geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

halaszkiralyhozzászólásai | válasz erre | 2018.09.05 11:43:17 (33602)
Üdv ismét a játékban!
Köszönjük szépen a rejtést és a gondoskodást.
(Egyébiránt nem biztos, hogy mindegyik állapota ténylegesen beteg - de ezekről voltak erre utaló jelzések, és ahhoz, hogy az elárvult dobozoknak gazdát találjunk első lépése a betegállományba helyezés, majd a szabályok által előírt értesítések és türelmi idő után kerülhet adoptálásra. De itt most - szerencsére - megoldódik a ládaellenőrzés és karbantartás/újrarejtés - köszi :)
[előzmény: (33601) CATS, 2018.09.05 01:10:47]

CATShozzászólásai | válasz erre | 2018.09.05 01:10:47 (33601)
Kedves adminok!
Valóban eltűntem az utóbbi hosszabb időszakban. Mindenkinek nagyon köszönöm, aki ez idő alatt segített a ládáim karbantartásában, gyógyításában!
Keresni valóban évek óta nem kerestem ládát. Pontosabban kerestem párat, csak valahogy elmaradt a megtalálás bejelentése. A túrázás maradt, de a ládázás valahogy a háttérbe szorult. Viszont a saját ládáimat szeretném megtartani. Még ha el is trehánykodtam a dolgokat, kötődök hozzájuk. Továbbá teljesen nem szeretnék elkanyarodni a játéktól (van egy nyolc hónapos kislányunk, úgy gondolom, majd vele újra lesz értelme keresgélni).
Végre valódi elhatározásra jutottam, és régóta esedékes adósságaimat törlesztve ládakarbantartásra indulok, így az öt beteg ládát javítani fogom. Továbbá rendes gazdájuk maradok a jövőben is. Így ha lehetséges volna, a három adoptálhatóra állított ládámat ne lehessen adoptálni. Pontosabban egy ládát az ötből én magam szeretném majd átadni egy ismerősömnek a javítás után (együtt rejtjük újra), de a többit megtartanám. A javításokra szeptember és október hónapokban kerülne sor. Az egyes ládáknál már írtam, hogy melyikre mikor kerülne sor.
Köszönöm hogy végigolvastátok, remélem partnerek lesztek elhatározásomban!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu