geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
1858. Szent Anna kápolna, Sükösd (GCANNA)

A kápolna

A kápolna

A láda balra 20 m-re.

A láda balra 20 m-re.

Szent Anna

Szent Anna

Szent Joáchim

Szent Joáchim
Szélesség N 46° 16,842'
Hosszúság E 18° 57,864'
Magasság: 101 m
Megye/ország: Bács-Kiskun
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2007.09.15 00:00
Megjelenés időpontja: 2007.10.13 22:10
Utolsó lényeges változás: 2021.11.07 20:04
Utolsó változás: 2021.11.07 20:04
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: A láthatatlan haderő
Ládagazda: SamuraiGesa
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Megtalálások száma: 440 + 2 jelszó nélküli + 2 sikertelen + 6 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.6 megtalálás hetente


Bevezető
Ha szemben álltok a sárga kereszttel, akkor bal kéz felől keresd a bozót szélén egy természetesnek tűnő rejtekben! Kérlek gondosan rejtsd vissza!

A rejtés a Felső-Bácskai Kegyhely ládasorozat 2. ládája.

Egy meghitt, szép, csendes helyre hívlak Titeket, ahová akár egy vasárnap délutáni kerékpározással is el lehet érni (mármint a közelben élőknek).

Megközelítés

Baja illetve az új Szent László híd (szekszárdi Duna-híd, M9-es) irányából is eljuthatsz a kápolnához.

Mindkét irányból választhatsz úgy, hogy az árvízvédelmi töltésen közelítesz, melyen szépen elkészített kerékpárúton haladhatsz az utolsó 3 km-t leszámítva. Ha ezt választod, akkor a N 46° 17,626', E 18° 55,435' ponton térj le a töltésről.

 N 46° 17,626' E 18° 55,435' 97 m [GCANNA+GCtolt]

Illetve, ha az 51-es főúton közelítesz, akkor Sükösdön a N 46° 16,680', E 18° 59,215' ponton térj le a főútról. Ekkor 1,8 km-re leszel a céltól.

 N 46° 16,680' E 18° 59,215' 107 m [GCANNA+GCelag]

Az utolsó 3, illetve 1,8 km-t földúton kell megtenni. Még egyszer mondom földút, tehát száraz időben poros, esős időben saras, nyáron meleg, télen meg hideg van arrafelé.

A kápolna körül szép füves terület van, alkalmas piknikezésre is. De ha ezt terveztek ott, akkor vigyetek magatokkal innivalót is, mert a közelben olyan nincs!
Ha éjszaka tévednétek arra, akkor legyetek kivilágítva, mert mezőgazdasági terület lévén, nehogy vadnak nézzen titeket egy vadász!

Ott helyben, GPS nélkül úgy találjátok meg a ládát, hogy ha szemben álltok a kereszttel, attól 5 m-re, akkor bal kéz felől 20 m-re van a láda, egy akácfa tövében.

Leírás

Sükösd határában - a helybeliek által csak Kanálisként emlegetett - Dunavölgyi Főcsatorna Háromkereszt elnevezésű hídjától mintegy másfél kilométerre nyugatra, a Duna felé tartó földút déli oldalán épült Szent Anna-kápolna a környék sokak által látogatott szakrális helye. Pesty Frigyes Helynévtárra vonatkozó kérdéseire a falu elöljárói 1863. december 30-án töb-bek között a következőket válaszolták: "Említést érdemel még az hogy a határban úgynevezett Kápolnai dűlőkben az ország út mellett 115. évekkel ez előtt - a Kalotsai Érseki Uradalmi főtiszt - Potskai Gergely Szent Anna tiszteletére egy kis kápolnát építetett, hol a falusi nép butsukat tartott, míg ez előtt 15 évekkel történt másodszori felszentelése óta, nem tsak a falusi népnek, hanem a környéknek is minél látogatottabb butsujáró helye kezd lenni." A történelmi Magyarország vármegyéit bemutató, a Borovszky Samu szerkesztette sorozat Pest-Pilis-Solt-Kiskun I. kötetében Sükösdre vonatkozó részénél írja: "Van még egy 1747-ben épült s 1847-ben kijavított kápolnája Mindenszentek tiszteletére." Itt nyilvánvalóan a Szent Anna kápolná-ról van szó.

A helyi hagyomány legendaváltozata szerint a vadászni induló Potskai Gergely tiltása ellené-re Anna lánya utána ment, majd apja fás ligetben álló lesének közelében, egy bokorban bújt meg. Hangyacsípés okozta fájdalom miatt rejtekén megmozdult, a látottakat apja rókának vélte, így odalőtt (korábban ott rókát látott). Az eltalált lány belehalt sérüléseibe, s a vadász-baleset helyén emlékére engesztelésül a gyászoló apa kápolnát emeltetett.
A legenda másik változata szerint (Ipolyvölgyi Németh J. Krizoszton: Búcsújárók könyve, Novitas B Kft, Balassagyarmat, 1991.) a közeli uradalmi erdészházban családjával lakó Potskai Gergely egyetlen gyermeke, 13 éves lánya kiment sétálni az erdőbe. "Hosszú, szép vörös haja volt. Édesapja éppen az erdőn jött át, amikor megpillantotta az őz szőréhez hasonlító, lobogó vörös hajat. Azt hitte, hogy szarvas. Felülről tölthető puskájával gyorsan rálőtt. Az ő kislánya volt. Megölte! Szörnyű gyászában ezen a tisztáson temették el a kislányt, és em-lékére, szülői fájdalmuk enyhítésére fölépítették a kis kápolnát. A környékbeliek mindmáig nagyon szeretik ezt a helyet. A főbúcsú a Szent Anna ünnepét (július 26.) követő vasárnapon van. Ilyenkor tömegesen jönnek a zarándokok búcsút járni."
A néphagyomány harmadik változata (Bálint Sándor: Ünnepi kalendárium, Mandala Ki-adó, Szeged, 1998.) szerint "... egy ember vadászni ment erre a tájékra, ahol akkoriban még hatalmas vízmelléki erdőség volt. Anna nevezetű kislányát is magával vitte és kocsisára bízta. A gyermek elkóborolt és egy bokor alá bújt. Az apa azt hitte, hogy vad mozog alatta, odalőtt. A kislányt érte, azonnal meghalt. A kétségbeesett apát álmában Szent Anna vigasztalta, és felszólította, hogy a szomorú helyen az ő tiszteletére kápolnát építsen. A kislányt ezután az oltár alá temették." A kápolna nyugati oldalának lábazatában ma is látható nyílás valószínűleg a sírbolt szellőzője.

A kegyhely legendáját adó történetekben közös vonás Potskai Anna tragikus halála, amelynek részleteit az emlékezet többféleképpen színezte. Szent Anna kultusza tette az em-lékként, engesztelésként emelt kápolnát a tágabb térség búcsújáró helyévé. Hagyományosan jönnek ide búcsút járni Bátya, Dusnok, Fadd, Homokmégy, Jánoshalma, Kalocsa, Nemesnádudvar, Őcsény, Szekszárd és Szeremle hívői.
A magyarországi búcsújáró helyek többsége Szűz Máriához kötődik, mellette Anyjának, Jézus Nagyanyjának (azaz Szent Annának) vannak leginkább kultuszhelyei. Anna pártfogásáért főleg a gyermekáldást várók, a terhesek és a női bajokban szenvedők fohászkodnak. Kultusza régebben jellemzően a keddhez kapcsolódott, Szeged környékén Kedd asszonyának hívták. Pünkösd után könnyű szülésért fohászkodva kilenc kedden könyörögtek hozzá az asszonyok, ezek a napok szentannakedd elnevezéssel bírtak. A közelmúltig Anna volt az egyik leggyakoribb keresztnevünk, s a hagyomány szerint Szent Anna különösen gondoskodik a nevét viselőkről. Jól mutatja ezt egy itteni búcsúsének részlete:
"Kik súlyos betegségben vagytok s egyéb ínségben,
Szent Annához menjetek, segítségét kérjétek!
Szent Annához menjetek, ő lészen védelmetek."

A kápolna észak-déli tájolású, az északi ajtó beázás elleni védelme érdekében a homlokzathoz csatlakozó féltető került kialakításra. Délkeleti oldalához a sekrestye szerepét betöltő helységet építettek, a nyugatra álló épület zarándoklat idején a hívőket szolgálja ki. Az orom-falas homlokzat mögött emelkedik a fa huszártorony (az épület alaprajzával közvetlenül össze nem függő, kisebb méretű torony a tetőgerincen), törtvonalú bádogfedésű gúlasisakkal és csúcsán kereszttel. A kegyhely legutóbbi teljes felújítását 1996 tavaszán Szeghalmi Ambrus plébános végeztette.
A kápolna két oldalán álló szobrok 1800-ban készültek. A kápolnával szemben állva a bal oldali kisgyermeket karján tartó Szent Joáchim, a jobb oldali Szent Annát mintázza, aki tanítja a mellette álló, iskolás korú Máriát. A bejárat előtt emelt, szintén korabeli kőfeszület.

Napjainkban a Szent Anna kápolna kultuszába ágyazódtak a helyi Anna napok. A július 26-át követő hétvégére az elszármazottakon kívül, számos turista és zarándok mellett alkalmanként Sükösdre érkezik a testvértelepülés, a szlovákiai Madar község küldöttsége is. Az Anna Napok megrendezése - különösen az utóbbi években - a faluvezetés és a katolikus egyházközség közös szervezésében történik. Az együttműködés kölcsönösségére jellemző, hogy a péntek esti és vasárnapi program gazdája a plébánia, a szombati programoké a falu. A péntek esti kulturális program a templomban kezdődik szentmisével, amelyet többnyire orgonahangverseny, vendég szónok beszéde, az Egyházközségi Ház dísztermében kiállítás megnyitása, a plébániakertben színpadi előadás, majd halsütés és sörcsapolás követ. A rendezvénysorozat szombaton Madar - Sükösd barátságos labdarúgó mérkőzéssel, ügyességi és szabadidős programokkal folytatódik. Az érdeklődőket este hagyományőrző színpadi műsorok, majd utcabál és tűzijáték várják. A színes hétvégét vasárnap délelőtt a Szent Anna kápolna búcsúja zárja. Ebben a formában is a múlt továbbélésének lehetünk tanúi, hiszen a magyar néphagyományban korábban gyakoriak voltak a Szent Anna napot követő hétvége vidám mulatozásai, bálokkal egybekapcsolt búcsúi. Nevéhez szólás is kapcsolódik, "Föltette Szent Anna kontyát" mondják arra a lányra, aki ilyenkor jól érzi magát.

Forrás:
Dr. Nebojszki László: A sükösdi Szent Anna kápolna
Megjelent: Bajai Honpolgár, 2005. augusztus, 15-17. oldal

Ládatörténet
2021.09.22.: MrZerge pótolta az elveszett ládát.
2021.09.22.: Mivel a láda sokáig beteg volt, a ládagazda már nem aktív, nem látszott javítási szándék, a ládaoldal nincs aktualizálva, ezért adoptálhatóvá teszem. [Admin(kectam)]
Állapot: kereshető

KRW értékelés (240 db): környezet: 4.39 rejtés: 4.13 web: 4.54 átlag: 4.35

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
+
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


GeoEvike 2021.11.29 17:07 - Jelszó nélküli megtalálás
4 napos ládázós hétvége és az érsekcsanádi családi láda után erre vettük a hazafelé irányt. Elolvastuk Mr. Zerge logját is az új rejtés helyéről és már ránk esteledve kerestük a ládát. Láttunk több őzet és nyulat, akiknek a szállása a láda közelében lehet, mivel a lekaszált füvet is ide halmozták. Nagyon szép állapotban van a kápolna és a környezete is jól karban van most tartva.
A koordináta a szántóföldre mutat Zerge képén látható fáktól kb. 20 méterre, ezért fejlámpával végig néztük az összes hasonló facsoport tövét, de egyikünk sem találta meg.
Így szeretnénk kérni Totival képek alapján a jelszó nélküli megtalálást. [Geoládák v3.12.2]

received_206354801683757rejtek környéke
Toti 2021.11.29 17:06 - Jelszó nélküli megtalálás
Szép a kápolna. Köszönjük a bemutatást. Sajnos a dobozt nem találtuk meg. Részletek és fotók Évinél. Szeretném kérni az elfogadását. [Geoládák v3.12.2]

Szabakos 2021.11.06 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

t.renata 2021.11.06 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

pcguru és Mirci 2021.10.31 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

jani0504 2021.10.28 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

kanocpapa 2021.10.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.64
Köszönjük! Évi és Kanócpapa [Geoládák v3.12.2]

Rozlin 2021.10.23 13:40 - Megtaláltam
Január 1-jén volt az első láda megtalálásom. Sükösdi lévén már igencsak itt volt az ideje, hogy kisétáljunk a kápolnához az ottani rejtést megkeresni. Könnyen meglett az új rejtés. Remélhetőleg innen már nem tűnik el. [Geoládák v3.12.2]

22C480F7-66FC-4555-AD16-E929EB17BF108488A042-29C3-4E93-9990-AB4D42BCB3BC
72BE03AA-CE0D-4428-902E-1042942B426F5287721F-18B5-48FA-9168-D7AEFE6CFC8B
53838E72-F421-4505-9158-07E08BD09FF70B5ED068-10E5-4DE6-A4A8-94257581194E
2B58ABFC-A449-45DB-8DD2-99C734E5DC68 
Mr Zerge 2021.09.20 10:20 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge.

Egyesületi csereládával pótoltam az elveszett dobozt. A kápolna mögötti részre vittem, ott talán kevésbé lesz szem előtt. A kápolna tetszett, az eső már nem volt annyira kellemes.

GCANNA_új rejtek 
cipollino 2021.09.03 17:00 - Megtaláltam
Ládázás Vironiával. Se láda, se pótjelszó. Kérem a találat elfogadását. Köszi.

[Jóváhagyta: Adoptálható ládák, 2021.09.23 05:49]

IMG_20210903_164927 
Vironia 2021.09.03 17:00 - Megtaláltam
Cipollinoval és Hegedüs Zsuzsával közös ládázás Bajára utazás közben. Láttuk, hogy beteg ez a láda, de a kis kápolnára és a környékére kíváncsiak voltunk. A láda nincs meg, és a pótjelszó is lekopott. Kérlek kedves Rejtő a képek alapján fogadd el a találatot. Köszönöm a lehetőséget, hogy megmutattad ezt a helyet!

[Jóváhagyta: Adoptálható ládák, 2021.09.23 05:50]

IMG_20210903_163811IMG_20210903_164858
IMG_20210903_163842 
Hegedüs Zsuzsa 2021.09.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.05
Hosszú volt a mai nap utazása.
Indulás előtt láttuk, hogy beteg a láda de mindenképpen megakartuk nézni a kápolnát.
Kérem a fotók alapján fogadd ell a találatot.

[Jóváhagyta: Adoptálható ládák, 2021.09.23 05:50]

IMG_5794IMG_5798
IMG_5799IMG_5796
IMG_5795 
Pokker csapat 2021.08.21 17:32 - Megtaláltam
Sajnos, mi sem jártunk szerencsével. Feltúrtunk mindent, mindhiába.. Se láda, se pótjelszó... Viszont a munkások szép munkát végeztek, rendezett a kápolna környéke. Kérjük kép alapján elfogadni a megtalálást!
A Pokker csapat [Geoládák v3.11.3]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.09.16 13:13]

IMG_20210821_172817IMG_20210821_172748
tim76 2021.08.20 16:17 - Nem találtam meg
Sajnos mi sem találtuk meg.... A környéken levágott fű, gondolom megtalálták és elvitték vagy kidobták... Jelszó sincs a sárga kereszten.... De még hűlt helye sem... [Geoládák v3.11.3]

Csa.Csi87 2021.08.16 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Sajna sem a láda, sem a pótjelszó nem lett meg.
Kérném a képek alapján a jóváhagyást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.09.16 13:13]

20210816_124336[1]20210816_124407[1]
Andi841205 2021.07.31 16:23 - Nem találtam meg
Sajnos nem lett meg a láda, csak a száraz faágakat láttam, és az alternatív jelszó se .volt a sárga kereszt lábazatán, fotóztam mindent [Geoládák v3.11.3]

Utiszabi 2021.07.25 16:12 - Megtaláltam
Akármennyire kerestük, nem lett meg a láda, csak a hűlt helye a száraz faágak alatt. Alternatív jelszó sincs a kerszten.
Nagyon sajnálom... [Geoládák v3.11.3]

[Jóváhagyta: Adoptálható ládák, 2021.09.23 05:50]

AtiÁk 2021.07.18 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm az élményt! [Geoládák v3.11.3]

Peterancsa 2021.07.18 15:12 - Megtaláltam
Ez is megvan! Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

utigabi60 2021.07.18 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Cicki 2021.07.16 06:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Barbidzsiii 2021.07.11 11:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Fonte 2021.07.03 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
De jó! Meglett! [Geoládák v3.11.3]

toroki 2021.07.03 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Alföldi kéktúra közben találtammeg. Köszi a rejtést!

lelcache 2021.06.20 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache

20210620-2012420210620-20126
20210620-2012820210620-20132
20210620-2012920210620-20130
20210620-20131 
Szilágyiék 2021.06.14 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Szerencsére le volt kaszálva a környék, csak a ládához kellett méteres gaztengeren átgázolni.
Engem vonzanak a kis kápolnák, ez is nagyon tetszett. Meg az is, hogy - valóban - Szűz Mária szüleiről nem sokat hallottam eddig, de most kicsit jobban bele is mélyedtem az ismeretszerzésbe.
Itt is találtam egy piros, szivecskés karkötőt, ami kicsit kisebb volt, hát elcseréltem azzal, amit Nemesnádudvaron találtam. Köszönöm szépen, gyarapítja a karkötő-gyűjteményemet.

DSC03290DSC03293
Kicsikancsikó 2021.06.12 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönjük!Kedves jelszó :)

BereznaiMiki 2021.06.12 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.59
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

SamuraiGesa 2021.05.30 09:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

erca6805 2021.05.27 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Egy megjegyzést tennék, derékig érő gazban kerestem. [Geoládák v3.10.5]

violazsuzsinka 2021.05.24 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.21
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. Borongós pünkösdi napon a második keresés. A földút még járható volt nem eredt el az eső így siettünk hogy hamar ráleljünk a ládára. Sajnos derékig érő gaz van a kis kápolna körül és magas a csallán is. A ládát megtaláltuk rendben van a helyén.
[g:hu+ 2.6.11]

Kurucza76 2021.05.16 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

bitayagi 2021.05.16 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Maryzka 2021.05.15 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.88
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Beck Judit 2021.05.11 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Derékig ér a gaz. Aki fél a csúszómászóktól az bakancsba menjen. [Geoládák v3.10.5]

Gcjoco1956 2021.05.09 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

IMG_2684IMG_2690
IMG_2693IMG_2698
Pupuk 2021.04.25 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

AcsiCacheR 2021.04.08 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 2.65
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

gcs75 2021.04.02 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

oberstagi 2021.03.29 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést! A láda a leírásnak megfelelően volt elrejtve.

IMG_20210329_120352IMG_20210329_120422
jzsfngy 2021.03.20 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megtaláltuk, köszönjük! :) [Geoládák v3.9.6]

kszalexandra 2021.03.18 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Esőben, kitartóan. [Geoládák v3.9.6]

2csutka 2021.03.14 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Luca, Csabi, Izu. [Geoládák v3.9.6]

AVivien85 2021.03.14 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

anettnori 2021.03.12 07:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.37
Megvan!
[g:hu+ 2.5.10]

A telep előtt parkoltam, onnan gyalog sétáltam be szemerkélő esőben. A rejtés hamar meglett, logoltam, aztán indultam tovább.

 
tothrobert 2021.03.06 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Gyönyörű hely, főleg tavasszal. Köszönjük, hogy elhoztál ide!

Liberty 2021.02.23 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.59
Már régen szerettem volna a kápolnához eljutni, ma erre is sor került. Gyros régebben már járt itt, nekem volt új a látnivaló. A láda rendben a helyén volt, a pótjelszót nem láttuk a kereszten. Köszönet a rejtésért.

Sükösd címere
Szulinszki 2021.02.21 14:59 - Megtaláltam
Megtalaltuk

dendeocse 2021.02.15 18:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Megvan.

Mimi92 2021.02.14 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

kovacs.fannieva 2021.02.13 13:24 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk Máté 4043-al! :) [Geoládák v3.8.3]

Máté4043 2021.02.13 11:57 - Megtaláltam
Kovacs.fannieva-val megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.9.6]

rambo81 2021.01.22 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! Rambo és családja.

[Geoládák v3.5.3]

triniti 2021.01.22 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
triniti & családja [Geoládák v3.9.0]

Nyúl & Bandája 2021.01.16 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

kutyaapu 2021.01.16 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Pifta 2020.12.20 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

huuper 2020.12.06 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!!!
Köszönjük ezt a kincskeresést! [Geoládák v3.7.6]

levcsesz 2020.11.28 11:49 - Megtaláltam
Köszönjük!

Aniko & Gyuri 2020.10.10 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

FazékBerci 2020.10.10 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Frankie Family 2020.09.20 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Nabuhad 2020.09.18 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

HgZoli 2020.09.15 18:55 - Megtaláltam
A ládát a szántóföld szélén találtam meg. Igyekeztem a leírtak szerint viaszarejteni. [Geoládák v3.6.0]

zoll 2020.09.12 13:59 - Megtaláltam
A láda nincs a helyén. Kerestük a rejtőt, nem értük el. Az előző megtalálóval is beszéltünk, akkor még megvolt a láda, de a pótjelszót Ő sem találta a keresztnél.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.10.20 19:52]

119170737_3801455823217123_8444484693935395711_n119193087_345385873275452_7094470289978468306_n
119217048_366726664488911_9014002934674275514_n119479864_828878467648705_8758054739448267686_n
benist 2020.09.09 14:30 - Megtaláltam
A száraz idő miatt az út autóval jól járható, csak jelentős mennyiségű porfelveréssel járt. Aranyos a kápolna a semmi közepén. A láda még csak formálisan sem volt álcázva, igyekeztem valamit javítani. Pót jelszót felületes keresés során nem leltem.

Ancsaa2563 2020.08.27 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk párommal a második geoládánkat :) [Geoládák v3.5.3]

Jambor0001 2020.08.27 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltuk párommal, köszönjük a rejtést! (2. 2563) [Geoládák v3.5.3]

tixem 2020.08.26 13:14 - Megtaláltam
Köszi a rejtést [Geoládák v3.5.3]

Pötti 2020.08.23 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

busmannn 2020.08.23 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Dvidke 2020.08.20 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Szilvi és Dávid [Geoládák v3.6.0]

Manófejek :) 2020.08.16 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést! :)

15975780985752020793888184992408 
5N 2020.08.07 08:00 - Megtaláltam
Viszonylag korán érkeztem,a fű még harmatos volt,de az úton végig lehetett jönni könnyedén.

DSC03609DSC03611
Tagesz 2020.08.01 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

esztelneki 2020.07.29 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

targonczas 2020.07.26 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.10]

Acsart 2020.07.24 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.97
Meglelve! Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Acsart.

IMG_20200724_100332IMG_20200724_100510
IMG_20200724_101817IMG_20200724_101801
Maxi613 2020.07.23 10:02 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.4.1]

veektor253 2020.07.21 08:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

bagolyvera 2020.07.18 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

Ignis9 2020.07.18 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Bagolyverával 3 napos Bács-Kiskun túra közben, köszönjük! :)

20200718_09533120200718_095448
20200718_095514 
nmárti 2020.07.15 10:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.54
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v3.4.1]mondhatni drive in -találat, a kápolnáig simán bejutottunk autóval. Érdekes hangulata van, tetszett, breimannevel közösen .

breimanne 2020.07.15 10:00 - Megtaláltam
Megközelíthető autóval, s valóban nagy a por! Sajnos ide még nem jutott EU-s pénz!Köszönöm a rejtést!

a család 2020.07.06 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Ekszerdoboz a pusztaban

Szejbi 2020.06.27 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Aranymaszatka1 2020.06.23 14:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

NonaSugi 2020.06.23 14:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

viad 2020.06.16 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v3.4.1]

Laci és Anita 2020.06.14 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

FMoto 2020.06.07 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

tarsolyos 2020.06.04 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
KÖSZÖNÖM A REJTÉST!

IMG_5405IMG_5406
IMG_5407IMG_5408
Regnal 2020.05.30 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam Ádámmal. A mellkasig érő gazban jól kijárt kesser ösvény vezet a ládához. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

steiner.petra 2020.05.22 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

xXGPXx 2020.05.22 20:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

aknitram 2020.05.22 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

kingajani 2020.05.22 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

bmarianna 2020.05.11 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

T. Szilvi 2020.05.10 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

sagabi 2020.05.08 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 2.17 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

erdei csiperke 2020.05.02 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Ok

ChefBogi 2020.04.04 12:36 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte! Köszi a rejtést. [Geoládák v3.3.2]

aceespepee 2020.03.14 23:59 - Megtaláltam
megtaláltam Zsotyka és Zsozso94 társaságában :)

Zsozso94 2020.03.14 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam Zsotyka és aceespepee társaságában! :) Köszönöm a lehetőséget!

SükösdSükösd
Szent Anna kápolnaSzent Anna kápolna
Szent Anna kápolna 
Zsotyka 2020.03.14 07:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést! Aceespepee, és Zsozso94 társaságában!

Szőkekapitány 2020.03.13 09:59 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

KEBE 2020.01.18 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Páratlanpáros 2020.01.17 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

WP_20200117_14_05_34_Pro 
JAck:66: 2020.01.14 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.27]

Janer6328 2019.12.29 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.94
Köszönjük a rejtélyest,
Edina és Jani

BranDroid 2019.11.23 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Attibati 2019.11.16 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.55
128 kilométeres kerékpártúra Bácskában bajai rajttal.
A mai nap utolsó találata. A megközelítés könnyű volt, jól járható földút visz a kápolnához. Az láda hekyzetének akkurátus megadása miatt szinte a GPS-t sem kellett használni a találathoz.

Hey-ho 2019.11.01 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mikozoltan 2019.10.26 09:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

schulczgreg 2019.10.24 16:15 - Megtaláltam
Gyors délutáni kiruccanás a jó időben. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tabletta 2019.10.06 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Petya25 2019.09.01 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Alföldi kéktúra során, kerestem fel. Köszönöm a rejtést.

geocat&geodog❤ 2019.08.15 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Nagyon szép a kápolna és a környéke. Tetszett a leírás, és a rejtés is! Ez a helyszín is bekerül a "na ide sem jutottam volna el a geocaching nélkül" kategóriába! Köszönjük!

Rudi Team 2019.08.06 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Kicsi Joe 2019.08.04 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.58
Megtaláltuk, köszönjük szépen. Nagyon szépen karbantartot kis káplna, érdemes volt benézni.

Wulka2 2019.08.04 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Köszönöm a rejtést!

dildi 2019.08.04 14:52 - Megtaláltam
Kellemes, nyugodt kis hely AK közben!

IMG_7966 
hitamas 2019.07.25 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.38
Kiautóztam a homokon ... magam voltam a porördög. :)

atys70 2019.07.14 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.82
Megtaláltuk. Nagy a gaz, de rövidesen lesz a Búcsú, akkor talán jobban fog kinézni az udvar.

bigmick 2019.06.10 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget. Bigmick, Iza
[g:hu+ 2.0.1 ß]

andika1 2019.06.05 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést!
A kápolna szép kis eldugott helyen van! Emlékezetes megtalálás lesz nekünk, együtt az első !
Andrea és Jasu

Hartyi 2019.05.25 19:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
AK közbeni találat! Köszi!

Lopakodó 2019.05.12 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

swiki 2019.04.22 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.99
Gyors, egyszerű megtalálás egy szép helyen.

Bakszakáll 2019.04.22 13:15 - Megtaláltam
Van egy ősi-tanyasi hangulata a helynek, orgonával, sármákkal, csenddel. Érdemes kigurulni, örülök, hogy a rejtő meghívott ide. Köszönöm.

MarciMilánBálint 2019.04.19 18:40 - Megtaláltam
Mai utolsó (AK 1/10.) találatunk. Nagyon szép hely, köszönjük, hogy megmutattad!

V_Gabor 2019.04.19 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.43
Biciklivel, Alföldi Kéktúra végigjárásom közben.
A 2 hetes bringatúra alatt 1160 km-t tekertem, 53 ládát találtam meg, ez volt a 6.
Ám a lényeg, hogy sok-sok jó élménnyel gazdagodtam! :)

Mai utolsó találatunk. Itt már csak Nóri és én jártunk. A többiek visszafordultak Szekszárd felé, vagy más iránya tekertek tovább.
Szép volt a délutáni nap fényében.

Köszönöm! [g:hu 1.6.3a]

2019-04-19 17.44.41R2019-04-19 18.12.03R
2019-04-19 18.12.14R2019-04-19 18.35.21R
2019-04-19 18.39.50R2019-04-19 18.40.40R
2019-04-19 18.41.27R2019-04-19 18.41.44R
Sir Pajszer 2019.04.12 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
Köszi!

Hev 2019.04.03 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.53
AK túrán megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

-1-2
-3-4
anettx 2019.03.23 10:17 - Megtaláltam
TFTC!
Baja környékén kóboroltam és ide is eljutottam.

fricilaci 2019.03.17 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést! ;)

vetele 2019.03.09 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszi a rejtést! Vendégségben időt szakítva megtalálva.

krino30 2019.02.28 20:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

PEx2 2019.02.23 16:00 - Megtaláltam
Szép hely, köszönjük!

jozso107 2019.02.16 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Köszönöm a rejtést.

IMG_20190216_134737IMG_20190216_135021
zsityi 2018.12.29 12:54 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

20181229_125927P1010520
Fröccs 2018.12.21 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

*Moka* 2018.11.19 12:20 - Megtaláltam
köszi

*Vica* 2018.11.19 12:20 - Megtaláltam
Egy ilyen helyen lehetne egy sokkal ötletesebb rejtés is.

s-1s-2
P.B_László 2018.10.14 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést .

push_key 2018.10.14 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.66
Köszönjük a rejtést.

elvont 2018.10.05 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Gábor75 2018.09.30 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

galorban 2018.09.01 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.74
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

BT_pro 2018.08.29 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megvan köszönöm a játékot! Imádom az ilyen nyugis helyeket!!!

lovasvadasz 2018.08.22 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.73
Megtaláltam!
Duna parti kempingezés utáni gyors találat.
Sajnos a doboz nem volt elrejtve, csak a földön hevert. Igyekeztem az eredeti helyén jobban eldugni, de kicsit arrébb láttam alkalmasabb rejtekhelyet :)
Köszönöm a rejtést!

PardiAndi 2018.07.10 00:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

keta 2018.06.03 13:00 - Megtaláltam
Megvagy hadnagy! [g:hu 1.5.4]

vakond87 2018.05.24 06:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

fenykepek.xt660 2018.05.20 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

zsotie 2018.05.15 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

K-55 2018.02.11 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.21
A helyszín megközelítése, ahogy a képek is tanúsítják, már magában egy kalandtúra. Az autó több esetben tengelyig merült a sárba. Kezdő vezetőknek a gyalogos megközelítés javasolt!
Érkezésünkkel egy őzike csapatot zavartunk meg, akik a kápolna közelében legelésztek. Köszönjük a rejtést.

Futás!Dagonya
P1430417Megérkeztünk
pappcsalád 2018.01.28 16:43 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2018.01.27 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
A doboz már messziről látszott, megpróbáltam jobban eltakarni. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

GAMANO 2017.11.25 17:00 - Megtaláltam
A mai utolsó keresésünkhöz későn értünk oda. A megadott koordináta nem fához vitt bennünket, így eldönteni nem tudtuk, hogy melyik akácfa tövében lehet a láda. A sárga szobron olvasható feliratot nem találtunk, és közben teljesen besötétedett. Ezért hosszas keresgélés után kénytelenek voltunk feladni, és visszaindultunk az autóhoz, amit befelé jövet pár száz méterre hagytunk a kápolnától. Mivel már teljesen sötét volt, így az egyik pocsolyát rossz helyen közelítettük meg, aminek az eredménye az lett, hogy beleragadtunk. Innen -jóval később- a Gruber Sörház pincére, illetve a helyi mezőőr segítségével szabadultunk ki, amit nagyon köszönünk nekik.
Kérjük a megtalálás elfogadását a mellékelt képek alapján!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.12.28 12:08]

ÉrkezéskorMár sötétben
m_andi 2017.11.01 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Köszönjük.

homemadebyjuci 2017.09.15 16:00 - Megtaláltam
AK közben, gps nélkül! köszi!
Fagombokkal feltöltve! :-)

Leolcsa06 2017.09.14 10:50 - Megtaláltam
Vikivel találtuk meg.

Aleph & Rita 2017.09.14 10:50 - Megtaláltam
Gemencre tartva kitértünk ide is.
Köszönjük a megmutatást!

Paul 2017.09.09 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hepur 2017.07.28 13:30 - Megtaláltam
ok

Zsizsi60 2017.07.08 08:49 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Molli 2017.07.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Megtaláltam

Ásványvadász 2017.06.27 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Szép kápolna. A rejtés kicsit szem előtt van.

Ancs 2017.06.09 17:50 - Megtaláltam
Baja felé kis lábnyújtóztatás...
Szeretem a semmi közepén kápolnákat. Láthatóan gondozzák a helyet, kár, hogy bekukkantani sehol sem tudtam.
Köszi

20170609_17460420170609_174614
20170609_17462720170609_174639
20170609_17465820170609_174806
20170609_175203 
EmesESE 2017.06.03 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

voroscsepel 2017.05.27 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

snandor 2017.05.27 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! :)

Göde 2017.05.18 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Valaki egy nappal érkezésünk előtt kaszált, így a kápolna közvetlen környéke szép rendezett volt.

VaVi 2017.04.30 16:43 - Megtaláltam
köszi :)

denho 2017.04.14 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2017.03.31 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbival közösen.

nbokan 2017.03.31 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Kellemes nyugodt hely, tetszett, kösz a rejtést.
GCTour-ra menet, Szabó famíliával közösen.

-1-2
-3 
VP 2017.03.31 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.53
A másnapi GCTOUR felé menet.
Az úton hatalmas a por. Legjobban a falu szélén a csatorna tetszett.

Hurri 2017.03.26 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szabibi 2017.03.26 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.48
Nem volt könnyű megtalálni. Nyáron, ha megnő az aljnövényzet szinte lehetetlen lesz.

ynwasg 2017.02.25 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

RékaésAdrián 2016.12.03 08:57 - Megtaláltam
Mivel kicsit siettünk, a fagy segítségével be tudtunk menni autóval a kápolnáig.
Tetszik a története is, és a helyszín is.
Köszönjük a rejtést!

urbanj 2016.10.31 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Nagy volt a sár az odavezető úton. A kápolnát sajnos nem tudtuk belülről megnézni, a láda pedig a fa tövétől jóval lejjebb, lecsúszva volt megtalálható. Visszatettem a helyére.

pötyimiki 2016.10.04 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Klassz hely! Köszi!

TanEra 2016.09.17 19:58 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Hucul 2016.08.09 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Ha már AK, akkor megkeresem az útba eső ládát. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCANNA_2016089103128.jpg 
Benke Antal 2016.07.23 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.23
Köszönet a rejtésért, sajnos a láda rejtése elég ritkás volt már, de remélem sikerült jól álcáznom a következő megtalálókig.

navigaator 2016.07.02 00:00 - Megtaláltam
-

TücsiTeam 2016.06.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Érdemes volt ide eljönni, köszönjük a lehetőséget.

lovagias 2016.06.08 09:15 - Megtaláltam
Alföldi kék közben fehérkút, fobizan társaságában

fobizan 2016.06.08 09:15 - Megtaláltam
Alföldi kék biciklitúra közben.

fehérkút 2016.06.08 09:14 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést ! (fobizán, lovagiassal az Alföldi Kék tekerése közben !)

Cicamancs 2016.05.12 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Fixis 2016.05.12 07:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megérte eljönni ide a nagy sár és az eső ellenére is. Szép hely. A történet is érdekes!

Pumba9 2016.04.23 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2016.04.23 10:31 - Megtaláltam
Megtalálva, köszönjük a rejtést! ;) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

braunfrici 2016.04.17 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Harkányból hazafelé,harmincharmadik láda.

Puzzle Apartman Gyula 2016.04.16 19:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Sajnos nem találtuk. Igaz már lemenőben volt a nap, de a logokat átnézve mi bénáztunk :)
Míg kerestem Gergő igen jól elszórakozott a derékig érő növényzetben. A ládát, hogy nem találtuk még ok, de a pótjelszó annyira egyértelműnek tűnik és mégsem leltem rá!

Kérjük a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.10 20:43]

DSC_2948DSC_2949
DSC_2950 
Kata&Sanyi 2016.04.02 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszi a rejtést.

A kápolna ragyogó napsütésbenMegtaláltuk
Racz Norbert 2016.03.14 07:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)
Köszönjük a rejtést!

laszloze 2016.03.14 07:01 - Megtaláltam
Egy hosszú hétvége folyamán kerestük fel Gyöngyivel, Tündivel, Norbival közösen ezt a ládát.

Köszönjük a rejtést! :)

BubbaÉvi 2016.03.12 14:30 - Megtaláltam
KÖSZÖNJÜK!

Domcsaj 2016.01.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Másodszori keresés alkalmával ma végre megtaláltuk. ( Fagyisvödröt kerestünk, ahogy a leírásban szerepelt, és nem is pontosan ott volt,ahol kellett volna lennie, de a területet nagyobb körben átnéztük, és meglett :) )
Köszönjük a rejtést.

Maxhaine 2016.01.03 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! Viki&Max [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fercsipeter 2016.01.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.56
Beázva, törötten, kifosztva találtam meg, így az egyesületi ládacsere program keretein belül kicseréltem, vissza rejtettem! A füzet még fogjuk rá, hogy elfogadható állapotú volt, de hamarosan tele lesz, így azt még bele tettem az új ládába!!! Képek később! Néhány ajándék került bele!

GYEZegzug 2015.12.13 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.86
Megtaláltam, konzultáltam a rejtővel. Köszi szépen a lehetőséget.

 
pliptai 2015.11.21 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.27
Útban Bajára kerestük meg a ládát! Sajnos a szakadó esőben lehet, hogy nem voltam elég kitartó, de nem találtam meg a ládát! A rejtő szerencsére nagyon készséges volt és segített! Köszönet a rejtésért!

Gabriello 2015.11.09 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
A ládát nem találtam, az akácfákat erősen benőtte a növényzet és a csalán. A pótjelszó sincs meg, lemoshatta az eső. Köszönöm a rejtő segítségét.

GyZsTeam 2015.10.23 15:30 - Megtaláltam
Ez egy érdekes hely a semmi közepén. Köszönjük!

 
kincs92 2015.10.10 10:00 - Megtaláltam
Szülinapi ládázásunk utolsó áldozata :) Bajai származásom miatt ez kötelező találat volt, nem is tudtam korábban a kápolnáról :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

Luxi69 2015.09.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.60
Megvan ...

Zergi 2015.09.25 09:50 - Megtaláltam
Fogtam!

 
zalajaro 2015.09.25 09:50 - Megtaláltam
.

Oxica 2015.09.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Köszönjük a rejtést!
Lenke baba 17. találata. :)

Barbi_András 2015.08.29 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vajasfok 2015.08.01 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

N.Zs. 2015.07.25 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.24
A száraz földút tökéletesen járható autóval.
Most az aljnövényzet sem magas, így hamar előkerült a geovödör.

adrikai 2015.06.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Megtaláltuk :)

alucifer 2015.05.14 08:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


Dudika 2015.05.05 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Megtaláltam. Köszönöm a rejtő telefonos sgítségét mert a magas aljnövényzet igencsak megneheziti a keresgélést. A kápolna megközelítése száraz időben semmiféle nehézséget nem okoz a jó állapotú földúton. Csendes szép környezet.

Maclura 2015.04.29 07:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
A földút jól járható, viszont a láda környékén derékig érő aljnövényzettel kell megküzdeni. Az 5 m és 20 m adatok segítettek, de így is több fa tövénél kellett az aljnövényzetben kutatni. Biztosan hangulatos hely, amikor a környezet karban van tartva.
Köszönet a rejtésért.

QuadKan 2015.03.18 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Megtaláltam

Pogánypeti 2015.01.16 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Ez volt az idei 1. ládám!!! :D
Busszal mentem Bajáról Sükösdre, majd onnan gyalogoltam ki a kápolnához.
Körbejártam a kápolnát és környékét, elkészítettem a "kötelező" fotókat, majd megkerestem a ládát, amit nem volt nehéz, mert szabadon, mindenféle takarás nélkül hevert az árokparton. Kiöntöttem belőle a vizet, majd logoltam a -csodával határos módon- teljesen száraz Logbookba. A dobozt visszarejtettem a helyére, majd letakargattam egy kevéske száraz fűvel, azután pedig visszaballagtam Sükösdre...
Köszönöm a rejtést! :)

Duna-völgyi-főcsatornaÉrkezés a kápolnához
A Szent Anna rk.kápolnaA sárga kőkereszt
Szent AnnaSzent Joáchim
A kis huszártornyos Szent Anna kápolnaFélköríves szentélyzáródású kápolna
A kápolna a ládátólSükösd a kápolnához vezető földútról
Zsuzsa&István 2014.09.28 16:15 - Megtaláltam
Köszönjük. Kedves kis kápolna.

felfedező01 2014.08.30 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.81
Megtaláltam! Sajnos, nagyon gazos a környéke! A koordináták pontosak, a földút szerintem csak terepjáróval járható, illetve kerékpárral is megközelíthető. Köszi a rejtést!

remekkelek 2014.08.08 10:23 - Megtaláltam
Alföldi Kék Túra kerékpáros teljesítése közben kerestük meg Mónival.
Köszönjük a rejtést.

