geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
1935. Promontori kálváriajárás (GCPro)

A XXII. kerület címere

A XXII. kerület címere

Szent Lipót Plébániatemplom

Szent Lipót Plébániatemplom

A Szent Lipót Plébániatemplom este

A Szent Lipót Plébániatemplom este

Péter-Pál utca

Péter-Pál utca

Czuba-Durozier-kastély

Czuba-Durozier-kastély

Péter-Pál-kápolna

Péter-Pál-kápolna

Ezt látja a láda!

Ezt látja a láda!

Sötétben félelmetesek...

Sötétben félelmetesek...

Egy kis vár :)

Egy kis vár :)

Tornyok mindenütt...

Tornyok mindenütt...

Egy hangulatos ház

Egy hangulatos ház

Akkor és Most 1.

Akkor és Most 1.

Akkor és Most 2.

Akkor és Most 2.
Szélesség N 47° 25,753'
Hosszúság E 19° 2,203'
Magasság: 115 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.01.24 22:30
Megjelenés időpontja: 2008.01.24 22:58
Utolsó lényeges változás: 2014.10.17 12:35
Rejtés típusa: Multi geoláda (6V)
Elrejtők: Povyagi & Mathau
Felhasználó: povyagi
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 1500 m
Megtalálások száma: 802 + 3 sikertelen + 8 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetenteA ládába TravelBug nem helyezhető.

Wap:

1. pont:  N 47° 25,753' E 19° 2,203' 115 m [GCPro-1] A 2. pont koordinátáit és a jelszórészletet a megadott ponton egy (ideiglenesen leszerelt) ismertető tábla tartójának hátulján találjátok.

2. pont: A 3. és 4. pont koo-i és egy jelszórészlet: A szalagkorlát hátulján.

3. ponton a jelszórészlet: A korábbi és méretre nagyobb évszám a műemlék táblán.

4. pont: Szintén virtuális. A Szalagkorlát egyik tartóján.

5. pont: Fém doboz alján.

A 6. ponton a jelszórészlet: A szobor hátulján lévő emléktábla első sorának 2. és 3. betűje.


A helyes jelszót úgy kapjátok meg, ha a jelszórészleteket így rakjátok sorba: 1. pont, 4. pont, 6. pont, 2 pont, 5. pont 3. pont!


Innét könnyedén visszajuthattok a kiiduló pontra, ha tovább mentek egyenesen valamelyik utcán.

Wap vége.

Ezzel a rövid multival egy kis budafoki sétára szeretnénk vinni titeket. A multi kiindulópontja a Savoyai Jenő téren álló már több mint 250 éves Szent Lipót Plébániatemplom.
Ez egy hagyományos multiláda (adott ponton kapjátok a következő pont koordinátáit). Kérek mindenkit, hogy lehetőleg gyalog induljon neki ennek a sétának. Nem lesz hosszú, 30 perc alatt simán bejárható. Autóval se lenne gyorsabb és nem is azon az útvonalon haladnátok amit meg szeretnék mutatni nektek. Az autót hagyjátok a tér melletti parkolóban itt: N 47° 25,712' E 19° 2,145' 115 m [GCPro+parkoló-1], ha esetleg itt nem lenne hely akkor egy kicsit távolabb, itt:
 N 47° 25,780' E 19° 2,340' 115 m [GCPro+parkoló-2]

Budafok rövid története:

Budafok-Tétény, mely a főváros XXII. kerülete, a Duna jobb partján terül el. A 34 km2 -nyi területe n közel 160.000 ember él. Az 1950-ben létrehozott városrész a korábbi Budafok megyei városból, Nagytétény és Budatétény községekből jött létre.

A kerület a karsztos Tétényi-platón helyezkedik el. Északról a Budai-hegység fő tömegétől a Budaörsi-medence, míg délen a Sóskúti-fennsíktól az úgynevezett Szidónia-völgy választja el. E fennsík jelentős része egykor kiválóan alkalmas volt szőlők művelésére. Mára a szőlők kivesztek, de a fennsík Kamaraerdőhöz közeli területein még megtalálható az egykori flóra és fauna. Ritka növény- és állatvilága nagyobb védelmet élvez, mióta a Tétényi-fennsík természetvédelmi területté vált. A kerület egy másik természetvédelmi értéke - a Háros-sziget - ma már védett, így a szinte érintetlen ártéri erdők páratlan jelentőséggel bírnak.
A honfoglalást követően Nagytétény területe Árpád egyik vezérének, Töhötömnek (Tétény) volt téli szálláshelye. A XI. századtól kezdve már Téténynek nevezett település több alkalommal is fontos események színhelye volt. Így például 1279-ben IV. (Kun) László király itt tartotta országgyűlését a kun kérdés rendezésére.

Tétény és Budafok területe között a Duna partján terült el Csút falu. A faluval szemben fekvő Háros szigetén pedig IV. Béla király 1264 tájékán alapította a csúti premontrei prépostságot. Csúttal és a prépostsággal egy időben létezett a budafoki fennsík északnyugati területén Kána település. A mai Rózsavölgy Dunára néző lankáin pedig Kocsola majorsága létezett. A virágzó településeknek és az ekkor már mezővárosi ranggal rendelkező Téténynek a török kor vetett véget.

A százötven éves török uralmat követő felmérések siralmas képet mutattak Buda délvidékéről. A falvak teljesen elpusztultak, míg Tétényben néhány romos ház és mintegy két tucat túlélő várta sorsa jobbra fordulását. Tétényt Száraz György, majd lánya, Júlia és annak férje, Rudnyánszky József telepítette újra az 1720-as éveket követően.

Az újjáépítési időkben kezdődik a mai Budafok, korábbi nevén Promontor története. A ráckevei uradalmat 1698-ban megszerző Savoyai Jenő a Csepelhez tartozó - akkor még lakatlan - Promontoriumon 1714-17 között egy kastélyt építtetett. E kastély körül alakultak ki a telepesek első házai. A Csepelről átkompozó gazdák szőlőművelésbe kezdtek. A többségében német származású telepesek a szőlőnek köszönhetően hamarosan felvirágoztatták mind Tétény, mind Promontor községet. A fő megélhetést biztosító szőlőművelésnek az 1880-as években megjelenő filoxéra vész (szőlőtetű) vetett végett. A kisegítő megélhetést nyújtó kőbányászat nem volt képes a hatalmas anyagi veszteségeket ellensúlyozni. Ezekre az időkre esik Kistétény önállósodása (1873) és Promontor névváltoztatása Budafokra (1886). Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a hatalmas tárolókapacitást, a közlekedésnek köszönhetően (Duna, az 1861-ben megépült déli vasút, majd az 1882-ben átadott pécsi vasúti vonal) jól kihasználták. Megépültek az első üzemek, gyárak (sörgyár, pezsgőgyár), majd ezt követték az ipari üzemek is (gyufagyár). Az egykoron szőlőjéből megélő településeken az ipar lett a meghatározó. Budafok gyorsabb és dinamikusabb fejlődésének köszönhetőn 1926-ban városi rangot szerzett. Az ipar mellett azonban megmaradt a múltból a szőlőművelés oktatása. A XX. század elején - az országban egyedülállóan - létrehozták a pincemesteri tanfolyamot Budafokon, mely azóta többször átszervezve, átalakítva, de még ma is képezi a borászattal foglalkozó szakembereket. 1987-ben Budafok megkapta a "Szőlő és Bor Városa" kitüntető nemzetközi oklevelet. A XX. század első évtizedére esik Nagytétény egyik külterületének parcellázása, mely ma a Baross Gábor-telep nevet viseli.

E század folyamán az ipar és a folyamatos parcellázások következtében rohamosan nőtt a települések lakossága. Az egykori német dominancia egyre hátrébb szorult és a magyarság vette át a vezető szerepet. A németség végleges eltűnését pedig a II. világháborút követő kitelepítések jelentették. A települések fővároshoz csatolását követően, az iparosítás folytatása ellenére, az utóbbi évtizedek lakótelepes építkezései mellett, mindazonáltal a kerületre alapvetően a kertvárosias településforma a jellemző. E kertvárosi jellegű kerület ma is őrzi alapvető értékeit, az elődök által rájuk hagyott építészeti emlékeit, műemlékeit.

forrás: www.heureka22.hu

Szent Lipót Plébániatemplom:
A XVIII. századi Budafok egykori barokk főterén találjuk az eredetileg 1755-ben felszentelt Szent Lipót Plébániatemplomot. A Mária Terézia segítségével épült barokk templom igazi meglepetés a művészet iránt érdeklődőknek.
Az egyik legértékesebb darabja a Mária Terézia által adományozott vörös márvány főoltár. A királynő másik ajándéka, a nagy méretű Szent Lipót-oltárkép valószinűleg Bartholomeus Altomonte festménye. Ugyancask barokk eredetű, a Segítő Szűz Mária-oltár és a Piéta. Ez utóbbi eredetileg a trinitáriusok budai templomát díszítette. A rokokó szószék is később, valószinűleg 1792 körül került a templomba.

A Savoyai Jenő térről - a templom tőszomszédságából - indul a település első utcája, a Péter-Pál utca.

A Czuba-kastély

A Péter-Pál utca egyik leglátványosabb épülete a 2. szám alatt található Czuba-Durozier-kastély. A múlt század végén épült. Tulajdonosa Franciaországból települt ide azzal a szándékkal, hogy konyakgyárat létesítsen. Terve sikerült. A kastély pincéjében beindult az üzem. A pince fölött a francia romantika stílusának megfelelően alakították ki a kastélyt.

A Péter-Pál-kápolna

1739-40-ben pestisjárvány söpört végig az országon és Promontoron is. A járvány ideje alatt Knoll József és felesége fogadalmat tettek egy kápolna felépítésére. Ez lett a község első kőtemploma. A kápolna egyszerű barokk stílusban épült. Főhomlokzata a Péter-Pál utcára néz. Jelenleg a kápolnában tartják szentmiséiket a görög katolikusok. A kis templom körül volt a község első temetője. Az előtte álló hatalmas mezei juharfa, az Ősök fája, több mint 250 éves.

A Péter-Pál-kápolnától induló keresztút, melynek utolsó állomása a kálvária barlangja fölé került, 1832-ben készült el. A képoszlop festményei több alkalommal kerültek felújításra, utoljára 1995-ben Oláh János készítette el őket. A festmények Krisztus szenvedéstörténetét fejezik ki. A stációk oszlopainak anyaga helyi mészkő. A kilátás is páratlan hiszen nem csak a Csepel-sziget és Kelen mezeje, hanem a Gellért-hegy is látható.

Forrás: A XXII. kerület látnivalói című kiadvány.

Megközelítés:
Tömegközlekedéssel: jöhettek a 3-as busszal a Móricz Zsigmond körtérről, vagy a 14-es és 114-es buszokkal a Kosztolányi Dezső térről. Esetleg a 233E busszal a Kazinczy utcától. 56-os villamossal Hűvösvölgyből, Móricz Zsigond körtérről, Moszkva térről. Minden busszal és villamossal a Szavoyai Jenő térig kell jönni.
Autóval: a Budafoki, Szerémi, Fehérvári utak bármelyikén jöhettek, Budafok irányába.

2010.02.24 - A ládát ismét kihelyeztük. A többszörös eltűnés után kimarad a hagyományos pont a multiból. Azért remélem a kincskeresés élménye megmarad. Próbáltunk igényesek lenni a koordináták terén, reméljük, hogy meg lesztek elégedve ezzel az új verzióval. Felkerült néhány új kép is, köszönet érte Discover kollégának! Sok sikert a kereséshez!
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (554 db): környezet: 4.55 rejtés: 4.54 web: 4.68 átlag: 4.59

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


tabletta 2020.09.19 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

csomix 2020.09.16 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Pongiz 2020.09.08 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Nagyon kellemes séta volt, különösen a Stáció kert és a kikátás tetszett. [Geoládák v3.6.0]

jeszter 2020.08.31 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Kimberli1 + Imi30 2020.08.23 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Kellemes séta volt. Köszönjük a rejtést!

Szabó família 2020.08.22 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

kitkat0123 2020.07.29 20:22 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.5.0]

bacsnyir 2020.07.01 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.79
Hirtelen felindulásból elkövetett, pihentető célzatú városnézés a (mostanában) hozzám közeli, és az elmúlt 2 hétben nagyon megtetszett Budafokon. Az útvonal, azt kell mondjam, tökéletes: rövid, de abszolút élményszerű útvonalat mutat be erről a "kisváros a nagyvárosban" jellegű kerületről. Külön tetszik, hogy bár városi a túra, lényegében csak gyalogosan lehet végigjárni... A leírást viszont hiányosnak tartom, mert Budafok történetén túl jó lett volna inkább az útbaejtett látnivalókról (is) írni. De hát majd utánanézek...
A rejtések jók, a jelszóképzés is tökéletes, legfeljebb az kifogásolható, hogy egy hagyományos láda is "befért" volna a jelenlegi, "full virtuálisak" közé.

karcsi9641 2020.06.27 12:59 - Megtaláltam
Kissé féltem ettől a multitól, hogy túl bonyolult, de nagyon kellemesen csalódtam.
Sopronból vonattal utaztam Budafokra, és egy nagyon szép napot töltöttem itt.
Nagyon tetszett ez az ősi település sok szép és érdekes dolgot láttam.
Köszönöm ezt a kalandot!

DSCN2908-001 
Judit és Béla 2020.06.25 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
Megtaláltuk.

Lagy2020 2020.06.21 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
?

fercsipeter 2020.06.18 07:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Sheep2018 2020.06.13 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

mk45 2020.06.06 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.46]

Le Snoblè 2020.06.03 19:24 - Megtaláltam
Kellemes biciklis kirándulás :)

spanyesz 2020.06.01 15:36 - Megtaláltam
Begyűjtve, köszi!

medusa 2020.05.09 16:28 - Megtaláltam
Nagyon szép helyeken jártunk. Nagyon ötletes volt. Köszönjük :) [g:hu 1.6.4]

krisz17krisz 2020.04.18 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, jó kis séta volt! Köszi! [Geoládák v3.1.2]

kocsisjozsef74 2020.03.30 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Józsi [Geoládák v3.3.2]

Csizmások 2020.02.09 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Green Eye 2020.02.05 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Igényes multi szép helyen. Köszönöm, hogy megmutattad!

eltájoló 2020.02.01 16:08 - Megtaláltam
Kiválóan összeállított multi. Jó pontokat mutat be. A kis táblácskák a helyükön vannak. Az utolsó ponton a szobor be van csomagolva, de a táblához hozzá lehet férni. Nekem furcsán hatottak a házak között a stációk. Érdekes volt. Köszönöm a rejtést.

Evila 2020.02.01 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Megtaláltam. A 6. pontnál azt hittem, hogy a takarón keresztül sikerült leolvasnom a betűket, de nem! Maradt a kitalálás.
Nagyon tetszett a multi, pontos koordináták és egyértelmű leírás.
Köszönöm a rejtést!

IMG_8994IMG_9000
IMG_9009IMG_9016
IMG_9018 
erdei.laszlo 2020.01.30 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Manna&Peti 2020.01.25 11:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :-)

erdosimi 2020.01.16 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

erdosjudit 2020.01.16 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

Zolas21 2020.01.01 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Az utolsó jelszórészlet tényleg kitalálhat.
Szép volt a esti fényekben a város. Hazalátni Budafokról :)

vaslemez 2019.12.28 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.16
Nagyon érdekes hely. Jó látni, hogy újulnak meg a házak.
Az utolsó részlet nem olvasható, de a jelszó így is kitalálható.

Tathalas 2019.12.26 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

CsabaiMangó 2019.12.14 14:15 - Megtaláltam
Izgalmas keresés volt, a pontról pontra haladás miatt, betekintést nyerve a XXII. kerület macskaköves, dimbes-dombos, kanyargós szűk utcáiba, mindezt igényesen és gondosan felszerelt (geo)táblákkal övezve, panorámákkal megfűszerezve. Nagyon élveztem!!! Ui: A szobrot és az emléktábláját már Én is a téli ruhájában találtam, de a 2 eltakart betű nélkül is kitalálható a teljes jelszó. Köszönöm! CsabaiMangó (Ági) [Geoládák v2.2.5]

KilátásMacskaköves
LépcsőTéli védelem
Stáció kert 
törő 2019.11.27 23:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

zoldbeka 2019.11.24 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Pontos kook, jól olvasható táblák, szép látnivalók. Bár a szobor már téliesítve és nem lehet hozzáférni a táblához, nem okozott gondot a jelszó. Gratulálok! Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.4]

Rede99 2019.11.06 12:30 - Megtaláltam
Koszi

anzsu7 2019.10.31 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Zsuzsa és Zéti

Redteam 2019.10.23 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Láda keresős nap Csepelen és Budafokon. Szuper jó séta volt.

Szőkekapitány 2019.10.20 10:51 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

PingvinTeknős 2019.09.15 18:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltuk!
Szuper és igényes rejtés, szép helyen visz körbe. :)

Balázs1984 2019.09.05 06:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fodor8peter 2019.08.25 17:33 - Megtaláltam
Nagyon jó kis multi. Közel vannak egymáshoz a pontok, élmény végigsétálni. Mindegyik állomás rendben van.

nóri269 2019.08.25 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

Syn_yeti 2019.08.23 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! [Geoládák v2.2.5]

sanzi89 2019.08.19 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

PardiAndi 2019.08.04 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Picúr27 2019.07.21 19:23 - Nem találtam meg
Nem Megtaláltam, de azért szep séta volt köszönöm a rejtést! Sajnos a növenyzet miatt nem lehetett 2 koordinátát megtalálni.

Szamoska 2019.07.05 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.75
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. Kellemes séta volt ennek az igényes multinak köszönhetően.

lencsilyany 2019.06.06 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon kellemes kis séta volt, sok új helyet fedeztem fel, mely ismeretlen volt számomra.
A leírásba érdemes lenne beleírni, hogy babakocsival nemigazán bejárható. [Geoládák v2.2.5]

CsoBo2015 2019.05.30 21:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

majeri 2019.05.12 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Esztemma 2019.05.01 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kovács Beni 2019.04.29 19:25 - Megtaláltam
Köszi.

Hokuszpok 2019.04.29 19:25 - Megtaláltam
Köszi.

Göde 2019.04.28 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.0]

maerlyn 2019.04.26 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tandrew 2019.03.30 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, szuper körséta volt, köszönöm az ötletes rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

zsubamba 2019.03.25 10:04 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Minden a helyén! :) [Geoládák v2.2.5]

Sanyi és családja 2019.02.23 11:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]
Nagyon klassz, minőségi körséta, profin kivitelezett pontokkal!

navigaator 2019.02.15 00:00 - Megtaláltam
-

jegesmedve137 2019.02.06 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szab 2019.02.05 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.75
Minden pont könnyen megtalálható, jól olvasható volt.
Nem ismertem ezt a környéket eddig, jó sok lépcső van :)
Köszönöm!

dreamland 2018.12.31 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Köszi a sétát, tetszett!

somga 2018.12.09 10:45 - Megtaláltam
Remek kis multi,jó a kivitelezés is. Köszönjük Budafok eme szegletének bemutatását.

ZitaKati Andris és CsZso 2018.11.03 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk :-) :-) :-) [g:hu 1.6.0]

pcguru és Mirci 2018.11.01 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vtibi 2018.10.23 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Caldera 2018.10.23 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Artemix 2018.10.10 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Kellemes 45 perces séta.

Nikicsu 2018.10.06 21:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.5.4]

szife 2018.10.06 18:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Legmosolygósabbammal :)

W05-44 2018.10.06 18:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Kedvenc edzőbácsimmal. :)

TanEra 2018.10.04 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Pogánypeti 2018.10.04 10:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.4]
A ma megtalált 8 láda közül ez tetszett a legjobban. Érdekes, szép helyeket mutatott meg ez a multi, ráadásul amúgy is kedvenceim az ilyen sétáltatós, városnézős multiládák. Köszönhetően a pontos koo-knak és a jó leírásnak, sehol sem kellett sokat keresgélnem, és a leolvasandó táblácskák is jó állapotban vannak.
Köszi a rejtést, nagyon tetszett! :)

szaszkievics 2018.09.22 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Egy gyönyörű, helyi lokálpatrióta Hölgy mellett már volt alkalmam többször megcsodálni Budafok nevezetességeit, főleg a XXIX. Budafoki Borfesztiválon. Most a kóstolások után, a családi ebéd felé sietve, megcsináltam a multit is. Ötletes, jól kivitelezett, a látnivalókra felfűzött multi. Köszönöm!

IMG_20180922_122703IMG_20180922_122816
IMG_20180922_122949IMG_20180922_123224
IMG_20180922_124138 
SandorCsaba 2018.09.15 10:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

stikli08 2018.09.06 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy megmutattad! [g:hu 1.5.4]

Kaputyin 2018.09.05 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
Idáig csak vonat ablakból nézegettem a városrész tetszetős tornyocskáit és szelíd lankáit, most végre testközelből is szemügyre vehettem Budafokot, melyhez segítséget nyújtottak a multi, és a közeli rejtések pontjai!

57a4419f709a1d83341774b324316b71ec809a917f962588ad021a7d4d69c63892df85a598e9fe1640718b95108b28139edf60f06ab2c3b0e8ef62ab3c7b4807
41491046c33c2dad16f609812b171e4094473e48cd5610fc92e4bb0d7956575aa4757b04ce2c4e2a516d77e510bea8882c714c24507744428a1b5b801b43d05c
ee75eed4eb3bec0c8b89f8165d7f941aec1133b506f016549354c6f66bf5ddd9[15530] 
Bonbonetti 2018.09.02 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ágica63 2018.07.08 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4] Nagyon tetszett, bár az 5. pontnál nem tudom mi a látnivaló. Ágica

viad 2018.07.07 12:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

breimanne 2018.07.06 14:00 - Megtaláltam
Jó kis multi! Megküzdöttem érte!A gps-em nem fogadta el a koo-t,ezért próbáltam a képek alapján menni! Szerencsém volt, mert megláttam az első szalagkorlátot,s utána a rejtő fejével igyekeztem gondolkodni!Ez a Golgotáig tartott, ott már a rejtő segítségét kértem, hogy segítsen abban, hogy mit keressek, ha már nincs koo-m!S így meglettek a pontok, a találat! Köszönöm!Képek később!

zlosonci 2018.07.02 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

geocat&geodog❤ 2018.07.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Budafoki ládázás 4., befejező állomása volt a multi. Kellemes sétát tettünk az útvonalon, ahol minden koordináta pontosan a helyén volt. Tetszett a rejtés és a látnivalók, köszönjük!

Kiaribua 2018.06.24 15:58 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy megmutattad Budafokot.

hektor11 2018.06.11 16:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mai95 2018.05.26 22:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Egy elmeny volt. [g:hu 1.5.4]

mulder2197 2018.05.10 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

delfin 2018.04.10 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Lustadick123 2018.03.13 20:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Pety&Poty 2018.03.09 16:14 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Kaland ez vagy kálvária?
Legyen talpán, az ember fia.
Hegyet mászik,jelt-vadászik
S a túra végén elmélázik!

adamtoth0412 2018.01.18 18:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Délutáni kutyaséta közben megejtettük ezt a multit. Nagyon jól meg van csinálva, igényesek a ponton lévő elemek is.
A második szalagkorlát rajtam is majdnem kifogott. Nehéz volt odaférni úgy, hogy lássak is és épp ne jöjjön senki.
A többi állomás nagyon könnyen meg lett.

DSC_0512DSC_0519
LionDaddy 2018.01.14 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.39
A reggeli havazás nem tántorított el a mára megtervezett budapesti és környéki ládázástól. És milyen jó, hogy így döntöttünk kectammal!
Remek kis nap volt városi és túrázós ládákkal vegyesen, néhol gyönyörű hóesésben, vizslákkal és kétlábúakkal. :)
9/8. találat

A GCVDSZ-GCKAMV-GCTEFE körtúra után gyorsan végigmentünk a potokon, lőttünk pár fotót és irány GCPFAL.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20180114_11571920180114_120020
20180114_12013720180114_120711
20180114_12071720180114_121058
20180114_121109_00120180114_121222
20180114_12184020180114_122229
GYEZegzug 2017.12.08 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Sosem jártam e vidéken. Kár, hogy a fotóim eltüntek. Köszi szépen a lehetőséget.

emiGrant 2017.12.07 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.07
Amikor utoljára Budafokon ládáztam ez kimaradt a végén. Ma nagy örömmel végigjártuk a pontokat és tényleg, nagyon szép és érdekes helyek vannak Budafokon. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-1-2
-3-4
matyassyd 2017.11.29 17:06 - Megtaláltam
Bár én a szomszédban lakom és viszonylag sűrűn járok Budafokon, mégis sokat adott ez a rejtés. Kellemes keresgélés és séta volt, sötétben is könnyen teljesíthető. Köszönöm!

Ákibard 2017.10.21 17:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Nagyon kellemes séta volt az őszi hulló falevelek között. Vannak nagyon szép helyei Budapestnek, amikről néha nem is tudunk, hiába élünk itt :) Tetszett!
Már a GCJVKT-nél is kiemeltem, hogy nagyon szeretem ezeket a gravírozott jelszóhordozó megoldásokat, itt is megjegyezném. Nekem nagyon tetszett :)

FreEve 2017.10.08 16:12 - Megtaláltam
Rengetegszer jártam már a környéken, de nem tudtam róla, hogy ennyi érdekes helyet rejteknek a kis utcák. Nagyon élvezetes és látványos multi, köszönöm az élményt! :)

Mizo6869 2017.09.30 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Itt születtem Budafokon, ezért ezt választottam 100. megtalálásnak. Köszönjük a rejtést. Mia, Zoli

msi 2017.09.20 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.96
Jó kis séta. Köszönet érte.

mangogyuri 2017.09.02 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.31
A sétánk idején zajlott Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál. Az első pontra rátelepítették a fesztivál egyik fontos helyszínét, de legyőztük az akadályokat.
Köszönjük, nagyon jó útvonal volt!

ErdőCsöndje 2017.08.27 15:15 - Megtaláltam
Nagyon kellemes séta volt. Köszönöm!

blahnakids 2017.08.26 20:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2017.08.19 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

denho 2017.08.05 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.71
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

RékaésAdrián 2017.08.02 21:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Nagyon szuper, igényes városi multi, az egyik kedvencem lett. Kellemes esti sétával jártuk körbe. Köszönjük, hogy megmutattad.

gst76 2017.07.15 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Sian 2017.07.04 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Szép helyek, imádnivaló kis utcák és egy nagyon igényesen kivitelezett multi! Gratulálok a rejtőnek! Példás, hogy milyen nagy a láda "látnivalósűrűsége" -- ahogy az egyik előző megtaláló is írta, néha tényleg több idő volt bepötyögni a koordinátákat, mint odajutni hozzájuk! :) Nagyon tetszett, köszönöm a rejtést!

ÁFÉSZ 2017.06.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megtaláltuk, becsüljük a lokálpatriótákat.

Benics 2017.06.18 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Igazán nagyszerű multi! Gratulálok.

redbird 2017.05.11 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! :)

Gábor és Edit 2017.05.06 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Megtaláltuk. Köszönjük!

VaVi 2017.05.02 17:38 - Megtaláltam
köszi :)

Párduc50 2017.04.26 16:00 - Megtaláltam
Megleltem, és tetszett a kis séta. Köszi!

Csirimojo 2017.04.14 17:01 - Megtaláltam
Tavaszi ládázás. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

martonv 2017.04.03 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Jó volt, köszi. :) Az utolsó szalagkorlátosnál kicsit szívtunk, mert óriási a forgarlom, és keresgéltünk sokat. :) [iGC] [wapon beküldött szöveg]

IMG_0537 
Hermanok 2017.04.02 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Jó kis körséta volt. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

boszorkányok 2017.03.25 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm!

Skalp 2017.03.25 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 4.19
A séta nagyon szép volt, de a jelszóképzés nem tetszett.
Köszi!

 
Szalay-team 2017.03.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Jubileumi kerek 500. ládánk!!! :-) És mindezt úgy, hogy itt lakunk a közelbe, már ősidők óta... :-) Valahogy ezt egy különleges alkalomra tartogattuk, és ez volt az... Szép kis hely, és érdekes, hogy a lépcsősoron most mentünk fel közösen először... Nagyon hangulatos kis hely, érdemes eljönnie mindenkinek. És jó a multi összeállítása, köszönjük szépen az elkészítését, méltó volt az 500. ládánkra! :-)

Vincenzo65 2017.03.19 14:55 - Megtaláltam
Szeretem az ilyen bemutatást. Ha újra visszajövök vasárnap délelőtt lesz, hátha bepillantást nyerhetek a templomokba.

nimka 2017.03.02 13:22 - Megtaláltam
a tavasz első találata. jól megcsinált multi. a kálváriánál először hiányoltam a 14. stációt, de amikor a koordinátát elkezdtem keresni, már meglett :)

lodmaster 2017.02.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszönjük a kellemes sétát.

viktor_w 2017.02.24 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IFanni 2017.02.24 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Molli 2017.02.17 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Köszönöm a rejtést!

KP1965 2017.02.16 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Esti ládázgatós séta Budafokon négy találattal, ez volt a második. Precízen felépített és kivitelezett multi. Olyan közel vannak egymáshoz a pontok, hogy több idő volt a megtalált koordinátákat rögzíteni és bepötyögni, mint eljutni a következőhöz. :)

DFRi 2017.02.10 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megvagy :-)
Köszönjük a lehetőséget!
Mira&Feri
DFRi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Tősgyökeres Budafokiként (Péter Pál utca) ez a multi kötelező volt számunkra. (Amint ránéztem a pontokra, szinte fejből tudtam a helyüket). Ennek ellenére jól esett ez a kis esti Budafoki séta. Gratulálok az ötletesen megtervezett útvonalhoz. Bármikor erre járok lenyűgöz a fantasztikus kilátás! Köszönjük még egyszer, igazán jól esett :-)

dendeocse 2017.02.08 15:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Megvan.

Gorkii 2016.12.03 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

hinia lux 2016.11.19 12:42 - Megtaláltam
Nagyon tetszett. Mintha egy faluban, nem Budapesten sétáltunk volna, és az időjárással is szerencsénk volt. A multi nagyon igényes, az útvonal és a pontok kialakítása is.

Első pontnálStációk parkja
Kálvária keresztjeiKilátás
Szobor télen 
Katka991 2016.10.16 17:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

2016PZ 2016.10.02 19:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam, köszönöm ezt a rejtést , nagyon ügyes volt !
Korábban ebben a kerületben éltem , gyakran jártam erre,
de ez így is újdonság volt számomra. Ez a városrész mindig
tartogat meglepetést .
Gratulálok a színvonalas feladványért , nagyon jó rejtés volt, nem
hagytam abba az eső ellenére sem :)

20161002_17530220161002_175343
20161002_17582120161002_175854
20161002_18005120161002_180316
20161002_180355 
Csomi89 2016.09.18 22:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Izgalmas volt. Köszönöm.

Schlégl 2016.09.16 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos az 5. ponton nem találtam a koo.-t. Köszönöm a rejtő segítséget . Nagyon tetszett amit megmutattál.

joove 2016.09.03 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.53
Sosem szerettem a multikat, de ez akkor is tetszett! Pedig a borfesztivál miatt az első pont körbe volt bástyázva mobilbudikkal, így elég nehéz volt megközelíteni. Sosem jártam még Budafokon, most már látom, hogy hiba volt. Kellemes séta kellemes helyeken. Köszönjük.

mazsolaaa 2016.08.31 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Szuper multiláda, minden percét élveztem! El sem hinnétek, mennyi itt a látnivaló! A szélrózsa minden irányában van valami érdekes: egy szép ívű ablak, egy antik kapu, egy kovácsoltvas kerítés, vagy épp csúcsos tetők, ameddig a szem ellát... Úgy éreztem, hogy minden épület külön ládát érdemelne.

Egyik kedvencem a kálvária: menjetek be feltétlenül BELÜLRE ebbe a csoda-gyűjteménybe, és ámuljatok a kőből, fából alkotott dolgokon!

A séta során két ellentétes cirnyóba is botlottam: az egyik egy teljesen lepusztult telek kerítésén kuporgott, és ellenszenvesen fújt rám, amikor fotózni szerettem volna (úgy nézett ki, mint Garfield...). A másik egy álomszép házikó kerítésének tetejéről hunyorgott le rám békés nyújtózással, és ahogy beszéltem hozzá, elkezdett dorombolni :)

Másik kedvenc állatkám a séta során a szélkakas volt egy érdekes, tornyos ház tetején, ami sokféle szögből, pontról látható az útvonalon. Őt is keressétek a szemetekkel!

A templomUtcai hangulat
KálváriaKálvária
Dorrrromboló cirrrrnyóbal lábbal kelt Garfield
KukurikúúúSzélkakas
SzélkakasSzélkakas
Szélkakas 
gezhorva 2016.08.29 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

weanti 2016.08.27 14:20 - Megtaláltam
Meglett, koszi. \o/

fermate 2016.08.27 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltam. \o/

sogor36 2016.08.26 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.70
Minden pont rendben volt. Szép kis séta, szép kilátással.
Köszi a rejtést.

Galin 2016.08.20 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
A környéken lakunk, de még sose jártuk be ezt a részt!
Köszönjük az érdekes sétautat és az igényes rejtést! :)

BLUEway💙2016! 2016.07.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.32
Igényes kivitelezésű multi. THX!

Pálcsalád 2016.06.20 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Ez volt az első multiládánk, de nagyon tetszett! Kellemeset sétáltunk és nagyon szép volt a kilátás! :)

szimari 2016.06.17 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.95
ok

Mirr&Murr 2016.05.29 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Ritkán adok rejtésre ötöst, de ez csillagos ötös. Jól átgondolt koncepció, nívós kivitelezés. Bravó.

gabortel 2016.05.28 12:04 - Megtaláltam
Egész nap a környéket jártam...

catNcat 2016.05.27 18:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Köszönjük.

Dokes 2016.05.19 18:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Nagyon jó kis multi volt. Köszi a rejtést!

H+W 2016.05.16 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Tetszett, jó kis séta volt. Köszönjük a rejtést!

cs24 2016.05.15 14:08 - Megtaláltam
Megvolt

tothadam86 2016.05.11 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-

ikba88 2016.04.03 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

csabi1955 2016.04.02 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

capacsok 2016.03.19 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Köszönjük ezt a kis sétát, nagyon jó az útvonal. A kilátás is szép volt, láttuk merről jöttünk, és merre tartunk.
Pár méterre található az álomautó múzeum, oda is bementünk, nekünk nagyon tetszett, és megfizethető áron van a belépő.

DSCN3736DSCN3745
Butchman 2016.03.14 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nmaria 2016.01.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

BKCS 2016.01.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük, nagyon jó kis séta volt!

znasz 2016.01.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Köszi a rejtést.

Deti 2015.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Köszi.

gege68 2015.12.26 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Piroskaa1 2015.11.30 22:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Nem gondoltam volna ilyen jól esik egy esti séta, de tetszett a környék. Nagyon régen a közelben laktam, de mégsem jutottam el ide. Köszönöm a rejtést.

nida 2015.10.31 14:20 - Megtaláltam
Bicajjal...két délután...mert rám sötétedett.

zolika87 2015.10.12 18:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Ez a multi láda egy óriási pozitív csalódás számomra. Nem rajongok a virtuálisokért, de ez a "kör", amit bemutattál, gyönyörű volt. Élveztük a haverommal az egész sétát. Köszönöm szépen, hogy megmutattad! :)

Ági&Gabi❤ 2015.10.11 21:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

S&B 2015.10.11 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Már néhány hónapja elindultunk ezen az úton, de a koordinátás pontoknál elakadtunk, mert GPS nélkül szoktuk megkeresni a ládákat. Most laptop a vállra, eső az égből, sebaj...elindultunk a hiányzó pontok megkeresésére. Kiderült, hogy logika alapján a múltkor is jó korlátnál kerestük a 4-es pontot, csak vakok voltunk. Na, most szépen meglett mind. Szép környék, érdemes volt végigsétálni. Eddig ez volt a legnehezebb ládánk.

napisten 2015.10.05 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Miamicryt 2015.10.05 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mozso1 2015.10.04 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Jó kis séta volt, köszönjük. A Golgota még mindig ugyanúgy, sajnos

 
zoli86 2015.09.05 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Köszönjük, kellemes ki séta a budafoki fesztivál közben :)

Sky98 2015.09.03 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos a láda rejtekhelye a viharban rongálódott ezért jó lenne találni neki egy újat.És a jelszó is nehezen olvasható.

[Elutasította: geocaching.hu, 2015.10.16 13:43]

gyetger 2015.09.01 20:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!
A zseblámpát otthon felejtettem, de sikerült így is mindet leolvasni. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

stimi 2015.08.23 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mortanius 2015.08.05 13:01 - Megtaláltam
Jó kis multi. Egy hurkot leírva, szépen visszavezet a kiindulóponthoz!
A 3. pontnál egy olyan jó 10 melós hűsölt éppen, de nem zavartattuk magunkat. Odamentünk, felírtuk a számot, fotóztunk, majd szépen mentünk tovább.
A Golgota sajna továbbra is romokban.
Köszönet a lehetőségért!

Mo-Hó 2015.07.31 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Másodszorra futottam neki, mert évekkel ezelőtt már próbáltam.
Ezúttal minden pont gyorsan meglett. Szépen kivitelezett igényes rejtések voltak. Köszönöm az élményt!

Norbertosz 2015.07.30 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm szépen! :) Könnyű multi, esős időben! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2015.07.12 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Ezt a ládát már néztem egyszer, amikor arra jártam, de akkor még beteg volt.
Vicces hogy itt van a szomszédban, szinte odalátok, mégis ha oda akarok menni már majdnem 20km. Hát igen, közénk áll a Duna.
Tényleg jó kis városi multi, precíz kivitelezéssel, érdekes helyet bemutatva.
Kár, hogy a múltheti vihar után romokban áll a Golgota, de erről nem a rejtő tehet.
Köszönöm a rejtést.

 
L.Gergo 2015.06.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Nagyon jó multi, csak bringával a terep eléggé kemény, úgyhogy tényleg gyalog érdemes nekivágni.

molka 2015.06.23 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Nagyon tetszett még úgy is, hogy kicsit szemerkélt az eső. Különös városrész Budafok, de jópofa a régi-új, a történelmi-modern keveredése. A 2.pontot csak véletlenül találtam meg, felfelé néztem, miközben lent volt. Tetszettek a kilátópontok, viszont az utolsó pont már csak egy korábbi kesser jó szándékának köszönhetően látszik. Köszi a rejtést!

Wilka74 2015.06.02 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Na hát kérem alássan, ilyen egy jó városi multi. A tervezett parkolóban leraktam az autót. A szemközti kisközértben vettem egy félliteres ásványvizet és hajrá. A koordináták pontosan a megadott helyen, jól leolvashatóak kis gravírlapokról. Szép helyeket mutat be a multi, mire feleszméltem már vége is lett. A jelszóképzés bár bonyolultnak tűnik, ha előtted vannak a töredékek megérted. Külön jó pont, hogy az utolsó helyen a szükséges betűk még ki is vannak emelve:) Köszönöm a rejtést!

bonci 2015.05.23 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csiti 2015.05.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Nagyon hangulatos, eső utáni barangolásra kitűnő lehetőség volt. Köszönjük!

Telkess 2015.05.19 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

ellfelek 2015.05.19 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Dabas - Hármashatár-hegy 92 kilométeres biciklitúra negyedik pontja. Régen jártam erre többször is..., jó volt megint a környéken kalandozni. Szép és kulturált környezet volt egész végig. A rejtés a lépcsőknél egy picit megfogott, de egy kis keresgélés után az is meglett.
Köszi a rejtést!

clip 2015.05.10 15:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.64
Régóta szemeztem ezzel a ládával, őszintén szólva kicsit unlmasnak tűnt. De végül egészen érdekes lett, megérte eljönni! Köszi

Vucli és Mucli 2015.05.06 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! Nagyon hangulatos kis séta volt.

b-lint 2015.05.04 16:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Kellemes sétát tettem munka után. Budafokon nem sokszor jártam még, és ez a kis séta nagyon hangulatos volt. Az ötödik pontot nem leletem, bár könnyen lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen. Maga a multi példaértékű kidolgozottságban és követhetőségben, akár télen is.

icarusdes 2015.05.02 18:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Köszönöm a rejtést :) Szép kis körút lett belőle, de ha tudtam volna hogy ennyi macskaköves út van, akkor a montimmal jövök :D [193]

dudipeti 2015.04.28 19:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GeoGirl 2015.03.14 13:56 - Megtaláltam
köszi!

Bagee 2015.03.14 13:56 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Furtyka 2015.03.14 12:22 - Megtaláltam
Köszi. :)

SirCristo 2015.03.14 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtest. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

NPLranger 2015.03.07 12:05 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2015.03.07 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Hangulatossak a zegzugos utcák.
Kösz a ládát.
Üdv:Pistua

Gábor75 2015.02.22 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]
Ismerős helyeken jártam, de azért nem unalmasan. :-) A GPS kicsit megtréfált, mert a kettes pontot nem oda tette ahova kellett volna. Rövid telefonálás után rájöttünk hogy nem jó helyen vagyunk, illetve mégis igen, csak nem jó időben. :-)) Úgyhogy vissza az alappontra és kezdhettük előlről. De onnantól ment minden mint a karikacsapás. Mindenesetre tavaly amikor bekupáztam az akkor beteg láda pontjait érzésre, könnyebb dolgom volt. :-)
Köszönöm a rejtést és a segítséget!

vViktor 2015.02.21 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

stmester 2015.02.20 10:45 - Megtaláltam
minden pont a helyén, jól látszódnak a számok és ez a lényeg
alig lehetett a túlpartra látni olyan nagy volt a szmog a Duna felett

Piás 2015.02.15 14:34 - Megtaláltam
+van! Köszi a rejtést!
Mottó: le a multikkal! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

rianas 2015.02.01 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ha2 2015.01.31 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Jó ki multi. Igazi térképészes.
A kálvária stációinál érdekesek
a kihelyezett,történelmünk egy-egy
eseményéről készült "kiállítás".

Bükkjárók 2015.01.02 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Jó rejtés, kellemes séta Budafokon.

placi75 2014.12.29 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Kellemes séta a hidegben, de legalább szélvédett helyen. Precíz, pontos koordináták a leírásnak megfelelően. De azért sikert egy hiányos fotozással egyik jelszórészt elveszteni, de szerencsére sikerült kikövetkeztetni. Köszönöm a rejtést és a környék bemutatását.

Arjada 2014.12.29 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nagyon szépen ki van dolgozva, mindent meg lehet találni szép rendben. Télen is nagyon élvezhető a rövid túra a Budapest egyik gyöngyszemnél.

Fixis 2014.12.24 12:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Szép helyre jutottam el a láda által. Köszönöm a rejtést!

Horizont 2014.11.15 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Nagyon örülök, hogy mostantól már nem csak leírásokból ismerem Budafok arcát. Hangulatos, sőt romantikus macska(tér)köves utcák, imitt amott csodálatos panoráma. Ja, és valahol itt készülnek a híres borok, és pezsgők! A láda alapgondolata remek, a rejtés technikája igényes. Köszönöm a lehetőséget.

ZoliQua 2014.11.09 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medike75 2014.10.31 15:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam, köszönöm :) Nagyon kellemes séta, nagyon korrekt pontos rejtések, kellemes környezet. Bonyolultnak tűnik első olvasásra, de nagyon egyszerű :)

undu 2014.06.06 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kispeter12 2014.03.22 00:00 - Megtaláltam
Az első ponton a tábla üres, jelszó nem volt, szerintem a táblát nem rég festhették újra. A Rejtő telefonon segített a 2. pontra, de ott sem volt tábla. Majdnem feladtam, de aztán mégis körbesétáltam. Kellemes környék. Kérem a jelszó nélküli elfogadást. Köszönöm.

[Jóváhagyta: povyagi, 2014.03.24 12:50]

 
vighv 2014.03.13 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Hangulatos környék, jó kis multi, köszi!

Motkány 2014.03.09 13:20 - Megtaláltam
:)

Vityka76 2014.03.09 13:20 - Megtaláltam
:)

igelkott 2014.02.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Kellemes körséta ötletes rejtésekkel Budafok zegzugos részein.

 
Strombus 2014.02.15 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
Ez a rövid séta milyen sok érdekeset mutatott! Csak a ládát nem találtuk sehol. Miért nincs?

Péter60 2014.02.15 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Már biztosan több százszor elrobogtam Pestre jövet-menet Budafok mellett.
Jó, hogy most behoztál a rejtéssel erre a jó vonalvezetésű kis sétára.
Kár, hogy igazi láda nincs.

Judith 2014.02.01 16:20 - Megtaláltam
Megcsíptem!

marsoka 2014.01.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Végigjártam a nagyon hangulatos helyeket. A 3. ponttól nem találtam a kis táblácskát, ami pedig könnyen felfedezhető lenne.
Így sajnos hiányos a jelszavam, de fotókkal tudom prezentálni a kellemes sétát. Kérlek, hogy fogadd el a megtalálást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.02.07 20:34]

 
Fadam23 2014.01.20 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Nem épp a legkellemesebb időben kerestem, de így is tetszett. Köszönet.

tau 0470 2014.01.07 10:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Sajnos temetés miatt érkeztem Budafokra, így gondoltam előtte végigjárom a kálváriát. Az első három pont könnyen meglett, ám a 4. ponton valószínű, hogy már csak a kis tábla nyomát láttam. Próbáltam a rejtőt hívni, sajnos eredménytelenül, ezért kérem - ha lehet - a fotók alapján elfogadni a megtalálást! Köszönettel.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.02.07 20:35]

1.2.
3stációk
rovásírásstációk
4. táblahely?5.
Golgota6.
Ravatalozó a temetőben. 
Pajzsika 2013.12.27 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.43
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2013.12.27 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.44
Végre nem csak filccel felírogatott koordináták a pontokon. Igényes munka. Végigjártuk. Köszi.

RobiGergo 2013.12.01 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.54
Nagyos időben kellemes séta egy számomra teljesen ismeretlen szép városrészben. Köszönjük a kessertárs segítségét! És persze a rejtést is!

alcala76 2013.12.01 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Jók a rejtések, szép a környezet. Az 5. pontot egy kesser kolléga segítségével találtuk meg, jelenleg építési területen fekszik, és a lépcsőn sem lehetett lemenni, csak körbemenve. Örülök, hogy sikerült egy kedves kessert megismerni! Remélem, összefutunk még! :)
Köszönjük a rejtéseket!

DenkeT 2013.12.01 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam pár kessertárssal közösen, végigsétáltunk, nagyon tetszett! :) Köszi a rejtést! Az 5. pont még mindig építési terület, de mivel nem volt ott senki, be tudtam mászni, megnézni, nem nagyon para.

Hepur 2013.11.10 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Nagyon tetszett a multi, még az se zavart, hogy nem volt igazi láda benne.

Baby-m 2013.11.01 15:27 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2013.10.01 00:00 - Megtaláltam
A lépcsőt javítják, a 6-os pontot nem lehet megközeliteni. Az építkezés miatt le van zárva. Kérem a fotók alapján a megtalálást jóváhagyni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.11.02 17:39]

Andrys 2013.09.30 11:16 - Megtaláltam
:-)

Murmogoek 2013.09.22 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Nagyon jó kis séta volt, köszönjük a lehetőséget!

Cool 2013.08.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Köszi! Végre egy színvonalasan összedobott multi.

Đorka 2013.08.27 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Gps nélkül kicsit nehéz volt, de meglett. Törtük a fejünket, számoltunk. Nagyon jó multi volt. Köszi :)

RichieRics 2013.08.27 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Kifejezetten élvezetes kis bringázás volt ez, köszönjük a lehetőséget!

ssophie 2013.08.14 09:00 - Megtaláltam
Megvan! :)

anyóca 57 2013.08.01 16:30 - Megtaláltam
Budafok itt bemutatott része nagyon nem nyerte el tetszésem. Piszkosak, gazosak lepusztultak az utcák, terek. Én is találkoztam a szipus társasággal a kis kápolnánál.
Sajnos a Szent Lipót Plébániatemplomot belülről csak egy bejárathoz közeli rácson keresztül lehetett megtekinteni, ahonnan alig látható, pedig a ládaleírás nagyon sokat ígérő volt. (Tudom ez sajnos manapság nem egyedi eset, így lehet csak az értelmetlen rongálásoktól megvédeni a műtárgyakat)
A multi virtuális pontjainak kivitelezése viszont nagyon igényes. Jó minőségű lapocskák, amelyeken jól olvashatók a koordináták és jelszórészletek.

 
Emese&Dezső 2013.07.21 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Piroska18 2013.06.02 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Köszönjük, nagyon igényes multi!

babi99 2013.05.19 15:21 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

paparazzy48 2013.05.15 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
155 km-es bringás tekerés Monorról, a tegnapi 124-es Juharost is érintő bemelegítő csillagtúra után. A GCPro-t és a GCKAMM-ot levadászva, kis kitérőt tettem Szigethalomra, megnézni Mathau kessertársam számomra ismeretlen rezidenciáját. Ha már ott van a GCUSER. A mai nap Mathau-snak ígérkezett, a nevéhez illően igazi kálváriajárós lett!? Volt itt minden: piszkálódós hobó a parkban, morgós kukatulaj és kukások az ismertető táblánál, szipuzós óbégató a kis kápolnánál, nadrágszíj árus erdélyi-etnikum a szalagkorlátnál. Egy közös volt csak bennük az olthatatlan tudásvágy a geocaching iránt (még szerencse, hogy tiszta vírtuális, bár ezt egy kicsit fájlalom is). A nagy hajtásban, a szépségekre, már csak a GCKAMM-tól lenyugodva visszafelé jövet volt szemem. Köszönöm az igényes rejtéseket és az invitálást: Paparazzy48.

Egy kis budafoki ékszerdoboz 
zsolty23 2013.05.04 18:25 - Megtaláltam
Anettx-szel közösen.

Köszönjük!

anettx 2013.05.04 18:25 - Megtaláltam
Köszönjük! nagyon hangulatos helyen megy végig az útvonal!

Ennie 2013.04.29 18:08 - Megtaláltam
Nickyékkel

Nicky&Ati 2013.04.29 18:08 - Megtaláltam
mögvan :D

 
csehipest 2013.04.28 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Mai első találatom. Meg is izzasztott egy kicsit.

geomurr 2013.04.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Vasárnap esti geo-séta alatt begyűjtve, köszi!

pozoli1 2013.04.27 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

mato 2013.04.27 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Vidám hangulatú közös ládázás Pozoli1 és Ancsa társaságában.
Pontról pontra végigjártuk, alaposan megizzadtunk a hőségben, jól esett a séta végén a sarki kisboltban beszerzett hűsítőket kortyolni. :-)

Szerintem a végpont megérdemelt volna egy hagyományos ládát, a kis parkban több lehetőség is kínálja magát. Ettől függetlenül rendkívül profi a kivitelezés, csak gratulálni tudok!

Köszönet a rejtésért!

Látkép a kálvária tetejéről 
picinyuszi64 2013.04.13 14:35 - Megtaláltam
megtaláltam

b_pisti_62 2013.04.13 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Végigsétálva...

flendera 2013.03.10 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Köszi, hogy ezt az oldalát is megismerhettük Budafoknak. Szuper multi!

