ugrás a versenyerdményekhez

T3D animáció

Elkészült a laszloistvan T3D-jében megtekinthető versenyanimáció. A fájlok feldolgozását Rife végezte.

Köszönjük nekik!

XXIV. Geocaching Fesztivál és Verseny- Bükkszentkereszt 2012. május 19. szombat
Kedves Játékostársak!
Szeretettel invitálunk benneteket az idei tavaszi versenyre, hazánk egyik csodálatos vidékére, a Bükkbe. A hegyek szerelmesei abszolút előnyben, de Bükkszentkereszt ennél sokkal többet nyújt, ajánljuk figyelmetekbe a belinkelt kisfilmet!
 
Bázis: Bükkszentkereszt - Ifjúsági Tábor (N48° 03.610 E20° 37.918)
 
Helyszín/Környék: Bükkszentkereszt és vonzáskörzete.
Ide kattintva egy relaxáló jellegű zenei aláfestéssel ellátott fotósorozatot tekinthettek meg a környékről. Ezen a linken pedig egy ismeretterjesztő jellegű kisfilmet nézhettek meg.
 
Megközelítés: autóval érkezők kövessék a gps utasításait :), egyébként Miskolc felől célszerű érkezni. Amennyiben tömeges közlekedéssel szeretnétek eljutni a helyszínre, a Miskolcról érkező távolsági busz menetrendjéről itt kereshettek információt.
 
Szállás
1.) Legkézenfekvőbb a bázis maga, az Ifjúsági Tábor. Reméljük, mindenki pontosan tudja, mit takar egy ifjúsági tábor, erre lehet számítani :).
12 ágyas emeletes házak, földszinten 8 db (4 db emeletes) az emeleten 4 ággyal. Külső közös zuhanyzó és mellékhelység. Ehhez mérten az ára is igen kedvező.
 
 
A házak hátulról
 
2.) Borostyán panzió, kesserek körében nagy népszerűségnek örvend, talán nem kell bemutatni.
További szállásajánlatok találhatók a község honlapján a ‘Turizmus’ menüpontban.
 
PROGRAM
 
2012. május 18. péntek  
Before party sütögetéssel az egyesület jóvoltából - most is érdemes lesz pénteken érkezni!
 
2012. május 19. szombat
Verseny és fesztivál, programok kicsiknek és nagyoknak
Verseny gyalogos, családi és kerékpáros kategóriában kerül megrendezésre. Mindhárom kategóriában a klasszikus versenyfeladatot kell teljesíteni: 34 kihelyezett pontból tetszőleges sorrendben gyalogos kategóriában legalább 20, családi kategóriában legalább 10, kerékpáros kategóriában 15 pont felkeresése és megtalálása. A találat igazolása a már megszokott Multimátrix táblázat segítségével történik, melyről itt olvashattok bővebben. A többlet megtalálásokért többletpont nem jár!
Technikai okokból a kerékpáros verseny elmarad!
Rajt 09.00-12:00 között.  Aki több kategóriában szeretne indulni úgy állítsa be a sorrendet, hogy legkésőbb 12:00-ig minden kívánt versenyszámban el tudjon indulni. Ezen időpontot követően versenylapot, rajtidőt már nem adunk ki!
Beérkezés: Az indulási időtől függetlenül legkésőbb 17 óráigig.  
A 17:00 után érkezők eredményét nem tudjuk figyelembe venni, és nem garantáljuk, hogy felkerülnek az eredménylistára!
Értékelés: időeredmény alapján perc pontossággal. Azonos idővel rendelkező versenyzők esetén a rövidebb távot teljesítő eredménye a kedvezőbb.
Eredményhirdetés és sorsolás: 18:00 körül.
 
