geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
1857. Parádfürdő (GCPAFU)

Parádfürdői Őspark

Parádfürdői Őspark

Cifra Istálló - Kocsimúzeum

Cifra Istálló - Kocsimúzeum

Erzsébet parkhotel

Erzsébet parkhotel

Freskó Étterem

Freskó Étterem

A Parádi-Tarna az ősparkban

A Parádi-Tarna az ősparkban

A gyógyközpont épületei

A gyógyközpont épületei

Kocsimúzeum

Kocsimúzeum

Képek a parkból

Képek a parkból

Képek a parkból

Képek a parkból

Parádfürdői képek

Parádfürdői képek
Szélesség N 47° 55,459'
Hosszúság E 20° 3,558'
Magasság: 213 m
Megye/ország: Heves
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2007.10.06 16:15
Megjelenés időpontja: 2007.10.13 13:40
Utolsó lényeges változás: 2016.10.05 20:40
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+2V)
Elrejtők: gonit, Ibolya
Felhasználó: gonit
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 800 m
Megtalálások száma: 965 + 7 sikertelen + 11 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.4 megtalálás hetente


3 pontos multiláda Parádfürdőn.
1. pont; Cifra Istálló - Kocsimúzeum: a múzeum nagy kapuján elhelyezett kőtábla 3. szava (6 karakter). Nem kell bemenni, kívülről olvasható le.
2. pont; Gyógyfürdő épületei: kopjafán elhelyezett réztábla utolsó évszáma.
3. pont; Őspark: 12x19x7 doboz az őspark területén. Kérlek a dobozra kinyitáskor és lezáráskor ügyelj, hogy ne sérüljön! Köszönöm!


A Mátra északi lábánál, a Fehérkő, a Jámborhegy és a Kékes csúcsának tövében, a Parádi-Tarna patak völgyében található a gyógyvizéről és gyógyturizmusáról híres, erdők közé zárt település, Parádfürdő.

Rejtekhelyek:
1. pont; Cifra Istálló: a múzeum kerítésének nagy kétszárnyas kapuján elhelyezett kőtábla 3. szava (6 karakter). Nem kell bemenni, kívülről olvasható le.  N 47° 55,416' E 20° 3,199' 223 m [GCPAFU-1]
2. pont; Régi gyógyfürdő és kórház épületegyüttese: a Freskó étterem előtti kopjafán lévő réztábla utolsó évszáma. Innen érdemes továbbmenni a kelet felé lévő többi épület felé is.  N 47° 55,564' E 20° 3,528' 226 m [GCPAFU-2]
3. pont; Parádfürdői őspark: a szinte az egész települést átfogó parkban, a patak mellett egy fánál található a láda, mely önmagát álcázza. Kérlek a doboz kinyitáskor és lezáráskor ügyelj, hogy ne sérüljön!!!  N 47° 55,459' E 20° 3,558' 213 m [GCPAFU-3]

Látnivalók:
Cifra Istálló - Kocsimúzeum:
A település legnevezetesebb látnivalóját 1880-ban építtette Ybl Miklós tervei alapján gróf Károlyi György. Az uradalmi istállót díszes külseje és vörös márvánnyal díszített belső kialakítása miatt Cifra istállónak neveznek. Az eklektikus stílusú épületet főleg a felnémet építési elemek felhasználása jellemzi, külső kiképzése mellett nem marad el a belső tereké sem, boltíves istállótermeit vörös márványburkolat borítja.
Itt nyitották meg 1971-ben a Közlekedési Múzeum Kocsimúzeumát, ahol a kerék feltalálásától kezdve a bognármesterség eszközein át a díszes főúri hintókig, számtalan a témával kapcsolatos érdekesség van bemutatva. A különböző korok kocsijai között ki van állítva a Habsburgok esztergomi díszhintója, különböző országházi, főpapi díszhintók, a különleges magyar hajtókocsik közül több is megtalálható itt, illetve különböző szánok, konflisok, fiakerek is láthatók. Betekintés nyerhető továbbá a kocsiszínbe, illetve sok szép lovat is láthat az ide látogató. Az istálló egyik szárnyában méntelep működik, lovaglási lehetőség is van.
Belépődíj: felnőtt 420 Ft., diák, nyugdíjas 260 Ft.
Nyitvatartásiidő: április 1. - október 31. 9 - 17 óráig (K-V), november 1. - március 31. 10 - 16 óráig (K-V). Csoportoknak kedvezmény. Díjmentes tárlatvezetés kérhető.


Gyógyfürdő és környéke:
A vulkanikus és tengeri tevékenység eredményeként kialakult kőzetek között vasas-timsós és kénhidrogénes savanyú ásványvizek képződtek, gyógyászati értékük felbecsülhetetlen. Ezekre a gyógyvizekre és a tiszta levegőre alapozzák a több mint 300 éve itt folyó gyógyító tevékenységet.
A komoly történelmi múltra visszatekintő kórház már a 17. században is ismert gyógyhely volt. Mária Terézia császárnő szorgalmazta a gyógyvizek felmérését és alkalmasságuk szerinti hasznosításukat. A páratlan értékű gyógyvizek hasznosítása, a gyógyhely kiépülése, fellendülése, divatos üdülőhellyé válása az 1770-es évekre tehető, bár már 1725-től állt itt egy fürdőépület. Az első nagyarányú építkezések 1826-ban kezdődtek és egészen a század végéig tartottak. Ekkor szállodák sorát emelték és a fürdő jelenlegi helye is ekkor alakult ki. Az Erzsébet királyné Parkhotel egyemeletes magját 1873-ban Ybl Miklós tervezte és kiviteleztette. Idővel ezt még egy szinttel toldották meg, s újabb szárnyakkal bővítették. A kórház épületeinek és igényes környezetének kialakítása 1873-ra készült el, szintén Ybl Miklós volt az építész. Étterme freskóját Haranghy Jenő festőművész festette, ma is Freskó étteremként ismeri mindenki. A festő gyönyörűen elevenítette meg Arany János "Buda halála" c. eposzából a "Mátrai vadászat"-ot.
 N 47° 55,561' E 20° 3,592' 239 m [GCPAFU+Épület]

Parádfürdői park:
Az őspark mintegy 10 hektáros kiterjedésű. A 19. században a fürdőtelep dinamikus fejlődése maga után vonta a parkosítást. Ennek eredményeként Észak-Magyarország legszebb, legnagyobb sétáló- és gyógyparkja jött létre. A Károlyi család jól ismerte Jámbor Vilmos főhercegi-kertigazgatót, aki ekkoriban már a közeli Recsken alakítgatta arborétumát. Őt bízták meg a parkok tervezésével és kivitelezésével. A parkosítás 1883-ban kezdődött. Ha Parádról Recsk felé tartunk, az út bal oldalán elterülő parkrész a Felső-park. A Felső-park sétányát és az Erzsébet szállót művészi faragású, futórózsákkal befuttatott híd kötötte össze. Ezzel egyidőben készült el az Alsó-park. Mindkét parkban zömében angol stílusú, a természetességet elsődlegesnek tekintő tájkertészeti megoldások érvényesültek. Jámbor Vilmos munkája nyomán nem lehetett megkülönböztetni a természetest az ember alkotta tájrészletektől. A kor divatjának megfelelően fenyőfajokat, tujákat, hársakat ültettek, később rendkívül dekoratív lombú juharok, vöröstölgyek, Japánból származó vörös levelű alma- és szilvafák került melléjük. A patakpartokon hatalmasra nőtt égerfák állnak. Legnagyobb fájának törzskerülete alul 817 cm, de nem ezt tartják a park legnagyobb fájának, hanem a Mátra talán legidősebb tölgyét, a Rákóczi-fát. Emellett több turistaút is elvezet, a kocsánytalan tölgy törzskerülete az alapnál meghaladja a hét és fél métert.
Ma kb. 80 cserje és fafaj található az arborétumszerű, szabadon látogatható parkban. A terület 1982 óta védett.

Ásványvízgyűjtemény:
A Parádfürdői Rehabilitációs Szakkórház épületében található az 1986-ban alapított ásványvízgyűjtemény, amely nyolc tárlóban mintegy 600 féle ásványvizet mutat be a világ 21 országából. A vizeket nátrium tartalmuk alapján rendszerezték, a nagyon alacsony nátrium tartalmú úgynevezett asztali vizektől a nagyon magas nátrium- és magnéziumszulfát tartalmú keserű vizekig. A gyűjtemény tárlóiban az ásványvizekről és a régi Parádfürdőről szóló újságcikkek, képek láthatók.  N 47° 55,573' E 20° 3,580' 270 m [GCPAFU+Museum]

Palóc ház:
A fából és kőből épült zsúptetős tájház egy tipikus palóc nagycsalád 19. századi portáját és életmódját mutatja be. A lakóházban szoba, konyha, pitvar és kamra van a 150 évvel ezelőtti állapotnak megfelelően berendezve.

A településen számos népi, illetve iparművész kiállítása is megtalálható és megvásárolható (fafaragók, kosárfonók, üvegművesek, bőrművesek).

Megközelítés:
Kiindulási pontnak és egyben pakolási pontnak ezt ajánlanám:  N 47° 55,506' E 20° 3,388' 215 m [GCPAFU+parkoló] Innen kb. egyenlő távolságra esik mindhárom pont, tehát bármelyik ládával lehet kezdeni a keresést, de én az 1-2-3 sorrendet ajánlom.
A láda megkeresése után érdemes a közeli kis hídon átmenni fel a kis gyalogos szerpentinen, mert ez egyenesen a Károlyi kastélyhoz és a park déli részéhez, valamint az Ilona-völgyi fasorhoz vezet. A kastély bejáratával szemközti út levezet a Cifra Istállóhoz és a nem messze lévő kiindulási ponthoz.

Ládatörténet:
2016. 10. 5. A betegeskedő ládát dendeocse kessertársunk javította. Köszönjük. [Admin (Fazék)]
Állapot: kereshető

KRW értékelés (644 db): környezet: 4.51 rejtés: 4.34 web: 4.62 átlag: 4.49

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
+
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


LuiJuice 2021.04.18 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Watson&Watson ???? [Geoládák v3.10.3]

Kőnig Niki 2021.04.04 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Julcsi7 2021.03.31 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

kocsisjozsef74 2021.03.13 19:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

anzsu7 2021.03.13 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

medike75 2021.01.21 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Gumipók 2020.12.31 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.15
2020 utolsó találata, köszi a rejtést! Boldog új évet!

Aniko & Gyuri 2020.12.18 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

BaumyGeo 2020.11.13 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszi a rejtést! Megtaláltuk!

erdei.laszlo 2020.11.12 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Ati001 2020.10.23 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ati&Kinga [Geoládák v3.7.6]

vicuska333 2020.10.22 10:18 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Tina1976 2020.10.12 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést

Bőrharisnya 2020.09.15 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszönjük a rejtést.

uzoni 2020.09.12 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szép környék! [Geoládák v3.6.0]

mszabynah 2020.09.10 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.86
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést!

Patti91 2020.09.08 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

BrPepe 2020.08.29 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

H_Robi 2020.08.21 13:23 - Megtaláltam
Könnyű parádfürdői séta alkalmával gyorsan meglettek a pontok. Köszönjük. Robi és Ancsa.

Panni93 2020.08.20 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nyaralás alkalmával találuk meg barátokkal. :) [Geoládák v3.3.2]

scani27 2020.08.20 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Jaksi74 2020.08.18 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

CnereF 2020.08.17 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.12]

Madym 2020.07.30 16:05 - Egyéb
Tíz év után ismét Parádon jártam, a GCPaff-tól a GCtims ládához vezetett az utam. Mit ne mondjak, a tíz évvel ezelőtti rejtés sokkal jobb volt, annak ellenére, hogy sok időt töltöttünk el a keresésével, részben a pontatlan koordináták, részben az akkori tapasztalatlanságom miatt.

Uszika 2020.07.26 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

luszilvia24 2020.07.26 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Marton Zoli 2020.07.25 14:59 - Megtaláltam
Sajnos az időjárás elrontotta a mai programunkat. Az volt a terv, hogy a Sirok-Recsk- Parádfürdő útvonalat oda-vissza végigbringázzuk és begyűjtjük a környék ládáit. Már elmúlt dél amikor elállt az eső így maradt ez és a recski munkatábor emlékhely autóval megközelítve. Holnap indulás haza de biztosan járunk még erre.

F.Levi 2020.07.23 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

bani 2020.07.22 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

fBarna 2020.07.15 19:25 - Megtaláltam
Jó állapotú.

Marczi2008 2020.07.15 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

110334043_663149111079527_2692181686052646409_n110305838_284608982765590_4414701910137294808_n
110309931_629354767988241_6323342751198223032_n110314331_1005670499865438_6931287023123726268_n
110316676_331811951160550_2694759504248554480_n110994696_306683687187702_7073832428993873893_n
sajtimadi 2020.07.13 18:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
A kórház épületei és környezete többet érdemelne! Ez úton is kívánunk Farkas Istvánnak mielőbbi gyógyulást! A hely csodálatos!

tgusmon 2020.07.12 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Robogo 2020.07.12 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Log később. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

kitkat0123 2020.07.12 15:22 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.4.1]

eazs 2020.07.11 16:51 - Megtaláltam
Köszönjük

utigabi60 2020.07.05 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

ildati 2020.06.27 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget. Ildikó & Attila
[g:hu+ 2.1.17]

Páratlanpáros 2020.06.16 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! A ládát felújítottuk. [Geoládák v3.4.1]

WP_20200616_11_02_01_Pro 
smico50 2020.06.16 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Kurtis78 2020.06.09 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.28
Köszi :)

vViktor 2020.05.24 11:28 - Megtaláltam

"De ezen a földön találtam kincset" - Republic [Geoládák v3.3.2]

petoakos 2020.05.24 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Szép környezetben, családdal kirándulás közben

nrudi 2020.05.23 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v3.3.2]

hgabi 2020.03.29 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Erdélyi család 2020.03.08 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
Megtaláltuk. A láda karbantartása időszerű.

Bigi 2020.02.25 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Brigus 2020.02.25 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

szebl 2020.02.21 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Gabina 2020.02.11 12:57 - Megtaláltam
KÖSZÖNJÜK!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.03.28 08:38]

8_n6_n
znasz 2020.02.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.09
Köszi a rejtésért.

ha2 2020.02.01 09:35 - Egyéb
A logbookot valaki trombitának nézte. A doboz egyébként jól zár, belül száraz.

zulcsi 2020.01.11 15:18 - Megtaláltam

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

kisback 2020.01.11 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

antonia03 2020.01.01 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

loco001 2019.12.26 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Az Ilona vízesés meglátogatása után még megálltunk ennél a multinál. Félórás séta közben összeszedtük a láda pontjait.
Az ősfás parkban sok helyen láttunk kitéve diót, mogyorót, de mókust most sajnos nem.
Köszönjük a rejtést.

Witgergo 2019.12.05 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Gibix75 2019.11.30 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

kingajani 2019.11.23 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Kogerj 2019.11.13 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

H+W 2019.10.23 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Magasles 2019.10.22 16:29 - Megtaláltam
Csaladi es cseges esemeny a kornyeken. Gyonyoru, mar nyariasnak mondhato idoben, gesztrnyefak keresese kozben osszaszedett multi.
Koszonjuk szepen. [Geoládák v2.2.5]

N8

fabian11 2019.10.17 09:19 - Megtaláltam
Gyönyörű hely, szeretek nagyon itt lenni. Itt lehet igazán jól pihenni a hegek közt. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kópé1993 2019.10.13 16:58 - Megtaláltam
Mátrai 14 km-es túra utáni levezetés. köszi a rejtést!

IMG_20191013_163815IMG_20191013_163742
IMG_20191013_163913IMG_20191013_164248
IMG_20191013_164416IMG_20191013_165835
mura 2019.10.12 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésért!

justancsi 2019.09.29 12:27 - Megtaláltam
Fedémesről hazafele körülnéztünk erre. Jó régen volt!

ha2 2019.09.21 17:10 - Megtaláltam
Mai mátrai túra befejezése.

KishídParkrészlet
anettx 2019.09.21 15:57 - Megtaláltam
TFTC! [Geoládák v2.2.5]
Mátrai kirándulás végén.
Készültem csereládával, de már néhány hete új logfüzetbe lehet logolni.

gcpafu-DSC06520 
Hegedüs Zsuzsa 2019.09.01 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Köszönöm a rejtést.

agurubi 2019.08.28 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.75
3 napos turazss kozben bufesoron es kornyeken. sajnos latvanyosan leépül Parád környéke

darkwolf 2019.08.20 16:08 - Megtaláltam
Köszönöm!

bakkerman 2019.08.19 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Nagyon szép környék, nagyon ügyes rejtés! Köszönjük szépen, megtaláltuk! Ágika & Laci

TD Adventure 2019.08.10 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Kellemes esti seta

VenTOmi 2019.08.04 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, de a jelszo olvashatatlan, kerem a fotok alapjan elfogadni sziveskedj! [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.09.07 22:52]

A9C4E044-35C3-474E-A58D-0192F1F69AB9C19DA27A-1147-416C-BCE3-3C952F3DE314
aryes78 2019.08.04 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook szét van ázva, a jelszó egy külön papíron még éppen olvasható.
[Geoládák v2.2.5]

KTTNTZSDSETZS 2019.08.04 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.36
Megtaláltuk

AtiGabi 2019.08.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Köszönjük!

hidasedina 2019.07.22 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A láda tartalma teljesen szétázott, a jelszó olvashatatlan.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.09.08 11:18]

ACB934C4-CD54-4327-A3BC-8D939DBE0EF74BB1CF5B-2EB9-4194-A478-527E2D154444
Inra 2019.07.18 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

réka97 2019.07.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Megvan, köszönjük! A logbook viszont megérett a cserére, a jelszót még pont el tudtuk olvasni.

Ribizli9 2019.06.28 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Köszönöm, hogy megmutattad.
SZUPERLÁDA!
SZUPERHELY!

Dokes 2019.06.08 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda ugyan ép, de a tartalma teljesen el van ázva. [Geoládák v2.2.5]

edelwolf 2019.05.25 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fürge Lajhárok 2019.05.24 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük!

Szőkéék 2019.05.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.08
Megtaláltuk, de sajnos tollat nem vittünk! A doboz tartalma teljesen be volt ázva.

sovi85 2019.05.03 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Szép környezet, szép időben. [Geoládák v2.2.5]

Oxica 2019.04.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Megtaláltuk, Lenkével és Lindával.

Moszat&Süni 2019.04.14 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A környezet nagyon szép, természetvédelmi terület, de találtunk szemetet, azt összeszedtük. A láda nagyon aranyosan van elrejtve, belül nedves volt, ezért a papíron lévő írás is picit elmosódott, de a jelszó még látszik. Köszönjük, nagyon élveztük a keresést! :)

IMG_20190414_100518 
Jucci 2019.04.02 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.71
Megtaláltuk. Nagyon szép helyekre vitt a láda. Kár, hogy a rejteket egyesek szemetesnek használják. :-(

Okker 2019.03.30 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Vironia 2019.03.29 12:35 - Megtaláltam
Barátokkal közös kirándulás közben begyűjtve! Köszönöm a rejtést.

cipollino 2019.03.29 12:35 - Megtaláltam
Közös ládázás Vironiával, kellemes tavaszi időben. Köszi a rejtést.

AdriésNorbi 2019.03.26 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A láda ?napló? kissé lepukkant, szegényes.
De az erdős táj kárpótolt mindenért,nagyon szép hely.
Adri és Norbi [Geoládák v2.2.5]

DSCI0229DSCI0231
DSCI0240DSCI0245
Borzaska 2019.03.24 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

katika 2019.03.17 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodás időben csodás helyeken. [Geoládák v2.2.5]

 
gores 2019.03.09 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megtaláltuk, köszönjük. Nem beteg, hanem log bookot igényel. Kár lett volna kihagyni egy villáskulcs miatt. Szép vidék. A kútból húztunk vizet is. Kétszáz éve tettem ilyet.

bezso78 2019.02.28 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kolbi 69 2019.02.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Wellness hétvége közepette ,koordináták alapján talátuk meg az Erzsébet Park Hoteltől nem messze Parádfürdőn.Ügyesen elrejtve viszonylag jó állapotú dobozzal.3 pontos multiláda

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.05.14 19:45]

IMG_20190223_100207IMG_20190223_100503
zozo82 2019.02.05 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Köszi a rejtést!

PunyiPeti 2019.01.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszönjük :-)

Pikpak és Anikó 2019.01.02 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Pikpak és Anikó [g:hu 1.6.0]

Csimike35 2018.11.24 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Andras Nyako 2018.11.17 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Köszönjük a rejtést, mostmár 3asban: Bandi, Moncsi, Andris

vajasfok 2018.11.07 11:35 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

bakfitty25 2018.11.03 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Toro_001 2018.11.03 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Berci, Dani, Marcsi, Toro. [g:hu 1.6.0]

krumplifej 2018.11.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Sötétben ládáztunk, nappal nézelődtünk.

horvathn 2018.11.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Hunreal 2018.10.25 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Barackviri 2018.10.21 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

eszel 2018.10.20 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
ok!

GCnikipisti 2018.10.16 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megtaláltuk! Parádon pihentünk és a szálloda szinte a láda mellett volt így nem lehetett kihagyni:-)

GAMANO 2018.10.12 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Spangarázs 2018.09.30 13:15 - Megtaláltam
Családi ládatalálat!
A végláda tartalma penészes, egy csere ráférne.
Köszi a rejtést!

Caldera 2018.09.08 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Verka87 2018.09.07 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

oldfox 2018.09.04 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Famágus 2018.09.04 11:37 - Megtaláltam
Remek multi, mindent körbe jártunk, megnéztünk.. nagyon tetszett, micsoda élet lehetett itt hajdanán :-) .....közben irgalmatlan zivatart kaptunk a nyakunkba, a javát szerencsére már az autóban ülve néztük :-) Oldfoxxal köszönjük...

DSC02725DSC02729
DSC02722DSC02730
DSC02732DSC02734
Liberty 2018.08.18 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.47
Kellemes sétával jártuk végig a pontokat, minden helyszín tetszett, legfőképpen az őspark. Köszönet a rejtésért.

Parád címere
tabletta 2018.08.18 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

gamestreet 2018.08.02 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést.

balumaci 2018.07.31 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Köszönöm a rejtést!

Mozsarak 2018.07.29 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést!

PÉV 2018.07.29 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszi a rejtést.
-MEGVAN!-
(BMBOPH-val és a Mozsarakkal ládakáció.)

BMBOPH 2018.07.29 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Köszönjük a rejtést!

Pongraczj 2018.07.21 06:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ásványvadász 2018.07.13 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
A rengeteg ajándéktól alig lehet bezárni a dobozt. Sajnos a benne lévő füzet nedves.

Emerich63 2018.07.11 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
Parádfürdői és siroki ládanap sok szép hellyel, óriási záporral és bőrig ázással... de klassz volt.

20180711_10452820180711_113033
20180711_11305720180711_113257
 
Szelcsalád 2018.07.07 10:05 - Nem találtam meg
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! Nagyon jó rejtek [Geoládák v2.2.4]

[Elutasította: geocaching.hu, 2018.09.01 20:09]

tapisomi 2018.07.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
OK

tapiapi 2018.07.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.81
Erre tettem, vettem, megleltem. Szép hely, helyes rejtek. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg] A logbook szétázva volt, bezacskóztuk, de cserét igényel.

zoar 2018.06.09 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Andrusa 2018.06.06 09:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Möglett!

Cole91 2018.05.21 13:53 - Megtaláltam
Ádi és Enci megtalálta, Kecskemétről! :) [g:hu 1.5.4]

enciiii 2018.05.21 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) Köszönjük!! :) Enci és Ádi Kecskemétről. [Geoládák v2.2.3]

Rézangyal77 2018.05.13 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Maratonos Maci 2018.05.12 23:59 - Megtaláltam
Napvirággal ...

napvirág 2018.05.12 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Köszönjük a lehetőséget!

002013
016 018
GYEZegzug 2018.05.12 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.29
Szakadó esőben. Hová lett a dicsőséges múlt? Köszi szépen a lehetőséget.

P_20180512_184558P_20180512_185425
P_20180512_185623P_20180512_185653
emiGrant 2018.05.12 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Zuhogó esőben, csúszos patakoldalon, ott a fa, de láda nincs. Legalább is én nem leltem meg. Végül is rejtői segítséggel tudtunk logolni, amit köszönünk nagyon szépen. Parádfürdőn már voltam egy párszor régen tájfutó versenyen. Nagy kár, hogy a szanatórium és parkja olyan elhanyagolt. Pedig milyen csodás hely lehetne. Köszi a rejtést (is)!

-1-2
-3 
zöldfülű 2018.04.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Lefülelve :-)
Parádés parádi kikapcsoló hétvége során ide is eljutottunk...
Remek időutazás, némi kesergéssel: hol vannak azok a régi szép idők... jobban mondva régi szép épületek... Szerencsére egyik-másik ma is pompázik, így inkább gyönyörködtünk a sajnálkozás helyett :-)
Köszi a rejtést

24162418
24202421
Mary Lou 2018.04.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltuk.
Túra az Ilona vízeséshez és környékére.
Remek időt fogtunk ki.
Köszönjük!

Gyugyu95 2018.03.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.26
Megtaláltuk!Köszönjük a lehetőséget! :)

Tyrker 2018.03.27 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

stopo 2018.03.16 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Pomisa 2018.03.15 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.14
A park szép és rendezett.
Köszönjük a rejtést.

kt013 2018.03.13 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Köszönöm

kegabor 2018.03.13 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Könnyen megtalálható a láda, ha épp nincs rajta 20 centi hó! :) Viszont sok a mugli a környéken, úh csak óvatosan!

Szellszi 2018.02.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Mátrai ládázás 3/2.
Köszönjük a rejtést :)

MJANEZ 2018.02.08 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Köszönöm, hogy ezt is láthattam!

Norbee97 2018.01.19 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Hangulatos kis hely, tetszett. Nem igazán szeretem a havat, de sajnos még volt belőle, viszont már nem sok. A ládánál kezdtem,
izgatottan vártam ezt a rejtést, de nem hogy önmagát álcázta volna, hanem pont hogy magára hívta a figyelmet, csoda hogy nem vette észre senki. Az alatta lévő fadarabbal viszont elrejtés után eltakartam, ne legyen feltűnő. A többi pont nem túlzottan jött be, jó kis séta volt, a kórház környéke se volt rossz, a múzeum pedig tulajdonosváltás miatt zárva, bár ha nyitva lett volna se mentem volna be, nem volt sok időm. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
832.

IMG_20180119_134044IMG_20180119_134112
IMG_20180119_134321IMG_20180119_134417
IMG_20180119_134424IMG_20180119_140016
IMG_20180119_145424IMG_20180119_145657
lencsilyany 2017.12.27 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltuk!

Gyenenczyek 2017.11.24 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Az utolsót keresni kellett, de megtaláltuk! Ha nem kerestük volna a ládát, soha nem mentünk volna le a patakpartra, pedig nagyon megéri. Szép és rendezett környezetben egy nagyon hangulatos kis sétaút található. Köszönjük, hogy megmutattad nekünk!

Timi&Pepe 2017.11.20 08:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszönjük a rejtést!

böbe 2017.11.18 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Köszönjük!

hitamas 2017.11.18 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.28
:)

gyalogk 2017.11.11 19:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Köszi!

Zsuzsa&István 2017.11.09 00:00 - Megtaláltam
Szép hely. Köszönjük.

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2017.11.04 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi.
A kocsimúzeumba már 600Ft a belépő, de érdemes bemenni. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

öregmedve 2017.10.30 12:00 - Megtaláltam
Lepkével megtaláltam.

lepke 2017.10.30 12:00 - Megtaláltam
Pár napot töltöttünk a gyönyörű Erzsébet Szállodában, és megragadtuk az alkalmat, hogy rövid sétákat tegyünk a közvetlen környezetében.
Csudás hely, gondolom, minden évszakban szép, most pedig ősszel különösen. Jó lett volna tovább maradni, de sajnos csak eddig volt lehetséges. Remélem, még visszatérünk egyszer.

mátra 003mátra 006
mátra 011mátra 015
geoládászok 2017.10.15 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Szép időben kerestük meg ezt a jó multit.

DSC_0439 
fodor8peter 2017.10.14 15:39 - Megtaláltam
Szép, békebeli hely Parádfürdő. A park különösen szép.

Laminsio 2017.09.30 17:31 - Megtaláltam
Köszi

villon 2017.09.20 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pajzsika 2017.09.09 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2017.09.09 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Bejártuk. Köszönjük.

Pók 2017.09.09 10:00 - Megtaláltam
Behálózva!

DSC_0346 
Szamárfül 2017.09.09 10:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

zsomle13 2017.09.09 10:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

I s t i & E n i 2017.08.12 14:00 - Megtaláltam
-

rainbow_trout 2017.08.10 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget a szivárványos pisztrángok nevében! :) D&E [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Révai család 2017.08.04 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Parádi táborozásunk során több részletben szedtük össze a pontokat.
A kocsimúzeumban a lovak nagyon aranyosak voltak, az épület is tetszett. A ládát a táborból kilépve találtuk meg!
Köszönjük a rejtést!

Fakopács 2017.08.02 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
ok :-)

anettnori 2017.07.28 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Megvan! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kellemes három pont, három különböző látványossággal. Köszönet a lehetőségért!

IMG_7884IMG_7886
A Peti 2017.07.26 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Jucus és Pöti. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Findusz 2017.06.24 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.95
Megtaláltuk! Jó volt!

jjoska 2017.06.11 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Parádi séta során.

HrK 2017.05.26 19:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Köszönjük a rejtést!

panthera 2017.05.14 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, bár a GPS-en a térkép elég megtévesztő volt, mert a patak ellenkező oldalán jelezte a ládát.

Vincenzo65 2017.05.13 17:15 - Megtaláltam
Szakadó esőben! Kopjafát alig láttam meg. Múzeum zárva, de a patak brutális volt. Majdnem elérte a láda helyét.

IMG_20170513_171752IMG_20170513_171844
kivancsifancsi 2017.05.13 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Szakadó esőben. Részletek és képek később. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

A GCTIMS ládával kezdtünk, de a heves esőzés elől lemenekültünk a kórház árkádjai alá. Itt várakoztunk elég hosszan, amíg az eső kicsit enyhült. Utána végig jártuk a multi pontjait. Az utolsó pontnál már megint teljes erőből szakadt a megáradt hömpölygő patak elérte a rejtekadó fát is. Gyors logolás után szaladtunk fedett helyre.
Szép ez a település, köszönjük az invitálást.

nemesa 2017.05.05 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszi a rejtést, nagyon szép helyen vannak a pontok. Délutáni zivatar után a kora esti órákban jártuk be a környéket, eszméletlen jó volt a levegő, felhők gomolyogtak.

RékaésAdrián 2017.05.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Köszönjük a rejtést!

Saber Rider 2017.04.17 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

zaskl 2017.04.03 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

ozy 2017.03.17 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Zsutila 2017.03.14 10:10 - Megtaláltam
köszönjük sikerült :) [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

balazsz@ 2017.03.14 10:00 - Megtaláltam
OK

bakancsos 2017.03.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Megtaláltam köszönöm. ( ismét cukorkát találtam a dobozban kivettem, kissé ragadós,kérlek benneteket csak cukorkát NE!!!!!)

Szejbi 2017.02.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Köszönjük a rejtést, szép hely, kellemes kirándulás volt!

itoros 2017.01.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltuk köszönjük!

BADY 2017.01.10 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szigliget 2016.12.11 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

petito42 2016.12.10 10:00 - Nem találtam meg
Sehol se találtuk, pedig a "patak mellett egy fánál" keresütk az egzakt GPS koordinátáknál.

westmark 2016.12.03 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

stegeradam 2016.11.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.95
Jó volt, köszönjük!

szandra84 2016.11.26 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük tökjó volt! :)

suba69 2016.11.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.64
Köszönöm a rejtést!

Rejha 2016.11.13 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.75
Szuper volt köszönjük !!!

aldarion109 2016.11.12 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Juju 2016.11.08 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kacci 2016.11.08 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

csbagi 2016.11.05 09:10 - Megtaláltam
.

Cseber 2016.11.05 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

CsHBalint 2016.11.04 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Köszönjük a rejtést!

Párduc50 2016.10.31 16:35 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

Geoléda 2016.10.31 16:33 - Megtaláltam
Mercí

Telkess 2016.10.16 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Parádfürdői "pihenés" közben ez is előkerült, köszönet a rejtésért.

WP_20161016_012WP_20161016_015
dendeocse 2016.10.05 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Ha már arra jártunk, és volt nálam pótfüzet, akkor kicseréltem a régit, ami teljesen elázott. Mivel a jelszó olvasható volt benne, át tudtam írni az újba. A ládát tisztára töröltük, a többi, vizes papírt kidobtuk.
Az eredeti logbook nálam van, otthon szárad. Ha kell a rejtőnek, jelentkezzen érte a profiloldalamon lévő címen.

Hüllő 2016.09.17 18:00 - Egyéb
Ha már a környéken voltunk, ránéztünk, hogy minden ok e vele. Nem volt. Sajnos a rejtekben szét volt dobálva a láda tartalma, elázott a logbook is. Amennyire tudtam mindent visszatettem a dobozba, jól lezártuk és beletekertük a mellette lévő szatyorba.
Javasolt a logbook cseréje, plusz egy toll is, ami fog.

IMG_20160917_180239IMG_20160917_180122
sulthan 2016.08.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.92
Megtaláltuk, bár kukázós zacskó maradékának nézett ki. Amúgy a hely nagyon szép.

ricsivivi 2016.08.19 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Fotó Anti 2016.08.10 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sulthan 2016.08.07 12:38 - Egyéb
A "betegsége" ellenére megtaláltuk. Igaz a láda a csomagolása miatt akár egy uzsonnás maradék is lehetett volna, de bátran nyúltam hozzá...

scooby84 2016.07.27 10:20 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük.

A láda a helyén volt.

fodordav 2016.07.12 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
A jelzett helyen gond nélkül megtaláltuk a ládát, úgy tűnik, már nem beteg... A friss logfüzetbe elsőként jegyezhettük be, hogy tetszett a részletes leírás, körbejártuk, amennyire a rekkenő melegben lehetett.
Enikő és Dávid

V_Gabor 2016.07.06 18:03 - Egyéb
Mint LogBíró a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapján és a rejtő inaktivitása miatt betegre állítottam.
Email-t küldtem a rejtőnek.

beteg láda 
Zsolt34 2016.07.01 20:41 - Megtaláltam
Ládát nem találtam, kérem a képek alapján elfogadni! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.08.02 18:08]

GCPAFU_2016071201823.jpgGCPAFU_2016071203326.jpg
timken31 2016.07.01 20:38 - Megtaláltam
Sajnos a ládát mi sem találtuk!A képek alapján kérem elfogadni! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.08.02 18:07]

GCPAFU_2016071201955.jpg 
Lempike és Sándor 2016.06.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
A láda utolsó pontját nem sikerült megtalálni, háromszor is visszamentünk, hátha elnéztünk valamit. Segítséget kértünk - és kaptunk az előttünk járó sikeres megtalálótól, köszönet érte! Szerintünk eltűnt a láda!

Csuek 2016.06.29 18:40 - Megtaláltam
A ládát sajnos nem találtuk. A feltöltött képek alapján szeretnénk kérni az elfogadást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.08.23 20:42]

20160629_181218 másolata20160629_183020 másolata
20160629_184049 másolata 
ocsike78 2016.06.05 18:53 - Megtaláltam
A nap utolsó ládája lett volna, ha megvan az utolsó pont is. Az első két pont gyorsan meglett, viszont az utolsó ponton lévő fa odúban sajnos nem volt semmi. Képek alapján kérném a találat elfogadását

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.10 20:56]

20160605_18322320160605_184322
20160605_185755 
Puzzle Apartman Gyula 2016.05.22 13:45 - Megtaláltam
Mátrai barangolásról hazamenet keresgéltünk ezen a szép településen.
A ládát sajnos nem találtuk a helyén, így a képek alapján kérnénk a találat elfogadását! Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.06 18:02]

A kopjafa környékének szépsége. :)DSC_3110 (Small)
DSC_3111 (Small)DSC_3112 (Small)
DSC_3113 (Small) 
BruzsuésZáfék 2016.05.21 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a lehetőséget :)

sinkovics 2016.05.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönöm! :)

kissss 2016.05.01 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Galyatetőn töltött kellemes hétvége után hazafelé körbesétáltuk a települést. Sajnos a végládát nem találtuk meg. A logoláshoz köszönöm a rejtő segítségét!

DSC00775DSC00783
DSC00793 
Bab és Borsó 2016.04.02 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mogyorócska 2016.03.28 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
megvan

GeoBandi 2016.03.27 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

Heni&Gábor 2016.03.19 15:00 - Megtaláltam
Parádfürdői hétvége negyedik találata. GCtims-PAFU1-PAFU3-PAFU2 sorrendben kerestük fel a parádfürdői pontokat. A 3. pont után a logolási időpontot akartam megnézni, de a telefon kicsúszott a kezemből, összetört és teljesen tönrement. Így némi veszteséggel zártuk ezt az egyébként csodálatos hétvégét. Köszönjük a rejtést!

daddy1001 2016.03.14 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszönöm!

Eryx 2016.03.14 13:32 - Megtaláltam
Köszönöm! Megtaláltam.

Kertész család 2016.03.13 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Cszoli 2016.03.06 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szijamijau 2016.02.20 09:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Parádfürdőn töltött hétvége alatt kerestük meg. Nagyon szép kis hegyi falu, mindenkinek ajánlom, ahogy a NO. 1 éttermet is, ahol ott tartózkodásunk alatt jókat ettünk. :)
Köszönöm a lehetőséget.

RoriZo 2016.02.06 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

szibcsa 2016.01.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést! :)

macskarem 2015.12.30 11:41 - Megtaláltam
Kiszimatoltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Cubis Gold 2015.12.28 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Turci 2015.12.24 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Szakácsné 2015.11.14 15:30 - Nem találtam meg
Megtaláltuk!!

[Elutasította: geocaching.hu, 2015.12.27 19:53]

Gyeta 2015.11.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.95
Keresztük-kasul bejártuk a falut, még a piacra is elmentünk.
Köszönettel!

 
Istennyila 2015.11.07 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Tango&Cash 2015.10.30 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Gyönyörű a park. A doboz mellett talált kaját eltakarítottuk. Köszönjük!

Christoforo 2015.10.10 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csacsibogyó és mazsolafül 2015.10.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Parádfürdői hétvégénk egyik ládázása, nagyon szép kis település, izgalmas volt felfedezni.

bubac 2015.10.02 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2015.10.02 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönet a rejtésért. :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kovtom72 2015.09.20 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Parádfürdő wellness hétvégén 2. ládája. kellemes séta. köszi

EA81 2015.09.18 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Megtaláltuk, köszi!

Niki és Boti 2015.09.12 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon sz?p a park :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

losbagiros 2015.08.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Levezető ládavadászat.
Köszi a rejtést!

wirtha 2015.08.02 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Parádfürdő nagyon szép, köszönjük!

epés remete 2015.08.02 10:45 - Megtaláltam
Mátrai pihenős hétvége :)

fullz 2015.07.27 15:26 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

bukoistvan 2015.07.25 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
A láda megvan benne egy szál cigarettával, de azon kívül a lila szatyor mellett nem találtam mást, mint egy narancssárga pólót, amit egy csupasz-csiga "hordott".
Gabcika és Bukó

erdeisz 2015.07.19 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Megtaláltuk.

PSZE 2015.07.14 12:33 - Megtaláltam
Köszönöm.

pogesz 2015.07.14 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Köszönjük a rejtést!

Elekék04 2015.07.13 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)

OsiOsi 2015.07.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.04
ok

WADMAC 2015.07.04 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Jadrana 2015.07.04 16:20 - Megtaláltam
Kellemes séta volt, köszönjük a rejtést!

Haniko0515 2015.07.03 20:00 - Megtaláltam
Itt szálltunk meg a Park Hotelben, kénylmes esti séta volt, köszönjük a lehetőséget!!

gyfmate 2015.06.09 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1] [wapon beküldött szöveg]

Csulák László 2015.05.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 1.70
Könnyen megtalálható, nagyon szép kiránduló környezetben.

A doboz
rabolda 2015.05.10 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
OK

denes91 2015.05.09 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.0o] [wapon beküldött szöveg]

ÁFÉSZ 2015.05.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.91
Megtaláltuk.

henryett000 2015.05.01 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

GGABI 2015.04.30 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszönöm a rejtést.

h.krisz 2015.04.26 20:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Racekok 2015.04.26 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LouChe 2015.04.25 12:20 - Egyéb
Karbantartottuk a ládát, kapott új logbookot is.

Csöpke 2015.04.14 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk Ciconnal.
Az ősparkban nagyot sétáltunk, kár, hogy a régi kastélyt, ahol már öregek otthona is volt, azt megelőzően gyermeküdülő - ahol Cicon is nyaralt az ötvenes években! - hagyják tönkremenni!

Cicon a ládával.
A régi kastély.Őspark részlet.
Kocsi múzeum. 
pintércsalád 2015.04.05 00:00 - Megtaláltam
kÖSZÖNJÜK A REJTÉST! Fotóztuk a közeli Rákóci fát is ami sajnos januárban feladta! Látható, hogy a belseje teljesen el van korhadva. Remélhetőleg így fekve is kibír még vagy 20 évet.

A sétányonKukucs
A fában!---
Hatalmas 
Bagee 2015.04.04 10:46 - Megtaláltam
köszi!

GeoGirl 2015.04.04 10:46 - Megtaláltam
köszi!

szaboneki 2015.04.04 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. A 3. pont nagyon ötletes.

 
horvathzs 2015.04.04 00:00 - Megtaláltam
Sikerült.

nbaggio 2015.03.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Útban az Egerbakta-Sirok gyorsasági szakaszra megtaláltuk, köszi!

 
Zéboy 2015.03.17 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2015.03.17 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Nagyon szép a környék! Nyáron vissza fogunk jönni, mikor a park teljes zöldjében fog pompázni.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

agibihary 2015.02.23 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

dr1m 2015.02.23 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bódis 2015.02.21 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

jspanyik 2015.01.24 16:00 - Egyéb
Tudom nem ide való, de a GCILON-hoz sajnos már nem lehet logolni!

Szombat délután felautóztunk a Szent István kútig, ahol is azt hírdetik, hogy 1,2 km a vízesés. Úgy gondoltuk, hogy ez nem távaolság és elindultunk. Úgy cirka 1,2 km után újabb táblát találtunk, amin újra az állt, hogy a vízesés 1,2 km. Szerencsére jöttek szembe és így megtudtuk, hogy több tábla nincs viszont háromszor is át kell "úszni" a patakot. Most már nem hátrálhattunk, legyőztünk minden akadályt és jutalmul megláthattuk a vízesést.

Gyönyörű a völgy, ha Parádfürdőn jártok ne hagyjátok ki!

HídÁtkelés
jspanyik 2015.01.23 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.29
Parádfürdői hétvégénket a ládika pontjainak felkeresésével kezdtük.
A kocsi múzeum már zárva volt, így annak meglátogatását szombatra halasztottuk. E mellé belefért a napba a GCTIMS, GCPAFU és a Klarissza csevice felkeresése, egy rövid parádsasvári ebéd és egy Ilona-völgyi kalandtúra.

Köszönjük a lehetőséget!

Mari és János

b.monika 2015.01.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Köszi a rejtést! :)

RoBoSzi 2015.01.10 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Köszönjük a rejtést!Hát egy ideig elkeresgéltünk a patak két partján, nagyon sok a rejtésre alkalmas hely. :)

kis csapattal :-) 
Ignácz család 2014.12.30 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönkük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dienespeter 2014.12.15 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ergyd 2014.12.06 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.62
Megtaláltam. A doboz rejtetlen és vizes.

pisznice 2014.11.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Megtaláltuk.

salki 2014.11.08 00:00 - Megtaláltam
1. ÉPÜLET, 2.2002

wtl 2014.10.30 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Koszonom a rejto faradozasat! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCPAFU_20141030111134.jpgGCPAFU_20141030113530.jpg
NeZo 2014.10.28 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Reizinger család. Jó kis rejtekhely! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sanzi89 2014.10.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltuk!

Dolex 2014.10.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.59
A mai nap utolsó találata. Kellemes kis esti séta.

Tyúkanyó 2014.09.29 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.63
Köszönöm a lehetőséget.

cila 2014.09.15 18:17 - Megtaláltam
Félig-meddig már sötétben. Köszönjük a rejtést!

Bajuszcica 2014.09.15 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Későn értünk a Cifra istállóhoz, így nem tudtunk bemenni. Köszönjük a rejtést!

nbalazs2 2014.09.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Igényes multi, gratulálok a rejtőnek. Gyerekkel, babakocsival csináltuk végig mátrai nyaralásunk középső napján.

P.B_László 2014.08.28 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
Köszönöm a rejtést , László !

Szabó Ildikó 2014.08.28 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Köszönöm a rejtést.

adorjant007 2014.08.25 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Bau_family 2014.08.22 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Nagyon jól felépített multi, a végén igazi ládával. A második ponton érdemes továbbmenni kelet felé, mert egy ingyenes mini vadaspark is található a kórház mellett. Köszönjük a rejtést!

lacc 2014.08.19 18:33 - Megtaláltam
Ildi és Laci

Horiii 2014.08.19 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dl622 2014.08.13 17:30 - Megtaláltam
vacsora előtti séta során " összeszedtem " köszi

szicsu 2014.08.13 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Ildi76 2014.08.13 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Höri csapat 2014.08.11 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést!

gappygoat 2014.08.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.28
Kellemes séta a környéken! Köszönjük!

pazsit 2014.07.31 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.04
Köszönjük a rejtést!

Hooch-Csi&Vi 2014.07.27 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Hooch-Csi&Vi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zozó és Edus 2014.07.26 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Ide érdemes eljönni!

Zsoland 2014.07.26 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

fpeterzeg 2014.07.21 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.08.24 21:34]

geokukac 2014.07.12 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon szép környezetben van. Köszönjük szépen.

Attil@ & Réka 2014.07.07 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.38
Köszi a rejtést! Réka & Attil@

tusy 2014.06.27 15:45 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm.

Raczky család 2014.06.27 15:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pogacsa1 2014.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Köszi a rejtést!

Pety99 2014.06.22 00:00 - Megtaláltam
Láda rendben.

diego 2014.06.21 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.88
Parádi séta alkalmával.

Szilágyiék 2014.06.19 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.61
Köszönjük!

reka.nyilas 2014.06.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.90
Köszönjük.

maizo 2014.06.09 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.75
Megvan, köszönöm!

vitibi 2014.06.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Ok!

GCsoka 2014.05.13 15:25 - Megtaláltam
Megvagy. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bacsnyir 2014.05.10 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Parádfürdőn jó sok látnivaló van, akár több pontos is lehetne ez a multiláda, hogy ne csak az - egyébként igen informatív - leírás "ajánlja", hogy hova érdemes még elmenni a pontokon kívül. Így mi se néztünk meg mindent (pl. a Károlyi-kastély kimaradt, pedig épp fölötte laktunk a patak túlpartján, az Erzsébet Szállót is csak messziről láttuk, a tájházban és a fafaragó kiállításán se voltunk). Mentségünkre legyen, így is legalább félnapos séta volt ez.
Benyomásom az, hogy egy kicsit "megállt az idő" itt, a hangulat olyan, mintha az 1980-as években járnánk, itt-ott omladozik ez-az, úgyhogy tökéletes a "retro-fíling". A Kocsimúzeum épülete gyönyörű, a kiállítás érdekes (a belépő ára a ládaleírás elkészülte óta 500 Ft-ra emelkedett), de erre is ráférne már a felújítás. Az amúgy az 50-es évek hangulatát idéző kórház és a Freskó étterem renoválásába már belekezdtek, de nem tűnt nagyon serénynek a munka..., szóval még egy ideig khm.... "átmeneti állapotok" lesznek. Az ásványvízgyűjtemény is erősíti a retró-érzést: többtíz éves, azóta porosodó ásványvizes palackok összezsúfolva néhány üveges szekrényben..., szóval vicces. A parkok szépek, de - különösen az Alsó-park, a láda helye - is kicsit elvadultak, romos épületek vannak mindkettőnél. És aztán ott van még az egész közepében a bazársor, ami tényleg mintha 1980-ból maradt volna ott (megjelenésében és áruiban egyaránt). Szegény Rákóczi-fa is már a múlté...
Én mindezzel együtt nagyon élveztem a sétát, köszönet a rejtőnek!

Retro-fíling: A Freskó étterem és a kórház Kórházi hangulat - akár egy Örkény-novellába is beillene :-)
A kórház parkja az ápoltabbEgy gyönyrű vadgesztenyefa a kórház parkjában
Egy szobor a kórházbólAz Alsó-park
Kocsimúzeum - eső utánAz egyik legegyszerűbb kocsi
Bori az istállót élvezte legjobban: Soma még kakált is egyet a kedvéért...A Rákóczi-fa "hullája"
szmoni 2014.05.10 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Jó itt pihenni. Köszi a rejtést!

akosgy 2014.04.27 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Kétnapos mátrai hétvége, 23km-es Sirok - Domoszlói kapu - Parádfürdő sétával. A nap utolsó ládája, kiérve az erdőből. A virtuális pontokat még előző este kerestük meg. Parádfürdő még őriz valamit a régi fényéből, sajnos egyre kevesebbet. Sok épületen látszik, hogy elhanyagolt, nem használják semmire, csak enyészik, ilyen pl. a Károlyi-kastély a patak túlpartján. A láda hamar előkerült, a rejtő engedelmével a rothadó zacsit lefejtettem róla és kidobtam. Állandóan nedvesen tartotta a ládát, a doboz pedig amúgy is jól zár. Köszönöm.

Szemben a Károlyi-kastély 
Bükki vadász 2014.04.27 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönjük a kellemes sétát. A park nagyon szép, a rejtés ötletes.

Thull 2014.04.19 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
köszi a rejtést!

jutics 2014.04.19 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Hazafelé a Mátrából, vihar előtt, futólépésben! Éppen csak megúsztuk szárazon! :) Köszi a rejtést!

haywire 2014.04.19 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
+one [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mátrai túra 8/8
A nap záró ládája, nagyon nagy vihar volt mikor megérkeztünk Parádfürdőre, így csak a pontoknál kiugráltunk begyűjteni a jelszórészleteket.
Köszönjük a rejtést! :)

agikacica 2014.04.17 09:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Unokahugommal, és unokaöcsémmel megtaláltuk! Tetszett, h nem kellett nagyon sokat gyalogolni a pontok között!! És a ponthoz tartozó leírás is részletes. Köszi a rejtést!

betty79 2014.04.12 17:44 - Megtaláltam
Megvan!

Kapucni 2014.04.08 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

totik 2014.03.31 12:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri) Krisz', TZ

geooszi 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam
TABO-GAKO-SZVA-JAGS-TABO körtúra után volt időm még néhány környékbeli ládát levadászni.

kolap 2014.03.24 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.80
Szép a környezet, még így a lombosodás előtt is.
kolap&társai

tanjakata 2014.03.23 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

kami1 2014.03.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Jó rejtés, pontos mérések. Az Ilona-völgyi vízesés túra levezető sétájának szántam.
Úgy látom sokat vesztett Parádfürdő az eredeti fényéből. Talán a mofetta és a csevice fellendíti a turizmust.

Köszönöm a rejtést!

zkarolyi 2014.03.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Hétvégi "nyaraláskor" a fiammal becserkésztük.

Shootzu 2014.02.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
Meglett. Köszönöm a rejtést. :)

hg4ggv 2014.02.09 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Parádfürdőn teleltünk... Könnyű találat lett belőle, a láda zacskója kicsit elázott, de a láda nem vizes...
Köszönjük a rejtést.

Gombai Vadászok

Anna & Szilvi & Máté & Feri

GSdriver 2014.01.04 09:44 - Megtaláltam
Előbb este próbáltuk, akkor a GPS a patak túloldalára vitt, nem is találtuk meg. Reggel meg aztán emide célzott, meg is lett azonnal.

Reggel 2014.01.03 12:18 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

kétbakancsos 2013.12.30 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Szilveszteri 5 napos túránk keretében találtuk meg a ezt a ládát is. Köszönjük a rejtést!

Parádfürdői pakbanTáncosok
szabkrisi 2013.12.24 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 1.90
Köszönöm a rejtést!

AtiMon 2013.12.24 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.53
megtaláltuk

szikizso 2013.12.14 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Mátrai barangolásom második állomása. Sok évvel ezelőtt voltam itt utoljára, jó volt visszajönni.

ttjuli 2013.11.15 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Sötétben kerestük, de meglett! Parádfürdő olyan szép, hogy biztosan visszajövünk hamarosan! Gyerekkoromban egy képeslapon láttam, azóta vágyom ide. Hát eljutottunk, csodálatos! A rejtés is érdekes! Tetszett!

Lastyák Árpád 2013.11.03 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.66
Sötétben a ládát nem sikerült megtalálni (a koordináták pontatlanok), de reggel könnyen meglett. Köszönjük!

Levi csapata 2013.10.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Megtaláltuk

zsuzsi es sanyi 2013.10.28 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.90
Köszönjük a városnézést!

gyildarefo 2013.10.23 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Nagyon sokszor jártunk már itt, most is tetszett. A vásárban vettünk mindenféle szörpöket, lekvárokat és fonott kosarat. Nagyon köszönjük a lehetőséget, a leíráshoz külön gratulálunk!

Erzsébet Királyné Park HotelCifra
Gyógyfürdő 
Emese0203 2013.09.28 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Sikerült

szaatt 2013.09.28 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Parádsasvári hosszú hétvége során megkerestük a ládát is . Köszi a rejtést.

mato 2013.09.27 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, forditott sorrendben, köszönet a rejtésért! Bővebb log és értékelés később. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

HRita 2013.09.23 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

bazso666 2013.09.21 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Isu_79 2013.09.17 10:09 - Megtaláltam
Köszi!

chica 2013.09.17 10:09 - Megtaláltam
Kutyákkal sétálva egy esős reggelen. Köszönjük a rejtést!

geokutyák 
Schnitt 2013.09.07 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

tizenegy 2013.09.07 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

geoAtti 2013.09.07 14:10 - Megtaláltam
Gyalogtúra keretében levadásztam.

picuresnagyur 2013.09.06 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
köszi :) a ládasor kellemes multi, a parkban viszont rengeteg közmunkás szorgoskodott, nehéz volt észrevétlen logolni. Az önmagát álcázó ládát nem értettem, simán be volt dobva az odúba....

 
tojas 2013.08.22 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.66
Tudták azért régen is, hogy hol vannak a jó helyek. A vízesésig sajnos nem jutottunk el. :(

Judit és Béla 2013.08.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.80
Megtaláltuk.

Snipermaster 2013.08.22 10:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Megtaláltam. Köszönöm a rejtest. Bővebben, fotók később. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

 
kobcikrajci 2013.08.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.07
Könnyű séta a településen, kellemes, régmúlt hangulattal.

goja 2013.08.19 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.75
Megtaláltuk! Köszi!

Moszy 2013.08.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.57
ok

fcsaba 2013.08.19 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Parádon már voltunk egyszer Lillával, Hafyval és Haellel nagyjából 10 évvel ezelőtt, akkor megnéztük a kocsimúzeumot is. A gyerekek kedvéért most is bementünk megnézni. A kopjafát meglepően nagyon nehezen találtam meg. A láda szép helyen van. A ládázás nyugalmát egy nagy testű játékos kutya zavarta meg.
Köszönjük a rejtést!

Hampi 2013.08.16 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Hampi, Edy, Peti [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2013.08.14 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.15
Idei nyaralásunk második felét Galyatetőn töltöttük, harmadik nap 2. találata.
Galyatetőn tegnap éjjel esett az eső és mivel ma reggel is csak derengett némi napsütés a felhők között, ezért kicsit átszervezve az előre kitalált programokat, ma egy félnapos családi kirándulást tettünk a környéken.
Elsőként a közeli Bodonyba a Kincsesházhoz mentünk a GCBOKI-ért, majd onnan jöttünk át a parádi ládákat összeszedni.
A pontokat egy rövid kis séta keretében keresetük meg, közbeiktatva egy kis gyros-t ebéd gyanánt.

Köszi a rejtést!

GalocaesPereszke 2013.08.09 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltuk. Köszönjük.

KAECSKE 2013.08.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Gyönyörű hely, szép rejtés. Ékes bizonyítéka annak, hogy egy több pontos virtuális is lehet izgalmas. A rejtés jó: pókok és egyéb odulakók őrzik a ládát :) Szép!
Köszi!

alecar 2013.08.04 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Elég kihalt volt a település, de azért látszanak a dicső múlt jelei. Köszönjük!

vasony 2013.08.04 08:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Kösz a rejtést.

cosinus0 2013.08.03 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Szép, csendes, nyugodt hely Parádfürdő. Köszi a rejtést.

 
pliptai 2013.08.03 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.99
Nagyon kellemes hely Parádfürdő! Köszönet a rejtésért!

Nigi543 2013.08.01 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Amikor megkérdeztük hol van a fürdő, kinevettek és azt tanácsolták, hogy menjünk Bükkszékre. Köszönjük a lehetőséget!

Murmogoek 2013.07.28 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget és a szép sétát. :)

bence máté 2013.07.26 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszönöm a rejtést!

BubaGC 2013.07.24 14:00 - Megtaláltam
:-)

plecs 2013.07.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Köszönjük a rejtést és az érdekes látnivalót!

drbee 2013.07.21 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Maclura 2013.07.17 20:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Korábban átutazóban voltam csak erre, most alaposabban is szét néztem és megismertem Parádot. Az estébe nyúló zseblámpás keresés külön élmény volt. Köszönet a rejtésért.

Kimberli1 + Imi30 2013.07.16 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszönjük a rejtést!

Atesy83 2013.07.10 20:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

szszabo_geo 2013.07.10 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

vikiniki 2013.07.10 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagy élmény volt megtalálni.
A ládát 3 napig kerestük.
Megjártuk a csalánost is. ;-) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

nepster 2013.07.06 19:00 - Megtaláltam
Parádsasvártól Recski munkatábor bringázás alatt.

Zsókica és Lackó 2013.06.30 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Köszönjük a rejtést.

Dodo&Toto 2013.06.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
kingasz 2013.06.29 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

borosk79 2013.06.29 11:30 - Megtaláltam
Kirándulással egybekötött ládakeresés. Köszönjük a rejtést! Képek később.

peszi 2013.06.26 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

jeti-matterhorn 2013.06.25 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
TKIKI Táborosai

13 2013.05.25 21:28 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

MarciMilánBálint 2013.05.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszönjük a rejtést! Sötétben értünk ide, sajnos nem sokat láttunk, de így izgalmasabb volt... :)

benedek89 2013.05.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
egy kis ismerkedés Parádfürdőn. (éjszaka) köszönjük szépen.

D.Tóth 2013.05.20 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Parádfürdői látogatás. Paloc vásár apropoja alkalmábol.

t1kovacs 2013.05.11 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Köszi a rejtést

Kobe24 2013.05.11 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Gyönyörű hely,biztos,hogy többször visszalátogatok majd ide :)Köszi a rejtést!

harcsat 2013.05.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
köszi

monic1006 2013.04.29 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Párommal (szs-outdoor) és szüleivel egy csodás hosszúhétvégét töltöttünk az Erzsébet parkhotelben. A pihenést összekötöttük egy kis ládászással. Komoly GPS-szel (még) nem rendelkezünk, ezért a hagyományos ládák megkeresése feladja néha a leckét. Így volt ezzel a ládával is. Szombaton nekifutottunk, de feladtuk. Ma viszont (HURRÁ) megtaláltuk!!! Köszönjük a rejtést! Igazán szép és ötletes helyen van a ládika.

szsoutdoor 2013.04.29 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Wellness-hétvége kiegészítve kirándulással és ládázással. Köszi a rejtést.

effell71 2013.04.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
megvan:)

TothTi 2013.04.15 13:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

gzg 2013.04.14 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Parádfürdőről mentünk Recskre. Köszi a lehetőséget. A park nagyon szép volt :)

pozoli1 2013.04.07 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

JAck:66: 2013.03.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
832, megérett a meggy.

Lugo 2013.03.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Megtaláltuk.

Oksamoksa 2013.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Havas talpra magyar

homokia 2013.03.14 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Két nap alatt Parádfürdői nyaralás közben a márciusi télben.

attbuda 2013.03.10 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2013.03.10 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

melinya 2013.03.03 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget:-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

vadalma 2013.03.02 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.88
Impozáns lehetett egykori pompájában, de így is nagyon szép volt. Köszönjük, hogy megismerhetjük Parádfürdőt!

Gubirobi 2013.03.01 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
A mai napot Nórival egy kellemes kikapcsolódós és nem kapkodós napnak szántuk, elvégre születésnapom van.:)
Elsősorban nem ennek a ládának a begyűjtése volt mai utunk egyik célja, de ha már erre jártunk....:)
A környék felfedezését az Ilonavölgyi vízesés megközelítésével kezdtük meg, ami a megnövekedett vízszint és csúszós talajviszonyok miatt egész kalandosra sikerült. A kihívásokat leküzdöttük és megérdemelt szülinapi réteseket jó ízűen fogyasztottuk el a túra után.
Hazafelé menet megálltunk Parádfürdőn és megnéztük a Kocsimúzeumot is (kicsit többet vártam volna ennyi pénzért, de ez most így alakult). A többi pontot egy levezető séta keretében néztük meg a szinte kihalt településen, miközben megtaláltuk a környék legkeményebb mellű nőjét is.:D
Köszönöm a lehetőséget!

mazsola069 2013.02.21 16:23 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

 
Évi&Zoli 2013.02.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
A multi első két jelszó részletét még a nyáron begyűjtöttük, most, hogy a láda újra kereshető teljes a jelszó. Köszönjük!

 
Árpád vezír 2013.02.09 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.08
OK, remek hely!

fodorka59 2013.02.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltuk! Nagyon megörültem, mert nem régi beírás szerint nincs meg a láda.
Sikerült, megvan! Szép kis láda, szép kis ajándékokkal. Csodás hely, kár, hogy nem tudtunk több időt ott tölteni.

MúzeumErzsébet parkhotel
PatakA kincs
Rákóczi-faőspark
Parád előtt a Parádsasvári kastély, 
dragunov 2013.02.09 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.70
ok.

flektogon 2013.02.09 15:09 - Megtaláltam
Csapaterősítés keretében. A csapat súlyban biztos hogy erősödött. :)

freefor 2013.02.09 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D

Reparátor 2013.01.01 09:45 - Egyéb
A két virtuális pontot megtaláltam, a láda helyéről fényképet készítettem. Emailban gonit-nak elküldtem. Kérem teljesítésem igazolását!

A 3. hely 
nmárti 2012.11.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.78
Erre volt dolgom, gondoltam megkeresem. Szokás szerint nem olvastam:)
Az első két jelszórészlet megvan, a képeim viszont nem sikerültek. Írtam a rejtőnek, először email-t és átküldtem a jelszórészleteket. Hibaüzenet jött vissza a citromail-től. Ekkor próbálkoztam a telefonnal, sikertelenül. Kérem az illetékest a találat elfogadására. Köszönettel!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.12.06 20:06]

Paul 2012.10.23 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.09
Gyönyörű a környezete.Sajnos a láda eltűnt, minél előbb pótolni kellene.Kérném a képek alapján az elfogadást.
Köszönöm a rejtést.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.11.24 22:49]

 
dudeeg 2012.10.22 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.92
3 napos hétvégén voltunk itt. Nagyon szép volt. Végre sikerült elkapni az őszt erdőben :)
Sajnos ahogy a korábbi cacherek is írták, a 3. pont nincs meg.
Mellékelek egy fényképet (geotaggelt) a 3. pontról. Ez alapján kérném az elfogadást.

Köszi

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.11.26 20:34]

3. pont 
NI 2012.10.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Megtaláltuk!A ládát már korábban levadásztuk.

zozotech 2012.09.19 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Az 1-es és 2-es jelszót megtaláltam, de sajnos a 3-as helyen csak a láda hűlt helyét találtam a faodúban! Később láttam a weben, hogy a láda betegre van állítva. Kérném a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.10.25 21:39]

szbarna 2012.07.27 14:27 - Megtaláltam
Mátrafüred központú családi túrázgatások 6 teljes és 2 fél napban, és természetesen a környező ládák felkeresése.

5/20

Ma busszal mentünk Recskre, majd vissza Parádra. Körbejártuk a falut, felkerestük GCtims és GCPAFU ládákat (azaz a multi pontjait).

A láda még nem volt betegre állítva, ezért kerestük egy darabig hátha tényleg annyira trükkös a rejtés. Aztán wapon a logok alapján láttuk hogy nem lesz meg a láda, de azért a többi pontot megkerestük. A kocsimúzeumba bementünk, rendezett kis kiállítás. Gcpaffhoz már sajnos nem jutottunk fel mert megint készülődött egy kis vihar.

A képek alapján szeretném kérni a megtalálás elfogadását, de a két virtuális jelszórészlet is meg van ha további bizonyítás szükséges.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.09.03 18:33]

Köszönöm!

 
ottgyuri 2012.07.26 11:15 - Megtaláltam
Parádsasvári nyaralásunk során kerestük a ládát, sajnos a végládát nem találtuk meg. Az első 2 pont jelszórészletét e-mailban elküldtem. Kérjük a rejtőt, a képek és a jelszórészletek alapján fogadja el a találatot.

[sajnos e-mailt sem lehet küldeni a megadott címre, úgy látszik, az is beteg ezért ide írom (a két jelszórészlet: e....t; 2..2)]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.08.26 20:59]

bbianka 2012.07.18 13:15 - Megtaláltam
Nem találtuk, fotó szirteyzsunál.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.08.23 12:15]

bferi 2012.07.18 13:15 - Megtaláltam
Nem találtuk, fotó szirteyzsunál.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.08.23 12:15]

szirteyzsu 2012.07.18 13:15 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk, a többi jelszórészletet elküldtem email-ben.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.08.23 12:15]

 
pczinder 2012.07.16 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.00
Reggeli mátrai motorozás negyedik megállója.
A végláda hiányában a képek alapján kérem elfogadni a találatot.
Köszönöm a meghívást!

[Jóváhagyta: gonit, 2012.07.21 13:24]

1.2.
A láda (hűlt) helye (?) 1.A láda (hűlt) helye (?) 2.
Mami&Dani 2012.07.13 00:00 - Egyéb
Már második alkalommal töltünk néhány napot Parádfürdőn. Nem kifejezetten a ládázás volt a célunk, inkább kirándulgattunk össze-vissza.
De ez is nagy élmény volt. :-)

Cifra IstállóRákóczi-fa
Önkioldóval...A vízesés
csabavezer 2012.07.08 10:18 - Megtaláltam
Sajnos mi sem találtuk meg az utolsó jelszó részletet...
De a két jelszó darab ( e....t, 2..2 ) megléte miatt (is) szeretnénk megtaláltként elfogadtatni. Köszönjük:
Csaba és Tünde

[Jóváhagyta: gonit, 2012.07.21 13:25]

ogybass74 2012.06.24 23:39 - Egyéb
A lada nem talalhato a megadott helyen.Tobb oras kereses -tobbekkel egyutt- sem hozott sikert. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Vgyuri 2012.06.23 16:00 - Megtaláltam
Én sem találtam meg a ládát, pedig még a híd alá is bemásztam. Kíváncsi voltam, milyen a magát álcázó láda. De a koordinátának legjobban megfelelő faüregben is csak egy kődarabot találtam. Kár, hogy nem tudtunk biztosat, mert volt nálunk mindenféle pótláda.

A jelszó hiányzó részét egy korábban már sikerrel járt kessertárstól szereztem meg, miután az előző, jelszó nélküli megtalálásra a rejtő nem reagált.

Ha - mint a logokból látszik - már hetek óta eltűnt a láda, nem lehetne "beteg"-re állítani a státuszt?

bohrmann 2012.06.23 13:33 - Megtaláltam
A park nagyon szép, viszont az épületek nagyon el vannak hanyagolva. Az volt az érzésem, hogy méltatlanul elhagyatott a hely, sokkal több figyelmet érdemelne (ami jellemezhette fénykorában). A multi jól körbevezet - csak a doboz hiányzik, reméljük, már nem sokáig.

[Jóváhagyta: gonit, 2012.07.21 13:25]

 
vacakos 2012.05.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Majdnem kettesben a Mátrában... :)
A láda valóban pótlásra szorul, köszönjük a rejtő segítségét.

-vacakos-

Ötvös család 2012.05.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.51
A láda sajnos tényleg eltűnt, minden szerelékével együtt. Köszi a telefonos segítséget!

Spuri csapat 2012.05.13 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Az első két pont felkeresése után nagy erőkkel kezdtük keresni az igazi ládát, sajnos hiába.
A parkban és a patak mentén is többször átnéztünk minden szóbajöhető rejtekhelyet, de a ládát nem találtuk. A ládagazda útmutatása szerinti rejtekhely üres, a környéket alaposan átfésültük, de maradványokat sem találtunk.
Nagyon sajnáljuk és köszönjük a ládagazda segítségét.

a kopjafaErzsébet hotel a rejtek felől
a kis híd 
berkaba 2012.05.01 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Parádfürdő felé vettük az irányt, hogy az ősjuhart meg tudjuk nézni. A településen nagyszabású rendezvény folyt május 1. alkalmából, így a ládát hosszas várakozás után tudtuk csak megközelíteni. Miközben őrt álltam Dester gyorsan belogolt, és indultunk is megnézni a láda többi részét. A kocsimúzeum nagyon tetszett, a lovakat meg is simogattuk.

pacicukorka
hídon 
Dester 2012.05.01 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
A pontokat fordítva vadásztuk le, a kocsimúzeumot is végigjártuk, érdemes volt. Lovakat is simogattunk. :)
Épp vásár is volt, körülnéztünk, vettünk édességet. :) A parkban sok volt a mugli, de kis várakozással sikerült megoldanunk. :)
Köszönjük a rejtést!

A parkbanA patak a parkban
Lósimogatás
Atmosz&Zozmosz 2012.04.30 16:40 - Megtaláltam
Megvan :-)

nemethk 2012.04.29 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Palóc vásár után :)

Ka-Csa 2012.04.29 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

csemege 2012.04.29 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
Parádi hosszú hétvége negyedik találata. A parkban találkoztunk két mókussal.

Gyáva Oroszlán 2012.04.29 15:45 - Megtaláltam
OK

 
FANNI60 2012.04.29 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

halaszkiraly 2012.04.08 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]
Levezető séta a Húsvéti sonkaevés után. Éppen Palóc-Piac volt a patakparton jó sok érdekességet láttam :) Előző napon az Ilona-völgyi forráshoz mentünk el az egész családdal, de ma csak kettesben jöttünk.

zsak4 2012.04.08 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megtaláltuk Magyarok vásárával és GCtims-el összekötve. Kár, hogy a kórház és a Freskó étterem is az enyészeté lett, nagyon szép lehetett fénykorában mindkettő! Köszönjük a rejtést!
Ui.: Ne tegyetek használhatatlan, eltört ajándékot a ládákba, nagy csalódás a gyerekeknek!

4D1Z 2012.04.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.45
Palóc piac megtekintése közben.Köszi a rejtést!

 
BuGya 2012.04.05 09:30 - Megtaláltam
Reggeli sétám során felkerestem ezt a ládát (is). Köszönöm a rejtést!

Zpalee 2012.04.03 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Kellemes település. Kocsimúzeumba is betértünk.

FoJo 2012.04.01 08:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszönjük!

Emese62 2012.04.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Két csodás nap Parádfürdőn és környékén! Köszönöm a lehetőséget!

 
Petrukkio 2012.03.31 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.91
Köszi a rejtést! Újra a Mátrában! :)

ditke01 2012.03.30 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

reka1217 2012.03.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

gjvr 2012.03.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltuk! A kocsimúzeumot már néhány évvel ezelőtt megnéztük, érdemes! A ládarejtés ötletes.
Köszönjük a rejtést!

erbeo 2012.03.18 10:40 - Megtaláltam
Üdv a helyszínről!
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.6] [wapon beküldött szöveg]

btomek 2012.03.17 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.61
Kellemes kirándulás keretében levadásztuk ezt a multit, összekötve a Palóc Piaccal is. Klassz volt, köszönjük.

Szilaj család 2012.03.17 09:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Betyárballada 2012.03.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Mellékesen Palóc Vásár is volt, gyorsan elszállt a délelőtt.

galk78 2012.03.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Hosszú hétvégénk 2. ládája. Köszönjük a rejtést!

peterpan 2012.03.16 10:43 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

 
Dora&Laci 2012.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltuk!

A jelszóról fotónk is van, lehet azóta már le lett cserélve a jelszó.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.05.07 23:08]

Sziporka 2012.03.03 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Kolos, Ármin, Regő, Bori, Mesi, Levente Szilvi

EdKa 2012.02.28 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Mátrafüredi rövid pihenés keretében

Webber 2012.02.18 09:40 - Megtaláltam
A ládát még 2010 októberében találtuk meg, de sajnos a felírt jelszó elveszett, így újra meg kellett keresni; de mivel még emlékeztünk, hogy hova van rejtve, így nem okozott gondot a megtalálása.

acsipapa 2012.02.18 09:40 - Megtaláltam
Meglett

zramzam 2012.01.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.33
köszönjük a rejtést.

fattila 2012.01.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.76
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

"J&J" 2012.01.01 11:25 - Megtaláltam
BEAC szilveszteri túra, Zahy-ékkal közös találat.
A keresést tavaly (31.én este) kezdtük, és az idén (01 délelött) fejeztük be, vagyis igen hosszú volt :)).

Zahy 2012.01.01 11:25 - Megtaláltam
BEAC szilveszteri túra harmadik napi találat, az év első ládája.

GAZ69 2011.12.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Gyönyörű lehetett ez a hely a 19. században. Sajnos így a 21. századra kicsit megkopott...

maxxtro123 2011.12.22 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Karácsony előtt indultunk ládázni. Előző nap esett le az első hó úgyhogy a táj gyönyörű hófehér volt. A pontok könnyen meglettek szerencsére a láda is. Kellemes sétát tettünk Parádfürdőn. A mai teljesítményünk 6-ból 6 láda! Peti, Erika

Gabó és Zoli 2011.12.04 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Nosztalgiáztunk egy korábbi nyaralásunk helyszínén. Az Erzsébet hotel teljesen átalakult. Az önmagát álcázó láda zseniális. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

geist999 2011.11.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Köszönjük a rejtés, csodás helyek voltak.

Vértes 2011.11.13 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.00
Parádfürdőről induló körtúra 5 ládával, 18km és 650 m szint.
Megnéztük a kocsimúzeumot is.

cav004 2011.11.13 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Innen indultunk túrázni, a végén kerestük meg a pontokat. Tetszett a sétálgatás a régi épületek között.

Távolba néző 2011.11.12 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.48
geoneoval

Luki 2011.11.12 13:00 - Megtaláltam
+one [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

GCPAFU_20111112132331.jpgGCPAFU_20111112133129.jpg
GCPAFU_20111112133136.jpg 
Egyiptom 2011.11.11 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Barátnőimmel hárman kerestük gps nélkül. A láda megtalálásához viszont kaptunk egy kis segítséget, mert a kocsimúzeum táblájához együtt érkeztünk kessertársunkkal. Köszönjük.

batiba 2011.11.11 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.78
Szuper séta volt, jó a rejtekhely is. Köszönjük

eltájoló 2011.11.04 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a lehetőséget.

lehotaiz 2011.10.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Családi séta keretében sikeresen megtaláltuk a pontokat...

kupec 2011.10.29 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.27
Rég jártam itt, szép hely.

fn 2011.10.22 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.49
Nem volt betervezve ez a láda, de örülők, hogy végigjártuk a multi pontokat. Nagyon szép kis község.

69apa 2011.10.21 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk! Nagyon leleményes jelszó!

 
ier 2011.10.12 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Szép hely.

cachekereso 2011.10.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Ékszerdoboz a hegyek között.

zsuzsi0313 2011.10.02 17:15 - Megtaláltam
Jó kis séta volt, ebben a gyönyörű időben:)
Köszi!

igilight 2011.10.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Nagyon jó multi és nagyon jó rejtés. köszi

szeliju 2011.10.01 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Köszönjük a rejtést! szeliju

N.Zs. 2011.09.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Parádfürdőn jártunk már korábban, a múzeumban is. Most csak sétáltunk a remek időben. Szuper volt. Köszönjük!

Parádi-Tarna patak
 
zsebilany 2011.09.22 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Recskről és az Ilonavölgyi vizeséstől visszafelé jövet végigsétáltunk. Visszafelé. Először a park másik oldalán a bezárt idősek otthona előtt parkoltunk le, ahonnan a nagyon bunkó biztonsági őr gyakorlatilag elzavart- teszem hozzá a parkolást és odavezető útra a behajtást semmi sem tiltja, mind útobb még egyszer megnéztük-. Elsőre, igy nem találtuk a rejteket, másodjára a másik oldal felöl meglett. Szép környék, szép környezet. Aki teheti az az Ilonavölgyi vizesést se hagyja ki!
Köszönjük a rejtést!
Svarc és Zsebilány

Ebéd a parádi kisvendéglőben
Ilona-völgyi vizesés és mi
 
CsKaroly 2011.09.21 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Mónika, Károly

Vicky-Misi-Jázmin 2011.09.18 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
A két napos mátrai ládázás alatt itt szálltunk meg, de vasárnap végére maradtak a helyi ládák. Így viszont ő lett a 100. ládánk!

Lencsi 2011.09.18 14:42 - Megtaláltam
A faluban ebédeltünk, utána jólesett egy kis sétálás. Köszönjük!

gyusz_58 2011.09.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.70
Szeretem ezt a környéket...
Köszönjük a rejtést

CharlieR 2011.09.15 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Köszönöm a rejtést.

 
Labint 2011.09.11 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Meglett hamar, érdemes körbesétálni a parkban.

G&V 2011.09.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.26
Sétáltunk egyet a faluban és közben megkerestük a ládát. Nagyon ötletes, tetszett a megoldása.

navigans 2011.09.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Kellemes séta, rengeteg látnivaló. Kár, hogy a kórház épületei egyre romlanak. Találkoztunk a kórház macskájával is, szinte megtámadott egy kis simogatásért :) Köszönjük.

Catania 2011.08.29 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Az álca kezd megválni a ládától! Köszi szépen, szép környék! Erka és Norbi

kismaczu 2011.08.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Kellemes séta ,gyors találat.

 
Zsebcirkalo 2011.08.23 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Elso ladam, TFTC
Koszi a helpet gonit!

F16falcon 2011.08.23 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szep kornyezetben kisfiam elso ladaja, koszonjuk.
THX gonit!

prisoft 2011.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.25
Kellemes séta volt, köszönjük a rejtést!

msnc 2011.08.20 14:30 - Megtaláltam
Évi és Andrissal közös találat. Köszi.

hevike 2011.08.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Közös találat msnc-vel.

tiktak 2011.08.19 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Ha már annyiszor átmentünk rajta, legalább most volt idő egy kis sétára.
Jó rejtés! Mai 2. láda.

Macusa 2011.08.15 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.74
A mátrai nyaralásból hazafelé, kerültünk egy kicsit és meglett az eredménye.

Kincsvadászó Kalózok 2011.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Megtaláltuk! Köszönjük az invitálást.

baranyp67 2011.08.10 22:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

GCPAFU_20110810153640.jpg 
rimarp 2011.08.07 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

gyapimaci 2011.08.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.72
Mátrai nyaralásunk során családdal kerestük fel.

horvathszaby 2011.08.02 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.38
Parádról érkeztünk mai napunk 8/6. pontjához, hogy ezt a multit is levadásszuk...
Mivel az eső igencsak közeledett, így a pontokat nem sorrendben jártuk végig.
Először a kopjafához mentünk, majd megkerestük a ládát is.
A harmadik ponthoz, az időközben eleredő eső miatt már kocsival érkeztünk.

Köszönjük a rejtést!

Tovább indultunk Parádóhutara.

További képek a fotóalbumban.

 
MGY69 2011.08.01 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Köszi a rejtést MGY69

M.Kristóf 2011.08.01 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Meglett. Jó a láda álcája. Köszi a rejtést.
M. Kristóf

tivi2007 2011.07.22 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Ok.

Galocza26 2011.07.22 13:03 - Megtaláltam
Mátrai csavargás során. A park a vihar után siralmas látványt nyújtott.

Zsolti 2011.07.12 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
A Palóc napokon meg sem kíséreltük a keresést. Pár nappal később Sirokról visszafelé kutattuk fel a ládát. Egy kicsit vigyázni kellett mert mindenfelé "aknák" sorakoztak.

Anika és Ádika 2011.07.09 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.62
SZÉP HELY

Discover 2011.07.09 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
A parkban nagy volt a nyüzsgés, vásári hangulat sok bográcsfőző csapattal. A cacht rejtő fa pont az íjász céllövölde végében volt.
Köszönöm a rejtést!

totedu 2011.07.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Még a palóc-fesztivál előtt, csendben levadásztuk családom
segítségével/ Ők még hitetlenek, de már csak félig/.
Az álcázás csodálatos.

Mivol 2011.07.03 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Könnyű esti séta a vacsora után. Csak a sötétben nem akartuk keresni a ládát, ezért másnap mentünk vissza érte. Ötletes az önmagát álcázás. :) Jó volt, köszi!

sziszisza 2011.06.29 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.62
A láda a végén nagyon ötletes. Amúgy jó kis séta volt. :)

vaslemez 2011.06.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.87
A hely sajnos rég elvesztette régi patináját és a szépsége is erősen megkopott. A legnagyobb baj, hogy a Cifra istállón kívül semmi látnivaló vagy programlehetőség nincs. Az épületek folymatosan romlanak le, szerencsére legalább az Erzsébet szálló megújult.
Lovasemberként az istállóban már többször megfordultunk, az nagyon pazar.

amerika 2011.06.13 15:00 - Megtaláltam
Megvan! :-)

majd_máskor 2011.06.12 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Kellemes séta, könnyű találat. Érdekes a láda külalakja.

zsenya1 2011.05.28 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.86
Ilona-völgyi vízesés megtekintése utáni ládázás Olgival.A környékünkön mindenhol zuhogott az eső,de minket elkerült.Köszi a rejtést!

metal17 2011.05.15 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Az Erzsébet- hotelből kirándulva egészen közel volt minden. Köszi.

Bubuka 2011.05.08 11:52 - Megtaláltam
A Zöldsporttal.

marsoka 2011.05.08 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam! A ZÖLDSPORT Egyesülettel!

 
Esteban62 2011.05.08 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Buszos túra a Mátrában a Zöldsport egyesület szervezésében. Parádóhuta, Parádfürdő, Recsk, Sirok útvonalon. Nyolc megtalált ládával. A reggeli indulás esősnek igérkezett, de aztán szépen kisütött a nap, délutánra már igazi jó idő, csak kicsit nehezen járhatók a túrista utak.

ésKata 2011.05.08 10:14 - Megtaláltam
A ZÖLDSPORT Egyesület buszos túrája során lett meg!

zalajaro 2011.05.08 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Megtaláltam. Kár az elhanyagolt,szebb napokat látott épületekért.

Zergi 2011.05.08 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.20
Fogtam!
A kocsimúzeum, mint technika történet érdekelt. Persze eszembe jutott a Magyar Nyelv Múzeuma is Széphalmon (GcMame), ahol a szekér alkatrészeinek megnevezése az egyik attrakció!
A park is gondozott, a volt fürdő meg ...

sopi 2011.05.08 10:10 - Megtaláltam
köszi:sopi,tücsi,siroki,apa-cs,

Chubby 2011.05.07 14:12 - Megtaláltam
Rejtői segítséggel a park muglikkal való telítődése okán. Köszönöm a hely bemutatását! [wapon beküldött szöveg]

becko 2011.05.07 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Kellemes hely, köszönöm

csp187 2011.04.30 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
DONE!!!

bencz és kicsipook 2011.04.30 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltuk!

bm 2011.04.25 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan.

nagygeri97 2011.04.21 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Galyatetői hosszú hétvégénk egyik kirándulása vezetett Parádfürdőre.
A kocsimúzeumba bementünk, nagyon tetszett a kiállítás és a lovak is. Ezután sétáltunk a ládához, majd a 2. pont felkeresése következett. A láda álcája ötletes. Ragyogó idő, és kellemes, ünnep előtti nyugalom volt a környéken. Köszönjük a rejtést.

virge 2011.04.17 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönjük.:)

joco64 2011.04.10 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Köszönöm.

mayagabor 2011.04.10 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.93
GCTT03 másnapján kellemes parádfürdői séta keretében kerestük meg a pontokat. Kár, hogy sokminden elhanyagolt ezen a jobb sorsa érdemes helyen...

Jig$aw 2011.04.09 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Ok. 114.

CacheFinder 2011.04.08 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
A GCTT03-ra menet kerestük meg a pontot.
Nagyon tetszett a környezet és a láda álcázórétege is tuti.
Köszönjük a rejtést!

marcsy 2011.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Nagyon szép hétvégénk volt. És egy nagyon édes társat is kaptunk.

PaPaSzaGa 2011.04.02 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Megtaláltuk!

EmesESE 2011.03.27 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Végigsétáltuk a rejtés pontjait.
A láda első látásra megijesztett, míg rá nem jöttünk, hogy ez csak álca...
Ötletes volt.
Érdekes ellentmondásos épületeket láthattunk.
A régiek omladoznak, a teraszokra omlásveszély miatt nem lehet felmenni...
És vannak új komplexumok, csillogóak, nagy ívűek-
Köszönjük a rejtést-

Ancs 2011.03.26 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Kellemes séta során fedeztük fel a láda pontjait. Mivel későn mentünk, a múzeumok zárva voltak, de sikerült egy hűtőmágnest zsákmányolni. :D
Szép multi, köszi

Láp Lidérce 2011.03.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
A hegyoldalról lekászálódva sétáltunk egy jót a faluban is.

Gyerök kicsit párás szemmel pislogott, mikor kiderült, hogy a kocsimúzeum nem igazán arról szól, amit elképzelt. De aztán mégis jól elnézelődött benne. Ebi meg halálmegvető bátorsággal társalgott egy almásderes lóval - rácson kívül. Bravó, fejlődőképes! :D

A záróládát kicsit nehezen találtam meg. Nem segített a hegyoldal, meg a fenyőfák, de a sűrű felhő sem. De igazából egy logfotó vezetett félre - ugyanabba a problémába futottam, amit kissé túlzott vehemenciával kért rajtam számon egy játékostárs valamikor tavalyelőtt. Na, ezúttal én kutakodtam rossz helyen - de annál nagyobb volt a meglepi, mikor megtaláltam a ládát. Csinos darab, még kissé nyűttesen is.

Tarka, de nem is rosszOtt a kopjafa
A kocsimúzeum feléAzért ez sem rossz
12Aranyozott
Ebi gyerekkora...de azért a lovakkal hadilábon áll
A Szörny, személyesenAz épület maga is szép
MárciusVan egy pont, amikor csak egy elhaló, boldog szusszanást, majd szaporán távolodó lábak csattogását lehet hallani. Aztán meg kb. ezt... (Persze kinek a pap, kinek a papné. Nekem speciel inkább más, de ezt csak személyes cimbiknek szoktam kifejteni.)
...és ilyen, amikor érdeklődési körünk keresztezi egymást. Meglepően gyakran egyébként, de hát korhadéklakó a szentem. 
Mira 2011.03.12 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Köszönjük a rejtést, nagyon tetszett.

Égetö 2011.03.12 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Az első két pontot esti séta alkalmával előző este, a 3. pontot, a dobozt a GCPAFF után levezetés képpen. Szuper dobozálcázás, nagyon ötletes!

Kisértett kastély Parádfürdőn 
Crox 2011.03.05 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Túránk második ládája. Végre süt a nap.:)
Többször jártam már Parádon. A kocsimúzeumba most nem mentünk be.

Hevi 2011.02.21 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Mátrai üdülésünk második napján útba ejtettük ezt a szép kis multit. Eddig csak a kocsimúzeumban voltam, de ezt most kihagytuk. A park és a patakpart különösen tetszett.

CsaláddalFelújíva
RomosanA rejtekhely közelében
indiana jones 2011.02.11 13:40 - Megtaláltam
Mátrafüredi hétvége alkalmával másodjára meglett.
Köszi a rejtést!

sosi 2011.02.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
kábé 35 éve kisiskolásként töltöttem Parádfürdőn 1 hetet az ún. SZOT üdülőben
a kiírás szerint Idősek otthona lett belőle, amit az omlásveszély miatt bezártak:(

tothn 2011.01.23 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Megtaláltuk Andival :)

mvfbc 2011.01.03 14:40 - Megtaláltam
A Park Hotelben szálltunk meg, nem hagyhattuk ki ezt a ládát, plusz a kis sétát. Gyönyörű a környék még a nagy hóban is.

Közelben a hotel 
pistikata 2010.12.22 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Kis séta egy galyatetői kirándulás után. A doboz álcája kissé már megkopott.
Szép hely, köszi a rejtést!

Garfield13 2010.12.12 16:00 - Megtaláltam
Klassz túra volt dzoli1 társaságában és a kutyákkal.Köszi

dzoli1 2010.12.12 16:00 - Megtaláltam
Szép télies időben Garfield13-mal és a kutyákkal.

egribm 2010.11.14 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Szuper kis multi. Élvezet volt felkeresni! :-)

Csoportkép a vízesésnél 
menace 2010.11.13 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Mátra környéki kirándulás után, teljesen sötétben zseblámpánál keresgettük a pontokat.
A láda érdekes volt a sötétben:)
Köszi

Bea&Lazy 2010.11.13 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.99
+lett!

Webber 2010.11.13 00:00 - Egyéb
Csak a harmadik, ládás pontot kerestük meg, a többire sajnos nem jutott idő.

benist 2010.11.06 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.09
Korábbi sasvári nyaralásunk során már végigjártuk a környéket, de most is szép volt. A pontok gyorsan összejöttek, a láda álcázása egyedi.

Áron 2010.11.03 14:54 - Megtaláltam
Meglett

Kukucsi 2010.11.03 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.38
Mátrai kirándulásunk alkalmával kerestük fel.
Köszönjük!

petiba 2010.11.03 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.83
[wapon beküldött szöveg]
Osztálykirándulás alkalmával...

Kandi1 2010.11.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.97
Megtaláltuk.

Pales 2010.11.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.26
A kocsimúzeum nem volt nyitva sajnos, a doboz álcázása nagyon tetszett.

Marvin 2010.10.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Könnyű találat volt.

Mártibrumi 2010.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
A parádfürdői pihi alatt ő volt a második Tiszta felüdülés volt a várost magam mögött hagyni és egyedül a természetben sétálni és felfedezni a környéket nem volt szükség gps-re mert jó a leirás

[Jóváhagyta: gonit, 2010.11.18 19:01]

Irisz14 2010.10.23 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Megtaláltuk!
A múzeumot csak kívülről néztük meg, szép épület. A fürdő komplexum nekem inkább lehangoló volt, mint tetszetős. Valaha szép lehetett, de most nem költünk rá, kicsit lepusztult.
A park szép, a második pontnál a mókus mi is láttuk, nagy munkában van gyűjti a télire valót. Mai 1/6 ládánk.
A rejtés kiváló, köszönjük.

alexi 2010.10.23 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Hétvégi pihenés közben, őszi borongós időben. Köszönjük a rejtést!

soosi 2010.10.09 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A ládát éppenséggel Edina

Brodowski 2010.09.24 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
Megtaláltam!

Csabi69 2010.09.24 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Megtaláltam! Köszönöm Évi segítségét!:-)

Dzsozy 2010.09.16 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Az Erzsébet Park Hotelbe volt szerencsénk pihenni 3 napig a kedves párommal. Meglepetés szülinapi pihi volt, ami nagyon jóra sikerült. Jól körbejártuk a környéket, éjjel, nappal, száraz időbe, és esőbe. A 2 pont környékén mi is láttunk kis mókust. A ládikó hamar meglett, nem okozott gondot. Jó az álcázása. Nagy kár a volt fürdő épületekért, nagyon le vannak amortizálva.

Köszönjük a rejtést!

Fecó07 2010.09.16 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.28
Megtaláltam

gecco 2010.08.27 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Munka ügyben a közelben. Rövid séta, nagyon szép a hely.
Többen írták a pontatlan koordinátát, nos engem oda vitt a GPS ahova kellett.

bigmick 2010.08.21 18:57 - Megtaláltam
Esteledvén gyorsan gyűjtögettük a pontokat.
BigMick, Iza

SzoViki 2010.08.20 16:30 - Megtaláltam
+one

Csöreszék 2010.08.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Köszönjük a rejtést.

Öcsipók 2010.08.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.58
Kellemes kis levezető séta volt mai második ládánkhoz. A doboz felültöztetése ötletes...

Ervin & Alfi 2010.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.45
Megtaláltuk.

tomosny 2010.08.15 16:51 - Megtaláltam
Ahhoz képest, hogy mindenütt vihar volt, mi kaptunk egy lightos esőt. Jól jött.
Második pontnál mokust láttunk! Nagyon aranyos volt, már ezért megérte a láda!

Szilvus 2010.08.15 16:51 - Megtaláltam
Ázva kerestük, de láttunk kismókust! A láda álcázása nagy ötlet!

kekboa 2010.08.15 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.18
Köszi a rejtést!

Vélemény P41n és Pandinál. :)

P41n & Pandi 2010.08.15 16:51 - Megtaláltam
Jó kis multi. A láda meg külön élmény!

Közös találat Szilvussal, Beával, Elza kutyával, Tomossal és Kékkel. :)

Köszönjük!

herrbert74 2010.08.12 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.00
Este értünk Parádra, a többi ládát és a Cifra Istállót csak másnap kerestük fel. Nem tetszett nagyon. Kicsit elhanyagoltnak tűnt a környék, a kiállítás maximum fél óra alatt bejárható. A láda környéke minden irányból veszélyesen belátható és tömegével vannak is emberek. Talán ezért nem tűnik fel a ládász, talán gombásznak néznek. KAR!
Évi és Herrbert

 
Stn72 2010.08.03 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
+van!

AgiZe 2010.08.03 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Húúúúú milyen az a láda kívülről?.....?
De azért jól esett a séta
Köszönjük

toth2zoltan 2010.08.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.43
megvan, a ládakordináta pontatlan, a patak másik oldalán van.

brekeke 2010.08.02 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Mátraiakkal.Almásiakkal egy jó kis túra kezdeteként kerestük meg ezt a multit.A láda igen jól álcázza magát.

Matraiak 2010.08.02 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
ok

pöle 2010.07.31 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Szép hely

mapet50 2010.07.31 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
A GPS nekem a patak túloldalára mutatott, egyébként tetszett a rejtés.

Moonspell 2010.07.30 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
2 napos tréningen voltam az Erzsébet Park Hotelben. Vacsora után pihenés gyanánt kerestem meg a pontokat. A ládát nagyon sokáig kerestem mert a koo a patak másik oldalára mutatott, de a kesserszimat segített... Fantasztikus környezetben feszik ez a kis falu... Köszönöm!

tomcsiaz 2010.07.30 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megvan

Madym 2010.07.29 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Megvan. Párommal Debrecenből jöttünk Kékestetőre, néhány napos pihenőre, és friss levegőt szívni (ami a bagósok miatt nem mindig sikerült...) A koordináták rendkívül pontatlanok, mindenképpen indokolt azok frissítése! Mi is megjártuk, mivel szintén a túloldalra mutatott a kütyü. El is tököltünk vagy fél órát a kereséssel. Végül meglett, de a műszer jó 20 méteres eltérést jelzett. Ez már bőven a pontosságon kívül esik. A láda nagyon jó, kinézete igen jó, és tényleg önmagát álcázza! Köszönöm!

Okulár 2010.07.24 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
A gps nekem is a túloldalra mutatott.
A fémlemez oly meredek helyen volt, hogy kizártam, hogy az legyen a rejtek. Ráadásul messziről mindenki odalát.
Nagyon tetszett a rejtés.

yavlizs 2010.07.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.54
A láda megtalálása okozott némi problémát, egy fában találtunk egy alumíniumlemezt "tolóajtó" felirattal és mi ezt jelnek hittük. :) Végül meglett köszi a rejtést.

karalabee 2010.07.13 13:03 - Megtaláltam
:]

pankotaizsolt 2010.07.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Épp itt töltünk pár napot a Parkhotelban. Kellemes kis séta volt ez a multi. Köszi a rejtést. A gyerkőcöknek rettentően tetszettek a lovak.

PaZso

AnTiBen 2010.07.11 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
OK.
A doboz tényleg nagyon tuti:) Gratula hozzá.
Anita és Tibi

PTimi 2010.06.26 14:00 - Megtaláltam
Megvan.

Silver 2010.06.23 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.15
Kalandos becserkészés után végül meg lett. :)

Somogyi család 2010.06.23 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.48
A leírás nem volt igazán 100%-os, elég sokáig kellett keresgélnünk, főleg a nagy aljnövényzet miatt. A környék gyönyörű, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Zsiráf 2010.06.23 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.12
Gyalogos kupa: 24.3km

A kórházon már az előző dobozt keresve végigkószáltam. Nincs kerítés... A múzeum tetszett, bár a kiállított lovak szerintem máshol jobban éreznék magukat.
A leírást át kéne nézni, mert a WAP-nál két fenyő szerepel, a részletes leírásban 5..., a WAp a jó. A vétel nem volt túl szuper. Arra nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehetne a nem túl kicsi gazokat elkerülni...
Mikor meglett a doboz megláttam (most látom a nevüket) Somogyi családot... Ők nem jötteka doboz közelébe, gondoltam nem kollégák... De úgy látszik mégis... Azért bocs, hogy elrontottam a kisgyerekek dobozkeresését..., mert tőlem már láthatták, hogy hol van.

sya0120 2010.06.13 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Köszönöm a rejtést, nagyon jó volt!

sirgalahad 2010.06.05 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.21
Azt mondta a barátom
Fürödjek meg Parádon
Szálljak meg az Erzsébetben
Szobatársam tessék - Batman!

cifraidős otthon
bő vízfolyásErzsébet
kórház 
Hey-ho 2010.06.05 09:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Kerékpáros túra GCPAFU,paff,MAMA,SKUT,Tabo,máj.01.túra folytatása ami technikai okok miatt félbemaradt. Az 1,és 3. pontot kellett felkeresni. A láda gps nélkül is könnyű találat az ösvényt kell követni. Derékig eláztam a vizes növényzetben a ládából is kiöntöttem.

 
ssophie 2010.05.31 19:29 - Megtaláltam
Egy hosszú geokesselős nap utolsó állomása. A park valami elképesztően gyönyörű!

Köszönjük a rejtőnek, hogy ezt is megmutatta.

adams 2010.05.31 19:29 - Megtaláltam
később

sereva 2010.05.28 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltuk.

dobosl 2010.05.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.78
A hetedikes kirándulás harmadik ládája. (A harmadik pontnál a "köralakú kőrakás" és a "kidőlt fa" majdnem megtréfált bennünket.)

A csapat... 
VirágFormaZsiványok 2010.05.23 17:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Mátrai Pünkösdi hétvége...képek később...Köszönjük a rejtést!Fantasztikus helyek,energiák,túrák,erdők,panorámák...

M.Sasa 2010.05.23 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
Gyalogos kupa: 6,7 km
Mátrai ládázás alkalmából felkeresve, mai 11/12. találat, könnyen meglett. Sokadjára járok itt, mindig is nagyon tetszett a környék.

Tom79 2010.05.23 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Megtaláltam!

Apa63 2010.05.23 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Megtaláltam,köszönöm a rejtést.

trogir 2010.05.09 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.30
Megtaláltuk

ernohorvath 2010.05.08 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.11
Valóban a "bozótban" kell keresni. :)
A láda át van ázva, nem ártana vinni egy külső zacskót, a füzetet és a tollat betettük egy kisebb zacskóba, hogy legalább az ne ázzon tovább!

szomi 2010.05.05 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.23
Köszi. A fenyők nagyon tetszettek :)

Bogáncsok 2010.04.25 10:01 - Megtaláltam
-

taxpayer 2010.04.24 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megtaláltuk (+ Hági)

povyagi 2010.04.17 16:29 - Megtaláltam
Jó volna fénykorában látni a helyet, egyet sétálni ott. Kár, hogy ma nem ilyen jellegű helyeket létesítenek...

Mathau 2010.04.17 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.21
Kellemes kis doboz ebben a még kellemesebb faluban. Roppant megnyugtató hely!

szjuli 2010.04.17 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Domoszlói hétvége luviktorral, povyagival és mathauval.
A másik két parádi ládával együtt kerestük meg. Nagyon tetszett ez a multi, kellemes helyet mutat meg. Sétáltunk kicsit a szanatórium környékén, a múzeumba most nem mentünk be, korábban már láttuk.
Innen pedig irány a Vörösvár.

levx 2010.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Parádon töltött hétvégénk első ládája, gyönyörű kis település ( nagyon régen, gyermekkoromban már jártam itt: Ria ) A parkban a láda be volt ázva, a játékleírás olvashatatlan volt, sajnos nem volt nálunk zacskó, így nem tudtuk vízhatlanítani.
Köszönjük a rejtést, nagyon élveztük.

luviktor 2010.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Életemben először kb 11 évesen jártam Parádfürdőn, akkor szüleimmel a Mátra másik oldaláról érkeztünk gyalogosan, majd még aznap vissza is tértünk. Akkor láttam először a Cifra istállót, meg az Ilona-völgyet is. Szép, nyugodt környék.
Én is csak sajnálkozni tudok rajta, hogy egyes épületek csak így állnak, kihasználatlanul, de talán majd egyszer...
A rejtés helyszíne alapjában véve ötletes, csak sajnos egy kicsit sok a szemét a környéken.

rétihéja 2010.04.11 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
20 perc alatt, de megtaláltuk! A környékre ráférne egy alapos takarítás!

Lucypapa 2010.04.11 09:26 - Megtaláltam
Ide még biztos visszajövünk!

Julcsi
Lucypapa
Matyi
Frakk

 
Chandler & Brigi 2010.04.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.38
Mai második ládikó még mindig esőben!

Kassai Család 2010.04.04 12:05 - Megtaláltam
Levadászva. A Kocsimúzem nagyon szép volt. Köszi a rejtést.

guess.who 2010.03.30 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.83
Körbe-Bükk 9.

Néhány évvel ezelőtt, a mátrai ládázásaink során mindig parádfürdői szállásunk volt - persze akkor még nem volt láda itt. Aztán amikor már nem jöttünk erre, lett gyorsan láda. Szokás szerint. :))
A két virtuális pont nem volt különösebben bonyolult, a dobozhoz vezető úton is csak annyi nehézség akadt, hogy toronyiránt hogy jussunk át a patakon - persze picit odébb van híd is. :) Sajnos a láda környéke elég szemetes, talán nem ezt a területet kellett volna bemutatni. A műszer eléggé bizonytalankodott, kóvályogtunk is egy sort, aztán végül leesett, hogy mégiscsak a limlomos kupac kell nekünk. A doboz fedele egyébként repedt, a doboz maga beázott, a vizet felszívó Halls cukorkákat likvidáltuk is inkább.

Anita és Laci 2010.03.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.85
Megtaláltunk!

SZACSATOUR 2010.03.20 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Végre, szép, tavaszi idő van!
Kár, hogy a park ennyire elhanyagolt.

Borostyán 
tavidir 2010.03.14 15:00 - Megtaláltam
Kissé elhanyagolt a környezet,reméljük látni fog még szebb időket is, a cifra palotában " megállt az idő"... A láda körül minden oké, köszönjük a rejtést!!

kesserekpatak
találat 
belus01 2010.03.12 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

csepipeti 2010.03.06 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 3.18
Hétvégi pihenésünket könnyed ládázással színesítettük. Nagyon szép idő volt, sütött nap, nem fújt a szél. A GCTABO begyűjtése után ezt a szállásunk szomszédságában lévő multit is megkerestük.

A környezet sajnos elég szemetes, ezért a 2-es rá.
A ládaleírás félrevezető, mert kidőlt fa gyökereiről szó sincs. Egy épített kőrakást kell keresni gallyak köze rejtve.

Magnes50 2010.02.21 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Többször nyaraltam itt 40-50 éve a vasutas (Rudolf egyesület) üdülőjében, most ahhoz képest kicsit elhanyagoltnak tűnik a fürdőhely, de még így is szép. A GPS-em 21 m-t mutatott, de azért meglett.

indiana jones 2010.02.18 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos magát a ládát a nagy hó miatt nem találtuk meg, a rejtekhely a korábbi visszaolvasott bejegyzések szerint is eléggé nehezen megtalálható a folyamatos"tereprendezések"miatt.
A két virtuális pont rendben megvolt.
Egy későbbi időpontban biztosan ismét felkeressük, hogy a láda is meglegyen.

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.03.25 14:50]

Dr.Lada 2010.02.13 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Blue Mali barátom társaságában kerestem meg a multi pontjait, mivel neki már régebbről megvolt a multi. A kocsimúzeumban már többször jártam így most csak a jelszót gyüjtöttem be, majd a szemközti üzletsoron 2 sajtburgert vettünk ebéd gyanánt. Mire elfogyasztottuk eljutottunk a 2. ponthoz itt szintén begyüjtöttem a részletet és irány a láda.

DBandi 2010.01.31 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.23
A nagy hóban a ládát nem találtam. Köszönöm a rejtő segítségét! Nagy élmény volt!

45 cm-es hóban 
tibbi 2010.01.29 14:13 - Megtaláltam
Később...

FyG 2010.01.28 15:44 - Nem találtam meg
Műszer nélkül nem ment. A leírt helyen két 5-ös fenyőcsoport is van, viszont kidőlt fát nem, kivágottat viszont rengeteget találtam.
Parádfürdői tartózkodásunk alatt bejártuk a falut, a múzeumot is ismét megnéztük.

katonal 2010.01.02 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.41
Megtaláltuk

Pilis50 2010.01.02 10:00 - Megtaláltam
Megvan [wapon beküldött szöveg]

trudi 2010.01.02 00:00 - Megtaláltam
megvan

biguli 2009.12.30 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.30
Kár hogy nincs gondozva!

keresés 
carmin 2009.12.06 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.85
A hétvégét Parádfürdőn töltöttük, így evidens volt a láda megkeresése, előző nap már ránk sötétedett, így ma reggelre maradt. A rejtés környezete eléggé lehangoló.

Hegyimanók 2009.11.25 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.15
Megvan. Nem túl bonyi a láda rejtése, de megteszi. A leírás tökéletes. Az őspark szép, de valóban kissé elhanyagolt a láda körül, hála az odatévedőknek.

sziszko 2009.11.21 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
MEgvan!

feel2006 2009.11.21 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.04
Meglett!

bszemethy 2009.11.11 11:07 - Megtaláltam
ok

MaFe örs 2009.11.09 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Megvan

L-200 2009.11.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Megvan.

K.L. 2009.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
ok

dzsalasz 2009.10.31 08:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.50
gyerekkoromban sokat jártam erre, jó volt végigsétálni az ismerős helyszínek mellett újból.
Dzsalasz/Ildikó

berkyék 2009.10.29 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Nagyon jó volt ez a multi!

arpi60 2009.10.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
A patakon való átkelés egy kis nehézséget okozott a 3. pontnál, de azért sikerült.

keep 2009.10.25 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Egerből hazafelé, nekünk tetszett.

Berci és Rózsa 2009.10.25 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Megvan. Egri hétvégéről hazafelé.
Itt is hagytunk egy geo-tizest ajándékba.
Köszönjük.

SirLes 2009.10.24 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.04
Megtaláltuk baba altatás közben.

gnegyzet 2009.10.24 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Ritka kellemes környezetben könnyű séta. A Mamutfenyő csodálatos volt.

mike andros 2009.10.24 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Szétnéztünk Parádfürdőn, és közben becserkésztük a pontokat. A dobozt viszont nem a gyökerek között találtuk meg, ami teljesen fel volt túrva. Egy gallyrakás alatt leltünk rá.
Nagyon köszönjük a lehetőséget!
Ildikó Csenge Boti Norbi Mike

Ott a láda 
befi 2009.10.10 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
ok

Blue Mali 2009.10.07 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.61
Köszi a rejtést.
Kerékpárral kerestem fel ezt a multit is.
Szép kis helyiség, s az istálló is érdekes.
A láda helye sajnos eléggé érdektelen.

Viszont a patak szép.

Köszi az élményt.

valti 2009.10.03 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Ok:-)! Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Menőmanók 2009.10.03 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.04
Az Erzsébet királyné szálóban töltött hétvége alkalmával.
A park a patakon túl borzalmas állapotban van. A fenyők gyönyörűek, de a káosz nagy.
A település valamikor szebb napokat láthatott....

pviktor 2009.09.29 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.06
[wapon beküldött szöveg]

Köszi a rejtést.

vara&monet 2009.09.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.77
Megtaláltuk!

Redteam 2009.09.27 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Mátrai hétvége 9.6
Szombaton és vasárnap is kerestük a ládát. Első nap már sötétedett, nem leltünk semmit. Aztán másnap visszamentünk és meglett.

csk1 2009.09.27 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.75
Megtaláltuk.
A két virtuális pontot könnyen megtaláltuk.
Sajnos az őspark inkább szemétlerakó, elég nehéz eldöntni, hogy mi a kidőlt fa, és mi az eldobált gally.

A_PePeC 2009.09.26 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Életünk első keresése nem járt sikerrel :(
Meglett ugyan a láda, de a jelszó gondolom azon a (ugyan genothermába csomagolt, de) szétázott A4-es papíron volt, ami sajnos olvashatatlan :(
A naplóban azért hagytunk pár sort :)

Üdv, Zita és Péter

[Jóváhagyta: gonit, 2009.09.29 09:45]

Edit:
Köszönöm gonit segítségét, és a keresési gyorstalpalót:)

JOE Butcher 2009.09.13 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Nagyon szép volt, de a láda környéke sajnos valóban kevésbé gondozott.

Köszi a rejtést!

Józsi és Tündi

túráZoo 2009.09.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Kellemes séta a lágyan simogató reggeli napsütésben, amit talán csak az étterem "biztonsági őre" nézett ferde szemmel, majd valószínűleg ránk állította a park megfigyelő szolgálatát. (Lásd fotók...)

Minden úgy volt, ahogy a rejtő publikálta, köszönjük!

Sanda tekintet
madball 2009.09.05 16:10 - Megtaláltam
Az első két pont könyen ment, de a ládát egyszerűen nem találtuk. Kérjük a rejtőt, a képek alapján fogadja el a megtalálást.

[Jóváhagyta: gonit, 2009.09.07 16:31]

 
Scooby 2009.08.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Megtaláltuk.
A láda környéke eléggé "zaklatott" állapotott mutatott. Erős tereprendezés folyik, ha elhordják a ki- és levágott ágakat, akkor a láda sorsa is kétséges ...

borsó 2009.08.26 11:40 - Megtaláltam
OK, Balacival

Balaci 2009.08.26 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam

fuzbal 2009.08.23 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést.
Berni, Hugi, R.K., Liza, Jutti, Ernest

attila32 2009.08.22 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Szép környezet.
Attila és Szilárd

 
kowy 2009.08.21 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Jó volt! :-)

Papírpulykák 2009.08.21 14:30 - Megtaláltam
Az első és a második hamar megvolt, de a harmadiknál figyelmetlenül olvastuk el az utasításokat és ezért azt kb. 2,5 órával később leltük meg, de meglett!!

SakinoM 2009.08.21 00:00 - Megtaláltam
Szép,tetszett minden de a láda környékén erős "tereprendezés" folyik.Rengeteg kivágott fa,a ládát rejtő kidőlt fát látni sem lehet a rajta pihenő hatalmas gallyaktól,de a fenyők segítettek:-) A csalánok is szerettek "simogatni" engem,de ettől függetlenül élveztem az egészet,a parkban jó volt hűsölni egyet:-)

 
hinia lux 2009.08.19 15:27 - Megtaláltam
Szép ez a völgyben elhelyezkedő település.

Harmadik pont közelében 
88pebo88 2009.08.18 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Mátrai nyaralás 13/10.
Elég fura hely, és a láda is kerülhetett volna picit kellemesebb helyre, de azért tetszett.

zsebeszter 2009.08.16 15:11 - Megtaláltam
Kisnyuszis túra alkalmával abszolváltuk a ládát. Indulás előtt a 2.-at olvastuk le, a 3-at a túra elején (egy kissé eltűnt már az a gyökér, inkább egy csomó gally alatt fekszik) és az 1-hez érkeztünk. Sajnáltuk hogy a múzeumot nem tudtuk megnézni mert csodás kívülről az épület. Köszi a ládát.

dyan 2009.08.16 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.72
Kisnyuszi túrára érkeztünk Parádfürdőre, az Ilona-völgy volt a túracél. Még indulás előtt elsétáltunk a 2. pontba, majd induláskor a ládánál (3. pont) kezdtünk. A leírásban szereplő "gyökér alatt" már rég nem igaz, de a koordináta elég pontos, meg lehet találni a rejteket, bár így szerintem elég veszélyes. A túránk után visszaúton begyűjtöttük a 1. pont jelszórészletét is, így teljessé vált a multi.

Woodoo 2009.08.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Parádfürdőt imádom már száz éve.... a végláda rejtése kevésbé tetszik, máshogy is meg lehetnek oldani. mindenesetre kalados volt, patakon, csalánon át gázolva..... Köszi!

don10178 2009.08.15 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 1.50 súly: 2.49
A hídig minden szép,de utána...
Kár érte,pedig gyönyörü a hely,köszönjük

:)Kékes
zsuzsomegtalálók
Galyatetö 
zolitr 2009.08.13 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Családi ládavadászat harmadik állomás. Gyöngyösön töltöttünk néhány napot nagybátyáméknál, és csavarogtunk egy kicsit a Mátrában. Parádfürdőn 2007- ben jártam utoljára, amikor a zsámbéki iskola vádortáboros csapatával róttuk a kilómétereket a Mátrában.
Köszi a rejtést!

Üdv: Zoli

MeKrisz 2009.08.08 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.22
Hirtelen felindulásból elkövetett Mátrai ládázásunk ötödik állomása:

A szörnyű baleset mellett ismét elmentünk
s láttuk délbe nagy itt a gond, jól gondoltuk.
De folytatva az utat már Parádon járunk,
S emlékszem volt mikor itt háltunk.

Gyermek korom egyik kirándulását töltöttük itt,
S megnéztük az istállóban a híres kocsit.
Talán későn értünk már oda,
de sehol nem találtunk már nyitott kapura.

A sétát tovább folytatva meglett a kopjafa
de nem gondoltuk, hogy olyan meredek a töltés és az út válaszfala.
Útba esett a töltés is
mert légvonalban a legrövidebb az út is :)

Elsétálva a sokcsillagos szálló mellett
nézegettük, milyen jó medencében hevérsznek a vendégek.
A négy fenyőt nyomára gyorsan rábukkanánk
Zsófi ide se jött mert csipkedte a lábát a sok csalán.

a láda nyomára mégis nehezen bukkanok
mert az egyenletlen talajon van egy pár bukkanó.
a láda gondos visszarejtése már nem okozott gondot,
mentünk is vissza a szúnyogok elől a kocsihoz.

Testőr77 2009.08.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.64
köszi!

Brekk Brigád 2009.08.04 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.15
Vörösvár felöl visszafelé csináltuk meg a pontokat. Az őspark patakig tartó része nagyon szép, a többit meg úgyis leírták már mások. A beragadt fülbemászót kiengedtük.

Rákóczi-fa
Hebego 2009.08.04 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megvan.

kercsy 2009.07.30 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.62
OK. Köszi a rejtést!

hanola 2009.07.30 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.75
Köszi a rejtést!

GeoWizards 2009.07.22 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a hely, bár nehezen tudtuk csak megközelíteni.

csumali 2009.07.20 13:00 - Megtaláltam
ok

gabcus 2009.07.19 13:40 - Megtaláltam
Mátrai nyaralásunk 5. ládája (5/8). Többször nyaraltam itt gyerekekkoromban, most az eső miatt jöttünk vissza fedett programot keresni. A lovakat nagyon élvezte a fiam. A park is szép, de a láda helye pocsék. Nem is mentem volna át a dzsundszásba keresni, ha időközben a gyerkőc el nem alszik, és nem ragadunk a parkban.
Köszi: TG

vecseilaszlo 2009.07.19 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.26
A 3. pont nagyon problémás volt: teljes tereprendezés van folyamatban. Kivágott fák, hatalmas dzsindzsa. Máshová kéne rejteni a ládát.

guyby 2009.07.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Nagyon szép hely, kicsit rendezetlen, viszont jó rejtés.

[Jóváhagyta: gonit, 2009.08.05 14:40]

varga.vik89 2009.07.14 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.77
Márai (bor)túra 17.

Zyu 2009.07.14 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.75
Mátrai (bor)túra 17.

Csak csatlakozni tudok Piró véleményéhez...

Piró 2009.07.14 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.43
Mátrai (bor)túra 17.

Már jártam itt korábban is. Túl sok újat így nem mutatott a multi.
Ellenben a láda.... :SS Lehet, hogy a doboz valamikor tisztáson volt és könnyebb volt megközelíteni, de most sajnos nem az. Nem akarom tovább ragozni az előttem szólók megjegyzéseit, de a rejtés tényleg elég hülye helyen van. Út nincs, csak sok szúnyog, susnya és csalán -meg persze sok káromkodás, mikor az embert mindez utoléri-. Aki keresni megy, készüljön ezekre.
Szerencsésebb lenne talán máshova tenni a ládát vagy a leírásban felhívni a kesserek figyelmét a multi végére, mert így meglepetésben lesz részük.

veroniki 2009.07.14 17:03 - Megtaláltam
Mátrai (bor)túra 16.
"A kitaposott ösvényt követve nem kell gazokon, bokrokon átkelni, majd balra egy kisebb tisztás lesz, nagyon szép fákkal és egy kör alakú kőrakással." - vagy mi nem találtuk meg a kitaposott ösvényt, vagy frissíteni kellene a leírást (lásd utolsó kép)... egyébként Parádfürdő mint mindig, most is tetszett

 
Frytu 2009.07.14 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.49
Mátrai (bor)túra 17. állomása

Szeleburdi család 2009.07.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.74
Jót sétáltunk és sok szépet láttunk. DE! A láda és környezete borzasztó!!!!!!! Eljutni odáig sem egyszerű, sok a frissen kivágott fa ami akadályokat képez és hatalmas a gaz! A láda rejtekét adó fa is ki van vágva, a ládát igazán nem takarja semmi! A rejtő elgondolkozhatna mostmár egy új rejteken szerintem! Visszafelé már nem a gazon mentünk keresztül, hanem inkább átláballtunk a patakon toronyiránt.

 
Csapdoki 2009.07.05 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Szerencsés vagyok hogy itt lehettem Kösz.

Bia96 2009.07.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Megtaláltam.

Csoki 2009.07.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.55
Megtaláltuk a versenyről hazamenet. Én is egyetértek az előttem nyilatkozóval a rejtés helyét illetően. Területrendezés lehet itt, mert mindenfelé kivágott csenevész fák vannak. Így veszélyben van a rejtekhely is.

red_devlin_guy 2009.07.02 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.36
ok

H. Gábor 2009.07.01 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
A láda helyét egy hatalmas 1-sel jutalmazom! Ez a pontozáson nem látszik, mert nem szeretném senkinek sem elvenni a kedvét.
Nagyon szép és értékes minden amit a láda mutatni hivatott.
Én átvinném a ládát a túlpartra! Én egy sokkal nagyobb településen éllek, de nálunk sajna nincs ilyen gyönyörű park.

Ui: Nem szeretném megbántani a rejtőt, rejtéskor még biztosan nem így nézett ki a hely. A park viszont csodás biztos lenne ott egy jó hely.

james 2009.06.13 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.12
Megtaláltuk.

Anita, Judit és James

téblábol 2009.05.30 18:45 - Megtaláltam
Esőben nehezen, de meglett. köszi

fabiusz 2009.05.16 07:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Egy céges rendezvény keretében az Erzsébet hotelből indulva cserkésztem be a pontokat.
Sajnos a láda környéke elég dzsindzsás. A kesser ösvényt könnyű volt megtalálni és követni a ládához. Kár, hogy az épületek, amik egykor szebb időket megértek, most ennyire el vannak hanyagolva... :(

 
ettore 2009.05.15 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.12
Nagyon szép park. Munkahelyi kirándulás keretében.

meduza 2009.05.11 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Megtaláltuk! Kár, hogy a Kocsimúzeumnál csak pár ló maradt.

wildpig 2009.05.05 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
220 méterre a szállásunktól.

Rodrigez 2009.05.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Gyönyörű hely, ami lassan az enyészeté lesz. Nem értem, hogy ha várjuk a sok túristát, miért ilyen?
Freskó étterem zárva, a fotók pedig önmagukért beszélnek......
Rodrigez + Marcsi.

[Jóváhagyta: gonit, 2009.05.08 21:37]

 
osibring 2009.05.03 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.83
Unokák nagy örömére!

K-55 2009.05.01 00:00 - Megtaláltam
Helyre kis település ez a Parádfürdő, tele klassz nyugodt részekkel.
Most valami szezonális összeröffenet is volt, mert kinyitott a céllövölde, kikerültek a festmények, a faragott fa remekművek, édességek a település központjának egyik tágasabb terére. Az időjárás annyira örömteli volt, hogy elfogysztottuk idei első hekkünket. P

A kopjafánálÁrnyas út
PihenőAz őspark
A szemérmes 
Ildióbuda 2009.04.26 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Szuper hétvégén kellemes séta...

proszper 2009.04.25 14:10 - Megtaláltam
Körbejártuk a környéket, kár, hogy még a gesztenyefák nem virágoztak. És építettünk kis hidat a patakra...

ge944cw 2009.04.25 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam. Jutalom hétvége volt, kollégákkal ezzel melegítettünk be a délutáni túrára.

sjan 2009.04.24 20:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
A Mátrabérc túra előestéjén vacsora utáni levezető sétaként. Köszi a rejtést.

reprocesszor 2009.04.24 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Mátrabérc előtt bemelegítésképp.
2., 3., GCPaff, 1. útvonalon.
Akkora fenyőket mint a amik a ládánál vannak, talán még nem is láttam!
Köszönöm!

sztyopa13 a páratlan páros 2009.04.14 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.27
Húsvéti ládavadászat a Mátrában 20/14.Kellemes hely.Többször jártunk már itt.Sajnos a kocsi múzeumban kedden is hétfő volt,húsvét után.Jót sétáltunk,mókust is láttunk,de nem engedte magát lefotózni.

Murus 2009.04.13 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
[wapon beküldött szöveg]
Nagy forgalom volt a városkában így húsvétkor. A láda elég veszélyes helyen van. Rendes kesser-ösvény vezet oda, és ha egy gyerek látja, tuti megnézi mi van a nagy köpiramis alatt... Murus és Cica

Hinter 2009.04.12 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
A hétvégére a Rákóczi jelvényszerző túra teljesítését terveztük. Útközben egy kis kesselés is belefért.

gabrilla 2009.04.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.08
Könnyű rejtés. A település továbbra is lenyügöző.

Zolnai 2009.04.12 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.86
Megtaláltuk :)
Szép kis település.

Welsh 2009.04.11 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Hangulatos kis séta a faluban. Sajnos a ládaközvetlen környéke kevésbé rendezett, mint a település összességében.
Mindenkinek ajánlom a Gesztenyés kisvendéglőt, ahol jót vacsoráztam.

hagi 2009.04.11 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megtaláltam:)

Ferkókoma 2009.04.11 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Szép csendes hely ez a Parádfürdő.

vandorbot.hu 2009.04.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.08
Meglett! Ági, Niki, Feri, Kornél

pogi 2009.04.10 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.95
Megtaláltuk!
A kidőlt fát hiába kerestük. A láda nincs éppen jó helyen most.
szerintem.

kukokak 2009.04.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.48
Az Erzsébet parkhotelből könnyű séta volt péntek este. Szép a park, de a láda környéke határozottan szemetes, úgy néztük a helyi fiatalság járhat ide kikapcsolódni...

surman 2009.04.05 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk!

 
Pilu 2009.04.04 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
196. Megvan.

Baloo 2009.04.04 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Kellemes séta volt az első igazi tavaszi időben :)

nagyfliszi 2009.03.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Szép hely, kár, hogy a "civilizáció" nyomaiból egyre több van itt is.

waneqr 2009.03.09 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Már volt szerencsénk Parádfürdőt felderíteni, így most csak a láda pontjaiért... Azért volt itt újdonság is, mert a láda rejteke (vagy műemléke?!) igazi kuriózum.

 
slippy 2009.03.07 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Szép a park, köszönjük a lehetőséget, este zseblámpával még izgalmasabb:)
Sajnos a GPSünkben csak a harmadik pont koordinátái voltak benne, így a többi pontot nem érintettük... az utolsó 5karakteres jelszó van csak meg:(

[Jóváhagyta: gonit, 2009.03.10 20:07]

Rátkai 2009.03.01 13:43 - Megtaláltam
Hát persze, hogy nem a hídon mentünk át, az sokkal könnyebb lett volna. Köszönjük az idegenvezetést!

ber-kes 2009.03.01 13:43 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtőnek, hogy körbevezetett minket ezen a településen!

csehfarkas 2009.02.28 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Kisgyerekekkel,első alkalommal tökéletes láda.Nagyon élvezték a gyerekek.

SIBIGYI 2009.02.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.17 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

pika001 2009.02.28 11:50 - Megtaláltam
Farsangozni indultunk az Erzsébet Parkhotelbe és előtte gyorsan felkerestük a három helyszínt. Köszönjük a rejtést!
Sajnos a láda nem volt betakarva és nagyon ki volt fosztva, csak két törött-koszos ajándék volt benne, rendesen feltöltve hagytok ott, remélem, az utánunk járók nagy örömére.

KataJani 2009.02.22 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Mai napra Kékestető-Parádfürdő volt beütemezve. A túra nagyon jól sikerült. Napos, tiszta idő volt egész nap. Szép, csillogó, szűz porhó volt mindenfelé, néhol térdig süppedtünk benne. A 19 km-t így egy kicsit többnek éreztük.
Mai 3/3, össz: 416. megtalálásunk. Kis kerülővel a Szár-hegy érintésével jöttünk le ide. Utunk a
Kék sáv, Piros sáv, Piros kereszt , majd a Zöld sáv jelzésen vezetett. A pontok könnyen meg lettek. A láda le van amortizálva. Nem is vettünk ki semmit (mivel nem volt mit), csak beraktunk egy kis apróságot. Kicsit már kezdett sötétedni, így sajnos már nem túl jó képeket lehetett készíteni, de még mi azért még mindent láttunk. Jó volt újra látni a gyerekkorunk táborozásának egyik színhelyét.
A Mátrából lejövet így jártuk be a pontokat: 3. 17:05, 1. 17:25, 2. 17:47.

A parkÉgigérő fenyők
Parádi-Tarna patakPark mellett nyugodt helyen
Volt SZOT üdülőBelső udvar és faházak
Cifra palotaSzép a kapuja
Kopjafa 
szlaura 2009.02.22 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
Ádámmal a Mátra hétvége keretében. GCSiro - GCtabo - GCpafu - GCkete

 
lricsi 2009.02.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Három szép napot töltöttünk itt, ez a láda az utolsó nap került terítékre.
Az első két pont érdekes és szép, a kocsimúzeum mindenképp megnézésre érdemes. A 3. pont, maga a láda pedig elég sivár, annyira üres, hogy nagyon...

richard_szabo 2009.02.21 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Nagyon szép kis falu, ideális környék a kirándulásra.

kulisz 2009.02.14 22:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.71
A túrázással töltött nap után elfoglaltuk a szállásunkat az ajánlott parkolónál lévő tornyos épületben, ahol kajáltunk finomat, majd öblítettünk mindennek az örömére. Aztán elhevertünk:) Pár óra alatt összeszedtük magunkat, és keményen végigcammogtuk a multit. Sok minden nem láttunk, de ezen lehet segíteni, ez most így sikerült. A láda nincs annyira jó állapotban, egy kis ráncbaszedés ajánlott.

Palazsu 2009.02.14 22:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Mátrai vándortúránk egyik szálláshelye. Megfáradftan, bevacsorázva vánszorogtunk végig a városon :) a végén azért magunkhoztértünk!

Levin 2009.02.14 22:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.84
Késő este sétáltunk végig a multi pontjain, ennek megfelelően nem sokat láttunk a látnivalókból. No de sebaj, jövünk még erre!

zakany 2009.02.14 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Szép túra volt:)
Elhagytunk egy PDA cerkát, a sötétben belenéztem egy faágba, így nem láttam vagy 2 órán át egyik szememre! :) Szép a táj!
/Nem csak este jártunk itt! /

Saláta Bogi & Sanya 2009.02.13 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.95
Köszönjük a parádfürdői sétát!

cicababa 2009.02.13 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.78
megtaláltuk :-)

mszilvia 2009.02.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Puszkany 2009.01.17 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.22
Úton PAFF felé. Hagulatos kis település.

comp@ss 2009.01.06 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Nagyon szeretem ezt a helyet!

Robin13 2009.01.04 08:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Köszönjük a rejtést!

Evab 2009.01.04 08:57 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Molli 2009.01.01 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltam

lacsz 2009.01.01 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Mivel nagyon kedveljük a multiládákat, ez a láda is kifejezetten tettszett. Jó helyekre kalauzolja el a "keresőt".

 
Csizmások 2008.12.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Már sokszor voltunk erre, de akkor melegebb volt.

Crusader 2008.12.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Sikeresen megtaláltuk, ma Bogi is velünk volt:)
Vica&Bogi&Henrik

er&esz 2008.12.20 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Nagyon szép hely, van látnivaló bőven.

matrixmusic 2008.12.07 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.80
Megtaláltuk!
Sirokiak vagyunk, de még csak most, egy fél év után jutottunk el ide.
Természetesen minden pont ismerős volt már, de azért tetszett a rejtés.
Köszi: Aty, Matee
...::: www.matrixmusic.hu :::...

kutyi 2008.11.29 21:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Nyáron elfelejtettük az utazási csekkjeinket elkölteni, így kénytelenek voltunk november utolsó hétvégéjét a parádfürdői Erzsébet parkhotel wellness részlegén tölteni :-))))))))) Persze csak este, nappal ládáztunk.

Meg voltunk elégedve, a szálloda szépen fel van újítva, a svédasztalos raggeli és vacsora bőséges, a kiszolgálás udvarias. Sajnos az időjárás pocsék volt.

A multiláda pontjai szinte körülölelik az épületet.
A múzeumot délután megnéztük, de a többi pontot már sötétben vacsi után, zseblámpával.

Köszi!
Kutyi és Tücsök
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

 
youbetcha 2008.11.29 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.48
Locspocsban, de megtaláltuk!

reti813 2008.11.29 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megvan! Edit&Peti

Ich.. 2008.11.25 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Egy jóleső séta keretében megleltük.

duranyikd 2008.11.18 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.16
Sötétedés előtt még épp belefért...

farkincza74 2008.11.15 11:30 - Nem találtam meg
Megtalaláltam,de a vacak szkeret írhatom kis/nagy betűkkel vagy hosszú Ó-val akkor sem fogadja el!

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.02.13 16:13]

Fanyúl 2008.11.02 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.90
Ez a kis multi a csipet-csapat második ládája volt ezen a napon és annyira élvezték, hogy a végén még a patakon is át akartak gázolni. :)

Csipet_csaapat 2008.11.02 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

parrish 2008.11.01 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Megvan!

nyic 2008.10.29 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Útban eger felé. Szép park.
nyic+Zita+Anna

 
álomfogók 2008.10.26 14:25 - Megtaláltam
Mátrai kirándulás ...

acsaba 2008.10.26 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.84
Parádfürdői hosszú hétvégi pihenőnk végén kerestük meg a pontokat. A ládához pont "rosszkor" érkeztünk, Bumikáék éppen a helyszínen voltak. De azért így is megtaláltuk... :)
Csaba, Szilvi, Bálint

BumikaÉsTyutyi 2008.10.26 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Parádfürdői tartózkodásunk végén a parádfürdői multi pontjait is felkerestük.

Az istálló mellett az egyik paci a kifutóján gyakorolt, a másik pacit pedig éppen lovagolták. A 2. pont előtti parkos részen Tyutyinak lovagja akadt egy kedves, ugyanakkor minden zajra feszülten figyelő macska lényében, továbbá tiszteletét tette egy ágról-ágra majd fáról-fára ugráló mókus is. Ha ehhez hozzáteszem, hogy két nappal előtte egy túrán szalamandrákkal és a környezet (avar) színével álcázó békával találkoztunk, majd szüleimtől a szállásunk felé haladva előbb egy macsek, majd egy nyúl, végül egy róka is keresztezte utunkat, valamint Tyutyi kabalaállata panda, az enyém pedig egér, akkor adódik, hogy idén már nem kötelező számunkra az állatkerti látogatás.

Bumika és Tyutyi

Csaba & családja 2008.10.24 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Sajnos nem sokat láttunk, mivel már besötétedett.

Marlyn 2008.10.24 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.05
Nagyon kellemes hely Parádfürdő. Sajnos most túrázni nem tudtunk, de legközelebb gyalog jövünk.

Treasure Hunter 2008.10.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Igazán szép környezetben, igazán szép rejtés!

paci 
MonTri 2008.10.18 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.85
Megtaláltuk!

Gábor és Edit 2008.10.12 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Nagyon utáltam ezt a ládát, amíg meg nem találtam. Aztán, ahogy továbbmentem, rájöttem, hogy pont ellenkező irányból közelítettem meg, ami némi dzsungelharccal járt. Egyébként a séta tényleg felhívta a figyelmet Parád szépségeire, amelyekből korábban nem mind tünt föl nekem, bár már jártam itt (persze, akkor még nem ládázni.)

Morcipók 2008.10.08 14:20 - Megtaláltam
OK!

Morcipók és Robocop 2008.10.08 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk Morcipókkal.

szakacse 2008.09.29 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
A láda helyszíne nem tetszett, a környék viszont szép.
Köszönjük.

Szabó Család 2008.09.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Közös családi megtalálás. Nagyszerű kiránduló időben. Kösz a rejtést.

Somate 2008.09.21 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.95
Megtaláltam,GPS nélkül. A az öt fenyő megtévesztett mivel sok helyen volt öt fa. A rejtés rossz volt mivel a fél láda kilátszott. Második ládánk a nap a GCSiro után.

A ládánálKocsik
izsolt 2008.09.19 17:00 - Megtaláltam
Encián Emlékek MT-4 túra végén. Kicsit le voltam már amortizálva a 28 km során, ráadásul Disznó-kőtől esett.. Szent István csevicétől nagyon! 3-1-2 sorrendben haladtam, a láda felkeresése után a patakátkelésnél bal lábbal beleléptem a lábszárközépig érő patakba :-S
1-es pont után hotdogozás, majd 3-as pont és buszra várás kissé vacogva

robatko 2008.09.13 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.30
Sokszor jártam már errefelé, volt már itt néhány rendezvény amin résztvettem.
A rejtekhely igen feltűnő, szerintem egy vécére igyekvő egyén egyszer bele fog rúgni a sziklakertbe...

Shakespir 2008.09.04 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Megvan! Ékes bizonyítéka annak, hogy néha kevés megtalálással is lehet ötletes, jól átgondolt multit rejteni.

Gyombi 2008.09.02 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.75
[wapon beküldött szöveg]

Kellemes séta, bár a záróláda környéke illemhelynek van használva, de erről nem a rejtő tehet, nem tudom, van-e alkalmasabb rejtek a környéken az áthelyezéshez.

termbuvar 2008.08.29 00:00 - Megtaláltam
[a logba írt jelszavakat az adminisztrátor törölte]

nogacsalad 2008.08.27 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.90
Munkával egybekötött, rövidke, Mátra-vidéki ládázgatásom eredménye.
Utamba esett, ezért megkerestem.
Minden pontnál fiatal kesserekkel találkoztam. No, mi a fene! Hirtelen ilyen népszerű lett a láda?
És vajon hol vannak a fiatalok logjai?
Engem a láda feletti idősek otthonából áradó ebédszag fogott meg igazán! (ma nem reggeliztem)
Gondoltam, nyúlok néhány vegetás csirkelábat, nescafé-val... (bocsi, ez durva volt)
Ajándékot nem cseréltem. Gyorsban felírtam magam a sorban, majd továbbadtam a csészét az engem/egymást üldöző ifjonc csapatnak :o)

fotó nem készült.. 
hab14 2008.08.25 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Egri nyaralás 16/7. Szép hely, csak a láda környéke nem tetszett.

vakond87 2008.08.24 19:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Megtaláltam, melyben sokat segített darti68, aki a GEOKÉK-ről hazaszállítva megállt Parádfürdőn, hogy begyűjtsem a multit, sőt a ládához el is kísért és a füzetet aláírta velem. Köszönöm darti68-nak a fuvart, és a rejtőnek a rejtést.:D

Ez volt a 87. megtalálásom, mely illik is a nicknevemhez. :D0

lekvároscsirke 2008.08.23 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.57
Szép hely Parádfürdő, nagyot sétáltunk. Kár, hogy a park a láda környékén elhanyagolt.

szipeti 2008.08.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Jó hely.

Tikis 2008.08.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Ok, egykor szebb napokat is megert

ZsAT 2008.08.13 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.54
O.K

snikey 2008.08.13 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Nagyon tetszett a környezet ennél a multiládánál, de a rejtés nem a legszebb helyen van. Kicsit gázolni kellett az egykor biztosan szebb időket megélt területen, közben sikerült is jó pár szúnyogcsípést is szerezni. :) Kár, hogy azt a részt már nem tartják karban, pedig a szalonnasütő helyből látszik, hogy régen biztosan rend volt.

Annak ellenére, hogy szép ez a hely, alig vannak itt emberekCifra-istálló
Ugyanez belülrőlEz még igazán környezetbarát volt, leszámítva a lócitromokat :)
Dream Theater 2008.08.12 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Csodálatos hely ez a Parádfürdő! [wapon beküldött szöveg]
* * *
És a rejtés is klassz!
Sajnos későn érkeztem, ezért a kocsimúzeumot 20 perc alatt kellett megnéznem.
Pedig itt Parádfürdőn egy napot is el lehetne sétálgatni, nézelődni, annyi látnivaló van. Épp ezért visszafogok jönni még!
Köszi a rejtést!

szadi&agi 2008.08.11 20:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Kösz a rejtést! Kár, hogy bezárt a régi szálloda, aminek a fala óriás festményekkel van tele. Reméljük nemsokára újra kinyitják, annyira szép!

saldar 2008.08.09 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Gyalogos találat
Mai mátrai túránk végállomásán eső utáni, eső előtti ládázás. Parádfürdő egy kellemes hely, szerencse hogy már többször jártam itt, mert egyébként a mai időjárás nem segítette volna elő pozitív emlékképek kialakítását a helyszínről. Egy újabb esőroham előtt így most csak egy meglehetősen gyors pozícióvadászat fért bele az időbe, de az legalább kellemes volt.

Istyu 2008.08.07 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Először még az 50-es években jártam itt, iskolai táborozás keretében. Fakaruszos buszozás, alvás egy szénapadláson ... szép idők voltak! Azóta már számtalanszor jártam ezen a sajátos hangulatú környéken. Kedvelem az arborétum szerű városi parkokat, útmenti fasorokat. Ezúttal csupán a láda becserkészése miatt álltam meg, de végül nem tudtam ellenállni a csábításnak. Jókora sétával sikerült tetéznem a kesselés okozta kellemes élményt.

A láda rejtéséről teljes egészében osztom Csuhás véleményét. Ebben a környezetben elég szerencsétlen az összehordott kőkupac, inkább feltünő, mintsem ügyes álca. Egyébiránt a közelben ajánlatos nyitott szemmel közlekedni, sokan nyilvános illemhelynek tekintik a környéket.

Köszönöm a lehetőséget!

 
tosza73 2008.08.06 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Mátrai ládázás 13/6. Szépen összerakott multi, de talán az Ilona vízesést be lehetne rakni 4. pontnak, tekintettel arra hogy a völgyben korábban elhelyezett önálló láda megszűnt.

Zicsa 2008.08.06 12:26 - Megtaláltam
Jó kis séta volt!

ZitaKati Andris és CsZso 2008.08.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
:-)

Keti 2008.08.02 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.62
A láda melletti patakba lógattuk a lábunkat a láda megtalálása után.

Geográfus 2008.08.02 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
MÁGY (Mátrai Ásványgyűjtő) tábor keretében, első nap vadásztuk le ezt a ládát a családdal. Legelőször megálltunk a Cifra istálló mögött, onnan sétáltunk fel a bejárathoz, és lestük le a jelszót a tábláról. Utána leparkoltunk az Erzsébet Hotellel szemben, onnan indultunk megkeresni a Freskó Éttermet. Sikerült is megtalálni a jelszóval együtt. Majd vissza a kocsihoz, és irány az Ilona-völgy bejárata. Ott a hatalmas kőkapu tövénél álltunk meg. Öcsémmel vágtunk neki az útnak. Kezdetben megörültünk, hogy csak ~100m-re van a láda. Azonban egy üdülő kerítése állta utunkat, amit kénytelenek voltunk jobbról (az Idősek Otthona felől) megkerülni. Ám amikor a parkot megláttuk, a kezdeti lelkesedésünk lelohadt. Viszont jó kesserekhez méltóan csak az ösztönünkre hallgattunk (no meg a GPS-re), így sikeresen meg is lett a ládika.

Részben én is osztom az előttem szólók véleményét, miszerint elég feltűnő az a kőkupac, viszont nem annyira látogatott a patak ezen oldala, meg a láda környéke, így nem olyan feltűnő az a rejtek.

Köszönjük a rejtést.

Geográfus és kis csapata

Múzeumon innenSzélesvásznú Freskó
Akkor most merre??Megvan egy nagy kupac
A kockacsibe megmutatja az iránytHíd a folyón...
zöldcsacsi 2008.07.31 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Nyaralásból hazafelé, túl korán érkeztünk, csak 10-kor nyit a múzeum.

rokkó 2008.07.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést: Ani, Timi, Peti

LótiFuti 2008.07.27 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Nagyon sokat kerestük ezt a ládát, de megérte!!!
Beszélő sörnyitót találtunk benne ... "Na fiúk, ma sem éltünk hiába! ..."
Jól felszerelt ládika, mi is hagytunk itt szép dolgokat.
Borcsi rengeteg pizzát evett, és egész nap nem nyafogott!

Ricci 2008.07.27 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.06
Megtaláltuk

Csuhás 2008.07.27 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.23
Nem az optimális irányból érkeztem a ládikához, így volt egy kis sisnya.
A rejtés nem igazán tetszett. Hatalmas kőkupac hívja fel a figyelmet a ládára. Ráadásul ezek hidegben el is repesztik a dobozt.

A multi lényegét a múzeumot most kihagytam, nem túl régen voltam bent.

Csuhás, Vándor

BejáratBekukucskálva
A második virtuális pontnálLádaközelben
TámfalakÁlcázás?
Egyedi ajándék 
rongylab2 2008.07.26 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
ok

sambenedek 2008.07.22 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.70
Meglett, igaz hazafelé már futottam a parkon át, mert elkapott az eső...

már látszik... 
Ghegedus 2008.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
NAGYON SZÉP A KÖRNYEZET

Dobi82 2008.07.20 12:22 - Nem találtam meg
Az első találatunk! Sajnos a jelszó középső része hiányzik, mert a kirándulnivágyó banda többi része intoleráns volt velünk, szegény kezdő kesserekkel, de majd legközelebb megneveljük őket! :)

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.02.13 16:13]

csipet_csapat 2008.07.20 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Köszönjük, hogy "idegenvezetőt" kaptunk Parádfürdő nevezetességeihez. Érdemes volt végignézni:)

huba 2008.07.19 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.84
1 hetes egri nyaraláunk alkalmával látogattunk ki ehhez a kincshez. Könnyű találat volt.
huba

Spóra 2008.07.19 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Aranyos, nyugodt hely ez a Parádfürdő, ajánlom minden pihenni vágyónak! A szép, hangulatos részeket veszi sorba ez a jó kis multi.

fkmaster 2008.07.19 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
Találkoztam egy kessercsaláddal az első pontnál, ahonnan a harmadikhoz mentem, majd fent a másodiknál fejeztem be a multit. Szép a környék, a Mária képesoszloptól még felmásztam a Vörösvárra a Várak a Mátrában "pöttyökért" és a gyönyöű kilátásért.

ssy-keres 2008.07.19 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Ez egy nagyon szép hely. fkmaster velünk találkozott, mi sorban kerestük fel a helyszíneket.

atravel 2008.07.19 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.85
Szombati kirándlás alkalmával tűztük ki uticélul a multi megkeresését... Az első két virtuális ládának nem igazán értettük a jelentősségét, de szép helyen voltak, mindenképp meglátogattuk volna a helyeket ;)

Köszi a rejtést!

Szerk: szóval mindent egyben kellett beírni szóköz nálkül ;)

petyko1 2008.07.19 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.68
Megtaláltam!

Kucsma család 2008.07.13 19:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Családi túra 5/5.
A mátrai kisvonat Lajosháza állomásától a Farm(GCFARM) és az Asztag-kő(GCZTAG) érintésével a GCSIHU-n keresztül át Sástóra (GCSAST), majd levezetésül Parádfürdőn (GCPAFU) az utolsó láda.
Szép, de kimerítő nap volt. Köszönjük a rejtést!

2RB 2008.07.12 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Kár, hogy csak egy fél szabad délutánunk volt, így mire ideértünk a kocsimúzeum zárva volt.
De a láda meglett! Szép hely!
Ajándékokat tettünk a ládába!

FTom 2008.07.12 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Szétnéztünk a településen, majd indultunk tovább a Csiklósd-kúthoz. Rekkenő hőség, szép környezet, könnyű találat.

azubor 2008.07.09 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.15
Már többször jártunk Parádon a Cifra istállóban és a gyógyfürdő parkjában is. A Freskó étteremben is ebédeltünk már.
De az ősparknak ezen a részén, ahol a láda van elrejtve, még soha nem voltunk. Nem is tudtunk arról, hogy itt folyik egy patak.

kispárna 2008.07.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Egy hetet pihentünk az Erzsébet szállóban. A mátrában és itt is mintha megállt volna az idő. Embert is csak a rallyverseny vonzott, amit mi inkább kihagytunk, az egész napos túrák során alig találkoztunk valakivel. Azonban pl. Mátraházával ellentétben, ahol a 70-80-as években éreztem magam (persze minden lepusztulva, ami akkor új volt), Parádfürdőnek századfordulós (az előző) hangulata van a fürdőkórház, Freskó étterem enyésző épületeivel, a parkok hatalmas fáival (Az Erzsébez szálló mintaszerűen fel van újítva, új szárnya sem rontja az összképet). A multi pontjai jó helyen vannak. Magam is unom leírni: sajnos a láda környéke szemetes.

Ilona-völgyi vízesésIstálló márvánnyal
vipi 2008.07.08 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.29
Megtaláltuk

lakkanto 2008.07.06 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltam, persze könnyű volt gyerekkoromban mindig itt nyaraltam.

G_Sanyi 2008.07.05 16:45 - Megtaláltam
Megvan!

tred 2008.06.28 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Mai harmadik találat. Én már ismertem ezt a csodás helyet, a szerelmemet hoztam ide hogy ő is megismerje. A láda segített ebben. Köszi.

 
Bucix 2008.06.26 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Megtaláltuk!
Gyerekeinkkel először jártunk erre, és nagyon tetszett mindannyiunknak.

krisbálád 2008.06.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Mátrai nyaralásunk 2. ládája, az Ilona-völgyi vízeséstől jöttünk. Már többször voltunk a múzeumban, így most csak a ládát kerestük meg.

LSaci 2008.06.06 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
A köralakú kőrakás köralakú tűzrakóhely volt.Üdv!Sári és Laci./LSaci/

kopjafa 
sinus90 2008.06.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Sokadszorra jártunk itt, de most először a ládáért. Az egész ápolt parkot szemrevételeztük. Itt nem lehet, szem előtt lenne akárhol. Elhanyagoltabb részt kell keresni. Meg is lett.

Majdnem ráléptemRákóczi fa.. volt..
KocsimúzeumA Kórház oszlopsora
Végek 2008.05.24 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Mátrai ládázás utolsó állomása, már szinte sötétben... Sajnos már elég fáradtak voltunk, így csak gyorsan begyűjtöttük a pontokat, nem bóklásztunk túl sokat.

ettore65 2008.05.18 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Először bringával kitekertünk a vizesésg, utána gyűjtöttükbe a logokat az utlsóval kicsit meggyűlt a bajunk, de azért meglett. Az Ilona völgy eszméletlen szép volt a virágba borult gesztenye fákkal a hangulatos pihenőhelyekkel!! Köszi a rejtést!!

laca1 2008.05.17 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
nagyon, nehéz volt,nem volt jó a gps-k de meglett. üdv;laca

Pocokék 2008.05.12 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Hát ezt is sikerült... Az őspark egyszerűen csodálatos, és a rejtés nagyon-nagyon jó!!!

zsoliszoft 2008.05.12 15:00 - Megtaláltam
Kicsi fiam és nagy lányom segítségével gyors találat volt, bár a hídat későn vettük észre és csak vissza felé használtuk. Először a patakon keltünk át egy kis palón. Köszönöm a rejtést.

Trantor 2008.05.08 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.04
Nagyon szép környezet, könnyű megtalálás. Üdv. Trantor

csincsi44 2008.05.07 14:58 - Megtaláltam
Nagyon hamar meglett a láda, ráadásul nem is volt túl jól elrejtve...
A kocsimúzeum nagyon színvonalas.

miltner 2008.05.07 00:00 - Megtaláltam
Ez volt az első multiládám. Erdei iskolásaim "segítettek" a megtalálásban.

detti&csomi 2008.05.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltuk! Hétvégi ládázás 5. állomása.

Lacza és Tádé 2008.05.02 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Az utolsó pont nem az igazi. Amúgy nem rossz.

Seres Péter 2008.05.02 18:22 - Megtaláltam
504. ládám kellemes környezetbe vitt, mindenkinek ajánlom. sp

sziklahíd
patakrejtek
idősotthonbogrács
kapuárusítás
hotelszobor
banyóka 2008.05.02 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.18
A Cifra Istállót hátulról közelítettük meg, majd a jelszó megtalálása után be is mentünk a múzeumba, majd az istállóba.
A 2. pont annyira nem tetszett, de a 3. annál inkább. Kicsit "Endor bolygós" érzés volt.

A jakarékok 2008.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Megtaláltuk.Köszönjük.

gabortel 2008.05.01 12:02 - Megtaláltam
Gyerekkoromban nyaraltam itt egy üdülőben, érdekes volt ahogy felderengett egy-két hely. Köszi

rekasi 2008.04.27 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.03
Régen a park szebb volt.

A parkTavaszi áradás
Park 
Fazék 2008.04.27 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.09
Sokszor jártunk már erre, néhányszor meg is álltunk, most még eléggé szezon eleji hangulat volt. Szép az új szálló.

RP Outdoor 2008.04.21 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.46
Amig van mit felújítani, nem engednék újat építeni!

Old Fairy 2008.04.20 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.35
:-) [wapon beküldött szöveg]
Jó, hogy van ez a multi: remekül bemutatja a települést.

LouChe 2008.04.18 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Sok időt töltünk a környéken, most a ládát is megkerestük.

TájházAsztalos Johák fafaragó kiállítása
Barni&Eti 2008.04.06 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.11
Szép séta volt! [wapon beküldött szöveg]

b.zs. 2008.04.05 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
OK!

Templar 2008.04.04 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
OK!

bolacika 2008.04.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.70
Gps- nélkül is könnyen megtaláltuk.köszi.

luilui 2008.03.30 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Judith 2008.03.30 10:00 - Megtaláltam
Később!

SzaFru 2008.03.30 09:45 - Megtaláltam
OK

NaSza 2008.03.30 09:45 - Megtaláltam
Úgy látszik, az óraátállítás sok embert megzavart. Pedig nem is olyan korán jártunk ott, mégsem volt nyitva semmi.

atta69 2008.03.29 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megvan!

zsotie 2008.03.27 17:43 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Drazsé 2008.03.22 11:15 - Megtaláltam
Hó, havaseső, de nem adtuk fel a keresést. Drazsé

pedrovarga 2008.03.21 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.93
Nagyon klassz település, kicsit alpesi hangulattal. Túl sok sétára nem volt időm benne, de ide érdemes lesz visszajönni. A láda helye hosszú távon elég bizonytalannak tűnik, de én még megtaláltam :)

kisevet&kiccs 2008.03.16 13:55 - Megtaláltam
Nagyon-nagyon jót sétáltunk Parádon. Szerencsénk volt az időjárással is. Nagyon sok szép kis virágot láttunk és fényképeztünk, teljesen beleszerettünk a helybe, még biztosan visszatérünk. :-)

vendi95 2008.03.12 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Elf 2008.03.09 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Gyönyörű hely!

farkas_e 2008.03.09 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
A nap harmadik ládája.
Nekem Parádfürdőről csak a kocsimúzeum volt eddig ismert, azt már párszor megnéztem, így most kihagytuk.
A második pont felé sétáltunk, fényképezgettük a madarakat, amikor Riki és Elf már visszafele jöttek a ládától. Integettünk egymásnak, mint régi ismerősök, és tovább folytattuk utunkat.
Fantasztikus a kert, nekem nagyon "bejön"! A rejtés kicsit merész azzal a kőrakással, de a közeli bozót sokat segít a helyzeten.
Köszönjük a rejtést!

Palóc útbejárat
Ez meg mi?sor
lépcsőzetesparkban
Érdekes! :)Páfrány nem volt!
levágták 
Lacipap 2008.03.09 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.41
Az építkezés nagyot rontott a környezet szépségén.

FenyőkPark részlet
Togo 2008.03.09 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
SagiK invitálására csatlakoztam erre a mátrai túrára, hozzá, Belgához, L@zyhez és Zsorzshoz.
Hajnali fél hatkor indultunk és háromnegyed 7-kor már a sástói buszmegállóban vártuk a buszt, ami áthozott Parádfürdőre. Bemelegitésként ezt a multiládát vadásztuk le.

 
SagiK 2008.03.09 07:45 - Megtaláltam
Ismertem a multi összes pontját, most csak egy gyors jelszórészlet-gyűjtés, majd logolás, és mentünk is tovább. Messze van még Sástó, a Kékesen át. :)

mudman 2008.02.28 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Telki punnyadás derekán, éppen étterem felé tartva ugrott elénk a csésze. Leküzdöttük.
Mudman&Dóri&Iszlipó

alucifer 2008.02.24 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Csodálatos a környék sok szép látnivalóval.
A kijelölt pontok egyértelműek és könnyen bejárhatók.
Köszi a rejtést!

A park igazán megérdemelne több gondoskodást,
felújítást.

A kapuA kopjafa
Az őspark felől 
Barangoló alias elel 2008.02.24 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Remek hangulatú hely, kedves barátságos emberekkel.
Köszönöm a rejtést!

Fgg 2008.02.22 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
[wapon beküldött szöveg]
Jót sétáltunk.
Szép, nyugott falu. Láda nélkül, lehet, hogy csak átrobogtunk volna rajta.
Köszönjük!

Bianka 2008.02.22 15:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jim 2008.02.17 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.20
Megtaláltam... :-)

Jakire 2008.02.10 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Régóta tervezett ládakeresés, mivel a helyet már ismertem korábbról is.
Köszönöm.

Rudi Team 2008.02.09 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Sajnos ránksötétedett, de így is könnyen megtaláltuk.
Éva, Rudi

Hüllő 2008.02.08 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.90
Megtaláltuk! Mátrás ládázás 1/3

Varga Gábor 2008.02.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Egy rokonomat hoztam Parádfürdőre. Hazaindulás előtt nem hagyhattam ki.

ozeki 2008.02.03 16:55 - Megtaláltam
Kelet-Mátra szürkítés második napja katica és Hz&Lsz csapatában.

Hz 2008.02.03 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.85
Hétvége a Mátrában Kedvesem, Ozeki és Katica társaságában.

Réztükörfotósok2. ponton
katica 2008.02.03 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Még egy utolsó visszatérés Parádfürdőre Sirok és aztán a hazaút előtt.
Nagyon szép itt, kellemes volt sétálni kicsit, köszi!
Lsz + Hz + ozeki + katica

Udvarir 2008.02.03 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Szép környezet, kisgyerekekkel is egyszerűen elérhető!

Cirip & Cicmic 2008.02.03 14:58 - Megtaláltam
Minden nagyon szép, de elsősorban a leírás segített és nem a koordináták. A 2. állomás koordinátái egy szoborhoz mutatnak, a kopjafa jó pár méterrel odébb van. A láda koordinátái is hagynak kívánni valót maguk után. Egyébként szép a környezet és jó a rejtés.

Detusz 2008.02.03 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Borszivó találkozó (BT) volt a közeli hotelben, és az utolsó napon sétáltunk egy kicsit.

kleno 2008.02.03 08:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
A hétvégi mátrai Borszívók Találkozó geocaching csapatával egy nagy séta keretében megkerestük a ládát. Gyönyörű időben ideális program volt a ládázás.
Kleno & Adrienn

darti68 2008.02.02 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Egy egész napos gyalogtúra kiindulópontja volt a láda helyszíne. Délelőtt indultunk Sanyi barátommal a Szár-hegyre, útközben megnéztük az Ilona-völgyi vízesést, visszafelé pedig megtekintettük a recski emlékparkot, ill. megtaláltuk a Csiklósd-kúti ládát.
A jelenlegi láda környéke nagyon tetszett, főleg az őspark volt lenyűgöző, de látványosak voltak az épületek is. A web-kidolgozottság pedig példás, kifejezőek és változatosak a fotók, ráadásul a magyarázó szöveg is tartalmas. Nagyon köszönjük a rejtést!

PatakFasor
Klári 2008.01.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Jó párszor jártam már Parádfürdőn, de ezt a patak menti kellemes helyet még nem ismertem. Az óriásfenyők mellett szinte törpének éreztem magam, gyönyörűek.

ironman 2008.01.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Kellemes hangulatú hely Parádfürdő, a ládánál lévő lucok pedig gyönyörűek!! Imádom a hatalmas fákat, s amikor meglátok egy ekkora fenyőt, mindig lekiismeretfurdallással tölt el a gondolat, hogy de jó lenne, ha ennyi faanyagból készíthetnék madárodúkat, meg költőládákat!
A ládaleírásban említett Rákóczi fa egykoron tényleg impozáns volt, kisgyermekként emlékszem mennyire lenyűgözött. Jó néhány éve már, hogy elpusztult, ma a kéreg nélküli törzs a nagyobb ágak csonkjaival látható. Azért így is csodálatos.

fgylaci 2008.01.26 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Megvan!

DunaX 2008.01.26 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Wellness hétvége a Mátrában - kesseléssel: 5/14.
Parádfürdő - mátrai hétvégénk tényleges célpontja és "táborhelyünk".
Gyönyörű tavaszias napsütésben jártuk be a pontokat, néhány "extra" kitérővel együtt. A láda gyorsan meglett, köszönjük a rejtést!
Képek később.

SzabSzan 2008.01.20 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk!
Már jártunk itt párszor, de mindig megéri visszajönni. Könnyed kis séta volt!

Riki 2008.01.19 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.56
Izgalmas volt jégen csúszkálva, az "aknamező" elemeit kerülgetve eljutni a ládához az utolsó métereken.

Amancsics 2008.01.13 18:09 - Megtaláltam
Ok.

Fűkocka 2008.01.08 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.21
Pupuval erre vitt az utunk :)
most csak a pontért jöttünk.

 
Pupu 2008.01.08 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.23
Télies kesselés Fűkockával. Mivel a jeges-havas-latyakos utak nem csábítanak bringázásra, autós-gyalogos ládákat jártunk Észak-Magyarországon. Az egyszer ködös, másszor napos időben nagyon szép volt a fehér erdő és táj. Jó hangulatú, kellemes túra volt, reggel 6-tól délután 5-ig.

Parádfürdő: ismerem jól a helységet, sokszor jártam erre autóval és biciklivel is - az utóbbival először 1969-ben... Az efféle üdülőhely nem is nekem való, így csak letudtuk a pontokat, és usgyi tovább a "normális emberek" gyülekezőhelyéről.

 
EndreiTeam 2007.12.31 03:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Ok. [wapon beküldött szöveg]
Szilveszteri ládázásunk 10/3 állomása. Éjfélkor indultunk, hogy meg legyen a mai terv és még az esti buliba is eljussunk. :)
Ismét egy hely, amit már jól ismertünk, de éjszaka még sosem láttunk. Sokszor jártam itt családommal is, de régen a szüleimmel is. Kedves emlék...
Ezeken a helyeken jártunk még: GCSAST, GCKeTe, GCECSI, GCFAEV, GCKAPT, GCCSVA, GCTard, GCTIBD, GCPIPA
Köszönjük!

qtatom 2007.12.30 12:00 - Megtaláltam
ok

Vérgyík
Palóc útJópofa lópofa
gordogok 2007.12.29 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Szilveszterezés előtt falusi séta alatt az apróságok nagy örömére megtaláltuk! Kösz a rejtés!

Attibati 2007.12.27 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.02
37 kilométeres gyalogtúra 1550 méter szintemelkedéssel a Mátrafüred - Kékes - Parádfürdő - Mátrafüred útvonalon.
Vágytam már egy kis napsütésre. Az időjárásjelentésben már napok óta mondogatják , hogy a ködtengerből a Kékes kiemelkedik.
Már 7 óra előtt Mátrafüredre értem, és mire összekészültem már kivilágosodott. Hó alig volt az utakon, inkább csak az előző napok olvadásaira emlékeztető jégfolyások zavarták az előrejutást. Kb 700 a méteres magasságot elérve pillantottam meg a felkelő napot. A köd, a pára eltünt , jól esett belélegezni a kristálytiszta levegőt.
A csúcsra felérve teljes kihaltság fogadott, csak a hóágyú dolgozott, sizőt egy darabot sem láttam. Az északi pálya szélére érve csodálatos látvány tárult a szemem elé. Alattam ködtenger hullámzott, a távolban az Alacsony -Tátra hófödte csúcsai emelkedtek ki a ködtengerből.
Utamat Parádfürdő felé folytattam a K, K+, S+ , S jelzésen.
Először a parkban levő ládát kerestem meg. A rejtek elég mesterkéltnek tűnik, nehogy a közeli tűzrakóhely vendégei közül valaki felfedezze. Logolás közben felfigyelt rám három kutya (vizsla) a rejtekhely feletti kerítés mögül és hangos ugatással fejezték ki nemtetszésüket.. Úgy látom , hogy ki tudnak jönni az udvarból, úgyhogy jó lesz velük vigyázni. A 2. pontot a parkon átvágva közelítettem meg. A szálloda szépen fel van újitva, de a kopjafa környékén levő épületek siralmasan néznek ki. A jelszótól kicsit többet vártam...
Délután mégegyszer, visszafelé is megmásztam a Kékest. A köd és a napsütés határán egy furcsa természeti jelenségben volt részem. A kék ég visszatükröződött a hóról - mint a vízfelületről - és az erdő furcsa kékes fényben volt látható. Felejthetetlen volt.

Kék hó 
tarsolyos 2007.12.26 22:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Lányaimmal és párommal jártuk végig karácsony másnapján. Üdv

koplyafa 
Gleeman 2007.12.26 21:12 - Megtaláltam
Az első megtalált ládánk. Sötétben elemlámpával keresgéltünk, de a leírás alapján így is könnyen megtaláltuk.:)

kilali 2007.12.23 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.99
Megkerestem!

Soko 2007.12.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Mátrai túránk 5. ládája. Remek időben könnyű találat.

VP 2007.12.16 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.13
45 éve jártam itt először. Azóta inkább lepusztultabb lett ez a hely.
3 órakor ébresztő, 3 km gyalog a metróhoz, 5 órás vonattal Tarig, éppen kezdett világosodni, amikor leszálltam a vonatról.
Tar - Tuzson arborétum - Ágasvár - Mátraszentistván - Galyatető - Parádsasvár. 5 km stoppal Parádfürdőig, majd újra gyalog: Csiklósd-kút - Ilonavölgyi vízesés - Kékestető - Mátraháza. 42 km (plusz a hajnali 3), jó 2000 m szint. 1-10 cm hó, amiben könnyű járni, de minden szép fehér, és sár sincs. Róka, muflon és vaddisznócsapat, őzek.

Mr Zerge 2007.12.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Mátrai esőkessing. A látnivalókat régebbről már ismertem, most csak a láda pontjain szaladtam végig.
Üdv Mr Zerge.

georgina 2007.12.08 11:30 - Megtaláltam
később

akos 2007.12.08 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Szépen fejlődik Parádfürdő. Sajnos az idő nem volt túl szép.

Tócsa 2007.11.24 14:30 - Megtaláltam
Szeretjük a Mátrát,szívesen időztünk Parádfürdőn is.

radpeter 2007.11.17 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.83
\\o/ O.K.! [wapon beküldött szöveg]

Scele700 tour
Megkopott épületek sejtetik milyen lehetett a környék fénykorában.

 
Belga 2007.11.17 10:03 - Megtaláltam
ügyes vagyok, megtaláltam [wapon beküldött szöveg]

scele 2007.11.17 10:02 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

L@zy 2007.11.17 10:02 - Megtaláltam
Mátrai túra Scelével, Belgával, Radpeterrel és Csigusszal [wapon beküldött szöveg]

Csigabiga 2007.11.17 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Scele 700 túra - Belga, scele, L@zy és radpeter társaságában.
Jópár éve töltöttem itt néhány napot. Azóta teljesen megváltozott az egész környék, alig ismertem rá!

Ezúton is köszönöm szépen scelének az egész napos utat, Belgának a süteményeket és Mindenkinek a vidám társaságot! :o)

MókusMókus
MókusOtt a farka...
Megvan! :o)Hídon
SzállodaRégi szobor
VasG 2007.11.11 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Kékesre mentünk havat nézni, út közben végig sétáltuk a láda pontjait. Érdekes volt, eddig mindig csak átutaztam Parádfürdőn, az istálló kivételével újat mutattak a pontok. Mire hazaértünk Egerbe, már itt is esett a hó...

Bóta család 2007.11.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Megtaláltuk! Avar kupa utáni hazafelé úton gyűjtöttük be. 1. helyezést szereztük meg családos kategóriában és az ifi csapatunk is győzött.

a gyógyfürdő parkja
bumbika 2007.11.04 06:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
Megtaláltuk!

vkovacs 2007.11.03 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.85
Nagyon szép a park! Nem is baj, hogy ennyire gondozatlan. Legalább kevesebben járnak erre!

bgecco 2007.11.03 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.28
10 eves Lukacs volt a sztarmegtalalonk! 10 fos csapatunk indul haza. Szep a park!

Pifu 2007.11.03 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
szep ösz, friss levegö

ujcsi 2007.11.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Kellemes időben sikerült megtalálni. A láda mellett volt egy elég lestrapált bőrlabda, lehet valaki azért tett mellé mert nem fért bele a ládába. A park tele volt mókusokkal!

SzantoA 2007.11.02 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Kellemes délelőtti sétával, könnyen meglett a láda.

 
LaySoft 2007.11.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.36
Megleltük.

Mackka 2007.10.29 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Nászút 23/22
Már hazafelé kóborolgattunk, meg akartunk állni a Cifra Istállónál (természetesen hétfőn zárva :( ). Akkor láttuk meg, hogy itt ez a láda :) Igazából új helyeket nem láttunk, errefelé sokat csavarogtunk már. Igaz, a parkban még nem mentünk ilyen mélyre :)
Minden helyszín nagyon kedves, köszönjük a ládát!
(A ládát meztelencsigátlanítottuk.)
Mackka & Péter

Evetke 2007.10.28 12:18 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

tudo 2007.10.23 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.14
A téli felszerelés kipróbálása céljából kemény télies edzés a Gyöngyös - Paradfürdő - Recsk - Sirok - Egerbakta - Bátor - Egerbocs - Mónosbél - Szilvásvárad - Szarvaskő - Eger útvonalon 135 km-en 1400 m emelkedéssel és 2 új ládával. Az egész nap szakadó hideg eső, a jeges viharos szél és a sok hegy ellenére a nap sokkal kellemesebb volt, mint tegnap a bizonytalan GCMAUT.

A reggel a rossz idő miatt nehezen indult, aztán rászántam magam, és kicsit késve ugyan, de még idejében indultam Gyöngyösről. A Mátraházáig tar