geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
1714. Harkányi arborétum (GCHARB)

Az arborétum az eredeti rejtéskor

Az arborétum az eredeti rejtéskor

A különc

A különc

Milleneumi Országalma csobogó

Milleneumi Országalma csobogó

Templom a kórház mellett

Templom a kórház mellett

Szent István szobor

Szent István szobor

Harka kút

Harka kút

Kanizsai Dorottya szobra az ősparkban

Kanizsai Dorottya szobra az ősparkban

A felújított fürdő egy részlete

A felújított fürdő egy részlete

Terehegyi templom

Terehegyi templom

Bolgár katonai temető

Bolgár katonai temető
Szélesség N 45° 51,156'
Hosszúság E 18° 14,910'
Magasság: 123 m
Megye/ország: Baranya
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2007.06.24 18:00
Megjelenés időpontja: 2007.06.26 20:30
Utolsó lényeges változás: 2019.06.23 20:25
Utolsó változás: 2019.06.23 20:40
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Gecco
Ládagazda: gecco
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 300 m
Megtalálások száma: 966 + 8 sikertelen + 31 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.3 megtalálás hetente


Az arborétumban egy "V" alakú, nem túl vastag törzsű fa közelében keresd.

Megközelítés
A park a Harkány-Siklós útvonal mentén, az autóbusz állomástól Siklós irányába található. Autóval javasolt megközelítés a park elején lévő szupermarket parkolója
 N 45° 51,056' E 18° 14,734' [GCharb+parkoló], ahonnan tovább sétálva már csak egy-két perc.
Autóbusszal a buszpályaudvartól
 N 45° 51,013' E 18° 14,567' [GCharb+busz] tovább
Siklós felé gyalog a fent említett parkolón keresztül.

Bár Siklós-Villány térségére több láda is irányít figyelmet, úgy véljük e dél-baranyai kisváros - mely évente több mint egy millió turistát fogad - is érdemel ennyit.
Pont a nagy forgalom miatt kevésbé kínál rejtési lehetőséget a belváros, így esett a választás e csendesebb helyre. Nem esik messze az országúttól, de a sövény takarásában bátran "ládázhatsz".
A városka nem az arborétumáról híres, de ha már itt jársz tegyél pár lépést e korábban szebb időket is látott, sajnos mára érdemtelenül elhanyagolt és mellőzött parkban. Ennek ellenére növényzetének természetessége ma is megkapó látvány.
(Személyes motivációnk a láda idehelyezésére a sok-sok évvel ezelőtt itt indult kapcsolatunk.)

Harkány:
Harkány a nemzetközi hírű, élénk forgalmú gyógy- és üdülőhely, az 58-as főúton Pécstől 25 km-re a horvát határhoz közel fekszik.

Harkány az ország egyetlen olyan városa, melynek világszerte népszerű és elismert gyógyvizéhez hasonló adottságokkal Mexikón kívül csak a Holt-tenger rendelkezik.

Története egészen a Római Birodalom idejéig visszavezethető, azonban "Harkan" néven először az Anjou korban nevezték, melyet egy 1323-ban kelt okmány is megerősít. A név valószínűsíthetően Töhötöm fia, Horka nevéből ered. Fürdőhelyként azonban először a törökök használták. Híressé csak 1823-ban vált, amikor egy mocsárlecsapolás során Pogány János, gyűdi jobbágy "bajától szerencsésen és tökéletesen megszabadult". Ezt a város gyors fellendülése követte. A siklósi uradalom birtokosai, a Batthyány család kiépíttette a fürdőt, melyet a nagy nyilvánosság rendelkezésére bocsátott. Az első és második világháború okozta károkat kijavították, majd Harkány jótékony hatású vizének híre töretlenül terjedt tovább a világban. Egyre több utazó és kiránduló látogatta meg a fürdőt, melynek medencéit folyamatosan építették. A jelenlegi nagy volumenű gyógyfürdő beruházásnak köszönhetően egy modern, megújult fürdő fogadja vendégeit. A 13 hektáros parkban gyógymedencék, feszített víztükrű sportmedence, hideg és meleg vizű strandmedencék és gyermeklubickoló várja a gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni vágyókat

A harkányi gyógyfürdőben persze nemcsak a gyógyvíz spontán hatása érvényesül. A gyógyfürdő reumatológiai szakorvosi szolgálattal, korszerű gyógyászati berendezésekkel és hatékony kezelési eljárásokkal áll az odalátogatók rendelkezésére. Reumakórháza, mely az ország teljes területére kiterjedő hatáskörrel rendelkezik, nemcsak hazai, hanem jelentős számú külföldi betegeket is fogad. Balneológiai és fizikoterápiás részlegével mind a hagyományos, mind pedig a modern gyógyítási módok alkalmazását lehetővé teszi. A mintegy 1 500 méter mélyről feltörő - Európában egyedülálló összetételű és gyógyhatású - , magas szulfid- és karbonszulfid tartalmú gyógyvízzel kénes víz tör fel, mely fürdőkúraként alkalmazva nőgyógyászati gyulladások, idült bőrbántalmak, pikkelysömör, reumatikus megbetegedések, baleseti sérülések, sebészeti beavatkozások utáni rehabilitáció, csontrendszeri betegségek esetén javasolt, ezért a gyógykezelések mindegyike ezekre a problémákra épül fel. A harkányi gyógyvíz nagy mértékű gyógyító ereje a vízben gáz formájában jelen lévő kénben rejlik, mely ily módon a bőrön át százötvenszer gyorsabban jut be a szervezetbe, mint bármely más gyógyvíz esetében.

A mediterrán éghajlatú várost a "Villány - Siklósi Borút" tagjaként tartják számon, szőlőültetvényei és pincéi a Tenkes hegy déli lejtőjén húzódnak, ahol számos kellemes zamatú és aromájú bor lát napvilágot, mint az "Ördögvér" és a "Harka könnye", melyek neve Harkányfürdő legendájához kapcsolódik. Az "Ördögvér" egy testes vörösbor, míg a "Harka könnye" egy lágy és zamatos fehérbor.

A "magyar mediterrán" híres fürdővárosának lakónépessége 3.699 fő, melynek létszáma a látogatókkal elérheti az átlagosan napi 20-25 ezret is. Az idelátogatók elhelyezésére számos hotel, panzió, kemping, társasüdülők és mintegy falunagyságú üdülőtelep szolgál.

A hangulatos, kellemes, zenés vendéglők, csárdák mellett kikapcsolódást, színvonalas szórakozást kínálnak az egy és többnapos rendezvények, programok, mint az Ördögűző-Téltemető, a Dél-Dunántúli Német Nemzetiségi Kulturális Csoportok Találkozója, a Harkányi Nyár programsorozata, a Májusfa állítás és kitáncolás, a Pünkösdi Fesztivál, a Fürdőfesztivál, a Hosszú Hétvége, valamint a szeptemberben megrendezésre kerülő Szüreti Fesztivál igen kedveltek mind a belföldi, mind a külföldi vendégek körében. A kulturális élet jelentős szereplői a "Harka" Művészeti Alkotói Kör, valamint a nemzetközileg is elismert Harkányi Big Band zenekar. A nyári rendezvények egyik helyszíne az 1999-ben épült szabadtéri színpad
 N 45° 50,996' E 18° 14,434' [GCharb+szabadtéri színpad],

Ha túl vagy a történelem órán és a ládázáson - ami remélhetőleg sikeres volt - ládánk igazi szellemében kérlek menj el a Fürdőhöz. Ott valamelyik parkolóban leteheted a járművedet és egy kis séta vár Rád. A Fürdőtől délre eső ősparkban (Zsigmondy sétány), vagy közvetlen közelében van a látnivalók többsége. A két református templom és a Bolgár temető esik picit távolabb.

A Fürdő főbejáratának koordinátái"
 N 45° 51,168' E 18° 14,446' [GCharb+Fürdő]

És akkor egy kis séta az ősparkban:

1. Katolikus templom és templomkert :
Harkányban a 19. század előtt a máriagyűdi ferences rendház papjai látták el a lelkipásztori teendőket. Azonban a község növekvő katolikus lakossága és a gyógyfürdőbe látogató katolikus vallású vendégek száma tette szükségessé templom építését. 1906-ban neoromán és neogótikus stílusban, közadakozásból épült fel a katolikus kápolna, lehetővé téve a római katolikusoknak vallásgyakorlást, a szentmisék látogatását. Még ebben az évben Jézus Szentséges Szíve tiszteletére szentelték fel a kápolnát. A szerzetesrendek feloszlatása után a katolikus hívek lelki gondozását a mindenkori máriagyűdi plébános látta el, mégpedig 1953 és 1975 között Windheim Jakab, 1975-től 1990-ig Hopp Ferenc. Jelenleg Ronta László esperes látja el a plébánosi teendőket a ma már városi címet viselő fürdőhelyen. Az 1980-as években szükségessé vált a kápolna megnagyobbítása. A templomépítkezés Holczer József tervei alapján indult el. A hívek adományából megvalósult munka Hopp Ferenc irányításával 1986-ban kezdődött, s 1988-ig tartott. A templom északi falán, sajátos kálváriát alkotva Jézus szenvedéstörténete látható Morvai László tűzzománc alkotásain. A templomkertben ugyancsak tűzzománc alkotások jelenítik meg a magyar történelem stációit: a magyar történelem jeles eseményeit és személyiségeit.
 N 45° 50,884' E 18° 14,271' [GCharb+1templom]

2. Harka - kút :
Az ősparkban található 2000-ben felállított, értékes Zsolnay alapanyagú szökőkút a harkányi víz legendájához kapcsolódó motívumot ábrázol.
 N 45° 50,993' E 18° 14,376' [GCharb+Harka]

3. '56-os emlékmű:
A forradalom 50. évfordulójának emlékére.
 N 45° 50,981' E 18° 14,383' [GCharb+56-os emlék]

4. Szent István szobor:
A millennium tiszteletére állított alkotás, Vanyúr István munkája.
 N 45° 50,913' E 18° 14,228' [GCharb+Szt István]

5. Meglepetés alkotás
Ha kellően fűrkésző szemmel jársz a parkban, vár Rád egy különlegesség.
Kérlek ennek a fényképét ne rakd fel az oldalra, hadd legyen másnak is meglepetés! Köszönöm.
 N 45° 51,005' E 18° 14,369' [GCharb+Meglepi]

... és még számos képzőművészeti alkotás.

Tovább, de már a parkon kívül:

6. Milleneumi Országalma csobogó :
A 2000-ben felállított, Polgármesteri Hivatal előtt álló alkotás Vajda László és Kamerer Tamás munkája.
 N 45° 50,926' E 18° 14,146' [GCharb+Országalma]

7. Református templom :
1802-ben épült a késő barokk, copf stílusú református templom, a fürdőváros főutcájának számító Kossuth Lajos utcában áll. Az épület mellett található az 1500-as években a térségben, elsősorban Siklóson ténykedő reformátor, Sztárai Mihály mellszobra.
 N 45° 51,218' E 18° 13,976' [GCharb+2templom]

8. Terehegyi református templom :
Az 1798-ban épült, szintén műemléki védettséget élvező templom a terehegyi városrész kis dombján található. A padok a barokk stílust képviselik, az orgona pedig rokokó stílusú.
 N 45° 51,542' E 18° 12,583' [GCharb+3templom]

9. Bolgár katonai temető:
II. világháborúban elhunyt bolgár katonák nyughelye.
 N 45° 52,208' E 18° 13,919' [GCharb+Temető]

Harkány város honlapja
Harkány Fürdő honlapja
Az első magyar borút
Harkány utcatérképe

Nagyon kellemes ládázást kívánunk, érezzétek magatokat nagyon jól Harkányban!
Testvérládánkat itt találjátok. :-)

Ládatörténet:
2018. május 11. Benist kessertársunk újrarejtette a régóta betegeskedő ládát. Köszönjük. [Admin(Fazék)]
2018. aug. 9. 'Bakk család' kessertársaink pótolták a ládát. Köszönjük. [Admin(Fazék)]
Állapot: kereshető
1 játékos karbantartást javasolt; lásd a logot.

KRW értékelés (532 db): környezet: 4.03 rejtés: 4.52 web: 4.55 átlag: 4.37

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


MaFe örs 2022.01.09 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

bubu880627 2022.01.03 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.15
Gratulálok a kreatív rejtéshez, ez nem volt könnyű. Egyszer régen már próbálkoztam, de az oldalon lévő térkép nem teljesen jól mutatja az ösvényeket. Az alkalmazással jöttem rá, hogy legutóbb teljesen rossz helyen kerestem.

Stoneska 2022.01.01 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

petheovacka 2021.12.06 23:59 - Megtaláltam - KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.14
Villány körüli hétvége Szabinával. Kösszi a rejtést! --- Ügyes rejtés, de kezdi megadni magát a menet... Ránézésre érdemes.

Vidrák 2021.11.07 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

laca8754 2021.10.31 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Chiliszószok.hu Csapata 2021.10.30 14:26 - Megtaláltam
Ezt a ládát is megcsíptük. Köszi a rejtést!

arnoldkalman 2021.10.30 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

comcen1 2021.10.30 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Sün 2021.10.25 21:23 - Megtaláltam
Megleltük. Éjjel, sötétben. Köszönjük! Sün család
[g:hu+ 2.7.14]

meck36 2021.10.24 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Mimi92 2021.10.23 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, nagyon ötletes. [Geoládák v3.12.2]

Twini 2021.10.23 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

renault 2021.10.17 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

berkopt 2021.10.17 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

[Geoládák v3.12.2]

dinkie 2021.10.03 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Trükkös volt!

csenge&barni és lalee 2021.10.03 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Geode 2021.10.02 18:20 - Megtaláltam
:)

Nimmi980 2021.10.02 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Robogo 2021.09.26 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, log később. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

kitkat0123 2021.09.26 09:38 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.12.1]

pocok2013 2021.09.25 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Mitsek 2021.09.19 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon furfangos rejtés, szuper volt megtalálni, köszönjük!

Moncsiroli 2021.09.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönöm

ellfelek 2021.09.12 10:13 - Megtaláltam
A körbenézést itt a központban az arborétumnál kezdtük. Amellett a szálloda mellett mentünk el, ahol egyszer Bettiék megszálltak. Azért látszik, hogy Harkány gyógyfürdője itt a központ. Még rehabilitációra is lehet jönni ide...
Köszi a rejtést!

20210912_10180720210912_103032
Miamicryt 2021.09.11 17:30 - Megtaláltam
Villánykövesdi hosszúhétvégi ládavadászat során bezsebelve! köszönjük a rejtést! :)) [Geoládák v3.11.3]

n.david 2021.09.04 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

mheder 2021.08.25 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

agikacica 2021.08.24 20:23 - Megtaláltam
:) Köszönöm a rejtést.

Zsirafka 2021.08.24 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Welsh 2021.08.22 20:09 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.74
Megleltük, köszönjük!

Bodzalime 2021.08.21 08:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
A hosszú hétvégém a végéhez közeledik de ez az ötletes rejtés feldobta a napomat. Kreatív, köszönöm a rejtést!

IMG_20210821_083900 
Ágota99 2021.08.18 00:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

uveggolyo 2021.08.17 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszönjūk a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ereszkata 2021.08.16 19:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést, nagyon ötletes!

szabobence20040302@gmail.com 2021.08.16 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

spitfire0415 2021.08.13 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Az összes szúnyog megevett minket, de özletes volt a relytés :D Köszönjük a kalandot. :D [Geoládák v3.11.3]

Kis Nyuszi 2021.08.13 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Zéboy 2021.08.12 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Berián 2021.08.12 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

prencsije 2021.08.11 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. Szép munkát végzett a rejtő!!!
[g:hu+ 2.7.14]

Laci és Anita 2021.08.10 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kristontrener 2021.08.08 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Ötletes! Nagyon ötletes!
A Kalandorok [Geoládák v3.11.3]

AnitaAni 2021.08.08 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

halmossz 2021.08.07 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

CsaCsy01 2021.08.07 19:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Szasza95 2021.08.07 17:12 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jelszót nem láttam, a füzet teljesen el van ázva és penészes. (dobozban is volt víz, próbáltam kiönteni) [Geoládák v3.11.3]

[Elutasította: geocaching.hu, 2022.01.01 15:49 - a kesser nem reagált a megkeresésre!]

szjanoka 2021.08.06 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

IMG_20210806_135811 
Csiguszka 2021.08.06 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

Tünce&Leno 2021.08.06 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük. Kicsit el volt ázva :'(

porhanda 2021.08.04 18:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Kerékpáros kiruccanás közben fellelve.

Csapdoki 2021.08.03 18:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Köszi a lehetőséget.

Martyinniki 2021.08.02 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönjük szépen:
Niki, Jani, Kristóf, Dávid, Ákos, Levente. [Geoládák v3.11.3]

medvecr250 2021.08.01 09:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Viktoria11 2021.07.30 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

mdorci 2021.07.29 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm! Ötletes rejtés! Timi, Zsolti Dorka [Geoládák v3.11.3]

gertaniko 2021.07.29 09:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

gertam 2021.07.29 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
MEGTALÁLTUK!

** gertanikóval közös találat, KÖSZÖNJÜK a rejtést!

GEOCACHING, 2021.07. 25-30. Dél-Baranya

Júliusi kalandozások a Villányi borvidéken, és az Ormánságban.
6 nap 31(!) GEOLÁDA.

Persze a gasztronómia sem szorult háttérbe!
A BORKÓSTOLÓ(k)-ról nem is beszélve.

5. nap: Harkány, Máriagyüd, Villány, no meg egy FÜGGŐHÍD (7 láda)

Zsófi&Martin 2021.07.28 20:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Imre56 2021.07.24 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Búr 2021.07.19 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm hogy megmutattad nekem!
[g:hu+ 2.7.14]

egerbegy 2021.07.17 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Nagyon vicces rejtés!

Köszönet a rejtőnek! [Geoládák v3.11.3]

szabo4 2021.07.17 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Pettyos25 2021.07.17 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megvan, köszi a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kiskodmon 2021.07.13 19:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Megvan! Fifikás!

letya2 2021.07.09 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

astacus 2021.07.07 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Sorex 2021.07.07 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Köszönöm .Nagyon kreatív megoldás!

BogD 2021.07.06 20:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Kopi 2021.07.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Meglepő az arborétum elhanyagoltsága, nehezen érthető egy idegenforgalomból élő városkában.

Nooori 2021.07.03 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

fistvan 2021.06.26 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

Templar 2021.06.22 12:00 - Megtaláltam
OK!

Webber 2021.06.05 20:58 - Megtaláltam
Meglett. [Geoládák v3.10.5]

segoy 2021.06.03 11:00 - Megtaláltam
!

MacKay 2021.06.02 17:13 - Egyéb
Első találatom volt. Most meglátogattam.
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Shrek 2021.05.28 09:30 - Megtaláltam
Már sokadszor jártam ezek között a fák között, és még mindig tetszik.

-1-2
-3-4
Dudu 2021.05.28 09:30 - Megtaláltam
Gazdiséta :)

Tizmilliomod 2021.05.24 20:00 - Megtaláltam
Már sokadszor jártam ezeken az utakon. Kis ráfordítással hangulatossabbá lehetne tenni.

Tőkésréce 2021.05.23 20:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Csubiek 2021.05.22 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kanocpapa 2021.05.22 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Köszönjük! Évi és Kanócpapa [Geoládák v3.10.5]

Benedek_Vulkán 2021.05.22 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Zivatarlány 2021.05.22 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kicsikancsikó 2021.05.13 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Köszönjük!:)

Milanka12 2021.05.08 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

mpeti1985 2021.05.07 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

v.judit 2021.05.07 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kocsisjozsef74 2021.04.23 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Józsi [Geoládák v3.10.3]

Vattacukorlány 2021.04.22 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Egyszer már kerestük márciusban (a hóesésben), de nem lett meg. Visszamentünk, mert nem adtuk fel, és végül megtaláltuk. [Geoládák v3.10.5]

push_key 2021.04.10 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Köszönjük a rejtést!

Gábor66 2021.04.10 08:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Motoros találat. [Geoládák v3.9.6]

Cimboraa 2021.04.07 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.63
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Pplm970619 2021.03.27 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

porto 2021.02.21 13:47 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
A park lehetne gondozottabb, a rejtek kreatív, furfangos, máshol is már jól bebált módszer!
:-)
[Geoládák v3.9.6]

Brsc 2021.01.02 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszöntjük a rejtést! EZEZ [Geoládák v3.8.3]

EMsun 2020.12.28 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)

vegas99 2020.12.28 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést... :)

adamszo 2020.11.29 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

sipsza 2020.11.29 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Robinson76 2020.11.24 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
A környezet sajnos elhanyagolt, korábban ez nem így volt, és ez nagyon szomorú. A rejtés viszont igazán jó volt, de a zacskóba inkább nem nyúltam bele...Köszönöm a rejtést!

Korigumi 2020.11.15 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

a család 2020.11.08 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Ötletes! Az arborétum m?r inkább parkerdő, nekem igy is nagyon tetszik, de ha parkként gondoznák, sokkal többen idetalálnának ?s gyönyörködhetnének a nagyon gazdag és szép növénygyűjteményben. Köszönet a rejtőnek, hogy legalább a ládázók megtaĺálják.

pierreott 2020.11.07 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Katsumoto 2020.11.07 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kissss 2020.10.26 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Fürdőzés után gyors találat. Köszönöm a rejtést!

khecz 2020.10.25 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

erca6805 2020.10.21 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ötletes rejtés???? Erika Hajósról. [Geoládák v3.7.6]

Beck Judit 2020.10.21 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A nylon zacskót lecseréltem, mert szakadt volt, és benedvesedett. Ötletes a rejtés. [Geoládák v3.7.6]

RR család 2020.10.20 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Pont egy ilyenen találtuk. :) [Geoládák v3.7.5]

dibolya 2020.10.03 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

violazsuzsinka 2020.10.01 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.91
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. Gyógykezelésem alatt gondoltam ezt a ládát is megkeresem. Sikerült! A rejtés nagyon ötletes, kár hogy minden koszt is beleraknak a ládába!, egy kisebb takarítás megejtve. Sajnos a környezet elég koszos sokan szemétlerakónak használták, pedig ez egy nagyon szép kis arborétum lehetne.
[g:hu+ 2.3.4]

graffz 2020.09.26 07:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Lia és Sanci 2020.09.25 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

Jeti Úr 2020.09.22 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon ötletes rejtés!!! [Geoládák v3.6.0]

vaslemez 2020.09.09 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.21
Az arborétumból sajnos nem sok maradt. Jobb ötlet híján a szomszédos hotel parkolójában parkoltunk le.

Birodalmi kutasz droid 2020.09.06 09:58 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.3 ]

DaZoBaViKr 2020.09.06 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

Vastag Szabolcs 2020.08.28 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

kovmik91 2020.08.23 11:36 - Egyéb
Pár évvel ezelőtt már rejtői segítséggel meglett ez a cache, akkor viszont a láda nem volt a helyén. Mivel többen írták, hogy ötletes a rejtés, ezért mindenképp fel akartam újra keresni. Valóban jó a rejtés! :)

foxmx15 2020.08.22 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Fanni és Tomi 2020.08.21 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

NeZo 2020.08.21 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm az ötletes rejtést! Zsu&Reizi [Geoládák v3.5.4]

gezhorva 2020.08.21 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

KlimaTamás 2020.08.19 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Andi2791 2020.08.19 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

tomi322 2020.08.18 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

kaczur 2020.08.18 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Zseniális ötlet! [Geoládák v3.5.3]

Brand Dia 2020.08.16 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

fcsaba 2020.08.13 18:03 - Megtaláltam
Harkányi tartózkodásunk első napján a vacsora után célt adott nekünk ez a láda; köszönjük!

ottgyuri 2020.08.13 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Heni&Gábor 2020.08.12 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Sajnos már semmi sem látszik az arborétumból. Szerencsére az 1 órás ingyenes parkolásba belefért egy gyors találat (nagyon ötletes a rejtés!) és még a tízórai is. Innen Siklósra vezetett az utunk.

Merida901 2020.08.07 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Megtaláltam, harkányi fürdés után. Nagyon tetszett a rejtés módja. [Geoládák v3.5.3]

dávid03 :-) 2020.08.05 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :-) [Geoládák v3.5.3]

Kampfél 2020.07.28 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zoll 2020.07.28 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.5.0]

Geo Team Verőce 2020.07.26 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Mapege 2020.07.26 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

közös nevező 2020.07.25 15:59 - Megtaláltam
.

cinti435 2020.07.25 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

eisti 2020.07.25 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Érdekes hangulata van, az elhagyott arborétumnak. A fürdőhöz közel van, aki itt jár, mindenképpen megéri meglátogatni a ládát. Köszönjük a rejtést :) [Geoládák v3.5.0]

Maxi613 2020.07.22 10:26 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.4.1]

djreros 2020.07.21 22:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

sandi900803 2020.07.21 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Hamish 2020.07.20 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Nagyon találékony volt a rejtés.

TanEra 2020.07.16 21:03 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

atys70 2020.07.16 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Megtaláltuk túrázásos nyaralás alatt. A park szép lehetne ha gondoznák. A rejtés nagyon ötletes.

GBoys 2020.07.12 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Pzoli 2020.07.10 09:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

Utazók 2020.07.07 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

uno20001 2020.07.07 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Hey-ho 2020.06.07 08:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

PardiAndi 2020.06.03 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

dzoli1 2020.06.03 23:59 - Megtaláltam
Andival

Balage001 2020.05.30 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

kissé elhanyagolták ezt az arborétumot, de szép hely.
a rejtés nagyon jó, bár már "rutinosan" keressük az ilyeneket :)
a toll már alig fog, szóval aki tud az vigyen majd.

Dawe92 2020.05.30 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pedit 2020.05.28 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.59
Szuper a rejtés.
Köszi

Béla 53 2020.05.28 09:27 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.4 teszt]

Móni&Krisztián 2020.05.17 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

tomi-zsuzsi 2020.05.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszönjük a rejtést! Vasárnapi bicajtúra hatodik célpont. Sokáig keresgéltük, de meglett!!! Ötletes rejtés :)

Zsotyka 2020.05.08 07:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Köszönöm a rejtést! Zsozso94 társaságában!

Zsozso94 2020.05.08 07:44 - Megtaláltam
Megtaláltam Zsotyka társaságában! Köszönöm a lehetőséget! :) Kissé elhanyagolt az arborétum de pont emiatt is olyan misztikus és hangulatos!

Harkányi ArborétumHarkányi Arborétum
Harkányi ArborétumHarkányi Arborétum
Harkányi ArborétumHarkányi Arborétum
Harkányi Arborétum 
Witgergo 2020.05.01 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Csorbako 2020.04.20 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

antonia03 2020.03.13 09:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

drkmse 2020.03.03 13:41 - Megtaláltam
Szép lehetett arborétumnak. Kár érte. Köszönöm a rejtőnek hogy megmutatta. [Geoládák v3.3.2]

kasap 2020.02.22 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

DuraAce 2020.02.13 21:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm az ötletes rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Laminsio 2020.01.24 17:40 - Megtaláltam
Köszi.ötletes a rejtés,

Aniko & Gyuri 2019.12.25 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Anikó és Gyuri. [Geoládák v3.1.2]
A ládát szétszórva, de hiánytalanul találtuk. Az épülő fémlépcső és a bányaudvar közé, kétágú fa mögé kővel és avarral takarva helyeztük! A fülei letörtek, cserélni kellene..

Balazs01 2019.12.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Ötletes volt az elrejtés.

The Fox 2019.12.03 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.4]

Anubisz 2019.11.27 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Donboscoval közös találás! Nagyon jó ötlet! ???? [Geoládák v3.0.0]

donbosco 2019.11.27 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Anubisszal közös keresés. [Geoládák v3.0.0]

Gumipók 2019.11.23 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.07
Köszi a rejtést!

bajor14 2019.11.03 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

Menyust 2019.10.30 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.74
Ez az arborétum inkább egy rendezetlen park, de emiatt nagyon különleges hangulata van. Köszönjük a rejtést!

police107 2019.10.27 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.58
Az arborétum sajnos nagyon elhanyagolt,pedig megérne egy kis törődést.A láda könnyen meglett.Sajnos valakik illemhelynek használják a láda környékét,tessék óvatosan lépkedni az aknaveszély miatt.Köszönöm.

19izsi73 2019.10.18 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Míg a többiek fürödtek felkerestem az arborétumot. Megvan a hangulata...

csatacsita2 2019.10.13 22:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Zozó és Edus 2019.09.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.31
Ezt is megtaláltuk.Köszönjük a rejtést!

Hörcsög 2019.09.14 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Megtaláltam! :) Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.4]
19/9. Remek rejtés!

bani 2019.09.13 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! 😊

RachmanyinoooV 2019.09.07 18:29 - Megtaláltam
Tényleg nagyon ötletes a rejtés!

2Szaki 2019.08.27 20:13 - Megtaláltam
Sötétben sétáltunk erre a kutyával. Ötletes rejtés, köszi! [Geoládák v2.2.5]

KZT 2019.08.13 18:45 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

zimitimi 2019.08.13 06:40 - Megtaláltam
A láda környékén munkások takarították a parkot. Nem volt megoldható a diszkrét logolás.
A park szép! Köszönöm hogy meutattad.
Kérem a kép alapján elfogadni.

[Jóváhagyta: gecco, 2019.08.17 10:37]

IMG_20190813_064652 
Farekék 2019.07.28 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.97
Épp esett, ezért nem sétáltam sokat.
Köszönöm a lehetőséget.

20190728_11393020190728_114039
tabletta 2019.07.26 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

gecco 2019.06.23 17:00 - Egyéb
Kedves Ládakeresők!
Telepítése óta többször eltűnt vagy megsérült a láda. Néhány alkalommal kessertársaink javítottak az állapotán, nekik köszönjük. Ezzel együtt úgy tűnik nem megfelelő helyet találtunk neki, ismét eltűnt. Így a mai napon egy új ládát helyeztünk el a régi helyett. Szintén az arborétumban, de az eredeti helyétől és a parkolótól távolabb. Egy "V" alakú, nem túl vastag törzsű fa közelében érdemes keresni. Reméljük, itt problémamentesebb lesz a helyzete, sok sikert a megtalálásához!

N.Zs. 2019.06.22 12:10 - Megtaláltam
A ládát mi sem találtuk meg. Köszönjük a segítséget.
Az arborétum elhanyagolt.

ebben a képben minden benne vanIMG_7485
IMG_7486 
smschamp 2019.05.25 15:21 - Megtaláltam
beszéltünk a rejtővel. Ne igen keressétek, mert feltehetőleg nincs meg a láda. Ő már egyszer ?betegre? állította, de valaki visszarakta de a koordináták máshova mutatnak. Gebaszos a dolog, rendbe kell tenni a tulajdonosnak. ! - Roland és Szabina [Geoládák v2.2.5]

Szabina86 2019.05.25 15:20 - Megtaláltam
Sajnos a l?da nincs a hely?n..telefonos segîtséget k?rtünk ?s sajnos m?r nincs l?da...

nimike 2019.05.11 10:53 - Megtaláltam
KuNik! Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Dad&Me 2019.05.11 07:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Sánta8 2019.05.01 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Klari2006 2019.05.01 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A bukszus az bukszus. Ez viszont tuja tövében van. A park viszont nagyon kellemes. [g:hu 1.6.2y]

gvelllaci 2019.05.01 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gy^2 2019.04.15 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Nos, nem ez a legjobb rejtés/rejtek...,de meglett. [g:hu 1.6.2y]

Szilágyiék 2019.04.10 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Az a "buxus" kicsikét félrevezető, és nem is a 2. képen látható helyen van a rejtek, pedig a gps mindenáron oda akart navigálni, és a ládaleírás térképe is ott jelzi.

Nem baj, azért csak meglett a végén.
Köszönjük, hogy megmutattad, és még sok együtt töltött évet kívánunk!

SétaútEzek itt tényleg nagyra nőttek
DonPipi 2019.03.24 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.57
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

nagygeo 2019.03.17 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Erika, Marci, Vivi, Attila, Kriszta, Kíra, Gyöngyi, Zoli [Geoládák v2.2.5]

Reni Peti 2019.03.09 08:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

stevenph 2019.02.20 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Éva találta meg, mert ő nem a leírás szerint kereste és nem buxus tövében. :) [g:hu 1.6.1x]

lebert63 2019.02.13 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Emerich63 2019.02.10 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
Villány-Siklós-Dráva-Harkány-Pécsudvar terület vasárnapi "bejárása". 11/7.
Ezúttal Aleph & Rita után nem sokkal.
A láda egy fa alatt van - maradjunk ennyiben...
Remélhető, hogy az arborétum tavasszal megújul, rendbe teszik, mert most eléggé sok a letört ág, gondozatlannak tűnik a park.

20190210_140811 
Aleph & Rita 2019.02.10 12:20 - Megtaláltam
Pár napos harkányi pihenésünket természetesen a helyi ládák megkeresésével kezdtük. A közeli szállásunkról ide sétáltunk először, utána bevásároltunk, majd ebéd után irány Terehegy...
Köszönjük a lehetőséget!

kétbakancsos 2019.02.04 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Jó lenne ha mielőbb beindulna a tervezett megújítás. Jó rejtés, köszönjük.

Tájkép Arborétum
Az arborétumban 
bmarianna 2019.01.13 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

miky 2019.01.06 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

anikofazekas22 2019.01.06 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vladizsu 2018.12.29 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

fehérkút 2018.12.28 08:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
A régebbi logokat visszaolvasva nem sok esélyt láttam a megtalálásra. Ma reggel még írtam az utolsó három bejegyzés tulajdonosainak, hogy van-e láda. Meglepetésemre félórán belül mindhárman válaszoltak ( innen is köszönöm) , hogy a láda a helyén!
A helyszínen jöttem rá miért nem találták ( vagy nehezen találták) egyesek.
Az utánam következőknek azt javasolnám ne a térképet nézzék, hanem menjenek a koordinátára! És még annyit, hogy egy fa ( ne a fajtájával törődj!) tövében! Ott a láda!

soos.balazs 2018.12.25 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Lopakodó 2018.12.23 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2018.12.23 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

zlaci88 2018.12.02 09:47 - Megtaláltam
A jelzett helyen kerestem. Sajnos nem találtam. 🙁

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.01.10 20:08]

IMG_20181202_094504IMG_20181202_095218
Riflex 2018.11.30 16:00 - Megtaláltam
A rejtő segítségét vettük igénybe. Nagy valószínűséggel a ládát elvitték. Köszönjük a segítséget !!

gyurigyerek 2018.11.09 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A leírás megtévesztő. Bukszushoz semmi köze. [g:hu 1.6.0]

lukovszkil 2018.11.03 12:20 - Nem találtam meg
Siettettek :)

Budafok_74 2018.10.31 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szőkekapitány 2018.10.29 15:59 - Megtaláltam
Én sokáig kerestem de nem találtam meg. Köszönet a rejtőnek a segítségéért.

Ungerati 2018.10.28 09:31 - Egyéb
Újra megvan! ???? [g:hu 1.6.0]

aceespepee 2018.10.26 13:59 - Megtaláltam
megtaláltam :)

leve2002 2018.10.14 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

v.bogika 2018.10.12 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
Villány-Harkány kikapcsolódás során meglelve Tibikével.

2 éjszakát szálltunk meg egy helyi szállodában, így a multi után összeszedtük még ezt a ládát is. Nos, voltam már pár arborétumban, de sajnos ez a harkányi azokhoz képest eléggé elhanyagolt. :( Talán egyszer több energiát fordítanak rá.

Láda könnyedén meglett. Jó ez így. Köszi!

MoMaszter 2018.10.05 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.08
A láda leírás jelen pillanatban több sebből vérzik:

Nem! NEM beteg!

Nem! NEM befőttes üvegben van!

Nem! NEM a sövény, hanem a nagyra nőtt buxus tövében (sövény épp ebben a sarokban nincs is)!


...amúgy minden stimmel!

Kár, hogy így elhanyagolják ezt a kellemes helyet, bár most mintha valami földmunkát végeznének a szélén...

gattina 2018.09.01 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
megtaláltuk

gboly 2018.08.22 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a retést...Nyaraló fűnyírással egybekötve. [Geoládák v2.2.4]

Csoti 2018.08.22 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Toot21 2018.08.18 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Toot21 2018.08.18 15:22 - Egyéb
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zaskl 2018.08.18 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Takácsúr 2018.08.16 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam, két nappal a gyógyítás után.

zsoltkoto 2018.08.14 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. KOZ [g:hu 1.5.4]

csipet_csapat 2018.08.11 16:21 - Egyéb
Köszönjük Bakk családnak a pótlást.Üdv: ládadoki.

Bakk család 2018.08.09 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
A rejtővel egyeztetve a ládát pótoltuk a tujafa tövébe ágakkal, avarral letakarva. Köszi

DSC_5510 
KoviP 2018.07.22 12:33 - Megtaláltam
Sajnos nincs meg a láda, telefonos segítséggel találtuk meg. Ha minden igaz cserélve lesz jobb helyre. :) Üdv, KoviP [Geoládák v2.2.4]

kovmik91 2018.07.22 12:32 - Megtaláltam
A ládát elvitték, telefonos segítséggel sikerült logolni. A rejtő keresni fog neki új helyet, sajnos a rengeteg szúnyog és a szemét megnehezíti a keresést. A helyet tényleg WC-nek használják a munkások (sajnos mi nem csak a szag alapján jutottunk erre a következtetésre), így valami másikat kellene kitalálni.

csipet_csapat 2018.07.09 10:17 - Egyéb
Piros kereszt A láda utolsó logjai alapján karbantartást igényel. Kérlek ellenőrizd a láda állapotát! Üdv: ládadoki

BuBiPuma 2018.07.07 17:07 - Megtaláltam
A Spar parkolótól hamar odaértünk a gyalogutak kereszteződéséhez, ahol a rejtek van. A befőttesüvegért átkutattuk a fák-bokrok közelében, a sövénykerítés mögött lévő részt - a rengeteg szúnyogon és egy helyes kis békán kívül sajnos mást nem találtunk :( Jópáran sajnos nyilvános wc-nek is használhatják a parkot, legalábbis a nem túl kellemes 'szagok' alapján (ahogy AstroHead kessertárs már utalt rá). Ha lehetséges, a csatolt képek alapján kérünk szépen egy jóváhagyást! Köszönjük a rejtést, a Harkány-i hangulatot! :)

[Jóváhagyta: gecco, 2018.07.09 10:49]

Köszönjük szépen gecco a jóváhagyást, és külön is a gyorsaságot!

GCHARB_IMG_20180707_165757aGCHARB_IMG_20180707_165822a
GCHARB_IMG_20180707_170045aGCHARB_IMG_20180707_170140a
GCHARB_IMG_20180707_170148aGCHARB_IMG_20180707_170737a
GCHARB_IMG_20180707_170808aGCHARB_IMG_20180707_170836a
bill75 2018.07.05 15:41 - Megtaláltam
Rejtői segítséggel "megtaláltuk" . Judit, Béla. [Geoládák v2.2.4]

Petike83 2018.07.04 15:44 - Megtaláltam
Nem lett meg sajnos a láda. Iszonyú szunyoginvázió van a parkban, (és nem mellékesen az illatok is.......) alig lehet tőlük keresni a ládát. Tényleg egy őserdő.... Nem igazán hasonlít egy arborétumra. Üdv [g:hu 1.5.4]

[Jóváhagyta: gecco, 2018.07.09 10:50]

BT_pro 2018.06.14 12:00 - Megtaláltam
Nagyon sajnálom de, nem sikerült megtalálni... Egy jóváhagyás nem jönne rosszul 😀😀. Köszönöm a játékot!

[Jóváhagyta: gecco, 2018.07.09 10:50]

IMG_20180614_102026 
Bőrharisnya 2018.05.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Köszönjük a rejtést!

Pongi57 2018.05.16 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Nem volt időm az Arborétumban való gyönyörködésre, csak a ládáért spuriztam be meg ki, a pihenő fűkaszások mellett. Szerencsére a ládától messzebb egy nagy bokor takarásában pihentek a munkások, így zavartalanul keresgélhettem. A rejtek szuper! :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4h]

csipet_csapat 2018.05.15 09:42 - Egyéb
Köszönjük benist-nek a karbantartást. Üdv: ládadoki.

benist 2018.05.11 16:00 - Megtaláltam
Bár a rejtő nem reagált segítséget felajánló levelemre, érkezésünk után sikeresen megtaláltam a leharcolt "ládát". Kicseréltem az üveget, került bele füzet és ceruza, a jelszót felírtam a fedél belsejére is. Sajnos a szúnyogok a kertben is igen harapósak.

lacc 2018.05.01 11:50 - Megtaláltam
Dráva-menti biciklizésből hazafele. A jelszót a gilisztatartó üveg oldaláról olvastuk le. Ez nem geoláda!
Ildike+Laci és Ildi+Laci

 
Jaksi74 2018.04.14 16:58 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam meg.. [g:hu 1.5.4]

[Jóváhagyta: gecco, 2018.05.15 07:48]

csipet_csapat 2018.04.13 08:04 - Egyéb
Piros kereszt A láda utolsó logjai alapján karbantartást igényel. Kérlek ellenőrizd a láda állapotát! Üdv: ládadoki

Soma00 2018.04.11 18:00 - Megtaláltam
Hosszú keresgélés útján teljesen véletlenül leltünk meg a ládát. A befőttes üveg üres, illetve félig tele volt vízzel és két kis mesztelencsiga lakott benne. A tetőn valaki három lyukat vágott.

Szerencsére az üvegen még kikövetkeztethető volt a jelszó felirata.
Javaslom a teljes felújításig a betegre állítást.

BLUEway💙2016! 2018.04.06 09:45 - Megtaláltam
Rejtői segítséggel, mert hiába kotorásztunk a falevelek között, nem találtunk üveget. Thanks.

enjoy 2018.03.10 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

Szellszi 2018.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Harkányi ládázás 3/3.
A szűz fagyott havon történt hősies áttörés után próbáltuk megtalálni a ládát, de rövidesen két nagytestű kutya rohant felénk ugatva, úgyhogy inkább elhagytuk a helyszínt.
Pár képet még lőttem előtte, mert szép volt amúgy nagyon így a hótakaró alatt az arborétum. :)
A képekre (és az ebekre) való hivatkozással kérjük szépen a találat elismerését.

[Jóváhagyta: gecco, 2018.03.09 06:54]

20180303_10360720180303_103609
20180303_103612 
somga 2018.01.16 10:30 - Megtaláltam
Téli találat, nyáron nyilván barátságosabb a környezet. Az üvegről nehéz már a jelszó leolvasása, belül üres. Köszönet a rejtésért.

kincs92 2018.01.06 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

Kincső és Csabi

Balear 2018.01.06 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Sajnos nem a legjobb évszakot választottuk a találathoz, de jót sétáltunk.

Köszönjük a rejtést.

Kincső és Csabi

Mary Lou 2017.12.28 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Megtaláltuk.
Harkányi kiránduláson.
Esti séta alatt.
Kissé nehezen a sötétbe, de csak meg lett.
Köszönjük!

BouLache 2017.12.14 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.43
GPS nélküli találat. A láda üres!

dodi88 2017.12.12 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! Logbooknak nyoma veszett!

Miklos88 2017.12.12 10:15 - Megtaláltam
Meglett! Sajnos logbook nem volt benne.

szaatt 2017.12.11 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nars 2017.12.05 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Remek rejtek.

famászóbáró 2017.11.11 23:33 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Nagyon ötletes! ; ) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lipek 2017.11.02 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kazevo 2017.10.29 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vebike 2017.10.29 00:00 - Megtaláltam
Ok

vajasfok 2017.10.26 18:30 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

itabori 2017.10.24 13:18 - Megtaláltam
Meglett! Sajnos a logbooknak nyoma sincs, és nem tudtuk pótolni. Köszönjük [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Maistro 2017.10.21 20:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget, egy kiskarbantartas raferne :( de otletes rejtes es este sotegben igen izgalmas volt :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BabiZso 2017.10.21 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést :) A láda és a logbook cserére szorul.

rita85gto 2017.09.28 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Cseber 2017.09.19 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.16
Megtaláltam, köszi.

gyalogk 2017.09.19 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.58
Megtaláltam. Köszi.

hinia lux 2017.09.15 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kicsit arrébb a városban :) 
laas 2017.09.04 16:30 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

solyomeye 2017.08.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Köszönjük a rejtést!

