Piton- 2010.04.10 14:46 - Megtaláltam
A kért feladat nem fejeződött be a beállított időn belül.

A kiszolgáló túlterhelésének megelőzése érdekében a feladat leállt, mert a feldolgozási idő túllépte a beállított időkorlátot (jelen esetben 30 másodpercet), ezért látod ezt a hibaüzenetet. Kérjük, hogy ne próbálgasd újra meg újra, mert valószínűleg ismét ugyanezt a hibaüzenetet fogod viszontlátni. Kérjük, hogy írj a fórumba, hogy hol, mit szerettél volna lekérni, megpróbáljuk megoldani a problémát.