geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
1125. Víztorony, templom, radar (GCLHBP)

Víztorony

Víztorony

A víztorony - felújítás előtt

A víztorony - felújítás előtt

Betonszerkezet

Betonszerkezet

Főhomlokzat

Főhomlokzat

Az emlékmű

Az emlékmű

Oldalnézet

Oldalnézet

Dr. Béky László emlékére

Dr. Béky László emlékére

Templombelső

Templombelső

TAR/SSR

TAR/SSR

Ferihegy 2

Ferihegy 2

Rejtek

Rejtek
Szélesség N 47° 26,919'
Hosszúság E 19° 15,791'
Magasság: 207 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.01.29 14:30
Megjelenés időpontja: 2005.01.29 15:20
Utolsó lényeges változás: 2019.11.01 20:32
Utolsó változás: 2020.02.09 10:50
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+2V)
Elrejtők: szikizso (Máté és Zoli, Fil)
Felhasználó: szikizso
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.5
Megtalálások száma: 943 + 7 sikertelen + 20 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetente


WAP:
1. Víztorony:  N 47° 28,037' E 19° 14,493' 135 m [GCLHBP-1] A jelszórészlet a koordinátán lévő villanyoszlop világítótestjén lévő szám (1 karakter).
2. Templom bejárat melletti emlékmű:  N 47° 27,975' E 19° 14,498' 191 m [GCLHBP-2] A jelszórészlet az emlékmű feliratában lévő évszám (4 karakter).
3. Radar:  N 47° 26,919' E 19° 15,791' 207 m [GCLHBP-3] A ládában a jelszó harmadik részlete.

A teljes jelszó: a részleteket sorban, egybeírva kell megadni.

Ha megtalálsz egy geoládát, a visszarejtéskor Te magad leszel a láda új rejtője, Te vagy a felelős a ládáért, és a következő megtaláló élményéért! Ezt ne feledd!

Itt most egy hosszabb, Rákoshegyet és a Ferihegyi repülőteret bemutató szöveg következik.
Ugrás egyenesen a láda leírásához!
Ugrás egyenesen a megtalálók megjegyzéseihez!

A Rákosmente történelmi áttekintése

Az 1949. évi XXVI. Törvénycikk alapján megalakult Budapest XVII. kerülete, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoshegy és Rákoskert községekből.
Ezt megelőzően a községek Rákosmezőhöz tartoztak. Rákosmező a honfoglaló magyar nép dicsőséges történelmi múltjának színpada volt évszázadokon keresztül. Árpád ide vezette őseinket Csepel szigetről.
1074-ben említik először írásosan a területet. Nevét a rajta keresztül folyó, rákban egykor rendkívül gazdag Rákos pataktól nyerte. Természeti adottsága révén Rákosmező szabad ég alatt tartott országgyűlések színhelye lett.
A következő történelmi esemény 1911. november 4-én történt, amikor az itt létesített repülőtérről felszállt az első magyar repülőgép.

Rákoshegy története

A mai Rákoshegy területe az 1880-as évekig a Podmaniczky család birtokában volt. 1880 körül Podmaniczky III. János 477 hold földet eladott Fuchs Ignác vállalkozónak, aki 1893-ban megkezdte a terület parcellázását. A parcellázott házhelyek nagyon olcsóak voltak, Rákoshegy gyorsan benépesült kis családiházakkal. Fuchs Ignác felesége után Zsófia-telepnek hívták a területet. Hamarosan a vasútállomás is megépült. A megállóhely neve Rákoskeresztúr-Kavicsbánya lett. Az 1910-es évek tájékán Zsuzsánna-telepnek emlegették az egyre gyarapodó lakosságú települést. A lakosság gyors növekedése szükségessé tette egy iskola megnyitását. 1908-ban Tóth Terézia magániskolájában megkezdődött a tanítás. 1913. május 1-től a vasúti menetrendben már Rákoshegy megállóhely szerepel. 1922 január 1-én Rákoshegyet önálló nagyközséggé nyilvánították.
Több híres művész lakott, vagy alkotott Rákoshegyen. Például Dr. Kacsóh Pongrácz és Bartók Béla. Bartók - levelei alapján - állandó lakosa volt a Teréz utca 28-nak. Ez a mai térképeken Hunyadi utca 32-ként szerepel. Itt a ház falán emléktábla van.
Rákoshegy mai formája, budapesti jellege az előző század utolsó néhány évtizedében alakult ki.

A víztorony

Rákoshegy lakosai a XX. első éveiben úgy döntöttek, hogy vízvezetéket építenek. Rákoshegyen a Kossuth Lajos utcában 35 méter magas víztorony építésébe fogtak, az utcákban kiépült a vízvezeték, s még az I. világháborút megelőzően, 1912-ben üzembe helyezték a hálózatot. A torony átlag három bar nyomást biztosított a vezetékben.
Rákoshegy újabb és újabb részekkel bővült. A megnövekedett igényt a meglévő vezeték 3 bar nyomáson már nem tudta ellátni, ezért az akkor már állami tulajdonban lévő víztorony kezelője a Fővárosi Vízművek Vállalat úgy döntött, hogy a Rákospatak-parton új, erősebb szivattyúkat telepít, s gépi erővel biztosítja a (6-10 bar-os) víznyomást. A toronyra ezt követően már nem volt szükség...
A magára hagyott víztorony a Rákoshegyi Polgári Kör javaslatára ismét a helyi Önkormányzat tulajdonába került. A polgári kör pályázati úton elnyert összegből újjáépítette a tartály alatti faszerkezetű pódiumot, s így a nagyközönség számára is megnyithatta a tornyot. Az utcaszinttől 20 méter magasan lévő pódiumról páratlan körpanoráma tárul elénk. A torony tavasztól őszig van nyitva. 2019-ben a víztornyot felújították.

A katolikus templom

Rákoshegy római katolikus templomát mindössze hatvannyolc évvel ezelőtt szentelték fel, azelőtt vasárnaponként a környék hívői számára a Kép utcai óvodában tartottak istentiszteletet. A hívek télen bent, az óvoda termében, nyáron pedig kint, a kerti padokon hallgatták Béky Lászlót, a Rákoskeresztúrról érkező esperes-plébánost. Az egyházközséget 1925-ben alapították meg és elhatározták, hogy templomot építenek.. A beérkező nyolc pályamű közül Irsy László építész-tanár terve találtatott a legjobbnak, ám szerény anyagi lehetőségeik miatt úgy döntöttek, hogy a szentélyen és a hajón kívül mindössze egy sekrestyét emelnek. Az építkezés 1934 márciusában kezdődött, és a következő év áprilisára fejeződött be a munka. A toronykeresztet a következő év novemberében szentelte fel Lokaicsek Károly rákoskeresztúri esperes, amit csigákkal vontattak fel a torony csúcsára. Béky László esperes-plébános, aki annyit küzdött a templom megépüléséért, már nem érhette meg a felszentelést. Egy hónappal az ünnepség előtt hunyt el, emlékét a templomkertben a szentély mögötti feszület talapzatán látható márványtábla őrzi. Haász István tábori püspök 1937 májusában szentelte fel a templomot Lisieuxi Szent Teréz tiszteletére.

A Ferihegyi repülőtér kiépítése

Az első világháborút követően a magyar polgári repülés nehezen és korlátozások közepette alakulhatott ki. 1939 őszén bejelentették, hogy új közforgalmi repülőtér épül Budapest határában, Ferihegy-puszta mellett. A terület Pestszentlőrinc, Rákoshegy és Vecsés határában, a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonal keleti oldalán fekszik.
A megelőző tervezés részeként meteorológiai megfigyeléseket végeztek. 1939 decemberében ifj. Dávid Károly terveit találták megvalósításra érdemesnek. 1942-ben elkezdődtek az építési munkálatok. A második világháború miatt 1944-ben az építkezés megszakadt. A repülőteret hadi célokra használták. A háború végére a félbehagyott repülőtér épületei lebombázva hevertek.
1947-ben eldőlt, hogy újjáépítik. Felvették a korábbi tervezőkkel a kapcsolatot. 1948-ban elkezdik a futópálya betonozási munkálatait. 1950 május 7-én került sor az ünnepélyes átadására.
A továbbiakban a futópályákat meghosszabbították, illetve további terminálokat építettek. Az új irányítótorony munkálatai 1978 novemberében kezdődtek el Neider István tervei alapján. 1983-ban vették használatba a légi-irányítók a vele egyidőben épülő új kifutópályával együtt.

Légiirányítás

A legegyszerűbb megfogalmazásban: háromféle irányításról beszélhetünk, de a háromféle irányítás szinte elválaszthatatlan egymástól. A repülőtéri Torony (TWR), a Közelkörzeti irányítás (APP) és a Távolkörzeti irányítás (ACC) együttesen biztosítják a magyar légtérben a repülés biztonságát, ugyanakkor mindháromnak meg van a maga sajátos feladata egy-egy mozzanat során. Ebbe beletartozik a Magyarország légterében tartózkodó összes légijármű irányítása, a leszálló gépek optimális helyzetbe hozása, a felszállók útirányának és végső magasságának meghatározása, a le és felszálló gépek földi mozgásának elkülönítése, a gurulóutakon közlekedő járműforgalom összehangolása, a légiútvonalakon haladó légijárművek biztonságos elkülönítése, radarazonosság fenntartása és még megannyi feladat, ami a légiforgalmi irányítókra hárul.
A láda neve Budapest-Ferihegy ICAO kódjából jön. Minden reptér rendelkezik egy ilyen kóddal. Ferihegyé ez: LHBP.

TAR/SSR

A láda közelében lévő radar egy TAR/SSR. Ez azt jelenti, hogy az egyik radar egész nap vagy a napnak egy meghatározott időszakában sugárzott folyamatos és ismétlődő adás segítségével biztosított érvényes, rendszeres tájékoztatás az érkező és induló légijárművek számára. Ez a Közelkörzeti Radarközpont (Terminal Approach Radar). A másik radar a Másodlagos Légtérellenőrző Radarkészülék (Secondary Surveillance Radar).
Röviden úgy működik, hogy segítségével a légiirányító minden repülőgéphez hozzárendel egy egyedi kódot.

A pontok

Az első ponton: A jelszórészlet a koordinátán lévő villanyoszlop világítótestjén lévő szám (1 karakter)
A második ponton: A jelszórészlet az emlékmű feliratában lévő évszám (4 karakter).
A harmadik ponton: Láda a radar közelében, itt találod a jelszó utolsó részét. A láda, egy 1,5 literes, négyfülű konyhai doboz volt, a megadott koordinátákon egy két-törzsű fa tövében, gondosan betakarva.

A teljes jelszó: a részleteket sorban, egybeírva kell megadni.

Az első két pontot könnyedén megközelíthetitek akár BKV-val, akár autóval. Kőbánya-Kispest felől a 98-as buszról az Ady Endre utcánál kell leszállni, az Örs vezér tér felől pedig a 168-as buszról a Baross utcánál. Innen még gyalogolni kell egy megállónyit. Pestszentlőrincről a 198-as buszról szintén az Ady Endre utcánál kell leszállni.
Magát a ládát, a harmadik pontot elsősorban gyalog, vagy kerékpárral ajánlom felkeresni. Az első két ponttól busszal el lehet menni a Bocskai István utcáig, innen kicsit közelebb van. A kis távolság miatt a láda megkeresését össze lehet kötni a kerület másik ládájával: GCXVII.

Bővebben a víztoronyról

Ládatörténet
2019. november 1. A láda ismét kereshető.
2019. október 1. A ládát adoptáltam, köszönöm Mété és Zoli eddigi munkáját és gondoskodását.
2019. október 1. A láda régóta beteg, az eredeti rejtő nem aktív, ezért a Ládadoki javaslatára új gazdához kerül. [Admin(Fazék)]

Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (648 db): környezet: 4.19 rejtés: 4.09 web: 4.52 átlag: 4.27

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


Ambró 2020.09.20 16:40 - Megtaláltam
.

Husky7 2020.09.20 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Adrenalin1977 2020.09.19 18:30 - Megtaláltam
Klassz helyek, szép nagy ládával a végén.
Köszi a rejtést!

túráZoo 2020.09.19 14:51 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [Geoládák v3.6.0]

bokokr7908 2020.09.18 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

MeseRatkay 2020.09.15 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

pityulino 2020.09.13 16:14 - Megtaláltam
Levadászva Ciccel!
[Geoládák v3.6.0]

cic 2020.09.13 16:12 - Megtaláltam
Heuréka, ez is megvan! :-) [Geoládák v3.6.0]

Mizo6869 2020.09.13 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Mia, Zoli Érdről.

Tamás&Angi 2020.09.06 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Tasina67 2020.09.06 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Micike1979 2020.08.26 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Tarr78 2020.08.20 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Tarri07 2020.08.20 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

kicsiogre 2020.08.16 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.12]

m.turista 2020.08.14 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.08
Két részletben kerestem meg a 3 pontot... először a városi virtuális ládákat, aztán ma biciklivel kigördültem a radar mellé is. Megtaláltam, köszönöm!

P1200188aP1200192a
P1200196aP1200960ma
P1200962maP1200950a
P1200951a 
csomix 2020.08.12 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

uzoni 2020.08.10 16:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

tuzvarazslo 2020.08.09 19:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Fitti80 2020.08.02 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Kitsike 2020.07.26 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Mukkaland 2020.07.26 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

kami1 2020.07.12 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk (pici segítséggel).

Köszönjük a rejtést!

Balázs1984 2020.07.12 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést és a segítséget is.
:-) [Geoládák v3.4.1]

Justbeokay 2020.07.06 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Mivel városi bringám van, azzal teljesítettem a harmadik pontot (többnyire a vállamon utazott :D). Nem volt egyszerű, de megjártam. Pont mikor elhagytam a fát, szállt fel egy gép :) [Geoládák v3.4.1]

csipet_csapat 2020.06.30 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
Megtaláltuk - Takival-, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

IMG_20200630_130943IMG_20200630_133353
takacsimre 2020.06.30 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.26
Csipet_csapattal. Köszönöm a rejtést.

pataiadri 2020.06.20 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! sárban dagonyázós tekerés volt több helyen [Geoládák v3.4.1]

Micicila 2020.06.20 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

utigabi60 2020.06.20 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kireth 2020.06.20 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

MMartin17 2020.06.13 13:38 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy most a túloldaláról is láthattuk a repteret! (Tavaly a spotter-dombról, szemből.) Sajnos hiába vártunk negyed órát, a Quatar-gép csak nem akart felszállni, csak gurulgatott. Jó kis családi délelőtt volt, bringával! [Geoládák v3.4.1]

g-tabe 2020.05.30 17:52 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

spanyesz 2020.05.26 15:33 - Megtaláltam
Levadaszva, köszi!

NBZ 2020.05.17 20:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! NBZ [Geoládák v3.3.2]

danita 2020.05.16 15:53 - Megtaláltam
Bringázás közben, Józsival kiegészülve, köszönjük a rejtést. [Geoládák v3.3.2]

PardiAndi 2020.05.10 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Aquilone 2020.05.02 21:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést!
Zsolt és Berill [Geoládák v3.3.2]

Webber 2020.04.28 18:27 - Megtaláltam
Meglett.

egyenlet 2020.04.26 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Nagylüke 2020.04.23 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Cinnamontree 2020.04.18 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kocsisjozsef74 2020.04.13 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

anzsu7 2020.04.13 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

igilight 2020.04.13 12:22 - Megtaláltam
egeszsegugyi ladazas. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

20200413_12292520200413_115355
danger 2020.04.12 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

remekkelek 2020.03.29 15:30 - Megtaláltam
Kerékpáros kikapcsolódás.
Köszönöm!

Invictus3 2020.03.15 12:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megvan, köszi!
Karantén előtti utolsó találat, remélem mihamarabb újra lehet majd ládázni :)

Artemix 2020.03.07 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

sergio 2020.03.05 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! KisVacak&Sergio :-)

kingajani 2020.02.23 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

aknitram 2020.02.23 15:55 - Megtaláltam
Egy szuper koncert után Vecsésről indulva a mai nap első találata is repcsis volt és úgy néz ki az utolsót is a repülőtér mellett találtam meg. Köszönöm a lehetőséget, hogy ez lehetett a 900. találatom :) [g:hu 1.6.4]

ésKata 2020.02.22 10:20 - Megtaláltam
2 részletben. A harmadik a Budapest-Monorierdő közötti útba ejtve. Most kutyások sétáltak a környéken. A rejtek mellett található egy petlin, valószínűleg com-os láda, de semmeilyen leírás nincs benne.

radarnál 
DFRi 2020.02.18 14:21 - Megtaláltam
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!!
Feri&Mira [Geoládák v3.3.2]

petiapa 2020.02.16 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.6]

zoldbeka 2020.02.10 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.6]

Katulyakutatók 2020.02.08 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Ezt is felkutattuk.
Köszönjük a rejtő fáradozását. Bővebben otthonról, fényképek később.
[g:hu+ 2.0.29]
A pontokat a GCXVII-től érkezve, fordított sorrendben kerestük fel. A 3. pont közelében összefutottunk a láda jelenlegi gazdájával, aki a kutyáját sétáltatta. Örömmel ismerkedtünk össze. Nem egészen értem a láda eredeti rejtőjének koncepcióját. Kicsit nehezen kapcsolódnak össze egy ládává a bemutatott létesítmények. Az első kettő lehetne egy minimulti, míg a harmadik önállóan is megállná a helyét. Egyébként ezt a részt is sokat láttam a levegőből, mikor Ferihegyre jártunk gyakorolni.

-1-2
-3-4
henicsuka 2020.02.02 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

jagoh92 2020.02.02 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

sergeant 2020.01.22 21:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Dolex 2020.01.05 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

pilufrombp 2020.01.04 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
TFTC!

Adri & Pilu, Panni a Magyar Vizsla [Geoládák v3.2.1]

Green Eye 2020.01.04 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! Jó kis séta volt a Merzse-mocsárral együtt.

Feri95 2019.12.20 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, szuper volt.
Köszönöm a rejtést! :)

copfocska 2019.11.30 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! a láda szuper, meg sosem lattuk errol az oldalrol a repteret :) koszonjuk! [Geoládák v3.0.0]

Rede99 2019.11.25 13:15 - Megtaláltam
Koszi

HZsoti 2019.11.19 10:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Erről az oldalról még sosem láttam a repteret :)
köszi, hogy megmutattad

pedro750 2019.11.02 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megtaláltam, köszi a rejtést! Láda és rejtés rendben, már az újabb jelszóval működik!!!!

CC0A68BB-E175-45DA-8B23-467E4D379C8B1F025617-BFDA-40B0-8272-2875555BCE08
halaszkiraly 2019.09.30 10:59 - Egyéb
Piros kereszt Kedves Máté és Zoli,
A probléma többedik jelzése és a betegreállítás óta nem sikerült ellenőrizni a ládát, illetve ennek megtörténtét nem jelezted sem emailben, sem a ládaoldalon a rendelkezéser álló 4 hónapon belül.
Javaslom a láda adoptálhatóvá tételét, helyben lakó és a geocaching számára jobban elkötelezett új gazda reményében!
A közösség nevében köszönöm nektek a rejtést és az eddigi gondoskodást! További tudnivalók a beteg ládákról.

Üdvözlettel: hk, ládadoki

VenTOmi 2019.09.08 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zolas21 2019.08.18 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam :)
Pótjelszóval.
Éjszakás után Ferihegyről a GCREGI -vel összekötve. Éhesen, minimális vízzel annyira nem tűnt jó ötletnek, mikor a biciklit a csatprnán át kellett emelni :)

Galgand Péter 2019.05.26 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Galmák 2019.05.26 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

halaszkiraly 2019.05.08 09:28 - Egyéb
Piros kereszt Kedves Máté és Zoli rejtőtársunk!
Probléma van a rejtés fizikai pontja körül (vélhetően KÉT doboz van kint, különböző jelszóval) és most már törött is a doboz.
Kérlek szépen,, amennyiben időd engedi ellenőrizd a helyszínen a dolgokat és gyüjtsd be a zavart okozó másik dobozt!
Köszönettel a rejtésért, üdv: hk
További tudnivalók a beteg ládákról.Email-t küldtem a rejtőnek.


coteacote 2019.05.01 17:00 - Megtaláltam
Összeszedtük a részleteket, bár nem jöttünk rá, mi köti ezeket a dolgokat össze. Legalább is a reptéri láda nagyon nem illik a sorba. A doboz teteje be van repedve, ezért a vízállóságát elveszítette. Tetővel lefelé rejtettük vissza.
A jelszókat hiába írtuk be, nem fogadta el a rendszer. Az aknatetőn, az emléktáblán és a dobozban talált jelszókat is mellékelem, kitakarva azokat, remélem, hogy a rejtő által felismerhető és így elfogadja a megtalálást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.06.23 17:08]

multi3-1multi3-2
multi3-3 
jgyuri 2019.05.01 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

éjféli vadász 2019.04.20 16:18 - Megtaláltam
Ezt a ládát már februárban összeszedtem, majd pár nappal később az első két jelszórészletet is. Pont a láda megtalálását követő napon lett betegre állítva és a rendszer nem fogadta el a jelszót. Most tudtam csak visszamenni a pótjelszóért.

Redteam 2019.04.10 10:00 - Megtaláltam
Tetszett a multi. És javaslom, hogy aki ezt keresi, kösse össze a Merzse-mocsárral a keresést.
A víztoronynál kedves hölgytől információt kaptam az építmény történetéről, ezúton is köszönöm neki.

vetele 2019.03.26 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Köszi a rejtést!

ylwpanda 2019.03.16 13:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az első ládánk! Nagyon nagy élmeny volt! Köszönjük! :)

halaszkiraly 2019.02.18 10:19 - Egyéb
piros kereszt Kedves Máté és Zoli Szeretnénk kérni, hogy a radarnál levő pontot ellenőrizzétek a helyszínen!
Sajnos, hosszú idő óta egymásnak ellentmondó jelszórészlet olvasható le a tábláról és a hagyományos rejtésből (amelyet emiatt el sem fogad a rendszer, tehát nem alkalmas a találat bejelentésére - viszont megtévesztő!
Köszönettel a rejtésért és a rejtés gondozásáért! Üdv: hk ládadoki

Pumba9 2019.02.16 12:09 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2019.02.16 12:08 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

A megadott 3. ponton található egy láda egy teljesen más jelszóval, mint a táblán! Jó volna egyeztetni a kettőt!

A megadott telefonszámon nem az aktuális rejtő érhető el, kéretik javítani, mert kellemetlen mind a hívó, mind a hívott félnek!

mulder2197 2018.12.07 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mazsola069 2018.12.07 06:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Szmájlira cserélve, mától ez is rám vigyorog. :-) [g:hu 1.6.1d]

Reggel 5:45 kor kezdtem bele a multiba, így a templom előtti emlékmű feliratának leolvasásával kicsit meggyűlt a bajom. A harmadik pontért bringával mentem el, egybekötve GCXVII-el.

IMG_20181207_081821IMG_20181207_081500
TD Adventure 2018.12.02 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Nosztalgia seta

Caldera 2018.12.01 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

stikli08 2018.11.23 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. A ládának köze sincs a jelszóhoz... [Geoládák v2.2.5]

Bonbonetti 2018.11.17 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hokuszpok 2018.11.01 23:59 - Megtaláltam
Köszi

Kovács Beni 2018.11.01 23:59 - Megtaláltam
Köszi

Hubbi barátai 2018.11.01 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Nikoca11 2018.10.16 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

lamúrtuzsúr 2018.10.01 22:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

sinus90 2018.08.29 18:30 - Megtaláltam
A 3. ponttal kezdtem tegnap, illetve a tegnapi napot ott fejeztem be és tűztem haza. Mára az 1-2 pont maradt. A jelszó elsőre sikerült.
Nézzük pontonként:
A víztoronynál a fedél kissé lesüllyedt állapotban van, rajta fél centi homok. Először cipővel próbáltam a homokot letúrni. De jött egy autó, pont ott álltak meg. Vártak valamire... aztán jött is egy hölgy kulccsal és be/felmentek a víztoronyba. Egy adag gazzal söpörtem a homokot, de nem jött elő felirat. Újabb vendég érkezett. Persze jöttek mentek az emberek és nem tudom mit gondolhattak rólam... A jelszó ezen része sokkal később lett meg, mert elkezdtem keresni ilyen akna fedeleket, mi lehet rajta?
A 2. pontnál nehezen olvasható a felirat. Még jó, hogy ott kibogarásztam, mert a fényképen is alig lehet látni.
A 3. pont meg jó messzire innen. Nem is tudom mit keres az ott? Ráadásul a láda épségben a helyén. A két jelszó részlet, persze nem azonos! Még, jó, hogy ezt korábban olvastam, így nem lepődtem meg.

Nos, mivel a láda neve GCLHBP, joggal elvárható lenne, hogy a reptérről szóljon, van annak elég története. Ez elég is lenne egy hagyományos ládának ott kinn a mezőségben.
A láda 1-2 pontja, meg esetleg még valami a környékről, lehetne egy másik láda. Vagy a 17 ker. szegény a látni/megmutatni valókban?

Azért köszi a rejtést, bár nem kerül be a kedvenceim közé.

TorokSC2 2018.08.21 11:59 - Egyéb
Helyszínek jók!

famászóbáró 2018.07.30 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

TanEra 2018.07.17 22:01 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Tettünk ételt az ételtárolóba!

csaba159 2018.06.16 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

nonow22 2018.04.28 14:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.64
PetyCamino-val lefigyelve, köszi! :)

PetyCamino 2018.04.28 13:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.00
2 nap alatt sikerült nonow22-vel 😀

ErcsiBan 2018.04.14 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Vasmatska 2018.04.08 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.08
Köszönöm, megtaláltam. A hagyományos ládát is :)

kegabor 2018.04.02 10:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Pár éve már kerületi lakos vagyok, de csak most került sor a ládára.
A víztoronyba is fel lehetett menni, ez adta a kellő motivációt! :)
Szép időben érdemes menni, hónap első vasárnapján van nyitva.

Lilamacs 2018.03.24 12:53 - Megtaláltam
Eljöttünk a harmadik pontért, a másik kettő már megvolt és hoztunk magunkkal tartalék ládát, de nem volt rá szükség. A láda sértetlenül csücsül rejtekében. Nem a tönknél, hanem mellette egy kettéágazó fa rejti. Igaz, el van ázva, de kitörölgettünk és hagytunk benne logbookot. Jelszót nem írtunk bele, mert a radarnál lévőt fogadja el. Tollat hozzatok, az nincs de apró ajándékot hagytunk benne :)[Geoládák v2.2.3]

Radar  2018.03.24. 
alat300 2018.03.15 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
megvan!

Barni és Tina 2018.03.11 16:38 - Megtaláltam
Megvan. Köszönjük, az első ládánk! :)
Sajnos teljesen be van ázva, nem tudtuk magunkat beírni.

madarasz.peter 2018.03.08 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
PÉM keretébeb. [Geoládák v2.2.2]

MoMaszter 2018.02.11 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.96
A múlt héten a hó miatt nem találtam meg a víztoronynál lévő jelszórészletet, ezért jelszó nélkülit kértem, de közben a mai geoláda kereső köröm végeztével erre jöttem haza és megnéztem mi hibádzott!

Sikerült!

Köszönöm a rejtést!

Benics 2018.01.06 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ErdőCsöndje 2017.12.29 17:03 - Megtaláltam
Köszönöm!

Molli 2017.11.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Köszönöm a rejtést!

szaszkievics 2017.11.01 13:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Repülőtér környéki BBT .com ládák és a még környéken levő ládák gyűjtögetése, kellemes őszi időben, szuper spotterezéssel. Rákoshegyen sétálva is jó volt. Kellemes, rendezett település :)
Köszönöm!

P1290470P1290489
P1290491 
Nikicsu 2017.10.10 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

VINAX 2017.10.08 18:46 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
★Viki & Axl★

[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ksati 2017.09.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.97
Sok-sok vidék geoládájának felkutatása után hazai vizekre eveztem. Rengeteget jártam már a víztorony s a templom környékén, de a reptér kerítése mentén is megfordultam már jópárszor. Ideje volt hát a "ládát" is megkeresni. Köszönöm a rejtést!

SzLali 2017.08.27 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
A reptéri ládát megtaláltuk, bár kicsit bizonytalanul kerestük, mert a leírásban az van hogy eltűnt. Nem a fatönknél volt, hanem mellette egy kettéágazó fa tövében, letakarva.
Jelszóként a táblán lévő szót fogadja el, nem a dobozban lévőt.

GYEZegzug 2017.07.29 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Sülysápi kirándulás a tónál. Jó volt itt lenni.Köszi szépen a lehetőséget.

SandorCsaba 2017.07.28 18:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Párduc50 2017.07.18 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm szépen!

pihe 2017.07.04 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Kellemes kis multi volt!
Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

brunnyer 2017.05.28 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Megtaláltam!

Viktor&Detti 2017.05.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Megvan, köszönjük!
Egy pici támpont lehetett volna talán a leírásban, hogy melyik irányból érdemes a ládát megközelíteni, parkolni.

Nargoth 2017.05.20 08:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2017.05.12 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A láda megvan. Jól betakartam. Füzet foszlányokban. A jelszó más mint a virtuális.

MarkoGear 2017.05.12 12:34 - Megtaláltam
Jó sok leszálló repcsit láttunk.

Nexux 2017.05.05 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

denho 2017.04.30 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

somga 2017.04.29 17:15 - Megtaláltam
Szuper!

Rákoskeresztúr (25) 
csemege86 2017.04.17 13:00 - Nem találtam meg
kész

[Elutasította: geocaching.hu, 2017.06.14 16:16]

R.Betti 2017.04.16 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Biztos az én hibám, de a 3. pontot olyan úton közelítettük meg, hogy leharcoltuk az autón a fényezést. Rendesen behisztiztem a vége felé, szegény breimanne csendesen tűrte a hangulatingadozásimat. De meglett!!!! :-) köszönjük!

breimanne 2017.04.16 17:00 - Megtaláltam
Két könnyű és egy távolságban nehézen megközelíthető multit oldottunk meg sikeresen R.bettivel! Köszönöm!

Imperator Csaba 2017.04.09 14:17 - Megtaláltam
+Van! Köszi :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Paplacs 2017.04.02 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Itt több szerencsénk volt, mint a Cargo dombnál pénteken, néhány percenként jöttek - mentek gépek. Köszönjük a rejtést!

Wilka74 2017.03.25 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Skalp 2017.03.19 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 4.18
Köszi!

 
lotht 2017.03.11 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Hurrá, köszönöm. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2017.03.07 19:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Eredetileg csak a Podmaniczky-Vigyázó kastélynál lévő láda felkeresése volt betervezve ma délutánra, de az olyan gyorsan meg lett, hogy megnéztem, mi van még a környéken. Ennek a multinak az első két pontja onnan könnyen elérhető volt, így nekiindultam. Aztán láttam, hogy van egy harmadik pont is, ami kicsit messzebb van, de ha már belekezdtem, gondoltam oda is elsétálok. Aztán, amikor végeztem a radarnál és a visszautat néztem, látom, hogy ha továbbmegyek, majdnem igyanannyi még a Merzse-mocsár, mintha visszasétálnék. Így lett a gyors buszos találatból végül 9 km-es séta. :)

geohorcsog 2017.03.04 20:04 - Megtaláltam
Koszonjuk!
Elso geoladank! :)

uzolee 2017.01.02 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2017.01.02 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2017.01.02 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Katona55 2016.12.06 10:00 - Megtaláltam
megvan

K.L. 2016.12.04 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

clip 2016.12.03 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

holly 2016.12.03 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk Clip-el :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2016.10.18 13:30 - Megtaláltam
Rákoskeresztúrról hazafelé tartva találtam meg. Az első két pont közelében út felújítást végeznek, kicsit nehézkes a közlekedés. A harmadik pont is hamar meglett, láttam pár gépet leszállni. Köszönöm a rejtést

Zéboy 2016.10.09 10:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy logó 
Berián 2016.10.09 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Geolandia 2016.08.16 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ikba88 2016.08.07 14:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! (118)

VaVi 2016.07.30 15:23 - Megtaláltam
.

lakkanto 2016.07.14 19:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Köszi a rejtést.

emiGrant 2016.06.28 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
6/3. Könnyű multi volt és nagyon érdekees volt figyelni a felszálló gépeket egy darabig a kerítés mellől. A víztorony és a templom is szép és érdekes. Köszi a rejtést!

nagyfliszi 2016.06.18 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Bernáthékkal közös kellemes nyári ládázás. Barátaink már korábban megtalálták, most csak elkísértek minket. Kár, hogy nem tudtuk, hogy a víztoronyba vasárnaponként fel lehet menni, kipróbáltuk volna. A láda helyét mi sem kerestük fel, a tábla egyszerűbbnek tűnt.
TFTC.

Mortanius 2016.06.09 14:53 - Megtaláltam
Az előző logok alapján nem is kerestük a ládát a 3. pontnál, csak a táblán lévő jelszót olvastuk le.
Köszönöm a lehetőséget!

víztoronyEgy másmilyen doboz.
templomradar
Katka991 2016.06.05 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BLUEway💙2016! 2016.05.22 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.21
A Cargo-dombos szpotterhelytől mentünk a radarhoz. A LÁDÁT ÉS A 3. JELSZÓRÉSZLETET a megadott koordinátán MEGTALÁLTUK, DE MINEK???
:(( Azt a jelszó-VÉGET nem fogadja el a rendszer, csak a "táblás" jelszórészlettel lehet sikeresen logolni! :( Azt nem értjük, hogy akkor miért nem szedi be a rejtő a ládát??? THX!

20160522_143513 (2)20160522_142424
20160522_142819Jelszó...
20160522_142239 
walky 2016.05.21 13:44 - Megtaláltam
megtaláltam, köszönöm.

rohacszsuzsa 2016.04.16 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
Megtaláltuk, köszönjük.

dudipeti 2016.04.02 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Martonék 2016.03.27 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ventusz 2016.03.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A XVII. kerületben élünk, jó kis kiruccanás volt, köszönjük :)
Merci és Krisz

turani 2016.01.08 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hepur 2016.01.03 15:05 - Megtaláltam
Megtréfált a jelszó. Amit a ládában egy papír sarkára felírva találtam, azt nem fogadta el a rendszer. Végül segítséggel sikerült rájönni a helyes jelszóra, de ez így nagyon félrevezető. A környék tetszett, korábban nem jártam erre, meglepődtem, hogy ilyen jó kis kirándulóhely van a reptér túloldalán.

Dr. Szűcs Viktor Géza 2016.01.02 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 3.17 súly: 1.60
Lényeg, hogy megvan.

stmester 2015.12.27 15:00 - Megtaláltam
nagy ködben találtam meg

kétbakancsos 2015.11.20 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Rákoskerttől indultunk a Merzse mocsáron át Rákoshegyig. Köszönjük a rejtést!

Laska gombaFerihegyi radar
SelyemfűSzent II. János Pál pápa
dr.is 2015.11.01 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Roberto Kesser 2015.10.24 15:00 - Megtaláltam
Első két pontot előző nap lestem meg, ma a 'végládához' mentem el!
Az egyértelmű helyen egy PETlinget rejtettem el, hogy a .com-os megtalálóknak legyen logbook a pótlásig. Jelszórészletet nem írtam bele, arra ott van a virtuális pont.
Köszönöm a 'rejtést'!

sogor36 2015.10.23 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Köszi a rejtést. Egy jót sétáltam. Könnyen meglett.

Paul 2015.10.04 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.23
Köszönöm a rejtést.

alucifer 2015.09.12 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!
]

StiviG 2015.08.09 12:15 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2015.08.09 12:15 - Megtaláltam
Olyan nincs, hogy egy láda nem drájvin jeligére sikerült mindhárom ponthoz 100m-en belül parkolni. :)
A repülőteret egyszer már belülről is bejártuk egy több órás buszos "kirándulás" keretében, így ezt a részt már ismertem. Tábla is, láda is megvan.
A templom és a torony volt új.
Köszi

 
mosonsky 2015.08.02 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

griffs 2015.07.29 00:00 - Megtaláltam
Bringával

nimka 2015.07.12 18:59 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 3.09
a hivatalosan nem létező ládát én is megtaláltam. (de abban a ládában más jelszórészlet volt.) a merzse-mocsár felől jöttem, emiatt 3-1-2 sorrendben mentem végig a pontokon. a víztorony zárva volt, a templom szintén.

szuperpocok 2015.07.12 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.12
bike. koszi!

exe 2015.07.03 00:00 - Megtaláltam
Elősször Rákoshegy aztán pedig, Merzse-mocsár éjszakai 20 TT.

gandi8 2015.06.27 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Istennyila 2015.06.21 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsamar 2015.06.21 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

LH458 2015.06.19 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam.
Jó volt ez a kis XVII. kerületi túra.
A láda is kereshető.

Dzsipiesz 2015.06.19 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.60
A városi 2 találat nem nehéz,drive in, közel van egymáshoz gyalog . A víztorony mellett van meggyfa ,most érik lehet szedni :) A láda is megvan a radarnál, sötét pókos helyen! De nem az ott szereplő jelszó a jó harmadiknak,hanem a táblán lévő.

Karabiner 2015.06.02 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Ok.

sagabi 2015.06.01 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 3.84
A régi láda ott van a helyén, kereshető, vissza lehetne állítani a jelszót.

Repito 2015.05.17 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Atalati 2015.05.10 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.26
Köszönöm!

Csirimojo 2015.04.28 22:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2015.04.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

pcjav73 2015.03.22 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Jót sétáltunk, köszönjük!

kugyu21 2015.03.21 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Tavaly nyáron a láda nem volt a helyén, ezért akkor azért nem sikerült logolni.
Most nagyon örültem amikor végre megtaláltam a ládát, benne a jelszóval. Viszont nem olvastam el, hogy most a pótjelszó él, ezért gyongyics segítségét kellett kérnem (a rejtők most sem voltak elérhetőek).
Köszönöm a segítséget és a rejtést, bár az valóban megérdemelne egy kis törődést, mert beázás miatt csak az előttem megtalálók által benejlonozott papírlapra sikerült logolni.

ha2 2015.03.14 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Merzse-mocsár felől gyalogosan. A ládát nem lehetett
az esős idő miatt kiszárítani. Megérdemelne egy
karbantartást, és meg kellene szüntetni a kettős jelszót.
Szerintem mindenki jobban szereti a helyszíni logolási
lehetőséget. Fel kellene csipkerózsika álmából ébreszteni.

gyongyics 2015.03.01 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam a ládát!!! Ugyan oda tettük vissza ahol találtuk (képek). Logbook elázva, csere ajánlót. Jelszó olvasható de nem ez a jó hanem a virtuális!
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nem itt van
SPOILER itt van 
icarusdes 2015.02.14 12:29 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést - egy jó fárasztót bringáztam a környéken :)

Liberty 2015.01.21 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
3/1. Dél-pesti ládázás Horizonttal.

Csak a leírásból derült ki számomra, hogy a csúnya víztorony kilátóként is működik.
Talán a repülőtéri radar volt a legérdekesebb a három pont közül. Köszönöm a lehetőséget.

XVII.kerület címere
Horizont 2015.01.21 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Dél-Budapesti ládázás Libertyvel.
A belváros zaja után érdekes volt megfigyelni a kisvárosias csendet és hangulatot. A víztorony látványa fiatalabb korom emlékét idézte. A templom környéke szépen rendezett, kedves figyelmesség II. János Pál pápának emléket állítani.
A repülés mindig mágnesként vonzott. Mindegy, hogy jármű, vagy repülőtér, csak a repülést idézze. Ezért is, szinte gyermeki izgalommal nézegettem a repteret ebből a perspektívából, na meg a közel-körzeti lokátort.
Köszönöm a lehetőséget.

tothadam86 2014.12.21 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2014.12.12 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 4.19
Egy jó ládaoldal, két egyszerű leolvasósdi, egy 4 hónapja eltűnt láda. Egy csúnyácska víztorony, egy átlagos templom és egy radar. Furcsa kombináció.

Péter60 2014.12.12 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 4.20
Jó az általános leírás, de hogy mi köti össze a 3 pontot nem igazán értem.
Ahogy elnézem, nem igazán törődik vele a rejtő, megérdemelne egy új gazdát a láda!

placi75 2014.11.21 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

keleven 2014.10.18 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

MaTamas 2014.10.17 09:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.69
Tettem egy 10km-és sétát a reptér mögött. A végén jól eláztam.

Rollie-Ollie 2014.10.11 10:49 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCLHBP_20141011104424.jpg 
Mr Bean 2014.09.28 13:40 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kovtom72 2014.08.30 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Sajnos a 3. ponton nem találtuk a ládát, és csak ott olvastuk el az előttünk járók észrevételeit is. Csatolom a rejtekről a képet. kérem szépen a jelszó nélküli elfogadást. köszönöm

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2014.09.12 20:23]

kifosztott rejtek 
accu 2014.08.12 11:00 - Megtaláltam
TC!
a GCLHBP láda megtalálását kérem elfogadni
Az elő két pont jelszavai [Jelszórészletek törölve. feri60]
A 3 ponton a ládát nem találtam .2014 08.12 11: 00
A rejtő tuskó meg lett viszont a láda nem volt sehol felvolt túrva szétdobálva a rejtő eszközök
Mellékelem a közeli képet valamint a rejtő tuskó képét kérem ennek alapján a megtalálást elfogadni [Rejteket ábrázoló képek törölve. feri60]
Köszönettel Palkovits Pál allias ACCU

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2014.09.12 20:23]

accu 2014.08.12 11:00 - Nem találtam meg
Az első 2 pont víztorony, templom megvan de a 3 ponton csak a rejtő tuskó a doboz viszont sehol sem volt. Az elfogadást segítő jelszavakat és képeket elküldtem a geocaching@freemail címre kérem a láda elfogadását inen töröltem a képeket az admin ill moderátor kérésére

Reggel 2014.07.13 14:10 - Megtaláltam
A ládát újrarejtettem. Jelenleg az eredeti helyén csak a tuskó másik oldalán kereshető egy petling formájában.

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2014.09.12 20:23]

 
Fixis 2014.07.03 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Az első két ponttal nem volt gond, a harmadik ponton viszont nem találtam a ládát sehol, pedig ott keresgéltem legalább 20 percig. Az első két jelszót elküldöm a rejtőnek, és feltöltök ide egy képet. Kérném, hogy fogadjátok el találatnak!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.08.03 22:52]

GPS 
szpiridion 2014.06.15 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2014.06.01 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

zsolty23 2014.05.09 17:22 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Roli_Zoli 2014.05.01 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Megtaláltuk, ezen a részén még nem voltunk a reptérnek és radart sem láttunk még ilyen közelről, köszönjük!

Dani19 2014.04.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

KennyM 2014.04.11 16:00 - Megtaláltam
Megvan!

EmesESE 2014.04.11 16:00 - Megtaláltam
Megvan

Bütyök+Zulu 2014.04.06 13:10 - Megtaláltam
majd

 
anettx 2014.03.25 18:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

tóthék 2014.03.16 14:39 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tkriszta 2014.03.16 14:39 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tpetya 2014.03.16 14:39 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tjanek 2014.03.16 14:39 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

13 2014.03.16 14:39 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

kendostar01 2014.03.15 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megvan az első láda.

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2014.04.15 16:52]

vgvil 2014.03.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

A zsákmány :-)
MJANEZ 2014.03.09 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Megtaláltam! :-)
Köszönöm a rejtést, és a lehetőséget.
Nagyon szép, de szeles tavaszias időben, a multi 3-dik pontnál nagy volt a földön, és levegőben a forgalom, megnéztük az egymás után startoló nagy repülőgépeket.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
gst76 2014.02.23 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Kerékpáros találat. Egy defekt keresztül húzta számításaimat, így mára csak ez az egy láda jutott...

GCLHBP_20140223100143.jpgGCLHBP_20140223100330.jpg
GCLHBP_20140223100954.jpgJános Pál, a PÁPA
a radar 
ndavid42 2014.02.16 16:35 - Megtaláltam
[:616:]
A reptér megkerülése után a nap záróládája lett, mert kezdett sötétedni, és még 17 km volt a hazavezető út, úgyhogy gyors pontgyűjtés után zúztam is vissza a városba.

Hardwer 2014.01.04 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk. Jó rejtés.

Evetke 2013.12.31 14:10 - Megtaláltam
[iwc]

beva 2013.12.30 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

Tiszaparti 2013.12.15 14:25 - Megtaláltam
Köszi!
A ládára ráférne a karbantartás.

perdix 2013.10.22 16:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Meglelve! Köszi a rejtést!
Egésznapos bicajos keresgélés hetedik ládája,Baggióval kerestük.

baggio 2013.10.22 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

h.krisz 2013.10.20 12:31 - Megtaláltam
köszi

peterpan 2013.10.12 16:16 - Megtaláltam
.

 
Mylene 2013.09.21 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.85
Megtalálva! Köszi a rejtést!

 
graffz 2013.09.21 14:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
Köszi. [g:hu 1.4.27]

Wladin 2013.09.14 00:00 - Megtaláltam
A környék tetszett, felmenőim egy része Rákoshegyi. A láda viszont eléggé lepukkant, még írószerszám sincs benne.

jasa2 2013.09.01 15:09 - Megtaláltam
megtaláltam

Spagab 2013.08.18 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Csuek 2013.08.17 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.93
A templomot a családi vonatkozása miatt kerestük fel.
Keresztszüleim a 60-as években, 100 km-re lakhelyüktől, éjszaka titokban itt kötöttek házasságot. A pártállamban munkahelyüket féltvén, nem vállalhatták az egyházhoz tartozásukat.

jegmadarka 2013.08.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Köszönjük,megtaláltuk,jót bicikliztünk!

 
salty 2013.08.15 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Salty [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

joco64 2013.07.23 08:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Köszönöm.

mrx 2013.07.07 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Ok.

babi99 2013.07.06 18:01 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

pozoli1 2013.06.22 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam

dendeocse 2013.06.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megvan.

qtatom 2013.06.15 20:00 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27d] [wapon beküldött szöveg]

RoriZo 2013.06.13 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.76
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

vakond87 2013.06.10 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Izgalmas délután kerekedett, az amúgy lazának tűnő kb. 30km-es tekerés. Már amikor Rákoshegyen leszálltam a vonatról gyűltek fejem felett a fellegek. Szerencsémre a jégesőt a GCBIGB közelében a Maglódi-csatornánál egy híd alatt vészeltem át. A nap második kihívása a GCREGI megtalálása volt, mert 1 km-t kellett autóúton kerékpároznom. Ferihegy 2-re senki se megy kerékpárral?!

A láda 1. és 2. pontja gyorsan meglett. A 3. pont is jó helyen van, csak az a sok szúnyog ne lenne. Köszönöm a rejtést!

WoFi 2013.06.07 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.52
A végén kicsit vizes lettem. :)
Üdv.: WoFi

joco12589 2013.06.03 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
ok

vitgabor 2013.06.02 13:10 - Megtaláltam
megtaláltuk mindhármat

koncsik 2013.05.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést, tetszett. Régebben nem messze a leszálló pálya végénél lestük a repcsiket (amikor még voltak), ehhez képest kicsit eltévedtünk, amikor arra akartunk távozni (Ferihegyi út felől jöttünk).

QandB 2013.05.05 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

housefly 2013.04.23 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2013.04.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Köszi a rejtést!

SziszoZozo 2013.04.07 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
A Sziszó most látott először ilyen közelről radart.
Köszi a rejtést.

viad 2013.04.01 11:18 - Megtaláltam
Köszi!

kovarobi 2013.01.12 16:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést és a játékot.

 
Cs_Zoli 2013.01.12 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2013.01.01 15:04 - Megtaláltam
Idei első ládánk. Boldog új évet mindenkinek. :- )

LouChe 2012.12.30 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
A karácsonyi ajándék GPS bejáratásának második állomása. Köszönjük a kirándulást, napontra járunk a környéken de ebből a nézőpontból teljesen más élmény volt.

Karácsony utánA templom mellett
ToronyRadarállomás ellenfényben
pötyimiki 2012.12.03 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Köszi a rejtést.

arkangyal 2012.11.21 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg],,kis távolság" és ,,gyalog" ha tudom,hogy több mint öt km inkább autózom :) ráadásul egy fekete ló kinézte a számból az almámat

kiru57 2012.11.12 16:15 - Megtaláltam
Könnyen megtaláltam, és nagy élmény volt a repülőteret ebből a nézőpontból megfigyelni.

*Moka* 2012.11.10 14:30 - Megtaláltam
+

*Vica* 2012.11.10 14:30 - Megtaláltam
A pontok között nem találtam összefüggést. Közben bemértem egy illegális szemétlerakót.
A .com-on nem kereshető a ugyanez a láda.

 
ludvig 2012.11.08 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Egy remek novemberi meleg napsütésben búcsú látogatás? 33 évet dolgoztam Ferihegyen amikor megszűnt a MALÉV..... Eddig csak a kerítés túloldaláról láttam ezt a világot.

 
Yoe 2012.11.03 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
ok

csp187 2012.10.20 09:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
DONE!!!

Köszönet a segítségért Gabronak!

Gabro 2012.10.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.29
:-)

vighv 2012.10.19 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Az 1-2. pontok drive in, a 3. egy jó kis sétával begyűjtve. Sajnos GCXVII-re most nem jutott idő, úgyhogy jövök még.
Köszi!

VíztoronyTemplom
Radar 
Geri89 2012.10.18 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Levadászva végre ez is! Köszi Chubby, hogy elkísértél.
Kösz a rejtést!
Geri89

Bernáth 2012.10.14 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.69
Megnéztük a víztornyot és a templomot, de mindkettőt csak kívűlről. Nagyon rendezett a környék. A harmadik ponthoz kocsival mentünk tovább, és a lovardánál parkoltunk. A láda hamar meglett, kicsit néztük a felszálló gépeket, de gyorsan eltűntek a ködben. Köszönjük a rejtést. Tovább sétáltunk a Merzse-mocsár felé.

VíztoronyTemplom
II. János Pál a templom mellettLovak (a lovarda mellett)
Kecskék az út mellettRadar
Gyombi 2012.10.13 13:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

D.Barna 2012.09.30 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Érdekes volt közvetlenül a reptér mellől figyelni a felszálláshoz készülődő gépek forgalmát, a fel és leszállásokat. Érdemes lehet távcsövet hozni a radarhoz, hogy alaposabban megfigyelje az ember a felszálló gépeket. A víztoronyhoz érdemes vasárnap 4 és 5 között menni, akkor látgatható, és föntről gyönyörű a panoráma. Most szerencsénk volt, mert a templom búcsúja miatt (Lisieux-i Szent Teréz ünnepe) egész nap lehetett látogatni.

SMC1706 2012.09.29 21:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon jó volt, köszönjük!

L.C 2012.09.29 21:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Meglett szerencsére minden! (GPS nélkül) SMC1706 harmadik találata, akit sikeresen és könnyedén "megfertőztem" a ládázással. :-) :-) Hétfői terepjárózás és repülőgép-les után ismét visszatértünk a reptérre, mivel utólag derült ki számunkra, hogy itt is van keresnivalónk.

alcala76 2012.09.16 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Az első ponton a csatornafedél-kábelfedél minket is megtréfált, így kénytelenek voltunk kétszer menni ( a rejtőt hiába próbáltuk elérni, csak annyi derült ki, hogy külföldön van, az édesapja nem tud segíteni. Így írtunk neki emailt, mert eleinte nem értettük, hogy mi a baj a jelszóval. Erre hetekkel később sem kaptunk választ! Talán érdemes lenne olyan elérhetőséget megadni, amit gyakran használ, mert így elvész a megtalálás öröme!)

RobiGergo 2012.09.16 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.08
Köszönjük a rejtést!

korosiz 2012.09.09 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.51
megvan

Pajzsika 2012.09.08 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Meglett, köszi!

Dióskanyar 2012.09.08 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.64
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

rozsabogar 2012.09.02 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megvan, több részletben, és én is összekevertem a csatorna és kábel fedőt... A Rejtőnek többször írtam, de nem válaszolt a levelekre. Biztosan jó a személyes lapon található címe?

orangebrotherz 2012.08.31 00:00 - Megtaláltam
OK

szadi&agi 2012.08.25 19:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
TB in. Kösz a rejtést!

Motolla62 2012.08.24 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Túra közben levadászva.

modepeche 2012.08.20 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

prisoft 2012.08.19 12:26 - Megtaláltam
Sikeres találat. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GCLHBP_20120819121718.jpgGCLHBP_20120819122455.jpg
GCLHBP_20120819124435.jpgGCLHBP_20120819124757.jpg
GCLHBP_20120819124947.jpg 
vbzsli 2012.08.12 18:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Bringatúra 6. állomása. Köszi a rejtést!

barathg 2012.08.12 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Kertész család 2012.08.12 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Köszönjük a rejtést.

Motkány 2012.08.11 16:30 - Megtaláltam
:)

Vityka76 2012.08.11 16:30 - Megtaláltam
:) [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2012.08.10 13:00 - Megtaláltam
Ok.

liremean 2012.08.07 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszi a rejtést , izgalmas hely , a gyerekek nagyon élvezték .

AZ első pont feléMár meg is van
Itt a harmadik 
becko 2012.07.29 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Még sosem jártam a reptérnek ezen az oldalán.
Összefűzve XVII, és BIGB ládákkal.
Nagyobb repülő forgalomra számítottam.

vittorio 2012.07.27 18:18 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Keandrea 2012.07.15 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Jó volt

Briganthy 2012.07.15 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jó kis túra volt! Köszönjük.

P306 2012.06.23 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Imádom a repülést és ma végre Bruce Willis minden akciója ellenére :-) végre kijutottam ehhez a ládához is. Kösz.

SzabEdAn 2012.06.17 14:00 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2012.06.17 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

jpal 2012.06.16 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.66
GCNEWS keleti sarkának megkeresése kapcsán felkerestük a XVII kerület másik két ládáját, GCXVII-et és GCLHBP-t, ezzel - majdnem öt év geoládázás után - már Budapest minden kerületében van találatunk!
Egy újabb GCLH-s találat! A két városi pont felkeresése után a rejteket 50 m-ig meg tudtuk autóval közelíteni.
Köszönjük a rejtést.

II. János-PálA víztoronynál
A templomIdáig jöttünk kocsival
Én és a radar 
picuresnagyur 2012.06.07 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
köszi :) a radar nagyon klassz :) Viszont a mocsári láda felé menet lemerült a kütyü. Próbáltam "vakon", emlékezetből megtalálni, de tű a szénakazalban. Az egy kicsit lehangolt ez a láda után :(

csehipest 2012.06.04 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.77
Köszi!:)

grovana65 2012.05.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.50 súly: 1.00
:) A JELSZOT NEM FOGADJA EL, KI TUDJA MIERT

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2012.05.31 16:58]

gyusz_58 2012.05.19 07:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
A napi tervezett 1/20. Nagyon jó kis multi, nem nehéz a terep sem:) persze eső után lehet, h az:)
ezután végig a reptér kerítése melletti többi láda.
Köszönjük a rejtést.

Zsuzsicu 2012.05.12 00:00 - Megtaláltam
:-D

gladius23 2012.05.12 00:00 - Megtaláltam
OK

Sir Pajszer 2012.05.02 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Köszi!

Furtyka 2012.04.27 16:00 - Megtaláltam
Kellemes tavaszi bringázás egy kollégával. Gyönyörűek voltak a repülők. :) Köszönöm!

Nalika 2012.04.07 14:47 - Megtaláltam
megvan

bambicsemege 2012.04.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.60
ok

kopepe 2012.03.25 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.52
GCXVII ládától. Volt szerencsém egy őz (távoli) társaságához.
Köszi a rejtést!

Wicky 2012.03.24 16:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.70
:)

Glac 2012.03.24 11:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Vicky-Misi-Jázmin 2012.03.17 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.05
A ládát a GCXVII-el együtt kerestük meg, ezután a Cargolux le- és felszállása között éppen maradt idő a városi pontok felkeresésére.

Csizmások 2012.03.17 15:00 - Megtaláltam
A GcXVll láda levadászása után. A jelszóval volt egy kis gondom, köszi a segítséget "anyóca57"-nek. 20 éves koromban a rákoshegyi gyógyszertárban kezdtem az asszisztensi pályámat, nagyon kedves emlékleim vannak az itt eltöltött időről, jó volt nosztalgiázni. Köszönjük a rejtést.

arandria 2012.03.16 16:15 - Megtaláltam
Jó kis séta volt a Rákosokon. Ládázás nélkül soha nem jutottam volna el ide! Szomorú, hogy alig volt forgalom a reptéren. Mialatt a kerítés mellett mentem, egyetlen gép szállt fel (Qatar-i).
Autó nélküli megközelítésnek én busz helyett a vonatot javaslom, a Keletiből egy negyedóra alatt a víztorony közelébe lehet érni. Rákoshegy állomáson kell leszállni, akinek van BKV bérlete, annak jegyet sem kell venni.

hg5vy 2012.03.15 12:00 - Megtaláltam
Kellemes taviszi dőben kirándultunk erre 9-en

anyóca 57 2012.03.10 16:03 - Megtaláltam
GCXVII-tel együtt levadászva. Hatalmas séta volt a csodálatos tavaszi időben. Köszi

 
Tóni&Beus 2012.03.10 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Kábé két év alatt tettük meg az utat az első ponttól a harmadikig.

vindisz 2012.03.07 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az első ládám, köszönöm, izgalmas volt

dvosza 2012.03.07 13:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.60
Hosszú szőrű kutyákkal vigyázni kell, rengeteg a bogáncs és az egyéb tüske.

RadarGPS
Segéd erő 
Pibo 2012.03.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Köszi,,...

zsuzska74 2012.02.25 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]

Sunboy 2012.02.20 00:00 - Egyéb
KEDVES KESSEREK !
KERESEK EGY LUCKY NEVŰ UTAZÓ ÜGYNÖKÖT, AMI A LÁDÁBA KERÜLT 2011/10/31, DE LÁTOGATÁSOMKOR MÁR NEM VOLT OTT. AKI BÁRMIT TUD RÓLA, KÉREM JELEZZE !

KelemenGy 2012.01.26 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2012.01.18 07:38 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!

Hinter 2012.01.15 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi.

iloilo 2012.01.01 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.3.25] [wapon beküldött szöveg]

bohrmann 2011.12.21 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.71
A Merzse-mocsár felől jöttem, úgyhogy fordított sorrendben érintettem a pontokat. Élvezetes volt, kár, hogy a torony nem volt nyitva.

Dia&Ati 2011.12.18 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.60
Köszönjük a rejtést!

Pala.G 2011.11.18 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.84
Érdekes volt a célpontok megválasztása, mert tulajdonképp semmi közük nincs egymáshoz. Viszont látványosságnak külön-külön is megérte mindegyik. A radarnál nem lepődtem volna meg, ha a repülőtér biztonsági szolgálata lerohan minket logolás közben.

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

Sunboy 2011.11.16 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

Biciklivel a napom utolsó ládája volt a ( GCERDO, GCREGI, GCBIGB, GCXVII ) után. Sok kalandban kimerülten sajnos... Picit aránytalannak találom az első két pont és a harmadik pont közti távolságot....


zeus 2011.11.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
köszi!

kobcikrajci 2011.11.06 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.68
További tekerés a reptérhez, ahol igazoltató rendőrbe is sikerült belefutni. Érdekes volt itt a nagy madarak közelében.

bekrisz 2011.11.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.95
Megvan minden! Köszi

kalmana 2011.11.06 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Ötletes, érdekes, mindhárom hely tetszett. Gratulálunk.

drbikfalvi 2011.11.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Megtaláltuk.

KariKata 2011.10.31 12:15 - Megtaláltam
A COM szerint kellene benne lennie egy TB-nek és egy Geocoin-nak. Egyik sem volt benne. :(
Beleraktuk viszont Lucky TB-t. Reméljük ez nem tűnik el...

Fakakadu 2011.10.30 00:00 - Megtaláltam
Könnyű, gyors találat. Köszönöm a rejtést.

fubenalvo 2011.10.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Sajnos, most nem volt túl nagy forgalom a reptéren, de így is láthattunk egy-kettőt felszállni. Nagyon szépen köszönjük a rejtést! :)

Ayse és Fubenalvo

Cerberus 2011.10.22 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Megtaláltuk! A szép környezetben lévő első két állomás klasszikus városi multipont módjára történő gyors ledarálása után következett a minket leginkább érdeklő rész: a radar és a reptér. Beautóztunk az Orgoványiszőlő úton a reptér kerítése mellé és ott, ahol elromlott az út leparkoltunk. Innen kb. 1 km-es sétával elértük a radart és a ládát. Az oda-vissza úton egész közelről megnézhettük egy török és két magyar gép felszállását. Kocsit kevésbé féltők a homokúton a radarig is bemehetnek, parkolni, megfordulni való hely tengernyi van. Érdekes a láda leírása is. Köszönjük a rejtést!

JAck:66: 2011.10.08 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
458, megérett a meggy.

csemege 2011.10.07 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
A reptéren volt dolgom, gondoltam utána becserkészem a közeli ládákat.

Felni 2011.10.02 17:14 - Megtaláltam
megvaaaan! itt lakok 17. ker a legjobb!! [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

luviktor 2011.10.02 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
A láda minden helyszínén érdekességekkel találkoztunk, így feldobta az egész keresést is. A templom mellett talán egy mini búcsú lehetett. Volt egy színpad, meg is néztünk egy ovis csoportot, akik néptáncoltak. Aranyosak voltak. Ebéd gyanánt egy kenyérlángost is benyomtunk. Tetszett II. János Pál szobra, messziről is rá lehetett ismerni.

A reptér felé aztán totál volt a káosz. Ma érkezett az A380-as Airbus, és a fél város kíváncsi volt eme eseményre. Nem is próbáltuk autóval megközelíteni a helyet, de nem is lett volna rá lehetőségünk. Kb 1 óra magasságában mentünk a láda felé. Ha nem jött velünk szembe 200 autó, akkor egy sem! A landolás után mindenki hazafelé tartott, mi meg kaptunk az arcunkba a port. Messziről, a torony mellett mi is láttuk a gépet, de sajnos nem mozgás közben.

German Geocoin landolt a ládában.

Úgy tűnik, valamit rosszul olvastunk le ennél a ládánál. Kérnénk a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a megtalálást. (Küldtem volna én e-mailt is a logbook és a jelszó fényképével, de a szerver visszapattintotta a levelemet. A jelszót nyilván itt nem rakom ki.)

Szerkesztve: Cerberus vezetett rá a megoldásra, köszönet érte!

szjuli 2011.10.02 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.54
Az első két pont szinte drive in. A templom előtt épp egy búcsú zajlott, így még néptánc előadást is láttunk, és kenyérlángost is ettünk. Innen irány az utolsó pont. Elég messze parkoltunk le innen, mert a keskeny földúton csak jöttek szembe az autók. Így végigporoszkáltunk a porban, miközben többszáz autó húzott el mellettük. Mi mit sem sejtettünk... Aztán egy szembe jövő család informált, hogy most szállt le a hatalmas Airbus, és a fél város ezt nézte, csak mi nem...
Beleraktuk a "Germany Geocoint". A bejelentése kicsit nehézkes volt, mert itthon direkt megnéztem, hogy comos is a láda, de most a logolásnál vettem észre, hogy ott archiválva van. Nem tudom pontosan mit jelent ez, de azért sikerült logolni, remélhetőleg követhető lesz így is.

A nagy tömegben nem sikerült jól leolvasni a jelszót. Köszönjük a segítséget Cerberusnak!

SünVeedee 2011.10.02 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

benger 2011.10.01 18:21 - Megtaláltam
OK

remiorsi 2011.09.23 00:00 - Megtaláltam
Bringás ismerkedés Ferihegy és környékével.

Biobori 2011.09.17 16:03 - Megtaláltam
Megvan. [wapon beküldött szöveg]

Csg12 2011.09.04 17:00 - Megtaláltam
.

Zolee@ 2011.09.04 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Kerékpáros találat (40 km).Remek multi, köszi.

ChanOP 2011.09.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon érdekes volt, többször jártunk már a radar környékén, nem gondoltam volna, hogy ott a közelben is van láda elrejtve. Most már tudom és meg is találtam. :) Érdekes a víztorony, a templomnál pedig az új szobor. A radar közelében a láda eléggé félelmetes helyen volt elrejtve. Ebben sok szerepe volt az éppen lemenő napnak, nagyon sötét volt azon a részen az erdő és sok koronás keresztespók volt a fák között. Aki fél a pókoktól, az lehet, hogy nem fogja díjazni, szerencsére nekem nincs velük bajom. Volt néhány szúnyog, de szerencsére megúsztuk a csípésáradatot. :-)
Köszönjük a rejtést!

VíztoronyTemplom hátulról
A láda ott van valahol a sötétbenA radar, fölötte a kis fehér folt pedig a Hold
M.Xati 2011.09.02 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
A repteret még nem láttuk ebből az irányból. Izgalmas volt a radar is ilyen közelről. A merzse-mocsárral kötöttük egybe. Köszönjük a rejtést!

Attibati 2011.08.31 18:18 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 145.6 km

nemethricsi 2011.08.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megtaláltuk!:)

AncsiPancsi 2011.08.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.48
-

Szilvi78 2011.08.16 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk ! Dani és Szilvi

DaniRadar
laubi 2011.08.16 15:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Nagyon hosszú bringatúra volt a homokban Ferihegy körül... :) Kösz a rejtést, tetszett a multi!

Arthur 2011.08.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.08
Megtaláltuk! Arthur, Orsi, Orsika :-)

TemplomOrsi és Orsika:-)
Radar 
gusty 2011.08.09 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.36
Amíg a nagyobb fiam edző meccset játszott Vecsésen, addig a kisebbikkel bringázva körbejártuk ezt a Ferihegy kérdést bő 30 km-ben.

A teljes útvonal (tracklog)

tudo 2011.08.02 13:59 - Egyéb
55 km városi jellegű kerékpár edzés 200 m emelkedéssel a Kispest - Rákoshegy - Budapest útvonalon 2 régi ládával. A tegnapi nap levezetéseként ennyi éppen elég volt.

Otthonról indultam 52/16 - 52/19 között átlagos 85 rpm ped. és 122 bmp pulz. mellett Rákoshegyig. Amikor először jártam it, kemény hideg volt, most hőség. A két városi pont egyértelmű, a kivezető földútra nehezen álltam rá, a repülőtér melletti földutak kiválóan kerékpározhatóak. Megnéztem a radart, a láda azonnal meglett.

Fáradt voltam, indultam volna haza, azért ránéztem a másik mára letöltött pontra. Azt hittem, messzebb van, de a 2 km közelebbi, mint annak a ládának a megközelítése földutakon. Ezért elindultam GCXVII felé.

Kerékpáros kupa: 54.20 km

VíztoronyTemplom
Templom belsőII. János Pál pápa bolfoggá avatása
RadarTalálat
doman 2011.07.17 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Lancelo-T 2011.07.16 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Közelben lakva gyűjtöttük be.

kovjutka 2011.07.16 11:42 - Megtaláltam
Hétvégi motorozás során.

kisscsabaemail 2011.06.28 15:30 - Megtaláltam
Megvan.

Aleph & Rita 2011.06.28 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.58
Mai délutáni reptér körüli bolyongásunk 1. találata! A ládánál tényleg sok a szúnyog. És szerencsénkre nem volt nagy kánikula a nyílt terepen való gyalogláshoz. Köszönjük!

geriszab 2011.06.26 17:01 - Nem találtam meg
Érdekes

[Elutasította: geocaching.hu, 2011.09.07 17:38]

Drummerzozo 2011.06.26 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.14] [wapon beküldött szöveg]

Crowngu@rd 2011.06.22 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.51
Ezen a szép dög meleg nyári napon gondoltam, hogy sétálok egy kellemeset és közben megpróbálom begyűjteni ezt a pontot meg a GCXVII és GCBIGB pontokon lévő ládákat. A küldetés sikerült bár nem volt kellemes. Rákoshegy vasúti megállótól indultam és az első két pontot hamar meg is leltem. Következett a 3. pont. A reptér kerítése mentén láttam pár le és felszálló gépet. (Már megérte ide kijönni) Logolni a 3. ponton alig volt időm mert vagy ezer szúnyog támadott meg. Ki is kellett menekülnöm a napra. A pontok jó helyen vannak, bár a többieknek üzenem, hogy szerelkezzenek fel valamilyen szúnyogriasztó szerrel, higgyétek el jól fog jönni még a GCXVII pontnál is. Köszönöm a rejtést! Szép nap volt, remélem nem kaptam napszúrást.

Tesztelo.hu 2011.06.13 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.11.01 11:14]

 
cKthebest 2011.06.13 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Logolni nem volt időnk, legugoltam a rejtekhez és kb 20 szúnyog támadt meg. Tovább XVII felé:)

fattila 2011.06.11 17:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Mint mindenhol, itt is sok volt a szúnyog. Ellenben a nagyobb szúnyogok, amik a Liszt Ferihegyre szálltak le és fel sokkal szebbek voltak. Egy elveszett telefont is visszaadtunk pár lovasnak. Jó nap volt. Főleg nekik.

zramzam 2011.06.11 17:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Szép volt köszönjük szépen.

flendera 2011.06.05 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.15
A víztorony áprilistól októberig vasárnaponként du. 4-5-ig van nyitva.
Fantasztikus ilyen közel lenni a repcsikhez. Köszi

Plavi 2011.06.05 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.20
Régóta terveztünk egy reptér környéki kirándulást és repülőnézést. Most a láda kapcsán sikerült. Jót kirándultunk a reptér környékén.

pliptai 2011.05.27 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Na ebben a multiban volt minden! :-) Köszönet a rejtésért!

Erijaki 2011.05.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első geoládánk, köszönjük.

 
Hegyo 2011.05.12 20:35 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.55
Gyors keresés a vonat indulás előtt.

grafikus 2011.05.08 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első geoládám a gyerekek jól szórakoztak, köszönjük.

 
Automaster 2011.04.17 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést

bagacs 2011.04.17 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. B&B + L
[ ] [wapon beküldött szöveg]

erbeo 2011.04.17 11:10 - Megtaláltam
Térképszürkítés napos időben :)

Anikó77 2011.04.16 10:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Nagyon szépen sütött a nap az egész túra alatt.
A rejtés utolsó állomása egyszerűen fantasztikus volt. Még soha sem kerültem ilyen közelségben a reptérhez. Szerencsémre abban az időben elég nagy volt a repülő forgalom :-)
Köszönöm a rejtést!

Anikó 77

Gyalogos kupa: 16.7 km

M Zsófia 2011.04.09 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Köszönöm a rejtést.

hercule&jane 2011.04.09 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Kellemes kis multi, ráadásul Hercule-nak nagyon súlyos és gyógyíthatatlan aviaticus-mániája van:D:D:D

Gextrem 2011.04.05 00:00 - Megtaláltam
köszi, megvan, levadászva az utolsó pontnál az aútom nem tudtam bezárni az erős radarhullámok miatt de legalább az ásványvizem felmelegítette ;-)

alecar 2011.03.31 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Sajnos aludtak a gépek, de jó idő volt. Köszi!

rolandar 2011.03.20 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.68
A GC1956 első "sikertelen" keresése után, vígaszláda gyanánt elindultunk megkeresni az első két pontot, aztán haza, így pont 30km-t mentünk. :o)

A zárópontot a Merzse mocsárral együtt akartuk begyűjteni, ami végül sikerült is.

ebzetcsajok
Gyeta 2011.03.20 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
A templom és a víztorony volt a kötelező szám, az izgalmakat a radar jelentette. Ezzel a helyszínnel teljessé vált a repülőtér "bekerítése" a mai napon, ugyanis GCREGI és GCBIGB után érkeztem ehhez a ládához.
Jól mutat a SkyCourt új, csupa üveg épülete.

sry 2011.03.17 11:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.45
Megleltem, köszönöm a rejtést. Bringás kör volt, sajnos végig szakadt az eső, de sebaj, ilyennek is kell lennie néha.
Üdv.: SRY

Isu_79 2011.03.15 10:03 - Megtaláltam
Erről az oldaláról még nem ismertem a repteret. :)
Köszönjük a rejtést!

chica 2011.03.15 10:03 - Megtaláltam
Könnyű találat volt, bár mi a gyaloglást választottuk, az autót az utolsó aszfaltozott utcában hagytuk. Két repülőt is láttunk felszállni. :-)

begeba 2011.03.14 13:37 - Megtaláltam
Ez a pont éktelenkedett még magányosan a Budapest térkép jobbszélén, mint meg nem talált láda. Gondoltam begyűjtöm ma ezt is. Kb. azt találtam, amire számítottam. A rejtőnek biztos megannyi élmény és emlék, számora egy kis helytörténet, de nem túl izgalmas helyszínek. A harmadik pontnál megint kivergődtem a reptér szélére. Nem tudom hanyadszor járok ostanában itt a környéken láda ügyben. Na de lagalább most nem volt sár. Úgyhogy akkor ez is abszolválva.

Nicky&Ati 2011.03.14 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Sajnos repülőt nem láttunk le és felszállni :( Nicky és Eper

Ágica63 2011.03.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Ősszel már voltam itt, de elriasztott a sok pók.:) Most visszamentem és rögtön meg is találtam a ládát, azt hittem, hogy minden rendben, de az első ponton valamit elnéztem. Feri65 segített, amit köszönök. Ágica

Judith 2011.03.12 09:56 - Megtaláltam
Három napos ládázás Fontéval.
Gyönyörű napsütésben, könnyű találatok. A láda rejtekhelye, nem tetszett, még akkor sem, hogy a Reptér környékén van (sajna hiába kerestük meg az összes ládát a repülőtér környéké, ami nem is kis időbe tellett, egyetlen gépet nem láttunk se fel, se leszállni! :) )

szlaura 2011.03.05 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.28
Még egy láda. Az első két pontnak sajnos nem sok köze volt a harmadikhoz. Gyalog elég messze lett volna a harmadik pont, így meg a sárban autókáztunk. :S Biztos van normális földút is a láda közelébe... A lovak aranyosak voltak. Shiva kutyusunk találta meg a ládát :D A repülők nem voltak túl aktívak. Köszönjük

LionDaddy 2011.03.01 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
A GCXVII láda megkeresése után már nem akartunk visszafordulni az M0 felé, inkább Bp. irányába mentünk tovább és a multi végládáját is felkutattuk.
Közben a vasmadarak jöttek mentek, felszállást is hallhattunk és láthattunk.
A láda mellől mezei nyulat ugrasztottunk, futott szegény, mint akit puskából lőttek ki.
A két pesti pontot is hamar megkerestük, nagyon közel vannak egymáshoz.

Köszi a rejtést !

Felszállás - Take off :)
atipapa 2011.03.01 16:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Köszi

udkpods 2011.02.26 09:07 - Megtaláltam
Megtaláltam.

pipu 2011.02.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Ferihegy koruli boklaszas lada3.
Egy baratomhoz mentem latogatoba es beiktattam egy kis ladazast az aznapi programomba. Kocsival mentem a ladahoz, a folduton a lada kozeleben megsertettem egy bagoly felsegteruletet. Leszallt majdnem elem, en meg percekig vilagitottam a fenyszorokkal. Viccess volt. Amikor elszallt a kis madarbol meglepoen bazi nagy madar lett a kiterjesztett szarnyai miatt. Talaltam egy masik, sokkal nagyobb gomb radart is itt : N 47 25.300 E 019 18.215
Lattunk meg jo par nyulat is, de a kutyam egyet sem hozott vissza, a vadaszvizsgan megbukna. :)
Teljesen megkerultem a repteret, eleg izgalmas volt a folduton egy Astra-val, de szerencsere kijutottam az aszfaltra (N 47 24,633 E019 18,621) a zivatar elott. Legfrissebb TUHU gyalogutak/jelzett terkep nelkul nem ajanlom foldutas boklaszast, mert eleg sok foldut van.

Fürkészek 2011.02.19 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Nem sok értelme volt az első két pontnak, de a harmadikat nagyon élveztük. Jó volt egyet túrázni ferihegy mellett, a radar is impozáns látvány.Szerintünk sima hagyományos ládának kellene lennie. Köszönjük a rejtést! Teljesítette 3 fő.

SilverG 2011.02.13 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk!

FCsili 2011.02.13 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk! A láda jó helyen van, innen még sosem láttam a repteret! :)

 
paparazzy48 2011.02.10 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Mezei bringás találat Monorról, a Merzsei próbálkozáshoz öltözve (comb-csizmában, igen nagy feltűnést keltettem) főleg, hogy a templomból valami rendezvény résztvevői özönlöttek ki!? A radarhoz vezető út, a homok miatt, most kerekezhető legjobban. Köszi a rejtést: Paparazzy48.

Emlékmű a templom előtt 
hitamas 2011.02.06 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Sár?? Hol?? Január 15, Irma forrás ... na az volt a sár!! :)

Lencsybaba 2011.02.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagy sár, satöbbi, de az idő csodás volt, megérte :) Köszönjük a rejtést :)

jbako 2011.01.30 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Mai negyedik láda, ebből második ahol az utolsó pontért sokat kell gyalogolni, de nem gond. Sajnos egyetlen repülő sem szállt fel/le amíg ott voltam :( Kösz.

a láda és tartalmaradar
mendi_es_zoli 2011.01.22 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
A két virtuális pontot kocsival, a ládát pedig kiadós kutyasétáltatással egybekötve sikerült megkeresni.
Köszi a rejtést!

Discover 2011.01.02 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Ha valaki nagy hóban keresné, az első pont jelszavát felírtam a kapura a rejtő telefonos segítsége alapján. A másik két pont már könnyű volt. Sajnos a nagy ködben egy gépet sem láttam a ládánál.
Köszönöm a segítséget és a rejtést!

geooszi 2011.01.02 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Az első két pontot már korábban levadásztuk, de akkor a harmadikra nem maradt idő. Most pótoltuk.

CicóMicó 2011.01.02 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Jót szánkóztunk közben! :)

Áron 2010.12.26 00:00 - Megtaláltam
Áron meglelte. [Wapon beküldött szöveg]

Pimpi69 2010.12.20 12:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Blue Mali 2010.12.20 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Megvan [wapon beküldött szöveg]

Köszi a rejtést!

Ládavadászat Gábor75, és Pimpi69 társaságában, ezen a téli fagyos napon.
Jó kis multi, bár 2009-be én már le akartam vadászni kerékpárral, de akkor a végláda eltűnt, ezt most bepótoltam.

Köszi a lehetőséget

Gábor75 2010.12.20 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Pimpi és Blue Mali társaságában.A két városi látnivaló után kihasználva a fagyos időt,a ládát drive in kerestük fel.
Köszönet a rejtésért!

osvathek 2010.11.13 08:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Ezt a ládát több fázisban, végül is ma találtuk meg. A repülők közelsége kissé zajossá tette a környéket, ez volt az eddigi leghangosabb ládánk. :)

diego 2010.11.06 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.57
Fordított sorrendben. Egész reggeltől hallottam a repülőgépek hangját, míg végül 10:45-kor megtört a jég és megpillantottam az elsőt.

Napszel 2010.11.05 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Nagyszerű rejtés, tetszett!

Vili71 2010.11.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Szép környék, sokáig néztük a repülőket. A víztorony sajna nem volt nyitva. Sebaj, tavasszal felmegyünk.

Des 2010.10.31 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést!!

Mercenary 2010.10.30 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.80
Sajnos a nagy madarak nem voltak nagyon aktívak...

kalahári 2010.10.23 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Ügyes kis multi. Közben megszomjaztunk így hát beültünk egy pofa sörre. Köszi a rejtést, jól esett.

 
MikiCache 2010.10.14 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Kinek a pap, kinek a papné... nekem a radar
Miki

BiharyG 2010.10.13 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
Az első két pontot még Zsuzsival kerestük meg jó pár éve, akkor a sár miatt a láda kimaradt. Azóta természetesen nincs meg az akkori papír, úgyhogy újra végigszaladtam az elején is, és most a ládához is el tudtam jutni száraz lábbal. Köszi az élményt!

BiharyG

imre.j 2010.10.09 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon kellemes meleg őszi idő volt. Köszönjük a rejtést.

police107 2010.09.23 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Jó kis kör volt.pihenésképpen jó ideig bámultuk a felszálló gépeket.
Köszi

Miley98 2010.09.23 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Jó kis kerékpártúra volt.A repülőteret meg imádom.Köszi

Perseus@ 2010.09.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
A víztorony története érdekes volt.
A templom szépen rendbe van.
A radar és környéke izgalmas kaland.

VíztoronyA templom
A ládaMost még Apuval
V_Gabor 2010.09.16 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.67
DriveIn, könnyű találat(ok).

 
efery 2010.09.09 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 1 átlag: 2.17 súly: 3.19
Hát, ez az a láda, amit...
1. Először 08.24-én "találtam" meg, benéztem az első pontot kb. 3 méterrel (!), így nem tudtam logolni. E-mail-ben KÉRTEM a rejtő segítségét, addig "jelszó nélküli"-nek logoltam, képekkel, örömködéssel.
2. A mai napig a Rejtő le...ta a fejemet, pedig Neki elküldtem a konkrét jelszó-részlet fotókat, a benézettet is.
3. Ma volt egy kis időm, uccu ki Rákoshegyre, mondanom se kell, egyből meglett az első jelszórészlet. Szvsz 08.24-én azon álltam :-) Így jártam, de:
4. Azért ELVÁRTAM volna, hogy a Rejtő VALAMIT reagál az e-mail-emre... A Ládász társadalomban a Rejtőnél SOKKAL NAGYOBB fanok többször segítettek, ami nagyon jól esett. E Rejtő le...t! (3 rejtés, ebben a Ládász társadalomban nem egy nagy daszisztvasz...) De legalább tanuljon "ládagazdászatot" NAGY kesserektől!
5. A ládához egyébként utazzon KöKi-ről a Rejtő a 80-as busszal... Emlékeim szerint 2008. szeptember 6-tól (több, mint KETTŐ ÉVE!) átszámozták a BKV-t, a ládaleírásban a mai napig a régi számozás szerepel. AZT nem kellene aktualizálni, kedves Rejtő?
6. Nem ártana elárulni a ládaleírásban, hogy a víztorony KIZÁRÓLAG vasárnap látogatható, igaz, akkor ingyen.
7. A multi első két pontja teljesen fölösleges, a három pontnak a világon semmi köze egymáshoz. (A második pontnál a jelszónál "fontosabb" látnivaló is akad...) A konkrét ládarejtek átlagos, de érdemes felkeresni, összekötve a Merzse-mocsárral!
8. A webes megjelenítést ideje lenne frissíteni, jelen állapotában 0!

PONTOSÍTÁS: ma (09.10.) 10.44-kor megérkezett a Rejtőktől a "segítség" e-mail, amit ezúton is köszönök, de a fent leírtakon ez mit sem változtat!

rlacy79 2010.09.05 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 1.90
Köszönjük szépen megtaláltuk a ládát a rejteket adó erdőben.

RLacy és Csipisz

dudikoph 2010.09.04 19:00 - Megtaláltam
Kis szombati bringás kör részeként kerestem meg. A radar nagyon tetszett. A végláda körüli pókhálókkal már nem kell foglalkozni, ugyanis én garantáltam az összeset leszedtem :) Köszi a rejtést.

fa-peti 2010.09.03 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Dél-keleti ládázgatás, első találata. Az utolsóhoz vezető út egyértelmű volt, de eltévesztettem :). De csak meglett. Érdekes a radar, az tetszett a legjobban. Köszi :).

Kerékpáros Kupa: 90,9 km

Megtett útElőrefelé :)
Radar 
jociandi 2010.08.27 16:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Köszi, jót sétáltunk.

Fordított sorrendben sikerült teljesíteni, még bocikat is láttunk.xcvii 2010.08.22 14:32 - Megtaláltam
Lényegében a víztorony alatt lakom, a repülőtér melletti erdőre egy időben kijártam futni, de valamiért a radart még nem láttam ilyen közelről.

A rejtekhely körüli erdőben nagyon sok a pókháló, bár megtalálni nem volt nehéz (GPS nélkül sem), megközelíteni kissé macerás.

Ezt a ládát mi is összekötöttük a GCXVII-vel.

(Ja, és amúgy 80-as busz már nincs, 198-as van helyette.)

megtaláltukradar
ettore 2010.08.20 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.61
Régóta szemeztem ezzel a két ládával, mert elég közel van hozzánk, de azért elég távol is, plusz behajtós üzemmódban is kell azért sétálni, legalábbis terepjáró és helyismeret nélkül.
Szóval félmaratonra edzés gyanánt bevállaltam ezt a tizenvalahány kilométert.
A rejtés rendben.

Puzzle Apartman Gyula 2010.08.18 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.70
Nyaralás végén hazafelé igyekeztünk még néhány pontot felkeresni.
Ezt a ládát tegnap nem vettük számításba, aztán ma mikor a Merze mocsárhoz igyekeztünk valahogy mégiscsak a végláda közelébe kerültünk. Így már nem kellett sokat módosítanunk az útvonaltervünkön :)
A végláda tetszett a legjobban. Szerintem ez így önmagában is elég lenne, a 2 virtuális pont semmitmondó..., nade biztos megvan az oka ezeknek is. Köszönjük a gyönyörködési lehetőséget :)

alfabootis 2010.08.17 18:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Véletlen útba esett az első két pont, aztán usgyi a 3.-hoz. Köszi a rejtést:-)

A.Fecó 2010.08.03 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Tetszett a multi. Az erdőben nem győztem kerülgetni a pókhálókat és a pókokat.
Köszi.

Viczi 2010.07.31 17:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Nem jártam még erre, ezért is örültem ennek a ládának. A harmadik pont igazi élmény, imádom a gépeket. Izgalmas volt a durrogások közepette keresni a ládát. Dórival

RadarKerítés
usakal 2010.07.28 00:00 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 24 km Nanukkal.

Bryan 2010.07.17 09:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltam.

A víztorony nyitva tartása a következő:
Április elejétől október végéig vasárnaponként 16:00-17:00-ig.
A belépés díjtalan!

Kerékpáros kupa: 49,8 km

A víztorony nyitva tartása
zalajaro 2010.07.09 16:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Közelben jártam.Begyüjtöttem.
A víztorony vasárnaponként du 4-5-ig látogatható ingyen.

Szabó Család 2010.06.20 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
Megvan.

Gubirobi 2010.06.19 19:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.72
Budapesti kiruccanásunk alatt a szállásunkhoz közel 2 részletben levadászva!
A multinál a víztornyot feleslegesnek érzem, elég lenne a templom és környéke. A ládát közelebb is lehetne hozni, biztos van, akinek a radar is sokat ad, nekem nem!
Legalább megnéztem pár felszállást és landolást! Rengeteg a szúnyog, készülj fel rá!:)
Köszönöm a rejtést!

a reptérradar
logbook 
tomreti 2010.05.29 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.35
Egy esős biciklis túra során jártam végig a pontokat. Felettébb bosszantó volt. hogy a végláda helye pontatlanul van megadva. Normál időben sem kellemes bolyongani, de esőben és ezer szúnyog között még annyira sem. A rejtő pontosíthatná a koordinátákat a .com oldalon is.

Bajuszcica 2010.05.24 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.10
Ötletesebb is lehetett volna a multi! Köszönöm a rejtést!

dzsinszka 2010.05.24 19:45 - Megtaláltam
Véleményem a .com-on olvasható.

Zoltanus 2010.05.24 19:45 - Megtaláltam
Az értékelés hiányának oka a .com-on olvasható.

VSVJ 2010.05.23 12:55 - Megtaláltam
Gcmaut előtt vadásztuk le. A gyerekeket elbűvölte a radar látványa. Köszönjük.
ui: gcmaut viszont kifogott rajtunk,nade majd legközelebb! :)

Kecske 2010.05.11 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Már vártam, hogy meggyógyuljon. Most, hogy ép, le is vadásztam. Köszönjük!

Lili.th 2010.05.05 00:00 - Megtaláltam
A repülőtér mellett a mezőn jó sok szegfűgombát szedtünk. Finom volt!

tótheszter 2010.05.04 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Nemrég jártam erre a .com-os whereigo játék kapcsán, s csodálkoztam is, hogy a víztorony még egyik ládában sem szerepel....
A templom szép, a ládarejtek rendben van, köszönöm.

Láda őreCoin and radar
Dudika 2010.05.03 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.29
Megtaláltam Köszönöm
Kerékpáros találat egy kis tavaszi záporral frissitve

Bluedog 2010.05.02 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

artissimo 2010.05.01 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Könnyű kutyás találat, mert bár a GPS tévedett pár métert a kutya nem:) Hiába a kutyáknak jó a szaglásuk.

szirom 2010.05.01 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
köszönet a rejtésért! Pequenita már többször jött velünk, de ezt a ládát ő találta meg - ez volt az első találata!!!

Fil 2010.04.29 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.59
A ládát újrarejtettük.
Imádjuk a kerítés környékéről nézni a repülőket, ahogyan fel-le szállnak.
Mivel ez egyik kedvenc helyünk, itt rejtettük el a közelben a "Kedvelt helyeink" mozgó ládát.

LPilot 2010.03.27 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.77
A láda még mindig nincs meg, de szívesen telepítek egy újat, ha a rejtők beleegyeznek. A hely tényleg szép, főleg egy ilyen kellemes tavaszi késődélutánon.

Az első két pont könnyű és érdekes volt. (Kérem a rejtőt, hogy fogadja el a megtalálásomat a képek alapján.)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.04.30 07:35]

A radarA radar a láda hűlt helyének irányából
L-200 2009.11.14 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
A Láda nincs meg!
Köszönjük a rejtő segitségét.

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2010.01.03 06:55]

GundelGeo 2009.10.25 08:00 - Egyéb
Itt lakom közel a ládához, kitudnék menni megnézni hogy megvan-e.
email: kkrinyo29@tvn.hu

Nemethteam 2009.08.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 3.00 súly: 2.28
Sajnos nem találtuk a ládát de az első két pont tetszett!
De reméljük azért elfogadjátok!

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2009.08.31 14:38]

Fgg 2009.08.12 13:00 - Egyéb
Fádám-mal a ládát a radarnál mi sem találtuk. :(
Az 1,2 pont könnyen meglett. Jót sétáltunk a pusztában.

feri65 2009.08.01 19:00 - Megtaláltam
az elso ket jelszo konnyu megtalalas volt, szep es erdekes helyek.
a toronynal levo jelszo utolso betuje V a templomnal levo jelszo utolso betuje pedig E.
a harmadik helyet teljesen feldultak es sztem a ladat is elloptak.
kerem a rejtot, h a fenykepek alapjan hagyja jova a megtalalast.

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2009.09.24 17:17]

halaszkiraly 2009.07.29 11:45 - Megtaláltam
A két belső ponttal nem volt semmi probléma. Viszont a radarnál a láda helye teljesen feldúlva, és feltúrva... Akkor megnéztem wapon, hát látom, hogy június óta többen is jártak úgy, mint én...
Kérlek, a fényképek alapján fogadd el a megtalálást. Köszönöm: halaszkiraly

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2009.08.05 10:27]

Köszi (Halászkirály) Természetesen, ha feléled, ismét ellátogatunk oda!

Itt se......meg itt se...
...tán erre......de itt se volt... :-(
Nemethteam 2009.07.20 00:00 - Egyéb
Az első két pont tetszett, de a harmadik pontot sajnos nem találtuk meg!
Reméljük azért elfogadjátok a képek alapján.
Légyszíves fogadjátok el!

Kati&Teati 2009.07.12 12:20 - Nem találtam meg
Sajnos nem lett meg... :(
Az erdeinél pont előttünk voltak, legalább öten keresték két GPS-el és ők sem találták meg. A környék szép, de a geoláda helye körül totál fel van túrva a talaj. A másik két helyszínt most nem kerestük fel. Kicsit letörtünk... :(

De nem adjuk fel!

Egy gondolt hely... 
melinya 2009.06.21 19:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Esős nap után egy kis vidámság. Nagyon jó kis láda. A repcsik nagyon tetszettek. :-)

KJ & GM 2009.06.14 16:25 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J03_8419 
x16xel 2009.06.13 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Megvan.

Víztorony"Templom"
Radar 
DBell 2009.06.13 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.81
megvan

muskate 2009.06.06 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Elsőre nem sikerült megtalálni, de ma visszamentünk és a szemerkélő esőben megtaláltuk. Köszönjük, nagyon jó kis bringatúra volt, több láda érintésével.

 
Gabeszosz 2009.05.21 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Az talán nem meglepő, hogy az itt töltött néhány órányi szabadidőmben "már megint" a ládákat hajkurásztam, az viszont igen, hogy az összes felkeresett doboz - bp-i mivoltuk ellenére - határozottan pozitív csalódást okozott. Örömmel tapasztaltam, hogy ez a környék már egész jól sétálható/kirándulható része Budapestnek - ráadásul a mindenhonnan látható/hallható, folyton fel-leszálló repcsik csak tetézték az élményt...

A mai akció négy ládát takart (volna) be (GCLHBP, GCXVII, GCBIGB, GCREGI), melyből végül hármat sikerült érdemben levadászni. Ebből az első két találatot ölelte körül a mára tervezett "mini-gyalogtúrám", amely szerény 10,5 km-ével Rákoshegy vá-tól Ecser vá-ig ívelt.

Alig 2-300 méter séta után össze is találkoztam GCLHBP első pontjával - csak éppen a kábelakna fedelével nem, ami helyett - jobb híján - egy közeli csatornafedélen fellelt ötbetűs szót jegyeztem fel... Mondanom sem kell, hírből sem stimmel a kettő - ezúton is köszönet a rejtő segítségéért a jelszórészletet illetően!

A városi szakaszt szerencsére hamar a hátam mögött tudtam, a mezőn pedig már kellemes sétával értem el a ládát - olajfák illatával és a közeli vasmadarak zúgásával tarkítva.

Innen tovább: GCXVII

Köszönöm a rejtést!

Gabeszosz

Dr.Lada 2009.05.15 13:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Kerékpárral jártam végig a multi pontjait.

csg69 2009.05.09 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.13
Megvan :)

tofu 2009.05.09 13:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Marci barátommal kerékpárral kerestük fel, persze ő már nem először. A láda tök jó, a leírás is. Köszönöm.

divemaster 2009.05.07 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.05
Jó volt, köszi.

guppik 2009.05.07 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.58
Láttunk egy pár le- ill. felszálló gépet, tetszett!
+1, köszönjük!

reprocesszor 2009.05.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Ma jöttek haza méltán imádott Hokistáink Svájcból, így nekem muszáj volt:-) kimennem a 2B-re üdvözölni őket! Gondoltam összekötöm a kellemest a még kellemesebbel a "Sétálok rákoshegyről egy félkört a reptér körül és összeszedem a ládákat, amik máskor nemigen esnének útba" projekt keretében. Jó kis séta lett:-D...

Ez a láda szolgált bemelegítésként:-)...

A víztorony tök jó, kár, hogy csak 1 órán át látogatható hetente, biztos érdkes kilátás van fentről, majd egyszer lecsekkolom!
Szép, rendezett a templom körüli tér is.
Utána caplatás a kertvárosi utcákon, aztán a városszéli földutakon (még legelésző bocit is láttam pásztorral kiegészítve, ami igen meglepő volt számomra, legalábbis itt...
A rejtek mellett meg úgy elmentem első lendülettel a "rejtekgyanús" fatönkhöz mint a pinty, aztán kiderült, hogy sztenderdebb a dolog:-).

Jó volt! Köszi!

tádé 2009.05.03 18:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
A ládával kezdtük a multit, a Merzse-mocsár felől megközelítve. Érdekes volt Ferihegyet ebből az irányból is szemügyre venni.
Az első két ponthoz napnyugta körül érkeztünk. A víztorony kilátóterasza vasárnaponként 16-17 óra között látogatható - erről lecsúsztunk, de a templomnál elidőztünk egy keveset.
Köszönjük!
Kicsi Gesztenye és Tádé

 
Kent09 2009.05.03 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.00
Köszi. Jó rejtés volt bár könnyen megtaláltuk. Jó környezet friss levegö...

Norbee14 2009.05.03 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.00
Megtaláltuk! Ismét... Nem volt nehéz rejtés. Hamar megvolt^^ Köszi a rejtést!:D

Feczoo 2009.05.03 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Nagyon jó volt újra látni a radart:) a ládát nagyon hamar megtaláluk :)
köszi a rejtést :)

Norbertosz 2009.05.02 17:13 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 1.00
Nagyon élveztem.
ok,köszönet a rejtönek:).

-Mike- 2009.05.02 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Na ez nem volt egyszerű találat!
Csütörtök este 11-kor Lóri barátommal (nosza) elindultunk ládázni. A szokásos hiányos leírás, meg félig kimerült lámpaelemek gazdagitották a felszerelést. No nem is lett meg se a Homoktövis, se a Népsziget. Utóbbit meg sem közelitettük különféle gyanús hangok miatt. Meg nem is voltunk nagyon lelkesek. Hazaértem éjjel egyre, de mondom nemá, hogy nincs egy láda se' és elindultam a fenti Viztorony, templom, radar ládához. A viztorony és a templom meg is lett, utána meg jött megint a cumi. A már megszokottan hiányos leirás miatt mindenfelé zsákutcába meg földutakba ütköztem. El is indultam az egyiken, de olyan gödrök voltak, hogy a sötétben nem mertem tovább menni (ha elakadok tutira megesznek a pomogácsok) ott kellett hagyni az egészet. Szombaton visszatértem és rengeteg (felesleges) pluszkilóméter után leparkiroztam a radar mellett (lassan jöttem mert tudtam, hogy radaroznak). Onnan átgyalogoltam a merzse-mocsárhoz, mert közelebb volt, mint a megadott parkoló :) Odafelé tele lett a fejem pókhálóval - kicsit érdemesebb kerülni. Visszafelé meg nem a kerités mellett jöttem és nagyon gáz volt az út! Ültetve van a matchbox 4 cm-t és több helyen a földön húzta a hasát... mégis gyalogolni kellett volna. De a csudába - megvan!
Támpontként irom, hogy a Ferihegyi út 267-hez van nagyon közel a földút kezdete, az az ami bemegy az erdőbe, kicsit később csatlakozik be a reptér keritése mellé. A kerités melletti út pedig az Orgoványiszőlő út. Visszafelé már látta a műszer.

Ennyi látszottÖszentsége
DugóbanBoci
Drive-inA doboz
VirágzásVigyázz radaroznak
Apa63 2009.04.30 13:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Megtaláltam,köszi a rejtést.

Birodalmi kutasz droid 2009.04.18 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.95
Több részletben lett meg a láda kicsit nehéz volt GPS nélkül de azért meglett. :)

Marcus Livius 2009.04.18 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést! Nagyon kellemes kis sétán voltunk, és a kisfiam a repülő nézést is roppant élvezte.

a sarokról így látnidokumentáljuk a megtalálást
rövid ejtőzés a nagy séta elöttigen, valóban ott voltunk
Journeymen 2009.04.12 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Érdekes a hely, láttunk repülőket fel és leszállni, ráadásul a doboztól a templom fele sétálva sikerült a felszállópálya vonalában megállni, így pont a fejünk felett szálltak fel és le a gépek!

Suti_001 2009.04.12 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.48
Kiváló kerékpár túra :)

haribali 2009.04.11 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.30
Motorral! Jó volt! Köszi! :)

laci666ka 2009.04.10 12:30 - Megtaláltam
Szép a reptér!

ChrisCarlos 2009.04.07 21:25 - Megtaláltam
ez is megvan [wapon beküldött szöveg]
drive-in night cache. Érdekes volt, a földút elég jól járható normál autóval is. Sok nyuszit és repülőt láttunk. A ládánál kullancsokkal is találkoztunk. Köszi a rejtést.

Gabeen 2009.04.06 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Köszi a rejtést!

gyurmanz 2009.04.05 14:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

MGyöngyi 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

CacheFinder 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
GCBIGB-től gyalog mentünk az utolsó ponthoz.
Szép kis séta volt.
Köszönjük a rejtést!

Stella&Carlo 2009.04.04 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.71
3, 2, 1 sorrendben :) Köszönjük a rejtést!

aDoc 2009.03.31 18:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
3-2-1
Sikerült elkerülnünk a szemetes részt, voltak lovak, ügetés, póni, és körbejáró biztonsági szolgálat.

Fél tucat gép szállt fel éppen az időintervallumokat betartva.

GundelGeo 2009.03.27 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Másodszorra meglett!! először rossz helyen kerestünk:P

andrazs 2009.03.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
megvan, köszi!

daniandor 2009.03.21 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Nagyon köszönjük!! Mi azért láttunk gépeket! :)
JBT

toronyaz egyik keresővel...
 
GundelGeo 2009.03.20 20:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg, mert sötét volt és esett az eső:S
Nektek is megőrült a GPS a radar mellett?:D
Valamelyik nap visszamegyünk.
A másik két része megvan:D

arpi1970 2009.03.19 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Első láda. Volt segítségem is. Mint műszaki embert - egy radar látványa mindig kíváncsisággal tölt el. Ez jó kezdet.

irmatyi 2009.03.19 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
A kollégám már jó ideje kacérkodott eme "haszontalan szórakozás" kipróbálásának gondolatával. Ime eljött a nagy pillanat. Elkisért egy munka utáni kessre. Maga a ládika nem volt nagyon elrejtőzve, igen csak mutogatta magát. Nagyban könnyitve az első ládás kisérőm dolgát. Lehet igy volt jó.
El ne veszitse kedvét idejekorán !

Drága Kessertársak !
Az elköltöztetett TB-t, GC-t illik, Sőt KÖTELEZŐ logolni a .COM-on !!!
Mégis csak szomorú, hogy milyen sok TBug és Coin veszik el országunkban !

Árpi első találata ! 
Istyu 2009.03.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Sikeresen körbejártam ma a repülőteret, köszönhetően részben ennek a rejtésnek is. Fordított sorrendben szedtem össze a pontokat, de ez lényegében érdektelen. Engem a radar annyira nem nyűgözött le, nem rajongok különösebben az ilyen műszaki létesítményekhez. Az első két ponton sajnos nem volt kedvező az időjárás, a szakadó eső miatt nem nagyon volt kedvem nézelődni. Pedig nem ártott volna, hiszen nem járok erre túl gyakran. Az időjárás miatt lemondtam a Merzse mocsár ládát is. Sebaj, maradt egy indok, hogy visszatérjek.

Köszönöm a rejtést!

 
asfroolez 2009.03.08 23:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.37
DonRazzino-val a ma esti 4. ládánk. Kalandos a végponthoz vezető földút. A lokátor suhogása lenyügözött bennünket.

DonRazzino 2009.03.08 23:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.50
A harmadik pont az eddigi legdurvább drive-inem volt, mondjuk az éjjeli időpont sokat rátett. Köszönjük a rejtést!

forgabi 2009.03.08 15:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Nagyon jól sikerült a templom előtt János Pál pápa szobra. Süvítő szélben emlékezetes volt a séta a mezőn a ládáig.

geolaci 2009.03.04 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.97
Megvan!

Snipermaster 2009.03.04 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.31
megvan

TücsiTeam 2009.03.03 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Minden precíz volt!
Köszönjük a rejtést.
Tücsi Team

Hodito Hodok 2009.03.01 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.95
Könnyű találat, reptéri fíling zsír volt, de ami még érdekesebb volt, hogy konkrétan egyetlen egy gépet láttunk leszállni, felszállni pedig egyet se, állt a forgalom a reptéren vasárnap délután! (?)

kalaposok 2009.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
A reptéri rész nagyon tetszett, a többi kicsit egyszerű volt.
Köszi

Gábor és Edit 2009.02.08 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Megtaláltuk. Hosszú ideig egy gép se szállt se fel, se le. Aztán egyszercsak egymást érték a felszálló gépek, alig győztünk fotózni.
Kár, hogy sok jellemtelen, igénytelen ember szemétdombot csinált a rejtekhez vezető út elejéből.

Városi Chilly csapat 2009.02.06 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Jó nagy sár (sártenger) volt, de megérte, mert gyönyörű napnyugtára értünk a reptérre.


Edoka 2009.02.05 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszönjük! Megtaláltuk elég könnyen.

moncsi100 2009.02.05 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Könnyen megtaláltam! Köszi a rejtést.

Bob&Bobek 2009.02.01 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Az utolsó pont kissé eltérő jellegű kalandtúra az első kettőhöz viszonyítva, így a mi javaslatunk, hogy autóval közelítsétek meg. Ez tekintélyes mennyiségű sáros földutat takar, de legalább nem kell aggódni a kutyák miatt...

deva 2009.01.25 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Érdekes volt, köszönjük! Kriszti, Gergő

sereva 2009.01.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Köszönet a rejtő segítségéért.A ládától már csak 50 méter választott el,de a haragos kutyák miatt megfutamodtunk.

HA7AT 2009.01.22 12:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
meglett csak a szegény Mondeóm bánta a felcsapódó vizet kalandos volt. Szerencsére megúsztuk elakadás nélkül.

Vándor Csillag 2009.01.22 12:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Radar környékén hatalmas sárban.

ipa 2009.01.20 15:20 - Megtaláltam
Egy jó kis délutáni kikapcsolódás keretében vadásztam le. Nem emlékszem pontosan, de mintha II. János Pál pápa szobra egy éve még nem lett volna a templomnál. Tetszett. Ja, és a földutaknak nem tesz jót az enyhülés. Megtapasztaltam alaposan...

 
arrabona 2009.01.18 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
A GCBIGB-től jöttünk, így érződik igazán hogy milyen hosszú a kifutópálya. Sajnos a köd miatt repülőgépet nem láttunk, csak a hangokat hallottuk. A templomkert nagyon szép. Köszi!

Megfagyva! :)
pika001 2009.01.18 11:35 - Megtaláltam
Ismét ebéd előtti ládázás, jó kis rejtés - köszönet érte!
A hidegre és ködre való tekintettel a ládát kb. 200 méter távolságig autóval közelítettük meg, így is kockára fagytunk. Repülőt nem láttunk sajnos a köd miatt, viszont egy őzike szaladt át a réten és a fák gyönyörűen deresek voltak.

 
ptrth 2009.01.17 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Megtaláltam. A radarhoz vezető út elég sáros ilyentájt.

gezuci 2009.01.16 08:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Meglett.
Érdekes módon a TB már nem volt a cache-ben. Vajon ki vihette el? És a Geocoint-t? Az sincs a ládában.

@Dlac 2009.01.06 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Megvan.

 
Maxi72 2008.12.29 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Beletettem Cleared for Landing TB-t
Csak az vigye tovább aki tudja mi ez.

jnagy17 2008.12.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.48
Száraz higedben kellet végigmennünk a repülőtér mellett. Lehet, hogy az időjárás befolyásolt, de a látnivalók sem voltak túl izgalmasak. Máté, Benedek, Apa.

A megtalálók 
solyomeye 2008.12.27 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.61
Karácsonyi vendégségbe menet kerestük fel ezt a helyet. A templom és víztorony mellett gyakran eljövünk, de a radar környékét nem ismertük. A ládát az utolsó pillanatban találtuk meg, a visszafelé utat már sötétben tettük meg. A láda tartalma siralmas volt, ezért kicsit feltöltöttük.

ogly 2008.12.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.95
Köszi a rejtést! Másodjára meglett. Nyáron a GPS jó 30-440 méterrel arrébbra navigált.

Csaszi 2008.12.09 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
A hétköznapok monotonságát törtük meg eme geoláda megkeresésével.
A ládikónál rengeteg madár volt.

Köszönjük a rejtőnek, hogy erre a helyre invitált minket.

A webes felület példaértékű! (5*)

Évi és Csaszi

bigmick 2008.11.30 14:39 - Megtaláltam
A ládába egy utazó geocoin-t (geoérmét) rejtettünk. Aki kiveszi, jelentse le a geocaching.com-on, hogy nála van. Nem ajándék, tovább kell vinni!
BigMick, Iza

befi 2008.11.20 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.98
ok

targonczas 2008.11.20 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
+van.

GeoRoni 2008.11.16 09:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Megvan.
Több menetben sikerült a pontokat begyűjteni. A harmadik ponton szinte drivein-t nyomtunk :)
A pápa-szobor a templom mellett igazán élethű lett.
Köszönjük az élményeket

kbandi 2008.11.10 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.11
A Merzse felől közelítve, szép délutáni napsütésben, természetesen bringával.

Marakess 2008.11.02 10:44 - Megtaláltam
*

Tündérbunda 2008.11.01 00:00 - Megtaláltam
Életem első MULTILÁDÁJA!!!
Sokat kellett túrni érte az avarban, de csak meglett.
Mellékesen megcsodáltunk két felszállást a repülőtéren. :-)

szabokristof 2008.11.01 00:00 - Megtaláltam
Sokat kellett túrni, de meglett.

PEx2 2008.10.26 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Régen sokat jártunk erre, mert a lányunk ide járt lovagolni. Mostanában ritkán, pedig jó hely!

urbanj 2008.10.26 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
PEx2-vel közös vasárnap délutáni vadászat. :)

szikizso 2008.10.26 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Remek kis séta volt a kiskutyámmal. Mint kerületi lakos, ez a láda régen meg kellett volna legyen. Most behoztam ezt a lemaradást.

parrish 2008.10.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
megvan

Rigor Mortis 2008.10.05 18:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.26
Kerékpározás közben, GCXVII után, fordított sorrendben teljesítve.

woncsi és medve 2008.10.02 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.46
Megvan!

vinko 2008.09.28 16:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
megvan [wapon beküldött szöveg]
A templomnál zenés rendezvény volt ami tetszett.
A víztorony elvileg vasárnaponként 16 és 17óra között vany nyitva, de mi nem tudtunk bemenni :(
Köszi.

dzoli1 2008.09.28 15:45 - Megtaláltam
Kihasználva a jó időt, kutyákkal....

Horompolil 2008.09.14 19:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést. A mai nap ötödik, egyben utolsó ládája. Az első ponton a környezet nem túl megkapó, de a második állomáson van egy csodálatos II. János Pál Pápa szobor, fantasztikus élmény volt, mintha élne. A harmadik pontra már sötétben érkeztünk, de elemlámpával meglett a láda is. Jó befejezése volt a mai kirándulós napnak.

2in1 dream team :) 2008.09.12 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.78
Elfelejtettük feljegyezni az a láda jelszavát, ezért másnap este vissza kellett mennünk :D -kezdő hiba :D

2105 2008.08.31 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nagyon jó!

Tunti & Rat 2008.08.24 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Már jó ideje el akartunk jönni erre a három helyre, hiszen én (Tunti) itt nőttem fel. A templom mellett nap mint nap elmentem oviba és iskolába menet, sőt külön érdekesség, hogy a láda egyik elrejtője a volt osztálytársam. =)) A toronyba felmentünk, beazonosítottuk a rákoshegyi ismerősök otthonait, majd továbbmentünk a radarhoz. GPS-es nehézségeink ellenére könnyen megleltük a dobozkát. Végre nem Rat találta meg. =) Beraktunk egy Indiába tartó TB-ot, talán innen a reptér mellől már könnyebben odajut.
Máté, köszönjük a rejtést és a történelmi áttekintést!

Itt lakunk =) 
gyapimaci 2008.08.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Megtaláltuk

ogly 2008.08.20 12:35 - Nem találtam meg
Behaltam. Nem hittem el. Kerestem vagy negyed óráig. Találtam a környéken vagy 3 "álrejtést", széttúrtam mindent de sehol nem volt semmi. Mint utólag kiderült a GPSem jó 50 méterrel arrébb mutatott:(

macisajt+viki 2008.08.20 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.95
Végre, nagy sokára befejeztem ezt a multit. Köszi a rejtést :)

Macipocok 2008.08.17 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
megvan

tomosny 2008.08.08 20:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

ergyd 2008.08.02 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Megtaláltam.

Rife + KisRife 2008.07.27 10:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Fecóval az állandó társsal és Kisvaranggyal vadászgatva ma (s együtt) ez volt az első...
De lesz még! :)

Keti 2008.07.27 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
KisRife és NagyRife társaságában 1/3

kisember 2008.07.19 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
ok

Pet 2008.07.16 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.55
Megvan.

babe 2008.07.16 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.15
Megvan

Misi+GeViFa 2008.07.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.30
Végre megtaláltuk!
Erre a ládára, már háromszor, futottunk neki. Volt mikor a nyakig érő sár fordított vissza, volt, mikor a gps döglött be, de most sikerült.
Bár az idő, ismét közbe akart szólni, de gyorsabbak voltunk, és mi győztünk.
Nagyon jó kis rejtés volt, keresgéltük vagy 10- 15 percig.
Köszönjük a rejtést

viztoronyA jelszó, felülről :) látjátok
Élvezzük a kilátástAktívak a csapat tagok :)
Közösen őrölünkjön a vihar
Radar 
Simonk 2008.07.05 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Ötletes rejtés.

Szent Teréz temploma templombelső
a víztorony 
esgott 2008.06.09 02:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.60
Ferihegy 2 mögül mentünk át, és visszafelé csináltuk. Szép volt.

Panyek 2008.06.05 18:15 - Egyéb
Erre jártam, és a Happy Birthday-es TB-t magamévá tettem tekintettel a tegnapi szülinapomra :)

(ja, és igen kemény mennyiségű szúnyog fogadott a ládánál, készüljön, aki megy!)

R.Guszty 2008.05.31 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Kis off-road a harmadik pont begyűjtéséhez. Igen látványos a radar ilyen közelről. Természetesen a zavarás miatt nem tudtam bezárni az autómat, így sietősen logoltam.

a víztoronySzent Teréz templom
templom belsőII. János-Pál pápa
irányítótoronya radar
Ferkókoma 2008.05.31 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.80
Sok volt a szúnyog az utolsó pontnál.

Csaba & családja 2008.05.26 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
+

Katipeter 2008.05.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszi a rejtést!

Private Ryan 2008.05.11 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Hümm... GPS nélkül, bringával cserkésztük be a multit. Az első két pont a térkép alapján könnyen ment - bár a csatornafedelet a téves jelszótippünk alapján mi is benéztük - , a repülőtérnél kicsit keresgéltünk, de az ösvény végül segített :) . Elhelyeztük a Kansas Sunshine geocoint, kéretik továbbvinni. Nem olvastam vissza, így nem tudom, írta-e már valaki, de a víztorony kilátószintje áprilistól októberig, minden vasárnap délután 4 és 5 óra között látogatható. Éppen sikerült elcsípnünk :) Köszönjük a rejtést, a képek alapján kérem a megtalálás elfogadását.
Ryan & Kinga

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2008.05.14 06:53]

VíztoronyPanoráma fentről
TemplomII. János Pál meglepően élethű szobra
RadarMegtaláltuk!
imori 2008.05.11 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Ekkora radart, ilyen közelről még sosem láttunk! Köszi érte! :)

kovtom 2008.05.10 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.48
Egy kis kerékpártúra keretében - a XIX. kerületből - kerestük fel ezt a ládát. A templomnál egy bácsi idegenvezetést is tartott nekünk. A repülőtér a hatalmas gépekkel lenyűgöző...
Köszi a rejtést!

Ruttkay 2008.05.05 12:56 - Megtaláltam
Második nekifutásra télután! [wapon beküldött szöveg]

Mr. & Mrs. Balaenoptera 2008.05.03 09:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
GCLHBP-GCXVII-GCHMPI-GCMONO-GCVOR. Túránk első állomása Manka és Regivel

Manka és Regi 2008.05.03 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.01
GCLHBP-GCXVII-GCHMPI-GCMONO-GCVOR KÖRÚT MR & MRS BALAENOPTERÁÉKKAL FELTÁRVA.

Dream Theater 2008.05.02 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
Rifi a végkoordinátákat írta be a GPS-be, ezért visszafelé teljesítettük a feladatot, de így is klassz volt.

RiFi 2008.05.02 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Ma a XVII. ker. ládáit tűztük ki célpontként Dream Theater-rel. Elsőként a GCLHBP-hez mentünk, de kis tévedésből kifolyólag a 3. ponthoz mentünk elsőként. Nagyon érdekes volt a repteret és radarállomást megnézni innen, tetszett. Utána mentünk sorban visszafelé, a templomhoz, majd a víztoronyhoz. Utóbbi kettő is hangulatos, a templom és a körülötte lévő park szép, rendezett. II. János Pál pápa szobra nagyon élethű, igényes. Ez volt a 71. találatunk. Köszi a rejtést! RiFi & Matyi

Víztorony...II. János Pál pápa szobra
Tulipánok a templomnálMatyi a templomnál
Radar...Matyi a rejteknél megpihent
Megtaláltuk!Légikikötő
Repülésirányító toronyRadarközelben...
Zag 2008.05.01 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Levezető séta GCXVII után. Nagyon hangulatos a kis templom és a víztorony.

A templomSzobor a templom mellett
A víztorony 
narp 2008.05.01 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Érdekes volt.

NaVi 2008.05.01 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.63
Merzse mocsár felől földutakon közelítettük meg a radart,ahol lehettett a repülőket nézegetni,majd könnyen meglett a templom és a víztorony is.
Köszönjük a rejtést!

Hmaszi és MarCsí 2008.05.01 11:16 - Megtaláltam
motorral kettesben kíváló volt köszönjük

Janus101 2008.04.27 11:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Nagyon szép és érdekes túra volt! Köszi szépen!

ReTo 2008.04.27 00:00 - Megtaláltam
forma 1 előtt jó kis délelőtti program volt...:D

molnar1969 2008.04.26 00:00 - Megtaláltam
Egy kellemes nap befejező taktusaként... :)

Mics&Sün 2008.04.25 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.59
megvan! meglepo reszletek kesobb! addig is irany GCXVII! [wapon beküldött szöveg]

41. találatunk, mai 1/2.

Szóval... először is, ez volt az a láda, amit már több, mint egy éve kinéztünk, hogy akkor elkezdjük a kesselést, de aztán sosem jött össze! Most végre eljött az ideje :) mivel itt nőttünk fel a reptér mellett, fantáziánat mindig is izgatta! Sünnek régi vágya volt, hogy ezt a területet becserkéssze, a láda kivál okot adott rá, köszönet a rejtésért! :)

A radar tekintélyt parancsolóan forog, nagyon érdekes volt figyelni! Olyannyira, hogy binoklival is megnéztük, aztán szépen tovább a horizontot, és akkor majdnem elejtettük a binoklit: ugyanis először a battai "luxushajó" kéményeit pillantottuk meg, tovább haladva pedig egyszercsak megjenelt a Nagy Szivar!!! Először nem hittünk a szemünknek! Sajnos éppen esett arrafele az eső, így nem sikerült rendes képet csinálni (ami készült, az is a binoklit használva objektívként), illetve szabadszemmel sem látszódott (a tornyok viszont igen!). Szóval érdemes binoklit vinni, megdöbbentő látvány :)

A ládához már kitaposott geoösvény vezetett, sőt, a rejtek is elég egyértelmű (lehet, hogy mi vagyunk egyre rutinosabbak?:) )

innen indultunk tovább GCXVII-hez (autóval), a tuhu+Garmin páros jó nagy kerülőt mutatott, de mi felakartuk fedezni a vidéket, szóval nekiindultunk a földutakon, annak ellenére, hogy a tuhu-s térkép alapján nem lehet megközelíteni a Merzse-mocsarat. Így hát nekivágtunk és meg is találtuk az átjárót, szóval autóval is elérhető (track ment a tuhu-nak).

Egy negatívum volt a ládahellyel kapcsolatban: egy quados gyerek fel-le "szaladgált", a közelben van egyébként egy kiépített crossmotor-pálya, illetve láttunk egy lovast is - Sünt ekkor elfogta a nosztalgia, valamikor nagyon sokat lovagolt, főleg terepen...

A másik két pont egyébként korábban megvolt már (GCSitO-tól visszafele), igaz, a víztoronynál lévőt sikerült anno benéznünk, rossz fedelet vizslattunk ;)

(egyébként innen aztán igazán látszik, hogy milyen magasan van ez a környék (170-190m). Bárkinek mondom, hogy majdnem olyan magasan lakunk, mint a Gellért-hegy, nem hiszi el!)

a radara nagy szivar befigyel... (itt sajna nem látszik, csak ha erősen nagyítasz, talán)
aranymező...ajánlott útvonal autóval
-kacsa- 2008.04.24 19:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.66
Bringázással egybekötve... nagyon jó volt mind a három helyszín, de legföképp a reptér, lévén nagy rajongói vagyunk a repülésnek...
Külön öröm, hogy Cpt. Parkair elsö utasai lehetünk. :) Hamarosan landolunk... :)

KeriL 2008.04.24 08:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Én ebben a radarban dolgozok, de nem tudtam hogy ilyen jó helyek vannak a kerítés túloldalán :-)
Sajnos a szemétkupacok gyülnek :( pedig nemrég takarították ki, de 2 nap múlva megint lerakták :(

Panyek 2008.04.23 11:30 - Egyéb
Úgy gondoltam, ez lesz a méltó láda, hogy útjára indítsam Cpt. Parkair TB-met (TB1R060). Sok jó leszállást, kapitány!

Katicabogár 2008.04.18 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Húúú, a radarnál meggyűlt a gondom, már már feladni készültem, amikor nem a fára, hanem az erdőre helyeztem a hangsúlyt :D így már megvan.

Foltos Foxi 2008.04.14 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Üllőről kerékpárral indultam neki, végig a reptér mellett. Szép út volt, csak visszafelé zivatar járt a nyomomban, üldözött hazáig. Szerencsére sikerült száraz lábbal megúszni.

pistikata 2008.04.13 19:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.37
kis delutani seta - 8km - kozben, forditott sorrendben, a merzse mocsarat is utba ejtve.
Erdekes volt, de a pontok kozotti osszefugges valahogy nem jott le :-(
koszi

Mathau 2008.04.12 07:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.88
Kis közeli szürkítés 2.

erchegyia 2008.04.12 07:57 - Megtaláltam
Mathau-val. 3./15

SPiT 2008.04.12 00:00 - Megtaláltam
MEGVAN!

snake01 2008.04.12 00:00 - Megtaláltam
megvan:D

Tyúkanyó 2008.04.10 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Nem büntetem a rejtőt a környezet lepontozásával. Nem tehet róla, hogy sok rendetlen, igénytelen ember szemétdombot csinált a rejtekhez vezető út elejéből. /Orgoványiszőlő dűlő/
A jó kis erdős rész milyen szép is lehetne!!
Köszi a rejtést.

SPiT 2008.04.09 00:00 - Egyéb
Megvan a radar, a műemlék, de olyan hülyék voltunk a víztoronynál, hogy azt hittük be kell menni, de zárva volt. Nem olvastuk el figyelmesen végig a szöveget siettségünkben. Na majd legközelebb! :) A repcsitér nagyon jó volt, a szemétről meg csak annyit, hogy az mindig van... Nem a rejtő dolga eltakarítani.

bgecco 2008.04.08 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
(230) Megvan

Panyek 2008.04.08 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.51
Cachelés a Nagyival. Ez már a második vele együtt, és nagyon tetszik Neki!

A templom mellett, a nemrég emelt János-Pál pápa szobornál látszott, hogy újdonság, sokan jártak arra. Persze mi is megtekintettük.

Viszont kifelé menet a Katlan utca folytatásaként menő földút olyan szinten szemetes volt, hogy az felháborító! Vissza is fordultunk, és a vele párhuzamos Ferihegyi úton mentünk szinte a kerítésig, onnan meg amellett! Emiatt lett a környezet 3as, mert maga a láda körül a kerozinszagú reptér látványának varázsa számomra mindig is 5*, de a multi miatt, az előző ponttól idevezető út már gázosabb volt, tehát átlagoltam.

Travelbug-ot (TBHVYT) elhoztuk.

Nagyival loggolunkSzegény Skodát nem erre az útra tervezték...
neogeo 2008.04.06 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Nagyszerű multi. Az a neve, ahova elvisz. És tényleg.....
Igaz, én a 2. ponttól a 3.-ig nem vállalnám a sétát...
Láttunk csomó felszállást a ládánál. tetszett na. Az egész.

Víztorony, templom..... és ez... 
Misu 2008.04.06 15:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Rivelino 2008.04.06 12:37 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.34
A ládát javaslom beljebb tenni. Nagyon látszik, mokor loggol a kesser.

gym 2008.04.06 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Hát mit is mondjak? Érdekes, de nem látom az összefüggést a témák között. A ládához vezető szeméthegyekről meg nem a rejtő tehet...

raci 2008.04.05 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.49
Jó kis délutáni séta, összekötve GCXVII-tel. Sajnos a felszállásnézéssel nem volt szerencsénk.

Schnitt 2008.04.04 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.69
Tetszett a cache, főleg a vége sötétben, csak a kapcsolatot nem vágom az állomások közt, azonkívül, hogy 1 kerületben vannak.
A víztoronyhoz még jövünk "ügyfélfogadási időben" :)

tizenegy 2008.04.04 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.79
Megvan!
Jó kis esti séta volt, zseblámpás ládakereséssel :-)
Ládába került egy nemzetközi utazó ügynök :
Speedy Wackelzahn

Famágus 2008.03.30 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Megfelelő időpontot választottunk erre a ládára, ott jártunk előtt pár nappal avatták II. János Pál pápa szobrát a templomkertben.. legalább őt is láttuk..
A víztorony sem okozott problémát, a harmadik pont: reptéri radart ilyen közelről még nem láttam.. mindig kicsit messzebb hagyjuk az autót, hogy séta is legyen a kalandban.. most is így tettünk, ezen az első igazán szép, tavaszi napon... köszi a rejtést!!!

oldfox 2008.03.30 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.56
megtaláltuk.... bővebben Famágustól.

Egyiptom 2008.03.30 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Ezen a gyönyörű napon egy közeli ládához mentem ./már alig van/ GPS nélkül kerestem meg, az első kettő könnyű volt, a ládánál a szokásos ösvényt kerestem. Megtaláltam. Kossuth utca most Kép utca lett, de a viztorony már messziről árulkodott. Minden évben párszor pihenés képpen a "nagy madarakat" is megnézzük kerékpárral. Köszönjük a lehetőséget.

sziszko 2008.03.29 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.40
:-)

feel2006 2008.03.29 11:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.82
Megvan! :)

Astral! 2008.03.23 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Jó kis multi volt.
Szép nagyot sétáltam a környéken.

charlie bravo 2008.03.18 14:20 - Megtaláltam
Megvan.

Yoss 2008.03.16 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Kisebbik fiammal Vecsésről bringáztuk le ezt a multit. Több, mint 36km volt a táv, de megérte, szép időnk volt és legalább egy jót mozogtunk.

CsiCsa 2008.03.09 13:45 - Megtaláltam
A 16.kerület felől autóval közelítettük meg a helyet és a kütyü iránymutatását követve könnyen oda találtunk... közelebbről már látszott a víztorony és a templom torony... ha napvirag kollegina képeit jobban megnéztük volna, akkor a vasárnap délutáni 4-től 5-ig tartó nyitvatartás során keressük fel a víztornyot... érdekes volt a víztorony, szép a templom és különösen érdekes volt a repteret erről az oldaláról látni, a kerítés mentén, a túlsó oldalon a gépekkel, kifutókkal, az irányítótoronnyal, a radarral és a reptéri épületekkel... köszönet a rejtésért!

Skali&Margó 2008.03.08 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Levadásztuk!

SirLes 2008.03.08 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.64
Két részletben sikerült összeszednem a láda pontjait.

kutyu 2008.03.02 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.34
Érdekes a radar.
A templom parkja szép és gondozott.
A szakadó eső miatt a viztoronyba való bejutást már nem erőltettem,talán
majd legközelebb.

napvirág 2008.02.27 11:48 - Megtaláltam
98-as busszal érkeztem Kőbánya-Kispest felől. Az útvonal ismerős volt számomra mivel évekig jártam erre rokonlátogatás céljából. Mire kesser lettem, ők átköltöztek P.csabára, így egyből a rejtések felkutatására koncentráltam. A templomnál szálltam le a buszról. Az ajtó nyitva volt, az üvegen bekukucskálva sejtelmes félhomály fogadott. Miután kigyönyörködtem magam már adta is magát az irány, a közelben magasodó víztorony felé. A 2. pont megtalálása után több mint 2,5 km-re mutatta a kütyüm a 3.pont helyét. Mivel ez csak légvonalat jelent, a nálam lévő térkép segítségével kilogikáztam a lehetséges útvonalak legjobbikát. Nekivágtam. Utam, szépen gondozott kertes házak között vitt el - zömmel. Miután kiértem az Orgoványiszőlő dülőre többször is sitt és szemétkupacok halma bukkant fel az út bal oldalán. Én is a kerítés mentén haladtam és nagyon örültem amikor a távolban végre megláttam azt a bizonyos radart.
A rejtés hamar meglett. Útközben csak madarakkal találkoztam. A reptéren nem volt akkor nagy forgalom. Visszafelé már sietősebbre vettem a figurát, mert Szél úrfi támadásba lendült. A Vörösmarty utcai megállónál szálltam fel a 98-as buszra. Irány Kőbánya-Kispest, Ferenc körút, Móricz körtér, Budaörs.

Köszönöm a lehetőséget és az érdekes ismereteket.

 
columbo 2008.02.24 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
127

 
kovikap 2008.02.24 15:00 - Megtaláltam
Megvan!

Lonka 2008.02.24 14:32 - Megtaláltam
Szép meleg időben. Az utolsó pontnál összefutottunk Tikisékkel, az ő segítségükkel lett meg a láda :).
Igazán bájos a templom, érdekes a kereszt a tornyán.

Tikis 2008.02.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Gyonyoru ido volt, igy tobben is kerestuk/talaltuk. Jot autozgattunk a folduton, es elveztuk a vasarnapi delutant.

eszperanto 2008.02.23 15:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
ok

Georgio 2008.02.23 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.07
Jó kis láda

Walton 2008.02.23 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
AMBK különítmény Marczipán, Georgio, Kryx és mi. Jó volt. Aztán csömörön fánk fesztivál. Az sem volt rossz. Még soha nem jártam a reptér háta mögött. Hatalmas rét van itt.
Köszi a rejtést.

Kryx 2008.02.23 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.78
Sok quados volt a reptér közelében. Sajnos repülő pont nem jött...

czipan 2008.02.23 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Közös kesselés AMBK-s barátokkal. Nekem ugyan többedszerre, de végül csak meglett. Itt most Georgio jelére támaszkodtam, mert a GPS Tuner ezúttal össze-vissza mutatott.

 
Soko 2008.02.23 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Mai nap első ládája, kicsit loholva.

BiBoLi 2008.02.22 15:56 - Megtaláltam
Belgával és Zöldfülűvel.

zöldfülű 2008.02.22 15:56 - Megtaláltam
Lefülelve [wapon beküldött szöveg]
Csajszis nagytakarítás a Bp-térkép jobb alsóján :)
Köszönöm a rejtést

Ott tornyosultAlaposan rajta voltunk :)))
Pont a 2.3.
Itt a láda, hol a láda... 
Belga 2008.02.22 15:53 - Megtaláltam
ügyes vagyok, megtaláltam! [wapon beküldött szöveg]
A nagy nap előtti ládázás a csajokkal. Köszönet érte! :)

Attilacska 2008.02.20 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést!

Pilis50 2008.02.18 14:40 - Megtaláltam
jó kis séta

mackopar 2008.02.17 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Ma végre megtaláltuk, második nekifutásra sikerült,a múlt héten próbáltuk először és a virtuális részeit sikerült is megtalálnunk de magához a láda koordinátára már szinte sötétedésre értünk oda és ez meghiúsította a sikert . De ma sikerült, jól lehet látni a le és felszálló repülőket ,csak iszonyúan fújt a szél és ahogy ment le a nap úgy lett egyre hidegebb.De nagyon örültünk az első sikeres ládatalálásunknak.
További sikeres keresést mindenkinek.Mackopar

Mi a kivett babávalnaplemente
a radar 
textor 2008.02.17 07:02 - Megtaláltam
megtaláltam

jolliefille 2008.02.11 20:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.04
A 3. pont elég messze van az első kettőtöl. Az oda vezető út mellett az erdő szélén találtunk egy "érdekes" kutyaházat, egy régi wartburg touristban ....

PolarBear 2008.02.11 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.26
A 3. helyszín egy kicsit messze van a többitől, de az a legjobb :-))

 
akosgy 2008.02.10 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
A ládázós ferihegyi bicajozás második áldozata. A reptérnél a földi forgalom nagyobb volt, mint a légi. A radar mellett székelő doboznál is éppen nagyüzem volt (bordó tuninglada, Koppány-kipufogó, reddnááá.. :) ), így a sorbanállást elkerülendő előbb inkább a mocsári ládát vadásztam le, majd kis kört téve visszatértem, immár sötétedéskor. Szegény babát nem tudom, ki gyömöszölte be a ládába, de nekem a látványról egyből a "Bonsai Kitten" jutott eszembe. :) Valahogy én is visszapréseltem. Ja, a mai napon logolt "Évi" júzer kézírása 5*! :)
A két virtuális pontot már az esti fények mellett vadásztam le. A láda jelszavát kicsit jobban megválasztva jó poén lett volna a teljes jelszó. Azért így is szép rejtés, köszi!

tomktom 2008.02.10 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaléltuk, bár a radarnál érdekes volt kb. 60 méteres mérési hibával (feltehetően a radar miatt) keresgélni.

Évi és tomktom

gabor98 2008.02.10 16:35 - Megtaláltam
Megvan!

mimistvan 2008.02.10 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk zoo_lee-val.

zoo_lee+Edit 2008.02.10 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Merzse mocsártól jöttünk és előszőr a másik radart találtuk meg, ahol lemerűlt a gps. Annyi még volt benne, hogy +mutatt a láda irányát és, hogy 1km-re van. Aztán +lett a másik radar és a láda is. Utánna mentünk a víztoronyhoz és a templomhoz.

Mimi, István, Gabó, Zoli

Egy másik radarKesser, kesserjármű, radar
Gleeman 2008.02.03 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
sokat bolyongtunk, sok facsoport van...

KAECSKE 2008.02.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Kellemes delutani seta.

csszabo 2008.01.30 16:36 - Megtaláltam
OK

groy 2008.01.30 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.43
Megvan!

kolibri 2008.01.27 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Hát, ez jó messze van tőlünk. :o)
A ládánál elégggé fújt a szél. Néhány repcsit azért láttunk.

1.pont 
Törölt 2008.01.27 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.55
. [wapon beküldött szöveg]

Csak hazaértünk. Tetszett a hely, tetszett a rejtés.
Egyedül az első állomás volt egy picit uncsi, mert túl sok netcachernek így ez a láda csak < = 2 állomásos. ;)

Láp Lidérce 2008.01.27 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Tetszett a radar, a reptér (tulajdonképpen a templom és a víztorony is), viszont nem találok összefüggést az 1-2. és a 3. pont között...

A földutak eléggé lestrapáltak, biz' elég sűrűn fohászkodtam, nehogy ottragadjunk.

Környékbeli HMCS-k a reptér melletti mezőre járnak sötét üveges Mercivel szántóföldben körbe-körbe dagonyázni.

Távolban egy fehér repülőgépJuj bácsi ijesztget ...
... de legalább rács mögött tartjákTörök basa, nagy a hasa
hrex 2008.01.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
An-225 vadászat közben ide is eljutottunk.

Toti 2008.01.19 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.48
Az An-225 Mrija érkezésekor jártam a környéken. Sajnos akkora köd volt, hogy a világ jelenlegi legnagyobb repülőgépét is alig lehetett látni a radartól, pedig a torony mellett parkolt.
A radarhoz most az eső közben/után nem lehet autóval bejutni, akkora a sár, és a rengeteg Antonov nézőbe érkezett autó is teljesen összevágta a terepet. Ha megszárad jobb lesz, de a nyomok nyilván nagyon mélyek maradnak.
A láda könnyen meglett, az első két pontot pedig már éjszaka kerestük fel a Mrija felszállása után.

macisajt+viki 2008.01.13 15:00 - Egyéb
Víztorony megvolt, templom megvolt, a radar legközelebb, mert az olvadás miatt nem mertünk kocsival közelebb menni, féltünk hogy elakadunk. Kocsit tólni a sárban, nem volt kedvünk :) Ha felszárad a sár visszajövünk a jelszó miatt és befejezzük a multit!

feketén-fehérenvíztorony
templom :) 
Varga Gábor 2007.12.15 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Ok! A Merzse-mocsár ládával párhuzamosan kerestem a rejtést, úgy, hogy előszőr a ládát, majd utána a virtuális pontok jelszavát gyűjtöttem be. A radar és környéke érdekes volt.

4x4zoli 2007.12.07 13:43 - Megtaláltam
Izgi volt sötétben.köszi.4x4 zoli ,és külön köszönet az ideiglenes navigátoromnak.

Macusa 2007.11.17 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Az első két pontnál semmi extra, a harmadik érdekes volt.
Macusa1 & Macusa2

nagytarcsai geocaching team 2007.11.16 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.45
megtaláltuk

izsolt 2007.11.15 11:11 - Megtaláltam
Áramszünet okozta kényszerpihenö miatt munka helyett :-)
Az ötlet jó volt, kár hogy eleredt az eső :-(
A reptérnek ezen az oldalán még nem voltam, érdekes volt. Gép összesen egy szállt le Vecsés felől érkezve de hamar bekanyarodott valamelyik terminálhoz, innen nem sok látszik belőlük.. a radar viszont szépen forgott :-)

Coint elhoztam, kulcstartót (mint egyetlen értelmes ajándékot) nem bántottam, Kiminek ajánlva tettem be egy öntapadós finn zászlót, remélem nem bíróságon fog eldőlni a VB sorsa és meghagyják bajnoknak

Patics 2007.11.10 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Fiatalkori csavargásaim szintere, kellemes nosztalgiázással.
Könnyen meglett, ismertem a helyet. CD-t kivettük, kulcstartót betettünk.
Valamint idegurítottuk a Julkuv Prazsky gros GeoCoint is.

Logolás után hatalmas és nagyon sötét felhők gyülekeztek, még nem is láttam ilyent. TELJES földtől földig érő szivárványt is láttunk. Sajnos nem fért bele az optikába

Tavasszal visszajövünk.Útközben...
A célnál.Gyülekeznek a felhők
Földtől földig ért...Lassan oszladoznak.
Alulnézetből 
baranyaifiú 2007.11.10 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.32
OK!

nogacsalad 2007.10.29 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.36
Mai 6/5 ládikónk volt.

Az első két pont túl közeli, és nem is mutat semmi izgalmasat, de még szépet sem nagyon. A harmadik pont (radar) viszont tetszett. Ez egy sima ládát éppen elbírt volna. Minek ide a multi ?
Nem hoztunk el semmit, betettünk egy CD-t.

Azért jó volt, köszi érte...

RadarKincsesláda
1. pontnál2. ponton
vözoék 2007.10.21 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megtaláltuk, jó volt, hogy több állomáson keresztül jutottunk el a ládáig.

szaboist 2007.10.09 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.77
Az első két pont gyorsan lement. A ládához "Russa"-val földúton hipp-hopp ejutottunk. Érdekes a reptér hátulról!

a templomhátunk mögött a láda
loggolás 
Puszkany 2007.10.03 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Az első két pont közel volt egymáshoz, gyorsan meg lettek, ezért maradt elég időm, hogy eljussak a harmadikhoz is. Gyors logolás, majd egy darabig a fel-le szálló gépek kukkolása.

magyarday 2007.10.02 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Második nekifutásból... A múltkor összekevertük a csatornafedelet a kábelaknával :-))

STB 2007.09.30 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.72
Utolag visszaterve meglett az elso pont :) Hiaba... igy jar aki rossz helyre nez :)
Szeretek repulni s szeretem a repuloket, de nem is tudtam, hogy a repter, s foleg a leszallopalya hatulrol ennyire megkozelitheto. Koszi!

LeCram 2007.09.30 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.90
Jó nagy túra volt, de megérte! Volt itt minden, megmászható víztorony, röpcsik, napsütés stb. Köszönjük!

sirgalahad 2007.09.26 06:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.44
Pestnek egyik kerülete
Nagyon nagy a területe
Forgó radar arra figyel
Melyik repcsi mikor megy el

leveleki 2007.09.23 17:10 - Nem találtam meg
Nem volt nehéz megtalálni.

[Elutasította: Máté és Zoli, 2007.09.30 20:54]

bungi 2007.09.23 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Radar-t legjobb sötétben megkeresni. Templom, víztorony nem volt nehéz. A
kábelaknafedő akkor lett volna poén, ha jó messze van a templomtól:D

baf 2007.09.23 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
A radar frankó volt, a víztorony is érdekes, a templom semmi extra (szerencsére nem volt messze a toronytól). Rögtön utána mentünk a Merzse-mocsárhoz.

juditboci 2007.09.22 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.90
Merzsézés után....

jpataki1 2007.09.22 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.90
Merzsézés után átjöttünk ide...

zozmo 2007.09.22 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.48
Régen vagy két éve nekifutottunk ennek a ládának, de nem jutottunk el a radarig... ma végre lekűzdöttük. Kellemes kirándulás volt. Mona & Zozmo

Steve07 2007.09.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
:)

Magnes50 2007.09.15 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Kellemes időben, útközben egy francia ládásszal találkozva a radarnál meglett.

cspalesz 2007.09.08 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.48
Meglett. A 3.ponttal kezdtük, ahová földúton jutottunk el a reptér kerítése mellett végig GCBIGB-től (4,5km), száraz időben kocsival jól járható.
Utána 2-es pont, a víztorony ápr-tól okt-ig minden vasárnap 4-5-ig nyitva, (legallábbis a kapun ez volt kiírva) fel lehet menni.
Végül maradt a 3-as, a templom kimaradt, elöttünk zárták be :-(

TeBalázs 2007.09.02 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Egy quad-os ürge eléggé megnézett, miért guggolok a bozótosban :)
A templomhoz annyit fűznék, hogy Magyarországon kevés helyen található Hammond orgona. Itt van egy C3-s, Leslie 122-s hangdobozzal (rotary speaker-es). Lenyűgöző hangja van, és pár éve, mikor itt járt Roda Scott, a nagyszerű orgonista, ebben a templomban is fellépett.

SzPetya 2007.09.02 16:21 - Megtaláltam
Sziasztok. Szép helyeket találni ezeken a koordinátákon. A radar melletti tisztás gyönyörű, épp egy magányos lovas galoppozott a tökéletes vasárnap délutánba. A viztornyot meg jó kis kéglivé lehetne alakítani...

georgina 2007.09.02 14:00 - Megtaláltam
:)

akos 2007.09.02 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.59
Tényleg érdekes részekből áll ez a multi. Egymástól teljesen független, de bemutatja a környék érdekességeti.

N.Zs. 2007.08.31 21:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Egy városi ládát terveztünk az évnyitó utánra. A 3. pontot sikerült úgy túlbonyolítani, hogy éjszakai túlélős lett.

GEOszi 2007.08.25 21:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.26
ok

Ata72 2007.08.20 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.29
A Scooby Dooby Doo TB velem jött. Rejtése 1-2 héten belül.
Odafelé még az utolsó házak között az aszfalt úton satufék és ámulás kifelé...
Itt így szállnak le a gépek? Nem csodálom hogy folyton reklamálnak az itt lakók! (Mondjuk nekem mint "látogatónak" nagyon tetszett...) Már ezért megérte! A második pontnál szép a szobor.
Köszönöm!

 
Zsolesz 69 2007.08.14 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Szuper hely! Nagyon tetszett! Köszi a rejtést!

veszett disznó 2007.08.10 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Érdekes volt a kerítés mentén végigmenni. Örülök, hogy nem kellett emberekbe botlanom. A kendőt kivettem, egy fogkefét betettem. Szintén betettem a Scooby TB-t.

OsiOsi 2007.08.05 19:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
ok

lagaf 2007.08.02 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Az új köztemetőben volt dolgunk, s ezt kötöttük össze a láda levadászásával. Kocsival a téren álltunk meg, az első két pontot - a jobb sorsra érdemes víztornyot és az idén csupán hetven éves templomot - azonnal levadásztuk. Szerencsénk volt: sikerült bejutni a templomba is, s láthattuk a díszítést illetően különös kettősséget mutató belsőt. Mind stílusában, mind pedig hangulatában ellentmondást éreztem a hagyományosan gazdagon díszített színes ólomüveg ablakok és a modern falfestmények között. Külön-külön mindegyik tetszik, így együtt nem igazán... A láda sem okozott gondot, a repülőteret körülfutó földúton egyenest a radarállomásig mentünk, s amikor a műszer keresztbe mutatott, bementünk a kesserösvényen. Ezt követően nézegettük egy kicsit az irányítólokátor fáradhatatlanul forgó antennáját, az éppen innen nekifutó felszálló gépeket, és hallgattuk a madárriasztó robbanásokat. A városba úgy tértünk vissza, hogy gyakorlatilag megkerültük az egész repülőteret. Utunk során többször megálltunk, közelebbről is szemügyre venni a kerítésen gyülekező, s éppen repülni tanuló kisfecskéket, az úton szaladgáló, egy-egy száraz kóróra felugráló hantmadarakat, és áldozatát már a földön szétszedő, jól fejlett egerészölyvet. Az időt sikerült úgy elütni, hogy más ládára aznap már nem jutott...

A toronyModern falfestés
A templomépítő emlékeSzent István
Szent MargitErősen hűtött TAR/SSR
Egy másik lokátorTake-off
Megvan az ebéd...A láda
"J&J" 2007.07.29 09:47 - Megtaláltam
Az elsö két pont már korábban megvolt, most a ládát vadásztuk le. DunaX-el megbeszéltük, hogy ezen a ládán keresztül juttatja el nekünk a Mecky TB- t amelyet Németországba viszünk tovább. Az akcio sikerült, és még a radart is láttuk. Sjnos a fényképezögépböl kifelejtettem a kártyát, igy csak ez a foto van :-(.

J&J

Viztorony..... 
DunaX 2007.07.28 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.92
Szolnokról hazafelé - JPPJ kessertársunk ajánlása nyomán - beiktattam egy kis kitérőt és megkerestem a ládát. A repülőtér kerítése, a technikai őrzés és a járőrszolgálat tekintélyt parancsoló, tetszett a gondozott terület. Sajnos a kerítésen kívül ezzel szemben éles a kontraszt: mindenhol illegális szemét, a mindennapos háztatási hulladéktól az építési sitten keresztül a megunt kanapéig és egyéb mementókig. A Ferihegyi reptér közelkörzeti radart még nem sikerült ilyen közelről megnézni, köszönet a rejtésér. A multi másik két pontja és az LHBP között nem sok kapcsolatot tudtam felfedezni, de ezzel együtt érdemes volt megállni.

kisvuk 2007.07.07 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.44
fura egyvelege a látnivalóknak, a legjobban a radar tetszett. reméltem, hogy találunk egy travel bugot is a ládában, de nem volt benne, csak a szokásos "kincs".

skalakope 2007.07.07 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.05
A 2. pont megtalálását esküvő, és a gratuláló násznép megnehezítette.

 
zalanov 2007.07.07 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.32
:) [wapon beküldött szöveg]

s.p 2007.07.07 14:04 - Megtaláltam
Ez a.zért nem semmi. Szinte ki sem szálltam a kocsiból (kb 15m séta).

MukiJames 2007.07.06 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.36
A heten ujitott CSx elso bevetese. Mondanom sem kell, remekul vizsgazott ;)

Het kozben nem tudtamkorabban elszabadulni a munkahelyrol, de penteken sikerult, es ki is hasznaltam az igy szabadda valt delutant, hogy az uj GPS-t felavassam valamelyik maradek pesti ladaval. Nincs mar sok, igy a repteri ladakra esett a valasztas.

A multi tetszett. Ha nem lenne olyan kozel a repter, meg szivesen laknek is a bemutatott varosreszben. A radar fele vezeto seta a gyulekezo felhok ellenere is kellemes volt, komolyabban nem sikerult megazni, pedig tobbszor is megkisereltem :)

A radar nagyon tetszett, orulok, hogy ide is kerult lada. Annak idejen (kb 1 eve) az Akloz altal szervezett repterlatogatas utan szerettuk volna felkutatni a szomszedos ladakat, de akkor az ozonviz elmosta a tervunket...

Konnyu talalat es gyors logolas utan indultam tovabb a szomszedos mocsar fele.

Hat errol lecsusztam...Bekaperspektiva
Se vege, se hossza...Nem csunya...
A szomszed telek
Sziluett 
hazi 2007.07.04 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Jó kis biciklitúra volt. Köszi a rejtés.

Cool 2007.07.02 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Ok!

ghiago 2007.07.01 18:28 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Gedeon bácsi 2007.07.01 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.50 súly: 3.19
kicsit pontosítani kellene a láda kordinátáit mert 20m-rel arrébb van.

jetblast 2007.06.10 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Első megtalálásom. Egyébként megvolt már 06/08-án is, csak akkor nem voltam még regisztrálva. Tetszik a környezet, mivel kötődöm a reptérhez, ez kellett legyen az első. GPS nélkül is célirányosan rögtön a ládához mentem.

Köszi a rejtést!

2. részlet 
Bogi és Papi 2007.06.03 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Dzsozy 2007.05.31 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megvan, összeszedtük. A GCXVII merzse mocsártól jöttünk át a radarhoz. Ajánljuk mindenkinek, ezt a sorrendet, mert 1 km-re volt a "mocsár bejáratától":).Jól néz ki az a radar, és a kerítéstől jól lehet repülőt fényképezni. Köszi

radarmeg van
s..party 
Kryy 2007.05.27 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.90
A Merzse-mocsár lett volna az eredeti cél, végül a radarnál kötöttem ki, ha már ott voltam gyorsan megkerestem a ládát, s mivel a nyomok árulkodtak, így nem volt nehéz GPS nélkül sem. Az első két részét a jelszónak másnap vadásztam le, a kábelakna tetejével elszúrtam a dolgot, nem jól olvastam el a leírást, így azt gondoltam, a kerítésen belül kell keresni. Aztán a logika segített, úgyhogy örömmel regisztráltam be egy újabb megtalálást :)

a ládaa rejtekadó fácska
a tájés ez is a táj
Yogi 2007.05.19 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.82
csapatmunka: Animar, Pele, Bé segítségével

Nebel 2007.05.15 20:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
A szakadó eső miatt drive-in lett belőle, ám minden viszontagság ellenére nagyon klassz multi volt!
Köszönjük a rejtést!

 
Pepe 2007.05.13 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Az első két pont gyerekjáték, de a harmadikkal megkínlódtam, mert nem jó irányból mentem be az edőbe. Ráadásul be sem jelöltem, hogy hol tettem le (az erdőben) a biciklit, úgyhogy alig találtam meg... :-)

Lapacs 2007.05.08 13:56 - Megtaláltam
Javaslom a kereseshez a negykerekhajtasos laprugos terepjarokat! A harmadik pont messze van mindentol, az ut odaig nem tul erdekes viszont hosszu, rossz minosegu es saras.

Sün 2007.05.07 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.08
Munka közi ládázás. A víztoronyot és a templomot tizenéves korom óta ismerem. Kerületi srác voltam. A radar az új volt nekem is. Volt egy szabad órám, levadásztam a ládát. Köszönöm a rejtést!

Ghoose 2007.05.06 19:22 - Megtaláltam
f

gnegyzet 2007.05.06 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.66
Izgalmas volt a repülőtér melletti láda! Megtalálni nem nehéz, de odajutni érdekes. Szinte a ládáig el lehet menni kocsival. A felázott talajon kicsit keresgélni kellett a biztonságos utat.
Érdemes megnézni a mentrendet. Mi csak egy gépet láttunk felszállni.

CSS Team 2007.05.05 17:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Ezen a környéken még soha nem jártunk, de nagyon tetszett. A radar meg kifejezetten érdekes. Mint az akciófilmekben.

aprokavics 2007.05.05 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Köszönjük a rejtést, jó kis délutáni időtöltés volt!

csgyuri 2007.05.02 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
A ládát már a GCXVII-el együtt megtaláltuk, 2007.03.28.-án de a jelszó többi részére most került sor.

benist 2007.05.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.23
Érdekes sorozat a három igen különböző célú létesítmény. A leírásból valószínűsíthető a rejtőnek a környékhez és a reptérhez való erős kötődése. A ládarejteket az elefántcsapás ellenére sem volt könnyű meglelni, igyekeztem még kevésbé szembeötlően álcázni.

gergo&bence 2007.05.01 21:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Jó kis multi, kerékpárral is kellemesen megtehető.
A radaros ládát kicsit nehezen, de sikerült megtalálni.

Vándorvakond 2007.05.01 18:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Amikor elindultunk otthonról, elfelejtettük megnézni, hogy multiláda lesz, csak mentünk tökön-babon keresztül :) GCXVII felől közelítettük meg, úgyhogy 3-2-1. sorrendben haladtunk, a 3. meglepően könnyen meglett, az 1.-nél kicsit szerencsétlenkedtünk, mert egy másik aknafedelet néztünk, és azon két ötbetűs szó is volt.
Köszönjük!

tibo77 2007.05.01 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megtalálutk, jó multi!
Köszi!
(Kár a rengeteg szemétért...)

pokers 2007.04.30 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
A rejteknél egy nyúl a frászt hozta rám, mikor kiugrott az avarból.
Keresés nélkül meglett, kitaposott ösvény vezet a ládához.

Hódító csapata 2007.04.30 11:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Mai második ládánk. Az előző beírások rémtörténeteiből tanulva csakis gyalog. :)

A víztoronyba sajnos csak vasárnaponként lehet 4 és 5 között felmenni, úgyhogy azt ki kellett hagyni, de azért lentről is szép. A templomot láttam már sokszor, de a víztoronyról eddig nem is tudtam.

A reptért az előző láda alkalmával megnéztük a másik oldalról is, úgyhogy most már teljesen körbejártuk. :) Mire ideértünk, már több felszálló gép volt, de ezeknek meg csak a hátát láttuk folyton... :)

Jelen: Melasz, Ati

VíztoronyTemplom
Radar 
szabti 2007.04.29 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Kissé sorbanállás volt a ládánál, de addig legalább gyönyörködtünk a pesti léptékben végtelen térben.

othnan 2007.04.29 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.00
OK. Megtaláltuk.

Qwak 2007.04.28 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.70
Ez állandóan forog..? =)
3, 2, 1 sorrendben, GCXVII felé menet.
Jópár szemétlerakat mellet haladtunk el idefele jövet, de a radar tetszett!

Ane 2007.04.22 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.96
Szép idő volt ma, mindent láttunk, amit kellett. A láda közelében sok a gyík.

Bootlace 2007.04.17 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Rossz helyen kerestem, de csak rátaláltam. A szöcske tovaugrott GCXVII irányba.

Radar 
msebubu 2007.04.17 09:13 - Egyéb
Visszatértem ide, hogy elhozzam a geoszöcskét :)
Jelenleg ez a Geoszöcske ideiglenes lakhelye. A szöcske arra kéri a láda következő megtalálóját, hogy amennyiben továbbköltözteti, vagy visszaviszi eredeti ládájába a költöztetést legyen szíves dokumentálni a Geoszöcske oldalán. További tudnivalók a szöcskéről ugyanott megtalálhatók.

bobák 2007.04.15 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.38
Az első két pontot már tavaly felkerestük, most került sor az utolsóra. A repülőtér túlfelén kezdünk a repülőmúzeumban, ami nagyon tetszett, majd onnan át a radarhoz. Az út mellett az erdőben sajnos iszonyú sok a szemét. A láda kb. 5 perc alatt meglett.

 
staji 2007.04.13 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.95
Radar az tenyleg jo helyen van, szep fuves

rétihéja 2007.04.10 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.70
Könnyű volt megtalálni, csak le volt dobva.

cserby 2007.04.09 21:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Az első ládánál a fejünket fogtuk :P A harmadik láda nagyon jól van elrejtve. Nagyon tetszett, hogy egész közelről látni a fel- és leszálló repülőket.

jabo1969 2007.04.08 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.70
A facsoportot is gyorsan megtaláltuk, s megnéztük néhány repülő felszállását.

Köszönjük a rejtést!

cachekereso 2007.04.07 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Kellemes szombat délutáni túra volt; erre a ládára régóta fentem a fogam.

Gyáva Oroszlán 2007.04.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Kellemes kis multi! Főleg egy ilyen szép tavaszi délelőttön.
Autóval károkozás nélkül, jó földúton el lehet jutni a tetthelyre, de!!!
Elmondom az esetemet: bezártam az autót a távirányítóval, ami a központi zárat és a riasztót működteti.
Elmentem a ládát megkeresni, majd visszatérve az autóhoz, a távirányító nem működtetett semmit! Végül is kulccsal kinyitottam az ajtót amitől megszólalt a riasztó. (Hiszen be volt riasztva). A motor is elindíthatatlan volt, mert a riasztó blokkolta. Teljes volt a csőd!
Rövidre fogva: mobil telefonon a szervíz levezényelte, hogy miként tudom a riasztót kiiktatni és ezzel a motort elindítani.
A hiba oka az volt (és itt jön a tanulság), hogy a repülőtér aurája megzavarta a távműködtető gyenge rádió jeleit. Vigyázat!
Tamás.

Ott jártunk.A víztorony.
A templom.A szobor.
A bénító aurában 
sanyisz 2007.04.01 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
megvan

kivancsifancsi 2007.03.28 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.59
Munka után a lányokkal és Mekettel indultunk begyűjteni ezt és a GCXVII ládát. A templom előtt szálltunk le a buszról, onnan a repülőtér kerítése mellett gyalogoltunk a radar irányába, közben figyeltük a nagy madarakat.

Innen indultunkVíztorony
Ember aki ilyet tesz??Kerítés a reptér mellett
RadarMadarak
RadarMeeegvaaan!
Kötekedsz? He?Sanyee topóval navigál
Mekett 2007.03.28 17:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Köszönjük a rejtést!

bingo 2007.03.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.76
:)

Totoka 2007.03.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
innen még nem láttam a repülőteret

csmarkus 2007.03.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
köszi

 
Tócsa 2007.03.20 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Tetszett a multi, bár legjobban a 3-mas pont. Ez volt az igazán érdekes. Már felkészülünk, hogy a ládát az előző logok alapján biztos majd jó sokáig keressük. Hát, nekünk kb. fél perc volt.

Rosszcsontok 2007.03.18 21:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Az 1. és 2. virtuális pontot gyorsan megtaláltuk, a radarnál nekünk is voltak gondjaink, de kb. 20 perc alatt sikerült megtalálni a ládát. A láda nagyon jól el van rejtve és a környezet sem segít a megtalálásban. Lehet hogy a radar is zavarja egy kicsit a GPS működését? Mi nagyon élveztük a keresést.

streng 2007.03.17 17:00 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

bcs723 2007.03.15 20:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.04
Az 1. és 2. pontot sikeresen megtaláltuk, de a radarnál a jelzett koordinátánál több mint 1,5 órás keresés után sem találtuk meg a ládát :( Érdemes lenne megnézni, hogy megvan-e még a láda, mert az előttünk levők is csak jelszó nélküli megtalálást logoltak. (Vagy csak mi voltunk bénák ?! ;))

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2007.03.15 22:00]

 
macikupac 2007.03.15 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
A VBB isaszegi emléktúráján 1.

Idén engedtem öcsém hívásának és résztvettem a VBB hagyományos bringatúráján, melyet az isaszegi emlékműhöz szerveztek. Már hamar különváltunk a seregtől, mert jött ez a láda. A pontokat rendre és könnyen megtaláltam (legalább is ezt hittem), de végül a jelszó csak nem akart összeállni. Az utánam jövők nem találták a ládát. Hm... Így elrejtettem volna? A radar környéki földutak jól tekerhetőek voltak és maga a helyszín is érdekes. Macó, mint kistermetű medve jött velem.

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2007.03.17 18:31]

VíztoronyTemplom
EmlékműRepülőtér
RadarLáda és Macó
ToronyIlyen földutakon közlekedtem
Nivás Döme 2007.03.14 17:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Nnem akartam belekveredni a délutáni csúcsforgalomba. Kihasználva a jó időt, munkából hazafelé menet útbaejtettem néhány ládát. A templom melletti park a szobrokkal nagyon tetszetős, de útban a láda felé azt hittem szeméttelepre megyek. GPS-szel a láda egyébként könnyen meglett.
Ja, a tollak sajnos kifogytak :(

Az 1. pont mellett
2. pontnál
Napnyugta a radarnál
Csövi 2007.03.12 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.46
Megvan

horlac 2007.03.11 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.32
Az első 2 pontot reggel teljesitettük a 3.-at este sötétben. Az iGO igy tervezte a mai utunkat a többi ládával összehangolva, és én ma nagyon engedelemes voltam :-)

Csab-csab 2007.03.11 15:15 - Megtaláltam
Meglett! Bár GPS nélkül az utolsó pontot egy kicsit sok igeig tartott megtalálni, de Mucus nem adta fel így meglett :))) Jó rejtés...

sati 2007.03.11 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.38
A három pontot visszafelé kerestük meg. Elég gáz autóval az út, de ha nincs eső (felszáradtak a pocsolyák) akkor elég jól járható.

Klári 2007.03.11 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Fontéval már egy évvel ezelőtt jártam a radarnál, de akkor még nem ládáztam, csak ismerkedtem a játékkal. Most ismét bringával, de a másik két pontot is megkeresve kerestem fel újra a helyet. Kicsit meglepődtem, hogy a láda beljebb került az egy évvel ezelőtthöz képest. de szerencsésen megtaláltam.

carmin 2007.03.04 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.12
Köszönöm a rejtőnek, hogy Budapest ezt a részét is megismerhettem.

sattila & Kata 2007.02.26 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.13
Az első két pont nagyon tetszett, a harmadik sem volt rossz, de a hozzá vezető út kritikán aluli. Erről persze nem a rejtő tehet. Lassan meglesz az összes reptér környéki láda:)
Köszönjük

Rudi Team 2007.02.24 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Ilyen hosszú jelszót! A leírás viszont nem baj, hogy részletes.
Éva, Rudi

pityer 2007.02.22 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.30
ez is jó volt.

Fűkocka 2007.02.22 14:15 - Egyéb
Ismét itt jártam. Ezúttal Pityer kollégát navigáltam ládáról ládára. 90 km, 10+1 láda többnyire földutakon. egész napos eső után szuper volt.
végig a kerítés mellett, gyenge repülőforgalomban. továbbra is csak ez a része tetszik a multinak.
üdv: fű

 
fkmaster 2007.02.19 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.04
Kicsit szúrós volt a vége, a fedél megszívatott, nem jót olvastam le, mehettem vissza. Összeségében nagyon tetszett.

kicsikorcz 2007.02.18 17:30 - Megtaláltam
GPS nélkül találtuk meg!

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2007.02.25 17:51]

Rodrigez 2007.02.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Kicsit nehezítettünk;-), ugyanis a templom koordinátáit nem jól rögzítettem, de azért sikerült.
A doboz "facsoport"-ból azért van rendesen...

Ali baba 2007.02.18 00:00 - Megtaláltam
KÖSZÖNÖM! :)

Zerind HUN 2007.02.16 09:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Ma levadásztam a kerület két ládáját. Ennek az első két pontjában semmi különös nincs, a radar viszont tetszett. Megtaláltam benne a cukorbetegséges utazó ügynököt, de nem volt se ráírva, se a ládanaplóba beírva, hogy hova utazik. Nem baj, azért elhoztam, és itthon megnéztem, kiderült, hogy a célja: Los Teques, Venezuela. Hát, pár kilométerrel közelebb tudom vinni a céljához...

Gmre 2007.02.05 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
A pontok megtalálásában a reptér környéke volt a gyerekek számára a legizgalmasabb.
Köszönjük a rejtést!

Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, ... 
K-55 2007.02.04 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.40
A Merzse-mocsárhoz menet gyűjtöttük be a 3. ponton a ládás jelszót, visszafelé pedig az első kettőt. A repülőteret ilyen perspektívából még nem szemléltük, a radarral egyetemben kifejezetten érdekes volt. A víztorony most zárva, de a körpanorámájáért még lehet, újra eljövünk ide. Vigyázni kell, a tornyot a szemközti szomszédból egy harcikutya f. harcikutya vigyázza. Nagyon jó olvasni az informatív, gondosan és szívvel összeállított leírást. Mintaként szolgálhat. Elhoztuk Browny utazó macit, visszük tovább. Egy másikat benne hagytunk.

0302
Harci eb/ecske/Tájkép radarral
0605
04Nézd, ez a maci utazni akar
Bugár-orienteering 2007.02.01 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
kellemes kis parkban van a templom.
én se láttam még innen a repülőteret.

a torony, ahogy én láttama templom oldalról
a radar az autóbóla láda
Hangár 2007.01.28 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
A radarhoz sem keveredtünk volne el sohasem a láda nélkül. Köszönet érte!

zferke 2007.01.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Ezt is megtaláltuk.
Pontosan forditva haladtunk, de igy is jó buli volt.
Köszönet a rejtőnek!!

Timoty loggol
BAlázs&Peti 2007.01.21 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
Köszi a rejtést!
GPS nélkül, bringával is meg lehet csinálni 1 óra alatt. :-)
A harmadik pont nagyon ötletes, habár az erdőt a motocrossosok egy picit tönkretették. :-( Most is ott voltak, csak egy kicsit arrébb. Ezekre a helyekre nem jutottam volna el soha.

deger79 2007.01.21 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megvan!

Lacza és Tádé 2007.01.20 19:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Kisfiamnak a reptér tetszett a legjobban, el sem akart onnan jönni

Ronin 2007.01.16 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Klasz kis multi volt, a ládát hamar "becserkeltem".
(Már egyszer nekifutottam ennek a rejtésnek, de anno az eTrexEuro nagyon máshova mutatott a kiserdőben és akkor időm sem volt jobban keresgélni.)
Köszönet a rejtésért!

safc 2007.01.13 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.00
Meglett.

donkardos 2007.01.13 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megvan. [wapon beküldött szöveg]

Attikert 2007.01.09 16:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Nagyon ügyes rejtés, köszönet a rejtőknek.
Attila és Judit

 
szandra84 2007.01.07 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.78
Kellemes kis vasárnapi keresgélés volt a reptéri terület szép volt!

VíztoronyTemplom
Reptéri panorámaA láda
licuxd 2007.01.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Pédamutató, alapos ismeretet nyújtó rejtés. Gratulálok!

ragalyi 2007.01.02 12:56 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

cacheelyűk 2007.01.01 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.58
Sajna a köd miatt nem láttuk a repülőket.

gores 2006.12.26 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Szép napsütéses időben megtaláltuk. Vadásztársaimmal megerősítve nem
bíztuk a véletlenre. A templom környéke szép. Az erdőt úgy hagytuk magunk
után, mintha vaddisznó csapat járt volna ott. Levél levélen nem maradt.
Havazás után már bonyolultabb előbányászni a ládát. Vércséket láttunk
madarászni. Köszönjük a szép kirándulást.

Indulás...Erősítésként
SzoborcsoportFödőalternatíva- ne tévesszen meg senkit.
TemplomIrány a láda
A láda-a kutyák szimatra mentekArchimedes és én újabb kihívások előtt
kenau 2006.12.20 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Eloszor a ladat cserkesztem be, de epp nem akart felszallni egy repulo sem...

msebubu 2006.11.19 19:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Mivel Rakoshegyen lakom, az elso ket pont eleg egyszeru volt. A ladat viszont csak masodikra sikerult (GPS nelkul). Kivetelesen nemcsak a fel- és leszallo gepekert mentem a radarhoz :) mse & jts

syaky 2006.11.06 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.03
Hát inkább nem irok róla semmit.Vagy jót vagy semmit.

thbarnabas 2006.11.06 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Az első két pont nem volt túl sokatmondó, a láda megközelítésekor érdekes volt a reptérhez ilyen közel autózni. Köszi a rejtést!

 
:-Pista 2006.10.28 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
[wapon beküldött szöveg]

Chubby 2006.10.28 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Chubby és :-Pista [wapon beküldött szöveg]

agyorgy 2006.10.21 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Fordított sorrendben, a Merzse-mocsár felől teljesítve.
Még keresem az összefüggést a pontok között, de majd csak rá jövök a titokra.

Pa 2006.10.19 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.84
Városi pontok sok hónapja, láda másfél hónapja, városi pontok jelszónemtalálás miatt ma megint. 20 éve sokat jártam a radar környékén, de sohasem kellett magyarázkodnom miatta. A kerítésen belül meg most is max. 5percenként elment a járőr, amíg ott voltam és néztem a repülőket.

b.zs. 2006.10.14 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.26
A Merzse-mocsár-i láda megtalálása után indultam e multi keresésére. Innét a 3. pont könnyű kellemes séta volt, de a facsoport megtalálása, ami a ládát rejtette már hosszas keresgélést jeletett, de végül ráakadtam.
A másik két pont egyértelmű.
Köszi a rejtést!

Bubuka 2006.10.10 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.49
Jól kigyalogoltam magam.

 
Nivabibi 2006.10.05 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.90
Nehéz volt összefüggést találni a 3 hely között, de legalább érdekesek.

golfman 2006.10.01 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.39
Ismerős helyek..

gryzly 2006.09.22 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.72
A lada csak masodik nekifutasra lett meg, Immaron a GPS felrevezeto, osszekocolodo infoi nelkul.. :)

Adri & Gryzly

Kerticsorbi 2006.09.21 18:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Megtaláltam.

jiimbo 2006.09.21 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
[wapon beküldött szöveg] Kerékpárral Budapesten

A doboz csak 15-20 perc kutakodás után lett meg, pedig a koo pontos.

Seres Péter 2006.09.17 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.47
sp

torony2templom1
keresztkereszt2
templom belüllovak
repülőkradar
repülőláda
Robogo 2006.09.11 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Itt kellett befejeznem a ládázást, mivel rámsötétedett. A többi betervezett ládát sajnos nem tudtam begyűjteni, és a hazaút is elég kellemetlen volt, mivel biciklivel nem lehet ráhajtani a 4-es útra.

IrányítótoronyRadar
Tomcache 2006.09.07 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Ok.

LCSOKA 2006.08.28 17:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Nagy nehezen meglett. Sajnos a GPS nem működött rendesen a lombok tözött. Begyüjtöttünk kb. 20 szúnyogcsípést és vagy 100 pókhálót, mire ráleltünk a ládára.

ier 2006.08.18 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Sok szúnyoggal meg pókhálóval találkoztunk.

Marvin 2006.08.16 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Kellemes multi, az utolsó pont különösen jó helyen van, mármint annak, aki szereti a leszálló repülőket közelről nézni. Köszönjük! A Travel Bug-t elvittem.

bbokonon 2006.08.06 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.37
Először a kettő városi pont került sorra, majd az Orgoványi szőlőknél be a homokosútra. Mivel az autó a héten már bizonyította, hogy csak aszfalton életképes (a keddi esőben megadta magát egy pocsolya közepén), így az első pocsolya előtt leparkoltam - pont ott, ahol megláttam a radart. Onnan már csak könnyü séta. A rejteknél sok fa alját megnéztem, mire meglett a párhuzamos ágakkal fedett rejtek.

Barangoló alias elel 2006.08.05 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Érdekes volt olyan helyen járni (a radar, egyáltalán a repülőtér környéke) ahová 10-20 éve igazoltatás és kimerítő magyarázkodás nélkül biztosan nem lehetett volna eljutni.

Andi&Parker 2006.08.05 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.41
Drive in a mocsáron át meglett. A ládában bújkál egy űrhajózást, repülést és asztronómiát kedvelő travelbug! Segítünk másoknak, mert nekünk némi fejtőrést okozott ez a travel bag-os dolog, mert as77 elvitt egy TB-t és hozott egy másikat.

A jelenlegi Tb a "Spacey man"
http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=130891

Kérjük aki elviszi logoljon a com-on! Köszi!

Ahogy a comon látszik, sajnos elvileg mék két TB-nek kellene a ládában lenni, ami nincsen :( Valószínűleg valaki elvitte,
mint ajándék :( Kár értük :(

Hiányzik:
boodlebuggy Red Eye Flyer
TB Bine Maja

 
Scorpius 2006.07.12 15:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.88
A mocsár utáni ide tekertem. Imádom a homokos földutakat. :-(
Frissítenem kell úgy látom a Garmint, mert először a benne lévő koordináta alapján kerestem eredménytelenül. Még jó, hogy volt nálam leírás is. A dobozka nehezen lett meg. Nagy adagú szukuszármazék nélkül senkinek nem ajánlom a láda környezetét, hacsak nem szenved vérbőségben.

 
bigz 2006.07.02 13:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
[wapon beküldött szöveg]

Pajkosékkal...

Tetszett a multi. Víztornyot is láttam már, templomot is, radart is, így az erdőben álldogáló és kifelé bambuló tehenek fogatk meg leginkább. Nagyon aranyosak voltak. TB maradt, mert nem járunk mostanában olyan helyen.
Köszönjük
Anett, Fruzsi, bigcs, bigz és Zazi kutya

Pajkos 2006.07.02 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltuk.

Brogan 2006.06.25 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.59
A víztorony kilátóterasza csak vasárnaponként du. 4-5 között van nyitva!

Én meg 6-kor értem oda...
A ládának meg még a régi koordinátái voltak meg nekem, a hiábavaló keresgélés után wapon megnéztem a ládaoldalt és akkor jöttem rá, hogy új koordináták vannak. A láda egész jól volt elrejtve, jó ideig keresgéltem, mire megleltem. Egy ósanos és egy teszkós szatyor "védte", ezeket szétszaggattam és magammal hoztam. A radar érdekes volt, a dűlőutakat előszeretettel használják motorosok eszeveszett száguldozásra.

Az erdőben egy szarvast is láttam! Visszafelé jövet viszont nagy megdöbbenésemre azt vettem észre, hogy tehenek ácsorognak az erdőben a Ferihegyi út közelében. Egyébként szégyen, hogy az emberek szemétlerakónak használják az erdei ösvényeket...

Kedves rejtő, a .com-on elfelejtetted módosítani a koordinátákat!!!

Erdei lakKi lakhat itt?
Erdő = szeméttelep?Elég méretes kóró
Az erdőben tehenek ácsorognak 
geke 2006.06.25 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Sajnos a toronyba nem jutottunk fel, de majd legközelebb...
A repülőtér érdekes volt.

Köszönjük: Máté, Zsú, Gergőke (geke)

VíztoronyTemplom
Radar 
Öregcsabi 2006.06.04 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.77
Megvan.

Csabataxi 2006.06.04 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.66
Megtaláltuk!

Gyros 2006.05.27 19:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
CCXVII utan elso a radar, majd templom + torony. Az utobbi ketto nagyon kozel van egymashoz, es parkolni is konnyen lehet. Ezt a radart meg nemtudom miert, de tok jo nezni, meg hallgatni :) A ladaba bekerult egy TravelBug, amelyik repulotereket szeret latogatni. Kerlek akkor vidd tovabb, ha tudsz neki segiteni ebben :)

Eleg gyorsan forogTB: EDDN
Es a lada - lezaras elottEmlekmu
A templom homlokzataViztorony
ozeki 2006.05.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
A templomnál parkoltam, onnan egy macskaugrás a víztorony, amin éppen felújítási munkák folynak. A ládával már nem volt ilyen szerencsém. Először az eredeti helyén kerestem (több hete nem újítottam a GPS adattárát), majd a ládagazda segítsége után az új pozíción. Egy órát bolyongtam a fák között, a radarállomáson nem kis figyelmet keltve, de semmi. Lehet, hogy csak béna vagyok, azért nem jött össze...

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2006.05.25 14:57]

on4avm 2006.05.14 18:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.86
Egy szép kirandulas volt vasarnap delutan.
Tamas es Marianne

 
astacus 2006.05.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 3.13
Ha nincs a virtuális multi, csak elsuhantunk volna kerékpárral e nevezetességek mellett Sorex kisasszonnyal. A radart egyébként is útba akartuk ejteni a Merzse mocsár felé. Köszönjük a rejtést és a gyors választ!

abacus 2006.05.13 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
3/2. Láda hiányában - egyelőre - jelszó nélkül.

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2006.05.14 06:46]

andrewid 2006.05.07 08:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 2.72
A a Merzse mocsár becserkészése közben, (jóslatokkal ellentétben) szép időben sikerült felkeresnem a pontokat. Kár hogy nincs most igazi láda. Nem kis sétába került ám megkerülni a repteret és eljutni a 2b terminál BKV megállójába :)

nabuka 2006.04.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.08
Mai elsö ládánk volt.A két elsö pont hamar meg lett,majd elmentünk a lokátorhoz.Nem kellett sokat keresgélni és sétálni sem.Szerintem egy picit lehetne bejebb.A hely nekem tetszett elötte is márjártunk errefelé nézni a nagymadarakat.Innen mentünk a MERZSE mocsihoz.
Pilo és Oli.

L@zy 2006.04.24 21:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.99
Egy kis rögtönzött éjszakai túra a gyerekekkel. Örsről haza felé menet gondoltam le kellene már vadászni ezt a ládát is. Nem voltunk nagyon felkészülve. A második pontnál lemerült a gps aksija, szerencsére ehhez találtam egy tartalékot. Viszont a zseblámpa aksiját nem sikerült feltölteni a harmadik pontig se, így maradt a jól bevált telefonos zseblámpa módszer. Fényképezőgépről nem is beszélve. Őzet sajnos nem láttunk, pedig olvastam, hogy DonPipi egy nappal korábban szerencsésebb volt. Mi csak egy jól lakott, méretes nyúl papával találkoztunk a gyerekek nagy örömére.

BMarky 2006.04.23 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.67 súly: 1.00
Ez az első!! Méghozzá GPS nélkül. Mindenek felet totál véletlenűl. A merzse mocsára indultam eltévedtem és megláttam a radart. 5 jukat ástam mire megtaláltam a ládát. Üdv.:BMárk
Ui.:Egy kis segitség! http://www.airportal.hu/terkep_nagy.html 4/A nál keresd!:)

DonPipi 2006.04.23 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.93
Nagyon szép verőfényes napsütésben vágtam neki a multinak.A radartól kezdtem visszafelé( kocsival meg tudsz állni mellette 20 m-re ha lusti vagy ) nagyon tetszett az állomás és a körülötte lévő környezet, beleértve a repülőteret is.Két őzet sikerült is felriasztanom, melyek az úton előttem futottak át ( látsd kép, nem túl jól sikerült sajnos ).Templom rendben,a víztorony klassz, fel is mentem volna, csak kár, hogy szűk időkorlát van a látogatásra. Kösz a rejtést!

A láda felé, oldalt az őz :)Radar
Nagy a nyüzsgésMegint radar
A ládát rejtő kiserdőA templom
Mikor is voltam ott...Nem kisdarab víztorony
Ha tudtok eszerint menjetek :) 
Fonte 2006.04.17 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
A multi első két eleme, már tavaly megvolt, de akkor arra gondoltam, a ládát majd tevesszel, biciklivel megkeresem. Eljött az idő, a Merzse mocsártól egyenes út vezetett ide.
Szép időben, jót biciztünk, aztán leültünk, és néztük a repcsiket.
Klári, Era

Bekukucskéltunk 
james 2006.04.15 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
GC1956-tól jöttünk mai 5. ládánkhoz. Mivel a temetőből csak a főkapun tudtunk kijönni, így nagyot kellett kerülni a víztoronyhoz.
Judit és James

nexus6 2006.04.02 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Nagyon jo kis séta volt.Mintha üdülöövezeten sétáltunk volna az elején.Sajnos sok a szemét a ládához vezetö úton.Grat!

Ardo 2006.04.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.49
OK. Ennek a multinak az első felét még 3 hete levadásztam, az utolsó pont a nagy dagonya miatt akkor kimaradt. Most pótoltam.

 
Levin 2006.03.26 17:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Nagyszerű drive-in multi.
Nem tudok többet hozzátenni, a többiek elmondtak mindent.
Én is átmentem a Merzse mocsárhoz.

Sas 2006.03.19 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Könnyű családi séta, a sárnak már nyoma sincs. Jobbról "nagy madarakat" lehet megfigyelni a 3. pont környékén. Ha szerencséd van nyulat, őzet, fácánt is lehet látni. Nekünk szerencsénk volt, többször is.. :-) Egy 11 "fős" őzcsapat mintegy 30 m-re bukkant fel mögöttünk. Néhány nyullal és fácánnal kölcsönösen halálra rémítettük egyást... :-)

encso 2006.03.12 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
A víztornyot és a templomot autóval közelítettük meg, a radarhoz egy kellemes -bár kicsit szeles- sétát tettünk.

Shakespir 2006.03.11 18:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Nagyon kellemes a környezet. Persze nyakig sarasak lettünk. Inkább nyáron ajánlanám, illetve csak megszállottaknak így "télen". Biztos felkeresem nyáron is!

Mákos 2006.03.02 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.67
Bringás varacskosdisznó a ládáig... Elég sáros, dagonyás volt a terep, de a bicó helytállt, megnyugodtam, hogy jó vétel volt...:-D

Egy darabig nézelődtem, láttam néhány felszálló gépet, aztán továbbmentem a Merzse-mocsár felé...

Mákos

[wapon beküldött, majd szöveg]

pube 2006.02.15 08:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Kiccica&Ghost 2006.02.11 18:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Jó muri volt a nap lezárásaként. A Radar közelében megtapasztalhattuk milyen erősek a rádió jelek, mert az autó központi zár távvezérlője csak a vevő egységétől kb 1 m-es távra volt hajlandó működtetni a zárat. :))

Hz 2006.02.11 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.95
Ma sikerült egy régen tervezett látogatást megejtenem kedvenc (mostmár ex-) kolléganőmnél.
Hármasban vágtunk neki a multinak Krisztával és "Bali"-val.
Rengeteget hallottak tőlem a geocaching-ről, ma ki is próbálták élesben:)
Az első pontnál nyáron nem is lett volna probléma. Le volt taposva a hó a járdán. Elkezdtük -a környezet számára érthetetlen módon- tisztogatni a járdát, aknafedelet keresve:)
Meg is lett, de felirat sehol:( Arról nem szólt a fáma, hogy közvetlenül mellette is van akna:)
Ezúton üzenjük a többieknek: ne adják fel az első aknánál:)
A második pont annál egyszerűbb volt.
A ládát sikerült 500 méterre megközelíteni.
Könnyen meglett, csak Sanci nyomait kellett követnünk, aki fél órával járt előttünk:) Valószínű Őt láttuk mikor befordultunk a földútra, csak akkor még nem tudhattuk.
Innen a Merzse-mocsárhoz mentünk.

Nem ezen volt a feliratViztoronynál
AlulrólJelszórészlet lemaradt:)
RadarNekik ez volt az első
Sanci001(Énecache) 2006.02.11 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.84
Nagyszerű volt mára ez a kis séta.

A láda!Radar
 
b-gy 2006.01.28 19:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.78
ok!

Silvius 2006.01.24 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Brilliáns nap, csillagos ötös doboz!
Bár kifejezetten rühellem a sok pontos multikat és ma irtóztatóan kegyetlenül hideg volt, viszontag sütött a Nap, rávettem magam egy kis ládászásra.

Új túrahátizsákom és túracipőm is először vittem ládászni, szerencsére mindegyik jó választásnak bizonyult, megkönnyítették a felmerülő nehézségeket, de az italom az bizony befagyott útközben.

Nagyon élveztem a rákoshegyi kalandot, a szép templomot és városrészt, a radart, a gépeket, a verekedő macskákat, egyátalán a mozgást, a rétet, a rejtést, egyszóval mindent.

rácsok mögött tartják, pedig szelídebb, mint azok akik kívül maradtakgrand facade
emanációfenyőgallyas, de nem kis
igazán dühös kutyade nem történhet katasztrófa
fából van a kerítés a reptér szélénez is jól nézett ki :-)
farokrajongóknak fényképeztemitt megpihenhecc
Silvius 2006.01.24 14:00 - Egyéb
egy két extra még, például a rettenetes macskajaj

a rettenetes harcerepűtt
maga a radar a Nap alattA ládamegtaláló jutalma elfogyasztása közben
feeszáteltávolodófélben
Sparks 2005.12.27 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.98
A radar valóban érdekes volt, a többi teljesen felejtős. Viszont pont felszállt egy AEROFLOT repülő, beállt a pálya végére, aztán ráadta a kakaót és elindult. Irtózatos nagy hangja volt, és csodálatos látványt nyújtott, a hogy az a több tonnás fémkupac felszállt. Az idő pocsék volt, a hó is elkezdett esni, és meg is fagytunk, de azért jó volt, igaz drive-in kess volt ez most.

katika 2005.12.18 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Jó [wapon beküldött szöveg]
Itt még sosem jártunk ezelőtt, kedves és nyugis hely a templom környéke. A láda keresése közben két őz rohant a mezőn! Érdekes a radar.

 
zsakar 2005.12.17 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.86
.

Oriza 2005.12.11 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.37
Egy éve voltam a radarnál, nem leltem a ládát a friss hó alatt. Most láttam, nem is csoda. Jól el van rejtve, de szem előtt...
Orizáék

@david 2005.12.04 17:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
szépen meg van csinálva, nincs túlbonyolítva, a web kedvet csinál a túrához, kulturális, és műszaki egyszerre. Most épp a munkám is radarhoz kapcsolódik :)) a bicikliket a ládától 3m re dobtuk le, mondván megézzük előszőr a radart. sokszor menetem már el a templom mellett.

honlapra javaslat:
Víztorony nyitvatartás:
április elejétől - október végéig, vasárnap du 4-5 között be lehet menni.
belépés:ingyenes

SSoma 2005.12.04 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Nagyon tetszett. Kicsit beteg voltam még de az a biciklizés túlságosan kimelegített, így kiment belőlem a betegség, hála a geoládázásnak, és a biciklinek.

csiperke 2005.11.26 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Szép késődélutáni séta. A nyíl sokat segített. A helynek van hangulata.

Pilu 2005.11.20 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
24. Sajnos csak másodjára sikerült, most segítségünkre volt a fa nyíl.
Sokszor szoktunk kijárni fényképezni a repcsiket, most is sikerült elkapni egy párat. Ha halkan közlekedtek rengeteg erdőlakóval lehet találkozni.
Ági&Pilu

Egy róka a távolban.Naplemente.
Egy 747-es.A fanyíl. Egy kicsit homályos.
A reptér naplementében. 
@david 2005.11.19 15:53 - Egyéb
hivatalosan ferihegy

http://www.hungaryairport.hu/airport_data.php?id=6

MaRabU 2005.11.19 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Végre levadásztam az első két pontot is. Vecsésen lakom, és mostmár minden irányból megismertem a repteret. A radarhoz ilyen közel lenni érdekes érzés, és ha jó szélirányt fog ki valaki, akkor sok repcsit láthat - fényképezhet. (A repcsik mindig szembeszéllel szállnak fel, hogy hamarabb emelkedjenek)
Marci + Anliche

Mr Zerge 2005.11.19 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.72
Könnyű drive in cache. A radar csak forog, csak forog. Most repülőhöz nem volt szerencsénk.
Üdv Mr Zerge.

Evab 2005.11.13 07:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

h@PCy 2005.11.12 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nagyon szép rejtés! Grat!
Szép környezet, lenyűgöző látványt nyújt a radar és a háttérben le-felszálló repülők is.
Mi a helyszínen 20percen át kerestük a ládikát. Végül a facsoportot ábrázoló kép vezetett célhoz.
Segítettek:
Kri-mi

kri-mi 2005.11.12 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.70
Hosszasan keresgéltünk, már nem is nagyon bíztunk a doboz megtalálásában. Végül a facsoport képe vezetett minket célra. Jó rejtés volt!

lgaga 2005.11.10 23:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Nagyon nagyon érdekes volt... Az elsőtől a második pontig a szükségesnél kicsit körülményesebben jutottunk el, és a harmadikhoz is lett volna rövidebb út, de legalább közben útba ejtettük a gcbigb -t is. :) Köszi, remek volt!

ssophie 2005.11.10 23:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Nagyon izgalmas volt ez a multi. Már sötétben indultunk, és persze nem a legoptimálisabb utat sikerült kiválasztanunk az egyes pontok között. Így például mikor megtaláltuk a templomnál található pontot, elindultunk visszafele, ennek köszönhetően tettünk egy hatalmas kört, majd miután megtaláltuk végre a víztornyot, a templomtorony integetett kárörvendően a tér túloldaláról. Hát igen, ha a megfelelő sorrendben csináljuk a pontokat, vagy nem ilyen sötétben, biztos észrevettük volna.
Maga a víztorony nagyon félelmetesen magasodik a házak fölé a novemberi ködben.
Az utolsó pontnál sem sikerült a GPSre hallgatni, sikeresen körbeautóztuk a repteret, de így talán még érdekesebb volt. Menet közben levadásztuk a GCBIGB-t, néztük egy kicsit a leszálló repülőket, fényképezgettünk, dideregtünk. Sose jártam még itt, tényleg varázslatos az egész környék, és jó volt a repteret minden lehetséges szögből megfigyelni :)
Köszi,

Zsófi

Megvaaaan :)
Egy kis fényt még? :) 
GeoSkac 2005.11.06 17:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.96
Ok.

Tigger 2005.11.06 14:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Hurrá ez a 200. ládám! Már régen le szerettem volna vadászni ezt a ládát, most végre sikerült. A ládát nem volt egyszerű megtalálni, mert egy picit be van ásva. Nagyon jó nézni a felszálló repülőket.

scele 2005.11.06 13:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.43
A ládába bekerült Maja a méhecske

Repüljön valami szép helyre! :-)))

mernokur_001 2005.10.30 16:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Előrebocsátom, hogy ez az első ládánk, kicsit megszenvedtünk vele. Annak ellenére mondom ezt, hogy helybeliként a víztornyot, illetve a templomot már jól ismerjük.
Valószínűleg a gyakorlatlanságunk okozta, hogy csak ma sikerült megtalálni a radarnál lévő ládát, tegnap sajnos sikertelenül indultunk haza, már sötétben. Élveztük a keresgélést, és köszönjük, hogy a rejtő felhívta a környékre a figyelmet egy kicsit!

Zsófi és Attila

A szépen felújított templom Rákoshegy egyik jelképeA torony békaperspektívából
..és felülről sem semmi a panoráma!(legközelebb áprilisban lesz csak nyitva)Rákoshegy madártávlatból
Hogy nem szédül el?Rákoshegy, repülő, naplemente
BumikaÉsTyutyi 2005.10.30 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.88
Bodzával hármasban kerestük fel a helyszíneket. (Bodza és Tyutyi a víztorony melletti iskolában okosodott, jót tett egy kis nosztalgia:-) A környezet értékelésében szerepet játszott az a tény, hogy Rákoshegynek akad bőven olyan része, amelyet érdemesebb lett volna bemutatni, mint a templom. (Ötletek: pl. Bartók Ház, Erdős Renée Ház, a volt kavicsbánya területe). A rejtés (a ládáé, of course) e típusát általában nem kedveljük, mert többnyire fölöslegesen nagy melót jelent a keresés. Itt (és most) azonban más volt a helyzet. Nekünk eléggé adta magát a rejtek, ugyanakkor elég jól álcázott.

Bumika, Tyutyi és Bodza

Útbaigazítás: Ennél a tehénnél jobbra...Kessertársunk lelepleződik:-)
Bumikát kicsit fejbekólintotta az italMé' nem rak már fel valaki képet a radarról?!:-)
Csipetkék 2005.10.26 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.06
Az első ponton én egy másik aknafedelet néztem amin két ötbetűs szó is található. Korábbi logokból jöttem rá elvétettem a közszolgáltatót.
A ládát viszonylag hamar megtaláltam. A működő radar különleges látvány. A ládához elég közel van és a helyi karbantartók észrevettek, de úgy látszik, megszokták a közelbe settenkedő vagy gyanúsan kotorászó alakokat. A TB-t és a ládában lévő szilárd élelmiszert elhoztam. Segítségül adnám, hogy a Ferihegyi útról a N: 47°27.220' E: 19°14.673'-nál lévő földútra kell lefordulni, száraz időben személyautóval járható.

pulbrich 2005.10.09 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Jóóó sokáig kerestük a dobozt. Közben lefotóztam az egész MALÉV flottát, jó volt! [wakon beküldött szöveg]

Ilyen könnyű terepen dobozt ilyen sokáig még nem kerestünk, de nem adtuk fel és meglett. A GPS végig jó helyre mutatott, csak nem hittünk neki.

A repülőgép lesés úgylátszik tömegmozgalommá nőtte ki magát, tömegek tapadtak a kerítésre. Két-három percenként jött egy gép. Mi lehet itt főszezonban?

--péter és Veronika

Radar a távolbanGép a magasban
Egy másik kicsit lejjebbRadar közelebbről
Torony távolabbrólRepülő alulról
Templom szembőlTorony zárva
Jani70 2005.10.09 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.34
Ferihegyi sétánk második állomása volt. Tetszett a környék nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan vannak errefelé.

Loggolás 
CharlieR 2005.10.08 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.53
3/4 óráig kerestem, aztán inkább elmentem gépeket fotózni. Az előző bejegyzések után azt hittem, eltűnt a láda, de mivel másnap ketten is megtalálták, ezek szerint csak én voltam béna. Ezek után a rejtő jóindulatára bízom magam.

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2005.10.12 17:26]

Az egyik névadóGurulás
Már fennt is vanAN12
Jó hangja van!A radarnál
geobebi 2005.10.02 16:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.58
Miután körbeautóztam az egész repteret végre megtaláltam a megfelelő földutat, de nem úgy a ládát. Fél óra keresés után még a ládatulajt is felhívtam, de az ő instrukciói sem segítettek. A kudarc után viszont jól esett, hogy mind a templom, minda víztorony nyitva volt.
A fényképek alapján kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2005.10.06 14:40]

víztorony belsőtemplom belső
radar külső 
genesis 2005.09.25 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.66
Nagyon sok repülőt láttunk a radarnál fel-és leszállni. Vajon miért?
Az első két pont is tetszett, bár a víztornyot zárva találtuk. Ennek én (MoGyi) személy szerint örültem, mert tériszonyom van, de Genesis úgyis felrángatott volna. Így legalább nem kellett harcolni vele, hogy ne tegye.

Besüboboja 2005.09.18 21:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
A rákoshegyi víztorony tetejéről valóban különleges a látvány (budai lévén számomra furcsa volt, hogy nem egy hegyről tekintek le a városra). Nagy szerencsénk volt, hogy a repülőtér-környéki dobozoktól épp a megfelelő időben érkeztünk ide, ugyanis épp fel tudtunk mászni a toronyba (NYITVA: vasárnap 16.00-17.00). Érdemes ekkor érkezni! A templom nem volt túl izgalmas, a radar viszont annál inkább!!!

ZoliQua 2005.09.18 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.33 súly: 1.00
Egy profi geocacher segítségével elég könnyű volt megtalálni. Talán a 3 helyszín ami nehezítés.

Radar... 
Angus_Podgornij 2005.09.11 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.79
A reptéri radar miatt most ezt a ládát is felkerestük és itthagytuk Red Eye Flyer TB-t, aki a reptereket és a repülést szereti. Lehet továbbvinni itt bejelentve
:)

A víztorony elvileg vasárnap du. 16-17 között nyitva és látogatható, de most erősen zárva találtuk.

Víztorony erősen zárvaTB közelkörzeti irányítással landol
Apexsek 2005.09.11 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Hmm...
Érdekes a jelszó első két része....
Régebben épp a templomnál kellett leszálnom a laktanyához menet,
viszont a radarnál még nem jártam...
Mindig imádtam az ilyen helyeket!
Jó kis bringa túra volt a barátommal.

Üdv: APEXSEK

pörsing 2005.09.04 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.56
A vég pont emeli meg a környezetet egy kicsit. Úgy tizenhuszon repülőt néztünk meg felszállás közben. Innen mentünk a merzse mocsárhoz.

Csigabiga 2005.09.04 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
O.K! [wapon beküldött szöveg]
Robogóval jártam végig. A Naviguide 3.* a 3. pont környékén nem volt a helyzet magaslatán! Olyan utakat mutatott, amik a valóságban nem léteznek, létezők pedig nem szerepelnek rajta!
Azért megtaláltam! :o)

A víztorony máshonnan, máskorA radar máshonnan, máskor
A radar máshonnan, máskorRadar
RadarRadar
RadarRadar
RadarRadar
álomfogók 2005.08.27 18:30 - Megtaláltam
Részletek kesöbb. [wapon beküldött szöveg]

esztelneki 2005.08.26 19:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.17
Soha nem ismertem volna meg a városnak ezt a részét a láda nélkül. Köszönöm, külön gratula az igényes, informatív webhez

zssoveg 2005.08.26 19:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.14
[wapon beküldött szöveg]

kupec 2005.08.16 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.78
ok

petiba 2005.07.16 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Köszönöm a rejtést, megtaláltam. Kerékpárral gurultam végig, a leírásokból ez tűnt a legjobb megoldásnak. Sajnos az út a reptér mellett kissé saras volt, de hát ez már hozzátartozik a kereséshez.
A víztoronyhoz érdemes vasárnap du. 4 és 5 óra között menni (ápr. 1. és október vége között), mert akkor fel is engednek a teraszra kinézelődni magad. Mellette az általános iskola aranyos a platánfával. Hangulatos lehet oda járni.
A templomnál a szobor Kisfaludi Stóbl Zsigmond sírjáról való az ott sepregető néni szerint. (Budapesten itt alkotott volna? Köszönöm.)

BoGár 2005.07.13 18:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Könnyen megtalálható rejtés, biciklivel jöttünk, és meg fogunk ázni. :D Már esik, dörög, villámlik. BoGár, Spawn, Picibabó

(Bocs, hogy csak most (2009.05.18-án) írtam be a megtalálásunkat, de az utolsó jelszó feledésbe merült az elázás miatt.) A logbookban ugyanez a szöveg található.)

Attibati 2005.07.08 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Kerékpáros találat.
A XVII. kerület a kedvencem. Néhány éve akkori munkahelyem készítette a kerület digitális térképét. Anno a terület minden utcáját gyalog jártam be (helyszinelés).
A pontokat meglehetősen laza logoikai lánc fűzi össze, ha a került bemutatása volt a cél, én másokat vettem volna bele ...
A város belseje felé gurulva nagy felfordulásra lettem figyelmes a Bakancsos út környékén. Egy nagyátmérőjü víznyomócső törött el, folyóvá változtatva a környező utcákat. Alig tudtam átgurulni az úttesten, majdnem elvitt az erős sodrás. Ráadásul az eső is mindjobban esett.

LÁdi 2005.06.26 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 1.00
Megvan

3D 2005.06.26 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Soha nem jutottunk volna el ide. Minden tetszett, de legjobban a radar. Köszi

Szab 2005.06.18 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Reptéri látogatás után, csoportos megkeresés.
Nagyon szép nap volt ez, olyan helyeken lehettünk, ahová geocaching nélkül szinte biztos, hogy soha nem jutunk el(irányítotorony, tűzoltóság, ANS...)
Köszönet Akloznak, aki nélkül ez az egész nem lett volna ilyen drive-in ;))
(és aki nélkül az irányitotoronyba, reptérre, tűzoltoságra se jutok el!)
Annyira jo volt!!

Akloz szerint 21kor jártunk ott.. én hiszek neki :))

AUTÓ

akloz 2005.06.18 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Szívesen.
Az idő fejből, és nem módosítom.

kuckac 2005.06.18 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Szülinapi ládászás: akloz, Mozo, NZs, Szab, Zsézsé (és persze jómagam), Ferihegy után.

Zsézsé 2005.06.18 19:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Csoportos megtalálás a Ferihegyi látogatás után. Érdekes

NZs 2005.06.18 19:58 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.05
Ferihegyi látogatás utáni harmadik láda. Közös kesing Aklozzal, Zsézsével, Szab-bal és kuckaccal. Először a 3. pont lett meg, GCXVII után, iszonyú földutakon... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Szegény autóm! Kár volt lemosatni két napja. :-(
A radart megfigyeltük. Csak forgott. Biztos közben azért mást is csinált, de az nem látszott rajta. Drive-in, kb. 30m. Még iszonyúbb földutakon valahogy kivergődtünk az első és a második ponthoz. Az egyiktől jól látszik a másik, olyan közel vannak egymáshoz! A víztorony érdekes. A mi log-időnk a ládánál volt, a többieké talán a másik két pontnál - ezért az eltérés. Én se módosítom... :-)

forgó-morgó hátulróldobozolnak a fijjuk
ex-víztartály a naplementében... 
Saladin9 2005.06.18 18:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.46
Ok [wapon beküldött szöveg]

VP 2005.06.15 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.75
Gödöllő- Pécel felől hazafelé.
A láda közelében a láda megjelenése előtt 10 nappal jártam (a Merzse-mocsár felől jövet).

geobubo 2005.06.15 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Kellemes reggeli séta munka előtt.

logo 
CsaCsi 2005.06.12 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.08
Gyerekekkel indultunk neki, gondoltam, könnyű kis rákoshegyi túra lesz. Na ebben tévedtem, mert a templom után legininkább a sárban vonszoltuk a kisbiciklit kilómétereken át. A hely klassz, a kölkök élvezték a repcsiket, meg a radart. Csak hát oda, meg vissza ne kellett volna menni. Tényleg a radar inkább különálló, egész más stílusú cache. No de megvolt ez is.

radpeter 2005.06.04 22:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Az elsö két pont már valamikor a tél végén megvolt. Viszont hóolvadás idején a láda környéke járhatatlan. Kyrával, Kosárfonóval és dc3-al poroltunk rá éjjnek évadján a ládára. 10 méteres drive in után lett a szájunk táti, ahogy a kerítés mögött felsejlettek a reptér fényei. Rendben van a lada, teszi a dolgát.

Picibabo 2005.05.29 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.00
Nagyon meleg volt az idő, hamar meglett. Tavasszal jártunk erre akkor nem találtuk meg.Sokat fényképeztünk.

Tibkin, Picibabo

Tototo 2005.05.28 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.52
ok

georgejj 2005.05.23 17:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.32
Megtaláltam. Errefelé (torony, templom) jártam iskolába, így ezt már ismertem. Azt azonban nem egészen értem, hogy jött ezekhez a sok-sok km-re lévő radar. :) No mindegy. Mivel imádom ezt a "homokiszőlős" környéket, így nincs annyi bajom vele. :)
A ládából Kivettem a Travel Bugot! :) .com-on beregisztrálva.

Üdv,
Főtérképész

bortel 2005.05.22 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.05
OK
Judit és Laci

Bärlin 2005.05.18 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Majdnem elsüllyedtem a sárban a végén, de kalandos volt, megérte. Kösz, hogy elvezetett a rejtő ide.

zoli 2005.05.15 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Az első két pontot könnyen megtaláltuk, a harmadik majdnem kifogott rajtunk, pedig még a kutyánk is segített a keresésben. :-) Jól el volt dugva, nem tipikus geoláda rejtekhely. Végül a földből kiálló ágacskák jelezték, hogy ott valaminek lennie kell.

Linda és Zoli

Segítő ebIrányítótorony
Irisz14 2005.05.14 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk!

A víztoronynál az alpinisták dolgoztak a torony felújításán, azt mondták kilátó lesz a toronyból. Nem akartunk sokat lábatlankodni a jelszó rögzítése után tovább mentünk. A templomnál is gyorsan megtaláltuk a jelszót, ami érdekes szempontból aktuális is lehet, mint tudjátok a cég neve ami az aknafedőn van átalakult és Magyar Telekom néven él tovább, ezért a jelszó első két része telitalálat.
A Ládához autóval mentünk tovább, szerecsére száraz volt az út esőben ezen a földúton nem szívesen autóznék. A Ládát rövid keresgetés után megtaláltuk, ott volt ahol lennie kell. ( Pontos koordináták)
A radar meg csak forgott egyfolytában jó, hogy nem szédül el, repülők is percenként indultak, gondoltuk a loggolás után közelebbről megnézzük őket, később egy sem akart elindulni.
A Ládába beraktunk egy TB-t H.C. Andersen-t, vigyétek északra Dániába, Odense-be.
Kivettük a TB Macskát (489162). A Ládát ugyanoda visszarejtettük.
Jó kirándulás volt.

A RadarAz Irányító torony
A TerminálA Láda, H.C. Andersen-nel
Fgg 2005.05.05 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.66
ok

Bianka 2005.05.05 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megvan, és még nyuszit is láttunk a láda közelében, ott csücsült az úton, tök édi volt.
Érdekes, amit írtak elöttünk, mi nagyon simán megtaláltuk.

Palazsu 2005.05.04 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Regota jarok ki Ferihegy keleti vegebe leszallo repuloket nezegetni, tehat nem volt ismeretlen a terep. A XVII. kerulet mindenkepp megerdemelte ezt a multi ladat.

petika 2005.05.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.21
Kerékpárral indultam neki a keresésnek. A kifutópálya végénél levő erdőben bekapcsoltam a GPS-t, és úgy döntöttem a ládával kezdem, a templomot és a víztornyot a végére hagyom. Azt hiszem jól döntöttem, de sajnos magát a ládát nem sikerült megtalálnom, pedig egy órán keresztül túrtam az avart. Hogy őszinte legyek, általában nem szeretem azokat a ládákat, amelyeket 10 percnél tovább kell keresni. Egyetlen jellegzetes, szokványos georejtekhelyet sem találtam, még a telefonos segítség igénybevétele után sem. Találtam viszont nyomokat, amiket valószínűleg az előttem ott járt kesingelő hagyott maga után, de ez sem segített. Így hát a rejtő jóindulatára bízom a térképpont kiszürkítését. :-)
Hazafelé találkoztam egy égő szemétkupaccal, a tűzoltók 5 percen belül kiértek a helyszínre.

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2005.05.02 05:41]

2005.09.06-án miközben a GCVII karbantartására igyekeztem, egy kicsit eltévedtem a földutakon, és egyszercsak rájöttem, hogy itt vagyok a radarnál. Eszembe jutott a májusi sikertelen keresés, gondoltam teszek még egy kisérletet. Nem telt bele 1 perc és a kezemben volt a láda! :-) Nem tudom a múltkor miért nem találtam ...
Petika

VíztoronyTemplom
RadarA GPS a kerékpárra mutatott
Nyomok, melyek nem segítettekMunkában a tűzoltók
A rejtekFöldút
RadarTehén az erdőben
wildpig 2005.05.01 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Na ez aztán jól el volt dugva.
Éljen Május elseje...

wildpig, Móni, Levi, Lili

BBird 2005.04.24 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Az első két pontot még télen leolvastam, őszintén szólva nem is értem, hogy ezek mi célt szolgálnak, a radar önálló ládaként is megállná a helyét.
Nem szeretem gyötörni az autót, így másfél kilométerre parkoltam a ládától, és gyalogoltam egyet. Nem volt egyszerű megtalálni, de aztán meglett. Éppen láttam egy 767-est felszállni.

SagiK 2005.04.15 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.03
Szép helyet mutatott meg a ládával a rejtő, köszönjük neki.

Under construction
3. pont
A kutatók 
totik 2005.04.10 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Szombaton, amíg jó idő volt, mindenféle házkörüli dolgokat kellett elvégeznem, vasárnap délelőtt a gyerekekkel múzeumba mentünk, így aztán délutánra már komoly elvonási tünetek kezdtek kifejlődni rajtam. Meló még volt doszt, ezért hosszas utazgatásról nem lehetet szó, előkerült hát ez az ilyen esetekre tartalékolt láda. Különlegessége, hogy az első két pontot Gerivel kettesben, Húsvétkor, locsolás és tojáspoik között gyűjtöttük be, míg a ládához Vikivel kettesben mentünk el. A rejtés, hála a homokos talajnak, még így eső után is drive in. Eleinte csodálkoztam egy kicsit, hogy kinek minek van itt kijárva ez a számtalan ösvény, aztán rájöttem, odaérkeztünkkor különböző távolságokra három autóparkolt és leste a gépeket, és további ketten hajtottak el mellettünk, amíg keresgéltünk. Mert keresgélnünk azt kellett egy kicsit, az előző társaság remekül rejtette vissza a dobozt. Igyekeztünk mi is hasonló, feltűnésmentes helyszínt hátrahagyni. Hazafelé még megnéztünk két leszállást, bár ehhez a GCBigb jobb rálátást kínál, innen a felszállások a látványosabbak. Köszönjük!
Ja és odafele Viki még megkísérelt kézzel elkapni egy fácánt, aki először simán lefutotta őt, majd reptében még jól kikacagta. Hazaúton pedig egy egész őzcsordát láttunk átvonulni a házak melletti úton.
Viki, Geri, (Krisz'), TZ

Piás 2005.04.10 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk Lopakodóval.., ez lakhelyünkhöz közel eső szép kis multi.

Lopakodó 2005.04.10 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Szép volt, jó volt! Láttunk egy csomó nyulat és fácánt.
Attila., Máté, Judy

Kalman-rr 2005.04.09 16:02 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.04
Mivel közel lakunk, a gyerekek kedvenc programja a gépmadár nézegetés. Így hogy ládázni is lehet, még kellemesebb.

Mateka-rr 2005.04.09 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.95
jó volt.

Danka-rr 2005.04.09 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.78
Könnyu" volt. Jó volt nézni a fel- és leszálló repülo"gépeket.

Phoere 2005.04.07 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.17
Az első két ponton hamar túljutottam.
A tornyot felújítják (vajon mi lesz belőle?), a templom és a park kellemes hely.

A ládához már ismert úton haladtam, ugyanerre mentem anno a Merzse-mocsárhoz. A környezetnek a reptér ad érdekességet, valóban látványosak a repülők, egyébként gyalogosan idesétálni időpocsékolás: por, szemét az út mentén - mindez persze nem a cache hibája, nem is vettem figyelembe a pontozásnál.

A doboz hamar meglett, kicsit leraboltam: kivettem belőle az összes csokit és rágógumit. Sajnos "csereajándékkal" nem készültem.

sinolaju 2005.04.06 18:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.51
Megtaláltuk nagy nehézségek árán! Már télen megpróbálkoztunk, de nem találtuk meg a ládát hosszas keresés után sem, és a tövises növényzet sem volt annyira vicces. Most hogy nincs hótakaró, azért könyebb dolgunk volt.
A másik pont, az aknafedél sem egy egyszerű eset...nagyon figyeljen mindenki a pontos leírásra, ami teljesen precíz, csak mi voltunk figyelmetlenek, és megtévesztőek a kollégák fényképei amik alább vannak felrakva! Ez végül is még egy utat jelentett, mert nem hagyott nyugodni, de meg van ez a lényeg!

NaplementeRepülőgép
Radar 
Ede 2005.04.05 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.79
Az első állomás, a víztorny elég lepusztult állapotban van. Igaz épp most próbálják rendbehozni (vagy lebontani). Erős a kontraszt, a templom körül tip-top minden. Végül a radar, klassz hely, a ládát egyből megtaláltam, de ha nem kerestem volna, eszembe nem jutott volna a - szerintem - egyetlen geocache-alkalmas facsoport tövében turkálni. Csak egy kissé - vagy inkább nagyon - szemetes a környék.

RomosGyászoló egyház
Somahaver 2005.03.29 23:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Ok

Woodoo 2005.03.29 23:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Ez egy jó kis éjszakai túra volt! Az első két pont könnyen meglett a harmadikért meg kellett kűzdeni a természettel. Egyszerű helyen volt a láda mégis fél órát keresgéltük a kukk sötétben, mert sok álcának tűnő hely volt. Már majdnem feladtuk, de végül a párom rálelt. A radar nagyon érdekes, a repcsik meg fantasztikusak!
Köszi!

ast 2005.03.28 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Sokat járunk bámulni vasmadarakat a reptér környékére,
most ezt egy kis aljnövényzetben való turkálással is ötvöztük.

mozo 2005.03.27 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Két nyuszifészek készítés közben kerestük fel. Az első két pont gyorsan meglett, a harmadik pont is drive in cache, bár néha azt hittem, hogy Bözsi a focus fennakad. Találkoztunk a Nivás nénivel is, de nem szólt semmit. A ládánál nagy volt a légiforgalom.

Szini, Mozo

kabóca 2005.03.27 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ferihegyen nagy volt a forgalom. A repülők sűrűbben járnak, mint a buszok. Nagy ásatásokat végeztünk, nem láttuk a fától az erdőt (facsoportot). Végül egészen egyszerű helyen találtuk meg, jól volt álcázva. A környék nagyon klasz.

lelcache 2005.03.27 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Tegnap este még nem ez volt a terv, de ma reggel mégis úgy döntöttünk, hogy ide jövünk. Azért is esett a választás erre a ládára, mert így velünk jöhettek kabócáék, akik a közelben laknak. Így indultunk neki a ládának. A víztorony elég lerobbantnak néz ki. Sajnos most nem lehetett felmenni a tetejébe, pedig szívesen körbenéztünk volna. A Templomhoz innen simán elgyalogoltunk. A jelszó is hamar meglett. Be is kukucskáltunk a belsejébe. Egyszerű, nem túlcsicsázott, de szép templom. A harmadik ponthoz kocsival indultunk. Ez erdő széléig sikerült eljutnunk, az egyre pocsékabb földutakon, aztán a hatalmas sár megállásra kényszerített. Innen 1,8 km-es gyaloglással jutottunk el a ládáig a mezőn keresztülvágva. Rengeteg nyulat, és néhány fácánt is volt szerencsénk látni. Hatalmas volt a légi forgalom a reptéren. Egymás után szálltak fel a gépek. Érdekes volt megfigyelni ilyen közelről. A radart messziről kiszúrtuk, de ahogy közeledtünk felé, a facsoport kitakarta. Aztán a láda közelében meglepődtem, hogy milyen közel is jutottunk hozzá. A reptéri biztonsági szolgálat járőrkocsija éppen akkor hajtott le a radar melletti dombról, amikor odaértünk, de aztán folytatta az ellenőrző körútját, és nem foglalkozott velünk. A láda jól el van dugva. Alig találtuk meg négyen. Nagyon nehéz is, mert semmi jellegzetes árulkodó geocaching jel nem segít.
A ládában találtunk egy Travel Bugot, a Chuck the Truck nevűt. Azt nem tudjuk, hogyan kerülhetett ide, mert a geocaching.com-on lévő bejegyzés szerint a Fóti Somlyó ládában kéne szunyókálnia. Az ide kerülésének pedig sehol,