geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2017.12.09 15:37:04 (4026)
Köszi szépen a válaszokat. Asszem nem a győzelemre hajtok, hanem a részvételre. Elnézegettem az idei dobogósok teljesítményeit és messze vagyok még ettől. Leginkább túrázásra/bicajozásra szánható szabadidővel állok csehül. Úgyhogy a tisztes helytállás a cél, a középmezőny a siker. ;-)
[előzmény: (4023) griffs, 2017.12.09 07:01:36]

griffshozzászólásai | válasz erre | 2017.12.09 07:01:36 (4023)
10 km. és 5 pont, ezért kell a gyõzelemhez bejárni az országot.
[előzmény: (4021) Pongi57, 2017.12.09 06:44:04]

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2017.12.09 06:44:04 (4021)
Nem egyértelmű számomra, hogy mi a szabály. Az érthető, hogy előbb be kell jelenteni egy ládát és másnap feltölteni a track-et. De beleszámít-e a játékba egy sokkal régebben megtalált láda is? Beleszámít-e ugyanez többször is? Tehát ha én egy év alatt 10x megteszem ugyanazt a 10 km-es távot, amin ugyanazt az 5 ládát érintem, akkor az év végi elszámolásnál van 100 km-em és 50 pontom? Vagy csak 100 km, de 5 pont? Bocs, ha ez kiderül, ha feltöltök egy tracket és látom a lehetőségeket, de eddig még nem játszottam, előreláthatólag csak januárban lesz az első olyan kirándulás, amit fel tudok majd tölteni. Köszi.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu