geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2019.02.03 07:29:11 (34211)
Gratulálok Ajtonynak, sikeresen megvédte ezt a két ládát.

Nem vagyunk és nem is kell, hogy egyforma legyen a véleményünk, de én változatlanul azt támogatom, ha egy ládánál van miért odamenni is. A képzelő erő azért egy kicsit kevés egy ládahelyhez, ez a ládát minden bokor alá koncepcióba jó lehet de a GC úgy tudtam nem erről szól.

Nagy tudású rejtőtársak logjából idézem:

Gyerekek.
Én értékelem a rejtő jószándékát és történelmi felkészültségét, de mondja meg valaki, hogy mi az érdekes abban, hogy először átgázolok egy tökig sáros szántáson, felkapaszkodok egy gondozatlan erdőn át egy dombra, ahol aztán semmi, de semmi nincs, kivéve a történelmi előzményeket. 2008.
**
Hamisítatlan somogyi ládázás volt a mai nap. Nem tudom megérteni, hogy miért kell minden somogyi GC napnak ilyen piszkosnak, sárosnak és ehhez képest silány élményt nyújtónak lennie. 2008.
**
Sajnos én semmi értelmét nem láttam ennek a doboznak. Volt itt egy vár valaha? Ma már nyoma sincs. Semmit nem nyújtott csak veteményben sétálást és bozótharcot. 2010

[előzmény: (34209) kectam, 2019.02.03 06:43:08]

kectamhozzászólásai | válasz erre | 2019.02.03 06:43:08 (34209)
Egy hónapja a következő bejegyzést írtam:

"Tökéletesen igazatok van, e két ládát nem érdemes tovább életben tartani. Se várrom, se kilátás, se látnivaló, se semmi nincs, csak dzsindzsa. A megközelítésük sem könnyű, pozitív élményt sem adnak. Csak halkan jegyzem meg, hogy mindkét láda értékelésének átlaga 4-es felett van. "

Nos, itt az idő, hogy beismerjem tévedésem...

Az eltelt idő alatt számtalan levelet kaptam, ismert és ismeretlen kesserektől egyaránt. Számomra meglepő volt a reakció, - főleg a mennyisége láttán -, hogy milyen sokan kiálltak a két láda mellett.
Érdekes módon csak olyanok írtak, akik a láda megtartása mellett érveltek. Akik megtalálták már, azok nagy többsége is mint érdekes és ládaérdemes helyként emlékszik vissza, kiemelve a képzelőerő adta látásmódot. Egy kedves játékostársunk is lát fantáziát a ládákban, ezért mindkét ládát örökbe fogadta.
Nagyon köszönöm neki, innen a fórumon keresztül is.
A többi játékosnak pedig az összefogást köszönöm, hogy kiálltak a ládák mellett, és nem hagyták, hogy csak múlt időben beszélhessünk róluk.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu