FAQ
1142. Domonyvölgy (GCDOMV)

Domonyvölgy légifotó (forrás: wikipédia)

Domonyvölgy légifotó (forrás: wikipédia)

Domonyi tó

Domonyi tó

Kapudísz a tó partján

Kapudísz a tó partján

Egres patak

Egres patak

Kilátás a völgyre

Kilátás a völgyre

Kilátás

Kilátás

Strand (forrás: astrand.hu)

Strand (forrás: astrand.hu)

Strand (forrás: astrand.hu)

Strand (forrás: astrand.hu)

Strand (forrás: astrand.hu)

Strand (forrás: astrand.hu)

Strand hangulat fokozódik (forrás: astrand.hu)

Strand hangulat fokozódik (forrás: astrand.hu)

Az eredeti rejtek távolról (korábban nagy fa volt)

Az eredeti rejtek távolról  (korábban nagy fa volt)

Viharkárok a régi rejteknél (korábban nagy fa volt)

Viharkárok a régi rejteknél (korábban nagy fa volt)

A tó nyáron (retro kép)

A tó nyáron (retro kép)

Az étterem teraszáról (retro kép)

Az étterem teraszáról (retro kép)
Szélesség N 47° 38,149'
Hosszúság E 19° 24,552'
Magasság: 228 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.04.02 10:30
Megjelenés időpontja: 2005.04.04 23:50
Utolsó lényeges változás: 2021.04.18 22:41
Utolsó változás: 2022.05.29 21:18
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: SagiK & Vica >> Szárnyaló Sas és rágcsa13
Ládagazda: Szárnyaló Sas
Nehézség / Terep: 1.0 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 200 m
Megtalálások száma: 1115 + 3 sikertelen + 16 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


Hálásan köszönöm Pogánypetinek az új dobozt!!!


Röviden
A láda (15X10X8cm-es konyhai doboz) a tó melletti akácos erdőben van elrejtve a domboldalon. Klasszikus rőzsehalmos rejtésként lett újrarejtve egy akácfa alatt, az úttól 10m-re.
A láda eredeti rejtője és sok éven keresztül gondos gazdája SagiK volt, 2021 áprilisában Szárnyaló Sas adoptálta. A ládaoldal így nézett ki adoptálás előtt.


A ládába TravelBug helyezhető.


Megközelítés
Autóval a 3-mas úton haladva ki van írva, hogy Domonyvölgy, ott kanyarodj le. Frissen aszfaltozták a bekötőutat, ott nem lesz gondod. A környék elég homokos, így az aszfaltról letérve sem ragadsz a sárba, de a ládához még homokra sem kell hajtanod, jól járható út vezet oda. Ha végigmész kocsival, sétálni alig 200m-t kell, szinte drive-in-cache.
Ajánlott parkoló:
 N 47° 38,063' E 19° 24,455' 164 m [GCDOMV+parkoló]
Segédpontok a kanyarodáshoz:
 N 47° 37,781' E 19° 24,511' 197 m [GCDOMV+1segédpont-kanyarodáshoz] Itt NE a strand felé menj hanem kanyarodj le!
 N 47° 37,880' E 19° 24,627' 196 m [GCDOMV+2segédpont-kanyarodáshoz] Itt ne menj be az átjárás tilosba, hanem menjél fel az emelkedőn és utána balra!

Tömegközlekedéssel a Volánbusznak van Domony (Domonyvölgy) megállója, ott kell leszállni és besétálni.

Domonyvölgy
Domony közigazgatási területéhez tartozik az évről évre látványosan fejlődő Domonyvölgy.
A Gödöllő Tájvédelmi Körzet közvetlen szomszédságában található, fürdésre, horgászásra alkalmas mesterséges tavak, szép erdők teszik kedvelt kiránduló- és üdülőhellyé.

A tó egyik fele horgásztóként működik, ez is körbe van kerítve.
A Lázár Lovas Park tulajdonosai Lázár Vilmos, Lázár Zoltán, valamint a Domonyvölgyi Szabadidőpark és strand szomszédságába költöző Klausmann Viktor elhatározták, hogy területen egy szabadidő parkot alakítanak ki. Így jött létre 2005 tavaszán a D-Beach. Sajnos egyben ez azt is jelentette, hogy a tó másik felét is körbekerítették, és fizetés nélkül csak kívülről lehet megnézni. A láda egy olyan helyre vezet, ahonnan van rálátás a tóra, és a mögötte lévő domboldalon egy kis kesserélmény után juthatsz a ládához.
A strand jegyárakról ezen a linken tájékozódhatsz.

A láda adoptálás előtti utolsó helye egy érdekes hely, ami miatt a jelszó is született. Ha van kedved, látogasd meg, a rejtés közelében van, az út túloldalán, ezen a ponton:
 N 47° 38,123' E 19° 24,570' 164 m [GCDOMV+Érdekes hely]

Domonyvölgy története
Meglepő, de a modern nyaralóhelynek tűnő völgynek a középkorra visszanyúló gazdag történelme van. Az Egres patakon malmok működtek, azok duzzasztottak maguknak tavat. A tó úgy tűnik így jött létre. De ne szaladjunk előre, nézzük a történetet részletesen:

A középkor folyamán Domonyvölgy már lakott hely volt. Birtokosát az Árpád-korban nem ismerjük, de feltételezhetjük, hogy a szomszédos Sydó vagy Sidó (Vácegres) községet birtokló, bencés rendházat is létesítő, tekintélyes Sydó-nemzetség uralta a területet.

Először 1343-ban, Egerszegh néven említik ezt a területet. A határ egy részét, az itt lévő majort ma is így nevezik.

Az Egerszegi-család birtoka a XIV. és a XV. században. Egy 1525. szeptember 16-án keltezett okirat nemes Egerszegi Pétert, mint királyi embert említi. Ezekben az időkben önálló település. A török időkben, az elnéptelenedő Domony mellett Egerszeg is elpusztult. A szabadságharcot követően a XVIII. században ismét megtelepedtek az emberek az Egres partján. Egerszeg többször szerepel a különféle okmányokban, de már mint puszta. A XVIII-XIX. században a terület a Grassalkovich-uradalom része.

1837-ben 7 katolikus és 5 református lakja. A pusztához 68 hold szántó, 84 hold rét és 678 hold erdő tartozott.

A XVIII. századtól kezdve az Egres keleti oldalán elhelyezkedő dombokon is kialakult egy település, amelyet ettől kezdve Domonyi völgynek, Domonyvölgynek neveztek, és Domony község külbirtokaként kezeltek. Domony és Domonyvölgy története egybemosódott.
Domonyvölgy lakosságának egy része az egerszegi majorban dolgozott, másik része a domonyi nemesség jobbágya volt, részben pedig molnárkodott. Mindössze egy nemesi család ittlakásáról tudni, az Udvardy-családéról. Az 1730-as taxális összeírás szerint Domonyban 4 molnár volt: Molnár Tamás, Molnár András, Molnár Mihály, Molnár János. Az 1744. évi összeírás ismét 4 molnárt említ: Orciák Jakab, Molnár János, Molnár József, Mikacs Pál.
Az Egres vize ebben az időben 5-7 malmot hajtott, s ebből hármat, de inkább négyet Domonyvölgyben. Domonyvölgy kedvelt hely lehetett. Ezt bizonyítja a XIX. század első felében készült összeírás, amely név szerint feltünteti a domonyi közbirtokosságot. A felsorolás végén megemlíti Udvardy Istvánt, Sándort, özv. Udvardy Albertnét, s gyermekeit Örzsét, Józsefet, Máriát, akik laknak a' Domonyi völgyben.

Egy 1844-ben Budán kiadott összeírás a következőket írja Domonyvölgyről: "A' Domonyi völgyben 5 vizi malom és 1 Csárda, mellyet Garai Cs. Hívnak, nem messze a' Fűrész malomhoz, a' kis Baghi Cs.[Csárda] is meglátszik oda."

Az 1864-ben, a tagosítást követően készült színes térképről a következőket olvashatjuk le: A rajz négy kisebb tavat tüntet fel, amelyek a malmok víztározói voltak. A délnyugatra néző domboldalakon szőlő tenyészett, amit minden bizonnyal a nemrég felszabadított jobbágyság és zsellérség, azaz a paraszti lakosság használt. A vízimalmok közül három még az 1920-as években is működött, de az őrlés a '30-as évekre megszűnt.

"Egervölgy vagy maikép Domyony völgy ezen egy s' a szomszéd Zsidó község határában nyugaton eredő kis patak vonul keresztül délfelé mely számos apró forrásokból nagyobbíttatván s' domony völgyön öt malmokat hajt, ugyan ezen völgyön van a' községnek káposztás kertjei. - laknak itt továbbá még taxás zsellér házakban 12 családok. - fekszik délre."
A XIX. század végén a domonyvölgyi lakosság növekedését bizonyítja, hogy 1883-ban már önálló, egy tantermes iskolája is működött.

Forrás
http://www.astrand.hu/domonyvolgy.php

Ládatörténet
2006.07.28. Másodszor is ellopták. A véletlen megtalálást kizártnak tartom, ezért gondolkodom a láda kivégzésén. Amíg döntést nem hozok, addig jelszó nélkül logoljatok fénykép/tracklog/"ottvótam" megerősítéssel, és jóváhagyom. Bocs.

2006.07.29. Barangoló a tegnapi sikertelen keresés után nem bírt belenyugodni, és ismét kiment a ládához. Nagyon köszönöm, példaértékű a segítségnyújtás! Az előző megtalálók egyike nem a megfelelő módon álcázta vissza a ládát, hanem berakta a helyére és elépakolt homokot. Az megfagyott, így szinte be volt betonozva a láda. Ma a puha talaj megkapirgálása után a láda előkerült.

2009.08.30 A ládát áthelyeztük. Júliusban a hatalmas viharok kettétörték a rejtek mellett található nagy fát. Ez a környezetben olyan károkat okozott, hogy a helyszín rejtésre alkalmatlanná vált. A ládát az eredeti rejtektől kb. 80m-es távolságban újra rejtettük. Egy olyan terepet kerestünk, ahol még egy kis kilátás is akad.

2017.06.17 új láda került ki a jelenleg Érdekes helyként jelzett ponton

2020.10.23. Mazsola069 és Istennyila kessertársaink javították, új jelszó került a logbookba. Köszönjük. [Admin(Fazék)]

2020.04.18 Szárnyaló Sas adoptálta, SagiK volt olyan kedves és átadta a ládát. Köszönöm. Az újrarejtés, felújítás szokás szerint rágcsa13-mal közös kaland volt. A ládaoldal így nézett ki adoptálás előtt
Állapot: kereshető

KRW értékelés (726 db): környezet: 4.18 rejtés: 4.13 web: 4.24 átlag: 4.18

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
+
a látnivalóért fizetni kell


HDodó80 2023.02.02 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam, köszi a rejtést!

R4ek 2023.01.08 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Farkascsalád 2023.01.07 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! BUÉK! [Geoládák v3.12.10]

dorkamolnaar 2022.12.26 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Világutazó 2022.11.18 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.10]

Regi&Zotya 2022.10.23 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

flora1101 2022.10.20 12:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Szép a hely.

wellesley 2022.10.14 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

k3cs0 2022.10.08 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Zsofin 2022.10.08 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Milamber 2022.10.02 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

johnnycache 2022.10.02 14:15 - Megtaláltam
Köszönöm az élményt! :-)

szomi 2022.09.08 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Redteam 2022.09.06 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

gyaply 2022.09.04 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

peti1212 2022.08.19 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Péntek délutáni és egyben utolsó fürdőzési lehetőséget kihasználva a völgyi strandon, zárás előtt begyűjtöttem ezt a ládát is. A tó vizének 2/3-a kiszáradt, elég lehangoló élményt nyújtott sajnos. Köszönöm a rejtést!

-dSz- 2022.08.14 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
GCGDF2-GCERKR-GCMARG-GCDOMV 2/4.
Megtaláltuk hpetykával, egy remek 30 km-es körtúra keretében, köszönjük a rejtést!

A webes leírás példaértékű, minden szavát faltam :)

-dSz- [Geoládák v3.12.10] [Geoládák v3.12.10]

hpetyka 2022.08.14 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Bilibókus 2022.07.23 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

bpityusz 2022.07.16 20:16 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Malni 2022.07.16 11:17 - Megtaláltam
Megvagy láda, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Dzsipiesz 2022.07.09 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.30
Cuki találata, én meg regisztráltam :) Köszönöm a rejtést, jó hely ez a Domonyvölgy. Nem olyan messze, romos elhagyott laktanyakomplexum is található.

FamilyB 2022.06.22 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.66
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A láda és a tartalma jó állapotban van. [Geoládák v3.12.10]

Pityeszti 2022.06.19 14:32 - Megtaláltam
Köszönjük.

Pogánypeti 2022.05.26 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! Ládacsere megvolt, a többit majd otthonról... [g:hu 1.6.4]
A ripityára tört ládát kicseréltem egy teljesen új kétfülű konyhaira. Érdekes módon a láda tartalma száraz volt, a Logbook teljesen jó, csak félig van betelve, ezért azt hagytam. Van még a ládában toll, "mugli tájékoztató" és ajándékok, melyek szintén jó állapotban vannak, így csak a ládát kellett cserélnem. Az új láda mérete egyezik az előzőével!
A csere után 2 kullancsot vettem észre magamon, úgyhogy logolás után nézzétek majd át magatokat!!!
Köszi a rejtést! :)

Domonyvölgyi III.sz. víztározóA régi ládát kukáztam a benne lévő maszkkal együtt
Az új ládaSzép lesz, ha kész lesz... :)
duranyikd 2022.05.14 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.9]
Láda törött!

skeszter 2022.05.08 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Krostif966 2022.04.26 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

robinbird 2022.04.24 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Tünde&Attila 2022.04.23 12:37 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

alfabootis 2022.04.18 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

dzsajokosz 2022.04.18 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Maki ès Muki 2022.04.17 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

zoomr 2022.04.15 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

smico50 2022.03.21 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Páratlanpáros 2022.03.21 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

antalcsalad 2022.03.18 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

20220318_173142 
Ruzsi 2022.03.14 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

m_viktor 2022.03.13 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.6.0] [Geoládák v3.12.6]

Csilla01 2022.03.13 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

porhanda 2022.03.04 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A doboz törött. [Geoládák v3.12.6]

Anonemo 2022.02.13 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Teljesítménytúra közben tettem egy kitérőt. Készülni nem tudtam, továbbra is a törött láda kereshető. [Geoládák v3.12.6]

Brumi 2022.02.08 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

KelemenCsalad 2022.02.06 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! a doboz törött, sajna csere nem volt nálunk.
KelemenCsalad + Vendégek [Geoládák v3.12.5]

kwh 2022.02.06 12:15 - Megtaláltam
gotcha

newearp 2022.02.05 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda oldala is törött és a fél alja is hiányzik, érdemes pótolni, cserélni, nálunk nem volt alkalmas doboz. [Geoládák v3.12.5]

Norbee97 2022.01.25 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.18
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A törött ládát a domboldalban találtam meg, visszatettem a (vélt) helyére. [Geoládák v3.12.1]

IMG_20220125_105832IMG_20220125_105849
IMG_20220125_105903IMG_20220125_105922
IMG_20220125_105938IMG_20220125_111040
ammamira 2022.01.23 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

nagyp181 2022.01.23 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

Green Eye 2022.01.23 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A befagyott tavon sokan voltak. Nyáron is meg kell nézni a helyet.

 
ViszlaiLívia 2022.01.22 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

reczy 2022.01.22 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

pistannn 2022.01.16 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

mackopar 2022.01.16 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

feketel 2022.01.14 08:38 - Megtaláltam
köszönöm a fáradozásodat! TFTC! Simizacsival és laminált játékleírással pótolva. [Geoládák v3.12.5]

Albatros60 2022.01.07 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Köszönöm a rejtést!!

IMG_20220107_113156_1IMG_20220107_113246
GyuriNadhazy 2022.01.01 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Chubby 2021.12.25 10:13 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) Boldog karácsonyt! [Geoládák v3.12.5]

ha8je 2021.11.26 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Geoculus 2021.11.21 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Gyöngyi1979 2021.11.14 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.15]

yamael66 2021.11.01 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.35
koszonjuk meglett.

hinia lux 2021.10.30 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]
Nagy érték lehet ez a strand nyáron az ittlakóknak.

Ösvény a ládáhozStrand
Gropius & Ruffy 2021.10.30 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Pumba9 2021.10.17 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam. Köszönöm! [Geoládák v3.12.2]

Mirtt 2021.10.17 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

utigabi60 2021.10.16 08:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Túrázó974 2021.10.03 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Családi ládázós nap végére a 700. találat. Köszönöm a rejtést!

z 700 
Búzásék 2021.09.20 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.12.1]

GegiMaster 2021.09.19 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

HannibalRekter 2021.09.17 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A Végzet Kacsája Szekta [Geoládák v3.12.1]

hegesan 2021.09.12 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Ksissy 2021.08.28 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A vízmosta út rejtve van kissé, de ez nem jelent akadályt. A láda a pontos adatoknak köszönhetően megtalálható.

R[Geoládák v3.11.3]

bgyuru 2021.08.21 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Cápa 2021.08.17 14:06 - Megtaláltam
THX!
A megadott parkolónál van egy 1.5 méteres kis földkupac ami mögött van az erdei út, ami kicsit meredek, de legyőzhető
[Geoládák v3.11.3]

tajani63 2021.08.09 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Jonigts 2021.08.08 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

A sok pókháló és meleg nehezítette a keresést, de igazából nem is kellett keresni. [Geoládák v3.11.3]

ládamalac 2021.07.05 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.28
Kiszagolva, kitúrva, köszi! :)

pedro750 2021.07.04 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Mandula93 2021.06.27 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper hely. [Geoládák v3.11.2]

new.feanor 2021.06.25 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

dobozipatikus 2021.06.22 08:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

navigaator 2021.06.21 00:00 - Megtaláltam
-

Lellare 2021.06.12 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

papa71 2021.06.11 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

nbokan 2021.06.04 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.28
Gyors találat átutazóban. A rejtéstől számítottam kilátásra is, de a fák miatt csak nagyon korlátozva volt. Kösz a rejtést, irány a Mátra.

-1-2
-3 
halmosendre 2021.05.29 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

joco64 2021.05.29 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Köszönöm.

Mary&Advent 2021.05.23 20:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

roboy 2021.05.22 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést :)

A két Sanyi 2021.05.16 15:49 - Megtaláltam
OK

Párduc50 2021.05.16 15:23 - Megtaláltam
megtaláltuk. köszi

Zé87 2021.05.09 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

monika121 2021.05.09 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Andi0714 2021.05.09 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Karaliosz 2021.05.09 13:02 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.10.5]

Imperator Csaba 2021.05.01 17:34 - Megtaláltam
+Van! Köszi :) [Geoládák v3.9.6]

Csabiq 2021.04.25 17:35 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! Szépen dolgozott a víz a ládához vezető út elején. Egy szarvascsapatot riasztottam fel a megtalálásért.[Geoládák v3.10.5]

Nessie007 2021.04.24 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

somga 2021.04.24 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Szép hely, gondos újrarejtés. [Geoládák v3.10.5]

Szárnyaló Sas 2021.04.18 17:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
A sas leszállt, a sas leszállt! Köszönöm a munkádat! [Geoládák v3.10.3]
SagiK-kal megbeszéltem, hogy adoptálom a ládát. Köszönöm szépen, jó gazdája leszek. Az újrarejtést megcsináltuk, rágcsa13-mal közösen. Új helyen van, a régi ládát beszedtük, a koordináták még a régi helyre mutatnak, amint a nevemen van a láda, átírom.
Az új hely: N47°38,149' E19°24,552'

rágcsa13 2021.04.18 17:26 - Megtaláltam
Piros kereszt
Megtaláltuk és újrarejtettük a ládát. Sajnos nem éppen a legmegfelelőbb rejtési idő volt, ugyanis szemerkélt az eső és minden vizes volt. Az új helye egy fa tövében van, ágakkal takarva. Részletek később, a leírásban.


Korigumi 2021.03.28 17:16 - Megtaláltam
Köszönöm rejtő segítséget! [Geoládák v3.9.6]

[Jóváhagyta: SagiK, 2021.03.28 20:43]

Szaniszló Zsombor 2021.03.25 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A láda beázott. Kód nem olvasható. Kép alapján elfogadást kérek! [Geoládák v3.9.6]

[Jóváhagyta: SagiK, 2021.03.28 20:44]

received_1172633346498599 
szannikolett 2021.03.24 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
karbantartást igényel! Beázott. Kód olvashatatlan. Kép alapján elfogadást kérek! [Geoládák v3.9.6]

[Jóváhagyta: SagiK, 2021.03.28 20:45]

20210324_150116 
moli_gyuri 2021.03.22 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Sajnos a jelszó már olvashatatlan.
A környezet tetszett.
Köszi: Cilu&Gyurkoo
Mazsom

[Jóváhagyta: SagiK, 2021.03.28 20:45]

kilátás a ládátóla láda háta mőgőtt
Göde 2021.03.19 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.29
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

A dobozban csak egy teljesen elázott cetli volt, a jelszó alig olvasható. A vizet kiöntöttem, de szárítani nem tudtam.

Csilla&Gabi#10084; 2021.03.15 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Hubbi barátai 2021.03.15 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

FLAC 2021.03.14 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Fehér Márton 2021.03.14 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Loczy79 2021.03.14 14:12 - Megtaláltam
thx

orszagoskek 2021.03.07 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.66
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! Bővebben később. Csaba és Tamás [Geoládák v3.9.6]
Egyértelmű leírás, könnyű találat. A környék bizonyára tényleg átalakult, a tó valóban nem is látszik, a ládát mégis kár lenne megszüntetni.
Ma olyan helyen akartunk sétálni, ahol nem találkozunk tömegekkel, és ebből a célból ez az útvonal éppen megfelelt.
Ha jól látom, ezzel megtaláltam az aktuális ládagazda összes rejtését. ;)

vpvpvp 2021.03.06 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

LH458 2021.03.06 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.84
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

Feketeorsy 2021.02.28 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

tavidir 2021.02.28 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

PBM 2021.02.26 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

stikli08 2021.02.25 10:43 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Kár a tóért... [Geoládák v3.6.0]

Ambró 2021.02.17 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

edusanya 2021.01.30 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Aniko & Gyuri 2021.01.29 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Pocter 2021.01.24 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

kopco3 2021.01.24 11:59 - Megtaláltam
Nagyon szép volt ma az idő. Napsütés, kirándulás, ládázás

homemadebyjuci 2021.01.19 13:30 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

petiapa 2021.01.10 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

FeldmanZ 2021.01.09 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Ancsika93 2021.01.03 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

fistvan 2021.01.03 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Ribizli9 2021.01.02 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Közös találat PÉV-vel.
Köszönöm a rejtést.

[Geoládák v3.8.3]

PÉV 2021.01.02 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
"Manapság mindenből akkora hűhót csapnak az emberek! Ha fogat húzatnak, injekció kell nekik, ha nem tudnak aludni, orvosságot szednek, kényelmes széken meg párnán hajlandók csak ülni, a lányok nem törődnek a testtartásukkal, s nyaranként félmeztelenül heverésznek a strandon."

-Agatha Christie ~ Tíz kicsi néger-

A tó mellett áltunk meg.
A felfelé tartó utat kimosta az esővíz egy nagyobb darabon. Ennyi volt a látványosság.

Egy jót sétáltunk az erdőben Ribizli9-el.

Erre jártam-megtaláltam.
Köszönöm.

-MEGVAN!-

[Geoládák v3.8.3]

 
tabletta 2020.12.21 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

4TT1L4 2020.11.08 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Puszi-pacsi! :)

Reni, Dia, Alíz, Atesz [Geoládák v3.7.6]

Renireni 2020.11.08 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtèst:-)))
puszi-pacsi Atesz, Dia, Reni [Geoládák v3.7.6]

Angel dolphin 2020.08.23 18:40 - Megtaláltam
Büféssel megtaláltuk a ládát, de nem volt jelszó. Későn vettük észre, hogy beteg. Kérném a megtalálás jóváhagyását. Köszönöm. [Geoládák v3.5.3]

[Jóváhagyta: SagiK, 2020.09.24 10:11]

aaa 
büfés 2020.08.23 15:21 - Megtaláltam
Nem vettük észre, hogy a láda beteg. Megkerestük . A csésze meg van, jelszó nincs benne.
Kérlek a megtalálást fogadd el.Itt is járt a Büfés Pomázról. Köszönöm a rejtést. [Geoládák v3.2.1]

[Jóváhagyta: SagiK, 2020.09.24 10:10]

received_338004390873617received_956058868204628
20200823_15243920200823_152528
Belga 2020.08.08 15:15 - Egyéb
Palazsuval majdnem megkerestük de helyette inkább csak strandolunk.13 éve se tetszett nagyon. ?

joeeye 2020.06.24 18:48 - Megtaláltam
Ki van fosztva.

Szaszi8008 2020.05.23 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

dini19 2020.05.20 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm az elrejtést!

petlof 2020.05.20 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

denho 2020.05.16 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Medve75 2020.05.09 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

NesZ 2020.05.09 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

Paplacs 2020.05.03 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Köszönjük a rejtést!

Nikicsu 2020.05.02 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

Fringilla és Kuglóf 2020.05.02 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.78
Köszönjük a rejtést. A rejtekhez felvezető löszös út jelenleg nehezen járható, bejárata eltorlaszolva, nagy vízmosások, szakadékok miatt.

bodics 2020.05.01 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Julcsi és Marci megtalálták. Egy gyönyörű zöld gyík őrizte a ládát.

Pimpi69 2020.04.26 23:59 - Megtaláltam
köszönöm

Attolico 2020.04.26 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

wirtha 2020.04.26 08:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

coteacote 2020.04.25 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zoll 2020.04.22 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.3.2]

nal14m 2020.04.19 20:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

alberrt 2020.04.18 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

JenniMiki 2020.04.18 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.57
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést!
Jenni & Miki [Geoládák v3.3.2]

lada76 2020.04.12 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Hokuszpok 2020.04.12 12:21 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2020.04.12 12:21 - Megtaláltam
Köszi!

Eedriennpliz 2020.04.05 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Szilvil 2020.03.28 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

dev86xr 2020.03.28 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.3.2]

PardiAndi 2020.03.19 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

igelkott 2020.03.14 22:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
A tavat nem tudtuk megkerülni, mert magánterület. Viszont cserébe egy szarvascsorda haladt át előttünk!

mura 2020.03.14 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésért!

RAM.FAM 2020.03.08 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

anzsu7 2020.03.07 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.3.2]

kocsisjozsef74 2020.03.07 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

Ancs 2020.02.22 15:15 - Megtaláltam
Tarjánka-szurdok után....
Egészen a láda alatti elágazásig el lehet menni autóval, bár mi messzebb álltunk meg. A völgy valóban kicsit rendezetlen képet mutat. Most viszonylag csend és nyugalom volt, gondolom nyáron itt is nagyobb az élet.
A láda jó egészségben van, a kilátás is tetszett fentről.
Köszi

20200222_150914_HDR20200222_150919_HDR
20200222_15104720200222_151446_HDR
ChefBogi 2020.02.22 15:15 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte! Köszi a rejtést. [Geoládák v3.3.2]

atyus26 2020.02.15 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

Fitti80 2020.02.15 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2] A ládához vezető utat az eső egy cseppet elmosta.

4FBB47B5-4B07-49A7-836A-24EBB7F0A3E5 
DFRi 2020.02.12 14:06 - Megtaláltam
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!!
Feri&Mira&Pilis50 [Geoládák v3.3.2]

Molli 2020.01.26 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
Köszönöm a rejtést!

KP1965 2020.01.24 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Úgy alakult, hogy hirtelen lett pár óra szabadidőm, gyorsan megnéztem mire lenne ez elég. Két ládát néztem ki Domonyvölgy környékén, ez volt az első. GC előtti időkben egyszer jártam már itt egy futóversenyen, egy másik alkalommal pedig fürödtem is a tóban, ami most szépen be volt fagyva.

20200124_13281320200124_125213
20200124_12514620200124_125102
anettnori 2019.11.02 06:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 4.31
Megvan! [g:hu 1.6.4]

Kora reggeli keresés és találat.

csomix 2019.10.31 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Shepherd 2019.10.26 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VenTOmi 2019.10.19 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csicsina 2019.09.29 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.
Megjegyzések: az ösvényt a domboldalra földhányással lezárták. Utána kb. félúton méteres mély vízmosás foglalja el az út bal felét. Babakocsi, kerekesszék nem ajánlott.
A láda valamiért a tisztás közepén hevert, szerencsére sértetlenül és vízmentesen. Az utolsó bejegyzés egy gombászé volt, lehet, hogy ő hagyta elöl? Visszatettem a helyére és mivel a kék doboztető már messziről világított, egy lapos követ is raktam a tetejére.

IMG_20190929_131900_resized_20190929_053314898 
Hozunk viszünk 2019.09.01 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Peu405 2019.09.01 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

gfuredi 2019.08.19 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nem is gondoltuk, hogy ilyen jó kis fürdőhely van a környéken. A ládához vezető út egy részét elmosta az eső, óvatosan menjetek arra. Simán át lehet kelni, csak figyelni kell. [Geoládák v2.2.5]

Búr 2019.08.17 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtőnek. [g:hu 1.6.4]

horvathzs 2019.08.04 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaboneki 2019.08.04 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mozsarak 2019.07.09 14:37 - Megtaláltam
Köszönjük!

Zimanyek 2019.07.08 20:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

Judit és Béla 2019.07.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 4.35
Megtaláltuk.

copfocska 2019.06.22 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Süni1966 2019.06.22 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Vironia 2019.05.18 16:00 - Megtaláltam
Közös ládázás barátokkal! Köszönöm a rejtést.

cipollino 2019.05.18 16:00 - Megtaláltam
Ládázásunk 11. pontja. Köszi a rejtést.

Hegedüs Zsuzsa 2019.05.18 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.96
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

IMG_1935IMG_1936
IMG_1939IMG_1941
medvecsalad 2019.05.01 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Jó rejtést, de a parfüm a dobozban nagyon rossz ötlet, legalábbis szerintünk.

eltájoló 2019.04.20 07:04 - Megtaláltam
Kellemes korai ládázás volt, kellemes környezetben. Tetszett a hely hangulata. A rejtés jó, a láda rendben. Köszi a rejtést.

Dodó és Malvinka 2019.04.12 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

keleven 2019.04.07 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

geocat&geodog❤ 2019.04.07 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Köszönjük a rejtést!

breimanne 2019.03.30 14:30 - Megtaláltam
Ennyi homokot régen nyeltem már!Sokat nem láttam a tóból, környékből! Minden elkerítve, zárva, a rejtés helyéről hiába van a hegyen, nem látszik semmi!!Ez a láda nem jött be nekem, de nem baj, különbözőek vagyunk! Maga a rejtés viszont gondos!

IMG_20190330_143659 
SünVeedee 2019.03.22 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Igazán jó helyen elrejtett láda! :)

viad 2019.03.21 11:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

zotilla 2019.03.17 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.52
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Gábor és Edit 2019.03.17 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

Bzsvsz+Manó 2019.03.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.98
Megvan köszi

aknitram 2019.03.15 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.6.2]

kingajani 2019.03.15 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

a4marvany 2019.03.09 14:26 - Megtaláltam
Anyuval, Szofival, kellemes séta keretében mai 3.ládánk ???? [Geoládák v2.2.5]

kavesbalazs 2019.02.24 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Ezek szerint 2019-ben elsőként!
Üdv,
Kávésbalázs [Geoládák v2.2.5]

NoriRoli 2018.12.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.23
Köszönjük. Élvezték a gyerkők (4-9évesek) is.

SVBorisz 2018.12.08 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ati&Niki Szilasliget

Bekem1885Ziti88 2018.11.18 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi

Döniz & Peti 2018.11.18 14:00 - Megtaláltam
Megvan:)

BRUMM 2018.11.04 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Morana 2018.11.04 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Strombus 2018.10.21 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 4.50
A Lázár lovaspark reklámládája?
Kilátás már nincs. Csak akácos, amin át kell veszkődni és boróka, mellette pedig egy teljesen takaratlan, de jó állapotú láda. Próbáltam kicsit jobban álcázni, de nem nagyon volt mivel.
Ez így nem volt élmény.

dendeocse 2018.10.12 20:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Megvan.

nszk 2018.09.16 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0b]

Davestator 2018.09.15 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nyugis, szép hely. [Geoládák v2.2.4]

Gyömi 2018.09.08 16:38 - Megtaláltam
Köszönjük!

veresgyuri 2018.09.08 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :)) Üdv: Lara, Annamari, Gyuri [Geoládák v2.2.4]

astratomi 2018.09.02 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Megtaláláskor a láda a bokortól 2 méterre volt, egyébként tiszta és száraz állapotban.
Logolást követően visszatettem a helyére. Talán az esős idő zavarta meg a GPS-t , először az erdőn keresztül mutatta az utat, de miután ez lehetetlen küldetésnek bizonyult, alulról közelítettem meg. Köszi a rejtést.

Itt volt 
Toro_001 2018.08.25 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Pancsizás után kerestük meg. M3g egy rókával is találkoztunk. Köszönjük a lehetőséget. Berci, Dani, Marcsi, Toro. [g:hu 1.5.4]

ifelfoldi 2018.08.17 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon szép helyen van. A közeli tóra járunk strandolni, ajánlom mindenkinek. [Geoládák v2.2.4]

TJ 2018.08.12 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kovacspeter84 2018.08.10 10:19 - Megtaláltam
Köszönjük.

Nexux 2018.08.04 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ha2 2018.07.29 14:05 - Megtaláltam
Strandolással összeszervezve.

Wilka74 2018.07.21 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.85
3-as út menti ládászat 3. találata. Átkéredzkedtünk a strandon, a túloldalon két pitbull várt minket a kerítés mögött. Csak reménykedni tudtam benne hogy nincs valahol lyuk rajta. Felkaptattunk a ládáért, lenéztünk volna, de magasak a fák. Köszönjük a rejtést.

Nemi91 2018.07.13 21:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4j]

Nitusz 2018.07.13 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Tibi1983 2018.07.13 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.85
Köszönöm a rejtő munkáját!
Megtaláltam. [g:hu 1.6.0b]

Andi&Parker 2018.07.08 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Vasárnapi ebéd utáni kis séta a környéken. A láda jó koszos volt belül, kitakarítottuk.
A tónál még így a felhős vasárnapi délután is nagy volt az élet.

Köszi a rejtést.

Tyrker 2018.07.01 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mr. Fülixáj 2018.06.16 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.65
1987-ben költöztünk Gödöllőre, azóta ismerem a tavat. Fürödtem is benne még akkor amikor a geocaching nem létezett Magyarországon. Most megkerestem a ládáját, amit fejjel lefelé találtam a bokor előtt. Visszatettem a tövébe szépen ahogy kell. A beltartalma sértetlen volt.

Lady Me 2018.05.01 16:20 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk!

JAck:66: 2018.05.01 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

p.kosi 2018.04.28 09:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Meglett, nagyon köszi az útjelző is tökéletes.

Mariann és Bánk 2018.04.25 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltuk

kisscsabaemail 2018.04.08 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2018.01.04 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
Megtaláltuk.
A feljáró utig sikerült eljutni autóval, innét egy 200 m sétával értük el a ládát. Jó volt az utbaigazítás, így könnyen meglett a láda.
A következő ládáig a GCERKR-ig viszont jól el kevert a gps, autóval akart a homokdünéken keresztül vinni, alig tudtam kikeveredni a területől.
Köszönjük a lehetőséget. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Kiscseri 2017.12.24 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon jó kis túra volt szép kilátással, nagyon élveztük [Geoládák v2.0.0]

Spangarázs 2017.12.20 13:00 - Megtaláltam
A tónál egy lélek sem volt.
Köszi a rejtést!

H+W 2017.11.19 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Köszönjük a rejtést.

pst 2017.10.21 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.90
Megtaláltam!
Köszönöm szépen!
pst

szigetiyeti 2017.10.01 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Egy kellemes vasárnapi bringatúrán sikerült megtalálni. Köszönöm a lehetőséget.

Domonyvölgy 
mangogyuri 2017.09.30 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Útközben sok vérszomjas kinézetű kutya ugatott meg minket. Szerencsére volt köztünk kerítés...

bojlizoli 2017.09.16 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.40
Köszönjük szépen szuper hely.

VINAX 2017.09.03 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mraich 2017.08.26 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszönöm a rejtést! :)
Elindultam felkeresni néhány ládát egyedül. A nap első találata ez a láda volt. A képen a domonyvölgyi strand látható messziről. (2022.01.27)

Ott a strand! 
fz12sg66 2017.07.30 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

SandorCsaba 2017.07.20 12:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

enjoy 2017.06.24 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

vetele 2017.06.23 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Szép környezet, ideális rejtés.

SagiK 2017.06.17 11:00 - Egyéb
Ládacsere

2017.06.17. Ládacsere 
Parmerozpazepan 2017.06.15 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.81
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A láda nedves, logbook penészes. Karbantartást igényel. Jelszó olvasható.

GYEZegzug 2017.05.27 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.16
Köszi szépen a lehetőséget.

graffz 2017.05.20 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lakkanto 2017.05.09 20:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Köszi a rejtést. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

exe 2017.04.22 14:16 - Megtaláltam
Galga 50MTB TT

Emerich63 2017.04.16 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2017.04.02 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

aldarion109 2017.03.31 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

panthera 2017.03.19 13:15 - Megtaláltam
Szép helyen van. A láda beázott sajnos.

westmark 2017.03.14 20:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

jadam968 2017.02.26 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2017.02.24 14:40 - Megtaláltam
TFTC!
Aszódról a GCUSER után random találat:)
Az ajánlott parkolótól kerítés állta utamat. Így az Akác utcában parkoltam, onnan szinte drive-in.
A jelszót a doboztetőre felírtam, mert a logfüzeten még épphogy olvasható.

Zsoldosok 2017.02.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.89
A lada beazott... Koszonjuk a retest... Zsoldosok

Robogo 2017.02.11 12:44 - Megtaláltam
Téli Margita 30 TT alatt kerestem fel a ládát.
Köszönöm a rejtést!

vajasfok 2017.01.18 10:10 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

AnGréLe 2016.12.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

Beogeot 2016.12.26 12:25 - Megtaláltam
Gyerekkorában anyukám még gyalog tette meg az utat - a nagymamája társaságában- Domony és Gödöllő között. Voltunk erre kirándulni vele...bizony jópár évvel ezelőtt

Vilma 2016.12.26 12:25 - Megtaláltam
A Bodnár nővérekkel jártam erre kiváló napsütésben. Külön megtiszteltetés volt, hogy elkísérhettem őket a szülők és nagyszülők sírjához is. Bensőséges órákat töltöttünk így együtt. Bodnár néni domonyi születésű.

ésKata 2016.12.26 12:25 - Megtaláltam
Megleltem! Édesanyám Domonyban született, a tó szép.

 
kewa911 2016.12.18 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
egy karbantartas raferne...dodoz tartalma szetszorva..valszeg a nyomokbol itelve allatok szetkapartak... kewa911 [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Istennyila 2016.11.01 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Stn72 2016.10.04 11:50 - Megtaláltam
+van!

DSS és Szandra 2016.09.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megtaláltam, köszi a rejtést. :)

drthoman 2016.09.03 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Köszi, jól szórakoztunk :-) !

Csikóhal22 2016.09.03 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Köszönjük :)

Rézangyal77 2016.09.03 04:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Máriusz 2016.08.21 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GToni 2016.08.19 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kaktusz69 2016.08.16 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ha5tom 2016.08.13 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bunya 2016.08.11 19:00 - Nem találtam meg
Nagyszerű rejtés egy nagyszerű helyen! Ez az első magyarországi "akcióm".
Kösz a ládát!
Berni és Bunya

[Elutasította: geocaching.hu, 2016.10.22 18:59]

Naplemente 
akizsollei 2016.07.24 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Megtalaltam, a lada beazott, tartalma nedves, a logfuzetek is vizesek, nem tudtunk beleirni. Koszonjuk a rejtest!

pczinder 2016.07.19 18:25 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Zsákos Bilbó 2016.06.22 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Biciklivel nehéz a haladás a homokban, de ez az én saram:)

htour 2016.06.05 16:21 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

dimi3 2016.06.04 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

ErdőCsöndje 2016.04.23 12:15 - Megtaláltam
Galga 50 közben gyűjtöttük be.
Köszönjük!

Hey-ho 2016.03.25 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

VaVi 2016.03.19 17:30 - Megtaláltam
:)

Felni 2016.03.19 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Szép hely, őrülünk, hogy ide is eljutottunk! ;) köszönjük a rejtést!! ;) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Sziszi91 2016.03.14 14:52 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk!

Vincenzo65 2016.02.06 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Meglett. Talán most már sok a láda körül a fiatalos.

turani 2015.12.01 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2015.12.01 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
MoZ 2015.11.14 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 2 átlag: 2.67 súly: 2.76
Levadászva! :-D

Emese&BigLama 2015.11.14 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

napisten 2015.10.11 21:00 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Pityi 2015.10.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Szep helyen van! Konnyu seta, meg a kicsivel is. Koszonjuk!

Berián 2015.10.01 15:24 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

Zéboy 2015.10.01 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Köszönöm a lehetőséget.

 
Vitona 2015.09.24 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Egy fantasztikusan induló, és végződő nap reggelén egy boldog találat!
Köszönjük!

Suprmann 2015.09.17 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Köszönjük a lehetőséget, egy szuper társsal találtuk meg. Egyből észrevette!!

csörike és maci 2015.08.28 13:00 - Megtaláltam
Ok.

losbagiros 2015.08.24 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Gödöllőről a dombokon keresztül biciklivel egy kis ládavadászat a gyerekekkel. Köszi a rejtést!

iMagination 2015.08.15 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Köszönjük!

Nóra és Viktor 2015.08.14 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük. Nóra&Viktor [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Heni&Gábor 2015.07.04 08:55 - Megtaláltam
2 éve már jártunk itt, akkor nem tuduk megkeresni a ládát, mert nem akartam akkor 1 éves kisfiamat felcipelni a ládához. A kánikula miatt a tó volt a cél, de ha már itt jártunk, a ládát is megpróbáltuk becserkészni ("csak" a 3 évesemet kellett felvinnem). Kisfiunk nagyon örült, hogy ebben a ládában is találtunk kisautót, azt el is hoztuk, helyette hagytunk más ajándékot a ládában és kiszedtünk néhány szemetet. A korábbi logfüzet lapjaira esve a ládában van, talán jó lenne kimenteni. Ládázás után a tó partján pihentünk, strandoltunk. Az eltelt 2 év alatt nagyon sokat változott a környék, pl. fizetős lett a strand, de van homokos part, napernyők stb. Jól éreztük magunkat, köszönjük a rejtést!

oktriv 2015.06.18 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.70
Átutazóban. Köszönöm a rejtést!

ellfelek 2015.06.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Mire ideértem már eléggé elment a nap, ezért innen visszafordulva már csak hazafelé vezetett az út... Gödöllő felől rossz földutakon, ösvényeken, csapásokon sikerült ide eljutni... Jó látvány volt látni a fürdőzőket, vagy mégse? Én verejtékben fürödtem... :)
Köszi a rejtést!

Ági❤ 2015.05.24 15:14 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cicki 2015.05.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönöm a rejtést!

vorilaci 2015.04.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Két fiatal és két kölyökkorú barátommal kerestük meg ezt a ládát, méretes vaddisznót riasztva fel útközben.

orshe 2015.04.04 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első geoláda találat! :) Gyönyörű táj őzikével. Jó rejtés, köszönjük! :)

zsolty23 2015.04.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Köszönöm a rejtést!

pothac 2015.03.29 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCDOMV_20150329131428.jpgGCDOMV_20150329131428.jpg
GCDOMV_20150329131428.jpgGCDOMV_20150329131428.jpg
GCDOMV_20150329131439.jpg 
emmerwald 2015.03.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Erdőkertes felől közelítettem meg a ládát. Köszönöm a rejtést!

 
pakolicztamas 2015.03.22 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

RobiGergo 2015.02.28 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.69
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2015.02.28 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.69
Köszi a rejtést! Hangulatos, bár kicsit szemetes a tó. Kár, hogy ilyen messze került tőle a láda.

waron 2015.02.15 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

TomiFilth 2015.02.07 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.98
Megtaláltuk! :-) Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ReZsu 2015.01.25 13:29 - Megtaláltam
Köszönjük :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szabotee 2015.01.11 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2014.12.26 21:00 - Megtaláltam
Így sem jártunk még... :S
Nyaralásra menet akartuk felszedni ezt a ládát (08.11.). Első céggel már jártam a közeli lovasbirtokon, egy emlékezetes összejövetelen. A ládát akkor nem akartam megkeresni.
Az autóval a parkolópontnál megálltunk. A közeli strandon hatalmas hangoskodással élvezték a közeliek a kánikulát. Mi pedig elindultunk a láda felé.
Amikor a ládától 10 méterre voltunk tőlünk balra megriadt egy közepes méretű vaddisznó. Mivel úgy ítéltük meg, hogy ez már nem apró nem tartottunk a koca megjelenésétől. Bátran kezdtük felmérni a rejteket szemmel. Ekkor a rejtek irányából Tőlünk 2 lépésre elindult felénk egy nagyobb méretű vaddisznó.
Így a ládával érthető módon nem foglalkoztunk, hanem siettünk vissza a kocsihoz.
Mindezek után a mellékelt track alapján kérnénk a találat elfogadását!
Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: SagiK, 2014.12.28 07:21]

 
sasto 2014.11.16 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Nyáron eljövünk strandolni is. Nagyon szép vidék.

hg4ggv 2014.10.30 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.07
Megtaláltuk. Szuszi kutyánkat jól megsétáltattuk a tó körül...

Köszönjük.

Gombai Vadászok

ZoliQua 2014.10.29 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

befi 2014.10.29 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

alexi 2014.10.28 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Szép környék. Köszönjük a rejtést!

Dömemama 2014.10.19 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

Betgino 2014.10.12 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! B&B [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Nomadbeni 2014.10.11 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

rozsabogar 2014.10.11 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megvan

Fixis 2014.09.20 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Megtaláltam. Kellemes környék.

tcsa 2014.09.07 18:32 - Megtaláltam
Majd'sötétben, rövidséta, köszönjük a rejtést! Nyáron majd megnézzük, milyen itt a strandélet :-)

kisember 2014.09.07 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Köszi

Tathalas 2014.09.05 07:02 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu + Neje 2014.08.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
A tó és környezete csodálatos,a rejtés kevésbé.

 
nemlac 2014.08.23 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!
A láda a rejtektől 1 m-re hevert.
Visszaálcáztam.
Balázs barátom esküvője napján. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

p-b 2014.08.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.57
Köszönjük a rejtest.

gyapimaci 2014.07.27 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.86
Családi nyaralás alkalmával megkerestük.

kilátásParlagfű itt is volt:( párat kiirtottam.
sinus90 2014.07.26 14:15 - Megtaláltam
Patak, tó, lovardák, strand - láda.
Még talán sosem voltam a Domony-völgyben. Ma vettem egy mély levegőt - Klárit egy ideig még nélkülöznöm kell - és sétáltam egy nagyot.
Ma előttem járt ott egy társaság. A ládában van néhány feleslegesnek tűnő tárgy. A szép, nagy láda befedésére nem túl sok anyag áll rendelkezésre, de próbáltam betakargatni.
Köszi a rejtést!
/lesznek képek is, most töltöm át/

Pajzsika 2014.07.19 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.67
A nagy melegben jó lett volna lehűteni magunkat a tóban, de ma nem ez volt a cél, de majd legközelebb:) Köszönjük!

Dióskanyar 2014.07.19 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megvan. Köszönjük.

Nicky&Ati 2014.06.29 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2014.06.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Köszi a rejtést. Melegben, izzadtan

gores 2014.06.22 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Szép helyre jutottunk. Egy szarvas figyelt bennünket, hogy minden rendben legyen. Köszönjük.

Rálátás 
Viktor&Detti 2014.06.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.52
Megvan.

meki70 2014.05.21 15:35 - Megtaláltam
Jó kis séta volt a parkolótól,a bozótoson át.Visszafelé vettuk észre,hogy kb 10 méterre rendes erdei út vezetett fel.Kárpótolt,hogy tőlem 3 méterre egy róka futott be az erdőbe. Megtalálni nem volt nehéz.Köszönöm a rejtést.

Hegyo 2014.05.17 09:00 - Megtaláltam
Környezet, rejtés, web. Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. tb be. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

tevelady 2014.05.17 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Attil@ & Réka 2014.05.10 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Köszönjük a rejtést.
Réka és Attil@

Szőri Maki 2014.04.27 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Köszi a rejtést!

VBalázs 2014.04.27 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszi a rejtést!

Laltan 2014.04.20 15:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A rejtekhely közvetlen közelében talált nyomjelző lendkerekes csigát visszatettük a ládába.

 
TothTi 2014.04.12 13:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Bernáth 2014.04.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Nagyflisziékkel közös ládázásunk utolsó állomása. A ládához elég nagy kerülővel mentünk fel, visszafelé viszont már a strandon és a vendéglőn keresztül mentünk az autónkhoz. A láda körül több rókalyukat láttunk. És itthon megfejtettem, mit takar a jelszó. Köszönjük!

felfeléVan itthon valaki?
nagyfliszi 2014.04.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Bernáthékkal közös ládázás harmadik állomása.
Felriasztottunk egy őzikét és a láda rejtekét is rókák őrzik, jó nagy lyukakból. Velük viszont nem találkoztunk.
Köszönjük a rejtést.

gyetger 2014.03.22 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fules22 2014.03.14 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.51
Köszönjük szépen a rejtést.

ubi 2014.03.10 00:00 - Megtaláltam
megvan

Hajma 2014.03.05 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ez volt az elso ladank :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

picuresnagyur 2014.02.19 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
köszi

tothadam86 2014.02.08 08:49 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

carmin 2014.01.18 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.29
Köszönjük a rejtést.

bgecco 2014.01.08 09:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pibo 2014.01.05 12:00 - Megtaláltam
Köszi...

vaslemez 2013.12.27 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Kicsit csalódás a környék a szedett-vedett épületekkel. Valamiért szebb, romantikusabb tájat vártunk.
Viszont a rejtés elég jó, könnyen beazonosítható, mégsem feltűnő.

bandi_attila 2013.11.02 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük :)

KakukkOK 2013.10.23 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Megtaláltuk, köszönjük!

 
figuráns58 2013.10.23 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Nagyon szép időben kellemes túra, még kellemesebb ebéddel a tóparti vendéglőben. A domboldali erdőség jól járható volt, így a láda is könnyen meglett.

Gézengúz 2013.10.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.77
A környékben sajnos csalódtunk, többet vártunk. Köszönjük a rejtést!

gusty 2013.10.12 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

mazsola069 2013.10.12 12:44 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve.Mától ez is rám vigyorog. :-) [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

vándorViktor 2013.10.11 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2013.10.10 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.27
Köszi a rejtést!

placi75 2013.10.06 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk:PLaci, Csongi, Marci, Virág. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]
Szép környék, láda megtalálása nem volt túl nehéz. Autóval mentünk át GCERKR láda megtalálása után az összekötő úton, legközelebb inkább kerülnék egy nagyot.

Horizont 2013.10.05 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Kár, hogy így ősszel ilyen kihalt a tó, még a horgászokat sem igen láttuk. A környezet vonzó, a rejtés ügyes, köszönöm a lehetőséget.

Liberty 2013.10.05 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
4/1. Pest megyei ládatúra Horizonttal.

Szeretem Domonyvölgyet, többször jártam már itt . Igazi hangulata azonban kimondottan nyáron van, ilyenkor kihalt, nincs élet, csak a Lázár Lovasparkban. A hangulatos tó környékén horgászokat sem láttunk. Ügyes a rejtés, köszönöm a lehetőséget.

Domony címere
hitamas 2013.09.29 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
A "rejtés" kicsit kacér (volt) ... :)

szenasj 2013.09.08 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCDOMV_2013098152012.jpg 
MJANEZ 2013.09.07 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Megtaláltam!! :-) Köszönöm a rejtést, és a lehetőséget!
A hegyoldalban sok akácfát kivágtak itt maradt a sok, sok gally és ág miatt, valamint a
Galagonya tüskékkel volt némi harc, a tisztásra kijussak, de sikerült!
A rejtek mellett a földben egy dolgos Rókakoma jó másfélméteres lyukat ásott!
A ládát mostmár a rókák is szemmel tartják!

T.F.T.C. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
BiBoLi 2013.09.03 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

csabi1955 2013.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 3.17
Megvan

túráZoo 2013.07.21 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Gabro 2013.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
:-)

sry 2013.06.24 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Meglett, köszönöm!

Mai 113 km-es bringás edzés keretében felkerestem ezt a ládát is. Kellemes környezet, családdal is felkeressük majd.

toni01 2013.06.02 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megleltem. Közös vadászat katnorbival és hunival. Köszi a rejtést.

Huni 2013.06.02 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.81
A nap első lelete :D
Köszönöm a lehetőséget

katnorbi 2013.06.02 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Ma nap 1.ládája, Toni01 és egy másik kedves kessertárssal. A horgásztó előtt parkoltunk, onnan sétáltunk fel a még kicsit nedves fűben a ládához. kessertársunk gyorsan megtalálta. Köszönjük

 
csehipest 2013.05.15 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.37
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Az erdőn keresztül vágtam át mert nem láttam hogy út is megy fel a ládáig. Persze az út az kb 10 méterre volt attól ahol a biciklimet hagytam. :D

10yei 2013.05.05 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

baranyp67 2013.04.28 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Bakancska 2013.04.21 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.53
Sziasztok!

Jó időben, jót sétálva, kesser társakkal találkozva. ;)

Köszi
Eszter, Bakancska

sáriék 2013.04.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Megvan :)

gyorslabu 2013.04.20 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.23
Megtaláltuk

drabik 2013.04.14 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

artissimo 2013.04.14 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
névnapi találat az első igazi, szép tavaszi napon!

Csapdoki 2013.04.07 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Szép volt.Köszi.

Nars 2013.04.03 15:20 - Megtaláltam
Mai első ládánk! Köszi a rejtést!

szirom 2013.04.01 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
a tóhoz a lejáratot nehezem találtuk, de aztán meglett!
gyönyörű idő volt, kicsit még napozni is tudtunk!

magyar65 2013.03.10 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Köszönjük!

szbabi 2013.03.05 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nagyon szép környék!

Vibdo 2013.03.05 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 3.40
A tisztás aranyos volt, a rejtés közelében volt egy nagy lyuk, de amúgy semmi különös.

Gubirobi 2013.02.26 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Mátrába menet kihasználtam a lehetőséget és felkerestem az útvonalam közelében lévő ládákat.
Kell egy ilyen láda is. Nem volt ez bonyolult, a közelben leparkoltam, felsétáltam érte, jól belogoltam és visszasétáltam. Sajnos a látnivaló igen kevés, kivéve a környékbeli csodapalotákat, de ezek megmutatása nem volt a láda célja. Plusz egy pont benne a tarsolyban.
Köszönöm a lehetőséget!

 
Gergo 2013.01.12 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Gyönyörű napos téli kirándulás, a tó be van fagyva de nem mernék rálépni. A láda idei első megtalálói vagyunk.
Peti, Marci, Enikő, Gergő

bm 2012.12.31 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Megvan.

tcsili 2012.12.30 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

DizzyCat 2012.12.29 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.40
Megvan.

HajTom 2012.12.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltuk!
Hát hó volt és kicsit hideg is. A ládát a helyéről kitúrták a vaddisznók. :)
Köszönjük a rejtést!
Hajni & Tomi

szalaij 2012.11.27 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.

BubaGC 2012.11.24 11:58 - Megtaláltam
:-O)

plecs 2012.11.24 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.86
Megtaláltuk, köszönjük, bár a "rejtés" fogalmát nem igen tudnám erre a ládára vonatkoztatva értelmezni, merthogy egyszerűen ott pihent a fa tövében, mindne álvázás vagy rejtés nélkül...

farkasfalka001 2012.11.04 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

osibring 2012.10.23 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
GÖRDÖGÖK-el

gordogok 2012.10.23 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.42
Szezonzáró kerékpározásunk alkalmából gyönyörű időben.

Petrukkio 2012.10.23 00:00 - Megtaláltam
Ok!

Holnap 2012.10.23 00:00 - Megtaláltam
Ikladi évzárónk alkalmából jártunk erre. Szép vidék. Dombos-homokos-akácos, biciklivel igazi kihívás.

pcjav73_old 2012.10.22 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Megtaláltuk. Köszönjük! :)

Hepur 2012.10.22 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Megtaláltam!

Dolex 2012.10.22 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.52
ok.

Ksati 2012.10.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
Kellemes környék.
Köszönöm a rejtést.

Tuareg79 2012.10.19 13:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sistván 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam
köszi

lukrécia 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, a kilátás pazar :)
TB be.

Remélem sok más szép helyekre is eljut az Utazó Ügynök :)odaút
mikszi 2012.10.05 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Ma a második horgásztó és a harmadik láda.

Macusa 2012.09.29 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.88
Háááát.... Egyel több és ennyi.......

hamutipró 2012.09.27 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.38
Ifjú segítőimmel levadászva.köszönöm

 
Patella 2012.09.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.48
.

eazs 2012.09.02 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Köszönjük a rejtést

pozoli1 2012.09.01 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltam.

lamúrtuzsúr 2012.09.01 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.04
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. A travelbug továbbköltözött. :)

AndreaZoltán 2012.09.01 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, egy rókavár van a rejtekhelynél, a környék valóban
gyönyörű.

rétihéja 2012.08.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
GPS édesapámnál maradt Pesten, úgyhogy az ösztöneimre (és a ládaoldalra) hagyatkoztam a rejtésnél. A láda hamar meglett, de a jelszót rosszul olvastam le, úgyhogy logolni nem tudunk... :-( Azért érdemes volt elmenni, szép a hely! Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: SagiK, 2012.08.29 14:32]

csemege 2012.08.27 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.78
Az ajánlott parkoló az étterem megközelítéséhez tökéletes, a ládáéhoz kevésbé.

karacsgy 2012.08.27 16:10 - Megtaláltam
megtaláltuk, köszönjük szépen!
Gyuszi és Áron :)

Famágus 2012.08.26 15:15 - Megtaláltam
A tó másik partjára elég macerás átjutni, de megoldottuk és utána isteni ebédeltünk a tóparti étteremben. Köszönjük Oldfox, Cicamancs, Motorollalaci..is

Ja, kép a rókalyukról..

 
oldfox 2012.08.26 15:15 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

Motorollalaci 2012.08.26 15:11 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! könnyű találat egy könnyű ebéd után... :)

Cicamancs 2012.08.26 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

vitibi 2012.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.49
Szerintem róka-lyuk van a láda mellett!

Gyeta 2012.08.11 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
A hűvös időben nagy csend volt a környéken.
Köszönet a rejtésért!

 
DBell 2012.07.27 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.58
megvan

x16xel 2012.07.27 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.63
Megvan.

targonczas 2012.07.22 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.14
OK.

grafikus 2012.07.21 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
köszönjük a rejtést.

 
zalajaro 2012.07.18 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Erre jártunk..

tomi77 2012.06.23 18:55 - Megtaláltam
Megtalaltam, koszonom a rejtest! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Zlatnik_A 2012.06.22 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
megtaláltuk.

Aleph & Rita 2012.06.18 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Mai 31 km-es gyalogtúránkon ide is elsétáltunk. A Pap Miskától érkeztünk a Mária jelen, logolás után keresztülmentünk a strandon, jó nagy tömeg volt, elvégre kánikula van, majd a sárga +-en távoztunk. Köszönjük a lehetőséget!

kissaby 2012.06.16 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 2.62
Köszi a rejtést! Ősszel és télen biztos szebb a kilátás.

Pala.G 2012.06.09 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

Hosszu és Maszat 2012.06.02 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Lázár lovasparkbeli CBA party után, reggeli ébresztőként.
Sajnos nem volt időnk, közelebbről megnézni a tavat / tavakat, de nagyon szép, csendes környék (leszámítva a parkbeli bulikat)

Kincsvadászok :) 2012.05.27 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.48
A rejtek közelében csodálatos volt a környezet. Gyönyörű kilátás, remek idő. Köszönjük szépen! :)

lizzard és csapata 2012.05.26 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Köszi a lehetőséget, az üregben láttam, szerintem nyulat, meg annak patanyomnak a gazdájával nem szeretnék találkozni :). Amúgy ha az ember felkaptat a dombra tényleg pazar a látvány.

a nyúl-laka pata nyom
 
Kincsvadászó Kalózok 2012.05.26 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.55
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget!

Mig46-ék 2012.05.23 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést!

csavar 2012.05.15 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltuk, Köszönjük!

AnnAnn 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam
Meleg nap volt.
Találtunk egy TB dögcédulát - TB nélkül... persze a .com szerint életében nem járt a környéken sem... igyekszünk egyesíteni a másik felével. Remélem, sikerül!

Skalp 2012.04.28 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.90
Földutakon ide, drájvin :), majd földutakon el...

Porlovagok 
KalAnd 2012.04.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Hőségben kellemes séta, majd ebihalak mentése a homokból :)

V_Gabor 2012.04.26 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Láda és 1 darab kullancs begyűjtve.

Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget.
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Tonnakilométer 2012.04.22 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.90
A Galga 50 teljesítménytúra közben "kihagyhatatlan" volt.

Joc78 2012.04.16 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.08
Köszönjük, megyaláltuk! Joc, Anyu, Apu

GGABI 2012.04.15 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Köszi a rejtést.

Glac 2012.04.15 08:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

szesza 2012.04.09 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.70
Megtaláltuk.Szép környék.

CsKaroly 2012.04.09 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kriszti, Mónika, Károly

anyóca 57 2012.04.08 13:20 - Megtaláltam
Egyszer már voltam itt strandolni, de akkor még nem ismertem a geocachinget. Most a ládát kerestük meg Barnival, majd körbe sétáltuk a tavat is. Szép volt, jó volt. Az úton sajnos rengeteg "kivasalt" békatetemet láttam. :-(( Nagyon sok lovarda működik ezen a szép környéken.

varju 2012.04.07 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk .Családi gyalogtúra keretében Gödöllőről a fához és vissza.
A rejtés érdekes volt.Érdekelne,hogy találtad meg ezt a helyet :-)
Köszönjük

c_hunter 2012.04.01 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Szép napos, de eléggé szeles időben sikerült rábukkanni.
Köszi a rejtést!

RejtekA tó
viragtapso 2012.03.31 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

freefor 2012.03.31 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D

Sir Pajszer 2012.03.25 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.57
Köszi a rejtést!

zlaci88 2012.03.25 11:13 - Megtaláltam
Megvan. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.22] [wapon beküldött szöveg]

begeba 2012.03.17 16:45 - Megtaláltam
A mai tereplovaglás céljának a domonyvölgyi Szellő Tanyát választottuk. Némi motivációt adott, hogy ott a vendéglőben a napokban, prolongált torkos-napok vannak, 50%-os engedménnyel. Jó meleg volt embernek, állatnak. Jóízűen megebédeltünk. Aztán mivel ez a láda nagyon közel volt ellovagoltunk és begyűjtöttük. Lóval úgysem geocachingeltem még. Tara a magyar félvér, Leo az arab telivér, és Pötyi egy gyönyörű Appaloosa nem biztos, hogy szerették a rekettyést, de felmentek hősiesen. Az utolsó 30 métert azért gyalog tettem meg, de így is szép illetve fegyelmezett teljesítmény volt tőlük. Legalább barátaim is láttak -- életükben először -- egy igazi geoládát. A napokban kaptak tőlem egy régi Vista-t egy májusi tájékozódós terep lovas versenyhez, úgyhogy a "fertőzés" garantált.

C16SE 2012.03.17 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Tim72 2012.03.17 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon szép a tó, és jó a rejtés helyet. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

gyurmanz 2012.03.16 15:56 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

prodg 2012.03.16 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Gyerekekkel,Barátokkal, Családdal. Mi kell még? Jó idő? Az is volt, tökéletes nap volt, és ebben ez a ládika is segédkezett. Köszönjük!

GCDOMV_20120316143400.jpg 
Babuka 2012.03.16 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönjük szépen!
Egy kellemes kirándulás középső ládája!

youbetcha 2012.03.16 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.69
Ez az ötvenedik ládánk!

Szilvi78 2012.03.16 11:00 - Megtaláltam
Másodszorra is megtaláltuk !
Egy kis nosztalgia:
Először Párommal még 2007.novemberében de akkor nem jegyeztem meg a jelszót .Most vissza tértünk hiszen úgyis át lett helyezve .

Köszönjük a rejtést
Danika és Szilvi

Az étteremben még mindig jól főznek ,itt ebédeltünk és nagyon finom volt:)))

 
Péter60 2012.03.15 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.69
A Lázár lovasparkban ért véget a hagyományos március 15-i Gój motoros felvonulás. Hazaindulás előtt gyorsan felszaladtam a ládához, tetszett!

Moda111459742 2012.03.11 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Vasárnapi családi fürkész kirándulás keretében kifürkészve! A helyszínre érve egyből megláttuk, mivel nem volt takarva. Még így is a kis fürkésznek meggyűlt vele a baja mert nagyon szúrós volt. Ezért a fürkészlány hasalt le érte és vette elő. A nagy fürkész a dézsma után gondosan a leírás szerint köveket gyűjtött és vissza takarta. Élveztük a helyet és a rejtés is jó volt! A zord szél és a szemetelő eső sem vette kedvünket. Köszönjük a rejtést! Teljesítette 5 fő!

venyercsan 2012.03.04 13:08 - Megtaláltam
Megvan. Anett első ládája. bozoton keresztül, de meglett. A toll kifogyott, hozz egyet, nálunk nem volt. :(

narpi 2012.03.04 11:55 - Megtaláltam
Anett első ládája! gratula neki!

zx81 2012.02.26 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.08
Megtaláltam. gondosan rejtettem vissza, mert konnyen eszreveheto volt. szep a kilatas. koszonom a rejtest. Maszat, zx81. [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]

kilali 2012.02.18 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.58
Köszönöm a rejtést.

:V:G 2012.02.04 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtaláltuk, de a jelszót elfelejtettük. A füzetbe írtunk. A ládában egy külföldi múzeumi belépőjegyet hagytunk.

[Jóváhagyta: SagiK, 2012.02.25 11:44]

CsaCsy01 2012.01.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést, jó volt!

Fikusz Kukisz 2012.01.08 13:07 - Megtaláltam
jo kis kirandulas volt margitatol jottunk, a keritesek kozott alig talaltunk atjarot. koszonjuk a rejtest! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Zolee@ 2011.12.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Autós találat a családdal egy jó ebéd után melyet a Malackertben fogyasztottunk el. Aki erre jár ne hagyja ki.
Köszi a rejtést.

mrqn 2011.11.19 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszönjük! Gergő, Niki, Bori

Évi&Zoli 2011.11.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Augusztus 14.-én negyvenfokos hőségben, kemény bozótharc után logoltunk, de akkor még nem voltunk regisztrálva. Volt két váratlan találkozásunk egy rókakomával és egy méretes siklóval is. A képek alapján kérjük szentesíteni a megtalálást. Köszi!

[Jóváhagyta: SagiK, 2011.11.20 19:51]

 
acsipapa 2011.11.05 11:00 - Megtaláltam
meglett

Webber 2011.11.05 11:00 - Megtaláltam
Bérre akartunk menni, de mivel a buszmenetrend nem volt egyértelmű, így nem sikerült Aszódról elindulni. Beültünk a kocsmába, majd újraterveztük a napot - Gödöllő felé vettük az irányt. Az első állomás volt ez a láda.

otisz21 2011.11.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.33
Megvan, köszi!

di Lauro 2011.10.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Felkaptattunk, meglett! Sokat járunk erre horgászni. :))
Köszi a rejtést!

G&V 2011.10.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Megtaláltuk, kár hogy a tó el volt kerítve és nem lehetett megközelíteni.
Köszönjük a rejtést.

 
Narancska 2011.10.23 15:26 - Megtaláltam
Megvan.

geolaci 2011.10.23 15:26 - Megtaláltam
pipa

koponya 2011.10.15 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Megvan! Köszi.

 
gyusz_58 2011.10.15 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.72
Ez extra kess volt, mert az úton láttam a táblát:)
Köszönöm a rejtést

kectam 2011.10.13 13:45 - Megtaláltam
Ikladról hazafelé látogattam meg a tavat és környékét. Az ajánlott parkolóból sétáltam fel a ládához. Érdekes az őszi akácos, a magasabb fákon a levél már szárad el, míg a lentebb lévők még vígan zöldellnek. A tóhoz visszaérve kellemesen elbeszélgettem egy kedves horgásszal. Ha nem is ebédelni, de egy kávéra betértem az étterembe.
Köszi, hogy elhoztál ide!

Szilkó76 2011.09.24 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Nem is gondoltam volna, errefelé ennyi rengeteg homok van. A környezet így kicsit emlékeztetett első megtalálásomra hsepitesz-ékkel.

A leírás alapján a rejtek helye teljesen egyértelmű, a kilátás is valóban jó onnan.

Logolás után apuval a hasunkra hallgatva igénybe vettük az ajánlott vendéglő szolgáltatását. :) Érdemes volt: finomat és sokat ettünk.

Köszi a rejtést!

Homokos útTó látkép
AkácerdőŐ is a láda felé igyekszik :)
Kilátás a ládátólKevesebb növényzettel ez is futóhomok lehetne
"Na, lövöd már azt a fényképet?" :) 
családok közt 2011.09.20 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Köszönet a rejtésért. Tetszett!!!

ganxtave 2011.09.17 13:00 - Megtaláltam
Durva volt, de meglett, köszi. Az akácerdő genyóó volt. :D

bellatrixx 2011.09.17 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

Curtis 2011.09.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
Köszi a rejtést
Nagyon hangulatos a kis tó. Az ajánlott éteremben meg is ebédeltünk, és a sör is rendben van. Jó a kilátás az étterem teraszáról, és jó ott a keresgélés után kicsit megpihenni.

Az étterem traszáról 
tudo 2011.09.05 08:47 - Egyéb
105 km kerékpár edzés 600 m emelkedéssel a Gödöllő - Aszód - Bag - Hévízgyörk - Galgahévíz - Tura - Tóalmás - Zsámbok - Dány - Isaszeg útvonalon 10 régi ládával. A szűnni nem akaró hőség ma is kikészített.

GCPAMI után visszajöttem az országútra, majd néhány km nyugalom után ismét balra borítottam. Egy darabig a tört aszfalton egyensúlyoztam, aztán jött a mély homok. Egy helybeli férfi meg is kérdezte, hogy valami baj van-e - úgy látszik, ennyire kétségbeejtő volt a helyzet. Mondtam, hogy a szemben lévő dombra kívánkozok felmenni, ettől végképp elborult szerencsétlen. A következő fahídon erre fel egy ismeretlen másik férfi tisztelettel köszönt. Rendőr most nem volt a láthatáron, biztosan megint felírtak volna, mint legutóbb Kulcsnál.

Ahol a legnagyobb a por, ott bedőltem a pókhálók, csalánok és szederindák közé, hogy felnyomuljak a dombtetőre. Hiányzott már egy kis atrocitás a bokrokkal, mert különben este nem viszketnék, és akkor hogy tudnék elaludni. Végső soron a szokásos módon felmentem a rejtekhez, és a láda azonnal meglett.

Visszaereszkedtem a tópartra, irigykedve néztem a túlparton a homokos fövenyes fürdőhelyet. Én olyan helyre sosem jutok el, csak a fejemen pókhálókkal, kezemen, lábamon karcolásokkal, szakadó verejtékben nyomom a szerencsétlen országúti kerékpárt bokáig érő homokban. Kijöttem az országútra, és végre Aszódig normális körülmények között, azaz forró, rázós, füstös úton, száguldó személyautók, teherautók és buszok között tekertem az edzésre figyelve 52/14 - 52/16 között átlagos 89 rpm ped. és 141 bmp pulz. mellett GCKIND 1. pontjáig.

Kerékpáros kupa: 105.58 km

TalálatKilátás a ládától
Irigykedve néztem a túlsó partotTó
petyab76 2011.08.06 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük a játékot. :)

Seres Péter 2011.07.30 16:16 - Megtaláltam
759. ládám

Csuek 2011.07.23 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Milyen más a hegyen, mint a völgyben.

Dudika 2011.07.19 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Megtaláltam Köszönöm

zeus 2011.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
hát, elbizonytalanodtam, h további ládázás, vagy a tópart:)

Guizmo és Cuni 2011.07.16 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.75
Kislányokkal egy kissé nehéz terepnek bizonyult, de volt nagy öröm.

 
habaneroteam 2011.07.08 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.73
meglepően szép a tisztás. a ládából eltávolítottam az oda nem való dolgokat (cigi, cukor - kávé nem volt sajnos)

Csg12 2011.07.03 12:10 - Megtaláltam
Bozótharcolam egyet. :-) A láda szabadon hevert, 1,5 m-re a rejtektől. Gondosan vissza lett téve. Köszi a rejtést!

vg 2011.06.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.81
Erdekes hely, ketelkedtem benne hogy jo lesz oda felmenni. De aztan, amikor szembesultem a kornyek lakojaval, egeszen kozelrol, akkor mar ugy ereztem hogy megerte! Raadasul kilatas is van. Szoval koszonom, jo volt. A lada teljesen szabadon hevert, elrejtettem egy kicsit jobban, de meg jol lathatoan.

szamos 2011.06.12 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Csatlakozom az előttem szólóhoz :)

malevil 2011.06.12 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltuk! :) Motorozás közben útbaejtettük. Nem bántuk meg, szép a kilátás fentről és megismerhettem ezt a közeli tavat is. Köszi!

KGMT 2011.06.12 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Megvan :)

galk78 2011.06.12 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megvan! Köszönjük a rejtést! :)

vorost 2011.06.11 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, jó séta volt.

Karate Kid 2011.05.29 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Gyereknapon voltunk a családdal és az unokatesómékkal a Lázár lovasparkban. Nagyon klassz volt, utána még ládát is kerestünk apával.

Köszi!

LionDaddy 2011.05.29 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Gyermeknapozni voltunk ma Domony-völgyben a Lázár lovastanyán. Levezetésként ( hogy felnőtt-nap is legyen ) hazafelé levadásztuk még a közelben lévő ládákat. Ez volt a 4/1. találatunk.
Az egész napos jövés-menés, ugra-bugra után nem volt kedvünk a tavat körbejárni, így csak a ládát kerestük meg. FRED II TB beköltözött a ládába.

Köszi a rejtést!

KocsikáztunkLovasbemutató
LovasbemutatóLovasbemutató
LovasbemutatóGyönyörű állatok
Onnan jöttünk fel 
Myra 2011.05.29 00:00 - Megtaláltam
OK

Lili.th 2011.05.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.88
A strandot zárva találtuk, állítólagos felújítási munka miatt - persze, egy embert nem láttunk, aki dolgozott volna... Emiatt a tavat csak tisztes távolból, kerítés mögül nézegethettük. Bokáig süllyedtünk a homokba, amit az újra és újra arra járó autósok még fel is kavartak, hogy a tüdőnkbe is jusson, ne csak a cipőnkbe. A "Vad kvadosok" százszámra vasalják ki a brekiket - a természetvédelmi terület határán illetve azon belül is.
Remélem, rémálmaimban sem bukkan fel újból ez a hely!...

Kaputelefon... 
vakond87 2011.05.09 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
A GCPAMI felől túráztam át ide a Mária út nyomvonalán. Az M3-as autópálya aluljárójától már önálló jelzésként jön át a Mária út Domonyvölgybe, és ez a szakasz páratlanul szép. láttam egy kb. 30 őzből álló csordát is. Domonyvölgyben a láda megkeresése után egy kis zápor is elkapott. Innen busszal mentem át Aszódra, hogy megkeressem a GCKIND-et. Köszönöm a rejtést!

Gyalogos kupa: 9 km

M Zsófia 2011.05.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
köszi a rejtést.

 
Hoemberek 2011.05.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Megtaláltuk.

TLaci60 2011.04.30 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Valóban szép környezet, és szép kilátás fogadott bennünket, a láda ideális volt minden tekintetben. Az étterem sem hozott csalódást. Kár lett volna kihagyni, köszönjük!

paparazzy48 2011.04.30 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Bringás találat Monorról, az Aszódi kinder előtt. A környezet és a horgász tó szép, végre meglátogattam a Lázár testvérek birodalmát. Sokat forgattam a fogathajó versenyeken a csatáikat, a vecsési Dobrovitz farmon. Köszi a kalaúzolást: Paparazzy48.

A horgász tó 
alexp 2011.04.24 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltam. Odafele nagyot kerültünk a tó körül, visszafele levágtuk az utat. A leírás szerinti eredeti helyen találtuk a ládát.

hedgehog 2011.04.23 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Húsvétolás előtt. Ákosékkal jöttünk fel. Regi, Beni, Évi, hedgehog

szeles 2011.04.23 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Húsvétra utazván megkerestem.

 
zengoe 2011.04.20 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Szép környezet. Magas fenyőt kerestünk szemünkkel az örökzöld megjelölés alapján. :) Köszönjük.

bartmate 2011.04.19 00:00 - Megtaláltam
KaR.

Maci és Honey 2011.04.17 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Könnyű találat, kellemes környezetben.

szelt 2011.04.14 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
ok

imre.j 2011.04.10 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.62
Megvan! Kár, hogy így utólag néztem meg, és tudatosult, hogy mit is írt Tamasska. Nagyon feltűnően, az örökzöldtől jó egy méterre "ásta el" a ládát. Jobb lett volna, ha vissza teszi a bokor alá. Sajnos én is ugyanott hagytam.

grKitty 2011.04.10 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.32
Túrázás alkalmával, Imrej-vel közösen vadásztuk le. A rejtés nagyon szem előtt van, könnyű megtalálni.

sztyopa13 a páratlan páros 2011.04.10 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Megleltük!Nagyon szép a hely.A láda nagyon rendben van,bár a helye utólag nagyon látható.de legalább ha már felmászunk van egy kis kilátás is a tóra.
A rejtés jól látszik a halászcsárda ablakából.Ha ott mentek le a víz partra át lehet menni a gáton.A másik oldalon van egy hatalmas lyuk a kerítésen ,le sem kell hajolni ki lehet sétálni!Az étteremben a pacalt csülökkel készítik.Csuda jóóó!Köszönjük a rejtést!Jó volt itt lenni.Részese voltunk egy faj kutya találkozónak is.Meg nem mondom milyen fajta a neten majd megnézem.

huocsab 2011.04.10 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a kilátás, útközben sok békatetemmel 'találkoztunk'

sogor36 2011.04.09 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Nem voltam számítógép közelében , így egy kis késéssel jelentem be a magtalálást. Sajnos tényleg nagyon látható helyen volt a láda( az nem veszi észre, aki nem néz oda), ezért az eredeti helyére, az örökzöld alá visszarejtettem. Nagyon szép volt a kilátás. Köszi a rejtést.

TAMASSKA 2011.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
SZINTE GPS NÉLKÜL TALÁLTUK MEG... KITAPOSOTT ÖSVÉNY VISZ HOZZÁ...DE BEÁSTAM A FÖLDALÁ....MUHAHAHAHAHAHAHHAA

RIPOREGFA.COM

[Jóváhagyta: SagiK, 2011.04.04 07:53]

rlacy79 2011.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.34
Egy szép napsütéses kirándulásunk eredménye a ládika.
Köszönjük szépen!
Rlacy,Dió,Csipisz

Láp Lidérce 2011.04.02 11:00 - Egyéb
Galga 50 TT alkalmából újra erre.

Mindez egy másik oldalon

Szelíd lankákon át érkezemVízelvezető árok. Jól belecuppantam:)
A tavasz illatos hírnökeiSunyi kedvenckéim felnőtt méretben
Útmenti keresztLejtőn
Vizet jeleznek a növényekSzálegyenesen
Buckák, felhőkItt már mindenféle habos gyönyörűség eszembe jutott
Tó a kerítés mellettHorgászoké
PiciPók kedvence is hajt márTócsücsök
Mindegyre Pepitatalp kartács nyomábanEgyszer valahol itt parkoltam
Csoky+Lexy 2011.03.27 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.72
Könnyen megtaláltuk. Sok békatetem volt mindenütt! Elég feltűnő helyen van a láda szerintem, legalább az örökzöld másik oldalára kellene helyezni! (csak egy ötlet)

Köszönjük!

A láda legyen mindenkivel!

Pistua 2011.03.24 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Ok!

lozoli 2011.03.24 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.93
köszi a rejtést

NPLranger 2011.03.24 13:15 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Picike 2011.03.20 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
GPS nélkül, hamar meglett. :)

kópé1993 2011.03.20 14:04 - Megtaláltam
Szép kilátás volt a ládától a tóra.Köszönjük a rejtést!

fate24 2011.03.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.70
Tetszett a hely, meg az is, hogy a leírás alapján azt hittem, elromlott a gps-em. :D
Jót tett nekünk a kis séta. :)
Végül könnyen meglett.

n_ritus 2011.03.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.48
Jól esett a séta a tavaszi napsütésben.

ernoe 2011.03.15 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Könnyű délutáni túránk első könnyű találata Placc-al.
Köszönet a rejtésért

jutolimi 2011.03.14 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Nagyon szép környezet, túl könnyű rejtéssel... köszi

csecsyocsi 2011.03.14 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.84
Megvan! Zsófi lányom első ládája! Volt ám előbb bánat: "Apa menjünk már haza." Aztán öröm: "Ilyen sok ajándék!!!!"
Anya a picikkel a kocsiban maradt aludni egy kicsit.
Sziasztok! Jó kis cache!

Cicapapa51 2011.03.13 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.27
Megtaláltuk.

A tó és környezete tavasszal - nyáron bizonyára kellemesebb hatást kelt a látogatóban mint most. A ládából a szemetet eltávolítottuk.
Zavar, hogy be van kerítve a tó és a kerítésen tátongó lyukon keresztül kellet közlekedni. A patakon való átkeléssel semmi bajunk nem volt. Ennyire billeghetnek a kőelemek. Kell egy kis kaland is.
Megtaláltuk az idei tavasz első ibolyáit! :-)
Köszönjük a rejtést.

Cicapapa51

BuGya 2011.03.12 15:50 - Megtaláltam
Biciklivel Bigyulával, mai 1/3. ládánk. Köszönjük a rejtést!

eperdzsem 2011.03.12 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Tavaly tavasszal jártunk Domonyvölgyben pici Vackorommal, egy "magyar üzletlánc" által szervezett bulin a Lázár-parkban. Már akkor is szerettem volna megkeresni a ládát, de a programok sokszínűsége miatt elmaradt.
Most a tó melletti javasolt parkolóban álltunk meg, de egyből felkeltette a figyelmem a sok kerítés. Szerencsére, most - szezonon kívül - könnyen bejutottunk a beachre :) Nagyon tetszett, hogy ilyen tengerparti hangulatot alakítottak ki egy horgásztó mellett. A kis köves gázló akadályait könnyen vettük, majd a gát után "kimásztunk a kalickából". A ládához vezető kis ösvény már a tavasz első jeleit mutatta, kicsit zöldellt a fű, és pár hajtást is láttunk a fákon. A láda durván szem előtt van, persze csak azoknak akik ide eljönnek. Ez pedig mindenkinek érdemes, mert szuper a kilátás a völgyre. Egy hűsítő sör - amire szükség van ugye a márciusi 20 fokban - és egy cigi után pedig ugyanarra távoztunk.
Nagyon jó rejtés és nagyon jó környék. A séta emlékeztet saját GCGEBA rejtésünkre.
Köszönjük!

DirektívákBeach
Ez nagyon buli!Mi a szösz!
Ezt meg kellett nézni!Mit parancsol széplány?
Furtyka 2011.02.19 10:34 - Megtaláltam
3. Aranyos kistisztás volt az erdő közepén.

racz.tibi 2011.02.19 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
A mai, hagyományteremtő testvércaching harmadik állomása Furtykával! Azt hiszem, a nyáron mindenképpen meglátogatjuk újra a tavat! Köszi a rejtést!

 
HoPeter 2011.02.13 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönöm a kirándulást.

bamedi 2011.02.13 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.95
könnyen meglett. Köszi.

davidina 2011.02.13 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.26
Megtaláltam. Köszi. (kohaju)

Leonnatos 2011.02.13 10:22 - Megtaláltam
Meglett, egy 15 részes keresés, hatodik mozaikja:)

STB 2011.02.13 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.08
Túrapont 6/15

sziszko 2011.02.13 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.08
Jó kis rejtés, még egy mult heti Travel bug utaztatásához társat is találtunk! Úgyhogy pár órára Tréfinek lesz társa! :)

feel2006 2011.02.13 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.21
geokirándulásunk egyik pontja.

Az általunk utaztatott Tréfi TB itt találkozott barátjával.

Tréfit és a barátját továbbvittük.

 
Ulci 2011.02.12 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Lázár lovas parkban töltöttünk egy napot.
Háát, a romantikus lelkem rögtön megtódult. Tökéletes esküvő-helyszín. :-)
Nagyon jó napot töltöttem itt és ha már itt voltam, eljöttem a ládához is, és egy bogár (Kampfschlumpf II) is becsüccsent a ládába, aki tesóját keresi. A nagytesó legutóbb Svájcban volt, oda nem mentem mostanában.

Bajnokok termeegyszarvútlan
fekszikDíjlovas hölgy
Bogááártav
Láp Lidérce 2011.02.12 09:30 - Egyéb
Margita 20 TT közben újból erre.

Log egy másik oldalon

Ezek a felhőformációk már jóval biztatóbbakA kora tavasz szelíd szépsége
Nem kérdés a merretovábbMint eres, öreg kezek
PamacskákSorok
Hirtelen sokan lettünkDe ez már az ellenőrzőpont lesz
ParázslikKerített kilátás
ludens 2011.02.05 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Másodszor jártunk itt (először nem volt elég időnk, inkább feladtuk).
Már csak nyári szezonban kellene eljönni, ki is próbálni a tavat.

emiGrant 2011.02.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.30
Gyonyoru kilatas a Domony volgyre, kellemes kis hegymaszas a ladaig. Kicsit kilogott a fa alol a doboz, de mi kesobb jol eldugtuk.

izsolt 2011.01.23 15:50 - Megtaláltam
Fiammal túráztunk (a Gödöllői-dombság csúcsai túramozgalmat fejeztük be) utána még eljöttünk ide.
köszönjük

krapa 2011.01.21 23:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.52
Kval. ;)

waster 2011.01.21 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.15
Jó kis hely! Kicsit küzdelmes...fácános... a megtalálás, de pont ettől volt érdekes! :) THX KWKR

Kajli 2011.01.21 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.52
Éjszakai túránk 2. Állomása, thx :) KWKR

futureal 2011.01.21 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
A Pap Miska forrástól sétáltam el ide. Nagyon régen, gyerekkoromban voltunk a tónál, azóta nem nagyon jártam erre. Szép környezet, gazdag lovastanya. A láda nem volt túlzottan betakrva a kövekkel, így amikor végeztem próbáltam jobban körbe pakolni.
A logbook valóban betelt és lapjaira esett szét.
Köszönöm a rejtést!

bemasoft 2011.01.09 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Sajnos a logbook tele van, még sajtoltunk magunknak valahova egy sort, ahol úgy éreztük, hogy időrendben stimmel.

aDoc 2010.11.22 06:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Csupa zölden és melegben biztos szebb.

siemens 2010.11.20 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.23
GPS nélküli találat. Kellemes szép őszi időben sétáltunk egyet. Bevallom nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. Lehet, hogy nyáron sokkal szebb a környezet, de.... Ilyenkor parkolni sem ott célszerű, hiszen sehol senki, minden zárva. Jobbról nagy kerülővel sikerült átjutni a túloldalra. Köszönjük. Tovább a "Margita" felé.

Gery Greyhound 2010.11.16 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Eloszor rossz iranybol kozelitettunk, de masodszorra meglett es jolesett a kis hegyi seta ezen a gyonyoru tavaszias oszi delutanon.

gladius23 2010.11.07 00:00 - Megtaláltam
másodjára mentünk vissza. de végül meglett:-)

serb.orsi 2010.11.07 00:00 - Megtaláltam
Második nekifutásra.

tomreti 2010.11.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.47
Könnyen meglett. Köszi

Stautoma 2010.11.06 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
MKE Ifjúsági túrán találtuk meg a ládát.

szepkuthyk 2010.11.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Egy 8, egy 7 egy 5 és egy 2,5 éves gyerekkel indultunk kincset keresni. Nagyon élvezték, még a bozótot is! Meg a rókavárat a láda mellett....Kicsit csalóka a láda elhelyezését mutató kép, mivel a csipkebokor már lehullajtotta leveleit, és az örökzöld (boróka) megnőtt, és oszlopos formájú, nem ilyen terebélyes.

Mirr&Murr 2010.11.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Nyáron azért szebb a völgy, de ilyenkor is van hangulata.

Lordenfolc 2010.10.31 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.23
ok.
TB. out.

big005 2010.10.31 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.86
Köszönet a rejtésért.

AlanTheWild 2010.10.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.09
Nagyon jó, napsütéses októberi időben kirándultunk egyet a családdal.
A tó "jobb" partján közelítettük meg a helyszínt.
A láda alig volt rejtve.
Egy TB-t (New York Diary) raktunk bele, de mivel ez egy kis könyvecske, így remélem minél hamarabb magával viszi és nem ázik el.

TB: IN (New York Diary)

 
pihe 2010.10.30 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.53
11 éve itt Domonyvölgyben volt megtartva -szűk családi körben- az esküvőnk.
Annak idején jó párszor még a strandon is megfordultunk, de sok éve már, hogy nem jártunk erre. Most bepótoltuk.
Köszönjük a rejtést!

a láda 
Timurlenkes 2010.10.30 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Nagyon szép a tó és környéke. Sajnos a kilátást akadályozzák a fiatal akácok. Köszönjük!

becko 2010.10.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Kár, hogy nincs kilátás a tóra, megnőtt a fiatal akácos.
köszönöm

pettiee 2010.10.09 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Megtaláltuk. Köszönjük. Üdv. Peti

Robocop 2010.10.09 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.23
A tó és a strand környezete szép, tiszta. A ládától mi sajnos sok mindent nem láttunk az erdő fái miatt. Szükség lenne egy új logfüzetre, az utolsó lapra írtunk. Köszönjük a rejtést!

rones 2010.10.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Köszönöm.

aranyalmafa 2010.09.25 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

maczy 2010.09.12 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.28
Köszönjük!

Ich.. 2010.08.29 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Szép kis tó.

PGT 2010.08.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.46
A láda egyszerüen le volt rakva a facsoport tövébe.
Loggolás után a mellette lévő köveket ráraktam és avarral álcáztam.
A megnőtt cserjék miatt a panoráma egyrészét nem lehetett élvezni.

Ősszel szerintem vissza fogok térni, hogy megnézhessem a teljes panorámát.

Köszönöm a rejtést!

mogyorócska 2010.08.22 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.86
Hosszú hétvége utolsó ládájaként gyűjtöttük be. Könnyű találat volt!
Köszi a rejtést!
Mogyorócska, Málnácska, Niko és Roli

Auriga 2010.08.20 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Egy kellemes délutánt töltöttünk a Lázár lovasparkban és a végén megkerülve a tavat levadásztuk a ládát.
Kösz a rejtést.
Laci, Kati.

jjoska 2010.08.15 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltam.

zsotie 2010.08.15 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.10
A strand előtt álltunk meg. Megnéztük, aztán a kütyüt is és visszaültünk a kocsiba. Közelebb mentünk a rejtekhez, nem akartuk az esőben körbesétálni a tavat. A láda szinte álca nélkül világított.

Csabi69 2010.08.15 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.30
Megtaláltam!

Brodowski 2010.08.15 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Megtaláltam! A felvezető út sajnos nagyon gazos és elhanyagolt, de legalább nem leszek reumás! :D

mendi_es_zoli 2010.07.31 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.62
Megtaláltuk!
A strand előtti parkolótól a patakon át kicsit nehézkes lett volna, szerencsére megtaláltuk a tó ellenkező oldalán futó utat, onnan már némi sétával könnyen meglett a láda.
A rejtés tényleg nem valami bonyolult, de talán céltalanul bolyongó, rosszindulatú figurák számára nem olyan nyilvánvaló.

Báthory Ödönke 2010.07.21 13:30 - Megtaláltam
Megvan. Valóban eléggé érdektelen helyszín.

Cerberus 2010.07.17 19:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
Megtaláltuk! Az ajánlott parkolónál jóval közelebb is könnyedén el lehet jutni kocsival, ha strandolni nem szeretne az ember. Mi ezt már csak utólag tudtuk meg, úgyhogy jó nagy sétát tettünk a melegben. Köszönjük a rejtést!

MeKrisz 2010.07.04 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.37
Egy kellemes és hangulatos napot töltöttünk a Lázár fivérek vendéglátásával Domonyvölgyben. Utána meglátogattuk a láda rejtekét adó bokrot.

Köszönjük a rejtést : Veronika, Krisztián és Zsofi

Luki 2010.06.30 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
+one 4x-re

Bea&Lazy 2010.06.30 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.85
+Lett!

Milán&Enikő 2010.06.20 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
A környéken voltunk úgyis, könnyű találat.
Közvetlen eső után elég nagy volt a sár, nehezen tudtunk feljutni, de van ez igy.

bacsnyir 2010.05.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.90
Ebben a ládában (környékben) nem túl sok érdekeset találtunk (a rejtés is kifejezetten érdektelen). Bár a tágabb környék tényleg nem rossz - de inkább "piknikezőhely", mint szép, vagy különleges. Vagy csak nagyon el vagyok kapatva?! Mindenesetre kétszer is el "kellett" jönnünk ide (másodszor július 1-jén), mert az első alkalom után elfelejtettem a jelszót...

szmoni 2010.05.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.07
A gödöllői térségben ládázgattunk. Könnyű találat, de sok volt a kullancs és szúnyog. Sajnos a jelszót elfeledtük, így vissza kellett mennünk újra...

arvena 2010.05.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A láda ki volt dobva a fa mellé, de lehet, hogy az eső mosta ki.Visszarejtettük :)

deva 2010.05.24 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.19
Hosszúhétvégés ládázásunk záróládája. :)
A horgászok nem igazán voltak képben a tó megkerülhetőségét illetően, de végül simán megtaláltuk az utat a gáton.

zsonyi 2010.05.24 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.20
Megtaláltam! Nem volt könnyű, mivel nem a rejteken, hanem attól lejebb a fűben szabadon volt a láda, amire nem számítottam. Visszarejtettem a bokor alá, ahol szerintem lennie kellett volna!!!

dino86 2010.05.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Köszi Áron , Tina , Laci

laubi 2010.05.02 19:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.23
Tetszett! Bár a láda szerintünk is kicsit biztosabb (kevésbé nyílvánvaló) helyért kiált ... Ettől függetlenül nagyon köszönjük! Szép itt ...

nembal 2010.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 1.83 súly: 2.52
Megtaláltuk, de attól tartok ezt illetéktelenek is könnyen meg fogják találni.

Gugusmugus 2010.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Életem első megtalálása volt! Meg is feledkeztem a jelszóról :-)...Na sebaj, így is klassz volt!! köszi

[Jóváhagyta: SagiK, 2010.05.02 18:56]

cacher_in_the_rye 2010.04.25 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.83 súly: 1.60
Megtaláltuk. Sajnos 10 méterrel a kijárt földút mellett a bozótos, tüskés akácosban mentünk kisebb nagyon sérüléseket szenvedvén. A gyerekek jól bírták. Visszafelé Ernő rálelt a helyes ösvényre! A jelszót: "RIPOREGTA" nem fogadja el rendszer, képekkel igazolom, hogy ott voltunk, kérem az elfogadását.

[Jóváhagyta: SagiK, 2010.04.28 20:01]

domonydomony_2
gym 2010.04.17 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Megvolt szép tavaszi időben. Az éttermet mi is kipróbáltuk, panasz nincs. :)

gyildarefo 2010.04.11 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Gödöllői dombságot eddig csak az M3-ról csodáltuk, most egy kicsit közelebbről is megnéztük. Sajnos a környék túrázásra nem túlságosan alkalmas, kerékpárutak nincsenek, és az általunk nem kedvelt motoroktól és quad-októl hangos (ráadásul 10 -12 éves porontyok vezetik). A rejtekhez vezető úttól nem messze, több méhcsaládot telepítettek.

TeraszrólOldalról
SzembőlRejtektől
Közelről 
SzoViki 2010.04.04 15:20 - Megtaláltam
+one

Csöreszék 2010.04.04 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
+ one

Ötvös család 2010.04.03 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.11
Megvan. Tényleg jó kis étterem, a rejtés is jó, nyugodtan lehet logolni. A tó szép, kíváncsiak vagyunk nyáron mennyien vannak.

alucifer 2010.04.03 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.69
Szép környezet könnyű találat.
Köszi a rejtést.

csg69 2010.03.30 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
Megvan :)

Szilaj család 2010.03.27 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszi a rejtést, megtaláltuk!

Bíbicke 2010.03.21 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.36
Megtaláltuk:-)! Köszönjük!

mzalan 2010.03.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Meglett, bár az étteremtől a zárt kerítés miatt nem olyan egyszerű eljutni a ládáig...

szeliju 2010.03.15 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.58
Köszönjük a rejtést! szeliju

*Vica* 2010.03.15 16:00 - Megtaláltam
A motoros felvonulás után jöttünk ide. Egy kicsit leültünk a láda mellé napozni, így bevártuk a következő kessereket.

guppik 2010.03.15 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.77
Szép időben kellemes séta, köszönjük! Visszafelé sok lovassal találkoztunk, néhányan huszár öltözékben voltak, az isaszegi megemlékezésről jöttek.

neogeo 2010.03.13 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.47
Volt kisebb-nagyobb sárdagasztás, ugró őzike meg vaddisznók a távolban... Mai első

Jövünk, láda!Zord a táj
aPPle29 2010.02.23 17:30 - Megtaláltam
Jót sétáltunk felfelé,már majdnem sötétben..
Köszönjük!

Piroskaa1 2010.01.23 20:23 - Megtaláltam
Megtaláltam Dr.Lada és Blue Mali társaságában. Mit mondjak, a hideg rögtön elűzte az álmot a szememből és zokszó nélkül elviharoztam veletek a ládához:) Ládamenethez arra gondoltam, ehhez a helyhez márcsak egy telihold és vérfarkasok hiányoztak. Viszont itt legalább már Blue Mali is fázott, nemcsak mi:))) Jó látom itt nyáron lehet fürödni a tóban? Még egy hely ahova visszajövök még?

Blue Mali 2010.01.23 20:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.72
Köszi a rejtést!

A ládát Piroskaa1, és Dr.Ladával kerestük meg.
A láda Lada barátomnak megvolt, így csak mi regisztráltunk a hidegbe, de hősiesen elkísért Lada barátunk is minket a mínuszokba a ládához, bár igaz mondta siessünk:)))

Érdekes volt így sötétben is.

Azért jó móka volt nem kedves újra felébredt tettestársnő?:)))

Köszi.

lvida 2010.01.23 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

RealRaul 2010.01.17 14:20 - Megtaláltam
Köszönjük!

othnan 2010.01.17 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.43
Közös találat RealRaul-ékkal.
Köszönjük a rejtést.

Csaba & családja 2010.01.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.19
Megtaláltam

mala 2010.01.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.99
Újévi, Gödöllő környéki ládázás második állomása, Maatival. Még mindig közúti GPS-sel. Fagyos szeles időben kicsit eltévedve, a méhest megkerülve, de meglett. Tetszik a rejtés, magára vonja az ember tekintetét az "objektum". Köszönet a rejtőnek a kellemes sétáért.

TücsiTeam 2009.12.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Karácsonyi bejglit ledolgozó túra harmadik állomása volt.

1roka1koma 2009.12.12 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést!

halaszkiraly 2009.12.09 12:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Discover 2009.12.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Köszönöm a rejtést.

19izsi73 2009.12.03 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.86
Barátságtalan időben egy gyors találat...

TomiZsuzsi 2009.11.15 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

pliptai 2009.11.06 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
OK!

sereva 2009.11.01 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Megtaláltuk.Legalább is azt hittük,de a jelszó nem volt jó.Beszéltünk a rejtővel telefonon aki nagyon meglepődött,hogy mégis megvan az elveszettnek hitt láda.Mi régebben kinyomtatott papírral próbáltuk a ládát keresni,így fogalmunk sem volt az eltünéséről,így az újrarajtésről sem.A régi ládát valaki áthelyezte egy kisebb fa mellé,így azt még a tulajdonosa sem találhatta meg.Tehát mindkét láda kereshető,de csak az új koordinátán lévőnek jó a jelszava.
Köszönjük a rejtő segítségét!
Tanulság:Indulás előtt jó,ha megnézed a keresendő láda oldalát!

balise 2009.10.28 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Köszönjük a rejtést!

snikey 2009.10.25 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.64
Kellemes kis séta volt a tó körül. Köszönjük!

HázikóTó
Balli 2009.10.24 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.62
Kicsit csalódottan jöttünk át ide a Pap Miska forrástól egy jobb, kellemesebb kis séta reményében... hát ez sajnos nem jött be, ugylatszik ez már csak egy ilyen nap volt:(
Az ajánlott parkolónál hagytuk a kocsinkat, majd ugy döntöttünk hogy jobbról kerüljük meg a tavat. Ezen tervünket végül a tavat körbefutó szöges kerítés hiúsította meg, valamint a tó mellett lévő nagy szakadék arra kényszerített minket, hogy egy nagy kerülővel a poros utcán közelítsük meg a ládát. A nem éppen idilli sétát, a mellettünk elhaladó kocsik felvelt pora, egyik házban fúrás-faragás valamint a fülsüketítő favágás egészítette ki. A ládát könnyen megtaláltuk, majd a visszafele úton észrevettünk egy rést a kerítésen ahol átbújva kicsit lerövidítettük utunkat, illetve így legalább a tó közelében tudtunk vissza sétálni.
Köszi
Csilla&Balázs

Útban a láda feléCicust nem igazán zavarta a favágás:)
MegtalálásA felejthető kilátás
StrandStrand
Apa63 2009.10.17 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Megtaláltam,köszi a rejtést.

MikiCache 2009.10.10 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 4.01
Számtalanszor elmentünk már a völgy előtt, de csak mostanra sikerült a ládához is eljutni, ahova egyébként geocaching nélkül soha sem jutottunk volna el.
Anikó, Sám és Miki

 
Kov 2009.10.04 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Megtaláltuk! :)

Scenic 2009.10.04 14:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

kobcikrajci 2009.10.04 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.51
A leírás és a koordináták alapján nem volt nehéz megtalálni a ládát. Sajnos a kocsit a temetőnél hagytuk, így nem volt egyszerű "átverekedni" a tó túloldalára a legrövidebb úton, bár végül sikerült.

Dr.Lada 2009.09.27 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Kerékpáros találat. Elösször az éttermet vettük célba, majd mikor már jollaktunk és a tóban is kigyönyörködtük magunkat a ládát is begyüjtöttük.

dszilard 2009.09.25 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.70
Matt77-tel közös

matt77 2009.09.25 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Dszilard-dal. A tó és a környék tetszett, maga a rejtek helye nem annyira. Sajnos alig lehet valamit látni a fáktól.

KJ & GM 2009.08.26 14:50 - Megtaláltam
A ládaoldalt 3 hete néztük utoljára, így mi is kerestük ketten fél órát a ládát. A rejtő segítségével megvan a jelszó, de a ládát instrukciói alapján sem találtuk meg. Néhány képet készítettünk a kialakult állapotról.
Köszönjük a lehetőséget!

Clark Kent 2009.08.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Második alkalommal sem jártam sikerrel.
A kidőlt fa nagyon átrendezte a terepviszonyokat.
Régebbi megtalálások képeit nézegetve rá sem ismertem a környékre.
Majd fél órát ástam/ahogy láthatólag már sokan előttem/ de sajnos nem leltem meg a ládát.

Ide lapát kell meg dinamit....................

[Jóváhagyta: SagiK, 2009.08.24 20:15]

 
MaTamas 2009.08.10 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.50 súly: 2.34
Nagy hévvel indultam neki a keresésnek, de kb 15 percig sikertelenül jártam körbe a kettétört fatörzset és a kiszáradt ágakat. Miután elegendő talajmintát vettem a homokból a cipőmbe és begyűjtöttem az összes pókhálót, felhívtam a rejtőt. Az útmutatásait követve (innen is köszönöm!) sem jártam sikerrel, így jelszó nélkül mentem vissza az autóhoz.Javaslom a láda mielőbbi áthelyezését egy kevésbé megterhelő helyszínre (és egy olyan fához, ami még él és virul).

[Jóváhagyta: SagiK, 2009.08.11 08:05]

Viczi 2009.08.08 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Gödöllő előtt gyorsan beugrottunk ide fürödni egyet, mert jó idő volt. Körbebicikliztük a tavat, meg érdeklődtünk a Lázár Lovasparkban. Dórival

geodorka 2009.07.20 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.20
Leírás és fényképek anyuci megtalálásánál.

kolibri 2009.07.20 15:02 - Megtaláltam
Remek nap volt. :o) Belekóstoltunk a volánbuszozás rejtelmeibe - majd a halászlébe - végül pedig fel- és leküzdöttük magunkat a ládáért. Eddig jó volt. :o)
A láda rejtése viszont nekem se kifejezetten tetszett. Egyrészt nekem még vagy 6-8 métert mutatott a gps ott, ahol a láda már erősen kikandikált. Másrészt meg nem érzem értelmét felmenni a "hegyre" - legalább kilátás lenne (lehet, hogy fejlebb van - de az alább említett körülmények miatt, mivel nem volt muszály, nem mentünk feljebb). Vagy lehetne egy pont a strandnál is, mert azt is érdemes megnézni: szépen kiépített, homokos, napernyős partocska - igazi 'tengerpart-érzés'.
Azért Domony megnézése mindenképp megérte!! :o)

Törölt 2009.07.20 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.74
Babakocsis drive-in. Leszámítva a Volánbusz Veresegyház-Gödöllő, és Gödöllő-Domonyvölgy útját. Megérkezve csaptunk mindannyian egy nagy lakomát a Halászcsárdában. Ajánlom mindenkinek a helyet: lehet kártyával fizetni, van kinti része, tökéletes a kilátás a strandra, szuper a halászlé és a harcsapaprikás. Kell ennél több? :)
Aztán irány a láda, aminek a megközelítése a mi babakocsinkkal nem okozott volna nagyobb gondot, de a szombati vihar tett arról, hogy megnehezítse a helyzetünket. Mindenhol kidőlt fák, törött faágak, ... Természetesen nem adtuk fel, és a ládika is sikeresen meglett. A rejtéssel viszont nem értettünk egyet. Nem az a baj, hogy meredeken, és húzósabb terepen kell felmenni érte, hanem, hogy felmegy az ember, és ugyanaz fogadja, ami előtte lent. Ráadásul OK, hogy felmegyek, de még az úttól is betenni 20 méterrel a dzsindzsába... No comment. :(
Mindezeket leszámítva egy szuper, teljes napos kirándulásunk volt. Köszönjük! :)

RAJTAluljáróban
VízköpőFa
Állatkák odafeléEnergiagyűjtés / 1a.
Energiagyűjtés / 1b.Energiagyűjtés / 2.
Strand / 1.Strand / 2.
Küzdelem / 1.Küzdelem / 2.
Küzdelem / 3.Küzdelem / 4.
Úttakarító személyzetem ;)Kislányom a ládával
Kislányom legújabb játékai a ládánál 
hodoaat 2009.07.20 06:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.23
A vihar derekba torte a fat! :( [wapon beküldött szöveg]
Egyetértek az utánam érkezőkkel. Elég nehézzé vált a vihar után megközelíteni a ládát és így már a pluszban megmutatni kívánt hatalmas magányos fa sincs meg. :(

ikrekek 2009.07.12 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.60
Köszönjük a rejtést

CacheFinder 2009.07.11 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

LaySoft 2009.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
Megkerült.

mernokur 2009.07.04 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.21
Sétáltunk egy jót Gödöllőről a nagy melegben. Gyerek koromban osztálytársaméknak volt erre telke és akkoriban fürödtem is a tóban. Jó magyar szokás szerint a láda becserkészése után megtaláltuk a hátsó lyukat a kerítésen. Gondoltuk majd szólnak, ha valami nem jó. Aztán kezdett gyanús lenni a dolog, még mielőtt nekiálltunk volna fürdeni, megnéztem a táblát a bejáratnál. Kicsit furcsán néztek, de én is, mikor kiderült, hogy 700HUF a beugró fejenként, de csak azért nem 1100, mert már du. 1 óra elmúlt. Azt hittem félreolvasok valamit, de nem. Még karszalagot is adnak... Eléggé kiakadtam, ki is jöttünk egyből, csak a leírásban szereplő vendéglő söre nyugtatott le kicsit. Lenne még mit mondanom erről az egészről, de inkább megtartom szűk közönségemnek...

aktív hűtés folyamatban 
Tomcache 2009.06.27 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
ok.

geooszi 2009.06.19 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.22
A Lázár Lovasparkba menet levadászva. 3/3

lacc 2009.06.13 16:50 - Megtaláltam
Ildi és Laci

Zsozsoboy 2009.06.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.50
Ma erre jártam munka ügyben. A tóparti halászcsárdában finom a halászlé! :)

ghiago 2009.06.06 18:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Köszönjük.

gezuci 2009.06.06 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.43
Meglett egy kissebb eső után. Annyi néhány milliméteres béka csemete ugrált az erdőben, hogy nem tudtuk hová lépjünk békahalál nélkül. Sajnos, mindegy volt!
Köszi a rejtést.

Szilvus 2009.05.23 20:15 - Megtaláltam
meglett

tomosny 2009.05.23 20:15 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtunk kőrbe sétálni a tó körül... Elöszőr kicsit feljebb kerestük, de aztán telefonos segítéggel meglett.

nabuka 2009.05.23 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.85
MEGTALÁLTUK.

fodordav 2009.05.17 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.47
A tűző napot még az erdő is csak tompította, ennyi séta még éppen belefért. A sisnya mennyisége sem kifogásolható, a láda elrejtése nagyon ügyes szerintem. Már volt fürdőélet a tavon, az étterem csábított, de máshová volt meghívásunk. Enikő+Dávid

(Szomorúan láttuk, hogy a domb alján, a tó menti úton több mint 40 pározni vándorló erdei varangy lelte vesztét, papírvékonyra lapították az arra járó autók... Nedves tónak partján száraz döglött béka...)

Zsuzolka 2009.05.16 13:32 - Megtaláltam
ÉnBalázzsal, én "leltem meg" :)

ÉnBalázs 2009.05.16 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.46
mai napunk 4. ládája. asszony lelte meg :)

windowhunter 2009.05.10 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
A nehezebbik úton bukkantam rá nagy susnyán és sok szúnyogon keresztül. Érdekes volt az erdőn keresztülverekedni magam a ládáig, majd tőle pár méterre egy normál kitaposott útra bukkanni. Kb úgy éreztem magam mint egy kutató az őserdőben, ha egy helikopterleszállópályára bukkan kávézgató túristákkal.
Maga a rejtés jó volt, pár percig csapkodtam a szúnyogokat pont a láda fölött állva, miközben próbáltam tiszta jelet kapni a műholdaktól. Majd megláttam a fedelet... :)
Köszi a rejtést!

mjdgm 2009.05.05 10:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.90
Kora reggel érkeztünk meg Ferihegyre, s ha már ott jártunk, beterveztünk a hazaútra néhány közeli láda felkeresését. A mai 15 találatból ez volt a kilencedik.
A megadott ládakoordináták alapján a Colorado talált nekünk egy egészen jól járható utat a ládához. Logolás után azonban elmentünk a leírásban szereplő és a rejtő által ajánlott parkolóba is, s a Halászcsárda teraszáról is megtekintettük a rejtekadó fát.
Ha erre jártok, feltétlenül kóstóljátok meg a szarvaspörköltet sztrapacskával! :-)


Pepe 2009.05.03 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Halászlé, sör, napsütés, kellemes ebéd utáni séta a tó mentén és egy komisz jó rejtés - kell ennél több? Ja, és a sört végre valahára valóban KORSÓban kaptam, FÜLE volt! :-) Köszönöm, SagiK!

siriso 2009.05.03 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
meglelve. Jó kis kaptató volt. A magaslatról pmr-en brékóztam egyet hátha vannak a környéken kollegák, de csak egy közeli lovastanyáról válaszolt valaki. Eltessékelt a négyes csatornáról.

 
gigibetta 2009.05.01 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtalátam

diego 2009.05.01 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.22
CC=Car Caching 11/7. Először még fura volt hogy milyen kessercsapás vezet a ládáig, de aztán meglett a magyarázat: GeoRoni-ékat pont a ládánál találtuk.

mcfreeze 2009.05.01 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Meglett! De jó nehéz volt kimászni onnan! :-)

lasipeti 2009.05.01 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.92
Megtaláltam!

GeoRoni 2009.05.01 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.63
Meglelve.
Mai második "ez nem jött be nekünk" láda. Szerintem teljesen felesleges ilyen gáz helyre tenni a ládát amikor ilyen szép tavat kellene látni. Ront az összhangon.
Az étterem viszont nagyon jó és egész elfogadható árú is. Csillapítottuk az éhségünket egy adag rántott sajttal meg rántott harcsával és jó hideg itókákkal.

hanola 2009.04.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.61
A felfelé vezető úton inkább Domony-hegynek tűnt a láda helye... Kicsit sok volt a homokból (a tó körüli utakon) és az erdőben pedig a szúnyogból is. Sok kivasalt békát láttam a homokos úton. :-(
Most kicsit kihalt volt a hely, néhány pecáson kívül 1-2 ember árvákodott a környéken. Nyáron viszont biztos sokkal jobb a hely, amikor megtelik pihenő, strandoló emberekkel! Meg kellett találni, hol lehet átmenni a tavat körülvevő kerítésen (3-4 ilyen hely is van: vendéglátóhelyen át, pecások bejáratán át, sarkon...). Nyáron fizetős a beach/plázs... :-( Vajon mennyi a beugró?
Köszi a rejtést!

Istyu 2009.04.27 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Az autót az ajánlott parkolóban hagytam, majd egy jókora sétát tettem a tó körül. Csendes és viszonylag kihalt volt a környék. A környezettől nem voltam igazán elájulva, egy parányi csalódást okozott. Nyilván sokban közrejátszott az erős szél és a méretes porfelhő. Az erdőbe érve jelentősen javult a helyzet. A ládikót nem volt nehéz meglelni.

VHA 2009.04.26 13:50 - Megtaláltam
Megvan!

M&K 2009.04.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Megtaláltuk.

bianka421 2009.04.13 00:00 - Megtaláltam
:)

Parledol 2009.04.11 12:30 - Megtaláltam
Böbi és Sanya megtalálta!

zferke 2009.04.05 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
köszi a rejtést, kellemes séta volt a tó körül.

jabba1983 2009.04.04 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Jó kis környék,és nem annyira egyszerű megtaláni,jó rejtés volt,köszönnyük,találkoztunk sporttársakkal is,üdvözletünk nekik.Kacca,Timi,Zoley,Jabba

A kincs:-)A csapat és a rejtek jobb alul
ChrisKrav 2009.04.04 14:30 - Megtaláltam
Kis keresgélés után megtaláltuk. Végül a dombon lefelé találkoztunk goadream ládakereső csapatával is.

fifi01 2009.04.04 13:00 - Megtaláltam
Végre megvan!!!

baranyaifiú 2009.04.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
OK!

trallala 2009.03.29 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Nehéz terep, könnyű találat. (A kabátunkat valamivel sikerült jól összekenni. Annyira, hogy nem is jött ki belőle.)

boji 2009.03.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Jó rejtés,kicsit nehezen de megtaláltuk.

Bubu family 2009.03.22 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Igazán kellemes volt felkapaszkodni a tetőre, mert a látvány kárpótolt mindenért!:-) Köszönjük!

urbanj 2009.03.22 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltuk. :)

 
Adrica 2009.03.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.60
Az ajánlott tóparti étteremben ebédeltünk, a ládakeresés jó séta volt utána - köszönöm. Csak sajna rohamosan fogynak a fák ...

yada 2009.03.21 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.00
NAGYON SZÉP HELYEN VAN, CSAK KÁR HOGY KIVÁGJÁK A KÖRNYÉK FÁIT. üdv:yada

lebalogh 2009.03.15 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

vik&ablack 2009.03.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.99
Kellemes séta a tavaszi napsütésben.

colonado 2009.03.01 17:02 - Megtaláltam
Köszi a nagyon jó rejtést. Végre igazán keresni kellett a "kincset"

wreck 2009.02.22 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Szerintünk nagyon jó helyen van és a környék is pompás. Köszönjük a rejtést.

irmatyi 2009.02.09 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.08
Gyors találat. Ügyes rejtés.

bigmick 2009.02.08 15:29 - Megtaláltam
Szemerkélő esőben felbaktattunk a ládáért.
BigMick, Iza

kompaktor 2009.02.07 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.07
A Margita 40 teljesítménytúrán tettem tókerülő kitérőt a ládához. A tavon látszik, hogy nyáron van élet a partján amúgy istenigazából, amikor lehet strandolni. De erre most, télen szinte csak a zárva tartó büfék utalnak. Köszi a rejtést! Ez volt a mai negyedik találatom.

Welsh 2009.02.07 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.33 súly: 3.30
Nem teccett igazán.

keva 2009.02.07 11:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Legolány 2009.02.07 08:47 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Misu 2009.02.07 08:47 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Paul 2009.01.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.72
Sok lovast,kocsit láttunk a környéken.

 
asfroolez 2009.01.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.20
megvan..

DonRazzino 2009.01.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.37
.tóparton parkolva 250 m légvonalban 5 perc könnyű séta..pont ennyit megér a hely

Misi+GeViFa 2009.01.03 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Kellemes sétát ejtettünk Krisztivel, majd a láda megtalálása után a tó másik oldalán lévő kisvendéglőben egy finom babgulyással felmelegedtünk. :)
Köszönjük a rejtést!

 
macisajt+viki 2009.01.03 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
A környezet nagyon tetszett. A tó befagyott és sok koris korizott, sajnáltam, hogy a gyerekek és a korik nincsenek velem...
A tó melletti éttermet mi is kipróbáltuk.
Köszi a rejtést!

mszilvia 2009.01.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Hmaszi és MarCsí 2008.12.28 12:15 - Megtaláltam
Gyönyörű napsütésben semmi szél,kényelmes séta ez kell a két tanár embernek gratula érte és köszi.

Brutus 2008.12.06 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.18
hát... megvan ez is... magamtól nem jönnék ide.

katica 2008.12.06 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.52
Mai nyílt túránkon jöttünk erre - míg egy túratárs eljött velem a ládához, addig a többiek betelepedtek a tóparti vendéglőbe ebédelni. Nekem persze újfent csalódás volt újabb elkerített tavat látni, bár azért némiképp kárpótolt, hogy a kerítésen be tudtunk mászni, és a tóparton baktathattunk vissza a ládától a többiekhez. Amúgy lehet csak nekem - mint GPS nélküli kereső - egyértelmű, hogy a ládát kényelmesen, úton meg lehet közelíteni, úgyhogy a dzsindzsajárás részünkről fel sem merült.

Köszi!

reggeli kilátás a Margitárólmég egy kicsit a Margitáról
pocséta-látképközeledünk
tóparti életképvendéglő-közelben
lovardafelhők között
cápauszony 
szentkereszty 2008.11.22 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.31
Hát, nem is tudom... Nem voltam elragadtatva a vidéktől.

 
szakacse 2008.11.18 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.77
A tó körbekerítése számomra érthetetlen.
Könnyen megtaláltuk a ládát. Köszönjük.

Magyusz 2008.11.16 15:28 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

theseus 2008.11.16 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

Halász Lilla 2008.11.15 15:56 - Megtaláltam
Csabival, Esztivel, Andival és Gyöngyővel közösen.

tótheszter 2008.11.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Céges csapatépítés (Faternak) címszó alatt sikerült a ládát megtalálni. Két fiatal kollegát is sikerült megfertőzni a geocachinggel...:)
A ládából továbbjön velünk a Dustin the big Hopper TB.

Dustin the big Hopper TB 
@Dlac 2008.11.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.40
Megtaláltam Katával.

 
Láp Lidérce 2008.11.09 11:45 - Megtaláltam
Fentem a fogam erre a helyre, de elég nagy csalódás volt, hogy a tó gyakorlatilag körbe van kerítve. Ha ilyet látok, mindig csúnyákat gondolok magamban, néha ki is jön belőlem, mint ma is:(

Az egyik horgásztelepre bekéretőztünk, s egy nagyon kedves úr be is engedett bennünket. Igazi kutya-macska barátságot volt módunk megismerni a telepen: két befogadott állat nagy románcát - a macsesz dörgölte-dagasztotta a kutyust, az meg jókat vigyorgott macskapajtiján. Aztán a horgász kifogott egy kis halat, macsek pedig azonmód le is pofozta a horogról, s elfogyasztotta... majd a csalihalas vödör következett: amíg volt benne, nem volt nyugta: nagyon vicces volt, ahogy nagyokat csapott a vízbe, míg a halakra vadászott:)

Ahogy vége volt a bemutatónak, a ládához is elmentünk - kicsit aggaszt a motoros fűrészek zaja - még nem értek el a ládáig, lehet, nem is fognak, de esetleg előfordulhat, hogy veszélybe kerül a láda.

Tó szögesdróttalSzigor
DörgölődzikHátmasszíroz
BarátokA faji korlátok ledőlnek
De azért a halat mégiscsak egyedül fogyasztja el...A nagy vödörvadász
Célra tartÉs paccs!
Horogra akadtAz ebédnek meg kell adni a módját, irány az ebédlő!
Közben szemezek egy kicsit a láda helyével: a bekerített tó túloldalán van...Még egy macska: a ládához vezető út kerjében egy fán fészlkel és szemmel tartja a környéket. Jövet-menet találkoztunk vele; flegma nyugalommal mért végig.
Egy jellemző kép a tóról 
syaky 2008.11.01 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.39
Van egy kis emelkedő de nem vészes.Rejtés nem túl nehéz, mondhatni könnyü.Egy kis séta a tó körül Marczipán családdal és egyszem lányommal.
A láda kapott egy TB-t ami DUSTIN THE BIG HOPPER névre hallgat.
Sajna hozzá már ilyen lestrapált állapotba került.

syaky

czipan 2008.11.01 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Tókerülő séta Syakyval

 
kaczur 2008.10.25 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Köszönjük.

h2so4 2008.10.24 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.00 súly: 2.36
Útra mi sem gondoltunk a leírás alapján. Ezért az erdőn, toronyiránt mentünk, amely nem volt kellemes a sok tövis miatt.
A láda rejteke jó volt.
Jó lenne pontosabb leírás.

zöldfülű 2008.10.24 12:01 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Ládakeresésnek álcázott kibeszélősó...
TT-jövet-menet már annyiszor mentem el a völgy bejárata előtt, hogy éppen ideje volt már végre bekanyarodni. Békés környék, ezresekhez méltó rejtek :)
Köszönöm a rejtést

Amit tetszett...... és ami nem
Rigor Mortis 2008.10.23 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
A szemerkélő eső ellenére remekül sikerült a megtalálás. Nagy súlyt fektettem arra, hogy a bonyolult láda kitámasztó rendszert (értsd: gallyakat :)) ugyanúgy helyezzem vissza, ahogy előtte volt. Remélem sikerült. Egyébként a rejtekhely minden kitámasztás ellenére nagyon természetesnek hat. Először simán elmentem mellette.
Köszönöm a keresés lehetőségét.
RM.

hp-kzs 2008.10.19 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.64
A leírás alapján gondoltuk, hogy körbejárjuk a tavat, de északra indulva nem túl érdekes, már vártuk, hogy mikor fordulhatunk jobbra a sok magánút után.
Mivel hátulról jöttünk, a GPS nem az úton vitt fel bennünket, hanem egy méhtelepen és a szúrós akácoson keresztül. A leírásban nem volt szó az útról, így gondoltuk, hogy ilyen vicces ez a rejtés, de most ezennel tudatjuk mindenkivel, hogy úton lehet a láda közeléig eljutni.
A láda kilógott, most pár bottal próbáltuk kitámasztani, és levéllel eltakarni.

McLee 2008.10.19 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.94
Nem igazán sikerült meglelni a hely varázsát, s a ládát is nehezen, mert úgy, de úgy el volt rejtve :)
Igyekeztünk ugyanúgy elrejteni, de az utánunk jövők logja alapján lejjebb csúszott, köszönjük, hogy helyrehozták.

Szabó Család 2008.10.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.21
Több halastónál is voltunk már , de bekerítve egy sem volt, nem is értjük miért. A rejtés jó volt sokáig kerestük mire meglett. Köszönjük a rejtést.

Pilis50 2008.10.13 10:00 - Megtaláltam
Meglett, harmatos fűben. Geoérméért mentem, de nem leltem, hagytam egy Pilis50-es kitűzőt. Jó a rejtek, nem bújt ki.

Attilacska 2008.10.12 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Foltos Foxi 2008.10.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.07
Nagyon tetszett a környék, pihentünk és egy jót ebédeltünk a helyi kifőzdében.

HA7AT 2008.10.05 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.76
megvan

Vándor Csillag 2008.10.05 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.00
könnyű volt

bluehiker68 2008.09.28 16:05 - Megtaláltam
Hurrá, meglett! (Lucc mint vendégművész vett részt a cashing-ben.)
A végén némi szúros bokorzat, ne gálában menjetek!
Köszi a 'geocoin'-t! Nagyon eredeti...

bferi 2008.09.14 14:43 - Megtaláltam
.

szirteyzsu 2008.09.14 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

norko 2008.09.14 13:05 - Megtaláltam
Könnyű volt, a láda nem is volt jól álcázva, úgyhogy pont ráláttunk ahogy mentünk a célhoz.

gabortel 2008.09.14 12:01 - Megtaláltam
A ládika könnyen kicsúszik a rejtekéből, de azért igyekeztünk jól kitámasztani.

Baggio 67 2008.09.13 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Megvan!! Jó kis hegymászás volt gyerekekkel.
Köszönöm a rejtést!

Odavezető út.Kessertalálkozó nyomai!!??
Hegymászás 
levike 2008.09.13 16:24 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Ane 2008.09.13 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Jó kis hely, tele van a környék ilyen kis víztározókkal. A láda környéke is tetszett.

Bal3 2008.09.09 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Áve!

Sagik, tudtam, a parkoló= Dreher söröző :)
Felvittél a hegyre, megizzasztottál, nem az első eset :)
Nem volt időnk pancsolni, robogtunk tovább.

Boldog születésnapot mozo!
30 év 30 láda volt a mai haditerv.
Kalandos út volt, reggel 6-kor vágtunk bele, este 23-ra értünk haza. 450 km autóval és nagyon sok (túl sok) gyalog :-)
Ezúton szólok, minden 5 évesnél idősebb barátomnak, ha hasonlót tervez én épp az nap nem érek rá :) Egyszer az életben mindent ki kell próbálni, mondta ősz öreg mesterem, kivéve a vérfertőzést és a népi táncot :-) Nos ez is egy ilyen "egyszer" volt.

Üdv Bal3

 
mozo 2008.09.09 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
30év 30láda projekt. 30/11

Nagy kaptató kilátás nélkül. Dreher cégér sörivás nélkül. A tó szép, egyszer eljövök pancsolni is. És akkor meghívom a rejtőt egy Amst...izé, Dreherre. :)

parrish 2008.09.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.34
Megvan!

treppe 2008.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.60
Megtaláltuk. A lejtős talaj és a susnyás környezet miatt nehéz volt a keresés, de aztán meglett.

SagiK 2008.08.31 10:40 - Egyéb
Ládakarbantartás [wapon beküldött szöveg]

 
Csab-csab 2008.08.29 20:44 - Megtaláltam
Jól ránksötétedett így lámpákkal kerestük meg! Elég ravasz egy láda! :)

nemethk 2008.08.19 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Nem sokkal előtte voltunk itt pecázni, de akkor nem volt GPS, így nem tudtuk, hogy ott van.

npetiii 2008.08.19 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 2.90
Keresztül az erdőn, a csalánoson, néha guggolva közelítettük meg. Szerintem lehetne jobb helyre is rejteni.

Hangár 2008.08.10 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Kellemes séta, könnyű találat!

kovikap 2008.08.10 12:05 - Megtaláltam
meglett.

togika74 2008.07.29 18:25 - Megtaláltam
Szunyogokkal teli kornyezetben nemi csuzdazas utan meglett.
koszi

Wiky8 2008.07.29 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk bár 1 picit nehézkes volt. Volt némi problémám a szunyogokkal meg a csalánossal is, de ezek engem mindíg megtalálnak!!! Szuper rejtés volt köszönjük szépen!

jenny1203 2008.07.29 00:00 - Megtaláltam
:)

magicf 2008.07.26 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.60
A mai magányos ládázás 2. állomása. Könnyű megtalálás. A láda környéke ki van taposva. Egy, csak terepjáróval járható út vezet fel a tó mögötti földútról. Ezen elindulva felfelé elég könnyen megtalálható.

 
DundaGombóc 2008.07.26 00:00 - Nem találtam meg
Sok szúnyog. Vihar közelette. Feldúlt környezet

racsti 2008.07.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk.

 
N.Zs. 2008.07.13 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.53
Szerintem itt érdemes parkolni (47°38025' 19°24491') ha nem akar valaki a tó körüli szerencsétlenkedéssel (bemenni a strandra területére, mert körbe gyalog csak ott érdemes, a töltésen át a másik oldalra, átbújni a leszaggatott kerítésen, mert a "hivatalos" út le van zárva) időzni. Aztán a láda felé megy egy "út", jobbra, ami jobb, mint a bozótharc a méhek után, bár lehet, hogy ez is olyanná válik: N47°38062' E19°24457'. Ha itt mentünk volna fel, biztos hamarabb végzünk.

itt parkoltunk
sirgalahad 2008.06.28 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.86
Kisleány vagy komoly hölgy
Ló hátára felülnének
Várja őket Domonyvölgy
Alul kancák, felül mének

ládaörömstrand
Toti 2008.06.21 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Egyszerű, de jó rejtés, pár percig nézelődtünk a láda két méteres körzetében, mire megtaláltuk.

Alexa, Nóri, Toti

megyesisandor 2008.06.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.85
Megtaláltuk az akácos közepén. Az utolsó pár méteren kellett némi segítség a gyerkőcöknek, de ennyi belefért.
Köszönjük,
Dorka, Máté, Anya, Apa

hajo77 2008.06.15 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
Szuper rejtés!

Debyand 2008.06.15 16:22 - Megtaláltam
Rossz irányból közelítettünk, így kb 150 méter susnyás után jutottunk el a nagy fához, ahol is fél órát kerestük, mire meglett. :)

kjzoc9 2008.06.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.90
megvolt, szép volt

D_Roland 2008.06.10 17:05 - Megtaláltam
Jó rejtés! Akit szeretnek a szúnyogok, de az érzés nem kölcsönös, az készüljön valami ellenszerrel. :-)

usakal 2008.06.08 01:05 - Megtaláltam
.

Lacipap 2008.06.02 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.82
Remek rejtés! Rajta álltam egy darabig, mire az eszembe ötlött, hogy hol lehet!

pistika 2008.06.01 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Egy rovid Hosok terei nezelodes utan indultunk neki ma delutani harom ladanknak.
Szep nagy to, bantuk, hogy nem hoztunk furdocuccot.
Sajnos a szunyogok a lada korul majd' megettek...
(A vacak terdemmel Sem volt egyszeru ez a ladazas, de azert ma legalab nem ment ki.)
koszi!

Macipocok 2008.06.01 14:00 - Megtaláltam
MEGVAN

Vacak 2008.05.30 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
A Lázár Lovasparkban rendezett CBA partnertalálkozóra már úgy indultam, hogy levadászom ezt a ládát. A hely nagyon szép és a láda is meglett hamar.

Paleo.team 2008.05.27 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Megtaláltuk!
Ismét egy ládázós nap ATA72-vel Kelet-Mo.-n.
A mai előre tervezett útvonalon ez a láda a 13/2 találat.

Ata72 2008.05.27 09:50 - Megtaláltam
"Gödöllőtől-Lajosházáig geokedd" Paleo.Laci társaságában. XIII/II.
...

ettore65 2008.05.25 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Hangulatos kis tó, nagyon tetszett. Köszi a rejtést.

Gabó és Zoli 2008.05.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.46
A tóparton szinte nyári forgatag volt. Az étterem jókai bablevese intenzíven felejthető, de a túrós csúsza kárpótolt. A kilátás valóban pazar. A ládát célba véve találkoztunk kutyás kessertársakkal (a beírásból derült ki, hogy valóban előttünk ládáztak, bár eleve "gyanúsak" :) voltak). Ügyesen visszarejtett ládát találtunk. A rejtés ötletes, mondjuk nehéz visszaépíteni úgy, hogy az időjárás ne avatkozzon bele. Azért remélem, nekünk is sikerült.

Mirabelle 2008.05.12 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
Megtaláltuk!
Mi voltunk a "gyanús kesserek kutyákkal" :)) A kitaposott ösvény már bevezetett a fáig, de ott keresgéltünk egy ideig. Sanyi leült az ominózus fa-gyökérre.... egy ideig üldögélt rajta gyanútlanul.... majd bekukkantottunk a gyökerek alá...:)
Furfangos rejtés, jó álzácással :)
Sokat járunk kutyát sétáltatni Domony völgybe, ismerős a hely, de eddig még nem jártunk itt árvalányhaj-nyílás idején.

a rejteknélárvanylányhajak
Keti 2008.05.11 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.52
A mai ládázásom utsó ládája. Az étterem mellett parkoltunk, majd azon keresztül lementünk a partra, át a túloldalra. Ott találtunk egy susnyásmentes ösvényt és mentünk addig, amíg egyvonalba érkeztünk a rejtekkel. Ott letértünk és a ládát is megleltük (pár kör után...)
A fát Gps nélkül is meg lehet találni.
Utána az étteremben jött a jól megérdemelt ebéd.

+ ha az étterem melletti utat keresztezitek az akácos (asszem az volt) felé, akkor kb. 100 méterre találtok egy árvalányhaj mezőt is!

okszigen 2008.05.11 12:39 - Megtaláltam
Igazán öreg ez a tölgy. Jól el lett rejtve. Gyenge térdű és bokájú emberkék csak óvattal!

Ventura64 2008.05.11 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.76
ok

$züc$i 2008.05.10 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.32
Mi a rossz irányba indultunk, és kb 500 méteren keresztül az erdőben közelítettünk a láda felé. Mikor 20 méterre érkeztünk akkor kereszteztük az "autópálya" méretű ösvényt. Visszafelé természetesen már arra mentünk.

Dundus & Co 2008.05.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.16
Megtalátam, Dóri segített. Az eső is esett néha. Halászlével fejeztük be a tónál.

nerbesz 2008.05.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Korrekt

eszperanto 2008.05.02 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.62
ok

rekasi 2008.05.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.04
Nagyon ideális hely egy ládának! Az is kiderült, hogy a Colorado forgó-gombja nem homokálló, miután pofára ejtettem!

73meli 2008.05.02 13:30 - Megtaláltam
Szép a hely csak a tavat nem lehet megkerülni. A csalánra vigyázzatok.
6 gyerekkel indultunk utnak, ők nagyon élvezték.

 
3D 2008.04.27 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Szép környezet, jó rejtekhely.

gombik 2008.04.27 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.49
kis kavargás után megleltük!köszönjük!

Bianka 2008.04.26 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
ok

Fgg 2008.04.26 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
ok

szlaura 2008.04.26 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.95
Nos. Mi először a megadott parkolóhoz mentünk, majd láttuk, hogy kutyát tilos bevinni. Mivel Shiva kutyus velünk volt, ezért egyenesen a másik oldalra autókáztunk és onnan gyalog. De így is nagyon szép volt. Vigyázzatok a kullancsokkal. Köszönjük

zsenya1 2008.04.18 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.20
A tó és környéke rendezett.Próbáltunk bemenni a Lázár parkba ,de sajna csak előzetes egyeztetéssel lehet. Köszi a rejtést!

 
AV Team 2008.04.13 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
gcpami felol jottunk gyalog, nagyon gyonyoru tura.

R.Guszty 2008.04.13 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.71
Szép környezet a tó felett. Köszi a rejtést.

közel a célkesser ösvény
vadrécék 
kenau 2008.04.05 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
lagaf altal megadott iranybol kozelitettem, onnan gyerekjatek volt.

lagaf 2008.04.01 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.54
Kocsinkat a megadott parkolónál hagytuk, hogy előbb körülnézzünk a szép horgásztónál. Nem volt egyszerű dolog, mert benn minden második ember megkérdezte tőlünk, mit keresünk, egyáltalán mit akarunk itt. Gyorsan fel is hagytunk a látogatással (az üresen tátongó étterem láttán, már a friss halban sem bíztunk), így a falu felé visszatérve a túlparti földút felé vettük az irányt. Sokan bírálják a rejtekhelyet. Először én is bosszankodtam, hogy miért kell a fő témától ennyire messze, egy erdő közepén eldugni, aztán a rejtekhelyet látva, meggondoltam magam, mivel az a sivár akácerdő közepén egy valóságos gyöngyszem. Ráadásul miért ne mozogjunk pár száz métert... Persze a megközelítéshez nem árt kissé kreatívnak lenni, és a terepet szemügyre véve kitalálni a lehetséges megközelítési útvonalat. Valójában nem kell se nagy dzsindzsán átgázolni, se kaptárak mellett elhaladni; elég, ha a  N 47° 38,060' E 19° 24,452' koordinátán ÉK felé fordulunk egy másik földútra, amelyen addig megyünk, amíg a műszer "keresztbe nem áll". Onnan már csak pár méter a jellegzetes fa...
A tó közelsége miatt a ládába egy békát telepítettünk; nagyon reméljük, nem jár úgy, mint azok a társai, amelyek a jelzett pont környékén váltak lapossá - szerencsétlenek nem tudtak időben átkelni. E földúton vagy a béka, vagy a kocsi sok...
Összességében: kellemes napsütésben, csendes, nyugodt kirándulásban volt részünk. Noha a hely számomra nem toplistás, köszönet érte.

Strad a halaknak...:)A fa
Nem értek át...Lesz gyógyfű termés...
SzépségA láda
5N 2008.03.31 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.41
Ma ismét rájöttem arra milyen jó,hogy nem úgy játszuk a geocachinget,hogy kiszállunk a kocsiból,gyorsan megkeres láda,aztán be autó és irány a következő.Gyakorlatilag csak úgy adott ez a láda is valami plusszt,hogy GcPami ládánál hagytuk a kocsit és onnan sétáltunk el ide és vissza az autóig.Ezt ott is leírtam,mert úgy érzem enélkül egyik láda se ért volna annyit,mint így.

bodorkos 2008.03.30 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Ismertuk mar a helyet, most csak a ladaert jottunk el. Eleg sok quad van a kozelben es kutyafogathajto verseny is volt ma. Koszi a rejtes, Sanyus + Edit

Apexsek 2008.03.30 13:00 - Egyéb
Egy a tótól 100m-re tartott kutyásversenyre jöttem, s erről teszek fel pár képet nektek.

Üdv: APEXSEK

Niki a rajtbanÓriás malamutok
Falkaképa tükörsima tó
utánpótlás nevelés 
Marvin 2008.03.28 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megleltem.

Csizmások 2008.03.25 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
meglett

bondas 2008.03.24 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Annával, Öcsémmel

valti 2008.03.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.92
Megtaláltam, fentről közelítettem meg a ládát. Könnyen meglett, mert egy kicsit ki látszott. Gyorsan kellett loggolni az eső miatt. Köszi a rejtést! Valti

reti813 2008.03.16 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.90
Eggyel több láda.

Edit és Peti.

RBuhl 2008.03.16 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést!
A környék tele van rókalyukakkal és amúgy is gazdag a fauna.
Feljutni nem volt egyszerű a méhkasok felől, de végül megtaláltuk.
Nem kellett a túra után altatni a skacokat :-)

dzoli1 2008.03.16 14:00 - Megtaláltam
Egy kellemes kutyás kirándulás keretében....

Baloo 2008.03.16 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.79
A láda lehetne kicsit könnyebben is megközelíthető helyen. Elég macerás volt a dzsindzsán átvágva megközelíteni. Amúgy a környék egész kellemes. Egy egész hétvége eltöltésére is ajánlott.

gnegyzet 2008.03.16 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Többször hallottam már erről a helyről és kicsit szebbnek gondoltam.
A rejtés ügyes.

zozo76 + MarcsiLány 2008.03.15 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Megtaláltuk.

Marcsi és Zolcsi

Murus 2008.03.15 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Meglett, de nem volt egyszerű a megközelítés. Murus és Cica

 
mukaretes 2008.03.04 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
köszi megvan

hckr 2008.02.27 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.28
Ok!

BorsTeam 2008.02.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtelt a logbook! Koszi a rejtest.

Yoss 2008.02.24 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.51
Gyönyörűszép időben szép találat. Köszi a rejtésért, megérte eljönni. Családostul kerestünk:)

Bence elölAsszony hátul
Csendélet kölkekkelA környezet
"J&J" 2008.02.24 13:16 - Megtaláltam
(3/3) Gödöllő- Babatpuszta- Domonyvölgy- Bag túra, februári tavasz, napsütes, meleg. Domonyvölgyből jelzés nélkül, a GPS szerint vágtunk át Bagra, közben utbaejtve a ládát.

vözoék 2008.02.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Kellemes vasárnapi séta volt.

GMBH 2008.02.23 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Megvan! 4 gyerek közül Bence találta meg a ládát.

Kis felfedezők 
h725 2008.02.23 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Könnyűre tervezett séta a Gödöllői - dombság dombjain.
Az iszonyú szél miatt valamivel nehezebb volt a lovaspark mentén többször eszembe jutott Balázs Fecó ( Homok a szélben :-) ). Amúgy tényleg szép a táj, és amikor végre sikerült a tavat is megkerülni, könnyű találat volt.

Köszi a rejtést !

Zsófi, Zsolt

Hullámzás a szélbenNéha megpillanthattuk az ég kékjét is
Zsófi éppen a lovakat fotózza - addigra a nap is kisütöttMaguk a lovak
hojox 2008.02.17 15:06 - Megtaláltam
Sokat keresgéltük, de megtaláltuk.

SirLes 2008.02.16 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.17 súly: 3.59
Mások nem írtak rosszat a ládáról, ezért lehet velem van a baj, de ez a láda nem jött be. Leálltam az adott parkolóhelyen, majd elindultam előre, mert a tavat mint írva van mindkét irányból meg lehet kerülni. 500 méter után visszafordultam, mert max. nádasba jutottam. Próbáltam a másik oldalról a vízműnél, ott egy széles vízesárok álta az utamat. Megint visszafordultam és bementem a strandra, legfeljebb a másik oldalon kerítést mászok. Szerencsére volt egy lyuk, így mászás nélkül végre a másik oldalon voltam. Egy jóképű földúton elindultam felfelé, ami méhkaptárok közé vitt. Hogy lehet itt felmenni nyáron? Majd átvágtam egy bodzás/akácos erdő és megtaláltam a ládát, ahol nem láttam semmi érdekeset. Minek kellett idetenni? Miért a másik oldalon van az ajánlott parkoló? És ha már ott van, akkor nem ártana pár koo hogyan lehet átjutni a másik oldalra.

