geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

zferkehozzászólásai | válasz erre | 2010.04.19 09:42:51 (49073)
Azért kiváncsi lennék hogy mi történne (illetve milyen eredmény születne) akkor ha az MGKE feltenné a kérdést a játékosoknak levélben, esetlek gc-s szavazást biztositana a kft/közhasznú egyesület kérdésében.
Természetesen objektiven leírná mindettő előnyeit, hátrányait.
Igy elérhetővé válna (véleményt nyilvánithatna) az a rengeteg játékos is aki nem olvassa rendszeresen a fórumot, illetve a mostani elnőkségi tagoknak is írányt tudna mutatni.
[előzmény: (49065) Csuhás, 2010.04.19 09:06:39]

Csuháshozzászólásai | válasz erre | 2010.04.19 09:06:39 (49065)
Szeretnék egy lánc szavazást elindítani. Hiszen Snake igazi problémát feszeget, hiszen nem tudhatjuk a csendes játékosok véleményét. Kérem hogy az első néhány szavazó úgy szavazzon hogy még pontosodhat a szöveg, azaz nézzenek vissza és ha szükséges töröljék szavazatukat.

Egyetértek a MGKE jelenlegi tevékenységével. Számomra kielégítőek az elszámolások, ismert tevékeny emberek alkotják a tagságot. Nem támogatom, hogy fórumhuszárok felvételével fellazítsák ezt a közösséget. Remeknek tartom az oldal struktúráját, nem zavar a fejlesztő menesztése, az új csapat nyilván jobbat fog alkotni. Örülök hogy a Nemzeti parkos ügymenet során maximálisan betartunk minden előírást, és kezdeményezéseinkkel, esetleges fellebbezéseinkkel nem zavarjuk a sok éve tartó eljárást. Ha az egyesület profit érdekelt gazdasági társasággá alakul, vagy beleolvad valamelyik vezető meglévő társaságába az nem fogja befolyásolni az oldal ingyenességét, hiszen ezt megígérték a vezetők. A másik gazdasági forma csak elősegíti a haladást az állandósult viták megszüntetésével.

Elfogadom a fentieket és támogatom a jelenlegi vezetést:

Nick Megtalálások Rejtések

1
2
3
4
[előzmény: (49062) snake, 2010.04.19 08:47:03]

snakehozzászólásai | válasz erre | 2010.04.19 08:47:03 (49062)
Jó napot!

Azt előrebocsájtanám, hogy a mostani tiltakozás hangja eljutott az érintettekhez, nevezetesen a tagokhoz és az elnökséghez is, bár sokan közülük nem olvasnak fórumokat, amit valahol meg is tudok érteni.
Természetesen a dolognak van egy olyan olvasata is, hogy (most csak a nagy hasamra ütök) 80% nem tiltakozik, csak 20%. Persze lehet azt mondani, hogy a maradék 80% játékos nem feltétlenül ért egyet az egyesület jelenlegi formájával, de ugyanez visszafelé is igaz, a fejekbe nem láthatunk bele.
Szóval ha csak a számokat nézzük tisztán matematikai alapon, akkor jelen pillanatban a tiltakozók még kisebbségben vannak a nem tiltakozókhoz képest. Ez tény. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az egyesületi tagok ne foglalkoznának érdemben a dologgal, csak a rend kedvéért írtam le.

A másik, amire reagálni szeretnék az, hogy a hozzászólásokat olvasva megütik a szemem olyan szavak, mint kipenderíteni, eltávolítani, stb.
Ezeknek a szavaknak elég rossz üzenetük van a mostani tagság felé, így szerintem nem kell azon csodálkozni, hogy a tagság egy része nem kíván hatalmas bővítésekbe bocsátkozni. Azt ne felejtsétek el, hogy Ti belépni szándékoznátok valahova ha jól értelmezem, ahol jelenleg is vannak tagok. Mivel az egylet jelenleg nem hasonlatos a Fradi B középhez, így egy esetleges bővítésnél nem hiszem, hogy szempont lenne a nagy hang, vagy hogy ki hogy tud kipenderíteni valaki mást valahová.
Amíg a céljaitok közt ez a kipenderítős tétel ilyen preferáltan szerepel, addig szvsz botorság lenne azt várni a jelenlegi tagságtól, hogy megszavazzon dolgokat, ami ebbe az irányba vihet, illetve szinte a nullával teszi egyenlővé az esélyét annak, hogy a lazább bővítést támogatók meggyőzzék azokat, akik nem ebben gondolkodnak. Ezt talán érdemes lenne átgondolnotok.
Az egy más kérdés, hogy esetleg xy ne vállaljon elnökségi szerepkört, de hogy még tag se lehessen, az elég furcsán hangzik. Milyen alapon zárnátok ki? Lenne egy általatok kreált alapszabály, melyben a tagságot kizáró tényező lenne, hogy valakinek mi a nickje? Ez lenne az általatok többször is emlegetett demokrácia?


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu