FAQ
1301. Bozsok, Sibrik-kastély (GCSibr)

Dr. Végh Gyula

Dr. Végh Gyula

A Batthyány-kastély a XVII. században

A Batthyány-kastély a XVII. században

Az egykori főbejárat

Az egykori főbejárat

Málló kőfaragvány

Málló kőfaragvány

Az "alsó" kastély napjainkban

Az "alsó" kastély napjainkban

A Sibrik-Végh-kastélyszálló

A Sibrik-Végh-kastélyszálló

Sibrik Osvát és gersei Pethő Éva feltételezett címere

Sibrik Osvát és gersei Pethő Éva feltételezett címere

Az "új" terasz

Az "új" terasz

pleasure ground

pleasure ground

A "felső" kastély belső udvara

A "felső" kastély belső udvara

A tábla hátoldalán olvasható ideiglenesen a jelszó

A tábla hátoldalán olvasható ideiglenesen a jelszó
Szélesség N 47° 19,814'
Hosszúság E 16° 29,536'
Magasság: 349 m
Megye/ország: Vas
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.11.01 12:00
Megjelenés időpontja: 2005.11.05 08:27
Utolsó lényeges változás: 2014.09.30 01:02
Utolsó változás: 2019.10.27 08:16
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Quatermain és családja
Ládagazda: Elveszett Geoláda Fosztogatói
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Megtalálások száma: 1100 + 20 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetente


WAP:
A Sibrik-kastély parkja megközelíthető a nap bármely szakában, de ajánljuk a nappali látogatást. A geoláda a kastély külső terméskő falában, kb. másfél méter magasan, egy üregben pihen: 20x30 cm-es áttetsző konyhai doboz, kövek takarják, kéretik gondosan visszahelyezni
Alternatív jelszó: a kastélykert falu felőli főbejárata előtt álló "Írottkő Natúrpark" információs tábla hátoldalán olvasható, alkoholos filccel írt felirat.

A kőszegi hegyek között Bozsok:
erdők, patakok, zuhatagok,
vízimalom-csatornák, ahol
fal-maradvány árokra hajol
a középkori faragott kövek
között jár-kel gyerek és öreg.
Magaslati mennybolt sötétkékje
S alacsony, gyors felhők szárnyverése.

Cs. Nagy István: Bozsok

BOZSOK TÖRTÉNETE

A Kőszegi-hegység lábánál megbúvó kis falu története igencsak figyelemreméltó. Már a népvándorlás előtt is lakott hely volt: régészeti leletek sokasága bizonyítja, hogy illírek, pannonok, kelták, szlávok, hunok és avarok jártak erre. A rómaiak az Ős-Bozsok körüli hegyek forrásaiból - aquaeductusokon keresztül - látták el Savariát, a tartományi székhelyet vízzel. Bulcsú vezér magyar harcosai közül sokan innen indultak nyugati hadjárataikra. A sikertelenül végződött Lech-mezei csata hírhozói is közülük valók voltak. A középkori okiratokban 1279-ben említik először Busuk néven a települést. A történelem során sok földesúr birtokolta a területét: leghosszabb ideig a Batthyány- és a Sibrik-család kezében volt. Ennek megfelelően a két családhoz kötődnek a falu legjelentősebb, ma is látható emlékei.

Két kastély, két sors:
a BATTHYÁNY-KASTÉLY puszulása


Az egykor Sibrik-család "atyai" kőkastélyát 1616 őszén a szomszédos Rohoncot uraló Batthyány Ferenc és utódai zálogba vették. (A két család viszonya nem volt felhőtlen; a "gyengébb" Sibrikek hátrányára.) Nagy költséggel kétemeletes, négy saroktornyos főúri kastéllyá építették át: kapuja fölött óra is volt. Az épületet magas kőfal és vizesárok övezte, amelyen túl díszes kertet létesítettek. A kastély kedvelt helye lett az új tulajdonosoknak. Különösen szerette az új lakást Batthyány Ádám és neje, Strattmann Eleonóra, akik több előkelő vendéget fogadtak Bozsokon. Megfordult itt II. Rákóczi Ferenc is: először mint főúr, a szabadságharc után mint bujdosó, más kuruc előkelőségekkel együtt.
Az elegáns kastély fénykora 1832-ben gróf Althanné halálával ért véget, aki kolera áldozata lett. A szörnyű haláleset elriasztotta a tulajdonosokat, az épület lakatlanná vált. 1841. aug. 10-én egyik tornyába belecsapott a villám és kigyulladt az épület. A haláleset és a tűzvész hatására a Batthyányiak az 1860-as években eladták a kastélyt a rohonci várral és a hozzájuk tartozó földekkel együtt.
Száz év múlva egy műemléki felmérés még megóvhatónak tartotta a kastélyromot. Mérsékelt anyagi ráfordítással a - még ma is látható - földszinti boltozatos helyiségekben múzeumot lehetett volna berendezni vagy vendéglőt kialakítani. Mégis enyészetre jutott, annak ellenére, hogy a helyi hagyomány szerint egykor Mátyás király vadászkastélya volt.
 N 47° 19,128' E 16° 29,082' 313 m [GCSibr+Battyány-romkastély]
Segédpontok:
Főbejárat:  N 47° 19,141' E 16° 29,161' 332 m [GCSibr+Főbejárat]
Kút:  N 47° 19,127' E 16° 29,124' 332 m [GCSibr+nyitott kút a földfelszínen] (A területen ráakadtunk egy félig nyitott KÚTRA, közvetlenül a földfelszínen. Gyerekekre fokozottan vigyázni!)
Hátsó bejárat-1:  N 47° 19,151' E 16° 29,110' 324 m [GCSibr+HátsB1]
Hátsó bejárat-2:  N 47° 19,139' E 16° 29,026' 324 m [GCSibr+HátsB2] (Ha valaki a Kalapos-kő felől közelítene a Kék sáv (kék sáv) jelzésen.)

Aranypatak

A patak neve beszédes. A múltban valószínűleg aranyat sodort a hegyekből. A történelmi források és a helyi hagyomány is egybehangzóan Aranypataknak nevezi a településen átfolyó kis vízfolyást. Az aranymosás műveletéről azonban csak az "Oladon élő" Tóth József könyvtáros visszaemlékezéseiből tudunk, aki szemtanúként számolt be egy aranymosó szerkezetről. Végh Gyula és Miske Kálmán régész (a Szent Vid vár feltárója Velem fölött) szerint inkább hagyományról lehet beszélni.

Kolostor - legenda - rom

Mindeddig tisztázatlan, laktak-e szerzetesek a falu központjában álló katolikus templom melletti négyszögletes épületben. A premontrei prépostság elméletét cáfolják, de kérdéses az is, hogy a pálosokhoz tartozott-e valamikor. A romot nem lehet megközelíteni, mivel magánterületen áll, de a templomkertből kiválóan megszemlélhető, fényképezhető.
 N 47° 19,551' E 16° 29,519' 343 m [GCSibr+Kolostorrom]

A SIBRIK-VÉGH-KASTÉLY, a castrum-elmélet
és 485 db ezüst érme


A római időkben a bozsoki völgyből induló vízvezeték a község főutcáját követve haladt és a mai országhatáron túl torkollott a rohonci ágba. Az előírásoknak megfelelően 7 km-enként vízházak épültek, amelyek segítettek az üzemzavarok elhárításában. Velemnél a régészek teljes egészében feltárták a vízházat, a bozsokira azonban csak feltételezések vannak. Sokan úgy vélik, hogy a mai Sibrik-kastélyszálló helyén római castrum állt. A kastély későbbi tulajdonosa, az Iparművészeti Múzeum egykori főigazgatója, Dr. Végh Gyula is így vélekedett az épület talapzatából kikerült római hullámos rovátkás téglák és építési törmelék alapján 1944-ben. Később Sedlmayr János építész, az Országos Műemlékvédelmi Hivatal munkatársa sem cáfolta ezt. "A négyzetes körítőfalak vonala, valamint az épületből most előkerült római oszloptörzs e feltételezést megengedi." - írta 1960-ban.
Bizonyos, hogy ezt a kastélyt is újjá kellett építeni a XVII. század első évtizedében. A bejárat fölötti, két címert ábrázoló kőtábla alapján többen feltételezik, hogy Sibrik Osvát és neje, gersei Pethő Éva építette 1614-ben. (Deák Ferenc édesanyja, Sibrik Erzsébet ebből a - középkorban pallosjoggal is rendelkező - családból származott.) A kastély építéstörténete ellentmondásoktól terhes.
Dr. Végh Gyula 1906-ban vette meg a kastélyt és a hozzá tartozó birtokot Sibrik Kálmántól. (Bozsokon élő legenda volt, hogy az egyik Sibrik kincset rejtett el a kastélyban, azzal az instrukcióval, hogy csak az utolsó Sibrik találja meg azt. Egy közeli telken az 1980-as években ásás közben 485 db ezüst érmét találtak.)
A Végh-család megfiatalította a kastélyt és a hozzá tartozó tekintélyes nagyságú kertet. Teraszt építettek a pleasure ground (virágos díszkert) felé, amelyre feljáró vezetett fel. A kert gyűjteményes jellege arra utal, hogy erdőből alakították át és meghagyták a koros faállomány nagy részét: tölgyeket, kőriseket, szelídgesztenyéket. A ma is látható nyírt tiszafákat és puszpángokat szintén Végh Gyula telepítette. Az elismert tudóst és művészeti írót egyik totalitárius politikai éra sem kedvelte: végül a kitelepítés procedúrája 1951-ben öngyilkosságba kergette.

Napjainkban:

A kastély 1960-tól kezdve a Vas megyei Tanács továbbképző- és üdülőháza lett. (Az eldugott, távoli helyszín kiválóan alkalmas volt a pártfunkcionáriusok védelmére.)
Az épület később a Savaria Tourist kastélyszállójaként működött. Korhű berendezései sajnos megsemmisültek, de a belső terek kiosztásából, a boltíves mennyezetekből sejthető egykori szépsége. Ajánljuk megtekinteni a Végh Gyula emlékkiállítást! A Batthyány-kastély egyik kandallójából menekítették ide azt az udvaron látható vaslemezt, amely Batthyányné Strattmann Eleonóra monogramját viseli.
2016-ban a Vas Megyei Kormányhivatalhoz került az épület, továbbképző központot működtetnek benne. 2018-ban nagy felújításba kezdtek a területen.

 N 47° 19,814' E 16° 29,536' 349 m [GCSibr+h]
A geoláda a Sibrik-kastély külső terméskő falában, kb. másfél méter magasan, egy üregben pihen: 20x30 cm-es áttetsző konyhai doboz, kövek takarják, kéretik gondosan visszahelyezni! Mivel a vizesárok felől több irányból megközelíthető a rejtekhely, igyekezzetek elkerülni a kesser-csapás kialakulását! Köszönjük!

A láda elrejtése a kastélyszálló igazgató asszonyának beleegyezésével történt 2006-ban.

Végül a Velem-felől a Kék rom (kék rom) és Kék kereszt (kék kereszt) -en vagy a Kalapos-kőtől a Piros háromszög (piros háromszög)-ön érkezőknek két ajándékpont:
Hátsó kapu:  N 47° 19,984' E 16° 29,421' 368 m [GCSibr+HátsKSibrik]
Szűz Mária kegyhely:  N 47° 20,277' E 16° 29,108' 389 m [GCSibr+Szűz Mária kegyhely] (POI!)

[Irodalom: Kuntár Lajos: Bozsok, Szombathely én.]

Tartalmas kirándulást kívánunk!
/Quatermain és családja/

Info: A Sibrik-kastély melletti régi lovarda és tekepálya ma is eredeti funkciójában működik, ahol gyerekek számára is van lehetőség lovaglásra.

Láda-történelem:
2006.08.21.: A multi geoláda hagyományos ládává alakult, koordinátái: N 47° 19.814' E 16° 29.536' 349m! Ezentúl csak a Sibrik-kastélyt kell felkeresni, az előző két pont opcionális. A Batthyány-romkastély tavasztól őszig nehezen közelíthető meg a sűrű növényzet miatt. A területébe benyúló kert határvonalára is figyeljen mindenki és a fenti sorokban említett, földfelszíni kávájú nyitott kútra!
2008.03.hó: Az eredeti geoládát valaki eltulajdonította a logbook-kal együtt. Birka8 jóvoltából a rejtekhely kapott egy új ládát, amit ezúton is köszönök!
2008.11.03-án ládakarbantartást végeztünk: némi kinccsel gazdagítottuk a ládát és kapott - újra - egy igazi, vastag logbookot.
2013.10.14.: ládacsere (kisebb helyett nagyobb), új logbook (ez már a negyedik), ajándékfeltöltés.
2018.08.18.: karathl kessertárs jóvoltából alternatív jelszóleolvasás is lehetségessé vált, ui. a kastélyban jelenleg felújítási munka zajlik, a helyszín építési terület.
2019.10.26.: Ládakarbantartás: ládacsere, ajándékokkal feltöltés. Logbook marad, elég vastag.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (662 db): környezet: 4.54 rejtés: 4.49 web: 4.63 átlag: 4.55

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
+
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Pribusz Dániel 2022.09.04 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

Pribusz Bence 2022.09.04 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

Pókusz 2022.09.03 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

nb7100 2022.08.22 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Bence2009 2022.08.17 09:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

mangogyuri 2022.08.11 09:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A ládát az üregben a leírással ellentétben nem takarták kövek, és hely se volt kövek elhelyezésére. Mi úgy hagytuk a ládát, ahogy találtuk, bízva abban, hogy a ládakeresőkön kívül nem jár arra senki. Köszönjük a rejtést!

geocápák 2022.08.06 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Radián 2022.08.05 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Kéktúra közben. Köszönjük a rejtést! :)

anagyricsi 2022.07.24 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 4.17 súly: 2.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

konyves_csalad 2022.07.23 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.11]

Renaaata 2022.07.21 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Bezol 2022.07.21 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

csehipest 2022.07.18 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.14]

buddha's eye 2022.07.10 15:59 - Megtaláltam
Mai második ládánk. Köszönjük! Egy észrevétel: az utóbbi időben több alkalommal is feltűnt, hogy a ládát sokan szemetesnek használják :( Ebben a ládában szinte csak az volt. Nem értem és nem is akarom érteni az ilyen emberek lelkivilágát, de szomorú vagyok. [Geoládák v3.12.10]

mraich 2022.06.24 08:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltuk társammal, Krisztivel, és Péterrel egy Rockenbauer Pál Dél Dunántúli Kék Túra alkalmával.
Köszönjük a rejtést! :)

vakond87 2022.06.13 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.13]

MakadámAladár 2022.06.05 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

ellfelek 2022.05.26 17:29 - Megtaláltam
Megérkezvén Bozsokra elsétáltunk a buszmegállóig pecsételni egyet a füzetünkbe... :) Majd betértünk a kastély parkjába, ahol láttunk egy nyuszikát is szabadon... Szép és rendezett a kastély kertje a kis patakocskával. A fal meg érdekes a benőtt gyökérzettel.
Innen mentünk vissza Velemre az autóhoz...
Köszi a rejtést!

20220526_17053720220526_170838
20220526_17262320220526_173018
20220526_174533 
Gcjoco1956 2022.05.24 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Bimy 2022.05.21 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Era11 2022.05.20 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Horváth.simon 2022.05.20 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

iszkiri 2022.05.20 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Köszönet a részletes, tartalmas leírásért! A láda megadott magassága szerintem nem egészen stimmel (persze attól függ, honnét számítjuk), de jól kiválasztott helyre került.

Chubby 2022.05.16 09:31 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [Geoládák v3.12.10]

Vikkancs81 2022.04.30 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Veronika86 2022.04.30 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Attca 2022.04.23 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Mgota 2022.04.23 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

aznoglii 2022.04.11 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Nyúlék89 2022.03.26 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szép környezet, a láda jó helyen van.

adrikai 2022.03.12 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

agedma04 2022.03.11 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Linzi 2022.02.27 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

nemfer71 2022.02.27 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

nimka 2022.02.24 12:04 - Megtaláltam
Bozsok - Szombathely kéktúra szakasz közben

Green Eye 2022.02.18 07:50 - Megtaláltam
Megtalálam, köszönöm a rejtést! Örülök, hogy újra erre járok! DDK közben, kitérőkkel.

Iremi 2022.02.12 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

RicsiDia 2022.02.12 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

GyKlára 2022.02.05 20:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

JambrViki 2022.02.05 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam!! Most a családommal együtt, egészen kedvet kaptak hozzá, remélem ezután ők is elkezdik a láda keresgélést ;)
Köszönjük a rejtést!

ui.: ha Bozsokon jársz keresd fel R. Évit egy jó kis hangtálfürdőért!!! [Geoládák v3.12.5]

kovacsgabi 2022.01.30 08:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Innen nem messze a faluban van egy forrás, nagyon finom a vize. Valamint egy cukrászda a központban, rengeteg finom süteménnyel.
Kovács Gábor [Geoládák v3.12.5]

IMG_20220130_085213IMG_20220130_085051
IMG_20220130_085218 
Robobebi 2022.01.01 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

somga 2021.12.22 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Kéktúráról letérve kerestük meg. [Geoládák v3.12.4]

szaboist 2021.11.21 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.15]

F&M 2021.11.03 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

drhalasz 2021.10.31 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.67
RPDDK közbeni találat.

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

toroki 2021.10.31 08:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Köszönöm, megtaláltam! Nem másfél méter, csak 70 cm magasan van.

csorics 2021.10.30 16:01 - Megtaláltam
Köszi! Anycival megtaláltuk.
[g:hu+ 2.7.14]

Kisanita 2021.10.25 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszönjük

Spoczik 2021.10.25 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Köszönjük a rejtést!

bggergo29 2021.10.17 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.12.2]

zmoolnii 2021.10.16 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Seda20 2021.10.15 16:36 - Egyéb
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az esőben fel kellett hagynunk a kereséssel. A pótjelszót tartalmazó táblát - a kastély bejáratánál - úgy tűnik, leszerelték. A pár méterre lévő, újabb, kisebb méretű infotáblán nem volt pótjelszó. [Geoládák v3.9.6]

Szőkekapitány 2021.10.11 10:59 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

nagydora911 2021.10.10 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

BandiAndi 2021.10.09 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

meszes 2021.08.28 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Tyupi17 2021.08.23 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Jake 2021.08.21 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Rózsás László 2021.08.20 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

agotasz 2021.08.20 08:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A láda sajnos beázott, nem tudtuk beletenni semmibe, kis gondozást igényel. [Geoládák v3.11.3]

vargaber 2021.08.15 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

bollak54 2021.08.15 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Parledol 2021.08.11 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Carbonman 2021.08.09 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kitkat0123 2021.08.08 16:15 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.11.3]

Robogo 2021.08.07 15:20 - Megtaláltam
Kőszegi hosszú hétvége alatt kerestük fel a ládát kitkat0123-mal. Hu-s és com-os ládát se hagytunk megtalálás nélkül. Az új vasi vándoros ládák miatt jöttünk Kőszeg környékére ládázni. Ma Kőszegről biciklis kört tettünk Cák - Velem - Bozsok - Rohonc (Rechnitz) - Bucsu útvonalon. Velemben az egyik háznál volt kirakva frissen sült gesztenyés kalács. Vettünk belőle, nagyon finom volt. Sötétedés után értünk csak vissza Kőszegre, ahol elértük a várjáték végét és bemerészkedtünk éjszaka a törökök táborába. Érdekes volt a hely. Gyorsan meglett a láda.
Köszönöm a rejtést!

Votom 2021.08.03 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kordazoo 2021.07.28 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Mirr&Murr 2021.07.27 09:59 - Megtaláltam
Köszi! Nem semmi hely!
A mellékelt pozicióban (patak túlsó partja, OKT útvonal mellett) található egy erdei "vad" zarándokhely, aki erre hajlamos, vihet egy kegykavicsot magával. Pad is van ücsörögni.

_IMG_20210727_101735Screenshot_20210727-101801~2
JanzsóFamily 2021.07.16 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük☺️ [Geoládák v3.11.3]

Nboti10 2021.07.13 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam balkri5-tel.
Köszönöm a rejtést!

balkri5 2021.07.13 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam Nboti10-zel. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

2121dani 2021.07.04 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Patrik92 2021.07.03 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

NémethBlacky 2021.06.27 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

Kusz 2021.06.06 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kohlhedi 2021.06.05 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

mecemokus 2021.05.30 16:42 - Megtaláltam
Gyönyörű hely! Köszönöm!

taschnert 2021.05.30 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam! [Geoládák v3.10.5]

Katusz 2021.05.30 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
szuper rejtés, köszi :)

SziHugoJa 2021.05.24 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kohlsoma11 2021.05.24 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Mr Bean 2021.05.22 15:07 - Megtaláltam
Megvan! [Geoládák v3.10.5]

kerol 2021.05.22 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

MEKMEK 2021.05.16 19:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

medusa 2021.05.12 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

molb 2021.04.25 15:29 - Megtaláltam
Megvagy!
Köszönjük a rejtèst. [Geoládák v3.10.5]

Soma&Tutu 2021.04.18 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.95
Megtaláltuk egy szép túra végén!

Mészárosék 2021.04.10 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Istvan90 2021.04.05 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Zséder Balázs 2021.04.05 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

BalasaCsalad 2021.04.03 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, gyönyörű környék, köszönjük! Gyerekekkel és kutyával voltunk, könnyen megközelíthető, rendkívül hangulatos kirándulóhely. Az első ládánk, de biztosan nem az utolsó! :)
[g:hu+ 2.6.8]

vorlac 2021.04.03 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Matyi2016 2021.04.02 11:52 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Gmre 2021.03.17 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Sulicska 2021.03.13 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Sulics István 2021.03.13 18:41 - Megtaláltam

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Diesel_team 2021.03.13 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
szuper rejtés, köszönjük! ez volt az első láda megtalálásom, ennél jobb kezdést el sem tudtunk volna képzelni :)

boszorkányok 2021.03.11 23:59 - Megtaláltam
A Kalapos kövek felé indulva megnéztük ezt a csodás kastélyt és a kertjét. Nagy élmény volt! Köszi a rejtést! És a bozsoki cukrászda....

A kastély magaAz őrző
Életemet és véremetItt a tavasz, nem látod?
Az óriás 
Elveszett Geoláda Fosztogatói 2021.02.28 22:58 - Egyéb
Gratulálok az 1000. megtalálónak! :-)

pap.viola 2021.02.28 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

JPaul2 2021.02.28 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

eliana88 2021.02.20 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! szuper rejtés [Geoládák v3.9.6]

olsen001 2021.02.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Egy Valentin napi délelőtti kirándulás keretében jöttünk ide. Gyönyörű szép időben ideális volt a környezet a láda kereséshez

Kiki994 2021.02.06 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Hunting.pajor 2021.01.02 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Dóri, Ili, Lívi [Geoládák v3.8.3]

ChristieRose 2021.01.02 13:53 - Megtaláltam
Nagy élmény volt megtalálni, szemfülesnek kell lenni, egy fatörzs a várfal oldalában segíthet

Pissti túrái 2021.01.02 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Minden rendben volt, köszi a rejtést!
Vicces helyre rejtetted. :)

poolside 2020.12.28 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

kergosz76 2020.12.26 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

kasap 2020.11.22 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Butchman 2020.11.22 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

geolady 2020.11.21 13:30 - Megtaláltam
Kőszegi családlátogatós hétvége geoládázással összekötve.

Köszi.

IMAG7142 
Rastaman 2020.11.04 09:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Zsofka_Tom 2020.11.01 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

dessew 2020.10.31 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

M.Xati 2020.10.26 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

horkornel 2020.10.26 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

LótiFuti 2020.10.26 08:30 - Egyéb
LótiFuti újra itt! [Geoládák v3.7.6]

rekiii87 2020.10.25 06:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Licsi07 2020.10.23 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook kicsit nedves volt, illetve pár oldal múlva betelik. [Geoládák v3.7.6]

hukse 2020.10.23 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Hecsa 2020.10.23 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

lencsilyany 2020.10.19 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

mperecsenyi 2020.10.19 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

violazsuzsinka 2020.10.18 09:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.92
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. Mai első ládám, Sajnos a kastély már nem funkcionál szálláshelyként, de a park ősszel is nagyon vonzó. A ládát elég hamar megtaláltam, sajnos mindenféle szeméttel megpakolva, kicsit kitakarítottam, logbook rendben.
[g:hu+ 2.3.4]

striker11 2020.10.03 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

julliae 2020.10.03 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

robijudo1990 2020.10.03 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Nagyon kis takaros várkert, falu

Göde 2020.09.22 09:17 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

palzeno 2020.09.12 18:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

ksarvari 2020.09.12 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Matyi0826 2020.09.05 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
vadregényes

matyaspeter 2020.08.23 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

vtsoky 2020.08.21 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Dester 2020.08.21 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Gyönyörű a kastélykert, érdemes volt ide ellátogatni. :)
Rejtéshez pici segítség: érdemes a (szemből nézve) bal oldala felől kerülni a kastélynak, és amúgy tényleg másfél méter magasan van, ha az ember feláll egy ott lévő természetes tereptárgyra. :)

Köszönjük a rejtést!

20200821_12164420200821_121652
Szabibi 2020.08.20 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Csodás, romantikus a környezet. A láda viszont nem másfél m-re van a talajtól, hanem jóval magasabban.

EmesESE 2020.08.18 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.37
Megtaláltuk ! 🙂
A láda a pótjelszó is a helyén, bár kicsit magasabban (kb. 2m) találtam meg a dobozt. A leírást tüzetesen végig olvas értettem csak meg, hogy itt két különálló kastélyról van szó. Egy multi két pontja jobban be tudná mutatná ezt a leírásban részletezett emlékeket. A kastély parkja szépen rendezett, gondozott. A Sibrik kastély zárva volt, bár többen be akartak nézni az épületbe.
Köszönjük a lehetőséget! ! [Geoládák v3.4.1]

nagyfliszi 2020.08.18 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Borzaska 2020.08.17 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Borzaska & LRDR [g:hu 1.6.7]

laszloze 2020.08.16 09:46 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! A láda épségben egészségben.
A kastélyban töltöttünk 2 éjszakát, de a láda megkeresésével vártunk, míg ki nem jelentkezünk. Elég nagy esőre ébredtünk, nem volt sok kedvem a ladat megkeresni, de végül a várfalat megkerülve keresni kezdtem. Nem sikerült megtalalni, holott sok rejtesi lehetoseget találtam a helyszínen.
Végül a pótjelszó csenevész feliratát kerwstwm meg... [g:hu 1.6.5]

lehotaiz 2020.08.13 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Maryzka 2020.07.29 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kellemes a környezet, megér egy sétát. Könnyű a rejtés a sok infóval. [Geoládák v3.3.2]

FurstnerLeon 2020.07.27 19:59 - Megtaláltam
megvan
[Geoládák v3.5.0]

Szilkó76 2020.07.27 13:52 - Megtaláltam
DDK közben Katival.
Köszi a rejtést!

krizma 2020.07.26 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

margaréta2 2020.07.25 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, ott laktunk a kastélyban egy hétig, nagyon szép hely!

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2020.07.23 09:43 - Egyéb
Julika első kincskeresése, geoláda találata! :-)

/Quatermain/

IMG_20200723_094354IMG_20200723_094605
kingajani 2020.07.22 20:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

aknitram 2020.07.22 20:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

pcjav73_old 2020.07.22 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.35
A hely nagyon szép, ritka az ilyen helyszín. De az ilyen rejtés is, majnem otthagytuk. Eső után a vizes, csúszós farönkön balettozni... Voltak akik csulottak.

iMagination 2020.07.22 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Köszönjük!

pihe 2020.07.19 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Családi nyaralás apropóján került terítékre ez a láda.
Sajnos épp eső után értünk ide, így körülményesebb volt a sétafika a környéken. Szép a parkja, van benne potenciál.
Sajnálatos, hogy az épület itt is így el van hanyagolva. Talán majd a következő rablóbanda rendbe teszi (magának).
[Geoládák v3.4.1]

Murmogoek 2020.07.18 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Béla 53 2020.07.17 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.9 teszt]

cosinus0 2020.07.17 15:00 - Megtaláltam
Ok.

M&társai 2020.07.17 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

lillus73 2020.07.17 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, itt voltunk nászút9n 27 éve!! [Geoládák v3.4.1]

Clisham 2020.07.09 20:00 - Megtaláltam
MOM családi túra keretében megvolt, köszi!

skj 2020.07.09 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

repipapa 2020.07.05 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Bolisz 2020.06.26 07:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Szisz1976 2020.06.26 07:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Nexo 2020.06.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Nagyon szép környezetbe csábított bennünket ez a láda! Köszönjük a rejtést!

IMG_20200623_161938IMG_20200623_161833
IMG_20200623_161331IMG_20200623_161351
IMG_20200623_161412IMG_20200623_162047
IMG_20200623_162113IMG_20200623_162116
IMG_20200623_162128IMG_20200623_162526
IMG_20200623_162544IMG_20200623_162950
Gyömi 2020.06.23 10:40 - Megtaláltam
Köszönjük!

pb77 2020.06.21 16:47 - Megtaláltam
Csodás hely

Aniko & Gyuri 2020.06.18 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

a család 2020.06.16 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.82
Koszonom a rejtest

golyostoll 2020.06.03 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Benedek_Vulkán 2020.05.30 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Zivatarlány 2020.05.30 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Tibi1983 2020.05.27 07:25 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtő munkáját!
Megtaláltam.
Örülök, hogy megmutattad. [Geoládák v3.4.0]

sandorfabi 2020.05.24 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Remek rejtés !

lugosidaniel 2020.05.21 22:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Fránya 2020.05.21 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Iván19 2020.05.17 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszönöm a lehetőséget. A kastély parkja szép, gondozott, de maga a kastély eléggé elhanyagolt. Kár érte! Bozsok azonban egy nagyon szép falu.

P5174779P5174780
P5174781P5174782
P5174785P5174786
P5174787P5174766
P5174767 
Ambró 2020.05.03 14:39 - Megtaláltam
.

mezesfanny 2020.04.26 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pötike 2020.04.04 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon jó helyen van, megtaláltuk!

Yankeeville 2020.04.03 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zferke 2020.02.22 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Kőszeg környéki kirándulás közbeni találat.
Köszönöm a rejtést!

utigabi60 2020.01.03 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

MiMintTeam 2020.01.01 16:50 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést! :)

kaldigeza 2019.12.27 07:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

azimee 2019.12.15 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Szendrei_család 2019.11.03 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hörcsög 2019.11.02 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Megtaláltam! :) Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.4]
Ekkora a láda a falban! :) Szuper környezet, a legjobban a kis patakocska tetszett.

fcsaba 2019.11.01 10:06 - Megtaláltam
Útban Szombathely felé megálltunk ennél a ládánál. Igényesen kidolgozott ládaoldal, és a rejtés is az! Köszönjük!

2D2M2B 2019.10.28 11:43 - Megtaláltam
Csúcs az új láda! (c:

Köszönet a kedves ládaalapítónak és karbantartónak!

Izgalmas családi élmény volt a közös keresés.

2D2M2B

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2019.10.26 12:00 - Egyéb
LÁDAKARBANTARTÁS: ládacsere, ajándékokkal feltöltés. A logbookban még van bőven hely. Hajrá! :-)

/Quatermain/

Ancs 2019.10.26 10:00 - Megtaláltam
Őszölés 6/14.
Ha már erre pihentünk, hát kirándultunk egyet az RP-DDK útvonalán.
Bozsokon parkoltunk és első utunk a kastélyba vezetett. Igazán hangulatos volt a hely a lehullott levelekkel, a kis patakkal és a kellemes napsütéssel.
A ládát sokáig kerestük, majd kisétáltam a pótjelszóhoz. Mire visszatértem, megérkezett a rejtő és kiderült, hogy csak egy kis karbantartásra szedte be a ládát. :D
Kicsit beszélgettünk, logoltunk majd indultunk tovább.
Köszi

20191026_09260820191026_092941
20191026_093338_HDR20191026_093708_HDR
20191026_09390720191026_093915_HDR
20191026_09393620191026_095459_HDR
20191026_100529 
ChefBogi 2019.10.26 09:58 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte! Köszi a rejtést. [Geoládák v2.2.5]

Kogerj 2019.10.25 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

homemadebyjuci 2019.10.23 16:20 - Megtaláltam
DDK közben, GPS nélkül, ki van járva rendesen!Köszi!

LótiFuti 2019.10.23 14:19 - Egyéb
Újra itt! [Geoládák v2.2.5]

turani 2019.10.22 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

lrlr 2019.10.21 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Wanduschka ed Loresz [g:hu 1.6.4]

Fülesbagoly 2019.10.20 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Gyuraki 2019.10.13 09:03 - Megtaláltam
Kisfiam megtalálta, köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

gyaply 2019.10.12 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

morph 2019.09.24 12:09 - Megtaláltam
Dél-Dunántúli Kéktúra közben megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Nomádvándor 2019.09.21 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bőrharisnya 2019.09.16 09:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszönjük a rejtést.

HZsoti 2019.08.22 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.88
Köszi a rejtést

Pales 2019.08.21 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

nmaria 2019.08.19 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

niksza 2019.08.16 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

vaj+zs 2019.08.10 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Laminsio 2019.08.09 18:23 - Megtaláltam
Köszi

sztikletti22 2019.08.06 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Párom szülinapi ládája egy kiadós vacsora után. Nagyon szép volt a kastély, bár belülről nem sikerült körbejárni, de így is nagyon tetszett. Köszönet érte, hogy megmutattad.

katica 2019.08.05 08:52 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.6.4]

Péter60 2019.08.04 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.53
Kőszeg - Szombathely bringatúra során elkövetett találat. Szép kastély, ügyes rejtés.

gpetreny 2019.07.31 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Ez volt az első ládánk, a könnyű terep miatt választottuk.

sz.sz.92 2019.07.24 12:20 - Megtaláltam
Nehézségét az okozta, hogy több üreg is volt, nem csak a ládát rejtő. De végül megtaláltam. Köszi. [Geoládák v2.2.5]

groy 2019.06.30 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pstrx 2019.06.28 12:51 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lghost 2019.06.08 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.45
Jobb sorsra érdemes.
Köszi

cincinek 2019.05.26 11:30 - Megtaláltam
Lányokkal és helyi idegenvezetőnkkel együtt kerestük meg a törpék kincsét. Csodaszép, békés környezet, hatalmas park, rendezett, gondozott falu, barátságos lovak és izgalmas patak várt minket. Köszönjük!

Phoere 2019.05.20 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Nagyon szép a kastély kert, gondozott növényzet.
A kapun lévő "Belépés csak engedéllyel tábla először gondolkodóba ejtett bennünket, de a tárt kapuk és a ládaleírás alapján besétáltunk.
Jobb sorsot érdemel a kastély épülete, remélem, felújítják a közeljövőben. A hátsó "füves" teniszpálya egyelőre nem használható, teniszezni ne akarjon ott senki. :)

Balázs1984 2019.05.18 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kami1 2019.05.18 19:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

László Violetta 2019.05.12 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Samsonsiorac 2019.05.12 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csaba159 2019.05.03 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

mazsola069 2019.05.03 16:52 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve, mától ez is rám vigyorog. :-) [g:hu 1.6.3a]

wolfkery 2019.04.22 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Kutyafuttában találtam meg, sietni kellett nehogy lekéssem az utolsó buszt. Pedig a parkban órákig eltudtam volna gyönyörködni. Köszönet a rejtésért és hogy láthattam ezt a csodás parkot

osz 2019.04.20 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. osz család [g:hu 1.6.0]

dabcsi 2019.04.14 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bagolyvera 2019.03.17 23:59 - Megtaláltam
Ignis9-cel közös találat a hosszú hétvége keretében, köszönjük!

tothtomika1111 2019.03.17 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ignis9 2019.03.17 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.79
Bagolyverával közösen, kszönjük! :) A pótjelszót átírtuk, így már látható.

DSCN1987DSCN1996
Tillakata 2019.02.28 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az alternatív jelszó jól lekopott, de sajnos nem volt nálam filc, viszont majdnem naponta járok a környéken, legközelebb átírom!
[Geoládák v2.2.5]

A2M 2019.02.05 07:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

GYEZegzug 2019.02.02 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
GCPERU kellemes hely után jöttünk ide. Köszi szépen a lehetőséget.

Davestator 2018.12.09 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szilágyiék 2018.11.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
A nagykapu csak rá volt görbölve. Benn állt egy autó, szólt benne a zene, de emberrel nem találkoztunk.

Köszönjük, hogy megmutattad.

Bementünk, de ott se volt senki 
Soma00 2018.11.11 13:30 - Megtaláltam
Köszönöm az invitálást! Sajnos csak az alternatív jelszót tudtam elérni, mivel a bejárati kapu még mindig zárva van.

geokukac 2018.10.27 16:45 - Megtaláltam
Az alternativ jelszo megtalalva.
Koszonet !

Fenilefrin 2018.10.21 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Meglett, köszi a rejtést!

almine 2018.10.21 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk

tgb 2018.10.20 09:26 - Megtaláltam
Írottkő 35TT közben. [Geoládák v2.2.4]

Bevi vok 2018.10.14 13:09 - Megtaláltam
1.ládám!!!!!!

eliottwans 2018.10.14 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Megtaláltuk! Köszi!

Új játékosokat toboroztam ezzel a ládával!

20181014_124225 
BFRigo30 2018.10.07 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bubu&vahur 2018.09.27 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

 
mike andros 2018.09.19 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
OK

MoBike04 2018.09.01 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam az alternatív jelszót, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

JAck:66: 2018.08.25 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Bővebb infó később. [g:hu 1.6.0e]

Korábban is jártunk már itt, ugyanez a tábla fogadott bennünket. Gondoltuk az évek(!) során csak sikerült már kezdeni valamit a kastéllyal... sajnos nem, ez is az enyészeté lesz előbb-utóbb. Lehet érdemes lenne a geoládát is a kastélypark területén kívül elrejteni, a közelben is van egyéb látnivaló (pl. forrás).

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2018.08.26 14:02]

20180825_162418 
Szabó família 2018.08.25 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.0e]

Ádámmal közösen.
Négy éve a helyzet változatlan :-(

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2018.08.26 14:02]

 
DonPipi 2018.08.21 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

izsolt 2018.08.18 14:15 - Megtaláltam
Velem felől érkeztem, gyalog a K+ jelzésen
A hátsó kiskapu tárva nyitva, rajta tábla miszerint bringával behajtani tilos.
Mivel nem bringával voltam, begyalogoltam, ládát megkerestem, kifelé jövet meg csodálkoztam hogy a főkapu be van riglizve (de nincs bezárva, nyitható) és rajta mindenféle tiltótáblák
A tiltás tehát annyira nem komoly hogy a hátsó kapura is "érvényes" lenne, de megértem hogy aki a főkapu felől jön, visszariad.

P1220235 
AlanTheWild 2018.08.18 09:49 - Megtaláltam
Sajnos ennél közelebb nem jutottunk a ládához...

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2018.08.22 09:07]

IMG_5367 
Zéboy 2018.08.16 10:31 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2018.08.16 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tiktak 2018.08.12 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

H+W 2018.08.07 14:22 - Megtaláltam
Véleményünk szerint a helyszín nem látogatható. Zárt kapuk fogadtak és a kerítés mellett nem találtunk ösvényt, ahol el lehetett volna jutni a ládához. Emiatt kérnénk szépen a feltöltött képek alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2018.08.09 07:42]

20180807_14225020180807_142243
Jako 2018.07.29 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Megtaláltuk. Köszi.

20180729_12572120180729_131610
20180729_13180620180729_131845
20180729_132102 
BBA 2018.07.23 16:04 - Egyéb
Nem lehet bemenni. [Geoládák v2.2.4]

Zsirafka 2018.07.21 10:12 - Megtaláltam
Munkaterulet. Idegeneknek tilos a belepes [Geoládák v2.2.4]

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2018.07.22 00:48]

pozsesz 2018.07.15 22:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

pereia 2018.07.13 23:59 - Megtaláltam
ok

Gabesz03 2018.05.26 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Egy esti futás alkalmával Cákról! Köszi G [Geoládák v2.2.3]

Hev 2018.05.08 18:45 - Megtaláltam
Úgy tűnik, hogy itt valójában nincs mit megnézni. A megmutatásra szánt hely megközelíthetetlen lezárt magánterület és a park sem látogatható! RP-DDK túránkon a közelben volt a szállásunk.

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2018.05.26 13:45]

Ez a bejárati kapun láthatóKapun benézve ennyi
PardiAndi 2018.05.01 00:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel
A kastélykert szabadon látogathatóságáról nem vagyok meggyőződve. Szalagokkal körül van kerítve, a hátsó kapu is "zárva" van.

Pajzsika 2018.04.29 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2018.04.29 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

Schlégl 2018.04.24 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

má-csa 2018.04.24 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

stmester 2018.04.18 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Nagyon tetszett az a sok óriási fa a kastély mögött, még egy őzet is láttam.

P1030132P1030134
bimbee87 2018.04.09 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.76
Köszönöm a rejtést!

anettx 2018.03.30 16:10 - Megtaláltam
TFTC!
Nyugat-végi bolyongás.

ha2 2018.03.30 16:10 - Megtaláltam
Kívülről néztük meg a kastélyt. A hegyekből most bővizű patak robog keresztül a falun.

