geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
1168. Ráday-kastély (GCRAKA)

Híd (régi 1. pont)

Híd (régi 1. pont)

A Rákos-patak

A Rákos-patak

Református templom

Református templom

Református templom

Református templom

Hősi emlékmű a kastély közelében

Hősi emlékmű a kastély közelében

Ráday-kastély

Ráday-kastély

Díszterem

Díszterem

Díszterem

Díszterem

Freskó a kastély könyvtárában

Freskó a kastély könyvtárában

A kastély a parkból

A kastély a parkból
Szélesség N 47° 29,266'
Hosszúság E 19° 20,573'
Magasság: 178 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.05.06 13:30
Megjelenés időpontja: 2005.05.06 14:13
Utolsó lényeges változás: 2009.10.12 06:55
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Máté és Zoli
Ládagazda: Máté és Zoli
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.5
Megtalálások száma: 1340 + 1 sikertelen + 8 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.5 megtalálás hetente


WAP:

A fejlécban a hagyományos láda koordinátái vannak megadva. Végszükség esetére csináltunk egy virtuális jelszólehetőséget is, ahol egy márványtábla legelső szava a jelszó, ékezetek nélkül (7 betű).
A "rendes" láda valahol a Ráday-kastély parkjában van elrejtve, egy fa tövében, illetve alsó üregében. A kastély és a park szerdától vasárnapig, 10 és 17 óra között látogatható. A parkba nincs belépő sem.
Virtuális alternatíva: N 47° 29,224' E 19° 20,527' 174 m

FIGYELEM!
A láda leírása lényegesen megváltozott. Multi helyett hagyományos lett belőle. Megszüntettük az oly sokak által - jogosan - kritizált Rákos-pataki hidas pontot, mert a koordináták mindig elég gyorsan olvashatatlanná váltak a híd korlátján.
2006. szeptember 16.


Itt most egy hosszabb, a közeli Rákos-patakot és a Ráday-katélyt bemutató szöveg következik, érdemes elolvasni, mert szerintem érdekes dolgokat gyűjtöttem össze.

Ugrás egyenesen a láda leírásához!
Ugrás egyenesen a megtalálók megjegyzéseihez!

A Rákos-patak

Bél Mátyás szerint a szarmata összejövetel, gyülekezés szóból ered a Rákos-patak neve. Véleménye szerint a magyarok a szarmatáktól tanulták el a nyílttéri gyűlések tartásának szokását, meg is említ egy szláv mondást, mint fő bizonyítékot. "Po Rákossi mandri Páni", azaz "Későn ti. országgyűlés után jön meg az urak esze". A patak neve azonban a tudományos megfogalmazás szerint a magyar rákokban bővelkedő melléknév és vízfolyás összetételéből keletkezett.
A Rákos-patak a Duna leghosszabb, bal parti mellékvize a magyarországi szakaszon., a maga 44 kilométeres hosszúságával. Forráshelye Szadától délre, Gödöllőtől északra található. Földrajzi tanulmányokban a következők olvashatók: Péterfi Erzsébet szerint nem messze Gödöllőtől két ágban ered. Pécsi Márton szerint a patak forrása Gödöllőtől északra, a 345 méter magas Margita-hegy aljában található. Pontosan azért nehéz megállapítani, mely település területén van az eredet, mert már a középkortól kezdve rendszeres pereskedések, hatalmaskodások zajlottak Szada és Gödöllő határának ügyében.

A Rákos-patak vidéke a középkorban

A patak nevének első említése 1061-ből származik, mikor Ottó Somogyi ispán a zselicszenjakabi apátság alapítólevelében felsorolta a monostor birtokait. A patak rengeteg malmot hajtott. Igaz, hogy lassú folyású, de gátak segítségével zúdították a malmokra a vizet. 1347-ből van adat Pécelen, a Rákos-patak által hajtott ún. alsómalomról és seregély fogó helyről is. Ha szó esik alsómalomról, akkor feltételezhetjük egy felsőmalom létét is.
1277 és 1540 között Rákosmezején több országgyűlést is tartottak, ami valahol a patak partján terült el. A rákosi rétek is nagy jelentőségűek, hiszen a terület kaszálásra, legeltetésre és az állatok itatására is kiválóan alkalmas volt. A pesti törökök a patak mindkét felén kaszáltak szénát a lovaik számára és ők is voltak a vidék tulajdonosai. Nemcsak a törökök, hanem a környező falvak magyar lakosai is jártak a rákosi rétekre legeltetni, marhákat itatni, igaz ehhez külön engedélyt kellett kérni a töröktől. A törökkorból adatunk van egy Rákoscsabán működő malomról is. Itt egy háromkerekű vízimalmot hajtott a Rákos. A Rákoskeresztúr melletti pusztákat is javadalombirtokból kincstári birtokká alakították és egy-egy török főtiszt bérbe vette és önálló gazdálkodásba fogott.

A Rákos-patak szabályozása

A Rákos-patakon, a pesti határban levő szakaszán, a XVIII. Században történtek az első szabályozási munkálatok, lecsapolások, felmérések. Az Ördög-malomtól délre eső terület (mai Váci út környéke) azonban további szabályozásra szorult. Balla Antal Pest megyei mérnök javaslata szerint a meder kiszélesítésével, valamint egy nagyobb csatorna építésének segítségével gondolta a mocsarak vizét a Dunába vezetni. Ezzel egyidejűleg már zajlottak a töltésépítési munkálatok is.
Rákoscsabának és Rákoskeresztúrnak a patak áradásakor egyre több gondot, sok kárt okozott a víz, ezért itt is szükségessé vált valamilyen szabályozás. A Rákos-patakkal kapcsolatban még egy grandiózus terv létezett a XX. század elején. A rákosi hajózható csatorna terve már Szemere Bertalan elképzelései között is szerepelt. A terv azonban csak terv maradt, így a szabályozás is későbbi időre halasztódott.
1918-ban a főváros 6 millió korona kölcsön felvételéből a patakot szabályozták volna, de a háborús összeomlás elsodorta magával az építkezéseket. Végül 1925-ben fogtak hozzá a patak 3 kilométeres, pesti szakaszának a rendezéséhez és mintegy öt évig tartott. A munka során új medret ástak, amit betonlapokkal raktak ki. A legnagyobb technikai bravúrra akkor volt szükség, amikor a Rákosrendező pályaudvar alatt vezették át a patakot. A fővárosi szakasz teljes kiépítése 1941 nyarán indult meg.

Élővilág

A patak útját ingovány és mocsár szegélyezi, így élővilága igencsak gazdag. A patak szabályozásakor sajnos ezen mocsarak jelentős részét is lecsapolták. A patak vizében nagy számban találhatóak meg különböző hínárfajok. A patak Pest megyei szakaszát több helyen nádas kíséri. Az ingoványos területeken megfigyelhetünk tőzegmohás lápot is. Ártéri fák például a fűz, az éger, a nyár, a tölgy, a kőris, a szil és a gyertyán.
Madarak közül megtalálhatók a rendszeresen itt áttelelő hegyi billegetők. Egészen szeptember elejétől március végéig itt tanyáznak, elsősorban fiatal madarak. A patak azért is fontos még, mert télen nem fagy be, nyáron se szárad ki, és így egész évben ivási és fürdési lehetőséget biztosít számtalan madár részére. A füsti- és molnárfecskék egész nyáron ide járnak vízért. A mederben fészkel tőkés és barázdabillegető is. Jóformán egész évben megfigyelhető a pockokra vadászó vörös vércse, és rendszeres őszi-téli vendég a karvaly. Vonuláskor légykapóktól, füzikéktől és poszátáktól nyüzsögnek a bokrok. Megfigyelhető még gatyás ölyv, kabasólyom, erdei szalonka, jégmadár, havasi pityer, hegyi billegető, kerti rozsdafarkú, cigánycsuk, rozsdás csuk, nádi sármány.

Érdekes nyomon követni, hogy a főváros terjeszkedésével, az emberek külvárosokba költözésével - elsősorban az állandó kiöntések és a kibocsátott kellemetlen szag révén - miként vált egyre akutabb problémává a Rákos-patak. Összességében elmondható, hogy a Rákos mellett élő emberek lehetőség szerint megpróbálták kihasználni a patak adta előnyöket és igyekeztek a rajta végzett munkálatokkal (lecsapolás, medertisztogatás, iszapkiemelés) annak környezetét minél elfogadhatóbbá, szebbé tenni.

A Ráday-katély

A kastélyt Ráday Pál építtette 1722 és 1730 között barokk stílusban. Az oldalfolyosók és gazdasági épületek 1755 és 1778 között épültek. A kastély tervezője feltehetőleg Mayerhoffer János volt. Előcsarnokából díszesen faragott, íves korlátú lépcsők indulnak az emeletre. Pillérekkel osztott, földszinti könyvtárterme egykor, a ma Pestre került Ráday könyvtárnak adott otthont.
Boltozatát valamint a főhomlokzat emeleti helyiségeit részben már feltárt és konzervált díszítő festés borítja. Festése túlnyomó részét Scherwitz Mátyás alkotta. A kastélyt a márványistállóval a háborúban elpusztult ún. képesház kapcsolta össze.
A II. világháború utáni felújítástól 1997-ig a MÁV-kórház kihelyezett részlege működött benne. A kastély ma a Kincstár tulajdona. Az épület és a történeti kert helyreállítása nemrég fejeződött be.
Aki még szeretne a patakról bővebben olvasni, néhány képet megnézni, kattintson erre a POIra.

Forrás

Oross András: A Rákos-patak és vízgyűjtő területének történeti földrajzi vázlata
Megjelent a FONS folyóiratban. X. évfolyam 2. szám.

Madrávilág
Ráday-kastély

A láda

Egy kellemes sétára hívunk benneteket a Pécel központjában található Ráday-kastély kicsiny parkjába. A megadott ponton találjátok a hagyományos ládát, ami valahol a kastély parkjában van elrejtve, egy fa tövében, illetve legalsó üregében. A kastély és a park, a tavaszi nyitás után (május 1.) csak szerdától vasárnapig, 10 órától 17 óráig látogatható. A parkba nincs belépő sem.
Ha máskor érkezel, javasoljuk a virtuális jelszót. A virtuális koordináták a kastély kerítéséhez mutatnak, ám itt egy tábláról kell leolvasnod a jelszót. A jelszó a márványtábla legelső szava (7 betű, ékezetek nélkül). Akár a hagyományos, akár a virtuális megoldást választod, a jelszót nagy betűkkel add meg, ékezetek nélkül.

Virtuális lehetőség:
N 47° 29,224'
E 19° 20,527'
174 m

A láda autóval, busszal, vonattal, hajóval és helikopterrel is megközelíthető néhány száz méteren belül. Rákoskeresztúr buszvégállomástól a 69-es busszal gyertek. A Ráday Gedeon téren, a 17. megállóban kell leszállnotok. Ha vonattal jöttök, akkor Pécel megállóhelyen szálljatok le.

Állapot: kereshető

KRW értékelés (779 db): környezet: 4.17 rejtés: 3.75 web: 4.39 átlag: 4.10

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


vitibi 2022.01.23 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

AlanTheWild 2022.01.09 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Bonbonetti 2022.01.08 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

szannikolett 2022.01.02 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

dinuska 2022.01.01 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

szigliget 2021.12.30 12:56 - Megtaláltam
sajnos a rejtekhely kirabolva... A jelszó a virtuális rejtésböl származik. [Geoládák v3.12.5]

RegiZita 2021.12.26 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.74
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

GeoEvike 2021.12.19 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.12.4]

foltimoka 2021.12.18 08:29 - Megtaláltam
Megtaláltam!
A lada nincs a helyen, virtualis jelszoval logolva [Geoládák v3.12.4]

boszorkányok 2021.12.07 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

nemesa 2021.11.23 16:34 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

Apuska 2021.11.21 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

oryszcsak 2021.11.14 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Ládának hűlt helye.... [Geoládák v3.12.2]

Karaliosz 2021.11.06 10:49 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.12.2]

Cspeto 2021.11.01 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.30
Sajnos zárva volt a kastély, így a virtuálissal logolunk.

Pótinca 2021.11.01 14:18 - Megtaláltam
Nincs meg a láda, csak a koordinátával tudtam logolni [Geoládák v3.12.2]

zolika87 2021.10.31 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.45
Mai kirándulásunkat Pécel környékére itt kezdtük. A kastély szép volt valamikor, mára kissé elhanyagolt, lepusztult érzést keltett bennem. Rá férne némi felújítás, gyönyörű hely lehetne... Sajnos a láda nincs a helyén, csak pótjelszóval logolható. De mivel nem tudok olvasni, nehezen lett meg a jelszó (legelső helyett legalsót kerestünk...).
Nem mellesleg ez volt Kati és Laci (nem tudom milyen nicknévvel fognak regisztrálni) első ládája, bízom benne, ők is sokat fognak együtt, illetve velünk is kesserkedni :)

Lustadick123 2021.10.31 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

balaaa 2021.10.30 17:11 - Megtaláltam
A láda nincs a helyén, alternatív jelszót használtam. Sajnos mind a kastély, mind a "park" környezete elég lepusztult állapotban van. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

GulyasA 2021.10.23 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Bilimb 2021.10.23 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, de csak az üres rejtekhelyet, a láda nincs ott. A pótjelszóval logoltunk.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

nikolecica95 2021.10.18 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Igaz pont zárva volt de ha legközelebb arra járunk mindenképpen bemegyünk , így csak potjelszoval sikerült . [Geoládák v3.12.2]

Wonderwall 2021.10.16 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

grovana65 2021.10.16 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
Köszi! [Geoládák v3.12.2]

Evila 2021.10.16 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

IMG_4244IMG_4248
IMG_4252IMG_4257
IMG_4275 
vasanitsl 2021.10.15 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

Szeszilvi 2021.10.09 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Bolondmatt 2021.10.09 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

M.Xati 2021.10.09 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

pomitomi 2021.10.03 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Lostris 2021.10.02 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk
Köszönjük a lehetőséget.
Andi és Norbi
[g:hu+ 2.7.14]

kwh 2021.10.02 12:30 - Megtaláltam
gotcha

Geoculus 2021.09.26 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Búzásék 2021.09.26 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltuk, köszi a rejtést [Geoládák v3.12.1]

moli_gyuri 2021.09.17 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Szép kastély lenne, ráférne egy felújítás, a park többi épületére is. Összességében tetszett.
Köszi: Cilu & Gyurkóó
Mazsom

duranyikd 2021.09.13 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Mannacska 2021.09.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Izgalmas keresés volt, nagyon szép a kastély parkja. Köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.12.1]

Rejtély Rt. 2021.09.11 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Jonigts 2021.09.06 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Atom82 2021.09.05 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Zsoland 2021.09.03 14:16 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v3.11.3]

csomormerci 2021.08.29 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nfmate 2021.08.28 14:48 - Megtaláltam
A nyulakért jöttem, hát beugrottam ide is. Köszönet [Geoládák v3.11.3]

CyberPunk 2021.08.28 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
A kastély meglátogatása előtt kerestük meg, míg vártunk a tárlatvezetésre! :)

Moo 2021.08.28 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
A kastély meglátogatása előtt kerestük meg, míg vártunk a tárlatvezetésre! :)

Franky 2021.08.26 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.95
Köszönjük a rejtést!

fcsaba 2021.08.25 11:47 - Megtaláltam
Pécel környéki tekerés. Először rossz kapun mentem be, és sikerült úgy 6 méterre megközelíteni a ládát. Végül körbe mentem, meg lett. Sajnos kissé omladozó állapotban van a kastély. Köszönöm a rejtést!

Fudus 2021.08.22 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Tarajos gőtike 2021.08.18 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Manoka61 2021.08.15 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Batkamanó1211 2021.08.15 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

lajtosandras 2021.08.08 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Bolly 2021.08.05 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Vironia 2021.08.04 13:40 - Megtaláltam
Cipollinoval közös ládázás. Köszi a rejtést!

cipollino 2021.08.04 13:40 - Megtaláltam
Ládázás Vironiával. Köszi a rejtést. A kastélykertbe bejutva a biztonsági őr tájékoztatott, hogy a láda nincs meg. Nem hittünk neki. Jól tettük! láda a helyén.

Szentesiklán 2021.08.01 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Első ládánk volt!

Viktoriap 2021.07.31 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Zozó és Edus 2021.07.22 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.39
Szép kis kastély, nagyon jó tárlatvezetéssel. Kár, hogy a felújításra nincs pénz!

balazsne 2021.07.07 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönöm a rejtést

Ruzi75 2021.06.27 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 1.48
Megvan.

Nagy.Zsófia.94 2021.06.27 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Gropius & Ruffy 2021.06.26 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

hinia lux 2021.06.26 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]
Szép, de ráfér még további renoválás.

HomlokzatOldalról
akarair 2021.06.25 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, a láda rendben a helyén!
A közösség nevében is köszönöm a Rejtő munkáját. [Geoládák v3.11.2]

SuperAnya 2021.06.23 22:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Nexux 2021.06.12 21:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

TothTi 2021.05.31 12:04 - Megtaláltam
Meglelve.
Köszönöm a rejtő munkáját. [Geoládák v3.10.5]

Ivettka88 2021.05.30 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

zoli86 2021.05.29 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

EdKa 2021.05.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Ez a láda a 600-ik megtalált ládánk. A kastély felújítása elkezdödőtt, de még nagyon sok munka van vele, és rengeteg pénz kell hozzá.

Terbezsani 2021.05.16 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

pedro750 2021.05.16 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

ÁFÉSZ 2021.05.15 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2021.05.15 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.
Aranyos volt a bácsi. Zárás előtt 4 perccel még beengedett és nem szabadította ránk a kutyát, amíg ott voltunk. [Geoládák v3.10.5]

Peterancsa 2021.05.08 16:54 - Megtaláltam
Ez is megvan! Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

AtiÁk 2021.05.08 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Malni 2021.05.08 15:28 - Megtaláltam
Megvagy láda! köszönöm a rejtést. [Geoládák v3.10.5]

Pumba9 2021.05.08 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

v.abel 2021.05.03 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [Geoládák v3.10.5]

vebike 2021.05.03 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sajnos csak alternatív jelszóval sikerült, mert hétfőn nem látogatható. [Geoládák v3.10.5]

eurio 2021.05.02 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Tothg86 2021.04.30 16:20 - Megtaláltam
Hannussal hazafelé útba ejtettuk. Tényleg holnap nyit a kastély, ma is ezt mondták nekünk. Köszönjuk a rejtest[Geoládák v3.10.5]

Szárnyaló Sas 2021.04.27 15:35 - Megtaláltam
A sas leszállt, a sas leszállt! Köszönöm a munkádat! [Geoládák v3.10.5]
Azt mondták a kastélynál, hogy május-jétől be lehet menni a parkba oltási igazolvánnyal. Most nem lehet.

ládamalac 2021.04.25 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Köszi, megtaláltam :)

szollosi73 2021.04.25 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.26
Megvan!
Szép kastély, de sajnos a parkja is zárva volt.
Köszi a rejtést!

Ráday-kastély-1Ráday-kastély-2
Ráday-kastély-3Ráday-kastély-4
Mónika2390 2021.04.24 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Remek nap volt! Móni és Gábor! [Geoládák v3.10.5]

kismaczu 2021.04.24 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
A kastélypark még zárva volt,de körbesétáltunk a szép időben. Köszi a rejtést.

1168. Ráday-kastély PÉCEL (1)1168. Ráday-kastély PÉCEL (2)
1168. Ráday-kastély PÉCEL (3)1168. Ráday-kastély PÉCEL (5)
Vona_Bence_SE-GYTK-B_csoport 2021.04.22 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

hbetti_ETK_E2 2021.04.22 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

BodisVirag 2021.04.17 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!???????? [Geoládák v3.10.4]

czeczekatalin 2021.04.11 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Sajnos továbbra is zárva tart a park is! [Geoládák v3.10.1]

NARKA 2021.04.10 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
A ládával minden rendben.
[g:hu+ 2.4.8]

Anika és Ádika 2021.04.10 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Viktor33 2021.04.10 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Law1 2021.04.03 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

LőrincDombiBarangolók 2021.04.03 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

BereznaiMiki 2021.04.02 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.45
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

budboross 2021.03.29 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

oazis 2021.03.28 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.79
A kastély sajnos zárva volt, de használtuk a tartalék jelszót Félix-szel. Amint lehet, megnézzük belülről is, mert kívülről nagyon szép.

jpal 2021.03.28 13:30 - Megtaláltam
Szeles Pécel-környéki születésnapi, virágvasárnapi ládázás. Sajnos a járvány miatt nemcsak a kastély, de a kastélypark is zárva volt, ezért maradt a tartalék jelszó.
Köszönjük a rejtést.

IMG_20210328_132202IMG_20210328_132912
IMG_20210328_132946IMG_20210328_133110
Sheep2018 2021.03.27 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Batyaiek 2021.03.27 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

LJBcsalád 2021.03.27 10:10 - Megtaláltam
Szép idő volt, körbesétáltuk! Kár, hogy zárva a park is.
Köszönjük a leírást és a programötletet! :)

csaba159 2021.03.26 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Kuflik 2021.03.24 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

redzol73 2021.03.21 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A kutya elég morcos a parkban. :-) [Geoládák v3.9.6]

atyus26 2021.03.20 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Zé87 2021.03.20 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

monika121 2021.03.20 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

szakvizsga 2021.03.20 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
sajnos nem látogatható november óta, pótjelszóval lett meg, köszi. [Geoládák v3.9.6]

Pongiz 2021.03.20 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam a pótot, köszönöm a rejtést!
Covid után visszajövök és be is megyek :-) [Geoládák v3.9.6]

Világutazó 2021.03.18 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

Göde 2021.03.16 14:04 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

bianka421 2021.03.15 13:59 - Megtaláltam
Sajnos csak az alternatív jelszót tudtam megszerezni, a park zárva volt.

Csilla&Gabi#10084; 2021.03.15 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Trncznt 2021.03.14 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

ravagyid 2021.03.14 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tosiv 2021.03.13 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Kösz, megtaláltam (a virtuális jelszót).

Panyek 2021.03.12 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.62
Sajnos virtuális találat. Nem csak a kastély, a park is covidzárva :(

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

CoachDave 2021.03.07 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam Regnallal, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Regnal 2021.03.07 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam CoachDavevel, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Mizo6869 2021.02.28 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Mia, Piri (kutya), Zoli Érdről.

R.Ildi 2021.02.28 09:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Hackelevi 2021.02.28 08:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tadri97 2021.02.21 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
A kiírás szerint jelenleg csak 16 óráig látogatható.
Köszönjük a rejtést!

Artemix 2021.02.20 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

HRezi 2021.02.14 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

zahako 2021.02.06 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Ancsika93 2021.01.31 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

fercsipeter 2021.01.29 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

ChefBogi 2021.01.14 14:27 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

feketel 2021.01.14 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! kovid miatt nem látogatható, ezért a virtuális kód alapján történt a loggolás[Geoládák v3.8.3]

edusanya 2021.01.10 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Webber 2021.01.10 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

jnagy17 2021.01.02 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

NagyMKata 2021.01.02 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

nikodem 2021.01.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.00 súly: 3.03
Köszönjük!

vaterlo 2021.01.01 10:42 - Megtaláltam
A park zárvatartása miatt virtuális találat. Köszi a rejtést.

Ramszesz 2020.12.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.13
Karácsonyi virtuális találat. Köszönöm a rejtést!

bm 2020.12.26 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

adamtrixi 2020.12.19 12:04 - Megtaláltam
Virtuálisan Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

adamvivi 2020.12.19 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

adamatis 2020.12.19 12:03 - Megtaláltam
Virtuálisan megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

horvi28 2020.12.13 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

golyakr 2020.12.05 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

mura 2020.12.05 08:59 - Megtaláltam
Alternatívval, köszönet a lehetőségért!

Harcos73 2020.12.01 06:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kasap 2020.11.20 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Póttal, mert a park udvarába nem lehet bemenni a vírus miatt. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Puhapracli 2020.11.20 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Woodstock 2020.10.31 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Hegyimanók 2020.10.24 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Mekkora parkja van! [Geoládák v3.7.6]

b.monika 2020.10.23 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.59
Születésnapi találat Don Egérkével! :)

Micra73 2020.10.17 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Elkövetve Dr. Ladával. [Geoládák v3.7.5]

utigabi60 2020.10.10 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

kireth 2020.10.10 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Solyahike 2020.10.05 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

LadyMeow 2020.10.04 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Farkascsalád 2020.10.03 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Farkas család [Geoládák v3.6.0]

orszagoskek 2020.09.28 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.59
A gömbvillám kör teljesítése közben tettem egy kis kitérőt és ezt is megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tamás [Geoládák v3.6.0]
A gyorsaság érdekében az alternatív jelszóval igazoltam a találatot. Ezzel pedig a ládagazda összes eddigi rejtését begyűjtöttem. ;)

reczy 2020.09.20 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

ViszlaiLívia 2020.09.20 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

kyssh 2020.09.20 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

infernus 2020.09.19 18:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Tóth-Expedició 2020.09.19 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

vidoree 2020.09.06 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

walky 2020.09.06 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Cápa 2020.09.06 12:32 - Megtaláltam
Thx [Geoládák v3.6.0]

SziaHello 2020.08.30 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

joove 2020.08.29 12:22 - Megtaláltam
Erre tekertünk. Köszönjük a rejtést.

uzoni 2020.08.24 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.69
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Viczi 2020.08.23 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Laci és Timike 2020.08.22 10:40 - Megtaláltam
Pótjelszóval, köszönöm a rejtést.

Tarr78 2020.08.21 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Tarri07 2020.08.21 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

tuzvarazslo 2020.08.21 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Justbeokay 2020.08.03 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

FeldmanZ 2020.07.29 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

egyenlet 2020.07.26 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

jeszter 2020.07.26 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

adrienn98 2020.07.19 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

halasgabi 2020.07.19 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam!!! Köszönöm a rejtést!!!

nóri269 2020.07.12 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

Roxy1256 2020.07.12 15:28 - Megtaláltam
???? Nagyék1-gyel ???? [Geoládák v3.4.1]

Nagyék1 2020.07.12 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Ambró 2020.07.05 12:13 - Megtaláltam
.

Davestator 2020.07.04 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

takacsimre 2020.07.02 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.26
Csipet_csapattal. Köszönöm a rejtést.

joeeye 2020.06.24 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

majeri 2020.06.13 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

h_a_n_a_aa 2020.06.13 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

nal14m 2020.06.09 20:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

H.patricia 2020.06.09 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

tfmb 2020.06.04 07:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.72
Köszi a rejtést!

Moni&Beni 2020.05.23 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon gazdagon meg volt/van töltve a láda, örültek a gyerekek. Ebben a kastélyban még nagyon sok lehetőség rejlik... Nagyon nyugodt, hangulatos a kertje... [Geoládák v3.3.2]

somga 2020.05.23 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A park majus 18-tol ujra nyitva van. [Geoládák v2.2.5]

RR család 2020.04.26 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A kastély park technikai okok miatt zárva. [Geoládák v3.3.2]

JenniMiki 2020.04.24 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! Jenni&Miki [Geoládák v3.3.2]

Búr 2020.04.18 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtőnek. [g:hu 1.6.7]

norbye 2020.04.12 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

homemadebyjuci 2020.04.02 14:30 - Megtaláltam
Meglett, köszi! A kapu tárva-nyitva volt, de amúgy sehol senki...úgyhogy a kastély belsejébe nem sikerült belesni...majd legközelebb..:-)

IMG_6528IMG_6527
anzsu7 2020.03.21 08:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

kocsisjozsef74 2020.03.21 08:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

csomix 2020.03.01 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

DFRi 2020.02.18 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.63
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!!
Sajnos nem tudtunk bemenni, ezért az alternatív jelszót tudtuk csak használni.
Így lemaradtunk az egyéb élményekről...
Feri&Mira [Geoládák v3.3.2]

Fitti80 2020.02.09 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos a kastély jelenleg nincs nyitva, így az alternatív lehetőséggel éltem. [Geoládák v3.3.2]

data4526 2020.01.25 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2020.01.17 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

turzovivi 2020.01.05 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Miután megleltük a ládát, és épp a kastély becsukott ajtaja előtt settenkedtünk, és próbátunk belesni az üvegen át, kijött egy férfi, hogy szeretnénk-e megnézni a kastélyt, mert mindjárt indul a tárlatvezetés. Naná, hogy szerettük volna! Nagyon tetszett, élmény volt körbejárni a kastélyban, a tárlatvezetés is igazán érdekes volt :) Geoládás nélkül nem hiszem, hogy valaha is eljöttünk volna ide.

A könyvtári freskóDíszterem
Dísztermi freskóA láda környezete bentről nézve :)
Green Eye 2020.01.05 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Valószínűleg együtt néztük meg a kastélyt, pont azon a vezetésen voltam én is, mint az utánam logolók, turzoviviék. Nagyon érdekes volt a tárlatvezetés, menjetek be bátran! Én sem jöttem volna ide, ha nincs ez a játék. Jó lenne, ha minél hamarabb felújítanák a kastélyt, miért hagyunk mindent lepusztulni...
Köszönöm a rejtést!

Redteam 2020.01.03 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.0]
Szegény kastély és a körülötte lévő fal nagyon leamortizálódott állapotban van. Mindenhol kint van a Vigyázat! Omlásveszély felirat. A kertben az épület mellett több rész körbe van kerítve, ahová nem lehet odamenni, szintén omlásveszély miatt.
A kert ettől függetlenül hangulatos, a rejtés nagyon jó. A ládát feltöltöttem ajándékokkal.

 
fatalin 2019.12.28 14:37 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v3.1.2]

R.Betti 2019.12.26 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :-)

breimanne 2019.12.26 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Sajnos zárva találtuk a kastélyt! Igy a pótjelszóval loggoltunk! [g:hu 1.6.4]

anettnori 2019.12.07 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.32
Megvan! [g:hu 1.6.4]

Belül nem néztem körül.

IMG_20191207_134304 
viad 2019.11.30 11:26 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

zulcsi 2019.11.10 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kisback 2019.11.10 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ylwpanda 2019.10.27 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

CsabaiMangó 2019.10.27 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk :-) Ági és Kinga (CsabaiMangó) [Geoládák v2.2.5]

szaatt 2019.10.24 15:42 - Megtaláltam
aa3jMegtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

zsolt.zsnagy 2019.10.20 17:11 - Megtaláltam
Köszi!

Cinnamontree 2019.10.20 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Roli_Zoli 2019.10.19 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Carabinieer 2019.10.13 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Köszönöm a rejtést, Pécelen élek és a Kastélyba a láda által most jutottam el. :)

eltájoló 2019.10.12 06:44 - Megtaláltam
Tetszett a kastély. A kert is rendezettnek tűnik. Sajnos nyitvatartási időn kívül érkeztem, így csak kívülről tudtam megtekinteni. A pótjelszó egyértelmű. Köszi a rejtést.

Hokuszpok 2019.10.06 14:45 - Megtaláltam
köszi!

Kovács Beni 2019.10.06 14:45 - Megtaláltam
Köszi!

Aniko & Gyuri 2019.09.28 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Aniko és Gyuri [Geoládák v2.2.5]

section 2019.09.24 17:31 - Megtaláltam
Zárva volt, pótjelszóval találtuk meg. [Geoládák v2.2.5]

geralt 2019.09.24 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, pótjelszóval [Geoládák v2.2.5]

Artimus 2019.09.22 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GAMANO 2019.08.14 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A leírásban szereplő nyitvatartás nem igaz, helyette új van megadva, amiről majd töltök fel fényképet. [Geoládák v2.2.5]

Új nyitvatartás 
Ich.. 2019.08.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190810_150139IMG_20190810_150208
swbarbi 2019.08.02 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kerékpáros nap harmadik találata. [Geoládák v2.2.5]

Zsombor111 2019.07.31 21:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Fazekas Hanna Zoé 2019.07.28 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zimanyek 2019.07.20 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

VenTOmi 2019.07.13 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Turokmester 2019.07.12 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Zlatnik_A 2019.07.10 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Gyömi 2019.07.04 13:51 - Megtaláltam
Zárva volt a kastély, így pótjelszóval. Köszönjük!

Geocaching Hunters 2019.06.25 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Geocaching Hunters... [Geoládák v2.2.5]

zsubamba 2019.06.22 19:22 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

pczinder 2019.06.01 09:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

büfés 2019.05.22 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

zsbenko 2019.05.18 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szimszon 2019.05.12 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Gedeon bácsi 2019.05.04 13:59 - Megtaláltam
OK

május 15. 2019.05.01 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

coteacote 2019.05.01 10:05 - Megtaláltam
Voltunk a helyszínen, sajnos ma zárva volt a kastély, így a pótjelszót használtuk :-(

wirtha 2019.05.01 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.97
Megtaláltuk. Köszönet.

Geggento 2019.04.25 21:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Invictus3 2019.04.19 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megvan, köszi!
Sajnos nem olvastam el a leírást, úgyhogy csak a virtuális pótot találtuk meg.
Szép hely Pécel :)

penniwit 2019.04.07 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

navigaator 2019.03.26 00:00 - Megtaláltam
-

Gorkii 2019.03.25 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Skultéty család 2019.03.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.12
Megtaláltuk.

20190324_173307 
Csirimojo 2019.03.24 15:50 - Megtaláltam
Szép tavaszi kirándulád. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

kavesbalazs 2019.03.23 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Gyönyörű környezet.
Üdv,
Kávésbalázs [Geoládák v2.2.5]

PetyCamino 2019.03.10 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.20
Esös nap, zárva volt a kastély, de a virtuális meglett :)

pyrosz 2019.03.10 13:52 - Megtaláltam
Virtuális jelszóval

kertimi 2019.02.17 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tanohun 2019.02.17 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ikba88 2019.02.17 11:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

BombaBoti 2019.02.16 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v2.2.5] A kastélypark zárva és kutyák őrzik (a tábla alapján).

Access Denied 2019.01.01 13:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

Hegedüs Zsuzsa 2018.12.18 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

IMG_0861IMG_0862
IMG_0863 
geoládászok 2018.11.03 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

astratomi 2018.10.28 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.89
A kastély kissé lepukkant, de így is nagyon szép, a parkjában fogyasztottak el a nasinkat Katával.
Köszönöm a rejtést.

Simon4 2018.10.27 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Caldera 2018.10.19 06:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

nyogam 2018.10.10 09:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

BRobi 2018.09.15 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bubac 2018.09.15 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

emakra 2018.09.14 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Nikicsu 2018.09.14 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.5.4]

Schuti82 2018.09.08 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! A tollat érdemes lenne ceruzára cserélni. Nagyon szép a kastély parkja. [Geoládák v2.2.4]

Mozsarak 2018.09.01 21:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Köszönjük a rejtést!

Berián 2018.09.01 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Zéboy 2018.09.01 13:30 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
PÉV 2018.08.24 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszi a rejtést. Bementünk a kastélyba is, nagyon szép élményekkel jöttünk ki onnan.
-MEGVAN!-

-1-2
Kertész család 2018.08.18 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A kastélyt is megnéztük belülről.Tartalmas idegenvezetést is kaptunk.Köszönjük a rejtést.

nbokan 2018.08.03 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Megnéztük kívül-belül, tetszett minden, bár ráférne még a felújítás. Viszont így volt egy kis szellemkastély hangulata. Kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
leah 2018.07.22 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Megtaláltam, köszönöm! :)

Csengellők 2018.07.15 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csak a kastély kertjét néztük meg a gyerekekkel, kellemes és szép környezet. A láda jól el van rejtve :) kullanccsal is találkoztunk, ezzel vigyázzon, aki jön. [Geoládák v2.2.4]

g-tabe 2018.06.24 11:39 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!

Süni1966 2018.06.22 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BMBOPH 2018.06.15 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Megtaláltuk, köszönjük!

 
Zolas21 2018.05.28 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

szenor 2018.05.27 17:30 - Megtaláltam
Sajnos a parkról éppen lecsúsztam, így maradt az alternatív megoldás. Kívülről is nagyon tetszett.

IMG_20180527_172109 
ErdőCsöndje 2018.05.26 16:15 - Megtaláltam
Köszönöm!

zsuzsigabor 2018.05.26 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

dev86xr 2018.05.13 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.05.13 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Melinda&Mark 2018.05.13 16:11 - Nem találtam meg
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést!
Melinda&Mark ?????? [Geoládák v2.2.3]


[Elutasította: geocaching.hu, 2018.06.28 18:23]

enjoy 2018.04.30 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Skalp 2018.04.22 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.21
Belopóztam, mialatt az élőerős őrzés az igazak álmát aludta egy padon...

 
acsocso 2018.04.14 13:20 - Megtaláltam
Köszi hogy megmutattad! :)

mulder2197 2018.03.22 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Mikulás trágársága elüldözött 2018.03.22 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4e]

Morana 2018.03.17 11:00 - Megtaláltam
Ezzel a ládázással megvártuk, amíg kinyit a kastély (már látogatható).Érdemes volt várni, tetszett a kastély és a vezetés is. Megtaláltuk az eredeti ládát, bár a navigáció a kastélykertben nekünk nem működött, össze-vissza ugrált. De a leírás alapján gyakorlott szemmel kiszúrtam :) Köszönjük a rejtést! Ha nincs a láda, valószínűleg soha nem jöttünk volna el, nem is tudtuk, hogy van itt egy szép kastély

Pécel-Ráday kastély 2018.03.17. (9)Pécel-Ráday kastély 2018.03.17. (11)
Pécel-Ráday kastély 2018.03.17. (17)Pécel-Ráday kastély 2018.03.17. (7)
Ancs 2018.03.03 18:44 - Megtaláltam
Úton a 2000.-hez 13/13.
A nap utolsó ládája, s mivel télen zárva, így maradt a pótjelszó. Ez a kastély is érdekes lehet, mint a turai. Na majd máskor.
Nyitva tartás 2018.03.15-10.28. péntek, szombat, vasárnap 10:00-17:00
Köszi

20180303_17055620180303_170750
20180303_17081220180303_170825
20180303_170533 
Dorkadia 2018.02.25 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

atomfrici 2018.02.18 15:30 - Megtaláltam
A pót jelszóval,megtaláltam.

johnnycache 2018.02.17 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Köszönöm az élményt! :-)

Nem játszom 2018.01.28 12:05 - Megtaláltam
Ok.

monic1006 2018.01.07 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Kihasználva a szép januári időt kirándulni indultunk Isaszeg és Pécel környékére. Sajnos nem voltunk elég körültekintőek és nem néztük meg előre, hogy az "igazi" láda csak nyitvatartási időben kereshető és, hogy TÉLEN ZÁRVA TART - így csak a pótjelszóval logolunk - pedig a kastélyra is kiváncsiak lettünk volna. Szerencsére félórányi autóútra van tőlünk, tehát ide még vissza tudunk nézni.
Köszönjük a lehetőséget!

szsoutdoor 2018.01.07 11:01 - Megtaláltam
A jó időt kihasználva egy kis kirándulást tettünk a Gödöllői dombságban. Sajnos mivel a téli időszakban nem látogatható a kastély, így az alternatívval logolunk. Amint lehetséges a kastélyt is megtekintjük. Köszönjük a rejtést!

emiGrant 2018.01.06 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
7/4. Szép a kastély, de sajnos minden kapu be volt zárva, mivel télen nincsenek nyitva. Még a parkba se jutottunk be, így az alternatívot használtuk. Köszi a rejtést!

-1-2
Judit és Béla 2018.01.01 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.29
Megtaláltuk.

Molli 2017.12.25 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.95
Köszönöm a rejtést!

dvorcsakl 2017.10.14 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Motoros karika 4. állomás. Belefutottam egy forgatással egybekötött felvonulásba, lovaskocsi, ostorcsattogtatás, rengeteg lovacsa.

Hubbi barátai 2017.10.07 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PBM 2017.09.29 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Először a pótjelszó lett meg, majd mivel nyitva volt a kapu, gyorsan le lett vadászva a láda is. Köszönjük a rejtést.

tádé 2017.09.10 13:01 - Megtaláltam
Köszönöm!

Tünde&Attila 2017.08.25 14:35 - Megtaláltam
Megvagy, lága! Egyszer Tünde és Attila (2014.10.19-én), ezúttal Tünde és Áron talált meg! :)

Kimberli1 + Imi30 2017.07.25 17:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! A weblapjuk szerint minden nap este 18-ig látogatható, a valóságban csak péntek-szombat és vasárnap és csak 17 óráig, így sajnos csak kívülről láttuk ..

Mortanius 2017.07.22 13:14 - Megtaláltam
Péceli séta.
Köszönöm a lehetőséget!

Vincenzo65 2017.07.15 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. A kastélyra most nem volt időm.

Paplacs 2017.07.09 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Először - biztos, ami biztos - a virtuális pontot, majd a ládát is megkerestük, utána megnéztük a kiállítást is (tárlatvezetés a jegy árában!).
Köszönjük a rejtést!

P1010734 
ystray 2017.07.07 21:33 - Megtaláltam
Sajnos mire odaértünk a kert már bezárt. Majd legközelebb, ha arra járunk, szétnézünk bent is.
Megvan :)

nmárti 2017.06.26 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.35
Alternatívval, ahogy korábban is.

-1-1
-2-2
vetele 2017.06.25 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Vasárnapi túra során begyűjtve.

Balear 2017.06.17 19:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Hát ez eléggé könnyű találat volt. Sajnos a kevés idő miatt még körülnézni sem tudtunk. Na de majd legközelebb :)

Köszönjük a rejtést:

Kincső és Csabi

kincs92 2017.06.17 19:22 - Megtaláltam
Már nagyon késésben voltunk, így sajnos nem nagyon időztünk ennél a ládánál. Legközelebb ezt pótolni fogjuk.

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

j_sipi 2017.06.10 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
OK!

denho 2017.05.15 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kilali 2017.05.05 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Köszönöm a lehetőséget.

lee-laa 2017.05.01 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

laczka 2017.04.30 16:00 - Megtaláltam
+

MJANEZ 2017.04.30 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

VaVi 2017.04.29 15:20 - Megtaláltam
köszi :)

Odin94 2017.04.26 10:20 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

VINAX 2017.04.16 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

h633214 2017.04.15 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.04.14 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.02
Két keréken a ládák nyomában,Tkc80 társaságában.
Visszarejtettük valaki után kár,hogy van aki nem veszi a fáradságot...
Köszi a rejtést!

Gumipók 2017.04.14 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.45
Motoros túra Spangarázzsal, Bajtemetésről ereszkedtünk le.
A láda kb csak le volt dobva egy fa tövébe, így készítettünk némi álcát.
A koo-k jó helyre mutatnak és így már nem veri ki a szemedet 20 méterről :)
Köszi a rejtést!

BLUEway💙2016! 2017.03.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.63
GCBZS után elázva már nem mentünk be a kastélyba, de virtuálisan +lett. THX.

30 
Istennyila 2017.03.05 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést

Pók 2017.02.25 18:08 - Megtaláltam
Behálóztam!

IMG_20170225_163713 
Szamárfül 2017.02.25 17:51 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

zsomle13 2017.02.25 17:48 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

joco64 2016.12.10 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.65
Köszönöm.

KP1965 2016.12.08 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
38,5 km-es gyalogtúra során gyüjtöttem be a Pécel és Isaszeg környékén lévő 8 ládát. Ez volt az első. Még jó, hogy volt végszükség esetére virtuális jelszólehetőség, mert a kastélypark nagykapuja zárva volt.

tabletta 2016.12.06 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam.

IREBA 2016.11.23 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Köszönöm a rejtést,és a lehetőséget.

Katka991 2016.10.31 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Katulyakutatók 2016.10.31 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását! Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Pótjelszóval, mert kiírás szerint 10.31-ig van nyitva (amit a honlapon is fel lehetne tüntetni, nemcsak a májusi nyitást), de nem péntek, szombat vagy vasárnap volt, ezért csak egy barátságos kutyus integetett a farkával a zárt kapu mögül.

-1-2
-3-4
wadi 2016.10.30 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Drukkolunk, hogy valóban felújítsák! :-) Köszönjük a rejtést! Vandi és Wadi

20161030_11351320161030_111514
tutu79 2016.10.23 13:37 - Megtaláltam
Megleltük.Köszi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.10.19 07:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Útban Pestre :)

Pogánypeti 2016.10.10 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom 1. találata a hatból :)
Pécelre vonattal érkeztem. Elsőként megtekintettem a kastélyt és környékét (kedd lévén a kerítésen kívülről), leolvastam a jelszót, majd megindultam felfelé a GCVABA irányába.
Köszönöm a lehetőséget! :)

TD Adventure 2016.10.08 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltuk. Egy találatnak jó, de a környék nem különösebben érdekes. Sem a kastély, sem a parkja nem fogott meg minket. A Rákos-patakot ugyan szeretjük, de vannak szebb részei.

magicf 2016.10.08 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.03
Ismét egy érdekes helyre vitt el bennünket a GC. Köszönjük.

Nézzetek be az Édes cukrászdába ha erre jártok.

Imperator Csaba 2016.10.01 14:44 - Megtaláltam
+Van! Köszi :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Cirip & Cicmic 2016.09.24 15:00 - Megtaláltam
A nyáron Erdélyben jártunk és a Maros-menti gernyeszegi Teleki-kastélyban hívták fel rá a figyelmünket, hogy annak a kastélynak a díszesebb testvére a péceli, a legdíszesebb pedig a gödöllői.
Sok hozzászólásban olvasható, hogy lepusztult, ami igaz, de az Erdélyben látottakhoz képest sokkal jobb állapotban van és itt hamarosan megindul a felújítás, míg a határon túl erre kevés az esély. Nekünk nagyon-nagyon tetszett jelen állapotában is, van annak egy sajátos hangulata hogy a kastély lepusztult, de a romos részeken jól láthatóan átszűrődik, hogy milyen is volt fénykorában. Persze a tetszés/nem tetszés is viszonyítás kérdése, mi inkább a nemrég látott, sokkal lerobbantabb Teleki kastélyhoz (akaratlanul is) hasonlítva éreztük csodálatosnak, míg ha a Grassalkovich kastélyhoz méri az ember, akkor nyilván nehéz lehet tetszetősnek érezni.

catNcat 2016.09.24 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
Köszönjük.

capacsok 2016.09.23 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Szép park, sajnos belülről most nem tudtuk megnézni, készülnek a hétvégi programra. A logfüzet betelt, hagytunk másikat, a toll nem fogott, így abból is hagytunk másikat. Már két betelt logfüzet van, lassan el kellene vinni a betelteket.

marci124 2016.09.23 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kovtom72 2016.09.16 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Épp rendezvény volt, nem nagyon akartak minket beengedni a fiatal kapuőrök, de az idősebb gondnok nagyon rendes volt, átkísért minket a kertbe. köszi

BiBoLi 2016.09.03 19:28 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Rézangyal77 2016.09.03 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hey-ho 2016.08.28 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

geocat&geodog❤ 2016.08.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszi a rejtést!

kerekesmarci45 2016.08.26 19:09 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.85
Köszönöm a lehetőséget a Kastély nagyon tetszet

szabozeta 2016.08.26 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.00
A kastély nagyon tetszett ajánlom másoknak is

accu 2016.08.26 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

fris61 2016.08.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést

Drotak 2016.08.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Egy laza kis Budapest kornyeki tekeres soran ejtettuk utba a ladat. Szuper kis falu, szep kastely, koszonjuk a rejtest!

Wilka74 2016.07.19 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Az alternatív lehetőséget használva.

tibo77 2016.07.10 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megtaláltuk! :)
Szép hely. A túravezető és a biztonsági őr is átlagon felül kedves volt. Pár év múlva ha megvan a tervezett felújítás tuti visszanézünk.

Petyabá 2016.07.06 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.52
Nyitvatartási időben nem sikerült bejutni.... Maradt az alternatív.

gyetger 2016.06.10 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! (pótjelszó) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

DSC_1144 
varga.andris 2016.04.30 18:46 - Megtaláltam
Sajnos zárva volt már a kastélypark, mikor arra jártunk, de majd visszanézünk még :)

Ekarp 2016.04.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük! Most nem volt időnk magát a kastélyt is megnézni, ezért később majd még visszajövünk.

Gabi&Áki 2016.03.27 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

keleven 2016.03.20 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

LH458 2016.03.20 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést!

Atalati 2016.01.24 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.35
Köszönöm!

ABZsB 2016.01.19 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

nagyfliszi 2016.01.02 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Bernáthékkal közös karácsonyfás ládázás után jöttünk ide. Mindenképp szeretnénk egyszer bejutni is, most csak odafagytunk a pótjelszóhoz :-)
TFTC.

Bernáth 2016.01.02 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.92
Ha tudnánk, hogy a kastélyt is meg lehet belülről nézni, nem csak a parkot, egyszer visszajönnénk nyitvatartási időben. Kívülről jól néz ki!

 
vizipinty 2015.12.30 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ha2 2015.11.16 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Sajnos már csak sötétben.

emmerwald 2015.11.15 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Köszönöm!

5N 2015.11.11 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Én kimondottan szeretem,ha van pótjelszó,mert így minden esetben kereshető,mint ahogy most is szükség volt rá.A kastély és gondolom ezáltal a kert is csak péntek,szombat és vasárnap van nyitva,legalábbis a kapun ez volt kiírva.

tofu 2015.11.09 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.32
Isaszegről visszafelé jövet. A parkba nem lehetett bemenni

MoZ 2015.11.08 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.73
Levadasztuk

dynuchu 2015.11.06 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nyomozócsapat 2015.10.24 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Lupus21 2015.10.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. Pótjelszóval + kép mert ez így korrekt!

 
admirinda 2015.10.04 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Felni 2015.09.20 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nóra és Viktor 2015.09.13 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük. Nóra&Viktor [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kniisa 2015.09.12 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Máté, Matyi, Maja és István. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GeoGirl 2015.08.30 15:47 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2015.08.30 15:47 - Megtaláltam
köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

VaP 2015.08.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

haberp 2015.08.27 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

agnieszka 2015.08.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Galgand Péter 2015.08.21 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Kellemes hely, kissé "angol-parkos" a kert. Szeretjük az ilyen rejtést! Köszi!

Galmák 2015.08.21 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Kellemes hely, kissé "angol-parkos" a kert. Szeretjük az ilyen rejtést! Köszi!

Mire valók ezek a szoborfülkék?Ékszerdoboz
ottgyuri 2015.08.15 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Megtaláltuk!

begeba 2015.08.14 17:28 - Megtaláltam
OK

tarsolyos 2015.07.10 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Köszönöm!

Kozák 2015.06.26 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megvan, köszönet a rejtőnek.
Aki szereti a kastélyokat minden képen ajánlom megnézni.
A kastély felújításra szorul de eredeti állapotában látható fali festménye,freskók.A ládában a fűzet megtelt nincs mire írni,valaki már PZS-t használ.

alexp 2015.05.30 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Trianon 40 túra közben útbaejtettem.

Köszönöm a rejtést.

MókusJenő 2015.05.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget! A ládika meg lett az árnyékot adó lombok alatt.

 
zsuuu 2015.05.23 00:00 - Megtaláltam
Punkosdi kastelytura Kredenccel, Gizussal es Pisitvel 1.
Koszi

kredenc65 2015.05.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Pünkösdi kastélytúra Gizus, Pisti és Zsu társaságában. Megtaláltuk, bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de egy eltökélt kesselőnek ez nem lehet akadály. :) Köszi a rejtést!

 
Ági&Gabi❤ 2015.05.09 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk :-) Köszönjük! ? [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Vivienne Drucocu 2015.05.05 13:51 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

niky11977 2015.05.05 13:50 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

stimi 2015.05.03 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Xorvo 2015.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.18
Megtaláltuk. Köszönjük!

Párduc50 2015.04.24 13:45 - Megtaláltam
Köszi!

GYEZegzug 2015.04.19 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Megtaláltam a virtuálissal miután még zárva volt. Köszi a lehetőséget.

 
sania 2015.03.28 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

graffz 2015.03.15 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.46
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x]
park zarva, virtualis.

Edizon 2015.03.07 13:55 - Megtaláltam
Mivel a park zárva, csak virtuális.

icarusdes 2015.02.21 11:15 - Megtaláltam
Koszonom a rejtest :)

diego 2015.01.03 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 3.90
Sajnos csak a helyszínen derült ki, hogy nem kereshető, mivel a kastélypark zárva! Így maradt az alternatív :-( Ennek így nem sok értelme volt.

marsoka 2015.01.01 12:00 - Megtaláltam
.

eazs 2014.12.31 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Nagyon szép kastély, kár, hogy nem mehettünk be. Az idei év utolsó ládája

szikizso 2014.12.30 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Év végi ládázás első állomása. Az alternatív megoldás maradt így télidőn.

turani 2014.12.14 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2014.12.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Köszönjük! Ide majd visszajövünk, amikor be lehet menni megnézni a kiállítást is. :)

Mars3696 2014.12.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.53
Elég sokáig éltem Pécelen, de a ládát csak most kerestük meg! :) Kösz!
Sajnos nem tudtunk bemenni, így maradt a pótjelszó.

Tathalas 2014.11.11 13:07 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos csak pótjelszóval - ha jól értem, november 2-től áprilisig nem látogatható a kastély?

 
stmester 2014.11.01 10:15 - Megtaláltam
alternatívval lett meg

szeliju 2014.10.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Köszönjük a rejtést!

jenmi 2014.10.25 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megtaláltam.

Lónyayrefi 2014.10.25 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

mesemeso 2014.10.18 18:00 - Megtaláltam
Gyönyörű környezetben a legjobb program: III. Fuvolafesztivál a Ráday-kastélyban. :-) Apa, Mesemeso [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Évi&Zoli 2014.10.14 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
A parkba nem sikerült bejutni mert a leírással ellentétben csak péntek, szombat és vasárnap van nyitva a kastély. Így csak az alternatív jelszóval tudtunk logolni. De azért a kerítésen kívülről készítettünk néhány fotót. Köszönjük!

Szabi0918 2014.10.12 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LecsoBKW 2014.10.12 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

jbako 2014.10.12 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.72
Csak a kertben sétáltunk, meglepően hosszú az út mentén. Sajnos az épületek nincsenek valami jól gondozva. Kösz a rejtést.

 
Tesztelo.hu 2014.10.11 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! Anita és Feri [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dundus & Co 2014.10.05 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tiszaparti 2014.10.04 10:01 - Megtaláltam
Köszi!

kami1 2014.10.03 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam!

 
stikli08 2014.09.21 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

chivas 2014.09.20 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.59
Köszönöm!

kisember 2014.09.07 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tcsa 2014.09.07 15:55 - Megtaláltam
Zárás előtt, csak a kertben sétálva. Köszönjük a rejtést!

vakond87 2014.08.26 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Munka utáni kerékpározás Maglódi nyaralók - Pécel - Rákoscsaba útvonalon. 2 megkezdett multi láda pontját kerestem meg. (GCNEWS, GCRAPA) Köszönöm a rejtést!

petili 2014.08.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést!

csipet_csapat 2014.08.23 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kaktusz999 2014.08.22 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Horizont 2014.08.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megérdemelné, hogy egy kicsit több figyelmet fordítsanak a rendben tartására (nem az üzemeltetésre, hanem a felújításra gondolok). Köszönöm a lehetőséget.

gizike 2014.07.27 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk:)
Köszönjük a rejtést.

placi75 2014.07.25 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Sikerült bejútni a kastélykertbe, és a kastély előterébe. Korábban már egyszer megálltam itt megnézni a ládát, kastély zárva volt, gondoltam, hogy majd visszajövök. Most jött ez az idő...

Viktor&Detti 2014.07.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.52
Megvan.
A park ingyenes, de a kastély fizetős. Igaz, cserébe idegenvezetést kapunk, így az egyébként sem túl drága jegyárat maximálisan megéri kifizetni (600Ft a felnőtt). Nekünk tetszett minden.
Köszönjük.

Fixis 2014.07.03 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
A kastély zárva volt. (Csak pénteken, szombaton és vasárnap van nyitva.)

Túramaci 2014.06.23 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Maci&Momó [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

arpi1970 2014.06.21 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
A parkban talále féléredt szilva a melegre való tekintettel igen jól esett :-)

 
igelkott 2014.06.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
Gyönyörű, patinás kastély!

Wsky 2014.06.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Egy kis ráfordítással szép is lehetne. kezdetnek egy kaszálás az udvaron. Mindenesetre szép.
köszi.

sotatyigák 2014.06.14 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pöfike 2014.06.08 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.90
Köszi a rejtést! A kastély már nyitva van de én mivel kerékpárral érkeztem ezért nem mentem be és csak a virtuális jelszót néztem meg.

ellfelek 2014.05.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Köszi a rejtést!

derzs bő 2014.05.18 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Köszi a rejtést,érdemes volt megnézni a parkot is.Nyugis szép park.

tothadam86 2014.05.11 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2014.05.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.83 súly: 4.12
A ládaoldal címe: Ráday-kastély. Ehhez képest 4 bekezdés szól a Rákos-patakról, ahol ma már nincs is pontja a ládának és egy a kastélyról. Attibati GCRAPA ládája, ami a patakot mutatja be, viszont nem bővelkedik információban a patakról, csak az útvonalról. Ez a sok információ inkább arra az oldalra illene. Ide pedig jóval több, aktualizált hír és kép a kastélyról (nem a patakról és a református templomról), a benne látható érdekes "A könyvtártól a konyháig - képek a Ráday család mindennapjaiból" kiállításról, a Ráday család kiemelkedő tagjairól, a kastély és a család meglehetősen hányatott sorsáról.

Nagyon szép a kastély, érdemes nyitva tartási időben érkezni (ami nem egyezik az oldalan írttal). Érdeklődni lehet itt: e-mail: radaykastely@gmail.com; telefon: +36 (28) 453 54.

Az alternatív koordinátáját, ha már van, jó lenne a megfelelő formátumban írni, hogy a GPS láthassa - de a leírásból amúgy is nyilvánvaló, hogy hol van, nem is kell hozzá koordináta.

Péter60 2014.05.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 4.13
Disszonáns a ládaoldal. Hogy kerül a kastélyhoz ekkora terjedelemben a patak leírás?
Sajnos későn jöttünk, majd legközelebb.

Manóék 2014.04.21 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2014.04.11 17:00 - Megtaláltam
Megtalaltuk, a kastely kertjet eppen az erkezesunkor zartak be, igy a potjelszora kellett hagyetkoztunk

uzolee 2014.04.07 18:45 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2014.04.07 18:44 - Megtaláltam
Köszönöm!

sorx 2014.04.07 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0o] [wapon beküldött szöveg]

GBoys 2014.04.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk! :) Köszönjük a rejtést!
Mindkét logbook betelt.

A parkba be lehet menni az alábbi nyitvatartási idő szerint:
Ápr.04-Nov.02-ig
Péntek, szombat, vasárnap 10:00-17:00-ig (lásd fotó)

Nyitvatartás 
sistván 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük

mazsola069 2014.03.29 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.89
Szmájlira cserélve,mától ez is rám vigyorog.:-)
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ma a XVII.kerületbe voltam munkát nézni,és mivel korán végeztem,gondoltam kéne valamit keresni.Gps hiányában maradt a g.hu.A teló akkuja 11%-on ált,így igyekeznem kellett.Gyorsan kiválasztottam a legközelebbit,a név is szimpi,így esett a választás eme ládára.Logok elolvasása után,már csak 7%-on álltam,így gyorsan az alternatív jelszóra mentem,mert a térkép alapján ez kocsival megközelíthető.Memorizáltam az útvonalat,és a wapos részt,majd kikapcsoltam a telót.Érkezés a helyszínre,kocsi lerak,teló bekapcs,jelszós márványtábla kiszúr,g.hu megerősít, bejelent,elfogad, nagyon örül.A helyiek szerint (3fő és két kutya) a park már régóta nem látogatható,de hát ott a láda 97 méteren,és batterym is maradt úgy 5%.Elindultam a kerítés mellet,lopva a métereket hátha van egy nyitott kapu,vagy mit tudom én,a remény hal meg utoljára.Kaput nem ,de egy kb 1.8m kerítést sikerűt találnom,amin a magasugrókat meghazudtolva abszolváltam a bejutást.Lopakodó üzemmódra kapcsoltam,és 1 perc alatt már kezemben is volt a láda. Egy-két gyors fotó a parkról (na itt szűnt meg a kapcsolatom a civilizációval),majd ugyanúgy ahogy jöttem,mentem is.Visszafelé úton elkeseredve tapasztaltam,hogy a kerítés jó ötven centivel magasabb mint befelé,valahogy ez a leugrásnál fel se tűnt. Griffs kollégát is megszégyenítve,kötelek nélkül vágtam neki a teljesen függőleges kőfalnak,majd kissé megfáradva ugrottam a "mélybe" a másik oldalon. Hát dióhéjban nagyjából ennyi,az utolsó bejegyzés előttem tavaly augusztusi,nem ártana utána nézni,hogy miért van zárva a park.

éjféli vadász 2014.03.23 00:00 - Megtaláltam
Virtuális jelszóval.

gst76 2014.03.22 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.46
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos a park zárva volt, így maradt az altenativ.
Kerékpáros találat.

GCRAKA_20140322120234.jpgGCRAKA_20140322120248.jpg
baranyp67 2014.03.09 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

epés remete 2014.03.09 11:40 - Egyéb
Vecsésről átkerekeztünk... Szép idő, jó kis bevezető kerekezés.
A kastélypark kapuján tábla: "Téliszünet. Nyitás 2014 tavaszán" :(
Tehát majd jövünk "tavasszal" újra. :D

torovik 2014.03.01 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.21
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

psolyomi 2014.02.15 00:00 - Megtaláltam
Kár, hogy zárva volt :)

kncsk 2014.02.11 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Köszönöm!

K-Isti 2014.01.05 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
OK.A parkba nem jutottunk be.Pótjelszó leolvasva.

Geri89 2014.01.05 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Levadászva! Köszi a rejtést. Geri89 [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

botaborsi 2013.12.30 00:00 - Megtaláltam
A 4. Bravo Juggling zsonglőrkirándulás 1. állomása. A kastély parkjába nem jutottunk be, de leolvastuk a pótjelszót.

phoety 2013.12.14 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

zsvalent 2013.11.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]
Sokat járunk Pécelen és nagyon szép a kastély, de még rengeteg látnivaló van arra, ha majd meglesz a láda elrejtésének a lehetősége, akkor biztos lesz ott még egy-két láda :)

Punkdraco 2013.11.01 10:18 - Megtaláltam
Megvan köszi

andrea1976 2013.11.01 10:18 - Megtaláltam

Megtaláltukbandi_attila 2013.10.28 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Megtaláltuk virtuálisan! köszönjük! Páratlan a kastély szépsége. Nojci és párja

kogyo 2013.10.23 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Sajnos a kastély és a park is zárva volt. A pótjelszó meglett.
Nagyon szép környék. Újra eljövünk.

NI 2013.10.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.39
Megtaláltuk!

Brogan 2013.10.06 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.39
Nincs valami jó állapotban ez a kastély.

2in1 dream team :) 2013.10.06 15:40 - Megtaláltam
Blokkoltuk!

Gábor75 2013.09.30 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Köszönöm a rejtést!

Attil@ & Réka 2013.09.21 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.25
Első közös ládánk Ancsával :)! Köszönjük a rejtést!

salty 2013.08.30 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Salty [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

markoga 2013.08.24 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Coooper 2013.08.23 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Nagyon jó kincsre bukkantunk, remélem legalább annyira jó az is amit otthagytunk!! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

A megtaláló brigád 
Pajzsika 2013.08.19 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Megvan ez is, köszi!

vighv 2013.08.15 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Sajnos zárás után érkeztem, így csak a kerítésen kívülről láthattam a kastélyt. :-(
Köszi a rejtést!

bambicsemege 2013.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Egy kastélyos tárlatvezetéssel egybekötött találat.

JÁDE family 2013.07.06 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kunczy 2013.06.30 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.76
Megtaláltuk!
Köszi a rejtést!

Dióskanyar 2013.06.29 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Megvan. Köszi.

AllStarzZZ 2013.06.27 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

Dinzol 2013.06.15 11:00 - Megtaláltam
Szép a kastély. Köszönjuk a rejtést !
Kriszti és Zoli

Grizli 2013.06.08 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. üdv:Grizli és Boszi [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

csabi1955 2013.05.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.12
Megvan

Fringilla és Kuglóf 2013.05.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.97
Kis vasárnapi kiruccanás eretében bejártuk a települést, megnéztük a kastélyt és a márványistállót belülről is. A logbook betelt, sajnos nem volt nálam üres füzetke, kérem a rejtőt, hogy vigyen egy újat a dobozba! Köszönjük a rejtést!

tgb 2013.05.11 20:30 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget, az időpont miatt sajnos csak virtuális fért bele...

Edit Peti 2013.05.11 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Bejártuk a kastélyt és a kertjét, reméljük hamarosan neki tudnak látni a felújításnak. A rejtők vagy a következő arra járó vigyen kis füzetet, mert mindkét logbook betelt! Amúgy a láda sok "kincset" tartalmaz, alig tudtuk visszazárni. Köszönjük a leírást és a rejtést!

 
KeefLee 2013.04.28 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.72
Megtaláltuk!

Köszönjük a rejtést!

J&G

 
ládafejtők 2013.04.27 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.46
Megvan

koncsik 2013.04.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Első találatunk, így boklásztunk kicsit, de a 3 gyerek is élvezte (14 hónapos, 4 és 7 éves). Köszönjük a rejtést, szerintem első ládának kíváló. A múzeum a már emlegetett vezető bácsival érdekes volt.

Vértes 2013.04.21 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

cav004 2013.04.21 10:25 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

zoalka 2013.04.20 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Elbűvölő hely, különösen a kedves bácsi előadásában. :)

gybazsi 2013.04.13 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kerékpáros találat.

Milán&Enikő 2013.04.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Átutazóban gyors találat.

Encl 2013.03.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Köszönjük, könnyű találat. Lehet, hogy jobb lenne valami biztonságosabb rejtek.

zsolty23 2013.03.17 12:25 - Megtaláltam
anettx-el közösen

Köszönjük!

anettx 2013.03.17 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
köszönjük, gyorsan meglett a rejtekhely

kopepe 2013.03.17 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
A kastély már kinyitott, de Bajtemetés sarát nem akartam bevinni...
Köszi a rejtést!

RobiGergo 2013.03.10 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.25
Sajnos nem tudtunk bemenni, de kívülről szép volt a kastély. Köszi a rejtést!

alcala76 2013.03.10 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.26
Szép a kastély, kár, hogy nem lehet állandóan bemenni. Elvileg jövő hétvégén nyit. 2013-ban péntek-szombat-vasárnap 10-17-ig lesz nyitva a kiírás szerint. Talán legközelebb meg is tudjuk majd nézni. :)

MiMintTeam 2013.03.03 15:37 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

h.krisz 2013.02.26 11:50 - Megtaláltam
köszi

Gerhátcsalád 2013.02.16 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.17 súly: 2.41
Kora reggeli első megtalálásunk.

 
Oriza 2013.01.27 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.60
Ok, potjelszoval [wapon beküldött szöveg]

Erősen bezárkózvaPécel és a SIMON tornyai
Automaster 2013.01.06 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
A kastély téli zárva tartása miatt, pótjelszóval! Köszönjük a rejtést!

viskyg 2013.01.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Sajnos csak a pótjelszót sikerült begyűjteni!

-Mese 2012.12.29 00:00 - Megtaláltam
Szép a kastély, de a park csak március 23-tól november 4-ig van nyitva.

MFJ 2012.12.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Köszönöm.

hitamas 2012.12.23 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Unokasétáltatás ürügyén jártunk erre (havazás, pótjelszó ...), a bejáratnál látott képek alapján érdemesnek látszik visszajönni, mikor a kastély látogatható ... :)

Mike 2012.12.01 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Isaszegről jöttem gyalog, igy hátulról értem el a kastélyt, de igy is ismerös volt. Ahogy megláttam az elejét, egyből beugrott, hogy itt már szivtam egyszer valamikor régen. Akkor kocsival jöttem, és se bemenni, se a jelszót megtalálni nem tudtam, a rejtö meg nem válaszolt az emailre.
Most ég és föld a különbség. Bemenni ugyan nem lehetett most sem, de egyértelmű, jól megtalálható pótjelszó van. Köszönöm szépen!
Innen a Bajtemetés ládához mentem volna, de késésben voltam, igy stoppal mentem Mendére, ahol vártak. Oda is értem kettő előtt :)

1.2.
ludvig 2012.11.20 00:00 - Megtaláltam
Egy csöppnyi novemberi napsütésben...

Koati87 2012.11.11 00:00 - Megtaláltam
Sajnos csak november 4ig látogatható a kastély.de az alternatívat megtaláltuk.Màrti és Vili

kobcikrajci 2012.11.04 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Kellemes őszi időben sétáltunk kicsit a kertben, a látottak alapján ismét próbáltuk elképzelni a régi arisztokrácia életét.

grafikus 2012.11.04 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.77
Köszönjük a rejtést.

rozsabogar 2012.11.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megvan

metal17 2012.11.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Megtaláltuk.Köszi.

arkangyal 2012.10.30 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

zlaci88 2012.10.25 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

donmackone társaságában sajnos csak pótjelszóval, mivel a park és a kastély sem volt nyitva. "park szerdától vasárnapig," ezt lehet modosítani kéne mivel mostani kiírás szerint csak péntek;szombat;vasárnap van nyitva.

donmackone 2012.10.25 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Hepur 2012.10.22 18:47 - Megtaláltam
Sajnos kapu zárás után értünk oda, így maradt a pót jelszó.

Dolex 2012.10.22 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Sajnos a kastélyba már nem tudtunk bemenni, így maradt a pót jelszó.

Apuka1968 2012.10.22 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

golent 2012.10.22 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Allisc 2012.10.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megtaláltuk.Köszi

Sa monyo 2012.10.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Megtaláltuk!

ny.mate 2012.10.16 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Pif 2012.10.06 17:20 - Megtaláltam
+van

laubi 2012.10.06 15:23 - Megtaláltam
Azért Pécel egy szép kis város! Köszönjük a lehetőséget!

Holovacz1 2012.10.06 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

macibeka 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam
:)

nikoma 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam
sajnos csak a virtuális... több mint fél órát vártunk, de újabb és újabb látogatók érkeztek a parkba... Köszönjük!

Gabro 2012.10.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
:-)

pozoli1 2012.09.29 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

Mr. Fülixáj 2012.09.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.54
Viszonylag kies parkban egy szimpla láda.
A teljes tartalmát kicseréltük.
A rejtés nagyon feltűnő !

geooszi 2012.09.12 00:00 - Megtaláltam
Meglett!

Betty74 2012.09.06 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.54
MEGVAN

ZoliQua 2012.09.06 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Ok

RoriZo 2012.08.31 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Köszönjük, meglett!

Fürkészek 2012.08.25 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Korán reggel indultunk a gyerekekkel, ezért elég korán értünk is a kastélyhoz. A múzeum nem volt még nyitva, de a kapu igen, ezért bementünk a ládáért. Szép nagy láda, a gyerekek nagy örömére, profi rejtéssel. A fát egyből kiszúrtam, a nagy fürkész fiam előröppentette a két kicsinek és hozták arrébb a dézsmához. Gyors csere-bere és tették is vissza a helyére, gondosan álcázva illetéktelen szemek elöl. Reméljük jól sikerült! Majd az idő megmondja. Köszönjük a rejtést! Teljesítette 4 fő.

KariKata 2012.08.16 15:10 - Megtaláltam
A kapu résnyire nyitva volt, így bementünk a parkba, de már jöttek is ki a kastélyból, hogy zárva van. Rátették a lakatot a kapura és elmotoroztak. Így maradt a tartalék virtuális megtalálás. A kiírás szerint csak péntek, szombat, vasárnap 10-17-ig van nyitva a park.

Nevemsincs 2012.08.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, nagyon szép a kastély udvara, sajnos belülről nem tudtuk megnézni, zárva volt... :)

Farekék 2012.08.11 19:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
A húgom esküvője előtt ( a polgári szertartás itt lesz) felderítettük a terepet.
Köszönjük a lehetőséget.

lakkanto 2012.08.08 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Gyors drive-in [wapon beküldött szöveg]

Petitomigatyi 2012.07.23 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
szép a kastély

fmin 2012.07.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.25
Nagyon szeretem ezeket a kastélyokat. Ma 2/4.
Grazie

Kriszti és Endru 2012.07.15 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést!

Tamás&Angi 2012.07.14 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Mai nap utolsó találata volt ez a láda. Tetszett a kastély. Köszönjük.

housefly 2012.07.07 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kár, hogy lekéstük a nyitva tartást. :(

zazu 2012.07.01 00:00 - Megtaláltam
Vasárnapi kiruccanás... :)
Utoljára kb. 10 éve voltunk itt... akkor is, és most is nagyon tetszett!
Tnx.

ShellGuards 2012.06.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltuk! kösz

SzantoA 2012.06.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Meglett.

ogybass74 2012.06.26 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Geri Jeff 5csibaaa [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Dyroy 2012.06.16 14:26 - Megtaláltam
Meglett. Köszi a rejtést! :-) [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

popperpeti 2012.05.27 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltuk! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

csavar 2012.05.26 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megtaláltuk, Köszönjük!

csörike és maci 2012.05.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Sajnos csak péntek-vasárnap van nyitva. A parkba se lehetett bemenni.

kicsiogre 2012.05.20 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Bp-Csömör-Kistarcsa-Mogyoród-Gödöllő-Pécel-Bp bringatúra negyedik találata.

lukrécia 2012.05.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

Tóni&Beus 2012.05.01 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
A rejtek eléggé szúrja még az avatatlan szemet is...
Köszi.

SzurkeMaci 2012.04.28 10:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

LokPeti 2012.04.28 10:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Szinte nyári melegben kerestük a ládát, kilencen, mintegy bemelegítés képpen a Bajtemetés előtt.

andikaaa 2012.04.26 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszi!

Pibo 2012.04.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést...

V_Gabor 2012.04.21 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget.
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

lizzard és csapata 2012.04.21 12:10 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget

chipikao 2012.04.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Könnyű találat volt, köszönjük szépen!
V & T

alecar 2012.04.19 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Igazán gyönyörű a kastély, de parkra ráférne egy kis felújítás. Köszi!

anyóca 57 2012.04.14 16:15 - Megtaláltam
A kastély nyitva volt, de sajnos bemenni nem tudtam, mert mint mindig- Barnival voltam. Így csak a láda oldalon és a kastély bejáratánál lévő képekről láthattam, hogy milyen pompás lehet belülről. El kell jönnöm még egyszer megnézni belülről is. Köszi.

Glac 2012.04.14 10:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csehipest 2012.04.12 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.70
Be volt még zárva de a virtuális jelszó azért még megvan.

CsKaroly 2012.04.09 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kriszti, Mónika, Károly

YoGgie 2012.04.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Megvan!:)

 
Melus12 2012.04.08 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Napszel 2012.04.05 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.23
Szép idő örömére elmentünk motorozni

SelyNiki
PGT 2012.03.30 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
A rejtés csak egy kicsit feltűnő :-)
Szép a kastély és a park is.
Vectra haverommal kerestük meg.
KAR :-)

Hegyo 2012.03.25 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.66
Jól telt a nap Tevelady, Márk Marika, Tóth Mária és Kerekes Józsi bácsi társaságában. Köszönjük a rejtést!

kisscsabaemail 2012.03.17 11:02 - Megtaláltam
Megvan. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

szjuli 2012.03.15 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Vendégségbe mentünk Pécelre, így ezt a ládát is összegyűjtöttük. Szép kis kastély, mi csak kívülről néztük meg. A láda könnyen meglett. A rejteket adó kúpcserép viszont szerintem feltűnőbb, mint amennyit álcáz.

luviktor 2012.03.15 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Köszi a rejtést. A kastély előtti parkolóban álltunk meg, innen gyerekjáték volt megtalálni a ládát. A kapu nyitva volt, simán be tudtunk menni. A kastéllyal szemben található épületben még barátaink esküvőjén is voltunk pár éve.

EdeZ 2012.03.15 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Sir Pajszer 2012.03.04 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.28
Köszi a rejtést!

Szilvi78 2012.03.03 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A kastély zárva!Nyitás húsvétkor !de mi olyan szerencsések voltunk ,hogy pont akkor érkezett meg a gondnok és beengedett minket így a fa tövében lévő jelszót találtuk meg :))))))

Köszönjük neki
Danika és Szilvi

Cool 2012.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Köszi!

Pimpi69 2012.02.27 09:57 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Arthur 2012.02.26 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.85
Megtaláltuk!

Belépődíj van! Nézzétek meg a fotót!

Köszönjük!

Arthur és csapata

A csapatÁr tábla
CooperRick 2012.02.11 00:00 - Megtaláltam
Sajnos a park zárva volt, így csak a virtuális jelszót tudtam meg! nem baj áprilisban visszatérek a ládáért .))) pedig tök jó ajit vittem .)

Sajnos zárva .( 
BubaGC 2012.01.31 17:29 - Megtaláltam
-

plecs 2012.01.31 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.30
A parkot -ahogy a rejtő írta- zárva találtam, viszont az alternatív jelszó a helyén...

Törpe80 2012.01.28 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.72
Péceli ládázásunk során nem maradhatott ki.Sajnos bejutni nem tudtunk de majd visszamegyünk és a ládát is levadásszuk.Köszi a rejtést.

comp@ss 2012.01.22 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]

ribizly&csyrke 2012.01.18 00:00 - Megtaláltam
MEG VAN!!!!

sogor36 2012.01.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
Sajnos nem tudtunk bemenni, tehát maradt a virtuális jelszó.

Nirriti 2012.01.14 16:30 - Megtaláltam
Sajnos csak a virtuálisat tudtuk megtalálni, de még biztos visszatérünk egyszer!

palkoemese 2011.12.11 14:45 - Megtaláltam
Első megtalálásom. :)

gyurgyalog 2011.12.04 00:00 - Megtaláltam
:)

kolibri 2011.12.04 00:00 - Megtaláltam
Csak márciustól októberig van nyitva, sajnos... Pedig szívesen megnéztük volna belülről is!!

Ildióbuda 2011.11.13 09:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
OK. Köszi!

 
pcjav73_old 2011.11.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.45
Zárva volt, úgyhogy alternatív. Köszi!

befi 2011.11.09 11:20 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 66.7 km

G&V 2011.11.06 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
A kastélyt csak kívülről tudtuk megnézni, 10.31-ig volt nyitva. Az alternatív jelszót kerestük csak meg.

Szöszke15 2011.11.05 14:00 - Megtaláltam
Megvan!

tmolli 2011.11.05 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

baranyaifiú 2011.11.05 14:00 - Megtaláltam
OK!

Hinter 2011.11.01 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam

vittorio 2011.11.01 01:46 - Megtaláltam
Éjszakai túrán lett meg, köszi!

DenkeT 2011.11.01 01:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Éjszakai túra közben, köszi a rejtést! :)

Maci és Honey 2011.10.31 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Megtaláltuk.

kendebende 2011.10.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Motorral levadászva. Park zárva, maradt a virtuális jelszó.
Köszi a rejtést : Barnabás

Pala.G 2011.10.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést!

Sajnos nem tudtunk bemenni, mert a kastély október 23-ig felújítás miatt zárva. Így maradt a virtuális módszer. Talán majd legközelebb.

Üdv.
Detti & Gábor

Robogo 2011.10.02 18:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Biciklis ládázás utolsó állomása.
Sajnos már csak az alternatív jelszót értem el.
Köszönöm a rejtést!

serb.orsi 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam
Hát a kastélyba nem jutottunk be... a kertjébe se.

picuresnagyur 2011.09.28 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.26
köszi :)

JAck:66: 2011.09.26 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
444, megérett a meggy.

CzPeet 2011.09.25 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.03
Szép hely... csak a rejtés túl egyértelmű... már 5 méterről kiszúrható. Azért köszi ;)

katica7 2011.09.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Köszönjük! Nagyon jó volt a kora őszi napsütésben ide ellátogatni. A gyerekek rengeteg gesztenyét és tobozt gyűjtöttek. Örömmel láttuk, hogy egy részét a kastélynak elkezdték felújítani. :-)

*Moka* 2011.09.18 14:20 - Megtaláltam
+

*Vica* 2011.09.18 14:20 - Megtaláltam
Motoros találat.

viteztibor 2011.09.18 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Yihááá! Barbi, Tibi [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

zsotie 2011.09.16 00:00 - Megtaláltam
Köszönet.
Sajnos csak az alternativ.

Klári 2011.09.11 15:00 - Megtaláltam
Remélhetőleg a kastély felújítása után a parkra is sor kerül.

K-55 2011.09.11 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.01
Erzsébettel közös hétvégi ládázgatás. Szép és érdekes a kastély.

 
Schmauder Tamás 2011.09.10 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.23
OK

gladius23 2011.09.04 00:00 - Megtaláltam
Strandolás előtti találat:-)

Ronin 2011.08.26 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Megvan! [g:hu 1.3.18] [wapon beküldött szöveg]
Útbaejtettem ezt a már régóta halogatott rejtést és bár a kastély környékén most nagy fejlesztések vannak, a park egész kellemes meglepetéssel szolgált ezen a meleg délutánon.
A rejtek könnyen meglett és egy kicsit elidőztem a fenyők árnyékában.
Köszönet a rejtésért!

jakuzzi
körtefácska
Frigyes § 2011.08.22 20:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Egy közeli GG játék után.

QandB 2011.08.13 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Sajnos 5 után értünk oda, így csak kivülről csodálhattuk meg a kastélyt és a kertet

osvathek 2011.08.13 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Ez a kastély többre lenne hivatott. A kertre is ráférne egy kis "kertgondozás". De összességében tetszett.

Vibdo 2011.08.12 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.18
Már régóta szemezgettünk vele, de eddig mindig zárva találtuk, most végre meglett.

becko 2011.08.08 00:00 - Megtaláltam
pont

minczer1 2011.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.61
Sajnos a kastély kicsit elhanyagolt, egyébként szép helyen lenne! Kis családi ebéd utáni séta.

tudo 2011.07.30 11:14 - Egyéb
2011. júliusi 100. kerékpáros találat.

70 km kerékpár edzés 500 m emelkedéssel a Gödöllő - Isaszeg - Pécel - Kispest - Budapest útvonalon 5 régi ládával a júliusi 100. kerékpáros találat jegyében.

GCHOHO után visszatekertem 2 km-t a sáros - kátyús - kerülgetős földúton Pécel felé, és a települést elérve a kastély felé kanyarodtam. Amint a műszer iránytűje fordult a kastélypark felé, én is forgattam vissza a nyakamat, majd egy éleset roppant a derekam, belenyilallt a fájás, és hirtelen rendbejött minden. Elmúlt a derékfájás.

Beléptem a kastély udvarába most már rendesen kiegyenesedve. A gazdasági épületeket szépen renoválják. A láda azonnal meglett.

Visszamentem az utcára, majd egy közel 30 km-es erőteljes pofaszélmenet következett hazáig 42/16 - 42/19 között átlagos 86 rpm ped. és 141 bmp pulz. mellett.

Kerékpáros kupa: 70.75 km

TalálatPark
FelújításHomlokzat
dendeocse 2011.07.30 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan.

xcvii 2011.07.30 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk!

Gleeman 2011.07.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Pont a fa mellett újítanak fel egy épületet, így óvatosan kellett kivenni a rejtekből a ládát és visszatenni, de meglett.

Mercenary 2011.07.26 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.86
Szép hely! Érdemes volt felkeresni a kastélyt.

atipapa 2011.07.23 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Köszi

Csuek 2011.07.23 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Még nem volt nyitva a kastély, így az alternatív jelszót használtuk.

eleem 2011.07.22 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

igilight 2011.07.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Érdemes megnézni a kastélyt belülről is.
köszi

 
Hunreal 2011.07.09 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Szépen karbantartott kastély és a rejtés is jó! :)

rolandar 2011.07.03 07:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
GCVABA felé autóval begyűjtve. Sajnos túl korán érkeztünk, a park még nem volt nyitva.

Tikis 2011.07.02 17:42 - Megtaláltam
Köszi [wapon beküldött szöveg]

Garfield13 2011.07.02 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.86
Gyalog Bercelbe saját túrám :) egyik állomásaként találtam meg ezt a ládát. Köszi a rejtést!

tams6 2011.07.01 10:00 - Megtaláltam
"Sétál és repül, ahogy épp sikerül"

katica 2011.06.21 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Köszi, a park sajnos zárva volt, pedig nagyon megnéztük volna...
katica + tobias

mahone 2011.06.18 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

futureal 2011.06.15 10:14 - Megtaláltam
Sajnos én sem találtam nyitva a kastély parkját, így nekem is maradt a pótjelszó.
Az aktuális nyitvatartás az egyik lentebbi logban olvasható.
Köszi!

cKthebest 2011.06.05 18:10 - Megtaláltam
meglett. Köszi

zeus 2011.05.28 00:00 - Megtaláltam
ok

Qgyi 2011.05.21 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.61
Megvan, csak koran zartak

Aleph & Rita 2011.05.19 13:00 - Megtaláltam
Mai 24 km-es gyalogtúránk 3. találata! Minden kapu zárva volt, így maradt a pótjelszó. Köszönjük!

sry 2011.05.19 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.63
Megvan , Köszönöm!

Sajnos a parkba nem lehetett bejutni, így maradt a tartalék jelszó.
A park nyitvatartása a ládaleírással ellentétben

Nyitva április 22- október 31
péntek-szombat-vasárnap
10.00.-18.00.

Jó lett volna belülről is látni, de majd ez legközelebbre marad.

nyitvatartás, belépő árak 
HoPeter 2011.05.15 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a kirándulást. :-)

kópé1993 2011.05.08 10:50 - Megtaláltam
Megvan,szép a kastélypark,és a kastély is.

czipan 2011.05.07 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Köszönöm a rejtést. Kár, hogy bizonyos részek még romosak, de összességében nagyon tetszett.

moricz66 2011.04.26 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Köszönet!

edemmester 2011.04.26 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Alternatív jelszót megtaláltuk.

geomami 2011.04.25 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
jó kirándulás volt, köszönjük

szép környék 
Ncyke 2011.04.25 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.67
megtaláltuk:)

gyusz_58 2011.04.23 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.47
Beszélgettem a múzeum felügyelővel. Érdkes dolgokat mondott...
Köszönöm

 
tarby 2011.04.12 07:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [ ] [wapon beküldött szöveg]

geolaci 2011.04.10 09:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Snipermaster 2011.04.10 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Mivel korán értünk oda, még nem tudtunk bemenni Kodesttel, így maradt az alternatív jelszó.

Köszönet a rejtésért!

 
Pomisa 2011.04.09 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Az alternatív jelszót kerestük mert nem lehetett bemenni.
A hely tetszett.
Köszönjük a rejtést.

hercule&jane 2011.04.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.12
Sajnos csak az alternatív jelszót vadásztuk le, a kastély április 23-tól látogatható.

t_zlee 2011.04.07 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.49
Meg lett. Sajnos már nem jutottam be és nem is tudom mikor fogok legközelebb erre járni. Köszönöm a rejtést

LPilot 2011.04.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
A tavasz 31. pillanata. Szép.

kompaktor 2011.04.03 13:25 - Megtaláltam
Idén nincs szerencsém a kastélyos ládákkal: februárban a GCBLAK-hoz, ma pedig ehhez a kastélyhoz érkeztem nyitvatartási időn kívül, így maradt a virtuális jelszó. A képeket elnézve érdemes lesz egyszer megnéznem, ha majd újra erre járok.

tivi2007 2011.03.26 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Ok.

M Zsófia 2011.03.26 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Sajnos csak a virtuális lett meg mivel még a park is zárva volt.

Irus 2011.03.25 19:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.00
Köszönjük

Gergo 2011.03.15 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Sajnos csak a virtuális lett meg mivel még a park is zárva volt.
Marci, Enikő, Gergő

Lukács Imre 2011.03.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Isaszegi kerékpártúra alkalmával.Sajnos a park zárva van így maradt az alternatív.

mszilvia 2011.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

TLaca 2011.03.13 12:20 - Megtaláltam
Megvan!

Einstein Commando 2011.03.06 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Teljesítménytúra utolsó állomása, ide is jönnünk kell még vissza (sajna már nem volt nyitva).

Köszönjük!

dkg11hu 2011.03.05 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Ok

waster 2011.02.19 00:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.34
Lelkesek a helyi rendőrök! :)

Kajli 2011.02.19 00:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.77
Ejszakai turank 3. Állomása, csak virtuális lett meg, thx! KWK

krapa 2011.02.19 00:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Sajnos zarason kivul, de jo a hely. KWK

SilverG 2011.02.13 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Megtaláltuk!

FCsili 2011.02.13 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.17
Megtaláltuk a pótjelszóval. 150. ládám. :)

 
Bea&Lazy 2011.01.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.04
+Lett! Sajnos a kastélyba nem tudtunk bemenni, mivel zárva, így a pótjelszó maradt. Köszönjük a "rejtést"!

molka 2011.01.29 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Csak a virtuális, sajnos! Valahogy elkerülte a figyelmünket, hogy ilyenkor zárva van! De ott volt egy nagyobb csoport is, akik állították, hogy e-mailben felvették a kapcsolatot a fenntartókkal, de semmilyen választ nem kaptak. Így a bejutás májusig valószínűleg nehézkes, sőt!
Köszi azért!

carmin 2011.01.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Sajnos zárva volt.

 
vm 2011.01.29 09:17 - Megtaláltam
Jó. Kár, hogy zárva volt reggel.

morph 2011.01.29 09:17 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Szilvus 2011.01.23 13:15 - Megtaláltam
A nyitvatartással kapcsolatban fontosnak tartanám felhívni a figyelmet, hogy télen nem látogatható!!!

tomosny 2011.01.23 13:15 - Megtaláltam
Kár, hogy nem jutottunk be.

Furtyka 2011.01.15 12:40 - Megtaláltam
Köszi.

virge 2011.01.15 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Megtaláltuk, más "kesser" társakkal együtt.:)

A kastély 
kectam 2011.01.12 08:00 - Megtaláltam
Kár, hogy ilyenkor zárva van, tavasszal visszajövök ide. Köszi a rejtést

magyar65 2011.01.01 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

Puzzle Apartman Gyula 2010.12.27 16:45 - Megtaláltam
Pest felé menet utolsó találatunk volt. Mivel Isaszegen elidőztünk és az év ezen szakaszán korán esteledik, eleve a virtuális jelszót kerestük. Bár ezt nem is kellett volna keresni, mert a cél előtt 800 méterrel kitaláltam...így már csak a megerősítés miatt néztük meg.
Ekkor láttuk, hogy ha korábban érünk oda, akkor sem tudtunk volna bejutni. EZt azonban majd melegebb időben pótoljuk.
Köszönjük!

zalajaro 2010.12.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
A Kastély okt.31-ig látogatható.
Sokat tudna mesélni, ha mesélni tudna..

 
ipa 2010.12.06 09:39 - Megtaláltam
Munka előtti ládázást találtam ki ma délelőttre. A kastélyt körbejártam, bekukucskáltam a keríteésen át előlről-hátulról. Egy szép tavaszi napon tervezem újra felkeresni és megnézni a parkot. Most maradt a vaskapu és a tábla...

 
paparazzy48 2010.11.15 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Kapu zárva, már majdnem feladtam, mikor előkerült az agilis fiatal gondnok és beengedett. Így egy újabb skalp és mehettem tovább a bringával, Isaszeg felé. Köszi a rejtést: Paparazzy48.

Karate Kid 2010.11.14 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Sajnos már zárva volt, a pótjelszót kerestük.

Köszi !

LionDaddy 2010.11.14 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Mai 7/7., már szürkületben. Fene ezt a téli időszámítást és korán sötétedést.
November lévén a kastélypark télre bezárt, majd csak május 1.-től lesz látogatható. Maradt a tartalék jelszó.

Köszi a rejtést !

Zárt kapuk, nyitás tavasszal
 
GeoRoni 2010.11.14 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Kapu zárva. azért virtuálisan meglelve

1roka1koma 2010.11.13 15:15 - Megtaláltam
Sajnos, a kastélypark csak 05.01 és 10.31 között látogatható, a tartalék jelszóval kellett beérnünk.

Bob&Bobek 2010.11.13 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.38
Kapu zárva, pont könyvelve. Irány tovább a bajtemetés.

pihe 2010.11.13 12:40 - Megtaláltam
Sajnos zárva volt. A virtuális jelszót használtuk.
Gyönyörűek lehetnek a freskók. Ha erre járunk legközelebb -és nyitva lesz- biztosan megnézzük a kastélyt is.
Köszönjük a rejtést!

 
CacheFinder 2010.11.06 15:35 - Megtaláltam
Sajnos az -egyébként nagyon impozáns- kastély október 31.-éig volt látogatható, így be kellett érnünk a virtuális ponttal.
Köszönjük a lehetőséget!

imre.j 2010.11.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Bizony elnéztem, azért mert munkaszüneti nap van, a kastélypark hétfőn zárva volt. Maradt a tartalék jelszó.

veszd 2010.11.01 13:59 - Megtaláltam
Sajnos a kert nem volt nyitva így csak a pót jelszót tudtuk használni!
Köszi a rejtést

halmicsibe 2010.11.01 13:59 - Megtaláltam
Sajnos a park nem volt nyitva, de azért nem hagytuk ki a pontot.

Hukk 2010.10.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Szép hely.

minimal 2010.10.31 09:30 - Megtaláltam
alig volt elrejtve a doboz, fele konkrétan kilátszott. próbáltuk rendesen visszatenni.

dino86 2010.10.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük szép a környezet.

Cerberus 2010.10.23 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Megtaláltuk! Minden igyekezetünk ellenére sajnos csak néhány perccel 17 óra után érkeztünk meg, így a parkba a zárt kapukon keresztül már nem tudtunk bemenni. Kívülről megcsodálva is szép a kastély. Az alternatív jelszó könnyen meglett. Köszönjük a rejtést!

masek 2010.10.17 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.23
kényelmes verzió ebéd előtt, autóval a parkolóig.:)
utána már csak egy könnyű találat - köszi a rejtést!

Zolee@ 2010.10.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.95
Kicsiny gyöngyszem a városi forgatagban.(egy kis költői túlzással)

vadysign 2010.10.10 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.48
Kellemes a park, szép a kastély, bemenni már nem volt időnk.

Geologic 2010.10.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Megtaláltam

Ötvös család 2010.10.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Nagyon szép a kastély, és még szebb lesz, ha sikerül az összes felújítást megcsinálni befejezni. Van még mit tenni, remélem sikerül minél többet eredeti állapotba helyreállítani.
Tettünk bele egy új logbookot, mivel a másik betelt.
Köszönet a rejtésért!

 
Lordenfolc 2010.10.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
ok.

tótheszter 2010.09.21 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Ma csak virtuális lett...

Virágtartó 
Magyusz 2010.09.19 14:58 - Megtaláltam
Andreával [wapon beküldött szöveg]

CsHBalint 2010.09.18 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Könnyű találat, köszönjük a rejtést!

bogsa 2010.09.12 13:44 - Megtaláltam
Könnyű volt megtalálni! Szép a park! A kastélyra nem volt időnk, majd legközelebb!

maczy 2010.09.12 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Barátaink 500 m-re laknak, így összehoztunk egy látogatást
itt is, meg ott is. Kár, hogy a kórházi múlt így rányomta bélyegét
a műemlékre. Köszönjük a rejtést!

Mirtt 2010.09.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Időhiány miatt csak virtuálisan ;) - de egyszer még visszatérek :)

bsh 2010.08.29 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Tetszett a hely, köszi a rejtés! bsh + Szücsi

Chaty 2010.08.22 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.34
megvan

Auriga 2010.08.21 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Gödöllőről hazafelé ejtettük útba ezt a csodálatos kastélyt.
Ritka az ilyen részletesés figyelmes tárlatvezetés mint amit itt kaptunk.
Kívánjuk, hogy sikerüljön a kastély felújítása ahogy mostani gazdái szeretnék.
Kösz a rejtést!
Laci, Kati.

koaty 2010.08.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Már nem ingyenes, és a nyitvatartás is megváltozott, de legalább a pótjelszóért nem kellett bemenni.

A kastélyelötti kapun lévő tábla. 
bougie 2010.08.15 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam Jucával. Könnyű találat, kellemes hely.
köszi-b-

bortel 2010.08.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
OK

Gabcsi 2010.08.14 09:40 - Megtaláltam
Céges hétvégére menet

Mivel a kastély (még) zárva volt, így maradt a tábla. Sok éve már jártam bent.

Evetke 2010.08.10 09:43 - Megtaláltam
Keletre tartás közben kilengés.
Nem sikerült eltrafálni a nyitvatartási időt, de annyira nem, hogy se az órát, se a napot. Így az alternatív megoldásra fanyalodtam. Kívülről nézve szép a kastély, gondolom, majd többet lehet látogatni, ha végeztek a pofozgatásával.

Gábor és Edit 2010.07.31 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Könnyen meglett. A kastélyon kívülről nem nagyon látszik, hogy most végeztek a felújításával... Lenne még mit csinálni, hogy újra a régi pompájában ragyogjon.

atetomi 2010.07.18 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Jót kirándultunk, könnyű találat volt. Köszi a rejtést.

pocseusz és családja 2010.07.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Köszönjük a rejtést!

Bryan 2010.07.17 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam!
Érdemes lesz majd magát a kastélyt is egyszer komolyabban is megnézni.

Kerékpáros kupa: 49,8 km

mendi_es_zoli 2010.07.14 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Sajnos a nyitvatartási időt lekéstük, így a kastély külső környéke és a pótjelszó kárpótolt bennünket.

Atmosz&Zozmosz 2010.07.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Megvan :-)

FoJo 2010.07.01 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk!
Sajnos csak a virtuális jelszóval, mert a leírás ellenére a kastély csütörtökön nincs nyitva.
Az új nyitvatartás és a belépőjegy-árak az utolsó két képen látható!

Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

Smn 2010.06.30 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Megtaláltuk a virtuális jelszót.A nyitvatartás megváltozott.Köszönöm!

Smn 2010.06.30 18:30 - Egyéb
Sajnos csak a virtuális jelszó lett meg,a nyitva tartás megváltozott:péntektől vasárnapig látogatható.Szép környék!Köszönöm

t_igi 2010.06.27 20:30 - Megtaláltam
Sajnos csak virtuális találat a késői időpont miatt.
Köszönjük a rejtést!

artissimo 2010.06.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.96
Szép környezet, érdemes ellátogatni erre a helyre.

 
szirom 2010.06.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
kedves, szép kis kastély, nagyszerű parkkal! Pequenita is megtalálta:)
mivel a cuki előtt parkoltunk, visszafelé még fagyiztunk egyet
köszönet a rejtésért!

Miley98 2010.06.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.90
A fóti után újabb szép kastélyt ismerhettem meg.Köszi

oldalrólkastélypark
őkelme 
police107 2010.06.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.90
Hazafelé ezt is becserkésztük.Szép a kastély de csak kívülről tekintettük meg.Köszi

a kastély bejárataarrafelé lapul
Adrica 2010.06.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.00 súly: 1.95
köszi, a következő keresőknek: a kastély kertje péntek-szombat-vasárnap van nyitva, és a belépő 1400 forint

Gyeta 2010.06.06 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
A szerény lehetőségeket jól kihasználva próbál fennmaradni és megszépülni ez a kastély. A freskói lenyűgözőek, a konyha is kezd otthonossá válni.
Köszönet a rejtőnek!

 
Bajuszcica 2010.06.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megvan:D Köszönjük a rejtést!

MaFe örs 2010.06.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Megtaláltuk, a kastélyt megnéztük. Reméljük, hogy nemsokára az eredeti fényében ragyog ez a kastély is !

elefánt 2010.05.24 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Csak a virtuális sikerült, ugyanis be volt zárva a kastély. (GPS nélkül.)

BeBa 2010.05.24 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.19
Megtaláltuk. A kastély sajnos zárva volt, így sajnos maradt az alternatív jelszó...

tomreti 2010.05.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
Sajnos hétfő lévén a park nem volt látogatható, így csak a tartalék lehetőség maradt. Érdemes lett volna belülről is megnézni. Talán máskor. Köszi

Dudika 2010.05.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megtaláltam Köszönöm

Apipapi 2010.05.09 16:30 - Megtaláltam
koszi

Boci57 2010.05.08 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.53
Kellemes környezet, a kastélyt legközelebb a családdal is meg kellene látogatnom, nemcsak így bringával, loholva.
Köszönöm,
András

Kerékpáros kupa: 114,0 km

Kastély főépületLádanyitás
szmoni 2010.05.02 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.02
Bacsnyir már minden alaposan leírt a láda állapotáról, a megtalálás körülményeiről, így én csak megköszönöm a rejtést.
Tényleg célszerűbb lenne kicsit jobban elrejteni a ládikát, hogy ne kerülhessen illetéktelenek kezébe...

bacsnyir 2010.05.02 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.81
Lakást keresni jöttünk Pécelre szmonival, s ha már itt voltunk, kicsit kesseltünk is :-). A rejtés koordinátáján először csak a doboz fedelét találtuk, majd hosszas keresgélés után, kb. 10m-re tőle a dobozt, illetve annak tartalmát is megleltük - szanaszét szórva a fűben. Amit tudtunk a leszálló sötétségben, azt megkerestük, a dobozt (benne a logbookkal és az ajándékokkal) gondosan visszarejtettük. Valószínűleg a tegnapi sportnapon, vagy a mai majálison lelhettek rá véletlenül gyerekek (ottjártunkkor éppen a rendezvény utáni összepakolásnál tartottak a rendezők), ők lehettek a "tettesek". Viszont nem is volt nehéz dolguk, mert a rejtés nagyon szem előtt van, "illetéktelenek" is könnyen megtalálják - jobb lenne a park valamely távolabbi, eldugottabb részébe áthelyezni!!!

alucifer 2010.04.24 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Pest környéki ládázgatás.
Köszi a rejtést.

mapet50 2010.04.24 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.70
Lemaradás 25 TT után.

biguli 2010.04.10 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Keresgettük egy kicsit de meglett köszönjük!
De sajnos be volt zárva...

 
Bluedog 2010.04.10 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

izsolt 2010.04.04 09:15 - Megtaláltam
Húsvéti tekercs II: Pécel-Isaszeg-Nagytarcsa-Kistarcsa-Kerepes-Mogyoród-Csömör

Itt május 1-ig tart a tél (csoportokat "bizonyos feltételek teljesülése esetén" fogadnak)

Kerékpáros kupa: 58.5 km

Csg12 2010.03.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Pécelen volt egy kis dolgunk, a Bajtemetés ládához mentem tovább.

szabopeterakos 2010.03.30 00:00 - Megtaláltam
MEGVAN

Zoltanus 2010.03.26 21:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Sajnos csak virtuális megtalálás, mert május 1-ig téli szünet van.

dzsinszka 2010.03.26 21:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Kipipálva:)

vinko 2010.03.16 14:15 - Megtaláltam
Ok

GundelGeo 2010.03.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Köszi.

GundelGeo

Heni&Gábor 2010.03.15 10:40 - Megtaláltam
Virtuális jelszóval...

lacza74 2010.03.14 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Köszönöm a rejtést.

Deme1 2010.03.14 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

SzandiB 2010.03.13 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Zárva volt a kastély felújítás miatt, de nem adtuk fel... És meg lett.
Köszönjük a rejtést!

A ládaA rejtek helytől
A kastély 
hamutipró 2010.03.11 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 3.32
A téli zárvatartás miatt csak a pótjelszó sikerült.

sinus90 2010.02.27 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Az Állatotthonban voltunk, s ez közel esett hozzá. Mielőtt buszra szálltunk volna egy jó kis cipőtisztítást végeztünk. Tudtuk, hogy a park zárva van, de így is megérte itt járni.

 
Zolnai 2010.02.15 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Megtaláltuk :)
köszi!

pliptai 2010.01.15 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.82
OK!

kmiksa 2010.01.06 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.83
Köszi a rejtést.

 
Gofry24 2009.12.30 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Az év utolsó ládája, kissé rohanvást volt, így nem tudtam jól körülnézni :( Az vigasztal, hogy nem is igazán lett volna lehetőség, mert zárva van a park. (virtuális jelszó) Nyáron visszatérek, köszi a rejtést! :)

A kastélyTéliszünet
Gyugyus 2009.12.30 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
.

jinjang 2009.12.29 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Sajnos,májusig nem látogatható a kastély, de így is szép, kerítésen kívülről
Köszi a rejtést

Almond 2009.12.29 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.17
Láttuk, hogy zárva lesz a kastély, de a GCVaba és a GC1517 ládák felé útba esett. Így drive-in lett belőle, csak remény van arra, hogy egyszer nyitva is látjuk még...

Köszönet a rejtésért!

Team AlmondKastély
BejáratHomlokzat
MandulávalTávolról
Murus 2009.12.26 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
[wapon beküldött szöveg]
A kert téli álmát alussza, így virtuálisan találtuk meg. Murus és Cica

szamosszamoca 2009.12.05 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
A mai nap első találata. Sajnos nem olvastuk el figyelmesen a leírást, téli álmát alussza a kert.

qtya 2009.11.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
A kastély területe nagyon szép.

sanca 2009.11.16 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
2010. május 1-ig téli szünet van, így maradt a pótjelszó. [wapon beküldött szöveg]

Timurlenkes 2009.11.14 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.20
Sajnos a kastély kertjébe nem tudtunk bemenni, mert május 10-ig zárva van. Majd mellékelek képet a tájékoztató tábláról. Így sajnos csak a virtuális mentőöv maradt.

Báthory Ödönke 2009.11.07 13:00 - Megtaláltam
A helyi bapti gyülekezet vendége voltam. A két előadás közti szünetben megnéztük a kastélyt. A mellékelt freskó felirata igen mexívlelendő. Kaptok továbbá egy egyszerű receptet a kastélykonyhából, nehezebb időkre.

Egyik vendéglátóm kezébe nyomtam a GPSt, hadd szórakozzon ő is a kereséssel. Tulképpen ő találta meg. Remélem, sikerült megfertőznöm ezzel a jó játékkal.

freskórecipe
csg69 2009.11.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.67
Megvan :)

kbandi 2009.10.30 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.82
Megvan!

Ferkókoma 2009.10.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Mihamarabb felújíthatnák a kastélyt.

neregi 2009.10.18 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
A kastélyt mindenképpen érdemes megnézni!
Könnyű találat, érdemes GPS nélkül is megkeresni.
Közös találat a kibővített 23. Mókus örssel, remélem még sok ilyen lesz :-)

23. Mókus örs 2009.10.18 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 1.70
Tök jó volt a kastély, bár erősen felújításra szorul. Szép őszi nap volt, 1 hét eső után jó volt kimozdulni.
Közös találás NEREGI-vel :)

A kibővült Mókus örs 
lacigsx 2009.10.18 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.18
Ez is meglett,
az üreg egy kicsit meg lett mélyitve, a jobb rejtés érdekében.
A környezet nagyon klassz !

Ane 2009.10.17 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Kis délutáni túránk alkalmával jöttünk Pécelre. Nem kellett sokat keresgélni, egyből megláttuk a rejteket.

szviktor 2009.10.11 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Nagyon szép (lesz) a kastély, a kert kedves és ápolt, érdemes felkeresni!
Kis családunkkal voltunk:
Vanda, Léna, Timi, Viktor, Geri, Vera, Máté, Niki, János, Györgyi, Bea, Józsi, Joci, Hugi, Ati, Levi, Tomi

christie 2009.10.03 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.84
ok

damageinc 2009.09.27 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Csodálatos napsütéses vasárnap volt a mai is, így felkerekedtünk, hogy a Gödöllői-dombságon barangoljunk egy kicsit. Pécel közepén hagyva a kocsit az első utunk ide vezetett. Sétáltunk egy kicsit a kertben, majd nekiálltunk keresni a ládát, de egész addig hiába, míg vissza nem néztem az előző logokat, és ki nem derült számunkra is, hogy a koordináták nagyon pontatlanok. Ettől függetlenül a park szép, köszönjük, hogy megmutattad!

TFTC!:) 
Kati&Teati 2009.09.20 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megtaláltuk!
Szép a kastélykert.

KastélykertKehely
smafu 2009.09.19 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Pécel (MÁV) - GCRAKA - GCBZS - GCSATO - GCHOHO - Pécel (MÁV), 50 km bicó, 460 m szintemelkedés, zolibátor barátommal. Útbaejtettünk két érdekes POI-t ( Birkaleső-barlang, Forró-forrás), és néhol úttalan utakon mentünk (sok helyen felszántották az utat, még a Sárga sáv [S] jelzést is).

Informatív ládaoldal. A kastélyba nem mentünk be, de végignéztem az összes logfotót:) Örülök, hogy ez ilyen (viszonylag) szép állapotban fennmaradt, Békés megyében sok lepusztult kastély és kúriát lehet látni. Azok után ez üdítő látvány. Szépen gondozott a park, fénykorában csodás lehetett.

Útvonal 
zolibátor 2009.09.19 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Megtaláltam, smafuval együtt. Szép környék, rendezett, felügyelet alatt álló park. Köszi!

Isfer 2009.09.12 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
A korai érkezés miatt érdemes volt várni, mert a kastélyt belső megtekintését nem szabad kihagyni. Kitűnő tárlatvezetésében megismerhetjük a Ráday nagy család életét . A ládakeresés viszont komoly gondot okozhat azoknak, akik éjszaka folyamán hatolnak be a kastély területére. A magánterület megsértéséért bizony felelniük kell ! Egyébként a területet kutyák őrzik. Köszönjük a rejtést

Liberty 2009.09.12 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Nagyon szép a kastély kívülről és belülről is . A belső termeket és freskókat folyamatosan restaurálják. Nagyon szép a kastély régi bútorzata, a csillárok és a régi használati eszközök. A tárlatvezetés érdekes és színvonalas volt. Köszönet a rejtésért.

Maglód címere
Az előtérA Ráday család
Ráday címerek
DíszteremDísztrem
A könyvtár mennyezeti freskójaKonyha
Konyha 
WeSzil 2009.09.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.51
A pontatlan koordináták miatt az összes fát végig néztük mire meglett. A kastély nagyon tetszett, a tárlatvezetés is szuper volt!

gycaa 2009.09.04 19:45 - Megtaláltam
Későn érkeztünk, így maradt az alternatív jelszó.

Blue Mali 2009.09.03 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.52
Köszi a rejtést. Kerékpáros találat Dr.Lada barátommal.
Sajnos a telefonálásom ellenére sem tudtunk bejutni a parkba, mert másnap kiállítást tartanak, és tartottak az előkészületek. Így maradt az alternatív.

KastélyVedd figyelembe
Dr.Lada 2009.09.03 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Blue Mali barátommal kerékpárral kerestük fel a ládát. Sajnos a kastélykert zárva volt, a kint lévő telefonszámot BM felhívta hátha bebocsájtást nyerünk, de sajnos nem. Így maradt az alternatív jelszó.

Lili.th 2009.08.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.90
Látogatás a szomszédba - bicajjal.

KJ & GM 2009.08.25 10:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J03_9888J03_9885
J03_9886 
noemi.64 2009.08.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

miklos.97 2009.08.15 00:00 - Megtaláltam
.

sagabi 2009.08.11 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.50 súly: 3.49
Megtaláltam

L-200 2009.08.02 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.60
ok!

OsiOsi 2009.07.27 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.49
Nem kellene a leírásban frissíteni a nyitvatartást!? Lehet, hogy elég a virtuális úgy sincs bennt több látnivaló?! Én az utóbbira gondoltam, ezért néztem meg ma. Köszi.

feri65 2009.07.25 18:40 - Megtaláltam
megtalaltuk! hurra!

lpds 2009.07.19 17:01 - Megtaláltam
Mire a gps életre kelt, megtaláltuk (nélküle) szóval nem volt nagy feladat. A kastély elég rossz állapotban van, de valaha biztos nagyon szép volt.
Köszönjük a rejtést.

targonczas 2009.07.18 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
+van

Pocsai 2009.07.14 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam.

M.Lali 2009.07.11 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
OK!

Rókacsapda 2009.07.11 15:44 - Megtaláltam
+

ettore 2009.07.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.13
Sajnos a parkba nem mehettünk be füvesítés miatt, így maradt a b) megoldás.

Fenipeti 2009.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.41
.

Umaga 2009.07.10 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Második nekifutásra levadásztuk! Valóban néhány méterrel távolabb kerestük először, de végül meglett! Köszönjük a rejtést!

Maratonos Maci 2009.07.08 12:30 - Megtaláltam
Sajnos szerdán zárva van a park, így csak a virtuális jelszót olvastam le... egyébként a kiírás szerint péntek-szombat-vasárnap tartják csak nyitva, akkor menjetek...egy helyi kesser kolléganő közlése szerint a ládát ellopták a parkból, ezt az infót nem tudtam ellenőrizni...köszönet a rejtésért!

Ágica63 2009.07.04 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Kerékpárral Nickyvel. Ágica

Nicky&Ati 2009.07.04 17:17 - Megtaláltam
A mai bicikli túránk második állomása. Üllőröl indulva gyálra GCGYAT-ot meglátogatva, tovább Vecsés, Ecser, Maglód és Pécel.
Sajnos a ládát nem találtuk meg mert füvesítés miatt le van zárva szalaggal a fele, és átbújni se tudtunk mert 17:17-kór (!) zárt a biztonsági őr. A kastály szép de ráférne egy felújítás. Nicky Gabi Ágica

csszabolcs 2009.07.04 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.15
Bár egy szalaggal le volt zárva a park, azért átbújtunk alatta. Köszi a rejtést.

ikrekek 2009.07.04 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.58
Köszönjük a rejtést!

Nemethteam 2009.07.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.00
.

Discover 2009.06.23 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Sajnos nem tudtunk bemenni, így maradt az alternatív jelszó. A nyitvatartás a mellékelt kép szerint változott, a leíráshoz képest.
Köszönöm a rejtést.

Nyitvatartás
Piriloro 2009.06.20 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.24
Kár, hogy lepusztult a környezet.

safc 2009.06.20 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.27
Szép kis kastély lenne, kár, hogy nincs rá pénz. De fűnyíróra talán futhatná... A láda kesserkupac közepén és nem a megadott koordinátákon díszeleg.

donkardos 2009.06.20 12:26 - Megtaláltam
Nagy volt a készülődés a Múzeumok Éjszakájára (leszúrtak négy kerti fáklyát), de azért befértünk.
A park érthetetlenül elhanyagolt, hiszen belépődjat szednek, és van állandó személyzet.
A láda csaknem kiesik a helyéről, és ahogy már többen jelezték, nem ott van, ahova a gép mutat.

Baggio 67 2009.06.14 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.04
Megtaláltuk!

Szerintem a pontos koordináták
14 méterrel odébb mutatnak.

Köszi !

 
Kecske 2009.05.31 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Megvan! Esett és ezért kicsit rapid volt a nézelődés, de szép a park meg a kastély is.

Journeymen 2009.05.23 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Szép környék lenne, de kicsit el van hanyagolva

MonTri 2009.05.22 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.95
Megtaláltuk!

geodorka 2009.05.17 17:02 - Megtaláltam
Anyával és apával.

Törölt 2009.05.17 17:02 - Megtaláltam
Light caching 6/5.
Drive in.

geokutya 2009.05.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.36
Épp harangszóra lett meg. Köszi a rejtést.

atticus 2009.05.13 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
A környéken volt dolgom, így beugrottam. Megérte!

Barbie&Ken 2009.05.10 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.95
Siker!
Köszi a rejtést!

Tom79 2009.05.10 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Megtaláltam!

Apa63 2009.05.10 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Megtaláltam,köszi a rejtést.

Famágus 2009.05.10 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
A Táncfesztiválra hoztunk kiscsajszikat fellépni, addig mi gyorsan dobozultunk, míg ők versenyeztek..
Király a hely, a park, minden..
Piros gyönygysort tettünk a dobozba, hátha majd egy kislány örül neki :-) köszi a rejtést..

oldfox 2009.05.10 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.39
bővebben famágustól.

richard_szabo 2009.05.09 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.51
Csak az alternatív jelszót találtam meg.

TücsiTeam 2009.05.05 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Sajnos zárásra érkeztünk és az alternatív jelszó maradt.

soka9001 2009.05.05 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Megtaláltam munkába menet.
Valóban szép és rendezett minden.
Köszönöm a rejtést.

mjdgm 2009.05.05 07:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.90
Kora reggel érkeztünk meg Ferihegyre, s ha már ott jártunk, beterveztünk a hazaútra néhány közeli láda felkeresését. A mai 15 találatból ez volt a negyedik.
A kastélyparkba nem tudtunk bemenni, a kapun belül sétáló őr(?) nemes egyszerűséggel közölte: "Még korán van! :-((
Az alternatív jelszót használtuk.

elisoft 2009.05.03 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.06
GCRAPA-i ládázás második pontja. A láda helye már távolról kiabált.

A kastély elég lepukkant állapotban, a kórház időszaka sokat rombolt rajta. Azért látnivaló is maradt benne.

 
Pilis50 2009.05.02 13:50 - Megtaláltam
Logoltam.

romulusz 2009.05.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést!

BennyFranzen 2009.05.01 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első ládám még GPS nélkül, itt nőttem fel a környéken így ismerős volt a hely. Köszi.

nanocsip 2009.05.01 13:57 - Megtaláltam
Köszi a rejtést . Szép a kastélypark.

Marcus Livius 2009.05.01 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést! 10 évvel ezelött itt volt az esküvői fotózásunk, jó volt kicsit nosztalgiázni. :)

A kert végéből a kilátást is megnéztük.A kastély a háttérben.
ngabor81 2009.05.01 12:03 - Megtaláltam
Végre sikerült bejutni!, úgyhogy meg is van!!!
A kastélyba fényképező híján nem mentünk be 500Ft/ fő.
Még láttuk az utánunk jövő ládavadász fiatal családot :)
Szép hely, köszönjük!

Fil 2009.04.25 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.35
Gyönyörű a kastély, igaz csupán kivülről láttuk, mégis annak találtuk. Valamilyen rendezvény miatt a kastély és kertje már nyitva volt, így szerencsésen bejutottunk, a logbookba idén a második megtalálóként logoltunk.
A koordináta elég pontatlan volt, de a józan ész sokat segített.
47 29.267
19 20.573 (20m az már elég sok eltérés szerintem)
Így útólag elég szem előtt lehet a láda főleg a park gondozóinak. Mivel előttünk járó kesser kollega nem igazán jól rejtette vissza, a doboz tartalma meglehetősen vizes volt. A ládát kitakarítottuk, kitörölgettük, egy-két elázott papírt sajnos ki is kellett dobni belőle. Apróbb ajándékokkal feltöltve, ismét várja a megtalálóit. :) Köszönjük a rejtést.

akloz 2009.04.23 08:30 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

gezuci 2009.04.20 07:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.39
Meglett az alternativ jellszóval, mert zárva volt a kapu.

 
Kata&Dani 2009.04.16 14:45 - Megtaláltam
Csütörtöki Isaszeg-Pécel környéki bicajtúránk hatból negyedik állomása. Sajnos a kastélyparkba nem tudtunk bemenni, így maradt az alternatív jelszó. Mondjuk annyi kintről is látszott, hogy habár a kastély szép, nincs túl jó állapotban.
Köszönjük a rejtést!

Katka 2009.04.16 14:45 - Megtaláltam
Munka helyetti biciklitúránk negyedik állomása volt ez a láda. Gyönyörű időnk volt, 48,5 km tekerés 6 ládával tarkítva. Nagyon jó mtb-barát utak vannak itt a Gödöllői dombságban, mindenkinek - aki ezt kedveli - nagyon ajánlom!
sajnos nem tudtunk bemenni, így maradt az alternatív jelszó. Köszi!

 
licuxd 2009.04.12 13:43 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

ÉnBalázs 2009.04.11 15:42 - Megtaláltam
asszonnyal kifulladva :)

Csizmások 2009.04.11 15:00 - Megtaláltam
Nagyon sajnáltuk,hogy nem lehetett bemenni a kastélyba.

halaszkiraly 2009.04.10 15:00 - Megtaláltam
Sajnos zárva volt... Maradt a virtuális...

urbanj 2009.04.08 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.18
Sajnos csak a virtuális pontot tudtuk leolvasni, a kastélypark zárva volt.

 
Városi Chilly csapat 2009.04.05 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Megtaláltam!


 
ChrisCarlos 2009.04.05 16:39 - Megtaláltam
ez is megvan [wapon beküldött szöveg]
Hiába még nem volt 5 óra, már zárva volt, így maradt a tartalék megoldás. Mintha egy másik kesser is járt volna akkor ott, mi autóban voltunk már.

szirteyzsu 2009.04.05 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2009.04.05 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

gabortel 2009.04.05 12:02 - Megtaláltam
Isaszegi csata emléktúra közben ládától ládáig.

norko 2009.04.05 11:16 - Megtaláltam
Megvan.A park zárva volt, maradt a virtuális.

haribali 2009.04.04 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Megvan!

beliczky 2009.04.04 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.30
Megtaláltuk

 
DonPipi 2009.04.04 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.26
Csak a virtuális, mert zárva, mint már írták többen. Kösz a rejtést!

 
Saughassy 2009.04.04 10:30 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtunk bemenni, a biztonsági őr szerint nem is tudják egyelőre, hogy mikor nyitnak legközelebb.

fuzbal 2009.04.03 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.21
[wapon beküldött szöveg]
virtuálisként

Lacipap 2009.03.30 12:53 - Megtaláltam
Kizárólag kivülről! Nyitás később. Később szeretném látni belülről is. No meg a ládát is megkeresni!

Főbejárat.
Parkrészlet. 
robman 2009.03.29 15:50 - Megtaláltam
Megtalaltam. Sajnos meg zárva. Ezért csak virtuálisan...Koszi a ládat. [wapon beküldött szöveg]
Útban Horhos Tó felé
Ezzel még nics letudva, biztos visszajövünk, hogy megnézzük a családdal, majd a nyáron. Ráadásul a dobozt is meg akarjuk keresni

Stella&Carlo 2009.03.29 14:49 - Megtaláltam
Sajnos csak virtuálisan :( Remélem egyszer sikerül bejutnunk.

K.L. 2009.03.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
ok

2G 2009.03.28 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.11
Sajnos a kastély tökre be volt zárva, így a virtuális verzióra szorultunk rá. Sajnálom, csalódás...

Geosasok 2009.03.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.57
Sajna a kastély áprilisig zárva van.

osibring 2009.03.15 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.69
GÖRDÖGÖK-el együtt.

gordogok 2009.03.15 13:20 - Megtaláltam
Isaszegről a koszorúzásról Rákoskertre tartva tértün volna be a kastélyba.

divemaster 2009.03.15 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.86
Meglett, köszi.

guppik 2009.03.15 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.50
Sajnos csak kívülről, köszönjük!

Vörösmarty túracsapat 2009.03.15 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.53
BDSZ-es diáktúra közben találtuk meg. Kár, hogy nem lehetett bemenni a ládáért! :(

Marakess 2009.03.14 11:48 - Megtaláltam
*

kalaposok 2009.03.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 1.60
Csak a virtuális ládát tudtuk felfedezni, mert a kastély zárva volt.
Üdv a kalaposok!

Istyu 2009.02.13 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.70
Megtaláltam! [wapon beküldött szöveg]

Munka miatt a környéken jártam, így természetes volt, hogy felkeresem a kastélyt. Sajnos nem volt nyitva, így csak az alternatív jelszó segítségével lett meg. Nyáron még visszajövök!

asfroolez 2009.02.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
megvan..

DonRazzino 2009.02.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
Hétköznapi szürkítés asfroolezzel, hatalmas sárban drive-in vadászat.

Vándor Csillag 2009.01.22 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.43
Sajnos, csak alternatív jelszóval. :(

parrish 2009.01.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.91
Megtaláltam.

pika001 2009.01.17 11:11 - Megtaláltam
Sajnos a kastély és a park április 1-ig zárva :(

ghabbi 2009.01.11 00:00 - Megtaláltam
x

Wagi 2009.01.09 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.84
ok

woncsi és medve 2009.01.09 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.27
Sajnos nem mehettünk be a kertbe.
Viszont az Őr rögtön mondta hogy ott az alternativ.

dzoli1 2009.01.04 12:40 - Megtaláltam
Így sem jártam még....a láda keresett meg engem! :)
Tudtam, hogy zárva a kert, így eleve a táblát mentem leolvasni. Amint ott téblábolok, kijött a kertből egy készséges fiatalember, kezében a ládával, hogy ezt keresem-e? :))

Zolee-G 2009.01.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.04
Mi csak a virtuális jelszó tudtuk megtalálni mivel a park ill. a kastély zárva volt, sajnos.

SpiderKnight 2009.01.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Sajnos bemenni nem tudtunk így maradt a tartalék jelszó.

rekasi 2008.12.29 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Nem olvastam át rendesen a leírást, így maradt a tartalékjelszó. Mások is tájékozatlanok voltak a nyitvatartást illetően, de mivel ők nem ládát kerestek, maradt nekik a kapu előtti fényképezkedés!

bigmick 2008.12.27 11:40 - Megtaláltam
A kastély márc. 31-ig zárva.

sereva 2008.12.26 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam

Palazsu 2008.12.21 17:12 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Levin 2008.12.21 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.83
A park már zárva volt, így az alternatív jelszóhoz kellett folyamodnunk.
Odagurultunk mellé, kissé lelassítottam és már le is olvastuk.
Sajnálom de ez így csak egy szimpla pontvadászat volt.
Azért ha arra járunk körülnézünk odabent.

Toti 2008.12.21 13:19 - Megtaláltam
Április 1-ig zárva, de kívülről is szép. A virtuális pontot tudtuk csak megkeresni.

TIEFEL Jr. 2008.12.15 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Köszi a rejtést! Király a kastély :)

 
Brutus 2008.12.06 10:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.17
nem volt túl nehéz...

mala 2008.11.22 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Rákosligetről Gödöllőre tartva ejtettük útba ezt a ládát. A kapura kitett nyitás áprilisban tábla láttán a virtuális megoldás mellett döntöttünk. Azért körbesétáltuk a kastélyt és néhol bekukucskáltunk a parkba. Ide is vissza kell majd egyszer jönni.

 
Attilacska 2008.11.09 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Ferruggio 2008.11.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Megtaláltam. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kastély zárva van. Jelenleg felújítják, nem látogatható. Beszéltem a biztonsági őrrel és elmondta, hogy csoportoknak előzetes bejelenzkezés után, látogatható.
Jelenleg téli szünet van, nyitás csak 2009. április 1.-én lesz.
Még annyit mondtak, hogy már több éve van ez a "téli szünet rendszer".
Ferruggio

Hirdetőtábla.A bejárat.
csemege 2008.11.04 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Rákos patak menti kerekezés közben. A kiírás szerint téli szünet van, ennek ellenére a kapu nyitva volt.

CSS Team 2008.10.26 14:57 - Megtaláltam
Megvan!

gyurmanz 2008.10.26 14:41 - Megtaláltam
Alternatív jelszóval...

Milona 2008.10.25 00:00 - Megtaláltam
Ez volt az első!!!!!!!!!!!!

Tündérbunda 2008.10.25 00:00 - Megtaláltam
Rögtön meglett, a rejtek... :-)
Nagyon szép a kastély.
Köszönöm!

szabokristof 2008.10.25 00:00 - Megtaláltam
Megvan

Brumi 2008.10.18 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Zsófival és Sárával kerestük meg.A múzeumba már nem engedtek be. Pontatlan a kordináta!

Burcik 2008.10.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Szép időt fogtunk ki, tetszett a környezet is. a láda megtalálása elég könnyű volt.

BurcikA kincs lelőhelye
columbo 2008.10.05 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
:-)

warnew 2008.09.29 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Úticél Gödöllő felé begyűjtöttem. Felújítás alatt.

 
kovtom 2008.09.28 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.23
A GCBZS-től hazafelé tartva ejtettem útba ezt a cache-t.
Szép épület, szép park...
Köszi a rejtést!

 
Scenic 2008.09.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.11
Megtaláltuk! :)

März Banda 2008.09.21 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk

Mirabelle 2008.09.20 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.57
Megvan!
Későn értünk ide, már zárt kertkapukat találtunk, így maradt az alternatív jelszó... A kastélyban már jártam egy esküvő alkalmával, érdemes bent szétnézni!
Mirabelle & MärzBanda

Szabó Család 2008.09.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Muca, Papa megtalálása. Fénykorában szép lehetett a kastély. Köszönjük.

Horompolil 2008.09.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést. A mai nap első ládája.

trallala 2008.09.14 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Tetszett a kastély, biztosan szép lesz, ha egyszer végre felújítják.
Köszi a rejtést!

vik&ablack 2008.09.14 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.76
Könnyű találat, lepusztult kastély.

