FAQ
1178. Diósdi kőfejtő (GCDIKO)

Alsó bánya

Alsó bánya

Felső bánya

Felső bánya

Alsó bánya - felső peremen a barlanggal

Alsó bánya - felső peremen a barlanggal

Alsó bánya felső katlanja

Alsó bánya felső katlanja

Felső bánya - tárók

Felső bánya - tárók

Felső bánya - elbontott tárók helye

Felső bánya - elbontott tárók helye

Felső bánya - látkép belülről

Felső bánya - látkép belülről

Felső bánya - stabilizálás

Felső bánya - stabilizálás

Felső bánya - nagyméretű kövek elővágva

Felső bánya - nagyméretű kövek elővágva

Felső bánya - kisméretű kövek elővágva

Felső bánya - kisméretű kövek elővágva

Felső bánya - faragási nyomok

Felső bánya - faragási nyomok

Helyreállítás emléktáblája

Helyreállítás emléktáblája

Térkép

Térkép
Szélesség N 47° 24,667'
Hosszúság E 18° 56,212'
Magasság: 163 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.05.08 00:00
Megjelenés időpontja: 2005.05.13 21:24
Utolsó lényeges változás: 2021.06.14 09:31
Utolsó változás: 2021.12.15 17:01
Rejtés típusa: Multi geoláda (2V)
Elrejtők: mozo. Újrarejtők: Yami, Dbkh és az utódok
Ládagazda: dbkh
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.5
Megtalálások száma: 1220 + 5 sikertelen + 27 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.4 megtalálás hetente


Rövid leírás: 2 pontból álló multi-geoláda.
1. pont: Ismertető tábla alulról 8. sorának 6. szava.
2. pont: Mikroláda az alsó bánya felső katlanjának jobb oldali utolsó bejáratának falába fúrt lyukban.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Megközelítés

Gépkocsival: Az autót az első koordináta közvetlen közelében lehet leparkolni.
Tömegközlekedéssel: 13-as, 725-ös vagy 727-es busszal, Tátika utca megállóból sétálva. Esetleg 710, 712, 720, 722,725, 727 buszokkal, Gyár utca megállóból, többet sétálva.
Kerékpárral: Minden pont szinte közvetlenül megközelíthető biciklivel.

A rejtés

Könnyű sétára invitállak Titeket egy főváros környéki ipartörténeti emlékhez, a ma már nem működő diósdi mészkőbányába. A multi három pontból áll, a pontok közötti távolság csupán pár száz méter.

Az első pont, mely virtuális, a geológiai park és erdő területének alsó bejáratánál található információs tábla. A jelszó első részlete a tábla hosszú szövegének alulról 8. sorában lévő 6. szó.
Ha esetleg a felső bejárattól indultok, akkor a Vadvirág utca és a Karolina utca sarkán is találhattok információs táblát. Mivel ez az alsóval nem azonos, így ezen az első jelszórészlet a fő szöveg utolsó előtti sorának 4 betűs szava.

 N 47° 24,667' E 18° 56,212' 163 m [GCDIKO-1]

A második pont az alsó bánya felső katlanjában található. A mikroládát, benne a jelszó második részletével a jobb oldali utolsó bejárat egyik falában találhatjátok. Mikroláda alakja van, de virtuális láda, nem tartalmaz logfüzetet. (Rejtéstörténeti fosszíliát is láthattok egy kindertojás képében a bal oldali táró falában fúrt lyukban, de azt sem kiszedni nem lehet, sem a jelszót leolvasni róla.)

 N 47° 24,659' E 18° 56,123' 175 m [GCDIKO-2]

A mészkőbányászat

A mészkövet külszíni fejtéssel vagy mélyműveléssel termelik ki. Külszíni fejtés esetén az előkészítő munkák általában költségesek és hosszabb időt vesznek igénybe, viszont a kitermelés később sokkal termelékenyebb lehet. Mélyművelést akkor érdemes alkalmazni, ha nem áll rendelkezésre a külszíni fejtéshez megfelelő gazdasági és mérnöki körülmény.
Külfejtési módszer alkalmazása esetén először a termőföldet eltávolítják a bányászati területről, majd a tovább folytatják a rétegek elszállítását, amíg az értékes kőzetig eljutnak. Ez Diósdon is, ahogy a térségben általában, alig 1-2 méter mélységet jelent. Ekkor előbukkan a mészkő, ami viszont építőkőnek még nem alkalmas, mert agyaggal szennyezett, vagy porlódó, illetve a gyökerek által átszőtt. Az alsó bánya alsó katlanja jellemző példája a külszíni fejtésnek.
Mélyművelés során csak a bányaudvart mélyítik ki, ahonnan a megfelelő réteget követve vízszintesen indítják meg a fejtést. Mészkőbányászatnál jellemzően egymással párhuzamos-merőleges tárókat nyitnak, tulajdonképpen oszlopcsarnokot építenek, bányászat közben ügyelnek nagy teherbírású természetes kőoszlopok megtartására, hogy az értékes anyag fölötti meghagyott meddőréteget elbírja. A tárók teteje gyámok nélkül alakul ki. A felső bánya megmaradt tárói és a felső katlan a mélyművelésre mutat szemléletes példát. A mélyművelésnél jobban ügyelni kell a meddőréteg tartóinek statikájára, a meghagyott rétegvastagságra, mert ellenkező esetben leszakadhat, ami jogosan okoz súlyos ipari balesetet. A felhagyott mélyművelésű bányák esetében mindig problémás a fedőréteg stabilitásának problémája.
A meddő eltávolítása vagy a bányaudvar mélyítése után mészkövet kézi vagy gépi erővel bányászták.
Kézi erővel bányászás esetén a legelterjedtebb módszer a hasítás volt. A természetes repedések, erezet, anyaghibák ismeretében meghatározták ékelés vonalát. Ez után egy egyenes vonal mentén kisebb köveknél vésővel, nagyobbnál fúróval egy sor kúpos vagy hengeres keresztmetszetű furatot mélyítettek (egy ilyen furatban van a multiláda 2. pontja). Ezekbe a fészkekbe helyezték a vasékeket (kiegészítve a csúszólapokkal, amik a fém-a-fémen súrlódás miatt használtak), amiket elkezdték egyenletesen beütni, ügyelve, hogy egyik se feszítse a követ sokkal jobban, mint a többi. A függőleges repesztés után elvégezték a vízszintes felrepesztést is, ami által a kő a megfelelő formát öltve elvált az anyakőzettől. Egyszerre jellemzően 7-8 méteres szélességben és 0,8-1 méteres mélységben fejtették a megkezdett kőpadkákat. Ez a méret az építőkövek szabványos méretének egész számú többszöröse volt, így minimalizálták a hulladékot és a hasítási számot. A bányászok 8-10 fős csapatokban dolgoztak, amiket kiegészítettek a segédmunkások, akik a kitermelt követ vagy meddőt elszállították a munkaterületről.
A kézi erővel történő fejtés rendkívüli munkaigénye és a munkások igen nagy fizikai megterhelése miatt a legkisebb bányák kivételével a 20. században a technika előrehaladásával mindenhol felváltották a technológiát géppel végzettre. A legelső gépi fejtésű kőtömbök a 19. század közepén váltak ki anyakőzetükből, ekkor még gőzüzemű fúró-, véső- és fűrészelő gépek segítségével. A szocialista iparosítás során a gépi kőbányászat végleg elterjedt. Az utolsó kézi fejtésű kőbányák a 80-as években zártak be. A leválasztás és darabolás a 20. században javarészt gyémánt élű drótfűrésszel történt, és történik máig is.
A kitermelés által a fejtés szintje egyre lejjebb helyeződött, kialakultak a magas kőfalak. A falakban esetenként munkáslakásokat is kialakítottak, felhagyott bányák állapotuk függvényében sűrűn szolgáltak később más gazdasági művelés színhelyeivé (bor-, pezsgő és gombapincészet, hadi- és polgári raktározás, óvóhely, lakóhely).

Dél-Buda környéki mészkőbányászat

A térségben jelentős mennyiségben előforduló lajta- és szarmata mészkő ("félkemény durvamészkő") megfelelő mélységben, mennyiségben és minőségben fordul elő. A kitermelésre az újkorban nagy igény mutatkozott, az egyre időtállóbb épületek építése törekvéssé vált. Templomok, kastélyok, paloták, hivatalok, múzeumok, lakóházak, pincék, hidak épültek a kitermelt kövekből. Tulajdonképpen a 19. században világvárossá fejlődő, a bányaterülethez közel fekvő Buda és Pest, majd Budapest határtalan építőanyag igénye miatt bármennyi kőre volt kereslet, így a meglévő bányák művelése felpörgött, újak is nyíltak. A környék majdnem minden településén volt kőbányászat. Ezek közül jelenleg már csak Sóskút (Öreghegy) működik. Felhagyottak közül jelentősebbek: Biatorbágy (Bolha-hegy, Ürge-hegy), Budafok (Felsőváros), Érd (Fundoklia), Nagytétény (Diósárok), Sóskút (Kálvária-hegy), Törökbálint (Anna-hegy) bányái. Ezekben javarészt a 18. század végétől a 20. század közepéig volt bányaművelés.
A térség mészköve félkemény durvamészkő, szerkezet lyukacsos, durva felületű, színe sárgásfehér, ami városi levegőn feketedik. Jól fejthető, darabolható, nedvesen jól fűrészelhető, jól hasítható, faragható, szilárdsága nagy.

A diósdi mészkőbányák

A dél-budai térségben a sík kőzetfelület miatt elterjedt bányaalak a mélyudvar, egy minden oldalról függőleges falú fejtés, amibe egy, az elszállítás céljára kialakított rámpa vezet le. Diósdon erre a természetesen kialakult árkok miatt nem volt szükség.
A bányászok a fejtés során sűrűn találkoztak a kőzet természetes vetődéseivel, üregeivel. Előbbire jó példa a felső bánya "színpadjának" repedése. Itt a kitermelést pont azért hagyták abba, és maradt meg ezért ez a platform, mert nem lett volna gazdaságos egy ekkora repedést kerülgetni, tulajdonképpen selejtet bányászni.
Az alsó bánya falának felső pereme alatt egy méterrel nyílik a természetes kialakulású Római-barlang, amit szintén a bányaművelés eredményeképpen fedeztek fel. 13 méter hosszú, 1 méter széles és magas járat, elágazás nélkül. Miocén szarmata mészkőben alakult ki, réteglap közi síkban, korrózió eredményeképpen. Nevét a bánya területén áthaladó római eredetű útról kapta.
A bánya a művelés kezdetén Ilkapuszta és Felsőgazdagdűlő területi egység néven ismert mezők között helyezkedett el. A két dűlő határa a Római árok volt (a bányák erdőjében található ősi út nyomvonala, a fejtésektől keletre, a Krisztina tértől a Vadrózsa utcáig elnyúló ösvény, erdővel borítva, kaptárkövekkel szegélyezve). Mindkét dűlő mára majdnem teljesen beépült.
Az alsó bánya művelését a 18. században végén kezdték meg, a Második katonai felmérés (1819-69) már ábrázolja az alsó katlant, a felső katlan ekkor még nem létezett. A felső bányát a 20. század elején kezdték el kitermelni. Az alsó bánya művelése javarészt kézi, a felső gépi bányászati technológiával történt. Az alsó bányát a 30-as években, a felsőt az 80-as években hagyták fel. A felső bánya részben mélyművelésű volt, a 80-as évekre életveszélyessé vált, tárói felett lévő vékony meddőréteg a repedezések miatt részben beszakadt, részben omlásveszélyessé vált. A felső bányaudvar mai kinézetét meghatározza a beszakadásveszélyes meddőréteg bedöntése és elszállítása, amit az ezredfordulón végeztek el. A mélyművelésű tárók emlékére a bal oldali utolsó csarnokokat bontás helyett stabilizálták, így 2002-ben megnyitott a Kőfejtő Park ipartörténeti emlékhely.
A közelben, a Pincesor utca és a Római árok közötti területen található a kevésbé ismert "Kis kőbánya" is, ami a 19. században a községi igényeket volt hivatott kiszolgálni, a nagy (alsó) kőbánya "árnyékában". Némi fizetség ellenében Diósd lakosai fejthettek követ a saját épületeik építéséhez.

Források

http://www.termeszetvedelem.hu/index.php?pg=cave_4710-8
https://pecato.hu/a-bolha-hegyi-kofejto/
http://banyaszmult.uw.hu/K.htm
Boldizsár Tibor szerk.: Bányászati kézikönyv Műszaki Könyvkiadó, Budapest, 1963
https://mapire.eu/hu/map/secondsurvey-hungary/embed/?layers=5&bbox=2106326.158780923%2C6008692.432231469%2C2110871.773306757%2C6010364.492225207
https://www.fentrol.hu/hu/legifoto/embed/150299

Köszönettel tartozom az eredeti rejtőnek, mozo-nak és segítőinek!
Külön köszönet Yami-nak az együttműködésért az újrarejtés során.


Kellemes vadászatot! Dbkh és családja.

Ládatörténet:
2005.05.17.: Újramérve a 3. pont (köszönöm Egresip-nek a segítséget, a megtalálóknak pedig a türelmet), valamint egyértelműsítve a leírás."
2006.01.26.: Mivel az alsó katlanban levő táblát összetörték, ezért az eddigi tartalék tábla lett a multi első pontja. Togo kérésére módosítva a mikroláda helyének leírása, falról oszlopra.
2009.07.12.: A láda második és harmadik pontját mozo, Laci62 és családja eltűnés miatt renoválta. A második pontnál elhelyezve egy könnyítő fadarab is.
2011.09.04.: A végláda a sorozatos eltűnések és rongálások miatt máshová került.
2013.01.05.: A végláda a sorozatos eltűnések és rongálások miatt ismét áthelyezésre került.
2019.10.26.: A végláda és a mikro is eltűnt, a multit a ládadoki beteggé minősítette.
2020.11.29.: A láda több mint négy hónapja beteg volt, a ládagazda már nem aktív (vagy nem látszik javítási szándék), a ládaoldal nincs aktualizálva, ezért adoptálhatóvá teszem. [Admin(kectam)] Dbkh felhasználó adoptálta.
2020.11.30.: Hosszú betegállomány után a láda helyreállítva, így újra kereshető lett. A harmadik pont helye megváltoztatva. Ládaoldal újraírva.
2021.05.30. Harmadik pont ládája megint, az új helyről is eltűnt. Ismét két pontos a multi.
Állapot: kereshető
3 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (822 db): környezet: 4.67 rejtés: 4.53 web: 4.52 átlag: 4.57

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Bence2009 2022.05.01 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Wursli 2022.04.24 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Szabinaa 2022.04.24 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Kincsvadászó Kalózok 2022.04.24 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

izeke 2022.04.17 16:31 - Megtaláltam
Felfedeztük, megleltük, visszatettük.
Köszönjük a rejtést!
Cukiék :) [Geoládák v3.12.7]

magyar65 2022.04.11 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

kir6 2022.03.27 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

koppm 2022.03.24 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
A dobozban a felirat már kicsit elmosódott, de még felismerhető. Nem ártana javítani.
[g:hu+ 2.7.16]

Pallag.Bettina 2022.03.22 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Köszi a rejtést

AtiÁk 2022.03.14 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

CsKriszti 2022.03.13 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

CsKaroly 2022.03.13 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

nonow22 2022.03.06 15:22 - Megtaláltam
Spanyesszel megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

spanyesz 2022.03.06 15:22 - Megtaláltam
Nonow22-vel megtaláltuk, köszi a rejtést

Fringilla és Kuglóf 2022.03.06 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

NI 2022.03.06 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.61
Megtalaltuk!

szjuli 2022.03.05 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Érdekes helyszín.

luviktor 2022.03.05 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

túráZoo 2022.02.26 15:49 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [Geoládák v3.12.6]

horlac 2022.02.12 15:44 - Egyéb
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

KremesEmber 2022.02.06 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Edizon 2022.02.05 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Kiscseri 2022.01.29 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

gerpetya 2022.01.27 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Cinti&Dani 2022.01.26 15:32 - Megtaláltam
Sikeres megtalálás! 3. Ládánk :))

18D2B858-ECFB-49BB-AD3E-972E236B450130838A9B-1C8B-4547-AF12-5AA37B67A0FB
C9A3D75E-8ECF-4992-821B-EA4F1DB0BFB7 
Shamra 2022.01.16 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

pstrx 2022.01.15 19:25 - Megtaláltam
Kösz a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

eazs 2022.01.15 13:38 - Megtaláltam
Köszönjük

jonap_csalad 2022.01.14 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

nyulkaland 2022.01.08 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!


PulykiMaki 2022.01.08 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

delfin 2022.01.06 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Yami 2022.01.03 10:41 - Megtaláltam
Köszi!

hernadi44 2022.01.02 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Kisvakond70 2022.01.02 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Skalp 2022.01.02 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Pók 2022.01.02 09:49 - Megtaláltam
Behálózva!

1650804894902-1 
Szamárfül 2022.01.02 09:49 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

zsomle13 2022.01.02 09:49 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Nikicsu 2021.12.31 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

themey 2021.12.30 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam (Borcsa társaságában), köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

aceespepee 2021.12.28 23:59 - Megtaláltam
megtaláltam Zsotyka és kromo553 társaságában :)

kromo553 2021.12.28 09:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk Zsotykával és aceespepee-vel :)

Zsotyka 2021.12.28 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.6.3]

gkovax 2021.12.27 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Kérakaz 2021.12.27 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

Geri89 2021.12.27 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Karácsony utáni 2. találat Zsófia lányommal!
Köszönjük! [Geoládák v3.12.5]

CP-akciócsoport 2021.12.19 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

jeszter 2021.12.18 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

egyenlet 2021.12.18 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

Béla 53 2021.12.17 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.3 teszt]

fehérkút 2021.12.17 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.3 teszt]

Sándor Reni 2021.11.08 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

goatom 2021.11.08 08:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

fruzsiboros85 2021.11.06 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

kutyafuli 2021.10.31 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

olinka 2021.10.26 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Anya, Apa, Ró, Kri, Cso [Geoládák v3.12.2]

Judit és Béla 2021.10.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.46
Megtaláltuk.

sanzi89 2021.10.21 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Regnal 2021.10.17 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Soma00 2021.10.16 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

kwh 2021.10.16 14:30 - Megtaláltam
gotcha

Imperator Csaba 2021.10.09 14:47 - Megtaláltam
+Van! Köszi :) [Geoládák v3.11.3]

Bonbonetti 2021.10.03 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

ladarax 2021.10.02 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Viktor33 2021.09.05 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Azajra 2021.09.04 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ratagi 2021.09.04 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

csiti 2021.08.22 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

alarm40 2021.08.21 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

feketel 2021.08.12 10:11 - Megtaláltam
köszönöm a fáradozásodat! TFTC! Nagyon tetszett a helyszín! A 2. pont megközelítéséhez, menj le a hűsbe, majd a másik végén ki. Köszönöm a Rejtő segítségét az első ponthoz. Összekavartam a sorokat, még nem estem át az első holtponton. kerékpáros találat. [Geoládák v3.11.3]

Túrázó974 2021.07.27 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, hasonlóan mint pedro750. köszönöm a rejtést!

Zella 2021.07.16 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :-) [Geoládák v3.11.3]

pedro750 2021.07.15 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50
Megtaláltam, köszi a rejtést!
Munkaügyben voltam a közelben, így beszaladtam érte :-)

Pongiz 2021.07.03 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon izgalmas. A sorompót átléptem, a susnyás pedig kikerülhető. A mikroláda üregében pók is lakik, de nem bánt. [Geoládák v3.11.3]

zoli86 2021.06.13 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

tuzvarazslo 2021.06.10 13:48 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtő segítségét. A láda eltűnt! [Geoládák v3.11.0]

Tarr78 2021.06.10 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Phreny 2021.06.06 15:03 - Megtaláltam
Az első két pontot sikeresen megtaláltuk, a 3. pont fél órás keresés után sem került meg. Kérem az elfogadást [Geoládák v3.10.5]

[Jóváhagyta: dbkh, 2021.06.12 17:39]

20210606_14433120210606_150224
infernus 2021.06.05 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Az első két pontot megtaláltuk, a harmadikat 20-25 percig kerestük, két magasabb helyre is felmásztunk, de nem találtuk. Fotókat és az első két jelszórészletet is el tudom küldeni, ha kell, szeretném kérni a megtalálás elfogadását. [Geoládák v3.10.5]

[Jóváhagyta: dbkh, 2021.06.12 17:39]

pbberta 2021.05.30 13:39 - Megtaláltam
Sajnos csak az első kettő pontot találtam meg. A harmadiknál vagy a gps-em nem pontos vagy a leírás mert a pont 20 méteres körzetében mindent 'feltúrtam'. Kérés esetén tudok képet küldeni. [Geoládák v3.10.5]

[Jóváhagyta: dbkh, 2021.05.31 19:45]

nemesa 2021.05.24 06:09 - Megtaláltam
Oltás előtti ládázás során útba ejtett láda. A 2-es pont megtalálása eltartott egy darabig. Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.6.11]

Hegyre fel! 2021.05.22 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Nagyon ötletes!

beuscica 2021.05.22 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

netsia 2021.05.22 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

KériPatrik 2021.05.10 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

madchen 2021.05.10 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Balázs1984 2021.05.09 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

zoldbeka 2021.05.09 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.7]

Mangó 2021.05.08 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Koszonjuk a rejtest

Gropius & Ruffy 2021.05.08 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]
Na ez egy látványos helyszín. Korábban és most is tetszett. A kiskutya is szaladgált egy jót. Ládázás előtte és utána még körbenéztünk Diósdon.

Alsó bányaKihagyhatatlan kép
HangulatGropival
MandalaBelső terek
Ilyet is láttunkÉs ilyet ettünk
Kutyaitatás :) 
Salamarci 2021.05.02 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Szupi volt, köszi!

Harcos73 2021.05.02 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

M&K&D 2021.05.02 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Szép hely! [Geoládák v3.10.5]

[cscs] 2021.05.01 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

alat300 2021.05.01 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
megvan!

MrEyesis 2021.04.25 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést! Szeretjük, mikor ajándék is van a ládában, hagytunk is helyette másikat :)

IMG_20210425_170336 
AnTiBen 2021.04.24 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Hubbi barátai 2021.04.24 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.10]

Aniko & Gyuri 2021.04.23 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Magor1 2021.04.18 20:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.4]

HunyiKeLe 2021.04.17 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Izgalmas séta volt babakocsival!:)

Mini9 2021.04.17 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

bocsatimi 2021.04.17 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda sarka el van törve. [Geoládák v3.10.3]

B7DE3C30-6A81-44DC-AD37-1C0AB53115F6 
Bonusek 2021.04.11 10:00 - Egyéb
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

koltaicinti 2021.04.10 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

emmerwald 2021.04.10 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Diósdi séta közben érintettem a pontokat. Látványos hely,
köszönöm a rejtést!

IMG_20210410_172906IMG_20210410_172122
IMG_20210410_173038IMG_20210410_172343
IMG_20210410_171929IMG_20210410_171932
kireth 2021.04.10 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

utigabi60 2021.04.10 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

Világutazó 2021.04.09 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

fibi77 2021.04.05 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Patics 2021.04.04 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.54
Húsvéti kirándulás keretében. Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

IMG_20210404_105935IMG_20210404_114648
Gergo0619 2021.04.03 15:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Busika 2021.04.02 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

MesterTeam 2021.03.28 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kitkat0123 2021.03.27 17:29 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.9.6]

ZHarvester 2021.03.27 16:44 - Megtaláltam
Megtalaltuk koszonjuk a rejtest

kogeza 2021.03.27 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk.

zafir47 2021.03.21 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget, ez volt első keresésünk, nagyon jó helyszín votl!
[g:hu+ 2.5.10]

Dulifuli 2021.03.20 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszi a rejtést!

Kovács Beni 2021.03.20 13:33 - Megtaláltam
Köszi!

Hokuszpok 2021.03.20 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

rrol 2021.03.15 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v3.9.6]

GregoriusMagnus 2021.03.15 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
hozzatok egy hegyezőt:) [Geoládák v3.9.6]

törő 2021.03.15 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

A.Zsuzs 2021.03.14 15:04 - Megtaláltam
Helyi idegenvezetéssel meglett!Köszi a rejtés! [Geoládák v3.9.0]

ludens 2021.03.13 12:59 - Megtaláltam
Nem is gondoltuk, milyen nagy ez a kőfejtő. Alaposan felderítettük a környéket.
Kösz!

DSC00054 másolataDSC00057 másolata
DSC00058 másolataDSC00061 másolata
DSC00062 másolataDSC00065 másolata
DSC00066 
Invictus3 2021.03.09 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megvan, köszi!
Biciklitúra 6/11
A bringákat az első pontnál hagytuk, úgy kerestük fel a többit, rendben a helyükön voltak.
Érdekes, ahogy így ki van építve a felhagyott kőfejtő, köszönöm, hogy megmutattad.

graffz 2021.03.07 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

mk45 2021.03.06 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

NAaan29 2021.02.28 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

mitmikor 2021.02.25 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tibman 2021.02.20 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

zulcsi 2021.02.20 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kisback 2021.02.20 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kocsisjozsef74 2021.02.14 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

anzsu7 2021.02.14 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

hellingerb 2021.02.07 22:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Yeeee végre [Geoládák v3.9.0]

Ram-bone 2021.02.07 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;) [Geoládák v3.9.0]

fiser 2021.02.06 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.26
.

vasanitsl 2021.02.06 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

navigaator 2021.02.04 00:00 - Megtaláltam
-

Barat006 2021.02.01 01:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Mingoroble 2021.01.30 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltul, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

vittorio 2021.01.30 11:00 - Megtaláltam
Megvan. [Geoládák v3.9.0]

-1-2
-3-4
-5 
Gasztromanko 2021.01.24 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

[Jóváhagyta: dbkh, 2021.01.31 17:57]

Bob&Bobek 2021.01.24 10:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

padler 2021.01.17 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Nagyon szép környék a kőfejtő.
padler + efemm

DSCN89077DSCN89078
DSCN89080DSCN89087
LionDaddy 2021.01.16 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.45
A lányomat át kellett fuvaroznom ma Diósdra és volt másfél szabad óránk Anitával, míg vártunk rá. Adta magát a lehetőség, hogy begyűjtsek két közeli ládát, ezt és a GCSAFE-t.

A cudar hideg és az erősödő szél miatt csak minimális időt szakítottunk nézelődésre. A pontokat gyorsan levadásztuk, logoltuk, fotóztunk, aztán irány tovább...

Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.4.10]

erdei.laszlo 2021.01.16 13:41 - Megtaláltam
Dermesztő hideg viszont szép napsütés és sikeres találat.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

ésKata 2021.01.11 13:24 - Megtaláltam
Hideg, de napsütéses időben.

KeresTalál 2021.01.10 13:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejt?st.

IMG_20210110_134139IMG_20210110_132755
HiPi 2021.01.09 13:03 - Megtaláltam
OK

érdligeti Darabosék 2021.01.02 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Ivellios 2021.01.02 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Kinguss 2020.12.30 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Zsolti077 2020.12.30 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

éjféli vadász 2020.12.29 13:32 - Megtaláltam
Meglett! Köszönöm!

LunAtic 2020.12.29 13:32 - Megtaláltam
Nagyon érdekes hely, és tetszett a multi láda megoldás is, hogy végigvitt az egész köfejtőn. Gratula! Köszönjük a rejtést!

Ifialex 2020.12.29 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtés. Valóban szép kis hely. Dicséretes a sok kihelyezett szemettaroló és annak ellenére, hogy sok volt a kutyus alig lehetett látni szemetet.

Gréti 2020.12.29 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltuk, köszönjük

IMG_20201229_110802IMG_20201229_112810
Diósd_track 
bajnokzsofi 2020.12.28 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

marosikids 2020.12.28 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

banderijjah 2020.12.26 19:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

szhzita 2020.12.23 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2020.12.16 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

szaszkievics 2020.12.11 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.95
Tüdőtágító séta a kőbánya környékén, HRitaval. Könnyen és egyszerűen kereshetőek voltak a multi pontjai, így maradt kedvünk-időnk a nézelődésre. A bányák felett már jól láthatóak a rekultiváció nyomai is. A rengeteg graffiti, idétlen és értelmetlen firkálások egy kicsit rontanak az összképen, de ez a rejtésből semmit sem von le.
Eme rejtésnek sem tudtunk ellenállni, így megtaláltuk a Kincsesdobozt, amelynek nagyon örülünk. ;) [Geoládák v3.7.6]

zoll 2020.12.08 09:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.7.6]

BarnaAndi 2020.12.06 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Hamza család [Geoládák v3.5.0]

horvi28 2020.12.06 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Artemix 2020.12.06 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

moli_gyuri 2020.12.05 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Egy jót barangoltunk a környéken. Élveztük a kőfejtőt, az utakat, kilátásokat. Klassz nap volt.
köszi. Cilu&Gyurkoo
Mazsom

zaskl 2020.08.02 18:30 - Megtaláltam
Annak ellenére, hogy beteg a láda nagyon szép helyre kalauzol el, végig jártuk a pontokat, nagyon tetszett. Kérjük, a képek alapján a találat elfogadását. Köszönjük a rejtést. ZASKL

[Jóváhagyta: mozo, 2020.08.17 21:08]

DSC_4271DSC_4274
DSC_4277DSC_4280
DSC_4282 
Green Eye 2020.06.09 18:55 - Megtaláltam
Érdi és Tárnoki ládázás után jutottam ide. Nagyon szép, érdekes, nem ismertem a helyet, köszönöm, hogy megmutattad! Az infotábla szava megvan, de a két másik pontot én sem találtam, pedig sokat elidőztem itt.
Fiatalok, kutyások kedvenc helye.
A képek alapján kérem a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.08.15 16:13]

Ambró 2020.06.08 22:49 - Megtaláltam
.

Bobby Holmes 2019.10.24 19:26 - Megtaláltam
A ládát és a kinder tojást sem találtuk, csak az információs tábla lett meg. A képek alapján kérem a találat elfogadását! [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.12.01 12:19]

P91019-145414P91019-144808(1)
P91019-145810P91019-144135
2Szaki 2019.09.26 20:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Este érkeztünk autóval a környékre. Az első ponton lévő tábla nyilván nem okozott gondot, a többi rejtés annál inkább. A másodiknál valóban megvan a kindertojás, de a korábbi logokat csak igazolni tudom, olyan mélyre van benyomva (és beszorulva) a rejtekbe, hogy lehetetlenség egy átlag kessernek kiszedni. A harmadik ponton hosszas keresgélés után sem találtuk a ládát (szemetet és egyéb emberi biológiai hulladékokat annál inkább). Mikor olvastuk, hogy ez korábban másnak sem sikerült fényes nappal, inkább feladtuk az esti portyát. Pedig ketten kutattuk 2 GPS-el. Az "erdőben fát nem keresünk" mondás járt a fejünkben, csak "bányában követ nem keresünk"-re módosult.

A hely viszont baromi hangulatos, sötétben is remek érzés volt errefelé sétálgatni. A felső katlan falában azért elég para volt meglátni a falba faragott fejeket...

Csatolok képeket, kérlek ez alapján fogadd el a találatot. Köszi!

[Jóváhagyta: mozo, 2019.09.27 09:18]

Helló idegen!Bejárat
beszabo 2019.09.01 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam az első és második részletétét a jelszónak, de a ládát nem találtam. Kérlek fogadd el. [g:hu 1.6.4]

[Jóváhagyta: mozo, 2019.09.03 13:20]

fcsaba 2019.08.31 14:40 - Megtaláltam
Szép rendben tartott ipari emlék. A második ponton a kindertojást megtaláltam, de olyan 15- cm-re be van tolva a lyukba, azt onnan kipiszkálni szerintem csak valami nagyon speciális célszerszámmal lehet (ha egyáltalán). A ládát sem találtam sajnos, pedig megnéztem az összes közeli kőhalmot. Köszönöm a rejtő segítségét, valamint a rejtést is!

Motorollalaci 2019.08.18 20:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A harmadik ládát nem találtam, de kitaláltam... [Geoládák v2.2.5]

Cicamancs 2019.08.18 20:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Göde 2019.07.31 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]
A hely szép és érdekes. A ma emberének civilizálatlansága elkeserítő!

nikk.nikk 2019.07.06 21:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A 3. ponton láda nincs ezt a rejtőnek jeleztem és ezúton is köszönjük a segítséget. [g:hu 1.6.2y]

distike 2019.06.15 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.61
Köszönöm a lehetőséget.

mura 2019.06.08 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésekért! A ládába egy egész hangyaboly költözött be és nagy erőkkel munkálkodnak a logfüzet elfogyasztásán. A mikroláda a helyén.

Pomisa 2019.06.08 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.16
Az 1.ponton a jelszó megvan, a 2.ponton a barlangban találtunk egy kindertojás belsőt, de olyan mélyen volt, hogy nem tudtuk kiszedni. A 3.ponton a ládát nem találtuk. A fényképek alapján kérnék egy jóváhagyást!

[Jóváhagyta: mozo, 2019.06.08 10:56]

Köszönjük!

20190608_10034320190608_100019
20190608_09500420190608_095344
20190608_095022 
Skali&Margó 2019.05.04 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
A harmadik ponton a ládát nem találtam, de a jelszó adta magát.

Mastodon 2019.03.18 19:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

B.Detti 2019.03.17 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Nagyon érdekes a környék! Jót kirándultunk, köszönjük a rejtést!

bekezsuzsi1 2019.03.09 19:52 - Megtaláltam
Sajnos mindkettő beázott
divi 2019.02.09 16:59 - Megtaláltam
Kryptonnal, Indigóval és Zazussal megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

krypton 2019.02.09 16:59 - Megtaláltam
Divivel, Indigóval és Zazussal megtaláltuk!
Sajnos elfelejetettünk tollat vinni! Kérlek fogadd el a megtalálást! Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: mozo, 2019.02.21 07:44]

CsopjákCsalád 2019.01.02 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Köszönjük! Remek környezet.

[Jóváhagyta: mozo, 2019.01.02 15:24]

luszilvia24 2018.12.30 16:00 - Megtaláltam
A végláda megtalálása volt kicsit nehezebb, csak másodszorra a férjemmel sikerült. Jó kis kaland volt, köszönjük!

Tamoka7 2018.11.11 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dzsanesz 2018.11.11 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pecsi_patrik 2018.11.11 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rihoattila 2018.11.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
megvan, köszi

szabolcsc 2018.11.01 15:13 - Megtaláltam
Beazott a lada

Lia és Sanci 2018.10.23 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Mary&Advent 2018.09.15 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, Köszi a rejtést. Ládát cserélni kellene mert repedt és beázott.

Gyombi 2018.08.28 13:19 - Megtaláltam
Vártam ezt a helyet, kíváncsi voltam rá régóta, most végre eljutottam! Köszönöm a lehetőséget!

Schlégl 2018.08.18 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Lustadick123 2018.08.11 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Norbee97 2018.07.24 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.98
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Az első pontot leszámítva egész jóra sikerült rejtés. :) Mondjuk külön feltűnt, hogy pont a nekünk megfelelő szó van kicsit kiemelve a táblán. :D A második pontot viszonylag sokáig kerestem, bár egy kis szövegértés után viszonylag egyértelmű lett a dolog. Ha nem találod a ládát, keresd Müllert 1970-ből, ő majd segít. ;) A harmadik pont egy kicsit bolyongósra sikeredett, a vélt úton felmentem, de semmit nem találtam. Egy kisebb kör után meglett az egyértelmű út felfelé, majd a "kicsit se gyanús" rejtek. Érdekes hely volt, megérte eljönni. :) [Geoládák v2.2.4]
962.

IMG_20180724_154132IMG_20180724_154624
IMG_20180724_155353IMG_20180724_155357
IMG_20180724_155616 
Serpiente20 2018.07.08 13:00 - Megtaláltam
A harmadik jelszónak én jobb helyet tudtam volna, de persze nem raktam át. Plusz: nem kéne bele ételt rakni, teljesen ellepték a hangyák.

taxpayer 2018.07.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Siker! Baj van azonban a ládával: valaki mostanában egy cukorkát rakott bele, aminek következtében egy egész hangyaboly alakult ki benne.

Katka991 2018.06.30 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Párduc50 2018.05.24 17:43 - Megtaláltam
Vihar elől menekülve 3. pont segédlettel :-)

Csizmások 2018.05.21 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Nagyon köszi a rejtést! Érdekes hely! Itthon jöttünk rá, h a két ponton található ládákat összekevertük, a leírás szerint kerestük volna, de nem ott azt ami el lett rejtve. Telefonon is beszéltünk, ha tudod fogadd el. A ládák biztos jól vannak, csak mi voltunk bénák!

[Jóváhagyta: mozo, 2018.05.21 19:54] Köszi!

imageimage
imageimage
horvathzs 2018.05.19 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

szaboneki 2018.05.19 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Pety&Poty 2018.04.14 14:23 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Hol a levegőben szól az ének,
Fenyvesek közt rejtett képek,
Kőfejtőkben titkos barlang,
Erdők mélyén lépked halkan,
A vadász, aki álmot látott,
Kövek között kincs várt rá, Ott.

ErdőCsöndje 2018.04.08 17:17 - Megtaláltam
Köszönjük!

tabletta 2018.04.07 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4j]

raticu 2018.03.11 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

szabilkó 2018.03.11 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Trom 2018.03.04 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2018.03.04 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MimiTiti 2018.03.04 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2018.03.04 12:00 - Megtaláltam
Téli túra. Hóban, fagyban. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

joove 2018.02.18 14:30 - Megtaláltam
Remek hely Diósd közepén. Köszönjük a rejtést.

csipet_csapat 2018.02.18 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Megvan bizony minden pontja. Ládikók a helyükön. Ügyes multi, élveztük. Találkozás Joove-kel. Öröm volt felismerni és látni, h vki viseli az általam készített GC-ajándékot:)
Köszi a rejtést.

IMG_20180218_140710IMG_0957
nepster 2018.01.31 14:28 - Megtaláltam
Bringás keresés Érd környékén, köszönöm a lehetőséget. A láda nem lett meg a jelszó részletet kitaláltam.

matyassyd 2017.12.26 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük! Sajnos a végládát nem találtuk meg (a pontatlan vétel és a sok lehetséges helyszín miatt), de a jelszó egyértelmű volt.

gab.szalontai 2017.11.24 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Jó kis hely, lehet láda nélkül sosem járok errefelé. A 2.jelszórészletet én is csak tippeltem, mert a mikroládát 15-20 perc keresgélés után sem találtam. Köszi a rejtést.

Telkess 2017.11.19 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Ez is előkerült, köszönet a rejtésért.

johnnycache 2017.11.18 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Köszönöm az élményt! :-)

tosza73 2017.11.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Könnyű séta, a két mikroládával azért elbíbelődtünk. Sajnos ezek a helyek is "multifunkcionálisak".

bagolyvera 2017.10.14 23:59 - Megtaláltam
Ignis9cel és petheovackaval kirándultunk, gyönyörű nyárias időben:) Köszi!

Ignis9 2017.10.14 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Bagolyverával és petheovackával közösen! Köszönjük! :)

20171014_123134DSC03156
DSC03161 
petheovacka 2017.10.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
ÉRD-ekfeszítő geotúra Ignis9-cel és bagolyverával. Kösszi a rejtést. --- Tetszett a kis körséta!

20171014_11522820171014_123052
20171014_123137 
Wilka74 2017.09.23 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.75
Eső előtt körbejártuk a kőfejtőt. Érdekes hely, nem is gondolná az ember, hogy ilyen kirándulóhely bújik meg itt. A harmadik ponton a ládát mi nem találtuk meg, pedig 1 m -re álltunk tőle a garmin szerint. Köszönöm a rejtői támogatást!

FreEve 2017.09.11 19:52 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a helyszín, az utolsó ponton a láda kicsit nehezebben lett meg, mert már ránk sötétedett, de így is élmény volt. Köszönöm! :)

GBoys 2017.09.11 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Egy kellemes séta keretében megtaláltuk!

Köszönjük!

azimee 2017.09.08 15:33 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mizo6869 2017.09.07 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Mia, Zelma (kutya), Zoli. Megtaláltuk. Láda alja tényleg törött, de száraz benne minden. Kivéve a toll, mert az nincs a ládába. Még most kereshető. Vannak tervek, hogy fürdőt csinálnak belőle. Majd meglátjuk.

h725 2017.09.03 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nagyon érdekesek, izgalmasak voltak ezek a mesterséges barlangok. Jó nagyot sétáltunk közöttük, bennük. Annál is inkább, mert a második pont ládikáját sehogy sem találtuk. De látom, hogy utánunk mások ráleltek. Ezek szerint mi voltunk ügyetlenek...:) A végládikóhoz közeledvén először kicsit megijedtünk, mert a mezőn épp akkor tartották az "Éves Mugli-találkozót". Legalábbis erre következtettünk a létszám alapján :) De szerencsére, és a rejtő előrelátásának köszönhetően a kincs maga már kiesett a látótávolságukból. Mivel a második jelszó-részlet nem lett meg, a végén megpróbáltuk kitalálni a jelszót...és elsőre sikerült ! Köszönjük a rejtést !

Zsófi, Zsolt

Kilátás a házakraA bányák fölött
A barlangokA láda környékén
A muglitalálkozó résztvevői 
takacsimre 2017.08.26 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.19
Köszönjük a rejtést. A láda alja törött. Marika és Imre

20170826_175247 
EmesESE 2017.08.19 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Laltan 2017.08.13 15:21 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

HKrisz 2017.06.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk.

Csoportunk 
sogor36 2017.06.05 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Köszi a rejtést.

Paplacs 2017.06.04 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Mindkét láda a helyén van. Nagyon tetszett a kőfejtő! Köszönjük a rejtést!

Motolla62 2017.05.24 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20170524_095519[1]20170524_102601[1]
KP1965 2017.05.11 20:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Esti séta Diósdon és környékén négy találattal, ez volt a harmadik. Nagyon látványosak a kőfejtés mára itt maradt nyomai. Kicsit misztikus, de sikeres volt a zseblámpa fénynél a keresgélés.

pepe_mp 2017.05.01 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Molli 2017.04.23 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

VINAX 2017.04.17 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ákos68 2017.04.14 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Nagyon jól néz ki a bánya es a környezet nem gondoltam volna hogy Diósdon a kozelemben ilyen található ajánlom mindenkinek

szabicsalad 2017.04.14 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2017.04.09 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Második pont sajna hiányzik, végláda köszöni jól van. Ütős kis hely.

emiGrant 2017.04.06 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.88
10/4. Nagyon szép és érdekes volt a bánya/kőfejtő. Ide se jöttem volna ládázás nélkül. Voltak problémáim, de egy kesser jóbarát kisegített. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
pgyp 2017.04.02 15:21 - Megtaláltam
A GCrtv-vel egyszerre kerestük meg. A harmadik ponton is megvan a láda!

Másnaposok 2017.03.26 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Sajnos a ládát eltulajdonították de egy fél delelott elkóboroltunk a szep kornyezetben

[Jóváhagyta: mozo, 2017.03.27 10:13]

PetraZsoca 2017.03.17 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

mazsolaaa 2017.03.14 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Nemrégiben a rádiómúzeumnál jártam; az odavezető, rejtő által mutatott ösvényen épp a mókust akartam lencsevégre kapni, ami felaraszolt egy meredek domboldalra. A nyomába szegődtem - és egyszer csak ott voltam a kőbánya peremén... Naná, hogy visszajöttünk ide alaposan megszemlélni a részleteket! :)

Tudtátok, hogy a Parlament épületének építőanyaga innen származik?
És azt, hogy íme itt a bizonyíték: már az ókorban is tanultak matekot! Nézzétek meg az IGAZI kockás füzetet, amit használtak! :D Ide még a hajdani matektanáromat is elrángatnám, aki bizonygatta, hogy kockás füzet nem létezik, mert a pontos megnevezés a négyzetrácsos... Na. Ez itt tényleg KOCKÁS :) Tessék megnézni!

Az ajánlott parkolótól az első ponttól a második felé haladva, balra felnézve ajánlom megtekintésre a muffin alakú házikót, ami nekem nagyon tetszett :)

Ilyen szögletes bányát még sosem láttam... Minden csupa párhuzam meg derékszög, él és sarok... Igazán látványos a helyszín; és csuda jó, hogy be lehet járni, fel lehet fedezni az egészet. El tudok ide képzelni számháborút, szabadtéri színházat, focimeccset, lovasbemutatót, össznépi sütögetést, mészkőfesztivált... Tudom, tudom, védett terület - mondjuk ezt a kutyások nem nagyon tudják.

A rejtés első két pontja rendben van - viszont a harmadikon nem találtuk a ládát, csak a ládát rejtő köveket. A meredélyen minden kő közé, alá, mellé benéztünk, de nem lett meg. Ráakadtunk a szerintünk ideális üregre, ahol lennie kellene... de semmi. Jó sokáig kapirgáltunk, de aztán feladtuk. Így a jelszó harmadik része nincs meg :(
Hüpp.
Kérnék szépen egy elfogadást a képek alapján!

[Jóváhagyta: mozo, 2017.03.27 10:12]

Muffin alakú házikóKülönös képződmények, a tetején néhol házak..
A kőfejtő emléktáblájaExtra különleges hernyó
Kacsalábon forgó palotaFacsoport a kövek ölelésében
A második helyszín felülnézetbőlOda fogunk felmenni...
Hangulatos bejáratKözel a második állomás ládája...
MadártávlatLépcső, csak óriásoknak
Kockás füzet az ókorból :)...esetleg kockás függöny?
CsendéletIdeális számháború helyszín :)
Itt bebújok, ott meg kibújok...Visszatekintés a bányába a végláda közeléből
Zoli is szomorú, mert nem és nem találjuk...Térkép a helyszínen a helyszínhez
Érdekességek az első pontnálSok érdekesség megtudható
gst76 2017.03.04 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2017.02.26 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
Minden pont rendben van, a láda is a helyén! Még ki is látszott, eltakartam jobban a kővel... [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

DFRi 2017.02.16 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.78
Megvagy!

Szuper hely, a későbbiekben biztosan visszatérünk majd.
A 3. ponton a ládát nem találtuk. A GCrtv láda felől érkeztünk, így oda és vissza is volt lehetőségünk keresni. Sajnos nem lett meg. Bár igaz, hogy a keresés közben jócskán ránk esteledett, és így a félhomály nem volt kifejezetten a segítségünkre... A jelszót találgatás útján fejtettük meg....

Köszönjük a lehetőséget!
Mira&Feri - DFri

MoBike04 2017.02.12 15:27 - Megtaláltam
Szuper kis láda!

ET8479 2017.02.05 13:40 - Megtaláltam
Kicsit jeges, kicsit vizes, de érdekes hely. Biciklivel jártuk be :)

Antissimo 2016.12.22 12:38 - Megtaláltam
Diósdi kirándulás keretében szereztük meg. Érdekes volt a bánya, különösen az alsó rész ahol már a sziklamászáshoz be vannak mélyítve a fogások. A 3. pont (a láda) sajnos nem lett meg, de kitaláltuk... :)

Katona55 2016.12.01 13:00 - Megtaláltam
megvan

geocat&geodog❤ 2016.11.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszi a rejtést! Nem volt betervezve, de a GCRTV után nekivágtunk. A 3. pontot nem találtuk, de kikövetkeztettük. Nagyon különleges hely.

ellfelek 2016.10.31 12:00 - Megtaláltam
Egy kis kirándulás ebben a szép őszi időben... Szépen ki van alakítva a bánya, s rendesen körbejárható... Jó lehetne itt esténként egy kis tábortüzes szalonnasütést szervezni... De azt hiszem erre nincs kialakított tűzrakó hely :(
Köszi a rejtést!

IMG_4708IMG_4710
IMG_4713 
NoGun 2016.10.29 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kiaribua 2016.10.29 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

GYEZegzug 2016.10.05 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.07
Köszi szépen a lehetőséget.

catNcat 2016.10.01 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Köszönjük.

OsiOsi 2016.09.24 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Szép a környék de nagy a forgalom. Mi Pesten kevésbé forgalmas helyen lakunk, pedig nem a külvárosban van a társasházunk.

ivigeo 2016.09.14 16:50 - Megtaláltam
Aki nehezen találja a 2. pontot, annak kis segítség lehet a földön lévő "segédeszköz".
A 3. pont felé lassan már a madár sem jár, mert a kanyarban lévő telket beépítik.
Köszönjük.

Mirr&Murr 2016.08.06 00:00 - Megtaláltam
Kevéssé ismert, de Diósdon is vannak kaptárkövek. Hiányolom is a leírásból, de majd én pótolom. :)
Az utolsó pontot ha megtaláltad, fordulj meg a vízmosás felé. 20 méterre lesz tőled egy rég leomlott kaptárkő. Egy régi, amatőr videó róla.
Itt olvashatsz többet a környékbeli kaptárkövekről.

P1080672 
~EI~ 2016.07.30 20:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

whaides 2016.07.09 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Piedone 2016.06.28 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.82
Köszi a rejtést! Blue Malival jártuk végig.
Pótoltuk a barlangi pontot, illetve a logfüzetet kicseréltük egy friss ropogósra!

L.Gergo 2016.06.21 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.04
Lenyűgöző hely, még sosem hallottam róla. A 2. jelszórészletet én is csak kiköveztettem. Köszönöm a rejtést!

BLUEway💙2016! 2016.06.19 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Gyerekekkel voltam már itt pár éve és akkor nagyon szerettem ezt a helyet. Azóta "szépülget" a környék, viszont a házak már nagyon beépültek a kőfejtőbe. :-( A 2. ponton SZVSZ nincs meg a láda, DE a fantáziánk határtalan :-) így 2. próbálkozásra ráhibáztunk és a rendszer befogadta a jelszót! THX! 😁

20160619_11152020160619_121309
20160619_11014020160619_111919
20160619_11200420160619_112909
20160619_120356 (2)20160619_120549
20160619_12061720160619_120721
stmester 2016.06.01 09:20 - Megtaláltam
megvan köszi a logbook szétázott és betelt

gabortel 2016.05.28 12:18 - Megtaláltam
Egész nap a környéket jártam...

Gábor 97 2016.05.22 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Meg találtam köszönöm.

Kaputyin 2016.04.06 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Nagyszerű hely, köszönöm, hogy megmutattad!

WP_20160406_08_24_11_ProWP_20160406_08_03_36_Pro
WP_20160406_08_12_08_ProWP_20160406_08_12_27_Pro
WP_20160406_08_12_29_Pro 
Pogánypeti 2016.03.13 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom 9. találata a tizenkettőből... :)
Nagyon tetszett ez a kőfejtő, köszi, hogy megmutattad. Néha már úgy éreztem, mintha már nem is a Földön járnék, hanem valami földönkívüli kultúra nyomait fedeztem volna fel egy idegen bolygón... :D
A gyalogtúra képei itt nézhetőek meg.
Köszi a rejtést!

violin 2016.02.27 12:00 - Megtaláltam
köszönöm

fodor8peter 2016.02.20 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
A 2. ponton minden lyuk szorgosan tisztára seperve - de üresen.
A jelszó kikövetkeztetésében Mortanius logja segített.

bébézsézsé 2016.02.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.32
Köszönjük! A 2. ponton lévő mikroláda nincs meg, a jelszót csak kikövetkeztettük.

Klari2006 2016.02.06 00:00 - Megtaláltam
Nagyon érdekes hely, de sajnos a 2. jelszórészletet sehogy sem találtuk.
Kikövetkeztettük.

viad 2016.02.02 00:00 - Megtaláltam
OK

pcjav73_old 2016.01.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.22
A kettes pont hiányzik, találgattunk. Köszönjük! :)

péplusz67 2015.12.30 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Radir89-el közös találat! Köszönjük a rejtést!

radír89 2015.12.30 13:15 - Megtaláltam
Bár a 2. pont hiányzik, azt nem találtuk meg, de a jelszót sikerült kitalálni.

kugyu21 2015.12.30 12:40 - Megtaláltam
A jelszó csak találgatással, mert a mikroláda szerintem muglik martaléka lett.
Nagyon szépen kiépített kőfejtő, dicséretes hogy megnyitották a látogatók előtt.

Hektor 2015.12.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Köszi a rejtést,és a segítséget!
Ajánlani tudom mindenkinek ennek a ládának a megkeresését.
Érdekes és egyben szép látványt nyújt a kőfejtő.

znasz 2015.11.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Nagyon tetszett a hely. Talán kicsit több információt rakhatnál ki a bányáról. Pl. lesznek-e a felújítás után nyaranta színházi, zenei rendezvények, stb. A második ponton nem találtuk a mikrót. A jelszót könnyű volt kitalálni.
Köszi a rejtést.

kétbakancsos 2015.11.17 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Rendezett, szép a volt bánya és környéke. Köszönjük a rejtést!

KaptárkőnélLogbook és a láda
Információs tábla 
Clavo 2015.11.01 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
A 2. ponton nem találtuk a jelszót.
Meglett köszi.

VaVi 2015.11.01 16:14 - Megtaláltam
:)

breimanne 2015.10.11 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.56
Köszönöm a rejtést! Nagyon érdekes helyeket ismertünk meg Bettivel. Nagyon sok új ismeretet szerez az ember egy-egypont felkeresésénél! Ez most így volt!Sajnálom, hogy a 2.pontnál hiányzik a jelszó! De kitaláltuk! A rossz idő miatt senki nem zavart minket a keresésnél, s nyugodtan csodálhattuk a természet csodáit!

R.Betti 2015.10.11 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Megtaláltuk. Köszönjük! :-)
A második részletet mi is kikövetkeztettük.

segoy 2015.10.04 11:30 - Megtaláltam
Negyven éve jártam először itt egy túravezetői tanfolyammal. Most sokkal rendezettebb lett a hely, de megint elvarázsolt. Köszönet Mortaniusnak a többes számért!

Mortanius 2015.09.27 12:22 - Megtaláltam
2. ponton a mikroládában továbbra sincs jelszórészlet.
Mi, itthon kikövetkeztettük, hogy mi lehet az. Annyit segítek(ez volt a nehéz benne), hogy többes számban van.

Köszönet a lehetőségért!

ovaricsalad 2015.09.13 14:15 - Megtaláltam
Láda, tábla rendben, de a kinder tojás mikroban nem volt jelszó,de játék igen:).
Kérjük a találat elfogadását.
Köszönjük!

[Jóváhagyta: mozo, 2015.09.14 06:45]

 
griffs 2015.08.27 00:00 - Megtaláltam
Bringával helyismeret nélkül azért nem volt egyszerű :-)
Tetszettek a monumentális, kellemesen hűvös termek. Láda, tábla rendben, de a kinder tojás mikroban nem volt jelszó. Fotó később.

[Jóváhagyta: mozo, 2015.08.27 20:55]

FAdTi 2015.08.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Köszönjük, nagyon érdekes volt a hely.
A második pont jelenleg nehezen megközelíthető. Csak miután az összes hatalmas pókot kizavartuk az odújából és még mindig nem leltük kezdtük el sejteni, hogy rossz tárnában vagyunk... Miután jobban körülnéztünk vettük észre a hátsó tárnát, amit csak magasabbak láthatnak a szemmagasságig érő gaztól... Ez bozótvágó nélkül nehéz terep, viszont balra egy kis kalandos tárnajárás után könnyebben megközelíthető:)

Vira 2015.08.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.78
Köszönöm a rejtést!

rozsabogar 2015.07.25 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megvan. Szép hely, érdemes eljönni! Sajnos a mikró ládát nem találtam, csak a kedves Rejtő segített utólag.

vViktor 2015.07.12 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

suzanne2030 2015.06.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kezdő keresőként első keresésem. A 3. Pontot nem találtam meg, aminek valószínűleg gyakorlatlanságom az oka. Köszönöm az "elsőt". Remélem, lesz még sok.

[Jóváhagyta: mozo, 2015.06.30 17:16]

 
Gábor Séf 2015.06.28 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az életem meg első láda meg találása volt és nagyon élvezem.

Perico1986 2015.06.17 20:27 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Zéboy 2015.06.14 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2015.06.14 10:45 - Megtaláltam
Köszönöm

zolika87 2015.06.12 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltuk! Köszönjük, nagyon izgalmas volt! Viszont a terep nehézsége szerintem nem másfeles, hanem hármas, azért nem olyan egyszerű a terep.
Egy jó tanács: csak fényes nappal menjetek :)

csörike és maci 2015.06.10 15:00 - Megtaláltam
Ok

clip 2015.05.10 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Nagyon érdekes a környék, köszi a rejtést!

 
netudki 2015.05.09 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hszorsi 2015.05.09 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Izgalmas volt. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

meriveder 2015.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszi a rejtést! :)

H+W 2015.04.19 18:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2015.04.18 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.41
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Csanika 2015.04.18 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Bogi és Bálint 2015.04.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Nagyon szép környezet. A gyerekek is nagyon élvezték. Szerintem a régi eltűnt ládát is megtaláltuk, még 2011-es utolsó bejegyzéssel.

Márti és Dávid 2015.03.29 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Furtyka 2015.03.29 15:13 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :)

SirCristo 2015.03.29 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést:) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

acsaba 2015.03.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk! Délutáni csúcsforgalom a ládánál. :) Köszi a rejtést! Bálint, Réka, Szilvi, Csaba

NagymesterG 2015.03.15 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk Esztikével! ;-) Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fillér Team 2015.02.22 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Szuper hely, remek rejtések, köszi!

Ntoni 2015.02.15 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Bogyóka & Ntoni [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

goja 2015.02.10 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.96
Tavaszi séta lányommal. Köszi!

HRita 2015.02.07 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zsebeszter 2015.01.31 12:30 - Megtaláltam
Szép napos időben családi ládázás. A láda kicsit nehezen lett meg a hó miatt illetve azért mert a takaró kövek befagytak :) Köszi a rejtést.

nagyi11 2015.01.27 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Atiss 2015.01.04 14:53 - Megtaláltam
Nem találtam meg a ládát, légyszi fogadd el jelszó nélkülire! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: mozo, 2015.01.04 16:33]

GCDIKO_2015014145402.jpg 
Access Denied 2015.01.03 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.14
Évad nyitó ládázás 17/3.

Mivel előre nem olvastam el a láda leírását kissé szkeptikusan indultam el megkeresni a pontjait. A sorrend ráadásul 3-2-1 volt, így a végládánál sem kísért az a nagy lelkesedés. Aztán a láda kutatása közben ugrottam felfele egy szintet és megtaláltam a "garázssort" /felső katlan/. Na innentől már izgalmas volt a dolog és az rtv múzeum ládája miatti kitérő után felfedeztem az igazi kőfejtőt is /alsó katlan/. Megdöbbentőek a méretek, a hatalmas sima falak. A hely igazán megérdemelne egy kis plusz törődést a láda szempontjából, mert a végláda is, meg a mikró is elég elhanyagolt.

Köszi a rejtést!

Suprmann 2014.12.26 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést, nagyon jó volt!!

Tathalas 2014.12.26 09:52 - Megtaláltam
Kellemes séta a hóesés előtti napsütésben, köszönöm, hogy megmutattad :)
A láda alja kicsit be van repedve, de nem veszélyes.

uzolee 2014.11.13 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2014.11.13 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

dendeocse 2014.11.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megvan.

barchetta13 2014.11.02 00:00 - Megtaláltam
Köszi, nagyon tetszett, nem is tudtuk, hogy van ilyen Diósdon!

medike75 2014.11.01 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm :)

ZoliQua 2014.11.01 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kisJenő 2014.10.11 17:50 - Megtaláltam
Jó kis hely,bringás találat.

Strombus 2014.10.10 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 4.17 súly: 4.17
A mai legérdekesebb hely, csak ámultam és bámultam! Tetszettek a rejtések és a jelszó is.

A végláda viszont gyenge minőségű, a logbook penészfoltos.
A helyszínen szép és jól megírt információs táblák vannak a növényzetről, de semmi a bányáról. Alig vártam, hogy itthon a ládaoldalról kiokosítsam magam, de itt sincs semmi a bányáról. :-(

Be: zip-lock zacskó a logbookot védendő, laminált információs lap muggliknak, toll, ajándék. Ki: szemét.

Péter60 2014.10.10 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.17
Igazán nem várt, meglepő hely a külvárosban.
Az ember tesz néhány lépést, és egy más világban találja magát. Szuper hely, kösz, hogy megmutattad!

morph 2014.10.05 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

keleven 2014.10.05 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Sir Pajszer 2014.09.25 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszi!

Vandor78 2014.08.30 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Evila 2014.08.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Közös találat Danival. Nagyon tetszett a kőfejtő. Köszönjük a rejtést!

bc 2014.08.29 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. koszi a rejtest. bc+amj+bobo bábi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szdini 2014.08.18 16:43 - Megtaláltam
Megvan

szulez 2014.08.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Nagyon jó volt itt. A gyerekek is jól érezték magukat. Másztunk, bújtuk, keresgéltünk! Élmény volt felfedezni ezt a helyet!

Köszönjük, hogy itt lehettünk!

Zoli, Helga, Barnabás, Mártika,Bíbor, Judit

 
fery77 2014.07.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!
Tetszett!

vadcoca 2014.07.02 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk. Szabi, Gergő, Gyula

geooszi 2014.06.23 00:00 - Megtaláltam
Meglett. Köszi!

cs24 2014.05.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.45
Megvolt

Babka és Cöcke 2014.05.10 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.84
Köszönöm, hogy megismerhettük ezt a különleges helyet.

ndavid42 2014.04.27 17:44 - Megtaláltam
[:657:]
64 km-es Budaörs-Törökbálint-Diósd bringás kör - mai 11./15

Ha már ilyen csudaszép idő volt, hasznosan használtam ki, vétek lett volna otthon maradni, így kinéztem 15 ládát, h meglesz amennyi meglesz belőle, majd alakul. Meglett mind, naná :]
Sok ládát megtaláltam ma, de ez tetszett a legjobban! Avagy így jár, aki nem nézi meg keresés előtt a képeket, és csak a helyszínen szembesül, h hova is jött. Hát én csak kapkodtam a fejem, annyira tetszett ez az egész :))) Óriási sziklák, a délutáni napsütés, a sok zöld, teljesen elvarázsolt! Innen mentem a ládához, hát az az ösvény is roppant jól nézett ki. Köszönöm!!

Lili.th 2014.04.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Meglepetésünkre valami tavaszváró rendezvény közepébe csöppentünk, de a ládák még így is aránylag problémamentesen megközelíthetőek voltak. A hely nagyon érdekes és látványos, megérte felkeresni. A kürtőskalács is jó volt (300 Ft).

Titanic és a túlélők
Legolány 2014.04.09 19:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Köszi!

Misu 2014.04.09 19:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Köszi!

plecs 2014.03.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.05
A ládák elég cefet állapotban vannak, lassan rájuk férne egy kis méjntenensz...

BubaGC 2014.03.30 13:00 - Megtaláltam
:-)

zozi27 2014.03.22 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tóthék 2014.03.17 15:24 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tkriszta 2014.03.17 15:24 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tpetya 2014.03.17 15:24 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tjanek 2014.03.17 15:24 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

13 2014.03.17 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Cseber 2014.03.09 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Megtaláltam! Köszönöm.

Orenda 2014.03.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Itt a tavasz, megindultunk hát kislányunkkal "kincsesládát" keresni.
Képeket majd még töltünk fel.
Sajnos a mikroládát nem leltük sem a lyukakban, sem a földön :(
A jelszó első fele egy helyszín, a harmadik fele pedig egy múltidejű T/3 ige.

[Jóváhagyta: mozo, 2014.04.05 07:47]

KincskeresőbenA felső részen
A bánya alsó része 
Albi-Edit 2014.02.23 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.38
Köszi kicsit nagy a sár egy építkezés miatt.

nida 2014.02.16 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Bár többször lemerült a gps, megtaláltuk. Végre, pár hónap után ismét kimozdultunk kirándulni. Ezért szeretem a geocachinget: enélkül nem tudnám, hogy milyen klassz helyek vannak a közelünkben. Köszi!!

Judith 2014.02.01 13:47 - Megtaláltam
Megcsíptem!

Kalandosra sikeredett a ládatalálat, de megérte, nagyon szép hely!

Stefano 2014.01.31 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük.

ngy001 2014.01.22 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.13
Meglett.

bobe524 2014.01.22 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. Böbe

tothadam86 2014.01.17 12:42 - Megtaláltam
Meglett -8)- (+segítséggel)

sziszko 2014.01.12 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Geotúránk első állomása, köszi a rejtést! :) jó kis helyre hozott minket ez a láda :)

feel2006 2014.01.12 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Az év első megtalálása a ládaoldalon és nekünk is az első megtalálás!

A mai nap a régió (Diósd Tárnok Érd, Bia) még nem meglévő ládáinak felkutatása volt!

Köszönjük!

nmárti 2014.01.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Útközben, köszi a rejtést!

acsipapa 2013.12.29 12:46 - Megtaláltam
ok

Webber 2013.12.29 12:46 - Megtaláltam
Klassz volt a kőfejtő.

kópé1993 2013.12.06 09:36 - Megtaláltam
Megvan köszi a rejtést! A második pont kicsit nehezen de végül meglett.

havas út 
Murmogoek 2013.11.03 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
Érdekes hely!

Lencsybaba 2013.11.01 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Csipike 2013.10.28 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36

Megtaláltuk!

Köszönjük a rejtést!tutu79 2013.10.26 13:30 - Megtaláltam
Csak meglett

ant 2013.10.23 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést! Ismét egy eddig számunkra ismeretlen helyet fedeztünk fel lakóhelyünk környékén. Nagyon szépen helyreállították és még a szemét sem lepte el a vájatokat. Egy játszótérrel igazi élettel teli piknik, kirándulóhellyé változna.
Zalán, Linda, Tamás
A 3. pont bemérése talán kicsit pontatlan, de lehet, hogy csak én bénáztam.

Horizont 2013.10.18 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Gyönyörű őszi időben kitartó sétával becserkésztük szükséges paramétereket. Köszönöm a lehetőséget.

Liberty 2013.10.18 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
4/3. Diósdi (3+1) ládatúra Horizonttal.

Jó hosszú, de kellemes sétával jártuk végig a pontokat.Érdekes a helyszín, köszönöm a bemutatást és a rejtést.

Diósd címere
Nicky&Ati 2013.10.17 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nicky&Ati [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

 
vizipinty 2013.10.14 12:00 - Megtaláltam
Végigjártam, de sajnos a második pont kifogott rajtam, nem találtam meg a ládát. Pedig a fadarabot alaposan körbeszaglásztam.
Kérlek, a fotók alapján fogadd el a találatot.
Ha szükségesnek tartod, email-ben el is küldöm a jelszó 1. és 3. részét.

[Jóváhagyta: mozo, 2013.10.15 05:46]

A felső bányarészA harmadik pont közelében
A második láda közelébenItt kerestem, meglehet rossz helyen, de a GPS 3m-t mutatott...
joco64 2013.10.08 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.47
Köszönöm.

MaTamas 2013.10.01 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Budaörs vasútállomásról gyalogoltam ide. A kőfejtő nagyon tetszett, különösen a környező lakóházak. A második ponton nagyon el van ázva a papír.

csabi1955 2013.09.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 3.21
Köszi, megvan de a 2. pontban a jelszó igencsak elázott nehezen olvasható

bodza73 2013.09.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Köszönjük. Tetszett, élveztük a keresést.

Cool 2013.09.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Köszi!

Antalbeus 2013.09.14 18:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Kutyasétáltatással összekötve kicsit esős, szeles időben. De azért Szöszi 08-al közösen megtaláltuk. Örülök, hogy végre megjavult a láda tavaly már egyszer nekifutottunk de a 3. pont nem sikerült.

Szöszi08 2013.09.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.48
Levadászva :D Köszönöm a rejtést !

GeoPatikuS 2013.09.07 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtö fáradozását! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2013.09.07 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
Ismét sikerült összekötni a kellemest a hasznossal és a szakmai program mellett néhány ládát megkerestünk, ha már erre jártunk GeoPatikuS-sal.
Érdekes ez a kőbánya itt a település közepén. Kicsit hasonló a felénk található Fertőrákosi kőfejtő is.
Lembo

ttapu 2013.08.31 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos épp a harmadik pontot nem sikerült megtalálnunk, sűrű a növényzet, rengeteg ott a kő, avar és szemét, a telefonom pedig pontatlan, de nagyon jó túra volt, köszönet érte.
ttapu és Dorka

niticel 2013.08.21 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28k] [wapon beküldött szöveg]

Pajzsika 2013.08.20 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.03
Megvan, köszi!

kiskutyus 2013.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.57
MEGLETT, KÖSZI!

NBA10 2013.08.19 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

molylepke 2013.08.17 18:10 - Nem találtam meg
A mikroládát még megtaláltam, de a geoládát már sajnos nem sikerült :( Majd legközelebb.

Kurszk7 2013.08.16 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

NZs 2013.08.16 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.81
GCRTV-től jöttünk gyalogosan. Elsőnek a multi 3. pontját érintettük, ahol valóban nagy a mugliveszély, pont jött is egy bácsi, aki olthatatlan kíváncsiságot érzett, hogy megtudja, mit művelünk ott. Nem jött össze neki...
A "hobbitlakások" tetszettek mindegyikőnknek, jól bejártuk őket, majd megkerestük a 2. pontot. Ez volt a legnehezebb kihívás, egy fiatal szerelmespárt is megzavartunk közben... :-) Végül csak meglett a Kinder-kapszula.
Az 1. pont (nekünk a 3.) meglehetősen messze van a megmutatni kívánt látványosságtól, meg aztán tök felesleges is. Javaslom drive-in levadászni - nem vesztesz vele semmit.
A csapat jól megéhezvén valami éttermet kerestünk a környéken, találtunk is egy Fenyves Éttermet, de az árlistáját látva, korgó gyomrunkat is feledve, sietve haladtunk tovább...

3. pont közelébenez is
"hobbitlakok"belső terem
virágzás a kövön2. pontnál
ellenfénybenkatlan
athilarex 2013.08.16 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.69
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. 50. láda :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

salty 2013.08.16 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Salty [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

eszperanto 2013.08.11 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.85
érdekes volt, de a második és harmadik pontot majdnem feladtuk, végül csak meglettek :)

Babarum 2013.08.10 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! Az egyik legjobb helyszín volt ahol valaha ládáztam! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

markovicsa 2013.08.09 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Mai terv Érdliget - Nagytétény - Diósd - Nagytétény ládáinak keresése. A teljes hossz 24,1 km. Nagyon meleg volt, több helyen készítettem képernyő felvételt amin a hőmérséklet olvasható. A napon a legmelegebb 54 °C volt. A 2. pontnál többször kiesett a GPS jel, de szerencsére nagyon pontos a koordináta, 1 méteren belül voltam amikor megláttam a feltételezett helyet. A többi pont nem volt gond.

cszs 2013.08.06 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Már többször voltam itt, és a gyerekeket is el akartam hozni. Mikor láttam, hogy van itt láda, nem haboztam.
Az első pont egyértelmű volt.
A 2. már megszívatott. Többen voltunk, 5 gyerek kutatta át a nyílást, de egy se szúrta ki, pedig (a rejtés kivételével) minden apró pontot többször is átvizsgáltak. Végül sikerült kiszúrnom, pedig sokkal inkább egy gyereknek kellett volna.
A 3-nál meg én szívattam be magamat, mert kézzel beírva a koordinátákat, 794 helyett 749-et kerestünk, de azt a pontot 10 méternél jobban megközelíteni se tudtuk, nem hogy a ládát megtaláltuk volna :(
Végül pár nap múlva egyedül visszamenve a helyes ponton pillanatok alatt megvolt :)
Azért majd a gyerekekkel is megtalálom!
A rejtés és a hely pedig szuper!!!

babka_family 2013.08.04 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kellmes családi séta során összeraktuk a megfejtést

Crowngu@rd 2013.07.23 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.23
Köszönöm!

walky 2013.07.17 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

flendera 2013.07.14 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Nagyon tetszett a bánya, jó hogy így bejárható. A 2. pont miatt többször is körbejártuk.

Plavi 2013.07.14 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Nagyon tetszett a bánya és a környéke. Jó, hogy be is lehet menni a barlangokba.
A 2. pontnál kicsit nehezen akadtunk a ládikára, de legalább minden járatot végignézhettünk. :)

anettx 2013.07.14 15:30 - Megtaláltam
sajnos a mikroládát nem találtuk, sokáig keresgéltük. köszönjük a segítséget a jelszórészlethez!

zsolty23 2013.07.14 15:20 - Megtaláltam
anettx-el közösen

Köszönjük.

najanos 2013.07.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Első keresésünk volt a gyerekekkel, ráadásul GPS nélkül. Hatalmas sikerélmény, mert ők találtak meg minden pontot, de azért nem volt egyszerű. Köszönjük a nagyszerű élményt!

Tóni&Beus 2013.07.07 14:57 - Megtaláltam
Jó hely, igggazán jó hely!
Köszi!

Szellemek, szellemek, segítsetek, szellemek! 
papaiatis 2013.06.30 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2013.06.15 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Nagyon jó ez a bánya, szépen megcsinálták. A környék is tetszett. Jó hely ez. Köszi a rejtést.

-Atys- 2013.06.13 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk. Any & Atys [g:hu 1.4.27d] [wapon beküldött szöveg]

Chubby 2013.06.05 13:21 - Megtaláltam
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2013.06.02 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2013.06.01 07:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

2-1-3 sorrendben kerestem fel a pontokat.
Az első találat volt időben a leghosszabb. Eltelt egy kis idő, mire ráleltem a mikróra. A tábla tiszta sor volt, a ládikóhoz "utat kellett találnom" a kerítés miatt. Végül sikerült, logoltam, aztán irány tovább.

Ez a kőfejtő remek hely, örülök, hogy ide is eljuthattam. Köszönet!

Explorer68 2013.05.25 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Köszönöm a rejtést!

 
Szehri 2013.05.20 11:14 - Megtaláltam
Nagyon tetszik a környék. köszi, hogy megmutattad. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

vitgabor 2013.05.19 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
megtaláltuk, bár a harmadik pontot kissé nehézen...:D

Kittiferi7050 2013.05.18 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltul!
A mikroládát Kitti GPS nélkül találta meg, mivel sajnos a kocsiban felejtettük!