Rodrigez 2008.02.10 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.34
Gyönyörű időben könnyü találat.
Rodrigez+Marcsi

Tekiék 2008.02.10 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést! Ez is megvan!!! :)

Eagle 2008.02.09 15:05 - Megtaláltam
OK.
Eagle + Joci a 3.helyezett az e napi gödöllői futóversenyen.

kivancsifancsi 2008.02.03 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.77
Vasárnapi ládakeresés és sárdagasztás: 5/6
Gyönyörű tavaszi időt kihasználtuk pár Budapesthez közeli könnyű doboz begyűjtésére.
Ehhez a ládához a GCPAMI ládától jöttünk. Az autót nem a megadott helyen hagytuk, hanem a tó másik felén, a falu szélén a házak előtt. Innen sétáltunk fel a dobozhoz, Csenge is a saját lábán. Ma már sokat ült a zsákban ő is sétálni akart.
A ládánál találkoztunk egy fiatal ládász párral, akik egyenlőre GPS nélkül keresik a dobozokat. Ezt a dobozt is készülék nélkül sikerült becserkészni. Gratulálunk.

TóTó
Megvan a dobozTó
TóLányok
CsengeCsenge
CsengeTó
SpiderKnight 2008.02.02 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.76
mi a tó másik felén parkoltunk le. innen a láda már csak pár száz méterre volt. de egy nehéz domb még így is várt ránk. nagyon sok rókalyukat láttunk.

Bugár-orienteering 2008.02.02 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
a legközelebbi utcában álltunk meg, onnan csak fel kellett menni a ládához, majd a tó túloldalán a halászcsárdában ettünk egy jó harcsa halászlét és egy rántott harcsát, majd mentünk tovább, hiszen Béren vártak a barátaink.

a láda őrzőit szerencsére nem láttuk. 
gerappa 2008.02.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.00
Megvan.

attilacs 2008.01.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Megtaláltuk !!

attilacs

wadim 2008.01.12 11:11 - Megtaláltam
Wadim was here ;-)

napvirág 2008.01.12 11:11 - Megtaláltam
Az év első napos szombat délelőttjén muszáj volt kimozdulni a lakásból.
A felfelé vezető utat nem igazán találtam meg, így egy kicsit partizánosra sikerült a megközelítés.
Köszönöm a rejtést.

A rejtés közelébenA láda környéke I.
A láda környéke II.A láda környéke III.
Tó I. és II.
Hogyishivják kuzin 2008.01.12 11:11 - Megtaláltam
!

ier 2008.01.12 08:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.77
Mi a tó láda felőli oladlán parkoltunk, innen rövid sétával elértük a rejteket. Nyugis környék.

Puszkany 2008.01.06 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.86
Az utcában parkoltunk, innen negyedórás sétával a nyomokat követve hamar ráleltünk a rejtekre. Most még 5-6cm hó borított mindent, de ha lehet hinni az időjósoknak, akkor hamarosan búcsút inthetünk a fehér tájnak.

fa-peti 2008.01.05 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Varga Gáborral találkoztam a parkolóban. Először együtt mentünk, majd külön úton. Mi a domonyi tó jegén vágtunk át, míg ő autóval közelített. Végül a ládánál ismét találkoztunk 3 perces különbségel. A táj szép, a rejtés jó. Egy kis csúszkálás is belefért a hóban. Köszi a rejtésért.

Varga Gábor 2008.01.05 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Ok! Fa-peti-vel előszőr együtt indultunk a rejtekhez. Aztán külö utakon, de a ládánál újból találkoztunk. A rejtektől pár méterre egy lakott rókalyuk van.

taska1981 2007.12.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Szilveszteri ládázás második állomása, majdnem a rókalyukban kerestem...

Bubuka 2007.12.25 15:40 - Megtaláltam
Karácsonyi Gödöllő környéki ládázás 4.

bbokonon 2007.12.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
GCPAMI után. A befagyott tavon már javában jéghokiztak. Érdekes a kis szurdok kezdete a rejtésnél.

peterpan 2007.12.22 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Családi kirándulás kislányommal és Anitával.

BirtokháborítunkVandus és Anita
Golf I GTI, ilyenen tanultam vezetni még '88-ban... 
sz.v.endre 2007.12.20 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Megvan.

muba 2007.12.02 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Kellemes vasárnap délutáni séta egyedül. Az ajánlott parkolóhely helyett inkább a ládához vezető utcácskában parkoltam [47°38'1.09"N, 19°24'29.19"E], mert a tavat megkerülni nehéz lett volna. Onnan könnyed séta, fel az erdei kis úton, ahonnan szinte adja magát a rejtekül szolgáló nagy fa. Szép a környék, megérte. Köszönet a rejtésért.

Útban felfeléA fa
Tó az út végénA ládához vezető utca
GEOszi 2007.11.25 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.07
Nyáron is kiugrok majd

Somahaver 2007.11.23 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.10
+VAN! Köszi

AnIvAnZo 2007.11.17 13:31 - Megtaláltam
TETSZETT

Steve07 2007.11.08 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Tetszett!!!
Köszi!

Saughassy 2007.11.04 15:37 - Megtaláltam
Hazafele jovet csak megszokasbol nezve a terkepet, feltunt egy kozeli celpont. :) Megszereztuk, de sajnos lebuktunk egy masik versenyzo elott :( Azert a rejtes oromet legalabb meghagytuk neki. Koszi.
(Ja igen, jó volt az úszás ;)))

nogacsalad 2007.11.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.40
Mai magányos ládázgatós-kalandtúrám 6. állomása volt.

Nem volt betervezve, de mutatta a térképem, így nem mehettem el mellette. Hangulatos a tavacska és az egész völgy. Toronyiránt támadtam. Külön köszönet az előző megtalálónak, hát kerestem vagy tíz percet... Szerencse, hogy már találkoztam hasonlóval a GCSIVI-nél, így azért csak meglett. Levezető foglalkozásnak épp ez kellett!
Ajit nem cseréltem.

Köszi érte !

TavacskaLádika
Kánya 2007.11.04 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Már sokadszor voltam erre, most beiktattam a ládát is.

Bufy 2007.11.04 08:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.49
Megtaláltuk! A rejtély nagyszerű és a környezet gyönyörű! Mikor a kocsihoz visszafele mentünk mi is találkoztunk a méhészettel. Az étteremben kívül ittünk, nagyon hangulatos volt. Köszönjük a rejtést!

Egyiptom 2007.11.03 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Toronyiránt mentünk a ládához, érdekes helyen volt. A toll teljesen kifogyott. Ha megy valaki feltétlen vigyen magával és ha lehet hagyja ott. A finomságból is meguzsonnáztuk egyet, köszönjük az előttünk járóknak. Gyönyörű a környék. Köszönjük

Arthur 2007.11.03 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk! Nehézkes tómegkerülés után nyomozó kutyánk segítségével becserkésztük! Szilvi,Dani,Arthur,Suzykutya

Domonyvölgy 
bambasanad 2007.10.10 14:00 - Megtaláltam
Gcmarg -tól átsétálva kellemes megtalálás volt.

OsiOsi 2007.10.07 20:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.08
Klassz hely. Az étteremből a kilátás tényleg pazar. A kaja nem igazán jött be. Csontleves, brassói, rántott máj, borjupörkölt, egy sör és két üdítőért 5000ft nem sok, viszont keveset adnak a máj félig meg volt égetve, a sült krumplin is erősen látszott, hogy többször felhasznált olajban sütötték stb. . . Nem akarom ragozni, hiszen úgy tűnik a környékbelieknek megfelel.(voltak jónéhányan.)

hzsoltika 2007.10.07 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Toronyiránt mentünk, de van egy földút, ami odavisz

sarvarig 2007.09.30 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Szép környezetben van elhelyezve a láda,bár egy kicsit könnyen rá lehetetett bukkanni,de szép délutánt töltöttünk el Domonyban.

A domonyi tóMegtaláltuk!
A láda(kicsit megkopott feliratta)l 
barsi 2007.09.29 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.45
jó a rejtés, szép az erdő!
és még pilzenit is csapolnak :-)

uvine 2007.09.22 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Jól elrejtett láda!

p.a.g.e 2007.09.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Sajnos a sok zöldellő fától nincs kilátás a tóra, de a rejtés ötletes. Köszönjük. HP Care Pack már nincs a ládában.

er&esz 2007.09.16 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Nagyon szép környezetben, aranyló napsütésben, ötletes rejtek... Egyszerűen tökéletes. Köszönet!

Geologic 2007.09.02 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.00
megtaláltam

cactus 2007.08.26 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Megtaláltam.
A keresés előtt jót pacsáltunk a strandon, építettünk egy király homokvárat is.
Köszönöm a rejtést nagyon tetszett.

zsuzska74 2007.08.25 18:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Ma délután a tónál strandoltunk. Jó volt az idő, fürdésre alkalmas. A strand nagyon tetszik, csak sajnos a tó vizéből hiányzott vagy 50 cm mélység. Strand után vadásztuk le a ládát. A rejtés nagyon jó!

benist 2007.08.25 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.42
Kis tónézés, kis hegymászás, a jó rejtés miatt keringő a "homokbányában". Lázáréknál nagy nyüzsgés.

Ruttkay 2007.08.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.00
Méhészet mellett talpalva, az Öreg Hölgyet meglátva a ládikót megleltem:
nagyon jó kis vacka van!

mvfbc 2007.08.20 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.08
Hegyes-völgyes kerékpártúra során érintettük Domonyvölgyet, kipróbáltuk az éttermet is. Az előző napi eső után, az utolsó 15 méteren kétszer estem seggre, de a láda megvan és ez a lényeg! Az itt talált Geoszöcske velem jött, költözik egy számára még ismeretlen ládikába. Ja, ha valakinél van esetleg egy toll ami működik, kérem cseréljen. Nálunk sajnos nem volt...

A tópartonA tóparton, szemben a fa
A Szöcske jön...Az egypezó marad!
Gépkuty - a láda éber őre 
bingo 2007.08.16 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Megvan!

Totoka 2007.08.16 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
Köszi a rejtést!

csmarkus 2007.08.16 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
Hazafele gyors ládaejtés. Már jártunmk régebben a tónál, most csak autóval körbementünk.
A geoszöcskével kapcsolatban, ami valószínűleg a ládában volt, de az oldalán nem lett bejelentve annyit, hogy a szöcske sehol, csak a papírja, a regisztrációs lap volt a ládában.

 
Garkhalt 2007.08.11 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Nászmise a kegytemplomban. Fogadás a Lázár lovascentrumban. Gyors keresés. Éppen időben. Egyrészt, amikor visszaértem zápor, másrészt a polgári esküvő kezdődött.

Van aki körbejárta magát a tavat? Fel lehetne tölteni a trackjét aturistautak.hu-ra. Én először csak tippeltem, hogy merre lehet maga a tó. Ha valaki feltölti a körvonalat, akkor maga a víz felülete is rákerülhetne a turista térképre.

Yogi 2007.08.05 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.94
ok

fkmaster 2007.08.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.59
Ötletes a rejtés, a kitaposott ösvényekből is látszik, hogy másnak sem egyértelmű, köszönöm.

tibcsike33 2007.07.29 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 1.78
Megtaláltuk, jó túra volt, megkerültük a tavat,mert fürödni nem akartunk!
Andi Tibi

Rudi Team 2007.07.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.61
Éva volt az ügyes, ő találta meg. Én túlmentem rajta.
Éva, Rudi

Tikis 2007.07.28 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Ok

Bubba 2007.07.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
A doboz megvan, a kilátást sajna nen találtuk, pedig felmentünk amég tartott az út.
Köszi a rejtést!

Netgen 2007.07.09 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést,kicsit nehéz volt rátalálni,de végül csak meg lett.
Gratula a rejtőnek.

 
nagytarcsai geocaching team 2007.07.08 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Mai harmadik és egyben utolsó ládánk, melyhez hárman (balu, frici, STK) mentünk, nagyon jó kis emelkedő volt :) Kocsival nem igazán mertünk felmenni, amit utólag nem is bántunk meg samurai\wrangler, ilyesmi felmenne mondjuk :) köszi érte, nagyon jó kis rejtés

Nagytarcsai Geocaching Team

skalakope 2007.07.08 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.06
A tóparton ebédeltünk, és kicsit húzós volt a számla. A strandra a felnőtt belépő 1100 Ft-ba kerül. (délután 700 Ft.) Szerintem kissé elszálltak az árak arrafelé.
A ládát könnyen megközelítettük, egy erdei útról nyíló geoösvényen. Az Ant`s Wrecking Wheels TB már nem volt a ládában, szívesen továbbsegítettem volna kelet felé tartó útján.

zalanov 2007.07.08 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.38
:)

 
balumaci 2007.06.27 16:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Nebel 2007.06.25 09:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.95
Munka közbeni ládázás, nagyon jó rejtek és a környék is szép!
A ládában elhelyeztem Ant's Wrecking Wheels Travel Bugot, kérlek segítsétek tovább kelet felé és loggoljátok őt a .com-os oldalon is!!

Köszi a rejtést

red6t6 2007.06.17 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Köszi a rejtést!
Sokszor jártam már erre, mivel öt évig éltem Turán. A Lázár lovastanyán is megfordultam már párszor, azaz nem ismeretlen a környék. Ezért sem értem, hogy felejthettem otthon a fürdőgatyámat? :-) A strandot a tó túlsó partján jól felturbózták az emlékeimhez képest! Ennek mondjuk a szemközti part horgászai annyira nem örültek...:-) Szép ez a rész, és a rejtés módja is tetszett.

PlázsCuccos
Kokó 2007.06.16 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.42
A tó nem rossz hely, de a rejtek szerintem indokolatlanul messze van.

BeachRagyogás
Kilátás a láda közeléből 
Mathau 2007.06.16 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.33
Ez is megvan, de minek...

macikupac 2007.06.16 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.69
Nógrádi ládázás 10.

A mai nap - számomra - utolsó ládája. Több alkalommal is jártam már itt, de a fürdés még várat magára. Velünk ellentétben elég sokan cselekedtek így a mai napon. Lehet, hogy nekik van igazuk? Mert a horgászás talán 5 percig kötne le... Ösvény vezet a ládáig, így nem okozott gondot a megtalálás. Ez is megvan, mondta Bobó.

Egy nagyszerű társaság, jó hangulat és 13 láda. Mi kell még? Mathau szerint málna és GCTELJ, erchegyia a kofolát hiányolta, Kokó meg egy pohár sört. Folytatás hamarosan.

A tóA gát
Bobó a ládával 
Belga 2007.06.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 2.90
Megvan de csak a pontért volt érdemes idejönnöm! Szerintem egyáltalán nem szép környék és a ládában sem volt semmi érdekes.

kleno 2007.06.10 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Már többször is jártam itt, fürödtem és horgásztam is. Most csak a láda miatt jöttem biciklive, de a hangulat miatt jó volt megpihenni a tóparton.
Kleno

poki 2007.06.09 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Elfelejtettük a jelszót, olyan régen találtuk meg a dobozt, de bizonyíték, a rakás akáckarcolás, még mindíg látszik a kocsin:-)))) Kérünk, hogy fogadd el! Póki és Cicok

[Jóváhagyta: SagiK, 2007.08.22 16:13]

 
barothba 2007.06.08 22:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Azért a víz az úr. A ládát majdnem elvitte a mostmár szokásos trópusi eső. Legjobb tudásom szerint vissztettem a helyére. Nagyon tetsztett a rejtés. Köszi.

Lencsi 2007.06.03 19:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.29
Először nekiindultunk a stand felől, nem-nem, arra biztos nem lesz jó.
Aztán a másik irány... már csak 500m, nem most újra 1km...
aztán végül valahogy megkerültük a tavat. Néha a quadosok elől a bokorba kellett ugranunk... de közben láttunk cca 1cm-es kisbékákat ugrálni a földúton :)
A ládikó kicsit bizarr helyen van, kullancsot ott helyben találtunk. És ha semmi kilátás nincs, minek 200m-t elmászatni minket a tótól?
De végülis a tó szép, és az idő is az volt, és örültünk, hogy itt (l)ehettünk - isteni a túróscsusza :) Attila & Lencsi

2 ég volt :)a 2 ég túróscsusza mellől, naplementében
cachekereso 2007.06.01 22:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Eddig csak hallottam Domonyvölgyről, korábban nem jártam még ott. A leírásban szereplő helyen parkíroztunk, s mivel épp ott volt egy vendéglő, mindjárt meg is vacsoráztunk; a strandon zárt körű rendezvény volt, így a GPS által jelzett festői túloldalra csak a Lázár - lovaspark ismételt érintésével jutottunk el. A ládáig és az onnan vissza tartó út, valamint a cachekeresés jó hangulatban telt el, mert Lázárék parkjában éppen party volt, és élő zeneszóval szórakoztatták a megjelenteket - az egész völgy zengett a daloktól. Egyébként a láda rejtése nekem nagyon tetszett. Köszönöm.

crazycops 2007.05.26 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.17 súly: 3.05
Mostanra elszállt a mérgünk, de aszódjon meg a láda, ahol van. Szóval Aszód felől olyan terepen kellett menni, hogy volt amikor két kereke érte a földet az autónak, természetesen nem repestem az örömtől, mert személyautóról van szó, a terepjárómmal kifejezetten élveztem ezt a mutatványt. Vadászlestől egyenesen a láda felé mentem, hát itt aztán egyetlen ösvény sincs, aztán a ládánál meg kilátás nincs... :( A másik irányból biztosan szebb.

Romi 2007.05.20 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.20
Megvan.

Maxi72 2007.05.20 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.45
Jó kis tó

pityer 2007.05.19 19:24 - Egyéb
Visszamentem üvegestóniékkal a ládáért és mert tetszett a környék most is jó volt.Bár mostmár minden zöldel és igy sokkal szebb volt.

üvegestónicsalád 2007.05.19 19:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
Nagyon tetszett a gyereknek is.

Jordy 2007.05.13 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
oK.:))

Gyros 2007.05.12 19:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Kelet-Pest, Nyugat-Heves Hz komaval 11/11

Mai zaro lada. Kivetelesen teljesen eloirasszeruen kesseltunk. Szabalyos helyen tertunk le a 3asrol, a jelzett parkoloban hagytuk az autot, gyalogosan a kitaposott uton mentunk, mi van velunk ?:) A to gyonyoru, mint a fotok is visszaadjak remelem, nagy-nagy nyugodtsag van erre.

Elso benyomasMasodik
NaplementeHz es a cimere :)
Ez is arra van 
Hz 2007.05.12 19:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.69
Kullancs gyűjtő, pont szerző poroszkálás Pest megyében Gyros társaságában. 11/11.
Itt próbálkozott a mai 5. kullancs.
Érdekes, hogy a tuhu még egy tócsát sem jelöl itt.
Napnyugtával zártuk a ládázást.

Törpe óvszer volt a ládábanAz említett fa
A mai utolsó próbálkozóNapnyugta
bortel 2007.04.30 16:20 - Megtaláltam
OK [wapon bekĂźldĂśtt szĂśveg]

porgesz 2007.04.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Mivel csöpögött az eső és féltünk, hogy megázunk, így kocsival kerültük meg a tavat. Szerencsénk volt, mert mire megtaláltuk és visszaértünk a tóhoz már szép idő volt. Sajnos a kutyusunkkal csak a kerítésen kívülről nézhettük a vizet, pedig kellemes hely, kár így körbekeríteni.

Pales 2007.04.22 18:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Kis út keresgélés a tó túloldalára, majd kis hegymászás után megleltem a ládát is.
A tó és környéke már nem volt számomra ismeretlen, de azért köszi a rejtést.

Kandi1 2007.04.22 18:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.00
A tavat megkerülni nem volt túl egyszerű, de megérte. Az idő és a táj nagyon szép volt.

Csibu 2007.04.22 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.30
Szép táj, kellemes időtöltést kínál a tó és környéke. Horgászoknak ajánlott!

noo72 2007.04.18 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Gyönyörű környezet , Gödöllőről indulva is kellemes séta volt .
Mellesleg 1 finom halászlét ettünk a tóparton .

yeti 2007.04.08 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megtaláltuk

horgaszjani 2007.03.23 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.38
Szép a tó ide horgászni is vissza kell jönnöm a nyáron.

pityer 2007.03.23 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.58
A tó csodaszép volt ide nyáron is visszajövünk.

prikolics 2007.03.17 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.15
a tavat eleg sokaig tartott megkerulni, de megerte.

Pet 2007.03.17 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.39
Megvan.

 
horlac 2007.03.17 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.33
A tó megkerülése nem tünt könnyűnek, mivel egy árokkal találtuk szembe magunkat, aminek nem akart vége lenni. Láttuk, hogy a túloldalon házak vannak. Ha ház van, akkor út is van, ezért közelebbi parkolót kerestünk a túloldalon. Megérte.

Ghoose 2007.03.06 09:03 - Megtaláltam
f

ibekesi 2007.03.04 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Ez volt az első ládánk. Kicsit nehezen találtuk meg, mert a tavat sokáig nem tudtuk megkerülni. Azért jó volt.

PolarBear 2007.03.03 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 1.78
Megleltük ...

melinya 2007.02.25 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Szép hely.

b-gy 2007.02.25 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Tetszett a tó és a környéke!

tothmate 2007.02.24 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
pipa

kutyu 2007.02.24 14:15 - Megtaláltam
Ravasz helyen volt szerintunk.

Kutyu es Macskusz

Dzsozy 2007.02.17 19:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 3.83 súly: 2.18
Megtaláltuk, de a leírásban egy kicsit kevés volt irva a doboz környezetéről.
Köszi a rejtést

szabti 2007.02.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
A rejteket adó fa ad némi sejtést, milyen erdő lehetett is itt a mostani bozótos előtt...

akos 2007.02.11 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
Nagyon kellemes kis tó, köszi a rejtőnek, hogy felhívta rá a figyelmünk. Nyáron biztosan meglátogatjuk nem kesser célból is.

Gondolom, sokan leírták már, hogy milyen kár, hogy itt is quadpálya lett az erdőből...

 
georgina 2007.02.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Nehéz volt megtalálni az oda vezető utat, de miután meglett laza 300 méteres sétával a láda is meglett, szép kis rejtés.

 
szandra84 2007.02.10 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.28
A Margita teljesítménytúráról léptünk le a ládáért ellenállva az ellenőrzőpont hívogató szavának, kicsit sokat szüttyögtünk mert egy hatalmas megkerülhetetlennek látszó horgásztó is és a láda jó rejteke is akadályozta a megtalálást így mikor már eléggé veszélybe került a szintidőnk kénytelen voltam segítséget kérni kedves Sagik-tól hogy hol is van az a bizonyos, ezúton is nagy nagy köszönet neki tök ari volt!! :) Remélem ő is célbaért! :)

PEx2 2007.02.10 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.25
A Margita 20 teljesítménytúra keretében kerestük meg nagy csapattal. 11-en voltunk! A nap szépen sütött, klassz volt a hely! Köszönjük!

Rátkai 2007.02.05 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
gyönyörű környezet. kössz!

Csipetkék 2007.02.04 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Nagyon szép időben jutottam el ehhez a gyönyörű tóhoz. Az akácos szerencsére nem túl sűrű. A láda viszonylag hamar meglett. Köszönöm a rejtést.

 
@david 2007.02.03 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.65
Elnökségi ülés felé 7/1
Jspanyikkal közösen kirándultunk egyet. A tó most nem mutatott különösebb képet, nyáron talán kicsit jobb. A környék neve ismerős volt, mert van itt egy cég, akik viszonylag olcsón gyártanak napelemeket (permanent.hu)

jspanyik 2007.02.03 10:05 - Egyéb
"Elnökségi ülés" túra (domv, 60, apc, pmr, buva, sber, bera) @david társaságában.

A völgyben már többször, a ládikánál másodszor jártam. Igazi "bemelegítő" láda. Könnyű séta, gyors megtalálás!

 
Barangoló alias elel 2007.01.29 19:20 - Egyéb
Nem "bírtam" nyugodni, ezért aztán ma este kimenten újból megkeresni a ládát, és siker, megtaláltam. Homokkal volt befedve, így tegnap a fagyos talajban nem találtam, ma viszont kis kapargálással előkerült. A kis gikszer miatt kipróbáltam az esti fej/zseblámpás vadászatot. Tetszett!
A láda most nincs "elásva", csak a szokásos módon van álcázva!

 
Barangoló alias elel 2007.01.28 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Na, a mai nap kudarcosan kezdődött. Először is a tavat ugyan meg lehetett kerülni, de a lekerítések miatt csak jókora távolságban, ezért nem sokat láttam belőle. De ez a kisebbik baj.
A nagyobbik, hogy nem találtam a ládát, a helyet ahol lennie kellett volna azt sec-pec, de a ládát nem. Így azután kezdődött a kb. 10 köbméter avar tüzetes átvizsgálása (negatív).
Majd a rejtő zaklatása telefonon.
Ő megerősített, hogy ott kellene lennie, ahol eredetileg kerestem, meg, hogy talán lejjebb a vízmosásban (volt már rá példa).
A vízmosás átfésülése után (negatív) már feladtam. Lehet, hogy nem vagyok elég kitartó? :-))
A tervezett aszódi városi ládát viszont töröltem a programomból, tekintve, hogy úgy néztem ki, mint egy "verekedésből hazatérőben lévő, bányász varacskos disznó".
(Uj Péter, Nyárhomok).

Kérem a megtalálás elfogadását. A track-et küldöm email-ban.

[Jóváhagyta: SagiK, 2007.01.28 21:18]

Eszter-Tünde 2007.01.27 17:33 - Nem találtam meg
Megtaláltuk a nagy fát, körülötte a homokban sok "rókalyuk" volt. Mindegyikből kiszedtük az avart és egy kicsit még túrkáltunk. Próbáltunk minden elképzelhető helyet megnézni, ahová egy 18x18-as doboz elfér. Nem lett meg.
Csalódtunk egy kicsit, ez lett volna az első ládánk... talán ezért nem lett meg, mert tapasztalatlanok vagyunk.

Mr Bean 2007.01.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
Szokásos quadverseny közben megtalálva!

scamel 2007.01.13 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.26
Jó rejtés, betévedtünk a közeli méhészetbe is, szerencsére igen békésen legelésztek a jószágok. Odaefelé találkoztunk Tutajos és csapatával, Ők már logolás utáni visszaúton voltak. Kellemes séta volt, sajnos az éttermet nem tudtuk kipróbálni.
Prücsök, Scamel

 
Tutajos 2007.01.13 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.85
A megtalálás nem volt könnyű, de azért sikerült.Nagyon jó kis helyet talált az elrejtő. Igaz a nagy fa nem volt annyira egyértelmű, mivel az útról mi nem balra hanem jobra fordultunk és az akácosban túl sok nagyfa volt. Ezt a hibát azért követhettük el, mert GPS nélküli cacherek vagyunk( egyenlőre). Elhagyván a rejtőhelyet, lefelé jövet találkoztunk Scamal és Prücsökkel ( ez a honlapról derült ki). Mindenesetre köszönjük az elrejtőnek, jót túráztunk.

spiller 2007.01.07 23:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, ez volt az első olyen túránk.
A gyerekeinknek is nagy élmény volt, köszi!

[Jóváhagyta: SagiK, 2007.01.10 18:40]

gyuric 2007.01.06 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.08
megtaláltuk:-)

Mi van benne? :-)
 
fmin 2007.01.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.18
Jól el volt rejtve, alig találtam meg. Nagyon szép környék. A tavat ismertem, pár évvel ezelött jártami de horgászni.Kösz a rejtést.

Gyáva Oroszlán 2006.12.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
OK

 
Ronin 2006.12.29 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.13
Ez már közös ládászásra sikeredett Brekasz-ékkal ;)
Köszönet a rejtésért!

 
Csorbako 2006.12.29 14:34 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Brekasz 2006.12.29 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Kis keresgélés után ez is meglett.

Kerticsorbi 2006.12.28 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk.

thbarnabas 2006.12.28 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
GCXMAS utáni harmadik láda Kerticsorbi -val és fiával, Vincével. Érdekes hely, köszi a rejtést!

 
bakter 2006.12.26 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
meg volt az első

feri60 2006.12.18 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Először a megadott parkolóba mentünk, de aztán a ládagazdi elárulta, hogy autóval is el lehet jutni a túlpartra. 3 fokban jól jött az ötlet ;) Így 200 méterre megközelíthető, onnan egy kis hegymenet, a többi meg toronyiránt.
Köszi a segítséget és a rejtést!

(Jani vitte a coint, nekem már van egy.)

Merre tovább?? 
Jani70 2006.12.18 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Sép kis tó. Igényes rejtés. Jó kis séta. Tetszett.

fulekipictures 2006.12.17 13:03 - Egyéb
Itt van az oldal csak úgy mert hát vki elvitte: innen lelehet tölteni:
www.fulekipictures.extra.hu

streng 2006.12.09 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.86
Ok, jó kis tó... gyerekkoromban sokat jártam ide fürdeni! Jó rejtés. [wapon beküldött szöveg]
A DVD már nem volt benne... :(

Nivabibi 2006.11.22 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Jó rejtés, jellegzetes hely, szép környék, vizes késő őszi erdő, kicsi sárral. A ládába tettem egy DVD-t,amolyan travel DVD-ként, melyet a GCsihu -ról (775. Mátravasút- Lajosháza) hoztam el. Néhány fiatal kesser, filmes próbálkozása. Pár év és milliókat adnának érte, de ez volt a kérésük, így lemondtam a filmtörténeti ritkaságról.

Vágtázók 2006.11.19 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Első ládánk. Jobban örültünk, mint az első Ladánknak.
Este setétben 4 gyerekünkkel küzdöttük fel magunkat a felvezető úttól mintegy 10 méterre a sűrű erdőben.
2 Fáklya 1 gyertya, meg egy csomó lemerült elemlámpa.
Gödöllő2000 csapata biztatott.

Este még izgalmasabb.

Gödöllő2000 2006.11.19 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Megtaláltuk a sötétben! (4 felnőtt 7 gyerek 2 fáklya 1 hátizsák, 2 lemerült zseblámpa).

Naplemente körül indultunk el, a biztonság kedvéért két fáklyát és egy üveg fáklyaolajat is betettünk a csomagtartóba. Az idő kellemes volt, de amint beesteledett nem láttunk semmit. A falu utolsó háza mellett csapás látszott, így elindultunk a fák között fölfelé a dombon. 30-40 m után már látszott, hogy ez az út "úttörőknek" való. Vissza már nem akartunk fordulni, mert "Vágtázók" csapatát - akiknek első bevetése volt - nem akartuk rögtön meghátrálással beavatni. Amint felértünk a láda magasságába, akkor látszott, hogy balra kell tartanunk.
Ezen az estén talán ez volt a legkeményebb küzdelem a természettel, de csak 10 métert kellett "harcolnunk", amikor kijutottunk arra az útra, ahol eredetileg mennünk kellett volna.(!!!) A gyerekek (16 hónapostól egészen 12 évesig) Mauglit megszégyenítő bátorsággal és elszántsággal mentek a sötét erdőben. Sem a lányok sem a picik nem féltek, mindenki arra koncentrált, hogy már nincs messze a kincsesláda.

A megtalálás után a nálunk lévő italkészlet elfogyasztását követően büszke és boldog gyereksereggel indultunk haza, akik közfelkiáltással megszavazták, hogy ha az idő engedi, egy hét múlva 11-en megint nekivágunk a ládakeresésnek.

Egy technikai megjegyzés: a láda nem olyan ám, mint ami a fotón látható. Kerek dobozt kell keresni, nem négyszögletest!

Lacza és Tádé 2006.11.05 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Szeretem az erdei ládákat és ez egy szép rejtés szép helyen

Tóth-Expedició 2006.10.21 08:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.70
Az volt azijesztő, amikor egy méhészeten találtuk magunkat.

geobebi 2006.10.15 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.68
a

Kölkök 
zoli 2006.10.08 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Sajnos a tavat közelről nem tudtuk megnézni, mert a strand zárva volt, más bejáratot meg nem igen találtunk. Ráadásul kutyával behajtani tilos táblák voltak mindenütt, így eleve ki kellett hagynunk ezt a megoldást. Balról megkerülve a területet eljutottunk a ládához vezető ösvényhez. (Persze utólag jöttünk rá, hogy jobbról közelebb lett volna. Így szokott ez lenni.) Jó kis emelkedő után a ládát viszonylag hamar megtaláltuk, pedig nagyon ügyesen volt álcázva. A dobozban nagy örömünkre megtaláltuk SagiK egyik érméjét, amit rögtön ki is cserérültünk egy másik ajándékra. Jól éreztük magunkat, tetszett a rejtés! Köszönjük.
(Sajnos az étterembe rossz kutyával nem tudtunk bemenni, de majd legközelebb.)

Linda és Zoli

LádavadászokMegtaláltuk a ládát!
baliagy 2006.10.08 12:50 - Megtaláltam
Második

[Jóváhagyta: SagiK, 2007.05.02 20:39]

amoeba 2006.10.08 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!

novakg 2006.10.07 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.78
Kedves kis szüreten voltunk a környéken...az ebéd után levezetésképp elcsatangoltunk láda ügyben.Nem hip.hop de meglett a kis erdei bujdosó.Szép és kellemes naunkap bearanyozta a keresgélés.
Köszönjük a telepítőknek.
Gabi,Máté,Melinda,Márkó és Tibi.

csepipeti 2006.10.07 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Előzmény: GCKIND
Bár SagiK tagadja, szerintem erre a ládára volt kihegyezve a nap. Vagyis hogy elhozzon engem ide, merthogy ez a saját rejtése. :-D (Csak viccelek ám!)
A javasolt parkolónál (Dréher logó) lévő étteremben ültünk le enni-inni, majd amíg a gyerekek a tóparton jól érezték magukat, elmentem a ládát begyűjteni.
Persze a képeket nem néztem meg a keresés előtt a ládaleírásban, hiszen nem volt előre végiggondolt terv a felkeresendő ládákról. Tíz percig túrtam a kijelült pont környékét, majd felhívtam a rejtőt, hogy a söre mellől adjon má' némi iránymutatást a megtalálás segítése érdekében. Természetesen a rejtektől 1m-re, azzal szemben állva telefonáltam. Ez van. Most már nekem is van Sagik coin-om!
Folyt.: GCMALE

Középen a rejtekValahol itt
A ládaGyerekek a túlparton
Dobáljunk homokotA rejtő
SagiK 2006.09.29 17:15 - Egyéb
A ládát újra telepítettük az eredeti helyére. Sajnos tényleg eltűnt a láda, reméljük a pótláda hosszú életű lesz!!!

CharlieR 2006.09.29 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Sajnos, már két hete kinyomtattam a leírást, így nem értesültem az utolsó sikertelen keresésről. Én sem találtam a ládát, jó fél órát kutattam, akkor felhívtam az elrejtőt, aki elmondta, hogy már előttem is így jártak. Végigtúrtam lefelé a vízmosást, hátha csak legurult a ládika, de nem lett meg.

[Jóváhagyta: SagiK, 2006.09.29 19:09]

Klári 2006.09.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Hétvégi bringázásom egyik ládája lett volna, ha megtalálom. Mindenhova beletúrtam a jelzett hely környékén, még állítólag rajta is ültem :o)) a rejtő szerint. Hát azért érdemes volt eljönnöm ide, már régóta szerettem volna, mert nagyon szép hely.

[Jóváhagyta: SagiK, 2006.09.25 15:55]

PapaMaci 2006.09.23 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
A Margita felől érkeztem a tóhoz, útközben kis táblákkal és kiszalagozott részekkel találkoztam. A tónál egy rakás husky vonyított. Szánhúzókutya verseny volt valószínűleg. A quadosok és motorosok is felfedezték már a dombság szépségeit. Lassan nagyobb lesz a zajártalom mint benn a városban. A rejtés tetszett.

void[]clan 2006.09.17 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
A relytés nagyon tetszett! Jó terepviszonyok.

farkas_e 2006.09.17 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Jó kis hely ez!
Dutch Globetrotter TB beköltözött!

abacus 2006.09.03 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Nagyon jó hely! A tóhoz még biztosan vissza fogok jönni.

skj 2006.09.02 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.55
Kerékpárral jöttünk a Margitától. Végig túrista utakon. Nem volt egyszerű de megérte. A tavat sajna közelebbről nem lehetett megtekinteni, mert a strand zárva volt, a horgászok pedig nem engedtek be. Így aztán megkerestük a ládát és indultunk haza.

Topolya 2006.09.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.52
Az étterem valóban nem rossz, a séta viszont nem esett jól ebéd után, a szeptemberi kánikulában.

Jutka 2006.09.02 13:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

kapitany 2006.08.23 22:06 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.20
MEGTALÁLTAM.Kicsit meredek volt felfelé. Elfáradtam.Főleg mikor másodjára másztam fel a ládához, mivel ott hagytam a fényképezőgépet.
Tanuság: SOHA NE akazd a fényképezőgépet az ágra!

az utak 
Scorpius 2006.08.20 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
De jó kis hely ez! Homokos vízpart, sör, kaja!

ghostspike 2006.08.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Jópofa rejtés, szép környezet, nagyon jó levegő. Köszönjük

 
Erka 2006.08.12 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Megvan. 4 ici-pici fekete cica kíséretében:) [wapon beküldött szöveg]
Eső után értünk a ládához. A felfelé vezető út elején egy kartondobozra lettünk figyelmesek. Még vicceltünk is vele, hogy megtaláltuk a ládát:) mikor kimászott belőle a négy kiscica, akik közül kettő egészen a ládáig elkísért bennünket. Próbáltuk őket maradásra bírni, de csak jöttek utánunk. A láda meglelése után a cicákat visszavittük a megtalálási helyükre, ahol a testvéreik várták őket. Félő, hogy gondoskodás nélkül nem bírják sokáig:( Ha 1-2 napon belül olyan valaki készül a ládához, akinek módja van a cicákat biztonságba helyezni, kérem tegye meg! Mi a hosszabbik utat választva, a tavat megkerülve értünk vissza a csárdához. Útközben egy méhészetet is láttunk. A rejtést és a benne talált Geocoint ezúton köszönöm Vicának & Sagiknak!:)

dc3 2006.08.09 17:18 - Egyéb
Érdekes cikk!!
www.origo.hu/motor/20060809quadot.html

james 2006.08.08 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Szép a lörnyék, a láda könnyen meglett. Ez volt mai biciklis ládavadászatom második ládája.
James

Mosi Family 2006.08.05 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.41
Megtaláltuk!!

zsakar 2006.08.03 16:10 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Z-M-an 2006.07.30 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Kb. két hónapos kihagyás után ismét caching a GeoDuo-val, ikerfiainkkal. Keresztapjuk és jómagam vittük a srácokat a hátunkon éshát az emelkedőn igencsak leizzadtunk. Az eső után igencsak párás, fülledt meleg volt az erdőben éshát kb. 16 kilót cipeltünk pluszban fejenként.
A végén egy nagyon jót kajáltunk az étteremben, a Dou befalt 2 adag sültkrumplit és némi kovászos ubit, mi pedig hekket (is) ettünk. Remek volt, nagyon élveztük!
GeoDuo (Oli+Samu), Feri bácsi, Dici, Z-M-an

L@zy 2006.07.27 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Egészségedre, radpeter! [wapon beküldött szöveg]

Ismét egy remek kis SagiK túra. GCMajo tours és radpeter szlovákiai üdültetése után SagiK-on volt sor, hogy meginvitáljon az egyik ládájához.
Mivel már vagy 10éve nem kerékpároztam egy huzamban 1 km-nél többet, így ez a összesen 60 km-es túra remek kedv csinálónak bizonyult. (Ma már kerékpárral jöttem dolgozni.) Oda felé út viszonylag jól ment, bár a déli indulás (nem volt hideg) és hogy csak egyszer tudtunk megállni vizet vételezni, nem könnyítette meg a dolgunkat. Kellemesen elfáradva (én legalábbis) és főleg szomjasan érkeztünk meg a "kijelölt parkolóba". Két nagy házmester elfogyasztását újabb kettő követett, majd egy kiadós ebéd. Ekkor már se szomjasak, se éhesek nem voltunk. Már épp ki akartam mászni a székből, hogy megkeressem a ládát, amikor eszünkbe jutott, hogy radpeter, aki a munkája miatt nem tudott velünk tartani, azzal a feltétellel engedett el, ha iszunk egy korsó sört az egészségére. Teljesítettük! Ez után jött még a láda. A rejtés nagyon tetszett, ott álltam egy méterre tőle és nem lehetett látni.
Persze azért gyorsan meglett és végre elindulhattam én is fürdeni.
Indulás előtt a SagiK féle erőgyűjtés két boroskóla elfogyasztását jelentette. Tényleg hasznos volt, hisz nem is kellett feleslegesen megállni útközben vízért.
Azt hiszem a mai nap után újra kell értelmezzem a SagiK túra fogalmát, pedig már jó párat végig csináltam. Egy szóval remek volt. Köszönöm.

SzantoA 2006.07.19 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Délután családosan kivonultunk Domonyvölgybe. Én ládakeresésre indultam, a többiek élvezték a nyarat. Szép környék. Mindenkinek ajánlom a láda felkeresését.

geobubo 2006.07.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Izzasztó +találás után hűvös csobbanás.

logo 
Végek 2006.07.02 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.74
Vállalati bulin voltunk a lovasparkban. Nem volt messze a láda, így kijöttem begyűjteni.
Jó kis rejtés!

Enef 2006.07.02 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.29
[wapon beküldött szöveg]
Meglett

textor 2006.07.01 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.34
Meglett.

Shakespir 2006.06.15 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megvan! Érdekes a rejtés, nagyon jópofa!

takigabica 2006.06.10 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Kezdő lévén nem néztük a jelszót, kis kavarás után végül is könnyedén megtaláltuk a ládikát Márkkal és Rékával. A harcsa halászlé jó volt, az árak szolidak a Halászcsárdában. Ha Gödöllőről jössz, ajánlom kerékpárral megközelíteni jó kis túra. Taki
PS: Rataplant megtalálta Réka, megy tovább! Hagytunk egy zseblámpát a sötétben keresőknek!

[Jóváhagyta: SagiK, 2006.06.11 18:37]

dzsalasz 2006.06.05 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Pünkösdi láda keresés első állomása. Rövid séta után könnyen megtaláltuk. Jó kis hely, jó kis láda. Ildikó, Helka, Virág, Soma + dzsalasz

EndreiTeam 2006.06.03 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
A nagy esők ellenére is igen jól járható volt az út. Igaz, hogy jó szokásomhoz híven én így is elestem. Hazaérve fogtam magamon egy kullancsot, majd egy határozott mozdulattal letöröltem az összes fényképet a kártyáról. Még szerencse, hogy a jelszót nem felejtettem el.
Úgy érzem ma már hideg sör iváson kívül nem igen érdemes másba belekezdenem.
Ja! A RATAPLAN nevű bogár beköltözött a ládába.

ragalyi 2006.05.27 13:10 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Ede 2006.05.16 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Munka után ugrottam be egy kis kesselésre. A dugó ellenére egészen normális idő alatt kiértem. Még sose jártam itt. Nagyon klassz hely. A ládát is hamar megtaláltam, bár a rejtés elég ügyes. Kell egy kis kézügyesség az álca visszaállításához.

TóErdei út
Tükröződő vízfelületCsiga
Sas 2006.05.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.54
Viszonylag közel parkoltunk, kis kaptatóval gyorsan meglett - vezettek a kesser nyomok. Utána az iránymutatás szerint teszteltük az éttermet. A harcsa halászlét mindenkinek tudjuk ajánlani... :) Köszi a rejtést!

pálfya 2006.05.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Mi sem a megadott parkolót kerestük,így közelebbről indultunk a ládához. A földúton rengeteg lepos békát találtunk, de volt még lapos sikló is. A csészében találtunk SAGIK érmét ólomból, kisebb bronzra cseréltük Visszafelé,-gondoltuk- megkerüljük a tavat, de túl hosszú lett volna, így inkább visszafordultunk, a tó partján szendvicsek, akkor jött a zuhé...

LacZa 2006.05.06 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Első ládám, nagy élmény volt a keresés. Azt hiszem függő leszek...

K-55 2006.04.30 20:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Este érkeztünk, Cserhátról visszafelé, otthoni telefonos iránymutatás alapján ejtettük útba a ládát. A parkolót megtaláltuk, de igazából a láda szempontjából félrevezető. Ahogy első próbálkozásunk alkalmával a tó felé küzdöttük magunkat, felvilágosítást kaptunk, hogy egyik irányba kb. 700 m, másikba 7 km a kerülő. Önmagában ez nem lett volna baj, de a sötétben úgy érzékeltük, a tó és köztünk a rövidebb irányban magánterület húzódik, így inkább körbeautóztunk, és pár száz méterre parkoltunk a céltól, ahonnan már a láda is hamar meglett. A tó nappal és a megfelelő helyről biztos elbűvölő, nekünk ebben most nem volt részünk. A halászcsárdát legközelebb pontozzuk, ezúttal kihagytuk. P

GCSzESZ 2006.04.30 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megtaláltuk.

Evab 2006.04.30 16:07 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

LCSOKA 2006.04.29 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Könnyű találat

WoFi 2006.04.23 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.04
ok

Gáspár Norbert 2006.04.18 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Fonte-vel. Halastavas láda, kicsit meredeken.

Fonte 2006.04.18 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
Kellemes, szép környezet. A megadott koordinátán parkoltunk, aztán úgy tűnt, innen nem kerülhető meg a tó, és fölhívtam a rejtőt, egy kis eligazításért. Aztán átmentünk a tó másik oldalára, sikerült ott is nagyon jó parkolóhelyet találni. Ezután a láda gyorsan meglett, mi arról az oldalról közelítettük meg, ahonnan rögtön megláttuk a rejtést.
Engem valahogy nem hoznak lázba a horgásztavak!

kri-mi 2006.04.17 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.48
7/3. Ma a legötletesebben elrejtett láda! Nehéz is lehet, mert bizonyos szögből nem látszik. Először kicsit tétováztunk H@pcyval és Somival, mivel kütyü odébb mutatott, de szerencsére ekkor H@pcy lerogyott egy kicsit pihenni...
Nem feltétlen érzem indokoltnak a kaptató megmászását, hiszen kilátásról nem beszélhetünk még ilyen gyér lombozat mellett sem, de talán a husvéti sonkázás után ránk fért a mozgás.

 
h@PCy 2006.04.17 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Nagyon szép környék, maga a láda környezete is rendkívül hangulatos, "ülőhely" természet által biztosítva van ;)

A rejtés tökéletes! Nem számottevő 1-2perc keresés után félig meddig szerencsének(vagy a fáradékonyságomnak:p ) hála leültem pihizni és hopp észre vettem =) Mivel nagyon szépen van elrejtve, ha nem vezetne célra a keresés érdemes egy kicsit túrázni a völgyben lefelé, hátha onnan vissza fele eszébe jut az embernek hol nem nézte ;)
Nekem sajnos a GPS egy-két méterrel félre mutatott, és tekintve, hogy a láda egy szűk völgyecskében van sokat nehezíthet.

Elöttünk egy kisgyermekekkel lévő csoport ment, de ők néhány tíz méterrel odébb mentek be a bozótba... és mire mi vissza értünk eltüntek... vajon ők is kesseltek? :/

Segítettek:
Somi
Kri-mi (mondjuk -Mi ott maradt az étteremben pihizni, de lélekben velünk volt :))

KÖSZÖNÖM A REJTÉST !

red_devlin_guy 2006.04.16 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.05
szerintem feleslegesen magasra rejtve.
érdekes mennyi kilapított béka "jár" erre, láttunk vagy 50-et.

Helyszinelők 2006.04.15 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! Szép a környezet,rengeteg a pecás,valamint qvad is bérelhetö.

karrimor 2006.04.13 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Teljesítmény túrákról ismert hely, érdekes rejtés.

Öregcsabi 2006.04.07 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Tetszett, ladázás után ettem valamit az ajánlott helyen, és valóban jó a csapolt sörük!
Gratulálok, könnyű, laza és kellemes volt.

A motyó és környéke...A csapolt mellöl..