Programok napközben a bázison - nem csak gyerekeknek!
Íjászat és táncház. Unatkozni garantáltan senki sem fog!
A közelben sétatávolságban felkereshető a gyógyító kövekről ismert GCBOLK, illetve kisebb túrával szintén szürkíthető a GCKFS geoláda.
Napnyugta: 20:17
 
2012. május 20. vasárnap
Versenypontok beszedése - önkéntesek segítségét örömmel vesszük, és előre is köszönjük! :)
 
JELENTKEZÉS ÉS NEVEZÉSI DÍJ
Előnevezéssel és előreutalással: 1.700,-Ft/GPS (/csapat), MGKE tagoknak: 1.200,-Ft/GPS (/csapat) (1 MGKE tag 1 csapatot indíthat kedvezményesen!)
A jelentkezési form kiszámolja a végösszeget, kérjük, hogy ezt a végösszeget utaljátok az egyesület számlájára: Erste Bank: 11600006-00000000-13015547
Előnevezési határidő: 2012. május 11. 23:59
Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatába tüntessétek fel a felhasználónevet és a user ID-t, valamint a "GC24FV előnevezés" hivatkozást, ezzel is megkönnyítve a befizetések feldolgozását. A beérkezett utalásokról rendszeres időközönként listát teszünk közzé a geocaching fórumon. Amennyiben a verseny előtti utolsó napokban sem szerepeltek a listában, kérjük, hogy az átutalási bizonylatot, vagy annak bankszámla-kivonatos igazolását hozzátok magatokkal. Kérjük, a nevezési lap megjegyzés rovatában jelezzétek, hogy jöttök-e a pénteki sütögetésre!
Helyszíni nevezés esetén a nevezési díj 2.200,-Ft/GPS (/csapat), MGKE tagoknak:1.700,-Ft/GPS (/csapat) (1 MGKE tag 1 csapatot indíthat kedvezményesen!) Egy nevezéssel több kategóriában is el lehet indulni egymás után (ebben az esetben először a gyalogos kategóriát kell teljesíteni). A nevezési díj geomenüt nem tartalmaz, azt külön kell megrendelni, ára750,-Ft/adag.
Geomenü: babgulyás és péksütemény
 
SZÁLLÁSFOGLALÁS
 
Az Ifjúsági Táborban található szálláshelyek megrendelése is az egyesületen keresztül történik. A házak 12 személyes emeletes kőházak, a földszinten négy darab emeletes ággyal, az emeleten négy darab normál ággyal. Az emeletre tartó lépcső az alsó lakótérből indul. A házsor végén találhatók a vizesblokkok és a mellékhelységek.
A szálásfoglalás ügyintézője Ludens. A foglalással kapcsolatban a ludens@gmail.hu címre írhattok.
A beérkező email-ek feldolgozása május 2.-tól folyamatosan történik.
A szállásköltséget Ludens válaszlevele után akár külön akár a nevezési díjjal együtt lehet utalni. A közlemény rész tartalmazza a nicknevet valamint a szállás vagy a szállás+nevezés megjegyzést.
 
A szállás ára: Egy éjszakára: 1.900 HUF/fő két éjszakára: 3.400 HUF/fő három éjszakára: 4.900 HUF/fő. Három és hat év között 50% kedvezmény.
A házak foglalása a befizetések sorrendjében történik. Erről nyilvánosan elérhető táblázat készül, melyen nyomonkövethető a szállásdíj beérzezése és a ház befoglalása. Baráti társaságok esetén érdemes összeállni és egyben megrendelni a szállást, ez esetben tudjuk garantálni a közös házat. A befizetések sorrendjében van lehetőség a házakon belüli társasággal variálni, de a házak megtöltésére törekednünk kell.
 
DÍJAZÁS Mindkét kategória első helyezettje kupával és oklevéllel, a második és harmadik helyezettek pedig oklevéllel térhetnek haza. Az ajándékokat az összes szabályosan teljesítő versenyző között sorsoljuk ki.
 
VERSENYSZABÁLYZAT
Családi kategória: azok a csapatok indulhatnak a családi kategóriában, ahol legalább egy 14 év alatti gyerek (1998. május 19-én vagy később született), vagy legalább egy nyugdíjas is teljesít 10 pontot. A családi kategóriát csak kellő érdeklődés esetén (minimum 5 nevező) rendezzük meg.
Gyalogos kategória: csapatban és egyénileg is teljesíthető, korhatár megkötés nincs.
Kerékpáros kategória: egyénileg teljesíthető. Bukósisak használata kötelező! Annak hiányában versenylapot nem adunk ki.
Technikai okokból a kerékpáros verseny elmarad!
A versenyterep az átlagosnál nehezebb! Folyadék és energia utánpótlásra kiemelt figyelmet fordítsatok!
A pontokat a rajtnál feltöltjük a versenyzők GPS-ére vagy PDA-jára - azaz nevezésenként 1 készülékre! -, az óra ettől a pillanattól indul. PDA-val való indulás esetén a pontokat memóriakártyára töltjük a megszokott formátumokban (mps, gdb, gpx, wpt), ActiveSync nincs. Pontfeltöltésre nem alkalmas GPS-szel indulók a koordinátákat írásos formában kapják meg, számukra az óra a pontok bepötyögése után indul.
A helyszínen korlátozott számban lehetőség lesz ingyenes GPS-kölcsönzésre (eTrex Legend Hcx, és még valami van! Vistákat vett az egyesület talán?).
Kérjük, hogy a nevezésnél jelezd a kölcsön GPS igénylését, és a versenyre mindenképpen hozz magaddal egy fényképes igazolványt. A találatok és a szabályok betartásának ellenőrzését egyrészről az úgynevezett MultiMátrix biztosítja, másrészt a GPS készülékben rögzített track. Célbaérkezéskor a versenyző GPS készülékéről ellenőrzés céljából a rendezők letöltik az út közben rögzített tracket. A track rögzítéséhez célszerű indulás előtt törölni az aktív track memóriát, kikapcsolni az útontartás funkciót, bekapcsolni a trackrögzítést, a mintavételezés pedig távolság alapú legyen, kb. 4 méteres közökkel. A helyszínen segítünk a pontos paraméterek beállításában.
A track rögzítése és annak értékelhető mivolta a versenyző felelőssége! PDA-val és más nem kézi GPS-szel navigálóktól a tracklogot mps, gdb, plt formátum egyikében kérjük, ha nem ilyen, nem tudjuk értékelni az eredményt. A tracklog nélkül (vagy nagyon hiányos loggal) érkezők eredményét sem tudjuk figyelembe venni! (Kérjük, hogy aki nem GARMIN GPS-szel (vagy Foretrex/Forerunner készülékkel) érkezik, az hozzon magával megfelelő soros vagy USB-kábelt! Köszönjük!)
Előírások: A fokozottan védett természeti területeken a jelzett turistautakról, kerékpárutakról letérni tilos.  - A környezet- és természetvédelmi szabályok betartása kötelező. - Tüzet gyújtani, szemetelni tilos! - A feltételek be nem tartása természetvédelmi bírság kiszabását eredményezheti. Kérjük, hogy a rendezvény idején (is) fokozottan ügyeljetek a leírtak, valamint a hatályos törvények és jogszabályok betartására, különös tekintettel a természet és az erdő védelmére! A természetvédelmi törvény szerint minden természetes és jogi személy, valamint más szervezet kötelessége a természeti értékek és területek védelme. A terület védett természeti értékeinek veszélyeztetése, károsítása, elpusztítása, védett élő szervezet, életközösség élőhelyének, illetőleg élettevékenységének zavarása szigorúan tilos! Az egyes versenyzők által elkövetett jogsértésekért a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület nem vállal felelősséget. A szabályok be nem tartása kizárást vonhat maga után.
 
Figyelem! A versenyen mindenki saját felelősségére indul, az MGKE kártérítési vagy egyéb jogorvoslati igényt semmiféle címen nem fogad el! Kérjük mindenki a saját erőnlétének, gyakorlottságának megfelelően válasszon kategóriát és útvonalat! Külön felhívnánk a figyelmet a Versenylapon feltüntetett szabályokra. Kérjük azok elolvasását és betartását. A szabályok betartását a verseny területének bármely pontján mozgó ellenőrök felügyelhetik. A versenyen történő indulás a fenti feltételek elfogadását jelenti. Kutyát vinni a verseny egész területére csak pórázon és szájkosárral szabad!
A versenyen való részvétel kizárólag a hivatalos Versenylap birtokában lehetséges, melyet a helyszínen, a regisztráció során adunk át.
 
Mindenkit szeretettel várunk Bükkszentkeresztre!
 

 


 

 

TÁMOGATÓINK:

 

A Nomád Sport Túrabolt és Webáruház jóvoltából 2 fő részére 2 éjszaka az aggteleki Nomád-Baradla Turistaszállón.


Cappuccino-k és forró csokik a Grancafé fejalánlásában H. Gábor jóvoltából

GRANCAFÉ


3*15 da facoin, Cactus és a facoin.hu felajánlásában.


 

Az MGKE ajándéka egy Garmin Nüvi50 típusú autós készülék!

A készüléket a Navi-Gate Kft. a Garmin GPS készülékek hazai forgalmazójának segítségével biztosítjuk!


Garmin ajándékok a Navi-Gate Kft., a Garmin GPS készülékek hazai forgalmazójának felajánlásában.


Egy darab saját készítésü fotókönyv a fotokonyvbolt.hu jóvoltából



Versenyeredmények


Családi kategória
helyezéseredményNickkategóriarajtszámrajtidőcélidő
11:35Totticsaládi2129:5011:25
22:57cactuscsaládi2139:5112:48
33:00sz.v. endrecsaládi2059:1612:16
43:16Gábor66családi21510:0113:17
53:30Data4526családi2119:4513:15
63:37Miracsaládi2149:5313:30
73:56Lion Daddycsaládi2019:0613:02
73:56Atipapacsaládi2029:0613:02
94:08Pilis50családi2099:3713:45
104:17Rife & Kisrifecsaládi2109:4213:59
114:33Bajuszcicacsaládi21910:5515:28
124:42Kolibri (09:20)családi2039:0613:48
134:55Mátéfy családcsaládi21810:3115:26
134:55Lopakodócsaládi2079:3614:31
134:55Siglicsaládi2089:3614:31
165:23Devacsaládi21710:2515:48
175:48NagyMisicsaládi2069:2715:15
186:05Hidegfémcsaládi21610:1916:24
196:07Csicsinacsaládi2049:0715:14

Gyalogos kategória
helyezéseredményNickkategóriarajtszámrajtidőcélidő
12:35VPgyalogos04911:5414:29
22:58macikupacgyalogos04110:4413:42
33:03L@zygyalogos0018:5712:00
43:05Lelcachegyalogos0029:0012:05
43:05Kíváncsifáncsigyalogos0039:0012:05
43:05Sirgalahadgyalogos0049:0012:05
73:30Qtatomgyalogos05111:5715:27
83:36Zaydgyalogos05011:5615:32
94:14csapdokigyalogos04210:4815:02
104:15magpetgyalogos0299:4113:56
114:21Abacusgyalogos0349:5814:19
124:43Softigyalogos04711:2516:08
134:44KataJanigyalogos03910:3015:14
144:55anettnorigyalogos0069:0113:56
155:05Oxitocingyalogos04811:5116:56
165:26kópé1993gyalogos0339:5015:16
165:26Moonspellgyalogos03810:2915:55
185:29Gustygyalogos0079:0214:31
185:29Szipetigyalogos0089:0214:31
205:39Szollogyalogos04611:0616:45
215:40Ötvös családgyalogos0119:0714:47
225:42Gloooria8 & Melmetgyalogos0359:5915:41
235:53BarossNET GC Teamgyalogos0109:0514:58
245:56Wzoligyalogos0249:3415:30
255:58Mr Zergegyalogos0129:1515:13
255:58Jspanyikgyalogos0139:1515:13
276:01Libatgyalogos0229:3015:31
286:08Luviktorgyalogos0319:4715:55
296:10Joannegyalogos0279:3615:46
306:11Georginagyalogos04310:5017:01
306:11Csizmásokgyalogos0179:2415:35
326:12maxxtro123gyalogos0159:2315:35
336:27Andi & Parkergyalogos0369:5916:26
346:37Tandagyalogos0169:2316:00
346:37Baliagygyalogos0199:2616:03
366:38Donkardosgyalogos0189:2516:03
376:49P306gyalogos0289:3616:25
386:51Blue Doggyalogos0259:3416:25
396:59Fontegyalogos0059:0015:59
407:18tizenegygyalogos0269:3516:53
417:21Schnittgyalogos0239:3216:53
427:30Akka81gyalogos0149:2116:51
-??Adrivikgyalogos04411:00??
-??Mihulgyalogos0309:42??
-??Évagyalogos0219:29??
-nem értékelhetőProbigyalogos0099:03eredménytelen
-nem értékelhetőszentesnyolcgyalogos0209:29eredménytelen
-nem értékelhetőhgabor1gyalogos0329:48eredménytelen
-nem értékelhetőSpydergyalogos03710:17eredménytelen
-nem értékelhetőGaskobgyalogos04010:38eredménytelen
-nem értékelhetőMatrixmusicgyalogos04511:04eredménytelen
-nem értékelhetőKLgyalogos05213:33eredménytelen


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]