Oriza 2013.05.18 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
A középső sajnos nem lett meg, pedig sokat keresgéltem.
A hely nagyon tetszett, a lakott terület már körülnőtte ...

[Jóváhagyta: mozo, 2013.05.18 18:25]

VAlahol itt kellene lennie...Az egész jobb oldalt végigtapiztam.
Kőfejtők tréfájaTeremgarázsok :-)
Ashtray 2013.05.04 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

csehipest 2013.05.04 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Köszi

h.krisz 2013.05.01 15:01 - Megtaláltam
köszi a látványt

nyulak2316 2013.04.28 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.71
köszi a lehetőséget! Pont belefutottunk valami bányabuliba,így fél napig tartott ez a láda. Az időnk tökéletes volt, a gyerek és mi is élveztük az előadásokat. Jókor voltunk jó helyen.

Rézangyal77 2013.04.28 08:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

pozoli1 2013.04.27 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

mato 2013.04.27 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Vidám hangulatú közös ládázás Pozoli1 és Ancsa társaságában.

A második ponton lévő ládikát nehezen találtuk meg.
Lenyűgöző a hely, köszönet a rejtésért!

ERNO 2013.04.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Miután megcsodáltuk a diósdi Beverly Hills házait, meglett a kőfejtő is. Tényleg érdemes ide eljönni. Különös hangulata van. Köszönjük a rejtést!

kincsködmön 2013.04.21 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
köszi

hesim 2013.04.21 15:10 - Megtaláltam
+

picinyuszi64 2013.04.20 14:12 - Megtaláltam
megtaláltam

Esteban62 2013.04.20 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Kicsit gyanús volt már a megközelítésnél, hogy sok ember, zene, miegymás... Kiderült, hogy valami tömegesemény van a bányában, attól féltem, nem fogom megtalálni így a pontokat... Az első, a táblán tetszett, ahogy megszólítja a vandál "urakat". A második, mikroládikáért, érdemes óvatosan benyúlni és kipiszkálni, mert úgy járhatunk mint a majom, aki benyúlt a lyukba a kajáért és már nem tudta kihúzni a kezét... :-) Kibontás után meglepődtem a tartalmán, de rájöttem, ez a jelszó... Aztán levadásztam a TV-s ládát. Az utolsó ponton a láda, nagyon semmitmondó helyen van, de érthető, innen talán nem tünik el. Közben a bányában zenéltek, gyerekek rohangáltak, emberek kaját meg sört töltöttek magukba, fehér inges srácok karikás ostorral csattogtattak, tarsolylemezes, süveges pasik, taradicionális magyar íjakkal lövöldözek...

 
MervayB 2013.04.14 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Szép környezet, a 2. pontban lévő jelszó valami fergeteges volt (habár nem az én műfajom, de az ötlet nagyon jó). Köszönjük!
És volt egy cuki kutya is :)

DenkeT 2013.04.14 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Áprilisi ámokfutás 4/11, köszi a rejtést! :)

qtatom 2013.04.11 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Bicajos ládázás.

gpapp 2013.04.06 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk!
Nagyon szép a kőfejtő! Mi a GCRTV felől, lenti irányból érkezünk, onnan cserkésztük be a terepet. Jó sokat bóklásztunk, nézelődtünk. A harmadik pontot nem találtuk meg, pedig minden kő alá benéztünk. A jelszó aztán úgy lett meg hogy mindenki tippelhetett egyet. :-) Köszönjük, nagyon szép helyre hoztatok! Most csak a legkisebb lánykámmal voltunk itt, de nyáron biztosan meglátogatjuk a kőfejtőt nagyobb létszámmal is. A második ponton a jelszórészlet plusz elrejtése nagyon jó ötlet volt!

 
hlaca77 2013.04.01 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

katica 2013.03.16 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Nagyon tetszett a hely, csak ámultunk és bámultunk, milyen szép kőfejtő van itt (már egyáltalán, hogy kőfejtő, mert láda nélkül valószínűleg sose tudjuk meg). A segítséget nagyon köszönöm ezúton is a rejtőnek, mert a hármas pont ebben a hóban bizony kifogott rajtunk (és így utólag, az egyes pont is kifogott volna :) ).
katica + pimi + tobias

megérkeztünkőrült a falban :)
Vasedény 2013.03.02 15:02 - Megtaláltam
Megvolt. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

molka 2013.02.16 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Gyönyörű tavaszias időben kerestem fel a pontokat. 3-2-1 sorrendben, hol ösvényen, hol a kőfejtő szintjén. A 3. pont nagyon nehezen lett meg, kicsit ráfagytak a kövek, amik takarták. A 2.pont meglepően könnyen és gyorsan a kezembe került, 1.pontról nem is beszélve. :-) A 3.ponton találkoztam egy elég agresszív, szabadon kószáló kutyával, aki jól megijesztett. Összességében tetszett a hely! Köszi!

hitamas 2013.01.31 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.79
Hétfőn kicsit optimistán indultam neki a keresésnek. A mikro NEM a felső katlanban van (ha a koordinátákat a wap elárulta volna, meg is találhattam volna ...). A láda a havas domboldalon jól elbújt, nem volt könnyű kiásni a hó és a jég alól - hétfőn nem is sikerült. Ahogy a hóban turkálástól meggémberedve ugyanabba a fenemód jól rejtett pozícióba se sikerült a ládát visszatuszkolni. Azért így se lesz könnyű találat, ha a nyomokat eltünteti a havazás vagy az olvadás .... :)

nikoma 2013.01.12 15:20 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a hely és a rejtések egyaránt. Különösen a második pont, bár nem át óvatosan nyúlkálni... Köszönjük, hogy megmutattad! :)

humanual 2013.01.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.18
Köszönjük, nagyon frankó a hely!
Sajnos androidos ládalistában nem találtuk és az utolsó ládát nem sikerült becserkésznünk térkép hiányában...
Kéretik elfogadni jelszó nélkülinek, az első két szót elküldöm szívesen mailban.

[Jóváhagyta: mozo, 2013.01.12 19:44]

mozo 2013.01.05 15:29 - Egyéb
A ládát új helyen újratelepítettem. Kérlek legyetek óvatosan a nagy mugliveszély miatt. A ládát a domboldalban, kövek között találjátok.

Jó keresgélést!

moz

Ancs 2012.10.21 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Kis kimozdulás a csodaszép októberi időben.
Szépen rendbe hozták a kőfejtőt, igazi kis paradicsom lett. Jó hely!
A végládát a korábbi logok alapján nem is kerestem.
Köszi

 
Dani19 2012.10.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
Megtaláltuk, köszi a rejtést! Az utolsó ládát nem találtuk, de a jelszó kikövetkeztethető. :)

kectam 2012.10.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Nagy piknik közepébe csöppentünk, íjászok gyakoroltak a kőfejtő egész területén, még az erdőben is találkoztunk néhány célpontjukkal. A láda közelében egy nagy halom állati végtermék van, így azt a felét kihagytuk, a jelszó ennek hiányában is kitalálható. A kőfejtő maga remek látványosság, köszi, hogy elhoztál ide.

jozsefgergo 2012.10.06 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Kellemes szombat délutáni séta alkalmával jártuk végig. Sajnos a végláda nem tartalmazza a jelszó utolsó részletét. Kis agyalással kitaláltuk.

itt kell lefordulnia kutatóbrigád
Szlik 2012.08.24 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megvan.

zlosonci 2012.07.18 00:00 - Megtaláltam
Nagyon ötletes.

ghcmja 2012.05.20 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Az utolsó ládára ráborítottak egy nagy adag füvet (zöldhulladékot) nem bírtuk kiásni, a jelszó utolsó részletét kitaláltuk.

Drucki 2012.05.13 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Lenyűgöző helyszín. Zsuzsa, újdonsült kincskereső barátunk is elkísért és nagy örömünkre az utolsó ládát ő találta meg.

horvath954 2012.05.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.70
A ládika felújításra szorul,(vizes)!
A mikroláda is!
köszi

[Jóváhagyta: mozo, 2012.05.12 20:54]

köszi :D

 
V_Gabor 2012.05.10 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.96
A pontokat 1-2-3 sorrendben kerestem fel, a táblánál befordulva a sorompónál parkoltam.

Megvan a mikro, csak keresni kell... és a koo. is pontosan oda mutat. A láda penészes, törött, cseréje időszerű! A jelszó egy plusz lapon megismételve le van írva, mert az eredeti szinte olvashatatlan.

A ládához vezető kis völgy nagyon páradús volt, öröm volt onnan kiszabadulni. :)

Nagyon tetszett a hely, a sarkokban érezhető szagokkal nem foglalkoztam. A csapnál jól megmostam a kezem.

Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget.
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

2. pont feléItt nincs kincs
Itt a mikroPanoráma
Lábas kőPanoráma
congo 2012.04.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.81
Rádió- és Televíziómúzeumtól gurultunk át. 2-3-1 sorrendet követtük véletlenszerűen. Mikroláda aránylag könnyen meglett, hála Gergő kis kezének. Az igazi ládát elég sokáig keresgéltük mert a kidőlt fatörzs felállt. A virtuális sima ügy. 20 km tekerés bogarászással együtt 6 órába tellett a fiúkkal, igaz szinte végig terepen 16-os kerékkel. Köszönet a kisboltos srácnak hogy kinyitotta nekünk az üzletet, és megvehettünk 4 életmentő zsemlét!

paparazzy48 2012.04.19 14:30 - Megtaláltam
146 km-es bringás tekerés Monorról elsődlegesen a Kálvária mozgóra, de ha már itt vagyok rámentem a közeli kesekre is. Nevezetesen: az Árvalányhaj, az Árpádházi, az RTv múzeum és a Kőfejtő ládákra, igencsak vegyes sikerrel! Az ötletszerű ládázás (a mozgó volt az elsődleges cél) a régebben letöltött adatokkal, keményen megbosszúlta magát. Csak itthon láttam a végláda átrejtését, mikor a sikertelenségem okát kerestem. Az első helyen a tábla rendben volt, de a második helyen, a mellékelt képen látható fél kinder betétet és egy öngyujtót találtam. Egy másik üregben pedig egy használt papirzsepin egy cinikus: "ez nem a mikro helye" szöveget. A végláda eredeti helyén a szikla alatt, egy begyűrt (szerencsére üres) chips-es zsacsi kucorgott. De mindezek ellenére, a szép környezet, a gyakorlatozó hegymászók és a végre elfogyasztott früstök, feledtette a kudarcot és immár könnyű szívvel tekertem le a 70 km-tert hazáig. Ha nem vagyok túl szemtelen, a mellékelt képek alapján kérem a rejtőt a találat elfogadására (talán megszenvedtem érte), köszönettel: Paparazzy48.

[Jóváhagyta: mozo, 2012.04.20 10:33]

Köszi a jóindulatodat mozo, alkalomadtán megszolgálom: Paparazzy48.

A demonstrációs táblaA multi 2. pontja
Kőfejtő hegymászókkalÉrdekes rétegződés
A multi 2. pontjának barlangjai 
tmolli 2012.04.14 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

Szöszke15 2012.04.14 17:00 - Megtaláltam
Megvan!

vasony 2012.04.12 09:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Kösz a rejtést.

Gyevelin 2012.04.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Egy szép kis séta alkalmával megleltük. :) Köszönjük a rejtést! Tozso és Gyevelin

attbuda 2012.04.01 11:00 - Megtaláltam
Jó ki séta volt.Köszönjük a rejtést. :) A logbook csurom víz. :(

*Moka* 2012.03.25 16:05 - Megtaláltam
+

*Vica* 2012.03.25 16:05 - Megtaláltam
Nagyon jó... csak ennyi szemét ne lenne. A láda meg vizes.

 
egosonic 2012.03.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.73
Megvan!

hsepitesz 2012.03.24 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.49
klassz hely. A 2. ponton jo volt keresgelni! Kar!

Szilkó76 2012.03.24 11:41 - Megtaláltam
A ládában a logbook csurom vizes, jó negyedórát szárítgattuk a logoláshoz, de még további napoztatást igényelne.

Köszi a rejtést!

Részletesen, képekkel később...

Glac 2012.03.23 10:51 - Megtaláltam
A lada teljesen elazott. [wapon beküldött szöveg]

k&s 2012.03.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
ok

Incze család 2012.03.15 00:00 - Megtaláltam
Itt lakunk 11 éve, de csak most vettük rá magunkat, hogy felkutassuk a ládákat. A GPS rossz volt, de kisebb nehézségek árán meglett a láda, aztán a mikro is. A LOGBOOK TELJESEN EL VAN ÁZVA!
Nem tudtunk beleírni, úgyhogy egy cetlit hagytunk. Sajnos nem találtunk ajándékot, úgyhogy mindkét ládába tettünk 1-1 apróságot. A jelszó... vicces :)
Köszönjük a kalandot

Incze család

LB-practika 2012.03.10 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Az első pontot már előző hétvégén megtaláltam, a másodikat viszont nem. A harmadik ma lett meg, ez is biciklivel. A jelszót a két részlet alapján is kitaláltam.
Köszönöm a rejtést!

picuresnagyur 2012.03.10 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
3 - 1 - 2 sorrendben. A vizes naplóba nem tudtam írni (kis ösvény mellett, "elásva" egy NEM kidőlt fa tövében (a fa mellé botokat támasztott valaki, gondolom némi segítségül). Az avarban a többek által emlegetett szögesdrót bújik meg. Segítség Tamás&Angi fotója. A kettest talajszinten érdemes keresni. Valaki jó mélyre dugta, kellett volna egy kínai evőpálcika :D Köszi, nagyon klassz hely.

taki60 2012.03.03 16:30 - Megtaláltam
Négy éve lakom Diósdon,de nem tudtam,hogy ilyen jó hely is van itt.
Az első jelszó részlet simán ment.
A harmadik pontnál a kidőlt fatörzs némi fejtörést okozott,de meglett.
A középsőt viszont negyed óra keresgélés után sem találtam.
Kérem a rejtőt a fényképek alapján igazoljon.
Még valamit,a logboook teljesen szét van ázva.

[Jóváhagyta: mozo, 2012.03.04 18:15]

 
fubenalvo 2012.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Két szombat kellett hozzá, de csak összeraktuk. Sajnos az első alkalommal nem emlékeztünk pontosan a második pont leírására és nem találtuk a falban sehol. Ezt ma pótoltuk... de érdemes volt visszamenni, mert sokkal szebb idő volt. :)

A hely nagyon szép (kár, hogy a helyi vagányok összefirkálták sok helyen... :/), nagyon köszönjük, hogy megmutattátok nekünk! ;)

SzabEdAn 2012.02.27 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2012.02.27 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.26] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a 150-ik ládánk, egy éven belül....

WAdam 2012.02.26 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk egy gyönyörű, napsütéses délutánon!
Köszönjük a rejtést!
Remek helyszín, amiről nem is hallottunk még...

Megjegyzés:
Sajnos a harmadik pontnál a kis ládika teljesen beázott, csorog a logbookból a víz.
Nem volt nálunk zacskó, de próbáltuk rendesen rázárni a fedelet.
Javasoljuk a füzet és a ládika cseréjét.

kleinm 2012.02.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.20
A 3. ponton sajnos nem találtuk meg a ládát, pedig végigtúrtuk az egész környéken az avart, 1 óra keresés után végül feladtuk.

Gondir 2012.01.07 11:00 - Megtaláltam
Rendszeresen járok erre, de ha nem lenne a láda, akkor lehet sose tudom meg, milyen csodavilág lapul a házak közt. Dicséretet érdemel Diósd, amiért ilyen szépen és tisztán tartja a környéket. Korábban találtam már meg a ládát, de csak a füzetben logoltam. Ez most annak állapota miatt nem lehetséges. Nem tudom, hogy a szerencsének vagy BetPet jó szemének köszönhető, de a korábbi megtalálók képei alapján szinte azonnal megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Hinter 2012.01.04 14:00 - Megtaláltam
A ládikát kerestem vagy 10 percig de végül meglett. A log füzet használhatatlan, teljesen el van ázva és a ládika is vizes belül. Köszi a rejtést.

Felcser 2012.01.03 12:22 - Megtaláltam
Megvagy!
Közös multi Mikivel:)

Mike 2012.01.03 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Diósdi barangolás kellemes kiránduló időben.
Tavaly már jártam itt, csak sietni kellett, igy kimaradt. De most megvan :)
Most meg megyünk az úton és azt látjuk, hogy "Láda utca". Na mondom ez vezet a ládához... Közelebbről meg kiderült, hogy Léda utca :) De tényleg az vezetett a ládához! Azaz a kettes ponthoz. Hiszen a hármassal kezdtünk, ami kicsit problémás, utána az egyeshez mentünk, végül a ketteshez. Az egyes és a kettes között feszül a Léda utca :))
Köszi a rejtést!

Köfejtö 1.Köfejtö 2.
Vadvirág utcaLáda utca
ricinus 2011.12.30 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.70
a 3. ládát nem találtuk meg de a jelszót megfejtettük.

babi99 2011.12.29 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

jayvee 2011.12.11 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megvan, köszi!

Szalay-team 2011.12.11 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Már sokszor kirándultunk erre, csak a láda maradt ki... mindezidáig... :-) Köszönjük a sétát!

 
Tompika23 2011.12.11 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.15
a 3. pontot nem leltük, hiába forgattunk fel minden levelet, meg aztán a szögesdrót sem egy életbiztosítás... én tuti áthelyezném máshova.
de szerencsére kitaláltuk a jelszó 3. részét.
egyébként nagyon tetszik a kőfejtő!

az itteni házaknak igencsak nagy a pincéjeA veremben
CzPeet 2011.12.11 10:06 - Megtaláltam
A 3. pont nem lett meg, itthon vizsgáltuk meg a korábbi logokat, és eléggé félrevezető az, hogy egy kidől fatörzs alatt van... 1 fia használható kidőlt fatörzs nincs a környéken....
De az első 2 jelszórészletből kitalálható a teljes jelszó.... csak kicsit bosszankodtam... :)

Tamás&Angi 2011.12.10 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Sikerült az összes pontot viszonylag hamar megtalálnunk. Igen a kettes és hármas pont kicsit valóban nehézkes.

2-es pontnál ami talán kicsit zavaró az az hogy nem oszlopban van a rejtés, hanem csak a falban.

3-as pont: Ahogy Dia&Ati is írta tényleg el volt ásva. Mi csak avarral fedtük be, mert az elásás miatt mi is csak véletlenül találtuk meg. Tettünk fel mi is képeket, reméljük ez segít (vigyázzatok a szöges-dróttal).

Mivel mi sem tudtuk a láda eredeti helyét, ezért a rejtőnek kéne megnéznie (a láda belseje teljesen el van ázva).

Kep1Kep2
diego 2011.11.29 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.68
Nem épp a legszebb időben, de így nyugiban lehetett keresgélni minden ponton. A 3. pontot én sem találtam meg, illene már gatyába rázni, mert többeknek is gondja volt vele. Én 1 óra után adtam fel a keresést, miután többször belenyúltam az avarban megbújó rozsdás szögesdrótba. A 2. pontot is kerestem jó darabig. Az elgondolásom jó volt, csak a magasság nem stimmelt. Ez után jött a kihívás. Nincs nagy kezem, de esélytelen volt, hogy benyúljak. Persze ilyenkor egy bot nincs a környéken :-) Végül sikerült. Kissé össze-vissza sorrendben: 2-3-1

Kérlek a képek és az e-mail alapján fogadd el a megtalálást.

[Jóváhagyta: mozo, 2011.11.29 15:18]

Köszönöm!

 
liremean 2011.11.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Megvan! Bár a 3. pontot sehogy sem találtuk a helyén, mi is megnéztük az összes kidőlt fát a környéken a meghatározott ponttól távol is .
Lehet,hogy a jelszó 3. részére ráhibáztam ?!?!
Nagyon érdekes hely , köszönjük !
LIÖAN

Stupe 2011.10.31 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Kerékpáros keresés.
Százhalombatta - Érd - Diósd - vissza 28 km
A 3. pont felől érkeztem a 3. ponton a ládát nem találtam több kidőlt fatörzset is néztem 2db GPS, 1h keresés után feladtam! (közbe AtiDia logjából kiderült a láda "Szét volt szedve..."és lehet, hogy máshova lett rejtve.) A 2. pontnál kirándulókba botlottam (letanyáztak) ezért nem tudtam keresni a mikroládát. Az 1. pont az OK. Kösz a rejtést a kőbánya látványa az lenyűgözött !!!

Kérem a rejtőt fogadja el találatnak. Köszi.

[Jóváhagyta: mozo, 2011.11.01 09:58]

Dia&Ati 2011.10.31 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Köszönjük a rejtést!!!A Szemán családdal Egy közös láda keresés volt!!!

A 3. Ponton sajnos a láda Szét volt szedve és ki volt belőle dobálva minden Visszarejtettük de nem biztos hogy a pontos Kordinátára mert a GPS vétel nem volt a legjobb a sűrű fák miatt Rakok majd fel fényképet hogy pontosan hol van és a láda tulajdonosa visszarejthetné az eredeti helyre...Köszönjük szépen

A képeken Látható Fa tövébe ástuk el a Ládát Itt volt szétdobálva és nem volt GPS vétel ezért nem Tudtuk az eredeti helyre Ez ott van hogy bevezet a GPS a fákhoz és balra a kitaposott ösvény mellet közvetlen Olyan 20-30Métert kell az ösvényen menni ..Ha Valaki vissza tudná rejteni az eredeti helyre nagyon jó lenne Ha nem megtalálható akkor megbeszélünk egy időpontot és elmegyek oda Érdi vagyok szóval nem nagy táv !!!

Szemán 2011.10.31 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 1.00
A 2. pontot nehéz volt megtalálni de azon kívül nagyon kellemes hely.

pliptai 2011.10.17 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Köszönet a rejtésért!

BuGya 2011.10.08 15:55 - Megtaláltam
Diósdi gyalogtúra, 7,8 km 2/2. ládánk.

bazinga team 2011.10.01 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
megvan. a 2-es pont kissé nehézkesen (nem találtam a bejáratot :)), de meglett. köszönöm a rejtést. gergő [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

EdeZ 2011.10.01 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

otisz21 2011.09.27 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Megvan, köszi!

toni01 2011.09.24 16:00 - Megtaláltam
Közös ládavadászat Katnorbival. A végládával nagyon megizadtunk,már szinte feladtuk amikor meglaltem. Szenzációsan jó rejtés,bár a leírás kissé férevezető. Köszi szépen emlékezetes marad.

katnorbi 2011.09.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Toni01-gyel közös találat. nagyon tetszett a multi, de a végládánál nagyon megizzadtunk. Bőszen kerestük a leírásban lévő sziklát, persze nem leltük. Pedig a GPS nagyon oda mutatott, Norbi ott állt mellette. Már feladtuk, amikor toni01 rálelt, nagy volt az öröm. Köszönjük. A multi közben megkerestük a GCRTV-t a meredeken lefelé nagyon sokat kacagtunk

siemens 2011.09.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Nagyon tetszett a környék. A környező utcákban sétálgatva találtunk jó pár házat ahol el tudnám képzelni..... Nálam 5-ös! A rejtés, a második pont kivételével kevésbé. Tovább a Törökbálinti Párdüsz felé. Köszönjük.

Goldenbay 2011.09.17 14:28 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Furacsajszi 2011.08.09 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.85
3.dobozt valószínűleg elvitték már!

Dzsipiesz 2011.08.09 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
Érdekes izgalmas hely, a végláda nagyon el lehet dugva vagy ott sincs már csak a papírok a fákon mutatják az utat kb merre lehetett ,de valószínűleg már elvitték onnan..Az 1es és 2-es pont könnyen meglett.Viszont a barlangokban értékes "ajándékokra" leltünk...

 
DonRazzino 2011.07.19 17:02 - Egyéb
Gyalogos kupa: 13.4 km

Jó volt itt lenni újból!

Schall 2011.06.27 22:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Sajnos a harmadik része nem volt a helyén...

[Jóváhagyta: mozo, 2011.06.28 21:51]

mazsola069 2011.06.23 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Délutáni ládázgatásra indultunk a családdal.Sajnálattal tapasztaltuk,hogy a multi végládája szanaszét hever az erdőben.A logfüzetet,tetőt vissza rejtettem,kövekkel álcáztam.Kérem a rejtőt fogadja el találatnak.

[Jóváhagyta: mozo, 2011.06.24 05:20]

benger 2011.06.17 19:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.21
OK

Aleph & Rita 2011.06.16 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Mai délutáni 24 km-es gyaloglásunk 3. találata! 2-3-1 sorrendben. A ládát kicsit keresni kellett, de nehezen meglett. Köszönjük!

rolandar 2011.06.11 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.98
Délutáni keresgélés az érdi unalmas várakozás helyett!

Nagyon szép környék! A kőfejtők tetszettek, bár nem lehetett leányálom itt dolgozni.

A végső pont romokban hevert, visszarakosgattam a tartalmát és elrejtettem rendesen.

wooow, kellemes jelszórészlet?! :DDDna merre?
ajaj, romokban a ládaNe menőzz! Négy lábad van, csaló!
jutalom a kincskeresőnek 
maizo 2011.06.05 20:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Nagy nehezen a harmadik pont is meglett, nem oda képzeltem a ládát a bejegyzések alapján. Nagyon klassz hely ez a kőfejtő, máskor is visszajövünk. Köszi!

szuperfej 2011.06.05 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! János, Hanka, Jullcsi, Anna, Dönci

Moda111459742 2011.05.28 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.24
Mi a 2-3-1. pont variációt csináltuk. Remek hely mi lakásokat csinálnánk belőlük. Sok fiatal örülne neki. A mikrot egyből megtaláltuk a leírás nagyon jó csak körbe kell nézni. A jelző fadarab nincs ott. A láda a felső katlanban kint volt a sziklafal előtt a zacskóban. Vétlen megtalálás lehetett, de minden megvolt. (Vannak még rendes emberek.) A bejárati info táblánál a kütyü bizonytalankodott de mi nem. Viszonylag gyorsan végeztünk ezzel a multival, már a fejünk felett az égből Isten haragja szólított a tovább indulásra. Köszönjük a lehetőséget és gratulálunk a remek rejtéshez!

befi 2011.05.25 11:55 - Egyéb
Kerékpáros kupa:38.8km

cav004 2011.05.22 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Jó látni, hogy van élet a kőfejtés után is. Budapest környékén egy ilyen ládánál szemétre, hajléktalanokra számítottam, és mégsem.
Hiába az előítéletek...
A ládában egy papírdarabra felírtuk ideiglenesen a jelszórészletet.

Vértes 2011.05.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.98
A 3. pont elég beteg, de azért kereshető. A jelszó ezen részét a rejtővel egyeztetve felírtuk a ládában talált papírra.
A kőfejtő egyébként nagyon tetszett, a rejtés végigvezet az érdekesebb helyeken.

LaySoft 2011.05.21 19:30 - Megtaláltam
Az első két pont rendben megkerült, de a harmadik helyen a ládát sajnos vandálok szétbarmolták. A láda és fedele külön, a rejtek mellett feküdt, az ajándékok egy része megvolt, logbook sehol, így mivel jelszó sincs, a rejtő részéről igényel karbantartást. Visszazártam a ládát és beraktam a helyére. Mindezek ellenére nem bántam meg, hogy eljöttem ide, nagyon hangulatos hely.

[Jóváhagyta: mozo, 2011.05.22 20:54]

tudo 2011.05.21 14:25 - Egyéb
70 km kerékpáredzés 850 m emelkedéssel Törökbálint - Diósd térségében 11 régi ládával a szombati levelezős vizsgák után. Ma már nyár volt, fülledt meleg, zivataros, az élővilág tobzódott.

GCWALL-hoz visszatekertem Törökbálint felé, majd ismét a diósdi oldal következett. A területen volt a 2006-os geoszilveszter, nagy hidegben. A jelszórészletek egyértelműek, a mikroláda és a hagyományos láda is azonnal meglettek. GCRTV következett.

Kerékpáros kupa: 67.49 km

A kőfejtő Találat
BarlangokBarlangban
TalálatNyár
Dorita 2011.05.21 12:30 - Nem találtam meg
Sikeres, nem könnyű megtalálás.

[Elutasította: geocaching.hu, 2011.06.24 14:32]

Mo-Hó 2011.05.18 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.70
Szép hely.
Köszönjük hogy megismerhettük...

Luki 2011.05.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Meglátogattam minden pontot, sajnos hiányos mert mindenhol mugli veszély volt, valami nagy rendezvényt tartottak épp. Kérlek képek alapján fogadd el megtalálásomat.
Egy biztos, ide, és az közelbe visszajövök még.
Köszönet a rejtésért - nem tudtam ilyen is van erre.

GN

[Jóváhagyta: mozo, 2011.05.18 21:11]

 
HORMONKECSKE 2011.05.14 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Sosem gondoltam hogy errefelé ilyen kőfejtő lapul,tetszik.
Köszönjük a rejtést.

Arpi 2011.05.14 15:48 - Megtaláltam
Megvan

 
hercule&jane 2011.05.14 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Még a regisztrálásunk előtt voltunk itt, és akkor is nagyon tetszett.

Stimm 2011.05.13 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Kerékpáros találát. Csak a süttői és tárnoki bányákat ismertem idáig, nem tudtam, hogy Diósdon is van. Nagyon szépen rendbetett, érdekes komplexum. A végládát - mint utólag kiderült - nem az ideális nyomvonalon kezdtem megközelíteni, így meggyűlt a bajom a bozóttal. Végül is a láda 15x15 m-es környékén folytattam a bozótharcot.

Kockacukrok
 
JAck:66: 2011.05.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.19
157, megérett a meggy.

lazart 2011.05.07 18:00 - Megtaláltam
Megvan. Szép környék. Köszönjük a rejtést.

Brumicsapat 2011.05.07 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Jó kis délutáni séta, barátainkkal. Lassan őket is megfertőzzük a caching-kórral :-)

mihoj 2011.05.07 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Sokat járunk a környék útjain, de nem tudtunk erről a kőfejtőről. Szuper hely.
Mi azt tapasztaltuk, hogy a koordináták nem pontosak és ez némi plusz keresgélésre kényszerített minket az összes ponton (Russa). Beszereztünk jó sok felületi sérülést a ládánál mire meglett, de túléljük. :) A 2. pontot sosem találtam volna meg egy ügyes segítőtárs nélkül, szintén a pontatlanság miatt.
Összességében nagyon kellemes hely, tökéletes egy kis sétálgatásra. Köszönjük!

 
hinia lux 2011.04.30 17:40 - Megtaláltam
Ismét egy olyan hely, ahova nem biztos, hogy eljutok, ha nincs geocaching. Nagyon tetszett. Diósd is, a rengeteg növénnyel, fával, és a kőfejtő is, ami egy igazi különlegesség. Örülök, hogy láthattam, és köszönet a rejtőnek a telefonos segítséget.

Kőfejtő 1Alsó katlan
BarlangokBelülről
Kőfejtő 2Kesserek
darabosk 2011.04.30 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Kellemes meglepetést okozott ez a hely, mert nem számítottam ilyen érdekes sétára. Csak kapkodtam a fejem. Nagy munka lehetett mindezt rendbehozni, a szeméttől megtisztítani.
Egybként a láda nehezen adta meg magát, de végül sikerült:) Ezúton is köszönöm a rejtő útmutatását.

zsorika 2011.04.30 00:00 - Megtaláltam
:)

poison 2011.04.30 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

mozo 2011.04.18 20:54 - Egyéb
Új logbook-ot, tollat és némi ajándékot tettünk a ládába. Mostantól újból kereshető.

moz

Wsky 2011.04.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Sajnos valóban egy kifosztott ládikó. :( de úgy emlékszem ezt egyszer már megtaláltuk...de vagy nem logoltuk vagy elveszett nekünk. Mindegy a gyerekek imádnak sziklákra mászni. (az 1-2 jelszó megvan)

köszi

[Jóváhagyta: mozo, 2011.04.17 17:24]

mozo 2011.04.17 12:28 - Egyéb
Sajnos a tegnapi tavaszköszöntő áldozatául esett a láda, ezért betegre állítom. (Köszönöm Palazsunak és Levinnek az információt és a gyorssegélyt, valamint Cicnek a múltkori renoválást) Ha valaki ma keresné meg, és emiatt nem tud logolni, az nyugodtan logoljon jelszó nélkülit, természetesen jóváhagyom.

moz

Palazsu 2011.04.17 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Karbantartast igenyel. [wapon beküldött szöveg]

Sajnos a láda nem bírta ki a tegnapi tavaszköszöntő ünnepet, de a károk helyrehozhatóak. Szép hely napsütésben, tavasz illatban. Szuper!

Varga family 2011.04.16 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Ma éppen Tavaszköszöntő fesztivál volt a kőbányában.

kunfiak 2011.04.09 14:30 - Megtaláltam
Nagyon Jó Volt.
Köszönöm!

mohapafrany 2011.04.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Errefelé nőttem fel, de ezt nem ismertem
köszi

Zooey 2011.04.08 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Kellemes séta volt...

pityulino 2011.04.08 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Kellemes szombati séával levadászva a nyakig érő szélben :-)

cic 2011.04.08 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.65
Közelben lakunk, mégsem tudtam erről a kőfejtőről. Jó kis séta volt, a közeli rádió és TV múzeum ládáját is levadásztuk egyúttal. A kőfejtőnél a 3. pont ládájában a beázott logbook-ot kicseréltük.

Zooey és Cic a kőfejtőbenNyílik az aranyeső
NagyteremMegvan az egyik pont (Zooey és Pityulino)
RoriZo 2011.04.01 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Köszönöm.

Zoltanus 2011.03.26 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Párszor végigjártuk oda-vissza és persze fel és alá is Dzsinszkával, de jó kis séta volt!
A logfüzetek (mind az eredeti, mind az elsősegély) eláztak.
Köszönöm a rejtést!

NyílásokFa
Szóval ott lent van...Kukucs!
dzsinszka 2011.03.26 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Köszönöm a rejtést!

gutaki 2011.03.26 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Bár számtalanszor jártam már Diósdon, még sosem jártam itt. Klassz hely, örülök, hogy láttuk, kis családommal együtt. Külön öröm, hogy megismertük dzsinszkát és Zoltanust, akikkel kétszer is összefutottunk a környéken. Köszönjük a rejtést!

 
coocos 2011.03.26 00:00 - Megtaláltam
meglett

becko 2011.03.14 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Már az elsősegély logbook is vizes a másik füzettől

begeba 2011.03.13 14:43 - Megtaláltam
A második pontnál szinte a koordinátán álltam meg. Mint kiderült csak némi szintkülönbség választott el tőle. Kerültem hát egy nagyot. Az rejtek jó és egyértelmű, bár az én karom nem fért el. Volt a földön némi segédeszköz, így jutottam csak hozzá. Visszatételkor a beletett üveggolyó a régi keljfeljjancsis mozdulatokkal helyére viszi a "ládát". Még jó, hogy ütközője is van. Innen továbbindulva a harmadik pont kétesélyes, vagy fönt van, vagy lent. Ez számomra csak a közelben derült ki. A bányában íjjászok gyakoroltak. És nem csupán néhány méterre voltak a céltáblák, hanem volt az 40-50 méter is. Mindig csodáltam, hogy a régiek hogyan tudtak akár száz vagy még több méterre halálpontosan, a röppályát kiszámítva nyilazni. Na hát ezt tanulták ott is a fiatalok. Végül meglett az utolsó láda is. Aztán, mivel a házak között nem találtam rövidebb utat, a korábbi kerülőn mentem vissza.

Cerberus 2011.03.13 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.88
Megtaláltuk!

karcsit 2011.03.13 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.72
Megtaláltuk. Jó hely, eddig nem ismeretem. Köszönöm.

vileda 2011.03.13 12:07 - Megtaláltam
:)

Szilvus 2011.03.12 16:10 - Megtaláltam
Tetszik hely!

tomosny 2011.03.12 16:10 - Megtaláltam
Nekem tetszett. közeli országzászlótó jöttünk.

kicsiogre 2011.03.12 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megvan!

 
elflaco 2011.03.06 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Megtaláltuk.

Hajnals 2011.03.05 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.01
OK!

Atmosz&Zozmosz 2011.02.27 16:15 - Megtaláltam
Megvan :-)

kettom 2011.02.27 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.34
Első multi ládám, köszi.
A harmadik helyen a dobozban minden bele volt fagyva.

CacheFinder 2011.02.26 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.52
Jó kis séta volt!
Persze megint kissé túlbonyolítottuk a keresést, így kerültünk agy jó adagot és részünk volt egy kis terepmunkában is.
A kőfejtő tetszett.
A rejtések jók, de sajnos a végláda tartalma belefagyott a ládába.
Tettünk bele egy "elsősegély logbook"-ot, de az elrejtőnek hamarosan tenni kellene valamit a dobozzal.
Köszönjük a lehetőséget!

SilverG 2011.02.20 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk!

FCsili 2011.02.20 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Megtaláltuk!

Peribe 2011.02.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Vegyi-Gyümi 2011.02.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az első multiládánk! Szép környék, jó rejtés! Köszi!

othnan 2011.02.09 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.56
Téli napsütésben kellemes séta. Köszönet a rejtésért.

atipapa 2011.02.06 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Köszi

koponya 2011.02.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Megvan! Köszi.
A láda nincs túl jó állapotban.

sampy 2011.02.05 17:10 - Megtaláltam
Családi délután keretében kerestük fel a pontokat.A gyerekeknek tetszett a bánya is és a focimeccs a közelben:) A láda felújításra szorulna, mert el van ázva, fagyva a logbook.Köszi!

Kornelius 2011.02.05 17:10 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a bánya.Köszi!

Tofi07 2011.02.05 17:10 - Megtaláltam
Közös ládázás keretében-Sampy+Tofi07.Nagyon tetszett, bár a logbook szét van fagyva, mi csak egy zacskót húztuk a ládára, hogy segítsünk rajta egy keveset.

geomini 2011.02.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
köszi

cseta 2011.01.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Érdekes kis multi!
köszi

Bernáth 2011.01.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.49
Szép kiránduló helyet csináltak a diósdiak ebből az elhagyatott kőbányából, még ebben a hidegben is szívesen jártuk körbe a terepet, megnéztük a kisebb-nagyobb termeket, barlangokat.

skam molinari 2011.01.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Érdekes hely, jót sétáltunk.

A láda katasztrofális állapotban van, teljesen át van ázva, használhatatlan.
A jelszó harmadik fele nemsokára olvashatatlan lesz!
A láda karbantartásért sikít!

dezsoapu 2011.01.17 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Sas 2011.01.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Klassz körséta... A logbook sajna szétázott - csere kellene (meg egy vízbiztos ládika...) Köszi a rejtést!

solyomeye 2011.01.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.07
Megtaláltuk!

Brumi 2011.01.08 12:30 - Egyéb
A múzeumtól jöttünk át a bányába, végig jártuk a pontokat, a ládára egy karbantartás ráférne.

lx 2011.01.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Jó túra volt, az út havas, csúszós volt. A nagy ládában lévő logfüzet teljesen átázott, megfagyott, nem lehetett kinyitni, beleírni. Ez majd némi reparációt kíván. Most visszazártuk gondosan, nem megy több víz bele. Köszönjük!!
Zsuzsi, Miki, Niki, Dóri, Levi, Luca, Ákos, Zsuzsi, Anikó, Andris

czejczej66 2010.12.31 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.30
ok

joco12589 2010.12.31 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Ok

Robogo 2010.12.30 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Köszönjük a rejtést!

tevelady 2010.12.30 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.48
Geolszilveszter után Hegyóval, LCsókával, Robogóval tettünk itt feldezést a szép, havas területen, aminek tágassága tetszett.

Hegyo 2010.12.30 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.49
Nagyon tetszett a bánya és a környezett. Verával.

fodordav 2010.12.30 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Élveztük a bánya felfedezését hóban csúszkálva... a Geoszilveszter után.
E+D

beuuu 2010.11.06 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.43
a 2. pontot nem találtuk, köszönöm a rejtőnek a jelszó középső részét - csak óvatosan nyúlkáljunk a falon lévő lukakba - sztem maga a sátán lakik ott (a kiváltott hangokból ítélve....)

paszi 2010.10.30 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.76
MEGTALÁLTUK! MCM

Pimpi69 2010.10.25 12:13 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

retepcar 2010.10.10 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Szép környék, bár a felső katlan elég szemetes.
A felső-bányánál igen nagy volt az élet, de a doboz elég nyugis helyen található.
Az első és harmadik pont megtalálása nem jelentett gondot és a másodikat is láttuk, de sajna esélyünk sem volt a hozzáféréséhez. Pedig próbálkoztunk műanyag villával, bottal, bicskával is.
Kérem a rejtőt a képek alapján hagyja jóvá a találatunkat.
Köszönöm
(Pedig érdekelt volna mi a jelszó második tagja)

[Jóváhagyta: mozo, 2010.10.11 06:52]

 
mucik 2010.09.19 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.64
Sokáig kerestük a második pontot, de sajnos fel kellett adni, mert a legkisebb kesser nem szereti az egyhelyben topogást. Az első és az utolsó pontot is sikerült becserkészni. Kérjük a rejtőt a megtalálás elfogadására, a mellékelt kép alapján.
Mucik áés Panna-baba

[Jóváhagyta: mozo, 2010.09.19 20:21]

 
Farfalla 2010.08.29 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

mSac 2010.08.28 15:40 - Megtaláltam
Még július elejnén próbálkoztunk első alkalommal, akkor a szúnyogok és a fák megnehezítették/megkeserítették a keresést... :)
Most lényegesen jobb körülmények között, újra nekifutva meglett :)

Köszönjük!

zalajaro 2010.08.21 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.34
A 2.pont mikróját nem találtam ezért segítségért fordultam a rejtőhöz.
Összeségében nagyon jó multinak tartoma rejtést.
elég forgalmas hely még hétköznap is.

Tikis 2010.08.16 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Ez emlekezetes tura volt. Nagyon tetszett a hely. Tablaleolvasas utan a 2.pontot kerestem fel.Bent kutakodtam egy jo ideig, mire megtalaltam a falban a sarga kindert, de nem tudtam kivenni,ugy be volt szorulva,pedig talaltam egy muanyag villat, azzal probaltam kiszedni.Felhivtam egy kessertarsat (koszi Bryan), de o sem talalta.A ladakereses kozben megtamadtak a darazsak, es 4 megcsipett,biztos valami feszekbe leptem.Tehat, nem kell a ladanal a keritesnel jobbra felmenni.Vegul az ugyeleten kotottem ki es kaptam egy nagy szurit :) De igy is nagy elmeny volt, koszi.

Bryan 2010.08.13 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam.

Nem volt egyszerű.

Igazából a 3. ponton lévő ládát 2010.08.12-én találtam meg, de mivel a 2. ponton lévő mikrót 1 óra keresés után sem találtam meg aznapra feladtam.
Igaz hogy kértem és kaptam is segítséget sinus90-től, de sajnos így sem jártam sikerrel :(

(A segítséget ezúton is köszönöm neki!)

Ma reggel felhívtam mozo-t akinek jeleztem hogy a 3. ponton lévő láda törött. Tőle is kértem egy kis segítséget (ezt is nagyon köszönöm!), mivel szerintem a 2. ponton lévő mikró eltűnt (vagy nagyon béna vagyok), mivel azt nem találtam. A segítéségért cserébe ma délután kicseréltem a végládát (erről mellékelek képet is).

Hogy azért nem érezzem magam ezek után annyira jól, távozáskor kaptam egy szép kis defektet (első kerék). A kerék szépen leengedett...
(ekkor kb. 15 km-re lehettem légvonalban hazulról). Felpumpáltam a kereket reménykedve benne, hogy kitart hazáig. Öröm az ürömben, hogy szerencsére kibírta.

Összességében a rejtés kiváló, köszönöm!

Kerékpáros kupa: 30,39 km

Az első pontÚtb
A régi és az új láda
 
Puzzle Apartman Gyula 2010.07.30 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.60
5,5 napos geo-maraton keretén belül. A GCRTV-től jöttünk át a pontokat visszafelé érintve és keresve leírás nélkül (GPS-ben lévő infók alapján).
A láda minimális keresés után meglett. A második pont azonban rendesen megszivatott bennünket. Az előzőkhöz hasonlóan áttúrtuk a kőfejtőt. A valós rejtekhez mentünk egyből, de úgy gondoltuk, hogy csak nem az, hisz egy véletlen mozdulattal valaki olyannyira visszarejtheti, hogy ne lehessen könnyedén megtalálni. Ezután átnéztük a falakat, oszlopokat (szerintünk az első leírás is fedi a valóságot, hiszen azok oszlopok...), ahol találtunk egy poénos gyerek megnyilvánulását. Mi azonban nem szórakoztunk rajta olyan jól, mint ahogy azt ő szerette volna. Lényeg, hogy csak mmeglett a mikro, így az első pont már nem okozhatott gondot.
Köszönjük, hogy megmutattátok!

furko 2010.07.29 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.10
gy-vel

gy 2010.07.29 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 3.25
Hát ez tényleg nagyon jó hely. És meglepően gondozott is.

Áron 2010.07.23 10:29 - Megtaláltam
a kettes pont eltartott egy ideig, mert béna voltam

szollosi73 2010.07.18 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Megtaláltuk!
Érdekes hely! A GCrtv után sétáltunk el ehhez a multihoz. Először a ládát kerestük meg, nem volt egyszerű felkapaszkodni, hiába volt nagyon meleg az elmúlt pár napban, az ösvény még elég sáros volt, nem száradt ki a föld, csúszott rendesen, de azért meglett!
Innen elsétáltunk a kőfejtőbe, kigyönyörködtük magunkat és a mikrot is előbányásztuk.
Megkerestük a közeli .com-os ládát, majd visszasétáltunk az autóhoz és a táblát, amin az első jelszórészlet volt már azzal kerestük meg!
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

Emcsi 2010.06.27 21:20 - Megtaláltam
Kalandos keresés volt, órákig bojongtunk a környéken, mert nagy ügyesen nem töltöttük le az összes pontot, de így legalább még izgalmasabb volt :).
Többször elmentünk a rendes láda mellett, mert a táblát kerestük. A mikroládát leírás alapján kerestük, mert ahhoz sem volt koordinátánk. :) Végén több olyan pont is volt, amit többször is megközelítettünk más-más irányból, már azt gondolom az egész kőfejtőt úgy ismerem mint a tenyeremet. A legviccesebb az volt, hogy ahol véglegesen leparkoltuk az autót, az egy kilóméterre volt attól a ponttól, ahol elsőként akartuk hagyni, és ami a ládától csak pár percnyire volt. :) Végül sötétben fejeztük be a játékot, de nem gond, nekünk ez nagyon megy!!! :)))
Még 884! :)

Magyusz 2010.06.27 21:18 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

natalin 2010.06.27 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
megtaláltuk
Csodálatos délután a barátainkkal.
Kicsit sok volt a szúnyog és a kullancs, a férjemen több mint tíz volt igaz csak háromnak sikerült befúrnia magát.
Nagyon tetszett a környezet, amúgy is szeretem a bányákat.
A harmadik ponttal volt egy kis problémánk, találtunk egy kindertojást egy kő alatt benne egy kulcstartóval rajta egy szó,l azt hittük az a harmadik része a jelszónak, férjem mondogatta, hogy biztos nem az mert nem írták, hogy mikroláda lenne, Peti telefonján beléptünk a netre és akkor kiderült , hogy valóban nem jó a jelszó, így újra nekiindultunk a keresésnek és nagyon hamar meglett az igazi láda .

 
sinus90 2010.06.27 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.62
A kocsit biztonságos helyre állítottuk. Aztán megnéztük, melyik diósdi ládával érdemes kezdeni. Ez adta magát. A kőejtő bejárata igencsak dagonyás volt, ezért egy kis leleményes kerülővel jutottunk beljebb. A botot jó, hogy hoztam magammal, azzal kopogtattuk meg, aztán Gyuri ügyesen kihalászta. A láda több helyen betört, új láda kellene, meg a tartalmát is frissíteni kellene. Ebbe is csak betettünk. Siralmas a a láda tartalma. A környezet jó, mintha Fertőrákoson lennél. Rengeteg a szúnyog, még délkörül is.

 
Gáspár Norbert 2010.06.26 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
113-as busz végállomása felől támadtam, gyalogosan, GPS nélkül. Az alsó bányába a sár miatt nem tudtam bemenni, ezért kerülőt téve a felső katlan felől kezdtem a táblával. A harmadik pontnál találkoztam egy fiatal párra, akik a geoládázás szóra fellelkesülve felajánlották, hogy segítenek a láda keresésében. Mozo telefonos segítségével lett meg, ezúton is köszönet érte!

jbako 2010.06.23 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 2.82
Túl sok volt a szúnyog és a keresés a barlangban a por miatt kellemetlen.

a-beatrix 2010.06.23 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.71
Munka utáni esti csatangolás kettesben. A 2. pont, a mikroláda kifogott rajtunk, de a végén csak mi nyertünk :-) !!!

attirem 2010.06.17 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
A harmadik rész kicsit fura magyarázatú...

usakal 2010.06.14 00:00 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 0 km Nanukkal.
A tájékoztató táblát (és a párját amit véglegesen elpusztítottak már sajnos) 2002-ben a mi kis cégünk tervezte és készítette egy barátunk kérésére. A barátunk cége pedig társadalmi munkában kitisztította és rendbe rakta a felhagyott kőfejtőt. Mellesleg ő ott lakik a bánya fölött a Gizella utca végében.

alecar 2010.06.13 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Nagyon szép környék. Köszi!

pistika 2010.06.12 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Kellemes seta, de a szunyogok ra se bagoztak a riaszto spray-re :-( A vegen mar rohantunk az arnyekos reszeken.
Eddig erre se jartunk, szeo hely, erdemes volt elsonni.
Koszi!

A jelszoban egy korabbi log segitett, ugyanis ami tablat talaltunk a ponton, tele volt ragasztgatva plakatokkal, igy fogalmam se volt, melyik felirat utolso elotti sorat kellene nezni. Amire gondoltam, az nem jott be, de szerencsere itt volt segitseg :-)

Boci57 2010.06.11 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Munka utáni ládázás során, agyforraló melegben bringáztam erre. Kellemes sétára alkalmas környezet, most éppen iskolások számháborúztak a barlangi rejtek közelében. Mikor látták a csemeték, hogy nem viselek sorszámot, magamra hagytak és zavartalanul kutakodhattam tovább.
Köszönöm a rejtést
Üdv
András

Kerékpáros kupa: 64,6 km

Zsuzsi&Szabi 2010.06.06 17:35 - Megtaláltam
Szép időnk volt, a környék is nagyon szép. A közelben laktam egy darabig, de nem ismertem ezt a helyet. Jó, hogy láttuk!

Bluedog 2010.06.06 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Dolex 2010.05.30 18:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.81
megtaláltam! =)

ergyd 2010.05.29 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtaláltuk

A.Fecó 2010.05.25 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Gyönyörű környezetben kissé sárosan, de meglett.

eszel 2010.05.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Erről a köfejtőről nem is tudtam.

delacher 2010.05.24 00:00 - Megtaláltam
Gyurmával megtaláltuk.
(jelszó nem stimmel: aholkoveketmemento)

[Jóváhagyta: mozo, 2010.05.25 11:13]

bgjozsa 2010.05.22 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Az 1. pontot már tavaly júniusban megtaláltam, de a 2. és 3. ponton sajnos nem voltak meg a ládák. Ma újra arra jártam, és a két pont a helyén volt, de a 3. ponton a láda a rejtekétől 1 méterre nyitva állt. Valószínűleg kifosztották, de szerencsére a logfüzet benne volt, így tudtam logolni. A láda eltörött az őt rejtő súlyos kő alatt, ezért beázott. Kiöntöttem a vizet belőle, majd visszarejtettem.

pszoradi 2010.05.18 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Nagyon tetszett a kőfejtő. A három pont jól körbevezetett, mindent láttunk. Kösz.

prodg 2010.05.09 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
GCDIKO 1,3,2 sorrendben kerestem fel a helyszíneket, az első pont nagyon szép környéken van, de házak közt. A 2.3. pedig pont az amilyet én szeretek igazából a sziklás, köves helyeket(kár, hogy lakott területen van). Sokszor jártok a közelben lévő Törökbálintról Diósdra vezető úton, de mint már annyiszor mondtam és mondtuk, ez a játék nélkül ide soha nem jutottam volna el.
Köszönet érte a rejtőnek.

befi 2010.05.06 12:50 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 54,5 km

supertramp 2010.05.06 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.90
másodjára sikerült..

mlnet 2010.05.03 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Nagyon tetszett a dolog, érdekesek a függőlegesen szinte lecsiszolt falak. A jelszó első két része meglett, sajnos a ládát nem sikerült megtalálni, pedig a gps-em elég pontosan szokott jelezni. Igaz kicsit sötétedett már. A fényképek alapján talán elfogadható, ha nem, el kell mennem még egyszer.

[Jóváhagyta: mozo, 2010.05.04 15:36]

Az alsó fejtésA felső rész
A ládához vezető ösvény 
matt77 2010.04.30 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Tetszett nagyon a kőfejtő. Egy kis gondot okozott, hogy nem megfelelő sorrendben kerestük fel a pontokat (1-3-2) így először nem értettem a leírásban szereplő dolgokat. Persze én voltam a figyelmetlen.

igilight 2010.04.28 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Zsiráf 2010.04.27 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.10
Gyalogos kupa: 39.1km.
A doboznál sokat segített a mellette kiterített papírlap. A kinder tojásból viszont elsőre a "nem nyert" lett meg, és percekig szenvedtem a kinyitásával...
Különben miért így bányásszák a követ? Miért nem haladnak fentről le és kész? Az nem egyszerűbb?

psvekker 2010.04.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Ez egy érdekes láda lett a végére.Nekem csak a végláda koordinátája volt meg. Ami meg is lett.De a logolás után kibicsaklott a bokám és leestem a domboldalról, az egyik lábam szétnyilva a másik nem mozdul és nagyon fáj.Mi lessz még? Lett más is. A netröl levettük a többi koordinátát, meglett a tábla is majd jött az üreg. Mi is az áll dobozt találtuk meg elöször, majd némi keresgélés után meglett a másik is. De volt egy kis gond egy hatalmas varangy örizte a dobozkát? Vajon ez is egy vicces kinder doboz,vagy a béka mondja meg a jelszót? Oli fiamnak mondtam smacizza le a békát neki nincs csaja ebböl nem lessz balhé. Én nem nyomulhatok mert ha Oli elmondja az anyjának akkor lessz balhé.De végül a dobozka adta meg a választ. A brekit kivettük a nyilásból mert a doboz mögött volt. Igy jobb mindenkinek.A lábamat még mindig nem érzem és még van hátra 10 km-er.Egyszer csak haza érünk.Nagyon szép a hely, még vissza jövünk az egész családdal.Egy egész délutánt meg ér ez a hely.A nagy katlanban hagyományörző csapat gyakorolt, jó volt nézni öket.Tekertünk 57km-ert csodás idöben,megérte.Köszi a rejtést.

kovatom 2010.04.24 16:38 - Megtaláltam
Ehhez is közel lakom de eddig még csak nem is hallottam róla.Pedig nagyon szép és még ismerőssel is találkoztam ott.
És még ide is lehetett kutyát vinni.

Köszönjük a rejtést.

Ui.: a harmadik ponton az ételhordós doboz elég ramaty állapotban van, van rajta egy nagy lyuk .
Nálunk nem volt semmi amivel pótoljuk vagy bezacskózzuk de ha megy arra valaki vigyen.
A kinder is sérült de jól bírja és nem ázik.

Einstein Commando 2010.04.18 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszi, megvan! :)

Dudika 2010.04.18 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltam Köszönöm
Ötletes jó rejtés , kerékpáros találat

Gerifield 2010.04.17 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.70
Ezt a ládát már régóta meg akartam keresni, de valahogy sosem volt rá időm. (Pedig itt lakom nem messze tőle... :) )

A tavaszköszöntő miatt ma arra jártam és gondoltam, ha nincsen arra sok ember, megpróbálkozom.
Az 1. elég könnyű volt és nem volt feltűnő sem, hogy olvasom a táblát.
A 2.-nak előbb a "Keress tovább" verziója lett meg, majd kicsivel később meglett az igazi is, bár a kinder tojás teteje már törött kicsit, illetve a földön volt szétnyitva. (Szerencse, hogy bele is van ragasztva a jelszó!)
Visszatettem a helyére a fal tövébe. (Remélem pont a jó helyre, a szikla fal tövébe.)
A 3.-at már nem kockáztattam meg, bár csak kevesebb, mint 10m-re volt tőlem mert a gyerekek pont ott játszottak az erdőben és nem akartam, hogy észrevegyék.

Végre meglett ez a láda, majd még lehet vissza nézek újra a 3.-at is pontosan behatárolni. :)

Vándor Csillag 2010.04.16 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Amolyan mumus láda volt, már régóta szerettem volna. Igen kellemes meglepetés ért. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép. A ládikó csak úgy kidobva hevert. Gondosan visszarejtettem. Jól körbejártam, megnéztem mindent, aztán a Vadvirág:) utcán átsétáltam Érdre a legújabb dobozhoz.

mogyorócska 2010.04.11 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Nagyon jó érzés a várostól elszakadni és egy picinyke természetközelséget varázsolni. Na ez pont ilyen volt ma.
Szép időben, kellemeset sétálva mentünk pontról pontra.
Jó a humora a rejtőnek. Igen igen mi is ráfutottunk a második pontnál a kis tréfára és nagyon tetszett :)))
Szép táj, kellemes séta, nagy élmény...ezt jelentette a mai nap.
Köszönjük a rejtést!
Mogyorócska, Livi, Nikó és egy kicsi yorki kutyus Roli.

( A harmadik ponton a láda törött! Megérett a cserére. )

Adategyeztetés utánkutakodás, ugyan hol lehet???
Megvan a láda:)))Mogyorócska, Nikó és a ládika:)
Úton az egyik pontról a másik felé...Hopp...:9 találtunk valamit :)
Egy jelentős segédezköz és a kezelője NikóMogyi és Nikó keresgélés közben
arpi1970 2010.04.11 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.73
Megvan. Jo kis séta, kis esővel.

szani002 2010.04.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Nagyon szuper volt!jégeső, falmászás, foci:D

Ane 2010.04.10 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.49
Másodjára meglett. Az első alkalommal a 3. pont éppen hiányzott. Most már gyerekjáték volt megtalálni.

feri65 2010.04.07 18:00 - Megtaláltam
megtalaltam!
naon tetszett, koszi a rejtest!!!

alfabootis 2010.03.31 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
A 2. és a 3. ponton lévő ládák töröttek! Jó a rejtés és a helyet csak ajánlani tudjuk!

vakond87 2010.03.31 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

zaz 2010.03.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
ok

GeoDitke 2010.03.21 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Nagyon érdekes és szép hely! Jó, hogy ezt is láthattuk. Köszi!

GeoMogyes 2010.03.21 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.18
OK!

geolaci 2010.03.20 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Snipermaster 2010.03.20 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Megvan! kodest társaságában kerestük fel ezt a nem mindennapi helyet.

A fotókat Kodest készítette! Köszönet neki érte, a rejtőnek meg a rejtésért!

 
Szalajiek 2010.03.20 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.70
A harmadik pont körül kicsit gyüszmékeltünk, de Dunyi mint GPS és Kery mint szemfüles végül megoldotta a porblémát.
:-)

Teccett, köszönjük!

tomreti 2010.03.20 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Nem tudtunk erről a helyről. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Köszönjük.

Zpalee 2010.03.20 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Nagyon tetszett a hely. Ha nincs geo, talán nem is tudjuk meg, hogy itt van ilyen. És mekkora élet volt... Kellemes csalódás volt az egész :)utána mentünk a GCrtv-hez.

pascal975 2010.03.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Négy felnőttnek és hat gyereknek ideális kirándulás volt mára.
Köszönet az ötletért a Liziczay családnak:-)

A túrázók 
osvathek 2010.03.20 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Nagyon jó "kirándulós" láda. A 3. pontnál a láda sajnos törött, de még nem rongálódtak meg a benne lévő dolgok.

Berci és Rózsa 2010.03.17 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Megvan.
Délelőtti testmozgás. Szép környezetet mutat be a rejtés.
( A harmadik ponton-a végládának-be van szakadva az oldala, be fog ázni eső esetén.Csak jelzem: csere szükséges a közeljövőben. Most sajna nem volt nálam csere láda )
Itt is hagytunk egy geo-tizest ajándékba.
Köszönjük

 
szirom 2010.03.15 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
a 3. ponttól indultunk visszafelé, mindenhova felkapaszkodtunk, oda is, ahova nem kellett volna:) érdekes hely, kellemes túra, köszönet a rejtőnek! a második pontot másodszorra találtuk meg:)

artissimo 2010.03.15 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Kitűnő túra, látványosságokkal, szép kilátással. Ja és az oszlop inkább mégis fal :)

LCSOKA 2010.03.15 13:21 - Megtaláltam
log kesobb [wapon beküldött szöveg]

VIZSOTOTE 2010.03.14 00:00 - Megtaláltam
Kettes számú ládánk a mai nap:)

[Jóváhagyta: mozo, 2010.03.15 17:27]

dzoli1 2010.03.08 08:00 - Megtaláltam
Egész napos ládázás....1/16.

ipa 2010.03.06 15:08 - Megtaláltam
Szombati munka előtt egy kis tavaszi keresgélés a következő napok tele előtt. Hisz kinek van kedve rohanni melózni, miközben tele van a világ cachekkel... :) Nagyon tetszett a kőfejtő és az is, hogy még nem sikerült derék honfitársainknak lelakni, teleszemetelni, elcsúfítani. Érdekes volt az üregekben mászkálni. Földrajzos szemmel külön tetszett a felső bányaudvarban megfigyelhető talajszelvény. Az első részlet egyértelmű volt, a második kétesélyes és vicces, a harmadik pedig jól álcázott. Szép séta volt, jó volt megismerni Diósdnak ezen részét. És nem csak a bánya érdekes, hanem a sok fenyő által különleges hangulatú környék.

Kuszkusz 2010.03.06 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Délutáni munka előtt gondoltunk egyet és elcsavarogtunk erre a csodás helyre. A környék telis tele van hatalmas fenyőfákkal ami még természetközelivé varázsolja az ottlétet. A "házikók" a bánya közelségében már rabul ejtették a szívemet. De mikor megpillantottam a kilátást a kőfejtőből egyenesen beleszerettem a táj szépségébe. Szívesen ébrednék én is reggelente erre a szépségre...

Eagle 2010.03.01 12:20 - Megtaláltam
- Eagle -

MJM 2010.02.28 14:41 - Megtaláltam
Így-így...mi is ott voltunk:)

xaver98 2010.02.28 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Szép hely és csodás kilátás !
Közös projekt MJM-el amely végül sikerült ! Köszi.

 
karalabee 2010.02.21 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
:]

foltos 2010.01.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
....

kmiksa 2010.01.05 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.79
Nagyon szép a környék, a házak és útközben a kilátás.
Mind a három meg van, a másodikat kerestem rendesen!!:-)
Köszi a rejtést nagyon tetszett!!!!!!!!

epés remete 2010.01.02 12:15 - Megtaláltam
A leírást jól otthon hagytuk, de azért sikerült fellelni a hiányzó részeket. Az információs tábla kerete alatt a földön - egyelőre - megvan még a tábla is!
A gyerekek jóvoltából a színpadon kisebb előadást is láthattunk! :)
Kár, hogy ennyire beépül a környék!

Pet 2010.01.02 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.67
Itt még nem is voltunk pedig szép hely.

 
grw766 2010.01.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést, a mosolygós doboz aranyos ötlet!!!! Mind a három jelszót megtaláltuk!

Toti 2009.12.29 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Látványos és érdekes hely. Az első és a második rejtést könnyen megtaláltuk. A harmadiknak csak a fészkét leltük meg. A jelszó harmadik részét könnyen ki lehet találni egy kis próbálgatással.
Alexa, Totti

Bütyök+Zulu 2009.11.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Barátaim, nemrégen költöztek Diósdra, "háztűznézőbe" mentem. Annak idején beleszerettek Orfűbe, és ez a hely arra emlékeztette őket. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szép hegy van itt, tele hatalmas erdei fenyőkkel, és az emberek az utcán ismeretlenül is köszönnek egymásnak. Barátnőm imád sétálni,-végig sétálta a 17 km a Zselicben-t is-számítottam rá, hogy most is fogunk. 280m-re laknak a kőfejtőtől, nem kellett GPS, hogy odataláljunk. Nagyon meglepett, nem ilyenre számítottam. Nagyon tetszett. A harmadik pontot vadásztuk fentről, aztán a szurdokon besétálva alulról is, de sehogy nem találtuk, így hát segítséget kértem a teljes jelszóhoz. Barátaim mesélték, hogy nemrégen nagyon hangulatos ünnepség volt a területen. A szurdok oldalán felkaptattunk a GCrtv-hez. Köszi a rejtést!

Discover 2009.11.07 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
A ládát mi sem találtuk, pedig feltúrtuk az egész domboldalt.
Az első két találatból sikerült a harmadikat kikvalifikálni (persze a feleségemnek)
Köszönöm a rejtést.

Egyiptom 2009.11.07 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Yetivel együtt öten kerestük végig, azaz sétáltuk a bányabejáratokat. Egy igazán fiatal, ládász is velünk volt, nagy igyekezettel mászott fel ahová csak tudott, pedig még csak januárban lesz két éves. Jót játszottunk, gyűjtöttünk leveleket, köveket és még el nem fagyott mezei virágokat. Köszönjük a szép napot.
A harmadik pont ládája nincs meg, kitaláltuk a jelszót.

 
halaszkiraly 2009.11.06 11:20 - Megtaláltam
Kesobb... [wapon beküldött szöveg]

PS: A két első pont könnyen meglett, wapon olvasva a harmadik pont megkeresésébe nem fektettem túl nagy energiát, inkább átmentem a GCTEJ, és a GCPARD dobozokhoz. Aztán onnét visszamentem később hogy a com-os köbányai ládát ismét megpróbáljam megkeresni, ekkor véletlenül bukkantam rá a záróládára, csak be volt hajítva minden takarás nélkül az egyik üregbe, a koordinátától többszáz méterre, és a com-os ládától 8 méternyire... :-) megkerestem mozo-t a rejtőt, és átadtam Neki a dobozt. Mint kiderült ez a doboz nem is a legutóbbi záróláda volt, hanem az eggyel korábban elveszett ládikó. Köszi a lehetőséget, további jó vadászatot: Halászkirály

Caleb 2009.11.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
A harmadik részt én sem találtam,telefonáltam a rejtőnek,és ő segített a jelszóban :)
A rejtést köszi.

Láp Lidérce 2009.11.01 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Szeretjük a kőbányákat, ez a hely is nagyon tetszett csapatunk minden tagjának. Volt némi balhé, mert BMW felszívódott, ami itt és a spéci előzmények ismeretében elég ijesztő volt. De azért meglett.

Nem úgy a főláda. Sokat keresgéltem, de csak óvatosan, hiszen mégis régi bányaterületen járunk, láttam én már olyat, hogy megmozdult a föld... A jelzett helyen viszonylag friss súvadás nyomok és elszáradt, szemétre hajított lomb és kaszálék, meg sörösdobozok (és vigyázat! éles-rozsdás konzervdoboz is!!!) nehezítették a túrást. Szóval, elképzelhető, hogy ott a láda valahol, de nekem nem sikerült megtalálnom.

A mikró Töri fényképe alapján egy pillanat alatt előkerült rejtekéből.

Írok a rejtőnek, kérem szépen jóváhagyását.

[Jóváhagyta: mozo, 2009.11.02 08:54] Köszönjük a gyors jóváhagyást!

Fali kompozíció a parkolónálA céltábla lesi a menekülés útvonalát
Azért ezek a házak rendesen rajta vannak a bányavágatokon. Hogy hol láttam ilyet? Hogy hol is? Tán csak nem odahaza?:)Céllövölde
Kölök először elsunnyogItt még lefüleltem
Neki a kabátja, nekem meg a fejem világított a sötétben. Utóbbi a méregtől.Utóbb innen készültem lehorgászni - meglepő módon újból a hátam mögül került elő. Itt már volt némi kontraalt futam.
Gyerek megfegyelmezve, láda elveszve, irány a mikró!Kőbe faragott arc
SzínjátékDélceg feketefenyő
Kölköt ide már nem engedtük föl - akkor mégis mitől borult ki a nagyanyja odalenn?!Nem 50 méter, hanem 10 méter (pufogva el) Staccato Ebi futamok kíséretében.
ettore 2009.11.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.34
Klassz kis sétálóhely, jó volt megismerni. A ládának én is csak két pontját találtam, a harmadik pontnál két kessertársba botlottam, akikkel együtt nem leltük. Mivel ők épp telefonos segítséget kértek, mikor összefutottunk, össze tudtam rakni én is a multit.

kobcikrajci 2009.11.01 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.85
Az első két pont nem okozott nehézséget, és közben megcsodálhattuk azt az emléket, ahová valószínűleg magunktól sosem jutottunk volna el. A ládatalálás nehezebbnek bizonyult, 3/4 óra múlva segítséget is kértünk. Kiderült, hogy jó helyen (is) kutattunk, de a ládika nem került sajnos elő.

Apa63 2009.10.29 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Megtaláltuk,jó a terep, jó a rejtés.Kellemes séta volt.Köszönjük a rejtést.

valti 2009.10.29 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Ok:-)! Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Sushies 2009.10.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Eddigi legjobb rejtekhely és környezet!Sikerült egy gyönyörű őszi napon megtalálni a ládát!

Welsh 2009.10.25 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Érdekes hely, ki gondolta volna...

sereva 2009.10.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltuk.

kovacsfamily 2009.10.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Nagyon érdekes hely.
Gratula a rejtőnek: ötletesek, átgondoltak a rejtések, helyesek a koordináták!
Ajánlom mindenkinek!

Még egy apróság: a bejáratnál tábla figyelmeztet arra, hogy kutyát bevinni tilos! Mivel mi a GCrtv felől közelítettünk, ezt csak később vettük észre... Szánom - bánom, de már nem hagyhattam "Geokutyát" a kocsiban. ;)

 
kogyo 2009.10.14 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.73
A mikroláda jelszava nehezen olvasható.

Taxte 2009.10.10 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megvan.

lpds 2009.10.09 18:14 - Megtaláltam
Ránk sötétedett, így a láda megtalálása külön kaland volt, de nagyon élveztük.
Köszi

yeti 2009.10.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Szuper, bár a harmadik pont nem lett meg, pedig négyen kerestük. 2 szóból valóban könnyű a harmadikat is kitalálni, szerencsénk volt. A felső bánya szélén lévő szászlós ház a Budaházié.... 2 házzal odébb elefánt nagyságú kutyát tartanak :(

also banya 
csg69 2009.10.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Megvan :)

irmatyi 2009.10.04 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Sajnos én is megszívtam a hirtelen felindulásból elkövetett ládakeresést. Csütörtökön még a régi helyén "nem találtam" a 3. ponton lévő ládát. Ezért ma vasárnap vissza jöttem, és a jó koo-k alapján rögtön megleltem. Amúgy tetszik a hely! Köszi, hogy megmutattad!

csordi 2009.09.26 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.10
.

horlac 2009.09.26 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
.

ramgab 2009.09.13 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Megtaláltam.
A kezdőpontnál összefutottam a rejtővel is.
Száp hely, elég könnyű találatok, sajnos a com-os ládát nem leltem.

 
Mikulás trágársága elüldözött 2009.09.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Ez a multiládák hátránya: nem tolerálja a "hirtelen felindulásból" elkövetett ládázást, mindenképpen előre kell készülni, kell a leírás a találathoz.
A környéken volt dolgom, végigsétáltam a kőfejtőn, fotózgatva. Így a jelszó első részét tudom, mert lefotóztam, a végét is, mert a ládát megtaláltam... a közepéért meg mehetek vissza.
Így csak pár fénykép...
De szép nap volt... köszi a rejtést!

Utólag, otthon próbáltam összerakni a jelszót, és mert a meglévő részek nagyon "árulkodtak", elsőre sikerült a "megtaláltam" log is... De beismerem, a mikroláda nem volt a kezemben...

Most akkor én erkölcstelen vagyok ??? Dehát kell a pont...
(újabban sok az erkölcscsősz a gc. fórumon...)

180 fokos körpanoráma
bigben666 2009.09.05 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk! A 3. jól el volt rejtve....

DBell 2009.08.30 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
megvan

Brekasz 2009.08.27 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Jópofa!

Lehetetlen 2009.08.26 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Voltam már itt egy párszor, de a fönti részt nem ismertem. Nagyon jó hely. Köszi.

Ulci 2009.08.26 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Jó hely, köszi a rejtést. A mikroláda ötletes.. :-)

Miksoka 2009.08.24 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.53
Érdekes hely. Köszönöm, hogy idevezetél.

Duditomi 2009.08.23 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.46
Meglett... másodszorra.
Nem gondoltam hogy ennyire fontos lesz a bejáratnál lévő térkép. Alsó katlan - felső katlan - felső bánya, melyik-melyik, a gps lemerült, a leírás pedig... hát... Szóval a felső bánya jobb oldalán lévő sziklafalat körbejártuk a ládáért, aztán felmentünk a tetejére. Az oldalában azt mutatta a gps hogy 186 m magasan vagyunk. Na mondom akkor ez fent lesz a tetején, hisz 188 méterre kell menni. Tele volt ösvénnyel, sehol egy szikla... Ekkor merült le a szerkezet. A legutolsó pár beírás ki volt nyomtatva (először csináltam ilyet) de az sem segített.
Aztán este meglett a láda. De csak az alapján, hogy pár megtaláló lefotózta magát a ládával.
Akinek esetleg segítség kéne: A ládához lefelé kell indulni, nem felfelé...
A 2.pont sem volt egyszerű, de inkább csak azért mert nem tudtam melyik a felső katlan.
Köszi a rejtést, mindenkitől elnézést de nekem nem tetszett...

baliagy 2009.08.22 11:32 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

levender 2009.08.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.18
Megtaláltuk!

Hhenrik 2009.08.19 18:15 - Megtaláltam
Szép séta volt!

zahako 2009.08.15 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.87
Köszi a rejtést!

annamatyi 2009.08.14 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Nagyon klassz hely ! A 2. pontnál nő a parlagfű, a micro rejtése nagyon szuper , vékony kezűek illetve szerszámhasználók előnyben :) A bánya egyébként nagyon tetszett, bár nem értem, hogyan bányászták ki innen a köveket.

fejermate 2009.08.10 00:00 - Megtaláltam
Nehezen találtuk meg a harmadik pontot, mert még a régi koordináták alapján kezdtük el keresni. (Jól összecsíptek mindenféle szúrós növények.)

Szabó Család 2009.08.07 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Nagyon érdekes, és szép bánya volt, a ládát sikerült jól elrejteni. Köszönjük.

Piroskaa1 2009.08.02 19:40 - Megtaláltam
Dr.Lada barátommal megtaláltam. Kétszer is meglátogattuk a ládát, mert nem volt nálunk toll, a ládában lévő toll pedig nem működött így elsőre nem sikerült a logolás.

Dr.Lada 2009.08.02 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Piroskaa1 barátnőmmel kerestük fel eme ládikát. Nagyon érdekes hely,csak ámultam miközben sétálgattunk a katlanokban. A geocaching nélkül talán soha nem jutottunk volna el ide.

Priaxis 2009.08.01 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.22
Megtaláltuk Edécskével! Kellemes hétvégi séta a kánikulában... De a hely nagyon érdekes volt. Nem gondoltam, hogy kőbánya bezárás után így tud kinézni! Jó kis hely! A kullancsok is szeretik...
Mondjuk a második pontnál nem voltunk biztosak benne, hogy a paintball-osok nem fognak minket is megjelölni...
Köszönjük!

Priaxis

 
Edécske 2009.08.01 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.33 súly: 3.14
A környezet érdekes, hihetetlen, hogy ilyen helyen épülnek házak. A kis utcák is fantasztikusak! A találat utáni fagyizás is elmaradhatatlan, szóval mindenkinek ajánlom a helyet, de csak kullancs elleni spray-t használva!

kismaczu 2009.08.01 14:00 - Megtaláltam
nagyon szép hely ötletes rejtések (főleg a miróláda)
de én elfogult vagyok MOZOVAL mert ő segitett elkezdeni a ládázást
utólag mégeyszer köszi
KISMACZU

Blue Mali 2009.07.30 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.47
megvan:-) [wapon beküldött szöveg]

Köszi a rejtést.
Kerékpáros találat.
Érdekes kis multi, de megérte végigjárni, s közben begyűjteni egy másik ládát is.
Érdekes, hogy régebben milyen kőfejtés lehetett itt.

Gábor75 2009.07.26 18:10 - Megtaláltam
megvan:-) [wapon beküldött szöveg]

kosbor 2009.07.26 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Nagyon tetszett! Ide sem jöttem volna, ha.... Köszönöm! Örülök, hogy mi lehettünk az 500. megtalálók. Szia mozó!

bootes 2009.07.26 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Remek láda, köszönöm.

bohrmann 2009.07.25 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.29
A hely nevéből ítélve őszintén szólva valamiféle elhagyatott gödörre számítottam. Ehhez képest olyan érzésem volt, mint amikor egy természetvédelmi területen járok, ismertető táblák, fakorlátok, rendezettség. Ami szintén meglepetés volt, hogy ennyire körbe van építve házakkal. Nagyon szép környék.

timea 2009.07.24 10:00 - Megtaláltam
Nagyon érdekes és izgalmas hely. Párom gyerekkori kedves játszóhelye volt, ezért vitte el ide a családot. A rejtés tetszett, a második pont különösen ötletes. A ládába tettünk tollat, de a játék leírása is hiányzik. Köszönjük!

a második pontnála harmadik pontnál
pkis 2009.07.22 13:05 - Megtaláltam
log-olni (toll hiánya miatt) sajnos nem tudtunk :( [wapon beküldött szöveg]

TücsiTeam 2009.07.17 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
A sorrend egy kicsit megzavart, de sikerült kiigazodni.
Bámulatos a kövek felülete. Elképzelhetetlen laikusoknak miként csinálták.

Geomarci 2009.07.12 17:30 - Megtaláltam
Nagyon örülök, hogy az újrarejtésben is segíthettem.

Woodoo 2009.06.05 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Tökéletes helyen tökéletes rejtések.... lennének, ha nem lopták volna el a 2. és 3. ponton lévő ládát egyaránt!
Remélem hamar életre kel betegségéből, mert mindenkinek nagyon ajánlom ezt a remek helyet!!!!!!
Köszönjük MAZO!!!!! :)

Woodoo 2009.06.05 20:10 - Egyéb
Nagyon szupi kis hely! Az egyes pont könnyen meglett, onnan először a 3. ponthoz mentünk, sajnos nem találtuk a ládát. Felhívtuk a rejtőt és 5 percen belül a helyszínen volt. Ő is megerősítette, hogy eltűnt a láda a helyéről. Tovább sétáltunk együtt a 2. ponthoz mozo-val, út közbe mesélte, hogy az a pont is eltűnt, így utánunk közvetlen betegre is állította.... azért a jelszót elárulta! Köszönet érte! ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ a jelszó nem stimmel..... ??????

Attila the Hun 2009.05.30 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.15
Köszi. Az elrejtő segítségével tudtam meg csak a 2. részletet. épp 20 fős gyerek hadsereg volt ott, vigyázni kellett.

Norbertosz 2009.05.19 20:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Csak a második pont nem volt meg akkor, tegnap 06 05 jártunk arra ujra hogy megkeressük a hiányzó jelszó részt, de a a muzeumnál
ahol találkoztunk kesser kollégaval azt meselte hogy nincs meg a hármas pont sem már...
képet föltöltök.kösz a rejtést

[Jóváhagyta: mozo, 2009.06.06 22:23]

urbalazs 2009.05.17 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Ezért a ládáért nagyon megküzdöttünk! GCrtv-től indultunk a 3. ponthoz biciklivel. Kár, hogy ugyanannyit ér ennek a ládának a találata is, mint az előzőé, mert itt azért több volt a munka. Röviden a történet:
Sikerült azt a 100 métert 40 perc alatt teljesíteni, köszönhetően a 45 fokos lejtésű ösvénynek! Tudtátok, hogy a biciklit járókeretnek is lehet használni!?
A ládát 20 perc alatt megtaláltuk, miközben elláttuk a környék szúnyogjait friss vérrel. Azt hiszem, mindnek jutott.
Az 1. ponttal nem volt semmi gond, de a 2. ponton már igen. Olyan leírás volt nálunk, amelyet egy hónapja töltöttem le, ezért nem tudtuk, hogy ne is keressük a mikroládát. Miután komplett talajcserét végeztünk a barlangban és minden követ megmozgattunk a környéken, 1 óra keresés után szomorúan indultunk haza. Itthon elolvasva az aktuális logokat már csak mosolyogtunk a dolgon - miközben a szúnyogcsípéseket vakargattuk.
Nosza, írtam a rejtőnek, aki szinte azonnal válaszolt és kisegített a hiányzó jelszórészlettel - amelyet majdnem kitaláltam! Köszönöm a segítséget!
Összességében elégedett vagyok és a látvány kárpótolt bennünket mindenért!

Erőltetett mosoly 
mjdgm 2009.05.16 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Az első és a harmadik pont egyértelmű helyen van, de a második pontnál nem került elő a mikro annak ellenére sem, hogy egy újabb folyosót bányásztam. :-)
A rejtőtől kértem segítséget, aki megvigasztalt: a mikró már napok óta nincs meg, csak nem volt ideje még pótolni. :-(
A jelszórészletet elárulta, így a logolás nem okozott gondot.
Köszönjük a rejtést.

Marci975 2009.05.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.46
A pótolt jelszórészlettel... szuper a környezet...

Gábor és Edit 2009.05.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Igazán érdekes ez a kőfejtő - engem a Fertőrákosira emlékeztet. Sajnos, a 2. ponton mi sem találtunk jelszót, így a rejtő segítségét ezúton is köszönjük.

urbanj 2009.05.09 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Köszönet a rejtő segítségéért.
2006-ban már jártunk a kőfejtőben és levadásztuk a pontokat is nővéremmel - PEx2-vel -, de én még akkor nem voltam gyűjtő. A ládát most automatikusan ott kerestük ahol akkor volt, aztán persze rájöttünk, hogy kicsit arrébb került a 3. pont. :)
Rendesen megküzdöttem érte a szúnyogokkal. :)

jpal 2009.05.03 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Születésnapi és anyák-napi ládázás a legkisebb kesserrel.
A kesser szíve egyszerre vidám és szomorú, amikor olyan tuti helyre jut el, ahová geocaching nélkül biztosan nem ment volna, de nem találja a jelszó egy darabkáját. Bíztam a kitalálásban, de nem sikerült...
Látom a korábbi logokból, hogy a mikroláda megtalálása másoknak is gond volt.
További okvetetlenkedő megjegyzésem: Ha a bejáratnál lévő térképet alaposabban tanulmányozzuk, akkor a leírásban szereplő "alsó katlan felső része" helyesen "felső katlan", a leírásban "felső katlan"-ként említett rész pedig "felső bánya".
Mivel a láda meglett, nem távoztunk üres kézzel, de nem bánnánk, ha a fotók alapján elfogadnád a megtalálást. Köszönjük a rejtést.

[Jóváhagyta: mozo, 2009.05.03 14:59]

Hol a mikroláda?Alsó katlan
Felső katlanFelső bánya
atticus 2009.05.01 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
A környék gyönyörű! Kis segítségre szorultam, amit ezúton is köszönök mozo-nak.

csaba967 2009.04.26 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
A Tavaszköszöntő buli másnapján, kicsit szemetes volt ez a szép hely. Köszönet Mozonak, hogy a hiányzó 2. jelszórészletet gyorsan megküldte.

mozo 2009.04.21 20:51 - Egyéb
Sziasztok!

Most hétvégén április 25.-én Tavaszköszöntő ünnepség lesz a kőbánya területén sok programmal a kicsiknek-nagyoknak.

A tavaszköszöntő programja

A hiányzó 2. pontot csak ezután fogom újratelepíteni, nem szeretném, ha a nagy sokadalomban ismét lába kélne. Kérlek benneteket, hogy óvatosan logoljatok, a hiányzó jelszórészletet pedig e-mailban, sömösben, telefonon megadom.

aDoc 2009.04.21 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
19-én csak a kisnövésűek kukkantottak be a 2. pont nyílásába (késő délután), 20-án magam is megtettem ugyanazt, de sem követ, sem tojást nem találtam benne.

Köszönet Mozo-nak a segítségkérő levelemre való gyors reagálásáért!

Érdekesség: a műholdjárás annyira kedvező volt, hogy még a 2. pont közelében is helyesen mutatta a mozgásunkat.

A Garabonciásokról 25-én a tavaszköszöntőn készültek a fotók

eszencia
ezeket "lőttük"
TomiFilth 2009.04.19 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.48
A 2. pontban megadott mikro ládát nem találtuk meg. Megérkeztünkkor már keresték mások is, együttes erővel sem leltük meg. A második pont jelszavára csak következtetni tudunk az első és harmadik jelszóból.

Magnes50 2009.04.19 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Nagyon tetszett, nem is hittem, hogy egy település felett/között ilyen régi bánya van, köszönöm a rejtést. Sajnos a 2. ponton nem volt ott a leírások alpján vélelmezett helyen a mikroláda (bot kis kövek voltak), a 3. is problémás volt. Köszönet a segítségért a rejtőnek!

 
Attilacska 2009.04.12 14:39 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

bcs723 2009.04.11 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.07
Húsvéti ládatúra 5. és egyben legjobb ládája. A kőfejtő és az általa körbezárt füves terület egyaránt hangulatos kiránduló és pihenő hely. A rejtés tetszett, bár helyenként kicsit meredek volt az út.

A szakadék szélénFelső katlan
Csak meglett :o)Felső katlan 2
Giton 2009.04.07 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Nagyon jó multi! Ajánljuk mindenkinek.

dz 2009.04.05 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.34
GCrtv után a mai második láda. A megtalálásban nagy segítségemre voltak kessertársaim Otti, Kitti és főleg Andriska (1 és 3/4). Köszi a rejtést!

Hátha itt is van egy geodádaHány köbméter követ bányászhattak innen ki?
Az igazi kesser nem fél a sötét, hideg és nyírkos helyektől 
Hecsa 2009.03.30 07:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.68
Mivel 03.30-án lettem 30 éves, gondoltam 30 ládával ünneplem meg! Már olvastam az oldalon, hogy más is csinált már ilyet, ezért ez lett a 30év30láda Projekt 2.!!!

Ez a láda a 30/2

Tetszett, csak elég saras mostanság!

vtibi 2009.03.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Szép hely, szép logbook. a 3. pont leírása kicsit megtévesztő

tádé 2009.03.28 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Egész jó kis barlanglakásokat lehetne itt kialakítani :)
Kicsi Gesztenye és Tádé

 
ittott 2009.03.28 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.46
Barátainkkal közös kirándulás és ládázás. Érdekes, szép hely.

 
Sherlock Holmes 2009.03.28 14:10 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést! Jó volt, jött velünk Jimbo is, a kutya.

szirteyzsu 2009.03.22 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2009.03.22 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

parrish 2009.03.22 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megvan.

 
L-200 2009.03.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk.

jinjang 2009.03.19 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Érdekes ez a hely.Egyszerre borzongást és tiszteletet áraszt.
Köszönöm a rejtést

BiBoLi 2009.03.16 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Nagyon tetszett ! Köszönöm a rejtést !

Stami 2009.03.14 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megtaláltuk!!!
Tavaszi napos időben kellemes séta. Szép környezet, igazi hétvégi piknikező. Köszi a rejtést, Stamiék

tozoli72 2009.03.14 16:00 - Megtaláltam
Sajnos a 3 pontot már nem tudtuk megálátogatni, viszont a kőfejtő nagyon érdekes. Vigyázzatok a 2 pontnál csúszik a talaj a barlang bejáratánál.

[Jóváhagyta: mozo, 2009.03.15 09:00]

ha2 2009.03.14 15:30 - Megtaláltam
Szép tavaszi időben,nagy kesser forgalom mellett.

fifi01 2009.03.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megvan!!!

baranyaifiú 2009.03.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Kellemes séta jó időben!
A hely nagyon érdekes!!
Köszönjük!

csemege 2009.03.14 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.38
Kellemes időjárás, érdekes hely.

guppik 2009.03.13 08:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.49
A bánya érdekes volt, a multi és a rejtések is tetszettek, köszönjük!

gezuci 2009.03.08 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.33
Meglett a nagy szélben, bár a kőfejtőben valódi szélcsend volt. Nagyon tetszettek a "barlangok".

dendro 2009.03.01 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.13
Az első és a harmadik láda rendben. A másodikat hiába kerestem. Sajnos csak utóbb olvastam el a régebbi bejegyzéseket, köztük x16xel-ét... Indulás előtt annyit fogtam fel, hogy a mikroláda kicsit macerás lesz, de megoldható. Az nem derült ki egyből, hogy nem ott van, ahol kellene lenni... Köszönöm a rejtő segítségét!

totzoli65 2009.03.01 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Ebéd után kellemes séta, szép környezetben! Bár a barbárok ide is betették a lábukat! :-( Törött üveg, szemét, ... szokásos :-(( Második pont adott kis fejtörést, de "csakmöglött" :-))))! Köszönjük a rejtést!

forduló ! :-))rádiómúzeum hátulról
ennél a falnál van a kettes pont! :-))"túratársaim" :-)))
CSS Team 2009.03.01 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

vgvil 2009.03.01 00:00 - Megtaláltam
Nagyon klassz kis séta volt!

Lencsi 2009.02.08 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.71
Szép nagy terület, szívesen kijönnék egyszer ide kutyázni :)
Sajnos a második pontot nem találtam, de a kilátás tetszett :)

[Jóváhagyta: mozo, 2009.02.08 16:05]

köszönöm :)

valahol itt?ilyen volt fentről
 
Áron csapata 2009.02.07 11:00 - Megtaláltam
Érd környéki ládávadászat 6/4. Köszönjük a rejtést, szépen rendbe tették a volt kőfejtőt. A mikrocache ott van a 2. ponton, de a kis botocskára nekünk is szükségünk volt!

 
jsegesdi 2009.02.07 00:00 - Megtaláltam
nagyon jó a környezet, a második jelszóhoz segédeszköz szükséges...

Éjvándor 2009.01.31 18:20 - Megtaláltam
Sötétben értünk a ládához. Az első pont könnyen meglett, bár parkoló van közelebb is.
A harmadik pont szinté nem volt vészes. A problémánk nekünk is a másodikal volt.
Sötét volt és csúszótt is egy kicsit. Azt se tudtam megállapítani, hogy hol lehet odajutni.
Kérem a rejtő jóváhagyását.

[Jóváhagyta: mozo, 2009.02.01 07:31]

Első pont.Második pont. Sötétben csak így sikerült...
Második pont Valahol itt...Harmadik pont.
Viczi 2009.01.24 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Szerencsére az időjósoknak nem lett igazuk, és gyönyörű, napsütéses reggelre ébredtünk, így felkerekedtünk Diósd, majd Törökbálint felé. Az első találatunk a GCDIKO, nagyon jó rejtés, nagyon jó jelszóval. Érdemes volt ide eljönni, a parkolóban még nem is sejtettük, hogy mit is kell itt keresni a házak között. Régebben volt itt sziklamászó fal, kár, hogy már nem üzemel. A ládát kitakarítottam, mert szétfolyt benne egy színes ceruza, beázott, tettem bele ajándékot, valamint a környékéről egy teli szatyor szemetet vittem el.

PózNégyzetrács
ghabbi 2009.01.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Köszi!

Éva 2009.01.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
A nagy ködben egészen sejtelmes volt a kőfejtő.

 
Murmucka 2009.01.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.57
Brrr... De hideg volt! ;)
Köszönjük!
Orsi, Murmucka

Sifi 2009.01.11 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Megtaláltuk -5 fokban Laurával.

mszilvia 2009.01.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.89
Megtaláltam.Köszi a rejtést.

x16xel 2009.01.04 14:20 - Egyéb
Erre jártam, sétálgattam. Már valamikor 2006 végén megtaláltam a ládát, de tetszett a hely és visszalátogattam ide. A logokat olvasgatva látom néhányan nem taláták meg a 2-es pontot. A mikroláda megvan, csak nem az oszlopban, hanem a barlangal szembe állva bal oldalon, talajszinten egy kövekkel eldugaszolt kicsi üregben leledzik. Kihalászásához szükségeltetik az üreg mellett elhelyezett vékony botocska is.
Jó keresgélést kívánok hozzá.

whitefalcon 2009.01.03 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.64
A leírásban ajánlott helyen hagytam az autót, de mikor a bejáratnál voltam, láttam, hogy egészen az alsó sorompóig le lehet jönni. Sebaj, az idő jó volt egy kis sétához.:-) A 2. ponton elhelyezett mikroládát nem találtam, és a közben odaérő Zugi kesser kollégával közösen feltúrtuk az oszlop környékét, de nem találtuk. Sajnos a telefonos segítség nem jött be. A mostani forgalomból ítélve, jobb időben tömegek sétálhatják le itt a vasárnapi ebédet. A harmadik pontot nem volt nehéz megtalálni, olyan széles a kesserösvény. :)
Kérem a rejtőt, hagyja jóvá a megtalálásomat. Köszönöm.

[Jóváhagyta: mozo, 2009.01.04 11:59]

 
Zugi 2009.01.03 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.77
Érdekes hely volt, és nekem nagyon tetszett a környék. A házaival és a régi fenyvessel az utcákon olyan Balaton parti feelinget kölcsönzött. A kőbányába vezető útszakasz ill. a 3. pont körüli terület pedig igazi erdei rész volt. A kőbánya is példásan rendben, karban tartva volt.

Sajnos a 2. pont micro ládáját fél órás keresés után, sőt még egy szintén azt kereső kessertárssal összefutva, úgy együtt keresve sem találtuk sehol, pedig minden lyukba benéztünk, minden követ megforgattunk, mindhiába:( Így kérném a rejtő segítségét, a találat elfogadását, akit onnan nem tudtunk telefonon elérni, mert csak hangposta volt elérhető. A képek bizonyítják az ott jártamat, de szükség esetén megadom az első és a harmadik jelszórészletet is:)

TB-t elhoztam!

[Jóváhagyta: mozo, 2009.01.03 18:15]

asfroolez 2009.01.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
summos a rejtés, de végül meglett a 2. pont! :)

cash 2009.01.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.12
szép hely

Hard 2009.01.02 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megtaláltuk. Érdekes hely.

zakany 2009.01.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Az odavezető egyik úton (valami újépítésű házak közötti új betonút, amiből kispórolták a murvát) úgy csúszott, hogy az egyik "T" kereszteződésben 10 km/h-nál majdnem az árokban kötöttünk ki. Csak az árok előtti kb. 40 cm-es "fűsáv" mentett meg. Rémes volt!

Érdekes és szép a környék! Nagyon tetszett nekünk!

A 3. pontnál a láda teljesen fedetlen volt, megpróbáltam jobban visszatakarni. A logbook betelt, betettem mellé egy újat.

 
DonRazzino 2009.01.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
megéri...

Paul 2008.12.27 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.67
Nagyon tetszett a kőbánya.Szépen felújították.A 2. pontot kicsit keresni kellett.Látszik hogy népszerü a hely mert rengeteg környékbeli sétálót láttunk.

 
Halász család 2008.12.26 13:45 - Megtaláltam
A 2.pontot nehezebben találtuk meg.Nagyon klassz kis hely.Köszönjük a rejtést.

Vázsony 2008.12.22 12:00 - Megtaláltam
A második pontot én találtam meg a csapatból! Tetszett a hely! A legközelebbi keresésre viszünk nylon zacskót, hátha a ládának szüksége van rá.

Jó ajándékötlet a ceruza, de a víz sajnos tönkreteszi. Csak vízhatlan ládába ajánlom.

KerecsenJ 2008.12.22 12:00 - Megtaláltam
Sok jó ajándék volt a ládában, tetszett a bánya! A 2. pontot kicsit nehéz volt megtalálni.

partizán 2008.12.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.18
Egy kis séta a téli szünetben. Érdekes hely, eddig nem is tudtam róla. Sajnos a láda beázott, és a benne lévő ajándék ceruzák teljesen tönkrementek, az egyik szép pirosra színezett mindent... A dobozra ráférne egy kis rendbetétel, és egy nylon zacskó a külsejére.
Köszi a rejtést!

hadidoki 2008.12.13 14:43 - Megtaláltam
2 pontot megtaláltam

[Jóváhagyta: mozo, 2008.12.13 19:30]

Hampi 2008.11.28 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.83
A 2. pontnál fel kellett hívnom a rejtőt, mert sehogy sem sikerült megtalálnom a mikrót. A láda pikk-pakk meglett. Még egyszer köszönöm a segítséget.

mozo 2008.11.10 06:40 - Egyéb
Kár, hogy elvitték a ládáját. :( Elég forgalmas környék, nehéz jó rejtést találni, nekem is párszor elvitték, áthelyezték. Hogy odatette, ahol az én ládám is van? Kit érdekel? Elfér egymás mellett mindkettő. Hogy nem szólt róla? Kit érdekel? Más játék, más szabályok.

Köszönöm, hogy szóltál, további jó ládázást kíván:

Mozo

FeketeBodzák 2008.11.09 00:00 - Egyéb
Érde-kes: GC1HJDM Szegény Igi.

(Hogy miért ezt a ládaoldalt szemetelem tele vele? Vajon?)

redfish 2008.10.28 10:15 - Megtaláltam
Megvan Bandival. Köszi

gnegyzet 2008.10.25 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Elsőre nem sikerült megtalálni a ládát.
Másodikra ránk tört a zivatar, menekülni kellett.
Harmadikra meglett. Ennyi tapasztalattal könnyedén ment.
Szívesen jöttem vissza, mert nagyon szép a környék.

woncsi és medve 2008.10.19 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Megvan!

vinko 2008.10.19 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
megvan [wapon beküldött szöveg]
Ez tetszett. A mai nap legjobb ládája.
Köszi.

pet&lac 2008.10.12 12:15 - Megtaláltam
Jó kis multi, mai első ládánk. Kicsit kavarogtunk mire meg lett a 2.ik pont de a többi egyszerű volt.
Köszi a rejtést!

monikam28 2008.09.28 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
A három pontos jelszó első két része gond nélkül meglett (bár kerültünk egy nagyot, mivel most már ismét helyreállították az eredeti táblát, én javasolnám azt kiindulási pontnak, ahogy én mértem: N 47.411119 E 18.93687 Magasság 165 m). A második tojás-láda is könnyű rejtés volt (de okos!), elsőre sikerült odanyúlnom, pedig a logok alapján féltem tőle. A harmadik pontot, magát a ládát viszont nem sikerült megtalálnunk, részben meg egy íjásztalálkozó volt a közvetlen szomszédságában (ami egyébként nagyon jó hangulatú rendezvény volt), részben mert a gyerkőc elkezdett sírni. Kérjüka rejtőt, fogadja el a megtalálást.

[Jóváhagyta: mozo, 2008.09.29 09:00]

Első képMásodik kép
ÍjásztalálkozóFáradt a baba
Én innen indulnék... 
iloilo 2008.09.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Jó kis hely, a gyerkek a falmászást is kipróbálták az alacsonyabb sziklákon. Köszi.

GeoRoni 2008.09.07 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megvan!
A tábla könnyen meglett. (akinek kedve tartja még mosolyoghat is egyet a trafipaxba :)))
A második és harmadik pontot a Holbeck családdal közösen cserkeltük be. Már amikor közelítettünk féltünk, hogy a logok alapján mi sem fogjuk megtalálni a második ponton lévő mikroládát, de gyerkőcök igazi kesser vénája nem hagyott minket cserben és közösen sikerrel jártunk. A harmadik pont pedig így csapatosan igazi élmény volt.
Nagyon köszönjük a rejtést és a szerencsének is köszönhetően az élményt.

Itt lehet mosolyogni :))kesseres - logos - fotós
Holbeck 2008.09.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Király környezet. Nem is gondolná az ember hogy itt ennyi családi ház között ilyent is lehet találni.
Az első pikk pakk meg lett a másodikat - a mikroládát - elég sokáig kerestük, majd miután találkoztunk Georoni Mikivel és kedvesével közösen folytattuk tovább. Majdnem sikertelenül...
Végül is Vanda és Bogi lányom a maga 5 és 7 évével fedezte fel. Nekik valahogy természetes volt hogy az új zseblámpájukkal bevilágítsanak mindenhova :)

A harmadik rész - a láda - sem volt nehéz, bár a gyerekere tényleg vigyázni kellett

Szóval megvan a mikroláda, keressétek bőszen :)

köszönjük az élményt

A Holbeck 3 női tagjaGeoroni és Holbeck Team
Ők találták meg :) 
jana.hu 2008.09.06 15:14 - Megtaláltam
Sajnos nekem is a második ponttal voltak gondjaim, nem találtam meg :-(
A fotók alapján kérném a rejtőtől, a megtalálás elfogadását!
Köszönöm!

[Jóváhagyta: mozo, 2008.09.08 20:16]

 
háromGé 2008.08.24 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Megtaláltuk, legalább is részben. A mikroláda szerintem megsemmisült. Találtunk valamit ami az lehetett de ez már nem tartalmazza a jelszót. Pótolni kellene a mikroládát minnél hamarabb, mert nagyon érdekes multi, és kellemes séta volt.
Köszönjük.

[Jóváhagyta: mozo, 2008.08.24 14:52]

A bánya 
namreg 2008.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.64
A második pontot szinte már fésűvel is átvizsgáltuk,de semmit nem találtunk.
Viszont találtunk egy olyan "dolgot" ami lehetett a mikroláda ,de üres volt.

Amúgy a hely tényleg megér egy látogatást.

[Jóváhagyta: mozo, 2008.08.23 18:30]

Hucul 2008.08.16 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.48
Megleltem!

Mathyas 2008.08.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Nagyon tetszett ez a környezet. A rejtés is jó, főleg a második pont... ha az ember nem figyel oda, akkor elég nehéz megtalálni a mikroládát.

JohnnyJoker 2008.08.03 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.43
Becserkészve...
Felejthetetlen a látvány.

zsotie 2008.07.26 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.70
Tetszett a kőfejtő. Nem gondoltam volna, hogy kempinget csinálnak belőle. Féltem, hogy nehéz lesz loggolni, de nem volt zavaró.
Nem nagyon szeretem a multikat, ez elviselhető volt. De 1-2 pontból elég lenne ide is láda szerintem. Nem mutat meg újat a több pont.
A 2. pont rejtése tetszett.

jjoska 2008.07.26 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Lenyügöző a látvány.

kompaktor 2008.07.20 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Az első és a második pont megtalálása simaliba volt, a harmadikkal viszont meggyűlt a bajom. Azért csak meglett. Jó, szép a kőbánya környezete, főleg az alsó része. Ez volt a nap második találata. Örülök, hogy itt lehettem!

tótheszter 2008.07.17 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.63
Az alsó katlan felől vittük végig ezen multi kihívást. A második pont hamar megvolt, a 3. (maga a láda) kicsit megszívatta jóapámat, mert fent keresgélt a sziklafal tövében... Míg ő keresgélt én addig egy sziklahasadékban felfedezett békát egrecíroztattam, mikoron harsány ordítások hallatszottak a völgyből: Megvan! Ezt nem hiszem el! (Lásd a fénykép)
Ezekután a rejtő tanácsát megfogadva fejlámpát csatoltam és becserkésztem a fenti járatokat.
Laza séta felfelé az úton a táblához (jelszó első részét tartalmazza), majd vissza az alsó katlanban hagyott autóhoz.
Mozo minden dicséretet megérdemel, mégis csak 4.5-et adok a rejtésre a (szerintem) félrevezető információk miatt (a 3. pont leírására gondolok).

LádaA csapat harcra kész
Mediterrán hangulatSziklamászó ösvény
Felső katlan 
lakkanto 2008.07.12 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Egyszer már voltam itt, de akkor nem tűnt fel, hogy ilyen gigantikus ez a bánya.

Foltos Foxi 2008.07.11 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 2.99
Szép környezet.

BeBa 2008.07.09 20:15 - Megtaláltam
Megvan

N.Zs. 2008.07.09 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
A Vadvirág-Karolina utca sarkon parkoltunk. Kellemes esti sétával jutottunk a két ponthoz. Az objektum nagyon jó, és rendezett. A 3. pont környezete viszont nagyon szemetes. Összességében tetszett.

Micicila 2008.07.09 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Megtaláltuk! Izgalmas környék. Köszi.

venyercsan 2008.07.06 20:01 - Megtaláltam
Tb ki [wapon beküldött szöveg]

duranyikd 2008.07.06 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 2.76
Nagyon szép környezetben van a láda. :)

bibolya 2008.07.05 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.58
Ugyan csak a második nekifutásra, de azért sikerült megtalálni és összerakni a jelszót.

Gyermekeimmel és Cicapapa51-vel jártam itt.

Elhelyeztünk egy TB-t, amit Düsseldorfból egy több mint 10 éve elhagyott Brit katonai támaszpont egyik épületének a padlásáról (7. emelet) hoztunk le.

Tudom, hogy a ládába nem helyezhető TB mert nincs bejelentve a Geocaching.com-on.

Kénytelen voltam itt letenni, mert ide jutottam el és visszavinni persze nem akarom Németországba.

Kérem a kedves Cacher társakat, hogy valaki vigye tovább és regisztrálja be egy bejelentett ládába.

Köszönöm a segítséget, a log-ról értesítést fogok kapni...

bibolya és Cicapapa51

Cicapapa51 2008.07.05 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Ugyan csak a második nekifutásra, de azért sikerült megtalálni és összerakni a jelszót.

Gyermekeimmel és bibolyával jártam itt.

Elhelyeztünk egy TB-t, amit Düsseldorfból egy több mint 10 éve elhagyott Brit katonai támaszpont egyik épületének a padlásáról (7. emelet) hoztunk le.

Tudom, hogy a ládába nem helyezhető TB mert nincs bejelentve a Geocaching.com-on.

Kénytelen voltam itt letenni, mert ide jutottam el és visszavinni persze nem akarim Németországba.

Kérem a kedves Cacher társakat, hogy valaki vigye tovább és regisztálja be egy bejelentett ládába.

Köszönöm a segítséget, a log-ról értesítést fogok kapni...

Cicapapa51 és bibolya

szaboist 2008.06.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Nagyon régen szerettem volna élőben is látni! Sikerült, fantasztikus az alsó katlan! A láda megközelítésére viszont valószínűleg nem igazán a legoptimálisabbat választottuk, így párom csak az erdei ösvényről nézegetett. Kicsit túlmentem a cacherösvényen, de azért csak meglett!

alsó katlan
felső katlanhoz erre? 
Stacee 2008.06.20 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 3.08
Először a felső bányába érve kicsit csalódott voltam, de az alsó katlan kárpótolt és jobb kedvre derített, valóban lenyűgöző. A 2. pont rejtése öletes, jó, de a harmadik csalódást keltő, föleg a mikroláda után.
Az pedig, hogy mennyire körbe van építve a hely számomra kicsit furcsa és hihetetlen...
Köszi a rejtést!

Borsos család 2008.05.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltuk! Nagy volt a nyüzsi.
Egy nagyobb társaság kiköltözött asztalokkal kemping székekkel,éppen ebédeltek amikor arra jártunk.
A gyerekek ott szaladgáltak, bújkáltak a fák között.
A logbookból kiítuk a jelszót, de nem írtunk bele,hogy ott jártunk,mert nem volt rá időnk, tartottunk tőle, hogy valaki meglát minket.
A láda siralmasan üres. Most sajnos nem volt nálunk ajándék,hogy feltöltsük.
Albert Ildi Noémi

Trempolino 2008.05.26 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Zseniális! Élmény volt! Köszi

jolliefille 2008.05.22 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.06
Megtaláltuk !

PolarBear 2008.05.22 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.09
megvan !

Áron31 2008.05.18 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.26
Köszönöm a rejtést :)

esgott 2008.05.17 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Nagyon érdekes hely, pár nehézség akadt de azért megtaláltuk.

atyus26 2008.05.17 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Nagyon tetszett a kőfejtő. Elég nagy volt a nyüzsi. Iskolások vetélkedtek, de azér sikerült "észrevétlennek" maradni.
Ügyes a rejtés! Köszönjük Mozo!

lustakandur 2008.05.12 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Az első két pont könnyen meglett. Az alsó katlanban jó kis falmászógyakorlatokkal szórakoztunk és itt találtunk egy 200-ast is. Kár, hogy nem vittünk focit, mert itt jól lehet rugdosni a bőrt. Sebaj majd legközelebb. A harmadik pont eléggé megdolgoztatott, igy annál nagyobb volt az öröm, amikor ez is meglett. Remek rejtés és nagyon klassz hely egy laza délutáni sétára.

Köszi a rejtést.

Kazai Család

R.Guszty 2008.05.12 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Könnyű találat. A táblától lesétálva 25 perc alatt meglett mind a három pont. Éppen "buliztak" a felső katlanban, de az ügyes rejtésnek köszönhetően sikerült feltűnés nélkül logolni. Nem is tudtam, hogy Pest környékén is vannak ilyen nagy kőfejtők. A kőfejtőről először Fertőrákos jut az eszembe - nyilván "A kőszívű ember fiai" miatt is. Köszi a rejtést.

 
Devil 2008.05.12 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép volt a hely. Az első két pont nagyon könnyen megtaláltuk, az utolsót a ládát 1 órán át kerestük , de nem találtuk :(
A kőfal tövében közép tájon be van szakadva föld, lehet hogy ott volt?

[Jóváhagyta: mozo, 2008.05.13 06:15]

vmlinuz 2008.05.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.41
Megvan, nem is terveztük ezt a ládát, csak erre sétáltunk. Köszi a rejtést.

Timy, vmlinuz, Enikő, HeX, Robi

Hepur 2008.04.27 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 2 átlag: 3.67 súly: 2.52
Megtalátuk! Éppen valami rendezvény volt a felső katlanban jó sok emberrel, de szerencsére az ötletes rejtésnek, feltűnés nélkül tudtunk logolni.

medi sisters 2008.04.26 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Első jegyzett megtalálásunk - noha már tavaly is vadásztunk ládákra.
Annyit javítanék a leíráson, hogy a 2. láda nem az alsó katlanban van, hanem a középsőben...

Árnyékcickány 2008.04.26 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Nagyon jó volt, szép a kőfejtő, és a környék!
Köszi!

Wano 2008.04.13 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.82
Szép időben, Dodóval. Nagyon király láda.

saintg 2008.04.13 13:46 - Megtaláltam
Köszi.

 
Vándorvakond 2008.03.29 14:17 - Megtaláltam
Már másodszor próbálkoztunk, első alkalommal Érd-Parkvárosból gyalog próbáltunk eljönni ide, de útközben vissza kellett fordulnunk néhány szabadon engedett és roppant morcos kutya miatt. (Nem a kőfejtő környékén, ott rendesen meg vannak kötve). Ezúttal viszont hoztunk mi is egy jó nagy kutyát! :) 2-3-1. sorrendben jártuk végig a pontokat. A második pont (ami nekünk az első volt) rejtése határozottan jó, egy ideig nézegettük az oszlopot, keresgettük, aztán otthagytuk, körbejártuk az összes többi oszlopot meg barlangot, míg végül rájöttünk, hogy elsőre jó helyen kerestük. Végülis az volt a cél, hogy jól megnézzük a kőfejtőt, hát ez sikerült is :)

Pilis50 2008.03.28 11:35 - Megtaláltam
Ide sem jöttem volna el . . . Érdekes, hasonlít Fertőrákosra. Odafelé gyalulják a volt TT virágos felszínét.

 
nnorbert8 2008.03.27 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
jó volt

Timcsy 2008.03.25 16:45 - Megtaláltam
Az idő sajnos nem kedvezett nekünk a legjobban, nagyon hűvös volt, de ennek ellenére nagyon jót sétáltunk a kőfejtőnél és a közeli kiserdőben!
Gyönyörű helye ez Diósdnak, és persze a ládának is, igaz nem vol olyan egyszerű megtalálni, de annál nagyobb volt az élmény :-) Sajnos a Rádió- és Televíziómúzeumot nem találtuk nyitva :-(, mindenképp visszajövünk erre a helyre!
Köszönjük a rejtést!!
Timcsi&Andris

pakrella 2008.03.24 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Hideg volt, de érdekes a bánya. A rejtés is jó.

Tyúkanyó 2008.03.23 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Igaz, ma már nem először kerestem fel a láda harmadik pontját, de most nem hiába. Nagyon tetszett a multinak minden része.Érdekes hely, szép környezet.
Köszönöm a rejtést.

R-Gyu 2008.03.22 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Nagyon tetszett a kőfejtő. Ugyanolyan táblát találtunk a köfejtő bejáratánál, mint az első pontnál.
Természetesen előszőr a diót találtuk meg, majd egy kis szúrkálás után a ládát is.
R-Gyu

Ősi barlangrajz 2006-bólRemekmű
Búr 2008.03.21 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Gyönyörű hely...

Erka 2008.03.21 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Nem gondoltuk, hogy egy egykori bánya ilyen szép is lehet. Jó ötlet volt a helyreállítása.
Köszönjük, hogy elhoztál bennünket ide!

Fanni felfedez
 
Tomcache 2008.03.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Már régebben is jártam erre ládászás kapcsán ,csak akkor beteg volt.Pont egy nappal utána állították vissza kereshetővé.Most viszont dolgom volt a környéken így nem hagyhattam ki.

Mercenary 2008.03.17 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.66
Érdekes egy hely. Nem is gondoltam, hogy a házak között valaha bánya volt. A jelszó első részével meggyűlt a bajom. Köszönet a Rejtőnek a segítségért.

simico 2008.03.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Fordított sorrendben jártuk végig a pontokat, a második majdnem kifogott rajtunk, de aztán a gyanús ösvényt követve meglett a dobozhoz tartozó sziklafal :) Kellemes meleg idő volt, a "barlangokban" viszont elég hűvös.

puppi 2008.03.15 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.87
Megtaláltuk

wb 2008.03.15 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Másodszorra sikerült! A nagy öröm mellé "kellett" még egy kis szomorúság, biciklivel mentünk és defektet kaptam. Aki biciklivel próbálja megközelíteni a helyet, annak azt ajánlom a fennsíkon át ne menjen vagyis figyeljen nagyon oda, mert valószínüleg az ottani szemét mardványokból származó üvegszilánk volt a tettes.
Köszi a rejtést.

peterpan 2008.03.09 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Vandussal és anyával vasárnapi kirándulásnap keretében megtaláltuk.
Egyből megállapítottuk, hogy ez piknikezésre való hely. Most nem voltak sokan, egy társaság íjjász edzést tartott, egy lány pedig valami homályos okból kihangosította a telefonját, ami a katlan akusztikája miatt egész messziről is jól hallható volt.
Vandusnak nagyon tetszettek a "barlangok". Egész el volt bűvölve a félhomályban, amit a barlangok iránt elkötelezett apa pompás előjelnek tart a jövőre nézve :)
Külön megemlíteném a nagyszerű jelszóképzést!

Együtt a család.Magyarok nyilai...
KatlanA láda rejtekének "tapétája"
"Barlang" 
petitech 2008.03.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
jooo

Katka 2008.02.29 17:10 - Megtaláltam
Megvan! Biciklivel, szemerkélő esőben (így legalább nem volt ott senki), Törökbálintról jöttem. Kb 8 éve nem jártam ezen az útvonalon, sokat változott a környék, nem előnyére...
Egy élmény volt, köszi!

korpasr 2008.02.24 17:02 - Megtaláltam
elég nehéz volt levadászni, de végül mindet megtaláltuk

raci 2008.02.24 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Nagyon tetszett a hajdanvolt bánya, jó a multi. Egy kis izgalmat okozott a jelszó megtalálása, mert még régebben nyomtattam ki a lapot, azóta változott a dolog és nem az utolsó előtti sor utolsó szava kellett. Szerencsére fotóztunk, így sikerült kideríteni a különbséget.

Soko 2008.02.24 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Mai nap utolsó ládája. A pontok könnyedén meglettek. A jó időnek köszönhetően sokan voltak a kófejtőben, ahol sokan az ijazás rejtelmeivel ismerkedtek.

 
TOM2005 2008.02.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Köszi a rejtést, nagyon tetszett a hely nekem, és a gyerekeknek is. Az utolsó pont kicsit becsapós, mert a gps össze vissza mutatja az irányt. Végülis meglett.

SuperGeo 2008.02.23 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.76
Nagyon tetszett a hely. Mugliveszélyesnek tűnt a felső katlan, de szerencsére a rejtés jó helyen van...
Köszi

sania 2008.02.16 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.74
Meglepően érdekes egy hely.

12
forgabi 2008.02.12 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Már kishijján föladtuk, annyi féle helyre mutogatott a szerkezet, de végül meglett! A 2-es pont tetszett legjobban. Ott teljesen használhatatlan volt "dzsipike"...

imori 2008.02.10 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Első multiládánk! :) Csodálatos a hely, biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk! Köszönjük a rejtést, és Bucnak az ördöglakatot :)

 
Gabeszosz 2008.02.03 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
Egy gyönyörű túra nagyszerű folytatása, melynek során a mára tervezett második ládát is begyűjtöttük.

Bár az ex-kőfejtő is tetszett, az igazi csúcs a Rádiómúzeum volt. Kihagyhatatlan darab, mindenkinek ajánljuk! (A kihalt környék ne tévesszen meg senkit, használjátok a kaputelefont!) Egészen zárásig (16:00) nézelődtünk, majd' két óra alatt kb. a felét sikerült átnézni a gyűjteménynek... Így még biztosan visszatérünk.

Négy óra után kezdtünk neki a multinak, így kissé sietősen tudtunk csak végezni sötétedésig. De sebaj, ha úgyis visszajövünk, a kőfejtőt is alaposan felderítjük majd!

Gabeszosz

Élet odafönt 
Buc 2008.02.03 16:42 - Megtaláltam
:-) Egy gyönyörű délután záró ládája. Érdről jöttünk gyalog GCWALL-on át. Betértünk egy elképesztően jó kis múzeumba: Rádió- és Televíziómúzeum (2049 Diósd, Rádióállomás, Kőbányai út, Telefon: 06-23-382-372, Nyitvatartás: Hétfő és kedd kivételével 8-16, Belépő: diák 200Ft, felnőtt 400 Ft) Nézzétek meg mindenképp, ha arra jártok! Gabeszosz még fog róla bővebben írni.
Egyébként nagy tömeg volt a kőfejtőnél, rengeteg a hétvégi kutyasétáltató. De szerencsére nem volt semmi gond.
Arra majd figyeljetek, hogy mit szabad a dobozba rakni, mert fontos, hogy tiszta maradjon a játék. Kicsit szomorúak voltunk, hogy találtunk benne egy írott cd-t (ráadásul egy jó kis együttestől). Kiszedtük, elhoztuk. Nem helyette, hanem csak úgy otthagytam egy Buc által gyártott ördöglakatot. Így a 2. is kikerült.

:-) Örülök, hogy imoriéknak örömet okozott az ördöglakat :-)

Rádió- és TévémúzeumBejárat
Ládászok 
Famágus 2008.02.03 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Izgalmas helyszínek, kellemes délelötti séta, köszi...

Hadralka 2008.02.03 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.11
!

oldfox 2008.02.03 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.30
leírás majd Famágustól

Istyu 2008.02.02 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.05
Pofás kis multi! Szerencsére nem kötött a sorrend, így nekem 2-3-1 volt a megtalálás. Tetszett a 2. pontnál gondosan odakészített botocska, a mikro kipiszkálásához. :) Ez is egy olyan hely, amit szégyenszemre eddig nem ismertem. De jó dolog kessernek lenni! :)

Köszi a rejtésért!

BiharyG 2008.01.30 09:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Kellemes csalódás volt ez a hely, nem számítottunk rá a házak között. A második pont rendben a helyén van.

BiharyG + Zsuzsi

 
fa-peti 2008.01.28 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.89
Ok [wapon beküldött szöveg]

Ez is megvan, bár a 2. pontot nem találtam meg. Szerencsére eléggé evidensen össze lehet rakni a jelszót az 1. és 3. pontokból. A hely szép, köszi a rejtést.

chatakela 2008.01.26 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Szuper volt, köszönjük!

Veri 2008.01.26 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.00
Csak sétálni indultunk, de megtaláltuk.

Nebel 2008.01.26 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Nagyon hangulatos hely, mindenképpen érdemes volt felkeresni!
A felső katlannál sokan voltak, szerencsére amerre nekünk akadt dolgunk ott éppen senki nem járt!
:)
A rossz gps-jel ellenére a második ponton egyből meglett a mikró is!
Köszönjük a rejtést!
:)

 
Apexsek 2008.01.25 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Már régóta szemeztem vele...
Azt viszont nem értem, hogy ilyen közel a felszínhez, miért nem felszínifejtéssel bányászták a követ?
Néhol csak egész kis darabon bontottak bele a sziklába..

Üdv: APEXSEK

Somahaver 2008.01.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
+van! Köszi!
Vigyázat nagyon csúszik! Bakancs kötelező!!

nogacsalad 2008.01.04 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
A mai napon munka helyett ládázásra adtuk a fejünket. Reggel a XI. kerületben még volt egy kis dolgunk, így kézenfekvő volt, hogy dél-budai ládákat keressünk, szám szerint 8-at. Bár a napocska gyakorlatilag már hetek óta nem mutatta meg magát, ez a péntek is borongósnak, szürkének indult, mi azért a szokásos lelkesedéssel vetettük bele magunkat a feladatba.
Mai 3. találatunk. Ez a remekbe szabott kis multi igazán tetszett! Egyrészt jól rakta össze a rejtő - volt virtuális része, mikro- és rendes ládája, másrészt egy érdekes hangulatot árasztó, szép helyre kalauzolt el bennünket. Különösen a felső katlan olyan, mintha valami modern épületegyüttes lenne, impozáns látvány.
Eszünkbe jutott, milyen jó kis bulikat, összejöveteleket lehetne itt tartani nyaranta...
Nézelődés közben észrevettünk egy természetes hasadékot (nem messze a ládától utolsó fotó szerint), amelyből meleg gőz tört elő, de nem tudtunk rájönni, vajon mi lehet? Ha valaki tudja, kérem írja meg!
Noha több logban olvastuk, hogy nehezen találták meg a 2. pontot, mi szinte egyből ráleltünk.
Ajándékot nem cseréltünk.

Köszönjük az élményt, nagyon tetszett!

1. pontnálA felső katlannál
Mintha épület lenneLádával
Félbehagyott kövekAz alsó katlan
A mikroládaÉrdekes hely
Jólesik a forró teaGőzölgő természetes hasadék
Kokó 2007.12.30 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Érdekes hely. Alaposan körülnéztünk.
Már egy Geoszilveszterrel is szemeztem. de akkor elálltam tőle. Most lelkesebben vágtam neki. Persze ehhez kellett remek kollégám támogatása is. Ma már bánom, hogy akkor nem kerestem fel a helyet, de a lényeg az, hogy láthattam.