geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
1612. Orfűi kilátó (GCORKI)

A kilátó

A kilátó

A kilátó a rejtek felől nézve

A kilátó a rejtek felől nézve

Úton a ládához

Úton a ládához

A Pécsi-tó

A Pécsi-tó

A régi kilátó

A régi kilátó
Szélesség N 46° 8,440'
Hosszúság E 18° 8,729'
Magasság: 312 m
Megye/ország: Baranya
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2007.04.01 12:00
Megjelenés időpontja: 2007.04.03 20:10
Utolsó lényeges változás: 2020.03.17 16:01
Utolsó változás: 2020.03.18 00:49
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Kisscs & Zsó, újrarejtette Strombus
Ládagazda: Strombus
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 500 m
További infók:
Megtalálások száma: 1220 + 8 sikertelen + 9 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.6 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást Strombus készítette.


188 mm x 134 mm x 60 mm-es műanyag doboz, ott ahol a madár se jár. Vagy mégis?
Kérlek, a ládáról, ne tegyél fel képet, hadd maradjon meg másnak is a megtalálás élménye! Köszönöm.


A láda örömmel fogad utazókat. Ha itthagysz vagy innen viszel el utazót, kérlek, ne felejtsd el mozgatását a geocaching.com oldalon logolni!


Parkolás
Mivel ez üdülőövezet, a nyugalom érdekében azt kérik, hogy az autóval ne hajtsanak fel a látogatók a kilátóig a murvás, poros-zörgős úton, hanem álljanak meg itt: ( N 46° 8,258' E 18° 8,913' 304 m [GCORKI+parkoló]). A tábla szerint innen 300 méter a kilátó. Szerintem inkább 500 m, de azt gondolom, már nem merték kiírni. Ha itt nem lenne hely, vagy lusták, gyengék vagy nemtörődömök vagyunk, rögtön a parkoló után balra nyíló úton fel lehet autózni egészen a kilátóig.

Balázs-hegyi kilátó
Kiszakadva a vízparti nyüzsgésből a 320 m magas Balázs-hegyre, a kilátóhoz invitállak. Innen a magasból élvezhetjük a Pécsi-tó és körös-körül a Mecsek gyönyörű látványát. A kilátótól 200 m-re, a mezőn keresd a geoládát!

A Balázs-hegyen 1975-ben létesítettek először kilátót, ami sajnálatos módon 1987-ben leégett.
A helyi önkormányzat 1994-ben vásárolt egy vas fúrótornyot, amit a régi kilátó helyén állítottak fel. E köré építették a magasabb, masszívabbnak tűnő, fémszerkezetű, ötszintes, új kilátót, amit 2001 októberében adták át. Nemcsak kilátó, hanem egyben mobiltelefon-átjátszótorony is. ( N 46° 8,436' E 18° 8,885' 331 m [GCORKI+kilátó]). A kilátó falépcsői 12 év alatt annyira tönkrementek, hogy a tornyot lezárták. Én bizony nagyon nem hittem az újjászületésében. Szerencsére nem lett igazam! 2014 augusztusában a korhadt falépcsők helyére fémlépcsők kerültek, így ismét a magasból élvezhetjük a Pécsi-tó és körös-körül a Mecsek gyönyörű látványát.

Orfű
Kevés olyan nagyváros van, amin nem folyik át folyó vagy nincs a közelében más nagyobb víz. Pécs ezek közé tartozik, ezért volt számára fontos a tőle 14 km-re északnyugatra, a Mecsek északi-lábánál elhelyezkedő orfűi tórendszer kialakítása.
Az évi 4,5 millió m3 vízhozamú, ezzel legbővizűbb mecseki karsztforrásból, a Vízfő-forrásból eredő patak hajdanán az Orfűi-völgy három kis faluját - Orfűt, Mecsekrákost és Tekerest - kötötte össze. A keleti oldalvölgyekben további két falu, Bános és Mecsekszakál bújt meg. Mára hivatalosan mind Orfű része. Az állandó lakosság 770 fő, de nyáron, az idegenforgalmi szezonban eléri a 15 000-es lélekszámot is.

A tavak születése
Palkó Sándor (1911-2001) egykori Baranya Megyei Tanácselnök álmodta ide a tavakat, körülötte üdülőket, pancsoló gyerekeket, csónakázókat, békés pecásokat. Egy olyan üdülőterületet, ahova könnyen ki tud jutni egy pécsi, ha pár óra kikapcsolódásra vágyik, de ahol a szépséges természeti környezetben napokat, heteket is élmény eltölteni.

Orfűi-tó
Elsőként a 11 hektáros, Orfű és Mecsekrákos között, Orfű belterületén fekvő Orfűi-tó (népi nevén Kis-tó) készült el 1962-ben. Délkeleti (Pécs felőli) végén strand található, ami különösen a kisgyermekes családok körében kedvelt, mivel a víz itt sekély, a partot pedig homok borítja, ahol jól lehet áskálni, homokvárat építeni. Hangulatos a tóba hosszan benyúló földnyelv. Horgászni a strand és a gát területének kivételével bárhol szabad, a meder akadóktól mentes. Jó a süllő- és pontyfogási lehetőség.
A tó mellett három működőképes malomból (ló hajtotta szárazmalomból, vizimalomból és papírmalomból) álló Malommúzeum és őrléstörténeti kiállítás várja a látogatókat.

Pécsi-tó
A mintegy 5 km hosszú tórendszer második tava, a 72 hektáros Pécsi-tó Baranya megye legnagyobb vízfelülettel rendelkező állóvize 1966-ra épült meg. Partján hamarosan hétvégi házak és horgásztanyák sorakoztak, majd vállalati üdülők, kempinget és panziók is létesültek. A 1990-es és 2000-es években sokan költöztek ki Pécsről, így sok a szép, új családi ház is.
A tó délnyugati oldalán nagy strand épült, amelyet a 2000-es években Aquaparkká bővítettek. Június 15-től szeptember első hétvégéig tart nyitva, minden nap 9-19 óráig. 2018-ban az egész napos felnőtt belépő 2 000 Ft, a diák 1 500 Ft, de van délutáni, családi és más kedvezményes belépő is. A zsúfoltság hétköznapokon egyáltalán nem jellemző.

A tó a fürdőzési, horgász és vízi sport lehetőségei mellett 2008 óta a júniusi Fishing on Orfű könnyűzenei fesztivál révén is ismert.

A délkeleti oldalon, a mecsekrákosi részen az Aktív Víziturisztikai Központban (Széchenyi tér 5-6.) kajak, indián kenu, sárkányhajó bérelhető. A központ a tavon sárkányhajó fesztiválokat is szervez.
A közelében, a Széchenyi tér 13. szám alatt található Tájház és a Kemencés Udvar. A Tájház a Mecsek-hegyháton élők régmúlt berendezési és használati tárgyait mutatja be. Emellett különlegessége a Medvehagyma-szoba ahol mindent megtudhatunk, amit a kornyéken rendkívül elterjedt növényről tudni kell. Az udvarban az ország különböző tájegységeinek kemencéit és a kemencében való sütés-főzés eszközeit, edényeit láthatjuk és meg is kóstoljuk a kemencében készült péksüteményeinket.

Herman Ottó-tó
A harmadik és a negyedik tónál az élet jóval csendesebb, mint az első kettőnél. A 28 hektáros Herman Ottó-tó körül inkább a madárcsicsergés, békakuruttyolás a jellemző. Itt strandolni nem szabad, mert ez a tó hal- és madárrezervátum, ezért is kapta nevét az egyik legismertebb magyar természettudósról. Számos vízimadárfaj mellett élőhelye olyan ritka védett állatnak is, mint a vidra. Csónakból megfigyelhetjük a védett fajokat és horgászhatunk is. Igen jó a süllő és harcsa állománya, de eredményesen horgászhatunk pontyra, amurra is.

Kovácsszénájai-tó
A negyedik tó már nem Orfűhöz, hanem az 55 lakosú, szép fekvésű Kovácsszénájához tartozik. A 10 hektáros Kovácsszénájai-tó 1970-73 között, utolsóként épült a felette lévő három tó gátszakadása esetén ezek árvizének felfogása céljából. Elsősorban a horgászok örömére szolgál. Halállományára a nagytestű pontyok, süllő, amur, harcsa, dévérkeszeg a jellemző, de érdekességként kecsege is lett telepítve. A tó napos illetve összevont engedéllyel horgászható, partról és csónakból egyaránt. Nyáron pénteken és szombaton éjszaka is van lehetőség a pecázásra. Csónak a helyszínen igényelhető. Engedély a vízparti halőrháznál váltható (Tel.: 06 30/5831439).
Kovácsszénáján a horgásztavon kívül az Orfűi-patakba torkolló állandó vízfolyások háborítatlan élővilága, érdekes földtani képződmények, forrás, barlang, felhagyott kőbánya várja a turistákat.

Egyéb felfedeznivalók
Abaliget: Az Orfűtől 5 km-re fekvő falu cseppkőbarlanggal
és denevérmúzeummal vár.

Orfű nemcsak nyáron szép
Ha nincs elég meleg a strandoláshoz, legjobb dolog a kirándulás! A közeli geoládákon kívül számos Orfűről induló hosszabb túra közül lehet csemegézni.
Minden évben április közepén rendezik a Medvehagyma Fesztivált, május közepén az Orfű Triatlont, május utolsó hétvégéjén a Sárkányhajó Fesztivált.
Télen korcsolyázni lehet a tavakon.

Ládatörténet:
2013. 08. 06.: a hónapok óta betegeskedő/eltűnt ládát LionDaddy gondosan újrarejtette.
2013. 08. 20.: a már évek óta nem aktív játékos Kisscs a láda további sorsát Strombus-ra bízta.
2013. 09. 02.: Strombus - a LionDaddy-nek köszönhetően kitűnő állapotban talált ládát - újrarejtette. A rejtés közelebb került a kilátóhoz.
2016. 09. 07.: Ládakarbantartás. Betelt logbook cseréje.
2018. 05. 30.: Ládakarbantartás.
2018. 09. 16.: Keresők jelentették, hogy a láda eltűnt, és sajnos távsegítségemmel sem sikerült meglátniuk, pedig ott volt, ahol sejtettem. A helyéről 10 m-rel vándorolt el. Akkor most már ott is marad! Módosítottam a koordinátákat.
2018. 11. 12.: A láda 50 m-rel arrébb, a GCMTU0 eseményláda helyére költözött.
2020. 03. 17.: Spontán ládaellenőrzés. Sajnos a ládából hiányzott a logbook és a toll, ezeket pótoltam.Flag Counter
Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (694 db): környezet: 4.52 rejtés: 4.30 web: 4.49 átlag: 4.44

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Fidorka 2021.10.24 16:24 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

A.Zsuzs 2021.10.24 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

dkovacs 2021.10.21 17:35 - Megtaláltam
Köszönjük!
Juli, Áron, Andi, Dávid

DSC_2411 
Pettyos25 2021.10.19 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megvan, köszi a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Brumicsapat 2021.10.16 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Toll nincs a ládában.

[Geoládák v3.12.2]

rita85gto 2021.10.05 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

violazsuzsinka 2021.10.05 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.Gyönyörű őszi időben indultam ládát keresni Orfű környékére. Első utam a kilátóhoz vezetett. A ládát könnyen megtaláltam a leírás alapján. Nagyon szuper rejtés! Csak a tollat hiányoltam . :)
[g:hu+ 2.7.14]

A kilátóa táj
krino30 2021.10.03 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen a lehetőséget! [Geoládák v3.12.2]

Balear 2021.10.03 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Moncsiroli 2021.10.03 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm

Rozlin 2021.10.03 09:55 - Megtaláltam
Jubileumi ládakeresés kezdetekor tértünk ki a rejtéshez. Ötletes rejtés, könnyen megtaláltuk.

DSC05355 
5N 2021.10.03 09:55 - Megtaláltam
Felérve balra a kilátó,jobbra a láda volt.Mindkettő egyértelmű volt hol van.A logbookra azt hittük,hogy betelt,de rengeteg üres hely van még benne csak össze-vissza.

DSC05352DSC05353
DSC05356 
Dawe92 2021.10.02 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Balage001 2021.09.27 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Logbook tele [Geoládák v3.12.1]

Babszi1979 2021.09.26 16:16 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

AnitaAni 2021.09.25 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Fröccs 2021.09.25 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Nimmi980 2021.09.11 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Nut és Mac 2021.09.07 19:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

CsYanee + Reni.R 2021.09.07 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Apa-fia 2021.09.04 08:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
A rejtek megvan, de a bejáratot valaki wc-nek nézte, erősen szennyezett "emberi" ürülékkel. A láda gazdájával telefonon megbeszéltem, hol van a láda pontosan. Kérem ezek alapján a megtalálást fogadja el. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Strombus, 2021.09.06 22:01]

Drotak 2021.09.02 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

pistannn 2021.08.26 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Christoforo 2021.08.26 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon szuper a rejtés. Sajnos a logbook betelt. [Geoládák v3.11.3]

vizes 2021.08.24 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
Tibi & Orsi & Duplo & Ison
[g:hu+ 2.7.14]

tom-68 2021.08.22 19:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

BalintZsofi 2021.08.21 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

öreghegyiek 2021.08.21 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

timea 2021.08.16 14:20 - Megtaláltam
Klassz kilátás! A láda közvetlen környezete is szép, a rejtés nagyon igényes! Köszönjük!

közelrőlKilátó
tótábla
Caranthis 2021.08.14 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Viki & Zsolti [Geoládák v3.11.3]

Gergelix 2021.08.14 06:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) Rózsa & Geri [Geoládák v3.11.3]

fkmaster 2021.08.11 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.39
Érdekes volt a kilátó, és a rejtés is, köszönöm.

szjanoka 2021.08.07 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kis lakó épp nem volt.

IMG_20210807_161856 
Csiguszka 2021.08.07 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

Osztin 2021.08.06 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a kreatív és szép rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Venzu 2021.08.06 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

TomiFilth 2021.08.06 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Ekarp 2021.08.04 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Szép kilátás, különösen igényes rejtés - köszönjük!

pedit79 2021.07.30 22:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nimike 2021.07.30 21:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.43
Megtaláltuk köszönöm a rejtést! Bersina [Geoládák v3.11.3]

MrsDilbert 2021.07.30 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

istv2k 2021.07.29 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

BBálint 2021.07.27 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.81
Nyaralás a Mecsekben 12/12.
Lepakoltunk a strandon, majd onnan strandpapucsban toronyiránt, egyedül kaptattam fel a kilátóhoz. Érdekes a sok kis lépcső felfelé. Néha nem volt egyértelmű, hogy ahol megyek, az éppen közterület, vagy magánterület. Egyszer zsákutcába is jutottam, ahol a sűrű aljnövényzet tartóztatott fel. Onnan visszafelé haladva végül egy helyi néni igazított útba. A kilátóban és alatta egy nagyobb holland család időzött hosszabban, élvezték a kilátást. Hát igen, nekik ennél csak egyetlen magasabb dombjuk van...
Érdekes, hogy a kilátótól északra a csúccsal szinte egyazon magasságban szántóföld és kis erdőfoltok vannak. Mintha nem is egy hegyre, hanem egy magasabban levő szántóhoz jöttem volna fel. Mind a láda, mind annak környezete nagyon tetszett.
Köszönöm az élményt!

20210727_15450120210727_154505
20210727_15460420210727_154837
20210727_15591820210727_160056
20210727_16074720210727_161157
20210727_162804 
kalati 2021.07.27 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Orfűi nyaralás alkalmával kerestük meg a ládát. Tetszett a rejtés, nagyon ötletes!
Köszönjük a lehetőséget!

IMG_20210727_111641IMG_20210727_110230
IMG_20210727_110158IMG_20210727_110249
kardosd 2021.07.22 19:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

darabont 2021.07.22 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Pibo 2021.07.21 11:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Szabóék 2021.07.20 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Pikpak és Anikó 2021.07.20 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! Pikpak és Anikó [Geoládák v3.11.3]

SziaHello 2021.07.19 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

SamuraiGesa 2021.07.18 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Czinege család 2021.07.12 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Panni93 2021.07.10 20:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nyaralás alkalmával kerestük meg a ládát. Szép környék. [Geoládák v3.11.3]

E_mese93 2021.07.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Gyönyörű táj! Köszönjük az élményt.

Réka és Gyuri 2021.07.04 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :-) Jópofa, nagyon ötletes rejtés :-) [Geoládák v3.11.3]

k&s 2021.07.03 23:59 - Megtaláltam
Gyönyörű kilátás!

Klári1 2021.07.03 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

attbuda 2021.06.30 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

budavari.s.szilvi 2021.06.30 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.7]

Bobby Holmes 2021.06.27 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

htour 2021.06.24 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

larzen 2021.06.19 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

nfmate 2021.06.03 06:19 - Megtaláltam
végre sikerült reggel korán felkelni, nem jellemző mostanában. A kilátás pazar, köszönet. [Geoládák v3.10.5]

nepster 2021.05.28 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm. A kilátóhoz legközelebbi szállásról, talán ez volt az eddigi legközelebbi foglalásunk egy ládához. A rejtés tetszett, könnyen meglett.

IMG_20210528_161712 
Bayao&Lili 2021.05.24 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

ZsAT 2021.05.23 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

IstvánMagdolna 2021.05.21 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon ötletes! :) [Geoládák v3.10.5]

csengeh 2021.05.09 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kostyanszkicsalad 2021.05.08 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Utiszabi 2021.05.01 19:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Nagyon aranyos, ötletes és egyedi rejtés. [Geoládák v3.10.5]

H.Barci 2021.05.01 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
gyönyörű környezetben, nagyon szép tisztás közepén, nem árulom el hogy mi alatt van elhelyezve.
Megjegyzés: betelt a kisfüzet!!! [Geoládák v3.10.5]

RajnaiÓvári 2021.05.01 13:15 - Megtaláltam
Varázslatos hely.

james 2021.05.01 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
James [Geoládák v3.10.5]

Zsani&Gergő 2021.04.25 21:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Nagyon szuper a rejtés helye! :)

Robinson76 2021.04.24 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
Szép környezet, ötletes rejtés, gyönyörű kilátás! Köszönet érte!

renault 2021.04.10 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

berekpeter 2021.04.09 20:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Lili.Fazekas 2021.04.05 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

nyuszika20 2021.04.05 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Dorina86 2021.04.05 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Zsotyka 2021.04.02 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.6.1]

Emerich63 2021.04.01 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]
Orfűi nap 7/6.
A három kalandos sárkányvadászat után (GCSASE, GCORFB, GCSUSU), még mindig lelkesen kerestük fel a kilátót. Ráadásul a kérésnek is eleget tettünk: a lenti ajánlott parkolótól gyalog közelítettük meg a helyszínt. Szinte kora nyári időben, klassz panoráma után, gyors találat egyértelmű környezetben.

20210401_16205120210401_162106
Manfi 2021.03.21 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Szuper helyen, nagyon ötletes rejtést!De meglett! Köszönjük az élményt! [Geoládák v3.9.6]

Brsc 2021.03.21 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszöntjük a rejtést! EZEZ [Geoládák v3.9.6]

Korigumi 2021.03.21 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bennnybenő 2021.03.21 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kissdaniel991 2021.03.21 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

LucaMiki 2021.03.20 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

drkmse 2021.03.17 11:20 - Megtaláltam
Mai medvehagyázás során kerestem meg a ládát. Köszönöm a rejtőnek hogy megmutatta ezt a helyet! [Geoládák v3.9.6]

benijani 2021.03.14 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nagyon ötletes rejtés! [Geoládák v3.9.6]

gyorkyne 2021.03.13 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

dializ 2021.03.05 23:59 - Megtaláltam
Ez tetszett!

budaiakos 2021.02.23 13:59 - Megtaláltam
Aranyos helyszín, köszi!

Eterpo 2021.02.14 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Klu 2021.01.30 20:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

VizsiGabi 2021.01.30 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

geforg 2021.01.29 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Szeles időben.Köszönjük a rejtést!!!Geforg és családja!!

Rocsog 2021.01.19 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! igényes rejtek! [Geoládák v3.8.3]

Lau&Bálint 2021.01.02 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Csabetta 2021.01.02 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.9]

adamszo 2021.01.01 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

sipsza 2021.01.01 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

magyark 2020.12.29 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Attibati 2020.12.19 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.57
28.6 kilométeres gyalogtúra az Orfűi-tó környékén.
A mai nap első találata. A nagy köd miatt esélyem sem volt a kilátásra, sőt még a kilátótornyot sem láttam a rejtés helyéről!

BT_pro 2020.12.08 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Érdemes keresni!

emtimea 2020.11.29 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

nemesma 2020.11.19 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

SzandraTomi 2020.11.18 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! Ötletes a rejtés??

a család 2020.11.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Két másik ládát is lát a torony :)

Csakoss 2020.10.28 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

Gyalogol 2020.10.25 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

fruzsikalman 2020.10.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.7.6]

kalmanvivien 2020.10.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

comcen1 2020.10.24 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

arnoldkalman 2020.10.24 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

boobaa 2020.10.23 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

NightBlade 2020.10.23 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Fantomas 2020.10.23 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

TakácsékPécs 2020.10.19 10:01 - Megtaláltam
Heuréka, köszi!

Valami Sárkányos 2020.10.18 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Elképesztően jó hely! Az eddigi legjobb rejtés! Köszönjük! Már magasról megéreztük, hogy lesz ott valami :) Szép új láda, ajándékok frissítve.

Secc 2020.10.08 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Köszi!

kistimcsi1 2020.10.03 17:41 - Megtaláltam
Szuper rejtés, csodás környezet! Köszönjük! [Geoládák v3.6.0]

Emmus 2020.09.13 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Jázminka 2020.09.13 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!❤️ [Geoládák v3.6.0]

Csabiq 2020.09.05 17:26 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! Hogy legyőztük a sárkányt, hű fegyverhordozómmal, Sir Győzővel, megtekintettük az új birtokot. [Geoládák v3.6.0]

Szívós Győző 2020.09.05 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

zsuzska74 2020.08.24 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Ksati 2020.08.22 06:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.12
Pár napot Orfűn töltöttünk. Egyik reggel felszaladtam ide a kilátóba napfelkeltét nézni. Csodálatos élmény volt a hajnali erdőben sétálni, s meglátni a felkelő Napot. Ezután megkerestem a ládát. Zseniális rejtés! Köszönöm!

P1700370 
frytschi 2020.08.21 19:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést =) [Geoládák v3.5.4]

Tünde&Attila 2020.08.21 19:23 - Megtaláltam
Szép késő délutáni fények, tetszett a rejtek is, a jelszó is :)

rocketry233 2020.08.21 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszi, nagyon jó rejtés! Roppant ötletes!

feverprice 2020.08.16 14:45 - Megtaláltam
Meglett!

ottgyuri 2020.08.14 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

goriszták 2020.08.11 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Encsi&Imi 2020.08.10 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltum, köszönjük a rejtést! Csodás a kilátás! [Geoládák v3.5.3]

johnny_lazarovics 2020.08.10 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

pap.viola 2020.08.10 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Raczky család 2020.08.09 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Ötletes rejtés! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Mokány 2020.08.08 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

zssari 2020.08.07 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

furko 2020.08.06 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

TündImi 2020.08.06 15:55 - Megtaláltam
TündImi, Veszprém
Köszi :) [Geoládák v3.5.3]

beszabo 2020.07.28 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

stikli08 2020.07.27 13:50 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Mecsek és környéke ládázás közben, ha már erre jártam megnéztem. Gratulálok a rejtőnek. Ismét szuper rejtés!
És gratulálok annak a kreatív fiatalembernek, aki a fütykösét lerazjolta a logfüzetre. Tényleg ügyes vagy! De ekkorka fütyivel nem villognék :-) [Geoládák v3.5.0]

Zolee és a mókusok 2020.07.19 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

csehipest 2020.07.18 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

OsiOsi 2020.07.15 18:04 - Megtaláltam
Nyugis hely egy kis piknikre.

fules22 2020.07.13 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Köszönjük szépen a rejtést. Szuper a kilátás az egész tájra.

segoy 2020.07.12 10:00 - Megtaláltam
!

Zsoland 2020.07.11 14:14 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk, köszönjük!
[Geoládák v3.4.1]

 
davmaros 2020.07.11 07:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.03
Reggeli futás, a kilátás is gyönyörű volt, de a csend megfizethetetlen.

Goldenbay 2020.07.07 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

LecsoBKW 2020.07.05 09:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

cosinus0 2020.07.04 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

harkalyok 2020.07.04 10:23 - Megtaláltam
Orfűi hosszú hétvége keretében egy szép szombati délelőtt megtaláltuk. Köszönjük! [Geoládák v3.4.1]

András04 2020.06.27 16:24 - Megtaláltam
.

Adrián2008 2020.06.27 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

Silva 2020.06.27 16:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Liberty 2020.06.27 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.56
Mecseki túránk során kerestük fel a kilátót. A szikrázó napsütésben a kilátóból gyönyörű a panoráma a Pécsi-tóra és mai túránk színhelyére a szépséges Mecsekre. Tetszett a rejtés is, köszönet érte.

Orfű címere
locsi 2020.06.21 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
A kilátóból éppen megláttuk, amint az előző csapat is megtalálja a ládát. :-) Profi rejtekhely.

NARKA 2020.06.21 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

Béla 53 2020.06.19 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.5 teszt]

balazsg 2020.06.15 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

gyildarefo 2020.06.15 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.98
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Fishing NO Orfű 2020 emlékére

Gabi & Tompika, Ildikó & Gáborunk, Ica & Gyuri, Réka & Dávid

F46A2274-17BB-46FE-9A1F-7CDC628D8C4C9B12D5BD-3778-4CFD-A3F3-F45CC2F7C4F1
6782AE1D-4500-41B1-8B08-959B47639A7B4D25BB1C-EC16-4A43-B63C-71737411012E
2B86789B-0CF4-4DE3-BB99-ABFBD7F0C7464CA78B86-FADD-4C98-B06C-9C5521BB534C
E258C7D2-CE7A-4333-8D68-CBF1DCEF99D5E56EAA2E-893B-4FA4-A5C2-0718BA86379D
F2D3A295-5DFA-47B4-A105-A4FC1F6EB061D6896DC1-FCFB-4CB1-A1A5-A9F543CDB598
F35270A8-CF07-4672-8A11-A89195679284166E25AA-1AAF-4741-B313-3FF1A1BA9513
Bancy26 2020.06.13 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

SuperGeo 2020.06.12 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

sainbo 2020.06.12 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Köszi !
Szép környék !

BRita72 2020.06.07 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Totht737 2020.06.07 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

LNPetra 2020.05.09 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Tuti

tomi-zsuzsi 2020.05.06 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Munka után egyből ez volt az első a tervezett ötből ...Köszönjük szépen a rejtést! Nagyon szép és ötletes megoldás!

Nooori 2020.04.08 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Elek73 2020.02.19 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bilmark 2020.02.16 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Csodás kilátás, nagyon ötletes rejtéssel! Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

copfocska 2020.02.01 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

hinia lux 2020.02.01 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]
Kiláttunk. Jó hely ez az Orfű.

Orfűi tóKilátás
fobizan 2020.01.12 16:45 - Megtaláltam
Kilátós naplemente után megtalálva.

kmatija 2020.01.12 16:45 - Megtaláltam
Köszönjük a szuper rejtést, sokszor voltam már Orfűn, de a kilátóhoz csak most értem fel, megéri feljönni, felmenni, körülnézni, a láda rejtés pedig 5*:)

Szabibi 2020.01.04 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Szellemes rejtés.

prisoft 2019.12.31 14:13 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.4]

Louis 2019.12.31 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

7 Törpe 2019.12.28 22:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.1.2]

Aniko & Gyuri 2019.12.27 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Anikó és Gyuri. [Geoládák v3.1.2]

GergoKrisi 2019.11.22 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.04
Nilikével kerestem meg köszönöm a rejtést

Nilike 2019.11.22 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést, a kilátás is fantasztikus! :)

received_2717982451628539 
Josi83 2019.11.03 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bcs723 2019.10.27 13:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, nagyon jó a kilátás a kilátóról (szerintem még jobb, mint a TV toronyból).

B&Zs 2019.10.26 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! Ha valaki erre jár hozzon tollat, szemetet kiszedtük belőle, ajándék szinte semmi :( [Geoládák v2.2.5]

katica 2019.10.25 08:19 - Megtaláltam
Köszi! A kilatas pazar, a rejtes remek! [g:hu 1.6.1x]

moli_gyuri 2019.10.21 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Gyönyörű kilátás, percekig élveztük. A rejtés is ötletes.
Köszi
Cilu & Gyurkóó
Mazsom

20191021_101151sárga háromszögön felfele
bukfencezni való kedvet ad a mező
helleborus 2019.10.20 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Nagyon klassz a rejtés! Gratulálunk! Rendkívül ötletes! A kilátó és a kilátás is rendkívül pazar! Köszönjük a rejtést.

Orfűi kilátóOrfűi tó
RétRádió adó-vevő a kilátó tetején
A kilátó belső szerkezeteAcélszínű csüngőlepke imolán
Orfűi kilátóSzorgos rovarok októberi napsütésben
Gilisztaűző varádicsRéti virág sok szorgos méhvel
polgaradri 2019.10.19 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sergio64 2019.10.19 13:20 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés, köszönjük!
Zs & Zs

IMG_20191019_130428IMG_20191019_130823
IMG_20191019_131258IMG_20191019_130241
IMG_20191019_130325 
Temi 2019.10.05 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nemo003 2019.09.23 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon jó kis rejtekhely! :-) Tollat nem találtam a ladikóban. [Geoládák v2.2.5]

Marzipan 2019.09.08 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.88
Nagyon szép hely

Szamoska 2019.09.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Megtaláltuk, köszönöm a lehetőséget.

RéZ 2019.09.01 11:40 - Megtaláltam
Jó volt, köszi! :) [Geoládák v2.2.5]

szalaij 2019.08.21 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Kogerj 2019.08.21 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Petra017 2019.08.20 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szőkekapitány 2019.08.20 12:36 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Lustadick123 2019.08.20 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

niksza 2019.08.15 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Bojsza család 2019.08.09 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bővebben később. [Geoládák v2.2.5]

Sms_1012 2019.08.07 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, szederszedéssel egybekötve. [Geoládák v2.2.5]

berni77 2019.08.04 20:25 - Megtaláltam
Fiúkkal gyorsan felfedeztük, ne csak mindig a kilàtásban gyönyörködjünk. Nagyon tetszik a rejtés, köszönjük szépen!!

Mirabelle 2019.08.03 19:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Szép láda, szép környéken! Köszi a rejtést.

Brenya13 2019.08.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Szuper rejtés. Nagyon tetszett. Köszi

ga-mi 2019.07.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.72
Parádés rejtést, köszönjük!
Orfűi strandolás levezetéseként. A környék is gyönyörű!
ga-mi

majeri 2019.07.24 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

swbarbi 2019.07.23 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodás kilátó! [Geoládák v2.2.5]

laclac88 2019.07.21 18:48 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)
Klassz hely

fodorka59 2019.07.17 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. A hely is nagyon szép volt és a ládarejtés is ragyogó. Ez aztán *-os 5-ös!!

20190717_13394220190717_132212
20190717_13331520190717_132241
20190717_13393120190717_145747
tirga 2019.07.17 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andi&Szabi
SunCity

[Geoládák v3.0.0_beta_5]

veresgyuri 2019.07.10 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :)) Üdv, Annamari, Laura, Gyuri [Geoládák v2.2.5]

rajp 2019.07.07 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rozsahegyieva 2019.07.06 18:53 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

Paplacs 2019.07.05 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést!

Bindics Család 2019.06.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést, nagyon tetszett!

ildati 2019.06.10 08:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Ildikó&Attila [g:hu 1.6.2y]

erdélyiek11 2019.06.09 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

SzabEdAn 2019.06.09 11:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük!

WICKY83 2019.06.07 13:24 - Megtaláltam
köszi

Szabina86 2019.06.04 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Köszönjük a rejtést:Szabina és Roland ???????? [Geoládák v2.2.5]

smschamp 2019.06.04 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Maresz04 2019.06.01 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

The Fox 2019.05.14 13:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszönjük! [g:hu 1.6.2y]

bbk8009 2019.05.11 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

FittyFiritty 2019.04.30 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

terica85 2019.04.29 10:59 - Megtaláltam
Ötletes :) Köszönjük!

akosremi 2019.04.21 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

kinga.krainhoffer 2019.04.21 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

katika 2019.04.20 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Az összes kilátó látogató végignézte ténykedésünket. A retek jó, bár manapság már nem hat az újdonság erejével. [Geoládák v2.2.5]

 
baranyek 2019.04.20 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon ötletes! [Geoládák v2.2.5]

voyagers 2019.04.20 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RockRider86 2019.04.19 22:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Tök jó rejtés.
Ott van szem előtt, de mégsem :)

AncsaPancsa4 2019.04.06 19:21 - Nem találtam meg
... [Geoládák v2.2.5]

abai.alexandra 2019.03.23 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szalais78 2019.03.23 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.6.1x]

htittian 2019.03.15 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Üdv, Krisztián és Jazzy [Geoládák v2.2.5]

gasparjeno 2019.03.02 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ÁnyosIngov 2019.03.02 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nyeta101 2019.02.20 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjü a rejtést! Hagytunk itt egy travel bugot ;)
Kinga & Nyeta101 [Geoládák v2.2.5]

uccsagor 2019.01.04 15:59 - Megtaláltam
Valóban jó hétvégi találat! Köszönet a rejtésért! [Geoládák v2.2.5]

AntalAttila 2019.01.04 15:59 - Megtaláltam
Hétvégi pihenés közben jó barátokkal megkerestük ezt is!
Köszi a rejtést!

AA

Ancs 2018.11.02 10:45 - Megtaláltam
MTU befejező túra 2/10.
Eseményláda után leballagtunk ehhez a ponthoz is, ha már erre jártunk. Ez viszont nem adta könnyen magát, kellett egy jó 10 perc, mire mk rálelt.
Az előző logom itt is érvényes: remek kilátás, remek panoráma, csodás idő és kiváló társaság.
Köszi

20181102_10430220181102_105233_HDR
20181102_10542920181102_105436
20181102_105444_HDR20181102_105447
20181102_105456_HDR20181102_105502
Fleur 2018.10.28 14:43 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés, köszi! :)

tmanjunior 2018.10.28 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Ügyes rejtés. Köszönjük.

pliptai 2018.10.24 12:46 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

kópé1993 2018.10.24 12:45 - Megtaláltam
Köszi

IMG_20181024_122951IMG_20181024_123157
IMG_20181024_124918 
MaciBacsi 2018.10.21 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A ládát feltöltöttük meglepetésekkel gyerekeknek. [Geoládák v2.2.4]

Nemi91 2018.10.19 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0h]

Nitusz 2018.10.19 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

v.bogika 2018.10.13 15:20 - Megtaláltam
Villány-Harkány kikapcsolódás során meglelve Tibikével.

Villány-Harkány-Pécs-Abaliget-Orfű - ezeket a fő célpontokat jelöltük ki magunknak. Orfű szezonon kívül nagyon csendes, meglepő volt számomra... A kilátóból viszont megpillanthattuk a hét legszebb kilátását. Gyönyörű!

A rejtés: hát ez sem lett meg könnyen. Nagyon sokáig kerestük, de azt sem tudtuk mit. Már majdnem feladtuk, amikor észre vettem valamit, ami tájidegen volt. Végül így lett meg a láda.

Fixis 2018.10.02 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Jó rejtés. Látszik, hogy volt benne munka.

RoliHun 2018.09.30 14:52 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

bajor14 2018.09.30 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!
Nagyon koszinom a segitseget :) [Geoládák v2.2.4]

tiktak 2018.09.19 10:04 - Nem találtam meg
Nagyon vártam a nem szokványos rejtést, de sajnos nem találtam...kérem a fotó alapján az elfogadást! [Geoládák v2.2.4]

20180919_10122520180919_100630
Mucikák 2018.08.30 15:45 - Nem találtam meg
A láda sajnos eltűnt :( Tulajdonosának aznap jeleztük.

FeketeGabi 2018.08.30 14:40 - Egyéb
Sajnos a láda nem volt a helyén,a tulajdonosának jeleztük! :( [Geoládák v2.2.4]

ha2 2018.08.26 09:25 - Megtaláltam
Második napunk reggelén Baranyában.

anettx 2018.08.26 09:20 - Megtaláltam
TFTC!
Baranyai barangolások - orfűi #hellogeocaching eseményláda adta az ötletet, hogy itt kezdjük a mai napot.

gcorki-DSC06499 
Bass 2018.08.25 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

joco12589 2018.08.25 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Köszönöm a rejtést. Csodás a kilátás a környékre.

MRT Co. 2018.08.20 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Andrisok 2018.08.17 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Ez csillagos ötös rejtés, köszönjük! :)

ErdőCsöndje 2018.08.16 12:35 - Megtaláltam
Köszönjük!

braunfrici 2018.08.13 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Megvagy!

Braunka 2018.08.13 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.62
Magyarhertelendi nyaralás

Pongi57 2018.08.12 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Két legyet egy csapásra! :-) "Strombus ládáról" lévén szó számítottam rá, hogy nem ágakkal, száraz levelekkel letakart dobozról lesz szó, így hamar megleltem. A panoráma csodálatos. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0b]

20180812_170233 
ecchphoto 2018.08.11 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

barnus100 2018.08.09 09:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

andriska1000 2018.08.08 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

pogesz 2018.08.06 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

TanEra 2018.08.04 21:42 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, kilátás szuper!

dodi88 2018.08.03 13:16 - Megtaláltam
Sikeres találat!
Köszönöm a rejtést!

Juvigabi 2018.08.01 12:11 - Megtaláltam
sokat küzdöttünk (pedig nem kellett volna) de meglett! [g:hu 1.5.4]

becko 2018.07.30 06:50 - Megtaláltam
Három napos geotúra, második nap.
Orfűről egy 25 km-es túrán gyűjtöttem be a környék 12 ládáját.

GYEZegzug 2018.07.29 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
Anna hozta a nagy melegben. Köszi szépen a lehetőséget.

KatAnyu 2018.07.28 16:00 - Megtaláltam
SandK-val közös találat!

lucKathie 2018.07.28 16:00 - Megtaláltam
Powered by Team SandK

sandk 2018.07.28 16:00 - Megtaláltam
GCMTU0 eseményláda utáni találat. A rejtés nagyon jó! :)

KatAnyu és S 
Maclura 2018.07.24 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Az itt lakók érdekében gyalog. Köszönet a rejtésért.

Janer6328 2018.07.23 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

katika59 2018.07.23 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vebereva 2018.07.22 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Diesel Family 2018.07.22 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük az élményt.
Fantasztikus a kilátó. [g:hu 1.5.4]

VeberB 2018.07.22 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szabó família 2018.07.21 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.0c]

stmester 2018.07.20 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Az igekötő nélkül nekem is az volt mint a jelszó, remegett a levegő a learatott rét felett olyan meleg volt. Mire beértem az erdőbe a száraz törek minden testrészemet belepte, még most is viszketek. De mesés a hely, megérte odamenni.

IMG_20180720_124826 
DonCosta 2018.07.17 12:50 - Nem találtam meg
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! DonCosta és a 3 lány. [Geoládák v2.2.4]

[Elutasította: Strombus, 2018.07.17 21:39]

jonapet 2018.07.15 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Kokó 2018.07.12 20:25 - Megtaláltam
Éppen naplementére értem ide. A kilátó hamar megtelt a nézelődni vágyókkal.

ToronyCsúcsdísz
RétTájkép
NaplementeAz utolsó villanat
Mark2004 2018.07.10 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Ásványvadász 2018.07.08 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
Nagyon klassz bicaj út indul a ládától. A rejtek szuper. A kicsi dobozhoz képest sok az ajándék, ezért a füzet gyűrődik.

Dóra2011 2018.07.07 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szüleimmel feljöttünk az új ládához, de én csak ma kezdtem önállóan ládákat keresgélni, ezért megkerestük ezt a pontot is :).
Felmentünk a kilátóba Apukámmal. Igaz nagy szél volt, de tetszett a kilátás, megérte felmászni!

IMG_20180707_115320IMG_20180707_115459
Zsono77 2018.07.03 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Köszönöm, csodás környezet és kilátás nyílt elénk. Egy kis pókicával meg kellett küzdenünk
:)

IMG_20180703_115007 
DaZoBaViKr 2018.06.10 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Nagyon jó rejtés. Köszönjük.

Lupus21 2018.06.09 21:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

MrLev 2018.05.20 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BuBiPuma 2018.05.07 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Apró, de nagyszerű trükk :) , majdnem a rejtekében hagytam a ládát! [Geoládák v2.2.3]

GCORKI 20180507 
eszterlucia 2018.05.06 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 1.00
Köszi

Booboo44 2018.05.01 15:56 - Megtaláltam
Kislányommal kutattuk fel a kincset.Nagyon ötletes a rejtés!

Katka991 2018.04.29 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

VaVi 2018.04.28 14:05 - Megtaláltam
tetszett a rejtés :)

mkitti 2018.04.22 00:00 - Megtaláltam
Ötletes

Dani20242 2018.04.14 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hodzsi 2018.04.14 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

BushRangers 2018.04.02 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Levi csapata 2018.03.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
Megtaláltuk,szép napsütéses időben.,köszönjük.Abaligeti pihenés barátainkkal,ládázásos hétvége

Nem játszom 2018.01.28 11:23 - Megtaláltam
Ok. Szép hely.

SzeitzG 2018.01.27 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Patri321 2018.01.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Kiscsaládos orfűi kirándulás során kerestem meg. A rejteket hamar kiszúrtam, de a ládát először nem vettem észre. Aztán rövid gondolkodás után végül rájöttem a trükkre és így meglett. Köszönjük a lehetőséget!

nagygeo 2018.01.07 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon ötletes rejtés!
[Geoládák v2.1.5]

BiBoLi 2017.11.23 21:03 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Rézangyal77 2017.11.23 18:16 - Megtaláltam
Megtalaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zöldfülű 2017.11.23 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Lefülelve :-)
Hurrá, újra itt!!! Pécs az egyik kedvenc városom, így minden alkalom önmagában is öröm, amikor erre járok. Ládákkal fűszerezve, ragyogó őszi napsütésben pedig prémium kategória :-) Ezt már csak az űbereli, ha belefér egy kis Orfű környéki túra...
Pompás őszi színkavalkád várt minket, bármerre néztünk a kilótóból, és már előre élveztük, hogy hamarosan ott koptathatjuk a zizegő avart az ezer színű erdők aljában.
Köszi a rejtést

030031
032033
kasap 2017.11.05 16:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

Fekete Ákos 2017.11.02 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük! Szuper ötletes a rejtés!

Geode 2017.11.01 15:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

hitamas 2017.10.31 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
:)

CsKriszti 2017.10.28 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsKaroly 2017.10.28 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

cav004 2017.10.22 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Meglepően jó kilátás volt, mindenképpen érdemes felmenni.

Ivellios 2017.09.10 16:34 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés!

melinya 2017.08.28 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kewa911 2017.08.27 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pimpi69 2017.08.21 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm.

tgb 2017.08.19 08:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.08.18 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Pécsi nyaralós ládatalálat.
Először a kilátót támadtuk meg,aztán a ládát.
Szellemes rejtek gratula.
Köszi a rejtést!

wodorka 2017.08.18 16:19 - Megtaláltam
Hanna a megtalálója. Szép a kilátás! Köszönjük.

vebike 2017.08.18 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szép hely!:)

penniwit 2017.08.17 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Megtaláltuk, köszönjük. Szép hely, érdemes meglátogatni.

Simson 2017.08.15 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Atcore 2017.08.08 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szenzációs rejtés!

vacakos 2017.08.06 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Radián 2017.08.05 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszönjük a rejtést! :)

N.Zs. 2017.08.05 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Sajnos nem láttuk a régi fából készült kilátót. De! Végül is siker sztori, hogy újjá épült. 7x11 lépcsőfok, remek panoráma.
Ilyen jellegű rejtéssel már találkoztunk. Jó!
Köszönjük.

kilátó a távolbankicsit közelebb
még közelebblépcsőzünk
Mecsek 131Mecsek 132
Mecsek 133Mecsek 134
Mecsek 135Mecsek 136
Mecsek 137Mecsek 138
OrfűOrfű
Orfű 
groy 2017.08.05 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tibortt 2017.08.02 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Köszi a rejtést!

nmárti 2017.07.20 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Fürdés után, aztán elmaradt a bejelentés. Köszi a rejtést!

-1-2
Zsozso94 2017.07.20 00:00 - Megtaláltam
" Megtaláltam "

Nicky&Ati 2017.07.18 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsizsi60 2017.07.17 15:31 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

pheco 2017.07.14 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Gyönyörű kilátás, szellemes rejtés. Köszönjük.

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2017.07.14 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Köszi a rejtést,nagyon szép tájban gyönyörködhettünk..Eszti&Sanyi

SünVeedee 2017.07.06 18:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

EmesESE 2017.07.06 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Lacó64 2017.07.04 17:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

bazsogeleba 2017.06.20 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Tisztisz és Csabi 2017.06.14 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltuk. Köszi!

Salkit87 2017.06.05 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltuk, köszi!

fox007 2017.06.05 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.48
Megtaláltuk, kösszi!

TD Adventure 2017.06.05 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Gyonyoru kornyezet. Mindenkepp erdemes felmaszni a kilatoba! Otletes rejtes, veletlen talaltuk meg!

ellfelek 2017.06.04 11:00 - Megtaláltam
Feljöttünk a kilátóhoz is... A kilátó nem a legszebb, de a környék nagyon szép volt és innen az a pár tó igazán megéri a feljövetelt... :)
Köszi a rejtést!

IMG_5395IMG_5398
IMG_5399 
Tonykopter 2017.05.27 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Felleltük! Köszönjük!

Dede89 2017.05.23 18:30 - Megtaláltam
Jól megközelíthető, ötletesen elrejtett láda.

tabletta 2017.05.20 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kisbalintpeter 2017.05.06 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

geogo 2017.05.06 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi

ha3fut 2017.05.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.49
Házassági évfordulónkon néztük meg, jó kis program. ...

nora1231 2017.04.30 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük!

Orion21 2017.04.30 12:30 - Megtaláltam
Köszia rejtést!

Mancilla 2017.04.30 12:30 - Megtaláltam
Köszi

Szilkó76 2017.04.30 10:47 - Megtaláltam
Miután végignéztük, hogy tegnap merre jártunk Apuval, megkerestük a ládát is.

Köszi a rejtést!

Dori es DobosUr 2017.04.29 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

noory 2017.04.25 11:47 - Megtaláltam
Megvan, köszi a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

yepp 2017.04.24 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Reaper 2017.04.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönöm a rejtést!

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2017.04.17 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2017.04.16 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Gyönyörű a kilátás! A rejtés is pöpec. Köszi! :)

Keep smiling! 
Gabesz03 2017.04.16 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Jó rejtés, kígyókkal szerencsére nem találkoztunk :) Z

IMG_0986IMG_0985
Főnix Rendje 2017.04.16 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.72
Megtaláltam

johnnycache 2017.04.14 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
Köszönöm az élményt! :-)

zotyafiu 2017.04.09 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hun114 2017.03.27 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszönöm a rejtést!

soos.balazs 2017.03.23 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Geo Team Verőce 2017.03.15 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszi a rejtést😊

Umbia 2017.03.11 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

atomi17 2017.03.11 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Móni&Krisztián 2017.02.12 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.81
Megtaláltuk!!!
Bár kicsit felfelé csúszott az út...
Köszönjük!

sirály84 2016.12.11 15:30 - Megtaláltam
Köszönöm

gyfmate 2016.11.18 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csureszh 2016.11.03 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Felgyalogoltunk, aztán le, aztán fel a kilátóba, le a kocsihoz.

Sparks 2016.10.30 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kristi 2016.10.23 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Köszönöm a lehetőséget
Kristi

kutyaapu 2016.10.23 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

matya&zotya 2016.10.01 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!
Matya&Zotya [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szemzoj 2016.09.25 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

eTiGeR 2016.09.04 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.69
Megtaláltam! :) A kilátónál épp karatéztak, így vettünk pár karate órát is... Hádzsime! :D De a viccet félre téve, szép kis kilátó, tetszett a panoráma. A rejtés könnyen adta magát és szerintem jó helyen van, mivel így nem látnak oda a kilátóból sem. A logbook lassan betelik, de még van benn pár szabad oldal. Köszi a lehetőséget.

DSC02757DSC02758
DSC02759DSC02756
DSC02771DSC02779
DSC02755DSC02781
DSC02760DSC02761
DSC02763DSC02767
DSC02777DSC02776
kisdavid1107 2016.09.03 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ulmi. 2016.08.28 18:22 - Megtaláltam
A 75. ládám egy kellemes strandolás után. :) Tetszett a rejtés és a magával ragadó kilátás is :)

bibrabb 2016.08.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést!

IldikaH 2016.08.27 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első ládánk volt. Könnyen megtalálható, csodszép környezetben, okosan elrejtve. :)

14163645_10205065612638390_936860892_o 
bazsoka 2016.08.19 19:33 - Megtaláltam
A gyönyörű kilátásért nagyon megéri.

csbagi 2016.08.18 19:21 - Megtaláltam
Orfűi ládázós nyaralás alkalmával, Istvánnal.

Cseber 2016.08.18 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

jutics 2016.08.16 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Szép kilátás, szuper láda. Nagyon jó kis rejtek. Köszi! :)

WP_20160816_048 
tyutyesz 2016.08.16 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ötletes láda! :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

voroscsepel 2016.08.15 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Imperator Csaba 2016.08.09 10:31 - Megtaláltam
+Van! Köszi :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

rakosaz 2016.08.03 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést. Ötletes... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2016.08.02 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
3x5 Mert megérdemli.
Gondosan elkészített láda.
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2016.08.02 18:00 - Megtaláltam
Valóban igazi Strombusos rejtés. Köszönöm, hogy negtalálhattam.

alarc 2016.07.21 10:00 - Nem találtam meg
nagyon szép a kilátás fentről, a ládától kb öt méterre voltunk, de valahogy nem találtuk, de a lényeg az élmény
ksözönjük

[Elutasította: Strombus, 2016.07.27 21:05]

kirándulás 637kirándulás 638
kirándulás 641 
Racz Norbert 2016.07.16 14:20 - Megtaláltam
Szakadó esőben megtaláltam. Köszi a rejtést!

leve2002 2016.07.15 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Nagyon tetszett minden! :D Igazi Strombus láda. Az MTB pályán, majd egyszer kipróbálom magam! Orfű felé is kővágók...

gym 2016.07.15 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Szuper!

bgeorge 2016.07.12 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zsityi 2016.07.12 17:16 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

pusztaip 2016.07.10 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.33
Ok.

partizan82 2016.07.07 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk és szupi a kilátás a kilátóból! Köszönjük! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SaManók 2016.06.28 13:00 - Megtaláltam
Gyönyörű a látvány, a rét, köszönjük! :)

toto2 2016.06.20 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
megtaláltuk :)

Irisz14 2016.06.19 20:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Megtaláltuk!
Szép a kilátás...
Köszönjük a rejtést.

niethammer 2016.06.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.83
Szentesről jött a 6.a osztály, és segítettek a felderítésben. Köszönjük a rejtést!

Bolondok 2016.06.04 16:01 - Megtaláltam
Megvan! :)

Gábor75 2016.06.04 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
ok

Photographer 2016.06.03 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Eső előtt érkeztünk meg a kilátóhoz, amit egy jó kiadós zuhé követett. A ládáig egyedül gázoltam át a térdig érő, teljesen vízes füvön. A láda kicsit messzebb került a kilátótól, lehetne közelebb is!

Köszi a rejtést!

Kilátás:DSC_5143DSC_5158
DSC_5163DSC_5166
Dorcsi2000 2016.06.02 09:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

AngRo 2016.05.29 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Köszönjük a rejtést. AngRo

ther 2016.05.26 20:00 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Saturas 2016.05.26 19:57 - Megtaláltam
köszi:) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

foxfoxfox 2016.05.16 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Köszönöm a rejtést!
Sajnos a telefonom memóriakártyája megadta magát, pár fotót sikerült azért visszanyerni róla, a jelszót tartlamazót pont nem. Bízom a rejtő jószándékában! :)

[Jóváhagyta: Strombus, 2016.05.17 21:16]

Köszönöm!

ki az erdőbőlchihirós felhők
rálátás a GCLMSZ-rePécsi tó árnyékban
.az ott egy síugrósánc?
panoráma 
Yesok 2016.05.15 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Dockie 2016.05.07 19:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsanna966 2016.05.07 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zlosonci 2016.04.26 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zotilla 2016.04.16 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
A kilátótól szép kilátás a tóra.

Lirien 2016.04.02 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük az ötletes rejtést!

GalosA 2016.03.29 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megvan, köszönjük!

Palog 2016.03.26 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Köszönjük a rejtést!

eltájoló 2016.03.19 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Szerencsére nem esett áldozatul a bozótirtásnak. Szép kilátás, szép környék. Köszönöm.

bobák 2016.02.20 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nad3020 2016.01.02 13:30 - Megtaláltam
Megvan! Köszönjük a rejtést!
Jenei család

richard_szabo 2015.12.31 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Évvégi kirándulás során.

Mollusca 2015.11.06 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést! Gyönyörű a kilátás, ráadásul pont naplemente idejére sikerült odaérnünk, ami még varázslatosabbá tette a helyet. :)

húha 2015.10.25 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
,

g-tabe 2015.10.25 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtés! Szép volt az ösvény is a tóhoz!

HE 2015.10.25 00:00 - Megtaláltam
köszi

K.L. 2015.10.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Megtaláltam.

Réka&Nimi 2015.10.05 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Még épp láttuk a naplementét. Gyönyörű a hely! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bence máté 2015.10.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
ok

anettnori 2015.09.04 06:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megvan! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kora reggeli találat.
Már 4 éve is szemeztem vele, amikor a mecseki nyaralásunk alkalmával felkerestük az itteni akvaparkot. Akkor sajnos nem jutott idő rá. Most igen.

JAck:66: 2015.08.23 14:33 - Megtaláltam
Ez is megvan, mégsincs este. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

waneqr 2015.08.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.00
Pompás panoráma a kerekezés végén. Köszönet érte!

 
Petyóó 2015.08.21 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

makomika 2015.08.19 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Endre, Andris [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mnoresz 2015.08.18 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Megtaláltam, köszi.

 
presbazsi 2015.08.16 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

butanbandi 2015.08.16 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

Révai család 2015.08.13 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Fürdőzés utáni találat a lemenő nap fényében.
Köszönjük a rejtést!

dr.is 2015.08.09 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

eder 2015.08.06 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

EicHandler 2015.08.04 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.98
Megtaláltuk. A panoráma kárpótolt a folyadék veszteségért a mai csodálatos időben. Köszönjük!!!!

Angika15 2015.08.04 12:19 - Megtaláltam
Szép kilátás.Jó rejtés. Köszönjük a lehetőséget.

Makimókus 2015.07.29 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Tetszett a rejtés, köszi!

Parmerozpazepan 2015.07.29 12:43 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hagi 2015.07.25 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltam

vandorbot.hu 2015.07.25 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk, köszönjük!

cherrybabe 2015.07.18 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Szep kilatas, bazi nagy melegben.

 
moTT 2015.07.16 08:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Puszedlik 2015.07.11 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Köszi!

szomi 2015.07.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

lacika90 2015.07.06 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

túráZoo 2015.07.06 17:45 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sezoli 2015.06.30 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Ivett, Zoli, Fanni, Máté, Viki [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Tyrker 2015.06.27 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi!

arnoldlaszlo 2015.06.22 00:00 - Megtaláltam
Könnyű találat. Köszi a rejtést!

igilight 2015.06.18 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Fishing on Orfű után meg lett ez is. köszi

a kép közepétől egy kicsit balra Fishing nagyszinpad. 
karika77 2015.06.16 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

petyo11 2015.05.10 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :) Köszönjük a lehetőséget!
petyo11 čs neje [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kövi Dinka 2015.05.02 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Monostori 2015.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszi :)

szmoni 2015.04.27 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Jó kilátás. Köszi!

bacsnyir 2015.04.27 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Mi nem az ajánlott úton, hanem GCSUSU felől, a SO-S3 útvonalon kerestük meg a ládát. Kicsit meredek, szuszogtatós, de nem túl hosszú séta, és mégiscsak zömmel erdőben vezet.
Mivel "szokás szerint" nem készültünk előre a friss leírás elolvasásával, s csak a tavalyi útitervünkhöz kinyomtatott leírást olvastuk el, meglepetésként ért bennünket, hogy a toronyba biztonságosan fel lehet menni. Nagyon jó, hogy mindenféle korlátozástól mentesen, ingyenesen működik ez a kilátó!!
A láda viszont majdnem nem lett meg. Először kicsit bosszankodtam, hogy miért 200 méterre van a látnivalótól. Aztán meg azért bosszankodtam, hogy a GPS szerint tök egyértelmű helyen van, odaérve is azonnal világos volt, hogy hol kell lennie, fel is fordítottam, de nem láttam semmit... Jó tíz perc környékbeli botorkálás és turkálás után "a biztonság kedvéért" újra felfordítottam, s végre megláttam - és akkor belémhasított felismerés, hogy ez a rejtő csak Strombus lehet, akinek újra sikerült átvernie. Nem tévedtem... :-)

 
Attil@ & Réka 2015.04.23 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Réka és Attil@

Törpe 2015.04.20 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszönjük a rejtést! Törpe

velates 2015.04.06 11:45 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tamota 2015.04.06 11:11 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
A rejtés szuper, csillagos 5-ös! :)))
Mecseki túránk utolsó állomása volt, a kilátás magáért beszélt.
Ismét gyönyörű, élménygazdag napokat töltöttünk itt.
J.

kisember 2015.04.05 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
köszi!

robinbird 2015.04.03 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Megtaláltam. Szuper a rejtés, köszönjük.

Kisvakondka 2015.03.21 11:00 - Megtaláltam
A családdal ezért mentünk Orfűre és sikerrel jártunk.

laszloze 2015.01.04 13:00 - Megtaláltam
Végre eljutottam ehez a ládához is. Bevallom sokadik próbálkozásra sikerült csak, mert a korábbi próbálkozásokkor kerékpáros túráim folyamán terveztem felkeresni ezt a ládát, de rendszeresen rossz utcán indultam el, ami nem a kilátóhoz vezetett, így minden alkalommal annyirakifáradtam, hogy a végén feladtam a keresést. Mindig nagy örömmel tölt el, amikor a rejtők pénzt és fáradtságot nem sajnálva ennyire igényesen elkészített ládát rejtenek!
Átléptünk a 2015-ös évbe, így már a tervben lévő nagy túrát ejtettük meg ezzel a ládázásal. A túra folyamán a rossz időre és a nagy távolságra való tekintettel egy autós drive in ládázást rendeztünk melynek folyamán a következő 8 ládát kerestük fel:

GCORKI Orfűi kilátó
GC3xxx Hármaskereszt
GCALAG Régi vasúti alagút
GCHEKI Hetvehely kilátója
GCHH Heiligste Húsfüstölő
GCBUKI Bükkösdi Kálvária
GCHKL Achillész Golgotája
GCCse Cserdi, a magára talált falu

SzandiB 2014.10.11 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. nagy pók őrzi a dobozkát. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

komaki 2014.10.11 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maximus85 2014.09.30 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Csodás pécsi kirŕndulŕsunk sokadik lŕdŕja... [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2014.09.30 00:00 - Megtaláltam
-

hgabor1 2014.08.24 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a lehetőséget. És a segítséget! [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

clown 2014.08.17 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Megtaláltam. Orfűi nyaralás első találata.
Pazar kilátás, hangulatos völgy, fishing in....
SEGITSEG:találatam benne egy Geocoint amit kigoogliztam es egy "seasons greetings! " hanuka coin. DE nem találom nyomát sehol, se .com om se itt...

totik 2014.08.16 16:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Viki, Geri, Krisz', TZ

Csóka család 2014.08.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Első ládakeresés, nagy élmény volt. Nagyon szép a környezet, a kilátás pazar.

ördögfióka 2014.08.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megtaláltuk köszönjük!

szjoco 2014.08.07 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.84
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Deni@Jocó

Sajnos a jelszót a rendszer nem fogadja el, csatoltam a képet a megtaláláls jóváhagyásához.

[Jóváhagyta: Strombus, 2014.08.11 21:36]

 
tazi74 2014.08.04 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
A ládát egy csodálatos mecseki autós-gyalogos csillagtúra részeként, a 6 állomás közül 5. állomásként találtuk meg. Jó szórakozás volt, szép környezetben, nagyon jól éreztük magunkat. A láda lehet, hogy át lett helyezve, nem tudom. De ma nem egy fenyőfa tövében volt, hanem egy "tuskó" alatt találtuk meg! Így még izgalmasabb volt! :-) Aki a kilátóba fel akar menni, az sajnos csalódni fog, mint mi, mert valamiért le van zárva! :-( Köszönjük a rejtést.

HROTKO 2014.08.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Megtaláltuk! Remek rejtés, szép helyen, köszönjük. Esetleg fenn állhat a véletlen idegen megtalálás veszélye, érdemes végiggondolni. A kilátó elkészült, műszakilag és balesetvédelmi szempontból rendben van, csupán nem kapta még meg a hivatalos használatba vételi engedélyt (bürokrácia...). Tehát fel lehet menni nyugodtan, ezt a "Kilátó vendégház" tulajdonosa mondta, mi is fent voltunk. Remek a kilátás. Üdv: Csaba, Kriszta, Luca,

A Pécsi tó fnetrőlKilátó vendégház
Lezárva a feljáró 
anti-eva 2014.07.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Unokáinkkal kirándultunk, sőt kiskutyánk is segített!
A kilátóra felmentünk, bár néhány vassal le van zárva, de szép a kilátás.

Renchu 2014.07.27 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :-)
A "fenyőfa tövében" kicsit megzavart. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pappcsalád 2014.07.26 19:02 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2014.07.25 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napom második találata a négyből.
Az abaligeti tavaktól gyalogoltam fel ide. A láda megtalálása után lépcsőztem fel a kilátóba gyönyörködni a panorámában, és persze pár fotót készíteni. Utoljára 2009-ben voltam idefent a kilátóban, azóta egyszer sem sikerült feljutnom a lezárás miatt.
Jó volt újra látni azt a páratlan kilátást onnan fentről... :)

Érkezés a kilátóhozA kilátó vasszerkezete
Arról jöttem...A Pécsi-tó a kilátóból
Pécsi-tóOrfű-Mecsekrákos
lacc 2014.07.24 14:01 - Megtaláltam
Ildi + Laci

dabcsi 2014.07.22 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fent 
S-A 2014.07.20 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gácsöjv 2014.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.70
Megtaláltam/

zami 2014.07.15 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fille.de.l.est 2014.07.12 18:15 - Megtaláltam
Köszi!

Orfűi kirándulás alkalmával :)

A torony 
h725 2014.07.07 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Csodás hely, remek rejtés, mi kell több ? Tán csak az, hogy a kilátóba is fel lehessen menni !

Bogi, Vali, Zsófi, Zsolt

Elragadó !Bogi és a guriga
miky 2014.07.06 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

keseru 2014.06.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.71
Nyaralás során, ez a láda lett 4 éves lányom első "kincses láda" megtalálása :)
Nagyon szép most a kilátótól a rejtekhely felé vezető kaszáló (kalászos füvek, mezei virágok borítják).

Hooch-Csi&Vi 2014.06.29 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Hooch-Csi&Vi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szuperpocok 2014.06.21 10:26 - Megtaláltam
geocaching orfu nemi futassal. koszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dr1m 2014.06.21 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Köszi a rejtést!

agibihary 2014.06.21 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.68
Köszönöm!

yamael66 2014.06.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
megvan, koszi

Strombus 2014.06.17 00:00 - Egyéb
Elnézést kérek, de csak augusztus végén tudok elmenni és rendet tenni a régi és új ládák és helyszínek között. Kérem, aki addig arra jár, ha találkozik a régi ládával, hozza el és az újat tegye a leírás szerinti helyre. Köszönöm szépen.

pH03N1x 2014.06.16 19:25 - Megtaláltam
Hu, ez canossa jaras volt: 2x mentunk fel, es megtalaltuk a regi, valamint az uj ladat is... majd teszek fel kepeket, csak most mobilrol maceras. A regi ladat talaltam meg par napja, es annak nem fogadta el a jelszavat, ezert ujra felmentem es megtalaltam az ujat is...

Update:

Kepek mellekelve. A regi lada a regi koordinatan van (nincs tulsagosan rejtve, es a logbook elegge elazott) - de paran megtalaltak ott is, ugylatszik. Az uj lada valoban nem a leirasban levo helyen van, de nem nehez megtalalni.

Regi lada dobozaRegi lada logbook 1
Regi lada logbook 2Uj lada
bumba 2014.06.14 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
A láda szerintünk sem a leírás szerinti rejtekhelyen van, de azért viszonylag hamar meglett. Kár, hogy a kilátó megszűnik. :-(

 
kovi76 2014.06.12 00:00 - Megtaláltam
Orfűi fuvar közben egy gyors megállás a nagy melegben.

versegizoli 2014.06.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megvagy!

Köszi a rejtést!! :)

nemethl.mino 2014.05.31 15:23 - Megtaláltam
megtalŕltuk, köszi... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mecsek01 2014.05.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.23
Köszi a rejtést!

baumgartnern 2014.05.21 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vecsbal 2014.05.18 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Nemsokára emlékláda lesz a láda, bontják a kilátó teraszait és lépcsőit. Amúgy szép a kilátás, és pompás kis kaszálón vezet az út a ládáig.

A láda szerintem nem ott volt, ahol a leírás szerint kellett volna lennie, így aki keresi, egy kicsit tágítsa ki a célterületet:))

Ennek a kilátónak leáldozott a napja....
Robi(gyalogtúrák) 2014.05.11 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Köszi a rejtést!

aceespepee 2014.05.09 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam :)

Shootzu 2014.05.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.83
Meglett. Kár érte, hogy szétszedték a tornyot. Köszi a rejtést! :o)

Geoléda 2014.04.13 12:00 - Megtaláltam
Megvan

Párduc50 2014.04.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Meglett. Szerintem a kilátó végleg bezárt, csak mobiltoronyként működik tovább. erre utalnak a sugárzásveszélyre figyelmeztető feliratok is.
Köszi a rejtést!

Geobambusz 2014.03.30 10:48 - Megtaláltam
gyönyörű környék. köszönjük a rejtést! :) [wapon beküldött szöveg]

Legend 2014.03.29 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Macska-Bagoly 2014.03.15 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Megtaláltuk egy családi kirándulás alkalmával nemzeti ünnepünkkor! Ez az első Baranya megyei ládánk. Sajnos a kilátó még mindig le van zárva, azonban valóban szép panoráma tárult elénk a talajszintről is.
Köszönjük a rejtést!

A rejtek fölöttA kilátó
ADML 2014.03.09 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Sikerült!

Köszönjük a rejtést!

tothadam86 2014.01.11 22:19 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

P.B_László 2013.12.25 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Megtaláltam , köszönöm , László !

push_key 2013.12.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszönjük a rejtést.

Ercsizsolti 2013.11.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Mi is sajnáljuk,hogy a kilátó ilyen rossz állapotban van.Gyönyörű kilátás lehet.köszönjük a rejtést.

kobcikrajci 2013.11.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.16
Abaliget-Pécs bicajjal, tókerüléssel, gyönyörű késő őszi, napos időben 5 óra alatt. A kilátót a Sárkány-forrás felől közelítettem meg. Szép az erdő, a hegytető is, kár, hogy a kilátót nem engedik használni.

salty 2013.11.09 12:50 - Megtaláltam
Kár hogy le van van zárva a kilátó. Anno nagyon szép volt a panoráma a tetejéről, gyanítom ez nem is változott.

Tej 2013.11.02 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszi a rejtést!

zotte 2013.11.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Jól rejtett láda. Jó a helyválasztás is, mert nem triviális.
Sajnos a kilátó nem üzemelt, így a látvány elmaradt. :(

Judit és Béla 2013.11.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85

Megtaláltuk.BoPe 2013.11.01 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29d] [wapon beküldött szöveg]

edit69 2013.10.27 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Jorgos 2013.10.27 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08

Köszönjük a rejtést!

Kár, hogy a torony le van zárva.Szollo 2013.10.26 17:00 - Megtaláltam
Kár, hogy nem lehet felmenni. Nagyon jót sétáltunk a tóparton.
Évi & Szöllő

geri83 2013.10.19 13:57 - Megtaláltam
Megtalálva. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2013.10.07 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2013.09.25 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Kár a kilátóér, de így is kiláttunk, volt értelme ide eljönni. Tetszett, kösz a rejtést.

donbosco 2013.09.05 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszi! Még jó, hogy keresés előtt ránéztünk a ládaoldalra, mert friss változás történt. Így aztán, az új koordinátán könnyen megtaláltuk. A környezet értékén sokat ront, hogy a kilátó le van zárva.

tura7en 2013.08.21 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! A kilátó még zárva.

nagyi11 2013.08.11 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.54
Megtaláltuk!
Kár hogy a kilátó nincs nyitva, a láda pedig indokolatlanul messze van. De szép hely.

 
LionDaddy 2013.08.06 14:11 - Megtaláltam
5 napos bikali nyaralásunk 2. napjának nyolcadik találata.

Bikalra készülve a mecseki és környékbeli rejtéseket nézegetve akadtam rá erre a régóta betegeskedő ládára. Mivel jó ideje csak jelszó nélküli logok születtek, és e-mailemre a rejtő (aki 2010 óta inaktív) nem válaszolt, az újrarejtés mellett döntöttem. A jelszóért köszönet Strombusnak!

A hely már ismert volt számomra. Pár évvel ezelőtt egy Mecsek-rally szünetében feljöttünk ide, de akkor még a kilátó látogatható volt. Igaz akkor október eleje volt, esett az eső és fáztunk is. Most ennek az ellenkezője igaz minden szempontból. :)

Az új rejtek koo.-ja: N 46°08.449 E18°08.589.
Egy 1,5 m-es fenyőtönk mellett, földön fekvő fenyőfatörzs alatt, fenyőkéreggel takarva keressétek a ládát.

A láda újjáéledése alkalmából egy TB-t is hagytam benne.

Az új láda
 
shitateya.lak 2013.07.27 00:00 - Megtaláltam
Kb. 18.45-kor érkeztünk a toronyhoz, innen 370 m-t mentünk Nyugatra a cél felé! Gondoltuk könnyű lesz megtalálni a ládát, de tévedtünk. A GPS már 2m-t jelzett a céltól és lemerült. Nem estünk pánikba, hanem felkutattunk egy 10 m sugarú kört amiben volt kb. 10-12 fenyő. A rejtő által feltett képek közt lévő fenyőt is megtaláltuk, de a ládát nem. Lehet, hogy valaki mélyebbre ásta a kelleténél? A megadott koordináta környékén csak egy ilyen fenyő van amiről így lógnak a "liánok", elég tiszta az odavezető ösvény... vigyetek a fáról képet és ássatok, mert mi csak az avart túrtuk fel! 20.30-kor feladtuk, mert kezdett sötétedni! Ha valaki megtalálja akkor visszamegyünk. ...majd teszünk fel képet is, bár ugyanaz mint az előző "megtalálóké". Kíváncsian várjuk a további keresők bejegyzéseit!!!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.28 20:05]

Henderson 2013.07.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönjük! Orfűi látogatásunk során mentünk fel a kilátóhoz, sajnos le van zárva és akkor még a láda sem volt a helyén. Képek alapján kérnénk elfogadni, de talán járunk még erre valamikor és újra felkutatjuk.

[Jóváhagyta: Strombus, 2013.09.03 02:10]

 
bigbluehun 2013.07.20 00:00 - Megtaláltam
Orfű közelében nyaraltunk, nem siettünk, kb fél órát bolyongtunk, de nem leltük. Kettő nap múlva visszatértünk, és egy órán át kutattunk - sikertelenül.
Fényképekkel igazolni tudjuk ottlétünk, kérjük a +találás elfogadását.
Ezen felül kérjük a rejtőt, vagy valaki nemrég megtalálót, hogy ellenőrizze, hogy megvan-e még.
Az utolsó 8 nem találta meg, kérjük a jelszó nélküli megtalálás elfogadását. Köszi.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.21 20:41]

Áron csapata 2013.07.10 11:15 - Megtaláltam
Miután sem a logbíró, sem a rejtő nem reagált 5 hét alatt sem a jelszó nélküli megtalálásunkra, köszönöm Strobusnak a jelszót!

laas 2013.06.26 09:25 - Megtaláltam
Attilánál kicsit türelmesebb voltam, de aztán én is feladtam. Az úton Attila alig látszott ki a fűből, de élvezte. A láda helyének közelében pont akkor kaszáltak. Sajnos nem találtuk, de mindent megtettünk! Kérnénk a képek alapján az elfogadást! (a kilátó még mindíg zárva)
Laas, Zsuzska76, Attila

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.20 20:10]

An_Ga 2013.05.02 00:00 - Megtaláltam
30 perces keresés után feladtam. Kérem a kép alapján történő elfogadást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.07.15 12:42]

 
Balage88 2013.05.01 16:20 - Megtaláltam
Nem találtuk mag sajna, most olvasva valószínű nem véletlen. a képek alapján kérném a láda elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.06.02 20:21]

..
kakukKata 2013.05.01 14:38 - Megtaláltam
Szuper kis hely lenne, ha nem lenne zárva a kilátó :-( Ládát sem találtunk :-(

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.06.04 19:28]

 
Chiliszószok.hu Csapata 2013.04.30 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Nem keveset kerestem de nem leltem semerre.
Sajnos nem találtam meg de kérném a rejtőt, hogy a fotó alapján a megtalálást elfogadni szíveskedjen. Köszönettel.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.05.30 22:17]

 
zeus 2013.04.22 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Már többször jártunk itt, szeretjük ezt a helyet, környéket. Sajnos a ládát nem találtuk, pedig sokat túrtunk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.05.26 17:57]

 
viratti 2013.04.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
A szép sétát kösz de a láda szinte üres és minden elázott benne és a medvehagyma finom :)

kekenj 2013.03.02 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Megvan, de sajnos a láda nem tökéletesen zár, kicsit nedves belül.
Mivel szép napos idő volt, kicsit rendbe tettem, szárítottam, szellőzött a napon.

Szöszke15 2013.02.16 13:30 - Megtaláltam
Megvan!

sytex 2013.02.07 12:14 - Megtaláltam
A kilátó még mindig zárva. Köszönjük a rejtést! K&G

A lezárt kilátóIrány a láda!
tmolli 2012.12.31 15:50 - Megtaláltam
Köszönöm!

Shadow76 2012.11.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.18
:)

Ládavadász96 2012.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltuk.

stadri 2012.10.22 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Találtunk egy kis vacsorának való gombát is a közelben, köszi a rejtést

juleslucas 2012.10.22 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Orfűi ládavadászat utolsó állomása, köszi a rejtést

ZS&ZS 2012.10.22 15:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem lett meg,rengetegen voltak (osztálytalálkozó lehetett),és még a bicigliseket is láttuk,és a kép sem segít (az idegen),mert eléggé ki van száradva az erdő,ja és még csak GPS-ünk sincs,de információval szolgálhatok. A kilátóba azért nem lehet felmenni,mert veszélyes. A felújítása nem az Önkormányzatot terheli,hanem az egyik hazai távközlési szolgáltatót,ugyanis egy antennája van a kilátón,és elvállalták a karbantartását. Tehát most még csak a dombról lehet nézni a tájat egyenlőre. Reméljük később megleljük a ládát.

Schall 2012.10.20 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

L'Ádiika 2012.10.20 18:20 - Megtaláltam
Megvan, köszi a játékot. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

pideryus 2012.10.20 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk, köszönjük!

Tomi+Bogi 2012.10.20 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.45
Megtaláltuk! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

 
Fürkészek 2012.10.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Abaligetről kellemeset sétálva kifürkésztem. Szép kilátó. Köszönjük a rejtést!

a ládatalálat
naplózása kilátó
alulrólmítoszok
gyikok 2012.10.07 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Kilátó nélkül is szép a kilátás, nagyon élveztük a sétát. Köszi a rejtést!

FILA71 és Dávid 2012.09.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszönjük.

GabSmith 2012.09.07 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! (BRAVO2.0-val)

BRAVO2.0 2012.09.07 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Sajnos a többiről idő szűke miatt lemaradtunk GabSmith barátommal, így ez volt a mai utolsó. A rejtek mellett erdészeti munkák zajlanak, elképzelhető hogy a láda is veszélybe kerül. (Nézett is a traktoros ember, mi a fenét csinálhat itt a bozótosban a két fickó, eltűnnek, pár perc múlva előjönnek. Szerintem meg volt győződve róla hogy melegek vagyunk :-) ...)
A kilátóért kár, a rejtést kösz!

befi 2012.09.07 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
ok

zsolike 2012.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Mecsextrém túra keretében levadászva. Kár, hogy a kilátót már nem lehet használni.

sztyopa13 a páratlan páros 2012.08.28 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.86
A mobil társaságok pofátlan átverése!Bepalizták az önkormányzatot,hogy kilátó is lesz,nemcsak háttér sugárzás.Aztán rövid időn belül valami süket dumával lezárják.A Kilátó panzióban hallották méltatlankodásunkat,behívtak a teraszra,ha már feljöttünk,lássunk is valamit.

hozso73 2012.08.21 08:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

batla44 2012.08.21 08:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Orfűn történt nyaralásunk első ládája. Köszönjük a rejtést!

Nagy Ádi 2012.08.15 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.85
jó volt

orangebrotherz 2012.08.14 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

pálcianyu 2012.08.12 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Köszi, nagyon szép a kilátás!

 
Szorgoslábak 2012.08.12 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.90
Családi ládázás 3. ládája a mai napon! Kár hogy a kilátó le van zárva, pedig biztos szép lett volna a kilátás! Köszönjük a rejtést!

-Mese 2012.08.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.91
A kilátó még mindig le van zárva.

jetijak 2012.08.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltam

GreenTeam 2012.08.06 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük!

ttiti 2012.07.31 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Jó volt megtalálni és érdemes felmenni a kilátóba mert nagyon szép a kilátás (bár le van zárva de fel lehet jutni!)
Köszi a rejtést!

Tárnai Szabi 2012.07.31 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Jó volt megtalálni és érdemes felmenni a kilátóba mert nagyon szép a kilátás (bár le van zárva de fel lehet jutni!)
Köszi a rejtést!

picuresnagyur 2012.07.30 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
köszi :) szép hely

WalterBrothers 2012.07.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszönjük!

Drink Team 2012.07.24 17:45 - Megtaláltam
Köszi! Orfűi nyaralás közben!

Masateam 2012.07.24 17:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Csodálatos panoráma!

Reggel 2012.07.23 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megtaláltuk!

Sajnos a torony még mindig zárva!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

FoJo 2012.07.22 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszönjük a rejtést!

paulangos 2012.07.16 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.41
magára a kilátóra, lépcső híjján nem mentünk fel. Ettől függetlenül fain :)
Köszönjük!

Mimi92 2012.07.15 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
köszönöm a rejtést!

mazsola069 2012.07.15 14:27 - Megtaláltam
Nyaralás Baranyŕban. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

vizsla1 2012.07.14 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.28
Megcsíptük!
Róza,Norbi

Shepherd 2012.07.11 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Szakadó esőben kerékpárral, a kilátó nem mászható. :(
Köszi a rejtést! :)

SZACSATOUR 2012.07.10 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, sajnáltuk, hogy le van zárva a kilátó... #3 #5 [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

H.B. 2012.07.09 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.96
Kerékpáros találat.

KilátóKilátó
ber076 2012.07.08 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Gyermekeinkkel egy rövid Abaligeti Orfűi hétvégén.

Köszönjük!

rozsabogar 2012.07.07 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltuk. Szerencsére frissen kaszáltak a környéken, így könnyű találat volt. A kilátón az első kb. tíz lépcső hiányzik, de nem volt kiírva hogy tilos felmenni :)

sry 2012.07.05 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Megvan, Köszi!

A GCSUSU-től a jelzett ösvényen bringával. Nem semmi menet volt, ha valaki szereti a kemény felfele hegyimenetet annak csak ajánlani tudom! Jól szórakoztam. A ládában nem volt toll így hagytam egyet az utánnam jövőknek. A kilátó továbbra is lezárva.

Aki nem szereti a nagyon durva hegyi meneteket bringával az felmehet (na meg le is) aszfalton is, de abban nincs semmi érdekes :-)

Webber 2012.07.04 00:00 - Megtaláltam
Meglett.

szgabriella 2012.06.30 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.38
Kicsit nagy a gaz, de elődeink nyomait követve gyorsan meglett, majd egy nagy csobbanás délutánra. :) Köszi a rejtést!

Apamókus 2012.06.29 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Sajnos mi sem jutottunk fel a kilátóba, de így is nagyon szép helyeket láttunk. A közeli kék + jelzést mindenkinek ajánlom, hogy kerülje, mert totál be van nőve és járhatatlan.

Szép ittŐ is itt pihent a közelben
cincmoca 2012.06.27 14:40 - Megtaláltam
Térdgatyóban kellemetlen volt a giz-gaz, de meglett. Kár, hogy a kilátó le van zárva... :S Köszönjük a rejtést!

SzaboI 2012.06.26 23:39 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

geochiga 2012.06.22 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.53
Fisihing on Orfű fesztivál keretén belüli 2. találat, ...sajnos ezt már egyedül :c)

mihoj 2012.06.22 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Az első mecseki találatunk. Hétvégére érkeztünk Nádasdra, de előtte nosztalgiázni akartunk itt, és fürödni. 9 éve már jártunk Orfűn egy nyaralás alkalmával, akkor működött a kilátó. A séta kellemes volt a rejtéshez, leszámítva, hogy rövidnadrágban és szandálba tettük meg.
Köszi a rejtést!

ezt látta anno Rockembauerezt láttuk most mi :P
goligon 2012.06.21 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
A fiamat és barátait szállítottam Orfűre a fishingre. Gondoltam összekötöm a kellemetlent a csacskasággal és felugrottam a ládáért. Lent a tónál zaj, fent a hegyen csend és nyugalom. A láda épségben volt, de nem a vélelmezett helyén és rejtetlenül. Eldugtam:) A kilátó zárva, de egy kis leleménnyel gyönyörködhetünk a páratlan panorámában:) Köszi!

 
warnew 2012.06.16 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Orfűi nyaralás, kerékpárral. A kilátóba sajnos még mindig nem lehetett felmenni.

zack13 2012.06.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Megtaláltuk. Orfűi nyaralásunk első ládája. Kár, hogy a kilátó nem látogatható, csodás kilátás lehet.

parkany9 2012.06.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszi

Papp Család 2012.05.29 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Patriot1979 2012.05.19 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez tényleg tökéletes rejtés/láda gratuláció érte! Kár, hogy a kilátó még mindig le van zárva... Pedig biztos káprázatos látványt nyújtana.

K-55 2012.05.01 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.04
A kilátó még le van zárva, de a láda felé vezető úton, a szép domboldalon kitárul előttünk a látóhatár.

Csak a foci!-1Csak a foci!-2
Azért a ládáért is elmentünk01
02 
lumiksz 2012.05.01 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Egyszerű rejtés, nem kell tíz perc séta sem. Szerintem többen nem szeretnék, hogy a megnyitott kilátó miatt megnövekedjék a forgalom. (Látható, hogy a szerkezet szinte hibátlan.) Köszönjük!

kingasz 2012.04.29 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Naplemente, tucskok, dimbes domb mindenfele hajjaj, [g:hu 1.3.22] [wapon beküldött szöveg]

GCORKI_20120429193407.jpgGCORKI_20120429193444.jpg
GCORKI_20120429193855.jpg 
vadcseri 2012.04.29 13:30 - Megtaláltam
Könnyen megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!
Kár, hogy a kilátóba nem lehet felmenni!

erdeisz 2012.04.28 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Túlélő túra közben útba esett.

nyic 2012.04.13 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Útban DDRKT Light felé.
nyic+Zita+Anna+Nóra

gabesz99 2012.04.13 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

blanco11 2012.04.13 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

wicky89 2012.04.13 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi :)

geo-fonixek 2012.04.08 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Megvan!
GCSUSU-től keresztül az erdőn egyenesen a ládához. Vízmosások, folyandárral benőtt susnyás, de azért jó volt. Kár, hogy nem látogatható.
Köszi a rejtést!

fecodat 2012.03.23 16:12 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

simontuce 2012.03.23 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.84
Meglett, köszönjük a rejtést!

spuricsigusz 2012.03.23 14:25 - Megtaláltam
Sajnos a kilátó felújítás miatt le volt zárva:-(

monguz 2012.03.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Gyönyörű időben, az első tavaszi napok egyikén jártunk erre. A láda fázott, egy kicsit jobban betakargattuk.

WAdam 2012.03.17 11:39 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Atesy83 2012.03.16 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

Kis-Molnár 2012.02.25 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönjük szépen

Dany33 2012.01.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
MEGVAN!!!

Hörcsög 2012.01.21 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Megtaláltuk! Első GPS-es bevetés.

yano6ard 2011.12.14 14:55 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

Zsiráf 2011.11.20 10:58 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 31.5km

tudo 2011.11.14 14:08 - Egyéb
110 km kerékpár edzés 1300 m emelkedéssel a Szentlőrinc - Boda - Bicsérd - Golgota - Kővágótöttös - Kővágószőlős - Cserkút - Orfű - Pécs útvonalon 3 új és 9 régi ládával. Az idő ma is kiváló volt. Nagyon nehezen oldódott a mélyen lerakódott fáradtságom, lényegében csak az utolsó 4 láda ment rendesen.

GCBDKF után kijöttem az országútra, majd gurultam lefelé Orfűre. A falut elérve azonban adta magát a hegy, és a kilátó felé nyomtam tovább. Elgurultam a kilátó mellett, 40 m-ig jó volt a bicó. A láda azonnal meglett.

GCSUSU következett.

Kerékpáros kupa: 108.2 km

Orfűi kilátóRét
TalálatSaját, korábbi logom
alexi 2011.11.12 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Nagyon szép a környék, a kilátót én is sajnálom... Köszönjük a rejtést!

csg69 2011.11.07 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Megvan :)

ticy14 2011.10.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszi a rejtést!

Andy & Suni 2011.10.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Köszi,megtaláltuk! Szakadt az eső, de tuti volt! :)

Gery Greyhound 2011.10.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.59
Tényleg kár, hogy le van zárva a kilátó - reménykedtem benne, hogy valamit azért a kilátó nélkül is láthatok a tóból, de nem... Ez kicsit csalódást okozott, viszont a séta kifejezetten jólesett nekem és a kutyának is ebben a gyönyörű, 25 fokos napsütéses időben, nem értem, miért panaszkodnak egyesek :) Az ajándékok meg valahogy mindig is hidegen hagytak, egy éves kesser-pályafutásunk során soha semmit nem vettünk ki és tettünk be a ládákba coinokon és travelbugokon kívül... Nekünk az ajándék a megtalálás izgalma, meg hogy olyan helyekre juthatunk el az országban, amelyeket a GC nélkül soha nem is ismernénk.

turboka 2011.09.25 11:38 - Megtaláltam
Megvan. Köszi.

karva 2011.09.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kár, hogy le van zárva a kilátó!

lion 2011.09.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
OK

Hz 2011.09.24 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.22
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Kerékpáros kupa: 74 km

A helyszínen 
vonnegut42 2011.09.24 00:00 - Megtaláltam
orfű2

botaborsi 2011.09.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
korábban már megmásztuk a kilátót. és jövünk majd máskor is!

srena 2011.09.24 00:00 - Megtaláltam
+

G_Sanyi 2011.09.22 16:15 - Megtaláltam
Tényleg kár, hogy zárva. Nagyon szép lehet a kilátás. Ettől függetlenül tetszett, köszönjük!

jspanyik 2011.09.22 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.20
Autós kilátólátogatás (kár, hogy nem üzemel!), majd rövid séta.

Köszönöm a lehtőséget!

korg_ns 2011.09.18 17:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Stn72 2011.09.18 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.64
+van! Könnyű, egyszerű rejtés és találat..., s habár a kilátó zárva, érdemes ide feljönni... panoráma így is akad -igaz nem a tavakra...

Johnny40 2011.09.03 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Köszi a rejtést!

CSS Team 2011.09.03 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.71
Na igen. A kilátó - nagy csalódásunkra - tényleg le van zárva. De úgy ám, hogy eszébe se jusson senkinek, hogy mégis felmászna valahogy... A környék viszont nagyon szép, és kellemeset sétáltunk az autótól, amit a tónál hagytunk.

Lehetetlen 2011.09.03 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
A kilátó le volt zárva. :(

blto 2011.08.27 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Megtaláltuk

szalmakalapos 2011.08.15 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Könnyen rátaláltunk a ládára, megetettük a szúnyogokat ( mind a 6 milliót ) majd sebesen távoztunk. A kilátó ugyanolyan, mint amilyennek előttem már sokan leírták. Sajnos. Köszi a rejtést !

gaborevi 2011.08.15 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Egyhetes abaligeti-orfűi nyaralásunk második sikeres találata. A Mecsek nem szereti a gps-eket :-), de ettől még nagyon szép és jó volt itt minden, ha pedig ládát találtunk az csak hab volt a tortán. A láda nincs zacskóban, és valóban igen szegényes ajándékilag, ma egy szál Orfű képeslapot találtunk és hagytunk is benne...
Egyébként a 30. ládánk! :-)

Kata&Dani 2011.08.14 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Hát, sajnos ez nem kilátó, hanem mobilantenna... Azért a rejtést köszönjük!

kismaczu 2011.08.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.50
A kilátóba nem lehet felmenni,a láda nagyon messze van,kár volt feljönni.

 
skam molinari 2011.08.13 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
kár, hogy nem lehet felmenni a kilátóba, bár az egyik kertből a bácsi felajánlotta, hogy tőle is lenézhetünk a tóra, kedves tőle, de nem éltünk a lehetőséggel
láda fel sétálva a jópofa visszhanggal játszottak a gyerekek, gondolom ilyen lehetett a tihanyi is!?

Yumi 2011.08.12 17:45 - Megtaláltam
Két éve megtaláltam...csak elfelejtettem bejelenteni.Most újra erre jártunk...

futureal 2011.08.12 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Kár, hogy a kilátót lezárták. A szögesdrótok miatt meg sem próbáltunk felmenni. Köszönöm a rejtést!

BouLache 2011.08.12 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Gyönyörű ez a hely! Köszönjük a rejtést!

benist 2011.08.11 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.15
Orrfűi kirándulás. A kocsit tisztelettudóan az ajánlott parkolóban hagytuk, majd felsétáltunk a tetőre. A tiszta időben csodálatos lett volna a látvány, ha nem szedték volna szét a lépcsőt. hihetetlen, hogy a mobil cégeknek nem lenne kerete a javításra, lehet, hogy a feljutás ellehetetlenítésének más oka van. Szerencsére azért megtaláltuk a módját, hogy lenézhessünk a tavakra. A ládáig a kis séta nem tett tönkre.

climbi 2011.08.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Nem a rejtőket védendő, de azzal teljes mértékben egyetértek, hogy nem ez a rejtés az, ahol "bele kell halni" abba a kis - és kellemes- sétába, ami a pontig vezet. Kétségtelen, a pontot "kilátó"-nak hívják és attól ez kissé távolabb van, de a "nyugalom" elég jó érv a távolság mellett. Engem sokkal jobban zavar az az igénytelenség, amit "ajándékcsere" címén elkövetnek egyesek, a dobozba tett, kifejezett kérés ellenére. Az aktuális "termés": papírfecnik, tavalyi kártyanaptár ( na jó, ez lehet, hogy tavaly óta ott pihent :-) ), beszáradt körömlakk, pénzváltó reklámcetlije.... és ez nem a GCORKI sajátossága :-(

Nagymancs es Kismancs 2011.08.06 12:45 - Megtaláltam
Gyönyörű helyen van a láda, kár, hogy a kilátó zárva van. Bicajjal a lefelè út is izgalmas a réten keresztül. :-)

lczandris 2011.08.06 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Meglett! Tényleg, nagyon szép a kilátás jó lenne ha üzemelne a kilátó. Köszi a rejtést!

Farkasszem 2011.08.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

Kukucska 2011.08.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.78
Megvan!

Fürge Lajhárok 2011.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Access Denied 2011.08.01 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Hétvégi Pécs környéki kirándulás 2. 9/5.

Mint a mese a királyról és a szegény lányról: jöttem is meg nem is, hoztam ajándékot is meg nem is.
A kilátó még mindig zárva sajnos, biztos nagy befektetés lenne a mobiltorony gazdájának megvásárolni azt a pár lépcsőfoknak való faanyagot...
Így sajnos a kilátás korlátozott, de amit lehet látni, az azért valóban tetszetős.
A láda védelmében: ha működne a kilátó, akkor a láda távolsága indokolt lenne, hiszen fentről messzire ellátni...

Kösz a rejtést!

MesszirőlKözelről
Arra van a láda
kekboa 2011.07.31 18:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.73
Orfűi hétvége, ládászás P41n & Pandival 3/8

A délutáni napsütésben valami eszméletlen gyönyörű volt a kilátó alatt elterülő rét. Örömömben futkároztam is egyet! :)

P41n & Pandi 2011.07.31 18:51 - Megtaláltam
Gyönyörű lehet a kilátás odafentről, sajnos be van zárva a szétkorhadt lépcsők miatt, amik nem túl biztonságosak. A rejtés egyszerű és tényleg nem látható a kilátótól. Megéri a sétát!
Köszönjük!

 
bbokonon 2011.07.28 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.75
Bár a kilátó zárva volt, a rövid séta a napsütéses fennsíkon maga is megérte a felmenetelt!

ark03 2011.07.25 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Először rossz helyen kerestük, aztán a leírást újra elolvasva végül viszonylag könnyen megtaláltuk. Nagy kár, hogy a kilátó le van zárva. Köszönöm a rejtést!

A kilátóA láda
Milyen igaz! 
obertcs 2011.07.19 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést! Megtaláltuk!

Icewolf 2011.07.17 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.51
Köszi a rejtést! Orfűi bringatúra hetedik, utolsó ládája. Kér, hogy a kilátó zárva volt.

Icewolf

air 2011.07.16 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.78
Orfűi ládázós túra 7. találat. A túra végére maradt. A kilátó továbbra is zárva, sajnos. Szerintem csak egy kis elhatározás kellene, hogy újra megnyithassák, és élvezhető legyen a csodálatos panoráma.
A ládát valószínűleg egy négylábú mugli látogathatta meg, mert teljesen szabadon volt, a rejtektől kb 1,5 méterre. A nehezéket visszatettem rá, és jól betakargattam.
A leírás alapján könnyen megtalálható a "bejárat" a fák között. Közvetlenül mellette egy ringlófa áll. Aki siet, még ehet a finom, érett ringlóból.
Köszönöm a lehetőséget.

Bébic és Nyúl 2011.07.06 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.25
megvan!
köszönjük!
Vivien, Viki, Zoli

JuJó 2011.07.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Megvan, GPS nélkül, az útmutatás alapján.

Nargoth 2011.07.02 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk! A kutyust tovább vittük! [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2011.07.02 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.14] [wapon beküldött szöveg]

vikiszabo 2011.06.26 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.95
TB-t hagytam a ládában.

Macusa 2011.06.25 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.71
"Mecsek-zselic határán" TT után.

zalajaro 2011.06.25 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Sikondai VTSZ Találkozó alkalmával.

Bubuka 2011.06.25 10:20 - Megtaláltam
VTSz találkozó során.

apo69 2011.06.24 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

macikupac 2011.06.22 19:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.22
Baranyai habzsolás 14.

A nap végére már az ilyen és ehhez hasonló találatok maradtak. Autóval egészen a kilátó aljáig lehet menni. Nem tudtam, hogy nem látogatható, ezért kissé meglepődtem, amikor kiszálltam a kocsiból. Amikor megláttam, hogy a láda innen még több, mint 1 km, akkor azért néztem. A mezőn (véletlenül sem tisztáson) próbálkoztam a kocogással, de a frissen levágott fű nagyon csúszott. Nem tudom, hogy miért, de abban hitben tértem le a fenyők közé, hogy biztosan valami olyan rejteket fogok találni, amilyen közelebb volt. Nos..., a láda takaratlanul hevert a fától bő fél méterre. Ezért a rejtésért kár volt ennyit törni magam. Így visszakutyagoltam Dörmivel a kocsihoz. Azért pár coord formátumú segédkoordináta jól jönne a szövegbe, mert a kilátóhoz való letérésnél nincsenek segítő táblák.

U.i.: Kedves rejtő! A kritikát ne keverd össze a "rinyálással". A fa tövébe 600 méterrel előbb is letehetted volna a ládát. A játékosok nagy többsége inkább azt teszi szóvá (még akkor is, ha ez nem mindig jön vissza a leírtakból), hogy ez a rejtek nem igazán indokoltan került ilyen távol a látnivalótól. Az igazi élmény a fentről látható panoráma lenne, de az nem a játékosok miatt marad el.

[wapon beküldött és otthon kibővített szöveg]

 
Ancsa&Fikusz 2011.06.22 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.89
Fishin on Orfű :-)
Kár, hogy a kilátó le volt zárva :-(

gsoproni 2011.06.12 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.00
Egy kis szünet után ismét sikerült a családi programok közé beiktatni a keresést. A láda jól el van rejtve, de a csomagolás nedves, sáros. A tollat cseréltük, most már lehet logolni. :)
Köszönjük a rejtést!

Moha69 2011.06.05 15:50 - Megtaláltam
Keresztgyermekeimmel derékig érő fűben sétáltunk el a ládáig. Nagy volt az öröm a megtaláláskor. HURRÁ...!!!!

felfedező01 2011.05.29 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.18
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Allergiások előtte vegyék be a gyógyszert, mert most május végén gyilkos a mező! Sajnos a kilátó még mindig zárva!

Megvan!A kilátó zárva!
ba32107 2011.05.22 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam :) Nagyon szeretem ezt a helyet, bár a mezőn még sosem mentem le odáig. Jó kis rejtés volt, tetszett! Megjegyezésként annyit, hogy így tavasszal / nyár elején nagyon nagy a növényzet, szóval készüljetek úgy. Derékig érő mezőben kell menni jó sokat. Köszi a rejtést!

A bejáratA dombon még túl kell menni
R-Gyu 2011.05.19 10:32 - Megtaláltam
Megleltük [wapon beküldött szöveg]
Gyalogos kupa: 20,9 km

hadidoki 2011.04.29 11:34 - Megtaláltam
megtaláltam
Mennyivel egyszerűbb tiltani, mint megteremteni a feltételeket!! (mármint a toronyba feljutáshoz)

 
V_Gabor 2011.04.24 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. (Androidon g:hu segítségével) [ ] [wapon beküldött szöveg]

kauai 2011.04.17 15:52 - Megtaláltam
"Ott" is..

Jules87 2011.04.17 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Mi sem bírtuk megállni, hogy fel ne menjünk, bár a korlát meg a hiányzó lépcsőfokok minden bizonnyal arra utaltak volna, hogy nem menjünk fel. :P Egy kellemes nyugodt vidékre nyílik kilátás fentről.

Jeffrey 2011.04.17 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Hangulatos domboldal:)

Operation: Infinite Mecsek

La-Ka-Ki-Fa 2011.04.16 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.00
Gyönyörű környezetben a Medvahagyma Fesztivál napján találtuk meg

faragoz001 2011.04.16 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.38
Sajnos a kilátóba nem jutottunk fel, le volt zárva. Ládikó könnyen meglett. Sikerült egy kullanccsal is megküzdeni, hál istennek még nem a véremet szívta.:) (Tündér).

Köszönjük

zsuuu 2011.04.09 16:45 - Megtaláltam
A kilátó zárva, de én régebben már jártam fent....
Csillu, Zsuuu

Gyopesz és Gabesz 2011.04.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.26
ok

Geotin team 2011.04.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.38
Megtaláltuk! Szép volt a táj csak kár, hogy a kilátóra nem lehetett felmenni.

Péter60 2011.04.02 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
A mai nap megkoronázása! Az ajánlott parkolót elvétettem, egy zsákutcában kötöttem ki, de a kedves helybéliek útba igazítottak és még a ládáról is tudtak! A csúcson gyönyörű panoráma fogadott és a láda is hamar meglett.

katonal 2011.04.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.51
megtaláltuk, fantasztikus volt Peti+Rita

Szivacs85 2011.03.15 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Kár hogy a kilátóba nem tudtunk felmenni, de a táj kárpótolt minket. Köszönjük a rejtést.

Murus 2011.03.14 08:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
[wapon beküldött szöveg]
4 napos Pécs Orfű látogatásra érkeztünk Cicával, ami 2.5 napra zsugorodott, mert ő közben megbetegedett, így hamar haza indultunk.

A parkolótól sétáltunk fel. Sajnos a toronyba most sem lehetett felmenni, kár érte. A doboz nincs messze, igazán pici séta, nem értem mire fel a panasz. Köszi! Murus és Cica

molka 2011.03.12 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Naplementében! A kilátó le van zárva, de könnyűszerrel fel lehet jutni, így nem hagyhattam ki! Azért jót meneteltünk felfelé! Köszi!

carmin 2011.03.12 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
A 16 km-es túra után még levadásztunk pár ládát a közelben.

Szabó Család 2011.03.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Mi jót sétáltunk. Köszönjük.

egosonic 2011.03.12 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 2.00 súly: 1.48
Leírás téves volt.

wasawski 2011.03.12 13:18 - Megtaláltam
Hát... Volt ott egy pár "idegen" fa... Azért meglett! :) A torony még mindig lezárva, bár nem tűnt lehetetlennek a megmászása, azért inkább lebeszéltem tzit róla...

pithe&juci 2011.03.12 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, ezúttal Zeusz a vizslaszerű nem tartott velünk, de itt volt Öcsi alias (wasawski)
Mai napi túrázás negyedik ládája.
Köszi a rejtést.

laszloistvan 2011.01.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.70
Az orfűi versenyen voltam először a kilátóban - azóta többször. Kár, hogy nem lehet felmenni; és még azt sem látni, mennyire ideiglenes a helyzet.
De legalább megvan az évben az első találatom.

geronimo70 2010.12.23 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Megtaláltuk.

csupa 2010.12.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltuk. Kár hogy a kilátó le van zárva. Persze így is nagyon hideg volt...

Paul 2010.11.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.94
Köszönöm a rejtést.

 
makariosz 2010.11.14 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Mai első ládánk Alexszel. Nagyon szép a rét, és környezet. Régebben voltunk már a kilátónál, akkor még látogatható volt.

lovagias 2010.11.13 13:42 - Megtaláltam
Sajnos a kilátó lezárva, szétszedve. :(

fehérkút 2010.11.12 10:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

sumonyi 2010.11.07 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Köszi! Soma,Tünde,Zoli,Sanyipapa

andrasgabi 2010.11.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Felhős, borongós időben találtuk meg, messze el lehetett látni, nagyon tetszett!

tokra 2010.10.30 18:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.48
köszi a rejtést! igaz nem a csapattal voltam, de majd őket is elrángatom jövőre. talán addigra már a kilátót is megnyitják. tök teccett h már az elején beindult a szimatom( egyből a megfelelő fához sétáltunk).
by: DON

Legolány 2010.09.25 09:41 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

Misu 2010.09.25 09:41 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

Temprás 2010.09.03 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Kerékpáros találat.
Tavaly már próbálkoztam, de akkor nem sikerült, ma ez volt a 3. ládám.

Firesanyi 2010.08.29 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.01
+van

gnegyzet 2010.08.27 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Köszönjük a rejtést. Nagyon sajnálom, hogy nem lehet felmenni.

XRX 2010.08.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, a kilátó továbbra is zárva Orfű felől a kék jelzésen mentünk, nagyon szép az erdő, nem nehéz a terep érdemes onnan is megjárni kb 1 km. gyalog az autót a fürdőnél lehet hagyni, ingyenes parkoló van.

Baktercsiga 2010.08.23 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Motorozás során vadásztuk le Danival.

RoriZo 2010.08.22 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Egy családi fürdőzést követően felmentünk a kilátóhoz.
Köszönjük

eperdzsem 2010.08.21 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Sajnos a kilátó le volt zárva, így nem tudtunk felmenni!
A Geocoint elhoztuk.

Sajnos csak lentrőlVirágom
TávolodunkAratás után
Cicu!Paprikaevő kalandtúrás?
Kiszti 2010.08.20 12:42 - Megtaláltam
:)

scele 2010.08.20 12:42 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

MaFe örs 2010.08.20 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megtaláltuk.
A kilátó még mindig le van zárva.

Papi és Mami 2010.08.19 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nagyon szép hely. A kilátóba sajnos nem tudtunk felmenni, mert éppen valamit építettek rajta, a lépcsőfokokat is leszerelték.

mielikki 2010.08.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megvan :) A kilátó sajnos még mindig zárva :(
A ládához vezető tisztás viszont egyszerűen gyönyörű, tele virágokkal, pillangókkal :) És csak pár perc a séta odáig, nem érzem messzinek. A láda jól le volt takarva, ugyanúgy raktam vissza. Köszi a rejtést!

Gyugyus 2010.08.16 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
.

floriskriszta 2010.08.08 13:30 - Megtaláltam
megtaláltuk

tótheszter 2010.08.06 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Kellemes nyáresti séta, köszönjük!

Jön a viharPanorama
sophegyi 2010.08.05 16:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

pocseusz és családja 2010.08.05 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Köszönjük a rejtést! :o)

Hüsecsalád 2010.08.03 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Megvan! 
sultan 2010.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Sajnos a kilátó még zárva van.

fodorcsalad 2010.08.01 13:10 - Nem találtam meg
Nem biztos, hogy ennyire távol kellene a rejtésnek lennie a kilátótól. Ha közelebb lett volna, akkor elindulunk érte, de 400 métert kullancsesélyes területen is jócskán haladva, nagy melegben...

EnZo 2010.07.29 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.79
Mecsek #13
A kilátó sajnos zárva volt, pedig szép a kilátás a tetejéről...:(-;)
Az idő nagyon szép volt, a rejtekre is könnyen rátaláltunk (bár idegen fák vannak szép számmal), egy kis fedőanyag elkélne rá, de amúgy semmi baja. Visszaúton jókat lehet fotózni. Ez jó kis megkoronázása volt a napnak.

NZs 2010.07.29 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
II. Mecsek kesingtúra 20/13.
A kilátóig aszfaltúton fel lehet hajtani, alatta tágas parkoló van - nem értem, miért kéne a nem túl bizalomgerjesztő alsó parkolóban megállni..? A kilátó feljáratánál tábla: "Építési terület, belépni tilos!" Építésnek, munkálatoknak persze semmi nyoma, az első szintre vezető falépcsőket felszedték, de a többinek láthatóan semmi baja - miként a kilátó többi részének sem. Ok, magyarázat "természetesen" ezúttal sincs. Talán egy túlbuzgó bürokrata veszi túl komolyan a saját hülye szabályait, és fosztja meg az embereket ettől a csodás kilátástól..? Négy éve jártam itt utoljára, akkor volt szerencsém látni. Egyébként a korláton simán fel lehet(ne) mászni, ha valaki egy kicsit is bevállalós (lenne). Az első szinttől felfelé már végig rendben megvan a deszkaborítás. Tetszett nekünk ez a hely, gyönyörű kilátás van a tavakra és a településekre!
A láda könnyen meglett, triviális helyen van, álcázva sem nagyon volt. Logolás után séta vissza a kocsihoz a réten át, majd visszaautóztunk a szállásunkra.
Másnap megint esőnap volt, így az egyetlen még elmaradt Pécs belvárosi ládát kerestük csak meg: a várfalat, és ami mögötte van (GCVFAL).
NZs&EnZo

a kilátó a láda felőlEnZo segít tartani szegény megfáradt tornyot... :-)
ezt a kilátást veszik el az emberektől oktalanul!- meg ezt
- meg ezt isantennák a tetőn
Ripy_X 2010.07.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.30
2010-es nyaralás alkalmával találtuk meg.

smile97 2010.07.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.20
Kár, hogy a kilátóba nem lehet felmenni.:(

Zsozsoboy 2010.07.18 03:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.67
Nem túl vidám dolog, hogy az innen párszáz méterre megrendezett Egyetemisták Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának ideje alatt mindössze öt megtalálás volt. Pedig az egyébként nagyon jól sikerült rendezvényen tízezrek voltak.

ier 2010.07.17 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.12
Kissé messzire esik a rejtés a kilátótól.

erbeo 2010.07.17 13:46 - Megtaláltam
Mai utolsó találatunk a rekkenő hőségben. A ládánál hallattszott az EFOTT-os koncert zaja.

tszentendrei 2010.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Megvan! 40 fok, ládakeresés délben, de hát kellett egy kis szünet a koncertek között!

qkoree 2010.07.16 12:30 - Megtaláltam
kilátó lezárva, EFOTT óriási, "idegen" fa becsapós

Kertész család 2010.07.11 13:55 - Megtaláltam
Nagy melegben kerestük a ládát.Rengereg ott a fenyő,de jó a rejtés.A toronyba éppen nem lehetett felmenni műszaki okok miatt,de szerencsére mi már jártunk itt többször is.

pipicsapat 2010.07.04 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.32
Kár, hogy a kilátó le van zárva, de ha elég magasra tartjuk a fényképezőgépet (kb. 20 méter), akkor szép fotókat lehet készíteni.
GPS track

jakabj16 2010.06.27 18:30 - Megtaláltam
Sok volt a szúnyog. :)

Tompika007 2010.06.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.26
Kihívást a szúnyogok jelentettek, kullanccsal nem találkoztunk.
A láda egy ösvény közepén fedetlenül, a megadott koordinátától kb. 5m-re feküdt. Mélyedés, avar a közelben sehol. Mivel messziről nem látható ott és úgy hagytam ahogy találtam, de az eredeti helye biztos jobb volt.

ésKata 2010.06.20 14:15 - Megtaláltam
Szép kis túra volt!

Zergi 2010.06.20 14:15 - Megtaláltam
Fogtam!

 
akosgy 2010.06.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.76
Orfűi hétvége az 54. Barlangnap keretében. A kilátóból gyönyörű a panoráma az amúgy is vonzó kis völgyre és a környező hegyekre. Lent a kilátó tövében megsimogattuk egy helyi család vásárból hozott kislibáit, amik legelésztek, mialatt a gyerkőcök felmentek a kilátóba. Ezután elkocogtunk a ládáért. Hát, nem bízta a rejtő a véletlenre, ide a dzsuvába épeszű ember tényleg nem megy be cél nélkül. A láda fedetlenül hevert egy fa mellett az ösvény közepén, visszatettem abba a mélyedésbe, ahol sejthetően eddig volt (bár ahogy a logokat látom, nem itt volt eredetileg) és kicsit jobban betakargattam. Köszi!

Lucypapa 2010.06.19 17:20 - Megtaláltam
Kesing On Orfű 7. ládája

Ulci 2010.06.19 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Az idei barlangnapot (igazából hétvégét) ezen a szépséges helyen rendezték meg, az Orfűi-tótól nem messze. Amikor adódott egy kis szabidő felcaplattunk a hegyre, hogy mit nyújt a kilátás. Szép hely. Sok éve a Tekeresi panzióból indultunk egy hetes lovas túrára és ez az emlék is megszépítette ezt a helyet. Köszi a rejtést.

flendera 2010.06.19 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.62
FOO :) és egy kis ládázás. Gönyörű a környék és a kilátás. Kullancs, szúnyog veszély!

Plavi 2010.06.19 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Fishing-elni voltunk, így gondoltuk hogy felkeressük a környékbeli ládákat is. Jól tettük. Nagyon szép a kilátás a toronyból. Érdemes volt ide feljönni.
A kullancsokkal vigyázzatok. Mi ketten 1-1 csípést és 3 egyelőre csak helyet kereső kullancsot találtunk magunkon.

peterpan 2010.06.18 19:55 - Megtaláltam
Fishing on Orfű idehallatszott. Épp egy Csillag vagy fecske szólt, amikor felértem a kilátóhoz. A láda a segítő hozzászólásban olvasható helyen van, könnyen megtalálható csak hát a szúnyogok ugye...
Megtalálás után lementem egy kicsit vegyülni a zenei fesztiválos arcokkal is. Merthogy eredetileg az 54. Barlangnapra érkeztem ami pont ugyanabban az időben és helyen volt.
A varázsló jelmezes bácsival pacsiztam egyet és őszintén megsúgta, hogy csajozni jött :)
A barlangnapi buli is egész jó volt, meglepően sok dalostorkú barlangász akad, akiktől a geocaching sem idegen.
Igaz, Juju? :)

Mr Bean 2010.06.18 13:40 - Megtaláltam
Megvan

*Vica* 2010.06.18 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.58
Sajnos számomra a rejtés elrontotta az élményt. Miért kellett ilyen messzire a toronytól tenni? Amúgy hamar megvolt, követni kell a kesserösvényt.

Kerékpárral 27,5 km

scandargraun 2010.06.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
Olvassátok el stone79 hozzászólását, és nem keresgéltek annyit, mint mi! A láda egy viszonylag satnya fa tövében van, a fa erdő felőli oldalán. Szúnyogriasztó jelentősen javítja az életbenmaradás esélyeit!
Közös találat Harcimoháékkal.

SCs+Tobbiek 2010.05.24 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.00
Első megtalálásunk :). Egy kis töprengés azért kellett hozzá...

Domos 2010.05.24 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
Fenyves szélén, szép helyen

szandal 2010.05.24 00:00 - Megtaláltam
szép kilátás, klassz séta...

Harcimoha 2010.05.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.85
A kilátásért megérte.
A láda rejteke nem tartogat sok meglepetést. Rovarok + bozótharc. Vietnámi veteránok előnyben.

pinyoe 2010.05.09 19:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megtaláltuk. Gyönyörű hely. Köszönjük
Gábor&Judit

ferikov 2010.04.25 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.90
Megvan! A rejtés tényleg nem a megadott helyen van, de 10 perc után meglett. Köszönjük!

Nagyon szép a tájOrfű a tóval
A tisztás a kilátóbólA kilátó a rejtek mellől nézve
A kilátó a tisztásról 
sarkozig 2010.04.24 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
OK! Megtaláltuk, nem volt gond, mert jól ki van taposva a környéke a ládának.
Dr. Rozgonyi Renáta
Sárközi Gábor
+ Bazsi

távol..segítők
szelt 2010.04.23 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
ok

Cicapapa51 2010.04.21 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Tiszta tavaszias időben jártam ott.
Szép a kilátás.
A ládát gond nélkül megtaláltam.
Két nap pécsi tartózkodád után jöttem ide.
Ismerkedjünk az ESSEN-i logóval is!
Az itt talált coint elviszem egy másik Európa Kulturális Fővárosba ESSEN-be.

Talán egyszer eljut Istambulba is. :-)

In: Cipőcske órával
Out: coin Magic-Igel

Cicapapa51

Logó Essen - Ruhr 2010 
stone79 2010.04.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk Zoli barátommal! Nem volt könnyű mert kb 8-9 méterre volt az eredeti rejtektől: A rejtek kb másfél méterre van a rét és az erdő találkozásától. A megadott koordinátától 9 méterre a kilátóhoz képest távolabb! Köszönöm a rejtést!

geoguru 2010.04.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Legalább 10 percig kerestük,de sikerült !

im 2010.04.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.68
Hosszú kihagyás után...

Tofi07 2010.04.09 16:30 - Megtaláltam
Fantasztikus kilátás volt odafentről!!!!

Kornelius 2010.04.09 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Nagyon szép a kilátás-köszi!

sampy 2010.04.09 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Közös ládázás Tofi07 és Kornelius társaságában!Nagyon tetszett a kilátás! A rejtekre is ráleltünk és egy coin is új otthonra lelt benn:)Köszi rejtést!

szaatt 2010.04.09 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Megtaláltam.Gyalogtúra Misina-Abaliget egyik állomása.

A kilátóLátkép
 
CsipetCsapat 2010.04.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Ok.

drabik 2010.04.07 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Szuper a tó környéke!
BalázsPanni

Inke 2010.04.05 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.08
a leírás kicsit félrevezető

wolvarine 2010.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.32
Megtaáltuk ezt is a BEAC ottlévő tagjaival :)

balazsadam 2010.04.04 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Kellemes volt feltekerni. Kösz a rejtést. Üdv.

pisznice 2010.04.04 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
A húsvétot Pécs környéki ládázásos kirándulással töltöttük. Autóval jöttünk a kilátóig onnan pedig lesétáltunk a ládát megkeresni. Sokáig keresgéltem mire rátaláltam. A környéken sokszor voltam már tájfutóversenyeken. Nagyon szép a kilátás!

 
sawkuk 2010.03.31 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Régebb is jártam a kilátónál, de a láda nem lett meg. Az új hely nagyon tetszik és biztonságosabb is.

robman 2010.03.28 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.93
Pici családommal kerestük meg e dobozt.
Kilátónál ebédeltünk...
Majd a becserkészést már Robcsival tettük meg.
Addig párom és Tomigombóc pihiztek a "lelátón".
Borulgatott és fújt a szél, de azért tetszetta hely.
(voltam már itt pár éve, geocaching versenyen itt is volt egy pontocska.)

A méhek éppen rajzottak, vagy épp pároztak a közeli kanyarodó út szélén.
Készült is róluk videó.

Robmanó és az öreg Robman
Pihe, Tomigombóc

Medvehagyma szedés (4 szatyorral)Tomigombóc kilátóhoz menet
Ebéd a kilátónál: üveges tésztaKilátás a toronyból
Ládához menetKilátó, picit borul és fújt a szél
valahol itt a láda...szép fa, ahol a doboz volt
szalad a Tomi 
lupus78 2010.03.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megtaláltuk.

kutyax 2010.03.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.15
+van

Baggio 67 2010.03.22 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.24
Megtaláltuk!

Ninja family 2010.03.21 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Vasárnapi ládázás Orfű környékén.
DDRKT4 során nem volt időnk megkeresni, ezért most bepótoltuk. A láda jelenleg valóban az eredeti helytől (kép alapján) kb 6-7m-rel Ny-ra van elrejtve.
Köszi a rejtést!

Balu83 2010.02.27 14:10 - Megtaláltam
MEG VAN:)

bferi 2010.02.27 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2010.02.27 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Farekék 2010.02.27 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Némi téblábolás után a viharos szélben, megtaláltuk. A környezet nagyon szép.

Kisscs 2010.02.25 10:00 - Egyéb
OFF:

Egyszer és mindenkorra azoknak, akiknek ez a nem több mint 5 perces séta a kilátótól "messze" van (bár sosem gondoltam volna, hogy meg kell magyaráznom): azért nincs a a láda a kilátó közvetlen közelében, mert nyáron rengetegen vannak itt, és nem akartam kockáztatni az épségét. A jelenlegi helyén nagyobb biztonságban van, nem beszélve arról, hogy egy kis séta a tűlevelűbe még senkinek nem ártott meg. Érdekes, hogy más ládákhoz km-eket kell gyalogolni, akkor is panaszkodnak egyesek? Akinek nem inge, kérem ne vegye magára.

A többieknek pedig jó ládázást és szép panorámát kívánok!

Üdv,
A Rejtő

Mr. Fülixáj 2010.02.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.60
Meg hát ! ;-))

Valóban, az eredeti fától kb. 5-6 méterre délre van most a láda, közvetlenül az erdő szélén. Könnyen kiszúrható a rejtés, van rajta egy fadarab keresztben szokás szerint. Én is közelebb raktam volna a kilátóhoz.
Fotót sajnos nem csináltam, mert enyhén esett.

PITE30-20-10 rendezése közben.

Rejtő Úrnak/Hölgynek ajánlom a bemutatkozó oldalam elolvasását.

Nem a ládánál készült ! 
zem 2010.02.20 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
PITE TT után, kellemes csapattal. Köszönjük a rejtést!

urbanj 2010.02.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Hétvégi ládázás Pécs és környékén. A szállásunk erkélyéről ráláttunk a kilátóra. :)

atipapa 2009.12.31 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.00
Nem volt nehéz megtalálni mert a fa tövében egy fehér táskába volt csak ugy ledobva igy vettem a bátorságot és közelében egy kevésbé könnyü de nem nehéz helyre tettem ugyan ugy egy fenyö tövébe és tűlevéllel álcáztam A Környék nagyon szép!!!!

bszemethy 2009.12.25 08:15 - Megtaláltam
ok

tcsb 2009.12.06 15:56 - Megtaláltam
+van!

Szlil 2009.12.06 15:56 - Megtaláltam
DDRKT másnapján. A találkozó közben is jártunk itt a kilátónál, de akkor csak a találkozó pontjait érintettük, most visszajöttünk a ládáért.

NitiZoli 2009.12.06 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.42
Miután Szotyi és mi is jól kipihentük a DDRKT fáradalmait, visszajöttünk Orfűre, hogy a verseny lázában teljesen mellőzött ládákat összegyűjtsük. Csodálatos ez a völgy. Egyszer még biztosan eljövünk a Rácz tanyára, több napra is.
A láda alig volt visszarejtve, kicsit több figyelmet szentelhettek volna rá az előző megtalálók. Elvégre nem kezdőkről van szó.
Szotyi először nem mert feljönni a kilátóba, de aztán mégis követett minket. Azért valószínűleg nem a kilátómászás lesz a kedvenc elfoglaltsága :)

Logolás Szotyi segítségévelEzt látni a kilátóból a láda felé nézve...
Meg ezt isSzotyi :)
 
Togo 2009.12.05 14:15 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

Evetke 2009.12.05 14:15 - Megtaláltam
DDRKT4 közben abszolválva, csoportos elkövetéssel, biztos tudatában annak, hogy ez a párszáz méteres kitérő egyáltalán nem fog számítani már, a tracklogom mindenképpen a leghosszabbak között fog szerepelni, különös figyelemmel a belerajzolt szép hurokra. Nade, aki nyerni jött, az nem én vagyok. :)
A láda meglett, Radpeter nem a szebbik kezével írt bele, Sirgalahad pedig kihagyta a helyben "beleverselést". :)

sirgalahad 2009.12.05 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
Orfűt avagy Orfüvet?
Nyelvtanbéli kórtünet
Mindegy, hogyan nevezzük
Kilátást ha élvezzük

kilátóa találkozó helyszíne
radpeter 2009.12.05 14:13 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

baliagy 2009.12.05 13:52 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Csigabiga 2009.12.05 13:50 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

vinko 2009.12.05 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
DDRKT alatt ejtettük útba...
Tetszett a kilátó, köszi a rejtést.

Walker 2009.12.05 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.39
DDRKT 4 közben. Szép a kilátás.
Köszönet a rejtőnek.

Apexsek 2009.12.05 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Szép a kilátás a környékre!
Azt viszont nem értem, miért került ilyen messze a rejtés a kilátótól.

veszett disznó 2009.12.05 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.31
A DDRKT alatt kerestük meg. Föntről szép volt akilátás. A ládát kicsit messzire került az objektumtól. Köszi.

cila 2009.12.05 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
DDRKT4 közben. Brezkóval és Fa-Petivel nézelődtünk a kilátóból, nagyon tetszett.

mácsonya
Bajuszcica 2009.12.05 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
A dél-dunántúli kessertalálkozó keretében útbaesett....jövet-menet...Cilával szerencsénk volt, így szép kilátást élveztünk.Köszi a rejtést:D

Nebel 2009.12.05 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Verseny közbeni találat, csapatostul kerestük fel.
A kilátás valóban kitűnő!
:)

Köszönöm a rejtést!

Dzsozy 2009.12.05 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
A DDRKT versenye alatt abszolváltuk a csészét. Könnyű találat volt kis kerülővel, nagy forgalommal. A kilátóhoz már nem mentünk el, nehogy későn érjünk vissza a bázisra.
Köszönjük a rejtést!

sz.v.endre 2009.12.05 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Csoportos találat.

taska1981 2009.12.05 12:11 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

pkis 2009.12.05 12:10 - Megtaláltam
Csapatos találat a 4. DDRKT event keretében. Köszönöm.

sinus90 2009.12.05 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Verseny közben. El sem tudtam rejteni, máris ott voltak a köv. kesserek.

 
Ládászok 2009.12.05 10:35 - Megtaláltam
Blokkolták a Ládászok is, köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Avranella 2009.12.05 10:35 - Megtaláltam
Heureka! :) Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2009.11.25 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Gergi & Árpi 2009.11.15 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Könnyed séta a kilátótól .. ajándék ~tavaszi időben :-D

Qnci 2009.11.15 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Zselici túrán közben Gergi&Árpi segítségével a hatodik láda, a 8-ból :)
Innen is gyönyörű a kilátás.

Pomisa 2009.11.08 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Nagy ködben kerestük meg a ládát.

rencsi925 2009.10.31 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.20
A naplementét a kilátóról élvezhettük :) A pár perces szájtátás után útnak is indultunk a láda felé. Keresni nem sokat kellett, ugyanis a láda szinte elénk ugrott az ösvényen. Megpróbáltuk egy kicsit jobban visszarejteni, mint ahogy mi találtuk...
Köszönöm a rejtést!

Cerberus 2009.10.31 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Megtaláltuk! Nagyon szép a környezetben van a torony és a kilátás is jó. A ládához vezető ösvény is tetszett, viszont a láda sajnos messziről látszott. Amennyire azon a rejtekhelyen lehetett, megpróbáltuk álcázni.Köszönjük a rejtést.

Andris és kicsi zsu 2009.10.28 00:00 - Megtaláltam
Meglett bár a neten irt koordináta nem az ami a ládában van és a ládaban lévő tökéletesnek bizonyult:)

Tototo 2009.10.26 16:05 - Megtaláltam
Köszönjük

kingcorn 2009.10.25 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Megvan

Harkaly 2009.10.24 14:11 - Megtaláltam
Ok

molasz 2009.10.23 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Csöpke 2009.10.04 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Szép hely, a láda könnyen meglett. Sok volt bogáncs (koldustetű). A kilátás gyönyörű a toronyból!

Út a rejtekhez.A nadrágomon sok sok "koldustetű".
A kilátó.Látkép a rejtek felé.
baluka 2009.09.26 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Nagyon tetszett a kilátás. Ötletes az átjátszótoronyhoz épített kilátó. Sok helyen lehetne ilyen!

Köszönjük a rejtést!

Kinga & Balázs

blondey 2009.09.20 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.32
Megtaláltuk! Kicsit könnyíti a megtalálást, hogy a ládához egy egyértelműen követhető csapás vezet. Ettől függetlenül gyönyörű környezet, jó idő, szép délután volt.

eszel 2009.09.15 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Útközben rókával és mókussal találkoztunk. Visszafelé akartunk rövidíteni, de kerékpárral nem lehet lejutni a házak között, még szerencse, hogy lejtett az út.

tudo 2009.09.15 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
75 km kerékpár edzés 1400 m emelkedéssel az Abaliget - Magyarhertelend - Orfü - Pécs útvonalon 8 ládával. A délelőtti programban a 4 láda rendben volt, délután azonban a tegnapi esőzések miatt a 4 erdei ládát megkeserítette a sárga, agyagos sár.

GCHERT felől kellemes kerékpáros szakasz következett Orfüig. Fogást kerestem a hegyen, végül hátulról támadtam, a parkoló felől. A kilátó mellett elgurultam a Sárga háromszög-ön. A láda előtt 30 m-rel le kellett szállni a bicóról, és sajnos a ládáig tele lettem bogánccsal. A kerékpár megúszta, mert fémből van :-).

Felmentem a toronyba, kiláttam, aztán legurultam GCMMVF-hez.

Útmenti kereszt - OrfűKilátás
OrfűKilátás
A tóRács
TalálatÚtmenti kereszt - Orfű
gszekely 2009.09.09 19:20 - Megtaláltam
Naplemente utani talalat. Misina felol erkeztunk. Ez egy kilato-latogatos nap volt.

albageorangers 2009.09.01 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Ma elég gyenge ládákat találtam, de ez a láda kárpótolt az aznapi szenvedéseimért. Nagyszerű a kilátás, és érdekes megoldás az AH-tól, hogy kereszttezte a mobil állomást egy kilátóval. Tényleg jó hely. Erik

MegvanA kilátónál
A kilátóbanPanoráma
vargazo 2009.08.25 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Szép kilátás, finom szeder és szilva útközben :-)
Rebi Timi Zoli

megvan! 
Balázs-80 2009.08.22 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Fürdés után a családdal felkerestük, édesapám és testvérem 1. ládája volt. Érdekes kilátó a mobil átjátszóval így egybeépítve.

A láda felőlBent
A pécsi tóRét
kolgomorov 2009.08.22 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Ferry, a ládavadász prof. találata.

mapet50 2009.08.22 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Szép kilátás a gyönyörű Orfűre.

Vértes 2009.08.22 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.84
szép körpanoráma

 
pankasz 2009.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Régi találat, most akadt a kezembe a cetli, amire a jelszót véstem. Anno még egyszerű volt megtalálni. Köszi a rejtést!

zazu 2009.08.19 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
Épp naplementekor jutottunk fel... gyönyörű kilátás a környékre!

Tyuk 2009.08.19 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.48
Szép a kilátás a kilátóból, viszont a láda könnyen megtalálható ja és sok a szúrós szarság a közelben, ezért mindenkinek ajánlanám a hosszúnadrágot!

belus01 2009.08.16 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

nano 2009.08.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.25
ok

Lassu 2009.08.15 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Fürdés utáni esti séta.

MukiJames 2009.08.15 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Egy elhagyott alagut meglatogatasa utan hazafele megalltunk meg a kilatonal is.

Imadom a kilatokat, igy aztan ez a doboz szuper lezarasa volt a mai napnak. Nagyon tetszett a kilato kialakitasa, minden szintrol remekul lehet kilatni, nincsenek zavaro szerkezeti elemek. A doboz kicsit messze kerult a kilatotol, de a tavolsag egyaltalan nem veszes.

Erika, Muki (Mackkaekkal)

Mackka 2009.08.15 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Mecseki nyaralás 1. napja, Mukival és Erikával. Levezetésképpen jöttünk el a kilátóhoz, a felső parkolóban álltunk meg. A kilátó nagyon viccesen néz ki, a kilátás pedig pazar. Hosszúak voltak az árnyékok, a nap pedig már nem égetett, nagyon kellemes volt.
Köszönjük a rejtést!
Mackka & Péter

Galambok 2009.08.15 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Nagyon tetszett! Szép, rendben tartott láda, A kilátóból pedig gyönyörű a kilátás.

 
Qszez & Angel 2009.08.15 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
köszi a rejtést!

GPS nélkül sikerült megtalálni, persze tovább tartott...
A kilátás csodálatos, ide is érdemes volt felkapaszkodni :)

neogeo 2009.08.11 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.44
Abaligeti nyaralás első ládája. A kilátóba a láda után mentünk.

busa5 2009.08.11 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.57
megvan gyönyörü kilátás

bortel 2009.08.09 16:35 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

Eszti és Robi 2009.08.08 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Megtaláltuk!

Márton24 2009.08.08 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 1.85
Megvan

ssophie 2009.08.07 15:00 - Megtaláltam
később

Teckila 2009.08.05 17:58 - Megtaláltam
szép hely! köszönjük :)

Authoros Timo 2009.08.04 23:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megvan! :)

MaSt-R 2009.08.04 23:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megvan!

lajtmann 2009.08.04 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Harkányi nyaralásról kirándultunk - végre egy 'precíz' rejtekhely. Tetszett!

Gotica 2009.08.04 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

dorian 2009.08.04 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Nagyon szép volt a kilátás!

Hucul 2009.08.02 08:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.31
+leltem! Kilátó kihagyhatatlan.

Almond 2009.08.01 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Megtaláltuk! :-) Hirtelen ötlettől vezérelve kirándultunk el ide. Eredetileg nem is készültünk kesselésre, ezért nem szerettünk volna extrém túrát, ez a kess éppen megfelelt. :-)
Jó, hogy itt van ez a kilátó, érdemes volt felkeresni. A láda is könnyen meglett, és tényleg nem egy nadrágszaggató rejtés. :-) Köszönjük! :-)

AlmondA kilátó
FelfeléTavak
ÁrnyékA láda
povyagi 2009.07.31 14:28 - Megtaláltam
Részletek Mathautól...

luviktor 2009.07.31 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.00
A kilátókhoz való vonzalmam továbbra is töretlen, ennek szellemében a többieket felzavarom fényképezni, én csak az első szintig jutottam! :) Azért ezt-azt onnan is lehetett látni, de összességében megfogott a hely.

Mathau 2009.07.31 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.14
A kilátóról remek kilátás volt a tavak felé. Igazán szép hely, megérdemli a dobozt. A rejtés sajnos a szokásos fa tövében rőzsehalom.

 
szjuli 2009.07.31 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
A kilátóból nagyon jól látszik a környék. A ládához kicsit sokat kellett sétálni, és újabb sebeket szereztünk, de itt legalább rejtve van az avatatlan szemek elől.

Szőlősi Sólymok 2009.07.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
köszi. Érdemes volt ide felbiciklizni.

Bojta 2009.07.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Nem ment olyan könnyen, de meglett. :-)

Strombus 2009.07.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.48
Hát, nekem nem sikerült olyan könnyen. Első nap GPS nélkül nem is sikerült, mert a toronyhoz közelebb kerestük, de másnapra került GPS és mentünk, mentünk míg meg nem találtuk. Nekem a "nem nadrágszaggató" területen info segített sokat, az "idegen fa", nem, abból túl sok van.
A láda szép, rendezett, a logbook igényes. Köszönet e rejtőnek.

A panoráma szuper, nagyon megéri innen bámészkodni. Gyönyörű ez a vidék.

A cache felé a kilátótól jövetOrfű a Balázs-hegyi kilátóból szemlélve
Mistery Gang 2009.07.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megtaláltuk.

az útkeresés
Érkezés a célhoz :)Kilátó a láda szemszögéből
MikiCache 2009.07.28 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 3.98
Egy kis nosztalgia... A IV. GC Fesztivál és Verseny alkalmából a kilátó legfelső szintjére is telepítettünk pontot.
De ennek a rejtésnek mi köze van a célponthoz?!
Miki és Anikó

Szalay család 2009.07.25 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Orfűi nyaralás közben, baráti társasággal kirándulva találtuk meg. Köszönjük a rejtést!

hab14 2009.07.23 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Nagyon szép a panoráma, a rejtekhely könnyen meglelhető.

huntah 2009.07.21 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Jó volt ide feljönni. Rekkenő a hőség, árnyék sehol, de mégis. A szomszéd kertben épp sárgabarackot szüreteltek, mi meg csorgattuk a nyálunkat.

Pécsi-tó, Herman Ottó-tóTóth Ottó-tó :)
tessék irigykedniárny
IcaBarack Obama
pandala 2009.07.19 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
A láda előtt pár méterrel majdnem feladtuk a szúnyogok miatt, de aztán szerencsére mégsem... :) Lisa Leopárdot itt hagytuk (TB).

 
hamutipró 2009.07.18 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
Pécsről bringával tekertünk át megnézni a tavat és környékét.
köszi

 
farkasék 2009.07.14 10:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

napvirág 2009.07.13 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.93
A Szőlő utcában volt a szállásunk, onnan szinte csak egy karnyújtásnyira volt a kilátó, így adta magát, hogy orfűi nyaralásunk első találata legyen ez a láda.
Fantasztikus a kilátás!

Köszönöm az invitálást!

 
smiti 2009.07.12 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönjük! Szép környék.

LaxY 2009.07.12 20:33 - Megtaláltam
A kiszáradt fánál kell az átvágni a gazon. :D Remélem ezzel segítettem. ;)

slymen 2009.07.12 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.19
Mivel nem volt nálunk a pontos leírás a megközelítésről, kicsit keveregtünk, de a helybéliek (nyaralók) segítségével sikerült megtalálnunk a felfelé vezető utat. A kilátóból gyönyörű panoráma tárult elénk, de később egy séta kapcsán meggyőződhettünk róla, hogy a község is nagyon kellemes hely, szívesen jönnénk ide nyaralni.
Köszönet a rejtőnek a ládáért!

Judit&WuDu 2009.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltuk. :)

Puzzle Apartman Gyula 2009.07.10 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Nagyon szép hely és csodás a kilátás. A rejtek és a láda is könnyen meglett, bár nem értettem miért kellett oda tenni????

 
Juniduo 2009.07.04 15:50 - Megtaláltam
Szééééét vááágott a nyakig érő gaz minket!

dobosl 2009.07.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
Teljesen rendben volt. A kilátás gyönyörű. Köszönjük.

Csuek 2009.07.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.44
A logbook elázott. Kellemes környék Orfű és környéke.

bmarianna 2009.06.27 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Gyönyörű panoráma! Köszönjük a rejtést.

G.imi 2009.06.27 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszi a rejtést, így ráakadhattunk a kilátóra. Csodás a táj.

atravel 2009.06.27 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Nagyon szép a kilátás érdemes idejönni. Örülök, hogy felkutathattuk, és rengeteg vaddisznótúrás ellenére egyel sem akadtunk össze ;)

farnerz 2009.06.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.83
Orfűi kirándulásunkat egy kis ládavadászattal fűszereztük!
Szép a panoráma, a láda felé igyekezve gombát is szedtünk. A láda könnyen meglett. Ha valaki ezt a ládát tervezi megkeresni, új száraz zacskót vigyen, mert ez teljesen szét volt ázva.
"Csipet-csapat" Siófokról

 
BOLCSY 2009.06.20 18:20 - Megtaláltam
szárrá áztam...no comment

somuci 2009.06.20 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Fishing On Orfűre menet, szakadó esőben, esőköpeny alatt is teljesen szétázva, de megtaláltuk :-)
És persze már odahallatszottak a fesztivál koncertjei, így siettünk.

Andris + Edi 2009.06.20 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.52
A túra első állomása, gyönyörű a kilátás.

Kilátás 
csekonits 2009.06.19 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.87
Megvot

dchard 2009.06.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.12
Megvan.

Hajnalék 2009.06.06 17:08 - Megtaláltam
Nagyon szép a táj

szbarna 2009.06.01 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.21
Közös találat Geo-Ke-Csing-gel, osztálykirándulás alkalmából.

Két sikertelen keresés (GCSUSU és GCMMVF ) után ezt végre megtaláltuk. Kicsit közelebbre is lehetne a kilátóhoz, de az a pár száz méter nem zavaró.

Köszönöm a rejtést: szbarna

Geo-Ke-Csing 2009.06.01 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Mecseki osztálykirándulás keretében, 5/15, közösen szbarna kessertársammal.

Nagyon szép volt a kilátás. Kicsit messze volt a láda, de a rejtés jó volt.

raci 2009.06.01 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Orfű felülről is tetszett. Köszi.

bulabela 2009.05.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.63
Orfűn (és környékén) töltött pünkösdi hétvégénk alkalmával kerestük fel a kilátót is. Gyönyörű a rálátás a tavakra és az erdőre. A rejtek környékén érik a szamóca! Sajnos nagyon árnyékos a hely, így félig érett állapotban sikerült csak megkóstolni, de így is fantasztikus íze volt! :o)

rimano 2009.05.22 19:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk! N&A&Zs&Zs

fabkor 2009.05.21 19:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

tevelady 2009.05.17 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Imádom a kilátókat, így ez is levett a lábamról. ;-) - Hegyóval, Kingával és Attilával.

Hegyo 2009.05.17 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.12
Hágó kupa alkalmával. Vera, Kinga és Attilával.

kriger 2009.05.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Köszönjük a rejtést!

A csapat (+ én a kamera másik oldalán)Egy benszülött...
páros 2009.04.27 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Ezt az egy orfűit sikerült levadásznunk.

McLee 2009.04.26 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.20
Épp egy kerékpáros verseny kellős közepébe csöppenve nézelődtünk a kilátóból :)

galoppkakukk 2009.04.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Gyönyörű volt a kilátás, szép napos időt fogtunk ki.Vittem az egész családot a vadászatra, nekik is nagyon tetszett a hely.Nagyon ötletesen oldották meg a kilátót minden arra érdemes helyen megoldhatnák hasonlóan.Köszönjük a rejtést könnyű sétagalopp volt :)

Zolnai 2009.04.25 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Megtaláltuk:)
Nagyon szép a kilátás a toronyból.
A ládánál összefutottunk a láda őrével, egy jólmegtermett őzzel. :)

Atmosz&Zozmosz 2009.04.24 16:40 - Megtaláltam
megvan :)

Suci 2009.04.19 00:00 - Megtaláltam
hurrá!

Pilis50 2009.04.18 16:00 - Megtaláltam
Még a régi kilátót kerestem :-)), de minden átjátszót így kéne megépíteni ...

erchegyia 2009.04.18 12:37 - Megtaláltam
Fishing on Orfű 2./3

Sisszy 2009.04.18 12:34 - Megtaláltam
megtaláltam

fa-peti 2009.04.17 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Gyönyörű hely. A panoráma egyszerűen csodálatos. Vagy félórát időztem fent a kilátóban, ennek következtében a túra végén ezt az idveszteséget megszívtam :-). De megéri. Május elején visszatérünk :-).

 
Norbee5 2009.04.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.32
Sokat matattam mire meglett, pedig kézenfekvő helyen volt, majdnem ráléptem :)

tommyta 2009.04.14 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Szép kilátás a környékre. Sajnos a tó mellett még nem árultak lángost.

tatpet 2009.04.14 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Szép a kilátás a toronyból.
Könnyű találat.

ssy-keres 2009.04.14 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Könnyű rejtés, szép környezetben, kisgyerekkel ideális.

Halász család 2009.04.13 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Köszönjük

turaupdate 2009.04.12 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Szép volt a kilátás!

 
Ka-Csa 2009.04.11 12:28 - Megtaláltam
gyönyörű a kilátás, közel volt a kilátóhoz, de nem volt feltünő. ötletes! köszi

mape 2009.04.10 14:00 - Megtaláltam
megvan

SirLes 2009.04.06 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Gyönyörű időben kellemes séta a családdal.

Kakukkos és Hajszál 2009.04.04 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon szép környezetben lett elrejtve a láda, ez az első megtalálásunk. :)
A Medvehagyma Fesztivállal egybekötve nagyon jó program volt.
Már nincs hely a kis füzetben, így azt bővíteni kellene.
A Zacskót kicseréltük, amiben van, de egy erősebb nem ártana.

PancserRock 2009.04.04 00:00 - Megtaláltam
.

pepszi 2009.04.04 00:00 - Megtaláltam
a sarkany-kuttol egyenesen felfele mokasabb az ut.)

Szilvus 2009.03.28 15:47 - Megtaláltam
Szép időben szép kilátás.

tomosny 2009.03.28 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.43
Komoly a mobiltorony átalakítása kilátóvá...
:)

Logbook betelt, sajnos mi nem tudtuk pótolni...

 
ariel21 2009.03.22 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Rockenbauer Pál emlékére szervezett EUPOLISZ túrán keresük fel/meg a ládát. A toronyból pazar a kilátás, érdemes volt felkutatni a dobozt!

szilu 2009.03.07 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Nagy szél volt, de a kilátás a szürke idő ellenére szép volt. Köszönjük a jó rejtést! Sajnos a rendes fényképezőnket otthon felejtettük, ezért csak mobillal készültek a felvételek.

Kilátás 1Kilátás 2
Kilátás 3Kilátás 4
stady 2009.01.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.49
vtsp&tavval túráztunk egy kicsit Orfűn
Mai utolsó állomás. Az előzőekhez képest ez a rejtés már nem nyújtott akkora izgalmat...

tattila 2009.01.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Asszony első találata, egy perc alatt megvolt. Szép a kilátás.

Terpó 2009.01.11 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Megtaláltuk

BorossZ 2009.01.11 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk

zakany 2009.01.04 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Csodás volt a kilátás!
(Újévi körmenet részeként)

magpet 2009.01.04 15:07 - Megtaláltam
Újévi körmenet, kedves pécsi barátainkkal. Mikor a kilátótól a ládához értünk, hirtelen luxi69 jelent meg a horizonton. Vajon honnan tudta, hogy épp arra járunk? :)

Tó fentrőlEgy kis mikrohullám
Kirándulók a hidegben 
totzoli65 2009.01.04 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Nagyon szép kilátás nyílik minden irányban a környezetre! Végre elővehettük a harmadik napja hiába hordozott távcsövet ! :-)) Az időjárás tökéletes: se légy, se muslinca ;-) ! A "szerpentinen" fiamnak kissé megkavarodott a gyomra! :-S Köszönjük a rejtést!

kilátás a tóracsikok
végre "nézhetett" :-)))jégkristályok
Mytikas 2009.01.03 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bolyak 2009.01.03 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Mi a másik oldalról a kék keresztről letérve közelítettük meg a ládát. A kilátót csak messziről láttuk, nem is értettük mi köze a ládának a kilátóhoz. Utána elmentünk máshova, de visszafelé kocsival fölmentünk a kilátóhoz is. Sajnos addigra mér lement a nap, de a kilátás még így is gyönyörű. Így a kilátó után sem értem, hogy miért kellett olyan messzire rakni a ládát.

Mindjárt itt a láda, de hol a kilátó?kilátás a láda felé
 
skobik 2009.01.01 12:55 - Megtaláltam
Itt is már jártunk sokszor, de akkor még nem vadásztunk ládára, most igen...

tothn 2009.01.01 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.05
Megtaláltuk Adrival Andival és Mikivel :)

majoros 2008.12.27 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.57
Hedvig szülinapi ládája volt. Kocsival 10 m- re megközelítettük (bocs!)

RAJ & Wicky 2008.12.27 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A kilátóról nagyon szép a panoráma!
Köszi!

reprocesszor 2008.12.27 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.17
Geokarácsonyfa projekt részeként az ajánlott parkolótól felsétálva megtaláltuk!
Remek a kilátás!
Köszi!

Bárányfelhő 2008.12.27 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Nagyon szép! Tetszett a kilátó és a környék, Orfű pedig egyenesen mesés:-) Karácsonyfatúránk egyik állomása!Köszi!

ica8243 2008.11.20 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Nagyon jó, helyen van a láda, Az "idegent" keresve egyből ráleltem. Köszi a rejtést!

mpityu 2008.11.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.50 súly: 2.54
Kilátókba fel kell mászni. Ha láda is van a közelben, akkor pláne :) Viszont nem szép dolog csokit és rágót tenni a ládába, pláne ha túrásnyomok is vannak körülötte...

fodor8peter 2008.10.29 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Végre egy kilátó, ahol nem kell félni, hogy leesik a gyerek.

gavaja 2008.10.28 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Megtaláltuk. Szép a kilátás! Át lehet látni a Napszentély kilátóhoz. Onnan jöttünk ide. Orfű csodaszép!!!!

Millnerek 2008.10.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Szép időben, kellemes a séta, jó kilátás.
A kiírt kérés ellenére mindenki autóval jött föl (rajtunk kívül).

laca team 2008.10.26 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.95
Megtaláltuk!

Kelemen Family és Bélaci

Kalasz 2008.10.26 12:05 - Megtaláltam
OK

arpi60 2008.10.25 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Szerencsésnek tartom ezt az "árukapcsolást". (Ha már kell tornyot építeni, legyen valami más funkciója is.)

zsuzsicsabi 2008.10.24 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Tovább tartott Orfűről megtalálni a kilátó parkolóját, mint magát a ládát. A kilátó tériszonyosoknak külön "jót tesz"! :-)

mjdgm 2008.10.23 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Szeretjük a Mecseket ezért is választottuk a négynapos ünnep elejének célpontjául ezt a helyet. S ha már erre jártunk, hát szerettünk volna sok-sok szép ponthoz eljutni, s ehhez a ládákat kerestük elsősorban.
Orfü és Abaliget környéke varázslatos hely, erről a kilátóról elénktáruló panoráma méginkább meggyőzött minket.
Köszönjük a rejtést!

RIPTOR 2008.10.23 16:00 - Megtaláltam
Szállásunktól párszáz méterre volt az a láda. Megpróbáltuk gyalog megközelíteni Orfűi nyaraló körzetből, de nem sikerült. A -kilátó- feliratú táblák egy elkerített magántelekhez vezettek, a GPS-ben eltárolt programban pedig rosszul voltak felmérve a nyaralóövezet utcái. Így hát kocsiba pattantunk, és az ajánlott úton kerestük meg a kilátót.
Köszönjük a rejtést!
RIPTOR, Gabi

Arnold_J 2008.10.13 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.51
A kilátás kiválló!
A többi ládát már régebben levadásztunk.

2005 nyarán is jártunk már itt. 
szocsmarci 2008.10.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.32
A kilátóról szép kilátás nyílik a tóra.

gyurkakoma 2008.10.12 13:00 - Megtaláltam
:)

Csonti 2008.10.11 15:57 - Megtaláltam
Ok!

gabence 2008.10.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk!
Szupi hely!

Kiskősz 2008.10.09 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.28
Kellemes időben, kellemes séta,jó kilátás. Az erdőbe beosonva a fiam az egyik gyanús kupacot, a kislányom a másikat kezdte feltúrni. Borókának volt szerencséje, úgyhogy most már ő is talált közös túráinkon egy ládát.

mintha a fiam tartaná össze a kilátóta kalap hegy őszi bokrétával
mszilvia 2008.10.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.30
Megtaláltam

delif 2008.10.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.11
Van egy pár fenyőfa a környéken, de nem volt vészesen nehéz.

dominicus 2008.10.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Pécs-Donátus-Remeterét-Büdöskút-Orfű gyalogtúra végpontjaként másztam fel az Orfű felett magasodó Balázs-hegyre, ahol - szerintem szellemes megoldással - az átjátszótorony köré építették a kilátót. Az őszi nap csodás volt, tetszett a kilátás és a láda is azonnal meglett. Egyébként volt alkalmam nyálat csorgatni útközben, mivel a strandbejárat mellett levő Kistó étteremben éppen malacsütés volt. Mivel otthon vasárnapi ebédre vártak haza, ezért csak a sörakciót vettem igénybe - korsó Stella 190 Ft. Nem rossz! A ládászás után a Kék kereszt úton balra haladva akartam visszamenni a faluba, de az ösvény egy idő után járhatatlannak bizonyult, mert teljesen benőtte az erdő, úgyhogy inkább visszafordultam. Igaz, akkor már sietni kellett, hogy ne késsem le a pécsi buszt...

Szépen ki van táblázva az útKilátás a Pécsi tóra
Útban a láda feléMalacsütés és tökök
Csuhás 2008.09.28 08:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
Az utolsó GC-s versenyemen volt itt pont. Szóval ismert hely, megérdemli a ládát. A párás időben a kilátás elmaradt.

Csuhás, Vándor

A kilátóÚt a ládához
VisszaútErdő ritkítás maradványa
Kandi1 2008.09.27 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.59
A kilátás gyönyörű, a láda hamar meglett.

Pales 2008.09.27 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.84
Gyönyörű a kilátás, sajnálatosan nem volt egészen tiszta az idő.

Puszkany 2008.09.23 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.14
Szép időben, gyorsan meglett.

 
Tibor69 2008.09.07 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 1.90
Gyönyörű a táj. Kellemes rejtés. Nagyon jó GPS vétel, azonnali találattal.

erro 2008.08.29 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.46
A mai nap negyedik ládája. A kilátóról gyönyörű a kilátás, érdemes megmászni. Köszi a rejtést.

Anita&Gabi 2008.08.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.19
A kilátás szép a tóra. A rozsdás izmok bejáratására épp alkalmas volt a túra :-)

sündörgők 2008.08.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
A kilátó önmagában véve nem egy szépségdíjas, a kilátás viszont lenyűgöző. A ládáshoz vezető út kellemes andalgás, a gyereke élvezték a farakásokon mászkálást, és ők találták meg a ládát is.

 
lelcache 2008.08.24 19:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Egy hetes Mecsek béli családi nyaralásunk első szálláshelye Orfűn volt. Még az érkezésünk napján leszedtük az összes orfűi ládát, köztük ezt is. Ide már elég későn érkeztünk, így a Nap elég alacsony szögben állt, ami meggátolta néhány szép fotó elkészítését. Egy-kettőt azért így is sikerült lőni. Különben a kilátó lábánál van egy nagy parkoló. Kicsit zavaró, hogy a leírásban csak a lenti parkoló koordinátái vannak megadva coord formában. A GPS-re pillantva ez azt sugallja, hogy itt kell letenni a kocsit, pedig nem! A kilátás nagyon jó! A rejtek mellett elsőre elmentem, pedig a klasszikus iskola terméke, csak az átlagnál jobban kivitelezett. Köszönjük a rejtést!

lelcache + Zsé + Lilóka

pipu 2008.08.24 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Megvan.

PEx2 2008.08.24 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.58
Kár, hogy olyan messze van a láda a toronytól! Igaz, hogy forgalmas hely, nem lehetett könnyű rejteket találni!

GerfiDáci 2008.08.23 14:40 - Megtaláltam
Mivel elég sok az "idegen", "Az Idegen" fotója sokat segített.

ozeki 2008.08.23 11:30 - Megtaláltam
Abaligeti pihi-túra Bernivel :)

 
peszi 2008.08.22 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Könnyű volt.A közelben mintha vadmalac röfögött volna.

geokutya 2008.08.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Szép kilátás, ronda átjátszótorony.

hokusz22 2008.08.16 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Nagyon szép volt a kilátás.

mito 2008.08.14 11:42 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

DrHZsolt 2008.08.13 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Maga a környék nagyon megváltozott sajnos negatív irányban. Régen tömegével jártak ide, most kihalt minden, pedig főzezon van...
A panoráma szép, megéri feljönni.

ergyd 2008.08.12 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Megtaláltuk

Riszter 2008.08.09 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.78
Eddigi ládázásaink során erre akadtunk rá legnehezebben. Négyen kerestük kb fél órán keresztül az erdő szélén, mire megérkezett egy másik csapat is, így már vagy heten kutattuk a ládát. De végülis mi voltunk az ügyesebbek :)

bgecco 2008.08.09 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
(409) Mecsek környéki családi ládázásunk egyik állomása.

balucika 2008.08.09 11:30 - Megtaláltam
A falu felől, de nem a megadott parkolóból mentünk fel a toronyhoz. Ajánlom mindenkinek ezt a megközelítést, tehát a (kék/sárga ponttal jelzett) turistautat. Fent nagyon kedves nosztalgiázó kesserekkel találkoztunk, akik műszer nélkül újra meglátogatták a ládát. Így közösen - emlékek és műszer együtt - meglett, de igaz, ami igaz, kellett keresgélni az erdőszélen. Köszönjük!

Kajdi-család 2008.08.05 17:11 - Megtaláltam
Ma mi találtuk meg másodikként, kicsit jobban elrejtettük, mert a teteje már messziről virított. Szép a kilátás a toronyból.
Köszönjük.
Ritosz, Szabi, Viki, Józsi

kvir 2008.08.05 00:00 - Megtaláltam
Miután körül futottuk a tavat az Orfűi Napon (6,5km) , nagyon szép volt felülről is megnézni a tavat.

goral 2008.08.04 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Családi közösségünk nyaralásakor -gps nélkül- Vida, Bencze-Kovács, Süveges és Papp családok

Nalika 2008.08.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Az átjátszó az úgy kevésbé tetszett, de ha ez kellett a kilátó túléléséhez...

Doric és Laszisz 2008.07.30 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Sikondai nyaralás közben találtuk meg. Az ajánlott parkolóig nem mentünk fel, mert egy kis táblát láttunk, ami mutatta az irányt, innen indultunk. A láda elég messze van, de még a kilátóból sem látszik:)

Tepertő 2008.07.29 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Orfűi nyaralásunk végén kerestük fel a kilátót. Valóban gyönyörű a kilátás!

krizsiék 2008.07.18 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
ok [wapon beküldött szöveg]

baranyaifiú 2008.07.18 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
OK!

Hadralka 2008.07.13 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.94
megvan. majd 40 fokban a tarlón át a traktoros is megnézett minket köszi a rejtést

oldfox 2008.07.13 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Famágussal és Hadralkával..

Famágus 2008.07.13 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.00
A kilátó előtt /lentebb párszáz méterrel van egy parkoló, ahol egy tábla kéri, hogy gyalog menjünk tovább a kilátóhoz. Onnan a kilátóig, majd a dobozig, 40 fok körüli hőségben, át a tarlón, elég megrázó élmény volt. A jelenlévő traktoros tuti hülyének nézett minket. szenvedéseinket némiképpen enyhítette a doboz megtalálása felett érzett örömünk. Azért köszi a rejtést!
Mai második megtalálásunk, Gcabal, és az Abaligeti cseppkőbarlang után.
"antik" könyvet tettünk be a dobozba.

árnyék.. óóólogolunk..
a tarló!!!a tavak...
bageros 2008.07.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Köszönnyük a rejtést.

Gyulafree 2008.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.30
A bozótosban nehéz volt eligazodni, a kilátó továbbra is tetszett.
Orfű egyébként kisgyerekkel ideális nyaralási célpont.

szintek 
zsoliszoft 2008.07.10 12:10 - Megtaláltam
Ismét a strandot vettük célba, de mivel az idő egy kicsit még borongós volt, megkerestük ezt is. Köszönöm a rejtést.

BBird 2008.07.09 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Ok [wapon beküldött szöveg]

 
csumali 2008.07.07 14:30 - Megtaláltam
Orfűi edzőtáborunk második és egyben utolsó ládája. Nem maradt több idő és energia a tervezett ládák begyűjtésére.

 
ormai 2008.07.06 18:06 - Megtaláltam
Megvan.

zolt8 2008.07.04 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Megvan! Nagyon szép a kilátás, talán a legszebb a környéken! A láda is jó helyen van.

fuzbal 2008.07.03 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk első ládánkat : )))
Berni, Hugi, R.K., Liza

gyurigyuri 2008.06.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
ez volt az első ládánk,nagyon nehezen találtuk meg!!!!

ancsy&plazy 2008.06.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Már sokszor jártunk Orfűn, de ennél a kilátónál még nem. Köszönet érte, fantasztikus a panoráma. Kár, hogy nem vittünk fürdőruhát!

kbandi 2008.06.22 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.78
Megleltem.

HümZüm 2008.06.20 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Egy kis kesselés az első Fishing on Orfű fesztivállal egybekötve! Csodálatos hely és a fesztivál is fantasztikus :-) Velünk tartott Miros is :-)
Nagyon szépen köszönjük a rejtést! Kiváló!

:-)Csodás
Csodás 
dyan 2008.06.14 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.58
Már pár éve jártam erre, itt fent a kilátóban, akkor épp napnyugtakor, most viszont szép nyári napsütésben jöttünk. A rejteket Eszti találta meg, emgem meg jól megcsípett egy darázs :)

Ezt láttam a rejtekből :)
zsebeszter 2008.06.13 13:09 - Megtaláltam
4 napos mecseki tartózkodásunk 2/25. ládája. Dyannal a DDK mecseki szakaszát jártuk végig, kisebb kitérőkkel ládákhoz, látványosságokhoz.
Szép a kilátás a zselici dombok és a Mecsek felé egyaránt. A kilátótól kicsit messzinek találtuk a ládát dehát meg kell dolgozni érte!
A koordináta jó helyre mutat így könnyen megtaláltuk és csodaszép képeket csináltunk a napsugaraktól aranyló fűben. Köszi a rejtést!

forgabi 2008.06.10 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.03
Mit is mondjak... Nem mertünk fölmenni a kilátóba.. :)

Geri_Viki 2008.06.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.78
megtaláltam

Zoltán R190 2008.05.31 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Nagyon szép volt!!!!

Zoli Marika

Hosszu és Maszat 2008.05.31 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.61
Valóban szép a kilátás.
Jókor mentünk, mert utánunk jött 2csoport iskolás (cirka 60fő), ugyhogy mi még tudtuk élvezni a kilátást.

fkefir 2008.05.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.60
Kellemes hely a kilátó és környéke...a láda jól megközelíthető,még a fű is le volt nyírva egy sávban.Köszönjük a rejtőknek. fkefir és a Bakonyi Betyárok MBK.

"nem térkép-e táj"kellemes gyaloglás
nem szokatlanok a dombok hegyek...bevesszük a kilátót..
Jevica és Gyuszi 2008.05.24 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megtaláltuk! Nagyon szép a kilátás.
Köszönjük, Jevica, Gyuszi.

Szakmai ártalom
Bigmak 2008.05.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Közös tali Sas&Sztivel!
Köszönjük a rejtést!

sas&szti 2008.05.23 15:30 - Megtaláltam
Családi kirándulás Orfüre, közben ládabegyüjtés Maki & Mesi segítségével 12/4. Mielőtt megismertük volna ezt a játékot egy héttel előtte már jártunk itt, most a ládát is begyüjtöttük:)

 
Viczi 2008.05.18 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Pécsről indultunk, és először ezt a ládát ejtettük útba. Voltam már Orfűn, de a kilátóban még nem. No, itt elkezdett esni az eső, nem örültem.

Mr Zerge 2008.05.11 16:35 - Megtaláltam
.

szamosszamoca 2008.05.06 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
megvan :)

njani55 2008.05.04 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
ok

ndavid42 2008.05.04 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
[:114:]
ok

SzantoA 2008.05.03 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.10
Nagyon szép a kilátás a kilátóból. A logolást megvazvarta egy pár perces jégeső.

tsc 2008.05.03 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Könnyű volt megtalálni, jól begyalogoltunk a mezőn, a kilátónál meg épp valami kerékpáros verseny célegyenese (?) volt.

tarsolyos 2008.05.03 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Kösz! Üdv.

nagygeri97 2008.05.02 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.11
A tisztáson lévő úton mentünk, amíg a GPS mutatta. Az erdőben könnyen meglett a láda. A kilátóból messzire ellátni. Gyönyörű a környék. Ez ma a 4. láda.

pcsabi 2008.05.01 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Egy éve egyszer már nem találtuk meg. Igaz, akkor nem nyomtattam ki a pontos leírást és fényképet. Az "idegen" fa az igazi megoldás.
Rutintalanok vagyunk, de 5-en kutattukát a környéket és nem lett meg a láda. Majd sokadszorra tényeg feltúrtuk a földet és meglett.

Jó rejtés, szép környék, köszönjük !

Kadorca 2008.05.01 00:00 - Megtaláltam
+

new will 2008.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Dávid első találása.
Köszi a rejtést. Attila, Dóri, Dávid.

marczeeee 2008.04.24 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.18
Meglelet! Marczeeee és Orsi

Kisscs 2008.04.21 13:00 - Egyéb
A láda továbbra is a helyén van, ma ellenőriztem!
Az előző hozzászólót valóban megtéveszthette egy, a szomszédos fa aljában összehordott rakás, mely tuti, hogy emberi kéz alkotta, s melyet a további félreértések elkerülése végett megpróbáltam kissé "szétrombolni".

Üdv,
a Rejtő

Éva 2008.04.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.42
Találtunk egy teljesen rejteknek tűnő helyet (párhuzamos faágak) a koordinátán az egyik fenyőfa tövében, azonban láda nem volt alatta. Szerettem volna felhívni a helyszínről a rejtőt, de telefonszám nincs megadva. A képet nézve most már nem vagyok biztos benne, hogy ugyanaz a fa volt, remélem, csak én nem voltam elég figyelmes és megvan a doboz.
Amúgy nagyon tetszett, hihetetlen szép helyeken jártunk ma.
Köszönet a rejtésért, remélem, a képek alapján elfogadásra kerül a találat.

[Jóváhagyta: Kisscs, 2008.04.21 14:25]

Ez volt az a faÁlrejtek vagy kifosztott rejtek?
TóKilátó
Ott jártam 
Noddy 2008.04.05 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Nagyon szép hely. Kicsit messze álltunk meg, de jól esett a séta.
Köszönjük a rejtést!

perol9 2008.03.30 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.45
Nagyon szép környéken van és a panoráma se utolsó...

 
harisj 2008.03.30 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Ragyogó időben gyors találattal, és egy szép hely megismerésével lettünk gazdagabbak.
Köszönjük.

Lencsi 2008.03.28 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Jól kitáblázott, könnyen megközelíthető kilátó. Tériszonyosoknak nem ajánlott, de a kilátás frenetikus. Képek mellékelve :)

pancsiMecsek
Ráró 2008.03.27 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Mecseki kalandozásunk első pontja Lujzival.A kilátóból gyönyörű a panoráma az egész környékre.

Lujzi 2008.03.27 14:05 - Megtaláltam
Megvan!

VP 2008.03.23 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.17
Húsvéti szünet Pécsett és környékén. Péntek-szombat egyedül, vasárnaptól Milával és Piroskával. Mila és piroska Abaligetre érkezett vonattal, utána rögtön két láda.

banyóka 2008.03.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.13
Rettenetesen fújt a szél, a mezőn visszafelé erősen gondolkoztam, hogy menjünk fel a kilátóba. Felmentünk, megérte, de majd lefújt minlet a szél.

Fazék 2008.03.02 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Korábban egy mobilládát itt találtam meg, azaz ismerős volt a környék... meg persze Orfűn is jártam már néhányszor.

MaciMac 2008.03.01 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Hát nem eleredt az eső, és föltámadt a szél. Bosszúból nem másztam föl a kilátóba.
Azért köszi!

nyitom mánem lesz ennek böjtje?
úton hazafelé 
4fun 2008.02.24 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
A mai második ládánk. Épp amikor eljöttünk érkezett a következő csapat. Úgy látszik ez a szép idő többeket kicsalt egy kis ládavadászatra. :)

isoprof 2008.02.24 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam

bregő és andorpapa 2008.02.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.88
Barátokkal töltöttünk egy hétvégét Orűn, mi direkt előbb jöttünk ki Pécsről, hogy pár ládát levadásszunk. Sajnos a térképeket othon sikerült hagyni (az SD kártya az olvasóban maradt), így koordináták nélkül, a fotók és a megtalálók leírása alapján cserkésztük be. A kilátás tényleg nagyon jó, bár rontja az összhatást, hogy egy mobil átjátszótorony képezi a kilátó vázát. A domboldal nagyon hangulatos volt a kellemes tavaszi időben, így kiterítettünk egy pokrócot, és kifeküdtünk napozni.

Bódorgó 2008.02.16 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Rettenetes szél volt. Nem volt egy azonnali megtalálás, mert rendre egy gallyas részhez vezetett a gps, de aztán csak meg lett.

Varga Gábor 2008.02.16 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Ok! Az erős szél miatt a kilátóba nem mentem fel, de a panoráma a torony lábától is szép volt!

piroska 2008.02.09 13:00 - Megtaláltam
ok

"J&J" 2008.02.09 12:53 - Megtaláltam
(5/9). Mecsek túra piroska -val és a BEAC-cal.
Ezen a helyen már egyszer megtaláltuk a "Kedvelt helyeink" mobil ládát, de akkor ez a láda még nem volt itt. Szép a kilátás a toronybol.

Nyék-cachers 2008.01.22 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.49
A panoráma lenyűgöző!

Kilátás 
Cache-elyűk 2008.01.20 21:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Az első keresésünk volt, nagyon könnyen ráakadtunk. Mi nem a kilátó felől, hanem a rét aljáról közelítettünk, hamar meglett az "idegen fa". A kilátótól tényleg kicsit messzebb van, mint gondoltuk, de a leírás alapján, GPS nélkül is lazán becserkésztük. Jó kis túra volt, folytatjuk :)

A Cache-elyűk először csaptak le :)Megvan!
A rét közepén álló fa 
BB-Chopper 2008.01.15 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Szép, nyugis hely. Meló közben "arra jártam".

Eni 2007.12.31 21:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
30cm volt a hó de sikerült!:)

Hegymeg 2007.12.31 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Idén Orfűn szilvesztereztünk, és már előre beterveztük a Balázs-kilátó megmászását. Nagyon szép fehér volt a világ, ez a nyomok miatt kissé könnyítette a megtalálást, de sebaj, a hidegben már úgyse nagyon akart működni a GPS.
Julcsi nagyon örült a neki vitt kincsnek.
A ládázás után nagy hócsatát vívtunk az erdő sarkánál :-)
Barbi, Hajni, Ádám, Krisztián, Misi, Misi, Sebi, Panni és Gyuri

tamas.baksa.hu 2007.12.30 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Sehol egy lélek, ~30 cm hó, sejtelmes köd, tökéletes nyugalom ...
a tegnapi kolléga nyomai sajnos nagyon leegyszerűsítették a dolgom

völgymenetbendér
itt "valaki" élelmet keresett 
Petes20 2007.12.29 23:18 - Megtaláltam
A 30 centis hóban nem volt könnyű eljutni a ládáig úgy hogy nem készültünk rá a túrűra, kondi cipő, vékony zokni volt a felszrelés, kb harmadik nekifutátára meglett, köszönet a rejtésért!

Aki könnyű találatot akar csak a lábnyomokat kövesse :)

 
Tappancs2 2007.12.01 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
Szép a kilátás. A láda sima ügy volt :)

KiVi 2007.11.25 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Verseny nosztalgia, esős, ködös időben. De azért jó volt. ;)

H. Gábor 2007.11.17 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Ez volt az első geocaching-es kirándulásunk!
A gyerekek legnagyobb örömére 20-25 centis hó és +1 fok fogadott minket a kilátónál. A "kincsesládát" könnyen megtaláltuk bár vastag hóréteg és gallyak rejtették.
Megtalálók: Gábor, Eszter és a gyerekek: Barnus, Dodó, Honorka.

Köszönet Tamáséknak, hogy elhívtak minket erre a kis kirándulásra és bevezettek minket a geocaching rejtelmeibe!

Luxi69 2007.11.17 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Az idei első hóban kellemes kis sétával könnyen megtaláltuk a ládát.
H.Gabor barátainkkal közösen mentünk, őket most sikerült megfertőznöm ;).
A gyerekek nagyon élvezték a friss havat :)

Katinka, Judit, Benedek, Tamás

Apafia 2007.11.10 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.90
Szép séta az évszakhoz képest kellemes időben.

nilpferd79 2007.11.03 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
A kilátó mellett érdemes a kerítésen lévő szőlőből csipegetni. :) Kerítésen nem benyúlni! Nekem csak egy szemet sikerült leszednem. Ijedős embereknek nem ajánlatos. :)
A rejtekhelyre megérzésből (meg persze a GPS) egyből rátaláltunk.

Kilátás 
Bacsó 2007.11.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Fiammal mentünk egy 2 órás túrácskára. A ládát a K+ jelzésen terveztük megközelíteni a Gubacsos felől. Hát nem sokan járnak ezen az úton. Az utat hosszú szakaszon benőtte már a kökénybokor. A ládakeresők jobb, ha a kilátó felől közelítik meg a pontot. A rét nagyon szép volt, tetszett a rejtés. Köszi!

Gaga 2007.11.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Amíg anya a Gubacsos kulcsosházban várta az újabb vendégeket, addig apával elmentünk a környékre túrázni. Közben útbaejtettük ezt a ládát. Hamar megtaláltuk.

Endresz_család 2007.11.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Voltunk már itt, csak akkor nem ládakeresőben. A kilátó kissé szocreál, de a kilátás kárpótol mindenért! Nem kizárt, hogy a környéki telkek valamelyikén élvezhető az ország legpompásabb erkély vagy teraszpanorámája. Sóvárogva néztem az egyik tulajdonos rengeteg vadnarancs (osage) fáját, ami az egyik legkiválóbb íjfa... ha az a rakás az udvarán szintén az volt, hááát...
Köszönet a rejtésért!

 
kermil 2007.10.26 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Na igen, jogsi megvan, végre lehet autóval...
Kis délutáni kocsikázás toli-val. A nap első ládája. Toli állította h a Suzuki Swift-tel el tudtunk volna menni a ládáig:P Mondjuk az L400-as-al esetleg megpróbáltam volna...
Ja és Barcsi Majmok 4ever: Katt ide

Juju 2007.10.14 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Mentőgyakorlatról hazafelé. Thx!

csemege 2007.10.11 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Szép a kilátás, napsütésben valószínűleg még szebb lett volna. Felfelé jövet láttunk egy rókát.

Ajtony 2007.10.07 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Szép kilátás; a torony olyan mesze van a rejtéstől, hogy akár egy jó kis multi is lehetett volna!

Zerind HUN 2007.10.07 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.47
A szöveget nem olvastam el keresés előtt, csak a turistautas térképet néztem meg, így nem a legkönnyebb utat választottuk, hanem lentről jöttünk a kék kereszten. Bár ez is nagyon könnyű út volt. A kilátás nagyon szép! A környezet értékelést a kilátásra adtam, nem a láda környezetére.

DoriKili 2007.10.07 11:00 - Megtaláltam
Orfői buli után, délelőtti magunkhoztérésként megleltük!
Dóri, Kili

a fán túl keresderdőszélről
talán nyuszi figyeli a ládát 
Sadri 2007.10.05 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jó helyen volt,de nem volt vészes!

béka & hápi 2007.09.30 10:50 - Megtaláltam
meglett

RealGreg 2007.09.29 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Kissebb mennyiségű bogáncs begyűjtése után megtaláltuk.

domika 2007.09.23 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.85
Nagy nehezen, de megtaláltuk! Igazán környezetbe olvadó rejtés volt, csak a harmadszori, de kitartó próbálkozás hozta meg a sikert. A környezet szép, az idő pedig gyönyörű volt.

Adri & Palcsi 2007.09.23 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Könnyen megtalálható GPS nélkül is, sokat segítenek a leírások.

a kilátóból
a rejtek 
Bóta család 2007.09.22 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Másodszori nekifutásra, már igen könnyen meglett. Augusztusban a műszer jól elvitt minket a ................ Köszönjük a rejtést.

 
BeuGEOt 2007.09.18 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
A @-CsaPAT mini geos csapata is megtalálta! ;)

Halmoztuk az élvezeteket, mert a rallis 7végénk zárásaként megtaláltuk ez a jó kis ládikót. De volt eredményes pecázás is (mert a @-CsaPAT nem csak geozni szeret, hanem pecázni és rallye-ra járni is)
Gyönyörű volt az idő és ehhez illet a kilátóból elénk táruló látvány is. Elég gyorsan megtaláltuk a ládát, jól vissza is csomagoltuk, hogy mások is így, épségben találhassák meg.

Köszönjük a rejtőknek!

a legfiatalabb @-Csapatos geos!A bátrak, akik felmentekk a kilátó telejére is!
... és még kapás is volt!Az egyik kedvencünk! ;)
SpeCube73 2007.09.16 08:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Rallys hétvégém 2. ládája GCSUSU után. Korán indultam, hogy legyen időm a pályára kiérni. A láda nagyon jól megközelíthető (lenne) a sárga kör túrista ösvényen. Persze rövidítettem a hegynek fel, nem kellett volna...két nagy esés után ismételgettem az aranymondatot. "Járt utat járatlanért...":) A láda nagyon szép állapotban könnyen megközelíthető helyen van. Köszi a rejtést :)

"Rejtek"Szép láda
Kilátás "hátra"és Autó
Ferkókoma 2007.09.15 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.52
Mecsek Rally első napja után levezetésképpen. Nagyon szép hely.

SagiK 2007.09.12 10:30 - Megtaláltam
A doboz törött. [wapon beküldött szöveg]
Szeretem az ilyen helyeket. Fel lehet mászni, ki lehet látni. És van mit látni, az biztos.