FAQ
1486. Szelestei Kastély és Arborétum (GCSZKA)

A kastély

A kastély

A másik oldalról nézve

A másik oldalról nézve

Melléképületek

Melléképületek

Mi ilyennek láttuk

Mi ilyennek láttuk

A park

A park

Mindent benőtt a borostyán

Mindent benőtt a borostyán

Vendégfogadó

Vendégfogadó

Fotótéma:

Fotótéma:

Fotótéma 2:

Fotótéma 2:

A új rejtek

A új rejtek
Szélesség N 47° 18,452'
Hosszúság E 16° 49,698'
Magasság: 188 m
Megye/ország: Vas
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2006.10.23 15:57
Megjelenés időpontja: 2006.10.25 22:00
Utolsó lényeges változás: 2022.05.19 22:14
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: márka és Priszi
Ládagazda: Adoptálható ládák
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 420 m
Megtalálások száma: 941 + 1 jelszó nélküli + 12 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.1 megtalálás hetente


Röviden:
A ládát a kápolna mögötti kéttörzsű fánál találod! Mérete: 10x15 cm Gondosan rejtsd vissza, mert a park gondozói megtalálhatják!

Kedves túratársunk!

Ezzel a ládával egy könnyed, családias kirándulásra invitálunk benneteket Szelestére és annak Arborétumába.
Mi is, akárcsak Ti, már sokszor átutaztunk a településen. Sőt még a helyről is hallottunk, de egész addig nem vettük a fáradságot, hogy megálljunk és körbenézzünk, míg egy barátunk ezt nem kérte.
Ezen felbuzdulva biztatunk most benneteket egy sétára, és foglaljuk össze a tudnivalókat.

Megközelítése:
A település a 86-os főút mentén fekszik. Megközelíthető személygépkocsival vagy Szombathelyről induló autóbusszal. A Szombathely-Csorna vasútvonalon Ölbő-Alsószeleste megállóhelytől 1,5 km-es gyaloglás után érhető el. Az Arborétum főbejárata a község közepén van. A községen áthalad az Országos Kék Túra útvonala!

A településről:
Az elmúlt évszázadok során, egészen 1950-ig, a községegyesítés évéig, igazából nem létezett Szeleste nevű falu, hanem mindig két Szeleste szerepelt a régi okiratokban. Ez a két falu a középkorban Magyarszeleste és Németszeleste, majd körülbelül a mohácsi vész korától pedig Alsószeleste és Felsőszeleste névvel különböztette meg magát egymástól, és a sok összekötő kapocs ellenére hosszú időn át megőrizte különállását.
Aki valamennyire járatos Vas megye történetében, az jól ismeri a Ják nemzetséget, annak kiemelkedő tagja, Nagy Márton alapította Jáki apátságot. Nos, a Szelesteyek, Szeleste birtokosai e méltán híres nemzetségből vették eredetüket, s még a 17. században is bírták jáki osztályrészüket.

A környék földrajzi viszonyait Németszeleste 1327. évi határjárásból ismerhetjük meg. A Kőris patak környékén Ölbő népeinek földje felé ligetek "berkek" és mezők terültek el, nyugat felé pedig szőlőhegyet műveltek a szelesteiek. A másik vízrajzi szempontból jelentős patak, a Kőris folyásirányával ellentétes Mocony, 1632-ben (Moczon) szerepel először írásban.
Érdekes tény, hogy mégsem e régi falu volt a környék egyházi központja, a plébániatemplom eredetileg Szentgyörgyön, azaz a mai Répceszentgyörgyön állott. A tehetős Szelestey-családtagok 1318-ban érezték elérkezettnek az időt, hogy saját falujukban kegyúri plébániatemplomot emeljenek. Erre meg is kapták az engedélyt a győri püspöktől (Vas vármegye a győri püspökséghez tartozott). Az új templomot Szent István első vértanú tiszteletére emelték.
Templomot építettek talán valamivel később a németszelesteiek is. Igaz, okleveles adatunk csak igen későn, a reformáció korából van, de középkori eredetét feltételezhetjük.

Földrajzi helyzete: a Dunántúl Alpokalja körzetébe, a Gyöngyös kavicsos takaróján terül el. A síkság jellegű terület átlagos magassága 220 - 250 m a tengerszint felett, átmenetet képez a Rába-völgye felé. Éghajlati vonatkozásban az Alpokalja körzetéhez tartozik. Általános jellemzésként megállapítható, hogy az ország legkiegyenlítettebb éghajlatú területe.

Kastély:
Az alsószelestei kastélyt 1855-ben szentgyörgyi Horváth Ádám építette a kastély tornyán lévő kronosztikon szerint. Stílusát a Vas megyei műemlékek kézikönyve romantikusnak, ún. angol-gótnak tartja. Baich Mihály, későbbi tulajdonos az angol "cottage"- stílushoz tartozónak vélte.
l87l-ben vette át a birtokot gróf Festetics Andor, aki már a következő évben megkezdte a park építését. Külföldről és Vörösvárról (ma Rotenturm, Burgeland, Ausztria) számtalan dísznövényt, fafajtát vásárolt és telepített a kastély körüli kertben.
Festetics Andor gróf alsószelestei nagybirtokos - az első Wekerle- kormány, majd a Bánffy-kormány földművelésügyi minisztere - vállalatai 1896-ban pénzügyi zavarba kerültek és a gróf 1901- ben csődöt kért maga ellen. 1906-ban királyi engedélyt kapott arra, hogy a hitbizományhoz tartozó alsószelestei uradalmat eladhassa, azaz annak árából adósságait rendezze. 1910-ben így került Alsószeleste kastélya és gazdasága Baich Mihály báró kezébe.
A parkot arborétummá fejlesztő Baich Mihály l926. évi ismertetésétől kezdve számtalan tanulmány, turisztikai kiadvány foglalkozott a kissé Szeleste szimbólumává vált szelestei kastéllyal és parkkal.
Az Arborétum dél-nyugati részén elhelyezkedő kastély jelenleg szálloda- és termálfürdőként üzemel.

Arborétum:
A Vas megyei kisközség Szeleste egyik nevezetessége a 13 hektáros Arborétuma. Kialakítását gróf Festetich Andor kezdte meg 1872-ben. Növényeket vásárolt a Bécsi Világkiállításon és kialakította a kastély környéki teraszokat. Erfurtból vásárolt fenyőfélékkel is gazdagította a park növényanyagát.
1910-től új tulajdonosa van a kertnek, báró Baich Mihály, aki 1913-tól tervszerű kertépítést folytat, pénzt, időt és szellemi energiát nem kímélve. Kertészlakásokat és fűthető üvegházakat építtet, az addig 9 hektáros parkot további 4 hektárral bővíti, a világ minden tájáról hozat növényeket, köztük sok évelőt Hollandiából és Németországból.
1928-ban eléri a park jelenlegi nagyságát. Az évelőskert kialakítása is ekkor kezdődött el. Az egymásra merőlegesen futó utakat törpe puszpángsövény szegélyezi. Az utak mellett húzódó virágágyak hátterét nyugati tuja, vérszilva, közönséges orgona, korai nyáriorgona, vöröshajú cserszömörce, japán rózsa, labdarózsa és mályvacserje alkotják. Az Arborétumban több mint 500 féle növény található. Az évelőskertben az 1970-es évek végén 500-600 féle lágyszárú növényből álló gyűjtemény volt. Az utak melletti virágágyak növényanyagát úgy válogatták össze, hogy folyamatosan virágozzanak, így a látogató mindig találkozott virágzó növénycsoporttal. Jelenleg 90-100 féle évelő található.
Az Arborétum nevezetességei az idős fenyők, a szelestei ezüst hársak, melyek a park legnagyobb és legértékesebb egyedei voltak, de viharkárt szenvedtek, az idős szelídgesztenyefák, a liliomfagyűjtemény, a különböző bükkfák és tölgyek.
Az Arborétumot 1952-ben országosan védett természetvédelmi területté nyilvánítják és a Szombathelyi Állami Erdőgazdaság Szelestei Erdészete kezelte 1969-ig. 1992. február 1-től a Szelestei Önkormányzat az Arborétum tulajdonosa és fenntartója.

Mi igyekeztünk tiszteletben tartani a helyet és olyan rejteket keresni, amivel a lehető legkevésbé avatkozunk be a tájba. Egy kéttörzsű fát választottunk közvetlenül a kápolna mögött. Annak elágazásába rejtettük a körülbelül 15x10 cm-es dobozt. Gondosan rejtsd vissza, mert a park gondozói megtalálhatják!

Jó keresgélést!

Karbantartás:
2008.02.13 Már rég ki kellett volna jönnünk. Így viszont elkísérhetett az egy hónapos kislányunk is minket. Hoztunk új dobozt, füzetet, tollat, és ajándékot.

Karbantartás:
2008.11.30 Ismét jó sokat vártam a karbantartással. De ma pont erre jártam, így ki tudtam hozni egy új dobozt, új füzettel. Jelenleg komposztnak használják a láda környékét és ez elég lehangoló. De nekem most nem volt időm új helyet keresgélni, így oda rejtettem vissza, ahol eredetileg is volt. Aki kedvet érez magában, hogy segítsen áttelepíteni, az keressen meg magánban!

Karbantartás:
2009.10.23 A láda végre arrébb költözött. Új helye, a kastély parkjában, a kápolna mögött van. Andival sokat gondolkodtunk, mert itt igencsak szem előtt van. De aztán úgy döntöttünk, hogy ha a kedves játékostársak kellő figyelmet fordítanak a visszaálcázásra, akkor nem lehet baj. Új doboz, füzet és ajándékok.

Karbantartás:
2012.04.15 Az eltűnt ládát pótoltuk, sőt Flórásítottuk. Ismét várja a kincskeresőket! A visszarejtéskor légy körültekintő!''

KK_Team 2020.02.23-én új ládát rejtett, köszönjük! [Admin]

2021.08.12 anettx és ha2 játékosok új ládát helyeztek ki, köszönjük! [szikizso (Admin)]
Állapot: beteg
1 játékos karbantartást javasolt; lásd a logot.

KRW értékelés (588 db): környezet: 4.62 rejtés: 4.24 web: 4.55 átlag: 4.47

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


doresz23 2022.08.16 11:01 - Jelszó nélküli megtalálás
Sajnos a ládát nem találtuk meg szeretnénk kérni a megtalálás elfogadását. [Geoládák v3.12.10]

ReniLaci21 2022.05.18 19:07 - Megtaláltam
sajnos a ládát nem találtuk meg szeretnénk kérni a megtalálás elfogadását. [Geoládák v3.12.10]

[Jóváhagyta: Adoptálható ládák, 2022.05.19 22:14]

jadam968 2022.05.18 15:33 - Megtaláltam
Sajnos a láda nincs a helyén, kérném a kép alapján az elfogadást. [Geoládák v3.12.10]

[Jóváhagyta: Adoptálható ládák, 2022.05.19 22:14]

IMG_0868 
dzcsiga 2022.05.18 11:40 - Megtaláltam - KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.48
Sajnos a ládát nem találtam meg, a képek alapján szeretném kérni a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Adoptálható ládák, 2022.06.09 04:40]

IMG_1366IMG_1367
mikecore69 2022.05.01 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Nem volt a helyén a láda, kérnénk szépen az elfogadást ! Nagyon szép hely! Ivi + Miki [Geoládák v3.12.8]

[Jóváhagyta: Adoptálható ládák, 2022.05.09 19:59]

anita988 2022.04.28 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.21
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) a láda nincs a helyén. a log füzetkét az ablakban találtuk meg. nincs nálunk semmi amibe biztonságosan visszatehetnénk a helyére. ha valakinek van lehetősége tegye meg :) [Geoládák v3.12.8]

Tank86 2022.04.27 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
ugyan azt tapasztaltam mint az előttem logolo
kéktúra [Geoládák v3.12.8]

Guelue 2022.04.21 14:31 - Megtaláltam
Láda nincs, logbook a kápolna ablakában árválkodott. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

betv 2022.04.17 10:20 - Megtaláltam
A ládaoldal leírása alapján egyértelmű, hogy hol kell keresni. Kerestük, nem volt. A szokásos álcázás megvolt, de alatta nem volt a láda.
A képek alapján kérem a találat elfogadását.
(Nem tudom, mi a jobb, ha mi voltunk a vaksik, vagy ha tényleg nincs meg a láda. Szerintem az előbbi, és reménykedjünk ebben.)
Ja, és nagyon szép!

[Jóváhagyta: Adoptálható ládák, 2022.04.30 05:09]

20220417_10133720220417_102434
20220417_10251120220417_102800
20220417_10293920220417_103024
szollosi73 2022.04.14 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Megvan!
Azt sajnos csak itthon olvastam, hogy utánunk eltűnt a láda. Mi még a helyén találtuk, nem volt senki a környéken aki megláthatott volna, és rendesen vissza is álcáztuk, mégis lába kélt.
Sajnálom nagyon.
Az arborétum nem nagy, viszont cserébe nagyon szép, nagyon jót sétáltunk a parkban. Gyönyörűek voltak a magnóliák.
Köszi, hogy megmutattad!

Szelestei Kastély és Arborétum-1Szelestei Kastély és Arborétum-2
Szelestei Kastély és Arborétum-3Szelestei Kastély és Arborétum-4
Szelestei Kastély és Arborétum-5Szelestei Kastély és Arborétum-6
Szelestei Kastély és Arborétum-7Szelestei Kastély és Arborétum-8
Szelestei Kastély és Arborétum-9Szelestei Kastély és Arborétum-10
Zséder Balázs 2022.04.13 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

gyetger 2022.04.12 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
[g:hu+ 2.8.7 dev]

Gabri16 2022.04.11 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Brasil 2022.04.10 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Dezsőke247 2022.04.10 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Furky01 2022.03.20 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

bubu&vahur 2022.03.16 08:15 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.4a]

limeflash 2022.03.15 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

ulex 2022.03.15 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon szép környezetben elrejtett kis ládika :) [Geoládák v3.12.6]

slowly 2022.03.14 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Bori26 2022.03.14 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Az arborétum minden évszakban más arcát mutatja. Március elején hóvirág és krókusz tenger tárul elénk. Könnyen megtalálható láda, akár egész évben érdemes ide ellátogatni és egy nagyot sétálni a kertben. Köszönöm a rejtést. [Geoládák v3.12.6]

bmarianna 2022.03.14 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Ampulla 2022.03.13 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

BBogi6277 2022.03.05 21:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

sanzi89 2022.03.04 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

Attolico 2022.02.26 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Miktek&Szilvi 2022.02.23 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. [Geoládák v3.12.6]

bggergo29 2022.02.20 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Mindenkinek javaslom, hogy menjen egyet túrázni ebben a szép, tavaszi időben! Engem megfogott az ébredező természet gyönyöre. [Geoládák v3.12.6]

Kinyíltak a hóvirágokA park
A kápolna belülrőlA kápolna
A tavasz gyönyöre... 
Lupus21 2022.02.19 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Robinson76 2022.02.17 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.47
Az arborétum nagyon szép és gondozott, kellemes meglepetésként szolgált. Bár kezdett esteledni, így is nagyon tetszett amit láttam és a ládát is sikerült időben megtalálnom. Hatalmas köszönet érte!

Szoradig2@gmail.com 2022.02.16 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Stacee 2022.02.12 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

MrKovalcsik 2022.02.12 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

Hörcsög 2022.01.03 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.16
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.5]
Hátulról támadtam, szerencsém volt. :)

violazsuzsinka 2022.01.02 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.40
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. 2022 év első ládája amit megkerestem. nagyon szép rendezett környezet könnyű találat. A ládát kicsit kitakarítottam a logfüzetet egy zacskóba beletettem. minden rendben volt.
[g:hu+ 2.7.16]

KápolnaKastély 2
Kastély 3Szelestei kastély
ksarvari 2021.12.29 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

palzeno 2021.12.29 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Zsizsi60 2021.11.26 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

nemesa 2021.11.13 07:49 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

BékaBütyök 2021.11.06 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

A.Zsuzs 2021.11.05 16:40 - Megtaláltam
Munkàbol hazafelè, csodaszép kis arborétum!! kár hogy hangos az autók zajától!köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

njuca 2021.11.01 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Ricsi 77 2021.10.31 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.2]

Kata64 2021.10.22 10:15 - Megtaláltam
Ide mindenképpen térjetek be!!!

JanzsóFamily 2021.10.17 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

gst76 2021.10.16 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]
Szelestei pihentető hétvége során kerestük fel ezt a ládát.
Az arborétum tőszomszédságában lévő Zsuzsanna hotelben töltöttünk el 2 éjszakát, a Kastélyba jártunk át reggelizni - vacsorázni.
A láda könnyen megtalálható, bár a rejtekadó fán már nincs borostyán.

20211016_15030620211016_150340
20211016_14052220211016_140545
20211016_14154120211016_141702
20211017_11445620211016_142830
Katusz 2021.10.16 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszönöm szépen a rejtést, egy eldugott csodát mutattál meg nekünk :)

Szőkekapitány 2021.10.12 18:06 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

Hajdu Piroska 2021.10.09 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

redzol73 2021.10.01 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.17
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

BereznaiMiki 2021.09.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

nagyp181 2021.09.06 08:58 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Tyupi17 2021.08.31 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nimka 2021.08.28 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 3.89
OKT Sárvár - Szeleste szakasz közben (után)

boje 2021.08.26 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést!
Tomi, Zsófi, Zsuzsa, Jenő [Geoládák v3.11.3]

kohlhedi 2021.08.23 23:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Végek 2021.08.20 14:13 - Megtaláltam
Kéktúra közben. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

krajorama 2021.08.20 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Óriási a hely [Geoládák v3.11.3]

Rózsás László 2021.08.18 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Gyönyörű az arborétum! [Geoládák v3.11.3]

Réka&Nimi 2021.08.17 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Kellemes sétával kisgyerekekkel teljesíthető, köszönjük!

breimanne 2021.08.16 17:27 - Megtaláltam
Szeretnék ebben a kastélyban pár napot eltölteni!Nagyon tetszik és az Arborétum is csodás!!Köszönöm a rejtést!

álomfogók 2021.08.15 16:30 - Megtaláltam
Majd ha egyszer megöregszünk ...

niksza 2021.08.15 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

ha2 2021.08.12 14:30 - Megtaláltam
Egyesületi ládát helyeztünk ki. A régi, töröttet kikukáztuk. Néha forgalmas lehet a láda környéke.

anettx 2021.08.12 14:26 - Megtaláltam
TFTC!
Zalaegerszeg és környéke
Új csereláda mégpedig a GCFTSO-tól elhozott (duplik?lt) ládát raktuk ki, a régit elhoztuk és kidobtuk.
[Geoládák v3.11.3]

Az új és a régi láda 
sio 2021.08.10 15:00 - Megtaláltam
Ládacsere ráfér, a jelszó olvasható aki tud vihetne dobozt, nálunk nem volt.

viad 2021.08.10 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v3.11.3]

zengoe 2021.08.09 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Artemix 2021.08.09 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nagydora911 2021.08.08 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszönöm, megtaláltuk! Kellemes meglepetés volt ez a park. [Geoládák v3.11.3]

Matuskapal 2021.08.04 23:59 - Megtaláltam
Nehéz volt megtalálni.

Offhand 2021.08.01 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.48
Köszönjük!

Aniko & Gyuri 2021.08.01 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Világutazó 2021.07.27 09:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.11.3]

Pigyu1209 2021.07.20 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

szotiszimi 2021.07.20 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Kohlsoma11 2021.07.18 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Kusz 2021.07.18 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

GYEZegzug 2021.07.16 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.53
Sopronból hazafelé, jó volt itt lenni. Nagyszerű hely, csodálatos környezetben. Köszi szépen a lehetőséget.
Elfogyott a cseredobozom, mindent cserélni kell, jelszó a kupakon.

IMG_20210716_105220IMG_20210716_105237
IMG_20210716_105328IMG_20210716_105356
IMG_20210716_110448IMG_20210716_110635
IMG_20210716_110641IMG_20210716_111139
IMG_20210716_111220IMG_20210716_111606
IMG_20210716_111612IMG_20210716_111752
IMG_20210716_111812IMG_20210716_112057
IMG_20210716_112132 
Sulicska 2021.07.15 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

edusanya 2021.07.05 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Apuska 2021.07.05 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Mariann és Bánk 2021.06.28 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A láda törött, a belseje elázott!

nistv4n 2021.06.25 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Kiki994 2021.06.20 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

JPaul2 2021.06.13 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A láda beázott, a logbook foszladozik, nedves. [g:hu 1.6.7]

S0beit18 2021.06.13 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Jacsa 2021.06.13 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Pókusz 2021.06.11 20:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

bazskas 2021.06.11 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

paujucus 2021.06.03 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

a láda elég elhanyagolt allapotban van, beázott, rovarokkal teli [Geoládák v3.10.5]

l33tus 2021.05.29 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.10.5]

Páratlanpáros 2021.05.25 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

smico50 2021.05.25 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

KarnerM 2021.05.23 22:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

A doboz teteje a földön feküdt. A dobozban lévő cuccok elázva. Doboz ázott tartalommal visszarejtve. Karbantartas szükséges! [Geoládák v3.10.5]

Diegokutya 2021.05.16 14:23 - Megtaláltam
Szeleste kastély.

Robbing41 2021.05.16 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kergosz76 2021.05.16 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Zazi és a Lányok 2021.05.15 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

6C4FA140-FC7B-4D0D-A2B7-D6EA2BF613098896929E-E59B-44A3-8083-1BD31BC6D175
C500DEE7-CE5F-43FD-A599-D460D12C78E4 
Lyonmo 2021.05.14 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ???? [Geoládák v3.10.5]

Matyi2016 2021.05.05 08:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

Friday3 2021.04.21 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.9]

Furtyka 2021.04.12 10:18 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtest! :)

Diesel_team 2021.04.04 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
megtaláltuk, köszi! szuper volt eljutni egy ilyen szép parkba :)

Katsumoto 2021.04.04 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

pierreott 2021.04.04 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

magyarv 2021.04.02 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jetijak 2021.03.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Megtaláltam, köszönöm

remekkelek 2021.03.14 08:10 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönöm a rejtést!

Green Eye 2021.03.14 08:10 - Megtaláltam
Megtaláltam OKT közben, köszönöm a rejtést!

krino30 2021.03.13 17:59 - Megtaláltam
.

Balear 2021.03.13 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Panyek 2021.02.25 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

OKT közben Orsival. Még így, tél végén is szép az arborétum.

Robogo 2021.02.16 12:46 - Megtaláltam
Vas megyei kalandozás alatt kerestük fel a ládát kitkat0123-mal. Hu-s és com-os ládát se hagytunk megtalálás nélkül. Celldömölkön volt dolgunk, ami után felkerestünk pár ládát a környéken, Vát, Szeleste, Gór, Bükfürdő, Bük, Csepreg, Nemesládony, Vasegerszeg és Vámoscsalád volt az útvonal. Sok érdekes helyet ismertünk meg. Tetszett a kastély és a park. Gyorsan megletta láda.
Köszönöm a rejtést!

Mészárosék 2021.02.07 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

NémethBlacky 2021.01.09 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

kir6 2020.11.21 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

polgaradri 2020.11.14 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam, OKT közben, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Nyúlék89 2020.11.14 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Nagyon gyönyörű az arborétum, egy cicaval is osszebaratkoztunk :) [Geoládák v3.7.6]

Csg12 2020.10.25 15:18 - Megtaláltam
Sümeg-Írott-kő kéktúra szakasz közben.

Átmeneti megoldásként a jelszót felírtuk egy papírlapra egy kis dobozban.

A következő kereső hozzon magával pótládát és logbookot, mert az eredeti láda valóban eltűnt.

Köszönöm, hogy megmutattad!

SuperAnya 2020.10.25 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

akarair 2020.10.13 13:50 - Megtaláltam
Megnéztem a helyszínt és a feltételezett rejteket.
Ládát sajnos nem találtam.
Utána fürödtem is egyet a gyógyfürdőben.
Nagyon tetszett a hely, köszönöm a rejtést!
A feltöltött képek alapján szeretném kérni a találat igazolását!
[Geoládák v3.7.2]

[Jóváhagyta: Priszi, 2020.10.29 10:22]

DSC_0022DSC_0021
DSC_0020 
GöRi90 2020.08.22 10:59 - Megtaláltam
Sajnos eltunt a lada. Kerem az elfogadast a fotok alapjan.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.09.22 19:37]

B82004C1-F72B-44AF-AA07-0B080F0FF5A7DA077DB5-7B93-4F04-950C-546924D0025B
43E209CD-993C-4895-9762-C2DEEE7C941C 
szikizso 2020.08.07 15:00 - Egyéb
Piros kereszt A láda az utolsó bejegyzések alapján karbantartást igényel. Kérlek ellenőrizd a láda állapotát! Üdv: szikizso - ládadoki

ferro csaba 2020.08.01 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.30
A kápolna mögött található rejtekről eltünt a láda. Egy alternatív jelszó jó lenne. A Kastély falán van emléktábla, amely felhasználó lehetne vagy az arborétumban is van még emléktábla. Fotó alapján kérem az elfogadást.
Kincskereső alpakkák.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.09.08 17:53]

20200731_184023 
vitibi 2020.07.31 23:59 - Megtaláltam
Mi is bíztunk, hogy csak el lett nézve az előző "nemtalálás", de be kellett látni, hogy a láda valóban nincs a helyén. Minden esetre jó volt egy nagyot sétálni a kastély körüli arborétumban. A képek alapján én is kérek egy elfogadást! Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.09.08 17:52]

20200731_11331220200731_115118
20200731_11511120200731_114456
KP1965 2020.06.28 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Hatnapos Kéktúra Kőszeg és Sümeg között, 174 km gyaloglás, 15 bélyegző és 18 GC találat. Ez volt az második nap első találata.
Láttam, hogy beteg a láda állapota, de a legutolsó két bejegyzés alapján bíztam benne, hogy megtaláljuk a ládikát. Sajnos az ideális rejtekhelynek látszó kéttörzsű fa találkozásából hiányzik a láda.
Amúgy a kastély és az arborétum nagyon pozitív benyomást tett ránk, nem is beszélve az itt elfogyasztott tárkonyos jérce levesről!
A fényképek alapján kérném a találat elfogadását.
...
Két hónap alatt sem a rejtő, sem a logbíró nem jelezte, hogy elfogadja a jelszó nélküli megtalálásomat, ezért megkérdeztem egy korábbi megtalálótól a jelszót. Köszönöm nmárti!

20200628_12490220200628_125057
20200628_12441520200628_124557
20200628_12440020200628_134549
20200628_134732 
vidruska 2020.04.10 12:32 - Megtaláltam
MEG TALÁLTUK KÖSZÖNJÜK

KK_Team 2020.02.23 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.11
A beteg ládát cseréltük, újratöltöttük . Sajnos a régi tartalom teljesen elázott, így mostantól új log füzetbe írhattok.
Az új láda egy kb. 15x15 centis műanyag doboz.

Kisandris85 2020.02.23 12:30 - Megtaláltam
Köszi

Awiki 2020.02.23 12:30 - Megtaláltam
A láda félig kigódott a rejtekből, nem nagyon volt mivel eltakarni. A belerakott cetli még bírja, de valami rendesebb rejtés kellene új helyen. Az alborétum még így télen is szép és hangulatos!

IMG_4194 
Rézangyal77 2019.10.06 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a játékot! A beázott a ládikóban a jelszó még épp olvasható, de felírtuk egy papírkára és betettük a dobozba.

zöldfülű 2019.10.06 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
LefüLELVE :-)
A 3 Gyilkos Grácia szüretelni indult a nyugati végekre...
A palacsintás király óta vártam, hogy egyszer eljussak ide :D
Köszi a rejtést

083084
Nomádvándor 2019.10.05 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sajnos még ázott. [Geoládák v2.2.5]

szikizso 2019.10.03 19:34 - Egyéb
Piros kereszt
Mint ládadoki a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapján és a rejtő inaktivitása miatt betegre állítottam.
Ha van rá lehetőséged, kérlek javítsd!
További tudnivalók a beteg ládákról.
Email-t küldtem a rejtőnek.


bagolyvera 2019.10.01 23:59 - Megtaláltam
Erre jártam, megtaláltam, köszi!

Fringilla és Kuglóf 2019.09.24 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda tartalma még mindig vállalhatatlan, penészes, vizes, ez a hely többet érdemelne. [Geoládák v2.2.5]

Brumi 2019.09.18 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Minden szét van ázva. Cserélni kellene. [Geoládák v2.2.5]

Cicapapa51 2019.09.16 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Köszönöm a rejtést.
Szép helyet mutat meg ez a láda.
A tartalom nedves ázott, sajnos nem volt időm megszárítani, rendszerezni.
Cicapapa51

e-nik 2019.09.08 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! OKT 3. nap, 1. l?da. A l?da tartalma el?zott. [Geoládák v2.2.5]

éjféli vadász 2019.09.01 23:59 - Megtaláltam
Meglett! Köszönöm!

ÁjemLevi 2019.08.20 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

arndhu 2019.08.20 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Jakire 2019.08.19 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Gyönyörű kastély, és még szebb arborétum. Csodásak ezek a hatalmas fák, de a fűszer és rózsakert is nagyon tetszett. Megmarisgattam a rozmaringot és a levendulát -utána még fél óráig illatoztam :)

W05-44 2019.08.18 08:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Legkedvesebb edzőbácsimmal Szelestéről folytattuk az OKT-t kirándulásunk második napján. Nagyon szép helyet mutat be a láda, valamint a leírás is igényes, hívogatóan barátságos hangvételű. A rejtéssel sem lenne probléma, ha az átázott és penészes logbook ki lenne cserélve.

A kastélyparkbanKápolna
Az OKT útvonalán 
szife 2019.08.18 08:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Felni 2019.08.17 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Nagy nagy öröm, hogy ide is eljutottunk! :) Köszönjük az élményt! ;) :)) [g:hu 1.6.4]

halaszkiraly 2019.08.16 00:05 - Egyéb
kereszt Vélhetően valaki beírta olvashatóbban a jelszót, az újabb megtalálók közül, így visszakapcsolom kereshetőre, de a beázó doboz miatt a karbantartása továbbra is szükséges. (Villáskulcs ON!)

AlanTheWild 2019.08.14 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Köszönöm a játékot!

picuresnagyur 2019.08.01 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.43
Köszi, a jelszó teljesen jól olvasható. Szép hely.
OKT

Diós Bejgli 2019.07.06 15:30 - Megtaláltam
A doboz tényleg beázhatott korábban, de a jelszó kiválóan látszik.
Köszönet a rejtésért: B, T és Á [Geoládák v2.2.5]

Paul 2019.06.22 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szikizso 2019.06.12 22:38 - Egyéb
Piros kereszt
Mint ládadoki a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapján betegre állítottam.
Ha van rá lehetőséged, kérlek javítsd!
További tudnivalók a beteg ládákról.
Email-t küldtem a rejtőnek.


balazsnoe 2019.06.08 17:05 - Megtaláltam
A láda beázott, a jelszó a dobozon sem látható rendesen. A füzet darabokban es olvasni sem lehet... Felújítás szükséges. [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.08.15 18:48]

nonow22 2019.06.04 18:25 - Megtaláltam
Spanyesszel OKT közben megtaláltuk. Nagyon szép az arborétum, érdemes körbesétálni még 40 km-rel a lábban is. Köszönjük a rejtést! :) [g:hu 1.6.2y]

spanyesz 2019.06.04 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.43
Megtaláltuk nonow22-vel OKT_3.napon, köszönjük a rejtést!

JAck:66: 2019.06.01 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

tapiapi 2019.05.23 17:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.89
Köszönöm, hogy idecsaltál. Cserébe, ha hazaérek, megírom, mit láttam. [g:hu 1.6.1x]
Sajnos nem volt nálam javítószett, a beázott ládában lévő füzetbe logolni nem lehet.

gores 2019.05.19 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltuk, köszönjük, hogy ideinvitált a rejtő. Príma a rejtek, de valahogyan beázott a láda tartalma. 1 vizsgálatot megér, mert én sem írtam a papírokra.

deblin 2019.05.11 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Nagyon örültünk a rejtésnek, mert bár nem lakunk messze az arborétumtól még egyikőnk se járt itt és nem is hallottunk sokat felőle. Hatalmas, gyönyörű és jól karbantartott park. Lánykérős hangulatú hely! :) Köszönjük a lehetőséget!!!

FeldmanZ 2019.04.30 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ovari 2019.04.29 08:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!
"Bocsi és Csapata" [g:hu 1.6.0]

galoca81 2019.04.29 08:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

ndavid42 2019.04.21 08:00 - Megtaláltam
w/ justancsi
OKT közben útba ejtve

justancsi 2019.04.21 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ndaviddal kéktúra [Geoládák v2.2.5]

Gyugyu95 2019.04.20 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Csodás!! Köszi!

szaszkievics 2019.04.18 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
OKT - 1. szakaszának teljesítése kapcsán, a szombathelyi szállásunkra igyekezvén, tettünk egy kis kitérőt, pihenőt HRita, KesserHercegnővel!
Először úgy volt, hogy Kéktúra közben térünk ide ki, de aztán jobbnak láttuk, csomagok nélkül, lazában megcsodálni az Arborétum szépségeit! :)
Nem bántuk meg, nagyon jót sétáltunk a sok - sok szép virág és növény között, melyeknek jórésze kis táblákon is jelezve van.
Köszönet érte!

HRita 2019.04.18 12:56 - Megtaláltam
A logbook elázott. Szép az arborétum!
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Vasedény 2019.04.05 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Danichem13 2019.03.26 07:50 - Megtaláltam
OKT közben megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

PardiAndi 2019.03.17 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

donkardos 2019.03.16 17:41 - Megtaláltam
Kétnapos kéktúra (Tömörd - Szeleste - Sárvár) közben nagy nem kesser csapattal.
Könnyű volt, kissé kilátszott a doboz.

GBoys 2019.03.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

szikizso 2019.01.22 21:45 - Egyéb
Piros kereszt A láda utolsó logjai alapján karbantartást igényel. Kérlek ellenőrizd a láda állapotát! Üdv: ládadoki

Lámpás 2019.01.21 16:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

GARRI85 2019.01.13 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést. A láda be van ázva, de a jelszó még olvasható. B&K [Geoládák v2.2.5]

dendeocse 2019.01.12 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Megvan.

piadam94 2019.01.09 17:15 - Megtaláltam
Megvan :) Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VaVi 2018.11.20 12:24 - Megtaláltam
köszi, nagyon szép most az arborétum - némi hó borította a még színes leveleket

BlackCat 2018.11.10 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Luki 2018.11.10 12:04 - Megtaláltam
Kicsit azott a belseje :(
+one, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Murmogoek 2018.10.31 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Molli 2018.10.27 08:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Göde 2018.10.27 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.SIKERÜLT [g:hu 1.6.0]
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm.
A jegyzettömb elázott, cserére szorul. Sajnos nem volt nálam gyógyító készlet.

Ákibard 2018.10.22 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Kéktúra (OKT-01) teljesítése közben - mert belefért az időbe :) Az arborétum pofás, séta közben azon gondolkodtam, milyen szerencsések, hogy ilyen pici településen ilyen szép sétálóhelyük van.
Sajnos a logbook csurom vizes, logolással meg sem próbálkoztam... A jelszó olvasható.

Vityi 2018.10.13 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.91
Megtaláltam! :D

Sajnos a logbook teljesen el van ázva. Ja jelszó lassan olvashatatlan lesz :(

striker11 2018.10.12 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mike andros 2018.09.20 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

csipet_csapat 2018.08.27 19:31 - Egyéb
Piros kereszt A láda utolsó logjai alapján karbantartást igényel. Kérlek ellenőrizd a láda állapotát! Üdv: ládadoki

Juhasz 2018.08.26 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.01
Szürkítve. Családdal. Láda üres, log teljesen szétázva!

Tar család 2018.08.19 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Mgota 2018.08.18 18:28 - Megtaláltam
K?ktúra alatt ezt is megtaláltuk. [g:hu 1.5.4]

Attca 2018.08.18 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

május 15. 2018.08.18 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tiktak 2018.08.17 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zéboy 2018.08.11 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, A láda teljesen szét ázott valaki valami dobozos izét rakott bele ami kifolyt eláztatva mindent tiszta csiriz az egész kérném a tulajt nézzen rá mert így a láda logolhatatlan karbantartást igényel. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zéboy 
Berián 2018.08.11 13:30 - Megtaláltam
Valaki tett bele "ajándékot" ami szétfolyt és mindent eláztatott. Cserélni kell mindent a ládában.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Tibi1983 2018.08.07 16:43 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtő munkáját!
Megtaláltam.
Örülök, hogy megmutattad. [Geoládák v3.5.0]

whaides 2018.08.01 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ropari 2018.07.30 16:30 - Megtaláltam
Köszönjük

Laminsio 2018.07.28 11:22 - Megtaláltam
köszi

Zsirafka 2018.07.22 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bence máté 2018.07.19 00:00 - Megtaláltam
ok

csehipest 2018.07.16 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

solyomeye 2018.07.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

Mary Lou 2018.06.23 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltuk.
Velemi kirándulásra menet.
Köszönjük!

Tittuka 2018.06.20 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjüj a rejtést! (: [Geoládák v2.2.4]

Papi13 2018.06.16 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.39
ok

esztelneki 2018.05.20 19:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

csg69 2018.05.20 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.35
Megvan :)

Törpe 2018.05.11 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Köszönjük a rejtést!
Törpe

tevelady 2018.04.29 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hegyo 2018.04.29 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 4/Rejtés:.4/Web: 4 [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

má-csa 2018.04.27 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Schlégl 2018.04.27 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

pap.viola 2018.04.20 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

KeszteRudi 2018.04.20 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

matyaspeter 2018.04.11 15:33 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtélyt.

piroska 2018.04.03 20:45 - Megtaláltam
Hazafelé benéztünk ide.

DSCF6804 
golent 2018.04.01 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PEx2 2018.03.31 16:20 - Megtaláltam
Nagyon tetszett az arborétum, sajnos a hóvirág és a téltemető is elvirágzott már, milyen szép lehetett a virágszőnyegük pár héttel ezelőtt! A park gyönyörűen ápolt, gondozott, jől esik benne sétálni, és az eső sem esett éppen! Köszönjük!

DSC_3516DSC_3533
sziszisza 2018.03.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Könnyű találat egy gyönyörű környezetben. Kicsit jobb időben kellemeset lehet sétálni is.

tete123 2018.03.11 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KovMat 2018.01.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Nagyon szép a park, a fenyők tényleg hatalmasak.
Köszönjük! -.- --

20180126_104202 
Boti59 2018.01.26 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.09
Megtaláltam.
OKT Kéktúra első nap - első ládája

Ami a furcsa, hogy a dobozban lévő kis füzetben a láda nevének a
GCSEKA név van felírva a GCSZKA helyett.

adamtoth0412 2018.01.24 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A helyi tacskó kellemes kísérő volt az utunk során :)
[Geoládák v2.2.2]

Liberty 2018.01.23 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.44
8/1. Sárvár környéki ládatúra

Még így januárban is szép az arborétum, a tavaszi hérics sárga bimbói már a tavasz közeledtét jelzik. A mesebeli kis kápolna kívül-belül nagyon hangulatos. Nagyon tetszett a hely, érdemes volt felkeresni. Köszönet a rejtésért.
Irány a háromnapos wellness helyszínére , a sárvári fürdőbe :)

Szeleste címere
Geonóri 2017.12.17 11:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

kopepe 2017.11.29 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Köszi a rejtést!

Babu&Zeo 2017.11.26 15:03 - Megtaláltam
Köszönjük! :)

BluePhoenix 2017.11.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.23
Eléggé késve töltöm fel a megtalálást és a bejelentésben nem segít, hogy a ládában GCSEKA van felírva.

Egyébként a környezet nagyon szép!

szabolcsvarga04 2017.11.12 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Remek délutáni séta, célkeresztben a ládával. Szuper, köszönjük!

Fradi33 2017.11.12 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Gyönyörű a park és a környezete!!! Ilyenkor ősszel!!! Nagyon szép!!!

vaterlo 2017.11.04 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
OKT közben egy rövid séta során az arborétumban. Köszi a rejtést.

jspanyik 2017.11.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Bükfürdői hétvégénken kalandoztunk erre. Nagyon tetszett ez a varázslatos hely, amit az ősz most különösre színezett.

Köszönjük a lehetőséget!
Mari és János

IMG_8311IMG_8314
IMG_8318IMG_8319
IMG_8315IMG_8320
Ignis9 2017.10.28 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Petheovackával közösen, köszönjük. :) Tetszett. :)

DSC03304DSC03317
petheovacka 2017.10.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Színes levelek nyomában Ignis9-cel. Kösszi a rejtést.
---- Ferenc Jóskát idézve: "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!" :)

20171028_13443920171028_134648
20171028_13473020171028_135041
20171028_13581220171028_135821
20171028_13585520171028_140003
20171028_14011620171028_140734
fehérkút 2017.10.27 10:26 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! OKT közben!

erdosjudit 2017.10.24 10:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

djozike 2017.10.14 09:00 - Megtaláltam
Kék túrázás közben sajnos csak a ládáért ugrottunk be az arborétumba. Nagyon szép volt mindenképp visszajövünk alaposan megnézni :)

distike 2017.10.05 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Megtaláltam.Csodálatos a kastélypark és a virágoskert.Köszönöm a rejtést.

TothTi 2017.09.29 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A kastélyt is meg tudtuk nézni, a toronyba is felengedtek bennünket. Köszönjük.

Zolas21 2017.09.16 09:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Egyiptom 2017.08.21 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Az egész arborétumot bejártuk. A kápolna, mintha a meséből lépett volna elő.
Köszönjük szépen.

vas megye 042vas megye 035
vas megye 034vas megye 041
vas megye 044vas megye 049
KiBeDo 2017.08.17 10:00 - Megtaláltam
Nagyszüleimmel.

J11_4110J11_4118
J11_4119 
Toti 2017.07.29 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon szep az arboretum. Koszonjuk: Alexa, Toti [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2017.07.29 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

adrivik 2017.06.30 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
OKT teljesítése közben kerestük meg a ládát. Nagyon szép az arborétum, kicsit sétáltunk benne. Köszönjük.

markovicsa 2017.06.29 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Kéktúra teljesítése közben megkerestem.
Egy éjszakát töltöttünk a kastély mögött lévő Zsuzsanna Hotelban, az ár és a szolgáltatás aránytalan. A félpanzióval sem voltunk elégedettek. A hideg vizes medence és a termál fürdő belépőt ugyan tartalmazta a szállás díja, de nem volt nagy élmény. Nem ajánlom senkinek a szállást.

DSC00131DSC00133
DSC00140DSC00142
DSC00145 
atomfrici 2017.06.14 19:12 - Megtaláltam
köszi a rejtést

CsKaroly 2017.05.27 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

emiGrant 2017.05.27 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.94
9/2. A park nagyon szép és az arborétum is szépen fejlődik. A kultúrházban éppen gyerekeknek volt táncórájuk. A kis kápolnát hamar megtaláltuk és a rejtés is tetszett. Az egyetlen problémám az, hogy két jelszó is van a ládában: az egyik a szép, vadiúj logbookban a másik a fedél alján. Talán az utóbbit ki kellene húzni vagy átírni. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-1
-2-3
eskar 2017.05.26 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszi a rejtést! A park gyönyörű. Egy rendezvény miatt nagy volt a nyüzsgés, de sikerült észrevétlenül megtalálni a ládát. A doboz kupakjára, és a logfüzetbe írt jelszó eltérő! Az utóbbi a jó.

mheder 2017.05.18 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2017.04.29 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.33
Az arborétum maga a csoda, tavasz lévén sok a virágzó növény, és azok az illatok....:) A láda belseje teljesen szétázott, olvashatatlanná vált a jelszó. Egyeztettem a rejtővel és mivel már csak egy logfüzet volt nálam, csak azt cseréltem. Így egy ideig használható. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-1
-2-3
-1-2
 
Parmerozpazepan 2017.03.27 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Klassz kis kastély, gyönyörű az arborétum. 5+ a környezet.

A doboz, ahogy már jelezték, beázott, logfüzet belerohadt. Jelszó olvasható.

Évi&Zoli 2017.03.25 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
OKT közben útba esett! Nagyon szép a kastély és az arborétum is, sajnos a láda elkeserítő állapotban van! Rátesszük a piros keresztet. Gyors gyógyítást igényel! Köszönjük!

20170326_09011220170326_090252
20170326_09044520170326_090606
20170326_09070720170326_090914
feldelaci 2017.03.25 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Fenilefrin 2017.03.25 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Meglett, köszi a rejtést!

levcsesz 2017.03.13 16:32 - Megtaláltam
Köszönjük!

tivi2007 2017.03.12 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Láda tartalma teljesen el van ázva. Füzetbe nem lehet logolni.
Parkba a hóvirágok szépen virágoznak, teljesen beborítanak egy-egy
nagyobb területett.

MoMaszter 2017.03.10 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Gyönyörű a szelestei arborétum! Ha erre jártok, próbáljátok ki a meleg vizes fürdőt is (a kastély mellett kell továbbsétálni).
Kösz a rejtést!

Hugi87 2017.02.28 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2017.02.28 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bogyó&babóca 2017.02.19 10:30 - Megtaláltam
Nagyon szép környezetben van a láda kellemeset lehet sétállni az arborétumba,de sajnos a ládanak Sűrgős javításra van szüksége mert teljesen szét van ázva a tartalma.

jenne 2017.02.11 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam :) OK

Fixis 2016.11.18 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!
OKT közben. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

wabel 2016.11.04 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszönjük a rejtést, a botankert még így ősszel is csodás! Sajnos a logbook elázott!

thytam 2016.11.03 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk, bár a láda ramaty állapotban van, a napló is szétázott, lehetetlen bele írni. Köszönjük a rejtést! Thytam (Bertóthy Család)

adrita 2016.10.31 12:15 - Megtaláltam
OKT közben
Köszi a rejtést!

CsontosN 2016.10.31 12:15 - Megtaláltam
OKT közben

keta 2016.10.30 15:54 - Megtaláltam
Megvagy hadnagy! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kazevo 2016.10.29 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

N.Zs. 2016.10.14 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.30
Kőszeg felé útba ejtettünk 1-2 érdekes pontot. Ez volt a második. Tetszett a rendezett kert és a szépen rendbe hozott kastély. Itt ebédeltünk.
A láda tartalma penészes, cserére szorul. Szerencsére a műanyag kupakon még olvasható a jelszó.

kívülbelül / étterem
008018
019023
020022
carmin 2016.08.18 13:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

DSC06147DSC06154
DSC06155DSC06156
DSC06159DSC06162
DSC06168DSC06169
Skali&Margó 2016.08.04 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
OK!

Dorina&Atis 2016.08.01 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Imi Ari Bella 2016.07.15 16:24 - Megtaláltam
A kastélyban ebédeltünk meg. Közbe meg lett a láda is, bár már szétszedtem az egészet a jelszóért, mikor észrevettem a jelszót. :)

Nyunyó_Rulez 2016.07.15 00:00 - Megtaláltam
Gyönyörű környezet rengeteg madárral. :) Köszönjük a rejtést!

Judit és Béla 2016.07.13 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.20
Megtaláltuk.

gagimoccapicci 2016.07.01 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
OKT 3. napján ide érkeztünk meg. Éppen motorostalálkozó volt, de nagyon jófejek voltak és megengedték hogy itt sátrazzunk. Az arborétum gyönyörű, köszi a lehetőséget!

P1060088P1060091
P1060096P1060100
DSC01048DSC01049
t1kovacs 2016.06.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Köszi a rejtést!

Fecó07 2016.06.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Köszi a rejtést!

kitkat0123 2016.06.28 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

MirP 2016.05.14 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.47
Szelestén fejeztem be az aznapi kéktúrámat és így felkerestem a ládikát is. Az arborétum nagyon szép volt, a kastélyszálló is, a kaja is nagyon finom volt. Szállásom az Anna Vendégházban volt, ahol rendkívül kedves volt a szállásadó hölgy és baráti árak is voltak. A kápolna is nagyon szép.
A logbook egyébként nagyon el van ázva, a jelszó is egy külön papírfecnin van, ami szerintem szintén nem fogja sokáig húzni már, mert el is van mosódva és szakad is a szélén. Ráférne egy csere.
Köszönöm szépen a rejtést! :)

8285
86 
Joanne 2016.05.12 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Letérés az OKT-ról. Oda-vissza 0,5 km.

20160512_082811 
Kogerj 2016.04.28 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltam.Gyönyörű a környezet.A füzet kissé elázott. :) Köszi a lehetőséget.

Decsi csalad 2016.04.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

vicaroka 2016.04.15 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Ok.

ditke 2016.04.03 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bärlin 2016.03.27 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Gyönyörű az arborétum és a kastély.

gia25 2016.03.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
A kastély parkja nagyon szép volt a napsütésben. Köszönöm a lehetőséget!:)

fobizan 2016.03.05 14:25 - Megtaláltam
KÉK túra közben közös találat.

lovagias 2016.03.05 14:25 - Megtaláltam
:)
KÉK túra közben fobizan és bacso társaságában.

Bacsó 2016.03.05 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Nagyon szép hely! Nyáron is érdemes volna ide jönni.

145 Szeleste - arborétum 
közös nevező 2016.02.29 00:00 - Megtaláltam
.

Wulka2 2016.02.20 10:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, a környezet pedig csodaszép.
Viszont a láda kissé be volt ázva, a kis füzet pedig eléggé át volt nedvesedve.

dildi 2016.02.20 10:00 - Megtaláltam
Az arborétum nagyon szép, gyönyörűek voltak a hóvirágok. Wulka2-vel vadásztuk le a ládát, köszi a rejtést!

IMG_4862 
kingasz 2016.02.06 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fillér Team 2016.02.02 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Csodaszép hely, köszi a rejtést!

Szeleste 
Bea75 2016.01.30 10:45 - Megtaláltam
.

KataJani 2016.01.30 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
.

Goldenbay 2016.01.30 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nöpike 2016.01.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Megtaláltuk épp utánnuk jött egy kesser csapat :)

piros patrol 2016.01.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk!

gyurek 2016.01.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megvan!!

laas 2015.11.23 10:10 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

tormaklan 2015.11.05 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszi a szép helyet!

SuperGeo 2015.10.27 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ancsi&Imu 2015.10.26 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! :)
Nagyon szép hely!
Ancsi, Marci, Imi [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lumasella 2015.10.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Szép környék. Hát még ha a fürdő is nyitva lett volna!

lordino 2015.10.24 00:00 - Megtaláltam
ázott belsejű tégely

Gextrem 2015.10.13 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szaatt 2015.10.10 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

OKT Csajok 2015.09.16 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést!

szaboist 2015.08.25 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

geoLinti 2015.08.23 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ronin 2015.08.23 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönet a rejtésért! [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

 
hitamas 2015.08.14 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Bükfürdői nyaralás 2. nap, 6. láda. A ránk rontó kb. nyolctagú tacskófalkától eltekintve sima megtalálás, kellemes környezetben .... :)

Attil@ & Réka 2015.08.08 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Réka és Attil@

geoHamsters 2015.08.06 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
köszi

Jesper Olsen 2015.07.15 19:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Köszönjük a rejtést, nem volt nehéz a dolgunk. Picit jobban rejtettük el, mint az előző megtaláló. A kápolna nagyon hangulatos volt, bent égett 1-2 mécses.
GPS-nélküli ládavadászok: Zsófi és Csaba

braunfrici 2015.07.14 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.24
Családi nyaralás 29/17 találat.Erdő mélyén egy kis gyöngyszem.

Braunka 2015.07.14 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.46
szúnyog

Strombus 2015.07.11 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 4.26
Gyönyörű hely, érdekes kis kastély, elhanyagolt láda.
Az ismertető hosszú, beleveszik a részletekbe, de pl. a kastélyról nagyon kevés érdemlegeset tudunk meg. Festetics Andor neve hol cs-vel, hol ch-val írva. Lehet, hogy ő is, hol így, hol úgy írta, de biztosan nem egy dokumentumon belül.
A dobozon még mindig flórás matrica éktelenkedett, tartalma vizes, logbook szétázva, jelszó épphogy olvasható (ezért felírtam a doboztetőre).
A negro osztogató itt is előttünk járt, ennek köszönhetően csomagolt folyékony negro lett a "jutalmam". A dobozt kitörölgettem, víztől és negrotól tönkre ment kincseket kidobtam. Új logbookot nem tettem, mert ilyen minőségű dobozba nem érdemes. Négyfülű doboz, víztől védett rejtek kellene ide. Egy madárodú stílszerű és biztonságos lenne szerintem.

 
Péter60 2015.07.11 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.26
Klassz ládaötlet, gyönyörű a kastélykert, sajnos egy elhanyagolt ládával. Látom nem túl aktív a rejtő, ha nehezére esik a gondozás nyugodtan tegye be az adoptálhatóak közé.

vorlac 2015.06.20 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A ládára ráférne egy karbantartás, mert a logbookban a jelszó is nehezen olvasható már. Az arborétum szép, gondozott.

Zsókica és Lackó 2015.06.13 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gusty 2015.06.06 16:16 - Megtaláltam
Kéktúra alatt.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2015.05.28 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
+

/Quatermain/ [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

eder 2015.05.17 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

marsoka 2015.05.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Gyönyörű a környék. Egyesületi buszos túrán látogattunk el a környék szép részeire. Köszönöm.

 
PAdri 2015.05.09 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést! Megtaláltuk Gergővel. A láda nincs a legjobb állapotban. Benedvesedett és a füzet kezd szétjönni. A jelszavas oldal ki is esett, és majdnem el is hagytuk, mert nem vettem észre.

Bálint_család 2015.04.19 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2015.04.05 06:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.21
Köszönet a rejtésért!

wiicktoria 2015.04.04 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első geoládánk :)

kectam 2015.04.04 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.85
Reggeli séta a gyönyörű arborétumban. Ilyenkor még minden virág épp csak bontogatja virágait, meseszép az egész
Köszönjük a ládát

DóriAtesz 2015.03.15 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! 2/2
DóriAtesz

Albert13 2015.02.17 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

kaldigeza 2014.11.17 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Az Országos Kéktúra közben egy kedves barátommal. Köszönöm a rejtést!

BubaGC 2014.11.12 09:09 - Megtaláltam
:-)

plecs 2014.11.12 09:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.11
Klassz hely, igazán tetszett!

GEDOMAés Anya 2014.10.27 09:10 - Megtaláltam
Őszi pihenőnk során találtuk meg a ládát. Nagyon szép hely, örülünk, hogy ide is eljutottunk: GeDoMa, mama és anya
Köszönjük a rejtést.
Sajnos a láda belseje egyre nedvesebb.

 
Tathalas 2014.10.12 12:44 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :) Winnykével közös találat [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Repcsi 2014.10.03 22:00 - Megtaláltam
Hátborzongató volt így az éjszaka kezdetén. De így is szép és megnyugtató hely. Köszönjük!

stmester 2014.09.12 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
már tavaly is voltam az arborétumban, akkor még nem ládáztam, azóta sokat szépült

GLB 2014.09.10 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mikszi 2014.08.30 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Tegnap este érkeztünk a kastélyszállóba, ma pedig 30 méterre a szobánktól megtaláltuk a ládát.

Povi 2014.08.30 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Tandemmal Sárvárról.

beuuu 2014.08.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
nohát, ilyen kis faluban ekkora arbortétum! nekünk nagyon tetszett és a láda is könnyen meglett!
TFTC

zsolo01 2014.08.29 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.84
Megtaláltuk,köszönjük az arborétum megér egy sétát!

öregmedve 2014.08.23 15:30 - Megtaláltam
Szép a kastély és a park.

lepke 2014.08.23 15:30 - Megtaláltam
Igen komor időben sejtelmesen sötét erdőben megtaláltuk.

Mesébe illőErdei ciklámen
Esküvőre készülnek a kastélybanSejtelmes erdő
legikaloz 2014.08.22 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Élvezték a gyerekek is 

drabik 2014.08.21 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hebego 2014.08.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Könnyű talalat szép kornyezet

BosziCat 2014.08.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Megtaláltam. Lilo11 és Berti is velem tartott. Kösz a rejtést. Csodálatos hely habár kicsit sietnünk kellett a gyülekező eső felhők miatt. A ládát könnyen megtaláltuk mivel alig volt "rejtve".

Lilo11 2014.08.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Szép, gondozott az arborétum. Érdekes látni lent a különleges fűszernövény kertet. Ilyen fűszereket én eddig csak boltban láttam tasakban.

A láda elrejtése ötletes, bár szerintem kicsit merész! Ugyanis igaz, hogy nem volt nagy forgalom, de a sétaútról simán látni a rejteket. Nem árt körültekintőnek lenni.

Ha kemény tél lenne, lehet, hogy jégtörő szerszám is kellett volna, mert a henger alakú doboz a feléig víz alatt volt a helyén.

Arborétum részletA kápolna
A kápolna belsejeKilátás a ládától
A láda némi élelmiszerrel 
Berti 2014.08.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.86
BosziCat-tel és Lilo11-gyel közös találat

Séta a láda felé 
belus01 2014.08.01 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

MaFe örs 2014.07.27 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltuk.

Dokiii 2014.07.24 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

keridori 2014.07.24 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zolnai 2014.07.22 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltuk :)

blacky01 2014.07.20 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.56
KÖSZI

Giorgio 2014.07.16 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Köszönöm a rejtést!

fullz 2014.07.13 15:26 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

Mo-Hó 2014.07.07 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Szép hely és köszi a rejtést!

kobcikrajci 2014.07.05 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Kőszegi túra után következő napi helyszín felé közelítve, váti kápolna felől elenyésző forgalmú úton. Nagyon szép a kert, a kastély, itt is esküvőt tartottak. Az arborétum felújítását folyamatosan végzik, sok csemete, felirat, kirakott út van. A láda rejtése elég laza, persze ha mások nem bolygatják, akkor nincs gond. :)

Acsart 2014.06.25 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.66
Rábapatyon pihentünk pár napot, és a környék ládáit innen indulva cserkésztük be. A Markusovszky-kastély után jöjjön egy újabb. Nagyon szép a környezet, és a kastély a kis erdei kápolna különösen bájos. Az arborétumban kellemes sétát tettünk, a dobozt könnyen megtaláltuk. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Lacus, Acsart

donbosco 2014.05.19 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

FyG 2014.05.15 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
A Debreceni Egészségügyi SE 6 fős kéktúráján, mely éppen az Yvette ciklon tombolására esett a Velem - Sárvár útszakaszon. Kedvünket nem vette, jó hangulatban teljesítettük a teljes távot.
Több napos esőzés után és közben, nagyon erős szélben tekintettük meg az arborétumot.
Köszönet a rejtésért!

Kismaszat 2014.05.11 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2014.05.10 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Edizon 2014.05.02 14:00 - Megtaláltam
Megvan.

@david 2014.05.02 00:00 - Megtaláltam
Kéktúrázás közben érintettem a pontot, a ládát nem leltem, kérném a megtalálás jóváhagyását a fénykép alapján. Köszönöm. Találkoztam egy igazán kedves hölggyel Szelestén, akinél tudtam sátrazni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.06.18 21:33]

 
navigaator 2014.05.02 00:00 - Megtaláltam
-

dabcsi 2014.05.01 11:30 - Megtaláltam
Ha megtaláltátok a ládát, távolabb logoljatok, ne zavarjátok meg az ott fészkelő, költő madárkát. Lásd képek.

Miley98 2014.04.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.35
Kellemes kirándulás ezen a gyönyörű helyen.A parkban két helyen is esküvői fotózás volt.Képek később.
Köszönöm.

police107 2014.04.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.48
Bükfürdőről rándultunk át és nem is csalódtunk.Az arborétum és a kastély gyönyörű volt,kellemes időben jártuk be a parkot.A láda két kátránypapírdarabbal volt letakarva? így szerintem illetéktelenek is könnyen kiszúrják.
A logfüzetben volt 2014.júniusi megtalálás is.??????????
Köszönöm a rejtést.

Sch_fam 2014.04.18 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
Fantasztikus volt ez a kis arboretum es kastely, nagyon szepet kirandultunk, koszonjuk

Szabó família 2014.04.18 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Ksati 2014.04.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.70
Családi kirándulás keretèben sétáltunk az arborétumban. Gyönyörü hely. Köszönöm a rejtést!

tudofu 2014.04.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Nagyon szép az arborétum. Köszönjük a rejtést.

Checkers 2014.03.30 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.53
Vasárnap délutáni kirándulás közben sikerült begyűjteni. Tetszett a kastély, a növények, különösen a virágba borult tulipánfa. Köszönjük a rejtést!

petyo11 2014.03.29 11:00 - Megtaláltam
KÖSZÖNJÜK! petyo11 és neje

Vértesjáró 2014.03.23 06:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gyildarefo 2014.03.20 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
OKT 1. közben. Jó hely, persze ilyen időjárásban minden szebb. Köszönjük, a leírás példás.

KápolnaAlapítók
KastélyArbi
SzelesteEz a mai OKT stílus
karathl 2014.03.19 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Gc kupázás során kerestük fel a közeli arborétumot. Még a hatalmas szél ellenére is kellemes volt a séta.

kefe 2014.03.09 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
köszi. megvan OKT

MFJ 2014.03.07 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Munka előtt. Köszönöm.
Vince és MFJ

Katka 2014.03.03 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Cumi75 2014.02.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Szép környezet, köszi a rejtést.

Luca-Cache 2014.01.19 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Anya ma nagyon akart kirándulni. Erre apa: Ha sétálni akarsz, akkor menjünk láda nézőbe. Ezt a ládát ráadásul pont a szüleim rejtették, nem sokkal a tesóm születése után.

 
Yankeeville 2014.01.11 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Nagyon szép, karbantartott park..
Köszi a rejtést...

gyöngyvirág7 2014.01.05 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk! Szép hely! Köszi! :)

Párduc50 2013.11.30 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
A park csodálatos, és este láttam kivilágítva!

Csibék 2013.11.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!
A láda egy kicsit beázott!

Hooch-Csi&Vi 2013.11.25 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Hooch-Csi&Vi [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

zsolty23 2013.11.10 12:01 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

macikupac 2013.11.01 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.34
Bükfürdői pihenés 7.

A külső parkolóban álltunk meg, s onnan a parkon át sétáltunk be Árpival. Sok kastélyparktól eltérően ez nem keltette a nagyon gondozott és tudatosan kialakított arculattal rendelkező benyomását. Persze, voltak egzotikus fafajták, de azok olyan "ahogy esik, úgy puffan"-jelleggel voltak ültetve. Maga az épület - kívülről legalább is úgy tűnik, - szép állapotnak örvend. Talán a nagy óratorony az egyik legizgalmasabb része. Érdekes, hogy a főhomlokzaton - nekem - csak a címer az, ami érdekesnek bizonyult. Mivel az épületről túl sok előzetes fogalmam nem volt, ezért vártam egy kiugró kocsifelhajtót, vagy valami más nem szokványos megoldást. Azért tettünk egy sétát a parkban és nem egyből a ládára vetettük magunkat. Macek mellett ide Árpi mackója, Mici is velünk jött.

[wapon beküldött és otthon kibővített szöveg]

 
karcsipanna 2013.10.31 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91

Szép volt!infosoft 2013.10.26 08:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Nagyon szép hely, köszi a rejtést.

barchetta13 2013.10.19 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Köszi a rejtést! A kastély és az arborétum nagyon szép, a láda viszont sajnos beázott.

Sticci 2013.09.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Köszönet a rejtésért! Egy nagyszerű lagzi másnapján a gyönyörű arborétumban sétálva fedeztük fel a ládát. 'Veszprém-Székesfehérvár'

[Jóváhagyta: Priszi, 2013.09.23 22:18]

KápolnaJapán kert
Arborétum 
dusi41 2013.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
Csodálatos a kastély és az arborétum, érdemes volt felkeresni.
(Szolgálati közlemény: A láda kissé beázott, a napló vizes). :)
Orosz Család

RealRaul 2013.08.09 10:40 - Megtaláltam
ok

othria 2013.08.09 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Köszönöm a rejtést.

othnan 2013.08.09 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
Közös kirándulás alkalmával, othriával és realraul-lal. Köszönjük a rejtést.

ironman 2013.08.06 18:30 - Megtaláltam
Jól megizzadtunk a hőségben, amíg Tömördről elgyalogoltunk ide. A nagy melegre való tekintettel igénybe vettük a park strandfürdő szolgáltatását is.

Klári 2013.08.06 18:30 - Megtaláltam
OKT közben.

dopo 2013.08.01 07:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Felejthetettlen 5 napot töltöttünk a kastélyban,és ha már ott voltunk megkerestük a ládát.
Köszi a rejtést!

 
takacsimre 2013.07.28 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Tavaly tavasszal már kerestük, akkor beteg volt. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

SzabEdAn 2013.07.24 19:16 - Megtaláltam
OKT alkalmával Írottkő - Sárvár 3 napos túra során. Köszönjük a lehetőséget... [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2013.07.24 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2013.07.21 13:30 - Megtaláltam
Nagyon klassz az arborétum, körbejártuk, tanulmányoztuk rendesen. Sajnos a ládát nem találtam meg, amennyiben lehet kérlek, fogadd el a képek alapján találatnak.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.26 20:07]

Rubor 2013.07.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
Megtaláltam. A kápolna előtti új kis téren éppen esküvői szertartáshoz készülődtek.

K. Csaba 2013.07.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.95
meg

nymhun 2013.07.14 17:00 - Megtaláltam
-

szjuvi 2013.07.10 20:25 - Megtaláltam
A felújítás szele, és heve Szelestét is elérte, mert a Hotel-Kastély környékét már pár helyen egészen csinos módon rendbe tették.

És most, hogy már a kamionok sem dübörögnek át a településen, csendes kis falu lett.

A jelszó helyesírása elgondolkodtatott minket.

Köszönjük

cincinek 2013.07.07 15:30 - Megtaláltam
Szelestén még tavaly ősszel járt Cincinek egyik fele, ám a ládázás egyedül nem az igazi. Örömmel láttuk a változásokat, nagyon szép lett a kastély környéke és a füveskert: csak így tovább. KisMókinak ez volt az 5. ládája! Helyi talponállóban közérdekű információk meghallgatása és kullancsgyilkosság után, Vát következett.

5N 2013.07.01 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.88
OKT Sárvár-Szeleste.Ennek a ládának köszönhetően a mai szakaszunkat is be tudjuk számolni a GCkupába.

vileda 2013.06.29 00:00 - Megtaláltam
Szép park, klasszak a gyógynövények, kár, hogy csak nagyon kevésre van kiírva, hogy micsoda.

KakukkOK 2013.06.27 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Gyönyörű környezet, csak ajánlani tudjuk!

GeoPatikuS 2013.06.18 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtö fáradozását! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Bubuka 2013.06.18 13:30 - Megtaláltam
Zalából Sopronba menet.
Régen jártam már itt, akkor nagyon rossz állapotban volt a kastély. Örülök, hogy felújították.

zalajaro 2013.06.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.16
.

érdeCache 2013.06.18 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! A kastély és a kis kápolna gyönyörű.

StiviG 2013.06.01 13:50 - Megtaláltam
Köszönöm!

Ancs 2013.06.01 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Tömörd - Szeleste OKT szakasz után fellelve.
A mai napra tervezett szakaszt hamar letoltuk, így volt még egy óránk a busz indulásáig. Az arborétumot éppen alakítgatják, így most nem a legszebb arcát mutatta. A kastély szép.
A láda könnyen meglett, egy lélekkel sem találkoztunk a parkban. A füzet nedves, elkezdett penészedni.
Köszi

mozgo 2013.05.24 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
luviktor 2013.05.20 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.65
Kőszegi pünkösdi hétvégénk első bónuszládája lett a szelestei. Juli szülei már többször szálltak meg a kastélyban, most minket is elvittek egy rövid ebédre. Nagyon finomakat ettünk. Az ezt követő séta jól is esett a parkban, meg néztük az arborétum legtöbb részét.

szjuli 2013.05.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.69
Kőszegi hétvégénk zárásaként hazafele menet még megálltunk Szelestén ebédelni, és ha már itt voltunk, ezt a ládát sem hagyhattuk itt. Sétáltunk egy kicsit a parkban, de mivel már esteledett és a felhők is vészjóslóan gyülekeztek, indultunk hazafele.

peszi 2013.05.20 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bluehiker68 2013.05.20 13:40 - Megtaláltam
OKT közben...

Hosszu és Maszat 2013.05.19 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.42
Schneeberg túráról hazafele tartva levezetésként vadásztuk le. A parkot éppen felújítják, amit láttunk belőle az nagyon szép. A dobozból kifolyt némi víz és a füzet is el van ázva.

arandria 2013.04.30 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, könnyen meglett! Sajnos a jelszót valószínűleg rosszul írtam fel, mert nem fogadja el a gép. Azt hiszem, hogy a ch-cs-ts kombinációk közül cseréltem el valamit, de most már nem tudok újra próbálkozni. A ládában a naplófüzet eléggé el volt ázva, egy nyálkássá ázott gusztustalan nejlonzacskóban volt, amit kidobtam. A dobozt úgy helyeztem vissza, hogy a fedele lefelé nézzen, így nem tud beázni, ezt javaslom a következő megtalálóknak is. Ha valakinek több ideje van, mint nekem volt, az vegye ki és szárítsa ki a napon a füzetet!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.06.12 21:20]

pockok 2013.04.15 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Szép hely, de látszik, hogy a cserjék virágzásakor lesz majd az igazi. A park gondozói tényleg nagyon figyelnek, ottjártunkkor egy néni éppen a kápolna melletti utat gyomtalanította. A ládát gyorsan ki tudtuk emelni és vissza tudtuk tenni - szerintem észrevétlenül, de logolásra már nem volt időnk...

balra hátul a néni :) 
diego 2013.04.13 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.82
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Tömörd - Szeleste OKT szakasz zárásaként.

harcsat 2013.04.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszi a relytést!

MoBike04 2013.03.29 14:42 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

szicsu 2013.03.22 13:20 - Megtaláltam
megvan, köszi

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2013.03.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Szép helyre kalauzoltál bennünket, kék túra közben tettünk egy kis kitérőt, köszi a rejtést.

lembo 2013.03.17 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.03
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]
Vasárnap délutáni ládázás a márciusi télben, szélben.
LemBo

Pilis50 2013.03.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Szombathelyi "nyaralásunk" utolsó találata.

sosi 2013.03.15 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.74
kéktúra közben tettünk egy kitérőt az arborétumban, aztán kipróbáltuk a szelestei gyógyfürdőt is

nyeso 2013.03.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Megtaláltuk. Köszönjük!

nyiroadam 2013.03.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
OKT túra közbeni kitérő. Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

csbagi 2013.02.06 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, Istvánnal.

Cseber 2013.02.06 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltam Ágival! Nagyon szép a park és a kastély is!

EmesESE 2012.12.09 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.67
December elei szokásos geocaching túránkat ismét nyugat-magyarországra koordináltuk.
Szokásos hóesés megvolt, de így is be tudtunk gyűjteni Szombathely környékén 11+1 ládát, egy esetben kellett jelszó nélküli megtalálásra hagyatkoznunk.
Nagyon szép rendezett környezet, a kápolnát nyitva találtuk.
Sajnos a loogbook átázott, így bejegyezni nem tudtunk, a jelszó még olvasható.

NagyKG 2012.11.11 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.16
Megtaláltam! Köszi!

Alba Regia 2012.10.30 15:00 - Megtaláltam
OKT közbeni kitérő.

SirLes 2012.10.28 15:46 - Megtaláltam
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

 
kakukKata 2012.10.21 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Korai órán még az OKT túránk kezdése előtt kerestük meg a ládát, nagyon szép volt az arborétum és a kastély is!

 
CacheFinder 2012.10.20 08:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Az OKT Szeleste-Gérce szakaszának lejárása közben tettem kitérőt a ládához.
Az arborétum még ezen a ködös őszi regggelen is nagyon szép volt. A kis kápolna szintán bájos.
A rejtekben állt a víz, így a logbook kissé nedves volt.
Köszönöm a rejtést!

Petike83 2012.10.07 18:48 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jzsupp 2012.10.06 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
A láda beázott, a logbook felvette az összes vizet. Amennyire tudtam kitörölgettem, és raktam bele + logbookot.
Az arborétum gyönyörű, köszi a rejtést.

ToDi001 2012.10.04 00:00 - Megtaláltam
A hely gyönyörű és nyugodt, csendes... A logbook teljesen el van ázva, sajnos nem tudtam kicserélni..

lizzard és csapata 2012.09.12 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Nagyon, nagyon szép és nyugis hely. Az arborétum is teljesen rendben van ide visszajövök egyszer nyaralni. Köszi a lehetőséget, a füzet sajna teljesen e van ázva.

DonRazzino 2012.09.02 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Nagyon hangulatos a kert, kellemeset sétáltunk. Köszönjük a rejtést!

fofoka 2012.08.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nyolcadszor nyaraltunk itt, így most megkerestük a ládát is :)

zayd 2012.08.24 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
OKT közben, szép a park és a kastély.
Köszi.

Rockatansky 2012.08.18 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk! a fuzet sajnos teljesen el van azva. :( [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2012.08.08 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Dunántúli nyaralás a "fészekaljával": Andi lányunk, Gergő, Enikő, Pistike, Eszterke, az unokáink, valamint Penyu kutyánk voltak velünk.

A leírásban szereplő felhívást az előttünk járó (valaki) nem vette figyelembe, elég messziről látszott a láda. Sajnos nem számítottunk rá, hogy belül csurom víz lesz, a - különben nagyon szép - logbook teljesen át van ázva. Időnk nem volt vele foglalkozni, mert még hosszú út várt ránk.

Ha valaki ezután készül arra, próbálja meg kiszárítani a dobozt, de a könyvecskét vsz. cserélni kell, addigra teljesen összetapadnak a lapjai.

BluEHourTeaM 2012.07.27 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Nagyon tetszett...köszi :)

B l u E H o u r T e a M 
korosiz 2012.07.27 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.46
megvan

Evetke 2012.07.20 10:41 - Megtaláltam
Bizony meg vagy találva. [iwc iphone]

 
100uf 2012.07.14 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
Köszi meglett!

peterpan 2012.07.03 00:00 - Megtaláltam
.

 
kofarago 2012.06.22 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. köszi.

EdeZ 2012.06.19 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

acs54 2012.05.28 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszönjük a rejtést!

GGABI 2012.05.27 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Gyönyörű hely, könnyű találat.
Köszönöm a rejtést.

Fikusz Kukisz 2012.05.21 14:57 - Megtaláltam
Gyönyörű hely, köszi, hogy elhoztál ide! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Barbi és Bendőke 2012.05.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nagyon szép környezet, örülünk, hogy elmehettünk Bóbitával és Bendővel. Reméljük egyszer majd pár éjszakát is eltölthetünk itt, és jobban felfedezhetjük az arborétumot.

Kilátó 2012.05.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Gondnokkal nem találkoztunk, "flórát" visszarejtettük. Az arborétum szép és gondozott.

Bóbita és Bendő

Vajon a geo "log book"-ot találtuk meg? 
rallymax 2012.05.17 14:00 - Megtaláltam
Gckupa Keretében OKT közben megkerestem :)

kovajano 2012.05.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
megvan

pozsesz 2012.04.29 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Megtaláltuk! Szép az arborétum és a kastély!

 
ArNick 2012.04.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Kellemes hely az arborétum. Pozitívum, hogy egész évben látogatható, s a belépés ingyenes. Az M86-os elkerülő út elkészülte bizonyára jót tett neki. :) Köszönjük!

Priszi 2012.04.15 14:25 - Egyéb
Ládakarbantartást végeztünk. Még egy barátunk is elkísért minket. Sok örömet az új ládához!

povyagi 2012.03.18 12:55 - Megtaláltam
Mathauval...

[Jóváhagyta: Priszi, 2012.03.22 14:13]

Mathau 2012.03.18 12:55 - Megtaláltam
A láda hűlt helyét találtuk, teljesen egyértelmű, hogy itt lehetett a doboz. Talán érdemes lenne egy kicsit beljebb rakni a sétaúttól. A kastélypark gyönyörű, egy jót sétáltunk benne.

[Jóváhagyta: Priszi, 2012.03.22 14:13]

Puzzle Apartman Gyula 2012.03.18 09:15 - Megtaláltam
Hazafelé úton ejtettük útba ezt a szép helyet. A korai időpont ellenére nagy volt a forgalom a képolna környékén. Először egy házaspár csodálta meg a kápolnát hosszasan. Majd a takarítónő vette be magát, hogy alaposan kitakarítsa ill. felfrissítse a belső teret és a virágokat.
A rejteket így csak messziről azonosítottuk be, ám nem próbálkoztunk, nehogy a néni csúnyán nézzen. Ehelyett inkább bementünk szétnézni a kastélyba, ami csodaszép!!! Elég hosszasan elidőztünk benn, ám amikor kijöttünk a néni még mindig takarított, így inkább távoztunk.
Mindezek mellett a képek alapján szeretnénk kérni a találatunk elfogadását, hisz nem akartuk a láda eltűnését megkockáztatni. Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: Priszi, 2012.03.19 23:20]

Milliónyi hóvirág!
2 korszak találkozása :)))
Photographer 2012.03.17 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.15
Korábbi logokat olvasva kicsit hezitáltunk, viszont az Arborétum miatt nem hagytuk ki Szelestei kiruccanást :)
Csodaszép az Arborétum, rengeteg hóvirág van, biztosan tavaszi virágzáskor is gyönyörű lehet! Érdemes visszatérni!
A láda sajnos nem lett meg, csak az "egykori" rejtekhely, ami körül szintén rengeteg hóvirág van. Köszönjük a rejtő elfogadását, és hogy itt lehettünk! :)

EmlékműMeli
Meli a kápolnánálKápolnánál
KoordinátákMeli az üres rejteknél
Kastély és kápolnaTrack
dddani21 2012.03.16 10:00 - Egyéb
Az többiekhez hasonlóan mi is csak a láda hűlt helyét találtuk, de a park nagyon szép volt, úgyhogy megérte a kis kitérőt az OKT-ről. Kérnék egy jóváhagyást, ha megoldható.

Vagdalthús 2012.03.16 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Mikor kerestem a ládát, még nem volt betegre állítva. Én is úgy jártam, mint a többiek: a kis kápolna mögötti fánál pontosan látszik a rejtek, de tartalom nélkül. Egy néni épp a kápolnában dolgozott, virágokat tett oda, mondta, hogy fényképezzek csak nyugodtan, tényleg jó eséllyel megtalálhatták a dolgozók, és elvitték. Amúgy az arborétum nagyon szép, az a sok hóvirág pedig felejthetetlen. A rejtőre bízom a döntést, de egyébként önmagában a látvány miatt is bőven megérte idejönni.
Ötnapos kéktúra során jöttünk ide, Szelestén volt a szállásunk, az Anna Vendégházban, ajánlom, olyan szalonnás rántották kaptam reggelire 6 tojásból, hogy ihaj :-)

[Jóváhagyta: Priszi, 2012.03.19 23:19]

Hapó 2012.03.15 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.61
A láda nem volt a helyén,vagy ahol szerintem lenni kellett volna. Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a találatot. Az arborétum egyébként nagyon szép, másnak is ajánlom.

[Jóváhagyta: Priszi, 2012.03.18 23:49]

kápolnakápolna
kápolna belülarborétumban
arborétumbanarborétumban
arborétumban 
Arti (junior) 2012.03.02 16:00 - Megtaláltam
Az 86-os szelestei elkerülő részét és az új körforgalmakat mértem fel a turistautak.hu részére, s közben beugrottam a kastélyhoz. A ládát nem találtam.

[Jóváhagyta: Priszi, 2012.04.11 08:51]

takacsimre 2012.02.26 09:30 - Egyéb
Hét végi ládázásunk nyolcadik találata - lehetett volna. A hét végét a hotelben töltöttük, nagyon jól éreztük magunkat. A láda megtalálása "hab lehetett volna a tortán." Az utolsó két megtalálóval telefonon beszéltünk, s az általuk elmondottak alapján úgy ítéljük meg, hogy a láda nincs a helyén. A kápolna mögött lévő fánál egy üres műanyag szatyrot találtunk. Vagy egyszerűen csak ügyetlenek vagyunk. Majd kiderül. Marika és Imre

kvivi 2012.01.07 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Tetszett a hely, a rejtés feltűnő volt, nem volt álcázva, gondosan visszarejtettük.

M.Xati 2012.01.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Leírás nélkül, de szerencsével megtaláltuk:)

zazu 2011.12.08 00:00 - Megtaláltam
Szombathelyi manrézára menet... Jege84, Peresz, Turip (+4 fo) társaságában.
Megint egy jó példa a geocaching lényegére, azaz hogy olyan szép helyeket mutasson meg, amiről egyébként nem is hallottunk volna... köszönjük!

hajdúk 2011.11.25 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Kellemes hosszú hétvégét töltöttünk szelestén, köszönjük a rejtést!

iMagination 2011.11.24 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Köszönjük!

Hartyi 2011.11.20 07:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Még a régi ládát találtam meg...Köszi!

cacher_in_the_rye 2011.11.04 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Nagyon szép az arborétum és a kastély. Kösz a rejtést!
cacher

Bakelitusz 2011.10.31 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon szép az őszi Arborétum. Aki más évszakban kereste fel, érdemes ebben az időszakban is ellátogatnia ide.

A kastélyból könnyen rálátni a rejtés helyére. Legyetek óvatosak!

mzalan 2011.10.31 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Megvan. Köszi

qpci 2011.10.29 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
A Zsuzsanna hotelben pihentünk a hétvégén, így nem kellett sokat sétálni a ládáig. Kiváló a hotel, az ellátás ugyancsak. Köszönjük az ügyes rejtést.

Walmer 2011.10.29 09:00 - Megtaláltam
Tájfutó verseny előtt kerestem meg.

a4marvany 2011.10.19 00:00 - Megtaláltam
Sajnos már sötétedett, mikor az arborétumba értünk, de egy kicsit azért tudtun ksétálni és a láda is meglett :)

LionDaddy 2011.10.11 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Ma Szombathelyen jártuk munkaügyben, majd utána levadásztunk néhány ládát a hazavezető úton.
Szép kis kastély és a kápolna is nagyon kedves, ahogy megbújik a fák között.

Köszi a rejtést !

 
atipapa 2011.10.11 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.00
Köszi

hellsytes 2011.10.02 10:08 - Megtaláltam
Gyönyörű az Arborétum. A parkolóból felfele, találtunk valami nagy zöldes-sárga színű rücskös héjú, fehér nedvet engedő "gyümölcsöt" de nem jöttünk rá hogy mi lehet.... Valakinek tipp? előre is köszi

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

waneqr 2011.09.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.87
Köszönjük!

kamzik 2011.09.26 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Szép hely! Köszi a rejtést!

bohrmann 2011.09.26 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Nagyon kellemes környezet, akár órákig elsétálgattunk volna.

[BaLee] 2011.09.25 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Remek rejtés, gyönyörű kastélypark!

beppe 2011.09.10 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Mi voltunk az a család :-)

v.bogika 2011.09.10 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Tibivel Vasegerszeg után ellátogattunk Szelestére is! Megérte! Mikor odaértünk, éppen egy kisgyermekes család tartott kupaktanácsot a kápolna mögött, így a láda megtalálása nem jelentett különösebb akadályt. Míg elvégezték kesser-teendőiket, tettünk egy kellemes sétát a nagyon szépen gondozott parkban, majd visszatértünk a ládához. A rejtés nem lenne rossz, de nagyon feltűnő, ha több fős társaság időzik a találatnál. Köszi szépen!

gyöngyfűző és párja 2011.08.16 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Sok a szúnyog, de kellemes hely.

unclegame 2011.08.13 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

veszprémicacherteam 2011.08.13 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Sikerült.

GB 2011.08.02 16:43 - Megtaláltam
ok

Andrys 2011.08.02 16:43 - Megtaláltam
:-)

Piás 2011.08.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Kéktúrázás közben.
Köszi a rejtést!

Lopakodó 2011.08.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Szép láda, szép környezet!

Eszti&Móki 2011.07.31 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.95
Nagyon hangulatos, szép helyen van a láda, és szépen rendbe van tartva a park! Köszönjük a rejtést!

Bluedog 2011.07.24 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

Szilaj család 2011.07.21 13:17 - Megtaláltam
Köszi!

dáká 2011.07.21 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Renaiddal sátrazós hétvégén.

RenaID 2011.07.21 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Ádáz ládászokként esőben nekiveselkedtünk,és felkutattuk a ládát.Nagyon tetszett a hely,a kis kápolna is.Gyujtottunk gyertyát. :)
Vadása tavi kempingezés elött Dákáékkal.

Rbill 2011.07.17 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.75
Gyönyörű szép kis kápolna, jó állapotban és a park is szép, igaz vélhetően fénykorában pompázhatott igazán, amikor egzotikus virágokban gyönyörködhettek.

DBell 2011.07.16 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.50
megvan

x16xel 2011.07.16 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.57
Megvan.

egosonic 2011.07.16 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.51
Megvan!

Terdik Család 2011.07.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Pihenésre kiválóan alkalmas hely.
Köszönjük a rejtést.

 
V_Gabor 2011.07.09 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.80
Nagyon szép kis park, jól esett a séta a fák között a nagy melegben is! Visszafelé egy hintón ifjú pár érkezett, gondolom gyakori látvány ez a kastély körül.

Köszönjük, megtaláltuk! Mónika és Gábor (Android+g:hu, 60CSx) [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

 
anita003214 2011.07.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Jó helyet találtál a ládának!
Beraktam egy rókát,és egy krokodilt vettem ki.

szilagyp 2011.07.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
gyönyörű! köszi!

Bojsza család 2011.06.28 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 2.50 súly: 2.34
nagyon szép a park

Geo-Balu 2011.06.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Meryemmel jártunk itt, szintén nagyon tetszettek az ősöreg fák, a sok közeli arborétum közül is az egyik legkedvesebb számomra.

Meryem 2011.06.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Már áprilisban is jártunk itt, de elfelejtettük felírni a jelszót. Nem ez az első eset:)

Az arborétum csodálatos, a fák nagyon-nagyon öregek és van bennük valamiféle méltóság.
A lenti angolkert csak felteszi az i-re a pontot.

Köszönjük a rejtést!

nyic 2011.06.24 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Szép Arborétum. Útközben egy gyíkkal barátkoztunk.

nyic+Zita+Anna+Nóra

Anna és a gyíkSzép hely
znasz 2011.06.20 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Köszi a rejtést. Szép a park, szép a kastély.

norko 2011.06.16 15:29 - Megtaláltam
Kéktúrázás során kerültünk ide. Szép az arborétum, és a kastély.

sixth 2011.06.15 15:03 - Megtaláltam
Kellemes hely. Lehet, hogy egyszer pihenni is eljövünk ide a szállóba.

jager250372 2011.06.13 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Pár napot töltöttünk a Zsuzsanna holtelben. Az arborétum és a kastély csodálatos. A láda viszonylag könnyű találat volt, csak a szúnyogokkal kellett küzdeni közben.

bgjozsa 2011.06.12 18:30 - Megtaláltam
Szombathelyről Budapest felé kis kitérőt tettünk. Sajnos a ládát nem találtuk meg. Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a találatot. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Priszi, 2011.11.26 20:57]

a láda hűlt helye
Nyuszi&Csacsi 2011.06.11 00:00 - Megtaláltam
Szép hely,köszönjük a rejtést!

papircica 2011.06.08 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Már másodjára jártunk itt. Babával ideális sétahely. :)

Egy új fekete zsákot vihetne valaki a doboznak, mert eléggé megviselt már...

DBlasius 2011.06.07 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.65
Nem volt nehéz megtalálni a ládát. A hely nagyon szép volt.

Köszönjük a rejtést!


Tonykopter 2011.05.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Felleltük!

ngbriell 2011.05.11 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megvan! Nagyon jól volt álcázva, az előzőek szépen visszarejtették.
Nagyon szép ez az arborétum, nem is tudom, miért nem voltunk itt eddig, pedig nem lakunk messze. Ha lesz egy kicsit több időnk, biztosan visszajövünk még, mert most csak célirányosan ládázni voltunk. :)
Köszi a rejtést!
ngbriell Rolanddal

 
keszist 2011.05.10 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Mikor utoljára arra jártam a kastélyt épp akkor kezdték felújítani. Jó munkát végeztek, igazán tetszetős.

widi 2011.04.24 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.21
OKT közben megtaláltam.

zeus 2011.04.22 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
ok

rero72 2011.04.13 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Nagyon tetszett az arborétum. Még biztosan eljövünk ide egyet sétálni.
Köszönjük a rejtést!

Judit+Robi, Győző

Dius&Geri 2011.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Nagyon szép környék, köszönjük a rejtést!

kacsati 2011.04.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.47
Előzetes olvasgatások alapján nem sok kedvem volt kétszer eljönni a semmiért, ezért úgy döntöttem, hogy egyben letudom a Kőszeg- Sárvár OKT szakaszt. Nem is tudok mit írni róla, az egyetlen látnivaló ez az arborétum volt.

szalaij 2011.03.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltam az OKT Kőszeg-Sárvár szakasz teljesítése közben.

Gabi21 2011.03.15 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltuk. Rita&Gabi

meduza 2011.03.15 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Megtaláltuk! Büki fürdőzés után. Még mindig nyílik a hóvirág.

eckerg 2011.03.14 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Hosszú hétvégi kéktúra közben, 7/7. Köszönjük a rejtést!

lacsz 2011.03.14 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
A kék túra teljesítése közben kerestük meg a ládát.

bbokonon 2011.03.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
A Petőfi filmszínház (valószínüleg volt uradalmi istálló?) felől közelítettük meg. A kápolna környéke fehérlett a hóvirágtól és sárgállott a gólyahírtől. A kastélyt is körbejártuk, és kihasználtuk a helyi sportolási lehetőségeket :-)

 
Fakopács 2011.03.13 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az arborétum már most kezdi tavaszi ruháját felölteni, mindenütt nyílik a hóvirág. Babakocsival is könnyen megközelíthető. A kápolna gyönyörű.

'Ipiapacs' 2011.02.26 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Nagyon szép volt a kastély is és a park is. A hóvirág szőnyegként lepi be a területet egy másik kis sárga virágú növénnyel egyetemben. Sajnos ennek nem tudom a nevét. Egy élmény volt. Köszönjük a rejtést.
Shelbie-ék

 
Pirog&Kata 2011.02.20 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Közös találás Sutyiékkal.
Érdemes ide ellátogatni, szép a kastély és gyönyörű a park, telis-tele hóvirággal és kis sárga virággal. Jön a a tavasz!
A kápolna is különleges élményt nyújtott.
Köszönjük a rejtést.
Pirog&Kata

silence 2011.02.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.16
Megvan. Iszonyat sok hóvirág volt.
Sil, Emi

Adri&Lacike 2011.02.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltuk!

CSS Team 2011.01.15 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
OKT Tömörd-Bögöt kéktúrázás közben. Még ilyenkor is szép az arborétum, mikor a lombhullató fák kopaszok.

Vehicular 2010.12.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.68
Megtaláltunk, köszönjük a rejtést.

Zulu 2010.12.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Megtaláltuk! Köszi a rejtést, nagyon szép a táj főleg hótakaróban.

Zulu + Kinga

csipet_csapat 2010.11.14 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.41
Mai kirándulásunk 6. állomása és egyben csúcspontja. Nagyon tetszett az arborétum, a kastély, a rejtek.
A színház történetére is kíváncsiak lennénk.
A Kastélyszálló éttermében egyébként elfogadható áron lehet étkezni:)
Köszönjük.

 
ramicsabi 2010.11.11 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Kellemes hely :-)

schöphi 2010.11.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megvan!

luckyhunter 2010.11.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Tetszett! Köszi a rejtést!

anettnori 2010.11.05 11:46 - Megtaláltam
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

segoy 2010.10.30 10:30 - Megtaláltam
!

Dorisz2004 2010.10.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
+van

herrbert74 2010.10.20 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Kéktúrázás közben. A Máté vendéglőben pecsételtem. Sajnos nem volt sok időm, itt hoztam be a korábban összeszedett hátrányomat (a viszonyokról lásd második kép), meg különben is esett az eső, szóval a szokásos megjegyzés: ide még visszatérek.
A mozi előtt egy egzotikus gyümölcs esett a lábam elé. Tudja valaki, hogy mi ez? Alma méretű és alakú, finom körte illata van és sárga, rücskös bőre. Talán valamilyen licsifajta? Régen ettem már licsit, nem emlékszem.
SZERK: Narancseper.
Kéktúráról a másik logomban. KAR!
Herrbert

ArborétumAzok ott már az Ablánc csárda fényei
Hída z Ablánc patakon
Ablánc csárda
 
vViktor 2010.10.19 00:00 - Megtaláltam
A tavalyi OKT óta először jártam a parkban, most a ládát is megkerestem.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

kekboa 2010.10.10 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.52
köszi a rejtést. szintén éjszakai találat.

P41n & Pandi 2010.10.10 20:50 - Megtaláltam
Még sötétben is szép volt!
Köszönjük!

qtya 2010.10.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
A kápolna talán még a kastélynál is szebb. Kellemes séta. Nagy mugli veszély ! Köszönjük !

maczy 2010.10.10 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.33
ok. Képek később.

szilo 2010.10.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Amikor utoljára arra jártunk, a kastély még lakatlan volt. Nagyon szép lett, és a kápolna is.

czr-sys 2010.10.01 12:30 - Megtaláltam
Sárvárról hazafelé. Nagyon tuti hely :)... Köszönjük a rejtést.

kilali 2010.10.01 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Köszönöm a rejtést.

Lilien 2010.09.28 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Heyjoe meglepett egy kis munka utáni ládakereséssel.;) Nagyon örültem neki! Úgyis folyamatos erdőhiányban szenvedek, és imádom az arborétumokat, a szelestei pedig már régóta napirenden volt. OKT közben nem volt időm bemenni, s megmondom őszintén kár is lett volna végig rohanni akkor. Bár most sem volt igazán sok időnk, de azért gyönyörködtünk egy kicsit.=) Nagy csodálattal töltött el minket az erősen szelídgesztenye beütésű szomorú szil. ;) De nem is kezdek bele a szebbnél szebb és korosabb fákról való áradozásba, hiszen még nem láttam az összeset.
A "Pali bácsi" filmjében látott képsorok a kastélyról, 1979-ből, nekem nagyon tetszettek, annak ellenére, hogy akkor még a pusztulás szélén állt az épület. Örülök, hogy nem hagyták veszni ezt az értéket és mára új fényében ragyoghat.
Köszönöm a rejtést és Heyjoe-nak az utat és a képeket! =)

 
ettore 2010.08.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.61
Szép arborétum, és még a parkolónál, az önkörmányzatnál is nagyon segítőkészek. Sőt a ládázás végére a mobilpék is megérkezett.

darabosk 2010.08.24 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Kellemes hely, szép a park. Köszi!

benist 2010.08.23 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.06
Útban Kőszeg felé. Az egyelőre nem üzemelő fürdőnél parkoltunk. Látványos a kastély, szép a parkja. Meglepő módon a kápolna nyitva volt.

Lia és Sanci 2010.08.22 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést nagyon szép volt a kastély parkja!!
Ez volt az eddigi legjobb keresésünk!

Lia és Sanci

heyjoe 2010.08.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.97
OKT közben pihenésképpen. Csodálatos hely, sokszor keresztülutaztam már itt, de benn még nem jártam, köszönöm!
Részletes leírás: http://heyjoe.hu/index.php?cikk=61

 
DonPipi 2010.08.16 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.33
Szakadó eső sem tántorított el minket a láda felkutatásában!
A kastély és környezete gyönyörű, talán máskor az idő kegyessebb lesz és körül tudjuk járni.
Kösz a rejtést!

Hz 2010.08.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.08
Vas megyei tekerés 3 találattal.

Kerékpáros kupa: 55,3 km

Találat 
katyerinka 2010.08.12 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam!

horvathszaby 2010.08.12 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Vátról jöttünk ide, mai utunk 8/8. állomására.
Az arborétumba a település központja felől mentünk be, így a ládát rövid séta után, hamar megtaláltuk.
Gyors loggolás, majd sietve vissza rejtettük, mielőtt jön arra valaki...
Ezután sétáltunk egy kellemeset a parkban, majd elindultunk vissza a szállásunkra.

Köszönjük a rejtést!

További képek a fotóalbumban.

foximaxi 2010.08.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Nagyon szép a kastély és környezete. A gyógyfürdő sajnos nem üzemel.

Kimberli1 + Imi30 2010.08.12 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Gyönyörű szép a park, a kastély és a kis kápolna is. Nagyon szép és különleges növényeket láttunk. Köszönjük a rejtést!

OsiOsi 2010.08.05 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Szép, rendezett hely. A medence körül a fiatalok alkohollal próbálták feldobni a borús idő komor hangulatát.

dzoli1 2010.08.04 20:30 - Megtaláltam
Kéktúrázás közben...

Tibor60 2010.08.01 18:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Szép a környék. A nagy hőségben irígyeltük a medencében lubickolókat.

szurikáták 2010.07.28 14:44 - Megtaláltam
megvan

skiccpausz 2010.07.28 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.91
A nyír fiúkkal az OKT első szakaszának bejárása közben találtuk meg ezt a ládát. Velemtől indultunk...várható végpontunk Hosszúpereszteg.
9/8 láda.
A harmadik napon az Ablánci malom és Bögöt közötti távot kellett legyalogolnunk. Aznap igen változatos időnk volt. Az Arborétumba megpihentünk, majd folytattuk utunkat tovább...

...Érdekes dologra leltünk a nap folyamán:
egy friss elterelő útra, ami keresztezi a kék jelzést...most még épülőben volt, könnyen átkeltünk rajta...de ha kész lesz???

Köszönjük a rejtést,
skiccpausz&nyír fiú egy részhalmaza

ráépült valami a túristaútra
ráépült valami a túristaútra
készül a vacsi 
Vitya77 2010.07.28 00:00 - Megtaláltam
Hangulatos volt az arborétum.

eltájoló 2010.07.28 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi.

skam molinari 2010.07.27 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Nagyon szép a kert, érdemes volt körbesétálni.
Nem sikerült a jelszót megjegyezni!
:(
Kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.08.31 08:18]

a ládakápolna
kert 
zaskl 2010.07.25 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.08
Nagyon szép helyen jártunk, köszönjük
ZASKL

Kori:-) 2010.07.23 18:00 - Megtaláltam
.

jbako 2010.07.23 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Érdemes ide lekanyarodni a főútról, nyugodt, ápolt kert, szép környezet. Ajánlom mindenkinek.

a-beatrix 2010.07.23 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
A kastély szépen felújított, a kis kápolna is gyönyörű, de sajnos a fák között nem tudtam képet készíteni. A parkban képes lettem volna hosszú időn át sétálni.

Ahogy közeledünk,...most vagyunk mellette...
...most pedig már mögötte.Tetszik.
szocsmarci 2010.07.11 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.00
Szép hely, rendezett. De a fürdő területén nem sok mozgást láttunk. Köszi.

snake 2010.07.10 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.67
Nagy forgalom és meleg, gyors találat.
Ajándékot nem cseréltünk!

Benó, Stuki, snake

 
b.zs. 2010.07.04 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
OK!

Eszti és Robi 2010.07.04 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk! Nagyon szép hely.

A rejtektől
böbe 2010.07.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Megtaláltuk:)

kami1 2010.06.27 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.41
bővebben később

????
NAGYFamilY 2010.06.20 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Az autós kincskereső túránk mai harmadik állomása nagyon kellemes meglepetés. Szépen felújított épületek, rendezett park. A hely ismét rádöbbentett arra, hogy mennyi érték mellet száguldunk el a főutakon. Ide biztos, hogy visszajövünk még.

 
m.zsömi 2010.06.19 12:40 - Megtaláltam
ok

rongylab2 2010.06.19 12:40 - Megtaláltam
ok

GombosFeri 2010.06.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Lenyűgözött a hely, köszönöm a rejtést!

T.E.S.K.O. csapat
tggeo.extra.hu

mszilvia 2010.05.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

bela0304 2010.05.24 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
Megvan.

Csizmások 2010.05.22 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszi!

monori_bela 2010.05.11 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Gyönyörű az arborétum. Lencsevégre kaphattam különleges virágokat, növényeket, madarakat. Én sem mentem volna be az arborétumba, ha nincs ott a geoláda...

sebyadri 2010.05.09 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Megtaláltuk! Nagyon szép és meghitt a kápolna...

kápolnarózsa
VasiPeti 2010.05.09 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Megtaláltuk! köszi! Nagyon szép a kápolna!

bolhak 2010.05.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Gyönyörű a kastély, a park, igazán tetszett az egész! Szívesen eltöltenénk pár napot ebben az idilli nyugalomban, a kastély toronyszobájában. (Már ha kiadó egyáltalán az is.)
Köszönjük az élményt!
Gabcsával.

gabcsa 2010.05.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Apával, anyával.

1252 2010.05.08 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.78
Gyönyörű az arborétum.

bodo01 2010.05.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Megtaláltam. Könnyed, sétával együtt 10 perces ládavadászat. Köszönöm.

paro.ka 2010.05.01 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
SZÉP ! Kicsit sok a lépcső. POSTA csak virtuális! ??? Bejárat elött játszótér feújjítva. 24 fővel bolyongtunk a virágos utakon.
Köszönjük a telepítést Balázsnak a logolást.
LIA tanárnőnek a túravezetést.

SzállásVédő Szent
ParkolóFácán út
NagyapámHőseink
Első fohászKiss Gabi ,Pap Flóra
BuszunkBepakolás
urbalazs 2010.05.01 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Hétvégi buszos kastély- és templomtúránk egyik állomása, 1. geoláda. Ez a rendezett park nagyon tetszett nekünk! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

pipo 2010.04.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Fantasztikus 4 napot töltöttünk a kastélyban - illetve a környéket járva. Mindenesetre érdekes, hogy az autóstérképeken sem a kastély, sem pedig a hozzá tartozó arborétum nincs jelölve - ellentétben a nem tul látványos kisebb kastélyoktól és kertjeiktől... A kastélykert maga az arborétum - de hogy került be egy hatalmas szarvas? Esti sétánk során pár méterrel előttünk száguldott keresztül a parkon... Pipo

attle&dian 2010.04.17 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Megtaláltuk!

eliottwans 2010.04.16 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.38
Ja megtaláltam...
Ew - Mm 25:4

... 
Nivás Döme 2010.04.08 13:10 - Egyéb
Útban a váti tó felé. Éppen "nagytakarítás" folyt a parkban. Tetszik a kastély és a kultúr rendezett környezete, ahogy jobban tetszett a régi rejtek is.

Kerékpáros kupa: 94.0 km

 
Norcsi 2010.04.07 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Az arborétumban varázslatos hangulat uralkodik. Mintha az ember visszalépne az időben... Nagyon megnyugtató volt számomra.

gabeex 2010.04.07 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
ok! :)

Patriot95 2010.04.04 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam!

MGyula 2010.04.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.41
Nagyon szép az arborétum

geooszi 2010.04.03 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.46
Kellemes séta a parkban, közben gyors találat és logolás.

CicóMicó 2010.04.03 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
.

magyarday 2010.03.29 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Három napig ládázgattunk a környéken, nagy élmény volt! "Bázisunk" e ládája maradt a végére... A kastély gyönyörű, a láda pedig könnyű találat.

Access Denied 2010.03.26 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
4 napos hosszú hétvége 4+10+13+6 találat.
1. nap, 4/1. láda.

A hétvégi "pihenésre" menet közben kerestem meg ezt rejtést.
Kellemes környezet fogadott: jó állapotú kastállyal és rendben tartott arborétummal. A tavaszi időben madárcsicsergés közepette logoltam, illetve sétáltam egy jót a parkban.

Köszönet a rejtésért, szép helyre sikerült elcsalnia!

Út a fák közöttA Kastély épülete
Pihenőhely
Gondozott park
Kápolna
Részlet a parkból 
bumba 2010.03.21 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.34
Két napos, 35+20 km-es kéktúra (Kőszeg-Szeleste-Sárvár) után levezetésképp. A hely nagyon szép, és látszik, hogy próbálják rendben tartani, de sajnos elvétve még így is látni némi szemetet az utak mentén. A rejtés szerintem kicsit veszélyes, mert az épületből odalátni, na meg én is pont a visszarejtés előtt futottam össze sétálókkal, akik pár percet elidőztek a kápolnánál... (Furcsa, hogy előző nap a délutáni megtaláló a favágókra gyanakszik, miközben egy másik kéktúrázó csapat előtte pár órával megtalálta. :-) Tényleg rengeteg a hóvirág!

bocc62 2010.03.20 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.45
A favágók arrébb helyezték a ládát, de vissza tettük az eredeti helyére.

mic00004 2010.03.20 11:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mackka 2010.03.20 11:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Csaba és Kati 2010.03.15 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
HEURÉKA!
Négy éve a kastélyban néhány napot már eltöltöttünk. Nagyon szép hely, a fürdője jó, a kiszolgálás kiváló volt. Most csak a láda kedvéért ejtettük útba.
Köszönjük a rejtést.

HóvírágokVírágmező
KastélyTorony
KápolnaLog és ajándék (csak a logfüzet színe miatt)
sutyi_a_hegyrol 2010.03.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.26
Megtaláltuk :) Köszi a rejtést!

szmoni 2010.03.15 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Még csak a hóvirág és téltemető virágzott, így az arborétumot nem élvezhettük teljes pompájában. Érdemes lehet későbbi időszakban is megnézni.
Köszönet a rejtésért!

bacsnyir 2010.03.15 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Nagyon helyes kis arborétum - pardon, angolkert -, minden (hozzánk hasonló) kéktúrázónak ajánlott! Még ilyenkor is, amikor "csak" a hóvirág és a téltemető virágzik. A rejtés is ötletes, de talán túl könnyen megtalálhatják - akár "illetéktelenek" is.

Gabor67 2010.03.14 11:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Paleo.team 2010.03.10 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Hóvirágmező!!!!!

lagaf 2010.03.01 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.76
A szálloda parkolójában hagytuk kocsinkat, s onnan tettünk egy sétát a parkban. Az első nagyon szembetűnő dolog a "fehér pázsit" volt - mint kiderült a fák alját mindenütt hóvirág borította. A parkban páratlan madár fütty-koncertet hallhattunk; a ragyogó napsütés előcsalogatta és dalra fakasztotta őket. A kis kápolnához érve nem okozott gondot a doboz előtalálása, álcázatlanul hevert a helyén. Logolás után gondosan visszarejtettem, majd tovább élveztük a parki sétát.
A kastélyszálló nagyszerű helyen fekszik, körülötte minden csendes, nyugodt - annál biztosan jobban, mint a múlt század negyvenes éveinek végén, amikor - mint valaha hallottam - itt bennlakásos traktorosiskola működött, ahol lányokat is képeztek. El tudom képzelni a körmös Hoffer G35-ösök fülsiketítő dübörgését...

KastélyszállóMindenhol fehér telepek...
Nem irigy - csak sárga...Veranda
A kápolnaKápolnabelső
A szent család otthonra talált...A doboz és tartalma
shara kán 2010.01.30 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
A mai nap utolsó geoládája volt. Sajnos már sötétben. A parkból amit láttunk az álomszép volt! A kápolna pedig nagyon szép és hangulatos.
A láda nem volt túl jól visszarejtve. Amennyire lehetett a végén visszarejtettük. Méltó befejezése volt a mai napnak :)

Bazsy1983 2010.01.30 18:45 - Megtaláltam
A 6 ládás környékbeli körünk utolsó ládája volt teljes sötétben már.
A rejtés teljesen ki volt takarva mikor érkeztünk, de a végén tisztességesen visszatakartuk.
A kápolna nagyon szép!
A kastélyt és a parkot pedig meg fogom nézni egyszer világosban. Amennyit láttam az nagyon tetszett.

Vucsi 2010.01.30 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Csodálkozom azon, hogy az utánunk megtalálók teljesen kitakarva találták a ládát, mivel mi levelekkel és fakéreggel álcáztuk a dobozt.

divi 2010.01.29 13:00 - Megtaláltam
megvan!

krypton 2010.01.29 13:00 - Megtaláltam
megvan!

kovacsbalu 2010.01.20 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.86
Szép! Szép!
Köszi Kova a pontos koordinátákat.
Hasznos tipp: fényképezzétek le a jelszót ;)

Reggel 2010.01.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltuk!

Szép kastély, szép kis templom. Nagyszerű hely. Ide még visszakell jönni!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

Buksilány 2010.01.09 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Találat Nilsszel! Nagyon szép a hely! Én szívesen megnézném a parkot hó nélkül is,száraz időben! :) Köszi a rejtést!

Nilsz 2010.01.09 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Szép a kastély és a kápolna is. A hólepte parkban jól esett a séta. :)
Úgy lenyűgözött minket a kis kápolna, hogy a jelszóért vissza kellett mennünk a kastélytól, mert elfelejtettük megnézni :D:D:D

Köszi a rejtést!

Ata72 2010.01.03 00:00 - Megtaláltam
ok

jalso 2010.01.02 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.20
Nagyon szép a kastély és a kápolna is. Köszönjük, hogy idehoztatok.
Ildikó és Gyuri

A kápolna kívülrőlA kápolna belseje
A kastély részlete 
Famágus 2009.12.29 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.62
A kis kápolnában tölgyfából faragott szobrok állanak, úgyhogy nagy bámulásomban a doboz konkrét kiemeléséről lemaradtam.. már csak beírni hívtak..Király a hely, köszi!!

Hadralka 2009.12.29 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
...megtaláltuk!

oldfox 2009.12.29 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
...megtaláltuk, bővebben Famágustól.

voktober 2009.12.20 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Csodálatos kis eldugott zuga a világnak...

akassa 2009.12.11 15:30 - Megtaláltam
Gyönyörű a kastélyszálló, nászútunkra majd fontolora vesszük :P

pero 2009.12.11 15:30 - Megtaláltam
megvan!

Kakukkos és Hajszál 2009.12.11 14:50 - Megtaláltam
d

lama 2009.12.06 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Sárvári pihenés közben kerestük fel

Elég hideg voltA kastély jó állapotban van
A kápolnaÁhitat
Cserebere 
Istyu 2009.11.26 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.89
A borongós, őszi hangulatú arborétum is nagy hatással volt rám. Már nem először jártam itt, most kifejezetten csak a láda miatt jöttem. Nem tudtam ellenállni a kisértésnek és egy jót bóklásztam a parkban. Sajnos a fényképezőm akkuja már a végét járta, így nem nagyon sikerült fotózgatni. A rejtek közelében a kertészek szorgosan gyűjtögették a lehullott leveleket, így ezúttal a logolással adós maradtam. Nem akartam jelenlétemmel feltűnést kelteni.

Köszönöm a rejtést!

 
Bakacsin86 2009.11.26 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltuk! Csodaszép környezet.

csapek69 2009.11.26 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Nagyon szép környezet! köszönjük a rejtést!

Hampi 2009.11.26 09:29 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

jarod 2009.11.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Szép hely

emiho 2009.11.13 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Őszi séta a csodálatos parkban. Köszönjük, hogy a láda végre értelmes helyre került, még akkor is, ha megtalálása nem jelent különösebb nehézséget.
Szerencsére a felújított kis kápolna is nyitva volt, így annak szép belsejét is megcsodálhattuk.

AdminisztrációA kápolna
Emléktábla 
Mr Zerge 2009.11.13 12:30 - Megtaláltam
Meg van. részletesen később... [wapon beküldött szöveg]

zsuzska_2009 2009.11.07 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést, az arborétum kiváló helyszín, novemberben is lenyűgöző!
(Szerintem GPS nélkül is érdemes megkeresni, nekem sincs...:)

a rejtő fa... :)) 
Gyros 2009.11.06 22:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Vas környéki kalandok 15/15

Teljesen meglepődtünk, hogy a kápolna nyitva van. Nagyon gondozott, szép park. Köszönjük a rejtést.

A kápolnában 
prodg 2009.11.06 22:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
19/20 Fantasztikus közös ládázás régi (Gyros) és új ismerősökkel Tomi_Bp, Dzsozy!

 
Dzsozy 2009.11.06 22:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Gyros féle Celldömölk, és környéke ládázás. Remek nap, remek társaságban.

Köszönjük a rejtést!

 
Tomi_Bp 2009.11.06 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
19/19

Drive-in

LótiFuti 2009.10.29 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszönjük a szép rejtést!
Gyönyörű az arborétum, különösen a vérvörös japán juharok.
Végre egy láda szép ajándékokkal (amilyeneket mi szoktunk hozni). Úgy látom, éppen most volt a ládakarbantartás.
H: Hush-hush ...

 
Hajni&Gábor 2009.09.24 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.32
Sajnos a ládát nem találtuk meg.A láda helyén a szemétkupac egyre nagyobb,elég kiábrándító.Az Arborétum ettől függetlenül szép.

[Jóváhagyta: Priszi, 2009.09.27 15:16]

 
bobe524 2009.08.25 17:30 - Megtaláltam
A pontot megtaláltam. Hosszas keresgélés után fel kellett adnom. A pont, melyre a GPS mutat egy kb. 10x15 m-es 0,5-1 m magas lombhulladékkal takarva. Mind a vaddisznó feltúrtam a fa környékét, de sajnos semmit nem találtam. Nem tudom mi hír a ládáról? Csak mobilom volt, ezért csak olyan minőségű képet tudok csatolni. Várom a választ, hogy van-e láda a megadott kordinátán? Ha legközelegg utazok a szüleimhez, még megismételhetem?! Köszi: Böbe

[Jóváhagyta: Priszi, 2009.08.30 22:47]

fraufamily 2009.08.22 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.59
Ide a család 3 ébren maradt tagjából már csak ketten mentek. Elmondásuk szerint tényleg jó lenne a ládának egy méltó helyet keresni, hogy ne egy szatyorban a fán lógva keljen várni a megtalálókat.

padler 2009.08.22 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 3.60
Méltatlan a ládához a közvetlen környezete. Amúgy könnyen megtalálható, a koordinátától néhány méterre a kerítés mellett egy "ideiglenes" "rejtekhelyen" lóg szatyorban. Érdemes körbejárni az arborétumot.
padler+efemm

Tofi07 2009.08.20 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Gyönyörű a hely-köszi!

sampy 2009.08.20 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Gyönyörű a kastély+az arborétum. A kis kápolna is tetszett! 8 A rejtés lehetne 1 kissé jobb is. ) Köszi!

Stn72 2009.08.14 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.09
+Van

Hucul 2009.08.14 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 3.34
+leltük! stone72 társaságában, OKT-t járva (nem kerékpározva, OKT kiírás 5-ös pontja szerint csak GYALOG és/vagy SÍVEL teljesíthető). A szatyrot mi is felakasztva találtuk meg. Találkoztam már jobban karbantartott arborétummal is. Itt találkoztunk OKT-t teljesítő párossal először az utunk során.

osz 2009.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.12
Sajnos a láda közvetlen környéke rémes. Ebben a szép parkban nem lehetne egy szép helyet találni? Én nem gondolom hogy árthatna a környezetnek...de rothadó "kitudjamicsoda" halmokon és gödrökön keresztül kissé elszonytolodik az ember, hát még a gyerekek...No és a fán logó láda? Valószínűleg egy jószándékú favágó volt, de következő is az lesz?

Blue Mali 2009.08.08 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.48
Köszi a rejtést.
Kerékpáros találat, az OKT keretében.
A park nekem nem jött be annyira, és a rejtés is elég érdekes volt.
Fent lógott egy szatyorba a láda!
Nem tudom, hogy ki tette oda, de mindenesetre így nem lesz hosszú életű.

csabika25 2009.08.02 12:38 - Megtaláltam
Azoknak, akik esetleg aggódnának a ládáért, megnyugtatásul közlöm, hogy a láda él és virul, csak éppen felkerült egy ágra, így szemmagasságban kell keresni. Legalábbis én már így találtam rá. Visszarejtettem volna az eredeti helyére, ha tudtam volna, pontosan hol volt. Tehát nyugalom, a láda megvan!

bigmick 2009.08.01 10:05 - Megtaláltam
A park maga szép, de a rejtés környéke nem, azt használják komposzt lerakónak. Ládának se híre, se hamva, a jelszót egy korábbi megtalálótól kaptuk meg.
BigMick, Iza

 
coocos 2009.07.26 07:20 - Megtaláltam
A megadott helyen ládát nem, legfeljebb a nyomait leltem. Ha előző életében ez volt a láda, akkor a képek alapján kérem az elfogadást.
Fent (kastélykertből ki és jobbra), a fürdő 7 körül bezár, de az éttermében 8-ig lehet vacsorázni, tömeg nélkül.

[Jóváhagyta: Priszi, 2009.08.30 22:46]

Köszönöm!

 
KGUTAY 2009.07.21 20:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Megtaláltuk.
Rengeteg a szúnyog!

Pepe 2009.07.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.00 súly: 3.82
Egy még áprilisban kinyomtatott leírás alapján tévedtem ide, láthatóan hiába, legalábbis ládaügyileg, mert maga az arborétum -a láda helyét leszámítva- szép volt. A jelszóval egy kessertársam segített ki, a logokat olvasva a rejtőhöz nem volt kedvem fordulni.

A parkolónálÚtban a láda felé
Szamoska 2009.07.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 3.36
Az arborétum csodálatos. Kár, hogy a rejtő nem nagyon foglalkozik a ládával. A jelszóért köszönet Attibatinak!

rekasi 2009.07.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.26
Persze nem néztem az előttem logolókat, igy én is megtaláltam a láda és a tuskó nyomait, a szemétdomb közelében.

[Jóváhagyta: Priszi, 2009.08.30 22:39]

Attibati 2009.07.08 16:08 - Megtaláltam
A látszattal ellentétben a láda nem lett meg. Felhívtam a rejtőt aki próbált útbaigazítani. A tájékozódási pontok meg is lettek de a ládának nyoma sem volt.
Kicsit furcsa, hogy a rejtőnek fogalma sem volt a láda állapotáról , pedig már régóta "jelszó nélkülit" logolnak az erre járók.
Nagyot sétáltunk a parkban még a kastély szobáit is megnézhettük a portás jóvoltából. A kastélyban jelenleg nem éppen olcsó szálloda működik.
A jelszó az előző megtalálók segítségével lett meg.

Dozoek 2009.07.06 15:15 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a kastély, az arborétum is, ez a hely igazán megérdemel egy ládát. Ezt azonban sajnos nem találtam, már a darabját sem. Pedig, a szemétlerakó, a tuskó, de még a rókalukak is a helyén voltak. Sajnos a láda nem! A rejtő jóváhagyását nem tudtam kivárni, így a jelszó Attibati segítségével lett meg.

 
arinka 2009.06.29 09:05 - Megtaláltam
A láda romokban, de van lengőteke! Kellemes, szép séta volt.

[Jóváhagyta: Priszi, 2009.08.30 22:46]

moland 2009.06.28 15:00 - Megtaláltam
Csatlakozunk ez előttünk szólóhoz. Sajnos a tároló edény darabjai vannak csak meg. Kérem a mellékelt kép alapján jóváhagyni a megtalálást.

[Jóváhagyta: Priszi, 2009.08.30 22:42]

 
Vándor Csillag 2009.06.21 18:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Sárvári nyaraláson.

Lerson 2009.06.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.83 súly: 1.90
Sajnos csak megerősíteni tudjuk a szomorú hírt, hogy a ládának csak a romjai találhatóak a komposzt mellett, szétdobálva. A róka és a szemét győzött. :(

[Jóváhagyta: Priszi, 2009.08.30 22:42]

 
Ivim 2009.06.13 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Későbbi fotók alapján kérem elfogadni.
A ládát széttörve, tartalmát szétdobálva találtuk meg. :-((
képek alapján kérem a rejtőt a megtalálás elfogadására.

[Jóváhagyta: Priszi, 2009.08.31 21:51]

sawkuk 2009.06.10 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.95
Mint az előttem járó játékos jelezte a láda a földön hevert, teljesen szem előtt a zöld hulladéklerakó közvetlen szomszédságában. Nem akartam túl messzire helyezni ezért a rókalyuktól keletre álló szelídgesztenye ágára akasztottam fel, fejmagasságban [N47 18.554 E16 49.686]. Így talán a róka is békében lesz és a láda (zacskó) sincs teljesen szem előtt.

Rókalyuk és a láda
Rókalyuk 2 
Márta 2009.06.06 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.70
Nagyon szép az arborétum, körbe is játruk. A láda rejtése viszont méltatlan a környezethez. Itt valami szemét lerakóhely lehet, mert nem éppen jó illatok terjengnek. Ráadásul a dobozka nem csoda, hogy nincs a helyén, mert egy róka kotorékba került. Szegénynek minden egyes látogató után ki kell takarítani a bejáratából. Ezt friss nyomok is bizonyítják. Nálunk is a láda a rejtektől pár méterre a földön hevert. Nem is tettük vissza a lyukba, hanem a kerítés mellé, a borostyánok közé. ( az eredeti helytől kb 1 méter )
A park tele van jobbnál jobb rejtekkel, jó lenne ha áthelyezésre kerülne.
Nem így terveztem, de ez lett az 500!

Ildi76 2009.06.01 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.11
A rothadó növényzeten átgázolva belerúgtam a zacsiba. Véletlen találat volt! Ebben a csodálatos parkban nem lehetett volna alkalmasabb helyet találni mint a szemétlerakó környéke?

Sly 2009.06.01 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.39
Pünkösdi 14. (15)
A "szemétlerakó" -n átgázolva GPS-t lesve vajon hol lehet? Pár négyzetméter tiszta helyen egy zöldes csíkos nejlon táska... Hol a Láda?
Ildi belerúg a táskába... Jaaa ez az!
Szóval még a fatuskó alá se volt visszarakva, bár gondolom nem a rókák rugdosták ki.
Rönk alá visszarejtettük és 1-2 kisebb fával eltakartuk.

Sly & Andi

bicsi 2009.05.23 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Szelestén a Zsuzsanna hotelben eltöltött hétvégénken megkerestük ezt a ládát.A kastély, az arborétum nagyon szép a termál víz meg csodálatos.A ládával gondok vannak az erdőt takarítók a szemetet a közelébe szórják,és egy friss róka lyuk is ott van.A láda teljesen szabadon volt a tuskó közelében.Lehet,hogy jobb lenne áthelyezni arborétumon belül máshová.
Kislányunk legnagyobb örömére egy őz agancsot találltunk a kerítés mellett.

A kastély
Arborétum
voyagers 2009.05.11 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Közsönjük a rejtést!

eperdzsem 2009.05.10 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
ok, részletek később...

Hore 2009.05.08 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Szep a kastely. Pihenteto seta. Faraszto megbeszeles utan.

[Jóváhagyta: Priszi, 2009.08.30 22:41]

hacsabi 2009.05.01 12:08 - Megtaláltam
Gyönyörű hely. Május 1-e lévén nem túl sokan voltak....így nyugodtabban élvezhettük a kert szépségeit és illatát. Köszönjük a rejtést: Hartyányi család

ikrekek 2009.05.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 2.52
Köszönjük a rejtést

sophi 2009.04.30 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk!

fn 2009.04.25 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.26
Először jártam a környéken, nagyon tetszett.

bambasanad 2009.04.23 13:27 - Megtaláltam
OK

Atmosz&Zozmosz 2009.04.13 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Nagyon szép a kastély! Nem hagytuk kinn az autót, inkább beálltunk a parkolóba (még a Sitkei homokkal :)) Tettünk egy nagy sétát a parkban, majd megkerestük a ládát. A rejtés jó, kiesik a forgalmas részektől. Köszönjük!

bwana 2009.04.13 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.65
A szarvas nagy csörtetéssel ellenőrizte, mit művelünk, aztán egy kicsit dobogott, majd elfüstölt a rejtektől...
Bwana, Mauz, Macs

EdKa 2009.04.13 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Kellemes séta a szép kertben, kár, hogy közvetlenűl a láda mellett gyüjtik a "szemetet". Lehet, hogy a láda fogja bánni a kert takarítást.

nemethk 2009.04.13 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Egész szép a park, érdemes sétálni egy kört. A ládát át kellene telepíteni, mert pont a környékén kezdték el a leveleket, ágakat összegyűjteni.

npetiii 2009.04.13 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Húsvét 12/11

vszabcsi 2009.04.12 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.56
Megtaláltuk! A leírásban szereplő tuskót kiásták, és a láda mellett van felhalmozva az arborétum famaradványai.

Kiásott fatuskó 
aszdogemakri 2009.04.10 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.26
Köszönjük a rejtést. Gyönyörű az arborétum. Kellemes esti séta során találtuk meg a ládát.

Szabó Család 2009.04.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Szép az arborétum, jót sétáltunk. Köszönjük a rejtést!

rocky off-road 2009.04.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Szépen rendben tartott park (őseinkhez méltó). Kellemes kis séta a növények közt. Bár a tuskó kicsit odébb költözött valószínűleg mert a doboz környéke komposztálóként üzemel jelenleg. A tuskó pedig egy borz, vagy rókajuk mellett van, ami miatt kissé félve közelítettünk a gyerekekkel.
köszi

lelcache 2009.04.02 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.03
Munka ügyben jártam Szombathelyen. Mivel ma aránylag hamar végeztem, hazafelé volt időm végre megnézni a parkot is. Nagyon tetszett! Az élményt csak fokozta a csodálatos napsütéses kellemes idő. Már nyílnak a virágok, és füttyögnek a madarak! Köszönöm!

lelcache

ParkKastély
KastélytoronyFák
Erdei kápolnaNyílnak a virágok
Pettyegetett levelü tüdőfűKorona
sophegyi 2009.03.29 11:03 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Lucypapa 2009.03.28 13:39 - Megtaláltam
Bükfürdői NW konferencia ebédszünetében.

Milko 2009.03.27 07:25 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 2.63
Egy fél gépész évfolyammal megtaláltuk.

feri60 2009.03.22 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Sárvári punnyadós hétvége, vasárnapi kör.
Végre egy olyan kastély, amely eredeti szépségében várja a látogatókat és a szállóvendégeket! Felrakok pár képet a belső terekről.

 
Macusa 2009.03.18 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.56
A fatuskót már ne keressétek....

new will 2009.03.15 12:50 - Megtaláltam
+

Kadorca 2009.03.15 00:00 - Megtaláltam
+

Harcosék 2009.03.14 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.90
Nagyon szép hely. Szerintem megvesszük... :-)

mikropit 2009.02.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.36
Többször jártunk már itt. Most nyílik a hóvirág, nagyon szép. Kellemes tavaszi séta...

gumba33 2009.02.20 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megtaláltuk!

geobubo 2009.02.17 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Wellness napok Sárváron sok-sok ládával.
A focipálytól mentem toronyiránt (280m). Azt nem tudtam, hogy a láda a kerítésen belül van, de pont a +felelő helyen ott van a geoluk.

logo 
Chandler & Brigi 2009.02.07 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.23
Mai második ládánk! Nagyon jó levegő fogadott minket a szép arborétumban!
Adri, Krisz, Kornél

horkornel 2009.02.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Megvan

LouChe 2009.02.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Már többször jártunk erre, most a ládát is megkerestük.
Találkoztunk mókusokkal, madarakkal és egy traktorossal.
Jót sétáltunk, mert végre kisütött a nap!

TraktorosFatörzs
bbeledi 2009.01.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Megvan.

nogacsalad 2009.01.04 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.92
Ma reggel egy jól megérdemelt családi wellness-kiruccanásra indultunk Bükfürdőre. Mielőtt azonban átadtuk volna magunkat a testi-lelki kényeztetésnek (ücsörgés a "büdösvízben", nagy svédasztalos zabálások), odafelé úton még becserkésztünk néhány ládát. 6/6
Mai utolsó ládikánk volt, és örültünk neki, hogy útba esett, hiszen szeretjük az ehhez hasonló, szép növénykerteket. Besétáltunk, megcsodáltuk a helyi flórát, majd ügyesen és gyorsan megtaláltuk a ládikát. Igazán kár, hogy egy komposzt-lerakóhely közvetlen szomszédságában van, de erről ez esetben nem a rejtő tehet.
A jelszó a maga tekintélyes hosszúságával nem tartozik éppenséggel a wap-on gyorsan bejelenthetők közé, de nem okozott gondot.
A ládikából kicsentünk egy Vodafone kulcstartót, s helyette belecsempésztünk egy lovas jegyzetfüzetet.
Köszönjük az élményt!

Szép kerítésdíszNézelődtünk
Ezt találtuk 
JUDY05 2009.01.04 10:37 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

hegyi istvan 2008.12.22 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
szép a kastély és az arborétum lehet, hogy nyáron is meg kell nézni

K.L. 2008.09.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
ok

Noddy 2008.08.28 11:37 - Megtaláltam
a láda megsemmisült. A jelszót felirtuk a 47'18.502. 16'49.737 lévö pad hátuljára

ed 2008.08.25 19:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Gyönyörű kastély és arborétum! Kellemes késő délutáni séta.

sirgalahad 2008.08.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.93
Hogyha egy lányt viszel este
- Bozótban ki nem remeg -
Bátran mondom ki: Szeleste
Kastélyparkja, az remek!

nyárvégi már a hangulatebéd közben
ebéd utángondozott ágyások
már nyílik a ciklámenkerti lak
kastélytoronyjöhet az esküvői menet
filmszínház 
pörsing 2008.08.23 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Kőszeg felé megálltunk és én megkerestem a ládát. A parkban most nem dolgoztak igy könnyen kereshettem a rejteket.

 
Erdélyi család 2008.08.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.92
megtaláltuk

Magyusz 2008.08.22 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.35
Gyönyörű az arborétum.

bzz 2008.08.22 09:08 - Megtaláltam
Megtalaltuk. Log kesobb.

raci 2008.08.21 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Még gyermekkori emlékek kötöttek a romos kastélyhoz, így jó volt a visszatérés. Az arborétum nagyon szépen gondozott, jó volt sétálgatni. Utána természetesen a kastélyt is megkerestük, azóta sokat változott, szépült. Köszönjük a rejtést!

ier 2008.08.19 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Szép park, sok szúnyoggal.

Duciék 2008.08.17 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.84
A kastély és a park nagyon hangulatos. Szép környezet, köszi a rejtést.

tótheszter 2008.08.16 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.92
Egyenesen az úton mentünk fel, majd a GPS-t és az ösvényt követve egyből megtaláltuk a ládát. Kicsit elhanyagoltnak tünt az arborétum, pedig visszafelé csodálatos képeket lehet készíteni a különböző növényekről.

Címer a kerítésenIrány felfelé
varga.vik89 2008.08.16 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Szombathelyről Győrbe vezető útunk második ládája.
Már máskor is jártunk itt, gyönyörű a környzet, de mintha korábban a kert jobban karban lett volna tartva.
Köszi

arborétum1arborétum2
arborétum3arbortum4
Monster Inc 2008.08.03 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Lefigyeltük a szúnyogfüggöny mögött!

Köszi!

Tuttimutti (megtaláló), Boo, Wazovszkij

Legolány 2008.08.03 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Ok.

jana.hu 2008.08.03 13:51 - Megtaláltam
100. ládám:-)
Köszönjük!

Misu 2008.08.03 13:51 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Bgm 2008.08.01 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.48
ok

AnDóra 2008.07.18 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Egy motoros túra alkalmával voltan a kastélyszállóban. Az arborétum tényleg csodálatos, nem sok hasonló van hazánkban. Egy szakértő végigkalauzot bennünket, sok érdekességet láttunk és hallottunk. A séta után bevetődtünk a szálló medencéjébe, nagyon jó volt. Köszönjük.

 
Kerticsorbi 2008.07.15 19:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Pár napot Kőszegen tartózkodom, így a környék ládáit igyekszem meglátogatni. Köszönöm a rejtést.

Bali01 2008.07.06 14:36 - Megtaláltam
wap [wapon beküldött szöveg]

kovaripeti 2008.07.05 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Ebéd után egy gyors találat. Igaz Tücsi Mama is megigérte, hogy eljön velünk, de az utolsó percben meggondolta magát. Hamar meg is lett, majd irány vissza Szombathely. Köszi.

Ahol az ebéd készült
GeoRoni 2008.07.05 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.28
Sárvár környéki ládázás 12/6
Lélegzet elállító volt az arborétum. Mesés volt benne sétálni. Köszönet az elményért

gnegyzet 2008.06.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.25
Csodálatos !

sagabi 2008.06.24 18:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.81
Megtaláltam

boojum 2008.06.21 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Sopron-Marcali bicajosmenet közben

szelep 2008.06.20 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Mai kirándulásunk első helyszíne.
Erősen "kötődünk" ehhez a faluhoz.
Jót játszottunk a gyerekekkel a kastély mellett felállított lengő-tekével. :)

mjdgm 2008.06.09 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Sopronba tartottunk államvizsgára, és ez a láda -majdnem- útbaesett. :-)
A helyet ismertük már, így most nem időztünk hosszabban az Arborétumban, amelyet egyébként mindenkinek csak ajánlani tudunk.
A rejtés is jó volt, köszönet érte!

kunzi 2008.06.06 19:08 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

bumbika 2008.06.06 18:28 - Megtaláltam
RZsvel

Vasabi 2008.06.06 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Első ládám.

Csaba & családja 2008.06.05 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
ok

Gyáva Oroszlán 2008.05.19 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Az arborétum szép, akinek sok ideje van jót sétálhat benne.
A rejtés átlagos. A leírásban szereplő "tuskó" ma már mintegy 15 méterre van a rejtektől.
Jutka & Tamás.

Ott jártam!Szelestén.
Pifu74 2008.05.17 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.30
Megtaláltuk!

zsakar 2008.05.13 10:52 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

cavinton 2008.05.12 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.53
Ezt a helyet sem láthattam volna, ha nincs ez a láda...
Köszi!

Nivás Döme 2008.05.09 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Hosszas keresgélés után lett csak meg, mivel ismét mentem a GPS után. Nagyon tetszett az "itt a piros, hol a piros" rejtek, és a kastély is. A park nyugalmát helyi robogósok törték meg, az egyik kissrác olyat esett, hogy azt tanítani lehetne :). Ide sem jutottam volna el a geocaching nélkül. Köszönet a rejtésért.

 
zöldcsacsi 2008.05.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Rendben van a hely, nagyon.

Tepiszellem 2008.05.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Kellemes, nyugalmas hely, még visszajövök.

nbokan 2008.05.04 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.28
OK
Hazafelé az Őrségből.
Szép.

Apostolok 2008.05.02 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

tavasz Szelestén 
Gabó és Zoli 2008.04.27 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A kastélyt és az arborétumot is körbejártuk. A rejtésen sok volt a fa, próbáltam természetesebben visszarejteni.

A kastély tornyaA kastély
Lépcsőház 
olsen100 2008.04.26 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Nagyon szép a környezet és a hely maga. Sokat lehet sétálni az arborétumban. Milyen jó hely lehetet valamikor a Petőfi filmszínház az arborétum szélén!!! Jázmin nagyon hamar megtalálta a ládát, míg mi (Kamilla, V és g) szurkoltunk neki.

AtiMon 2008.04.24 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.51
ok

tothr 2008.04.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Nagyon szép az arborétum! Köszönjük!

Puszkany 2008.04.17 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.99
Szombathelyre menet felkutattam. Szakadt az eső, így célirányosan mozogtam. Szép hely! A rejtek mellett egy kitaposott ösvény vezet a kerítésen túlra, remélem nem használják gyakran.

Ahinana 2008.04.08 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.34
Vasárnapi próbálkozásom nem sikerült, így kedden hazafelé újra beugrottam a ládáért. Kedves kesserekkel találkoztam a láda környékén akik nagyon vigyáztak arra, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe.
Tisztáztuk, hogy egy cipőben járunk logolás és rövid kellemes beszélgetés után haza indultam.
A jelszót olyan rondán írtam le sietségemben, hogy a tulajdonos segítségét kellett kérnem, aki ezt készségesen megtette.
Köszönöm a segítséget és a rejtést !

Arborétum sétány 
Kory 2008.04.08 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
A váti kápolnától ugrottunk át. Szép az arborétum! Egyedi az előkerten végigfutó,gondosan nyírt 30 centis sövény. /csak reménykedünk,hogy nem gyerekmunkásokkal csináltatják!/ A visszarejtés közben "rajtunk ütött" Ahinana, akiben miután felfedte kilétét,szimpatikus kessertársat ismertünk meg. Köszönjük,hogy idecsaltatok a rejtéssel! Mártika & Kory

FPeti 2008.04.06 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nagyon szép hely! Köszönjük Priszi!

kerítés mellettmegtévesztő tábla
PPLLJ 2008.03.30 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
Már nagyon régen készültünk ide, rengetegszer el is mentünk mellette. Most ebben a gyönyörű időben muszáj volt valahova kimozdulni, így hát elsőP nélkül hozzácsapódtunk Pacihoz és Jimmyhez. 5 felnőtt, 5 gyerek, gyönyörű idő, szép környezet, mi kell még? Van egy-két szép öreg fa is a kastélykertben!

 
Paci73 2008.03.30 12:31 - Megtaláltam
Köszönjük az elrejtést.

napvirág 2008.03.28 13:34 - Megtaláltam
Lazulás Bükfürdőn, ládázás a környéken.

Köszönöm a lehetőséget.

Hogyishivják kuzin 2008.03.28 13:34 - Megtaláltam
.

Cintiasr 2008.03.22 11:23 - Megtaláltam
Húsvéti körmenet 1. ládája

magpet 2008.03.22 11:20 - Megtaláltam
Szombathely fele menet. Szep kis arboretum. [wapon beküldött szöveg]

Julisz 2008.03.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon tetszett.

szenor 2008.03.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Húsvéti rokonlátogatás keretében.

 
barsi 2008.03.21 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.73
szép hely, de ennyi vakodtúrást egy helyen még nem láttam! :-)

bfabry 2008.03.17 17:15 - Megtaláltam
A napi betevő láda a napi betevő kéktúra után. :-)

Hegedüs 2008.03.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.15
Szép hely.
Különösen tetszett a Petőfi filmszinház.
IA.

Yumi 2008.03.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést,ezelőtt kb 20 ével ezelőtt voltam itt,
a kastély akkor romjaiban volt.........

sattila & Kata 2008.03.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.30
Büki hosszú hétvége 13/13

Sajnos itt ért véget a hétvége, de szerencse, hogy itt. Nagyon kellemes park, ápolt kert, szép kastély. Csodálatos virágszőnyegek között madárcsiripelésben sétáltunk, bár a közeli főút zaja sajnos beszivárgott.
GC nélkül bizony-bizony...
Nagyon köszönjük!

Kezdő botanikus(ok)
Szlil 2008.03.01 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.64
Örülünk, hogy levadászhattuk egy kedves ismerősünk immáron egészséges ládáját. Ma végre lett időnk felkeresni a karbantartás óta.

tcsb 2008.03.01 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.66
+van!
Fura mód idáig nem kerestem fel, most célzottan ide navigáltam Lillával. :)

burlakfamily 2008.02.23 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nem ment könnyen, de végül sikerült.

zsotie 2008.02.18 12:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

TBende 2008.02.16 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
A tuskót sikeresen megtaláltuk. A ládáért tövig benyúltam, de nem volt alatta. A "virtuális" jelszót a kerítésen felfedeztük és felírtuk. Hazaérve láttuk, hogy egy fával tovább kellett volna keresgetni.
Hőmérséklet -3 °C, szél erős, viharos északi. Jobb időben figyelmesebbek lehettünk volna. Mire körbe jártuk a parkot addigra a kezem a leírással teljesen elgémberedett.

Nem! Itt nincs.Hóvirágból szőnyeg.
A virágok is összehúzták magukat.Kastély 1.
Fagyos pihenő.Kastély 2.
Kastély 3.A tavaszt nem lehet visszatartani...
Mese-Cache 2008.02.13 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Apa elhozott a ládakarbantartásra. Mivel most már én is Geocacher vagyok, így jogos a találat. :)

Apa kezébenA kocsim!
Anya kezében 
Priszi 2008.02.13 13:57 - Egyéb
Karbantartás közben készült képek:

A régi doboz is meglett
MárkA a lányunkkalA lányom és én
brunette 2008.02.09 13:00 - Megtaláltam
A mai napra a láda végképp eltűnt, viszont - egyelőre nem tudni, ki volt a segítő - a rejtek melletti kerítésoszlopra kikerült egy gc matrica a jelszóval. Azaz tuképp virtualizálódott a láda. És gyönyörű idő volt és gyönyörű tavaszi virágok harsogtak már így február közepén: téltemető, krókusz, sőt, százszorszép és aranyeső!!!

VirágtengerBrunette és a sárga szőnyeg
Az épület mely Petőfi mozi is volt....Aranyeső február közepén
GCsoka 2008.02.09 12:00 - Megtaláltam
A láda ürege megtetszett egy rókának is, így "kitúrta" a ládát.
Mivel nem voltunk felkészülve a láda gyógyításra, így éppen csak a nálunk lévő "felszerelésből" tudtuk egy kicsit a láda és rejtése állapotát javítani.

A láda a kerítés mentén lejjebb került pár méterrel a következő fa tövébe ágakkal takarva.

Raktunk bele egy kis jegyzetfüzetet, feltöltve a megtaláláshoz szükséges adatokkal + egy ceruza. (csak átmeneti megoldás lehet ez a mankó-logbook, hamarosan fel kellene újítani a ládát).

wiwien002 2008.01.27 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.06
Megtaláltam!
Sajnos a láda NAGYON BETEG!
Logbook és toll sincs benne!
Kérem a rejtőt "gyógyítsa meg!
Környezet nagyon szép!

oli_b 2007.11.01 15:00 - Megtaláltam
Mikor meglattam hogy beteg, meghult bennem a ... , mivel hogy mar ott voltam.
De aztan meglett a lada szerencsere.

Togo 2007.10.28 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Szakadó esőben érkeztünk meg a kastélyszállóba eltölteni egyhetet. A parkolóban azt mondta a GPS. hogy 300 méterre van a doboz. Tagjaim kinyujtására gyorsan meg is kerestem. A doboz egyben van, csak sajna még mindig nincs benne semmi. Ha már itt lebzselünk egy hetet, megpróbálok keriteni belevalókat, és meggyógyitani
-----------------------------------------------
Sajnos nem sikerült. Mikor olyan helyen jártam, ahol kapható lett volna ilyesmi éppen minden zárva volt. :(

Szinkavalkád.
befi 2007.10.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.86
A láda kifosztva, de bizonyos részeit megtaláltuk.
A rejtőt felhívtuk, így a logfüzet maradványára rá tudtuk írni a jelszót.
Az eddigi fatönkbe tettük vissza a ládát, de a másik oldalról
azért javításra vár a láda, de inkább egy kicsit odébbtelepítésre.
Egy jót sétáltunk a parkban, mert nem igazán tudtuk, hol a láda. Az ösvények nem úgy kanyarogtak, ahogy mi térképről megtaláltuk. Ez persze nem baj. Tavasszal szép lehet a nyírt puszpángokkal szegélyezett évelőágyások. Most csak a szinesedő fákat-bokrokat csodálhattuk. [gps nélkül]

TalálatA fosztogató letette névjegyét
Kicsit több pénzből sokkal szebb lenne200 évesen már ki se látszik
Bütyök+Zulu 2007.09.23 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Alapozó well-cache-ness hét Bükfürdőn a komlóskai versenyre.Reggel lecuccoltunk Ubulba, irány a Fertő tó környéke jelszóval. Ubul zokon vette, hogy nem hagyjuk pihenni, először üvöltözött, majd nem volt hajlandó elindulni. Egész napos akku töltés után , közeli célpontokat vettünk célba.
Hazafelé a szállodába még útba ejtettük az arborétumot, jól jött az elemlámpa. Később világosban is megnéztük a parkot

SylverRat + Bogee 2007.09.23 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Well-cache-ness hét nőknek Bükfürdőn, 9/37.
Hát itt már igazán sötét volt, de így is lenyűgözött az arborétum érintettlensége.

A parkolónál és címer 
vinko 2007.09.21 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.72
[wapon beküldött szöveg]
Mindíg erre megyek haza Szombathelyről, de még nem is hallottam az arborétumról...

Most viszont körbejártam mindent, nagyon szépen rendben tartott hely.

Köszönöm a rejtést!

 
gege7 2007.09.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1.5 átlag: 1.17 súly: 2.18
Megtaláltam Gazsi 10 közreműködésével!

Gazsi10 2007.09.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.17 súly: 2.15
Megtaláltam Gege7 segítségével.

Palazsu 2007.09.17 13:07 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Levin 2007.09.17 13:06 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

gna 2007.09.16 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.08
Anyosekkal es sogorekkal mentunk, Anita volt aki szemfülesen levadaszta a rönköt elöttem. Egyeszü es kellemes seta volt. Utana vegigjartukaz egesz arboretumot es a kastely környeket, de fürdöt nem neztük meg.

VP 2007.09.09 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.10
25 éve jártam itt, akkor a kastély teljesen romos volt.
Szombaton és vasárnap Sopron és Wiener Neustadt mellett (Brenbegbányán és Katzelsdorfban) rendeztünk tájfutó versenyt. Előtte-utána ládázás.

Murus 2007.09.07 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Kőszegről hazafelé útba esett, teljesen eláztam (gondoltam én, mert utána még megálltunk a GCMAVA-nál, na ott tényleg eláztam).

Gyugyus 2007.08.29 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
.

nemlac 2007.08.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Biciklis megtalálás.

petnik 2007.08.26 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Nagyon szép ez a hely. köszönet a rejtőnek

 
Steve & TimTim 2007.08.26 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Ezt könnyen megtaláltuk.kezdünk belejönni :)

valahol itt leheta doboz
RBuhl 2007.08.20 21:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
A kastélyszállóban pihentünk a hosszú hétvégén, jó móka volt a gyerekeknek a szép arborétumban kincset keresgélni.
Köszönjük a rejtést! RBuhl és családja

blero 2007.08.18 09:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.30
Szép hely

Zsézsé 2007.08.17 09:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
.

Piszkosfred 2007.08.12 15:59 - Megtaláltam
Megleltem [wapon beküldött szöveg]

tred 2007.08.11 23:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.90
Itt nyaraltunk ezen a gyönyörű helyen, és párunkat rávettük az éjszakai keresésre. Nagyon izgalmas volt, szépeket villámlott. Könnyen meglett.

katika 2007.08.11 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Szép az arborétum.Fifi pórázát elhagytuk. [wapon beküldött szöveg] Később a pórázt megtaláltuk. Az arborétumban nagyon ránk tört az éhség a közeli pékségből terjengő illatoktól.

Indianhajo 2007.08.10 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
A környéken nyaraltunk, nagyon jó volt.
B+P+B+L+A+A

karcsi9641 2007.08.09 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
Szép a park, de engem legfőképpen az illat ragadott meg.
Köszönöm a szép kirándulást!

Ribizlifaés a termés
zred 2007.08.09 08:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Csodálatos 5 napot töltöttünk el családommal a kastélyszálló melletti Zs. hotelben, miközben a környék ládái közül is felkerestünk néhányat.
Gyönyörű az arborétum, 1. osztályú vendéglátás, óriási vendégszeretet.
Ezek után magától értetődik a tripla ötös.

Köszi

fkmaster 2007.08.08 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Többször mentem már keresztül a településen, örülök, hogy most a geocaching révén meg is álltam az arborétumnál.

Patics 2007.08.04 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést. Vannak képek, talán holnap.

Silvius 2007.07.28 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
ok
képek később

Sehy&Sajt 2007.07.17 23:49 - Egyéb
Sajnos haza hoztunk néhány kullancsot az arborétum wédett területéről. Kérek mindenkit aki oda készül, h a megfelelő kullancs wédekezésről gondoskodjon! [wapon beküldött szöveg]

Sehy&Sajt 2007.07.17 19:54 - Megtaláltam
35 fok árnyékban. Tawasszal wisszajöwünk! :) köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

NagyCsalád 2007.07.04 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Igaz esőben érkeztünk de azért is bejártuk az arborétum ösvényeit.
így esőben más képet mutat mint napsütésben. Nagyon tetszett!

 
Carlo 2007.07.03 09:10 - Megtaláltam
Sikeresen megtaláltuk, szép a környezet!

Zsozsoboy 2007.06.03 23:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Kedves unokahúgom esküvője kapcsán kerültünk közelebbi kapcsolatba a ládával. A park nagyon tetszett!

kese1971 2007.05.28 19:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
megtaláltuk nagyon szép ,nyugodt hely,ideális a pihenni és csendre vágyóknak.Köszönjük az elrejtőknek hogy ilyen szép helyre rejtették el a kincset

Seres Péter 2007.05.28 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.00 súly: 3.60
402. ládám csalódást okozott. Kastély helyett találtunk egy mozit, a kert nem túlzottan rendezett, a láda környéke gazos, csalános, szúros, gyomos. A jelszó feleslegesen hosszú, és a rejtő az egyik betűt elírta. sp

bejárattábla
mozifal
bokorrét
sétaúterdő
keritésláda
Varga Gábor 2007.05.26 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltam, de ezt a hosszú jelszót valamiért a redszer nekem nem veszi be, pedig a rejtővel telefonon egyeztettem!
Az arborétum nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek!
Köszönöm a rejtést, és az esetleges jóváírást!

[Jóváhagyta: Priszi, 2007.06.04 11:52]

Tutuk 2007.05.20 21:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Izgalmas volt bicajjal erdei utakon eljutni Szelestére. Köszi !

Balka 2007.05.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Szép az arborétum, illatos virágok, madárcsicsergés

hogan 2007.05.08 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Élmény volt, gyönyörű a kastélypark!

Párom és énA megtaláló
A rejtek 
ozy 2007.05.04 23:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Drive in, utban hazafele

csacsacsa 2007.05.04 21:51 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

NZs 2007.05.02 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Rövid kőszegi kesingtúránk első ládája - az odafelé úton.
A posta előtt leparkoltunk, majd besétáltunk a bekötőúton. Szerencsés időpontot választottunk, teljes virágpompájában láthattuk a kertet. A ládát csak egy kis kóválygás után találtuk meg, de jó a rejtekhely. Tetszett az arborétum, szép és elég gondozott is. Jó hosszú jelszó! :-)
Továbbgurultunk GCGENC felé.
NZs & KáVé

mini sövénnyel szegélyezett sétaútvörös levelek
Tavaszszínpompa 1
színpompa 2színpompa 3
színpompa 4egy, a dalos madarak közül
spanielteam 2007.05.01 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Szép a hely nagyon.A kastélyszállóban isteni túrós palacsintát ettünk vanilia öntettel. :-).Itt fogunk nyaralni legközzelebb, eldöntöttük.

Apexsek 2007.05.01 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Nagyon érdekes fákat láttunk az acsádi kastélynál is!
Én ott például a páfrányfenyőt mindennek néztem volna, csak annak nem!
Se páfrányra, se fenyőre nem hasonlító (inkább nyárra emlékeztető) levelei igen megtévesztőek! :-)))
A szomorú bükk is nagyon tetszett, na meg a hatalmas mamutt fenyő apró tobozai is! Nézzetek át oda is! Az idősek othona münködik most benne, de ha szóltok a portán, minden további nélkül beengednek!

Itt Szelestén a legaranyosabb a kb. boka magasságra vágott "sövény" volt!
Arra lennék kiváncsi, hogy a POI-k között lévő mozi münködik-e?
Jó lett volna egy kicsit megpihenni a kastély étterménél, de nem rég reggeliztünk, s még hosszú út állt elöttünk!

Üdv: APEXSEK

szirtes 2007.05.01 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Kellemes volt a parkban sétálni.

 
menace 2007.04.30 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltuk!
Fraknó várától hazafelé tartva éppen (?) útbaesett Szeleste.
Egy kellemes meglepetés volt a kastély és a parkja. Nem sejtettük hogy termálfürdő is van a pont közvetlen közelében.
Legközelebb fürödni jövünk!

 
Fűkocka 2007.04.30 07:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
web

Diny 2007.04.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
Drive in találat hazafele Szombathelyről.

hlfamily 2007.04.15 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.49
Megtaláltuk!

Padi 2007.04.13 20:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Könnyen magtaláltam, mivel ismerem a terepet ;)

Mama és Papa 2007.04.13 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Már nagyon régen szerettem volna felkeresni ezt az arborétumot.Most sikerült és nanyon tetszett.

mudman 2007.04.11 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.95
Pupuval jártunk erre, nem tudtam kihagyni. Rövid séta, gyors találat

NyitvaIngatlan
licuxd 2007.04.10 15:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

geri80 2007.04.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.00
Szép az arborétum! Igényes láda!

nzoli73 2007.04.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.38
Meg nem voltam ebben az arboretumban , pedig mar sokszor autoztam el mellette, Szep csendes hely. Aranyos a 40cm-es kis sövény a sétányok mellett.
NZoli73, Brigi, Lehel

Ati 2007.04.08 10:05 - Megtaláltam
Ébredezik az arborétum. A mozi - meg ami mögötte van - se semmi...

12
Joker Karakter 2007.04.03 06:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.85
Szép találat napfelkeltekor. Virágillat, csivitelés. Még sosem láttam rétet tele nárciszokkal.

virágzásnárciszok
akondor 2007.04.01 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Szép időben, végig a kesser ösvényen.

Rudi Team 2007.03.30 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Könnyű találat.
Éva, Rudi

Pöttyök 2007.03.25 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
A tegnapi esős nap után nem is reméltük, hogy ma útnak indulhatunk. De szerencsére ragyogó napsütésben, gyönyörű, békés környezetben találtuk meg a ládát. A települést természetesen már régóta ismertük, de nem is gondoltuk, hogy az arborétum egy ládát is rejt. Köszönjük!

Bazsi 2007.03.18 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.38
Nagyon szép volt a kastély és a környezete, igazi eldugott kincs:)
Bazsi&Vercsi

JuJó 2007.03.17 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.08
Nagyon szép az arborétum, főleg igy tavasszal.
Kellemes séta, jó rejtés.

meske_gris 2007.03.17 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.71
Nagyon kedves kis arborétum , bájos kastéllyal. Köszönjük a rejtést.

Zsu. 2007.03.16 15:55 - Megtaláltam
ld.Mikulás

Mikulás 2007.03.16 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Két és fél napos nyugat-magyarországi hétvége Zsuval. Délben indultunk Bp.-ről és szép sorban szedegettük a ládákat. Szálláshelyünk Szombathelyen (Gerendás hotel) volt, de fő célunk elsősorban Kőszeg és a Kőszegi-hg. felkeresése volt. Az időjárásért hálásak lehetünk. 20 celsius fok, ragyogó napsütés mindhárom nap!
Negyedik ládánk a mai napon. Ez szenzációs hely! A kapunál parkoltunk majd sétáltunk be a parkon keresztül. Nagyon szép növényeket láttunk és a kastély is teljes pompájában ragyog! A láda rejteke korrekt, egyértelmű, de nem feltűnő! Visszafelé egy másik úton haladtunk, hogy többet lássunk. Profi, nagyon jó láda, kösz!

Zsu + Mikulás

jabo1969 2007.03.16 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Vas megyei kirándulásunk harmadik ládáját egy ebéd előtti kellemes sétával kerestük fel.
Üdítő volt a koratavaszi, madárcsicsergős kert látványa és hanghatásai (mégha a közeli főút zaja be is szüremlett a még kopasz fák közé).

Köszönjük a rejtést

 
totik 2007.03.15 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.83
KKK2 18/4
Izgalmas volt a kis ösvényeken cikázva közelíteni. Vikivel megpróbáltuk elhitetni, hogy ez egy labirintus, csak azt nem értette, hogy miért olyan alacsony a puszpáng sövény...
Sajnos az évelők közül alig-alig virágzott valami, egy-két nárcisz és törpetulipán virított éppen. Bár más úton mentünk és jöttünk egy kisebb kört megtéve, nézelődve, alapvetően a láda felé törtünk előre. Szembetalálkozván néhány sétálóval Viki találóan fogalmazta meg: Ezek most azt hiszik, a növények miatt jöttünk, és nem is tudják, hogy csak a láda hozott ide bennünket...
Viki, Geri, Krisz', TZ

jozsi18 2007.03.15 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Csodálatos park és virágok! Az elrejtés pedig baromi jó!
Bubi & Bömbi

otisz21 2007.03.12 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Megtaláltuk!
Nagyon szép a park és a kastély.
Jó ilyen szép helyekre rátalálni.
Köszi!

a kastélylesen
a tavsz hirnökeia tavsz hirnökei 2
rügyfakadás 
keresek 2007.03.11 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.51
Többször terveztem az arborétum látogatását, igaz akkor még a geocaching nem volt ismert előttem. Nagyon szép hely, még a nyáron újból meg kell látogatni.

Jól megkapaszkodomFacsokor
Az egyik kis kertész 
Rivelino 2007.03.11 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Fürdés előtti könnyű találat. Szép hely, már ismertem.

thomyka 2007.03.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Szombathely fele menet kerestük fel a ládát, mely hamar meglett. Szép környezet, jó rejtés.

zöldek 2007.03.04 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Sokszor elmentünk már az arborétum mellett, nem is gondoltuk mekkora értéket is rejt a kert. Nagyon tetszett.

KastélyszállóÉn találtam meg!
 
tádé 2007.03.04 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
A tavaszias időjárás és az arborétum hangulata elbűvölt. :)

 
"J&J" 2007.03.03 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
Kemeneshát- Fertö- Rábavölgy (12/6) drive in kesselés.
Ezt a kastélyt nagyon régen, a 80-as évek elején láttuk. Akkor romokban hevert, biztosnak látszott, hogy össze fog dölni. Jo volt látni, milyen szépen felujitották.

J&J

Talán istálló voltA kastély
ésKata 2007.03.01 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
.

Zergi 2007.03.01 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.75
Fogtam.
Felülről közelítettük meg a ládát, a fürdő felől közelítve. Szép az arborétum és formás a kastély is!

Hóvirágmező
FilmszínházHetvenkedő
KastélyTorony órával
Macisajt 2007.02.25 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.41
Megtalálátok.

bubo35 2007.02.24 16:30 - Megtaláltam