geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Ajtonyhozzászólásai | válasz erre | 2018.01.10 07:53:25 (32649)
Ha a láda eltűnt, vagy annyira károsodott, hogy a jelszó nem azonosítható és nem is szerezhető be azonnal, a probléma megoldható. Cserélek, javítok, jelszó nélkül. A logomban feltüntetem, hogy a következő Kereső vegye fel a kapcsolatot a Rejtővel, és a jelszó ismeretében keressen, majd a helyszínen írja be a jelszót. Persze, ha a Rejtő hosszú ideig nem érhető el, akkor más a leányzó fekvése. [Ha esetleg a Rejtő olyan érzékeny lenne, hogy nem tűr meg "idegen" ládanaplót, akkor lecserélheti... (van ilyen Rejtő egyáltalán?)]
[előzmény: (32642) tapiapi, 2018.01.09 21:12:59]

tapiapihozzászólásai | válasz erre | 2018.01.09 21:12:59 (32642)
Kedves Gábor! Kettőnk közül te vagy a a tapasztaltabb, de most hagy hivatkozzak tapasztalatra. Játékos kedvemben és hevemben azonnal rávetettem magam, minden beteg, vagy betegeskedő ládára, így nagyon sokszor csörrentettem meg a ládagazdát a jelszóért. Sajnos, többször kaptam vissza, hogy kösz, nem kell, majd én megoldom. Nagy öregek nézték rossz szemmel a jó szándékot. Ma már csak azokat gyógyítom, ahol a rejtő jóváhagyja, vagy egyértelműen elérhetetlen. Elázott logbook cseréjét is egyeztetem a rejtővel, nehogy azt mondja - mint ahoyg megtörtént, - hogy szerinte gagyi az enyém. Szerintem száraz és zacskós. De igen, a láda karbantartása nem csak kötelessége, hanem joga is a rejtőnek. Ezért van a villáskulcs, és ezért szabályoztuk csupán azt, honnan szankciós a láda betegsége.
[előzmény: (32638) V_Gabor, 2018.01.09 20:00:06]

V_Gaborhozzászólásai | válasz erre | 2018.01.09 20:00:06 (32638)
Az 1. pontot gondold át!
Terepen kiderül, hogy beteg. Tudom gyógyítani. Várjak ott, míg megy az adminisztráció? :)

Van erre egy jó kifejezés, csak magyarul félek félreértenék. :)
[előzmény: (32636) tapiapi, 2018.01.09 19:48:33]

tapiapihozzászólásai | válasz erre | 2018.01.09 19:48:33 (32636)
Nem adom fel, lenne egy gyakorlati javaslatom a Fairy sztori lezárására.
1. Fairy a GCMADA oldalán jelezte, hogy ha január 16-ig nem javítja ki a ládáját, akkor adoptálhatóvá teszi. Ha ez megvalósul, és a közösség nem szimpatizál a ládával, hagyjuk békén és megy a game overbe.
Ha Fairy megjavítja, akkor akinek nem tetszik, bekapcsolja, hogy ne jelenjen meg a ládalistájában. Fairy törölje ekkor azokat az "üzeneteket" a ládaoldalról, ami nem tartozik a nagy nyilvánosságra és nem egy ládaoldal része. A szabályzatnak megfelelően a rejtőnek tudomásul kell vennie, hogy beteg láda esetén, vele egyeztetve, más játékos is gyógyíthatja a ládát, de a játékosoknak is tudomásul kell venni, hogy ha nem éri el rejtőt, akkor csak villáskulcsot dobhat logjában. Ha a ládadoki már felszólította a rejtőt és nem reagál, szabad a gyógyítás.
2. A szabályzat nem hatáorzza meg, kinek mennyi ládája lehet, és jó rendszert épített ki a beteggé vált, vagy felújítást igénylő ládákkal kapcsolatban. Fairy ládadömpigje valóban magában hordozza, hogy sok válhat beteggé, ezért kérjük Fairy t, hogy a moderátoroknak a moderációra váró ládájának zárt felületén nyilatkozzon, mi a terve a moderáción már átment, megjelenésre váró ládáival és hányat szeretne még beadni és ezek után kérjük fogadja el a közösség azon akaratát, amely jószándékú önmérsékletet kér tőle.
3. Mind Fairy, mind a fórumlátogatók gondolják át, hogy ez az üzengetés hány és hány olyan játékos kedvét veszik el a játéktól, akik valójában a közösséget jelentik.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu