geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
992. Oszoly-csúcs (GCOSZI)

Oszoly szikla

Oszoly szikla

Oszoly-csúcs

Oszoly-csúcs

Csobánka

Csobánka

Távolban a Kevélyek

Távolban a Kevélyek

Ezt is látni

Ezt is látni

Nemzeti Park

Nemzeti Park

Csobánkai Tanösvények

Csobánkai Tanösvények

Erre indulj a ládához

Erre indulj a ládához

Itt lesz a láda

Itt lesz a láda
Szélesség N 47° 38,814'
Hosszúság E 18° 58,425'
Magasság: 321 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2004.06.22 19:30
Utolsó lényeges változás: 2022.01.26 14:38
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: zsorzs
Ládagazda: ht01
Nehézség / Terep: 3.5 / 3.5
Úthossz a kiindulóponttól: 700 m
Megtalálások száma: 1298 + 5 sikertelen + 25 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.4 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást halaszkiraly készítette.


A régi láda, többszöri betegeskedést követően, végleg eltűnt, ezért új láda került kihelyezésre, új helyszínen, új jelszóval. Az alábbi leírásban és a képeken már az új ládára vonatkozó adatok és ismertető szerepel. Az új hely egy kevéssé forgalmas ösvény mellett található, takarásban, így kényelmesen lehet logolni is.
Előfordulhat, hogy az új koordináták pontosításra szorulnak, kérlek jelezd, ha ezt tapasztalod.


FONTOS KÖZLEMÉNY!

Tekintettel arra, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) világjárvánnyá (pandémia) nyilvánította a Covid-19 vírusfertőzést, ismertebb nevén koronavírust, illetve arra, hogy;

- Magyarországon jelenleg is érvényben lévő vészhelyzet került kihirdetésre,
- tünetmentes személyek is terjeszthetik a vírust,
- A WHO felhívja a figyelmet [...] annak figyelembe vételére, hogy a vírus érintéssel terjed.

A hivatalos intézkedések mellett, amelyekről a médiából mindannyian értesültünk, szeretném - még ha oly csekélynek is tűnik, hogy azzal járuljunk hozzá a terjedés csökkenéséhez, hogy;

ÁTMENETILEG NEM ÉRINTJÜK, NEM FOGDOSSUK, NEM VESSZÜK KÉZBE A LÁDÁT! - nem tudjuk, mikor érkezik a következő megtaláló.

A láda állapota "kereshető", azonban elegendő, ha fényképpel tudod igazolni a megtalálást, elfogadom a log-ot.

Köszönöm, hogy elfogadod a fentieket és felelősen viselkedünk.

ht01: 2020.03.18.

---------------------------------------------------------------
WAP:
A láda, a hely látogatottsága miatt nem a csúcson van elrejtve.
A csúcson, Csobánkával szemben állva, hátunk mögött a sárga háromszög jelzésű turistaúttal, a kereszttől és a zászlórúdtól jobbra, lefelé induló, jelöletlen ösvényen néhány métert megtéve balra kell lefordulni az ösvényről, mintha a kereszt alá mennénk vissza, azonban nem szükséges addig. Egy sziklacsoportban lévő, földfelszínről nyíló sziklaüregben található a láda, kövekkel elzárva. A képek és a térkép segíteni fog. Kérlek, takard vissza a rejteket.
Kisebb fák és bokrok takarásában lévő sziklaüregben keresd a domboldalban. Hagyományos konyhai, négyfüles láda.
WAP vége

A ládába TravelBug nem helyezhető.

A láda megközelítése:

Csobánka központjából a buszfordulótól a Sárga kereszt jelzésen (Kossuth utca) érhető el a Berda-pihenő  N 47° 38,709' E 18° 58,294' 210 m [GCOSZI+parkoló]
Itt lehet parkolni, illetve megpihenni, mielőtt kezdődik a meredekebb szakasz. A pihenőtől tovább a Sárga kereszt jelzésen, neki a hegynek! A nyereghez közeledve jobbról becsatlakozik a Sárga sáv jelzés. Folytassátok utatokat felfelé, majd balra letérve a Sárga háromszög egészen az Oszoly-csúcsig  N 47° 38,802' E 18° 58,442' 328 m [GCOSZI+hegycsúcs] A parkolótól kb. 700m kényelmes gyaloglással 15-20 perc alatt elérhető a csúcs.

Csobánka

Csobánka község a Pilis-hegységben, az Oszoly-csúcs (328 m) - Csúcs-hegy (352m)- Kis-Kevély (488 m) - Csobánkai-nyereg és a Hosszú-hegy csoportja által határolt medencében húzódik. Tőle északnyugatra emelkedik a hegység két legmagasabb pontja, a Pilis (757 m) és a Dobogókő (700 m). Ezek között ered és a Dunába ömlik a Dera-, más néven Kovácsi-patak, a Vörösvári árokban folyik a Határréti-patak.

A települést és annak környezetét változatos felépítésű kőzetek alkotják, ami a mozgalmas geológiai múltnak köszönhető. Legidősebb képződménye a Dunántúli-középhegységben és az Északi-Mészkőalpokban egyaránt elterjedt triász korú, dachsteini típusú mészkő és dolomit. Az előbbi alkotja a sziklamászók által kedvelt Oszoly-sziklát, Csobánka egyik legfőbb látványosságát. A Kevélyek dolomitrétegekből állnak. Korban ezt követi az oligocén homokkő és agyag. Az előbbi, az ún. hárshegyi típusú homokkő a legnagyobb tömegben a Csúcs-hegyen és a Csobánkai-nyeregben figyelhető meg. A csobánkaiak által jól ismert agyag a község belterülete alatt található és az építkezések alkalmával feltáródik. A miocén vulkánosság terméke, a Visegrádi-hegység tömegét alkotó andezit a Pomáz - Dobogókő úttól északra található. A földtörténeti múlt kéregmozgásainak eredménye e sokféle kőzet egyidejű jelenléte. E kéregmozgások nagy törésvonalak (vetődések) mentén történtek. Ezek mellett forróvizes oldatok törtek a felszínre, melynek eredménye a dolomit átalakulása porló dolomittá (murva) és a homokkő cementálódása. A "murva" és az erősen cementált homokkő Csobánka földjének két legismertebb terméke. A Csúcs-hegy kőbányájából időnként előkerülő barit nevű ásvány is a forróvizes kiválások eredménye és egyben bizonyítéka. A község határában a két ismert barlang is a kéregmozgások eredményeképpen keletkezett. A Mackó-barlang a Kis-Kevély csobánka felé eső lejtőjén, a Macska-barlang a Hosszú-hegy egyik völgyében keletkezett. Mindkettő az ún. hasadékbarlagok közé sorolható. Keletkezésük a kőzetek törésvonalainak felnyílása, nem pedig a mélybe szivárgó víz oldó hatásának az eredménye.

A meszes talajon gazdag növényvilág tenyészik. A hegyekben elsősorban tölgyerdők találhatóak, de gyakori az elegyes, gyertyános tölgyes is. A Kevély-hegy magasabb régióiban a bükk az erdőalkotó. A tűlevelű erdők nem őshonosak, azokat telepítették. Jelentős területet borítanak az akácosok is. Ennek tavasz végi virágzásakor az egész völgyben érezhető annak édeskés illata. A dombokon szőlők, gyümölcsösök és szántóföldek húzódnak. A község határának állat- és növényvilága változatos. A sziklagyepek védett növénye az árvalányhaj, ami a Csikóvár-hegy oldalának szikalegyepén pompázik. Az erdőkben járva gyakran találkozhatunk vaddisznóval, szarvassal, őzzel, vadnyúllal, a ragadozók közül rókával és borzzal.

Csobánka a főváros közeli környékének bájos, alpesi jellegű települése, a Pilis-hegység tájképileg legvonzóbb pontja. Már Pomáz felől bevezető völgy látványa is élményszerű. Ezért keresi fel egyre több kiránduló, és ezért a frissítő, pihentető csöndért terebélyesedik gyors ütemben a falu üdülő negyede.

Csobánka rövid története

A település neve az iráni "suban" szóra vezethető vissza, amely pásztort jelent. A "csobán" szavunk a honfoglalás korára vezethető vissza. Csobánka személynevet 1202-1222-ben, míg Ssubanus alakban már 1177 körül említi írott forrás. Legkorábban 1698. január 3-án írták le a település ma is használatos hivatalos nevét Pest-Pilis-Solt vármegye adókivetési jegyzőkönyvében. A Csobánka név magyar, a -ka kicsinyítő képző is magyar. A falu szerbül Csobanacz (Sztari Csobanacz, Gornyi Csobanacz, Dolnyi Csobanacz) "pásztorfalut" jelent.
A középkori alapítású, de valószínűleg a kelta-római maradványokra épült Csobánka község és környéke - az egykori Borony - az őskortól lakott színhely. A római korból maradt ránk egy sírkődarab, amely a katolikus templom kertjében ma is látható.

A Csobánka, valamint a Borony név az Aba nemzetség egy-egy ágától származik. Az Árpád-kori Hont-Pázmány nemzetség itteni birtokai a XIII. században a pilisi ciszterciták tulajdonába kerültek, s ezeken a földeken, éppen úgy, mint a szomszédos Pomázon, a szőlőkultúra virágzott. századokon keresztül át.

Lakossága a török időszakban csaknem teljesen elpusztult.
Benépesülése az 1690-es nagy török ellentámadást követően indult meg a délvidékről, ekkor Csernojevics Arzén szerb pátriarcha vezetésével nagyszámú rác (szerb) népesség érkezett a török csapatok elől és települt be a középkori Borony puszta területére. Ők lettek Csobánka második alapítói. A szerbek először pásztorkodással, később gyümölcs- és virágtermesztéssel foglalkoztak.

A többi nemzetiség - így a sváb, a szlovák, a cigány - az 1700-as években telepedik le a faluban. A XVIII. század elején már élnek svábok Csobánkán, az 1725-ös összeírásban "Német Mihály molnárt" név szerint is szerepeltetik. A Thüringiából érkező német családok a század közepén ideköltöző magyarokkal együtt újjáépítették a török idők óta romokban álló mai ófalut. A szlovákok a század második harmadában települnek ide, családneveik 1736-ban jelennek meg egy összeírásban. A cigányság 1760 után talál otthonra a faluban, eleik a kovácsmesterséget űzték.
1737-ben Csobánka a Wattay család birtokában volt. Az ortodox templom 1746-ban, a római katolikus templom 1842-ben épült.
Csobánkán született 1843-ban Pivár Ignác, a siketnémák váci, később a Vakok Budapesti Országos Intézetének igazgatója.
A szerbek nagy része 1920, majd 1945 után hazaköltözött ősi földjére, a helybéli svábokat - 1310 főt - az 1945-ös potsdami konferencián elhatározottak szerint, 1946. március 15-16-án kitelepítették a németországi Wertheimbe. Helyükbe visszatelepített felvidéki magyarok, az Alföldről jászladányiak és csángó beköltözők

Látnivalók

A Dera-patak jobb partján elterülő Margit-liget (korábban Laszlovszky-liget) új korszakot nyitott Csobánka fejlődésében. A patakvölgy legszebb szakaszán Martin Sándor orvos épített szanatóriumot, s a környéket elhunyt feleségéről nevezte el Margit-ligetnek. A gyógyintézet 1898-ban nyitotta meg kapuit. 1909-ben Wettenstein József, a tüdővész elleni szérum feltalálója vette meg, és tüdőszanatóriummá alakította. 1917-től Prohászka Ottokár hadiárvaházként működött, melyben a szolgálatot a katolikus egyház missziós nővérei látták el. 1950 óta a Gyógypedagógiai Intézet Otthona.
Margit-liget szomszédságában már a század elején kiépült a Szent Hubertus-nyaralótelep. Az itt élő művészek és építészek ingyenes munkával járultak hozzá a telep csinosításához. A Kápolna-dombon található a "lourdesi" barlang amely fölé 1904-ben emelték a domb csúcsán álló Hubertus-kápolnát. A kápolna a II. világháborúban tönkrement, de 1972-ben újjáépítették. A falutól nyugatra és délre új nagyméretű telep épült. Berda Józsefet, az élet apró örömeinek költőjét is megragadta ennek a tájnak az igézete. Csobánka c. versének néhány sora díszíti azt az emléktáblát, amelyet a község lakosai és nyaraló-tulajdonosai a költő emlékére az Oszoly-hegy oldalában állítottak. Az emléktábla alatti teraszos hegyoldalt a Pilisi Parkerdő turistapihenőnek építette ki. Csobánka az Országos Kéktúra útvonalán fekszik
A községben található műemlékek: a görögkeleti szerb templom provinciális barokk épülete, a katolikusok eklektikus stílusban épített temploma és a Hosszú-hegy délkeleti oldalában, a Szentkút nevű forrás mellett 1844-ben emeltek búcsújáró-templomot ezt először 1920 után építették újjá Szakály István tervei alapján; majd 1980-ra ismét új, modern formát adtak neki az adományozók költségén.
A Szentkút nevezetes zarándokhely, a szurdok oldalában "csodatévő" Szűz Mária-kép látható, a kút vize a szemeket és a fájó testrészeket gyógyítja.

A túra hossza az ajánlott parkolótól a ládáig: kb. 700 m

Szép időt, jó túrázást kivánunk:
zsorzs

---------------------------------------------------------------
2013.06.02 11:15 órakor kicseréltem a dobozt!
---------------------------------------------------------------
Állapot: kereshető

KRW értékelés (858 db): környezet: 4.76 rejtés: 4.53 web: 4.62 átlag: 4.64

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Xorbit 2022.01.23 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.41
Sok korábbi kesserhez hasonlóan mi sem nagyon boldogultunk a láda megtalálásával, a meredek hegyoldalban tébláboltunk vagy 20 percig, sikertelenül.

Korábbi logokat visszaolvasva, azokban megadott helyes koordináták alapján viszont azonnal meglett, a 'hivatalos' helyszíntől mintegy 15-20m távolságra.
Köszönöm a kessertársak segítségét (a rejtőtől pedig kérnénk a koordináta pontosítását)!

Beszúrom ide is a láda valós helyét:
N 47° 38,815'
E 18° 58,425'


A környezet azonban valóban nagyon szép!

bpatkai 2022.01.02 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm
[Geoládák v3.12.5]

Lizabella67 2022.01.02 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

fodoraniko 2022.01.02 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

futas 2022.01.01 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

speti 2021.12.30 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

toroki 2021.12.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Köszönöm a rejtést!

Bimba69 2021.12.26 11:50 - Megtaláltam
Megtalaltuk koszi.. Bimba69 Rofi73

stikli08 2021.12.12 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Pazar hely. [Geoládák v3.6.0]

MoZ 2021.12.11 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

Zsu&Guszti 2021.12.11 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

new.feanor 2021.12.04 12:15 - Megtaláltam
A megadott koordinátákról felteszek fényképet. 10 méteres sugarú körben néztem át mindenüreget vagy 20 percig, de nem jártam sikerrel. Kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: ht01, 2021.12.07 11:11]

20211204_121520 
csehipest 2021.11.06 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Geoculus 2021.11.06 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Pongidori 2021.10.31 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

SCHPTR 2021.10.31 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Haki 2021.10.30 16:52 - Megtaláltam
Megvan, köszi!
Nagyon szép napos idő volt, szerencsére már ekkor nem voltak olyan sokan a csúcson.

woodworkinggirl 2021.10.30 16:39 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk Cs&P&G&D [Geoládák v3.11.3]

Feliks 2021.10.30 16:38 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk! :) [Geoládák v3.12.2]

Kiaribua 2021.10.30 11:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. A ragyogó napsütésben igazi csúcsforgalom volt a csúcson és környékén.

ládamalac 2021.10.28 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Kiszagolva, kitúrva, köszi! :)

Hucul 2021.10.27 15:11 - Megtaláltam
Kerékpározás közben megtaláltam, köszönöm a rejtést!Koo tényleg pocsék.Panoráma fantasztikus. [Geoládák v3.12.2]

Mai95 2021.10.24 13:45 - Megtaláltam
Körbejártuk Vittórióval a lehetséges helyeket, de sajnos nem leltük meg a ládát .Csatoltam a képeimet a ládakörnyezetről kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: ht01, 2022.01.08 19:29]

IMG_20211024_134728IMG_20211024_134529
DSC01326DSC01327
DSC01331DSC01337
DSC01339DSC01341
DSC01344DSC01345
DSC01349 
barnanya 2021.10.23 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam benebotoval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

beneboto 2021.10.23 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam barnanyával, köszönöm a rejtést! Rendes log pár hét múlva várható. [Geoládák v3.12.2]

whaides 2021.10.21 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

tom-68 2021.10.17 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Megtaláltam, a jelzett koordinátáktól mintegy 16 m-re. A koordinátákat egy Garmin Etrex 32x mértem. Az én koordinátáim: N 47 fok 38.813';E 018 fok 58.426'. [Geoládák v3.12.2]

penniwit 2021.10.17 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

halpagár 2021.10.15 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

filogergo 2021.10.09 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

stamas7 2021.10.03 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

djend_real 2021.10.03 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Vtgiyx 2021.10.03 05:19 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg. Több csapat is összejött a végére, de sehogy sem sikerült a láda nyomára bukkani. A hely viszont gyönyörű, érdemes felmenni! :) [Geoládák v3.12.2]

Mortanius 2021.10.01 12:08 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

 
Ritus71 2021.09.26 11:11 - Megtaláltam
Csodálatos hely! Köszönjük!

GyZsTeam 2021.09.26 11:08 - Megtaláltam
Érdemes volt feljönni ide. Köszönjük!

HER_8463_tnHER_8465_tn
HER_8468_tnHER_8472_tn
HER_8473_tnHER_8479_tn
HER_8480_tn 
Tadri97 2021.09.25 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönjük a rejtést! :)

rrol 2021.09.09 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v3.12.1]

znasz 2021.08.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Csodás volt a kilátás. Köszönet a rejtésért.

kwh 2021.08.28 13:15 - Megtaláltam
gotcha

Szívósék 2021.08.22 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést ! :) [Geoládák v3.9.6]

redzol73 2021.08.20 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

andorko 2021.08.18 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Marthality 2021.08.18 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

szacstma 2021.08.15 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

GeryClaire 2021.08.15 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

IMG_20210815_133210IMG_20210815_133227
moneycus 2021.08.07 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

pgyp 2021.08.07 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 4.05
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]
A megadott parkolóból mentünk fel a legrövidebb úton. Szép volt a kilátás és még nagyon meleg sem volt, de a láda kooját tényleg pontosítani kellene...

cybericius 2021.08.03 20:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
feleslegesen nehéz. raadasul a koordinatak lentebb mutatbak. ne massz le! az egybefüggő kofalban van
[Geoládák v3.11.3]

nbokan 2021.07.20 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.30
Kellemes kirándulás Csobánka felett remek kilátásokkal. Tetszett, kösz a rejtést, Tovább a Stiasny pihenő GCSIKY felé...

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
vblume 2021.07.18 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Virág és Pucu [Geoládák v3.11.0]

Pucu 2021.07.18 14:35 - Megtaláltam
Egy kis könnyed mászás után mentünk fel a csúcsra és kerestük meg a ládát. Sajnos nem pontos a koordináta, de megtaláltuk! Mellékelem a helyes koordinátákat. A láda leírást is érdemes lenne akualizálni. Köszönjük a rejtést. Pucu & Virág [Geoládák v3.11.3]

Screenshot_20210718-143516 
gaboor 2021.07.10 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Green Eye 2021.07.03 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam Pilisi vándorlások során, köszönöm a rejtést! Itt is csodás a kilátás...

remekkelek 2021.07.03 09:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

GAMANO 2021.07.02 11:33 - Megtaláltam
Hosszas keresgélés után sem találtam a ládát. Miután feladtam és visszamentem a lentebb várakozó társamhoz, kiderült, hogy valószínűleg régi koordináták voltak a GPS-be töltve. Kérem a találat elfogadását a mellékelt fényképek alapján.

[Jóváhagyta: ht01, 2021.07.03 07:11]

20210702_11105620210702_111425
20210702_112635 
g-tabe 2021.06.27 13:15 - Megtaláltam
Megvan, de nem adta magát könnyen.
Nem ott lett meg, ahová a koordináta mutatja, hanem csak kb. félútra a kereszttől. Persze, lehet hogy csak az én készülékemben van a hiba.
Mindenesetre teszek fel képet a dobozt rejtő szikláról is.
Köszönöm a rejtést. Pazar a kilátás.

találat helyerejtőszikla
nszk 2021.06.13 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

justancsi 2021.06.13 11:54 - Megtaláltam
Ez egy emberekkel találkozós-sörözős túra volt, 6 ládával.

GeoEvike 2021.06.07 21:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Tényleg jó tipp a "ne egy sziklát keress". Csodás hely ez, káprázatos kilátással és hétfőn este 9-kor tömeg sincs csak szúnyog:) Láda jó állapotban! Évi ♡ Toti

20210607_20521920210607_203129
FeldmanZ 2021.06.05 08:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

tigrisfácán 2021.06.04 11:24 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

infernus 2021.05.30 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

CsKaroly 2021.05.30 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

Koati87 2021.05.30 15:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

MissLujzi 2021.05.29 20:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Twozee 2021.05.29 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

luna89 2021.05.24 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Köszönjük a rejtést :)

saraklonka 2021.05.21 19:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Dester 2021.05.15 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Nem volt annyira vészes a kaptató Csobánkáról, mint előre sejtettem. Csodás volt a kilátás. A rejtés azért megtréfált kicsit. Garmin Dakota 20-szal járom a ládákat, és ez nem mutatja meg a ládákhoz a képeket, viszont ez tipikusan olyan láda, amihez nagyon nagy segítség az utolsó fotó. Ha valaki csak a szövegeket tudja nézni, akkor némi segítség: ne különálló sziklakupacot keress, hanem egy nálad nagyobb sziklatömböt :)
Köszönjük a rejtést!

20210515_15514120210515_155034
20210515_15530320210515_161307
20210515_160046 
Jacsa 2021.05.15 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

S0beit18 2021.05.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

orszagoskek 2021.05.15 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben később. Tamás [Geoládák v3.10.5]
Pomáz felől érkeztünk a sárga jelzésen GCPMAF és GCPOMA érintésével. Szerintem én ezen az útvonalon még soha nem közelítettem meg a helyet. Tetszett. A kilátás innen is lenyűgöző, mint az útvonalon több pontról is.
A rejtés a korábbi megtalálók nyomai és a leírás alapján könnyen meglett. Azért ez nem "néhány méter", inkább néhány tucat méter. Már majdnem elbizonytalanodtam, amikor az árulkodó taposás nyomokat megláttam. A láda rendben.
Frissítés és nézelődés után tovább folytattuk az utunkat GCSIKY felé.

homemadebyjuci 2021.05.15 10:14 - Megtaláltam
Csodás kilátás a csúcsról! Még nem jártam itt, köszönöm! :-)

SzMartzy 2021.05.09 19:38 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.6.11]

redei71 2021.05.09 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

gst76 2021.05.09 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]
Napsütéses vasárnapi gyalogtúra Csobánka vonzáskörzetében. Kivételesen, egyedül. 17,3 km hegyen-völgyön át 7 láda felkeresése közben.
A rejtés nehezen adta magát. A gps össze-vissza mutatott. Végül csak rátaláltam...

Norbi85 2021.05.05 10:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

band!ta 2021.05.01 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Manna&Peti 2021.05.01 10:55 - Megtaláltam
Köszönjük.

Cicapapa51 2021.04.29 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Köszönöm a rejtést!
Ezen a kissé borongós ládázós napon az Óratorony-szikla meglátogatása után kaptattam fel ide. Szép az Oszoly rét is. Monumentális méretű tölgyek itt-ott.
TFTC
Cicapapa51

20210429_121907 
AliceSky 2021.04.25 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Itt jártak Lónyaiék, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Pongiz 2021.04.25 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kuflik 2021.04.25 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

APaksi 2021.04.24 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Lücsi 2021.04.24 13:02 - Megtaláltam

Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kompaktor 2021.04.24 11:41 - Egyéb
Erre jártam a mai napon egy túrán, és kedvem támadt megkeresni az új rejteket. Őszintén szólva egy kicsit rossz szájízzel jöttem el. Engem a GPS jó néhány méterrel lejjebb küldött, itt kezdtem el keresgélni, sikertelenül. Közben végig a reklámbéli Ábel gyerek kérdése visszhangzott a fejemben: "DE MIÉRT???" A feltöltött kép sem volt annyira a segítségemre, de végül feljebb megtaláltam a ládát (innen 7 m-t mutatott a gép, de ezen a szintkülönbséges terepen eléggé jelentős távolság lehet).
Szóval nem igazán voltam elájulva. Remélem, mások könnyebben megtalálják majd, és nem mászkálják össze nagyon a domboldalt (erózió, védett növények, miegymás). Viszont tény, hogy erről a helyről remélhetőleg sokkal nehezebben fog eltűnni a láda.

Hogy valami pozitív kicsengése is legyen a dolognak, leírom a koordinátát, amit én mértem GPS-szel (igaz, csak egyszer): N 47° 38.814 E 018° 58.429.

Csilla01 2021.04.21 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! szép környezet! [Geoládák v3.9.6]

feketel 2021.04.13 12:03 - Megtaláltam
köszönöm a fáradozásodat! TFTC! Klassz kilátás, klassz rejtés, pocsék idő. Rommá áztam de legalább "üres volt az erdő :) Egy fenevadat hagytam a ládában, de még bőven fogad ajándékokat. [Geoládák v3.10.3]

TimePhoto_20210413_115653TimePhoto_20210413_115628
PIT BJJ 2021.04.11 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Bodzalime 2021.04.11 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: ht01, 2021.04.11 19:19]

IMG_20210411_100430IMG_20210411_100743
IMG_20210411_100150 
Invictus3 2021.04.10 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megvan, köszi!
Végre ide is eljutottunk, nem volt már beteg a láda :)
A csúcsról gyönyörű a kilátás, főleg ilyen napos időben. Sokan kirándultak, vagy mászták a falat (ehhez én is kedvet kaptam..)

Palotascsalad 2021.04.09 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

[Jóváhagyta: ht01, 2021.04.09 22:49]

IMG_20210409_171239 
petik.balazs 2021.04.05 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Szuper helyen van!! [Geoládák v3.9.6]

[Jóváhagyta: ht01, 2021.04.09 22:49]

ht01 2021.03.28 23:59 - Egyéb
A régi láda, többszöri betegeskedést követően végleg eltűnt, ezért új láda került kihelyezésre, új helyszínen, új jelszóval. A leírásban és a képeken már az új ládára vonatkozó adatok és ismertető szerepel. Az új hely egy kevéssé forgalmas ösvény mellett található, takarásban, így kényelmesen lehet logolni is.
Előfordulhat, hogy az új koordináták pontosításra szorulnak, kérlek jelezd, ha ezt tapasztalod.

DonPepe 2021.03.21 15:30 - Megtaláltam
Csobánka -> Hosszú-hegy -> Ziribár-hegy -> Oszoly-csúcs -> Pomáz -> Csobánka
21 km-es körtúrám 6. helyszíne.

Ahogy az előttem lévők úgy sajnos én sem találtam meg a ládát, így kérem a képek alapján elfogadni a találatot.
Köszönöm szépen
Üdv Pepe

[Jóváhagyta: ht01, 2021.03.24 15:25]

Kilátás az Oszoly-csúcsrólKereszttel a háttérben a csúcson
CsobánkaTrack
Pecsétünk! 
MoZ 2021.03.21 14:37 - Nem találtam meg
felkutattunk mindent de nyoma veszett [Geoládák v3.9.6]

golyakr 2021.03.21 14:34 - Megtaláltam
Kerestem egy darabig, aztán a logok olvasása után feladtam. Szerintem sincs a helyén. Kép később [Geoládák v3.9.6]

[Jóváhagyta: ht01, 2021.03.21 19:09]

vaterlo 2021.03.21 13:33 - Megtaláltam
Pilisszentkereszt-Óbuda túrán útbaejtve. Én is hasonlóan jártam, mint az előttem szólók. A fényképek alapján szeretnék egy elfogadást kérni.

[Jóváhagyta: ht01, 2021.03.24 08:46]

20210321_13323920210321_133310
gyedmaroz 2021.03.14 17:29 - Megtaláltam
Minden lehető zugot megkerestünk ahol egy ekkora láda elrejthető, de ládát sehol sem találtunk. [Geoládák v3.9.6]

Mizo6869 2021.03.07 10:33 - Megtaláltam
A Mackó barlang volt ma a cél. Ha már erre jártunk akkor ezt a már régóta betegeskedő ládát is meg akartuk keresni. Sajnos ez nem sikerült. Amit lehetett át néztünk. Kérem a rejtőt a képek alapján fogadja el a megtalálást. Köszönjük.

[Jóváhagyta: ht01, 2021.03.07 18:52]

IMG_20210307_102432IMG_20210307_102412
IMG_20210307_102400 
KataJani 2020.12.05 13:16 - Megtaláltam
17 km-es körtúra Pomáz-Oszoly-csúcs-Pomáz útvonalon. [g:hu 1.6.7]

Tom_16 2020.11.28 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Bence2009 2020.11.28 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

MaTamas 2020.11.21 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.92
Csodás napsütésben, kissé hidegben sétáltunk a lányommal 16 km-t.
A csúcsot már többször láttam messziről, fent most voltam először, remélem nem utoljára.
Szerintem indokolatlanul beteg a láda.

Zella 2020.11.14 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm :-)

Ambró 2020.11.14 10:08 - Megtaláltam
.

21-es bakancsok 2020.10.27 08:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
KÖSZI!

Kosovo671 2020.09.06 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltuk. Köszönjük.

Takácsúr 2020.09.06 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Csobánka 16/900

zoldbeka 2020.08.15 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.7]

VacskaMatie 2020.06.13 15:35 - Megtaláltam
.

Fidorka 2020.05.22 17:10 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Bendínó 2020.05.22 17:10 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Pötyike 2020.05.03 13:42 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
Vaúúú...
Ott vagyok lent balra :)

[Jóváhagyta: ht01, 2020.05.06 16:16]
-----
Kösziiiii...

Oszoly-csúcs 
Piroskaa1 2020.05.03 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Köszönöm a hely bemutatását.
Mai körtúrán egyik állomása volt az Oszoly-csúcs.
Kérésnek eleget téve nem nyúltunk a ládához.
Pilisi kilátások bélyegzője rendben a helyén van.
Blue Malival és Pötyikével jártunk itt, köszi.

[Jóváhagyta: ht01, 2020.05.06 16:16]

Köszönöm szépen! :)

Oszoly-csúcs-1Oszoly-csúcs-2
Mangó 2020.03.29 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Koszonjuk a rejtest

[Jóváhagyta: ht01, 2020.03.30 17:44]

20200329_155432 
-dSz- 2020.03.28 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Séta Ürömről Csobánkára 3/3: GCOSZI-GCSIKY-GCBERD trió gyűjtése.

Most (2020.08.09), rendezgetve a GC-s fotókat és esetleg elmaradt logolásokat találtam meg ezt is. Akkor és ott a hegyen csodálkoztam is, hogy az alkalmazás nem hozta fel a ezt a ládát (mert akkor már beteg volt), pedig emlékeztem rá, hogy van itt egy. Így most utólag logolva a képek alapján kérem az elfogadást.

köszönöm,
-dSz-

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.09.08 17:46]

PanoCsúcsra
Track 
doubleb 2020.03.15 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

abri 2020.03.14 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Megtaláltuk!

Maszat csapat 2020.03.08 12:40 - Megtaláltam
tavaszi kalandozás újra

csomix 2020.03.08 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

KremesEmber 2020.03.07 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

t.alexandra 2020.02.09 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.90
A papír kissé elázott. de minden más tökéletes volt, köszönöm a rejtést!

porto 2020.02.02 11:26 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt!
Nosztalgia, de nem úgy mint regtársnak.
17C° viharos szél
Láda meg lett, jelszó hiány.
Köszönet a tulaj segítségéért!

[Jóváhagyta: ht01, 2020.02.04 11:03]

Mo-Hó 2020.01.27 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Igazán szép hely!
Köszönjük a rejtést!

somga 2020.01.04 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.0]

szikizso 2019.12.30 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Fürkészéseim során ez volt a 640. láda. [Geoládák v3.1.2]

TD Adventure 2019.12.29 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Gyonyoru naplemente. Az utolsok egyike 2019-ben.

vtamas010 2019.12.29 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Majaluca 2019.12.22 12:31 - Megtaláltam
megmásztuk torony jó volt

Anonemo 2019.12.21 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

2in1 dream team :) 2019.12.01 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Bádi91 2019.11.30 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

palutcaiak 2019.11.17 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Pál utcai indiánok [Geoládák v2.2.5]

MizsA 2019.10.28 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csavar 2019.10.26 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

MoGeMaP 2019.10.26 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Hilda&Kenn 2019.10.23 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Husky_kutya 2019.10.23 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Október 23.... Százezer ember???????? [Geoládák v2.2.5]

vakond87 2019.10.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
A mai nap gyönyörű idő volt, így az Oszoly-csúcsot választottuk a kirándulás célpontjának. Az autót az Oszoly-pihenőben hagytuk, és onnan csináltuk meg a körtúrát a Stiasny pihenő felé. Velünk volt két kislányunk is, ők 4 és 2 évesek, de becsülettel legyalogolták a túrát. Fentről a kilátás gyönyörű a nagyobbik lányom pedig már lelkes ládázó. Köszönöm a rejtést!

MoMaszter 2019.10.19 08:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.15
A GCPOMA ládától közepesen erős kaptatóval felmásztunk ide is, kicsit kinézni Csobánkára, mielőtt leereszkednénk. :) A viszonylag korai időpont miatt - végre először - csak mi voltunk itt fent!

Köszi a rejtést és a ládaoldal elkészítését!

EmesESE 2019.10.12 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.32
Megtaláltuk! ?
A GCPMAF-tól indulva jártuk végig nagyon kellememes öszi időben GCPOMA, GCOSZI, GCBERD, GCCSIKY, GCMIAU rejtések pontjait. A GCMIAU-hoz még vissza kell térni, de a többi láda egy 10 km-es turával meglett.
A felkapaszkodás és a leereszkedés jó meredekre sikerült, de a kilátás pazar.
Köszönjük a lehetőséget! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Katic&Helgóc 2019.10.12 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.95
Azútról nem kellett sokat letérni. Hátrébb azőstölgyes mezőket is érdemes megnézni.

Syn_yeti 2019.10.07 08:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Csobánka-Lom-hegy-Pomáz túra közben. TFTC

IMG_20191007_083810IMG_20191007_083828
IMG_20191007_083830 
Szőkekapitány 2019.10.06 07:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.70
Köszönöm szépen a rejtést. Szép helyen van a láda.

szalaij 2019.10.05 07:54 - Megtaláltam
Megtaláltam a Pálos 70 túra közben. Köszönöm a rejtést.

fehervariek 2019.10.05 07:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szilkov 2019.10.02 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Jo moka volt! [Geoládák v2.2.4]

bubu&vahur 2019.09.22 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

szaszkievics 2019.09.15 11:20 - Megtaláltam
Csobánka környéki körtúra, ragyogó, őszies időben, HRita, KesserHercegnővel! Köszönjük! Több infó és képek később! [Geoládák v2.2.5]

Gyenenczyek 2019.08.20 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.81
Köszönjük a rejtést!

cav004 2019.08.11 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

W05-44 2019.08.10 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Legkedvesebb edzőbácsimmal. :)
Szép környezet, ötletes rejtés és igényes ládaoldal. Gratulálok hozzá!

CsobánkaKevély-nyereg
szife 2019.08.10 09:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaboneki 2019.08.08 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

horvathzs 2019.08.08 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mura 2019.07.12 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésért!

JhsGabor 2019.07.08 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

astratomi 2019.07.06 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Acageo 2019.07.03 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.79
Kis oszolyi tekergés során kerestük meg. Rendkívül könnyen meglett, olyannyira, hogy a láda egyáltalán nem is volt álcázva... A régi láda teteje még mindig ott kallódott, így gondoskodtunk az eltüntetéséről. A láda tartalma pedig? Inkább ne részletezzük...

Iprá 2019.06.24 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ásványvadász 2019.06.16 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]
Klassz hely, szép kilátás.

Karaliosz 2019.05.26 12:50 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v2.2.5]

handus 2019.05.18 19:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.00
Csodaszép volt! :)

bfabry 2019.05.18 15:05 - Megtaláltam
Talán az év legjobb időszakában sikerült erre járni, mert a tanösvény táblákon reklámozott virágok épp nyíltak. Így végül az Oszoly-réten több időt töltöttem mint a csúcson, mert ugyan a kilátás innen is szép, de a Stiasy-pihenőnél már alaposan megnéztem.

gezhorva 2019.05.11 08:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

CsKriszti 2019.05.04 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kovács Ági 2019.05.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést! Gyönyörű környezetben van. Először megijedtünk, mert egy közeli kövön fekszik egy láda teteje, azt hittük, hogy szét van esve. De amikor kb.egy méterrelkésőbb ráleltünk, láttuk, hogy az a régi teteje lehet, mert megvan a ládán.

puppi 2019.04.22 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

htour 2019.04.06 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! A láda meglehetősen rossz állapotban van, nem zárható. Szerencsére a rejtekben eléggé védett az időjárás viszontagságaitól, de sokáig biztosan nem tart ki így.

erdosjudit 2019.03.31 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdosimi 2019.03.31 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gyula100 2019.03.31 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

szellem lovagok 2019.03.24 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

tothadam86 2019.03.24 07:26 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-

pstrx 2019.03.23 16:55 - Megtaláltam
Kösz a rejtést!

windowhunter 2019.03.23 14:51 - Megtaláltam
Még találtuk, köszönjük.

kutyi 2019.03.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
"Pilisi kilátások" pecsételős játékkal egybekötve.
Remek tavasz! Pecsétet vki elvitte...
Kutyi és Tücsök
(és Bütyök és Béka, Orsi, Csilla, Dórika, Beus, Jani és az aprónép...)

IMG_2855IMG_2835
mila 2019.03.23 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Ivellios 2019.03.19 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Göde 2019.02.25 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.SIKERÜLT [g:hu 1.6.0]

feherzoltan79 2019.02.19 11:00 - Megtaláltam
Pomáz - Csobánka - Ziribár - Pilisszentkereszt túra közbeni találat. Köszönöm a rejtést!

NagyKG 2019.02.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megtaláltam, köszi!

Szilágyi Ildikó 2019.02.17 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
megtaláltuk, köszönöm a rejtést

*Moka* 2019.02.11 11:10 - Megtaláltam
Köszi

*Vica* 2019.02.11 11:10 - Megtaláltam
A logfüzet már rég betelt.

-1-2
-3-4
Szűcs-Kádas Gyalog Team 2019.01.13 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.32
Nagyon szép a panoráma, megérte feljönni...Eszti&Sanyi

enjoy 2018.12.29 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

Laminsio 2018.12.28 13:22 - Megtaláltam
köszi

Prokoppdani 2018.12.27 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tabletta 2018.12.21 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

mozgo 2018.12.02 09:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

balint14 2018.11.24 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Stimm 2018.11.11 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.69
Csobánka - Pomáz ládázás közben. A nagy köd miatt sajnos a kilátás elmaradt. De a 80-as évek sziklamászásai okán még emlékeztem rá :-))

IMG_2559IMG_2561
IMG_2562 
Jaksi74 2018.11.04 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Szauer csapat 2018.11.03 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést 🙂

ant 2018.11.01 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.49
Köszi a rejtést!
Sokat köröztünk, de sikerült! A kilátás és az idő is megérte a látogatást.

monic1006 2018.10.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
A Pilisi Parkerdő Útjain túramozgalom befejező túrájának teljesítése céljából érkeztünk ezen a szép őszi napon az Oszoly lábához, hogy aztán Csobánkán át visszasétáljunk a Kevélyeken keresztül a Békásmegyeren hagyott autónkhoz.
Természetesen az utunkba eső geoládákat sem hagyhattuk érintetlenül - még kis kitérőre is hajlandóak lettünk a végén :)
Ennek e ládának néhány éve egyszer már nekifutottunk, akkor szerencsétlenek voltunk és nem találtuk (előttünk utánunk mások megtalálták...) most azonban már nem jöttünk volna le a hegyről sikerélmény nélkül.
Köszönjük a rejtést!

szsoutdoor 2018.10.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Pilisi Parkerdő Útjain befejező túráját Csobánka előtt megkezdtük, hogy az Oszolyt, és a ládáit felkeressük. Egyhén ködös panoráma fogadott, a megtépázott zászló és kidőlt tábla mellett. Köszönöm a rejtést!

Lupus21 2018.10.19 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Vekonyember 2018.10.14 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
A láda egyik sarka ki van törve. Sajnos nem vittem ragasztószalagot, hogy ideiglenesen megjavítsam.

PetyCamino 2018.10.14 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Kis mászás árán, de meglett, köszönjük :)

pyrosz 2018.10.14 16:25 - Megtaláltam
Köszönöm, nosztalgikus élmény volt! :) [Geoládák v2.2.4]

BeriLa 2018.10.14 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Köszönöm a rejtést.

szilard08 2018.10.08 13:59 - Megtaláltam
:))

Gabrielem 2018.10.07 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszönöm a rejtést!

t.bela 2018.10.07 12:25 - Megtaláltam
OK

nyogam 2018.09.16 16:16 - Megtaláltam
Köszönjük!

csemege 2018.08.11 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

eszloch 2018.07.30 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Livi123 2018.07.22 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Davestator 2018.07.01 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

WallHattok 2018.06.03 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk!:-) Köszönjük!:-) Csodás a kilátás!:-)

Illuminati33 2018.05.27 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

R-Gyu 2018.05.27 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szucsbea 2018.05.20 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! KBT es az eszgomba???? [Geoládák v2.2.3]

Planetphotobook 2018.05.19 21:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

fürge 2018.04.30 20:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

kando10 2018.04.30 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A l?da lyukas, logbook betelt. [Geoládák v2.2.3]

Mord 2018.04.30 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

eszpee 2018.04.29 12:00 - Megtaláltam
Szuper volt, köszönjük! [Geoládák v2.2.3]

donkardos 2018.04.28 13:34 - Megtaláltam
A láda lyukas, nem volt nálam csere. [Geoládák v2.2.3]

tiktak 2018.04.23 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Marpad 2018.04.15 14:37 - Megtaláltam
Oszoly csúcs támadás vasárnap délután! Csodálatos a kilátás, a ládika megérett a felújításra. [Geoládák v2.2.3]

quilt_design3-0120180415_142720
20180415_14161620180415_142900
20180415_142914 
Bpeter 2018.04.15 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Köszönjük!

zsbenko 2018.04.15 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ZöldRóka 2018.04.14 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Kadorca 2018.04.14 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi

Diós Bejgli 2018.03.30 15:48 - Megtaláltam
Köszönjük: B, T és Á

20180330_15511720180330_155027
20180330_15375220180330_154226
20180330_154957 
VINAX 2018.02.25 16:51 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
A láda lyukas, a logbook betelt... Szüksége van egy kis karbantartásra
★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.2]

IMG_20180225_164305-01IMG_20180225_164301-01
mulder2197 2018.02.18 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

sarokcsalad 2018.02.17 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Zogeboka 2018.02.05 15:00 - Megtaláltam
Köszi meglett a fiaimmal.

Wilka74 2018.02.04 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Közös kirándulás Simidékkal. Köszönet a rejtésért. A láda lyukas és két füle már letörött, a logbook lassan betelik. Nagyon szép hely, érdemes volt ellátogatnunk ide.

IMG_6522 
Simid 2018.02.04 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

zaskl 2018.01.06 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Somovitya 2017.12.03 12:54 - Megtaláltam
köszönjük

GaboRozalinda 2017.11.19 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nyomozócsapat 2017.11.18 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőségabet. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2017.11.18 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Megvan! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bolyai döntő alatt kicsit körülnéztem Pomázon és Csobánkán. Az elején párás, nyálkás idő fokozatosan javult, a végén már a nap is vigyorgott. A két település között kellemes túrázás közben ezt is begyűjtöttem. Jó volt!

IMG_8511IMG_8513
Sassy 2017.11.11 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nagyan 2017.10.15 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

RAM.FAM 2017.10.15 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!! :) Gyönyörű időben, csodálatos panoráma mellett, Idával és Márkkal megtaláltuk!

stano 2017.10.07 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nimka 2017.10.07 11:21 - Megtaláltam
kirándulócsoporttal betértünk ide is

timi és a mackó 2017.09.30 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eltájoló 2017.09.30 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
Nagyon régen túlélőtáborban voltunk a környéken, és itt gyakoroltuk az ereszkedést. Most is jó sokan voltak a falon. Jó volt kicsit nosztalgiázni. A láda jó állapotban van.

Fixis 2017.09.22 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Nagyon szép hely! Köszi a ládát!

johnnycache 2017.08.19 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Köszönöm az élményt! :-)

brat 2017.08.19 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
Megvan.

KTE 2017.08.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Köszönjük az élményt!

rekanna 2017.08.12 00:00 - Megtaláltam
Eltévedtünk, ezért nem a turistaúton mentünk fel a csúcsra, hanem a sziklákon, de az is teljesen járható út, és szerintem érdemes arra menni, mert érdekesebb úgy. Amikor a mászófalhoz ér a turistaút, akkor nem balra, hanem jobbra kell menni.

jpal 2017.06.17 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Ezen a szombat délutánon a négy csobánkai geoládát kerestük meg ebben a sorrendben: GCBERD, GCOSZI, GCPOMA, GCSIKY.
Az Oszoly-csúcson sok gyerekkel és nagy széllel találkoztunk, a kilátás pazar volt.
Köszönjük.

Zászló és kettőskeresztA két Kevély
Csobánka a csúcsrólA távolban a Pilis-tető
Kettős kereszt 
VaVi 2017.06.03 15:11 - Megtaláltam
köszi :)

alexp 2017.05.19 18:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

azimee 2017.05.13 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi!

DFRi 2017.05.09 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megvagy láda :-)
Köszi a lehetőséget!
Mira&Feri [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Csak ámultunk és bámultunk, hogy milyen csoda helyre kerültünk :-)
Köszönjük, hogy megmutattad nekünk!!!

GCOSZI_2017059135535.jpgGCOSZI_2017059135543.jpg
GCOSZI_2017059135617.jpgGCOSZI_2017059135623.jpg
csabavezer 2017.05.01 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk . Köszönjük ??
Csaba&Csilla [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

G_Sanyi 2017.04.29 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Nikicsu 2017.04.22 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Ákos68 2017.04.15 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.08
Gyönyörű körpanoráma

Atmosz&Zozmosz 2017.04.15 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.27
8 km-es túra az Oszoly-csúcs környékén. A csúcson most is sokan voltak, jó, hogy nem ott van a ládika. Nagyon szép a kilátás! Köszönöm a lehetőséget!

alexi 2017.03.26 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Nagyon szép a kilátás! Köszönjük a rejtést!

Moonspell 2017.03.25 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hey-ho 2017.03.20 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Dzsipiesz 2017.03.15 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Nagy itt a forgalom,de nem csoda, szép a kilátás a környékre. Oszit meg ismerem régről .Köszönöm a rejtést!

IMG_20170315_140448_hdr 
LH458 2017.03.15 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Ekarp 2017.03.12 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
GCSIKY-től sétáltunk át. Nagyon tetszett innen is a kilátás, minden irányban. Köszönjük a rejtést.

vpeeter 2017.03.04 16:46 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

TuAti 2017.03.04 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

Shrek 2017.03.04 12:10 - Megtaláltam
Most jobban tetszett.

IMG_20170304_120557IMG_20170304_120533
IMG_20170304_120535IMG_20170304_120538
IMG_20170304_120415 
ha2 2017.02.20 12:25 - Megtaláltam
Már nem is tudom hányadszor másztam meg az Oszolyt.
Szerencsére a reggeli ködös-borús idő már a múlt homályába vész.

090093
Szekat 2017.02.05 09:52 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!
TFTC

Ziziperec 2017.02.05 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.28
Megvan! Köszi!
TFTC

csinesz 2017.01.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.25
TFTC

Judit és Béla 2017.01.01 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.24
Megtaláltuk.

Bulirobot 2016.12.30 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

galignum 2016.12.28 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megtaláltuk

Szabó família 2016.12.23 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tuulikki 2016.12.10 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Már kétszer kerestem, most GPS-szel könnyen meglett.

CM lgy., reggeli futás közben. Gyönyörű napfelkeltében volt részem egyedül a csúcson.

stmester 2016.11.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
az erős szélben alig lehetett megmaradni a csúcson, de megérte

Oszoly csúcs 
turani 2016.11.30 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

neogeo 2016.11.20 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.69
Klassz kis séta fel a hegynek, de a látvány megéri.

mucik 2016.11.19 00:00 - Megtaláltam
Kellemes délelőtti kirándulás során gyűjtöttük be.
Mucik, Panna, Juli és Bori

Berián 2016.11.05 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2016.11.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
regk2v2 2016.10.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
köszi!

PascalVillard 2016.10.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Elképesztő fentről a körpanoráma :)

KP1965 2016.10.22 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Pilisi futó-kirándulás keretében megkeresett második láda. Voltam már fenn jó párszor, most a láda miatt.

HCSH 2016.10.09 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Sajnos annyira lelassult a netem, hogy nem tudtam betölteni a koordinátákat. Legalább fél órát keresgéltünk a sziklák között. Sajnos eredménytelenül.
Gyönyörű kilátás, megérte eljönni, köszönöm az élményt! A képek alapján kérem az elfogadást.

[Jóváhagyta: zsorzs, 2016.10.24 16:21]

20161009_15010120161009_150027
20161009_162838 
Paplacs 2016.10.09 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Köszönjük!

othnan 2016.10.08 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.85
Keresgélés barátokkal. Köszönöm a rejtést.

solyomeye 2016.10.08 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Megtaláltuk.

keta 2016.10.08 12:24 - Megtaláltam
Megvagy hadnagy! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Molli 2016.08.28 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Köszönöm a rejtést!

Access Denied 2016.08.27 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.23
Meglelve!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
-11-12
Nagy Ádi 2016.08.18 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Új bakancs tesztelése közben megtalálva! :) Köszi a rejtést!

zsozso2122 2016.08.06 13:03 - Megtaláltam
Kéne egy új láda, párásak benne a cuccok.

ogrun611 2016.07.30 22:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Túrázó974 2016.07.18 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Családi ládázás okán.
Szépen sütött a nap, de az előző napi esők miatt csúszkálós volt a fel- és lemenet.

A kilátás pazar.
A rejtés is kedvemre való.

Minden Ok. Köszi

lakkanto 2016.07.11 19:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon szép a kilátás.

pistika 2016.06.07 18:08 - Egyéb
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
séta Rékával míg a többiek másztak.
köszi! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pistika 2016.06.07 18:08 - Egyéb
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
séta Rékával míg a többiek másztak.
köszi! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Felni 2016.05.31 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, szép hely nagyon! Örülünk, hogy ide is eljutottunk! köszönet a rejtésért! ;) :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Drummerzozo 2016.05.31 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gybalazs42 2016.05.29 12:00 - Megtaláltam
Megvan

zotilla 2016.05.29 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Szép kilátás a hegytetőről.

AtKi007 2016.05.22 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Jó kis túra keretében megtaláltuk! Kutyák velünk voltak! Köszi a rejtést! :)

IMG_0864-COLLAGEIMG_0917
IMG_0919 
attbuda 2016.05.22 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csabito75 2016.05.09 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Attil@ & Réka 2016.05.07 10:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Réka és Attil@

fszomorjai 2016.04.30 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Bálint fiam találta. Köszönjük a rejtést.

geooszi 2016.04.30 07:45 - Megtaláltam
Szombat reggeli testmozgás a GCNAKE1-NAKE2-BERD-SIKY-OSZI-ZOBA-SICA ládák levadászásával. 17 km, 750 m szint.

Strombus 2016.04.29 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Gyönyörű hely, nagyszerű panoráma, jó rejtek, szép, nagy, kincsekkel teli geoláda és igényes logbook. Mindezekért érdemes volt eljönni.
Köszönöm, hogy ideinvitáltál. Rögtön itt is hagytuk a velünk kiránduló GCM001-et, minden mozgók ősét, hadd gyönyörködjön ő és az érte jövők is.

2016 04 29 Pilis Kereszt az Oszoly-csúcson Péter60-nal GCOSZI2016 04 29 Táj az Oszoly-csúcsról Péter60-nal c GCOSZI
Péter60 2016.04.29 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Csúcs hely a csúcson, nincs mit hozzáfűzni, szuper hely és rejtés.

ballasz 2016.04.23 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Csodás hely. Az ide vezető is nagyon szuper. Kár, hogy most nem volt időnk többet itt maradni. Tökéletes a kilátás mindenfelé...

fodor8peter 2016.04.23 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszönöm a rejtést.

Riki&tsa 2016.04.03 17:00 - Megtaláltam
Hát ez nem volt semmi, 7 óra gyaloglás. A holdároktól indultunk, lekéstük a buszt ezért megnéztünk egy kilátót, majd észrevettük, hogy van Pomáz fele még egy láda így ezt is megkerestük. Felültünk a HÉV-re és utána alig bírtunk felkelni. A kilátás nagyon szép, bár holnapra izomláz a mi kilátásunk....

Hundem 2016.04.02 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. A legnehezebb maradt a végére. :D Megkuzdottunk a domboldallal, de megérte, a panoráma gyönyörű!! (mint kiderult nem a kijelolt turistautvonalon mentunk fel :D) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Pincehegyiek 2016.04.02 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Köszönjük

Welkinger 2016.03.28 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Megtaláltam, köszi!

vorilaci 2016.03.28 11:16 - Megtaláltam
Egy jó hangulatú egyesületi - húsvéti - túra során találtunk rá a ládára.

Halász család 2016.03.28 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszönjük a rejtést!

Párduc50 2016.03.14 12:30 - Megtaláltam
Köszönöm! Amolyan nap fénypontja láda! Jó rejtés, nagyon szép hely.

ErdőCsöndje 2016.03.12 11:37 - Megtaláltam
Köszönjük!

solva 2016.03.06 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést!
Móni, András, Néró, Solva

dr.is 2016.02.28 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Nagyon tetszett, de jó fárasztó volt.
Gyönyörű a kilátás. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kitkat0123 2016.02.14 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

h.krisz 2016.02.11 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hyleg 2016.02.11 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gab.szalontai 2016.02.06 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

csg69 2016.01.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.29
Megvan :)

brizsa 2016.01.01 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Az év első sétája, a második geoláda, és már nem is mi voltunk az elsők akik megtalálták idén. Kicsit közel van az úthoz a rejtés, ráadásul nagy forgalmú a hely még ilyenkor is. A kilátás lélegzetelállító, köszönjük.

DuraAce 2016.01.01 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

emiGrant 2015.12.30 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
4/5. Amikor először megláttam ott fönt a magasban azt a kettős keresztet, nem hittem volna, hogy 25 perc alatt már fönt is leszünk. Mivel délután volt, sajnos a napba egyenesen fotózni nem volt egyszerű. A csodás napsütéshez, még csodásabb kilátás párosult. Köszi a rejtést!

gy_tappancs 2015.12.26 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Karácsonyi mikro-túrán. Remek hely. Régóta tervben volt, és mindig elmaradt - mostanáig. A köd miatt a panorámából semmi sem látszott, de maga a köd is nagyon szép volt.
Boldog karácsonyt!
Tappancs

Butchman 2015.12.12 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2015.11.28 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.30
Oszoly örök kedvenc! Bár ritkán jutok el.

Kokó 2015.11.15 09:27 - Megtaláltam
Borongós időben is tetszett a hely.

 
viktro 2015.11.14 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

TJ 2015.11.01 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Törpe80 2015.11.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.99
Túrázásunk első találata, a kilátás pazar.Köszönjük a lehetőséget.

mangogyuri 2015.10.28 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Gézengúz 2015.10.10 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

magyar65 2015.10.04 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Köszönjük!

syrg 2015.09.20 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: zsorzs, 2015.10.04 19:54]

Gyermekeimmel a geoládánál 
pamisimpa 2015.09.19 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Medvével és a Macikkal, (Janka 3, egyedül sétált végig fel és le!, Kinga 2 hordozóban)

geomurr 2015.09.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
GCHOHE után levezetés, köszönjük a rejtést!

gcoszi 
KOL*Team 2015.09.16 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sinus90 2015.09.14 15:50 - Megtaláltam
Az Oszoly-orrtól kényelmesen ballagtunk fel, csak közvetlen a csúcs előtt volt kicsit meredek. Évekkel ezelőtt a Berda-pihenő felől jöttünk fel. /Akkor is ládáért./ De nem ám a turista úton, hanem a sziklákon! Ma lefelé menet meg is találtuk, anno hol indultunk felfelé, mert a vízmosás nem tetszett... most sem, igaz most lefelé.
Ma a csúcson nem volt senki és nem is találkoztunk senkivel. A láda biztonságos helyen van, teli ajándékokkal. Köszi a rejtést!

 
TáboryElemér 2015.09.13 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

Gyugyus 2015.09.12 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
.

vittorio 2015.09.11 14:24 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

kbandi 2015.09.11 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Rufi 2015.09.10 08:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Bringaval megtalaltam. Koszi

Szűcsék 2015.09.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Gyönyörű kilátás!
Köszönjük a rejtőnek, hogy elhívott ide minket!!!

joove 2015.08.24 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Már régen fel akartam jutni erre a csucsra. A kilátás szuper, jól beláttuk a további célpontjainkat. Köszönjük a rejtést.

varga.andris 2015.08.21 12:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

becko 2015.08.15 10:05 - Megtaláltam
25km-es séta Csobánka környékén 8 találattal.
A hosszú-hegyről jövet már messziről látszott hogy Oszoly komoly orom, ezért Csobánka főterén egy sörrel doppingoltam.

 
DonPipi 2015.08.01 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Szép a kilátás fentről, persze a sziklamászók mellőli rövidebb,de tüdőkiköpős úton jutottam fel, visszafele már a lightosabb úton lefelé :)
Kösz a rejtést!

acsipapa 2015.08.01 10:42 - Megtaláltam
meglett

Webber 2015.08.01 10:42 - Megtaláltam
Meglett megint. :)

sogor36 2015.06.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Gyönyörű kilátás a csúcsról. Köszi a rejtést.

farkasis 2015.06.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk. Köszönjük!

bence máté 2015.06.14 00:00 - Megtaláltam
ok

dendeocse 2015.06.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megvan.

Janisoft 2015.05.30 11:45 - Megtaláltam
Roli talalta meg

Réka&Nimi 2015.05.10 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ndavid42 2015.05.10 14:25 - Megtaláltam
[:784:]
Pomázi túra 3./7
Csudajó a kilátás! Szinte viharos erejű szél fúj, amikor fent voltunk, de azért csak elüldögéltünk pár percet nézelődve :)

icarusdes 2015.05.10 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Köszönjük a rejtést! Mindig is láttam ezt a pontot távolból, örülök hogy most végre sikerült is felmászni a tetejére és szétnézni innen :) [202]

n.david 2015.05.10 00:00 - Megtaláltam
Köszi, szép hely!

koranyig 2015.05.10 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

emmerwald 2015.05.09 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Köszönöm az invitálást!

 
Tarp08 2015.05.04 15:50 - Megtaláltam
Ide érdemes elmenni, mert az Oszoly csúcsáról az ország egyik legszebb panorámája tárul elénk. Akit a pont megtalálása visz oda, nem fog csalódni.

hohner 2015.04.29 00:00 - Egyéb
................

kapaja 2015.04.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszi a rejtést.

 
Zugi 2015.04.19 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Csobánkát körbejáró túrázásunk csúcspontja - minden értelemben. Megéri ide feljönni, és elidőzni, mert minden irányban szuper a kilátás.

