FAQ
1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (GCBKAP)

Bogács címere

Bogács címere

Egykor Szent György, ma Szent Márton temploma

Egykor Szent György, ma Szent Márton temploma

Irány és távolság

Irány és távolság

Az öreg fától már nincs messze

Az öreg fától már nincs messze

Mellette a Mária kő

Mellette a Mária kő

Lentről

Lentről

A kaptárkő felülről, mellette az ösvény

A kaptárkő felülről, mellette az ösvény

A kaptárkő tetején

A kaptárkő tetején

A rejtek

A rejtek

A Színészliget nagy keresztje

A Színészliget nagy keresztje
Szélesség N 47° 55,203'
Hosszúság E 20° 32,674'
Magasság: 241 m
Megye/ország: Borsod-Abaúj-Zemplén
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2007.01.20 16:34
Megjelenés időpontja: 2007.01.24 13:30
Utolsó lényeges változás: 2020.04.15 22:37
Utolsó változás: 2021.10.01 17:24
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+1V)
Elrejtők: NaSza és tapiapi
Ládagazda: pistannn
Nehézség / Terep: 1.5 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 2000 m
Megtalálások száma: 575 + 9 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.7 megtalálás hetente


Kétpontos multiláda, 1 hagyományos láda és 1 virtuális pont.
1. pont: A kaptárkövek gerincén végigsétálva egy villám sújtotta fa tövében 8*12*5 centiméteres doboz, a jelszó első részletével.
2. pont
Agárdi Gábor, Szabó Gyula, Cserhalmi György, Garas Dezső fáinak ölelésében áll a színész fája. Vezetékneve a jelszó második része.


A kaptárkőnél lévő ládába TravelBug helyezhető.


Ez egy több éve megszűnt láda "húsvéti feltámadása", 2019-ben. Köszönöm NaSza hozzájárulását. Eredeti ládaoldalát szinte teljes egészében megőriztem, a ládát újrarejtettem, a Színészligettel kiegészítettem.

Bogács

A Bükk hegység déli lábánál, a Hór- és a Szoros-patak völgyében, nagyon szép környezetben épült település: Bogács. Ez a község határainkon túl is ismertté vált a gyógyvizéről, kristálytiszta oxigéndús levegőjéről és a táj szépségéről. A Bogácson töltött idő alatt megismerhető az itteni emberek vendégszeretete, a termálvíz gyógyító ereje, a tüzes bogácsi borok kitűnő zamata, élvezhető a tiszta levegő.
A szláv lakosságnak emlékei azok a szláv eredetű helynevek is, melyekkel Borsod megye át meg át van szőve. Bogácsot szláv eredetűnek tartja, nevét az ó-szláv "bogatu"= gazdag szó leszármazottjának tekinti. Bogács már a kora Árpád-korban lakott település volt, s nemesi birtokosai a község nevéről magukat Bogácsiaknak nevezték. A községnek már a két háború között önálló orvosa, szülésznője, helyi gyógyszertára, és négy tanerős katolikus népiskolája volt.

Bogácsi kaptárkövek

Bogács határában, a Hintó-völgyben található egy ötfülkés kaptárkő. Kaptárkövek a szomszédos községekben is szép számmal találhatók. Az esetek nagy részében feltűnően szabályos riolittufa-fülkék.
Rendeltetésükkel kapcsolatban eltérő vélemények alakultak ki. A kaptárkövek első leírójának Bartos Gyula egri főkáptalani levéltárosnak az volt a véleménye, hogy a fülkékben minden valószínűség szerint a késői vaskorszakban egy itt lakó kelta eredetű néptörzs elégetett halottainak hamvait tartalmazó urnáit helyezte el. Borovszky Samu a következőket írja:" A társadalmi fejlettség előre haladásáról tanúskodik a bronzkor emberének temetkezése is. Halottaikat ebben a korban is elégették, s néhol urnába helyezett hamvaik számára a hegyoldalakban apró fülkéket vájtak. Ezek a vájt fülkék az un. kaptárkövek." Vilkuna finn etnográfus határozottan méhészkedéssel összefüggő emléknek tartja. Ezen a véleményen van tőle függetlenül Guanda Béla professzor, a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem Néprajzi Intézetének vezetője is. Bogács lakosságának egy része évszázadokon át, ún. barlanglakásokban lakott. Nemcsak konyháját, szobáját, hanem állattartó óljait és kamráit is riolittufába vájta. Nyilvánvaló, hogy egyáltalán nem jelentett különösebb nehézséget az ilyenfajta munkában gyakorlott embereknek az, hogy méheik részére az alkalmas riolittufába méhlakásokat vájjanak.
Akár autóval, akár gyalogosan érkeztek, kiindulási pontként a régi autós mozit ajánljuk.  N 47° 54,950' E 20° 32,186' 189 m [GCBKAP+parkoló]
Innen egy kellemes kis sétával éritek el az első pontot. A turistaút hossza 1290 lépés. A séta során elsőnek borospincék, a Kiskút-forrás és a 450 éves Szent Márton fa és a Mária kő mellett haladhatunk el. A kaptárkövet könnyen megtalálhatjuk.
 N 47° 55,203' E 20° 32,674' 241 m [GCBKAP-1]

A Színészliget

A színészliget 2009 tavaszán alakították ki Hanák Zsolt ötletgazda és a település akkori polgármestere, Verhóczki Sándor kezdeményezésére. A dombtetőn álló, középkori eredetű templomban jutott eszébe egyik látogatása alkalmával Hanáknak, hogy valamiképpen meg kellene hálálnia Bogácsnak, az itt élő embereknek azt a sok szeretetet, amit tőlük kaptak. Az ötvenes években ugyanis ebbe a faluba telepítették ki a Hanák családot. A falu befogadta őket, s ők is megszerették a falut.
A Színészliget első fái 2009 áprilisában kerültek a földbe, majd 2010-ben, 2012-ben, 2014-ben, 2015- ben és 2017-ben további fák kerültek a ligetbe, amelyet többségében maguk a színészek ültettek, maguknak.
A cél egy olyan park létrehozása volt, amely a magyar színművészet nagyjainak állít egyedülálló emléket Magyarországon, mely mindenkor látogatható. A fákat maguk a színészek, vagy hozzátartozóik ültetik.
A Színészligetben az ő fáik, méghozzá piramis tölgyek, már növekednek: Sztankay István, Haumann Péter, Bodrogi Gyula, Tordy Géza ,
Törőcsik Mari, Psota Irén, Berek Kati, Máthé Erzsi,
Sinkovits Imre, Raksányi Gellért, Zenthe Ferenc, Kállai Ferenc, Komlós Juci, Király Levente, Lukács Margit, Darvas Iván,Garas Dezső, Szabó Gyula, Avar István, Bessenyei Ferenc, Agárdy Gábor, Molnár Piroska, Kóti Árpád, Bitskey Tibor, Gera Zoltán, Hanák Zsolt, Szacsvay László, Csomós Mari, Andorai Péter, Cserhalmi György.

Agárdi Gábor, Szabó Gyula, Cserhalmi György, Garas Dezső fáinak ölelésében áll a színész fája. Vezetékneve a jelszó második része.
 N 47° 54,710' E 20° 32,084' 189 m [GCBKAP-2]

Szent Márton Műemléktemplom
A község neve először 1248-ban szerepel írásos okmányban, ekkor már állt a Szent György tiszteletére emelt templom.
A mai templom egy régebbi templomnak az alapjára épült, az építés pontos ideje ismeretlen. 1568. május 3-án az egri káptalan részére leltár készült, ez említi, hogy a templomnak még akkor is Szent György a védőszentje. Az 1724-ből származó adatok már Szent Mártont említik a templom védőszentjének. A 19. sz. végén többször vihar rongálta meg a templomot, így leégett a torony, villámcsapás olvasztotta meg a harangokat, melyeket a hívek pótoltak. 1992-93-ban nyeri el a szentély a mai alakját, bogácsi vörös- kőből faragja Csíki László mester a szembemiséző oltárt.

Horgásztó
A Szoros - patak felduzzasztásával a fürdőtől 300 m-re létesült mesterséges tó ma horgászparadicsom. A tóban telepített halak horgászhatók : törpeharcsa, csuka, ponty, keszeg, amur. Telelő telepe a vadrécének, vonuláskor pihenőhelye költöző madaraink közül a hattyúnak, vadlibának.

Termálfürdő.
A termálfürdő évente sok ezer gyógyulást, felüdülést kereső látogatót vonz. A 70°C-os termálvíz a 600 m mélységben lévő mészkőből a kőzetekben felhalmozódott gázok nyomásának hatására buzog fel. A kénes melegvizet a reumatikus fájdalmakban szenvedőkön kívül a nőgyógyászati panaszokkal küszködők is eredményesen alkalmazzák fürdőkúraként. A gőzölgő melegvíz a leghidegebb napokon is kellemessé teszi a fürdőzést.

Jó keresést kívánunk!

Közelben lévő ládák:
GCBMIK
GCCfto
GCCSUZ
GCCSVA
GCFELS
GCFAKO

Ládatörténet:
2007.03.15-én 14:23 láda ellenőrzést tartottunk és mindent rendben találtunk.
2007.06.16-án láda karbantartást végeztünk, mindent rendben találtunk. A hangya kérdést hamarosan megoldjuk.
2007.12.01-én 12:19 Láda ellenőrzést tartottunk és rendben találtuk..
2012.12.01-én a láda megszűnt.
2019.04.21-én NaSza jóváhagyásával újraéledt a láda, plusz multipontot kapott. új gazdája: tapiapi.
2021.09.26-án új gazdája lett: pistannn.
2021.09.28-án láda karbantartást végeztünk: új láda, logbook és toll elhelyezve.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (358 db): környezet: 4.47 rejtés: 4.31 web: 4.59 átlag: 4.46

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


v.judit 2023.01.21 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

mpeti1985 2023.01.21 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Juci&Csaba 2023.01.14 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

pwz 2023.01.12 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]
*
Itthonról:
A régi szép idők, amikor még az autósmozinál befelé az autocross pályára vitt az út! :D A Színészliget akkor még nem létezett, ami egyébként szuper ötlet és jó kivitelezés. Örülök, hogy be lett véve ebbe a multiba.
A ládával a kaptárkőnél viszont van egy kis probléma. Mások is jelezték, hogy a villámcsapott fa már csak néhány kidőlt, korhadt fadarab. Ez jó, mert kell a holtfa is az erdőben tápanyag és táplálék gyanánt. Mivel a súlya igen csekély, ezért a vadmalacok előszeretettel turkálnak alatta, hiszen könnyen elmozdítható és ahogy írtam, korhadékfa=táplálék alatta. Ásványvadász mindössze 6 nappal előttem találta meg és feltételezem, hogy rendesen el is rejtette. A doboz viszont most kitúrva és távolabb a rejtéstől lett meg, egyébként épen, hiánytalanul.
A fent leírtak alapján szinte 100 %, hogy a visszarejtés néhány nap múlva megint ki lesz túrva, ezért javaslom az újrarejtést a közelben, de álló, még ép fa üregében. Egyébként a doboz, logbook - több is van - rendben.
A kaptárkő után - bónuszként - még megy tovább az ösvény az Égés-tetőn található régi cserépfalui laktanyához (MN 4565, 105/3 honi légvédelmi rakétaosztály - Cserépfalu), ami légvédelmi rakétákat rejtett 1961-1990 között. Bár körbe van kerítve, azért be lehet jutni. Mindenhol az enyészet az úr...

Ásványvadász 2023.01.06 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
A villám sújtotta fa ma már csak egy-két korhadt törzsdarab.
A Színészliget nagyon érdekes, jó emlékezni a nagy színészeinkre.

seele2501 2023.01.02 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]
A láda a földön van, letakarva.

Skalp 2022.11.27 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Kisvakond70 2022.11.27 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Nars 2022.11.22 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

MadMax1456 2022.11.20 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Csa.Csi87 2022.11.01 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Mr Bean 2022.10.30 14:53 - Megtaláltam
Megvan! [Geoládák v3.12.10]

Csabiq 2022.10.30 13:27 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! Kedves barátommal, aki egy kiugrott pap, igaz csak Tháliáé, jómagam pedig még mint aktív csepürágó, adóztunk nagyjaink emlékének. A bogácsi kaptárkő nem volt akkora élmény, de ez csak annak köszönhető, hogy közvetlen előtte látogattuk meg a szomolyai nagytesókat.[Geoládák v3.12.10]

Szívós Győző 2022.10.30 13:26 - Megtaláltam
CsabiQ barátommal megtaláltuk színészligetestől

Fidorka 2022.10.23 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm

kivancsifancsi 2022.10.23 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.49
Ezúttal a Bükkbe érkeztünk kirándulni, ahol több rövidebb túrát is tettünk. Ide is felsétáltunk. A képek alapján én nagyobb kövekre számítottam, de így is látványos volt. Köszönjük az invitálást.

 
lelcache 2022.10.23 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.59
Tegnap este, viszonylag későn találtuk ki Fidorkával és Kiváncsifáncsival, hogy a tökéletesnek ígérkező túraidőben jó lenne egy szép bükki kirándulást tenni.

A csillagvizsgálónál tett tanösvény túra után érkeztünk ide. Elsőként a pincéket, és a színészligetet néztük meg, majd a kaptárkövek következtek.

A pincesor jól nézett ki! Szép faragott díszítések vannak a pincék front oldalán. Hangulatos hely! A színészliget is tetszett!

A kaptárköveknél picit csalódtam. Azt hittem, nagyobb, Kaptárkövesebb formák lesznek. A táj így is tetszetős volt. Kellemesen megsütötte a nap a domboldalt.

Köszönjük a rejtést!

lelcache

20221023-310220221023-3103
IMG_7913IMG_7914
20221023-310420221023-3106
20221023-310720221023-3108
20221023-310920221023-3110
20221023-3111 
deniko93 2022.10.10 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.89
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Az 1. pontnál kicsit körbe kellett néznünk, a villámsúlytotta fa elfáradt kicsit. :) A 2. nagyon tettszett, izgalmas volt végigolvasni a nagy neveket! [Geoládák v3.12.10]

Viktor33 2022.10.08 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

TápióBor 2022.09.19 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

dj70 2022.09.11 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

ha8je 2022.09.04 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

zoli96 2022.09.02 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Nagy Éva 2022.08.26 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

balogkryszta 2022.08.26 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Pudvásnyújtozkodók 2022.08.26 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Zsófika találta meg! [Geoládák v3.12.10]

feherjudit 2022.08.20 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést!

OsiOsi 2022.07.31 14:11 - Megtaláltam
A "régi" autósmozi a házzal is érdekes.

verebiz 2022.07.23 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Bogácsi nyaraláson. Nekünk a régi pincesor tetszett legjobban az út elején. Köszi, hogy megmutattad.

SzínészligetRégi pincesor
BéresSanyi 2022.07.23 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Ebo 2022.07.09 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

BouLache 2022.07.09 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.87
A rejtés az első ponton nekem nem tetszett, a kaptárkő viszont kárpótolt. Köszi! [Geoládák v3.12.10]

cslaci74 2022.07.08 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Csendes, szép ez a hely...
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.10]

Dorika0523 2022.07.03 21:00 - Megtaláltam
Egy kicsit izgalmasan indult, de a rejtők nagyon segítőkészek voltak, köszönjük szépen nekik! Csabi, Dóri, Hédi Békés megyéből [Geoládák v3.12.10]

Kosovo671 2022.06.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltuk. Köszönjük.

Fürge Lajhárok 2022.06.16 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Eweelin 2022.05.28 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

speti 2022.05.21 08:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

becko 2022.05.16 10:26 - Megtaláltam
Bogácsról indulva, Ódorvár érintésével Felsőtárkányig bandukoltam 24km-t.
Négy láda akadt utamba, közben Ódorváron jól eldugtam GCPC-t.
Fordított sorrendben jártam be, az 1. pont után átverekedtem magam a laktanyába, onnan tovább az aszfaltúton, melynek egy pontjáról remek panoráma nyílik Cserépfalu, és a Hór-völgy felé.

P1070387P1070388
Stamnes 2022.05.10 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Lelek Lala 2022.05.10 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.9]

Szőkekapitány 2022.05.03 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

szalaij 2022.05.03 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Kogerj 2022.05.03 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Favágó82 2022.04.23 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.17 súly: 3.30
Megtaláltuk köszönjük a rejtést, első része a laktanyán keresztül levadászva, második rész szép kis emlékhely a színészeknek.

moto74 2022.04.16 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

chivas 2022.04.16 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszönöm

sovi85 2022.04.03 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Könnyen megtaláltam. [Geoládák v3.12.7]

Murmogoek 2022.03.15 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

k.david 2022.03.14 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

csavar 2022.03.14 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

cosinus0 2022.03.14 16:15 - Megtaláltam
Megvan.

DrHuni 2022.03.13 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

MoMaszter 2022.02.25 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Dodó és Malvinka 2022.02.06 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

biro61 2022.01.27 12:35 - Megtaláltam
A Bükk-völgye apartmanból gyalog sétáltunk el, és közben a pincesoron finom bort ittunk

IMG_20220127_120929IMG_20220127_112231
IMG_20220127_121949 
kertimi 2022.01.23 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Tanohun 2022.01.23 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

frank530601 2022.01.21 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Bogács kaptárkövekBogács  Színészliget
anettx 2022.01.16 10:12 - Megtaláltam
TFTC!
Dél-bükki kanyar téli fagyban.
[Geoládák v3.12.5]

Kertész család 2022.01.15 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

carmin 2021.12.30 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
[g:hu+ 2.7.16]

IMG_6082IMG_6083
IMG_6085IMG_6088
IMG_6094IMG_6095
IMG_6100IMG_6102
IMG_6104IMG_6108
IMG_6110IMG_6111
utigabi60 2021.12.18 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

Fazék 2021.11.20 14:52 - Megtaláltam
Wellness hétvége közben pár geoládát is megkerestünk.
A kaptárkőig vezető gyalogút nem túl izgalmas, de a kis gerinc kárpótol: szép őszi színek, világvégi nyugalom.
A második pont környéke is dicséretes kezdeményezés. Köszönjük.

2021-11-20 14.53.19IMG_7844
IMG_7847IMG_7856
gyetger 2021.11.10 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
A doboz csak úgy le volt dobva az út közepére, visszatettem a rejtekbe.
(Agárdy Gábor nevét y-nal kell írni.)
[g:hu+ 2.8.3 teszt]

Jonigts 2021.11.06 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.32
Köszönöm a rejtést!

Tetszik ez a sok ültetett fácska a színészek neveivel.
A kaptárkövekhez eléggé úttalan utakon mentünk, de van ösvény is.
A 450 éves Márton fa nincs nagyon említve sehol, pedig az ilyen kincsek és a mellette lévő kő is említést érdemelnek.

IMG_20211106_154802IMG_20211106_154914
IMG_20211106_154921IMG_20211106_160519
IMG_20211106_160616IMG_20211106_160705
IMG_20211106_161023 
Mr. Fülixáj 2021.11.06 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.97
Autós kessertúra Eger körül 21/16.
Ja hogy Bogácson van már multi ?
Akkor össze kéne vonni a két ládát, tenni egy pontot a tóhoz is, ennek a 2. pontját meg vagy behozni a faluba, vagy törölni. Utálom az olyan multikat, amiknek a vége a látnivalótól messze van, és nincs ott semmi a láda környékén. Kivéve amit lefotóztam, de az meg nem ér meg egy multipontot, és különben is félúton van.

TFTC Fülix. [Geoládák v3.12.2]

IMG_20211106_161006 
Tar család 2021.10.27 16:14 - Megtaláltam

Őszi családi túra közben megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget!
[g:hu+ 2.7.14]

mangogyuri 2021.10.27 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

cipollino 2021.10.09 09:25 - Megtaláltam
Ládázás Vironiával. Köszi a rejtést.

Vironia 2021.10.09 09:25 - Megtaláltam
Cipollinoval közös ládázás. Meg is lett! Köszi a rejtést!

Pityeszti 2021.10.01 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Köszönet.

sinus90 2021.10.01 12:00 - Megtaláltam
Vonat-busz kombóval jutottunk le Bogácsra, ahol eddig nem jártam. A buszmegállótól 500 m-re van az első pont. Elhaladtunk a
Rendezvény tér és az első pincesor előtt. A virtuális pont hamar meglett. Egy rövid szakaszon a forgalmas út szélén ballagtunk. Az elhagyott autós mozinál rátértünk a gyalogisan alig járt turista útra. Fotók készültem a Mária kőnél, a 450 éves fánál, a békalencsés kis tavaknál. A jelzett út felvisz a neves kaptárkőhöz, tovább mentünk a ládáig, mely korhadó fatörzs alatt meg is lett. Visszafelé szép kilátás nyílt a környékre. Áttertünk a hegyoldalba vájt pincékhez. Az itteni pincesorok is megérdemelnének egy ládát. Az egyik filagóriában megebédeltünk. Visszafelé újra megálltunk a ligetnél. A ládaoldalon felsorolt látnivalók közül jártam a horgásztónál és a fürdőnél is. A termelői piacon vettem birsalma sajtot. Utóbbi időben mindig veszek vmit, ezzel is támogatom a vidékieket.
Köszi a rejtést és a sétát!

 
Liberty 2021.10.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.61
Ez egy jó kis túranap volt. Először a szépen kialakított színészligetet kerestük fel, majd a kevesek által járt ösvényen indultunk a kaptárkövek felé. Fentről szép panoráma tárult elénk, a láda is könnyen meglett. A patak túloldalán különlegesek a kaptárkövekbe épített régi borospincék. Köszönet a rejtésért.

Bogács címere
Kilátás a ládától
VMatteo 2021.09.27 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
213provincia [Geoládák v3.12.1]

PSZE 2021.09.25 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Tank66 2021.09.15 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

GRegina 2021.09.15 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

pöcök 2021.08.26 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Radzeer 2021.08.21 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ChefBogi 2021.08.20 13:37 - Megtaláltam
Chef Bogi ezt is megfőzte, köszönöm a rejtést!!! [Geoládák v3.11.3]

Ancs 2021.08.20 13:36 - Megtaláltam
Nyaralás 2021 - bükki kanyar 9/14.
A Színészliget mellett már számtalanszor elautóztam, most meg is néztük közelebbről. A kaptárkő jól el van dugva, az ösvényen alig-alig járnak.
Köszi

IMG_20210820_131356IMG_20210820_131509
IMG_20210820_131523IMG_20210820_133138
IMG_20210820_133202IMG_20210820_134158
IMG_20210820_134625IMG_20210820_134636
Pocter 2021.08.20 09:41 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, nagyon ötletes volt!
A pincesort is meglátogattuk :)

Bakszakáll 2021.08.16 16:17 - Megtaláltam
Nehéz a kaptárkövet megnézni a hegyen, ez kicsit csalódás. A túra viszont jó, minden részét beszámítva összességében rendben van a rejtés. Köszönöm szépen.

Szamoa 2021.08.12 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nukee 2021.08.09 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szófia, Jani, Gábor. köszönjük :) [Geoládák v3.11.3]

KVBB 2021.08.01 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.00 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Nigi543 2021.07.25 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Köszönöm a rejtést!

IMG_20210725_085830IMG_20210725_085914_1
IMG_20210725_090527_1IMG_20210725_090538
IMG_20210725_092321IMG_20210725_092937
joove 2021.07.20 12:31 - Megtaláltam
Tekerés a Bükkben. Köszönjük a rejtést.

Riartis 2021.07.06 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

traxx 2021.07.04 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Megtaláltuk

pozoli1 2021.05.29 16:01 - Egyéb
Ma újra meglátogattuk a ládát. Kellemes séta volt, köszönjük. pozoli1, Ancsa, Csilla, Péter

Lolaura 2021.05.21 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Gabó és Zoli 2021.05.21 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.11]

Monesz&Tibi 2021.05.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon szép környék.

Mária-kő és Szent Márton fa
Bogácsi kaptárkövek 
bb2014 2021.04.11 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.9]

Nikicsu 2021.04.04 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

Tommykaaaa 2021.04.04 14:53 - Egyéb
Megtaláltuk ???? [Geoládák v3.9.6]

fulpes 2021.04.04 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Húsvéti túra 6. találat.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.8]

20210404_135011.jpg20210404_135044.jpg
20210404_140851.jpg20210404_142557.jpg
Tommykaaaa 2021.04.04 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

jutics 2021.04.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Köszönöm a rejtést!

IMG_20210403_192035IMG_20210403_192628
IMG_20210403_105456IMG_20210403_192246
IMG_20210403_191916IMG_20210403_200356
silboy & Zsóka 2021.03.07 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Sokszor jártunk már Bogácson, de ezen a részen még soha.

A rejtekhet vezető útPincesor
Szinész liget 
nazso.oszan 2020.12.27 12:40 - Megtaláltam
A pincesor előtt parkoltunk, onnan mentünk a kaptárkőhöz a piros háromszögön. Szerencsére a talaj még fagyott volt, így nem kellett sarat dagasztani. :-)
Köszönjük a rejtést.

IMG_20201227_132720IMG_20201227_131618
IMG_20201227_131450IMG_20201227_131017
IMG_20201227_124142IMG_20201227_122708
IMG_20201227_121610IMG_20201227_121146
IMG_20201227_115436 
pistannn 2020.12.13 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

skiccpausz 2020.12.03 16:45 - Megtaláltam
MTSZ Bükk felmérés közben meglelve.

BaumyGeo 2020.12.03 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Köszi a rejtést! Megtaláltuk! A pincéktől indultunk. Fel a piros háromszögön egészen a ládáig. Onnan kis ösvényeken át a piros jelzésre, és úgy vissza Bogácsra.

Krinya0523 2020.10.30 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

hussan 2020.10.29 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Hegedüs Zsuzsa 2020.10.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Délbükki ládák eső utáni keresése.
Köszönöm a rejtést.

IMG_3832IMG_3834
IMG_3836IMG_3837
gege68 2020.10.05 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

kópé1993 2020.10.01 17:15 - Megtaláltam
Bükki túra. Köszi a rejtést

IMG_20201001_165745IMG_20201001_165834
IMG_20201001_170201IMG_20201001_170503
IMG_20201001_170650IMG_20201001_171735
IMG_20201001_171802 
bettuskispal 2020.08.29 17:00 - Megtaláltam
Kis csaptommal fedeztük fel. Két kutyus, Daisyke a yorki lány és Hugó a tacsi fiú segített a keresésben. Nagyon élveztük! Köszönjük a rejtést!

Gyugyu95 2020.08.28 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Ez a 300. ládánk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

zferke 2020.08.24 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
köszönöm a rejtést, remek multi!

judit1127 2020.08.23 21:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Kukucsi 2020.08.17 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

petiba 2020.08.17 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.17
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]
Családi kirándulás alkalmával...

...mindenkinél van villany! :) 
LordHunter 2020.07.26 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

norci&endi 2020.07.24 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :)

mszabynah 2020.06.22 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
A 2. multipontot kerestük fel elsőként,ott gyorsan meglett a színész vezetékneve.Az 1. ponthoz a bejáratnál álltunk meg kocsival,nem volt egyszerű sok bolyongás után lett meg a láda.

wivien31 2020.06.22 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.04
Megtaláltuk bár eléggé bekellett hozzá menni az erdőbe plusz magánterületen van .

tapisomi 2020.06.08 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Horgásztársakkal.

Kredenc89 2020.06.07 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Caldera 2020.06.06 15:15 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.4.1]

kingajani 2020.06.01 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

aknitram 2020.06.01 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

Hajo 2020.06.01 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

IMG_20200601_121037IMG_20200601_121731
IMG_20200601_121749IMG_20200601_123204
IMG_20200601_124127 
cseroka 2020.06.01 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

gyedmaroz 2020.06.01 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Czinege család 2020.06.01 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

CsKaroly 2020.05.31 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

KoMa 2020.05.28 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Köszönjük a rejtést

beczhyke 2020.05.21 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszi a rejtést! Meglett.

ládavadász Pisti 2020.05.16 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk Eszluzsuval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

eszluzsu 2020.05.16 15:29 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közös találat. Köszönjük. [Geoládák v3.3.2]

Sepi28 2020.05.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Jó kis séta után megtaláltuk ezt is :) köszi a rejtést.

keviszonci 2020.04.26 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

bzslt 2020.04.25 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Maxi613 2020.03.22 14:20 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.3.2]

Rubor 2020.03.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Noszvajon volt a szállásunk, a jó időben kirándultunk. A piros háromszög jelzésen az átázott utat egy nagy teherautó hosszan felszántotta, nehéz volt járás. Megtaláltuk a Szent Márton fát, majd a kaptárkövet. Érdekes volt a színészek fái. Köszönjük a rejtést.

20200317_12390120200317_124705
20200317_12560220200317_130854
20200317_133344 
Évi&Zoli 2020.03.15 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Nemzeti ünnepeinket általában túrázással töltjük. Ma is így ünnepeltünk. Remek időben csodálatos helyeken jártunk. Tovább gyarapítottuk kaptárkő gyüjteményünket. A láda felkeresése most elég körülményes, de megéri! Köszönjük!

IMG_20200315_093743IMG_20200315_093800
IMG_20200315_101647IMG_20200315_095501
kobcikrajci 2020.03.08 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.29]

 
Paul 2020.02.29 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Balint07 2020.02.09 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Szép volt a kilátás! [g:hu 1.6.6]

Gibix75 2020.02.09 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Dagonyába, napsütésben... [g:hu 1.6.6]

Norbee97 2020.01.25 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.11
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Örülök hogy újra feltámadt ez a láda, így lett lehetőségem megkeresni. :) A ligetben fura megoldás a jelszó elhelyezése, de kreatív, el kell olvasni többet is, mire garantáltan előkerül a jelszó. :D A láda felé menet megnéztem az egykori autós mozit is, majd a viszonylag járható úton mentem a láda felé. A térkép a láda közelében katonai területet mutat, és ahogy olvasgattam, kiderült hogy tényleg volt ott annak idején egy bázis, de már megszűnt, viszont magánterület, ezért nem is próbálkoztam meg azzal, hogy elsétáljak oda és megnézzem. [Geoládák v3.0.0]
1282.

IMG_20200125_143331IMG_20200125_143657
IMG_20200125_144515IMG_20200125_144550
IMG_20200125_144644IMG_20200125_150234
luczatomi 2019.12.31 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

keseru 2019.12.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Christoforo 2019.12.31 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtésty BÚÉK mindenkinek!

BogD 2019.11.02 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ÁG-Team 2019.11.02 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kétbakancsos 2019.10.21 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Négy szép őszi napon kirándultunk a Bükk déli részén: Egerben, Noszvajon, Síkfőkúton, Szomolyán , Cserépfalun és a Hór- völgyben és közben ládáztunk is. Köszönjük a rejtést!

SzínészligetSzínészliget
Bogácsi kaptárkövekGCBKAP
petili 2019.10.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Köszönjük a rejtést!

znasz 2019.10.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Köszi a rejtést.

Zsókica és Lackó 2019.10.15 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Tiszaújvárosi Kesserteam 2019.09.22 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy itt lehettünk: Berián, Csiperke62 és Zéboy.

Csiperke62 2019.09.22 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Berián 2019.09.22 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 2019.09.22 10:58 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. A Tiszaújvárosi Kesserteam tagjaként is.

Zéboy logó 
zalajaro 2019.09.18 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.52
Bogácsi VTSZ találkozó alatt becserkészve, aztán borozgatás a pincesoron.

aldarion109 2019.09.17 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

molka 2019.09.15 11:00 - Megtaláltam
Köszi!

buksika 2019.08.30 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Zilianyó25 2019.08.11 20:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Photographer 2019.07.27 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.65
Cserépfalui nyaralásuk alkalmával kerestük fel elsőként a bogácsi kaptárkövet. Az autót az egykori autós mozinál tettük le, onnan indultunk a sziklához. Útunk során megdörrent az ég, villámlott egyet, majd hirtelen a nagy semmiből brutális mennyiségű eső zúdult a nyakunkba, amit a nálunk lévő esernyő sem tudott felfogni. Percek alatt átváltozott a terepviszony, összefüggő nagyméretű vízátfolyások, pocsolyák alakultak ki amellett, hogy az erdőben a látótávolság 5-10 méterre szűkült. Teljesen átáztunk, nem maradt egy száraz pont sem rajtunk... A parkolóhoz való visszajutás is komoly kihívás volt. Aztán az autó mellett törölközés, ruha + cipő csere.
Aztán csak a felhőszakadás elmúltával tudtunk csak elsétálni a színészligetbe. A jelszó hamar meg lett!
Köszi a rejtést!

20190727_10414820190727_105750
20190727_10594320190727_110048
20190727_11005620190727_124013
20190727_123344 
fatibi1 2019.07.19 09:55 - Megtaláltam
Köszi!

gangyal 2019.07.08 13:33 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.2y]

ocsike78 2019.07.07 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.4.4]

Henya 2019.07.07 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

eltájoló 2019.07.06 11:03 - Megtaláltam
A néhai autósmozitól mentem a ládához. Kellemes hűvösben lehetett elmenni egészen a kaptárkövekig. A láda rendben a helyén meglett. Visszafelé kerestem meg a másik pontot a színészligetben. Ötletes. Köszönöm a rejtést.

kismaczu + Neje 2019.06.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
A színészliget nagyon tetszett,a kaptárkő nem olyan mutatós mint környékbeliek, köszönjük hogy megmutattad.

1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (1)1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (2)
1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (6)1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (10)
1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (15)1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (18)
1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (20)1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (21)
1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (22)1550. Bogácsi kaptárkövek és Színészliget (24)
dobozipatikus 2019.06.10 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GYEZegzug 2019.06.10 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.43
Édesanyám névnapján. Gratulálok Zoli. Köszi szépen a lehetőséget.

IMG-f4502170135ecf9f6ef76593b8e7f424-VIMG-e7b77ed66639465b4404f93949fa6671-V
IMG-fd50033c68259cda98ee707f891d0a16-VIMG-5a6fca8455867e4b609cf7d1f2bc69cb-V
kobrakiraly 2019.06.09 15:59 - Megtaláltam
Megtalaltuk. Köszönjük a rejtést. Bogács nagyon szép falu. Megérdemelt egy ládat. Köszönjük.

Huncutka01 2019.06.09 15:54 - Megtaláltam
Megtalaltuk. Bogácsi tartozkodásunk alatt. Ez a hely is ládát érdemelt. Köszönjük szépen.

VERBOLA 2019.06.04 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Köszönjük a rejtést

Judit és Béla 2019.05.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Megtaláltuk.

szaatt 2019.05.17 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

ésKata 2019.05.06 16:23 - Megtaláltam
A zöldsportosokkal találtam meg! [g:hu 1.6.2y]

Aleph & Rita 2019.05.06 15:15 - Megtaláltam
Pár napos bogácsi pihenésünkön ma a túrázást választottuk, mert jól esett. Szakadó esőben megkerültük a tavat, majd elsétáltunk ide is. És begyűjtöttük az újrarejtés piros egyesét... ;-)
Köszönjük a lehetőséget!

tapiapi 2019.04.21 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Újrarejtve!

Zolee140 2012.08.25 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.56
Feltúrtuk az egész erdőt mire kiderült h nincs is meg. De mivel egy régen ott járt Ismerősöm tudta a jelszót ő megmondta. Nagyon jó a hely. tetszett. :D
Köszi a rejtést!

TEAMútközben
Peti szerint messze van :D 
jpal 2012.08.01 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.69
Hát igen, úgy tűnik a láda tűz martaléka lett!
Bogácsi strandolás után kapaszkodtunk fel a kaptárkövekhez.

[Jóváhagyta: NaSza, 2012.08.02 22:22]

PincesorPetra már felért
MáriaÁllatnyomok
A többiek is felértekErre
MiMintTeam 2012.07.26 13:00 - Megtaláltam
A láda nem volt betegre állítva, így elindultunk érte. Természetesen nem bántuk meg. WAPon a bejegyzéseket olvasva láttam, hogy nincs meg a láda, így maradnak a fotók és a visszafelé mentett útvonal. Kérjük ezek alapján elfogadni megtalálásként.

Útvonal:
http://www.sports-tracker.com/#/workout/gcmmt/40bqfa4fpvah81j4

[Jóváhagyta: NaSza, 2012.08.02 22:22]

Kazsimers 2012.06.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Mindenhol szét néztünk, de sajnos nem lett meg. Pedig a GPS szerint jó helyen voltunk. Több lehetséges tuskót is találtunk, de egyik sem rejtette a ládát! Kérem szépen jelszó nélkül elfogadni!

[Jóváhagyta: NaSza, 2012.08.02 22:23]

hgabor1 2012.06.26 15:00 - Megtaláltam
Csak megerősíteni tudom az előttem szólokat, a ládának csak a hűlt (talán szó szerint, látván az égésnyomokat) helyét találtuk.
Kérem a rejtőt, a mellékelt képek alapján a találatot elfogadni szíveskedjék.

[Jóváhagyta: NaSza, 2012.06.27 09:19]

Szerintünk itt lehetettHahó! Igen, itt...
...mi azért gondoskodtunk magunknak meglepetésről!Kilátás a ládától
A nagy kaptárkő és a csjok a kinccsel 
totik 2012.04.30 13:00 - Megtaláltam
A szóba jöhető környezetben az összes tuskót, rönköt átnéztem, de nem találtam. A két legvalószínűbb rejtekhely egyikében viszonylag friss tűzrakás nyomai voltak, a másik pedig feltúrva ásítozott. Kérem a rejtőt, jelszó nélkül fogadja el a találatot.
Köszönjük!
(Viki,Geri, Krisz'), TZ

[Jóváhagyta: NaSza, 2012.05.02 19:40]

Bükki vadász 2012.04.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Sajnos nem találtuk meg a ládát, pedig a gps szerint rajta álltunk a ládán. A környezet nagyon szép.

[Jóváhagyta: NaSza, 2012.04.11 19:53]

 
Pibo 2012.04.09 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Köszi..

Petererr 2012.04.08 00:00 - Megtaláltam
Megtalálva!

N.Zs. 2012.04.07 12:00 - Megtaláltam
Ezt kerestük: "A doboz egy 23 x 19 x 12 cm-es kék fedelű műanyag tárolóedény, amely egy kidőlt fa tövénél várja a megtalálókat." Hát, nem volt ott. Visszanézve a láda oldalt, nem is ezt kellett volna keresni. A séta jó volt. Köszönjük.

[Jóváhagyta: NaSza, 2012.04.09 19:25]
Köszönjük!

Szt. Márton faKiskút-forrás
régi rejtek
 
napcsiko 2012.03.03 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.85
már ránksötétedett, de meg lett ez is :)

bohus 2012.01.03 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Adrienn&Dani

Banjo 2011.12.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.79
Kellemes séta az év vége felé... az első kaptárkövünk.

Lempike és Sándor 2011.12.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Nagyszerű rejtés és találat! Köszönjük szépen!

hitamas 2011.12.10 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
:)

Csaba & családja 2011.11.30 15:17 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Zozozo69 2011.11.14 13:30 - Megtaláltam
Jelszó nincs benne!
Mi nem vittünk, és nem is hoztunk belőőle semmit.

Nagyon szép környék, és utána a borospincék.... :)

[Jóváhagyta: NaSza, 2011.11.18 11:57]

A láda 
szekelya 2011.11.12 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Ilyennel még nem találkoztam!! A ládát rendben megtaláltuk, viszont nem volt benne a logbook. Természetesen toll sem. Az előző megtaláló biztos nem vihette el ezeket, mert a négyszáz valahányadik megtalálása volt, ilyen kessereknél ez nem fordulhatott elő. Hogyan történhetett az eltűnés, rejtély.
A láda fedőlapjára írt figyelmeztetés ellenére - mely szerint ha nem hoztál megfelelő ajándékot, akkor felesleges tárgyakat ne tégy ide - a ládában találtunk papírzsebkendőt, eldobandó reklámpapírt, meg egyebeket. Úgyhogy kitakarítottunk.
Készítettünk egy felvételt, az alapján, ha gondolod, jóváhagyod a megtalálást. Még egy gondolat: ha arra jársz, írd rá filctollal a ládára is a jelszót.
Üdv: szekelya

[Jóváhagyta: NaSza, 2011.11.13 12:16]

A visszatakart ládaMária-kő
Szt. Márton fája 
belus01 2011.10.14 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Saláta Bogi & Sanya 2011.10.01 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Bükkaljai ládázás újabb állomása. Egy kevésbé ismert része a hegységnek. Évekkel ezelőtt sokat jártam itt, most csak a láda kedvéért jöttem újra. Köszönöm a rejtést!

Trolley 2011.09.03 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltam

G&V 2011.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Szép a környék. A ládát könnyen megtaláltuk.

GLB 2011.08.28 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.98
Megtaláltuk. Hát ennél azért sokkal szebb és látványosabb kaptárkövek is vannak a környéken. Azért kösz a rejtést a pancsolás közepette jó volt egyet sétálni.

pozoli1 2011.08.27 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltam.

bakoscsaba 2011.08.20 12:00 - Megtaláltam
Köszi a ejtést.

Shepherd 2011.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést! :)

Satya64 2011.08.19 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.12
Köszönöm

G&C 2011.08.09 21:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.58
+

BeseZ 2011.08.09 21:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
G&C-családdal, közös nyaralás alkalmával.

Mano932 2011.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönöm!

kai & fil 2011.07.22 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

sötétség 
tusy 2011.07.18 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Kellemes séta volt.

arrrgggh 2011.07.16 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.00
Megtaláltuk! :) Érdekes képződmények!
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy tudja-e valaki, hogyan becsülik meg az álló fák korát? Szerintem, ha a Szent Márton fa 450 éves, akkor Karancs-Medves környékén 1000 év körüli fák is lehetnek!

Csuek 2011.07.12 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Nem gondoltam volna, hogy egy Petrás kerámiát rejt az erdő mélye.(Mária-kő) Nekünk az út hossza a ládáig 910 lépés volt.

adi.erdodi 2011.07.12 10:43 - Megtaláltam
Bringával Noszvajról, nyaralás közben

nepster 2011.07.12 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Noszvaji nyaraláson,bringával.

Denisa 2011.06.27 10:31 - Megtaláltam
Odafelé olyan benyomásunk volt, mintha valami mérsékelt övi dzsungelben sétálnánk. Előttünk olykor felhőben szálltak fel a pillangók, főleg a káposztalepkék. A ládát könnyen megtaláltuk, szinte GPS sem kellett hozzá. Köszönjük! :)

makako 2011.06.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.30
megtaláltuk

szemlédi 2011.06.23 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Ok!

erdélyiek11 2011.06.19 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2011.06.19 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

cacher_in_the_rye 2011.06.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megvan!

ier 2011.06.11 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
1290 csúszkáló lépés a sárban.

Dzsozy 2011.06.10 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Dettike kislányunk Bogácson volt osztálykiránduláson. Nagyon tetszett nekik a környék, és ezért bejárták a környéket. Természetesen, útba ejtették a ládát is.

Köszönjük a rejtést!

Marvin 2011.05.15 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Megleltem.

Nervas 2011.05.08 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszönet a rejtésért.

 
nmárti 2011.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.26
Köszi a rejtést!

QandB 2011.04.25 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
szép hely, csak sok volt a mugli és már messziről látszott!
igyekeztünk jobban álcázni!
Köszönjük a rejtést!

szpiridion 2011.04.25 00:00 - Megtaláltam
ok

Rife + KisRife 2011.03.13 11:32 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

ludens 2011.02.20 10:34 - Megtaláltam
Pontvadászaton [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2011.02.05 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.96
A kaptárkövekhez felfelé menet találkoztunk egy iskolás csapattal, akik azt énekelték megtaláltuk a Geoládát, ennek nagyon örültünk mert akkor remélhettük mi is, hogy a láda a helyén van.
Igy is volt.
Valószínű a csapat nem volt igazi kessel társaság mert csokit hagytak a ládában, ezt mi kicseréltük egy másik ajándékra.
Mivel az ebédidő már jóval elmult a csokit meg is ettük, ez volt az ebéd helyetesítőnk.
Köszönet a rejtésért

bm 2011.01.16 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Megvan.

Ewics 2011.01.01 13:28 - Megtaláltam
Szilveszteri kutyás kirándulás keretében ejtettük útba a ládát Ulcival és a többiekkel. Bogács szuper hely! Köszönjük a rejtést.

Ulci 2011.01.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Szilveszteri bulira jöttünk le páran kutyákkal Bogácsra. Még előtte nem hallottam a település nevét, csak ideérve fedeztük fel, hogy ez egy népszerű hely. Termálfürdővel, rengeteg kiadó házzal. Persze a környéket elnézve nem véletlen.
A ládához vezető úton nagyon széép a borospince rész, tele volt jégcsapokkal az egész, mint egy mesebeli táj. A geoláda névadóját nem tudtuk teljesen megnézni, mert a hó eltakarta, bár a kutyák és a végén mi is feldúltuk a környezetet némi szánkózással, és egyéb havas játékokkal. Köszönöm a rejtést.

 
agnetic 2010.11.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.90
Megtaláltuk, nagyon saras az odafelé vezető út, de megéri.

imre.j 2010.11.05 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Eső rég esett, ragadós sár azért volt bőven.

IBálint 2010.11.05 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megvan! A kaptárkőtől nem messze, de egyébként jól rejtve. Köszönet érte.

sprok 2010.11.01 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
A mai túránk utolsó találata még sötétedés előtt. Jól elfáradtunk a nap végére.
T & sprok

Pomisa 2010.11.01 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Érdekes volt a láda gyorsan meglett.

 
kondasg 2010.10.23 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.34
Megtaláltuk. Jó sokan :)

mike andros 2010.10.23 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Őszelésünk egyik ládája.
Nagyon köszönjük a lehetőséget!
Ildikó, Csenge, Norbi, Boti, Mike

KJ & GM 2010.10.20 15:25 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

gezuci 2010.10.15 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Kellemes napsütéses őszi séta a borospincék mellett. Az erdő igazán szép itt, főleg most, őszi díszben.
Köszi a rejtést.

pihenőhelySzt. Márton fa tövében.....
séta közbeni fotózáspincék a hegyben....
a mozi gépháza ? 
emodiand 2010.10.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nagyon jól éreztük magunkat, pompás idő volt, jót kirándultunk. Köszönjük. Andika és csapata

szelt 2010.09.24 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
ok

Fecó07 2010.09.18 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.34
Megtaláltam

oldhambogyo 2010.08.26 14:35 - Megtaláltam
Bogácsi nyaralásunk 6. ládája.

pliptai 2010.08.14 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Családi találat rengeteg csalánnal és sárral. Köszönet a rejtésért!

Takács család 2010.08.11 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Ha nem lenne itt láda eszembe nem jutott volna a 40 fokban megállni az autósmozinál. Túratársakat biztattuk, hogy csak 1290 lépés. Na de milyen 1290??? Sár-csalán-csúszós szikla! Nagyon élveztük!

natalin 2010.08.10 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.83
A mai nap harmadik ládája, kissé meleg volt, bár az erdőben kissé kellemesebb volt az idő.
Érdekes képződmények a kaptárkövek.
Mind ezek után irány a fürdő.

 
lagaf 2010.08.09 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.82
A rekkenő hőségre tekintettel nem a rejtő által javasolt "parkolóban" hagytuk kocsinkat, hanem kissé feljebb, a tufába vájt pincéknél található pihenőhelyen hagytuk kocsinkat. Itt rögtön átkelve a patak jobb partjára, a Piros háromszög jelzésen indultunk el. A "sétához" jól jött a bakancs, mivel a földút az előző napi esőtől erősen fel volt ázva. A nem éppen nagy, árnyas helyen, fák alatt található, zömében mohával fedett kaptárkő nem a legszebbek közé tartozik a környéken, de mivel ez volt az első, amit felkerestük, ez is nagyon tetszett.
A rejtés klasszikusnak mondható, előnye, hogy ezzel a megoldással szárazon tartható a doboz. Az szükséges adatok rögzítése és a bejegyzés megtétele után, gyönyörködtünk még egy kicsit a ládától a völgyre nyíló kilátásban, majd visszaereszkedtünk a kőhöz, ahova éppen akkor érkezett két (nem kesser) turista. (Ők - előttünk járva - akkor távoztak a pincéktől, amikor mi odaérkeztünk, de - mint később kiderült - a patak bal partjáról nem tudtak átkelni a másik oldalra, ezért vissza kellett térniük a kiinduló ponthoz.:-)
Összességében: szép helyre invitált bennünket a láda, könnyű találatra...

A pincékA pihenőhely
A Szent Márton-fa mellett...Kaptárkő, turistával...
Kilátás a völgyre a ládátólÉrik a makk...
Túlérett gomba...A doboz és tartalma...
wikka 2010.08.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
Megtaláltuk!

Köszönjük!
Verka&Viktor

Pacsek 2010.08.01 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
A moziban megnéztük az üres vásznat,majd kisétáltunk a kissé sáros úton így kicsit többet léptünk mint 1290.Szép rejtés, könnyű találat.Köszi!

baranyek 2010.07.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
A környezet szép, sajnos sáros volt az út és rendkívül csúszós. Szúnyogból is akadt elég, de ez sem vette el a kedvünket. Köszi a rejtést!

lhgergo 2010.07.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Az elmúlt napok esőzései után bár sáros volt a kövekhez vezető út, mégis aránylag könnyen elérhető volt a célpont (bemelegítésnek jó volt a szomolyai dobozhoz). Ez volt az első a kaptárkövek közül, amelyet felkerestünk, hiszen épp a szomszédos Bogácson üdültünk. A láda pillanatok alatt meglett, bár aránylag jól rejtve van a véletlen megtalálóktól.

molirobi 2010.07.26 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk !

Puzzle Apartman Gyula 2010.07.18 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.54
ZoLizáékkal közös ládázás keretén belül...
Egy kellemes séta keretén belül jutottunk el a kaptárkőhöz.
Mi már voltunk a demjéni kaptárköveknél, így én hasonlóra számítottam. Ezt legnagyobb sajnálazomra elég rendesen benőtték már a fák. Mostani állapotában ráadásul mohás is volt, így iszonyatosan csúszott.
A rejteket nagyon könnyen megtaláltuk, mert tulképpen nem is nagyon volt visszarejtve.
Gyors logolás után indultunk is vissza.
Köszönjük!

ZoLiza 2010.07.18 16:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

helo 2010.07.10 19:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Megtaláltam

KoLa 2010.06.29 11:40 - Megtaláltam
Pillanatnyi állapot: bokáig érő sár, nyakig érő csalán, a szúnyogfelhőből meg ki se látszottunk.

Yoe 2010.05.25 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
ok

Lopakodó 2010.05.22 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Egyszerű lett volna, ha nem lett volna bokáig érő sár, de volt...

jjoska 2010.05.08 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Baki a jelszó rögzítésekor. A sár megzavarta a memóriánkat???

zsotie 2010.05.08 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
Nagy sárban mentünk be a ládáig, ami gyorsan meg is lett.
A húgomra bíztuk a papírmunkát, aki a jelszó helyett a rejtő nevét írta fel.
De ez csak itthon derült. Köszönjük a segítséget!

Magnes50 2010.05.02 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
VTSZ túrán reggeli könnyű találat.

bakancsos 2010.05.01 17:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.95
ok

eszel 2010.05.01 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
ok!

19izsi73 2010.04.26 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.90
Kellemes meglepetés volt ez a ládika, igazi szinfoltja a helynek; remek kis sétára invitál a közeli látnivalók miatt is!

Dr.Lada 2010.04.26 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
19izsi73-al közös találat. Odafelé megtekintettük a kis forrást amihez egy elég ingatag kis fahídon kellett bemennünk, majd a 450 éves St Márton fát a Szűzanya kővel,ezután egy kis kaptatón felértünk a kaptárkövekhez. Mikor itt is kigyönyörködtük magunkat a ládát is begyüjtöttük. Visszafelé még megnéztük a tavacska túloldalán lévő sziklába vésett pincesort.

450 éves St. Márton faKaptárkő
pincesorTavacska
Hey-ho 2010.04.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Mai nap utolsó ládája. A két és négy kerékhajtásúak úgy összevágták az utat, hogy a mi egy kerékhajtású kerékpárunkat vinni kellett néhol.
A Kiskút-forrás elapadt.450 éves tölgy? erre itt kezdődik az Entek kora lásd Cserépfalu.

puhanyuszi 2010.04.24 00:00 - Megtaláltam
:)

bgecco 2010.04.24 00:00 - Megtaláltam
A mai kaptárkőtúrám harmadik darabja. Az odaút kicsit rázósra sikerült. Megpróbáltam bemenni a ládáig az autóval, hogy teszteljem a négykerékhajtás gyönyöreit. De sajnos visszavonulót kellett fújnom. Egy traktor nagyon brutálisan kivájta az odavezető utat, mely még sáros is volt. Maradt a jó öreg gyalog módszer. Tetszett hely, köszönet érte.

stamas76 2010.04.18 00:00 - Egyéb
A jelszóval még mindig problémáim vannak, mivel nem jegyeztem fel. :) Aki szereti a kihívásokat indulhat az északibb jelzetlen ösvényről, ám az erdőn való átjutáshoz vigyen bozótvágót! :)

Hinter 2010.04.17 18:14 - Egyéb
Gyalogos kupa: 31 km

M.Sasa 2010.04.17 18:14 - Egyéb
Gyalogos kupa: 31,4 km

Aniko & Gyuri 2010.04.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Ma a 2-ik...

sztyopa13 a páratlan páros 2010.04.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltuk!Kellemes séta az autós mozitól.A forrás nem ad vizet.A Szent Márton fa igazán megkapó látvány.Tényleg jól tartja magát,olyan mint a 80 éves szomszéd asszonyunk,ő sem néz ki 75 nél többnek!A kaptárkő csak bevezetője a bükki ládázásunk során látott igen látványos fülkés köveknek.A pincesoron finom bort vételeztünk és mentünk Cserépfalura a Fecskefészek vendégházba túránk bázis állomására.

fejvadász 2010.04.04 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
megvan köszi a rejtést

krisztian753 2010.04.04 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

brie 2010.04.04 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Jó kis kaptató volt a végén.De sikerült bokaficam nélkül megúszni.

Ládika
 
guess.who 2010.04.02 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Körbe-Bükk 26.

Egyszer régen Bogácson is volt szállásunk, onnan igyekeztünk is megkeresni a kaptárköveket (nem csak láda, de még geocaching sem létezett akkor :D), de a szállásadónk is csak annyit tudott, hogy valahol az autós mozi mögött vannak.
Ehhez képest most már jelzett út vezet odáig, szépen táblázva.
(Az útközben látott "450 éves" fán jókat nevettünk, annál a csenevész törzsnél azért jóval vastagabbak szoktak lenni a vágásérett 100 év körüli fák is, de Pósfai György Denromániájában jóval gyönyörűbb és sokszorta hatalmasabb fák sorakoznak, úgyhogy egy ilyen magoncot 450 évesnek nevezni meglehetős tiszteletlenség amazokkal szemben. :) )
A kaptárkő és a láda is hamar meglett, a rejtekhely elég egyértelmű - azonban hiába van többesszámban a láda neve, mi csak egyetlen kaptárkövet, és abban egyetlen kivájt üreget találtunk meg. Ez a szomolyaihoz képest igencsak szegényes... :(

-Mese 2010.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Lovas túrára indultunk a Bükkbe, ez volt az első állomás. Izgi volt felkaptatni a kövekhez, hát még lejönni :-))

egribm 2010.03.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Bicóval kerestük fel a ládát !!!
Szép környéken volt és a rejtekhely is rendben .

scele 2010.03.27 16:35 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

adrivik 2010.02.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Már olyan régen ládáztunk, hogy ez a láda bárhol lett volna jó lett volna.
Egyrészt egy kellemes bogácsi "fürdős-pihenős" hétvége után jól esett a séta, a nap melegen sütött, feledtette a sarat amiben végig részünk volt.
Érdekes hely és szép a környezet.
Köszönjük.

sirgalahad 2009.12.27 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.18
Meg is van a kaptárkő
Nyomkodsz és a wap már jő
Felnézvén a kaptárkőre
Milyen élményt kaptál tőle?

indulás innenkörbeérjük-e?
kaptárkő 
lacc 2009.12.26 10:15 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

taxpayer 2009.12.05 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Sikerült. Szép helyen van a láda. Az odavezető úton látható fa azonban nem lehet 450 éves: ha csak a rejtés dátuma óta eltelt időt adom hozzá, már 453 éves :). A kaptárkő legtetején egy szegény süni maradványa van, feltehetően róka (?) vacsorázta meg (l. a fotó).

Szegény sün 
Túrázó974 2009.11.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Sötétben találtuk meg. Utána fürödtünk egyet a bogácsi strandon.
Tudom ajánlani :-)

bogácsi stand éjjel 
Wsky 2009.11.21 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Hihetetlen csönd volt. Csak egy sas szárnyának suhogása volt hallható.

Törpe80 2009.11.02 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Megvan.Nagyon szép a környezet.Köszi a rejtést.

Szőke 2009.11.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 2.23
Köszi a rejtést,klassz volt!

gy 2009.10.31 16:13 - Megtaláltam
Évivel.

GyÉ 2009.10.31 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.15
Megtaláltuk.

t1kovacs 2009.10.29 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Mezőkövesdi kirándulásunk első ládája. Szép őszi napon klassz kis túra volt, jó kedvvel és sok nevetéssel.
Tetszettek a kövek
Köszi rejtést!

Kassai Család 2009.10.09 18:09 - Megtaláltam
Levadászva. Kis bemelegítés a Less Nándor emléktúra előtt.

mjdgm 2009.10.05 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.03
A két Egerben rejtett multi teljesítése után kiugrottunk egy kicsit "vidékre", hogy ne csak városi túránk legyen ma. Az ajánlott parkolóhoz menet Bogácson a rendőr elkérte iratainkat, majd közel 10 perc rádiózás után kiderítette, hogy sem mi, sem az autónk nem szerepel körözési listán.
A parkolótól elindultunk, de vagy mi téveszettetük el a száolást, vagy a táblán szereplő számot írták el, mindenesetre nekünk nem jött ki a lépés! :-)
A kaptárkövek egyébként tetszettek, és a doboz rejtése is jó volt!
Köszönjük a sétát!

Szatti 2009.09.27 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.64
Érdekes környék, szép kilátás a kaptárkövektől. Köszönjük a rejtést!

katonal 2009.09.27 13:02 - Megtaláltam
wow

Bubuka 2009.09.26 17:20 - Megtaláltam
GCCSUZ-tól jöttem a bogácsi szállás felé tartva.
A dobozt nem kellett keresnem, kint hevert. Egy marék papírzsebkendő is szét volt szórva.

abcs 2009.09.19 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Szép hely... Köszönjük!

Azazello 2009.09.19 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Még a bogácsi pincesor előtt jártunk erre :) Köszi a rejtést!

Eyewitness 2009.09.12 14:21 - Megtaláltam
Sima túrázóként megpihenve véletlenül találtunk rá a dobozra. Előtte már hallottunk erről a játékról, úgyhogy tudtuk miről van szó. Lehet megfertőződtünk?

[Jóváhagyta: NaSza, 2009.09.22 13:42]

Jakire 2009.09.11 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.52
Könnyű, kellemes séta, bár sok a bogár. A békalencsés lápos is jól nézett ki az út elején.
Kicseréltem a logbook-ot, a régit majd elküldöm a rejtőnek.

Duditomi 2009.08.27 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Megtaláltuk a bő családdal. A középső gyerek majdnem leesett a sziklákról.
A láda jó nagy és tele van. Még egy komplett gyerekruhát is találtunk benne szoknyával, blúzzal.
Köszi a rejtést.

heidrich 2009.08.21 19:25 - Megtaláltam
Egy nappal itt is lemaradtunk a hortobágyi csapatról :-) A napló megtelt, a borító belsejére írtunk, legalulra, a külseje sötétkék, vagy ilyesmi, oda már nemigen lehet írni!

Somate 2009.08.20 18:04 - Megtaláltam
ok

Sifi 2009.08.20 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.96
Megtaláltam.

Marakess 2009.08.13 13:14 - Megtaláltam
*
nyaralás közbeni kis kirándulás a környéken. túl nagy eltévedésre nem volt lehetőség, minden ki van írva...

csendes üldögélés
Gyömi 2009.08.08 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Megvan!

Discover 2009.08.08 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Köszönöm a rejtést.

 
peterpan 2009.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
A megadott parkolóban áltunk meg. Kiszállás után szinte azonnal megcsípte Vandus nyakát valami. Ezt az én 4 éves lányom így kommentálta: "Bitang szunyogok, mindig szívjátok a véremet!"

 
Sas 2009.08.01 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Sötétedés után... izgalmas volt :-)

sophegyi 2009.07.30 12:39 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

csg69 2009.07.15 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.41
Megvan :)

Balaci 2009.07.14 18:50 - Megtaláltam
Cserépvári ládázás, no meg egy kis bogácsi fürdőzés után kerestük fel a bogácsi kaptárkövet. Este 7 óra körül értünk az autós mozihoz, és ez okozta a vesztünket: a kaptárkőig és vissza szinte rohantunk, de a szúnyog inváziótól így sem menekülhettünk.
Balaci

kupec 2009.07.12 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.19
Klassz a fürdő.

Bukuli család 2009.07.11 13:00 - Megtaláltam
Hatalmas sár volt az odavezető úton,de átjutottunk rajta.
A láda a helyén volt, köszönjük!

aprajafalva 2009.07.09 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

CS.CS 2009.07.07 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Bogácsi nyaralás és fürdőzés után egy kellemes kis ládavadászat, így este felé.

Csaba és Orsi

 
SirLes 2009.07.03 17:26 - Megtaláltam
A GPS-em (GARMIN HCX) nagyon kibabrált velem. Mikor megérkeztem a javasolt parkolóhelyhez már villámlott a távolban. Gondoltam gyors vagyok, könnyen teljesítem a 700 méteres ládahoz vezető útat. Tényleg gyorsan odaértem és megkezdtem a keresést. Gyanús volt, hogy semmi csapás nincs a környéken és a baromi sűrű volt a növényzet. Nagy nehezen beverekedtem magam a feltételezett helyhez, de semmit nem találtam. Kezdtem egyre nagyobb körökben keresni a ládát, rengeteg kidőlt fa volt, de derékig ért a gaz, sok helyen szedres. Fél órát kerestem, közben elkezdet szakadni az eső és a növényzet miatt szétáztam. Akkor már nagyon elegem lett az egészből és elkezdtem fényképezni, hátha a rejtő elfogadja egy jelszó nélküli találattal. Aztán elindultam visszafelé a kocsihoz és kb. 100 méterre, szinte az út mellett, kb. semmi rejtéssel megpillantottam a ládát. Ha odafelé nem a GPS-t nézem, rég meglett volna. Elmondtam egy-két átkot arra, aki áthelyezte, gyorsan logoltam és indultam volna vissza a szakadó esőben a kocsihoz. Közbe kikapcsoltam a GPS-t. Feltámadván benne emberbaráti érzelmeim gondoltam bemérem a ládát, az utánamjövő ne szívjon már vele. Bekapcsolom a GPS-t és láss csodát, mutatja, hogy pont a ládán állok. Közel álltam hozzá, hogy bevágjam a bozotba, de helyette inkább levontam a tanulságot, a GPS-ek is néha meghülyülnek. Pont az elvesztegetett idő kellett volna az ördögcsúzdához.

attila32 2009.06.14 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Eger környéki ládázás 3. állomása. 3/7

Gyáva Oroszlán 2009.06.10 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Érdekes hely, könnyű találat. Nem bántuk meg, hogy eljöttünk!
Jutka, Tamás.

totika08 2009.06.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszönöm a rejtést!
Nagyon pontos koordináta! Igényes láda! Szép környezet! Útközben található egy Mária-kő is. :)

segoy 2009.05.30 15:15 - Megtaláltam
!

tibor9 2009.05.30 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
A csapat kitartó tagjaival indultunk kirándulásunk utolsó pontjához. Útban a ládához még 2-3 látványosság előbukkan a rejtekadó lombok közül. pincesor vége, kiszáradt forrás, Szt. Márton fa.
Az autós mozitól egészen rövid séta, gyalogszerrel jól járható földúton.
Az Edelényi Gimnázium 11.d diákjaival közösen cserkésztük be :)

KiTiBeEsIv 
pankotaizsolt 2009.05.16 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Délben ettünk egyet Bogácson a polgármesterek főzőversenyének eredményéből, majd a délutáni sziesztánk után elindultunk 3 kisgyerekkel megkeresni ezt a ládikát. Nem jó úton indultunk el, így egy kissé kalandosra sikerült, de megtaláltuk. A visszafelé úton pedig megtaláltuk az említett látnivalókat is, rácsodálkoztunk hogy milyen kis séta lett volna, ha jó helyen rajtolunk :)

Jó volt, élveztük nagyon:
Enci, Józsi és Zolika(2 év)
Andi, PaZso,Fanni(3 év) és Zsoltika(1 év)

villam.tibor 2009.05.13 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.04
Szép helyen volt!Jól éreztük magunkat!

youbetcha 2009.05.09 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.04
Könnyű volt, de szép.

Klári 2009.05.03 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Kácsról hazafelé kerestük fel ezt a ládát. Útközben az öreg tölgy is lenyűgözte kis csapatunkat. A láda megtalálásához még a gps-t sem kellett elővenni.

kcsdoni 2009.05.02 14:12 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

büfés 2009.05.02 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.84
Az első NaSzás ládánk :-) Egy újabb élmény.Köszi a rejtést
A logfüzetben már csak pár lap van, lassan cserélni kell. Sajnos mi nem vittünk magunkal.

kgzs 2009.05.02 09:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Verőfényes, kissé szeles, de gyönyörű idő. Kellemes rövid séta, kis bemelegítés a hosszabb túra előtt.
Köszönjük a rejtést!

bakostamas 2009.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Jó volt!!!

Marton 2009.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.11
Ez könnyü volt! :)
A kincs mellett számháborús nyomok, tehát forgalmas hely.
Sajnálnám ha kifosztanák. Megnéztem a szomolyai köveket és videóztam is sokat!
Yozef: a ládika tartalmából ítélve, te jöttél utánam!
Remélem tetszik a lemez! :)

Yozef 2009.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Cserépfaluról hazafelé a pincesortól kényelmes sétával, kellemes időben.
Ez volt a 20. ládánk...

450 éves fatetején
itt lehet valami...kincsek
pozicio 
Mikola Team 2009.04.23 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltuk! Könnyű séta, könnyű találat. köszi

NaSza 2009.04.14 15:50 - Egyéb
Judith!
Ez valóban nem az Alföld, ez a Bükk. :)

luilui 2009.04.13 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Ez a láda után, kicsit barangoltunk NaSzáékkal a környéken. Jó volt!

Judith 2009.04.13 15:16 - Megtaláltam
Nem különösebben fogott meg a hely. A terep utolsó részével, pedig gondom akadt, illetve nem 1, 5-es szerintem.
Moderációs elvek szerint:

1: Sima egyenes felület - rét vagy beton. (Gördeszkával megközelíthető:)
2: Bozótos, de sehol nem áthatolhatatlan, könnyű piknikes terep, kicsit esetleg lankás. (Biciklivel oda lehet menni)

Ott "mászni" kell!

tnednora 2009.04.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.30
Könnyű volt megtalálni. :)

pipu 2009.04.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Bogacsi Husvet lada 5.
Szomolyan sokkal jobbak a kaptartkovek, itt nem talaltam egy kobe vesett lyukat sem.

Lide 2009.04.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
"Felszabadulásunk " ünnepén sikerült a megtalálás. Szép hely.

Pocokék 2009.03.29 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltuk. Csodálatos a kilátás a ládától, az a kidőlt fa pedig kiváló ülő alkalmatosság...

Kincs&kincs 2009.03.15 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.60
Kedves Barátainkkal hétvégi csavargás keretében. Felülről közelítettünk a ládához, így visszafele láttuk a SzentMárton fát és a pincéket. A ládában találtunk egy lufit, amivel jót játszottunk. (GPS nélkül:)

mvfbc 2009.03.08 17:15 - Megtaláltam
ok.

Moonspell 2009.03.04 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Az Ördögcsúszdától jöttünk ezt a remek kis ládát is megkeresni. A rejtés nem annyira tetszett, szerintem nagyon szem előtt van és feltűnő. De a hely fantasztikus!

farkasék 2009.02.22 10:13 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Ráró 2009.02.19 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
A leírásban szereplő autós mozinál parkoltunk,ahonnét rövid sétával jutottunk el a kaptárkőhöz.

Lujzi 2009.02.19 12:42 - Megtaláltam
Ok.

mb2000 2009.01.25 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Egri kirándulás 6. ládája, az autós mozitól már csak ketten és autó nélkül haladtunk a láda felé. Alival, mai 2. Köszi! Innen a GCCSVA ládát terveztük felkeresni, körbe kellett volna mennünk a gps szerint, amihez nem sok kedvünk volt, szóval bevállaltuk az off roadot - szerencsére csak kb. 130 métert kellett út nélkül megtennünk. Háromnegyed négyre meg is lett a cserépváraljai láda, ötkor pedig indult velünk vissza a(z aznapi utolsó) busz Egerbe...

solteszb 2009.01.08 12:04 - Megtaláltam
Sziasztok! Én még nagyon új vagyok, szinte "szűz", és ez az első ládám. :) MEGTALÁLTAM!!!! Bár nem voltam egyedül, segített a 6 éves kislányom, és a 3 éves kisfiam. :) A környék szuper, főleg most, mivel mi voltunk az elsők a hatalmas hóesés után. Se nyomok, se utak, se semmi. A környék szuper, nagyon szép, volt egy kis csúszás a hegyen felfelé a kaptárkövekhez, ez a hó nélkül nem is lett volna ilyen izgis. :) Lefelé már csak a gatyaféket használtuk. A gyerkőcök nagyon élvezik, természetesen én is, és nagyon köszönjük a rejtést, nagyon tuti volt. :) Nem állunk meg itt, reszkessetek ládák...... :)

istvansz 2009.01.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Az év első napját igyekeztünk hasznosan eltölteni. Remélem a többi is ilyen lesz :D
BUÉK!

n. 2008.12.20 11:00 - Megtaláltam
nekem hetszazvalahany lepesre jott ki :)

fkmaster 2008.11.15 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
A szomolyai és egri kaptárkövek után újabbhoz érkeztem. Érdekes a rövid úton a számos látnivaló, érdemes volt ládával bemutatni a környéket.

zakany 2008.11.09 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Kellemes környezet, szép pincék!

drtopjoe 2008.11.09 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Bugár-orienteering 2008.11.02 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Pontos leírás, kitáblázott útvonal, szép környezet, kellemes idő. Hétvégén Bogácson aludtunk.

szebeni.zsolt 2008.11.01 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Rendben volt.

ready2fly 2008.11.01 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Mai 4. ládánk, a Cicók 1/2-e kellemesen megpihent a ládánál. Nem is volt 1290 lépés szerintünk. Kb 700-800-at számoltunk. SZép környezet. köszönjük.

 
SZACSATOUR 2008.11.01 12:50 - Megtaláltam
GCSIKU, GCNOSZ és GCCSVA után már a negyedik ma!

ildisara 2008.10.27 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megvan! Bogácsi kirándulásunk megérkezésének napján, délutáni séta alkalmával kerestük meg. Péter

Morcsi 2008.10.26 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.73
A kő viszonylag kicsi a környékbeliekhez képest, de a ládától kicsit feljebb sétálva szép kilátás nyílt az őszi erdőre.

edemmester 2008.10.26 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.34
Megtaláltuk.

felazso 2008.10.26 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.92
.

Áfonya és bandája 2008.10.26 00:00 - Megtaláltam
Szép! Kár, hogy nem volt sok időnk a környékre

Épp meglátom a rejteket... 
baggio 2008.10.25 14:50 - Megtaláltam
Remek!

Vándor Csillag 2008.10.12 08:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.05
megtaláltam

Foltos Foxi 2008.10.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Jó túra volt! Tetszett, láda meglett! :)

 
Zergi 2008.09.28 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.95
Fogtam!
Bogácson volt a Zöldsport egyesületi csillagtúra központja, innen mentünk gyalogolni, kerékpározni és ládázni, majd itt áztattuk megfáradt tagjainkat.
Az autós mozin túlmentünk egy pincéig. itt csatlakozott hozzám három gyerek, akik kerékpárral felvezettek az úton ameddig lehetett. Onnan kapaszkodtunk a kissé meredek, csúszós oldalban. A gyerekek Isten bizonyra megígérték, hogy nem bántják a ládát.

 
Szabó Család 2008.09.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Közös családi megtalálás. Gyönyörű volt az őszi táj, jó volt a rejtés. Már tart a szüret. Köszönjük a rejtést.

napvirág 2008.09.13 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.80
Bükki bóklászás Zöldfülűvel.

Laza séta a parkolótól kis kapaszkodóval a végén, könnyű találat. Már így este felé jól is jött.

Köszönöm a lehetőséget és az új ismereteket!

zöldfülű 2008.09.13 17:22 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Egy kis TT + egy kis ládázás + sok Nap+virág, azaz jóidő hozott anyagból garantálva :))
Túra utáni levezetés...
A mozi zárva volt, így inkább sétáltunk egyet...
Nekem az 1290 lépés 820-ra sikeredett - lehet, hogy nagy lábon élek/lépek? :)
Köszönöm a rejtést

Maraton10 2008.09.13 00:00 - Megtaláltam
Könnyű préda!

Kincsvadászó Kalózok 2008.09.11 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Szép környezet, sok szúnyog. Köszönjük a rejtést!

geooszi 2008.09.07 06:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
100. :)
Kora reggeli sétálás a kaptárkőhöz, ill. a pincesor(ok) becserkészése az 1-2, még az esti buliból ottmaradt ember kerülgetésével.

PaVeGe 2008.08.27 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Salgótarjánból rövid Bogácsi üdülésünk közben kerestük fel a ládát. Nem igazán láttam mitől "kaptár" a kő, őszintén szólva a Mária-kő jobban tetszett a Szent Márton fa mellett. Rengeteg szúnyog és pici bogárka volt, az úton majdnem végig mély traktor-nyomok között kellett lavírozni. De ezekről a rejtő nem tehet, ezért köszönjük a rejtést! :-)
A bogácsi thermálfürdő a kedvenceink közé tartozik, ha tehetitek, próbáljátok ki a szabadban fürdőzést télen is, esetleg hóesésben! Nagy élmény! :-)

 
gerappa 2008.08.24 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.20
Megvan

Ich.. 2008.08.17 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.13
Bükkzsérci hétvége alatti találat. Bogácson reggeliztünk, majd megkerestük a ládát. Érdekes a kaptárkő, a ládát gps nélkül megtaláltuk. Visszafelé Csáter Apó Pincéjében bórt kostoltunk, és hoztunk haza is belőle!

Hmaszi és MarCsí 2008.08.14 12:45 - Megtaláltam
kószi

taviferi 2008.08.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltuk, szép környék!

Egy közeli lakó 
dl622 2008.08.05 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk !!
bogácsi nyaralás , fűszerezve ládakereséssel, itt minden egyben van szép is kellemes is

Kofola BT 2008.08.02 17:42 - Megtaláltam
Most a Bükkalján jártunk 10.

Mathau 2008.08.02 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.98
Kevés ettől zűrösebb megtalálásom volt eddig. Fentről mentünk rá a ládára vagy 600m iránymenet a dzsungelen keresztül. Leérve a kövekhez Erchegyia és én visszaindultunk az autóért, többiekkel megbeszéltük, hogy az autósmozinál találkozunk. Felfelé menet az utat megtaláltuk amit a topo jelölt, de csak az az út volt lekerítve. Komolyan, egy 20m-es sáv volt lekerítve, amin az út ment. Bebújtunk a kerítés alatt majd amikor elenyészett az út, egy lyukon ki, majd ismét be. Az út végén bent voltunk egy valószínűleg elhagyott laktanyában, bár láttunk biciklit is. Na mind1, átosontunk rajta a végén kimentünk egy kb 2m magas kapun, mit kimentünk, kivergődtünk:) Na mind1, megvolt az autó, már csak az volt a baj, hogy nem indult:( (2 héten belül ez a második opel aminél ott vagyunk erchegyiaval és egyszerűen nem indul) Tologattuk kevés sikerrel, aztán kb fél óra küszködés után sikerült feltámasztani a vasat.
Nem szeretem a kombi autókat:) főleg amikben 97-es aksi van:))))

Kokó 2008.08.02 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Sajnos idő hiányában a falu kimaradt. Még biztosan járok erre, hogy jól körülnézzek.

 
erchegyia 2008.08.02 17:42 - Megtaláltam
Kofola Bt-s kutakodás a Bükk séli lábánál, Kokó, macikupac és Mathau társaságában. 10./10

macikupac 2008.08.02 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.97
Kutakodás a Bükk déli lábánál 10.

A túltervezés áldozatául esett a láda. Mivel szokszor - néha értelmetlenül is - próbálunk a legközelebb megállni a ládához. Most a Bogácsra vezető útról leágazó úttal próbálkoztunk. Mit ad Isten, egy lezárt laktanyában végződött. Így jó 450 métert keringtünk egy sűrű erdőben, míg sikerült kievickélni egy útra. Onnan már nem volt nehéz dolgunk. A kaptárkőhöz széles és táblákkal is jól jelzett út vezet. Nem túl fotogén, de azért megmaradhat. Ma elég sok olyan ládánál voltunk, ahol ha kaptárkővel nem is, de riolittufába faragott pincékkel, lakásokkal, vagy abból álló sziklaképződményekkel találkoztunk. Azért a csömör még messze van. Minden szikla vagy kő más és más. Logolás után Ádám és Valter visszamentek a kocsiért, mi meg Kokóval kisétáltunk az autós mozihoz. Így legalább megnézhettük a Szent Márton-fát és a Kiskút-forrást. Bár utóbbiban semmi érdekeset nem láttunk. Még vizet sem... Ellenben a szúnyogok ármádiája és a csalánerdő megtette a magáét. Láttunk még egy igen posványos vízfelületet (pontosabban nem láttuk a vizet a sok békalencsétől) meg - immár a főút mentén - volt időnk megnézni a bogácsi pincesort. Közben a többiek próbáltak életet lehelni a gépjárműbe. Egy félórás tili-toli után sikerült. Egy újabb jól sikerült napunk volt, melyre Barni jött velem.

A bogácsi pincesorAz autós mozi vászonja
Igazi békalencsésA Kis-kút forrása
Szent Márton-faAz emlékmű
A szikla oldalrólA kaptárkő alulról
Barni a ládával 
Heni&Gábor 2008.08.02 11:40 - Megtaláltam
strandolás előtt

dzoli1 2008.07.29 11:00 - Megtaláltam
Nyári szabi alatt. :)

Kucsma család 2008.07.26 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Az eredeti úton többen visszafordultak, így kisgyerekekkel mi is a nagy sár miatt. De nem adtuk fel Cserépfalu felől felülről megközelítve elértük a kaptárkövet (offroad toronyiránt).

miszterember 2008.07.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
A nyaralás végén kerítettem sort reá:)

Egyiptom 2008.07.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Rövid, de szép kirándulásra indultunk Bogácsról, ahol előző nap fürödtünk. köszönjük.

 
tred 2008.07.20 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Laza kis reggeli utáni séta. Csak a szunyogok ettek meg mig odaértünk. A hely érdekes! Köszi a relytést.

ficzus 2008.07.19 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
A csajok eljöttek segíteni nekem ládát keresni, egy egészen nagy csapat kutatott a láda után.Nagyon tetszett nekik, élvezték a kirándulást.Szép táj jó rejtés.Jó nagy sár volt, de megérte. :)

együtt a csapatnincs mese mászni kell...
pihenni is kell néhana meg okosodni :)
meg van!lefelé se könnyű
senkinek 
A13x 2008.07.08 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
kicsit sár volt, de meglett :)
thx a rejtést

Sly0007 2008.07.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.11
Megtaláltuk, elnézést a Bogácsiaktól, de nem egy nagy élmény. Mondjuk nagy sár volt.
Kullancsot és nagy mennyiségű szúnyogcsípést gyűjtöttünk.
Sly

Puszkany 2008.07.02 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
A pincék előtti phenőből indultam, de nem vettem észre a kis gyaloghidat így a patakmedren átkelve jutottam el a földútra. Sok volt a bogár, ezért siettem, a végén még egy kis kaptató és célhoz is értem. Visszafelé már megkerestem a hidat.

rlevente 2008.06.29 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.76
A lepkemúzeum után jöttünk ide.
Rettenetes sár volt az úton, alig tudtuk eljönni a kaptárkőig, de a helyszínen könnyen megtaláltuk.

 
Morcos61 2008.06.29 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Mégis csak jobb novemberben szakadó esőben ládát keresni:-).
PL szúnyogok, meg a meleg. Köszönet a rejtőnek!

Morcos61 Katka Szösz Janó Főnök

Frissen, üdén és kipihenten. 
Robocop 2008.06.28 18:16 - Megtaláltam
Az úton nagy volt a sár. A megtalálás viszonylag könnyen ment! A koordináták pontosak.

Morcipók 2008.06.28 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

matrixmusic 2008.06.25 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.95
Megtaláltuk!
Miskolci Egyetem kolijából kiköltözés utánra terveztünk egy kis caching sorozatot. Ez a láda volt a 4ből. Tetszett a környék, sajna az út nagyon saras volt (pedig atom száraz az idő és nagyon meleg is volt). A rejtés nem volt nehéz, egyből rátaláltunk.
R&R: Aty, Matee ...::: www.matrixmusic.hu :::...

Mama és Papa 2008.06.21 12:20 - Megtaláltam
Mezőkövesden a busznál megismerkedtünk Ernő bácsival. Csáter apó borospincéjében egy pohárka bor mellett Tőle, valamint a borospince nyugdíjas lapszerkesztőjétől megismertük a vidéket Kácstól Bogácsig, Cserépfalván át a Patkó-hegyig stb. Ernő bácsi ráadásul elkísért bennünket egészen az erdei út elejéig, így még GPS sem kellett.
Bár az erdei út nagyon sáros volt, nekünk így is szép napot szereztek alkalmi ismerőseink és a rejtők, akik nélkül sohasem jutottunk volna el erre szép, barátságos vidékre.

Egy pince a sok közülBor minták
Hová lépjek, merre menjek?Megvan, megvan...
A kaptárkő tetején 
EndreiTeam 2008.06.15 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Bővebben hamarosan...

M.Sasa 2008.06.15 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Már régen terveztük a környék bejárását, most is majdnem meghiúsult, mert a reggeli debreceni eső majdnem elriasztott bennünket, de szerencsére elindultunk és ládázás közben már nem esett. 11 ládát sikerült begyűjtenünk Hinterrel és ebből 10 igazi doboz volt. Ez volt az 5. ládánk. Szebbnél szebb kilátásban volt részünk a magaslatokról! Az autós mozitól sáros úton mentünk a ládához. Útvonal: Mezőkövesd - Tard - Cserépváralja - Cserépfalu - Bogács - Tibolddaróc - Kács - Latorvár - Harsány - Muhi.

Hinter 2008.06.15 10:51 - Megtaláltam
A lépésünket nem számoltuk, de kényelmes -kissé sáros - úton hamar meglett. Anitának és Attilának köszönjük a jókívánságot, és kívánunk Nekik további sikeres ládázást.

Evab 2008.06.06 11:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zsakar 2008.06.06 11:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

cactus 2008.06.01 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.93
Hűvös erdőben sétáltunk, álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora sár lesz. Eddigi kaptárköves ládák közül ez a leggyengébb.
A rejteket kügyü nélkül is kiszúrtam, pedig nem is kerestem, épp lányomat cipeltem arrébb, mert mindenáron a kőre akart felmászni.
Köszönöm a rejtést.

Mere lehet?Engedj el!
Na nézzük!Na nézzük!
Na nézzük!Mit írjak?
Most fölmegyek!kő
hokusz22 2008.05.31 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Megtaláltuk. :-)

Zajac 2008.05.31 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Nasza család újabb ládáját cserkésztük be :-)
Bogácsi lazítás után hazafele menet vissza a Bükkbe.
Még volt egy kis Suba-Lyuk :-) ősemberkedés :-)
Szabi,Zsolti,Gábor,Atesz (Zajac)

KaptárkövekenKaptárkövekről
"homályban" :-)Suba-Lyuknál
Brian :-)ősemberek :-)
Tebe puszta 
alucifer 2008.05.29 06:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Ma 1/11
Könnyű terep, szép környezet jó rejtés.
Köszi!

Útban a kaptárkőhözKilátás a rejtektől 1
Kilátás a rejtektől 2 
vakond87 2008.05.24 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Sikfőkút után ez volt a második láda amit ma gyűjtöttünk be. Köszönjük a rejtést.

fdani 2008.05.24 12:04 - Megtaláltam
Jó kis túra volt, bár a sár hatalmas volt. Mindenki úgy nezett mi mint egy vaddisznó. Köszönjük.

Andris és Móni 2008.05.20 14:55 - Megtaláltam
+van?

Geri_Viki 2008.05.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.30
megtaláltam

fagyice 2008.05.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Nagyon jó helyen lévő rejtés. Első ládánknak tökéletes volt, fellelkesültünk :)

Fagyice és Henni

- 
LaLee 2008.05.14 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Egyedül mentem fel az "autós mozitól" (háttal parkoltam a vászonnak! :D ) a kislányom a kocsiban elalud, a feleségem az álmát őrizte. Eső után csúszott kicsit az út, a lábamat is szedni kelett, mert kilátásba volt a következő eső.
Nagyon érdekes volt a kő, a kaptár jelző névadói is jelen voltak rendesen.
A ládát könnyű volt megtalálni, messziről jól azonosítható a rejtek. A ládához társbérletbe beköltözött egy vöröshangya boly (vagy girl?)
Köszönjük a rejtést!

mucik 2008.05.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Bükki kirándulás utolsó ládája. Kicsit saras volt.
Mucik

Anita és Attila 2008.05.03 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez volt az első megtalálásunk. Nagyon élveztük. Köszönjük a rejtést!

útban a cél felé
Csoki 2008.05.01 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.34
Megtaláltam. 4 napos hétvége Cserépfalu bázissal, kerékpározás+ládázás.

Levin 2008.04.27 17:47 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Palazsu 2008.04.27 17:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Kovi 2008.04.27 17:43 - Megtaláltam
Illuminálva. [wapon beküldött szöveg]

$züc$i 2008.04.26 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Osztálykirándulás Bogácson. Mai utolsó utunk vacsora előtt ide vezetett.

Zoli a kaptárkövön. 
RP Outdoor 2008.04.20 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.57
A völgy bejáratánál a pincék igen szép helyen vannak, nagyon hangulatos a környezet.

gabortel 2008.04.06 12:02 - Megtaláltam
Hát, ez a Szent-Márton fa biztos nagyon öreg, de a 450 év nekem egy kicsit soknak tűnik.

darti68 2008.03.30 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Naplemente előtt 1 órával találtam meg a ládát. Az egri kaptárkövek felől jöttem bicajjal, és Bükkzsérc felé mentem vissza Egerbe. Éppen beesteledett, mire hazaértem. Köszi a rejtést!

A bogácsi tó 
LouChe 2008.03.30 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
2 napos bogácsi fürdőzés után csapatostul indultunk a láda megkeresésére. Szép tavaszi napsütésben jót sétáltunk.

A csapat
ka26 2008.03.28 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
OK

dr.is 2008.03.24 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
ok

sattila & Kata 2008.03.16 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Ünnepi hétvége szép időben 7/9

Családbeavató kessing Kata szüleivel és barátaikkal.
Kellemes kis séta, szép kis kaptárkövek. A Szomolyaiak (GCKAPT) után a cél egy kicsit eltörpült, de kárpótolt az idevezető út szépsége, a pincék látványa, és a rejtés pimaszul jó mivolta. A ládából kivettük a GC-CD-t, egy másik ládában majd új otthonra lel.
Köszönjük

Após a csúcsonSzép nagy, tele ajándékkal
 
baliagy 2008.03.16 13:45 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Togo 2008.03.16 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
A mai napon egy kis ládavadászatra kelet felé vettem az irányt Belga, Baliagy és Csigabiga társaságában, akiknek ez úton is köszönöm az egész napos jó hangulatot.
Volt némi kavarodás idefelé, miután a telefonommal navigáltam és útközben a rejtő felhívott jó mulatást kivánni a ládáihoz. Igy miután a telefon nem a szemem előtt volt, hanem a fülemnél sikerült hamarabb balra fordulnom mint ahogy kellett volna. Szerencsére az autóban lévő GPS-ek száma fejenként legalább 1 volt, így rögtön rám lett szólva, hogy ha talán nem arra mennénk oda is érnénk a célhoz. :)
Igy némi kis forgolódás után el is értük a parkolópontot. Kellemes séta következett a kaptárkövekig. Gyors találat, majd kis sütkérezés a rejtek melletti kidölt fán ücsörögve.

 
Csigabiga 2008.03.16 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Belga és baliagy társaságában, Togo vezetésével jutottunk ide.
Kisebb úttévesztés után odaértünk az autósmozihoz, de egy még egy kicsit tovább mentünk és a tufába vájt pincesornál parkoltunk le.
Elindultunk gyalog a láda felé, útközben megtekintve a forrást és a 400 éves fát. A ládát könnyen megtalálták a lányok. Benne volt a GeoBigám ikertestvére! :o) Logolás és visszarejtés után lefelé vettük az irányt. Egyszer csak az úton szembe jött két kutya! Amikor megpillantottuk egymást, mindkét csapat megállt tanakodni. Végül - mivel nem jött erősítés a kutyákhoz - elindultunk feléjük, erre ők gyorsan megfordultak és visszavonultak.

Ezúton is köszönöm szépen Togonak az egész napos kirándulást, a lányoknak pedig a kellemes társaságot! :o)

Togo a rejtővel beszél, baliagy reklamál, hogy rossz az irány! :o)Pincesor
ForrásA 400 éves fa alatt
MegérkeztünkIrány: a láda!
Logolópad :o)A GeoBigám ikertestvére :o)
LefeléTogo, Belga, baliagy
Belga 2008.03.16 13:41 - Megtaláltam
ügyes vagyok, megtaláltam! [wapon beküldött szöveg]

nogacsalad 2008.03.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.67
Kács környéki ládázgatás esőben, sárban, szélben.

A családot a pincéknél hagytam, és egyedül szaladtam el a kaptárkőhöz. Nekem főleg a pincék hangulata, a pici tavacska, és az oda vezető út tetszett igazán. A fák egy része a fejemen landolt a vihar miatt. Cseppet elázva érkeztem vissza, hatalmas sárklöcnikkel a bakancsaimon, és kedves kis ágakból rakódott "álcával" a fejemen.
Számomra így volt kalandos, és nekem így is tetszett!
A ládikóból kivettem egy apró cserépkorsót, betettem egy CD-t.
Köszi a kalandot!

KaptárkőKincsesládika
PincékTavacska
dima 2008.02.24 15:40 - Megtaláltam
Ezúton szertnénk megköszönni Józsi bának a bort, nagyon finom volt. Láttunk őzeket keresztülvágtázni a kaptárkövek fölött, nagy élmény volt. Köszönjük a rejtést! Márti & Gabi
Ha valaki arra jár, vigyen nejlont, mert az nincs. Nálunk sajnos nem volt.

 
jspanyik 2008.02.24 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Gyönyörű kiránduló idő, rövid séta, könnyű megtalálás.

Köszönöm a lehetőséget!

Somahaver 2008.02.15 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
+ Van Köszi!!

Lacipap 2008.02.03 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Szuper időben, ragyogó napsütésben kitünő séta!

Téli napsütésPanoráma
Út felfeléTorzó
Ablakoskő 
Csizmások 2008.02.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Meglett a ládika és elhoztuk VALASSKY EUROS TBt.Igyekszünk gyorsan továbbvinni.

TúrÁSZ 2007.12.31 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Szilvesztei Ódorvár-túra után megtaláltuk. Tegnap voltunk a cserépváraljai kaptárköveknél is, így ez a kaptárkő kicsit csalódás volt méreteiben. De azért a hely szép, és a lényeg: elkezdett havazni :)
Beletettük a Valassky Euros TB-t, amit Krakkóból repítettünk ide, vigyétek tovább.
Mindenkinek BUÉK!
TúrÁSZ

Stemy 2007.12.01 12:10 - Megtaláltam
NaSza ládaellenőrzés, Stemy találat. :)

valti 2007.11.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Megtaláltam! Az autósmozitól kellemes sétával elérhető, a vége egy kicsit meredek, de megéri. Félúton van egy kis pihenő, itt le lehet ülni meditálni vagy egy fohászt elmondani. A kaptárkövet megmászva már nincs messze a láda. Köszi a rejtést, nekem tetszett. Valti

petoakos 2007.11.17 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.58
barátainkkal mentünk megkeresni, előtte persze betértünk egy-két borospincébe. A hétéves fiam találta meg ezt a ládát szintén.

Vali ás Ádámka, Anikó, Tarsi, Józsi, Áki és Ákos

kenau 2007.11.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.44
Szerintem tulsagosan szem elott van a lada, mar nagyon messzirol csalogatja oda az embert.

szirtes 2007.11.03 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
ok

Apexsek 2007.11.03 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Sajnos a csapatnak hiába mondtam el kétszer is, hogy balra a piroson le van Bogács, de én jobbra megyek megnézni a volt laktanyát és a kaptárköveket.
Így az lett a vége, hogy az egész társasággal a laktanyától egy darabig a szántás mentén süppedtünk, majd befordultunk a kökényes mellett a sűrűbe!
Hjja, aki nem figyel rám, az magára vessen!
Kb. 1-1,5km-t haladtunk a kerítés mentén a dzsungelben, mert a domborzatot tekintve nem akartam a metsződésen átkelni a piros jelzéstől jobbra.
Mivel mi Cserépvár felől érkeztünk nem esett útba a Bogácstól a kaptárkőig tartó út, csak a láda megfogása után, de addigra, a ládától 160m-re a többiek feladták, mikor kiértünk egy ösvényre.
:-)))))))))))

Üdv: APEXSEK

álomfogók 2007.11.03 14:50 - Megtaláltam
Végre sort kerítettünk a régóta halogatott Kaptárkő túrára. Ennek legfőbb napirendi pontja persze a saját ládánk újra telepítése volt, de aztán körülnéztünk a szomszédos ládák kaptárköveinél is. Elsőként itt.
Szeder és Marcus kissé meg voltak lepődve az 1290-en, úgyanis még 800-ig sem jutottak a lépéseik számolásában, mire a kaptárkő alá értünk (én már valahol 500 táján abbahagytam, amikor nekiálltunk egyeztetni, ki hánynál is tart). A visszarejtés után nem sokkal csörtető hangokat hallottunk a sűrű felől. Gyanúm támadt, hátha ugyanazért jönnek, mint mi. Amikor végre észrevettem őket, illetve jellegzetes (tenyérre meredő) testtartásukat, sőt szavaik értelme is kihallatszott: "8 méter, benn vagyunk a zónában"; nem maradt több kétség kilétüket illetően. Már csak az volt hátra, hogy (képletesen) hátradőlve kilessem, hogyan is csinálják mások. Persze leszólítottam őket, aztán persze az utunk is egyfelé vitt még egy darabon.

dragunov 2007.11.03 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.63
ok.

morvet 2007.10.21 00:07 - Megtaláltam
15:17 Megtaláltuk azán komandóztunk 1 et a laktanyában.

 
VP 2007.10.19 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.11
A szomolyai kövekkel nem vetekszik, de itt legalább kereshető a láda.
A jósvafői Vörös-tó mellett megrendezett kétnapos nemzetközi tájfutóverseny szálláshelye (Miskolc) felé menet: Bp - Tarnaörs - Tarnaméra - Erdőtelek - Bogács - Cserépváralja - Tard - Tibolddaróc - Latorút - Miskolc

Rivelino 2007.10.13 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Osztálytalálkozóval egybekötött kétnapos családi ládikázás 10/1.

Netgen 2007.10.06 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Köszönjük a rejtést,egy szombat délutáni családi összejövetelről meglógva indultunk keresni,a láda gyorsan meglett.
A környezet szép,a láda közelében megengedhető egy 10 perces mélázás a kidőlt fán csücsülve.

Topolya 2007.10.06 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.66
Jó kis kő! Visszafelé eligazítottam néhány turistát Cserépvár felé, remélem nem vesztek el az erdőben.

Jutka 2007.10.06 10:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

pgyp 2007.10.04 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Kellemes séta volt az ajánlott parkolótól.

saldar 2007.09.29 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Láttam már néhány kaptárkövet, ez a bogácsi azonban egyértelműen a GC-nek köszönhető - és persze a rejtőnek.
Bogácson ma valamilyen gasztronómiai ünnepség volt, a település apraja-nagyja élvezte a szabadtéri sütés-főzést, és koncertet, melynek hangjait még a ládánál is hallani lehetett.
Sietnem kellett, mert már szürkült, és indulnom kellett haza, de azért nem akartam kihagyni ezt a ládát. Emiatt a rejtést nagyon jónak találtam, mert nem okozott semmiféle időveszteséget, de egy kicsit merésznek is, amennyiben más is látogatja ezeket a köveket a kessereken kívül. Szóval könnyű volt levadászni. Tetszett a hely, jól és könnyen megközelíthető, csak az utolsó méterek szuszogtatóak egy kicsit. Köszönöm a sétát!

Borospincék a közelbenItt kell befordulni
Őszi hangulat
Sütés-főzés
Na, tessék! Mi meg szombaton jöttünk :-(A rejtek
A ládaSzt. Márton Fa
tcsb 2007.09.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.70
+van!

Szlil 2007.09.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Baráti körben 2 napot töltöttünk Bogácson. Szüreti felvonulás után kis levezető séta. Először a falu felé vezető pincesoron indultunk el a mozitól, de végül rátaláltunk sorban az állomásokra.

christy4 2007.09.23 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Elég könnyű volt.
Kati, Christy, Csiki

fhantom 2007.09.23 11:02 - Megtaláltam
O.K. [wapon beküldött szöveg]

GombaLáp
PinceVirag?
Georgio 2007.09.15 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Érdekes az autós mozi is, nincs elhanyagolva. A fa és az emlékhely is csodás. Bádival voltunk itt is! :-)

ZsAT 2007.09.09 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
OK

jpataki1 2007.09.06 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.48
:)

juditboci 2007.09.06 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
:) Képet majd később rakok fel

Remage 2007.08.26 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Megvan!
Érdekes helyszín, de a láda környéke kezd láthatóan kitaposottá válni.

TBende 2007.08.26 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Nem is hallottunk korábban a kaptárkövekről. Pedig kár lenne kihagyni őket!

Lehet, hogy a logban rossz évszámot írtunk!?

szakal_a 2007.08.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Könnyű találat volt, szép a környék, kellemeset sétáltunk.
Nagyon szép az a régi fa is, kár hogy a forrás kiszáradt.

Köszi a rejtést.

Ata & Viki

gav 2007.08.25 08:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Megvan :)
Köszi!

Kimberli1 + Imi30 2007.08.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Könnyű találat volt, nagyon szép a környék. A borospincék előtti pihenőnél fogyasztottuk el a magunkkal vitt ebédünket. A lepkemúzeumba is bementünk, szépek a preparált lepkék, főleg a külfőldi óriáslepkék, bár a belépőt én kissé sokaltam ahhoz képest, hogy 1-2 perc alatt végig lehet nézni a kiállítást.

Kim és Imi

mbandi 2007.08.21 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.75
Rendben!

Miléna 2007.08.21 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Nászutunk első ládája, és nem okozott csalódást! Végig szép volt az erdei ösvény, és a kaptárkövek is nagyon érdekesek.

MENT 2007.08.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Kerékpáros túra keretében a barátainkkal kerestük meg ezt a ládát is. Szép hely, könnyű találat. Köszönjük. A travel bug fele nálunk, intézkedünk.

A nagy csapat 
dzsalasz 2007.08.20 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
könnyű sétával teljesítve.
little choo-choo TB fele tovább utazott (a dog tag sajnos ott maradt, ha valaki utánunk jár arra, kérem hozza el és értesítsen - Budapest környékén érte tudok menni...)
Dzsalasz csapat

Tototo 2007.08.20 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Jó hely. Az ajánlott parkolótól könnyű sétával.
A logbook szerint tegnap egy mugli (Jámbor család) is megtalálta a ládát. S hogy milyen kicsi a világ: ma a gccsva környékén a piros sávon haladva teljesen véletlenül megismerkedtünk velük. Szimpatikus házaspár 2 gyerekkel, mint kiderült, még ajándékot is hagytak a ládában.
Klári, István

TomiFilth 2007.08.20 00:00 - Megtaláltam
Ez volt az első saját, magamtól megtalált ládám. :)

DoriKili 2007.08.12 16:30 - Megtaláltam
Ez a mai 2. ládánk, amit Cserépváralja felől szerettünk volna megközelíteni, de meghiúsult. Onnan dzsungelharc lett volna, Bogács felől meg sétagalopp. Elég feltűnő helyen van, ha sok a turista érdemes diszkréten kezelni. A rejtőknek köszönhetően ez a láda is hatalmas, sok ajándék fér bele. Travel bug-ot is találunk az USA-ból, nem hoztuk el.

Kíra, Kili, Marika néni, Dóri

fosztogatókkaptárkő
bogácsi megálló 
Yoda&lukit 2007.08.11 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Szep, laza kirandulas egy esos hetvegen. Behelyeztem Little Cho-Cho ugynokot a ladaba.

Evetke 2007.08.10 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.61
Kellemes séta, a Bélkő lába után igazán megérdemeltem ezt a viszonylag könnyebb találatot :)

rotty 2007.08.08 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Meglepően nagy élet volt Bogácson, sokan jöttek a fürdőhöz és több csapat táborozó gyereket is láttunk. A kaptárkövekhez vezető út több mint királyi, rosszabbra számítottunk. A pincéknél is nagy volt a jövés-menés, több gazda jött ki a hétvégére való italkáért...
Röpke körülnézés után Cserépfaluba buszoztunk, hogy az Ördögcsúszda felé vegyük utunkat.

 
lama 2007.08.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 2.99
Ha valaki éppen arra vágyik, az autós mozi eladó! Változatos, szép a ládához vezető út a pincesorral, kiapadt forrással, óriás tölgyfával és kaptárkővel. Élőben láthattuk egy újabb pince hegyfalba vésését. Rácsodálkoztunk a Jaso-pincére, finom borokat vásároltunk Tomka József terméséből. Ebéd közben Lilla kicsit rosszul lett, így a fürdőt már nem próbáltuk ki. A ládaleírás teljesebb lenne, ha a fürdő és a templom koordinátáit is tartalmazná, mivel a faluban kevés az útbaigazító tábla. A preparált lepkéket bemutató múzeum hétfőn zárva tart! Köszönjük a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Nehéz fizikai munkaJóbarátok
Pihenő a tölgyfánálKaptárkő
PózMegtalálás
Indulás lefeléPapa a pincéjénél
A Tomka pince 
Máté&Mariann 2007.08.05 12:24 - Megtaláltam
Magtaláltuk . Majdnem leültünk a ládára .jó kis túra volt köszi a rejtést

 
Ferkókoma 2007.08.05 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Kedvenc nyaraló és kiránduló helyünk Bogács, kiváló termálvizével, hangulatos borospincéivel.

 
bluemonday 2007.07.31 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Családi gyógyfürdőzés Bogácson, ide már félig sötétben jöttünk. Egy kicsit többre számítottam, de azért egy kaptárkőnek ez is megteszi. Másnap azért elmentem Szomolyára is.

trackergő 2007.07.30 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.11
OK

hkinga 2007.07.28 17:05 - Egyéb
Pogibettivel találtuk meg

pogibetti 2007.07.28 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Kis ebéd utáni séta :)

Ricci 2007.07.28 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.72
Könnyű séta! Közben a völgyben egy helyi lakos megmutatott egy boros pince átalakítást. Belmagasságot növelt közel kilenc napja egy ütvefúróval és bordázott csákányokkal.

Twini 2007.07.21 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Jó rejtés, kár hogy a forrás kiapadt, pedig még palackkal is készültünk.

 
krizsiék 2007.07.18 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Kellemes (bár kissé meleg) séta volt!
Gyönyörű gyíkokat láttunk útközben.

Köszönjük!

FTom 2007.07.14 08:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.54
Népes, lelkes csapattal jöttünk gyalog- és bortúrára a Bükk-aljára. Kisebb kitérőt tettünk ide, könnyen megleltük navigációs eszköz nélkül is. Eger felé indultunk tovább.

Attibati 2007.07.11 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Kács környéki kerekezés 102 km
A tardi tájházak felől gurultam a kaptárkövekhez. Bogács előtt alaposan megizzasztott a kemény emelkedő.
A focipályánál az igéretesebbnek tűnő bal oldali utat választottam. Mint 160 méterre a ládától kiderült nem ez volt a nyerő. Visszamenni nem akartam , ezért a bozótos erdőn keresztült küzdöttem el magamat a ládáig.
A ládát fedetlenül a rejtekhely közelében találta meg, csoda hogy nem vitte el valaki. Én egy kicsit messzebbre tenném az úttól a rejteket.

balumaci 2007.07.06 18:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

gyöngyfűző és párja 2007.06.25 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Bükki kirándulásunk zárásaként jöttünk el ide. Nem is gondoltuk, hogy ilyen kellemes kis sétát tehetünk itt! Nagyon tetszett, köszönjük!

Pince.Pihenő.
Szarvasbogár.A 450 éves fa.
Kaptárkő.Kaptárkő.
Gomba. 
pajika 2007.06.24 08:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.57
ok

james 2007.06.17 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.84
Könnyű séta volt. Ideiglenesen itt helyeztük el a GCizgi-t.

Judit és James

Zsu. 2007.06.16 15:40 - Megtaláltam
Ok.

Mikulás 2007.06.16 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.20
ok.

Mr Zerge 2007.06.10 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.00
Az autósmozinál parkoltunk, onnan egy könnyű séta a kaptárkövekig az út. Érdekes, hogy ezen a vidéken milyen sokszor előbukkanak ezek a kőzet formák.
Üdv Mr Zerge.

Végek 2007.06.09 14:50 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Fenipeti 2007.06.07 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.85
Lásd ettore! :)

ettore 2007.05.27 23:32 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.08
Kétnapos cserépfalvi hétvégi kiruccanáson két nagyon balszerencsés ládakeresésünk volt. Aztán hazafelé még megálltunk itt - és végre megtört a jég. De a leírások sokkal többet segítenek, mint az autóba tervezett GPS-ünk. A kaptárkövek jó csávók, de sehogy sem akart öt kijönni:)

Betyka 2007.05.27 21:00 - Megtaláltam
Lásd Fenipeti.:-)

Morgato 2007.05.20 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.23
Bogácsi hétvége a párommal. Vasárnap délután, hőség, egy "potyautas" a pocakomban. De még így is megcsinálható. A láda pedig egy szempillantásra felfedezhető.

Malna 2007.05.20 15:23 - Megtaláltam
Bogácson töltöttük a hétvégénket. A GPS-t kölcsönadtam egy kollégámnak. Hátha sikerül őket is megfertőzni. Én pedig a a kedvesemmel kostólgattam a GPS nélküli ládakeresést. Meglepetésemre egy ismerős névre bukkantam a naplóban. Kepenuék Egerből éppen aznap keresték fel a ládát. Csak ők korábban keltek. :) Az időjárásról: Füllesztően párás meleg idő volt. Bogarak repkedtek mindenütt. Na persze ez az ő otthonuk. Én voltam a betolakodó. A már többek által is megörökített táblától elkezdtem számlálni a lépéseimet. Még csak 1000-nél tartottam amikor a feleségem szólt, hogy meglátta a ládát álcázó halmot. Ha nincs velem túlmentem volna. :) Mentségemre szolgáljon, hogy a szemüvegem sem volt nálam.

KiindulópontA szemem
A láda aktuális tartalma 
kepenu 2007.05.20 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Egri létünkre nem ismertük a helyet. A családi ládakeresést a környező pincesorok trackelésével és tuhu térképre rajzolásával kötöttük egybe.

tojas 2007.05.19 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Mai 4/9. állomás. Rossz irányból támadtunk. Végül egy kis tökön paszúj akcióval meg lett... Aki a pincesori utat választja annak nehezebb lesz :)

TetthelyRejtek
Brumi 2007.05.17 08:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Hemzsegnek a kullancsok, legalább tizet szedtem le magamról :-(

 
Yma 2007.05.14 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.48
Szép volt

Jorgos 2007.05.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Bogácsi nyaralásunk során kerestük meg ezt a ládát.
Jorgos

smilehunter 2007.05.09 18:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
ok

wildpig 2007.05.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Kicsit hangyásak lettünk. Remek hely, remek rejtéssel.

ozeki 2007.04.30 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Cserépfaluról hazafelé jöttünkben.
Nehezebbnek gondoltam, de csak egy könnyű séta, szép végponttal.

útonmegtaláló csapat
Zazi és a Lányok 2007.04.30 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.65
Hazafele indultunk, de ezt nem hagyhattuk ki! Kellemes séta, bár kilátás nem volt :-(

Csapattagok:
Balu, Viri, Hanga (6 hónaposan) és Zazy

(Megjegyzés: A megtaláló neve pirossal)

IrányjelzőMenetelés
MegbeszélésA megtaláló
A ládaLogolás
Cookie 2007.04.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Bogácson megünnepeltük az öt éve ott tartott lakodalmunk évfordulóját, fürödtünk, lepkéket néztünk, békakuruttyolást hallgattunk sokáig, mert alig bírtunk betelni vele, majd megkerestük a kaptárköveket is. Lehangoló volt, hogy (valszeg) a helyi pincetulajdonosok wc-nek használják az oda vezető út elejét :-(

nordia 2007.04.27 06:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.70
Megtaláltuk. GPS nélkül is könnyen ment. Köszönjük.

krisskamion 2007.04.22 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.52
farkas_e - vel és a lányokkal találtam.

farkas_e 2007.04.22 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Bogács is az a település, ahol jártam már párszor a GC előtt... A kaptárköveket azonban nem ismertem!
Kellemes, tavaszi napon egy jó kis séta az erdőben. Fölérve a rejtekhez nem is volt kedvünk továbbmenni! :) Pedig várt még három láda!
Visszafele néztük meg a Kiskút-forrást és a borospincéket. Fotóztunk rigót, kergettünk lepkét (ő volt a gyorsabb), a lányok pedig próbálták a fűszálakat dalra bírni (nem hagyták magukat).
Köszönjük a rejtést!

útonládánál
Mit rejt?kövön
Legyőzte!lefele menet elesett...
madárkaDalolj!
zayd 2007.04.20 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
dél-bükki bringás kesselés 6/7

krisbálád 2007.04.15 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Nagyon tetszett a rejtés. A láda egyből meglett.
A környezet szép, rendezett.

Smileagain 2007.04.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.85
Mi is másik oldalról mentünk fel, de így sem volt túl vészes, bár a bokrok miatt jól jött a hosszúnadrág. Megnéztük a lepkegyüjteményt is, szép volt.

softi 2007.04.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.30
Ez volt a 200. ládám!

BékaBütyök 2007.04.14 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Bénáztunk az elején. Nagy nehezen rájöttünk, hogy nem jó oldalán vagyunk a völgynek. Visszamentünk, előről kezdtük és könnyen meglett. Amikor mosolyogva jött szembe egy pár GPS-el a nyakban, papírral a kézben, már tudtuk, hogy nyomon vagyunk.
Béka, Bütyök, Orsi, Lala, Anti.

Anti a kő tetejénIlyen volt az út
Rudi Team 2007.04.14 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Csend, nyugalom, madárfütty és könnyű találat.
Éva, Rudi

kilali 2007.04.14 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Könnyű, kellemes séta a ládához. Meglepően tiszta volt a környék, sehol egy pillepalack, sörösdoboz!

vedina86 2007.04.12 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.00
MEGTALÁLTUK

emichsz 2007.04.09 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon tetszett ez ládikó is, az egész család együtt találta meg...

bükki maci 2007.04.09 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Húsvét hétfőn délután Cserépváralja (ládikó) után Bogácsra gurultunk várandós feleségemmel. Az út mentén lévő autós mozinál hagytuk a kocsit.Innen a Szent-Márton fa megtekintése után hamar megtaláltuk a "kő" tetején lévő ládikát.Közben megérkezett egy kisebb,szimpatikus társaság,szintén a ládát keresve,ölükben egy 8 hónapos kisbaba...:-)))
Nem lehet elég korán kezdeni.:-)
Rövid séta a faluban,a hangulatos pincesoron vettünk fincsi bükkaljai rizlingszilvánit,majd éhesen hazafelé vettük az irányt.
Köszönjük a rejtést!
Várandósan is könnyen megközelíthető,nagyon kellemes hely.
Ha csendben mentek őzikét is láthattok.....

dulajos 2007.04.09 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megtaláltam!

Nagyon tetszett.

A kaptárkő tetején. 
kulisz 2007.04.08 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Húsvétvasárnapi kaptárkőkessing 2

Autós mozitól jöttem, a pincesornál főzöcskézés, borozgatás, én meg kocsival:(

NAgy volt a forgalom, oda-vissza kirándulókkal találkoztam: egy barátságos eb még a kezemet is megnyalta simi után:)

Kvázi turistaút vezet ide: táblákkal jelölve az útirányt, közben a nevezetéssegeket:)

Jó a kő is, ha jól láttam a rjetők is jártak a napokban, vadiúj logbook van, enyém volt a második bejegyzés. Sziasztok! :))

Baloo 2007.04.08 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Megtaláltam

bara 2007.04.08 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 1.78
A környék tele volt szép színes lepkékkel.

Pilu 2007.04.08 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
154. Mai első dobozunk. Nagyon jó időnk volt. A tegnapi borozás után egy kicsit fáradtan indultunk neki:-)
Ági&Pilu, a többiek

reti813 2007.04.08 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
OK

Juju 2007.04.06 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Már Bogácson vagyunk, egy capuccino felett a kotyogó kávézóban. Köszönjük a rejtést, jó séta érdekes helyen.

Juju+Bogi+Laci+Zsuzska+Kati

zeus 2007.04.01 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
kaptarkoves napunk bemelegito ladaja

freddy 2007.03.31 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.20
470km bringa [wapon beküldött szöveg]
Ez nem volt túl messze az előző ponttól, viszont mi kicsit megnehezítettük a dolgot :) Már egész jók vagyunk dzsindzsabicajozásban :) Csak kicsit szúr...
Szép hely, érdemes volt ide eljönni!!
Visszafelé már a jó úton jutottunk ki az erdőből.

qtatom 2007.03.31 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Mivel Freddyvel mindent alaposan átnéztünk indulás előtt, így megtaláltuk azt az utat, ahonnan más inkább visszafordul 10m után ;) Így volt 1 kis dzsungelharc a volt laktanya kerítése mentén végig, de csak megtaláltuk. Persze megint Freddy ásta elő, de hát fiatal még, legyen meg a találat öröme neki ;)

A laktanya zárva?Akkor menjünk mellette, csak 600m (légvonalban!) ;)
Az elsőtalálatosok megkapó öröme :DA gyerek jól elvolt a Kinderekkel, még én napoztam :D
Lehet h Bogács felől hamarabb ideértünk volna? ;)Nesze, véss Te is vmit, de ne olyan sokat, mint én szoktam! ;)
Én csak kukázni voltam errefele :)Újratervezés: GCECSI
Környezetbarát temészetfotósDH-ra felkészülni, vigyázz, rajt!
hurvinek 2007.03.30 15:20 - Megtaláltam
Szép séta volt! :)

juli 2007.03.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Nagyszerű séta, a frissen (januárban) rejtett láda mindennel együtt igazi etalon.
Egerszalók környéki pár napos vadászatunk ezzel a remek ládával ért véget.
Köszi!!!

boson 2007.03.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Gyönyörű a hely. Még egy őzikét is láttunk útközben. Nagyon tetszett ez a rejtés. Köszönjük!

er&esz 2007.03.24 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Ez nekünk nagyon bejött. Az eső ellenére elég hosszan időztünk a kaptárkőnél. Máskor is útbaejtjük. Nagyon köszönjük!

ironman 2007.03.17 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.13
Bekanyarodva a néhai autósmozihoz azt hittük, hogy előadás van. Pedig egy íjászverseny résztvevői parkoltak. A versenynek éppen vége volt, úgyhogy kockázatmentesen közelíthettük meg a ládát.

data4526 2007.03.17 12:31 - Megtaláltam
A negyedik ládánk ezen az környéken, ezen a napon. Egy kicsit nehezen találtuk meg a régi autósmozit, a parkolót, de kitartásunknak köszönhetően végül odaértünk. Itt egy ijjászverseny közepébe csöppentünk, ahol óvatosan kellett továbbsétálnunk, mivel néha a célpontok előtt vitt az erdei út a kaptárkövek felé.

 
jalso 2007.03.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
A mai 3. kaptárkő-ládánk. Szép hely, jó rejtés. Utána borvásárlás és irány Budapest.
Ádáz Ládász Sárkány már nem volt itt, NaSzáék tovább vitték az Egri csillagok ládába, ahonnan mi az Egri kaptárkövekhez utaztattuk.
Ildi és Gyuri

 
daikini 2007.03.16 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Sokszor járunk Bogácson, kedves kis falu. A kaptárköveket nem ismertük, de rengetegnél jártunk már a környéken, és ki tudja mennyi lehet még?

 
szekeresnoemi 2007.03.15 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Megtaláltuk!
Jó nagy forgalom volt a láda körül!
Ideköltöztettük "Ádáz Ládász Sárkány"-t is, aki a nagy jövés-menésben biztos tovább is utazott.
Noémi & Dani

Kiskút forrásSzent Márton fa
MiMegvan!
LádaTájkép
KIMI 2007.03.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Néhány óra pihentető fürdőzés után ez volt a mai első ládánk, sajna keresnünk nem kellett mert az előttünk lévő csapat épp akkor rejtette vissza a ládát mire mi odaértünk.

NaSza 2007.03.15 14:23 - Egyéb
Az Ádáz Ládász Sárkányt elvittük egy kis sétára. Holnap áthelyezzük az Egri csillagok ládába. Félreértés ne essék, valószínűleg szekeresnoemi-nél nem jó a megtalálás időpontja. Tehát nem az történt, hogy hamarabb vittük el, mint ahogy odaérkezett. :))

 
AnnAnn 2007.03.15 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.69
Szerintem ilyen forgalmat fénykorában nem bonyolított az autósmozi ;)
Szép idő, kellemes helyszín!

PincesorTáj fentről
eMmA 2007.03.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
.

banjoboy 2007.03.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
OK!

VeghLaci 2007.03.12 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Kellemes kis séta vitt a ládához. Jó a környék és a rejtés is. Régebbi megtalálás.

Mirex 2007.03.02 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Ok [wapon beküldött szöveg]
+ 1/2 láda a tardi látogatás kapcsán
Könnyed séta a leírtak szerint, parkolás az autósmozinál...
Nem a rejtő hibája az, hogy sajnos már ilyen kora tavasszal is találkoztunk kullancsokkal, mindenkinek javasoljuk a kesselés utáni "nézzük át egymást" akciót!
Köszönjük a rejtést!

Mirex & Marcsi

Útközben...Már majdnem megvan!
Megtalálók a rejteknélEz is megvan!
Erre vigyázzatok! 
páros 2007.03.02 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.59
Reggel még esett, de - nyilván fohászaink hatására - mire ideértünk, elállt. 63 évesen és 135 kilósan egy ilyen túra egészségileg már véleményes, de azért jólesett.

lighthouse 2007.02.25 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Nyuszifül bevitt minket az erdőbe nagy loholással, majd átvágtunk le a dmbról, majd fel a dombra! A Budapest melletti kaptárkövek érdekesebbek szerintem!

Nyuszifül_2342 2007.02.25 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
Először a pincék oldalán indultunk el, majd feljutottunk a dombra, és kénytelenek voltunk a csodaszép erdőn átvágni és felmászni a kövekhez. Vissza nyilván egyszerűbb volt az árok túloldalán jönni. A domb tetején kiugrasztottam egy nyuszit a bokorból...
Töki+Nyuszifül

WiseBear 2007.02.24 19:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Holdfényes megtalálás, Tardra hétvégére menet. Kedves ez a nagy kiterjedésű, ámde lapos kaptárkő. Szerencsére a bogácsi pincesoron - mint mindig - most is volt finom bor. Köszönjük mindenkinek! Maya, Yunie

keva 2007.02.17 10:20 - Megtaláltam
ARANYOS [wapon beküldött szöveg]

zsorzs 2007.02.17 09:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Megközelíthető rossz irányból is :-)

kl 2007.02.17 09:52 - Megtaláltam
sétának jo [wapon beküldött szöveg]

jalso 2007.02.12 16:00 - Egyéb
Sajnos tovább akartem menni kocsival az autós mozinál, és fennakadtam a sáros földúton. A kocsi kiszabadításával sok időm elment, így a kaptárkő felkeresése (és a láda megkeresése) egy későbbi alkalomra maradt.

Mindezt (mivel teljes mértékben a saját hibám volt) nem írnám most le, ha nem találtam volna Bogácson olyan emberekre, akik készséggel kisegítettek a bajból. Aki a legtöbbet segítette, egy Gál nevű szőlősgazda, aki az első hívásra előállt terepjárójával, a helyszínre hajtott és kirántotta béna kis Ignisemet a kátyúból. Ráment vagy fél órája, és ki tudja, mennyi üzemanyaga. Amikor megkérdeztem tőle, hogy mivel tartozom ezért a nagy segítségért, azt mondta, hogy hívjam meg egy kapuccsínóra a benzinkútnál lévő büfében. Ilyen emberek is vannak még ebben az országban!!! :-)

Nem itt ragadtam le, hanem egy kicsit továbbMilyen hangulatos!
havasin 2007.02.10 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Megtaláltam

nembal 2007.02.10 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.90
Sikeresen rátaláltunk és még nem is volt túl nagy sár a környéken.

magpet 2007.02.05 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Csudajól szórakoztunk, köszönjük a lehetőséget! A Pandátor valószínűleg vizet szívott valahol a mocsárban, ezért nem mi döntöttük el, honnantól gyalogos a kessing. Visszatérve valószínűleg kiszáradt az öreg vas, mert kis köhécselés után megindult. Ez azért nagyszerű dolog, mert nem kellett traktort hívni a faluból, ami levontat a betonig, hogy utána valaki hazahúzzon minket Budapestre. :)

Panda járóképesenBepiszkolódott
Sár voltEgy csudálatosan szépséges előtér-játék
Az erdőből netkesserek jőnek 
flektogon 2007.02.04 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.79
Ezt a kaptárkövet eddig nem ismertem, de még a katonai bázist sem, ami mellett van. Az allroad Panda megakadt egy pillanatra, ami pont elég volt a láda kitúrásához. A geocaching erre kiváló, ilyen eldugott helyeket bemutatni, gratulálok.

vonós3as 2007.02.04 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
Szegény Panda vizet nyelt és elakadt, ezért a száradásig gyalogos előremenetellel keresés. Balázs volt a hősies megtaláló a többiek a réten trógerkedtek. :) Mire visszaértünk már ment az autó.
Magpet, Flektogon, Balázs, Tamás

MagtárTornyocska
PandaaaCsapat
A ládánálA ládánál 2
Fazekas Kristóf 2007.02.03 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Nagyon szép volt minden.A kaptárkövek tetszettek a legjobban.

Bóta család 2007.02.03 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.59
Szép környezet, köszönjük.

a csapatZsomi a ládával
a kaptárkőnél 
tudo 2007.01.29 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.06
Viharmenetekkel tűzdelt kerékpározás a Mezőkövesd - Tard - Cserépváralja - Bogács - Mezőkövesd 60 km-es körön 3 új ládával. A viharos téli időjárás egyes szakaszokon sokat kivett belőlem, de a kis falvak látványa a Bükk lábánál megérte a küzdelmet a széllel.

Cserépváralja - Tard kereszteződéstől kezdődött egy szelíd emelkedő Bogács felé - csendes időben kellemes környezet. Most a dombháton szabadon átszáguldó Észak-Nyugati szél pontosan szemből kapott el. A kormányt is ki szerette volna szedni a kezemből - nem hagytam :-). 160 bmp pulz. körül 8-9 km/ó-t tudtam kihozni magamból, így is többször a padkán kötöttem ki. A falutól, pláne az autósmozitól aztán normalizálódott a helyzet.

Az erdei úton 90 m-ig ment a bicó; bár nagyon tartottam a defekttől a sok frissen lezuhanó tüskés akácág miatt. Végül megúsztam a dolgot.

Ezúttal a rejtekre támasztottam a kerékpárt :-). Körbejártam az aktuális kaptárkövet, lesétáltam az ösvényhez, legurultam a tufába vájt borospincékig, aztán indultam vissza Mezőkövesdre.

A rettentő szél ezúttal 14 km-en hátulról tolt. 50-55 km/ó tempóval könnyedén elforgott az 54/13. Mezőkövesd tavainál a szél egyszerűen kifújta a vizet a mederből; félelmetes látvány volt - nem kevésbé a száradó szántóföldekről felkapott termőföldből kavart porvihar: mindenemet csípték a nagy sebességgel becsapódó éles talajrészecskék. A vasútállomáson a Miskolcra induló vonat V 43-asáról a szél leszedte az egyik áramszedőt :-(.

A szélsőséges időjárással együtt a 3 láda szép helyekre vitt el, mindenkinek köszönöm a rejtéseket.

TalálatKilátás a ládától
Kerékpárral a kaptár-kövön :-)A kaptár-kő 1.
A kaptár-kő 2.Pihenőhely
Tufába vájt borospincékCsendes tavacska
Ez neg viharos :-(Felkapta a tó vizét a vihar
Tócsa 2007.01.28 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Az időjárás nem volt valami kellemes, de ez a hely még ilyen körülmények mellett is nagyon tetszett!

Donika 2007.01.27 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Az erős és igen hideg szél ellenére elindultunk és megtaláltuk. Köszönjük rejtőnek az értékes rejtést!

ViktorDoni, Viktor, Tünde, Tibor
Doni, Viktor, Tünde, Ernő 
hegyicsal 2007.01.27 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első megtalálásom gasparcsallal mentem. Jó hely és szép környezet.

gasparcsal 2007.01.27 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Hatalmas szélben indultunk, de a ládánál gyönyörű időnk lett. Új ládázót vittünk magunkkal, reméljük nem az utolsó megtalálása. Több keresővel is találkoztunk, úgy látszik, mindenki ki akarta használni a januári napsütést. Ismerős a környék, ide járunk szánkózni, ill. járnánk, ha lenne hó, de a parkolón túl még soha nem voltunk. Szép hely, megérte eljönni. Külön köszönet, hogy olyan helyre került a láda, ahol kevés van belőle.

tizsa 2007.01.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk! Köszönjük!

tizsáék! 
VasG 2007.01.27 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Hóesésben, csúszós úton indultunk a mai kirándulásra. Már tegnap este gondoltam, hogy kesser-találkozó lesz a két új láda környékén, ez a tipp be is jött! :) Az autósmozitól a kaptárkövek felé vezető úton találkoztunk Csuhásékkal, ők már visszafelé jöttek.
A kaptárkő nem túl nagy, de érdekes, hogy itt is van ilyen. Sokat felkerestünk már a környéken, tetszenek ezek a rejtett, furcsa kőkúpok.

Csuhás 2007.01.27 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.05
Leparkoltunk a pincéknél, majd felsétáltunk a kövekhez. Nézelődtünk, fotóztunk. Leérve a pincékhez letepedtünk a padokra ebédelni. Érdekes rejtett látnivalók akadnak még az erdők mélyén. Köszi!

Lacik, Csuhás, Vándor

Felmászás a kövekhezForrás útközben
Laci a gerincenHósipkás ládavadász
KilátásPincék
Mihul 2007.01.27 10:00 - Megtaláltam
találkozás [wapon beküldött szöveg]

 
Nivabibi 2007.01.26 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.32
Ma volt csak időm ládázni, de még így is befértem Pupu mögé.

Pupu 2007.01.25 03:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.16
A láda megjelenésének időpontjában csak legyintettem lemondóan: ez is az egriek martaléka lesz, Nivabibi biztosan ezerrel nyomul már... De nem! Még este is szűz volt... Hitetlenkedve lefeküdtem. Éjjel 1-kor ránézek: még mindig senki... Sőt a másik új ládánál, a Cserép-várnál sem... Hát akkor gyerünk, mert megüt a guta, ha elmafláskodom ezt a dupla-első lehetőséget!
2-kor rajt, nyugis autózás a néhol síkos utakon, parkolás az autósmozinál, sima séta a helyszínre. Több kaptárkőnél jártam már, de most először csillagfénynél, némi porhóval meghintett tájon. Gyönyörű volt! Nagyon jó ez a kaptárkő is. A rejtek azonnal adja magát. Lefelé egy darabon gatyafékkel jöttem, mert csúszott minden rendesen. Tovább Cserép-várra.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]