geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
86. Gázgyári megálló 2. (GCgazm)

Jellemző utcakép

Jellemző utcakép

Gyönyörű sárga homlokzatok

Gyönyörű sárga homlokzatok

Hangulatos tér

Hangulatos tér

Sárga, sárga, sárga

Sárga, sárga, sárga

Munkástelep lakóépületei

Munkástelep lakóépületei

Ipari műemléképületek

Ipari műemléképületek

A kátránytornyok

A kátránytornyok

A környék fölé magasodnak

A környék fölé magasodnak

A Dunái kinyúlik a volt iparterület

A Dunái kinyúlik a volt iparterület

Itt minden sárga :)

Itt minden sárga :)

A láda valahol erre...

A láda valahol erre...

A mikroládácska

A mikroládácska

A tisztviselőtelep egyik lakóháza

A tisztviselőtelep egyik lakóháza

Régen itt nagy élet volt

Régen itt nagy élet volt

A Duna menti platánokkal szegélyezett sétány

A Duna menti platánokkal szegélyezett sétány

Szélesség N 47° 33,832'
Hosszúság E 19° 3,182'
Magasság: 106 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.02.09 15:00
Utolsó lényeges változás: 2016.04.30 16:59
Utolsó változás: 2021.08.23 08:37
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: ribizli, Flóra, CCFZ >> skiccpausz
Ládagazda: skiccpausz
Nehézség / Terep: 3.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 3 m
Megtalálások száma: 1999 + 6 sikertelen + 22 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.9 megtalálás hetente


A COVID-19 koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzet miatt, bizonyító erejű képpel megtámogatott, jelszó nélküli logot is elfogadok megtalálásként. A lényeg, hogy nem kell a ládához hozzányúlnod a jelszóért, elég csak egy fotót készíteni a rejtekről, illetve a környezetéről.

A pici mikroládácska a megadott koordinátán fekete vaspajzs mögött, biztonságban kapaszkodik neodymium talpacskáival :D A kupakban ott a jelszó.

A meglelésének menete:

1, állj szembe a fallal a megadott koordinátán
2, keresd meg tekinteteddel a falon a "(gáz)irányjelző" táblácskát
3, egy nyíl jelzi, hogy hol kapaszkodik a feketeség mögött a ládácska (nem 6,5 és nem 9,9, hanem a kék hegy irányába)
4, nézz szét, hogy se a mögötted lévő oviból, se a rengeteg hangulatos zöld-keretes ablak valamelyikéből nem lesik a ténykedésedet
5, gyors mozdulattal kapd ki a sötétségből a ládát
6, majd hasonló körültekintéssel loggolj és rejtsd vissza pont oda, ahova a nyíl mutat!
FONTOS: Vigyél íróeszközt !

x, ha nem találod pont a nyíl magasságában a ládácskát, akkor lehet, hogy gravitáció uraság lejjebb taszigálta...
x, segítség és figyelmeztetés: viharos időben gyorsan keresd :)A ládába TravelBug NEM helyezhető.

Megközelítés

A Munkástelep az Óbudai Auchantól északi irányba, a Tisztitelep keleti, a Kátránytornyok pedig északkeleti irányba találhatóak. Autós megközelítés esetén itt érdemes leparkolni:  N 47° 33,808' E 19° 3,114' [GCgazm+Parkoló]
Gyalogosan a H5-ös hévről az Aquincum megállónál kell leszállni. A 106-os busz az Árpád-hídtól szinte "házhoz visz", a Sujtás utcánál kell leszállni. (A járat érdekessége, hogy "egyirányú":)
De a legoptimálisabb kerékpárral bejárni a helyszínt.
Madártávlatból ÍGY néz ki a terület.

A helyszínről röviden + koordináták

Egy kellemes sétára hívlak titeket az egykori Óbudai légszeszgyár impozáns épületeihez, égig-érő tornyaihoz és hangulatos lakóövezetéhez. TÉRKÉP ITT
x Munkástelep  N 47° 33,879' E 19° 3,166' [GCgazm+Munkástelep]
x Tisztitelep  N 47° 33,460' E 19° 3,152' [GCgazm+Tisztitelep]
x Kátránytornyok  N 47° 33,805' E 19° 3,382' [GCgazm+Kátránytornyok]
A tornyokhoz egyelőre nem lehet sajnos bemenni, de pillanatnyilag innen tökéletes rálátás van rájuk:  N 47° 33,766' E 19° 3,346' [GCgazm+Rálátás a tornyokra]

Érdekes Hangulatos Épületek! Érdemes rászánni pár órát a sétára, bejárni az egész területet, kicsit ízlelgetni a helyszín hangulatát.

FELADVÁNY: Hol készülhetett EZ a kép? Megfejtés jöhet logba. :D

Az Óbudai Gázgyár

A 20. század elején a terjeszkedő Budapesten egyre nőtt a gázfogyasztás. Ennek a növekvő keresletnek a kielégítésére a főváros 1908-ban úgy határozott, hogy Óbudán a Homokos-dűlőn új légszeszgyárat hoznak létre.
A tervek elkészítésével egy elismert zürichi gázgyárost, Weiss Albertet bízták meg. Segítségére volt még Bernauer Izidor világítási igazgató, és Schön Győző mérnök. A tervezést két éven belül befejezték.
1910-ben elkezdődött a gázgyár építése. Első lépésként egy dunaparti védművet készítettek, majd a vasút iparvágányai és a közutak következtek. 1913-ra a gyár épületeinek és gépeinek nagy része már készen állt a termelésre. Az év októberétől kezdve fokozatosan megkezdték a gyár üzemeltetését. A hivatalos megnyitót 1914. június 13-án tartották.

A gyár a maga idejében a legkorszerűbb technológiát alkalmazta, amely napi 250 ezer köbméter gáz termelését is lehetővé tette. A területen tizenegy kilométernyi vasúti pálya kapott helyet, amely közvetlenül a budai, jobb parti körvasútra és az esztergomi vasútvonalra kapcsolódott.
A gyár területét saját lakóteleppel és egyéb kiszolgáló épületekkel vették körül. Ezek voltak a Almási Balogh Lóránd által tervezett, szintén 1914-ben épült Munkástelep és a Tisztitelep. A munkástelep még ma is a kor hangulatát idézve ad otthont az itt élő volt gázgyári munkásoknak.

Az első világháborúban Óbuda lakosainak a villamos áramot a gyár területén található, Sulzer által gyártott dízel-aggregát biztosította. A ma is álló és működőképes gép 180 fordulat/perc-nél 800 LE teljesítményt ad le, és 110 voltos egyenáramot termel. A háborúk után a gázgyártás újraindult az üzemben.

A gyár a gáz mellett még egyéb melléktermékeket is előállított, mint a koksz és kátrány. A kátrányt a ma is megtekinthető kátrány-tornyokban tárolták, és itt választották szét gravitációs úton könnyű és az útépítéshez használt nehéz kátrányt.
A főváros földgázra való átállása miatt már 1980-ban be akarták zárni az üzemet, de erre csak négy évvel később, 1984 októberében került sor. Ennek oka, hogy az energiaválság miatt az itt termelődő kokszra szükség volt.
1984-től 2004-ig a területen csak adminisztratív munkát végzett a gázművek. Ezt követően került át a terület a főváros tulajdonába. A területen található kiemelkedő értékű épületeket műemléki védettséggel látták el. Néhánynak a közelmúltban sikerült új funkciót találni. Azokat felújították és a környéküket parkosították. Az egykori gyár déli részében irodaházakat és lakóparkokat hoztak létre.
A meglévő tervek alapján a műemléki épületegyüttesből múzeumot, illetve kultúr- és fesztiválparkot kívánnak létrehozni.

A Gázgyári munkás és tisztviselői lakótelep

A történet éppen 100 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a szénalapú városi gáz gyártását megkezdte az Óbudai Gázgyár. A terület építészeti kialakításban két tervező tevékenykedett. A munkásoknak helyet adó lakótelepet - beleértve az iskolát és az óvodát - Almási Balogh Lóránd, a gyárat és a tisztviselők telepét pedig Reichl Kálmán tervezte. Az eldugott tisztviselőtelep a Duna partján a hatalmas platánfákkal övezett Almási Balogh Lóránd utcát szegélyezi. A területet keletről gyümölcsös kertek és a Jégtörő út határolja, ahol a gyár szolgálatában egykor vasúti sínek futottak. A terület épületrendezési koncepcióját a dolgozók gyárban betöltött pozíciója alapján megépült kilenc lakóház szemlélteti. Ennek értelmében a tervező 4+1, számozással ellátott, összesen 17 lakásból álló házat valósított meg. Így került a telep közepére a gyárvezető otthona, egy földszintes, 5 szobás, 422 m2 alapterületű, a VII-es lakóház. Tőle két irányba épültek az egyemeletes, földszintes és ikerházas telkek négy-, három- és kétszobás házai. Lakói annak függvényében kaptak helyet a gyárvezető otthonához minél közelebb, hogy milyen szinten álltak a ranglétrán. Ez a hierarchia a telep külső megjelenésében is érzékelhető. Az épületek sarkain fellelhető indadíszek is árulkodtak az ott lakók magasabb beosztásáról. A fából faragott oromzatok sokfélesége, az eltérő, néhol keleties hangulatú tetőkialakítások, az íves falformák vagy akár a megtört szögben elfordított és kiugró ablakok megoldása teszik egyedivé ezt az eldugott kis partszakaszt. A sárga és vörös színű házak homlokzatán terméskövet, nyerstéglát és vakolt felületeket is láthatunk. A lakások mindegyikéhez fürdőszoba és WC tartozott, a házakban pedig külön mosókonyha is létesült. Az itt lakóknak a gyár munkásai közül segítő személyzet, házicseléd is járt. Kertész által rendben tartott park vette körül a lakóépületeket, valamint teniszpálya is rendelkezésükre állt.

Védett épületei

Száraztisztító: Földszintes, nagy belmagasságú, csarnokszerű épület
Óraház: Ebben az épületben voltak a gyárból kikerülő gáz mérésére szolgáló órák
Víz- és kátránytornyok
Villamos központ: Itt található a gyár áramellátásáért felelős Diesel-generátor és a hozzá tartozó kapcsoló- és elosztóhelyiség

További infók

viztorony.hu
Az Óbudai Gázgyár története I.
Hír a Gázgyár rehabilitációjáról
Flyvideo
INGY0MBINGY0M - Város, építészet, kultúra
Budapest100
Óbudai Gázgyár - Wikipédia
Séták Budapest peremén
Budapest - Gázgyár
Fotók a felújítás előtti légszeszgyárról
Panorámafotó a Flóriánról
100 éve a térség legmodernebb gázgyára volt, ma az ivóvizünket fenyegeti
Sokkoló gázgyári szennyezés
Rákkeltő méreg szivárog a Dunába Óbudánál- Videó

Ládatörténet

2017.10.18.
Új logpapirkát kapott a kapszula.
skiccpausz

2016.04.29.
A ládikó sajnos eltűnt, majd újra lett telepítve.
skiccpausz

2015.09.18.
A láda virtuálisról újra hagyományos (mikroládává) változtatva. A leírás és a képek is bővültek, frissültek.
Keressétek szeretettel,
skiccpausz

2015.06.27.
A ládát örökbefogadtam, nemsokára felújítom az oldalt és magát a ládát is!
skiccpausz

2003.12.07.
**A LÁDA ÁTALAKULT VIRTUÁLISSÁ!!**
A helyszín régi nagy kedvencem, tessék alaposan körüljárni és megcsodálni. Világosban és sötétben egyaránt varázslatos! A jelszó a megadott pontnál található tábla felirata. Figyeljetek az írásjelekre!

2003.11.02.
Még egy kevés türelmet kérek, és rendberakom ezt a ládát, mert a szívemnek nagyon kedves a környék.

2003. 04. 16.
Nagytakarítás van a környéken, így valószínűleg a láda is áldozatul esett, átmenetileg ne keressétek!

Eredeti leírás:
A kis lakótelep a Gázgyárral együtt épült az 1910-es években.

A furcsa tornyok a gyár területén állnak, víz- és a városi gáz gyártásához szükséges tárolóterek voltak.

További információ a tornyokról és a Gázgyárról...A régi ládaoldal

katt

Flag Counter
Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (1239 db): környezet: 4.31 rejtés: 3.68 web: 3.99 átlag: 3.99

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Fehér Vendel 2021.11.22 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Köszönjük a rejzést!

AGFarkas 2021.11.08 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :-) [Geoládák v3.12.2]

bcs723 2021.11.07 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

KeresTalál 2021.11.06 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Nagyon jó a rejtés , köszönjük.

dano11 2021.11.01 17:29 - Megtaláltam
egy éhes cica is van az utca elején !

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

toroki 2021.11.01 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Köszi!

bojuvica 2021.10.31 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Mágneses megoldás.

SáriPeti 2021.10.31 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Hucul 2021.10.27 09:34 - Megtaláltam
Kerékpározás közben megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

pbberta 2021.10.24 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

dinuska 2021.10.24 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

banlaszlo 2021.10.23 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Sokáig kerestük

Csa.Csi87 2021.10.10 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

geolady 2021.10.02 11:50 - Megtaláltam
Ma délelőtti bringás tekergésem során ide is bejöttem. Minden elismerésem a tervezőké, szívesen laknék ilyen környezetben.
Köszönöm, hogy került ide láda.

IMAG9644IMAG9647
beneboto 2021.09.18 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam barnanyával, köszönöm a rejtést! Rendes log pár hét múlva várható. [Geoládák v3.12.1]

barnanya 2021.09.18 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam benebotoval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

csepi26 2021.09.04 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Martonék 2021.08.28 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Palotascsalad 2021.08.28 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Szloi 2021.08.24 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Hartyi 2021.08.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszi!

Vöcsök 2021.08.22 12:30 - Megtaláltam
A mikroládát megtaláltam. Szuper rejtés! Sajnos a belegyürt logbook darabkákból már nem lehetett kiolvasni a jelszót.

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2021.08.23 08:37]

Tarajos gőtike 2021.08.20 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

RicsiDia 2021.08.12 20:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

horvathzsolt10 2021.08.03 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

H_Robi 2021.08.02 16:20 - Megtaláltam
Szép és nyugis környék! A rejtés kesserszemnek könnyen megtalálható.
Köszi hogy megmutattad ezt a gyöngyszemet! :) [Geoládák v3.9.6]

homemadebyjuci 2021.07.14 20:10 - Megtaláltam
Meglett, köszi! Nagyon hangulatos hely!

Levente109 2021.07.13 17:20 - Megtaláltam
Ötletes, bár már lehet túl sok is a segítség.


Megtaláltam Lotti04-el. Köszönjük! [Geoládák v3.11.3]

Lotti004 2021.07.13 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Fröccs 2021.07.12 21:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

totyimotyi 2021.07.04 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

cooljan7 2021.06.20 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

nistv4n 2021.06.14 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

kwh 2021.06.12 17:00 - Megtaláltam
gotcha

Szörfi98 2021.06.06 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

daisy01 2021.05.29 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! csodálatos környezet, nagyon örülök hogy eljöttem ide, köszönöm [Geoládák v3.10.5]

bumbieva 2021.05.28 19:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Annosz 2021.05.27 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Martina0929 2021.05.24 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Lücsi 2021.05.24 13:16 - Megtaláltam

Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Busika 2021.05.24 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Andi841205 2021.05.21 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

utigabi60 2021.05.16 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Bliccc 2021.05.15 15:59 - Megtaláltam
Sikerült!

DaniVajk 2021.05.09 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kobaljov 2021.05.08 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

greonidas 2021.05.06 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

narpi 2021.04.30 19:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Motorollalaci 2021.04.29 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Ripi Ati 2021.04.25 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

N.Apa 2021.04.25 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

tsipos007 2021.04.25 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Andi0714 2021.04.24 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Karaliosz 2021.04.24 17:11 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.10.5]

ifelfoldi 2021.04.24 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Csabee 2021.04.21 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Köszi a rejtést. Egy ujjabb ötletes rejtés, és a levadészést az sem zavarja, hogy a gyalogos forgalom lehet a közelben. Csabee

FeldmanZ 2021.04.18 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Feliks 2021.04.17 12:50 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk! :) [Geoládák v3.10.3]

woodworkinggirl 2021.04.17 12:48 - Megtaláltam
Szuper rejtés! Kiszimatoltuk :)Cs&P&G&D [Geoládák v3.9.6]

Béla 53 2021.04.16 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.9 teszt]

Mónika2390 2021.04.11 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

Malni 2021.04.10 12:26 - Megtaláltam
Megvagy láda:) Beával, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

kapornai 2021.04.04 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Oliali 2021.04.04 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Gropius & Ruffy 2021.04.02 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! {Geoládák v3.9.}
Igazán egyedi és hangulatos hely.

FasorÓvoda
Házsor 
new.feanor 2021.03.30 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Phoebe86 2021.03.28 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon cuki kis "ládácska", ötletes rejtés. A papírt elég nehéz kivarázsolni és eléggé viseltes is már, de azért sikerült rá feliratkoznunk. [Geoládák v3.9.6]

Bilimb 2021.03.25 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

csaknora 2021.03.23 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon ötletes. [Geoládák v3.9.6]

Leepi82 2021.03.21 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon szuper kis tartó :) [Geoládák v3.9.6]

AnitArt23 2021.03.21 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

gyildarefo 2021.03.20 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tiszta Wekerle

909328A6-A23E-46DB-BF42-C24705169DCEA9C78C5C-A260-4BB8-905E-EC9371262001
9621B713-93D7-490F-AF96-613254A7564F64AD8263-2FE2-4ADD-9FD1-5130F6E15DC9
tapaizoltan 2021.03.19 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! szuper volt! [Geoládák v3.9.6]

Válfi Katalin 2021.03.19 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! nagyon ötletes :) [Geoládák v3.9.6]

djend_real 2021.03.17 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Majcsi 2021.03.17 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

toronto 2021.03.15 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Jenciék 2021.03.15 09:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jfowler 2021.03.13 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Eiyrox 2021.03.13 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Imre56 2021.03.10 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Fidorka 2021.03.09 16:41 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Izzie07 2021.03.08 08:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

PÉV 2021.03.04 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
"- Csak azt nem értem, hogy lehet ott gyára.
(...)akkor azt magyarázd meg nekem, hogy lehet, hogy cége van ott két európainak, miközben szerintem kell legyen egy helybéli a tulajdonosok között."

-Fejős Éva ~ Margarita-

A közeli áruház parkolójábol közelítettem meg a tisztitelepet. A GCODUK megkeresése után a gps jelet követve már fel is tűntek a sárgába burkolózott házak.
A ládácskát könnyen megtaláltam, a gyárat nem.

Erre jártam - megtaláltam.
Köszönöm.

-MEGVAN!-

[Geoládák v3.9.6]

 
Andy38 2021.03.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Mai nap, munka előtt, szép időt kihasználva. Összekötve GCSPQR,GCODUK-al.
Érdekes hely, köszönöm :)

Iparvasutas 2021.03.03 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam a ládikát. Sajnos a papirkáról nem tudtam leolvasni a jelszót. Hiányos is volt. S persze a szemüvegem is otthon maradt. Igy kérem a találatot fotó után elfogadni. Köszi

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2021.03.08 09:39]

20210303_10042820210303_100410
20210303_100346 
rágcsa13 2021.03.02 15:38 - Megtaláltam
Jó kis hely, a láda is jó, csak hamarosan be fog telni az a papírszeletke is, amelyiket valamelyik rendes kereső odavitt, hogy pótolja.

heas3 2021.02.27 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

mk45 2021.02.22 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

koharitomi 2021.02.22 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Viktor33 2021.02.22 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Endito 2021.02.21 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Mary&Advent 2021.02.21 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

nemethk 2021.02.20 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Göde 2021.02.15 10:42 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

Világutazó 2021.02.12 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.5]

mobility 2021.02.11 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

petervarit 2021.02.07 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Sifi 2021.02.07 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Pongidori 2021.02.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

horvi28 2021.01.31 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.3]

fiser 2021.01.30 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
.

bodics 2021.01.30 13:00 - Megtaláltam
Julcsi és Marci és Lidi és Andi megtalálták.

vasanitsl 2021.01.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

MártiSatya 2021.01.27 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

jeszter 2021.01.24 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

egyenlet 2021.01.24 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

JocNor 2021.01.23 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

[Geoládák v3.9.0]

LőrincDombiBarangolók 2021.01.23 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Treasury 2021.01.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Dawnsilver 2021.01.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Gyugyu95 2021.01.17 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

keviszonci 2021.01.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

21-es bakancsok 2021.01.12 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Köszönjük, megtaláltuk! Tettünk be új cetlit is.

truck 2021.01.10 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

tat 2021.01.10 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

justancsi 2021.01.03 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos nem volt pótcetlim, pedig jó lett volna egy friss bele :) [Geoládák v3.8.3]

tam623 2021.01.02 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Rubi2266 2021.01.02 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, szuper volt, köszönjük szépen :)) [Geoládák v3.8.3]

ReniGeo 2021.01.01 14:34 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk!

Pissti túrái 2021.01.01 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszi a rejtést, nagyon szuper a ládikód!

BenceLeviNikiIstván 2020.12.31 15:26 - Megtaláltam
Köszi

PardiAndi 2020.12.30 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

vagyim 2020.12.28 22:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
nagyon egyedi a rejtes! koszi!

kbgy 2020.12.28 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Vitya77 2020.12.27 11:10 - Megtaláltam
Kisebb körtúra a környéken. Nem ismertem még a munkástelepet, pedig számtalanszor mentem már bringával a közelben. A láda jó egészségnek örvend, de a loglapocskák beteltek. Köszi a rejtést!

Áza 2020.12.27 11:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

zahako 2020.12.26 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Zella 2020.12.14 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :-) [Geoládák v3.7.6]

Ambró 2020.12.14 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

SuperAnya 2020.12.07 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Yami 2020.11.28 15:50 - Megtaláltam
Köszönöm. Dbkh-val.

dbkh 2020.11.28 15:49 - Megtaláltam
Köszönj?k. Dbkh és családja.

pasztuq 2020.11.23 10:40 - Megtaláltam
Megleltük

parmi 2020.11.22 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

HerrToth 2020.11.22 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Mr. Fülixáj 2020.11.21 18:22 - Megtaláltam
Most lett meg a láda. TFTC Fülix. [Geoládák v3.3.2]

GiBa 2020.11.21 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. A papirok nagyon szétáztak benne! Ügyes rejtés amúgy!
[g:hu+ 2.4.6]

Lokicska 2020.11.14 19:05 - Megtaláltam
Megtalàltuk, juhé!!! [Geoládák v3.7.6]

Jaksi74 2020.11.12 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Tündérpár 2020.11.01 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést!
Gratulálok annak a kedves játékostársnak, aki képes volt belegyömöszölni egy kokárdát a kapszulába! [Geoládák v3.7.6]

Szellszi 2020.11.01 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
A logbook be van gyomoszolve a ladaba es vizes, eselytelen volt kiszedni. Egyebkent nagyon hangulatos volt az oszi fakkal. Koszonjuk a rejtest! :) [Geoládák v3.7.6]

pasztuq 2020.11.01 10:48 - Egyéb
Megleltük!

zzoldi 2020.10.30 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

rrol 2020.10.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v3.7.6]

kireth 2020.10.24 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

moklys 2020.10.21 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

moli_gyuri 2020.10.15 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
köszi::Cilu&Gyurkoo
Mazsom

YaLiAn 2020.10.11 21:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

leszter 2020.10.11 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

faragoz001 2020.09.20 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Kérem a rejtőt hogy a kép alapján fogadja el! Timestamp a jobb alsó sarokban. Köszönöm!

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2020.09.21 20:07]

1250 
feverprice 2020.09.20 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

bondas 2020.09.20 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ügyes láda, jó ötlet volt erre a vidékre tenni! [Geoládák v3.6.0]

moha7676 2020.08.23 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

jalsopeti98 2020.08.20 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Fullcrum 2020.08.20 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

jeszenoin 2020.08.20 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Pali, Apa [Geoládák v3.5.3]

dynuchu 2020.08.17 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Justbeokay 2020.08.17 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

uzoni 2020.08.16 19:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Búr 2020.08.15 09:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtőnek. [g:hu 1.6.7]

Fitti80 2020.08.14 06:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Munkába menet meglőve. Nagyon hangulatos a "lakótelep". [Geoládák v3.5.4]

Pongiz 2020.08.06 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Rinity8 2020.08.06 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
milyen kis igenyes lada! Meg is égette az ujjam.
Eleinte felrevezetett az a lefelé mutato nyil a fan..de meglett ;) [Geoládák v3.5.0]

cult 2020.07.26 22:33 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. Kárász család
[g:hu+ 2.2.11]

Somogyi.Tibor 2020.07.26 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Írószerszám mellé már papír is kell! [Geoládák v3.5.0]

Mira08 2020.07.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

golyostoll 2020.07.15 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A füzet, mint a legtöbb mikoban,
elég viseltes, de a jelszó meg van! [Geoládák v3.4.1]

Roxy1256 2020.06.29 11:54 - Megtaláltam
???? [Geoládák v3.4.1]

andorko 2020.06.25 09:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A jelszó már alig látszik [Geoládák v3.4.1] Logolás után észrevettem, hogy a kupakban is benne van a jelszó :)

lbtibsz 2020.06.23 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.56
Köszönöm a rejtést.

botondbota 2020.06.15 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

JenniMiki 2020.06.09 18:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.4.1]

gyoppka 2020.06.01 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

vvivien128 2020.05.30 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Tarr78 2020.05.30 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

DonPepe 2020.05.24 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Üdv Réka és Pepe [Geoládák v3.4.0]

Pecsétünk! 
Morgato 2020.05.24 10:07 - Megtaláltam
:)

Malna 2020.05.24 10:05 - Megtaláltam
Ráleltem. [g:hu 1.6.7]

Adriennnsmith 2020.05.20 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;)
Köszönöm az élményt [Geoládák v3.3.2]

kiviki 2020.05.17 13:27 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a rejtést :) [g:hu 1.6.5]

ládamalac 2020.05.16 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Megtaláltam :)

gangyal 2020.05.15 16:06 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.7]

AAK 2020.05.11 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

woranhun 2020.05.08 20:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
woranhun [Geoládák v3.3.2]

zssari 2020.05.08 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Küldtem emailben fotót. [Geoládák v3.3.2]

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2020.05.08 21:02]

Bianka10 2020.04.26 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Drszilvia 2020.04.15 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

tancsy95 2020.03.08 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Green Eye 2020.03.08 14:10 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a rejtés és ez a hely, hangulata van. Picit emlékeztet a Wekerle lakótelep házaira. Köszönöm, hogy megmutattad!

eltájoló 2020.02.29 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Tényleg hangulatosak az épületek. Nekem nagyon tetszettek. A láda rejtése is jó. Köszönöm a rejtést.

Yankeeville 2020.02.25 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Balázs1984 2020.02.22 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Dettike01 2020.02.15 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

bencelillin 2020.02.15 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

weanti 2020.02.02 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

drbsjdt 2020.02.02 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

GeoEvike 2020.02.01 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

szuzi78 2020.01.19 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

nfmate 2020.01.17 08:25 - Megtaláltam
zimankós séta. Köszönet, érdekes környék [Geoládák v3.2.2]

bambii 2020.01.11 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [Geoládák v3.2.2]

kitkat0123 2020.01.06 18:50 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.2.1]

Monose 2020.01.05 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Csengellők 2020.01.05 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

BeBa 2020.01.04 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

mura 2020.01.04 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésért!

Szabó-Nagy Kitti 2019.12.30 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Hooch-Csi&Vi 2019.12.29 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! Hooch-Csi&Vi&Flo [g:hu 1.6.4]

Attil@ & Réka 2019.12.28 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Linda, Réka, Misi, Attil@ és a Pici

CsabaiMangó 2019.12.18 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Cuki! Köszi! A logcédula betelt. CsabaiMangó (Ági) [Geoládák v3.1.2]

danita 2019.12.14 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nagyon jópofa, köszi. Danita [Geoládák v3.0.0]

BombaBoti 2019.12.14 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kocsisjozsef74 2019.12.01 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.0.0]

anzsu7 2019.12.01 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.0.0]

Syn_yeti 2019.11.23 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
A környék hangulatos, a rejtés pedig nagyon ügyes! TFTC

fodor8peter 2019.11.17 12:36 - Megtaláltam
Jó kis rejtés, a környék pedig érdekes színfoltja Óbudának!

tuzvarazslo 2019.11.14 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83
Nagyon jópofa rejtés. Tetszett. Megtaláltam, köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

oryszcsak 2019.11.09 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pakni a menci 2019.11.09 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szauer csapat 2019.11.09 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

beuuu 2019.11.03 14:57 - Megtaláltam
TFTC [g:hu 1.6.4]

Rede99 2019.10.31 12:00 - Megtaláltam
Koszi

lencsilyany 2019.10.24 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nagyfliszi 2019.10.22 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Rég szemeztünk már ezzel a ládával, most végre jutott idő a környéket felfedezni. Nagyon szépen felújított ipari emlékmű. A lakótelep egy kicsit a Wekerle telepre emlékeztetett.
TFTC

Nagymaksa 2019.10.16 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vecseilaszlo 2019.10.13 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Jól tart a mágnes. [g:hu 1.6.4]

zoli86 2019.10.13 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

PingvinTeknős 2019.10.01 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Ötletes :) [Geoládák v2.2.5]

Természetközelben 2019.09.29 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszönjük!

1F1D1347-B520-4709-950B-32FFE7F7FBFEB412EAD4-0BF9-44EC-BFBF-A6389C14B0F6
7F7B3F4F-05C1-492E-95F7-7698B9084D310680F12C-0B00-4162-9134-5908B12A1E57
HZsoti 2019.09.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
köszi a rejtést

feherzoltan79 2019.09.23 15:40 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a játékot!

lustyiktimi 2019.09.23 14:48 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Esztemma 2019.09.21 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Spangarázs 2019.08.20 16:35 - Megtaláltam
Esti programra èrkeztünk a fővárosba, előtte egy kèt ládát azèrt összekaptunk:)
Köszi a rejtèst!

Városnèzőladikozás 
zoldbeka 2019.08.13 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

FLAC 2019.08.08 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fehér Márton 2019.08.08 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bigyu 2019.08.08 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Karloo 2019.08.07 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első megtalálás

nemagi 2019.07.27 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

azenturam 2019.07.26 20:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;-) [Geoládák v2.2.5]

Murmogoek 2019.07.26 08:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Apollo11 2019.07.19 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Vifilancio 2019.07.15 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vadasviki 2019.07.15 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Kellemes séta Vifilancioval, nagyon szép rendezett környéken

Kukucska 2019.07.15 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jgyuri 2019.07.07 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.2y]

Szabó família 2019.07.06 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.3a]

juzso 2019.07.05 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tejesember 2019.07.01 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nyáron kicsit forró :D [Geoládák v2.2.5]

M.Sasa 2019.06.15 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hilda&Kenn 2019.06.15 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönjük a rejtést! Nagyon jópofa :) [Geoládák v2.2.5]

KoviP 2019.06.09 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! KoviP [Geoládák v2.2.5]

kovmik91 2019.06.09 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

BlackCat 2019.06.08 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Nikicsu 2019.06.02 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.2y]

pedro750 2019.05.26 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltam, köszi a rejtést!

839AE0A8-2D5B-44C6-BA9C-D00B8A8ABCFD435AD185-DC85-42F8-9FA6-72D1A375F843
E85B1E6F-87AA-42C0-91D7-FD99FF89CAE77734F367-F26D-4BE6-8083-23FA3DC21BD6
bockoska 2019.05.26 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Braunka 2019.05.23 14:20 - Megtaláltam
Ilyen pontos leíráskor GPS nélkül is lehet játszani

Anita és András 2019.05.10 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Geggento 2019.05.07 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon jó kis doboz. [Geoládák v2.2.5]

Invictus3 2019.05.02 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megvan, köszi!
Ez egy fantasztikus rejtés, számomra örökre emlékezetes, mert ez a 75. hagyományos találatom, innentől most már rejthetek :D
KÖSZI!!! :)

Manna&Peti 2019.04.28 10:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :-)

Gabrielem 2019.04.25 19:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Köszönöm szépen a rejtést!

zsubamba 2019.04.21 11:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

nóri269 2019.04.20 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Köszönjük a rejtést!

zsoffer 2019.04.19 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon tetszett a leírás! [Geoládák v2.2.5]

szentvik 2019.04.19 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bekrisz 2019.04.16 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsizsi60 2019.04.15 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jegesmedve137 2019.04.15 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

maerlyn 2019.04.14 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdei.laszlo 2019.04.14 14:22 - Megtaláltam
Mintha egy külön városrészbe csöppentünk volna! Tetszik a környék. A rejtés pedig tökéletesen kivitelezett :)

Hokuszpok 2019.04.14 12:40 - Megtaláltam
Köszi.

Kovács Beni 2019.04.14 12:40 - Megtaláltam
Köszi.

zsuzska74 2019.04.10 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Sheep2018 2019.04.07 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nigi543 2019.03.26 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Köszönöm a rejtést!

IMG_0132IMG_0183
IMG_0184 
vgaabor 2019.03.24 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Panka kirándul 2019.03.24 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fatalin 2019.03.24 09:46 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v2.2.5]

TEA 2019.03.23 13:10 - Megtaláltam
Köszönöm szépen!

JhsGabor 2019.03.22 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) A kerületben élek több mint 12 éve, de ezen a környéken még nem jártam. A rejtés által egy új helyet sikerült megismernem. [Geoládák v2.2.5]

zsofiadome 2019.03.20 12:39 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk! :) Lassan már érik a papírcsere, utánunk már csak 1-2 hely volt. [Geoládák v2.2.5]

Ásványvadász 2019.03.10 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]
Nagyon érdekes, különleges hangulatú a környék. Sajnos a tornyokat csak messziről csodálhattuk meg. A rejtés szuper.

GeoFinderPro1 2019.03.10 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [Geoládák v2.2.5]

Bulyo13 2019.03.05 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon frappáns leírás! :) [Geoládák v2.2.5]

Remote 2019.03.03 21:48 - Megtaláltam
Ez volt az eddigi kedvencem :) köszönöm! [Geoládák v2.2.4]

mikszi 2019.02.28 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Nagyon tetszett a múlt századeleji gázgyári lakótelep.

Soma00 2019.02.27 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Köszönöm a rejtést!

reli 2019.02.23 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon tetszett a ládika, igazi műremek. [Geoládák v2.2.5]

joerno 2019.02.10 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Trom 2019.02.10 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Mirtt 2019.02.10 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Pumba9 2019.02.10 10:58 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lamúrtuzsúr 2019.02.06 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Mesebeli, különleges helyszín, jó hogy van itt egy láda ami miatt eljutottunk ide :) [Geoládák v2.2.5]

lukovszkil 2019.01.29 19:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltam, nagyon tetszik, Köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

Dorko18 2019.01.27 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nmárti 2019.01.20 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.48
...és szavaim meghallgatásra találtak. Ide is benéztünk, ha már erre jártunk:)

2011:Hangulatos környék, lehet megérdemelne egy ládát. Köszönet a rejtésért.

2011
Mai95 2019.01.07 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1]

Mr. Norb 2019.01.06 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ibcsi 2019.01.06 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

TigerCat 2019.01.01 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ystray 2018.12.30 16:40 - Megtaláltam
megvan :)

TJ 2018.12.25 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

HRita 2018.11.17 08:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2018.11.17 08:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
HRita, KesserHercegnővel, Pilisi túránk előtt ejtettük útba ezt a szépséget! Köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

P1300362P1300363
P1300366 
stikli08 2018.11.16 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, remek hely! Remek rejtés! köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

PetyCamino 2018.11.10 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Hát ez cukker 😊

porto 2018.11.03 13:03 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :)
Egyedül :-(
Ikerreg testvéremnek igaza volt, ez egy tündéri kis hely, itt a forgatag közepén :-) és valóban, a rejtési "finomságok" külön élvezetet adnak!
Még 1x KÖSZÖNJÜK! [Geoládák v2.2.4]

FEszty986 2018.11.01 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszi a rejtést.
Kedvenc lakótelepeim közé tartozik.
Ötletes a rejtés, gps nélkül mentem,
szöveg alapján nyomoztam ki,
hogy merre lehet a kincs. :) :)

mperecsenyi 2018.10.20 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szkj 2018.10.11 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.4]

pyrosz 2018.10.08 12:40 - Megtaláltam
Köszönöm, egy különleges élmény volt! :)
Ez a hangulatos miliő magával ragadott. A rejtés "finomsága" illik a környezetéhez.

orszagoskek 2018.09.26 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajátságos hangulatú apró városrészt ismerhettem meg a ládának köszönhetően. A rejtés módján nagyot ámultam, gratulációt érdemel, szellemes a megfogalmazás is. Tamás [Geoládák v2.2.4]

Lustadick123 2018.09.19 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

GabyArt 2018.09.19 12:44 - Megtaláltam
Szerelemmel erre jártunk és megtaláltuk😊

Laltan 2018.09.07 18:53 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.4]

Ivellios 2018.09.06 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

balint14 2018.08.25 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
*****

Szőkekapitány 2018.08.20 10:46 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

KingAnya 2018.08.19 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Kellemes, csendes környezet, ötletes rejtés, köszönjük.

blick 2018.08.18 13:41 - Megtaláltam
Aranyos láda, köszi! [Geoládák v2.2.4]

Lidartist 2018.08.18 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük szépen a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

Tasina67 2018.08.08 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

balatom 2018.08.08 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

lajtmann 2018.08.04 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

TÁJK Alkesz Duo 2018.08.01 20:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vlaci57 2018.07.29 15:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Ksandor96 2018.07.29 15:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

BenPack 2018.07.29 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

PiciKincs 2018.07.29 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fabox 2018.07.24 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, jópofa ládika [Geoládák v2.2.4]

FenyoatA 2018.07.24 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szamoska 2018.07.16 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
A házak valóban hangulatosak, köszönöm a rejtést!

dejosgyor 2018.07.14 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

KTE 2018.07.08 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Köszönöm az élményt!

KatonaMark 2018.07.08 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mokubean 2018.07.08 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtalaltuk, koszonjuk.

zsiduzsida 2018.07.01 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

lacagoncz 2018.07.01 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

TanEra 2018.06.26 21:12 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönöm a rejtést!

LabiMarceaz 2018.06.25 20:50 - Megtaláltam
Lehet hogy egy kicsit erosebb magnes kell bele,konnyen leeshet...
Megvan! Juppiiii!!! [Geoládák v2.2.4]

czakope 2018.06.24 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Diós Bejgli 2018.05.27 18:40 - Megtaláltam
Köszönjük: B, T és Á [Geoládák v2.2.4]

geoládászok 2018.05.27 12:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Mizo6869 2018.05.14 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Ez egy igényes mikró láda. Zoli.

porhanda 2018.05.12 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

pemema 2018.05.01 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon cuki! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.4]

Hagreed 2018.04.30 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! M&Zs

Tosiv 2018.04.15 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
hamar megtaláltuk,kösz

Sz.Tamas 2018.04.15 09:49 - Megtaláltam
MEGTALÁLTUK

atomfrici 2018.04.14 15:09 - Megtaláltam
meg van a kis picike.

Szitya2 2018.04.12 07:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

W05-44 2018.04.10 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
A laptopom sajnos elszállt, így a szervízbe menetel után útba ejtettem a ládát vigasztalódás gyanánt. Nem logoltam, csupán a jelszót néztem meg, az arra sétáló idős házaspár ugyanis gyanúsan méregetett.

Zogeboka 2018.04.08 18:03 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

Bigi 2018.04.07 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.3]

Brigus 2018.04.07 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

mackomisi12 2018.04.02 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.30
Szuper rejtés! Köszi

erdeisz 2018.04.02 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Megtaláltuk.

alat300 2018.04.02 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
megvan! mint egy kis város a városban

bebfva 2018.03.24 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Annyira tavasz van, hogy nyílnak az ibolyák! Ettől függetlenül nagyon fáztunk! [Geoládák v2.2.3]

sovix 2018.03.10 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Köszönjük a rejtést!
Köszönjük, hogy felhívtad a figyelmünk a város eme gyöngyszemére. :)
Ani@Zsolti

Gázgyári lakótelepTorony
Aerokura 2018.02.10 23:19 - Megtaláltam
Bala dash, malanore! [Geoládák v2.2.2]

erdosimi 2018.01.31 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

matyassyd 2018.01.28 16:34 - Megtaláltam
Egyértelmű leírás, könnyű találat. Köszönöm!

whiteriver 2018.01.21 15:53 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

fTyler 2018.01.14 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szilvil 2018.01.14 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! Nagyon ötletes rejtés és a láda formája is nagyon jó :) [Geoládák v2.1.5]

dev86xr 2018.01.14 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.1.5]

Botffy 2018.01.07 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Szuper rejtés, köszönjük!

mikkabouzu 2018.01.07 15:48 - Megtaláltam
Szuper rejtés, köszönjük! [Geoládák v2.0.4]

ErdőCsöndje 2018.01.02 09:35 - Megtaláltam
Tényleg barátságos hely, különösen ahhoz képest, hogy gázgyárnak hívják. Tetszett a rejtés is, profi kis láda, precíz leírás, csak oda kell nyúlni érte, jól jön ez, ha sokan vannak a környéken (bár most nem voltak sokan). Köszönöm!

joove 2017.12.31 01:32 - Megtaláltam
Szilveszteri túránk első ládája. Érdekes környék köszönjük a rejtést.

enjoy 2017.12.26 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

Zolas21 2017.12.21 14:09 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
(Ilyen mágneses mikroládára hol lehet szert tenni?)

mulder2197 2017.12.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 1.30
Köszönöm.

GYEZegzug 2017.10.25 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.23
Jó volt itt lenni. Köszi szépen a lehetőséget.

P_20171025_111334P_20171025_110918
Bonbonetti 2017.10.21 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Sassy 2017.10.19 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Megtaláltam!

Köszi a rejtést!

skiccpausz 2017.10.18 20:26 - Egyéb
Új logpapirkát kapott a kapszula.
Keressétek szeretettel,
skiccpausz

Pszotkos 2017.10.18 19:00 - Megtaláltam
ötletes rejtés. a leírásban a vaspajzs kifejezés nekem félrevezető volt. valami bazi nagy vas falat kerestem, pince lejáró régi ajtaja vagy ilyesmi... viharban lehet tényleg veszélyes :) köszönjük, amúgy könnyen meglett

somga 2017.10.15 16:00 - Megtaláltam
Egy környékbeli gyalogos geoládázás közbeni találat.Pozitív meglepetés a hely kedvessége, jópofa épületeivel, a sok zölddel. A rejtés és leírása is kiváló. Köszönet érte.

Csox 2017.10.08 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

csomix 2017.10.08 10:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Fantasztikus a láda. Nagyon tetszett. Köszi.

sokoto5 2017.10.02 00:00 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

Ákibard 2017.09.24 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Hangulatos hely, és a gázgyár története is érdekes. A láda rejtése adja magát, ehhez társul egy profi leírás, eltéveszthetetlen!
A logbook viszont cserére szorul,mert tele van: én már a tájékoztatóra logoltam. Célszerűbb lenne egy picit nagyobb logbook, szerintem beleférne.

VINAX 2017.09.24 12:43 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
A logbook betelt!
★Viki & Axl★

[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Turistaember 2017.09.22 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tuktukos 2017.09.13 09:29 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Érdekes ládika, de sajnos nem volt több hely a cédulán, ezért megjegyzés híján hagytam.

azimee 2017.09.10 09:57 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Colos155 2017.08.30 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Mrekik... [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

FoJo 2017.08.25 22:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Rejja 2017.08.25 17:30 - Megtaláltam
Ide járunk oviba már 3 éve, de nemrég kezdtünk ládát keresni.
Segítség nélkül nem volt meg, csak miután elolvastuk a leírást.
Azért nehéz ám ezen a környéken észrevétlennek maradni, de azért sikerült.
Klassz rejtés.

hg5vy 2017.08.22 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
ötletes rejtés. .A log be fog telni. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szlaura 2017.08.20 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Ádámmal, Anyuval (oazis), Lacival. Nagyon tetszett a hely, köszönjük a rejtést

bacsnyir 2017.08.15 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Sokszor készültem már ehhez a ládához, mert 2006 és 2009 között kb. hetente végigfutottam v. bicikliztem a Gázgyár utcán akkori barátnőmhöz igyekezvén, és jártam a Keled utcán és a Gázgyár területén is - mégis, csak a geocaching.hu-ról értesültem 2009-ben a Gázgyári lakótelep létezéséről, és el nem tudtam képzelni, hogy hogy lehet, hogy én nyomát se láttam mindazon érdekes épületeknek, amikről a ládaoldal beszámolt. Aztán végül sose tettem ide célzott sétát, és zárójelbe került a dolog. Ma délután viszont Zuglóba kellett mennem Kistarcsáról az autómmal, és bár utána egy rövid budai-hegységi túrát terveztem, de az Árpád híd előtti dugó ezt már lehetetlenné tette, így nagy nehezen átjutva rajta, hirtelen ötlettel a jól ismert (bár 2009 óta némiképp megváltozott) Gázgyár utcán parkoltam le, elővettem a GPS-t, és kb. 20 méter után már a Gázgyári lakótelepen (pontosabban a Munkástelepen) voltam.
Jó döntés volt, mert a hely tényleg fantasztikus! Imádom az ilyen, egykori iparterületekhez kötődő munkáskolóniákat - és ez mindegyik, általam korábban látottnál kompaktabb, épebb. Egy órát barangoltam tátott szájjal. Hihetetlen, hogy egy karnyújtásnyira a borzalmas forgalmú Szentendrei út, és a lakótelep közepéről is kitűnően látszik a közeli Auchan felirat, meg a Pók utcai lakótelep tornyai is - és mégis egy teljesen más, nyugalmas, csendes, és régimódi világba csöppentem.
Szerintem ez a környék bőven megérne egy multiládát is (vagy legalább két másik "szimplát"), mert a mostani a Munkástelepen van - a Gázgyár (ahol voltam már tíz éve, még jórészt eredeti, lepusztult állapotában) egy teljesen más látványosság, nem beszélve az igényesen berendezett Graphisoft Parkról (ha így hívják még); a Tisztviselőtelep (ahová viszont még mindig nem jutottam el) pedig az oldal fotói alapján megintcsak másfajta különlegesség; ráadásul a távolság is viszonylag jelentős köztük.
A hely érdekességéhez immár méltó a ládaoldal és a rejtés is - skiccpausz valamennyi általam eddig megtalált (akár eredeti, akár átvett) ládájához hasonlóan. A leírás ugyan lehetne részletesebb, és néhány apróság meg is változott már - de a leírásban, a fotókon, és a rejtésen is érződik az igényesség. A pici "logbookban" viszont már csak kb. 5 megtalálásnak van helye, ezért szólok, hogy érdemes lenne cserélni, ha erre jár.

Neki köszönhetjük
 
szaboneki 2017.08.06 12:34 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést

horvathzs 2017.08.06 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Maszat1 2017.07.29 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. A logbookban már kevés hely van. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rekanna 2017.07.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, de pont a ládához közel lévő lakás előtt állt két lakó, akik mintha figyeltek volna minket, ezért vártunk kb. 10 percet, hátha elmennek, de nem mentek, így végül nem tettük vissza egyből a ládát, hanem elmentünk megkeresni egy másikat. És csak utána tettük vissza, kb. másfél óra múlva. Ha esetleg valaki pont ekkor kereste volna a ládát és nem találta, akkor bocsi.

Geocaching Hunters 2017.07.27 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Geocaching Hunters! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsKriszti 2017.07.21 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ellfelek 2017.07.05 17:00 - Megtaláltam
Már csak vissza kellett jönnöm... 88 km lett a mai táv egy picit lerövidítve... Itt viszont ez a lakótelep nagyon tetszett, nem gondoltam volna hogy így magával ragad.... A szomszéd részen meg milyen munkahelyek vannak... SAP, Microsoft, DS Smith, Canon... stb.
Köszi a rejtést!

IMG_20170705_165653IMG_20170705_170113
AzElveszettGeoládaFosztogatói 2017.07.02 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Artemix 2017.06.27 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Hangulatos , nyugodt lakótelep, ügyes rejtés

thera 2017.06.24 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Múzeumok éjszakáját követően kerestem meg tavaly a ládát. (2017)
Idén is arra jártam, láttam, hogy nem jegyeztem be a megtalálást.
Most pótolom. :-P

Hroxi 2017.06.19 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Bár 3 éve járunk a szomszédos oviba, de csak most cserkésztük be ezt a rejtést! Köszönjük!

pappcsalád 2017.06.19 10:04 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

regk2v2 2017.06.18 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
köszi, érdekes hely!

Sian 2017.06.12 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Csodálatos ez a századelőről itt felejtett, eldugott lakótelep! :) A hangulata egészen egyedi, nyugodt, szinte látni, ahogy a komoly, barna kabátos, kalapos gyárvezető sietve indul reggel a munkába, a keskeny utcákon faküllős autók pöfögnek, és minden hasonló filmes sztereotípia életre kel... :) Nagy köszönet a rejtésért, ami nélkül talán soha nem fedeztem volna fel ezt a rejtett gyöngyszemet!

eskar 2017.06.11 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Köszi a rejtést!

pgyp 2017.06.09 19:54 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Sokkal érdekesebb hely, mint elsőre számítottam, nagyon tetszett a rejtés!

kobrakiraly 2017.06.08 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Tetszett a környék. Még visszatérünk nézelődni.

Huncutka01 2017.06.08 18:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

ivigeo 2017.05.27 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Érdekes egy ládázás volt ez...
Itt születtem, az úttest túloldalán lévő épületekbe jártam óvodába és iskolába, valamint a láda épületének átlós túloldalán laktam, ahonnan 35 éve költöztem el.
Azóta sem változott nagyon semmi.

Nagyon köszönjük a rejtést.

20170527_120654 
nemesa 2017.05.26 07:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Köszi a rejtést, nagyon ötletes és a környék is jó!

Bubu_83 2017.05.25 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltam, köszi! Tetszett a rejtés és a környezete is.

Szalay-team 2017.05.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Egy gyors találat egyedül biciklivel a Római-partról... igényes kis rejtés, köszönöm!

Skali&Margó 2017.05.21 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
OK!

Katka991 2017.05.20 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gábor1994 2017.05.06 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Köszi a rejtést! :)

ésKata 2017.05.06 13:47 - Megtaláltam
Budakalászi gyógynövénykutató után hazafelé kis kitérővel. Persze ez is egy olyan láda, amit sok évvel ezelőtt megtaláltam, csak nem vittem fel a jelszót...

ratagi 2017.05.01 17:40 - Megtaláltam
Köszi

Krisztizsolti 2017.04.30 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Nagyon tetszett!

zoar 2017.04.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.81
Köszi!

njuca 2017.04.18 10:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Bulirobot 2017.04.10 18:45 - Megtaláltam
itt dolgozom a környékén, millióhoz járok erre, de sosem vettem észre. Nagyon hangulatos hely. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dino86 2017.04.09 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Luki 2017.04.08 12:30 - Megtaláltam
+one

hegesan 2017.04.08 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.53
Megtaláltam.Köszi a rejtést!

JimmyZ 2017.04.02 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Nagyon köszönöm, hogy elhoztál Budapestnek erre a kis eldugott, de nagyon szép részére! :) Elidőztem itt egy kis időt, tényleg nagyon tetszetős környék. Köszi a rejtést! :)

kewa911 2017.04.02 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

napisten 2017.04.01 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csabavezer 2017.03.15 16:40 - Megtaláltam
Megtalaltuk. Köszönjük. Tetszett ?. Csaba és Csilla. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

krisz17krisz 2017.03.15 15:31 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Az eddigi legszebb láda amit találtam =)

Hundem 2017.03.15 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Nagyon ötletes rejtes, egy izgalmas helyszinen. Hangulatos telep. :) [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

raticu 2017.03.15 15:28 - Megtaláltam
Kösz

HCSH 2017.03.15 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Szép nyugodt környék. Egy kis Aquincumi múzeum látogatása utáni levezető séta. Köszönöm a lehetőséget.

20170315_145600 
szabilkó 2017.03.15 13:00 - Megtaláltam
köszi

Lupus21 2017.03.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Köszönöm, megtaláltam. Gyors, könnyű találat. Tökéletes városi rejtés! Grat!

DFRi 2017.03.14 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megvagy láda :-)
Köszönjük a lehetőséget!
Pilis50&Mira&Feri [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]
Szuper a hely:-) Ötletes és igényes rejtés! Nincs mese ezért 5* jár :-) Kedves rejtő, köszönjük, hogy elhoztál minket erre a szép és igazán hangulatos terecskére!

GCgazm_20170314153840.jpgGCgazm_20170314153855.jpg
KZT 2017.03.13 00:00 - Megtaláltam
Pont ott, ahova jelezve volt.

Ködmön 2017.03.11 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltuk Marci fiammal. Nagyon tetszett az épületcsoport hangulata. Jópofa rejtés! Köszonjük!

ahhoj 2017.03.07 18:16 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

elina 2017.03.07 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Munka utáni geoláda vadászat! Nagyon jól néznek ki azok a régi épületek!

Pincehegyiek 2017.03.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Köszönjük

gab.szalontai 2017.02.28 14:05 - Megtaláltam
Tetszetős rejtés. Nem tudom hogyan, de egy madár képes volt megtisztelni a kapszula tetejét. Megtisztítottam, visszahelyeztem. Köszi a rejtést!

Parmerozpazepan 2017.01.30 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Csinos, szépen megőrzött telep.

dabcsi 2017.01.28 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

fercsipeter 2016.12.25 03:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csatit 2016.12.25 03:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.12
Geokarácsonynak nekivágva fercsipeter-rel 12/8. Az ivókút felüdülést hozott nekem az éj leple alatt.

TD Adventure 2016.12.03 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Koszonjuk a rejtest!

Pibo 2016.11.26 16:09 - Megtaláltam
Köszi..

RékaésAdrián 2016.11.24 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zs&v&a 2016.11.19 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szlibud 2016.11.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Nagyon tetszett a környék, sosem jártam még erre Budapesti létemre. Körbesétáltunk többször is.

Köszönjük, hogy megmutattad ezt a helyet :)

GCgazm_2016113125836.jpgGCgazm_2016113125848.jpg
Mozso1 2016.10.31 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Köszönjük :)

H+W 2016.10.16 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Nagyon tetszett! Köszönjük a rejtést!

Cicki 2016.10.13 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Jó hely, jó rejtés! Köszi! :)

redbird 2016.10.04 15:14 - Megtaláltam
Szakadó esőben találtam meg, egy teremtett lelket sem láttam se közel, se távol. Köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

*2017. június 30.-án pótoltam a logfüzetben a beírásom, mivel szakadó esőben nem szerettem volna eláztatni a papírt.*

Albatrosz947 2016.09.26 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.
Ötletes, egyedi rejtés!:)

Vincenzo65 2016.09.18 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ilyen is van!!! Példás láda ötlet!!!

szimari 2016.09.14 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.09
ok

krumplifej 2016.09.10 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Érdekes volt látni a "falut" a városban.
A rejtés is jópofa, csak kicsit sok a segítség, és túl könnyű lett.

snucee 2016.09.06 17:55 - Megtaláltam
Nagyon szép és érdekes helyen van. Pofás kis "láda", vagány helyen! TFTC! :)

mazsolaaa 2016.09.03 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Ez aztán a rejtés...! Nagyon tetszett :) A sárga épületek között még a láda is besárgult (no, nem az irigységtől...). Szerintem ez itt a világ legcukibb logbookja... Igényes, aranyos rejtés.
Nézelődés közben szóba elegyedtem egy itt lakó nénivel, aki mesélt a "régi időkről", illetve az épületek mostani sorsáról (tudtátok, hogy mindegyik bérlakásként üzemel?). Azt is elmesélte, hogy anno minden épület morcos, szürke színű volt - ezt a vidám, egységes sárgát a jelenlegi fenntartók színezték át. Szerintem jót tett a hangulatnak :)

Elsétáltam az ajánlott pontokra is. Az egyiken megfejtettem végre az "ijedt képet vágó torony" titkát - kiderült, hogy a nagy, magas, ijedt torony-mamához két kisebb, szintén ijedt képet vágó torony-gyerek is tartozik. (Lásd a képeken...) Kinek van tippje, mi lehet olyan ijesztő a távolban?!? Lehet, hogy torony-papa a gázgyárban dolgozott, de hallottak egy robbanást, és azóta nem jött haza?!? :D

A séta nagy meglepetése volt még a Graphisoft park: ide is menjetek el, naaagyon megéri! Példaértékűen igényes környezetben lehet itt sétálni, kikapcsolódni. A modern vízeséssel kiegészített tavacskában sokféle kisebb-nagyobb hal mellett láthattok teknősöket, levelibékákat, vízisiklót, virágzó tavirózsát, szitakötőt, átsuhanó, szomjukat oltó madarakat.

A nagy guru, Steve Jobs szobra mellett megint lett egy kedvencem: sakkozókat ábrázol. A saját kertemben is szívesen nézegetném ezt a kompozíciót :)

Sétálgassatok, ámuljatok-bámuljatok: megéri!
Köszönöm a rejtőnek ezt a fantasztikus összeállítást!

A sárgákSzinte minden ablakban virágok...
VirágözönRubikkockában rubikkocka a modern park bejáratánál
Kedvenceim, a sakkozók...még mindig a sakkozók
Tündéri tavacska mindenféle élő szerkezettelPark is nyitva, virág is nyitva
Levélszín-kavalkádA toronycsalád... nocsak, három gyerek, és egy bébi is van!
Döbbent család... :) 
Molli 2016.09.03 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Köszönöm a rejtést!

graffz 2016.09.02 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2016.08.28 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy logó 
Berián 2016.08.28 10:20 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

M1161 2016.08.28 10:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.08.25 19:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

PalBaaal 2016.08.24 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Munka utáni ládázás, szép környezet ötletes rejtés, köszönöm!

dienespeter 2016.08.23 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mangogyuri 2016.08.23 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Nagyon érdekes, sajátos hangulatú hely. Köszönjük!

Bovkati 2016.08.07 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zolika87 2016.07.02 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Nagyon ötletes!!! Viszont meglepően forró volt a láda, furcsa volt :) Köszi a rejtést :)

kacci 2016.06.29 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

Danichem13 2016.06.18 11:30 - Megtaláltam
Igényes rejtés kellemes időben megtalálva.

ikba88 2016.06.12 12:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Jó pofa a láda. (108)

KP1965 2016.06.09 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Munka utáni séta keretében, az Aquincum multi pontjainak keresésével egybekötve.

Mirr&Murr 2016.06.05 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.16
A rejtés ötletes, bár sajnos elég népes a környék.
Maga a lakótelep nagyon érdekes, picit talán még hátborzongató is.

kosarak 2016.05.31 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszönjük.

wilika 2016.05.30 17:50 - Megtaláltam
Pompás, köszönöm!

derderder 2016.05.29 18:54 - Megtaláltam
nekem ez volt az első.szuper a leírás! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

m.zsömi 2016.05.29 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Atalati 2016.05.22 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Köszönöm!

majeri 2016.05.16 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

catNcat 2016.05.15 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Érdekes hely, jó rejtés.

BLUEway💙2016! 2016.04.30 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Szuper kis mikroláda, nagyon igényes és 5letes rejtéssel! :) Épp filmforgatás volt a környéken. THANKS!

20160430_151738 (2)20160430_152534
skiccpausz 2016.04.29 00:00 - Egyéb
A ládikó sajnos eltűnt, majd újra lett telepítve.
Keressétek szeretettel!
skiccpausz

data4526 2016.04.20 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
NEM TALÁLTAM.

A láda eltűnt, nincs ott. Tivadar napján nem volt zivatar, ezért jelentős időt fordítottam a keresésre, eredménytelenül. :-(
A mai kerékpáros ládázás első állomása volt.
Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján hagyja jóvá a megtalálást.

[Jóváhagyta: skiccpausz, 2016.04.21 11:16]

2 
hinia lux 2016.04.20 11:50 - Egyéb
A ládát 2007-ben találtam meg, akkor ismertem meg a gázgyári lakótelepet, ami nagyon tetszett. Mint egy meseváros a nagyvárosban. Most a környéken ládáztunk, és mivel Samu B. még nem járt erre, sétáltunk egyet a helyszínen.

ÓvodaTérrészlet
Házrészlet 
Cler 2016.04.17 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Tetszett a lada!Koszi

V&F 2016.04.17 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, nagyon ötletes láda, köszönjük!

ht01 2016.04.16 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Megtaláltuk, köszönjük!

luna89 2016.04.10 18:02 - Megtaláltam
Könnyen megtalálta Banner, megállni is alig volt időm a bringával, köszi a rejtést, nagyon tetszett maga a láda megjelenése :) és tényleg hangulatos ez q sok sárga ház a zöld ablakokkal :)

Owl&Duck 2016.04.10 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2m] [wapon beküldött szöveg]
Hamar megtaláltuk,cuki a láda.

20160410_13110520160410_131048
Bl4st3r & Amy 2016.04.09 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.75
A medvék megtalálták! ! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg] Nagyon jó leírásm gyönyörű képek, izgalmas helyszín. Ez megéri csak drive-in, de hosszabb sétára is. Köszönöm!

Diácska 2016.04.06 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Nagyon szép a környék és szuper az elrejtés.

VaVi 2016.04.06 15:45 - Megtaláltam
:)

lbukki 2016.03.28 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

QandB 2016.03.27 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2016.03.20 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Nagyon kellemes séta volt az AQUINCUM ládájával együtt.

Ha valaki meg tudná mondani, hogy milyen célt szolgált a második képen lévő épület? És hogy a tudósok képeit ki- és miért rakta rá?

Köszönjük!

A tornyokKi tudja, ez milyen épület?
Ki- és miért?Sárga épületek
Tipekin & Perseus 2016.03.19 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
A legoptimálisabb megközelítési változatot választva roppant hamar "megadta" magát a rejtek.
Köszönjük szépen! :)

gerpetya 2016.03.12 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.85
megtaláltuk

magyar65 2016.03.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Köszönjük!

TS 2016.03.03 12:10 - Megtaláltam
Könnyű és gyors találat. Annál több időt töltöttem a környék bejárásával, gyönyörködve az épületekben. Csönd és a nyugalom szigete. Nekem a Wekerle telepet juttatta eszembe.

nimka 2016.02.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
a hosszú instrukciók ellenére nem volt nehéz.
a megközelítésnél nem volt írva, hogy a legközelebb a 106-os busz megállója van. meg is lepődtem, hogy a láda neve ellenére kimaradt ennek a "híres" egyirányú buszmegállónak említése. én természetesen busszal jöttem és mentem tovább.