HRita 2015.04.19 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hecske 2015.04.12 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk az őrssel. Kőszönjük! Méhecslék [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dori es DobosUr 2015.04.11 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Atom82 2015.04.05 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2015.04.05 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Köszi a rejtést!

érdeCache 2015.03.28 00:00 - Megtaláltam
Szakkollégiumi hétvége eredménye. Köszönjük a rejtést!

ellfelek 2015.03.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Csobánkáról fel a csúcsra. Szép időben nagyon szép volt a kilátás...
Köszi a rejtést!

palace 2015.03.22 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ny.mate 2015.03.15 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk :) Kittinek 1. nekem a 104. találat :)

 
bkittu 2015.03.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam az első ládámat ny.mate-val, nagy volt az öröm :) köszönöm!
Viszont a jelszót sajnos nem írtuk fel.. :(

[Jóváhagyta: zsorzs, 2015.03.22 19:00]

Látkép+én
Milán&Enikő 2015.03.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Nagyon szép kilátás van a tetőről minden irányba, megérte eljönni.

robinbird 2015.03.01 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sagabi 2015.02.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.79
Gckupa

Zsoldosok 2015.02.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megtaláltuk... kösz a rejtést... Zsoldosok

Ifialex 2015.02.21 12:30 - Megtaláltam
Szikrázó napsütésben sétáltunk fel a csúcsra. Szép kilátás, köszi a rejtést!

Jesper Olsen 2015.02.19 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Köszönjük a rejtést. Bár kicsit máshol gondoltuk a helyét a leírás alapján, de meglett ez is. GPS-nélküli ládavadászok: Zsófi és Csaba

hohner 2015.02.08 00:00 - Megtaláltam
Megvan

cofe 2015.01.02 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1a] [wapon beküldött szöveg]

Maxx3D 2015.01.01 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCOSZI_2015011132922.jpg 
molka 2014.12.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Ezt a ládát szántam az 1200-dik találatomnak, mert már annyi szépet hallottam róla. Nem is csalódtam, gyönyörű kilátás van fentről. Kicsit bénáztam a ládával főleg a szintén csúcson tartózkodó kompánia miatt, akik borzasztóan tudni szerették volna mit is csinálok ott a sziklák alatt. Köszi!

medike75 2014.12.05 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm :)

ZoliQua 2014.12.05 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCOSZI_2014125093939.jpg 
Joanne 2014.11.15 14:04 - Megtaláltam
ok

 
Bubbantó 2014.11.12 11:10 - Megtaláltam
A csúcson a keresztnél 83 méterre mutatta a rejteket a GPS, aztán velem együtt "jobb útra tért": némi bolyongás után megtaláltam: a csúcstól kb 20 méterre...

eleem 2014.11.09 10:30 - Megtaláltam
megtaláltam

nagyi11 2014.11.04 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

 
dimi3 2014.11.02 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! Kagylóteam

placi75 2014.10.29 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2014.10.29 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
A mai egyik legjobb, ha nem a legjobb. Kár, hogy a nap csak akkor sütött ki, amikor már lejöttünk a kereszttől. Köszi a rejtést!

 
galambosmarta 2014.10.26 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cs.Csongor 2014.10.26 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Már régóta terveztük, most végre feljöttünk. Megérte! És könnyebb volt, mint gondoltuk. Köszönjük!

Holló5 2014.10.25 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Yoe 2014.10.25 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
ok

cipy 2014.10.19 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tomcache 2014.10.18 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Ok.

szilassi 2014.10.12 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

krispe66 2014.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Nincs

horzsol 2014.10.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

Liberty 2014.10.06 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
9/5. Szentendre környéki ládatúra.

Végre ide is eljutottam. Gyönyörű a kilátás a csúcsról.Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Csobánka címere
Horizont 2014.10.04 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Az időjárás sajnos nem volt kegyes, végig szitált az eső, ezért a várható csodálatos panorámából nem jutott semmi. Jutott viszont az erdő csendjéből, nyugalmából, és a jó levegőből. Köszönöm a lehetőséget.

vieva 2014.10.02 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

morph 2014.09.28 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Karbonade 2014.09.28 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

h725 2014.09.21 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Arrafelé akadt egy kis dolgom, aztán nem akartam valami jó kis találat nélkül hazajönni. Nem bántam meg, hogy ezt választottam, csodás hely volt. Az ajánlott parkolóból tényleg gyorsan fel lehet érni, bár elég intenzív mászás kell hozzá. A rejtés remek,aki tudja mit keres észreveheti elég könnyen. Köszi a lehetőséget !

Zsolt

Meredek úton felfeléCsodás kilátás
Kereszt a sziklák közül nézveSziklás utakon bóklászva
keleven 2014.09.21 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2014.09.20 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.44
Végre eljutottam ehhez a megszűnt majd feléledt dobozhoz is. Szép hely, mindig öröm ide feljönni, még akkor is ha a biciklit Csobánka felől csak tolni lehet. Nem volt hosszú, megérte a kilátásért és persze a király csapatásért lefele a sárgán Pomázra.

petili 2014.09.11 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Köszönjük a rejtést!

bobák 2014.09.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Az Oszoly tanösvény bejárása közben kerestük meg a ládát, az előző napi esőtől csúszós köveken nem volt egyszerű a feljutás, de a kilátás mindenért kárpótólt.

VKBITANG 2014.09.06 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCOSZI_2014096161307.jpg 
miky 2014.09.06 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
babaBálint 2014.08.30 12:00 - Megtaláltam
:)

GB 2014.08.30 12:00 - Megtaláltam
ok

Andrys 2014.08.30 12:00 - Megtaláltam
:-)

Oriza 2014.08.23 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Jót szuszogtam! :-) A hely viszont most is pompás. Még kamaszként jártam itt utoljára...

Szuszogás után 
jiimbo 2014.08.17 12:00 - Megtaláltam
Remek!

Puzzle Apartman Gyula 2014.08.12 12:35 - Megtaláltam
Visegrádi kikapcsolódásra menet gyors találat. Jól esett a nagy melegben a csúcson tapasztalható szellő. Köszönjük!

SzabEdAn 2014.08.09 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...

erdélyiek11 2014.08.09 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...

Stn72 2014.07.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.75
+van! A kilátás pazar, megéri a fáradtságot, bármelyik oldalról is 'támadja' az ember...
A rejtés egyértelmű, könnyen megtalálható, a koo pontos!

Atiss 2014.07.07 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cs_Zoli 2014.06.21 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCOSZI_20140621150737.jpgGCOSZI_20140621150753.jpg
GCOSZI_20140621150814.jpgGCOSZI_20140621150845.jpg
joco64 2014.06.15 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Köszönöm.

vaddino 2014.06.08 16:16 - Megtaláltam
Könnyű gyors megtalálás, köszönöm a rejtést!

tutu79 2014.06.08 13:45 - Megtaláltam
Meglett köszi

igelkott 2014.06.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.19
Kellemes vasárnapi séta volt, szolid emelkedőkkel, a végén pedig csodás kilátással.

 
Babka és Cöcke 2014.05.25 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
A hegy magasabbnak tűnik, mint ami. Könnyen fel lehetett jutni, a kilátás kárpótol mindenért :)

Zsömi 2014.05.24 11:00 - Megtaláltam
Megvan.

picihopi 2014.05.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Csúcs szuper ez a hely! Főleg, hogy lassan minden geocachingelésünk mellé szerzünk egyúttal új ismerősöket is :) Mindig elmondjuk nekik, mit csinálunk, és, hogy milyen jó móka ez, ezzel is népszerűsítve a geoládákat. :) Egy kis stratégiai segítség az odaút során: egyszer eltűnt a háromszögünk, ezért barangoltunk egy kicsit, pedig csak tovább kellett volna menni bátran. :) A barangolás is jó volt, csak az ijedősöknek egy jó tanács :)

baksa16 2014.05.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Közepesen nehéz volt.

Tathalas 2014.05.10 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ungerati 2014.05.03 09:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltam! Köszönöm! Gyönyörű hely!

Mirabelle 2014.05.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Széééép! :) Köszi

 
otisz21 2014.05.01 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Megvan, köszi!

 
Cool 2014.05.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Hihetetlen a kilátás!

taliga 2014.04.28 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltam!Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2014.04.20 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

begeba 2014.04.19 13:47 - Megtaláltam
Jó hely, szép kereszt, gyönyőrű kilátás.

Pogánypeti 2014.04.10 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
A mai napi gyalogtúrám harmadik ládája volt ez.
Tavalyelőtt már jártam itt egyszer, tehát tudtam, hogy hová fogok jönni... :)
Atomjó a kilátás onnét fentről, nagyon messzire el tudtam látni a hegy csúcsán lévő kettős kereszttől. Több ritka növényt és rovart is le tudtam fotózni a csúcson, de az igazi élmény a panoráma volt.
Nagy segítségemre volt az Országzászló mellett álló tájékoztató tábla, melyen fel voltak tüntetve a környező hegyek nevei is.
Köszönöm a rejtést! :)

Közvetlenül a csúcs alatt küzdöttem magam felfeléSzemerkélő esőben érkeztem a csúcsra
A csúcson álló kettős keresztCsobánka az Oszoly-csúcsról
A Csúcs-hegy, mögötte pedig a két KevélyBélyegzés után... :)
Kék nünüke (Meloe violaceus)Apró nőszirmok a csúcson (Iris pumila)
Goldenbay 2014.04.06 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dragunov 2014.04.05 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Minden szempontból tökéletes helyszín és láda. Köszönet érte.
Mellesleg fgyurika55 logja (alább) találó és megnevettetett. :)
drgn

Geri89 2014.03.30 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Levadászva! Köszi a rejtést. Geri89 [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

fgyurika55 2014.03.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Most már legalább tudom, mit utálok a hegyben: a hegyet. Nehezen tudok felmenni. Miért? Mert megöregedtem! Miért öregedtem meg? Mert nem haltam meg fiatalon! Miért nem haltam meg fiatalon? Mert egészségesen éltem! És miért éltem egészségesen! Hogy ne haljak meg fiatalon és megérjem az öregkort! Itt be is zárul a kör, aztán jónapot, mert leugrom a szikláról! :)

An_Ga 2014.03.23 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :)

zsolty23 2014.03.22 12:54 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Imperator Csaba 2014.03.21 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam! Érdemes volt felmenni, nagyon szép a kilátás körbe. Köszi!

kozobp 2014.03.15 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Robogo 2014.03.11 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Pomáz-Csobánka kerékpáros túra Bgyuro-val.
Köszönöm a rejtést!

bgyuro 2014.03.11 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Pomáz-Csobánka kerékpáros túra 6. találata
Robogóval.
Köszönjük a rejtést.

bonci 2014.03.09 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kacsi 2014.03.09 00:00 - Megtaláltam
Szép volt.

csiti 2014.03.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Jó hely, szép kilátás, köszönjük a rejtést.

Nyunyó_Rulez 2014.03.09 00:00 - Megtaláltam
Köszönet.

autobusz 2014.03.08 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

engelgy 2014.03.01 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dundus & Co 2014.02.16 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.38
Szép időben gyönyörű a kilátás.
Köszönjük a rejtést!

retek34 2014.02.16 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2014.02.15 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
:)

saintg 2014.02.15 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Köszi a rejtést!

kisember 2014.01.26 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszi!

taki_p 2014.01.25 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Megtaláltuk! A nyugat tál volt egy kis problémánk.

ariel21 2014.01.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Taki_p-vel, s baráti családdal együtt találtuk meg. Az út nyugati oldala nem volt teljesen egyértelmű...

Hugi87 2014.01.18 15:35 - Megtaláltam
Pomázi (ezzel a ládával Csobánkán végződő) kirándulás negyedik ládája. Fantasztikus a kilátás és a sziklafal is. A dombról leérve Csobánkán a pihenőnél kézműves söröket kóstoltunk meg, ami megkoronázta a kirándulást. Ajánlom mindenkinek ;)

sorx 2014.01.18 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

HiPi 2014.01.12 14:18 - Megtaláltam
Ok. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2014.01.12 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Gyönyörű napos időben messzire el lehetett látni a csúcsról. Már egy másik láda kapcsán voltunk itt, most ezt is megtaláltuk. A láda szépen rendben tartott, köszönjük a rejtést.

pideryus 2014.01.11 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltuk, köszönjük!

Bob&Bobek 2014.01.05 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Köszönjük a rejtést!

Biba&Ima 2014.01.02 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

ZoltanW 2014.01.02 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

fatibi1 2013.12.28 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.91
A köd miatt nem láttunk semmit, de nagyon szép hely volt. Tavasszal biztos vissza jövünk!
Köszönjük!

Zolibacsi 2013.12.28 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]

Emese&BigLama 2013.12.27 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

RekaEsKrisz 2013.12.27 12:32 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, lenyűgöző kilátást kaptunk, és rengeteg napsugarat :) Jól esett itt megpihenni.
BÚÉK! :)

a-niko 2013.12.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést!

mszilvia 2013.12.25 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a rejtést.

davesopron 2013.12.08 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Kevélyek után levezetésképp.

Glac 2013.11.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Köszönjük.

Adalbrecht 2013.11.09 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.00
.

Mike 2013.11.09 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Pomáz - Majdán fennsík - Pomázi kilátás útvonalon érkeztem, épp utólérve egy népes csapatot a csúcson. Beszélgettünk is a geocachingról pár szót, volt akit érdekelt, hogy milyen a láda, meg mi ez a játék :)
Innen természetesen Berda József emléktáblához mentem majd a Mackó barlanghoz, de ekkor még nem jutott eszembe, hogy, nem is hoztam lámpát. Köszi a rejtés! Sokat olvastam már az Oszolyról, (meg katonaként használom is mint vezényszót: oszolj!:) de most jártam itt először.

Kettős kereszt az égenNemzeti szineink
Sir Pajszer 2013.10.27 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.44
Köszi!

salty 2013.10.26 10:40 - Megtaláltam
Megvan! :) Szép volt a kilátás a környék dombjaira és Csobánkára!

urban73 2013.10.26 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
mevan

Atesy83 2013.10.25 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

horszasz 2013.10.23 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltuk. A mai nagy "népsűrűség" miatt vigyázni kellett, hogy ne fedjük fel a ládát. Talán egy kicsit lehetett volna messzebb az úttól. Amúgy a láda gondozott, rendben találtuk. Köszönjük a rejtést!

atravel 2013.10.23 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

goja 2013.10.19 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Megtaláltuk! Köszi!

Manka. 2013.10.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Anyukám kereste meg nekem.

trifo 2013.10.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Jó kis rejtek, pont az a fajta, amit a gyermekeim könnyen megtalálnak és örülnek neki.

SünVeedee 2013.10.12 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Nagyon jó kis körsétát sikerült a jó idő örömére tennünk! Szép fák, kilátás, első osztályú tanösvény táblákkal!

vandorbot.hu 2013.10.12 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Köszi, meglett! Nagyon szép hely, érdemes felmászni!

housefly 2013.10.12 10:14 - Megtaláltam
300. ládánk! Köszönjük, gyönyörű a kilátás!!!

bartmate 2013.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Kirándulás közben megtaláltuk. KAR.

csillagvadasz&kiralylany 2013.10.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Gyönyörű a kilátás!
Köszi a rejtést!

Pajzsika 2013.10.05 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.27
Ismét egy gyönyörű kilátás Csobánkára! Köszönjük!

Dióskanyar 2013.10.05 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Megvan. Köszi.

Bigi 2013.10.02 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Megtaláltuk!

Magdi+Zolika+Bigi!

Köszi!

Csg12 2013.09.28 16:50 - Megtaláltam
Csokival, kellemes sétával, gyönyörű időben. Nem tudom megérteni, hogy a csúcshódítást miért dohányzással kell ünnepelni. Köszi a rejtést!

TücsiTeam 2013.09.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Kellemes séta volt.
Köszönjük

KBB-Bombur 2013.09.07 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
A kilátás gyönyörű, a túra nagyon jó volt. Köszi!

KBB-Kili 2013.09.07 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Szép kilátás megéri!

KBB-Balin 2013.09.07 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.23
Nagyon jó a kilátás, jó a rejtekhely.

moldi 2013.09.01 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Laltan 2013.08.31 10:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Delfin1990 2013.08.23 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Schlégl 2013.08.14 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Megdolgoztunk ezért a ládáért, de megérte. Gyönyörű a hely, köszönjük.

Petrukkio 2013.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Bentlakásos hegymászó tanfolyamon voltunk. A hét vizsgákkal sikeres zárult. Ennek örömére szakítottunk időt a rejtés felkeresésére. Köszönjük.

V_Gabor 2013.07.02 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Biciklivel.

Végre ide is eljutottunk! Köszönjük a lehetőséget. Mónika és Gábor [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Lempike és Sándor 2013.06.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Köszönjük a rejtést, a mai nap LÁDÁJA! Pazar a kilátás!

csörike és maci 2013.06.02 00:00 - Megtaláltam
Ok.

vadász72 2013.06.01 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Megtaláltuk!
köszi a rejtést!
A csúcsról a kilátás pazar, tele volt gombival az erdő, csak ne szemetelnének kedves erdőjáró társaink!

(a láda törött, a logbook szétázott, darabokban van és majdnem tele)

nszsz 2013.05.26 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.69
Köszi!

Rézangyal77 2013.05.25 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Rósa család 2013.05.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Csodálatos idő, csodálatos kilátás, fantasztikus hely.
Köszönjük

Ashtray 2013.05.05 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2013.05.05 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

barathg 2013.05.05 10:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

300!!! :):):)

SzurkeMaci 2013.05.01 09:50 - Megtaláltam
Köszi!

LokPeti 2013.05.01 09:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

hygee 2013.04.28 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

jmisi 2013.04.28 00:00 - Megtaláltam
Csodaszép környezetben, kicsi keresgélés GPS lesés, értelmezés után megleltük. Nehezítés az volt, hogy mi is találtunk pár papírt a dobozból kiszóródva. Azt hittük nem lesz meg, de meglett és sértetlen. Nagy öröm volt kislányunknak. Még egyszer köszi!

hevike 2013.04.27 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! Sajnos a logbookba nem tudtuk beírni magunkat, mert nem hoztunk tollat, a ládában lévök pedig nem fogtak. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

seegyuri 2013.04.27 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
köszi.

tcsili 2013.04.20 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.30
Köszönöm, megtaláltam.

mzsolt1970 2013.04.20 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
megjegyzés

Attilacska 2013.04.14 12:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

eduard 2013.04.08 00:00 - Megtaláltam
Koszi a rejtest!

Rekeny 2013.04.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük szépen az elrejtést, izgalmas volt az odafelé vezető út.

"J&J" 2013.03.17 13:20 - Megtaláltam
Mivel a hóvihar elsodorta a tervezett 3 napos túránkat, igy a Pilisbe szaladtunk ki egy kis sétára. Szép kilátás, hideg de napos idö.

Révai család 2013.03.11 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Nagyon szép volt a kilátás!

Köszönjük a rejtést!

 
Szilkó76 2013.03.05 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Kihasználva a szép tavaszi időt apuval ma a Csobánka környéki ládákat vettük célba.

A csúcsról a szél miatt jó kilátás nyílt minden irányba.

A ládakereséssel elvoltam egy ideig, mert a sziklák miatt a GPS nem sokat segített: hiába járkáltam jobbra-balra, a jel maradt az eredeti helyen. Így aztán inkább a leírásra hagyatkoztam. :)

Köszi a rejtést!

A csúcs a pihenőtőlÚton felfelé
CsúcskeresztKevélyek
Csobánka 1Csobánka 2
Csobánka 3Csobánka 4
DunakesziOmszki-tó
Megyeri híd és Káposztásmegyer 
BBálint 2013.03.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Oszoly körüli kirándulás 4/2.
Nagyon szeretem a Pilist (B.), de érdekes módon itt még nem jártam. Erre most megfelelő alkalmat adott az első tavaszias hétvége. (Persze még jobb lett volna sziklamászva feljutni...) A gps-t toronyiránt követve letértünk az útról, és a bozótos, sziklás hegyoldalon kapaszkodtunk fel a csúcsra. A keresztnél elég erős szél fújt, de a tiszta időben messze lehetett látni. A rejtek közelében nem hagytuk szalasztottuk el az idei első napozási lehetőséget sem. :-)
Köszönjük, élmény volt!

KisKata, BBálint

gagarin 2013.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
Gyönyörű a kilátás, mindenkinek javaslom.

mazsola069 2013.01.16 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Frontális ütközés. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Gyönyörű kilátás után a láda is meglett.A 20 cm-es hóban ez dupla pont.:-)

GCOSZI_20130116133220.jpgGCOSZI_20130116133632.jpg
GCOSZI_20130116133659.jpgGCOSZI_20130116133709.jpg
GCOSZI_20130116133721.jpg 
silence 2013.01.06 12:02 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Explorer68 2013.01.01 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.73
Az Újév 2. ládája. Igazi télies időjárás volt, zúzmara lepett mindent, de így is megérte feljönni ide. Köszönöm a rejtést!

alcala76 2012.12.29 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Nagyon szép kilátás volt a csúcsról, még kisgyerekkel is érdemes volt felmászni! Köszi a rejtést! :)

RobiGergo 2012.12.29 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.20
Ezzel megszenvedtünk, míg megtaláltuk! De megtaláltuk! Köszönjük szépen!

kópé1993 2012.12.19 09:04 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

Szollo 2012.12.09 14:22 - Megtaláltam
Szerveztem magamnak egy túrát. Rám fért. A láda után szarvasba botlottam. [wapon beküldött szöveg]

JAck:66: 2012.12.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
749, megérett a meggy.

taki60 2012.12.01 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Megtaláltam! Csodálatos a kilátás,megéri felkaptatni ide.

Fotó Anti 2012.11.29 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Saját utunkat járva megtaláltuk...
És ez lett az utolsó ládázásunk....

Szerencsére nem... :)

nyulak2316 2012.11.25 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltuk!Köszönjük a rejtést!

lgabster 2012.11.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
megvan

WalterBrothers 2012.11.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Köszönjük! Walter Brothers!

distike 2012.11.16 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Oszoly-csúcs
H

markovicsa 2012.11.11 09:42 - Megtaláltam
Szép napsütéses túra Csobánka - Oszoly - Nagy-Kevély - Csobánka útvonalon, közel 16 km gyaloglás egy remek túracsapattal. A meredek emelkedőn mentünk fel, egy kis pihenő a csapatnak, addig én megkerestem a rejteket. A kilátás csodálatos, a sok színben pompázó fák gyönyőrűek.

csipetcsabi 2012.11.04 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

goligon 2012.11.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Régi vágyam teljesült. Bár köd volt, a csúcsot megmásztam. Kilátás 0!
Köszi!

 
eMeLA 2012.11.02 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Gyönyörű, tiszta idő volt, a kilátás pedig pazar. Köszönjük a rejtést!

Gabro 2012.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
:-)

Cerberus 2012.10.21 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.14
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

 
jageeer 2012.10.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszi a rejtést.

arandria 2012.10.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszönöm a rejtést!

freefor 2012.10.20 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D

sanya75kk 2012.10.20 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

bgjozsa 2012.10.14 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.70
Nagy-Kevély környéki ládázás 3/5. ládája. Sajnos az időjárás miatt nem sokat lehetett látni.

rooster+rukati 2012.10.13 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Teljesítménytúrázók hada elől bujkálva végül sikerült észrevétlenül abszolválni. A csúcs közelében megismerkedtünk néhány lódarázzsal is, ahogy mi, ők sem csípik a tömeget. Frankó hely, innen látszik leginkább, micsoda szerencsés adottságokkal bíró kis gyöngyszem ez a település :-)

Ilyen a lódarázs, ha morcos. 
zöldfülű 2012.10.06 13:30 - Egyéb
Ismételten lefülelve :)

De csak mert újra és újra máshol kell megtalálni...
Ja, meg mert március óta nem jártunk erre...

Na jó, a látvány sem csúnya :D

Telkess 2012.10.06 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltak

Köszönöm a lehetőséget

mSac 2012.09.30 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
A mászás első 10 métere mindig a legnehezebb. Ez most se volt másképp :)
Szép volt a kilátás, ügyes rejtés.

Köszönjük! :)

 
Farfalla 2012.09.30 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Kis lihegés után kellemes találat.
Szeretek ilyen helyeken mászkálni :)

Köszönjük!

cs24 2012.09.22 10:08 - Megtaláltam
Megvolt

Aleph & Rita 2012.09.16 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Mai gyalogtúránkon végre sikerült megint ide feljutni, így meglelhettük ezt a régi új rejtést is. Köszönjük a lehetőséget!

moli_gyuri 2012.09.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.82
Éljenek a 70-esek. Őket ünnepeltük, de OSZI is meglett.. Köszi Cilu & Gyurkóó

ünnepeltek
 
geolaci 2012.09.03 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Snipermaster 2012.09.03 19:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

v8karoly 2012.09.02 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

pierre1 2012.09.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.32
Köszi a rejtést!

James007 2012.09.02 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönjük a lehetőséget!

Anett és Jamie

rajp 2012.08.26 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.74
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Kellemes séta volt, vasárnapi Csobánka környéki túra keretein belül. A mai nap 4. ládájaként képviseltette magát a GCMIAU, GCCsob, GCHoHe és a GCOSZI ládákkal egyetemben.

ÁFÉSZ 2012.08.20 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Csak ne lett volna nagy a hőség...

gusty 2012.08.17 10:40 - Megtaláltam
Ok

vitibi 2012.08.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Nagyon megérte feljönni.

a-beatrix 2012.08.11 12:00 - Megtaláltam
7/2. Pomáz Körül-belül 28 km.
Teljesítménytúra Gyurival.

 
Decsi csalad 2012.08.07 19:48 - Megtaláltam
-

SzaboI 2012.08.07 19:47 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Tapsifüles 2012.08.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Jó hely! Kösz a rejtést!

Innen jöttünk 
bzsoltie 2012.08.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
A sárga jelzésről egyenesen fel, toronyiránt. Izzasztó emelkedő :)

BuGya 2012.07.31 18:30 - Megtaláltam
Békásmegyer - Nagy-Kevély - Csobánka - Pomáz, gyalogtúra, 22km, 8/12. ládánk. Köszönjük a rejtést!

denho 2012.07.22 17:30 - Megtaláltam
Megtalaltam! Koszonjuk. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Macusa 2012.07.21 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
OKT után már hazafelé menet közben.

Pala.G 2012.07.20 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.53
Amíg bírta az akku addig GPS-el, utána anélkül (na, ez a verzió már keményebb volt).

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

vray 2012.07.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megtaláltam

Mikulás trágársága elüldözött 2012.07.18 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról...

[g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
vray-ék társaságában.
A Holdvilág árok után, levezetésként...

Fogy a zászló... 
Ani&Roli 2012.07.15 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltuk

laci 68 2012.07.15 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Ok.

enazati 2012.07.11 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
A napokban kijutott a jóból. Itt sem rosszabb a panoráma, mint az előző helyeken. Köszi a rejtést.

Robin13 2012.07.10 16:00 - Egyéb
A felújított láda jobb mint az első. Köszönet! Csodás hely! A másodszori felkeresés is nagyon megérte.

pliptai 2012.06.21 07:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Csodás a kilátás a csúcsról! Hiába volt viszonylag korán, már nagyon meleg volt! Köszönet a rejtésért!

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.06.16 18:50 - Egyéb
Újra megtaláltuk, most keresztfiamékkal.

/Quatermain/

Csizmások 2012.06.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.96
Köszönjük! Szuper hely!

hurinoemi 2012.06.09 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam!

liremean 2012.06.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.79
megtaláltuk , köszönjük !

mayagabor 2012.06.02 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Kázmér és Párja 2012.05.27 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.73
Megtaláltuk.

heuréka 2012.05.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltam, jót bringáztam. Pazar a panoráma!!! Köszönöm a rejtést, és mindenki nevében az új dobozt is! Zoli.

zsorzs 2012.05.11 18:25 - Egyéb
Kicseréltem a törött dobozt.

Zaltas 2012.05.08 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

eazs 2012.05.01 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.53
Gyönyörű kilátás, szép erdőn át fárasztó gyaloglás. Nagyon köszönjük a rejtést!

vmaxter 2012.04.30 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Jól kitaposott ösvény és két előttem érkező család segített :) A láda nem csak az alján de oldalt is törött. Rá férne a karbantartás.

Köszönjük.

GCOSZI_20120430105228.jpgGCOSZI_20120430105242.jpg
Hüsecsalád 2012.04.30 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Takács család 2012.04.30 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük, nagyon szép hely. Amikor felértünk egy családot láttunk nyitott geoládával. Sokáig diszkréten várakoztunk, mire feltűnt, hogy nem is arra van a láda. Eltelt egy kis idő amire leesett, hogy az egy igazi kajásdoboz. :) Ettek.

udkpods 2012.04.29 14:20 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm az élményt! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

karika77 2012.04.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam. A láda alja repedt.
Köszi a rejtést!

Bryan 2012.04.22 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Én úgy láttam, hogy a láda fedele törött. Egy karbantartást megérdemelne a láda.

MirP 2012.04.22 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.14
Kevély Körüli Kevergés teljesítménytúra közben! :)
Húúú hát ez nagyon jó volt. Régen szemezek már az Oszoly-csúccsal, de mindig csak a távolból láttam ezidáig. Most is egy kis kitérőt kellett tennem a túráról, hogy felkeressem a ládát és megcsodáljam a kilátást. A láda jól el van rejtve, többször is elmentem mellette, de keresni kell, ott van az a helyén. :) Megérte a kis kitérő! :) A láda be van repedve! Köszönöm a rejtést! :)

EdeZ 2012.04.16 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

Biga Cubensis 2012.04.15 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.74
szép környék, köszönjük.

geomami 2012.04.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Nagyon jól éreztünk magunkat.,Köszönjük

Gabenwolf 2012.04.06 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk, köszi!

Yoss 2012.04.04 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.55
Munka után. Fotók később.

DopoD699 2012.03.31 16:35 - Megtaláltam
megvan :)

lamúrtuzsúr 2012.03.31 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.71
Csodálatos hely, hatalmas ereje van :) Igazi mászó paradicsom.

geogaby 2012.03.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
A mai nap negyedik ládája!

FyG 2012.03.25 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Az ösvény vezetett a rejtéshez, amit kényelmesen el lehet érni.
Nagyon szép kilátás pompás tavaszi időben. Örvendetesen sok fiatal nagycsalád is kirándult a csúcsra.
Mi a feleségemmel és barátaimmal kirándultunk.

 
jupipi 2012.03.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
GCEGER után Pomázt vettük irányba, de időközben megfáradt a család... ezt azért még sikerült (futva) levadásznom. HURRÁ! :-)
Nagyon klassz rejtés egy nagyon klassz helyen! Grat!

 
Dudika 2012.03.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltam Köszönöm

Kelegy 2012.03.20 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Köszönjük szépen!

Crowngu@rd 2012.03.20 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Csodaszép a kilátás mindenfelé! Keleggyel a 3. ládánk mai túránkon. Köszi!

barta 2012.03.18 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Stacee 2012.03.16 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Szentendrei hosszú hétvége 14/6.
Holdvilág-árok, Bölcső-hegy, Dömör-kapu túra után ezt a dobozt is felkerestük és bevallom kár lett volna kihagynunk! Órákig tudtunk volna itt nézelődni, de sajnos mennünk kellett.
Köszi a rejtést!

Evila 2012.03.16 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
A Berda-pihenőnél parkoltunk le. A szép időben sokan választották az Oszoly-csúcsot. Mai Pomáz-Csobánka környéki ládázásunk 5/6. találata. Köszönjük a rejtést!

A cél: Oszoly csúcsFelfelé vezető út
KilátásKereszt a csúcson
Monacs 2012.03.16 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A múltheti sikertelenség után (és olvasva a pozitív bejegyzéseket), úgy gondoltuk neki futunk mégegyszer!
Mai nap folyamán ez volt a család második ládája. Mire oda értünk már mások is megtalálták :-), úgyhogy kicsit vártunk a csúcson és gyönyörködtünk a kilátásban, ami szebb volt, mint a múlt héten a szép idő miatt.
A rejtés nagyon jó volt, a túra most is fárasztó :-).

polaris 2012.03.16 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.88
Szép kilátás.

wheelmary 2012.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Minden a leírás szerint. Remek a kilátás. Köszönjük!

Fürkészek 2012.03.14 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Csobánkára érkezve úgy döntöttünk, hogy az Oszolyon keresztül átsétálunk Pomázra. A sárga kereszten kezdve, majd direktben megmásztuk a keresztig. Remek rejtés! Tavaly a márciusi cserkész túrán a másikat ennek elődjét fürkésztük ki. A logokból olvasva megnéztük megint, de hűlt helyét találtuk. Reméljük a tulaj vitte el! Lefelé tartva azon gondolkodtunk, hogy félévente lehetne egy tulajcsere, így a hely látogatásáért több pontot lehetne gyűjteni! Számunkra ez a civódás nevetséges! Köszönjük a rejtést!

Anami81 2012.03.11 11:35 - Megtaláltam
Köszönöm! Anami81

sixtus 2012.03.11 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Megtaláltuk, köszönjük! Nagyon szép hely, kilátás is szuper, a csúcson viharos szél (sok a mugli) :-)

zx81 2012.03.11 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.43
Megtaláltam. Nagyon fújt fent a szél a keresztnél, de nagyon klassz a kilátás
köszönjük a rejtést. Anami, Sixtus, Maszat, Pegi, zx81 [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]

Tündérvirág 2012.03.11 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Megtaláltuk:) Köszi a rejtést!

Monacs 2012.03.11 00:00 - Egyéb
Megtaláltuk a rejtekhelyet, de sajnos csak egy cetli várt minket: "Bocs utazik" felírattal :-(((. A túra egyébként nagyon jó volt, a kilátás szép volt.

Eagle 2012.03.10 10:55 - Megtaláltam
Megvan!
Csongity+Antity+Jocics+Eagle

Fringilla és Kuglóf 2012.03.04 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Szép tavaszias időben sokan túráztak a csúcsra, gyönyörű a panoráma! Köszönjük a rejtést!

carving 2012.03.03 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Szép környezet. Szép kilátás!

Guelue 2012.03.03 14:30 - Megtaláltam
Megvan!

kilátása csúcson
zoalka 2012.03.03 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Szikrázó időben pazar perspektíva.

 
MTE Pomázi Osztálya 2012.03.03 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk 14 kíváncsi gyerekkel. A kilátás nagyon jó

A csapat
kertiati 2012.02.26 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szeles napsütéses időjárás.

tomi77 2012.02.26 12:22 - Megtaláltam
Megtalaltam, koszonom a rejtest! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

walky 2012.02.25 08:22 - Megtaláltam
BME-s túra, 7/2.
Köszönöm a rejtést!

DenkeT 2012.02.25 07:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Mai ládázás 2/7, köszi a rejtést! :)

Biobori 2012.02.25 07:26 - Megtaláltam
:-) 2/6

MRW 2012.02.21 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Gyönyörű ez a hely! :-)
Csipi & Alf [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

skiccpausz 2012.02.19 11:31 - Egyéb
Szurikátákkal télvégi kirándulásunk alkalmával jártunk itt. (Pomáz-Solymár)
Az idő kicsit szomorkás volt, de már érezni lehetett a tavasz közeledtét:D
A kilátás egy kicsit csökkentet volt:(
Megpihentünk egy kis időre, majd folytattuk utunkat a Mackó-barlang felé...
Köszönjük a rejtést,
skiccpausz&szurikáták&ricsi

 
LionDaddy 2012.02.14 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.97
Atipapával ma Esztergomban dolgoztunk, majd kihasználva a jó időt a még megtalálásra váró és közelben lévő ládákat céloztuk meg.
A GCSAS és GCBASI ládák után jöttem fel ide, mert ez az újrarejtett láda még nem volt meg nekem, csak az az "ominózus átmeneti" rejtés. Akkor is és most is hóban, hidegben sikerült felmásznom ide. A kilátás tetszett most is, de az erős szél miatt nem sokat maradtam fent.

Köszi a rejtést !

tanácsos 2012.02.12 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Köszi

atipapa 2012.02.12 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Ez a láda is meglett mint az elődje

geomini 2012.02.12 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
köszi

pannnus 2012.02.04 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Nagyon szép volt ma (is),megtaláltuk (:jan:)-nal, köszi!

(:jannus:) 2012.02.04 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Nagyon szép kilátás volt, folyamatos hóesésben. Köszönjük Pannnussal.

JOE Butcher 2012.01.29 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Barátaimmal kirándulni indultunk Csillaghegyről. A nap már lemenőben volt mire ide értünk Csobánkára. Mivel ez volt túránk úti célja, miután kinézelődtünk magunkat, elindultunk lefelé a buszhoz.

Tökipompomék 2012.01.28 00:00 - Nem találtam meg
Első találás.

[Elutasította: zsorzs, 2012.02.05 12:37]

bendeguz1000 2012.01.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Megtalaltuk de nekunk tobb idot vett igenybe mint 15 perc azonban a fenti kilatas karpotolt mindenert.

Pimpi69 2012.01.23 13:02 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Fakakadu 2012.01.23 13:00 - Megtaláltam
Találat, Gábor75, Pimpi69 társaságában. Köszönöm a rejtést.

kobcikrajci 2012.01.13 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.74
Szeles időben, szakadó hódara kíséretében. A csúcson már elállt a zápor, derengett a nap. Szép a kilátás a falura.

kicsiogre 2012.01.07 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
A Bp-Pomáz-Csobánka-Pilisborosjenő-Üröm-Bp tekerés 3. találata. GCPOMA felől jöttem a S-en. Meredek volt, elég sok helyen tolni kellett a bringát.
Az Oszoly most is csodás volt, mint mindig.

 
szbabi 2012.01.07 13:29 - Megtaláltam
Gyönyörű kilátás, remek rejtés!
Köszönet érte.

Vibdo 2012.01.07 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.23
Lentről magasabbnak nézett ki, a szél viszont annál nagyobb volt. :)

vhv 2011.12.31 16:26 - Egyéb
Sok év után ismét megvan. :)

szeles 2011.12.31 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
A zászló elfogyott.

rétihéja 2011.12.31 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Gyönyörű körpanoráma van itt, ilyen nem sok helyen van az országban! Köszi

pegasus_mv 2011.12.30 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Gyerekkoromban jártam erre utoljára. A kilátás pazar!

mihoj 2011.12.29 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Mai első ládánk a környékben. Mi is ráleltünk a "fantom" ládára. Várpalotánál is van egy ilyen, így nem lepődtünk meg. :D
Szép a kilátás a csúcsról.
Köszönjük!

lizzard és csapata 2011.12.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Mindenkinek vannak mumusai, nekem ez a hely az egyik. Az ok az, hogy itt fent van valami láda kavarodás, és mikor először voltam fent akkor a másikat találtam meg füzet nélkül, s nem voltam tisztában azzal, hogy nem is azt kellet volna megtalálni. Ma újra nekiveselkedtem s felmentem. Meglepetésemre a másik láda is ott van ahol múltkor volt, sőt egy füzettel is bővült, amiben bejegyzések is vannak....akkor most itt mi van? Megtaláltam a másikat is, a hivatalosat, aji ki aji be , köszi a rejtést. Az idő és a hely most is csodás volt, tényleg köszi a lehetőséget.

"black windows" vagy repülő szőnyeg árnyéka :-)
Lili.th 2011.12.10 00:00 - Megtaláltam
Téli találat.

atti92 2011.12.03 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

gyusz_58 2011.11.19 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.76
a mai 3. hegymenet, de elég gyorsan meglett. szép hely, csak a pára zavarta kicsit a kilátást.
Köszönjük a rejtést

 
zalajaro 2011.11.09 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam a régi-új ládát,köszönöm.
Az ideiglenes ládát pedig jó lenne megszüntetni,szerintem/GCOSZO/.
Féreértésre ad okot némelyeknek.

Gabó és Zoli 2011.11.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Gyönyörű a kilátás. A láda új helye elég forgalmas. A tartalom elég sovány. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

partizán 2011.11.06 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi a rejtést!

ZeCsab 2011.11.06 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Köszi, hogy elhoztál ide.

Gyeta 2011.11.01 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.63
Gyönyörű kilátás várt odafent, érdemes volt felkaptatni.
A hosszú hétvége záró kiruccanását kezdtük itt, GCBERD-del összekötve.

 
faree 2011.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megtaláltuk, de nagyon úgy tűnik, hogy a régi ládára leltünk rá, mert már csak otthon vettük észre, hogy GCOSZO a láda neve és nem GCOSZI a jelszót sehogy se akarja elfogadni, gondolom az új ládának más a jelszava!
Amúgy csodaszép a környezet és nagyon jó megmászni a sziklát!
Szeretném kérni a láda tulajdonosát, hogy fogadja el megtaláltnak!

[Jóváhagyta: zsorzs, 2011.11.04 19:04]

nzsolt 2011.10.29 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Nagyon szép a kilátás. Köszönjük a rejtést.

pcjav73_old 2011.10.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Én a rövidebb úton mentem egyenesen felfelé. Jó kis mászás volt. Köszi :)

kingasz 2011.10.22 17:15 - Megtaláltam
Mind a 2 ládát a gyerekek örömére :)

Drucki 2011.10.22 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Ugy tünik, hogy a régi, GCOSZO ládát találtuk meg, mert az abban levő jelszót nem fogadja el itt a rendszer. Sajnálatos és megtévesztő, hogy egymás mellett létezik a kettő, de nem mi voltunk egyedül, mert közvetlenül előttünk is olvastunk bejegyzést a füzetbe. Csak otthon tünt fel, hogy egy betú különbség van a két láda neve között. Jó lenne, ha ez a szép sport nem osztaná meg a rajongóit. Kérem a szerkesztóket, hogy fogadják el megtaláltnak a ládát.

[Jóváhagyta: zsorzs, 2011.10.23 20:48]

Vien 2011.10.20 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Megvan. Láda után bóklásztam egy kicsit, körbe a hegyen. Visszafelé az északi oldal felől jöttem, ott készült a két fotó a faluról.
Katonák másztak fel és le a sziklán, az egyiket sikerült lefotózni.

Ancs 2011.10.16 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
A vasárnapi napsütést még kihasználva sétáltunk egy nagyot a Pilisben Pomáz-Csobánka-Pomáz útvonalon.
A kereszttel már többször szemeztem lentről, most jött el az ideje, hogy fent is megnézzem. Remek kilátásban volt részünk, hála a tiszta időnek.
Köszi

Gyalogos kupa:16.3km

 
DonRazzino 2011.10.10 14:40 - Egyéb
Gyalogos kupa: 11 km

cseta 2011.10.02 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Mi már csak az újat kerestük, meg is leltük, köszönjük, a szép kilátást is, bár nagyon párás votl az idő...

skiccpausz 2011.10.01 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Egy kora őszi csobánkai geoládázás során leltük meg ezt a ládát.
Az idő csodálatos volt, szinte nyári forróságban kirándultunk(27fok:)
A pomázi fennsík felől jöttünk.
Már régóta szemezek ezzel a csúccsal(minden nap kétszer megyek el alatta...).
Most végre megmásztuk, a kilátás csodálatos!!!
Köszönjük a rejtést,
Skiccpausz&Nárcisz&Panni

Lordenfolc 2011.09.27 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Jó volt megint!
Az a érdekes helyzet alakult ki, hogy két láda is található
a helyszinen. A régit meg kéne szüntetni.
Az új rejtés kiváló.

Hegedüs 2011.09.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.51
Mi is megtaláltuk OSZO-t. Zavaró.
IZsMA.

szeho 2011.09.22 18:23 - Megtaláltam
Hát így még nem jártam...
Túrázgattunk kellemes délután, ismeretlen helyeken.
Nem terveztünk előre, jöjjön, ahogy, jön módra.
Felértünk a hegyre.
Kiszúrtam a ládát...kesserszemmel, igaz kissé gyanus vot.
Szépen beírtam a füzetbe ráadásul a logban meg is jegyeztem a nem teljesen pontos koordinátákat.
Na aztán mint aki jól végezte dolgát elindultunk vissza Pomázra.
hazafele beugrottunk még a török kávézóba betolni egy zaccos kávét.
Az a vendéglő is nagyon tetszett.
Szó mi szó...elkezdtem bevinni az oldalon a találatot.
Megszűnt geoláda üzenet...
MI VAAAANNN?
Akkor nézem egy megszűnt ládát találtam meg.
Hogy lehet megszünt amikor ott van?
Nyomozni kezdtem...
NO KOMMENT.
Nem ismerem az előzményeket, de olybá tűnik, mint ha háború dúlt volna a hegyen.
Így jártam... oszo-oszi, nem tökmidegy?
Jó hely és kész, érdemes volt felmászni érte.
1 betü a különbség -O...
Fel sem tűnt amikor lefotóztam a jelszót tartalmazó első oldalt.
Olyan volt, mint amikor az ember egy ismerős márkanévvel találkozik, de mégse ugyanaz pl: TEFAL vagy TELFAL...
Egy szónak is száz a vége... kérném a rejtőtöl a jóváhagyást,
és legyen tanulság-e log másoknak is.
ui:
Jó kis multi lenne a két ládából :) !!!

[Jóváhagyta: zsorzs, 2011.09.25 21:14]

GCOSZIGCOSZO
vizespisti 2011.09.18 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.09
Reggeli a parkolóban, utána egy rövid séta, és jött a logolás...

Jelszó nem egyezik. Én is megtaláltam a régit.
Mivel nem volt lehetőségem elolvasni a bejegyzéseket, itthon ért a meglepetés.
Na, mindegy. A környezet azért szép.

[Jóváhagyta: zsorzs, 2011.10.11 21:03]

picuresnagyur 2011.09.17 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Köszönjük. Ahhoz képest, hogy az újrarejtés óta egy kézen megszámolható hányan jártunk itt, helyre kessercsapás ágazik le az ösvényről :)

igilight 2011.09.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
A GCOSZO miatt már voltunk itt fenn, de ismét jó volt ide feljönni.

Bernáth 2011.09.04 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Nagyflisziékkel együtt indultunk el a Pilisbe egy kis geoládázásra. Bár itt már jártunk korábban a GCOSZO ládánál, de olyan szép a hely, hogy szívesen jövünk ide akár évente is. További ötleteink újabb geoládákra: GCOSZA, GCOSZB stb.

A csapat a hegycsúcson 
nagyfliszi 2011.09.04 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Bernáthékkal közös ládázás második állomása.
Üres logbookba még nem sikerült elsőnek beleírnunk :-).
A jelszó találó, köszönjük a rejtést.

czezso 2011.09.03 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Gyönyörű a panoráma, köszönjük a rejtést, sajnos a GCOSZO-t találtuk meg, nem tudtam, hogy ez a láda már megszűnt! Kéretik fizikai valójában is megszüntetni, mert ez így félreérthető!

Zsolt

[Jóváhagyta: zsorzs, 2011.09.09 06:54]

SirAndrew 2011.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Remek kis túra. Kisgyerekkel is ajánlott, mert nem olyan meredek a felfelé vezető út. A rejtés remek, a környezet gyönyörű, csodás a kilátás.

SagiK 2011.08.10 17:30 - Egyéb
És már nem megszűnt! Erre iszunk! :)

zsorzs 2010.07.26 19:40 - Egyéb
A ládát megszüntettem.
6 év 1 hónap 4 napot élt és 604 regisztrált megtalálást jelentettek be a játékosok. Becslésem szerint ez kb. 1.000 látogatót jelentett. A hatalmas "rombolást", környezetkárosítást a helyszínen bárki ellenőrizheti... Azért a helyszínen szívesen láttam volna így este 8 körül
egy hős hivatalnokot, hogy jegyzőkönyvileg átvegye tőlem a ládától megtisztított területet. Gondolom hamarosan kitiltják a helyről a sziklamászókat és a mezei turistákat is.

lacc 2010.07.26 11:51 - Megtaláltam
Unokaöcséimmel közös ládázás, talán sikerült beléjük oltani a kórt :)
(az idő majd eldönti)
------
Sajnálatos, hogy mi voltunk az utolsó látógatói ennek a nagyszerű helyen elhelyezett ládának...

Venci, Marci és Laci

 
VM9397 2010.07.26 11:50 - Megtaláltam
Az első ládánk.

bgpeter 2010.07.03 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Pomáz - Csobánka 5. (utolsó) állomás

Pomázról jöttem, a Majdán-fennsík felől.
Épp napnyugtára értem oda. Gyönyörű volt a kilátás.
Lefelé majdnem zakóztam a meredek túristaúton.
Néha letértem a túristaútról. Rengeteg gombát láttam...

----------------------------------------------------------------

Ha jól értettem, a láda azért szűnt meg, mert az illetékes
hatóságok környezetkárosítónak találták. Hát igen!
Remélem, a Majdán-fennsíkon lévő illegális
szemétlerakó is ugyanígy felkelti majd egyszer az illetékes hivatali
közeg figyelmét, amit már POI-nak is regisztráltam...

Ez azért felháborító!

NaplementeGomba
Gomba2Gomba3
karalabee 2010.06.26 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
:]

dmp 2010.06.26 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.12.12 14:23]

Ancsa&Fikusz 2010.06.25 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 3.83 súly: 2.40
Mai 4. állomásom. Nem semmi kihívás volt feljutni a csúcsra. Természetesen nem a jelzett útvonalon, hanem egy ösvényen, egyenesen felfelé indultam el. Mire felértem beláttam, rossz ötlet volt. Bőrkabáttal, bukósisakkal nem volt egyszerű, de a látványért megérte. Visszafelé is egyszerűsítettem, így viszont sok érdekes kis lényt láttam a virágok között. A rejtés óriási. Bár a segítség "bokorral takart szikla alatti kis üregben " nagyon tág, kb 50 ilyen bokor van, de meglett úgy 3/4 órás keresgélés után.

ameddig a szem ellátés ameddig az objektív
ott a cél :-)
gigibetta 2010.06.19 15:20 - Megtaláltam
OK

lasipeti 2010.06.19 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.52
Erre nem voltunk felkészülve, mert eredetileg csak egy kis sétát terveztünk, de ha már itt voltunk, felmentünk. A kilátás nagyon szép volt, örülök, hogy nem hagytuk ki.

A csúcsonA ládától visszafelé megpihentem
Boci57 2010.06.15 17:25 - Egyéb
Elsőként megtalált ládánk újralátogatása során kaptattam föl a sziklához. Szépek a vadvirágok, annyira, hogy óvatosan kerülgettem, el ne tapossam őket. A láda jól van a sziklarejtekében.
Üdv
András

Kerékpáros kupa: 75,3 km

siemens 2010.06.06 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Pomáz felől támadtuk meg a hegyet. Kellemes időben, és erdőben! haladva jutottunk fel a csúcsra. A pazar kilátás megérte a fáradtságot. Nagyon tetszett. Köszönjük.

moricz66 2010.06.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Igazán szép kilátás, ne hagyjátok ki........

KageWolf 2010.06.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést! A kilátás iszonyatosan szép! :)

[Jóváhagyta: zsorzs, 2010.06.06 07:35]

 
diego 2010.05.24 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.52
Pünkösdi ládavadászat 5/1

 
Egyiptom 2010.05.23 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Ma mikor kitaláltam hova menjünk, eszembe jutott hogy már voltunk itt. Azt nem tudtam akkor még, miért nem logoltunk. A hegyen eszembe jutott. Akkor nem engedtem, hogy a párom lemenjen a sziklásba, és most sem volt nekem sem merszem. A félénkebb vadászoknak egy pótjelszó is jó lett volna, akár a zászlórúdnál, vagy a tábla mögött. Igy hát most képeket is készítettünk és kérjük a rejtőt a megadásra. Megigérem, ha máskor eljövök ide, akkor sem fogok lemenni a ládáért. Csobánka szélénél szálltunk le a buszról, a piroson mentünkfel, majd a sárgán. Utána pedig végig a gerincen a sárga jelzésen Pomázig a HÉV-hez. Szép út volt, a virágok sokféle színben pompáznak. Köszönöm a segitséget.

[Jóváhagyta: zsorzs, 2010.05.24 21:50]

A pirosonCsobánka
Oszoly-csúcsCsobánka
BorzasszulákSárga virág
Lila virágEz már Pomáz
Gomba a sok esőben 
usakal 2010.05.13 00:00 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 0 km

Skalp 2010.05.07 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Igen, igen, igen!!! Fantasztikus hely! És a zászló is csak úgy pattogott a szélben! Köszi!

Fentről a Mackótól 
Johnny40 2010.05.03 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Köszi a rejtést!

Rigor Mortis 2010.05.02 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Bámulatos a kilátás. Köszönet azért, hogy itt lehettem.
RM.

cacher_in_the_rye 2010.05.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 1.78
Megtaláltuk Évával. Nagyon szép a kilátás, a kettőskereszt nem kéne oda. Legalább a természet értékei lennének ideológia mentesek.

Szigethalom Team 2010.05.01 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.30
Jó kis túra volt :)

Sunny csapata 2010.05.01 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.34
Ragyogóan tiszta idő, pazar kilátás, kell ennél több? De már álltak sorban mögöttünk a következő sporttársak, hát diszkréten elvonultunk, hogy ők is érvényesülhessenek.:)

blendix 2010.04.29 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Nagyon szép kilátás minden irányba. Naplementetúra volt felfelé. Éjszakai túra lámpa nélkül lefelé. :)

zsorzs 2010.04.25 18:30 - Egyéb
A törött láda és logbook kicserélve.

nerbesz 2010.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Jó rejtés :)

CacheFinder 2010.04.24 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
A Levin nyóccáz - CacheFinder kéccáz túra keretében kerestük fel ezt a pontot.
Túratársaim (Remélem nem hagyok ki senkit...): Palazsu, Levin, APEXSEK, LaySoft, Lay Tibi, Joshi, Yada, Trenk és Kengi.
Gyönyörű időnk volt, a rejtés is kitűnő.
A rejtektől csodaszép kilátás nyílik Csobánkára és a környező hegyekre.
Köszönjük a rejtést!

Rejtek közeli panoráma.Panoráma V2.0.
A vidám túrista...Keresztpromoció.
Merengők. 
Levin 2010.04.24 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Remek időben, remek társasággal, remek kilátás.
Régóta fentem már rá a fogam, de valahogy sosem akaródzott felmászni, főleg egy Mackó barlangban eltöltött HECT szeánsz után, másnaposan. De most végre sikerült!

Palazsu 2010.04.24 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Ez egy nagyon szuper hely! Cachefinder 200. és Levin 800. túra. Gratulálok

Apexsek 2010.04.24 00:00 - Egyéb
Kis csapatunk utolsó előtti ládája.
A gcbrum-tól az elsőre rövidebb, de nehezebb, míg második a csúcsról visszanézve, mégiscsak könnyebb utat választottuk.

Gyalogos_kupa: 19,4km

LaySoft 2010.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.14
Az Ürömről Pomázra tartó túránk második ládája.

dlms 2010.04.18 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Igen ez szép volt:)

család09 2010.04.18 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Gyulafree 2010.04.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Kellemes séta Gáborékkal. Sajnos vandálok is jártak erre akik fényképezés helyett leszedik a virágokat, majd elszórják...

ez még túléltesunshine
közel a cél 
pero 2010.04.10 17:00 - Megtaláltam
megvan

sombl4se 2010.04.09 10:48 - Megtaláltam
Cseles jelszó, attiremmel 6szor eljátszottam, hogy megkérdezte, megmondom-e a jelszót, és ugye a válasz... :) Amúgy azt hittem az előző kilátáson semmi nem tesz túl. Tévedtem szerencsére :) A lenti buszmegállóban van egy nagyon jó kis kocsma, ajánlom mindenkinek. :)

attirem 2010.04.09 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Volt előttünk egy szép párocskának egy gyönyörű logolása a füzetben mindenkinek ajánlom. All you need is love.

czipan 2010.04.04 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.34
Köszönjük, kellemes mászás volt. :) Mai ötből a harmadik.

 
NitiZoli 2010.04.04 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Jók ezek a sziklamászással megtalálható ládák :) Rafi meglepően természetesen mozog a sziklákon. Szerintem neki is tetszett :)

csz58 2010.03.28 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
....gyönyörű panoráma...:) a kedvenc helyem.

...dokumentálás...:)
natalin 2010.03.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.72
A múlt hétvégén már elindultunk ide, Vecsésen szépen sütött a nap de amikor Pomáz felé haladtunk már csepegett az eső, Csobánkán már rendesen esett.
Vártunk kicsit hátha alább hagy az eső de sajnos nem állt el, így elindultunk haza.
Ma ismét vissza mentünk, igaz már a csapat nem volt teljes, csak én és a férjem.
Nagyon kellemes napunk volt.
Köszönjük.

 
Ruttkay 2010.03.20 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.80
Tetszett a tó!:)

zsebeszter 2010.03.20 12:11 - Megtaláltam
Első csodás tavaszi időben, éledő természetben indultunk egy kis 3 ládás körre. Ez volt az első láda és talán az első ládám is idén. Dyan GPS nélkül a leírás és képek alapján találta meg. Irány a GCPOMA! Köszi a rejtést

Logolás 
dyan 2010.03.20 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.74
Az első friss tavaszi sétánk, kis kör Csobánka körül, három ládát tervezve, OSZI volt az első áldozat. A parkoló mérsékelten volt tele, fent a sziklát már rövidnadrágban mászták, és pár emberke a csúcson piknikezett. A ládát sikerült a csúcsról műszer nélkül a fotó alapján emlékből meglelnem.

Eszti logolAz első életjel
-Bandi- 2010.03.15 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
jó hely.

apacs 2010.03.15 11:00 - Megtaláltam
03.15 - 2/5.

3D 2010.03.07 14:10 - Megtaláltam
Rendben

Szabó Család 2010.03.06 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Nekünk nagyon tetszett. Jó szuszogtatós. Köszönjük a rejtést.

KörpanorámaKilátás Békás felé
Oszoly 
norbimoncsi 2010.01.23 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Mai ládázós körutunk első állomása. Csobánkáról indultunk a tanösvényen. Mint utólag kiderült, nem volt túl jó választás, az indulásnál olyan meredek és csúszós volt a túraút, hogy majdnem négykézláb kellett felmászni. Többet csúsztunk vissza, mint amennyit mentünk előre. :-) De azért felküzdöttük magunkat.
A csúcsról a ládához jutni, na az sem volt semmi! Még a lábujjunkkal is kapaszkodtunk minden kis hóbuckában :-)
Szerencsénkre szuper idő és jó kilátás volt. Köszi a rejtést!

maczy 2010.01.17 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
U.Csabi és párja Nelly kíséretében, feleségemmel,
Luca lányommal, és keresztlányommal,Hannával
indultunk egy 11 km-es túrára, végül csak 6 km lett
belőle, mert a mackó nagyon vendégszerető volt, ;)
és a picurkák (5 és 6 évesek) is lassították a tempót.
Így is sötétben értünk vissza Csobánkára, de nem a
mennyiség, hanem a minőség fontos, és azzal nem
volt baj.Mindannyian óriási élményekkel tértünk haza.
A Teleki-Wattay-kastély után, ez a mai nap
4/2.ládája.Gyönyörű zúzmarás erdő,szélcsend,
viszont erős pára, a kilátást nem tudtuk élvezni.
Innen a Mackó barlangjához indultunk.
Köszönjük a rejtést!

a csapat nélkülem1930. Kilátás az Oszoly-csúcsról
a csapat velemén keresgélek -
- Csabi megtalálja
R.Guszty 2010.01.17 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Sajnos a köd miatt a kilátásból nem sok látszott. Egyszer szép időben is vissza kell ide jönni. (A ládát kitakarítottam.)

mrx 2010.01.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Meg van.

SirLes 2010.01.16 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Mátyás focimeccse után felsétáltunk a csúcsra. Szép időnk volt, így élvezhettük a kilátást is.

aerofly 2010.01.05 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszi

Tikis 2010.01.04 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Tuti jo volt, nagyn gyonyoru! Nekem kellett egy kis batorsag, hogy lemenjek a ladaig... de megerte.

gyulacy 2010.01.02 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Gyöyörű kilátás, szemerkélő hóban, iszonyú szélben :) Lefagyott a verebek szarva mind! :))) Köszönöm a rejtést!

alecar 2009.12.31 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Szuper hely, minden nagyon tetszett. A tanösvények különösen. Köszi!
Visszafelé a sárga háromszögön jöttem le Margit-liget felé. Ez sajnos nincs jelölve egyetlen turistatérképen sem, csak az ösvények vannak feltüntetve.

bandita 2009.12.28 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
Hatalmas szélben, de szép napsütésben könnyű találat volt.

Tomi, Livi, Barbi, bandita

Vétó kutya 2009.12.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
másodszori nekifutásra, de megtaláltuk!

Nabateus 2009.12.06 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
Nagyonszép a kilátás! A sziklák felől közelítettük meg!

LótiFuti 2009.12.06 11:45 - Egyéb
Mikulási duplázás!

kegabor 2009.11.29 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Sajnos a kilatast nagyban rontotta a kod es a felho, de meg igy is szep volt. A ladaban talaltam egy geocoint, atrakom olyan ladaba, ahol szivesen latjak... ;)

zred 2009.11.28 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.04
Szép kilátás!

szume 2009.11.22 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Elég kemény oda felmászni, ha az ember már egy ideje megy aznap és persze toronyiránt...

sirgalahad 2009.11.21 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.16
Szép ez a hely, gyertek srácok
Törökök is leléptek
Jöttek is a szerbek s rácok
Faluja lett e népnek

DoriKili 2009.11.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Vasárnapi ebéd előtti kötelességteljes küldetés volt, hogy betegyük mielőbb a Versailles-ből érkezett Czech Geocoin-t valami közeli, de jó helyre. Nem mellesleg szuper idő volt, a kilátás pazar (de ezt ismerem régóta), a rejtés jó. Szuper lett volna, ha kicsit több időnk jut kirándulni, de mára ennyi jutott.

Dóri, Kili, Soma, Derszu kutya

Kalman-rr 2009.11.14 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Itt járt a cserkészcsapat, meg a nagy köd.
Ildi, Ádám, Patrik, Szandra, Balázs, Lénárd, és én.

kenau 2009.11.07 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Delben indultam a parkolo-pihenotol es 25 perc alatt megvolt a lada. Visszafele 20 perc volt, iszonyatosan csuszott az avar.

csabi1955 2009.11.01 00:00 - Megtaláltam
Megvan !

Boci57 2009.10.31 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
A megtalált, bejelentett ládáim között ez lett volna az első, ha tudom, hogy a jelszót is meg kell jegyezni. :-(
Ma -a két héttel ezelőtti fotókat újra átnézegetve,- 3 fotón is megtaláltuk a jelszót :-)
A csobánkai táj változatlanul tetszik: nem hiába választottuk félig-meddig lakóhelyül :-)

Köszönet a rejtőnek: Zsuzsa, 'Boci57'.

mape72 2009.10.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
GCBRUM után. Innen is nagyon szép a kilátás

MeSa 2009.10.30 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Köszi!

 
sztyopa13 a páratlan páros 2009.10.27 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Gyönyörű hely.Nagyon tetszett,hogy az eligazító tábla fotóval mutatja mi merre van,mi is az amit látsz magad körül!Igazi élmény volt,köszönjük!Innen a mackó barlangjához bandukoltunk.

 
cila 2009.10.25 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Jó melegben másztunk fel ide. Fantasztikus a kilátás Csobánkára, órákig el lehetne nézelődni. Nagy élmény volt, köszönjük. Láttam havasi szürkebegyet!

havasi szürkebegyez is a begy
Bajuszcica 2009.10.25 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Ragyogó időben másztunk fel Cilával a csúcsra. A forgalom akkora volt mint egy városi csúcsban. A ládát sikerült észrevétlenül becserkészni. A kilátás pazar! Köszönjük a rejtést!

 
Lacen 2009.10.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megtaláltuk...

kompaktor 2009.10.10 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Az Őszi Trapp teljesítménytúrán tettem egy kitérőt az Oszoly-csúcsra. Nagyon szép a kilátás, a rejtekhely is prímajó. Visszafelé több túlélőtúrázó fiatal kért tőlem útbaigazítást (biztos bizalomgerjesztő volt a GPS a nyakamban... :-). Jó volt itt, köszi a rejtést!

rones 2009.10.08 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Most csak a láda miatt jöttem fel de megérte.

KJ & GM 2009.10.04 10:20 - Megtaláltam
Szuper jó hely, köszönjük!

J04_0631M03_0022
J04_0633M03_0024
placc 2009.09.27 14:11 - Megtaláltam
A doboz szép nagy, a rejtés jó, a kilátás csúcs. TFTH.

Láda és logo 
Z-M-an 2009.09.26 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Szombat délutáni ládázás. A gyökérkezelésem után friss levegőt akartam szívni, nos, ennél remekebb helyet nem is találhattam volna.
Az út tényleg nem hosszú, de helyenként meredek, meg is álltunk pihenni. A GeoDuo az oviba leveleket és terméseket gyűjtött, pakoltunk is a szatyorba makkot, leveleket, bogyókat...
A hegytetőről csodás a panoráma, PMR-en összejött Fifi (aki a közeli Pilis tetőről forgalmazott mindössze 0.1 wattal!!!), majd a belvárosból Dodi és Zotya hangját is hallottam Nyergesről.
A tetőről könnyen meglett a láda is, bár a leereszkedésnél figyelni kell gyerekkel a kézben... Remek rejtek, fentről nem látni, nyugodtan lehet logolni.
A csúcsot egy kis kajálás és ivászat után hagytuk el, remekül éreztük magunkat...
Z-M-an, Dici, GeoDuo

TenG and Barbye 2009.09.26 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.62
Még nem voltunk itt, nagyon szép a kilátás, mai kesser-túra első állomása volt. Köszönjük a rejtést!

asfroolez 2009.09.20 22:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
megvan

ettore 2009.09.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.25
Kiváló helyre került a láda. A Pomázi kilátás ládától jöttünk. Tappancserek lehetünk, mert nem találtuk meg a jelzett ösvényt, így elindultunk a gps után. Aztán jött a szörny, kérdem, mit akarsz te tőlem, ő meg, hogy hámuszat. Érted, hogy három dollár húszat. Akkor majdnem visszafordultunk, erre ott volt az ösvény 8 méterre, túl egy bokorcsoporton. Na megyünk tovább. Rátalálunk a sárgára meg a piros T-re, így megyünk. Fenn a ládánál meg már nagyon lenn volt. Szóval a kettes osztályzatot a tériszonyomért bosszúból adom. Amúgy remek kirándulóhely, megér vagy hámuszat.

Fenipeti 2009.09.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.49
.

Geosasok 2009.09.19 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.99
Lenyűgöző panoráma fogadott minket, köszönet érte.

Viktor&Detti 2009.09.17 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Megvan.
Lemerült a navigációm, a fél a hegyet átkutattam, mire meglett.
És még esett is. De ez így volt jó!

coocos 2009.09.15 09:00 - Megtaláltam
meglett

Marakess 2009.09.13 13:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]
leírás később

meredek és gyönyörű hegycsúcs 
Bazsi_69 2009.09.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
:)

Discover 2009.09.12 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Csodálatos panoráma vár itt mindenkit.
Köszönöm a rejtést.

 
bagilevi 2009.08.30 13:48 - Megtaláltam
Nagyon szép a kilátás

Kory 2009.08.26 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Véletlen botlottunk bele a csúcsba, ha már ott volt megmásztuk, megnéztük a "okostelefonba" a koordinátákat aszt jól megkerestük ládát.
Gyönyörű körbenézni innen is /tegnap a Nagy - Kevéllyen voltunk/.
Köszönjük az invitálást, Mindenkinek jó ládászást! Üdv!
Mártika & Kory

Apa63 2009.08.25 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Nagyon szép a kilátás,Köszönöm a rejtést.

Tündérbunda 2009.08.21 00:00 - Megtaláltam
Első sziklamászásunkkor vettük észre hogy fent van egy láda.
Akkor nem, de később becserkésztük :-)

szabokristof 2009.08.21 00:00 - Megtaláltam
Sziklát másztunk itt, majd késöbb visszajöttünk, hogy megkeressük a ládát. Pomázról sétáltunk át, nagy volt a forróság.

Évi&Laci 2009.08.14 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.45
Megtaláltuk.

puhanyuszi 2009.07.21 00:00 - Megtaláltam
:)

bgecco 2009.07.21 00:00 - Megtaláltam
Hát, ez egy régóta megtalálásra váró ládikó. Igen szép a panoráma! köszi.

-alpha- 2009.07.18 16:34 - Nem találtam meg
Közel voltunk, de a vihar miatt nem jutottunk fel... :(

Áron 2009.07.16 12:00 - Megtaláltam
Geocoint elhoztam, de nem tudom, hogy kerülhetett bele ha nincs bejelentve a .com-on...

Erre odakéne figyelni

Ed kesser 2009.07.16 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.84
Bringával aznap második.
Sajnos egy újabb antibiciklis láda:(

Hinter 2009.07.12 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Alulról közelítettem meg a csúcsot, így a láda lett meg előbb. Köszi

mapet50 2009.07.08 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Szeles időben. A csúcstól lefelé könnyű megközeíteni.

katica 2009.07.05 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Odahagyva mai túratársaimat (mert akkor még azt hittem, később érnek a túrájuk végére, mint én, és nekem időben le kellett érnem Budakalászra) jöttem ide a csobánkai elágazás buszmegállójából. Jó volt újra eljönni ide, már nagyon rég jártam itt, utoljára sziklamászó tanfolyamon, úgy kb. ezer éve :)
A kilátás most is gyönyörű, és valami csoda folytán sehol egy teremtett lélek, így aztán nyugodtan kereshettem a ládát és bámészkodhattam utána.
Köszi a ládáért!

ilyesmi a látvány 
dadam 2009.06.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.95
Hú, ez igazi sziklamászás volt. Oldalról próbáltuk megközelíteni a ládát, de nagyon lentről mentünk neki, így elég sokat kellett felmászni. Ráadásul három óvodás gyerekkel és egy csecsemővel megspékelve, úgyhogy tényleg izgultam, hogy valamelyik le ne repüljön. Végül a gyerekek lent maradtak a szikla alján, de még így is félelmetes volt (ráadásul minden csúszott, mivel még minden vizes és sáros volt).

gyönyörű hely, nagyon jó rejtés! köszönet érte!

vViktor 2009.06.27 00:00 - Megtaláltam
Budakalász-Kevély nyereg-Oszoly szikla-Majdán fensík-Pomáz útvonalon

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Csaba & családja 2009.06.24 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Lentről nézve nem hittük, hogy ezt a sziklát meg lehet mászni. Nem is volt olyan nehéz.

Motorollalaci 2009.06.18 11:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Cicamancs 2009.06.18 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Először másik úton indultam el, mert nem mertem olyan meredeken mászni, mint a többiek. Jól el is keveredtem. Mint kiderült egy másik hegyre igyekeztem felmászni, ami legalább olyan meredek volt. De lefelé volt igazán nehéz. Még jó, hogy Laci a keresésemre indult, és lesegített. Így néhány karcolással megúsztam a kalandot.

A csapat másik fele madártávlatból...és ráközelítve
Hadralka 2009.06.18 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
oké

oldfox 2009.06.18 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Famágussal, Hadralkával, Sirellel, Motorollacival.. köszi

Famágus 2009.06.18 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Meredeken mentünk fel, toronyiránt.. én leginkább négykézláb.. de király volt!! Klassz a hely, fantasztikus a kilátás!! A rejtek könnyen meglett, köszi!!

Andris + Edi 2009.06.14 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.51
A család öregebb tagjait lent hagytuk a parkolóban. Fél óra alatt oda vissza megjártuk a csúcsot :) Gyönyörű a kilátás!

Csigacsere 
cachekereso 2009.06.14 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
A vasárnapi ebéd okozta nem kívánt hatások elkerülése érdekében indultunk el (fel) a rejtekhez. A csúcsra vezető, szinte eltéveszthetetlen túristaút megizzasztott bennünket ezen a szép, verőfényes, nyári délutánon. Az ormon csodálatos kép tárult szemünk elé. A panoráma fáradtságunkat nagy mértékben feledtette. A ládakeresés, fotózás és gyönyörködés után célba vettük a falu központjában működő vendéglátóipari egységet, majd a hűsítő jégkrém elfogyasztása után elindultunk a "csodatévő erdei kúthoz".

fcsaba 2009.06.13 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Norbival. Ez volt a nap legveszélyesebb találata. Norbi szúrta ki a ládát. Nagyon szép a kilátás. A helyszínen derült csak igazán fény arra, hogy mennyire elszoktam az igazán nehéz terepektől.

A helyszínen majdnem elveszítettem a GPS-t.

Köszönjük a rejtést!

yamael66 2009.06.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.69
remek lada, kulon dicseret a leirasert. koszonom

taska1981 2009.06.01 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Pilisi zsiványkodás, avagy Extrémkessing lájt 1.0 Nebellel
Levezető ládának választottam, megérte!

Bugbear 2009.05.22 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.63
Ragyogó napsütésben a hőgutától rettegve jutottam fel. :D A kilátás valóban pazar. Köszi a rejtést!

A Kis- Kevélyről...Csúcs- hegyi rálátás
És a Ziribár- ról 
Crox 2009.05.16 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Szuper innen a kilátás. Méltó befejezése mai túránknak.
Crox, gyattis, Csaba, Rabert, Figu

G&C 2009.05.10 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
BDTZ-vel kozos pilisi korvadaszat utolso allomasa 7/7.
Kosz!
g

BeseZ 2009.05.10 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk! Közös körtúra G&C-vel. 7/7 Köszönjük a rejtést.

sarkoziap 2009.05.10 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Vasárnap az első geoláda megtalálásunk volt a gyerekekkel. A Veronika(7 év)-val , Dani(4)-val egy kis sziklamászás után megérkeztünk a rejtekhelyre ahol láttunk zöld gyíkot (Lacerta viridis) aminek a párzási időszak miatt kék volt a feje. Érdekes volt mert a geoláda olyan helyekre vitt ahova egyébként nem mennénk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.02.14 11:02]

Lacerta viridis-zöld gyíka rejtek
panoráma 
gulyasek 2009.05.03 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 1.00
Kicsit nehezen találtuk meg a rejtekhelyet.Köszönjük az elrejtést, ma is volt sikerélményünk!

A doboz tartalmaA megtaláló
Az új rejtekhely 
zoo_lee+Edit 2009.04.26 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Bringázás közben megtaláltam! [wapon beküldött szöveg]
A csúcs előtt találtam egy ösvényt balra, gondoltam az megkerüli a csúcsot, és így jobban meg tudom közelíteni bringával. De tévedtem, így a bringát lentebb kellett hagynom, és nélküle felmászni a ládáig. Ezért a ládánál csak a legszükségesebb időt töltöttem, de visszafelé azért felmentem a csúcsra. :)

orangebrotherz 2009.04.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
{ Módosítom a rejtés értékelését, mert én a FAQ ládát elrejtő (!) pontjait adtam meg eddig!
Elnézést mindenkitől!!! }

Szép helyen van! Az egész környék remek túrázóhely.
Előttünk pont megtalálta egy kedves kis család :)

divemaster 2009.04.19 09:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.94
Meglett, köszi.

guppik 2009.04.19 09:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.54
A sziklamászók is korán keltek...
Szuper hely, köszönjük!

Boby 2009.04.18 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Esőben idultunk, de napsütésre érkeztünk. Valószinűleg megkerültük az egész hegyet. A csúcson egy kb. 20 fős kiránduló csoport várt, de kivártuk a megfelelő alkalmat, hogy megtalálhassuk a ládát. Szerintünk a pontos koordináták a következők: N47°38,788, E18°58,411.

farkasék 2009.04.18 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
[wapon beküldött szöveg]

arpi1970 2009.04.18 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.15
Sokkal érdekesebb a megközelítése, ha a láda szintvonalán mész végig, bár egy jól tapadó talpú cipő nem árt.

 
Blue Mali 2009.04.15 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszi a rejtést. Kerékpáros ládavadászat 4.állomása.Hát mit is írjak (még lihegek:-)) a látvány valami egészen pazar s szép!A tetején ült két fiatal az egyik azt mondta segítsen:))Mondom megkeresem egyedül hisz van nálam technika:)) visszamentem a tetőre s kérdeztem:szintén kesser?Azt mondta nem csak itt lakik s már sokat látott,hogy keresik a ládát s már ő is úgy tudja,hogy hol van mint a gps.Kérdezte is,hogy lehetne regisztráltatni magát?Mondom nézze meg a geocaching honlapját s akkor mindenre fény derül.Na de megyek tovább a Pomázi kilátáshoz...

A tartalmakilátás
kilátás2kilátás3
kilátás4 
KeefLee 2009.04.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.18
Megtaláltuk!

Sajnos a weboldalon nem látszódik, hogy valójában mennyire szép a kilátás erről a helyről! A láda kifogástalan állapotban van, nagy és sok ajándék van benne ;-)

Köszönjük a rejtést!

Jucus & Gábor

Kilátás 1Kilátás 2 - Csobánka
Kilátás 3 - Csobánka + szántóföldVirágok
Itt lesz a rejtek :-)A rejtekhely
Ezt látja a ládaOszoly-csúcs
120002578 2009.04.12 14:30 - Megtaláltam
nice

formanekgy 2009.04.12 13:00 - Megtaláltam
Gyönyörű kilátás, és rendkívül sok szép tavaszi virágot találtunk: szibériai nőszirom, tavaszi hérics stb.

atyus26 2009.04.12 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Szép a kilátás. Rengeteg nyíló virág díszítette a csúcsot. Köszönjük a rejtést!

Sas 2009.04.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Gyönyörű időben, Csobánka felől... Köszi a rejtést!

vicaroka 2009.04.11 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
Igazán nagyon szép hely és jó meredek felfelé. Köszönet a rejtőnek, hogy elhozott ide. A tetőn rengetegen voltak, mégis könnyen lehetett logolni.

lapenna 2009.04.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Oszoly csúcs

Matyo7 2009.04.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Szép a környezet, könnyű volt megtalálni.

talesz 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam
Jó kis kaptató után értünk fel. Gyönyörű időjárás volt és most nyílnak az ibolyák :) Szóval, nagyon jól sikerült kis nap volt! :)

Tavaszi hírnökök 
Viczi 2009.04.04 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Egy 14 km-es túra első ládája. Az autót a jelzett parkolóban hagytuk. Sokan lógtak a falakon, de szerencsére a láda megfelelően rejtve van. Nagyon szép a panoráma, sokáig üldögéltünk itt.

Csobánka 
BatkaMano 2009.03.29 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.19
Újra együtt :)
Mariann betegre állította magát januárban. Most az "új" bokáját járattuk be egy lájtos túrával (6.4 km/360m). A szemerkélő eső ellenére sokan másztak, a hely és a rejtés is nagyon tetszett.
THX

Kecsörz 2009.03.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
koszonjuk a rejtest

Pilis50 2009.03.24 11:11 - Megtaláltam
Szélvihar + hóvihar + ömlő eső a csúcson.

 
agimagi6 2009.03.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.90
három pici gyerekünkkel indultunk neki a keresésnek, persze a legrövidebb úton próbálkoztunk-egyenesen a hegytetőnek.. Visszafelé már inkább a hosszabb úton jöttünk:-)) Jó kis kaland volt, nagyon élveztük!! Köszi

Steve07 2009.03.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.55
ok.

Vodatti 2009.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Nagyon tetszett a környék, katona koromban itt a sziklákon gyakorlatoztunk.....

Erdei csiperke az igazi 2009.03.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.17
ok

álomfogók 2009.03.07 13:05 - Megtaláltam
Jó kis kirándulás keveredett belőle. Csobánkán leparkoltunk a gyermekrendelő előtt és 12 km lett a vége (GCOSZI-GCPOMA-GCPMAF-GCBRUM). Felütésnek nagyon jó volt körültekinteni az Oszoly csúcsáról, igaz a huzat majd levitt minket a sziklákról, de legalább gyönyörűen kitárult a panoráma.

fodordav 2009.03.01 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Ez a láda volt ma a csúcs, minden értelemben: legmagasabb, legcsúszósabb, legfárasztóbb, a legszebb kilátással. Érthetetlen, miért csak mi merészkedtünk fel ide ezen a hétvégén... Az északi oldal még havas, majd a csúcs és a másik oldal, ahol a láda lapul, már langyos a napsütésben.
Balra havas kopár erdő, előttünk mesebeli házsorok, jobbra már zöld földek... Az utolsó 30 méteren fától fáig kapaszkodtunk, mert csúszott, de megérte a kilátás. Nagyon tetszett! E+D

Balra havasKözépen mesebeli
Jobbra zöldül 
Vízicsiga 2009.02.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Nagyon szép a környezet és a kilátás, köszönjük!

Wagi 2009.02.15 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
ok

Galambok 2009.02.15 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.00
Nagyon szép volt a kilátás. Kicsit nehézkes volt a lefele jövet de sikerült:)

PanorámaPanoráma2.
woncsi és medve 2009.02.15 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.37
A rövidebb út nem mindig gyorsabb. Igaz Wagi!

vinko 2009.02.15 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.50
Jó "szuszogtatós" volt, tetszett.
Ebben az időben lefelé veszélyesebb!

Leinadésaifósz 2009.02.15 00:00 - Megtaláltam
Gyermekkorom szép túráinak és szánkózásainak színhelye. Sok idő elteltével való visszatérés, két új csapattaggal: Pam + JANÓ. rettentő széllel.

 
lipocky 2009.02.08 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönjük ezt a remek rejtést. Fantasztikus a hely.

ludvig 2009.02.08 13:18 - Megtaláltam
Már többször jártam erre,most először Garminnal........A faluban izgatott kutyák csaholtak.zengett az egész hegyoldal......A vétel jó volt,elsőre meglett a doboz.

 
busa5 2009.02.07 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
megvan

 
Edizon 2009.02.07 13:30 - Megtaláltam
Nagyon szép a kilátás. Már többször voltam itt, de most kezdtem csak ládázni. Megéri máskor is feljönni.

Akubb 2009.02.01 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.73
Tíz km-es gyalogtúra első ládája,
gyönyörű panoráma, könnyű találat.

K.L. 2009.01.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.00
ok

dzoli1 2009.01.24 15:00 - Megtaláltam
Gyönyörű időben! :)

ghabbi 2009.01.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
16:30-kor

 
Somahaver 2009.01.03 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.34
+VAN !! KÖSZI !! mr Bean csapatával!

Mr Bean 2009.01.03 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Szép!

Misi+GeViFa 2009.01.02 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Iszonyatosan jó kis túra volt, kis keresgélést követően meg is lett a ládikó.
Köszönjük a rejtést!

 
macisajt+viki 2009.01.02 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Nagyon kellemes időben, viszonylag könnyű hegymenettel, kis keresgéléssel megtaláltuk. Számomra ez a 2009-es év első találata, ami nagyon szép havas tájra kalauzolt. ,,csak végig a sárga úton,,
Köszi a rejtést, nagyon szép a kilátás.

fű
 
Azazello 2009.01.01 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Szilveszteri móka után reggeli séta a cserkésztábortól.
Gyönyörű, megérte a csúszós úton felmászni ide!

AZsBÁK 2008.12.30 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Szép zúzmarás téli idö van. [wapon beküldött szöveg]

segoy 2008.12.29 12:45 - Megtaláltam
!

bambasanad 2008.12.29 12:29 - Megtaláltam
Szép téli időben, napsütésben találtuk meg a ládát.

bluehiker68 2008.12.21 12:15 - Megtaláltam
Ha esetleg valaki leszédül, azt egész Csobánka végignézheti... :)
Szép környék, szép kilátás, egy kicsit szeles...

HA7AT 2008.12.14 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
megvan csak kár,hogy rossz volt az idő.

Vándor Csillag 2008.12.14 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
A csúszós, meredek sziklák megremegtették a lábam, de megvan! :)

szelt 2008.12.10 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
ok

Istyu 2008.12.07 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Megvan! :)) [wapon beküldött szöveg]

Mit meg nem tesz az ember a barátokért? Még ide is képes felmászni, hogy segítsen a cimborákon! A közös erőfeszítés sikerhez vezetett, végül csak meglett ez a fránya csésze és a cimborák se hibernálódtak. A derékig érő szél miatt a nagyszerű panorámát csak rövid ideig volt kedvünk élvezni. Sok-sok év után jó volt ide visszajönni. Köszönjük az élményt!

Dr.Lada 2008.12.07 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam az első geoládámat! Egy barátommal keresgéltük kicsit, de meglett igaz majdnem egy rutinos róka segítségét kellett igénybevenni, de szerencsére az utolsó pillanatban önnálóan megtaláltuk:) Gyönyörű a kilátás és talán soha nem láttam volna, ha nincs geoláda.

Gábor75 2008.12.07 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megvan!:D [wapon beküldött szöveg]
Egy megbeszélt találkozóig volt némi szabadidőnk,így kerestünk egy,a közelünkben lévő ládát.Ezt találtam a kütyüben,így hát felkerekedtünk s megmásztuk a vége felé kicsit izmosabb hegyet.Ládakeresés közben a találkozóra jött kedves barátomat is felcsábítottam a csúcsra,így Ő is leszedte a ládát,ha már ládavadászós napot tartottunk.Klassz a kilátás a szikláról.:-)

 
Welsh 2008.12.06 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Jó idő, jó kilátás.

ironman 2008.11.22 13:30 - Megtaláltam
Megvan! Klári-féle túlélőtúra a Pilisben. Remek hely, szép kilátással. Klári volt a gps-em, remekül emlékezett ennek a ládának is a rejtekhelyére. Meg a mai többi 5 ládáéra is!

Nebel 2008.11.20 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Csobánkai munka közben kötelező találat!
:)

Nagyon hangulatos ösvény visz fel a csúcshoz ahonnan elképesztő panoráma tárult elém. A rejtek aránylag hamar meglett egy kicsit bizonytalankodott a GPS a sziklák miatt.
Köszönöm a rejtést!
:)

The Fox 2008.11.16 14:40 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.12 11:49]

judyt182 2008.11.16 13:00 - Megtaláltam
:)

Ágika7 2008.11.16 13:00 - Megtaláltam
Gyönyörű volt a táj!

Elf 2008.11.16 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Nagyon jó hely sok kirándulóval!

Kata&Dani 2008.11.15 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
A Mackó-barlang felől érkeztünk. Sajnos a naplementét lekéstük, de így is nagyon szép volt, a panoráma páratlan!
Köszönjük a rejtést!

kovtom 2008.11.09 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.29
Nem volt egyszerű feljutni kerékpárral, de végül sikerült! A kilátás páratlan!

Köszi a rejtést!

vik&ablack 2008.11.01 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Nagyon szép a kilátás, érdemes feljönni.

kilátáscsúcs felé
Vakpata 2008.10.31 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Jó a kilátás

Pigmanus 2008.10.31 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.65
Mackólakból jöttünk bringával, hát nem sokat ültem rajta :) :) 2/4. Köszi a rejtést!

chowder 2008.10.31 14:01 - Megtaláltam
:-)

geomag 2008.10.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Csodaszép a kilátás innét, szép kis túra volt.

halaszkiraly 2008.10.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Magyon szép itt. Köszönöm a rejtést.

reti813 2008.10.25 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Kellemes őszi séta keretében lett meg a láda. A kilátás gyönyörű, ajánlom mindenkinek!

Edit & Peti

xuhana 2008.10.25 12:05 - Megtaláltam
Nagyon szép a kilátás, megérte felkecmeregni.

mike andros 2008.10.24 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Gyönyörű Csobánka!
A srácok elfáradtak a tekerésben, és a pihenés mellett döntöttek. Pedig érdemes fölmászni a csúcsra. Kár, hogy pont akkor tetőzött a tériszonyom, amit nem igazán tudtam leküzdeni. Így biztos távolból kísértem figyelemmel Ildikó ténykedését. És utána mehettünk kávézni. De ilyen pocsék kávét ritkán iszik az ember. Mindezt a lottózóban kaptuk. Van ilyen is!
Nagyon köszönjük a lehetőséget!
Ildikó, Mike

Bufy 2008.10.24 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
megtaláltuk

Pariszoli 2008.10.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.34
A leírás alapján nehéz megtalálni, mert a kirándulóutat több helyen olyan kereszteződések szakítják meg, ahol több jelöletlen út is összefut.A GPS segítségével végül hamar eljutottunk a célhoz!

zsorzs 2008.10.17 17:00 - Egyéb
A törött ládát kicseréltem, kapott új logbookot is.

norko 2008.10.12 17:50 - Megtaláltam
Nagyon szupi a hely. Köszi a rejtést!

fruzsa 2008.10.12 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Valamikor sokat másztam az Oszolyon, furcsa volt a gyerekeimnek mutogatni. A kilátás pazar, az erdő ilyenkor nemkülönben.

gabortel 2008.10.12 12:08 - Megtaláltam
Jól bebújik ez a Csobánka a hegy alá. Megérte feljönni.

fgylaci 2008.10.12 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Megvan!

alisejk 2008.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Csodálatos kilátás volt a csúcsról ma! Nagyon megérte felmenni annak ellenére, hogy bringával felfelé kevéssé járható az ösvény. Viszont lefelé megvolt a technika :D

dendro 2008.10.11 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.06
Szép helyen lévő, egyszerű de ügyes rejtésű a láda. Köszi!
A cserkészek szervezte októberi teljesítménytúrán voltam pecséttelő pont, és onnan hazafelé ugrottam el a ládához. Megérte!

dchard 2008.10.09 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Kár, hogy nem időzhettem tovább...

Paleo.team 2008.09.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltuk!
Vasárnap délutáni ládavadászat. Ahogy elnéztem a beirt logokat ma nagyon nagy volt a forgalom ennél a ládánál. A rövidebb, de nehezebb úton jöttem fel a csúcsra, mivel kis családom hátramaradt a sziklamászókat csodálni. A csúcson már egy négy fős csapat fogadott, akik korábban logolhattak, majd meg kellett várnom azt is, hogy az elöttem érkező Peugot-os házaspár is nyugodtan logoljon. Várakozás közben pár képet készitettem a környékről, szép a kilátás. Képek később.....

bigmick 2008.09.28 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Az ajánlott parkolóba épp hogy befértünk, annyi volt a nép. Fellihegtünk a csúcsra, ahonnan remek a kilátás. Majd pedig ládakeresés pontos koordináták alapján. A rejtek szuper, tökéletes takarásban van a ládabontó logoló kesser.
Bigmick, Iza

columbo 2008.09.28 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
:-)

dodlin 2008.09.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Az aznapi második láda. Gyönyörű a kilátás, köszönjük!

Peckes 2008.09.24 13:00 - Megtaláltam
Mai túránk utolsó állomása volt Peterpan társaságában. Tetszett, a rókáról nem is beszélve:-)

peterpan 2008.09.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Mai utolsó sétánk Peckes társaságában. Itt egy rókát sikerült lencsevégre kapni. Egész különös, hogy nappal ilyen közel merészkedik. Lehet, hogy bosszút forral a simabőrű ellen aki villámló bottal jár?

Hipp hopp jön a rokon :)Mit hozzak? Tyúkot, vagy Tást?
Anya és a rosszidőfelhőkidomok
Bemutatom a 65 millió éves barátom: Dachsteini Mészkő, született Tengeri ÜledékNapi 600 kalória ....
izsolt 2008.09.13 15:30 - Megtaláltam
Brutál a kilátás ahogy a Kevélyek terpeszkednek
Kettő dolgot nem értek
-a láda valami házibarkács goretex rendszer ha jó láttam :-)
de akkor minek dupla nejlonzacsiba csavarni?
-másik hogy miért nem lehet travelbugot tenni bele? comon fent van, bele is fér, akkor miért is nem?
akartam is beletenni csak otthonmaradt :-S

büfés 2008.09.12 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Köszi meglett.

Ott van fenntMegint a kutya nyert :-)
A csúcsLili
Lili2 
Ata72 2008.09.05 13:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Zyu 2008.08.26 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Még nem regisztráltam, amikor Piró társaságában találtunk ládákat, ezért utólag szeretném a megtalált ládáim között tudni őket...
Egyébként megszenvedtünk érte, már eleve kevés lelkesedéssel indultam neki (a többiekkel ellentétben) de amint felértem éreztem, hogy megérte!!!

Piró 2008.08.26 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Zarándok utunk/gyalogtúránk második napján Csobánkáról indulva kerestük fel ezt a helyet. Sajnos a a csúcsra vezető jelzés eléggé megkopott már, de ennek ellenére simán meg lehet találni az odavezető utat. A képek alapján sejtettük, hogy milyen látvány fogad majd minket, de élőben sokkal-sokkal jobb.
Köszönjük a rejtést!

Piró, Zsu, Andi

Csúcsra törünk :)Még mindig
FényképezésHárman
Zsu elmélkedik
 
szaboist 2008.08.23 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Párom szüleinek 1968 óta van itt telke. Akkor a Hanfland körút még nem létezett, szántó volt a helyén, s a völgyben lévő dombocskán az övék volt az első kőház. Ma már állandó lakosai a helységnek, így ideje volt ennek a ládának a felkeresése Egyedül vágtam neki a csúcsnak, az ajánlott parkolóból, csak előtte még elsétáltam a GCPOMA-hoz :).(Párom a kertből és én a csúcsról, egyszerrre készítettük a fényképeket!)

én fenntrőllenntről engem...
*Dorci* 2008.08.20 17:00 - Megtaláltam
Klassz kilátás, köszönjük! Atival, Lucával, Gabival, Margittal, és Béla is jött a fél térdével. ;)

Zsolt1986 2008.08.13 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.04
:)

fuleezs 2008.08.13 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.41
OK!

MorinaRenia 2008.08.11 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Leírást és képeket hamarosan rakok fel...

pilot-telecom 2008.08.09 18:00 - Megtaláltam
Gyönyörű a kilátó. Érdemes volt felmászni.

Megtaláltuk 
OsiOsi 2008.08.07 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Minden tökéletes volt!

Bluedog 2008.08.03 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

LótiFuti 2008.07.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.13
Eredetileg a Mackó-barlanghoz indultunk, de megfutamodtunk (ld. ott)
Cserébe felmásztunk ide az Oszolyra, nem bántuk meg, ez se rossz, csak medve-mentes.
Szép a kilátás. Látni, hogy kb. merre van a Mackó-barlang, ezért kerülőúton ismét megkörnyékeztük amazt, hogy enyhítsünk medve-hiányunkon.

 
fejermate 2008.07.08 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Mai utolsó doboz. A GCPOMA-tól jöttünk. Hihetetlen milyen elhanyagoltak a turistautak a környéken. Az elején út sem volt, csak egy csapás (másfél m gazzal) , sehol semmi jelzés felfestve. A hegyre fel már jobb a helyzet. A kilátás nagyon szép.

sheriff 2008.07.05 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
A megtalálás könnyen ment. Egy kissé veszélyes a sziklákon való mászkálás...

Csapdoki 2008.06.22 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Csodálatos kis falu ez a Csobánka Kösz a relytést.

bzz 2008.06.21 16:22 - Megtaláltam
Megvan.

Varga Gábor 2008.06.14 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Ok! Log később.

nemethk 2008.05.31 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.71
A kis emelkedő felfelé megérte, mert a kilátás tényleg szép volt.

geokutya 2008.05.31 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Mindig érdemes ide visszajönni, pazar kilátás, a hegy lábától gyorsan elérhető.

PappD 2008.05.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Hurrá Megtaláltuk.
A Városmajori Alpha Kurzus (www.alphakurzus.hu) vendégeivel és családtagjaikkal indultunk a Csobánkai Élet Házából Szombat délután ragyogó időben.
1 óra alatt könnyedén feljutottunk. Nagyszerű túra volt!
A kincskeresés jó hajtóerő volt minden résztvevőnek, fiatalnak és idősebbnek egyaránt. A csúcsról a kincshez aztán csak 7-en ereszkedtünk le és a leírás kiválóan útbaigazított.
A képek magukért beszélnek. A gyermekek örömét külön köszönjük a ládagazdának és azoknak akik a geocaching. hu oldal fenntartásával lehetővé tették ezt a kincskeresést nekünk.
Kicsi a világ: A csúcson találkoztunk a Biblia Gyülekezet tagjaival, akik már elvégezték az Alphát.
(Azoknak, akik nem tudjátok milyen Alpha izéről van szó egy ízelítő mp3:
http://groups.google.com/group/elso-majori-alpha-vendegei/edit/tr_1209393512385)

Gyermekek örömePanni
KálmánLogbook
Murus 2008.05.24 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
[wapon beküldött szöveg]
Fantasztikus hely! Találkoztunk a fél magyar honvédséggel, ekkor még nem tudtuk, hogy a GCMIAUnál ott lesz a másik fele ... Murus és Cica

 
Szertelenkék 2008.05.18 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Csobánka központjából kerülővel (a piros jelzésről a sárgára térve) közelítettünk a célhoz. Aki ezt az utat választja, figyeljen, mert a sárga jelzés széles szekérútról hirtelen bal kanyarral vált szűk emelkedőre. (A szekérút folytatódik, a jelzés azonban letér, de ez a sűrű növényzettől nem látszik.) A táj gyönyörű. Elismerés a rejtőnek, nagyon jó rejtekhelyet talált! Pomáz felé jöttünk le a hegyről. Mi nyomát sem láttuk szemétnek. Hála a GCPMAF ismertetésének, tudtunk a Magyar Várról, mert az erdőből kitikkadtan kiérve igencsak rászorultunk a vendégszeretetükre.

Csúcson a csapattájkép
Barangoló alias elel 2008.05.18 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
ok [wapon beküldött szöveg]

Kingu 2008.05.17 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Anyáékkal jöttem, mint mindig.
Jó volt megpihenni a tetőn.
Olyan volt Csobánka felülről, mint egy terepasztal.

Tipekin & Perseus 2008.05.17 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Szokásos csapattal (Sysssi és Kingu).
Nem nagyon akaródzott a rettenetes párában felmászni a hegyre, de nagyon megérte a küzdelem.
A kilátás gyönyörű, a hűsítő szélben nem is akartunk továbbmenni. A lányok sok szép virágot fényképeztek.
Köszönjük a rejtést!
A kellemes felfrissülés után indultunk tovább a Mackó-barlanghoz.

sysssi 2008.05.17 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Iszonyat melegben és párában, nagy nehezen sikerült csak felmásznunk a hegyre. De a látványért megérte, mert nagyon szép a kilátás a hegytetőről. Itt végre a szél is egy kicsit lengedezett. A láda szuper helyen van a sziklás oldalban. Csodás rejtés.

Epitaph 2008.05.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.84
.

Legolány 2008.05.04 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Ok

Misu 2008.05.04 18:25 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

4adventure 2008.05.02 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.18
megtaláltuk!

Kincs&kincs 2008.04.26 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
A felfelé vezető út nem is tünt olyan meredeknek, hogy el tudjuk képzelni a látványt, ami fenn fogadott minket. A rejteket gyorsan megleltük, így maradt időnk bőven a gyönyörködésre is. (GPS nélkül)

Lányok a tetőnM0
carmin 2008.04.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Gyönyörű időben másztuk meg az Oszolyt, nagyon szép volt a sok virág a csúcson.

 
Éjvándor 2008.04.24 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Délutáni, 18 km-es ládászás, 7/5.
A baralgtól jöttem, útközben megtaláltam a harckocsiakasztó gúlákat, amik manapság ritkaságszámba mennek.
A kilátás nagyon szép, bár pont a főváros felé takarás van, és a nap is erősen sütött szembe, de azért fényképeztem sokat.

Harckocsiakasztó gúlák - a feltételezett eredeti helyükön.Harckocsiakasztó gúlák - összeszedve.
Budapest - ennyi látszik belőle...