Lámpás 2018.01.02 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.

pikk8 2017.12.09 09:55 - Megtaláltam
4/1 a mai napon egy 8-10 km-es körtúra keretén belül :) a kastélypark tavasszal igazán csodásan nézhet ki, de így télen sem volt semmi sétálgatni benne - köszönjük :)

a bejáratnállogolás
Crox 2017.12.02 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Mai túránk utolsó ládája.

Krisz415 2017.11.01 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

-Tomcat- 2017.11.01 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

FruGer 2017.10.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Írott-kő teljesítménytúra közben. Érdemes volt betérni ide, köszönjük!

ludens 2017.10.05 12:53 - Megtaláltam
Apósommal közös (kb. 40 évvel ezelőtti) kirándulások emlékére nosztalgiatúrán voltunk Kőszegen és környékén.

bozs1bozs2
bozs3bozs4
Geonóri 2017.10.01 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Szép és izgalmas kastélykert.

tutu79 2017.09.09 18:20 - Megtaláltam
Meglett ez is!
Nagy meglepetésünkre egy őz őrizte a ládát.

Egyiptom 2017.08.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.81
A bejáratnál nem a kastély neve volt kiírva, és sehova sem.
Sikerült az udvarba bemenni, de mikor megkerestük a ládát, addigra már bezárták.

Köszönjük

vas megye 193vas megye 197
vas megye 198 
HuszarPeter 2017.08.15 11:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. A park csodálatos, bár a kövek hiányoztak a láda elöl. Ezt pótoljuk.

KiBeDo 2017.07.20 07:20 - Megtaláltam
Nagyszüleimmel.

J11_3942 
zaskl 2017.07.19 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Ötvös család 2017.07.16 17:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Kerékpáros megkeresés Horvátzsidányi szállásunkról. A falut a Borbás Marcsi műsorában láttuk először, így nem maradhatott ki a láda sem. Szeretettel ajánljuk a cukrászdát, valamint a Határmenti vigadó éttermet is kipróbálásra mindkettő csupa 5 csillagos!

IMG_20170716_164537IMG_20170716_170933
IMG_20170716_171311IMG_20170716_172011
IMG_20170716_172053IMG_20170716_172851
IMG_20170716_173036IMG_20170716_173057
IMG_20170716_173108 
szollosi73 2017.07.11 09:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.05
Megvan!
A kapu előtt parkoltam, és egy rövid sétával cserkésztem be a ládát. Nagyon szép, csendes helyen van a kastély és a település Bozsok is nagyon szép, tetszett!
Köszi a rejtést!

Bozsok, Sibrik-kastély 001Bozsok, Sibrik-kastély 002
Bozsok, Sibrik-kastély 003Bozsok, Sibrik-kastély 004
Bozsok, Sibrik-kastély 005Bozsok, Sibrik-kastély 006
Bozsok, Sibrik-kastély 007Bozsok, Sibrik-kastély 008
Bozsok, Sibrik-kastély 009 
markovicsa 2017.07.01 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Kéktúra teljesítése közben megkerestem.
Írottkőn befejeztük a kéktúrát és folytattuk a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúrával. 2018-ban Bozsktól folytatjuk, közel 180 km-ert tettünk meg a nyolc nap alatt.

DSC00205DSC00210
Markhun 2017.06.30 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megvan!Köszönöm a rejtést!

Szejbi 2017.06.20 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nivás Döme 2017.05.29 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.63
Köszönet a rejtésért!

CsKaroly 2017.05.28 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eskar 2017.05.24 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Köszi a rejtést! Szép helyszín, kár, hogy az épület kicsit elhanyagolt állapotú.

emiGrant 2017.05.22 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.94
4/4. Nagy kár, hogy ez a kastély pusztul, annak ellenére, hogy a Vas megyei Kormányhivatal tulajdonában van. A kastélyszálló, amely a rejtés idején létezett, már rég nem működik. Erről jut eszembe, hogy illene már egy kicsit frissíteni az információt, mert sem a láda helye, sem a mérete, sem egy csomó más adat vagy nem stimmel vagy már régen megváltozott. Ennek ellenére nagyon tetszett a hely. Romantikus, csodás parkja még így elhanyagoltan is lenyűgöző. Köszi a rejtést!

-1-2
-1-2
-1-2
Audrey722 2017.05.05 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

laas 2017.04.29 10:45 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!(valaki odébb vitte a ládát jó 15 méterrel, most a rejtő segítségével újra a megfelelő helyen található)
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tivi2007 2017.04.22 17:30 - Megtaláltam
Ok.

gyöngyvirág7 2017.04.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Köszi! :)

nrudi 2017.04.10 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk! ZMER

laszloistvan 2017.04.01 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

I négyzet 1/5

Kis kitérő a kastélyhoz. A feltételezett rejteket gyorsan megtaláltuk, de a ládát csak visszafelé, attól távolabb, a fal tövénél. Haladni kellett tovább, a rejtővel utólag tudtunk csak egyeztetni: úgy tűnik, valóban elkerült az eredeti helyről.

tomki 2017.04.01 10:00 - Megtaláltam
I2 túra során kerestem. Kérlek a mellékelt nyomvonal alapján fogadd el. https://drive.google.com/open?id=0B9E4s1NN8CW9cDBoZzBOMUl2MEE

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2017.04.05 23:23]

GCSibr 
magyar65 2017.03.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Köszönjük!

Hugi87 2017.02.27 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2017.02.27 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bogyó&babóca 2017.02.05 17:00 - Megtaláltam
Ok.

Lupus21 2016.12.27 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk.

nmárti 2016.11.05 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.29
Sötétben értünk ide, de nem akartuk kihagyni. Telefonnal próbáltuk megvilágítani az üregeket, de egyikben sem volt semmi. Kérem a találat elfogadását a képek alapján köszönettel.

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2016.11.08 06:48]

Köszönöm ! :)

-1-2
-1-2
petnik 2016.10.30 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

PAdri 2016.10.23 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Október 23-i túránk alkalmával találtuk meg a ládát! Bozsok egy nagyon szép és hangulatos falu. Jó a rejtés és a környezet is. Hiába fújt a szél, nem vette kedvünket. :) Köszönjük a rejtést!
nadri&Gergő

BanánHuszárok 2016.10.16 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Megtaláltuk! És a forrást is megcsapoltuk kicsit, köszönjük a rejtést!=)

eckerg 2016.10.16 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

N.Zs. 2016.10.16 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.30
Üregeket találtunk, de dobozt nem. Sajnos a telefonos kapcsolat nem jött létre.
Bozsok volt a mai túránk kiinduló pontja. A Sötét-völgyön indultunk , majd a Kék sáv-en kacskaringóztunk fel az Írottkő kilátóig. A 6,5 km-t és 500 méter szintemelkedést 1 óra 20 perc alatt tettük meg. Az utolsó 700 méter combos volt! A kilátóba délben érkeztünk (nem véletlenül) több másik túrázóval, akik szemből, oldalról érkeztek. A kilátóba 6+56 lépcső vezet.
Evés-ivás nézelődés után átmentünk az osztrák oldalra is, hogy megkeressük az ottani ládát. Siralmas állapotban van. A doboz törött, a logbook penészes. :-(
Vissza a Zöld sáv -on (ami zöldhatár) indultunk. Növényekkel benőtt, - úgy tűnt- ritkán járt útvonal. Következő célunk a Gyilkos-szikla, illetve Fábián Tamás emlékláda volt. A rejtés kiváló ötlet. A ládaoldal igényes összeállítás a nagyszerű geográfus emlékére. Tovább mentünk a határsávban, majd a Kék sáv, Zöld sáv közös szakaszán értünk el a Kalapos-kőhöz. Szeretem az ilyen köves izgalmas területeket. Jól körbe bóklásztunk. A láda szuper helyen van, a harmadik lyukban gyorsan meg is találtuk. Innen tovább mentünk a Kék sáv-en, majd a vadregényes Piros háromszög -ön. Itt is volt bozótharc rendesen. A kör végül 15 km 700 méter szintemelkedéssel zárult. 3 és fél óra mozgással és másfél óra állási idővel. Remek volt. Köszönjük az élményt.
[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2016.10.16 22:30]
Hálás köszönet érte.
Egyértelműen elbénáztuk.

240242
244248
ussenyerek 2016.10.02 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.34
Bozsoki hétvége alkalmával megkerestük. Köszi a rejtést. L.

vitibi 2016.09.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Ok!

GabSmith 2016.09.10 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam! Kösz a rejtést!

vizipinty 2016.08.14 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kozák 2016.08.12 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Megvan,köszönet a rejtőnek.

distike 2016.08.12 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam.Kösz a rejtönek.

Tagesz 2016.08.04 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

jenne 2016.07.28 18:30 - Megtaláltam
csak ezt találtam a koordináció helyén :( , de lehet, hogy valaki csak megviccelt

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2016.07.29 08:42]

IMG_20160728_182635 
cukicacher 2016.07.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
A malomban nyaraltunk. A GPS otthon maradt, de azért meg lett.

2016-07-28 234Hopp, hát nem itt
MacKay 2016.07.26 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megtaláltam!

Emerich63 2016.07.13 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCSibr_20160713111709.jpg 
Judit és Béla 2016.07.11 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
Megtaláltuk.

ocsike78 2016.07.07 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bluggyhal 2016.07.07 15:55 - Megtaláltam
megtaláltam [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

push_key 2016.06.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszönjük a rejtést!

Koweemarci 2016.06.25 22:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Sikeresen megtaláltuk! Gabi&Kovi

Doktor 2016.05.16 11:58 - Megtaláltam
thanks

Párduc50 2016.05.16 11:56 - Megtaláltam
A kastélypark tetszett. Köszi!

Hiuzmama 2016.05.16 11:56 - Megtaláltam
Nagyon klassz a kastély környezete. Köszi a rejtést!

Geoléda 2016.05.16 11:54 - Megtaláltam
gyönyörű a park, gyönyörű fákkal.

Farekék 2016.05.15 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Szép a kastélypark és az épület is nagyon tetszett. A településen szálltunk meg.
Köszönjük a lehetőséget.

DSC06263DSC06266
DSC06267DSC06270
DSC06271DSC06273
mazzag 2016.05.07 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2016.04.17 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2s] [wapon beküldött szöveg]

becko 2016.04.16 07:40 - Megtaláltam
Három napos ládászás Kőszeg környékén 43 találattal, és két láda gyógyítással.
Második nap 4 gyors autós kereséssel kezdődött, majd Velemről indulva egy 25km-es túrán 9 találattal folytatódott, és a nap végén meglett a 2 cáki láda is.
A kapu zárva volt, de oldalról besunnyogtam.
Több alkalmas hely is van a falban, a kütyü is ide-oda küldözgetett...

feldelaci 2016.04.08 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Gábor66 2016.03.27 15:47 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

bébézsézsé 2016.03.24 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.38
Köszönjük a rejtést!

boje 2016.03.20 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszi.
Tomi,Zsófi,Zsuzsa,Jenő [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Lehetetlen 2016.03.14 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.68
Okt közben... Köszi a lehetőséget.

Mira 2016.03.05 19:06 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Bacsó 2016.01.29 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Szép a kastély, az ilyen rejtést szeretem!

- 332 
fobizan 2016.01.29 15:45 - Megtaláltam
Közösen Bacsóval és Lovagiassal.

lovagias 2016.01.29 15:45 - Megtaláltam
:)
Közös találat bacso-val és fobizan-nal.

sagabi 2016.01.22 09:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 3.95
Kék

petyo11 2015.12.14 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. :-)
petyo11 és neje [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Miktek&Szilvi 2015.11.15 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.29
OK: köszi.

Kristóf21 2015.11.14 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dorka86 2015.11.07 00:00 - Megtaláltam
Délutáni spontán kirándulás volt,nagyon szép napos novemberi hétvégén. :)

behuzos 2015.11.07 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük Dórinak a segítségét a megtalálásban.

vajasfok 2015.11.01 10:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Jó rejtés, köszönöm!

tothkopasz 2015.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Nagyon köszi a rejtést.

mozgo 2015.10.29 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.75
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg] Bónusz a nap végére. Már nagyon sötét volt.

 
pheco 2015.10.29 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

Luca-Cache 2015.10.25 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Tubee 2015.10.17 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

infosoft 2015.10.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Köszi a rejtést!

vaterlo 2015.09.26 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Őrvidék 100-as teljesítménytúra során megtalált láda. A kastélyban volt az ellenőrző pont. Köszi a rejtést.

csipet_csapat 2015.09.20 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
A park gyönyörű. Minden kihalt volt, így bemenni sajna nem tudtunk. Köszönjük, hogy megmutattad.

gia25 2015.09.20 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszönöm, tetszett a kastély és az azt körülvevő vadregényes park. :)

beuuu 2015.09.09 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
nekünk nagyon tetszett, köszönjük!
TFTC
nászutunkon :)

nászút 285nászút 286
lembo 2015.08.30 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Megtaláltam, köszi! Két legyet egy csapásra.
Lembo

Hepur 2015.08.20 19:00 - Megtaláltam
Kötelező találat, a kastélyban szálltunk meg. Hangulatos hely.

BMX ördöge 2015.08.20 15:00 - Megtaláltam
Hurrá, első ládám!

richard_szabo 2015.08.19 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.33
Kissé elhanyagolt kastély, szép kerttel.

hitamas 2015.08.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Bükfürdői nyaralás 6. nap, 8. láda. :)

Attil@ & Réka 2015.08.09 16:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Réka és Attil@

Laltan 2015.08.08 18:41 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sgbt 2015.08.05 14:48 - Megtaláltam
Meglett!

 
geoHamsters 2015.08.05 13:15 - Megtaláltam
Köszi

bajkusz 2015.07.30 13:03 - Megtaláltam
Velemi nyaralásunk során egy kerékpártúra alatt lett meg ez a láda.
Köszi a rejtést!

norbipipu 2015.07.26 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam Apával :-) Köszönet a rejtő fáradozásaiért. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

stikli08 2015.07.26 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtő fŕradozŕsát. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mohacska 2015.07.21 14:00 - Megtaláltam
OK

dagadt 2015.07.15 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Nyunyó_Rulez 2015.06.05 00:00 - Megtaláltam
Kedvenc falunk. Mármint Bozsok. : )

kobcikrajci 2015.06.03 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.41
Nagy melegben gyalogos kóborlás Bozsoktól az Írottkőig, majd vissza. Elvarázsolt, csodás hely, bár kicsit szembetűnik a romlás is, de ez csak eredetibbé teszi az egész látványt. Remélhetőleg sokáig megmarad sajátos hangulata!

malabetty 2015.05.29 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Egy csodálatos kirándulás utolsó ládája.... Köszönjük a rejtést.

Csapdoki 2015.05.18 07:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.95
Egy épített falban nem lehet természetes üreg.Kösz.

Kokó 2015.05.15 20:43 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

19izsi73 2015.05.15 20:43 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2015.05.15 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.25
A XXIX. Geocaching Fesztivál és Verseny előtt találtuk meg atipapával.
A park szép és gondozott, a kastély pedig olyan "ezt is láttuk" érzést kelt, nem igazán fogott meg. A láda hamar meglett, a rejtek pedig jó állapotban őrzi, így könnyen tudtunk logolni.

Köszi a rejtést!

[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg, otthon kiegészítve]

 
Kofola BT 2015.05.15 16:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

macikupac 2015.05.15 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.40
Kőszegi geoverseny 7.

Amikor 2012 őszén a hegység többi ládáját kerestük Vándor Csillaggal, csak ezt az egyet hagytuk itt, bár ide, Bozsokra érkeztünk le. Pedig akkor sem lett volna nagy kitérő. De most eljött az ideje, hogy megkeressük. A régi, romos várkastélynál nem álltunk meg, csak erre szántunk időt. Érdekes egy épület. Nem az a tipikus várkastély kinézettel bíró. Nincsenek bástyák, vagy az azokból kialakított hengeres saroktornyok. Hiányoznak a klasszikus épületszárnyak, meg a várfalak is. Az épülettől észak felé mintha egy várárok nyomai látszódnának és egy patakon átívelő hídon közelíthető meg, de utóbbi már egészen biztosan nem köthető az egykori erősséghez. A kaput nyitva találtuk, így bemerészkedtünk az udvarra is, ahol egy tetszetős, árkádos folyosót láthattunk. A láda helye egyértelmű, és igen nagy képzavar a rakott falban lévő természetes üreg kifejezés. Ennek ellenére nem bántuk meg Macekkel, hogy felkerestük .

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
Pumba9 2015.05.02 20:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2015.05.02 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Magha 2015.04.08 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

joove 2015.04.06 08:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Gyönyörű környezet, ötletes rejtés. Az odvas keltikék éppen virágoztak ottjártunkkor. Köszönjük a lehetőséget.

Csibék 2015.03.16 13:55 - Megtaláltam
Köszönjük! A patak óriási!

banyaietty 2015.01.10 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Bozsoki "két nővér" programunk keretében Szabina találta meg a ládát. :) szép környezet, ötletes rejtés! A kastély sajnos lepusztult, kár érte! Köszönjük!

CyberWolf59 2014.11.22 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Kőszegi-hegységi túra végén már sötétben kerestük meg a ládát.

krezga 2014.10.26 09:30 - Megtaláltam
A mai túra kezdőállomásánál. Szép hely, gyors találat, köszönjük!

Csaab_SZTG 2014.10.26 09:10 - Megtaláltam
Egy Kőszeg környéki túrázás alkalmával gyűjtöttük be, tetszett a rejtés!

Köszönjük.

picuresnagyur 2014.10.25 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
köszi

Beus 2014.10.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltam! Köszi a rejtést! Sokszor jártam már a környéken, de arra még soha, ahol a rejtés volt. Köszönöm, ismét láttam valami érdekeset és szépet.

kovacseni89 2014.10.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
A ládában lévő napló nagyon vizes, nedves, az első felében lévő bejegyzések elfolytak.érdemes lenni lecserélni, a dobozt és a naplót is.

Babka és Cöcke 2014.10.10 09:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.19
Hétvégi kirándulásunk első állomása, amely egy remek rejtés volt!

vhv 2014.10.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Séta innen a Velemi Gesztenye fesztiválra és vissza.Segítettek még: Dante és Sookie kutya. :) Köszönjük a rejtést.

Mary Lou 2014.08.12 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Velemi nyaralásunk első túráján.
Útközben rengeteg gombát láttunk.
Köszönjük!

TáboryElemér 2014.08.08 08:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

Zolnai 2014.07.24 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Megtaláltuk :-) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Furtyka 2014.07.01 08:00 - Megtaláltam
Szerencsénk volt, mivel épp akkor jöttek a dolgozók a kastélyba, akik kinyitották a kaput, mikor megérkeztünk. Kérdésünkre tájékoztattak minket, hogy a kastélyba ugyan nem, de a parkba be lehet menni.
A ládát megtaláltuk ugyan, bár nem az eredeti helyén, hanem a földön, nyitott tetővel, beázva. A logbook széle is elázott, így a visszarejtésnél próbáltam törekedni arra, hogy megszáradjon a láda és a logbook. Mivel ezt nem állt módomban megvárni, a doboz tetejét nem zártam vissza. Remélem így több víz nem kerül bele, és a láda is meglesz a továbbiakban.

Szilkó76 2014.05.03 18:10 - Egyéb
Mivel a leírás még április végén töltöttem le, a logokat meg előzőleg nem néztem, a mai eső elvonultával apuval újra nekiindultunk ládázni.

A kapun minket is ugyanaz a felirat fogadott, de sebaj, járunk majd még erre.
Hiába azért most sem jöttünk: körbenézegettük ezt a kedves kis falut (...az orkánerejű szélben).

Szabó família 2014.04.17 10:10 - Egyéb
Sajnos a ládát nem tudtuk megkeresni és a kastélyt sem lehet megnézni mert a parkba tilos bemenni.

bati.hu 2014.04.13 00:00 - Egyéb
a láda nekem ugyan már megvolt, de szerettünk volna benézni a parkba. Sajnos a kapt zárva találtuk mert állítólag a viharok miatt felújítási munkák vannak .

cosy 2014.03.15 15:14 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk! Ildikó, Petra, Gery, Petra, Kozi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

teran13 2014.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megtaláltuk!

Bálint_család 2014.03.09 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Papi13 2014.03.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.99
ok

Checkers 2014.01.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Nagyon tetszett a hely, köszönjük.

felmenő1974 2014.01.12 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést,tetszett a hely,igaz kis gondozás ráférne a területre!

Jafarka 2013.12.28 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon igényes rejtés! Igényes lockbook. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

bgjozsa 2013.12.27 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.79
Karácsony utáni ládázás 1/4. állomása. Tetszett a kastély beleilleszkedése a természetbe, illetve a bejáratnál található, már szinte kész, ízléses épületek is.

Tamota 2013.11.02 12:35 - Megtaláltam
Múltidéző hangulat!
Szerencsénk volt, még magunk által gyűjtött szelídgesztenyével térhettünk haza.
Köszönjük a rejtést!
S&J

velates 2013.11.02 12:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

MoMaszter 2013.11.01 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Aranyos a jelszó magyarázata a logbook-ban! :)
Köszönjük a rejtést!

A kertben a vadcitrom nem annyira vendégszerető. :) 
Mars3696 2013.11.01 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Köszönjük! Meglett!

Itt már elég közel.. 
urbanj 2013.10.27 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.07
Megtaláltuk, egy csodaszép őszi napon. Köszönjük a rejtést.

csbagi 2013.10.23 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Gyalogtúra Istvánnal Bozsok - Írottkő - Velem útvonalon, 5 találattal.

Cseber 2013.10.23 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Megtaláltam Ágival.

pliptai 2013.10.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Nem is tudom! Meglehetősen vegyes érzelmeket keltett bennem ez a hely! A kastély meglehetősen rossz állapotban van, ugyanakkor a környezete gyönyörű! Köszönet a rejtésért!

bohrmann 2013.10.19 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Jó kis ötlet szállásnak, majd legközelebb.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2013.10.14 14:00 - Egyéb
Ládakarbantartás, ajándékfeltöltés, új logbook. A láda elég nagy, de nem zár patentül, ezért a spárga-átkötés; mivel száraz helyen van, remélem nem lesz gond. Kérek mindenkit, hogy KÖVEKET NE TEGYEN A LÁDÁRA!! Köszönöm salabakternek (Nagy családnak) az eddigi ládagondozást, és ezután is köszönöm. A hársfák már szépen sárgulnak, de fentebb, a hegyekben még éppen csak kezdődik az ősz. Jó kirándulást és kesselést mindenkinek!

/Quatermain/

Parmerozpazepan 2013.10.08 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Írottkő 35-ökről kedves emlék ez a hely :)
Jópofa rejtés, jópofa jelszó, gyönyörű környezet - köszi! :)

jutics 2013.09.24 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltuk! Egy új logbook nem ártana bele!

bazskas 2013.09.22 15:28 - Megtaláltam
megvan!köszi a kirakást [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

gyurma21 2013.09.21 16:54 - Megtaláltam
megtaláltam

Gábor75 2013.08.24 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Miután minden évben többször is Bozsokon üdülünk, már épp ideje volt ezt a ládát is belogolni. :-)
Köszönöm a rejtést!

abcs 2013.08.20 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Második nekifutásra...de megtaláltuk!Köszönjük!

cefi 2013.08.17 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
köszi!
cefi és a család

rozsabogar 2013.08.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megvan

SagiK 2013.08.15 17:00 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Maclura 2013.08.14 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Hangulatos park jó rejtéssel.
Köszönöm, hogy megmutattad.

Tollpihe 2013.08.11 00:00 - Megtaláltam
Szép kastély. Köszönjük a rejtést.

Giorgio 2013.08.09 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.36
Köszönöm a rejtést!

 
kissjani85 2013.08.05 10:44 - Megtaláltam
Alpokaljai nyaralás és ládázás 2/9 állomása

Összességében:
A környék nagyon szép és megérte eddig eljönni érte. A turista utak nem eléggé kihaltak néhol vadregényesek. Volt olyan, hogy 8 óra alatt csak 1 párba botlottunk ők is az osztrák oldalról jöttek fel Írottkőre. szóval nagyon hangulatos környék.

Ládáról:
Könnyed kis séta volt Velemről. Fénykép sajnos nem készült.

moli_gyuri 2013.08.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
Már többször jártunk/aludtunk a bozsóki kastélyban. Most megkerestük a ládát is. Pütyör forrás felől érkezve kicsit felfrissültünk a nagy hőségben.

Mazsom

Köszönjük. Cilu & Gyurkóó

bolyak 2013.07.20 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.88
Majdnem itt aludtunk.

lili02 2013.07.20 10:50 - Megtaláltam
anyuval

bakoscsaba 2013.07.18 11:36 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :-).

Liberty 2013.07.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Átutazóban kerestük fel ezt a szép kastélyt. Köszönet a rejtésért.

Bozsok címere
Zergi 2013.06.21 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.32
Fogtam!
Jó kis kastély tényleg csekély forgalommal - legalábbis ottlétünkkor.

 
luviktor 2013.05.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Biztos is, hogy vissza kell még jönnünk, lévén a Kalapos-kő és annak ládája kimaradt a szórásból. :) Meg a bozsoki szállásunk is rendkívül tetszetős volt, meg amúgy az egész Kőszegi-hegység is. Pár évente érdemes felkeresni. Szóval a következő alkalommal jobban körbejárjuk a kastélyt is.

szjuli 2013.05.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Utolsó napunkon nem volt hozzánk olyan kegyes az időjárás, mint ahogy szerettük volna, így hosszas várakozás után esőben kellett nekiindulnunk, és ezt a ládát is esőben kerestük meg. Sajnos emiatt nem sokat láttunk a kastélyból, talán egyszer, jobb időben nagyobb sétát tehetünk a parkban.

ésKata 2013.05.15 22:18 - Megtaláltam
Megleltem! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SzaboI 2013.05.02 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Decsi csalad 2013.05.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

v.bogika 2013.04.28 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.64
Kőszeg környéki ládatúra 5/5.

ngbriell és kis csapata társaságában érkeztünk Sárvárról és környékéről. A lékai vár, a Szulejmán-kilátó és a cáki pincesor után még körülnéztünk Bozsokon.

Sajnos, bemenni nem tudtunk, így csak kívülről néztünk körül. Kicsit el van hanyagolva a kastélyszálló, úgy éreztem, de azért érdekes volt.

Köszönjük!

Acsart 2013.04.27 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
A Cáki ládák begyűjtése után úgy gondoltuk van még időnk bőven, nézzük meg Bozsokot. A mai nap hatodik ládája és harmadik kastélya, a környezet a park nagyon szép, sajnos az épület kissé elhanyagoltnak tűnt. A jelszó megszerzése után még sétáltunk egy kellemeset a patak mentén vezető erdei ösvényen. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Acsart

atipapa 2013.04.20 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Skalp 2013.04.20 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.02
Köszi!

peti0405 2013.04.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megvan!

szjuvi 2013.04.14 00:00 - Megtaláltam
Kalaposkő-i túránk után kerestük meg a ládát.
Vasárnap és jó idő révén, nagyon sokan voltak a parkban, így óvatosan kezdtünk a keresésbe.

Végül meglett. A park ekkor még nagyon vizes volt, így a körbesétálása elégé nehéz volt, és akadályokkal teli.

Köszönjük.

szjuvi

pockok 2013.03.23 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]
Szép és gondozott park, patakok virágok, tér - igazi élmény volt. Örülünk, hogy felfedeztük. Eddig a túrákon csak elmentünk mellette...

ATM 2012.12.30 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
Ma regisztraltunk es ez volt azelso megtalalasunk:) pedig ide jarunk evente 2x:). Valamiert nem figadta el a jelszot...

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2013.01.03 11:21]

GCSibr_20121230140236.jpgGCSibr_20121230141810.jpg
WAdam 2012.12.30 13:33 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Rubor 2012.12.16 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.36
A Naturpark nyilt túrája közben megtaláltuk.

Hajo 2012.11.03 13:42 - Megtaláltam
Áron csapatával együtt. Köszi

 
Mr Zerge 2012.11.03 09:05 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... [wapon beküldött szöveg]
A kastély kapujánál parkoltunk, egy rövid, gyors sétával meglett a doboz.
Üdv Mr Zerge.

Gyombi 2012.10.22 11:10 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Éjvándor 2012.10.20 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Megvan.

kompaktor 2012.10.20 09:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Az Írottkő 50 teljesítménytúra útvonaláról tettem ide egy kisebb kitérőt. Kicsit szorongva álltam neki a keresésnek, mert az volt az érzésem, hogy tilosban járok - de végül zavartalanul eljutottam a ládáig, ahol kollégákkal is találkoztam.

Nagyon szép helyeken jártam ma, ez a sem képezett kivételt.

Köszönöm a rejtést!

Fürge Lajhárok 2012.10.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

szicsu 2012.10.06 16:50 - Megtaláltam
megtaláltuk

Ildi76 2012.10.06 16:50 - Megtaláltam
Könnyű találat. A kert rendezett, sajna nem volt időnk körbejárni.

hegykoi 2012.10.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Köszönjük a rejtést!

DonRazzino 2012.09.01 20:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.96
Köszönjük a rejtést!

wildpig 2012.08.20 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Tetszik e hely, a kastély.

ariel21 2012.08.19 14:10 - Megtaláltam
:-) végre!

taki_p 2012.08.19 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltuk! Másodszorra sikerült. Most felkészültek voltunk! A múltkor nem olvastuk el elég figyelmesen a leírást, valamint a vizes fűben elázott a gyerekek cipője.

Toti 2012.08.18 16:59 - Megtaláltam
A park szep a kastelyba most nem lehet bemenni. Alexa , Toti [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

ImiésZita 2012.08.18 16:30 - Megtaláltam
Kerékpároztunk egy jót a nagy melegben,megpihentünk a kastélykertben.
Köszönjük a lehetőséget!

Fonte 2012.08.18 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.09
De jo! Meglett! [wapon beküldött szöveg]
Szép, nagy park, de a kastély lehetne kicsit gondozottabb is.

ditke 2012.08.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.48
Nagyon szép a kastély kertje, és izgalmas a keresés !! Köszönjük az érdekes rejtést!

oldhambogyo 2012.08.17 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2012.08.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.98
Köszi!

Rockatansky 2012.08.17 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Gyugyu95 2012.08.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.60
Nagyon tetszik a láda helye.Köszönjük a rejtést!:)

Strombus 2012.08.13 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Mivel a kastély a Magyarország autóstérképen is szerepel, meg most sorra láttam a gazdag Esterházy birtokokat, így nagyobb, pompásabb építményre számítottam. De nem az. Nem baj, így jó, ahogy van. A rejtés nagyon tetszett. Persze, hogy elsőre rosszul választottam. :-) Másodikra viszont szép új dobozt találtam. Ismertetőt tettem bele, mert az hiányzott.

Már megint mucik után jártam és olvasom újabb jelszó nélküli logját: "a ládán füvet nyírtak", ezért nem merte elővenni. Fű ott nincs is, de ha lenne, akkor se lenne mód a levágására. :-) Minek vesződök én a ládakereséssel ha így is lehet logolni?

ChristobalColon 2012.08.12 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam az 4. ládámat. Krizsán Kristóf [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

attbuda 2012.08.11 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

mucik 2012.08.07 14:00 - Megtaláltam
A ládán éppen füvet nyírtak, így egy kis várakozás után inkább feladtuk. A kastély és a parkja egyébként jól néz ki (főleg fűnyírás után:)
A kép alapján elfogadható a megtalálás?
Mucik és Panna

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2012.08.14 20:50]

 
eltájoló 2012.08.06 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a lehetőséget.

EMZA 2012.08.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Idilli környezet, főleg a patakocska aratott sikert az apróbbak körében. Megerősítjük, hogy a láda fedele rossz állapotban van. Ötletes rejtés, fő a kitartás :-))

fehérkút 2012.08.04 08:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Yarka Loak 2012.08.03 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Velemi nyaralás alkalmával meglelve. Tetszett a rejtés. Jó, amikor kicsit keresgélni is kell. Nem jutottunk volna el ide a láda nélkül. Kedvesek az emberek, köszönnek az arra járó idegeneknek. A láda teteje eltörött, három darabban van. Ráférne a csere. Köszönjük a rejtés!
ap

deva 2012.07.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.41
Ok.

Szamoska 2012.07.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Az eső után nagyon csúszott, de sikerült megtalálni.

Mfer84 2012.07.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Csodálatos környezet, köszönjük, hogy itt lehettünk!

meggymagok 2012.07.19 11:45 - Megtaláltam
Biciklitúra Szombathelyről Bozsokra:)

peterpan 2012.07.01 00:00 - Megtaláltam
.

 
Zsókica és Lackó 2012.06.26 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon ötleteses a láda elrejtése:)
Köszönjük.
Feltétlenül tovább kell folytatni innen a kincskeresést a Kalapos kő felé, mesebeli a környék.

RenaID 2012.06.24 15:29 - Megtaláltam
köszi a rejtést!

EdeZ 2012.06.20 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

vanek01 2012.05.28 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Szép park, jázminillat.

szentkereszty 2012.05.27 17:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Gyönyörű hely. Itt is matadtunk éjszakára.
Sőt meg is akarom venni a kastélyt, hogy méltón felújíthassam!!!

 
kamzik 2012.05.27 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Köszi a rejtést!

rallymax 2012.05.15 13:00 - Megtaláltam
GCKUPA keretében OKT közben megkerestem :)

NagyKG 2012.05.14 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.92
Megvan, köszi!

forgabi 2012.05.12 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Szegény láda törött teteje igencsak cserére szorul. A hely varázslatos, köszönjük, hogy megmutattad!

Dallos család 2012.05.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltuk,egy csoportos kirándulás keretében.

Gyulafree 2012.05.01 14:15 - Megtaláltam
A környék ládái gyerekek szempontjából sajnos igen soványak. Nem az elrejtő hibája, de ez volt a mélypont. Tettünk ebbe is pár kis játékot a megfogyott készletből, legyen kincskereső élmény is a következő csapatnak.

fszomorjai 2012.05.01 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
A négynapos bozsoki kirándulásunk utolsó ládája. Köszönjük a rejtést

Black Pearl 2012.04.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
A kastély udvarán piknikeztünk majd megkerestük a ládát.

 
eazs 2012.04.29 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Köszönjük, szép hely

Repcsi 2012.04.13 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Véletlenül keveredtünk erre, és közben a GPS is megadta magát. De az épp arra járó gondnok és GyZsTeam nagy segítségünkre volt. Ezúton is köszönet érte!
Köszönjük a rejtést!

 
Kilátó 2012.04.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
köszönjük a rejtést !

Bóbita és Bendő

janzso 2012.04.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést. Húsvéti találat, hidegben, szélben, de gyönyörű környezetben.

sterz 2012.03.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

KataJani 2012.03.17 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Törött ládatető.

Victory 2012.03.17 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Biciklivel ejtettük útba Velemből Szombathely felé.

zsuzska74 2012.03.17 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Részletek később...

sprok 2012.03.17 11:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mathau 2012.03.17 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Szép park, szép kastély, potya mozgó! Kell ennél több?

zalajaro 2012.03.17 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Nagyon jó társasággal jártuk be a környéket,és hoztuk magunkal a GCM002-t.

 
zmarsi 2012.03.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
A lányok első, teljesen önálló megtalálása.

 
Puzzle Apartman Gyula 2012.03.16 14:47 - Megtaláltam
Gyors találat a kastély udvarának körbejárása után. A park nagyon szép, gondozott.
Köszönjük!

 
vileda 2012.03.15 17:00 - Megtaláltam
:)

Lucypapa 2012.02.04 10:30 - Megtaláltam
Megvan!

Iszonyat hideg, és viharos szél fogadott.

norko 2011.12.31 14:30 - Megtaláltam
Egy kis DDk után...

gabortel 2011.12.31 12:06 - Megtaláltam
Szilveszter Velemben és környékén.

rétihéja 2011.11.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Éppen sötétedés előtt...
Aztán négy éjszakát a láda felett töltöttünk (a kastélyszállóban).
Köszi

kockas 2011.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
ok

zsahun 2011.10.31 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Gyönyörű környék, ötletes rejtés

dendeocse 2011.10.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megvan.

Q 2011.10.31 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.30
A kastély hangulata magával ragadja az embert. Érdemes megszállni ott :)

vándorViktor 2011.10.31 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Dormatt13 2011.10.30 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Szép a kert, bár az épületet már megviselte a sors.

keszist 2011.10.30 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.92
A PLT játék kertében Velemből ruccantunk át Bozsokra. Erre felé még nem túráztunk így adva volt a lehetőség. Miközben körbejártuk a kastélyt a ládát is levadásztuk.

oktriv 2011.10.17 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Megtaláltam. Kösz a rejtést.

'Ipiapacs' 2011.10.16 17:04 - Megtaláltam
Itt lakunk nem messze, és még sosem láttam a kastélyt. Ami késik nem múlik, sokszor ami az orrunk előtt van észre sem vesszük. Örülök, hogy most eljutottunk ide is. Nagyon szép hely, a környéke csodálatos. A kastélyra ráfér lassan egy kis javítás, de összességében nagyon tetszett, a csobogó víz különösen.
Köszönjük a rejtést.

Vivi, Ricsi

Aticoll 2011.10.10 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.45
Köszönöm a rejtést!

hellsytes 2011.09.30 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

waneqr 2011.09.27 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.87
Kellemes séta volt.

andi.palla 2011.09.17 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönjük az igen remek rejtést! A kert meseszép!

wtl 2011.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Köszönjük, szép, nyugodt, csendes hely.

A bejárat előttA fa odvában. Vagy mégsem?
kt013 2011.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Köszönjük, nagyon jó rejtés.

Kopi 2011.08.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Érdekes hely, klassz rejtés.

 
Dris 2011.08.20 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszönjük a rejtést!

E.T. 2011.08.13 09:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
E.T. is megtalálta! Gyönyörű kert, jó rejtés. A láda takaratlanul volt, visszatakargattuk. Köszönjük a rejtést!

k&s 2011.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.10
ok.

acs54 2011.08.07 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést! Gyönyörű a környezet!

Damásdi 2011.08.04 00:00 - Megtaláltam
Kicsit csepegett az eső, de meglett!

dzoli1 2011.08.02 14:50 - Megtaláltam
A DDK lejárása közben.

navigaator 2011.08.02 00:00 - Megtaláltam
-

M_ákos 2011.07.29 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Megtaláltam!
DDK utolsó előtti túrája.

brekeke 2011.07.29 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Kellemes,szép hely.

zsuuu 2011.07.26 16:59 - Megtaláltam
Itt nyaralunk a kastélyban, jól érezzük magunkat, mégha az időjárás megprobált minket elriasztani a környékről.
Köszi a réjetést
Zsuuu, Csilla, Balázs

acsipapa 2011.07.20 16:54 - Megtaláltam
meglett

a kastély bejáratajobbra lévő fa latin neve
az angol park maradványa 
Webber 2011.07.20 16:54 - Megtaláltam
Hamar meglett, pedig a gps megint másfelé mutatott.

Mókuska 2011.07.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszi a rejtést. Gyönyörű a környezet. Bár szemerkélt az eső, de megérte.

ngbriell 2011.07.16 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megvan!
Eszméletlen volt a rejtés, nagyon tetszett! Nem számítottam rá, hogy ekkora ládát fogok kihúzni abból a kicsi lyukból! :)
Épp belefutottunk egy esküvőre, nagyon csúnyán néztek ránk a nyugdíjas nénik, miért nem vagyunk csinosan felöltözve... :)
Szép hely, minket nem zavart az omladozó fal, a környezetre koncentráltunk. Csillagos ötös, bekerül a kedvenceim közé, köszi! :)
ngbriell és Roland

 
Szilaj család 2011.07.14 18:39 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

10 csodás napot töltöttünk Bozsokon a Fenyvesalja Vendégházban!

epés remete 2011.07.14 00:00 - Megtaláltam
Kőszegi nyaralás alkalmával. :)

ottgyuri 2011.07.08 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.24
Megtaláltuk!

koponya 2011.06.23 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Megvan! Köszi.

 
Stacee 2011.06.23 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Kőszegi hétvége 10/3.
A kastély parkja és környéke szép, de az épületen látszik a mindenhol tapasztalható pénztelenség. Sajnos csalódást okozott. :(
Köszi a rejtést.

 
Quantum 2011.06.18 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Kőszegi túránk egyik pontja. Szép kis kastély. Köszi a rejtést.

vadaszcs1 2011.06.14 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltam. Minden rendben volt.

tarsolyos 2011.06.14 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Kösz a rejtést!

 
piroska 2011.06.11 15:00 - Megtaláltam
Pünkösdi túrán.

Zahy 2011.06.11 15:00 - Megtaláltam
BEAC-túrán megtaláltuk.

"J&J" 2011.06.11 15:00 - Megtaláltam
BEAC pünkösdi túrája során Piroskával, Zahyval és Magnes50-nel közös találat.

 
Magnes50 2011.06.11 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
BEAC túrán megtaláltuk.

moviro 2011.06.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.15
A kert nagyon szép, nagyon nyugis kis hely. A kastély környékén valaha nagy élet lehetett....kár érte! Köszönjük! :-)

szomi 2011.06.02 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
A hely gyönyörű, de a kastélyra ráférne egy kis felújítás...

Takácsúr 2011.05.26 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 2.32
Logolás közben megzavartak, gyorsan kellett visszarejtenem a ládát, ami sikerült is, de a toll a kezemben maradt, ezért azt a láda MELLÉ (balra) tettem az üregbe. Majd tegyétek vissza a dobozba, köszönöm.
A parkban mókus kergetőzött egy feketerigóval.

gyurgyalog 2011.05.07 15:40 - Megtaláltam
:)

tothr 2011.05.07 13:15 - Megtaláltam
Megvan

zeus 2011.04.24 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
ok

Vassék 2011.04.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon szép a hely.

Norbi és bia 2011.04.22 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Végig sétáltuk a kertet, és a kastély udvarán is megnéztük a cicákat.:)
Így tavasszal különösen gyönyörű volt a sok virágzó növény.
Rejtés is tetszett. Köszönjük szépen!

Levi csapata 2011.04.21 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.05
Megtaláltuk,húsvéti ládázás első ládája barátainkkal, csodaszép időben.

12
3 
bambasanad 2011.04.01 09:15 - Megtaláltam
Ok

Mese-Cache 2011.03.26 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.2.11] [wapon beküldött szöveg]

Lastyák Árpád 2011.03.19 14:20 - Megtaláltam
a köfalak nem omlanak... [g:hu 1.2.11] [wapon beküldött szöveg]

szeliju 2011.03.14 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést!
Szeliju.

meduza 2011.03.14 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Megtaláltuk!

menace 2011.03.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Decemberben már egyszer kerestem, akkor a hó miatt nem leltem rá, de most megtaláltuk, jó helyen volt:)
Köszi

szalaij 2011.03.12 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk.

kacsati 2011.03.12 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Kőszeg- Irottkő- Szombathely OKT-DDK túra egyvégtében. Még kissé fáradtan, de az élményektől feldobódva! Csak azért nem értékeltem maximumra, mert a Klapos-kőtől jöttünk.:-)))

Kishartyi 2011.02.17 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.00
Köszönöm!

Cirmi 2011.01.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Köszönjük a rejtőnek, hogy elkalauzolt minket ide! Csodás hely!

Pirog&Kata 2011.01.16 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltuk közösen Sutyiékkal a hegyről!
Korom sötétben értünk ide, így izgalmas volt a ládakeresés.
Köszönjük a rejtést.
Kata és Pirog

divi 2010.12.29 14:30 - Megtaláltam
megvan!

krypton 2010.12.29 14:30 - Megtaláltam
megvan!

57robag 2010.11.28 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.84
ok [wapon beküldött szöveg]
Sokszor megfordultam már Bozsokon,most végre sor kerülhetett erre a találatra is.Ideális hely lehet a pihenésre.Távolról kicsit kihaltnak tűnt,de az udvaron 4 autó és egy hatalmas sátor állt.
Köszönöm a rejtést!

Petrukkio 2010.11.05 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Jó kis hely. Nem szabadna elhanyagolni.

kozobp 2010.11.01 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Köszönjük!

maczy 2010.10.31 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
A Forró családdal kirándultunk két napot
a környéken. A mai nap első állomása a kastély.
Lányaink nagy rutinnal megtalálták a dobozt.
Szép a környezet, jót túráztunk a Kalapos kövek
felé.Köszönjük a rejtést!

Indulás...
Bogi és AnnaA csapat
Az udvaronHát nem szép?
KastélyparkA megtalálók
Alul a láda... :)
harcsat 2010.10.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Jó volt!

spiky 2010.10.23 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28
A kastély kertjét bejártuk, ha már itt vagyunk. A rejtés nagyon ötletes.

schöphi 2010.10.17 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megvan!

luckyhunter 2010.10.17 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Az épületre ráférne egy kis felújítás, de a park és a környezete maga a tökély. Nagyon tetszett! Köszi a rejtést!

gabrilla 2010.10.16 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönjük a rejtést és az iIazgatónő biztatását :)

Rekuja 2010.10.08 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Jaj de kis cuki hely! A legjobban a teniszpálya tetszett :) Sétáltunk egy jót a parkban, megnéztük a kis barlangüreget is a kastély után. Bájos környék és igazán tetszett, hogy nincs egy luxusszálló a közepén, még ha szomorú is a romló állapotú épület. Van valami bája az egésznek.

Stn72 2010.10.01 14:24 - Megtaláltam
+van! [wapon beküldött szöveg]

hadidoki 2010.09.29 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam

 
kilali 2010.09.27 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Köszönöm a rejtést.

indiana jones 2010.09.24 16:45 - Megtaláltam
A láda megtalálásakor a "ládaőrrel" is találkoztunk:)
A környéken rengeteg vaddisznótúrást találtunk.
köszi a rejtést

Kinga12 2010.09.22 17:12 - Megtaláltam
Megvan! Balukával közösen. Köszönjük!

baluka 2010.09.22 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Megvan! rero72 bökte ki a rejteket, köszönet Neki!

 
rero72 2010.09.22 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.60
Köszönjük a rejtést!

Egy kis délutáni szabadidő eltöltés keretében kerestük meg a ládát. Most először sikerült másik ládakeresővel találkoznunk, így tulajdonképpen együtt fedeztük fel a rejteket.

Judit+Robi. Győző

Blackthorn 2010.09.11 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Megtaláltuk!

nogacsalad 2010.08.29 12:35 - Megtaláltam
Részletek később...

Lopakodó 2010.08.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Kőszegi barangolás közben.

Zolo1981 2010.08.25 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Szeretem a régi kastélyokat, és a park is gyönyörű

benist 2010.08.25 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.07
A figyelmeztető tábla miatt némi aggállyal óvakodtam be a bringámmal. Érdekes a kastély szép a parkja. A külső falat először távolabb véltem megtalálni, de a GPS elvezetett a megfelelő helyre. A láda nem igazán alkalmas a feladatára, repedt a fedél, zacskó már nincs, így a vízmentesség biztos negatív. Az előző rejtőnek sikerült olyan hanyagul visszatenni, hogy az árok túlpartjáról is jól látszott.

Hegymeg 2010.08.24 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Hangulatos a kastély környéke, gyönyörű a park és rendezett a falu.
Köszönjük a rejtést!
Julcsi, Hédi, Ákos, Gyuri

KastélyparkRózsa
darabosk 2010.08.24 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.78
Szép hely, örültem, hogy itt nem kellett bozótot mászni a ládáért:)
Köszi!

Bakancsnokok 2010.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.90
Köszönjük!

Kimberli1 + Imi30 2010.08.16 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
A láda könnyen meglett, szép környezetben. A kolostorrom sajnos alig látszik ki a gaztól, érdekes, hogy meg sem lehet közelíteni. A romkastély bejáratát megtaláltuk, de nem tudtuk megközelíteni. Szerintünk, ha a főbejárat felől mentünk volna, akkor mindenképpen magánterületen gondozott kerten, lakott házon keresztül kellett volna menni. A hátsó bejáratot pedig nem tudjuk merről kellett volna megközelíteni a falu felől, egyszerűen nem találtuk, jó lett volna a sok segédpont mellett ehhez is valamilyen koordináta, de lehet, hogy csak mi voltunk ügyetlenek...

Kolostorrom
KastélyRomos..
hamutipró 2010.08.13 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.34
Kőszegi nyaralás közben.Ez volt a leghasználhatobb rejtés a környéken.Köszi szépen.

 
slymen 2010.08.12 19:00 - Megtaláltam
Szenzációs rejtés, csak másodszorra lett meg a láda! Nagyon szép a kastély parkja, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Köszönjük a rejtést!

katyerinka 2010.08.10 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam!

horvathszaby 2010.08.10 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
A Szent Vid kápolnától érkeztünk Bozsokra, mai utunk 6/4. állomására.
Gyors. könnyű találat...

Köszönjük a rejtést!

Tovább indultunk Lukácsháza-ra.

További képek a fotóalbumban.

htour 2010.08.10 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Virágos 2010.08.07 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Kőszegi túránk 2. állomása. Egyszer már jártunk itt egy lagziban, felejthetetlen élmény volt. jó volt visszatérni. Gyönyörű a környék.

Kiralyattila 2010.08.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
családdal érkeztem Bozsokra nyaralni. Az épület szép, inkább kastély, mint vár. Érdemes körüljárni az épületet, hátul látszódnak a bástyák is. Az igazgatónő nagyon kedves, mint minden bozsoki, akivel találkoztunk.

reprocesszor 2010.08.04 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Sopron mellől Velemig átautóztunk Írottkőt mászni.
Lefelé a kastély is útbaesett. Szép a kastélypark, ennyi szitakötőt, mint itt, még sehol sem láttam egyszerre!
Köszi!

sjan 2010.08.04 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
Soproni nyaralásunk alatt. Köszi a rejtést.

OsiOsi 2010.08.02 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Nagyon tetszett! Bozsok a legszimpatikusabb naturpark község.

Ládavadász96 2010.07.31 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Doric és Laszisz 2010.07.25 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Bozsoki miniszünidő alatt sétáltunk el a kastélyhoz. Szép hely, köszönjük.

bdebnar 2010.07.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk!

Kori:-) 2010.07.24 17:45 - Megtaláltam
.

jbako 2010.07.24 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Gondozott, szép park, jó volt itt sétálni. Szitált az eső, így a por és kánikula enyhült, nagyon kellemes volt. Kösz.

a-beatrix 2010.07.24 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Kellemes hely, gyönyörű parkkal, érdekes rejtéssel. Először azt hittem, rossz irányba indult Józsi, mert valahogy a kastélyudvar körül húzódó terméskőfal külső oldalát máshová képzeltem. De a kütyü természetesen nem tévedett, mire készítettem néhány képet, addigra a csapat többi tagja már javában logolt.

Hívogató hely.Dícséret a kertésznek.
ENKELI 2010.07.22 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Nagyon szép!
Remek rejtés!

Lilien 2010.07.22 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Nagyon hangulatos a kastély parkja, s a kastély maga. Örömömre szolgált a park koros fái között járni.

heyjoe 2010.07.22 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Ma körtúránk utolsó állomása. Velem felől jöttünk, keresztül a parkon.
http://www.youtube.com/watch?v=V-FYpE5jy70
Gyalogos kupa: 26.7 km

 
psycho 2010.07.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Szép

MaFe örs 2010.07.21 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Megtaláltuk!

V_Gabor 2010.07.18 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Mesés hely! Picit körülnéztem, beszéltem a "háziakkal". :)

Visszafelé betértem az Aranypatak Vendéglőbe, s várakozásaimon felüli ebédet kaptam! Csak ajánlani tudom.

Köszönöm ezt a csodás helyet!

 
pulzarmilan 2010.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Első geoládánkat megtaláltuk!
Köszönjük!

Áron csapata 2010.07.06 17:48 - Megtaláltam
Később [wapon beküldött szöveg]

Cerberus 2010.07.03 20:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megtaláltuk! Ötletes rejtés, nagyon szép környezet. Visszatérő vendégek vagyunk Bozsokon, örülünk, hogy a kastély hotel és a park is bemutatásra került a láda által. Köszönjük szépen!

elisoft 2010.06.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
mai utolsó láda, ez is meg van

balumaci 2010.06.28 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
ok.

vray 2010.06.24 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.12
Megtaláltuk.

PascalVillard 2010.06.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szuper kis túra volt, köszönjük a rejtést.

Endresz_család 2010.06.13 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Kék Madár osztálykirándulás 9/4. láda.

A park szép, éppen céges rendezvény volt, javában tartott a főzőverseny eredményhirdetése.
Köszönjük a rejtést!

DBandi 2010.06.13 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Köszönöm a rejtést! Nagyon szép hely, kellemes séta, jó hangulat. Épp valami cég-építő főzőverseny volt a kastélyban, rengeteg résztvevővel autóval. Szerencsére a láda közelében senkit sem találtunk. Ügyes rejtés és mégsem nehéz a megtalálása.

Üdv:
Márti & DBandi

Gyros 2010.06.07 14:56 - Megtaláltam
log és képek késöbb... [wapon beküldött szöveg]

NAGYFamilY 2010.06.06 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Itt is jártunk jópárszor, de ismét találtunk újdonságokat.
Mai második ládánk. Szuper a rejtés.

kafagabor 2010.06.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.70
Megtaláltuk a barátnőmmel tetszett a rejtés

titus 2010.06.06 00:00 - Megtaláltam
Jó a rejtés, szép a környezet. Köszönjük Petra Norbi

mszilvia 2010.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

kopco3 2010.05.27 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam! Szálláshelyet kerestünk, egy későbbi programhoz, így jutottam el ide. Megnéztem a kastélyt is belülről, valamikor gyönyörű volt. Ma már kopott, de cserébe nem drága! A park viszont csodálatos!

Lazso 2010.05.23 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Velemi hétvégénk keretében látogattunk ide is el. Gyönyörű a kastély környéke, rendezett a parkja. Csend, nyugalom mindenütt. Köszönet a rejtőnek. Lazso és családja

szabokla 2010.04.25 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Megtaláltuk! Kőszegi családlátogatásból, kirándulásból hazafelé megkerestük ezt a ládát is. Legelső geoládázásunk alakmával már voltunk itt, de akkor nem sikerült megtalálnunk, most kötelező volt. :-) Kellemes környezet, hangulatosak a zubogókkal ellátott patakok. Köszi a rejtést!

Patakcsobogás!Formabontó fa...
csg69 2010.04.18 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Megvan :)

BékaBütyök 2010.04.10 11:25 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

geooszi 2010.04.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.48
Ez is belefért még a délutánba.

carmin 2010.04.04 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Köszönjük a rejtést.

molka 2010.04.04 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Húsvéti túra Carminnal, Jutkával, Ildivel! Megtudtuk, hogy itt forgatták a Kőszívű ember fiait! Varázslatos a kastély kertje érdemes megnézni! A rejtést takaró kövek kicsit meglazulhattak, így már messziről virított a láda! Megpróbáltuk újraépíteni a rejteket! Köszönjük a rejtést!

A kastély bejárataa Kert
nyíló virágok
ÉnBalázs 2010.04.03 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.95
a kastélyban lakó kisgyerekek jöttek ellenőrizni, hogy megtaláltam-e :)

majdnemkos 2010.04.01 17:00 - Megtaláltam
Megvan:) Köszi a rejtést!

Access Denied 2010.03.29 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
4 napos hosszú hétvége 4+10+13+6 találat.
4. nap, 6/6. láda.

A zárónap utolsó találata.
A kastély illetve az azt körülölelő park szépsége lenyűgöző. Az út két oldalán csobogó patak miatt azonnal a szívembe lopta magát a hely. A kastély is szép állapotban van. A mögötte levő parkon látszik hogy gondozzák. Jó volt itt sétálni a tavaszi melegben.
A Batthyány kastály romot semmiképpen ne a volt főbejárat felöl közelítsétek meg, mert az magánterület! A focipálya melletti földútról, hátulról könnyen megközelíthető. Sajnos tényleg csak rom, lassan teljesen az enyészeté lesz. Valószínűleg az omlásveszély miatt el is lett kerítve.
Összeségében egy nagyon jó rejtést sikerült ide kitalálni, gratulálok érte és köszi!

Kis vizesés
A kastély bejárata elötti hídA Sibrik-kastély
A láda helye valahol itt van
Címer
Kolostor rom
A Batthyány-kastály egykori főbejárata
 
cicababa 2010.03.28 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
Kösz a rejtést! :)

sax 2010.03.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Szuper hely! Még biztosan járunk errefelé.

sebyadri 2010.03.21 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

kastélykastély II.
Helleborus odorus 
VasiPeti 2010.03.21 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.38
Megvan! Szép a kastélykert!
Köszi!

Numinis 2010.03.21 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltuk!

Adri&Lacike 2010.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Megtaláltuk!!!!

bgecco 2010.03.06 00:00 - Megtaláltam
Klassz hely, köszönet érte.

gumba33 2010.01.16 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Megtaláltuk. Szép téli séta.

sosi 2009.12.30 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.48
októberi hangulatot árasztott a park

spetra 2009.12.14 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.77
megvan:) szombaton is kerestem de rossz helyen, gps nélkül, ma végre meg lett mivel újraolvastam mindent. nagyon tetszett a környék!
spetra és András

akassa 2009.12.13 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Nagyon gyönyörű, nyugodt hely, köszi a rejtést.

pero 2009.12.13 10:00 - Megtaláltam
Megvan!

drbikfalvi 2009.12.13 00:00 - Megtaláltam
Pompás rejtés, kicsit hideg volt és havazott, de túléltük !

 
kissandris 2009.10.28 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.36
ládavadász csapattal

LótiFuti 2009.10.28 16:45 - Egyéb
Ismét egy ismétlés.
Kicsit megijedtünk, mert a láda fedetlenül ült a falban. Aztán kiderült, hogy éppen megtalálás közben érkeztünk, és a kesserek csak éppen körbeszaladták a kastélyt (:-)))
Sajnos korán sötétedik, rossz irányba állították az órát ...

m.zsömi 2009.10.28 16:45 - Megtaláltam
ok

oross 2009.10.26 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.89
megtaláltuk

VideoStudio 2009.10.24 11:30 - Megtaláltam
Kőszegi hosszú hétvége alkalmával.

Kukucsi 2009.10.23 11:22 - Megtaláltam
Kis csapattal. [wapon beküldött szöveg]

petiba 2009.10.23 11:22 - Megtaláltam
Kis csapattal. [wapon beküldött szöveg]

Skali&Margó 2009.10.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Ok

Csaba és Kati 2009.10.18 21:30 - Egyéb
Két találattal korábban, 10 napja jártunk a kastélynál. A rejtés helye - magas, száraz - és módja kifogástalan, csak elismeréssel lehet szólni róla. A láda sok kisebb ajándékot tartalmazott, az tiszta, rendezett és karbantartott volt. Ennyi idő alatt ilyen nagy változások történtek volna?

Kisebb ajándékok ...... a tiszta ládikóban
bocc62 2009.10.18 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.38
A doboz te volt kővel, csigával, falevéllel, és egyéb kacattal. Sajnos ez egy ilyen szegény ország. Ennyire telik.

goofy85 2009.10.18 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Csaba és Kati 2009.10.08 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.76
HEURÉKA!
Kessertársakkal itt is találkoztunk, Ők csak kirándulni voltak.
A hely szép és nyugodt, bővizű patakkal.

BenéztünkKívül-belül
Itt terem a teniszlabdaParkrészlet
Októberi tavaszstoki
Paul 2009.10.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Nagyon szép a környezete.

 
takacsimre 2009.10.03 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.23
A mai nap negyedik (egyben utolsó) ládája barátainkkal, Évával és Kálmánnal. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

waldegard 2009.09.25 18:14 - Megtaláltam
megvan.

karathl 2009.09.22 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Legalább ötven éve ismerem a helyet, de tud mindig újat adni. Unokámmal indultunk e szép őszi napon kincskeresésre, miután a kastélyban véglegesítettük a 71-ben Szegeden végzett mat-fizesek szombati találkozóját. A láda megismertette velem a kastély északi oldalát is, amit viszont először láttam. Szép volt a park, bár a kertész panaszkodott,hogy a tavaszi árvíz milyen nagy károkat okozott. Sajnos látszottak nyomai. Remélem a találkozón résztvevőknek is tetszeni fog
Bozsok és könyéke, természetesen közte a kastély is.

a vizesároka kibontott láda
séta a parkbana kastély előtti park
Bébic és Nyúl 2009.09.21 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Már sötétben de meglett. A kastélyt még előtte sikerült megnézni.
Köszönjük!
Viki és Zoli

Bazsy1983 2009.09.12 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Nagyon szép volt a kastély körüli park. A rejtés helye is tökéletes, alig jár arra valaki.
Kb. 10 perccel előttem voltak a ládánál, majdnem találkoztunk:D

Á&K 2009.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Gyönyörű a kastélypark. Köszönjük az élményt.

andrasgabi 2009.09.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
A kék kereszten mtb-vel leereszkedve értünk a helyszínre. Szép környezet, a kastély egy kicsit lepukkant. köszi a rejtést!

Taurus 2009.08.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Mivel GPS nem volt a közelben, elkezdtük lebontani a kastély falát, de végül megtaláltuk :)

Edécske 2009.08.24 13:10 - Megtaláltam
Megvan!

SarkanyDemon 2009.08.21 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Zala-Őrség-Kőszeg barangolásunk során többször is hallottunk a kastélyról, hogy nem szabad kihagyni, és nagyon örültünk, hogy van láda is itt. A kastélyban szerettünk volna megszállni, de a hosszú hétvége ellenünk dolgozott. Teltház. Majd ősszel mindenképpen visszatérünk, mert teljesen megfogott minket a hely romantikája.
És nagyon tetszett, hogy találtunk a logbookban magyarázatot a jelszóra is. :-)
Köszönjük!

Sárkány & Démon

padler 2009.08.20 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Megtaláltuk. A jelszó lehetne szebben is írva, kicsit bizonytalanul olvasható. Amúgy könnyű találat a falban.

Shamandalie 2009.08.20 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Édesapámmal kitekertünk Szombathelyről. Jó kis túra volt, gyönyörű környezetben. A Kalapos-kőhöz is el akartunk menni, de megtréfált a piros háromszög, és még világosban haza akartunk érni, így az halasztódik.

kriger 2009.08.15 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Köszi a rejtést!

jasa2 2009.08.15 06:40 - Megtaláltam
megvan

Famágus 2009.08.07 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
4/5.
Nagyon szép a park, megnéztük a főbejáratot is, aztán jöttünk ide..
Köszönjük, hogy láthattuk..Oldfoxxal..

 
oldfox 2009.08.07 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.48
...megtaláltuk.

griga 2009.08.06 14:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

cziraki 2009.08.06 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Szombathelyen nyaraltunk a Tópart Campingben.A környék megismerésében nagy segítségünkre volt a geocaching.hu. Köszönet érte mindenkinek.

moTT 2009.08.02 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk!! Nagyon szép és nagyon ötletes rejtés!! Körbesétáltuk a kastélyt, és én még a patak vizébe is belemártottam a kezemet. Köszönjük a rejtést!!

 
csabika25 2009.07.31 19:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

bigmick 2009.07.30 17:40 - Megtaláltam
Könnyű, gyors találat egy szép kertben.
BigMick, Iza

Redteam 2009.07.29 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
20/19 Fertő-vidék-Sopron-Kőszeg

Stupe 2009.07.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.54
Szép környezet.

hope 2009.07.28 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Könnyű találat, de annál ötletesebb rejtekhelyen. A kastély és a parkja gyönyörű, érdemes bejárni az elejétől a végéig. Sajnos a pénz hiánya meglátszik mindenhol, érdemes lenne felújítani. Az ott dolgozó helybéli hölgyektől rengeteg információt lehet megtudni. Biciklis találat.

ujcsi 2009.07.28 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Először rossz irányból kívülről próbáltuk megközelíteni, majd gyorsan rájöttünk, hogy a bejáraton célszerűbb bemenni.
A rejtés nagyon tetszett, remek rejtek!
Köszi a lehetőséget!

Zsozsoboy 2009.07.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Kalapos-kő után.
Hamar megtaláltuk!

R19-es Jozsi 2009.07.26 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Kellemes kastélypark, könnyed találat, köszönjük.

belus01 2009.07.21 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

daylight 2009.07.17 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon szép park, elbűvölő kis falu :)
Köszi a rejtést!

Ildi&Karesz

bodorkos 2009.07.14 13:15 - Megtaláltam
Naszutunk 4. ladaja. Szep a kornyezet, kellemeset setaltunk. Vegre Sanyus talalta meg :)
Koszonjuk a rejtest, Sanyus + Edit

zami 2009.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

melinya 2009.07.13 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Hűsítő patakkal, kellemes parkkal :-)

Kati&Gergő 2009.07.11 16:57 - Megtaláltam
Könnyű találat. A lila akáccal befuttatott erkélyen visszamentünk az időben, és azon elmélkedtünk, micsoda vacsorákat rendezhettek itt anno.

egyedk 2009.07.11 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
A jelszó úgy hangzik, mint valami római hadvezér neve. El is tévesztettem a regisztrálást ... ötször :)
Aztán a botanika segített ...

Maximus85 2009.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Nyaralásunk első ládája.... Nagyon jól éreztük a környéken magunkat

coocos 2009.07.08 12:20 - Megtaláltam
meglett

Bozsok,_Sibrik-kastélyBozsok,_Sibrik-kastély_angolpark_1
Bozsok,_Sibrik-kastély_angolpark_2Bozsok,_Sibrik-kastély_angolpark_3
anettnori 2009.07.06 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

11 óra után érkeztünk Bozsokra. A szállás még nem volt teljesen kész, ezért elsétáltunk a kastélyhoz. Csodálatos a kastélypark! Szerintem az eddigi legszebb, amit láttunk. Kétoldalt csobogó patak, madárcsicsergés, rengeteg érdekes rovar. A kastély vezetője észrevette, hogy ott nézelődünk, és odajött egy kicsit beszélgetni. Elmondta, hogy pár napja jó kis özönvízszerű esőzés után úgy megduzzadt a patak, hogy elöntötte a kastély sportpályáját. Az áradás nyomait a ládika keresésekor is tapasztaltuk, eléggé sáros területen kellett átvágni hozzá. Logoltunk, nézelődtünk még egy kicsit, aztán visszamentünk a szállásra ebédelni.

agikalman 2009.07.05 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Vastag sár fogadott minket, de körbementünk a ládához.

hab14 2009.07.05 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.03
A nap első ládája. Tetszett! :)

npg 2009.07.04 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
A park nagyon szép volt.

Meroving 2009.07.04 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.95
A kastély körüli környék nagyop szép.

 
öregmedve 2009.07.02 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.

lepke 2009.07.02 16:45 - Megtaláltam
Elnézést kérek a gondatlan visszarejtésért, de irgalmatlanul heves záporban találtam meg, és nagyon kapkodtam. Jelzem, mindhiába, mert így is bőrig áztam. Köszönöm a rejtő segítségét a jelszó pontosításában.

arinka 2009.06.30 15:54 - Megtaláltam
Szupi! Köszönet a rejtőnek a ládáért, egy kedves kessernek pedig Költörpért. Noncsi olyan lelkes lett a lelet után, hogy még este 11-kor is pörgött.

valti 2009.06.26 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.51
Ok:-)! Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

nano 2009.06.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
ok

Lacipap 2009.06.08 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.27
Nagyon szép park, kiváló rejtés!
Köszönet az elrejtőknek.

 
mickmickey 2009.06.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.73
4/4 Az egykori Batthyány kastély többet érdemelne. Sajnos a sok gaz miatt nem sokat láttunk belőle.

Duciék 2009.06.01 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
+

Boby 2009.05.18 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Kőszegi hétvégénk ládavadászata.
Nagyon tetszett a kastély kertje, és a rejtés is jó volt. Az egyetlen baj az volt, hogy kb. 5 perc múlva leszakadt az ég. Mivel hallottuk, hogy mi készül, naogyon kellett sietnünk.

vacakos 2009.05.16 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Tavaszi családi túra Atival. :)

-vacakos-

voyagers 2009.05.11 16:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

sárga feketék 2009.05.10 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Kalapos-kőtől jövet szereztük meg a ládát ,a Sibrik kastélyt már ismertük többször jártunk itt.Jó kis túra volt köszi szépen!Sárga-fekete csapat

BBálint 2009.05.03 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.33
A Kalapos-kőtől visszafelé könnyű találat. A rejtek is jó helyen van. Mellette van egy másik üreg is. Olyan, mint egy álrejtek. A ládától ügyesen csúsztam egyet (B.) a lejtőn.
A park igen hangulatos, különleges növényekkel.
Köszönjük a rejtést!

Anna és Bálint

Atmosz&Zozmosz 2009.05.02 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.37
A nap utolsó ládája.

A kastély szép, habár egy kis felújítás nem ártana neki. Sok volt a parkban a turista, főleg arra, amerre a ládát sejtettük, nem volt könnyű átjutni rajtuk. Aztán megtaláltuk a helyes utat, és a falat is. A rejtés nagyon ötletes, köszönjük!

MikiCache 2009.05.01 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.96
Velemben egy kitűnő helyen laktunk, innen indultunk csillagtúráinkra.
Az egyik nagyobb körtúra során ide is eljutottunk. A kastély parkjában pihengettünk, élvezve a napsütést.
Miki és Anikó

 
Dr.Lada 2009.05.01 00:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Éjszakai ládázásunk első állomása Blue Mali barátommal.

Blue Mali 2009.05.01 00:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
Éjszakai ládavadászat Dr.Lada barátommal. Elég sötét volt, de azért meglett.
A szél süvített, de mi nem hagytuk, hogy megijesszen:)))

M & M 2009.04.26 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
Megint egy szép hely amiről nem is tudtunk:) Köszönjük

cotturag 2009.04.26 14:00 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

Dlacc 2009.04.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Nagyon szép környezet,izgalmas rejtés!

zsotie 2009.04.22 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Hangulatos hely.

Csaba & családja 2009.04.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
A gyerekeknek nagy öröm volt önállóan megtalálni a ládát.

csemege 2009.04.12 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Velemi hétvége ötödik ládája.

LarryCooper 2009.04.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Szép a környék, jó a rejtés.

Kata&Dani 2009.04.11 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Kőszegi hétvégénk második napjának második ládája. A kastély kissé lepusztult, de azért szép. Jó volt üldögélni és uzsonnázni a parkjában.
Bringás találat.

Köszönjük a rejtést!

ET485 2009.04.11 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
DDK bejárása közben.

sifteriza 2009.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az 1.ládánk volt, és nagyon nagy örömöt szerzett!
Kedvet kaptunk további ládák felkutatására!
Szép rejtés!

Puszkany 2009.03.28 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.25
Nekem kicsit kihaltnak tünt a hely, de a park szép volt.

Mill 2009.03.22 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Vasárnapi túránk utolsó állomása volt, remek rejtés!

leslielong 2009.03.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.14
Irott kö útán ezt is célba vettem. Szép kastély ! Nagyon tetszik hogy van saját patakja a kis birtoknak :-)

emiho 2009.03.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.45
nagyon tetszett és azonnal észrevettük ötletes.

beatlowe 2009.03.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.45
Nagyon szép volt tavasszal.

K.L. 2009.03.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
ok

moland 2009.03.15 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Csalogató szép környék mindenkinek ajánljuk.

csobogó patak 
Katka 2009.03.15 13:25 - Megtaláltam
Meglett. Bővízű patakok határolják az utat.

 
mapet50 2009.03.15 13:25 - Megtaláltam
ok

jgyuri 2009.03.15 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Jó rejtés! Köszi!

Vértes 2009.03.15 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.76
ok

hacsabi 2009.03.08 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Éppen azon gondolkodtam hogyan robbantsam ki a gyermekeimet a számítógép elől hétvégenként, amikor megtalálták ezt a weboldalt.
Azóta ők szervezik nekünk a programokat:)
Jó volt az elrejtés, szép környezetben.
Hartyányi család

Hartyi 2009.03.08 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Sikerült megtalálni! Nagyon szép helyre jutottunk el ennek köszönhetően!
Hartyányi család

@Dlac 2009.02.01 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltam

krishy 2009.01.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Csodaszép kert, Katával kerestük.

sutyi_a_hegyrol 2009.01.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.85
Mögvan :)

lendvai71 2009.01.02 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Hekiba 2008.12.27 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Ezt a ládát már vagy 3 x +találtuk, de vagy a jelszót felejtettük el megnézni, vagy úgy ahogy volt elfelejtettük a jelszót. Most levezetésként, kalaposkő után kerestük fel. Így havasan is szép a kastély és a park. Köszi a rejtést!

Laciapa 2008.12.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Kőszegi kirándulásunkon ejtettük útba a jobb sorsra érdemes kastélyt. A fal szemlátomást már több helyen meglazult. Azért ne bontsuk le... A dobozt védő zacskó cserére szorul. Nálunk sajnos nem volt.

marvika 2008.12.21 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Ez tetszett!

Vándor Csillag 2008.12.21 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Beugrottam az álrejteknek, de végül meglett. :)

bandita 2008.12.20 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Fejlámpás kesselés. :)

Barbi, bandita

Kriszti&Pali 2008.12.05 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést.

mikropit 2008.11.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Mai második ládánk. Nagyon szép ősszel a kastély parkja. Jót sétáltunk az őszi napsütésben. Dóri, Robi, Katya, MP

Bob&Bobek 2008.11.09 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Minden évben ellátogatunk erre a tájra, mert igen kedves számunkra. Most a Stájerházak, az elfeledett bunker, a Hösök kapujától a kálváriáig, és a Sibrik kastély ládák adták az apropót. :-)
Köszönjük a rejtéseket!

irmatyi 2008.11.08 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Nagyon ötletes rejtek Gratula !

pkeleti 2008.11.03 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.70
Mariann ládája
Nagyon visszarejtettük !

sambenedek 2008.11.01 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
A kastélynál már készítettünk egy képet, nagyjából épp 10 éve. Szóval jó volt visszajönni. A rejtés ötletes. Kár, hogy épp esett az eső.

esőben...hol is?
lel-cache-ék 2008.10.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Előtte nem néztük meg a web-en, így is könnyen meglett. Klasz helyen volt!

hp-kzs 2008.10.26 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Bozsoki családi ládavadászat első áldozata. A leírás felér egy utikönyvvel.

Sparks 2008.10.25 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Köszönjük. Éppen valami lovas verseny volt a szomszédban, azt is meglestük.

bagarip 2008.10.24 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Elég jól van álcázva a láda, de végül megtaláltuk!

BoPe 2008.10.22 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.81
ok

Arti (junior) 2008.10.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.67
A mai 16 km-es túrám első ládája a tervezett négyből.

11-kor ért be a busz Bozsokra, aztán irány a láda és környéke. Türelmesen megvártam egy ovis csoportot, addig reggelizést színleltem. Távozásuk után rávetettem magam a falra, és meglett. Ötletes a rejtés és nem is feltűnő.
Innen indultam tovább Kalapos-kő, Asztalkőtől apostolok fájáig, Szent Vid kápolna ládákat útba ejtve Velembe, ahol éppen elértem a buszt.

hinia lux 2008.10.18 10:39 - Megtaláltam
A nap első ládája, utána a Kalapos kőhöz mentünk.

Meglelve 
Hampi 2008.10.18 10:39 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Gorgenyiek 2008.10.05 15:45 - Megtaláltam
Megvolt

Csak úgy 
szabzon 2008.10.05 15:45 - Megtaláltam
Jó kis hely, érdemes volt a barlangot is megnézni az aott alv szalamandrák miatt

Megvolt a jelszó a notesz hátulján, de nem veszi be a rendszer.

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2008.10.07 11:20]

csupa 2008.10.05 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megtaláltuk.
Szépen rendben tartott kastély és park. Sok gesztenye, dió, mogyoró.

radpeter 2008.10.05 12:05 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

L@zy 2008.10.05 12:05 - Megtaláltam
Lazy hülye helyeken. Geokék utolsó szakasza illetve záróbuli. [wapon beküldött szöveg]

Csigabiga 2008.10.05 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Velemből hazafelé tartva még ládázgattunk a környéken, ide is így jutottunk el. A kastélyt körbejárva először a ládát kerestük meg, majd sétálgattunk egy kicsit a parkban. Szép hely!

Ezúton is köszönöm szépen L@zynek a szállítmányozást, a Többieknek pedig a vidám társaságot! :o)

Öreg hídA kastély
BelülrőlPark részlet
Ablakok 
Belga 2008.10.05 12:05 - Megtaláltam
Ügyes vagyok, megtaláltam. [wapon beküldött szöveg]

Pilis50 2008.10.05 08:50 - Megtaláltam
Szép kastély.

Misu 2008.10.05 08:43 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zolitr 2008.10.04 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Útban a geokék záróbulira. Míg a többiek az utolsó szakaszt teljesítették, addig mi vadászgattunk Vinkóval.

vinko 2008.10.04 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
megvan [wapon beküldött szöveg]
tecccett. köszi

Tepiszellem 2008.10.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Amíg Zöldcsacsival mi a ládát kerestük, addig Czewa igazi kincset is talált.
Hangulatos , kellemes hely.

czewa 2008.10.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Míg a fiúk a ládát keresték, én igazi kincset leltem.

zöldcsacsi 2008.10.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.51
rendben.

czibiagi 2008.09.20 16:50 - Megtaláltam
+

turboka 2008.09.20 16:50 - Megtaláltam
.

usakal 2008.09.20 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.14
Én és Nanuk kutya, no meg mások is.

KK_Team 2008.09.19 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
A nagyobbik lányommal fogtunk hozzá a kereséshez. (A picur aludt a kocsiba). Párszor elsétáltunk a rejtek mellett, de nem adtuk fel, és meglett.

bati.hu 2008.09.16 14:00 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

ojbryan 2008.09.10 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

bela0304 2008.09.07 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
A kastély hátsó bejárata felől közelítettük meg a rejteket. Gyorsan megtaláltuk a ládát. Tetszik a rejtés.

Kankalin, de ilyenkor ?a láda
Bögam 2008.09.07 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.48
Legalább tucatszor elmentem már a kestély mellett, de körbe sosem jártam. A belső udvarban éppen ismerősök lakodalmaztak. Kicsi a világ... köszönjük, szép.
B, P, L, P

nootropil 2008.09.07 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Sajnos nem túl sok időm maradt erre a ládára, így célirányosan indultam a doboz felé, mikoris a kertben dolgozók felől felhangzott a nem igazán kedvelt "Segíthetünk valamiben az úrnak?" kezdetű frázis.. (lehet hogy a főnöknő volt nem tudom), mindenesetre tájékoztattam róla, hogy a parkot szeretném megnézni.. erre engedélyt kaptam :) úgyhogy gyorsan levadásztam ezt a hangulatos ládikát!

Szeretnék visszatérni még ide..

 
ghiago 2008.09.06 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Éppen esküvőn voltunk és két fogás között megkerestük a ládát.

indul56 2008.08.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Szép a Kastély, köszönet a rejtőknek!
Üdv. Zituka és Apa(indul56).

Noddy 2008.08.26 12:27 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Rol81 2008.08.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Szép táj, gyönyörű kastély

Cool 2008.08.25 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Voltam már egyszer itt 7 éve, de akkor még nem geocachingeltem és még a láda sem létezett. Most felidézve a régi időket lekaptam a ládát.

pörsing 2008.08.25 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Szép környezet, jó rejtés.

 
Hatosfogat 2008.08.24 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Könnyű esti ráadás találat. Ez már a többedik helyszín a térségben, ahol jártunk korábban, csak akkor még nem ládáztunk. Most csak ezért tértünk vissza.

Szemfüles voltamLássuk, mi van benne?
Esti séta a parkban
Kicsit ragyás szegényHideg
Ninja family 2008.08.24 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.28
Bozsoki nyaralásunk 2. ládája. A Savaria fesztivál megtekintése után elmentünk megkeresni a bozsoki ládát. Nem kellett sokáig keresni, adta magát a rejtek, ami 1ébként nagyon 5letes. A kastély szerintem sem emlékeztet kastélyra (kis karbantartást igényelne), de a környezet az gyönyörű. 3 éve is itt pihiztünk Bozsokon a Nagy vendégházban (tudom ajánlani bárkinek) és mivel tényleg kellemes hely, visszatértünk és begyűjtöttük a ládát. Köszi a rejtést!

Quaisere 2008.08.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Gyönyörű kastélyparkban található a láda, érdemes átsétálni Velembe is. A rejtés tökéletes volt.

sztyopa13 a páratlan páros 2008.08.24 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megvan!Nagyon hangulatos,nem hivalkodó,arányaiban harmonikus szépségű a kastély,vagy inkább udvarház.Szép gondozott a park is.Olyan franciás gasconi hangulata van.Az igazgató asszony örömére némi szabad kőmíves munkálkodás után meglett.Edmund Dantes után szabadon-kintről befelé.Köszönjük a részletes precíz leírást.Az arra járók közül csak mi tudtuk mi az a falnak támasztott nagy vaslemez.Köszönjük a rejtést.

Magyusz 2008.08.23 06:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Ritka az ilyen jó állapotú kastély Magyarországon.

bzz 2008.08.23 06:08 - Megtaláltam
Megtalaltuk. Log kesobb.

ratkaimm 2008.08.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nem volt könnyű. Szép volt a környezet.

Explor3r 2008.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltam, nagyon szép a környezet, köszi!

ier 2008.08.21 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Ez is egy szép hely.

jucat 2008.08.20 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Vas megyei nyaralásunk második ládája. Elsőre azt hittük, hogy ellopták a ládát, mert egy tréfás kedvű kolléga egy hasonló üreget is telerakott kövekkel, ami mögött persze nem volt semmi. De aztán jobban körülnéztünk, és meglett.

Apostolok 2008.08.20 15:30 - Megtaláltam
A mai 4. megtalálás. A természetes üreget hamar megtaláltuk. A kastély gondozott.

a kastély közelében 
Zsotti 2008.08.20 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nagyon szép a kastély, kellemes kirándulóhely :)

Bianka 2008.08.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
.

Fgg 2008.08.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
.

lelcache 2008.08.15 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Három napos kőszegi rokonlátogatással egybekötött ládázásunk első állomása. Először gyorsan valami bolt után néztünk, és megebédeltünk, mert hosszú volt az út. Aztán a Batthyány romkastélyt látogattuk meg. Biztos szép volt valamikor. Ez után rámozdultunk a ládára. Ez a kastély nem is annyira kastély kinézetű. Inkább méretesebb ház benyomását kelti. A rejtés nagyon jó! Olvasva a leírást gyorsan meglett, de nem biztos, hogy olvasás nélkül is ilyen egyszerűen ment volna. Innen a Kalapos-kő felé folytattuk utunkat. Köszönjük a rejtést.

lelcache + Zsé + Lilóka

Kis híd a patak felettBatthyány kastály bejárata
Romkastály falaiSibrik kastély
Úton a ládáhozMegtaláltuk
OstromlóSzép fenyő
Zoéva 2008.08.13 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
A gps jól összezavart, de meg lett. Köszönjük.

mamago 2008.08.11 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Szeretném ajánlani mindenkinek ezt a szép kastélyt, márcsak azért is, mert szálló is egyben. Láttam a lenti apartmant, 14 ezer forintért mennyei.
Továbbá ajánlom Bozsok közelében a határmenti vígadót. Nagyon jól főznek és az árak is rendesek.

A vígadóGondozott park van a kastély mellett
A kastély bejárataÉrdekes forma
varga.vik89 2008.08.11 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Biciklitúra keretében kerestem fel a ládát, rettentő melegben.
Nagyon csendes a hely, egy lélekkel sem találkoztam, de pont ez a jó benne. Köszi a rejtést!

Istyu 2008.08.10 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Évek óta visszatérő vendégek vagyunk ebben a kedves kis községben. A kastélynál is jártunk már többször, ezúttal gyakorlatilag csak a ládáért kerestük fel. Köszönjük a rejtést!

 
rotty 2008.08.10 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
A mai legelső busszal érkeztünk Kőszegről, nem kellett korán kelni... Sajnos ekkor még nem fedeztük fel Kőszeg kerékpárkölcsönzőjét, a bicikli az igazán jó közlekedési eszköz a környéken.
Először a katolikus templomot jártuk körbe, és néztük meg a gótikus maradványait, valamint a templomkertből a kolostorromra kukkantottunk rá. Emlékszem, 15 évvel ezelőtt egy osztálykiránduláson itt szétreppent a csapat, és valamilyen megbeszélt időpontban találkoztunk volna újra. Többedmagammal elcsavarogtunk, a templom óráját nézve még rengeteg időnk volt, aztán mégis elkéstünk, pedig a mutatók jól festettek a tornyon...
A kastély és parkja nagyon tetszett, a rejtés is tökéletes, kalapemelés érte, ahogy jelképesen megtettük ezt a Kalapos-kőhöz indulva.

 
sophi 2008.08.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! Kkrisz és Sophi

Legolány 2008.08.02 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Köszi a rejtést!

jana.hu 2008.08.02 11:18 - Megtaláltam
Köszönjük!

pistvan 2008.07.27 00:00 - Megtaláltam
Érdekes környezet

Andy,Gergő,István

pockondik 2008.07.26 15:40 - Megtaláltam
Megvan!

atyus26 2008.07.21 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Tetszett a rejtés, bár igaz, hogy kétszer lecsúsztunk a domboldalon, mivel eső után kerestük fel a helyet. Szép a kastély, hangulatos a parkja és a kis patak is, ami előtte folyik.

Csabikon 2008.07.19 14:00 - Megtaláltam
köszi a rejtést

SzantoA 2008.07.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Kőszeg környéki ládázás során ezt a helyet is felkerestük. Köszönet a rejtésért.

dudeeg 2008.07.04 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Nagyon szép környék. gcvele után jöttünk ide. A szálló kicsit kihaltnak tűnt, és egy kis felújítás sem ártana neki. Jobb sorsot érdemelne. Talán egyszer megszállunk ott.

Lassu 2008.06.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Kicsit nyálkás időben könnyű találat. A gyönyörű környezetben levő szálló elég kihaltnak tűnt.

sztalkerzsi 2008.06.30 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Esőben, szép helyen.

Mama és Papa 2008.06.29 17:25 - Megtaláltam
Gyönyörű , szép hely. Köszönjük a rejtést. Királyékkal kirándultunk , ahol a nem éppen tiszta vízben a fiúk egy jót vizicsatáztak.Nagyon szép napunk volt.

MegtaláltamHogyan falazzam be?
gen.dever 2008.06.29 16:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

lukacsg 2008.06.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést! Gyönyörű a környezet!
Csilla, Karcsika, Bogi Vava, Gabi

csizik 2008.06.21 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.60
Szuper volt az egész.

mirktamas 2008.06.20 15:00 - Megtaláltam
Bozsokon szálltunk meg, és egyik nap azt gondoltuk, menjünk sétálni. Erre rávágtam: Geoládát keresni. Köszönjük Szép rejtés!

kicsiogre 2008.06.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Megnéztük mindkét kastélyt, mindkettő tetszett. A romkastélynál igazi dzsungelharc volt a sűrű és nagyra nőtt dzsindzsás miatt.

szelep 2008.06.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.82
Mai családi kirándulásunk 3. ládája.
Tetszett a rejtek :)

nordkinn 2008.06.17 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Gyors talalált, tökéletes környezetben.

bejáratfalbontás
Gyáva Oroszlán 2008.06.13 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Eredetileg itt akartunk megszállni, de bizonytalan volt a foglalás lehetősége ezért Kőszegen állapodtunk meg.
A ládát azért persze megkerestük. A Kesser-ösvények kialakulóban vannak.
A park bejárására nem volt időnk.
Jutka&Tamás.

Ott jártam!A kastély
Belső udvar 
sereszaki 2008.06.08 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Velemben voltunk táborhelyet keresni a nyári "kreatívos" táborhoz. Hazafelé aztán muszáj volt néhány környékbeli ládát levadászni! Ez volt a mai második.Igazán szép a környezet,s a rejtés is tetszett!
Köszi a rejtést,ezáltal megismerhettük kis hazánk ezen gyöngyszemét !
sereszaki,apa

GaZiRo 2008.05.31 12:00 - Megtaláltam
megtaláltuk Családi biciklizés alkalmával kerestük meg.köszönjük a rejtést [wapon beküldött szöveg]

Makesz74 2008.05.23 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Timus, Lacus

Ahinana 2008.05.18 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Vasárnapi túrám utolsó állomása. Többször jártam itt, most kifejezetten a láda kedvéért jöttem Cák felől. Köszönet az ötletes rejtésért.

kovaripeti 2008.05.11 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
Ma 2 ládábol az első, szép a hely, a környezet, könnyű találat. Kösz.

Megvan a zsákmányGeokutya nyomot fogott
Egy kis lazulásBobi a geokutya
Rivelino 2008.05.10 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
ok

Bubuka 2008.05.10 16:30 - Megtaláltam
A BKV Bakancsos csoport pünkösdi túráján.

bumbika 2008.05.04 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megtaláltuk!

divemaster 2008.05.03 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.45
Meglett, köszi.

guppik 2008.05.03 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.16
Mai utolsó ládánk, gyorsan levadásztuk, mert már nagyon éhes volt a társaság és messze volt még Kőszeg és a túróscsusza! A kocsikban helycserék történtek, ezért Benji és Trixi halálfélelemben - beszíjazva, egymás kezét szorongatva tette meg az utat a hátsó ülésen a Suzukiban (ja, mellesleg én vezettem...)

fodorcsalad 2008.05.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
Nagyon tetszett. Nagyon szép hely, bárcsak több időnk lett volna...

nyuszt 2008.05.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Léka várától a hegyeken keresztűl folytattuk utunkat majd hazánkba visszaérve betértünk Bozsokra. A sokat "emlegetett" bozsoki Szűz Máriát sajnos nem sikerűlt megnézni, de a kastély és a környezete nagyon szép. Kellemes lehet itt eltölteni pár napot, majd egyszer mi is kipróbáljuk.

saintg 2008.05.02 10:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Szép környék. A Batthyány romok kicsit őserdő jellegűek. A rejtés klassz.

Batthyány rom 
Gabó és Zoli 2008.04.25 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Eleredt az eső, miközben kutakodtunk a borostyánok alatt, mégsem áztunk el. A rejtés ravasz, precízen rendezett kőhalmokból áll.

ORLANDO4 2008.04.12 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Ötletes a rejtés.

Tibor60 2008.04.12 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Remek és izgalmas rejtés! Kösz

Egy kis pihenőMegtaláltuk
sawkuk 2008.04.03 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Munka utáni séta és patakcsobogás.

FPeti 2008.03.30 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ötletes !

Sibrik 
raci 2008.03.30 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Az egész környék mesés, beleértve ezt a kastélyt is, a patakos parkjával. Kiültünk a kerti padra és álmodoztunk. Nem ez a mi világunk a rohanó, taposó valóság helyett??

jozsi18 2008.03.30 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Ötletes helyen, gyönyörű környezetben.
Sajnos sokan voltak, így sietnünk kellett a loggolással.
Bubi & Bömi

nagybogos 2008.03.29 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Köszi

napvirág 2008.03.29 12:16 - Megtaláltam
Lazulás Bükfürdőn, ládázás a környéken.

Köszönöm a lehetőséget.

Hogyishivják kuzin 2008.03.29 12:16 - Megtaláltam
.

ACME 2008.03.29 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.70
Kastélyládázás 3/1
Tetszett a környezet, kár, hogy a kastély nincs reklámozva, sokkal töbet ki lehetne hozni belőle. A rejtés ötletes köszönük!
Böbik + Kareszok

 
Cintiasr 2008.03.23 15:43 - Megtaláltam
Szerencsére csodálatos idő volt, hétágra sütött a nap és a rét tele volt sárga virággal.

magpet 2008.03.23 15:40 - Megtaláltam
Petranak a sarga viragos mezo volt a fo latvanyossag. :) [wapon beküldött szöveg]

metallica 2008.03.22 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
Bájos kis kastély.

SirLes 2008.03.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.65
Két évvel ezelőtt szép napokat töltöttünk a kastélyban, de akkor nem geocache-eltünk. Most Cákon voltunk, de átugrottunk megkeresni a ládát. Szerencsések voltunk, hogy előttünk pótolták a ládát.

Baggio10 2008.03.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.85
Már kétszer itt töltöttük a szabadságunkat, és most is jó volt ide benézni.

Hegedüs 2008.03.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.13
A láda és a logbook eltűnt, csak egy üres zacsit hagytak az üregben (de legalább erről tudtam, hogy jó helyen járok). A rejtővel telefonon egyeztetve a zacskóban elhelyeztem a jelszót. Sajnos még ezt is elrontottam, "X" helyett "KS"-et írtam.
Szóval, aki legközelebb megy:
1. javítsa ki a "KS"-et "X"-re,
2. vigyen dobozt, logbookot, ha erejéből telik.
Köszönjük:
IA.

birka8 2008.03.09 09:32 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 1.83 súly: 1.00
Nem volt nagyon könnyü.(jó.könnyü volt)A GPS rosszul mutatott.Később megtalálta az anyukám. a kitaposott út megmuttatta.Az idő szupi volt.

birka8 2008.03.09 00:00 - Egyéb
A megbeszéltek szerint,az eltünt ládát kincsekkel megrakva pótoltuk.Ha ez is eltünik akkor új helyet keresünk neki.

Csíkos Tigris 2008.03.02 19:40 - Megtaláltam
Gr.

Ours 2008.03.02 19:40 - Megtaláltam
Esti találat.

sündörgők 2008.02.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.76
Születésnapi várkirálylányság reggelén.

voroszozo 2008.02.10 10:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Szép kezdése egy estébe hajló kellemes túrának.

batorg 2008.02.03 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
Negyedik ládánk, nem volt túl nehéz, a nedves talaj eléggé ki van járva.

rongylab2 2008.01.31 19:30 - Megtaláltam
esti találat egy kiadós születésnapi vacsora után (Aranypatak vendéglő) - aztán persze nappali fénynél is megnéztük a kastélyszállót

 
Yumi 2008.01.26 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltuk,köszönjük...kitaposott ösvény vezet hozzá. Yumi

szilo 2008.01.19 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Lenyűgöző a környék, megunhatatlan évtizedek óta.

nzoli73 2007.12.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.78
Szép a kastély környéke. Vendég gyerkőcök első ládája.
Jancsika, Petya, Jucus + NZoli73

zozmo 2007.12.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Elsőként a főbejárathoz mentünk. Ezzel nem kis érdeklődést váltottunk ki a helyiekből, hogy vajon -5 fokban ki az a bolond, aki a romokat nézegeti. Gyorsan tovább álltunk és megkerestük a ládát. A kastélyszállóba is bementünk, de nem sikerült élő emberrel találkozni... szerencsére kisértettel sem :)
Mona & Zozmo

Garkhalt 2007.12.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Most voltunk harmadszor Bozsokon, ebben a kastélyban. Most szilveszterezni jöttünk. Szuper volt. GPS nélkül kerestük meg.

Az előszilveszter megviselte memóriámat. Pedig akkor azt hittem, a jelszavat nem felejtem el.

Mi voltunk az elsők az új logbookban, azon az oldalon kezdtük. amit a láda tulajdonosa előírt.

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2008.01.25 10:05]

A bozsoki Sibrik-Végh kastély 
porgesz 2007.12.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Már harmadszor járunk itt, nagyon tetszik a település és a kastély is. Most csak a ládáért jöttünk, pont a legnagyobb zuhéban...:) Tettem fel még pár korábbi képet is a látnivalókról.

EsőbenCímer
Régebbi kiránduláskorSibrik kastély
Belső udvarSibrik kastély
Batthyány kastélyrom pár éveA vár
Háttérben a vár 
xsarax 2007.11.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Egy esős vasárnap délután rövid séta a csendes kastélyparkban.
6. ládika.

Papa - Mama

 
SzabSzan 2007.11.03 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
A rejtés nagyon precíz, szerintem már bentről, a kastélyból is el lehetett venni a ládát! :)

mtd 2007.11.03 13:10 - Megtaláltam
Megvan!!

mape 2007.11.03 13:10 - Megtaláltam
Megvan ez is.

ormai 2007.11.02 12:30 - Megtaláltam
Megvan.

mzalan 2007.11.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.32
"Kőország" (értsd: Kőszeg) 3. ládája.

A réten 1A réten 2.
kislaci 2007.11.01 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.98
Bozsoki hétvége első ládája, idefelé utunkat állat a Somló hegy, a ládáig nem jutottunk el, mert Ede bácsi borpincéjében elakadtunk.
Biciklilámás éjjeli keresés a gyerekekkel. A hely fantasztikus, a kastélyban éjjel harapni lehet a csendet.

krisbálád 2007.11.01 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.00
A park szép őspark, megérte eljönni.

ID24 2007.11.01 09:40 - Megtaláltam
Oldalról, hátulról közelítettük meg a parkot. A kerítés egy helyen le van tépve. Nagyon csendes, hangulatos hely. Ha jól láttam, egy "kiscsaj" megtalálta a ládát, írt a logba, majd visszatette a helyére.

Millimedi 2007.10.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Bár a metsző szélben nem volt egyszerű, megtaláltuk a ládát - és megcsodáltuk a kastélyt is, ahol szívesen eltöltöttünk volna néhány napot, de sajna telt ház volt ebben az időszakban.

mjdgm 2007.10.21 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Este [wapon beküldött szöveg]

Az Írottkő-i kilátótól érkeztünk ide.
Szép volt a park! Éppúgy tetszett nekünk, mint a rejtés!
Köszönjük!

 
sirgalahad 2007.10.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Én bozsok, te bozsol, ő bozs
Nem terem itt rozs
Kastélygazda volt a Sibrik
Kőfalában geo-ibrik

vadalma 2007.10.20 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Fantasztikus környezet!!! Nekünk Bozsok falu is nagyon tetszett; sok takaros ház, a települést kettészelő "hegyi" patak, és a végén, amikor már az erdőben vagyunk elénk tárul maga a kastély. Pont az í-re, visszafogottan, de uralja környezetét.

 
Csenge 2007.10.20 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Kellemes hely egy környékbeli kirándulgatásba beleillik. Rengeteg gomba volt.

konradtk 2007.10.16 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Tetszett a hely, szép a park. Még mindig sok a gomba:)

valek 2007.10.16 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Egy magyar nábob. Magyar Narancs.

hajsza 2007.10.14 20:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Könnyű találat volt, találékony a rejtés, könnyen meglett, nagyon szép a kert, érdemes végigjárni. Köszi a rejtést!

Priaxis 2007.10.13 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megvan!

Nagyon szép a környék, különösen az Angol Park!
A ládába tettem új tollat, a jövő generációk támogatására : )

Priaxis
(Logbookban Priamos)

Márta 2007.10.12 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
[wapon beküldött szöveg]
Nyugodt, csendes környék, kellemeset sétáltunk!

befi 2007.10.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
ok

Attibati 2007.10.10 15:20 - Megtaláltam
Light kessing Sopron környékén.
Mielőtt ideutaztunk volna a neten sokáig kerestem valami kastélyszállót ahol meg tudnánk szállni de nem találtam. Azért is örülök, hogy rátaláltam erre a szép környzetben felvő kastélyra. A másik nagy felfedezésem a kastélypark mellett vezető Írottkő-Geschriebenstein kerékpárút amit hamarosan be fogok járni.

tcsb 2007.10.06 17:50 - Megtaláltam
+van

Szlil 2007.10.06 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
nagyon kitaposott az ösvény két oldalról is, könnyen megtalálható gps nélkül
nem volt toll a ládában, szerencsére nem a kőszegi hegység túloldalán hagytuk az autót (benne a tollal) :-)
szép környék, jó helyen van a láda

bondas 2007.10.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
számomra volt megtiszteltetés

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2007.10.06 13:00 - Egyéb
Ládaellenőrzés: örömmel konstatáltam, hogy a logbook megvan, csak a második "pót-logbook"-ot nyúlta le valaki. November elején a hamarosan megtelő kis füzet helyére egy komolyabb logbook kerül!

karcsi9641 2007.09.29 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.53
Könnyen megtaláltam. A főnökasszony nagyon kedves volt.

Bütyök+Zulu 2007.09.26 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Alapozó well-cache-ness hét Bükfürdőn a komlóskai versenyre. Szép parkja van a kastélynak, a rejteknél egy hatalmas kivágott fa gyökere és tönkje van, akkora, hogy át sem értük az átmérőjét Zuluval. Még gombázni is lehetett volna a parkban.

SylverRat + Bogee 2007.09.26 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.60
Well-cache-ness hét nőknek Bükfürdőn, 30/37.
Kicsit romos állapotban van a kastély kívülről, de a park szépen rendbentartott.

A rejtek közelébenZulu méretaránynak
Elbújtam, de Zulu megtalált 
Judit129 2007.09.16 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon szép a kastélykert. Egy hetet laktam a kastélyban, így "háznál" volt a láda. Klassz rejtés.

A kastélykert 
GombosFeri 2007.09.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Szép kastély, ottjártunkkor éppen esküvő volt, hát belekukkantottunk!
Mai utolsó, egyben 5. ládája volt!

T.E.S.K.O. csapat
gombosf.extra.hu

gabocza 2007.09.10 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Szép, nyugis környék...

Gotica 2007.09.09 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Szép a park. Ktünő a rejtés.

Murus 2007.09.06 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Nehezen lett meg a láda, mert nem hittem, hogy ott van ahol tényleg. Murus és Cica

gszekely 2007.08.26 14:10 - Megtaláltam
Ötletes rejtés!
Megyünk tovább Kalaposkő felé.

a találat...bal kézzel
nemethk 2007.08.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Büki nyaralás alatt.

lacsz 2007.08.23 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Velemben hagytuk a kocsit, onnan gyalogoltunk át Bozsokra. Megnéztük a Batthyány-kastélyt is, vagyis ami maradt belőle, majd egy fagyi után indultunk Kalapos-kő felé.

Molli 2007.08.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Megtaláltam

tibber 2007.08.23 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
A köszegi turánk második ládája a sibrik. Nagyon szép a kastély parkja.

Julisz 2007.08.18 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
OK

hangya 2007.08.18 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Szöveg szenornál.

szenor 2007.08.18 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Csodaszép időben kezdtünk hozzá a Köszeg körüli ládák felkutatásához. Mindjárt az elején Zsézsé-ék köszöntek ránk, ők már a következő pont felé indultak. Mi kényelmesen körülsétáltuk a kastélyt, ahol újra ismerősökkel találkoztunk. Rövid tanakodás után, a kocsit hátrahagyva célba vettük a Kalapos követ. Köszönjük.

blero 2007.08.18 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.30
Szép hely

Zsézsé 2007.08.18 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
.

tudo 2007.08.16 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.11
Kerékpáredzés 105 km-en, főként hegyi terepen a Szombathely - Lukácsháza - Kőszegszerdahely - Cák - Velem - Írottkő - Bozsok - Lukácsháza - Gencsapáti - Szombathely útvonalon 1200 m emelkedéssel, 8 ládával. Nagyon meleg volt, a két multi jelszó képzésével nem voltam kiegyezve, de a nap szép és kimerítő volt.

A Kék sáv-on kiválóan jött lefelé a kerékpár; éppen a határátkelőhelynél értem el a főutat. A faluban gyorsan frissítettem, aztán nyomtam fel a kastélyhoz. Lendületből a bejáratig gurultam.

Az épület és környezete megfogott. Szeretem a rendbehozott vidéki kastélyokat, ez pedig kiemelkedik a többi közül. Körbebicikliztem a kastélyt és a parkot, a ládát rejtő bástyánál álltam meg. Kicsit zavaróak a ládán és a szétszakadt logbookban a régi multira való utalások.

Visszafelé az erkélyre is felmentem, aztán gurultam ki a kastélyból, le a faluba, és tovább Gencsapátiba, GCGENC-hez.

Ott van lent BozsokBozsok
Kastély a lombok közöttDupla főbejárat
Támfalak és parabola antennaTalálat a bástyánál
LugasPark
álomfogók 2007.08.13 18:45 - Megtaláltam
Részletek később.

fkmaster 2007.08.13 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.64
Korábban már jártunk a kastély körül, a webes leírás a korábbi multiról sok új, érdekes információval szolgált.

katika 2007.08.12 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.00
Kiszáradt a patak és nincs napló a ládában. [wapon beküldött szöveg]

Oriza 2007.08.12 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Sajnos nincs logbook, a benne levő helyettesítő papírra írtunk.
Orizáék

Orantes 2007.08.11 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.85
Szép a kastély és a kertje.

Piszkosfred 2007.08.10 22:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.58
Egyet értek Sehyékkel a magán területet illetően,amúgy szép hely,majd ha nem esik jobban szétnéznek Sehyék! Én meg ha mégegyszer erre járok!

Sehy&Sajt 2007.08.10 11:30 - Megtaláltam
Sajnos nem nagyon tudtunk körül nézni, mert esett az eső. Majd legközelebb.:) a kolostor romot is megnéztük. Ez wolt a 3. műemlék ezen a környéken ami magánterületen wan. Ez nekem nagyon furcsa. [wapon beküldött szöveg]

Robág 2007.08.01 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
A kalaposkői fásúltság utáni
önbizalomhelyreállító találat. :-)
Köszönjük!

j_sipi 2007.07.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
OK!

pupákok 2007.07.28 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
gyönyörű hely

Nagyhaju 2007.07.25 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.10
Családi nyaralás részeként...

A GPS-t alvó kisfiam őrizte, így anélkül kerestük a ládát. Végül apósom látta meg a rejteket.

Laci és Nagyhajú

 
Silvius 2007.07.25 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
ok
képek később

PotatoFamilyHUN 2007.07.22 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Ez majdnem túl könnyű volt, de nagyon tetszett. Még úgysem voltam bozsokon.

banyóka 2007.07.18 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Egy kicsitmegtréfált minket a rejtés, de végülis tetszett.

 
oli_b 2007.07.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Ilyen brutáljó rejtekhelyet még nem láttam :-)
Attól eltekintve hogy könnyen megtalálható, igen atombiztos...
Akár rádőlhet egy fa is, akkor sem lesz semmi baja :-)

Tavasszal érdemes ide jönni, tele van kankalinnal az egész rét.
Kullancsokkal vigyázni!

Jaj bocs, most olvasom az előző bejegyzést: Sajna egy korábbi alkalommal töltöttem le ezt a leírást, az alapján mentem, most olvasom csak hogy logfüzetet kellett volna vinni. Noigen, én nem nagyon érdeklődöm az ajándékok után, nekem általában csak a jelszó kell, az meg rajt volt a doboz külsején... :-)

Kerticsorbi 2007.07.15 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Pár napot Kőszegen tartózkodom, így a környék ládáit igyekszem meglátogatni. Köszönöm a rejtést.

x16xel 2007.07.14 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Megvan.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2007.07.11 23:01 - Egyéb
A jelek szerint valaki vagy volt olyan rendes, hogy elküldte részemre a betelt (?) logbook-ot (de eddig telefont nem kaptam...), vagy volt olyan lelketlen, hogy ellopta. (Pedig egy üres pót-logbook is volt benne.) Sajnos a közeljövőben nem lesz lehetőségem Bozsokra menni, így arra kérem a következő kessert, hogy tegye meg ezt helyettem. (A költségeket természetesen térítem.) Előre is köszönöm!

Quatermain
70/ 622-7148

Goldenbay 2007.07.08 15:50 - Megtaláltam
GPS-ünk nincs és azt hittük, hogy a kastélykert körül lesz egy kőfal, ahol a láda el van rejtve. Mivel ott kőfalat nem találtunk, megkérdeztünk egy nagyon kedves helyi lakost. A segítségével lett meg a láda.

zhorvath83 2007.07.06 16:31 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

luilui 2007.07.05 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Csendes, nyugodt hely.

Judith 2007.07.05 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Sopron: 11 nap, 36 láda, 2098 km. Igazán aktív nyaralásba volt részünk. Szép helyeket kerestünk fel az ország legtávolabbi pontjait néztük meg, sőt még Ausztriába is kerestünk egypár ládát.

Jó a rejtek, jó a rejtés. Nem találtunk füzetet.

ergyd 2007.06.29 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.34
Igen szép kerttel rendelkező kastély. Sajnos a ládában nincs logbook, csak két maradék lap a régiből, aminek az aljára odaírtam még magunkat. Pótolni kellene, amit én anyag hiányában nem tudtam megtenni.

scele 2007.06.23 19:07 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

SABBi 2007.06.23 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
A kastélypark gyönyörű, csodálatosak az ősfák. A láda remek helyen van, a rejtés is ötletes. Elképzeltük itt az életet úgy 200 évvel ezelőtt... Rendkívül stresszes lehetett :-)
Hazafelé bekukkantottunk a szállodába is. A miliő alapján akár a 60-as és 70-es évek pártelitjének kedvelt helye is lehetett. Igazán hangulatos hely és némi átalakítással igazi aranybánya is lehetne.
Ebéd az Aranypatak vendéglőben, ami tényleg kiváló, éhes túrázóknak erősen javallott. Az adagokról csak annyit, hogy a kétszemélyes tálat hárman sem tudtuk megenni :-)

Csuhás 2007.06.17 07:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Hej de jó lehetett itt egykor lakni. Szép kastély, meseszerű kert. Alakra nyírt örökzöldek, pázsit, öreg fák, patakok csörgedezése. Nagyszerű hely! Köszönöm!

Csuhás, Vándor

KastélyBejárat
Bejáró útGyökérgumók
Kert
Ládarejtek távolról és..
.. közelről 
GSNTEAM 2007.06.16 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.04
Bozsoki tanévbúcsúztató barátokkal, nekik is tetszett a dolog.

ncs001 2007.06.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
ok.

Seres Péter 2007.05.27 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
400. ládám egy sokak által kedvelt kastélyszálló, szép parkkal, könnyű rejtéssel. A loggolás után betértünk az Aranypatak vendéglőbe, ahol hatalmas adagokat adtak, nagyon finoman, ízletesen elkészítve. sp

bejáratút
épület1udvar
kertkert
kert2rejtekhez
rejtekláda
Martonék 2007.05.27 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Majd nem elmentem mellette.
:-)

Varga Gábor 2007.05.26 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam!

nemlac 2007.05.26 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Biciklivel a Csepregi tó és Kőszeg közötti erdőben közelítettem meg. Ötletes rejtés, szép környék. Külön köszönet jár annak, aki gondolt rá, és lekaszálta/lekaszáltatta a ládához vezető ösvényt!

LádakörnyékBicaj a patakparton
h725 2007.05.09 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Kőszegi tavaszolás 10/9. Kőszegről busszal Bozsokra. A kastélykert valóbancsodaszép. A gondozott, formára nyírt növények, a kerten átfolyó patak mind-mind rendkívüli hangulatot áraszt. Nem csoda, hogy többen is sétálgattak a kertben. Szerencsére a rejtés környékén nem volt forgalom, úgyhogy könnyű volt a találat, és a logolás is. Lenyűgöző hely, mindenkinek ajánljuk.

Köszönjük a rejtést !

Boglárka, Zsófi, Zsolesz, Vali, Zsolt

ÚtelágazásFormára vágva
BulcsúA kastélyparkon patak folyik át
A frissen kaszált rétVirágzik a lilaakác
NZs 2007.05.03 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
Kesingtúránk második napjának utolsó megtalálása, GCFE-től kőszegi szállásunkra visszafelé úton.
A kastély kapuját megpillantva ugrott csak be, hogy már itt is jártunk hat évvel ezelőtt, és már akkor is nagyon tetszett a vadregényes kert, a két patak-ággal! Kissé hosszúra nyúlt a nap, kicsit el is fáradtunk, de ennek a helynek megörültem! Leleményes a rejtekhely, el sem lehet téveszteni. Szerencsére a kertben nem sétált senki, így konspirálni sem kellett, zavartalanul logolhattunk. Visszarejtés után még szétnéztünk egy kicsit a kertben és a kastély belső udvarára is beóvatoskodtunk. A portás néni megnyugtatott: a kert és az udvar szabadon látogatható! Idilli ez a hely! Megnéztük a térképen is jelölt "barlangot" is, de nem akaródzott igazán bemászni... :-)
Nagyon reméltük, hogy másnap az időjárás szeszélye engedélyezi majd számunkra a jubileumi 300.-nak kinézett Kalapos-kő-i ládát, amikor ismét erre vezet majd az utunk, így megint gyönyörködhetünk a kertben. Mára elég volt ez a hét láda, fáradtan, de sok szép élménnyel indultunk vissza Kőszegre.
NZs & KáVé

kastély 1kastélyudvar 2
kastély 3az egyik hatalmas tuja-bokor
barlangocskatitkos föld-odú a barlang mellett
Gazsi10 2007.05.01 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Ez volt az első! !!!!!!!!

szirtes 2007.04.29 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Hangulatos volt a katély kertjében sétálni.

Apexsek 2007.04.29 18:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Napi túránk itt ért véget.
Nagyon tetszett a kastély parkja!
Amíg a társaság másik felére vártunk az autóval, addig beültünk a közeli étterembe "csipegetni".
Végülis még felbírtam állni az asztaltól, bár nehezen ment...

Üdv: APEXSEK

Fűkocka 2007.04.29 11:10 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

K-55 2007.04.28 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Megleltuk. Kellemes sétát tettünk a kastélykertben a déltáni-esti napsütésben. Mint megtudtuk, a kastélyt kiadják, szállodaként üzemel. Minket azonban ennél sokkalta jobban érdekelt a kertje, tele gyönyörű, illatozó virágokkal (mellékelt fotók). A lilaakác vitte a prímet (legalábbis nálam). Ami még feltűnt, hogy a kert legjobb pontjain, vagy árnyékos zugokban, vagy pedig illatozó, virágfedél (lilaakác) alatt helyeztek el padokat. Egy ilyen padon Peti meg is örökített minket. Végül, amíg a Többiek tovább gyönyörködtek a parkban, mi, Peti Apukájával a láda nyomába eredtünk, ami a leírásnak megfelelően a kastély körüli fal természetes rejtekében található. Tetszett a rejtés, próbáltuk úgy visszarakni a ládikót, hogy egyáltalán ne lehessen látni, mert korábban egy kis piros (a szatyor) kivillant. Köszönjük, szép séta volt! Á.

LilaakácEsteledik
PihenőMagnólia
nbokan 2007.04.28 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.06
OK
Könnyű találat, irány Kalapos-kő(vek).

vt54 2007.04.28 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Hosszú hétvégés nyugat-dunántúli üdülésünk 1. ládája.Csodálatos időben gyönyörű helyen. A hely megér egy egész napos kirándulást is.
Köszönjük a rejtést: Tibi, Dani, Ica

keresek 2007.04.22 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Rövid Vas megyei hétvégi kirándulás egyik célja volt a kastély meglátogatása. Eddig Bozsokot csak jó apám katonakori nosztalgiáiból ismertük. Most személyesen is megtekinthettük nevezetességeit.

 
matkat 2007.04.14 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
biciklivel mentünk, kicsit sok a csalán. :)

Ata72 2007.04.13 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
A 100. ládánknak valami különleges helyet kerestünk. A Kalapos-kőre esett a választás... De mivel tetszett a Sibrik-kastély is, a terv az volt, hogy 99.-nek -bemelegítésként- ezt látogatjuk meg.
Nem bántuk meg! A kastély kertje meghökkentően szép! Csináltunk néhány fotót. A doboz helye ötös! Kicsit zavart hogy valakinek a területén voltunk (mégha az engedélyével is), de olyan kedvesek az emberek arra felé, hogy szerintem ebből nem lehet gond. A kastély bejáratátától néhány méterre nyílt most egy presszó. Ott lehet szomjat oltani... A pultos hölgytől kértünk felvilágosítást a Kalapos-kőröl, mire átkiabált a szemközt lakó 'Karcsi bácsinak' aki egy piros kisfröccs mellett mindent elmesélt a környékről!

Köszönjük a rejtést! Élmény volt!

gyönyörűek...tiszafa
ahol mindenki csinál fotót
darthweeber 2007.04.10 23:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Bozsokon a cukrászdát se hagyjátok ki!

Pöttyök 2007.04.10 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Igazi kikapcsolódás lehet pár napot eltölteni ebben a csendes, békés, üdítő környezetben. Köszönjük a részletes történeti bemutatást és a kellemes élményt!

ozy 2007.04.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Nagycsaládi ládakeresés Kőszeg környékén.
Köszönet a rejtőknek!

pityer 2007.04.08 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.67
Nagyon jó a rejtés

Klubb Lövő 2007.04.07 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Harmadik klubbos ládánk egy igazán csodálatos környéken, nem lakunk annyira messze innen, de számunkra teljesen ismeretlen volt ez a hely! Köszönjük!

Lui, Csabi, Gábor, Barni

kispatakLui a megtaláló
hmm... ügyesa klubb
kert 
Rudi Team 2007.03.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Jó rejtés, könnyű találat.
Éva, Rudi!

 
zsakar 2007.03.24 13:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Evab 2007.03.24 13:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Latsko&Lejla 2007.03.18 15:58 - Megtaláltam
Laktam Bozsokon évekig és most a caching visszahozott. Köszi!

fpal 2007.03.18 12:20 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Zsu. 2007.03.17 09:00 - Megtaláltam
ld.Mikulás

Mikulás 2007.03.17 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Végre rászabadulhattunk a már régóta tervezett Soproni-hegységre. Reggeli után, kicsit álmosan érkeztünk a kastélyhoz! Nagyon tetszett a nyugis környék. A láda rejtés profi: a hely eldugodt, könnyen lehet logolni, viszont nincs messze a látnivalótól és nem kell dzsindzsázni sem érte. Köszönjük, jó volt bemelegítésnek.

Mikulás

TSASA 2007.03.16 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Szép a környék. A Nagy Családnak köszönet a koordinátákért.Sajnos én nem mentettem le a GPS-re. :-) A ládát megtaláltuk pár másodperccel később a farönkön megcsúsztam és dobtam egy hátast. Szerencsére megúsztam kisebb horzsolásokkal és nem keletkezett kár a technikákban.

meske_gris 2007.03.16 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.70
Gyönyörű park, szép időben sétáltunk egy hatalmasat.

Sly 2007.03.16 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.98
Mai sétánk utolsó pontja, hamar meglett... NagyCsaládot váltottuk :)

Sly & Andi

NagyCsalád 2007.03.16 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.64
A romot sikerült körbejárni, kifele jövet keresztül mentünk a szomszédban lakó nénike nyitott udvarán. A Sibrik kastély elött csordogáló patak nagyon tetszett a srácoknak és nekünk is.
Rövid találka a TSASA családdal. Kösz a sütit.

totik 2007.03.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.84
KKK2 18/8
Kávézással akartunk kezdeni, de valami probléma lehetett a csatornával, mert a szálló udvarát olyan illat lengte be, hogy inkább halasztottuk a feketézést. Szerencsére hátul a kertben mindent feledtetve virítottak a szártalan kankalinok, csobogott a patak, és ezerrel zöldült a fű.
Lefotóztuk a virágokat Vikivel és Viki nélkül, Vikit virágokkal és virág nélkül, Gerivel katicaszámolóst játszottunk, szóval elvoltunk mit a befőtt. Csak éppen a jelszót nem írtuk fel... Remélem a rejtő megkönyörül...
Viki, Geri, Krisz', TZ

[Jóváhagyta: Elveszett Geoláda Fosztogatói, 2007.03.24 11:57]

gombosek 2007.03.15 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 1 átlag: 3.17 súly: 1.00
megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejejeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bärlin 2007.03.15 07:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Hát ilyen közel sem aludtam még geoládához. (200 m) Előző este lakodalmon voltunk a kastélyban, a tűzijáték 50 m-re volt a ládától. Gyönyörű a hely, harapni lehet a levegőt. Jót sétáltam a reggeli órákban. A láda könnyen meglett. Ja, a jelszót majdnem rosszul jegyeztem meg............

zöldek 2007.03.11 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Kellemes délutáni séta, szép időben, hangulatos környezetben.

Carlo 2007.03.11 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk, a GPS pont oda vitt a láda elé, bár ez biztos csak véletlen:))

squiddy 2007.03.05 07:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A tegnapi megtaláló után fél órával leltem rá én is a dobozkára. Elég becsapósan mutatta a távolságot a gps vevőm, így vagy 5-10 percet kóvályogtam, mire rátaláltam. Én is a környéken lakom és nagyon sajnálom, hogy ez a gyönyörű hely eddig kimaradt, most viszont biztos vagyok benne, hogy évente többször "kötelező programmá" teszem a környék meglátogatását. Az aranypatak, a lemenő nap, a kankalinokkla teli kert és a közeli lovarda ideális fényképezési lehetőség, ajánlom mindenkinek.

titty 2007.03.04 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.48
Nagyon szép környék, bosszantó, hogy 17 éve élek ezen a környéken és csakmost jutott a tudomásomra e játék révén, hgy léteznek ilyen szép látnivalók. Legközelebb egésznapos túrára megyünk a lányokkal és bebarangoljuk a környéket. Nagyon élveztük, a ládát megtaláltuk, írtunk is. A lovak is szépek voltak. Az idő meg csodás.

Zlatnik_A 2007.03.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Kőszegi hétvégénk 2. ládája. Ügyes rejtés.

gna 2007.02.11 15:15 - Megtaláltam
jo kis seta volt az elso talalatunk [wapon beküldött szöveg]

zsupi 2007.02.03 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Más sokszok jártunk Bozsokon, a ládát csak most kerestük meg.
Bemerészkedtünk a belső udvarba is.
Albumunk

Gyökerek 
Omlás 2007.01.26 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
1

ragalyi 2007.01.26 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Autós barangolás Pupuval és Omlással tökéletes körülmények között (8/8).

Nekem nagyon tetszett ez a kis kastélyocska és a rejtés is! Egyszer esetleg eljövünk ide egy nyugodt hétvégére...

Tompika & Pimpike 2007.01.23 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
OK :)

az alsó kastély zárva van :)
csendélet a régi kastélynál... 
k97j02 2007.01.21 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
Szép hely,hamar sikerült meglelni a dobozt. 2 nap alatt ez a 4. sikerünk,tegnap kezdtük a játékot.

H.Dominik98 2007.01.20 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
szép ez a hely

vevi87 2007.01.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon szép helyen találhato a ládika.az elrejtés is jo.

GAZ69 2007.01.14 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.77
A kastély sajnos nincs legszebb állapotban, viszont megtaláltuk Magyarország legszebb fenyőfáját a kertben! :) Jó a rejtés!
Bozsokot a 89-es útról közelítettuk meg. A bucsui letérőnél van két érdekes dolog! Az egyik régi Szombathely-Pinkfő vasútvonal egy szépen helyreállított állomásépülete, ami sajnos zárva volt pedig nagyon megnéztük volna belülről is. Az állomás épülettől 30 m-re a környék római kori vízvezeték rendszerének egy feltárt szakaszát lehet látni. Érdemes megállni!

Bucsu vá.Vízvezeték
Ferencz család 2007.01.13 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Tetszett a hely, a gyerekek imádnak mászni, erre alkalmas volt a rejtés, és a közeli fa is.

VP 2007.01.13 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.04
85-ben Velemben nyaraltam, akkor jártam itt először.
05:25-ös busszal Sopronból Kőszegre, onnan gyalog: Cák - Velem - Írott-kő (a kilátás kedvéért, a láda már megvolt) - Kalapos-kő - Bozsok. Itt remek ebéd a buszmegálló közelében lévő kisvendéglőben, majd stoppal (3 autó) Szombathely-Kámonig. A Szombathelyi sétával együtt bő 30 km gyaloglás. (A pénteki soproni sétával együtt 80 km.)
A belvárosból felhívtam Joker Karaktert, hogy érdeklődjek a Tóbarát újrarejtéséről (Én két napja elvágva a világhálótól gyalogoltam). Találkoztunk, megnéztük a netet: a ládát már tovább is vitték. Ha már összeismerkedtünk, megkerestünk együtt 3 ládát, és elvitt a sárvári vasútállomásra. Köszönöm!!!

kese1971 2007.01.08 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.00
szép területen van

 
vcs1