FAQ
1029. Rupp-hegy, avagy Kis esti séta (GCRupp)

Kérlek vegyétek komolyan!

Kérlek vegyétek komolyan!

Előttem van észak

Előttem van észak

Hátam mögöt dél

Hátam mögöt dél

Balra a nap nyugszik

Balra a nap nyugszik

Jobbra pedig kél

Jobbra pedig kél

Az eredeti rejtés madáremberek számára

Az eredeti rejtés madáremberek számára
Szélesség N 47° 28,482'
Hosszúság E 18° 58,718'
Magasság: 269 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2004.08.06 10:40
Megjelenés időpontja: 2004.08.07 11:00
Utolsó lényeges változás: 2022.05.01 16:22
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Geobubó és CacheFinder
Ládagazda: CacheFinder
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 205 m
Megtalálások száma: 1565 + 11 sikertelen + 23 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.7 megtalálás hetente


WAP-barát leírás
Egy 14x3x3 centiméter méretű hengert keress a megadott ponton. Toll legyen nálad. A környék néha forgalmas, ekkor körültekintő keresés ajánlott! A láda megszerzéséhez nem kell a jelzett turistautat elhagyni!
Segítség a megtaláláshoz visszafelé írva:

.náladlotáh albát sóicámrofnI


A ládába Travel Bug nem helyezhető.

Fontos információ
A Rupp-hegy egyike Budapest néhány kiemelkedően fontos védett területének, amelyet a Fővárosi Önkormányzat Természetvédelmi Őrszolgálata folyamantosan ellenőriz. Ezen a területen kerékpárral közlekedni, a jelzett turistaútról letérni, a kihelyezett kordonok mögé menni, a környezetben bármilyen kárt tenni, növényeket gyűjteni szigorúan tilos és súlyos pénzbűntetést von maga után! Kérünk benneteket a kihelyezetett táblákon lévő szabályok maradéktalan betartására! A láda csak külön engedéllyel maradhatott fenn, annak megszerzéséhez nem kell a jelzett turistaútról letérni!


A megközelítésről
Tömegközlekedéssel legegyszerűbben a Keleti Pályaudvar és a Kelenföldi Pályaudvar között közlekedő 8-as autóbusszal érkezhettek, melyről az "Irhás árok" megállónál kell leszállnotok.  N 47° 28,605' E 18° 59,249' 265 m [GCRupp+buszmegálló] Az autóval érkezők járműveiket az ajánlott, de kissé szűkös parkolóban hagyhatják hátra.  N 47° 28,514' E 18° 58,896' 269 m [GCRupp+parkoló] A hegyre a piros körtúra jelzésen lehet feljutni.

A helyszínről
Pösingermajor a Kakukk-hegy déli meredek lejtőjén kialakult városrész, melynek közepén meredeken emelkedik ki az 1977 óta védett Rupp-hegy. A török megszállás alól felszabadított Buda első polgármestereinek egyike Bösinger Ferenc Ignác volt, aki 1688-ban az első telepesek között érkezett Bécsből Budára és 1695-től 1705-ig töltötte be ezt a tisztséget. Patikái (például a Budai Várnegyedben ma is meglévő Arany Sas Patika) mellett jó kapcsolatai révén jelentős földbirtokokra is szert tett. Ezek egyikén építette fel majorját, mely a városrész nevét adta. Az egykori szőlőkertek és gyümölcsösök helyén ma már többnyire kertes családi házak, elegáns villák állnak. A terület védettség alá vonását már az 1940-es években kezdeményezték, de ez végül csak 1977-re valósult meg. A Rupp-hegy a Budaörs felett található Csíki-hegyek vonulat egyetlen fővároson belül található része, amely Budaörsi Kopárok néven is ismert. A hegytetőről kitűnő kilátás nyílik a Budapestre.  N 47° 28,482' E 18° 58,791' 275 m [GCRupp+kilátás] Tiszta időben egészen messzire el lehet látni innen.

A botanikai értékekről
A Rupp-hegy Budapest azon területeinek egyike, amely az egykor összefüggő természetes növénytakaró maradványait még napjainkban is őrzi. A közel 7,7 hektáros terület, mint a Csiki-hegyek vonulatának utolsó tagja, mindig is a botanikusok egyik kedvelt kutatási területe volt. Megfordult itt Sadler József és Zólyomi Bálint, vagy az utóbbi években Dobolyi Konstantin és Seregélyes Tibor is. A terület növényzetére a sűrűn látogatott degradált gyepek és a telepített erdei fenyves kivételével a természetes növénytársulások jellemzőek. A főként molyhos tölgy alkotta zárt mészkedvelő tölgyesben megtalálható a Kerti berkenye (Sorbus domestica), a Déli berkenye (Sorbus graeca), a Barkóca berkenye (Sorbus torminalis) és a Lisztes berkenye (Sorbus aria) mellett a Budai-hegység bennszülött növényének tekinthető Budai berkenye (Sorbus semiincisa) néhány példánya is. További fásszárú társulásai a felnyíló mészkedvelő Karszttölgyes, valamint a Sajmeggyes karsztbokorerdő. A szikla- és pusztafüves lejtősztyepp mellett egy kisebb Nyílt dolomit-sziklagyep folt is megfigyelhető. Néhány az itt előforduló 38 védett növényfajból: Tavaszi hérics (Adonis vernalis), Csillagos őszirózsa (Aster amellus), Magyar bogáncs (Carduus collinus), Magyar repcsény (Erysimum odoratum), Apró nőszirom (Iris pumila), Nagyezerjófű (Dictamnus albus), Magyar gurgolya (Seseli leucospermum), Fekete kökörcsin (Pulsatilla pratensis ssp. nigricans), Leánykökörcsin (Pulsatilla grandis), Homoki vértő (Onosma arenaria agg.), Bíboros kosbor (Orchis purpurea), fehér madársisak (Cephalanthera alba).

A zoológiai értékekről
A terület állatvilága a vegetáció kedvező állapotának köszönhetően viszonylag gazdag. A Nyerges szöcske (Ephippigera ephippiger), a Selymes futrinka (Carabus convexus), a Szarvasbogár (Lucanus cervus), a Farkasalma lepke (Zerynthia polyxena), a Gyászlepke (Nymphalis antiopa), a Tarka szemeslepke (Chazara briseis pannonica) csak néhány védett faj a terület rovarfaunájából. Kétéltűek közül megtalálható a Leveli- (Hyla arborea), és az Erdei béka (Rana dalmatina). A hüllőket a Fali- (Podarcis muralis)-, a Zöld (Lacerta viridis)- és a Fürge gyík (Lacerta agilis) mellett a Pannon gyík (Ablepharus kitaibelii) és a rézsikló (Coronella austriaca) képviseli. A madárfajok között a közeli összefüggő erdők miatt előfordulnak a kevésbé urbanizálódottak is, mint a Rövidkarmú fakusz (Certhia brachydatyla), az Örvös légykapó (Ficedula albicollis), a Sárgarigó (Oriolus oriolus), a Fülemüle (Luscinia megarchynchos) és a Csilpcsalp-füzike (Phylloscopus collybita).

A geológiai értékekről
A terület földtani felépítése a budaörsi hegyekkel mutat rokonságot. A felső triászkori Fődolomitra felső, eocén korú Abráziós breccsa konglomerátum települ. Ez a képződmény sziklás tengerpartokon keletkezik. A tenger pusztító munkája során összetört sziklák anyaga épül be a képződő üledékbe. Az ezt követő üledékek a tenger mélyülését jelzik. A hegy teteje közelében, a felszínen már a Budai márga található meg.

A rejtésről
Egy 14x3x3 centiméter méretű hengert keress a megadott ponton. Toll legyen nálad. A környék néha forgalmas, ekkor körültekintő keresés ajánlott! A láda megszerzéséhez nem kell a jelzet turistautat elhagyni!
Segítség a megtaláláshoz visszafelé írva:

.náladlotáh albát sóicámrofnI

Mindenkinek jó keresgélést kíván: Geobubó és CacheFinder


A természetet és a megtalálás élményét beszennyező, ládát beázni hagyó és nedvesen tartó, bepenészesítő undorító nejlonzacskók ellenzői vagyunk, ezért kéretik ládáinkat ettől megkímélni! Köszönjük! A vízálló dobozaink viszonylag szellős helyekre vannak rejtve, így majd csak megszáradnak maguktól...
'
Állapot: beteg

KRW értékelés (984 db): környezet: 4.48 rejtés: 4.61 web: 4.51 átlag: 4.54

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


CacheFinder 2022.05.01 16:23 - Egyéb
Sajnos űgy tűnik, hogy a láda ellopódott. A pótlásáig türelmet kérek!

eltájoló 2022.05.01 16:22 - Megtaláltam
Fantasztikus a kilátás a csúcsról. Nagyon tetszett a hely.
A láda rejtése is ötletes. Meg is találtam a tartót, de a láda sajnos nem volt a helyén. Értesítettem a Rejtőt, aki kisegített a jelszóval. Ezúton is köszönöm neki. Remélem, a pótlással nem lesz majd baj. Köszönöm, hogy megmutattad a helyet!
mmcxciv

kutyafuli 2022.04.15 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.17]

vincentblonde 2022.04.12 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

utigabi60 2022.04.10 08:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

duna 2022.04.03 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

mirjam07 2022.04.03 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm az otletes rejtést! [Geoládák v3.12.7]

zsszentes 2022.04.02 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A papir kicsit elazott, tokeletesen olvashato csak nehezebb volt kicsit kivenni. [Geoládák v3.12.7]

balkri5 2022.03.27 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Jake 2022.03.27 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :)

Ebo 2022.03.26 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

BouLache 2022.03.26 13:46 - Megtaláltam
Mától kezdve ez a láda is rám mosolyog! :) ;) [Geoládák v3.12.7]

PÉV 2022.03.23 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
"egy fotókkal teli fa(...)tábla előtt állt. Mindegyik hússzor huszonötös színes fénykép (...). A táblát két függőleges vonal osztotta három részre, és a (...) tetején nagy(...) cím állt(...).

-Jennifer Hillier ~ A hentes-

Aládaoldalon megadott parkolót használtam, majd pár lépés után meg is pillantottam a tanösvény első bemutató tábláját. A rövid séta jól esett, szép tiszta tanösvény, szemetet nem láttam eldobva. Az ismertetőtáblák mellett elhelyezett szemeteskukák jó célt szolgálnak.
A láda könnyen meglett, tetszett nagyon a 'rejtés'. A kilátás szép volt. Logolás után a pince fölött ereszkedtem le a kijelölt túristaútra, majd elballagtam a kocsihoz.

Erre jártam - megtaláltam.
Köszönöm.

-MEGVAN!-

[Geoládák v3.12.7]

Világutazó 2022.03.17 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.7]

Jolcsii58 2022.03.15 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

borkazsolt 2022.03.09 09:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Lücsi 2022.03.01 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

magyar65 2022.02.28 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Xorbit 2022.02.27 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.45
Egy, a környékre költöző barátomat látogattuk meg és ennek kapcsán cserkésztük be a ládát.
Köszi a munkád és a rejtést!

Seldon86 2022.02.27 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Szellszi 2022.02.26 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

MókusCukik 2022.02.22 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

aps 2022.02.22 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

agota10 2022.02.20 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

lehel.kis 2022.02.20 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

hunor12 2022.02.20 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

csiti 2022.02.20 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Kérakaz 2022.02.16 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Leslie33 2022.02.13 09:47 - Megtaláltam
Bobby Holmes társaságában. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Bobby Holmes 2022.02.13 09:47 - Megtaláltam
Részletek hamarosan, feltehetőleg otthonról!
(Bár eléggé el vagyok maradva a logírással.) Köszönöm a rejtést!
-Bobby Holmes [Geoládák v3.12.6]

kwh 2022.02.12 13:30 - Megtaláltam
gotcha

Bence2009 2022.02.06 13:12 - Megtaláltam
A jelszó újra elérhető a fiolában. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

olinka 2021.10.31 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, de jelszó nem volt benne. köszönjük a rejtést! Anya, Apa, Ró, Kri, Cso [Geoládák v3.12.2]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.12.20 11:37]

IMG_20211031_155214 
hidasedina 2021.08.22 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.19
A jelszót tartalmazó papírt mi sem találtuk, sajnos valszeg kiesett.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2021.08.23 17:33]

Lisza 2021.08.12 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Akárhogy kerestem, a hengerben nem volt jeszó, mindössze 3 elázott papírlap (logfüzetnek képzelve magát), illetve egy zsírkréta meg egy kis ceruza.

Ráférne a karbantartás.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2021.08.23 17:33]

basys 2021.08.01 17:10 - Megtaláltam
Múltkor nem volt rá alkalmam, ma ezt is megkerestem (nem volt nehéz).
Köszi!

(a jelszót sem a ládában, sem a környékén nem láttam, vagy nincs, vagy nagyon benéztem valamit)


[Geoládák v3.11.3]

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2021.08.23 17:33]

Antoka27 2021.07.17 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.11.3]

Sanyibacsi85 2021.07.04 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Pockos 2021.06.13 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

almergin 2021.06.13 17:00 - Megtaláltam
Nincs

zoli86 2021.06.13 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Mangó 2021.06.12 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Koszonjuk a rejtest

orszagoskek 2021.06.03 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben később. Tamás [Geoládák v3.10.5]
Munkaidő utáni levezető séta. Nagyon kellemes hely. Köszönöm, hogy elvezetett ide is ez a játék.

ládamalac 2021.05.16 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.06
Köszi, megtaláltam :)

voyagers 2021.05.15 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

stamas7 2021.05.10 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kobalta (ex-Kobaljov) 2021.05.09 17:34 - Megtaláltam
Könnyű találat, szép kilátás, köszönöm!

Igob 2021.05.09 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Regnal 2021.05.09 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Korigumi 2021.05.02 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

KingFishR 2021.05.01 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

Aniko & Gyuri 2021.04.25 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kogerj 2021.04.25 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

szalaij 2021.04.25 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Norisz84 2021.04.24 22:54 - Megtaláltam
Meglett?

Anna and the piglets 2021.04.23 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk, kellemes séta volt, tényleg szép a panoráma. :)

gyildarefo 2021.04.20 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.03
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.2]

Brian fodrásznál volt, én a "hegyen"

257F4730-0100-4106-8E24-6A39678D06C1807C1E77-F687-4141-9FD0-635061DC4B04
Vespertinus72 2021.04.20 11:06 - Egyéb
köszi

Vespertinus72 2021.04.20 11:06 - Egyéb
köszi

lustyiktimi 2021.04.20 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

krajorama 2021.04.18 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A jelszó papír kicsit kopottas már, de még olvasható [Geoládák v3.10.3]

Vityi 2021.04.17 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Megvan :)

Fleur 2021.04.12 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

eztetszik 2021.04.12 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Mini9 2021.04.11 12:22 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

[Elutasította: CacheFinder, 2021.05.21 18:56]

Gepla 2021.04.10 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Beby88 2021.04.10 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést!
Beby&Puszogolyó [Geoládák v2.2.5]

Galama 2021.04.10 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

pejuci 2021.04.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Kellemes délelőtti kikapcsolódás volt végigjárni a tanösvényt. Köszönjük a rejtést!

Azajra 2021.04.06 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

barnanya 2021.04.05 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam benebotoval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

beneboto 2021.04.05 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam barnanyával, köszönöm a rejtést! A láda tökéletes állapotban van, nem értem, hogy miért van rajta villáskulcs. GCIrha 2. pontjától felmentünk GCfrah-hoz, de lefelé nagyon meredek lett volna, így inkább kerülővel akartuk megközelíteni, és ez a láda is útbaesett. [Geoládák v3.9.6]

Buksi Lizi 2021.04.05 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

bodit 2021.04.03 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

mackomisi12 2021.04.01 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

molylepke 2021.03.31 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! tényleg jó kis esti séta :) [Geoládák v3.2.2]

nemeth.andi80 2021.03.28 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kalnaid 2021.03.28 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük, de tul sok a segítség. :)

Cs&D&M&B M&E B&Z&B [Geoládák v3.9.6]

Galgand Péter 2021.03.28 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Busika 2021.03.27 09:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

danita 2021.03.21 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

szakoska 2021.03.20 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

fopita 2021.03.20 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

szolyaagi 2021.03.15 19:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.38
Megtaláltuk.

yoc 2021.03.13 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam.
klassz rejtés
[g:hu+ 2.5.10]

Fringilla és Kuglóf 2021.03.13 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Gréti 2021.03.13 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, és ötletes rejtés!

IMG_20210313_100217IMG_20210313_100210
solidarity 2021.03.08 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Meti 2021.03.07 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 2.00
Köszi

emmerwald 2021.03.06 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.22
Délutáni séta közben érintettem a pontot. Köszönöm az invitálást!

IMG_20210306_150930 
pbberta 2021.03.06 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Soma00 2021.03.04 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

M&K&D 2021.02.28 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Victoare 2021.02.27 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Lányom első megtalálása. Köszönjük a rejtést :)[Geoládák v3.9.6]

Invictus3 2021.02.27 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megvan, köszi!
Mai kirándulásunk első állomása. Szép a kilátás fentről :)

Simikirándul 2021.02.21 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Skali&Margó 2021.02.21 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.20
OK!

Nonooo8 2021.02.18 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

gyongyics 2021.02.14 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Zella 2021.02.14 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! :-) [Geoládák v3.9.5]

keviszonci 2021.02.13 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

dorflingerandi 2021.02.08 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

kncsk 2021.02.04 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Köszönjük!

KeresTalál 2021.01.30 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Szép a kilátás. Köszönjük a rejtést.

Bob&Bobek 2021.01.30 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

A saját műfajában kellemes kis láda.

pulyka 2021.01.30 10:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

SzéplakiDóra 2021.01.30 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! :) [Geoládák v3.9.0]

MZsSz 2021.01.24 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

monika121 2021.01.24 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Zé87 2021.01.24 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

ludvig 2021.01.24 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

PulykiMaki 2021.01.23 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.7]

Kiaribua 2021.01.23 14:22 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Lovasi család 2021.01.16 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

mandokilaci 2021.01.11 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

daboczicsalad 2021.01.10 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Sánta8 2021.01.03 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Klari2006 2021.01.03 14:30 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.6]

rianas 2021.01.03 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

gyertya 2021.01.02 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Ennyire ötletes rejtést még nem találtam! Köszi

troll 2021.01.02 13:14 - Megtaláltam
Kiruccantunk fiacskákkal.
Köszönjük a rejtést!

kasap 2020.12.31 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Puhapracli 2020.12.31 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

bzbacon 2020.12.31 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Orsi Marci Zoli [Geoládák v3.7.6]

te.bazsi 2020.12.28 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Toll nem volt nálunk. [Geoládák v3.8.3]

Timitomi0202 2020.12.28 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon gyönyörű helyszín, és még a hó is elkezdett esni [Geoládák v3.8.3]

maccmancs 2020.12.27 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Szilvási család 2020.12.21 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Egy jótét lélek külön papírra felírta a jelszót, így kiválóan olvasható. Az eredeti logbook gyakorlatilag elenyészett. A tanösvény pontjai nagyon tetszettek a gyerekeknek is! Ötletes rejtés egy szuper helyen, még egyszer köszönjük! [Geoládák v3.8.3]

ceeklali 2020.12.19 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

vasanitsl 2020.12.19 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.10
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

bajnokzsofi 2020.12.17 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

marosikids 2020.12.17 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

jeszter 2020.12.13 14:10 - Egyéb
Újra felkerestem a ládát, nagyon szép még mindig a természet, az időjárás pedig kicslogatott...:)

rupphegy3rupphegy2
rupphegy1 
egyenlet 2020.12.13 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Dóriék 2020.12.13 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

tancsy95 2020.12.13 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Sajnos elázott a doboz, a logfüzet megsínylette.

köszönjük a rejtést!

Srajnerék [Geoládák v3.8.3]

Gyulafree 2020.12.13 10:45 - Megtaláltam
Már régen esedékes volt a hely meglátogatása. Úgy látom ez egy népszerű nap volt :)

zoll 2020.12.08 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli. Agedma04 tuti, hogy spenótot kajált, mert alig tudtuk letekerni a kupakot : ) [Geoládák v3.7.6]

agedma04 2020.12.06 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6] Csodás időben, nagyszerű kilátással... :) A logbook teljesen elrongyolódott, a jelszót inkább találgattam, mint olvastam.

erdei.laszlo 2020.11.29 07:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

erdoscsalad 2020.11.28 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

csabika25 2020.11.28 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos a logbook cafatokban van, a jelszó még épp olvasható. Nagyon kéne egy új logbook! [Geoládák v3.7.6]

pasztuq 2020.11.20 14:20 - Megtaláltam
Megleltük!

egerbegy 2020.11.18 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
A "logfüzet" sajnos nagyon rossz állapotban van.
A hely gyönyörű.
Köszönet a rejtőnek! [Geoládák v3.7.6]

bobori94 2020.11.15 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Klassz kis kirándulóhely.

adamdudas92 2020.11.15 12:25 - Megtaláltam
Közös megtalálás bobori94-gyel! :-)

Csipetcsopi 2020.11.15 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

heas3 2020.11.10 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook még mindig ázott.

Cicamancs 2020.11.08 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Motorollalaci 2020.11.08 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

eazs 2020.11.08 11:35 - Megtaláltam
Köszönjük

dejosgyor 2020.11.07 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A logbook el van ázva, alig lehet elolvasni a jelszót! [Geoládák v3.7.6]

NBOZS 2020.11.07 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A log sajnos nagyon el van ázva, a jelszó még éppen olvasható rajta. [Geoládák v3.7.6]

arandria 2020.11.06 14:59 - Megtaláltam
Szép hely, köszönöm a rejtést. Sajnos a rejtekhelyet valaki fedéllel felfelé tette vissza. Most megfordítottam, de a papírok szinte pépesre áztak az elmúlt napok esőzéseiben, a jelszó alig olvasható.

IMG_20201106_135510IMG_20201106_140048
IMG_20201106_140214IMG_20201106_140737
gyedmaroz 2020.11.03 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Tosiv 2020.10.31 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.34
Kösz, megvan. A log-papír teljesen elázott, már a jelszó is nehezen olvasható.

Ambró 2020.10.22 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

sutinemsuti 2020.10.11 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Ötletes!

4adventure 2020.10.03 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Toll nem volt nálam, de a papír is már elég megviselt. [Geoládák v3.6.0]

szelz 2020.09.30 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Elázott benne a papír :(
[g:hu+ 2.3.4]

Hroxi 2020.09.27 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Gyönyörű és szépen karbantartott tanösvény! Köszönöm a rejtést!
A logbooknak szánt papír cserére szorul, csoda, h a jelszó olvasható! [Geoládák v3.6.0]

Pongiz 2020.09.19 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon kellemes környék.
Igen, a logbooknak szánt papír sajnos elég viseltes már. [Geoládák v3.6.0]

Emerich63 2020.09.13 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]
Budaörsi (Csiki-hegy) és környéke ládázás.
Szinte egyvonalban, egymás mellett sorakozó GCBK, GCKHGY, GCNAP, GCtko és GCRupp levadászása.
Kellemes körséta a T tanösvényen. A szigorú védettség ezúttal is felfedezhető, több helyen is lezárt kordon és tábla figyelmeztet: a területre belépni tilos.
A láda rendben, de a benne lévő papír már kissé gyűrött, így a jelszó lassan nehezen olvashatóvá válik.

20200913_13361520200913_132446
20200913_13384020200913_133731
20200913_133854 
Hektor 2020.09.13 09:22 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

IMG_20200913_091741 
topino 2020.09.12 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

BaLinda 2020.09.11 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Balázs, Linda [Geoládák v3.6.0]

azimee 2020.09.10 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

lada76 2020.09.06 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

seekers 2020.08.30 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! a papiron kivul ures volt a lada, raktunk bele ajandekot ;) [Geoládák v3.6.0]

szuzi78 2020.08.30 08:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Myrafelle 2020.08.29 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

tandrew 2020.08.08 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.5.3]

nszk 2020.08.02 09:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

jeszter 2020.08.01 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

oryszcsak 2020.07.28 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

LazyJackies 2020.07.26 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Arenti56 2020.07.26 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.20
.

metitreasure 2020.07.23 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Hokuszpok 2020.07.19 11:31 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2020.07.19 11:31 - Megtaláltam
Köszi!

B&B2019 2020.07.12 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bodzalime 2020.07.11 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Köszönöm a rejtést!

IMG_20200711_115641IMG_20200711_120703
nyomozócsapat 2020.07.10 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
alig olvasható a pw [Geoládák v3.4.1]

komeszka 2020.07.08 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Köszönjük a rejtést! Szép helyen van. A visszafelé olvasható elrejtési hely talán túl könnyűvé teszi a megtalálást. Esetleg érdemes lenne egy rejtvény-mondatot írni, vagy hasonló. A ládában lévő papírlapok sajnos már eléggé elhasználtak.

Rupp-hegy 
Menyust 2020.06.29 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.80
A karantén utáni első ládázásunk volt, amit egybe kötöttünk egy városi kirndulással.
Ennek a blognak (https://szepkilatas.blog.hu/2020/06/12/a_budai-hegyseg_meghoditasa_csucsrol_csucsra) az ajánlását követve a Fővám tértől a Törökugratóig gyalogoltunk. A Gellért-hegy, a Sas-hegy, az Odvas-hegy és a Törökugrató volt az elsődleges célpontjaink, de mivel "muszáj" volt még egy két ládát begyűjteni, így a Nap-hegyet, a Rupp-hegyet és a Tűzkőhegyi parkerdőt is megjártuk. Összesen 20 kmt tettünk meg, de rettenetesen elfáradtunk a meleg miatt.

Sajnos a logbook tönkremnet és kiolvashatatlan volt a jelszó. Kérem a megtalálásnak elfogadását fénykép alapján!

Köszönjük a rejtést!
U.i.:a fényképet elfogom távolítani.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2020.07.18 11:58]

20200629_100738 
Bigzoli 2020.06.20 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Turistaember 2020.06.17 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [Geoládák v3.3.2]

BeLeMi 2020.06.17 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

htour 2020.06.13 12:10 - Megtaláltam
Ilyen még nem fordult elő: a ládát megtaláltam, de a jelszót nem. Ha a ládán volt, akkor lekopott. A logbook nagyon rossz állapotban van. Lehet, hogy itt volt a jelszó, de az oldal már szétmállott. A fotó alapján kérem a találat elfogadását! Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2020.07.18 11:59]

IMG_9433 
erdei csiperke 2020.06.11 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
ok

Tibman 2020.06.03 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook nagyon rongyos már. [Geoládák v3.4.1]

Hubbi barátai 2020.05.27 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A logbook elég rossz állapotban van, beleírni nem tudtam, és a jelszó is kezd lekopni róla. [g:hu 1.6.7]

mk45 2020.05.22 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.46]

szabilkó 2020.05.16 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! 200. ládám! ???? [Geoládák v3.3.2]

raticu 2020.05.16 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

data4526 2020.05.16 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

BPelenczei2 2020.05.09 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.90
Köszi a rejtést!

geocat&geodog❤ 2020.05.09 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Nagyon szép a Rupp-hegy tanösvénye, tetszett minden állomása! A rejtés is profi munka, vagány a kivitelezés! Köszönjük az élményt!

Andreoni76 2020.05.07 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

AnitoliTeam 2020.05.07 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zulcsi 2020.05.01 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kisback 2020.05.01 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ptomi93 2020.04.17 19:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Tomi és Barbi

93626784_570859606865237_4691869939697451008_n93385513_1319780601744775_8624617346268397568_n
Zaphod 2020.04.16 19:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.61
Megtaláltuk! D, I, T, T, D, Sz, B, M [Geoládák v3.3.2]

SRudiRozi 2020.04.14 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

mperecsenyi 2020.04.13 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

WadkanZ 2020.04.12 13:02 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

[Elutasította: CacheFinder, 2020.05.04 15:29]

pozsgayb 2020.04.09 16:26 - Megtaláltam
[Geoládák v3.4.1]

placsi 2020.04.05 19:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Majonézmedve 2020.04.05 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Tuulikki 2020.03.27 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
+
újabb eddig ismeretlen terrmészeti kincs Budapesten

Juvigabi 2020.03.26 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

eszto(: 2020.03.25 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Kojot293 2020.03.17 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ildino 2020.03.16 20:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Köszönöm a rejtést.

agyuri 2020.03.15 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.33]

Eszter108 2020.03.15 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Green Eye 2020.03.15 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Isteni idő, nyíló virágok...

ivansz 2020.03.14 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

csomix 2020.03.11 22:25 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam.

ad.szabo 2020.03.01 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.00
Köszönjük :)

porto 2020.02.29 15:18 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Logfüzet, és így a jelszó is elég rossz állapotban!
:-)
[Geoládák v3.3.2]

Anonemo 2020.02.29 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

RezsoBacsi 2020.02.23 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

Karci 2020.02.15 21:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Artimus 2020.02.15 21:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Jesper Olsen 2020.02.01 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Köszönjük a rejtést, bár mi fényes nappal mentünk, de nagy élmény volt innen szétnézni. Zsófi, Marci és Csaba, GPS-nélküli ládavadászok

Szőkekapitány 2020.01.19 12:03 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

Rsp 2020.01.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

kiralyek 2020.01.12 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
L&M

u.i.: a loggbook felújításra szorul!!! [Geoládák v3.1.2]

kocsisjozsef74 2020.01.01 09:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.1.2]

anzsu7 2020.01.01 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.1.2]

Kisdecso 2019.12.30 08:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kutyaapu 2019.12.30 08:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Nyúl & Bandája 2019.12.30 08:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

dano11 2019.12.27 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

kicsit beázott, lassan ráférne egy frissítés. [Geoládák v3.1.2]

Hegyre fel! 2019.12.25 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönöm a rejtést!

WOD 2019.12.22 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

törő 2019.12.14 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

cserkész Mészike 2019.12.11 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Decemberi Budaörs / Budapest felsőhatár úti határa - Tűzköves-hegy - Rupp-hegy - Gazdagrét - Sasadi út kiruccanás során megtaláltam, napsütéses időben. A láda rejtése tetszett, a jelszó igencsak találó.
Köszi a rejtést!

graffz 2019.11.30 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Haki 2019.11.17 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! Elso "terepfutasom" kozben. A papir nedves es foszladozik, javaslom a cseret! [Geoládák v3.0.0_beta_17]

Sheep2018 2019.11.08 21:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szamoska 2019.11.08 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Köszönöm, hogy megismertetted velem ezt a helyet. Kellemes séta volt.

salsa1125 2019.11.02 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A&B&Sz&N&Gy [Geoládák v2.2.5]

Jebuka 2019.10.13 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsubamba 2019.10.13 13:46 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

balinttibor 2019.10.13 11:41 - Megtaláltam
köszönöm

HZsoti 2019.10.10 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.28
A láda gyorsan meglett, a logbook kibányászása a tokból viszont nem volt egyszerű, egy "minicsipesz" jól jött volna :)
szép a kilátás, köszi a rejtést

Le Snoblè 2019.10.06 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

pkitti 2019.09.29 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

juzsovagyok 2019.09.14 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

balint14 2019.08.23 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

JhsGabor 2019.08.04 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook lassan cserére szorul. [Geoládák v2.2.5]

pedro750 2019.07.07 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

smilehunter 2019.06.22 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Köszi a rejtést! :)

fermate 2019.06.22 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam! \o/

szabolcsc 2019.06.08 12:05 - Megtaláltam
Ok

Nikicsu 2019.06.06 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.2y]

zhorvath83 2019.06.04 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Roli_Zoli 2019.06.01 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GabyArt 2019.05.25 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zlosonci 2019.05.17 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

daisy01 2019.05.16 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
köszi a rejtést

vaxi 2019.05.01 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

brucse 2019.05.01 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gyula100 2019.04.28 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

erdosimi 2019.04.28 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdosjudit 2019.04.28 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

betv 2019.04.07 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! #15 [Geoládák v2.2.5]
Kellemes, szép séta!

Tathalas 2019.04.07 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)

hoviktor 2019.04.06 13:07 - Megtaláltam
megvan

LH458 2019.04.06 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Megtaláltuk!
Köszönöm a rejtést.

distike 2019.03.21 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.58
Köszönöm a lehetőséget.Szép,napos időben, csodálatos kilátás.

lencsilyany 2019.03.17 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tam623 2019.03.15 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sxsanyi 2019.03.04 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

johnnycache 2019.03.03 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Köszönöm az élményt! :-)

bekrisz 2019.03.02 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5] tetszik a láda igényes kihelyezése! :)

zoldbeka 2019.03.01 09:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

kumin 2019.02.23 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nbencem 2019.02.17 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sango 2019.02.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.63
Köszönjük, megtaláltuk.

Gropius & Ruffy 2019.02.16 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Szerethető helyszíne a városnak.

SzaladgálásSelfie
Fekete párduc 2019.02.10 12:00 - Megtaláltam
Koszi

robinbird 2019.02.10 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

katica 2019.02.02 15:26 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.4]

Access Denied 2019.02.02 15:25 - Megtaláltam
Meglelve!

dorkinga 2019.01.29 12:50 - Megtaláltam
[Geoládák v2.2.3]

Zsebben 2019.01.10 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kitkat0123 2019.01.06 20:57 - Megtaláltam
A napsütéses téli időt kihasználva tettem egy túrát a budai hegyekben. Gazdagrét - Budaörs - Budakeszi útvonalon 20 km táv és kb. 500 m szint megtételével felkerestem ezt a ládát is. Korábban jártam már itt, de akkor még csak a comos ládákat keresgéltük. Köszi a rejtést!

Lustadick123 2019.01.04 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Panka kirándul 2018.12.30 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vgaabor 2018.12.30 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Manna&Peti 2018.12.30 10:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :-)

Stimm 2018.12.02 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Közel egy évtizede megtaláltam a régi ládát, de valamiért nem logoltam be. Most ezt pótoltam. Sokkal rendezettebbé vált a környék.

szaszkievics 2018.12.01 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
HRita, KesserHercegnővel egy kis céges karácsonyozós hangulat után jöttünk fel ide, ki a friss levegőre. Ha már itt jártunk, találtunk ezt-azt ;-) [Geoládák v2.2.5]

IMG_20181201_142156IMG_20181201_142726
bimbee87 2018.11.25 08:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tamoka7 2018.11.14 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dzsanesz 2018.11.14 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

aasoft 2018.11.13 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.68
Köszi a lehetőséget. Egy kellemes rövid sétát tettünk a környéken.

pcguru és Mirci 2018.11.02 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

promike 2018.10.23 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Tényleg jó kis séta volt
Köszönjük

Sian 2018.10.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
A leírás alapján gyorsan meglett, tetszik a rejtés! Csodaszép a kilátás, (még) szépen süt a nap, jó üldögélni a domb tetején lévő padon. A láda nélkül biztosan nem találtuk volna meg ezt a helyet, úgyhogy nagy köszönet érte! :) Veruval és Rebivel közös találat.

bbeledi 2018.10.23 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

catNcat 2018.10.22 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Köszönjük!

Himan 2018.10.14 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

gomzo 2018.10.14 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

cziho 2018.10.13 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bendegúz, Máté, Anya, Apa [Geoládák v2.2.4]

Ivellios 2018.10.10 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

fehérkút 2018.10.10 08:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

W05-44 2018.10.06 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Edzőtábor helyett. :/

Zsókica és Lackó 2018.09.25 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

TÁJK Alkesz Duo 2018.08.28 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ton0 2018.08.20 13:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Schlégl 2018.08.17 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

jegesmedve137 2018.08.08 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

balatom 2018.08.07 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

sárkányi 2018.08.07 10:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

akati1984 2018.08.03 19:25 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk: Szabi, Zsófi, Kenya, Charlie

Artemix 2018.07.29 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Vasárnap esti séta:-)
Nem volt nehéz.

stirliviusz 2018.07.26 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

sokoto5 2018.07.20 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fTyler 2018.07.01 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Rája őrs 2018.06.13 23:59 - Megtaláltam
.

CacheFinder 2018.06.03 17:44 - Egyéb
A betelt logbookot kicseréltem. Köszönöm a türelmet!

bubac 2018.06.03 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BRobi 2018.06.03 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

nepster 2018.05.30 13:14 - Megtaláltam
Bringával Budaörsről, köszönöm.

Telkess 2018.05.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Ez is előkerült, köszönet a rejtésért.

dávid03 :-) 2018.05.13 11:16 - Megtaláltam
Budaörsi dolomotok túra során megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

mura 2018.05.11 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Köszönöm a lehetőséget!

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2018.04.29 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pincehegyiek 2018.04.24 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

zsupisti 2018.04.22 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

nonow22 2018.04.22 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.51
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

spanyesz 2018.04.22 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.71
Megtaláltuk! Köszönjük

Petrav 2018.04.22 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.71
Megtaláltuk! Köszönjük

PetyCamino 2018.04.22 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.00
Könnyen megközelíthető és megtalálható

mulder2197 2018.04.21 06:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Pety&Poty 2018.04.19 12:14 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Az út a Rupp-hegyre vezet,
Honnan a kilátás remek.
A csúcson fújja a szél a zászlót,
Én hiányolom onnét a kilátót! :-)

Vorosbegy 2018.04.15 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

5N 2018.04.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Elég bátor rejtés.Azt hittem sokan lesznek,de itt senkivel sem találkoztam.

DSC02957DSC02959
karl 2018.04.14 17:00 - Megtaláltam
Nagyon szép hely, köszi a rejtést!

ellfelek 2018.04.14 16:00 - Megtaláltam
Egy kis délutáni séta Budaörs felett...
Köszi a rejtést!

IMG_20180414_162353 
zsventilla 2018.04.13 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Gorkii 2018.04.08 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Csirimojo 2018.04.08 11:28 - Megtaláltam
Szeles, virágbontós tavaszi kirándulás
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

tabletta 2018.04.07 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4j]

matyassyd 2018.04.06 17:53 - Megtaláltam
Remek rejtés! Érdemes ide ellátogatni akár egy szabad délutánon is.
Szerintem a láda kicsit kitett, szem előtt van, de eddig még semmi baja, reméljük nem is lesz.

benger 2018.04.02 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2018.03.05 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.27
Nagyszerű hely. Nem tudtam logolni, tele van a füzet. Köszi szépen a lehetőséget.

P_20180305_151530 
Molli 2018.03.04 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.97
Köszönöm a rejtést!

Balpeter25 2018.02.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

Aquarius 2018.02.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.08
Megtaláltuk! Szép napsütéses idő fogadott minket.

BiBoLi 2018.01.07 17:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Szilvil 2018.01.06 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.1.3]

dev86xr 2018.01.06 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.1.4]

justancsi 2018.01.03 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Hirtelen felindulásból elindultam az Irhás-árokba, és ha már arra jártam, útbaejtettem ezt is. Köszi :)

imi! 2018.01.02 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.0.0]

MátéBarna 2018.01.01 12:30 - Megtaláltam
Nehezen lett meg. Párszor bejártuk a környéket. A gyerekek és mi is élveztük. Ilyen klassz rejtéssel még nem akadt dolgunk. Egy hátránya van, két gyerekkel érkeztünk, és egy mini ajándék fér csak a fekete kis ládácskába. Köszönjük, megnézzük tavasszal is, szép a környék. A nagy örömre a ládát elfelejtettük fotózni. Egy fekete hengerben van colás kupakkal lezárva a tábla hátoldalának jobb oldalán a lécre bepattintós rögzítéssel.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2018.01.02 19:01]

20180101_120109 
zagonm 2017.12.26 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pálcsalád 2017.12.17 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

EmesESE 2017.12.10 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. ?
Köszönjük a lehetőséget. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

szenor 2017.12.09 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Korrekt rejtés, nem kell gazban, sárban, szemétben kutakodni. Köszönöm!

kovacspeter84 2017.11.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk. Szép hely, jó rejtés, jó leírás.

Mandras 2017.11.11 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Dreeny 2017.11.11 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

Zolas21 2017.11.07 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

Fixis 2017.11.07 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltam.

2Szaki 2017.10.31 17:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Hát ez valóban kis esti séta lett így sötétben. Még mindig szép a város! Köszi!

Ratvarga 2017.10.28 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mizo6869 2017.10.17 12:02 - Megtaláltam
Meg van

Imperator Csaba 2017.10.16 14:30 - Megtaláltam
+Van! Köszi :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Patriot1979 2017.10.15 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Paszternák 2017.10.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Köszi

nauzi 2017.09.30 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!!!!!!!!!!

feherzoltan79 2017.09.30 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönöm a rejtést!

fcsaba 2017.09.30 15:35 - Megtaláltam
Családi budai ládázás. Szép hely egy kis esti sétára, köszönjük a rejtést!

zkardos 2017.09.30 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Újbudai teljesítmény túráról vissza térve és megtalálva.

20170930_120607virág
Katka991 2017.09.16 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

monic1006 2017.09.03 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Gazdagréti "Szomszédok 30" rendezvényen voltunk szsoutdoor-ral. Végigjártuk a sorozat helyszíneit, a szereplők jó kis történeteket meséltek, kvízeket oldottunk meg ezen a remek kis délutánon. Amikor vége lett, utána mentünk fel a Rupp hegyre ládászni. Jártunk már itt egy éjszakai túra során, akkor azonban a sötét és az időhiány miatt nem fordítottunk túl sokat a karesésére. Most viszonylag könnyen megtaláltuk.

A logbook cserére szorulna!

Köszönjük a rejtést!

szsoutdoor 2017.09.03 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Gazdagréten voltunk a Szomszédok 30 rendezvényen, ahol volt lakótelepi séta, különféle kvízek a sorozatról és persze voltak szereplők is, akik jókat sztorizgattak. Ezután mentünk fel a Rupp hegyre. A logbook eléggé viseltes állapotban van, a jelszó még pont olvasható. Köszönjük a rejtést.

szsuzsi 2017.09.03 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szabcy 2017.09.03 15:46 - Megtaláltam
a kupak nem volt rendesen rácsavarva, beázott, a sok papírt alig lehetett kioperálni. nem kellett volna ennyire kitömni. a jelszót tartalmazó részt sikerült megmenteni, de nem ártana cserélni.

llaci1 2017.08.23 20:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsicsiZozi 2017.08.21 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Szuper koszi

Halász család 2017.08.13 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Balázs1984 2017.08.13 13:47 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést. :-)

ottgyuri 2017.07.09 07:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Megtaláltam, köszi! :) [iGC] [wapon beküldött szöveg]

kazevo 2017.07.02 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eskar 2017.07.02 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.63
Köszi a rejtést!

larzen 2017.06.18 16:00 - Megtaláltam
Kellemes családi program volt, köszönjük!

mobility 2017.06.17 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bonisbela 2017.06.17 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.57
Nyárindító gyalogtúránk során jártunk itt. Kár, hogy nincs bejelentve a nemzetközi oldalon. Gyorsan megtaláltuk. Szép hely, köszönjük a rejtést!

ÁFÉSZ 2017.06.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Szép kilátás.

majeri 2017.06.07 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2017.06.05 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.
Igazán profi kivitelezés, még a füzet könnyű kivételére is gondoltál, nagy gratula.

enjoy 2017.06.03 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

Mocicsapat 2017.06.03 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PardiAndi 2017.05.28 00:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

ajobi 2017.05.25 18:00 - Megtaláltam
Régóta járunk ide a gyerekekkel, könnyű, várposbéli erdei terep, szép kilátással. Jó volt ma más szemmel látni, köszönöm, köszönjük!

Lacix 2017.05.25 13:00 - Megtaláltam
Köszömöm!

Lacxi
#45

angicsku 2017.05.21 16:19 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést! :)

Lacipap 2017.05.17 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltam!
Ez a helyszín nekem nagyon tetszett! Ötletes rejtés kiváló megvalósítás!
Köszönöm az elrejtőnek!

Egy kis részlet. 
Dzsankarlo 2017.05.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Ötletes rejtés!

breimanne 2017.05.13 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Szép hely valóban!

Egyedül, gps nélküli találat!Sajnos a tollat elfelejtettem!

A láda környékén kutyás párral, s unokás nagypapával találkoztam. Ez megnyugtató volt! Sőt a vihar is elkerült!

joove 2017.05.13 13:39 - Megtaláltam
Kellemes hely,köszi.

kami1 2017.05.03 11:00 - Megtaláltam
.

Ágica63 2017.05.01 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

balazs.erdohelyi 2017.04.30 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Smicó 2017.04.16 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést!

joczo 2017.04.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
megtaláltam,köszi a rejtést!:)

Bori26 2017.04.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nem klasszikusan a talaj szintjén található, illetve a láda sem egy klasszikus ládaként jelenik meg. Rutinosaknak hamar megtalálható.

slowly 2017.04.14 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Szupet rejtes

vetele 2017.04.08 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszi a rejtést! Február elején is voltunk itt. Szép kilátás, jó környezet.

Lindom 2017.03.26 20:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
-

anettnori 2017.03.26 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Megvan! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Magyar verseny után Levivel megkerestük. Tavaszi héricstől kezdve nem győztünk gyönyörködni a nyíló virágokban, pattanó rügyekben. Szerencse, hogy nem este jöttünk!

IMG_5893IMG_5896
szlaura 2017.03.25 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Ádámmal. Köszönjük :)
Gcbk - gckhgy - gcnap - gctko - gcrupp - gcorko - gcfrah - gcirha - gcptrg - GCBK (autó) 14,6 km

Cicki 2017.03.15 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszi a rejtést! :)

pahe 2017.03.12 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

kisember 2017.03.04 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

marci1666 2017.03.04 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

Ginnna 2017.03.04 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük, nagyon ötletes rejtés!

cult 2017.02.26 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy játszhattunk. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

TáboryElemér 2017.02.26 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

BLUEway💙2016! 2017.02.26 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Előtte jártunk a GCVDSZ ládánál, ahol hasonló rejtéssel találkoztunk, de itt kreatívabb és igényesebb volt a jelszó elhelyezése. Thanks.

20170226_12501020170226_125245
20170226_12545320170226_125610
20170226_12594520170226_125733
Dettike01 2017.02.25 15:42 - Megtaláltam
Köszi! Nagyon ötletes láda! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gábor1994 2017.02.25 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszi a rejtést! :)

Dóri&Viktor 2017.02.25 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Jó volt ez a kis séta, köszönjük!

MoMaszter 2017.02.22 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Ez a rejtés volt a mai legjobb! :)
Köszi!

Ezt a helyet is sajnáljuk: a környékbeliek nemtörődömsége és kutyamániája a Tűzkő-hegyi parkerdőhöz hasonlóan ezt a csodát is lassan tönkreteszi. :(

DFRi 2017.02.21 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megvagy láda:-)
Köszönjük a lehetőséget!
Mira&Feri
DFRi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Fantasztikus kilátás!
Az eddigi meglátogatott helyek közül ez volt talán a legszebb és legkulturáltabb!!!
Még 1x köszönjük, hogy elkalauzoltál minket erre a csodaszép helyre.

GCRupp_20170221160610.jpg 
mangogyuri 2017.02.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Megtaláltuk! Köszönjük!

fercsipeter 2017.02.12 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gege68 2017.02.11 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

e369 2017.02.09 14:59 - Megtaláltam
Alternatív parkolót választottunk, mert az ajánlotthoz vezető utat nem szúrtam ki. Szép volt a környék, és a nap folyamán itt ért minket a legtöbb napfény (ami így sem volt sok). Igényes a láda és a rögzítése is. Köszönjük a rejtést!

IMG_20170209_145209IMG_20170209_145328
IMG_20170209_145615IMG_20170209_145744
IMG_20170209_150231 
bacsnyir 2017.02.08 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Ugyan a jelszóban szereplő "dolog" pont nincsen ezen a hegyen, de azért minden van, ami egy városközeli kiránduláshoz elegendő: fák, kis emelkedők, csend, nyugalom, és némi kilátás meg remek virágok is - bár utóbbi kettő ma épp kimaradt az évszakra és az időjárásra tekintettel. A Tűzkő-hegy (GCTKHG) után a Merengő utca - Ördögorom-lejtő útirányon jöttem (közben átlépve Budaörs és Budapest határát), majd a fent töltött negyedóra után, az idő lejártával a 40-es és 88-as buszcsalád Rupphegyi úti megállójánál ért véget a mai rövidke kis "városi" túra. A Rupp-hegy a korábbi két, hasonló jellegű hegyecskénél (Nap-hegy, Tűzkő-hegy) egy kicsit nagyobb, és kicsit "természetesebbnek" tűnik, tavasztól őszig érdekesebb lehet (lásd a fokozott védettségre okot adó botanikai ritkaságokat), de így sem volt rossz. Az egy órán belüli harmadik hegy a harmadik mai rövidke tanösvény is volt egyben, de most hiányzott a türelmem (meg a "hidegtűrés") a táblák végigolvasásához. Szebb időben ide is érdemes lehet visszajönni, akkor tán jobbak lesznek a "kilátások" is. Viszont sajnos ez a környék is egyre jobban beépül, a hegy aljában új lakópark (és feljebb új családi házak) vannak készülőben a Rupphegyi köz-Rupphegyi út útvonalon végig, én biztos nem engedélyezném itt ezeket, de hát nem én vagyok az építési hatóság...

Régi határkő a csúcson 
keta 2017.02.05 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2017.01.31 17:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Ötládás esti séta a budaörsi hegyek gerincén ónos eső miatt csúszós utakkal nehezítve. Ez volt az első.

gab.szalontai 2016.12.15 11:10 - Megtaláltam
A ködös idő miatt kilátás sajnos nem volt. Köszi a rejtést!

Norbee97 2016.12.11 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Ismét Budapesten jártam 2/10.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Szerencsére nem kellett túl sokat sétálni a másik ládától, könnyed séta után értem el ide. Amikor odaértem, mások is voltak ott, a hely tényleg forgalmas, főleg ebben a jó időben. Szép volt a kilátás is, ügyes volt a láda rejtése is, nekem tetszett. :) Csak nehogy valaki bombának nézze... :D [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]
542.

IMG_20161211_105347IMG_20161211_105501
IMG_20161211_105705IMG_20161211_105859
IMG_20161211_110432IMG_20161211_110438
IMG_20161211_110445IMG_20161211_110654
IMG_20161211_110853 
roberto1989 2016.12.04 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tamas.baksa.hu 2016.12.03 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szimari 2016.11.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.21
ok

zoltot 2016.11.09 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönöm!

Rupp-hegy 
tothadam86 2016.11.01 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam -8)- [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tádé 2016.10.31 09:10 - Megtaláltam
Rövid erdei séta, helyenként panorámával. Köszönöm.

sashee 2016.10.30 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Köszi a rejtést, nagyon szép a panoráma!

zoalka 2016.10.09 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Pazar város főlé emelkedés.

161009_172217 
szabicsalad 2016.09.28 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Nyúlék 2016.09.18 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Köszöjük szépen!:)

Nicky&Ati 2016.09.11 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ErdőCsöndje 2016.09.10 09:34 - Megtaláltam
Kakukkhegy Joker teljesítménytúra közben. Köszönöm!

mazsolaaa 2016.08.24 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Nagyon szeretem az olyan helyeket, ahol a körülöttem levő növényekről, állatokról tanulhatok - főleg, ha mindezt egy kellemes séta mellett tehetem meg egy gyönyörű tájon. Ezeket az eldugott kincseket nem találják meg sem a vandálok, sem a szemetelők... Elvarázsolt a környezet.

Köszönöm az élményt! :)

Egyik gyönyörű virág, amit láttunkNem sikerült beleolvadni a környezetbe...
PanorámaPanoráma
Panoráma 
2016PZ 2016.08.24 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Kellemes séta volt, köszönjük a rejtést !

Mozso1 2016.08.21 10:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönjük :)

kicsipori 2016.08.09 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.74
Megvan köszi!

Mirr&Murr 2016.07.24 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Köszi a rejtést, igényes darab!
Egy tipp: ha vakon a kitaposott útvonalat követed az előre jelzett körtúra reményében, jól el fogsz tévedni lefelé jövet. :P

salem.macska 2016.06.24 19:46 - Megtaláltam
Köszönjük :)

CsKriszti 2016.06.18 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bolondok 2016.06.06 21:33 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

pappcsalád 2016.06.06 11:57 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nimka 2016.06.01 21:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.41
"első" :) már azt hittem, hogy lemaradtam erről a ládáról mert lusta voltam fára mászni... látom a térképen a közelben is vannak ládák de azokat nem most szedtem össze, mert az úgy más nem "kis" séta lett volna :)

CacheFinder 2016.05.28 19:34 - Egyéb
A láda a mai naptól új, engedélyezett helyen, az eredetitől eltérő rejtéssel újra kereshető. Köszönjük a türelmet!

CacheFinder 2016.03.15 20:24 - Egyéb
A ládát a mai napon 1108 megtalálással örökbefogadtuk. Igyekszünk jó gazdái lenni.

viraga 2016.02.06 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.82
Nem volt könnyű, de azért is leszedtem! Köszi!

Vörösmarty túracsapat 2016.01.30 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
BDSZ-es túrán találtuk meg. Bálint mászott fel az üvegért, nagyon ügyes volt. :)

Mrs_Mr_Wind 2016.01.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.40
Köszünjük a rejtést

ballasz 2016.01.20 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Ez egy csúcsszuper érzés. Sötétben, hidegben, fejlámpával, kabátban és hátizsákkal.
Akiknek elmeséltem, nem hiszik el. Sebaj, majd ők is megnézik egyszer.
Én is visszajövök még ide, ha kitavaszodik...
A kis esti sétám is megvolt, mert a Belvárosból Budaörsre sétáltam ki útbaejtve néhány ládát.
Köszönöm a rejtést! Élmény volt!

std74769 2016.01.17 11:55 - Megtaláltam
Segitséggel sikerult!

KGDB 2016.01.17 11:18 - Megtaláltam
Köszi. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2016.01.10 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Kellemes ebéd utáni sétával értük el a Rupp-hegyet. Sajnos a köd gyorsan ereszkedett, ezért csak kicsit élvezhettük a panorámát. A láda rejtés igencsak megizzasztott bennünket. Én a fa alatt állva biztattam Páromat, de úgy látszik nem volt elég madárröptű a bakancsos. A fényképek alapján kérjük a megtalálás elfogadását. Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.02.13 18:03]

A zászlóKödös kilátás
FeljebbA log
Lupus21 2015.12.04 00:00 - Megtaláltam
Koszi, megvan.

dr.is 2015.12.01 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Megmozgatott a szuper rejtés :) Beleraktunk egy TB-t. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

levcsesz 2015.11.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Esőben izgalmas volt a ládáig eljutni...
Köszönöm a rejtést!

Barbi_András 2015.11.14 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ttapu 2015.11.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést: Dorka és ttapu
Valóban könnyed és színes séta, de a láda begyűjtéséhez vigyél magaddal hegymászó cipőt vagy egy kosárlabdázót vagy egy hosszúlábú asszonyt.

Liberty 2015.11.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Kellemes rövid sétával értük el a Rupp-hegyet Gyrossal. Sajnos a szürkület és a csepergő eső miatt nem élvezhettük a panorámát. A láda rejtés igencsak egyedi. Esély sem volt a ládát elérni, mivel Gyros keze be van gipszelve, én pedig nem vagyok egy fára mászó típus. Köszönöm segoy segítségét. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

XI. kerület címere
Fanni-team 2015.11.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
Hát ez csúcs rejtés volt..... :

gcs75 2015.11.01 13:25 - Nem találtam meg
jó kis séta volt, de nem leltük meg hárman sem :(. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

segoy 2015.11.01 09:40 - Megtaláltam
!

Winssent 2015.10.31 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Rencsy30 2015.10.31 00:00 - Megtaláltam
:-)

Andrys 2015.10.29 13:50 - Megtaláltam
:-)

dgabi 2015.10.26 18:59 - Megtaláltam
+ zgabi megtalálta

kovianyo 2015.10.26 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
megvan, köszi a rejtést!

joe75 2015.10.23 15:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtest, nagyon trükkös volt!

sanzi89 2015.10.23 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltam!

Atiss 2015.10.23 12:50 - Megtaláltam
Telefon ide vezetett, de nem találtam rá a dobozra kérlek fogadd el a képem alapján! Köszönöm! :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.11.27 16:54]

GCRupp_20151023124944.jpg 
Csizmások 2015.10.23 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

maxxtro123 2015.10.23 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

igilight 2015.10.23 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

stikli08 2015.10.18 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Tarzan :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Brogan 2015.10.04 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Ha rövid a lábad, toldd meg egy létrával :)

 
sogor36 2015.10.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
A rejtés ötletes, de aki nincs olyan fizikumban, annak egy picit nehéz.
Az első 2 lépés nekem is nehéz volt, de utána már tényleg ment könnyen.
Köszi a rejtést.

Bubbantó 2015.09.23 12:15 - Megtaláltam
Igazi kirándulóidőben Farkasrétről Budaőrsig gyűjtöttem ma be a ládákat, magyarokat és comosokat egyaránt: GCORKO (=GCPAKA),GCRupp (=GC213Q3), (GC20HZF), (GC20HZH), GCtko, (GC20HY7), GCNAP,GCKHGY (=GCGM57),GCBK

A rejtés csillagos ötöst érdemel! A műtött térdemmel megelégedtem, hogy csak a rejteket találtam meg, a jelszó megszerzéséhez a rejtő némi segítségére volt szükségem, köszönöm!
A találat után megpihentem, gyönyörködtem a Gazdagréttől Budaőrsig terjedő panorámában.

napisten 2015.09.22 14:34 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dreamland 2015.09.19 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Vicces rejtés, tetszett! Köszi!

Zéboy 2015.09.13 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2015.09.13 09:57 - Megtaláltam
Nagyon jo. Köszönöm a lehetőséget

jolland 2015.09.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Köszönjük!

mozgo 2015.09.12 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.72
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

 
Perico1986 2015.09.06 18:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! És a segítséget is egyik kessertársnak!

érdeCache 2015.09.06 00:00 - Megtaláltam
nagyon tetszett a rejtés, köszönöm!

qtatom 2015.09.04 09:15 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

capacsok 2015.08.24 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szép a környezet, megcsodáltuk a házakat is a környéken.

Vincenzo65 2015.08.08 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.60
Második keresésre és első mászás után meglett.

gabortel 2015.08.03 12:02 - Megtaláltam
Már rég vártam, hogy ismét bekerüljön a jelszó a ládába, köszönet érte. A fa lentról durvábbnak néz ki amilyen, de 3-4 fogással elérhető és a fa bütykein állva mindkét kezet felszabadítva, fent is logolható!

vándorViktor 2015.08.02 00:00 - Megtaláltam
Fáramászós! :-)

"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

GLGyori 2015.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

Mortanius 2015.07.11 09:40 - Megtaláltam
Fára már úgyis régen másztam. De a fán való írás és fotózás is kimaradt az életemből ezidáig. :)
Köszönet! Jó rejtekhely!

exe 2015.07.11 00:00 - Megtaláltam
Kakukkhegy Éjjel 16 TT

malevil 2015.07.06 19:57 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Potolom tollal a jelszot logbookba ahogy telefonon beszeltuk. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2015.07.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, sajnos jelszó nélkül. Kérem a jelszó nélküli megtalálás elfogadását

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.02 21:28]

 
Deti 2015.06.13 00:00 - Megtaláltam
Szép időben meglett, jó állapotban van csak a jelszó nincs bent. Köszi.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.07.17 19:55]

csúcs 
Wilka74 2015.05.31 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.34
A rejtés 5-ös, csak a jelszó nélküli csorba miatt adtam 4-est. Az erdőben kosborok nyílnak. Nagy Wilk felmászott kis Wilk csak a képen láthatóig bírta. Jelszó nem volt a logbookban, a tartalma a ládának viszont jó állapotú. Kérem fogadjátok el képek alapján! Köszi!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.07.03 11:55]

Atom82 2015.05.24 14:04 - Megtaláltam
nehezen de megtaláltuk. jelszó nincs a papíron!!! Kérem a kép alapján fogadd el a találatot. Köszönöm. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.06.30 14:02]

GCRupp_20150524140350.jpg 
Hurri 2015.05.01 16:12 - Megtaláltam
Sajnos a helyszínen nem találtam meg a ládát, pedig minden a környéken lévő fát megnéztem. A túrám trackjét mellékelem. A környezet és a kilátás mennyei. Feltöltöttem a GCkupa gyalogos túráim alá mint normafai túra.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.06.10 14:07]

hokato 2015.04.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
A fa meglett. Mászni nem tudok...

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.05.21 16:42]

 
gym 2015.04.12 10:55 - Megtaláltam
Én a mellékelt képen lévő fára fészkelnék, de ott láda nem volt... Ellenben gyönyörű virágok, éledő természet...!

Kérjük szépen az elfogadást!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.05.12 20:34]

FészkelőhelyTrack
EriCat 2015.04.10 18:30 - Megtaláltam
Köszi, neonkinggel sétáltunk egyet, és közben megpróbáltuk megkeresni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.05.12 20:34]

Ládakeresés közben 
Neonking 2015.04.10 18:30 - Megtaláltam
Köszi! Bár sajnos én sem találtam a megadott kordinátán a ládát, viszont nagyon jót pihentünk egy jó kilátás mellett Ericattel :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.05.12 20:34]

Szépségek :) Kilátás Budapestre
placi75 2015.04.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Nem találam meg, nézem felfele a fáknál,de csak a napot láttam. Kérem a jelszó nélküli elfogadást. Köszönöm a lehetőséget: PLaci Ja,és vittem ide egy mozgót: GCfent

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.05.10 15:35]

 
griffs 2015.04.09 14:00 - Megtaláltam
39 kilis bringatúrán begyűjtve. Budaörsről indulva, a sötétség szájáig, Scele bejáratott útvonalain :) Visszafelé az Irhás-árkon után gurultam ide. Sajnos a ládát én sem találtam. Remélem a mai napom találatai és a GCKUPA trackem elég bizonyíték.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.05.10 15:33]

trackrészlet 
május 15. 2015.03.22 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Szép a hely, jót sétáltunk, de a ládát nem találtuk. Kezdett sötétedni, és már fáztunk is egy kicsit. Sok fán megnéztük, volt amelyikre fel is másztam, és messzebbről is kerestük. Hmm... Gyanús volt, de azon sem láttam. Hát, sajna nem lett meg, így csak jelszó nélkül tudjuk bejelenteni, de a kép alapján kérjük a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.04.25 23:02]

 
zolko001 2015.03.03 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Jelszót nem találtam benne :(
Kérem ennek ellenére a pozitív elbírálást :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.04.06 23:34]

 
vaterlo 2015.03.01 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.32
A koordináták pontosak, oda visznek, ahol a láda van. Viszont onnan nem látszik a láda, csak 8-10 méterről feljebbről vettem észre. A ládában papírdarabokat találtam, a jelszót viszont nem. Kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.04.06 23:34]

KovacsVillo 2015.01.03 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.78
Megtaláltuk. Kicseréltük a befőttesüveget. Tettünk bele papírt, ceruzát, egy ajándékot, meg a papírfecnit amit a régiben találtunk. A jelszó hiányzik. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.02.06 21:30]

julesblaidd 2014.11.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Nagyon gyönyörű a hely, ötletes az elrejtés, viszont a láda (befőttes üveg) teteje hiányzik, így a benne levő papírfecni is szétázott. Szóval a jelszót nem találtuk meg sajnos. Kérjük a láda gazdáját, hogy reparálja meg! :-)
De így is érdemes felmenni a Rupp-hegyre és megkeresni! Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.12.30 22:47]

Fennakadva a fán... :-) 
Butchman 2014.11.02 21:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.16
A láda még mindíg a helyén van. Azoknak akik nem találják, ajánlom nézzék meg a rejtés nehézségét. Ennek ellenére a jelszó nem található a "ládában". Bejegyzést siker?lt a papírlapra írni. Ezt bizonyítékként fel is töltöm. Kérem ezek alapján az elfogadást.
Jó móka volt fellelni, a gyerekkorom idézte fel bennem. :) Köszönöm a rejtést.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.12.03 20:22]

GCRupp_2014112121059.jpgGCRupp_2014112121111.jpg
leptoszom 2014.10.25 14:21 - Megtaláltam
Séta Icarus-szal és EKF-fel. Sajnos a ládát nem találtuk, ezért kérem a találatot tracklog alapján elfogadni.
http://www.strava.com/activities/211506419

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.11.27 21:41]

icarusdes 2014.10.25 14:10 - Megtaláltam
Sajnos a ládából már annyi sem volt meg, mint az előző "megtalálonál". Kérném a keresés tracklog alapjáni elfogadását: http://www.strava.com/activities/211552885

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.11.26 13:32]

lillalevi 2014.10.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Az előző, szeptember 20-i megtaláló által elrakott helyen az üveget megtaláltuk és sajnos csak az a gyűrött papírlap volt benne, 9/9-i és 9/20-i dátumokkal. Ezt le is fényképeztem. Ezután mi is fejjel lefelé visszaraktuk és felírtuk rá a mai dátummal a megtalálást lillalevi aláírással.

Kérném a jelszó nélküli elfogadást.

A láda helyreállításával kapcsolatban van teendő, azt a láda elhelyezője tervezi?

Köszönjük, egyébként új volt számunkra a hely és nagyon cseles volt a megtalálás is, jól szórakoztunk!

Lillalevi

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.11.06 22:08]

a megadott helyen üvegben megtalált cetli 
PFamGar 2014.09.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Szép kilátás, de a tájvédelmi körzetben le kellett menni az útról a láda vélt helyéhez. Mi is az előző cetlit találtuk a fa tövében 9/9/2014 bejegyzéssel. Megtettük, amit a leírás írt és egy befőttes üveg csücsült a fészekben. Kis erőlködéssel, de meglett, de tele volt vízzel. A cetlit beletettük és fejjel lefelé ment vissza. Képek mellékelve.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.10.22 20:21]

lacc 2014.09.18 17:20 - Megtaláltam
A rejtekadó fa tövénél sajnos mi már irattartót sem találtunk (nyílván az elmúlt napok esői lemosták), csak egy fecnit, rajta a következő szöveggel:
"9/9/2014 SvartaKalle"
Feltételezhetően com-os ládaként keresték szept.9-én...
A képet a csúcson készítettük, kérjük a találat elfogadását.
Ildi és Laci

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.10.19 09:59]

 
R.Betti 2014.08.31 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
Olvastam a logokban, hogy zacskóban, földön hever a logfüzet. Gondoltam sebaj, én azért odamegyek, és kiveszem belőle. De teljesen vizes, és olvashatatlan sajnos.
Kérném a képek alapján a találat elfogadását. Köszönöm. :-)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.10.01 21:48]

 
racz.tibi 2014.08.20 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Sajnos a láda tartalma a földön hevert egy irattartó zacskóban, a feltételezett eredeti rejtekről küldtem fotót. Kérlek a képek alapján fogadd el a megtalálást.

[Jóváhagyta: geobubo, 2014.08.21 16:55]

 
hohner 2014.08.20 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam a helyet, azonban láda nem volt, csak egy zacskó, és benne szétázott füzet. kérem a képek alapján a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.09.24 20:10]

 
huszty 2014.08.16 16:00 - Megtaláltam
Sajnos a lada tartalma teljesen szetazott (zacskoban talaltunk ra), a jelszo nem volt olvashato. Jobb otlet hijan visszarejttem ugy ahogy talaltam. Kernem a jovahagyast, ha lehetseges.

[Jóváhagyta: geobubo, 2014.08.21 16:55]

a maradvanyokkilatas
stmester 2014.08.08 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.64
újból a helyén van a "fészekben"

apulai 2014.07.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Nagyon szép a panoráma. A konzervdoboz nincs meg, pótolni kellene. A ladika tartalmát most egy zacskó rejti!

ZoliQua 2014.07.14 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Kellemes seta, gyonyoru kilatassal!

[Jóváhagyta: geobubo, 2014.07.22 22:22]

UltraCachers 2014.06.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Szép kilátás. A láda kis csalódás, részben a famászás miatt lett betervezve, aztán végülis megnyugodva láttam, h nem tudok fészekrakó madár fejével gondolkodni, vagy csak ennek a madárnak a fejével van vmi gond.
Minden a földön volt.

Lassu 2014.06.15 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Nem olvastam el a logokat, így nem is találtam meg a fán (a helyét sem), odébb van a földön.

mattheba 2014.05.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.46
Megtaláltuk :)

h.erika 2014.05.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Levadászva :-)

vba.vargabor 2014.05.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Sajnos a fa tetején elhelyezett befőttesüveg teteje hiányzott, a láda üres volt. Néhány ajándék (lufi, matrica ...) a fa körül volt szétdobálva. A log füzetet nem találtuk meg. A befőttesüveg fedele meglett, de sajnos már többen ráléptek, már nem lehetett rendesen visszatenni.

Egyébként nagyon jó rejtés. Sokan írták, hogy a fára felmászni életveszélyes. Én 10-15 éve nem másztam fára, de hamar feljutottam. Nagyon jópofa helyen van a láda.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.07.09 23:22]

 
Égenjáró 2014.05.01 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Réka&Nimi 2014.04.21 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Paya 2014.04.21 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk!

A láda tartalma szét volt szóródva a földön, doboza sehol, beletettem a nylon tasakba és a háromágú fa mögé rejtettem, úgy hogy ne ázzon meg a napló. Karbantartásra szorul.

Üdv, Paya

galk78 2014.04.20 13:40 - Megtaláltam
Kisfiúnkkal való kirándulás keretében... A rejtőnek küldött képek alapján kérnénk a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: geobubo, 2014.04.20 21:11]

 
bodza73 2014.04.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk, köszönjük. Nem volt egyszerű.

Lili.th 2014.04.06 00:00 - Megtaláltam
Újra meglett.

 
RV 2014.03.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, nagyon tetszett a rejtés!

fgyurika55 2014.03.22 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
A képek alapján kérlek fogadd el, és hadd ne gondolkozzak fészekrakó madárfejjel, így nem másztam fel a fára a ládáért, az nem az én műfajom, pláne, hogy egyedül voltam!
Amúgy nagyon tetszett a környék és a zászló a csúcson!

[Jóváhagyta: geobubo, 2014.04.20 21:12]

 
Fadam23 2014.03.21 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Azért gondolkodtam egy kicsit először hogy merre vagyok a láda, aztán meg azon hogy hogy megyek fel érte, de sikerült. :) Köszönet.

tóthék 2014.03.17 07:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tkriszta 2014.03.17 07:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tpetya 2014.03.17 07:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tjanek 2014.03.17 07:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

13 2014.03.17 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Ed kesser 2014.03.12 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Gazdagrét és BBT szakasz alkalmával.

Pogánypeti 2014.03.10 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
A mai napom ötödik találata a nyolcból! :)
A kérdéses tölgy alá érve elsőre lehetetlennek tűnt, hogy oda én feljussak még ebben az életemben. Nagy nehezen azonban mégis rászántam magam egy próbára, és kapásból sikerült a feladat. Sokkal könnyebben ment, mint azt először gondoltam...
Viszont belogolni nem logoltam, mert kapaszkodnom is kellett, levinni meg nem mertem a ládát, mert féltem, hogy még egyszer nem fogok tudni ide feljutni. A rejtés egyébként nagyon eredeti, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyan talált erre a helyre a rejtő... :D
Maga a csúcs nagyon tetszett, páratlan a kilátás a lobogótól.
Köszi a rejtést!

A Tűzkő-hegy a Rupp-hegyrőlFelfelé a Rupp-hegyi tanösvényen
Tölgyfák a Rupp-hegy tetejénOrszágzászló a hegy csúcsán
Kilátás a Rupp-hegyrőlA Széchenyi-hegyi Tv-torony
Nehezen szántam rá magam, de megérte... :DLeánykökörcsin (Pulsatilla grandis) a Rupp-hegyen
MagyarorszagSzeretlek 2014.03.09 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ralph 2014.03.08 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Ötletes rejtés, köszönjük!

ndavid42 2014.03.08 14:22 - Megtaláltam
[:635:]
Wooo, tökjórejtés! :) Az oké, h oda mutatott a koo, az is oké, h nézzek fel, na de hova? keringtem a környéken, mint gólya...khm a levegőben, de nem értettem. Aztán megnéztem pár képet a logoknál, na akkor világosodtam meg, h mi a teendő :) A kilátás valóban csudajó, pláne ilyen szép napos időben, mint amilyen a mai volt. Nagyon megérte eljönni, meg a környező többi csúcsra is felmászni, roppant jó nap volt!

nszsz 2014.03.01 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 2.83
Köszi!

boroka 2014.03.01 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.76
Még szerencse, hogy vittünk magunkkal egy gyereket aki tudott "repülni". Köszönjük a rejtést

szentkereszty 2014.02.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Csip, csirip...

csehipest 2014.02.08 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A rejtés az nagyon jó csak egy kicsit csúszott a láda körül, majdnem sikerült is egy hasast dobnom.

Szárnyaló Sas 2014.01.11 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megvan! Köszi a ládát. Nagyon tetszik a rejtés, jó kis odúja van a ládikónak :-) :-) :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

somga 2014.01.04 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Nagyon jó a rejtés, de néhány év múlva már nem biztos, hogy megküzdöttem volna érte.A hely is szép, köszönjük.

Dióskanyar 2013.12.28 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.46
Ügyes rejtés. Köszönjük.

Pajzsika 2013.12.28 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.46
Végre vmi új rejtek. A párhuzamos ágak és kőkupac már-már nagyon sok van!

Ekarp 2013.12.22 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.17
A környéken lakó GC-szűz barátainkkal gyűjtöttük be. Ezzel, és GCtko-val úgy tűnik, határozottan kedvet csináltunk a játékhoz :-)
Szerencsére volt velünk jópár gyerek, így nem volt gond a fára mászás sem...
Köszönjük a rejtést!

dendeocse 2013.12.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megvan. Szabola szerezte meg a jelszót.

Strombus 2013.12.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Kár, hogy ha egy rejtés más, ha erőfeszítést vagy szervezést igényel, akkor az sokak szemében már 'rossz, életveszélyes, le vele!' És kár, hogy a rejtő néhány siránkozónak elfogadja a nem megtalálását "Megtaláltamnak", így devalválva a valós megtalálók küzdelmének az értékét. :-(
Felkészületlenül jöttünk, de így is hamar nyilvánvalóvá vált, hol is fészkel az a láda. Klassz helyen! Nekiveselkedett az Ember, de hiába. Így úgy döntött, átveszi az ész szerepét, meg értem úgyse akkora kár, menjek én. Próbáltam innen, próbáltam onnan, próbáltam amonnan. Egy humán lépéstámasz, egy gyengéd fenéktaszajtás és végre fenn is voltam. Ott fönn pedig csudajó! A láda tényleg ott, ahol lennie kell, a panoráma szuper és mindezek élvezetéhez nagyon kényelmesen el lehet helyezkedni. Nagyon tetszett. A lemászás már könnyen ment. :-)
A terepnehézség 4-es, a megtalálás nehézsége 1,5. Jó lenne ezen javítani.

 
Péter60 2013.12.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Csapatmunkával sikerült, én voltam a logisztikus:)!
Szuper hely, akár emelni is lehetne a nehézségen.

gyetger 2013.12.07 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

zsolty23 2013.12.01 13:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

emiGrant 2013.11.22 11:15 - Megtaláltam
A ládaoldalt olvasva tisztában voltam azzal, hogy valószínüleg fára kell mászni a ládáért. Tisztes korom ellenére elindultunk a láda felé, mivel világ életemben nagyon ügyes fáramászó voltam. A GPS szépen elvitt a korrekt fához, amit meg is ismertem a ládaoldal fényképéről, de sajnos a láda nem lett meg. Mint gggg kessertársunk is írja, erre a fára a ládáig felmászni nagyon veszélyes. Nedves időben a kevés és nem túl széles bütykök nem alkalmasak biztonságos lábtámasznak. Igy, mivel még akarok egy pár évet élni, meggondoltam magam és nem másztam tovább. Kérem a fentiek megfontolását és a fényképek alapján a találat elfogadását. Az már más kérdés, hogy a rejtő meg kellene, hogy gondolja mennyire fontos neki az, hogy nehogy valami súlyos baleset füződjön a ládájához a jövőben.

[Jóváhagyta: geobubo, 2013.12.07 20:33]

 
CzPeet 2013.11.16 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 3.18
Megtaláltam... egyedül nem volt olyan könnyű...
Viszont érdekesség az volt, hogy a LOG-book pont a bátyám log-jánál nyílt ki.... Ő viszont 10 hónappal előttem járt itt :)

Lobogó Lobogó :)10 hónap
esemese 2013.11.02 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

mostmiujsag 2013.10.27 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Fantasztikus rejtek madárkáim! :) A gyerekek repültek örömükben! :) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

utem 2013.10.23 14:55 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk! :) J

Pimpa96 2013.10.20 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Drink Team 2013.10.19 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.17
Kellemes környezet, ötletes rejtés. Köszönjük.

Masateam 2013.10.19 11:20 - Megtaláltam
Köszi!

kulovan 2013.10.13 00:00 - Nem találtam meg
A rejtés nagyon ötletes volt és jó volt! A környék gyönyörű volt, ahogyan az idő is. Köszönjük a rejtést!

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.11.24 09:14]

Bigi 2013.10.12 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.08
Megtaláltuk!

Magdaléna,Zolika!

Murmogoek 2013.10.06 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Sokat segítettek az előző leírások, újra gyereknek érezhettem magam :). "Egy kicsi mozgás mindenkinek kell." :)
[g:hu 1.4.28n] [wapon beküldött szöveg]

gggg 2013.10.05 00:00 - Megtaláltam
Szellemes, de rossz rejtés. Először is a megadott pontról felnézve nem látható a láda, pláne, ha figyelembe vesszük a helymeghatározás néhány méteres bizonytalanságát. Semmilyen talajpontról nem látható a láda, a leírás félrevezető. Persze a hely gyanús, körül van taposva és a "ládatartó" is felettébb furcsa képződmény. Viszont a megközelítése sajnos életveszélyes, szó szerint, és csak idő kérdése, hogy mikor lesz belőle baleset. Ki lesz a felelős? A próbálkozó kereső vagy a rejtő?
Vannak olyan rejtések, pl. barlang, amik szintúgy veszélyesek, de ott a rejtő nyomatékosan felhívja erre a figyelmet, és pl. a barlangászat szabályozása (segítő, megfelelő felszerelés, kiképzés stb.) a lehető legkisebbre igyekszik csökkenteni a kockázatot.

Popeyemazsi 2013.09.28 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Egyszer régen már kerestük, de akkor még tapasztalatlanok voltunk, nem néztük meg előre mit kell keresni, így nem találtuk meg. Most erre jártunk, beugrottunk, meglett. Bár magas ember kellett hozzá.

túráZoo 2013.09.22 14:22 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Maci73 2013.09.08 00:00 - Nem találtam meg
Láttuk, de nem tudtuk kézbe fogni.

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.10.23 17:18]

kiskutyus 2013.09.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Meglett, köszi! Még jó, hogy velem voltak a gyerekeim és ők intézték mert ha valaki meglát, hogy felnött létemre ott egymagam ilyen tevékenységet végzek, idiótának néz! :-) Nagyon tetszett!

musztáng 2013.08.21 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Mászótudás kellett hozzá, jó móka volt.
Köszi a rejtést!

kolibri 2013.08.21 00:00 - Megtaláltam

Budapestszürkítő nyári szünet befejező séta 4/1. :o)orangebrotherz 2013.07.15 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Tonykopter 2013.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Felleltük sugárhajtással.

JulesDark 2013.07.14 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

takcil 2013.07.14 18:31 - Megtaláltam
Most már tényleg megvan, második próbálokozásra. Jó, h a zuram nem látta... [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Stuka6 2013.07.14 01:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2013.07.14 00:00 - Megtaláltam
Ok. Köszönöm a rejtő segítségét.

takcil 2013.07.12 19:27 - Nem találtam meg
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

sankoo 2013.07.07 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk. Frappáns kis rejtés. Köszi

Dömemama 2013.07.02 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

oktriv 2013.07.01 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Háááááát, nem mondom, hogy nem veszélytelen........ Végülis, kihívás..... Ritkán találkozok ilyennnel, ezért tetszett. Köszönöm a rejtést.

Sir Pajszer 2013.06.17 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Köszi!

MSS 2013.06.01 14:35 - Megtaláltam
Csapatmunka volt! A fa kezd kissé korhadni, illetve minden csúszott. Átgondolatlan rejtés, főleg ha valaki mondjuk kisgyerekkel jön ide, mindenféle segédeszköz nélkül. De legalább a kilátás tényleg jó.

 
Röné 2013.06.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! Csak kis súllyal rendelkezőknek! :-)

Takyék 2013.06.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.06
Hogy is mondjam, nem egy Kesser barát rejtés, sőt életveszélyes!
Nem ajánlom senkinek, hogy egyedül fogjon neki a mászásnak.
Át kellene gondolni ezt a ládát!

goja 2013.05.25 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Megtaláltuk! Köszi

Baby-m 2013.05.24 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

denho 2013.05.18 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Leleményes volt a rejtés, bár felmálházva kicsit macerás volt az elérése. :)

KakukkOK 2013.05.18 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.81
Egyedi és ötletes rejtés, de csak jó fizikumú, és bátor kessereknek ajánlott :-)

Répáék 2013.05.12 10:55 - Megtaláltam
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|---------------O----------------------------\
|-OOO----OOOO--OOO----OOO------\
|-O----O--O---------O---O--O-----O------\
|-OOO----OOO----OOO---OOOO-------|
|-O---O---O---------O-------O-----O------/
|-O----O--OOOO--O-------O------O----/
|_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ /

ManningerM 2013.05.11 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Szép hely, remek rejtés.

hercule&jane 2013.04.27 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.59
Kinyomozva :-)

[g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Ejh, de jó kis rejtés:) A környék szép, kellemes sétát tettünk.

H+W 2013.04.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Köszönjük a rejtést!

arkangyal 2013.04.15 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.07
[g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]a név pontatlan, Kis esti séta tűzoltólétrával jobban felkészítene a várható nehézségekre

divemaster 2013.04.12 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
ok

Roberto Kesser 2013.04.12 16:25 - Megtaláltam
megtalálta, megmásztam, megtetszett :)
bár a hegyet én nagyobbnak képzeltem/volt emlékemben egy teljesítménytúrá sokadik ep-je révén ;)
Köszönöm a rejtést!

Decsi csalad 2013.03.24 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.64
Még soha nem gondolkodtunk fészekrakó madár fejjel... Köszönjük a lehetőséget! :)

Lézer&Baby 2013.03.24 12:30 - Megtaláltam
Szép környék, nem sokat időztünk, mentünk másik ládához.
Köszi a rejtést!

taki60 2013.03.17 11:30 - Megtaláltam
A korábbi logok alapján sűrűn nézegettem felfelé,minden eredmény nélkül.Mivel a harmadik nekifutás is ugyan oda vezetett alapos vizsgálódás után a fán lévő kopások mutatták az utat.Nekem eddig ez a rejtés tetszett a legjobban.

Maclura 2013.03.08 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Kalandos és trükkös. Nekem bejött :)
Kár lett volna kihagyni.
Köszönet a rejtésért.

pcjav73_old 2013.03.03 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.09
Köszönjük!

[Jóváhagyta: geobubo, 2013.03.10 17:43]

softguner 2013.03.02 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.80
Megtaláltam. Ez egy nagyon ötletes rejtés!! Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

gizus 2013.03.01 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Ötletes rejtés, jó volt, tetszett! :) Köszönjük!

 
Repeti 2013.02.16 00:00 - Megtaláltam
Trükkös rejtés :) Köszönjük

Zéta 2013.01.26 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.57
Éjszakai ládázásunk egyik állomása volt, köszönjük a rejtést!

Tompika23 2013.01.26 21:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Nagyon tetszett a rejtés! korábban már jártam erre biciklivel (2010), de akkor nem találtam meg a ládát, csak egy üres üveget a földön... de most éjjel sikerült megtalálnunk, 10-en voltunk 12 ládát zsákmányoltunk 11km alatt :)

Gyalogos kupa

palacsintázás a zászlónk alatt 
cul 2013.01.20 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.43
Végül csak meg lett :)

KGMT 2013.01.16 08:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Meglett.Ötletes rejtés.

Petra 2013.01.13 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
A párom mászott én meg drukkoltam :)

h.krisz 2013.01.13 16:20 - Megtaláltam
köszi az ötletes fészekrejtést

Boylepke 2013.01.11 23:38 - Megtaláltam
Meglett, de hogy... :)

attbuda 2013.01.06 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

sssykanalka 2013.01.06 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! :)

WiseBear 2012.12.31 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Kis délutáni séta lett napfényes ködök alatt, gondoltam, kiteszem a lábam a sasadi lakból.
Örülök, hogy itt ez a láda, a házak után 100 méterrel mintha el is tűnne a város, el is felejtem Budapestet :) Szupi rejtés, el is szívtam ott madárfiókaként egy szál tevét... :) Aztán mivel még nem volt sötét, tovább folytattam a Kobold felé.
A benne fellelhető Aussie Track-a-Bear-t pedig magamhozvettem.
Így a két ládával sikerült 7.5 km és 200 m szintes kiruccanást tennem, nagyon jól esett.
Köszi a rejtést!
/ja, tollat, elfelejtettem vinni, betértem útközben a CBA-be is de nem árulnak... egyébként csak átlagnál kisebb méretű írószerszám fér bele szerintem, így is egy élmény volt a fa tetején logolni a begyömöszölt logbookot elő- és visszavarázsoni :)/
WB

RuppKödös-napos
Kilátás a Széchenyi-hegyre 
Daltons2033 2012.12.29 13:23 - Megtaláltam
MUHAHA :)=
TravelBug beköltözött...

cs24 2012.12.29 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.27
Jó rejtés

vbali 2012.12.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Remek rejtés, kis oázis a (kert)város közepén.
Nem volt toll a ládában, vigyen, aki arra jár!

HRita 2012.12.22 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

MPeter71 2012.12.09 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.30
Ebben az esetben nem a gyerekeké volt a sikerélmény. Köszönjük!

pannnus 2012.12.01 12:05 - Megtaláltam
megvan, köszi!

(:jannus:) 2012.12.01 12:05 - Megtaláltam
Vicces a rejtés, egy darabig csak szemeztünk vele, de aztán menyasszonykám megszánt és levadászta a ládát. Köszi a rejtést! :)

R-Gyu 2012.11.28 11:30 - Megtaláltam
Megleltük. Mi jöhet még?

Laltan 2012.11.25 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2012.11.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.79
Hirtelen felindulásból:))köszi a rejtést!

Martikaliba 2012.11.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Meglett, köszi! Szuper...

anettx 2012.11.04 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.04
KÖSZÖNJÜK, JÓ A REJTÉS!

baggio 2012.10.23 11:55 - Megtaláltam
Megvan!

perdix 2012.10.23 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Meglelve!Köszi a rejtést!
Szerencsémre volt egy segitségem( baggio) ,aki előhalászta a ládát,így én csak potyáztam mint egy kakukk.

Szehri 2012.10.20 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Az eddigi legjobb rejtés amivel találkoztunk. Gratulálunk! Kicsit talán veszélyes, kell hozzá bátorság és ügyesség az biztos! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

b-lint 2012.10.19 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Na ez most egy hihetetlenül jó láda volt! Nagyon szépen köszönöm a rejtést, nem messze lakom, de ide nem jöttem volna el a láda nélkül. Gyönyörű kilátás, szép a környezet, a rejtés is nagyon ott van. Anyukám segített, mert azért egyedül bajos lett volna a ládika megszerzése, lehet úgy nem vállalatam volna be, de így nem volt gond. Még ilyet, feltétlen ajánlom :)
(nem volt nálam toll jó szokásomhoz híven, így a helyszíni logolás elmaradt)

viad 2012.10.12 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

ImreAniko 2012.09.29 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
tök jó helyen van, bár a kevésbé bátrak elég nehezen tudják megszerezni.nagyon tetszik a fa. ideális mászásra.

kiskodmon 2012.09.23 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. kiskodmon [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

kacsati 2012.09.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Sajnos a Rám-szakadék ma nem jött össze, ezért a környéken álltam "bosszút"! Hosszúra sikerült ládázásom ötödik áldozata. Az előző ládánál "lehidaltam", most meg majdnem bet...-tam. Minden esetre két kézzel kapaszkodtam, a logolás el is maradt, majd ha földre száll!:-)

salty 2012.09.16 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Tetszett! A láda megszerzésének módja is, a kilátás is a fa tetejéről! :)

mumin 2012.09.10 19:41 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, először gps nélkül nem lett meg a leírás alapján, mivel a turista jelzés másik végén indultunk el, de másodszorra sikerült megtalálni, épp sötétedésre értünk fel :)

 
almatata 2012.09.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 2.15
Köszönjük a rejtést, remek volt!

TEAM SZABÓ 2012.08.26 17:30 - Megtaláltam
Néha azt hittem a szél kifog rajtam, de sikerült! :)
köszi

kissaby 2012.08.26 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Izgi bringascipoben. loggolni :-) [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

scamel 2012.08.26 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Megvan. Első föld feletti logolásom. Köszi.
scamel

Rézangyal77 2012.08.25 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

zami&apa 2012.08.21 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltuk! Jó kis séta volt. Szép környék. Nagyon jó rejtés.

P306 2012.08.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Közel lakom, de még nem jártam erre. Szép hely, ügyes rejtés volt.

Esteban62 2012.08.14 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.67
Jót másztam...

Kilátás fészekrakás közben 
gusty 2012.08.12 17:50 - Megtaláltam
Ok

Csirmi 2012.08.10 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltuk! :-) Köszönjük a lehetőséget. Roba & Gyöngyi [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Raczky család 2012.08.05 13:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Skalp 2012.07.28 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.92
A rejtés 6-os! Élmény volt, még a gravitáció és a testsúlyom közti ellentétes hatások leküzdése árán is. Köszi!

Gyanús, nagyon gyanúsEzt vajon Ursula hagyta el?
boszorkányok 2012.07.28 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

angabor 2012.07.22 13:56 - Megtaláltam
Ötletes rejtés! Az volt a szerencsém, hogy látszott valami gyanús a pontról :)

vittorio 2012.07.20 18:06 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. Először nem voltam benne biztos, hogy tényleg a kiszemelt helyen van a láda, ezért felhívtam a rejtőt, aki megerősítette a sejtésemet. Jólesett a fára mászás, szerintem ennyivel a talaj felett még sosem logoltam. :)

Bartha család 2012.07.15 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Kis ebéd utáni séta...
Gazdagrét - Pösingermajor - Rupp-hegy - Madárhegy - Gazdagrét útvonalon. Nagyon jól esett ez a rövid (kb. 6 km-es) séta. Szép hely, szép a kilátás. Rengeteg a szöcske. :) A fát elég könnyen megtaláltuk. A ládáért Zsolti mászott, én nem mertem bevállalni szandálban. A rejtés remek, bár kicsit "korhatáros" szerintem. :) Nekünk tetszett! Majdnem meg is áztunk, elkezdett cseperegni, mikor épp kerestük a ládát, de szerencsére nem lett belőle nagyobb eső.
Köszönjük!

Útközben felfelé
Hol kell keresni?
Berkenye
Magyar bogáncsZsoltit megtámadta a szöcske :)
A Rupp-hegy csúcsán
Mindjárt meglesz!Hozd le!
Útközben lefelé
Panoráma a csúcsról 
fuzbal 2012.07.13 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

Gregor_Man 2012.07.12 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
megtalaltam! Best of-ok egyike. Mivel toll nem volt nalam, ezert ongyujtoval egy darab botbol csinaltam grafitceruzat. :)

jager250372 2012.07.03 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megküzdöttünk vele, de meglett! Köszönjük!

JOE Butcher 2012.06.29 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Nagyon jó a rejtekhely és szép a környezet!

Köszi a rejtést!

geomurr 2012.06.24 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Vasárnap délutáni séta alkalmával begyűjtve, kellemes hely, a rejtés pedig nagyszerű, köszönjük!

virágoklepke
kilátás 
Attolico 2012.06.24 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
A ladaert meg kellett kuzdeni, de nem fogott ki rajtunk. Koszi a rejtest!

Cerberus 2012.06.24 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
Megtaláltuk! A hely nagyon tetszett, a rejtek megközelítése komolyabb feladatnak bizonyult, mint amilyenre előzetesen számítottunk. Köszönjük a rejtést és a Rejtő segítségét.

nagyi11 2012.06.23 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.35
Megtaláltuk!

 
hodoaat 2012.06.19 14:05 - Megtaláltam
Megvan! Köszi! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
Azért a ládát őrző hangyákkal meggyűlt a bajom rendesen!

VHA 2012.06.15 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

batla44 2012.06.07 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm!

Ágoston44 2012.06.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :)

Ocelot 2012.06.02 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Sikeresen megtaláltuk, bár okozott egy kis fejtörést.-)

lizzard és csapata 2012.06.02 11:30 - Megtaláltam
Sajna nem találtam, ez biztos az én fantáziátlanságomra utal, remélem a képek alapján fogadható.

[Jóváhagyta: geobubo, 2012.06.27 14:01]

DorTom 2012.05.12 00:00 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük! Az egyik legötletesebb rejtés, mellyel találkoztunk, gratulálunk!

pakot 2012.05.06 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Gyönyörü panorama. Ügyes kis rejtekhely. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

EdeZ 2012.04.19 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

Junika 2012.04.13 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
A nemtervezett 3. ládán 13.-án pénteken és nekünk szerencsét hozott a mai nap megvan a csapat első travel bugja:) Nesze neked péntek 13! :) A láda pedíg zseniálisan van elrejtve.Köszönjük a rejtést

sorx 2012.04.03 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Nagyon szuper rejtés! Végre valami nem szokványos! Mindenkinek csak ajánlani tudom. A logbook kicsit tele van és nem kicsit saláta. Az is egy feladvány volt tehát, hogy megtaláljuk a sok kopott és gyűrött fecni között a jelszót :). Mégegyszer köszönjük - felüdítő színfolt volt a sok kommersz rejtés közt.

GSdriver 2012.04.03 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Sorx fentebb mindent leírt. A magam részéről linkelem a kedvenceim közé.

gyusz_58 2012.04.01 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.85
Na a rejtés így 50 felett vacak térddel nagyon húzós, de hál isten ott volt a nő:)
Köszönjük a rejtést

markovicsa 2012.03.31 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Mai nap a IV. Geocaching Teljesítménytúra 23 km-es táv teljesítésén vettem részt, majd még legalább 15 km-t hozzá téve összeszedtem az útba eső ládákat. Végül Gazdagréten kötöttem ki. A csúcson a zászlótartót törötten találtam, míg a korábbi képeken láthatóan lobogtatja a szél. Persze az is lehet, hogy a viharos szél törte ketté az összetoldozott nem épp erre a célra szolgáló rudat.
Amikor a ládát megláttam, először nem tudtam mit kezdjek vele. Aztán elkezdtem a fa mászást, ami az én koromban már nem könnyű. Ha már eddig eljöttem, nem hagyhatom itt. A viharos szélben nem volt egyszerű logolni. Sajnos a logfüzet lapjai már nincsenek összefűzve, nagyon vigyázni kellett hogy a szél nehogy kikapja a kezemből. Kár hogy senki nem volt a közelben, nagyon jó fotó készülhetett volna. Mikor újra a biztonságos talajon voltam, akkor már nagyon tetszett a rejtés, amiben nagy segítség volt a rejtő egy mondata, hol keressem a ládát.

otisz21 2012.03.25 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.38
Megvan, köszi!

 
ladama 2012.03.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Mai elso lada megvan

Eagle 2012.03.24 12:23 - Megtaláltam
4. láda a mai hatból: felkutató az Eagle csapat. Megtaláló: Ági.

vasony 2012.03.24 08:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Reggeli testmozgás, ötletes rejtés!

Glac 2012.03.23 08:32 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mörren Morcogi Micó 2012.03.18 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megvan, köszi! Selzával és Micicilával közösen...

Igen, oda fel! 
Micicila 2012.03.18 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan, köszi! Selzával és Mörren Morcogi Micóval közösen...

Selza és Mr. Mörren 
selza 2012.03.18 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megvan, köszi! Micicilával és Mörren Morcogi Micóval közösen...

Oda fel?Közös a siker!
cseki 2012.03.18 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

dacu 2012.03.17 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Végre egy kis formabontó, megmozgatós láda. A rejtés nagyon ötletes!

Sherlock Holmes 2012.03.17 12:13 - Megtaláltam
Köszi, megvan!

A.Marci 2012.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.32
Megvan!
Nagyon ötletes a relytés.

blasius72 2012.03.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Megtaláltuk. dblpm, sajnos nem volt toll benne és nálunk sem. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

aPPle29 2012.03.09 00:00 - Megtaláltam
Kis időkitöltő reggeli ládázgatás alatt.
Köszi!

Sunboy 2012.03.07 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.06
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

.com-on szedtem a határládákat, és pont útba esett hazafelé... Szerintem a terep és nehézség picit el lett értékelve, pláne comon... Mondjuk, nem tudom, hogy a kiránduló családok mennyire vannak fára mászásra szakosodva, de voltak már neccesebb fás rejtések is. Még megjegyezném, hogy az üveg nem túl szerencsés dolog, pláne 3m magasan... Összességében furmányos és kalandos rejtés...

Gery Greyhound 2012.03.05 17:30 - Megtaláltam
Tök véletlenül keveredtünk errefelé, de ha már itt jártunk, gondoltuk, megnézzük, van-e láda a közelben...

Aszondja a telefonom: "kis esti séta" 150 méterre, tökéletes célpontnak tűnt, a leírás elolvasása nélkül indultam el a térképen jelzett pont irányába. Ha "kis esti famászás" a neve, lehet, hogy nem indulok el :) A fa hamar meglett, és biztos voltam benne, hogy a koordi a fát jelöli, de kellett egy negyed óra (és hogy sötétedni kezdjen) hogy elolvassam a ládaleírást és a logokat, és néztem egy nagyot... Felfelé :)

Végülis sikerült levadászni és kellemes élmény volt a láda, úgyhogy köszi érte :)

Evila 2012.03.03 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.25
Budaörsi 4/5. Az elrejtés ötletes, de kizárja a magamfajtákat. Szerencsére a fiaimmal voltam. Köszönjük a rejtést.

Kilátás 1Kilátás 2
Kilátás 3Kilátás távolra
A csúcson 
Zozo 2012.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Ügyes rejtés. Nyugdíjasoknak nem ajánlott! ;)

mnoresz 2012.02.10 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltam, meg kellett érte küzdeni!

trivialV 2012.01.31 00:00 - Megtaláltam
Rendrakás közben került elő a fiók aljáról a leírás és jelszó, úgy tűnik anno elfelejtettem bejelenteni...

mSac 2012.01.29 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.21
Olyan régen másztam már fára, hogy azt sem tudtam hogyan kell. Farfalla aggódott is értem.

Köszönjük!

Farfalla 2012.01.29 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.24
Örülök, hogy megismerhettem a kerület ezt a részét is, nagyon tetszett.

A láda neve és a leírás azoban kicsit megtévesztő. Az ember nem szokott csúszos fára mászkálni kis esti séta gyanánt..
..mi se tettük, a fát kivágtuk a ládát megszereztük, a fa tönkbe visszarejtettük ;) na jó.. nem, a fa még mindig a helyén van. Jó mászkálást!

Cirip & Cicmic 2012.01.21 15:00 - Nem találtam meg
Mivel a GPS készülékbe a kommentek nem voltak betöltve, csak a leírás, így nem gondoltam, hogy mászni kell (az ilyesmit szokták jelezni). Cicmic ugyan erősködött, de nem hagytam neki. Jól fel is bosszantottam magam, pláne fél órás hasztalan keresés után.
A környezet viszont nagyon szép és örülünk, hogy láthattuk ezt a helyet is. Talán egyszer majd a távoli jövőben visszamegyünk a ládáért is...

Christinel 2012.01.21 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Kellett hozzá egy kis energia:)

Tünde&Krisz 2012.01.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! :)

laccoka 2012.01.15 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nem volt könnyű,de megérte.Jó volt fára mászni.

Rivelino 2012.01.14 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
ok

Hor-Net 2012.01.12 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

Zoli 
BubaGC 2012.01.08 10:30 - Megtaláltam
Extrém nehézségű....

plecs 2012.01.08 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.06
Ha nem lenne itt a commentekben némi segítség, ezt a rejtést az életben meg nem találtam volna...így is kellett hozzá egy Red Bull, ami mint tudjuk szárnyakat ad! :-)

geooszi 2012.01.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Évindító ládázás 5/2.
Rárepültünk:). Egy újabb klassz helyet ismertünk meg. Ide majd jobb időben is eljövünk!

CicóMicó 2012.01.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Levadásztuk!

bortel 2011.12.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Igen furmányos rejtés!

DenkeT 2011.12.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Ott voltam, GPS nélkül elértem a fához, viszont az éjjeli havazás miatt csúszóssá vált törzsre nem merészkedtem fel, kérem a rejtőt, hogy az e-mailben küldött képek alapján fogadja el a megtalálást, előre köszönöm!

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.12.19 11:47]

Köszi!

znasz 2011.12.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
A logok alapján picit nehezebbnek tűnt a láda elérése. Köszi a rejtést.

KoMa 2011.12.10 12:30 - Megtaláltam
pont ahogy petili írja. köszönjük a rejtést

petili 2011.12.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Viktornak nem is volt nehéz a keresés. Ő madásfejjel gondolkozott és pillanatok alatt begyűjtötte a ládát. Szép kilátásban részesültünk. Köszönjük a rejtést.

nzsolt 2011.12.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.10
5letes, nem egy szokványos rejtés! Vizes, csúszós volt a fa.
Köszönjük a rejtést!

Áron csapata 2011.11.19 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.81
Megtaláltam. Bár nem szeretek fára mászni, ez van...

Szilkó76 2011.11.15 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Mai utolsó keresésünk apuval, valóban "kis esti séta" keretében.

A leírás alapján elég hamar rátaláltam a valószínűsíthető rejtekre, a konkrét megközelítése azonban nehézségekbe ütközött, már kezdett alkonyodni is.

A mellékelt, valamint az e-mailben küldött képek alapján - de csak ha tényleg jól gondolom a láda helyét - kérhetek szépen egy jóváhagyást?

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.11.16 12:10]

Köszönöm az elfogadást!

Őszi erdőA csúcson
Kilátás 1Kilátás 2
Logoláshoz a magassági érték más kellene legyen ;) 
kosbor 2011.11.13 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

DonRazzino 2011.11.11 21:01 - Egyéb
Gyalogos kupa: 10.2 km

tmolli 2011.11.11 20:40 - Megtaláltam
Köszönöm!

baranyaifiú 2011.11.11 20:40 - Megtaláltam
OK!

Szöszke15 2011.11.11 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Megvan!

csemege 2011.11.09 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Gyönyörű időben kellemes séta a környéken.

szulez 2011.11.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Nem lett volna könnyű megtalálni, még madárként gondolkozva sem. De szerencsénkre épp az érkezésünkkor szállt földre az előző csapat madárembere. Köszönjük!
Zoli, Helga, Barnabás, Mártika, Bíbor, Judit

mozo 2011.11.06 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Kellemes séta a ládáig, majd rövid keresgélés. Ááá biztos nem ott van. De. Ott volt. Remek rejtés! :D Logolás után felmásztunk a fennsíkra is, elég nagy volt ott a forgalom. A kilátás gyönyörű, de a szmog miatt nem láttunk el Diósdig.

Köszönjük!

Szinti, Molly, Mozo

Automaster 2011.11.06 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Köszönjük a rejtést!

A közeli Tüzkő-hegyröl
AllStarzZZ 2011.11.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.04
Megtaláltuk!

Antrax 2011.11.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Szép rejtés.

Zsiráf 2011.11.01 09:07 - Egyéb
Gyalogos kupa: 30.1km

Olyan, mint régen...

halmicsibe 2011.10.31 15:11 - Megtaláltam
+

Kámán_Gergely 2011.10.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést! Ötletes :-) ! (Csak azt tudnám, hogy ilyen rejtekhelyeket hogyan fedez fel az ember?!)

Dolex 2011.10.31 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Nagyon tetszett a rejtés. Első osztályú =)

veszd 2011.10.31 13:29 - Megtaláltam
Kicsit lassan jutottunk oda,ám a kocsihoz vissza annál gyorsabban. Szép volt a kilátás. Köszi

ZizAti 2011.10.31 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

Vgyuri 2011.10.30 12:00 - Megtaláltam
Ott álltam a ládát rejtő objektum tövében, és onnan néztem a számomra "hajlott korom" miatt elérhetetlen magasságból szemembe röhögő ládát. Bízom a rejtő kegyelmében.

A zászló ma lobogott.

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.11.01 09:58]

botaborsi 2011.10.30 00:00 - Megtaláltam
Tuti rejtekhely!
Egy rózsaszín műanyag gyűrűt hoztam el belőle. (-:

szpiridion 2011.10.16 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Szomolya 2011.10.14 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Igazából harmadik nekifutásra lett meg. Elöször szétkapartuk a talajt, másodszor GPS nélkül kerestük. Nem semmi rejtés, az már egyszer biztos! A kilátás egészen kiváló! Tényleg jó kis esti séta!

Az összképet csak a terjeszkedő telkek rontják, bár erről aztán tényleg nem a rejtő tehet. Amikor elöször voltunk, még állt a zászlótartó ma már csak a talapzat volt meg. Tudom, tudom kellett a vas...

erdélyiek11 2011.10.12 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2011.10.12 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Szalay-team 2011.10.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Fantasztikus jópofa rejtés egy nagyon szép környezetben! Köszönjük

walky 2011.10.04 12:50 - Megtaláltam
GCorko-től érkeztem, meglett, mai 2. láda. (irány a GCtko!)
Köszi a rejtést!

palzeno 2011.10.02 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.85
No, másodjára, nem lemerülő GPS-szel már sikerült!

Guizmo és Cuni 2011.10.02 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Jó helyen van nagyon a láda, de még jó, hogy előre felkészültünk (bejegyzések, fényképek), így könnyen meglett.

ksarvari 2011.10.02 05:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Megtaláltuk! Második kísérlet, ezúttal nem lemerülő GPS-sel... :)

LTA 2011.10.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
A mai túra harmadik ládája. A kilátás a csúcsról nagyon szép, de ha nem kapok segítséget, hát biztos nem tudtam volna levarázsolni a ládát. Még egyszer köszönöm!

SzantoA 2011.10.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Mai budaörsi ládázás utolsó állomása. Egy rosszul sikerült fára mászásnak köszönhetően Krisztát vihettük a balesetibe. :(
Amúgy a kilátás remek !

DaSnake 2011.10.01 13:29 - Megtaláltam
Fentrol loggolva :) tetszett!!! Koszi [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

viskyg 2011.09.25 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.93
A 80 ládánk közül kettőnek volt ennyire jól mért koordinátája ami GPShöz képest. Csak felnéztünk és egy csapásra semmi nem történt... Azután feljebbről lenéztem, és a nyomok gyanúsak voltak... Köszi a rejtést! Jópofa!

amegyeri 2011.09.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Jó kis rejtés, meg kell érte dolgozni.

futureal 2011.09.22 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
A rejtés 5+, nagyon tetszett. Köszi!

dienespeter 2011.09.19 15:00 - Megtaláltam
szép. jó, hogy világosba mentem. sokat bujkáltam az erdőben az ösvényeken, mert gps lefagyott. kellene már egy működő gps. interneteztem egy picit ott fönn is és leírásban olvastam csúcstól nem messze, ezért újra barangoltam míg teljesen kifáradtam akkor gondoltam, hogy a legjobb fa lehet ahol már többször bóklásztam így felmásztam mind1 mind1 alapon és meglett. jó kondíció szükséges a mászáshoz és lentről nem igazán látszott. nagyon jó rejtés. köszi

liremean 2011.09.11 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
meglett. Köszönjük,nagyon jó a rejtés!

 
harzol 2011.09.01 00:00 - Megtaláltam
Futás közben

Tibort7 2011.08.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megtaláltam.

Secc 2011.08.11 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Délutáni sétának sem utolsó!Remek rejtés nagyon tetszett!

laja 2011.08.06 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Mai első ládánk.
Már majdnem feladtuk, mikor megleltük. Köszönjük a rejtést!

Laja, Levi, Domi, Noémi, Nagyi

majd_máskor 2011.07.30 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.10
Ilyen rejtéssel már találkoztam, de még mindig nagyon tetszik. Nagyon jól jött, hogy tudtam hol kell keresni a ládát, mert már kezdett besötétedni.

Crowngu@rd 2011.07.30 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Ez már a 4. ládám a mai napon, szerencsére közel vannak egymáshoz. Szuper a rejtés! A leírásnak köszönhetően persze könnyen meglett. Csak azt szeretném tudni, hogy a rejtő, hogyan találta ezt a helyet? Köszönöm a rejtést!

anyóca 57 2011.07.22 15:30 - Megtaláltam
Kiadós, hirtelen jött és ment zápor után megtaláltuk a helyet és a fát. Szerencsére barátnőm kis unokái Marci és Matykó szívesen vállalkoztak a fára mászásra. Nagyon kellemes, helyes kis erdő. Jól éreztük magunkat! Köszi, hogy megmutattad.

horanyi.a 2011.07.19 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk (Balázzsal, Bencével és Zsomborral) a helyszínt és láttuk a doboz tetejét, de nem kockáztattuk meg a mászást. Szeretnénk, ha a rejtő a fényképek alapján elfogadná a megtalálást, köszönjük.

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.07.29 18:25]

miklos.97 2011.07.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.68
.

mielikki 2011.07.15 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Szinte már teljesen sötét volt, mire odaértünk, de megtaláltuk :)
Az "esti séta" a mi esetünkben túlságosan is igaz lett :D

Mobil fényénél :D
psvekker 2011.07.15 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Úgy döntöttem, hogy az ebédemet valami láda mellett eszem meg. Ez volt a legközelebb a melóhelyemhez igy ide jöttem motorral, felsétáltam, gyönyörködtem,kerestem, másztam, majd szendvicset majszoltam. Jól esett. Az már nem,hogy vissza kell menni dolgozni, de azért visszamentem. Köszi

GalocaesPereszke 2011.07.12 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltuk a "fészket", de sajnos nem tudtunk felmászni a fára. Fényképeket készítettünk. Kérjük a rejtőt, hogy fogadja el. Köszönjük.

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.08.07 20:27]

Így láttuk.
NagymesterG 2011.06.26 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Vasárnap délutáni, könnyed "3 ládás" kirándulás első állomása.
Hosszasabb keresgélés után (pontatlan GPS jel, a leírás nem elég alapos áttanulmányozása) sikerült csak rálelni a rejtekre. Kisgyerekkorom óta nem másztam fára, volt benne valami nosztalgikus. A "fészek" tökéletes, gratulálok a rejtőnek!

mkesmarki 2011.06.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
7 tagú csapattal 3 ládát vadásztunk le egymás mellett. Ez tetszett a legjobban.

mazsola069 2011.06.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megint abba a hibába estem,hogy nem olvastam el a szöveges segítséget,ezért fél órát keresgéltem. Őtletes jó rejtés.Köszönjük!

yamael66 2011.06.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.20
szép rejtés, nekem tetszett. köszi.

Heni&Gábor 2011.06.13 10:15 - Megtaláltam
Budaörsi ládázás 2/6. Sajnos csak itthon olvastam, hogy "a madárka visszaült a fészekbe", egy régebbi leírás alapján kidőlt fatörzs után kutattam. Ha lehet, a fényképek alapján kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.06.21 15:12]

Köszönjük!

Fenn a hegy tetejénRégi rejtek?
tudo 2011.06.10 13:25 - Egyéb
35 km kerékpár edzés 450 m emelkedéssel a Budai-hegységben a mai vizsgák után 4 régi ládával. Egy kálvária és három csodálatos fekvésű gyöngyszem domb fért bele a napba.

GCTKO után mindenképpen le kellett ereszkedni a hegyről Budaörsre, és kis kerülővel a Piros körtúra-t elérve érkeztem a dombtetőre. A ládára emlékeztem az első találatból. Tetszett a kilátás. Elfogyott az időm, le kellett jönnöm a hegyről.

Kerékpáros kupa: 35.12 km

KilátásTalálat
Bicó a dombtetőnFalatozás
KilátásKilátás
Rudi Team 2011.05.24 13:20 - Megtaláltam
OK [wapon beküldött szöveg]

zahako 2011.05.22 09:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Köszi a rejtést! Még jó, hogy nem vagyok tériszonyos...

szeho 2011.05.19 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
jó rejtés

IDSx 2011.05.14 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Kee-vel már megtaláltuk, de akkor a jelszót elfelejtettük. Most fgabor007-nek mutattuk meg a ládát, illetve írtuk fel a jelszót. köszi a rejtést, szép környék.:)

Kee 2011.05.14 15:41 - Megtaláltam
A ládát már korábban megtaláltuk I.D-vel, de a jelszóra, akkor nem figyeltünk...
Most kiegészülve fgabor007-tel, könnyen meglett
köszi a rejtést!

fgabor007 2011.05.14 15:41 - Megtaláltam
Szép kilátás a dombtetőről. Leleményes elrejtés. :)

geobubo 2011.05.13 20:00 - Egyéb
A "madárka" visszaült a fészekbe!

laubi 2011.05.08 19:19 - Megtaláltam
GCtko felől érkeztünk. Sajnos nem olvastunk logot, így nem sejtettük, hogy a láda ideiglenes (vagy tartósan ?) máshol pihen. A megadott koordinátán felnéztünk, majd fel is másztam, de a ládának csak hűlt helyét találtam. Egy ideig még nézegettük a fák tetejét, majd feladtuk. A keresés végén ( a leírás miatti ) gyanútlan pillantást tettem egy farönkre a sűrűben, de nem néztem meg közelebbről, itt hibáztam :) Ettől függetlenül kellemes séta volt, és 2 frissen avatott újonccal is gazdagodott a kesserek egyre népesedő tábora. Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.05.13 20:25]

 
picuresnagyur 2011.04.29 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Ha már esti, akkor tényleg esti :) munka utáni negyedik ládikó. Az 'új' helyen hagytam én is, nehogy még nagyobb legyen a kavarodás. S köszi

kocsesz 2011.04.23 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.98
Szép hely, köszönjük a rejtést, de a láda megközelítéséhez machete szükséges :)

panoráma
 
Ancs 2011.04.17 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.23
Budaörsi ládászás ötödik pontja.
Szép helyre hoztál kiváló kilátással. A láda a Fürkészek által hagyott ponton. Az eredeti helyét gyanítottam, de nem akartam megbolygatni.
Köszi

Gyalogos kupa: 11,3 km

 
Anita&Gabi 2011.04.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Este kicsit meredek, de biztos szép :-)

Attila112 2011.04.16 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.30
Köszönjük a rejtést

Moda111459742 2011.04.12 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.11
Nem egy ember barát rejtés. Jó,hogy készültem és a túrabottal lehalásztam. Így nem is került a helyére vissza,hanem a szomszéd kidőlt fatörzs alatt készített rejtekben van kőtakarásban. Az ideiglenes koordináta a következő: N47 28,490' E18 58,788' 248m
Kérem a rejtőt vagy a következő kessert rakja vissza a helyére. Köszönjük a rejtést!

szemikati 2011.04.10 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk! Elég ötletes. Ráköltözött egy sárból dagasztott darázsfészek. Nyáron biztos izgalmas lesz :) Nagyon szép helyen volt, ott el is időztünk kicsit :)

Lzolcsi 2011.04.10 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Ez a lada egyszeruen zsenialis! :)
Nagyon tetszett a rejtes (bar nem lennek a rovidlabuak helyeben :) ) es a kilatas is szuper a tetorol.

Megvan!szemikati a dombteton
csokisfánk-OK 2011.04.10 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.50
Nagyon egyedi rejtés, nekünk tetszett. Kicsit megpihentünk a tavaszi virágokkal teli dombtetőn és gyönyörködtünk a kilátásban.

tamas8_22 2011.04.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Szép környezet

Csomi89 2011.04.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Cseles volt a vége. :D

nemethleo 2011.04.06 09:55 - Megtaláltam
ELÉGGÉ GYORSAN MEGTALÁLTUK:)

Hinter 2011.04.06 09:55 - Megtaláltam
Kellemes idő a rejtés gondolkodóba ejtett. Kell ez nekem? Ha már eljöttem csak nem hátrálok meg.

BuGya 2011.04.01 12:55 - Megtaláltam
Budaörs - Széchenyi-hegy - Moszkva tér gyalogtúra, 18,4 km, 5/10. ládánk.
Ez a rejtés...ZSENIÁLIS! Az eddigi kedvenc ládám (@ Bugyuta) - jó helyen van (szépkilátás...), "beavatatlanoknak" láthatatlan és nem érhető el olyan könnyen :-) - köszönjük! [TB ki]

Pimpi69 2011.03.31 11:10 - Megtaláltam
Köszönöm.

joco64 2011.03.31 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Köszönöm.

pliptai 2011.03.31 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Köszönet a rejtésért!

Attila the Hun 2011.03.26 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Nomen est omen. Kár ha valaki nem este vadássza ezt le.... Köszi érte!!!!

kisscsabaemail 2011.03.23 15:30 - Megtaláltam
Megvan.

kutyax 2011.03.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.56
meglett,szép a hely,tuti a rejtés,köszi!

othnan 2011.03.20 15:40 - Megtaláltam
Kis délutáni séta. Eljövünk majd este is. Gyönyörű lehet a kilátás. (Mamám 80 évesen fára mászott, így nekem 66 évesen kötelező volt.)

MaTamas 2011.03.14 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Munka utáni spontán kesselés Ágika unokahúgommal ragyogó napsütésben. Igazából komolyabb fára mászásra számítottam, de a megtalálások nagy száma bizakodásra adott okot.

Gedeon bácsi 2011.03.14 00:00 - Megtaláltam
OK

congo 2011.03.12 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nyomolvasással találtuk meg, a készülék szerint még 87 méterre voltunk. A fára mászást átvállaltam a gyerekektől.

tanker007 2011.03.12 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.22
Budaörsi ládázásunk első állomása.

izsolt 2011.03.05 16:55 - Megtaláltam
Felfelé azt gondoltam majd felemelem a gyereket ő meg jól megkaparintja a befőttesüveget, megússzuk a fáramászást. Hát, ahogy azt Móricka elképzelte :-)
Végül én másztam fel, mondtam a kölöknek: szurkoljon
Erre ő: hajrá apa! Le fogsz esni! :-)

köszi, szép hely
a sarkon két telek is eladó :-)

kópé1993 2011.03.01 15:24 - Megtaláltam
Egyedül nem vállalkoztam a fa megmászására (amúgy sem vagyok macska típus), így csatolok néhány képet az elfogadás reményében.

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.03.04 13:53]

 
acsipapa 2011.02.26 11:08 - Megtaláltam
később

Webber 2011.02.26 11:08 - Megtaláltam
meglett

Nircel 2011.02.25 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Egy újabb ládázós nap eredménye ez a láda is, a rejtés tényleg nagyon ötletes, még nem találkoztunk ilyennel :). Le a kalappal! A kesserek kommentjei alapján nem ment nehezen a megtalálás, adta magát a hely, bár először nehéz volt elhinni, hogy meg lehet szerezni, de szerencsére egy férfiembernek nem okoz akkora gondot és én vittem egyet :). Fagyit nyaló kisfiú helyett micimackó a ládába. Köszönjük!

fagyizó fiúcska :)magáért beszél :)
együttegyedül
művészi :) 
Aleph & Rita 2011.02.23 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Kis délutáni sétánk meghökkentő találata. :) Egy kis segítséggel ugyan, de meglett! Köszönjük!

begeba 2011.02.20 15:24 - Megtaláltam
Itt is meglehetősen közel vittek az utcák. Onnan már csak egy ugrás volt a kis hegy csúcsa. Sokan voltak fent, de a GPS tőlük távolabbra mutatott. A földön lévő nyomokból elég egyértelmű volt, hogy hol kell felnézni, és mit kell csinálni. Azt a korábbi "életéért kapaszkodós" logot így utólag sem értem. Keleti kényelemben lebegve logoltam. Azt viszont nem tudom, hogy meddig fogja bírni az igénybevételt a ládához vezető "infratruktúra". Ettől függetlenül az rejtés ötletes, a láda példasan rendben.

mihoj 2011.02.20 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Nagyon tetszett ez a rejtés, ahogy a kilátás a környékre. Nagyon szép idő volt, kellemeset kirándultunk a környéken.
Minket is gondolkodóba ejtett a rejtés, mert tudtunk, hogy rajta állunk, de még-sincs meg. Aztán a fán lévő árulkodó jelek mindent "elmondtak".
Elgondolkodtatott hogy ötölte ki a rejtő ezt a helyet az üvegcsének. :) Tök jó!
Tabina geocoin-t elhelyeztük itt.
Köszönjük.

Tabina geocoin.
Kacsaaa 2011.02.20 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Ok.

joco12589 2011.02.20 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Szép kilátás, köszi a rejtést:)

Tenshy911020 2011.02.20 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28
ok

czejczej66 2011.02.20 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.64
ok

kettom 2011.02.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.11
Elég durva helyen van, nem is tudtam a ládába beleírni, mert egyik kezemmel az életemért s, a másikkal meg a kódot próbáltam kivadászni a dobozból! :)
A hely szép, a doboz ötletes helyen van, csak több emberes.

Ezek szerint nem jót néztem, de nem bírtam tovább tartani magam.

Kérem elfogadni, vagy ha nem akkor létrával ismét próbálkozok.

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.02.22 19:45]

 
zayd 2011.02.18 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.56
Először nem olvastam el a leírást, csak csodálkoztam, hogy hol lehet itt láda, aztán némi olvasgatás után feltűnt, hogy a fa kérge néhol kicsit kopottabb:).

jbako 2011.02.13 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Nem semmi megszerezni a ládát, ha csúszós-sáros a talaj és a cipőtalpad... Meg volt egy mogorva szabadon engedett kutya is, ami nem akarta, hogy elérjem a célt. De sikerült :-)

logolás félkézzela tető
téli erdő 
RoniGyuri 2011.02.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk. Köszönjük. Ronkai család

vaszkoa 2011.02.09 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Köszi a rejtést! Nem veszélytelen a láda megszerzése, de jó kaland!

ludens 2011.02.06 17:00 - Megtaláltam
Kellemeset csúszkáltunk a hirtelen olvadás utáni nagy sárban.
A fára mászást nem vállaltuk.

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.02.09 12:11]

Vázsony 2011.02.06 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi a rejtést!

partizán 2011.02.06 12:30 - Megtaláltam
Egyesületi túrán jártunk erre. Sáros bakancsban nehéz fára mászni...
Köszi a rejtést!

KevinB 2011.01.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
A rejtés szuper! Gratulálok!
A hely is gyönyörű érdemes volt meglátogatni.
Köszönjük.

geobubo 2011.01.24 10:00 - Egyéb
Az eltűnt ládát pótoltam, újra kereshető.

pideryus 2011.01.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
A rejteket megtaláltuk, de a láda nem volt ott :(

Kérem a privát üzenet alapján a jóváhagyást!

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.01.24 10:57]

Ládát keresve 
Gyeta 2011.01.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Kellemes hely: hegy, erdő, friss levegő, pár lépésre a parkolótól.
Szerencse, hogy az egyik fiam elkísért, így ő fosztogatta a fészket.
Köszönet a rejtőnek.

parrish 2011.01.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Megtaláltuk.

L-200 2011.01.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Megvan.

GalosA 2011.01.22 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Köszi!

Hudini 2011.01.22 15:40 - Megtaláltam
...hááát kellett egy kis bátorság :) de megszereztük!!!

gladius23 2011.01.22 00:00 - Megtaláltam
ok

tomreti 2011.01.16 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.49
Közvetlenül egy "Nagy" csapat utánk érkeztünk a ládához, így a fizikai mutatványelmaradt, kihasználva az adódó lehetőséget.
Majd némi beszélgetést követően ki-ki folytatta vasárnapi túráját.
Köszi mégegyszer a felszolgált lehetőségért. :-))

big005 2011.01.16 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Köszönet a rejtésért! Bár igaz, hogy egy kicsit "diszkriminatív" a rejtés, mindenesetre nekem tetszett!

Lordenfolc 2011.01.16 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.24
ok.

Schmauder Tamás 2011.01.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.15
Inkább nem kíséreltük meg a famászást.

[Jóváhagyta: geobubo, 2011.01.16 17:34]

pedig bottal is piszkáltuk 
hitamas 2011.01.09 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
A rejtés egy kicsit diszkriminatív, nem árt, ha nem egyedül keressük. :)

GeoDitke 2011.01.08 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Ez is egy nagyon jó hely! Kirányduláshoz príma!

GeoMogyes 2011.01.08 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Cool! ;-)

Bryan 2011.01.02 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

A láda helye nagyon ötletes :)

 
lasagne 2010.12.31 10:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
Jól szétfagytunk! Tetszett a rejtés. Nagy köd volt! BUÉK!

Gagyimodó 2010.12.29 11:20 - Megtaláltam
nap második ládája, útban a 200. felé:) Ügyes rejtés!

becko 2010.12.26 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.92
Karácsony másnapi ebéd előtti helycsinálásként 4 budaörsi ládikó
Ügyes rejtés, rövid láb nem előnyös a mászásnál
A jelszót kívülről -nyitás nélkül- is olvashatóvá kellene tenni.

kia71 2010.12.21 07:25 - Megtaláltam
Napkeltére értem föl a ládához. Sajnos nagyon ködös volt az idő, emiatt nem sokat láttam a panorámából. Tartottam kicsit a mászástól, de nem volt olyan vészes. :) Köszönet a ládáért.

vaj+zs 2010.12.13 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.16
A leírás nélkül nem lett volna meg. A rejtekhely nagyon ötletes.Köszönöm.

Atmosz&Zozmosz 2010.12.05 13:30 - Megtaláltam
Megvan :-)

paszi 2010.12.04 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.83
MEGATALÁLTUK! MCM

levender 2010.11.25 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Megtaláltam!

minimal 2010.11.21 15:30 - Megtaláltam
na ezen dobtam egy hátast, nagyon trükkös rejtés... biciklis cipőben kúsztam fel érte, így nem egy életbiztosítás - de nagyon tetszett!

rozsadani 2010.11.20 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Szép hely, klassz kilátás és a rejtés sem átlagos!
Köszönjük!

szollosi73 2010.11.20 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.46
Megtaláltuk!
Sikerült felmászni! Kezdett sötétedni, így igyekeznünk kellett, ráadásul a zászlónál fiatalok időztek, vigyáznunk kellett, hogy ne fedjük fel a ládát.
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

Motkány 2010.11.20 15:30 - Megtaláltam
Nem volt egyszerű felmászni... :)

Alcohool 2010.11.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk. :)

Piroskaa1 2010.11.13 14:18 - Megtaláltam
Megvan.

zalajaro 2010.11.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Nem akartam hinni a szememnek...Akrobatikus rejtés.

Hore 2010.11.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Megvan. Ottfönt. TB in.

 
a-beatrix 2010.11.06 13:00 - Megtaláltam
A hegy megmászása tényleg egy kellemes kis esti séta, a doboz megszerzése már komolyabb feladat!
Én "csak" egy nő vagyok, aki ráadásul egyedül ment ládavadászatra. Először nem akartam hinni a szememnek, ennyire nem lehetek madár, de nem én lettem volna, ha nem szerzem meg. A vissza kicsit nehezebben ment, lévén csak egy kezem volt hozzá...
Nem kellene esetleg feltüntetni, hogy a láda megszerzése hány éven felülieknek nem ajánlott ;-)) ?

a távolban a hegy.Zászló.
Panoráma. 
Mo-Hó 2010.11.05 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.66
Egyedi rejtés, köszi...

Zpalee 2010.11.01 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Tűzkőhegy felől jöttünk. Hát ez a láda be van biztosítva, csak madár ne lássa :) Szép hely, jó a kilátás :)

-=Popey=- 2010.11.01 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm!

KeefLee 2010.10.31 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Megtaláltuk!

Köszönjük a rejtést!
Jucus, Jutka, Gábor

Ane 2010.10.30 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Meglett ez is. Eleinte nem találtuk, de miután észrevettük, már könnyen megszereztem a ládát. Tetszett.

alekszander 2010.10.28 13:40 - Megtaláltam
Mai nap ez a negyedik,és fáradok!!

Ákilla 2010.10.23 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Ismét fel lett állítva a zászló, ami általában jó, ha március 15-éig kibírja...

Szabó Család 2010.10.17 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Nem egyszerű a ládát elővarázsolni.Köszönjük.

Attilacska 2010.10.17 13:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést és az extra segitséget.

JAck:66: 2010.10.17 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Szív-túra 2/12.

Taurus 2010.10.17 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.34
Ötletes, nagyon tetszett a rejtés, köszönjük!

Priaxis 2010.10.16 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Megtaláltuk Edécskével! Szombat délutáni bevásárlas után, a szép időre tekintettel, úgy döntöttünk sétálunk egyet. Ez a hely pedig remek választás volt! Könnyű séta szép időben, gyönyörű kilátás, jó levegő! A rejtekhez viszont komolyabb lábbeli tényleg ajánlott!
Köszönjük!

Priaxis

Edécske 2010.10.16 15:45 - Megtaláltam
Megvan!

amerika 2010.10.16 14:28 - Megtaláltam
Megvan!

 
szjuli 2010.10.16 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
5. ládánk. Jót sétáltunk ide is, és sokan mások is itt töltötték ezt a szép szombat délutánt. Habár olvastuk, hogy madárként gondolkodjunk, gondolkodtunk is, de mégis jó időbe telt, mire észrevettük. Aztán Viktor meg is szerezte!

luviktor 2010.10.16 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.28
Szóval újfent beleszaladtunk abba, hogy jó lenne a kesselés tervezésekor visszaolvasni a logokat, meg megnézni a fényképeket, úgy sokkal könnyebb lenne a helyzet. Most először azért akartam felhívni a rejtőt, hogy segítsen egy kicsit, mert nem leljük a ládát, de amire felvette már az volt a kérdés, hogy komolyan gondolta-e. :)) Hát nosza, megoldottam a feladatot, bár majdnem teli volt a motyó! :)) Köszi az ötletet! ;-)

Jack Pot 2010.10.16 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.63
Kellemes séta, jó sportos rejtés. Mivel a logok miatt jól rámelegítettünk az "extrém kalandra", meglepően semmi gondot nem okozott a fészek kifosztása. A ládában szétdurrant valami tinta patron féle, csupa maszatok lettünk. Amúgy rendben volt az egész, jól mulattunk. Köszönjük! (Nem extrém, teljesen jó.)

supertramp 2010.10.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.51
jó a rejtés!köszi.

Karate Kid 2010.10.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
A ládához a tesóm mászott fel, mert nekem és apának túl magasan volt.

Köszi !

LionDaddy 2010.10.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.31
Nagyon megszenvedtünk a találattal. Feljutni a tetőre nem volt különösebben nehéz, de a rejtek nem egyszerű. Ha nincs ott a lányom, aki könnyű és ügyesebben mászik fára, mint én, akkor nem tudom, hogyan varázsolom le onnan. Logolás után rejtés vissza, majd le a kocsihoz, ahol is tudatosult bennünk, hogy a jelszót a nagy igyekezetünkben nem néztük meg. Na, irány vissza, fáramászás még egyszer, logbook 1.-ből jelszót fényképez, majd le, most már jelszóval a birtokunkban.

A kilátás szép, a természetvédelmi terület itt sem jelent sokat az arra járóknak, sok a szemét még a szeméttárolkók környékén is. De ezt sajnos szinte minden logba be lehetne írni. :(

Köszi a rejtést !

Vivi a fánÚtban lefelé ( első alkalommal )
koponya 2010.09.25 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megvan! Köszi, tetszett.

veronisz&petyosz 2010.09.25 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.91
A kilátás és a dombtető nagyon szép volt. A rejtés kicsit extrém volt.

rimano 2010.09.21 18:00 - Megtaláltam
Kis délutáni ovi-bölcsi utáni séta. A&N&Zs&Zs

flendera 2010.09.12 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Esős idő után csak terepruhában ajánlom :)

Plavi 2010.09.12 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.96
A csúcsról jó a kilátás a környező területekre. El is időztünk itt egy darabig. Kellett is a kincsvadászat előtt. Az esős idő után igazi majmokat megszégyenítő trükkökkel, de sikerült levadászni. Mondjuk a ruhám már nem maradt szalonképes. :) Túrázni azért még bőven jó volt, bálba meg nem készültünk.
Utána még tettünk egy kört az ösvényen. Érdemes azt is bejárni.

V_Gabor 2010.09.09 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.66
Bravúros rejtés! :)

Szerencse, hogy bakancs volt rajtam, mivel kicsit nedves volt minden.
S szerencse, hogy nem ejtettem le semmit. :)

DEZSŐKE_001 2010.09.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.78
JÓPOFA REJTÉS.MAJMOK ELŐNYBEN!
KÖSZÖNJÜK

mucik 2010.09.04 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Mióta kisbabával járunk ládázni valahogy mindig nehezen megközelíthető ládákat próbálunk levadászni. A megtalálás kb. a következőképpen nézett ki: Panna baba le pociról, apa ládához, Panna baba vissza a pocira.:)) Köszi a rejtést,
Mucik és Panna baba

Csg12 2010.08.30 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
TBaluF-al. Nagyon tetszik a rejtés!

TBaluF 2010.08.30 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Kiváló rejtés, nagyon tetszett!!

háromGé 2010.08.29 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Kis ebéd előtti séta keretében megtaláltuk.

Nagyon ötletes rejtés!

cinkapanka 2010.08.28 17:45 - Megtaláltam
:)

fules22 2010.08.25 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.27
Köszi a rejtést,kellemes kirándulás gyerekekkel!

Fakakadu 2010.08.23 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.75
Remek rejtés, igazi kihívás volt. Köszönjük.

alecar 2010.08.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Nagyon szép a kilátás a domb tetejéről. A ládához jó kis mászás kellett, lentről nem lehet észrevenni a ládát. Egy zsákutcában parkoltunk és hazafelé menet belefordultunk egy kerékkel az út melletti árokba. Az utcában lakó dr.Kertészék önzetlenül segítettek nekünk, jó hely ez a Magyarország!:) Köszi!

Puzzle Apartman Gyula 2010.08.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Ma későn indultunk el és még "beszerző körútra" is mennünk kellett, ezért döntöttünk a budaörsi ládák szürkítése mellett.
Egy kellemes séta után értük el a megadott koo.-t. Igaz ugyan, hogy nem a piros körön jöttünk, hanem a másik ösvényen, de így sem volt vészes.
A koo.-k csillagos ötös szinten pontosak voltak!!!! Igyekeztünk betartani a rejtő ajánlását, de még így is nehezen vettük észre a rejteket. Pazar!!! A mesteri rejtésért ez a láda érdemelte ki a nálunk lévő Mastercoin-t :))).
Köszönjük az élményt!

pegasus_mv 2010.08.15 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.04
Szép környék, jó a helyszín, de megfontolnám a rejtés mikéntjét. Nem könnyű mindenkinek repülve logolni. Csak másodjára sikerült, ekkor már hoztam szárnyakat.

szirom 2010.08.14 20:00 - Nem találtam meg
gyönyörű környezet, izgis rejtés, kár, hogy nem tudtuk megtalálni, pedig Pequenita még az avart is feltúrta érte!:) (miután repülni nem tud, ő csak alul tudta keresni...:))), Cedrik sem találta meg, pedig mindig jól felemeltem, hogy jobban lásson...
kellemes esti séta volt!:)

Pequenita és Cedric
Cedricet felemeltem, hogy jól lásson...
Paplacs 2010.08.10 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
A GPS pont a megfelelő helyre vezetett, mégsem egyszerű feladat a ládát megtalálni. Nagyon nem mindegy, hogy hol is nézünk fel és itt nem több méteres eltérésről van szó, akár fél méteren is múlhat a siker. A megtalálás után külön élmény volt a láda megszerzése, mit mondjak, elég régen nem gyakoroltam ezt a fajta tevékenységet. :) A logolás is megoldható fent. Jól esett, nagyon tetszett a rejtés, köszönjük!

Jani70 2010.08.09 15:55 - Megtaláltam
Kerestem kutattam, nem leltem. Ha úgy ítéled meg fogadd el a képek alapján a megtalálásomat. Üdv.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.09.10 07:58]

 
Szlik 2010.08.07 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.70
Végül megtaláltuk!
(Szlik & Sasszem73)
Jó ötlet, csak a toll mindenhova befolyt. Tiszta maszat. De élmény volt .megszerezni.
Köszönjük.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.09.10 07:58]

 
cav004 2010.08.05 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.35
Nem volt betervezve a láda megkeresése, kesserpartnernek már megvolt. Így amikor megláttam a ládát, akkor sikerült csak értelmeznem a korábbi sejtelmes mosolyát, amikor szóba került a láda felkeresése. Fent sikerült logolni. A rossz tollat igazán nem kellett volna otthagyni, ugyanis az összes tinta a nem túl régi, csudiszép pólómra ömlött. De legalább gyorstalpalót vettem tintaeltávolításból.

vecseilaszlo 2010.08.01 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Ez valami csúcs! Már a láda közvetlen megközelítése is rejtélyes-romantikus, és a rejtekhely! Szuper! Külön gartula, hogy sikerült az üveget és a rejteket ilyen prímán összepasszítani: mintha összenőttek volna.
Csak ügyeseknek!

tutu79 2010.07.31 17:00 - Megtaláltam
Meglett, de egy létra nem ártana.

Túrázó974 2010.07.31 09:01 - Megtaláltam
-Mike- al megtaláltuk.

Mike 2010.07.31 09:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Kellemes hétvégi séta, a láda nevéhez hűen, bár nem volt este. Az időjósok riogatása ellenére szép napos időnk volt, még sarat sem igen láttunk. A kilátás viszont gyönyörű!
Köszi a rejtést!
Innen a Tűzkő-hegyi parkerdő felé ballagtunk tovább, és a Nap-hegyi geoláda volt még tervben.

Top pontLépcsözet
FTom 2010.07.30 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Gyalogos kupa: 27,7 km.

Vien 2010.07.19 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Megtaláltam. GPS nélkül.

Aszilva 2010.07.18 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Köszönöm a rejtést

KilátásKilátás
bgjozsa 2010.07.18 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.44
Kerékpáros találat 2/5. láda (? km). A Sas-hegytől gurultam erre. A leírást és pár logot elolvasva tudtam, hogy merre kell lenni a ládának. Egyből meg is találtam a fát, de mivel nem láttam alulról semmit ezért bóklásztam egy darabig ott a többi fát vizsgálva, végül felmásztam és meglett a láda. Kemény műanyag talpú kerékpáros cipőben elég veszélyes volt a mutatvány, de esős időben sem veszélytelenebb rendes cipőben, ezért a rejtést az ötletessége ellenére sem tudom jónak nevezni.

subidubimomi 2010.07.01 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.70
Már majdnem feladtam amikor meglett a fa.
Köszönöm a rejtést! :)

gpisti77 2010.06.29 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Megtaláltam, köszi a rejtést!

alfabootis 2010.06.29 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Sokat kerestem a helyet ahol az autóval meg lehet állni, majd a ládát is. Azért meglett, bár majdnem feladtam. Nem rossz az ötlet!:-)

Döfi 2010.06.21 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Klassz hely!
Vittem tollat, de sajna a "ládába" nem fért, így mellé tettem!
Volt egy szemtanúm is, lefényképeztem!
Köszi!!

 
molka 2010.06.20 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
Megtaláltam, de szerintem irreálisan nehezített a rejtés! Hiába másztam fel a fára a magasságomból adódóan így sem értem el, így egy 1,80 magas barátom segítségét kellett kérnem! Azért köszönjük!

 
Freyja 2010.06.20 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Hurrá, megvan az első geoládám! :)
Csepergő esőben indultunk, de kánikulában értünk fel. GPS és térkép nélkül, a webes leírás, illetve a Google Earth alapján kerestük és találtuk meg a ládát. Az elrejtés ötletes, nem mondom, hogy bárki által könnyen teljesíthető, de nem nehéz megtalálni. A jelszó pedig jól illik a helyhez :)
A kilátás nagyon szép, láttunk nőszirom-töveket, tavasszal is érdemes lesz felmenni oda. Nyáron pedig a sokféle lepke teszi színessé a helyet (sajnos némi szemét is...). Összességében jó élmény volt, remélem, hamarosan GPS-szel is kereshetek ládát :)
Tollat vagy ceruzahegyezőt viszont igényelne a láda, én sajnos nem vittem, és a tompa ceruzával már alig tudtam írni :(

CacheFinder 2010.06.19 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Gazdagrét felé sétálva némi sör és sültkrupli vételezése után megcsodáltuk a kilátást és megkerestük a ládikát.
Nagyon jó rejtés.
Kissé fáradtak voltunk, így -bár Palazsu keményen próbálkozott- Brezko szerezte meg a dobozt.
Köszönjük a rejtést!

Palazsu 2010.06.19 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Hmm, mutatós kis panoráma.... a láda megszerzése Brezkó érdeme, mi csak szurkoltunk neki

feri65 2010.06.19 13:40 - Megtaláltam
megtalaltam!
nagyon tetszett a rejtes!
kosziiiii !!!!!!!!!!!!!!

 
LaySoft 2010.06.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megkerült.

Apexsek 2010.06.19 00:00 - Egyéb
Már megint mászhattam!
:-))))))))))

Gyalogos_kupa: 12,9km

kobcikrajci 2010.06.13 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Megfogadva a nevet, esti séta keretében indultunk a nagy melegben. A baj az volt, hogy a túristaúton a másik irányba indultunk, aztán sikerült visszacsatolni a célhoz. Tetszetős a hely, a rejtés is nagyon bejött, épp a Széchenyi-hegyi toronyra nyílt kilátás. Sajnos a szúnyogok...

Gábor és Edit 2010.06.12 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Érdekes rejtés, küzdeni kellett vele.

coocos 2010.05.31 17:45 - Megtaláltam
Határ úti torony, Nemzeti Színház, Lágymányosi híd, ..., Kispesti Erőmű kéményei.
Őrült egy rejtés!

Kilátás Pest felé 
navigaator 2010.05.30 00:00 - Megtaláltam
-

MikiCache 2010.05.29 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 4.02
Nagyon kellemes környezet, szép kilátással. Sajnos a rejtés nem mindenki számára hozzáférhető:-(
Miki és Anikó

gst76 2010.05.15 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.66
Hali!

Bringás ládázásom negyedik pontja.
Mire felértem a dombtetőre, az eső is elkezdett csöpögni.
A GPS kissé megtévesztett, mert nem akart elvezetni a piros körívhez. Végül egy hely lakos segítségét kértem. Miután rátaláltam a helyes útra, probléma nem adódot...
Könnyen rájöttem, hogy merre keresem, mert a környék egyetlen fája, mire fel lehet mászni...
Csodálatos volt az erdő és a hangosan kommunikáló madarak dala...

Ürülök, hogy ide is eljutottam...

Köszi a rejtést!

üdv, gst76

lczandris 2010.05.08 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Nagyon jó a rejtés! Érdekes volt ilyen magasban logolni :)
Köszönöm a rejtést, igazi élmény volt!

ramgab 2010.05.07 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
pkis kolegával jártam itt

köszönöm !

 
The Fox 2010.05.01 15:20 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

carmin 2010.05.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.90
Családi kirándulással ünnepeltünk. Mivel ennek a ládának a megszerzése fényévre volt tőlem, jól jött a segítség. Szerintem felesleges a rejtést így megnehezíteni.

pkis 2010.04.27 09:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Ich.. 2010.04.24 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Gyalogos kupa: 12,9 km
GCORKO felől jöttünk és közben csodáltuk a házakat. Errefelé igen nagy a jólét. Le lehetne folytatni egy-két vagyonosodási vizsgálatot :)
A láda nem lett meg túl gyorsan, alaposan körbe kellett nézni, de végül sikerült levadászni.
Előfordulhat, hogy "NUMIZMATÁK figyelem:" című felhívás már érvényét vesztette?

 
montmorency 2010.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Ollé. Remek rejtés.

ghabbi 2010.04.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszi!

attirem 2010.04.16 00:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Király rejtés!!!! Éjszakai találat. Így nem volt olyan könnyű. No lámpa.

sombl4se 2010.04.15 23:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
kosz.kiraly hely

tothjanostamas 2010.04.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Ügyes rejtés

N.Zs. 2010.04.05 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Szemerkélő esőben.

 
Schnitt 2010.03.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Szép a kilátás, de a zászlótartóban most nem volt zászló.
Jó idő volt, nagy volt a forgalom a láda körül.

SilverG 2010.03.28 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk! Nagyon tetszett a rejtés módja meg a hely!:)

FCsili 2010.03.28 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk! Nagyon jó rejtés!!! :)

 
Irisz14 2010.03.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.21
Megtaláltuk!
A hó elolvadása, a tavasz beköszöntével visszatértünk a logolás miatt.
A hely kellemes, néhány nyíló virágot is láttunk.
A láda szerintem, nem mindenki számára elérhető, inkább idegesítő, mint jó rejtés.
Valami mintha lenne erre vonatkozóan a szabályoknál is leírva, de mindegy nem emlékszem...

MJM 2010.03.20 14:50 - Megtaláltam
Szép volt!:)

xaver98 2010.03.20 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.43
Csodás panoráma, köszönet az élményért, amúgy nekünk tetszett a rejtés !
MJM-el közösen !

Andris + Edi 2010.03.20 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Nagyon durván nehezen mászható a fa, vagy csak én voltam már rég fiatal. Ezért a ládikóért meg kell küzdeni, vigyázzon mindenki magára.

 
atipapa 2010.03.15 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszi a mászást

 
furko 2010.03.07 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.98
a rejtés tetszett!

JUDYM 2010.03.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Vicces volt végignézni, ahogy a barátom megmászta a fát! :-P Nagyon jó ötlet, szép hely, köszönjük! :-)

Dave.S 2010.03.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Sikerült megmászni a fát!!! Nagyon jó rejtekhely :) Ez volt a 6. megtalált ládám, és mindenképp az eddigi legkalandosabb :) Köszönöm a rejtést!

Piroska18 2010.03.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.58
Szép környék, a rejtés rendkívül ötletes. Mivel nem voltak levelek a fákon, messziről észrevehető volt. Azonban a mászás tényleg nem egyszerű, még a száraz fára sem. (Együtt koptatjuk le a lehetséges támaszokat... :-))

Antissimo 2010.03.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.10
Jó kis rejtés, szerencsére volt a csapatban aki hajlandó volt fára mászni :) Amúgy a láda a domborzatnak köszönhetően talajszintről is kiszúrható, de éles szem és némi szerencse kell hozzá! :)

Érdi cacher 2010.02.28 00:00 - Megtaláltam
Nagyon jó kis hely főleg a fára rejtés, jó ötlet.Csak én tudtam felmászni a fára a csapatból.
Kössz a rejtést.

pszoradi 2010.02.26 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Jó kis mászós rejtés, sajnos a köd miatt nem láttunk tovább az orrunk hegyénél.

Mongi 2010.02.02 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.20
Egyedül veszélyes valóban, de ketten már megoldható :)

Irisz14 2010.01.24 14:00 - Egyéb
Hát...hát, ilyen sem volt még, láttam a ládát, két méter választott el tőle, mégis ott hagytuk. Biztos jó ez így? Ha elolvad a hó majd visszatérünk.

gigibetta 2010.01.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Első hegymászás a mai napon, de meglett

lasipeti 2010.01.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.45
Kis délutáni séta volt a hóban.

Zászlóval a keresés előttKözel a láda
Találat után.. diego nem tudom mit csinál a háttérben 
geobubo 2010.01.22 00:00 - Egyéb
Jelezve van.

seritomi 2010.01.20 00:00 - Megtaláltam
Rossz pálinka, csúnya ég.

serb.orsi 2010.01.20 00:00 - Megtaláltam
Minimális hiszti kíséretében, de meglett.

prodg 2010.01.17 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.08
Ismét eljött egy hétvégi nap, amikor Zulu barátnője eljött. Ők beszélgettek, Kristóf aludt a délelőtti táncháztól és az ebédtől megfáradtan én meg az egész heti stressz levezetése képen útnak eredtem.
Érkezés GCNAP felől.
A helyszínre érve csak az járt a fejemben"gondolkodj fészekrakó madár fejjel", gondoltam csak nem?!?!.........de igen. :D Mindegy, nem okozott gondot!
Mivel volt még egy rövidke idő tovább GCORKO felé!
3/4

Ez mi ez? Ugye nem???
jociandi 2010.01.16 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megtaláltuk, köszi.

Kész majomkodás. :)*Vica* 2010.01.11 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Még jó, hogy volt "nálam" valaki aki feláldozta magát és...akinek nem tetszik a rejtés az ne menjen.

Ashmelia1 2010.01.10 10:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

STB 2010.01.10 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.97
Ötletes a rejtés, de nyálkás, esős időben csak 3,5 méter magas embereknek ajánlom a keresést...
Kérlek gondold át egy alternatív jelszó kihelyezését.

sziszko 2010.01.10 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.50 súly: 2.83
mivel ködös, nyírkos időben érkeztünk, ezért ha egyedül lettem volna, nem lett volna meg...a helyedben átgondolnám a láda helyét, mert ez nem volt túl nyerő, bár az elgondolás jó...vagy kellene egy alternatív jelszó,ha mások is ilyen elvetemültek, és még ilyen időben is geoznak :-), legyen más lehetőség is a jelszó regelésére...köszi

feel2006 2010.01.10 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.00 súly: 3.08
2010 első Drive-in Cache alkalma, ismét Sziszko, Stb, Kuckac társaságában.
Sajnos egész nap fehér ködben jártunk keltünk, így a tájat sehol nem láttuk,ellenben ez a 11 mai ládából az első! :)

Elég nem tetszős rejtés! 4 méter magasban nyálkás időben életveszélyes volt a láda leszedése.
Ezért a rejtés 1-es.

Pont én nem vagyok a képen! 
Paleo.team 2010.01.03 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam! 2010 évben ez volt a második találatom!
Szép hely, szép kilátás, érdekes rejtés!

Paleo.team

beszabo 2010.01.02 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Nagyon szép és kreatív rejtés. A kilátás nem a legszebb, de érdemes egyszer elnézni erre, legalább a zászlóval egy közös fotóért.

a zászló a csúcson 
lebalogh 2009.12.31 12:38 - Megtaláltam
Megtalaltuk! Nagyon jó rejtés!

jampipi 2009.12.31 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.23
Szilveszter napján családostul meglátogattuk a Rupp-hegyet. Találkoztunk az előző csapattal (Eszterék), megtapasztaltuk a "fészekrakás" örömeit. Hazafelé menve találkoztunk egy pórázon sétáltatott malaccal. A rejtés igen ötletes volt, köszönjük, és minden kedves sporttársunknak ládatalálatokban gazdag új évet kívánunk!
Szilvia, Pál, Kamilla, és Zelma.

berkyék 2009.12.30 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A sötétben a fa tetején nehezen olvastuk el a jelszót. Hálás köszönet a rejtőnek a segítségért!

Hörcsög 2009.12.29 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Mai utolsó, egyben negyedik találatunk GPS nélkül. Elkövetők: Pie, Sörmen tábornok és Hörcsög

Haspok 2009.12.29 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Nagyon ötletes a rejtés!
Köszi!

new will 2009.12.23 11:35 - Megtaláltam
Nagyon szép hely.

Kadorca 2009.12.23 00:00 - Megtaláltam
+

placc 2009.12.18 13:15 - Megtaláltam
TFTH [wapon beküldött szöveg] Ilyen helyzetben még úgysem logoltam, megérte az élmény.

Logbook GPS-el 
gy 2009.12.15 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Évivel együtt.

GyÉ 2009.12.15 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Szép tiszta időben, futás közben próbáltuk be megint. Most sikerrel.

Dudika 2009.12.10 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
A Fogaskerekű vasúttól ereszkedtem lefelé és kissé besötétedett mire ide értem , de a panoráma fényei kárpótoltak . Csodálatos látvány volt. Kérem a rejtőt hogy az emailba elküldött track alapján fogadja el találatnak .
Előre is Köszönöm

[Jóváhagyta: geobubo, 2009.12.10 21:06]

kegabor 2009.12.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
A csucsrol a kilatas nem a legjobb, panelrengeteg, autopalya,...
De a rejtes remek, nagyon tetszett! Koszi!
Tettem is be egy travelCoin-t! ;)

Petyabá 2009.11.25 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.03
Szvsz felesleges a fáramászás...
A kilátás szép.

geobubo 2009.11.23 13:00 - Egyéb
A geoládát (since 2004) immáron nagykorúnak nyílvánítom és ezért bejelentettem a GC.com-ra is, valamint most egy igazi vándor GEOCOIN várja a következő megtalálót.
Geobubó


Welsh 2009.11.22 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.55
Hmmm, nem rossz. Mondjuk ekkora fáramászós csimpaszkodásra nem szímítottam. De mivel ködszitálás volt, legalább extra élmény is egyben. A nadrágot meg majd kimosom... :)

urbanj 2009.11.14 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Kellemes szombat délutáni séta. :) Tetszett a mászás.

Lehetetlen 2009.11.09 18:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.62
Szép kis fészek.:-)

Ulci 2009.11.09 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Munka utáni kis relax-ládázás egy kedves baráttal. Nagyon jó kis esti séta volt. Vagy jó kis esti famászás. Nagyszerű rejtés, szép környezet.

ERNO 2009.11.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megkockáztattuk, hogy esős kirándulás lesz, de megúsztuk szárazon. A rejtekhely jó helyen van, felmászni kemény, de lefelé jönni még rosszab :-)

Discover 2009.10.25 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Köszönöm a rejtést.

tomosny 2009.10.25 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.08
Egyik legjobb rejtés amivel eddig találkoztam!
Logbook-ot újra kellene installálni, mert nagyon össze-vissza van.

Ha innen mentek a GCNap -hoz akkor két helyen is találkozhattok kutyákkal, az egyiknél nagyon nagy szerencsénk volt, mert igen harcias kutya rontott ránk, de hála a szomszédnak megfékezte a szomszédja kutyáját. Utállom az ilyen nem törödök senkivel bunkó köcsög embereket, aki örizetlenül hagyják a kutyáikat...
GCNap így kimaradt nekünk, így megfogattuk, hogy erre a környékre nem jövünk többet még ha szép is. legútobb is hasonlóan jártunk.....

Szilvus 2009.10.25 15:07 - Megtaláltam
Húú, nagyon klassz!!! Tomos vadászta le, de kicsúszott a kezéből a cerka, így én is nekilódultam... :).

ZoLiza 2009.10.24 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
300! [wapon beküldött szöveg]

Épp illő rejtés a 300-ik találatunkhoz. Aliz szereti az ilyen "extrém" rejtéseket.

Köszönjük a rejtést!!

geke 2009.10.18 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Esős szombat után jó volt végre mozdulni, azt híresztelték, nehéz megmászni a fát, de nekem hátizsákkal is sikerült.
Tetszik a rejtés. Köszönjük! :-)

siemens 2009.10.05 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.36
Kényelmes délutáni séta, ötletes rejtéssel. Köszönjük.

lazart 2009.10.03 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
A láda helye hamar meglett. Az ösvényen látszik, hogy nagy erre a forgalom. Mi először a másik fészekrakó helyre gondoltunk, valaki egy zacskót ügyesen elhelyezett benne :).

A nőm volt olyan lelkes, hogy abszolválta a ládát. :)

sereva 2009.09.26 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megataláltuk.A rejtő segítségét köszönjük!

Miksoka 2009.09.24 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.81
Rendkívül ötletes rejtés. Így közel az egy mázsához még adrenalint is adott.

cicababa 2009.09.22 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.90
Zseniális rejtés, bár nem volt könnyű. Köszi :-)

Láp Lidérce 2009.09.20 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Kellemes vasárnapi sétára indultunk, s ezt a környéket választottuk. Kissé tán elbizakodott voltam, hogy arra gondoltam, hogy én ezt a ládát a magasból legamózhatom; nem is sikerült. A cirkuszi mutatványokban inkább az emelő és maxiumum a zsonglőrszámokig vagyok alkalmas; akrobatikus elemekre nem igazán:(

Ettől még pesze mindenki nagyon jól szórakozott; leginkább tán azok, akik alulról röhögtek rajtam, nem kicsit, hogy vajon mikor reped szét a nadrág az alfelemen, vagy hullok alá érett gyümölcsként...

Emlékeztetett ez a láda egy másik pest megyei rejtésre, csak ott ágcsonkokon megközelíthető volt a fészek - no persze onnan is leradíroztam némi vegetációt, mire feljutottam.

Kedves Rejtő, léccci-lécci fogadd el nekünk ezt a jelszó nélkülit, mert megdolgoztunk érte!

[Jóváhagyta: geobubo, 2009.09.23 18:24] Köszönjük!

Útban a fészek feléLidérc lidérces álma a magaslati levegő...
...de azért próbálkozott...... csak nem akarta az utánajövőknek teljesen letörni a fát...
...ezért ezen a ponton menekülőre fogta......és visszaereszkedett az anyaföldre.
Ebi-féle témaválasztásVert hadak vonulnak - avagy senki nem próbálkozott rajtam kívül
lagaf 2009.09.11 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Hát, azt hiszem, nagy szerencse, hogy nem húztam tovább e láda felkeresését. Lehet, hogy jövőre már nem fértem volna hozzá a jelszóhoz...;-)
Ma délután a GCFARK 2. pontjának felkeresését követően, az Ördögorom természetvédelmi területről tettük egy kis esti sétát, s jutottunk fel a Csiki-hegyek dolomitvonulatának legkeletibb tagjára (Rupp-hegy), ahol a harmadik katonai geodéziai felmérés kezdőévében állított, pontosan tájolt öntöttvas háromszögelési állópont nyolcszögletű fedőlapja és a 16 cm-es hengeres oszlop már hiányzik, de a pillér oldalán még kivehetők az adatok. Az északi oldalán a koronás kettős címer alatt a "XXXVII. HSZ. Á.P. 1872." felírás jelöli a pont számát és állításának évét. A déli oldalon lévő, golyó lyuggatta táblára, az asztallap tengerszint feletti magassága szerepel: "DN. SP.F. (?)36 ADR. T.F. 819". A keleti és nyugati oldalon az X, illetve az Y koordináták vannak feljegyezve: "Ny. R. 2687.678", illetve "Dél M 714.892". Szerintem, ez olyan helyi emlék, amit kár lenne az enyészetnek átengedni...
A jel felállításának évében persze még igazi körpanoráma nyílott a dombról; ezt ma is igazolja a fák közötti nyílásokon itt-ott elénk táruló kép (persze hajdani elődeink sokkal kevesebb épületben, viszont annál több, szmogmentes zöldterületben gyönyörködhettek). Ami itt sem tetszik, az a szinte mindent elborító sitt és szemét - még a tiltó tábla tövébe is jutott...
A ládára ráférne egy alapos karbantartás; a logfüzet lapjai széthullottak, egyenként vannak begyömöszölve a dobozba, magát a jelszót is nehezen találtam meg.

XXXVII HSZ. ÁP.Budaőrs terjeszkedik
Sas-hegy a város felettA jól ismert tévéadó
GazdagrétLátkép
fischerfamily 2009.09.09 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.04
Ha az első lehetőségnél bekanyarodsz jobbra az erdőbe, kellemesebb séta vár rád. Hosszabb picivel, de nem annyira meredek és a borzasztó szeméthalmot is elkerülöd. A láda szuper helyen.

halaszkiraly 2009.09.07 12:40 - Megtaláltam
Nagyon jó!!!

Yoss 2009.08.28 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Szép környék, ötletes rejtés, gratula!

fuleezs 2009.08.22 01:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
ok

urbalazs 2009.08.08 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Ha a rejtésre lehetne 6-ost adni, megadnám! Ez volt a legötletesebb rejtés, amivel eddig találkoztam! Persze előny, ha az ember magas és vékony!

Megvan! 
Kelly 2009.08.01 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Levadászva párommal!
Köszi!
Üdv

Geri89 2009.08.01 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Párommal könnyed délutáni séta kereteiben levadászva mint második állomás. Kicsit azért nézelődtem mire megleltem a trükkös rejtést, bár a spárga sokat segített. Kellemes hely, csak az emberi kéz itt is szétszórta a szemetet.
Köszönjük a rejtést!
Üdv
Gergő

Dr.Lada 2009.07.23 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Kerékpáros találat!

The Incredibles 2009.07.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Király a hely, extra rejtés.
Durva mutáns kóborkutyák akartak megenni.

regizoz 2009.07.07 20:02 - Megtaláltam
Visszaraktuk a helyére, a fészekbe.

Áron 2009.07.07 11:42 - Megtaláltam
Megvan! csak egy töltényhüvelyt találtam a jelszóval [wapon beküldött szöveg]

Nikca94 2009.07.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megvan. Szép a kilátás :)
Az üveget a helyén, a jelszót külön a földön találtam meg egy fém hengerben.
A mászás nem is olyan egyszerű :P
Az eseménynek tanúja is volt ... :D

 
derefer 2009.07.05 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Én sem fenn, hanem lenn botlottam bele egy hengeres tárgyba. Nekem úgy tűnt, mintha csak része lenne az egésznek (a csomagolás ugyanis csak "félig" volt meg). Mindenesetre én stabilizáltam kicsit, hogy ne mossa el a következő özönvíz, zacskó sajnos nem volt nálam. Köszi a rejtést. (Aaa, csak most néztem a képeket, persze nem azt az üveget találtam meg, ez a valami kieshetett belőle, szerencsére a jelszóval együtt...)

A hegymenet kezdeténHatszögű tábla
A csúcson 
Bau_family 2009.07.04 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Nagyon szép hely, a rejtés pedig csillagos ötös.

Én a fán lévő ládát találtam meg, nagyon jól esett a mászás :)

mcfreeze 2009.06.19 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
Érdekes, de mi nem olyan magasan találtuk meg a "ládát", mint ahogy a leírásból sejthető, ráadásul nem is konzerves üveg, hanem sokkal kisebb "segédeszközzel" van odabiggyesztve... A panoráma gyönyörű volt!! Köszönet a rejtésért!

diego 2009.06.19 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.31
Odafelé menet kijutott a jóból nekem: A gcfark 2.pontjától lefelé elestem, majd a ládához vezető úton gondoltuk jól esik egy kis frissítő víz a kútból. A víz jól is esett, de a darazsak egy csípéssel hálálták meg nekem a vízvételt. Mint kiderült a csap nyomókarja alatt laknak(fracn a pofájukat). A csípés megdagadt, de 10-15 perc múlva már nyoma sem volt.(biztos a megtalálás volt rá ilyen jótékony hatással:))))

A nézz fel opciót nem nagyon értettem a rejtésnél, max ha hasoncsúszok.

Ruttkay 2009.06.17 13:12 - Megtaláltam
Madárnak nézel? [wapon beküldött szöveg]

KJ & GM 2009.06.15 08:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

 
pityulino 2009.06.14 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Még kezdő geoládász koromban, munkából jövet épp nálam volt a ketyere, és ládát jelzett. Mivel volt időm, bevetettem magam a sürüjébe.......mondanom sem kell, hogy akkor nem lett meg. Eszembe sem jutott, hogy a fejem felett keressek egy ládát. Hazajövén elolvastam, hogy hol kellett volna keresnem......azóta felfele is kutakodok, ha alant nem lelem
:-)

Csodás hely, köszi a rejtést

Pityulino

ha nem lenn, hát fennleszállt az Orion űrhajó
cic 2009.06.14 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Bár hét éves korom óta a kerületben lakom, még sohasem jártam erre. Szuper a panoráma, közsönjük az invitálást! A fészket Pityulínó vizsgálta át.

MegcsodáltukNicsak, mi van ott!?
Fényesőben 
bohrmann 2009.06.07 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.11
Kellemes meglepetés a hely, a rejtés pedig végre valami nem szokványos.

Blue Mali 2009.06.07 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Köszi a rejtést.
Biciklis találat Istyu, és Gábor75 barátommal.
Kicsit körül kellett nézni, hogy miként jutok el a rejtekhez, ezt többféle képen értem, mert kerülgettük az emberi kulát, meg hát kerékpáros cipőben megközelíteni a pontot, hát.....:))))
Viszont a tetőről szép kilátás van.

kilátás
Gábor75 2009.06.07 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
megvan:-) [wapon beküldött szöveg]
Bringás találat Istyuval és Blue Malival.Ezt a rejteket én egyedül biztos nem tudtam volna megközelíteni,de szerencsére volt kéznél egy fiatal,tehetséges,küzdelemre kész ifjú titán...:-)))
Köszönet a rejtésért!

csg69 2009.06.02 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.27
Ott voltam, felnéztem... és meglett :)

Hüllő 2009.05.31 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Tulajdonképpen megtaláltam!
Budaörsi bringás ládázás 2/1.
Szakadt az eső, hideg volt... Kész álom ilyenkor hegyen tekerni. :)
Mondjuk azért nem hasonlítom össze az idei Szívásvárad montis maratonnal.

 
Éva 2009.05.29 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
A nap folyamán többször megáztunk, de itt már újfent hétágra sütött a nap.
Szuper rejtés!

Barni a tetőnKilátás a hegyről
Kilátás a ládátólA hűséges állat
karalabee 2009.05.24 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
:]
100. ládánk:) Tényleg jó helyen van...
Köszi

kismaczu 2009.05.17 12:40 - Megtaláltam
tényleg madárnak nézel minket??

vtibi 2009.05.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
A legjobb fás rejtés, ezt a ládát az Isten is ideteremtette :)

Kecsörz 2009.05.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
koszonjuk

levmaster 2009.05.07 19:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.60
Ugyancsak második nekifutásra. Vini hősiesen mászott érte :)

bvince 2009.05.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
Levmasterrel együtt találtam meg. Tetszett az elrejtés módja.

 
Aliendrivers 2009.05.02 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.09
Ma, majdnem 1 évvel az első felkeresés után-mely akkor sikertelen volt leírás hiányában - megtaláltam a ládát. Tobi kiskutyám is segítkezett benne.
Bár ő a fa tövében várt rám, míg én a fa tetjén írtam a logot.
Kellemes kis séta volt a gazdagréti panelektől indulva.

dendro 2009.05.01 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.19
Mindig bámulom az olyan embereket, akik ilyen rejtekhelyeket felfedeznek... Köszi!
A műszer először egy másik fára akart felküldeni, de sikerült jobb belátásra bírnom...

tótheszter 2009.04.27 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.39
A logokat olvasgatva ilyesmi rejtésre számította. Arra viszont nem, hogy kicsúcsik a kezemböl a ládatetö logolás közben..:(
Legalább tornásztam egy kicsit.

KilátásTávol a föld
sania 2009.04.25 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
Baráti társasággal, Budakeszi-Gazdagrét útvonal utolsó pontjaként. Nagyon ötletes a rejtés. Egy kicsit aggódtam a kullancsok miatt...

Ez nem az a fa... De közel vanÚtban Gazdagrét felé...
Endresz_család 2009.04.22 18:30 - Megtaláltam
Bp.-i kiküldetés 2/12. láda

Nem akartam elhinni, hogy azért jöttem, amit a magasban látni vélek! Felküzdöttem magam a fára, és a fészekben valóban ott volt a láda.
Erre nem számítottam - remek volt!

Köszönet!

TücsiTeam 2009.04.22 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Nem is gondolná az ember, hoy ilyen kellemes kiránduló hely van a közvetlen lakókörnyezet után.

Borsos család 2009.04.19 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
A rejtésre csillagos ötöst adnék!Nem tudom mikor másztam utoljára fára,de jólesett!
Fentről még a panoráma is szebb volt.
Gatula a rejtőnek!!!

mászás 
Noncsi98 2009.04.19 12:50 - Megtaláltam
megvan ! Apáékkak +Gergő + Kavics kutya

Bluedog 2009.04.19 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

sfhawke 2009.04.18 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Valaki 8m magasságot emlegetett. Jó ha 4 volt. Kb. 2x olyan magasan volt mint amilyen magas vagyok. Viszont jó helyen volt, élmény volt megkeresni. Köszönjük.

keleven 2009.04.18 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Megtaláltuk.

reprocesszor 2009.04.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.28
Nagyon szép hely, a rejtés pedig nekem a kedvencek közé emelkedett:-)!
Köszönöm!

tofu 2009.04.12 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 4.00 súly: 2.95
A jól indult és mindeddig jól alakuló ládázós túránk itt megtorpant sajnos. A láda keresése közben annyit néztünk felfelé, hogy hamar felbosszantottuk magunkat. Fészekrakó madár bőrébe bújva sem jutottunk sokkal közelebb a megoldáshoz.
A nehézség 2.5-es értékéből adódóan a keresés első fél órájában gondolni sem mertem arra, hogy a láda kb. 8 méter magasan van elhelyezve. Szerintem 3.5-es vagy 4-es erősséget megérdemelt volna a láda. Ha így állok hozzá, talán percek alatt meglett volna. De sebaj, egyébként már régóta titkos vágyam volt egy kis fáramászás. A fa egyébként kellő fittséggel rendelkező ládázók által elég könnyen megmászható.
Üdv!

AtiMon 2009.04.08 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
ok

ittott 2009.04.05 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
A túra végére tettük ezt a ládát, és eléggé megfáradtan értünk a helyszínre. A ládát sikerült megtalálni, de loggolni azt már saját erőmből nem tellett (szégyen ide szégyen oda). Azért igen Ötletes a rejtés!!!

fodordav 2009.04.04 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Ez igen! Köszönjükm a szép kilátópont bemutatását. Gratulálok a rejtőnek az egyedi, ideális rejtekhelyhez, magamnak pedig a szokatlan tornamutatvány szerencsés elvégzéséhez. E+D

Vándor Csillag 2009.03.30 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Sissi emléktúrán éppen időben érkezett segítséggel. :))
Ügyes, ravasz rejtés! :D

kisagi 2009.03.22 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Hát... a mi korunkban, nem mondom, hogy könnyű lett volna! Nagyon örültünk szép régi szintjelzőknek és a zászlónak.

czipan 2009.03.22 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Az elrejtés 6-os lett volna, de olyan nem volt a legördülő sávban... ;) Kösz.

LarryCooper 2009.03.22 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Hát erre azért nem számítottam...

vakond87 2009.03.19 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

kb ibic 2009.03.14 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
ok

Gabor67 2009.03.08 12:28 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Marci975 2009.03.08 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Jó volt a szélben repkedni... :)

Goblin 2009.03.08 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

8Rita8 2009.03.08 00:00 - Megtaláltam
Goblinom lehozta. :) De az utánunk jövőknek: ha nem vagy "majom" nem biztos hogy ajánlanám. :)

Hajnals 2009.03.07 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.54
Az év első ládája!!! Köszönjük a rejtést!

19izsi73 2009.03.04 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Fejtisztító túra Kokó társaságában. Végre egy egyéni rejtés! Gratula!

Kokó 2009.03.04 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.90
Nagyon jó rejtés! A kilátás most kimaradt :(

morph 2009.03.01 16:32 - Megtaláltam
vasárnapi séta, szép kilátás.

ha2 2009.02.22 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Extrém rejtés,50 évesen már ritkán mászik az ember ilyen magasra,
a havas bakancs is csúszott.

Elf 2009.02.22 08:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
A gps álltal mutatott pontig határozott lábnyomok voltak a hóban, de semmi túrásnyom. Na én feltúrtam minden fatövet a környéken, mire elolvastam a leírást és egyból kiszúrtam a ládát! Rá kellett jönnöm, hogy már nem vagyok fiatal az ilyen akrobata mutatványokhoz, de azért nagyon ötletes.

erdeisz 2009.02.15 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

vizipinty 2009.02.15 09:40 - Megtaláltam
Egy téli túra első állomása.

iloilo 2009.02.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.23
Nagyon tetszett a rejtés, a "láda" tetejét az előttem megtaláló úgy rászorította, hogy alig bírtam kinyitni. Vagy csak már elgémberedtek a kezeim teljesen? Köszi.

Robin13 2009.02.08 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Köszi a rejtést, nagyon szellemes! Szerencsére a közelben japán harcművészetet gyakorló fiatalok segítettek "repülni". Viktor és Bandus köszönöm a közreműködéseteket.

dzoli1 2009.02.08 12:00 - Megtaláltam
Gyönyörű időben. :)

M.Lali 2009.02.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.93
OK!

Rókacsapda 2009.02.07 15:00 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a rejtést, ez a környék nagyon kedves nekem, gyerekkoromba sokat jártam erre. A rejtés is jó csak lehet, hogy sokan nem tudják leszedni...

Marakess 2009.02.07 12:44 - Megtaláltam
*

jpal 2009.02.07 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Kedves Geobubo!
A rejtés egy szóval jellemezve: SZÉDÜLETES!
Lécci nézd el nekem, hogy a logbookba kicsit remegő kézzel írtam be.
Természetesen 3x5! Köszi.

A csúcs feléA zászlónál
Zászlótartó 1872-bőlEzt látja a láda
NitiZoli 2009.01.24 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Gyönyörű a panoráma. Azt hiszem, ide tényleg este érdemes jönni. A rejtés valóban nagyon ötletes, de túl magasan van, így pl. én sem tudtam volna leszedni. Zoli ügyes volt és megszerezte, de nehéz volt letekernie a tetejét, miközben egyensúlyozott, hogy le ne pottyanjon. Persze az előzmények tekintetében érthető a madzagos rögzítés, de így fokozottan indokolt lenne egy pótjelszó valahol.
Köszönjük ezt a több tekintetben is egyedülálló rejtést!

Z-M-an 2009.01.04 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Vasárnap esti ládázás: 3 férfiember (ebből kettő összesen 8 éves) vaksötétben ládát keres :)
A közelben parkoltunk, a rejtekhely felé menve igencsak elámultunk, látva a csodálatos panorámát. Tiszta idő volt, így jó ideig elnézegettük az éjszakai város fényeit. Ez is amolyan "gc nélkül ide soha..." típusú láda, köszönjük az elrejtőnek.
A koordináták pontosak, jó sokat kerestük, de semmi... Aztán telefon az elrejtőnek, így az ő segítségével meglett (így sem azonnal, sötétben még akkor sem könnyű, ha tudod, mit keresel...).
A megtalálást ennek ellenére (vagy ezzel együtt?) nagyon élveztem, rég tettem már olyat, amit ehhez kellett tenni... :)))
A GeoDuo is jókedvűen (és egészen türelmesen) viselte magát, erősen drukkoltak Apának.
Köszönjük szépen, ez emlékezetes marad...
GeoDuo (Oli+Samu), Z-M-an

A két UFO :)Benyomtam a vakut is... :)
peterbud 2008.12.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
Megerősithetem: szuper rejtekhely!

vinko 2008.12.22 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
megvan [wapon beküldött szöveg]
Sötétben és szakadó esöben, de meglett. Igaz, csak harmadikra találtam el a jó fát :)
Izgalmas volt, köszi.

aDoc 2008.12.20 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Erős kapaszkodás közepette. Élvezetes találás volt!

mszilvia 2008.12.13 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Egyedülálló rejtés. Nagyon ötletes. Köszi.

Wagi 2008.12.07 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Ez volt eddig a legjobb rejtekhely:D

woncsi és medve 2008.12.07 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.03
OK! 5/5 Remek a rejtés csak nagyon szemetes az erdö!

zakany 2008.12.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Szűz logfüzet:)) Remek rejtés!

geobubo 2008.12.03 15:00 - Egyéb
A madárkát visszahelyeztem a fészkébe. Előtt egy kicsit a karomban tartottam, így elvégeztem az éves karbantartást is. Immár felújítva várja kedves megtalálóit.

Mackka 2008.12.02 20:03 - Egyéb
Csörsszel ládásztunk, a Krisztina zöldjeit jártuk végig, de panaszkodott, hogy abban semmi kaland, így eszembe jutott ez a láda. Régen már megleltük, gondoltam, Csörsznek is tetszeni fog. Szakadt az eső, de ez nem vette kedvünket a mászástól :)
A rejtekhelyre érve Csörszöt bíztattam, hogy madárésszal gondolkodjn, de nem talált semmit. Aztán az utolsó logokat elolvasva láttuk, hogy máshol kell keresni... A láda maradékait (?) összeszedve visszahelyeztük oda, ahol emlékeim szerint volt. Kicsit alábbhagyott az eső, gyönyörködtünk a kilátásban, aztán lesétáltunk a hegyről pizzázni.
Köszönjük!
Mackka & Csörsz

A ládát Cs?rsz visszarejtette az eredeti helyére [wapon beküldött szöveg]

Esztimó 2008.11.29 00:00 - Megtaláltam


kukutka 2008.11.29 00:00 - Megtaláltam
re

LSaci 2008.11.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.53
A zacskó a fa alatt volt! Új helyre raktuk, mert a régi helyére nem vállaltuk az elhelyezést.A zacskó egy 8.8 cm-es müanyag hengerbe került, az eredeti helytől d=4 m-re elrejtve.Üdv!LSaci

Saját Hmm...panoráma
sinus90 2008.11.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.11
FIGYELEM! FIGYELEM!!!!
Hmmm... Láttuk a rejteket, a GPS szerint még 2 m. No, ha ott van ott is marad. Mi ketten elmúltunk 140 évesek, ezt nem nekünk találták ki. Körbenéztem, hmmm a lábam előtt ez meg mi a földön? Kicsit havas ugyan de a "láda". Hát ezt nem lehet éppen ládának nevezni, egy sáros nejlon zacskó, kibontva azért megtaláltuk benne a jelszót. A logokat itt olvasva azért én készültem, vittem egy műanyag, olyan 8x8-as kerek kozmetikai dobozt. Abban találtok meg mindent, amit mi ott találtunk. A LÁDA NEM AZ EREDETI HELYÉN VAN, onnan kb 4 méterre álcáztuk. A 4 méter térben értendő! Előttünk vagy nem tudták a ládát visszatenni, vagy a mostanság erősen fújó szél hozta le. Remélem azért megtaláljátok. Jó keresést mindenkinek!

m.zsömi 2008.11.15 11:25 - Megtaláltam
ok

Zugi 2008.11.09 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.76
Megtettem ezt a kis esti sétát. Rupp-hegy régi kedvencem, és érdekes módon pont itt ötlötte ki a rejtő azt a ládahelyet, ahol egykoron sokat másztam fára fagyöngyöt gyűjteni.
Amúgy a láda nagyon ramaty állapotban van. A belseje tisztára szétázva, és a sok papírfoszlány között keresnem kellett, hogy melyiken akadok a jelszóra.
Még talán annyit javasolnék, hogy azért nem mindenki tudja a ládát elérni, szerintem szükséges lenne valahol egy alternatív jelszó is, már csak az esélyegyenlőség miatt is.

 
venyercsan 2008.11.05 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Kell egy új láda!!! [wapon beküldött szöveg]
Sajnos a láda nem geoláda, hanem egy kínai étkezdében kapható elviteles doboz, ami nem mellesleg rommá van törve. Párommal ellentétben én ötletesnek tartom a rejtést; jó, hogy nem mindig a földön kell keresni. Szép hely, ajánlom mindenkinek. A zászló nagyon tetszett, a rúdja elég magyaros megoldás, de talán ettől volt olyan kedves a számomra. Persze ha lett volna nálam véletlenül egy zászlórúd, biztos kicseréltem volna:)
Kár, hogy a webes link már nem működik.

"akkor lennék boldog, ha kifeszítenének..." 
Bernáth 2008.11.02 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Tényleg esti séta volt, még éppen megtaláltuk a ládát a sötétedés előtt. Csak ismételni tudjuk a korábbi megtalálókat: a szögletes doboz kilátszik a rejtekhelyről, jó lenne kisebbre (kerekre) cserélni. Szép ez a hely, de sajnos a sötét miatt a környék látnivalóit már nem tudtuk megnézni.

Áron31 2008.11.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.62
Megtaláltam! :) Köszönöm a rejtést!

Devil 2008.11.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
A környék szép, a kilátás gyönyörű, de a rejtés elég érdekes. Nagyon elázott minden a dobozban.
Köszi a rejtést.

R.Guszty 2008.10.31 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Áprilisban már jártunk itt, de hosszas keresés után sem lett meg, most viszont nyílegyenesen sikerült odatalálni. Úgy tűnik, a lombja vesztett erdőben jobban szuperál a GPS-em.

lobogóSzéchényi hegy
gezuci 2008.10.28 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.10
Meglett a "fészek", de már nem kerek dobozban. Pedig jobb lenne, mert a jelenlegi szögletes doboz megkönnyiti a megtalálást, mivel messziről kilátszik. Köszi a rejtést, régi, kellemes emlékeket ébresztett.

ettore 2008.10.26 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.95
Nagyon jó rejtés. Egy olyan túra keretében, amely majdnem elmaradt, aztán - a gyerekek akaratából - abbamaradt.

kalóz 2008.10.21 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.07
Nagy örömmel láttam a csúcson a magyar zászlót lengeni, jelezve, hogy ez még Magyarország! Minden csúcsra kellene!A rejtés először megriasztott, idéztem a Besenyő Pista bácsit:"núrmális???"De szerencsére ügyes vagyok, és megoldottam.A logbook egy kicsit viseltes, lehet, hogy attól a gyengécske doboztól egy profibb megoldást kéne alkalmazni, lévén jön a nedves évszak...Köszönöm!

 
kicsiogre 2008.10.19 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Szerintem csillagos ötös rejtés legalábbis abban a formában, ahogy mi találtuk: "fészeklakóként". Hát bizony ezért a ládáért küzdeni kell! :)

dchard 2008.10.19 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.01
OK

josafar 2008.10.19 09:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Az eredeti rejtekhely fenomenális, mi nem ott találtuk meg, de adtuk neki egy új dobozt, és visszakerült eredeti helyére! Szóval nem lesz könnyű lecsalogatni a madárkát!
Ajándékokból kevés volt, ezért tettünk bele egyet, de vinni nem vittünk.
Kicsit fel kéne tölteni!
üdv,
Jó Sáfar, Cindy és Emma

Emma 3ik ládája 
Tyúkanyó 2008.10.12 14:15 - Megtaláltam
A mai nap negyedik ládája.
Nagyon ötletes lenne a rejtés ha valóban megfelelne az eredeti leírásnak.
A fészeklakót valaki valószínűleg lepiszkálta, de visszatenni nem tudta ezért most nagyon méltatlan helyen lakik.
Nagyon jó lenne, ha a rejtő tenne valamit az ügy érdekében, miután elég sok logban utaltak már erre.

BZs-62 2008.10.12 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

grofzero 2008.10.11 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
megtalaltuk

tatraval10perc 2008.10.08 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.59
koszonjuk

sagabi 2008.10.07 08:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 2.00 súly: 3.22
Láda?

 
Tündérvirág 2008.10.05 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.70
Mára a hegymászás volt többek között elrendelve, úgyhogy Ini98, Márki Márk, Kolomija társaságában - azaz a végén én már csak utánuk vánszorogva - vadásztuk le a ládát. A ládának nevezett tárgyról megállapítottuk, hogy igazán megérdemelne egy IGAZI ládát, mert a kilátás pazar! Ajándékot nem tudtunk sajnos beletenni:(
Visszaraktuk az eredeti helyére. (fel)

Köszönjük a rejtést!

atyus26 2008.10.04 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.90
Kellemes eső utáni séta volt. (Csak a sok kutyapiszok zavart.)
A kilátás szép. A logbook el volt ázva. Csatlakozom az előző megtalálók véleményéhez: az eredeti állapotot helyre kellene állítani.

saxil1950 2008.10.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Egy szabad hétköznap délelőtt Steve komámmal. Jó, hogy a városon belül azért még csak vannak ilyen helyek. És a rejtés is jó volt, gratulálunk!

Egy szép emberA jó Hufnágel Steve
Két lógós jómadárEz csak úgy ott volt
steve3627 2008.10.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Saxil barátommal találtam meg. Péntek délelőtt, ragyogó napsütés, sehol senki! Tényleg remek a kilátás.

A "kincs"
nagybálint 2008.10.02 13:58 - Megtaláltam
Megvan!!

jana.hu 2008.10.02 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam a zacskót.

GeoRoni 2008.09.28 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megvan.

kompaktor 2008.09.22 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam! A Rupp-hegy XI. kerületi szűkebb hazám egyik legkedvesebb helyszíne, szívesen járok ide. A láda tartalma (a zacskóban) a "helyén" van a fa tövében. Remélem, hamarosan visszakerül eredeti helyére. Én ezúttal nem szívesen szántam volna rá magam famászásra, mert szokás szerint tükörsima talpú cipőben voltam... :-)

A Ládák Réme 2008.09.14 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.15
Megvan!

Snipermaster 2008.09.14 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.09
ok

szapi 2008.09.14 12:05 - Megtaláltam
Bringás találat.

Adalbrecht 2008.09.13 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 2.72
A fa alatt egy nylon zsacskóban van a jelszó és a láda maradványa. Az eredeti állapotot helyre kellene állítani.

Kilátás 
Mókus örs 2008.09.13 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.03
Megtaláltuk. Remek a kilátás.

pistika 2008.09.06 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.48
Sajnos nem olvastam indulás előtt a logokat, akkor pótolhattam volna a ládát.
Így úgy hagytam a kis zacskót, ahogy találtam, egy tövénél villás fa két törzse között, de félő, hogy az első eső tönkreteszi!
A rejtő, vagy a következő tervezett kereső valamilyen védelmről jó lenne, ha gondoskodna!
Egyébként valóban kis esti séta lett, épp a hegytetőn jártunk napnyugtakor, ahol azonban egy nagyobbacska társaság volt egy zászlóval, s a hinuszt tervezte énekelni. Így allról kellett megkeresni.
Köszi a sétát!

apacs 2008.08.29 16:30 - Megtaláltam
A konzerves üveg megsemmisült, összetörve találtam meg. A jelszót, ajándákokat, füzetet és a szétszórt dolgokat egy helyben talált zacsiba tettem a fa alá. Vigyázzatok az üvegszilánkokkal!

trogir 2008.08.28 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 1.78
Jelszó megtalálva

SpiderKnight 2008.08.21 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.17
ötletes rejtés! a ládát beletettük egy zacsiba, hogy ne ázzon be még jobban.

Turci 2008.08.17 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, a láda tartalmának a felét a fa alatt. Visszatettük, de elkéne egy renoválás, mert a láda teteje hiányzik.

Valahol itt kell lennie :) 
*Dorci* 2008.08.10 19:45 - Megtaláltam
Fejjel a fának... szerencsénkre. :) A ládának nincs teteje... szegényke ázik.

Megvan! :) 
jaky 2008.08.09 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Tavaly ősszel már nekifutottunk egyszer. Akkor is, most is sötétben próbálkoztunk. Az első alkalommal két GPS is volt a csapatnál, mégsem lett meg, mert nem olvastuk el, h. hol kell keresni. Most azonban GPS nélkül is könnyen megtaláltuk a rejtekadó fát. A levadászás már nem volt olyan egyszerű, de végül csak összehoztuk. A dobozka teteje be van repedve, ezért a ma hajnali esőben alaposan elázott a logbook. Nem is tudtunk bele logolni. Éva, Brigi, Kourtaki és jómagam.

Csab-csab 2008.08.09 19:59 - Megtaláltam
Jó kis láda jó helyen! tetszett! első körben elfelejtettük felírni a jelszót így másodszor is másznom kellett! Köszi!

Team W.A.M. 2008.08.08 09:35 - Megtaláltam
Igaz, hogy nem kis esti séta volt, de megtaláltuk. Szerintünk túl jól is el van rejtve, de alapos kutatás után, meglett. Tényleg csodás a környezet.

Macusa 2008.08.03 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Lavór nélkül is hamar ráröppentem. :)

Ráférne egy "szerelvényt igazíts"! 
Seth 2008.08.02 22:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A rejtés ötletes, bár véleményem szerint már nehéz kategória. A kilátás viszont nagyon szép, érdemes megnézni!

Opal 2008.08.02 22:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Hát, ezt éjszaka megtalálni/levadászni elég extrémnek tűnt, de jó móka volt :) Fülbemászókat már nem találtunk a dobozban, csak az alján, viszont szúnyoghordák védték éjszaka a rejtekhelyet. A logbook nagyon szétázott, de azért tudtunk bele logolni. Egy vízhatlan doboz jól jönne erre a helyre (sajnos nálam nem volt), a rejtést nagyon élveztük Sethtel (ő mondta merre találok kapaszkodókat, miközben lentről zseblámpával világított, ez már majdnem GPS-es famászás :). Köszi!

Oh és az esti kilátás remek a helyről, szép fények mindenütt...

sosi 2008.07.29 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
nagyon ügyes a rejtés, hogyan sikerült erre a fára rátalálni?
átázott a logbook és néhány fülbemászó valóban beköltözött a dobozba

zsebeszter 2008.07.27 16:42 - Megtaláltam
Délutáni ládász-sétánk egyik pontjaként érintettük. Azért azt nem gondoltuk volna hogy a madár-fejjel-gondolkodást ennyire komolyan kell venni! Még jó hogy kiskoromban sokat másztam fára. A láda egy fán elég magasan van (tényleg kell mászni! nem is keveset) és
sajnos egy hangya-tanya kellős közepén. A ládában a logbook el is ázott, de logolni eszembe sem jutott mert épp kinyitottam amikor jónéhány fülbemászó mászott elő - potyogott az alattam álló Dyan nyakába. Gyorsan leolvastam a jelszót, visszaügyeskedtem a ládát a hangyák közé és usgyi lefelé! Igzi volt a mászás, csak kár hogy a fülbemászó különösen rosszul hat rám (főleg ilyen magassában). Köszi a rejtést!

ládaDyan a láda mellől
dyan 2008.07.27 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.62
Gondolkodtunk, tényleg milyen hangulatos lenne a meredek kaptató egy esti sétához :) nem baj, jó volt nekünk így délután. A kilátás pazar fentről, télen lomb nélkül bizti még szebb. Ha a házak kicsit messzebb lennének akkor egy szuper "visszavonulós" hely is lehetne akár. A rejtek mókás, Eszti mászott a fára, rám meg potyogott a beázott ládában lévő 4-5 fülbemászó. A jelszót még épp sikerült kiolvasni a teljes pánik előtt :)

Eszti + Dyan

 
Hucul 2008.07.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
MEGLETT

dosa 2008.07.05 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Jó a rejtés, de alternatív jelszó hozzáférés is kellene, gondolva a már régebben fiatal ládabarátokra, mint például mi...

szorptorp 2008.07.04 20:17 - Megtaláltam
Nagyon szép a kilátás, a doboz a leírások ellenére is trükkös rejtésű volt. :)
Sajnos beázik, a régi logbook teljesen, az új csak félig volt vizes. Ha időm engedi és találok jó dobozt, akkor cserélem pár napon belül.

Köszi a rejtést!

L@zy 2008.06.16 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Lazy hülye helyeken. [wapon beküldött szöveg]
Munka utani kerekezes Belga tarsasagaban.
Gyanus volt a fa ahol keresni kellett, de nem neztem eleg fel. Majd elolvasva wap-on a leirast rogton megtalaltam a ladat. Szep onnan fentrol a kilatas.

Belga 2008.06.16 19:07 - Megtaláltam
Ügyes vagyok megtaláltam. Munka utána bicajos ládázás L@zy társaságában.

hadidoki 2008.06.15 17:40 - Megtaláltam
megtaláltam

SuperGeo 2008.06.14 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.26
Gyorsan meglett.
A rejtés szivatós! :)

Hadralka 2008.06.14 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.82
oké..