FAQ
1464. Veszprém Egyetemváros (GCVEIN)

Megyeháza

Megyeháza

Kálvária domb

Kálvária domb

Erzsébet sétány

Erzsébet sétány

Laczkó Dezső Múzeum

Laczkó Dezső Múzeum

Bakony ház

Bakony ház

térkép

térkép

Hazánk 2. legnagyobb német-magyar katonatemetője

Hazánk 2. legnagyobb német-magyar katonatemetője
Szélesség N 47° 5,425'
Hosszúság E 17° 54,504'
Magasság: 250 m
Megye/ország: Veszprém
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2006.09.24 00:00
Megjelenés időpontja: 2006.09.25 16:52
Utolsó lényeges változás: 2022.06.23 11:52
Utolsó változás: 2022.06.23 12:08
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: vokopeti, Endresz_család
Ládagazda: Endresz_család
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Megtalálások száma: 1653 + 7 sikertelen + 32 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.0 megtalálás hetente
WAP:
A láda eredeti rejtekhelye körül építési munkálatok folynak, így az megközelíthetetlenné vált. Ideiglenes megoldásként kihelyeztünk három lehetőséget a jelszóval. Tehát:

1.:
N 47° 5,425' , E 17° 54,504'
Mikro a kőfal sérülésénél, lapos kődarabbal takarva, talajszinten

2.:
N 47° 5,456' , E 17° 54,486'
Matrica fehér dobozon a parkoló automata mellett, egy méter magasan

3.:
N 47° 5,465' , E 17° 54,466'
Barna táblácska sárga zsinóron a fehér tábla fémszerkezetében, másfél méter magasan.

Rendes dobozt véglegesen az építkezés befejeztével fogunk kirakni.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Megjegyzés:
A láda gondozását 747 megtalálást követően 2011 végén vokopeti kessertársunk átengedte a számunkra. Különösen hálásak vagyunk, mivel ez volt az a láda, amelyet 2006 november 11.-én legelsőként felkutattunk, akkor még GPS nélkül! A sors különös játéka, hogy az első GPS készülékünket is vokopetitől vásároltuk használtan, és azóta is remekül működő, hűséges társa a kirándulásainknak! A láda karbantartásában is rész vettünk már régebben, 2006 decemberében pótoltuk a megsemmisült dobozt. Köszönjük!

Vokopeti eredeti leírása:
Igazából a ládát azoknak szántam, akik nem csak egy újabb strigulára hajtanak, hanem esetleg betérnek a múzeumba, vagy a Megyeházára, esetleg megnézik a Katonatemetőt is anélkül, hogy erre egy multi típusú ládával rá lennének kényszerítve. Multinak készült, de elég egyszerű oknál fogva a moderáción nem ment át: van már veszprémi multi.

Ajánlott parkolóhely koordinátái:  N 47° 5,423' E 17° 54,523' [GCVEIN+parkoló]

Az egyetemváros szívébe, egy Erzsébet ligeti sétára invitállak Benneteket! A sétányon több érdekes látnivalót ajánlanék figyelmetekbe, melyek útba esnek a ládáig:

Az Erzsébet sétány az egykori felsőörsi út belvárosba vezető szakasza mentén, az Ördögárok völgyében halad, egykor valószínűleg állandó vízfolyás volt itt, melynek városi szakasza jelenleg beboltozva a sétány alatt, majd tovább a Színházkert vonalán folyik.

A Püspökkertet (mai Színházkert)  N 47° 5,500' E 17° 54,400' [GCVEIN+szinhk] (ld. térkép 1. pont) a XVIII. század közepén Padányi Bíró Márton püspök alakíttatta ki. Mai északi lehatároltsága az Óvári Ferenc út áttörésekor 1907-ben alakult ki, jellegzetes téglakerítés határolta körül, amelynek jelentős részét az egyetem építkezései alkalmával bontották el. A kertben eredetileg a püspökség konyhakertje, gyümölcsöse volt. Területét ma csaknem egészében az egyetem létesítményei foglalják el.

A Koma-kút  N 47° 5,400' E 17° 54,400' [GCVEIN+komak] (ld. térkép 2. pont) környezetében - mely korábban bővebb vízű túlfolyó forrás volt - az 1800-as évekből még kovácsműhelyre és beszálló vendéglőre emlékeznek. A kút környezete a távolsági szekérforgalom itató pihenőhelye volt századokon át.

A Kálvária domb  N 47° 5,410' E 17° 54,450' [GCVEIN+kalvad] (ld. térkép 3. pont) tetején templom állt, a körülötte fekvő temetővel együtt a XVI. század közepéig volt használatban. A XVIII. században már csak romok állhattak, amikor kálváriát építettek a dombra, innen a domb újkori neve. Az időközben megrongálódott barokk szobrok épségben maradt néhány darabja a mai Szent László templomnál láthatóak. A város déli közlekedési csomópontjából induló történelmi utak itt, a Kálvária-domb előterében ágaztak ketté.

Az eklektikus stílusú Megyeháza  N 47° 5,500' E 17° 54,500' [GCVEIN+megyeh] (ld. térkép 6. pont) 1885-1887-ben épült, robosztusságával érzékelteti a közigazgatás hierarchiájában betöltött funkcióját, a múltat idéző szépségével, művészeti értékével is kiemelkedik.

Tovább haladva a Megyeháza téren a Bakonyi Múzeum  N 47° 5,460' E 17° 54,500' [GCVEIN+muzeum] (ld. térkép 4. pont) almádi vörös homokkővel díszített épülete található. A kultúrpalotának, múzeumnak és könyvtárnak készült épületet 1908-ban tervezte Medgyasszay István. A vasbeton szerkezettel és a népi építészet formakincsével kialakított homlokzattal a tervező egyedi épületet alkotott. A múzeum numizmatikai és néprajzi gyűjteményt, jelentős képzőművészeti és helytörténeti anyagot őriz. Rendkívül gazdag néprajzi, helytörténeti, műemléki és régészeti adattára, fotódokumentációja.

A Bakonyi Ház  N 47° 5,430' E 17° 54,540' [GCVEIN+baknyh] (ld. térkép 5. pont) nádfedeles, boltíves tornácú épületét előrelátható gondoskodással, betonalapozással bezárva 1935-ben építtették fel a veszprém megyei Öcs község egyik házának mintájára. A balassagyarmati első skanzen után néhány évvel ez volt az ország második néprajzi skanzenje.

A sétánytól jobbra egész hosszában az egykori Vegyipari Egyetem (majd Veszprémi Egyetem), jelenlegi nevén: Pannon Egyetem  N 47° 5,330' E 17° 54,480' [GCVEIN+vein] területe húzódik. A Veszprémi Vegyipari Egyetem a II. világháborút követő újjáépítéshez kapcsolódó ipari fejlesztés, ezen belül a vegyipar fejlesztésének igényéből jött létre. A hatalmas mérető iparfejlesztés szakemberképzésének biztosítására 1949-ben A Budapesti Műszaki Egyetem Nehézvegyipari Kara néven új vegyészmérnöki fakultást állított fel, amely az akkori kormányzat intézkedése nyomán Veszprémben kezdte meg működését. Érdemes megfigyelni, hogy az egyetem alapjában egységes épületegyüttese hogyan tükrözi a kiépítés 30 éve alatt a magyarországi építészetben bekövetkezett stílusváltozásokat, egyben az építőtechnika fejlődését.

Az Erzsébet sétányon tovább haladva baloldalt a Megyei Kórház épületei után szépen tagolt, a felső sétautakon is végigjárható meredek domboldal emelkedik az Alsóvárosi temető széléig. Jobboldalt a régi Külső-Püspökkert téglakerítésének maradványaival parkos környezetben állt a Megyei Kórház gyermekosztálya, mely - eredetileg gyermekmenhely céljára - 1904-ben, Ybl Miklós tervének felhasználásával épült, késő eklektikus stílusban.

Ajánlott POI:
Ajánlom figyelmetekbe (aki nem csak a strigulára hajt) a
Katonatemető-t, ahova kegyeleti okokból nem kerülhetett láda elhelyezésre, de mindneképp érdekes hely, mely a Vámosi Úti Temetőben kapott helyet! A Honvédelmi Minisztériumtól kapott információk alapján ez hazánk második legnagyobb német-magyar katonai temetője!
A Megyeháza térről a 4-es 6-os buszok végállomása (Vámosi úti forduló) a temető.

Egyéb:
A láda környezete a 2008. októberi VESZPRÉM I INTEGRÁLT VÁROSREHABILITÁCIÓS tervének "akcióterülete". Azaz a Közép-dunántúli regionális fejlesztési, városrehabilitációs pályázati keret rendelkezésre áll a terület fejlesztésére!

2010. 10. 31.
A láda környezetét megrongálták. Köszönöm Bándi Lászlónak, a Veszprém Megyei Honismereti Egyesület elnökének és Horváth Zoltán városüzemeltetési igazgatónak a helyreállítás ügyében tett rendkívül gyors közbenjárásukat!

2011.12.29.
A láda gondozását átvettük vokopeti-től, amit ezúton is nagyon köszönünk! Ígérjük, hogy igyekszünk jó gazdái lenni! Az Endresz_család

2012.01.21.
Kihelyeztünk egy mikroládát, rövidesen valódi láda is kerül a környékre. A terveink szerint a mikro a jövőben tartalékként funkcionál majd.

2012.04.16.
További segítség: a mikrót ne kőfalban keresd!

2012.04.20
A láda etűnt, pótoltuk, a jelszava a FLÓRA játék idejére ideiglenesen megváltozott. FIGYELEM! A helyes jelszó CSAK a ládában található meg!

2012.05.19
Ládaellenőrzés. A rejtélyes dolgok folytatódnak, a nemrégiben pótolt mikrónak lába kélt, a régebbi elveszett viszont szépen visszakerült. A jelszót pánik esetére megtalálható egy barna táblán és egy ezüst oszlopon is a közelben, kékkel felírva! A környéket a jelek szerint a hajléktalanok teljesen lepusztítják, a parkolóban erős pénzkunyera folyik, a romoknál gyalázatos a helyzet, rengeteg a szemét. Sajnálom.

2015.10.23
Az eltűnt dobozt új helyen pótoltuk. A két tartalék lehetőség is rendben van, kereshetőek.

2018.01.01
Újévi ládaellenőrzés. Minden rendben, kereshető.

2021.06.16
Ládaellenőrzés. Kicseréltük a logbook-ot.
Minden rendben.

2022.06.23
Az építkezés miatt ideiglenes megoldásként kihelyeztünk három lehetőséget a jelszóval. Rendes dobozt véglegesen az építkezés befejeztével fogunk kirakni.


Állapot: kereshető

KRW értékelés (936 db): környezet: 4.11 rejtés: 4.08 web: 4.42 átlag: 4.20

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Szárnyaló Sas 2022.08.16 16:45 - Megtaláltam
A sas leszállt, a sas leszállt! Köszönöm a munkádat! [Geoládák v3.12.10] A pontok építési területen vannak. Bekéredzkedtem.
A fehér táblából kiszedtem a jelszót, és átraktam az út túloldalán a tiszafába. Az új koordináták a csatolt képen vannak.

IMG_20220816_164955 
Nikicsu 2022.08.13 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

peter1990 2022.08.13 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Minden rejtés sajnos már lezárt területen van.
De megoldodott.

Joanne 2022.08.12 13:38 - Megtaláltam
Sajnos már minden le van zárva. A plusz pontok is építkezési területen vannak már. De megoldottuk!

Pancsi15 2022.07.26 11:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

FTom 2022.07.26 11:30 - Megtaláltam
A kőfalnál nem igazán lehetett keresgélni: mindig jött-ment valaki, az elkerített részen pedig az építőmunkások mozgolódtak. A két másik, feliratos helyszín viszont rendben volt.

Rocco21 2022.07.15 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.10
Megvan! 126. láda. Sajnos a láda környékén most munkálatok vannak, így a környezet nem annyira megkapó. Az ide vezető úton eljöttem az egyetem épületei mellett. A rejtés nagyon hanyag, kb. csak le van dobva a láda, és be van fedve egy kővel. Csoda, hogy még egyáltalán ott volt. Logbook nem volt benne, igy logolni nem tudtam.

A ládaZeneiskola
Műszaki informatikai kar 
juditcsendes 2022.07.15 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Molli 2022.07.10 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.35
Levadásztam.

anita988 2022.07.03 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.10]

Béla 53 2022.06.28 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.7 teszt]

MEMME és ZEREB 2022.06.26 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.60
Köszi a rejtést!

kertimi 2022.06.25 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Tanohun 2022.06.25 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Endresz_család 2022.06.23 12:00 - Egyéb
A láda eredeti rejtekhelye körül építési munkálatok folynak, így az megközelíthetetlenné vált. Ideiglenes megoldásként kihelyeztünk három lehetőséget a jelszóval. Tehát:

1.:
N 47° 5,425' , E 17° 54,504'
Mikro a kőfal sérülésénél, lapos kődarabbal takarva, talajszinten

2.:
N 47° 5,456' , E 17° 54,486'
Matrica fehér dobozon a parkoló automata mellett, egy méter magasan

3.:
N 47° 5,465' , E 17° 54,466'
Barna táblácska sárga zsinóron a fehér tábla fémszerkezetében, másfél méter magasan.

Rendes dobozt véglegesen az építkezés befejeztével fogunk kirakni.


jeszter 2022.06.06 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Veszprémi kirándulás geocachinggel egybekötve :) [Geoládák v3.12.10]

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2022.06.11 12:59]

20220606_11544020220606_115344
20220606_11523220220606_115225
20220606_115126 
MarciMilánBálint 2022.04.15 17:52 - Megtaláltam
Egy ládára volt csak időm, ez volt a legközelebb - kérem, a kép alapján fogadd el a megtalálást. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2022.05.18 12:19]

gcvein 
tomi322 2022.04.14 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2022.04.16 14:48]

1650019877425 
relili 2022.04.11 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Bence2009 2022.03.26 12:27 - Megtaláltam
A terület le van zárva. Fotó alapján kérnénk szépen egy elfogadást. Köszönjük

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2022.04.05 09:22]

IMG_20220326_122839 
gordian365 2022.03.14 17:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, a ládát sajnos a környék felújítása miatt nem tudtuk megtalálni.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2022.04.05 09:22]

E5UA3UxnW4 
Magdi&Norbi 2022.02.20 11:10 - Egyéb
Sajnos kerítéssel le van zárva a terület rehabilitáció miatt, így sajnos nem tudtuk megközelíteni. Elég friss lekerítésnek tűnik.

Palóchegylakók 2022.02.14 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszönjük a rejtést!
A Palóchegylakók [Geoládák v3.12.6] [Geoládák v3.12.6]

BaLinda 2022.02.12 10:51 - Megtaláltam
Röplabda meccs előtti séta közben. Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Balázs, Linda [Geoládák v3.12.6]

naszia 2022.02.05 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.33
Megtaláltuk köszönjük a rejtést!NASZIA [Geoládák v3.12.5]

Bogyesz1998 2022.01.31 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

jezzus 2022.01.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.41
Megtaláltuk. Anita,Miri,Domi,Gabi

Lipi_0207 2022.01.27 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Jó kis helyet találtak a láda számára

Askraeus 2022.01.26 22:14 - Megtaláltam
. [Geoládák v3.12.5]

ivan&anna 2022.01.01 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

TigerRabbit 2022.01.01 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

MomoRenee 2022.01.01 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

ReneeMomo 2022.01.01 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

KeresTalál 2021.12.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Köszönjük a rejtést.

 
Világutazó 2021.12.30 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.5]

braunstetter 2021.12.27 05:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi :)

evus444 2021.12.26 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Hanszi 2021.12.16 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megtaláltam, nagyon jó rejtés.

lancz-czifra 2021.12.11 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

p1sti 2021.12.01 21:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
megtalaltuk koszi.

Zsolt és piroska 2021.12.01 21:38 - Megtaláltam
I

balkri5 2021.11.14 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam Nboti10-zel és Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Nboti10 2021.11.14 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam balkri5-tel és Hegyoval. TFTC

Photographer 2021.11.13 17:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.81
Koncertre érkeztünk Veszprémbe, de volt még idő, így felkerestünk 2 ládát is. Így esett a választás erre. Igaz sötétben és ködben sok mindent nem láttunk, de izgalmas volt a keresés.
Köszi a rejtést!

IMG_20211113_174206IMG_20211113_174220
IMG_20211113_175116 
Lia és Sanci 2021.11.13 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.15]

Prisztai Bertalan 2021.10.25 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Miután a Garmin hülyeséget mutatott, a leírás után már nagy nehezen megtaláltam, bár nekem, aki már gyakorlott nem lett volna nehéz a pontos helyre vezetés után megtalálni, de a hely nagyon szép, különösen most ősszel.

kerol 2021.10.17 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

jancheeta876 2021.10.09 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Szloi 2021.10.03 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

wicky1 2021.10.01 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

meske 2021.09.19 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

utigabi60 2021.09.19 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Kis Nyuszi 2021.09.10 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Diabar 2021.09.04 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Csureszh 2021.09.04 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
A parkolóból felmentünk a lépcsőn, megnéztük a romokat, aztán megkerestük a ládát. Elég szemetes a környéke, sajnos.

Mary&Advent 2021.09.04 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Jonigts 2021.08.24 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 2.82
Köszönöm a rejtést.

meszi06bubi 2021.08.24 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.57
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Csonka Family 2021.08.23 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Hunkereső 2021.08.22 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Mr Fülixájjal közös keresés.
Köszönjük a rejtést !

Mr. Fülixáj 2021.08.22 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Már gondolkoztam hogy átmászok az info kar épülete mellett a kerítésen, de az asszony lebeszélt. Aztán elmentem a főépületig, ott nyitva volt a kapu. Közben hevesen kerestem a Szent Miklós-szeg táblát ... szóval bementem, elmentem egészen hátul a koo-ig, majd megállapítottam hogy a kerítésen kívül van. Körbejártuk az egészet 360 fokban, és a parkoló mellett egyből meglett a Szent Miklós-szeg tábla, majd a láda maga is.

Kéne egy leírás a megközelítéshez, amit persze a pontvadász kesser úgysem olvas el, mondjuk pl. valahogy így :

!!! A PARKOLÓ FELŐL GYERE !!! EGYETEM KERÍTÉSÉN KÍVÜL !!!

TFTC Fülix. [Geoládák v3.3.2]

Szancs 2021.08.19 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Visti48 2021.08.13 11:08 - Megtaláltam
Bobby Holmes társaságában. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Bobby Holmes 2021.08.13 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Mo-Hó 2021.08.13 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.14
Szép hely!
Köszi a rejtést!

Nemi91 2021.08.06 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

jasa2 2021.08.06 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam Rékával, Eszterrel és Julival, köszönöm a rejtést!

Toncsi69 2021.08.03 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

vzoli007 2021.07.30 21:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.92
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

szmetzsu 2021.07.28 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

foltimoka 2021.07.25 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam! [Geoládák v3.11.3]

GRA 2021.07.25 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.58
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Fantasztikus kirándulás volt. [Geoládák v3.11.3]

voroscsalad 2021.07.24 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

bumbieva 2021.07.23 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Annosz 2021.07.23 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Zé87 2021.07.22 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.25
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

monika121 2021.07.22 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

barnanya 2021.07.21 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam benebotoval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

beneboto 2021.07.21 10:40 - Megtaláltam
Balatonfüredi nyaralás 5/16

Megtaláltam barnanyával, köszönöm a rejtést! Ezt a napot Veszprémbe szerveztük. Reggel buszra szálltunk, és amikor leszálltunk, ez a láda volt a legközelebb. Megmásztuk a lépcsőt, majd láttuk a romokat, és utána megkerestük a ládát. A láda rendben van. Utána egy másik úton mentünk GCLIBR-hez. [Geoládák v3.11.3]

Postasandi197 2021.07.18 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltuk, köszönjük!

bedit3 2021.07.17 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Tomi11 2021.07.17 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Hoho71 2021.07.17 13:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejt?st !!

alat300 2021.07.17 09:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.59
megvan!

zsuzsi es sanyi 2021.07.16 21:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Ládázás Lilcsivel. Köszönjük a rejtést :)

nemlac 2021.07.15 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]
Állatkert utáni gyors tálalat.

Meteorick 2021.07.13 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Green Eye 2021.07.13 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Phreny 2021.07.11 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tünde és András :) [Geoládák v3.11.3]

Angyalfiak 2021.07.09 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést!
...kár a szemétkupacert... [Geoládák v3.11.3]

Evila 2021.07.03 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Veszprém 9/1. Az ajánlott látnivalókat is végignéztem, a katonai temető kivételével. Köszönöm a kalauzolást és a rejtést!

IMG_3235IMG_3238
IMG_3239IMG_3243
IMG_3249 
zoli 2021.07.02 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Valaki_007 2021.06.26 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

Manoka61 2021.06.26 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

Batkamanó1211 2021.06.26 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

Kicsikancsikó 2021.06.26 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Köszönjük!:)

sheriff 2021.06.24 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

öreghegyiek 2021.06.20 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Endresz_család 2021.06.16 17:30 - Egyéb
Ládaellenőrzés. Kicseréltük a logbook-ot.
Minden rendben.


geojoda 2021.06.10 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Köszönöm a rejtést. Üdv.

