geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Felhasználónév:R&L
GPS: egyéb [Fujitsu Siemens Pocket Loox N560]
Település:Budapest
Leírás:25655 id számú profilom története:

Mivel sok éve túráztam már ezért 2007 márciusában vásároltam egy GPS-es készüléket, majd regisztráltam erre az oldalra és elkezdtem ládákat levadászni.
2012-ben sajnos alig volt időm erre a hobbira, egy túrát sem állítottam össze magamnak és ismerőseimnek. Ami túrákon részt vettem az sem előre tervezett volt így a láda vadászatok elmaradtak.

2014-ben amikor be akartam lépni a profilomba észleltem, hogy valaki illetéktelenül kizárt belőle. Jeleztem ezt a megfelelő email címen, de sok dolog nem történt, ezért született egy feljelentés.
Ennek a feljelentésnek a hatására megkerült az elkövető, aki beismerte a tettét a vádlotti kihallgatásán és a szembesítésen is. A MGKE elnöksége a határozat kézhezvétele után volt olyan kedves és nem vissza adta a profil használatát részemre, hanem annak minden adatát törölte.
2015-ben ennek hatására úgy döntöttem, hogy polgári biróságra visszem az ügyet. 1 évvel rá a bíróság keretei között MGKE-el megeggyezés született és visszaállították a 2 éve kért adatokat 10 perc alatt.
Majd idén 2017-ben új birósági ügy keretein belül, az elkövetőt kötelezték az összes költségem megfizetésére!

A játékkal természetesen nincsen semmi gond, mert az egy pluszt ad azoknak akiknek a hobbijuk a természetjárás. A probléma az, hogy néhány kattintással végrehajtható dologért bíróságig fajúlt ez a dolog.

[origo]Drága szociopata, adócsaló, bűnöző Ruschel Zoltán! Ha már fingod sincs valamiről akkor ne emlegesd a fidesz komcsi origón! Elég szomorú, hogy neked még így 15 év elteltével is bizonyos műszaki tárgyak megléte, vagy nem megléte határozza meg azt, hogy "milyen menő vagy". Ez a fajtádnál így szokott lenni. Elkeserítelek, mert nekem sok éve még mindíg ugyan az a samsungom van, az ami még neked is volt a kezedben. A képek nem azzal készűltek, de ez számodra lényegtelen és az is, hogy ki vagy kik készítették, és hiába nézegeted nem fog kiderűlni. Azért megtisztelő az érdeklődésed, és legközelebb olyan módon kommunikálj amit olvasok is (és a 200 ezres tartozásoddal kezd!), mert a komcsi fideszes origó nem tartozik közzéjük. :) - 16.09.25.[origo]Regisztrált:2014.07.30 (azóta átlagosan 1.1 megtalálása volt hetente)
Ládák száma:0
Megtalálások száma:278 + 1 sikertelen + 2 egyéb, statisztika
POI pontok száma:0
Hozzászólások száma:16 (gc-n)
Térkép az ő szemszögéből:

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu