geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
983. Váci körséta (GCVAC)

Az út második állomása

Az út második állomása

Zenepavilon a Dunakorzón

Zenepavilon a Dunakorzón

A forrástól a kőhíd felé...

A forrástól a kőhíd felé...

... és a kőhíd

... és a kőhíd

D.O.M. IN. HONOREM...

D.O.M. IN. HONOREM...

A végállomás

A végállomás
Szélesség N 47° 46,857'
Hosszúság E 19° 7,811'
Magasság: 110 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2004.06.09 21:30
Utolsó lényeges változás: 2011.10.27 11:34
Utolsó változás: 2013.01.15 22:30
Rejtés típusa: Multi geoláda (7V)
Elrejtők: DARAZS csapat és ZsB
Ládagazda: DARAZS
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Megtalálások száma: 1163 + 1 sikertelen + 10 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.3 megtalálás hetente


Vácott ajánlunk Nektek egy kellemes sétát. Az út során megtekinthetitek a város nevezetességeit, melyekből hetet választottunk ki, hogy a multiláda állomásai legyenek. A kb. 6,5 km-es séta egy része a belvároson halad keresztül, de az út során elkalauzolunk Benneteket a város egyik legszebb zöld területére is.

A WAP-os játékosok kedvéért röviden a lényeg:
A jelszó az egyes pontokon megadott karakterekből áll össze, egybeírva, ékezetek nélkül, végig nagybetűvel.
1. Szent István tér
( N 47° 46,857' E 19° 7,811' 110 m [GCVAC-1])
A jelszó a szobor kezében található zászlón lévő első sor első betűje, és a negyedik sor középső betűje.
2. Kőkapu
( N 47° 47,017' E 19° 7,336' 96 m [GCVAC-2])
A jelszó a kapu déli oldalán található márványtábla második mássalhangzója.
A következő ponthoz ajánlott a börtön épülete mellett lekanyarodni a Duna-parthoz.
3. Zenepavilon
( N 47° 46,481' E 19° 7,661' 98 m [GCVAC-3])
A jelszó a márványtábla ötödik sorának utolsó betűje.
4. Forrás
( N 47° 45,848' E 19° 8,331' 107 m [GCVAC-4])
A jelszó a forrás köré épített kis kápolna márványtábláján található, a kivitelező vezetéknevének ötödik karaktere.
5. Kőhíd
( N 47° 46,152' E 19° 8,374' 107 m [GCVAC-5])
A jelszó az egyik szobor talapzatán található, keresd az emléktáblán alulról a harmadik sorban hátulról a harmadik és második karaktert.
6. Székesegyház
( N 47° 46,535' E 19° 7,840' 109 m [GCVAC-6])
A jelszó a székesegyház homlokzatán található feliratban, a harmadik sor utolsó előtti betűje.
7. Városháza
( N 47° 46,713' E 19° 7,604' 108 m [GCVAC-7])
A jelszó az épület márványtábláján található, alulról a harmadik sor utolsó két számjegye.

Mi az alábbi útvonalat javasoljuk, ezzel a pontok begyűjtésén túl további látnivalókat is ajánlunk:
A Szent István téren található szobor nem tartozik Vác legszebb történelmi nevezettességei közé, mégis sétánk első pontjának választottuk, többek között azért, mert mind a buszpályaudvarhoz, mind a vasútállomáshoz közel esik (gondolva a tömegközlekedéssel érkezőkre).
Következő állomásunk a Kőkapu vagy Diadalív, mely 1764-ben, Mária Terézia tiszteletére épült. A város északi részét záró műemlék szépségét csorbítja a közvetlenül mellette található Állami Büntetés Végrehajtási Intézet magas betonfala.
Sétánkat a Duna partjára lekanyarodva a város szinte teljes hosszában kiépített, parkosított Dunakorzón át folytathatjuk. Itt található a Hegyes torony, a kompkikötő, a zenepavilon és a várfal, mely a török időket idézi.
A Dunakorzó kerékpárúttal folytatódik Budapest felé. A Duna-parti ligetet a kerékpárútról letérve egy fahídon keresztül érhetjük el. A liget közepén természetes horgásztó található, melynek vizét sok kis forrás táplálja. A környezet egészen egyedülálló ártéri terület, melynek jelentőségére a 90-es években épített ún. Ártéri tanösvényt hívja fel a figyelmet. (GCvata)
A következő állomás a tó átellenes végében található forrás.
Szintén tágas zöld környezetben, a Hétkápolna kis temploma és hét képoszlopa mellett haladva érhetünk el az ötödik pontig, a Gombás patak szentek szobraival díszített barokk stílusú kőhídjához.
A város centruma felé a Budapesti főúton haladva esik útba a könyvtár és levéltár, majd a Géza király tér következik. A tér képe kettős. A régi vár maradványai a múltat idézik, de az ide épített szakközépiskola épülete megtöri a korhű hatást. A téren található még a Ferencesek temploma.
A Konstantin tér a város egyházi központja. Itt található a Székesegyház, a Piarista templom és a Piarista gimnázium. A Székesegyházzal szemben áll a Püspöki palota, melynek óriási kertje egészen a Duna partjáig ér. Az épület ma öregek otthona.
Az egyházi központtól, vagyis a Konstantin tértől tovább haladva ejtjük útba a Szentháromság teret, ahol a Szentháromság szobor található. A tér Duna felőli oldalán a városi strand található, mely összeköttetésben van a Duna partjáról megközelíthető uszodával.
A Március 15. tér a város főtere, centruma, mely a század első felében még piactér volt, tulajdonképpen a polgárváros központja. A korábbi főútvonal itt öblösödött fokozatosan tölcsér formájú térré. Sokan az ország egyik legszebb barokk terének tartották egészen 1-2 évvel ezelőttig, amíg a felújítási munkálatok meg nem kezdődtek. 2006. szeptemberében átadták a szinte teljesen átalakult főteret.
A tér egyik szegletében a Fehérek temploma található. Itt minden épülete műemléki jellegű. Alattuk több helyen épen maradt középkori pincék találhatók, melyekből kettőt, múzeummá alakítottak át. A téren található a Városháza, Nagypréposti palota, Országos Siketnéma Intézet, Máltai szeretetszolgálat kórháza.
Vác honlapján további információk mellett, az utolsó pontként ajánlott Városháza tetején elhelyezett webkamera által közvetített kép is látható.

Szemelvények Vác történetéből:
Vác hazánk egyik legrégebbi városa. Kedvező földrajzi adottságai miatt a térség könnyen vált településsé. Az első ismert Vácott letelepedett nép a kelta néptörzs egyik ága, az eraviszkusz volt. A keltákat jászok váltották fel a történelmi idők kezdetén. A honfoglaló Árpád és vezérei is jártak a térségben, Botondot a szomszédos Verőcén temették el. A régi jász birodalom területe nagyjából egybe esik a váci egyházmegye területével, melynek határait Szent István király állapította meg. Ő tette püspökség székhelyévé Vácot, amivel alapot adott, illetve kijelölte a fejlődés irányát.
A város urai a püspökök voltak, akik saját környezetük szépítését elsődleges céljuknak tekintették, így díszes templomokat és műemlékeket építtettek. Mindez szükségszerűen maga után vonta az iparosok letelepedését is. Az ipari tevékenység mellett, a Dunának köszönhetően a város kereskedelmi tevékenysége is jelentőssé vált, mint Németországba irányuló dunai-út.
A honfoglalás idején, Vác vidékén szláv törzsek laktak. A folyamatos virágzásnak egy 1241-es fekete vasárnap vetett véget, mikor Vácot és a környező falvakat tatár seregek dúlták fel. A város lassan újból benépesült és magyarosodni kezdett. Virágzásának tetőpontját a XV. században, Báthori Miklós idejében érte el. A művészet- és tudománykedvelő főpap olyannyira felemelte Vácot, hogy Buda után (Esztergom és Nagyvárad mellett) a legjelentősebb magyar város volt.
Itt tartott Mátyás király fontos tanácskozásokat, valamint Vácra hívták össze 1485-ben az országgyűlést.
A fénykornak a török megszállás vetett véget. 1544-ben foglalták el, Vác török várossá vált.
Az 1684. júniusában visszafoglalt Vác várkapitánya Vak Bottyán lett, a püspökök visszatértek és a város lassú fejlődése megindult.
A Habsburg-házi uralkodók idegen származású püspököket neveztek ki, de hatalmi tervük ellenére a város ezzel csak további fejlődésnek indult. Az Althannok és Migazzi ugyanis saját jövedelmüket a város egyházi és kulturális céljaira fordították. Népjóléti, közművelődési és egyházi intézményeket létesítettek, díszes barokk épületeket, kápolnákat, templomokat, hidakat és szobrokat építtettek. Gróf Migazzi Kristóf püspököt Mária Terézia is kedvelte, meglátogatta. Migazzi e látogatás tiszteletére teljesen átalakította a várost. Kikövezte és befásította az utcákat, kibővítette a tereket, befejeztette a püspöki palota és városháza építését. 1764 augusztusára külön Mária Terézia tiszteletére megépült a Diadalív. A később befejezett Székesegyházzal és a Hétkápolnával Migazzinak köszönhető a város mai képe. Halála után, II. József uralkodása idején Vác falu színvonalára süllyedt.
1846 július 15-én indult meg a vasút Vác és Budapest között, ami azonban elszívta és a főváros felé terelte a piac közönségét.
A szabadságharc több nevezetes eseménye is Váchoz fűződik. Görgey itt összpontosított csapatot, valamint a Gombás-patak hídján keresztül üldözték az ellenséget.
Az 1800-as évek végén, az 1900-as évek elején megindult az iparosodás. A mezőgazdaság háttérbe szorult, egyletek (kaszinó, dalegylet, múzeumi egylet, tűzoltóegylet, sportegylet, stb.), intézmények (polgári és leányiskola, siketnéma intézet, stb.) jöttek létre.
A város további szépítése mellett javították a köz- és egészségügyi helyzetet csatornázással, kikötők, strand létesítésével. A II. világháború viszonylag kevés anyagi kárt okozott, azonban a zsidó lakosságot szinte teljesen kiirtották.
Az utolsó néhány évtizedben került sor a piactér áthelyezésére, a főteret az ország egyik legszebb barokk műemléki együttesévé alakították, parkosították. 2006-ra ismét új arculatot kapott.

Kellemes időtöltést és jó barangolást kívánunk!

Külön köszönet ZsB-nek a koordináták ellenőrzéséért!
Állapot: kereshető

KRW értékelés (760 db): környezet: 4.62 rejtés: 4.26 web: 4.63 átlag: 4.51

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Palacsinta 2022.01.23 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Apuska 2022.01.16 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Bence2009 2022.01.16 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Gyeta 2022.01.08 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Hegyre fel! 2022.01.03 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Vöcsök 2022.01.03 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Bolondmatt 2021.12.31 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Szeszilvi 2021.12.31 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Panka kirándul 2021.12.30 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

vgaabor 2021.12.30 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

kasap 2021.12.29 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Butchman 2021.12.29 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szaszi8008 2021.12.26 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Szárnyaló Sas 2021.12.15 17:41 - Megtaláltam
Több részletben csináltam meg és írtam fel a jelszót, végül nem jött ki, a rejtő segített. Köszönöm szépen a segítséget és a munkáját.

mikákók 2021.11.26 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

orszagoskek 2021.10.23 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.75
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! Tamás [Geoládák v3.12.2]
Városi séta feleségemmel. Kifejezetten könnyű virtuális multi.
Ahogy látom, ezzel a ládagazda összes jelenlegi rejtését begyűjtöttem. ;)

Phreny 2021.10.03 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tünde és András :) [Geoládák v3.12.2]

tobi92 2021.10.01 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Egy kellemes őszi séta Vácon. [Geoládák v3.12.2]

zulcsi 2021.09.19 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

kisback 2021.09.19 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Regnal 2021.09.12 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam Ádámmal bringával, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Lolaura 2021.09.11 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

czmauber 2021.09.09 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Imperator Csaba 2021.09.06 18:48 - Megtaláltam
+Van! Köszi :) [Geoládák v3.11.3]

a család 2021.08.26 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Nagyon tetszett! Így kell felfedeztetni egy gyönyörű kis várost!

Tahics 2021.08.20 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kiviki 2021.08.19 14:15 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a rejtést :) [g:hu 1.6.5]

KeresTalál 2021.08.13 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönjük a sétát ,
Kellemes időtöltés volt .
Köszönjük a rejtést.

tszkato 2021.08.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sokszor jartam már Vácott. Annyi szépség van itt is, ideje vele ismerkedni. Köszönet a rejtőnek érte! [Geoládák v3.11.3]

20210812_11451720210812_115622
20210812_12572820210812_132009
20210812_132322 
gkb 2021.08.09 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

horvathzs 2021.08.06 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

szaboneki 2021.08.06 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

mila 2021.08.03 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kopasz12345 2021.07.31 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nazso.oszan 2021.07.29 11:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

IMG_20210729_115030IMG_20210729_114328
IMG_20210729_111322 
dabcsi 2021.07.22 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

katanora 2021.07.21 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! Szép volt az idő, és néhány olyan apró látványossága is bukkantunk, amit előtte még nem vettünk észre. [Geoládák v3.11.3]

szjuli 2021.07.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Szép délelőtti séta lett, Vác nevezetességei között. Szép kisváros.

luviktor 2021.07.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Ma már ugye ez a multi meg a templomjáró multi, meg még az egyes ládák elég jól keverednek, így néha azt sem tudja az ember, hogy hol áll a feje. A láthatáron már érkező zivatar és Nóri pihenőideje bekorlátozott minket egy kicsit, így próbáltunk csak a váci körre koncentrálni, a templomosokat hagytuk egy következő alkalomra. Önmagában ez a láda is nagyon sok részletét megmutatja a városnak. Annak a városnak, amiről nem is gondoltam volna, hogy ilyen remek adottságokkal rendelkezik. Szép belváros, Duna part. Persze itt is jellemző volt, mint amit már Esztergommal kapcsolatban megállapítottunk, hogy nem mindig lehet minden épületet felújítva tartani, ezért van néhány rosszabb állapotú is, ami egy kicsit csökkenti a vizuális élményt, ettől függetlenül nekem nagyon tetszett, biztosan jövünk még errefelé.

Timitomi0202 2021.06.11 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

geoládászok 2021.06.07 09:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Később bővebben!

IMG_20210608_140255IMG_20210608_153024
IMG_20210608_180706IMG_20210608_180835
IMG_20210608_150124IMG_20210608_150232
Pety99 2021.06.06 18:22 - Megtaláltam
A láda rendben

meske 2021.06.06 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Balka 2021.06.06 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kerol 2021.05.24 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Micra73 2021.05.24 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Elkövetve Dr. Ladával.Ő biciklivel én gyalog jártuk multi pontok után az utcákat :) Jártam már többször Vácon,most is nagyon tetszett a város.A belvárosban elég nagy volt a tömeg.Sajnos borús idő volt,de az esőt sikerült megúsznom,mire késő délután eleredt addigra visszaértem az autóhoz.

IMG_20210524_125420IMG_20210524_125728
IMG_20210524_140106IMG_20210524_140557
IMG_20210524_141955IMG_20210524_142120
cosinus0 2021.05.22 19:00 - Megtaláltam
Köszi!

infernus 2021.05.16 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

ttazi 2021.05.09 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A❤️K [Geoládák v3.10.5]

Buksi Lizi 2021.05.08 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Világutazó 2021.05.02 22:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

justancsi 2021.04.29 17:53 - Megtaláltam
Munka után elgurultam ládázni. Befejeztem az egyik multit, meg összeszedtem amiket pár hónapja nem tudtam mugliveszély miatt. Jó kör volt :)

2020 szeptembere óta halogattam ezt a ládát, pedig a szomszéd faluban lakom, shame on me :(

Dreati 2021.04.17 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

csomix 2021.04.16 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Vesto 2021.04.11 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltuk a részeket, köszönjük a feladatot!

birobali 2021.04.10 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Ruzsi 2021.04.06 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

rezasara_gytkb 2021.04.05 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

hbetti_ETK_E2 2021.04.04 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

moklys 2021.03.30 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

reczy 2021.03.30 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

ViszlaiLívia 2021.03.30 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

henicsuka 2021.03.28 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jagoh92 2021.03.28 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

icarusdes 2021.03.15 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

feherzoltan79 2021.03.13 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

egyenlet 2021.03.13 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jeszter 2021.03.13 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

20210313_11115020210313_111107
20210313_11194120210313_112136
20210313_12332820210313_130149
20210313_13274420210313_130503
20210313_130507 
Jacsa 2021.02.27 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.31
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

S0beit18 2021.02.27 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

aerofly 2021.02.20 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Linorka81 2021.02.20 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon klassz volt vègigmenni Vácott. Sok szèp helyen vezetett vègig az út. [Geoládák v3.9.6]

farkas_e 2021.02.19 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Még januárban kezdtük el Vác felderítését, ennek a ládának ma tettünk pontot a végére. Közben befigyelt a GCVKT néhány pontja, és a GCHOTH is, a napot pedig mozgó rejtésével zártuk.
Nagyon szeretem Vácot. Hangulatos a város, szép látnivalókkal, és egy (illetve több) kiváló multival.
Januárban a 4. és 5. pontokkal kezdtünk. A hídon védik a szobrokat az időjárás ellen, így csak a feliratot olvastuk le. Még jó, hogy legutóbb, amikor koncertre jöttünk, látható volt... Ma a székesegyháznál parkoltunk, innen sétáltuk végig a multit. Az utolsó - nekem a leghatásosabb - pont a kőkapu volt.
Köszönöm a munkád! Szépen kivitelezett láda!

sejtelmesrészletes
lebegnekközeledünk
oldalrólnem becsüli...
alulról a jelszórészletséta közben
ez iskapu
ez iscégér
ez isItt álltunk az Ocho Macho koncerten!
Kulcslyuk. Ja, nem...Megint kapu!
a kötelező képEz is alulról...
részletErkély...
fóka 
picicsapat 2021.02.07 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

SirAndrew 2021.02.06 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Köszönjük a rejtést

erdei csiperke 2021.02.01 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Szalamandra66 2021.01.30 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, Szalamandra66 [Geoládák v3.8.3]

Ötvös család 2021.01.30 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.8]

golyakr 2021.01.24 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

BereznaiMiki 2021.01.23 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Klassz kis túra, nagyon tetszett.

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

edusanya 2021.01.17 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

FülekiToldi 2021.01.10 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! szuper volt:)
[Geoládák v3.8.3]

BBird 2021.01.02 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

xegox 2020.12.29 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

ratagi 2020.12.26 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

bugyogJoók 2020.12.23 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Barika55 2020.12.13 14:00 - Megtaláltam
Szép kis séta volt! Köszönjük a rejtést!

20201213_100301_resized20201213_100413_resized
20201213_124339_resized20201213_124344_resized
Feri95 2020.12.06 20:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kocsisjozsef74 2020.11.28 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.7.6]

anzsu7 2020.11.28 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.7.6]

pedro750 2020.11.26 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

dynuchu 2020.11.23 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Justbeyokay-vel Vaci ladazas :) [Geoládák v3.4.1]

Justbeokay 2020.11.23 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

vecseilaszlo 2020.11.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
+leltük, köszönjük!
A váci kirándulásunk során begyűjtöttük a pontokat.

Green Eye 2020.11.22 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A mai napon végigjártam a váci ládák minden pontját. Tartalmas nap volt, szép helyszínek, dunai naplementével a végén.

VáciGál 2020.11.18 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
babakocsis babával sétáltunk végig :) [Geoládák v3.7.6]

zsoltkal 2020.11.15 13:37 - Megtaláltam
Köszönjük ezt a kis városi sétát!

Pongiz 2020.11.14 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

franklevi 2020.11.08 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ha8je 2020.10.25 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

djdelta 2020.10.25 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

utigabi60 2020.10.17 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

MaTamas 2020.10.15 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.91
21 kilométert sétáltam ma Vácon, elsősorban a két városi multi miatt.
A pontok rendben vannak, egyértelműek.

LH458 2020.10.10 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.

Hodykölyök 2020.10.09 04:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

moli_gyuri 2020.10.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
köszi. Cilu&Gyurkoo
Mazsom

csehipest 2020.09.19 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

I s t i & E n i 2020.09.08 20:58 - Megtaláltam
.

Benedek_Vulkán 2020.08.24 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Zivatarlány 2020.08.24 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Bandee14 2020.08.22 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bandee14 & Egiagi
[Geoládák v3.5.3]

GeoTeam 2020.08.22 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Éva&Attila&Levi [Geoládák v3.5.4]

mravikek 2020.08.20 19:25 - Megtaláltam
Meglelve eme remek rejtek! [g:hu 1.6.7]

Marcipanmoon 2020.08.20 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Uncraft 2020.08.15 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

kireth 2020.08.12 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

CachUracs 2020.07.28 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

g-tabe 2020.07.27 18:20 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a sétát és a belefektetett munkát!!

csalidavid 2020.07.26 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Ambró 2020.07.25 23:52 - Megtaláltam
.

FeldmanZ 2020.07.12 08:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Manyesz 2020.07.11 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

mackomisi12 2020.07.03 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Cápa 2020.06.30 17:36 - Megtaláltam
Köszönöm ezt a kellemes sétát. Nagyon szép Vác belvárosa és a Duna partja. Thx

geooszi 2020.06.28 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Andi0714 2020.06.21 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Karaliosz 2020.06.21 14:42 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.4.1]

Webber 2020.06.14 16:42 - Megtaláltam
Meglett. Könnyebb volt esőben, mint a másik multi.

CsabaiMangó 2020.06.01 18:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Szééép (volt)! Köszi! CsabaiMangó (Ági) [Geoládák v3.4.1]

Cicuskafalva 2020.05.24 21:00 - Megtaláltam
Jó kis séta volt! Köszi a rejtést!

alberrt 2020.05.19 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

JenniMiki 2020.05.19 19:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! Jenni&Miki [Geoládák v3.3.2]

Balear 2020.05.10 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.89
Jó hosszú multi, mindenre kiterjed :)

Köszi a rejtést

krino30 2020.05.10 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
Jó kis multi volt :)

stopo 2020.05.09 20:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

pemar 2020.05.01 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Nagyadrienn77 2020.04.18 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

emark_geoc 2020.04.18 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
[Geoládák v3.3.2]

ndavid42 2020.02.16 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bonbonetti 2020.02.16 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

daecan 2020.02.09 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Rollerrel tettük meg. Kb. 1,5 óra alatt.
A Szilágyi-Nagy család [Geoládák v3.3.2]

bölli 2020.02.01 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Köszönjük a rejtést!

Bajuszcica 2020.02.01 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Köszönjük a rejtést!

danita 2020.01.11 18:55 - Megtaláltam
Végig jártuk, köszönjük! [Geoládák v3.0.0]

erdosimi 2019.12.12 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Aquilone 2019.12.08 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a sétát.

Berill és Zsolt

erdosjudit 2019.11.27 07:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

jadam968 2019.10.27 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Aerokura 2019.10.27 09:25 - Megtaláltam
Bal'a dash, malanore!

sergeant 2019.10.07 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zogeboka 2019.09.27 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

oryszcsak 2019.09.22 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SandorCsaba 2019.09.14 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pales 2019.08.18 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Ati001 2019.08.04 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

nkrisz8 2019.07.28 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.60
Megtaláltam.

zsityi 2019.07.19 18:19 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

ballasz 2019.07.18 16:45 - Megtaláltam
Bringával jartuk végig. [Geoládák v2.2.5]

jegesmedve137 2019.07.18 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hajo 2019.07.10 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190710_131450IMG_20190710_135901
IMG_20190710_143837IMG_20190710_161110
IMG_20190710_171229IMG_20190710_172544
zoldbeka 2019.07.05 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

nfmate 2019.06.16 19:19 - Megtaláltam
Egész hétvégés vendéglátás utáni levezetés. Köszi a sétáért [Geoládák v2.2.5]

Attca 2019.06.10 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Mgota 2019.06.10 10:29 - Megtaláltam
Köszi! :) [g:hu 1.6.2y]

kobrakiraly 2019.05.29 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük, hogy elhívtál ide. A mai kissé esőre álló napon sétáltuk végig kedvenc városunk nevezetességeit.

Huncutka01 2019.05.29 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük, hogy elhívtál ide. Nagyon szép volt a forrástó a kőhídig séta. Köszönjük.

bambii 2019.05.19 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [g:hu 1.6.2y]

R-Gyu 2019.05.18 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Múltidéző váci sörtúra V1.0 keretében találtuk meg. Köszönet az ötletért és szervezésért Kokónak.

BLUEway💙2016! 2019.05.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Koncert előtti ládázás utolsó előtti találata. (Nagy motoros felvonulás volt éppen...) THX.

pczinder 2019.05.04 11:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

pgyp 2019.05.01 13:31 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.6.0]

Balaci 2019.04.23 23:59 - Megtaláltam
Szép volt, jó volt, megvolt. Kösz a rejtést, közös találat Borsóval.

Stimm 2019.04.19 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Kerékpáros ládázás Dunakeszi és Vác között. Korrekt multi, tetszett.

Gabsa5 2019.04.14 14:48 - Megtaláltam
Jo kis tura! TFTC [Geoládák v2.2.5]

klarizsolti 2019.04.07 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Frankcsalád 2019.04.07 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

graffz 2019.03.24 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.6.2y]

Szab 2019.03.24 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.79
Családi kirándulás Vácott. Autóval, kismotorral, babakocsival, sétálva keresgéltük a két váci hosszú multi pontjait.

Veveke 2019.03.24 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Makkap 2019.03.24 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Family-H 2019.02.17 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Köszönjük a körsétát !

Jesper Olsen 2019.02.09 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Köszönjük a rejtést és a sétát. Jó volt barangolni a városban és közelében. Zsófi, Marci és Csaba, GPS-nélküli ládavadászok.

Csengellők 2019.02.04 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) szeles napon,Esterházy cukrászdában melegedve, kellemes sétával. [Geoládák v2.2.5]

aknitram 2019.01.27 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.6.1x]

kingajani 2019.01.27 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

astratomi 2019.01.21 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kupec 2018.12.29 12:56 - Megtaláltam
Tetszett a belváros.

Nikicsu 2018.12.22 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.0]

Chubby 2018.12.22 15:06 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.6.0]

erdei.laszlo 2018.12.08 12:00 - Megtaláltam
Qwerz

mozgo 2018.11.17 20:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Pattika97 2018.11.17 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Csonura 2018.11.10 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Caldera 2018.11.04 21:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szilvil 2018.11.02 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dev86xr 2018.11.02 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

bubac 2018.11.01 20:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

BRobi 2018.11.01 20:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért. [g:hu 1.6.0]

vidoree 2018.11.01 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

walky 2018.11.01 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Evila 2018.11.01 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Közös találat Danival. Köszönjük a rejtést!

Miamicryt 2018.10.27 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szuper rejtés! :)) [g:hu 1.6.0]

Janisoft 2018.10.23 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Dóra2011 2018.10.22 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Nagyon nagy séta volt. Minden nagyon tetszett, de legjobban az tetszett, hogy apukám vitt, mert nagyon elfáradtam a pontok összeszedése közben.

Eszti és Robi 2018.10.22 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Két nap alatt gyűjtöttük össze a pontokat. Szép város Vác, még nem jártunk itt.

IMG_20181022_111040IMG_20181022_103305
thtimi 2018.10.06 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Jó kis séta volt.
Timi, Peti és Bumbi

Majaluca 2018.09.29 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
két részletben szép öszi időben

ErdőCsöndje 2018.08.12 13:16 - Megtaláltam
Szép ez a város. Köszönöm!

nmaria 2018.07.29 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0c]

Tim72 2018.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Köszönöm szépen, nagyon kellemes kikapcsolódás volt. 

vitibi 2018.07.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Jó kis séta volt!

HRita 2018.07.07 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaszkievics 2018.07.07 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
HRita, KesserHercegnővel eltöltött csodás nap Vácon. Séta, jövés-menés, evés - ivás, jó hangulatban. :) Köszönjük!
Érdekes, izgalmas, szép multipontok!

gores 2018.06.24 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltuk, köszönjük.

zsuuu 2018.05.20 19:39 - Megtaláltam
Rolival Vácott ;)
köszi a rejtést

RoliHun 2018.05.20 19:32 - Megtaláltam
Váci hétvégén Zsuval ;)
TFTC [Geoládák v2.2.4]

csg69 2018.05.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.34
Megvan :)

GYEZegzug 2018.04.30 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Köszi szépen a lehetőséget.

Skali&Margó 2018.04.29 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.07
OK!

mayagabor 2018.04.18 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Megtaláltuk, köszönjük!

StellaDeFrász 2018.04.15 20:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Frászosítva!!!🤡

Mary&Advent 2018.04.14 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtvényt.

rpisti 2018.04.02 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk - köszi a rejtést.

Mary Lou 2018.03.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltuk.
Kosdi Húsvéti kirándulás alatt.
Köszönjük!

Szabó família 2018.03.30 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4h]

tabletta 2018.03.30 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4h]

Micicila 2018.03.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
Nagyon tetszettek a multi pontjai, köszönjük.

Mörren Morcogi Micó 2018.03.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Nagyon tetszettek a pontok, és Vác is. Szép részeket jártunk be, kimondottan hangulatos helyeken sétálva. Biztosan eljövünk még. Köszönjük, hogy megmutattad. Micicilával közösen...

Access Denied 2018.02.25 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VINAX 2018.01.21 19:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
A GCVV és a GCVKT multikkal együtt kerestük. Egy laza 3,5 órás délutáni séta volt, egy jó nagy adag gyros után. 😀
★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.2]

UfoPapa 2018.01.01 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Vivkóval találtuk. Ismerjük meg kishazánkat időszakot éltünk. Jó volt bejárni Vácot. Vannak benne rejtett értékek.

Zolas21 2017.12.31 15:15 - Megtaláltam
Jó kis óévbúcsúztató ládázást csaptunk :)
BÚÉK :)

Fixis 2017.12.31 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Szilveszteri laza városnézős, ládázós nap. Király volt!

Göde 2017.12.28 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
A templomokkal együtt jó kis séta a városban, de szép élményt nyújt, és valószínűleg egy-két pont kivételével soha nem láttam volna. Köszönöm.

dvorcsakl 2017.11.23 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szép kis túra volt.

KP1965 2017.11.15 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Két szerda esti zseblámpás séta során gyüjtöttem össze a váci multik összes pontját. A Váci körsétából a múlt héten sorrendben az 5-4-3-7-1 pontok, a mai nap pedig a 2-6 pontok lettek meg.

somga 2017.10.22 15:00 - Megtaláltam
Gyalogosan tettük meg a sétát. Nem volt rövid, de szépen bemutatta a város látnivalóit.
Köszönjük.

esztelneki 2017.10.18 19:41 - Megtaláltam
Bringával. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szradnay 2017.10.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
családi körséta volt. Az erdős részen majdnem jól fejentalált minket egy fáról leeső vmi termés. De összességében nagyon jó kis élmény volt szombat délutánra

Évi&Zoli 2017.09.30 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
A mai nap a GCgoze jegyében telt, de a két megamultit is szerettük volna befejezni. Másodszori neki futásra sikerült. Első alkalommal gyalogosan jártuk a várost, sajnos a telefon lemerült, nem tudtuk befejezni. Ma kerékpárral még összeszedtük a hiányzó részeket. Remek keresési élményt nyújt, közben felfedezhetjük ezt a gyönyörű várost. A virtuális rejtések gyakran megtévesztőek, nem szeretjük őket. Ezért kapott csak négyes osztályzatot a rejtés. Köszönjük a remek élményt!

20170604_16322320170930_122307
20170604_17354520170930_113746
20170604_17233420170930_121411
Dani19 2017.09.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Vác gyönyörű hely, érdemes volt körbe járni a pontokat. :)

Davestator 2017.09.02 18:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.28
Köszi a szép sétát :)

GeoMack 2017.08.23 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

voyagers 2017.08.22 22:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.99
Kellemes séta Vácon.

robinbird 2017.08.20 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

10yei 2017.08.19 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Köszi a rejtést!

mbenji20 2017.08.14 17:45 - Megtaláltam
Köszi a sétát!

meszarospetra 2017.08.14 02:30 - Megtaláltam
Köszke.

Stautoma 2017.08.08 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
ok

sarokcsalad 2017.07.29 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Megtaláltam!

Kimberli1 + Imi30 2017.07.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Köszönjük a rejtést!

Vargapapamama 2017.07.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Még soha nem jártunk Vácon, ezért útban Nagybörzsönybe beiktattuk ez a városnéző túrát. Nagyot csalódtunk. Azt hittük, hogy Vác egy kis ékszerdoboz, de nem. A központon és a sétányon kívül elhanyagolt, gazos szemetes igénytelen utcák.
Csalódtunk! A rejtő nem tehet róla, jó munkát végzett. Azért köszönjük!

Gabbence 2017.07.07 21:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.06.29 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2017.06.07 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Váci kirándulás 6/7.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Jó sokáig tartott, de végül összehoztam. Össze-vissza sikerült a pontokat bejárni, sok érdekes helyet láttam. :) Főleg hogy a másik nagy multival lett összekötve, ráadásul a többi láda is útba esett,
így egy idő után lassan nem is tudtam mi mihez tartozik. :D [g:hu 1.5.3z] [wapon beküldött szöveg]
641.

IMG_20170607_115239IMG_20170607_140053
IMG_20170607_140140IMG_20170607_140738
IMG_20170607_141037IMG_20170607_142835
IMG_20170607_154430IMG_20170607_154544
IMG_20170607_154833 
WallHattok 2017.05.27 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-) Nagyon tetszett Vác, szép napot töltöttünk el!:-)

SilverG 2017.05.21 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltuk!

FCsili 2017.05.21 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltuk!

Pogánypeti 2017.05.16 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Megtalálva 3 napos váci és környékbeli geoládázás keretében!
Tetszenek az ilyen sétáltatós, városnézős ládák, általuk nagyon jól feltudom "térképezni" a számomra addig ismeretlen városokat. A GCVKT, ill. az összes többi váci ládával együtt kerestem e láda pontjait, nagyon tetszett! :)
Köszönöm!!!

Molli 2017.05.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Köszönöm a rejtést!

Galgand Péter 2017.05.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Nagyon szép részeit láthattuk a városnak! Köszönjük a társaságot Noéminek és Máténak!

Galmák 2017.05.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Nagyon szép részeit láthattuk a városnak! Köszönjük a társaságot Noéminek és Máténak!

TBende 2017.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Norvég kórus koncertjével egybekötött váci ládakeresés során ezt is sikerült megtalálni. Köszönjük a rejtést! :)

ha2 2017.04.21 15:55 - Megtaláltam
Váci városnézés két keréken. Munka utáni kikapcsolódás képpen remek időben.
Korábban egy tájfutóverseny alkalmával már jártam a városban. Akkor ládázásra nem volt sok időm.

021023
A megunhatatlan Duna.026
028029
032 
vacsipetya 2017.04.15 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszünjük a rejtést !

Hepur 2017.04.15 16:45 - Megtaláltam
Vác belvárosi ládázás során kerestük fel a pontokat, a templomos multival összekötve. 15 km lett a séta vége.

Zsu1971 2017.04.01 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Gyönyörű szép időben jártunk szép helyeken...

Mortanius 2017.03.10 14:03 - Megtaláltam
Szép kis város a Dunakanyarban, csak kár hogy ma egész nap zuhogott az eső. :(
Köszönöm a lehetőséget!

 
FreEve 2017.02.18 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam! Kellemes sétával vezetett végig Vác nevezetességein a téli napsütésben! Köszönöm! ☺

Emerich63 2017.02.12 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vajasfok 2017.01.11 08:22 - Megtaláltam
Szép nagy séta volt, köszi!

pegasus_mv 2016.12.31 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Óév búcsúztató váci séta körében. Köszönöm a rejtést.

Vincenzo65 2016.12.11 12:00 - Megtaláltam
Többi városi ládával karöltve. Ezüst jelvényes túravezető társammal valamikori tájfutóként ennyi év után megtanultuk hogy hol van a dél. Tetszett.

Pogacsa1 2016.11.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Köszi a rejtést!

R.Betti 2016.10.30 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megtaláltuk. Köszönjük!:-)

breimanne 2016.10.30 17:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!Vác nagyon szép és érdekes helyeit mutattad be!

piroska 2016.10.08 23:59 - Megtaláltam
Szép időben. Még a tanösvényt is bejártuk.

atomm87 2016.09.18 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

EdKa 2016.08.20 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Nagyon szép és tartalmas multi. Végigjárva a pontokat megismerhettük Vác nevezetességeit. Köszönjük.

zöldfülű 2016.08.14 20:16 - Egyéb
Újra itt, még mindig tetszik :-)

048044
Rézangyal77 2016.08.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Egész napos bringatúra keretében levadásztuk a váci ládákat. Nagyon szép kis város, gyönyörűen rendben tartott belváros, parkok, Duna-part és bringautak. Kellemes túra, gyönyörű időben, remek társaságban. Köszönjük a rejtést!

Ifialex 2016.08.09 17:00 - Megtaláltam
Kerékpáros kiruccanás alkalmával kerestem fel a pontokat. Tetszett. Köszönöm a lehetőséget.

TLaci60 2016.07.30 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A nagyszerű városnézés-t is köszönjük az egész család nevében!

csillagvadasz&kiralylany 2016.07.08 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszi a rejtést!

denho 2016.07.03 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szimari 2016.06.29 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
ok

dino86 2016.06.11 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

catNcat 2016.05.28 18:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszönjük.

dadaizsof 2016.05.22 20:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

elina 2016.05.22 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon jó kis kellemes séta volt a nagyon jó időben!

ahhoj 2016.05.22 18:52 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

Kellemes kis városfelfedező séta volt ebben a jó időben, fagyival meg ami kell :)

lakkanto 2016.05.13 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Jó hosszú váci expedició volt a másik multival együtt.
Köszi a rejtést.

PAdri 2016.03.26 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönjük! Jó kis séta volt a városban! :)

nbokan 2016.03.25 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
A tavaszi szünetben ide is eljutottunk. A többi váci ládával együtt, 15km gyalog a többi autóval. Jó kis nap volt, kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9 
ZoliQua 2016.03.20 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Sáhó Family 2016.03.13 09:26 - Nem találtam meg
Boldog Husvetot

[Elutasította: geocaching.hu, 2016.04.24 11:47]

Zsuzsi és Palcsi 11010713 2016.03.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
:-)
Köszönjük!

AtiGabi 2016.03.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Köszönjük!

serb.orsi 2016.02.07 00:00 - Megtaláltam
Ez remek volt, köszönjük! :)

Katona55 2016.02.05 13:00 - Megtaláltam
megvan köszi

stmester 2016.02.05 13:00 - Megtaláltam
megvan köszi, nagyon szép a város

hajókőkapu
térszékes
Gabó és Zoli 2016.01.31 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Meglehetősen nagy körséta, amit én nem túlzottan kedvelek, ha számos érdektelen helyet érint. A táblaleolvasós, betűösszerakós jelszóképzést sem igazán élvezem, így a templomos multinak már neki sem vágtunk. Nem sorrendben teljesítettük és az utoljára maradt pontunkat már ki lehetett következtetni.

StiviG 2016.01.10 16:10 - Megtaláltam
:-)

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2016.01.06 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szép hely Vác, mindenkinek ajánlom ezt a kis sétát!

Wilka74 2015.12.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, megnéztük.

EdeZ 2015.11.23 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Réka&Nimi 2015.11.21 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Zseton 2015.11.01 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

barchetta13 2015.11.01 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

dendeocse 2015.10.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megvan.

Piroskaa1 2015.10.04 14:50 - Megtaláltam
Köszi...

Csg12 2015.09.17 19:00 - Megtaláltam
Kellemes sétával. Tetszett a multi. Köszi a rejtést!

stikli08 2015.09.17 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Bringáztam egy jót. Köszönöm a Rejtő fáradozását. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szlaura 2015.09.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
ok

Csirimojo 2015.09.13 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2015.09.13 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

nmárti 2015.08.21 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Elvarázsolt ez a város:) Új kedvencem van. Visszatérek a többi ládáért is:)
Köszönet a rejtőnek:)Visszatértem, a fenti dátumon :)

 
Csureszh 2015.07.30 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Táborozókkal közösen megtaláltuk.

n.peti 2015.07.17 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

Annosz 2015.07.15 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tatosa 2015.07.06 12:40 - Megtaláltam
Jöttem. Láttam. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bobal876 2015.06.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Bringával Naszály túra után

Csizmások 2015.05.24 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] 6,7 km-es séta közben. Nagyon tetszett!

eltájoló 2015.05.23 00:00 - Megtaláltam
Köszi. Teljesen korrekt pontok, helyszínek. Ez a láda teljesen rendben van, ellentétben a másik váci multival.

griffs 2015.05.20 14:30 - Megtaláltam
Bringatúrán, befivel.

bencz és kicsipook 2015.05.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltuk egy Újpest-Vác-Újpest kerékpártúra során! Köszönjük!

EmesESE 2015.05.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Két részletben meglett
Köszönjük a rejtést

Pörölyke 2015.04.20 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Első geoládánk! Köszönjük!

Bernáth 2015.04.18 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Nagyon nagyot sétáltunk ma Vácon. Nem az ajánlott sorrendet követtük, mert a GCVKT pontjait is közéfűztük. Vácon inkább csak átutazik, aki Pesten él, most a láda miatt legalább alaposan körülnéztünk itt. Köszönjük.

kicsit leültek a földre
Tóni&Beus 2015.04.04 15:36 - Megtaláltam
Jó kis séta volt, köszi a rejtést.

Aranyalma 
Jesse128 2015.04.01 15:20 - Megtaláltam
Megvan. Nem sorrendben, de így is jó séta volt, köszönöm!:)

sagabi 2015.03.21 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.81
Duna-menti túrán

anyóca 57 2015.03.12 14:20 - Megtaláltam
Még az előző hónapban egy szép napon kezdtük, és ma fejeztük be a körsétát. Nagyon kellemes meglepetés nekem Vác. Nem tudtam, nem hallottam, hogy ilyen kellemes, szép város Vác. Köszönöm, hogy elvezettetek ide.

Atushmon 2015.03.08 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Jó kis séta volt. Köszönjük.

epresfank76 2015.03.08 00:00 - Megtaláltam
Jó kis kirándulás volt.Köszönjük:)

ellfelek 2015.03.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Egy jó kis séta a városban... A Székesegyházat meg is néztük belülről is... A belvárosi rész szép volt... Egy picit meglepődtem, mikor egy busz megjelent a térkövezett sétálóúton az óvárosban...
Köszi a rejtést!

aandi 2015.03.01 15:34 - Megtaláltam
Remek vasárnapi program volt :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bzsvsz+Manó 2015.01.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megvan. köszi

placi75 2014.11.29 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dömemama 2014.11.23 16:00 - Megtaláltam
Köszi.

2váci2pesti 2014.10.26 00:00 - Megtaláltam
Váci körséta 1. megtalálás

kétbakancsos 2014.10.14 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Tetszett a városi séta, Köszönjük a rejtést!

Szent JózsefHorgásztó
Czirákyk 2014.10.13 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, igazán szép séta a városban.Szerencsére az időnk is nagyon szép vénasszonyos volt.

Lili&Peti 2014.10.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Köszönjük szépen a rejtést - sétát.

Egy kicsit ugyan csöpörgős volt az idő, de nagyon élveztük a váci túrát.
Kellemes séta volt míg minden pontot felkerestünk, élvezettel jártuk be a belváros, és a parkot.

CzPeet 2014.09.28 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Szuper séta, remek idő, köszönjük

kectam 2014.09.16 13:00 - Megtaláltam
Váci csavargás közben szedtem össze a pontokat a másik váci ládával egyetemben. Szép helyszínek, bár sokszor jártam már Vácott, de mindig tud újat mutatni.
Köszönöm a rejtést

Pajzsika 2014.09.13 20:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.72
Végigsétáltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2014.09.13 20:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.72
Végigsétáltuk. Köszönjük!

OvatosHod 2014.08.30 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Nagyon jót setáltunk! Köszi a rejtést!

LuiG 2014.08.30 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Végigjártuk, klassz volt, köszi!

Horizont 2014.08.28 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Tizenhét évig éltem Vácott, ezért komoly nosztalgiával jártam végig, ahol szinte minden fát ismerek, csak azóta nagyobbak lettek. Eddig is tudtam, de most látom csak igazán, milyen szép ez a város. Köszönöm a lehetőséget, és Darázs segítségét.

padler 2014.08.24 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Először a városban tettünk gyalog egy nagyobb kört, majd a 4-5. pontot is megkerestük.

padler + efemm

Artemix 2014.08.22 00:00 - Megtaláltam
Szép város Vác !

Ellara 2014.08.17 11:10 - Megtaláltam
Köszi

Horvath.T 2014.08.14 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
köszi.

foximaxi 2014.07.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Hangulatos városközpont.

SzMartzy 2014.06.19 10:50 - Megtaláltam
Szépen apránként összeszedegettem, köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tathalas 2014.06.15 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Jegi 2014.06.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Bringázás közben teljesítettük Móncsimanó80-al, a végén kicsit megáztunk, de élveztük a keresgélést.

Kapucni 2014.05.13 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bahilbalazs 2014.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszi

Bikeklub 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
Jól összeállított multi, sok érdekes helyre elvitt, ahová egyébként nem mentünk volna. Nem fogadtunk szót az ajánlásnak, nem a megadott sorrendben mentünk, úgyhogy jó kis bicajtúrát hoztunk össze a végére. :)
Köszönjük a lehetőséget, alaposan megismerhettük Vácot!

Marcello87 2014.03.29 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nicol86 2014.03.29 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.85
Köszi szépen!

csörike és maci 2014.03.29 14:00 - Megtaláltam
Ok

Csapdoki 2014.03.22 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Nagyszerű érdemes volt rá vállalkozni mostmár szinte mindent tudunk Vácról.Köszi.

EVANDU 2014.03.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.50 súly: 2.65
Klassz hely ez a Vác !
Köszönjük

Csadri 2014.03.02 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Jó kis séta volt! :) Köszönjük!

akutas 2014.02.16 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Csatlakozom ez előttem szólókhoz. Mi egy egész délutánt töltöttünk a bejárással. A virtuális ládák környékén rengeteg a látnivaló, a fotósoknak meg paradicsom a környék. Köszönjük ezt a tartalmas családi programot.

Kiindulás - Első állomásMásodik állomás
Harmadik állomásNegyedik állomás
Ötödik állomás téliesítveHatodik állomás belülről
És az uccsó! 
Péter60 2014.02.01 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Még sosem jártam Vácott, de még ilyen barátságtalan téli időben is megfogott a belváros varázsa. Szóval ide nyáron, bringázva vissza kell jönni!
Egy igazi ládának biztos lehetne helyet találni, szerencsére "értelmes" jelszó jön ki a végén.

Strombus 2014.02.01 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Vácott eddig még csak rokonlátogatóban jártam és egy-két képeslapról ismertem, így most megdöbbentett szépsége. Nagyon kellemes, hangulatos, élhető város benyomását keltette még ezen az estébe hajló minusz 1 C fokos délutánon is.
A bemutatott látnivalók mind szépek. A jelszóképzés viszont többnyire fantáziátlan (az 1. pontnál tetszett! - bár szerintem ez a leggyengébb pont látvány szempontjából). Fájlalom, hogy minden pont virtuális. Nem hiszem hogy legalább egy ládának nem akadna biztonságos hely a sok pont valamelyikénél!
A leírás átfogó, de nem terjedelmesebb a kelleténél, végig érdekes. (Hogy a diadalív Mária Terézia tiszteletére épült, azt elég egyszer is megemlíteni.)

Oriza 2014.01.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.75
Megvan. Fagyos, de viszonylag jó idő volt, kellett a levegőzés. Na de ennyi pont.... :-) Két szakaszban jártam le: a Hétkápolna-Kőhíd után egyből a börihez parkoltam... ja, és persze a Kőkapu rossz oldalát olvastam le, amire ott helyben nem is jöttem rá, de aztán kitaláltam.

marvika 2014.01.26 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Szülinapi tekergés KaTaNával. Köszönet neki a lehetőségért.

Fadam23 2014.01.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Már tegnap is voltam Vácott, de nem volt kedvem annyit menni egy nap így visszajöttem ma szétnézni a város többi részén is. Köszönet.

Crox 2014.01.12 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Vándorcinege 2014.01.06 21:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

igelkott 2013.12.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Az egyik legjobb várost bemutató multi, amivel eddig találkoztunk.
Megérte egy napot Vácott tölteni!

 
bubu&vahur 2013.12.17 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. :-)

karathl 2013.11.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
A VTSZ Közgyűlés szüneteit kihasználva ismerkedtem Váccal és fejtettem meg a jelszó részleteket.

marsoka 2013.11.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltam.

cseta 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam
Txh!

sztikletti22 2013.10.29 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30

Érdekes kis esti séte volt a szerelmemmel vacsi után. Sok érdekes látni való volt :)



a SEGÍTSÉG :D 
Borzaska 2013.10.27 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Kellemes vaci korseta kereteben begyujtottuk a pontokat. Ez a 100. megtalalt ladank. :)

Borzaska & LRDR

tannhauser 2013.10.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Eddig is szerettünk Vácott kóborolni ,de most még egy-két új aspektussal gazdagodtunk. Köszönjük!

WADMAC 2013.10.23 16:45 - Megtaláltam
.

Jadrana 2013.10.23 16:45 - Megtaláltam
Biciklis találat, Szobon hagytuk az autót, onnan tekertünk el egy váci ládázásra. Nem a megadott sorrendben kerestük fel a pontokat, hanem ahogy a kerékpárúton való városba érkezésünk után legcélszerűbbnek tűnt. :-)
Tetszett a multi minden pontja, nagyon szép város Vác!
Köszönjük az élményt!

deathless 2013.10.19 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Antissimo 2013.09.26 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Jó kis multi, sok érdekeset mutat meg a városból!

BrodyPetty 2013.09.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a sétát.
Nagyon szép város.

jbako 2013.09.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Megvan! mai harmadik ládánk, egy szép kis séta eredménye. Vasárnap volt, a sétálóutcában rendezvényekkel, a dombon rallyval. Tetszett, kösz.

 
Niki és Boti 2013.09.07 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Érdekes volt, az első multi ládám :) Szép a város, jó volt körbejárni :) Üdv Miskolcról :)
Niki

GGABI 2013.08.31 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Köszönöm a rejtést.

Gabro 2013.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
:-)

Nyúl 2013.08.16 14:19 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam meg ezt sem. :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Picibabo 2013.08.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Nagyon tetszett.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2013.08.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Melóban #4. Kösz, szép séta volt. Régóta érett...

/Quatermain/

 
gyetger 2013.08.04 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! 456371 sorrendben. 2esre nem maradt idő, mert indult a vonatom, de úgy is láttam már. :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Origi 2013.08.03 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

sogor36 2013.07.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.82
Köszi a rejtést

benger 2013.07.22 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Jó kis láda volt, nagyon szép ez a város, de azért lehetett volna egy nem virtuális pont is. Köszönjük!

RV 2013.07.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Szép helyeket ismertünk meg!

CocimiT 2013.07.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést!

pozoli1 2013.07.07 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

Lézer&Baby 2013.06.30 14:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Crowngu@rd 2013.06.30 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Köszönöm!

effell71 2013.06.30 00:00 - Megtaláltam
Kellemes kis séta, köszönjük a lehetőséget!

Ziharfúó 2013.06.04 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

zsolty23 2013.05.26 16:00 - Megtaláltam
Anettx-szel közösen.

Köszönjük!

anettx 2013.05.26 16:00 - Megtaláltam
köszönjük!

Templar 2013.05.20 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Bubbantó 2013.05.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Váci lakos lévén számomra csak a jelszó betűinek összegyűjtése volt a feladat, hiszen az adott látnivalókat mind ismertem. Emiatt nem is a megadott sorrendben jártam végig az útvonalat. Most kezdtem a játékot, ez volt a második keresésem. Mivel nyugdíjas vagyok, remélem, aktívan sikerül részt vennem ebben a jól-kitalált játékban. Köszönöm a lehetőséget és városom bemutatását!
Ha valamit nem jól töltöttem ki, kérek értesítést, hogy máskor jobban csináljam!
Kérem a megtalálás igazolását!
Üdvözlettel: Nagy Béla

flendera 2013.05.11 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Nagyon kellemes város, jót sétáltunk.

Plavi 2013.05.11 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Igazán jót sétáltunk. A város nagyon élhetőnek, barátságosnak tűnt. A sok park és zöldterület nagyon példás. Ez kimondottan tetszett Vácban. Fagyizóban sincs hiány a településen. ;)

gabesz99 2013.05.07 00:00 - Megtaláltam
Köszön a rejtést! :) XD

Pimpi69 2013.05.04 06:30 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

butita 2013.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.85
Köszi a rejtést! Nagyon nagy élmény volt Vác! Gyönyörű hely!!!

fubenalvo 2013.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Sosem gondoltuk volna, hogy Vác ennyire szép. Egy egész napos sétálásra sikeredett, fagyizással és sok egyébbel. Köszönjük szépen a lehetőséget! :)

 
kópé1993 2013.04.27 09:36 - Megtaláltam
Dunakeszi-Zebegény kerékpárút(GCgoze) teljesítése közben ezt is útba ejtettük! Köszi a rejtést!

 
erikavedo 2013.04.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Kellemes váci séta, végre jó időben!! Köszi az útvonalat, így tényleg megismertük Vácot!! Nagyon szép a Duna-part.

vittorio 2013.04.19 19:46 - Megtaláltam
Volt ám élet a belvárosban és a parton is! Jó hely ez a Vác.

 
sanca 2013.04.14 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Vasárnapi, kerékpáros ládázás egyik pontja volt. Köszönjük!

Heni&Gábor 2013.04.14 15:00 - Megtaláltam
Boldizsár délelőtti 30 perces alvása után indultunk Vácra, ahol -a jó időt kihasználandó- ládázással egybekötött sétálást terveztünk. Az útvonalunkat GCVAC alapján jelöltük ki, illetve a közeli ládákat vettük még célba. A végére 6,5 km-t mentünk, hol napsütéses, hol felhős, de néha nagyon szeles időben. Boldinak vittünk babakocsit, gondoltuk, majd a levegőn elalszik... hát, tévedtünk, hazafelé a kocsiban aludt 30 percet...
A láda tetszett, egyértelmű leírás, szép pontok, talán egy javasolt parkoló koordináta hiányzott. Köszönjük, hogy ládátok révén megismerkedhettünk Váccal!
Ezúton is szeretnénk megköszönni az uszodában dolgozó hölgy segítőkészségét!

Decsi csalad 2013.04.06 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.69
Kellemes kis séta volt. Köszönjük a lehetőséget!

zlaci88 2013.03.10 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Érdekes helyekre vittek el eme ládának pontjai. Sajnos a szobrok le voltak takarva. A jelszó egyik betűjét elírtuk ismerősömmel :),de aztán sikerült rájönni,hogy mégis mi a helyes szó ami adja magát.
Amin viszont a legjobban meglepődtünk az főtéren(sétálóutcán) átcikázó busz. Ez is érdekesség volt számunkra. Ilyet sem lát mindennap az ember fia :D

 
Maci és Honey 2013.03.09 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltuk.

csbagi 2013.03.03 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Váci ládázós városnézés Istvánnal, hidegben, de végre napsütésben, 6 találattal.
Pár éve átbicikliztünk Vácon, akkor csak kis részét láttuk, most a ládák segítségével sokkal többet. Nagyon tetszett a város!

 
Cseber 2013.03.03 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltam Ágival, szép napsütésben.

emmerwald 2013.02.24 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Köszönjük!

GCVata mellett 
totedu 2013.02.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Január másodikán körbesétáltuk a várost, másik három ládával együtt ezeket a pontokat is megtekintettük, csak (szokásom szerint) az utolsó jelszórészletet nem írtam fel. Ma a szakadó esőben pótoltam a mulasztást.

humanual 2013.02.16 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönjük,jó kis séta volt!

kiralyek 2013.02.07 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.72
Jót sétáltunk Vácott. Mindkettőnknek nagyon tetszett ez a kisváros, a multi pontjai a legszebb részeit mutatják be. A székesegyház előtti információs táblát olvasgattuk, amikor kocsi fékezett és állt meg mellettünk, benne Ági barátnőnk, akivel évek óta nem láttuk egymást. Kiderült, hogy pár hete itt tanít zongorát egy középiskolában. 20 perce volt az órái kezdetéig, ezalatt gyorsan elmeséltünk egymásnak minden fontosat és jó alaposan megölelgettük egymást. Ez volt a mai nap fénypontja.
Köszönjük a lehetőséget!

Hooch-Csi&Vi 2013.02.03 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Csi&Vi [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

bgpeter 2013.02.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
ok

Milán&Enikő 2013.01.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Kellemes körsétát tettünk a városban, köszöjük a rejtést.

tau 0470 2013.01.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.66
Szép sétát tettem, gyönyörű télen a horgásztó - is. Köszönettel.

Romok.Városháza.
Székesegyház.Zenepavilon.
Híd - a letakart szobrokkal.Stációk.
MDCCCXLIXTemplom.
Forrás.Tó.
Diadalív. 
gagarin 2013.01.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Köszönöm a váci barangolást, amennyi látnivaló van Vácott, lehetne 20 ládás is...

CsKaroly 2013.01.05 14:35 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

freefor 2012.12.01 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D

viragtapso 2012.12.01 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Famágus 2012.11.18 11:10 - Megtaláltam
Nagyon alaposan megtekintettünk mindent, és mivel szomorkás, szürke idő volt, alig jártak emberek az utcákon, szinte miénk volt a város. Remekül éreztük magunkat Oldfoxxal, nagyon tetszett Vác, a multi, szerettük. Köszönjük szépen!!!!

oldfox 2012.11.18 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

EperJ 2012.11.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Csodás őszi kirándulásunk volt ma. Örülünk, hogy Vácot választottuk úti célul. A multiládának köszönhetően bejártuk majdnem egészen a várost. Itt-ott eltértünk a sorrendtől. Legjobban a Duna menti séta és a székesegyház tetszett :) Köszönjük!

 
zeleiagoston 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam
könnyű körséta.

Tarasca 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
köszönjük a rejtést! jó kis túra volt! :)

nppaul 2012.10.23 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Égenjáró 2012.10.22 17:55 - Megtaláltam
Váci geosétánk alatt begyűjtve! Köszönjük!

moricz66 2012.10.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Köszönet, igazán csak ajánlani tudom mindenkinek.

std74769 2012.10.20 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.59
Köszönjük.

mikszi 2012.10.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Elég hosszú séta.

vakond87 2012.10.16 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.82
Munka után levonatoztam Vác-Alsóváros mh.-re, ahonnan gyalog fűztem fel a pontokat 4-5-3-6-7-2-1 sorrendben. Jó kis eláztatós eső volt, ráadásul a közbenső hagyományos ládákkal GCVV-vel és GCHOTH-tal is akadt problémám. Amire a vasútállomásra értem csurom vizes voltam. Köszönöm a rejtést!

-Vik- 2012.10.07 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
A nagy sétánk végére még az eső is elkapott minket... A hazaút elég veszélyes volt,a zivatarban semmit sem láttunk... A város nagyon tettszett nekünk, el is gondolkoztunk azon,hogy ide költözünk!!!
Nagyon köszönjük!

-Vik- , Tib és Petike

veronisz&petyosz 2012.10.07 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Cerberus 2012.10.06 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Megtaláltuk! A helyszínek és a látnivalók nagyon tetszettek (az első pont kivételével). A város megtekintésre érdemes részein kalauzol végig a multi. Egy-két helyen elég könnyen netkesselhető lehet a jelszórészlet. Összességében tetszett a séta, köszönjük a rejtést.

 
alexi 2012.09.30 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Jól megválasztott pontok egy kellemes sétához a városban. Köszönjük a rejtést!

galk78 2012.09.30 11:00 - Megtaláltam
Váci hétvége ládája. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Edit Peti 2012.09.23 12:00 - Egyéb
Elnézést kérünk a rejtőtől, de most ezt a multit nem keresgéltük. Egyszerűen elolvastuk a leírást és körbejártuk a várost választva egy éttermet. Minden remek volt ezen a napon, köszönjük a pontos adatokat!

 
Glac 2012.09.22 08:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

artfull 2012.09.15 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.00
Köszönjük a túrát!:)

Borsos család 2012.09.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Kellemes séta volt! Köszönjük!

OposRilla 2012.09.02 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk! Kellemes vasárnap délutáni séta volt, köszönjük a rejtést!

red6t6 2012.08.22 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Köszi a rejtést! Amíg a kocsi a szerelőnél volt, végigsétáltam.

 
Liberty 2012.08.16 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
3/2. Váci ládatúra.

A multi végig vitt a város nevezetességein, nagyon tetszett minden látnivaló.
Kiadós, több órás sétát vett igénybe és összekötöttem a GCVV és a GCVATA felkeresésével is. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Vác címere
Grizli 2012.08.15 17:00 - Megtaláltam
Jó hosszú séta volt, de megérte. köszi a rejtés Grizli és Boszi

Biobori 2012.08.06 17:40 - Megtaláltam
Biciklivel kerestük fel a pontokat. Köszi a rejtést!

Markó Család 2012.07.27 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.36
Megtaláltuk!
Köszönjük
Markó család

segoy 2012.07.23 15:20 - Megtaláltam
!

Mivol 2012.07.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.92
Jó kis séta volt, vagy inkább nagy. :) Akár egy láda is elfért volna vmelyik virtuális pont helyén, de két láda is útba esett közben... Köszönjük!

mykiboy 2012.07.13 15:50 - Megtaláltam
Köszönjük a gyönyörű tájat, a gyönyörű épületeket és a felejthetetlen élményeket.

eckerg 2012.07.10 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Cleinor 2012.06.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönöm a sétát, szép környékét sikerült kiemelni szeretett városomnak :)
Egyedül annyi hozzáfűzni valóm van hogy a Kőkapunak az nem a déli oldala, hanem a keleti.

neel 2012.06.23 00:00 - Megtaláltam
Gyakran járunk Vácon, ezúttal útba ejtettük ezt a sétát.

A leírásban nem teljesen értem, hogy miért csak 1-2 évvel ezelőttig tartották a legszebb barokk térnek a főteret. Szerintem még mindig az.
Illetve a kőkapuval kapcsolatban szerintem még érdekes megemlíteni, hogy Mária Terézia végül nem ment át alatta, hanem utasította a kocsist, hogy kerülje ki, mert úgy gondolta, hogy annyira gyorsan építették meg a kőkaput, hogy rá fog omlani.

Clavo 2012.05.27 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Meglett köszi.

VaVi 2012.05.27 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
ok

gusty 2012.05.12 17:00 - Megtaláltam
Egy 140-es bringatúra során.

rétihéja 2012.05.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Budapestről biciklitúrával összekapcsoltuk. Mindent láttunk Vácott, amit érdemes... Köszi

deleted_user 2012.05.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Egy egész napos séta lett ebből a multiból. Bemutatta a város látnivalóit és a városházával szemben lévő pizzériában ebédeltünk is egy jót. Köszönjük!

[Jóváhagyta: DARAZS, 2012.05.14 22:37]

Norbi85 2012.05.10 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönöm a rejtést! Norbi

nagyfliszi 2012.05.07 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Jól megjáratott minket a rejtő, de megérte. Köszönjük!

zakos153 2012.05.06 14:06 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

Florina Léna 2012.05.01 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
A séta közben fagyi, pizza és szökőkútban pancsizás is belefért a programba.
Köszönjük a rejtést!

Március 15. tér a gyerekmedencévelFagyiiiiiii!!!!!!!!!!
KesserpalántákForrás
vighv 2012.05.01 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Nem sorrendben, de összeszedtük. Szerintem a forrás környéke elbírna egy ládát, de így is élmény volt végigjárni a pontokat.
Köszönjük!

PavilonKőkapu
Ágyúgolyó a templom falában 
nemettom 2012.05.01 14:00 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

stentor 2012.04.30 14:30 - Megtaláltam
megvan :-)

Csillus86 2012.04.30 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.:-)

mnoresz 2012.04.29 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Jó kis váci városnézés a ládának köszönhetően.

bgyuro 2012.04.24 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Köszönet a rejtőnek.

lamúrtuzsúr 2012.04.08 20:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Csodálatos séta volt, nagyszerűen éreztük magunkat. Egy kis ékszerdoboz ez a Vác, még visszamegyünk :)

plecs 2012.04.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.49
Sok érdekes dolog van Vácott... :-)

BubaGC 2012.04.08 15:00 - Megtaláltam
-

NI 2012.04.07 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.18
Megtaláltuk!

efery 2012.04.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Két év alatt lett meg :-) Köszönöm!!!

markovicsa 2012.04.02 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Néhány olyan helyre vezetett a rejtő, amelyet még nem láttam. Igaz még csak egyszer voltam néhány évvel ezelőtt Vácon. Vác szép és tiszta város. Ma mindenütt rendezték a parkokat.

viad 2012.03.18 08:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Fürkészek 2012.03.17 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.47
A mai nap egyik fő célja, kifürkészve! Mi a 4-5-6-3-7-2-1. pont bejárási variációt csináltuk. A forrás a tónál remek volt, bár a táblát nehezen találtuk. A szobrot kihagytuk volna ebből, de a székesegyháznál jólesett a pihenő. A lányom közben elaludt. Amíg pihent anyuci ölében mi a fiúkkal le a rakpartra a pontért. Lányomm feléledt irány a Fő tér, de megint elaludt. A kis fürkész is álmos lett. Így az emléktábla és a kapu kettőnkre várt. Visszafelé telefon és a vasút felé együtt az első pontot is megfürkésztük. Ez tetszett a legjobban. Remek zárása a napi fürkészetnek. Köszönjük a rejtést!

PiLaRiBá 2012.03.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.08
Köszönjük!

GeoRoni 2012.03.15 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Meglelve

fulepl 2012.03.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Jó kis séta volt!

szeles 2012.03.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Bejártam Vácot. :)

TücsiTeam 2012.03.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Vácon mindig csak keresztül mentünk. Most egy kicsit jobban megismerkedhettünk vele. Nem csalódtunk. A 2-es út átvezető szakaszát leszámítva kellemes város. Köszönjük a bemutatást.

Detty & Zoli 2012.03.11 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Váci kirándulás közben vadásztuk le ezt a ládát, a következő sorrendben : 1-2-7-6-3-5-4

Köszönjük a rejtést.

Detty & Zoli + Viki

Bartha család 2012.02.24 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Közel fél év kihagyás után...
Nem konkrétan ládázni mentünk most sem Vácra, hanem egyet sétálni, ebédelni. Közben, ha már arra jártunk, kényelmes tempóban begyűjtöttük a pontokat. A pontokat 1-7-6-3-2-5-4 sorrendben kerestük fel.
A Szent István tér környékén parkoltunk, az 1. pontot megnézve indultunk a belváros felé. A városháza környékén ebédeltünk, így ebéd után ehhez a 7. ponthoz mentünk. Utunk következő állomásaként útba ejtettük a székesegyházat (6. pont), majd innen a Dunához sétáltunk, így jutottunk el a Zenepavilonhoz (3. pont). Innen visszasétáltunk a Március 15. térre, de közben megkerestük Vác névadójának szobrát, azaz a Szent Háza nevű geoládát is. Visszaérve a térre megnéztük a Memento Mori kiállítást, majd a Barlang Étteremben forró csokiztunk és forralt boroztuk, hogy egy kicsit átmelegedjünk. Az autóhoz visszafelé sétálva kerestük fel a Kőkaput (2. pont). Mire az autóhoz visszaértünk, már be is sötétedett, így az utolsó két pont jelszórészleteit csak gyorsan megnéztük, mielőtt indultunk haza. A kőhíd (5. pont) szobraiból nem sokat láttunk, mert most a hidegtől védve be vannak takarva. A forrásnál (4. pont) pedig csak sarat dagasztottunk a sötétben, mert délután esett az eső. Szárazabb időben és világossal biztosan kellemesebb lett volna, de most így sikerült.
Nagyon tetszett ez a körséta, köszönjük az invitálását! Máskor is jövünk, mert van még mit megkeresnünk! :)

 
becko 2012.02.15 13:00 - Megtaláltam
megvan

Laminsio 2012.01.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.28
Mivel váci vagyok,ezért a helyszínek már mind ismertek voltak.Így csak kocsival,a belvárosi részeket gyalog jártam körbe.
Azt gondolom ,hogy aki nem ismeri Vácot az evvel a multival tényleg láthatja a lényeget és érdemes akár messziről is ide utazni.Bár én 8.és 9.pont ként még betettem volna egy két deákvári helyszínt is.Pl.templom,kresz park stb.
De ettől függetlenül minden rendben a multival.
Köszönöm!

@david 2012.01.19 00:00 - Egyéb
4, 5 pont

Macusa 2012.01.14 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Kellemes séta, szép helyekkel.

Emlékezzünk hőseinkre... 
JohnnyJoker 2012.01.07 11:46 - Megtaláltam
Becserkészve. Köszönöm a lehetőséget. Egy kellemes séta, a hűs északi szélben. :-) [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

petili 2011.12.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Jó lehetőség Vác megismerésére, pláne egy kis forralt bor kostolás mellett. Köszönjük a lehetőséget !

Pala.G 2011.12.26 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
Vác számunkra nem ismeretlen, egyébként nagyon hangulatos város. Legfőképpen a Duna-parti része fogott meg a legjobban minket.

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

bliss 2011.12.17 11:24 - Megtaláltam
Csodaszép Vác! :-)

Perigard 2011.12.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönöm a rejtést! Szép hosszú volt, és kalandos...
Perigard és fia

emiGrant 2011.12.12 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Elvezetes seta Vacon ahol pedig mar jartam sokszor, de ezuttal olyan zugokba is eljutottam amirol fogalmam sem volt eddig. Koszi, nagyon elveztuk!!

edge 2011.12.04 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2011.12.02 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi a rejtést!

CacheFinder 2011.11.20 09:46 - Megtaláltam
Vác környéki felhozó ládázás.
Párszor jártam már Vácon, de valahogy mindig csak kutyafuttában.
Most végigládáztuk a várost. Igazán megérte.
Köszönjük a lehetőséget!

geogaby 2011.11.19 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Meglett!Reggeli séta a kutával!

19tomori97 2011.11.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Jó helyeken van!
Jólesett a séta.

Aleph & Rita 2011.11.09 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.68
Mai 20 km-es váci körsétánk 6. hu-s találata. Jó alaposan bejártuk Vácot szép időben, szép helyeken, jól éreztük magunkat. Köszönjük!

pelletdavid98 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
Szép kis út biciklivel!

PelletK 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
Köszi! Szép kis túra.

tevelady 2011.11.05 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Hegyo 2011.11.05 19:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Teveladyvel a Börzsönybe voltunk 4 napot kirándulni. Hazafelé útközben ezt is levadásztuk. Köszönjük a rejtést. Jó kis séta volt.

dzoli1 2011.11.01 17:20 - Megtaláltam
Hazafelé.

pliptai 2011.10.22 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Nagyon szép kis város! Köszönet a rejtésért!

feri65 2011.10.15 14:31 - Megtaláltam
okay! [wapon beküldött szöveg]
hetvegi ladazas adrival/2

 
gyalogkakukk300 2011.10.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.46
Nagyon köszönöm a rejtéseket.:) Sokszor jártam már Vácon,de így megszemlélni még sohasem szemléltem.:)Az idő nem volt annyira kegyes ,hol esett .hol sütött a nap.De akkor is meglett. :) Még egyszer köszönjük!:)

Hinter 2011.10.02 14:37 - Megtaláltam
Kerékpárral jártam körbe a pontokat. Tetszett a város. Köszi

JAck:66: 2011.09.27 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.65
Virtuális pont.

nemesa 2011.09.10 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Bicóval körbejártam a pontokat. Szép hely Vác!

K-Isti 2011.09.07 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
OK. Mai harmadik láda - jó sok helyet mutatott meg, Vác tényleg szép hangulatos város.

navigaator 2011.09.06 00:00 - Megtaláltam
-

GalocaesPereszke 2011.09.03 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megtaláltuk. Sok régi emléket idéztem föl. Köszi.

hitamas 2011.09.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
A tájfutó ROB (rövidtávú országos bajnokság) Vácon zajlott, a verseny előtt, közben (ebédszünetben) és után a városi multi is terítékre került (több más váci ládával egyetemben) :)

Esteban62 2011.09.01 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Végigjártam :-)

 
büfés 2011.08.30 19:45 - Megtaláltam
Végigjártuk, jegyzeteltünk. Köszi

picuresnagyur 2011.08.20 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Igényes multi. Köszi. Nagyon meleg volt.

Csuek 2011.08.19 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
Vác egy mediterán város. Jól esett volna több fa (árnyék) ebben a hőségben.

nanocsip 2011.08.16 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.77
Jó kis biciklizés volt!Köszönet!

Gyugyus 2011.08.11 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
.

lajtmann 2011.08.10 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.07
Megtaláltuk!

tofu 2011.08.06 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.19
Jó hosszú sétának bizonyult az összes pont felkeresése.

K-55 2011.07.31 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.00
Nagyon szép "körút" elvileg, gyakorlatilag rondán esett az eső, és fújt a szél. A 4. állomást hagytuk utóljára, de bevallom, az ott található betűt-átfázott mivoltunkra való tekintettel -már csak kikövetkeztettük.Mivel azonban hagytunk még váci ládát, annak összeszedésekor bepótoljuk a szépnek ígérkező Forrás megtekintését. AA

A ZsinagógaEsik, esik...
A SzékesegyházKint még esik
Nevezetes gimnázium, emléktáblákkalZenepavilon kirakodóvásárral
A Kőkapu
A kőhíd szobrai 
keta 2011.07.26 00:00 - Megtaláltam
.

eleem 2011.07.26 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk.

Veröcei nyaralásunk apropójából Vácra is ellátogattunk. A város telis tele szebbnél szebb látnivalóval, csak az idöjáréssal van gond.

köszönjük.

Anikó77 2011.07.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltuk! Kellemeset sétáltunk.
Köszi a rejtést!

Anikó77, Béci

Gyalogos kupa: 22,8 km

navigans 2011.07.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Ötletes rejtés, nagyon szép helyekre vitt el. Jó séta volt, köszönjük.

katnorbi 2011.07.22 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam

kicsiogre 2011.07.10 20:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Városnézős fagyizós séta során ezt is megkerestük.

MFJ 2011.07.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Régen Vácon laktam pár évig, de pár helyszínt most láttam először.
Köszönöm.

Fidi 2011.07.05 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Bicikliztem egyet a városba :)

csipet_csapat 2011.07.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Vácot szívünkbe zártuk:)
Köszönjük.

barathg 2011.06.26 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Többiekre várva...
A várost már korábbról elég jól ismertem, úgyhogy legalább fele már nem volt új :)

Goothe 2011.06.25 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Túránk során ez is megvan! :) Köszönjük!

Irány GCVBOK

Tibor60 2011.06.23 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Meglett.

M Zsófia 2011.06.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Nagyon szép város köszi a rejtést.

kaker 2011.06.18 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kicsit elfogult vagyok a rejtéssel kapcsolatban, mert a környéken lakok. Igazából GPS nélkül is megtaláltam a kérdéses helyeket. A körsétát kibővítettem még néhány szép épülettel és emlékművel. Képek hamarosan. Köszi a rejtést!

KőkapuFelső kapu
Március 15. térZenepavilon
TóHétkápolna
KőhídKönyvtár
DOMSzentháromság tér
Atmosz&Zozmosz 2011.06.05 16:00 - Megtaláltam
Megvan :-)

berkaba 2011.06.04 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Gyalogos kupa: 12,7km

kápolnánálemlékmű
Vörösháztópart
Cappys 
Dester 2011.06.04 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Erre a napra ezt a multit szemeltük ki. Útközben még benéztünk a tanösvényre is, sétánk végeztével pedig elsétáltunk a Kálváriához is. Jó meleg volt :) Mindkettőnknek nagyon tetszett ez a körültekintően összeállított multi.
Köszönjük!

A zenepavilonnálA kápolna felé
A kápolna itt lenn lesz...Tavacska
SzitakötőA háttér nem igazán passzol a hídhoz...
A városháza előttA Vörösház
cKthebest 2011.06.02 22:00 - Megtaláltam
Gyönyörű város! El tudnék itt éldegélni.:)

Bellu&Yankele 2011.05.29 21:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszönjük. Jót tett a kis "levezető" :)

usakal 2011.05.28 08:10 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 64 km
Nanuk lefárasztás céljából egy Erdőkertesi "bulira" gyalog mentünk Verőcéről.

tudo 2011.05.14 11:01 - Egyéb
90 km kerékpár edzés 800 m emelkedéssel a Budapest - Dunakeszi - Göd - Vác - Verőce útvonalon 1 új és 13 régi ládával. Végig kiváló GC idő volt, sajnos a nap élvezeti értékét 3 kerékpár műszaki probléma rontotta.

GCVV után ismét a Zöld kerékpár jelzésen folytattam az utat, kezdőponthoz álltam. A korábbi találatból emlékeztem a belső pontokra, de a város belső része teljesen rendben van. Annak idején az építkezések körül botladoztunk, most láthatóan sok embernek megnyugvást ad a szép belváros. Tetszett a forrás ismét. GC412 következett.

Kerékpáros kupa: 93.57 km

Váci Duna-partDóm
Templom belsőDiadalív
HapciTemplom belső
PihiNyugalom
MáriaCsendes ima
Szabadtéri oltárHősök
QandB 2011.05.07 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.76
köszönjük a rejtést. a sorrend egy kicsit keszekusza volt..

gym 2011.05.07 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Régen jártam Vácott, sokkal szebb lett. Köszönet a sétáért.

hercule&jane 2011.05.07 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Nagyon kellemes városnéző séta volt, bár a kőhidashoz igénybe vettük a kocsit. Az óváros gyönyörű, nagyon szépen helyre pofozták. Nem először jártunk itt, de újra beleszerettünk a városba.

 
szpiridion 2011.05.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
ok

befi 2011.05.05 15:10 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 52,9 km

V_Gabor 2011.04.30 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.76
Megtaláltam. (Androidon g:hu segítségével) [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

 
Rádió16 2011.04.29 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megvan. Bicajos-fodrászos találat.Váci lakos révén nem volt nehéz.De azért jó volt egy kis "ismerd meg városunkat" túra.Köszi.

Kini 2011.04.25 13:45 - Megtaláltam
Hagyománnyá vált húsvéthétfői össz-családi kirándulásunk alkalmával. köszönjük a bemutatót!

hodoaat 2011.04.25 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Húsvéthétfői menekülés locsolkodás és locsolók elől. Szokásunkhoz híven eláztunk. :) Köszönjük a sétát!

*Vica* 2011.04.23 18:55 - Megtaláltam
A Dunakeszi-Zebegény kerékpárút láda teljesítése után inkább visszavonatoztunk, hogy beszedjük a váci ládákat.

jana.hu 2011.04.23 18:51 - Megtaláltam
[Köszi!] [wapon beküldött szöveg]

Dunakeszi - Zebegény kerékpárút (GCgoze) teljesítése után.
Kerékpáros találat.

Pomisa 2011.04.23 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Váci nyaralás 28/19.
Jó kis séta volt.
Köszönjük a rejtést.

zsebeszter 2011.04.10 13:59 - Megtaláltam
Teljesítménytúrán fogtam 400. ládámként! köszi a sétát!
(Én megtaláltam a márványtáblát!)

Pibo 2011.04.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Köszi,jó kis séta volt..Bár a a négyes pontnál hiányzik a márványtábla..:(

 
MukiJames 2011.04.02 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.77
Mar egy ideje szemeztunk egy vaci setaval, amire ma kerult sor.

Alsovarosban szalltunk le a vonatrol, innen aztan D-E iranyban szedtuk ossze a multi pontjait, nehany egyeb ladat is utba ejtve. Az arteri tanosveny, a vartemplom es az ex-pmr ladahoz is kitertunk, mire a multi masodik pontjanal vegeztunk.

A multi vegeztevel betertunk egy pizzeriaba, majd a gyors ebed utan ujult erovel indultunk el a hirado laktanya fele.

Erika, Muki

 
Dudika 2011.03.26 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltam Köszönöm

pszoradi 2011.03.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Vácot többnyire csak átutazóban vagy elkerülőben láttuk. Most ezzel a sétával egy kicsit jobban megismertük, sajnos rossz időben. Köszönet érte.

Sziki* 2011.03.15 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Remek (és kiadós :) ) sétát tettünk Vácon, mire elértük az utolsó pontot is. Érdemes kerékpárral megcsinálni, úgy könnyebb :) Köszönjük a rejtést, így remekül megismerhettük Vác több pontját is, amiket eddig átutazóként soha nem láttunk.

szadi&agi 2011.03.06 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Kösz a rejtést!

LionDaddy 2011.02.24 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Mai ládázós-munkás napunknak szép keretet adott ez a multi. Már reggel meg lett 2 pontja. Meló után egészen Verőcéig elkocsikáztunk, természetesen közben néhány más ládát is megkerestünk. Majd visszafelé levadásztuk a maradék öt pontot is.
Nem is gondolná az ember, hogy milyen szép kis város Vác, ha csak a 2-es útról néz jobbra-balra.

A multi több pontja is alkalmas lenne mikro vagy akár rendes láda rejtésre is. Sokkal értékesebb lenne, ha legalább egy-két pont kereshető ládaként valósulna meg a multiban.

Köszi a rejtést !

Forrás
 
atipapa 2011.02.24 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Köszi

zalajaro 2011.02.21 07:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Reggeli séta Vácon,miután az alsópetényi buszt lekéstem.
Bemelegítés kéktúrázás előtt.

Gábor és Edit 2011.02.06 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.38
Kellemes séta volt tavaszias időben.

Puzzle Apartman Gyula 2011.02.05 13:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csabi1955 2011.02.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.87
Megvan

Mirabelle 2011.01.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
köszi

Marion 2011.01.09 00:00 - Megtaláltam
Remek körút, már többször végigjártuk, de így sokkal izgalmasabb volt!
Köszönet érte!

AlanTheWild 2010.12.23 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Több részletben, hétvégi családi séták keretében.
Igazán akkor kedvelném ezt a multit, ha lenne benne egy "igazi", mondjuk záróláda.

L.C 2010.11.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.96
5 év Boronkay után nem hozott újdonságot a láda. Amúgy a város összes nevezetességét megmutatja - jöttek is az emlékek! :-)

ruudvan 2010.11.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.00
Nagyon szép ez a város, de igazán elférne benne egy igazi Geoláda!!!!!!

gyusz_58 2010.11.21 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Klassz ismerd meg vác egy részét túra volt. A gyereknem a börtön tetszett. Vajon miért?:)
Köszönjük a sétát (amit autóval tettünk meg)

befi 2010.11.16 13:40 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 53,1 km

TomiFilth 2010.11.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Köszönjük a túrát, kellemes séta volt a 19 fokban. Nyáron biztosan szebb, amikor minden zöldben virít. :)

Matheo 2010.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.20
megvan.

Allisc 2010.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.34
megtaláltam :)

Sa monyo 2010.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
megtaláltam :)

Okulár 2010.11.08 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Még jó időben jártuk végig Boával e kellemes, szép vidéki város nevezetes helyeit. A Március 15-e téren beültünk egy forró csokira (én csilisen fogyasztottam). Később, 3 órakor már esni kezdett (pontosan a GCVV rejtekhelyén). A séta nagy területet fog át és sok látnivalót kínál. Jó idő(járás) kell hozzá.
Készítettem egy képet az első pontról is, mert a rejtők azt nem mutatták be... ;-)

 
yoc 2010.11.07 17:18 - Megtaláltam
meglepoen szep Vac belvarosi resze :) jovunk meg ide [wapon beküldött szöveg]

zsbenko 2010.11.06 16:15 - Megtaláltam
Romantikus kellemes séta Vácott

Nicky&Ati 2010.11.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Vácon tett kirándulásunk alatt lecsekkolva. :)
Nicky&Ágica

Josko75 2010.11.06 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Lenyűgözően szép kisváros, bár nyomot hagyott rajta a szocializmus. Mindenesetre a Duna-parti sétánya az egyik legmegkapóbb hely, ahol valaha is jártam, a főterén pedig legszívesebben órákig ültem volna.
Valószínűleg a Duna teszi, de itt a forgalomzajnak is valami elnyomott ,tompa hangja van, ami nagyon megnyugtatóan hat az emberre.

 
Zoltanus 2010.11.03 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszönöm a rejtést!

dzsinszka 2010.11.03 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Nagyon szép Vác! Köszönöm a rejtést, jól éreztem magam:)

EvaM 2010.10.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Sietnünk kellett a vonathoz, ezért végigrohantunk a pontokon, ami nem baj, mert korábban már szinte az összes helyszínt láttuk.Nagyon kellemes volt ezen a napos hideg reggelen itt sétálni. Köszi!

t.Laco 2010.10.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
jó kis séta volt.

Hajnals 2010.10.24 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Jó kis hosszú láda szép helyekkel.

Tikis 2010.10.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
koszi. Tobb reszletben lett meg, szep varos.

Dóri és a macska 2010.10.17 12:00 - Megtaláltam
Körbesétáltam én is, ettem egy süteményt közben.

Evetke 2010.10.17 11:57 - Megtaláltam
6 GG és 7 GC játék learatása - átfedésekkel. :)
Összevissza sorrendben vadászódott le. Két pont után volt egy tippem a jelszóra. További három után kellően megerősítve éreztem a tippemet, így megreszkíroztam a bejelentést telefonról, sikerrel. A hátralévő két pont amúgy is útba esett, felkerestem hát, de a jelszó összerakásához már nem kellettek.
Vác szép város, köszönet a kalauzolásért.

 
Ancs 2010.09.25 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Gyönyörű multi, apával jártuk be. Köszi

 
snikey 2010.09.12 14:50 - Megtaláltam
Kellemes kis séta volt, így szeptember elején. Köszönjük!

vViktor 2010.09.06 00:00 - Megtaláltam
Bringával.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

hp-kzs 2010.08.27 16:21 - Megtaláltam
.

Mekk Master 2010.08.25 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Munka után, kicsit estébe nyúlva.

Ich.. 2010.08.24 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.59
Egy kiadós séta során GCVV és GCVATA pontjaival kombinálva ezt is teljesítettük. Nagyon tettszett a város, kellemeset sétáltunk a hőség ellenére is. Útközben meg is tudtunk ebédelni az egyik belvárosi étteremben.

alucifer 2010.08.24 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


a hídnála forrásnál
zene-bona pavilonegy székesház
diadal ivecskebörrrrrtön
Csöpke 2010.08.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Végigbicikliztük Ciconnal.. Szépen felújították a főteret, de a város többi részében is érdemes kószálni.

 
Cicon 2010.08.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Megtaláltuk Csöpkével!

otisz21 2010.08.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Végigsétáltunk, nagyon tetszett. Szép város.

Orantes 2010.08.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk, nagyon szép kisváros, élvezetes a séta és a rengeteg hangulatos épület.

NPLranger 2010.07.28 13:55 - Megtaláltam
Megvan!
:)))
Köszi.

RealRaul 2010.07.25 12:50 - Megtaláltam
OK

boszorkányok 2010.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Ez is szép!

Skalp 2010.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Szép multi! Köszi!

Jani70 2010.07.11 10:45 - Megtaláltam
Váci sétálgatás.

alfabootis 2010.07.11 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Azért ez egy igen hosszú barangolás ám! Azért levadásztuk a pontokat!:-)

ipa 2010.07.10 18:30 - Megtaláltam
Váci kincskeresés során levadászva. A hőség ellen nagyon jól jött, hogy feltankoltunk ásványvízzel. Nagyon tetszett a felújított főtér, legutóbb, mikor erre jártam, még nem így nézett ki... A Dunapart pedig továbbra is nagyon hangulatos...

sirgalahad 2010.07.07 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.23
Sétálj egy jót Vácott
Sok szép helyet látsz ott
Érdekelné Örzsét a
Városbéli körséta

templomforrás
hídon 1hídon 2
pavilonszép részlet
főtérszökőkút
Szent Hedvig 
Ágica63 2010.06.18 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Csepergő esőben jártam végig. Szerencsére rendelkeztem némi helyismerettel, mert itt voltam kollégista. Ágica

Attil@ & Réka 2010.06.12 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Gokartozás után gondoltam begyűjtöm!
Köszi a rejtést! Ötletes a jelszó:)
Attil@

Robin13 2010.06.06 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Köszönet a rejtőnek. Gyönyörű séta volt (bringával). Sokszor átutaztam, vagy bringáztam már Vácon, de most legalább megismertem a nevezetességeit.

zazu 2010.06.06 13:00 - Megtaláltam
A 2-es és a part egy része is le volt zárva, de a város szép, a nap meg (végre) tűzött ránk... tetszett!
(A forrás és a kőhíd kimaradt... de majd pótoljuk.)

wheelmary 2010.05.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
A sorrendet nem tartottuk be, de így sem sokat kerültünk. A jelszót már a 6. betű után kitaláltuk, de azután csak leellenőriztük. Vác igen gazdag látnivalókban. Köszönjük a rejtést.

KT & RT 2010.05.23 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.89
Családi program keretében megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

tomreti 2010.05.23 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.34
Verőfényes napsütésben jártuk végig a pontokat délután. Hangulatos kis város, kellemes főtérrel és korzóval.
A megoldás kicsit túlbonyolított és ha már ilyen kellemes a város a helyszínek önálló ládákat is megérdemelnének.
Köszönjük.

menace 2010.05.23 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Jó kis séta volt, az első pontoknál erős zuhéval:)

diego 2010.05.22 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Nagyon kellemes kis város. Megtetszett. Ide kéne költözni. Hétvégén békés, nyugis, de hétköznap megvan a pesties pörgés. tetszik. Jó volt.

sinus90 2010.05.21 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
A kálvária után jöttünk vissza a városba. A pontokat úgy raktuk össze, hogy a Hétkápolnánál tudjunk majd buszra szállni. Közbe iktattuk a Vártemplomot és a tanösvényt. Kellemes időben jót csatangoltunk a városban. Szép ez a város. Még maradt kép, amit szívesen feltettem volna...
Gyalogos kupa: 12,7 km

MegérkezésNem egy szépség...
Diadalív
Torony és várfalBécsi kapu
MúzeumA kórház kápolnája
VárosházaFehérek temploma
FőoltárSzentháromság tér
Az oltárEz önmagáért beszél...
jobbra...balra...
előreSzékesegyház
Hétkápolnánál a forrás 
Bluedog 2010.05.15 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

OsiOsi 2010.05.15 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Gyalogosan túl hosszú volt egy ilyen "kis" városhoz képest.

gabssy&laslandes 2010.05.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
Vác valóban gyönyörű. Még azt sem sikerült eldöntenünk, hogy a Duna-part vagy a belváros tetszik-e jobban. :) A pontok megkeresési sorrendjén kicsit változtattunk, miután rájöttünk, hogy oda-vissza kellene sétálni a városban, de talán így sem maradt ki semmi. A főtéri csokizóban nagyon finom a jeges csoki (gyanítom, hogy minden más is), próbáljátok ki a nagy túra után jutalomképpen. :)

 
nagygeri97 2010.05.02 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Váci ládázásunk során kerestük fel a pontokat 4.-5.-3.-6.-7.-1.-2. sorrendben.
Mindegyik pont könnyen meglett, jól bejártuk Vácot. Rengeteg műemlék található ebben a városban.
Sétálás közben egy fagylaltot is elnyaltunk.
Köszönjük a rejtőnek, hogy bemutatta nekünk ezt a nagyszerű várost.

gst76 2010.05.02 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.58
Hali!

Naszály hegyi bringatúra egyik állomása volt. Körbe tekertem a várost, míg a többiek vonatát vártam.
Szép a város, köszi, hogy bemutattad.

üdv, gst76

norbimoncsi 2010.05.01 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Mai Zebegény-Vác biciklitúránk ötödik állomása. A pontokat más váci ládákkal kombinálva szedtük össze. Még nem jártunk Vácon, így a ládázás városnézés is lett egyben. A zenepavilonnál majálisba futottunk. :-) Nagyon tetszett a főtér, szépen ki volt virágozva. Köszi a rejtést!

kobcikrajci 2010.05.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
1/5. Májusi váci ládázás első állomása, biciklivel, kényelmesen:)

levender 2010.04.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon szép ez a Vác! A belváros egészen fantasztikus, az azon kívüli pontok viszont nem voltak katartikusak, főleg az 1. Külön köszönet a rejtőnek az értelmes jelszóért, mert az egyik pontnál elnéztem a dolgot, de a többiből azért ki lehetett következtetni a helyes megoldást.

Woodoo 2010.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Mindel elismerésem Vác városáé. Nagyon-nagyon kellemes csalódás volt nekem. Nagyon szép, köszönet a rejtőnek.

papay416 2010.04.21 00:00 - Megtaláltam
Gyönyörű város Vác. Köszönjük a rejtőnek ezt a csodálatos sétát.
Margitka és Csaba

Delfin1990 2010.04.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
IgazábólGPS nélkül is megtaláltam volna a helyszíneket. Szép és nevezetes helyekre kalauzoltál el engem. Köszönet: Delfin

znasz 2010.04.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Szép körút a gyönyörű váci belvárosban.
Köszönjük a rejtést: Ilka, Reni, Zoli.

GJoe 2010.04.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Régi terv vált valóra, Vác meglepett, gyönyörű, élő kisváros, a Duna ölelésében. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A Fő téren álló Csokizót érdemes kipróbálni, főleg a chilis csokijukat. Kellemes séta a tavaszi napsütésben. Szombat lévén, egész délután esküvőkbe szaladtunk bele, amit a lányok nagyon élveztek. :)

izsolt 2010.04.11 18:50 - Megtaláltam
Váci ládakeresős délután, comos hu-s vegyesen.
Bevallom, nem szeretem az ilyen monumentális multikat, mert ha elnéz az ember egy jelszórészletet akkor bukó. A városházánál most is gyanús volt, de azért a többi ismeretében szerencsére ki tudtam találni a jelszót :-)

Jól összerakott multi, esetleg a 4-es pont kaphatna egy ládát.

*Dorci* 2010.04.09 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Ragyogó tavaszi napsütéses séta. :)

dianthus 2010.04.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
-

Kecske 2010.04.05 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Az állomásokat nem sorrendben teljesítettük, de ez semmit nem vont le a láda értékéből. Vác nagyon szép város, még esőben is nagy élmény volt ez a séta. Köszönjük!

Christinel 2010.04.03 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Jó kis városismertető multi! Ajánljuk mindenkinek!
Christinel & JohnnyP

Vértes 2010.03.28 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
3. váci ládánk, naplementében, a vége sötétben, nagyrészt gyalog.

 
cav004 2010.03.28 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
Nem előre tervezett keresés volt, de Vácon minden bokorban van egy multi részlet, így GCVV és GCVata ládával együtt ezt is végigjártuk. Valószínűleg még így is maradt látnivaló itt.

Meira 2010.03.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Ragyogó napsütéses vasárnap délutáni séta volt barátokkal,kutyával ebben a szépséges kis városban.Miután a kora esti békés hangulatot kicsit felpezsdítettük a székesegyházhoz riasztott helyi tűzoltóság galambmentő akciójával,az utolsó állomáson remek fagyival jutalmaztuk magunkat a jól öszehangolt csapatmunkáért.

A nap csúcspontja nekünk a galamb megmenekülése volt, amely így történt:
Mari és Józsi megtekintette a székesegyházat belülről is, míg Tücsi Ondriskával a bejáratnál várakozott. Fejük fölött a dombormű elé feszített háló mögött egy galamb vergődött kb 8-10 m magasságban, amitől Ondris kutya kissé megrettent. A három elhivatott állatbarát nem tudta folytatni útját, míg nem próbáltak segíteni. A lehetséges segítségeket számbavéve Mari javaslatára a tűzoltók mellett döntöttek, minek utána a nagy izgalomban közülük a legbátrabb, Tücsi felhívta először a mentőket, majd sűrű bocsánat kérések közepette újabb számmal próbálkozott. A rendőrségtől is elnézést kérve, kizárásos alapon megegyeztek a helyes számban és sikerült kapcsolatba lépniük a tűzoltókkal.
Józsi lévén mégiscsak egyenruhás (vezérkari tiszt ),érdemben tárgyalt a "bázissal".
A fiúk a legkomolyabban véve feladatukat , félbehagyták focimeccsüket és két autóval, négyen kivonultak a mentésre. Az első autó létrája rövidnek bizonyult, de felkészültek voltak, gyorsak és ügyesek. Lelkiismeretes akciójukat tapssal jutalmazta a tér időközben megszaporodott közönsége.A madár szabadulása után szélsebesen elhúzott egy távolabbi háztetőre.
Miután a sikeres mentést lejelentették a bázisnak, csendben, gyorsan távoztak a helyszínről a tűzpiros autók.
Kérdésünkre - Mivel tartozunk kivonulásukért?- a" főnök"csak ennyit mondott: " Semmivel. Mi nem az a cég vagyunk."

Hát ilyenek ezek a váci tűzoltók. KÖSZÖNET NEKIK.

UI: Józsi csak később árulta el,hogy nála volt a váci püspök névkártyája,amit egy hete kapott egy reprezentációs látogatás alkalmával azzal,hogy ha bármiben segítségére lehet..... .
Ezt megúszta:)))))

TornyokSzent Erzsébet szokatlan szemszögből:))
A rab madárAkcióban
Megvan! 
Katka 2010.03.27 15:15 - Megtaláltam
Biciklivel jártuk végig a pontokat, összekötöttük az újonnan megjelent gcvv ládával. Dunakesziről érkeztünk. Teljesen beleszerettem ebbe a városba. Gratulálok a rejtésről.

 
Kata&Dani 2010.03.27 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Biciklivel jártuk végig a multi pontjait. Nagyon szép, hangulatos város Vác, este, amikor haza kellett indulni, igen nehezünkre esett az indulás, no nem a fáradság miatt...
A multi egyébként remekül bemutatja a város szép helyeit.
Köszi a rejtést!

SZACSATOUR 2010.03.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Két éjszakát töltöttünk itt. Sajnos csak a nemzeti ünnepünkön sütött ki a nap.
A rossz idő ellenére is, jól éreztük magunkat.

A fotós borús időben... napos időben
alecar 2010.03.14 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Jó hosszú séta volt az 5 éves kislányommal. Szép ez a Vác! Köszi!

solyomeye 2010.03.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Nagyon szép Vác. Kellemes séta volt.

LarryCooper 2010.03.05 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Megtaláltuk, jó kis séta volt, köszönjük.

ettore 2010.02.28 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.42
Szép séta volt, kösz a rejtést.

Fenipeti 2010.02.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.70
.

kerimami 2010.02.27 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Régi kedves ismerőseimet jöttem ma meglátogatni Verőcére.Kihasználva a délutáni szép időt,meghívtam barátnőmet egy váci sétára,közben bevezettem a ládázás rejtelmeibe.Bár igazi ládát itt nem találni,nagyon jól esett mindkettőnknek a gyalogtúra.

Köszönjük a rejtést!

Beus az elsőládázós és kerimami

VasG 2010.02.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.56
A mai napot a Váccal való ismerkedésre szántuk, kapóra jött ez a városi multi. Köszönjük!

 
baliagy 2010.02.27 10:50 - Megtaláltam
mert kell a pont [wapon beküldött szöveg]

&Anti 2010.02.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Kellemes séta volt. Köszönjük!

túráZoo 2010.02.14 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Pici jeges szellővel cizellált napsütéses imbolygás Vác nevezetességei körül.
Posta parki lazulásunkat egy ragadozó megjelenése tette izgalmassá.
(A padon sütkérezve vettük észre a közelünkbe landoló ölyvet, karmai között nagytestű áldozatával. Fotós mocorgásunkat nem sokáig tűrte, mert egy magasabb fára röppent és ott folytatta ebédjét.)
Élményeinket com-os fiolák összecsipegetésével fokoztuk.
Parkolásra a vasárnap ingyenes Szentháromság teret választottuk.
Köszönjük a korrekt leírást, Vác bemutatását, pompásan éreztük magunkat.

szaboist 2010.01.24 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Csendes téli vasárnapon, a kellemes hidegben. Remek pontok lettek kiválasztva. A város ma nagyon szép arcát mutatta (eddig csak a Duna partot és az autóbusz állomást ismertem)! Köszönjük a rejtést.

rudolfis 2010.01.23 04:00 - Megtaláltam
Magas-Börzsöny tt elött a vonat csatlakozást várva kerestem fel a pontokat.

columbo 2010.01.02 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Köszi! :-)

levientesz 2010.01.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
ez muris.nagyon szép

trudi 2010.01.02 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Mandrakej 2010.01.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 2.08
Kis Újévi séta közben megtaláltuuuuuuk:)
Trudi&Mandrakej

Bugár-orienteering 2009.12.31 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
geofenyö meglátogatásával egybekötött Vác megismerö túra keretében.

Blankamanka 2009.12.28 18:00 - Megtaláltam
jó volt!

Paul 2009.12.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.85
Nagyon szép város Vác.Köszönöm a rejtést.

Tomi_Bp 2009.12.06 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
8/4
Sajnos rossz volt a jelszóalkotásom és csak 6.ra sikerült ... :D

Picit hosszú volt, de tetszett...
Sajnos a WAPon nem úgy jöttek a dolgok és amiatt próbáltam más jelszót ...

Tomi_Bp 2009.12.06 15:50 - Egyéb
8/4
Sajnos rossz volt a jelszóalkotásom, de 6.ra tudom mi az...
Igazi log egy hét mulva... :D

golyozsi 2009.12.06 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Szép időben, szép helyen, jó társasággal. Köszike. :-))))

Istyu 2009.12.06 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.89
Gábor előttem már mindent leírt. Jó kis séta volt, ezúttal baráti körben. Józsi helyismerete jelentős segítséget adott, így szinte gps nélkül is ment az egész. Nyáron szebb ez a város.

Köszönöm.

Gábor75 2009.12.06 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.25
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Egy váci GG-s játékkal együtt e multi pontjait is felkerestük Istyuval és Golyózsival.Közben remekül szórakoztunk,jólesett már végre dumcsizni egyet a haverokkal a jó levegőn,s közben pedig játszani.Szép város Vác,bringával már sokszor áthajtottunk rajta,most a GC-nek köszönhetően kicsit alaposabban vehettük szemügyre.Egy jótanács:a Városházánál vigyázzatok a beton tuskókkal,mert én az egyikkel összetűzésbe keveredtem,aminek egy hatalmas dudor lett a vége a sípcsontomon. :-))
Köszönöm a remek társaságot,a meglepit és a meghívást!
Köszönöm a rejtést!

 
akosgy 2009.11.29 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Bp - Vác - Galgamácsa 100 km-es bicajos háromszög. A .com-os és GG játékokat is felfűztem a körre, így kissé ötletszerű volt a bejárás. :) Jól átfagytam, mert amíg tekertem, jó volt, de amikor 150m-enként megálltam pontot olvasni, fényképezni, koordinátát mérni, akkor már vacogtató volt a klíma. :) Szép a belváros, tetszettek a pontok és a jelszóképzés is ötletes! Köszi! :)

Saughassy 2009.11.28 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

LótiFuti 2009.11.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Nagyon jó kis multiláda!!!
(beleértve az ötletes jelszót)
Szép nagy séta volt ezen a ködös, őszi, csatakos vasárnapon.
Most valahogyan a szobrok akadtak lencsevégre.

 
elani 2009.11.15 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.95
OK

RiFi 2009.11.15 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Ok [wapon beküldött szöveg]
* * * * *
Tetszett a multi, Vác mindig is az egyik kedvenc városom volt. Talán az az egy dolog hiányzott, hogy a 7 pontos multi mindegyik pontja virtuális, talán egy mikro belefért volna a szórásba. Com-os dobozokat viszont bőven lehet találni a környéken, más kérdés, hogy ránk sötétedett és több-, de inkább kevesebb sikerrel próbálkoztunk ezügyben.
Köszi a rejtést, kiadós séta volt.
Rifi

CsiCsa 2009.11.14 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Köszönjük a rejtést! A lányoknak leginkább a főtér és a játszótér tetszett, nekem a kálváriás út

limc 2009.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Vác az egyik kedvenc városom! :)

sublett 2009.11.07 14:00 - Megtaláltam
megvan, nagyon szép a város és a multi szépen bemutatta az egészet! :)

curio 2009.11.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
JÓ VOLT:)

halaszkiraly 2009.11.05 12:20 - Megtaláltam
Koszonom [wapon beküldött szöveg]

Jávorszkiak 2009.10.24 18:30 - Megtaláltam
Köszi az élményt!
Jávorszkiak

Át a fahídonA tó felé...
A forrásnálA 7 képoszlop mentén
A KőhídonA Székesegyház előtti téren
A Váci remeteA Szent István téren
Apa63 2009.10.24 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltam,köszi a rejtést.

Á&K 2009.10.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megvolt a körséta, köszönjük.

tomosny 2009.10.23 17:25 - Megtaláltam
Nagyon jó kis multi, könnyű találatokkal Félúton sárgaépületes sőrkertben ebédeltünk, almás palacsintára mindenképpen visszatérünk.

Szilvus 2009.10.23 17:25 - Megtaláltam
A Sörkert nevezetű kajáldában világbajnok az almás-fahéjas palacsinta! :) Ki ne hagyjátok!

gycaa 2009.10.23 17:25 - Megtaláltam
Szép kis séta volt, jól bebarangoltuk Vácot.

sereva 2009.10.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltuk.

veszett disznó 2009.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Mai 9. ládám fa-petivel. Köszönöm.

Szeleburdi család 2009.10.18 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.95
Köszönjük!

guppik 2009.10.12 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Kellemes séta lehetett volna, ha nem zuhog az eső...
Így kissé sietősen jártuk végig, köszönjük!

divemaster 2009.10.12 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.16
Szakadó esőben kerestük a pontokat, eléggé szétfagytunk, de amúgy tetszett. Közi a rejtést.

PEx2 2009.10.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Megvan!

gabortel 2009.10.10 12:05 - Megtaláltam
Dunaparti tekerés. Ugyan már sokszor jártam itt, a várost ennyire még sosem barangoltam be. Köszi

csemege 2009.10.08 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.53
Dunakeszi-Zebegény biciklitúra közben.

mcfreeze 2009.09.27 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Mai bike-caching 2. találata [2/7] Nagyon jó virtuális multi. Számtalanszor voltam már Vácott, de a mostani biciklis túra sok mindenre ráirányította a figyelmemet, olyanokra is, amikre eddig oda se "bagóztam" ;-) Köszönöm ezt a szép városnézést! ;-)

ZizAti 2009.09.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Vac nagyon szep. Erdemes elmennie mindenkinek egyszer.

tótheszter 2009.09.18 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Váci bringás városnézés a multi pontjaira építve. Ritkán járok erre, eddig Vácról teljesen más kép élt bennem. Nagyon tetszett a multi, örülök, hogy a kellemes szeptemberi délelőttön ide is eljutottam.
Közben megnéztem az Ártéri Tanösvényt is, hazafelé a gödi TB Hotelnél időztem egy kicsit.

Dombormű a diadalívenJustitia a Városházán
KávéházKomp
Nagyon finom bukták vannak itt...Rózsa és a domonkosok temploma
Szent HedvigSzobor a hídon
Templom a kerékpárútról 
Marvin 2009.09.12 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Megtaláltam, más váci ládák keresése közben. Köszi!

Blue Mali 2009.09.07 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Köszi a rejtést.
Kerékpárral kerestem fel ezt a multit, egy másik multi bejárása közben.
Nem volt rossz azt kell írjam, bár nem szeretem a sokpontos multikat, de ezt azért még élveztem is, bár igaz bekeveredtem egy-két macskaköves utcába ahol a 10 bar alattam nem volt épp teló.:)
Szép helyeket láttam, és közben újdonságokat látogathattam meg.

Köszönet az invitálásért.

kószák 2009.09.05 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Alapvetően itt élünk. Érdekes fűszere volt kószálkodásunknak, hogy "vadászati" célzattal kerestünk. Köszönjük a játékot :)

Báthory Ödönke 2009.09.03 13:00 - Megtaláltam
Jó kis séta volt, meló után hazafelé.

KJ & GM 2009.08.28 10:30 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a város, köszönjük a sétát!

 
bgecco 2009.08.17 00:00 - Megtaláltam
Jó kis séta, közben comos ládikók összegyűjtésével egybekötve. Köszönöm.

szalaij 2009.08.16 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk

kacsati 2009.08.16 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
ok.

diotoro 2009.08.16 00:00 - Megtaláltam
Szép volt! Köszi!

kbk 2009.08.12 12:05 - Megtaláltam
Nagyon tetszett.

@ndrew 2009.08.12 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Szép séta volt.

Kertész család 2009.08.10 16:40 - Megtaláltam
Hangulatos város Vác. Az első pont lehetett volna szebb látványosságnál is, ugyanis aki tömegközlekedési eszközzel érkezik,annak is végig kell járnia az összes helyet,hiába van ez közel a pályaudvarokhoz. A szobor össze van teljesen firkálva,nem egy szemetgyönyörködtető látvány.A Duna part,a templomok szépek.Érdekes a keresztény múzeum és a Memento Mori Múzeum a Március 15. téren. Köszi a rejtést.

Városi Chilly csapat 2009.08.09 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltuk!
Vasárnap délutáni séta közben kerestük meg a pontokat.


4Hut 2009.08.09 10:57 - Megtaláltam
OK

L-200 2009.08.04 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltam.

szmoni 2009.07.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Amikor geocaching-re adtam a fejem, elhatároztam, hogy kizárólag természet közeli ládákat fogok gyűjteni. Ennek a váci multinak azonban nem tudtam ellenállni. Ez az egyik kedvenc városom, és igazán természetközeli is... Köszönöm.

Dr.Lada 2009.07.18 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Kerékpáros találat Farfalla-val! A 3. pont levadászása után leültünk a dunapartra, és néztük ahogy a vihar tombol a pilisben és közeledik felénk. Mikor már a pilis hegyei közül egyet sem láttunk akkor nekiindultunk a hátra lévő pontok begyüjtésének. A főtéren még 20-30 percet eltöltöttünk fényképezéssel, hogy hazafelé biztos elkapjon a vihar,:-)) így göd felé már kalandtúra lett a bringázásból mindenütt letört faágakat kellett kerülgetni, és nem kevés homokot nyeltünk, Dunakeszin nem tervezetten megfürödtünk a szakadó essőben, de azért sikeresen hazaértünk.

Farfalla 2009.07.18 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
Kerékpáros találat. A vihar torkában voltunk, de megcsináltuk :)

Nervas 2009.07.04 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
A városban rendezett 59. VOTT rendezvény alkalmával volt szerencsém megismernem ez a csodás kisvárost. Köszönöm

Fil 2009.07.03 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.40
leFILelve. [wapon beküldött szöveg]
250.találatunk.
Nagyon szépen összeszedett, hosszú multi, sok látnivalóval. Akár több láda "anyaga" is lehetne. 2 pontja kifejezetten egy másik ládát kívánna, mivel azok távol esnek a belvárostól és a jellegük is merőben más.
Szép városka ezt leszögezhetjük. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük.

A gyermekeim A Székesegyház előterén
A kőkapuval a háttérben56os emlékmű
Egykori városhatárnál250. találaltunk
Most aztán berúgás lesz :)Vivát!
videotip 2009.07.03 14:05 - Megtaláltam
TFTC [wapon beküldött szöveg]

ittott 2009.06.27 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
A parkolás már Vácon sem egyszerű dolog, mint megtapasztaltuk. Ezen kívűl egy kellemes séta volt, sok látni valóval. Volt még lángos a piacon és fagyi a révnél. A Duna áradása, meg az eső egy kicsit átrendezte a sorrendet, de megoldottuk.

Discover 2009.06.22 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Köszönöm a rejtést.

 
szelt 2009.06.10 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.78
ok

Petra 2009.06.07 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Kedves Váciak és Rejtők!
Igazán csodás helyet mutattatok nekem. Kicsit kutyás szemmel is teszteltem a város. Mi sorban teljesítettük gyalog a pontokat. Az első pont tényleg csak bemelegítésnek jó. Annyira nem tetszett a szobor. Főleg az nem, hogy össze van firkálva. A második pont annál jobban tetszett. Párizsban látotthoz képest ugyan kisebb, de szerintem szebb és hát a miénk :) Követtem a rejtő utasításait, a börtön mellett lementem a Duna-partra. Itt elég sokat időztünk, bámultuk a hajókat és kerestünk egy homokos partot ahol Peggy kedvére pancsolt. Könnyen meglett a Zenepavilon is. Mellette épp a FUT A VÁC résztvevői haladtak el. Továbbra is Dunakorzón haladva a négyes pont előtt megnéztük a GCVATA láda színhelyét (Erről bővebben a GCVATA oldalán). A székesegyház és a székesegyház előtti téren látszik, hogy rendszeresen gondozzák. A városháza előtti tér Egerre emlékeztetett. Itt is sokat időztünk, aztán eleredt az eső és elindultunk haza.
Még itt is divat köszönni és mosolyogni. Köszönöm nektek ezt a szép napot!

nézelődünk a Duna partonDunakorzón
pancsia tónál
útban a kőhíd feléSzékesegyháznál
főtérszökőkút
aDoc 2009.06.06 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Esős, majd verővényes időjárás.

A kilakoltatott múmiák példája lebegjen az új "lakosok" előtt!

Székesegyházban éppen esküvőre készültek, kinyitották a széles fő kaput is!
Később, talán az itt esküdött ifjú párt helikopter és sárkány körbe-körbe repülése köszöntötte. Ezt olyan hosszan tették, hogy komoly zavaró tényezővé váltak.

Sikerült egy kompkikötésre is ráfutni.

Ata72 2009.06.01 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
A rossz idő miatt a Prédikálószék helyett népes baráti társasággal, akik mind muglik...
Ezerszer haladtam már át Vácon, sőt esküvőn is voltam a városban, de erre nem gondoltam volna! Juhéj!!! De jó játék ez a geocaching! :-D
A belváros egyszerűen gyönyörű! A virtuális pontok miatt nem igazán érezték át a többiek a játékot, ahhoz szükség volt a nagymarosi sétához is!
Remek nap volt, köszönjük!

comp@ss 2009.05.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Szeretem Vácot. Mindig megújul, megszépül valamelyik része. Most is tudott újat mutatni magából (4 pont). A jelszó egyszerűen kitalálható már néhány pont megtalálása után, de én becsülettel végigjártam. Köszönöm jól éreztem magam most is!!!

kisember 2009.05.30 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Eddig mindig csak átrobogtam Vácon, most végre meg is tekintettem. Felülmúlta minden várakozásomat, köszönöm!

urbanj 2009.05.23 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Kellemes délelőtti séta. :)

bm 2009.05.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Megvan.

ghiago 2009.05.16 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Nagyon jó láda. Köszönjük.

parrish 2009.05.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
Megtaláltam.

gigibetta 2009.05.10 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Jó kis séta, finom fagyival.

lasipeti 2009.05.10 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Végig sétáltunk, közben fagyi, de a zöldborsó ízűt nem mertem volna kipróbálni. Tényleg volt ilyen:)

böbe 2009.05.10 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Megfejtettük.

Mackadam 2009.05.10 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Szép időben szép helyen kellemes séta volt.
Köszönjük

AnTiBen 2009.05.09 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.70
Ok.

csgb 2009.05.03 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Gyönyörű a főtér, még nem láttam, mióta újjávarázsolták!

fk618 2009.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Nagyon érdekes volt így körbesétálni a várost! Köszönjük!

groy 2009.04.26 15:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

yada 2009.04.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.18
Szép volt, jó idő volt.Megtaláltuk.

Murus 2009.04.18 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
[wapon beküldött szöveg]
A GCVATA-nál kezdtünk, de mivel a híd még mindig víz alatt van, megkerestük ennek a ládának a 4. pontját és onnan folytattuk. Végig szép helyeket mutat meg a rejtés, érdemes mindegyiknél elidőzni (esetleg a közeli .com.os ládákat is megkeresni...) Murus és Cica

kívülrőlérdemes benni is
kb ibic 2009.04.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
ok

cila 2009.04.11 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
GCSZEI bicajtúra folytatásaként, hazafelé menet.
Szerencsések ezek a váciak, hogy ilyen gyönyörű városban élhetnek! Annyi minden szép van ebben a városban. Dunaparti sétány (bicikliúttal), igazán szép hangulatos főtér, impozáns székesegyház, diadalív, réges-régi házak, csodálatos ártéri tanösvény (és ártéri bicikliút, per pillanat víz alatt), rengeteg cukrászda (abszolút pozitív).

Szeszuska 2009.04.11 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
GCSZEI bicajos multi után, még a környékről hiányzó GCKVIZ-t is belefűzve e multiba.
Nagyon szép lett a belváros (is), 3-adszor tekergünk itt bringával DKesziről.
Ne induljon senki pest felé a bringaúton, mert szépen víz alatt van, és nincs vissza/kiút, csak vizes cipővel :).

oldhambogyo 2009.04.11 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.36
Nagyon szép környezetben sétálhattuk végig Vác érdekes helyeit. Ha ez nem lett volna, talán sose tudjuk meg, hogy milyen szép kis tó van ott. Nagyon szimpatikus volt, hogy a pontok szépen sorban egymás után következtek. A végéhez egészen közel levő Halászkert éttermet pedig mindenkinek ajánljuk, főleg azoknak, akik a harcsa halászlevet szeretik :)

L@zy 2009.04.11 11:30 - Megtaláltam
Váci kerékpáros teljesítménytúra után épp útba esett. [wapon beküldött szöveg]

Kriszti és Endru 2009.04.08 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Megvan! Köszönjük! Képek késöbb...

zaz 2009.04.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
ok

Erdélyi család 2009.04.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Ragyogó tavaszi időben, kellemes családi séta. A jelszót emlékezetből raktuk össze, este otthon. Szép város lett Vác. Mihályi cukrászdája is remek volt.

gyildarefo 2009.04.05 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Biztos a napfényes időjárás, az igazán első nyáriasan tavaszi nap, a remek társaság, hazánk egyik legjobb cukrászdája, a váci főtér, a kerékpározás imádata és még sorolhatnánk, de ez a multi nagyon el van találva. 48 km kerekezés során a GCgoze túra első felét is teljesítettük. Mindenkinek elmondhatjuk, hogy Vác Magyarország egyik legszebb városa, ezért nagyon köszönjük a rejtést. A képen látható süteményekből nagyon ajánljuk a Tonka-t (cukrászda neve a kép címében rejtőzik).

FőtérKacsát kell ennünk
Főtér 2.Forrás
PillanatképKőhíd
Desszert SzalonRéka&Fanny
Székesegyház 
toshee 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.30
nagyon szép kisváros, remek séta

"J&J" 2009.03.29 15:30 - Megtaláltam
Ezen a kissé esös vasárnap dálután ideális célpont volt ez a váci láda. A belvárosban még sohasem jártunk, meglepetés volt ez a sok szép, általában rendbentartott épület,

 
gethe 2009.03.24 19:00 - Megtaláltam
Szeles-esős esti kutyasétáltatás keretében, chilis forró csoki a Váci Csokizóban. Köszi a sétát!

picipanni 2009.03.24 19:00 - Megtaláltam
Jó kis séta volt.. plusz egy com-os szuper ládika is!

Mr Bean 2009.03.20 06:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megvan!

Ed kesser 2009.03.15 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Bringával, igazi ünnepi kes.

Écsi család 2009.03.15 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.30
Bringával áztunk el. Másik ládánk ezen a napon a GCKVIZ volt.

GorTen 2009.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük szépen a rejtést! Tényleg nagyon szép város Vác! :)

Marcsi & GorTen

Nixau 2009.03.06 18:36 - Megtaláltam
Szép volt Vác.

PTTT_team 2009.03.06 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Megvan

geolaci 2009.03.06 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk!

Snipermaster 2009.03.06 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
megvan!

rg7 2009.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
kellemes seta.

alexp 2009.02.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Szép séta volt, nem láttam még ennyi cukrászdát egy helyen, a főtér környékén. Ez egyikben el is időztünk egy darabig.

88pebo88 2009.02.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Még nagyon sok hó, de napsütés, és már negyed hatig világos volt. Vác valóban nagyon szép hely, a Március 15. téren éppen télbúcsúztató volt, ahol pont szalmabábut égettek.

Bíbicke 2009.02.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Vác, vasárnap délután, enyhén csepegős idő, de a kedv annál nagyobb volt :):):).

Ginacica 2009.02.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Idei első láda! :) Olyan szépen sütött a nap. Nagyon szép a környezet. Ezt nyáron is meg kell nézni.

Stella&Carlo 2009.01.31 21:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Jó kis esti sétálgatást csináltunk, a nagyobb távoknál csaltunk autóval.

a Fő téren
trauma 2009.01.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.62
Megtaláltuk. Szép ez a Vác. Örvendetes, hogy a sok pusztítás ellenére is szép házak, terek, templomok valamit visszaadnak régmúlt korok dicsőségeiből.
MIND trauma

Mathau 2009.01.16 19:55 - Megtaláltam
Ping-pong előtti kis váci ládázás. Kellemes séta volt, köszönöm!

b 2009.01.06 00:00 - Megtaláltam
megvan

pistika 2009.01.03 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Mai harmadik lada.
Jo kis maszkalas, keves autozas a vegen. Jo sok egyiranyu utca... :-)
Azert Vacra visszajovunk meg valamikor nappal, maradt meg jopar lada a varosban, igaz, a tobbsege .com-os.
Koszi!

VHA 2008.12.30 16:50 - Megtaláltam
Megvan!

Áron 2008.12.30 16:50 - Megtaláltam
megvan

Kukucsi 2008.12.30 16:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

petiba 2008.12.30 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.66
Ügyesek voltak a fiúk, gyorsan megtalálták, s kitalálták. :)
Köszönjük a rejtést.
Peti bá' és Zsozsóka, valamint
Andris, Áron, Tomi és Májki

JohnnyWeiss 2008.12.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Én kerékpárral mentem körbe, így is jó kör volt így estére. Én Sződligetről mentem ezért össze vissza érintettem a "ládákat". Sajnos sötétben a zászlóban lévő betűket már nem könnyű kiolvasni, de azért sikerült.

placc 2008.12.14 17:30 - Megtaláltam
Hosszú és eredményes ládázos délután Vácott. A végén egy fantasztikus forró csokoládéval. TFTH.

Szabó Család 2008.12.14 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Nagyom szép séta, gyönyörű karácsonyi fények. Köszönjük.

Hangár 2008.11.28 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
A Városházán kicsit sok volt a tábla, de azért ki lehetett találni...

gezuci 2008.11.19 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.20
Hosszú séta a szemerkélő esőben. Sok mindent megtudtam Vácról amit nem is ismertem. Köszi a rejtést.

A forrás....a szószék...
Buc 2008.11.17 15:03 - Megtaláltam
:-) 2. részlet begyűjtve. Először valamikor tavaly télen keztük el berkikamival , de nem maradt erő, idő befejezni :-)

szakacse 2008.11.04 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Nagyon szép körséta. Sokszor voltam Vácon, de így még soha nem láttam. Köszönjük.

Toti 2008.11.02 15:44 - Megtaláltam
Szép város. [wapon beküldött szöveg]

Legolány 2008.10.25 17:19 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Misu 2008.10.25 17:19 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

paro.ka 2008.10.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.15
Bánhidi László : ÚJ VÁCI Kalauz javaslata alapján jártuk ,csodáltuk végig Vác városát. Tetszett a" BÉKE " emlékmű is!
Tragor Ignác Vác történrt írója is örülne a megújjulásnak !
Tanösvény ,új szobrok és terek ,Dunaparton a Börtön előtt járhatóság nak örültünk.
Első bekezdés cseréje esetén :" nem tartozik Vác legszebb történelmi nevezetességei közé" csillagos ötös is lehetne !
( megatív és szubjektív vélemény)
Darázs csapatnak Köszszönjük a szép napot.
Gabi, Flóra ,Jóska

Drink Team 2008.10.23 18:00 - Megtaláltam
Szép kis Váci körséga volt köszönjük.

zöldfülű 2008.10.15 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.85
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Egy kis romantikus séta a váci utcá(k)ban - igazán kellemes kis hely! Gyerekkoromból is "beúsztak" a belvároshoz kötődő emlékképek, így különösen jól esett újra bebarangulni a környéket. No és a Főtéri Cukrászda sem utolsó...
Köszönöm a rejtést

Szárnyalás kint...... és bent
Őszülés...Fő a tér!
Őszülés...Zene(pavilon) (zöld)füleimnek!
Kis esti nyugalom 
téblábol 2008.10.10 17:30 - Megtaláltam
megtaláltuk

norbergh 2008.10.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Helyi lakosként könnyen ment. Bringával 10 km-es kör helyben. A fotók régiek, már átépítették a főteret és felújították a Diadalívet. Mindenkinek ajánlom a váci sétát (vagy egy tekerést...).

cash 2008.10.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.04
..

asfroolez 2008.10.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
nice...

DonRazzino 2008.10.01 13:30 - Megtaláltam
0.

Vándor Csillag 2008.09.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.83
Nem is gondoltam, hogy Vác ilyen szép

HA7AT 2008.09.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.63
kellemes séta volt

Kryx 2008.09.13 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Szép a város...

muba 2008.09.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Kellemes városmutogatós körséta az egyik kedvenc városomban. Köszönet a rejtésért!

 
m.zsömi 2008.08.31 17:30 - Megtaláltam
ok

eszel 2008.08.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Az ilyen multiktól mindig tartok egy kicsit, ezért mindig lefotózom az adott táblákat és otthon újra összeállítom a jelszót.
Nagyon szép a főtér!

 
Bacu 2008.08.23 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.77
Ma elhatároztam bicajozok egyet, így jó ötletnek tűnt, hogy kimegyek Vácra és körbekerekezem ezt a ládát.
Bevallom csak ámultam és bámultam! Anno nagyon régen voltam Vácon, de hogy milyen szép lett az egész! Nagyon tetszett!
A pontok felkeresése elég kellemes volt, főleg így bicóval :)
Egy végláda még tetszett volna, de így is szuper volt :)

Csécsó 2008.08.20 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.68
Jó hosszú séta volt. Talán kerékpárral jobban élveztem volna. Ennek ellenére kellemeset csalódtam Vácban! Szép város nagyon :)

szapi 2008.08.18 13:20 - Megtaláltam
Szép időben, szép helyeken, bringával :-)

 
Acageo 2008.08.16 18:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.11
Cantate-tábori lófrálásaim során dirib-darabokban tákoltam össze a jelszót, ami meglett!

beamspot 2008.08.13 14:00 - Megtaláltam
kerékpáros

wadi 2008.08.10 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Bár a várost ismertük, mégis sok új dolgot találtunk a nagyszerű vasárnapi körséta alatt.

Vandi&Wadi + Ádi

 
Puszkany 2008.08.08 19:12 - Megtaláltam
Off

Pepe 2008.08.07 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.59
Nagyon tetszett, köszönöm a túrát! Főleg a városháza előtti tér hangulata, na meg persze a székesegyház nyűgözött le. Kár, hogy a kőhídnak egy jellegtelen lakótelep ad hátteret, ez még az "átkos" bűne. A jelszó viszont nagyon gyenge, nekem már két pont után meg lett, azért a többit is végigjártam, hiszen ez volt a cél. Javaslom a jelszó kibővítését egy -legalább kétjegyű- számmal, amit pl. a Barátok templománál lehetne/kellene bevadászni. És ha már itt tartok: az 1. pont nívótlan, kissé riasztó szobra sehogy sem illik az amúgy szépen kidolgozott koncepcióba.

páros 2008.08.06 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Pétörékkel lejártuk.

 
Pétör 2008.08.06 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Végigmentünk párossal.

fcsaba 2008.08.03 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.37
A naszályi kirándulást követően kerestük fel a multi pontjait. Vácot idáig nem ismertem, nagyon hangulatos. Kár, hogy rohanásban voltunk. Érdekes helyekre visz el ez a multi.

A rejtésre azért adtam csak négyest, mert nincs közöttük olyan, amit a rejtő hozott volna létre (pl. egy láda - a forrás környékén egy mikrót valahol el lehetett volna rejteni), a webes megjelenésre pedig azért, mert így hirtelen túl sok az ömlesztett szöveg, és nem is volt kedvem elolvasni. Meg a borús időben készített fotókat szerintem érdemesebb lenne szebbekre lecserélni.

Köszönjük a rejtést.

 
gyattis 2008.08.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Gyönyörű város megismerése egy jó társaságban egy kellemes sétával!

jeti-matterhorn 2008.08.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Ez egy nagy nap:)) A Család és gyattis.

A legszebb város!!!

Yogi 2008.07.29 17:00 - Megtaláltam
+

J-Imi 2008.07.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.11
Szép kis kirándulás volt, jól leizzadtunk, mire a végére értünk, de megérte! Köszi a rejtést!!! :)

Dream Theater 2008.07.28 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
GPS nélkül, egy kis baráti segítséggel! [wapon beküldött szöveg]
* * *
A technika ördöge rögtön az elején megtréfált: lemerült az elem a GPS-ben, tartalék meg nem volt. Mivel ismerem Vácot, 4-5 pontot könnyen megtaláltam (ha a leírást a képekkel együtt nyomtattam volna ki, akkor mindegyiket meg tudtam volna találni GPS nélkül is). Ezért felhívtam RiFi kessertársam, aki megnézte a ládaleírásban a hiányzó pontok koordinátáit a térképen és elmondta, hogy merre keressem. Így különösen érdekes volt a multi megtalálása. Nagyon szeretem az ilyen jellegű, városi multikat, gratulálok, csillagos ötös!!!

rongylab2 2008.07.27 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.71
Világi Vigalommal és FeketeBodza ládákkal fűszerezett bolyongás Vácon (Vácott?)

Azért felmerül az emberben a kérdés, hogy miért nem lehetet az egyik ponton valódi láda is - akkor lenne az igazi!

Itt járt Big Bird
ufó
táncoló szentek
GB 2008.07.27 15:00 - Megtaláltam
ok

N.Zs. 2008.07.27 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Tegnap a barátainknál voltunk kerti partin, így laza fejkiszellőztető sétát terveztünk mára. Vác nagyon tetszett jó sokat időztünk, főleg, mert VÁCI VILÁGI VIGADALOM volt éppen ezen a hétvégén rengeteg programmal és kirakodóvásárral.

börtön
RAdames 2008.07.26 14:06 - Megtaláltam
.

R.Guszty 2008.07.26 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Régebben az embernek Vácról egy lepukkant iparváros képe ugrott be. Hihetetlen nagy változás történt az utóbbi időben. A főtér és környéke teljesen kicserélődött. Rendbe hozott épületek, díszburkolat a töredezett aszfalt helyén. Kellemes séta, köszi a rejtést.

diadalívhuszárok
városházaszékesegyház
forráskápolnahíd
hrics 2008.07.17 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 1.85
Szép körséta vácott...

gymatula 2008.07.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Vác és Nagymaros között mindent megtaláltunk kerékpárral, amit csak lehetett. Gyönyörű utakon jártunk, sok szépet láttunk. Érdemes volt letekerni a 45 km-t.

Angus_Podgornij 2008.07.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Vácon eddig mindig oly szerencsétlen módon sikerült átbicajozni/autózni/vonatozni, hogy az emberben hamarosan az a bizonyosság alakult ki, hogy a városlakók alapvetően börtönökben laknak, és ettől úgy el vannak szontyolodva, hogy környezetüket módszeresen portlandcementté konvertálják át. Aztán ha ezt is elunták, felkerekednek, keresnek maguknak egy jól megtermett fotoemulzió-gyárat és teleaggatják (cementből öntött) lakatokkal :)
Így hát nagyon érdemes volt megtenni ezt a sétát, szép ez a város, a főtér meg egyszerűen gyönyörű !

lopci 2008.07.03 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Már 1-2 hónapja gyűjtögettem be szép lassan a multi pontjait, ma végre meglett mindegyik

Marakess 2008.06.29 15:45 - Megtaláltam
*

bigmick 2008.06.29 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.75
Rekkenő hőségben sétálgattuk be a multi pontjait. Számunkra kellemes meglepetés volt Vác.

 
sztyopa13 a páratlan páros 2008.06.14 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
megvan!Vácon már többször keresztülhajtottunk,De a város multjából csak a kőhíd szobrai voltak ismerősök.Nagyon kellemes sétát tettünk a városban a multi bejárását összekötöttük a com on lévő ládák felkutatásával.Igy alapos ismereteket gyüjtöttünk a város történelmi eseményeiről,világi és egyházi nevezetességeiről.Ennek az útnak köszönhetően ezentúl Vác hallatán nem a börtön ugrik be,hanem a barokk harmónikus szépsége.Köszönjük a rejtést.

berkikami 2008.06.02 21:31 - Megtaláltam
Hü!Ez egy érdekes megtalálás volt!Két részletben!

ghostspike 2008.06.01 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Osztálykirándulás alkalmával jártam Vácon. A város kellemes hangulatú és barátságos. Mivel kevés volt az időm végig rohantam az egészet. A forrás most kimaradt, de majd a családommal a közeli GCVATA felkutatásakor megnézem.

Vivien

SirLes 2008.05.31 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.74
Nem igazán lelkesedem a városi multikért, de ez élvezhető volt. A révnél elég jó fagyit lehet kapni.

BiharyG 2008.05.18 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
A multi felét kb. 1 hónapja végigsétáltam, most csak a hiányzó pontokat gyűjtöttük be.

BiharyG + Zsuzsi + Erzsi + Zsófi

 
petera 2008.05.11 18:00 - Egyéb
Megtaláltam! Kellemes délutáni séta a városban. Köszi!

barsi 2008.05.10 20:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
szerintem ilyen egy jó városi multi. van benne minden: a város nevezetességei is és olyan is ami nincs benne az utikönyvekben.

6-3-7-2-1-5-4 sorrendben.
nálam kivágta a biztosítékot az este kivilágitott kálvária!

madarasz.peter 2008.05.02 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
A stadionnál parkolva, az ártéri tanösvénnyel kezdtük. Ennek végeztével kezdtük a multit a forrásnál. Innen a köhídhoz sétáltunk majd a kerékpárúton be a zenepavilonhoz. A környéken majális zajlott. Nem igazán értem, hogy miért szeretnek az ilyen rendezvények, konkrétan a bicikliút úttestjére települni, de tegnap Szentendrén is ugyanezt tapasztaltuk. A főtér pompás, a régi kedvenc cukrászdánk helyén új, igen látványos süteményeket árusító üzlet nyílt. Voltunk bent a bazilikában is, Nóra jót mászkált a padokon és közöttük. Végül a dunaparti fa játszótéren múlattuk az időt hazaindulásig.

Családi váci (2)
Csapat: Nóra, Erika, Máté és én

GeoBandi 2008.05.01 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Megtaláltuk!

3D 2008.05.01 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Igazi majálisi nyüzsgés volt ma, az egyik pontnál rock színpad, sörsátor stb., mindenhol sok ember, biciklis, a város meg egyre szebb.

Hz 2008.05.01 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.88
Geomajális a Geotrióval, Tz-vel és a lányokkal 12 keréken. 2/1.

Székesegyház előttOszlop mögül
zolitr 2008.05.01 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Geomajális2008. 12 keréken Ozeki, Gyros, HZ, Benix és Berni társaságában. Kellemes időben, nagyon jó társaságban telt a nap. Ezt a multit a GCGOZE közben teljesítettük.
Köszönöm a rejtést és a szép napot.
Zoli

Bernix 2008.05.01 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
GCGOZE kozben :)

ozeki 2008.05.01 16:05 - Megtaláltam
Szuper geomajális 1 Geotrióval, 2 Bernivel, Zolitr-el és 12 kerékkel!

Kerticsorbi 2008.04.28 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Sződligetre szállítottam unokatestvéremnek bölcsőt, utána erős késztetést éreztem az esti ládázásra. Nagyon szép este Vác, köszönöm a rejtést.

olahtamas 2008.04.27 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.45
Kellemes tavaszi séta.

Nebel 2008.04.27 18:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Nagyon szeretem az ilyen "városbemutatós" multikat, főleg az ilyen igényesen kivitelezetteket, mint ez is. Az összes pont igazán látványos és érdekes, sokszor jártam már itt, mégis minden ponton találtunk új élményt!
Nagy köszönet, hogy megmutattad ezt a szép várost!
:))

Lencsi 2008.04.27 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.59
Kellemes séta Jenővel. Még gyerekként sokat jártam Vácott, akkoriban állandóan itt haladtunk át a Dunakanyari nagyszülőkhoz látogatóba menet. Aztán megépült a 2/a, s Vác kiesett az útirányból. Jól esett most újra végigsétálni, felfedezni az ismerős helyeket. A Dunaparti sétány nagyon kellemes, rengetegen voltak biciklivel, babakocsival. Egy igazi láda azért nagyon hiányzik belőle.

a 2. pont feléa remény rabjai
ível a diadalJenő tájékozódik
Lencsi makrózikvele Krisztina zöldjeinél már találkoztam...
Géza 
csabs 2008.04.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nagy élmény volt ez a kör Vácon, még 33 évi itt élés után is. A rohanó napokban nem igen jár ezeken a helyeken az ember.
Köszi.

napvirág 2008.04.23 10:44 - Megtaláltam
Vác egyszer már rabul ejtett, most a kálváriájával és tanösvényével együttesen, újra átélhettem ezt az érzést. Nosztalgiával jártam végig a már ismert pontokat és örültem, hogy elvitt a multi a kis tó környékére is, amely anno kimaradt a városnéző sétámból.

Köszönöm a lehetőséget és az új ismereteket.

Szollo 2008.04.18 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Szép város. [wapon beküldött szöveg]
Ma volt az első nagy BKV sztrájk, gondoltam elkerülöm Pestet, míg lehet.

Vándorvakond 2008.04.13 19:15 - Megtaláltam
Bár már jártunk Vácon, nem tudtuk, hogy ennyire szép ez a város! A multi nagyon jól megmutatta a legszebb helyeket. Közben az egyik POI-t felhasználva és a sétát jó időre megszakítva, megebédeltünk a Barlang Étveremben, és megállapítottuk, hogy itt finomabb, fűszeresebb a pizzaszósz, mint az egyik kedvenc pesti pizzériánkban... :) Aztán folytattuk a váci sétát, az idő gyönyörű volt, nagyon megérte ide eljönni! Köszönjük a szép napot mindhárom váci láda kivitelezőjének!

Csipetkék 2008.04.12 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Családi kirándulás keretében kerestük fel a multi pontjait és ismerkedtünk Vác nevezetességeivel. Köszönjük a rejtést, a főtér nagyon tetszett.

Láp Lidérce 2008.04.06 13:46 - Egyéb
képek még

Van ám harmadik sor is, de kedves netkesserek, csak nem gondoljátok, hogy csak olyan könnyű lesz a dolgotok? :PKötelező tánc Jenőknek és Gerzsonoknak:)
Sétáló- és futkosóutcaEzek a felhők csak ijesztgettek bennünket, de azt rendesen
Alul-felül vízEllenfényben
Láp Lidérce 2008.04.06 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Mióta tesóm itt tanult, s azóta tanít, egyik kedvenc helyem Vác; ma is jót sétáltunk. Azért az a zászlós szobor majdnem kifogott rajtam, már kezdtem morgolódni, mikor észrevettem a feliratot rajta.

KálváriaKápolna
VízrendezésVíztükör, kacsák nélkül (ez utóbbi csak a véletlen műve:)
Szeretem ezt a tavatItt két láda keresztezi egymást
Vízibolha akcióban 
haranyi 2008.04.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Szép körséta, melynek végére csak este értünk késői indulásunk okán.

 
vicaroka 2008.04.03 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Ez volt az első megtalálásom :) Nagyon tetszett... Köszi :)

lricsi 2008.03.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Kihasználtuk a napsütéses hétvégét, körülnéztünk a környéken kicsit.
Sosem jártunk még a városban, tetszett!

Tyúkanyó 2008.03.28 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
A mai váci kiruccanáson nagyon jól éreztem magam. Nem is gondoltam volna, hogy Vác ilyen szép kis város, és hogy olyan hangulatos helyei vannak, mint ahova a 4-es pont vitt, és ahol a GCvata ládája van elrejtve.
Szuper volt.
Köszönöm a rejtést.