geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

zferkehozzászólásai | válasz erre | 2010.03.27 16:36:29 (47798)
"és fogadok hogy simán van 40 fő, aki kérdezés nélkül segíti szóhoz jutni"

Kedves Zem!

Már csak 39 hozzám hasonlóan gondolkodó/cselekvő kell, és nyertél egy fogadást! (elméletben)
[előzmény: (47779) zem, 2010.03.27 14:07:30]

zemhozzászólásai | válasz erre | 2010.03.27 14:07:30 (47779)
Tisztelt Fórummodi!
"Csuhás nicknevű topictárs" egyszer tette fel a linket, azóta csak mások. Miért kapott tiltást? Saját szabályaitokkal vagytok ellentmondásban!!!
Mielőtt ellenőrzitek a dolgot: Ő jelenleg a húvéti ládájánál segíti ponthoz jutni/mászni a Nektek oly fontos kessereket - kb. 20 főt -, nem Ő ír erről az IPről, vagy nickről. Viszont gond nélkül megadom neki a jelszavam, és fogadok hogy simán van 40 fő, aki kérdezés nélkül segíti szóhoz jutni, ha ennyire képtelen/ek vagy/tok uralkodni a személyes ellenszenven. Feri60 kitiltásából is egyértelműen levehető, hogy mennyire személyeskedésről van szó.
Jelenleg a játék tönkretétele folyik, és nem a fórumokból közismert nickek által. Valóban marad az a szállóigévé lett utolsó mondat, azt teszitek és belefulladtok magatokba, vagy próbálsz/tok normálisan kommunikálni a játékosokkal!
Vonjátok vissza a kitiltásokat!
[előzmény: (47769) fórummodi, 2010.03.27 13:27:25]

fórummodihozzászólásai | válasz erre | 2010.03.27 13:27:25 (47769)
Tisztelt fórumhasználók!

A geocaching.hu fórumainak használata szabályozott keretek között lehetséges, melyek itt: http://www.geocaching.hu/documents.geo?id=jogi
és itt olvashatóak: http://geocaching.hu/documents.geo?id=forummod

Már nem először, de lehet, hogy utoljára megkérünk mindenkit, hogy az idézett keretek között, a törvényeket és a jó ízlést tiszteletben tartva használja a fórumot. A geocaching.hu fontosnak tartja a vélemény szabadságát, de azt is, hogy az oldalon másokat sértő, kirekesztő vagy megalázó mondatoknak, vagy ilyen tartalmakra mutató hivatkozásoknak ne adjon helyet. Az ilyen hozzászólások moderálásra kerülnek, aki rendszeresen ilyen beírásokkal zavarja meg a kulturált társalgást, azt moderátoraink ideiglenes vagy akár végleges kitiltással büntetik.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a fórummoderálási alapelvek 1.8 pontjának megsértése miatt Csuhás nicknevű topictárs fórum hozzászólási joga 1 hónapos időtartamra felfüggésztésre került. A fórummoderátorok által törölt hozzászólásból való idézés miatt feri60 nicknevű topictárs fórum hozzászólási joga szintén 1 hónapos időtartamra felfüggésztésre került. Felhívjuk a figyelmet, hogy a bannolás megkerülésére tett bármely kísérlet a topictárs összes egyéb jogosultságának megvonását vonhatja maga után.

A moderatúra toleranciája közel van a zérushoz, mivel visszatérően, rendszeresen megtörténik a szabály felrúgása. A fórumhasználati szabályok - megszegésük esetén a szankciók - mindenkire vonatkoznak, megtalálás számtól, user id-től függetlenül. Kérjük ennek és fentieknek figyelembevételével használni a fórumot!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu