FAQ
1845. XII. Geocaching Fesztivál és Verseny (GCXIIV)

Polgármesteri Hivatal

Polgármesteri Hivatal

Terepszemle

Terepszemle

Terep

Terep

A bázis kesserekre vár

A bázis kesserekre vár

Idill

Idill

Sólyomvár

Sólyomvár
Szélesség N 48° 21,005'
Hosszúság E 21° 27,650'
Magasság: 240 m
Megye/ország: Borsod-Abaúj-Zemplén
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2007.10.06 00:00
Megjelenés időpontja: 2007.10.04 11:50
Utolsó változás: 2011.01.26 18:13
Rejtés típusa: Esemény geoláda
Elrejtők: geocaching.hu
Ládagazda: geocaching.hu
Nehézség / Terep: 1.0 / 3.5
További infók: http://geocaching.hu/verseny.geo?id=17
Megtalálások száma: 116 + 5 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.1 megtalálás hetente


Ezzel az esemény geoládával a XII. Magyar Geocaching fesztivál és versenynek állítunk - hasonlóan több korábbi versenyhez - virtuális emléket.

A versenyközpont Komlóskán a Ruszin Parkban lesz, a részletes kiírás a verseny oldalán található!

Az eseményládát jelszó nélküli megtalálásként logoljátok be, írjátok le élményeiteket, rakjátok fel a legkedvesebb képeiteket!:-)

A megtalálást jóváhagyjuk mindenkinek, aki részt vett a versenyen, fesztiválon.

Kellemes versenyzést kívánunk: a szervezők.
Állapot: megszűnt

KRW értékelés (92 db): környezet: 4.91 rejtés: 4.71 web: 4.63 átlag: 4.75

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
-
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


szoritokez 2007.11.12 19:20 - Megtaláltam
Ezen a versenyen egyedül vettem részt, mert társaim lemondták. Sajnos nem sikerült teljesítenem a 15 pontot, ez betudható késői indulásomnak, az XMasnál hosszan keresett és végül meg nem talált palacknak, és a rövidítésként bevállalt bozótharcnak, ami végül sikertelen volt -- vissza kellett térnem az útra. A terep nehéz volt, de ez látható volt a térképről, az idő kellemes.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.12.16 17:59]

ath 2007.10.23 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Jó volt, kár, hogy egyesek szinte elássák a kis palackokat. Evvel elég sok idő el tud menni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:25]

szikizso 2007.10.18 23:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.98
Nagyon jó verseny volt. Örülök, hogy sikerült eredményesen befejezni. Azt gondolom megérte olyan messzire elutazni és kellemesen elfáradni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:25]

zoltown 2007.10.16 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Az első versenyem volt! Bluemonday-al közösen nyomtuk.
Köszi a szervezésért, a következőt már nagyon várjuk!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:26]

kulisz 2007.10.15 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.66
Nagyon jó verseny volt, nem túl könnyű, de nem is túl nehéz pályával, jó időben, és gyönyörű környezetben. És egyúttal ez volt a legjobban sikerült versenyem, elégedett vagyok magammal, amit eddig nem mondhattam el. A titok az volt, hogy jól sikerült megválasztanom az útvonalat. Arra persze már régebben rájöttem, hogy az eredményes szereplés titka a geocaching versenyen pont ez, azaz a jó útvonal-optimalizálás, csak éppen eddig sosem sikerült ezt kivitelezni (ja, és természetesen időben elindultam, azaz 9-kor, biztos, ami biztos). Persze lehetett volna még könnyebb útvonalat is találni (lásd a győztes Mikulás útvonalát) de ez sem volt rossz. Ha nem akad 2 pont - Sziget és az XM-as - ahol összesen vagy 45 perc elment a kereséssel, még előrébb is végezhettem volna. Na meg ha gyorsabban haladok, de ez már edzettség kérdése, amin volna még mit javítani. De így is 27-ik lettem, tehát a mezőny első harmadában végeztem, és ez a legjobb eddigi eredményem. Ez arra ösztönzött, hogy készítsek egy kis összefoglalót az eddigi versenyekről.

A legelső gc versenyen, Tatán még nem vettem részt, akkoriban találtam rá erre a remek játékra. A második verseny a Koloska-völgy volt, ahová kemény 4 ládamegtalálással a hátam mögött érkeztem, és meghatározó élmény volt, a verseny is, de talán még inkább a találkozás sok a logokból ismert arccal, "geoaching-ikonnal". Itt a 22-ik helyen végeztem, ami abszolut értelemben a legjobb helyezésem, de akkor 41 induló volt, most Komlóskán pedig több mint 100. Ez bizony már 5 éve volt.

A harmadik: Kács. Úgy emlékszem vissza rá, hogy nehéz verseny volt, nagyon elfáradtam a végére. 30-ik lettem a 49-ből, 7:36 h-t töltöttem a terepen. A negyedik verseny, GeOrfű, szintén 30-ik helyezés, 58 indulóból. Az ötödik verseny a számomra messzi vidéken - ami egyáltalán nem baj - de gyönyörű helyen, Kistolmácson zajlott: a teljesítményem visszaesett, 45-ik hely, 58 indulóból. A péntek esti buli nagy flash volt:-)

A hatodik verseny, Rakaca, nem volt olyan nehéz terep, csoportosan haladtunk, és a végén igyekezni kellett, hogy időben beérjünk: 55-ik hely, a 92-ből. Péliföldszentkereszten volt a hetedik verseny, itt Mákossal mentem végig, és jól lelasítottam:) Az eredmény: 75-ik hely, 119 indulóból. A nyolcadik verseny ismét Észak-Magyarország, Aggtelek. Itt a péntek esti buli túl jól is sikerült, ellentétben a versennyel, ahol 7 pontot sikerült megkeresnem, ez 98-ból a 95-ik helyre volt elég:o)

Nem ezért, de a következő 3 versenyen a "másik oldalra" álltam: pályatelepítés, versenyszervezés, felsorolva: 9-ik verseny Bonnya, 10-ik verseny Apátistvánfalva, 11-ik verseny: Bér. És elérkeztünk a mához:)

Versenyzőként a legszebb emlékeket az első versenyemről, azaz a Koloska-völgyről, Kácsról, és Kistolmácsról őrzöm. Ha ki kellene osztanom egy legszebb versenyhelyszín címet, az Kistolmács lenne, Komlóska pedig mögötte. Szervezőként mindegyik helyszín izgalmas volt, a legnagyobb kihívást az Apátistvánfalvai pálya lerakása jelentette, a sok fokozottan védett terület miatt. A legkönyebb dolgunk a szervezéssel Béren volt szerintem.

Visszatérve Komlóskára: jártam már errefelé, tudtam hogy nagyon kellemes tagolt domborzati viszonyok vannak, így időben elindultam, 9:05-kor, és az északot választottam. Első pont az NM (Nyiladék mélye) volt, rögtön kis bénázással, de utolértek Lelcache-ék, és ők megtalálták a pontot. Innen felfelé indultam a nyiladékon, aminek vége lett, és egy közepesen akadós erdőben találtam magam. Ezen átvergődtem, és vesztettem a szintet az SZ (Sziget) pontig. Ez a pont jól megszivatott, nagyon sokáig keresgéltem, sőt keresgéltük Apexsek-kel. Még a vízmosásba is lementem. Ennél a pontnál elvesztettem félórát!

Az MS (Makkos) gyorsan meglett, némi tanakodás (melyik lenne a jó útvonal a 15 ponthoz innen) jött egy nagyon kellemes szakasz, a kissé köves hegyoldalban nyílegyenesen lezúztam a TR (Torkolat) pontig. Onnan már adta magát a következő pár pont: először az RR (Röf-Röf) majd a KR (Kőrakás): a két pont közti uszkve 150 méter szintből úgy 100 métert eséstüskén tettem meg, 250 méternyi vízszintes szakaszon:-)

A GY (Gyökér pontig) egy könnyed séta volt, nagyjából szintben, utána kicsit gondolkodóba estem, csábító lett volna egyenesen menni a KL (Kilátó kereszteződés) pontig, de az újabb szintmászást nem vállaltam be, így körbe mentem szintben, közben ismét súroltam az MS pontot. Innen egy kis földút után átvágtam egy enyhén cserjés erdőn, és a Zöld turistaútra haladtam ki. Az erdész kulcsosház és forrás egy nagyon szép hely, itt tartottam egy pihenőt. A pontok több mint felén túl voltam már, dél körül járt az idő, így megebédeltem a pihenőnél, és erőt gyűjtöttem a maradékra.

Erre szükség is volt, rögtön a következő pont a KR (Király) is igényelt egy meredekebb mászást, előtte árokmászással. Itt ismét gondolkodóba estem, de a KN megközelítése direktben elég zűrösnek látszott, az volt a jó döntés - így utólag is egyértelmű lett - ha nem vállalom be. Így az SL (Szőlő) pontot céloztam be, itt elég sok "szünet" azaz táv volt a két pont között, és egy helyen utat keresve rossz irányba indultam el, de itt is sikerült jól dönteni, és visszafordultam, meg is lett a jó út. Következett az XM (GCxmas promó) pont, ami az újabb szívatós pontnak bizonyult. Sokan kerestük sokáig, végül én leltem rá, amikor már majdnem feladtam, véletlenül rákönyököltem.. így lett meg. Ezzel a ponttal is sok idő ment el. A verseny utolsó komolyabb szintemelkedése következik, akkor azt hittem:)

Felmentem az Országos Kékre ahol balra kanyarodva egy szép rét után némi lefelé mászással a KN (Korelnök) pontot sikerült abszolválni, innen visszafelé pedig az LK (Lightos kilátós) pont következett, ez volt a 13-ik pontom, kettő volt még hátra. Irány a bázis, a finisbe fordultam. Egyértelmű a következő pont: SM (Sziklamező) innen pedig tűz lefelé. Kicsit gondolkodtam az EE ponton, de aztán letettem róla, mondván jó lesz az NA (Noname) a 15-iknek. Hát(tal nem kezdünk mondatot), szóval annyira nem volt jó, mert közben egy jó mély árkot kellett leküzdeni, majd ebból kimászni egy domboldalon. Ez már nem hiányzott így a végén, ezért becéloztam a bázist, lehetőleg egyenesen, minél gyorsabban. Egy ház/kert mellé sikerült kikeveredni, ahonnan újabb árokmászás után a bázishoz vezető úton találtam magam 300 méterre a bázistól, ahová besétáltam szépen nyugisan.

Megtett táv: 19.5 km, összesen kb. 600 m szintemelkedés. Köszönöm szépen mindenkinek!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:26]

vonós3as 2007.10.14 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:26]

fodordav 2007.10.13 23:10 - Megtaláltam
Új szép vidék, hihetetlenül jó idő, nagyon változatos terep, sok kedves játékostárs. Élveztük nagyon, kár hogy nem volt több időnk!
A kis csapat eddig 1-2 tagú volt, most négyen jártuk végig. Szerintem sikerült jól szétszórni a palackokat, minden eddiginél többek kellett menni értük, nem is voltunk biztosak abban, hogy teljesítjük a 15-öt időre. Végül mégis felcsillant a remény.
A 12. Hajtűkanyar nehezen lett meg, de még reálisnak látszott, hogy sikerül a 15. Sajnos a 13. Vadászlesnél (is) sok időt vesztettünk. Végül a 15. SL után a Bázis felé menve láttuk, hogy a GPS útvonaltervezője egyre rosszabb célbaérési időket jósolt, így futni kezdtünk, amit nagyon jól tettünk, épp hogy csak beértünk 5 előtt.
Sikerült, bár majdnem utolsó eredménnyel, tavaszra edzeni kell kicsit...

Köszönjük a Szervezőknek! Enikő, Dávid, Katus, Ágó

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:26]

magpet 2007.10.12 14:23 - Egyéb
Csak néhány kép a telepítés pillanataiból. Snake-kel az észak-keleti kört raktuk, volt benne esőzős szakasz is gazdagon. Remélem, senki nem bánta meg, hogy arra indult. :)

Állatka a Harlem pontnálCsix és Snake
Snake telepítő munkásmagpet telepítő munkás
PDA-sok rémálma :)Telepítők látképe pocsolyából
Komlóska a ködbenSnake a sárban
magpetláb 
wildpig 2007.10.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.40
A verseny két részből állt számomra:

1./ a terepen - na ez a rész csillagos ötös, mint általában.
2./ a központban - ha már egyszer a csapatunk nevében befizettünk 4000 forintot, akkor igazán juthatott volna vacsora. 3 adag hurkáért fél nyolckor ez egy kicsit magas ár volt asszem. Szóval ruszin sütit a seggébe a házigazdának, ha délben már tudta, hogy dupláznia kell a kaját és nem tett semmit fél hatig. Szóval, hogy a tékozló homárt idézzem - fospuNEpa!!!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:26]

gombányÉn e?
A választás nehézEz olyan, ez nem iszik vizet
Mikulás behozhatatlan előnyhöz jut. 
ludens 2007.10.10 23:52 - Megtaláltam
Sajnos feleségem kiújuló térd sérülése miatt 2 fős csapatunk fél táv körül feladni kényszerült a játékot / versenyt. Kis szomorúságunk gyorsan elmúlt, gyúrunk a tavaszira...
Hétfőig maradtunk (családunk három generációval képviseltette magát), nagyon jól éreztünk magunkat.
Igyekszem még nem látott képeket feltenni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:27]

Moonspell 2007.10.10 19:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Ez volt a második versenyünk és ez is nagyon jól sikerült, bár most nem sikerült beérnünk 5-re, de a 15 pontot azért összeszedtük. Sajnos a gulyáslevesből már nem jutott nekünk, de a hurka is nagyon jó volt. A környék nagyon szép és az idő is kedvezett. Jövünk legközelebb is!

Üdvözlettel: Judit, Miki, Chuti és Szabi, Erika&Peti

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:27]

wzoli 2007.10.10 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Jó volt mint mindig. Talán a rejtések voltak nehezebbek az átlagosnál, ennyi vizesárkot rég nem másztam meg. A Legend lassan tényleg nyugdíjba kell hogy vonuljon mert sok helyen csak a tapasztalat segített a megtalálásban. A 13. pont után a tollamat a 15. után a LOGpapírt hagytam el. Ez +1 km keresést jelentett így a gulyásnak már csak a leve jutott. De sebaj úgy is van mit leadnom. Várjuk a következő verseny helyszinét !

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:27]

TanácskozásA pöttyöske
kövek közöttna hol lehet ?
frissítő1frissítő2
frissítő3 
Napszel 2007.10.10 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Ezen a versenyen a csapatból Booth & Sely vett részt.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:27]

A gombás híd túloldalán: Booth 
luilui 2007.10.10 06:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.40
Ezen is túl vagyunk! Még együtt indult a debreceni különítmény, de a 3. megtalállt flakon után széjjelvált a csapat :( Kellemes időben, szép terepen mentünk végig. A következő versenyt már hamarabb kell kezdenünk! A kaja nekem sem tetszett:(

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:27]

Palazsu 2007.10.09 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
A harmadik és legnehezebb verseny, amin resztvettem. Kellemesen izzasztó dombok és a palackok közötti hosszabb séták tarkítottak a terepet. Így van ez rendjen, egy verseny legyen kihívas mindenkinek, hiszen könnyű esti sétára bármelyik városi ládát válszthatja az ember. Szombaton próbáltuk nem elhúzni a reggeli tevékenységeket és nagyjából időben indultunk DC3, Jimbo és Levin társaságában. A Kyra ládára fókuszálva Dél felé indultunk, ami a terep szempontjából szerencsétlen döntes volt, viszont az első pontnál Fontéval és Kozinnal találkoztunk, majd egy hordakent vidáman folytattuk az utunkat. Annak ellenére, hogy kb. 20 km alatt teljesítettünk 13 ládát, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet a szervezőknek a munkájukért, egy kellemes élménnyel lettem gazdagabb.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:27]

Levin 2007.10.09 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Ismét egy nagyszerű versenyen vehettem részt. Palazsuval együtt neveztünk, csatlakozott hozzánk nagy örömömre Dc3 és végül Jiimbo akinek már rég ketyegett az óra de megvárt minket. Nem szórakoztunk sokat az útvonaltervezéssel, egyetlen szempont volt csupán, hogy a Kyra féle csészét levadásszuk. Így hát dél felé indultunk. Még szinte a faluból sem értünk ki amikor csatlakoztak hozzánk Fonte-ék és így egy kis csapatba verődve, vidáman sétálgatva haladtunk pontról pontra. Nekünk sem sikerült a kitűzött feladatot teljesíteni de ettől függetlenül jól éreztük magunkat.
Ezúton szeretnék gratulálni Kulisznak aki megmentette a HECT becsületét azzal, hogy időre begyűjtötte a 15 pontot és előkelő helyen végzett, továbbá Mikulásnak aki magabiztosan és megérdemelten kaparinthatta meg gyüjteményének hiányzó darabját, az elsőségért járó oklevelet.
Köszönet illeti a szervezőket akik összehozták nekünk ezt a remek fesztivált.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:27]

zsakar 2007.10.09 19:18 - Megtaláltam
Hát nem ez volt életünk legnagyszerübb versenye! Evab csapatában 10 pont után feladtuk!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:28]

Barbárka 2007.10.09 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
A tavaszi versenyt ki kellett hagynom, így a túrázás, keresgélés mellett a viszontlátások jelentették a legnagyobb örömet számomra ezen a hétvégén.

Nekünk se lett meg a 15 pont, valószínűleg még nem állt át az agyunk az 5 órás visszaérkezésre. Szokás szerint kisebb hordában vonultunk, szokás szerint ráérősen, szokás szerint logzenével és szokás szerint nem maradt ki a dzsindzsajárás sem. Geomenü ugyan előbb nem jutott, de némi türelemmel kivártuk a második adagot, ami állítólag jobb volt, mint az eredeti, sőt az éjjeli részeg habzsolás keretében az addigra jól átsült hurkához is volt szerencsénk. A geopárd továbbra is a legszebb állat a világon, ezt örömmel konsTatáltam. :)

Az idő ajándék volt, a Zemplén meg amúgy is szívem másik csücske (az egyik a Börzsöny), így a (mindkét értelmében) másnapot is a környéken csavarogva töltöttük el, Piret-vel és Kyrával egy igazi GEO-túra keretében. (Lakkolit, andezit, szferosziderit, perlit...) Egyetlen kisebb zökkenővel hazaérve találkoztunk: az m3-as bevezetőnél a Szerencs utcai kereszteződésben felmondott a Patrol kuplungja, de még ez is jól jött ki, mert történhetett volna az autópályán is vagy a belvárosban.
Köszönet a szervezőknek a remek versenyért és gyönyörű helyszínért (az időjárást ki intézte?)!
Barbárka

[Jóváhagyta: Kolesár, 2007.10.09 18:33]

A verseny heveAkácosban is lehet szépet találni
DzsindzsaGeopárd a vakuk kereszttüzében
Párnaláva a versenybázis mellettVadszőlő
Robin13 2007.10.09 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Zsakarral, Evabbal, red6t6-al együtt próbáltunk teljesiteni, de csak 12 láda sikeredett. A dzsumbujokon való átevickélés volt leginkább az időt rabló. Jó lenne, ha a következő alkalmakkor gyerekeknek, öregeknek, profiknak külön lenne ládaszám meghatározva, hogy minél több kesselőnek lehessen teljesítmény illetve siker élménye. Egyébként köszönet a szervezőknek.

[Jóváhagyta: Kolesár, 2007.10.09 18:32]

flektogon 2007.10.09 14:10 - Megtaláltam
Megtelepítettem. :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:28]

Kolesár 2007.10.09 14:10 - Megtaláltam
Szervezőként örömmel olvastam a kellemes élményekről, szomorúan vettem tudomásul a jogos kritikákat.

A geomenü mennyisége és minősége a házigazdán múlt, mi előre és napközben is folyamatosan jeleztük számára a várható létszámot, csak nem főztek eleget, illetve az elején túl nagyonalúan kanalaztak, így a végére nem maradt. A túrós/lekváros bukta és a fánk nem ruszin étel, eredetileg ruszin sütit ígértek, csak nem tartották be.

A terep nem volt zsákbamacska, a 2.5 km sem, a 30-ból 15 pont sem, tehát lehetett látni, hogy nehéz lesz. A tapasztalatok alapján a jövőben ilyen terep esetén kissé visszaveszünk a kör sugarából.

[Jóváhagyta: Kolesár, 2007.10.09 14:26]

Árpád vezír 2007.10.09 01:00 - Megtaláltam
Büszkén jelentem, utolsó lettem a versenyen:). Nem, nem utolsó előtti, ahogy azt az eredményekből láthatjuk. Teljesen együtt mozogtunk Dragunovval, így együtt lettünk utolsók. Már az elején kiderült, nem sok esélyünk van a 15 pontra, így kényelmesen sétáltunk egy jó nagyot, ez lett belőle.
A végén belecsöppentünk egy jókedélyű helyi társaságba, kik a szüretet pihenték ki. A tavalyi boruk is ott ünnepelt velük, amiből nekünk is jutott.
Az eredmény ellenére tetszett az esemény, eredményhírdetéskor azon kevesek közt emeltem fel a kezem, akik megfelelő nehézségűnek találták a versenyt.
Köszönet a szervezőknek.

[Jóváhagyta: Kolesár, 2007.10.09 14:10]

sz.v.endre 2007.10.08 21:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Nagyszerü verseny volt!

[Jóváhagyta: Kolesár, 2007.10.09 14:10]

MikiCache 2007.10.08 21:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.89
Szerencsénk volt a verseny lebonyolítása alatt, ismét szép idő kerekedett. Kellemes hangulat, igazi kessertalálkozó:-)
Anikó és Miki

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2007.11.11 13:28]

snake 2007.10.08 21:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Hát ez is megvolt!
Azt hiszem a versenyzők most jobb időt fogtak ki, mint a telepítők. Pénteken ugyanis zuhogott. Nekem Magpet társaságában volt szerencsém elázni az észak- keleti részen.
Köszönöm a lehetőséget.

[Jóváhagyta: Kolesár, 2007.10.09 14:10]


A lista az oldal alapbállításának megfelelően nem mutatja az összes bejegyzést (121 db), az összes megjelenítéséhez kattints ide.

Az alapbeállítást (25 db) felülbírálhatja a felhasználói beállítás, amelyet bejelentkezve a felhasználói adatok között tudsz megváltoztatni.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]