FAQ
1423. Tanya és Gabonamúzeum (GCTAGA)

Múzeum bejárata

Múzeum bejárata

a múzeum bejárata belülről

a múzeum bejárata belülről

Csabai tanya

Csabai tanya

Csókási szélmalom

Csókási szélmalom

tanyasi szoba

tanyasi szoba

gabona feldolgozó gép

gabona feldolgozó gép

száraz malom

száraz malom
Szélesség N 46° 40,717'
Hosszúság E 21° 7,333'
Magasság: 80 m
Megye/ország: Békés
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2006.07.27 11:00
Megjelenés időpontja: 2006.07.27 11:34
Utolsó lényeges változás: 2021.03.27 10:10
Utolsó változás: 2021.03.27 10:11
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: pkatona
Ládagazda: FoJo
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Megtalálások száma: 848 + 13 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.0 megtalálás hetente


WAP: A 14x3 cm-es hengert, egy borostyánnal benőtt fa törzsére akasztva, vállmagasságban találod!

A sorozatos eltűnések miatt a ládát egy kicsi hengerre cseréltem, ajándékot nem tud fogadni!
A tanyamúzeum területén kívül lett elhelyezve, így bármikor kereshető. A láda forgalmas helyen található, ezért kérlek gondosan rejtsétek vissza.
Ajánlott parkoló koordináta:  N 46° 40,730' E 21° 7,242' 82 m [GCTAGA+GCTAGA+Park]

A múzeumról:
Békés megye az elmúlt évszázadokban mindig vezető szerepet játszott a magyar gabonatermesztésben és feldolgozásban. Magyarországon ezen a tájon termett a legjobb minőségű búza. Itt működtek a jelentős eredményeket elért búzanemesítők közül Mokry Sámuel és Baross László. A megye száraz- és szélmalmai, majd később gőzmalmai - első helyen is a békéscsabai István-malom - az ország legnagyobb és legkorszerűbb malmai közé tartoztak.

Békés megye élelmiszer-gazdasági feladatainak jelentősége ma sem csökkent és a jövőben is megmarad. Az élelmiszer-gazdaság tudományos és módszertani bemutatására határozták el Békéscsabán, 1974-ben, a Gabonamúzeum létrehozását.

A Gabonatröszt, a Békés Megyei Gabonaforgalmi és Malomipari Vállalat, valamint a megye mezőgazdasági üzemeinek támogatásával jött létre a jelenleg is látható múzeumi együttes. Az intézmény létrehozását javasoló határozat után, városi tanácsi költségvetésből került sor a Csabai-tanya megvételére. A tanya az Országos Műemléki Felügyelőség szakmai tanácsadása mellett hamarosan visszanyerte eredeti alakját.

A következő lépés a békéssámsoni Csókási szélmalom áttelepítése volt a múzeum területére. A szélmalom az Országos Műemléki Felügyelőség által nyilvántartott és gondozott műemlék, a hajdani makói határhoz tartozó Csókás-pusztán állott.

Békéscsabát a 44-es számú úton Gyula felé elhagyva, rövid idő alatt a Gabonamúzeumba juthatunk.

Csókási szélmalomról:
A szélmalmot egy Dobsa nevű parasztember építette 1855-1860 között. Helyben égetett nagyméretű téglákból épült, a Maroson és a Száraz-éren úsztatott faanyag felasználásával. Két pár malomkövét az országos hírű sárospataki malomkőbányból szállították Csókáspusztára. A malomnak 1890-től számos tulajdonosa volt. A malmos gazda a malom melletti tanyában lakott családjával együtt és 12 katasztrális hold földet (kb. 4 hektár) művelt, mert a malomban szedett tized sovány kereset volt.

Száz körül volt azoknak a tanyáknak a száma, ahonnan az őrölni valót idehordták. A malom évi teljesítménye 150-160 tonna termény feldolgozása volt. Az őrlési főidény szeptembertől márciusig tartott. Az arányos szél szeptemberben és októberben érkezett, ez alatt azt értették, hogy egyenletes szél forgatta a vitorlákat. Májustól augusztusig csak darálásra alkalmas szél fújt.

A háború idején, így az 1944-1945-ös években kenyérnek való lisztet is őröltek a malomban. A búzát előbb kirostálták, majd megszívósították, azaz megnedvesítették. Sima vagy parasztőrlést végeztek, ami azt jelenti, hogy a kész korpás lisztet az asszonyok szitálták ki otthon. A malomnak ugyanis nem volt szitarendszere.
A szélmalmot 1978-ban telepítették át az Országos Műemléki Felügyelőség szakmai irányítása mellett a békéscsabai Gabonamúzeum területére.
(Részlet Cs. Szabó István: Békéscsaba, Gabonamúzeum - TKM 308. c. kiadványból)

Csaba tanya:
Jellegzetes, 14 öl hosszú, háromosztatú, 1824-ben épült kisparaszti tanya. Az 1888. évi csabai nagy árvíz után bővült színnel, istállóval és melléképületekkel.

Az épület vert falú. A pitvart cigányfal (20 cm széles, tapasztott vályogfal) választja el a szabadkéményes, füstös-konyhától. A szobában rőzsevázra tapasztott kemence látható padkával, suttal. A szoba, a konyha és a kamra padlózata döngölt agyag és mázolt felületű. A tető náddal fedett.

A századforduló táján szokásos berendezési tárgyak mellett a házban találhatók a kenyérsütés eszközei is. A konyhában kapott helyet egy kézi malom. A kamrában láthatók a tej-, a káposzta- és a kenderfeldolgozás eszközei. Mellettük a szalonnatartó állvány, valamint a háztartás több korabeli, nélkülözhetetlen eszköze.

A melléképületek (tyúkól, disznóól, gépszín) a régi tetőszerkezetet őrzik. A fából készült hombár 1871-ben épült, eredetileg a Réti család újkígyósi udvarán.

A gabonatermesztésre berendezkedett kisparaszti gazdaság felszerelését, a család életének színterét - a tanyát - ez a múzeumi egység állítja a látogató elé.
(Részlet Cs. Szabó István: Békéscsaba, Gabonamúzeum - TKM 308. c. kiadványból)

A gabona tárolásának és feldolgozásának története az őskortól napjainkig:
A gabonafélék termesztését, hozzávetőleges számítások szerint 8000 évvel ezelőtt, a Körös-kultúra népe honosította meg ezen a vidéken. Az őket követő szkíták, kelták, szarmaták, germán és avar törzsek az állattartás mellett - kisebb-nagyobb mértékben - gabonafélék termesztésével is foglalkoztak. Gabonatároló edényeik és őrlőeszközeik hiteles régészeti ásatásokból is ismertek.

A honfoglaló magyar törzsek a Kárpát-medencébe jövetelükkor már rendelkeztek gabonatermesztési tapasztalatokkal. Anjou királyaink alatt jelentősen fejlődött a kalászos gabonák termesztése. A középkori viszonyok közötti békésebb évszázadok nagyarányú gabonatermesztésére utal a sok malom és malomhely okleveles említése a XIII-XVI. században.

Egy 1560-ban elvégzett összeírás, mely az egyházi tized beszedésének alapjául szolgált volna, már mutatja a török hódoltság okozta bizonytalan termesztési viszonyokat. Békésen és Mezőberényben még csak összeírtak egy-egy gyenge gabonatermést, de Csabán semmit, és máshol is nagyon keveset. A magyar és a török földesúrnak is történő adózás, a tizenöt éves háború hadműveletei elszegényítették a vidéket, és menekülésre késztették a lakosságot. A felszabadító háborúk Gyula várának visszavételével, 1694-ben zárultak le. A termelést elvadult szántóföldeken kellett újra kezdeni. A megye újjáalakulásakor, 1715-ben még csak néhány helység települt be.

A termelés fellendítésére sokat tettek a XVIII. században megyénkben dolgozó gyakorlati gazdák, nevelők, lelkészek, így Tessedik Sámuel szarvasi evangélikus lelkész, aki mezőgazdasági tanintézetet szervezett. A XIX. században Mokry Sámuel, Trefort Ágoston, Eötvös József és sokan mások igyekeztek a megye mezőgazdaságát vízrendezéssel, gépek behozatalával, vasútépítéssel, egyesületek szervezésével és alapításával előmozdítani.

Nyitva tartás: április 1-től október 31-ig
vasárnap, hétfő kivételével naponta 9-17 óráig

A Tanya és Gabonamúzeum tőszomszédságában 2014.09.19-én átadták a CsabaPark nevű komplexumot, ami az immár hungarikummá nyilvánított csabai kolbász temetikája köré épült. A rengeteg szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget kínáló CsabaParkban megtalálható az Óriások konyhája kreatív, egyedi játékelemekkel felszerelt terület, melyben mindenki, de főként a gyermekek, játékos formában ismerkedhetnek meg a kolbász készítéséhez kapcsolódó hagyományos népi eszközökkel. A "Babatanya" az apróságokhoz méretezett épületeivel mutatja be a hajdani gazdálkodás mindennapjait. A kolbászudvar három részre tagolódik: a kolbászmúzeumra, a kolbászműhelyre és az étteremre. Az épületek külső megjelenésükben az úgynevezett podsztyenás stílust, bútorzatukban pedig a csabai szlovák néphagyományok jegyeit viselik magukon.
A játszótér mögött egy szépen kialakított "több utcás" tanösvény, szánkódomb és egy tó található.

A ládakereséshez sok sikert, kellemes kirándulást és jó időt kívánunk!'
Állapot: kereshető

KRW értékelés (450 db): környezet: 4.27 rejtés: 4.13 web: 4.54 átlag: 4.31

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


anita988 2022.09.20 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.10]

Hecsa 2022.09.09 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megvan!
Köszönöm a rejtést.

Patics 2022.08.17 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

jantyikbeata 2022.08.14 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

pemapa 2022.08.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Családi nyaralás alkalmával. Köszi a rejtést!

Tockos 2022.08.13 20:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

jantyikzsani66 2022.08.13 20:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

JÁDE family 2022.08.13 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

kucsi24 2022.07.31 16:01 - Megtaláltam
Lagzi után visszajöttünk a kocsi ért, meg persze a ládáért. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

geooszi 2022.07.17 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Nicky&Ati 2022.07.12 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

h725 2022.07.09 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Rettentően sajnáltuk, hogy zárás után értünk már csak oda, így a skanzen most kimaradt. A kincs azonban gyorsan meglett ! Köszönjük !

Bogi, Vali, Zsolt

Galuszka 2022.07.07 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

hanyecz.agnes 2022.06.22 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Csillag51 2022.06.05 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.12]

zoll 2022.04.24 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andi, Zoli [Geoládák v3.12.6]

Pilis50 2022.03.31 10:05 - Megtaláltam
Baráti társaságban megtalálva.

DFRi 2022.03.30 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!!
Egy hosszú nap utolsó találata, ahol már picit fogytán volt a lendület... Ha legközelebb erre járunk, akkor több időt és energiát kell szenteljünk erre a nem mindennapi látványosságra. Köszönöm a rejtőnek, hogy megmutattad nekünk ezt a helyet!
És külön köszönet GYEZegzugnak, hogy roppant türelemmel és kedvességgel elkalauzoltál minket Békéscsaba és környékének legszebb helyeire!!!
GYEZegzug&Pilis50&Feri [Geoládák v3.12.7]

20220330_121442 (2)20220330_160749 (2)
20220330_160753 (2) 
joco64 2022.03.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Köszönöm.

Pantya 2022.03.15 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

gabor03 2022.03.15 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

vincentblonde 2022.03.14 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

gyorkyne 2022.03.13 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon jó, hogy a mezőgazdasági épületeket itt megcsodálhatjuk:) [Geoládák v3.12.6]

Sir Pajszer 2022.03.08 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

dinuska 2022.03.04 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csalóka:) nem ugyanaz a jelszó van felírva a doboz kupakjára mint a kiskönyvben. Vagy már lekopott a kupakról. Mindenesetre a kiskönyves jelszó a helyes. Gyulára robogunk és benéztünk ide is [Geoládák v3.12.6]

Elektra33 2022.02.27 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Édeáék 2022.02.21 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

TompeszUr 2022.02.13 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Megtaláltuk

Gemini1980 2022.02.12 19:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nem volt vállmagasságban, de azért sikerült megtalálni a ládát???? Köszönjük a rejtést

IMG_20220212_162340 
jozso107 2022.02.05 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Kurtuczmate 2022.02.03 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtaláltam

Endresz_család 2021.12.30 12:12 - Megtaláltam
840.

Háromnapos gyulai aktív pihenésünk tizenötödik találata.

Köszönjük!

IMG_3541IMG_3545
galorban 2021.12.09 08:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ha lesz alkalom, legközelebb mindenképp bemegyek!

IMG_20211209_081249IMG_20211209_081237
Robogo 2021.12.05 11:16 - Megtaláltam
Hosszú hétvége alatt kerestük fel a ládát kitkat0123-mal. Hu-s és com-os ládát se hagytunk megtalálás nélkül. Munka és DEoSör/DEoBeer #100 (Utolsó/Last) event miatt jöttünk kitkat0123-mal el a keleti országrészbe. Pénteket Nyíregyház környékén töltöttük és este résztvettünk a sörözésen, majd éjszaka felkerestük a még hiányzó debreceni ládákat és a labokat. Szombaton Békéscsaba felé útba eső ládákat kerestünk fel. Vasárnap Békécsabát fedeztük fel, majd jöttünk vissza az Advent in Budapest 2021 #2 - St. István Bazilika eseményre.
A szállásunk Békéscsabán volt, délelőtt az itteni ládákat kerestük fel. Nagyon sok itt a multi, a pontok felkeresésekor az egész várost bejártuk, ide is betértünk. Érdekes a hely, gyorsan meglett a láda.
Köszönöm a rejtés!

kitkat0123 2021.12.05 11:16 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.12.3]

Bence2009 2021.11.20 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Melcsi86 2021.11.16 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Melcsi és Atti! ❤️ [Geoládák v3.12.2]

Apuska 2021.10.31 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

edusanya 2021.10.31 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

pkatona 2021.10.27 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést.

KLBD 2021.10.26 20:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

kismaczu 2021.10.26 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Meglett,köszi a rejtést.

1423. Tanya és Gabonamúzeum  BÉKÉSCSABA (1)1423. Tanya és Gabonamúzeum  BÉKÉSCSABA (2)
1423. Tanya és Gabonamúzeum  BÉKÉSCSABA (3)1423. Tanya és Gabonamúzeum  BÉKÉSCSABA (4)
szakica 2021.10.22 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Bat&Cat 2021.10.21 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [Geoládák v3.12.2]

sinus90 2021.10.16 16:16 - Megtaláltam
Vonattal érkeztem. Keresztül gyalogoltam a várost. Sőt! Kigyalogoltam a városból. Közben a kolbász és a séta ládapontjait is gyűjtögettem.
Apró gyerekkoromban a nyarak egy részét nagyszüleim tanyáján töltöttem. Mindenre emlékszem!
Köszi a rejtést!

-1-2
-3 
ZoOle1985 2021.10.09 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

GAMANO 2021.10.03 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.6.7]

encsibaba87 2021.10.02 22:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

kétbakancsos 2021.09.25 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Szép őszi időben kellemes séta közben ládáztunk, meglátogattuk a lecsófesztivált és kedvenc helyünket a szlovák vendéglőt. Szép nap volt gyors találatokkal, jó rejtésekkel. Köszönjük a lehetőséget!

GabonamúzeumLogbook
Csiguszka 2021.09.25 10:23 - Megtaláltam
Köszi :)

szjanoka 2021.09.25 05:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.80
Köszönöm a rejtést! Megtaláltam! A hajnali napsugarakkal a láda is meg lett.

IMG_20210925_055519 
deniko93 2021.09.24 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.52
Megtaláltuk, köszönjük a leleményes rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Horváth Edit 2021.09.23 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Gyuláról átugorva gyűjtögettem. [Geoládák v3.12.1]

Madwe és Zsuzska 2021.09.19 08:47 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

kissss 2021.09.12 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Gyulai pihenésünket színesítettük egy békéscsabai biciklis kunkorral. Az irányt mindig egy következő láda jelölte ki, így jutottunk el ide is. :) Köszi a lehetőséget!

PipiDzsem 2021.09.12 11:40 - Megtaláltam
keressétek a komáromi csibét! :D Visszaszeretne térni komáromba ez a küldetése! köszönjük a rejtést! waaaa PipiDzsem!! [Geoládák v3.11.3]

szollosi73 2021.09.07 09:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.29
Megvan!
A mai napot itt kezdtük. A múzeum már nyitva volt, így vettünk két jegyet és megnéztük belülről is. Igazából túl sok látnivaló nem volt, a malom érdekes, azon kívül egy régi parasztházat tudtunk megnézni, így gyorsan végeztünk. A ládát csak a múzeum után kerestük meg.
Köszi a rejtést!

Tanya és Gabonamúzeum-1Tanya és Gabonamúzeum-2
Tanya és Gabonamúzeum-3Tanya és Gabonamúzeum-4
Tanya és Gabonamúzeum-5Tanya és Gabonamúzeum-6
Tanya és Gabonamúzeum-7Tanya és Gabonamúzeum-8
Zsolt és piroska 2021.09.04 18:16 - Megtaláltam
Hőlégballon

kasap 2021.08.28 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

litu80 2021.08.25 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Lisztes család [Geoládák v3.11.3]

Dr.Lada 2021.08.21 08:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.53
Andrusával kerékpárral elkövetve.:-) Békés megyei hirtelen felindultságbol elkovetett őrültség keretében.
Log később.
[g:hu+ 2.7.14]

Andrusával három napot bringáztunk Békéscsaba, Gyula és Szeged környékén. Ez a láda is utunkba állt a második napon. Nagyon szép napsütéses időnk volt, igazi bringás idő, így nem tétlenkedtünk minden utunkba eső ládát megkerestünk. Mindhárom nap 100 km körül volt a táv és mindhárom nap remekül szórakoztunk.

Épp a láda mellett parkoltunk, összeraktuk a bringákat és már logoltunk is.

-1-2
szalais78 2021.08.20 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget!
[g:hu+ 2.7.14]

szagnes80 2021.08.20 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget!
[g:hu+ 2.7.14]

laszloze 2021.08.17 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

mokuskerekvok 2021.08.11 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!????
Nagyon jó láda!
Esztergom
Matemester [Geoládák v3.11.3]

Brigi0111 2021.08.05 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Pocter 2021.08.04 12:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Lumen79 2021.08.04 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Béla 53 2021.08.04 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.

[g:hu+ 2.8.2 teszt]

fifty-fifty 2021.07.31 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

bakkerman 2021.07.28 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltuk!
Köszönjük szépen a rejtést! :-)
Ágika & Laci

Potterke 2021.07.26 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Peterancsa 2021.07.24 17:52 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltam.Köszönöm a rejtést! :)
[Geoládák v3.11.3]

Easter 2021.07.22 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.11.1]

Moni&Beni 2021.07.21 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.15
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Dani_0324 2021.07.21 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!
Szandi & Dani [Geoládák v3.11.3]

bani 2021.07.20 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.11.3]

B-K Janka 2021.07.20 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Szófia 2021.07.18 20:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

busmannn 2021.07.17 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Pötti 2021.07.17 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Gropius & Ruffy 2021.07.13 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

hinia lux 2021.07.13 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]
Gyuláról Szarvasra útközben ad hoc jelleggel. Jó lett volna bent a parkban is körülnézni, de arra már nem volt időnk.

MalomCsabaPark
Világutazó 2021.07.13 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.11.3]

Dzseemy 2021.07.11 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Gyulai nyaralás során levadászva. Köszi a lehetőséget. [Geoládák v3.11.3]

Toti 2021.07.11 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3] 3 napos Bihar túra zárásaként, hazafelé felkerestük fel a parkot. Tetszett.

kivancsifancsi 2021.07.11 16:34 - Megtaláltam
(Lazy wapon beküldve)

 
Fidorka 2021.07.11 16:34 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

GeoEvike 2021.07.11 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.11.3]

Fercsy 2021.07.07 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.12]

karcsi9641 2021.07.06 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.12]

lizzard és csapata 2021.07.04 07:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Páva Tanyás hosszú hétvégénk alatti bringás találat, Békéscsaba szép ide még visszajövök!

20210704_07070620210704_070941
20210704_07121120210704_071819
20210704_07272520210704_073444
nonow22 2021.06.29 11:56 - Megtaláltam
Spanyesszel megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

spanyesz 2021.06.29 11:56 - Megtaláltam
Köszi a rejtest, megtaláltuk nonow22-vel

Schiby 2021.06.26 20:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

stopo 2021.06.25 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

kerol 2021.06.20 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

nbokan 2021.06.19 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.28
Szavasról jöttünk át Békéscsabára, a közeli GCXX03 esemény láda volt a cél, mivel nyitva volt a múzeum, megnéztük ezt is. Tetszett, érdemes volt bemenni, kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
tajani63 2021.06.09 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

erdélyiek11 2021.06.05 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

SzabEdAn 2021.06.05 12:59 - Megtaláltam
Meglett köszönjük!

Rebee 2021.05.30 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Gyereknapi túránk egyik találata! Köszönjük a rejtést :) A láda visszahelyezve :)

Technopuntos 2021.05.26 21:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

lbtibsz 2021.05.21 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Köszönöm a rejtést.

Speeder 2021.05.19 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltam, köszi! Kiráj volt!

scooper 2021.05.19 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Barik02 2021.05.09 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kadry82 2021.05.08 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

20210508_164231 
Gcjoco1956 2021.04.28 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

20210428_121943 
babazaza 2021.04.24 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

dszi 2021.04.13 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

AcsiCacheR 2021.04.07 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.61
Megtaláltam, köszi a rejtést :) - Láda jelszót nem fogadja el valamiért. :/

[Jóváhagyta: FoJo, 2021.04.09 09:42]

trajnai 2021.04.04 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, RLO és társai.
Sajnos a jelszót valamiért nem fogadja el a rendszer.

[Jóváhagyta: FoJo, 2021.04.24 13:24]

Sgrety 2021.03.24 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Elég forgalmas út mellett van, gyerekekre vigyázni kell!!

ED8D3373-25E9-479B-A678-1654031AEF00 
Sz_Zita 2021.03.24 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Szeremlei család 2021.03.13 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

duty 2021.03.06 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Zavada 2021.02.21 20:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ferrit 2021.02.21 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést.

Kicsinagylány 2021.02.20 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szupi

IMG_20210220_160924 
emmerwald 2021.02.07 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.20
Békéscsabai séta közben érintettem a pontot. Köszönöm az invitálást!

IMG_20210207_133426 
Andris + Edi 2021.01.30 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.42
Többször jártunk már errefelé átutazóban, de még csak most vadásztuk le a ládikót. Nagyon hangulatos ez a hely, köszönjük a rejtést :))

Malom 
Frankie Family 2020.12.31 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Szilveszteri ládázás Bobékkal, 8. találat. [Geoládák v3.8.3]

Bob&Bobek 2020.12.31 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

LőrincDombiBarangolók 2020.12.31 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

EkkerSzabina 2020.11.09 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

enjoy 2020.11.09 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

Yankeeville 2020.11.04 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

prklb 2020.10.29 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

SRobi95 2020.10.29 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Szepikék 2020.10.25 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést.

Aranymaszatka1 2020.10.19 11:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

NonaSugi 2020.10.19 11:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

sogor36 2020.10.04 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 4.04
Köszi a rejtést.

ArkAngyal75 2020.10.04 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

ocsy07 2020.10.04 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Szöszke15 2020.10.04 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

g-tabe 2020.09.19 13:35 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

meck36 2020.09.05 14:49 - Megtaláltam
Köszi a rejtést .

katica 2020.08.25 15:40 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.6.4]

Access Denied 2020.08.25 15:40 - Megtaláltam
Ok

milanhuntr 2020.08.16 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Manala&Snake 2020.08.15 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

balazsz@ 2020.08.12 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Feketeorsy 2020.08.12 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

tavidir 2020.08.12 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

AtiÁk 2020.08.10 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

kopasz12345 2020.08.07 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

fkmaster 2020.08.06 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.34
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2020.08.06 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Rossz oldalon kerestük a borostyános fák között, de szerencsére rájöttünk a tévedésünkre:)

ha8llh 2020.08.01 16:45 - Megtaláltam
egtalaltuk

csomix 2020.08.01 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

VenTOmi 2020.07.27 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

ha8bj 2020.07.25 16:45 - Megtaláltam
Megtalaltuk

residentevil 2020.07.23 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Második találatom GYEZegzug segítségével. Köszönöm szépen a lehetőséget.

IMG_20200723_194453 
Pibo 2020.07.22 17:16 - Megtaláltam
Köszi,

Emerich63 2020.07.18 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

20200718_12562420200718_125631
ystray 2020.07.09 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

breimanne 2020.07.08 17:15 - Megtaláltam
Jó kis rejtés,köszönöm!Gyulára utazva utközbeni találat!Sajnos a Csaba parkra nem maradt idő!A malom különösen érdekes.

kami1 2020.07.07 09:16 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Tetszik a jelszó. :)

vaslemez 2020.07.02 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
Kicsit egymásba érnek erre a ládák. Az egyik csabai multi végládája is szinte ugyanitt van.

kocsisjozsef74 2020.07.01 07:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Józsi [Geoládák v3.4.1]

CsaCsy01 2020.06.27 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Köszönjük a rejtést!

pasan 2020.06.25 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Kincsestms 2020.06.24 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Little nero's 2020.06.24 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

viad 2020.06.17 08:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

szmarcellius 2020.06.15 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Tamara1997 2020.06.10 21:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

bmarianna 2020.06.06 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Kocziha 2020.06.02 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Nagyon jó hely a CsabaPark. Gyerek- és családbarát, tematikus játszótérrel és étteremmel. Sajnos a Gabonamúzeum zárva volt, de megcsodáltuk kívülről a felújított szélmalmot. Köszi a rejtést.

kingajani 2020.05.15 19:37 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

aknitram 2020.05.15 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

omzsolt 2020.05.01 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kileaezz 2020.04.25 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Kertész család 2020.03.01 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

anettx 2020.02.14 17:51 - Megtaláltam
TFTC!
Békés megye - erdész ládák nyomán.
[Geoládák v3.3.2]

phalanx 2020.01.19 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Pilislackója 2020.01.15 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

oryszcsak 2019.12.24 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.1]

Bakk család 2019.12.21 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Pipers 2019.12.15 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kredenc65 2019.12.08 10:58 - Megtaláltam
Gyulai wellneshétvége után, útban hazafelé Annaa921 társaságában. TFTC!

stirliviusz 2019.11.23 22:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.1]

Búr 2019.11.22 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtőnek. [g:hu 1.6.4]

Aniko & Gyuri 2019.11.16 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Aniko és Gyuri [Geoládák v2.2.5]

Brinden 2019.11.10 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GRegina 2019.11.10 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

emmis 2019.11.03 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

alcala76 2019.10.29 13:30 - Megtaláltam
Esőben, de meglett.

Szejbi 2019.10.14 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

FoJo 2019.10.09 23:59 - Egyéb
Új láda régi helyén várja megtalálóit :)

Katulyakutatók 2019.10.04 11:31 - Egyéb
A láda a lyukas fedele miatt elázott logbook okán karbantartást igényel. Az elázott logbookról a megtalálók elég régóta írogatnak a logjaikban.

Katulyakutatók 2019.10.04 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.78
Ezt is felkutattuk. Köszönjük a rejtő fáradozását! Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.6.4]
Ma meggyűlt a bajunk a közmunkásokkal. Ennél a ládánál is pihent egy kaszálógép kezelő. Szerencsére Vé a takarásomban sikeresen magához vette a ládát. Logolni arrébb próbáltunk, de a csuromvizes papírra lehetetlen volt még bélyegezni is. Logfüzetet cserélni értelmetlenség lenne, mert ugyanígy elázna, ugyanis ez a fajta kupak lyukas, ahol befolyik a víz. Mi az ilyen ládánk kupakját ragasztóval tömítettük, azóta nem nedvesedik. Logolás után megnéztük a múzeumot, ami jelenleg igen szegényes. Az őr/pénztáros úr szerint májusra felújítják. Lesznek új ismertető táblák. Most folyik a szélmalom felújítása is. A mesteremberek olyan port csináltak, hogy a malom közelébe sem lehetett menni, egyébként is körbe van kerítve. Majd májusban visszajövünk egy jó ökörsütésre.

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
-11-12
-13-14
-15-16
Nagy port vertek fel 
Páratlanpáros 2019.09.10 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5] Logbook elázva segítségre szorul.

Ribizli9 2019.08.27 21:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Együtt találtuk meg PÉV-el. [Geoládák v2.2.5]

PÉV 2019.08.27 21:54 - Megtaláltam
Nyár végi vakáció /19.
Hello Csaba!
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Sajnos sötétben érkeztünk, nem volt nyitva a múzeum. A négy napos gyulai nyaralás alkalmával már nem volt időnk bejutni, azért a ládát megkerestük. Ha visszatérünk biztosan be fogunk nézni ide is.
A logfüzet szét van ázva.
Közös találat Ribizli9-el.
-MEGVAN!- [Geoládák v2.2.5]

 
Figulint 2019.08.19 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BlackCat 2019.08.17 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Luki 2019.08.17 14:51 - Megtaláltam
+one, köszönöm a rejtést!
Bővebben a blogban [Geoládák v2.2.5]

B o u n t y 2019.08.07 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést!

Kyra 2019.08.07 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük! A logbook szétázva, penészedik, nem tudtunk ott logolni.

zaskl 2019.08.01 20:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

mamli 2019.07.31 17:00 - Megtaláltam
Meglett. Köszönöm. Az elmúlt napok esőzései megtették a hatásukat. A láda beázott, a logfüzet szintén áldozatul esett. Sajnos nem úgy készültem hogy vigyek pótfüzetet így csak a szárítás maradt, kevés sikerrel.

Seres Péter 2019.07.30 11:50 - Megtaláltam
1087. ládám

GC1423AGC1423B
GC1423CGC1423D
Ati 2019.07.30 09:59 - Megtaláltam
Megvan!

A logbook oly mértékben elázott, hogy kísérletet sem tettem a logolásra.

Vike 2019.07.23 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Sajnos a múzeum technikai okok miatt zárva volt.
A rejtés éppen annyira rejtélyes amennyire kell. Tetszik.
A mai nap már néhány láda megtalálása kudarcba fulladt. A dzsindzsás győzött. Most végre sikerélményünk volt. Köszi.

Petrukkio 2019.07.20 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Bőrharisnya 2019.07.16 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszönjük a rejtést, a log book szétázott.

bükkinyúlsz 2019.07.14 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönet a rejtőnek!
Logolni sajnos nem tudtam, mert a logbook elázott.

Felkutato_csapat 2019.07.08 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! BLD [Geoládák v2.2.5]

neogeo 2019.06.24 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GeoCicák 2019.06.22 14:43 - Megtaláltam
Megleltük. Köszönjük!

VaVi 2019.06.22 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bgecco 2019.05.31 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kaunisz 2019.05.23 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.90
Kolbimúzeum

DÁBBF 2019.05.18 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Leelian 2019.05.18 07:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszönjük, nagyon jó időtöltés volt, szép időnk volt! :)

Bakszakáll 2019.05.12 16:55 - Megtaláltam
Ügyes:) Köszönöm, köszönjük!

Csorvási kincskeresők 2019.05.12 16:55 - Megtaláltam
Mi, kincskeresők átnéztük a helyet. Aztán a felnőttek visszahívtak. A kolbászkampó király:)

baranyaifiú 2019.05.12 11:00 - Megtaláltam
OK!

tmolli 2019.05.12 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

akoss55 2019.05.10 20:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Korábban megtalált láda, viszont sajnos akkor nem volt megfelelő állapotban beázás miatt, azonban most visszatértem a jelszóért. Köszönöm a rejtést! :)

Senator62 2019.05.06 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.60
O. K.

KenGuruL 2019.05.04 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Új fuzet van benne. [Geoládák v2.2.5]

coteacote 2019.05.04 11:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Saragergo 2019.04.24 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zéboy 2019.04.24 09:13 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2019.04.24 09:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

petrot81 2019.04.20 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Drive-in találat, a logfüzet ázott saláta :/ [Geoládák v2.2.5]

IMG_9212 
ha8je 2019.04.12 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

KratkiTimi 2019.04.02 17:32 - Megtaláltam
Be van ázva ,de használható. Óvatosan használd! :) Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

etoc 2019.03.28 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk Ákoss55-tel, de sajnos teljesen el van ázva, ki se tudtuk hámozni a logbookot, így a jelszó sem lett meg :(

[Jóváhagyta: FoJo, 2019.04.14 18:41]

elázott logbook 
bubac 2019.03.03 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

BRobi 2019.03.03 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért. [g:hu 1.6.1x]

gst76 2019.01.28 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]
Közös ládatúra Griss-sel és Ha2-vel.
Sajnos, a múzeum zárva volt, így azt megnézni nem volt lehetőségünk.

20190128_143427 
ha2 2019.01.28 14:35 - Megtaláltam
Fáramászásos játék után egy könnyű találat.

fercsipeter 2019.01.27 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

veektor253 2019.01.26 21:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mizo6869 2019.01.22 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Télen a múzeum sajnos zárva van. Mia, Zoli.

Louis 2019.01.05 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lacc 2019.01.02 10:05 - Megtaláltam
Ildi és Laci

Macaques 2018.12.29 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

begree 2018.12.26 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bagoly és Talicska 2018.12.04 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hácsé 2018.11.11 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Laci&Csilla 2018.11.01 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.36
Köszönjük a rejtést!

Benedek_Vulkán 2018.10.30 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2018.10.30 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

csehipest 2018.10.21 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

MarkoGear 2018.10.07 13:43 - Megtaláltam
Sokan voltak, kutyakiállítás volt. Így csak kívülről.

IMG_20181007_134523 
Fixis 2018.09.19 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Gyula - Békéscsaba ládázós bringatúra alkalmával.

kertimi 2018.09.15 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Tanohun 2018.09.15 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

rajho 2018.09.05 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

macikupac 2018.09.02 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.49
Viharsarki kastélytúra 6.

Úton voltunk a városközpont felé, amikor észrevettem, hogy van még egy ládaikon a gps kijelzőjén. S mivel hagyományos volt, hát megkerestük. A múzeum vasárnap lévén zárva volt, ami kissé érthetetlen, hiszen - én legalább is - azt gondolom, hogy az embereknek ilyenkor van idejük és indíttatásuk az ilyen helyek felkeresésére. Kívülről egy vitorláitól megfosztott szélmalmot láttunk, illetve néhány régi lakóházat. Belülről biztosan érdekesebb látványt nyújt, ezért majd egyszer vissza fogok jönni és megnézem (s ekkor a városi multikat is meg fogom keresni). Macek tartott velem a mai kalandra.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

Kofola BT 2018.09.02 13:36 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Ancs 2018.09.02 13:36 - Megtaláltam
MTU-s ládák nyomában 9/17.
Nem tervezett megálló, de kell néha egy kis improvizálás. A múzeumot zárva találtuk, ami furcsa, hiszen az emberek ekkor érnek rá ide-oda mászkálni. Így maradt a kerítésen kívüli bámészkodás.
Köszi

20180902_133352_HDR20180902_133459_HDR
20180902_133508_HDR20180902_133517_HDR
19izsi73 2018.09.02 13:36 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Shrek 2018.09.02 13:35 - Megtaláltam
Érdekes a vasárnapi zárvatartás, hiszen a turisztika inkább hétvégi dolog. A területen felújítás folyik.

ollo 2018.08.31 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mirabelle 2018.08.26 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ErdőCsöndje 2018.08.26 15:40 - Megtaláltam
Köszönöm!

Szandi&Gabi 2018.08.12 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk...

IMG_20180812_175943IMG_20180812_180031
vándorViktor 2018.08.07 15:41 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Pmagda 2018.07.30 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
A leírás alapján könnyen megtaláltam. Sajnos megfeledkeztem róla, hogy hétfőn zárva a Gabona Múzeum, majd legközelebb megnézem. Köszönöm a rejtést!

Gajdács tanyaMegtépázott szélmalom
Múzeum előtti részGajdács tanya
Tanya udvara 
btk666 2018.07.26 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
by: btk [g:hu 1.5.4]

Balázs1984 2018.07.24 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.38
Köszönöm szépen a rejtést.
Sok az autós mugli.
Vigyázzatok!

Balear 2018.07.08 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.77
Gyuláról hazafelé egy gyors békéscsabai ládavadászat :) Sajnos nem jutottunk be körbenézni, de legközelebb nem hagyjuk ki.

Köszönöm a rejtést:

Csabi

Kmisi89 2018.06.30 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fekete-Szabó Dániel 2018.06.30 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

JAck:66: 2018.06.29 08:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0a]

feherzoltan79 2018.05.30 11:34 - Megtaláltam
Köszönöm a játékot!

Molli 2018.05.22 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Köszönöm a rejtést!

Kiaribua 2018.05.19 14:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

redfish 2018.05.19 10:20 - Megtaláltam
Megvan köszi

Cler 2018.04.29 13:45 - Megtaláltam
Kellemes zeneben keresgelve.
Vallmagassag szabadon ertelmezett. Mind a ketten 180 cm felett fej magassag felett twlaltuk a ladat. Letettuk a ladat valoban vallmagassagig.
Koszonjuk.
Hali79 es Cler

hali79 2018.04.29 13:43 - Megtaláltam
Köszönjük. Cler és hali79.

Lazlow 2018.04.24 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Smelakandes 2018.04.21 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kicsit magasabban van mint vállmagasság [Geoládák v2.2.3]

kervi99 2018.04.20 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

egynagyati 2018.04.08 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltam!
Köszi a rejtést.
Munka után korán reggel, :-)

vincentbonde 2018.04.07 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

CsiAttila 2018.04.01 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.66
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Angel0125 2018.04.01 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.60
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Pocak&Manó 2018.03.31 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

sajti1293 2018.03.30 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

sorx 2018.03.17 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hugi87 2018.03.17 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Brigus 2018.03.12 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Bigi 2018.03.12 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.2]

BLUEway💙2016! 2018.03.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
A szélmalmot az útról 1ből kiszúrtuk. Thanks.

FoJo 2018.02.04 14:00 - Egyéb
Ládakarbantartás elvégezve :) Tisztán és szárazon várja megtalálóit.

Ásványvadász 2018.02.04 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y]
Sajnos csak kívülről csodáltuk meg a múzeumot.
:) Mivel rögtön utánunk karbantartást tartott a rejtő, nem is írom le, hogy beázott a láda, vizes a füzet. :)

Bogi és Bálint 2018.01.28 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

VikiVöki 2018.01.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Köszönjük a rejtést

IMG_20180127_114554 
Göde 2018.01.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Kár, hogy télen nincsen nyitva!

A jegyzettömb teljesen el van ázva, írhatatlan.

erdei.laszlo 2018.01.18 07:07 - Megtaláltam
Megtaláltam!

tofu 2018.01.10 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Hazafelé menet ez a drive-in cache még pont belefért. Köszönjük!

nfmate 2017.12.06 17:15 - Megtaláltam
Esti találat, sajna a múzeumba nem tudtam bejutni :(

Végek 2017.11.20 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mnoresz 2017.11.17 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!

Galocza26 2017.10.30 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

picuresnagyur 2017.10.16 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
Köszi, sajnos tudtam, hogy zárva lesz, hétfő lévén, de ha már itt jártam... Klassz lehet belülről...

emiGrant 2017.10.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.05
10/4. Volt sok borostyánnal benőtt fa és a GPS-em, valami okból kifolyólag, sokat ugrált, de azért meglett. A múzeum portása nagyon figyelte, hogy mit csinálok és amikor próbáltam mellébeszélni, akkor készségesen mondta, hogy a kis dobozka már régen nincs meg. Nem világosítottam fel a remek rejtésről, ami reméljük sokáig fog élni még. Köszi a rejtést!

-1-2
Imre és Ibolya 2017.10.07 14:35 - Megtaláltam
Köszönjuk. A hengerben a papir egy kicsit vizes.

Kata és Ati 2017.09.27 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megtaláltuk.

Bejárat 
kupec 2017.09.09 09:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Rupi71 2017.08.21 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SimonG 2017.08.14 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Köszönöm a lehetőséget!

Macusa 2017.08.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.14
Békéscsabát elhagyva még beiktattuk. Köszi

Wolf89 2017.07.19 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ötvös család 2017.07.09 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]Sajnos a múzeum ma nem volt nyitva.

IMG_20170709_131957IMG_20170709_134056
IMG_20170709_131723IMG_20170709_132015
Knaliret 2017.07.02 18:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltuk! :)

zsotie 2017.06.29 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bala1 2017.06.25 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2017.06.24 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Skali&Margó 2017.06.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Köszönjük a rejtést!

Páratlan Páros 2017.06.10 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk. Tetszett a rejtés.

OsiOsi 2017.06.04 13:00 - Megtaláltam
ok

Apa-fia 2017.05.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

magyar65 2017.05.11 20:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Köszönjük!

Csizmások 2017.04.23 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

takacsimre 2017.04.23 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Csipet_csapattal. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

Poliák család 2017.04.13 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Ezt a ládát nagyon könnyen megtaláltuk!

oktriv 2017.04.05 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést.

KunPi 2017.03.25 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

trijo és lamentina 2017.03.20 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést :)! [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

iloilo 2017.03.19 08:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tatraval10perc 2017.03.19 08:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bl4st3r & Amy 2017.03.13 23:10 - Egyéb
Piros kereszt A láda meggyógyult! Hurrá!! Köszönöm! Üdv: ládadoki

FoJo 2017.03.12 14:09 - Egyéb
http://www.behir.hu/tobb-millio-forintbol-ujul-meg-csabai-tanya-es-gabonamuzeum

Bl4st3r & Amy 2017.02.17 19:25 - Egyéb
Piros kereszt Mint ládadoki a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapján betegre állítottam. Ha van rá lehetőséged, kérlek javítsd. További tudnivalók a beteg ládákról. Üdv: ládadoki
Email-t küldtem a rejtőnek.

kópé1993 2017.02.12 17:13 - Megtaláltam
A láda eltűnt! A fényképek alapján kaphatok jóváhagyást?

[Jóváhagyta: FoJo, 2017.02.13 19:52]

P2120096P2120097
P2120099P2120101
swiki 2017.02.05 00:00 - Megtaláltam
A ládának csak a helye volt meg. Sajnos nem volt nálam a pótláshoz láda. Telefonon beszéltem a rejtővel, neki felajánlottam, hogy később kiviszek ládát, de azt mondta, majd ő visz egyet. A jelszőt telefonon ő mondta meg ezért kérem megtaláltnak elfogadni.

Pogánypeti 2016.12.29 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai békéscsabai gyalogos-városnézős ládavadászatom 5. találata a hatból... :)
Sajnos a gps. a 2. pont megtalálása után, a geokarácsonyfa felé menet felmondta a szolgálatot. Innentől kezdve csak térkép alapján jártam a várost és kerestem a ládákat, a pontos helyzetemet nem láttam, csak sejtettem. De még így is sikerült megcsinálnom, amit beterveztem... :D
A GCBKOL végládájához gyalogoltam, és szerencsémre ez a láda is útba esett. A találat könnyű volt, köszönhetően a rejtekhely jó leírásának. Gyors logolás és visszarejtés után siettem tovább a "kolbászos" végládához.
Köszönöm a rejtést, BÚÉK!!! :)

Geokarácsonyfa :)Pusztulófélben... :(
Üdv Néktek is! :)Pusztulófélben... :(
Felújítva... :) 
M1161 2016.12.26 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Márta 2016.12.22 16:00 - Megtaláltam
Köszi

dzoli1 2016.12.18 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

FoJo 2016.12.03 00:00 - Egyéb
Az eltűnt ládát pótoltuk. Maradt a helyén egyenlőre, a doboz mérete kisebb lett. Gondosan rejtsétek vissza.

Maszat1 2016.11.20 11:30 - Megtaláltam
Ma 3 békéscsabai ládából csak 1-et találtunk meg, másik 2-nek hűlt helyét találtuk csak. Sajnos ez a láda sem volt meg. A kéregdarabok szétszórva ott voltak, valószínű, hogy a láda is ott volt nemrég még.

[Jóváhagyta: FoJo, 2016.11.22 18:08]

20161120_11251420161120_112623
20161120_11271520161120_113358
a-beatrix 2016.11.19 12:00 - Megtaláltam
Békéscsaba - Gyula - Borosjenő - Menyháza - Dézna - Világos - Solymos - Máriaradna útvonalon Gyurival és Gyulával/2.
A megadott koordinátán megtaláltuk a rejtekadó fát, ágacskákkal és kéregdarabokkal, de sajnos láda nélkül. A megtalálást kérnénk a képek alapján elfogadni.
Köszönjük.

[Jóváhagyta: FoJo, 2016.11.22 18:08]

IMG_5306IMG_5312
gertaniko 2016.11.06 09:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

gertam 2016.11.06 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megtaláltam....

KovMat 2016.10.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.02
A kolbász fesztivállal egy időben felkerestem már az itteni ládákat is.
Köszi a rejtést! -.- --

Timi&Pepe 2016.10.30 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
A múzeum sajnos nem volt nyitva. Köszönjük a rejtést!

kawalaja 2016.10.24 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Köszönöm!

verebiz 2016.10.01 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.60
Könnyű találat, tökéletes leírással. Szélmalmot láttam 3 lapáttal. :)
Köszönöm a lehetőséget.

Szélmalom 
W05-44 2016.10.01 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Amíg Peti sportedzői tanfolyamon csücsült, anyával hasznosan töltöttük a napot. :)

Radián 2016.09.24 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést! :)

Maclura 2016.09.22 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
Erre jártam, megtaláltam. Köszönet a rejtésért.

mackomisi12 2016.08.29 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.09
Köszi

hitamas 2016.08.18 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.19
Wekerlei Társaskör kerékpártúra a Kőrösök mentén, 0. nap - útközben, futtában. :)

patrickrangoo 2016.08.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Köszi a rejtést. Szuper volt! :)

Paul 2016.08.16 08:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.28
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.07.15 10:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Zsókica és Lackó 2016.06.18 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Furtyka 2016.06.17 17:36 - Megtaláltam
A koncertek előtti utolsó láda, már kicsit sietve.
Köszi a rejtést! :)

Nem játszom 2016.06.09 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.30
Sajnos csak parkoltam, kerestem és mentem tovább. Legközelebb körülnézek odabent is.

Köszi.

pefoldes 2016.06.06 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

katijoko 2016.06.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Kellemes séta során találtuk meg.Köszönjük!

jutics 2016.05.30 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
A láda csak a fekete zacskónak köszönhetően nem világít. Megpróbáltam alaposan álcázni, remélem senki sem lovasítja meg. :) Köszönöm a rejtést!

WP_20160530_007WP_20160530_008
Puky 2016.05.15 21:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Ez volt az első láda, amit megkerestünk. Szuper volt!

Duciék 2016.05.14 12:04 - Megtaláltam
+

Milo_team 2016.04.10 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Besüboboja 2016.04.10 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2016.03.29 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.75
Köszi.

Mars3696 2016.03.29 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Meglett. Csoda, hogy nem lopták még el, bár a parkolóból nem feltünő, a bringások meg nem veszik észre...

hohner 2016.03.28 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szinta 2016.03.28 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gyfmate 2016.03.17 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

wodorka 2016.03.12 10:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, a gyerekek jót játszottak hazafelé a ládában lelt kincsekkel.

FoJo 2016.01.31 00:00 - Egyéb
Ládakarbantartás. Kicseréltük a füzetet, a nedves itthon szárad.

megyekutánad 2016.01.10 00:00 - Megtaláltam
köszi a rejtést.

dobozipatikus 2016.01.01 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Köszi a rejtést ! Az új GPS-em Szuperül működik 0 m távolságban volt a rejtést

Garef 2015.12.30 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
A logfüzet teljesen elázott, lapozni se nagyon mertem így nem is irtunk bele. A dobozt egy új zacskóba is beletettük, hogy ne ázzon tovább (így viszont nehezen fog kiszáradni). A ládát feltöltöttük apróságokkal.
Köszönjük a rejtést.

ocsike78 2015.12.21 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) A láda be van ázva.

tűzoltó 2015.11.23 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.90
Köszönjük!!!Tűzoltó&Ági

Vincenzo65 2015.11.17 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
45 éves koromig a jelszót rólam is elnevezhették volna,mint ahogy sok-sok csabait.

T. Nagy 2015.11.17 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.65
A múzeum zárva volt, így csak kívülről, a szélmalmot messsziről néztem meg. Ezután elsétáltam a CsabaParkhoz és átsétáltam a sajátos játszótéren is.

Norbee97 2015.10.24 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Ötletes a rejtés, csak tényleg láthatja mindenki. Főleg hogy ma (is) volt a kolbászfesztivál, még többen jártak arra. A múzeumot most nem néztem meg, jobban izgatott az, hogy a következő a 350. találatom lesz. :) [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]
349.

Tomek08 2015.10.23 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést.

tapiapi 2015.10.03 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg] A kerékpárút épitése miatt kikerült a muglik elé. Nem sok vasarnapot jósolok neki. Pedig szép láda.

krisztinagyorgy 2015.10.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Nagyon köszönjük.

hgabor1 2015.09.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltuk Andival, köszönjük a rejtést!

Mariann és Bánk 2015.09.03 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltuk

Cicapapa51 2015.08.25 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
Sajnos csak a láda meglátogatására volt időnk, a múzeum kimaradt most.
Mondhatnám, drive-in
Az álcázás ordítóan szembetűnő, csodálom, hogy a láda még él.
Köszönöm a lehetőséget.
TFTC
Cicapapa51

Luis és családja 2015.08.25 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

eTiGeR 2015.08.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.59
Tekergés Békés megyében 10/31.

Megtaláltam! :) Merész rejtés, eléggé szem előtt van. Remélhetőleg sokáig fogja bírni, de talán érdemes lenne közelebb vinni a múzeumhoz egy biztosabb helyre. A kiállítást most nem néztük meg, de a szélmalom tetszett kívülről. Köszi a lehetőséget.

 
Tandand 2015.08.23 22:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

edzes.csaba 2015.08.23 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kispeter12 2015.08.22 09:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

griffs 2015.08.22 00:00 - Megtaláltam
Bringával

kisgriff 2015.08.22 00:00 - Megtaláltam
Bringával. Jó jelszó

Atalati 2015.08.15 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.29
Köszönöm!

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2015.08.07 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.45
Köszi :)
Debreceni Nyuszik.

dende 2015.07.26 00:00 - Megtaláltam
Koszonjuk!

stoto 2015.07.24 20:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
MJDGM, MOPIMESTER és egy harmadik kessertársunk, továbbá 2 mugli társaságában, munkahelyi sportnap alkalmával.

mopimester 2015.07.24 20:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Immár szokásos céges sportnap keretében, most Békéscsabán lelkesedtünk be az éjszaka közepén, hogy pár méterre bulizunk egy ládától. Sajnos a többi békéscsabai ládára nem maradt időnk, de ez is értékes trófea. :-)

Kincskereső Kincstár 
GSdriver 2015.06.29 11:05 - Megtaláltam
McOne :) [g:hu 1.5.2a] [wapon beküldött szöveg]

vmtx 2015.06.14 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
blegendcore [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mr.bandesz 2015.06.01 19:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Megtaláltam köszönöm a rejtést!

K.L. 2015.05.24 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2015.05.22 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.10
Bezárt szálloda, kihalt parkoló. A csabai kolbász körül volt egy kis mozgolódás:) A tanyamúzeumba két igen harcos kutya nem engedett be :) Köszi a rejtést.

 
Marton Zoli 2015.05.09 11:20 - Megtaláltam
Békéscsabai túra utolsó állomása volt. Sajnos hosszabb nézelődésre nem volt idő.

utem 2015.05.03 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) J

lagaf 2015.04.27 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1j] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2015.04.12 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Köszi a rejtést.

stmester 2015.03.29 09:10 - Megtaláltam
megvan köszi

Soma00 2015.03.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést!

 
10yei 2015.03.21 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

rpee 2015.02.28 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. Ibolya Arpi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCTAGA_20150228150433.jpg 
Szomolya 2015.02.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Gyulára menet, a múzeumokat nem néztük meg. A láda simán meglett!

Liberty 2015.02.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
9/6. Békéscsabai ládatúra.

Nagyon tetszik a ládaoldal, sok érdekes információval lettem gazdagabb. A szélmalom kicsit viharvert állapotban van, de a látnivalók így is hangulatosak voltak. Megnéztem a szomszédban levő Csaba parkot is, ahol a kerítés ugyan nincs kolbászból, de a padok, a mászókák és a hinták mókás kolbászra és a kolbászkészítés eszközeire utaló faragásokkal vannak díszítve. A kolbász múzeum nyitva volt, ahol láthattam a hagyományos csabai kolbászkészítés minden mozzanatát. Köszönöm a rejtést és Tanya és Gabonamúzeum bemutatását.

Békéscsaba címere
ZoliQua 2015.02.16 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kerticsorbi 2015.02.07 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mary Lou 2015.01.17 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltuk!
Szombat délutáni ládázgatás.
Köszönjük ! :)

@ndrew 2015.01.07 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

NuRu 2014.12.31 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.48
Megtaláltuk köszönjük :)

somga 2014.12.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Köszönjük.

esztelneki 2014.12.20 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0u] [wapon beküldött szöveg]

szsuzsi 2014.11.23 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szabcy 2014.11.23 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sztyopa13 a páratlan páros 2014.11.15 09:00 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért! Megtaláltuk.Rajtunk kívül minden ködpaplan alatt aludta téli álmát.

GYEZegzug 2014.11.13 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Köszi szépen!! Sokáig kerestem,-nagyon szépen megoldodtad,-azt hittem közelebb lesz,-a Trófea kár, hogy ilyen állapotban van. Annak ellenére, hogy évek óta naponta többször is elmegyek ezen az útvonalon ,-gyalogszerrel most kellemes élményben volt részem. Kereső nélkül cca 3 órát töltöttem el,- de megérte.
A gabonamúzeumban rendszeressen tart bemutatókat, a Békéscsabai Történelmi Íjászkör csapata.
A képek is egy ilyen alkaommal készültek.

 
jleo60 2014.10.28 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 1.48
Jó helyen van a láda elhelyezve, a rendezvényfalu plusz lehetőség az eddigiekhez képest. Köszönjük!

MJANEZ 2014.10.25 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Köszi, megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

jszebi 2014.10.25 10:03 - Megtaláltam
megtaláltuk :)) köszi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

carSfamily 2014.10.16 22:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
"Láda ellenőrzés" így a nap végén. Remélem hosszú életű lesz ez a rejtek! Örülök, hogy felavathattam az új logfüzetet!
Köszi az újra rejtést!

FoJo 2014.10.12 12:00 - Egyéb
Ládakarbantartást végeztünk!
Ismét "hagyományos geoláda", új rejtekben, új ládában, új logfüzettel várja a lelkes kessereket!
Jó "ládázást"
Üdv: FoJo

taylor_g 2014.10.07 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gabriello 2014.09.22 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2014.09.06 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 4.15
14/1. ládánk Békés megyei hétvégén első napján.

A múzeum működik, nem látom okát annak, hogy a láda továbbra is virtuális legyen. Remélem mielőbb lesz idő, szándék egy ötletes és tartós rejtek létrehozására.
Nagyon szeretem a malmokat, érdeklődéssel olvastam a Csókási malom történetét. Sajnos jelenleg a malom vitorlái meglehetősen viharvertek, nem olyan mint a fotón. Remélem, meggyógyítják hamar.

Péter60 2014.09.06 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 4.16
Nem túl bizalomgerjesztő a bejárat, de azért működik a múzeum.
Nagyon elkelne egy frissítés a ládaoldalon!

Csirimojo 2014.09.04 16:45 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2014.09.04 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2014.08.23 09:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtés! Erik, Mónika, Laci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LunAtic 2014.08.17 00:00 - Megtaláltam
Nyaralás közbeni geocaching túra első ládája. Sajnos zárva volt, de azért az élet ilyenkor sem áll meg, úgyhogy a kerítés mögött láttunk így kintről is állatokat. :)

éjféli vadász 2014.08.17 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszi.

Yesok 2014.07.30 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Yesok

Szabó família 2014.07.29 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

[HUN]RZolee 2014.07.22 16:40 - Megtaláltam
Köszi

Lopakodó 2014.07.03 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

WAdam 2014.06.29 13:10 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Nargoth 2014.06.28 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2014.06.28 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kaputyin 2014.06.27 22:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2014.06.21 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dendeocse 2014.06.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megvan.

alucifer 2014.06.09 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.00
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


"J&J" 2014.06.07 11:46 - Megtaláltam
BEAC biciklitúra, Zahyval közös találat

cila 2014.05.23 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszönjük a rejtést. Érdemes megnézni a tanyát, nagyon érdekes.

Bajuszcica 2014.05.23 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Nagyon komoly gyűjtemény. Örömmel fedeztem fel néhány tárgyat ami még az én nagymamámnak is volt. Természetesen a malomba is felmásztunk. Köszönöm a rejtést!

LCSOKA 2014.05.22 15:55 - Megtaláltam
Erre jártam, megtaláltam.

EdKa 2014.05.22 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
A tanyamúzeum újra látogatható, kedves tárlatvezetés mellett megnéztük a mai működő malmot.

reprocesszor 2014.05.20 14:14 - Megtaláltam
Mivel Márknak dolga volt a környéken, így Szolnok felé menet útba ejtettük BCsabát is. Én addig játszottam egy kicsit a városban. :)
Szeretem a szélmalmokat.
Köszi!

H. Gábor 2014.05.17 14:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

Zozó és Edus 2014.04.21 16:00 - Megtaláltam
Sajnos a múzeum pont zárva volt,de meg van a jelszó!

Zsoland 2014.04.21 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Útban hazafelé.

bimbee87 2014.04.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.90
Köszönöm a rejtést!

BT_pro 2014.02.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.58
köszönjük.

salty 2014.02.21 11:08 - Megtaláltam
Megvan! :)

villon 2014.02.09 11:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

plecs 2014.01.11 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.01
Köszönjük a rejtést, a malom nagyon klassz!

BubaGC 2014.01.11 14:45 - Megtaláltam
:-)

lipiati 2013.12.28 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.28
Sikeresen megtaláltuk. Az átalakítás miatt még eléggé kaotikus a környezete.

bubu&vahur 2013.12.19 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük. :-)

pálesz88 2013.12.01 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

SuperGeo 2013.11.30 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Geoléda 2013.11.17 10:00 - Megtaláltam
tftc

Párduc50 2013.11.17 09:58 - Megtaláltam
Békéscsa-Gyulai ládanap reggelének első teljes találata. Köszi!

demizoli 2013.11.04 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Szemán 2013.10.26 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36

Köszönjük!navigaator 2013.10.14 00:00 - Megtaláltam
-

TothTi 2013.10.08 13:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

kectam 2013.09.25 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.66
A nagy építési területen egy lélek sem dolgozott, így nehezen készül majd el. A múzeumot most idő hiányában nem tudtam megnézni, de remélem egyszer még lesz rá időm

CsKaroly 2013.09.23 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Mónika, Károly

kobcikrajci 2013.09.22 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.11
Ok! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Autómentes napon csabai bicajtúra. Érdekes lehet egy szakavatott túra a múzeumban, vasárnap lévén csak kívülről lehetett nézelődni.

markovicsa 2013.09.12 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Gyalogosan kerestem a városban elhelyezett ládákat, a megtett út 36 km. Érkezésem után nem sokkal elkezdett esni az eső. Az előre összeállított útvonaltervem felborult, csak azt tartottam szem előtt, hogy a 18.13-kor Budapestre induló gyorsvonatot elérjem. Szerencsére az eső elöl bemenekültem a Csaba Centerbe és volt időm az ottani láda keresésére. Mivel sok időm elment a kereséssel, az eső közben elállt, folytattam a ládák keresését. Ekkor már kisütött a nap, kellemes meleg lett. Sokkal jobb érzés volt a belváros szépségeiben gyönyörködni.

szz 2013.08.29 17:22 - Megtaláltam
Köszi a "rejtést"!

rajp 2013.08.19 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.09
Régen, még kezdő ládászként szerettük volna megkeresni, akkor azonban pont beteg volt a láda, mint utólag kiderült. Most pótoltuk a hiányosságot, igaz csak virtuálisan. Drive in volt...

csipet_csapat 2013.08.18 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
Tamás&Angi 2013.08.18 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Cseber 2013.08.04 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival!

csbagi 2013.08.04 18:27 - Megtaláltam
Körösi vízitúra előtt Békéscsabán is ládáztunk egy napot Istvánnal. Bemenni sajnos nem volt időnk, meg későn is érkeztünk.

 
gybazsi 2013.08.01 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :) Otthoni kerékpártúra alkalmával.

erand 2013.07.17 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
ok.

Kellia 2013.07.17 12:30 - Megtaláltam
köszönjük a rejtést

Bovkati 2013.06.27 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

blendix 2013.06.26 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

moTT 2013.06.25 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.44
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Kozák 2013.06.14 15:20 - Megtaláltam
Megvan

bumbika 2013.05.20 09:56 - Megtaláltam
OK!

Emese&Dezső 2013.04.26 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

tau 0470 2013.04.23 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Érdemes családostól is eljönni. Köszönettel.

Bejárat.Múzeum.
Szélmalom.Megugatott a kiskutya.
Rézangyal77 2013.04.17 14:09 - Megtaláltam
Megtalálva még húsvétkor. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

V_Gabor 2013.03.21 19:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.07
Sajnos csak kintről. Sötétben, esőben.

Végre ide is eljutottunk, köszönjük a lehetőséget!
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.26x] [wapon beküldött szöveg]

 
Baby-m 2013.03.16 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2013.03.15 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Sajnos csak kívülről, de most jártunk erre. Köszönet a rejtésért!

Dömemama 2013.02.28 12:00 - Megtaláltam
köszönjük.

pozoli1 2013.01.26 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Megtaláltam.

vakond87 2013.01.16 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.84
Munkahelyi oktatás volt két nap Békéscsabán és Mezőtúron, és a kettő közötti időt geoládázással töltöttem. Így kerültek célkeresztembe a GCFATO, GCTAGA, GCELOV, GCBSLO, GCB101, GCCSAB, GCBCSA, GC47MT, GCMTUR geoládák.

A múzeum zárva volt, pedig nagyon érdekelt volna, főleg a területén található szélmalom. Köszönöm a rejtést!

jspanyik 2012.11.11 14:40 - Megtaláltam
Gyulai kirándulásunkról hazafelé szerettük volna megnézni a múzeumot, de nem volt szerencsénk a nyitvatartással és ráadásul a ládikával sem vigasztalódhattunk.

A képek alapján kérjük a bejelentés elfogadását.

Mari és János

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.11.11 21:30]

Hepur 2012.08.21 18:00 - Megtaláltam
Békéscsaba-Gyula körüli ládázás első napján vadásztuk volna le. Sajnos a ládát nem leltük.

[Jóváhagyta: pkatona, 2012.08.22 21:02]

drbee 2012.07.06 20:44 - Megtaláltam
Sajnos csak itthon vettuk eszre, hogy a lada beteg. Csak a kutyakat talaltuk :)
A kepek alapjan kerjuk a megtalalas elfogadasat. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: pkatona, 2012.07.08 15:46]

GCTAGA_2012076201543.jpg
 
anettnori 2012.07.04 07:01 - Megtaláltam
A pont egy régebbi letöltés miatt bent maradt a kütyüben.
Sajnos, hiába kerestem, aztán a közeli házból kiszabadult 2 kutya, az egyik elég mérges volt, így jobbnak láttam feladni a keresést. Itthon láttam, hogy beteg lett a láda, ezt sajnos nem vettem eddig észre.
Esetleg, ha a képek meggyőzőek, kérnék egy elfogadást. Belátható időn belül nem hiszem, hogy a környékre vissza tudnék jönni.

[Jóváhagyta: pkatona, 2012.07.05 22:09]

 
urbanj 2012.06.11 14:00 - Megtaláltam
Gyuláról hazafelé éppen útba esett. Kérem a képek alapján elfogadni ottjártamat.

[Jóváhagyta: pkatona, 2012.07.05 22:09]

 
Tiszaparti 2012.06.02 14:00 - Megtaláltam
A jelszót a múzeum munkatársa súgta meg.

Hey-ho 2012.05.28 12:00 - Megtaláltam
Békési kerekezés ötödik ládája.
Köszönjük!

[Jóváhagyta: pkatona, 2012.05.29 08:49]

Köszönöm a jóváhagyást.

Bubuka 2012.05.01 00:00 - Megtaláltam
A VTSz tavaszi csillagtúrája utolsó napján jártunk itt. Bár a láda beteg volt, a jelszót megsúgták.

zalajaro 2012.05.01 00:00 - Megtaláltam
Békéscsabai Vasutas Természetjáró Találkozó alkalmával a környéket jártuk.Zergivel és Bubukával jártunk itt . A múzeum zárva ,a láda beteg.
Kép alapján kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: pkatona, 2012.05.29 08:49]

Köszönöm!!!!!

marsoka 2012.04.28 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megvan.

irmatyi 2012.04.02 18:45 - Megtaláltam
Sajnos nem voltam naprakész, így a "beteg" volta ellenére nekiálltam keresni. persze nem leltem.
Mivel igen ritkán járok erre, bátorkodom fotók alapján való elfogadást kérni.

[Jóváhagyta: pkatona, 2012.04.03 22:37]

Ancsa.Tomi 2012.03.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Technikai okok miatt zárva volt, pedig nyitvatartási időben mentünk.
Szeretnénk kérni a jelszó nélküli megtalálás jóváhagyását a képek alapján.

[Jóváhagyta: pkatona, 2012.04.03 22:37]

anerdora 2012.03.18 15:59 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk...
Csak hazaérkezvén láttuk, hogy beteg.
A múzeum nem volt nyitva, de a malom kívülről is nagyon szép.

[Jóváhagyta: pkatona, 2012.03.18 21:57]

akassa 2011.11.24 10:45 - Megtaláltam
Sajnos nem találtuk a ládát Peroval, a múzeum is zárva volt, viszont megetettünk két kismacskát, és madarakat fotóztunk a szélmalmon. Képek alapján kérnénk jóváhagyást!

[Jóváhagyta: pkatona, 2011.11.26 19:41]

pero 2011.11.24 10:45 - Megtaláltam
Sajnos nem találtuk a ládát Akassával, a múzeum is zárva volt, viszont megetettünk két kismacskát, és madarakat fotóztunk a szélmalmon. Képek alapján kérnénk jóváhagyást!

[Jóváhagyta: pkatona, 2011.11.26 19:41]

A múzeum zárva vanCicaetetés
Szélmalom 
pereia 2011.11.13 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
igazándiból a láda hűlt helyét találtuk.
De végül is megtudtuk a jelszót

Kazbek 2011.11.12 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
kérném a jelszó nélküli megtalálást...nem találtam

[Jóváhagyta: pkatona, 2011.11.19 18:36]

atipapa 2011.10.04 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Köszi

LionDaddy 2011.10.04 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.88
Körösladányban volt ma dolgunk és miután elvégeztük, amiért jöttünk, elindultunk pár ládát felkeresni a Viharsarokban.
Hazafelé még átmentünk Békéscsabán, és ha már ott voltunk, nem jöhettünk el Csabáról üres kézzel. Korábban olvastam, hogy a személyzettől kell elkérni a ládát, így mikor kimondtuk, hogy miért jöttünk, már hozta is az úr a ládát. Logolás közben mi pedig jól összehaverkodtunk a kis vérebbel.

Köszi a rejtést !

 
Famágus 2011.10.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
A múzeum portáján van egy kedves fickó, aki messziről mutogatott, kérdezte, a dobozt keressük-e? mondtuk igen, erre szólt, hogy nála van.. boldogan rohantam hozzá ( Oldfox is jött :-) mert egy tüneményes kiskutya ugrált körülötte, aztán előkerült két kicsi cirmos is.. a nagy simogatásban csak a jelszót írtuk fel, logolni elfelejtettünk :-) nem tudtuk, hogy betegre van állítva.. bár, igazándiból nincs elveszve.. van pár ilyen doboz, ami átmenetileg egy kedves ember őrizetében van, és elkérhető :-)

oldfox 2011.10.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Famágussal, köszi! lásd ott..

Szabó Család 2011.09.21 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
A ládát az igazgatótól lehet elkérni, mert a munkálatok miatt előkerült, és nála lett leadva. Kéretik a rejtőt átvenni a ládát, esetleg új helyre telepíteni.

Gyulai 
zoli86 2011.09.04 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Köszi megtaláltuk :)

mferaj 2011.09.02 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megtaláltam.
Könnyen meglehet találni a fénykép segítségével.
Köszönöm.

Devil 2011.09.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.36
Koszi a rejtest

Molten111 2011.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtaláltam! Könnyen meglehet találni :D

 
mona82 2011.08.21 17:22 - Megtaláltam
Lásd golyakr bejegyzését. Együtt kesseltünk. :)

golyakr 2011.08.21 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.79
Zárás után érkeztünk, így nem volt lehetőségünk megtekinteni a múzeumot. A láda egyhamar meglett. Köszönjük.

ládaőrbekukkantva
jujuj10 2011.08.20 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk csak sajnos zárás után értünk a múzeumhoz :(

Heni&Gábor 2011.08.19 15:50 - Megtaláltam
úton Gyula felé...
Ha nincs a gc biztosan soha nem jutunk el erre a helyre, pedig érdemes bemenni a múzeumba. Nagyon kedvesen kalauzoltak minket körbe, sokat megtudhattunk a tanyáról, a malomról. Köszönjük, hogy ládáddal ide is elkalauzoltál minket!

Szélmalom vihar után
 
félnarancs 2011.08.19 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Gyula - Debrecen felé kis kitérővel. Megérte. A múzeumban dolgozó úr sok új információt mondott és készségesen körbevezetett minket, cse4rébe mi megmutattuk a ládát neki, mivel még nem tudott róla. Köszönjük

befi 2011.08.17 15:45 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 101.8 km

KisGab&SziAnna 2011.08.17 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
A múzeum még nem volt nyitva, így csak a ládát kerestük! Köszönjük a rejtést!

koponya 2011.08.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.27
Megvan! Köszi.

perdix 2011.08.07 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.79
Meglelve! Köszi a rejtést!

magyarka 2011.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
megvan

hcli 2011.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltam

EmesESE 2011.07.31 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.56
Gyulai hétvégénk második napján a békéscsabai rejtéseket kerestük fel, részben biciklivel.
Köszönet a rejtésért

 
tudo 2011.07.28 14:52 - Egyéb
115 km kerékpár edzés Békéscsaba körül 12 régi ládával. Békéscsabára mindig szívesen jöttem ládázni, ma egy menetben újra felkerestem a település ládáit.

GCELOV után az emlékeimben meglévő szélmalom felé húztam. A kiserdő rendezett lett, a láda azonnal előkerült. Megnéztem a szélmalmot, majd GCCSAB következett.

Kerékpáros kupa: 115.04 km

SzélmalomTalálat
hevike 2011.07.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk.

faragoz001 2011.07.24 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.89
Megtaláltuk. Köszönjük!

Esteban62 2011.07.15 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.49
Három napos bringázós hétvége, Gyula, Békéscsaba, Orosháza környékén.

molka 2011.07.15 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Hazafelé Gyuláról ide is beugrottunk! Éppen Góré-tábor volt a múzeum területén! Köszi!

 
Bryan 2011.07.11 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

bonisbela 2011.07.05 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.15
Csabai kerekezés alatt ezt is megkerestük. Mivel még szerettünk volna meglátogatni 2 kastélyromot és az időnk is véges volt, a múzeumba most nem tértünk be. A malom szép volt. Köszönjük a rejtést.

petili 2011.07.03 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
A Tanyamúzeum nyitvatartása Kedd - Szombat 10-17 óra között látogatható (VASÁRNAP zárva tart).
Különben a körnényék a régmúlt mezőgazdaságát idézi.

Hocsa 2011.06.28 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Kis ügyintézéssel összekötött ládázás 13/10. Kellemes, érdekes hely. Köszönöm!

dunlop2 2011.06.20 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.70
Köszönöm a rejtést, nem volt vészes. Ha nyitva lesz a Tanya múzeum akkor azt is megnézem.

Üdv: Sanyikapitány dunlop2

A malom
a láda
pzoltan 2011.06.12 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést.

olahtamas91 2011.06.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
A múzeumot sajnos most nem volt időnk megnézni, de legközelebb biztos bemegyünk, mert felkeltette az érdeklődésünket.

Feri0705 2011.06.03 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Könnyű találat Békéscsabáról Gyula felé.

MalomA láda
Ládakeresés 
Kiss_Karoly 2011.05.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megvan :) Jól karbantartott cuccos.

NightBlade 2011.05.25 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük! :)

frederick01 2011.05.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk.

sanzi89 2011.05.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Végre megvan! :) Egyébként mindenkinek ajánlom a múzeum meglátogatását, ha már erre tévedt. Nagyon érdemes!

pendragonhu 2011.05.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
megvan

krisztiankope 2011.05.17 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam,azt viszont sajnálom hogy nincs új logbook az új rejtéshez,de jó rejtés.

pkatona 2011.05.12 15:00 - Egyéb
A láda újra helyre telepítve és feltöltve.

oxyura 2011.04.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Most már, hogy nincs meg a láda, bátorkodom feliratkozni azok közzé, akik jelszó nélkül logoltak.
Bár én sosem kerestem, mert amíg állt a tábla, meg sem fordult a fejemben a geocaching.
Az új törvény szerint, a városon kívül álló reklámtábákkal együtt, ezt is elbontották!
De mivel többször lefotóztam a táblát mint ahányan valaha megtalálták, kérem az elfogadást!

[Jóváhagyta: pkatona, 2011.04.21 14:37]

januárjanuár
februárfebruár
márciusmárcius
cosinus0 2011.04.16 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.63
Gyalogosan kerestem fel a Gabonamúzeumot, hát jó nagyot sétáltam mire az állomásról odaérkeztem. A ládát sajna nem találtam, bár az előttem arra járók logjai alapján sejthettem volna. A Tanya és Gabonamúzeum érdekes és a gondnok bácsi is nagyon készséges volt. A ládát illetően azt mondta, úgy tudja nincs már ott. Így tovább ballagtam a GCBCSA ládához.
Kérem a rejtőt a fényképek alapján a megtalálás elfogadására.
Koszi.

[Jóváhagyta: pkatona, 2011.04.21 14:37]

Emese62 2011.03.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.72
A láda sehol nincs, az óriás plakát sincs már ott, lehet, hogy a nagy rendrakásban eltünt!? Kérném a képek alapján, fogadjátok el a találatot! Köszönöm szépen! Jártam már itt a barátnömmel és a kislányával gyógylovagolni.

[Jóváhagyta: pkatona, 2011.03.21 21:21]

Rsp 2011.03.14 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Sajnos a ládát nem sikerült megtalálnunk, pedig az összes óriásplakátot megkerestük a környéken. Telefonos segítséget kértünk a rejtőtől, amit ismételten köszönünk! Reméljük, hogy a ládának sikerül biztonságosabb helyet találni!

horvathszaby 2011.03.13 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.30
14/7
A Ferences templom...-tól érkeztünk Békéscsabára a Tanya és Gabonamúzeumhoz.
Sajnos nem volt szerencsénk, mert zárva volt, így csak kicsit "belóghattunk" (engedéllyel)...
A ládikát azonban hiába kerestük...
Kérnénk a rejtőt, a képek alapján, a találat elfogadására.
Tovább indultunk a Csaba Centerbe.

Köszönjük a rejtést!

További képek a fotóalbumban.

[Jóváhagyta: pkatona, 2011.03.27 17:44]

 
sio 2011.03.11 00:00 - Egyéb
Lehet, hogy én leszek ennek a mikroládának az utolsó megtalálója, mert ma arra vitt az utam, és megdöbbenve láttam, hogy olyan tereprendezés folyik a láda helyén, hogy még a multiplakátot is eltávolították.

sio 2011.02.20 14:50 - Megtaláltam
A rágós doboz nem zár légmentesen, nyirkos minden benne. Lehetne jobb helyen is, de a biztonság kedvéért egy féltéglával letakartam nagyjából. a múzeum szerintem vasárnap lévén zárva volt, legközelebb megnézem. Köszönöm a rejtést. Kiss Árpád

Miley98 2011.02.17 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.12
Időhiány miatt csak a ládáig sikerült jutni.De legközelebb megnézem a múzeumot is.
Köszönöm.

 
police107 2011.02.17 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.16
Gyula felé tartva egy gyors találatra volt idő.A láda a hirdetőoszlop lábánál a fűben volt elrejtve.
Köszi!

 
Zolnai 2010.12.22 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megtaláltuk :)
Nem tudom menyire lesz ez így hosszú élető dolog!

MaFe örs 2010.12.22 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.47
Megtaláltuk.

Zergi 2010.12.16 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.18
Fogtam!
Gyulai dögönyöződés és dagonyázás közben jártam erre:)
Téli hangulat fogadott, mi lehet itt nyáron?

 
tomasz63 2010.12.04 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.36
A "láda" nem volt a helyén, a tábla mellett hevert szabadon.
Az üres papírszalag van benne és a kis ceruza.
Mi sem tettük vissza az oszlopra, ott már foglalt a hely.
A tábla lábánál helyeztük el avarral letakarva, hogy ne virítson a fehér doboz!

mato 2010.11.20 16:50 - Megtaláltam
Sötétben értem oda, így a múzeumból és a malomból nem sokat láttam, csak kívülről, a szemben lévő autószalon és a fejlámpám fényében tudtam valamennyire megnézni

A ládához nem kellett GPS, adta magát a rágós doboz.

Köszönet a rejtésért, legközelebb nappal is megnézem, amikor arra járok.

Atmosz&Zozmosz 2010.11.13 17:55 - Megtaláltam
Megvan :-)

duranyikd 2010.11.13 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Ok [wapon beküldött szöveg]

misij5 2010.11.01 12:00 - Megtaláltam
Gps nélkül is könyű megtalálás.

Sassy 2010.10.31 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.43
Megvan :)

Evetke 2010.10.30 10:57 - Megtaláltam
Elsősegélynyújtás Békéscsabán / 1.
Ha már beteg, egy rágógumis doboz, némi nyomtatópapír-tekercs és pár megkurtított ceruza részvételével kreáltam tartalékdobozt, amit az eredeti rejtekhelytől kb. 15 méterre lévő óriásplakát hátoldalánál helyeztem el. Amíg jobb nincs, megteszi... (a tájba beillik, a muglik talán ugyanolyan szemétnek nézik, mint amilyenek amúgy is heverésznek ott szerteszét).

Az "elsősegély-doboz" így néz kiOtt lapít
Ez ám az útmutatás :) 
TücsiTeam 2010.10.07 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Békéscsabára vitt az utunk. Az Igo PRIMO navigációt használom és feltöltöttem a geoládákat. A láda mellett elhaladva jelzett a masina, hogy geoláda van a környéken. Szerintünk a képen jelzett helyen lehetett, de nem találtuk. Most nézem a neten, hogy betegre van állítva. De, ha már ott voltunk megnéztük a múzeumot, mely nagy élményt nyújtott. Ha elfogadja a rejtő a képek alapján a megtalálást, köszönet érte!

[Jóváhagyta: pkatona, 2010.10.08 19:16]

 
Pepe 2010.09.03 18:00 - Megtaláltam
Ahogy most látom, a keresésem idején a láda már éppen 8 órája volt betegre állítva, de mivel én reggel 8-kor indultam Budapestről, erről már nem értesülhettem. Sajnos a sok többtörzsű fa időközben egytörzsűvé vált, ráadasul a múzeum is már bezárt, úgyhogy néhány percig még csalódottan poroszkáltam a fák között, de a ládát nem találtam. Ha lehetséges, kérem a megtalálás elfogadását a mellékelt képek alapján. Köszönöm!

[Jóváhagyta: pkatona, 2010.09.09 10:26]

Köszönöm!

luxusmoszkvics 2010.08.23 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 1.30
Megtaláltuk. A levágott gallyakat már elvitték. Így, hogy ki lett irtva a bozót, könnyű megtalálni a ládát.

Stn72 2010.08.22 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.47
+Van!

kilali 2010.08.21 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.38
Köszönöm a rejtést.

mjdgm 2010.08.20 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.11
Nagyon szeretjük a tűzijátékot és kedveljük a Csík Zenekar zenéjét is. Mivel Gyulán az Augusztus 20-i ünnepen mindkettővel találkozhattunk, így nem is volt kérdés, hogy hol töltjük a hét egy részét. :-)
A mai napon Békést illetve Békéscsabát vettük célba, hogy megismerkedjünk e két város nevezetességeivel.
Békéscsabán egyidőben kerestük a GCB101, a GCBCSA, a GCB101 és a GCJAMI multik pontjait, illetve a GCELOV és a GCTAGA hagyományos ládákat. Minden ponttal időben végeztünk különösebb gond nélkül, így időben visszaértünk még Gyulára, és a koncerten is jól éreztük magunkat. A nap megkoronázása pedig a tüzijáték volt!

A láda környékén nagy irtás volt, a láda a helyén van, de igencsak feltűnő így a logolás!

 
sirgalahad 2010.08.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.26
Állatbőrbe gabona
Semmiképp sem tehető
Nem csak görbe babona
Hogy az már nem ehető

malom 
Réka & Daddy 2010.08.14 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A levágott fákat már eltakarították:)

 
warnew 2010.08.12 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Elkezdték az erdőt irtani, de egy helybélitől megtudtam, hogy teljesen kiirtják, mert építkezés lesz a területen. Üzeni a rejtőnek, hogy a láda veszélyben van, új rejteket kéne keresni.

 
wildpig 2010.08.07 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.56
Sajnos a gallyazást tovább folytatták, a láda fája köré kb 4 méter magas és több méter vastag kupacot raktak. A mellékelt képek alapján kérem a gazda jóindulatát. "Mert kell a pont" :)

[Jóváhagyta: pkatona, 2010.08.10 21:05]

A "rejtés" 5-ös :)rőzse
PEx2 2010.07.22 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Gyuláról hazafelé. A rejte közelében erdőirtás volt, és az összes levágott ágat pont a ládát rejtő fa köré halmozták. Kénytelenek voltunk elhúzni! A láda él és egészséges, de nehezen hozzáférhető!

Ajtony 2010.07.19 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.54
A kis erdőt ritkítják, tisztítják. Örülök annak, hogy a favágók kulturáltan viselkedtek, és annak ellenére megvan a láda, hogy a többtörzsű fát is munkába vették, így a ládát is megtalálták és visszarejtették.

Judit és Béla 2010.07.19 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Megtaláltuk.

Zerind HUN 2010.07.19 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.76
A múzeumot nem néztük meg (hétfőn zárva), de biztos jó. A kis erdős részben vágják a fákat, a ládát rejtő többtörzsű fa egyik törzsét is levágták (maradt még kettő), de a ládát szerencsére meghagyták.

Mocorgók 2010.07.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Otthonunktól alig pár száz méterre lévő ládikót végre felkerestük, a legnagyobb déli melegben.
Köszönjük a rejtést
Berni és Peti

laja 2010.06.26 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.11
Kogyoval, és Lacival ezt is teljesítettük, a ládára a geoösvényen haladva gyorsan ráleltünk.

 
kogyo 2010.06.26 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.14
Közös ládázás Lajá-val és Lacival. A magas gazban jól eláztunk.

KJ & GM 2010.06.13 06:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J05_1338J05_1342
benist 2010.06.11 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Gyulai nyaralás kapcsán városnézés Békéscsabán. Jóval a nyitás előtt értünk oda, visszafelé meg már a kánikula miatt elfogyott a lelkesedés, így csak a láda felderítése és a szélmalom megszemlélése maradt. A láda alja repedt.

Leone 2010.05.30 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Nagyon könnyen meglett a láda, GPS nélkül is simán meg lehet találni, a leírás és a kesser ösvény nyomán. A logoláshoz is kényelmes hely alakult már ki. :)
Nagyon tetszett a szélmalom, viszont a múzeum a kiírással ellentétben vasárnap nincs nyitva. Szerencsére bejutottunk, mert más sem tudta és valaki külföldieket hozott oda, beszéltek ott valakivel aki végül beengedte őket meg minket.

evivagyok 2010.05.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Közös találat kedvesemmel csg69-el :)

csg69 2010.05.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Megvan :)

maczy 2010.05.24 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Megtaláltuk. Képek később.
Köszönjük a rejtést!

Skalp 2010.05.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.21
Otthontól 3 saroknyira :) A múzeum nagyon tetszett, bár ráférne egy kis karbantartás. A ládára úgyszintén. Ráadásul el sem volt rejtve.

peterpan 2010.05.21 14:27 - Megtaláltam
.

Terdik Család 2010.05.15 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Esőben, lovagolók nyomain tapostuk a sarat (és ha nem figyeltünk mást is).

Köszönjük a rejtést.

 
nightwishpityi 2010.05.15 07:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.04
Bringa túra során a 9 láda

mohapafrany 2010.05.15 07:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Békési bringás ládavadászatunk 11. ládája Nightwishpityivel. brutaliti volt. Villámok cikáztak, meg mi is, eső esett, mi is, nap sütött, mi is, szél fújt, de mi nem fújtuk le.

szipeti 2010.05.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
ok

Égetö 2010.05.05 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.87
.

Mackka 2010.05.04 16:13 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

msnc 2010.05.02 16:44 - Megtaláltam
Könnyű találat.

tothjanostamas 2010.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Megtaláltam

diego 2010.04.23 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.50
A frissen vásárolt kesserjárgány átvétele után kerestem meg. Így megtette első ládászútját is.

Már közel a láda
anakin2 2010.04.08 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
A ládát könnyen megtaaláltuk igaz sokatbsegített potika007 is.
Köözös találat nagyon szép napunk volt ma! :-)

potika007 2010.04.08 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
NAgyon jó kis hely végre a multunkon is merengfhetünk.

Köszi a rejtést potika 007 és anakin2

flendera 2010.04.04 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Sose jártam erre, hátulról, vadregényesen közelítettük meg a kincset.
Felébresztettük az alvó baglyot és őzeket riasztottunk meg. Köszi a rejtést.

Plavi 2010.04.04 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.30
Kis tekergés után az erdőben, rábukkantunk a ládára. (Hátulról közelítettünk.) Szép idő volt egy kis kirándulásra. Láttunk őzeket és baglyot is.

otisz21 2010.04.03 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Megvan, köszi!

Madym 2010.04.03 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Megvan, az 52. találásom, ma Békéscsabán a harmadik. Busszal érkeztem Debrecenből. A GCBCSA ládája után indultam neki a gabonamúzeumnak. Kerítéseken, majd elöntött, sáros erdőn keresztül vergődtem, hogy aztán az úttesten kössek ki, és ismét fölöslegesen kutyagoljak több kilométert. Ha már kutya: az erdőben meg is ugatott két harci dög, szerencsére a kerítés másik oldaláról. Szép hely a múzeum és a környéke, de sajnos az idő szűke miatt nem mentem be. Tetszik a rejtés, ami ront egy kicsit az összképen, az a nagy forgalmú főút közvetlen közelsége. Eléggé át volt ázva a láda, így tettem rá egy zacskót. Köszönöm a rejtést!

Egy szélmalomItt lovak is járnak
ZizAti 2010.03.17 00:00 - Megtaláltam
köszönjük. Kedves rejtés.

sublot 2010.03.15 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

boszorkányok 2010.03.15 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
Köszi!

Marakess 2010.03.14 12:38 - Megtaláltam
*

radpeter 2010.03.05 12:31 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

L@zy 2010.03.05 12:31 - Megtaláltam
Erdélyi hótalpas kirándulás [wapon beküldött szöveg]

scele 2010.03.05 12:31 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2010.03.05 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Bővebben, ha hazaértem! :-) lelcache [wapon beküldött szöveg]

kmiksa 2010.01.19 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.04
Megvan.
Köszi a rejtést

 
pviktor 2010.01.17 10:15 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Gipszjakab & Lujzika 2009.12.30 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Az időjárás itt sem volt kegyes és a szakadó esőben csak egy gyors fotó fért bele.
Gipszjakab & Lujzika

 
ghabbi 2009.11.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Köszi!

placc 2009.11.19 12:00 - Megtaláltam
Déli harangszókor találtuk meg. TFTH.

Logbook és logo 
FoJo 2009.11.15 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

 
Gyapi+Vik 2009.11.01 00:00 - Megtaláltam
ok

Moszy 2009.10.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
ok

pocseusz és családja 2009.10.25 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
.

Kakukkos és Hajszál 2009.10.25 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Hangulatos kis malom, kár, hogy a múzeum zárva volt, bár a fent leírt nyitvatartási időben jártunk arra. Pocseusz családdal együtt kesseltünk, a gyerkőcök nagyon örültek a megtalálásának.
A logbookot időszerű lenne cserélni, megtelt.

targonczas 2009.10.24 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
ok.

Legolány 2009.10.23 13:44 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

Misu 2009.10.23 13:44 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

MaTamas 2009.10.23 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Kellemeset kerékpároztam, bár a Gyulai út a kolbászfesztivál miatt elég zsúfolt volt.

A logfüzet teljesen betelt!

istvandsz 2009.10.22 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.94
Megtaláltuk, köszönjük

mapet50 2009.10.18 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.62
OK

jgyuri 2009.10.18 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Sajnos csak kívülről tudtuk megnézni, mert zárva volt a múzeum, de
legalább a ládát megtaláltuk!

Vértes 2009.10.18 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.86
zárva volt

pgyp 2009.10.17 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Békéscsabai látogatás miatt elkövetett ládázás. A múzeum zárva volt.

közös nevező 2009.10.10 00:00 - Megtaláltam
.

nogacsalad 2009.10.03 09:30 - Megtaláltam
Részletek később...

Böbe&Pali 2009.09.19 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
ok

nemesa 2009.09.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Ötletes rejtés, ha nyitva lesz a múzeum, meg is kellene nézni. A logbook lassacskán megtelik.

gerappa 2009.09.13 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
Megvan.

starcus 2009.09.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
A múzemum sajnos már nem volt nyitva, így csak kívülről leskelődtünk. A ládika igen huncut helyen található, ugyanis a közelben csak soktörzsű fák vannak :) Már arra gondoltunk, hogy a helyi -több képen is szereplő cirmos macsekkal igazoljuk a kutatást- majd pontosan bemérve a helyet megtaláltuk!

Gy.Zs. 2009.09.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltuk!

fattila 2009.09.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.21
Megtaláltam. A logbook már közel van a végéhez. Valaki vigyen majd egy újat.

Deme1 2009.08.26 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Visszafelé volt némi sprint 3 kutya miatt.. Csak óvatosan!!

Hinter 2009.08.20 19:15 - Megtaláltam
Hatalmas kutya rohant felém mikor megjelentem az úton. Ráparancsoltam, hogy menj vissza, rögtön visszafordult, lehet persze, hogy a gazdája is hívta, Őt nem láttam. A múzeum már zárva volt, így most csak a ládakeresés maradt.

vicka 2009.08.15 16:15 - Megtaláltam
Elvittünk egy buborékfújót, cserébe otthagytunk egy fém öngyújtót. A múzeumban a jegyszedő bácsi meglátta a kezembe a GPS-t és kérdezte: -maguk a kincset keresik? :D Köszönjük a rejtést!
Niki és Peti

alfiku 2009.08.14 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk
Klári és István

lugi 2009.08.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Megtaláltuk. Sajnos hétfői nap voltunk itt, így a múzeumba nem tudtunk bejutni.

jpal 2009.08.05 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Nem nagyon van kitáblázva ez a múzeum, így geokessereken kívül nem hiszem, hogy más is idetalál. Pedig érdemes! Szép a szélmalom, a kiállított tárgyak, és városi gyerekeknek izgalmasak a lovak is. Szóval köszönjük a lehetőséget.

SzélmalomA malom macskája
FecskékUdvar
LovakMegvan!
K-55 2009.07.30 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.86
A rejtő érdekes ismertetője és a múzeumi kísérő érdekes magyarázata maradandó élménnyé tették ezt a kiruccanást.Mindenkinek ajánljuk,úgy időzítsen, hogy nyitva találja!!AA

Fogadóépület szélmalommalCsókás-puszta szélmalma
ÁttétTanyaház
Kicsi ablakMúltidézés
GabonamúzeumbanOverdose?
Nádtető 
Csile 2009.07.20 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Ez is egy bogaras hely volt:)!

feri65 2009.07.15 12:15 - Megtaláltam
Megtalaltam hurra!

keliger1980 2009.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Megtaláltuk.

Soko 2009.07.11 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.83
4/18. Könnyű találat.

Zsiráf 2009.07.08 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
Odafelé többször fedelet kellett keresnem az eső miatt. Megtalálás után megint... Így a múzeum valahogy kimaradt...

fraufamily 2009.06.23 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Könnyen megtalálható, de vigyázzatok a járókelőkkel.

megyesisandor 2009.06.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Pontos koordináták. Köszi a rejtést!

Szilágyiék 2009.06.16 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Nagyszülők, és három unoka, a mai napunkat Békéscsabán töltöttük.
Mivel nagyon fáradt volt a csapat, nem volt kedvük bemenni a múzeumba, de ott már jártunk máskor is, ezért most csak megkerestük a ládát.

Keressük a ládátIsmét a házi "GPS": Papa találta meg!
Végre megvan!Válogat a csapat
Mindenki talált valami kedvére valótMost csak hátulról néztük meg
piroska 2009.06.07 18:00 - Megtaláltam
Mire ideértünk már bezárt!!

carmin 2009.06.07 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Műemlékezés és geoládázás Piroskával. Sajnos csak kívülről nézhettük meg.

Imperator Csaba 2009.05.31 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a lehetőséget!
Kicsi lányom (2) szavaival élve:
"Teccett, maom" :)

bahrdew 2009.05.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Majdnem megáztam, aztán mégse :). Jó kis rejtés, tetszett.

A log hamarosan betelik, még 3-4 üres oldal van.

Puzzle Apartman Gyula 2009.05.11 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
Egész napos tanulás ill. munka utáni sportolás keretében gyűjtöttük be a ládát, uis gyorsan átbicikliztünk Csabára érte. Könnyű találat, gyors logolás után már tekertünk is haza.
Köszönjük!

totzoli65 2009.05.09 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
A múzeumba nem mentünk be (majd legközelebb! :-))) !!), a ládát némi szúnyogetetés után megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

a szomszédban lovagoltakcsak kívülről :-S
az "egérfogó" előjött :-))) 
Bütyök+Zulu 2009.05.09 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Szegedi továbbképzés és ládavadászat totzoli65-el ésTöri-vel.
Szép pacikon lovagoltak a múzeumnál. A barik a malom mellett békésen legelésztek, de nem rajongtak a fényképezésért, sértődötten elvonultak. Szép hely.

 
SylverRat + Bogee 2009.05.09 15:35 - Megtaláltam
Szegedi továbbképzés ládázással egybekötve 25/46.

tótheszter 2009.05.05 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Fater vadászta le GPS nélkül a leírás alapján. Elmondása szerint alig töltött 3 percet a ládánál a logolással együtt, de már két kb. 0,5-1 cm-es kullancs igyekezett bebújni a hosszúnadrág alá...:(

SirLes 2009.05.01 21:32 - Megtaláltam
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

Baggio10 2009.05.01 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Esti séta közben!

Magnolia 2009.05.01 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Nagyon szép kis múzeum, nem is gondoltuk, hogy ünnepnap is nyitva van. Ehhez hasonló szélmalmot és tanyát sokat láttunk már, de a gabonamúzeum tényleg nagyon különleges volt. A lovacskákat is megnéztük, éppen ebédeltek.
Nagyon jó rejtés volt, köszönjük szépen.

Mfer84 2009.04.19 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.49
A malom nagyon tetszett. Köszönjük!

Wsky 2009.04.12 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Bandikafától jöttünk át, sajnos már nem volt nyitva. A lovak viszont szépek voltak.

 
VERBOLA 2009.04.04 16:45 - Megtaláltam
Megvan. Don Quijote támadását a malom megszenvedte.

*Vica* 2009.03.26 10:30 - Megtaláltam
3/1 Ferivel Gyulai hamburgerezés után, munka közben.

erdelyicsoka 2009.03.07 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.30
Meg volt a melegváltás! Sok sikert kívántak, a megtaláláshoz! :)
Ez volt a 3. "gevládánk".
Képzeljétek, vittünk búzát, de zárva volt a MALOM! ( a változatosság kedvéért)
Tanács: múzeumot is nézzétek meg, mert megéri!
Jó "kecsingelést" !!!
Üdv: zsolty" & marty"

Tábla a házikónA múzeum
Lacipap 2009.03.07 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Megtaláltuk! Amikor távozni készültünk jött a következő kesser! Jó a helyszín csak egy kicsit közel van a nagyforgalmú főúthoz.

 
Disrespect 2009.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltam! Sötét volt de meglett!

Láp Lidérce 2009.02.22 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Békéscsabára érve drive in szedtük le ezt a ládát, mindenki csak a vacsira gondolt már. pedig biztosan nagyon érdekes lenne belülről, de majd legközelebb!

Próbálkozások egy döglött géppel:( 
FTamás 2009.02.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltuk!

Brutus 2009.01.06 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
melo utan...

ramgab 2009.01.04 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltam.

m6sport & Linda 2009.01.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Megtaláltam! :)
Egy kicsit kemény volt az idő, de siker koronázta a keresést!
Köszi a rejtést!

m6sport

GeoDitke 2009.01.02 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.46
ok!

GeoMogyes 2008.12.31 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Megvan.

rkertesz 2008.12.27 11:10 - Megtaláltam
Megvan. Visszafelé Don Quijote-val is találkoztunk. :-)

nem forog 
MacBT 2008.12.26 15:00 - Megtaláltam
Ez volt az első kutyás keresésünk + az új gps műszer tesztelése. Köszönjük!

Szűcsék 2008.11.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.00
Békési ládázás 4/4 - "Munka előtt/után (helyett...) édes a ládázás" mozgalom újabb állomásai

A helyszínre érkezvén kissé zavarban voltam, mert a lombhullással nagyon kitett lett a rejtekhely, s az út felől eléggé rá lehetett látni a találásomra. Remélem, eléggé körültekintő voltam és nem lesz baja a ládikónak!

A múzeumot majd máskor, családostul még megnézném...

Köszönet a rejtésért!!!

Gyömi 2008.11.16 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Zseblámpás keresés. Szó szerint belebotlottunk!

 
eltájoló 2008.11.01 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

Botond1597538 2008.10.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.70
jo volt

szikizso 2008.10.24 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
A csabai kolbászfesztivál hozott ide minket. Vadászatunk első ládája ez volt.

josafar 2008.10.23 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Békéscsabai családlátogatás alkalmából az első ládánk!
Az ünnep miatt a múzeum zárva volt, de sebaj.
Viszont az ösz miatt a fák kopárak és már az főútra is simán kilátni, vagy onnan belátni.

Jósáfár + Cindy

jalso 2008.10.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.16
Sajnos, különféle fák keresésével elment az időnk, és ide a tervezettnél lényegesen később, sötétedéskor érkeztünk. Már csak a láda megkeresésére volt lehetőségünk. De hát amúgy is vissza kell még jönnünk Csabára, és akkor a múzeumba is benézünk.
Köszi:
Ildi és Gyuri

igyelef 2008.10.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Celebrin cimborám most is megelőzött, pont úgy, mint a láda megtalálásnál, míg én a bozóttal harcoltam Ő addig rácsapott a rejtekre.
Azért megvárt és egyszerre bontottuk fel a ládát.:)

Celebrin 2008.10.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Első ládánk volt ezen a napon. Igyeleffel bevetettük magunkat a bozótba, csak utána vettük észre, hogy lett volna egy kevésbé ágas-bogas megoldás. Végül is meglett. Szép a szélmalom, különleges látvány, kár, hogy belülről nem láttuk. A múzeumba, nem mentünk be, siettünk...

Celebrin

A szélmalomvisszarejtés után
táblamúzeum
Samu Team 2008.10.12 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megvan!

gabor.sved 2008.10.12 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
A ládát könnyen megtaláltuk, a múzeumot viszont alig. Mivel siettünk Budapestre, így a látogatását határozatlan időre elhalasztottuk.

szentkereszty 2008.10.12 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.27
Megtaláltam.

 
saintg 2008.10.12 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Útba esett.

gdani 2008.10.11 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Nap végére, 3. ládának megvolt!

tolaci 2008.10.11 18:00 - Megtaláltam
A gyönyörű őszi időben ez a mai 3. ládika.

 
mucik 2008.10.11 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Múzeumban nem voltunk bent, mert már zárva volt. Szép, rendezett a múzeum kertje. Békési túránk utolsó, tizedik ládája.
Mucik és Mucianyu

Gabor67 2008.10.08 14:13 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Útonálló 2008.09.12 18:30 - Megtaláltam
Meglett a közúti ellenőrzést végző rendőrök felügyelete alatt:)

gyattis 2008.08.29 21:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Nappal is el kell ide jönnünk!

jeti-matterhorn 2008.08.29 21:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.14
gyattis és én

M.Sasa 2008.08.10 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Gyulai üdülés alatt vadásztam le a közeli ládákat. Bár a múzeum be volt zárva, kívülről is sokat lehetett ládni a szép udvarból. A ládát könnyen megtaláltam.

leroy18 2008.08.08 12:00 - Megtaláltam
megvan

kefe 2008.08.07 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Gyulai nyaralásunk 12/6 ládikója.

könnyű találat, köszönet a rejtőnek.

Ich.. 2008.08.05 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.00
A múzeum nem volt nyitva, de azért jó volt.

rabolda 2008.08.02 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Megtaláltuk!
Miért pont ez a múzeum van ilyen rosszul kitáblázva az elhaladó autósok számára? Mi sem tudtunk róla eddig, pedig a malmot mindig láttuk a fák között.
Bár nyitvatartási időn belül érkeztünk, de már sehol senki nem volt. Teljesen véletlenül a Lovas Egyesület kapuján sétáltunk be, és hiánytalanul meg tudtunk mindent nézni. Igazi színfolt a város szélén.
Köszönjük a rejtést!

Morcos61 2008.07.29 16:10 - Megtaláltam
Hamar meglett,. Köszönet érte a rejtőnek.

Morcos61 Katka

Sikeres magtalálás után. 
Templar 2008.07.27 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
OK!

probi 2008.07.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.63
Ok

Azazello 2008.07.23 19:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Békéscsabai ládázás utolsó előtti pontja.
Sajna nem volt időnk bemenni, pedig érdekes lehet...

Pörgő-forgó 
aszabi 2008.07.19 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Mai utunk 2. ládája volt. sajnos a múzeumba már nem volt időnk bemenni,de régebben már jártunk itt

kiniczkyne 2008.07.17 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Erdélyi család 2008.07.17 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.90
ok

Csaba & családja 2008.07.14 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
ok

ozeki 2008.07.14 12:58 - Megtaláltam
Geotrio twenty-four tour. 24 ora alatt 40 ládamegtalálás - 860 km autóval. Elfogyott egy karton energiaital, mi mégis jol elfáradtunk :) Míg az ország többi részén tombolt a vihar, itt kellemes volt az időjárás, csak estefelé ért el bennünket az eső, ami miatt néhol rögtönöznünk kellett az utolsó órákban. Rengeteg szép helyen jártunk, mert a látszat ellenére mégsem vettük rohanósra a figurát, szépen megfontoltan, fotózgatva haladtunk ládától-ládáig.

40/25

Sajnos hétfőn zárva...

24bent
csuhébabáknád
szél ellen...huszonötödik...
Hz 2008.07.14 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.92
Geomaraton a GeoTrió-val Délkelet Magyarországon, avagy új record beállítása a 24 óra alatt megtalált ládák számával.
40 láda hely, 39 megtalálással. /24.

Ládaközeli 
Gyros 2008.07.14 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Geocaching napi megtalálás világrekord 40/25

Kívülről, meg amennyire betudtunk leselkedni jol nézett ki a múzeum, de sajnos nem engedtek be - hétfőn szünnap :(

Ahol vagyunkAmi kívülről látszik
Malom, reméljük holnap is :)Amilyen a szerencsénk, pont hétfő van... :/
Villám 2008.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.06
koszonom a rejtést.

Szellem 2008.07.12 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
megtaláltuk

Noddy 2008.06.26 17:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.16
Zárás után érkeztünk néhány perccel, de még gyorsan körbeszaladtunk. A ládához természetesen a bozótoson keresztül mentem, pedig körbe nyugisabb lett volna. A rejteket hangyák és meztelencsigák védik. Az erdőben a kőrakás kicsit feltűnő álca.
Köszönjük a rejtést.

Nebel 2008.06.14 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Ügyes rejtés pontos koordinátákkal.
Valamilyen oknál fogva a múzeum kapuja be volt csukva, lélek sem a környékén szóval nem erőltettük a bejutást. A malom viszont tetszett így kívülről is!
:))

Köszi a rejtést!

svedó 2008.05.04 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Legelső ládikánk. PDA-n IGÓ-val

fcsaba 2008.05.03 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Az első találatunk Békéscsabán. A rejtek megkeresését követően (a bácsi meg is kérdezte, hogy "geokecsing?") bementünk a tanyára. A bácsi igen kedves volt, végigvezetett minket. CsillagVirág is jól tűrte a gyűrődést. Lilla felmászott a szélmalomba is.

Szép hely! Kár, hogy látogatók hiányában az ilyen helyek is előbb-utóbb pusztulásra vannak ítélve. Jó lenne, ha az emberekbe kialakulna az ilyes iránti vágy is! Reméljük, hogy a geocaching is elősegíti ezt.

A nehézségre és a terepre is valamivel magasabb értéket kellene adni. Nem egy öltönyös hely, és nem is 5 másodpercig tart a keresés. A ládtá egyébként nem kesser is találta már meg, logolt is:-)

 
Csuek 2008.05.02 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
ok

Murus 2008.04.28 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
[wapon beküldött szöveg]
Könnyű találtat volt, a múzeim épp zárva tartott. Murus és Cica

 
sas&szti 2008.04.20 12:30 - Megtaláltam
Zárva találtuk sajnos, így egy gyors találat után továbbálltunk:)

Rudi Team 2008.03.31 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.75
Gyors találat. A múzeum zárva volt, hétfő volt, lehetséges azért.
Éva, Rudi

VP 2008.03.27 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.18
Békéscsabai séta - közben regisztráció a konferencián, és GCTAGA - majd a zöldön gyalog ki Póstelekre és át a Wenckheim kastélyhoz. Onnan 20-as busszal vissza a városba.
Péntek reggel előadást tartok (a ládától 500 méterre) Békéscsabán. Előtte-utána séta a környéken. Vonattal, gyalog.

luilui 2008.03.16 08:59 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Judith 2008.03.16 08:59 - Megtaláltam
A környező fák kérgét leszedték teljesen, nem tudom mi okból. A zacskót szétszedték, szét van szakadva, de a láda nem volt elázva!

er&esz 2008.03.08 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Egy ládázásnál már elmentünk mellette, most nem hagytuk ki. A malom nagyon helyes.

szbarna 2008.02.24 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Hétvégi kirándulás Békés megyében
11/12
gyors találat, és gyors logolás+visszarejtés, mert egyből utánunk jöttek kesserek, de nem sikerült jól elrejteni :-(
jó a hely,köszönjük a rejtést!

Berci és Rózsa 2008.02.24 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Megtaláltuk.Békécsabai-gyulai ládázás:13/2
A múzeum ugye nincs még nyitva,így csak kivülről nézelődtünk.A láda is meglett.Köszönjük.

 
Shajtos 2008.01.17 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.11
Elég sok több ágú fa van, de nem nehéz megtalálni.
Sajnos a múzeum zárva volt.

MalomErre van a rejtek
Egy kis segítség 
povyagi 2008.01.01 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Kívülről is tetszetős a múzeum

Mathau 2008.01.01 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.76
Szilveszter környéki ládázás 18.

A friss hó miatt nem volt egyszerű megtalálni.

feri60 2007.12.07 15:15 - Megtaláltam
Gyulai hétvégére menet.
Sár-kess 16/4

Merész rejtés, alig volt feltűnő a piros kabátom az út melletti erdősávban.

BOKA95 2007.11.07 11:25 - Megtaláltam
Megvan.

abacus 2007.11.03 11:06 - Megtaláltam
Részletek később.

Törölt 2007.11.03 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Kihasználva a hosszú 7vége lehetőségeit, elutaztam Békéscsabára párommal, Abacus-szal. A Fenyves Hotel volt a bázishelyünk.

Annyira nem a ládázásra mentünk rá, hanem a pihire, és az 1üttlétre!!!!!
17 ládikát néztünk csak meg. Ez volt a 11.

...

james 2007.11.02 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.95
Megtaláltuk.

Judit és James

fedoka 2007.10.30 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Imádom a szélmalmokat!!!!
Sajnos nem volt nyitva a múzeum,ezért belülről nem láttam:(
Köszi.

TS 2007.10.28 00:00 - Megtaláltam
A könnyű ládatalálat után körbenéztem a múzeumban is.

tarsolyos 2007.10.25 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
izgalmas volt,....ez a második.

Üdv Tarsolyos

BENC6557 2007.10.15 09:45 - Megtaláltam
megtaláltuk. Szép, de hűvös idő volt.

Tikis 2007.10.13 14:30 - Megtaláltam
Hangulatos kis hely.Éppen Évike lovasversenyevel esett egybe, ami a szomszédban volt [wapon beküldött szöveg]

 
Bakcsó1 2007.09.28 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.04
megtaláltam.

Bettike75 2007.09.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.72
4 ládás kiruccanás Békésmegyébe...
Sajnos idő hiányában már nem volt időnk benézni a múzeumba; így ez legközelebbre maradt...

RVN_Team 2007.09.01 19:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
Békés megyében ez az első...

Lacza és Tádé 2007.08.28 05:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Sajnos pont hétfőn érkeztünk oda és zárva volt a múzeum.

Csotai csapat 2007.08.20 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Zeneszóra logolva.

KalanDorka 2007.08.18 17:05 - Megtaláltam
Apával.

Kokó 2007.08.18 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.52
Éppen zárásra érkeztem, így a múzeum most kimaradt.

Vacak 2007.08.18 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.81
ok

Nivabibi 2007.08.06 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.71
Megvan.

totik 2007.08.06 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.87
Békés-kess 8/31
Hétfő lévén a múzeum sajna zárva volt, maradt a kerítésen át kukucskálás és a ládakeresés. Ez utóbbiban Krisz' volt a nyerő, elsőre kiszúrta, melyik geoösvény végén leledzik a láda.
Viki, Geri, Krisz', TZ

Timi_Tomi 2007.08.05 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.54
Hazafelé Orosházáról. Még jó hogy nem volt nagy kitérő......

 
tila21 2007.07.28 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.91
Időhiány miatt csak a ládát kerestük, a múzeum kimaradt.

Maxi72 2007.07.27 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.90
meglett

menace 2007.07.19 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Békéscsabai út során gyorsan meglett.

Bisiek 2007.07.11 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Biciklitúrán vagyunk éppen. Sajnos mire odaértünk, a múzeum már bezárt. Majd máskor, ha erre járunk.

Dzsozy 2007.07.06 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Megvan, köszi. Kicsit már sötétben értünk oda, így a múzeumba nem tudtunk bemenni.

 
befi 2007.07.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.80
ok

jgy1955 2007.06.30 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.58
Már többször jártunk erre ,de a bejáratot mutató tábla alig látszik ,ha a forgalomra figyelve megyünk el előtte!

 
Barangoló alias elel 2007.06.21 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.37
A közelben végzett munka végeztével sajnos csak a ládára jutott idő.
Köszönöm a rejtést!

ier 2007.06.09 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Békéscsabán voltunk dolgozni, körbejártuk a közeli ládákat. A portással összetalálkoztunk, ránézésre tudta, hogy kincskeresők vagyunk.

dc3 2007.06.04 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
Becserkelve! [wapon beküldött szöveg]
Békéscsabára jöttem dolgozni, így kerültem ide.
Nem mentem be, kevés volt az időm, de azért a malmot megvizsgáltam kívülről. Tetszett.

Kösz a rejtést.

dc3

 
álomfogók 2007.05.27 18:30 - Megtaláltam
Gyuláról Szarvasra visszafelé tartván tökéletesen útba esett. Igaz zárva volt, de a három nap alatt szerencsére sikerült hasonló helyekre eljutnunk és némileg közvetlenebbül is belekostólni az itt láthatókhoz hasonlókba.

Csuhás 2007.05.20 08:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
Technikai okokból zárva. :-( Így csak a ládikát kerestem meg, illetve a kerítésen át fotóztam párat.

Csuhás, Vándor

Bejárat..... zárva
BekukucskálvaKödös időben
Malom
Bubu family 2007.04.30 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 2.32
Könnyen meglett, bár sajnálatosan a múzeum nem volt nyitva, így csak kintről nézelődhettünk. Ide még visszatérünk!

Varga Gábor 2007.04.30 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megtaláltam! A Békéscsabai multi közben megálltunk levadászni. Könnyű volt, a múzeum meg zárva volt.

Cerberus 2007.04.23 00:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.30
Megtaláltuk Békés megyei ládaportyázás keretében.

prisoft 2007.04.09 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Könnyű húsvét délutáni séta alkalmával találtuk meg, egyszer már megnéztük a múzeumot is. Nagyon ajánlom mindenkinek!

Márti, Reni, prisoft

N.Zs. 2007.04.09 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
.

Csoki 2007.04.07 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.02
Békés megyei túránk 8. ládája. A szállásunk közelében, (városi sportcsarnok) volt a láda.

Mikulás 2007.04.07 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.17
Békési ládázás Zsuval. Szőke-Kiss felségterületén elszaporodtak a ládák, így egy szép csokornyi doboz jött össze egy kellemes naphoz. Másodikként a gabonamúzeumhoz jöttünk. Nagyon jó kis hely, mivel kedvelem a szélmalmokat is. Egy újabb csodálatos példány! A múzeum persze zárva, így kis körbesétálás és fotózás után továbbálltunk. A ládát a békéscsabai séta során gyűjtöttük be. Köszönet a rejtésért!

Zsu + Mikulás

Zsu. 2007.04.07 09:50 - Megtaláltam
Ld.Mikulás

Szilhazim 2007.04.05 22:03 - Megtaláltam
Gyors találat. Érdekes hely. Köszi a rejtést!

Vumenke 2007.04.05 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Szép hely

gordogok 2007.03.31 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Személyszerint rengetegszer elrobogtam előtte, de soha nem fordítottam időt a múzeum megtekintésére. Most mióta az egyesületünk is csatlakozott e "sportág"-hoz a welnes hétvége alkalmából menetbe a gyulai fürdő felé ragyogó szép időben a természetjárói tapasztalataink segítségével a láda "ösvény" sokat segített!

pistika 2007.03.25 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.89
Mai masodik ladank Bcslacival es Pirenkevel kozosen, GCBCSA kozben es GCSZWK utan.
Kata & Pisti

bcslaci 2007.03.25 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
megtaláltuk

SysWAP 2007.03.19 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.30
:-)

Fazék 2007.03.18 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.95
A békéscsabai multi pontjai közé ékelődve, kár hogy még nem volt nyitva a múzeum.

Mr Zerge 2007.03.18 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Korán érkeztünk, így csak a kerítésen át néztük meg, ha erre járunk még, majd bemegyünk.
Üdv Mr Zerge.

lionfish 2007.03.15 20:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
HALIHÓ!

Erős szél miatt nem tudtunk repülni, így a március 15-i szép napsütésben megkerestük a ládát.

Köszi a rejtést!
Üdv
Csaba&Márti
(Lionfish)

Puszkany 2007.03.13 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.98
Ma erre volt dolgom és útbaesett

Matuskapal 2007.03.10 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 1.00
Ma esti sétánkat a Gabonamúzeumhoz szerveztük.Viszonylag könnyen gyorsan rajta voltunk a célon! Láttunk májusi cserebogarat márciusban!:-)))
Kellemes szórakozás ez a játék!
Matus

Hogyishivják kuzin 2007.02.24 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.18
:-)

napvirág 2007.02.24 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.83
Sajnos a múzeum télen nincs nyitva, ... talán egyszer járunk még erre.
:-) Köszönet a rejtésért!

:-(Előttem a malom, mögöttem a rejtek.
Diny 2007.02.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.36
Mai utolsó ládám. A környék sajnos elég szemetes volt. Köszi a rejtést.

ZoLiza 2007.02.04 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 1.90
OK!

zoltown 2007.02.03 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Csak belesni tudtam, ma zárva volt.

Mosi Family 2007.01.23 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.69
Megtaláltuk!

groy 2006.12.31 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.69
Könnyű, gyors találat. A szilveszteri ládászás utolsó megállója.

gyulaci 2006.12.29 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.52
Éljen-éljen-éljen, ez könnyen ment...

Twini 2006.12.29 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megvan, kár,hogy a múzeum zárva volt

tojas 2006.12.27 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.84
Mai nyolcadik ládánk, de Békés megyei körútunk tizenötödik+2 állomása GCBCSA után. Úgy is jövünk vissza a városba majd akkor megnézzük a múzeumot rendesen. :)

erdeisz 2006.12.26 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.76
Megtaláltuk.

Csab 2006.12.26 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.18
Megvan!

gorbi 2006.12.15 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.65
Megtaláltam.

keva 2006.12.03 14:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

SagiK 2006.12.03 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.84
A múzeum zárva, de a malom és amit a kerítéstől látni az nagyon tetszett. Szívesen megnéztem volna a malmot belülről is.

TáblaKeva megtalálta
MalomGémeskút
tudo 2006.11.30 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Békéscsaba, wifis jelszópróba. Részletek később.

Web: A múlt télen jártam utoljára Békéscsaba térségében. Azóta keletkezett 6 új láda, amelyeket egy Mezőberény - Kondoros - Békéscsaba - Békés - Mezőberény 125 km-es kerékpáros edzéskörre fűztem fel. Délután 4-kor sötétedik, már 3-kor alig látni a ködszitálás miatt; nem akartam úgy járni, mint a múlt szombaton Tét és Enese között. Az aszfalt sok helyen a nyálkás felület miatt nagyon csúszott, fokozottan kellett figyelni.

A ládát GCBCSA 4. pontja felé haladva értem el. Már messziről látszott a jellegzetes alföldi szélmalom. A ládáig be tudtam gurulni a fák közé; egyből meglett.

Körbenéztem a tanya skanzenben: csak két kicsi, egy fekete és egy fehér lovacska legelészett, semmi más mozgás nem volt. Jó látni, hogy néhány régi épületet ilyen gondosan megőriztek. Az @david által jelzett természetes anyagból készült figurákat sajnos nem láttam :-(.

A láda végeztével nyomtam tovább GCBCSA 4. pontja felé.

TalálatMolom sziluett a déli sötétségben :-(
Mesterséges tanayvilágGépészet
katika 2006.11.25 18:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Ok [wapon beküldött szöveg]
Békési kalandozás szülinap és névnap jegyében. 2 nap, 960 km, 30 láda, rengeteg élmény. Indulás 6.30-kor, hazaérkezés másnap este 8-kor. Köszönet minden békési rejtőnek, különösképpen Szőke-Kiss ládáinak!
30/15
Sajnos a múzeumból nem láttunk semmit, mert már besötétedett. A láda viszont hamar meglett még így a sötétben is.

madarasz.peter 2006.11.16 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Ezt a pontot is beleszőttem a békéscsabai sétámba (GCBCSA) így egy csapásra három legyet ütöttem. Nem voltam teljesen sportszerű, a múzeumot ki kellett hagynom mert zárva volt, de ritkán járok erre felé.
A jelszó jó nagy!

georgina 2006.11.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
:)

akos 2006.11.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
könnyen megtaláltuk. Jó rejtés.

a malomnál... 
Varhelyi 2006.11.03 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.29
A múzeum nem volt nyitva így csak egy gyors találat volt. Szerencsére még útba is esett.

 
papa71 2006.10.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.69
Kötelező csabai láda, ha már erre jártam

Pupu 2006.10.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.13
Sajnáltam, hogy napsütéses szombat délben zárva volt, szívesen megnéztem volna belülről. Sebaj, egy okkal több, hogy visszajöjjek!

MataPeti 2006.10.23 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
A csabai kolbászfesztivál után jól esett egy kis biciklitúrával egybekötött ládakeresés.

Attibati 2006.10.14 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.84
Kerékpáros találat
Békés-Vésztő-GCkrs2-GCkrs1-GCHEX-Gyula-Békéscsaba-Békés 168 km

Reggel 2006.10.07 21:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Megtaláltuk!

Céges buli 4/3

Egy céges összejövetelről elszökve vadásztuk le a ládát. Itt voltunk elszállásolva a Fenyves Hotelben a Székely kapuk közelében. Onnan gyalog küzdöttük le az 1,3 km távolságot. :-) Olyan sötét volt, hogy a telefonok fényénél kerestük, vagy 5 percig a dobozt. A helyből nem sokat láttunk, de visszatérünk.....
Köszi a rejtést.

Csaba és Reggel

Viczi 2006.10.07 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.64
Csabai vagyok, régen az általános iskolával voltam kinn itt osztálykiránduláson. :) Nagyon nagy volt a forgalom, egymást érték a kocsik, hozták a gyerekeket lovalgolni. Érdemes megnézni!

 
Amancsics 2006.10.07 11:42 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

szalokiz3 2006.09.28 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Az úton számtalanszor elhaladtam a múzeum előtt de sosem vettem észre.

skalakope 2006.09.24 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Megvan. A múzeumot is érdemes megnézni ám! A múzeum vezetője szívesen megmutat mindent, grátisz idegenvezetéssel. Felmentünk a malom "szeles" padlásába is, és onnan lefelé jövet bemutatta a korabeli technika működési elvét. A múzeum területe évről évre csökken, mert eladogatják a fenntartás érdekében. Így lótartók lettek a szomszédok, ami mindkét fél számára előnnyel jár. (Akik kimennek lovagolni, lovas terápiára, általában megtekintik a múzeumot is.)

malom 
pokers 2006.09.24 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.13
Padisról hazafelé 4/1

zeus 2006.09.22 15:37 - Megtaláltam
megvan! [wapon beküldött szöveg]

Fűkocka 2006.09.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.09
ok

gyöngyfűző és párja 2006.09.16 18:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.47
A múzeum már zárva volt, de kívülről megnéztük.
(A leírásban teljesen felesleges - és talán zavaró -, hogy ismét szerepel a láda koordinátája, "geo" kiegészítéssel. GPS-be letöltve mindkét pontot külön jelzi, és mindkettő ugyanoda mutat.)

 
@david 2006.09.13 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.59
Megvan. Villámot tartottunk karban zsadányban. Mindig eszembe jut hogy itt lakik két unokatesóm is, de sohase tudom hol. Hol van az evangélikus (szlovák nyelvű) templom? A malom nagyon tetszett. Ha valaki arra jár megtenné, hogy lefotózza nekem a bejáratnál, középen vannak természetes anyagból készült állatokat? : zsiráf, nyuszi. NAgyon megtetszettek. Szóval kérnék egy fotót

zsorzs 2006.09.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.13
Szép időben, könnyű program. Nem tolongtak az emberek a múzeumban :-(

kl 2006.09.10 12:14 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

freddy 2006.09.08 19:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.15
Forrócsokit akarok!!! :)
Mai utolsó láda. Már csak egy extraduplasajtosgigamegahamburgernyire voltam az éhhaláltól, de az utolsó pillanatban megoldódott ez a probléma is :)
És még a malom körvonalait is láttam a sötétben! Ide még talán visszatérek a múzeum felkeresése céljából...

baggio 2006.09.06 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
OK!

Kisházi family 2006.09.02 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Korrekt láda, szép rejtés. A környék ismerős, sokszor elautóztam már mellette, most meg is álltunk.

Kisházi family

galik 2006.08.21 20:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Szépen karban van tartva a múzeum és környéke. Megéri megnézni, a belépő 300 forint.

Tócsa 2006.08.18 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Nagyon szép környezetben, nagyon érdekes a malom belülről is.

saldar 2006.08.17 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Dél-alföldi kerékpározás ládázással (335 km)
A Bandikafa után ez a helyszín már valahogy jobban tetszett: többet nyújt a látogatónak, a ládát is könnyen, egyszerűen meg lehet találni, így a bóklászás nem vesz el sok időt a lényegtől.
Sajnos én túl korán érkeztem ahhoz, hogy belülről is meglátogassam a múzeumot, de majd legközelebb... Kívülről viszont nagyon tetszett a szélmalom (ez volt az első a szélmalomsorozatból, amit errefelé láttam), és a múzeum hangulatos épületei is.
A láda rejtése jó, környezete forgalmas ugyan (sajnos itt is volt körülötte szemét is), hiszen a főút 20-30 métere van tőle, odébb bárányokat terelgettek, jártak-keltek a lovasiskolában is, mégsem láttuk egymást senkivel.
A ládából likvidáltam egy pezsgőtablettás multivitamin-csomagot, bár nem volt nálam csereajándék :(( Persze az ajándékozó jó szándékához nem férhet kétség!

A bejárat
Bekukucs
Mihul 2006.08.15 14:00 - Megtaláltam
egyszer [wapon beküldött szöveg]

guess.who 2006.08.14 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.68
Alföldi tanyavilág 15.

Jóval zárás után, a Wenckheim-kastélytól érkeztünk ide, így sajnos a múzeumot már nem tudtuk megnézni. A bekerített pályán egyébként mindenfelé lovasok voltak, ezért is érthetetlen, hogy miért volt minden zárva (vagy van másik bejárat is?).
A kerítés mellett vezető utat a lovak teljesen szétjárták az akkoris esős-sáros időben (nem elég nagy a belső rész?), úgyhogy kerülgettünk. Szerencsére a malom mellől már a füves részen mentünk a ládához, ami 2 másodperc alatt meg is lett. A rejtekhez nem lehet belátni a közeli nyaralóktól, de kérdés, hogy ez lombhullás után is így marad-e. Ettől eltekintve jó a rejtés, nincs túlbonyolítva, pont azt mutatja meg, amit akar. Az már a mi hibánk, hogy későn érkeztünk. :(

jiimbo 2006.08.10 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
[wapon beküldött szöveg]
Az én gyerekeim is voltak párszor itt táborban, így most a lányom idegenvezetésévél néztem meg a múzeumot!

 
akloz 2006.08.09 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Jó helyen van a láda.
Érdekes a hely.
:-)

DBotond 2006.08.09 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
tetszett a múzeum. a gyerekek még lovagoltak is [wapon beküldött szöveg]
Már régóta nézegetem ezt a szélmalmot, épp itt volt az ideje közelebbről is megnézni. Kedves hely, nagyon tetszett. A kapus bácsi a ketyeréket látva mosolygott, mostanában sokat láthatott:)
Köszönet a rejtőnek
DBotond, Kamilla, Réka, Előd

Bevetésen a csajokMindkét ketyere is
A fogásA dícséret nem marad el
Ide is logoltunk
zsakar 2006.08.08 17:25 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

M&L 2006.08.05 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.78
A szemerkélő eső ellenére jó kis kirándulás volt. Érdemes felmenni a szélmalomba és a kiállítás többi része is érdekes.

Jutka 2006.07.30 20:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mirex 2006.07.30 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jó a rejtés és szép a környezet, :-((

A rejtés ...A látnivaló...
Szoke-Kiss 2006.07.30 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Évekkel ezelőtt ide jártak kézműves táborba a gyerekeim.
Ellentétben Mirex-szel, én nem láttam szemetet a rejtés helyén. Sőt! Nekem kifejezetten tettszett a rejtés!

A megtalálóSzálmajom :-)
Nóra és János 2006.07.30 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.28
Megtaláltuk!
A rejtés nagyon tetszett!Végre nem egy pocsék helyen eldugott, ramaty állapotban lévő pókcsata helyen találtunk rá a ládára!
A hely szép, a malom tetszett!
nóra és jános

albageorangers 2006.07.29 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Éppen szülőlátogatásra mentem Csabára és pénteken megláttam ezt az új ládát a weboldalon. Magát a helyet ismertem, hiszen éveken keresztül íjásztam itt, mielőtt Székesfehérvárra költöztem. Jó hogy itt is van egy láda (és örülök a bronzéremnek). Köszi. Erik

uby 2006.07.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.70
Kötelezőnek éreztem a dobogós helyet, hisz régóta a városban dolgozom. A malom lapátjait is többször láttam, most legalább az egész komplexumot. Nagy öröm, hogy a csabaiak látogatják a lovasiskolát is!

WiseBear 2006.07.27 19:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megpróbáltuk még ma este, Imi sógorral pillanat alatt megtaláltuk.
A múzeum már zárva volt, de lekközelebb megtekintjük.
2008.05.09-én újra erre vetődtem és pár képet végre mellékelek, bár a múzeum most reggel is zárva volt.
Kösz, üdv, Imi&Maya&Yunie

ÉrkezésTető (részlet)
BetekintésDíszlet
MalomszárnyakTanyaudvar
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]