Bal3 2008.09.09 20:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Áve!

Este jöttünk, csak az alternatív jelszót olvastuk le, majd a többit egyszer nappal.

Boldog születésnapot mozo!
30 év 30 láda volt a mai haditerv.
Kalandos út volt, reggel 6-kor vágtunk bele, este 23-ra értünk haza. 450 km autóval és nagyon sok (túl sok) gyalog :-)
Ezúton szólok, minden 5 évesnél idősebb barátomnak, ha hasonlót tervez én épp az nap nem érek rá :) Egyszer az életben mindent ki kell próbálni, mondta ősz öreg mesterem, kivéve a vérfertőzést és a népi táncot :-) Nos ez is egy ilyen "egyszer" volt.

Üdv Bal3

 
mozo 2008.09.09 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.65
30év 30láda projekt. 30/28

Sajnos zárva volt már, így az alternatív megoldást választottuk.

Lancelo-T 2008.08.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.38
A rejtés kettese, csak azért van mert tényleg pontatlan a koordináta! Kedves rejtők írjátok át - lásd Dream Theater, vagy emeljétek ki a keresés funkciót a kertben :). A láda szép helyen van, főleg ha befejezik a felújítást.

kovjutka 2008.08.30 16:30 - Megtaláltam
Mivel a ládát nem találtuk és nem akartuk tovább zavarni a kastélybeli esküvőt, inkább a virtuális megoldást választottuk. Másnap visszatértünk és sikerrel jártunk Dream Theater koordinátái alapján :-)

Dream Theater 2008.08.29 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.05
Koo-k ?! [wapon beküldött szöveg]
* * *
Könnyen odataláltam a kastélyhoz, a parkba beérve mentem a GPS jel után. Ahova mutatott, ott nem volt fa. Átnéztem a 4-5 méterre lévő fákat, de ott sem találtam a ládát. Már a pótjelszón gondolkoztam, de elhatároztam, hogy átnézem a többi, közeli fát is. Végül meglett a láda, 20 méterre a megadott helytől! Ezek után megnéztem a virtuális jelszót, ott is 11 méter volt az eltérés!
Én a ládának N: 47°29,266, E: 19°20,573, magasság: 178 m, a virtuális jelszónak N: 47°29,224, E: 19°20,527, magasság: 174 m koo-kat mértem.
Érdemes lenne leellenőrizni, mert mások is panaszkodtak, hogy pontatlanok a koo-k.
A kastély állapota elszomorító, de látszik, hogy valamikor csodálatos lehetett.
Köszi a rejtést.

Gergö_001 2008.08.17 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.76
Megvan!

sattila & Kata 2008.08.17 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.41
Mai második állomásunk. A koordináták pontatlanok, a kastély szegény elég lelakott, a melléképületeknek romjai is csak alig. Kár érte.

majdnem telefonos segítség lett
jana.hu 2008.08.17 12:43 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Legolány 2008.08.17 12:43 - Megtaláltam
Köszi!

magpet 2008.08.10 13:10 - Megtaláltam
Egyéb okból már jártam errefelé, most ládát is találtunk. :)

Őt befelé menet láttukLog
Vidám kesserek 1Vidám kesserek 2
Gyombi 2008.08.06 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
:( [wapon beküldött szöveg]

Jártam már itt párszor, most végre be is tudtam menni. De jó lenne felújítani...
Köszi a lehetőséget!

cc 2008.08.06 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Megtaláltuk!

Csapdoki 2008.07.31 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Nagyon szép kastély ,csak kár hogy nem jutottam be mert kicsit késtem.
Kösz.

Alle 2008.07.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Megtaláltuk! Jó hűvös volt a kastélyban.
Timcsi, Csécsó és én:)

Csécsó 2008.07.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.43
Szép tartalmas a webes info :)

 
The Fox 2008.07.26 15:45 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

Macipocok 2008.07.26 09:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
megvan

Maxi72 2008.07.24 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.20
Munka utáni kess..

Misi+GeViFa 2008.07.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Egyszer már, voltunk a láda keresésén, de akkor sajnos a láda, nem volt a helyén. Most ismét a rend kedvért, és az élvezetért, ismét rá mentünk, és mivel pótolva lett, így teljes volt az élmény. :)
Köszönjük a rejtést

Kini 2008.07.05 23:03 - Megtaláltam
esküvő után:)

hodoaat 2008.07.05 23:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.36
+ [wapon beküldött szöveg]
Esküvői vacsora után/közben a pótjelszóval találkoztunk... :)

tika67 2008.06.21 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Szép lassan megszépül ez a kastély!

 
zöldfülű 2008.06.20 16:32 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Péceli Packázás CSCSCS barátnőmmel, nagy kalandok közepette :)
Már éppen a tartalék helyre indultunk...
Köszönöm a rejtést

sztyopa13 a páratlan páros 2008.06.15 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megvan.Gps nélkül,emlékezetből.Unokánk ballagására menet csak egy táskát hagytam otthon.Abban volt az ajándék, meg a GPS.A többi elképzelhető.A kastély nyitva volt.Számomra az volt érdekes,hogy itt érhető tetten a leginkább az 1700asévek barokk gondolkodása,világképe.Épületet máshol is látni.Reméljük lesz pénz a helyreállításra,és funkciót is találnak ennek aszép épületnek.

othnan 2008.06.15 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
OK. Megtaláltuk.

 
kleno 2008.06.14 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Sajnos csak átutazóban voltunk erre, nem volt időnk alaposabban szétnézni. Mindenesetre tetszett a kastély, he máskor erre járunk majd több időt szánunk rá.

Adrienn & Kleno

irmatyi 2008.06.12 08:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.86
Ok. alternativ jelszóval.

Miléna 2008.06.07 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Nagyon szép volt régen a kastély, remélem fel tudják még újítani. Különleges az alatta lévő konyha is, a parkja is gyönyörű lehetett régen.

mbandi 2008.06.07 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Megvan!

Jordy 2008.06.07 10:10 - Megtaláltam
oK:)

Wladin 2008.06.03 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.02
Sokadik alkalommal próbáltam behatolni, de nem adom fel. Egyszer bemegyek.

ciluvagyok 2008.05.31 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.79
Megvagy!
Kissé átlagos rejtés, habár a nagy forgalom miatt mindenképpen merész... remélem nem fogják a közeljövőben lenyúlni a ládát.
Minden idők legjobb ajándékát fogtam ki: egy pizzaszeletelőt!!!
köszönöm!! :) alig győztem jó kis bigyuszokkal kompenzálni.
Köszi!

non 2008.05.31 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.72
Megvan! Épp egy esküvő készülődött a helyszínen, úgyhogy furcsán nézett ránk a gyülekező násznép, mivel mi nem öltöztünk az alkalomhoz illően:) De gyors távozásunk gondolom megkönnyebbülést váltott ki belőlük:) Sztem nem jó, hogy a parkon belül van a rejtés, mert azért ez nincs mindig nyitva, vagy igen?
Üdv.: Non, Cilu, Kugamacsa, Gyuri

ghiago 2008.05.31 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Könnyen meglett a mai nap első ládája.

Keti 2008.05.31 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.53
A park nyitva volt, könnyen meglett. A park végében szép kilátás nyílik "kelet" (Gps szerint: Gödöllő, Isaszeg, stb.) felé.

 
Luki 2008.05.27 00:00 - Megtaláltam
Sajnos zárva volt - azaz nem nyitott ki abban az időben amit kiirtak. Nem volt nálam GPS a virtuális ponthoz. Sajna

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2008.06.01 08:02]

neogeo 2008.05.25 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.28
Mai harmadik ezen a környéken. Parkolást követően kb. 1 perc után meglett. De ettől még szép ez, és örültünk neki.
A kastélyt csak kívülről mértük meg. :)

A megtalálókLoggolás után nem sokkal
Log után nem sokkal 
PapaMaci 2008.05.25 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Jelvényszerző túra alkalmából jártam erre. Sajnos csak kívülről sikerült megnézni a kastélyt.

Fragreg 2008.05.24 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.60
Nagyon szép ez a kastély, mindenképp érdemes megnézni! Ha már erre jártok, a Bajtemetést se hagyjátok ki!

getzeasy 2008.05.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 2.67 súly: 1.30
NEm tudtunk bejutni, marad a tábla! :(

Kovi 2008.05.23 11:49 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

bgecco 2008.05.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
(271) csak a virtualist talaltam meg.

juditboci 2008.05.17 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.58
Virtuális találat a péceli bornapok miatt

raci 2008.05.17 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Nagy buli volt a kastélyba, illetve kertjében. Tömeg, kirakodóvásár, evés-ivás. Rövid ideig bekapcsolódtunk, aztán jöhetett a virtuális. Köszi a rejtést és az előrelátó virtuális pontot.

rétihéja 2008.05.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 2.67 súly: 2.36
A borfesztivál nem vlt ideális a cache-eléshez... A láda helyét egy multi plakátja mögött sejtettük, úgyhogy maradt a virtuális láda...

ghostspike 2008.05.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Nagyon tetszik a város ezért erősen gondolkodunk, a letelepedésen. Mivel kutyával jöttünk nem tudtunk bemenni a kastélyba, de sort kerítünk majd arra is. A láda miatt kicsit aggódunk mert annyira szem előtt van. Nem is tudtunk logolni a bornap miatt.

jpataki1 2008.05.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.58
Borozással egybe kötött vadászat...

Ata72 2008.05.12 12:02 - Megtaláltam
Vendégségbe menet kis kerülővel. Esküvő és bornap is volt ma a kastélyban, úgyhogy nem is tudtuk volna ládázni. :-(
Maradt a pont...
Köszönet!

Gabó és Zoli 2008.05.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Sajnos a kastély zárva volt, pedig a parkot szívesen megnéztem volna. Korábban már jártunk a kastélyban, ajánlom mindenkinek, érdemes megnézni, az idegenvezetés is nagyon jó.

Nalika 2008.05.11 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Kicsit pontatlan a második koo, de sebaj. A kastély érdekes, a cserépkályha gyűjteményem újabb fotókkal gyarapodott...

klo 2008.05.09 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Köszönjük. Bne-klo

Macusa 2008.05.02 18:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.43
Ok

BoGár 2008.05.02 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Kis keresgélés után megtaláltuk. Bementünk a kastélyba is, meghallgattuk az idegenvezetést, melynél a bácsi megemlítette a parkban lévő ládát is. :D Most vagy kilestek, miközben az előző idegenvezetést csinálta, vagy már régóta benne van a mondókájában, mert a láda nélkül kevesen mennének be, látogatnák meg a kastélyt. Pedig érdemes!

Nyul1 2008.05.02 09:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sz.v.endre 2008.05.01 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Meglett, a katélyt is sikerült meglátogatni. Kösz a rejtést.

Tomcache 2008.05.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.38
ok.

fa-peti 2008.04.30 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Éppen pénztárzárásra érkeztem így bemenni már nem tudtam. Azonban a kastélykert szép. A keresésben nagyon nem tudtam kibontakozni, mert egyedüli vendég révén a gondnok megkérdezte, hogy mit keresek és egy picit segített is. :) Köszi és a rejtést.

Kastélykert
 
berobi 2008.04.30 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Megtaláltuk!

Kriszta és Robi

iloilo 2008.04.27 12:45 - Megtaláltam
Meglett, bár csak egyedül tudtam bemenni az udvarra, mert a kutyát nem engedték be. Nemrég nyírták le a füvet, a láda pedig simán kilátszik az odúból, csoda hogy még nem vitték el. Lehet hogy a kertész is be van avatva. :-)

akosgy 2008.04.27 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
A Rákos-patak menti multi teljesítése közben útbaesett. Bringával nem akartam berongyolni a parkba, így a lustáknak szánt virtuális megoldásnál maradtam.

ReTo 2008.04.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.00
megvaaaan!!!
yap-yap

Rigor Mortis 2008.04.25 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 1.85
A virtuális láda meglett.

MikiCache 2008.04.20 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.93
Tetszett az épület, de sajnos nem sikerült bejutnunk. Majd legközelebb...
Miki és Anikó

Besüboboja 2008.04.19 17:21 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

@Dlac 2008.04.19 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megtaláltam.

A láda 
peterpan 2008.04.13 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Kivételesen készültem ládaleírással egy szomszédos láda miatt, így a virtuális pontot használtam én is.
A kapu nyitva volt, ezért belopóztam. A nyitott ablakon csak befotóztam, de nem másztam be.

Csillár és freskó 
R.Guszty 2008.04.12 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Most elolvastam a logokat, ezért nem is kerestük a real ládát, egyből a virtuálist vettük szemügyre. A kastélypark még így elhanyagoltan is szép. Időhiány miatt belülről nem néztük meg.

a kastélykatélypark
kastélyparki virágok 
cspalesz 2008.04.11 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.73
Virtuálisan....

kertiati 2008.04.06 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 2.11
Bejutottam, a ládát nem leltem, ezért virtuális találat. Lehet hogy baj van a koordinátákkal? A megadott ponton egy fa sincs de körülötte pár méterre több is van és a magasság sem biztos mert én 176 métert mértem a talaj felett és gondolom egy 45m magas fa tetejére csak nem rakja senki.

Most hogy végigolvastam a kommenteket már tudom, hogy több mint egy éve nincs már láda itt... ezért átértékeltem az értékelésem.

gnegyzet 2008.04.05 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Lenyűgözött a kastély, az idegenvezető tudása, a környezet. Az ilyen ládát szeretem, mert szép, érdekes környezetbe visz el.
A valódi ládát én sem találtam meg.

Paul 2008.03.23 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.47
Sajnos a ládát nem találtuk meg.A gondnok elmondása alapján eltünt de már jelezte.Maradt a virtuális.Elég sok látnivaló van a környéken.

wellesley 2008.03.16 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.85
'Csak' virtuális találat kedvesemmel.

Konsiensöszli Tím 2008.03.15 18:57 - Megtaláltam
Mai napi hatodik. Sajnos késve értünk oda, így bemenni már nem tudtuk, így csak virtuális a megtalálás.

Seres Péter 2008.03.15 15:15 - Megtaláltam
486. ládám [wapon beküldött szöveg]

táblafőbejárat
parkutca
zászlókséta
templomséta vissza
szoborszobor szemben
SirLes 2008.03.08 13:52 - Megtaláltam
Nem tudtam bejutni a kastélyba.

Rsp 2008.03.08 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Még mindig nincs nyitva a kastély!

usakal 2008.02.24 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nanuk, Tappancs kutyák, meg én.

Theia 2008.02.24 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Sajnos csak a virtuális pont lett meg, mert zárva volt a kastély.

Walker 2008.02.22 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.20
Gyors web'n'walk találat, ha már úgyis erre jártam.

jolliefille 2008.02.17 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.32
Sajnos nem volt nyitva a kastély ....

PolarBear 2008.02.17 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.46
Megtaláltam !

 
scele 2008.02.17 10:56 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Yoss 2008.02.15 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.90
Végülis megtaláltam, de a leírással ellentétben a park nem látogatható. Legalábbis télen, a kiírás szerint. Így a virtuális láda maradt, de nem sajnálom, mivel ilyenkor jövök rá, hogy milyen sok hely van ami mellett rendszeresen elmegyek, de nem tudom, hogy ott van. Szal megérte:)

BejáratAz út tovább..
bumbika 2008.02.13 18:15 - Megtaláltam
OK!

Zsolesz 69 2008.02.10 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.30
Megtaláltuk

ÁZSI 2008.02.09 21:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Kivülröl szép a kastély!

 
Cs_Zoli 2008.02.09 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.60
Zárva volt. Áprilisig téli szünet van.

zozo76 + MarcsiLány 2008.02.08 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Megtaláltuk!:)
Köszönjük a rejtést!

Marcsi és Zolcsi

Sün 2008.02.07 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.81
A GCNEWS láda két pontja közti gyors virtuális találat, mert a kastélypark zárva van.
Köszönöm! Sün

Láp Lidérce 2008.01.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Megvan! Bár kicsit drive in jellegűre sikerült... Sebaj, lesz még itt tesómnak koncertje, majd akkor jobban körbejárjuk...

Köszönjük!

Paco 2008.01.13 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.32
+van

Varga Gábor 2008.01.05 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Ok! Kastély zárvavolt, maradt a virtuális megoldás útban a GcBZS felé.

dyan 2007.12.29 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Csak elsuhantam a kastély területe mellett igyekezve fel a BZS ládához, így a virtuális jelszót használtam fel.

Dyan

Lencsi 2007.12.28 15:16 - Megtaláltam
Fazékéknak már megvolt ez a pont, de rendesek voltak, lelassítottak, hogy legalább a virtuálist el tudjam olvasni :)
Na jó, nem, bekanyarodtunka kastély elé, és úgy lett meg :)

Szikla 2007.12.28 15:11 - Megtaláltam
Megvan

Encsi95 2007.12.28 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

alarm40 2007.12.28 15:11 - Megtaláltam
Megvan

szaboist 2007.12.15 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.50 súly: 3.00
Jelenleg 1/1-es, virtuális láda, a rejtő leírásával ellentétben!

nincs nyitva!
Micicila 2007.12.09 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.00
A kastély könnyen megközelíthető volt, csak sajnos zárva, ezért csak a virtuális ládát tudtuk megtalálni. A kastély és a park 2008. április 1-én nyit újra, úgy készüljön aki tervezi az idelátogatást.

evica 2007.12.02 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam.

t5hlac 2007.12.02 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Sajnos a kastély zárva volt pedig szivesen bementünk volna körülnézni. Köszi. Laca, Vica

A kastély zárva 
vözoék 2007.11.24 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
mi csak a virtuális alternatívát kerestük, a kastély szép, parkja kicsit egy temetőre hasonlít

a kastéymi (+a fényképész aki nem látszik:))
Ruttkay 2007.11.14 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.94
V +

Közeli helyeken...
ramicsabi 2007.11.10 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
A ládának mi is csak a hűlt helyét találtuk...
Még jó, hogy volt virtuális segítség.
A park amúgy szép volt, a kastélyt most kihagytuk.

 
mudman 2007.11.10 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.98
Az igazi ládát nem találtuk, így a virtuálissal próbálkoztunk.

IngatlanFej a tetőn
nogacsalad 2007.11.10 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 2.00 súly: 3.40
Mai magányos ládázgatós-kalandtúrám 1. állomása volt.

Virtuális megoldásban teljesítve, pedig kerestem a valódit is. Most olvasom vissza az előzményeket, kár érte :-(
A parkocska tetszett, mai első találatnak éppen jó volt.

Vagy a ládaoldalt, vagy a ládikát frissíteni kellene !
Szó-mi-szó, láttam már találóbb jelszót is.
A nálam lévő 60CSX GPS-t sajnos nem tudtam betenni a ládába, mivel nincs is láda.

Infó táblaLak
Kihűlt helye...Szép rácsok
KAECSKE 2007.11.03 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.50 súly: 2.60
Jol megszivatott. Hittunk a leirasnak, a gyerekek 1 oraig kerestek. Csak azutan jottunk ra, hogy at lettunk verve, miutan masok megjegyzeseit is elolvastuk. Jo lenne vagy potolni a ladat, vagy atminositeni virtualissa. Ha mar a gondnok is tud rola, akkor ugyis megette a fene az egeszet :( [wapon beküldött szöveg]

erchegyia 2007.11.03 14:33 - Megtaláltam
.

19izsi73 2007.11.03 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.52
Hol a láda nem tudom,
Kofolámat szorongatom...

 
Kofola BT 2007.11.03 14:30 - Megtaláltam
Együtt a csapat!

KalanDorka 2007.11.03 14:24 - Megtaláltam
Apáékkal.

Kokó 2007.11.03 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.63
Kár, hogy a leírásból sehol sem tűnik ki: Nincs láda. Ne is keresd! (Most olvasom egy logban, hogy a doboz a portán van. Ez sem olvasható a ládaoldalán.) A virtuális megoldás meg ... no comment.
A kastély és a parkja is tetszett. Kár, hogy az épületbe nem tudtunk bejutni. Talán majd legközelebb.

silence 2007.11.03 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.50 súly: 2.97
Sajnos a ladanak hult helye, a gondnok mar a kapuban kozolte, hogy amennyiben a ladat keressuk ugy be kell erjuk a kotablaval...

sIL es csapata

sirgalahad 2007.10.24 05:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.54
Régebben láttuk már a Rádayt
Nem tudván, hogy van láda itt
Illetve, hogy épp most nincs
Így virtuális a geo-kincs

GeoBiker 2007.10.14 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.85
Csak egy kikapart üres odut találtunk, maradt a virtuális jelszó :(

 
cenzol 2007.10.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Sajnos az "igazi" ládát nem sikerült megtalálni. Találtunk egy fát, amelynek gyökerénél egy nagyméretű lyuk volt kialakítva, valószínűleg ott volt a láda rejteke. Láda sehol, tehát maradt a virtuális.

macisajt+viki 2007.10.09 13:49 - Megtaláltam
Régebben, sőt többször is kerestük a ládát, nem találtuk meg. Gondoltam be se írom, de hiszen annyiszor voltunk már ott hogy megéri a regelést.
Péceli barátokkal :) , gyerekeimmel....tehát mégiscsak beírom, hogy megvan!

sajnos itt se volt a láda :)
Egyiptom 2007.10.07 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.08
Könnyű volt.

barsi 2007.10.06 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.33 súly: 2.46
csak virtualisan

MukiJames 2007.09.29 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.44
A kozeli kamubarlangtol jottunk.

Eloszor sajnalkoztunk, hogy mar keson ertunk ide es a kastelypark zarva lesz. Aztan megorultunk, amikor valami bornapok alkalmabol megiscsak nyitva volt. De mielott bementunk, a tomeg miatt elobb a potjelszot indultunk becserkeszni.

A fobejaratnal az or mar messzirol kiszurta a felszerelesunket, es vidaman ujsagolta, hogy nala kell logolni. Eloszor nem nagyon tudtuk mire velni a dolgot, de aztan kiderult, hogy megtalaltak a ladat, es a portan orizgetik. Tehat a doboz megvan, megpedig a kastely portajan. Tavaly decemberi volt az utolso log a fuzetben...

Erika, Muki

 
Netgen 2007.09.29 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Láda sehol,úgyhogy a jelszó virtuális.

a láda ma nem volt otthon 
Beres_family 2007.09.23 12:05 - Megtaláltam
Nincs meg a láda, szóval virtuális!

Ali baba 2007.09.23 11:45 - Megtaláltam
Először korán mentünk, a park még nem volt nyitva, ám a virti jelszót leolvastuk. Majd elbandukoltunk GCBZS-ig, visszafelé újra megpróbálkoztunk a láda megkeresésével. A gépparkunk nem volt túl alkalmas kesselni, de ez a park nem oly nagy, h ne lehessen benne megtalálni egy odvas fát.(jóóóó, nem 5 perc volt.) Találtunk is, de láda sehol... És én azt gyanítom, h ott volt. S "nyugtázva" olvastam, h más se találta meg. (Lehet, előbb kellet volna végig olvasni a hozzászólásokat? :)) Így legalább, ha a kastélyba nem is, de a parkba bementünk. És ha az a fa volt, amire gondoltunk, nem csoda, h elvitték, hisz elég látható helyen volt...

kastélypark
hűlt hely 
molnar1969 2007.09.23 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Virtuálisan :))

Kincs&kincs 2007.09.22 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.38
A kastélyba nem tudtunk bemenni, éppen esküvőre készülődtek. Így a kertben sétáltunk... Sajnos láda nincsen, de azért megnéztük,hogy hol bújt el régen. Aztán megkerestük a virtuális jelszót, majd irány GCBZS!!
( GPS nélkül )

N.Zs. 2007.09.14 19:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.12
.

Moha G 2007.09.11 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Kis esti séta...

$züc$i 2007.09.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.84
Bent ma kezdődött egy kiállítás, közben megnéztem a jelszót is.

WiseBear 2007.09.05 05:43 - Megtaláltam
Esős GC1517 túra után hazafelé...

Hajnali próbálkozás... 
LeCram 2007.09.01 18:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Nincs ott odvas fa. A fiamat felpakoltam egy fára, ahol kábé 4 méter magasságban egy "odúnak látszó tárgy" éktelenkedett, de ott természetesen nem volt láda. Más odvas fát nem találtam. A megtalálásom teljes mértékben virtuális.

vaslemez 2007.09.01 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 3.66
Rendezvény miatt le volt zárva a kastély, de a kertbe azért beslisszoltunk a ládáért. Ám ekkor ért a meglepetés, nemhogy láda nincs itt, de még odvas fa sem, ami rejthetné. Hááát...

kalahári 2007.09.01 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Szép.Sajnos zárva volt.A láda sehol.Igy is jol mulattunk.Köszike a rejtést..

Foltos Foxi 2007.08.26 19:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.28
A ládát mi sem találtuk, így maradt a virtuális . A kastély valamikor tényleg szép lehetett. Egy séta a kertben, mára tényleg lepukkant, de egy kis fantáziával elképzelhető régi fényében. Remélhetőleg egyszer újra kellemes és szemet gyönyörködtető hely lesz.

 
rlevente 2007.08.25 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.60
A ládát nem találtuk meg, a faüreget, sem, maradt a virtuális megoldás.

Angus_Podgornij 2007.08.25 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.43
A ládát hagyományosan mi sem találtuk meg (sőt, odvas fát sem a koo. közelében...), viszont befizettünk a tárlatvezetésre, és nagyon megérte ! Szomorú volt látni, ahogy elbántak a szobákkal : "szépen" átbújtatott szennyvízcsövek a mennyezeti freskókon, egészségügyi mészfestéssel letakart barokk freskórészletek másutt, vajon milyen érzés lehetett anno 195x -banben zöldolaj fedőfestékkel nekimenni Philemon és Baucisnak ?? Minden tisztelet azoknak, akik a restauráláson fáradoznak, nagyon szépek az eredmények !

szlaura 2007.08.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.73
A láda továbbra sincs meg. A kert egy kicsit lepukkant, de erről persze nem a rejtő tehet. Azért köszi.

muba 2007.08.18 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
A mai napon rendezvény miatt nem lehetett látgatni a kertet, maradt hát a virtuális része.

zem 2007.08.16 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Zárva... maradt csak a virtuális megoldás :-(

Gáspár Norbert 2007.08.08 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.67 súly: 3.25
Munka után, virtuálissan Dave-el. A biztonsági őr a kastélyban titkon lefényképezett minket!!!

A kastély maga igen szép (lenne)...

Marvin 2007.08.05 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Sajnos későn értünk oda, így maradt a virtuális jelszó.

lagaf 2007.08.05 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.30
Már régebben eldöntöttünk, hogy ládavadászattal egybekötve megtekintjük a Ráday Pál és fia, Gedeon által építtetett kastélyt, most jött el az ideje. Először a rejtők (egyik) javaslata szerint hajóval kívántunk menni, de az alacsony vízállás miatt a "Lakinger Béla" zsebcirkáló megfeneklett a Rákos-patakban, a legegyszerűbb volt kikocsikázni... Odaérkezésünkkor a kastélyépület kapuja éppen zárva volt (tábla jelezte, hogy idegenvezetés miatt), maradt tehát elég időnk a láda után nézni. Sajnos csak a hűlt helyét találtuk, maradt a pótmegoldás...
Az egyébként csinos kastély felújítás alatt áll, pénzhiány miatt sajnos lassan készül(get), de így is látszik, hogy ha egyszer elkészül - arányos elrendezésével, csodás freskóival - hazánk egyik értékes barokk kiskastélya lesz. Belépődíj: 300,- Ft, (diákok, nyugdíjasok részére 150,-), érdemes megtekinteni. Kösz a rejtésért.

Omló vakolat ellen...A tetőzet már felújítva...
A kertA láda hűlt helye?
nexus6 2007.08.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.24
Sikeresen elmentünk a régi helyhez, aztán koo frissítés, majd vissza az először megnézett kastélyhoz. A fát megtaláltuk a ládát nem, virtuális jelszóval logolunk. Szerintem beteg a láda... Amúgy jó volt, kezdődő bringás túrán voltunk. Elsőnek elég is volt.

Smileagain 2007.07.28 17:35 - Megtaláltam
ok

softi 2007.07.28 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
ok

fkmaster 2007.07.21 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.56
Zárt körű rendezvény miatt ma még a parkba sem lehetett belépni, mintha görög betűs EU-s zászlót láttam volna a kastély homlokzatán. Így nekem is maradt a virtuális vadászat.

nagytarcsai geocaching team 2007.07.08 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Sajnos csak a virtuális ládát sikerült hárman (balu, frici, STK) kesselni, két másik, a környéken található ládával összekötve ezen a kellemes vasárnapi napon :)

Nagytarcsai Geocaching Team

Puszkany 2007.07.04 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.47
Se lik, se fa, bár ahol a GPS 1m távolságot mutatott ott volt egy fatuskó. Talán kivágták a "rejteket", így maradt a tartalék jelszó.

ZSEJA 2007.06.30 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Sikerült úgy érkeznünk, hogy mindössze mi voltunk jelen a tárlatvezetésen. Nagyszerű, csodálatos élményben volt részünk!
A tárlatvezető kedvesen, szakszerűen magyarázott el mindent, érdemes benézni!

:-Pista 2007.06.22 17:32 - Megtaláltam
sajnos csak a táblát sikerült leolvassam. Hiába kerestem ... seol nem akadtam a láda rejtekére. 1 gyanus helyet találtam, de ott se volt semmi. Kösz a rejtést :-Pista

Pepe 2007.06.17 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Restellem, de csak a virtuális alternatívával sikerült élnem, annak ellenére, hogy az öszzes parkbéli fát tüzetesen átvizsgáltam. Van ilyen :-(

Nebel 2007.06.15 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Péceli ládászat, sajnos elfelejtettem, hogy a ládához csak meghatároztott időben lehet bejutni, így maradt a virtuális jelszó.
Egyszer még biztosan visszajövünk, mert igazából a kert érdekelt volna....

Köszi a rejtést!

jetblast 2007.06.10 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
GCLHBP után érkeztünk mai második helyszínünkre. A szakadó eső miatt csak a márványtábláról olvastam le a jelszót, bár az előző hozzászólások szerint a hagyományos láda már nincs meg. Az eső elmúltával irány GCVABA.

Hogyishivják kuzin 2007.05.30 08:37 - Megtaláltam
megvan

napvirág 2007.05.30 08:37 - Megtaláltam
Korán érkeztem, így az alternatív lehetőséggel tudtam csak élni.
:-) Köszönet a rejtésért!

A kastélyKukuccs a parkba jobbra és
és balra!Szemben a kastéllyal
Zsiráf 2007.05.27 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.02
Kívülről csinos építmény. Belülről majd talán máskor.

ibekesi 2007.05.26 20:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.59
megvan

Mr Bean 2007.05.19 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.13
Megvan, bár a műszer 15m-rel beljebb mutatta(alternatív).

Somahaver 2007.05.19 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.67
Alternatív!!

Csemeték 2007.05.19 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk.

er&esz 2007.05.19 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Tizenegy fős családi kesselés.

Tutajos 2007.05.19 18:30 - Megtaláltam
Márványtáblás megtalálás.

mikszi 2007.05.13 19:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.51
Megvan, bár virtuálisan sikerült. A parkban a kerítés mellett egy töredező vasbeton lap alatt el tudtam volna képzelni, de más hol nem sikerült rábukkanni. A park tetszett és a barokk kastély is.

Kandi1 2007.05.13 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm.

Pales 2007.05.13 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.57
Köszönöm a rejtést.

Chubby 2007.05.13 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Forma-1 utáni feszültséglevezetés első pontja, biciklivel. Mivel a parkról (osztályfőnökömhöz, Petibához hasonlóan) én is lekéstem, maradt a virtuális pont. Köszönöm.

Chubby

Gyros 2007.05.12 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Kelet-Pest, Nyugat-Heves Hz komaval 11/3

A kapu nyitva volt, be lehetett menni, viszont a ladat nem talaltam meg, igy kenytelen voltam az alternativ jelszot igenybe venni. Hangulatos az udvar.

UdvarLugas
Kastely - profilKastely - front
petiba 2007.05.08 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Sajnos a bejutäst lekéstem. [wapon beküldött szöveg]
Remélem a családdal visszajövünk. Mai kerekezésnek jó volt.
Köszönöm, hogy volt kint is jelszó, bár a ládának jobban örültem volna.

 
Skali&Margó 2007.05.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 2.67
Skali-Margó

Dzsozy 2007.05.01 22:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.38
Megtaláltuk, de nagyon gyenge volt a láda nélkül. Sokkal érdekesebb lenne ha a ládát keresni kellett volna a kertben.

Hmaszi és MarCsí 2007.05.01 19:29 - Megtaláltam
sajnos megszüntette a gondnok mert záróra után bemásztak s ez nem jó

szamos 2007.05.01 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.08
Szerintünk is eltűnt a láda. Megtaláltuk a szerintem egyetlen fát a parkban, amelyiknek volt odúja vagy ürege, de ládát nem leltünk, így maradt a márványtábla.
Azért élmény volt a parkban sétálni.

LunAtic 2007.04.30 12:30 - Megtaláltam
Mai harmadik láda. A park nyitva volt ugyan, de hatalmas "Omlásveszély", és "Vigyázz, harapós kutya" feliratok díszítették a bejáratot, úgyhogy maradtunk a virtuális jelszónál. A park így kívülről is nagyon szép, bár egy felújítás valóban ráférne... :)

Jelen: Melasz, Ati

 
Hangár 2007.04.30 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.92
A láda helye határozottan látszik, viszont a doboz nincs meg. Egy ott dolgozó szerint "már elvitték". Jó lenne mikroládára vagy virtuálisra váltani.
Remélem, a kastély szebben fog kinézni a felújítások után, mint most.

Karif 2007.04.29 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.73
:)

Kryka 2007.04.29 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.74
Már jártam itt tizen évvel ezelőtt - még működött a kórház és az elfekvő. Siralmas volt. Most kicsit jobb - de így sem sokkal. Viszont örömteli a kezdődő gondoskodás látványa. Sok dolog elpusztult, kérdés, hogy lehet pótolni.
A láda hült helyét is megtaláltuk, - maradt az alternatív megoldás.
Kryka

dzsalasz 2007.04.29 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Sajnos későn értünk már ide és a park nagy méretű ugató őre nem engedett minket a láda közelébe, így maradt a tábla...
Dzsalasz és Soma

Topolya 2007.04.27 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.61
Útban a Börzsöny felé.

Jutka 2007.04.27 19:30 - Megtaláltam
Utban a Borzsony fele. [wapon beküldött szöveg]

Pajkos 2007.04.23 18:10 - Megtaláltam
Az időpont miatt csak az alternatív jelszó jutott. Azért nem értékelem, mert keveset láttam belőle. Valamikor bigz-vel együtt biztosan eljutok ide, és akkor alaposabban is megnézem.

Zerind HUN 2007.04.23 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.29
Busszal közelítettem meg kb. 130 méterre, elég könnyű találat volt. Kár, hogy a leírás csak 1 forrásból bemásolt szöveg, de azért jó.

"J&J" 2007.04.22 12:59 - Megtaláltam
Rákoshegy- Merzse- Pécel- Isaszeg-Gödöllö- Veresegyháza biciklitura. Csak a láda hült helyét találtuk. A csapatunk nem tolerálta hosszas keresgélésünket, igy az alternativ jelszót nem kerestük. Mellékelünk viszon fotokat, kérjük ennek alapján fogadjátok el a megtalálást.
A kastélyt belülröl is megnéztük, ott nem lehetett fotozni. Még sok munka van, amig eredeti szépségében láthatjuk majd.

J&J

[Jóváhagyta: Máté és Zoli, 2007.04.29 22:17]

syaky 2007.04.22 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.21
Én csak az alternativ jelszó helyén olvastam el a jelszót.Bemenni is bementem de mivel elfelejtettem vinni magammal leirást ezért a ládát nem kerestem meg de a kertet megnéztem.A kert aranyos csendes, aránylag jól karban is van tartva.Kár h az épület kivülről eléggé lerobbant állapotban van.De az ablakon található kovácsoltvas disz igen látványos.

syaky

Ez sztem fantasztikusValahol itt a láda?
Nyugalom és béke árad 
feel2006 2007.04.21 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.49
Megvan! :):):)

STB 2007.04.21 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.50 súly: 2.54
Meglett.

gryzly 2007.04.15 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.21
Done

bingo 2007.04.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Megvan! :)

Totoka 2007.04.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Kár, hogy már nincs meg a rejtek.
Most nézem az új logot gondoltuk, hogy esküvő volt, amikor mi mentünk, szedték be a díszeket.

csmarkus 2007.04.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Kár, hogy ez a kastéy még nincs felújítva! A láda hűlt helye miatt segédjelszóhoz folyamodtunk.

RiFi 2007.04.15 02:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.08
Megvolt a faodú, de láda sehol, lehet, hogy valaki elvitte...Egy esküvőn voltunk ott és a vacsora két fogása között lenéztünk a parkba. Persze tök sötét, az elemlámpa is csak hellyel-közzel segített, de a megadott ponton a fa odva üres volt...Mindegy a márványtábla meglett...
Rifi+Manó

vViktor 2007.04.14 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Bringakes, Péteriből Isaszeg felé menet útba esett!

staji 2007.04.10 21:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.85
Sajnalom, hogy a parkban a fat kivagtak, ahol az igazi ladanak kellene lennie

thbarnabas 2007.04.10 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Ok [wapon beküldött szöveg]

A leírással ellentétben a táblán az állt, hogy már április 1-től látogatható, de rögtön lehervadtam, mikor láttam, hogy hétfő-kedd szünnap (ez ugyan a leírásból is kiderült, de nem voltam elég figyelmes). Így sajnos maradt a virtuális megoldás, bár ahogy a logokból látom, ha bejutottam volna, akkor sem leltem volna ládát... Köszi a rejtést!

 
cserby 2007.04.09 21:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 1.78
A ládát rejtő odvas fát igen rég kivághatták, a törzsét megtaláltuk. Virtuális láda viszont megtalálható.

dave_helgi 2007.04.09 21:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kár hogy már nincs ott a rendes láda!
A környék szép, szóval jöjjön mindenki és a közelben van még pár láda!

dreamland 2007.04.09 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.18
Láda csak virtuálisan van :-(.

ChrisKrav 2007.04.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
A láda továbbra sincs meg.

kastélykert 
Csaba & családja 2007.04.08 21:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.25
Sajnos már csak kívülről tudtuk megnézni, majd visszajövünk és megkeressük a ládát is.

cachekereso 2007.04.08 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.51
Könnyen megtaláltuk; köszi.

bolyak 2007.04.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
A LÁDA ELTŰNT! Az üres helyét láttuk, de azért a gyerekek az összes környező fát megnézték. Olyan sokáig keresgéltünk, hogy a gondnoknak feltűnt, úgyhogy amikor visszafelé sétáltunk kedvesen megkérdezte, hogy megtaláltuk-e a ládát, mondtuk hogy nem, erre bezárta a kastélyt és visszasétált velünk és sajnos igazunk volt, az üreg üres. A rejtőt értesítettem. A pótjelszót használtuk.

lili02 2007.04.08 11:00 - Megtaláltam
Anyuval

feri60 2007.04.02 17:30 - Megtaláltam
Homokkess a Tápió környékén. A rosszabbnál rosszabb utak napja :(
9/8

Röptében Maglód felé.

Arpi 2007.04.01 19:04 - Megtaláltam
Nem tudtunk bejutni de a jelszó megvan. [wapon beküldött szöveg]

HORMONKECSKE 2007.04.01 19:04 - Megtaláltam
Sajna zárva volt a kapu de a jelszó megvan. [wapon beküldött szöveg]

povyagi 2007.04.01 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Sajnos csak a virtuálisat találtuk meg.

Mathau 2007.04.01 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Mi még bejutottunk de hiába:(
A láda nincs a helyén, nem találtuk, maradt a virtuális alternatíva...

b.zs. 2007.03.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.16
OK!

akos 2007.03.24 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Nagyon igényes a webes bemutató. Sajnos a kastélyba és a parkba nem jutottunk be, de kívülről is érdemes volt megnézni.

A park, ahová nem jutottunk beÜlő szobor
georgina 2007.03.24 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
később

zárva :( 
Csigaház lakója 2007.03.24 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
...hát ez könnyű volt! :)

keep 2007.03.22 13:04 - Megtaláltam
Megvan [wapon beküldött szöveg]

Steve07 2007.03.18 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Megvan

3D 2007.03.18 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.57
Sajnos csak virtuális találat.

LÁdi 2007.03.18 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.48
Megtaláltuk! Be nem tudtunk menni, mert a kapu zárva volt és kutya is ugatott ránk! üDV: LÁdi

horlac 2007.03.17 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.33
Sajnos csak kivülről.

namreg 2007.03.15 18:50 - Egyéb
Minket sem engedtek be ,próbáltam beírni a gépbe a tábla koo.-át de valahogy nem akart stimmelni.A biztonsági őr azt mondta ,hogy a ládát ők már ki is dobták.

baggio 2007.03.15 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.74
OK!

bcs723 2007.03.15 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Sajnos ilyenkor még nem lehet látogatni a kastélyt, így csak a virtuális változatot tudjuk belogolni.

macikupac 2007.03.15 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.58
A VBB isaszegi emléktúráján 3.

Miután előző este nettaláltam a jelszót, ma eljöttem és megkerestem. Igaz, csak a virtuális verzió lett meg, mert a park zárva volt. A hátsó kaput speciel ki tudtam (volna) nyitni, de nem akartam összetűzésbe keveredni a biztonságiakkal. Sokéve már voltam bent a kastélyban. Nem sokkal azután, hogy, mint kórház megszűnt létezni és kezdte egy kastély normális életét élni. A díszterem freskói már akkor is teljes szépségükben pompáztak, de nekem mégis az arcképekkel díszített terem tetszett leginkább. Macó sajnálta, hogy nem jutottunk be.

KözéprizalitDíszítés
Macó a pontnálA kastély főhomlokzata
A gazdasági épületekValahol arra lenne a láda
Világháborús emlékmű 
benist 2007.03.15 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.06
Májusig a zárvatartás miatt csak a tábla marad.

Bubuka 2007.03.15 07:15 - Megtaláltam
Elaludtam, így elkéstem a túráról, ezért csak gyors leolvasás és rohanás a többiek után.

horgaszjani 2007.03.14 08:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
sajnos nem jutottam be a kertbe pedig kívülről is szép.

pityer 2007.03.13 07:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.20
.

böbe 2007.03.11 16:25 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtunk bemenni, így maradt a kinti!

gyuric 2007.03.10 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.83 súly: 2.73
megtaláltuk

Bärlin 2007.03.10 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.51
Hát az idő semmilyen szempontból nem kedvezett nekünk, így csak a virtuális pontot kerestük meg.

razan 2007.03.10 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.08
Az eső itt is esett, maradt a virtuális.....

anonym 2007.03.07 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 2.58
MEG VAN.

cisco 2007.03.07 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
Ok.

Tócsa 2007.03.04 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.76
Kívülről benézve ide biztosan érdemes lesz visszatérni.