Petra&Laci 2016.02.21 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Már majdnem azt hittük rossz ládát találtunk, de meglett! :))

Köszönjük a rejtést, Kincsőnek pedig az instrukciókat! ;)

Petra&Laci, Kincső és Balear

kincs92 2016.02.21 15:27 - Megtaláltam
A nap legviccesebb találata :D Még javában olvastam fel az instrukciókat, mikor Laci már megtalálta a ládát. Persze ez nekem nem tűnt fel, azt hittem rossz helyen keresgél, így olvastam tovább "Egy várj, nem az lesz!" mondat kíséretében. Elég kihalt volt a környék, picit félelmetes volt így a sok egyforma sárga épülettel :D

Köszönjük a rejtést,
Kincső & Csabi, Petra & Laci

Judit és Béla 2016.02.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Megtaláltuk.

acsipapa 2016.02.14 12:20 - Megtaláltam
meglett

Webber 2016.02.14 12:20 - Megtaláltam
Meglett.

Pilis-Visegrádi-hg. rajongók 2016.02.11 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést!

Piedone 2016.02.11 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszönöm a rejtést, klassz!

TothTi 2016.01.31 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mortanius 2016.01.20 12:55 - Megtaláltam
Hangulatos kis telep.
Köszönet a lehetőségért!

Evila 2016.01.14 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltuk Danival. Köszönjük a rejtést!

Ashmelia 2016.01.10 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Ezt a ládát még virtuális korában az egyik első megtalálásaim között tudhattam, de másik nicken. Most, új nicken ismét itt. :-)
Szeretem ezt a helyet, köszönöm a rejtést! :)

Éppen gyereket sétáltattak a közeli sarkon, ezért a visszarejtés kicsit váratott magára, de ha minden a terveim szerint történt, semmi baj sem érheti a ládát. :-)

nmaria 2015.12.29 12:37 - Megtaláltam
Köszönöm!

eazs 2015.12.26 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Köszönjük!

BRobi 2015.12.06 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönet a rejtésért. :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bubac 2015.12.06 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hátizsÁkos82 2015.12.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszi.
Hangulatos a helyszín.
Ákos

Zsoldosok 2015.11.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.76
Thx

hgabor1 2015.11.08 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk Gáborral! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bagee 2015.11.08 13:25 - Megtaláltam
köszi!

GeoGirl 2015.11.08 13:25 - Megtaláltam
Köszi.

Norbee97 2015.10.30 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Ismét Budapestre jöttem ládázni 9/9.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Szerintem ez nagyon különleges hely. A Dunán átjönni is jó volt, de ez a kis telep is nagyon szép. :) Érdekes házak, ez már nem is hasonlít Pestre, egészen addig amíg ki nem megy az ember a főútra. :) A láda is hamar meglett, de nem írtam bele, nem tudtam kívenni. :D [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]
360.

 
Lovecraft 2015.10.28 16:45 - Megtaláltam
Szép rejtés :)

emiGrant 2015.10.06 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Vagy jó másfélórát bóklásztunk a hajdani Gázgyár területén és még kb. ugyanennyi idő kellett volna, hogy mindent meg tudjunk nézni. A felújított részek tényleg szépek és a kevésbé felújítottaknak is megvan a maguk varázsa. A rejtés nagyon leleményes és bár én kb. az ötödik vagyok skiccpausz mikróládásítása óta, a logbookban én voltam az első!! Köszi a rejtést!

Scarlet 2015.10.04 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

atti92 2015.10.04 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Perico1986 2015.10.01 09:48 - Megtaláltam
Bp-Vác-Párkány-Esztergom biciklitúra 2. ládája.

Köszi a rejtést!

Miamicryt 2015.09.29 18:39 - Megtaláltam
Köszi, szép hely :)

skiccpausz 2015.09.17 17:12 - Egyéb
A láda újrarejtve!
Virtuális helyett hagyományos mikroládaként kereshető!
üdv, skiccpausz

 
kisgriff 2015.09.13 00:00 - Megtaláltam
Családi bicikli túrának megfelelt.

griffs 2015.09.13 00:00 - Megtaláltam
Családi bringatúrán.

msi 2015.08.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Könnyű találat.

Péter60 2015.08.21 11:45 - Megtaláltam
ok

sgbt 2015.08.20 00:00 - Megtaláltam
Meglett!

LH458 2015.07.19 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Hangulatos ez a hely.
Köszönöm!

s_b 2015.07.18 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

capacsok 2015.07.09 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Köszönjük a lehetőséget!

sagabi 2015.07.02 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Munzee event

zsebilany 2015.06.30 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ricsivivi 2015.06.29 00:00 - Megtaláltam
köszi

distike 2015.06.27 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Megtaláltam.

gabortel 2015.06.24 12:14 - Megtaláltam
Köszi!

wildpig 2015.06.04 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szuperpocok 2015.05.31 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kiaribua 2015.05.30 16:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

vaterlo 2015.05.25 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszönöm a rejtést. Aranyos környék, a "láda" nélkül nem valószínű, hogy eljutottam volna ide.

Borzaska 2015.05.24 20:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Borzaska & LRDR [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Somoskoi 2015.05.10 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2015.05.10 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

pálesz88 2015.04.25 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Totti86 2015.04.21 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCgazm_20150421170544.jpg 
bimbee87 2015.04.18 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Köszönjük a rejtést! :)

dudipeti 2015.04.17 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

erdosjudit 2015.04.11 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tgre 2015.04.06 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

tabletta 2015.03.24 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZoltanW 2015.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.00
Köszi a rejtést. A mágnesesen rögzített 2.-k jelszót nem találtam de a megjelölt helyen egy filcfelirat jelszó volt.

Hugi87 2015.03.10 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam!Köszönöm a lehetőséget!

sorx 2015.03.10 16:56 - Megtaláltam
ok

pcjav73_old 2015.03.08 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.15
Megtaláltuk, köszönjük!

 
Wilka74 2015.02.28 09:10 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

nyomozócsapat 2015.02.13 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bzz 2015.02.07 10:45 - Megtaláltam
Köszi!

Lefelégatyaféken 2015.02.07 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

szladoo 2015.01.20 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

icarusdes 2015.01.18 11:42 - Megtaláltam
És mégis meglett a tábla!

sogor36 2014.12.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.31
Köszi a rejtést.

R.Betti 2014.12.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Megtaláltam. Köszönöm. :-)

EmesESE 2014.12.06 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.87
Mikulás napi budapesti ládázás cseperkélő esőben, mindenki már a karácsonyi bevásárlását intézi, igy felüdülés volt egy kis csendes séta Óbudán és Ujpesten.
9 láda lett meg.
Érdekes környék, nem hittem, hogy jó lesz a jelszó.
Köszönjük a rejtést.

miky 2014.11.29 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

VKBITANG 2014.11.29 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi! :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

radír89 2014.11.24 00:00 - Megtaláltam
megvan :)

mozgo 2014.11.15 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.55
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Mai harmadik találatom. Kár, hogy nem volt láda :c

 
Deti 2014.11.09 00:00 - Megtaláltam
Köszi

Secc 2014.11.04 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Medvefül 2014.10.30 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönöm a rejtést.

stmester 2014.10.21 10:10 - Megtaláltam
köszi

erdei csiperke 2014.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Ok

taliga 2014.10.07 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCgazm_2014107133931.jpgGCgazm_2014107134057.jpg
medike75 2014.09.28 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Megtaláltuk, köszönöm :)

Marakess 2014.09.21 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.66
*Bicajoztunk a környéken és begyűjtöttünk pár ládát.
Ezt a helyet érdemes volt felkeresni, olyan hangulatosak a régi házak zsalugáteres ablakokkal, muskátlival. Csend és napsütés, vasárnapi pihenős hangulat :)
Kissé odébb a com-os ládát megkerestük, bár a kettő nem áll egymással rokonságban.

Schlégl 2014.08.22 11:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCgazm_20140822110416.jpg 
czompo 2014.08.21 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2014.08.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Jól hasznosított ipari emlék, barátságos lakókörnyezettel. Köszönjük a rejtést!

GázgyárGázgyár
LakótelepLakótelep
csbagi 2014.08.19 16:33 - Megtaláltam
Szentendrei-szigeti biciklizés után hazafelé ezt is begyűjtöttük Istvánnal.
Tényleg nagyon aranyos, szívesen laknék itt!

Cseber 2014.08.19 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

kraxkrix 2014.08.12 00:00 - Megtaláltam
sanyival :) amúgy egy vonalat lekapartak róla, meg a fele most leragasztva valami matricával. úgyhogy 3 nagy Ikell :)

geocat&geodog❤ 2014.08.10 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Köszönjük a rejtést!

sas76 2014.08.05 19:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltam,köszönöm a rejtést.
Bringával mentem,egy helyi néni azt kérdezte,hogy GPS versenyző vagyok-e:)

Répáék 2014.07.23 15:07 - Megtaláltam
Szerintem sem jók a koordináták...
Nehézségek után aztán mégis sikerült kitalálni a jelszót.
A helyes koordináták => 47° 33.832', 19° 3.183' .
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|---------------O----------------------------\
|-OOO----OOOO--OOO----OOO------\
|-O----O--O---------O---O--O-----O------\
|-OOO----OOO----OOO---OOOO-------|
|-O---O---O---------O-------O-----O------/
|-O----O--OOOO--O-------O------O----/
|_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ /

IREBA 2014.07.14 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!!

alexi 2014.07.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Biciklizés közben begyűjtve! Köszönjük a rejtést!

vaslemez 2014.07.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.02
A Wekerle-telep mellett ez a másik szerethető lakótelep. A szomszédos Graphisoft park pedig rém modern, nagyon klassz.

bencz és kicsipook 2014.07.12 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltuk! Köszönjük! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kaldigeza 2014.07.11 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Nagyon hangulatos a lakótelep! Köszönöm a rejtést!

tutu79 2014.06.29 11:00 - Megtaláltam
meglett

Rudi Team 2014.06.25 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fringilla és Kuglóf 2014.06.21 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Bringakess 10/10.
Nagyon régóta terveztem már egy látogatást az ipari műemlék megtekintése céljából. Varázslatos hangulata van a helynek és a kolóniának is, a spalettás ablakok és a házak - már csak koruknál fogva is - engem a Wekerletelep házaira emlékeztetnek. :) Köszi a rejtést!

Hey-ho 2014.06.09 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ekarp 2014.06.03 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.67 súly: 3.25
Nagyon hangulatos a hely, már-már kísértést éreztem, hogy néhány spalettát megnézzek, nem mézeskalácsból van-e :-)

Köszönöm, hogy megmutattad!

EUKE999 2014.05.26 22:36 - Megtaláltam
Köszi!

Tathalas 2014.05.16 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fixis 2014.05.15 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Nagyon tetszik ez a rész! Egy kellemes zug a nagyvárosban.

dendeocse 2014.04.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megvan.

zsuzsi es sanyi 2014.04.21 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Köszönjük a rejtést!

MJANEZ 2014.04.19 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltam! :-)
Köszönöm, hogy ezt is megmutattad! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rejha 2014.04.15 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Kösz a rejtést!

Choongie 2014.04.15 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szárnyaló Sas 2014.04.14 17:52 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a ládát. Régen még tudták, hogy milyen környezetben jó élni! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2014.04.11 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Hazafelé Szentendréről ez volt a mai napi budai ládázásom ötödik, egyben utolsó találata.
Az aquincumi romok körbejárása közben néztem be ide, ebbe az eldugott kis "mesevárosba".
Mintha nem is Magyarországon lettem volna, olyan érdekesek voltak ezek a gázgyári épületek. Egyedül a kihaltság zavart egy kicsit, sehol nem találkoztam emberekkel, pedig láthatóan lakják ezeket a furcsa stílusú épületeket.
Köszönöm a lehetőséget! :)

Visszavágott platánfákÉrdekes stílusú lakóépületek
Víztorony és kátránytoronyGázgyári lakótelep
Műemlékjellegű épületekGázgyári lakótelep
ShellGuards 2014.04.08 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2014.04.06 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tabu 2014.03.30 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Megtaláltuk!

Balear 2014.03.29 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.17
Kicsit azért lehetne a jelszóval kapcsolatos infó jobb, mert így azért akinek elsőnek nem jön össze találgathat, hogy miért nem működik a log. A hely amúgy szép :)

Köszönöm a rejtést,

Csabi

Dedina 2014.03.29 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltuk, a hely valóban szép :)

Edina és Csabi

cdf 2014.03.27 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.28
Ha nem olvasható, a túlsó végén is van hasonló tábla.

balazsrita 2014.03.12 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Ebédszünetben kiugrottam megkeresni.
Imádom ezt a helyet, nagyon hangulatos.
Nagyon sok film és reklám helyszíne volt már.

zsefiuk 2014.03.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.11
Nagyon jó a hely,nyugalom,csend van.Köszönjük.

gyongyics 2014.02.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, zuhogó esőben de megérte. Köszönöm.
Képeket sajnos nem tudtam készíteni.

Babka és Cöcke 2014.02.23 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Szép környék, érdekes házak. Nem gondoltam volna, hogy ilyennel találkozhatok itt. Kicsit Mezőhegyesre emlékeztetett. Köszi a rejtést!

Marpad 2014.02.16 00:00 - Megtaláltam
Tavaszias idő érdekes hangulatú hely. Köszönöm

leptoszom 2014.01.10 15:11 - Megtaláltam
GCRMPR GCSPQR és GCgazm esett el a fejtisztító sétám alatt. Minden rejtés bravúros volt. Imádtam ezt a kört! :)
http://www.strava.com/activities/105307611

Halk terecskeMacskacicó távolról
Macskacicó közelről 
Horizont 2014.01.05 15:50 - Megtaláltam
Ennek a környéknek egészen különleges fillingje van, sugárzik belőle a nyugalom, a meghittség, de bezártság is. Amikor építették, volt fantázia, és míves kivitelezés. Örülök a lehetőségnek, BUÉK...

Madym 2014.01.04 12:10 - Megtaláltam
Harmadik geós Budapest-túrám, 8/13 felkeresett láda. Vonattal Debrecenből. A GCSPQR multival közösen kerestem fel ezt a helyet is, útba esett. Nagyon szép, nagyon hangulatos, és csendes környék. Tudnék itt lakni. A megadott helyen talált tábla feliratával viszont többszöri próbálkozásra, az írásjelek sakkozásával sem tudtam belogolni. Mivel a rejtőtől már sajnos nem kérhetek segítséget, így a logom, és a képek alapján jóváhagyást kérnék. Köszönöm a lehetőséget!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.02.05 19:23]

HáztömbSzép fasor
Csendes kis térEgy másik háztömb
Szervizút a telepen. A koordináták a távolabbi, bal oldali épülethez mutattak.Lakóház a telep elején
csipet_csapat 2014.01.02 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 4.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]
Különös hangulata van a helynek. Nekünk tetszett:)

 
zsolty23 2013.12.25 10:14 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

kgabi 2013.12.23 21:23 - Megtaláltam
Meseváros :)

tothadam86 2013.12.12 06:38 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Telkess 2013.12.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

KBB-Bombur 2013.12.07 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
A gyár fel volt állványozva úgyhogy nem sokat láttunk belőle de érdekes volt bejárni a környéket.

KBB-Balin 2013.12.07 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Köszönjük.

placi75 2013.12.06 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon érdekes "kis város a városban". :)

Lencsybaba 2013.12.01 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

BBálint 2013.11.16 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 3.69
III. kerületi séta egyedül, törött csuklóval 3/3.
Kb. 10 km-t sikerült sétálnom, és erre jöttem el záróakkordként. Korábban nem tudtam róla, hogy létezik ez a kis nyugalom szigete. Lám száz éve egy lakótelep építésekor még volt fantázia, építészeti igényesség. Biztosan eljövök erre tavasszal és nyáron is.
Köszönöm a lehetőséget!

kosbor 2013.10.31 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29d] [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsi és LaLee 2013.10.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00

Köszönjük a rejtést!Fadam23 2013.10.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.93

Érdekes kis környék. A káposztásmegyeri alállomástól gyalog jöttem, kicsit kacifántosan, de sikerült. Köszönet.pötyimiki 2013.10.13 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.29
Köszi a rejtést!

Katulyakutatók 2013.10.12 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.94
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]
A víztorony felállványozva, így csak messziről néztük.
Érdekes kontraszt a hatalmas forgalmú Szentendrei úttól pár száz méterre megbúvó, a múltból itt maradt mesevilág.
A láda megtalálásának részleteiről bővebben itt olvashattok.

barathg 2013.10.09 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2013.10.01 22:03 - Megtaláltam
Ipar 100 keretein belül... [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Csirimojo 2013.09.29 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2013.09.24 17:45 - Megtaláltam
TFTC!

UfoPapa 2013.09.08 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.90
Ismét mélyítettem a szívemben a Pesthez köthető pozitív helyek számát. Egy jó emlékkel és egy kis kinccsel lettem gazdagabb. Köszönöm.

2.3.-ra el is fogadta a jelszót nagy gond nem volt.

robinbird 2013.08.31 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.04
Családi biciklizés közben lett meg az Óbudai sziget felé. Jó hangulatú hely. Köszönöm!

h.krisz 2013.08.20 11:13 - Megtaláltam
KÖSZI

grKitty 2013.08.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.60
Kedves volt kollégám GABE emlékének adózva kerestem fel családommal ezt a helyet. Hisz az Ő egyik kedvencei közé tartozott. Nagyon megfér egymás mellett a 100 évvel ezelőtti mult és a mostani modern építészet, szinte egy úttal elválasztva egymástól. Alig találtunk rá úgy elbújik a fák mögé ez a kis mesevilág! A béke szigete a nagyvárosban. Köszönöm mindenkinek, aki megmutatta nekünk, hogy éltek régebben a gyári munkások és élnek ma is majdnem ugyanolyan körülmények között embertársaink. Egy valós ládát is megérdemelne ez a hely!

 
Crowngu@rd 2013.08.11 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.27
Egy laza kerékpáros túra közben felkerestem. Köszi!

Schmauder Tamás 2013.08.10 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
OK

bence máté 2013.08.09 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
ok

Lézer&Baby 2013.07.31 18:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

nagydivad 2013.07.29 15:13 - Megtaláltam
Köszi!

Maxi613 2013.07.29 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

Đorka 2013.07.25 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
-

RichieRics 2013.07.25 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Tetszenek az ilyen történelmi jellegű ládák, ráadásul szép és nyugodt környezetben :) Biciklis találat Dorkával

pozoli1 2013.07.21 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megtaláltam. Pozoli1

mato 2013.07.21 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.62
Óbuda-környéki közös ládázás vidám hangulatban pozoli1-gyel.

Szép, különleges, nyugodt, már-már kihalt környék, tetszett.
Talán megérdemelné, hogy vissza alakuljon hagyományos rejtéssé, számtalan lehetőség adott rá!

Köszönöm, hogy ide is eljuthattam!

barchetta13 2013.07.12 00:00 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos környék!

HanHed 2013.07.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 2.17 súly: 1.70
Szep környek!

Zsuzsi és Palcsi 11010713 2013.06.27 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
:-)
Varázslatos és csendes.
Gyönyörű szép, gondozott kerteket is láthatunk itt. Szebbnél szebb virágokkal és növényekkel, s egy barátságos cicával.
Köszönjük!

Eszti és Robi 2013.06.25 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Remélem ez a jelszó...

Budapesten jártunk, méghozzá a közelben, kötelező találat volt. Tetszett a darabka kis történelem, hangulatos lehet itt lakni!

Wladin 2013.06.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Hangulatos hely, itt maradt múlt a város közepén.
Köszi.

Zazi és a Lányok 2013.06.02 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 3.83
Ez drive in-re sikeredett. Amúgy kellemes hely, DE: én nem laknék itt szívesen, hiszen pont felette halad el a Ferihegyi légi-folyosó. Biztos ez azért zavar nagyon, mert most az erdő szélén lakom, messze a nagyvárostól.

kiszi_robi 2013.05.26 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.84
Megtaláltuk, köszi a rejtést. :)

petili 2013.05.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Köszönjük a rejtést!

nagyi11 2013.05.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.50
Megtaláltuk!
Sajátos hangulatú hely, tetszett! :)

Mekett 2013.05.22 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.46
Köszönöm, hogy ide is eljöhettem!

Strombus 2013.05.19 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.94
Hát ez egy elvarázsolt, bájos hely! Nagyon tetszettek a házsorok és az érdekes tornyok is. Köszönöm, hogy megmutattad.

A láda 2003 óta ÁTMENETLIEG virtuális?! :-(( Talán a doboz is, a ládaoldal is megérdemelnének egy kis törődést.

 
Dióskanyar 2013.05.18 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.86
Megvan. Egy kis darabka történelem. Köszi.

Pajzsika 2013.05.18 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.20
Meglett, köszi

Sobir 2013.05.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Köszi a rejtést

MPeter71 2013.05.18 15:50 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

Goldenbay 2013.05.12 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

HajTom 2013.05.11 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltuk!
Meseváros. :)
Köszönjük a rejtést! Hajni & Tomi, Barnabás és Vacak kutya

cKthebest 2013.05.04 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Dömemama 2013.05.01 17:25 - Megtaláltam
Köszönjük.

Zolee140 2013.05.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.81
Köszi a rejtést! nem tudjuk milyen lehet itt lakni, de elsőre szimpi :D

Ezekkel meg mi lett? :)csoportkép :)
davesopron 2013.05.01 09:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.81
Szentendre felé bringás találat. Szép környék, ajánlom a Duna-parton kicsit délebbre lévő házakat is, ahol a magasabb rangú vezetők laktak.

Decsi csalad 2013.04.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.74
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

karika77 2013.04.21 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Vasárnap délutáni ládázás keretében, kellemes sétaidőben.
Köszi a rejtést!

csehipest 2013.04.20 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.50 súly: 3.28
Az épület az szép.

viad 2013.04.10 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

Pogacsa1 2013.04.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
Érdekes környék, ellentétekkel. Köszi a rejtést!

kép1kép2
kép3 
AncsTom 2013.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon szép a környék! :)
Köszönjük!

anettx 2013.03.24 16:00 - Megtaláltam
megtaláltuk!

tamas8_22 2013.03.15 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.61
x

Csomi89 2013.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.66
Köszönöm.

Viktor&Detti 2013.03.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 3.48
Megvan.

Rézangyal77 2013.03.03 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Pont, mint Meseországban :) [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Somate 2013.02.23 12:41 - Megtaláltam
Megvan :D

zlaci88 2013.02.21 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

tojas 2013.02.14 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.62
Sötétben, egy kicsit mást mutatott a környék. Így is látszott a lényeg.
A régi épületek hangulatosak.

emmerwald 2013.02.10 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Köszönjük!

Mesebeli...
geomurr 2013.01.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.16
Pilisi geotúra után hazafelé menet, köszi!

Yoe 2013.01.02 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
ok

H.Donat 2013.01.02 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
ok

Nyunyó_Rulez 2013.01.01 00:00 - Megtaláltam
Szép, a Wekerle telep építészeti stílusához hasonló épületcsoportok.

lizzard és csapata 2012.12.31 12:00 - Megtaláltam
Megtalálódott.

Zolnai 2012.12.30 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.93
OK

Sir Pajszer 2012.12.27 14:34 - Megtaláltam
Köszi!

mazsola069 2012.12.21 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Karácsony előtti kalóriaégetés. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Általános iskola után itt töltöttem 1 hónapos nyári gyakorlatomat,mint kertész.

Lili.th 2012.12.11 00:00 - Megtaláltam
Talányos...

 
Őszapó&Fakusz 2012.12.09 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.83
Köszönjük a rejtést! Gyakran járunk a lakótelep közelében, de még sosem tűnt fel, hogy mennyire más a környező területekhez képest. Nagyon érdekes.

- A Sas leszállt. -

Roberto Kesser 2012.11.16 17:48 - Megtaláltam
rengetegszer kerülgettem minden oldalról, de mindeddig nem tudtam milyen csodálatos kis 'sziget' található itt.
köszönöm a rejtést, és hogy ide vezettél, Roberto

housefly 2012.11.15 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.16
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Azért vagy a leírást, vagy a koordinátákat szerintem pontosítani kéne, mert az adott ponton nincs tábla. Azért meg lehet találni. :)

ninja78 2012.11.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.00
Sok táblát nem találtam, remélem arra gondoltál, amit beírtam a jelszónak... :)

masat 2012.11.02 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.20
Got it!

mepetya 2012.10.24 16:55 - Megtaláltam
Meglett! Gyakran járok erre, de a lakótelep eddig kimaradt. Köszi!

luviktor 2012.10.22 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.58
Nem vártam sokat ettől a rejtéstől, ehhez képest elég sokat adott. Hátulról, a vasút felől támadtuk a ládát, először kis gyalogösvényen mentünk kertek között. Néztem is, hogy mi akar ez itt lenni, majd megkerültük a tömböt, és akkor vált láthatóvá a lakótelep. Teljesen a kispesti Wekerlére emlékeztetett, valószínű hasonló korban építették mindkettőt.

A nap folyamán még egyszer vissza is tértünk ide egy com-os láda ürügyén. :)

szjuli 2012.10.22 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Sose voltam még erre, nem is tudtam erről a kis lakótelepről. De varázslatos a hangulata, nagyon helyesek a kis zöld spalettás, sárga házikók. Jó lehet ilyen nyugodt, zár helyen élni.
Köszönjük, hogy megmutattad.

mistom 2012.10.19 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

gggg 2012.10.15 13:00 - Megtaláltam
megtaláltam

alcala76 2012.10.12 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Jó kis hely, még sosem jártam itt!

RobiGergo 2012.10.12 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.11
Nagyon tetszett ez a kis századeleji lakótelep, csodálatos a nagy fák övezte tér is középen. Köszönjük a rejtést!

arkangyal 2012.10.08 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Flynn Arcane 2012.10.07 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :) Kata+Juli+Edy+Én ;D [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Szilvi78 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk útban a Római-part felé!
Köszönjük
Danika és Szilvi

Borz30 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.33 súly: 2.04
A jelszót nem találtam meg. Több bejárat is van, és egyik sem igazi bejárat.., de a tornyot és környékét meglátogattam. Nem tudom, mikor volt utoljára ott a rejtő, de a közvetlen környezete elképesztő változásokon ment, megy át. Érdemes megnézni, amíg el nem bontják.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.11.06 21:11]

A legszebb
A műemlék 
SünVeedee 2012.09.30 15:10 - Megtaláltam
Biciklis körtúra első pontja. Köszi a rejtést!

Farekék 2012.09.24 19:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.57
Nagyon tetszett a kis lakótelep, emlékeztetett a Wekerle telep hangulatára. A tornyok is érdekesek.
Köszönöm a lehetőséget.

 
WalterBrothers 2012.09.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.09
Köszi!

PocokTeam 2012.09.04 23:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Pocok Team [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

GGABI 2012.09.02 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Köszi a rejtést.

Miksoka 2012.08.20 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Felcser 2012.08.18 13:45 - Megtaláltam
Közös találat Tócsaharcossal.
Köszi a rejtést:)

tocsaharcos 2012.08.18 13:45 - Megtaláltam
köszi

liremean 2012.08.15 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Megtaláltuk köszi !
ÁMBÁCSIAN

Emese&Dezső 2012.08.13 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

v8karoly 2012.08.08 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

brutte 2012.08.05 12:12 - Megtaláltam
kicsit pontatlannak találtam.

Enter 2012.08.04 19:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.78
köszi :)

kiralyek 2012.08.04 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.69
megvan

denho 2012.08.01 19:10 - Megtaláltam
Megtalaltam! Koszonjuk. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

phoety 2012.08.01 18:27 - Megtaláltam
Nagyon szép és csendes a környék, jó lehet ott élni.

penege 2012.07.26 16:45 - Megtaláltam
köszi:)

vittorio 2012.07.24 12:08 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. Ez az egyik kedvenc helyem Óbudán.

marsoka 2012.07.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltam!

Motkány 2012.07.15 18:30 - Megtaláltam
:)

Vityka76 2012.07.15 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam:)

szulez 2012.07.15 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.24
Már a GC előtti időkben is sokszor betértem ide, ha a környéken bicikliztem.
Most is jó volt az eső utáni napsütésben menni egy kört a hangulatos házak között!
Köszönjük!
Zoli, Helga, Judit, Barnabás, Mártika, Bíbor

Hepur 2012.07.15 00:00 - Megtaláltam
Bringás találat Szentendréről hazafelé!

Dolex 2012.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.49
ok

Pamina 2012.06.21 16:25 - Megtaláltam
Negyven fokban, kánikulában... :)

Gabro 2012.06.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.23
:-)

Ifialex 2012.06.17 10:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, érdekes hely. Mintha megállt volna az idő.

cav004 2012.06.16 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Tetszett nagyon a környék.

Amras 2012.06.16 12:43 - Megtaláltam
Egy legenybucsurol hazafele :). Nagyon hangulatos kornyek. Kulon kisvaros a nagyvaroson belul... Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

zoalka 2012.06.10 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Fogvacogtatóan konzervált múlt.

 
norbimoncsi 2012.06.09 11:00 - Megtaláltam
Megvan. Tetszettek a házsorok. Köszi!

neel 2012.06.03 00:00 - Megtaláltam
Varázslatos ennek a lakónegyednek a hangulata. Köszönjük, hogy megmutattad nekünk.

Lacipap 2012.06.01 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.65
Egy kis Óbudai látogatás alkalmával. Még nem jártam ezen a helyen! Nagyon megkapott a hangulat amit ott lehet érezni. Úgy 100 évet vissza az időben. Tetszett!
Köszönöm az elrejtőnek.

Szpal 2012.05.28 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.90
Ismertem a helyszínt, az aquincumi ládától szaladtam át ide, aztán haza
8,5 km, 15 fok.
1247. megtalálóként

cs24 2012.05.27 14:26 - Megtaláltam
Megvolt

passuth 2012.05.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Szép környék! Bringával bejártunk mindent.

taki60 2012.05.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.06
Nagyon kellemes,hangulatos lakótelep.Jó lehet itt lakni.Köszi,hogy megmutattad.

std74769 2012.05.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.30
Köszönjük

palika 2012.05.17 08:35 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

rajp 2012.05.11 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon szép környék :) [g:hu 1.3.30]

 
Gregor_Man 2012.05.08 18:06 - Megtaláltam
Meg van! Hangulatos, rendezett környék! A környéken egy felfedezés kellemes emlékeket idézett fel. Köszönöm a rejtést.

K-Isti 2012.05.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
OK

clip 2012.04.30 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11]

Fürge Lajhárok 2012.04.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Megtaláltuk

Biobori 2012.04.28 13:00 - Megtaláltam
Kellemes meglepetés okozott a helyszín.:) Köszönöm a rejtést!

AlanTheWild 2012.04.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.33
Köszönöm a játékot!

 
StiviG 2012.04.25 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltam

Drucki 2012.04.22 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.05
A gázgyár már régen leállt, de a lakótelep működik

SzabEdAn 2012.04.21 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2012.04.21 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

Zeike 2012.04.14 08:10 - Megtaláltam
8/1 Érdekes hely... :)

 
YoGgie 2012.04.08 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Megvan! :)

Imperator Csaba 2012.04.05 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi.

gybalazs42 2012.04.03 20:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.30
Itt dolgozom mellette, de még nem láttam ezt a lakótelepet. Köszi!

BuGya 2012.03.31 14:45 - Megtaláltam
Óbudai ládázás, 2/11. ládánk.
Tetszett a környék, érdekes volt - GC nélkül talán sohasem jártunk volna erre, köszönjük!

Bébic és Nyúl 2012.03.31 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.32
A kis lakótelep hangulatos, ahol több, mint 20 éve jártunk utoljára, akkor véletlen.
Köszönjük!
Vivi, Viki, Zoli

Co-Fi 2012.03.31 11:55 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a gàzgyàr épület együttese kàr, hogy el van hanyagolva. A lakòtelep is nagyon hangulatos.

Fikusz Kukisz 2012.03.25 17:40 - Megtaláltam
Köszi, hogy elhoztál minket ide! Mindig csak eltekertem mellette, de végre be is jöttem! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

paszi 2012.03.24 12:41 - Megtaláltam
Köszi

trifo 2012.03.20 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Megtaláltam. [g:hu 1.3.29] És tényleg fontos a tábla PONTOS másolása, de erre csak harmadszorra jöttem rá.

donmackone 2012.03.19 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

nagan 2012.03.18 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.59
A hely hangulata nagyon szubjektív... Nem fogok sűrűn erre járni, de köszi a "rejtést". Enélkül az életben nem láttam volna a helyet.

Cerberus 2012.03.17 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 4.04
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

 
kom 2012.03.17 13:29 - Megtaláltam
Apával erre bringáztunk

kopco3 2012.03.17 13:29 - Megtaláltam
Bringázás közben útba ejtettük fiammal, párommal

cserby 2012.03.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
A közelben lakó bácsi árulkodott.

gyöngyfűző és párja 2012.03.15 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Szép, nyugodt környék.

rozsabogar 2012.03.15 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megvan. Érdekes hely. GC nélkül sosem jártunk volna erre.

Telperien 2012.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megvan! Kedves volt a bácsi.

lunalartern 2012.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszi a rejtést :)

mendi_es_zoli 2012.03.10 18:30 - Megtaláltam
Soha nem jártunk errefelé, igencsak meglepett bennünket ez a környék, vagyis a sajátos hangulata. Köszönjük a rejtést!

gabssy&laslandes 2012.03.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.92
Kihasználva a tavaszi időjárást felkerestük a "ládát" és környékét.

Hektor 2012.03.07 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.50 súly: 3.59
Köszönöm a rejtést!

alexp 2012.03.06 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam.

Köszönöm a rejtést.

MiMintTeam 2012.03.03 08:25 - Megtaláltam
Ok
______________________________________________________________
Különleges hangulatú környék. Tetszett (annak ellenére is, hogy a rejtés elég drive-in).
Köszönjük.

Zsuzsicu 2012.03.03 00:00 - Megtaláltam
Ok

gladius23 2012.03.03 00:00 - Megtaláltam
ok

Nico82 2012.03.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Köszönjük!

markovicsa 2012.03.02 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Csak tippeltem, hogy mi lehet a jelszó, valóban más nincs a közelben. A környezet épületei különlegesek. Ez a segítség sokat mond "Figyeljetek az írásjelekre!"

A környezet, ezért 5 pont 
Pif 2012.03.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
+van

Törpe80 2012.02.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.76
Nagyon hangulatos hely.Köszi.

iMagination 2012.02.24 19:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.07
Köszönjük!

assos 2012.02.18 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

salty 2012.02.10 11:20 - Megtaláltam
ok.

Perigard 2012.01.28 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Én valaha dolgoztam a gázgyárban! Érdekes, nosztalgikus élmény volt, újra itt! Köszi!
Perigard

GB 2012.01.26 13:37 - Megtaláltam
ok

Andrys 2012.01.26 13:37 - Megtaláltam
:-)

picinyuszi64 2012.01.25 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.38
Megtaláltam
Egy külön kis világ, nagyon tetszik. Köszönöm

A Hajógyári szigetről fozózva
Taki- 2012.01.23 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.16
Megvan, köszi!

RoKerTeam 2012.01.22 18:37 - Megtaláltam
megvan:-) [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2012.01.22 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.63
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]
Lásd RoKerTeam logját! :-)

gjvr 2012.01.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Megvan. Szépek a házikók, és a gyár is.
A koordináta nem pontos, ott csak egy 6 betűs összetett szót találtunk, ami nem volt jó. Az viszont tény, hogy nem olyan sok táblából lehet válogatni, úgyhogy hajrá!
Köszi

Tóni&Beus 2012.01.21 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.90
Köszi, megtaláltuk?

Gázgyári munkásTurbinaterem
walky 2012.01.19 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.92
köszönöm

sziszko 2012.01.15 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 3.55
Geo túránk első találata... nem ezt vártam, de a házak, nagyon varázslatosak voltak igy kora reggel :)

feel2006 2012.01.15 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Meglett!

csekezs 2012.01.08 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
... Pimpával. Nagyon hangulatos környék! Tényleg érdemes, mind a 2 oldalt nézni...
Köszi

bzsoltie 2012.01.06 15:00 - Megtaláltam
Békés környék :)

 
joco12589 2012.01.02 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Ok.

plecs 2011.12.04 09:00 - Megtaláltam
A koordináta szerintem nem pont oda mutat, ahol a tábla van. Érdemes az út másik felé "keresgélni"...

BubaGC 2011.12.04 09:00 - Megtaláltam
-

feldelaci 2011.12.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan

sry 2011.11.22 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Megvan, köszi!

Ez tényleg egy igazán hangulatos környék. Zoleee jelezte "kis fagyás" meg enyhe túlzás, nem volt itt semmi, csak az újjaim törtek le a végén a kormányról ,mert odafagytak :-))))) Amúgy teljesen jó hely, érdemes ide visszajárni.

Zolee@ 2011.11.22 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Egyik leghangulatosabb budai környék, nekem nagyon tetszett. Ez is kerékpáros fagyás keretében lett meg sry-al.
Köszi a lehetőséget.

DenkeT 2011.11.20 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.61
vasárnapi ládázás 6/8, köszi a rejtést:)

kvivi 2011.11.13 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
3 napos budapesti ládázás során találtuk meg. Köszönjük.

kismaczu 2011.11.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszi hogy megmutattad ezt a nyugodt,csendes környéket.

 
-eresz- 2011.11.05 09:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Köszi a rejtést. Varázslatos hely. Nekem aprajafalva jutott eszembe róla :)

Sunboy 2011.11.04 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Megtaláltam. Nagyon szép a környezet, bár lehetett volna picit izgibb is, és kiérdemelne a hely egy hagyományos ládát !!!!! [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

ottgyuri 2011.11.04 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Megtaláltuk!

tgb 2011.11.03 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.48
Megtaláltam!

Punkdraco 2011.10.31 15:43 - Megtaláltam
Olyan ez a hely mint valami mese vagy filmforgatási helyszín. Köszi

becko 2011.10.30 00:00 - Megtaláltam
megvan

aDoc 2011.10.29 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Éber tekintű, patrióta népek lakhelye.
Falusias hangulat.

Ardo 2011.10.22 19:12 - Megtaláltam
Ok.

picuresnagyur 2011.10.21 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.33
köszi

Pala.G 2011.10.16 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.40
Békásmegyerről jövet úgy gondoltuk, megnézzük magunknak ezt a bizonyos Gázgyárat. Mivel maga a név is elég semmitmondó, így nem is vártunk különösebb meglepetést. A csoda a kapun túl várt. A lepukkant gyárnegyed helyett, egy a számunkra addig teljesen ismeretlen városrészre kerültünk. Semmi nyüzsgés, semmi lárma, a hely csak úgy árasztotta magából a csendet. A magas fák levelei parázslottak a délutáni napsütésben. Azt hiszem megismertük Budapest egy másik arculatát.

Köszönjük a játékot!

Üdv
Detti & Gábor

 
sereszaki 2011.10.08 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Hétvégi budapesti ládázás ndavid42-vel 12/6. találat.
Kár,hogy nem lehet bemenni az egykori gyártelepre. Szomorú,hogy ennyire elpusztult...
A lakótelep viszont tetszik,hangulatos hely.
Köszi a rejtést!

ndavid42 2011.10.08 07:03 - Megtaláltam
[:413:]
Megvan!

Topolya 2011.10.05 18:20 - Megtaláltam
ok

futureal 2011.10.02 08:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.32
Kerékpáros találat. Köszönöm!

Égenjáró 2011.09.29 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megvan, köszi! Szépek a házak!

tornyoknem tom mi
hídróla híd alól
stentor 2011.09.27 17:47 - Megtaláltam
megvan

geolaci 2011.09.27 17:47 - Megtaláltam
megvan

paparazzy48 2011.09.27 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.37
116 km-es tekerés Monorról az Újpest vkp, a Népsziget, a Gázgyári má, a Filatori-gát, az Aqvincum, a Római-part és a Gőtés-tavi ládákhoz. Az ódon gyári épületek és lakások, a két háború közötti hangulatot sugározzák. Kár, az enyészetnek odadobott ipari remekekért. A koordináták a ovi kertjére mutatnak és nem ártana "a falon lévő táblára" módosítani a leírást. Köszi a rejtést: Paparazzy48.

Az északi Vasúti-összekötő híd 
Szöszke15 2011.09.21 19:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Megvan!

tmolli 2011.09.21 19:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

ancsiii_roland 2011.09.18 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Ok

Endresz_család 2011.09.14 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
315.
Igazi ősláda, köszi!

RoriZo 2011.09.13 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Köszönöm

nzsolt 2011.09.06 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Nagyon hangulatos régi házak vannak a környéken,mintha visszamennénk az időben. Köszi.

tomosny 2011.09.04 19:04 - Megtaláltam
Valóban érdekes hely. Nagyon nyugit árasztott. Mentünk egy laza sétát, megérte.

Szilvus 2011.09.04 19:04 - Megtaláltam
Mint valami időutazás... a kaputelefonok tartanak a jelenben :)

swarzi 2011.09.03 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.52
Köszönjük a segítséget a környéken lakó szemüveges bácsinak :)

Kámán_Gergely 2011.09.03 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.81
Leányfalura menet levadászva. Köszi a rejtést!

MaTamas 2011.09.01 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.49
Most voltam először itt. Kellemes, nyugis hely.

pideryus 2011.08.30 22:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.76
Bringás találat, köszönjük a rejtést!

Ha nincs ez a láda, talán sosem fedezzük fel ezt a csodálatos, nyugodt lakótelepet! Köszönjük!

Zahy 2011.08.28 10:10 - Megtaláltam
BEAC-cal Szentendrére menet.

EdeZ 2011.08.27 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.43
Valóban gyönyörű hely. Köszi a rejtést!

breimanne 2011.08.13 00:00 - Megtaláltam
Ok.

Skalp 2011.08.11 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.79
Varázslatos kis sziget ebben a nagyvárosi dzsungelben. Köszi! [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

boszorkányok 2011.08.11 00:00 - Megtaláltam
Nagyon élhető, nagyon kedves!

berkaba 2011.08.08 16:45 - Egyéb
Gyalogos kupa: 12,4km

wheelmary 2011.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Köszönjük a rejtést.

csörike és maci 2011.08.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Kulturált környezet, kellemes keresés.

 
kectam 2011.07.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
A gyerekekkel indultunk ügyet intézni, és valahogy itt kötöttünk ki. Ha már itt voltunk, sétáltunk egyet a környéken. Érdekes volt látni a 10-es 20-as évek hangulatában épített házakat. Egy-egy ház előtt elhaladva azt vettem észre, hogy kicsit elhúzódik a függöny...
Köszönöm a rejtést!

Sheilacsaj 2011.07.20 17:30 - Megtaláltam
ok

Grizli 2011.07.18 14:02 - Megtaláltam
Nagyon klassz volt, köszönjük!

artissimo 2011.07.17 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.43
Szomorú, de mégis felemelő érzés volt látni a múlt egy darabját.Ide jutott ez az ország....

szirom 2011.07.17 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
gyönyörűek a házak, mintha Wekerlén sétáltunk volna - köszi, hogy megmutattad!

TomTravel 2011.07.17 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm !

eleem 2011.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
megtaláltuk, köszönjük. Csak ámultunk klassz helyre hoztál minket.

Kerékpáros Budapesti ládázás, városnézéssel. Hát vidéki lévén nem egyszerű a közlekedés, de ha rájössz a titkára, sima ügy. Kerékpáros kupa 76 km egy kis éjszakai tekeréssel bonyolítva.

hanola 2011.07.16 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.19
Érdekes és a maga nemében szép, jellegzetes hely. GC nélkül szerintem ezt nem ismertem volna meg. Piknikezés után, biciklivel vadásztam le a pontot. Köszi a rejtést!

Antissimo 2011.07.05 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 3.20
Szép környék, a láda nélkül valószínűleg sosem jöttem volna be erre a részre. A rejtés is ötletes a maga módján, bár virtuális lévén könnyen levadászható.

Egyiptom 2011.07.03 14:05 - Megtaláltam
Antissimó segített, hogy valóban az a jelszó, amire gondoltam, mert gps nélkül kerestem, és nézelődtem a környéken. Köszönöm neki a megerősítést, utána már könnyen ment a jelszó beírása, hiszen az egyik képen is rajta volt, amit már persze letöröltem. Sok képet készítettem, azonban a gépen lévő helyhiány miatt töröltem és csak egy maradt meg. Hát most azt az egyet teszem fel. Mégegyszer köszönöm.

 
Furtyka 2011.06.28 18:00 - Megtaláltam
Megvan. Féltünk a leírásokból, hogy nem ez lesz a jelszó, de a környéken más táblát nem nagyon láttunk.

P306 2011.06.23 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Megtaláltam.

Vekti 2011.06.19 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.08
Sikerült végre regisztrálni a júniusi találatot,köszönöm Icának Egyiptomból!

erre keresd 
M Zsófia 2011.06.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Megvan,köszi.

XuX 2011.06.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.63
ok

kekboa 2011.06.15 19:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 2.71
miközben kerestük a táblát, egy ott lakó néni az erkélyről kedvesen leszólított minket: "Elnézést, GPS-es versenyzők?" :D majd adott tippet, hogy merrefelé. nagyon érdekes környék!!! egy kicsit részletesebb háttérinfót szívesen olvastunk volna az épületekről. köszi

nemlac 2011.06.14 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam:) [wapon beküldött szöveg]

jociandi 2011.06.13 20:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 2.91
Köszönöm szépen, még nem jártam erre. Nagyon érdekesek a régi épületek is, kár, h a biztonsági őr kizavart.

a Gázművek területén
szürreális volt a gázházak lábánál, a kerítésen belül őzet látni 
josafar 2011.06.13 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.74
GCSPQR és GCRMPR után megnéztük ezt is. Nagyon tetszettek a tornyok! Köszönjük!

Walterhal 2011.05.29 16:00 - Megtaláltam
Gyorsan átugrottunk a gáton, és mintha Fűzfőgyártelepen lettünk volna! Akkor ügyeltek a stílusra.

klavora 2011.05.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.90
Szép időben, kellemes környezetben, bringázás
alkalmával kerestük meg a ládát.
Köszi a rejtést !

bazinga team 2011.05.25 19:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Anita & gergő [g:hu 1.3.11] [wapon beküldött szöveg]

anyóca 57 2011.05.25 18:00 - Megtaláltam
AQVINCUM-i környéki séta keretében ezt is megnéztem. Kellemes, csendes lakótelep itt a közel 2000 éves romok árnyékában. Köszönöm.

5N 2011.05.24 16:45 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 34.3 km

Orantes 2011.05.20 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.00
Kerékpártúra a Rómain.

DonRazzino 2011.05.18 22:00 - Egyéb
Gyalogos kupa: 12.8 km

BluEHourTeaM 2011.05.15 20:35 - Megtaláltam
_

Jadrana 2011.05.15 20:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

gasbb 2011.05.14 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.10] [wapon beküldött szöveg]

MaciLacik 2011.05.12 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Az óbudai gázgyár volt az első munkahelyem. Furcsa látni, hogy azok az üzemrészek ahol valaha dolgoztam már nem is léteznek. Eltűntek a régi épületek és helyettük valami modern rondaságot építettek. (Az épületekkel együtt a munkahelyek is megszűntek.)

ergyd 2011.05.07 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Megtaláltuk

Hungerwood 2011.05.06 18:25 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

Piró 2011.05.03 15:34 - Megtaláltam
Tök érdekes ez a hely, tetszik nagyon.
Köszi, hogy ezt is megmutattátok!

rétihéja 2011.05.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Jó 'láda', érdekes környék. Veterán (100 éves!) lakótelepet valóban nem minden nap lát az ember...

befi 2011.04.30 12:10 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 58,3 km

Ed kesser 2011.04.28 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Bringával, aznapi első. Nagyon jó a kis lakótelep

 
vighv 2011.04.25 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.77
Ennek a ládának a begyűjtése nem volt betervezve a mai napra. A Szentendre-Leányfalu-Kisoroszi útvonal bejárása után hazafelé tartottunk, amikor eszembe jutott, hogy itt is van egy láda. 2 kanyar balra, 1 jobbra és már a megadott ponton voltunk. Ez a hely egyszerre csal mosolyt és megdöbbenést az ember arcára. Ilyen is van Budapesten? Mézeskalács házikók és óriási fagyitornyok. :-)
Nem emlékeztem, hogy van-e hagyományos láda, vagy csak virtuális, ezért 10 perc sikertelen keresgélés után feljegyeztük a falon található táblák feliratait, így lett meg a jelszót.
Köszi a rejtést!

Utcarészlet 
tudo 2011.04.23 14:01 - Egyéb
35 km városi kerékpározás levelező képzés után 2 régi ládával.

A Római Birodalom GCSPQR nevezetes emlékhelyéről a a Zöld kerékpár-on gurultam át ehhez a ládához. AQVINCVM csodálatos környezete és ez az ipari maradvány objektum óriási ellentétet takar pár m-en belül. Érdekesek a telep lakóházai.

Kerékpáros kupa: 35.1 km

Az Északi Vasúti Összekötő híd - már elkezdék felújítani a kerékpárútját :-(.A gázmű lakóházai
GázgyárGázgyár a fák között
Esteban62 2011.04.23 07:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.43
Szombat reggeli bringázás hazafelé, közben levadászva néhány útbaeső láda.

moricz66 2011.04.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.84
sokszor kerékpároztunk el az épületek mögött, de sosem jártunk itt, igazi gyöngyszem ez a néhány épület. Köszönet!

Jeffrey 2011.04.11 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.08
Van egy kicsit ódon hangualta az tény.

Edizon 2011.04.09 09:58 - Megtaláltam
Megvan, kerékpárral. Mikor arra jártam a házból kijövő úr kérdezte, hogy a GPS-es játék és mutatott a táblára :).

rolandar 2011.04.08 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.75
Megvan

Ancs 2011.04.07 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Munka utáni levezetés 7/6.
Hihetetlen, néha mit rejt Budapest. Nagyon tetszett a környék, picit mintha visszamentem volna az időben.
Köszi

Gyalogos kupa: 11,1 km

igilight 2011.04.07 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Hangulatos.

 
CsHBalint 2011.04.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Szép a környék, köszönjük a rejtést!

turkoti 2011.03.30 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.83 súly: 3.11
A környék tényleg szép!

LPilot 2011.03.29 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 2.67 súly: 3.26
A tavasz 15. pillanata.

Igénytelen láda gyönyörű környezetben.

punkportaldan 2011.03.27 00:00 - Megtaláltam
Megvan

anettnori 2011.03.23 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Érdekes környék! Azért régen, "aktív" korában nem szívesen laktam volna itt. Most viszont a nyugalom szigete. Köszi a lehetőséget!

NPLranger 2011.03.20 08:05 - Megtaláltam
Megvan!!!!
Köszi

Balogh Family 2011.03.16 19:10 - Megtaláltam
Sajnos már sötét volt, mikor kimentünk, úgyhogy fotó nem készült, de majd egyszer pótoljuk...
Jó ötlet a tábla, a megadott instrukciók alapján azonnal kiszúrtuk! :)

GalocaesPereszke 2011.03.14 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltuk. Nagyon hangulatos a környék. Köszönjük.

Attibati 2011.03.12 08:25 - Egyéb
Gyalogos kupa: 59.9 km

kópé1993 2011.03.08 14:22 - Megtaláltam
megvan.

szalaij 2011.03.06 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

hercule&jane 2011.03.05 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.05
Tisztára Wekerle feeling:) A tornyok meg Disneyland-esek:)
Nagyon szép kis városrész.

vik&ablack 2011.02.26 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.10
Hangulatos a telep, a Gázgyárnál meg még vasárnap is folyik a felújítás. Köszi a rejtést.

SilverG 2011.02.19 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Megtaláltuk!

FCsili 2011.02.19 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megtaláltuk!

Brogan 2011.02.06 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.27
Békés, kellemes "lakótelep". A "rejtés" túlságosan nyilvánvaló, nem akartam elhinni, hogy ez az.

 
skam molinari 2011.02.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
A másik tábla logikusabb lett volna...
Jobban szeretem ha van láda is, de így is klassz hely!

szeliju 2011.02.06 11:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Szeliju.

kobor_aprod 2011.02.05 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.60
A környék nagyon klassz, egy rendes ládát is megérne. :)

Aleph & Rita 2011.02.01 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.91
2 tábla közül elöször a rosszat választottuk, de a másik jó lett. Klassz kis eldugott hely. Köszönjük!

Gofry24 2011.01.31 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megvan, Eszterrel megtaláltuk. Azt beszéltük, olyan mintha megállt volna itt az idő.
Érdekes hely. Köszönjük!

GeoDitke 2011.01.29 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.30
ok

GeoMogyes 2011.01.29 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.41
Köszi!

Zolminator 2011.01.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.30
Sikerült megtalálni,köszönöm!

Nono&Andris 2011.01.15 15:44 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

bear790611 2011.01.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltam, de tényleg kéne egy láda!
Valóban szép csendes környék!
Köszi a rejtést!

swiki 2011.01.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megtaláltam!

vViktor 2011.01.08 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Fürkészek 2011.01.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.32
Kell ide egy láda. Csak a találékonyság hiányának tudjuk be. Teljesítette 3 fő. Azért jó kis csendes környék. Tudnánk itt élni. Köszönjük!

Csizmások 2011.01.01 11:00 - Megtaláltam
Újévi ládázás 4. találata.

 
coocos 2010.12.29 00:00 - Megtaláltam
meglett

gázgyári megálló_agázgyári megálló_b
Atis87 2010.12.16 17:39 - Megtaláltam
Fura jelszó, nem gondoltam volna....:)

gsy 2010.12.16 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Tetszett a környék! Köszi! =)

gabric 2010.11.14 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

JOE Butcher 2010.11.07 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 3.02
Hangulatos a kis lakótelep, az ipari célra tervezett tornyok pedig lenyűgözőek.

minimal 2010.11.07 00:00 - Megtaláltam
hihetetlen kis nyugis hely, itt kellene lakni :)

benger 2010.11.04 20:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Lehet h nappal varázslatos, de sötétben inkább egy szellemvárosra emlékeztet.

bougie 2010.11.01 13:00 - Megtaláltam
megtaláltam, negyon jó kis hely:o)

hygee 2010.10.31 21:52 - Megtaláltam
Tényleg varázslatos a környék sötétben is, külön klassz, hogy ilyen szépen rendben vannak tartva a házak, mindenhol megvannak a zsalugáterek az ablakokon, minden ház frissen van festve. Köszi, hogy elhoztál ide!

kicsiogre 2010.10.25 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.72
Megvan!

 
zalajaro 2010.10.25 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.54
A lakótelep egy kissé hasonlit a kispesti Wekerle telepi házakra.

JAck:66: 2010.10.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.87
Virtuális pont.

Magyusz 2010.10.13 11:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

waldegard 2010.10.10 11:35 - Megtaláltam
megvan!

turboka 2010.10.10 11:35 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!

laubi 2010.10.09 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.91
Nekünk is hasonló érzésünk volt, mint a Wekerle-telepen. (Biztosan a nagyon hasonló kertvárosi építési mód miatt.) Nagyon köszönjük a rejtőnek!

navigaator 2010.10.09 00:00 - Megtaláltam
-

Nightika 2010.09.30 14:32 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Antonioni Nagyításához a park fáinak susogó hangjait biztosan innen gyűjtötték be :-) */

Pimpi69 2010.09.30 09:30 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést.

hitamas 2010.09.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.32
:)

Túrázó974 2010.09.25 13:10 - Megtaláltam
Elvarázsolt hangulat, mintha nem is Budapesten lennél. A Vekerlén éreztem ilyet.

LTA 2010.09.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.83 súly: 2.77
Óbudai ládázás munka után - 2.láda
Nagyon tetszettek a házak, szívesen laknék itt!

 
Kaputyin 2010.09.18 00:00 - Megtaláltam
ok

szollosi73 2010.09.16 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Megtaláltuk!
Gyors találat, lakói segítséggel!
Amikor gps-szel a ház irányába sétáltam, kijött egy hölgy és mosolyogva kérdezte, hogy gps-es versenyző vagyok?
Visszakérdeztem, hogy ismeri a játékot? Mosolyogva felelte, hogy igen, és már mutatta is melyik tábla az!
Ezután nagyon kedvesen elmesélte a lakótelep történetét! Érdekes volt!
Köszönöm, hogy megmutattad ezt a remek helyet!

Fakakadu 2010.09.14 00:00 - Megtaláltam
Olya volt mintha hirtelen a Wekerle telpre kerültem volna. Köszönöm, hogy elvezettél ide.

Pales 2010.09.12 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.25
Megtaláltam

divemaster 2010.09.06 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.17 súly: 3.51
ok

efery 2010.09.05 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Nagyon szép, hangulatos hely. Tényleg van egy kis Wekerle-feeling-je. Jó lett volna bejutni a gyár területére, de a cerberus nem engedett be... Köszönöm a rejtést, kellemeset sétáltam - ládáztam Óbudán.

Óbudai WekerleÓbudai Wekerle
Csak eddig jutottamŐrtorony-okafogyottan
GázgyárÉszaki-összekötő vasúti híd
Bzsvsz+Manó 2010.09.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
megvan thx

Csg12 2010.09.03 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Nagyon hangulatos telep.

vera&zsolt 2010.08.29 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.86
Megtaláltuk. Ha nincs a láda biztosan nem jöttünk volna el ide. Szép, csendes ez a kis "lakópark".

keep 2010.08.28 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Engem is a Wekerlére emlékeztetett, sötétben is hangulatos volt.
Köszönöm

Ich.. 2010.08.28 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.61
Sétáltunk egyet a környéken, miközben GCSPQR pontjait is begyüjtöttük.

siemens 2010.08.27 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.20
Köszönjük. A telep közepén a park platánsorral, az igen. Tovább a GG játék keretében különböző spaletták fotózása, valamint a GC Római-part felé.

PapaMaci 2010.08.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Megvan. Szépek az épületek.

Mirabelle 2010.08.26 00:00 - Nem találtam meg
A 2 táblából melyik az illetékes?
Se külön-külön, se egybe nem jön össze a jelszó, nemtom hány próbálkozás után tilt le...
A hely helyeske, kicsit Wekerlés, lakótelepnek első osztályú! És a platánok.... hmmm!

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.09.28 08:17]

w.vikice 2010.08.24 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.53
:-P

orangebrotherz 2010.08.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Szép hely, többször voltunk itt (erre szoktunk amúgy is tekerni.), de a GPS nem mutatta a megfelelő helyet, végül a Google Maps segített, igaz, az is kicsit máshova mutat...
Több tábla is található a helyszínen, jobb lett volna ha meghatározott hogy melyiket kell beírni. Persze pár próbálkozás megtalálás "jelentésénél" lehet...

kincsködmön 2010.08.15 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
szuper kedves hely ez

hesim 2010.08.15 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.12
megvan

Manka és Regi 2010.08.01 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.16
Másodjára már jó táblát néztem meg

LionDaddy 2010.07.31 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Kicsit elhagyott a környék, de nagyon nyugis. Aranyosak ezek a házak, ritkán találkozni Budapesten ilyen környezettel.

Köszi rejtést !

FTom 2010.07.31 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.69
Gyalogos kupa: 20 km.

Puzzle Apartman Gyula 2010.07.31 08:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.61
5,5 napos geo-maraton keretén belül kerestük meg a GCSPQR-rel szimultán.
A környék nagyon tetszett. Valóban nagyon hangulatos hely. Ráadásul tetszett, hogy rendben vannak tartva a házak és őrzik a régmúlt szellemét.
A keresésünk pillanatában ugyan valami forgatócsoport borzolta a környék lakóinak kedélyét, de így legalább nem velünk foglalkoztak. A leírás alapján azonban nem voltam biztos abban, hogy valóban az-e a jelszó, de a wapos elfogadás megnyugtatott.
Köszönjük a múltidézést! :)

pliptai 2010.07.28 19:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Köszönet a rejtésért!

szoldi 2010.07.22 00:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
megvan

L.C 2010.07.17 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.54
Kiccsaládommal. Szinte hihetetlen, hogy ez is Budapest része. Kicsit tényleg hasonlít Wekerlére. A történelem valóban itt él velünk, csak észre kell venni. Mondjuk sötétben nem mászkálnék itt, félelmetes lenne, még világosban is az volt egy kissé.

ruudvan 2010.07.17 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 2.65
Megvan! Érdekes volt. Mintha egy horrorfilm helyszínén jártam volna.

Cicapapa51 2010.07.16 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
Nagyon jó hely!
Köszönöm a bemutatást.

olgi0905 2010.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Fröcsi közbe, előtte utána.

EvaM 2010.07.13 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Nagyon jó hely! Itt én is szívesen laknék.

Gyeta 2010.07.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.18
"Lázas" keresés közepette lett meg ez a láda (38,5 C).
Hangulatos egy hely, mintha a nyugalom szigete lenne.
Köszönet a rejtőnek, hogy megmutta!

fa-peti 2010.07.09 14:31 - Egyéb
Kerékpáros Kupa: 76,1 km

Dester 2010.07.08 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Elképesztő volt ez a kis hangulatos rész, szinte hihetetlen, hogy ilyen észrevétlenül meg tud bújni Budapesten. Mindenképpen érdemes volt körülnézni errefelé. Bár a lakóknak valamiért nagyon furák lehettünk... Odajött egy középkorú fazon és megkérdezte, hogy fényképezünk-e. Kérdeztük, hogy probléma-e... Mondta, hogy nem, aztán tovább is ment. Nem nagyon tudtuk hova tenni a dolgot. A házakból is furán pislogtak ránk...
Köszönjük a túrát, mindennel együtt élmény volt :)

A jobb hátul látható ember jött oda... 
Vucsi 2010.07.08 19:30 - Megtaláltam
megtaláltam.

berkaba 2010.07.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
kÖSZÖNJÜK

nagya93 2010.07.07 13:40 - Megtaláltam
+ [wapon beküldött szöveg]

Zugi 2010.07.04 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
Impozáns egy gyár lehetett ez a századfordulón és tökéletes esztétika amire akkoriban még adtak. Különös hangulata van a kis lakóparknak, kicsit olyan Wekerle telep feeling, de hát hasonló időszakban épültek. Mennyire emberközelibb és környezettudatosabb lakásokat építettek a sivár panelek előtti korban. A gázgyár mellett, részben korábbi helyén pedig a Graphisoft park lenyűgöző. Ott aztán el tudnám tengetni dolgos munkanapjaimat. Máshol is adhatnának ennyire a környezetre a cégek.
A jelszó azonban eléggé bizonytalan. Csak itthon derült ki beírva, hogy valóban arra gondolt -e a rejtő. Ezt jó lenne azért jobban konkretizálni, mert nem egyértelmű a helyszínen.

[EMIL] 2010.07.04 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Nagyon szép környék, autók nélkül, kis kertekkel még szebb lenne!

Kori:-) 2010.07.03 14:30 - Megtaláltam
.

Isfer 2010.07.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
megtaláltuk

 
Liberty 2010.07.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
3/2. Ládatúra Óbudán.

Különleges hangulata van az egész környéknek. Érdekes helyszín. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Óbuda címere
Ancsa&Fikusz 2010.06.26 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.45
Megvan

Heni&Gábor 2010.06.24 07:30 - Megtaláltam
Évek óta HÉVvel járok dolgozni Békásmegyerre, most megszakítottam az utazást a láda miatt. A lakótelep nagyon tetszett!

znasz 2010.06.23 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
Köszi a rejtést: znasz

gst76 2010.06.19 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Kerékpáros ládázás első állomása. Csendes, nyugodt környék.
Régebben többször is jártam már erre, itt van a Gáznűvek teke pályája. Ott gurigáztam... :)

Köszi a rejtést!

üdv, gst76

 
Mira 2010.06.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.68
Ez kis telep teljesen elbűvölt! Olyan, mint egy titkos oázis, hisz annyira elüt a környezetétől. GC nélkül nem biztos, hogy valaha is eljöttem volna ide.
Nagyon köszönjük!

A mesebeli ovit lefényképeztük.

 
malevil 2010.06.07 17:10 - Megtaláltam
Pofás kis lakótelep!
köszi

 
befi 2010.06.07 10:40 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 50,8 km

Nyúl 2010.06.06 16:39 - Megtaláltam
Mai harmadik megtalálás

Aszilva 2010.06.05 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Kerékpározás közbeni megálló (2.). Kellemes, "emberléptékű" lakótelep. Köszönöm a rejtést.

Miley98 2010.06.01 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.78
A multi bevásárlóközpont mellett egy kis zöld,csenddel és nyugalommal.
Köszönöm.

ott keresd 
police107 2010.06.01 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.79
Megvan.Nagyon csendes kis környék.Köszi

ezt látja a láda 
a-beatrix 2010.05.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Hangulatos környezet, szívesen élnék ilyen helyen. Bár többször bicajoztam már errefelé, ezt még sosem vettem észre. Köszönjük.

jbako 2010.05.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.63
Megtaláltam!

Bajuszcica 2010.05.28 22:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megvan, köszönöm a rejtést:D

dzsinszka 2010.05.28 22:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
THX!

Zoltanus 2010.05.28 22:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Köszönöm a rejtést!

fabkor 2010.05.27 16:01 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg] Érdekes egy lakópark ( ahogy most neveznénk)
A múlt épületeit nem kell lerombolni. Látszik foglalkoznak ezen házikókkal.

rajZolas 2010.05.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Kár hogy nem itt forgatják a Barátok közt. :)

Boci57 2010.05.20 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.76
Szép régi épületek, mint Wekerle telep Kispesten. Úgy tűnik, jó lehet itt élni, szép rendezett világ.
Köszi
András

Kerékpáros kupa: 62,8 km

schöphi 2010.05.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam!

luckyhunter 2010.05.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Egy kis időutazás a nyugalom szigetén.
Luckyhunter

zazu 2010.05.14 13:45 - Megtaláltam
OK!

Báthory Ödönke 2010.05.14 08:00 - Megtaláltam
Nagyon bájos kis telep. Érdekes, én még úgy tanultam, hogy az "átkosban" kizsákmányolták a dolgozókat. Ehhez képest ez egy kis ékszer.

Fil 2010.05.09 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.60
Feleségemnek nagyon tetszett ez a cache, teljesen odáig volt azoktól a helyes kis, egyforma házaktól. Egy kevéske muskátli az ablakokba és mintha egy alpesi kis faluban lennénk. Szimpatikus volt a "telep" közepén levő, igen gazdagan felszerelt ovi is. Sajnos a lakótelepről a gázgyári tornyokat nem láttuk, nagy dzsindzsában kellett volna felmászni a töltésre, inkább máshonnan csodáltuk a létesítményt. A fotómasinákkal óvatosan. Mi csak leparkoltunk, elővettük a gépet, máris kijöttek a helyi idős nénik, hogy kik is ezek az ismeretlenek. Ez egyfelől biztonságot adó, jó érzés, másfelől...
A rejtésről: nem szeretjük a virtuális "rejtéseket", nehezen tudom értelmezni, mint rejtés, de ez aranyos volt, nem sablonos megoldás. :)
Kár, hogy a fotók nem adják vissza az igazi hangulatot, néhány mostani fotóval a webes megjelenés maximális pontot kapna, mindent megtaláltunk rajta, ami kellett, a linkeket külön köszönjük, sok új információval lettünk általuk gazdagabbak.
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük, hogy elkalauzoltál minket ide. Hihetetlen, hogy a fák mögött ott a kanyarban :) mi lapul, tipikusan a geocaching nélkül soha... hely.

:)Hangulatos
Csodás fasor, park 
keta 2010.05.08 00:00 - Megtaláltam
.

Kakukkos és Hajszál 2010.05.03 09:10 - Megtaláltam
a

aPPle29 2010.05.01 00:00 - Megtaláltam
Megtalálva.
Érdekes volt a hely...kár hogy virtuális.

fuloplevente 2010.04.30 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.50 súly: 1.78
Megvan, de nem volt triviális.

jaky 2010.04.29 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.04
Megtaláltuk Brigivel.

ghabbi 2010.04.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.17
Köszi!

kobcikrajci 2010.04.26 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.40
2/6. Mellette már sokszor, de ennek a kis gyöngyszemnek az utcáin még sosem jártunk. Tényleg varázsos, köszönet a becsábításért! Az egyik ház több ablakában macskák pihentek!

Hz 2010.04.26 10:10 - Egyéb
Tekergés az új ládák okán, 10 com-os, 4 games-es, 2 hu-s találattal
130 km-en.

Kerékpáros kupa: 130 km

Láda ellenőrzés:)

Tracklog 
rimano 2010.04.25 14:25 - Megtaláltam
Óbudai szigetről hazafelé. A&N&Zs&Zs

flendera 2010.04.24 19:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.26
Megtaláltuk Budapest újabb csendes kis "szigetét". Nagyon hangulatosak a kis házak. Geocaching nélkül soha nem jöttünk volna ide. Köszi a rejtést. Szuper volt (na és a palacsinta is).

Plavi 2010.04.24 19:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
A nagyváros közepén egy csendes és meghitt sziget. Nagyon hangulatos ez a hely. Sokszor jártam már a közelében, de ide még nem mentem be. Örülök hogy a játék keretében most megtettem. Kár lett volna kihagyni.

család09 2010.04.22 19:00 - Megtaláltam
megvan!

gyusz_58 2010.04.22 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.78
Mi arra felé lakunk, de eddig sosem sétáltunk be a telepre. Tényleg olyan kis babaházas környék és háttérben a régi gázgyár tornyai...
Bár aztán benmentünk a házakba, belülről már kicsit avittabb Vajon nedvesek a falai?
Ja és remélem végre, vmelyik pártunk és kormányunk áldoz már a gázgyári műemlékek helyretételére, mert igen csak szépek. Persze fél siker, hogy nem bontották le.

fodorcsalad 2010.04.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.98
Megtaláltuk! :) Ez a 99. láda találatunk, alig várjuk a 100.-at!!!

alfabootis 2010.04.06 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.88
Megtaláltam:-)

morph 2010.04.05 14:29 - Megtaláltam
locsolás és geocaching - 7. [wapon beküldött szöveg]

kasperte&vask 2010.04.05 13:30 - Megtaláltam
Szép környék. Sosem jártunk erre, pedig nem lakunk messze innen. Nagyon hangulatos.

tomi77 2010.04.04 18:01 - Megtaláltam
Koszi [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2010.04.04 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.71
Mai 5/4., össz. 519. megtalálásunk. Mai napra egy kis Római partra tekerés volt. Szép időben tekertünk. Az új kerékpárt is kipróbáltuk. Nagyon szuper, szinte magától gurul.
A lakótelep Wekerlére emlékeztet. Ez is olyan hely, hogy láda nélkül nem jöttünk volna a telepre. A tornyokat már többször láttuk, mert korábban sokszor tekertünk el mellette. Reméljük nem lesz a múlté.
Kerékpáros kupa: 46,1 km.

GázgyárGyárudvar
Lakótelep 
Samo 2010.04.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Asszem megvan.

Ott jártamPersze bicajjal!
nyuszt 2010.03.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Többször is jártunk már erre, de általában a Graphisoft parknál megyünk el, de soha nem gondoltuk, hogy ilyen szép ez a belső udvar.

Fortunata 2010.03.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Nagyon érdekes hely, mintha másik világba csöppentünk volna Budapest helyett.

djewla 2010.03.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.26
Tetszett a hely, évekig laktam a közelében, mégsem jutottam el ide. A jelszó viszont nekem nem volt egyértelmű, de úgy tűnik mégis sikerült rájönnöm. :)

Piroskaa1 2010.03.27 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Kedvesem, Blue Mali mutatta meg a környezetet, tetszett, mégha el is tévedtünk:)

vileda 2010.03.24 15:30 - Megtaláltam
:)

istvandsz 2010.03.19 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjül

wadi 2010.03.15 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Még sohasem jártunk itt, nagyon tetszenek a házak, Köszönjük!

Vandi&Wadi, Vadti&Marci

 
Somahaver 2010.03.15 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
+van Köszi!! Boszy és kikutya segítségével!!

tomesi 2010.03.14 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.67
gyönyörű ez a hely, jó volt itt egy napos vasárnap délután sétálgatni.

 
Joanne 2010.03.14 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.26
Leolvasva. Zs&E

SzandiB 2010.03.10 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.00
Köszi a rejtést, érdekes hely.

Közel járok 
lacza74 2010.03.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Köszi a rejtést!

Christinel 2010.02.28 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Jó kis hely. Nekem Wekerle telepet juttatta eszembe. Köszi a rejtést!

Mastrius 2010.02.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
5 éves korom óta lakom Csillaghegyen, rengetegszer mentem el előtte, bicikliztem mögötte, mégsem jártam belül sosem. Többször elgondolkodtam már azon, hogy minek ide buszmegálló, amikor semmi sincs a környéken, csak pár furcsa épület.
Most már értem... Köszönöm szépen!! Így éjszaka egészen varázslatos volt.

dzoli1 2010.02.24 08:30 - Megtaláltam
Egy kis délelőtti ládázás. :)

hp-kzs 2010.02.21 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.01
A rejtés nem túl fantáziadús, de az épületek kárpótoltak. Reméljük, mielőbb kitalálják, hogyan hasznosítsák a továbbiakban, kár lenne ha tovább pusztulnának.

Einstein Commando 2010.02.20 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.78
Olyan odaköltözős környék :) Köszi a tippet!

A tornyok 
atipapa 2010.02.14 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
köszi,az idöutazást

 
-Bandi- 2010.02.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Nagyon szép környék. Egyszer már olvastam egy jó cikket róla, de csak most sikerült ide eljutni. Köszi.

Stn72 2010.01.30 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.26
+van!

norko 2010.01.24 11:30 - Megtaláltam
Nyugis környék.

csabi1955 2010.01.23 00:00 - Megtaláltam
Meglelve

Csuek 2010.01.16 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.54
Hangulatos környék! Köszönjük a rejtést

ha2 2010.01.03 12:04 - Megtaláltam
Már régen jártam itt.
Legutóbb munkahelyi feladat volt.
Hangulatos hely.

VHA 2010.01.02 15:02 - Megtaláltam
OK!

Attolico 2010.01.02 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.78
Érdekes környék. Köszönjük!

kmiksa 2009.12.30 18:00 - Megtaláltam
Megvan a mai 11/6 ládiko Feri65-tel.

feri65 2009.12.30 18:00 - Megtaláltam
megtalaltuk miksaval!
a lakasok tok erdekesek, mintha a wekerlen lettunk vna!
koszi!

na ez a tabla is ott van! 
DBell 2009.12.30 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
megvan

*Vica* 2009.12.30 08:45 - Megtaláltam
Korábban már kerestem, de térkép hiányában feladtam. Most a geoszilveszter előtt GPS-sel sikerült.

 
Duciék 2009.12.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
+

fabiancsalad 2009.12.27 12:15 - Megtaláltam
Ötletes

ZizAti 2009.11.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.69
Nagyon szép kis környék, spalettás házakkal, kedves teraszokkal.

j_sipi 2009.11.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
OK!

Geri89 2009.11.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Köszi!
Geri89

Tuareg79 2009.11.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.76
ok

L-200 2009.11.22 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megvan.

prodg 2009.11.22 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.92
Mint annyi mindent ezt sem ismertem, hiába dolgoztam erre éveket és jártam mostanában is a Szentendrei úton.
Ez az egyik lényege a GCnek.:)
A helynek tényleg van valami érdekessége, egy kis nyugalmas szigetnek tűnik a főváros egyik zajos, forgalmas fő útja mellett.

 
ernoe 2009.11.19 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Nagyon hangulatos hely még ilyen késő ősszel is a sok lehullott falevéllel és a spaletták változatosságával. Köszönöm, hogy megmutattad.

Ovi 
fcsaba 2009.11.17 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.00 súly: 3.53
Sötétben és ködben, rohanás közben sem sokat láttam. A jelszó nem volt egyértelmű, de elsőre bejött a tipp.

A kis kanyargós utcákban, nem túl tökéletes térképpel a kezemben, közepesen rossz tájékozódással eléggé elkavarodtam, későn értem haza.

DorTom 2009.11.15 00:00 - Megtaláltam
OK!

Janisoft 2009.11.11 21:20 - Megtaláltam
-

bgyuro 2009.11.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Különleges hangulata van a környéknek.
Köszönöm a rejtést.

Atmosz&Zozmosz 2009.11.07 09:55 - Megtaláltam
Megvan :-)

pszoradi 2009.11.01 11:52 - Megtaláltam
a

Paplacs 2009.11.01 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
A találat után kicsit körülnéztünk, egyedi hangulata van!

pegasus_mv 2009.10.31 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Igazi kincs az emberléptékű lakótelep. Köszönöm a rejtést.

Áron 2009.10.30 07:27 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a környék. Nyugis, szép házak...

Bryan 2009.10.26 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Megtaláltam!

Érdekes volt:)
Mintha vissza mentem volna az időbe egy kicsit!

VSVJ 2009.10.25 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Megvan! Egy kedves ottlakó hölgy kérdezte: "GPS-es versenyző" ? :) Szép a környék.Köszi

jampipi 2009.10.25 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.20
Mai 3. találatunk. Kamillával átkerékpároztunk a Gázgyári lakótelepre. Némi szerencsétlenkedés után megleltük a táblát.

pokers 2009.10.23 14:02 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos városrész, valahogy a Csinibaba film fílingjét éreztem.

zsebeszter 2009.10.23 13:19 - Megtaláltam
Milyen egy kis elfeledett-elvarázsolt kis hely ez itt. Köszönöm hogy megmutattad. A jelszóval csak tippeltem mert két tábla is van az adott koordinátán (hibahatáron belül) és az egyik végén is van írásjel a másiknak nincs...de elsőre bejött. :)

Balázs-80 2009.10.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.04
Érdekes hely.

 
TenG and Barbye 2009.10.22 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.79
Nagyon szép gyár, mindig megcsodáltam a vonatról is. Köszönjük a rejtést!

Tomi_Bp 2009.10.19 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.19
7/3

Drive-in

 
ramgab 2009.10.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.18
Megvan, köszönöm !

 
törölt nick 3 2009.10.08 12:00 - Megtaláltam
-

kia71 2009.10.04 17:35 - Megtaláltam
:)

redan 2009.09.28 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Fantasztikus, egyedi része a városnak; egy mini-Wekerle, elbújva...

tomreti 2009.09.26 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.71
A környezet tényleg érdekes a maga módján, de talán hagyományos ládának is lehetne itt helyet találni a virtuális mellett.

Ágica63 2009.09.20 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Nickyvel. Ágica

Nicky&Ati 2009.09.20 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Nagyon szép ez a könyék. Olyan Wekerle telep érzésem volt. 16 évig laktam Belső Óbudán de ezen a részen csak most voltam elöször, sőt még nem is hallottam róla. Köszi a rejtés kellemes esti séta volt GCRMPR-től.

Nicky&Gabi

alecar 2009.09.20 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.92
Délutáni kerekezés kislányommal. Utolsó előtti állomás.
Nagyon aranyos kis lakótelep.
Köszi!

joco64 2009.09.19 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.53
Megtaláltam.

egyedk 2009.09.18 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Az ipartelepítés kapcsán néhol békés lakókörnyezetet alakítottak ki. Jelen esetben ez Budapest kevés megmaradt nyugodt, csendes szigeteinek egyike.
Köszönöm a be- és megmutatását!

Caleb 2009.09.16 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
3*-a meglett :(((

Redteam 2009.09.15 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Hangulatos hely.

htour 2009.09.13 18:00 - Megtaláltam
Kedves hely.

WeSzil 2009.09.13 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.52
Megtaláltuk!

EndreiTeam 2009.09.13 02:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.67
Ok. [wapon beküldött szöveg]
Egésznapos ládázásunk egyik még igen korai találata. Valóban szép és éjszaka igen nyugodt környék.

Köszönjük!

nymhun 2009.09.08 15:15 - Megtaláltam
Szép környék.
Közös találat tizezer256-tal.

tizezer256 2009.09.08 15:15 - Megtaláltam
Nagyon szép,hangulatos hely

Levente Brain 2009.09.07 20:15 - Megtaláltam
Bevásárlás után egy kis séta a környéken. Sötétben is elég hangulatos a hely.

szilagyif 2009.09.07 20:00 - Megtaláltam
Nagyon különleges ez a gázgyári lakótelep, mintha egy másik világban sétáltam volna!

galk78 2009.09.07 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Mindennapi bicikliútvonalam mellett található ez a "láda", így ideje volt becserkészni. Nagyon szép kis különálló világ fogadott. Köszönöm, hogy bemutattad ezt az elkülönült városrészt. Kriszta és Krisz

Badu 2009.09.06 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Jó környék!

Gedó 2009.08.30 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megvan!

Rocco21 2009.08.28 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.46
Megvan! 30. láda. Érdekes környék. A gázgyár elég rossz állapotban van, kár érte.

ÉpületÉpület
ToronyGázgyár
adams 2009.08.27 14:00 - Megtaláltam
Aquincumi HÉV megállónál szálltam le és egy rossz ötlettől vezérelve követtem a nyilat, egy patakon és egy vasúti töltésen átmászva meglett, majd a könyebb úton kisétáltam, hogy befelé miért nem azon mentem számomra is rejtély:) Köszi a rejtést! Érdekes környék!

beya+benya 2009.08.23 16:00 - Megtaláltam
van fotóm is róla, de csak 1 db tábla volt a közelben.

[Jóváhagyta: Gabe, 2009.08.27 09:47]

catyus 2009.08.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.45
Megvan! Bicajjal.

Köszi

vorosroka 2009.08.22 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.26
Micsoda nyugalom. Bringás találat.

serb.orsi 2009.08.22 00:00 - Megtaláltam
Lenyűgöző!

tcsb 2009.08.16 19:25 - Megtaláltam
+van!

Szlil 2009.08.16 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Szombati "Szigetelés" után másnapi Bp-i pár közeli láda megkeresése.

Stimm 2009.08.16 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Nagyon érdekes környék. 100 m-re mentem el mellette eddig többször is. A láda nélkül v.szeg sohasem láttam volna.

simico 2009.08.16 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Az amfiteátrumtól jöttem át ide. Érdekes és kellemes környék, mintha nem is Budapesten lenne az ember. A szigetről áthallatszó zene egy picit megtörte a békés csendet.

szilaspinter 2009.08.12 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Első ládánk, de nem az utolsó :)

gszilas 2009.08.12 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Tényleg igazi kis sziget a városban. Újabb beavatottakkal.

urbalazs 2009.08.10 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.32
Nagyon takaros környék, jó lehet itt lakni.

Megvan! 
siriso 2009.08.09 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.69
Kis vasárnap ebéd előtti bicikllizgetés...

Lehetetlen 2009.08.07 00:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Hihetetlen jó hely... Világosba is meg fogom nézni. Jó lenne itt lakni.:-) Köszi.

Gerry Potter és Gabriella 2009.08.05 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.30
Megtaláltam!!! Köszi a rejtést!

Barátságos környék! 
Famágus 2009.08.01 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
5/5.
Tényleg egy kis mesebeli sziget, mintha nem is ott lenne ahol van :-) Nagyon örülünk, hogy eljutottunk ide is.. köszike!!

Hadralka 2009.08.01 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.38
...megtaláltuk!

oldfox 2009.08.01 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.48
....bővebben Famágustól!

Ulci 2009.07.28 21:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Ezekért a pillanatokért ládázom.
KÖSZÖNÖM. Nagyon megkapó hely, ahová soha nem mentem volna be, pedig gyakran bringázom arra és a Nagymama palacsintázója is sokszor beesik. :-)

richard_szabo 2009.07.28 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.64
Munka előtt erre jártam, levadásztam.

szepzsuzsi 2009.07.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.18
Meseországban...
Köszönjük szépen!
szepzsuzsi, szeperzsi

valti 2009.07.24 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.54
Ok! Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Kázmér és Párja 2009.07.19 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.20
Megvan.

ArmandoB 2009.07.17 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Fantasztikus kis "lakótelep". Sokszor mentem már el mellette, de meg sem fordult volna a fejemben, hogy itt van ilyen kis nyugodt "sziget". Fantasztikus.

Budai gyerek vagyok, de soha nem jutottam volna el ide a játék nélkül. Köszi.

Láp Lidérce 2009.07.16 10:00 - Megtaláltam
Mik ezek a kastélyok? - szóla BMW. Majd: Jó lenne egy ilyen ház...

SzépBMW-nek tetszettek a mézeskalácsházak
Nekem meg ez 
@ndrew 2009.07.15 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Hangulatos hely.

 
Hinter 2009.07.14 08:48 - Megtaláltam
Csendes köenyék és nagyon szépek a platán fák. Köszi

Dudika 2009.07.12 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltam Köszönöm
Nagyon szép csendes kis sziget a városban.
A múlt század eleji hangulata van , szépen parkosítva

GaMaNi 2009.07.11 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.11
Köszi a rejtést.
Egy igazi kis sziget a városban, ahol kedves "sorstársakkal" is összefutottunk.

Sorstársakkal
Meli & Tibi 2009.07.11 00:00 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos kis lakótelep. Ide sem jutottunk volna el a láda nélkül. Változatlanul nagyon szeretem a városi ládákat. Jó kis biciklitúrával lehet összekötni (kellemest a hasznossal). Csakúgy mint kessertársaink, akikkel közösen sikerült eljutnunk a megoldáshoz.

CacheFinder 2009.07.10 16:31 - Megtaláltam
Érdekes hely volt.
A gázgyár tornyai már régebben is tetszettek, de erről a kis lakótelepről nem tudtam.
Engem Wekerle-telepre emlékeztetett.
Köszönöm a rejtést!

PeterTomi 2009.07.04 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.21
Megvan. Máriusz barátommal és Niki lányommal. KÉpek később.

mrqn 2009.07.03 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszi, Gergő

joeiceman 2009.06.26 13:07 - Megtaláltam
Köszi!

mszilvia 2009.06.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

fabiusz 2009.06.17 17:38 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Astral! 2009.06.16 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Köszi a rejtést. Régi fényében nagyon szép környék lehetett.

V_Gabor 2009.06.16 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
Kellemes környék, a veteményes kertek látványa ilyen helyen külön érdekesség! Kicsit Wekerlére emlékeztet.

M&G

KJ & GM 2009.06.14 11:10 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

attila12 2009.06.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Nagyon tetszett a "lakótelep", köszönet a rejtésért!

segoy 2009.06.10 17:50 - Megtaláltam
!

Tom and Jerry 2009.06.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 1.60
Semmi gáz!

PopeszkuGelu 2009.06.03 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Hangulatos telep, kerékpárral remekül megközelíthető.

atticus 2009.06.03 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megvan. Tetszett. Köszi.

Mo-Hó 2009.06.03 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.15
Megvan.

Anita&Gabi 2009.05.24 00:00 - Megtaláltam
Nyugodt környék.

carmin 2009.05.23 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.75
Eldugott helyen, érdekes, hangulatos környezet.

 
urbanj 2009.05.20 15:00 - Megtaláltam
Arra jártam. :)

fairco 2009.05.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam.
Szép a környék.

Veteránok 2009.05.16 13:30 - Megtaláltam
o.k. :-)

Városi Chilly csapat 2009.05.09 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.08
Megtaláltuk!
Ez a szag nem semmi.


bgjozsa 2009.05.09 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.00
Szentendrei kerékpártúra közben (2/5). Sokszor mentem már el a gázgyár mellett Szentendrére biciklizvén, de akkor még nem kesserként.

Marcello87 2009.05.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.65
OK.

csg69 2009.05.05 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.10
Megvan :)

ÁG-Team 2009.05.02 16:10 - Megtaláltam
O.K.

Ági, Gabi

zsuzsóka 2009.05.02 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.48
Megtaláltam

Dandaki 2009.05.02 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Megtaláltuk

dandasz 2009.05.02 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.38
Szép hely!

skovac 2009.05.02 10:35 - Megtaláltam
jó volt.

Zsu1971 2009.05.02 10:33 - Megtaláltam
Toto92-vel közösen

Toto92 2009.05.02 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.81
65.
Hangulatos, múlt századot idéző környék.

 
turbinalapat 2009.05.01 11:43 - Megtaláltam
Érdekes, de hangulatos lakórész. A torony érdekes volt. Kösz a rejtést :)
Laci

handky 2009.05.01 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Nagyon nyugis környék és a tornyok is érdekesek, kár, hogy nem lehet közelebb menni hozzájuk. Úgy védik a területet mint ha atombunker lenne odabent! Ki tudja :

Andi

 
fules22 2009.04.30 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Köszönjük, érdekesek a házak. Köszönjük a rejtőnek a telefonos segítséget!

redfish 2009.04.30 07:10 - Megtaláltam
Megvan köszi

Dr.Lada 2009.04.25 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
Kerékpáros találat.

belus01 2009.04.23 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

TücsiTeam 2009.04.21 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Három tábla is van ott..

karalabee 2009.04.18 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
:]

bm 2009.04.16 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Megvan.

The Fox 2009.04.11 16:30 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

bferi 2009.04.10 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam.

iloilo 2009.04.10 14:40 - Megtaláltam
Megvan. Mennyit bicikliztem erre, jó volt megint sétálni egyet a környéken.

gyimimi 2009.04.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Érdekes hely.

coltuci 2009.04.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.23
megvolt

septimusseverus 2009.04.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
megvan

lasipeti 2009.04.08 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 2.71
Megtaláltuk!

Művészi fotó 
diego 2009.04.08 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.15
A vasút melletti kis kertes rész nagyon tetszett. Tiszta olyan mint a vidék a város szívében. Nagyon hangulatos!

AtiMon 2009.04.07 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.01
ok

lepke 2009.04.05 11:05 - Megtaláltam
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy érdemes ide eljönni, mert érdekes ipari műemlék és hangulatos épületegyüttesek láthatók itt.
Hát..., mit mondjak, számomra igen szerény kukullórium volt.
Viszont egy aranyos, segítőkész néni kiszólt az ablakon, hogy mi a jelszó, amikor látta, hogy az adott ponton némileg tétován ácsorgok, noha a bizonytalankodásom nem a jelszó miatt volt, hanem azon tűnődtem, miként juthatnék le a Római partra.

Baggio 67 2009.04.04 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Megtaláltuk! Nyugis, varázslatos hely.

 
GréTeam 2009.04.04 17:30 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy felhívtad a figyelmet erre a tényleg kedves és békés helyre. Az épületek, a környék, de főként a madárcsicsergés és a csend nagyon tetszett.
Gréti&Szabi

Discover 2009.04.03 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Nekünk nagyon tetszett ez a hangulatos lakótelep.
Köszönöm!

zakany 2009.04.03 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Rájöttem, hogy mikor suliba megyek, max. 2 perc kerülő!
Sose tévedtem volna ide, ha nincs ez a láda:)
Érdekes hely! Tetszett!

sas&szti 2009.04.03 08:49 - Megtaláltam
Mai napunk harmadik ládája. Nekunk olyannak tünt mintha egy minifalu lenne Budapest belsejében:)

eperdzsem 2009.04.01 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.22
Munka utáni kis séta Aquincum megállótól.
Már a telephez közeledve elért valamilyen furcsa, nosztalgikus hangulat. Nem tudom, hogy valóban a hely, vagy pedig a korábbi, kedves hangú logonak köszönhetően. Mindenestre aranyos dolgokkal találkoztam: szépen rendezett kis kertek, a házat őrző cirmoscica (nem hagyta magát se simizni, se fotózni). Igazán irigylem a gyerekeket is, akik ebbe az óvodába járnak. A jelszó hamar meglett, de gondolom nem is ez az igazán fontos. Túl sokat nem maradtam, mert az az érzés fogott el, hogy minden ablakból engem figyelnek. Talán azért, mert a lakótelep kis mérete és személyessége folytán, valószínűleg összetartó kis közösség lakik itt, akik furcsa szemmel néznek minden ide tévedőre.
A láda amúgy alkalmat adott egy gg-s játék teljesítésére is.
Köszönöm a rejtést!

ZsalugáterUtcakép
Ide szívesen jártam volnaFasor
A kertek is rendezettek 
timi és a mackó 2009.04.01 10:30 - Megtaláltam
Szerintünk ez a környék egyáltalán nem varázslatos, inkább lehangoló. Pedig még a nap is sütött. Persze vannak rosszabbak is. Azért köszönjük.

fuzbal 2009.03.31 21:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
[wapon beküldött szöveg]

törő 2009.03.30 12:00 - Megtaláltam
aranyos házak, tetszik a környék

FILA 2009.03.29 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.52
Meglett. Nagyon kellemes hely a rohanó városban. Szívesen laknék itt. Köszönjük a "rejtést".

lakótelep 1lakótelep 2
lakótelep 3 
yamael66 2009.03.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Az 1. ladam :)

Templar 2009.03.22 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.83 súly: 3.49
OK!

Stautoma 2009.03.22 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
OK

Stella&Carlo 2009.03.21 21:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Köszönjük, nagyon hangulatos hely!

andreasse 2009.03.21 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.90
Megvan! Köszi a rejtést!

Hocsa 2009.03.21 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.90
Szombat délutáni biciklizés közben, 4/3. Igazán kellemes környék, takaros lakásokkal. Köszönet!

sereva 2009.03.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam.

Dzsó.bácsi 2009.03.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.56
Hát ez valami varázslatos hely. Gyerekkorom óta látom a tornyokat a HÉV-ről, de sose tudtam erről a "telep"-ről. Nagy köszönet a rejtőnek!!!

vtibi 2009.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Nagyon kellemes kisvárosias környezet. Nagyon megfogott a hely hangulata!

LSaci 2009.03.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
LSaci

 
sinus90 2009.03.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.07
Hangulatos a pici lakótelep. A tornyokat felújítva hasznosítani lehetne.

A tornyok.Lakótelepi részlet 1.
2.3.
ibarth 2009.03.07 11:30 - Megtaláltam
szep kis hely, nem is sejtettem,hogy ilyen aranyos lakrész van arrafele. koszi!

Chip és Dale 2009.03.04 20:13 - Megtaláltam
Este sétálgattunk itt, tetszett a hely!

Gergol2 2009.03.04 17:17 - Megtaláltam
Megvan
Jo kis kornyek

Böjte Nóra 2009.03.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.48
MEGVAN :)

armando 2009.03.01 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 2.17 súly: 1.30
a

HeZsu 2009.03.01 10:58 - Megtaláltam
A láda nélkül sose jutottam volna el erre a hangulatok heylre.
Köszi! Mai 4/1

glotter 2009.02.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.53
Megtaláltam. Hangulatods "lakósziget" a vegyes környezetben. Külön világ a vasút, régi gázgyár, modern bevásárlóközpont és az Aquincum által közrefogott területen.

Héphaistos 2009.02.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Kis séta egy másik világban

Bluedog 2009.02.21 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Saughassy 2009.02.21 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

levender 2009.02.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 3.00
A lepukkantsága ellenére tényleg hangulatos a hely. A környékbeli lakótelepekkel, áruházakkal stb. összehasonlítva pedig az is jól látszik, hogy régiek valahogy jobban érezték a léptékeket és azt is, hogy a célszerűség mellett még sok más (pl. szépség) is fontos az emberi lakhatáshoz.

PJohn 2009.02.19 18:14 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

b-gy 2009.02.18 08:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
OK

Devil 2009.02.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.74
A környezet elég szemetes. Sajnos a toronyhoz nem találtuk az utat. Köszi a rejtést.

Áron31 2009.02.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.76
Köszi a rejtést! :)

Áron csapata 2009.02.13 14:00 - Megtaláltam
Egyébként nettalálat, mert a lakótelepi épületekről vannak a neten fényképek, amikből (és a hozzászólásokból) kitalálható a jelszó, de azért a webes megjelenés lehetne bővebb....
Ajánlom mindenkinek a következő linken elérhető videó megtekintését is, mert érdekes:
videó itt.

ipa 2009.02.10 09:04 - Megtaláltam
Gyönyörű kis meseváros. A hangulat megfoghatatlan. Körbesétáltam egy keveset és azt hittem, valamelyik rajzfilmbe csöppentem...

lczandris 2009.02.09 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Nagyon hangulatos környék még sötétedés után is

Égetö 2009.02.07 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.45
Kis meseváros a töltés mögött, az Auchan szomszédságában.
Egy élmény volt. Ha nincs a "láda" talán soha sem járok erre. Kár lett volna! Köszi!

Blue Mali 2009.02.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.73
Köszi a virtuálist!
Jó a környék apám valaha itt dolgozott!
Kerékpáros találat.

szelt 2009.02.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.73
ok

fattila 2009.01.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Nagyon érdekes volt ez a része Budapestnek. Ahogy mondani szokták, ha nincs itt geoláda, talán sohasem jártam volna erre.

mezo76 2009.01.26 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Megtaláltam. Köszi!

comp@ss 2009.01.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Ok

elisoft 2009.01.21 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Könnyű reggeli találat - túl sok tábla van a ponton - de elsőre a jót választottam :)

 
Rókacsapda 2009.01.18 16:35 - Megtaláltam
Ok.

M.Lali 2009.01.18 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
OK!

drabik 2009.01.18 11:10 - Megtaláltam
Fantasztikus hangulata van a helynek!
Köszönöm.
Balázs

 
farkasék 2009.01.17 16:27 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Sherlock Holmes 2009.01.04 14:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

czipan 2009.01.04 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Ha az a tábla, amire gondolok, akkor félrevezető, mert kettő is akad belőle, és az utolsó írásjel tekintetében különböznek... A telep nagyon tetszett, Wekerléhwz hasonló, mintegy külön világ.

 
fanyűvő 2009.01.04 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.11
Varázslatos kis hely

Galambok 2009.01.03 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Egy pici helyi segítséggel, de megvan:)

laci 68 2009.01.03 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Ok!

tobi92 2009.01.03 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Érdekes a környék. 3/4

Szabó Család 2008.12.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Érdekesek a tornyok. Köszönjük.

Ferencz család 2008.12.20 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Tetszett, kár, hogy a gázgyár épületét nem lehet megközelíteni!

asfroolez 2008.12.19 00:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.01
ok

woncsi és medve 2008.12.13 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.06
OK!

mucik 2008.12.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.27
Nagyon jó hely! Hihetetlen, h milyen helyek vannak a fővárosban. Szívesen megnéztük vlna a gázgyárat közelről is.
Mucik

mape72 2008.12.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
ok

Csíkos Tigris 2008.11.30 14:00 - Megtaláltam
-

Ours 2008.11.30 14:00 - Megtaláltam
Hangulatos régi házak.

parrish 2008.11.23 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.78
ok!

Yoss 2008.11.18 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.24
Ahogy Kovtom is írta, nekem is Wekerle ugrott be. Nagyon hangulatos, szép környék. Nem is tudtam, hogy létezik. Köszi a rejtést, ide még tuti visszajövök.

 
ludens 2008.11.15 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Gyönyörű hely. Azt hittem ismerem a környéket, de mégsem eléggé.
Nem volt ez régen zárt terület?
A leírást megfogadva még visszamegyek!

kovtom 2008.11.09 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.29
Nekem egyből a Wekerle jutott eszembe erről a nyugis kis helyről, bár lehet, hogy azért mert én arra felé lakom... :-)

Köszi a rejtést!

dagi63 2008.11.06 21:15 - Megtaláltam
Megvolt Placc-al. TFTC.

placc 2008.11.06 21:00 - Megtaláltam
Megvolt Dagi63-al. TFTH.

Csoppy 2008.11.04 13:43 - Megtaláltam
Az első megtalálásom, és hát gyönyörű helyen van, biztos, hogy még visszamegyek oda fényképezni! A weblapja egy kicsit kevés nekem. Köszi az élményt :)

reprocesszor 2008.11.04 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
OK!

Pigmanus 2008.11.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.71
Hangulatos környék, Vakpatával leltük meg. Köszi a "rejtést" ;)

Vakpata 2008.11.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
megvan

mapet50 2008.11.02 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.22
"régi" kor emléke...

Vértes 2008.11.02 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.72
ok

szakacse 2008.10.30 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Érdekes, szép lakótelep. Soha nem jártam még erre, de mindenképpen érdemes megnézni ezt a helyet. Köszönjük.

jana.hu 2008.10.28 16:32 - Megtaláltam
Mai második láda:))
Köszi.

banyóka 2008.10.28 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.41
Aranyos lakótelep.

 
zalanov 2008.10.27 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
megvan

 
csgb 2008.10.25 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Nem voltam biztos a jelszóban, de jó lett! Nagyon szeretem ezt a környéket, egészen különleges hangulata van.

 
ico 2008.10.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Hogy lehet ezen a környéken lakást venni? :)

markoga 2008.10.22 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
A múltkor nem találtam, a russa kicsit félrevitt, de most meglett.

Elf 2008.10.19 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Nagyon aranyos kis lakókolónia! Kivülről a békét és nyugodtságot sugározza.

halaszkiraly 2008.10.18 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.78
Köszönöm szépen a rejtést. Jó erre a szép helyre visszajönni! :-)

maci_64 2008.10.17 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
GCeso -nél lévő terecskéhez hasonlóan szintén a régi idők hangulatát idézi. Én is sajnálom, hogy a tornyokhoz nem lehet közelebb menni. Köszönöm!

 
lakkanto 2008.10.14 19:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megvan

gezuci 2008.10.07 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Kellemes környezet, csendes, hangulatos. Köszi a rejtést.

Éjvándor 2008.10.06 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 3.14
A pda a lezárt, építési terület közepére mutatott, végül a geko vezetett oda.
Szép, régi hely, ha a többi is ilyen lenne.
És még az idő is szép volt.

Petand 2008.10.05 18:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 1.60
Első virtuális ládánk! Érdekes környék, ilyen ltp-t még nem láttam.

kolibri 2008.10.05 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 3.22
Délutáni séta keretében. Az új hídon át.
Kár, hogy a tornyokhoz nem lehet közel menni...
Ez is olyan hely, ahová nem jöttünk volna el, ha nincs a gc. :o)

dchard 2008.10.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.92
Megvan!

guppik 2008.10.05 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 3.31
ok

usakal 2008.10.01 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Én és Nanuk kutya.

Bernáth 2008.09.28 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.89
Nagyon helyes ez a kis lakótelep, megőrizte a régi hangulatát. Korábban nem jártunk itt, köszönjük a rejtést. Ez volt óbudai körútunk 3. állomása.

A lakótelepről így látszik a toronyA gázgyári lakótelepen
VirágFormaZsiványok 2008.09.28 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
+találtam! Igen nyugalmas, szép hely [wapon beküldött szöveg] Érdekes hogy megmarad ebben a rohanó világban ez a kis közösség.

Gáz-vár?Lég-vár? 
2in1 dream team :) 2008.09.27 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.36
Leolvastuk

VT22 2008.09.26 13:30 - Megtaláltam
Kár, hogy pusztulnak Óbuda régi ipari épületei, ezek még szépek voltak valaha - szemben a mai gyárakkal.

Vándor Csillag 2008.09.22 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.67 súly: 2.86
meglett

HA7AT 2008.09.22 00:00 - Megtaláltam
Megvan

majd_máskor 2008.09.14 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.77
Érdekes hely. Város a városban.

puskasl1 2008.09.14 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.11
Sajátos atmoszférájú környék.

[HOC]KoRi 2008.09.13 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Csak ismételni tudnám donkardos kolléga szavait:
Ez valóban egy remek láda, nagyon tetszett a környék, azt hittem leülök egy padra, és hallgatom a tökéletes csendet, a fák susogását...
Én is elmentem mellette jópárszor, ezen láda nélkül sose tudtam volna meg mit hagyok ki.
Köszönöm!

büfés 2008.09.08 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.70
Meglett, ez a hatodik:-) Köszi a rejtést. A képeken látszik , hogy kinek köszönhetem :-)

ettore 2008.09.07 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.86
Nekünk tetszett a kis lakótelep. Történészként az egyetemen perverz vonzódásom volt a munkáslakás-éptés, elég közel lakunk a szintén századeleji hangulatot árasztó Wekerle.

kompaktor 2008.09.07 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Sokat jártam a környéken kerékpárral, de erre a lakótelepre még nem néztem be. Ami meglepett, az a szokatlan csend és nyugalom volt, szinte egy lélek sem volt az utcákon. Sajátos hangulata van a helynek, a Gázgyár épületeinek különösképpen. Mai ötödik kerékpáros találatunk.

Bacu 2008.09.07 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Mesébeillő hely :)

Katka 2008.09.06 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Nagyon tetszik a környék, van egyfajta érdekes hangulata. Köszönöm Daninak is aki segített rátalálni :)

Kriszti és Endru 2008.09.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Örömmel láttam, hogy az ovoda amibe jártam anno még mindig megvan :)

Victory 2008.09.01 18:45 - Megtaláltam
Érdekes, és kicsit elrettentő környék

jpal 2008.08.30 07:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Reggeli ládázás ezen a szép környéken.
A régi gázgyár jövőjére én is kiváncsi vagyok, mellékelek két képet a bécsi Gasometer megújulásáról.
Mi még tanultuk az iskolában a városi gáz előállításának technológiáját, amit később teljesen kiszorított a földgáz. Ha a gázárak továbbra is így alakulnak, lehet, hogy még visszatérünk a kőszénből előállított gázra - egy kis biogázzal keverve.
Köszönöm a rejtést.

Az egykori gyárUtcarészlet
Másik utcarészlet