Gábor és Edit 2021.06.02 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.27]

Maxi613 2021.05.29 12:27 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.10.5]

Rbill 2021.05.27 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.45
M

pistannn 2021.05.24 10:21 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.74
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

ajobi 2021.05.22 16:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! A dobozka nagyon kis elhagyatott állapotban van :(

kocsisjozsef74 2021.05.22 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.10.5]

anzsu7 2021.05.22 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi

[Geoládák v3.10.5]

Tibcsiii 2021.05.11 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Horváth Edit 2021.05.11 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

AronNora 2021.05.09 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

pideryus 2021.05.06 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, de csak a pótjelszót kerestem.
[g:hu+ 2.6.11]

p.panka 2021.04.30 17:01 - Nem találtam meg
nem találtam meg, de a sok ürülék miatt nem is kerestem túl sokáig
elég bizar emberek járnak erre

c.corax 2021.04.29 08:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Skalp 2021.04.25 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kisvakond70 2021.04.25 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

csaknora 2021.04.24 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést [Geoládák v3.10.5]

selanna 2021.04.05 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Viki92 2021.04.05 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Peticsip 2021.04.05 12:02 - Megtaláltam
Viki és Peti megtalálta :) [Geoládák v3.9.6]

JenniMiki 2021.04.01 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.9.6]

Marácziék 2021.04.01 14:48 - Nettaláltam
A dobozt nem találtuk meg csak a kódot, pedig mindent átfésültüno. köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kaputyin 2021.03.28 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]
A Koma-kúti parkoló jó kiindulópontnak bizonyult a városrész bejárásához és környék ládáinak felkutatásához. A Kálvária-hegynek egy GCCITO szervezés jót tenne! :)

IMG_3426IMG_3427
Brigi0111 2021.03.27 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

KernyaFamily 2021.03.25 09:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

HorCsa 2021.03.15 11:59 - Megtaláltam
Ajándékot hagytunk

Pityu22 2021.03.11 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

lukovszkil 2021.03.10 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Pissti túrái 2021.03.04 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Köszi a rejtést!

veghbm 2021.03.02 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ricsi 77 2021.02.28 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.8.3]

comcen1 2021.02.21 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

duty 2021.02.07 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Kisbubi 2021.02.06 21:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

paidlp 2021.02.06 14:43 - Megtaláltam
Fogom! :)
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Fodfru 2021.01.26 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.00
.

kcs1138 2021.01.24 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

AdmiralChef 2021.01.12 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Pici ládika, de tetszett, ahova el volt rejtve.

Palyvik 2021.01.10 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)

Bmikka 2021.01.10 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

zsnb2009 2021.01.10 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

brkucus 2021.01.10 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

zoll 2021.01.09 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.8.3]

Kovacsek_7227/4 2021.01.09 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

KacsalaPéter 2021.01.02 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon kicsike láda... [Geoládák v3.8.3]

Lalima 2020.12.31 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Benkó Andrea 2020.12.31 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Mörren Morcogi Micó 2020.12.31 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Micicila 2020.12.31 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

kireth 2020.12.31 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Aniko & Gyuri 2020.12.26 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Korigumi 2020.12.25 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

TakacsBarni 2020.12.13 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Dávid és Ádám 2020.12.13 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kicsit nedves a tartalma, a füzet csaknem tele van. [Geoládák v3.8.3]

Viczi 2020.12.05 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Domika87 2020.11.27 08:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

éjféli vadász 2020.11.08 11:34 - Megtaláltam
Meglett! Köszönöm!

akarair 2020.11.05 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

RED75 2020.11.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Jó kis városi láda!Köszönöm a rejtést.

IMG_20201102_112816IMG_20201102_113628
Terázia team 2020.10.30 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

erdei.laszlo 2020.10.30 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

zsoffer 2020.10.24 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.2]

szentvik 2020.10.24 11:35 - Megtaláltam
Annyira nem szép környék sajnos. Tele szeméttel minden, a romot pedig üvegszilánkok rétege borítja sajnos... [Geoládák v3.7.6]

bambii 2020.10.23 18:10 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.7.6]

Gyagyásék 2020.10.19 22:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.3.4]

Tibort7 2020.10.09 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Köszönöm a rejtést!

BiMeHu 2020.10.06 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Megtaláltam, thx.

benedixtus 2020.10.06 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

fodor8peter 2020.10.04 12:11 - Megtaláltam
Nagy lendülettel estem neki a ládának, a térképet sem néztem meg elég alaposan. Beügyeskedtem magam az egyetem területére, ott aztán kiderült, hogy a kerítésen kívül van a láda, igaz nem messze tőle! :)

ViszlaiLívia 2020.10.02 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

reczy 2020.10.02 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

timuska74 2020.09.22 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

emmerwald 2020.09.20 13:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

PIT BJJ 2020.09.19 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Dr.Lada 2020.09.19 12:06 - Megtaláltam
Elkövetve.:-) [g:hu 1.6.4]

Micra73 2020.09.19 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Bakonyi ládázás Dr.Ladával.

IMG_20200919_120233IMG_20200919_120339
IMG_20200919_120350 
Twini 2020.09.19 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

bobori94 2020.09.18 11:32 - Megtaláltam
Közös találat adamdudassal. Köszi!

adamdudas92 2020.09.18 11:32 - Megtaláltam
Közös megtalálás bobori94-gyel! :-)

Rastaman 2020.09.09 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

agotasz 2020.09.06 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

gary15 2020.08.30 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Roxy1256 2020.08.25 18:20 - Megtaláltam
???? [Geoládák v3.5.4]

dezsoboda 2020.08.24 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Szucsviki 2020.08.23 12:30 - Megtaláltam
Köszii,megtaláltam ;)
[Geoládák v3.5.4]

ambrus207 2020.08.23 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

vto 2020.08.22 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.17 súly: 2.85
Köszi a rejtést!
Tomi és Eszter [Geoládák v3.5.3]

szabo.anna1992 2020.08.21 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Köszönjük!

TomiAncsi 2020.08.21 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

nano 2020.08.20 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.41
köszi

LauraesAdam 2020.08.18 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen! Üdv: L & Á [Geoládák v3.5.3]

Tibigi 2020.08.18 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Köszönöm a rejtést.

Barnamac 2020.08.16 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

SzatyiSergeant 2020.08.15 16:42 - Megtaláltam
Megvan! Feladat teljesítve. :)
Köszi a kalandot. :) [Geoládák v3.5.3]

martilla 2020.08.11 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

ZoliQua 2020.08.09 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

TakacsReka 2020.08.05 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

gergelyszabo 2020.08.05 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Sergio64 2020.08.03 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zs & Zs [Geoládák v3.5.0]

IMG_20200803_184054 
Zsu1971 2020.08.03 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

kissss 2020.08.01 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Hévízről hazafelé tartva itt is lassítottunk egy kicsit. :) Köszönöm a rejtést!

Samatranlom 2020.07.28 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A dobozka egyébként az öreg fa mellett volt a földön elgurulva, de visszarejtettem, remélem jó helyre...! Sztem egy erősebb szél innen is kimozgathatja... Viszont a logfüzet tele van, pótolni kellene, már cetlikre irkalnak, elég méltatlanul...[Geoládák v3.5.0]

cosinus0 2020.07.22 17:45 - Megtaláltam
Megvan.

Menőmanók 2020.07.18 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

nepster 2020.07.15 15:37 - Megtaláltam
Bringával, köszönöm.

Safrany 2020.07.15 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Köszönöm a rejtést. A logbook már tele van, kellene új...

H.B. 2020.07.15 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Köszi a rejtést! Kerékpáros találat.

Túrázó974 2020.07.15 09:19 - Megtaláltam
Kerékpáros találat, útban az új veszprémi Kolodko szobor felé. Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

KlimaTamás 2020.07.12 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Andi2791 2020.07.12 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

angyall 2020.07.08 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.80
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

R.Guszty 2020.07.04 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.11
Veszprémi ládázás közben err eis elvetődtem. Gyors találat, kösz a rejtést.

@Nikó 2020.06.28 17:32 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, eső után felüdülés volt!

filomario36 2020.06.27 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést!
filo zsambo eniko [Geoládák v3.4.1]

Menyust 2020.06.20 19:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.79
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

GARRI85 2020.06.19 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Brigi&Kristóf :) [Geoládák v3.4.1]

trueefalsee 2020.06.17 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Monyos és Sziszke 2020.06.13 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Mivol 2020.06.12 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

szappy111 2020.06.08 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Móni és Dávid 2020.06.07 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

MJulcsi 2020.06.05 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
elégnehéz volt megtalálni!

MMarci 2020.06.05 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.95
Alig találtuk meg a ládát. Köszönjük.

csacsibe 2020.06.04 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

czvetkkr 2020.06.04 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

zicsko22 2020.06.01 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

ceeklali 2020.05.30 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.61
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

TündImi 2020.05.27 13:37 - Megtaláltam
Vp Szt Miklós szeg
TündImi [Geoládák v3.4.0]

Gibix75 2020.05.22 06:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

mistyfy 2020.05.21 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon jopofa rejtes. [Geoládák v3.3.2]

Ferás 2020.05.21 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.3.2]

Winssent 2020.05.13 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

e-Peti 2020.05.11 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Beene 2020.05.10 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Terrorizer 2020.05.09 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.32
Köszönöm!

Goodwin_90 2020.05.08 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

akogesy 2020.05.08 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

VaVi 2020.04.28 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Gazdy9 2020.04.27 19:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

letya2 2020.04.23 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

S13 2020.04.23 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Csipe 2020.04.17 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

famászóbáró 2020.04.15 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönöm a lehetőséget!
[g:hu+ 2.0.47]

Sajtkenyér45 2020.03.26 16:15 - Megtaláltam
Nem az volt a tervem, hogy idejövök, csak útbaesett, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Adambalogh508 2020.03.17 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi :) És a pót jelszót is :)

pappcsalád 2020.03.14 06:48 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.33]

goriszták 2020.03.07 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

gangyal 2020.03.07 15:02 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.7]

Fazekasék 2020.02.29 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

Csg12 2020.02.28 07:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

nfmate 2020.02.27 20:16 - Megtaláltam
köszönet [Geoládák v3.3.2]

Sir Pajszer 2020.02.27 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.11
Köszi!

Kész! 2020.02.23 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Kész! Köszönjük a rejtést!

LC 2020.02.22 12:26 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Ohana 2020.02.16 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Witch 2020.02.15 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Az első volt, imádtam!!! [Geoládák v3.3.2]

Robogo 2020.02.15 11:00 - Megtaláltam
Veszprém környéki ládázás alkalmával kerestük fel ezt a ládát kitkat0123, LCSOKA, tabletta és fa-peti társaságában. A veszprémi ládák mellett a VOlt egyszer egy VAsút sorozat ládáinak megkeresés volt a cél.
Köszönöm a rejtést!

kitkat0123 2020.02.15 10:59 - Megtaláltam
Pár éve körbejártam már Veszprémet, akkor a hus ládák kimaradtak, most sikerült bepótolni. Szép város, szép időben, szuper társaságban.

Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.3.2]

vfeco77 2020.02.08 22:12 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.17 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kovigaga 2020.01.10 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Peterancsa 2019.12.26 21:12 - Megtaláltam
Ez is megvan, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Bőrharisnya 2019.12.23 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Köszönjük a rejtést.

DSS és Szandra 2019.12.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Megtaláltuk, köszi a rejtést. :)

gyertya 2019.12.10 21:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.85
Megtalaltam, mindharom jelszot is!

Koszonom a rejtést!

chrys1 2019.11.30 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, nincs benne ceruza! [Geoládák v3.0.0]

Pzoli 2019.11.23 18:57 - Megtaláltam
Ok

ridist 2019.11.17 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsotyka 2019.11.16 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszönöm a rejtést! Zsozso94 társaságában.

Zsozso94 2019.11.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam Zsotyka társaságában! Köszönöm a rejtőnek ezt a csodás sétát, szép a város! :)

Veszprémi sétaVeszprém Megyeháza
Veszprémi Szent Miklós plébániatemplom romjaiVeszprémi kilátás
Veszprémi kilátásVeszprémi séta
gyoeria 2019.11.16 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.07
Sajnos, ahogy odaértem szakadni kezdett az eső. A tervezett veszprémi sok pontból így csak egy lett.
---- Esti bejegyzés: mégis lett néhány, :-)

TFTC
Győriék

Lehelbogi 2019.11.15 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Katka991 2019.11.11 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Tomika66 2019.11.09 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam, jó helyen volt!
Köszi:)

koranyig 2019.11.01 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MacKay 2019.11.01 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

cqz 2019.10.28 17:30 - Megtaláltam
Köszi!

Natusniki 2019.10.24 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lesz Family 2019.10.21 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést ! :-) [Geoládák v2.2.5]

DaveCPF 2019.10.19 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RezsoBacsi 2019.10.11 11:25 - Megtaláltam
Megleltem, köszönöm a lehetőséget! [Geoládák v2.2.5]

ha2 2019.10.06 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Kerékpárral a királynék városában.

043044
045 
medike75 2019.10.05 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

P.B_László 2019.10.03 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Megtaláltam , köszönöm a rejtést .

Dreadwing66 2019.09.29 22:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DemonPlayer 2019.09.29 20:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :D[Geoládák v2.2.5]

MáLinKA 2019.09.29 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kilali 2019.09.21 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sütike222 2019.09.19 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

peresztegivirag 2019.09.02 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sánta8 2019.08.25 08:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Klari2006 2019.08.25 08:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

westmark 2019.08.23 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

zorka.megyesi 2019.08.22 22:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

cintia0404 2019.08.22 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VINAX 2019.08.17 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.79
Hosszú hétvége 2. állomása:
Veszprémi ládázás 1/8

Ha már Egyetemváros, akkor stílszerűen a központi kollégiumban foglaltunk szállást. Egy éjszakára megszállni tökéletes, és olcsó volt.
A szállás elfoglalása után ezzel a ládával kezdtük meg a késő délutáni sétánkat.

Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

received_499357540819030 
Fanni és Tomi 2019.08.17 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gab.szalontai 2019.08.17 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

NormanTT22 2019.08.14 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vasilona 2019.08.10 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

dagidoeg 2019.07.22 19:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

esztiszabo 2019.07.22 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

féjéri tamás 2019.07.20 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

LabiMarceaz 2019.07.15 21:27 - Megtaláltam
Megvan!! Jupiiiiiii!!!! [Geoládák v2.2.5]

blendix 2019.07.14 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. :)
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Csirimojo 2019.07.11 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Gorkii 2019.07.11 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.07.08 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.45
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

Horec 2019.06.28 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést! Dorina&Dávid [Geoládák v2.2.5]

barchetta13 2019.06.23 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

dalmatás_lány 2019.06.23 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk Pandával! Köszönjük a rejtést és a játékot! :)

wirtha 2019.06.09 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

coteacote 2019.06.09 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

JohnnyJoker 2019.06.08 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gkb 2019.06.01 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nimka 2019.05.31 19:21 - Megtaláltam
továbbiak később [g:hu 1.6.2y]

KataJani 2019.05.26 12:30 - Megtaláltam
Veszprémi hétvége. [g:hu 1.6.2y]

Zolee és a mókusok 2019.05.12 14:33 - Megtaláltam
Megvan, köszi! :) [Geoládák v2.2.5]

vastagj 2019.05.12 13:07 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

Pongi57 2019.05.04 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Egész napra ládázást terveztem, de a rossz idő keresztülhúzta a számításomat. Így inkább megnéztem a Bosszúállókat. A moziból kijőve éreztem, hogy ez a 3 órás mozi élmény megkíván egy kis sétát, akár esik, akár fúj. Kinéztem ezt a ládát és a McDonaldsnál leparkolva, megkerültem a kórház tömbjét. A temetőben megálltam egy főhajtásra az első világháborús áldozatok emlékművénél. A temetőn átvágva visszakanyarodtam az egyetemi épületek felé. Sajnos az eső egyre jobban esett, így nem kísérletem meg felmenni a romokhoz, hanem az egyik felkínált alternatív jelszót vettem igénybe. De biztos nagyon szép és vadregényes ez a kis érintetlen "sziget" a város közepén. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

idáig jutottamvadregényes sziget
II. világháborús emlékmű 
gyalogk 2019.05.03 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

geoládászok 2019.04.22 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

poliver 2019.04.21 22:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

EniDávid 2019.04.21 22:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tivi2007 2019.04.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
Ok.

taheja 2019.04.02 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

stikli08 2019.03.30 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Részletek később... [Geoládák v2.2.5]

lajtosandras 2019.03.30 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaatt 2019.03.27 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Pattika97 2019.03.22 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fodor család 2019.03.22 10:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Alex és Rami 2019.03.16 16:41 - Megtaláltam
Köszönjük 😊

jupiter 2019.03.16 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

johnnycache 2019.03.10 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Köszönöm az élményt! :-)

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2019.02.17 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Szép tűzrakós hely a centrumban...Eszti&Sanyi

PervaiSDG 2019.02.17 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Steigervald 2019.02.16 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Adrienn.steigervald 2019.02.16 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsubamba 2019.02.10 08:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

domjánandrea 2019.02.09 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vakond87 2019.02.05 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Bat&Cat 2019.01.12 10:21 - Megtaláltam
Megvan! [Geoládák v2.2.5]

peszlegc 2019.01.04 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést! Ibolya és Christopher! [Geoládák v2.2.5]

kansasshuffle 2019.01.01 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2018.12.31 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Pumba9 2018.12.31 16:22 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

std74769 2018.12.31 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bigi 2018.12.30 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.5]

Brigus 2018.12.30 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lacza és Tádé 2018.12.27 14:59 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

turzovivi 2018.11.23 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsutila 2018.11.03 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Emerich63 2018.11.02 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

20181102_10553220181102_110430
20181102_10460720181102_110650
20181102_11083520181102_111438
Potyogók 2018.10.29 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltuk, köszönjük! Apa és Anya a Veszprémi Egyetemen ismerkedtek meg, szép nosztalgiázás volt. :)

pgyp 2018.10.28 11:13 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.5.4]

Batani 2018.10.22 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! Először rossz irányból közelítettük meg, de kerülő után megtaláltuk még sötétben is ;-) Kalandos keresés volt! [g:hu 1.5.4]

Zsolesz0985 2018.10.22 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

H+W 2018.10.22 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

A2M 2018.10.19 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

nbettike85 2018.09.30 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

K.Ákos 2018.09.22 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szaszkievics 2018.09.17 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Több infó és képek később. [Geoládák v2.2.4]

HRita 2018.09.17 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zlosonci 2018.09.15 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Turistaember 2018.09.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [Geoládák v2.2.4]

Lisza 2018.09.09 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.84
Kétnapos kirándulás és egész napi kóborlás után már a csapatot nem tudtam rávenni, hogy tüzetesebben átnézzük a környéket, így csak az oszlopon lévő jelszót sikerült meglelni.

alibimunka 2018.09.06 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Évi&Zoli 2018.09.01 13:40 - Megtaláltam
Kerékpáros városnézéssel terveztük begyűjteni a ládákat, sajnos a telóm korán feladta a küzdelmet a számolgatások, pontról-pontra haladás közben. Így csak egy pár hagyományost sikerült kiszürkíteni. De nem baj, így legalább lesz okunk máskor is eljőnni ebbe a győnyőrű városba. Köszönjük!

20180901_13391520180901_134107
lpepe 2018.09.01 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

macaron13 2018.08.29 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fekete-Szabó Dániel 2018.08.23 23:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

haywire 2018.08.20 12:30 - Megtaláltam
Megvan.

Lesmon4SLS 2018.08.19 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Köszi, megtaláltam. Sajnos elég szemetes a környék, de azért megérte megkeresni. Utoljára talán gyerekként voltam fent ezen a dombon.

mulder2197 2018.08.11 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mohacska 2018.08.11 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Páratlan Páros 2018.08.09 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.71
A láda könnyen meglett. Viszont feldühített bennünket a rongálás, amit a helyszínen tapasztaltunk.
Köszönjük a rejtést!

20180809_150906 
Matita 2018.08.01 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pikipiki 2018.08.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Ka_Csa 2018.07.27 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Aklarus 2018.07.27 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Blaiserman 2018.07.27 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tapiapi 2018.07.21 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltam. Köszönöm a rejtésed. A rejtés rendben, a környezet tökéletes. Lenne, ha nem lenne az ember nevezetű állat. Aki az ösvényre piszkít. A gyönyörű óváros szívében. [g:hu 1.5.4]

Fancsi08 2018.07.17 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Bzsvsz+Manó 2018.07.15 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.94
Megvan köszi. Sajnos csak alternatív jelszóval.

Zsizsi60 2018.07.15 14:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtest

kingajani 2018.07.12 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

aknitram 2018.07.12 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

bapa 2018.07.12 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Galocza26 2018.07.07 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

petrot81 2018.07.06 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Állatkertezés utáni családi kincsvadászat során! [Geoládák v2.2.4]

Kincskeresők 
Dóri&Viktor 2018.06.30 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést! A romok környéke elég elhanyagolt és gazos, de a rejtekhely nagyon tetszett! :)

Tekikatona 2018.06.27 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Attca 2018.06.25 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mgota 2018.06.25 00:00 - Megtaláltam
+

Alicelol2 2018.06.22 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Morana 2018.06.20 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A fiatalok bújóhelyén van a láda. De mi azért összeszedtük (Nem örültek nekünk:) [Geoládák v2.2.4]

Bár úgy tűnik, de nem itt mentünk fel :)
StellaDeFrász 2018.06.16 14:57 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést. [Geoládák v2.2.4]

Hooch-Csi&Vi 2018.06.14 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ocsike78 2018.06.14 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.2.5]

tomikapc 2018.06.03 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

CsKaroly 2018.05.27 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Bugár-orienteering 2018.05.26 14:48 - Egyéb
Már 2010-ben megtaláltuk a dobozt, de ma ismét a városban töltöttünk egy egész napot. Érdemes volt.

 
Szőkekapitány 2018.05.26 14:38 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

pisznice 2018.05.26 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Vándor-ló 2018.05.12 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.33
Köszönöm a rejtést.

Bittmann 2018.05.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Szépen gondozott park, gyönyörű virágzó hársfák. Nagyon érdekes hely, tetszett a rom is, ami alatt számtalanszor elsétáltunk már. Köszönjük a lehetőséget.

IMG_1906IMG_1908
IMG_1907 
F.Mesi 2018.05.01 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.3]

Hajnalék 2018.05.01 13:57 - Megtaláltam
Hajnalék megtalálták!

Móni&Krisztián 2018.04.30 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.23
Megtaláltuk,köszönjük!

PAncsi 2018.04.14 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

eazs 2018.04.07 19:59 - Megtaláltam
köszönjük

HUNJack15 & Hippi72 2018.04.07 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

MoMaszter 2018.04.02 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.01
Először a GCLIBR felől toronyiránt próbálkoztunk, majd az egyetem épülete felől ...végül elolvastuk a leírást és így már sima ügy volt.

A romnál helyi fiatalok korábbi bandázásának nyomai láthatók sajnos (törött vodkás üveg, stb.), úgyhogy vigyázzatok a lábatokra, ha arra jártok. A hely egyébként tetszett és a rejtés is jó az álcaszín miatt, ha rendesen vissza van rakva a helyére.

Köszi a rejtést!

n.peti 2018.03.25 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam

kasap 2018.03.17 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

spanyesz 2018.03.09 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük!

Petrav 2018.03.09 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük!

WorldWonderer17 2018.03.05 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm! Megtaláltam ictanebu-val.

ictanebu 2018.03.05 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk. Első, regisztrációja utáni közös ládánk! Bokáig érő szűz hóban... Köszönjük a lehetőséget.WorldWonderer17 -tel...úgy hogy ezért minden 5-ös [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

DalmaGergő 2018.02.25 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést! :)

roko1821 2018.02.24 16:21 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

csattila87 2018.02.24 16:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

lebert63 2018.02.18 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gubasanyi88 2018.01.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

geri06 2018.01.16 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.00
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)

Gabros76 2018.01.07 20:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

Endresz_család 2018.01.01 16:00 - Egyéb
Újévi ládaellenőrzés.
A láda a helyén volt, mindenféle álcázás nélkül, szabadon találtuk. A logbook és az írószerszám eltűnt, a doboz tartalma néhány cserekincs volt. Kicseréltük a dobozt egy újabb, kisebb, jobban álcázott példányra. A logoláshoz szükséges jelszó mindkét tartalék ponton rendben van.
Sajnos valószínűleg a szilveszteri bulik miatt rengeteg széttört üveg hever szanaszét.

A ma hajnalban betegre állított ládát kereshetőre billentem.

BUÉK!


Mike 2018.01.01 01:04 - Egyéb
Mint ládadoki a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapján és a rejtő inaktivitása miatt betegre állítottam.
Email-t küldtem a rejtőnek.

melinya 2017.12.30 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Táblákra írt jelszóval, megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

paledina 2017.12.27 15:20 - Megtaláltam
-

emiGrant 2017.12.27 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
7/7. Mai veszprémi ládázásunk utolsó találata volt ez a láda. Sajnos mi is csak a pótjelszóval tudtunk logolni. Talán jó lenne pótolni a ládát, mert a környék megérdemelné.

-1-2
-3-4
ErdőCsöndje 2017.12.07 11:43 - Megtaláltam
Az egyetemen tartott előadás után kerestem fel a ládát, én is a táblán lévő felirat alapján logoltam. Köszönöm!

bimbee87 2017.12.06 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést!

Túrajárók 2017.11.25 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Mi csak a táblára írt jelszót találtuk meg.

becko 2017.11.04 10:21 - Megtaláltam
Ma egy 15km-es városnéző túrán begyűjtöttem a város belterületi ládáit.
A doboz nincs meg, mindkét pótjelszó a helyén van.

Soma00 2017.10.29 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Köszönöm a rejtélyt!
Sajnos a ládában csupán csak egy kis esővíz volt. Az információs tábla kidöntve. Az alsó táblán kékkel írt a jelszó. Lényeg, hogy megvan.

GCVEIN 
karcsi9641 2017.10.24 00:00 - Megtaláltam
Azzal kezdődőtt, hogy az adott fánál találtam egy fekete műanyag izét, ami mint utólag kiderült, tele volt valami folyadékkal. Remélem víz volt! Amint kinyítottam, azonnal a kezemre meg a ruhámra ömlött az egész. Semmi más nem volt benne.
Elmentem a két megadott objektumhoz a tartalék jelszóért, de sajnos sehol nem találtam semmit.
Kérem a mellékelt fotók alapján a találatom elfogadását, amit előre is köszönök.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2017.10.26 10:56]

DSCN8970DSCN8971
DSCN8972 
Dodi1007 2017.10.14 15:20 - Megtaláltam
A ládát megtaláltuk,de üres volt,így maradt a pótjelszó. Köszönjük [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ncs001 2017.10.14 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.40
Köszi a rejtést!

Csonti 2017.10.04 10:06 - Megtaláltam
Pótjelszóval...

Roli94 2017.09.13 17:33 - Megtaláltam
Meglett a lada, de teljesen üres! Se jelszó, se toll, semmi.
Pót jelszóval!

Hegedüs Zsuzsa 2017.09.02 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Veszprémi ládázás első helye.
A jelszó rejtői segítséggel lett meg.
A ládát üresen találtuk. A romok melletti ismertető tábla a földre döntve.
A romoktól lefelé menet megtaláltuk a következő pót jelszót is csak ez a tábla is a földre döntve.
Köszönjük a segítséget.

IMG_20170902_092045IMG_20170902_093343
IMG_20170902_094319IMG_20170902_090757
IMG_20170902_090840IMG_20170902_091334
IMG_20170902_091459IMG_20170902_092141
IMG_20170902_094658 
Roza11 2017.08.31 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.08.11 17:42 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Domos 2017.08.08 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Az öreg fa és benne a kerek doboz is hamar meglett, de sajnos a ládát üresen találtuk. Alternatív jelszó hamar meglett.

Mizo6869 2017.08.07 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.45
A láda meg van, de üres.

vorlac 2017.08.06 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.21
Megtalálás tartalék jelszóval. A környezet szép lehetne, de jelenlegi állapotában elhanyagolt :(.

Ardo 2017.07.30 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zsupisti 2017.07.25 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

laas 2017.07.23 10:50 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük! Doboz a helyén, de üres. Pótjelszóval.
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bani 2017.07.22 15:05 - Megtaláltam
Sajnos pótjelszóval sem sikerült. A fényképről valószínű lemaradt az eleje, így nem tudtuk beírni. A doboz sajnos teljesen üres... :( Kérem a képek alapján elfogadni. Köszönöm :)

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2017.09.03 10:14]

DSCN1862 
KP1965 2017.07.21 21:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Balaton Bajnokság + Utcazene Fesztivál = 5 láda, ez volt az első.
A jelzett helyen ugyan van egy láda, de teljesen üres és még csak egy felirat sincs rajta, az első alternatív ponton sem jártam sikerrel a nagy tájékoztató táblánál. Végül a Szent Miklós-szeg táblánál meg lett a kék felirat.

Motolla62 2017.07.18 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tevelady 2017.07.15 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hegyo 2017.07.15 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.77
Megtaláltam Teveladyvel a SJF. és a Balaton körüli nyaralásunk alkalmával. Köszönöm a lehetőséget.

jules73 2017.07.14 14:45 - Megtaláltam
Utazás a múltba
Köszi!

totedu 2017.07.13 12:20 - Megtaláltam
Belvárosi séta közben a gps megbolondult, az egyetem mérnöki kara mellett már álló helyben is 19 km/h sebességet mutatott, folyamatosan messzebbre helyezve a ládát. Örültem , hogy térkép alapján megtaláltam a Szent Miklós táblát.

alcala76 2017.07.10 13:28 - Megtaláltam
Pót jelszóval.

leve2002 2017.07.06 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Kifosztott ládát találtam, beteg láda. Ha látom, hogy beteg a láda (betegre van állítva) hoztam volna logbookot. Virtális keresés lehetőségét már csak a kocsiban vettem észre.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.08.22 19:02]

IMG_20170706_120411IMG_20170706_120302
szabi16 2017.07.03 08:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.76
Köszi szépen a rejtést!

Orion21 2017.07.01 13:21 - Megtaláltam
Köszi

Mancilla 2017.07.01 13:21 - Megtaláltam
Köszi

Findusz 2017.06.16 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam

Spangarázs 2017.06.14 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
A munka hozott Veszprémbe...tesztkamra az egyetemre.
Meló után Dallas helyet irány a város...
Nagyon szép a belváros hegy,vár,tó,patak,völgyhíd,parkok,keskeny utcák...
Arc leesik csak ajánlani tudom a sétát a városban!

Sajnos a dobozt kifosztva találtam a táblára felírt pótjelszó sem működött, pedig azt hittem megvan.
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2017.06.30 09:42]

IMG_20170615_113926[1]IMG_20170614_212448[1]
czmauber 2017.06.10 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) Köszönjük a rejtést! :)

BaLiAnIzAb 2017.06.05 19:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük.

Eszti és Robi 2017.06.05 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, igaz, csak a "lenti" pótjelszót. Jobb sorsra lenne érdemes a terület, mint ahogy azt kezelik most.

parrish 2017.06.04 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2017.06.04 23:59 - Megtaláltam
Megvan.

vecsmeli 2017.06.04 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SempergerL 2017.06.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Érdekes környezet, ügyes rejtés. Nagyszerű megállója volt a mai GC túráknak! :)
Köszönjük!

vadalma28 2017.05.08 15:29 - Megtaláltam
Köszi!

Reni Peti 2017.05.01 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

M&Ms 2017.04.30 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.82
Köszönöm a rejtést!

Attil@ & Réka 2017.04.16 10:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Karola, Laci, Linda, Réka és Attil@

joove 2017.04.15 08:57 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos hely a város közepén. Kár, hogy tele a bulizók szemétével. Nem véletlen, hogy nincs meg a láda. Köszönjük a rejtést.

ystray 2017.04.14 20:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

chills 2017.04.11 19:54 - Megtaláltam
pótjelszóval sajna. a rejtek meglett szerintem de láda nem volt. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

emká 2017.04.11 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
:) megtaláltam

bazsogeleba 2017.04.07 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kisdavid1107 2017.04.07 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Holdfény 2017.04.04 19:22 - Megtaláltam
A pótjelszót megtaláltuk, ládára azonban sajnos nem leltünk. Köszönjük a lehetőséget.

IMG_20170404_175309IMG_20170404_172844
luna89 2017.04.02 15:55 - Megtaláltam
Pót jelszóval , de megvan :) azt hiszem az eredeti láda romjait láttuk, érdemes lenne egy karbantartás esetleg . Köszi a rejtést :)

hzsolt64 2017.04.02 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Pótjelszóvel de meglett. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

balazsz@ 2017.04.01 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

suky 2017.03.28 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
Meg lett.

Lorcsa-Judit 2017.03.26 10:45 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget. A ládát nem találtuk meg, de a pótjelszót igen. Sajnos a napokban fiatalok szórakoztak a Kálvária dombon, ahol jó adag szemetet, főként törött sörös üvegeket hagytak maguk után.

dinkie 2017.03.25 22:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Norbee97 2017.03.25 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.77
Veszprémi ládakeresés 5/10.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Minimális keringés után meglett a megfelelő hely, de szerintem csak szimplán figyelmetlen voltam. A ládához fel se mentem, bár a logokat olvasva nem is lett volna érdemes, elvileg nincs meg a láda. A legjobb igazából az volt benne, hogy kapásból 3 ládát találtam meg egymástól nem messze. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
596.

IMG_20170325_130935IMG_20170325_130936
IMG_20170325_130938IMG_20170325_131137
IMG_20170325_131339 
Bala1 2017.03.24 10:15 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

tamas.sipos.hu 2017.03.15 09:28 - Megtaláltam
Megvan, köszi. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

noory 2017.03.15 09:26 - Megtaláltam
Megvan, köszi a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tuulikki 2017.03.11 13:45 - Megtaláltam
+ A láda nem volt a helyén, de a pótjelszó meglett.
B-tal, bicókkal.

alberrt 2017.03.03 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

scani27 2017.02.25 15:50 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk, de a pótjelszot igen. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Danichem13 2017.02.25 15:30 - Megtaláltam
Ládát mi sem találtuk, de a két alternatív a helyén van.

SandorCsaba 2017.02.23 18:07 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

GYEZegzug 2017.02.23 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Nagyszerű időben kettő napos kirándulás Tarsolyos barátommal. Láda tuti, hogy nincs a helyén, parkolónál lévő táblán ott van a filccel felírt jelszó, Köszi szépen a lehetőséget.

P_20170223_164024P_20170223_163406
P_20170223_163111P_20170223_162913
Göde 2017.02.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Egyszer már kerestem, de rám-sötétedett, mire eszembe jutott a nézelődés és fényképezgetés közben, hogy keresgélni is kéne. Most csak szemerkélt az eső.

Bogi és Bálint 2017.02.18 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Schlégl 2017.01.26 18:32 - Megtaláltam
Szinházlátogatás alkalmával, a kevés időt kihasználva akartam hasznossá tenni magam. Sajnos nem a tervezettek szerint alakult, idő volt, de bátorság nem annyi. Nőiesen bavallom féltem, a romot körbe játam alulról. De a lépcső életveszélyesen jeges és sötét volt. Az oszlopon sem birtam elolvasni a jelszót. Ide visszajövünk, Veszprém gyönyörű és vár a többi láda is. A képek alapján kérlek fogadjad el.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2017.02.09 19:28]

Alsó ismertető táblaParkoló
Ez volna lépcső és oszlop 
zoltot 2017.01.15 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170115_122328IMG_20170115_122857
MnM 2016.12.19 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 1.5 átlag: 3.33 súly: 2.32
Köszönjük a rejtést. Nehezen találtuk meg a leírás alapján, de a korábbi logok alapján tudtuk, hogy hol keressük.

breimanne 2016.12.18 11:15 - Megtaláltam
Alternatívval, köszi a rejtést! Se a doboz,se az egyik alternatív! A lépcsőnél lévő megvan,de a fele nehezen olvasható!

viad 2016.11.25 17:03 - Megtaláltam
Alternatívval. Köszi!

OsiOsi 2016.10.30 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.11
A rejtésre azért adtam 4-est, mert a láda ugyan nincs meg, de a jelszót megtalálni elég kalandos volt. Köszi a rejtőnek is.

kismaczu 2016.10.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.00
A láda nincs a helyén,pótjelszó nincs a tájékoztató táblán,a harmadik jelszó táblája kidőlve,a földön fekszik.szigeti rejtés után igényesebb rejtést vártunk.

1464. Veszprém Egyetemváros 11464. Veszprém Egyetemváros 2
1464. Veszprém Egyetemváros 31464. Veszprém Egyetemváros 4
1464. Veszprém Egyetemváros 51464. Veszprém Egyetemváros 6
13 2016.10.16 14:49 - Megtaláltam
Csak az egyik pótjelszót találtuk meg.

vliptay 2016.10.16 14:49 - Megtaláltam
a ládát nem találtuk, a tájékoztató táblán levő pótjelszót sem, a második pótjelszóval jelentettük be a találatot, 13-mal közös találat

Audrey722 2016.10.14 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Henya 2016.09.04 14:36 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Mahesvara 2016.08.28 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.latifa&mahesvaraha [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2016.08.28 12:38 - Megtaláltam
Megvan

Butchman 2016.08.23 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

MésziGab90 2016.08.14 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Üdv:Mészi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Skultéty család 2016.08.13 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20160811_184457 
Bori2006 2016.08.08 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Nagyszüleimmel, nővéremmel. Köszönöm a rejtést!

pankelló 2016.08.08 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Nagyszüleimmel, húgommal. Köszönöm a rejtést!

rkertesz 2016.08.04 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Wladin 2016.08.02 23:59 - Megtaláltam
Csak pótjelszóval, mert a láda környéke tele volt gyanús papírzsebkendőkkel.
Köszi.

20160802_121739 
wolfsquare 2016.07.28 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2016.07.22 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2016.07.22 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ditta91 2016.07.22 11:33 - Megtaláltam
Csak a pótjelszó lett meg.

20160722~02 
dsnine 2016.07.10 16:27 - Megtaláltam
A pótjelszó lett meg.

Kisdecso 2016.07.01 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

jdltrio 2016.07.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.32
Köszönjük, szakadó esőben a pótjelszókkal találkoztunk, a ládával, sajnos nem.

dino86 2016.06.15 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vieva 2016.05.16 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Murmogoek 2016.05.15 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mortanius 2016.05.12 12:15 - Megtaláltam
A templom romoknál sajnos tiszta üveg minden, óvatosan! Boros üvegek és üdítős palackok mindenfelé.
Egyébként ezt leszámítva szép környék ez is.
Köszönöm a lehetőséget.

csehipest 2016.04.23 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

kovianyo 2016.04.23 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
köszönöm a rejtést!

ABZsB 2016.04.14 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kisgriff 2016.04.10 23:59 - Megtaláltam
Apával es bringaval

RékaésAdrián 2016.04.06 17:10 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, meglett mind a három, a rejtés ötletes!
Először megijedtem, mert a rejtés környékén ládához hasonló "maradványt" találtam, kezdtem megijedni, hogy gazság áldozata lett, de kis kutakodás után meglett!
Az íróeszközre lassan ráférne egy hegyezés.
Nagy kár, hogy ezt békés, szép helyet üvegszilánkok borítják

Szinta 2016.04.02 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kogerj 2016.03.28 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszönöm a rejtést!

lanyiz 2016.03.28 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

softguner 2016.03.27 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Evike & Me [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

krumplifej 2016.03.26 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 2.89
A láda környezete egy szemétdomb. Elég lehangoló. A tágabb környék viszont szép.

GeoGirl 2016.03.25 17:25 - Megtaláltam
Köszi.

Bagee 2016.03.25 17:25 - Megtaláltam
köszi!

Petykosz 2016.03.14 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ancsi&Imu 2016.03.12 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Málnavadász 2016.03.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.66
A szomszédos egyetemi épületből is érdemes megnézni.

Szellszi 2016.02.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Veszprémi ládázás 4/1.
Köszönjük a rejtést :)

Pogánypeti 2016.02.09 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi veszprémi gyalogos ládavadászatom első találata a tízből... :)
Érthetetlen módon eddig még sosem jártam Veszprémben, teljesen ismeretlen volt számomra, de köszönhetően ennek a 10 ládának, viszonylag jól "feltérképeztem" ezt a gyönyörű, rengeteg látványosságot tartogató várost.
Nagyon tetszettek a szebbnél-szebb terek, műemléki épületek, romok, szobrok, a vár, a kilátók, Szerelem-sziget, völgyhíd, túrautak, csónakázótó, forrás, stb...
Köszönöm a rejtőknek, hogy általuk mindezt megismerhettem, a nyáron visszafogok még térni ide... :)

MegyeházaA XIII.sz-i Szent Miklós plébániatemplom romjai
A XIII.sz-i Szent Miklós plébániatemplom romjaiA XIII.sz-i Szent Miklós plébániatemplom romjai
RLaca 2016.02.07 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csatit 2016.01.20 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszönöm szépen! :)

pegasus_mv 2015.12.31 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Óévbúcsúztató veszprémi séta keretében.

bmxlacko 2015.12.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam.

feldefanni 2015.12.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam.

apulai 2015.12.27 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Köszönöm a rejtést!

Ivan98 2015.12.23 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 1.00
Tetszett hogy ott volt, mert amúgy szerintem nem megyek fel oda ebben az életben.

gyetger 2015.12.19 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
Miután rájöttem, hogy a térképemen még a régi koordináta van, hamar meglett. :D [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

zsolt96 2015.12.16 13:30 - Megtaláltam
A ládát nem sikerült megtalálni, a pót jelszó segítségével logoltam.

godlada 2015.12.15 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszi!

bubu&vahur 2015.12.13 09:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

laszloistvan 2015.12.11 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Veszprémi wellness-fuvar 2/4

A jó kis régi Kispál-koncertek... Könnyű találat gyerekekkel a belvárosi pontgyűjtésben.

fn 2015.11.19 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.69
ok.

Stark család 2015.11.19 09:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Láda nem, pótjelszó meglett. Jó eldugott kis hely.

 
Túracica 2015.11.08 14:21 - Megtaláltam
Pót jelszó a táblán levadászva.Köszönjük,hogy megmutattad a városnak ezt a részét.Sokszor jártunk már Veszprémben ,de erről a helyről nem tudtunk.

csipet_csapat 2015.11.06 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Nem is tudtunk erről az eldugott pontról. Pedig milyen nagyszerű! Köszönjük, hogy megmutattad.

Bl4st3r & Amy 2015.10.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Spartan Super versenyhétvége, egy kis útközbeni ládázással. Régi leírással felvértezve nem sok esélyünk volt... Aztán rejtői segítséggel már könnyeben ment a dolog, köszönjük!

Bajuszcica 2015.10.23 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.88
Lépcső melletti pótjelszóval meglett.

cila 2015.10.23 17:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Csak a feliratot találtuk.

20151023 - 04820151023 - 099
20151023 - 10120151023 - 103
20151023 - 10520151023 - 427
EmesESE 2015.10.23 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.99
A szeptemberi hosszú hétvégét a Balaton keleti mendencéje mentén található ládák felkutatásával töltöttük.
Harmadik nekifutásra lett meg a lépcső melletti jelszóval. A GPS háromszor a támfal alsó részére vitt, és itt nem is egyezett a környezet.
Köszönjük a rejtést.

Endresz_család 2015.10.23 16:00 - Egyéb
Az eltűnt ládát új helyen pótoltuk. A jelszó két további helyen is megtalálható. Jó szórakozást!

Netti és Tomi 2015.10.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Megtaláltuk!!Köszönjük a rejtést!!Sajnos a GPS által behatárolt 5m-en belül,csak egy valaha élt óriási fa kivágott tönkjét találtuk a ládát nem,de a tartalékjelszó működik!!Köszönjük,a sétány csodálatos így ősszel!!!!

CsiLa 2015.10.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.96
Megtaláltuk! Köszi! :)

GeoMelinda 2015.10.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Köszönjük!

zoli86 2015.10.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Köszönjük, megtaláltuk :)

Bubu_83 2015.09.20 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megtaláltam a pótjelszót. A fát már régen kivágták. Köszi.

magor77 2015.09.15 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

fuzbal 2015.09.08 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.09.18 10:56]

GCVEIN_2015098161332.jpgGCVEIN_2015098162026.jpg
mila 2015.09.04 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

thera 2015.09.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.41
A tartalék jelszót találtam meg! Szerintünk a leírásban szereplő fát rég kivágták. Odavezetett a gps.

LeszCsalad 2015.09.01 19:57 - Nem találtam meg
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2015.09.01 12:00 - Megtaláltam
köszi a segítséget

Dani19 2015.08.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
A táblás jelszó lett meg, de azért szép hely, köszi a játékot.

Topitomi 2015.08.25 16:25 - Megtaláltam
A ládát rejtő fa ki van vágva(szerintem az lehetett), a táblával logolok be.

felfedezők 2015.08.18 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

duranyikd 2015.08.17 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést, és a segítséget a logoláshoz. :)
Balatoni nyaralás közben a rossz idő miatt jöttünk Veszprémbe. Ebéd után könnyű séta volt.

 
Scorpius 2015.08.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.80
Láda eltűnt , köszi a jelszót.

totik 2015.08.09 08:50 - Megtaláltam
Rejtői segítséggel.

Macusa 2015.08.07 18:22 - Megtaláltam
Rejtöi segitséggel. Köszi

Simonlucanna 2015.08.02 13:42 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Monik 2015.07.28 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.23
A ládát nem találtuk, a pótjelszó viszont megvan.
Köszönöm a lehetőséget.

MedvegyT 2015.07.27 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Access Denied 2015.07.27 00:00 - Egyéb
sok visszaolvasást megelőzendő:

sem a ládát, sem a lámpaoszlopon nem leltük a pótot, egyedül a tábla segített...

nagyi11 2015.07.26 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk a helyét! A fát tényleg kivágták!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.08.31 12:03]

Ignis9 2015.07.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.89
A barna táblán talált jelszót nekem nem fogadja el. Írtam a rejtőnek emailt, de nem válaszolt, így itt kérném a találat jóváhagyását. Köszi!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.08.31 12:03]

 
Wilka74 2015.07.13 13:48 - Megtaláltam
A fát kivágták, a mikró elveszett. A rejtő segítségével logoltam. Köszönöm.

tabletta 2015.07.06 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kenau 2015.06.28 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.86
Eloszor felmentem a romokhoz, utana kerestem csak meg a pot-pot-potjelszot ;)
Az erdo is egyre lepukkantabb, kar erte...

fonila 2015.06.27 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtés, igaz csak segítséggel lett meg. Sajnos nem találtunk se fát, se ládát.

Rupi71 2015.06.27 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Pótjelszó lett meg! Se fa, se lámpaoszlop ,se láda!

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2015.06.21 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.47
Pótjelszó lett meg! Se fa, se lámpaoszlop!

Szalay-team 2015.06.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Csodás város! :-) Köszönjük

kincs92 2015.05.30 15:45 - Megtaláltam
Négyszögletes Kerekerdő TT után egy kis veszprémi városnézés :) Sajnos se fát, se ládát nem találtunk, de a pótjelszó megkerült végül.

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

robinbird 2015.05.24 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.16
Ne a csatolt képek helyszínén keressétek a ládát, próbáljatok más megközelítést használni... Valódi jelszó nincs, csak az alternatív működik.

GCVEIN_20150524203903.jpgGCVEIN_20150524204827.jpg
nbaggio 2015.05.16 22:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Megtaláltuk, köszi! A fát szerintem kivágták. Az alternatív jelszóval tudtam logolni

MOJULI 2015.05.16 12:27 - Megtaláltam
ok

Hepur 2015.05.16 12:27 - Megtaláltam
Veszprémi egész napos ládázás egyik állomása. A fának, ládának hűlt helye sincs. A táblát egy gc-s jelszóval megtaláltuk, mégsem fogadta el a rendszer. Köszönet a segítségért a rejtőnek.

gst76 2015.04.30 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Sajnos, csak a fa helyét találtam. Jó helyen kerestem? Kérlek, fogadd el.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Bakonyi kerékpártúra bevezetéseként néhány Veszprémi és környéki láda került megtalálásra.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.05.10 17:45]

Köszönöm szépen.

GCVEIN_20150430123207.jpgGCVEIN_20150430123308.jpg
GCVEIN_20150430123436.jpg 
juhosék 2015.04.25 16:20 - Megtaláltam
alternativ, tablas talalat. koszi [wapon beküldött szöveg]

apacs 2015.03.29 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kukszi 2015.03.22 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2015.03.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.63
Kyokarate Diákolimpia Országos Döntőre érkeztünk Veszprémbe, és amíg a többiek a sportcsarnokban várakoztak, én felkerestem néhány közeli ládát.
Sajnos a pótjelszós lehetőséget csak itthon vettem észre...

Szép volt Orsi!

Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a találatot!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.04.06 12:23]

remgo 2015.03.09 06:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tibi1983 2015.03.07 17:10 - Megtaláltam
A ládát nem, csak a táblán lévő jelszót találtam meg! Köszönöm!

Dióskanyar 2015.03.07 16:54 - Megtaláltam
Táblán lévő alternatív találat volt. Köszi a rejtést!

Pajzsika 2015.03.07 16:54 - Megtaláltam
Fa már nincs, alternatív találat volt! Köszönjük!

anettx 2015.01.02 20:20 - Megtaláltam
Ahogy mások így mi sem találtuk a ládát a megadott helyen. Kérem a mellékelt képek alapján a találat elfogadását. Köszönjük!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2015.01.17 08:12]

juhosék 2014.12.27 00:00 - Nem találtam meg
fent csak bokrok voltak a megjelolt helyen. lent volt ugyan egy fa az sztk-val szemben (ket sziklaval), de a ladat sajnos nem talaltam. zolddel lattam egy jelszonak tuno feliratot, amibol mintha egy "z" betu hianyozna. ez lenne az?

Szabó família 2014.12.23 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Sajnos nem találtuk meg :-(

Geokarácsony előtt sétáltam egyet Veszprémben.
A világháborús emlékmű felől közelítve a sziklafal környékét sajnos illemhelynek használják. (innen még 10 méter a láda)
A rom melletti fa, ahova a koordináta mutat ki van vágva.
Pótjelszót nem találtam a közelben (a koordinátáit érdemes lenne megadni)

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.12.28 16:59]

Köszönöm!

kutfej.zo 2014.11.29 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rubor 2014.11.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Alul a világháborús falnál nincs borostyán, az egyetem felé kb. 25 m-re van ugyan egy fiatal fa borostyánnal, de a ládát nem találtam. Fent, a Szent Miklós templom romjainál találtunk egy kivágott fát, ide mutat a koordináta. Elég sok villanyoszlopot találtunk a környéken, jó lenne az alternatív jelszó helyét megadni. Kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.11.26 13:59]

Sparks 2014.10.26 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

tarsolyos 2014.10.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Köszönöm!

cachehunter 2014.10.23 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.54
Megtaláltuk, köszönjük!

Szityu 2014.10.18 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Pótjelszóval.
Évi, Szilárd

drummerattis 2014.10.15 09:45 - Megtaláltam
Köszi!

Bandicool72 2014.10.15 09:00 - Megtaláltam
Köszi!

Csapdoki 2014.09.22 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Kis segítséggel meg van.Köszi.

gusty 2014.09.20 15:45 - Megtaláltam
Hát... Se fa, se doboz, csak egy jelszó egy táblán, ez így elég gyenge. Pedig aranyos az a kis domb és a park, megérdemelne egy rendes dobozkát. Biztos lehetne ott találni helyet egy mikrónak.

Zpalee 2014.09.14 13:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem sikerült meglelnünk a ládát, ezért a képek alapján kérem a jelszó elfogadását! Köszönettel

 
szandrus1226 2014.09.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 1.00
A ládát sajnos nem találtuk meg, csak a kivágott fának a helyét, amit lett volna. :( Kérem a megtalálás elfogadását. (Vele: nemeth.lacus.89)

nemeth.lacus.89 2014.09.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Sajnos a GPS-s alapján, csak a kivágott fát találtuk, ahova vélhetően a láda el volt rejtve. A találat csak pótjelszóval sikerült! (Vele: szandrus1226)

 
mokubean 2014.08.24 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
A rom melleti fa, ahova a koordináta mutat ki van vágva. A világháborús emlékmű felől közelítve 11m közelbe tudtunk menni, a sziklafalat fedi borostyán, de ott sem találtuk. Pótjelszóval sem boldogultunk, de kérnénk a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.08.26 11:21]

12
ReniPeti 2014.08.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Köszi a rejtést!

Lopakodó 2014.08.19 19:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

kópé1993 2014.08.15 09:37 - Megtaláltam
A ládát nem találtam meg. A koordináta egy kivágott fához vitt, abban lett volna a láda, vagy a gps-em tévedt el? A képek alapján kaphatok jóváhagyást? Előre is köszönöm!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.08.26 11:21]

 
Bébic és Nyúl 2014.08.10 00:00 - Megtaláltam
Koszonjuk

Zéboy 2014.08.05 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.40
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2014.08.05 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Moonspell 2014.07.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Veszprémi pihenés... A ládát nem találtam, kérném a rejtőt a fotó alapján a megtalálás elfogadására... Köszönöm!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.08.09 11:48]

 
fercsipeter 2014.07.18 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Család meglátogatása, és ha már volt kedvük akkor be gyűjtöttem pár ládát a társaságukban! Jó kis esti séta volt!

StiviG 2014.07.13 13:55 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2014.07.13 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.97
A gulya-dombi segway túra után kicsit sétáltunk a városban, s nem maradhatott ki ez a láda sem.
Jót sétáltunk a parkban, de csak a pótjelszóval tudtunk logolni.
Köszi

szalmakalapos 2014.07.06 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.30
Sajnos én is csak pót jelszóval. Köszönöm a lehetőséget .

Odin 88 2014.07.06 16:06 - Megtaláltam
Megtalaltuk,koszi!

Saccy 2014.07.06 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! :)

Fallschirmjager 2014.07.06 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltunk, Köszi!

ZsófiBence 2014.07.06 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.15
Megtaláltuk.

data4526 2014.07.02 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 2.50 súly: 3.16
Droid. -_-
Megtaláltam, Jánossal! :-)
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A fát kivágták...
A "barna tábla" fekete...
A felirat az kék! :-)
Talán a villanyoszlopot is kivágták...?

 
PEx2 2014.06.19 11:25 - Megtaláltam
A tábláról leolvasott pótjelszóval....

uraniko 2014.06.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.27
köszi, a fát kivágták, így maradt a tábla a lépcső alján.

Woodoo 2014.06.14 16:46 - Megtaláltam
Valoszinu a fat kivagtak. Koszonjuk a rejto segitseget.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCVEIN_20140614164610.jpg 
HGery 2014.06.14 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Besüboboja 2014.06.01 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petyo11 2014.05.29 13:00 - Megtaláltam
Kedves Rejtők,
a mai nap voltunk a veszprémi egyetemvárosban. A mellékelt fotó a fát mutatja melyet a borostyán befutott. Itt nem találtunk semmit. A közeli tárgyakon csak egy kék betűs szót találtunk , viszont az nem jó jelszóként....
Kérjük álláspontotokat!
Barátsággal: petyo11& neje

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.06.07 22:33]

fa borostyánnalkék betűs szó
szz 2014.05.12 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tathalas 2014.05.11 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

attila32 2014.05.03 10:57 - Megtaláltam
ok

betty79 2014.05.03 10:57 - Megtaláltam
Megvan!

Nyúl & Bandája 2014.05.02 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Secc 2014.04.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Sokáig kerestük a ládát sajnos hiába ,maradt a tartalék jelszó !Köszi!

kompaktor 2014.04.18 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.72
Ehhez a ládához másodjára tértünk vissza; előző este teljesen rossz helyen kerestük. Nagyon alaposan átnéztük a valószínűsíthető rejtekhelyet, láda azonban nem volt ott. végül maradt a pótjelszó.
Mivel mások sem nagyon találják, ezért minden bizonnyal pótlásra szorul.

A középkori romok és a modern épületek eléggé éles kontrasztot alkotnak (nekem a romok tetszettek jobban).

Mariannaaa 2014.04.18 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.81
A ládát másodszori keresésre sem találtuk meg sajnos. A pótjelszót olvastuk le végül az oszlopról. Maga a hely nagyon szép, érdekes. Köszönjük.

zaskl 2014.04.06 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

biankakehy 2014.04.03 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.30
megtaláltuk :)

vakoge 2014.04.03 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
A micro nem lett meg a fán, pedig átnéztük alaposan. :( A pótjelszó segített.

Nagy Kalandorok 2014.03.29 11:40 - Megtaláltam
Harmadszorra csak sikerült megtalálni! :P

ituj 2014.03.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
A làdàt nem talàltuk,a lépcsőnél olvastuk le a tábláról.

Göthő 2014.03.10 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.00
Köszönjük a lehetőséget.

 
mikszi 2014.03.08 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Sajnos nem volt elég egyértelmű, hogy a ládát nem érdemes keresni. A villanyoszlop inkább lámpaoszlop, de szerencsére összejött a dolog. Az, hogy egy Miklós templom alapjait is felfedezhettem, külön öröm.

agnusregis 2014.03.02 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

taki60 2014.02.28 12:30 - Megtaláltam
Hosszas keresés után sem lett meg.Amilyen béna vagyok még a pótjelszót sem találtam meg.Kérem a rejtőt a fényképek alapján igazoljon.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.03.17 15:24]

borostyán és faez nem az igazi
felfelé 
pliptai 2014.02.28 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.07
Jubileumi ládázás molkával! A mutatni való hely tetszett, de a láda már régóta nincs meg, sokat javított volna az élményen ha az igazi láda is meglett volna! Köszönet a rejtésért!

Zsuzsi és LaLee 2014.02.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Sajnos csak pótjelszóval!
Köszönjük a rejtést!

timi1220 2014.01.15 13:25 - Megtaláltam
Megvan a pótjelszó! Sajnos a láda nincs a helyén, pedig a leírásokból el sem lehetne téveszteni! :3 [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Aleph & Rita 2014.01.07 18:05 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem leltük meg a fán, így az oszlopról logolunk.
Köszönjük a lehetőséget!

AE2021 2013.12.31 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.45
Köszönjük a rejtést!

Irisz14 2013.12.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Megtaláltuk, illetve a pótjelszót találtuk meg, pedig nagyon sokáig kerestük, most nem tudom, hogy nem találtuk meg vagy eltünt a láda...
Nagyon sok itt a domb. Köszönjük!

Rocky. 2013.12.28 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Köszönöm a rejtést.

Benedek_Vulkán 2013.12.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Karácsony előtti vásárlás közben kikapcsolódtunk egy kicsit :-) Köszönjük a lehetőséget.

Zivatarlány 2013.12.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Karácsony előtti vásárlás közben kikapcsolódtunk egy kicsit :-) Köszönjük a lehetőséget.

rita85gto 2013.12.19 15:38 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

petheovacka 2013.11.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.65
Ebédszünetben levadászva. Kösszi

Csabec Kata 2013.11.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

Bliccc 2013.11.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.00
Sikerült!

tööpszli 2013.11.23 00:00 - Megtaláltam
pipa :)

Borzaska 2013.11.14 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Szulinapi kessertura Veszpremben. :)

Lilah&Lackó 2013.11.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Zirci wellnesezésünk alatt Veszprémbe is ellátogattunk. Veszprémbe sok zöld terület található, ez is egyike ezeknek. Szép a kilátás.
A láda olyan szépen bújik meg, hogy először észre sem vettük, de aztán alaposabban megnéztük és biztonságban ott volt a helyén. A logbook kezd betelni.
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

útban a ládáhozkilátás
Kormica 2013.11.01 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.71
Megtaláltuk Kormi68-cal. Köszönjük az ötletes rejtést. Fotók és a történet a családi geoblogunkban : http://geokormi.blogspot.hu/2013/11/university-of-veszprem.html

Csa.Csi87 2013.10.31 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.75
Megtaláltam, köszi a rejtést.
---
Gyönyörű szép város Veszprém - a belváros és persze a vár is. Most jártam itt először, de remélem sodor még erre a sors.

További képekért kattints ide.

At 2013.10.28 14:25 - Megtaláltam
Ládát a helyén nem találtuk.
Pót jelszó játszik :D

kectam 2013.10.27 16:05 - Megtaláltam
Sajnos a környék nagyon szemetes, több hajléktalannal is találkoztunk. A rejtés viszont nagyon jó.

EspirituSanto & Vivi 2013.10.23 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Balear 2013.10.19 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Gyors ládavadászat távol az otthontól :) A ládát sajnos nem találtam. Pót jelszóval sikerült a találat. Köszönöm a rejtést :)

Balear

somga 2013.10.19 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Nem találtuk a ládát, bár össze-vissza szúrattuk magunkat. Pótjelszó.

KISÁ01 2013.10.12 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Csaba és Kati 2013.10.07 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük! Kissé mélyen volt, de megvolt.
Képek később. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

A rejtekadó fa - sötétben 
kellerla 2013.09.28 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Petike83 2013.09.22 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

njuca 2013.09.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk.
Kellemes kirándulás. Köszönjük.

vizipinty 2013.09.18 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

rozsabogar 2013.09.14 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk

ny.mate 2013.09.06 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Lézer&Baby 2013.09.02 10:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Tulipanna 2013.09.01 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Biciklizés a családdal és pár láda megtalálása.

Gábor66 2013.09.01 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Mira 2013.09.01 15:13 - Megtaláltam
Veszprém és Almádi környékén tett bringás ládavadászatunk utolsó, 4. találata
Köszönet a rejtésért!

GCsoka 2013.09.01 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megvagy.

Brogan 2013.08.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Csak a pótjelszót sikerült megtalálni.

markovicsa 2013.08.29 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ma Veszprém hu-s ládáit gyűjtöttem, de az útbaeső com és GPSGames ládákat is kerestem. A vonaton utazva a fülkében utazók beszélgetéséből lejött, hogy előzző nap kétszer is felhőszakadás volt Veszprémben. Ennek nyomait több ládánál is tapasztaltam, bár nagy sár nem volt mert a hónapok óta tartó szárazság miatt a föld gyorsan elnyelte a vizet, valamint szép napos idő miatt gyorsan száradt a talaj. A gyalogos keresés eredménye 40 km. Többször voltam már a városban de általában átutazóban, vagy csak rövid ideig és főleg com-os ládát kerestem. Ma lehetőségem volt a város nagy részét bejárni. Nagyon szép a város, rengeteg zöld övezettel.
Először a rejtés alatt keresgéltem, majd irány az emelkedő. Itt már szembesültem az előző napi zivatar nyomaival. Megküzdöttem az emelkedővel. A rejtés tetszett, gondolkodtam hogy benyúljak-e a rejtekbe.

 
Mókus Család 2013.08.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Veszprémi barátaink első ládája :D Köszönjük :D

Parmerozpazepan 2013.08.25 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Endresz család ládáit csak pótjelszóval tudom megtalálni, úgy látszik. Nagyon csalafinták :))

Laceeking 2013.08.25 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Balaci 2013.08.24 11:00 - Megtaláltam
Kulturális körutazás Veszprém megyében...Kösz a rejtést.

Atom-Andi 2013.08.19 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, jó volt a rejtekhely.

halaszcsalad 2013.08.17 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

CyberWolf59 2013.08.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Köszönjük.

FILA71 és Dávid 2013.08.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Köszönjük.

bolo.peter 2013.08.03 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Cristian 2013.08.03 08:50 - Megtaláltam
ok

bitto97 2013.08.03 08:50 - Megtaláltam
Megvan :D

pockok 2013.08.02 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.28e] [wapon beküldött szöveg]

KikkaDia 2013.08.02 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.51
Sajnos csak a táblán találtuk meg a jelszót, a fán nem volt semmit.
Köszönjük a rejtést.

usakal 2013.07.27 04:20 - Megtaláltam
Nanuk kutyával.

mazsola069 2013.07.26 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.79
Szmájlira cserélve. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Eufrézia 2013.07.25 00:00 - Nem találtam meg
Köszönöm az elrejtést, megtaláltam :)

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.09.17 18:47]

Mr. & Mrs. Balaenoptera 2013.07.24 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megtaláltuk!

qtatom 2013.07.23 19:45 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

fcsaba 2013.07.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Az állatkert látogatását követően kerestem meg, amíg a többiek az autóban pihentek. Naná, hogy először lentről közelítettem. Örülök, hogy ide is feljutottam, érdekes a templomrom. Köszönöm a rejtést!

Tiszaparti 2013.07.19 19:46 - Megtaláltam
Köszi!

Pirog&Kata 2013.07.14 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Megtaláltuk. Sajnos a templomrom és a domb környéke szemetes és "illegálisan lakott", a rejtés ötletes. Köszönjük.

kata1231 2013.07.11 00:00 - Megtaláltam
Köszi

TEAM SZABÓ 2013.07.07 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

holly 2013.07.06 13:15 - Megtaláltam
Köszi!

clip 2013.07.06 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

zsoltika63 2013.07.06 11:45 - Megtaláltam
Sajnos csak a pótjelszót találtuk meg.

 
Párduc50 2013.07.04 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Szép pont volt. Köszi!

Kicsike 2013.07.03 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.89
Kellemes kis magaslat a templomrom társaságában. Kár, hogy csak ekkora zöld területek vannak a belvárosban.
Köszönjük!

Geri89 2013.06.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Mai napi Veszprémi kiruccanásom 3. megtalálása. Gyönyörű a város, el tudnék benne éldegélni.
Köszönet a rejtésért!
Geri89

Farekék 2013.06.16 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
A ládika szép helyen van, érdekes a templomrom is. A megtaláláshoz mélyre kell nyúlni.
Köszönjük a lehetőséget.

 
csomaiattila 2013.05.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Szép időben, nagy melegben telefonos GPS segítségével ez a 12. találatom. A rejtést ötletesnek tartom, bár azonnal kiszúrtam.

A logbook betelt (cserejogosult), ill a ládikában nincs íróeszköz, így ide feltétlen vigyetek magatokkal.

Köszi a rejtést, és üdv minden "kincsvadász"-nak:
Attila

csillagvadasz&kiralylany 2013.05.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszi a rejtést!

 
Pityumityu 2013.05.21 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bazskas 2013.05.21 08:58 - Megtaláltam
megvan!köszi a kirakást [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

AtiÁk 2013.05.20 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

btk666 2013.05.20 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Megtaláltam. Köszi! by: btk [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Horizont 2013.05.19 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Ügyes rejtés. A felfedezés után némi tisztálkodásra kell felkészülni...

A közelben...A közeli panoráma.
Liberty 2013.05.19 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
2/1. Veszprémi ládatúra Horizonttal.

Nagyon szuper a rejtés, bal kézzel sikerült! Köszönöm a rejtést és a város bemutatását.

Veszprém címereEzt látja a láda
Kálvária- dombVeszprémi Vár
SanyivalÚtközben a láda felé
Veszprémi Petőfi SzínházSanyi emléket készít
ozsigombi 2013.05.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 3.04
Köszönjük a rejtést! :-)

steinmiki 2013.05.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Köszi a rejtést!

rebione 2013.05.11 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Koszi!:-) Jo kis rejtes! :-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCVEIN_20130511182511.jpg
jacinto 2013.05.11 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Köszi a rejtést.

RV 2013.05.09 00:00 - Megtaláltam
köszönjük meglett!

Azazello 2013.05.05 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gabro 2013.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
:-)

Flavi 2013.04.14 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Flavi [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bagolyvera 2013.04.07 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Szilvus 2013.04.06 16:30 - Megtaláltam
Ne hagyjátok ki a Maci Cukrászdát!

tomosny 2013.04.06 16:30 - Megtaláltam
Elöször a főút felöl támadtunk, de rájöttünk, hogy hátulról a parkoló felöl kell érkezni. Jártam ide az egyetemre, de nem tudtam erről a helyről. Köszi!

kolok24 2013.04.02 13:19 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

zalajaro 2013.03.31 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.14
Van bőven látnivaló ebben a városban,nem árt körülnézni.

Bubuka 2013.03.31 11:10 - Megtaláltam
Esős veszprémi ládázás.

mucsucsula 2013.03.29 12:00 - Megtaláltam
köszi

placc 2013.03.19 18:30 - Megtaláltam
TFTH

Csurgoek 2013.02.24 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést!

mozgo 2013.02.18 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Szuper rejtés! Köszönet érte!

SzaboI 2013.02.16 08:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

fattila 2013.02.01 09:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Részletek, ha lesznek, majd később. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Yumi 2013.01.05 08:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.24] [wapon beküldött szöveg]

bubo35 2012.12.30 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

notram03 2012.12.30 12:10 - Megtaláltam
A ládát sajnos nem találtuk, de a pót-jelszó könnyen meglett.

mbf05 2012.12.30 12:10 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk, csak a tartalék jelszót.

DenkeT 2012.12.28 10:59 - Megtaláltam
Official 23rd Birthday Ámokfutás 5/10 Chubby és vittorio2112 társaságában! Sajnos csak pótjelszóval, de meglett. A rejtek eléggé szem előtt van, és amikor már 3. perce kutattuk a fát, már kezdtek egyre többen figyelni az útról, de nem buktunk le... nem volt mivel. Köszi a rejtést! :)

vittorio 2012.12.28 10:59 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

 
Chubby 2012.12.28 10:59 - Megtaláltam
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Halász család 2012.12.12 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Köszönjük a rejtést! Csak a tartalék jelszóval, a ládát nem találtam.

hitamas 2012.12.09 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Néhány méterre voltunk a ládától, mikor kiderült, hogy nincs is az olyan közel .... :)

urbanj 2012.12.01 15:20 - Megtaláltam
Veszprémben töltött hosszú hétvégénk alatt jártunk itt is. Sajnos nem találtam meg a ládát, ha tudod kérlek fogadd el a képek alapján.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.12.10 14:18]

cseta 2012.11.26 11:06 - Megtaláltam
Megvagy!

angel25 2012.11.25 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

GCVEIN_20121125153002.jpg 
sotatyigák 2012.11.24 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

laszloze 2012.11.13 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.93
Köszi a lehetőséget! :)
Párommal közösen megtaláltuk! :)

Morten 2012.11.09 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
szerintem ez nem a park része, így akadt pár nehézség de végül meglett:)

Gyugyu95 2012.11.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést.Elég könnyen megtaláltuk:)

Fenilefrin 2012.11.04 14:55 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

neptunfu 2012.11.04 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Meglett!

picuresnagyur 2012.11.04 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
köszi :) remek rejtekhely, előbb alulról néztük vágyakozva, aztán meglett a felfele út :)

 
N.Zs. 2012.11.03 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Bakonyi barangolás után Antit nehezen, de rábeszéltem két városi pontra. Ráadásul mikrókra! Köszönjük a segítséget, a leírás alapján ("fa törzsén") másra gondoltunk rejteknek.
Veszprémben sokszor voltunk már, itt is jártunk többször, így most csak villámlátogatást tettünk.

mzalan 2012.10.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Köszi

grw766 2012.10.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

DonRazzino 2012.10.27 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Kellemes 14 kilométer, hét találattal Veszprémben. A GCKIRV ajánlott parkolójából indulva: GCKIRV1-GCVSZE-GCKIRV2-GCKIRV3-Tűztorony-GCKIRV4-GCVEIN-GCLIBR-GCVDKT-GCKIRV5-Állatkertezés-GCZOO2-GCZOO1-GCVVID-GCKIRV6. Köszönjük a rejtőknek, nagyon jól éreztük magunkat!

Sasa10 és Ladry 2012.10.23 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

CacheFinder 2012.10.22 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Kéktúrázásbó hazafelé kerestük meg a ládát.
Egyszer már LaySofttal hiába kerestük a dobozt. Úgy tünt, hogy elveszett, de nem így volt. Most visszatértünk és hamar megleltük a csészét, érdekes módon ott ahol a múltkor hiába kerestük.
Köszönjük a rejtést!

gyusz_58 2012.10.22 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.97
Először a LIBR után a fal tövénél reménykedtünk.
Köszönjük a rejtést.

Miktek&Szilvi 2012.10.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.17
OK.

fehérkút 2012.10.21 07:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést !

kiszi_robi 2012.10.20 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.73
Megtaláltuk, bár sok volt a kiránduló a környéken.

kir6 2012.10.15 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Lentről fel és már meg is van!

R-Gyu 2012.10.14 11:10 - Megtaláltam
Veszprémi sétánk alkalmával megtaláltuk

hunwolf 2012.10.13 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszönjük! Megtaláltuk!

csokicsiga 2012.10.08 00:00 - Megtaláltam
13:14 A rejtés tökéletes! A hely pedig mindig magával ragad :) Kár hogy nem tartják karban jobban...

Mirabelle 2012.09.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 3.51
Mikor "leesett", hogy fel kellene jutni, már könnyen meglett ;) Köszönet!

Sulyok család 2012.09.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.65
A környék tényleg nagyon lepusztult. Nem értjük, hogy évtizedek óta miért nem áldoz a Kálvária dombra a város. Az élményt viszont köszönjük! Sulyok család

reprocesszor 2012.09.16 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.74
GC verseny után.
Köszi!

rosie 2012.09.16 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2012.09.16 12:42 - Megtaláltam
Rosie77-el megkeresve. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2012.09.14 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.80
Tetszett a hely, tetszettt a rejtés!
Furcsának találom viszont a moderáción át nem ment multihoz kapcsolódó leírást, amelyikben a végül megvalósult helyszín egyáltalán nem hangsúlyos. Miért kell egy cache leírás piszkozatán, ráadásul az előző tulajdonostól marad piszkozatán átrágnom magam? Ha a ládagazda fontosnak érzi a megosztását, a sok plusz info egy linket érdemelne, a kálvária domb a Szent Miklós templom romjával pedig bővebb ismertetőt.
Szeméttel és hajléktalanokkal nem találkoztam, szerencsére.

t_zlee 2012.09.12 05:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.82
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Gyeta 2012.09.09 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Rokonlátogatás kapcsán jártunk a városban, két könnyű láda begyűjtésére maradt időnk.
Az egyetem számunkra sokat jelent, csak egy hajszálon múlt, hogy nem itt kezdtük a pályát.
Köszönet a rejtőnek!

Péter60 2012.09.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Klassz kis eldugott zúg a város kellős közepén. Gratula!

Adri&Lacike 2012.09.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megtaláltuk!

szalayt 2012.08.31 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

WAdam 2012.08.29 11:51 - Megtaláltam
megtaláltuk...

BosziCat 2012.08.26 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltam Lilo11 társaságában !!! Szép a hely, de sajnos eleredt az eső így nem nagyon tudtunk körbenézni és élvezni a kilátást !!! Kösz a rejtést, ötletes !!!

Lilo11 2012.08.26 17:25 - Egyéb
Könnyen meglett. (BosziCat-tel)
2006 10. 01.-én már megtaláltam az előző helyén. Az akkori log itt olvasható.
Itt azért talán könnyebb logolni, mint akkor a parkban. ;-)

A micro 
elodloic 2012.08.26 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

anyóca 57 2012.08.25 17:20 - Megtaláltam
Sajnos a mikrót én sem találtam meg, de a villanyoszlop segített. Szegény borostyán a fán már nagyon vihar vert, úgy tűnik nagyon vadul keressük a ládát a fán. A fa körül már majdhogynem több ág és levél van mint a törzsén.

Cerberus 2012.08.25 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.12
Megtaláltuk! A tartalék jelszó a helyén volt, de sajnos magát a ládát nem találtuk, pedig nagyon tüzetesen átnéztük a vélhető rejteket. Köszönjük a rejtést.

sio 2012.08.20 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
A ládát a fánál nem találtuk mi sem, de alternatívval ok.

 
gabesz99 2012.08.19 20:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Kepes József 2012.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Megtaláltam :)

ananau 2012.08.16 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megvan, köszi :)

cmf 2012.08.16 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
:)

Trolley 2012.08.12 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Sajnos magát a ládát nem találtuk, pedig 4-en kerestük...

zene.vmmk 2012.08.11 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Köszönjük a rejtést!

CzPeet 2012.08.11 17:04 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk, pedig 3an is voltunk ott... Nem is értettem, hogy az utánam lévő kesser hogy tudott regelni...
Szóval a mikrót nem találtuk, ezért gyorsan megnéztem a ládaleírást a telómban... de sajnos az nem a legfrissebb leírás volt, mivel az alternatív jelszó (prím számos) nem volt jó...
Másnap visszatérve ismét megpróbáltam immáron egyedül, de a láda még mindig csak nem került elő... így próbálkoztam a másik alternatív jelszóval... azt hittem az már helyes, de sajnos olvashatatlan volt számomra....
Kérem a rejtőt, hogy a feltett képek alapján fogadja el találatnak!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.08.15 08:20]

köszönöm :)

FaRom
tábla1tábla2
szeho 2012.08.04 19:17 - Megtaláltam
Bringás tekergés

galk78 2012.08.01 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

housefly 2012.07.31 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Sajnos a láda nem lett meg, pedig 2-en 15-20 percig bogarásztuk a helyet. :(

Lucy0508 2012.07.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.30
Köszönöm:D

PSZE 2012.07.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Discover 2012.07.26 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Köszönöm a rejtést!

mherczeg 2012.07.25 20:07 - Megtaláltam
Meglelve.
Munka utan. Bringaval.
Sokaig kerestem az also falon a növények között. :)

VasG 2012.07.24 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.71
Sajnos a leírásban is említett állapotok vannak a környéken...

gyikok 2012.07.20 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megvan.

Davestator 2012.07.19 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
Jópofa a rejtés :)

Judit és Béla 2012.07.17 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Megtaláltuk.

nazso.oszan 2012.07.16 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést, érdemes volt felkeresni ezt a helyet.

Nixi94 2012.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Sajnos nem találtuk meg csak a táblán levő pótjelszót, kerestük, kerestük, körbejártuk a helyet, de egyszerűen nem találtuk...

kobcikrajci 2012.07.13 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
10/12 Bicajos ládavadászat. Az utolsó városi állomás ismert helyszín közelébe vitt, hiszen a szomszédos épületben már volt szerencsém aludni. A helyszín most elhagyatott volt, de törött üveg a fatörzsön fellelhető, és alapos kutatás után sem találtam a mikrót. Pótjelszót olvastam le.

lelcache 2012.07.08 07:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

LaySoft 2012.07.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megkerült.

Awiki 2012.07.07 00:00 - Megtaláltam
Sajnos csak a pótjelszót tudtuk leolvasni, mert a faüreg a borostyán mögött eléggé tele volt méhekkel, így nem próbálkoztunk. Érdekes eldugott hely, ki gondolta volna hogy itt ilyen is van. Köszi a rejtést!

bregő és andorpapa 2012.07.04 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Veszprém megyei nyaralás közben levadászott láda. A láda régi szép emlékeket idézett fel bennünk, több okból is. Például a GPS vevő össze-vissza mutatta az irányt, mint anno a GPS-es korszak elején. Emiatt a fal külső oldalán kerestük első körben a dobozt. Aztán a régi módszerhez hasonlóan, vártuk, hogy a vélt rejtéssel szemben lévő buszmegállóból elfogyjon a tömeg, nehogy lefüleljék a "titkos tevékenységünket".
Aztán nem lett meg a doboz, de a GPS kezdett magához térni, és rájöttünk, hogy a fal másik oldalán kell keresni a cuccot.
Szintén a régi időket idézte, hogy olyan helyre csalt minket a doboz, amit gc nélkül garantáltan nem kerestünk volna fel, nem is hallottunk volna róla. És persze jó volt megtudni, hogy Veszprémben hogy néz ki az egyetemváros.

palika 2012.07.03 21:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Tapsifüles 2012.06.20 07:58 - Megtaláltam
Hamar meglett. Kösz a rejtést! :)

bzsoltie 2012.06.20 07:58 - Megtaláltam
szép városrész

Tommy&Meli 2012.06.10 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.81
Megtaláltuk! Köszönjük!

lagaf 2012.06.09 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.93
Megtaláltam. [g:hu 1.4.14]
A közeli GCLIBR és GCTHAL egyes pontjainak felkeresése mellett sétáltunk egyet az egyetem árnyas fákkal teli területén, s tekintettük meg a leírásban szereplő épületek egy részét. Természetesen felugrottunk az egykori Lenin dombra (ma ismét Kálvária domb ;), a Szent Miklós plébániatemplom romjaihoz, hogy ott bosszankodjak egy kicsit a láda miatt. Helyét egyértelműen megtaláltuk, azonban az adott magasságban sem a rejtő növényzetben (pedig a vadrózsa bokor ellenkezése ellenére körbejártam), sem az esetleg szóba jöhető üregben (amelyben könyökig vájkáltam), nem leltük a dobozt. Végül - mielőtt teljesen szétdúltuk volna a helyet - megkerestük a közeli villanyoszlopot, s megpróbáltunk az azon található felirattal bejelentkezni. Sikerült. Nem tudjuk, mi történhetett...
Köszönjük, hogy itt lehettünk...

SissiA Szt. Miklós templom romja
muzsi67 2012.06.09 10:55 - Megtaláltam
Veszprémi vadászat 1.

tökimano 2012.06.03 14:00 - Megtaláltam
Szép időnk volt köszi.

elina 2012.06.03 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!!

ahhoj 2012.06.03 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Köszönjük a lehetőséget!

peszi 2012.06.03 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

ArNick 2012.06.02 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
A GCVSZE ládánál a tervezettnél kicsit többet időztünk, így itt már csak egy kis sétára maradt időnk az Erzsébet sétányon, aztán irány a láda. Először fent, aztán lent nézelődtünk. Aztán ismét fent. :) Nagy küzdelmek árán meglett. :) Bár a fa állítólag harapós kedvében volt, szóval én csak bal kézzel mertem a ládáért nyúlni... ;) Köszönjük!

El-Lu 2012.06.02 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 2.77
Megtaláltuk!
Nehezen akart megkerülni.
Először, mikor ott jártunk, egy csapat fiatal volt a romoknál, így nem nagyon akartunk keresgélni. Következőre megtaláltuk a mikrót, de mint kiderült ez a régi lehetett, mert nem volt érvényes a jelszó. Harmadszorra már meglett a jelszó, de a "rendes" ládát még eddig nem találtuk meg - persze lehet, hogy nem teljese jó helyen kerestük. Majd talán ha következőre arra járunk...
Köszi a rejtést!

vajnadr 2012.05.28 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

othnan 2012.05.28 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Veszprémi kirándulásunk második ládája. Köszönjük a rejtést.

 
Sorex 2012.05.27 18:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Veszprémi kirándulás Astacussal.

astacus 2012.05.27 18:43 - Megtaláltam
Veszprémi barangolás Sorexszel.

Nem először járunk az egyetemen, de az első alkalom, hogy ládázás céljából tesszük.

pannnus 2012.05.26 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk (:jan:)- nal, köszi!

(:jannus:) 2012.05.26 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk pannnussal, köszi!

NPLranger 2012.05.26 11:00 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2012.05.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Ok!

Kormos Bandi 2012.05.24 13:00 - Megtaláltam
A környezet most tiszta volt, mentes üvegszilánktól, szeméttől. Szép környezetben ötletes rejtés. Köszönjük Endresz Zoliék! :)

SzentiP 2012.05.24 12:30 - Megtaláltam
Ez volt az első saját találásom :)!

tvosob 2012.05.24 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

mamipok 2012.05.20 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Ma itt fejeztük be, a 7. ládánk volt. Köszi

mepetya 2012.05.20 14:45 - Megtaláltam
Mai ládázásunk 3/7 állomása. Majd minden délben itt haladok el mellette gyalogszerrel. Most meg is lett a Flórás akció alkalmából. Tényleg jó sok szemét gyűlt itt össze. Vigyázni, sok a törött üveg is a romok körül! Köszi!

mepeti 2012.05.20 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Meglett. Jó arejtés és a rejtek.

Endresz_család 2012.05.19 12:00 - Egyéb
Ládaellenőrzés. A rejtélyes dolgok folytatódnak, a nemrégiben pótolt mikrónak lába kélt, a régebbi elveszett viszont szépen visszakerült. A jelszót átírtam a régi logbookban, ezenkívül pánik esetére megtalálható egy barna táblán és egy ezüst oszlopon is a közelben, kékkel felírva!
A környéket a jelek szerint a hajléktalanok teljesen lepusztítják, a parkolóban erős pénzkunyera folyik, a romoknál gyalázatos a helyzet, rengeteg a szemét. Nagyon sajnálom.


vorilaci 2012.05.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Soha nem hallottam még erről a romról, és a láda nélkül soha nem is jutottam volna el ide, köszönet érte. Sajnos elég szemetes a környék, valószínűleg sokak találkahelye ez esténként.

... hihetetlen, de ez ma már a második mikroláda Veszprémben, amit nem tudok 'beregelni, mert nem fogadja el a jelszót. Kérem elfogadni enélkül, természetesen privátban tudok bizonyító fotót küldeni...

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.05.21 09:22]

Régi korok alaprajza... 
pantser 2012.05.15 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük

parizer 2012.05.15 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönöm a lehetőséget.

olajmuvek 2012.05.15 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk köszi.

MoBike04 2012.05.13 13:42 - Megtaláltam
Sziasztok!

Megtaláltuk, le van fotózva a vékony kockás papírcsík a jelszóval ( mikro láda) de a rendszer nem fogadja el. Lsz hagyjátok jóvá, nem a Flóra játék részeként kerestük meg. Képet tudok küldeni, ha szükséges.

Köszi a rejtést!

Battai Barangolók

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.05.14 22:02]

tvidics 2012.05.05 14:05 - Megtaláltam
A gyerekeknek egy kis csalódás, hogy nem találtak kincset.

Endresz_család 2012.05.01 08:45 - Egyéb
Kedves Kessertárs!
Gratulálunk, úgy tűnik megtaláltad az eltűntnek hitt, régi mikrót, a régi jelszóval. Kevésbé örülünk, hogy az évekig érvényes jelszót mindenki számára elolvashatóan kiírtad ide, így természetesen a Flóra játékot követően azt nem állíthatjuk többé vissza az eredeti állapotba. Ez természetesen azzal jár, hogy az előző ládagazda, Vokopeti által kidolgozott, prímszámkeresős megoldás is érvényét veszítette, valamint gondoskodnunk kell a felírt pótjelszó megváltoztatásáról is. A leírást feltehetően nem olvastad elég figyelmesen, abban ugyanis két helyen is olvasható, hogy a játék idejére a pótjelszó NEM érvényes, az aktuális csak a mikróban található meg.
A találatot természetesen elfogadjuk, további jó játékot kívánunk!


ZsuGa9 2012.04.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.20
Nagyon jó hely! :)
Megtaláltuk a ládát, és ez volt a jelszó a ládában "1747" nem volt új jelszó, a rendszer mégsem fogadja el! (elvileg a "Flora" kincstúra ideje alatt megváltozott, de akkor hol az új jelszó?) A tartalék jelszó is " 1747" !!!
Akkor most mi is van?

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.05.01 09:06]

MoGeMaP 2012.04.25 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltuk, egy tranzisztort ott hagytunk :)

100uf 2012.04.25 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszi!

plecs 2012.04.24 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.54
Nagyon ötletes és jó rejtés!

BubaGC 2012.04.24 08:30 - Megtaláltam
-

Esteban62 2012.04.23 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Három napos ládázó kirándulás, Veszprém környékén. Ötletes a rejtés kialakítása.

 
Sbesz 2012.04.22 23:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltam az első ládám. Köszönöm a rejtést! A pótolt ládikóban láttam, hogy ez egy elég forgalmas hely. A rejtekhely nagyon jó, bár éjjel próbáltam, úgy még ez sem volt könnyű, de a leírások nagyon sokat segítettek. Köszönöm még egyszer.

SziszoZozo 2012.04.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Megviccelnek bennünket ezek a veszprémi sziklák ha az ember légvonalban közelíti a pontot. 10 méterre a ponttól rájön, hogy repülni kéne tudni, vagy kerül egy marha nagyot. Köszi

Gy^2 2012.04.22 02:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
hazaindulás előtt sikeres találat

a-beatrix 2012.04.21 12:00 - Megtaláltam
Egy régóta halogatott veszprémi ládázós nap /3.
Ha nem keresgéltem volna ládákat, erre a "bucira" valószínűleg fel sem mentem volna, s akkor ez a rom kimaradt volna... Jó, hogy van geocaching :-)
Igazán terepszínű rejtés, köszönöm.

Szent Miklós plébániatemplom romjaiNagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg
fullz 2012.04.21 11:30 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

Endresz_család 2012.04.20 08:00 - Egyéb
Pótoltuk az eltűnt mikrót.
Nagy bulik lehettek e környéken, több tájékoztató táblát kidöntöttek erős kúltúremberek, és rengeteg szemét, törött üvegek, PET palackok, stb. is megjelent a környéken. Ezek nagyrészét összeszedtem a karbantartás alkalmából. Néha szégyenlem, hogy embernek születtem.


F 2012.04.16 00:00 - Egyéb
Sziasztok!
Korábban már megtaláltuk a ládát, de gondoltam, hogy a kincskeresős játék alkalmából újra felkeresem ezt a ládát is.
Sajnos azonban azt tapasztaltam, hogy a mikroláda nincs a helyén.
Kerestem a földön is, hátha leesett, de sajnos nem lett meg. :(
Nem tudom, hogy én voltam-e ennyire ügyetlen, vagy esetleg valami történt a ládával?
Remélem megvan, és csak én voltam figyelmetlen!

Tozsó 2012.04.15 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.18
Megtaláltam.

B.exter 2012.04.14 18:30 - Megtaláltam
Első körben nem sikerült ez sem, ezek a veszprémi ládák nem akarnak elsőre megmutatkozni nekem. (:

baranyaifiú 2012.04.13 17:00 - Megtaláltam
OK!

tmolli 2012.04.13 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Joc78 2012.04.13 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.04
Köszönöm megtaláltam. A tartalék lehetőséget használtam.

Zelo 2012.04.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon jó helyre van eldugva! :)

chapibara 2012.04.12 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Már egyszer próbálkoztam ezzel a ládával a múlt hét szombaton, de nem lett meg. Most sem :D Az esőben már nem keresgéltem tovább, inkább felmentem az alternatív pontra... és milyen jól tettem. Ezerszer jártam már Veszprémben, de soha nem láttam még ezeket a romokat. Azt gondolom, hogy érdemes feljönni akkor is, ha valaki már megtalálta a ládát.

Köszönöm a rejtést.

 
Ivellios 2012.04.08 18:39 - Megtaláltam
Eltartott egy ideig, de meglett végül. Köszönöm a rejtést.

evivagyok 2012.04.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.67 súly: 3.29
Kedvesemmel, csg69-el :)

csg69 2012.04.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.67 súly: 4.13
Megvan :)

ESCC 2012.04.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.60
Megtaláltuk köszi

Reaper146 2012.04.06 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

tdomi94 2012.04.04 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszi a rejtést!

ark03 2012.04.03 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Már másodszorra kerestem, viszont a forgalom miatt ezúttal sem akartam erőltetni a ládakeresést, így végül a pótjelszó mellett döntöttem, de így legalább láttam a templomromot is. Köszönöm a rejtést!

Pierrot csapat 2012.04.01 17:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Dudika 2012.03.29 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltam Köszönöm.
A város közepén mégis csendes helyen.

Tamy 2012.03.26 09:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.52
Kissé nehezen, de ma végül összejött:) Többször jártam már fent, de ládázási szándékkal először valamikor tavaly mentem először. A tartalék jelszót megtaláltam, de itthon néztem csak, hogy a láda beteg. Aztán nemrég láttam, hogy újra kereshető, így múlt héten ismét felmentem, erre kiderült, hogy a gps térképén nincs rajta a láda (valószínűleg amikor utoljára frissítettem még beteg volt), így megint potyára mentem. Használhattam volna a tartalék jelszót is, de nem akartam beérni azzal, így ma megint visszamentem, ezúttal már rátöltöttem a láda koordinátáit is a gps-re :)

Ani&Roli 2012.03.25 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Mai első ládánk! Köszönjük nagyon szeretjük ez a várost!

 
csjani 2012.03.25 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.94
Megtaláltam köszi a rejtést.

PocokTeam 2012.03.25 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

F 2012.03.19 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen a lehetőséget! :-) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

elbóka 2012.03.19 18:49 - Megtaláltam
Remek! :) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

Petrácska 2012.03.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megvan! Köszönöm!
Petra

Bernix 2012.03.16 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
megvan

Gyros 2012.03.16 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
log később

 
sereva 2012.03.15 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kerticsorbi 2012.03.15 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.26] [wapon beküldött szöveg]

zack13 2012.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
A hosszú hétvége előtt egy kis kirándulásra indultunk, és célba vettük Veszprémet. Köszönjük a rejtést.

Fringilla és Kuglóf 2012.03.10 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.61
Ezt a helyet sem fedeztük volna fel, ha nincs a geocaching! :)Köszönjük a rejtést, érdekes hely.

sainbo 2012.03.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.60
Megtaláltuk!! Szép napos időben!! Köszi!

brutte 2012.02.24 13:06 - Megtaláltam
szép rejtés. köszönjük!

acsocso 2012.02.18 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
Veszprémi ládázás 5/1

Feci 2012.02.05 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2012.02.04 00:00 - Megtaláltam
-

GB 2012.02.03 13:43 - Megtaláltam
ok

Andrys 2012.02.03 13:43 - Megtaláltam
:-)

Endresz_család 2012.01.21 13:30 - Egyéb
Kihelyeztünk egy mikroládát, a közeljövőben valódi láda telepítését is tervezzük. A mikro az átlagosnál jobban álcázott (lásd: foto), borostyán takarja, fejmagasságban. Sajnos a GPS csupán 10 m-es pontossággal működött, ennek ellenére a hely egyértelmű. Kérjük, hogy tollat vigyetek magatokkal! Sok sikert!

Mikroláda 
griffs 2012.01.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27
A helyszínt jól ismerem, az alternatívtól megijedtem, órákat kell bugászni azt a prímszámot, de láss csodát..

attika 2012.01.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszi.

Cseber 2012.01.07 15:45 - Megtaláltam
Ágival sétálgattunk.
Kérem a rejtőt, a képek alapján fogadja el a találatot!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.01.08 22:16]

 
csbagi 2012.01.07 15:45 - Megtaláltam
A mai nap mérlege: 240 km vonatozás, 24 km gyaloglás, rengeteg lépcső és emelkedő megmászása, és 9 veszprémi láda megtalálása Istvánnal.
Sétáltunk kicsit a környéken. A képek alapján kérem, fogadd el a találatot!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.01.08 22:15]

hajnalka11 2011.09.04 20:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Kösziii!!

acic 2011.09.04 20:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Köszi

[HUN]RZolee 2011.08.29 15:30 - Megtaláltam
Köszi!

fujték 2011.08.10 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
Megtaláltam! Köszi!

zsoltok 2011.08.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Megtaláltuk.

mielikki 2011.08.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megvan :) zsoltokkal közösen.

Reni&Gábor 2011.08.06 10:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.26
Köszönjük!

Kiscserkészek 2011.07.16 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.01
Megkerestük. Nem lenne rossz, ha a hely kicsit tisztább lenne. Picit koszos. Azért köszi. LEO

Veszprémi arcok I. 
ussenyerek 2011.07.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Megvan! Köszi. L.

DóriAtesz 2011.07.14 19:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.30
Megtaláltuk! 3. ládánk. Dóri Atesz

befi 2011.07.08 14:35 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 89.8 km

kvivi 2011.07.02 10:20 - Megtaláltam
+

Ötvös család 2011.06.30 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.42
Megvan. Nagy kár, hogy a láda több mint egy éve nem lett pótolva.

kaker 2011.06.24 09:45 - Megtaláltam
Akármerre nézek csak szép épületet látni a környéken. Minek építenek ennyi szép házat? Ki érti ezt!? A templomrom sajnos tele van szeméttel, de ennek ellenére tényleg nagyon puccos hely. :) Köszi a rejtést!

Rom1Rom2
Kilátás 
atipapa 2011.06.23 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.80
Köszi

LionDaddy 2011.06.23 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
A Dunántúlra szólított ma a munka, előtte és utána ládáztunk a kollégákkal.
A hely sajnos nagyon szemetes és elhanyagolt, tipikus pontgyűjtő láda.

Köszi a rejtést !

Pilis50 2011.06.16 10:30 - Megtaláltam
Szép időben - nagy séta. A tábla rendben áll. :-))
Köszönöm a lehetőséget.

Christinel 2011.06.13 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.28
Veszprémi geozásunk 4. találata.

szjuli 2011.06.11 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.49
Veszprémi kirándulásunk 5. ládája.
A Thaliás ládát jártuk végig, mikor ez is útba esett. Én eléggé furcsállom, ha tudvalevő, hogy eltűnt a láda, és lett virtuális jelszó, akkor miért nem lehet annak a koordinátáját is megadni, miért mutat még mindig a láda hűlt helyére. Ha valaki véletlenül leírás nélkül megy neki a dolognak, nem lesz könnyű helyzetben. Én Viktor navigációját követtem, aki pár hónapja már járt itt.
A város megismeréséhez nem tett többet hozzá ez a láda. Az egyetemet innen nem nagyon láttuk, csak azt az egy tornyot, a többi látványosságon viszont a többi multi alapján mentünk végig.

Pepe 2011.06.10 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Ebben a formában a dolognak semmi értelme. Most, hogy a moderátori gárda teljesen lecserélődött, a színvonalas leírásnak köszönhetően igenis multivá kell átalakítani.

belus01 2011.05.31 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk:

kismancs 2011.05.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszi a rejtést!

homa 2011.05.28 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.77
Veszprém, villámlátogatás.
Elsőre nem leltük a feljárót, de meglett s a tábla is.

komakútrégi s új
takuan 2011.05.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
OK

erand 2011.05.19 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kár, hogy a helyi erők ocsmányul összefestették az évszázados romokat.

dzcsiga 2011.05.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.16
Átutazóban Veszprémen megálltam egy gyors logolásra.

 
kogyo 2011.05.16 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.38
Szép hely, de a jelszó a NET-en is megtalálható.

E.T. 2011.05.08 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Megtaláltuk! Veszprémbe, innen kb 300 m-re jártam középiskolába, de nem tudtam a helyről. Köszönjük a rejtést!

Gyopesz és Gabesz 2011.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
ok

bgecco 2011.04.28 00:00 - Megtaláltam
köszönet érte:)

matheios 2011.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Veszprémi állatkerti látogatásunk alkalmával megkerestük, ötletes rejtés, bár egy kicsit sok volt a szemét.

TimTeam 2011.04.24 00:00 - Megtaláltam
Az első megtalált geoládánk, feleségemmel és kislányommal együtt kerestük meg.

luviktor 2011.04.12 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.36
A templomrom a város közepén érdekes, köszi, hogy megmutattad. Az egyetemtől, az út mellett közelítettem meg, így teljesen körbe kellett járnom, mire megtaláltam a lépcsőket. Mivel reggel nem jegyeztem meg pontosan, hogy mit és hol kell keresnem (csak a kidőlt tábla maradt meg), csalódva vettem tudomásul, hogy nem találom a koordinátán, amit keresek. Sakter barátom jött a segítségemre, telefonon keresztül, ő mondta el, hogy mit is kutatok. Pár perc után már a helyszínen voltam, egy gyors fotózásra. Egyetértek a korábbi véleményekkel: ha már virtuális, akkor is a táblára mutasson a koordináta!

Egyébként, mivel egy bemutatón vettem részt kollégáimmal az egyetemen, csak gyorsan elugrottam megkeresni a ládát. De ígérem, a legközelebb (a multi megkeresésekor) meglátogatom a javasolt helyszíneket.

Vibdo 2011.04.10 19:28 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.01
Egy helyi lakos elirányított volna minket a város másik felében lévő templom-romhoz, amikor a célpont mellett állva megkérdeztük, hogy merre kéne mennünk, de aztán szerencsére megtaláltuk. A tábla ki van dőlve.

A tábla ki van dőlve.
mottejr 2011.04.09 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszi a rejtést! M&P

balazsko87 2011.04.03 14:50 - Megtaláltam
megvan

ulex 2011.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.32
WIWO :D

MRita 2011.04.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Jó volt feleleveníteni a prím szám témát :D. Nagyon kellemes hely, csak tele van szeméttel most.

wtl 2011.03.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.90
.

kami1 2011.03.26 16:00 - Megtaláltam
Veszprém környéki kirándulásunk záróládája. Kíváncsi voltam az egyetemi városrészre. Sok kollégám okosodott itt. :)
A romoknál kannás bort iszogató fiatalság tanyázott. Rendesen ellátják szeméttel ezt a területet. :(

 
jjoska 2011.03.16 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Belvárosi séta során.

aristo 2011.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.11
Köszi!

minivi 2011.03.14 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
Meglett. :> Egészen jól megmaradt...

Csuek 2011.03.14 09:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.69
A templomrom tetszett a város közepén. Nehezen értettük meg a segítséget. Ha már ennyi koordináta szerepel a leírásban, miért pont a tábláé hiányzott?

horanyi.a 2011.03.13 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk Balázzsal, nem volt nehéz.

t@m 2011.03.08 17:23 - Megtaláltam
Köszi. Kár, hogy nem maradt meg a kis templom.....

richard_szabo 2011.03.07 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.96
A tábla elég messze volt a jelzett koordinátától, így pár kört megtettem, mire meglett.

sattila & Kata 2011.03.06 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.57
hamarosan

feruccso74 2011.03.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.08
Elmentem megnéztem, ott az odu a kordinátán. :)
Utána mentem fel a romhoz.

Köszi a lehetőséget.

apep 2011.02.26 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Közös találat Mr. Green -nel.

Mr. Green 2011.02.26 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Egyetemről hazafelé meglett.

csipetcsabi 2011.02.22 00:00 - Megtaláltam
Hideg van éjfél körül a geoláda kereséshez. De sikerült:)

Delfin1990 2011.01.22 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.81
Köszi a rejtést!

Sasszemek 2011.01.20 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

tgb 2011.01.19 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.

joco12589 2011.01.01 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Novemberi Veszprémi kirándulásom óta terveztem hogy vissza jövök ide mivel akkor elkevertem a papírt amire felírtam a jelszót, ma végre sikerült. 2011-es első ládám :)

jageeer 2010.12.29 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Köszi a rejtést!

hercule&jane 2010.12.28 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Sötétben botorkálva a lépcsőn, de végülis megtaláltuk:)
Gyors fejszámolás, osztás után kizárásos alapon döntöttünk.

sinus90 2010.11.12 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
A temetőbe kifelé menet már nem fért bele, mert a dombot hátba kellett volna támadni. Visszafelé elgondolkodva csak raktuk lábainkat egymás után. Kár, hogy csak virtuális láda van. Azt is kidöntötte valaki. Vagy nem megfelelően volt felállítva és egy nagyobb vihar kidöntötte...

"mj" 
Apexsek 2010.11.12 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
A szomorú alkalom miatt fájó szívvel érkeztünk ebbe a szép városba.
Kicsit mégis elsétálgattunk benne.

gezsias 2010.11.06 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 1.60
"Megtaláltuk." Gyermekkoromban jártam utoljára erre, most szép napsütésben gyermekeimmel is felsétáltunk.

zazu 2010.11.04 00:00 - Megtaláltam
Tetszett!
Viszont a tábla megint 'fekszik'... :(

Ui: a láda - a leírással ellentétben - a .COM-on is szerepel.

vokopeti 2010.10.31 12:58 - Egyéb
! Ládakarbantartás !

Így van, a táblát helyreállították!

Köszönöm a jelzést, illetve Bándi Lászlónak, a Veszprém Megyei Honismereti Egyesület elnökének és Horváth Zoltán városüzemeltetési igazgatónak, akik rendkívül gyorsan közbenjártak az ügy érdekében!

hab14 2010.10.28 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.24
Már áll a tábla. :)

Bugár-orienteering 2010.10.17 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Érdekes 'akcióterület', már a tábla is ki van döntve.

a tábla ma 
kockagolyo 2010.10.16 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.91
Megvan!

Mr Bean 2010.10.10 20:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

MaFe örs 2010.10.09 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Megvan!
Rengetegszer parkoltunk a domb alatt, de még sohasem mentünk fel rá.
Köszönjük

Zolnai 2010.10.09 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Megtaláltuk :)
Nagyon nagyon igényesen kidolgozott webes megjelenítés!!!

vcsibe 2010.10.02 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.74
Sajnos igen szemetes a környék, gondolom ide a madár sem jár, csak a bulizó főiskolások. Végigládáztuk (volna) a várost, bár több útfelbontás és a híd állványozása néhány találatot megakadályozott.

acsipapa 2010.10.02 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Egy egyetemi sportrendezvény szünetében vadásztuk le a közeli két ládát, egy kis sétával egybekötve. Veszprém nagyon kedves, hangulatos város.

Webber 2010.10.02 00:00 - Megtaláltam
meglett

Norbi és bia 2010.10.01 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Alapos történelmi leírás, majdhogynem helyiek vagyunk, de volt benne újdonság. Kár, hogy már nincs ténylegesen láda, reméljük lesz még újra.:)

mzs255w 2010.09.19 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.04
Szeretem ezt a környéket. Iskolásként is sokat voltunk itt a régi játszón.
A dombon és a romnál csak pár éve voltam először.
Nem számítottam rá, de sajnos sikerült a kora esti (fűben fekvő) romantikázókat megzavarnunk. Lehet, ha belépőt szednének a dombra nem történne ilyen (vagy egy foglalt táblát tennének ki) , és kevésbé is volna szemetes ez a szép hely.

libali 2010.09.19 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.60
Megtalaltuk, koszi a rejtest. Kar, h kicsit sok a szemet...

schöphi 2010.09.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.95
Megtaláltam!

luckyhunter 2010.09.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.98
Megtaláltam!

dobi 2010.09.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.04
Bár itt születtem 34 éve, sose tudtam hogy ide érdemes felmászni :)

NAGYFamilY 2010.09.06 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.75
Egy kis sziget vagy dombocska a város közepén.

ETUS42 2010.09.05 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Köszi a rejtést, megtaláltuk! :)

sztrecsi&adam 2010.09.04 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk a romokat, köszi a rejtést :)

Petyka80 2010.09.02 20:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.30
Kár hogy nincs láda. De ötletes.

SierraLima 2010.09.02 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.30
Kis esti bringázás közben megtaláltuk. Köszönöm!

Arnold_J 2010.08.30 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.85
Ma volt a levelezősök egyetemi beiratkozása. Így volt alkalmunk egy kicsit körülnézni a városban. Tényleg csak kicsit, mert elér cudar volt az idő, de lesz még rá 2 évünk. :-)

A "FEL KELL MENNI A ROMIG, a lépcső alján levő tábla NEM az a tábla..!" utasítás elkerülte a figyelmünket. Pedig az is prímszám :-)

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.09.02 18:13]

bgjozsa 2010.08.28 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Szentbékkállai esküvőre menet álltunk meg Veszprémben egy kis harapnivalóért és utána felkerestük ezt a ládát.

Dadoo 2010.08.24 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.04
Szep hely alapvetoen, sajnalom, hogy az eredeti ladat nem lehetett megtalalni most, emiatt a lehuzo pontszam. Amugy Veszprem gyonyoru varos, es orulok, hogy korbejarhattam az egyetemet! nagy.lajos82 es Joccc-al egyutt sikerult levadaszni a ladat tok sotetben:) Nem volt egyszeru tok sotetbe felmenni a lepcsokon. Nagy szerencse, hogy vegul nem ugrottunk nyugat fele le a kalvariarol, jo 5 metert estunk volna:) Koszi a ladat!

nagy.lajos82 2010.08.24 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megatláltam az első ládáim egyikét! Éjszaka sokkal izgalmasabb látvány... ! dadoo-val és joccc-cal

Teko 2010.08.23 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.62
Meglett :)
20+ éve veszprémi vagyok, de itt nem voltam még fent.. :D

Nemthi 2010.08.22 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Emlékeim szerint az egyetem miatt a városban töltött 5 év alatt nem jártam itt, pedig a szomszéd "I" épületben számtalanszor voltam órán is. :) Most a geocaching rávett arra, hogy megnézzem azt a helyet, amely mellett egykor szinte minden nap elmentem. Talán sok városlakó sem tudja, hogy itt egy templom rom van, inkább a helyi fiatalok körében kedvelt. Remélem a ládának is talál a rejtő egy jó helyet, mert érdemes a hangulatos város számos érdekes látnivalója után ide is felsétálni.

Bluedog 2010.08.22 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

ier 2010.08.21 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Felsétáltunk, körülnéztünk, majd felírtuk az összes szóbajöhető páratlan számot, majd itthon kikerestük a megfelelőt.

erbeo 2010.08.21 11:58 - Megtaláltam
Az ajánlott parkolóból sétáltunk fel. Majd frászt kaptam az ösvény mellett fekvő emberkétől, aki közeledtünkre csak felpislogott, aztán aludt tovább.

BékaBütyök 2010.08.16 17:27 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2010.08.14 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
A tegnapi balatoni vihar miatt ma már visszaindultunk Pestre, útközben pedig felszedtünk néhány pontot..
Erről a romról a mi rejtésünk (GCFERO) jutott eszünkbe. Jó helyen volt ez a kápolna.

Zulu 2010.08.12 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltuk!

Nem volt nehéz kitalálni a sok szám közül, hogy melyik a "nyerő", bár igaz hogy az alsó táblán is egy prímszám van. Tök vicces, nem?! Viszont, hasznos volt a séta, mert nem is gondoltuk volna, hogy a fák mögött egy templomrom van!

Zulu&Kinga

jpal 2010.08.10 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 3.45
A templomromhoz felvezető lépcsőnél levő táblán is egy 4 jegyű primszám van, de azt nem fogadja el. Kérlek fogadd el a megtalálást. [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.08.13 20:26]

Köszi. Szóval az a helyzet, hogy az ismertető táblán egy tucatnyi négyjegyű szám van, a legelső rögtön egy primszám. Ez ráadásul egy útbaigazító táblán is szerepel, ezért erre rácuppantam.
Az egykori rejtek környéke sajnos lehangoló volt.

Az egykori rejtek környéke a graffitisek paradicsomaEz is négyjegyű primszám
hajrá lakatosok! 2010.08.09 23:00 - Megtaláltam
.

Petri Bertúr 2010.08.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
A hely valóban rejtett, de nagyon érdekes - igaz, kicsit elhanyagolt. Köszönjük!

antilek 2010.08.08 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.69
.

feketegere 2010.08.08 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Vasárnap délelőtti séta alkalmával felkerestük a Kálvária dombot, ahol sikerült megtalálni a jelszót :)
feketegere, kerimami és Zoli

Kálváriakilátás
NI 2010.08.07 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Megtaláltuk!

PistikJozsef 2010.08.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.95
Megtaláltuk!
Lara&Józsi

elani 2010.08.04 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Nyári nyaralás alkalmával kerestük fel ezt a ládát. Nagyon szép volt a park, szép csöndes környék, és nagyon jó lehetőség volt a keresgélésre, csak épp a láda nem volt a helyén. Este mikor utánanéztünk, hogy mi lehet a ládával, akkor láttuk meg, hogy alternatív jelszót kellett volna keresni. Kérem a rejtőt, hogy fogadja el a találatot, mivel ott voltam a helyszínen.
Köszönöm!

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.08.13 20:28]

RiFi 2010.08.04 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Komoly erőfeszítéseket tettünk a láda felkutatására a - szerencsére -kietlen sétányon, de 30 percnyi keresgélés után nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy a láda eltűnt.

Elég pechesek voltunk, mert a com-os oldalról néztük ki a ládát és este balatonkenesei szállásunkra visszatérve láttuk, hogy a hu-n is fent van (bár elvileg azt írja nincs bejelentve a com-ra, de mégis) és ott kristálytisztán le van írva, hogy eltűnt... na meg, hogy merre is kellene leolvasni a pótjelszót. Ezért már nem autóztunk vissza Veszprémbe, így a képek alapján kérném a rejtőt, fogadja el megtalálásnak, végülis ott voltunk a helyszínen és megnéztük a látnivalókat. Azonban még várt ránk az Állatkert és a Királynék városa multi végládája.
A sétány egyébként tényleg gyönyörű, nyugodt hely....
Köszönöm a rejtést!
Rifi

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.08.13 20:28]

Egyetem címereSétány
Laczkó MúzeumHmmm, volt... nincs...
molka 2010.07.31 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
A park maga szép, jót sétáltunk! Köszi!

benger 2010.07.29 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
szép volt jó volt

RoriZo 2010.07.28 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.81
Köszönöm

Murus 2010.07.28 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.94
[wapon beküldött szöveg]
4 napos kirándulást tettünk Veszprémben és a Bakonyban. Sajnos az időjárás többnyire rossz volt, de így is sikerült sok szép és érdekes helyet felkeresni.

Veszprémmel kapcsolatban elég vegyes érzelmeink alakultak ki. Szép idő volt, de a parkolás és a közlekedés a sok felújítási munka miatt elég nehézkes volt. Igazából nekünk ez a rejtés nem tetszett, egy rom, ami alig kandikál ki a gazból. Lehet hogy ha már Egyetemváros a láda neve, akkor az egyetemmel kapcsolatban jobb lett volna egy rejtés. Murus és Cica

Kukucska 2010.07.27 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
megvan

Meiczingerek 2010.07.27 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Köszi.

öregmedve 2010.07.26 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.

lepke 2010.07.26 15:30 - Megtaláltam
A jelzett útvonalon naponta kétszer elsétáltunk, mivel a közelben volt a szállásunk. A bokáig érő romok nem ragadtak meg attraktívitásukkal, ám a Megyei Könyvtár kissé javításra szoruló épülete tetszett.

Őfelsége a KilowattMegyei Könyvtár szép épülete
Csúcsdísz 
GLB 2010.07.25 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.67
Meglett.

dagobert80 2010.07.22 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.33 súly: 1.00
jó hely,kár,h ellopták ládát

babybearly25 2010.07.22 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltuk!Köszönjük!

Hecsa 2010.07.17 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
A hétvégi fesztivál miatt a tábla környékén "pihengettek" még páran! :)
De azért megvan!

ÉnBalázs 2010.07.16 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.00 súly: 3.05
kijegyzeteltem a számokat...

Dolex 2010.07.06 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
+++

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.07.13 20:06]

JAck:66: 2010.07.04 12:00 - Megtaláltam
1, megérett a meggy!

valti 2010.06.25 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.65
Ok:-)! Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

halaszkiraly 2010.06.20 17:16 - Megtaláltam
köszi! [wapon beküldött szöveg]

znasz 2010.06.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést: Ilka, Zoli

eltájoló 2010.05.25 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

Szemy & Böbi 2010.05.24 12:10 - Megtaláltam
THX

puskasl1 2010.05.23 20:15 - Megtaláltam
Tetszett a templom alaprajz a fűben.

Famágus 2010.05.23 17:10 - Megtaláltam
Kis csapatom komoly számolgatásba, beszélgetésbe mélyedt a prímszámok mibenlétével kapcsolatban, mely vitában én nem vettem részt, mert igen hiányozhattam anno a matekóráról amikor erről lehetett szó. Aztán nagy boldogságuk volt, hogy megoldották a feladatot. A mobiltelefon számolóját is bevetették az ügybe, már jóval előtte, hogy a tetthelyszínre értünk. Úgy látom az írásomon, erősen érződik, hogy megint Rejtőt olvasom. A hely klassz, persze most is a meredekebben mentünk, köszi..

 
Hadralka 2010.05.23 17:10 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

oldfox 2010.05.23 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
...megtaláltuk, bővebben Famágustól.

Jászextrém 2010.05.21 11:01 - Megtaláltam
ok

darabosk 2010.05.15 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Jártam már itt korábban, jó kis félreeső hely. Sajnálom a ládát.. Köszi!

kaldigeza 2010.05.10 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Számlálhatatlan sokszor eljártam e hely körül. Az összes nevezetességet évtizedekkel ezelőtt kezdtem bejárni, de ide most másztam fel először. Hááát korábban kellett volna! Sok fiatal volt a környéken. Nagyon megfelelő a multi, és hagyni kell továbbra is!

norko 2010.05.08 19:40 - Megtaláltam
Tetszik a jelszó. Virtuális, könnyen megvan, de azért egy picit kell gondolkodni. (no persze ha nem nézi meg valaki rögtön a segítséget)

nmárti 2010.05.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Köszi a rejtést! Ide jártam egyetemre, nem tudtam, hogy itt ez a rom!

 
AlanTheWild 2010.05.05 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Konferencia után, hazaindulás előtt. Sajnálom a ládát... Köszönöm a rejtést!

Bolooooond 2010.05.01 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
Megtaláltuk!

kovacsfamily 2010.04.18 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Hektor 2010.04.16 16:00 - Megtaláltam
Köszi!

feldelaci 2010.04.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
megtaláltam, köszi a rejtést!

Paul 2010.04.09 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.86
Tartalmas a leírás.Kár hogy a láda eltűnt.

Paleo.team 2010.04.09 08:45 - Megtaláltam
ok

ReniTesó 2010.04.04 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Ok.

pokers 2010.04.04 11:20 - Megtaláltam
ok

kaver 2010.04.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszönjük.

kzsuzsu 2010.04.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.90
Szeretjük Veszprémet. Köszönjük a rejtést. Kaver & Kzsuzsu

2in1 dream team :) 2010.04.03 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.15
Megtaláltuk a számításunk :)

Bisiek 2010.04.01 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.25
Tanóra keretén belül a hallgatókkal :)

kauker 2010.03.28 19:00 - Megtaláltam
Megvan

Ferencz család 2010.03.27 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Veszprémi hétvége. Tartalmas a leírás a városról, és meglepett ez a rom a dombtetőn. Jó hely!
A számok közül a prím kiválasztásához nem kell táblázat, sem matematikus végzettség, de mégsem értem, miért kell ezt így megbonyolítani, eltereli a figyelmet a helyről feleslegesen.

HaWare 2010.03.25 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
+találtam, THX!

V_Gabor 2010.03.23 19:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Sötétben picit bolyongtam, mire meglett (a lépcsőn jobbra mentem először). A prímszámot rögtön kiszúrtam (pedig több prím szám is van ott), meg se néztem a többi számot...

Kösz! :)

sixth 2010.03.20 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.63
Mai utolsó ládánk. Már a télen meg akartuk látogatni, de csak átfutottuk a leírást. Így vártuk, hogy a szobrokról lekerüljenek a védőfóliák. :) Most hogy már lent vannak, alaposabbak voltunk a tábla helyét illetően, és lám, sikerült! Zsu & sixth

Walterhal 2010.03.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Egy séta "megboldogult gyermekkoromba". Iskolák, könyvtár, temető, egyetem. Még jó, hogy rémálmaim színtere a Kórház utca nem volt bent az útvonalban!
Ránéztem a városra, mint egy vendég, köszönöm!

Iskoláim 
Geo-Balu 2010.03.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első veszprémi találásom :)

Meryem 2010.03.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Veszprém a kedvenc városom:)

Kis matek 
MaTamas 2010.02.28 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.04
Veszprém az egyik legszebb magyar város, még akkor is ha a "láda" környéke nem éppen a legrendezettebb.

Szlil 2010.02.28 09:40 - Megtaláltam
rokonlátogatás alkalmával kis séta a városban, nővérem végzett még itt az egyetemen anno..

tcsb 2010.02.28 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
ebéd előtt 'étvágycsináló' séta a kissé hűvös időben.
köszi

Robi* 2010.02.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.34
Köszi

furko 2010.02.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.90
lásd gy és GyÉ

GyÉ 2010.02.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Veszprémen átutazás közben fogtuk meg.

gy 2010.02.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Hazafelé egy kis séta a szép időben Éveivel, Domóval, Furkóval. Sok szép emléket őrzök erről a környékről.

zsbodor 2010.02.20 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.48
Szeles, havas, de a mienk.

Oxica 2010.02.16 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.17 súly: 1.60
Hó alatt, nehezen, de csak megvan.

Láp Lidérce 2010.02.13 14:30 - Megtaláltam
Ebi 30+ éves egyetemi emlékei nyomában járva, legfőképpen a Királynék városa nyomvonalát követve, ide is bekukkantottunk.

A város és az egyetem változik, de hangulat marad.:)

Ebi nosztalgiázik 
Heni&Gábor 2010.01.30 12:30 - Megtaláltam
Szép volt a behavazott Veszprém! Balatoni hétvégi ládázás 5/6.

Antiemes 2010.01.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Elso ladam. :) Reg nem jartam erre, pedig (felig) veszpremi vagyok. A friss hoban nagyon szep volt a rom is es a setany is.

Buksilány 2010.01.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
ok

Nilsz 2010.01.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.95
OK

t_igi 2010.01.22 14:09 - Megtaláltam
Kösz a rejtést!

kmiksa 2010.01.20 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.07
Megvan
Köszi a rejtést

szalaij 2010.01.16 08:50 - Megtaláltam
A táblán található évszámot nem fogadja el. Kérlek fogadd el megtalálásnak. A tábla szövege:
SZENT MIKLÓS-SZEG
FENT A SZENT MIKLÓS-
TEMPLOMROM (XXXX)
TALÁLHATÓ

[Jóváhagyta: vokopeti, 2010.01.20 20:22]

BBBBNET 2010.01.10 14:12 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Dani Pécs 2010.01.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megtaláltuk, egy hangulatos veszprémi sétát követően.

Köszi az ötletes jelszót!

akassa 2010.01.05 18:00 - Megtaláltam
megvan

krypton 2009.12.31 18:00 - Megtaláltam
megvan!

Geo-Ke-Csing 2009.12.29 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.00 súly: 3.27
Sötétben kicsit nehezen találtuk meg a helyet, de aztán könnyen meglett a tábla. A táblán 3 prímszámot találtunk, hozzá lehetne tenni, hogy a legnagyobb a jelszó.

utkaparo79 2009.12.13 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.04
Megtaláltuk!
Tamás, Eszter, Zsófi

Avranella 2009.12.09 10:14 - Egyéb
Nekem már megvan, csak egy képet szeretnék "hozzáfűzni" Zöldfülű logjához :)

melyik is lesz az...? 
zöldfülű 2009.12.09 10:14 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]

Veszprémi veszteglés első pontja: egész jó vagyok prímszámokban. Vagy legalábbis majdnem egész jó :)

Köszönöm a rejtést

Ui.: ájlávjú, Veszprém, én is ide költözök majd, ha királyné leszek :)))

Akkor és ottOtt és akkor
donbosco 2009.11.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.89
Megtaláltuk! Köszi a rejtést. Kár, hogy a domb tetején lévő lámpa nem világított.

csibusz 2009.11.27 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Felkutattuk!

Kszi18 2009.11.27 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Megtaláltuk!

juzso 2009.11.21 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.00
Csúszós lépcsők, vacak idő, dicső múlt.

tcs1974 2009.11.17 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
Sötét ködös idő. De ez is ok.

Bugbear 2009.11.16 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.71
Késő őszi séta, ragyogó napsütésben...

divi 2009.11.08 16:40 - Megtaláltam
megtaláltuk Zora kutyussal

VirágFormaZsiványok 2009.11.03 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Sajnos a bejegyzést már csak a helyszínen olvastuk,de így is jó volt:)
Láthattam a munkahelyemet,ami erre néz még most is :D
Onnan mindig erre sasoltunk kifelé :D
Köszönjük!
A hely ezer éves emlékekkel bír számomra...:)

Almond 2009.10.30 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Érdekes hely a város forgatagában, gyerekkori élmények miatt pedig különösen kedves.

Team Almond 
gyöngyfűző és párja 2009.10.28 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.80
Megtaláltuk. (Akkor matekból még jók vagyunk...) ;o)

takacsimre 2009.10.25 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Rossz évszámot olvastunk le. Egy készséges kessertárs segített. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

téblábol 2009.10.24 15:40 - Megtaláltam
Megvan. köszi.

Hocsa 2009.10.24 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.15
Közös Veszprém környéki ládázás andreasse-vel, 9/1. Kellemes hely, köszönjük!

andreasse 2009.10.24 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.15
Köszi a rejtést, még szemerkélő esőben, de meglett!

Blue Mali 2009.10.23 18:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.63
Köszi a rejtést.
Gábor75 barátommal kerestük fel ezt a "ládát" is.
Érdekes, mert a gps hagyományosat jelzett (nem lehetne átállítani virtuálisra?) így nekiindultunk a keresésre, de rájöttünk Gábor WAP-ja szerint, hogy itt mást kell keresni. Sajnos nem egyértelmű még így se a rejtés.
Láttunk/Hallottunk M.G. felvonulást/Szózatot, meg lezárást.:

Gábor75 2009.10.23 18:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
megvan:-) [wapon beküldött szöveg]
A ládaoldal alapján megért volna tényleg egy multit.
Először a megadott koordinátán keresgéltünk,de aztán WAP-on utánanézve kiderült,hogy máshol kell keresni a jelszót,így nekiálltunk a sötétben tájékoztató táblát keresni.Meg is találtuk a számunkra fontosat,és második próbálkozásra a helyes prímszámot is.
Köszönet a rejtésért!

new will 2009.10.23 15:35 - Megtaláltam
+

Kadorca 2009.10.23 00:00 - Nem találtam meg
Még New will néven.

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.09.12 22:22]

kissdalmadiék 2009.10.18 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Nagyon tetszett a környezet és a leírás is! Kár, hogy nem lehet belőle multiláda - szerintünk megérdemelné!!!
Köszönjük a rejtést! Szép volt és jól éreztük magunkat a séta alatt.

naplementeK&M
Templomroma kilátás
a sétánylépcső
pusztaip 2009.10.10 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.29
ok

pelike 2009.10.10 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Könnyű találat, szép hely. köszönjük!

Acsart 2009.10.08 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.78
Megvan, köszi a rejtést.

antonia03 2009.09.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.85
Köszönöm a feladványt!

maerlyn 2009.09.23 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 1.83 súly: 2.56
Megvan.

Saaby & Zsuzsi 2009.09.20 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
Nem volt túl bonyolult, hisz egy virtuális láda, bár Veszprémnek ezt a részét még nem láttam.

gpisti77 2009.09.20 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.00
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Veszprém - MegyeházaVeszprém - Petőfi Színház
Veszprém - Koma-kútVeszprém - Kálvária domb
Veszprém - Eötvös Károly Megyei KönyvtárVeszprém - Laczkó Dezső Múzeum
Veszprém - Bakonyi Ház 
Tyúkanyó 2009.09.13 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.36
Balaton-felvidéki ládázás hatodik áldozata.

lczandris 2009.09.12 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Megtaláltam köszi a rejtést! Remélem Hamar újra éled a láda hagyományos formában is!

Ich.. 2009.09.01 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.43
Második veszprémi megtalálásunk, miközben GCTHAL pontjait kerestük.

 
kamzik 2009.08.20 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Szép város!

tothadi03 2009.08.18 00:00 - Megtaláltam
Az eredeti hely elég szemetes volt, jobb, hogy virtuális lett belőle!
Köszi azért!

Geosasok 2009.08.15 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.91
Megtalálva,köszönet

Apostolok 2009.08.14 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Könnyű találat.

Kicsicsapat 2009.08.14 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Megtaláltuk!

GeoRoni 2009.08.13 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Meglelve

Botos család 2009.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Megtaláltuk.

Nalika 2009.08.11 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.13
Ez inkább egy multi része lehetne...
Viszont a közeli Zeneiskola szerintem életveszélyközeli állapotban van :( Érdekes, hogy a gyerekekre nincs pénz....

Wsky 2009.08.10 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Két lépcsős választás, vagy balra vagy jobbra.

gonit 2009.08.02 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Többet később.

Edizon 2009.08.02 14:45 - Megtaláltam
Szép meleg időben. Még az B,C,D épületekben is sétáltam az egyetemen egyet:)

5N 2009.08.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Most a bejelentésnél látom,hogy a ládát hiába is kerestük.Csak a leírás volt nálunk,képeket nem is néztünk,így azt is túrtuk amit nem kellett volna.Kár,hogy nem lehetett multi,mert az ajánlott pontokkal az igazi.

 
4füredi 2009.07.29 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Meglett.
Megdöbbentem, hisz' többször jártam arra. de a templomromról nem tudtam.
Köszönet az elrejtőnek.

M.Sasa 2009.07.28 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
9 napos balatonfüredi nyaraláson szakítottam egy kis időt a ládázásra, főleg reggeli előtt, egyrészt mert akkor sokkal kellemesebb volt az idő, másrészt ekkor kaptam "kimenőt" a feleségemtől... Ide viszont együtt jöttünk! Ez volt a 14/32. itteni találatom. Az állatkert, a ládája, a viadukt és ládája után kerestem meg ezt a rejteket... Szép környék.

Marvin 2009.07.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.81
Kicsit keresgéltem a táblát, de azért megtaláltam.

LG 2009.07.25 00:00 - Megtaláltam
Megvan a prímszám!

morph 2009.07.24 19:41 - Megtaláltam
megvan.

katica 2009.07.17 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Csapatépítés közben, utcazene fesztivál koncert előtt jártam erre. Lassan sikerül megismernem a környéket :)

Köszi!

pockondik 2009.07.13 19:20 - Megtaláltam
Meglett. Nagyon bosszantó, hogy mindent képesek az emberek összeszemetelni.

VideoStudio 2009.07.05 16:40 - Megtaláltam
Balatonról hazafelé nekibotlottunk...

zsebeszter 2009.07.03 22:55 - Megtaláltam
Éjszakai találat, mobiltelefon-fénynél böngésztük a táblát. A GPS amit Dyan kezelt kissé félrevezetett minket (vagy inkább a gyors felkészülés mivel az az eredeti helyre mutat). Végül némi felesleges és kissé veszélyes éjszakai falonsétálás után kilyukadtunk a táblánál és kisilabizáltuk régi matektudásunkat összeszedve melyik lehet a semmivelsemoszotható szám. Köszi a rejtést.

dyan 2009.07.03 22:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
A veszprémi városi multit kezdtük el végig járni, és ez a pont is útba esett. Mivel már nagyon sötét volt, eléggé óvatoskodva mentünk fel a lépcsőn, és mivel nem olvastuk el rendesen végig a leírást, először a romok területére gondoltuk a táblát, de aztán hamar rájöttünk hogy nem ott lesz. Majd egy következő alkalommal azért megnézzük világosban is a környéket.

MeKrisz 2009.07.01 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Veszprémi ládás felvételis nap 1./6

Az ötven perces késés után (felvételi) közölte a felvételi bizottság, hogy "Van még idő, mire sorra kerülök..." - nem is kellett több - irány ládázni!!!

A hely kellemes. Kár, hogy a ládát ellopták - de azért így is érdekes volt!

Köszönjük a rejtést : Vera és Krisztián

benzeguuz 2009.06.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
ebédszünetben :)sajnos túl rövid volt :(
üdvB

Foltos Foxi 2009.06.30 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Megtaláltuk!

SuperGeo 2009.06.27 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Nyaralás közbeni ládázgatás.

Köszönjük a rejtést!

Rocky Horror Geo Show 2009.06.20 13:00 - Nem találtam meg
Ebben a városban ennél csak szebb helyek vannak! Ez gyakorlatilag egy szemétdomb. A nyomok arra utalnak, hogy egyetemi tivornyák kedvelt színhelye. Fel vagyok háborodva! Ráadásul hagyományos geoládaként van feltüntetve, amikor virtuális. Ha tudom előre, nem túrom a szemetet egy szörnyű helyen.

[Elutasította: vokopeti, 2009.06.27 19:13]

Lina 2009.06.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megvan!

kefe 2009.06.18 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.98
könnyű volt, köszi

M_ákos 2009.06.17 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

geforg 2009.06.14 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.05
Kár hogy láda nincs meg.Sokat gondolkodtunk a jelszón!Kőszőnjűk a rejtést!!Geforg és családja

blindmouse 2009.06.13 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
A helyszínen voltunk, kérném a rejtőt a kép alapján engedélyezze a megtalálást!

[Jóváhagyta: vokopeti, 2009.06.22 20:56]

Jó helyen jártunk? 
tukus 2009.06.07 16:48 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zakany 2009.06.06 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Kár, hogy ellopták a ládát!

levmaster 2009.06.05 11:30 - Megtaláltam
Vizsga utáni gyors találat :) Kár hogy ellopták a ládát...

Áron csapata 2009.06.01 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.39
Egy kis laza tekergés a szomszéd megyeszékhelyen. A ládát tényleg ellopták, bár ott sok a szemét....

ÁG-Team 2009.06.01 11:40 - Megtaláltam
Ok!!

Ági,Gabi

foximaxi 2009.05.31 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.85
A nap 4. találata.

Kakukkos és Hajszál 2009.05.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.43
megtaláltuk

H. Gábor 2009.05.30 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.41
Csövestanya, kosz, mucsok, ürlék, stb...! Nagy kár!

Barnus, Dodó +én.

 
Hartyi 2009.05.30 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Egyszerű volt! Kár hogy nincs láda! Köszönjük:Hartyányi Család

hacsabi 2009.05.30 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.79
Veszprémi geos-állatkertes szombatunk első ládája.Bevezetésnek nem rossz.Könnyű találat.köszi a rejtést

sella 2009.05.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Ok.

Rodriguez 2009.05.23 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.08
meglett

Pékó 2009.05.18 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.28
OK.

The Fox 2009.05.17 09:55 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.12 16:34]

 
Adamro71 2009.05.16 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!
Ida és Robi

homér 2009.05.15 15:00 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

uveggolyo 2009.05.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 2.00
A Hungáriában elfogyasztott ebéd után láda híján gyors vadászat.

brigo 2009.05.08 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.70
Ok

Nervas 2009.05.08 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.20
Azért megkerestem a láda (hűlt) helyét, és valóban nincs ott.
A táblát azért még a helyén találtam.

Zsiráf 2009.05.03 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
A koordináta egészen jónak bizonyult, csak pár méterre van tőle a jelszó. Egy ifjú pár a rom mellett piknikezett, gondolom nem számítottak ilyen őrültre - mint én -, aki feljön a dombra egy bokáig érő romhoz... A megyeháza teszett, vele szemben az emlékmű is. Régen Kossuth és Petőfi volt a divat, úgy látszik mostanában '56... Az egyetem épületei nem tetszettek... Olyan tucatépületek. Legyen valami, nem számít, hogy néz ki. Ez alól az egyetem címere kivétel az épület előtt...

kaszi 2009.05.02 21:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.48
Ez is megvan - ismét Avranella segített. :)

Avranella 2009.05.02 21:38 - Megtaláltam
Ma délutánra elvileg egy székesfehérvári séta és néhány ottani láda felkeresését vettük tervbe kaszival ('félúton találkozunk' jeligére Veszprém és Bp között). No ebből szépen az lett, hogy kaszi jól lecsábított Veszprémbe az Egyetemi Napokra, és két gyors találat - köztük vacsora a Skorpióban - után belevetettük magunkat a veszprémi éjszakába. :)
2/2. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... Annyira lehetne már valaki gondos gazdi, hogy legalább a táblára mutassanak a koo-k...
Egyébként sötétben érkeztünk, így a romokból sokat nem láttam, a prímszámot valóban pillanatok alatt ki lehet szúrni, nekem is elsőre stimmelt - volna - logoláskor, ha ment volna épp akkor a wap. Így viszont már csak valamikor éjfél után sikerült belogolnom, Nagy Feró és a Beatrice koncertje közben. :)
Köszi a 'rejtés'-t...

A rom "esti fényben" :)Ez kell figyelmesen olvasni
Közvilágítás a domboldalban30Y koncert a VEN-on
:)Egy felest? ;) (már ha ez az...)
kaszivalkasziék egyik "házőrző"-je, Saci
Timi&Szabi 2009.05.02 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Megtaláltuk!

dagadt 2009.05.02 17:06 - Megtaláltam
Rendesen körbejártuk a romot a tábláért. Én az egész dombot a "rom"-nak gondoltam, tévedtem.

banyóka 2009.05.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.53
Nem tudtuk elképzelni, hogy hol itt a rom, de azért csak megtaláltuk. Kár, hogy ennyire szemetes a környék.

kovajano 2009.05.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
megvan ok

pumák 2009.05.01 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.79
Délutáni sétálás, fagyizás közben. Kár a ládáért... Ráadásul visszafelé indulva megcsúsztam, és csúnyán összekarcoltam a GPS kijelzőjét. Lett is feszkó belőle, még fotózni is elfelejtettünk. :(

Zöld utat!
A Pumák

NZs 2009.04.30 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.65
Veszprémi kesingtúra 12/1.
Szállásunk elfoglalása után gyalogos városnézésre - és a városi ládák begyűjtésére indultunk. Ez lett az első találat. A Bakonyi Ház közelében éppen a fejünk felett emelkedett fel egy ÖAMTC-s, sárga mentőhelikopter a kórházból - megrázó élmény volt! :-) A rom környezete jobb sorsra érdemes, mert jó hely lenne, ha nem lenne ennyire szemetes, elhanyagolt. A prímszámok éppen nem voltak nálunk (a szálláson hagytuk őket), de KáVé ügyesen kilogikázta a megfejtést! :-)
Séta közben megkerestük GCTHAL 3-2-4. pontját is, a panzióba visszatérve megebédeltünk, majd némi sziesztázás után indultunk a következő ládához: a Veszprémi Völgyhídhoz (GCVDKT).
NZs & KáVé

Ez volt a Koma-kút......ez meg a csiga
park, hősi halottakA jelszó-táblánál
valaha itt voltak a falak...Bakonyi-ház
emelkedik a kávédaráló! 
Soko 2009.04.28 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Munka utáni gyors találat SanyiApoval.

CyberPunk 2009.04.16 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszi a rejtést!:)

pirosasz 2009.04.13 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Húsvéti túra locsolók várása helyett:o) Köszönjük!

pero 2009.04.10 13:00 - Megtaláltam
megvan!

eszel 2009.04.04 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
ok!

pityulino 2009.03.28 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Veszprémi séta. Ebben a városkában szégyen, de eddig nem jártam.Nagyon kellemes hely, a huzat ellenére. Először keresgéltük a ládát, de aztán elolvasva a leírást, megtudtuk, hogy hiába, mert elszublimált. Cserébe nekiálltunk primszámokat fejteni...fejben...sikerrel.

cic 2009.03.28 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.48
A ládának tényleg nem sok köze van az egyetemhez, ennek ellenére élveztük a sétát és minden ajánlott látnivalót felkerestünk. A Laczkó Dezsó Múzeumba is betértünk, ahol helytörténeti, egyháztörténeti és néprajzi gyűjteményeket tekinthettünk meg. A láda helye iszonyatosan szemetes, és akkor még finoman fogalmaztam. Látszik, hogy hajléktalanok tanyája volt nem is olyan régen, a többi következtetést mindenki vonja le magának. A jelszót rejtő táblát csak némi keresgélés után találtuk meg.

Nagi 2009.03.28 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.32
Köszönjük a "rejtést"! A mai biciklis keresés második találata, nem volt ismeretlen a hely, és a környék számunkra, de Veszprém szép Veszprémet látni kell:). Nagi és Gábor

attle&dian 2009.03.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltuk!

povyagi 2009.03.07 13:09 - Megtaláltam
Kofola BT-vel

19izsi73 2009.03.07 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.76
Veszprémi ámokfutás keretében...

Kofola BT 2009.03.07 13:09 - Megtaláltam
Veszprémi tekergés 6.

Mathau 2009.03.07 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.09
Sajnos iszonyú szar időben kerültünk ide. A doboznak nem értem mi köze az egyetemhez de ez van... Ha már virtuális akkor minek a prím számos szivatás????

macikupac 2009.03.07 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 4.05
Barátságtalan időben, keresztül-kasul Veszprémben 6.

Ez így nekem nem igazán kerek. Ha már a láda neve "Veszprémi Egyetem", akkor miért nem esik szó erről a leírásban? A magas, igazi panelcsoda lenne a kolesz? Miért nincs akár csak POI-ként megjelölve az iskola? Mert a közeli épületek és látnivalók említése dicséretes, de mi a konkrét közük a ládához? Másrészt meg, nem hiszem, hogy sokból állt volna bemérni a virtuális pont koordinátáit. Ha nem nézem meg a logoknál látható fotókat, akkor kereshettem volna egy darabig. Az évszámok közül (van egy pár) azonnal ezt választottam és bejött. Dudunak még nem volt elege az esőből.

A kolesz épülete?A környék legszebb épülete
Koma-kútRomos falmaradványok
A templom alaprajzaA konzervált romok
Dudu a virtuális megoldásnál 
tomtech 2009.02.28 09:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.61
Munkahelyről átszaladós találat. :) Már kb. 1000x mentem el a domb mellett, de nem is tudtam a tetején lévő templomromról...

urbalazs 2009.02.21 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.18
Veszprémi sétánk első megtalálása.

Hercimama 2009.02.14 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Ezt a "ládát" vagy táblát egyedül vadásztam le.
Nem nehéz megtalálni, jó nagy. A város, a hely ismerős, itt jártam középiskolába. Ez a domb jó kis randihely volt akkoriban /1966-1970/, meg a színházkert /Püspökkert/ is. Jót sétáltam, jó volt felidézni a múltat, a régi kellemes emlékeket. Köszi.

 
Ruttkay 2009.02.12 13:54 - Megtaláltam
Prima primissima!

boribon524 2009.02.12 12:34 - Megtaláltam
:)

guppik 2009.02.12 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.83 súly: 3.45
+1

cicababa 2009.02.08 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.74
Megtaláltuk :-)

GaboM 2009.02.07 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Köszi a "rejtést"!!! Már egy ideje itt élünk Veszprémben és az egyetemre járunk, de nem tudtuk, hogy ott van az a rom....

Atmosz&Zozmosz 2009.01.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Hát, ez nem semmi volt... Nekem, mint a Pannon Egyetem hallgatójának kötelező találat, és nem is akárhogyan sikerült :) Ma vizsgám volt szerves kémiából, és hát még otthon kinyomtattam két ládaleírást, köztük ezt is. Aztán 5 láda lett belőle :) Szóval, a vizsga sikerült, de a nagy sietségben nem vittem váltóruhát, így hát öltönyben-nyakkendőben voltam kénytelen ládázni. Ez még alapvetően nem is baj, csakhogy amire nem számítottam: még a belvárosban is szinte csak a legfőbb útvonalak vannak letisztítva, amúgy minden tiszta jég... Köztük célpontunk, a dombocska is. Ennek a megközelítése simatalpú cipőben... Hmm, érdekes :) Össze-vissza csúszkáltam, de végül is sikerült valahogy feljutni. Jelszó leolvasása gyorsan megtörtént - lefelé viszont még hajmeresztőbb mutatvány volt jönni - de egyben leértem. Azért megérte, én pl. mindig a szemben lévő megállóban szálltam le a 4-es buszról, s sétáltam fel az I-épületbe anélkül, hogy észrevettem volna, mi is rejtőzik a dombon. Köszönöm a rejtést!

sys 2009.01.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Sajnálom,hogy nincs láda,és,hogy sokan szemetesnek használják az egyetem környékét.1 szobor le volt takarva,1 tábla megrongálva,1 pedig körbesz....va,ezen kívül még 3 tábla volt,az egyiken 13db évszámmal.Sajna annyit nem enged a gép próbálkozni,így marad a jelszó nélküli.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.02.14 10:19]

ÉnFázós szobor
Másik tábla 
vaj+zs 2009.01.08 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.77
megtaláltam.

vray 2009.01.02 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Veszprém belváros még ilyenkor télen is szép. Egy kellemes séta, és a középiskolás matek felelevenítése.

isoprof 2008.12.31 11:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

meldrum 2008.12.27 14:17 - Megtaláltam
Első közös megtalálásunk, izgalommal megtelve. Zsófi és Balázs

Vándor Csillag 2008.12.25 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.39
Egyszerű, gyors találat.

KutasG 2008.12.23 17:20 - Megtaláltam
Koo-k szerintünk sem oda mutatnak. Csak reménykedtünk a jó jelszóban...

Nivás Döme 2008.12.23 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.28
Geokarácsony előtt, GCThal közben. Sajnos nem olvastuk elég figyelmesen a leírást, de végül meglett a templom is. Javaslom áttelepíteni a koordinátákat, ezért a rejtés 3-as (leírást nincs szívem lehúzni). Egyébként szerintem teljesen korrekt ha egy belvárosi láda virtuális. Főleg ha egy ilyen régi helyre kalauzol el bennünket. Sajnos a "multi" pontjait nem kerestük fel, de hátravan még a GCKirv, majd akkor beleveszem. Köszönet a rejtésért

adsa 2008.12.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Nem volt nehéz, 2 perc alatt meglett.

szepzsuzsi 2008.12.20 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Sötétedés utánra hagytuk a belvárosi ládákat. Szerintünk a koordináták nem a táblához mutatnak, így aztán szombat este, vaksötétben bóklásztunk a romok között... Persze ez nem olyan nagy baj, mert legalább alaposan megismertünk minden falmaradványt, hátha van rajta tábla... Aztán már nem a nyílra, csak a leírásra összpontosítottunk és meg is találtunk a 3 hasábos ismertető táblát. Fejben osztás, wap, és irány a színház kert, mert már nagyon fáztunk. Köszönjük szépen!
szepzsuzsi és Hófehér

art 2008.12.16 20:30 - Megtaláltam
Jó régen jártam itt, pedig csak 10 perc a munkahelyemtől:-)

bferi 2008.12.14 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk

szirteyzsu 2008.12.14 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

BPeterDV 2008.11.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.08
Megvan.

csemege 2008.11.21 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.33
Második nekifutásra sikerült. A koordináta valószínüleg a láda hűlt helyére mutat, tábla pedig több is van a környéken amin négyjegyű prímszám szerepel. Nem kéne a koordinátát aktualizálni?

GCRover 2008.11.18 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.51
Ebédidő kessing :)
Segít a prímszámok linkje !! :D

puppi 2008.11.01 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Megtaláltuk.

aDoc 2008.10.31 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
I épület, szép épület.

Ata72 2008.10.28 15:37 - Megtaláltam
Mindig a legegyszerűbb megy a legnehezebben... :-)
Hosszas tökölődés a terepen, fel sem nézek a GPS kijelzőjétől és mégsem sikerül önállóan megoldani.
De a kedves rejtő segített. Köszönet érte.

na ez nem az a tábla! 
Gábor és Renka 2008.10.28 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk...:)

Access Denied 2008.10.26 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.52
Korábban is kerestük a ládát, lehet, már akkor sem volt a "helyén"?

zöldek 2008.10.25 20:05 - Megtaláltam
A ládát kifosztva találtuk, logfüzet nélkül.
A hosszúhétvégés kirándulásra készülődve már korábban kinyomtattam a láda oldalát, s azon még nem szerepelt az alternatív jelszó. Ottjártunkat csak a mellékelt képekkel tudjuk igazolni, amik alapján kérjük a rejtőt a megtalálás elfogadására.

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.27 10:21]

A rejtek környékén lévő szoborA kifosztott láda
A rejtek lehetett? 
Skali&Margó 2008.10.25 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.36
Megtaláltam

Nivabibi 2008.10.19 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
A láda kifosztva és be is ázott (belül vizes). Átgondolandó az új helye! A képek alapján kérlek hagyd jóvá. Köszi. (Jó lenne betegre állítani a ládát.)

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.22 11:20]

A rejtekA láda üresen
hg4ggv 2008.10.17 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.48
A ládát feltúrta valami vandál egyén. A mellékelt képeknek megfelelő állapotban találtunk a láda darabjaira. Sajnos a log eltűnt. A maradékot visszarejtettük, de egyelőre senki nem tud majd logolni és jelszót szerezni... Kérem a rejtőt, ellenőrizze a ládát és pótolja ami hiányzik. Amúgy nagyon látható helyen van az útról... és egyre kevesebb a levél.

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.18 00:12]

Kifosztva1Kifosztva2
KutaToll 2008.10.13 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Felkutatva!
Munkával összekötött ládázgatás 1/5.
Ötletes városi rejtés, végre ami nem mikro, és nem virtuális. A multi végigjárása közben ejtettük útba.

sz.v.endre 2008.10.12 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Meglett, ládázás taskával és a Dzsozy családdal.

Lencsi 2008.10.12 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.65
sztem megérte volna a multit...

teente 2008.10.12 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.58
Köszi!

Dzsozy 2008.10.12 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
12/6.
Ládázás Sz.V. Endrével, Taskával, és Teentével. Az egyetemből sajnos nem mutat sokat a cache. A környéke viszont igencsak egy hajléktalanszállóra emlékeztet. Mindenesetre itt is sétáltunk egy kicsit.
Köszönjük a rejtést!

turkoti 2008.10.12 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Veszprém környéki ládázásom 2.megtalálása !
Köszi a rejtést !

Részlet 
bagarip 2008.10.11 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk 1. ládánkat!

DunaX 2008.10.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Mártinak évfolyamtalálkozója volt Veszprémben, és amig Ő lumpolt és emléket idézett, én PPeter társaságában sétáltam egy nagyot.

szobor a közelben 
NaSza 2008.10.11 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

sereszaki 2008.10.11 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Ezen a szép,októberi szombaton a Bakonyba indultunk barangolni,gombát szedni (no meg ládázni...). Ez a veszprémi nem volt benne a tervben,de ha már itt jártam,tettem egy sétát a belvárosban. Nem bántam meg...! A láda nem volt nehéz feladat,bár a lépcsőn felfelé menet épp kimerültek a GPS akkui...

vokopeti 2008.10.10 17:00 - Egyéb
A logbook pótolva, kérem, hogy aki a betelt logbookot elvitte, legye szíves felvenni velem a kapcsolatot! Köszönöm!

szollosi73 2008.10.08 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.62
Megtalátuk!!
De sajnos logbook nem volt a dobozban, és ezáltal a jelszó is hiányzott!
Így csak jelszó nélküli találatként tudjuk bejelenteni :((
A rejtőnek a telefonszáma nem volt feltüntetve a leírásban, így segítséget sem tudtunk kérni!
Egyébként nagyon merész rejtés, "alattunk" sétáltak a járdán, picit izgultam, nehogy valaki kiszúrja!
Kérnénk a rejtőt fogadja el így a megtalálást!
Szilvi+János

[Jóváhagyta: vokopeti, 2008.10.10 14:45]

 
Gatti 2008.10.06 14:00 - Megtaláltam