geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
84. Szamárkő, a pogány szertartás helye (GCSZKO)
A Szamárkő 1942-ben Margittai Richard fényképén
A Szamárkő 1942-ben Margittai Richard fényképén
Bejárat a szamárkőhöz
Bejárat a szamárkőhöz
A szamárkő együttes
A szamárkő együttes
Maga a Szamárkő
Maga a Szamárkő
Tűzugrás Szt Iván éjjelén
Tűzugrás Szt Iván éjjelén
Parkoló. Most a sorompó közelében van a láda
Parkoló. Most a sorompó közelében van a láda
Az új rejtek környezete
Az új rejtek környezete
Már ne itt keresd a "ládát", mert megint eltűnt
Már ne itt keresd a "ládát", mert megint eltűnt
Kilátó a kőhegyen
Kilátó a kőhegyen

Szélesség N 46° 52,474'
Hosszúság E 17° 55,950'
Magasság: 148 m
Megye/ország: Somogy
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.03.15 10:20
Megjelenés időpontja: 2002.02.09 11:08
Utolsó lényeges változás: 2019.01.27 20:57
Rejtés típusa: Virtuális geoláda
Elrejtők: Kormi, Meki jogutód T. Nagy-ék
Felhasználó: T. Nagy
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 200 m
Megtalálások száma: 1332 + 12 sikertelen + 23 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.4 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást fruzsa készítette.


WAP barát:
 N 46° 52,560' E 17° 55,900' 152 m [GCSZKO+ismertető táblánál]

N 46 52,457 E 017° 55,880. Itt érdemes leparkolni.

A Szamár-kőről:
A nyári napforduló ünnepe, a kultikus tűzgyújtások ideje. Ez egyrészt a nap, másrészt a megtisztulás szimbóluma is. Az V. század óta a pogány hagyományokra visszavezethető kultikus tüzeket az egyházi liturgia átvette, a tüzet megszentelte. (Június 24. Szent Iván napja, azaz Keresztelő Szent Jánosnak, Jézus megkeresztelőjének az emléknapja.)
Számos hiedelem fűződik a TŰZ-höz. Azt tartották a tüzek megvédenek a betegség ellen, a termést védik a jégveréstől. A tűz körül a fiatalok termékenység és szerelemvarázsló dalokat énekeltek. Szokásban volt a tűz átugrása is.
Zamárdi változatban a még érintetlen lányokat hívják fel a tűz átugrására. Akinek ez nem sikerülne, vagy bizonytalan annak sikeres átugrásában azt férfiak átsegítik.
Szent Iván éjjelének ünnepe az északi népeknél ma is élő ünnep. A zord hűvös éghajlaton igazi öröm az emberek számára a nyár érkezése.
A csíki székelyeknél az angyalozás szokása járta. A faluban a házak elé lombokból sátrat emeltek, abban imádkoztak. A kislányok házról-házra járva köszöntő énekeket mondtak, cserébe néhány fillért és süteményt kaptak.
(Nálunk a délszláv hatást mutató Iván változat honosodott meg)
A láda új küllemet és beltartalmat kapott, továbbá egy finom kis rejteket a korábbi pihi helyétől mintegy 20 m-re. (KORMI, MEKI fotóiból csak a rejtekre vonatkozót cserélem, mivel a szamárkőről jó a képanyag.)
A láda leírést is meghagytam, úgy ahogy volt, mindössze azzal egészítettem ki, hogy Zamárdiban minden év Szt Iván éjszakáján, egy történelmi idő-kereszmetszet jegyében - ősi pogány szokás szerint - fiatal (még biztosan érintetlen) lányok tüzugrása e Szamárkőnél történik meg. (Ha érdekel benneteket vegyetek részt rajta. Ez a mulatság egészen hajnalig tart. ennek keretében megismerkedhettek Zamárdi teljes történelmével.)

Eredeti leírás:
Az érdekes sziklatömböt Zamárdi nyugati faluvégén, a Kiserdő dombhajlatai között találjuk meg. Az erősen lekopott, hullámos felszínű sziklán egy vályúszerű mélyedést és ennek végén "tűzgödröt" látunk. A sziklához délről egy kör alakú, nehéz, faragott kő támaszkodik. A közelben álló kisebb kövön pedig két nyom látható. A legenda szerint erre járt a gyermek Jézus Szűz Máriával és Szent Józseffel szamárháton. A kő mellett elmenve, a szamár odakapott a szikla oldalán kinőtt fűcsomóhoz, ezért lett a kő neve Szamárkő. A két nyom pedig Jézus lábnyoma és a szamár patájának nyoma.

Eddig a legenda. A régi öregek azt vallják, hogy a követ a tihanyi tűzhányó dobta át ide. Vagy a vízözön hagyta itt. Egy régebbi balatoni ismertető pedig azt írja: "A Szentföldről hozták a keresztes vitézek" Mindez mese. A valóság az, hogy a kő helyben képződött a vulkáni utóműködés idején. A mélyből feltörő gőzök és gázok, a forró víz és a benne lévő ásványi anyagok cementezték össze a homokot szilárd kőzetté. A szürke homokkőben megkövült csigák láthatók.

Évezredekkel ezelőtt egy ismeretlen nép a kő körül "termékenység-varázslatot" mutatott be bizonyos szertartások között. A pogány isten-anya és napisten tiszteletére terményeket és állatokat áldoztak fel, égettek el, hogy bő termésük és sok állatuk legyen. Később a kelták is megülték e helyet, és a kő körül földvárat építettek. A honfoglalás óta a kő határjelként szerepelt. 1942-ben Margittay Richárd író és villatulajdonos kutatta a kő eredetét és szerepét. A követ fehér ló áldozati kövének tartotta. Ajánlotta a kő megásását. 1961-ben a Balatoni Intéző Bizottság megásatta a kő környékét, de semmi értékesebb lelet nem került elő.

A kő mellett, mélyen, kővésőket, kicsi, agyagból égetett női istenszobrokat, idolokat találtak, töredezve, cserepek kíséretében. A leletek egy része a megyei múzeumba került. Lóáldozat tehát nem volt, de varázslás: igen!

Megközelítés:
Zamárdi nyugati végén a 7-es útról az autójavító műhelynél kell lekanyarodni a Szőlőhegyi útra. Az út 90°-os jobb kanyar után együtt halad a zöld turistajelzéssel. A zöld jelzést követve a falu végén álló kút után az út neve Római útra változik, ezt követve (kb. 30 m) látható lesz a Szamárkő (N46° 52.478' E017° 56.041') és azt jelző tábla. A ládát (fehér színű pille palackot), amely a kőtől kb. 110 m-re, Ny-DNy irányában volt, ne keressétek, ismét elveszett.

A kő és a láda-hely után érdemes felkeresni a közeli Kő-hegy kilátót (N46° 52.266' E017° 55.988'). A Szamárkőtől továbbhaladva, a sárga jelzést és a Kilátó dülőt követve lehet elérni. Az elénk táruló körpanoráma megéri a fáradságot.

2004.09.13:
A kriminális állapotú ládát felújítottam, és egy valamivel jobb, ám az eredetire sokban hasonlító rejtekbe áthelyeztem. A koordináták már az új helyre mutatnak.

Természetesen a ládába kerültek ajándékok is! Sok sikert a további kereséshez.

T.Nagy
LÁDA TÖRTÉNET:
2008.02.11.
A láda több mint három évi fél-tetszhalott állapotból felébred(t). (A COM-on eddig is jelen volt, de csak nemzetközi ládaként volt kereshető. Most újra bekerül(het) a magyar keserek mozgási körzetébe.

2008.08.11.
Ismét tovább költözött a láda. Ezúttal közelebb a Szamárkőhöz és messzebb a 7-es úttól a hivatalos parkoló közelébe. Mindennek ára van. Az igen nagy láda helyett most egy pille-palack a rejtés. A palack a mobil-telefon antennához vezető sorompónál nem a földön, de nem is a fán lakik. (A régi koordinátán megmaradt a befőttes üveg a jelszóval és az új rejtés koordinátájával.)

2012.09.01
A láda valóban felköltözött a fára, miután az előző helyeken többször áldozatul esett az illetkteleneknek. Remélem lombhullásig kitart jelenlegi helyén. Utána majd - kényszerből - újra utazik. (Az igen régi koordinátáról a befőttes üveg elveszett az erdő tar vágása során. Ne keressétek!)

2004.11.19.
A láda megszűnt. A geoláda-evolúció jegyében utódja a GCKoHe - Kőhegyi kilátó geoláda lett.

2009.08.09 22:22
A láda eredeti helyén egy szükség megoldás van, de az eredeti hely közvetlen közelében pót jelszó, kissé távolabb pedig az elveszettnek hitt (szemétnek tartott?!) pille palack is megkeresésre vár!
T. Nagy

2010.12.29. 20:12
A láda ereddeti helyén teljesen megujjúlva (új ruha, logbook, ajándék és a könnyebb elérés érdekében - a láda közelében - két db alkalmas eszköz segíti a sikeres logolást. Remélem a szokásos szilveszterezés látogatókat is vonz a befagyott Balaton látványa.
T. Nagy

2011.07.23 20:00
A láda elveszett ismét. Átmenetileg virtuálissá teszem. A jelszó változatlan. A "rejtés helye" megegyezik az elveszett ládáéval. Figyelem! SÁRGA felirat!

2011.11.22 22:50
Ez a feledékenység! Néhány nappal a júliusi virtuállíssá átírást követően láda karbantartást végeztem a környéken és ekkor újra ládát kapott az előző rejtek.
T.Nagy

2014.01.07 10:45
A korábbi ládának újra nyoma veszett. E helyett egy mikro láda készült, amely a sorompó oszlopában függ. (Ajándék nem fér bele.)
T.Nagy

Már megint elfogyott a legutóbbi láda maradéka is, ezért virtuálissá teszem előre be nem látható időre. (A sorompó környékén ma ismét változást tapasztaltam.)
T. Nagy
2019.01.27. 20:50
Állapot: kereshető
2 játékos karbantartást javasolt, lásd a logokat.

Értékelés: értékelés (837 db): környezet: 4.14 rejtés: 3.99 web: 4.31 átlag: 4.15

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 + hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 + szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

HGN csapat 2020.02.22 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

pandala 2020.02.02 11:50 - Megtaláltam
Leleplezve. [Geoládák v3.2.2]

KlimaTamás 2020.02.01 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Andi2791 2020.02.01 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Alba Regia 2019.11.19 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

goriszták 2019.11.18 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Medve75 2019.10.12 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lakkanto 2019.10.05 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szamosszamoca 2019.09.22 14:30 - Megtaláltam
+

Szisz1976 2019.09.21 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pcguru és Mirci 2019.09.20 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kncsk 2019.09.05 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.14
Köszönöm!

zlosonci 2019.09.01 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

ha2 2019.08.10 19:30 - Megtaláltam
GCKOHE végigjárása alkalmával ide is eljutottam.
Köszönöm a rejtő segítségét.

041040
Balazsl02 2019.08.02 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést

BombaBoti 2019.07.29 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v2.2.5]

bnorbi 2019.07.28 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. A környék szép. Rengeteg jó hely lenne normál ládát elrejteni... [Geoládák v2.2.5]

p.kosi 2019.07.25 05:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.75
Elég sivar

robeebee 2019.07.24 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ekarp 2019.07.23 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Megtaláltuk, köszönjük! Nekünk is a sorompóoszlopon található filctollas felirat működött.

Vincenzo65 2019.07.20 18:57 - Megtaláltam
Kissé nehézkesen. Sorompó oszlopon filccel felírt felirat bejött.

Krumplee 2019.07.18 17:31 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 1.00
Mecvan

westmark 2019.07.18 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

narpi 2019.07.15 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Brumi 2019.07.15 10:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Stimm 2019.07.10 12:59 - Megtaláltam
+

pedro750 2019.07.08 13:30 - Megtaláltam
Arrafelé mászkáltam, GCVERT láda előtt ide kanyarodtam. GCKOHE pedig egy következő projekt lesz!!! Picit lepukkant a környezet, sorompó szétszedve, sokfelé szemét, de érdekes hely!!! Kérném szépen a fotók alapján az elfogadást!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.08.15 19:53]

7189D86E-70EF-44F1-88E7-098C0F8136D2C04A4A4B-C3FD-4F8D-8770-3F078ECBEAF3
1A0FD2A9-CC78-4C4E-A913-F239EE294AD1 
agedma04 2019.07.04 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Barika55 2019.07.03 12:00 - Megtaláltam
Sok-sok csaláncsípéssel megtaláltuk!

tapisomi 2019.07.02 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.48
Apával.

tapiapi 2019.07.02 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.90
Csalitosban jó nagy betűvel. Köszönjük.

thytam 2019.06.24 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.
Thytam és csapata.

Nadalandy 2019.06.10 08:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Korigumi 2019.06.09 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lacipap 2019.06.04 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Bakmarek 2019.05.18 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vadasviki 2019.05.18 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Vifilancio 2019.05.18 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

adrikai 2019.04.28 18:47 - Megtaláltam
A rejtő segítségével megtaláltuk :)

kismaczu 2019.03.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
A rejtő segítségével,de meglett.Köszi a rejtő fáradozásait

84. Szamárkő, a pogány szertartás helye ZAMÁRDI (1)84. Szamárkő, a pogány szertartás helye ZAMÁRDI (2)
84. Szamárkő, a pogány szertartás helye ZAMÁRDI (3)84. Szamárkő, a pogány szertartás helye ZAMÁRDI (4)
MoBike04 2019.03.10 11:59 - Megtaláltam
Köszike [Geoládák v2.2.5]

bagolyvera 2019.02.09 23:59 - Megtaláltam
Ignis9-cel megtaláltuk:) Köszi!

Ignis9 2019.02.09 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Bagolyverával közösen, köszönjük! :)

20190209_095423 
Sango 2019.01.26 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.63
Megtaláltuk a jelszót.

Enener 2018.11.16 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam de ellopták szerintem csak a kódot találtam meg...🤔😭☹😥

20181116_144353 
vajasfok 2018.11.13 14:20 - Megtaláltam
Megvan, kösz!

Vasi75 2018.11.04 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Schmauder Tamás 2018.11.01 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.51
OK

katica 2018.10.29 09:21 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.4]

jgyuri 2018.10.28 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

HRita 2018.10.26 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zugi 2018.10.22 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Zamárdiban töltött hosszú hétvége során a GCKoHe multi bejárása közben esett ez a helyszín is pont útba, így egy könnyű találatként levadásztam. Érdekes, szép a hely és a képződmény. Geocaching nélkül bizonyára erről sem szereztem volna tudomást.

20181022_145006_resize_220181022_145030_resize_2
20181022_145039_resize_220181022_145056_resize_2
20181022_145108_resize_220181022_145239_resize_2
Göde 2018.10.04 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm.

Pikku Peikko 2018.09.16 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.4]

Myself 2018.09.15 23:59 - Megtaláltam
köszi

András04 2018.09.15 19:04 - Megtaláltam
.

pappcsalád 2018.09.15 19:03 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.0d]

rajp 2018.09.09 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

FyG 2018.08.28 15:55 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

[Elutasította: geocaching.hu, 2018.11.30 20:05]

Bolisz 2018.08.27 16:00 - Megtaláltam
Csak a jelszót találtuk meg az oszlopon. Köszönjük.

IMG_20180827_154856[1] 
Mesi és Gergő 2018.08.27 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csak a jelszót találtuk meg [Geoládák v2.2.4]

ZoliQua 2018.08.26 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kasap 2018.08.26 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Mondjuk egyszerübb lett volna ha tudom előre, hogy nem egy ládát kell keresni. Mikor szétgyomláltam a környéket és majdnem feladom, akkor olvasom "rézangyal" bejegyzését, miszerint a felirat a tuti. Köszönöm neki. [g:hu 1.5.4]

verebiz 2018.08.23 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
A Kőhegyi-kilátóba felsétáltunk pár fotóért. :) Köszi a rejtést.

EmlékkőKőhegyi-kilátóból
sokoto5 2018.08.17 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.28
Köszi

biro61 2018.08.15 11:38 - Megtaláltam
A pótjelszóval meglett.

SN851251SN851254
laxal13 2018.08.15 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést Eni és Karesz [Geoládák v2.2.4]

Csipetkék 2018.08.13 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A láda VIRTUÁLIS ne keressetek dobozt! [g:hu 1.5.4]

20180813_111346 
Nitusz 2018.08.13 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Nemi91 2018.08.13 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

MCtaláljuk 2018.08.12 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Wazowski 2018.08.09 20:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

AcCEsS 2018.08.06 23:09 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést és a lehetőséget! [g:hu 1.5.4]

gkb 2018.08.03 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szabolcsvarga04 2018.08.03 09:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Láda bár nem volt, de a jelszót megtaláltuk, felírva... köszönjük!

Shootzu 2018.08.02 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Rézangyal77 2018.07.30 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a játékot! Mi ládát nem leltünk, a fémoszlopon lévő felirattal logoltunk.

Dodó és Malvinka 2018.07.30 10:27 - Megtaláltam
Mi is csak a jelszót találtuk, a ládát nem.

dodi88 2018.07.24 20:05 - Megtaláltam
Oszlopon levo jelszo meglett , a lada nem

bagand 2018.07.24 19:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A sorompó kidöntve, de a láda ott ahova májusban tették. Visszarejtve. [Geoládák v2.2.4]

becko 2018.07.21 08:40 - Megtaláltam
51km-es hegyen-völgyön-tópaton kerekezés Siófokról Kőröshegyig, és vissza.

Kókány_művek 2018.07.20 13:31 - Megtaláltam
Ládát mi sem leltünk, de köszönjük! [Geoládák v2.2.4]

kellerla 2018.07.19 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Popeyemazsi 2018.07.18 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

pisznice 2018.07.13 11:15 - Megtaláltam
Balatoni bicajos megkerülésem alkalmával kerestem meg ezt a ládát. Az országúttól majdnem végig tolnom kellett a bicajt a meredek emelkedő miatt. A sziklák érdekesek. A ládát nem is próbáltam megkeresni, eleve a sorompón lévő feliratot jegyeztem le.
Innen tovább indultam Balatonszemes irányába.

DSCN9787DSCN9789
Webber 2018.07.08 12:42 - Megtaláltam
Meglett, de csak a felirat az oszlopon.

acsipapa 2018.07.08 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Thanos 2018.07.07 08:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Butchman 2018.07.07 08:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Rubor 2018.07.04 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
A sorompó oszlopán lévő filctollas felirat alapjàn. Köszönőm.

TanEra 2018.07.02 22:28 - Megtaláltam
Láda nincs, csak ideiglenes jelszó!

Hajnalék 2018.07.02 18:29 - Megtaláltam
Hajnalék megtalálták!
A jelszót igen a ládát nem....

kicsiogre 2018.06.30 09:21 - Megtaláltam
Dél-balatoni bringázás során a GCSZKO, GCKoHe, GCKTG, GCVHID, GCCsui ládákat kerestem fel. A ládát én se találtam, csak a feliratot a sorompón.

20180630_090554_1024 
Pristalyviz 2018.06.29 13:43 - Megtaláltam
A láda nem lett meg sajnos, csak a jelszó. Köszönjük a lehetőséget.
Jordán család [g:hu 1.5.4]

szabicsalad 2018.06.25 14:08 - Megtaláltam
Megvagy láda

szemlédi 2018.06.18 13:37 - Megtaláltam
Köszönöm!

Ifkovics_család 2018.05.21 14:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

emiGrant 2018.05.04 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Hát ennél a ládánál csak nyakikg felöltözve és hosszú újjú cuccban érdemes keresgélni. Nyári öltzetem miatt tetőtől talpig égtem a csaláncsípésektől miután megtaláltam. Persze talán a reumámnak jót tett, és hála az égnek volt közelben abból a bizonyos növényből, melynek a nevét soha nem tudom, de nagyon jót tesz a csaláncsípések ellen. Egy percen belül már nem égett és viszketett a karom/lábam miután bedörzsöltem annak a növénynek a levelével. A rejtés nmárti által nagyon jó, csak a fenti öltözködésre való megjegyzéseket fogadjátok meg nyári keresés esetén! Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
tomi77 2018.04.22 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bgombas 2018.04.18 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2018.04.16 10:30 - Megtaláltam
Ok.

carSfamily 2018.04.15 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

csipet_csapat 2018.04.03 08:34 - Egyéb -
Piros kereszt A láda utolsó logjai alapján karbantartást igényel. Kérlek ellenőrizd a láda állapotát! Üdv: ládadoki

borsanyid 2018.04.02 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.30
Hosszú keresgélés után sem lett meg a "láda". A jelszó meglett az oszlopon.

MoMaszter 2018.03.15 10:22 - Megtaláltam -
Az ősi kövek tetszettek! Köszi, hogy megmutattad.

A geoládát nem találtuk meg. Lehet, hogy mi kerestük rossz helyen, de elég sok időt töltöttünk kutakodással, mégsem lett meg! A jelszót végül azért találtuk meg, mert valaki virtualizálta a sorompó oszlopán.

Érdemes lenne a leírásban ezt jelezni és/vagy virtuálissá tenni a ládát.

feldelaci 2018.03.10 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SierraLima 2018.02.11 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

PAncsi 2018.02.11 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2018.01.30 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.26
Köszi szépen a lehetőséget.

szaszkievics 2018.01.27 11:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Zamárdi-Szántódpuszta-Bföldvár, 15km-es túra során jöttem el ide. Jó hely, köszönöm, hogy megmutattad! ;-)

bbaranyai 2018.01.13 07:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

Lindisti 2018.01.02 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Izgalmas rejtés, sajnos a láda nagyon rossz állapotban volt, ahogy tőlünk telt feljavítottuk, de még további segítségre szorul!

G_Sanyi 2017.12.30 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

sotatyigák 2017.12.27 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.32
A láda továbbra is karbantartásra szorul!!! Köszönjük a rejtést.

moto74 2017.12.26 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Megtaláltuk!Rejtői segitséget vettünk igénybe a beázás miatt amit ezúton is köszönünk!

stmester 2017.11.15 13:30 - Megtaláltam
Mivel csak az üres dobozkát találtam meg, ezért rejtői segítséget kértem és kaptam, amit köszönök.

P1020985 
Imi Ari Bella 2017.10.14 14:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk!
Sajnos a láda és a benne lévő log, teljesen el van ázva, és össze van ragadva, alig találtuk meg benne a jelszót. Úgy raktuk vissza, hogy ne kelljen szétbontani, úgy összeragadva is olvasható valamennyire a jelszó.

bubu&vahur 2017.10.06 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vitibi 2017.09.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Ok!

Monyók 2017.09.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Megtaláltuk.Sajnos a kis füzet nagyon el volt ázva, de még olvasható volt.

petami87 2017.09.07 09:00 - Megtaláltam
Köszönöm, könnyed, gyors láda

btamas 2017.09.05 08:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szélvész 2017.09.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.10
Szakadó esőben

anettx 2017.08.29 15:12 - Megtaláltam
TFTC!
Somogyi bolyongás - vadregényes helyek - érdekes látnivalók
A mai napi két fő balatoni célpont a látványos, de időigényesebb GCFOLD és GCKOHE multiládák felkeresése volt.
A megunhatatlan balatoni panoráma mindenhonnan csodás!

gcszko-IMG_4351 
tfmb 2017.08.28 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.96
Köszi a rejtést!

Párduc50 2017.08.27 12:40 - Megtaláltam
OK!

tuktukos 2017.08.26 08:55 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm.

Nocsak 2017.08.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.58
Megtaláltam

Gábor és Edit 2017.08.23 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pif és Sziszka 2017.08.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.80
meglett, köszi!

mihoj 2017.08.17 16:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.74
A Kőhegyi kilátót szemeltük ki a tihanyi kompról menet közben, így keveredtünk ide. Tudtam, hogy van itt egy láda is (na meg egy multi), így kalandra fel. Megpróbáltunk felautózni a kilátóig (lusta turista üzemmód), de csak a közeli kiszolgáló egység parkolója lett volna alternatíva megállni. Vissza gurulván a rejtés parkolójába, ott ugrált a gps jel 6 és 500 méter között, a rejtésig. Feladva a játékot, indultunk lefelé amikor kiszúrtam bal-kéz felől sziklát. Vissza tolattunk, leparkoltunk, rejtés meglett, kilátóhoz is felsétáltunk. Felérve egy kis fogyasztás a Kilátó Teraszon, majd pazar panoráma. Kifejezetten kellemes ott fent. Jól éreztük magunkat, egy igazi kis nyugalom szigete a hely.
Köszönjük a rejtést!

kőséta közben a kilátóhoz
20170817_16593120170817_170256
20170817_16522920170817_165748
VINAX 2017.08.16 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bolond89 2017.08.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 2.23
nagyon jó helyen van köszi a rejtést :)

kiss.csalad 2017.08.12 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2017.08.11 17:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Balatoni vonatos ládakeresés 6/9.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Elég hosszú séta volt megint, de szeretek ládát keresni is, sétálni is,
így ezt megkerestem. :) Először a követ néztem meg (miután a kútnál vizet töltöttem), aztán kerestem meg a ládát. Messziről feltűnt a rejtek, de hulladéknak néztem, majd feltűnt a "varázsszerszám", és így tudtam hogy az a láda lesz. :D Gyorsan kivettem, logolás közben biciklisek érkeztek, de hamar távoztak is, így feltűnés nélkül vissza tudtam rejteni a dobozt, de nem ártana cserélni, vagy legalább egy kupakot keríteni rá. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
713.

IMG_20170811_170453IMG_20170811_170511
IMG_20170811_170524 
Túramacska 2017.08.07 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

e-Peti 2017.07.29 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
KÖSZI!! :)))

A "láda" teteje eltűnt, ezért elázott a logbook...

gst76 2017.07.29 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

erikavedo 2017.07.27 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Megtaláltuk, de csak az új logbookot és a tollat tudtuk kivenni. Szétesett a láda. A jelszót nem találtuk.
Kilátóhoz is felmentünk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.09.17 17:27]

IMG_20170727_125826IMG_20170727_130024
IMG_20170727_131525 
L.Gergo 2017.07.27 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Érdekes hely, köszi, hogy megmutattad! Sajnos néha még mindig előfordul, hogy a jelszót elfelejtem felírni... Kérlek fogadd el a képek alapján! Köszönöm!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.09.17 17:26]

CaptureCapture2
lollyfoxy 2017.07.26 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Köszi a rejtést.

Owl&Duck 2017.07.25 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2m] [wapon beküldött szöveg]

20170725_12342520170725_124817
tentadora 2017.07.25 09:58 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Csapdoki 2017.07.23 16:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Megtaláltam köszi.

HUNJack15 & Hippi72 2017.07.20 19:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Köszi

aszdogemakri 2017.07.19 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Köszönjük

azimee 2017.07.18 14:35 - Megtaláltam
Szántódi-Kőröshegyi ládázás során.
Köszönöm a lehetőséget.

GLaszlo_gc 2017.07.15 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

somga 2017.07.15 17:50 - Megtaláltam
Teteje nincs meg a doboznak, de jó rejtés!

Brigus 2017.07.15 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam!!!! Köszönöm!!! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2017.07.15 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Nyaralásból hazafelé menet öt pontot sikerült begyűjteni, ez volt a második. Érdekes a Szamárkő és annak legendája, de az igazi élményt a közeli kilátó és az ottani kilátás adta.

20170715_122021[1]20170715_124350[1]
pgyp 2017.07.15 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.77
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
1 napos balatoni kirándulás egy kicsi túrával, közben gyorsan megkerestük a ládát is. Felmentünk a kilátób is, szép volt a kilátás, de eléggé szeles volt az idő.

balazsrita 2017.07.13 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk a mikroládát, köszönjük! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

jpal 2017.07.12 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.90
Balatonszemesre menet álltunk meg Zamárdiban, hogy felkeressük ezt a helyet. A rejtésről sokáig azt hittük, hogy egy szemeteszacskó, el is volt ázva rendesen, valami méltóbb helyet kéne neki keresni.
A hely valóban varázslatos, egyszer majd eljövünk Szentiván-éjjelén tüzet ugrani.
Köszönjük a rejtést.

A SzamárkőnélIsmertető tábla
Kesser a kövönSzamárpata-nyom
fermate 2017.07.05 20:44 - Megtaláltam
Megtaláltam! \o/

zako1 2017.07.02 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Nagyon ötletes rejtekhely, a kilátás gyönyörű

kewa911 2017.07.01 09:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gabesz03 2017.06.29 17:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Tábori túra alkalmával összeszedtük. Ötletes rejtés. G, Z, Cs

bardosgy 2017.06.29 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zoff76 2017.06.27 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Anna, Judit, Leo [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bölli 2017.06.23 18:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Köszönöm a rejtést!

nimka 2017.06.20 14:33 - Megtaláltam
nadóriorduló [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szilard08 2017.06.18 14:43 - Megtaláltam
meglett, köszönjük :)

redbird 2017.06.18 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

capacsok 2017.06.11 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg] Sajnos a mikroládának nincs teteje, így félő hogy be fog ázni, most beletettük egy pici zacskóba, hátha véd rajta valamit, a logfüzet be van telve, hagytunk másikat benne, toll sem volt, azt is tettünk egyet. Egyébként a hely nagyon jó, tetszett! Köszönjük!

Erika&Bojszi 2017.06.10 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bullw 2017.06.08 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BlackCat 2017.06.07 14:31 - Megtaláltam
:)

Luki 2017.06.07 14:30 - Megtaláltam
+one

Kiaribua 2017.06.02 14:15 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért. Érdekes hely és a kilátás innen is szép a Balatonra.
A mikroláda kihalászása nem volt egyszerű. De valaki gondoskodott alternatív jelszóról is.

Pajzsika 2017.04.14 15:08 - Megtaláltam
Meglett, köszönjük.

Dióskanyar 2017.04.14 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

Alex és Rami 2017.04.09 13:03 - Megtaláltam
Köszönjük :)

Zsirafka 2017.03.25 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Audrey722 2017.02.04 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Skali&Margó 2017.02.04 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Útban a fonyódi kolbászfesztiválra ezt is többszöri kísérletre lett meg.
A láda bele volt esve a csőbe. A sorompó szét- és összeszerelése komoly súlyemelő mutatványt igényelt. A drót visszaakasztva így most kivehető.

Mirrorland 2017.01.16 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. A kilátót is felkerestük, gyönyörű hely :)
Bár az új rejtekhelyek megfelelően a koordinátákat is frissíteni kellene: :)

H.Andi 2017.01.15 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Andi,Eszter,Dávid

push_key 2017.01.07 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Miután megcsodáltuk a balatoni "jéghegyeket", megkerestük
a ládát. A kilátót érdemes megnézni.

gab.szalontai 2016.12.30 15:40 - Megtaláltam
A mai balatoni kirándulás utolsó ládája. A kilátóhoz is érdemes felmenni. Köszi a rejtést!

acsocso 2016.12.28 14:10 - Megtaláltam
Köszi

doridori13 2016.11.26 14:27 - Megtaláltam
Megvan! Újabb közös találat fodinával. Köszi a rejtést. GCGMBA ládához is találtunk egy gombát véletlen, így két legyet ütöttünk egy csapásra. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

do92ri 2016.11.26 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

fodina 2016.11.26 13:59 - Megtaláltam
InfoÉra kinferencia utáni gyors találat a MatInfes lányok egy részével. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Turistaember 2016.11.18 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Türjei Attila 2016.11.04 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 1.00
Ha esetleg megjavítják a sorompót, a ládát át kell helyezni.

Tikis 2016.10.26 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

MFJ 2016.10.08 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönöm.

petnik 2016.10.01 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
szép hely, ötletes rejtés

Zsolt34 2016.09.30 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

timken31 2016.09.30 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

balatom 2016.09.25 16:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.04
Megtaláltam.

nepster 2016.09.13 20:35 - Megtaláltam
Balatoni tekerés alkalmával, köszönöm.

Nyunyesz 2016.08.28 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vvarga 2016.08.27 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Frentzen 2016.08.27 08:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Nyár búcsúztató ládázás,hol máshol mint a balatonon.
Főleg a kilátó tettszett nagyon.

DSCF8911DSCF8914
DSCF8915DSCF8924
DSCF8925DSCF8926
litro 2016.08.26 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Köszönjük a rejtést!

Sir Pajszer 2016.08.24 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Köszi!

Bl4st3r & Amy 2016.08.21 10:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.78
A medvék megtalálták! [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]
Ezt most lerohantuk, így is rengetegen voltak a környéken. Köszönjük!

e369 2016.08.20 14:04 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Régebbi találat, csak elfelejtettem bejelenteni. Bringával mentünk, utána megnéztük a kilátót, nagyon szép időnk volt.

Molli 2016.08.20 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Nagyon hangulatos hely. Köszönöm a rejtést!

nagyfliszi 2016.08.19 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Ez a pont még könnyen meglett, a többi keresésünket elmosta az eső.
TFTC.

SandorCsaba 2016.08.18 19:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

BLUEway💙2016! 2016.08.16 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Szép a kilátó és mesés a kilátás a Balatonra innen (is!), klassz panorámaképeket készítettünk. A Szamár-kő legenda elolvasása után semmiképp sem hagytuk volna ki a közelben lévő köveket és így GCKoHe láda pontjait is levadásztuk. Thanks!

20160816_142133_Richtone(HDR)20160816_141403
20160816_142621_Richtone(HDR)20160816_141259
20160816_14092420160816_141327
20160816_14291920160816_140857
20160816_14103720160816_140847
Kisciscoo 2016.08.13 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
nagyon jo a rejtes! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csabi1993 2016.08.13 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.60
Balatoni nyaralásunk geoládája volt.Szép napsütéses, kellemes idő, balatoni környezet, jó kilátás, érdekes képződmény.Sajnos a jelenlegi Mikroláda pontos helyzetét nem ismerteti a leírás, annak valódi helyét egy kommentből tudtuk meg.Mindenesetre köszönjük az infot, nameg a rejtést :)

IMG_20160813_162843IMG_20160813_160236
IMG_20160813_161056IMG_20160813_164023
IMG_20160813_154651 
stikli08 2016.08.12 11:40 - Megtaláltam
Útban hazafelé balcsiról. Remek hely! Köszönöm, hogy megmutattad! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

TD Adventure 2016.08.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Sokat kerestük, de végül meglett. Sok kincskeresővel találkoztunk közben.

-dSz- 2016.08.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Az úgy volt, hogy TDAdventure-ék rávettek, hogy menjek velük ládázni. Ez az első megtalálásom :) Zamárdiban töltött nyaralásom egyik színfoltja. Köszönöm a rejtést!

Kezdeti rutintalanságom miatt az időpontot nem jegyeztem fel... :(

-dSz-

Pogánypeti 2016.08.09 09:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom 2. találata a négyből... :)
Érdekes, spirituális hely, tetszett! Külön örültem a rejtés módjának, így könnyedén elő lehet varázsolni a dobozt a rejtekéből.
Köszi a rejtést!

zoli 2016.08.08 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.83
Megtaláltuk! Bővebben később.

Qwak 2016.08.05 01:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Sötétben, de meglett! Köszi a rejtést!

ildati 2016.08.02 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Ildikó & Attila [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nzsola 2016.08.01 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Fel lett újítva! Így mi lettünk az elsők. :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKO_2016081112306.jpgGCSZKO_2016081113645.jpg
Ziziperec 2016.07.30 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.79
Megvan! Köszi!
TFTC

Szekat 2016.07.30 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.79
Logbookot cseréltük, mert elázott!
Megvan!Köszi

VaVi 2016.07.21 14:00 - Megtaláltam
:)

Reni Peti 2016.07.19 21:07 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 1.83 súly: 2.23
A sorompó széttörve a láda a sorompó oszlop aljában ezért nem igazán sikerült a jelszót elolvasni. Kérnénk a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.02 16:22]

SorompóCső alján a dobozka
OsiOsi 2016.07.17 11:25 - Megtaláltam
Nedvesen, lebontva találtunk rá a sorompóra. A jelszó középső része olvasható volt. Már ebből is illett volna kitalálni, de gondolkodás helyett inkább a rejtőtől kértünk segítséget. :-(

20160717_11334620160717_113829
evivagyok 2016.07.16 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy elvezettél ide, bár a ládát nem találtuk meg. Kérlek, fogadd el a találatot.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.02 16:21]

20160715_173559 
joove 2016.07.14 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.46
A ládát megtaláltuk, de az oly mértékben elázott, hogy abban minden olvashatatlan. Óvatosan visszatettük a rejtekébe, de mivel elég szar a felfüggesztése nem biztos, hogy ott is marad. A képek alapján kérjük a jelszó nélküli elfogadást. Zamárdi és környéke egyébként nagyon tetszett. Köszönjük a lehetőséget.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.02 16:16]

20160714_113146[1]20160714_112146[1]
Cler 2016.06.27 13:11 - Megtaláltam
Ladat nem talaltunk...:-(
A jelszot a soromporol olvastuk le.

KOL*Team 2016.06.27 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

V_Gabor 2016.06.25 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.29
Biciklivel. GCKoHe-2,-3,-1,-7, GCSZKO, Sárga sáv, GCKoHe-6,-4,-5, Zöld kereszt, Piros háromszög, GCCsui-4,-3, Sárga kereszt, GCKTG és GCCsui maradék pontjai, Balatonföldvár, Szántód, Zamárdi útvonalon kb. 30 km, 400 méter szintemelkedéssel és több csobbanással a Balatonban, a végén lángosozással.

Könnyű találat volt. Már csak a sorompón található meg a jelszó, a csőben semmi nincs.

Köszönöm!
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

2016-06-25 10.58.21R2016-06-25 10.59.40R
2016-06-25 10.59.51R2016-06-25 11.06.31R
2016-06-25 11.07.52R 
NagymesterG 2016.06.24 23:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük szčpen a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Benke Antal 2016.06.23 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.04
Sajnos a láda nekem sem lett meg, pedig végül az egész erdőt bejártam az ösvényeken. Cserébe viszont a kilátótól lefelé az úton nagyon jót száguldoztam a bicajjal. De ezt csak tényleg a félig eszementeknek ajánlanám és akiknek tényleg mindkét féke nagyon jól fog.
Végül is köszönöm, hogy ide is elvezetett a játék.

Mirr&Murr 2016.06.19 00:00 - Megtaláltam
Mivel ez már úgyis egy egyértelműen virtuális láda, összekötném a kilátóval és úgy lehetne egy szuper kis kétállomásos multi.

Arjada 2016.06.12 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tibi1983 2016.05.28 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.51
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x

Tesztelo.hu 2016.05.21 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

petheovacka 2016.05.16 19:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.54
Csak a fehér felirattal tudtam logolni. Érdemelne újra egy dobozt, valahol máshol. Kösszi.

Bubu_83 2016.04.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.56
Megtaláltam a virtuálist, köszi.

csikimagdi 2016.04.09 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Joc78 2016.04.03 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.76
Sajnos a ládát nem találtuk, így kérnénk a rejtő jóváhagyását.

Köszönjük

Sziszi, Joc

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.05.10 19:24]

20160403_155004 
Sün 2016.03.31 16:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.05
Megtaláltuk, de csak a virtuális jelszót. Lehet, hogy a pet palackot nem kerestük eléggé, de várt ránk a kilátó. Köszönjük! Süncsalád

IMG_20160331_162640 
jfowler 2016.03.27 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

wirtha 2016.03.26 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.52
Köszönjük, csak virtuális, se palackot, se mikroladat nem találtunk.

kniisa 2016.03.18 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Maja és István. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2016.03.16 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.93
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2016.03.16 12:31 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

bati.hu 2016.03.12 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam!de csak virtuális [iGC] [wapon beküldött szöveg]

GeoMelinda 2016.02.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Köszönjük!

Csipetcsapat2007 2015.12.28 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ramzy 2015.12.26 12:39 - Megtaláltam
Ok.

dr.is 2015.11.15 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2015.10.24 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.99
A szeptemberi hosszú hétvégét a Balaton keleti mendencéje mentén található ládák felkutatásával töltöttük.
A ládát nem találtuk, csak a tartójára felfestett jelszót tudtuk felírni.
Köszönjük a rejtést.

Nándor 2015.10.17 11:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

ikba88 2015.09.26 12:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

zsolt96 2015.09.18 15:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
A ládát az oszlopba esve találtam meg.

doddler87 2015.09.12 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

palace 2015.09.12 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

P.B_László 2015.09.01 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Megtaláltam , köszönöm a rejtést , László !

Szemán 2015.08.30 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Köszi

Kucsma család 2015.08.27 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Kirándulás a Balaton-parton. 1

bani 2015.08.23 11:30 - Megtaláltam
Kampót megtaláltuk, de a ládát nem. Pótjelszóval viszont megtaláltuk!

imisrac 2015.08.21 14:30 - Nem találtam meg
Érkezéskor a csőbe esve találtuk a ládát (kampóstul). Egy óra alatt sikerült kiemelnünk a kampót, de a láda nem volt rajta. A láda ugyanis a cső legalján volt. Eszközök híján a ládát még csak elérni sem tudtuk. A láda jelen állapotban elérhetetlen. UPDATE: a jelszó állítólag a leolvasható.