Pillanatkép a tájrólPillanatkép a tájról 2
:) 
kópé1993 2014.08.07 15:05 - Megtaláltam
Nagyon aranyos kis kápolna.

 
rallymax 2014.08.04 17:10 - Megtaláltam
Kéktúrázás közben :)

ha2 2014.05.06 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Ideális túraidőben az AK közben.Ha esetleg kitisztítják
vagy lekaszálják a kápolna környékét nagyon feltűnő
lesz ez a doboz.

bapa 2014.05.01 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Demente & Nicol & Tina 2014.04.26 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.58
A hely maga megérne egy misét. :) De ez a rejtés lehetne kidolgozottabb is. :) Köszönjük.

bazsogeleba 2014.04.10 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megvan, köszi

kobcikrajci 2014.03.22 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.22
Baja-Soltvadkert bicajtúra első állomása. Meghitt hely, szerencsére más látogatók, vagy muglik nélkül. Így nyugodtan lehetett keresni, és teljes tartalmával együtt meg is lett a láda a jelzett fa mögötti lekaszált fűhalmon. A jobb rejtés miatt egy mellette lévő 4-es törzsű akác tövébe helyeztem, próbáltam álcázni. Az alternatív jelszóval kapcsolatban viszont tanácstalan maradtam.

h.krisz 2013.12.01 12:53 - Megtaláltam
kéktúra teljesítése közben jártam arra,de sajnos a ládát nem találtam.kevés időm miatt 10 perc keresgélés után feladtam.kérlek fogad el...köszi

[Jóváhagyta: Cerbengocz, 2014.01.02 12:38]

 
Access Denied 2013.11.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.07
Újfent vacakolt a Garmin, telefonos segítséget vettem igénybe. Sajnos sem a ládát, sem a pótjelszót nem sikerült megtalálni. A láda jelölt helye fele sikerült a lekaszált fűhulladékot kupacolni a tisztogató emberkének, a sárga szobor keleti oldalán pedig nem találtam feliratot.

Azért készült pár kép, ha már erre jártam. Köszi!

[Jóváhagyta: Cerbengocz, 2013.12.03 07:56]

Köszönöm szépen! :-)

stimi 2013.10.30 14:21 - Megtaláltam
A legelső ládám, igazán kedves a szívemnek, mert a kishugommal ketten találtuk. :) [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Judit és Béla 2013.10.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83

Megtaláltuk, de csak mert véletlenül ráléptünk! Jelenleg nem fa tövén van, hanem attól körülbelül egy méternyire!sündörgők 2013.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.94
Gemenci bringatúra első napja. Nagyszerű időjárás, remek szórakozás. Köszönjük.

 
BubaGC 2013.09.19 06:45 - Megtaláltam
:-)

plecs 2013.09.19 06:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.99
A ládát csak az előző megtalálók leírása alapján találtam meg, miután korábban a dobozt és a pótjelszót is hiába kerestem! Csatlakoznék a korábbi hozzászólásokhoz: időszerű lenne egy ládakarbantartás!

norko 2013.09.14 10:30 - Megtaláltam
Alföldi kéktúrázás közben keretük meg ezt a ládát. Ósükösdről tartottunk a Hajósi pincék felé, szemerkélős (később folyamatos) esőben, és a ládakeresést az eső is nehezítette, meg a "tereprendezés" (lekaszált fű)is. Sajna a kereszten sem láttuk a jelszót, pedig sokáig keresgéltük. Kérném a rejtőtől a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.10.27 19:02]

 
arnoldlaszlo 2013.09.09 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Holnap.

Geotornyos, geoládás túra alkalmával sikerült útba ejteni ezt az érdekes hangulatú helyet. Annyiból szerencsénk volt az időjárással, hogy amíg itt tartózkodtunk nem esett. Sajnos előtte, utána alaposan eláztunk. (Meg persze a keresés közben is magunkra vertünk rengeteg vizet a növényekről)
A ládát elég sokáig kerestük, mert a jelzett helyen ténylegesen a fa tövén kutattunk. A láda meg jó másfél méterre volt a lekaszált gaz alá rejtve (oda is tettük vissza!). De fehér színe ellenére annyira beleolvadt a környezetbe, hogy nem lehetett látni.
A pótjelszót nem leltük egyik szobron sem. Ideje lenne egy kis karbantartásnak.

dorjan család 2013.09.07 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Tolna 25 teljesítménytúra utáni levezetés. :)

Jevica és Gyuszi 2013.08.30 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Eszti és Robi 2013.08.22 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
3 éve már jártunk erre, csak akkor a nagy esőzések miatt nem tudtuk a kápolnát megközelíteni, most sikerrel jártunk a hely megközeltését illetően. Sajnos a ládát nem találtuk és a pótjelszót is csak rejtői közreműködéssel tudtuk kiolvasni [ezúton is köszönjük neki]. Ezért a következő látogató mindenképp vigyen magával egy filcet, megerősíteni a feliratot.

SZiN2013 előtti ládázás 5/1.

Párduc50 2013.08.18 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Köszi a lehetőséget! Jó helyszín jó rejtéssel!!

Kyogabor 2013.08.11 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.11
Megvan!
Köszi!

bgecco 2013.07.13 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

acsocso 2013.07.13 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.34
A Kápolnától kifele menet szembe találkoztunk egy autóval, szinte biztosak vagyunk benne, hogy bgecco volt. Kár hogy épp elkerültünk egymást, de így látatlanban is üdvözletünket küldjük neki :)

Ami a rejtést illeti... nagyon sajnáltuk, hogy még mindig nincs láda. Két hónappal korábban már jártunk itt, akkor sem volt, sőt még pót jelszó sem. A pót jelszó legalább pótolva lett, de az időjárásnak nem sokáig áll ellen az biztos.

Tomi&Timi

Tikis 2013.07.13 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.91
koszi. az oszlopon talaltuk csak meg a feliratot, alig

VKBITANG 2013.06.29 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

miky 2013.06.29 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg] Sajnos a láda nincs a helyén és az alternatív jelszóból is már csak az első betű látszott. Beszéltünk a tulajdonossal és pótoltuk az alternatív jelszót.

Az alternatív jelszó...
LionDaddy 2013.06.19 07:38 - Megtaláltam
Bácsbokodi munkára menet kerestük fel a helyet atipapával. Ő már korábban megtalálta ezt a ládát, de sajnos most az ő emlékei sem segítettek. Sem a ládát, sem a lábazaton található (?) pótjelszót nem találtuk, pedig jó ideig kerestük az akácosban.
A kis kápolna és a körülötte lévő kert nagyon nyugodt volt most, kényelmesen lehetett fotózgatni.

Kérem a rejtőt a képek alapján fogadja el a találatot!

Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: Cerbengocz, 2013.07.01 10:44]

Köszönöm! :)

atipapa 2013.06.19 07:38 - Egyéb
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

acsocso 2013.05.05 18:10 - Egyéb
Jó térdig érő gazban hiába kerestük a ládát, illetve a tartalék jelszót egyiket sem találtuk meg.

Nem logoluk jelszó nélkülit, inkább felkeressük ismét ha erre járunk.

peterpan 2013.05.01 09:54 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

 
sanzi89 2013.04.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Az idei Tavaszi túra 50-es távja pont a kápolna mellett haladt el, így nem lehetett kihagyni. Sajnos a kereséssel nem jártam sikerrel, se az alternatív se a láda nem lett meg. Mivel sürgetett a szintidő valamint a szomszédban éppen ment az ügyködés, nem akartam feltűnő lenni, így csak kétszer körbejártam a területet sikertelenül, majd készítettem pár gyors képet.
Szeretném kérni a képek alapján a találat elfogadását. Köszönöm!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.05.21 19:25]

ejfel 2013.01.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nem kell túl hosszú sétát tenni a kápolnáig, és azt gondolom, megéri megtenni.

Bob&Bobek 2012.10.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.48
Köszönjük a rejtést!

sztyopa13 a páratlan páros 2012.09.30 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Meglett.A földút jól járható,el lehet autózni a kápolnáig.Amíg mi lépegettük az 5 meg a 20 métert,Goothe barátunk már elő is kapta a ládát!

Goothe 2012.09.30 14:24 - Megtaláltam
Sztyopa13-ékkal közösen találtuk meg. Részletek majd otthonrňl. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Feri0705 2012.09.22 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Megtaláltuk. A doboz elég nagy, mégis keresgélni kellett mire meglett. Az alternatív jelszót nem találtuk, de a láda megvan.

vViktor 2012.09.17 00:00 - Megtaláltam
AK Baja - Hajós keretében.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

dzoli1 2012.08.15 12:00 - Megtaláltam
Az AK bejárása közben. A pótjelszót felújítottam, mert olvashatatlan volt.

arandria 2012.08.12 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Érdekes hely a világ végén, érdemes volt ide eljönni. Itt aztán nem zavarják az embert!

 
csipet_csapat 2012.07.23 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.81
A láda eléggé szabadon volt, próbáltuk kicsit jobban bebugyolálni.
Nagyon csendes, szép környezet.
Köszönjük a rejtést.

 
Futóvirág 2012.07.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Igazi kis poros kaland volt a fekete, és barna cipők színt változtattak a nyári melegben, amíg vitték gazdáikat a ládikához a kápolna közelébe!
Jó volt...

árnyékbans-por-tolás
Baktercsiga 2012.07.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.65
...hát nem volt hideg... (A motor a poros út elején maradt. Lábmosás és felfrissülés az érsekcsanádi nyomós kútnál ill. a COOP-nál...)

ODA felenem volt sár :)
fattila 2012.06.14 08:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Részletek, ha lesznek, majd később. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Eagle 2012.06.06 10:00 - Megtaláltam
Eagle + Mackó

Strombus 2012.05.30 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Hazafelé menet Péter60 mai búcsúajándéka volt ez a láda nekem (ő már járt itt korábban). Gyönyörű, békés hely, érdekes kápolna épület, szívszorító történet.
A rejtek nem adta könnyen magát. A jellegtelen, csenevész akácfák között nem segített a kesserérzék, meg a "próbáld a rejtő szemével figyelni a környezetet" elv. De azért csak előkerült. :-)
Meglepődtünk, hogy a kápolnához vezető út mentén szépen le volt nyírva a fű, a kápolna körül sajnos egyáltalán nem.

Köszönöm, hogy idehoztatok.

zeus 2012.04.29 09:30 - Megtaláltam
gps félrevitt, de a leírtak alapján meglett!

Gyömi 2012.04.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Köszönjük a rejtést!

baranyaifiú 2012.04.16 19:00 - Megtaláltam
OK!

tmolli 2012.04.16 19:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Tcm 2012.04.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Meglett, köszönjük. A GPS kicsit félrevitt, tényleg a kereszttől 5m-re állva pontosan derékszögben 20m-re volt a láda.

Kovács Ági 2012.03.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.90
Megtaláltuk!Köszönjük a rejtést!

kápolnánál 
szaboist 2012.03.14 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.98
Jelenleg meghitt, de a szántás miatt cseppet sem csendes volt a kápolna. A doboz kissé kilátszott, a gyér növényzetből. A történet érdekes, a jelszó viszont nem passzol a témához. A földút 2 sávos, de valóban poros :-) Köszönjük, hogy idehoztál minket.

 
pozoli1 2012.01.28 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam. A GChusv kivételével minden kereshető ládát megtaláltam Bács-Kiskun Megyében. Ez volt az utolsó. Köszönet a rejtőknek.

Bilmark 2011.12.30 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Az autót a TSZ előtt hagytuk, így egy kisebb sáros séta után megtaláltuk. Csodásan nyugis hely.

 
lizzard és csapata 2011.12.22 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
A szerencse az volt, hogy havas volt a földút, de nem jeges, így autóval is be tudtunk jutni a kápolnáig.
Ott csak az őzek, rókák, miegyebek lábnyomát gyarapítottuk a sajátunkal. A hó és az allatta lévő növényzet nehezítette a találatot, de végül meglett :-). Szép a kápolna és nagyon nyugis a hely, köszi a rejtést.

 
Pomisa 2011.12.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.90
A láda kicsúszott a rejtekből, és miután logoltam visszaraktam a helyére és száraz fűvel meg némi faággal letakartam.
Köszönjük a rejtést.

morph 2011.10.28 19:35 - Megtaláltam
200 kilométeres autós túra tíz ládával - 10/10.

Sötétben mentünk el autóval a kápolnáig. Az út most, száraz időben jól járható (megfelelő sebességgel). Városiként ritkán látok ennyi csillagot, mint itt, a sötét mező közepén. Köszönöm.

[g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

Balear 2011.09.16 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.85
Könnyű kis esti találat hazafele, viszonylag izgalommentes helyen. Köszönjük a rejtést.

Niki és Csabi :)

Bajuszcica 2011.09.02 19:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Bajai rokonlátogatás után meglelve. Köszönöm a rejtést:D

 
scele 2011.08.14 16:32 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

kivancsifancsi 2011.08.14 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
[wapon beküldött szöveg]
Kirándulás 8/36

A tegnapi GG verseny után, Sarudról Orfűre menet útba esett. Jó minőségű a földót, így a megtalálás teljesen drive-in lett. A rejtés nem adta könnyen magát a szúrós bokrok között. A kápolna tetszett.

Kiszti 2011.08.14 16:32 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

uveggolyo 2011.07.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Szép csendes környék, köszi a rejtést!

serb.orsi 2011.07.10 00:00 - Megtaláltam
A Duna partján lévő nyaralóból indultunk neki. Azt hiszem, ha gyalog kellett volna mennem a 40 fokban a semmi közepén, akkor hamar halálközeli gondolataim támadtak volna. Kocsiban tűrhető volt :) Az előttünk menetelő traktor nyomán a látótávolság 5 m-re csökkent.
Kápolnával nem nagyon tudtam mit kezdeni, belülről azért szívesen megnéztem volna.
A ládától nem messze, valaki belevágott egy metszőollót az akácba. Ezt annyira nem értettük.

 
Goldenbay 2011.07.09 18:24 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Gyros 2011.07.09 18:21 - Megtaláltam
e [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

 
SirLes 2011.07.02 15:39 - Megtaláltam
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

iMagination 2011.06.26 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Köszönjük!

rotty 2011.06.25 18:00 - Megtaláltam
Bajáról hazafelé lestük meg a kápolnát és a ládát, amely első nekifutásra nem akart előadódni, köszönhetően a dús vegetációnak. Az itiner sem segített, akácfából ugye van itt néhány... A pótjelszó olvashatatlan volt, így újra nekiveselkedtünk a bozótnak, különösen, hogy az egyik fába döfve egy metszőollót hagyott a Gondviselés, így eljutottunk a feltételezett rejtekig.
Bevallom az építészetileg tucatáru kápolna (az iszonyú előtetővel...) és a környék nem nagyon fogott meg. Bács megye kegyhelyeihez valóban keresztutat kell járni, ezt már megtapasztaltuk korábban...

koszog 2011.06.04 21:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Köszönöm. Bár a ládát nem találtam meg (ami vagy a késő esti szürkületnek, vagy annak tudható be, hogy eltűnt - remélem az előbbi), de az alternatív megoldás és láda elrejtője készségesen segített. Ezúton is köszönöm neki. :)
G

 
Csapdoki 2011.02.14 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.60
Kicsit elakadtunk az autóval de meg lett.Kösz.

Chubby 2010.12.28 15:57 - Megtaláltam
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

carmin 2010.10.31 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.99
Ismertem már a kápolnát, most csak a láda miatt jöttem.

 
schöphi 2010.10.30 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Sötétben kesselni a legmókásabb!

luckyhunter 2010.10.30 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Sötétben sétáltunk a ládáig. Hamar meglett, de valami mocorgott a bozótban mellettünk, így még a logolást is kihagyva gyors pucolóra vettük. A kocsiban már jót nevettünk magunkon. Köszi a kalandot!

yano6ard 2010.10.30 16:15 - Megtaláltam
Elsőre simán elmentem a láda mellett, nem számítottam rá, hogy éppen ott van. :-)

Csizmások 2010.10.24 09:30 - Megtaláltam
ok

kunczy 2010.10.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Vasárnapi ládatúra első állomása. A kápolna nagyon szép állapotban van. Köszi a rejtést!

atii 2010.10.17 11:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.Kunci barátommal Vasárnap délutáni barangolás során találtuk meg a ládát!

VáTeSzi 2010.09.29 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Köszönjük a rejtést, a fantasztikus leírásért pedig külön köszönet.

Petyka80 2010.09.29 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Hosszú napunk végére egész besötétedett, de a kápolna szépségét így is megcsodáltuk.

Kati és Géza 2010.09.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Nagyon megható a történet. Köszönjük, hogy megismerhettük. A rejtés nagyon jó s a láda is jó állapotban van. Jól megközelíthető érdemes felkeresni.

 
Emerich63 2010.08.24 22:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Teliholdas éjszakai ládakiruccanásaink legújabb "áldozata". Lakóhelyünkhöz viszonylag közeli a célpont, - ezért választottuk a kissé izgalmasabb éjszakai keresést. A kápolna, a kereszt, a szobor - mind-mind a várt sejtelmes körvonallal rajzolódott ki a telihold fényénél. Igazán klassz kis hely.
Az út - száraz idő révén - tökéletesen járható volt.

Köszönjük a rejtést.

Kertész család 2010.08.17 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Ezt a rejtett helyet sem fedezhettük volna fel,ha nincs ez a játék.A földút most járható volt,szúnyogok nem zavartak.Sajnos az Anna szobor már romokban hever a földön.A kápolna aranyos.Köszönjük a rejtést.

Bubu family 2010.07.27 12:10 - Megtaláltam
Kissé sáros és kátyús az idevezető út, erre kell készülni. Helyiekkel talákoztunk, akik a vasárnapi búcsúra keszülve rendezték a területet. Elmenetelük után konstatáltuk, hogy a láda a helyén van, bár as rejtése kissé hiányos. A helyi anyagokkal pótoltuk a takarást, remélhetőleg a búcsú alatt lel rá senki, véletlenül. Köszönjük!

hajrá lakatosok! 2010.06.24 13:24 - Megtaláltam
Sok a szúnyog!

atipapa 2010.06.12 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Köszi a relytést

 
Kokó 2010.05.25 14:42 - Megtaláltam
Kess letudva [wapon beküldött szöveg]

 
feri65 2010.05.24 19:30 - Megtaláltam
megtalaltam!!!
masodik nekifutasra vegre sikerult!
mikor eloszor jartam itt, akkora volt a sar, h 1km-nel kozelebb nem lehetett menni.
most a por volt oriasi, de attol azert mar sikerult!
koszi a rejtest!

Lego Team 2010.05.23 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést! Lego Team

Ráró 2010.05.12 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Eső utáni napsütésben.A füvet nemrég kaszálták le,de könnyen megtaláltam.

Hroleez 2010.05.03 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Megvan! :) A hatalmas fűben csapásként látszott az előző kesser nyoma! :)
Hihetelen, hogy ilyen helyeken is ilyen szép Kápolnák vannak...

csg69 2010.05.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Szép kis templom :)

Skalp 2010.05.01 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.06
Gyönyörű hely, borzasztó történettel.

KJ & GM 2010.05.01 15:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

 
tila21 2010.05.01 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Nyugodt környék, nem sűrűn kaszálják a füvet. :)

 
Dr.Lada 2010.04.29 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
19izsi73-al hallottuk itt a mezőgazdasági munkák ideje, így gondoltuk besegítünk kicsit az alföldön, ezért lementünk és arattunk. :-)
Eme ládika is ennek esett áldozatául. :-)

19izsi73 2010.04.29 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Az Ismerjük meg hazánkat!" program keretében most a Duna-Tisza köze volt soron.

Atmosz&Zozmosz 2010.04.03 12:50 - Megtaláltam
Megvan :-)

nogacsalad 2010.03.26 10:47 - Megtaláltam
Log, részletek később...

Péter60 2010.03.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.61
A töltés felöl közelítettem meg motorral, aztán tovább Sükösd felé! Élmény volt az út, meg maga a hely is a tavaszi napsütésben! A láda szabadon volt a fa tövében, igyekeztem jól álcázni! Grat a rejtőnek a helyhez!!!
Apró kritika: értem a jelszót, de szerintem nem illik a helyhez.

tszentendrei 2010.03.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.26
Megvan, kicsit rázós volt az út :-)

eltájoló 2010.03.06 00:00 - Megtaláltam
Az idei első ládika. Elég ...rossz volt az út, de megérte.

ficsorjeno 2010.02.19 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Lásd fiaimnál.

ficsor 2010.02.19 11:21 - Megtaláltam
Ficsorgabi öcsémmel, ld. az Ő bejegyzését!

docziakos 2010.02.19 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Szép hely.

ficsorgabi 2010.02.19 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Édesapámmal, bátyámmal, unokatestvéremmel tett gyalogtúra (Rém-Baja-Rém) során kerestük meg.

Levi csapata 2009.12.06 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Megtaláltuk,a pusztában egy szép kis kápolna,sosem tudtuk volna meg,ha nincs ez a játék.

12
3 
waneqr 2009.10.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Jó hely! Köszönjük a lehetőséget!

 
Tipcsike 2009.10.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megvan szerencsére egy olyan helyen van, hogy mást is el tudtam magammal vinni. Bicklire pattantunk és úgy közelitettük meg a helyet!

Ruttkay 2009.09.29 08:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.73
4 musketas ha Baja esik ... utba;) [wapon beküldött szöveg]

Famágus 2009.09.24 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
...lásd Oldfoxnál.. köszi

oldfox 2009.09.24 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Úgy találtuk meg a dobozt, hogy Oldfox véletlenül belerúgott, mert ott hevert szabadon egy nagy zacsiban..
Rendesen visszarejtettük, Triton király baba itt maradt.. köszi, jó hely!!

kjongo 2009.09.20 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 1.60
Szép, tipikus alföldi kora őszi délelőtt... Por, picit párás levegő, szép fények.
Köszi a rejtőnek!

Mercenary 2009.08.22 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.69
Nyugodt hely, a rejtés könnyen meglett.

kukokak 2009.07.26 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Szegedről a Balatonra menet jártunk erre. A földút jól járható személyautóval, de valami hihetetlenül finom porból van rajta jó sok. Az összes ujjlenyomat látszott az autón mire a kápolnához értünk.
Amúgy éppen Anna napi egyházi rendezvény volt kb, 200 emberrel, ezért a ládát meg se kíséreltük keresni. Jól jött az alternatív jelszó, köszönjük.

ZizAti 2009.07.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.36
Megtaláltuk.

Cerberus 2009.07.19 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Megtaláltuk! Nagyon tetszett a kis kápolna. Most teljesen járható volt autóval a földút. Köszönjük a rejtést!

tótheszter 2009.07.14 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Nagyon tetszettek a történetek a leírásban, muszáj volt útba ejteni, ha már erre jártam.

Szent Anna kápolna 
Qszez & Angel 2009.06.30 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Köszönjük a rejtést! Egy újabb értékes hely, melyet érdemes volt felkeresni.

monyo5 2009.06.28 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.45
megvolt

FIATalok 2009.06.13 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.58
Kis keresgélés után gyors találat.Maga a rejtés tetszett,viszont a hely kissé el van hanyagolva.Esős időben az út picit sáros lehet.mint a mi Bartal-szobros ládánknál. :)
Köszönjük a rejtőnek a rejtést.
Marcsi,Gergő,anyu,apu,Erzsike és nem utolsó sorban " Babu".

Bár Ő még csak Marcsi szemeivel lát. Mégegyszer köszönjük.

Legolány 2009.06.07 15:55 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

Misu 2009.06.07 15:55 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

H. Gábor 2009.06.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Köszönjük!

Barnus, Dodó, Honka, Sebi, Eszter +én.

Alle 2009.06.06 11:30 - Megtaláltam
Esküvőre menet, felszedtük ezt a ládát.

feri60 2009.06.06 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Úton Bajára, esküvőre.
"Na ide sem..." láda

 
Csécsó 2009.06.06 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Esküvőre menet megálltunk megkeresni.

Megtalálás Alléval és feri60-nal

ier 2009.05.30 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Szép, nyugis hely.

erbeo 2009.05.30 13:47 - Megtaláltam
A ládát és a virtuálist is megtaláltuk. Érdekes hely a szántó közepén.

thbarnabas 2009.04.16 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.70
Nagyon megfogott a hely hangulata! A ládát elég sokáig keresgéltem, végül a rejtő segítségével könnyen meglett. Szerintem a koordináták nem túl pontosak, csináltam pár mérést, amit el is küldtem a rejtőnek.
Az út most éppen poros volt (nem kicsit, nagyon...)
Köszönöm a rejtést!

 
Kalandrafel 2009.04.13 18:30 - Egyéb
Csalódás volt számunkra, ládát nem találtunk. Nem nagyon tetszett, hogy a kereszt alapzatára írta a rejtő filctollal az alternatív jelszót, úgy hogy az is észre veszi aki nem keresi. :(

cztomi 2009.04.10 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
ok

Pazuzu 2009.04.10 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.44
Baja felé bicóval kerestük meg a ládát. Először keringtünk kicsit a kertben. Jó a rejtés.

pokers 2009.04.04 09:57 - Megtaláltam
ok

Bűvös ötös 2009.03.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Szép környezetben jól elrejtett láda

fa-peti 2009.03.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.41
Műemlékkeresés közben. gyönyörű hely, nagyon tetszett.

Balázs-80 2009.03.20 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
12. megtalálásom. Már kissé szürkületben értem a kápolnához, viszont az út autóval is járható volt.

Szürkületben 
Eriky 2009.03.08 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.95
Megtaláltuk!

Köszi.

SylverRat + Bogee 2009.02.08 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Már szürkületben értünk a helyszínre. Sükösd felől támadtunk, az utolsó háznál leparkoltunk és nekiindultunk Bütyökkel sarat dagasztani. 1,26km táv alatt egészen a Sárga sáv becsatlakozásáig (ami nincs a térképen) cuppogó sár, utána tök jó földút. A láda hamar meglett, pár fotó mielőtt teljesen besötétedik és irány vissza. A végén már kellett a fejlámpa is.
A kápolna aranyos kint a semmiben.

Bütyök+Zulu 2009.02.08 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Sokszor kecérkodtam ezzel a ládával, de sokkal bonyolultabbnak gondoltam a megtalálását, hosszú poros, vagy sáros utat elképzelve a leírás alapján. Bogee megállt egy háznál, előttünk teljes útszélességben sáros pocsolyák. Közölte, hogy ott a templom előttünk, innen látni, Ő bemegy. Hát akkor már én is. Félútig dagasztottuk a sarat, onnan jó kis homokos száraz út. Hideg szél fújt, erőltetet menetben hamar odaértünk. A templomnál még a szél sem fújt, néma megilletődött csend honolt, kedves hely. Vittem a ládaleírást, hogy majd olvassuk, honnan merre kell keresni, de Bogee pillanatok alatt megtalálta a ládát. Gyorsan fotóztunk, mielőtt teljesen sötét lett. Aztán tényleg sötét lett, előkerültek a fejlámpák és siettünk vissza.

Jovik 2009.02.07 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

ToronyirántKözeledve
A kápolnaMég 20 méter!
Megvan! 
povyagi 2009.02.05 15:22 - Megtaláltam
Részletek Mathautól...

Mathau 2009.02.05 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.08
Már útban hazafelé meg beszorítottuk ezt a ládát...
Szép volt, jó volt, sáros volt.

 
molirobi 2009.01.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Terepjárós kimozdulásunk alkalmával,kerestük fel ezt a jó kis helyet!
Pirtórol torony iránt mentünk a dunai Szent László híd alá,jégzajlást nézni.
A finom nyárson sült szalonna és egyebek elfogyasztása után,célba vettük a Szent Anna kápolnát.
A rejtés jó, a hely tetszett.(nyáron biztos szebb)
Ennyi vadat egyszerre talán nem is láttunk még!
Öz 21db egy csoportban, vadliba rengeteg egy szántón,Szarvas tehén 3 db,vadnyúl 1 db vaddisznó 0 db. :)
Szent Anna után Rém felé,az Ólóm-hegy felé vettük az irányt,Sükösdön kereszül. Ott a már régebben talált ládát ismét megnéztük.
Rémről irány haza,úgy mint idáig szigorúan ,csak földesúton!
Egésznapos jó program volt ez,137KM megtételével!
Köszönjük a rejtést,egyébként nem jutottunk volna el ide! :))

 
befi 2008.12.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.99
ok

NitiZoli 2008.11.22 08:45 - Egyéb
Itt jártunk a Geokarácsony koordinátarészletéért, amit sikerrel meg is leltünk. Még jól meg is néztük, hogy milyen szép hely, de valahogy nem jutott eszünkbe, hogy itt állandó láda is van.
Most szidjuk magunkat rendesen:( Na majd máskor, egy bajai ládázás keretében megkeressük.

sasto 2008.11.16 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Szép napsütéses séta után leírás után is könnyen megtaláltuk.Sörnyitó jól jött, mert elveszett a régi.Ideális hely egy geoládának.

"J&J" 2008.11.09 13:15 - Megtaláltam
Meglepő volt ez a szép kis kápolna a szántóföld közepén.

 
miojano 2008.11.02 16:32 - Megtaláltam
Rendesen elrejtették GPS-el is majd negyed órát szenvedtünk mire megtaláltuk.

JuJó 2008.11.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
bajai baráti látogatás harmadik ládája

Márk1 2008.10.30 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Jó rejtés volt,köszi!

Villám 2008.10.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Nagyon szép volt köszönöm a rejtést!

Edit Peti 2008.10.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Edit szeretett volna bekukucskálni a kápolnába, sérelmezi, hogy nem volt lyuk :) Amúgy szép kis hely a mező közepén. Köszönjük a rejtést!

u.i.: Valaki már 27-én is járt ott a logkönyv szerint :)

Kápolnával 
Babuka 2008.10.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Megtaláltuk!

sirgalahad 2008.10.10 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.99
Ezt a helyet bánat járja
Annát apja lelőtte
Maradjon otthon és várja
Óvta a lányt előtte

de:
Az a lányka, akin vagyon
A Szent Anna kontya
Jól érzi magát, de nagyon
Nincsen neki gondja

sárga kereszt és a tájnyugodt hely
Gabor67 2008.10.10 15:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Partifecskék 2008.09.20 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

kl 2008.09.13 17:13 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

KutaToll 2008.09.12 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Felkutatva!
Nem is gondoltuk volna messziről nézve, hogy ilyen hangulatos helyet rejt a fás liget a szántóföld közepén.
Még ennyi kulcstartót nem láttam egy ládában, így mi is szaporítottuk :-)

Mytikas 2008.08.30 15:38 - Megtaláltam
Bajáról kerékpárral.

 
benci 2008.08.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.00
Családi kirándulás volt.

simaz 2008.08.10 00:00 - Megtaláltam
Szép hely

Nivabibi 2008.08.07 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.90
Megvan.

BeseZ 2008.07.30 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

Gabeszosz 2008.07.20 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Megtaláltam!

Részletek később...

Gabeszosz

jiimbo 2008.07.20 11:32 - Megtaláltam
Remek! [wapon beküldött szöveg]

nistvan 2008.07.19 20:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
A régi képeken megtaláltam a pótjelszót.

BeBa 2008.07.13 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.73
Megtaláltuk

Kerticsorbi 2008.06.15 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Bátyámmal a lányainkat kézműves táborba vittük a Szelidi tóhoz, utána kis ládázás keretében találtuk meg. Köszönöm a rejtést.

Csorbako 2008.06.15 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
ok

Tisztisz és Csabi 2008.06.07 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltuk!

Szakadt az eső, megáztunk kicsit. Nagy a gaz, de azért nagyon tetszett.

Tisztisz és Csabi

Bezol 2008.05.31 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Köszönjük!

Bad és Bezol

 
Csuek 2008.05.31 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.10
Érdekes volt a kápolna története.

Vértes 2008.05.19 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
elhagyatott, elhanyagolt...

Legend 2008.05.03 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.53
OK

 
Vegami 2008.05.02 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.95
GPS nélkül megtaláltuk: Vegami, Anya, Linzerkarika

mucik 2008.05.01 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.13
Pont eső előtt, illetve alatt.
Mucik

katika 2008.04.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Bicóval érkeztünk a hangulatos kápolnához. Nagyon tetszett! [wapon beküldött szöveg]

 
Old Fairy 2008.04.12 09:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
:-) [wapon beküldött szöveg]
A nap első találata Petőfi Sándor Teljesítménytúra felé menet.
Szép hely - ráadásul könnyen megközelíthető :-)

KápolnaLáda
blondey 2008.04.07 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk.Szép a környezet. Poros volt az út, pedig csepegett az eső.
Rita & Gábor

Bóta család 2008.04.05 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Megtaláltuk!

 
Beres_family 2008.04.02 13:00 - Megtaláltam
Ki gondolta volna, hogy ezen a helyen egy ilyen épület található?? És sok barázdabillegető (infó Mátétól :o))

jspanyik 2008.03.29 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.04
A DDRKT-ről hazafelé egy kis bajai kerülő után, de még sötétedés előtt éppen belefért a programba.

Köszönöm a lehetőséget!

Magnes50 2008.03.29 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.70
A 2000. láda találkozó után JSpanyikkal könnyen megtaláltuk.

tudo 2008.03.29 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.17
120 km kerékpár edzés a Baja - Sükösd - Baja - Pörböly - Bátaszék - Szálka - Möcsény - Bonyhád - Kakasd - Szekszárd útvonalon 3 ládával, 600 m emelkedéssel. A jubileumi alkalomra kiváló kerékpáros idő lett - elmaradt a szokásos szombati ítéletidő :-).

Bajáról minden bemelegítés nélkül, amatőr módjára indultam Sükösd felé: azonnal 54/16 - 54/19 között nyomtam átlagos 92 rpm ped. és 146 bmp pulz. mellett :-(. Cserébe a falutól a ládáig a Kék sáv-on nyugisan lehetett gurulni: a földút kemény volt, nem volt sáros. A láda azonnal meglett.

Körbefényképeztem a csodálatos kápolnát, kigurultam a homokból, portalanítottam, aztán indultam a jubileumi láda, GC2000 felé.

TalálatKereszt
A kápolna 1.A kápolna 2.
A kápolna 3.Mária szobor
CímerA Dunavölgyi Főcsatorna Háromkereszt elnevezésű hídja 1.
A Dunavölgyi Főcsatorna Háromkereszt elnevezésű hídja 2.Útmenti kereszt - Sükösd
kamzik 2008.03.25 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Megvan!

Fazék 2008.03.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.08
A főldúton hatalmas sár volt, még a biciklit se mertem kivenni a csomagtartóból, inkább gyalogoltam a tavaszi szélben.

szadi&agi 2008.03.23 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Kösz a rejtést!

álomfogók 2008.03.21 13:10 - Megtaláltam
Kitört a szünet, irány dél. Első állomás. Kellemes pont a semmi közepén.

BiharyG 2008.03.15 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.99
Mai utolsó ládánk. Egy pillanatra elgondolkodtunk, hogy a piknikező társaság miatt hogy fogjuk titokban megkeresni a ládát, de aztán megláttuk fatibi1 kezében a kinyomtatott leírást... :)

BiharyG + Zsuzsi

fatibi1 2008.03.15 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Jutka 2008.03.15 12:35 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Topolya 2008.03.15 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.68
Csend és nyugalom.

Hampi 2008.03.07 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.70
Hideg szél és puszta.

TS 2008.03.05 12:10 - Megtaláltam
A kápolnáig jól járható földúton autóztunk el. A láda könnyen meglett. A kis park rendezett. Sajnos a kápolnát belülről nem láthattuk.

McLee 2008.02.24 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Ma is útnak indult kis négy fős csapatunk, Gemenc felé vettük az irányt, de útbaejtettük ezt a gyöngyszemet is. Tökéletes rejtés :)

Logolunk :)A láda fészke
Kalman-rr 2008.02.20 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.79
A helyiek védik értékeiket. Bizony megkérdezték, hogy mit keresek itt este.

gen.dever 2008.02.17 11:00 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos! [wapon beküldött szöveg]

SuperGeo 2008.02.10 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.66
Úgy voltunk vele, hogy a vasárnapi ebéd előtt azért csak meg kell egy ládát keresni. Felkerekedtünk. A kettes verziót választva, a főútról letérve parkolás, majd séta. Hamar kiderült, hogy az idő leginkább a szobából szép, de már nem adtuk fel. A szél ellenére gyorsan haladtunk a szép kis kápolna felé. A ládát gyorsan megtaláltuk, log, majd séta vissza. Jól éreztük magunkat, kellemeset kirándultunk, sok őzet láttunk.
Köszönjük a rejtést!

freddy 2008.02.08 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.25
ok

Steve07 2008.01.30 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
:-) with Soko.

Soko 2008.01.30 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.47
Még sötétedés elött, könnyű találat.

Puszkany 2008.01.22 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.90
A Kék sáv jelzésen a mezgazd. telepig (beton út vége) jutottam, itt ledobtam a vasat és nekiálltam gyalogolni, kisvártatva jött egy traktoros koma és felajánlotta, hogy átvisz a sártengeren egész a kápolnáig. Mostanában csak gyalog vagy traktorral :) közelíts, a többi felejtő, útközben még egy "háromgyémántos böszmeséget" is kirángatott a trakis a sárból. Kápolna szépen rendben tartva, láda a helyén. Visszafelé gyalog már sétagalopp volt a mesgyén haladni.

KKH-SRT 2007.12.27 19:33 - Megtaláltam
Sziasztok!

A kordináták megadása után elindultunk a láda felé, már majdnem azt hittük hogy erre nem lesz semmi amikor is megláttuk a kápolnát és előtte a keresztet.
A leírás szerint kimértük az 5 métert és utána a 20 métert. A képek alapján kb. tudtam hogy hel lehet a láda, de ott nem volt. Már majdnem azt hittük hogy valaki elvitte (30 perc keresés után). Amikor is már majdnem mindenki feladta, megtaláltam. A rejtés elég jó volt (nehéz).
Beleraktuk a barna kutyát és kivettük a BROSS-t.
A ládát 23:53-kor találtuk meg.

Üdv.: Kiskunhalasi Street Racing Team - Rostás Péter ; és a többiek

a többiekén és a kereszt
a kereszt 
Csuhás 2007.11.10 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Ez ismét egy rejtett kincs. Bementünk a földúton, ami elég sáros volt, szóval itt múlt el a tegnapi autómosás hatása. Csodaszép napos időben kerestük a ládikát, amit végül Zoli talált meg. Majd teázás termoszból és irány a következő ládika.

Dalma, Débora, Zoli, Csuhás, Vándor

KápolnaPaplak?
Dé elbújik a fotó elől, degyőz a kíváncsiság
Végül durcizásKözös logolás
VisszarejtésKőszent
FeszületValami szépet ma is...
Zsu. 2007.10.27 12:30 - Megtaláltam
Pupuval és Mikulással.

Pupu 2007.10.27 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.22
Miután Zsuval és Mikulással vízi úton, kenuval továbbítottuk a "Fekete-erdőtől a fekete-tengerig" ládát, hazafelé útba ejtettük ezt is. Nekem, a Mária-kultusztól viszolygó személynek csak egy találat, nem több.

Mikulás 2007.10.27 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.24
Pupu hívott egy jó kis evezésre, a Dunára. Nem mondhattam nemet ilyen invitálásra, meg hát a feladat is nekünk valónak bizonyult: a GCFEFT-et kellett vízi úton továbbmozgatni. Ez a láda történetében az első eset volt, hogy vizen haladt a láda. Örülök, hogy ennek részese lehettem. A láda újrarejtése után csaknem útba esett ez a ládika is. Drive-in lett a javából. Tetszett a kis hely, de semmi különös nem volt. Azért kösz a rejtést!

Mikulás

Csaba & családja 2007.10.21 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Gyors találat.

ordogm 2007.10.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Szép volt és érdekes. A leírás minden igényt kielégít, gratulálunk a kutató munkáért no meg persze a ládáért!
Ági, Éva, Máté

james 2007.10.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Megtaláltuk.

Judit és James

Mihul 2007.10.20 13:35 - Megtaláltam
szaraz

tschilla 2007.10.17 15:30 - Megtaláltam
Megtaláluk, ismert hely előttünk: a szántó közepén van, úgyhogy tavaly itt szedtünk bodzát lekvárnak.

yoggi 2007.10.17 15:30 - Megtaláltam
Tegnap este kimentünk megkeresni sötétben, persze lemerülő elemlámpával és GPS nélkül, nem találtuk, pedig az árkok rendszerét végigtapogattuk centiről centire, miközben a szúnyogok agyoncsíptek.Ma elsőre meglett, persze tegnap tanakodás közben kb 20 centire álltunk tőle. A mai kesser aki elöttünk találta meg, igen drive-innek gondolta, kb 5 méterre állt meg tőle kocsival.Így utólag ezt a jelszót még netkesselhettük is volna.

kupec 2007.10.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Nagyon kedves kápolna.
A keréknyomok nem tőlem származnak, én kívül álltam meg.

zsorzs 2007.10.16 16:00 - Megtaláltam
A rengeteg szúnyog miatt menekülni kellett, még egy fényképet sem tudtam készíteni.

keva 2007.10.16 06:00 - Megtaláltam
Ok.

yoggi 2007.10.15 20:38 - Egyéb
Szombaton L.G.T ládavadászaton voltunk, majd maradtunk még 2 napig, balatonfenyvesi bázissal, így lehetséges hogy erről az elsőségről lemaradtunk. 2006 tavaszán már felmértük a helyet, mikulásláda volt is ide rejtve, aztán a pont el lett tárolva, egy későbbi nagyobb volumenű terv részeként. Lesz helyette másik ;) .Holnap megkukucsoljuk.

bumba 2007.10.14 22:21 - Egyéb
Egy újabb drive-in láda alföldi kéktúrázóknak. Kár, hogy mi szeptember elején már befejeztük... :-)
(Ez három héten belül a negyedik ilyen bejegyzésem. Ígérem, többet nem mérgelődöm emiatt. :-)

kiskapitány 2007.10.14 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.11
A családdal úton hazafelé sötétben találtuk meg.

autogaz 2007.10.14 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Hétvégi Kaposvár környéki kirándulás-kesselés utolsó ládájának ( GCropo) logolása közben találtuk ezt a ládát új rejtésként, bár láttuk, elsők már nem lehetünk. Hazafelé meglátogattuk. A sötétség miatt nem sokat láttunk, de kihagyni nem tudtuk...:-)) Új ládaként nézve kicsit gyér a tartalom...ajándékot nem cseréltünk. (kritikaként megemlítve)

Varga Gábor 2007.10.14 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Egy szűz láda megtalálásának lehetősége áttervezte a vasárnapi programomat. Miután megláttam, hogy lakóhelyemtől 30 km-re megjelent egy újj láda, nem lehetett kihagyni! Szép környezet, jó rejtés. Az első megtalálónak járó bort elvittem, köszönöm szépen!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]