FAQ
158. Mátyás-domb, Szarkavár (GCSOLY)

légifotó

légifotó

Várkapu

Várkapu

Bejárat

Bejárat

Torony

Torony

Kút

Kút

Kifolyó

Kifolyó

Udvarról

Udvarról

Palota udvar

Palota udvar

Nyugati palota

Nyugati palota

Kilátás a toronyból

Kilátás a toronyból

Kilátás

Kilátás
Szélesség N 47° 35,550'
Hosszúság E 18° 56,965'
Magasság: 178 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.03.30 13:40
Utolsó lényeges változás: 2021.05.08 14:54
Utolsó változás: 2021.05.08 18:00
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Paleo.team
Ládagazda: Paleo.team
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 265 m
További infók: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=8e99b
Megtalálások száma: 1975 + 2 jelszó nélküli + 38 sikertelen + 65 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.8 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


Bevezető:
A láda a vár területén, belül a kilátó toronyban a földszinten található! (!sesengám,náladloittellemlafkofőscpélkidacloynA) Zárt kapuk esetében a torony megkerülésével lehet a várat belülről megtekinteni a segédpontnál belépve. Kérlek ne tegyél fel fotót a rejtekről!
Piros kereszt virtuális pótjelszó a felső szinten , a tájékoztató tábla hátulján!

A ládát "Fükocka"-tól adoptáltam, akinek ez úton szeretném kifejezni köszönetemet a korábbi rejtésért és a több évnyi gondoskodásért!


A ládába TravelBug/Geocoin helyezhető!


Ha még nem tudod, hogy ezek a tárgyak micsodák, feltétlenül olvasd el ezt a leírást!

További fontos információkat itt és itt olvashattok!


A láda pótlását követően újratelepítve, így új rejtekhelyen, új koordinátákon ismét kereshető!

Köszönetemet szeretném kifejezni Dr. Szente Kálmán polgármester Úrnak, valamint Solymár Város Önkormányzatának, hogy engedélyezték a csésze rejtését a magántulajdonban lévő vár területére. Az eredeti írásos engedély nálam, hiteles másolata rövidesen a honlap fotói között tekinthető meg. A kaput nem a turisták elől, hanem vagyonbiztonsági okokból kifolyólag tartják gyakrabban zárva.
__________________________________________________
Ugrás a logokhoz

Solymár (németül Schaumar) nagyközség a pilisvörösvári kistérségben található Pest megyében, budapesti agglomerációban.

Solymár fekvése
Solymár település az Aranyhegyi-patak, a Jegenye-völgy, a Budai-hegység és a Pilis által közrefogott területen helyezkedik el. A szomszédos települések keletről Budapest III. kerülete, délkeletről a II. kerület, délnyugatról Remeteszőlős illetve Nagykovácsi, északnyugatról Pilisszentiván, északról Pilisvörösvár, északkeleti irányból pedig Pilisborosjenő és Üröm.

Solymár története
A régészeti kutatások alapján szinte biztosan állítható, hogy már a neolit kortól (i.e 3000) éltek ezen a területen emberek. Az 1970-es években folytatott ásatások feltártak a község határában római, illetve avar sírokat is. A település nevét az ide telepített királyi solymászokról, vagy a római korban itt folyó só kereskedelem kapcsán a latin "sal" (só) kifejezésből kapta. 1266-ban első okleveles említésekor "Salamar" néven szerepel.


Solymár középkori várának rövid története:

Solymáron, a Mátyás-hegyen található Szarka-vár 1455-ben épült, de eredete jóval régebbi, mivel a főtornyot római kori alapokra építették. Mára ismét szép, megújult formában várja látogatóit.

Lazarus 1528-ban Magyarországról készített térképet "Salmar" felirattal amelyen a látképét is feltünteti a várnak. Ezen a vár többemeletes, magas, lőrésekkel ellátott kaputornya a félköríves bejárattal, sisaktetővel látható. Ehhez egy külső bástyafal csatlakozik, amelyhez szorosan simul egy nyeregtetős, lőréses nagy épület, valószínű, a palota. Mikovinyi Sámuel 1736-1737 között készített térképén is szerepelnek Solymár várának romjai. A várat Valkó Arisztid tárta fel 1929-1940 között.

Solymár puszta már 1266-ban szerepel okleveleinkben, ekkor az itt birtokos Baár-Kalán nemből származó II. Nána comes a margitszigeti apácáknak adományozta. A faluról először 1288-ban történik említés. IV. László király, méltányolva Czempsi Rudolf mester érdemeit, aki Feketehalom vár ostromán tüntette ki magát, majd a királynak Ottokár és a fellázadt kunok elleni hadjáratban többször is megsebesült, "Saalmar" falut neki adományozta. Ezután ismét margitszigeti apácák szerezték meg, akik 1337-ben Drugeth Vilmosnak zálogosították el. A várat egyes feltevések szerint Drugeth Vilmos, mások szerint pedig a Solymárt 1355-ben megszerző Laczkfy István nádor, Nagy Lajos kedvelt híve építette. Lackfy nádor itteni várnagyát Zsigmond királynak az 1390. április 14-én Budán kiadott oklevelében említik Chanouchi Benedek néven, míg a vár 1401-ben "Castrum Salmar" alakban szerepel. Borbála királyné 1435-ben Csetneki László felhévízi konventi kormányzót, Thuróczi Balázs csepeli és Gáti Tárnoki Demeter csalomjai ispánoknak bízta meg az olasz Sano által elfoglalt solymári vár visszafoglalásával. Ónodi Czudar Jakab fiai Jakab és Simon birtoka volt 1444-ben, akik ekkor 600 forintért Rozgonyi Simon egri püspöknek és kancellárnak, Rozgonyi György országbírónak, illetve Rozgonyi István fia Sebestyén pozsonyi főispánnak zálogosították el. Solymár 1455-ben Garai László, majd 1468-ban Garai Jób és Újlaki Miklós birtoka volt. Később az erős királyi hatalom idején az uralkodói család tulajdonában volt. Így a 15. század elejétől Luxemburgi Zsigmond, majd felesége, 1482-től Hunyadi Mátyás fia és a század végétől II. Ulászló volt a birtokosa. Az országnagyok 1490-ben kelt végzése szerint a vár Korvin János kezén maradt, aki később Ráskai Balázs főkamarásmesternek adta át. Ettől II. Ulászló király 1496-ban csere útján szerezte meg végleg a Zólyom megyei váráért. Ezek után Thuróczi Elek király várnak nyilvánította. I. Ferdinánd 1528-ban a hűtlenségbe esett Héderváry Ferenc birtokait, köztük Solymár várát és tartozékait is elvette, és Bakics Pálnak, feleségének Theodórának és lányának Margitnak, valamint testvéreinek adományozta, azonban János király 1531-ben Buda városának adta. Az igen egyszerű kiképzésű vár csak ritkán, főként vadászatok alkalmával szolgált uraik lakóhelyeként. Állandóan csak a várnagy és kisebb őrség tartózkodott benne. Jelentősebb kiépítésére - az öregtorony építésére, a palota bővítésére és reneszánsz kőkeretes nyílásokkal való átépítésére - 1500 körül került sor. Buda török kézre kerülése (1541) után elpusztult, szerepét Vörösvár török által emelt palánkvára vette át. Buda várának a török által történt elfoglalása után Solymár vára is elpusztult, a falu lakatlanná vált. 1580 után már többé nem említik várként a történelmi feljegyzéseink. A XVIII. században az új telepesek a vár köveinek nagy részét széthordták és házaik falába építették.

A vár feltárása 1929-ben kezdődött és jelenlegi állapotának helyreállítása 2006. évben készült el.

A belső palotaudvarban pillanatnyilag is rekonstrukciós munkálatok folynak, amely miatt a várfeljáró, a várkapu környéke és a palota udvar aktuális állapotában sajnos eléggé lehangoló képet ad az ott elhúzódó tevékenység miatt, mindez annak ellenére, hogy korábban már rendkívül szépen helyreállították a várat. Reméljük, hamarosan megváltozik ez az állapot a munkafolyamat 2009 évben történő befejeztével, majd valamikor 2010 évben tovább folytatódnak az öreg torony melletti - ez idáig felfedezetlen - keleti várrész feltárási munkálataival.
__________________________________________________

Megközelítés:

Solymár legkönnyebben autóval (a 10-es útról), autóbusszal (a BKV vagy a VOLÁN járataival) illetve vonattal (Budapest-Esztergom vasútvonalon) közelíthető meg.

Gépkocsival:

1/A. A 10-es számú főútvonalon akár Budapest, akár Pilisvörösvár felől érkezünk Solymár irányába, mindkét irányból nagyon jól látható a vár már a főútvonalról is. A 10-es főútról a Brit Katonai temetőnél vagy más néven Angol temetőnél  N 47° 36,103' E 18° 57,430' 162 m [GCSOLY+útelágazás] kell lefordulni a város, illetve a vár irányába. A főútvonalon tovább haladunk a város központja felé a Vasút utcán, miközben a vasúti átjárón áthaladva elhagyjuk a vasútállomás épületét az előtte található helyközi autóbusz megállóval együtt. A Vasút utcában a dombtető felé tovább haladva elérjük a Major utcát  N 47° 35,717' E 18° 56,654' 195 m [GCSOLY+útelágazás], ahol bekanyarodunk az utca foltozott aszfaltos útburkolatára, mely később földes útra változik. A kereszteződésénél jól látható jelzőtábla mutatja a várhoz vezető utat.

1/B. Pesthidegkút felől a Hidegkúti úton Pilisszentiván felé haladva lehet közelíthető meg Solymár, ahol a városközpont elhagyva a Pilisszentiván-Budapest (10-es út) útelágazását  N 47° 35,727' E 18° 56,677' 169 m [GCSOLY+temető útelágazás] követően fordulunk le a Vasút utcába a temető  N 47° 35,698' E 18° 56,456' 177 m [GCSOLY+temető] mellett. A lejtős Vasút utcában ereszkedünk a Major utca felé  N 47° 35,717' E 18° 56,654' 195 m [GCSOLY+útelágazás],
ahol bekanyarodunk az utca foltozott aszfaltos útburkolatára, mely később földes útra változik. A kereszteződésénél jól látható jelzőtábla mutatja a várhoz vezető utat.

2./ A Major utca lejtős útszakaszán leereszkedünk a völgybe az ott található kőhídig  N 47° 35,597' E 18° 56,852' [GCSOLY+kőhíd], amelyen áthaladva pár méter után már ott is lehet hagyni a gépkocsit  N 47° 35,553' E 18° 56,886' 155 m [GCSOLY+parkoló] a kijelölt parkolóban, mivel tovább úgy sem tudsz behajtani az itt található  N 47° 35,535' E 18° 56,930' 188 m [GCSOLY+sorompó] sorompótól.

A kőhídtól a Zöld négyzet turistajelzés Zöld sávra változik, majd a parkolótól pedig a Zöld rom jelzésre. A parkolótól gyalogosan már csak pár perc a vár!

Kérek mindenkit, hogy szíveskedjetek a várfeljárót  N 47° 35,527' E 18° 56,938' 161 m [GCSOLY+várfeljáró] használni!

A vonattal, autóbusszal érkezők részére:

A solymári vasútállomás  N 47° 35,776' E 18° 56,976' 150 m [GCSOLY+vasútállomás] előtt a Zöld négyszög Zöld négyszög túristajelzésen indulunk a vár irányába, amelyből a vár alatt rövidesen becsatlakozunk a Zöld sáv Zöld sáv, majd a Zöld rom Zöld rom jelzésbe. A rövid 769 méteres távolságot kényelmes tempóban kb. 15 perc alatt tehetjük meg az említett turistautakon.

Segítségül itt különféle menetrendek találhatóak:
VOLÁNBUSZ menetrend
helyi VOLÁN járat menetrendje
BKV 64 autóbusz menetrendje
BKV 164 autóbusz menetrendje
MÁV menetrend

___________________________________________________

Nyitvatartás, bejutás a vár területére:

1./ 2013 évi hatályos Önkormányzati határozat értelmében a vár júniustól októberig minimális belépődíj megfizetése ellenében szabadon látogatható a nagyközönség és a turisták számára, amit a helyszínen a vár gondnokától lehet megvásárolni.

Nyitvatartás:
Június 01-től szeptember 30-ig, hétfő kivételével naponta 10 - 18 óráig.

Belépőjegyek:
- felnőtt teljes árú belépő: 300.Ft./fő
- 14 éven aluliaknak ill. nyugdíjas belépő: 200.Ft./fő
- csoportos belépő: 200.Ft./fő

2./ A vár területére bejutni a főbejárati kapun  N 47° 35,562' E 18° 56,964' 183 m [GCSOLY+várkapu] keresztül lehet.

3./ Nyitvatartási időn kívül ill. a kapu zárt állapota esetén a vár kő-, illetve cölöpkerítéssel körbevett déli oldalán, közvetlenül a torony lábánál található segédponttól  N 47° 35,548' E 18° 56,960' 185 m [GCSOLY+segédpont] lehet bejutni a cölöpkerítés mellett.
__________________________________________________

A rejtekhely:
A toronyban belül, a földszinten!
Kérlek, ne tegyél fel fotót a rejtekhelyről!

A láda:
A láda "ideiglenesen" egy kisméretű filmesdoboz, amely csak egy logbookot tartalmaz.
Segítség: .sesengám,náladloittellemlafkofőscpélkidacloynA
___________________________________________________

Ládatörténet:

2002.03.30-án telepítve: Az eredeti ötletgazda és rejtő Mikszi volt.
2004.07.24-én ládapótlás: Zsiráfsegítsége révén
2004.10.31-én ládagazda-váltás: Fűkocka, Matyi, Réka, Mariann.
2006.02.03-tól 2006.12.10-ig az ásatások és a rekonstrukciós munkák miatt beteg a láda.
2007.01.25-én ládapótlás: licuxdsegítsége révén
2007.03.14-én ládapótlás: Fűkocka
2007.03.17-én ládapótlás: Fűkocka
2008. évben meg kell említenem Vucsi NLKP akciós segítségét is.
2008.08.20-én ládapótlás:''
2021.05.08: Piros kereszt virtuális pótjelszó a felső szinten , a tájékoztató tábla hátulján!
Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (1164 db): környezet: 4.39 rejtés: 4.19 web: 4.43 átlag: 4.34

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Bliccc 2022.09.18 13:30 - Megtaláltam
Sikerült! (Kb. a hatodik lépcsőfokkal egy vonalban találtam meg, nem pedig ahogy a segítség írja és nem is az említett módon van rögzítve, hanem egy kb 2x12cm mikroláda egy alkalmas résben. Érdemes lenne frissíteni a leírást. Továbbá ha nem akarsz bliccelni, nyitvatartási időben fizetős!)
[g:hu+ 2.9.12]

NI 2022.09.18 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Megtaláltuk!

Geolina48 2022.09.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A láda nincs a helyén, a pótjelszó meglett az emeleten. [Geoládák v3.12.10]

FuFe 2022.09.11 13:19 - Jelszó nélküli megtalálás
Sajnos a földszinten a ládát nem léptünk a leírás helye meglett, de hűlt helye volt csak. Az emeleti pót jelszó meglett. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Tasina67 2022.09.11 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

bernipeti 2022.09.10 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Sebi42 2022.09.07 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Baraa 2022.09.07 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

vepor 2022.09.04 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

szirtes 2022.09.04 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

user9272726262 2022.09.03 12:20 - Jelszó nélküli megtalálás KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

Lego Team 2022.09.02 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

skeszter 2022.09.01 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Most sem volt nyitva, de most már bejöttünk. [Geoládák v3.12.10]

homemadebyjuci 2022.08.28 16:50 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

bp99 2022.08.14 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Még ha szabályos is, szerintem jobb lett volna nem „fizetős területre” tenni a ládát. De azért köszönjük szépen! [Geoládák v3.12.8]

WaterWave 2022.08.13 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

tothadam86 2022.08.10 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [Geoládák v3.12.10]

Roni83 2022.08.07 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Megtaláltuk családi nyaralás alkalmával.

Hubbi barátai 2022.08.07 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

Dzsipiesz 2022.07.31 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Köszönöm, megvan! Helyes kis vár, belépőt nem szedtek most vasárnap, zárt kapu ellenére könnyű bejutni és nézelődni.

IMG_20220731_151218IMG_20220731_151207
IMG_20220731_152304IMG_20220731_151917
fuzbal 2022.07.17 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Era76 2022.07.16 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Levai72 2022.07.16 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

kingajani 2022.07.16 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

aknitram 2022.07.16 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.11]

slowly 2022.07.16 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Bori26 2022.07.16 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda kicsit arrébb került, mint amit a trükkös segítség ír, de csak néhány centivel :) [Geoládák v3.12.10]

Gaijin 2022.07.13 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Robinson76 2022.07.12 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
Próbálkozásomat siker koronázta. Köszönöm a lehetőséget!

reczy 2022.07.10 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

ViszlaiLívia 2022.07.10 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Taxte 2022.06.26 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

m.maris113 2022.06.18 12:06 - Egyéb

csak a virtuális jelszót találtuk meg. A láda vagy nagyon jól van elrejtve, vagy már nincs a helyén.
De nagyon szép, köszönjük! [Geoládák v3.12.10]

Kérakaz 2022.06.18 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Kuflik 2022.06.16 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Tavaszitekercs82 2022.06.10 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

BaZu 2022.06.05 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a lehetőséget. Kiki & Laci & Süti & Andi
[g:hu+ 2.7.14]

GRA 2022.06.05 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

20220605_133423 
Haki 2022.06.05 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

kncsk 2022.06.02 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Tercsi 2022.06.02 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

doman 2022.05.28 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi!

fureditom 2022.05.22 23:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

handre 2022.05.22 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

donhellner 2022.05.21 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.9]

Hemilton71 2022.05.21 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Zsotyka 2022.05.19 07:33 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.6.4.1]

GörbeMilano 2022.05.15 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Lonka 2022.05.15 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.17]

zlaci88 2022.05.14 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Valóban nem az eredeti helyén a láda. Lépcső korlát melletti falba van "berakva", kb a 6. lépcsőfoknál. [Geoládák v3.12.9]

rrol 2022.05.13 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v3.12.9]

Barnabás1975 2022.05.11 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Geodéták 2022.05.08 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Szimatoló 2022.05.08 10:24 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
VENI VIDI VICI [Geoládák v3.12.7]

CIAPÓK 2022.05.08 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
[Geoládák v3.12.8]

Szimatolóné 2022.05.08 10:22 - Megtaláltam
KÖSZÖNÖM A REJTÉST
VENI VIDI VICI [Geoládák v3.12.8]

Mai95 2022.05.07 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nincs a rendes helyen a lada. Mert mar nincsen rajta a magnes.
igy a ladat uj helyen talaltuk : 6. lepcsofoknal , falba agyazva. [Geoládák v3.12.8]

DorkMák 2022.05.03 23:59 - Megtaláltam
Telefonos segítséggel lett csak meg.

Böbe Baba 2022.05.01 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Osztheimerék 2022.05.01 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Rejja 2022.04.30 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük klassz rejtés! [Geoládák v3.12.8]

rozsahegyieva 2022.04.30 12:13 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

Madács Milán 2022.04.20 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

JenniMiki 2022.04.14 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki&Lujzi :) [Geoládák v3.12.7]

Adriennnsmith 2022.03.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Incola 2022.03.27 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

pstrx 2022.03.27 11:55 - Megtaláltam
Kösz a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

korne1 2022.03.27 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Süti1 2022.03.26 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam Lillussal, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

teebeeykk 2022.03.20 15:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

gangyal 2022.03.19 17:52 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.7]

Szeszilvi 2022.03.19 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Bolondmatt 2022.03.19 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Bobby Holmes 2022.03.19 13:47 - Megtaláltam
Bár már jártam is Solymáron, valahogy nem volt meg, hogy itt van egy vár, pedig teljesen rendben van, nem drága a belépő, a toronyból marha jó a kilátás... Nagyon klassz hely, viszont a ládát nem találtuk, meg amúgy is, ott a pótjelszó. Az udvarban levő kút brutálisan mély. Köszönjük a rejtést!

Leslie33 2022.03.19 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

MGyula 2022.03.15 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

GegiMaster 2022.03.15 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk, köszönjük!

agimagi6 2022.03.14 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

hohner 2022.03.14 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Dorka77 2022.03.13 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Majac77 és Zoli❤️

[Geoládák v3.12.6]

scholl 2022.03.13 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

Baktercsiga 2022.03.12 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Mirabelle 2022.03.11 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Köszönöm a rejtést!

kir6 2022.03.05 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

hukse 2022.02.27 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Dimango 2022.02.27 12:26 - Megtaláltam
Némi keresés után meglett, de a leírás nem pontos. [Geoládák v3.12.6]

katanora 2022.02.27 09:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Pótjelszó kellett nekem is, a láda nem volt a helyén. Belépőjegy is kellett (volna). De azért köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.6]

zsofivizi 2022.02.26 14:33 - Megtaláltam
Pótjelszót használtuk, a ládát nem találtuk a helyén! [Geoládák v3.12.6]

sárkányi 2022.02.25 10:37 - Megtaláltam
Pótjelszót használtuk, nem találtuk a ládát a helyén, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Pöfike 2022.02.20 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

Sündörgő 2022.02.20 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönöm a rejtést! Nikol, Nadin, Harley és Molly kutyus Bicskéről ???? [Geoládák v3.12.6]

zsbenko 2022.02.19 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Caleb 2022.02.12 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

lipcsei 2022.02.12 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

novheni 2022.02.12 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

szelenyi.p 2022.02.06 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-)

infernus 2022.02.06 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

szdia0810 2022.02.05 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon sok a látogató, ki kell várni a megfelelő pillanatot türelmesen. [Geoládák v3.12.5]

clkgtr 2022.02.05 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

KekediBa 2022.02.05 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
(a magneses nincs ott) [Geoládák v3.12.5]

Karancsi Szabina 2022.01.31 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Nepi81 2022.01.31 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Fringilla és Kuglóf 2022.01.29 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Arenti56 2022.01.15 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Braunfamily 2022.01.15 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

krypton 2022.01.13 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

magyar65 2022.01.11 08:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

stikli08 2022.01.08 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kis séta alkalmával, erre is jártam! [Geoládák v3.6.0]

keta 2022.01.08 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

strakv 2022.01.02 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést!
Idei első! A láda úgy be volt feszülve a fal mellé, hogy alig bírtuk kipajszerolni :) Egy kicsit lejjebb raktam vissza, hogy könyebben hozzáférhető legyen. [Geoládák v3.12.5]

gablin 2022.01.02 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Sajnos a ládát nem volt lehetőségünk. Nagyon sokan voltak,de a tábla kárpótolt.
Gyönyörű hely!

golyakr 2022.01.01 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

Az év első ládája számomra. Állomás felől érkeztem, és átkeltem az átkelőn. Egy bringás épp időben fékezett, így nem ütközünk a járdán. Szerencse, hiszen éppen tájoltam magam. Körforgalomnál jobbra. Innen már látszott a torony. Bevetettem magam a sárba, percek kellettek a táblán található információig: pár hónapig még zárva. Megnyugtatott ez a rész, abban reménykedtem senki nem fog zavarni keresés közben. Emelkedés után gyorsan kiderült, már voltak fent a toronyban. Az is világossá vált: nagyon népszerű a torony melletti bejárat. Volt ki kutyával, volt ki idegenajkú másodmagával látogatta meg a helyet. Az alsó mágnessel számolásos módszerrel sem, a fenti pót viszont egyből. Toronyba mindenképpen érdemes felmenni. Akkor is, ha a kapunál érkezik a kesser.

BouLache 2022.01.01 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Mától kezdve ez a láda is rám mosolyog! :) ;) [Geoládák v3.12.5]

Ebo 2022.01.01 09:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Bodzalime 2021.11.27 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Szép túrát tettünk a környéken, utolsó látnivaló a Szarkavár, szépen felújítva. Méltó hely a ládának, köszönöm a rejtést!

IMG_20211127_131101IMG_20211127_131851
IMG_20211127_131107IMG_20211127_130956
kissberti 2021.11.25 12:05 - Megtaláltam
Szép a hely, a vár és kilátás is.
Mágneses láda sehol...
Van egy Pet elöforma. Nem volt a helyén, visszatettem oda ahol irja a leirás.
Sajnos mágnes hiányában, befeszitettem a helyére
Benne egyetlen gyürött papír, de jelszó rajta van.
Lehetne egy karbantartás.
Persze, köszönjük!

kwh 2021.11.20 12:00 - Megtaláltam
gotcha

KonDa 2021.11.19 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

m_and_ms 2021.11.14 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Schiby 2021.11.11 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

basap 2021.11.06 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam pótjelszóval, köszönöm a rejtést!
Egy üres luk van a fszt-i lépcső mellett [Geoládák v3.12.2]

KunFi 2021.11.05 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Tilia2021 2021.10.31 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

fodri 2021.10.31 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

htour 2021.10.30 14:25 - Megtaláltam
A nagy nyüzsgésben csak a pótjelszó begyűjtésére volt lehetőség. Köszönjük a rejtést!

whaides 2021.10.28 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Pótjelszóval. [Geoládák v3.12.2]

Olibandája 2021.10.27 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

TomiHUN 2021.10.24 15:53 - Megtaláltam
Igényesen kialakított szép vár maradvány. Megtaláltam, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.12.2]

e-nik 2021.10.24 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Sajnos a ládának nyoma veszett és ahogy az előttünk lévőknek, úgy nekünk is csak a pótjelszóval lett meg. A várba párszáz forint a belépő, folytatni szeretnék a feltárását és helyreállítását. A kilátóból jó volt szétnézni a környékre. Az Alsó-Jegenye-völgyön keresztül, majd a zöld jelzésen jutottunk el a várhoz, a közvetlenül a vár alatti útszakasz igen meredek, de rövid. Itt legalább kicsit eloszlott a sok kiránduló, a völgyben sűrűbben voltunk. [Geoládák v3.12.2]

szaszguszt 2021.10.24 13:00 - Megtaláltam
Zsu és Guszti: köszi a rejtést! (Sajna csak a tábla hátoldala él :( . )

bans 2021.10.24 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

Lia és Sanci 2021.10.24 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

evus444 2021.10.24 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

zsujoker 2021.10.23 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

eszter.akli 2021.10.23 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

A 7 Mestervadász 2021.10.23 14:30 - Megtaláltam
Köszi!

Csipetcsopi 2021.10.23 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

nettykaaa 2021.10.18 12:28 - Megtaláltam
Alföldi gyerekek :) Nagyon szép hely :)
Hajni és Netti

walky 2021.10.17 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

vidoree 2021.10.17 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

horeva77 2021.10.17 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

zso_an_na 2021.10.16 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Aniko & Gyuri 2021.10.16 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk a pótjelszót, (a mágneses dobozt mi sem) köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

csaba504 2021.10.16 10:59 - Megtaláltam
Potjelszot talaltuk meg. a ladat nem talaltuk meg, pedig gyerekekkel jottunk! [Geoládák v3.12.2]
Megtalaltuk, de ne ladat keressetek!

pedro750 2021.10.10 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17
Megtaláltam, köszi a rejtést!
Pótjelszóval elkövetve

Túrázó974 2021.10.08 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Kisvakond70 2021.10.03 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

szjuli 2021.10.03 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltuk

luviktor 2021.10.03 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.90
Éppen egy másik keresővel akadunk össze a láda... hűlt helyén. A leírás egyértelműen megadja, hogy hol kellene lennie, nos ott nem volt. Ennek megfelelően a pótjelszót logoltuk. Érdekes koncepció ez az újjáépített vár, de jópofa. A toronyból szép kilátás nyílik mindenfelé.

Telijatek 2021.10.03 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

csizikcsilla 2021.10.02 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Kryx 2021.09.26 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Egy kellemes séta végén.
Sajnos a ládát nem találtam, a pótjelszó segített.
Köszi a rejtést!

bacsit 2021.09.26 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

bd.kriszti 2021.09.26 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Fanni és Tomi 2021.09.25 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

OrosNiki 2021.09.25 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Farfalla 2021.09.24 19:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

mSac 2021.09.24 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

GyZsTeam 2021.09.19 16:20 - Megtaláltam
Pót jelszóval, de nem rontott az élményen. Köszönjük!

HER_8384_tnHER_8386_tn
HER_8388_tnHER_8397_tn
HER_8399_tn 
Ritus71 2021.09.19 16:19 - Megtaláltam
Köszönjük!

barnanya 2021.09.19 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam benebotoval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

beneboto 2021.09.19 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam barnanyával, köszönöm a rejtést! GCBBKT után Solymár vasútállomáson hagytuk a kocsit, majd onnan indultunk gyalog a 3 ládát felfűző körünkre. Ez volt az első. Mi a korábbi logokban említett fiolát találtuk meg, ami rendben volt. [Geoládák v3.12.1]

kucsi24 2021.09.18 10:18 - Megtaláltam
Egy kisebb túra induló állomása volt ez a vár. Nem nagy, de érdekes, és szép innen a kilátás. A ládát a földön találtam meg, a lépcső alatt.

Bőrharisnya 2021.09.15 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Köszönjük a rejtést.

Szívósék 2021.09.03 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést ! :) [Geoládák v3.9.6]

Világutazó 2021.09.01 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.11.3]

Palotascsalad 2021.08.30 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! De csak potjelszoval. [Geoládák v3.11.3]

Awiki 2021.08.25 10:00 - Megtaláltam
Az ideiglenes ládát (fiolát) a lépcső alatt találtam a földön. Másneses rejteknek nyoma sem volt.

Viczi 2021.08.21 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Malni 2021.08.21 12:14 - Megtaláltam
Megvagy láda, köszönöm a rejtést! Hugival. Pótjelszóval csak. [Geoládák v3.11.3]

slpnthgrdn 2021.08.18 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 1 átlag: 2.17 súly: 1.00
Köszönöm

tedisred 2021.08.15 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

earl77 2021.08.08 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam pótjelszóval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

szandb 2021.08.08 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nonow22 2021.08.07 09:03 - Megtaláltam
Spanyesszel a pótjelszót megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

spanyesz 2021.08.07 09:03 - Megtaláltam
Köszi a rejtest, megtaláltuk nonow22-vel. Láda valóban nincs, potjelszot talaltuk mi is

Csaba és Kati 2021.07.24 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.05
HEURÉKA!
Megtaláltuk, köszönjük szépen!
További részletek és képek később, otthonról. [Geoládák v3.11.3]
Pilisből hazafelé útbaejtettük.
Nem ismertem ezt a várat.
A kis doboz nincs a helyén, így pótjelszóval.

VártoronyFentről
bjb 2021.07.24 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, de csak a pótjelszót. [Geoládák v3.11.3]

csepi26 2021.07.18 11:25 - Megtaláltam
Csak a pótjelszót találtam meg, a ládát nem.

ládamalac 2021.07.17 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Alaposan átnéztem a lépcsőfokokat, de sajnos a láda nincs ott (körbe is fotóztam a lépcsőfokok alját). Lehet hogy valaki elvitte? :(
Kérném a láda kép alapján történő elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.08.18 12:27]

IMG_20210717_173052_6 
GiBa 2021.07.16 13:19 - Nem találtam meg
Minden lehetseges femes helyen kutattunk, a ladat nem talaltuk.
[g:hu+ 2.7.14]

21-es bakancsok 2021.07.14 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! [Geoládák v3.11.3]

bb2014 2021.06.27 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.4]

kriszpolgar 2021.06.26 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

SilverG 2021.06.26 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Pótjelszóval meglett. [Geoládák v3.11.1]

FCsili 2021.06.26 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Csak a pótjelszót találtuk meg. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Pongiz 2021.06.19 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam póttal, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

new.feanor 2021.06.18 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! pótjelszóval [Geoládák v3.11.0]

cybericius 2021.06.13 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nincsen láda. Pótjelszóval sikerült csak. [Geoládák v3.11.0]

Phreny 2021.06.12 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk a pótjelszót, köszönöm a rejtést! Tünde és András :) [Geoládák v3.11.0]

Valaki_007 2021.06.12 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

fehérkút 2021.06.09 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Pótjelszóval.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.3]

Béla 53 2021.06.09 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.4 teszt]

Feliks 2021.06.07 12:54 - Megtaláltam
A láda sajnos nem volt a helyén, a pótjelszó viszont igen :) [Geoládák v3.10.5]

woodworkinggirl 2021.06.07 12:49 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk Cs&P&G&D [Geoládák v3.10.5]

MZsSz 2021.06.06 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda nincs a helyén. [Geoládák v3.10.5]

Andi841205 2021.06.06 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

fullz 2021.06.04 10:49 - Megtaláltam
Sajnos csak pótjelszóval.

fullz+Zsuzsa

MeseRatkay 2021.06.02 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Felni 2021.06.02 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

NismoR 2021.05.29 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos csak pótjelszóval,a ládát sehol nem találtuk. [Geoládák v3.10.5]

csaknora 2021.05.29 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Sajnos csak a pótjelszó segítségével!

szuzi78 2021.05.29 07:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Martina0929 2021.05.16 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

gyongyics 2021.05.16 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

ModriZoli 2021.05.16 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

mandrea 2021.05.16 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

waterbird 2021.05.15 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

tuzvarazslo 2021.05.12 13:32 - Megtaláltam
A láda nincs meg! Pótjelszóval loogolva :) Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Tarr78 2021.05.12 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kobrakiraly 2021.05.11 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Huncutka01 2021.05.11 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, de csak a pótjelszót. Sajnos a ládát nem .
Szép kirándulásunk volt ma.
Köszönöm a rejtést.

Zella 2021.05.09 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam a pótjelszót, köszönöm a rejtést! :-) [Geoládák v3.10.5]

20210509_165153 
HA_GC 2021.05.09 10:25 - Nem találtam meg
A ládát nem találtuk meg, bejelentés a "pót-jelszó" segítségével, amire véletlenül akadtunk rá :D

DarkLordHUN 2021.05.09 09:43 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! de vagy nincs itt már vagy benak voltunk. [Geoládák v3.10.5]

SimonyiZ 2021.05.09 09:36 - Megtaláltam

A láda nincs meg, a jelszavat megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

halaszkiraly 2021.05.08 14:54 - Egyéb
Piros kereszt virtuális pótjelszó a felső szinten , a tájékoztató tábla hátulján!

HCSH 2021.04.10 12:31 - Nem találtam meg
Rengetegen voltunk, így nem probáltunk a kutakodással, de mint olvasom utobbi időben nem is találták meg. Gyönyörű a várból a kilátás, megérte eljönni. Kérem a képek alapján az elfogadást.

[Elutasította: Paleo.team, 2021.04.28 11:50]

20210410_12551320210410_125020
20210410_12561620210410_125625
kiviki 2021.03.17 12:18 - Nem találtam meg
Megvan, köszönöm a rejtést :) [g:hu 1.6.5]

[Elutasította: Paleo.team, 2021.03.25 21:01]

kenau 2021.03.15 15:02 - Nem találtam meg
Nekünk sem lett meg a láda. [Geoládák v3.9.6]

[Elutasította: Paleo.team, 2021.03.25 20:41]

IMG_20210315_150214IMG_20210315_145527
fat 2021.03.14 18:01 - Nem találtam meg
nem találtuk, a leírást követve sem. köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

[Elutasította: Paleo.team, 2021.03.25 20:50]

mokuskerekvok 2021.03.13 10:46 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!????
Nagyon jó láda!
Esztergom
Matemester [Geoládák v3.9.6]

PingvinTeknős 2021.03.07 09:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

thebestteam 2021.03.06 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

TJ 2021.03.06 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tom_16 2021.03.06 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
TFTC! [Geoládák v3.9.6]

Lori0601 2021.03.01 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kkata90 2021.02.28 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A jó időre való tekintettel rengetegen voltak a várban, kicsit nehezítette a feltűnés mentes keresést, de sikerült :) [Geoládák v3.9.6]

ollo 2021.02.27 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ivettlany 2021.02.27 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

colee207 2021.02.26 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Üdv. Zsiri [Geoládák v3.9.0]

Rockerjány 2021.02.26 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Viktor33 2021.02.20 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

jazzbass 2021.02.20 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kergosz76 2021.02.20 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bonita97 2021.02.14 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megvan!

Tahics 2021.02.14 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

LH458 2021.02.14 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.84
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

ChiliCord 2021.02.13 23:59 - Nem találtam meg
Köszöünjük, megtaláltuk!

[Elutasította: Paleo.team, 2021.03.03 14:26]

Bence2009 2021.02.13 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Galama 2021.02.07 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Bartasz 2021.02.07 13:02 - Nem találtam meg
Sajnos több csapat kiránduló nehezítette a keresésünket és bár 4 gyerkőccel kerestük keresztül-kasul bejárva a helyet, végül nem leltük a ládát. Megköszönöm ha elfogadod.

[Elutasította: Paleo.team, 2021.03.03 14:26]

845496E1-271A-493F-AD8A-6E227826D88A 
gelo 2021.02.07 13:01 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]. Sajnos nem sikerült megtalálni, de remélem a kép alapján elfogadható.

Köszi

[Elutasította: Paleo.team, 2021.03.03 14:26]

Geoláda2021.02.07 
Pissti túrái 2021.02.07 10:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszi a rejtést, minden rendben volt.

DonPepe 2021.01.31 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszönjük a rejtés, megtaláltuk.

Könnyed vasárnapi kirándulás keretében a 2. láda a GCWIZ után.
Dagonya továbbra is de egy élmény. :D

Üdv Réka és Pepe

Úton a vár feléVártorony
ÚtvonalPecsétünk!
Andi0714 2021.01.30 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Karaliosz 2021.01.30 10:48 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.9.0]

janigabor 2021.01.30 09:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

feketel 2021.01.29 09:45 - Megtaláltam
köszönöm a fáradozásodat! TFTC! lassan betelik a logbook, 5-6 bejegyzésre van még hely [Geoládák v3.9.0]

kisbrekeke 2021.01.24 14:27 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

Bimy 2021.01.24 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

fakeuser 2021.01.24 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk, köszönjük!

Karci 2021.01.23 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

vagyim 2021.01.23 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

vocsok 2021.01.16 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.7]

kerol 2021.01.16 10:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

feherzoltan79 2021.01.11 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Tatrix 2021.01.10 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Bea, Tati

FeldmanZ 2021.01.10 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

cintia0404 2021.01.09 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Mr. & Mrs. Peng 2021.01.09 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos a logbookban már nem találtunk helyet, igy alairni nem tudtuk. [Geoládák v3.8.3]

majd_máskor 2021.01.09 08:50 - Megtaláltam
Solymár - Nagykovácsi körtúra 1. láda.

duranyikd 2021.01.02 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.9]

JohnnyJoker 2020.12.31 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

norko 2020.12.31 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

vaslemez 2020.12.29 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.23
A várat kisgyerekes családok hada vette be, több ponton 'áttörve' a várfalat. Akár nyitva is lehetne a kapu, egyszerűbb lenne...
A tumultus ellenére a láda nincs veszélyben, mert nagyon jó a rejtés.

horvi28 2020.12.19 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

tat 2020.12.19 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Garef 2020.12.18 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk, köszönjük!

kasap 2020.12.12 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Puhapracli 2020.12.12 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

ehajnalka 2020.12.12 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Sergio64 2020.12.05 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zs & Zs [Geoládák v3.7.6]

IMG_20201205_131005IMG_20201205_130628
received_1762266133922566received_212262420410962
received_402966354186826received_386582506094195
attismith 2020.12.05 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

BRobi 2020.11.29 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. :-)
[g:hu+ 2.4.7]

bubac 2020.11.29 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Gallapetertamas 2020.11.29 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

minimal 2020.11.28 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Kappa 2020.11.22 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

erika60 2020.11.22 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

csabi1955 2020.11.22 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

vasanitsl 2020.11.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést! Nagyon ügyes!

Mr. Fülixáj 2020.11.21 16:38 - Megtaláltam
Most lett meg a láda. TFTC Fülix. [Geoládák v3.3.2]

Loreee 2020.11.21 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Fitti80 2020.11.21 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Barika55 2020.11.19 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést. Kedves Rejtő! A log-füzet teljesen betelt! Nem tudtunk beleírni.

126375861_770750040322200_523591293919443325_n 
rhelmecz 2020.11.08 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
:)

Adam47 2020.11.08 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk

KremesEmber 2020.11.06 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kgmarcsi 2020.11.04 13:50 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltam! :)

kristontrener 2020.11.01 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andi, Léna, Milán, Tamás és a Kalandorok [Geoládák v3.7.6]

tancsy95 2020.11.01 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kohazia 2020.10.31 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Gedó 2020.10.31 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Könnyű kirándulás, sikeres megtalálás.

20201031_113741 
RAM.FAM 2020.10.30 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

gvelllaci 2020.10.27 14:09 - Megtaláltam
Heuréka!Quell család [Geoládák v3.7.6]

EkkerSzabina 2020.10.24 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

enjoy 2020.10.24 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

AndMo 2020.10.17 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Reaper 2020.10.15 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Túrakerubbal megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Egy találatot kérek a képek alapján a jelszó már nem ugyanaz.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.08.20 09:30]

IMG_20201025_105328IMG_20201025_105939
IMG_20201025_110100IMG_20201025_110108
kolegergo 2020.10.10 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.13
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.2]

Maszat csapat 2020.10.10 13:14 - Megtaláltam
Megint egy jó kis családi kirándulás lett a kincskereséséből. Köszönjük a rejtést.

tszabi 2020.10.03 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.48
-

éberbabo 2020.10.03 16:24 - Megtaláltam
A várhoz érkezve lehangoltan olvastuk az előző bejegyzést, de gondoltuk teszünk egy próbát. A rejteken nem találtuk, már a fotókat készítettük bizonyságul, mikor a kilátó kapujának jobb oldalán megleltük a "ládát". Visszatettük az eredeti helyére, ami nem volt egyszerű, mert nagy volt a jövés-menés. Köszönjük a rejtést. [Geoládák v3.6.0]

topino 2020.10.03 15:26 - Nem találtam meg
sajnos nem találtuk meg. [Geoládák v3.6.0]

nepster 2020.10.03 12:16 - Megtaláltam
Nem sikerült, pedig sokáig kerestem, alatta felette, kívül, belül. Még alul is hátha leesett.... Köszönöm ha elfogadod.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.11.03 22:00]

IMG_20201003_123521IMG_20201003_122852
vecseilaszlo 2020.09.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Köszönjük a rejtést! Kedves kis vár, szép kilátással.

astratomi 2020.09.27 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ????
[Geoládák v3.6.0]

Nikoca11 2020.09.27 08:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Gabi094 2020.09.26 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

aron72 2020.09.26 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

monic1006 2020.09.20 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Kettőt egy csapásra! Várak a Pilisben pecsétet is beszedtünk a geoládával együtt. ✅ [Geoládák v3.6.0]

szsoutdoor 2020.09.20 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Várak a Pilisben túramozgalom közben. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Zogeboka 2020.09.13 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk a fiammal, köszönjük.

Artemix 2020.09.13 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

M&K&D 2020.09.13 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Manna&Peti 2020.09.13 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük.

Nikicsu 2020.09.12 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

Zsu1971 2020.09.12 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Dóri 92 2020.09.07 08:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

BVKinga 2020.09.06 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

cyco 2020.09.05 13:22 - Nem találtam meg
Láda eltűnt szerintem [Geoládák v3.6.0]

Tsiga91 2020.08.30 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :D Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2] [Geoládák v3.4.1]

jalsopeti98 2020.08.25 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam, családdal kirándulva, gyönyörű a környék!! [Geoládák v3.5.3]

Jaksi74 2020.08.24 07:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

dorottya06 2020.08.22 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

lajtosandras 2020.08.21 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Mozsarak 2020.08.11 15:58 - Megtaláltam
Köszönjük.

bockoska 2020.08.09 20:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

zoli86 2020.08.09 19:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

TreffB 2020.08.09 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

horandrea 2020.08.09 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

csomix 2020.08.06 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Szeleburdi Országjárók 2020.08.03 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

nszk 2020.07.26 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

huMSTS 2020.07.18 10:00 - Megtaláltam
Túrázás közben megleltük :) Érdemes felmenni a kilátóba, szép a látvány!

Szaszi8008 2020.07.12 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Green Eye 2020.07.08 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Jacek6907 2020.07.04 08:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

irjhamar 2020.06.28 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

fater neoprén daruval 2020.06.28 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.08
Ötletes

Meleg, meleg, forró! :)Fentről
Lentről 
raticu 2020.06.27 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

krisz17krisz 2020.06.27 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

szabilkó 2020.06.27 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

44r0n 2020.06.27 17:10 - Megtaláltam
Gyors találat, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

hinkela 2020.06.23 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

zoldbeka 2020.06.20 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.7]

KTC 2020.06.14 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Szucsviki 2020.06.13 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! #badass [Geoládák v3.4.1]

ambrus207 2020.06.13 19:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Lacix77 2020.06.13 09:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Zlatnik_A 2020.06.11 20:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

WalczerBalint 2020.06.06 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Molnar-Edocs 2020.06.01 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! szuper rejtek. [Geoládák v3.4.1]

Mangó 2020.06.01 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Koszonjuk a rejtest

Amras 2020.06.01 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk: Nagy, Rieth és Csató család. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

ibarth 2020.06.01 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Vasedény 2020.05.30 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

danita 2020.05.24 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Nem ott volt, ahova a segítség mutat, de a várgondnok segítségével meglett, ezúton is köszönjük neki :) Visszaraktuk oda, ahova a segítség mondja, reméljük nem esik le :) [Geoládák v3.3.2]

szaszkievics 2020.05.23 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Több infó és log később.
[Geoládák v3.3.2]

Devenyinat 2020.05.23 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

yandan 2020.05.16 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zssari 2020.05.05 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ny.mate 2020.05.03 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bár elég gyengén van rögzítve, nem ott volt, ahol lennie kéne. Visszatettem, de lehet, hogy megint leesik. [Geoládák v3.3.2]

Bimba69 2020.05.01 12:35 - Megtaláltam
Megtalaltuk koszi.

JhsGabor 2020.04.23 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kisback 2020.04.18 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zulcsi 2020.04.18 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Kosovo671 2020.04.05 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Megtaláltuk. Köszönjük.

MandMs1102 2020.04.03 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Sajnos a helyszín sehonnan nem volt megközelíthető, körbe volt kerítve hátul is.. Kérnénk a megtalálás elfogadását! M&Ms

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.05.15 17:05]

91877303_217755956139765_823461061616205824_n92571041_1407344819426760_4261754000367419392_n
91774253_595353571070066_1951545904221650944_n 
Aquilone 2020.03.29 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Berill és Zaolt [Geoládák v3.3.2]

hidasedina 2020.03.28 17:39 - Megtaláltam
Szép hely, koszonjuk.

thunderstrike 2020.03.28 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! GCWIZert jottunk eredetileg, de az a lada valoszinuleg elveszett, a 3 eveseket pedig nem a jelszo erdekli, ugyhogy kellett talalni egy masik ladat :) [Geoládák v3.3.2]

pcjav73_old 2020.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.32
8 év után meglett, a leírásban szereplő segítséggel. Mugliveszélyes, bárhol máshol jobban eltehető rejtés.

Egmaria 2020.03.15 08:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Remete 2020.03.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Megtaláltuk köszönöm a rejtést.

pregabor 2020.03.01 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

HZsoti 2020.02.28 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Sokszor jártam már a környéken, a vár valahogy mindig kimaradt. Most bepótoltam, köszi, hogy megmutattad a helyet

PardiAndi 2020.02.23 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Wladin 2020.02.23 13:56 - Megtaláltam
Hihetetlen tömeg, azért meglett.
Köszönöm.

emmerwald 2020.02.22 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
A jegypénztár nem volt nyitva, de a toronyba mégis fel lehetett osonni. A láda könnyen meglett. Köszönjük!

M&társai 2020.02.22 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ovari 2020.02.22 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!
"Bocsi és Csapata" [g:hu 1.6.0]

utigabi60 2020.02.22 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

GeoEvike 2020.02.09 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

porto 2020.02.09 11:23 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Folytatom ...
(nem teljesen nyolcadik, és beszorítva)
[Geoládák v3.3.2]

Furtyka 2020.02.08 11:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :)

sevschenko 2020.02.02 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Atis87 2020.02.02 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

anzsu7 2020.02.01 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.3.2]

kocsisjozsef74 2020.02.01 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

penniwit 2020.02.01 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

zsoffer 2020.02.01 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

szentvik 2020.02.01 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.0]

Hulkstunt 2020.01.26 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Lillith84 2020.01.26 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

GeoKrisz81 2020.01.26 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Artimus 2020.01.26 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Cokmok 2020.01.26 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
(már nincs rajta a mágnes, úh a lépcsők alatti rácsos ketrecresz melletti tartogerenda mögött találtuk és oda is tettük vissza)

wimex 2020.01.19 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Hétvégi séta találata

WalterBrothers 2020.01.12 22:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.46
Köszönjük! A ládát a legalsó lépcső alatt a függőleges tartógerenda mögött találtuk, és oda is tettük vissza.
Üdv. WalterBrothers :)

WalterCsalád 2020.01.11 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
Köszönjük :) Családi találat..

Laura2006 2020.01.04 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

jules73 2020.01.04 09:59 - Megtaláltam
Kirándulás a barátokkal.
Köszi a rejtést!

nubiai 2020.01.03 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A rejtés a földön hevert, mert a "tartómechanizmus" meglehetősen viharvert. [Geoládák v3.2.0]

pegasus_mv 2019.12.31 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Köszönöm a rejtést.

Pók 2019.12.22 09:45 - Megtaláltam
Behálózva!

IMG_20191222_095859 
Szamárfül 2019.12.22 09:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

zsomle13 2019.12.22 09:43 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

ésKata 2019.12.08 11:38 - Megtaláltam
Mikulástúra Zöldsporttal.

montmorency 2019.11.30 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönjük a rejtést!

nimka 2019.11.17 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.83
Erdőalja út felől kirándulócsoporttal

Simikirándul 2019.11.17 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

somigabi 2019.11.14 07:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Varhelyi 2019.11.01 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
A Szénás Kör során tértünk be ide. Nyitva volt a vár, szedtek belépődíjat. Kriszti találta meg a ládát. Szép volt a kilátás, itt még sütött a nap.

-1-2
-3-4
ThunderLajos 2019.11.01 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SziaHello 2019.10.31 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_18]

Hey-ho 2019.10.27 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

copfocska 2019.10.26 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kicsit gyengenek tunik a magnes! [Geoládák v2.2.5]

fatalin 2019.10.26 10:33 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v2.2.5]

SimonG 2019.10.24 07:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Részletek később... [Geoládák v2.2.5]

138.
Szénás Kör teljesítménytúra ládázással kiegészítve: 35 km, 11 láda, 7:13 idő.
Gyönyörű késő őszi reggel, a képek remélem valamennyire visszaadják a felkelő nap és a köd szépségét. A kilátás csodás, a vár érdekes. Köszönöm, hogy megmutattad.

2019-10-24 14.53.46-12019-10-24 07.38.24-1
2019-10-24 07.48.07-12019-10-24 07.48.18-1
Miauuu92 2019.10.23 12:40 - Megtaláltam
A megadott pont alatt, a földön találtuk. Szerencsére nem került "illetéktelen" kezekbe. Visszatettük a remélhetőleg pontos helyére.
Szép környék, köszönjük a rejtést! :)

puppi 2019.10.23 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Ane 2019.10.20 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Meglett, bár nem pontosan a leírt helyen. Kellemes kis vár.

Topolya 2019.10.14 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Caldera 2019.10.13 18:24 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v2.2.5]

nemagi 2019.10.06 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Á&R&R [Geoládák v2.2.5]

Offroader 2019.09.29 16:56 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

RezsoBacsi 2019.09.29 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm. Nagyon szép a panoráma a toronyból. [Geoládák v2.2.5]

oryszcsak 2019.09.28 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

petrot81 2019.09.21 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
"Apafia" túra a Szénás-kör családi szakaszán. Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Gyönyörű hely, köszönjük, hogy megmutattad :) [Geoládák v3.0.0_beta_12]

Kincskeresők 
t.bela 2019.09.15 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Marpad 2019.08.24 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
300 Ft-os láda :) Solymár környéki barangolás alkalmával ide is eljutottam, köszönöm. Érdekes története van ennek a várnak.

20190824_14261120190824_142906
quilt_design3-01 
scooby84 2019.08.24 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

B.nono.1999 2019.08.17 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Mivol 2019.08.09 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Hokuszpok 2019.08.04 14:45 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2019.08.04 14:45 - Megtaláltam
Köszi!

gyoppka 2019.08.04 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ellfelek 2019.07.22 18:30 - Megtaláltam
Egy kis munka utáni edzés... Biciklivel át az Északi összekötő hídon, majd Aranyvölgynél fel a hegyre... onnan Solymár fel a várhoz... Már nem volt nyitva, de megszereztem a ládát... :) Egész jó hely... és most már tudok róla... :) Pont jó távolságban van egy kis tekeréshez munka után... :)
Köszi a rejtést!

IMG_20190722_181406IMG_20190722_181923
IMG_20190722_181931 
PetyCamino 2019.07.14 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Köszönjük 😉

pblszbpv 2019.07.11 14:36 - Megtaláltam
Megtalaltuk, koszonjuk a "trukkos" rejtest :) nem a geolada miatt jottunk, de plusz orom volt, h azt is talaltunk :) KOSZONJUK :) [Geoládák v2.2.5]

EndIvett 2019.07.10 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszönjük!

Hodykölyök 2019.07.08 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pyrosz 2019.07.06 13:39 - Megtaláltam
Köszönjük, egy élmény volt! :)

Prizma 2019.07.02 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Keszter75 2019.06.22 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SirPixelot 2019.06.10 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 1.30
megtaláltuk :)

BiBoLi 2019.06.06 10:40 - Megtaláltam
Köszi

kovacspeter84 2019.05.18 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Mr. Norb 2019.05.18 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ibcsi 2019.05.18 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Csureszh 2019.05.18 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Visszatenni nehezebb volt!

katika59 2019.05.13 09:59 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg, a rejtővel is beszéltünk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.08.11 20:27]

Szarka-várSzarka-vár2
kosarak 2019.05.11 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
A láda a helyén van, megtaláltuk. Köszönjük.

graffz 2019.04.07 15:00 - Megtaláltam
Regebbi geolada lista volt nekem letoltve, nem tudtam, hogy beteg szegeny :-(
Fotokkal azert elfogadod? kosz.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.05.14 19:33]

lentrőlfentről
Lóri 2019.02.17 12:18 - Nem találtam meg
Sajnos a ládát nem találtuk meg, nincs a helyén :( [g:hu 1.6.1x]

DFRi 2019.02.11 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Köszönjük a lehetőséget!
Mira&Feri

Sajnos a láda nincs a megadott helyen :-(
Képeket majd este feltöltök...

A megtalálást légyszíves fogadd el a képek alapján.
Köszi :-) [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.04.14 15:53]

20190211_15124820190211_151044
20190211_15065420190211_150708
20190211_15134720190211_151358
kolibri 2019.02.09 11:28 - Egyéb
Nekem már megvan ez a láda, így én most csak a várat néztem meg. De a többiek kedvéért kerestük a ládát és mi sem találtuk sajnos. Szerintünk is lába kélt.

Mizo6869 2019.02.09 10:30 - Megtaláltam
Nagyon szép időben sétáltunk el a várhoz a vízesés ládától. Sajnos egyik ládát sem találtuk meg. Mivel a leírás nagyon pontos, így azt gondoljuk, hogy elveszett. Kérjük a kép alapján az elfogadást. Köszönettel: Mia, Piri (kutya), Zoli.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.04.14 15:53]

IMG_20190209_110400 
gyalogk 2019.01.25 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

belazsiknyar 2019.01.19 14:04 - Megtaláltam
Meglett köszi. [Geoládák v2.2.5]

iszkiri 2019.01.04 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Kellemes társaságban és környezetben eltöltött nap végpontjaként, a Nagykovácsi-Solymár túránk 6. útba ejtett ládája. Teljesítette küldetését, visszacsábít egy későbbi időpontra is, amikor nyitva lesz a vár.

Stimm 2019.01.04 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.73
A mai nap utolsó ládája. Közös találat Iszkirivel és Berci kutyával. Logbook betelt, csak a com-os ládanév található meg benne, jelszó nehezen olvasható.

danger 2018.12.29 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BLUEway💙2016! 2018.12.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
GEOkarácsonyfa felé tartva felsétáltunk a várhoz. THX.

20181229_12160220181229_121656
20181229_12223820181229_122313
20181229_12234520181229_122415
sogor36 2018.12.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.93
Köszi a rejtést.

Maszat1 2018.12.27 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

IMG_20181227_151244 
Mary&Advent 2018.12.08 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Viszont egy új logbook jó lenne, még a jelszót is alig találtuk meg benne.

westmark 2018.11.25 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

noattila 2018.11.11 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szatimy 2018.11.11 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Aurashark 2018.11.10 08:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk, köszi a rejtést! GáTiKaCsa (Gábor, Timi, Kata, Csabi)

Szénás kör eleje [Geoládák v2.2.5]

wilika 2018.11.04 15:13 - Megtaláltam
Bevallom, ládáért még nem fizettem.
A hely szép, és a belépő persze egyáltalán nem sok, csak még nem találkoztam olyan ládával melyhez csak belépőt fizetve lehet hozzáférni. (Persze, bemehettem volna oldalt is, de az meg milyen pofátlanság)

Patriot1979 2018.11.03 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Vadláb 2018.11.02 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szauer csapat 2018.10.24 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
Köszönjük a rejtèst!

kundi 2018.10.23 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Szép. Köszi a rejtést. A láda a sok logbookot pótoló papírtól kezd betelni. Mi is egy bennt talált kis cetlire logoltunk.

Ironclade 2018.10.21 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A láda nem a helyén volt, de a leírásnak megfelelően vissza rejtettük! A logbook már nagyon tele van, papírt érdemes hozni magatokkal! :)
[Geoládák v2.2.4]

|M&G| 2018.10.21 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Negy 2018.10.21 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

VINAX 2018.10.07 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.66
Vasárnap délutáni ládázás 6/2

A belépőjegy megváltása után, a kellemes őszi napsütésben a várban piknikeztünk, utána mentünk a toronyba a ládáért.
Sokáig kerestük, végül az öreg szólt, hogy tegnap óta nincs meg a láda.

Kérjük a megtalálás elfogadását a fotók alapján!

Köszönettel:

★Viki & Axl★

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.11.30 21:36]

IMG_20181007_152254-01IMG_20181007_152155-01
IMG-9f2bf7fc95eee9fc74865da13295299e-V-01 
Sango 2018.10.07 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

10yei 2018.10.06 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szőkekapitány 2018.10.05 16:50 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Bonbonetti 2018.09.29 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Évi&Zoli 2018.09.23 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Egy újabb csodálatos nap az OKT-n, amit egy eredményes ládavadászat színesített. A nap utolsó ládája egy remek kilátással koronázta meg a mai napot. Köszönjük!

20180923_16132720180923_161434
Kollgab&Miló 2018.09.22 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, izgalmas keresés volt, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
A logfüzet betelt.

DonCosta 2018.09.16 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jól jött a segítség ;) [Geoládák v2.2.4]

majeri 2018.09.15 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

szalaij 2018.09.07 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

TÁJK Alkesz Duo 2018.09.02 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Csanádyék 2018.09.01 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A logbook betelt [g:hu 1.5.4]

Brumicsapat 2018.09.01 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2018.09.01 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

riuci 2018.09.01 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ferikov 2018.08.30 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

IMG_9474IMG_9476
IMG_9477 
Akubb 2018.08.25 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Családi séta, és kellemes meglepetés.
A vár szépen fel lett újítva, a jelképes belépő (5 fő, 1000 ft) simán megérte az árát. A toronyból jó a kilátás, a QR kódos virtuális bemutatók is tetszettek.
Innen átsétáltunk a vízeséshez, majd vissza, nekem ez most felhozó kirándulás volt
Köszönjük a rejtést!

GYEZegzug 2018.08.24 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Nagyon köszönöm. Füzet tele van.

IMG_20180824_113723IMG_20180824_113855
IMG_20180824_114642IMG_20180824_114647
mirjam07 2018.08.23 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

motyoo 2018.08.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Nagyon ötletes a rejtés, köszönjük!

kattamaki 2018.08.12 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Megtaláltuk!

Szuper kirándulóidőben szper környezetben!
TFTC!
Anita&Bálint&Zsolt

aldarion109 2018.08.10 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

balatom 2018.08.09 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

iloilo 2018.08.04 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos kartyaval nem lehetett a belepot kifizetni, de a penztaros bacsi nagyon kedves volt es beengedett. Sot, mosolyogva meg egy tollat is a kezembe nyomott. :)

nagyfeco 2018.07.29 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Koszonom a rejtest.

20180729_12544920180729_125500
20180729_125859 
tiktak 2018.07.29 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ivellios 2018.07.28 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Tengerimalacok 2018.07.25 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük!

Tosiv 2018.07.21 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
KÜLÖNBEN SOHA NEM JUTOTTAM VOLNA EL EBBE A VÁRBA... KÖSZ!

KálmánCsalád 2018.07.21 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszöni a rejtést a Kálmán Család!
Tesóm esküvője előtt egy gyors találat :)

mokubean 2018.07.15 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan, gyönyörű

TD Adventure 2018.07.14 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Gyonyoru kornyezet, gyonyoru kilatas.

-dSz- 2018.07.14 19:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Régi terv volt a vár megtekintése, most végre. Autóval megállós, felsétálós, TD Adventure-ékkel.

köszönöm a lehetőséget!
-dSz-

AndrisLizi17 2018.06.17 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Szépen helyreállított vár, szép kilátás.

Nagyak 2018.06.17 15:30 - Megtaláltam
Megvan.

dns67 2018.06.10 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk. Nem volt egyszerű, de tényleg ott van ahol a leírás mondja. A rögzítés módja nagyon ötletes.

Köszönjük.

leompaleo 2018.06.03 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

H.B.W.A. 2018.05.30 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszi a rejtést, izgalmas a hely! :)

Fekete Ákos 2018.05.27 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

peter 2018.05.26 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Burn 2018.05.21 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

lghost 2018.05.21 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.43
Szépen felújított vár.
Köszönjük a rejtést.

fcsaba 2018.05.21 11:00 - Megtaláltam
Pünkösdi, vonattal elkövetett pilisi családi kirándulás első találata. Tetszett a hely, és a rejtés is ügyes, köszönjük!

kcsaba82 2018.05.20 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Rockatansky 2018.05.20 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

MRT Co. 2018.05.20 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Zolas21 2018.05.16 11:44 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
Tényleg jelképes a várbelépő, melyért egy ismertetőt is adtak.

kando10 2018.05.13 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

fürge 2018.05.13 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

UV 2018.05.13 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

UV

rekaver 2018.05.11 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hooch-Csi&Vi 2018.05.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Koszonjuk a rejtest!

osz 2018.05.06 12:41 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtőnek. osz és családja [g:hu 1.5.4]

AlanTheWild 2018.05.06 08:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Solymár környéki barangolás keretében. Köszönöm!

IMG_4699 
2016PZ 2018.05.04 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

babaBálint 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
Vár-majális-vízesés-majális-vár :)

GB 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
ok

Andrys 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
:-)

Azaan 2018.05.01 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

sicci 2018.04.30 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Bellezza 2018.04.29 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

eltájoló 2018.04.29 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Szépen megcsinálták a várat. A ládika nem a helyén volt (valahogy eggyel lejjebb csúszott), visszatettem a helyére. Köszi a rejtést.

MFJ 2018.04.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönöm.

FoJo 2018.04.28 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

tomtech 2018.04.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Csodás "nyári" időben Solymár felfedezése közben megtalált láda. Gyönyörű a környék!

Köszönet a rejtésért!

ErdőCsöndje 2018.04.22 17:09 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni ládázás. Klassz kis vár, szép a kilátás. Köszönjük!

ladowe 2018.04.22 12:35 - Megtaláltam
l [g:hu 1.5.4]

Majaluca 2018.04.21 10:25 - Megtaláltam
szép környék a patakot is elkisértük egy darabon

Mörren Morcogi Micó 2018.04.18 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük!

Micicila 2018.04.18 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk, köszönjük!

bnzskp 2018.04.07 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

MártiSatya 2018.04.06 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2018.03.30 11:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4i]

Logpapír megtelt!

Le Snoblè 2018.03.11 00:00 - Megtaláltam
Nagyon elhasznalodott mar a ladaban az eredeti papir, megerne cserelni.

ratagi 2018.02.11 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszi.

mulder2197 2018.02.11 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

BogyeszÉsBabesz 2018.02.04 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk Köszönjük a rejtést. Szép napsütéses napon :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gst76 2018.01.27 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fiser 2018.01.27 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam

Danichem13 2018.01.20 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Lali3XV 2018.01.20 10:30 - Megtaláltam
A rejtés jó, de nagy szükség lenne új logpapírra.

Szilvil 2018.01.14 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

dev86xr 2018.01.14 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.1.5]

Gyula100 2018.01.14 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

NJoe 2018.01.14 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

erdosjudit 2018.01.14 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

erdosimi 2018.01.14 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2018.01.06 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

joco12589 2018.01.01 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönöm a rejtést! :)

JuciMano&Laja 2018.01.01 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
Buék! (Sajnos logolásra már nincs hely. Papír hiánya, ha hoztok kicsi gurigányi kell:) köszönöm!

Attil@ & Réka 2017.12.31 12:45 - Megtaláltam
Köszönjük! Attil@ és Réka

Toth417 2017.12.30 15:05 - Megtaláltam
Geoszilveszter után. A hátsó bejáraton be, a láda könnyen előkerült. A ládaoldal nagyon tetszik, nagyon részletes. Köszönöm a rejtést!

gusty 2017.12.30 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Pibo 2017.12.17 14:45 - Megtaláltam
Köszi,,

sovix 2017.12.09 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Szuper rejtés!!! Köszönjük.
Ez a geoláda szuperül van elrejtve, találékonyság és kitartás is kell, hogy megtaláld. A szél sajnos nagyon fújt, így nem mentünk fel a kilátóba, hogy megcsodáljuk a panorámát. A log füzet teljesen betelt és salátára szakadt, cseréje szükséges!!!
Ani@Zsolti

A vár bejárataA kilátó
Udvar részlet 1.Udvar részlet 2.
nfmate 2017.11.24 08:51 - Megtaláltam
Nagyon szép kornyezet, a rejtés is nagyon elmés. Ilyen időben egy lélek nem járt arra szerencsére. Viszont munka előtt ládáztam, ezért kevés volt sajna az időm, így sok papír közül nem tudtam előkotorni a jelszót. A rejtővel való egyeztetés után ezért jelszó nélkül logolok (egy-két képet azért csináltam ).

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.12.28 12:05]

20171124_08564320171124_085649
feczo77 2017.11.12 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Feczkó család [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

somga 2017.11.05 11:30 - Megtaláltam
A főkapu zárva volt, ezért hátulról közelítettünk. Sokan voltak, a visszarejtésnél kellett várni néhány percet, mire elcsendesült a földszint.

IMG_20171105_113744_HDR 
Ládagyár 2017.11.04 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést!
Üdvözlettel: LÁDAGYÁR

szabicsalad 2017.10.29 16:30 - Megtaláltam
Köszönjük

H+W 2017.10.21 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszönjük a rejtést.

feldelaci 2017.10.19 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sajtqkac 2017.10.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Megvan. Zárva volt a kapu, ezért hátulról mentünk.

steve3627 2017.09.30 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. 9.C osztály, SZMG, Budapest
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

22104561_1167425016691328_2256287216693344573_oIMG_20170930_103950
IMG_20170930_104013 
mura 2017.09.28 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Köszönöm az igazán rafinált rejtést!

Zsókica és Lackó 2017.09.27 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KZT 2017.09.25 14:48 - Megtaláltam
Köszönöm.

Bori2006 2017.09.10 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Családdal. Köszönöm a rejtést!

pankelló 2017.09.10 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Családdal. Köszönöm a rejtést!

kaldigeza 2017.09.10 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Öt fős családi csapatban, közük két ládázós unokával. A megtalálásban a legkisebb volt sikeres!!! Köszönöm, köszönjük a rejtést!

MacBT 2017.09.09 15:57 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

anno meg a comos ládát GC1QAGN-t találtuk meg, most frissítem [Geoládák v3.12.2]

[Elutasította: geocaching.hu, 2022.01.22 06:13 - a kesser nem reagált a megkeresésre.]

tpetra 2017.09.09 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Eddigi egyik legjobb rejtekhely. Csak a "ládát" sikerült lefotóznom, lemerült a telefonom :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.10.09 21:12]

WP_20170909_13_19_36_Pro 
hbotond 2017.08.26 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Elsőre nem találtuk, de a leírásban lévő segítséggel még egyszer megpróbáltuk, és meglett.

Norbee97 2017.08.21 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Piliscsévi nyaralás 6/36.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Nem volt túl nehéz találat. Könnyű séta volt az állomástól, majd fel a dombra, ahol láttam hogy a vár fizetős. Viszont hétfő révén zárva,
így kérdéses a bejutás. A hátsó bejárat szerencsére mindig nyitva, így bár kicsit betörőnek éreztem magam, de nem volt se biztonsági őr, se kamera, szóval félig-meddig nyugodt voltam. :D Megkerestem a ládát, azaz kerestem volna, de első körben nem került elő, így felmentem a kilátóba, szétnéztem, majd lefelé előkerestem, nagyjából elsőre jó helyre nyúltam. Viszont nem tudom mennyire rejtettem jól vissza, az oldalon leírt segítségnek megfelel, viszont eléggé furán lóg, remélem nem esik le. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
722.

IMG_20170821_102423IMG_20170821_102750
IMG_20170821_102803IMG_20170821_102808
IMG_20170821_103429 
pihe 2017.08.19 14:00 - Megtaláltam
Headshot! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pgyp 2017.08.15 18:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A segédpontos megközelítést választottuk, a lád a hamar meglett. Gyors fotózkodás, majd irány a GCwiz.

kbandi 2017.08.08 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaboneki 2017.08.06 15:16 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést

horvathzs 2017.08.06 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vtamas010 2017.07.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
KÖSZÖNJÜK

rita85gto 2017.07.14 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

cofe 2017.07.14 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Laltan 2017.07.13 16:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sarokcsalad 2017.07.09 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.83
Megtaláltam!

geogirl:) 2017.07.06 16:00 - Megtaláltam
Megtalaltam!!

e369 2017.06.27 14:53 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! A láda lapján lévő segítséggel lett meg, de ehhez képest már egy kicsit változott a láda helye és az elhelyezés módja. Úgy tudtam visszarakni, ahogy megtaláltam.

IMG_20170627_143337IMG_20170627_144949
Csongesz 2017.06.25 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

Barbi_András 2017.05.27 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ÁFÉSZ 2017.05.23 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Szép kis séta.

Zaphod 2017.05.20 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rozsabogar 2017.05.14 16:00 - Megtaláltam
+

ht01 2017.05.13 00:00 - Megtaláltam
Megvan, koszi :)

WallHattok 2017.05.07 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-) Szép a kilátás!:-)

margaréta2 2017.05.05 15:40 - Megtaláltam
Koszi

Kiss&Nagy 2017.04.30 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

scani27 2017.04.30 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2017.04.29 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Brogan 2017.04.23 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Jópofa hely, bár iszonyú szeles volt ma. A logpapírra a jelszó két helyen van felírva, és az egyik helyen a benne lévő utolsó számjegy pont eggyel kevesebbnek látszik, mint amennyi. Megpróbáltam kijavítani a logpapíron. Ha valakinek nem fogadja el a rendszer a jelszót, növelje meg az utolsó számjegyet eggyel.

20170423_185440-PANO 
fercsipeter 2017.04.17 18:55 - Megtaláltam
köszi

azimee 2017.04.17 12:12 - Megtaláltam
Tojás 40 TT közben.
Köszi

vaterlo 2017.04.17 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Tojás40 teljesítménytúra közben. A vár a jó idő miatt már nyitva volt. Csak lefényképeztem a logbookot, de a rajta szereplő jelszót valamiért nem fogadta el a rendszer. Nem igazán értettem a dolgot. Köszi Brogan a segítséget. És köszönöm a rejtést.

MaryTibi 2017.04.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Ötletes rejtés! Köszönjük!

szollosi73 2017.04.15 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.03
Megvan!
Képek alapján kicsit nagyobbnak hittem a várat. 15-20 perc alatt sikerült megmásznom a tornyot és a várat is körbesétáltam. A láda könnyen meglett, köszi a rejtést!

Mátyás-domb, Szarkavár 001Mátyás-domb, Szarkavár 002
Mátyás-domb, Szarkavár 003Mátyás-domb, Szarkavár 004
Mátyás-domb, Szarkavár 005Mátyás-domb, Szarkavár 006
Mátyás-domb, Szarkavár 007Mátyás-domb, Szarkavár 008
Mátyás-domb, Szarkavár 009Mátyás-domb, Szarkavár 010
Mátyás-domb, Szarkavár 011Mátyás-domb, Szarkavár 012
Mátyás-domb, Szarkavár 013Mátyás-domb, Szarkavár 014
Mátyás-domb, Szarkavár 015Mátyás-domb, Szarkavár 016
Mátyás-domb, Szarkavár 017Mátyás-domb, Szarkavár 018
HeAd 2017.04.09 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! :) Anita, Adri, Ádám [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Juvigabi 2017.04.01 15:30 - Megtaláltam
Nagyon ötletes a rejtés! és a segítség is :-)
A jelszóval nekünk is meggyűlt a bajunk, szóval köszi Brogan.
(Akinek jelszó gondja van, nézze meg Brogan 2017.04.23-i megtaláláshoz írt megjegyzését)

n00bi 2017.03.31 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Pumba9 2017.03.25 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kewa911 2017.03.19 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.05.05 16:30]

GCSOLY_20170319114532.jpg 
Detty & Zoli 2017.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Március 15-i solymári kirándulásunk második ládája. A vár ugyan csak nyáron van nyitva, de szerencsére március 15-e alkalmából kinyitott. Nagyon tetszett az egész vár, a toronyból szép kilátás nyílik minden irányba.

Atika hősiesen teljesítette az egész távot oda-vissza futóbiciklivel a Shell kút melletti parkolótól egészen a várig és vissza.

Köszönjük a rejtést.

Detty, Viki, Ati, Zoli

WP_20170315_019WP_20170315_023
WP_20170315_028WP_20170315_029
WP_20170315_035WP_20170315_036
WP_20170315_046WP_20170315_048
bambii 2017.03.15 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Pales 2017.03.15 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

nyattila 2017.03.15 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Pafnika 2017.03.11 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tyrker 2017.03.08 14:06 - Megtaláltam
Meglett!

Bl4st3r & Amy 2017.03.04 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
A medvék megtalálták! [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]
Gyors mini-kirándulás, mini várral, mini mászással. Gyors találat, a láda megvan és ép, de logbook csere majd jól jönne neki.

Hroxi 2017.03.03 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Nem először jártunk a várban, de most cserkésztük csak be a ládát!

capacsok 2017.02.25 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Igaz a kapu zárva volt, de mi jól bementünk hátul :) A kilátás pazar, nekünk nagyon tetszett!

A karbantartást azért jelöltem be, mert a logbook betelt, hagytunk pár üres papír, amíg nem lesz cserélve.

Tiszaparti 2017.02.25 09:51 - Megtaláltam
Köszi!
Mivel szervezett csoporttal voltunk a főkapum jutottunk be és még idegenvezetést is kaptunk. :)

totzoli65 2017.02.25 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

CsMTSz túravezetőképzés gyakorló túrájának egyik állomása volt, nem lehetett kihagyni! ;-)
Köszönöm a rejtést! :-)

Pogánypeti 2017.02.15 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom 2. találata az ötből... :)
A Brit Katonai Temetőtől gyalogoltam fel a Mátyás-dombon lévő várhoz. 2010 szeptemberében már jártam itt egyszer, de akkor még nem volt fizetős a belépés, bárki-bármikor ingyen bejöhetett. Most a leírt helyen jöttem be az öregtorony mellett. A láda könnyen meglett a pontos leírásnak köszönhetően, viszont nem logoltam, mert a Logbook teljesen be van telve. Visszarejtés után felmentem a torony kilátószintjére, és készítettem pár ködös képet... :(
Innen a Jegenye-völgybe mentem tovább, a GCwiz multi pontjait becserkészni.
A nap során készült képek itt nézhetőek meg.
Köszi a rejtést, jó volt újra itt lenni! :)

neogeo 2017.02.12 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.69
Latyak sem akadály :)

Cicamancs 2017.02.11 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ancs 2017.01.28 10:15 - Megtaláltam
Téli séta során fellelve.
Miután barátaim a településre költöztek, sokszor elmegyek mellette. Most be is néztünk. :)
Szép hely, de sajnos most a kilátás elmaradt.
Logbook tele.
Köszi

20170128_10082020170128_101722
20170128_10172620170128_101737
20170128_101747 
ET8479 2017.01.15 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2016.12.17 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. pw nehezen kiolvasható!! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2016.12.17 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2016.12.17 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Simid 2016.12.10 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2016.11.27 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Nagyszerű kilátás. Köszönjük a rejtést.

DSC_5064IMG_0074
DSC_5059DSC_5060
DSC_5061IMG_0084
MnM 2016.11.27 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtalaltuk, koszonjuk a rejtesr. Solymari seta 2/3

Scarlet 2016.11.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

atti92 2016.11.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2016.11.09 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Solymári ládakeresgélés második találata. Nyitvatartási időn kívül érkeztünk, de szerencsére azért be lehet jutni hátulról a toronyhoz.

acsipapa 2016.11.05 09:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Webber 2016.11.05 09:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gab.szalontai 2016.11.01 11:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

dimi3 2016.10.31 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

norgraph 2016.10.30 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszönöm a rejtést! Megtaláltam!

P.ISTI 2016.10.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltam! :-)
Szép a hely nagyon!
A logbook TELJESEN betelt. Úgy kellett egy másik megtalálás mellé beírnom a sajátomat.
P.Isti

P1730394 2016-10-30 11.57.23P1730394 2016-10-30 12.07.43
ge944cw 2016.10.29 11:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Zolee@ 2016.10.23 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2016.10.08 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Gabor67 2016.10.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.26
Köszönöm a rejtést.

Nicky&Ati 2016.09.25 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ágica63 2016.09.25 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

robinbird 2016.09.18 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Paplacs 2016.09.10 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszönjük!

Gyugyus 2016.08.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.53
.

h.krisz 2016.08.14 16:21 - Megtaláltam
köszi

hankoosaurus 2016.07.30 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

akizsollei 2016.07.28 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Egy esős napon kirandultunk el a varhoz. A logfüzet teljesen tele van, alig talaltunk helyet az egyik lap aljan. Köszönjük!

Szelicsán krisztián (P20) 2016.07.17 20:07 - Megtaláltam
Köszi szépen a rejtést! P20+Dóri :)

Molli 2016.07.10 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Köszönöm a rejtést!

csbagi 2016.07.09 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam Julcsival, 20 km-es gyalogtúra során.
A jelszó utolsó karaktere nem egyértelmű!

DSCF4676DSCF4678
DSCF4679DSCF4682
DSCF4684DSCF4686
DSCF4688 
zoar 2016.07.06 11:05 - Megtaláltam
Köszi

nyomozócsapat 2016.07.03 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

VaVi 2016.07.01 18:13 - Megtaláltam
:)

Göde 2016.06.17 17:30 - Megtaláltam
Először még Valkó Arisztiddel jártam itt.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.08.07 13:26]

Szarkavár (4)Szarkavár (9)
Szarkavár (11) 
TOM2005 2016.06.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk, bár valamiért nem vette be a jelszót. A jelszó utolsó része nem egyértelmű, a hídnál szakadó esőben készített fotók valahogy elvesztek sajnos. Találkoztunk másokkal a turista - ösvényen is, a második pontban a filmesdoboz is meglett a lépcsőnél. Ötletes rejtés! Szerencsére nem volt ott senki!
Annyit tennék hozzá, ha a vasúthoz megy valaki, akkor a lenti túristaház mellett kell majd elhaladnia, lefele a várból, utána jobbra a vár alatt.
A belépés fizetős a várba, bár már kifelé - 17:30 körül - nem volt ott a portás.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.16 08:45]

Kilátó Itt a jelszó!
Portásfülke mögé nézve 
daniki 2016.06.05 21:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kiflik 2016.05.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszönjük szépen!

Hundem 2016.05.22 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. A logbook betelt, az utolso helyre logoltunk. Sajnos nem volt nalunk ures hogy potolhassuk. Megeri ide eljonni, nagyon helyes varrom, szep a kilatas a toronybol. A penztarban levo úr nagyon rutinos es segitokesz, keres nelkul hozta a tollat mikor latta h nincs nalunk. :D [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BarlangÁszok 2016.05.18 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Ragyogó napsütésben :) Fényképezgettünk, míg egy osztály továbbvonulására vártunk, azonban vesztünkre éppen a toronyban táboroztak le ebédelni. :( A helyszínen készült fotóink alapján kérjük szépen a találat jóváhagyását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.06.20 19:00]

DSC02045DSC02047
DSC02048DSC02049
DSC02050DSC02052
DSC02053DSC02055
DSC02058bDSC02076
geooszi 2016.05.15 00:00 - Megtaláltam
Meglett. Köszi!

beta 2016.05.08 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Köszönjük a rejtést. Nem jó a jelszó valamiért.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.16 08:35]

IMG_0784 
baronsz 2016.05.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést! Kisgyerekeseknek (is) ideális túra az erdei séta és a Szarkavár. A láda és a jelszó is meglett, de vmi technikai ok miatt nem tudtuk regisztrálni!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.06 17:59]

geocaching_GCsoly 
Mortanius 2016.04.29 13:15 - Megtaláltam
Végig olyan kellemetlen érzésünk volt, hogy itt mi most nem teljesen legálisan vagyunk bent( nem volt nyitva a kapu, a cölöpkerítés mellett mentünk be). Aztán persze lehet, hogy rosszul éreztük ezt.
Szép volt a kilátás.
Köszönöm a lehetőséget!

tomesi 2016.04.17 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Megtaláltuk egy szép, tavaszi, szeles vasárnapon. Köszönjük a rejtést.

Murmogoek 2016.04.17 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ghabbi 2016.04.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Köszi.

lembo 2016.04.16 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Pilisi kirándulás alkalmával, B helyettes főkesser első önálló találata!
lemBo

dgabi 2016.04.03 14:30 - Megtaláltam
+
zgabi megtalálta

kovianyo 2016.04.03 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
köszönöm a rejtést!

zotilla 2016.04.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Nehéz volt észrevétlenül, feltűnés nélkül kivenni és visszatenni. A dobozban levő rövid névvel és jelszóval nem tudtuk regisztrálni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.20 17:29]

kincs92 2016.03.28 13:30 - Megtaláltam
Tojás TT alatt a vár mellett sétáltunk el, így végre kihúzhatjuk ezt is a vár-listánkról :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

Balear 2016.03.28 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Egy picit mászásra sikerült ez a találat de a végére csak meg lett :)

Köszönjük,

Kincső és Balear

busa5 2016.03.27 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.15
Megtaláltuk! köszi a lehetőséget

Antalbeus 2016.03.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.90
Három napos kirándulásunk első ládája Edussal és az unokámmal Mirussal. Köszi a rejtést.

ga214 2016.03.13 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bigzoli 2016.03.06 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lakkanto 2016.03.02 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Félelmetes a vár sötétben, a logbookot se tudtam elsőre kiolvasni.

Vincenzo65 2016.02.20 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
Déli harangszóra,zárt kapus támadás.

geomurr 2016.02.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Sikerült a kerülő úton megoldani a bejutást és a láda is gyorsan meglett, köszönjük!

Szárnyaló Sas 2016.02.14 16:41 - Megtaláltam
Szépen felújított vár. A rejtés is nagyon ötletes. Köszi.

Nars 2016.02.09 13:53 - Megtaláltam
megvan!

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2016.02.09 08:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

othnan 2016.01.23 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Közös kirándulás Solyomeye-vel. Köszönöm a rejtést.

P1510171P1510174
P1510182P1510183
oktobence02 2016.01.17 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Törpe 2016.01.02 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést! Törpe

moli_gyuri 2015.12.19 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Mindig szívesen megyünk fel a várba. Most megkerestül a ládát is.Köszi a rejtést. Cilu&Gyurkoo
Mazsom

hátizsÁkos82 2015.11.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megleltem véletlenül :D
Aztán regeltem az oldalra:D
köszi Ákos

MRW 2015.11.15 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a lehetőséget!
MRW, Erzsi, Kamilla, Máté, Zétény ?? [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vakond87 2015.11.10 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
Délután munka után ládáztam egy kicsit Solymár környékén, három ládát is begyűjtöttem. Szép a kilátás a várból, csináltam pár fényképet is, ilyenkor hétköznapokon a béke és nyugalom szigete a vár. Köszönöm a rejtést!

Panoráma a várra
GCKOTE feléA torony
Kovács Ági 2015.11.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszi a rejtést!
Olivér, Zsolt és Ági

molka 2015.11.08 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Solymár környéki kirándulás egy szép őszi napon. Rengetegen voltak a várban, szóval nem csak október végéig volt nyitva. A lelkes "gondnok" bácsi bömböltette a sramli zenét és közben tartott egy kis történelmi bemutatót nekünk a várról. Szóval kalandos volt, főleg a láda elővétele, kb. percenként jött egy újabb gyerkőc, aki kíváncsian szemlélte mit is csinálok. Köszi!

kenderes 2015.10.29 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2015.10.25 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

barathg 2015.10.23 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bcs723 2015.10.23 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Solymári kirándulásunk első ládája. Érdemes volt ide eljönni, nagyon tetszett a vár.

izsolt 2015.10.18 13:10 - Megtaláltam
klassz hely, köszi
(akinek baja van a jelszóval: az utolsó (nehezen olvasható) számjegy páratlan)

skiccpausz 2015.10.04 13:45 - Megtaláltam
MEGLETT

 
Heni&Gábor 2015.10.03 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

A vár nagyon tetszett, de nem jó időpontot választottunk a látogatásra: Pálos 70 túra ellenőrzőpontja volt a vár előtt és egy csapatnyi gyerek is a várban rohangált. A ládát megpróbáltuk feltűnés nélkül elővenni és visszatenni. Remélem, nem tűnik el. A jelszó egy része nem egyértelmű, nekünk is csak 3. próbálkozásra sikerült helyesen kiolvasni. A megtalálás után a környéken túráztunk egy kicsit. Köszönjük, hogy a láda kapcsán ide is eljutottunk!

laszlo.torok 2015.09.13 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nyunyó_Rulez 2015.09.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

joove 2015.08.25 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
A ládázás révén ismertük meg ezt a helyet. A vár érdekes, a kilátás remek. A ládát hamar megtaláltuk, de az általunk fellelt jelszót nekünk sem akarta elfogadni a rendszer. Miért kell egy logbookban több jelszónak szerepelnie? Kérjük a találat jelszó nélküli elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.10.01 22:44]

Köszönjük a találat elfogadását.

 
KingFishR 2015.08.21 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
Gyönyörű a vár, a látvány és a környék is. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

FAdTi 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Sikerült megtalálni, nagyon szép helyen van és a megközelíthetőség is kiváló.
Viszont a rendszer nem fogadja el a logbookban "PW" ként feltűntettett jelszót.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.09.25 15:05]

 
griffs 2015.08.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Budakeszi-Nagykovácsi-Solymár-Budakeszi bringatúrán, hőségben, korai indulással.
Remek a rejtés, de az apróbetűs jelszó leolvasásánál kicsit bizonytalan voltam. Tartottam is kicsit a logolástól, de elsőre sikerült:)
A vár 'őre' a geoláda említésére beengedett belépő nélkül, ami egyébként is csak 3-400 Ft. lett volna. Mondta, hogy mindennap leellenőrzi a ládát, a rejtő mindent lebeszélt, még az önkormányzattal is. Példaértékű! GRATULA!!

KTE 2015.08.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
Megtaláltuk! Köszönjük az élményt! Egy kicsit ódszkottam a pókhálók között keresgélni ahol jól megtermett pókok laktak, de összeszedtem a bátorságom és nyúltam ahova nyúlnom kellett! :) Kárpótolt a gyönyörű környék és kilátás. :)

Berián 2015.08.01 13:38 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

Zéboy 2015.08.01 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Köszönöm a lehetőséget.

 
Baby-m 2015.08.01 13:36 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mangogyuri 2015.08.01 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltuk!

housefly 2015.07.25 12:15 - Megtaláltam
A Budai tájakon 30 teljesítménytúra alkalmával jártunk a várban. Megtaláltuk a ládát is, de az első oldalon szereplő jelszót nem fogadta el a rendszer. Lehet, hogy más jelszó is volt másik oldalon, de siettünk. A képek alapján kérném a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.09.03 21:51]

Kilátás a toronyból
exe 2015.07.25 00:00 - Megtaláltam
Budai tájakon 30 TT

ga-mi 2015.07.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.52
Szerencsére nem volt rajtunk kívül senki, így könnyen ment, bár a ládát valami kicsit odébb helyezte. Mi visszaraktuk!
Köszönjük a rejtést! ga-mi :-)

Csg12 2015.07.17 18:00 - Megtaláltam
Gyönyörű időben a vízeséstől sétáltam át. Köszi a rejtést!

STE7EN 2015.07.15 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltuk, köszi

CsiLa 2015.07.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Megtaláltuk! Köszi!! :)

simico 2015.07.05 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gobolosbella 2015.07.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük!

cosinus0 2015.07.01 15:20 - Megtaláltam
Ok. Meglett ez is, mint a TEGYOT teljesítménytúra ellenőrző pontja is.

remekkelek 2015.06.28 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vitibi 2015.06.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Már pár éve kerestem, eredménytelenül... most meglett!

BöbeSanyi 2015.05.31 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Telkess 2015.05.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

 
picipapa 2015.05.24 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést

stmester 2015.05.05 14:45 - Megtaláltam
a kilátás mesés a toronyból

liremean 2015.05.02 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCSOLY_2015052173941.jpg 
GeoGergo 2015.05.01 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

icarusdes 2015.04.26 16:04 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést [176]

ndavid42 2015.04.26 15:47 - Megtaláltam
[:781:]
Gyors találat, aztán mentünk is tovább az Alsó-Jegenye-völgybe.

Dodo&Toto 2015.04.25 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Köszönjük a rejtő közreműködő segítségét! Százszor átmentünk már Solymáron és most már "közelebbről" is sikerült megismernünk a csendes kis várost.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2015.04.27 22:35]

Párduc50 2015.04.23 16:20 - Megtaláltam
OK

bani 2015.04.16 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Nagyon szép volt a kilátás! :)

 
saskamaska 2015.04.11 13:02 - Nettaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

turoczy 2015.04.06 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
8 éve lakunk a közelben, végre ide is eljutottunk! :)

Keszibogár 2015.03.21 17:23 - Megtaláltam
Köszönjük!

ormai 2015.03.15 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

marsoka 2015.03.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Köszi a rejtést.

 
gyildarefo 2015.03.09 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Ingyenes várlátogatás szép időben. Köszönöm a rejtő segítségét a jelszó pontosításához.

VárSaját légifotó
KilátásHátsó kertből
tutu79 2015.03.08 13:15 - Megtaláltam
Könnyen meg lett, köszi

ikrekek 2015.03.08 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2015.03.07 13:15 - Megtaláltam
Ok

Strombus 2015.03.07 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Tetszett a vár és a rejtés is.
Tetszett az is, hogy ilyen könnyedén be lehet jutni akkor is, ha nincs nyitva a vár. Bár erre bizonyára magunk is rájöttünk volna, vicces volt a leírásban olvasni és jól esett a gondoskodás. :-)
A ládaoldalra ráférne egy kis frissítés.

 
zsuzsi es sanyi 2015.03.01 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Köszönjük a rejtést :)

Crowngu@rd 2015.02.21 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszönöm a rejtést!

katnorbi 2015.02.15 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

eleem 2015.02.14 10:00 - Megtaláltam
köszi

Gábor.málna 2015.01.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Szép volt a vár, a kilátás. Köszi a rejtést!!

gym 2015.01.17 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2015.01.03 11:45 - Megtaláltam
Útban a geokarácsonyfához. Köszönjük.

Cenci és Alfi 2015.01.03 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

holczman 2015.01.02 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltam!

Robogo 2014.12.30 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Geokarácsonyfa meglátogatása után erre tekertem.
Tetszett a vár és a táj havasan.
Köszönöm a rejtést!

becko 2014.12.26 13:15 - Megtaláltam
A mai nap a GCXM14 közeli pontok keresésével telt, 22km-es sétafikával 9 találattal.
Annak ellenére, hogy félig-meddig még láttam honnan bújik elő Mykiboy, nem volt nyilvánvaló a rejtekhely.
20 éve még erős képzelőerő kellett hozzá hogy itt valaki várat lásson.
A jelszó utolsó karaktere nem egyértelmű.

mykiboy 2014.12.26 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést. A logolást és visszarejtést követően összefutottam egy cacher társammal. Remélem, Ő is megtalálta.

breimanne 2014.12.25 00:00 - Megtaláltam
Karácsonyi ládázás első pontja! Köszönöm a rejtést!Szépen felújították a várat! Remek kilátás a környékre! Jó rejtés!

Bagee 2014.11.15 10:45 - Megtaláltam
köszi!

GeoGirl 2014.11.15 10:45 - Megtaláltam
KÖszi.

Svéd 2014.11.08 11:20 - Megtaláltam
cilával.

cila 2014.11.08 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Solymár-Nagykovácsi kirándulás első ládája. Bár az idő kissé ködös volt, mégis szép volt a kilátás a toronyból. Jó a rejtés :) Köszönjük a rejtést!

Bajuszcica 2014.11.08 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
A "vár" már téli pihenőjét tölti, ezért a segédpontnál mentünk be és fel a toronyba, mint ahogy mások is.Kár, hogy csak ennyi maradt belőle. A panoráma pazar lett volna, de elég párás volt az idő. Köszönjük a rejtést!

ZobReg 2014.11.05 18:29 - Megtaláltam
A csodálatos novemberi napsütés, a Csúcs-hegy ezer szinben ragyogó erdeje csalogatott bringázni, és jutottunk el ide is. Köszönjük a rejtést!

Egyszer majd vonattal is elmegyek. 
denho 2014.11.02 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

REGEFAM 2014.11.01 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Köszi a rejtést!

Atalati 2014.11.01 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.19
Köszönöm!

Paleo.team 2014.10.25 00:00 - Egyéb
Ládaellenőrzés során logbook valamint PW/jelszó csere!!!

Ekarp 2014.10.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Könnyű családi találat. Mi nagyon élveztük az őszi napsütést, a gyerekek pedig a szépen helyreállított várat. Köszönöm a rejtést!

Tathalas 2014.10.05 07:13 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Kittiferi7050 2014.09.28 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Köszönjük a rejtést!

Kékfülű 2014.09.28 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Nagyon szép vár. Köszönjük a rejtést.

Márti és Dávid 2014.09.28 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Megtaláltuk! Szépen karbantartott vár, szép környezetben. Köszönjük a rejtést!

Feri_1 2014.09.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.83
Köszi a rejtést

NPLranger 2014.09.17 09:25 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

EVANDU 2014.09.06 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Orulok, hogy restauraltak, remelem megmarad sokaig.

dendeocse 2014.08.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megvan.

apa71 2014.08.24 16:05 - Megtaláltam
Köszi, meglett :)

zsolty23 2014.08.24 14:12 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Woodoo 2014.08.18 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ocsibacsi67 2014.08.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
+van woodooval

Adalbrecht 2014.08.10 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
.

zsupisti 2014.08.09 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Réka&Nimi 2014.08.09 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2014.08.09 08:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm.

TáboryElemér 2014.08.03 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

Explorer68 2014.07.20 08:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Könnyű találat. A vár szépen felújított és a kilátás gyönyörű!

vecsmeli 2014.07.16 16:46 - Megtaláltam
Köszi!

vighv 2014.07.09 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Mai 1. ládánk, útban Esztergom felé. Minden szempontból tökéletes!
A helyszínen éppen régészek dolgoztak, a kút feltárását végezték. Megnéztük, hogy miket találtak, de nem árulom el. :P
Köszi a rejtést!

Felnézek a toronyraLenézek a toronyból
Fixis 2014.07.08 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Szép helyre hozott a láda. Zárás előtt 15 perccel már be volt zárva a kapu, úgyhogy be kellett lógnom.

Atiss 2014.07.07 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

b-lint 2014.07.02 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Úgy örülök, hogy eljutottam ide. Nem volt közel otthonról (50 km-es kör lett végül biciklivel), de nagyon nem bántam meg. A kilátás pompás, már ahogy a rét felől jön az ember, az is olyan hangulatos. A láda ötletes, a közelében kerestem előtte, de más ötletem volt :)
Nagyon érdekes előadást hallottam a Tamáska Pétertől, amelyért külön köszönet illeti őt. Remélem sikerül majd feltárni a várat teljesen.
*A jelszót a lap alján keressétek, a furcsa betű 'e' betű.

Janisoft 2014.06.21 19:43 - Megtaláltam
-

anettx 2014.06.15 11:40 - Megtaláltam
TFTC! jó hely, korábban már jártam itt, akkor nem sikerült!

 
LarryCooper 2014.05.31 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, az idegenvezetés jó volt, köszönjük.

placi75 2014.05.24 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ovis kirándulás kapcsán begyűjtöttem a ládát. :) Szép, karbantartott vár, a közelben lévő patak és környéke, na meg a patak fölötti függőhinta a gyerkőcöknek nagyon bejött. :)

joco64 2014.05.23 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.49
Köszönöm.

gcs75 2014.05.17 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

jeti-matterhorn 2014.05.02 09:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Ági,Bia,Marci

igelkott 2014.04.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.15
Tetszett a rejtés, köszönjük!

GaboM 2014.04.21 15:41 - Megtaláltam
Köszi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hohner 2014.04.13 00:00 - Nem találtam meg
Biciklizés közben jártam erre gps nélkül, de biztos voltam benne, hogy rejt e hely valami kincset :) Kérem a jelszó nélküli megtalálás elfogadását a fotók alapján.

[Elutasította: Paleo.team, 2014.04.23 15:20]

nbaggio 2014.04.12 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Megtaláltuk! A vár gondnoka nagyon rendes volt, sokat mesélt nekünk a vár történetéről.

NZs 2014.04.11 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Solymári munka-cache. Ebédszünetben meglátogattuk, mert nagyon közel volt. Bár még nyitvatartási idő volt, de a kaput zárva találtuk, így a segédpontot használtuk a bejutásra. Rajtunk kívül csak egy kutyás fiú volt a toronyban, tehát a mikro keresését nem akadályozta semmi. Könnyen meg is lett, ötletes rejtek, bár nagy népsűrűségnél biztosan nem lehet ilyen egyszerűen elővarázsolni. A jelszó kiolvasása nekünk nem okozott gondot, bár a papír szakadt, de két helyen is szerepel rajta.
Logolás után felmásztunk a lépcsőkön és kiláttunk körben. Szép volt. A vár maradványait is bejártuk - ami nem okozott nagy nehézséget, hiszen ez csak amolyan "garzon-vár" lehetett anno. :-) Ezzel együtt tetszett az egész, nem bántuk meg, hogy megszakítottuk a munkát erre a kis időre.

a vár a toronybólkilátás a békés tájra
tengerszem...?fatorony
rámavárbelső
 
Dolex 2014.03.30 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Gyors találat.

SilentSound 2014.03.30 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Valahogy sosem voltam még Solymáron a várban, hiába van Budapesthez ennyire közel. Ma még az időjárás is remek volt ehhez a kiránduláshoz, ötletes a "láda" rögzítése! :) Nem volt egyszerű szemtanúk nélkül megoldani, mert jó sokan jöttek-mentek, de végül sikerült. ;) A jelszó is meglett, csak kicsit kirakózni kellett vele. :)

tweigang 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Jó a hely, köszönjük, ügyes rejtés.
Viszont a jelszót nem sikerült kiolvasni, ezért kérem a kép alapján a találat elfogadását (a jelszót kitakartam).

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2014.04.08 22:34]

GCSOLY 
kicsipori 2014.03.29 14:00 - Megtaláltam
Megvan köszi!:)

zolikj 2014.03.29 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zsolo01 2014.03.23 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Hu-s találat szinkronizálása

Brigus 2014.03.22 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltuk!
Kicsit várni kellett, mert többen voltak arra.
A rejtés nagyon jó!

Bigi 2014.03.22 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltuk!

Brigus & Bigi!

BubaGC 2014.03.19 09:00 - Megtaláltam
:-)

plecs 2014.03.19 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.05
A hely és a rejtés is tök rendben van, de maga a "ládika" azért lehetne kicsit normálisabb is...

esztimatearon 2014.03.15 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.00 súly: 1.00
Köszi :)

pejuci 2014.03.15 11:00 - Nem találtam meg
A környék nagyon szép volt, és március 15. tiszteletére elég sokan voltak. Természetesen a segéd ponton keresztül lehetett csak bemenni. A láda jelszavát nem sikerült megfejteni, mert az utolsó két karakter kiolvashatatlan.

[Elutasította: Paleo.team, 2014.04.08 22:36]

ludvig 2014.03.02 15:38 - Megtaláltam
icipici,megtaláltuk, kis bonyolítás után...

agedma04 2014.03.02 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Megtaláltuk, köszönjük.

jbako 2014.03.02 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Nagyon szépen felújított vár, a kilátás is remek. Kösz a rejtést.

 
hgabor1 2014.02.23 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a lehetőséget.
Nem volt egyszerű kiolvasni a jelszót... [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Stn72 2014.02.22 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.74
+Van!

Drucki 2014.02.16 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petheo1 2014.02.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Szuper a hey

kitkat0123 2014.02.01 00:00 - Megtaláltam
Köszi, ez nagyon tetszett. Kalandosan bejutottunk. :)

njuca 2014.01.19 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Köszönöm a rejtést.

embalu 2014.01.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

apulai 2014.01.19 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Nagyon kellemes séta volt! GPS nélkül is ment volna!

Szalay-team 2014.01.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Gcwiz-től sétáltunk le barátainkkal a patak mentén, kissé szeles, de szép, napos időben. Gyönyörű hely, köszönjük a rejtést!

Nyuc 2014.01.12 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Sajnos a jelszót nem írtuk le a logbook lapról, ezért ezúton is kérem a megtalálásunkat elfogadni. Köszönettel

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2014.02.25 19:08]

 
ZoliQua 2013.12.27 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Biciklivel

 
otisz21 2013.12.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Megvan, köszi! Segédpontos bejutás.

 
gybazsi 2013.11.16 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) szombati kirándulás alakalmával,
Syl, kispaszuly85, gybazsi

Kaputyin 2013.11.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Segédpontos bejutással lett meg! Köszi a rejtést!

 
sistván 2013.10.27 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

orangebrotherz 2013.10.26 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Knaliret 2013.10.24 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam.

fabiusz 2013.10.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Barátokkal kirándulás során találtuk meg. Sajnos a jelszót nem találtam a ládában, ezért ez nem tudtam megadni... Csatolok néhány fotót.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2013.10.28 20:44]

Rózsika-forrás
Távolból a várKilátó torony
Kilátás a várból
vacakos 2013.10.20 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Családi kirándulás alkalmával megtaláltuk.

-vacakos-

Vilbar 2013.10.13 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük :) Csodálatos a kilátás!

Mirrorland 2013.10.13 00:00 - Megtaláltam
Jól el volt dugva a ládikó!
Köszönjük a súgást az ismeretlen fiatalembernek :)

sajnos a jelszót elvesztettük út közben :(

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2013.10.28 20:44]

 
Horizont 2013.10.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Hangulatos kisváros "békéjét vigyázza" a Szarka vár. Könnyen teheti, hisz messze ellátni onnan a gyönyörű tájra. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, látogasson el ide is. Köszönöm a Rejtőnek a lehetőséget.

Liberty 2013.10.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
5/2. Buda környéki ládatúra Horizonttal.

Nagyon szép a kilátás a solymári Szarkavárból a Budai hegyekre és a Pilisre. Ötletes a rejtés és köszönöm a vár bemutatását, megismertetését.

Solymár címere
R.Betti 2013.10.12 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltuk. Köszönjük! A portás bácsi nagyon rendes volt. Hideg, meleg, forró instrukciókkal segítette a gyerekeimet. Neki is köszönet.

markovicsa 2013.10.12 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Mára egy hosszú gyalogos túrát terveztem Solymár - Remeteszőlős - Adyliget - Nagykovácsi - Solymár útvonalon. Minden közbeeső ládát megkerestem. Az útvonal hossza 32 km, 8 db hu-s láda, 12 pont a gyalogoskupába. Minden elképzelhető akadályozta a zavartalan logolást. Remeteszőlősön a láda közelében (2 m) kirakodó (csere-bere tárgyak amire nincs szükség), három ládánál az útvonalon haladó temérdek teljesítménytúrázó.
Ez volt a mai első láda. 8 óra körül már a várban voltam, senki nem zavarta a logolásomat. Nem tudtam erről a várról, csak a ládának köszönhetem hogy felfedezhettem.

 
kennzsó 2013.10.12 00:00 - Nem találtam meg
Megtaláltuk! :)

[Elutasította: Paleo.team, 2013.10.28 20:45]

elflaco 2013.09.28 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

kismokusok 2013.09.28 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

sonka1998 2013.09.21 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.45
Könnnyen megvolt, köszönjük a rejtést:) Amikor már készültünk, hogy fizetjük a belépőt, egymás között már a ládáról beszéltünk, és ekkor mondta a férfi, aki a belépőt árulta, hogy ha a geoládát keressük, odáig ingyen bemehetünk...

UfoPapa 2013.09.08 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Nagyon kedves volt a pénztáros, szét tudtam nézni normálisan, volt kilátás is. Szerintem nagyon megérte, bár nem egy hatalmas várról van szó. Jó a kilátás.
TFTC

Pemzli 2013.09.08 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Köszi a rejtést!

BarsiBundoGabiPemzli

Gabesz01 2013.09.07 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Megtaláltuk :)

Titi és Gábor

Riki&tsa 2013.09.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 1.90
Gyönyörű környék, kellemes túra kutyasétáltatással egybekötve. Nekünk bejött! Köszi!
(Szerintem a doboz máshová került, mert a segítségben megadott "sesengám" nem volt felhasználva)

Úton a cél felé...A rózsika forrás mentén
Szarka várKilátás
vittorio 2013.09.03 20:17 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

 
rajp 2013.09.01 16:31 - Megtaláltam
Biciklis túra második ládája. Készpénz nélkül érkeztünk, korábbi logokat nem olvastunk, a későbbi képek alapján kérjük a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.10.01 21:54]

Rabjai lettünk..
Pajzsika 2013.09.01 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megtaláltuk, köszi!

katonal 2013.08.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
megtaláltam, szupe a vár

KBB-Balin 2013.08.30 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.11
Már fizetős a vár. 18-ig nyitva.

KBB-Bombur 2013.08.30 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.11
A vár érdekes volt, jó a kilátás a toronyból.

KBB-Kili 2013.08.30 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
A vár jó, de vigyázzunk mert már fizetős!

BeBa 2013.08.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.37
Megtaláltuk

Rézangyal77 2013.08.17 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A gondnok nagyon kedves volt, felajánlotta, hogy segít megkeresni a ládát, ha nem találom. Beszélgettünk a geocachingről, odaadtam neki a láda kinyomtatott oldalát, amit akkor olvasott először. Nagyon tetszett neki a dolog, azt mondta, hogy az unokájával biztos felkeresnek majd pár kincses ládát. Hát így terjed a kor kérem szépen ;) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Paleo.team 2013.08.12 11:10 - Egyéb
Ládakarbantartás, logbook csere, új hint!

ManningerM 2013.08.11 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.03
A kapunál belépőt szedő solymári emberrel szóba elegyedve nemcsak a várról, hanem a környékről is sokat megtudhattam. Köszönet neki, s a rejtőnek a rejtésért.

erdélyiek11 2013.08.10 00:00 - Megtaláltam
köszi

SzabEdAn 2013.08.10 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...NEM KELL FIZETNI ha csak a geoládára mész, sőt, mivel én leírás nélkül csöppentem oda, a szolgálatos még segített is a ládakeresésben.

csehipest 2013.08.09 07:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Amikor odaértem éppen nagy munka volt ezért nem tudtam bemenni, úgyhogy egy kis segítséget kellett kérnem.

csörike és maci 2013.08.03 11:00 - Megtaláltam
Ok.

fubenalvo 2013.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.20
Este fél9 körül értünk oda. A hely zárva volt, de szerencsére ilyenkor is megközelíthető a láda. Viszont Július 1-től 300Ft/fő a belépő.
Lehet nem ártana a rejtést áthelyezni egy olyan helyre, ami megközelíthető 0-24 belépő nélkül.
A kilátás nagyon szép volt a toronyból! Köszönjük a rejtést!

Kormica 2013.07.30 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk családi kiránduláson, köszönjük a lehetőséget.

Teemoo 2013.07.30 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Szép volt panoráma, köszönjük! :)

Feralheart 2013.07.30 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Családi nyaralás során megtalálva! :)
Köszönjük! :)

Operator98 2013.06.21 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

laubi 2013.06.08 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Nyugodt volt a hely, egy család érkezett, mikor én elhagytam a helyszínt. Köszönöm a rejtést.

 
Maxi72 2013.06.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Gyorsan meglett, nem úgy mint múltkor :)
Köszönet a rejtésért !

oktriv 2013.06.03 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Haynal 2013.05.20 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Harmadszori nekifutásra végül mégiscsak megtaláltuk. :-) Szombaton este már egyszer megvolt, de mire vasárnap íróeszközzel plusz valami aprósággal visszatértünk, már nem volt ott ahol hagytuk. A nagy forgalom miatt ma kora délután nem volt lehetőség hosszasan keresni, de most az előbb sikerrel jártunk. Ez az első, hozzánk legközelebb eső ládikánk.
Köszönjük szépen.

ládafejtők 2013.05.20 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.67 súly: 2.52
Megvan és nem beteg, nagyon szép hely.

szellem lovagok 2013.05.20 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.60
A ládikával minden rendben volt köszönjük a rejtést

RobiGergo 2013.05.19 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.35
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.05.19 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.36
A láda nem beteg! A mikroládát a megadott hellyel szemben, kis kövekkel álcázva találtuk meg. Visszarejtésnél a feltételezett eredeti helyére tettük vissza.
Csodás kilátás nyílik a toronyból, mindenképp érdemes megnézni! A vár sokat "épült", mióta nem láttam! :) Robigergővel közös találat!

taki_p 2013.05.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Megtaláltuk.

HRita 2013.05.19 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.97
A láda véleményem szerint nem beteg. A kilátóból szép panoráma tárul elénk. Alsó-Jegenye-völgyből könnyed sétával megközelíthető.

emiGrant 2013.05.01 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Könnyen megtaláltuk, bár kétlem, hogy a jelenlegi rejtekhely tartósnak fog bizonyulni. Reméljük, hogy nincs igazam. A panoráma isteni, bár a párás levegő miatt a fotók kicsit homályosra sikerültek. Köszi a rejtést.

bebfva 2013.04.28 16:47 - Megtaláltam
Köszönjük.

Szmolee 2013.04.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
A toronyból nagyon szép a panoráma!

Panoráma 
kiliman23 2013.04.21 00:00 - Megtaláltam
Egy uj lakat kerult fel egy racsra, igy arreb rejtettuk, termeszetesen a foldszinten!

nszsz 2013.04.14 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.00 súly: 2.68
Köszi!

AtKi007 2013.03.23 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Nagyon nagy sárban és nem túl jó időben kerestük, kettő weimari vizsla Beni és Doris társaságában, sikeresen megtaláltuk. A zászlót felhúztuk!
Emlékeimben a lépcsőfordulón volt a láda, de a földszint a nyerő. Kis mikroláda, pici ajándék fér bele. Íróeszköz legyen nálatok!
Köszi a rejtést, mely összehoz minket! :-)

Még otthon figyelik a gazdit! 
sz.v.endre 2013.03.09 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Meglett, kösz a rejtést....

NDetti 2013.03.03 13:31 - Megtaláltam
Megleltük! :)

mazsola069 2013.02.25 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszi a rejtést,bíztam benne ,hogy nem a láda miatt beteg.Hátulról bejutva néztem körbe,a kilátás pazar és ráadásul senki se zavart a keresésbe.

 
vassdoki 2013.01.22 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi!
Nimród és Doki [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

totedu 2013.01.06 10:05 - Megtaláltam
Gps nélkül jártunk a várnál, a toronyban a földön a feleségem talált egy ládácskát. Kiírtuk a jelszót, utána kb 60 cm magasan elrejtettem, szerintem az eredeti helyére.

vassdoki 2012.12.09 15:40 - Nem találtam meg
Nem találtam. de nem tudtam mindenhol megnézni mert a hasamra volt kötve a fiam. Majd ujra próbálom még. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

dreamland 2012.12.02 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
A Mikulás túra keretében, egy nagyon kellemes séta során gyűjtöttük be. Köszi!

distike 2012.11.17 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Már sötétben érkeztünk, de a szerencsénkre nállunk lévő lámpa és a "segítséggel"megtaláltuk.
Mátyás-domb,Szarkavár

Paleo.team 2012.11.15 21:45 - Egyéb
A telefonos visszajelzések szerint nagy valószínűséggel eltűnt a láda.
Hamarosan ellenőrzöm és pótolni fogom, addig is mindenkitől türelmet kérek!

TücsiTeam 2012.11.14 13:40 - Megtaláltam
A rejtővel egyeztettünk, de a ládát nem találtuk. Még a tartalék is eltünt. Kérjük a rejtőt a telefonos beszélgetés alapján megtaláltként elfogadni.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.11.15 21:34]

Ifialex 2012.11.11 11:25 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg. (Telefonon felvettük a kapcsolatot a rejtővel)
A vár viszont nagyon tetszett, köszi a rejtést!
MASAVI Team

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.11.15 21:49]

lebalogh 2012.11.11 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.88
Megtalaltuk!

valotlan 2012.10.23 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Jesper Olsen 2012.10.23 12:15 - Egyéb
Marci fiammal és Nóri lányommal sikerült az új helyén is megtalálni, de leginkább Marcié az érdem. :-)

silence 2012.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.25
Megvan!

Rozál 2012.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
SZUPER VOLT, KÖSZÖNÖM! Életem első geoládája :)

kunpar 2012.10.21 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.41
...

Sorex 2012.10.21 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Astacusszal. Köszi

astacus 2012.10.21 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Solymári várnézés cickánnyal. A lenyugvó őszi nap aranyló sugarai ragyogták be a tájat...

RoniGyuri 2012.10.21 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Solymári kirándulásunk második ládája.
Köszönjük.
Ronkai család

kocsesz 2012.10.21 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Egy kellemes napsütéses napon. Innen indultunk vissza Pest irányába.

lepke 2012.10.21 10:40 - Megtaláltam
Nagy családi kirándulás Solymártól Máriaremetére. Harmincan vágtunk neki a nem túl hosszú túrának. Jó hangulatban, csodálatos időben, szép tájban bandukoltunk, az aprónép miatt kellőképpen lassacskán.

Várfoglalók
Izzik a galagonyaLevélhullás
KísértetfákMirkó, a barlangász
gggg 2012.10.20 16:24 - Megtaláltam
megtaláltam

Sushies 2012.10.13 00:00 - Nem találtam meg
Jo kis rejtes volt! Koszonjuk! Igaz, a segitseg nelkul nem biztos, hogy megtalaltuk volna. A jelszot nem tudtam kiolvasni pontosan.

[Elutasította: Paleo.team, 2012.11.17 20:09]

Schmauder Tamás 2012.10.06 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.34
OK

Attolico 2012.10.06 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Megvan, köszi. Szuper a kilátás!

hodoaat 2012.10.06 12:35 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!
Pálos 35 közben [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Mókus Család 2012.10.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Nagyon prima kis rejtes, koszi :)

Imperator Csaba 2012.09.28 14:00 - Megtaláltam
Szép hely, érdemes volt eljönni. Péntek kora délután elég nagy volt a forgalom a várban. Főleg kisgyerekes családok látogatták. Több, mint egy órán át kerestem a toronyban. Benéztem minden zugba, de sajnos a ládát sehol sem találtam.
Csináltam néhány képet a mobillal. Kérem, a rejtőt legyen kedves ez alapján elfogadni a találatot. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.10.11 21:19]

 
Lilah&Lackó 2012.09.22 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Egyetem után, csak az oldal leírása alapján, GPS nélkül. Valaki ma nagyon segített nekünk fentről, hiszen beérve a toronyba, pont egy kutyás párt kaptunk rajta azon, hogy nagyon keresnek valamit GPS-szel a kezükben (Még nem logoltak ide, de ha esetleg olvassátok, akkor utólag is üdvözlet nektek). Így mi szépen kivártunk, s utána mi is belevágtunk a keresésbe. Először nem értettük, mert nem találtuk, de aztán egy kis sasszem, s hamar meg lett.

Lilah

kiszi_robi 2012.09.22 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.64
Sziasztok!
Mi vagyunk a kutyás pár.:))
Kb. 1.5 órai faanalizálás után felhívtuk a rejtőt, aki megmondta, hogy hol keressük. Sajnos így se találtuk meg, ezek szerint még mindig kezdők vagyunk....

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.09.24 22:15]

 
almatata 2012.09.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.00 súly: 2.48
Köszönjük a rejtést!

petili 2012.09.08 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Köszönjük a rejtést!

KoMa 2012.09.08 09:40 - Megtaláltam
köszi a rejtést

znasz 2012.09.08 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Köszi a rejtést.

Cerberus 2012.09.02 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Megtaláltuk! Nagyon tetszett a hely, tényleg ládára érdemes. A dobozt több, mint fél óráig kerestük, a tornyot az aljától a tetejéig számtalanszor végigtaperoltuk, közben találtunk két nagyon jó potenciális rejtekhelyet is. Aztán végül olyan helyen találtuk meg, ahova mi nem tettük volna, de csak meglett. A láda pont feleakkora, mint amekkora méretek a leírásban feltüntetésre kerültek, ez is félrevitt bennünket egy kicsit. A logbook betelt, ezért abba logolni nem tudtunk. Köszönjük a rejtést.

donmackone 2012.08.30 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönet a rejtőnek! Nélküle nem ment volna, már másfél órája kerestük, mikor felhívtuk. Igaz nem teljesen ott volt, ahol kellett volna. A TB nem lett volna, feladom a keresést, de így sikerült megszereznem életem második TB-jét! A panoráma gyönyörű! Érdemes volt ellátogatni ide. Még egyszer nagyon köszönöm!

gyarmatime 2012.08.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.26
Köszi a rejtést!

Tettem bele egy travel bug-ot, a használati utasítással együtt.

Oriza 2012.08.19 13:00 - Egyéb
Ma arra jártam újra megnéztem.

A ládát 2002.11.23-án már megtaláltam, de azóta nagyon nagyot fejlődött a vár állaga! Minden elismerésem azoknak, akik ennyit befektettek a múlt egy kedves emlékébe! (Bárcsak minden vár ilyen sorsra jutna... ld: Buják :-()
Oriza

Ewoud 2012.08.14 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.

szakacsatus 2012.08.03 11:30 - Nem találtam meg
Köszönöm a láda elrejtését, nagyon szép a vár, és szép a panoráma is

[Elutasította: Paleo.team, 2012.08.14 12:22]

drbee 2012.07.28 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GalocaesPereszke 2012.07.22 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk. Nagyon szép a kilátás. Köszönjük. Rita, Galóca és Pereszke

P306 2012.07.17 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
A vár ugyan zárva volt, de a bejutás nem gond. Köszönjük a rejtést.

zaya 2012.07.17 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.90
Megtaláltam, bár elég sokat kellett várni, hogy a toronyban nézelődő turisták mellett biztonsággal megnézhessem, és visszatehessem a dobozt...

retek34 2012.07.14 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

grafikus 2012.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést.

 
gertam 2012.07.11 10:45 - Egyéb
Ismét, igaz most máshol volt, nem a várfal tövében! Természetesen a friss fotók is a helyükre kerültek.

gertaniko 2012.07.11 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam. A GCpatak-ból kivett Travel Bug a ládikóban elhelyezve.

Sir Pajszer 2012.07.01 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Hamar meglett: rögtön oda nyúltam:-)

MervayB 2012.06.30 14:25 - Megtaláltam
Nehéz volt kiszedni a rejtekhelyről; kicsit be volt szorulva.

DenkeT 2012.06.30 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Mai ládázás hatodik áldozata. Köszi a rejtést! :) Kütyü nélkül:)

Lili.th 2012.06.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.18
Nagyon meleg volt, nagy forgalom, és sehol egy árva pad, ahol megpihenhettünk volna. :(

 
Ksati 2012.06.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.60
Teljesítménytúrán pontőrködés után ejtettem útba a várat. Solymáron jártam már párszor, de a vár eddig még kimaradt. Pedig nagyon szép a kilátás! Köszönöm a rejtést!

viad 2012.06.03 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Klassz a kilátás:)"Rajta álltunk" a ládán.:))KöszöneteM:) A második képen a vár stratégiailag legfontosabb pontja látható:))

nmárti 2012.06.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
..és egyszer csak ott volt előttünk a vár:))nem ide készültünk, de ha már erre jártunk!:) Mégsem ettől különleges:)) Köszönet a rejtőnek:))

Antissimo 2012.06.02 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Szép kis vár, remek kilátással. Szeretem, amikor új látószögből tekinthetem át a régi ismerősöket (Kevélyek, Pilis, Csúcs-hegy...)!

fodor8peter 2012.05.23 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Csapatosan kerestük, meglett. :)

gabortel 2012.05.19 12:03 - Megtaláltam
Kinizsi 100 alternatíva.

norbi92 2012.05.09 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszi! Jó rejtés.

Rufi 2012.05.09 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Még régebben megaláltam

zoalka 2012.05.06 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
A legjobb kirándulóidő csodás kilátással tetézve.

 
jpal 2012.05.06 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Ezen a csodás májusi vasárnapon két ládát, GCwiz-et és GCSOLY-t kerestük meg egy könnyű, 4.7 km-es sétával. A Kökörcsin utcánál parkoltunk, majd Solymárról busszal jöttünk vissza a kiindulási ponthoz.
A ládikát nehezen találtuk, ezért volt egy kis rejtő-zaklatás. Közösen megállapítottuk, hogy a kapszula nem teljesen ott volt, ahol lennie kellett volna, szerintem kicsit részletesebb infó a rejtésről még nem rontaná el a játékot.
Köszönjük a rejtést.

Vérehulló fecskefűKesserek a fán
Már közeledünkMagányos pipacs
Panoráma a toronybólÓdon kövek
A túra útvonala 
-Tomcat- 2012.05.05 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Köszönöm a rejtést, nagyon szép a várból a kilátás, érdemes meglátogatni.
:-))

Fikusz Kukisz 2012.04.30 15:27 - Megtaláltam
Második nekifutásra, de meglett. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Babuka 2012.04.29 12:30 - Megtaláltam
ok

Anami81 2012.04.29 11:51 - Megtaláltam
Köszönöm! Anami81

zx81 2012.04.29 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. zx81

bobák 2012.04.28 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
A mai harmadik találat. Szépen rendben tartott vár, a rejtés ötletes a gyereket alig találták meg.

 
Apipapi 2012.04.28 14:08 - Megtaláltam
gyors találat, ötletes rejtés

Betyárballada 2012.04.28 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Láda sajnos szabadon a földön hagyva, rejtővel egyeztetett helyre visszaraktam. A vár szép nagyon, GCWIZ felől közelítve kellemes családi séta.

Maclura 2012.04.27 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
A kapu zárva volt, a segédponton léptem be.
A láda nem ott lett meg ahol eredetileg feltételeztem.
Élmény volt egyedül szétnézni.
Köszönöm, hogy megmutattad.

Pala.G 2012.04.22 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
ladama 2012.04.21 15:00 - Megtaláltam
GCWIZ-től érkeztünk népes családunkkal, de 15 perc keresés után feladtuk, bár a gyerekek nagyon sajnálták. Kérem elfogadni.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.04.24 20:19]

Pochok 2012.04.15 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Nehez volt, de meg van [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2012.04.15 11:47 - Megtaláltam
Megvolt

chivas 2012.04.14 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Na ezt haladóknak ajánlom!

jupipi 2012.04.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.69
Segítség nélkül én még most is ott kutatnék!!! Tényleg csak haladóknak! ;)
(és köszönet még egyszer az előttünk ott járó túratársnak!)

janzso 2012.04.13 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Nagyon jó kis hely. Sötédedés előtt voltam ott, és ennek, no meg annak, hogy többen is tartózkodtak a toronyban a keresést feladtam. Talán egy másik alakalommal. Kérem a kép alapján a találat elfogadását. Köszönöm

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.04.21 21:14]

Abes 2012.04.09 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon jó rejtés volt. Köszönjük.

ngbriell 2012.04.04 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Sajnos a ládát nem találtuk meg, sok fiatal volt a kilátóban, nem nagyon akartuk az időt húzni, sem kockáztatni, hogy esetleg eltűnjön.
Kérem a rejtőt a képek alapján a megtalálást elfogadni szíveskedjen. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.04.21 21:14]

 
Skalp 2012.04.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.89
Jó volt kiszabadulni a nyugiba a nagy állatkertből.
Nekem egy Kis Svábhegy (GCvics) jellegű rejtés jobban illett volna ide, talán azért is tartott tovább a keresés, mert mindenáron olyat akartam találni.

hitamas 2012.04.01 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Tájfutó Eötvös emlékverseny után. Jöttem-mentem a lépcsőkön, végül rájöttem, hogy egyetlen hely esélyes a lebukás mentes rejtésre .... :)

Tamás&Angi 2012.03.31 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
GCwiz felől érkeztünk a várhoz. Tetszett a rejtés. Köszönjük.

taki60 2012.03.31 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.90
Ilyen sűrűn látogatott hely ilyen ötletes rejtést kíván.Gratula!

 
arandria 2012.03.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Gyönyörű kilátás volt!

QandB 2012.03.25 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Anga 2012.03.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszi az ötletes rejtést! :)

Tomi&Móni 2012.03.21 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Tomi és Móni [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

police107 2012.03.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Útban hazafelé ide még beugrottam.Csend nyugalom a várban nyugodtan lehetett ládázni.
Köszönöm.

 
Hegymeg 2012.03.18 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
15 km-es sétánk első állomása. Szép a vár és ötletes a rejtés.
Zsófi, Balázs, Flóri, Tamás, Gyuri

Mike 2012.03.17 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Nagyon kellemes időben, (ráadásul hosszú hétvége van) hat ládás tekerés a környéken. A kegytemplomnál hagytam a kocsit, onnan vettem be a csúcsokat és a várat. Sokan sétáltak a szép időben!
A vár tetszett! Köszönöm a rejtést!

Nehéz lenne bevenniA torony
BévülKapufa
Zolibacsi 2012.03.17 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Megtaláltam. Ötletes. :)

kt013 2012.03.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Koszonjuk.

hp-kzs 2012.03.15 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

soundria 2012.03.11 15:18 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2012.03.11 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
A GCWIZ-el kötöttük össze a várlátogatást, szemerkélő esőben. Köszönjük a rejtést!

Szarkavár a Paprikás patak felőlVárbelső
Szemán 2012.03.10 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszönjük!

matheios 2012.03.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Nagyon szellemes rejtés, köszönjük!

hevike 2012.03.10 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kismaczu 2012.03.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Ügyes rejtés,szép vár.

JAck:66: 2012.03.10 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
468, megérett a meggy.

Gábor75 2012.03.05 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Pimpivel kerékpáron érkeztünk.
A logokat visszaolvasva könnyebb volt megtalálni a -szerintem- veszélyes helyen lévő rejtést. A vár és a panoráma nagyon tetszett.
Köszönöm a rejtést!

Pimpi69 2012.03.05 12:54 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

JÁDE family 2012.03.02 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. A toronyból pazar a kilátás, gyönyörű a panoráma!

Taki- 2012.02.25 14:26 - Megtaláltam
Zöld 20 vége felé sikerült felkeresni a várat, viszont mivel csoporttal voltam sietősre kellett fogni a körbenézést, így a láda se lett meg. Mellékelem a zöld 20-as részvételt igazoló papírokat, valamint pár saját képet, és a track logot, ezek alapján kérem a találat elfogadását.

Két másik ládát sikerült begyűjteni út közben.

Köszi!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.03.17 12:11]

a hely amiről azt gondoltam hogy a rejteka torony oldala
trackZöld 20 igazolólap
Szöszke15 2012.02.25 13:40 - Megtaláltam
Segítségül a következőknek csak annyit, hogy "mágneses"!
Köszi!

tmolli 2012.02.25 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Tonnakilométer 2012.02.25 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
A Zöld 45 tt közben. Nem volt könnyű ráakadni, pedig kézenfekvő helyen van a láda.

halima 2012.02.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Zöld 45 teljesítménytúrán.
Nagyon ötletes :)

cav004 2012.02.05 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
ok

alexp 2012.01.29 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk.

Köszönöm a rejtést.

WAdam 2012.01.29 11:58 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Guelue 2012.01.22 12:15 - Megtaláltam
Megvan!

nzsolt 2012.01.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Régebben már jártunk itt, de most a ládát is begyűjtöttük. A láda mérete kb. 8x8cm és nem 15x15-ös mint ahogy a leírásban szerepel.
Köszönjük a rejtést!

bzsoltie 2012.01.12 09:15 - Megtaláltam
megvan

 
Kapanyányimanók 2012.01.07 00:00 - Megtaláltam
A várban többször jártunk (közel lakunk), most ládakeresés miatt mentünk és ötletes a rejtés.

(:jannus:) 2012.01.03 09:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.92
Kicsit bosszantó volt bejárni az egész tornyot kétszer, de Pannnussnak hála meglett és az ötlet kárpótolt végül.

pannnus 2012.01.03 09:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam (:jan:)-nal! Köszi!

V_Gabor 2012.01.02 13:03 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk! Mónika és Gábor (Android+g:hu, 60CSx) [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

GCSOLY_2012012125926.jpg 
zsugabubus 2011.12.31 00:00 - Nem találtam meg
A http://kirandulababa.turistautak.hu/ -ról tévedtünk ide. Jó kis túra volt a benzinkúttól a 3 éves lányomnak. Külön jó volt, hogy bár a várhoz érve már éhes volt, fáradt és fázott, én hamar vissza tudtam trappolni és kocsival eljönni a várhoz, így a hiszti is elmaradt.

(A többiek találták meg a ládát, amíg én a kocsihoz mentem, és ezek szerint rossz jelszót írtak fel. Nem akarom leírni a ládát, hogy hol volt, bár azzal bizonyítanám, hogy megtláltuk, csak elrontanám a többiek játékát...)

[Elutasította: Paleo.team, 2012.01.20 15:13]

eazs 2011.12.29 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Minden ottani srác tudja, hogy ott van egy geoláda, ez csak egy apró felfedezés. :)))

berkyék 2011.12.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
A régi logbookot találtuk meg, telefon alapján kérem a rejtőt fogadja el a megtalálást!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.12.28 11:33]

Nyúl 2011.12.26 11:26 - Megtaláltam
Egy meglehetősen ramaty időben érkeztem a várhoz, és szerencsétlenségemre pont akkor érkezett oda egy mugli család. Na, mondtam magamnak, ezek is jobban tették volna, ha a kandalló mellett melegednek.
Mivel csak nem akartak kijönni a toronyból én is utánuk mentem, és valahogy rögtön ráéreztem a láda helyére. És sikeresen logoltam.

JOE Butcher 2011.12.21 09:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Barátaimmal egy kis hétvégi kirándulásra indultam. Bár hó nem volt, helyette iszonyatos hideggel indult a nap. A várat könnyen bevettük a falon átmászva, a láda is hamar meglett.

Köszi a rejtést!

columbo 2011.12.18 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Köszönjük!

 
Patty és a Fiúk 2011.12.11 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Jót sétáltunk a kissé borongós időben, még a közeli erdőben lovasokkal is találkoztunk. A rejtés nagyon ötletes, köszönjük.

kobcikrajci 2011.12.02 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Ködös, hideg időben a vasútállomás felől. Szépen halad az állagmegóvás, bár most zárva volt a várkapu.

Vixen 2011.11.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
ok.

szadi&agi 2011.11.20 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
IC-vel. Kösz a rejtést!

J.Archer 2011.11.19 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon ötletes! [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

domazala 2011.11.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
kösz a rejtést!

jayvee 2011.11.12 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megvan, köszönjük!

Fürge Lajhárok 2011.11.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

EdeZ 2011.11.04 16:09 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

LTA 2011.11.02 09:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Mai túránk első állomása volt a vár. A láda könnyen meglett, viszont a jelszóval meggyűlt a bajom. Egyszerűen képtelen voltam kibetűzni az írás egy részét, és hiába próbáltam ki több verziót, egyik sem stimmel...:(

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.11.05 07:24]

ottgyuri 2011.11.01 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Megtaláltuk!

pocok0422 2011.11.01 13:11 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Krisz, Bogi, Vivi, Patrik.

vorost 2011.11.01 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [ ] [wapon beküldött szöveg]

zorro1997 2011.11.01 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

karalabee 2011.11.01 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
:]

JáBáJuMá 2011.11.01 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszi

Csigabiiiga 2011.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Meglett a láda, de rengetegen voltak és elfelejtettem a jelszót felírni. A rejtekhely megőrzése volt a cél a többi kiránduló elől. Külön levélben esetleg pontos leírást tudok adni erről a kreatív megoldásról:) Ügyes!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.12.08 19:21]

qtya 2011.10.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszönjük !

Szoke-Kiss 2011.10.31 11:15 - Megtaláltam
A toronyban igen magas volt a turista populáció. Egy negyed óráig fényképezkedtem, de sajnos a turisták száma nem csökkent, hanem nőtt ez idő alatt. Jobbnak láttam, ha a rejteket nem fedem fel, nehogy valaki illetéktelen ezt követően eltulajdonítsa, így maradt a jelszó nélküli. Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján szíveskedjen jóváhagyni.

Pudvásnyújtozkodók 2011.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Szuper, köszönjük szépen!

lizzard és csapata 2011.10.30 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Zseniális ötlettel kivitelezett rejtés. Remélem az ásatások nem maradnak félbe. Aji be, köszi a rejtést.

Pogacsa1 2011.10.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszi a rejtést!

kép 
bazinga team 2011.10.16 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.79
megvan. köszönjük a rejtést. Zsuzsa, Zoli, gergő [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

norbimoncsi 2011.10.15 07:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtaláltuk! Kissé "fagyosan" indult a reggel, nagyon hideg volt mikor leszálltunk a vonatról, de mire felértünk kicsit átmelegedtünk. Még jó hogy ilyen magasan van a vár ... :-)

Egyszer már jártunk itt, akkor még a kapun kívül volt a láda rejtekhelye, és nem sikerült megtalálnunk. Most ügyesen meglett. A kilátás még mindig szuper! :-D

Köszi a rejtést!

 
LionElJonson 2011.10.10 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Megtaláltam!

krumplifej 2011.10.08 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Szép környék.

alecar 2011.10.02 16:45 - Egyéb
Legutóbb télen csak a kicsi lányommal voltam itt, most elhoztam a nagyot is és most a láda is megkerült. Köszi!

DBell 2011.10.02 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
megvan

pahe 2011.10.01 17:48 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük.

IBálint 2011.10.01 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Kellemes, szép hely, a kút nekem nagyon tetszett. A jelszó megfejtésében édesapám segített.

imre.j 2011.10.01 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Hát nem semmi jelszót sikerült kitalálni, és elég sajátos kézírással leírni, az biztos! De még ez sem akadályozott meg a vár és az ott lévő fiatalok lovagi küzdelmének élvezetében. Kitűnő rejtés, gratulálok.
Mivel grKittyvel közösen kerestük és találtuk meg, ezért elárulom neki a jelszót.

grKitty 2011.10.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.38
Még egy kardvívó versenyt is nézhettünk!
Érdekesség a vár, köszönjük a rejtést.
Lefényképeztem a jelszót, de nem sikerül megfejtenem:(
A rejtő megtanult írni, én meg tanuljak meg olvasni:)

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.10.16 16:56]

psvekker 2011.09.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Közös barangolás barátokkal szuper időben,köszi.

Jack Pot 2011.09.25 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Nagyon kellemes baráti társasággal a GC-WIZ felől, tömegközlekedéssel Hidegkút felől közelítettük meg a ládát. Bár már egyszer végigjöttünk itt, most újra végig sétáltunk a Paprika patak mellett. Ettünk egy jót a májusfánál, aztán tovább a várig. Tényleg nagyon kellemes a hely, az idevezető út pedig egyenesen pazar. Ezúttal benéztünk a Paprika üregbe is. Valószínűleg ez is egy piktortégla üreg de nem mentünk be túl mélyen. A vár már messziről látszik. Nem túl nagy de szép és kellemes. A kút vize tiszta éa hűs. Ültünk ott vagy egy órát. A vártól lesétáltunk Solymár vasútállomásig és vonattal mentünk vissza a Nyugati pályaudvarra. A rejtés nagyon jó, bár a gyerekek beszaladgálták az egész tornyot mielőtt meglett. Tökéletes nap volt, köszönjük a rejtést.

zengoe 2011.09.25 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

BeeAT 2011.09.25 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Bárcsak minden várat hasonlóképpen felépítenének...

tfoldi 2011.09.24 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

mikkamakka81 2011.09.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Köszi a rejtést! Minden szót külön, egyben beírtam a jelszó helyére többször is, de nem fogadja el egyiket sem. :(

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.10.23 21:15]

bfabry 2011.09.23 17:53 - Megtaláltam
Többször jártam már itt, jó kis hely.

kectam 2011.09.21 11:40 - Megtaláltam
Rock Joe3 kollégámmal a környéken volt dolgunk, így tettünk ide egy laza kirándulást. A vár elhagyatottnak tűnt, sehol egy lélek, persze a nagykapu zárva volt, így a művészbejárón át jutottunk be a várba. A láda hamar meglett, a gyors logolás után egy rövid sétát tettünk a kihaltnak látszó várban.
A ládában csak a logbook van. Köszönöm, hogy elhoztál ide.

tamas.baksa.hu 2011.09.17 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]
UPDATE: travel coint továbbvittem

kovjutka 2011.09.17 11:45 - Megtaláltam
A solymári várról sem hallottam addig, míg nem kezdtünk helyet keresni a geocoin-nak. Motoros majdnem drive in.

Lancelo-T 2011.09.17 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Szeptemberi nyárban, kis kirándulás keretében. Megtekintésre méltó hely. 'Templar' ügynök útra bocsájtva.

viskyg 2011.09.11 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Köszönjük, megtaláltuk... Bár sokszor jártunk már Solymáron, nem tudtunk a műemlékről! Érdemes ellátogatni!

Paleo.team 2011.09.09 12:00 - Egyéb
Ládakarbantartás:

Új láda, új logbook, új jelszó hála "BlackElders" kolléga áldásos tevékenységének!

Nos, folytatódjék a játék!

Sok sikert, eredményes ládavadászatot mindenkinek!

PS:

A ládika mellett egy újságpapírba csomagolt TB-t találtam, ami még be sem volt jelentve ebbe a ládába szeptember 04-óta, amúgy pedig bele sem fért volna...

Ejnye-bejnye!!!!

Most szerencsére jól sült el a dolog, de hasonló felelőtlenség, tudatlanság, hozzá nem értés miatt tűnik el sok-sok érme/TB kis hazánkban, ezzel pedig rossz hírünket keltjük a széles világban!
Mindenesetre elgondolkodtató a dolog!

bárányok 2011.09.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.40
"Kis" utazóügynökkel gazdagítottuk a láda környezetét.

SirAndrew 2011.09.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
A láda méret-leírása megtévesztő: sokkal kisebb lábát kell keresni

DonRazzino 2011.09.01 10:11 - Egyéb
Gyalogos kupa: 10.8 km

Ed kesser 2011.08.25 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Aznapi első

urva meleg volt
sztoth71 2011.08.23 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönöm a rejtést!

Kimberli1 + Imi30 2011.08.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
A vár zárva volt. Kissé ijesztő a kiírás, ha bemegyünk megbüntethetnek, de azért kis kerülővel csak bemerészkedtünk. Szépen rendben tartott kis váracska, melynek nagy része még nincs feltárva. A közepén szép kút van, amivel a gyerkőcök el is játszottak a nagy melegben, tetszett nekik a hűs víz, fröcskölték egymásra. A ládát pillanatok alatt megtaláltam, majd visszarejtettem, hagy dolgozzon meg érte a család is, kissé lassabban de csak megadta magát nekik is:) Felmentünk a toronyba is. Köszönjük a rejtést!

Rife + KisRife 2011.08.14 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Innen tudtam meg, hogy ilyen tip-top kis váracska van Solymár közepén.
Egy nagy lakat miatt az alternatív megközelítési módot választottuk.
Nagyon jó állapotban van a vár, s rendesen karban is tartják, füvet nyírják, szemét nincs. Gratula érte az illetékeseknek.
Köszönjük a rejtést!

zsebilany 2011.08.12 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
könnyen meglett. Köszönöm. :)

Goothe 2011.08.10 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
Köszönjük. Megvan!

GEOszi 2011.08.03 00:00 - Megtaláltam
ok

Rafteam 2011.07.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Gyors és viszonylag egyszerű volt egy nagyon kellemes helyen!

geocuching 2011.07.24 00:00 - Megtaláltam
ok

Grizli 2011.07.23 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, harmadikra csak meglett, viszont mostmár tudom, hogy első kettőre miért nem lett meg...nem volt a helyén. Köszi a rejtést, egyik kedvenc váracskám.üdv grizli és boszi

homa 2011.07.12 18:46 - Megtaláltam
Kis családi kess, Csali Csárda előtt. [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2011.07.09 11:46 - Megtaláltam
Pilisből hazafelé megkerestük.

Kilátás
darabosk 2011.07.09 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Elbúcsúztunk a Pilistől és hazafelé útbaejtettük a várat. A láda szerintem nem is ott van és nem is akkora...:)
Köszi a rejtést!

 
tudo 2011.07.08 15:05 - Egyéb
60 km kerékpár edzés 700 m emelkedéssel a Budapest - Budakalász - Pomáz - Csobánka - Pilisborosjenő - Solymár - Budapest útvonalon 1 új és 5 régi ládával. Későn tudtam elindulni, a legnagyobb hőségben kerestem a ládákat a dombok közt.

GC1000 után benyomultam Pilisborosjenőre, leereszkedtem a Bécsi útra és a vasút felől tekertem fel a várhoz. A vasút előtti vízszintes szakaszon annyira szomjas voltam, hogy muszáj volt bemennem egy zöldségeshez. Kiválasztottam 2 őszibarackot, vittem mérni. Az eladó néni azt mondta, hogy aki ennyit kerékpározik, annak ő ingyen adja a barackot. Vannak még ilyen emberek is. Jól esett a barack.

Felértem a szépen felújított várba. Szerintem az 1. találatkor nem nézett ki így a rom. Most nagyon kultúrált lett. Először nem találtam, amit nem tudtam, hogy mit is keresek, mert a honlap ellentmondó információkat közöl. A toronyból lejövet aztán meglett a dobozka.

Már csak egy 15 km-es hőségmenet következett hazáig, de azt legalább hátszélben 52/14 - 52/17 között átlagos 87 rpm ped. és 132 bmp pulz. mellett.

Kerékpáros kupa: 61.76 km

A várkapu felülrőlKilátás a toronyból
TalálatA torny
zap 2011.07.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Nagyon jó rejtés,kerestük egy ideig de végül csak meglett! Köszi!

 
urbanj 2011.07.03 18:10 - Megtaláltam
Kellemes vasárnap délutáni séta szüleinkkel együtt. Nem tudom a leírásban szereplő ládát hol kellett volna keresni, én egy teljesen más méretű dobozkát találtam, eléggé közel a földhöz. Csak az stimmelt, hogy a toronyban volt. :)

Égenjáró 2011.07.03 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megvan!!!!

Solymáron várrom 
Puzzle Apartman Gyula 2011.07.02 19:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

morph 2011.06.29 00:10 - Megtaláltam
II. Overnight Geocaching (20 km) - 4/7. GCORJU felől GCWIZ felé

Ugyan nem 10x15 cm a láda, de meglett. Nem talajszinten, de nem is túl messze onnan.

szeles 2011.06.26 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Segítettem karbantartani a ládát. Szép kis hétvégi vár :-).

gouranga 2011.06.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
ötletes, egyedi rejtés!

paszi 2011.06.18 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.12
Megtaláltuk!
MCM

pliptai 2011.05.20 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
A láda tényleg jól el van dugva! Nagyon szép a vár! Talán már túlzásba is viszik a felújítást! :) Köszönet a rejtésért!

picuresnagyur 2011.05.13 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
köszi, vagy tucatszor jártam itt :) ez azt jelenti: szeretem (pótjelszó, rejtőt kerestem hetvenes mobilról, nem sikerült elérni)
update: a rejtő nagyon korrekten később visszahívott - köszi

Ambró 2011.05.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.33 súly: 2.26
.

sxsanyi 2011.04.27 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Zárva volt a kapu, de bejutottunk! :)
A távolból egy bányató is látható...
Köszönjük a rejtést...

Mabba 2011.04.26 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
A várba bejutni sajnos csak az alternatív úton tudtunk. Meglepően nagy volt a mozgás így kedden, zárt kapu mellett is. Előttünk is, és utánunk is voltak látogatói. Nagyon szép a körpanoráma érdemes ide feljönni! Megtaláltuk előbb az alternatív jelszót, majd a ládát is. Köszönjük a rejtőnek, hogy ezt is megismerhettük!

jana.hu 2011.04.25 13:00 - Megtaláltam
Tojás 20 TT közben.

Hinter 2011.04.25 12:35 - Megtaláltam
Tojás teljesítménytúra itt vezetett el, nem lehetett kihagyni. Kicsit keresgéltem, először lent aztán fent végül csak meglett.

Z-M-an 2011.04.17 12:22 - Egyéb
telefonos segítséggel. TB velünk jött.
Z-M-an, Dici , GeoDuo [ ] [wapon beküldött szöveg]

 
túráZoo 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam
Az egyre éhesebb kétharmados többség megelégedett a pótjelszóval és leszavazta az igencsak jól eldugott láda megkeresését.

Eagle 2011.04.16 10:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!
Eagle + Mackó + Ani

KariKata 2011.04.10 15:50 - Megtaláltam
20 km a zöldön...
Jó a rejtés...
Még benne van a TB.

Nyunyó 2011.04.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.46
Nagy szélben,de szép napsütésben könnyű találat volt.Köszönjük.

pipu 2011.04.06 23:30 - Egyéb
Marcius 27-en beraktam ide egy bogarat, amit messzi foldrol hoztam, de amint latom meg nem vette ki senki. Remelem nem hitte valaki azt hogy a travelbug is egy ajandek.....

csacsa1 2011.04.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.40
Éljen Medve, aki ésszel keres, nem erővel :)))

 
Galambok 2011.04.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Tetszett, elég jó hely, érdemes eljönni ide. Nekünk sikerült megúszni a csúcsforgalmat szerencsére.

woncsi és medve 2011.04.02 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Nagyon jó kis találat!
Köszi a rejtést!

skam molinari 2011.04.02 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
kedves hely

kópé1993 2011.04.01 16:06 - Megtaláltam
Megvan!

sereva 2011.03.27 12:00 - Megtaláltam
.

raci 2011.03.26 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.84
Klassz volt a vár. Köszi a rejtést!

Mo-Hó 2011.03.20 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Szép, rendezett vár. Büszkék lehetnek az idevalósiak rá.
Köszi a rejtést!

PiLaRiBá 2011.03.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.30
Ötletes rejtés, köszönjük!
PiLaRiBá

a-beatrix 2011.03.15 16:00 - Megtaláltam
Az álmot meg nem álmodni úgy sem tudod
Az érzést elhallgattatni úgy sem tudod
...
Azért vannak a jó barátok
Hogy az eltűnt boldogságot
visszaidézzék egy fázós alkonyon.

4/4 Gyurival + Zsuzsival és Ágnessel.
A ládát láttuk, de a forgalom miatt nem vettük ki, csak a pótjelszót olvastuk le.

 
seegyuri 2011.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Köszi.

szepzsuzsi 2011.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Amikor megterveztem a mai délutánt, ezt a ládát valahogy kifelejtettem. De ha már a környéken voltunk és Gyuriék ide indultak, természetesen Velük tartottunk. Már ismertem a helyet az előző életemből, de szívesen jöttem újra. A ládát láttuk ugyan, de nem kockáztattunk, mert sokan jöttek-mentek a toronyban. Inkább az alternatív megoldáshoz folyamodtunk.
Tetszett, köszönjük szépen!
szepzsuzsi, Ágnes, Bea, Gyuri

 
Zzr 2011.03.15 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Baráti társaságban...

Búr 2011.03.14 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
A ládát nem találtuk meg, de a pótjelszó segített. Nagyon sok látogató volt köszönhetően a gyönyörű időnek, ezért nem kerestük mi sem nagyon.
Köszönjük a rejtést!

BluEHourTeaM 2011.03.14 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Attraktív hely, köszi a rejtést! :)

B l u E H o u r T e a MB l u E H o u r T e a M
Jadrana 2011.03.14 13:55 - Megtaláltam
Tetszett a helyszín, köszönöm a rejtést!

Ládászok 2011.03.14 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.02
Blokkolva, köszönjük a rejtést!

oszlacse 2011.03.14 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első keresésünk. A jelszót persze, hogy elfelejtettük megnézni :-), bár a logbook-ba beírtunk. Kösz a rejtést.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.03.29 22:26]

Fakakadu 2011.03.14 09:00 - Megtaláltam
A várban senki sem volt, lehet a korai időpont vagy a szemerkélő esőnek köszönhető. A láda gyorsan meglett. A vár nagyon tetszett. Köszönöm a rejtést.

Einstein Commando 2011.03.13 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Második nekifutásra volt meg. A környék NAGYON (!) mugli-veszélyes, csak óvatosan a logolással.

Kitartásunk jutalmaként travel-bug is volt a ládában. (TBMZ-KEY) Köszönjük Anikó!

-->Update: Mivel a "bogarunk"-nak be kell járnia Európát, gyorsan át is lökjük majd a határon - hála a hosszú hétvégének.

uraniko 2011.03.13 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Köszi! Érdekes megoldás, nem is akartam elhinni. Úgy látszik a "Bogarak" kedvelik ezt a helyet, mert én is hoztam ide egyet, végre valahára.

Áron31 2011.03.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Köszi a rejtést ! :)

szmatefy 2011.03.12 12:10 - Nem találtam meg
Jelentem az ügynök folytatta útját az Egri vár másolatához! Fantasztikus, hogy Budapest közelében micsoda helyek vannak! A láda sajnos kicsi, és noha ajándék nincs benne, mi raktunk a következő megtalálónak. Köszönjük!

[Elutasította: geocaching.hu, 2011.04.17 08:35]

Plutoek 2011.03.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.00
Köszönet a rejtésért!

Devil 2011.03.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Ötletes a rejtés, tetszik.

ÖrzőVár belső tér
Kilátás
bejárat 
Moda111459742 2011.03.09 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Kiváló láda, talán lehetne nagyobb. Itt hagytam a travel bugot: Kampfschlumpf II.-t. Mátyás király személyes meghívására érkezett ide, a solymász bemutatóra. Utána indulna tovább, fuvar kell. Köszönjük a rejtést és gratulálunk!

Aleph & Rita 2011.03.08 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
A láda egyből meglett. Ötletes a rejtés! Köszönjük!

kevimaci 2011.03.05 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.78
megtaláltam

Liza7 2011.03.05 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 1.78
megtaláltam

tomi77 2011.02.27 13:19 - Megtaláltam
koszi [wapon beküldött szöveg]

diego 2011.02.26 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.59
A rejtést nem tudom osztályozni, mert a ládát nem találtuk meg, de a pótjelszó azonnal meglett. A logokban olvastam, hogy sokan találtak egy kósza logbookot, mi egy tollat találtunk. Ha összedobja mindenki előbb-utóbb csak kijön egy geoláda :-))

Halász család 2011.02.26 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Közös találat másokkal. A teljesítméy és vártúra miatt nagy forgalom.
Köszönjük a rejtést.

*Vica* 2011.02.26 14:00 - Megtaláltam
Fekete István emléktúrán

zferke 2011.02.26 13:13 - Megtaláltam
Zöld 20/Vár a Szarkavár tt-k közbeni találat.
Ládát nem, csak egy feliratot találtam. Meg egy galambot (gyűrűzött példány) aki őrséget ült a felirat felett.
Köszönöm a rejtést, érdemes volt feljönni!

rear
front
MaTamas 2011.02.26 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Zöld30 teljesitménytúra során (ami nekem a ládák miatt 36 km volt) megtaláltam.
A láda ma csúcsra járt, amikor ott voltam 2 embertől is hallottam a jelszót :)

Bryan 2011.02.26 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.2.6] [wapon beküldött szöveg]

Nekem sikerült megtalálnom a ládát magát is :) Nagyon kicsi, ennyit elárulhatok. Zöld 20 közben kicsi kitérővel.

Téged is vármessziről
"pontőrők" és a tt-sek 
Crusader 2011.02.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.09
Vár a Szarkavár teljesítése után. Van kettő logbook is.... Zsuzska, Henrik

MirP 2011.02.26 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.00
A Zöld 20 (Fekete István emléktúra) soráról egy kis kitérővel a Vár a Szarkavár! elnevezésű túramozgalom alkalmával egybekötve találtuk meg. A vár nagyon szép, még sosem voltam itt, mindig csak a 10-es útról a buszból láttam. Érdemes volt meglátogatni. Köszönjük a rejtést!

 
paff63 2011.02.26 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.00
Zazieval mai első :)

Zazie 2011.02.26 11:33 - Megtaláltam
Ládát sajnos nem leltünk, csak pótjelszót.

vándorViktor 2011.02.26 00:00 - Megtaláltam
GCWIZ - GCKALH - GCTOP - GCSOLY útvonalon.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Afromagyar 2011.02.19 09:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Köszi a rejtést!

venyercsan 2011.02.12 16:23 - Megtaláltam
Ez is meglett Árpival.

Lordenfolc 2011.02.07 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.26
Jó volt!

melinya 2011.02.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Várfürkészés, gyönyörű napsütéses időben. Zárt kapu fogadott minket. Először a pótjelszót találtuk meg, aztán a logbookot láda nélkül. :-)

abence 2011.02.06 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Meglett. Kár hogy nem volt benne ajándék, most már van. A doboz nélküli logbookot is majdnem sikerült levadászni.

zsoficica 2011.02.06 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
A hely klassz, a rejtés ötletes. GCWIZ multi utáni laza séta (a dagonya nem a rejtő hibája) Köszi!

naszia 2011.02.06 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Köszönjük az ötletes rejtést, nagyon szép a vár.

 
zalajaro 2011.02.02 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Annyira jó a rejtés, hogy megelégedtem a logbookkal.

 
Gyeta 2011.01.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Romantikus vár, karnyújtásnyira a várostól. A kilátóból pazar kilátás nyílik a környékre.
Köszönet a rejtőnek, hogy megmutatta.

racz.tibi 2011.01.24 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Érdemes volt fölszaladni a kilátóba, nagyon szép a kilátás! Köszi a rejtést!

Bartha család 2011.01.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
A GCwiz ládától jöttünk. Én (Ildi) egy hetet voltam itt 2007 nyarán ásatáson. Azóta nem jártam erre, így most előjöttek a régi emlékek. :) A láda könnyen meglett, a két fiú külön-külön is megtalálta. Azaz Szabi találta meg az igazi ládát, Zsolti meg a régi logbookot, az előzőtől eltérő helyen. A régi logbook nem volt ládában, hanem csak egy zacskóban, és talán szeptemberi volt benne az utolsó bejegyzés. Azért mindkettőbe bejegyeztük magunkat, bár nyilvánvaló, hogy az újabb van játékban. Szóval nem tűnt el a régi logbook, ahogy a korábbi logokban olvasható, csak valaki máshová tehette vissza. Az volt a vicces az egészben, hogy hárman kerestük, és ők egyszerre mondták, hogy megvan. :D
A rejtés ötletes! :)

 
szeliju