DSC_0037 
melinya 2017.08.25 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

btomka 2017.08.23 12:32 - Megtaláltam
Nagyon jó hely, kisebbeknek is élvezhető

szeryo 2017.08.23 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nedina 2017.08.23 09:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ErdőCsöndje 2017.08.17 20:49 - Megtaláltam
Köszönöm!

aasgier 2017.08.12 11:44 - Megtaláltam
Remek. Megtaláltam. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pesta76 2017.08.10 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2017.08.09 20:00 - Megtaláltam
Harkányi pihenőnk harmadik napján, amikor már nem volt annyira meleg.
Köszönöm a rejtést.

Patri321 2017.08.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Könnyen ment. Köszönöm a rejtést!

Umbia 2017.07.30 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

L.Gergo 2017.07.24 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Szigetszentmiklós-Dunaföldvár-Fajsz-Mohács-Matty-Orfű-Kaposvár bringatábor során. Köszönöm a rejtést!

aknitram 2017.07.19 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2017.07.19 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bogi és Zoli 2017.07.11 22:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

WallHattok 2017.07.11 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-) Elég elhanyagolt a park!

MRT Co. 2017.06.16 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.0.1]

Egyiptom 2017.06.13 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Az Arborétum volt szállásunk, így igen közel volt. Többször körbejártuk, de azért meglett. Ötletes rejtés. Köszönjük szépen.

palcika84 2017.05.18 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a lehetőséget, és a rejtést!
Kb. 2 évvel ezelőtt csak a fedelét találtam meg. Szvsz talán kicsit jobban el kellene rejteni.
...de attól még nagyon szép helyen van. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gyömi 2017.05.06 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

geri83 2017.05.04 18:05 - Egyéb
Tettem bele új logfüzetet és tollat is.

Egyébként a Spar-nál egy órás ingyenes parkolójegy kapható az automatából.

R-Gyu 2017.05.04 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mali-Dabi 2017.04.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Ötletes :)
Sajna nincs toll és a füzet nagyon rossz állapotban van. A jelszóhoz a füzet előlapját kirakós játék szerűen kellett összerakni. Egy karbantartás ráférne.
Köszi a rejtést!

emiGrant 2017.04.21 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
12/3. A láda tényleg karbantartásra szorul, mert a kis fecni amin a jelszó van már nem fog sokáig tartani, Új logbook és egy kis láda takarítás nem ártana neki. Maga az arborétum tényleg nagyon szép. Köszi a rejtést!

-1-2
-3 
fodor8peter 2017.04.18 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
A szó szoros értelmében belebotlottunk! :)
Rendkívül ötletes rejtés, köszönjük.
A díjmentes parkolójegyet nekünk a kiírt félóra helyett egy órára adta az automata.
Talán egy új füzet ráférne a rejtésre.

OImi 2017.04.15 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Köszönjük!

Eszti és Robi 2017.04.01 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

A láda elázott, a jelszót tartalmazó lap eltépve, bár még éppen megfejthető a darabokból. A ládában nincsen toll.

2017-04-01 15.37.132017-04-01 15.41.40
SalaMona35 2017.03.24 20:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Igazán ötletes rejtés!

fox007 2017.03.24 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszi a rejtést!

Salkit87 2017.03.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ötletes rejtekhely! :)

Scarlet 2017.03.15 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Ui. : kedves rejtő! A jegyzet füzet szét málott, kérlek cseréld le, mielőtt el vész a jelszó :) [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

atti92 2017.03.15 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Husky_kutya 2017.03.11 00:00 - Megtaláltam
régi megtalálás logolása. Köszi a rejtést.

Chandler & Brigi 2017.03.08 16:30 - Nem találtam meg
Mai ládázásunkkor csak szemetet találtunk a parkban. Kép alapján kérem a megtalálásunk elfogadását.

[Elutasította: geocaching.hu, 2017.05.14 18:39]

s1ru2 2017.03.03 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Lassan felújításra szorulna a füzetke:) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

g-tabe 2017.02.18 16:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
(a logbook cserére szorul)

acsocso 2017.02.11 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.77
A láda ott hevert a fa mellett visszarejtettem rendesen.

A logbookot cserélni kellene.

eTiGeR 2017.02.04 12:00 - Egyéb
A láda beázott, karbantartásra szorul.

/Lásd alábbi logok.../

Ákibard 2017.02.01 09:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.17
Egynapos fürdőzésre jöttem kollégákkal Harkányba, ennek keretében találtam meg. Szépen esett az eső, ezért közepesen cuppogós-latyakos volt a megközelítése. A park jelen állapotában is kedves kis hely, de mint arborétum kicsit elhanyagoltnak tűnik.
A rejtés nagyon tetszett, bár nem volt rendesen visszarejtve, így nem kellett nagyon keresgélnem. A logbook teljesen elázott, ahogyan a többiek is írták, erősen cserére szorul!

Harkány :)A log :)
Esőben-hóban is :D  
Cirmi 2016.12.29 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Érdekes rejtés, köszi!

ketrész 2016.12.28 21:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.04
Szép környezetben található, a befőttes üveg sajnos a párnát beereszti, így a füzet teljesen tönkre ment.

Geonyuszi 2016.11.26 23:59 - Megtaláltam
Közös találat Geocsücsökkel, GeoQueennel és Geobambusszal. :)

Geocsücsök 2016.11.26 23:59 - Megtaláltam
Geobambusszal, Geonyuszival és Geoqueen-el közös találat! :)

Geobambusz 2016.11.26 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. szét van ázva, a füzet eleje és a jelszó puzzle darabokra esett szét. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Göde 2016.11.06 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Az Arborétum ősszel is szép, és a város tiszta, rendezett, jók a web-lapon megjelölt ajánlatok. És jó, érdekes a Harkányi Szabadegyetem, amivel jól össze lehet egyeztetni a kincskeresést.

kacsa99 2016.11.03 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A láda kezd elhasználódni, lassan ideje lenne felújítani.

a.marta 2016.11.03 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! :) Márti és Zitus :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Orsi néni 2016.11.02 10:42 - Megtaláltam
A park tényleg elhanyagolt, pedig szép hely lenne, ha rendszeresen gondoznák. A rejtés tetszett!

Lőrik Edit 2016.10.31 15:10 - Megtaláltam
Köszönjük!

geolaci 2016.10.30 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Sparks 2016.10.29 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Durván elázott... [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Povi 2016.10.23 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.31
harkányi séta

attbuda 2016.10.17 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Fegekri 2016.10.09 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

b-lint 2016.10.07 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.29
A Thermal Hotelben szálltunk meg, de elmentünk vásárolni a Sparba és gyalogosan adott volt, hogy levadásszuk. Szomorú, hogy így le van pusztulva a park.

Istennyila 2016.09.26 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Szekat 2016.09.25 10:42 - Megtaláltam
GCTOUR során meglett!! :)
Köszi

totzoli65 2016.09.25 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
GCTOUR alatt jó időben, vidám társaságban, nagyon szép helyeken jártunk.
Köszönjük a rejtést! :-)

sogor36 2016.09.25 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Köszi a rejtést. GCTOUR közben levadászva.

Ziziperec 2016.09.25 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.10
Megvan! Köszi!
TFTC
GCTOUR alkalmával!

fa-peti 2016.09.25 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2016.09.25 09:15 - Megtaláltam
Irány az ország legdélebbi pontjára című háromnapos drive-in ládagyűjtögetés egy hasonlóan lelkes túratárssal - csodaszép, különleges, de itt-ott érdekes helyeken.
3 nap = 58 ládatalálat, de az élmények amiket átéltem az ennek az ezerszerese!
2. nap Harkány - Siklós - Villány és környéke

gcharb-IMG_2776 
ha2 2016.09.25 09:15 - Megtaláltam
Irány az ország legdélebbi pontja. Távoli vidék, rengeteg szép és érdekes látnivalóval.
Anettx érdeme a precíz útvonal tervezés.

kicsiogre 2016.09.24 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mazsola069 2016.09.24 16:53 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve,mától ez is rám vigyorog .:) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2016.09.24 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
A villányi GCTOUR első napján, itt már csak egyedül. Kösz a rejtést!

 
griffs 2016.09.24 00:00 - Megtaláltam
GCTOUR alatt

Saláta Bogi & Sanya 2016.09.19 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.50
A rejtés nagyon ötletes, a szúnyogok nagyon éhesek voltak :)

presbazsi 2016.09.10 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

butanbandi 2016.09.10 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

TothTi 2016.09.05 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Atesy83 2016.08.27 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

potika007 2016.08.27 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Ötletes rejtés, a meglepetést is megtaláltuk.

Szimbi 2016.08.21 12:38 - Megtaláltam
Megvan ;) Köszönöm a rejtést és a hozza fűzött érdekességeket! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

adamowich 2016.08.20 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.58
Szúnyoginvázió mellett sikeres találat. A logfüzet át van ázva, jó lenne cserélni. Köszi a rejtést!

prodg 2016.08.20 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCHARB_20160820093900.jpg 
GToni 2016.08.15 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gergoesevi 2016.08.15 19:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Egyedi! Köszönjük. Gergő és Évi

Szomolya 2016.08.13 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Harkányi nyaralásunk első napjának, első találata.
Ötletes a rejtés, de belülről kicsit nyirkos. Próbáltam kicsit szárítgatni már amennyire a rengeteg szúnyog engedte.

BBBBNET 2016.08.03 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mirabelle 2016.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.72
Ötletes rejtés, köszönjük!
Sok a szúnyog!

patrickrangoo 2016.07.29 20:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.48
Nagyon megszenvedtünk, de aranyos és ötletes helyen találtuk meg. Köszi! :)

Csóka család 2016.07.27 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Ötletes rejtés, kerülgettük egy darabig, mire megtaláltuk. Köszönjük!

végyé 2016.07.24 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Végek 2016.07.22 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mike andros 2016.07.21 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Nagyon köszönjük a lehetőséget!
Ildikó, Mike

Ulmi. 2016.07.17 16:09 - Megtaláltam
Keresgéltük egy darabig,mire megleltük az ötletes környezetbe illő ládát. :)

geo_CsV 2016.07.11 18:16 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget!

geo_CsN 2016.07.11 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. geo_CsN és családja [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ozy 2016.07.09 20:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

stikli08 2016.07.06 20:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Pár nap harkányi pihenő során. Ötletes rejtés, de ráférne egy karbantartás... Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bgjozsa 2016.07.06 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.84
Harkányi mini nyaralás alatt felkeresve.

Rubor 2016.07.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Harkányi szállásunk közben megkerestük.

Acsart 2016.06.14 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Pécsi nyaralásról jöttünk át Harkányba, csak villám látogatás volt, a két geoláda begyütése után menetünk is tovább Siklósra. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Acsart

P1210741P1210745
Pandi68 2016.06.03 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltuk.

Photographer 2016.06.01 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.48
Nagyon piszkos és köszös a láda környezete, valaki szerintem még rá is vizelt a fára. Az arborétumban nincsenek virágok és elég régies minden. Mintha vissza mentünk volna az időben.... Nekünk nem tetszett. Azért köszi a rejtést!

0102
ikba88 2016.05.24 19:30 - Megtaláltam
Szörnyű moszkitó tenger, de köszi a rejtést!

foxfoxfox 2016.05.22 16:06 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
Sajnos nagyon szemetes, gondozatlan a hely.
Kilencből a negyedik a mai napon.

20160522_16003620160522_160321
urbanj 2016.04.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Villány és környéke 4 napos ládázás során. Rettentően koszos a láda környezete :(

braunfrici 2016.04.11 19:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
Haarkányi tavaszolás negyedik láda.Az esti szürkület egy kicsit nehezített, de meglett.Köszi.

szalaij 2016.04.10 20:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

zotyafiu 2016.04.02 18:27 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. Gyönyörű környék.

solteszb 2016.03.25 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon jň rejtés. ötletes... Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Juju 2016.03.16 20:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kacci 2016.03.16 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Alby 2016.03.15 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dudipeti 2016.03.13 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bibrabb 2016.03.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést, nagyon ötletes :)

kobcikrajci 2016.02.19 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2016.02.10 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Vokányból jövet folytattam a baranyai ládázást. Szakadó esőben a befőttes üveg álmok álmát aludta,- nem akart előjönni. Most már tudom, hogy hol rejtőzik, beszéltem a rejtővel telefonon. Nagyszerű rejtés, gratulálok hozzá. Köszi szépen a lehetőséget, kérem elfogadni.
Köszi szépen.

IMG_5278IMG_5276
vizipinty 2016.02.07 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Mekett 2016.02.07 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Köszönöm!

Fenilefrin 2016.02.06 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Meglett, köszi a rejtést!

Crusader 2016.01.31 09:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.42
Köszönöm!

Balogh Család 2016.01.30 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Tökéletes rejtés köszönjük az élményt!

Pti 2016.01.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.34
Szép rejtés. Kerestük egy darabig

tofu 2016.01.26 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
A harkányi fürdőből kijövet véletlenül erre jöttünk, így nem mehettünk el ezen nagyszerű rejtés mellett. Tényleg ötletes a rejtek. Köszönjük.

EmesESE 2016.01.17 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.01
Harkányi téli pihenésünk és első 2016 évi ládázásunk során 16 baranyai rejtést látogattunk meg.
Az időjárás miatt, most ahol lehetett az autós megközelítéseket lehetővé tevő rejtéseket részesítettük előnybe.
Ötletes rejtés, gyors találat. A park tavsszal, nyáron biztos látványosabb.
Köszönjük a lehetőséget és a pontot.

blafeeder 2015.12.07 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Rbill 2015.11.29 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.10
Hiányzott a láda a megritkult és átlátható terepen.

[Jóváhagyta: gecco, 2015.11.30 12:54]

jadam968 2015.11.25 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Tetszett a rejtés. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kalóz 2015.11.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Nagyon kedves barátokkal (Angyal család Pécsről) kerestük meg, kellemes fürdőzés megkoronázásaként! Már majdnem feladtam, de nem hagyta a ládász büszkeségem! És csak meglett! Köszönöm, hogy itt lehettünk!

S-A 2015.11.08 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bm 2015.11.06 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gabocza 2015.10.28 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Végre egy ötletes rejtés. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gecco 2015.10.25 15:00 - Egyéb
Kedves Ládakeresők!
A mai napon gyógyult állapotban visszakerült a láda eredeti helyére és az eredetihez hasonló rejtéssel. Jó keresgélést!

kismaczu 2015.10.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Tudtuk hogy beteg,de gondoltuk hátha mi is kapunk egy pontot. Köszi

[Jóváhagyta: gecco, 2015.10.24 08:37]

reprocesszor 2015.08.07 15:30 - Megtaláltam
Ördögkatlanozás közben Kisharsányból elbringáztunk ide is.
Sajnos a ládának csak hűlt helyét találtuk, de legalább hűsöltünk egyet az árnyékban és sok újat megtudtunk a városról is a ládaleírást olvasgatva.
Aztán továbbálltunk fagyizni.
Egy jelszó nélkülit megköszönnék

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.10.01 22:41]

csk1 2015.07.30 11:29 - Megtaláltam
Harkányi üdülés során próbálkoztunk. Sajnos nem találtuk meg. Csak a helyszínen láttuk, hogy az előző keresések sem jártak már sikerrel. Kérjük, ha lehet, a képek alapján elfogadni.

[Jóváhagyta: gecco, 2015.08.19 20:05]

tau 0470 2015.06.13 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Feleségemmel a hétvégét Harkányban töltöttük, túráztunk a Tenkesen, bejártuk Siklóst, kerestük a harkányi ládát is az arborétumban, sajnos eredménytelenül. Látom, beteg. Ha lehetséges, kérem az elfogadást a képek alapján! Köszönettel.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.07.17 19:58]

ArborétumArborétum
Arborétumtuja
A SPAR-nál parkoltunk. 
nbaggio 2015.05.31 17:05 - Megtaláltam
Sajnos nem a legfrissebb volt az adatbázisunk, és nem láttam, hogy betegre van állítva. Ezért kerestük, hol lehet... Kérlek, a képek alapján fogadd el a találást! Mellettünk szól, hogy 55 perccel az MKB Veszprém BL döntője előtt is a ládát kerestük Veszprém drukkerként!!!

[Jóváhagyta: gecco, 2015.06.12 22:45]

 
gecco 2015.04.07 00:00 - Egyéb
Kedves Ládakeresők!
Ládikánk pillanatnyilag betegeskedik. Sajnos gyakran válik kifosztás tárgyává, így most valami tartósabb megoldáson törjük a fejünket, addig szíves megértésetek kérjük.

robinbird 2015.04.05 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.10
A ládát megtalaltuk, de jelszó nincs benne. Kérjük az elfogadást. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: gecco, 2015.04.07 12:03]

vorlac 2015.04.04 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltuk a ládát de teljesen ki volt fosztva. Kérem a találat jóváhagyását. A rejtés ötletes, de még így is eléggé feltűnő, talán azért is jutott erre a sorsra.

Köszönöm a jóváhagyást, a képet a kérésnek megfelelően eltávolítottam.

[Jóváhagyta: gecco, 2015.04.07 12:04]

BubaGC 2015.03.27 17:17 - Megtaláltam
Sajnos a befőttesüvegben nincs jelszó, így kérnénk a rejtőt, hogy a megtalálást szíveskedjen a fénykép alapján elfogadni!

[Jóváhagyta: gecco, 2015.04.07 12:03]

plecs 2015.03.27 17:17 - Megtaláltam
Sajnos a befőttesüvegben nincs jelszó, így kérnénk a rejtőt, hogy a megtalálást szíveskedjen a fénykép alapján elfogadni!

[Jóváhagyta: gecco, 2015.04.07 12:03]

tothcsaba 2015.03.22 11:52 - Megtaláltam
Nincs logbook sem semmi a befőttea üvegben. Kérném a megtalálás elfogadását a fénykép alapján

[Jóváhagyta: gecco, 2015.04.07 12:03]

A rejtést tartalmazó képet a rejtő kérésére töröltem. Fonte 2015.10.15.

Aurashark 2015.03.21 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.77
Megtaláltuk!
GáTiKaCsa (Gábor, Timi, Kata, Csabi)

Sajnos a láda (befőttesüveg) üres volt, illetve csak egy laminált A5-ös méretű papír volt benne a játék szabályaival.
Logfüzet és jelszó nélkül... ...kérlek pótold, és kérlek fogadd el!

köszi, Gábor [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: gecco, 2015.04.07 12:03]

L'Ádiika 2015.03.01 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam! Nagyon ötletes rejtés! :)

gecco 2014.12.23 17:50 - Egyéb
Köszönöm a jelzést, igyekszünk pótolni , addig betegállományba teszem.

reka.nyilas 2014.12.21 14:20 - Megtaláltam
Sajnos nem találtuk a ládát, csak a hűlt helyét és a maradékait szétszórva :( Kérjük a találat elfogadását. Köszönjük.

[Jóváhagyta: gecco, 2014.12.24 17:47]

Judit és Béla 2014.10.31 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Megtaláltuk.

syradan 2014.10.27 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést! A leírás alapján bejártuk Harkányt. Ezt is köszi! :-)

Zsoland 2014.10.26 09:36 - Megtaláltam
Tüzetes keresés után megtaláltuk, köszönjük.

V_Gabor 2014.10.25 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Kis séta, gyors találat. Kellemes lehet itt nyáron andalogni. ;)

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Halász család 2014.10.24 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tikis 2014.10.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
szep kis park

csjani 2014.10.16 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Megtaláltam, köszi a rejtést!

AngRo 2014.10.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
"szúnyogokkal randevúztunk" megettek minket, de megtaláltuk. Köszönjük. Andzsy&Robi

BG&J-13 2014.10.09 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Köszönjük a rejtést, harkányi űdülésünk első napjának találata, még sötétedés előtt.
A park tényleg elhanyagolt, pedig Harkánynak szüksége lenne a gonodozott arborétumra. "Viccesnek" találtam, hogy a Spar parkoló felülírt néhány a parkból kivezető utat......
A rejtés nagyon ötletes, bár a logbook-ba nem tudtunk bejegyezést tenni, mert a fém tető teljesen rározsdásodott az üvegre és nem sikerült megbűvölni eléggé, nem tudtuk lecsavarni tetjét. Szerencsére a jelszó kívül is rajta volt:-)

Tisztisz és Csabi 2014.09.28 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi!

kgabi 2014.09.26 07:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.56
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon ötletes a rejtés.
De park egy kissé elhanyagolt.

kilali 2014.09.15 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Köszönöm a rejtést.

ztibi 2014.09.07 17:02 - Megtaláltam
Nagyon szép park, kár, hogy kicsit elhanyagolt.
Köszönöm a lehetőséget!

pingvingps 2014.09.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.80
Furfangos rejtés! A szüret fesztivál idején vetődtünk ide :)

jozsi18 2014.09.03 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Ötletes! :)
Bubi és Bömbi

Füles csapat 2014.08.30 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2014.08.30 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.04
Harkányi üdülés, utolsó nap, első láda. Végre a legközelebbi ládát is begyűjtöttük. :)

Raczky család 2014.08.19 09:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk.
A láda rejtése ötletes. :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bagolyvera 2014.08.19 00:00 - Megtaláltam
Az arborétum gyönyörű és a láda is gyorsan meglett, köszi!

Révai család 2014.08.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Dédivel találkoztunk Harkányben, fagyiztunk. Aztán mentünk Sikósra, a fürdőbe.
Köszönjük a rejtést!

felfedező01 2014.08.16 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.80
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Sajnos a hely nagyon elhanyagolt, kár érte! Sok a szemét, és szemétgyűjtő csak a szupermarketnél.

sztyopa13 a páratlan páros 2014.08.16 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

 
totik 2014.08.11 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri), Krisz', TZ

KAECSKE 2014.08.07 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.06
A park nagyon elhanyagolt. De a rejtés nagyon tuti :)
Köszönjük.

mlnet 2014.08.04 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Szép hely, strandoltunk is egy jót. Köszi!

elina 2014.08.04 12:25 - Megtaláltam
Harkányban nyaraltunk és felkerestük a ládát!Köszönjük!

ahhoj 2014.08.04 12:25 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

moTT 2014.08.01 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Liberty 2014.08.01 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.82
Alexkával, a 3 éves unokámmal indultunk ládázni és nagy boldogság volt látni azt az örömet, amikor megtalálta az ötletesen elrejtett ládát.
Valóban elhanyagolt a terület, arborétumnak nem is nevezném, hiszen sok szép arborétumot láttam már, ami gondozott és zárt területen van.
Köszönöm a lehetőséget.

Harkány címereMegyünk gejo ládázni:)
Célegyenesben
Alexka készítette a fényképet a Mamiról:)
Mirtt 2014.07.29 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon ötletes rejtés, de a mai napi sok-sok GC ládák remek rejtései után már szinte nem is csodálkoztunk :)
Napunk utolsó ládája: a 11. Ezen településen szálltunk meg és ezért lett az utolsó. 100 km autózás, sok séta, izgalmak és meleg után egy gyors találat. A park lehetne rendezettebb, de sajnos a sok mugli is idejár szemetelni, és ez az egyik helyi wc is...

kopepe 2014.07.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Tetszett a rejtés.
Köszi a lehetőséget!

pero 2014.07.21 21:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pilis50 2014.07.21 15:30 - Megtaláltam
Megdöbbentett a jelszó - helyszín kapcsolata = eléggé "leharcolt" a terület.

Szúnyogok etetése megtörtént, és sikerült "mindent" átlépni.

 
Ancsa & Taja 2014.07.20 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Ancsa & Taja [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

VizsiGabi 2014.07.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.68
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] délutáni harkányi fürdőzés előtt :)

bazso666 2014.07.18 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Merci és Bazso [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gym 2014.07.16 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

jzsooti 2014.07.15 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SIBIGYI 2014.07.09 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.96
Sajnos a hely egy kicsit elhanyagolt, kár érte. Ötletes rejtés, köszönjük.

StiviG 2014.07.08 14:50 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2014.07.08 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Harkányi strandolás előtti gyors találat.
A városból csak a főúti forgatagot és a strandot láttuk, de az tetszett. Jól éreztük magunkat és jól esett a pancsi is a nagy melegben.
A láda valóban nem a legjobb helyen van, de a rejtés tetszett.
Köszi

 
bodza73 2014.06.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.15
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget, harkányi fürdőzés után.

vecsbal 2014.06.28 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
A láda a helyén, semmi baj vele, minden O.K. (kivéve, hogy valaki - de tényleg, viszonylag közel hozzá - a dolgát végezte).
Sajnálatos, hogy a jelenlegi állapotában tkp. az elhanyagolt jelzővel lehetne illetni az "arborétumot", lévén van összehasonlítási alap: a ládaoldal alapító fényképei. A Fürdő környezetéhez és közelségéhez képest is többet érdemelne.
Harka-kút a délelőtti "súrló" fényben csodálatos!!!
Kerékpáros találat Pécsről.
Ui.: A szúnyogokkal nem törődtem, mivel: Powered by Vape:)))))

A láda közelében.
 
Adri&Lacike 2014.06.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Sajnos a ládát nem találtuk meg. A kiserdőben elviselhetetlen mennyiségű szúnyog volt. A mellékelt képek alapján kérném a megtalálás elfogadását. Köszönettel

[Jóváhagyta: gecco, 2014.06.20 10:07]

vecsmeli 2014.06.07 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

karcsi9641 2014.06.07 17:00 - Megtaláltam
Rövid harkányi kirándulásunk alkalmából megkerestem. A szúnyogok száma elmondhatatlan.
Köszönöm a rejtést.

A logom 
Pogánypeti 2014.06.02 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ma délelőtt érkeztem Harkányba, és a mai napon csak itt a városban csavarogtam, teljesen bejárva, feltérképezve azt... :)
Sajnos az arborétum eléggé gondozatlan, nagy a fű, sok a gaz, nyíratlanok a sövények, stb...

A tuja és a sövény most így néz ki... :)Harkányban is van egy ilyen, a Szunyog-tó partján :)))
Halászcsárda a Szunyog-tó szigeténA Szunyog-tó a Halászcsárda teraszáról
Vértes 2014.05.25 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.06
Kánikula, előtte nem kevés eső = iszonyat sok szúnyog.
Befutottunk, megkerestük, kirohantunk.

cav004 2014.05.25 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Harkányban szálltunk meg, reggeli után kerestük fel a ládát. Sajnos semmit nem láttunk az arborétumból, mert menekülnünk kellett a rengeteg szúnyog elől.

kredenc65 2014.05.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszi a rejtést! Zsuuu és Doki társaságában egy szép vasárnap délután kerestük meg a ládát, és nagy öröm, amikor az ember egy város közepén egy ilyen parkra bukkan, igazi felüdülés a léleknek!

 
zsuuu 2014.05.11 00:00 - Megtaláltam
Villanyi majus Kredenccel, Dokival 5.
TFTC

Szabó Család 2014.05.09 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.21
Köszönjük.

Bau_family 2014.05.05 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Hát némi kertgondozás ráférne erre az arborétumra, de a rejtés nagyon ötletes! Köszönjük!

zramzam 2014.05.02 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Részletek, ha lesznek, majd később. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fattila 2014.05.02 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Részletek, ha lesznek, majd később. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kiskesser 2014.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Apával és anyával egy hosszú pihenésre jöttünk. Köszönjük a rejtést.

GyÉ 2014.04.25 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Családilag a harkanyi pihenés alkalmával.

csipet_csapat 2014.04.22 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Harkányról 4 napos csillagtúra:)

Farkasszem 2014.04.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Köszi a rejtést!

BerenyiSzabi 2014.04.21 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) Cinci & Tuning [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

derzs bő 2014.04.18 11:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést

Megtaláltam!Neki is jó volt a szimata :)
eTiGeR 2014.04.11 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.26
Megtaláltam! :) A befőttes üveg teteje nincs meg, ennek köszönhetően pedig a "láda" be van ázva, így a logbook is nedves... Egy karbantartás ráférne, ahogy magára az arborétumra is... :( Hajdanán szebb lehetett, most egy kissé el van hanyagolva... Harkány egyébként szép hely; lehetett volna csinálni ebből egy multit is... :) Köszi a lehetőséget.

Mr FC Barca 2014.04.06 19:00 - Megtaláltam
:)

kosbor 2014.04.05 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dr.Lada 2014.04.05 18:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Tenkes 20 TT-ről a szállásra menet útba esett, így sétáltunk kicsit a parkban.

Vityka76 2014.03.31 15:30 - Megtaláltam
:)

Motkány 2014.03.31 15:30 - Megtaláltam
:)

Zsé papa 2014.03.29 15:30 - Megtaláltam
Bringás találat! Jó a rejtés, viszont a kesser-csapás jelentős.. Logbook kissé elázva, míg logoltam a következő találatot is megfigyelhettem.. Hajrá ifjúság! :-) Köszönöm!

Burn78 2014.03.21 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Katica csapat 2014.03.08 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0l] [wapon beküldött szöveg]

zsvalent 2014.03.02 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Sajnos nincs benne íróeszköz és a logbook is át van ázva. Amúgy ötletes :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vadvirsli 2014.03.01 09:00 - Megtaláltam
Agival.Kicsivel.Dorival.megtalaltuk amai nap reggelen nem tul hosszas keresgeles utan, otletes rejtes

bullw 2014.02.21 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Egy éves évfordulónkat ünnepelni vagyunk Harkányban. Így egy ládázást is megejtettünk :) Andi&Attila [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

magyark 2014.02.16 00:00 - Megtaláltam


"J&J" 2014.02.15 08:15 - Megtaláltam
Na, harmadikra sikerült. 2008-ban erre biciklizve már kerestük, de nem találtuk. Két éve ismét erre jártunk, de a láda beteg volt. Most teljes siker, és könnyű találat

roseauxa 2014.02.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
könnyű volt, én találtam meg, a barátom azt se tudta hol keresse :)

sunyi4013 2014.02.06 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.95
Gyorsan megtalálása, tetszett az elrejtés :)

Alle 2014.02.05 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Reggel 2013.12.31 15:56 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita, aniko77, Erika, zsotie, Béci, Reggel

Anikó77 2013.12.31 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anikó77, Béci, Anita, Reggel, Erika, zsotie

zsotie 2013.12.31 15:47 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

ficsor 2013.12.23 15:00 - Megtaláltam
Találkozás a ládával.

roburbacsi 2013.12.07 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Köszönjük a rejtést!

Bacsó 2013.11.10 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Nagyon ötletes rejtés, gratulálok!
Az arborétum viszont megérdemelne egy kis törődést. Sajnos leromlott állapotban van.

laca42 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam:) Első ládám, nagyon ötletes rejtés :) Köszönöm :)

Arculat 2013.11.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Köszönjük!

Rockatansky 2013.11.03 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Gyugyu95 2013.11.02 00:00 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés!!Köszönjük!:)

Tamas1004 2013.11.01 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.90
Ötletes rejtés.

kaker 2013.11.01 09:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

szalmakalapos 2013.10.27 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Mások is sétáltak az arborétumban, így óvatosan kellet loggolni, de meglett. Nagyon szép időnk volt, köszi a rejtést !

laszloze 2013.10.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Egy kifejezett geoládás autós kirándulás keretein belül kerestük fel ezt a ládát :)
Köszönkük a rejtést!

ui.: nagyon jó volt a rejtés!!! :) Ötletes

ZoLidi 2013.10.19 00:00 - Nem találtam meg
csúnya környezet

Johnny40 2013.10.15 09:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Szenzációs rejtés, gyakorlatilag belebotlottam..! Köszönjük!

Kozák 2013.09.16 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.84
Harkányi gyógyfürdőben töltött rehabilitáció.
Ötletes a rejtek,majdnem ráléptem.
Köszönet a rejtőnek.

K.L. 2013.09.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
ok

Schlégl 2013.09.04 09:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

rubin55 2013.09.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Mai első láda, köszönjük a rejtést.

Harkány
fuleezs 2013.08.28 11:48 - Megtaláltam
Klassz a rejtés. Sajna vki közvetlenül a láda mellé ürített.:( [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Tamás&Angi 2013.08.25 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Hét évvel ezelőtt egy harkányi nyaraláson kérte meg a kezem a férjem. Most Pécsváradon voltunk és eljöttünk egy kicsit nosztalgiázni, no meg a ládát megkeresni :). Köszönjük a rejtést.

Edit1208 2013.08.24 11:34 - Megtaláltam
Első ládikám:)

Nándor 2013.08.22 16:08 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Shifu 2013.08.22 13:04 - Megtaláltam
ötletes rejtés. Kŕr az arborétumért. :-( Köszi az ismertetőt a többi lŕtvŕnyossŕgról! :-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Dragonfly. 2013.08.22 13:04 - Megtaláltam
Szuper ötlet volt. Szép a park, tényleg kŕr értelek. :-(:-) Köszi nektek! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Renita0703 2013.08.20 11:50 - Megtaláltam
Köszi:)

Kalliszto 2013.08.20 11:50 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés! Köszönjük :)

csapek 2013.08.17 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Valóban trükkös :) Épp egyidőben egy másik párral :) Köszönjük.

mokubean 2013.08.17 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtalàltuk :-)
Tényleg ötletes rejtés! Egy másik kesser párral pásztáztuk az aljnövènyzetet :-)

Csibe&Zoli 2013.08.16 18:30 - Megtaláltam
Megtalaltuk , nagyon jopofa, otletes rejtes! 5* :)
Koszonjuk!

picuresnagyur 2013.08.16 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
köszi, bevallom, a hétvége látnivalói közül messze Harkány tetszett legkevésbé, de ez nem a rejtő hibája :)

 
Párduc50 2013.08.16 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Az arborétum szép, a kulcsom ott maradt a ládánál. De meglett! Köszönöm a lehetőséget!

shitateya.lak 2013.08.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28
Megtaláltuk! Köszi

Piroska18 2013.08.05 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Angel2020 2013.08.01 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.78
Sajnálatra méltó, hogy ennyire elhanyagolt a hely.
Az éppen bevásárlásból érkező "emberek" az arborétum szélén pisiltetik a gyerekeket és a kutyákat.
Nem engedtük volna, hogy ide áruházat építsenek.
Köszönjük!

Nargoth 2013.08.01 13:35 - Megtaláltam
Rosie77-el megkeresve. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2013.08.01 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

JAck:66: 2013.07.29 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.01
1013, megérett a meggy.

DodoJoy 2013.07.27 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

SierraLima 2013.07.27 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.88
Megtaláltuk, köszönjük!

Szabó família 2013.07.27 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Tárnai Szabi 2013.07.20 14:25 - Megtaláltam
köszi [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

ttiti 2013.07.20 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk a fiammal.
Egy déli kör egyik állomása.
Köszi!

Dömemama 2013.07.17 16:20 - Megtaláltam
Köszi!

bonisbela 2013.07.11 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
65 km-es kerékpártúránk után elgurultam az arborétumba, ami inkább egy elhanyagolt park. A rejtés tetszett. Kár, hogy nincs bejelentve a nemzetközi oldalon. Köszönöm a rejtést!

cachekereso 2013.07.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.70
Köszönöm. A rejtés tökéletes, a környezet - időutazás visszafelé mintegy 30 évet.

Áron csapata 2013.07.06 19:48 - Megtaláltam
Kőtelező láda harkányi nyaralás alatt. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

geri83 2013.07.05 17:51 - Megtaláltam
Már ideje volt megkeresni a hozzám legközelebbi geoládát is, boltba menet... :-) Ötletes rejtés, köszönöm. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

takacsimre 2013.07.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Harkányi nyaralásunk során kerestük meg. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

gerydeft 2013.06.30 19:38 - Megtaláltam
trükkös

laszloistvan 2013.06.30 19:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Kellemes kis hűs park. Elég sokat bénáztunk a kereséssel, pedig nem nehéz, de jó rejtés.

Ungerati 2013.06.29 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.18
Könnyű volt. Köszönjük!

gyikok 2013.06.23 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszi a rejtést!

jpal 2013.06.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Villányi dzsesszfesztiválon voltunk a hétvégén, közben kerestük meg ezt a ládát. Sajnos az arborétum kicsit elvadult, de a rejtés ügyes. Igyekeztünk gyorsan a fürdő hűs habjaiba.
Köszönjük a rejtést.

Ezen az úton indulj el!A harkányi strand
Zsókica és Lackó 2013.05.23 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Első zseblámpás keresésünk :)

Tyúkanyó 2013.05.21 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Harkányi üdülésem alkalmával kerestem meg a ládát.
Szenzációs a rejtés!
Köszönöm a lehetőséget.

Kis-Molnár 2013.05.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Köszönjük.

Nebel 2013.05.18 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Kellemes Harkányi pihenés alatt kerestük fel az arborétumot is.
Köszönjük a lehetőséget! :)

 
Ka-Csa 2013.05.15 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Mobilról beküldve. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Balage88 2013.05.11 16:30 - Megtaláltam
Ötletes rejtès

JEff 2013.04.29 19:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

raci 2013.04.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.98
Köszönjük a személyes indoklást a rejtéshez, így sokkal jobb volt a találat. Érdemes volna azonban a ládát még két virtuális ponttal egy a települést bemutató multivá fejleszteni (ha már nincs másik láda). Köszi a rejtést.

bazsogeleba 2013.04.28 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvan, Szandal-ékkal és rengeteg szúnyoggal közösen

szandal 2013.04.28 00:00 - Megtaláltam
Közös találat Bazsogelebával. Köszi!

Strombus 2013.04.14 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.90
Kerékpáros kupa 74,4 km, 20,5 km/h átlagsebesség, 63,3 km/h maximális sebesség, Pécstől lefelé kellemes hátszélben, Harkányig 23,8 km/h átlagsebességgel, vissza pocsék pofaszélben küszködve.

Húú, de régóta ácsingóztam már erre a ládára! Amikor először kerestem még kezdő voltam, nem lett meg. Amikor másodszor jártam erre, beteg volt. Most végre kereshető is és meg is találtam. :-)

Ezt a gondozatlan parkot arborétumnak nevezni a név megcsúfolása. Kár, hogy nem törődik vele a város.

csiguszfamily 2013.04.14 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk

navigaator 2013.04.07 00:00 - Megtaláltam
-

P.B_László 2013.03.24 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.95
Ötletes színvonalas rejtés , köszönöm a rejtőnek .
Nyáron már kerestem , de mostanra segítségem is akadt , és így hamar megtaláltuk , köszönöm László !

galk78 2013.03.15 12:00 - Megtaláltam
Nagy hó miatt nem találtuk a ládát. Rejtővel való kapcsolatfelvétel után kérnénk a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: gecco, 2013.03.18 16:01]

Törpe 2013.03.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Köszönjük a rejtést! Ötletes rejtésért még egy plusz pont jár!
Törpe

JÁDE family 2013.02.08 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük, jópofa rejtés! :-)

kekenj 2013.02.07 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megtaláltam, ötletes rejtés! (Kéretik mindig rendesen visszarejteni!!!)

porgesz 2013.01.14 09:00 - Megtaláltam
Harkányi telelésünk utolsó napján kerestük, a reggeli kezelés miatt sajnos fel kellett adjuk, sajnos csak koordináta volt nálunk, leírás nem, pedig szerintem közel voltunk... Kérjük a jelszó nélküli elfogadást a képek alapján. Köszi!

[Jóváhagyta: gecco, 2013.01.16 18:21]

 
Hz 2013.01.01 09:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.26
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Ködös reggelen a helyszín 
gecco 2012.12.29 13:41 - Egyéb
"Kedves játékostársak, örömmel jelentem, hogy hosszú betegség és lábadozás után ismét látogatható vagyok. Nagy szeretettel várok mindenkit!"

jspanyik 2012.10.20 10:05 - Megtaláltam
Egy harkányi kényeztető hétvége keretében jártunk itt. Tudtuk, hogy eltűnt a ládika, de azért felkerestük a helyszínt.

A fényképek alapján kérjük a találat elfogadását!

Mari és János

[Jóváhagyta: gecco, 2012.11.02 07:06]

Dodo&Toto 2012.08.10 15:45 - Megtaláltam
Ott jártunk, sajnos később vettük észre a bejegyzéseket, hogy a láda "beteg", hűlt helye van. Sajnos az arborétum igen gondozatlan, elhagyatott, piszkos. Kép alapján, ha lehetséges az elfogadás... Köszönjük.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.09.16 21:25]

A beteg ládánál 
winteam 2012.08.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
két napos Harkányi látogatás során kerestük fel, de csak a hűlt helyét találtuk, szó szerint mert pár dolog - melyek szerintem a ládából valók - még ottmaradt..
szeretném kérni a rejtő jóváhagyását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.02.07 23:24]

arborétumbaneltűnt láda hagyatéka
OsiOsi 2012.07.15 00:00 - Megtaláltam
2 napot töltöttünk Harkányban a 10 ajánlott nevezetességből 7-et megnéztünk, mivel fényképezőgépet nem hoztunk a rejtek környékéről mobillal készítettünk képet. A parkot hátulról egy patakon keresztül közelítettük meg(rengeteg parlagfűvel találkoztunk!!!). Ha nem fogadod el találatnak, ez a nap akkor is "felejthetetlen" lesz, hiszen a strandon "elhagytam" 14 ezer forintot.
U.I.: Az egyik helyen nagyon finom fagyit ettünk ! ! ! ! !

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.08.23 13:45]

 
csillagvadasz&kiralylany 2012.07.08 00:00 - Megtaláltam
Kellemes napot töltöttünk Harkányban.
Kérjük a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a találatot.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.08.23 13:44]
Köszönjük!

gecco 2012.06.14 14:05 - Egyéb
Kedves Csövi, köszönjük, hogy vetted a fáradságot és végigolvastad a láda oldalát és annak segítségével megnézted az ajánlott látnivalókat.:-)

Családi okok miatt nem volt időnk foglalkozni a ládával, de most már összedjük magunkat és visszahozzuk a kómából.
Üdv
geccoék

Csövi 2012.05.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 3.26
Betegsége ellenére meglátogattuk a ládát, sajnos a környéken szétdobált papír elvette kedvünket a komolyabb kutatástól. A leírásban szereplő helyeket is bejartuk. Harkány azért megérdemelne egy valóságos ládát. Nagyon szép és tartalmas pünkösdi hétvékét töltöttünk itt. Ha mód van rá kérem a megtalálás elfogadását.
Köszönjük

[Jóváhagyta: gecco, 2012.06.14 14:00]

nmárti 2012.04.01 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.53
Semmi extra, köszi a rejtést!

gecco 2011.12.10 18:55 - Egyéb
Kedves kincskereső játékostársaink!

Mint már korábban jeleztük a láda megbetegedett.
Állapota olyannyira rosszabbra fordult, hogy mától kórházban van gyógykezelésen.
Gyógyulásáért mindent megteszünk és jelezzük, ha hazaköltözött.

Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánunk!

beuuu 2011.11.26 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.88
még novemberben harkányi hétvége során találtuk meg, sajnos a jelszó 'törlődött' a telefonból VISZONT tegnap ébredéskor eszembe jutott :))) evvel a kisebb csodával szeretnék a ládának mielőbbi felépülést kívánni !

*Moka* 2011.11.08 09:10 - Megtaláltam
+

*Vica* 2011.11.08 09:10 - Megtaláltam
Harkányi pihenésünk "kötelező" találata.

SirLes 2011.11.03 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.21
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Sajnos befőttesüveg kupakunk nem volt és ásó eszközünk sem (mert volt nálunk tartalék láda, de túl nagy). Így a helyzet változatlan. A logbook már elég nedves, logolni nem tudtunk bele.

lazac84 2011.11.02 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Segítséggel, de meglett. :) Sajnos nem volt nálunk tető a dunsztosüveghez, se szatyor...

Travo 2011.11.02 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Sajnos teljesen át van ázva a logbook, így amíg nem szárad ki, nem érdemes rá már tetőt sem tenni, mert csak bepenészesedik.

sprok 2011.10.23 10:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.96
A láda még él, de már nem sokáig. Elég lenne rá egy tető is, mert igazából csak az a baja.
Az arborétum tényleg szép, a hétvégét a környéken töltöttük, tegnap este pedig a fürdő melletti hotelban kényeztettük magunkat.
Köszi a rejtést!

zsoltika63 2011.10.17 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.58
Megtaláltam. Köszönöm a rejtest! [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

sziszko 2011.10.08 08:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Kicsit csalódás volt az arborétum, mert sokat vesztett a régi szépségéből :(
a "ládát" kicsit megrongálva találtuk, a teteje eltünt, kerestük a környéken, de nem találtuk, valaki lehet nem tudta mi az visszaejtette. Emiatt a logbook picit beázott, mivel semmi alternativ megoldás nem kínálkozott, fejjel lefelé visszahelyeztük a rejtekében, hogy mégse érje annyi eső.

Gratulálunk a jól sikerült "találkozáshoz" :) és a népes családhoz!!! :)
köszönjük a réjtést!

feel2006 2011.10.08 08:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Kora reggel, első hideg napján az ösznek!
Szebb volt régen!

Atmosz&Zozmosz 2011.10.02 15:50 - Megtaláltam
Megvan :-)

kapitany 2011.10.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.59
Megtaláltuk. Levente kitalálta hogy ezt csináljuk,Inci támogatta az ötletet,Karcsi oda vitt minket, Csaba40 vitte a GPS-t, Tünde és Nelli kisérte, Csaba44 megmozdította, Kata meglátta és mindenki örült.

Puzzle Apartman Gyula 2011.09.29 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.96
A mai nap utolsó találata. 2 évvel ezelőtt Horvátországba menet már kerestük, ám akkor is nagyon sötét volt és nem volt velünk lámpa. Így hagytuk mostanra a találatot, ami nem volt túl bonyolult.
Köszönjük!

Csizmások 2011.09.25 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
ok

macikupac 2011.09.25 07:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.24
Baranyai őrjöngés a XXIII. Geoverseny okán 19.

Gyakorlatilag az utolsó pillanatra halasztottuk a szállásunkhoz legközelebb lévő láda felkeresését. Nem tudom, hogy ez a park valaha tényleg arborétum volt-e (nekem sokkal inkább tűnik közparknak, mert valahogy a fafajok számát igen kevésnek érzem), de talán nem is ez a leglényegesebb dolog. Gyerekként (úgy kb. 30 évvel ezelőtt) biztosan voltam itt a nagyszüleimmel a fürdőben és szerintem azóta sem. Talán ezért, talán másért, de úgy érzem, hogy egy városi sétálós multi, aminek a ládája a jelenlegi helyen van, valahogy sokkal kerekebbé, mutatósabbá tehetné a dolgot. Jártunkban-keltünkben láttunk jó néhány olyan helyet, szobrot épületet, amik kiváló elemei lehetnének egy multinak. Picúr járt itt velem.

Kokó 2011.09.25 07:50 - Megtaláltam
Kess letudva [wapon beküldött szöveg]

AszalósGy 2011.09.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
Hű mennyit kerestem, végül is a feleségem találta meg! Nagyon ötletes! :-)

BushRangers 2011.09.09 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.00
Megvan.

tormagab 2011.09.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.26
Szép park

masek 2011.09.06 19:05 - Megtaláltam
4 éjszakát töltöttünk a láda szomszédságában. (persze nem a parkban)
harkány uncsi, viszont a környék megérte (pécs-tenkes-drávapart-villány-soksokláda)
toll nem volt a ládában, meg épp nálunk se, így nem loggoltunk helyben.

eleem 2011.08.31 13:00 - Megtaláltam
megtaláltam. Mondhatnám, kötelező mivel Harkányban töltöttem egy hetet és a láda 200méterre tőlem várta, hogy rátaláljak. Előző nap már rástartoltam csak mugliveszély volt, igy most jött el az idő. A rejtés trükkösnek mondanám, de ottjártamkor a láda tartalmát szanaszét dobálva találtam. igyekeztem jól visszarejteni.

köszi

wodorka 2011.08.28 12:45 - Megtaláltam
Jópofa rejtés! Köszönöm!

Majtika 2011.08.25 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Siklósi strandolás után hideg sörre vágytunk és a Spar volt a beszerzési forrás. Így lehűlve még beiktattuk a ládát, aminek a rejtése nagyon ötletes. Kár, hogy a park nem gondozottabb, kellemes pihenő lehetne. Amúgy nagyon szép napokat töltöttünk itt, csak hamar letelt.

bohrmann 2011.08.20 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Valójában az ajánlott pontok érdekesebbnek tűnnek, mint maga a park. Simán lehetne egy multit csinálni belőle.

tommx75 2011.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Megtaláltuk! :)

A láda ötletesen van elreljtve :)

Köszönjük: A+T

viratti 2011.08.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.04
KOszos a környék emberek:(

melanchton 2011.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Köszi a rejést. Kár, hogy ilyen elhanyagolt ez a kis arborétum.

arrabona 2011.08.15 12:19 - Megtaláltam
Nyaralásunk hatodik ládája lett volna, de sajnos nem találtuk meg. Lehet nem kerestük elég kreativan. Az arborétum szép. Kérném a képek alapján elfogadni a logolást. Köszönöm.
Szilvi&Zoli

[Jóváhagyta: gecco, 2011.10.14 12:17]

Mivol 2011.08.05 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Hamar meglett, mondjuk voltunk rá hatan... :) Olyan is volt köztünk, akinek első kesses élménye. A rejtés nagyon király! :) Volt sok gomba. Köszi!

krumplifej 2011.08.05 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Ötletes rejtés. Eső után rengeteg gombával.

klaci 2011.08.03 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Megtaláltuk. Cool! :)

Valahogy se nem arborétum, se nem park, de mindenképp az elhanyagoltabb fajtából. Ellenben az opcionális pontok tényleg nagyon jók, a templomkert és a meglepetés alkotás különösen tetszett. Ezekre bizton nem akadtunk volna rá. Köszönjük!

Piczur40 2011.08.02 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Nagyon ötletes rejtés, köszönjük!

gonit 2011.07.29 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.17
Megvan.

Myself 2011.07.28 00:00 - Megtaláltam
Tényleg jó, de könyörgöm, ne hívjuk tujának :) ja, és megtalálás után kb. 2 perccel szó szerint ránkszakadt az ég, de addigra már kocsiban ültünk :) Köszi

csordi 2011.07.26 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
megtaláltam

horlac 2011.07.26 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
megtaláltam

-Bandi- 2011.07.25 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
megvan.

Edizon 2011.07.24 11:40 - Megtaláltam
Szép időben, családos találat.

ark03 2011.07.23 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.81
Az aznapi ládavadászat (GCtuat, GCAKT, GCDMMK, GCharb, GCSKLV, GCGYUD, GCZSK)negyedik tagja.
Eddig már találkoztam néhány ládával, de ez a rejtés mindenképp benne van a legjobb háromban. Egyszerűen kiváló! Nagyon tetszik, hogy ennyire szem előtt van, mégsem veszi észre senki. Nagy köszönet érte!

Winssent 2011.07.22 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Második nekifutásra. Először sokáig keresgéltük, viszont másodikra szinte egyből meglett. Kreatív rejtés. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

fules22 2011.07.19 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.40
Köszönjük ezt a roppant ötletes és egyben merész rejtést, amit 3 napos wellnessezésünk egyik esti sétája alkalmával leltünk meg! Gratula!

tokra 2011.07.15 14:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Rettentően kreatív a rejtés! Eddig ez tetszik a legjobban, bár igaz a szimatom nem csalt, így miután kiszúrtam (nemujdonság) a tuját, pár másodpercen belül megvolt a láda is. Gps nélkül szokás szerint!

sio 2011.07.13 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.82
Szuper rejtés
Arpi

Bébic és Nyúl 2011.07.09 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
megvan!
köszönjük!
Vivien, Viki, Zoli

szentkereszty 2011.06.25 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.48
Felkutatódott.

gecco 2011.06.24 12:55 - Egyéb
Szia air, sajnos sem a koordinátáid nem tökéletesek, se a cserje nem ott van, ahol kerested. A cserje egy kereszteződésben áll - a sok közül, de értékelem a szándékodat és az idődet, ezért természeteen jóváhagyom.
De örülnék, ha megpróbálnád megtalálni.:-)

Üdvözlettel és további jók kincskeresést geccoék.

air 2011.06.23 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.60
Sajnos hiába kutattam a láda után, a szúrós, pókhálós sövényben nem leltem nyomát. A képek alapján kérem a megtalálás elfogadását. Köszönöm.

[Jóváhagyta: gecco, 2011.06.24 12:54]

Frissítve: 2011.07.07.
Másodjára meglett. Elsőre is jó helyen kerestem, de annyira ügyes a rejtés, hogy túljárt az eszemen. Rejtésért jár az 5-ös! Köszi gecco!

Koord. 1Koord. 2
"A" tuja 1"A" tuja 2
Megvan! 
GLB 2011.06.15 18:45 - Megtaláltam
Remek kis eső utáni sétával, egy feledhető vacsora után ott találtuk ahová a pont mutatott. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.3.11] [wapon beküldött szöveg]

flendera 2011.06.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
2. nekifutásra meglett. Remek rejtés.

Plavi 2011.06.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Nagyon kellemes wellness hétvégét töltöttünk el itt és közben felkerestük a környék nevezetességeit és kincseit. Így ezt a ládát is.
Első körben egy másik kereszteződésben keresgéltünk sikertelenül, de nem adtuk fel. Másnap fitten és üdén már a jó elágazásnál gyorsan rátaláltunk. Jó rejtés.

Péter60 2011.06.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Már majdnem bepipultam, hogy nincs meg, pedig már láttam hasonlót nem is olyan messze:)! Poénos rejtés!

ROLIFIRE 2011.05.31 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.15
Megtaláltam! Van egy-két kereszteződés itt a parkban :) GPS nélkül nem olyan egyszerű! Köszi a rejtést!

A park egyik kereszteződése 
nexus6 2011.05.26 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Itt van Harkányban a szállásunk, ezért már az előző nap néztük a ládát. Ma reggel elindultunk, de a kóborló két kutya láttán nem mertünk kiszállni az autóból. Valószínű a közelben levő ház lakójáé a két kutyus. Este már nem akadályozott semmi, ezért Andi elsőre rányúlt a rejtekre, és nagy örömujjongás közepette jelezte a megtalálást.

rotty 2011.05.22 15:15 - Egyéb
Pécs - Görcsöny - Harkány - Siklós- Pécsudvard- Pécs kör lett volna, de Vokánynál elkapott a zivatar, így kapóra jött a 4 percen belül induló vonat, amellyel Pécsudvardig kisegítettük magunkat. Jól tettük, a zivatarcella szélén hajráztunk hazáig iszonyatos szélben, és pár perccel a hazaérkezés után ért utol a felhőszakadás...
Kerékpáros kupa: 47,0 km

zsbodor 2011.05.14 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
Baranyai ládázás 3/6. Tetszett a rejtés...

goligon 2011.05.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
James Bond-os, kiváló rejtés, szebb időket megért környezet. Köszi!

a rejtés 
feketeildi8 2011.05.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Nagyon sokáig kerestük, mivel nem néztük át a weboldalt rendesen, habár az már majdnem túl sokat árul el az egyébként fantasztikus rejtekről. A park sajnos nincs méltó módon karban tartva, pedig igazán gyönyörű lenne!!!

Pepe 2011.05.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Hát ezt elég sokáig kerestem, és bár a leírás segítőkész, ajánlom, hogy NE befőttes üveget keress, azt majd csak később fogod látni :-).

Domos 2011.05.07 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.05
A múlt héten már próbálkoztunk egyszer ezzel a ládával, akkor sikertelenül. Most meglett.

 
Fakopács 2011.05.07 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.70
A múlt héten már egyszer nekifutottunk a ládának, de akkor nem jártunk sikerrel. Most viszont gyorsan meglett. Nagyon ötletes a rejtés. Az arborétum nekünk egy kissé elhanyagoltnak tűnik.

 
wildpig 2011.05.02 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Szuper rejtek! Utána egy jót sétáltunk a megadott pontok mentén Harkány belvárosában.

Találat 
sinus90 2011.05.02 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Ahogy az ajtót kinyitottam Dzsó-t pillantottam meg, aki rögtön megkérdezte: mi a mai tervem. Harkányba iparkodom - mondtam. Elviszlek, ha jössz most, mert Pécsre megyek - mondta. Secperc alatt készen voltam. Jól körbesétáltam a várost, majd irány Siklós.

 
lelcache 2011.05.01 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Bővebben, ha hazaértem! :-) lelcache [wapon beküldött szöveg]

bojuvica 2011.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Ötletes rejtés, kerestük pár percet, pedig hibátlan a leírás.

gecco 2011.04.24 17:00 - Egyéb
A láda korábban "megsérült", így egy kis kényszerű "egészségügyi" szünetet tartottunk. A mai napon eredeti rejtésének megfelelően, ajándékkal feltankolva visszahelyezve.
Jó kincskeresést!

Orantes 2011.04.08 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.99
Este sötétben többször is belefutottunk a sövénybe, de azért könnyen meglett. A Termál Hotel tuti 10 pontos találat.

lovagias 2011.04.03 15:45 - Megtaláltam
:)

Érdekes a rejtés, de könnyen meglett. A park megérdemelne egy kis gondozást.

Bicajtúra végén. mai 5. találat.

 
tmolli 2011.04.02 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Köszönöm!

baranyaifiú 2011.04.02 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
OK!

Szöszke15 2011.04.02 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Megvan!

Ferkókoma 2011.03.27 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.10
ok

Mr. Fülixáj 2011.03.26 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Első motoros kessertúra - 11.

Erősen merülőben volt a telefon, így nem voltam biztos benne, hogy meglesz. De aztán kibírta még a következőt is.
A Spar parkolóig fejből mentem, ott aztán fülig ért a fülixám, mikor láttam hogy kb. 100 méterre van.
Koo pontatlan, kb. 10 m-rel ÉK-re mutat.

Feri0705 2011.03.24 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Harkány Siklós között kerékpározás közben találtuk meg a ládát.
Aki Harkányban jár kóstolja meg a fagyit isteni az Amadeus fagyizóban.
Jó a rejtés.

Avranella 2011.03.15 09:20 - Megtaláltam
Privetyik! :) Koszi a rejtest! [wapon beküldött szöveg]

viktorke 2011.03.14 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.64
Nem tudom, hogy jó ötlet-e ez a féle rejtés.. Esetleges szemétszedés, vagy park rendberakás esetén tuti hogy eltűnik...

szulez 2011.03.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.86
A GCUSER után ezt is megkerestük.
Zoli, Helga, Zsuzsa, Barnabás, Mártika, Bíbor

pliptai 2011.03.14 10:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Köszönet a rejtésért!

Hinter 2011.03.14 08:34 - Megtaláltam
O.K.

FTom 2011.03.14 08:34 - Megtaláltam
Többnapos túra alkalmával.

M.Sasa 2011.03.14 08:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.69
Harkányi hosszú hétvégi tartózkodás alatt jártuk be a környéket 9-en. Hinterrel és FTommal ládázgattunk is, ez volt a 14/22. találatunk, jól el volt dugva. Tetszett a környék. Köszi a rejtést.

Cicusok 2011.03.05 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Saras volt az idő,de megvan :):D néhányszor elmentünk mellette, de azért sikerült :)

PEx2 2011.02.25 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Gyorsan meglett. Szerintem jó a rejtés, ilyen forgalmas helyen nem sok egyéb lehetőség adódik.

Madym 2011.02.20 11:30 - Egyéb
A tavalyi év után ismételt találat, mivel idén is Harkányban teleltünk. Debrecenből érkeztünk. A tavalyi, rendkívül ötletes rejtés helye nem változott, ellenben a formája igen. A rejtek egy bizonyos része nagyon nem illik a környezetbe!!! Szerintem mielőbb javítani kellene!

Giorgio 2011.02.10 15:30 - Megtaláltam
Nem találtam geoládát.
Kérem a rejtő segítségét!

[Jóváhagyta: gecco, 2011.02.13 17:43]

 
villam.tibor 2011.02.05 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.36
Harkányi hétvégénk második ládája.
Csodálatosan szép időnk volt.

Dudipofi 2011.01.25 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Elrejtés: 10!!
De: MEGTALÁLTAM! :D

szgabriella 2011.01.25 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.30
Nagyon szuper rejtés! :)

kovacsbalu 2011.01.25 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.90
Megvan. Harkányi pihenés + láda gyűjtögetés.
2/4

RoriZo 2010.12.29 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Köszönöm a segítséget, ügyes rejtés.

LionDaddy 2010.12.16 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
A koo. elég pontos lett volna a könnyű találathoz, de a hó kicsit nehezített rajta. A tuják tényleg hatalmasak.

Köszi a rejtést !

 
atipapa 2010.12.16 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Köszi

oldhambogyo 2010.12.04 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.64
Villányi hétvégénk harmadik ládája.

Paul 2010.11.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.94
Köszönöm a rejtést.

Dexter75 2010.11.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.50 súly: 1.00
Eső után kicsi latyakos volt a környék, de könnyen megtalálható.

MiMintTeam 2010.11.12 12:00 - Megtaláltam
Kellemes hétvégét töltöttünk Harkányban és közben véletlenül megtaláltuk. Köszi a rejtést :)

taxpayer 2010.11.06 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.48
Nagy szurkolósereg élén lett meg a láda. Azért igyekeztünk, hogy ne keltsünk feltűnést, békés logolás után szépen visszarejtettük az üveget.

SzoViki 2010.11.06 10:52 - Megtaláltam
+one

Csöreszék 2010.11.06 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.19
Harkányi tartózkodásunk során természetesen ezt a ládát sem hagyhattuk ki.

A leírásból mindenképpen törölném az átjáróra vonatkozó részt, mert emiatt kb. 10 percig rossz oldalon bóklásztunk.

Márta 2010.11.06 09:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Megtaláltam.

Okulár 2010.11.05 20:30 - Megtaláltam
Teljes sötétségben, a csodálatos csillagos égbolt alatt sétálva izgalmas volt kutatni a mobiltelefon lámpáját ki-bekapcsolgatva...

feketegere 2010.11.01 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Köszi a rejtést!

nifulop 2010.10.23 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.48
Megtaláltuk: Niki, Niki, Adrián és Tamás.
Sajnos a park nagyon elhanyagolt, szemetes, ahogy a láda környéke is.

a láda egyik bátor őre :) 
L-200 2010.10.16 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megvan.

parrish 2010.10.16 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
megtaláltuk.

FyG 2010.09.30 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Megvan. [wapon beküldött szöveg]
Szép park. Harisok hangoskodása között leltem rá nejemmel, harkányi üdülésünk első napján.

Csiga 
ésKata 2010.09.24 17:58 - Megtaláltam
A Zergékkel jártunk erre!

Zergi 2010.09.24 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.16
Fogtam!
Idén itt volt egyesületünk találkozója. Megint összekötöttük a túrázást a fürdéssel és a borkóstolással.

 
Törpe80 2010.09.13 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.23
Kár hogy így el van hanyagolva.Köszi.

osibring 2010.09.09 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.15
ok

kogyo 2010.09.05 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.24
A Harkányi pihenés során meglett. A rejtés nagyon jó. A sövény már átjárható, és a termetes tuja maradványát sem láttam a környékén.

árvaibenedek 2010.09.02 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

gnegyzet 2010.08.21 19:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Köszönjük a részletes városismertetést.
A láda rejtését ellenőrizni kellene, mert elég elhanyagolt állapotban van.

eperdzsem 2010.08.21 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Pécsi 3 napos tartózkodásunk alkalmával, Ágnessal és Bélussal.

Kicsit szemetesFa-rkasszemet nézünk
SzínvilágRégi szerelem
Régi képeslapÁrnyék szélém
Erika&Bojszi 2010.08.21 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.43
Megtaláltuk!
Az üveg beázott a logfüzet kissé nedves.

jakabj16 2010.08.16 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Nagyon szemetes és elhanyagolt a környék, de a láda beleillik a környezetbe! :)

zalajaro 2010.08.14 20:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Povyagi és Matthau vendégszeretetét élvezve. Harkány egyik gyöngyszeme MO-nak

wilkat 2010.08.14 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Szép környezet, nagyon trükkös rejtés!

Zsiráf 2010.08.14 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.13
Gyalogos kupa: 24,6km

A buszról még pont jó helyen szálltam le. Volt ott egy művelődési ház, és pár ajtóval odébb egy megszűnő ajtón kiállítás felirat és zárt ajtó... A piac bezzeg működött. Rengeteg sakk készletet árusítottak. Itt ez ilyen menő termék? Aztán odataláltam a befőtt közelébe... Némi keresgélés után rá is találtam. A környezet barátságos, de a rejtés inkább az elásott eset...

napvirág 2010.08.11 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Strandolás után sétáltunk el a ládához, ... nem igazán értem, hogy miért nem gondozza az önkormányzat ezt a területet. A rejtés roppant ötletes!
A park szép, megkerestük a meglepetést is, nagyon hatásos!

Köszönöm a lehetőséget és az új ismereteket!

Maratonos Maci 2010.08.11 18:55 - Megtaláltam
*

mic00004 2010.08.11 16:53 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mackka 2010.08.11 16:53 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

vilani 2010.08.11 15:10 - Megtaláltam
megtaláltam

popey1974 2010.08.11 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 2 átlag: 2.67 súly: 1.00
megtaláltam.

Ati 2010.08.07 16:50 - Megtaláltam
A szúnyogok győztek, mi nem győztünk menekülni. logbookba nem írtunk.

Dudika 2010.08.01 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.38
Megtaláltam Köszönöm

Cool 2010.07.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Ügyes álcázás és pontos leírás. Köszi a rejtést!

Marci és Anya 2010.07.26 12:30 - Megtaláltam
A rejtés ötletes, de a környezet nagyon gáz! Olyasmibe botlottunk, ami első körben vissza is tántorított minket a további kutakodástól, de a koordináták mégis a "nyilvános wc-hez" vezettek...

EVANDU 2010.07.23 17:15 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk!
Kissé elhanyagolt és így lehangoló az arborétum.

nida 2010.07.15 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Köszi!

Kukucska 2010.07.14 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
megvan

targonczas 2010.07.12 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Könnyen meglett, de sok szúnyoggal találkoztam.

kletyo66 2010.07.11 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltan

gecco 2010.07.08 12:38 - Egyéb
kedves ciluvagyak:

Ennek több oka is van:
- Harkány nagyon forgalmas, nem lehet észrevétlenül hagyományos ládát levadászzni, multit meg nem akartunk, de leírtunk minden látnivatalót a városban, kordinátákkal ás a gps nélküliekre gondolva térképpel, hogy mi hol található.

-Akkoriban még egész szép volt a park a maga vadregényes módján. Időnként lemegyünk szemetet szedni....de hát....

- Személyes oka is van - ez megtalálható a láda leírásban, de azért mégegyszer: itt ismerkedtünk meg férjemmel 31 évvel ezelőtt és született belőle 3 utód. Hát ennyi a történet.

- Szúnyog meg sajnos most mindenhol van, ahol egy kis tócsa is található.

Ezek ellenére a valamikori arborétum mind Harkány önkormányzatának szégyene, mind a szemetelő, odapiszkitó embereknek. Ebben maximálisan egyetértek veled és vérzik is érte a szívem.

üdv
gecco

ciluvagyok 2010.07.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.97
Megvan!
Azt sajnos nem értem, hogy egész Harkányban miért pont ide, az elvadult, szúnyoglepte, szemetes parkba került a láda, rengeteg ennél sokkal szebb és érdekesebb helyet is találni a városban...
Maga a rejtés nagyon tetszett, a környezet nagyon nem...
Köszi!

Robi* 2010.07.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.51
Köszi

Jani70 2010.06.30 14:40 - Megtaláltam
Egész napos mecseki ládázás keretében Feri60-al. Meglelve.

feri60 2010.06.30 14:40 - Megtaláltam
Egykor bizonyára jobb napokat látott arborétum, hasonló ládával, amelyet sikerült egy klotyónak használt sarokba pottyantani. Kár, mert a rejtés ötletes.

fimre 2010.06.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Millió, millió szúnyog. Lepusztult vagy inkább természetes(?) arborétum, s egy ötletes rejtés. Harkányi nyaralás alatti "kincskeresés" a 4 éves Tomival és a 8 éves Imivel. Fotó sajnos nincs, így is megettek a szúnyogok :-(

Zolnai 2010.06.05 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Megtaláltuk :)
Nagyon ötletes rejtés!
Köszi!

Zarvox 2010.05.30 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, bár a szúnyoginvázió miatt nem volt kellemes a séta.
A mostanában uralkodó esők és a rejtés mikéntje miatt a tartalom kicsit nedves volt, lehet hogy érdemes lenne valamivel vízállóbb megfejtést keresni.
Lala+Ági

effell71 2010.05.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Ott kirándultunk és sikeresen megtaláltuk.
Köszi.

csg69 2010.05.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.85
Nagyon cseles :)

sumonyi 2010.05.02 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Köszönjük.
Soma, Tünde, Zoli

rotty 2010.05.01 14:10 - Egyéb
Villányi kerülés Pécs - Újpetre - Palkonya - Villány - Siklós - Harkány - Görcsöny - Pécs útvonalon, 850 m szinttel, remek időben.
Iszonyú szembe szélben küzdöttem Villánytól Harkányig, kellemetlen szakasz volt ez ma, nem sokat segített ma a szél a tekerésben. Véletlenül jutott eszembe ez a rejtés, útba esett, így megálltam. Élénkül az élet a fürdő környékén, már nyitva a strand is.
Kerékpáros kupa: 88,0 km

geoguru 2010.04.26 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.90
Kicsit elhanyagolt a környezet .

pistika 2010.04.24 01:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.77
otletes rejrem ejjel nem is volt egyszeru megtalalni.
koszi!

Csaba és Kati 2010.04.23 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
HEURÉKA!
Rövid keresés után belebotlottunk! Köszönjük!

LogA fürdést sem hagytuk ki
Vikikeee 2010.04.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Tetszett ,bár nem volt a legegyszerűbb....

kecsrics 2010.04.08 00:00 - Megtaláltam
Ez a 2.-dik ládánk, és még nem nagyon tudjuk mit kell keresni bármint ami nem illik a környezetbe vagy a eldugások tipusait! Harkányiak vagyunk, de izgi volt.
Kösz szépen!

gecco 2010.04.04 18:00 - Egyéb
Ládakarbantartás történt. Az eddigi helyén az eddigi állapotban volt és van továbbra is, némileg feltuningolva ajándékkal. Információ, hogy a telepítés időpontjában készült képhez képest (1. fotó) a tuja és a sövény sajnos jóval gyérebb.
Köszönjük, aki eddig is javítgatott a láda állapotán, további sikeres kincskeresést!

Tuja és sövény 
Mr Zerge 2010.04.04 10:20 - Megtaláltam
Meg van. részletesen később... [wapon beküldött szöveg]

Tyuk 2010.04.02 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Szakadó esőben a Máriagyűd környéki cache-ek begyűjtése után értünk ide. Sajnos nem találtuk meg a ládát, pedig a kordináta környékén minden méretesebb tuja tövét megvizsgáltuk. A sár miatt túl nagy földön fetrengést nem rendeztünk és az eső miatt negyed óra után feladtuk a keresést, így kérjük kép alapján elfogadni a találatot.
Felmerűlt az az elmélet is, hogy hátha valaki ellopta a ládát, de bízzunk benne, hogy csak mi voltunk ügyetlenek.

[Jóváhagyta: gecco, 2010.04.02 21:09]

 
ferikov 2010.03.20 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon ügyes rejtés. Sajnos a láda be volt kicsit ázva, megpróbáltam javítani rajta.

félnarancs 2010.03.15 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Nyáron valószínűleg szebb a környék. A rejtés ötletes, de egy kis szerencsével nekünk nagyon hamar meg lett. Köszi!

Láp Lidérce 2010.03.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Hazafelé menet útba ejtettük a parkot is, bár sétálni már nem sok erőnk volt.

Harkányi park 
hering 2010.03.13 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az arborétumot majd nyáron újra felfedezem! :-)

 
hador 2010.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.17 súly: 1.00
egyszerű volt !

zsuk 2010.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.17 súly: 1.00
ez egyszerű volt , nem volt rendesen elrejtve !

cila 2010.03.07 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
A rejtés zseniális. A parkban mókusok kergetőztek :) Ládázás után kipróbáltuk a fürdőt is. Köszönöm a rejtést.

Madym 2010.02.19 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megvan, 45. találatom. Párommal Harkányban töltöttünk el öt éjszakát Debrecenből, 18-tól 23-ig. Szép volt a kis erdő, bár nyáron sokkal szebb lehet. Nagyon ötletes a rejtés. Köszönöm!

Zsuzsa&István 2010.02.11 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
15 cm-es hó alól sikerült előkaparni, kösz a rejtést

waldegard 2010.01.02 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.82
Megvan

turboka 2010.01.02 11:37 - Megtaláltam
Megvan.

Apexsek 2009.12.31 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
A siklósi vártól a szálláshelyünkre tartva még betértem az arborétumba.
Sajnos már sötét volt, de így a remek rejtés különösen izgalmas volt!
Utána még elnézelődtem egy kicsit a parkban magammal versenyezve:
-Sötétben próbáltam rájönni, épp milyen fát látok.
-Majd felkapcsoltam a lámpám, s megnéztem eltaláltam-e?

A csapattal megbeszéltük, hogy Harkány, s a szálláshelyünk tetszett (a fürdő viszont méltatlan volt számunkra a hírnevéhez...).
S ha úgy is visszatérünk, megnézem az arborétumot nappal is.
Úgy sokkal többet mutat.
Bár így is nagyon jól éreztem magam a kincs, s a fajtakeresős játékban...

horgaszjani 2009.12.29 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.67
megtaláltuk köszönjük a rejtést. :)

rika79 2009.12.25 00:00 - Megtaláltam
Nehezen leltük meg!!!

Űrturista 2009.12.11 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.52
Csobb!

tcsb 2009.12.07 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Fejlámpás találat lett belőle, mert hosszúra nyúlt az aznapi kirándulás a környéken. Ügyes rejtés.

Szlil 2009.12.07 18:20 - Megtaláltam
Egyszerre belerúgtunk :-) a logok alapján nehezebb találatra számítottunk.

sattila & Kata 2009.11.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Egy egykor szebb napokat is látott parknál ez a város sokkal többet mutat. (Mint ahogyan a ládaoldal is!)
3 napot töltöttünk itt, kellemes pihenéssel. Köszönjük a lehetőséget.

MaciMac 2009.11.18 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.38
Megvan!
Sajnos utcai ruhában voltam, minden eszköz nélkül, és nem tudtam a rejtésen egy kicsit javítani. A közelben gyűjtik a hullott ágakat, félő, hogy az álca kínálja magát.
Ötletes, jópofa rejtés. A Colorado egy lépésre állított meg. Így könnyű...
Köszönöm!

 
sambenedek 2009.11.12 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Vaksötétben, egy biciklilámpa gyengécske fényénél, de a leírás figyelembevételével hamar meglett. Ötletes rejtés, alaposan visszarejtettük. Sok sikert az utánunk jövőknek! :-)

sötét van 
timi és a mackó 2009.11.07 13:30 - Megtaláltam
Köszi, nagyon ötletes rejtés. sokáig kerestük.

L.C 2009.11.06 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Fantasztikus rejtés, ilyet még nem láttam. Még jó, hogy kiselefántként trappoltam be a bokorba. 2 nap után igazán felüdülés volt megtalálni. Köszönöm!

ruudvan 2009.11.06 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
2 napig kerestük egyfolytában, és véletlenül akadtunk rá, mikor már feladtuk volna! Nagyon tetszett a rejtés. TOP 10-ben az ötletért.

szocsmarci 2009.10.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.88
Ha nem botlok bele, meg sem találom. Kissé szemetes a környék, nagy a forgalma, csodálom hogy még illetéktelenek nem fedezték fel. Ebből is látszik, hogy nagyon jó a rejtés.

Hol van? 
rambo101 2009.10.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Sok a szemét! :(

Gextrem 2009.10.27 00:00 - Megtaláltam
ez is meglett

prisoft 2009.10.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.93
Na ez egy hat pontos rejtés! Nagyon ötletes. Igyekeztem úgy visszahelyezni, hogy a következőknek eszébe se jusson ott keresni :)
Köszönjük a rejtést!

Márti, Reni, prisoft

Nervas 2009.10.23 22:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Villányi borozgatás után a korom sötétben, nagy kihívás volt számomra meglelni a ládát. Most már jól vagyok:)
Köszönet az ötletes rejtésért!

joerno 2009.10.23 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.36
Megvan, nagyon tetszett a rejtés ötletes a kivitelezése. Joci találta meg mikor véletlenül belebotlott. Laci, Lacika, Joci, Ágota, Ernő.

Burn 2009.10.23 17:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

lghost 2009.10.23 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Nagyon jópofa a rejtés. Köszi.

parphis 2009.10.19 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Nagyon tetszett a rejtés, ötletes nagyon. Köszönjük a sétát is.

fodordav 2009.09.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszönjük a gondosan összeállított idegenvezetést! A láda is nagyon ügyes, remélem tartósan a helyén marad. Néhány napos őszi pihenőnket töltöttük itt, a környék ládáiból "mazsolázva". Nem először jártunk itt, de örömmel jövünk máskor is, láda nélkül is. E+D

Norbee5 2009.09.04 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.60
Egyszer már próbálkoztam, de nem lett meg, mivel megbetegedett a láda. A rejtők újrarejtették, méghozzá igen trükkös módon! :D Gratula a rejtésért, nagyon tetszett!

FROGIRL 2009.09.03 16:56 - Megtaláltam
Szerencsére itt volt a szállásunk a kempingben,így volt időm elhurcolni szegény barátnőmet magammal a szúnyogosba. :)
Rengeteg a szúnyog, ezért a környezet csak 4-es, de a rejtést külön kell megdícsérni, nagyon ötletes!!!

Pomisa 2009.08.29 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.78
Ötletes rejtés!A láda környéke televan aknákkal.A park szemetes ráférne egy takarítás.

spary 2009.08.29 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.65
A rejtés nagyon ötletes, főleg a fadarab az edény tetején. Sajnos a környék elég lelakott, és arra is figyelni kell, hogy hova lépsz!
Köszi!

Iván bá 2009.08.27 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.15
A bokorsövény mögött, a láda környékén sok a szemét. A rejtés nagyon ötletes!

Almond 2009.08.22 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.14
Megtaláltuk! :-) Az arborétum sajnos tényleg méltánytalanul el van hanyagolva. A kess környékét vécének használják. Nem öröm így loggolni, de erről nem a rejtő tehet. A rejtés ötletes. :-)
Köszi!

Almond
Csimo 2009.08.20 12:33 - Megtaláltam
Szemetes környezet. A láda ötletesen van megoldva, így jól rejthető.

Petri family 2009.08.20 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.04
A láda nagyon ötletesen van megcsinálva, így a rejtése is érdekes.

pörsing 2009.08.18 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.98
5 nap harkányban

matt77 2009.08.16 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Sajnos a park tele van szeméttel, szomorú ezt látni.
A rejtés ismét nagyon ügyes, mint a szársomlyói ládánál!

Dave96 2009.08.15 00:00 - Megtaláltam
Szia evbert :)
Köszi a rejtőnek a rejtést!

evbert 2009.08.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Nyaraltunk a nagymamánál, Vele találtuk meg! :)
Sajnos az arborétum elhanyagolt nagyon! Viszont úgy vettük észre, ez a szúnyogokat ez cseppet sem zavarja... A rejtés nagyon ötletes! Köszi

Rudi Team 2009.08.10 08:40 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

ssophie 2009.08.08 23:00 - Megtaláltam
később

adams 2009.08.08 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Éjszaki találat kedvesemmel. Bolyongtunk egy kicsit, a végén úgy lett meg, hogy a sötétben megéreztem a talpam alatt:)

Kicsicsapat 2009.08.07 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Megtaláltuk!
Egy kis délelőtti séta és kerekezés közben.
Kellemes környezet, de sajnos kissé elhanyagolt, rengeteg a szemét.
Nagyon szép ez a vidék!

Köszönjük a rejtést!

arra bent... 
Rocco21 2009.08.06 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.43
Megvan! 28. láda. A rejtés jó, bár valójában én nem nevezném arborétumnak ezt a helyet, inkább csak egy kiserdőnek. Akiket megkérdeztünk, hogy merre találjuk, azok mind furcsán néztek ránk, hogy "Jéé, itt van Arborétum?"... Rengeteg a szemét és a szúnyog (17 csípés csak a bokámon 5 perc alatt!). Szép fák vannak ugyan, de nincs kellően rendben tartva a terület.

TujaToboz
Kiserdő 
Gotica 2009.08.02 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Megtaláltuk.

lajtmann 2009.08.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.52
Gyors találat! A környéken sok a szúnyog, meg sajna a szemét is!

Attibati 2009.08.01 07:45 - Megtaláltam
kerékpáros találat Tüdővel.
Az arborétum kissé elhanyagolt, de bárcsak minden település belterületén lenn egy ekkora összefüggő zöldterület,

tudo 2009.08.01 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.27
Attibati szolgáltatta mára az utazást és a kellemes és sportos társaságot :-). Összesen 85 km-t kerékpároztunk vegyes körülmények között: hol országúton, hol városban, hol poros erdei utakon, és persze sok helyen toltuk-vontuk-cipeltük a kerékpárokat. 1000 m emelkedés jött össze. Ami mindenhol és egész nap jellemző volt egyöntetűen, az az elviselhetetlen hőség volt. Az útvonal Siklós - Harkány - Kórós - Adorjás - Diósviszló - Harkány - Túrony - Bille - Máriagyüd - Siklós - Attibatinak 10, nekem 7 új ládával.

Siklós központjában tettük le az autót, átültünk kerékpárra és indultunk az Ormánság felé a "Három folyó túraútvonal" Zöld kerékpár-on. A láda pontosan útba esett, nem hagyhattuk ki. Jól is tettük, mert az első három láda utáni visszafelé vezető úton kerülnünk kellett volna.

A láda azonnal meglett. Az arborétumból a szúnyogokon kívül nem sokat érzékeltünk. Logoltunk, majd folytattuk az utat GCORKA felé.

AttibatiLogolás - Attibati mozgó GC irodája
Gagyimodó 2009.07.26 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Jó hely!

mjdgm 2009.07.23 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.98
Kétnapos ládanyitogató villámlátogatást tettünk a "Déli-Végeken", így a második nap délutánján úgy döntöttünk, hogy a szállásunk közelében rejtett ládával fejezzük be a sorozatot.
A koordináták azonnal a rejtek közelébe vezettek minket, itt azonban már az éles kesserszem kellett a rejtek felfedezéséhez.
Ügyes rejtés, köszönjük!

bodorkos 2009.07.22 13:11 - Megtaláltam
Koszi a rejtest, trukkos volt a rejtes, en ketszer elsetaltam mellette,
sanyus meg egybol eszrevette. Sanyus + Edit

szamosszamoca 2009.07.19 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.80
Szúnyoginvázió, ma másodszor:(. Nagyon tetszett a láda teteje.

rolandar 2009.07.19 11:29 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

HENTIKE 2009.07.14 11:55 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

DOGMAN 2009.07.14 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 2.15
[wapon beküldött szöveg]
Sok a szemét a parkban...bár ez nem a láda hibája.

farkasék 2009.07.13 12:17 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Bogi és Papi 2009.07.12 15:13 - Megtaláltam
Iszonyat sok szunyog között megtaláltuk

Jocó&Kata 2009.07.09 19:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Köszönjük a rejtést.
Nagyonötletesnek találom a rejtést :)

Endresz_család 2009.07.06 18:00 - Megtaláltam
219.

A nyaralásunk 12. ládája.

A láda rejtése rendkívül jó, a környéke meg rendkívül elhanyagolt. A sok feredőző túristától befolyó pénzből tán illene fordítani valamit az arborétum kellemessé, csalogatóvá tételére is, így valóban lehangoló.

Mivel este hat után mentünk pancsizni, valami potom összegért, tán negyedáron jutottunk be a strandra, mégsem kétezersokszáz fejenként... kellemes volt.

Köszönet a tippért!

non 2009.07.05 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
A fürdőfesztivál esti koncertje előtt kerestük fel a ládát. Kis gondolkodással meglett:) Ügyes rejtés!:)

Kakukkos és Hajszál 2009.07.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Már eléggé lerobbant ez az arborétum sajnos.
Viszont a rejtés nagyszerű. :)

helgosz 2009.07.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.00
Széppé tehető környezet

Access Denied 2009.06.29 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.34
"Délvidéki" ládabegyűjtő körút 4. láda.

Jó volt sétálni a parkban. Még jobb volt megtalálni az igazán ötletes ládát!
Figyelem! A Pécsre vezető utcán található cukrászdában adják az ország legnagyobb fagylaltját! Itt a Balaton-parton ebből 3 gombóc is simán kijönne! :-D

Sétaút 1Sétaút 2
Sétaút 3 
gecco 2009.06.28 20:00 - Egyéb
Köszönjük a jelzéseket, a füzetcserét, ajándékpótlást!

A mai napon ládakarbantartást végeztünk. Kicseréltük a ládát (üveget), a tartalmát frissítettük. Visszatettük az eredeti helyére az eredeti rejtési móddal. Összegyűjtöttük a szemetet a láda közelében, de azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy nem lesz ismét szemetes. Sajnáljuk, hogy emberek képesek így bánni környezetünkkel.
Jó ládakeresését kívánunk minden további kincsvadásznak!

stoto 2009.06.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
4 napos harkányi mininyaralás keretében. A szúnyogok csak arra vártak, hogy megtaláljuk a ládát, azon nyomban elleptek minket.
Nem értem, hogy a meglepi miért "meglepi", ennyi erővel minden műalkotás az lehetne. Nem is kötődik a játékhoz.
Az őslénytárat ajánlom mindenkinek!!!

atravel 2009.06.21 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.26
Nagyon borongós napon sikerült begyűjteni a ládát, a GPSek alig láttak holdat. Mégis a szúnyogokat követve egész könnyen sikerült megtalálni (persze nekem könnyű, mert a feleségem szokta kiszúrni a ládákat :))

h725 2009.06.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Való igaz, fénykorában minden bizonnyal magával ragadóbb lehetett. Persze, ez az "elvadult" romantika is érdekes. Viszont a parkot tényleg igényesen, odaadással gondozzák. A strand sem maradt el, úgyhogy Harkány valóban komplex élményekben részesített minket:)
Köszi a rejtést!

Bogi, Zsófi, Zsolt, Vali, Zsolt

Ez a madár nem szerette volna, hogy lefényképezzükOrvhorgászat az út túloldalán:))
pumdavid 2009.06.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megvan. Rengeteg volt a szúnyog!

Csöpke 2009.06.06 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.49
Szép lenne az arborétum, ha nem lenne ilyen szemetes, Szúnyogírtót vigyetek! A rejtés ötletes. Már nem igaz, hogy termetes a tuja, nagyon megritkították!

Az arborétum egyik útja.  
Fonte 2009.06.06 12:50 - Megtaláltam
Egy rövidke munka Harkányba szólított, ha már arra jártam, néhány láda is belefért a napba, scelével, Prüntyivel, és Csigabigával.
A fiúk elmentek ezt a ládát földeríteni, és sétálni egyet, amíg én a munkámmal végeztem. Én már a "kitaposott ösvényen" mentem a ládához.

Csigabiga 2009.06.06 11:42 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

scele 2009.06.06 11:41 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

SuperGeo 2009.06.01 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Mai harmadik ládánk. Nagyon jó rejtés, tetszett.
A ládát kicsit karbantartottuk: tettünk bele logfüzetet, tollat (ill. tollbetétet), és pár játékot. Az üveg is meg van repedve de az nem volt nálunk.

Köszönjük a rejtést!

Ildióbuda 2009.05.31 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.38
Érdekes rejtés! :)

 
kl 2009.05.31 09:29 - Megtaláltam
Koszonom, hogy itt lehettem! [wapon beküldött szöveg]

gabssy&laslandes 2009.05.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.38
Sajnos kétszer is meg kellett látogatnunk az arborétumot, mert először rossz kereszteződésnél kerestük a ládát.

Gálcsalád 2009.05.24 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Moháék 2009.05.22 19:10 - Nem találtam meg
Nagyon jól éreztük magunkat Harkányban, az arborétum azonban hatalmas csalódás volt. A ládát nem találtuk meg, csak rengeteg szúnyogot és szemetet. Nagyon elhanyagolt a park, talán egy másik hely szerencsésebb lenne a ládának.

 
Csako1 2009.05.22 18:00 - Megtaláltam
Kedves Gecco!
Ott jártam, de nem találtam - fényképet csatolom... Kérlekk fogadd el! Üdv.!

[Jóváhagyta: gecco, 2009.05.25 12:15]

A helyszín 
Norbee5 2009.05.16 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg a ládát (szúnyogot annál többet :) csak rengeteg szemetet, pedig az összes sövény alját oda-vissza áttúrtam.
A képeket igazolásképp tettem fel, bocs a minőségért, a mobiltelefonom este nyolc felé a sűrűben ennyit tud :)

 
MacKay 2009.05.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Jópofa esővédő megoldás!

ben10 2009.05.10 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.00 súly: 2.08
A láda nem a tuja alatt, hanem a sövény alatt volt, nem elásva, csak elrejtve, iszonyatos szeméttenger mellett. A ládában nem volt füzet és toll.
Elrejtő esetleg eredeti helyre visszarakhatná a ládát.

Mr Bean 2009.04.24 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Megvan!

Annamarie 2009.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.48
Az arborétum nagyon elhanyagolt terület, a harkányiak nem is tudtak róla. Nagyon szemetes a terület, a láda is a szemétkupac közepén hevert. Pedig igazán szép környezet lenne, ha....

Zelma 2009.04.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.17 súly: 1.00
Hát...éjszaka...nem volt rossz:)

Stautoma 2009.04.13 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 3.05
Végre sikerült gyalogosan bejárni a déli szőlőhegyünket
:)

Húsvét hétfő :)az arborétum ...
fürdőzés utánünnepi ebéd
pityer 2009.04.11 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.40
Megtaláltuk.Nagyon huncut érdekes rejtés tetszett.Köszönjük a rejtést.

Belyus 2009.03.20 17:30 - Megtaláltam
Tuti, hogy vagy ott van vagy volt, ahol kerestem, de ekkora szemétkupacban nehezen találja meg valaki. (Főleg, hogy eléggé sötétedett) :(

[Jóváhagyta: gecco, 2009.04.03 18:24]

Köszönöm

 
Molli 2009.03.17 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam

pdrive 2009.02.18 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.52
Hűvös téli napon, nagy szemétkupac közepé találtuk meg az ötletes rejtésű ládát. Köszönöm!

béka & hápi 2009.02.15 16:16 - Megtaláltam
Megvan.

Cerberus 2009.02.08 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Megtaláltuk!

Sanciman 2009.01.24 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Nem volt nehéz megtalálni, mert a közeli szállodától 100 méterre van, mi pedig itt töltjük ezt a hétvégét.

peterpan 2009.01.04 09:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Régebben már jártam a fürdőben is, most azonban nagyon siettem, hogy maradjon elég időm a 3 várra. Emiatt most nem időztem a parkban, még kabátot sem húztam. Kerestem egy darabig a ládát, aztán eluntam és már fáztam is, ezért felhívtam a legutolsó megtalálót Carmint. Nélküle még most is havat lapátolnék, vagy a kupac szemetet szórnám még jobban szét. Ezúton köszönöm neki.
Tetszett a hely, de a rejtés nem (földbeásott törött üveg, amit belepett a hó). Amikor kiemeltem a helyéről, jött vele a fészke is, úgy össze voltak fagyva. Az ötlet jó, de nem egész évre, ahogy az a "szent szövegekben" is írva vagyon.

carmin 2008.12.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
A rejtés nagyon ötletes. Az év utolsó ládája lett.

RAJ & Wicky 2008.12.24 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A park ezen része elég gondozatlannak tűnik! Sajnos a láda körül nagyon sok a szemét! Az üveget nem próbáltuk kinyitni, mert el van repedve, szerencsére a jelszót így is el lehet olvasni! A láda rejtésének megoldása viszont nagyon ötletes!

oli_b 2008.12.03 22:20 - Megtaláltam
Trükkös rejtés.
A Harka-kút le volt takarva egy nagy citromfacsaróval télire :-(

Firesanyi 2008.11.30 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megtaláltam ötletes a rejtés,azt hiszem nekem is kell egy GPS.

Tyborg 2008.11.16 14:43 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

dudikoph 2008.11.16 14:42 - Megtaláltam
Villanyi borozgatos hetvegerol hazafele.

dominicus 2008.11.09 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Gratulálok a rejtőnek, ez igazán megérdemel 3 ötöst! A láda álcázása zseniális, szakít a "párhuzamos faágak" módszerrel. Bár eléggé kiesik a központból, de így legalább végig tudtam sétálni Harkányon, és megnéztem minden ládához csatolt POI-t, legjobban a MEGLEPETÉS tetszett, nagyon klassz! Harkány nagyon szép, látszik, hogy az emberek itt próbálnak ügyelni a környezetre! Jót fürdőztünk és este pedig Berecz András mesemondó előadását hallgattuk meg a Korona Hotelben. Jó kis egésznapos program volt!

Országalma és vandalizmusR.kat. templom
Népmesei alakokA sas karmaiban-'56
Film-utánérzésKözel a rejtek!
kiralyek 2008.10.31 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Szép a park a szökőkúttal, a meglepetéssel, érdekes a katolikus templom és az arborétum is gondozott. Köszönjük ezt a kellemes sétát, amivel befejeztük harkányi őszi pihenésünket.

Mama és Papa 2008.10.31 11:45 - Megtaláltam
Szép kis város. Három napot töltöttünk egy kisebb társasággal,az egyik szállodában. A rejtés megoldása és a láda nagyon tetszett.Az ajánlott látnivalókért köszönet.

Indulunk a sétára,idősebbek lassabban jönnek
Egy ötletes rejtés.és egy gyönyörű park.
tozoli72 2008.10.26 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
5letes a láda rejtése, nagyon szép a park.

Vándor Csillag 2008.10.24 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.17
Harkányi hosszú hétvégén találtuk Jucyka 84-el.

eszel 2008.10.23 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Ok!

Tub 2008.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.18
ok

zara 2008.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
ok

VasG 2008.10.22 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Harkányban töltöttük a hosszú hétvégét, az itteni ládát még a megérkezésünk napján megkerestük. Az arborétum elég elhanyagoltnak tűnt, de a tágabb környezete - Harkány - javított az összképen. Tetszett a rejtés. :) A parkban vigyázzatok hová léptek, sok kutya járhat erre...

zeti 2008.10.11 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk

anzsu7 2008.10.11 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk

Csíkos Tigris 2008.10.09 18:15 - Megtaláltam
+

Ours 2008.10.09 18:15 - Megtaláltam
Nehezen, de meglett. Épp sötétedett, már kezdtük volna feladni, de aztán előbukkant. :)

vileda 2008.10.05 08:15 - Megtaláltam
:)

bgecco 2008.09.21 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.71
Nagyon ötletes rejtés. sokat kerestem, pedig vagy kétszer rá is léptem.
Levadászva az "asszony elutazott hétvégére" c. 65 ládás szabadidőprogramom keretében. Két és fél nap alatt őrült módon bejártam Tolnát-Baranyát. Megismerkedtem nagyon sok szép hellyel, várakkal, forrásokkal, hegyekkel, temlomokkal, tanösvényekkel, ártéri erdőkkel, városokkal, stb... Nagyon nagyon köszönöm minden rejtőnek, aki hozzájuttatott eme élményekhez.

Mackadam 2008.09.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
A park valóban el van hanyagolva, sötétedéskor kifejezetten kisérteties.
A rejtés nagyon ötletes, gratulálunk és köszönjük.

befi 2008.09.18 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
.

Bejárat a parkbaEgy kissé elhagyatott
bszemethy 2008.09.14 09:00 - Megtaláltam
OK

lovasvadasz 2008.09.13 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Megtaláltam!

Köszi a rejtést!

fuzbal 2008.08.30 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.81
[wapon beküldött szöveg]
Berni, Hugi, R.K., Liza

mackopar 2008.08.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Sajnos mint azt már írták tényleg eléggé elhanyagolt a park sokan szeméttelepnek nézik:( A " LÁDA" / üveg / rejtése ötletes.

ösvénybuxus
james 2008.08.21 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.05
Megtaláltuk. A rejtés nagyon jó, többször elmentem mellette, pedig a nyomok elég kijártak voltak. A park elég rossz állapotban van. Mintha ide nem jutna az IFA-ból.

Anita, Judit és James

brejti 2008.08.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltam. A park egy kicsit szemetes, egyébként nagyon furfangos rejtés. Köszi

benci 2008.08.13 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.30
Nagyon trükkös rejtés már majdnem feladtuk a keresést. Sajnos mások is jártak előttünk a bokros részen egyéb ügyeiket ott végezvén. Ez sokat rontott a hely megítélésén.
Réka, Erika, Benci.

Apafia 2008.08.13 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.36
A rejtés 5++++++++ :), a környék sajnos nagyon szemetes.

zazu 2008.08.11 17:30 - Megtaláltam
A fürdő meglátogatása előtt még nem sikerült megtalálnom, de utána szerencsére igen! Tényleg jó a rejtés... nekem mondjuk pont a kereszteződés közepére mutatta a gps, így mind a négy sarkot át kellett néznem... (a sövény nélküli sarokkal szemben van).

waneqr 2008.08.08 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Hát, ez nagyon ötletes rejtés!

Sztanik 2008.07.26 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
A második ládám.

Pet 2008.07.25 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.56
Villányi geo-nyaralásunkon. Becsapós rejtés, át lehet siklani felette:)

babe 2008.07.25 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Megvan

bobeky 2008.07.21 19:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Most ismerkedünk a játékkal. Ez volt az első ládánk, és bár siklósi vagyok, és rengeteget jártam Harkányban, valahogy az arborétumba sosem tévedtem be. Pedig nagyon szép. Az elrejtés is nagyon ötletes. Szóval szuper volt. :)
Tomi, Maja, Peti, Vanda

delif 2008.07.20 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Nagyon kiéhezett szúnyogok vártak... ötletes takarás.

new will 2008.07.19 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.17 súly: 2.86
Köszi

Kadorca 2008.07.19 00:00 - Megtaláltam
+

sheriff 2008.07.15 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.20
[wapon beküldött szöveg]

zs&t 2008.07.14 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.56
A helyet nem mindenki kincskeresés céljából keresi fel, viszont a park szépen gondozott. Azért az új padokat hiányoltuk egy kicsit.

tótheszter 2008.07.14 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Családi nyaralás keretében begyűjtött "cache". A változékony időre való tekintettel a strand vs. láda problematikát az utóbbi nyerte...:) Ötletes a láda, jó a rejtés. Kivettük a dióangyalkát, helyette a ládába került a bokszoló viziló. Annyira belelelkesedtünk, hogy bevállaltuk a siklósi sétát (GCSKLV) is.

Boldogan az ajándékkalKessercsalád Harkányban
Getlaky 2008.07.13 18:28 - Megtaláltam
megvan

Geobéka 2008.07.03 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megvan, ötletes rejtés :)

Sly 2008.07.03 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
A rejtés igen jó, kicsit sétáltunk...

Sly & Andi

Kandi1 2008.06.29 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.48
Hazafelé Harkányból.

Pales 2008.06.29 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.77
A rejtés és a rejtek kialakítása ötletes. Az arborétum nem igen nevezhető annak. Elhanyagolt, szemetes a környék. A padok nincsenek karbantartva. Sajnálatos.

Puszkany 2008.06.05 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.04
Ötletes rejtés! Baggio 67 fotója sokat segített.

Hosszu és Maszat 2008.06.02 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.68
Ötletes rejtés, többször is majd felbuktam a cache-ben. Király!

Baggio 67 2008.06.02 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.18
Kerestem---találtam!! Baggio 67

KJ & GM 2008.05.20 13:10 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Köszönjük a lehetőséget!

Kalasz 2008.05.11 18:20 - Megtaláltam
Über frankó rejtés.

Fantomas 2008.05.10 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
A láda rejtése csillagos 5-ös, már azt hittük nem jó helyen keressük, mert nem akart előkerülni. :-) Viszont a park... pont az ellenkezője. :-(
Egy jó nagy sétával körül néztük a városban, sok szép épület és más látványosság is van.

peterbud 2008.05.10 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.10
A rejtés klassz, a háttérsztori megható ;)

Gabeen 2008.05.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.08
Gratula! Szuper rejtek!

kigyula1 2008.05.04 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.77
Lehetne rendezettebb is a park.

Mackók 2008.05.04 06:05 - Megtaláltam
hazamenetel hajnalán, jó nehéz volt megtalálni, de élveztük, hogy a szállásunk mellett van egy geoláda:)

monguz 2008.04.19 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
A környezetről az előző megtalálók már elmondták a véleményüket, igazuk van, helyenként kupacokban áll a szemét. De hogy valami jót is mondjunk: Harkányban sok a park, a zöld felület, már csak sok szorgos kéz kellene a megfelelő állapotban tartásához. Sajnos az elmúlt napok esőzései után szügyig érő sár volt, ráadásul annyi szúnyog, amennyit tavaly egész évben nem láttunk :)

A rejtés nagyon ötletes, a kivitelezése is igényes, gratulálunk a rejtőnek! Persze megint kis csapatunk jobbik fele (értsd: Kati) találta meg, nem véletlen, nagyon ért ehhez. Egy kis ajándékot kivettünk egy rokon kislánynak, egy másikat pedig beraktunk a ládába. Köszönjük!

H. Gábor 2008.04.06 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.93
A rejtés egyéni és ötletes volt, a park meg szemetes és elhanyagolt.

Eszter, Barnabás, Domonkos, Honorka, Sebestyén +én.

LouChe 2008.04.06 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Amíg a többiek fürödtek, mi sétáltunk egyet. Sok érdekes dolgot tudtunk meg Harkányról a ládaleírásból.
A rejtés nagyon-nagyon ötletes!

Macusa 2008.04.05 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.42
GPS nélkül a Tenkes teljesítménytúra után.Az arborétum lepusztult és szemetes, a rejtés viszont nagyon ötletes!
Macusa1 & Macusa2

Ráró 2008.04.01 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.65
A rejtés nagyon ötletes,a környék rendkívül elhanyagolt,sok a szemét.Vigyázni kell,mert sok a kullancs!

Lujzi 2008.04.01 14:05 - Megtaláltam
Megvan.

nemecsek 2008.03.27 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Megtaláltuk

Mickey75 2008.03.27 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
A feleségem találta meg.

CS.CS 2008.03.24 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Későn értünk a helyszínre, már majdnem teljesen beesteledett, de ennek ellenére a PDA fénye mellett mégis megtaláltuk! Csodás zárása volt a húsvéti ünnepnek.
Csaba, Orsi
cs.cs@freemail.hu

 
Zsu. 2008.03.23 16:55 - Megtaláltam
Mikulással.

Mikulás 2008.03.23 16:55 - Megtaláltam
Köszönet!

tomusz 2008.03.23 12:25 - Megtaláltam
Nagyon szuper láda volt, különleges a rejtés (főleg az álca)

pgyp 2008.03.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
A javasolt parkoló le volt zárva, ezért a főút mellett álltunk meg. A rejtés nagyon tetszett, Fanni lányunk találta meg.

álomfogók 2008.03.22 12:50 - Megtaláltam
Túrony óta sem lett sokkal szebb az idő, itt is vártam egy kicsit az eső csendesülésére. Pont az ösvénnyel szemben parkoltam le. Aztán végre rászántam magam az elindulásra. Kicsit tartottam a rejtéstől, hogy túl sok keresésre fog kényszeríteni, de egy véletlen mozdulat szerencsét hozott és a jópofa rejtés felfedte titkát. A geoforintot elhoztam, keresek neki újabb helyet távolabb az indulásától.

VP 2008.03.22 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.16
Kora reggel, eső után, csönd.
Húsvéti szünet Pécsett és környékén. Péntek-szombat egyedül, vasárnaptól Milával és Piroskával. Szombat: Délvidéki várak, Dráva-Duna-mente és a Villányi-hegység.

vtsp&tav 2008.03.18 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Zseniális rejtés! Először azt hittük, h eltűnt, mert fa tövében nem volt, de ágak voltak, gyanúsan helyezve. A rejtő segítségével meglett. Ritka az ilyen precíz rejtés! Inkább 6ost adtam vona rá.

A park is nagyon szép, még így szakadó esőben is, csak néhol elég szemetes.. kár.

Mindent összevetve tetszett a rejtés, köszönjük!

in: GeoForint
out: -

Yoe 2008.03.10 20:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Köszönöm a segítséget a rejtőnek.

markoga 2008.03.07 14:51 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Hrvatska 2008.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.31
Túrony, majd Máriagyüd felől érkeztem gyalog. A park valóban szép lehetne ha kicsit gondoznák. Sajnos tucatszámra láttam az eldobált sörösdobozokat. A rejtek valóben ötletes. Az őslénykiállítást mindenkinek nagyon ajánlom minden igényt kielégítő körbevezetést kaptam, ráadásul ingyen.

Bernix 2008.03.02 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.53
Megvan!

Gyros 2008.03.02 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.70
5letes rejtés! :) Szép nagy a park!

főút :) 
KiVi 2008.03.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
A logok előzetes tanulmányozása után viszonylag hamar meglett, ötletes! Sajnos a park eléggé le van robbanva, ráférne egy nagytakarítás.

gryzly 2008.02.29 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.32
Lehangolo kornyezet, mindenutt sorosdobozok, pisi-kaki, hadnesoroljam mi meg..

Adri & Gryzly

Jevica és Gyuszi 2008.02.27 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Ez az első megtalálásunk. Ennek ellenére nagyon könnyen megtaláltuk a ládát, de ez a jó leírásnak is köszönhető. Az arborétum nagyon szép lenne, csak kár, hogy nem becsüljük meg.

yoggi 2008.02.24 16:20 - Megtaláltam
Meglett ez is, nagyon szem előtt van, ha a láda nem is , de a kereső igen. Valaki illemhelynek nézi rendszeresen kisgyereket talán nem kéne ideengedni. Azonkivül hogy a park eme viszonylag kies részét megismerhetjük semmi több. Egy "városi multi" végpontjaként elmenne, de így magában........

tori 2008.02.23 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.06
A környezet tényleg nem túl szívderítő, főleg így télen, de a rejtés csillagos ötös.

Tekiék 2008.02.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Egy csodálatos hétvégét töltöttünk Harkányban. Sajnos az idő elég cudar volt, de még így is jó volt! Köszönjük

Csuhás 2008.02.10 09:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.19
Nem olvastam el a leírást csak a koordinátára mentem. Már majdnem feladtam a keresést amikor Ica utánam jött és elmondta hogy egy fadarabot kell keresnem. Igy már pillanatok alatt előkerült az avar alól a fadarab, majd a geoüveg. Nagyon ravasz rejtés, nem találtam volna meg segítség nélkül. Köszönöm!

Csuhás

Utak a parkban
Luxi69 2008.02.09 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
A GPS-t egy kicsit megviccelte a növényzet, de meglett :) Logbookbot olvasva láttam milyen forgalma volt ma a ládának ;)
Nagyon ötletes rejtés! Gratulálok hozzá!

Benedek, Katinka, Bori, Judit, Tamás

Legend 2008.02.09 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.30
Ügyesen el van rejtve, nehezen találtuk meg.

BoBoKoZo 2008.02.09 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Egész családdal kirándultunk. Jó volt a leírás, ezért viszonylag könnyen becserkésztük. A gyerekek nagyon élvezték. Nagyon jópofa a rejtés, csak a park elég lepukkant, sok a szemét.
Köszi:
Bogi, Botond, Boma, Kornél, Erzsike, Béla

A & K 2008.02.02 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.68
Sok a szemét,pedig szebb is lehetne az arborétum!Hihetetlen ötletes a rejtés,ilyennel még nem találkoztunk!

Toti 2008.01.24 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Egy céges kiránduláson vettünk részt. Ennek keretében Harkányban volt a szállásunk. Ebéd utáni levezetésként bejártuk a várost. Csupa új vagy felújított ház, rendezett közterületek, kitűnő ládarejtés.

hrex 2008.01.24 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Pár éve már nem jártam Harkányban. Alaposan megváltozott a település. Mintha most épült volna az összes ház. Nagyon jól kitalált kis ládika várt bennünket.

Somo'La 2008.01.20 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Egy harkányi fürdő után este értünk oda. Jónéhány perces keresgélés után már-már indultunk volna haza, mikor sikerült megtalálni... Nem sok ládám volt még, de nem gondoltam, hogy ilyen is van. Tökéletes álcázás...

Tototo 2007.12.28 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
A hó a barátunk, de itt nem volt a segítségünkre ...

Csaba & családja 2007.12.22 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.73
Egy ideig rugdostuk az avart, míg a véletlen segített. Öteletes rejtés.

Pilu 2007.12.21 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.25
Oks.

reti813 2007.12.21 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.83
Ok.

dc3 2007.12.09 11:07 - Megtaláltam
Becserkelve! [wapon beküldött szöveg]

BarEZ 2007.11.09 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Jopar hete jartam a ladanal, de csak most jutott eszembe regisztralni :)
Tokeletes rejtes!

vt54 2007.11.07 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Hogy miért maradt majd' utoljára a legközelebbi láda, már örök rejtély marad. Talán ezzel búcsúztunk Harkánytól idén. Kellemes séta hagyományosan naplemente után, viszonylag gyors találattal. Az arborétum így ősszel igazán gyönyörű és a rejtés nagyon ötletes. Külön köszönet a részletes harkányi "túravezetésért" és sok boldog évet együtt. VT54

barsi 2007.11.04 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.63
vér profi rejtés!
kösz!

vasstyúk 2007.11.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Pécsi túránk utolsó napján Ágota és Pííít barátainkkal (K-55) elhatároztuk hogy levezetjük a sok gyaloglást egy kis fürdőzéssel.
Harkányra érkezve nem bírtuk ki, hogy ne nézzük meg a wap-on hogy van e láda a környéken.
Nem volt hiába!
Szép környezetben egy tökéletes rejtéssel találkoztunk.
Ezek után már jobban esett a fürdés is. :) A hazaút már nem annyira.

Sárgaősz
BogyókPiros folt
A csapatÉlet kontra elmúlás
K-55 2007.11.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Szep park! Vadaszunk egy grillcsirket, majd lubickolunk egyet. [wapon beküldött szöveg]

Háromnapos, jól sikerült nosztalgia út Pécs környékén a régi-új kesser vasstyúk párossal. A kiruccanás gyenge pontja az időjárás volt, mely nem az előrejelzések és a kedvünk szerint alakult.

A hétvége végső állomása volt Harkány. Fürdést terveztünk és már úton voltunk a fürdő felé, amikor eldöntöttük, sétálunk még egyet, megnézzük a harkányi arborétumot. A döntést nem hiszem, hogy bárki is megbánta volna négyünk közül. A képek magukért beszélnek. A parkban vastag sárga-zöld-rozsdabarna-vörös levélszőnyeg fogadott. A fák ugyanilyen színekben pompáztak és csodák csodája, a napocska is kikandikált egy kicsit a felhők mögül. A rejtés kifogott rajtam, a fiúk azonban egyből kiemelték, annak ellenére, hogy igazán rendhagyónak mondható és nagyon ötletes! Nem véletelen a szín jeles! Köszönjük!

A grillcsirkéből pedig végül csípős kolbász lett, amit lubickolás követett. Méltó befejezése volt nosztalgia útunknak. Ágota

Ősz 03Ősz 02
Ősz 04Ősz 06
Ősz 05Ősz 01
Tompika & Pimpike 2007.11.03 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
ok

Pifu 2007.11.02 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Szép!

 
Fazék 2007.11.02 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Hosszú hétvégés pihenés Harkányban, kb. 700 m-re volt a szállásunk a cache-től. Kötelező találat.

Ninja family 2007.10.29 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ez volt az 1. ládánk. Egyenlőre még GPS nélkül, de gyorsan meglett. A rejtés nagyon király!

geobubo 2007.10.29 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Villányi kirándulás ládázással, Bockozással, Gerézéssel, stb. egyszóval jó volt. 13/2
GRATULA A FRIGYHEZ!!!
Az Arborétum hotelben laktunk és innen indultunk ládázgatni

logo 
Ajtony 2007.10.28 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.12
Remek ötlet a geokonzerv álcázása a rácsavarozott fakéreggel. Azt hiszem, nem egyszer utánozni fogom - jogdíj nélkül.

Zerind HUN 2007.10.28 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Egy esős napon látogattunk el ide, útban Villány felé. A ládától 120 méterre parkoltunk, bár lehetett volna közelebb is. A gépéess órája nem állt át automatikusan téli időszámításra, emaitt 1 órával későbbi időpontot írtam véletlenül a ládanaplóba, mint kellett volna. A fürdő nem különösebben érdekelt volna, a város többi látnivalója viszont igen, de az eső miatt nem néztük meg őket. Úgyis visszajövünk még a környékre más ládák miatt.

Gyombi 2007.10.27 22:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
[wapon beküldött szöveg]

Családi séta este, itt lógatjuk magunkat a fürdőben, este kis unszolásomra kijöttünk ládázni :) A rendőrök nem néztek furcsán... :)
A rejtés ötletes!

Varga Gábor 2007.10.27 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Gyors, könnyű találat, de a rejtés nagyon ötletes! Köszönöm.

Bubuka 2007.10.21 16:25 - Megtaláltam
A láda természetesen ott van, a szuper rejtés az igaz! Már én is majdnem feladtam, mikor gyanús lett valami.
4 napos túrán voltunk máriagyüdi szállással. GCKOHG után úgy láttam, a 6 órai vacsorához még korán van hazamenni, ezért eljöttem még ide is.

z1974oli 2007.10.17 15:20 - Nem találtam meg
Vagy tényleg szuper jó a rejtés vagy már nincs ott a láda. 20 perc bokortúrás alatt nem lett meg. Szó mi szó a műhold vétel se volt tökéletes a fák alatt, de a leírás elég részletes és a kütyü is oda mutatott.
A meglepetést viszont /szerintem/ jó 60 méterrel odébb mutatta és ott + - 4méter volt a pontosságom.
A meglepetéses park azért jóval szebb!
Zoli&Lea&Áron

Itt van vagy voltNem csábít ládakeresésre
Kellemes üldögélést!Szép hely megérdemel egy ládát!
Lehet, hogy itt bújik valahol 
Pupu 2007.10.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.21
Baranyai barangolás fekvőbiciklin, gyönyörű napos időben - reggel még deres volt a fű, később egy szál póló is elég volt. Mivel nem szeretem a városi multikat, Kozármislenyt simán leautóztam, majd otthagyva a kocsit, Harkányi arborétum, Mattyi Madár Emlékpark, bólyi kálvária és vissza Kozármislenybe, 112 km, élvezetes túra. Hazafelé kocsikázva széplaki bús rom és Szarvas-kút.

Harkányt ismertem már, de az arborétumot nem. Szép, csendes hely, de úgy látszik, a sörösdobozok és a borosüvegek csak odafelé találnak utat, aztán ottragadnak. A rejtés csakugyan szuper: egy pillanat alatt megtaláltam, de kizárt, hogy avatatlan észrevegye. Hosszú boldogságot kívánok az itt kezdődött kapcsolat szereplőinek!

Útközben 1Útközben 2
A parkban 
sirgalahad 2007.10.16 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Munka kapcsán nyílt alkalom
Hogy erre ládázzak én
Holnap meg is tapasztalom
A gyógyvízben gáz a kén

bregő és andorpapa 2007.10.14 16:50 - Megtaláltam
A Tenkesen jártunk, hazafelé tettünk még egy gyors kitérőt Harkány felé, hogy legyen egy kis geocaching is a napi programban. Mivel már naplemente után értünk a településre, nem andalogtunk sokat az amúgy kicsi arborétumban: célirányosan közelítettük meg a ládát. Amit persze nem találtunk elsőre. Ennek két oka volt: a GPS vétel nem volt tökéletes, valamint a rejtés sem túl evidens. Először nem a megfelelő oldalon próbálkoztunk, aminek az volt az eredménye, hogy sikeresen megzavartuk egy sündisznó szunyálását (hiába, eléggé gyanús volt egy nagy levélkupac - ő fészkelte be magát alá). Aztán az összes lehetséges helyet átkutatva sem jártunk sikerrel. Persze ahogy az lenni szokott, ismét Bregő lelt rá a ládára, ami nem is láda, hanem egy speciális befőttes üveg. Nem akarjuk lelőni a poént, de maga a rejtés az egyik legötletesebb megoldás, amivel találkoztunk.

Maga a park első látásra nem nyerte el a tetszésünket, túl közel van az országúthoz, de jó időben akár szép is lehet, valamint az összkép biztosan pozitívabb lenne, ha bejártuk volna az amúgy szépen összerakott weblap által ajánlott összes pontot.

attila12 2007.10.09 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Hosszas keresgélés után meglett. Nagyon ötletes a rejtés! Az arborétumnak így elhanyagolt állapotban különösen romantikus a hangulata.

Arborétum naplementekorArborétum naplementekor
domika 2007.10.07 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Kicsit nehezen találtuk meg, mert nagyon ügyesen van álcázva (vagy mi voltunk ügyetlenek :)). Minden elismerésünk az ötletért. :) A park világosban biztosan szebb lett volna. Így sem rossz, de néhol kcisit szemetes.

Csámborgó Csikók 2007.10.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
OK!!!

szilu 2007.09.30 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Érdekes környék, szép kis helyek vannak errefelé. A rejtek annyira jó volt, hogy már-már majdnem feladtuk a keresést, mire Edina megtalálta.

park 1kiserdő
patakvadászok :-)
park 2NY-ról közelítve
gabence 2007.09.29 22:31 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.90
Megtaláltuk!
Igazán jó megoldás a rejtés! Nagyon ügyes és kreatív!
Köszi!
Vera, Zsolti, Bence

autogaz 2007.09.29 09:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Hétvégi kirándulásunk 2. állomása. A rejtés nagyon klassz. Egy pár percig a szomszédos sarokban kerestük, de a leírás újbóli elolvasása után ("észak-keleti sarkában ") egyből meglett.

molb 2007.09.23 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.36
megvan.
a rejtés k....va jó de a környezet az lehetne szebb is ez persze nem a rejtő dolga.
Molb&Andrea

geronimo70 2007.09.22 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Henike,Jusztina,Lajos Siklósról

isoprof 2007.09.15 14:03 - Megtaláltam
Kiváló rejtés. Tudtam, hogy ott van és nem találtam meg sokáig.
Köszi

SagiK 2007.09.12 13:20 - Megtaláltam
5letes láda. [wapon beküldött szöveg]
Mivel még sok dolgunk volt mára, így a parkban nem sok időt töltöttünk.

Vagdalthús 2007.09.11 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
A rejtés az egyik legötletesebb, amit eddig láttam. Egyhetes harkányi (és környékbeli kirándulásokkal tarkított) üdülés keretében, esti séta közben leltünk a ládá... izé, üvegre. Hangulatos ez a park, a fürdő melegvizes medencéjében, ciki vagy nem, a nagy idegrendszer-helyretétel közben elaludtunk. Felébredve láttuk, nem csak mi :-))

BiharyG 2007.09.09 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
A környék nem különösebben ragadott meg, de a rejtés nagyon ötletes, tetszik!

BiharyG + Zsuzsi

 
freddy 2007.09.02 20:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.22
Közkívánatra a hosszú log eliminálva...

777steve777 2007.09.02 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.18
Köszi a rejtést, kreatív a technikája! Szép vasárnapi séta a parkban.
Kitti és Pisti

povyagi 2007.09.02 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.20
harkányi hétvége Mathauval

Mathau 2007.09.02 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.59
A rejtés 5ös lenne, csak ne egy sz.ró helyre került volna...

$züc$i 2007.08.23 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Harkányban nyaraltunk, a ládát három napon keresztül kerestem, mert előtte elfelejtettem megnézni a pontos leírást, a gépem pedig a DNY-i sarokra mutatott. Az utolsó próbálkozásnál eszembe jutott a WAP használata. Hasoncsúszós, sötétben tapogatós lett, de megtaláltam. Az álca tökéletes.

ier 2007.08.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.65
Itt voltunk nyaralni. A rejtés nagyon jó!

bluemonday 2007.08.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
A GCTO rejtése után már nem tudtam tovább várni, hogy ne nézzem meg a két gecco ládát. A láda közelébe érve hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy melyik sövénysarkot keressem. (valószínűleg a felhős idő miatt.) Végülis a harmadik volt a nyerő. Ilyen ötletes rejtést én még nem láttam, bár még én is az elején tartok... Amúgy a láda rendben van, mintaszerű rejtés.

MataPeti 2007.08.17 06:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.12
Reggeli séta

banyóka 2007.08.10 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Az elrejtés nagyon tetszett, már azt hittük, nem találjuk, amikor mégis meglett, ötletes volt. De a "sövénysarok" nem tetszett, olyan érzésem volt, mintha egy nagy WC-ben turkáltam volna.

jalso 2007.08.10 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.08
MEgvan [wapon beküldött szöveg] és ez a lényeg, mert a rejtő már aggódott, hogy ez a cache is a matyi láda sorsára jutott.

Egy kissé nehéz volt rálelni a megadott tujára, mert az ösvényelágazásban 3 is megfelelt a leírásnak. Aztán az egyiknél egyikünk szerencsére rálépett a ládát álcázó ...ra, és a hang alapján már egyértelmű volt a találat. Vigyázat! Ne egy olyanra lépjetek rá, amitől a babona szerint szerencsétek lesz! Sajnos olyan is van a környéken. (Most olvasom Katika logját, amelyben erről beszámol Szóval ez már ötnapos nagydolog.) Ettől eltekintve igen szép a környék közel egy szupermarkethez és egy piachoz, ahol mellesleg sikerült néhány fontos dolgot bevásárolnunk. Köszi mindenért:
Ildi és Gyuri

gecco 2007.08.10 08:58 - Egyéb
Ilyen nincs!!!
Nagyon igyekszünk ma délután lemenni és megnézni.
Ha igényled, természetesen jóváhagyjuk a megtalálásodat.
Illetve ahogy a fentebbi bejegyzésből látszik - köszönet Jalsonak - szerencsére megvan a láda.

Miktek&Szilvi 2007.08.10 08:18 - Nem találtam meg
Sokat keresgéltük,de nem találtuk meg(pedig telefonos segítséget is kértünk)Lehet hogy ellopták?
MIKTEK

katika 2007.08.05 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.98
Ügyes rejtés [wapon beküldött szöveg]
Harkányban a közeli kempingben szálltunk meg, majd ez volt a mai első láda. A rejtés nagyon tetszett, de sajnos a láda közvetlen közelébe valaki odapiszkított, ami nagymértékban rontotta a környezetről alkotott véleményünket.

Hegedüs 2007.08.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.06
Szép munka.
DDA.

Bugár-orienteering 2007.08.03 08:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.46
öt napos tájfutó verseny keretében a környék hagyományos ládáinak begyüjtése történt. ma Harkányban futottunk.

szakica 2007.08.02 14:06 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a rejtés gratulálok!

 
Mihul 2007.08.02 14:06 - Megtaláltam
ok

G Kornel 2007.07.31 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Harkányi üdülésünk során a párommal megtaláltuk ELSŐ ládánkat,amit nagy izgalommal kerestünk. A rejtés nagyon ötletes amihez gratulálunk.

mmackoka 2007.07.30 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Kb 50 méterre van a barátom nyaralójától, ahová hétvégére jöttünk kirándulni, úgyhogy nem lehetett kihagyni! Nagyon ötletes rejtés, alig találtuk meg!

macika57 2007.07.28 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.00
Elso ladam volt, baratokkal jo idotoltes volt. Az elrejtes otletes, de beletelt egy kis idobe, mig megtalaltuk, tobbszor is atfutottam felette. Koszonom az elmenyt!

kupec 2007.07.26 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.05
Jó meleg volt.

gyöngyfűző és párja 2007.07.25 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Szép lenne a park, ha nem lenne ennyire szemetes, és a "lakók" máshová költöznének. A rejtek egyedi, nem egyszerű rálelni.

bigmick 2007.07.23 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Nincs nagy forgalom a láda környékén (csak egy illető "végezte dolgát" az egyik sövény mögött). A rejtés nagyon ötletes.
Egy kis szomorúság: PDA-m cerkája valahol ott maradt a rejtek mellett az avarban.

kamzik 2007.07.21 09:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.27
Megtaláltuk. 06.29-én Levin-nel futottunk össze, de akkor sajnos beteg volt a láda. Ma amikor odaértünk, akkor egy pécsi cachelő már kereste a ládát és közös erővel hamar meglett. A rejtés szuper!

Old Fairy 2007.07.21 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Az ELSŐ hagyományos ládám - nagy öröm volt megtalálni és mindjárt meg is oszthattam az örömömet 3 sportárssal. Nekik külön köszönet a segítségért.
Ja, szerintem - amennyire kezdőként meg tudom ítélni - szuper precíz munka a rejtés.

"You'll never walk alone..."My very FIRST traditional cache
Csaszi 2007.07.15 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Szuper a rejtés!!!! A webes oldal kíváló!

Itt nyaraltunk családostul. A nappali csúcshőmérséklet elérte a 40°C-ot.

ui: köszönjük a rejtőknek a keresési útmutatást.

Útban Harkány felé. 
gecco 2007.07.14 14:15 - Egyéb
BarEZ !
Ha kezeiddel lágyan végigsimítod Föld Anyát,
Ő hálából Néked megérdemelt jutalmat ád! :-))

A ládát ellenőriztük, helyén van. Segítségül még néhány kép.

A "láda"a "láda"
nézz és látsz!!!:-) 
BarEZ 2007.07.07 14:17 - Egyéb
4-en keresgeltuk, de nem talaltuk. Megvarom, mig ujra ratalal valaki, es megint megproblajuk elokeresni a ladat.

CsokiBazsa 2007.07.02 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Nagyon ötletes rejtés, sajnos a múltkori harkányi látogatásunkor a láda épp beteg volt. Köszönjük a rejtést! Jövő hétvégén ellátogatunk a Fürdőbe, ha jó idő lesz.
Inez, CsokiBazsa

 
Didimusz 2007.07.01 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Nagyon jó a "láda"! Régen láttam ilyen trükkös megoldást. Szóval rejtésből jeles. Remélem ez már megmarad, nem úgy mint az előző.

rotty 2007.07.01 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Strand után látogattunk a rejtekhez. Hosszú kutakodás után sem jártunk sikerrel, annyira szokatlan a rejtek. Így a rejtő segítségére volt szükségünk, amit ezúton is köszönünk. Érthető, hogy a korai ládaeltűnés után kevesebb az információ az új helyről...
;oDa-ék is éppen befejezték az aznapi strandolást, így találkoztunk a ládánál. Üdvözlet Nekik is!

gecco 2007.06.30 21:13 - Egyéb
A mai napon pótoltuk a ládát, a parkon belül egy remélhetőleg biztonságosabb rejtekhelyre. Bízunk benne, hosszabb életútra számíthat.
Kérlek szépen gondosan rejtsd vissza. Köszi:-)

gecco 2007.06.29 19:15 - Egyéb
kedves Palazsu, ne haragudj, valahogy átsiklottunk a megtalálásodon. bocsi, hogy ilyen sokára reagáltunk.
Örülök, hogy tetszik Neked Harkány:-)

Palazsu 2007.06.29 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Ismet Pecsett toltottunk egy hetveget, hogy a kellemes pihenest osszekossuk a hasznos munkaval. Elso este nem terveztunk semmi megterhelo propgramot ezert, a harkanyi furdobe menet megneztuk az arboretumot. Hosszas keresgeles utan nem talaltunk ladat, pedig osszetalalkoztunk 2 kessertarssal is. Ok meg tettek egy probat a Beke-parkhoz hasonlo bokor tuzetes atvizsgalasaval, de ok sem jartak szerencsevel. A park es az egesz varos nagyon szep, a furdo is kellemes, tiszta. Mindenkinek batran ajanlom felkeresni ezt a szep helyet.

[Jóváhagyta: gecco, 2007.07.29 07:13]

 
Levin 2007.06.29 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Munkaügyben jártam Pécsen és "Kedves ládász barátom" elkisért. Így az egész hétvégét a környék megismerésével és ládáinak vadászatával töltöttük.
A hét fáradalmait a harkányi fürdőben pihentük ki de előbb rámentünk erre a vadiúj csészére. Már az autóban, a cél felé haladva furcsa volt, hogy nincs benne a gépéesben a pont annak ellenére, hogy a megye összes kereshető ládája feltöltésre került. Már akkor gondoltam, hogy az egyetlen lehetséges magyarázat a láda beteg státusza lehet, de egész egyszerűen nem akartam elhinni, hogy három nappal a megjelenés után ilyen megtörténhet. A koordináták wapról, kézzel történő bevitele után nekiálltunk a keresésnek. Feltúrtuk a környéket, ami elég izgalmas feladat volt a hatalmas fák által erősen legyengült vétel tekintetében. Végül rátaláltunk a rejtekre de sajnos a dobozra nem. Ekkor az utolsó megtalálások elolvasása mellett döntöttem hátha kapunk valami tuti infót. Kaptunk. A láda eltűnt! Szomorúan ballagtunk vissza az autóhoz és közben kitaláltuk, hogy készítünk egy fotót a rejteknél és bejelentjük jelszó nélkül a találatot. Mire visszaértünk pécsi kollégák már vadul túrták a rejteket, mi szóltunk nekik, hogy feleslegesen. Beszélgettünk egy kicsit, eszmét illetve tapasztalatot cseréltünk, elkészült a kép és sietve távoztunk mert várt ránk a fürdő és a jól megérdemelt pihenés!
Az arborétum nekem egyébként nagyon tetszett és remélem az új rejtekben hosszabb időt él majd meg a láda.

[Jóváhagyta: gecco, 2007.07.02 22:10]

Köszönöm a megtalálás jóváhagyásást!

 
gecco 2007.06.29 08:58 - Egyéb
Sajnos a ládának valaki nem tudott ellenállni és magáévá tette. :-(

Pótlásáig -ami reményeink szerint nagyon hamar megtörténik - nem kereshető.

zsorzs 2007.06.28 17:00 - Megtaláltam
Köszönet az elrejtőnek a segítségért!

keva 2007.06.28 16:58 - Megtaláltam
Az elrejtő nélkül most nem logolnánk :-) Láda nincs :-((

nootropil 2007.06.27 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Mindenekelőtt köszönet a rejtésért. az adott pontszám indoklása: írod is a leírásban, hogy igazából Harkánynak nem azt a részét akarod megmutatni ahol a láda fellelhető, ezzel abszolút 1-t értek a park igencsak lepusztult, teljesen jellegtelen, de akkor miért nem lett MULTI ? azokkal a helyekkel amit a laírásban írtál.. ha annyira nincs hely akkor lehetne virtuális multi is (l.d Mohács jelenleg). Sztem lényegesen jobb lenne ha a főbb látnivalók koordinátái letölthető formátumban felkerülnének, a parkoló ponttal egyetemeben. Üdv

rest in peacebolgár katonatemető
lepke 2007.06.27 08:30 - Megtaláltam
Erre reppentem, cseppet keresgettem, s leltem.

A bokor tele volt undok lényekkel, amelyek teremtése előtt érdemes lett volna hosszabban tűnődni a nyereség-veszteség viszonylaton.

Bütyök+Zulu 2007.06.26 22:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltuk. Az Éjszakai Ragadozók megint eláztak, naná, hogy pont addig esett, míg belogoltunk, utána rögtön elállt az eső. Persze jól eláztunk, mert az esernyővel a ládát védtük és a fényképezőgépet.
A park este is lenyügöző, kösz a rejtőknek, másképp nem tudtunk volna róla, hogy ez is van Harkányban.
Ja, és 22 perccel lekéstük a strandolást.... :-)

Esik... 
SylverRat + Bogee 2007.06.26 22:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Újabb éjjeli portya az Éjszakai Ragadozóknak...
Az eső megvárta, amíg odaértünk, aztán kezdett el csak esni... még jó, hogy volt nálunk egy esernyő és egy made-in-china esőkabát... SylverRat azért kicsit bőrig ázott, mert neki nem jutott... inkább a logbook-ot és a technikát óvtuk. A pda pl. egy kajás műanyagdobozban utazott, neki volt a legjobb, még csak be sem párásodott...
Jó a rejtés, csak kissé vizes... :-) Szép a park, az elemlámpáink elég messzire elvilágítottak... :-) Jöttek is a fényre a bogarak, és némelyik csípett is rendesen... Csak ez (meg az eső) miatt fogtuk rövidre a logolást...

Logbook: No1.Bogee és az esőkabát
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]