geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

domikahozzászólásai | válasz erre | 2010.03.10 15:43:50 (47169)
Nem nagyon szóltam hozzá eddig a fórumhoz, bár rendszeresen követem. Most úgy érzem Kumin Feri üzenetére nekem is reagálnom kell, sajnos. (A magam és játékostársaim elmeállapotára utaló megjegyzését pedig most inkább figyelmen kívül hagyom.)

Teljes mértékben egyetértek DonRazzino hozzászólásával. Mióta játszom, minden évben támogattam az egyesületet, ez idén sem volt másként. Az év elején fellángolt vita és az egyesület hozzáállása miatt most már nekem is elvették a kedvem a további támogatástól. A tagsági kártya megszüntetésének módja pedig erre még rátett egy lapáttal. Bár lehet, hogy ez csak nekem fáj egy kicsit.

Egyik szemem sír, a másik nevet. Nevet, mert a játékot kedvelem, sok örömet szerzett már az évek során és bízom benne, hogy még fog is. Sír, mert az egyesület játékosokhoz való hozzáállása, valamint kommunikációja egyre rosszabb.

Szerintem egyetlen módon lehet megoldani ezt a konfliktust: egyenes, nyílt beszéddel. Itt már nem az a kérdés hogy mit tett, illetve mit nem tett az egyesület, hanem hogy miért nem válaszolja meg a játékostársak, támogatók kérdéseit?
[előzmény: (47151) DonRazzino, 2010.03.10 13:14:34]

DonRazzinohozzászólásai | válasz erre | 2010.03.10 13:14:34 (47151)
Annyira ki akartam maradni ebből a "számoltassuk el az egyesületet" dologból. Noha nyilvánvaló volt számomra, hogy jogos igény a befizetők részéről, hogy pontos elszámolást kapjanak. Tavaly én is adtam egy százalékot (idén nem követtem el ez a hibát). Dehogy Kumin Feri: eleged van a zsarolásból? fenyegetésből? Valószínű téged még életedben nem fenyegettek meg. Amit én itt a fórumon olvastam az a pénzt befizetők KÉRÉSE volt, ami persze, hogy más hangnembe csap át egy idő után, amikor süket fülekre, lenéző, gúnyos hangnemre talál. Szegény Attibatinak szomorú feladat a te szócsövednek lenni, de nem nagy veszteség, hogy többet nem írsz a fórumba, mert a múltkori többoldalas elbeszélő költeményedből se tudtunk meg semmi újat, semmi konkrétumot. Szépen megfogalmazott mellébeszélésre már nem vevők az emberek.

Részemről a "mire ment el a pénz?"-témát lezártam. Amíg az egyesület részéről valamilyen, az ügy komolyságához méltó hozzászólást, pontos elszámolást nem látok, tőlem semmilyen támogatásra ne számítsatok. Pedig pl. az oldal üzemeltetésére nagyon szívesen fizetnék be, akár anonim módon...de elvettétek a kedvem.
[előzmény: (47143) Attibati, 2010.03.10 11:38:09]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2010.03.10 11:38:09 (47143)
Kumin Feri az alábbiak közzétételére kért meg:

"Van egy szint, ami alá értelmes ember nem megy. Ha egy fórumon a beszélgetőtársak odaáig jutnak, hogy egy sunyi, névtelen levél beidézésével vádolják meg a játékostársukat , akkor azt a fórumot messzire el kell kerülni. Elegem van ebből a stílusból, a fenyegetésekből és zsarolásból."


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu