Lista


Profil fejlesztéseeTiGeR, 2015.02.20 11:54
fejlesztési ötlet [4/2], új
Részben "Bluedog" fórumos ötlete alapján:
"...van létező igény a felhasználói adatlapok csinosítására, a különböző widgetek, statisztikák, logók megjelenítésére. Nem lehet ezeket a jelenleg külső fejlesztésekként működő scripteket összegyűjteni a saját szerveren - a fejlesztőkkel természetesen egyeztetve? Így nem fordulna elő, hogy elkezdenek nemműködni, eltűnni.
Lenne egy közös készlet, ami az oldal arculatába illeszkedve automatikusan (ki/be kapcsolhatóan) megjelenne a felhasználói adatlapokon. Pl. a találati térkép, de a gusty által írt statisztika is lehet egy profiloldal alaptartozéka."

A profilon (vagy akár az oldalsávban) automatikusan (alapértelmezetten) megjelennének ezek a scriptek, találati statisztikák...stb, de természetesen ki/be kapcsolható módon, mivel akinek nem tetszik, az ki tudná kapcsolni. Sokan nem tudják ezeket beilleszteni (vagy hibásan illesztik be), sokan meg nem is tudnak ezeknek a létezéséről. Ha ez megvalósulna, akkor a profilok sokkal modernebbek, látványosabbak lennének. A saját szerverre való feltöltés pedig azért lenne fontos, mert úgy kisebb a valószínűsége, hogy eltűnnek/megszűnnek ezek a scriptek.
HanDor2015.03.08 17:39:06
Támogatom!
Cler2021.01.03 13:06:40
Erdeklodnek, hogy ezzel a temaval kapcsolatban mi a legujabb fejlemeny, illetve, hogyan tudjuk ezeket a megjeleneseket beallitani a profiloldalunkon.
Neztem, h sokan terkepet, szemelyes, megyei es orszagos statisztikat is tudnak mutatni az oldalaikon. Tudnatok segiteni, ezeket hogyan tudom en is beallitani a sajat adataimmal es a bemutatkozo oldalamon megjeleniteni?

Koszonom szepen es termeszetesen BUEK! ??
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]