[Elutasította: geocaching.hu, 2015.10.16 13:45]

tabletta 2015.08.21 12:30 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk, de a jelszó leolvasható.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

F.Csub 2015.08.19 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. koszi a rejtest. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

geri83 2015.08.15 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zx81 2015.08.13 17:28 - Megtaláltam
Mikroladat mar nem talaltunk, csak alternativ feliratot. Inkabb virtualis mint hagyomanyos a lada.

Aleph & Rita 2015.08.13 09:10 - Megtaláltam
Balatoni nyaralás közbeni làdázós, túrázós napon ide is elvetődtünk. Egy frankó ládát azért megérne a hely! Köszönjük a lehetőséget!

amerika 2015.08.12 09:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! Azt hittük, hogy megtaláltuk a jelszót a sorompónál, de később, amikor regisztrálni próbáltunk, kiderült, hogy mégsem, valamit elnéztünk. Szeretnénk kérni a találat elfogadását a képek alapján! Köszönjük!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.16 17:37]

-1-2
-3-4
Kata kincsei 2015.08.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.48
Nehezen akadtunk rá, de megtaláltuk. Sajnálom, hogy nem vigyáznak a ládára és állandóan eltűnik, nehezen fellelhető...

A sorompónál 
Shaggy1 2015.08.09 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tcsa 2015.08.09 09:30 - Megtaláltam
Virtuálisan meglett. A kilátóból nagyon klassz! A kövek is izgik, ki mit lát bele.
Köszi a rejtést!

kisember 2015.08.09 08:49 - Megtaláltam
Köszi

kópé1993 2015.08.07 17:28 - Megtaláltam
Munka utáni találat. Köszi a rejtest! Csak feliratot találtam.

 
Csaba & Kati 2015.08.06 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
A ládaleírásnak köszönhetően - szerintem - értelemszerűen a "ládatörténet" utolsó bejegyzése a mérvadó, ha a leírásban nincs pontosan megadva, hogy mit is kell keresni. Ehhez tartva magunkat mikróládát kerestünk a megadott ponton. Arra nem gondoltunk, hogy a 2011. 07. 23-i bejegyzés a virtuálisra vonatkozóan még él, vagy élhet, így azt nem is kerestük.
Szóval a megadott koordinátán és szövegben jelőlt sorompó oszlopában nem függött semmi, azaz ládát nem találtunk. Az oszlopban láttunk "valamit", talán lila "ajándék" lehetett valamikor.
Rövid keresés után megnéztük a szamárkövet, a pogány szertartás helyét, majd tovább indultunk a kilátóhoz, ahol nem töltöttünk sok időt, mert várt bennünket a hűsítő Balaton és Siófokon a szuper Óriáskerék, ahonnan szintén szép kilátás volt.
Kérjük a képek alapján a jelszó nélküli megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.09.08 21:40]

ÚtvonalSorompó
Az a "lila" valami a csőbenInfo tábla
SzamárkőSzamárkő
PihenőpadKilátónál
Siófok Napospart az ÓriáskerékrőlÓriáskerék
SilverG 2015.08.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.66
Megtaláltuk!

FCsili 2015.08.06 14:00 - Megtaláltam
Csak feliratot találtunk.

orion83 2015.08.04 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Proics család 2015.08.04 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

FeGyoLa 2015.08.03 19:56 - Megtaláltam
Ládát nem találtam, a jelszot pedig azt hittem megtaláltam. Van fotom. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.09.04 10:58]

Fairy70 2015.08.02 16:13 - Megtaláltam
Lelléről hazafelé, ládázással búcsúzva a Balatontól. Mikroláda nem volt, a jelszó alapból nem teljesen látszik, jobban meg kell nézni! A kilátóból gyönyörű a panoráma. Köszönjük! :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

DanaBona 2015.08.02 16:01 - Megtaláltam
Mikroláda nem volt, a jelszó is alig látszik. Fairy70 csapatával. Köszönjük!

vbzsli 2015.08.02 10:54 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.03
Ládát nem találtunk se fán, se földön, se csőben, de a jelszó azért megvan. ;) Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsi és Palcsi 11010713 2015.07.31 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Köszönjük!

BenderB 2015.07.29 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Családi ládázás egy jó esős balatoni nyaralás alkalmával :o)

bubac 2015.07.29 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2015.07.29 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért! :-)

sogor36 2015.07.26 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Köszi a rejtést.

brn04 2015.07.25 18:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Petra, Szabolcs és Brúnó

Lada96 2015.07.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.41
Megtaláltam!

Marton Zoli 2015.07.21 10:30 - Megtaláltam
Feltekertem, megtaláltam köszi!

Szilágyiék 2015.07.20 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.74
Köszönjük.

UltraCachers 2015.07.18 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
Jó hely, de része egy másik multinak is, így végülis nem új élmény, hanem mivel a multit végigjártuk, gondoltam ezt is beregeljük.

Zsana11 2015.07.18 10:52 - Megtaláltam
Örs es Koppány talalta meg. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2015.07.11 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

nexus6 2015.07.06 19:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Dáviddal és Andival közös keresés a kilátó után...

Felni 2015.07.05 20:04 - Megtaláltam
Nagyon szép kis hely! Örülünk, hogy ide is eljutottunk! köszönjük! ;) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mgota 2015.07.05 12:00 - Megtaláltam
Nagyon szep a panoráma. A mikro is a helyen volt. Köszönjük! :) Sugi, Medi, Móric, Mgota

Lupus21 2015.07.04 00:00 - Megtaláltam
köszi, megtaláltuk.

b.bea78 2015.07.03 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bagee 2015.07.02 17:53 - Megtaláltam
@ Geogirl :)

elaca 2015.06.30 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltuk, köszönjük :-)

elírhattam a jelszót, nem fogadja el :-(

Kata és Laca

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.13 14:23]

kövönládával
Petra&Laci 2015.06.30 11:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.54
1 hetes nyaralás második napján, amikor nekiláttunk felfedezni Zamárdit.

Fantasztikus hely, köszönjük!

Petra, Laci

Liberty 2015.06.27 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
32/31. Somogy m-i ládatúra.

Érdekes a Szamárkő legendája, tetszik a ládaoldal. A GCKOHE ládájával összekötve kerestem fel a helyet. A Kő-hegyi kilátóból gyönyörű a panoráma a Balatonra. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Zamárdi címere
Wilka74 2015.06.25 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

Edizon 2015.06.21 18:40 - Megtaláltam
Megvan.

zsolty23 2015.06.21 09:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

fercsipeter 2015.05.29 12:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.37
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Sajnos kellett a rejtő segítsége, mert én a Wap barát koo-ra kattintottam, ami bevitt a susnyásba! A fejlécben szereplő koordinátát használjátok!!! :) A hely szép, a kilátóból a kilátás még szebb! Köszi a segítséget, és a rejtést!!!

Lia és Sanci 2015.05.12 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtčst! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Donaldkacsa 2015.05.11 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! micsoda rejtekhely! sajnos nem volt tollunk loggolni. Gyönyörű a kilátás!!! Köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bortel 2015.05.10 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Imiboy79 2015.05.02 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Üdv.Imi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dinkie 2015.05.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.28
Köszi a rejtést! Megtaláltuk.

Egyiptom 2015.04.28 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Mindenkinek nagyon tetszett, csak a ládát nem találtuk, pedig négyen kerestük. Munkások füvet nyírtak a ligetben és a kő közlében, kérdeztük őket nem látták e, de ők sem, vagy csak azt mondták.
Képek alapján kérjük a megtalálást.
Köszönjük szépen, hogy megmutattad.

[Jóváhagyta: T. Nagy, 2015.05.03 23:15]

Köszönjük szépen.

 
fn 2015.04.19 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.69
ok

K-55 2015.04.13 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.14
Bővebben később.

 
KikkaDia 2015.04.04 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Köszönjük a rejtést!

Harky 2015.03.22 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Harkályok [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zap 2015.02.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.24
Köszi a rejtés!

geforg 2015.02.21 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.30
Szép időben.Gyors találat!!!Köszönjük a rejtést!!Geforg és családja.

ui.:A lapocska betelt új kellene a helyére!!!

Nagy Ádi 2015.02.07 13:47 - Megtaláltam
Köszi a rejtés! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Parmerozpazepan 2015.01.10 10:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.47
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A rövid, vízszintes csőben.

katika59 2015.01.03 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, és a segítséget.

csimbike 2015.01.03 10:44 - Megtaláltam
Nagyon ötletes a rejtés! Köszönöm a lehetőséget! :)

hzsolt64 2014.12.31 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Judit és Béla 2014.12.25 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltuk.

jgabor 2014.12.15 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Benedek_Vulkán 2014.12.08 12:00 - Megtaláltam
Érdekes hely, köszönjük, hogy megmutattad.

Zivatarlány 2014.12.08 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Érdekes hely, köszönjük, hogy megmutattad.

Gyugyu95 2014.10.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megtaláltuk!Szép a környezet,érdekes a szamárkő és remek,ötletes a rejtés! Köszönjük! :)

szjuli 2014.10.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Először a kilátóhoz sétáltunk fel, ahol nagy élet volt, persze okkal, mert a szép időben gyönyörű volt fentről a kilátás. Eztán halásztuk elő a dobozt, majd megnéztük a szamárkövet is.

luviktor 2014.10.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Ládász szempontból drive-in találat, de természetesen felkaptattunk a kilátóhoz is. (Utólag esett le, hogy egy másik multinak van fent pontja a kilátónál. Sebaj, legalább máskor is lesz miért erre jönni.) Tetszett maga az építmény is, meg az is ami onnan fentről áttekinthető.

Megj: nem tudom mennyire lesz életképes a mostani rejtési mód.

ztibi 2014.10.18 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.48
Köszönet a rejtőnek!

fujték 2014.10.11 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hegedüs 2014.10.10 00:00 - Megtaláltam
Gyógyszerész konferencia Siófokon.
A.

Erdélyi család 2014.10.09 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.04
Ez már biztos hely a mikro "ládának".

cayen26 2014.10.04 08:17 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: T. Nagy, 2014.11.09 23:03]

ngbriell 2014.09.21 17:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Megvan!
Potyaláda, Bogi barátnőm már ismerős volt a helyszínen, így igazán könnyű dolgom volt. :) Köszi a lehetőséget!
ngbriell

 
gyongyics 2014.09.08 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szejbi 2014.09.06 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

beni13 2014.08.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.23
Előtte egy kis biciklizés, majd egy kis kalandpark! Megtaláltuk!: ) Beni & Barbi

 
laszloze 2014.08.24 16:26 - Megtaláltam
Parommal kozosen a Pecsre hazavezeto uton ejtettuk utba a ladat. Köszönjuk a rejtest :) . [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

geocat&geodog❤ 2014.08.24 12:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Biciklis túránk 3. állomása. Ötletes rejtés. A kilátót is meglátogattuk. Szuper volt, köszi a rejtést!

motorobi 2014.08.23 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megtaláltuk! Bár magát a ládát nem, a felirat szerint a jelszó remélem helyes. Hunor, Kincső, Zsu, Motorobi.

haywire 2014.08.22 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Strand Fesztivál alatt egyik nap koncertek előtt eljöttem ide. A kilátóhoz mentem először, nagyon szép panoráma van itt, érdemes volt felmenni. A ládát csak visszafelé kerestem, ötletes rejtés.
Köszi =)

kresz 2014.08.21 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
huszty 2014.08.19 11:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

R.Betti 2014.08.19 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltuk. Köszönjúk.

Yumi 2014.08.17 17:44 - Megtaláltam
Családi rekus balaton-kergülés közben.

picuresnagyur 2014.08.17 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
köszi :) mivel a zamárdi multival szinte egybeesett a találat, így picit értetlen voltam, de alapvetően örültem :) logolni nem sikerült, mert éppen érkezett egy kocsi a parkolóba...

 
Dundus & Co 2014.08.17 08:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

CsHBalint 2014.08.12 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Köszönjük a rejtést!

bimbee87 2014.08.12 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.03
Köszönjük a rejtést!

vajdaandi 2014.08.12 00:00 - Megtaláltam
KÖSZI!

Géza1 2014.08.09 10:30 - Megtaláltam
Köszönöm,élmény volt:)

Hoops & Yoyo 2014.08.07 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megtaláltuk, köszönjük.

Hoops & Yoyo 
szbarna 2014.08.06 18:40 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk, kis keresgélés után. köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ifialex 2014.08.05 07:20 - Megtaláltam
Köszi megtaláltam. A kilátás páratlan!

levenet1994 2014.08.03 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!:DD

KISÁ01 2014.08.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
Megvan!

szalais78 2014.08.03 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.17
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kovianyo 2014.08.02 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
megvan :)

Fleur 2014.08.01 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam :-)

Anika és Ádika 2014.07.31 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
ok

n.peti 2014.07.30 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ungerati 2014.07.29 10:24 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.67 súly: 2.82
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Kertész család 2014.07.28 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést.

maczica 2014.07.28 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Köszi a rejtést!!!

djewla 2014.07.28 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Megtaláltuk egy kirándulós napon. A kereséssel kicsit várni kellett, mert más is ezt választotta délelőtti programnak.

Bovkati 2014.07.26 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kleinm 2014.07.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltuk!

kulcsar.csalad 2014.07.23 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.73
Köszönjük a rejtést!

v.bogika 2014.07.22 17:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.95
Szántódi nyaralás alkalmával meglelve.

Évek óta járunk fel a Kőhegyi-kilátóhoz, de a Szamárkőt eddig nem láttuk, erre is a geocaching hívta fel a figyelmünket. Egy korábbi logolóhoz hasonlóan minket is megzavart ez a WAP-os dolog, talán ki kellene venni a leírásból. A végső helyre a "ládatörténet" vezetett el minket. Így viszont bravúros rejtés. :)

Köszönjük szépen!

GeoDoki89 2014.07.20 12:30 - Megtaláltam
Köszi.

GeoGirl 2014.07.20 12:30 - Megtaláltam
Köszi.

NPLranger 2014.07.19 17:50 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Közös megtalálás:
Évi&Zoli -val.
Külön köszönet nekik.
:)

Évi&Zoli 2014.07.19 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Gyorsan megtaláltuk a mikrót, sajnos egy kis gondunk akadt a jelszóval. Írni már tudok, de olvasni még tanulnom kell! Köszönjük Geogirl segítségét! Összefutottunk egy igazi rangerssel is...nem Walkerrel, hanem NPLrangerssel. Köszönjük!

csehipest 2014.07.17 10:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A rejtés az nagyon jó volt, keresgélnem kellett egy darabig mire meg lett a láda.

Kukucska 2014.07.12 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megvan!

Emerich63 2014.07.12 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKO_20140712120053.jpg 
Jakire 2014.07.10 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
ügyes!:)

szakadó esőben kerestük vagy 10 percig:) köszönjük !

Dorisz2004 2014.07.06 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.29
+van
külön dicséret a rejtés módjáért.
:-)

ituj 2014.07.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.63
Bringàs körút közben, nehezen talàltam meg.

pm555 2014.07.04 20:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Biciklis könnyű találat volt. Köszönöm a lehetőséget.

bazsoka 2014.07.03 10:52 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Busko58 2014.07.02 19:48 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.08.03 22:42]

mecsek01 2014.07.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.38
Köszi a rejtést!

tileschg 2014.06.29 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mlnet 2014.06.27 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.28
Kerékpáros barangolások a nyaralás közben. Köszönjük.

zkardos 2014.06.25 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Megtalálva

KSasa90 2014.06.22 13:46 - Nem találtam meg
Megtaláltuk, sajnos a jelszóról nem találtam leírást, így nincs :( de jó volt a rejtés :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.07.28 20:38]

placi75 2014.06.18 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Szép környék, ötletes rejtés, csak valaki megtréfélta a rejtőt. Rejtővel egyeztetve nem ott volt a láda, ahol kellett volna, de végülis megkerült.

Maszat1 2014.06.14 18:16 - Megtaláltam
Köszi

Tünde&Krisz 2014.06.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
ötletes :)

viktory3 2014.06.12 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. V [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tamás&Angi 2014.06.12 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.72
Nyaralásból hazafelé tartva álltunk meg ennél a ládánál. Számunkra zavaró volt, hogy a fejlécben lévő és a wap-os koordináták nem egy helyre mutatnak. Köszönjük a rejtést.

Hugi87 2014.06.09 03:15 - Megtaláltam
Egy kis éjszakai kalandozás :) Köszönjük!

sorx 2014.06.09 03:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Pannonia feszt után hajnalban, kótyagosan. Szerintem minimum harmadjára voltam itt. De eddig sosem GC céllal jöttem. Hát most igen.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Nicky&Ati 2014.06.07 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. ;) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

N.Zs. 2014.05.31 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
A Dunántúlra jósoltak jobb időt mára, így egy gyors újratervezés után erre a környékre esett a választásunk. Jó volt, nem bántuk meg. Köszönjük a rejtést. Az apró filmes doboz rendben a helyén van.

K-Isti 2014.05.25 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
OK.

atyus26 2014.05.17 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Szép panoráma. Első közös találat a trónörökössel. Köszönjük a rejtést!

Szalay-team 2014.05.03 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.30
Köszi

znasz 2014.05.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Köszi.

Kata&Sanyi 2014.05.01 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.21
Megtaláltuk.Köszi a rejtést!

kompaktor 2014.04.26 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.72
Tavaly nyáron már jártam itt; akkor a tereptárgyról olvastam le a jelszót - rosszul, így most, ismét erre járva meglett a hiányzó utolsó karakter is.

A hely és a története szuper, megérdemelne egy rendes ládát (annak ellenére is írom ezt, hogy tisztában vagyok a rejtés "viharos" múltjával).

Köszönöm a rejtést!

bioarmy 2014.04.20 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
Köszi

SzabEdAn 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...

rétihéja 2014.03.29 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Mi is csak feliratot találtunk. A bicikliútról nem volt gond feljönni. Kilátásunk is volt a Tihanyi-félszigetre. Köszi

MaFe örs 2014.03.09 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.79
Megtaláltuk. Köszönjük! Igazából se mikro. se makro ládát nem találtunk.de a jelszót igen!!

papu72 2014.03.08 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megtaláltuk a helyet, de valódi láda nem volt.

Cinkata 2014.03.01 21:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mókussssok 2014.03.01 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szegeo 2014.03.01 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kagi74 2014.03.01 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsi és LaLee 2014.02.16 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.49
Köszönjük a rejtést!

eTiGeR 2014.02.16 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.06
Megtaláltam! :) Örülök, hogy a tavalyi állapothoz képest javult a helyzet, hiszen a rejtő pótolta az elveszett ládát januárban, bár sajnos a ládaoldal még mindig egy kissé átláthatatlan. Érdekes ez a hely; kár hogy a közeli kilátót nem érinti a láda, pedig egy nagy jó kis multit lehetne belőle csinálni.... :) Köszi a lehetőséget.

Szamárkő (1)Szamárkő (2)
Szamárkő (3)Szamárkő (4)
Szamárkő (5)GCSZKO geoláda
Szamárkő (6)Szamárkő (7)
Csikoska88 2014.02.15 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jelszót tartalmazó kép törölve. 2014.04.23. feri60]

Tomimat 2014.02.14 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

RitaCsabi 2014.01.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
Jobban örültünk volna,ha a "láda" valóban láda,s a címben megjelölt helyen lett volna, de azért köszönjük a rejtést!

logkönyv 
Orsi-Ati 2014.01.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.30
Megtaláltuk. Ugyan egy hagyományos geoládát vártunk a leírás alapján és nem azt találtunk. A név választás szerint: "Szamárkő, a pogány szertartás helye" mi ezen a kultikus helyen vártuk a ládát de csalódnunk kellet.

Dokiii 2013.12.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltuk! :)

keridori 2013.12.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk! :)

Santa13 2013.11.10 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

RPatrik 2013.11.10 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

gedeg 2013.10.28 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.00 súly: 1.85
Nem akarom leírni azt, amit a nem létező láda mellett állva gondoltam...
Sajnos csak utólag olvastam el, hogy az előző megtalálók miket írtak, teljesen egyetértek velük.

Katulyakutatók (ex riasztos) 2013.10.26 11:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.97
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]
Egyetértve az előző logokkal, a ládaoldal erősen frissítésre szorulna, vagy inkább átfogalmazásra. A kilátótól gyönyörű az őszi Balaton. Lehet, hogy a kővel összevonva lehetne egy két állomásos multit csinálni, mert a kilátót kár kihagyni.
A láda megtalálásának részleteiről bővebben itt olvashattok.

Nem delfin?Gombaerdő
Áldozati kő druidával
dabcsi 2013.10.26 11:00 - Megtaláltam
A sorompó után szép kilátás nyílik Tihanyra. Köszönjük a rejtést.

sziszko 2013.10.05 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 3.64
Úgy kezdeném, hogy ahhoz képest, milyen ládákat NEM engedtek nekünk rejteni, ezt a ládát kérdem én ki hagyta jóvá???? hogyan, miért? teljesen értelmetlen, felesleges,időrablás ez a "láda", külön gratula a Rejtőnek, nem tudom mit akart megmutatni, csak jól felhúzott! CSAK a kilátó miatt ejtettük útba, de bánom a keresésre szánt időt, mert bár megtaláltam a jelszót, de semmit nem ért. ha lehetne mínusz pontot adtam volna, mert elégedetlen vagyok, nagyon!!!

feel2006 2013.10.05 12:28 - Megtaláltam
Röviden: Szörnyű!
Hosszabban: Borzasztó, a ládaoldal (leírás és koordináták) és a helyszín is elég értelmetlen (Ha már virtuális, miért van ilyen messze a szamárkőtől?)

******************
Mi a jelszót, ami ugye virtuális (láda oldal szerint hagyományos láda), itt találtuk meg: N46 52,477 | E17 55,942.
Ez a kilátóhoz kijelölt parkolónál van, egy sorompó fix pontján.
Nem ajánlanám senkinek, csak aki szürkíteni akarja a geo térképét, vagy már úgy is megy a kilátóhoz és útba esik!
******************
Egyéni véleményem:
A szamárkő és a hely megérne egy rendes ládaoldalt és ládát, vagy akár a kilátóval összevonva egy micro virtuális multit.
Én az oldal ládadoki és log-bírói összefogásával áttenném adoptálhatóvá mert láthatóan ez a láda csak lóg a levegőben és nem méltó ehhez a játékhoz.

totzoli65 2013.09.19 17:24 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.50 súly: 3.60
Ott voltunk, egy alternatívnak tűnő megoldást nem fogadja el!
Káosz és zűrzavar, de ahogy visszaolvasok nem csak nekem! :-(((

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.10.23 17:13]

kőitt is álltunk
és itt isez pedig kissé arrébb van ;)
Ötvös család 2013.09.19 14:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.00 súly: 3.58
Megtaláltam. Hát azért nem problémamentes!
1. Láda nincs sehol. Ha lenne sem lehetne megtalálni lévén a koordináta a pótjelszóra mutat.
2. Maga a szamárkő lejjebb van, de erre sem mutat koordináta, vagy ha igen, akkor nem jó.
3. A ládaoldal borzalmas. Áttekinthetetlen, nem tudni mit hol keress és minek. A WAP rész értelmetlen. Nagyon javasolnám az egészet áttekinteni és rendbe tenni.

 
Lézer&Baby 2013.08.31 10:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Black Pearl 2013.08.25 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Megtaláltuk.

Bernáth 2013.08.21 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.00 súly: 3.75
A hétfői sikertelen keresés után ma újra Zamárdiban volt dolgunk, ezért a korábbi logok alapján újra nekifogtunk a keresésnek. Az alternatív jelszót most 3 perc alatt megtaláltuk. Ennek ellenére a kifogásainkat fenntartjuk: A rejtés leírása kusza és félrevezető. Nincs valódi láda. Az alternatív jelszó a megadott (fő) kooordinán található, a WAP-os leírásnak semmi értelme nincs.
Köszönjük Kis-Molnáréknak a jelszó egyeztetését (mert egy betűben bizonytalanok voltunk).

SzamárkőNem inkább oroszlánfej?
kovacsbalu 2013.08.20 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.04
Megvan. Strandfeszt 1/3

Zeike 2013.08.19 13:30 - Megtaláltam
:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Kis-Molnár 2013.08.14 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.48
Családi malmozás! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

RobiGergo 2013.08.13 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.46
Alternatív jelszóval. Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.08.13 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.47
Érdekes a kő legendája! Köszi a rejtést!

KKH-SRT 2013.08.13 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.17 súly: 3.11
Megtaláltuk!
Kiskunhalasi Street Racing Team

 
Toti 2013.08.09 19:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

molka 2013.08.08 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Zamárdiban nyaraltunk, így evidens volt, hogy megkeressük. Kár, hogy már a pillepalack sincs meg, de a felirat segített. Köszi!

MAjacky 2013.08.05 14:45 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam meg a palackot a jelszóval.Ezért kérem a rejtőt hogy a kép alapján fogadja el a megtalálást ! Előre is köszi.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.09.10 18:10]

 
kugyu21 2013.08.02 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.70
A pillepalackot nem találtuk csak az alternatív jelszót.
Köszönjük a rejtést.

anerdora 2013.08.01 11:28 - Megtaláltam
Megvan! Köszönjük! :)
Ládát nem találtunk,de az alternatív segített...

anerdora + zsotera

BranDroid 2013.07.31 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.11
A ládát nem találtuk, az alternatívot igen. Köszi a lehetőséget.

MPeter71 2013.07.27 18:43 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget! Alternatív jelszóval megoldva.

Aurashark 2013.07.27 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a lehetőséget: Kata, Csabi, Timi, Gábor.
Láda nincs, alternatív van. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Fenilefrin 2013.07.25 11:04 - Megtaláltam
Meglett!

neptunfu 2013.07.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Köszi!

qtatom 2013.07.24 15:15 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Márta 2013.07.24 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Köszönjük!

MaTamas 2013.07.23 06:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.63
9 km-es futókör végén, a szomszédos multi közben ezt is leolvastam.

KariKata 2013.07.19 16:42 - Megtaláltam
Megleltük. Nagyon köszi. :-) Pótjelszó [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Gabor71 2013.07.18 00:00 - Megtaláltam
Ládát mi sem találtunk, órákig kerestük... Tényleg pontosíthatnád. Amúgy szép hely, köszönjük a rejtést.

jnagy 2013.07.13 19:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg] Sajnos csak az alternatív jelszó lett meg.

Famágus 2013.07.12 17:10 - Megtaláltam
Boszorkányt láttunk.. nem, nem én voltam.. A köveknél volt egy szőke, csinos nőiszemély, biciklivel.. ránk nézett, a kőre tette a kezét, kissé ott matatott vele, aztán somolygott.. Oldfox szerint boszi volt.. én nem gondoltam, mert én fekete hajúaknak képzelem őket :-) Amikor elmentünk az 1 percre levő autónkért, visszafelé jövet már nem láttuk, biciklistől eltűnt, a környéken, az úton sem láttuk.. Oldfox szerint eltűnt.. remélem nem átkot szórt reánk, hanem áldást, energiát küldött :-)
köszönjük a rejtő kedvességét, akit felhívtunk, mert nem leltük a dobozt.. persze a pótjelszó már megvolt.. de doboz nélkül?! izgi kaland volt, köszönjük a lehetőséget :-)

oldfox 2013.07.12 17:10 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

ssophie 2013.07.11 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

adams 2013.07.11 17:00 - Megtaláltam
Érdkes hely! Köszönjük a rejtést és a rejtő segítségét!

effell71 2013.07.09 00:00 - Megtaláltam
Nem tudom hogy miért hagyományos a láda, mert a megadott koordinátán csak egy virtuális pontot találtunk.

TothTi 2013.07.06 17:12 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Rövid hétvégi Zamárdi vendégeskedés közben a bőséges kínálatból mazsoláztunk. Voltunk már fent a kilátóban, azért most is felmentünk. Márti,Bala,T

boni7 2013.07.04 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

eszel 2013.07.03 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Csak az alternatív jelszó lett meg!

szabilkó 2013.06.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 1.85
Szerintem itt vmi nem stimmel. Vagy nagyon vak vagyok. A környéket teljesen átfésültem vagy mégsem?

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.21 21:57]

TücsiTeam 2013.06.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.87
A pille-palack egy kicsit megtréfált, de megoldottuk.

Bmbeus 2013.06.29 19:48 - Megtaláltam
A szamárkövet, a kilátót megtaláltuk, az összes szúnyogot rendben megetettük, az egész parkolót, és a fél erdőt átfésültük, de a rejtést nem találtuk meg :S Teljesen nem adjuk fel, keresni fogjuk még, de eddig hiába.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.21 21:57]

raticu 2013.06.29 11:00 - Megtaláltam
Kutattuk sok helyen, fára is másztunk, de sajnos nem találtuk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.21 21:56]

orangebrotherz 2013.06.22 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

lagaf 2013.06.21 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.97
Megtaláltam. [g:hu 1.4.27d] [wapon beküldött szöveg]
Gyakorlatilag csak azért nem "drive-in" találat, mert a tűző nap miatt visszafordultam és a túloldali árnyas részen parkoltam le. A dobozt mi sem találtuk - maradt a pótmegoldás...
Természetesen ellenőriztük a szamárkövet is: köszöni szépen, megvan.

A helyszínA nagyobbik kő
zeemol 2013.06.11 14:25 - Megtaláltam
A sorompóról leolvasott jelszó.

 
Szilvus 2013.05.26 16:30 - Megtaláltam
Húú, a kilátóban valami nagyon történt!! Tele volt gyertyával....

tomosny 2013.05.26 16:30 - Megtaláltam
Láda eltünt. A sorompóra fel van írva a jelszó. Újra rejtély szükséges. A kilátót mindenképpen ajánlom megnézni!

noybi 2013.05.26 15:40 - Megtaláltam
A ládát nagyon sokáig kerestük, de úgy tűnik valaki elvitte. A felfestett jelszót használtuk.

taylor_g 2013.05.20 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Bigi 2013.05.19 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
Megtaláltam!

mozgo 2013.04.26 18:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.00
Nem tetszett. Századiknak főleg!

 
AtKi007 2013.03.16 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nagyon köszönjük a rejtést, így lombkorona nélkül nagyon látványos a láda, de nyáron keresni kell! A kilátó szépen rendezett, a kilátás csodás, hihetetlenül szép a Balaton minden évszakban! Aki egyedül van, az nyáron is fázik, mondja a mondás :-) mi a hideg ellenére sem fáztunk...:Mondanom sem kell, hogy Beni megint velünk volt :-)

paulangos 2013.03.09 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2013.03.03 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Gyors találat, már az autóból láttuk. Ötletes rejtés.
GeoPatikuS-sal közös keresés.

GeoPatikuS 2013.03.03 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam!

Madym 2013.02.24 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.48
Megvan. Zalakarosra tartottunk. A GCTUTI ládától jöttünk ide. Az út idáig elég emelkedős volt, de gond nélkül elértük a láda melletti parkolót. A ládát a figyelmesebbek már messziről kiszúrhatják, nekünk sikerült, de ettől függetlenül jó kis rejtés ez, egész ötletes. A rajta található biztosítótű viszont már rozsdás, ez főleg kisgyerekeknek lehet veszélyes. A logfüzet kezd penészes lenni. A kilátás viszont szép, átlátni Tihanyba, a Balaton túlpartjára. Ja, és még valami: A láda nem fehér, hanem zöld. Innen a GCSZPT volt a következő cél, nem egészen úgy, ahogyan azt elterveztem. Köszönöm!

Tihany, és az apátságErdei jellegű földút
griffs 2013.02.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
'Laza' rejtés. Balaton kiskör alatt.

T. Nagy 2013.01.27 09:30 - Egyéb
Ifjú keser társam jelezte, hogy a láda üres. A füzet megkerült. Most némi karbantartás után újra ajándékokkal is rendelkezik a fél literes műanyag palack.
A visszazárást figyelmesen végezzétek!

pötyimiki 2013.01.03 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.93
Nagyon ötletes a rejtés! Köszönjük!

Bilmark 2012.12.29 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Meglett, de a rejtés fura.

A csapatSzamár vagy oroszlán?
Gabro 2012.11.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
:-)

VikKing 2012.11.22 07:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.86
Siófoki munkám kezdésének nagyszerű megnyitója volt ez a láda!

soka9001 2012.11.19 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Futóverseny utáni ládatalálat, már hazafelé menet.
Köszönjük.

Phapcy13 2012.11.08 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.08
Csapatépítőre menet megtaláltuk. Köszi a rejtést.

racz.tibi 2012.11.08 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Csapatépítőre menet szaladtunk fel a rejtekig. A sötétben nem volt annyira triviális a rejtést :) Köszi!

Andi&Parker 2012.11.04 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.85
Gyorsan megleltük ezt az igen érdekes kis ládát.

Köszi a rejtést!

herbi76 2012.11.01 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.86
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A flakonos rejtés nem túl jó, el van ázva a füzet.

 
JAck:66: 2012.10.31 10:30 - Megtaláltam
723, megérett a bodza.

Szabó família 2012.10.31 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

alfabootis 2012.10.24 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Atesy83 2012.10.20 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Secam 2012.10.16 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

laas 2012.10.05 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Érdekes egy láda, de megvan! Babával ideális.
Laas, Zsuzska76, Attila

KissFürkÉsz 2012.10.04 16:47 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Sanchoo és M. 2012.09.30 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Folyt.köv. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Nyár végi túra hazatérés közben. Blogunkban elmeséljük.

Zolee140 2012.09.22 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést. Érdekes kis kavics. bár mivel este értünk oda nem sokat láttunk belőle, sajna elég gyér a világítás arrafelé. De ha nincs ez a kess akkor egy élménnyel és egy kis információval kevesebb vagyok.

este este
 
Glac 2012.09.16 12:03 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Raczky család 2012.09.16 10:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Mucikák 2012.09.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.00
Egyszer eljöttünk, de visszamentünk és meglett! :)
Köszi a rejtést!

V&D 2012.09.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.

NagyAttila287 2012.09.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
:)

lecsobacsi 2012.09.04 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, miközben GCKoHe túrát csináltuk.

Köszönjük!

ettore 2012.08.31 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Hazafelé, Linda már beszundizott 10 km alatt, míg ismerőseimnél kicsit besültem a geocache-sel, megnézték, megtalálták, aztán nagyjából rámhagyták, hogy jól van akkor csináljam tovább.

mikszi 2012.08.29 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
A GCKoHe multiládával együtt kell ezt a pontot keresni, a közeli kilátó is pl. ehhez tartozik. A palack egyébként igenis a fán volt.

huocsab 2012.08.29 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.38
Szép a környezet bár a láda eléggé rossz helyen van.Minden ki esik belőle.

a ládánál
std74769 2012.08.28 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.46
köszönjük!

Szőri Maki 2012.08.25 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Zamárdiban nyaraltunk néhány napig, közben kerestük meg a ládát.

VBalázs 2012.08.25 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Megtaláltuk nyaralás alatt.

nyanyuska 2012.08.25 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.65
Zamárdiban nyaraltunk pár napot.

Vien 2012.08.25 06:10 - Megtaláltam
Megvan.:)

lauraflower 2012.08.24 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Caf 2012.08.21 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.40
Köszi a rejtést!

Kicsike 2012.08.21 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.45
Ismerős hely! Köszönjük!

hunwolf 2012.08.20 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Sajnos megint a környezetet szólom le. Nem a kitaláló hibája, de a mellettünk levő pados rész nagyon szemetes volt és elrontja a hangulatát, de az elrejtés nagyon ötletes, de a webes leírás eléggé egyértelmű és nem volt nehéz kitalálni.

csizike83 2012.08.19 12:11 - Megtaláltam
Tetszett a jelenlegi "láda"! Várhatott volna minket teli is! A párom bizonyára örült volna neki! ;)

iMagination 2012.08.19 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Köszönjük!

*Moka* 2012.08.19 10:50 - Megtaláltam
+

nickjames 2012.08.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Megtaláltam!

Köszönöm a lehetőséget, és hogy megismerhettem ezt a helyet.

nickjames

gaborka98 2012.08.16 10:56 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

vereda 2012.08.15 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltuk.

NeZo 2012.08.15 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. jó helyen van a láda! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

zene.vmmk 2012.08.14 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Köszönjük a rejtést!

rozsomol 2012.08.14 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.85
Köszönjük.

Neonking 2012.08.13 23:51 - Megtaláltam
2012.08.13-i ámokfutás 10. ládája 9 perccel éjfél elött :D Bringát hátrahagyva, kocsival hajtottunk érte. vittorio2112-vel közösen

vittorio 2012.08.13 23:51 - Megtaláltam
Esti bring... vagyis autózás neonkinggel 10/10
A nap utolsó ládáját kocsival kerestük meg, egy hagyományos somogy megyei népi étel (gyros) elfogyasztása után. A rejtés lehetne jobb, mert könnyen a földre potyoghatnak belőle a cuccok, ha valaki nem vigyáz, de akár egy vihartól is. Az éjszakai kilátás viszont szép volt.

orszi 2012.08.13 11:58 - Megtaláltam
Koszi [wapon beküldött szöveg]

kvivi 2012.08.12 17:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.22
A rejtéssel nem lenne gond, de a kivitelezés lehetne igényesebb. Köszönjük a rejtést.

MoZ 2012.08.12 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Fürkészek 2012.08.11 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.52
Sajnáljuk, de nagyot csalódtunk ebben a rejtésben. Ilyen igénytelen ládával még nem találkoztunk. Többet vártunk egy sörös doboznál és két papírfecninél. Nem tudjuk, hogy ez jó hely volt-e vagy csak egy régi, mert a leírásból egyértelműen ez nem volt kivehető a számunkra. Mindenesetre mi így jártunk. Ha ez a láda, akkor ez a hely többet érdemel. Köszönjük, hogy megmutattad. Teljesítette 5 fő.

faree 2012.08.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Köszi! Megtaláltuk

Robin13 2012.08.10 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Bringás ládakeresés első állomása. A kő látványa és a remek leírás a multunk világának felidézésével nagy élményt jelentett. Köszönöm.

Dexter75 2012.08.09 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.52
Balaton körüli biciklitúra, 20/4.
A hely szép, a rejtés nem az. A sorompóval próbálkozott Andi, majdnem baleset lett a vége, mivel felnyílt.... A láda sem túl megbízható, kiszóródik könnyen.

blackbaccara 2012.08.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
40 perces keresgélés után végre meglett. Köszönjük!

geogaby 2012.08.07 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

edge 2012.08.07 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

solyomeye 2012.08.07 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Megtaláltuk!

Ritka01 2012.08.06 18:30 - Megtaláltam
meglett :)

mufurc 2012.08.06 18:30 - Megtaláltam
-

M_ákos 2012.08.06 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Megtaláltuk!
(Fejérkőtől Tündérvölgyig túramozgalom teljesítése során.)

Teko 2012.08.03 15:23 - Megtaláltam
Thx.
Meglett.
A láda renoválásra vár.

profán-pofák 2012.08.03 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.70
Megtaláltuk. Nyaralás alkalmával kerestük fel a helyet. Összefutottunk egy másik kesserrel, épp csomagolta visza a "ládát" szimbolizáló sörösdobozt. :)
Szerintem nem túl jó a rejtekhely. Nagyon szem előtt van. Az útról is odalátni, nem beszélve a parkolóról, ahol elég sokan megálnak a kilátóhoz menet.
De azért köszünjük a rejtést.

A szamárkő 
police107 2012.08.03 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.37
Kerékpárral Földvárról.Logolás közben összefutottam egy kedves kesserpárral,majd indultam a kilátó com-os dobozához.

Köszi

Miley98 2012.08.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.27
Földvárról biciklivel megtalálva.Köszönöm.

zakos153 2012.08.02 11:13 - Megtaláltam
Könnyű találat a kánikulában! Köszi a rejtést.

pejuci 2012.07.31 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
"Maszek" sörös dobozos ládát találtunk csak, de a jelszó szerencsére benne volt. Már több éve szerettünk volna ide eljutni, végre sikerült. Köszi a rejtést!

rozsabogar 2012.07.31 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Ötletes rejtés, csak a logbook betelt

Csövi 2012.07.30 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.28
Megvan

Floribundus 2012.07.29 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.53
MonkaMiki

thajagos 2012.07.26 14:03 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Robicki 2012.07.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.70
Megtalálta a csipet csapat.

Bettty 2012.07.22 12:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.60
Második próbálkozásra lett meg, mert a múltkor épp nem volt a helyén. Nem értem,miért oda került vissza, ahonnan már egyszer eltűnt. A majnem üres dobozban apró ajándékot hagytam.

ghcmja 2012.07.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
Megvan, köszönjük.

jampipi 2012.07.21 11:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Megtaláltuk barátainkkal. Nekik ez volt az első ládázásuk, reméljük sikerült őket megfertőzni a játékkal. A környezet szép, a rejtésen még tovább gondolkodnék. A ládában nincs íróeszköz, sőt írni sem volt nagyon mire.

geoguru 2012.07.20 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

walky 2012.07.20 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Nyaralás alatt, kerékpáros találat. Köszönöm a rejtést!

kobcikrajci 2012.07.20 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Balatoni bicajos ládázás. A kőhegyi kilátós multival egybekötve nem volt nehéz megtalálni. A szamárkő éppen aludt, nem varázsolt! :)

fullz 2012.07.20 14:57 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

DóriAtesz 2012.07.19 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltuk! 9/13
Köszönjük a rejtést!
DóriAtesz

tanker007 2012.07.18 16:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 3.54
Biciklis kör közben. Számomra nem volt túl izgalmas a hely, de azért megérte feltekerni. :) Maga a rejtek ötlete tetszik, csak a minőséggel vannak gondok. Remélem megújul majd a láda.

goligon 2012.07.18 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Zamárdi kisvasutazás után. Meglepett a szép, rendezett környezet. Mi a Borsodinak jobban örültünk volna:) Klassz volt! Köszi!

nyattila 2012.07.16 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Megvan! Köszönöm!

tkriszta 2012.07.15 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Tóthék.

tpetya 2012.07.15 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Tóthék.

tjanek 2012.07.15 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Tóthék.

tóthék 2012.07.15 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Tóthék.

di Lauro 2012.07.14 00:00 - Megtaláltam
Másodjára meglett, mert három hete, a láda tök üres volt, nem lehetett logolni. A láda elég ramaty állapotban van.

Kimberli1 + Imi30 2012.07.12 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Érdekes hely a "láda" könnyen meglett..
A gyerekek jót ettek a sok nórabórából.
Köszönjük a rejtést!

dobri 2012.07.12 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

sajtqkac 2012.07.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Megvan az ászok.

Tapsifüles 2012.07.10 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.06
Jópofa rejtés, ötletes! Köszi!

Florina Léna 2012.07.08 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Siettünk, ezért a kilátó most kimaradt.
Köszönjük a rejtést!

Ez a szamár? 
vighv 2012.07.08 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Érdekes a hely története, örülök, hogy eljutottunk ide is.
Nem tudom, hogy a láda meddig fogja bírni, szerintem elég feltűnő helyen van.
Köszi!

A kövek 
mazsola069 2012.07.08 08:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Útban a gyerköcökért a Balatonszemesi edzőtáborba. 9/5

Csuek 2012.07.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Tetszett a rejtés, és a történet.

Hüsecsalád 2012.07.07 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Holnap 2012.07.07 16:25 - Megtaláltam
20 km.-es séta után egy kis pihenéshez pont jó helyen voltam.

 
viad 2012.07.07 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.00
Nem logoltunk, annyira illúzióromboló a "láda". Kár érte, mert a hely jobbat érdemelne!

 
tgb 2012.07.07 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megvan!

Zsu1971 2012.07.06 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Szép a környék, megnéztük a kilátót is, onnan pedig a Balatont.Köszi!

geoHamsters 2012.07.06 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Köszi.

lepke 2012.07.02 19:30 - Megtaláltam
Nagyon szerény hely, hasonlóképpen szerény rejtéssel. A "doboz" teljesen üres volt, eltekintve a jelszót tartalmazó cetlitől. Utólag sajnáltam is, hogy lepkét tettem bele.
Lipták Gábor dolgozta fel a Szamárkő mondáját (Aranyhíd c. kötet).

Kő 
Szitacsalad 2012.07.02 12:00 - Megtaláltam
Kipróbáltuk, kb. 4-5 éves gyereké a lábnyom :) Sörös dobozt találtam a sorompó végében rajta a jelszó: az adott hely "kő" nélkül. Kérem a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.07.17 11:12]

kicsipori 2012.07.01 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Dinzol 2012.06.30 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, egy késő esti séta keretein belül.

Cseber 2012.06.29 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2012.06.29 13:00 - Megtaláltam
5 napos ládázás-biciklizés-strandolás a déli parton Istvánnal, kánikulában, 9/19. találat.
A ládában logbook nem volt, de van egy tartalék felirat, amit könnyű megtalálni. Az utolsó betűjében bizonytalan voltam, a rejtő segített, köszönöm. Most egy cédulára is felírtam.

CSATTABABI 2012.06.28 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
Kerestem-kerestem, de végül megtaláltam!:D

tarsolyos 2012.06.28 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Kösz!

Endresz_család 2012.06.24 11:00 - Megtaláltam
Kék madár kerékpáros Balatokerülés - ?. találat

A láda után kutatva egy régebbi láda romjait leltük csak meg, sajnos további keresésre nem volt lehetőségünk idő hiányában. Ha elfogadod, köszönjük, ha nem, az sem baj, jövünk még erre valamikor.
Köszi!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.07.25 11:46]

 
Lucypapa 2012.06.23 11:00 - Megtaláltam
Sajnos csak a láda hűlt helyét találtam!

Ha rejtő a kép alapján elfoganá, megköszönném.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.07.25 11:45]

 
Gyulafree 2012.06.22 10:45 - Megtaláltam
A ládát mi még megtaláltuk, a logbookba a második bejegyzést írtuk...

Psycho89 2012.06.21 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.01
ok

Kázmér és Párja 2012.06.16 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.80
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést.

lizzard és csapata 2012.06.15 16:30 - Megtaláltam
Itten akadályba ütköztem, mégpediglen egy iskolás csoport képében. Volt egy gondolatom, hogy beszervezem őket is a keresésbe, ami ennek ellent mondott az, hogy ha egy csoport kiskorúval bozótba akar menni az ember, az a sztori könnyen a fogdában végződhet. :) Próbálkoztam az egyéni kereséssel, de pont a hely mellett parkoltak, kérem a képek alapján ha lehet, az elfogadást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.07.17 11:15]

CzPeet 2012.06.10 12:42 - Megtaláltam
thx

igilight 2012.06.09 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.16
Kivételesen nem ládázni indultunk, csak útközben megláttuk a kilátót és gondoltuk megnézzük. Közben ránéztem a g:hu -ra van-e valami "érdekes" a környéken. És volt :)
köszi

rizsax 2012.06.03 17:55 - Megtaláltam
Igazából csak a szétázott, csigák rágta logbookot találtuk meg a dzsindzsásban. Visszatettük az eredeti helyére, ami az bal oldali információs képeknél is szerepel, ahol amúgy lennie kellene. Alighanem sürgős karbantartásra szorulna a láda!

Zsenya1959 2012.06.03 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. 5 Rejtés 5 Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKO_2012063122624.jpg 
anyóca 57 2012.06.02 12:00 - Megtaláltam
ok

robikarobikarobika 2012.05.31 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

rimano 2012.05.27 13:13 - Megtaláltam
Majdnem megtaláltuk a PAFE ideje alatti biciklis túránk 2. napján. A láda sajnos elveszett, csak a logbook néhány lapját találtuk meg, amiből kiderült, hogy pár órája még megtalálták :( A maradékot átadtuk a rejtőnek. A&N

Wartburgos 2012.05.27 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Bringás találat.

EdeZ 2012.05.26 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Motolla62 2012.05.24 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Bringatúra közben

Hoodlum 2012.05.19 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.58
Köszönöm a rejtést!

Ancs 2012.05.16 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Siófoki tréning után kis fejszellőztetés keretében megtalálva.
Érdekes módon a parkolót már megjártam párszor, de a táblánál még sosem mentem be az erdőbe.
Érdekes kövek, jó kis bulik lehetnek itt.
Köszi

 
ancsy&plazy 2012.05.12 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. köszi [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

jager250372 2012.05.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszönjük

rakoskato 2012.05.06 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Ügyes rejtés.

joco12589 2012.05.05 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
köszi a rejtést.

sjan 2012.05.05 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Cinege 25 TT alatti találat.
Köszi a rejtést.

kolok24 2012.05.01 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Kolokék

scele 2012.04.29 14:57 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

DiaCica 2012.04.28 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Nagyon szép hely :)
TB kiköltözött :)

Köszi a rejtést!

Bajuszcica 2012.04.20 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Érdekes kövek! Utána felmentünk a kilátóhoz, gyönyörű panorámát láttunk. Köszönöm a rejtést! TB beköltözött!

Cirbolya ;-) 2012.04.09 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszi a rejtést. :-)

rosie 2012.04.01 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.9] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2012.04.01 18:03 - Megtaláltam
Érdemes felmenni a kilátóhoz! A nap egyik legjobb élménye!
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.9] [wapon beküldött szöveg]

Adri&Lacike 2012.04.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.05
Megtaláltuk!

winteam 2012.03.31 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megvan köszönjük! Szép a kilátás a tetőről. Siófok környéki mászkálás 3/1.
Logbookot vigyetek betelt!

ládázás utánszép formák
mint egy sárkány fejetényleg lábnyom
kilátó felé 
vieva 2012.03.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Winssent 2012.03.25 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

donkardos 2012.03.17 18:01 - Megtaláltam
Megvan.

safc 2012.03.17 18:01 - Megtaláltam
Jó hely, köszönjük!

szandra84 2012.03.16 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.80
Megvolt!

navigaator 2012.03.09 00:00 - Megtaláltam
-

baranyaifiú 2012.02.27 13:50 - Megtaláltam
OK!

tmolli 2012.02.27 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

TompeszUr 2012.02.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Megtaláltuk!

rodeotigris 2012.02.14 16:56 - Megtaláltam
Drive in.Köszönöm a lehetőséget.Ötletes rejtés.Helyeztem íróeszközt a ládába. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

laja 2012.01.26 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Zalakarosi pihenés után, útban hazafelé...

Laja + Levi + Noémi

Köszönjük a rejtést!

Logfüzet tele, nem volt nálunk pótlás!

lajtmann 2011.12.30 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
drive-in

menace 2011.12.29 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Dél-Balatoni láda keresgélős túra során megtaláltuk.
Köszi

oktriv 2011.12.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Jó rejtés, köszi.

takacsimre 2011.12.03 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.64
Hosszú hétvége tizenegyedik ládája feleségemmel. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

hitamas 2011.11.21 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.46
Nekem nagyon valódinak tűnt a láda (bár kicsit nyúzottnak). A leírás kellően zavaros ebben a tekintetben. Ehhez képest a szertartás leírása teljesen világos ... A levonást inkább a leírás értékelésében foganatosítottam. :)

sagabi 2011.11.19 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.60
Zamárdi IVV. A logbook betelt

Dr.Lada 2011.11.13 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 4.02
Hazafelé még rávetődtünk néhány útba eső ládára, így jött ez a láda is. Így sötétbe érkeztünk egy parkolóba, ahol is 1m-t mutatott a kütyü. mivel virtuálisnak van írva és elvileg egy tábláról kellene leolvasni valamit, értetlenül álltam a dolog előtt, mivel az autó lámpája semmilyen táblát nem világított meg. Kicsit tolatgattam jobbra-balra, de táblának nyoma sem a fényszóró fényébe. Kiszálltam és keresgélni kezdtem, de semmi, ekkor úgy döntöttem művelődök és a gps-be letöltött ládaoldalt olvasgattam. Eléggé érthetetlen volt számomra, majd szerencsére az utolsó logokból kiderült, hogy itt LÁDA VAN!!!! és nem virtuális a dolog, pedig az ikon és a leírás is ezt mutatja. A láda egyből meglett, szóval jó lenne virtuálisról hagyományossá átállítani, és a leírást is e szerint átírni! A ládaértékelésem 5-ös lett volna, ha nem mint virtuális szerepel és a leírásba nem tábláról (ami itt nincs is) olvasgatok.

Gubirobi 2011.10.30 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.54
Dzsindzsa Team tagokkal (Jani+Szilvi, Józsi+Anita) együtt Balaton déli parti ládázás keretében ezt is megtaláltuk!
Igazi rejteket találtunk meg! A sorompó környékén keresd (a ládaoldal képei segítenek)!
Sajnos a ládaoldalon számomra nehéz volt eligazodni. Probléma még, hogy a kapcsolódó .com-os honlapon található koordináta máshova mutat. Jó lenne rendezni ezt a rejtést!
A közeli kilátó kárpótolt a kellemetlenségért.
Köszönöm a lehetőséget!

Bubuka 2011.10.17 10:10 - Megtaláltam
Zalába menet levadászva. Gyerekkoromban sokat voltam Zamárdiban, de itt még nem jártam. Köszi a rejtést.

Vegyi-Gyümi 2011.10.07 18:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.95
A web-es megjelenés szerintem nagyon zagyva, a láda nem virtuális, de nem is pille palack. A szamárkő tetszett, azért köszi a rejtést!

attika 2011.10.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Megtaláltam.

Hektor 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

 
szlaura 2011.09.25 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 4.00 súly: 3.38
Nos. A láda NEM virtuális!!!! Számunkra az egész ládaleírás egy nagy összevisszaság. Kérem a rejtőt, kissé tegye átláthatóbbá, hogy mi az ami régi leírás és ládakarbantartás (akár ezeket ki is vehetné a szövegből) és mi az, ami a jelenlegi leírás. Amúgy a rejtés ötletes, totál véletlen, hogy megtaláltuk. (Mert ugye virtuálisban gondolkodtunk.)
Az utánunk jövőknek is segítettünk kicsit :D

GCfold - GCnad - GCszpt - GCtuti - GCszko - GCkohe 12 km séta

Paul 2011.09.23 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.04
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

Secc 2011.09.18 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.97
Találó köszi!

Áron31 2011.08.28 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Köszi a rejtést! :)

Devil 2011.08.28 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.34
Kicsit megtévesztett, hogy virtuális a láda. Nem is fehér pille palackban van. Köszi a rejtést.

grw766 2011.08.27 18:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

tudo 2011.08.23 12:20 - Egyéb
110 km kerékpár edzés 550 m emelkedéssel a Balatonboglár - Balatonszemes - Zamárdi - Balatonkiliti - Ádánd - Balatonszabadi - Siófok útvonalon 1 új és 15 régi ládával. Hőség volt, alig győztem pótolni a folyadékveszteséget.

GCSZPT után lejöttem Szántódpusztáról, majd Zamárdinál ismét feltekertem a dombra. A 10 %-os emelkedő nem esett jól a hőségben. A felirat a megadott ponton azonnal meglett. Megnéztem a sziklákat, aztán jöttem lefelé a Zamárdi szabad strandra GCTUTI-hoz.

Kerékpáros kupa: 110.24 km

TalálatSzamárkő sziklái
Fuxly 2011.08.22 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKO_20110822120243.jpgGCSZKO_20110822120309.jpg
GCSZKO_20110822120321.jpg 
mike andros 2011.08.21 12:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Nyaralásból indultunk haza.
A kilátó nagyon tetszett.
Viszont a jelszó elhelyezés elég igénytelenre sikeredett.
Nagyon köszönjük a lehetőséget!
Ildikó, Norbi, Boti, Mike

CacheFinder 2011.08.21 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Balatoni nyaralás közbeni ládázás.
Bár viszonylag gyorsan meg lett a doboz, a rejtés nagyon tetszett.
Semmi csicsa, egyszerű, de nagyszerű!
Találkoztunk kessertársakkal is, akik közvetlenül utánunk érkeztek
Köszönjük a rejtést!

Utóirat: Miért is virtuális ez a láda?!

dessew 2011.08.21 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.85
A kilátótól gyönyörű a látvány! Köszi a rejtést!

nzsolt 2011.08.20 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
A kilátóban már sokszor jártam, most a láda is megvan. Köszi a rejtést.

lanius 2011.08.18 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük

Cristian 2011.08.18 16:39 - Megtaláltam
ok

erand 2011.08.18 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Kellemes kerekes találat.

gusty 2011.08.15 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Egy 32km-es bringás-ládázós körtúra során. Mondhatni ride-in.

A teljes útvonal (tracklog)

Gyáva Oroszlán 2011.08.14 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.76
Elnézést a gyenge pontokért, de a leírás - számunkra - a sok helyesbítés után nagyon zavaros volt...
Fel is hívtuk a rejtőt, akit ugyan nem értünk el, de ő olyan kedves volt, hogy visszahívott minket; azonban amire ez megtörtént, mi már megtaláltuk amit kerestünk.

batla44 2011.08.13 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.83 súly: 1.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

zaskl 2011.08.13 17:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

tothr 2011.08.13 13:10 - Megtaláltam
TFTC

deleted_user 2011.08.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Gyors találat volt. A kocsiból épp hogy kiszálltunk, már logolhattunk is. A láda virtuális mivoltához képest elég valóságos! :)

AlanTheWild 2011.08.10 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Zamárdi kirándulás közben. Köszönjük.

gabrilla 2011.08.09 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
kár hogy a parkoló olyan koszós, de a látkép a Balatonra pótol mindent

alberrt 2011.08.08 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

sztrecsi&adam 2011.08.02 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.80
Megleltük a ládát és a feliratot is :) Elég távol van a kövektől, és a környék sem túl tiszta. Köszi a rejtést! :)

Karate Kid 2011.08.01 10:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Köszi a rejtést!

LionDaddy 2011.08.01 10:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Balaton déli parti geoládázás, 17/3. találat.

Érdekes a hely. A kövek és a pihenőhely nyugis hely, tetszett. Felmentünk a kilátóhoz is, ahonnan pazar látványban volt részünk.

Köszi a rejtést !

 
boti2001 2011.07.31 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszi a rejtést!

hegi54 2011.07.31 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszi a rejtést!

A "láda' és a tartalma nem veszett el!

csg69 2011.07.30 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
Megvan :)

Acsart 2011.07.30 15:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
GCTUTI-tól sétáltunk fel, nem mindenhol szabályosan, kicsit át a vasúti síneken, meg a négysávoson, de komoly kilométereket megtakarítva és kellemes erdei ösvényeken bujkálva. A szamárkőhöz érve kellemes pálinka illat fogadott minket gondoltuk ez is a pogány szertartás része lehet, de aztán kiderült, hogy a kő melletti ringló lepotyogott gyümölcse erjed. Tetszettek a kövek és a környezetük is a parkoló már kevésbé, de erről a rejtő természetesen nem tehet. Köszönjük az élményt és a rejtést: Acsart.

dienespeter 2011.07.29 17:20 - Megtaláltam
köszi

Fakopács 2011.07.28 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.07
Domi segítségével (aki tavaly már ládázott erre) gyorsan meglett. Az autóból nem nagyon volt kedvünk kiszállni, ugyanis esett az eső és minden csupa sár volt. A kövek érdekesek, csakúgy mint a történetük.

 
Ronin 2011.07.27 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.95
Hamar meglett a rejtés, amit én most valahogy nem fogadtam túlzott lelkesedéssel. Az ötlet maga rendben van, a kivitelezés kicsit olyan, mintha a 3. képen látható helyszínből adódna.
A látnivaló viszont egy kellemes hely, kicsit elidőztünk a sziklákon ücsörögve.
Köszönet a rejtésért!

Pilis50 2011.07.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Ügyes rejtés. Köszönöm!

placc 2011.07.26 16:30 - Megtaláltam
TFTH.

Logbook és placc logo 
ballasz 2011.07.25 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.23
A kőhegyi kilátóhoz bringáztunk fel, visszafelé kerestem meg a ládát. Először a szokásos keresgélés, aztán mégegyszer elolvastam a leírást. Persze ha a képeket is megnéztem volna, még hamarabb megtalálom!
Sajnos a kő megtekintésére nem volt idő, ezért tényleg jobb lett volna ahhoz közelebb rejteni, ahogy az egyik megtaláló is írta..., akkor viszont nem lett volna ennyire ötletes, gondolom én!

Milán&Enikő 2011.07.24 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Nagyon jó rejtés :) Mi már megszokásból beiktattunk egy laza bozótharcot, "tuti itt lesz valahol" felkiáltással. Aztán logokból bogarásztuk ki, hogy merre az arra :)

red6t6 2011.07.23 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
Köszi a rejtést!

gyimimi 2011.07.22 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Nekem tetszett a parkolóban a rejtés. Bár kicsit nehezítette a megtalálást a sok mugli, és hogy nyitva volt a sorompó. Köszi a rejtést.

Goldenbay 2011.07.20 12:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Elromlott az idő, így elmentünk ládázni. Tetszett a rejtés. Valami hasonló okosság kellene a GCRERE-hez is :-)

Lehetetlen 2011.07.18 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.27
Nekem nem tetszett a parkolóban való elrejtés. Megnéztük a kilátót is és onnan a naplementét. :) Köszi

PPPeti 2011.07.17 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.30
Megtaláltuk.

Keti 2011.07.17 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Külön meglepetés volt, hogy nem kellett bozótharcot folytatni a ládáért. A kövek láttán hasonló érzés fogott el, mint amikor a Gyöngyössolymosi Bába-követ kerestem fel (GCBABK).

Ajtony 2011.07.17 12:55 - Megtaláltam
Érdekes interferencia van a kőhegyi multival...a multi közvetlenül a Szamárkőhöz vezet, a Szamárkő láda pedig a multi útvonalán, távolabb van a Szamárkőtől...

Zerind HUN 2011.07.17 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Végre eljutottam ide is! Milliószor elautóztunk már a főúton a kövektől pár méterre, de csak most először jártam itt. Érdekes az egész hely.

horvathszaby 2011.07.17 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.35
A Kőhegyi kilátó-tól érkeztünk ide, kis kirándulásunk 4/2. állomására, ami egyben az előző multi utolsó pontja is volt.
A találat könnyű volt!

Köszönjük a rejtést!

Tovább indultunk a Balatonhoz.

További képek a fotóalbumban.

dunlop2 2011.07.13 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltam!

Érdekes rejtés volt, a leírás sokat segített, köszi.
A Kilátót ajánlom mindenkinek senki ne hagyja ki.

Üdv: dunlop2 (Békéscsabáról)

Kilátás a kilátóból
retepcar 2011.07.12 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.75
Tavaly kerestük (szúnyogok miatt nem találtuk). Idén meglett. Naggggggyon jó a rejtés. Grt!!!

Grizli 2011.07.10 20:00 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, bár kissé meglepett a geoláda típusa, de tetszett az ötlet.
köszönjük.

Skalp 2011.07.10 15:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Jó hely, kiváló rejtés, érdekes leírás. Köszönöm!

Szörnyfej 
Pimpi69 2011.07.10 10:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

Petán 2011.07.10 00:00 - Megtaláltam
O.K.
Meglett...
Úgy-ahogy...
:-)

Kaputyin 2011.07.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.30
Megtaláltam!

Törpe80 2011.07.08 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Könnyű, laza találat, ötletes a rejtés!!! Köszönjük!

Kishartyi 2011.07.08 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Köszi!

hacsabi 2011.07.08 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Mindig felejthetetlen élmény körülbicajozni a Balatont a fiaimmal. Jó rejtés.köszi érte

Hartyi 2011.07.08 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Ötletes rejtés! Biciklis találat.

tibivegh 2011.07.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.54
Eltartott egy ideig!

Chaty 2011.07.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.73
Köszönjük a rejtést.

Halász család 2011.07.05 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.39
Köszönjük a rejtést

gycaa 2011.07.04 13:00 - Megtaláltam
Mókás rejtés:)

Szasztisz 2011.07.04 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Megtaláltuk!

20. LÁDÁNK!!! GPS NÉLKÜL!

A helyszínen nagyon gyorsan meglett! Mihelyt odaértünk fél perccel később (logolás közben) odajött az erdőből hozzánk egy külföldi(angol) házaspár. És érthetetlenül beszéltek! Ez az eddigi leggyorsabb találatunk!

zsurbi 2011.07.03 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
megtaláltuk

spiky 2011.07.03 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Bátor rejtés, nagyon tetszett.

 
Luxi69 2011.07.03 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Vasárnapi laza kimozdulás a borús vasárnap folyamán :)

eleem 2011.07.03 11:30 - Megtaláltam
megtaláltuk. 24 órás Tour de Balaton Kerékpáros "ámokfutás":
[ Keszthelyről Fonyódra: Keszthely - Tihany - Balatonfüred - Szántód - Fonyód 212,0 km ] részeként belefért néhány közeli láda

csgb 2011.07.02 13:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Megvan!

gabortel 2011.07.02 12:01 - Megtaláltam
Bringával Zamárdiból Szántódra és vissza a hegyeken át.

Zoltanus 2011.07.01 19:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Hamar megtaláltuk, adta magát a rejtés a segítség után.
A .com-on jó lenne megváltoztatni a koordinátákat a .hu-s-ra.
Köszönöm a rejtést!

IsmeretterjesztésAmiről szó van
Én mát rudom, hogy hol van! 
dzsinszka 2011.07.01 19:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Zoltanusszal közösen.
Köszönöm a rejtést!

Fecaxxx 2011.06.29 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.18
Megtaláltuk!!

Leparkoltunk,és megnéztük a szamárkövet.Elindultunk megkeresni a ládát,és kiderült,h mellette parkoltunk! :)
Felmentünk a kilátóhoz is!Gyönyörű a kilátás!!!!

Köszönjük a rejtést!!

FEMOLI

Aticoll 2011.06.28 20:06 - Megtaláltam
:)

Gábor75 2011.06.28 20:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Aticoll és Pimpi69 társaságában,bringával.
A mai nap utolsó találata. Érdekes hely, könnyű találat.
Köszönöm a rejtést!

eazs 2011.06.28 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.90
A szamár pata nyomát nem láthattuk a sok hülye gyerek firkájától.
A GPS szerint körbe-körbe járkáltuk a dobozt. Még egy megjegyzés a rejtéshez:
A sorompónál... Igen a sorompónál van...
Cseles rejtés. :D

egosonic 2011.06.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.46
Megvan!

Farekék 2011.06.13 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Nagyon tetszett a rejtés. A Szamárkőnél az árnyékban kellemeset pihentünk.
Köszönjük.

 
isrofunk 2011.06.11 20:30 - Megtaláltam
Remek rejtés, ötletes.

paszi 2011.06.02 11:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Megtaláltuk!
MCM

Lujzi 2011.05.19 15:05 - Megtaláltam
Ráróval.

Ráró 2011.05.19 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
A láda némi keresgélés után a rejtekhely alól került elő.Logolás után visszaraktuk a helyére.A kilátóból szépen látszik a Tihanyi Apátság.

gyusz_58 2011.05.13 18:05 - Megtaláltam
Sajna nem volt láda, a Rejtőnek köszönjük a segítséget.
A kilátóból is szétnéztünk...

Köszönjük a rejtést

krypton 2011.05.07 14:00 - Megtaláltam
A rejtő segítségével meglett!

"J&J" 2011.04.22 12:23 - Nem találtam meg
BEAC Balatoni Biciklitúra.
Hát ezt bebuktuk. A ládát nem találtuk, de a szép kilátás miatt megérte ide feltekerni.

befi 2011.04.22 11:00 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 52,2 km

dendeocse 2011.04.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megvan.

babybearly25 2011.03.15 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk, köszönjük. Ötletes rejtés! Ünnepi kirándulás 3/1. ládája.

mogyiba 2011.03.14 11:44 - Megtaláltam
köszi a rejtést!

Töcsmi Úr 2011.03.13 18:09 - Megtaláltam
Cseles. :-) Köszi a rejtést! [g:hu 1.2.7] [wapon beküldött szöveg]

Hátramenés 2011.03.12 18:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
A com-os láda kicsit odébb van, mint a koordináta mutatja. De meglett. :-)
Köszi a rejtést.

mapet50 2011.03.12 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.75
ok

HajTom 2011.03.06 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltuk!
Csodás a kilátás a Balatonra, Tihanyra a kilátó tetejéről.
Nem is gondoltuk volna.
5let(t)es (a) rejtés!
Nagyon köszönjük!
Hajni & Tomi

LCSOKA 2011.03.04 13:51 - Megtaláltam
Érdekes doboz.

Buksilány 2011.03.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Találat Nilsszel!
Megfogott a hely hangulata...
Köszi a rejtést!

Nilsz 2011.03.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Buksilánnyal közösen!
Köszi a rejtést!

atbodnar 2011.03.02 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.27
Kő kövön maradt...

 
Gyopesz és Gabesz 2011.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
Megtaláltuk

vaslemez 2011.02.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.84
Ügyes rejtés.
Az itt átmenő multi utolsó pontjait is begyűjtöttük, de végül sok pontba beletört a bicskánk (vagyis a türelmünk). Majd talán nyáron folytatjuk.

Terdik Család 2011.02.26 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

 
Zsézsé 2011.02.12 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltam

RenaID 2011.02.06 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Ládakeresős wellnesshétvége DákávalEgyedi rejtés!

dáká 2011.02.06 10:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést,ötletes!
Megtaláltuk,Dáká,Renaid-dal!

szeliju 2011.01.31 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Köszönjük a rejtést! szeliju

kapinya.judit 2011.01.09 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.01
A kőhegyi kilátó utolsó pontjával együtt begyűjtöttük ezt a ládát is. Könnyen meglett, de ötletes rejtés.

 
Törpe 2011.01.02 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Köszi! Törpe

NBOZS 2011.01.01 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nagyon ötletes a rejtés, a leírások alapján GPS nélkül is könnyen megtalálható. A "láda" szépen álcázva volt, mi is igyekeztünk gondosan visszarejteni. Még így télen is sok autó jár arrafelé, érdemes körültekintően vadászni. Köszönjük!

Holgerson 2010.11.05 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.20
:-)))) megvan

Dharma 2010.11.04 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.95
Nagyon elhanyagolt láda, bár a rejtés egyedi, ötletes, mégsem tudtunk igazán örülni neki az átázott és penészes tartalom miatt.

A "láda" 
közös nevező 2010.10.30 00:00 - Megtaláltam
Megkapó látvány a budigurigába húzott "láda".

 
eliottwans 2010.10.27 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.74
Megvan

Walterhal 2010.10.10 15:30 - Megtaláltam
A helynek szelleme van! Nagyon megfogott a hangulat, el tudom képzelni a régi szertartásokat.
A rejtésnek is stílusa van (hm). Egy damil minden esetre üzembiztosabbá tenné a kivételt, ez volt az értékelés szempontja. Arra is rájöttünk, miért kell tamponálni a dobozt. Minden esetre negyedóra volt a kihorgászás az 1 másodperces rárepülés után. De az otthagyott segédeszközök láttán más is birkózott a feladattal.
A logbook csurig, a jelszót azért ki tudtuk bogarászni.

wolfkery 2010.10.10 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 2.00
A láda erősen lepukkant állapotban van . A füzet megtelt ,nem tudtam bele írni ,és a csőböl nehéz volt kipiszkálni ,de szép a szamárkő

Diver 2010.09.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Angolosan fogalmazva: a láda nem volt szép.
A hely ötletes volt.
A szamárkő és környezete jó!
Köszönjük a rejtést.

Jani70 2010.09.25 12:30 - Megtaláltam
Meglelve.

atipapa 2010.09.24 10:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Köszi

kockagolyo 2010.09.19 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Köszönjük a rejtést!
Viki & Kockagolyó

ittott 2010.09.12 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.59
Megtaláltuk. GCKoHe-val kötöttük össze ezt a ládát, mivel egyébként is útba esett volna, a parkolóba visszúton. Csatlakoznék az előttem megtalálókhoz: igen esedékes volna egy ládakarbantartás.

sambenedek 2010.09.05 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.32
OK, de nagy a kosz a felső parkolóban. A "ládához" a helyszínen talált segédeszközökkel sikerült hozzájutni. ;-)

láda I.láda II.
PGT 2010.09.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.51
Esküvőzés előtti ládászás!

Sajnos a ládát nem tudtuk kipiszkálni a rejtekéből. :-(

Kérem a fotó alapján a találat elfogadását!

Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.11.06 13:25]

az álca egy részemég az ő keze sem fért be...
nbokan 2010.09.02 18:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.48
OK, a "láda" maga nem is, a kő és környéke tetszett, kösz a rejtést.

pucokbársony 2010.08.29 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Köszönjük. Logtekercs tele.

Fil 2010.08.29 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.68
Köszönjük a látványosságot, biztosan nem jöttünk volna ide magunktól :)
Jó néhány percig nézegettük a követ, keresve az említett "lábnyomokat", inkább elhittük, amit a velünk egy időben ott levők megmutattak.
A ládát kézbe kaptuk az előző kesser kollegától, örülök, hogy találkoztunk.
A logolással adódott némi problémánk, mert a logbook teljesen betelt, s a "láda" sem túl bizalomgerjesztő kondícióban van. Egy karbantartás ráférne!
A leírások e fajtáját nagyon nem szeretjük. Most (kivételesen) kinyomtatott leírással érkeztünk, mégis csupa összevisszaság volt az egész. Nem nagyon érdekel, hogy mi volt régen, hol volt a láda... a lényeg, hogy most hol van és mi a látnivalóról a fontos vagy érdekes tudnivaló. Mindkettőt elég nehezen mazsoláztuk ki belőle.

Logolás...Ebből tudtunk meg a legöbbet...
 
Lordenfolc 2010.08.29 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
ok.

m.zsömi 2010.08.23 19:05 - Megtaláltam
ok

Blue Mali 2010.08.23 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.76
Megvan [wapon beküldött szöveg]

Köszi a rejtést.
Kerékpáros találat.

A ládát Piroskaa1 Menyasszonyommal kerestük fel a nyaralásunk alatt.

Sajnos a "láda" elég gyér állapotban van, és nem is volt nagy öröm bele logolni:((

A Szamár-kő tényleg jó, bár nagyobb durranásra számítottam.

Piroskaa1 2010.08.23 18:10 - Megtaláltam
Megvan [wapon beküldött szöveg]

zazu 2010.08.23 00:00 - Megtaláltam
Kerékpáros tábor... Bvilágos-Bszárszó-Bszemes-Bvilágos (80km) túra közben...

Magnolia 2010.08.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.06
Itt is azt az érzést tapasztaltuk, mint a Pusztatorony ládánál, miszerint a környezet önmagában nem sokat mutat, a leírás ismeretében a hely szelleme teszi érdekessé a köveket. Ennek ellenére biztosan sok látogatója van a szamárkőnek az eldobált szemétmennyiségből ítélve.
A kilátó viszont annál inkább megérdemli a geoládát, a panoráma is pompás, és az épület is nagyon szép.
A rejtést azért pontoztuk le, mert ez a kupakkal összefogott WC papír guriga egy feneketlen pille-palackban nekünk elég igénytelennek tűnt. A rejtekhely nem lenne rossz, de talán egy italosdoboz vagy egy nagyobb gyógyszeres tégely kulturáltabb lenne.
Köszönjük a rejtést!

gulliver127 2010.08.21 12:00 - Megtaláltam
kösz a ládikát, érdemes volt odamenni.

jbako 2010.08.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.27
A palack meglepően gyorsan meglett, a com-os ládát is kerestük, de az odébb volt vagy 100 méterrel, és nem találtuk meg.

a-beatrix 2010.08.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.25
A megadott ponton a pille-palackot találtuk. A com-os láda koordinátái máshová vezettek, azt sajnos nem találtuk.

Geosasok 2010.08.20 17:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.11
Megtalálva

nbalazs2 2010.08.20 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.60
A Szamárkő nem fogott meg, a kilátó ellenben nagyon szép. A rejtek környékén sok volt a szemét, kár hogy így elhanyagolják.

Áron 2010.08.20 10:57 - Megtaláltam
Balatoni kocsikázás keretében.
A láda rossz állapotban van, ez nem tetszett benne.

turulteam 2010.08.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 2.59
köszönjük az elrejtést de a láda egy kicsit messze volt a szamárkőtől és ez nehezítette a megtalálását. mindenkinek ajánlom,mert nagyon szép hely.

szicran 2010.08.18 19:15 - Megtaláltam
A környezet igazán nem a tisztaságáról híres. A ládára ráférne egy felújítás. A szamárkőhöz közelebb lehetne elrejteni.

MukiJames 2010.08.18 15:10 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

LótiFuti 2010.08.16 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megtaláltuk, Mírával és a 4 kutyával.
Éppen diszkréten loggoltunk, amikor egyszer csak megállt mellettünk a kiránduló kisvonat, és vagy százan letódultak róla, egy csomó gyerek is, és a kutyákat kezdték ajnározni. ... Amíg tovább nem mentek, addig ráültünk a ládára ...
Köszönjük a szép nyakláncot!
LótiFuti & Hannus & Míra & Öcsike & Baba & Panni & Timó

 
MacBT 2010.08.14 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.60
Szinte véletlen megtalálás volt, miután lejöttünk a kilátótól, ahol a GC153PT ládát vadásztuk. A gps turistatérképemen fent voltak a koordináták, és éppen előtte parkoltunk, így nem volt nehéz. A környék szemétlerakásai borzalmasak. A szamárkő viszont érdekes. Köszi.

Dórii a szamárkövekenSzamárkő
beszabo 2010.08.14 17:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.52
Megtaláltuk. Érdekes hely. Érdemes megnézni a közelben levő kilálóról a Balatont is.

szamarko 
carmin 2010.08.14 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Köszönjük a rejtést.

 
Jadrana 2010.08.13 13:00 - Megtaláltam
Meglett, köszönöm!

BluEHourTeaM 2010.08.13 13:00 - Megtaláltam
Ez igazi drive-in cache volt, alig hittem a szememnek, hogy parkoláskor már ott is vagyok :-) A "láda" mellett viszont rengeteg a szemét... :-(
Köszönjük!

bocc62 2010.08.12 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.48
oké

Gyeta 2010.08.11 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Ezerszer robogtunk már itt a 7-esen, de eddig nem tudtunk erről a helyről. A kövek önmagukban nem annyira izgalmasak, a hozzá tartozó legendák teszik izgalmassá.

zahako 2010.08.11 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.05
Megvan, köszi. Az erdőben jobb lenne a láda, mert a hely nyáron mugliveszélyes, és (egész évben?) szemetes.

benger 2010.08.10 17:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
A mostani állapotok alapján én nem rejtenék ide ládát :S

Báthory Ödönke 2010.08.10 12:00 - Megtaláltam
Megvan. Szép kilátás van a kilátóból, érdemes felmenni.

Robi* 2010.08.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Köszi

Ampulla 2010.08.09 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
A kilátó nagyon szép, a szamárkő inkább érdekes, de borzalmas a szemétlerakó a parkolóban! Ezt is láttuk! Köszi!

Davestator 2010.08.09 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.73
Elég forgalmas a hely...

Varga family 2010.08.08 20:16 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.04
Kalandparkozás után kerestük meg, már kezdett sötétedni. Tetszett, hogy nem szokványos a láda. A gyerekek kicsit csalódottak voltak, mert alig volt benne kincs, de amit vittünk belefért. Ötletes, köszi.

bogsa 2010.08.08 13:30 - Megtaláltam
Sikeres!

tepmon 2010.08.08 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.00
Megtaláltam

marazmarci 2010.08.07 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Kössz a rejtést!

tutu79 2010.08.07 14:30 - Megtaláltam
megvan

petty66 2010.08.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk a gyermekeimmel. Köszönjük, hogy játszhattunk!

pinty 2010.08.05 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.34
Elég trágya a láda. WC papír gurigába van csomagolva igénytelenül.

Angus_Podgornij 2010.08.04 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Gyalogos kupa: 15,1 km.
Élő példája a jó PR-nek ! A kő látványvilága ugyan csak középtávon és kicsit hunyorítva mérhető össze mondjuk a teotihuacáni piramis-együttessel (nem, nem a Som-Révész vonulatról van szó !), de a ládaleírás(ok) határozottan érdekessé varázsolják ! Ugrándozott ugyan a környéken néhány női hölgy is, de a jóízlés mián eszünkbe sem jutott érdekődni az esetlege érintett(len)ség felől... A kedves legújabbkori ládagazdának korábban meggyűlt a baja a mi egyik tó körüli rejtésünkkel, úgyhogy sietünk ezúton is kijelenteni, hogy a rejtés nekünk nagyon tetszett !!

Lacza és Tádé 2010.08.04 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.64
Megvagy

ayte21 2010.08.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltam

pocseusz és családja 2010.08.03 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Köszönjük a rejtést! :)

Szucslaci 2010.08.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.58
Egy nyaralás alkalmával meglett, bár kicsit jobb ládára számítottunk.

Domos 2010.08.02 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.20
Ötletes rejtés

divemaster 2010.08.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.48
köszi, a palackot tényleg cserélni kéne,mert szánalmas állapotban van...KÖSZI!

VasG 2010.07.30 18:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.61
Gyors találat, sietnem kellett vissza Siófokra. A rossz idő ellenére volt forgalom a parkolóban.

Stefidzsi 2010.07.30 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.11
Útban a kilátó felé.
Forgalmas helyen van, de szerencsénk volt a keresésnél és a visszarejtésnél. Az elrejtés rendkívül ötletes, maga a láda inkább érdekes megoldás.
A logbook már elég saláta, hamarosan be is fog telni.

ADML 2010.07.29 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Sikerült!

Qgyi 2010.07.29 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.48
Meglett, majdnem harangszóra.
Köszi!

RoriZo 2010.07.26 17:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.72
Köszönöm

mb2000 2010.07.26 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Ötletes rejtés, könnyen hozzáférhető, mégis biztonságos... köszi! Sajnálatos, hogy a területet nem kaszálják.

Villám 2010.07.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.43
Köszönöm a rejtést

KTamas51 2010.07.25 17:45 - Megtaláltam
Megvan

dzoli1 2010.07.24 11:50 - Megtaláltam
Egy kis nyaralás alatti ládázás. :)

Buc 2010.07.24 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.21
Szamárkő 25 TT keretén belül (mi külön a mozgás, a látvány miatt mentünk, nem az idő volt a lényeg), gps nélkül megkerestük. Közel az 1. elleőrző ponthoz meg is lett.

Sajnos a láda környéke nagyon elhanyagolt, maga a láda pedig egyszerűen teljesen tönkrement szerintem. Érdemes lenne új palackot vinni, új borítékot a tárgyaknak, hogy mások ne csalódjanak ekkorát. Sajnos nálunk, csak l-es üveg volt.

Buc

moTT 2010.07.24 08:33 - Megtaláltam
megvan [wapon beküldött szöveg]

fodor8peter 2010.07.24 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Örülök, hogy kijjebb került a láda a bozótosból, a környékről már csak ez hiányzott.

dbalint 2010.07.22 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.00
Csip a csalan.
:(

Dudika 2010.07.21 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.00 súly: 3.37
Megtaláltam Köszönöm

bence.b 2010.07.19 17:00 - Megtaláltam
Jó volt

gyogyesz 2010.07.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.49
Megtaláltam.

gabris1 2010.07.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megtaláltuk
gyogyesz és gabris1

szamos 2010.07.16 11:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Chubby 2010.07.16 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.65
Megvan. Véleményem szerint rejtésnek ez sajnos rendkívül igénytelen. Tudom, hogy nem mindenhol egyszerű elrejteni egy dobozt, megfelelően álcázni, stb., de ez sajnos nem nagyon üti meg a mércét.

Kerékpáros kupa: 233,2 km

papay416 2010.07.13 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltam

pliptai 2010.07.12 17:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Rekkenő hőségben családi találat!

schöphi 2010.07.11 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam!

luckyhunter 2010.07.11 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Polgárdi motorostalálkozóról hazafelé gyors ládázás. Tuti kis hely. Köszi a rejtést!

SagiK 2010.07.07 15:20 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

keltam 2010.07.04 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
[wapon beküldött szöveg]A pillepalackláda a földön hevert. A logbook már eléggé saláta. Rendberaktam, visszadugtam.

Walmer 2010.07.03 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.18
Nem semmi :-)

Antissimo 2010.07.03 10:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.12
Ügyes rejtés, GCKoHe bejárása végén leltük fel kis családommal. Maga a szamárkő viszont arrébb található, a GCKoHe 7. pontjánál.

nyic 2010.07.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.15
Túránk előtt felkeresve.
Kihúztuk-logoltunk-visszadugtuk:-).

nyic+Zita+Anna

LPilot 2010.07.01 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.50 súly: 3.09
Balaton 29/50.

Maci és Honey 2010.06.27 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Aznap a legjobb hely! Ne hagyja ki senki a kilátót! :)

melinya 2010.06.27 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
A rejtek ötletes, de nagyon szem előtt van. A Kő-hegy kilátó nagyon pazar.:-)

Thomas6905 2010.06.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltam! Igaz a "ládika" fordítva volt elhelyezve, és kissé "zaklatott" csomagolásba, logolás után szépen becsomagoltam, és rendesen visszahelyeztem. Nagyon forgalmas hely, óvatosan kellett cselekedni. A kilátóhoz mindenképpen érdemes felmenni, gyönyörű a kilátás, és éppen érik a szeder a fán! Köszi a rejtést!

Attiska 2010.06.26 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
Gyors találat. A láda fele kilátszott, még jó, hogy nem vitték el illetéktelenek.

Viki, Nóri, Gabó, Attila

bg123 2010.06.25 00:00 - Megtaláltam
szantodi nyaralas

BBBBNET 2010.06.19 13:50 - Megtaláltam
minden szanaszét hevert a fűben, nagyjából helyrepofoztuk [wapon beküldött szöveg]

ficsor 2010.06.13 14:16 - Megtaláltam
Kerékpáros Balaton megkerülés közben.

ficsorgabi 2010.06.13 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Két napos kerékpáros Balatonkerülés során.

Péter60 2010.06.12 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.93
Tetszett! A fotó a sorompó mellett készült!

Ládafigyelő 
kia71 2010.06.12 06:25 - Megtaláltam
Közös ládázás taska1981-gyel, Nebel.com-mal és pkis-sel. :)
Köszönet a ládáért.

Gyros 2010.06.09 09:12 - Megtaláltam
log és képek késöbb... [wapon beküldött szöveg]

 
Tomi_Bp 2010.06.09 09:10 - Megtaláltam
log és képek késöbb... [wapon beküldött szöveg]

BRAVO2.0 2010.06.05 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.48
A kalandparkba tartván lányom szülinapján az első láda. Kösz a rejtést!

Kakukkos és Hajszál 2010.06.04 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Szép idő volt végre. :) Nagyon sok volt a hangya az úgynevezett "ládá"-n. ami egy boríték jelenleg...

Bluedog 2010.05.28 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

iloilo 2010.05.28 16:40 - Megtaláltam
Bluedoggal találtuk meg. Köszi.

zsupi 2010.05.24 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.41
Megvolt...
Bővebben oldalunkon

kaldigeza 2010.05.23 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
15 fővel jártuk a "Fejérkőtől Tündérvölgyig" túramozgalom felét, és közbe iktattunk egy kis kalandozást!

szalaij 2010.05.23 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.

befi 2010.05.22 11:30 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 66,8 km

A padnál ebédeztem. Desszert helyett defektszerelés volt a menü.

savrobi 2010.05.01 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a játékot!

berni77 2010.05.01 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Majális helyett ládázás a 100. találatért :)

Boci és Pipi 2010.05.01 00:00 - Megtaláltam
csodás környezet, jó idő. köszönjük a rejtést.

zamardizamardi2
Woodoo 2010.04.30 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Nagyon szép időbe, könnyű találat, ötletes rejtés.

Dzsó.bácsi 2010.04.23 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.10
Köszönet a rejtőnek!

AtiMon 2010.04.21 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
ok

rudolfis 2010.04.10 14:20 - Megtaláltam
Cinege 40 tt közben.Gyalogos kupa 40.6km.

Balu83 2010.04.10 14:14 - Megtaláltam
:)

gabor03 2010.04.10 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.05
Cinege 25 teljesítmény túra közben Balu83-mal. Gyalogos kupa 24.1 km.

monikam28 2010.04.07 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.00 súly: 2.78
Lefülelve. Megtévesztő a WAP és a normál részben megadott koordináta eltérése.

ndavid42 2010.04.05 14:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.53
[:335:] Húsvéti somogyi ládázás, mai 5/6.
Háát, nagyon gyors találat volt... :D

njani55 2010.04.05 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.20
Húsvéti somogyi ládázás, mai 5/6.

bazsogeleba 2010.03.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Jó volt.

Gyombi 2010.03.15 17:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

tcs1974 2010.03.15 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Érdekes rejtés. Ötletes, kíváncsi vagyok meddig marad ezen a helyen.

 
szollosi73 2010.03.07 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Megtaláltuk!
Először azt hittük szemét ami a "rejtekben" van, de kiderült, hogy nem az!
Érdekes volt!
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

zalajaro 2010.03.06 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönet a rejtésért! Érdekes.

3D 2010.03.02 15:07 - Megtaláltam
Rendben

félnarancs 2010.02.22 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.58
Hamar meg lett! Talán nem is lett volna baj, ha egy kicsit többet törhettük volna a fejünket, mert a rejtés nagyon jó, csak a fényképek túl árulkodóak!

flendera 2010.02.07 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Belepett mindent a hó :) de megtaláltuk.

Plavi 2010.02.07 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
A parkolóban elakadtunk a kocsival a nagy hó miatt, de a rejtekre ráleltünk. A szamárkőből se nagyon sok látszott a térdig érő hóban,de szép a hely. Jártam már erre nyáron is, de akkor még fogalmam sem volt hogy lehet itt egy láda.

kmiksa 2010.01.30 14:20 - Megtaláltam
Megvan :-)
Köszi a rejtést.

Grrr 2010.01.02 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.06
Megtalálva

Bogár, Grrr

urbanj 2010.01.01 15:30 - Megtaláltam
Újév napján baráti társasággal.

feri65 2009.12.31 12:50 - Megtaláltam
megtalaltuk!
sajnos tobbszor is arnyekra vetodtunk, rengeteg volt a szetdobalt pillepalack!
azert a vegen megis csak sikerrel jartunk!
mai elso ladank, bettinaval!
buek!

szamarko, erre!jelszo, erre!
sok-sok szemet, erre! 
S&A&M 2009.11.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
megtaláltuk

szaatt 2009.11.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.11
Megtaláltam.

 
Legolány 2009.11.15 16:55 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

Misu 2009.11.15 16:55 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

jana.hu 2009.11.15 16:54 - Megtaláltam
[Köszi!] [wapon beküldött szöveg]

Marvin 2009.11.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Csak egy pótládát találtam, de az a helyén volt (még).

vagyi 2009.11.15 00:00 - Megtaláltam
Jó hely.

Paleo.team 2009.11.13 03:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Megtaláltam!
Hévízen volt dolgom, így kihasználva az alkalmat ládázgattam egy kicsit a Budapest-Hévíz-Budapest útvonal mentén. Nagyon kellemes, napos, késő őszi, igazi ládázós nap volt ma.

Sajnos már csak sötétben sikerült levadászni!

Szollo 2009.10.18 11:36 - Megtaláltam
Szollosi buli utan. [wapon beküldött szöveg]

Szöllő
 
fuzbal 2009.10.15 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést.

hadidoki 2009.10.11 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Klári+Ágnesék.

 
Belga 2009.10.04 14:35 - Megtaláltam
Megvan.

aranyalmafa 2009.09.23 10:50 - Megtaláltam
A közelben volt dolgom, megtaláltam. Szégyellem, de drive-in caching volt. A "ládától" kb. 1,5 m-re(!) parkoltam, és már a kocsiból láttam.
A rejtés maga ötletes, de a bemutató fényképek közül le lehetne venni az árulkodót, mert így túl könnyű.

Istyu 2009.09.22 13:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.86
Megtaláltam [wapon beküldött szöveg]

Bringás találat. A GCBAKE teljesítése közben egy kis kitérővel kerestem fel ezt a könnyűnek ígérkező rejtést. A látnivalóval kezdtem, mivel az esett útba először, majd a rejtek következett. Ezzel alaposan meggyűlt a bajom, mert az előttem járó jól eldugta. Megfelelő eszköz híján nem olt egyszerű előkapirgálni.

A környezet kissé lehangoló és meglehetősen szemetes volt. A megrongált pihenők is siralmas látványt nyújtanak. Mit tegyünk? Ez a kis magyar valóság. Sajnos!

Köszönöm a rejtést!

redan 2009.09.20 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Könnyen rátaláltunk; kicsit túl könnyen. Remélem, kinnfenteseknek nem szúr olyan gyorsan szemet.

kiralyek 2009.09.12 12:45 - Megtaláltam
Jeles napon kultúrprogram közben.

"Ím itt e kő..."Barátnőink, az erdei nimfák
Születésnapi pálinkakóstolásSzületésnapi buli
Kreatív bornyitás I.Kreatív bornyitás II.
Kreatív bornyitás III. 
kenau 2009.09.11 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
Nagyon jo a rejtes, bar talan egy megfelelobb lada jobb lenne.

csini666 2009.09.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.85
KÖSZI A REJTÉST. MUNKA KÖZBEN VÉLETLENÜL TALÁLTAM MEG

Timi Ap 2009.08.30 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

öfi és nufi 2009.08.27 19:06 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 2.33 súly: 2.69
A közeli kilátó nagyon szép, a szamárkő is érdekes, azonban a rejtés nekünk nem tetszett.

A.Fecó 2009.08.25 19:30 - Megtaláltam
Fürdés után egy kis kirándulás. A rejtés ötletes. Köszi.
Irén & Fecó
Dunaharasztiból

benderék 2009.08.23 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.72
megvan

hux80 2009.08.23 13:30 - Megtaláltam
Köszi!
Cinti, Hux

theseus 2009.08.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

BaLee 2009.08.22 12:05 - Megtaláltam
megtalaltuk [wapon beküldött szöveg]

istvandsz 2009.08.21 19:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megtaláltuk köszönjük.
Csak két dologból volt sok a környéken. Csalán és szúnyog. Bár csipnek én nem csípem.

waldegard 2009.08.21 14:05 - Megtaláltam
MEGVAN.

turboka 2009.08.21 14:05 - Megtaláltam
MEGVAN.

Pokoldög 2009.08.20 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Balatoni bicajozás alkalmával megtalálva.

Journeymen 2009.08.20 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Bicajtúra sokadik ládája!

Maszat89 2009.08.20 16:50 - Megtaláltam
:)

Takács család 2009.08.20 15:00 - Megtaláltam
GCKoHe közben.

csokisfánk-OK 2009.08.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Megtaláltuk.

 
Dzsini in the Bottle & Baloo:) 2009.08.17 18:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
A mai napon második ládikánk. Ötletes rejtés. Köszönjük!

b.zs. 2009.08.17 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
OK!

mahone 2009.08.16 20:02 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Romi 2009.08.16 19:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Megtalaltam

Vitya77 2009.08.15 00:00 - Megtaláltam
OK

eltájoló 2009.08.15 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

izsolt 2009.08.14 15:10 - Megtaláltam
Tavalyi fiaskó után idei szépítés

Uncle Tom 2009.08.12 15:40 - Megtaláltam
Ötletes hely.

windowhunter 2009.08.12 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltam a nagyfiammal együtt. Szellemes rejtés volt a palackkal. Aztán segítettünk egy kicsit az utánunk jövőknek is, mert nagyon bebújtak a parkoló mögötti erdőbe... Köszönet a rejtésért!

geooszi 2009.08.12 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
:)

CicóMicó 2009.08.12 10:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
megvan

breimanne 2009.08.12 02:00 - Megtaláltam
Először csak a "láda pótlását" találtam meg, utána az eredeti ládát, szétesve. Összeraktuk.

qvic 2009.08.09 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Ötletes rejtés, köszönjük.

csipet_csapat 2009.08.08 19:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
A szükségmegoldást megtaláltuk.
A kilátás pazar odafentről, az első gondolatunk egy nyaraló vétele volt. A korakelők napfelkeltére, a későn fekvők napnyugtára látogassanak oda!
A hatnapos geotúránk (26 láda) utolsó ládája és megkoronázása volt.
Köszönjük!

 
Piró 2009.08.08 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Jó kis láda. Maga a doboz hamar meglett, amit már sejtettem, hol lesz, ezért átengedtem Zyunak a megtalálás örömét. :)
Fentről nagyon szép a kilátás. Sokáig tudtam volna még gyönyörködni benne.
Köszi a rejtést!

Zyu 2009.08.08 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Nagyon szép a kilátás a kilátóból! Elfogadnék a környéken egy nyaralót... : )

kivancsifancsi 2009.08.07 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.89
Még régi leírásunk volt(?), így meglepődtünk, hogy közvetlenül a parkoló mellé mutat a GPS. Jó rejtés.
Felmentünk a közeli kilátóba is. Remek a kilátás.

KilátásCsengi a kilátóban
Csizmások 2009.08.07 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Kustánszegi verseny felé! A kilátót nem szabad kihagyni!

gigibetta 2009.08.06 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.95
Szép volt a naplementét a kilátóból megnézni

lasipeti 2009.08.06 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.27
Felmentünk a kilátóhoz is. Szép a kilátás a Balatonra.

Kőhegyi kilátóban 
T. Nagy 2009.08.06 18:50 - Egyéb
Alkonyat előtt - felkészülve a láda kényszerű pótlására - megjelentem a tett helyen és először konstatáltam a láda hiányát, majd a közelben lévő szemetes edényből előhúztam azt.
Ilyenek vagyunk, vagy mások olyanok?!
A láda eredeti helyén egy szükség megoldás van, de az eredeti hely közvetlen közelében pót jelszó, kissé távolabb pedig az elveszettnek hitt (szemétnek tartott?!) pille palack is megkeresésre vár!

bsanyi025 2009.08.06 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Nagyon ötletes rejtés,csak a ládikát valaki kivette a helyéről és nem találtam meg.Segítséget kértem a rejtőtől aki nagyon segítő kész volt.Köszönöm!

a rejtek a sorompónálszamárkő
kilátókilátás
MeSa 2009.08.04 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Sajnos a láda eltűnt.
Amin nem is csodálkozom.
Ilyen forgalmas helyre rejteni és pl az előttünk ott járt kesser kollega óvatosnak egyáltalán nem nevezhető magatartása után ez borítékolható volt.
Egy kicsit több figyelem kellene tőlünk!
Mint ládagazda tudom milyen bosszantó az állandó láda elveszés.

Amúgy köszi, a hely tetszett!

[Jóváhagyta: T. Nagy, 2009.08.06 16:14]

 
vicaroka 2009.08.04 13:30 - Megtaláltam
Lada eltunt. Fotok kesobb. [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: T. Nagy, 2009.08.06 16:16]

Cerberus 2009.08.03 11:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Megtaláltuk!

V. Soma 2009.08.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.30
Ötletes elrejtés.

Márton24 2009.08.01 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megvan!

Bojta 2009.08.01 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Kőhegyről jövet még egy utolsó keresés. Tetszett!

Strombus 2009.08.01 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Ez a cache volt a jutalom a "Kőhegyi kilátó" útvonal végigjárása után 36,5 C fokban, víz és túracipő nélkül, a névnapomon, két hősies 8 és 10 éves kessertársammal.
Nagyon ötletes rejtés és leírás. Hálásan köszönjük a fotót a rejtekhelyről, anélkül nem biztos hogy megtaláltuk volna, túl eltikkadtak voltunk már hozzá. Sosem nyitják ki azt a sorompót?

Clisham 2009.08.01 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Ok. [wapon beküldött szöveg]
Újabb közös láda Petibá-val. A rejtés frankó! Jó ötlet! Bár kicsit szebb ládát érdemelne...

petiba 2009.08.01 11:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Ok. [wapon beküldött szöveg]
(Szinte minden osztállyal kötelezően ide kell zarándokolnunk a nulladikos táborban. :)) Nagyon ötletes az új rejtés.
Clisham-mal közös látázgatásunk.

Zolnai 2009.07.31 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megtaláltuk :)
Ötletes rejtés, a kilátóból pazar a kilátás!

anníh 2009.07.29 20:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Hmm,ez is megvan:)
Könnyen megtaláltam,főleg a rejtekhelyes kép alapján.:DBár GPS ezúttal nem volt nálunk:)Mikor logoltam,szerencsére senki nem járt arra...
Szép a hely,megnéztük a szamárköveket is:)

T. Nagy 2009.07.29 16:30 - Egyéb
Egyet értek BWANA rigmusával. Valóban selejtes a pille palack töltete, de megemlíteném nem én raktam bele azokat a szemeteket (pl. lejárt busz jegyek, bérlet szelvények, elszopogatott nyalókák pálcikái, többször használt hajcsattok, stb.)
Inkább ne tegyetek bele semmit!
Ma új füzetet kapott a palack.

Marcello87 2009.07.29 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Találkoztam a rejtővel. Köszönet a rejtésért.

Borzaska 2009.07.28 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Bringás találat

bwana 2009.07.28 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.81
Cseles rejtek! De meglelve nem egy remek leletet vehetsz kezedbe - belseje nem rejt egyebet, de szemetet, s jegyzetekkel megtelt elkeveredett szeleteket. Eh, de kellemetlen ez, mert egyebekben nem lenne ez egy selejtes rejtek, mellette kellemes helyekre mehetsz, ehetsz, vedelhetsz, s nemzetednek kezdete felett elmerenghetsz.

Bwene, Mecs, Meez:-)

borsfoto 2009.07.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.00
Megvan bár nincs túl jó állapotban!
De azért köszi

heidrich 2009.07.26 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Sikerült csőbe húzni bennünket... első alkalom volt, a szüzességünk oda, de a jelszót nem néztük ki a logbook-ból, ami megjegyzem, megtelt... A kilátót valóban érdemes megnézni, kár, hogy a normál turista-térkép volt csak nálunk, a sárga jelzés ugyanis nem a kővel szemben, hanem a parkolótól kicsit feljebb indul. Azért így is meglett, mire visszaértünk, egy kerékpáros kolléga boncolgatta a palackot!

[Jóváhagyta: T. Nagy, 2009.07.29 16:31]

Togo 2009.07.26 18:46 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

Evetke 2009.07.26 18:46 - Megtaláltam
Gyors találat visszafelé.

MikSi 2009.07.26 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.80
Gyors találat biciklizés közben.... Egy "gyanús alak" is a környéken sétált a gyönyörű kutyájával. Később kiderült Togo volt "az" :)

Zlatnik_A 2009.07.26 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.23
ok

GCsoka 2009.07.25 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
Megvan.

padler 2009.07.25 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.59
Szamárkő teljesítménytúra közben:)

efemm + padler

reprocesszor 2009.07.25 07:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.38
Fejérkő 50 tt közben.
A rejtés remek, de a leírás alapján egyből ráállt a szemem:-)!
Viszont kicsit zsúfolt a palack és egérrágta a logbook, ráférne egy karbantartás.
A sziklák érdekesek, nem csoda, hogy nagy jelentőséget tulajdonítottak nekik a régiek!
Köszi!

borsa 2009.07.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Első "ládám" így mindenképpen nagy élmény.
Egy alapos karbantartás azért ráférne már...
Annyira kedvet adott, hogy azóta még 7 letudva. :-)
Köszönöm!

Sgt.Pepper 2009.07.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 1.90
A láda meglett bár már nagyon rossz állapotban volt!
Nem ártana új füzetet belerakni met már szétszakadt,
de a hely jó volt és a rejtés is köszi!

Mo-Hó 2009.07.23 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Szép hely. Köszönjük a rejtést!

Dzsozy 2009.07.22 21:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.73
Szerintem nagyon jó a hely, nagyon rossz ládával. Mindenképp jobbat érdemelne. Kár érte. A szúnyogok azon a területen nem csípnek, hanem rendesen harapnak.:DD
Köszönjük a rejtést!

Hüllő 2009.07.21 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Megtaláltam!
Tour de Tó keretében, bringával, kánikulában.

Geo-Ke-Csing 2009.07.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Tetszenek az ilyen ritka rejtések. A fénykép alapján hamar meglett a láda.

timi és a mackó 2009.07.19 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük. A régi ládát már kerestük, de nem találtuk. Ez így könnyű volt. Candy Cane geocoin ki, Budapestre tovább.

Bau_family 2009.07.19 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.07
Nekem ez csak egy nagy kavics, de a gyerekek élvezték :)

gyerekek a kövön 
zöldek 2009.07.19 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

qpci 2009.07.19 10:45 - Megtaláltam
Tesómékkal közös kess. [wapon beküldött szöveg]

pet&lac 2009.07.17 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Heni&Gábor 2009.07.17 09:35 - Megtaláltam
Zalakarosi nyaralás alatti ládázás: 1/20.

krupiz 2009.07.16 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Nyaralás során "elejtve"

JaCobY 2009.07.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszi megvan !

galk78 2009.07.12 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Ötletes rejtés! Köszönjük! Kriszta és Krisz

asfroolez 2009.07.12 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
OK

x16xel 2009.07.12 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.33
Megvan.

 
DBell 2009.07.12 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
megvan

DonRazzino 2009.07.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Köszönjük!

Duciék 2009.07.11 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.44
+

Besüboboja 2009.07.10 19:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Megtaláltuk!

Somahaver 2009.07.10 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
+ van! Vándor Csillag,Mr Bean,Besüboboja,Ranger és a kis kutyám Armi segítségével!!! Köszi!

Vándor Csillag 2009.07.10 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
Megtaláltuk.
Coin out! :)

Mr Bean 2009.07.10 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Megvan!

Samu Team 2009.07.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Balatoni nyaralás közben elmentünk egy kicsit ládázni.
Fonyódról Szárszóig mentünk vonattal, Szárszón megnéztük a GCJATT ládát majd a GCSZPT láda irányába mentünk és végül onnan indultunk a GCSZKO ládához. Mindezt gyalog tettük meg. A láda megtalálása kissé nehéz volt ugyanis előtte nem néztük meg a ládát a neten, szerencsére találkoztunk egy másik csapattal is és meglett. Nagyon szép volt! Köszi a rejtést.

ramgab 2009.07.08 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Megvan.
A kilátónál lévő com-os ládát viszont nem találtam.
Összefutottam egy csah családdal, együtt sem ment.

SzoViki 2009.07.05 17:55 - Megtaláltam
+one

Csöreszék 2009.07.05 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.97
Földvárról hazafelé az utolsó láda.

A parkoló és a kő környezete sajnos elég rendetlen. A rejtés nagyon ötletes, bár hatalmas a forgalom, minket is árgus szemekkel néztek, sőt még útbaigazítást is kértek.

Kiskősz 2009.07.04 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.63
Szami99-vel közös megtalálás. A hely érdekes, a hozzá fűződő történetek még inkább, de a rejtés maga a műanyag palackkal nem fogott meg.
kösz a rejtést.

szami99 2009.07.04 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
MEGVAN

Hocsa 2009.07.04 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.97
Balaton parti keresgélés andreasse-vel, 5/1. Ezzel a ládával ismertettük meg ezt a játékot néhány családtaggal is, remélhetőleg később ők is csatlakoznak a kesserek táborához. A környék amúgy kellemes volt, szombat lévén turistákkal telítve. Köszi a rejtést!

andreasse 2009.07.04 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.97
Családi találat Hocsa-val együtt. Kati, Nóri és a legkisebb, Janika is élvezte.
Köszi a rejtést, ötletes!

szadi&agi 2009.07.01 16:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Kösz a rejtést!

zakany 2009.06.28 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Érdekes hely:) Csak sajnos kicsit szemetes! Ezerszer jártam már Zamárdiban (mert Földváron van telkünk), de eddig ide nem jöttem fel soha. Köszi a rejtést!

alecar 2009.06.26 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Érdekes ez a szamárkő, van egy kis forgalom a láda környékén.
Köszönjük a rejtést!

vm 2009.06.25 13:43 - Megtaláltam
bicikli

morph 2009.06.25 13:43 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

szoldi 2009.06.21 07:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.70
Megtaláltam! Köszi! :)

Dzsipiesz 2009.06.17 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Pont itt nyaraltunk Zamárdiban és útba esett..A képek segítőek úgyhogy egyből meglett.Elfelejtettem jelszót leolvasni.de segítséggel ez is meglett..köszönöm

SIBIGYI 2009.06.14 13:20 - Megtaláltam
Nagyon ötletes a rejtés. Köszönjük.

baluka 2009.06.13 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Megvan! Már tavaly is kerestük, akkor időhiány miatt nem lett meg. Most nagyon jó helyre van téve. Nincs susnya, semmi. Aki keresi, az megtalálja pillanatok alatt. Aki nem keresi, az soha nem találja meg. Szeretem az ilyen rejtést! Köszönjük!

Kinga&Balázs

pöttty 2009.06.10 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.34
Ötletes kis rejtés!

norko 2009.06.06 16:15 - Megtaláltam
Ládázás Siófokon, majd Zamárdiban 5/4.

Áron csapata 2009.06.06 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.41
Ötletes rejtés, köszönjük a lehetőséget.

tádé 2009.06.02 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Felmentünk a kilátóhoz, és megnéztük a Szamárkövet is. Mindkettő érdekes hely, habár egy másik multinak a pontja mindegyik. Sebaj - potya találat!
Köszönjük! Kicsi Gesztenye és Tádé

 
Eszti és Robi 2009.05.31 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.68
Bolcsy telefonos segítsége nyomán meglett.

Discover 2009.05.30 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Köszönöm a rejtést.

*Dorci* 2009.05.29 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Kiruccanás Vicával és Vicaanyuval. :-)

*Vica* 2009.05.29 20:05 - Megtaláltam
Szezonnyitó takarításkor Anyuval és Dórival 4/1

ésKata 2009.05.29 13:43 - Megtaláltam
Pünkösdi Balaton körüli bringatúra

Zergi 2009.05.29 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Fogtam!
A Balaton körülkerekezése alkalmából jártunk erre is. Érdekes, hogy erre vezetett a római út. Valószínűleg lejjebb már lápos volt a part régebben.

hamutipró 2009.05.27 19:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Köszönöm szépen!szeretem az ilyen ötletes rejtéseket.

benist 2009.05.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.86
Érdekes kövek, trükkös rejtés.

bszemethy 2009.05.23 21:30 - Megtaláltam
ok

vizipinty 2009.05.23 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Ivim 2009.05.23 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Ötletes rejtés!

kcsdoni 2009.05.23 07:40 - Megtaláltam
Ok.

büfés 2009.05.23 07:40 - Megtaláltam
Egy újabb élmény.Köszi a rejtést

Berci és Rózsa 2009.05.22 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.23
Megtaláltuk.Siófoki hétvége keretein belől.
Itt is hagytunk egy geo-tizest ajándékba.
Nagyon jó a rejtés.
Köszi.

super 2009.05.17 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
nagyon ötletes volt

bgyuro 2009.05.16 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.85
OK

nmárti 2009.05.16 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
A ládát 2009-ben találtam meg először. Most, olvasva a logokat, hoztam egy új dobozt, amit egy háromtörzsű fa tövébe, borostyán / és csalán...bocs !! / alá rejtettem. A fa a pihenőhely mellett, a sorompó nyitható részét tartó oszlop mellett áll:) Remélem hosszabb élete lesz. Köszi a lehetőséget!

2009
-1-2
 
divi 2009.05.16 16:00 - Megtaláltam
megvan

pero 2009.05.16 16:00 - Megtaláltam
Leiras alapjan konnyu, de otletes rejtes :)

sereva 2009.05.10 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk.

BOLCSY 2009.05.09 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ez volt az első lándánk, ráadásul GPS nélkül, és nagyon klassz volt :)

somuci 2009.05.09 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ez volt az első ládánk, ráadásul GPS nélkül, és nagyon klassz volt! :)

 
aPPle29 2009.05.05 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.61
Tetszett a hely! A com-on javítani kellene a koordinátákat,mert ott az még a régi,jóval messzebbi helyre mutat...
Kár hogy van fent kép a rejtekről..még jó hogy mi nem láttuk azt előre,így jóval érdekesebb volt!

Access Denied 2009.05.01 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.14
Déli parti ládázásunk 2. színhelye.
A rejtés ötletes, a környezet annyira azért nem ragadt magával.
A logbook megtelt!

Köszönjük a rejtést!

Stacee 2009.04.25 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Cinege 25 célegyenesébe fordulva gyorsan meglett ez a ládikó is.
Különösen tetszettek a legendák a kőről, nekem valahogy a MythBusters jutott eszembe róla. :-)
Köszi!

Sucuka 2009.04.19 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.48
Az "ismerd meg lakóhelyed megmozdulás" keretében megtaláltuk. :)
Ötletes a rejtés, de ugyanakkor nem túl biztonságos a palack állapotát és helyét nézve...
Végh Sándor & Tarr Ildi

Apexsek 2009.04.19 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
A versenyről hazafelé.
Két éve a közeli multi kapcsán jártam errefelé, de ez a hely akkor kimaradt...

sz.v.endre 2009.04.19 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Verseny utáni találat...

Lassu 2009.04.18 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.56
OK, a láda drive-in + kis séta.

Peti123 2009.04.15 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Már többször voltam itt. Először 3 éves koromban hoztak el ide, amikor az új cipőmmel beleléptem a kutyagumiba. Azóta minden évben ellátogatunk ide és mindig emlegetjük ezt. Tavaszi szünetem második ládája. A hely történelme nagyon érdekes. A láda elrejtése nagyon tetszett, és ötletes! Jó kis kirándulás volt. Csőrikét ide is tettünk.

geobubo 2009.04.15 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.69
Siófoki lazulás 12/10

logo 
Borsos család 2009.04.12 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Albert Ildi Noémi

vik&ablack 2009.04.12 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.00
Tavaly májusban sikertelenűl kerestük a dzsindzsásban, (háborogtam is miatta) most megelőztük a gaz növekedését, és GPS nélkül megtaláltuk.....a régi rejtést. Most olvastam, hogy áthelyezve, de a jelszó meglett. :)

silence 2009.04.12 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.10
megvan

amot 2009.04.11 17:59 - Megtaláltam
Kínunkban már nem tudtuk máshol nézni, mint ahová rejtették. Köszi.

tancsy95 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam
nagyon jó helyen volt elrejtve a láda!találó

Hecsa 2009.03.30 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.77
Mivel 03.30-án lettem 30 éves, gondoltam 30 ládával ünneplem meg! Már olvastam az oldalon, hogy más is csinált már ilyet, ezért ez lett a 30év30láda Projekt 2.!!!

Ez a láda a 30/13

A rejtés 5letes, de a környék kicsit lepukkant!

Tepiszellem 2009.03.30 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Már azt hittem, rossza kordináta, ötletes rejtés.

zöldcsacsi 2009.03.30 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
Útban Pécsre...

ozeki 2009.03.28 15:40 - Megtaláltam
Abaligeti geowellness Bernivel, +egy kis plusz - geotrio Mecsekelés után Somogyországban :)
...én itt már jártam 2007-ben, a geotrio keretein belül.

 
Adrica 2009.03.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Ez volt az első csapatépítés alatt talált geoláda. Mindenkinek tetszett, ezzel sikerült még több embert bevonni a "játékba". Köszönjük ... :)

tiktak 2009.03.22 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.73
A közvetlen környezet nem annyira tetszett, de a rejtés király. (én levenném a segítő fotót...) A Szamár-kő sikert aratott a gyerekek körében, főleg mikor mind a hárman rajta álltak, és elmondtam nekik, hogy innen van a kő elnevezése...

KJ & GM 2009.03.19 08:10 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

ready2fly 2009.03.01 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Ötletes rejtés.

környezetmérnöknek ezt nem lehetett kihagyni 
NOIC601 2009.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megtaláltuk!!!Kicsit lassan ment, mert nem néztem meg itt a neten a képeket.
Bejártuk az egész erdőt .......... nincs meg.Mire egy hang szól felénk nevetve hogy ibolyát keresünk???-nem mi kesserek vagyunk.
De szó szerint csúsztunk- másztunk az erdőben már vagy egy órája.
Ő pedig közölte hogy a rejtőhöz van szerencsénk és nagyon nem jó helyen keresünk mert a láda az orrunk előtt van a s...ba.Nagy nevetés és jó beszélgetés a ragyogó februári napsütésben!!!!!!!!

 
akimot 2009.02.28 00:00 - Megtaláltam
Szellemes rejtés, nagyon tetszett a helyszín mondája, és mindent megért felmenni a kilátóhoz!!
Köszönjük a rejtést!

Amit kivettünk...Amit beletettünk...
A KilátóFentről 1.
Fentről 2.Szamárkő
Melinda a kő elöttMelinda a kő elött
Városi Chilly csapat 2009.02.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Megtaláltuk!


Macusa 2009.02.23 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.55
A környezet nagyon elhanyagolt, ráférne egy alapos karbantartás és takarítás.

Éva 2009.02.21 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Mit mondjak, a Szamárkőtől túlzottan nem voltunk elájulva, a kilátóhoz viszont megérte felmenni.

Shakespir 2009.02.07 12:00 - Megtaláltam
Megvan!

ier 2009.02.07 07:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.99
A környző kiserdő kicsit elvadult.

Korvin 2009.01.24 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Úton Szemes felé beugrottunk ide. Jó kis rejtés. Köszönet érte.

logGC153PT
GC153PT 
bm 2009.01.13 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Megvan.

nemcsa 2009.01.11 00:00 - Nem találtam meg
sajnos még a régi koordináták szerepeltek nálam ,így bár a gps elvitt a vízmosásba a láda természetesen nem lett meg.a kilátó szép volt és a Szamárkő is érdekes.

Baloo 2009.01.03 14:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Megvan!

Hörcsög 2009.01.02 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.03
Dél-balatoni ládázás 7/5. A rejtés ötletes és egyedi.

 
Scorpius 2009.01.01 13:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Érdemes megnézni a helyet.

Kelly 2008.12.31 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Meglett! Párommal kerestük meg és 1-1 kölcsönbicajjal vágtunk neki a túrának. Szamárkő igazán szép hely. Kár, hogy ide is építettek mobilátjátszót, és kicsit szemetes is a hely. 2 ládás geotúrát szerettünk volna, de a Kőhegyi ládát már csak párom kereste meg, mert én nem éreztem jól magam. Köszönet a rejtésért!

Geri89 2008.12.31 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Meglett! Szilveszter napján levadászva Párommal. Egy kisebb Geotúra 1 állomása, illetve multi keresés közbeni állomás. A hely nagyon szép, csak a telefonadóállomás nem illik a képbe. A rejtés ötletes!
Köszönet a rejtőnek!
Geri89

EndreiTeam 2008.12.31 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Ok. [wapon beküldött szöveg]
21/30
Szilveszteri ámokfutásunk előzménye egy nyári, hasonlóan tervezett és kivitelezett nap, ami nagyon jól sikerült. Akkor nem is gondoltuk, hogy ilyen hamar újra nekifutunk.
Mostanra már tetszenek is ezek az őrült napok és bevallom, én már fejben tervezem is a következőt... :)
Este, 30-án 22 óra 56-kor indultunk otthonról, mivel IGo Andrea szerint így éjfél utánra esett az első találatunk. Így is lett, méghozzá mérnöki pontossággal, hiszen 2008.12.31-én 00:03-kor logoltuk az első találatunkat, a GCtav-ot.
554km-t autóztunk, nem tudom mennyit gyalogolhattunk, de elég sok lehetett, hiszen este és másnap is éreztem a lábamban a kilométereket.
19 óra 50-kor már itthon voltunk és kellemesen elfáradva szilveszetereztünk.
Az egész napról videót készítettünk magunknak, ez az oka, hogy most nincs sehol fénykép. A fényképező ezúttal kicsit háttérbe szorult.

Nagyszerű nap volt, köszönjük minden rejtőnek!

ui.: Gyerekkoromban számtalanszor nyaraltam Zamárdiban, de ide eddig sohasem jutottam el. Jó dolog a geocaching. :)

keva 2008.12.30 12:06 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

farkasék 2008.12.30 12:02 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

vray 2008.12.26 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Megvan egy délutáni kirándulás során. Tetszett a láda helye.

kristtim 2008.12.23 12:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.30
Tuti jo helyen van! :-)

AszalósGy 2008.12.14 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, de ezt sem elsőre! Miután körbejártuk az összes közeli fát!!! - és tövét - mivel nem találtuk meg, ezért felmentünk a kilátóhoz.

Aztán visszafelé mégis megtaláltuk! :-)

szabisiófok 2008.12.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam de elég nehezen

befi 2008.12.08 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.99
ok

Fegekri 2008.12.06 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Maxi72 2008.12.06 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.32
DDRKT3 alkalmából.

Köszönet érte.

Baggio 67 2008.12.06 12:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.70
Megtaláltuk!
Ötletes!

SirLes 2008.11.29 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.89
GCKOHE közben levadászva.

Danchy 2008.11.16 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.18
Úton az északi part felé útbaejtettük. Maga a hely nem annyira látványos, de a története érdekes. A rejtés jó (lenne, ha a neten nem lenne róla az az igen sokatmondó kép)
Andi &Danchy

Nivabibi 2008.11.14 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 3.95
Megvan. (Kár külön koo.-t megadni parkoláshoz, mivel a láda mellett 2 méterre is lehet parkolni, amúgy is kicsit zavaros a leírás.)

Nyuszkó 2008.11.08 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
A "láda" megtalálása kissé szokatlan volt, ugyanis fejre állították, de azért sikerült "kihorgászni".

tótheszter 2008.11.04 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Fater siófoki tárgyalása után, borongós őszi időben találta meg. Elmondása szerint nem hozta lázba a rejtés, a szamárkő és a kilátó sokat javított az összképen. Sajnos a köd miatt nem sokat látott a panorámából..:(

SzamárkőPatanyom
Emlékkő 
peti0405 2008.11.02 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Zamárdis hétvégénk 3. ládája! Köszi

PEx2 2008.10.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Ötletes rejtés! A ládától 7 méterre álltunk meg a kocsival. Ilyet még nem csináltam: a kocsiban logoltam! :) Utána kicsit mélyebbre toltam a rejtekbe a dobozt, mert kilátszott, mikor mi odaértünk.

alibenkuka 2008.10.29 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Nagyon ötletes rejtés. :-D Köszönjük.

Betty & Zsu 2008.10.27 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Köszi! Ötletes volt!

Asztalosokk 2008.10.25 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.48
Nagyon szép a kilátás a Balatonra.

Atmosz&Zozmosz 2008.10.25 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Ötletes megoldás a rejtés :-) Voltunk a kőnél is, de épp gyerekek használták bicikli-ugratásra, úgyhogy nem tudtuk alaposabban szemügyre venni. Köszönjük a rejtést! :-)

zöldfülű 2008.10.25 08:02 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Csak úgy, útközben...
Köszönöm a rejtést

Tudni illik :)Horror(m)isztikus...
2in1 dream team :) 2008.10.23 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.49
Megtaláltuk. A PET palack kissé kiábrándító, a rejtés sem túl jó, túl közel van a parkolóhoz. A szamárkő és a kilátó javít az összképen.

Milko 2008.10.23 15:50 - Megtaláltam
Igazán ötletes és könnyü láda...

aDoc 2008.10.20 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Ügyes rejtés.

Bejegyzést nem tettem, nem volt kéznél írószerszám.