Plavi 2013.03.10 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Jó kis tekergés volt ezen a hangulatos helyen. Ezt a részét még nem ismertük Budafoknak.

L'Ádiika 2013.03.04 17:30 - Megtaláltam
Nem igazán jártam még Budafokon, pedig szinte mindennap el megyek mellette vonattal. És ezzel a sétával egy szép oldalát ismerhettem meg, azt hiszem.

[Jóváhagyta: povyagi, 2013.03.07 16:14]

 
pejuci 2013.03.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Egy nagyon barátságos multiláda, profi kivitelezésű pontokkal. Köszönjük a rejtést!

szdini 2013.03.02 15:10 - Megtaláltam
Megvan

szdani17 2013.03.02 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

Woodoo 2013.03.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Első tavaszi hétvége, bicajozás és persze geocaching! Köszi a rejtést.

Lili.th 2013.02.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.30
Tartalmas, jó kis séta volt, nagyon tetszett. A tűzzománc-történelem képei között már nem találtuk az 1945-ös, atombombát ábrázolót, de lehet, hogy még több is hiányzik?...

 
Rézangyal77 2013.02.17 13:45 - Megtaláltam
Nagyon szuper kis multi: igényesen kialakětott, könnyen követhetô pontok, igazi kis rejtett gyöngyszemek egy kellemes séta keretében. Gratula és köszönet! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

reweptor 2013.02.08 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

mihoj 2013.01.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Na, ez is egy tök jó multi. Kellett már egy kis séta az újévben és hát ezt a rejtést választottuk most. Érdekes volt, jó volt ismerkedni a hellyel, mert közlekedés során jó-párszor jártunk erre. Izgalmas volt összerakni a jelszórészleteket is, ötletes a rejtés!
Útba ejtettük a GCTORL és GCBfok "rejtéseket" is, persze gyalog. Jó volt feltöltődésnek is a hétköznapok után.
Köszönjük!

h.krisz 2013.01.07 09:27 - Megtaláltam
köszi!jó kis séta volt....

fubenalvo 2013.01.05 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Kicsit túl könnyű volt a láda a sok segítség miatt, de ettől függetlenül egy kellemeset sétáltunk a napsütésben és sok szép helyet láttunk. Köszönjük a rejtést! :)

 
Raczky család 2012.12.31 10:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

ricinus 2012.12.31 00:00 - Megtaláltam
Egy kellemes séta Budafokon, köszi a rejtést.

galk78 2012.12.28 12:15 - Megtaláltam
Budafoki vendégség előtti ládázás. Köszönjük a rejtést!

nmárti 2012.12.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.81
Köszi érdekes volt:)

Roberto Kesser 2012.12.05 17:50 - Megtaláltam
jó kis multi megmutatta a környéket - nekem másfélszer is mert eltűntek a fényképek a gépemből félúton...
köszönöm a rejtést,

jaky 2012.12.01 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltuk Katával, Vikivel, Bettivel és Ivettel. Köszönjük a rejtést!

bgyuro 2012.11.25 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Remek multi.

kópé1993 2012.11.25 10:52 - Megtaláltam
Megvan köszi! Jó kis multi volt! A pontok adták magukat!

markovicsa 2012.10.20 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
com-os ládázás közben egy 6 pontos hu-s multi.

aniko77, markovicsa

Anikó77 2012.10.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk!
Köszi a lehetőséget!

Anikó77, markovicsa

HRita 2012.10.17 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Jahno 2012.10.16 18:30 - Megtaláltam
Először nem is figyeltük, hogy multiláda, közelben a fantasynak estünk neki, ez is szembejött. Köszi, teljesen jó ötlet volt még így este is.

Első koordonátától nem messze érdemes a sarki cukiban süteményt enni, nagyon finom, nyáron ugyanitt a fagyi/limonádé is jól fog jönni.

Köszi, kis kihagyás után újraládázom.

Vége felé egy lépcső 
Gyeta 2012.09.29 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.80
Igazi profi rejtés, kellemes séta a város általunk kevéssé ismert részén.
Köszönjük a rejtést!

ndavid42 2012.09.29 17:44 - Megtaláltam
[:498:]
Megvan, jó kis multi volt, tetszett! :)

columbo 2012.09.16 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
Köszönjük!

antipresent 2012.09.06 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.59
Megtaláltuk mindegyik pontot, a leírástól eltérnek,mert ezek mindegyike virtuális pont.

kupec 2012.09.05 18:10 - Megtaláltam
Séta sz esőben.

versegizoli 2012.08.19 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megvan.
Kellemes séta, kiváló időben lányommal. Köszönöm a rejtést. :)

Pala.G 2012.08.10 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

fuzbal 2012.07.31 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
[wapon beküldött szöveg]
köszi a rejtést!

vittorio 2012.07.25 20:31 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Secc 2012.07.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Látványos multi ,nagyon jól kivitelezve, minden egyértelmű.Köszi!

gutaki 2012.07.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Másodszori nekifutásra sikerült a párommal végigjárni! Tényleg kálvária járás volt, a szó mindkét értelmében. Először gyalog, de idő hiányában félbe kellett hagyni a hosszúra nyúlt sétát. Másodszor autóval próbálkoztunk, de hamar rájöttünk, hogy valami nem stimmel. Kiderült ugyanis, hogy a hármas és a négyes pontok koordinátáit hibásan vittem be a GPS-be, így egy kicsit kibővítettük a sétát. :) De a végén minden megoldódott, és így már tetszett is az útvonal.
Köszönjük a lehetőséget!

 
gizus 2012.07.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Tetszett, köszönjük!

Atis87 2012.06.14 13:31 - Megtaláltam
Jó kis séta volt, szép helyszínek :)

kectam 2012.05.17 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Kis barangolás Budafokon. Remekül kivitelezett multi, szinte sajnáltam, hogy vége lett :)
Köszönöm a rejtést

graffz 2012.05.15 14:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Kösz. [g:hu 1.4.11] Nagyon profin kivitelezett dolog :-)

gusty 2012.05.12 11:20 - Megtaláltam
Ok

dienespeter 2012.05.10 17:00 - Megtaláltam
köszi.

Isfer 2012.05.06 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltam

 
Liberty 2012.05.06 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
2/2. Budafoki ládatúra.

A multi pontjaival megismerhettük Budafok jelentősebb látnivalóit. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

XXII. kerület címere
picuresnagyur 2012.04.25 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
köszi :) tényleg igényes és időtálló..

Vegyi-Gyümi 2012.04.22 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Első igaz multim, tetszett, köszönöm!

on4avm 2012.04.17 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Sikeresen korbejartuk es megtalaltunk minden reszletet koszi Thomas es Marianne

BuGya 2012.04.13 17:10 - Megtaláltam
Dél-budai ládázás nem-csak-gyalog, 3/8. ládánk.

ltsoma 2012.03.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönöm ezt a kis utat, érdekes környék és a kilátás sem utolsó . Nagyon igényesen lettek megcsinálva a feliratok.

picihopi 2012.03.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon szuper volt a kirándulás. Mi megkerestük a hegyen azt a kápolnának tűnő valamit. Kiderült, hogy az a Törley Mauzóleum... megérne egy ládát. :) Bámulatos volt, főleg a mellette fekvő "házikó".

-Mike- 2012.03.23 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Kellemes munka utáni tekerés a környéken. Átjöttünk a Lágymányosi hidon meg a Kopaszi gáton és már itt is voltunk!
Már jártam erre más ládák ügyében. Most erre is sor került. Szinte sajnálom, hogy elfogytak a környékbeli ládák!
Köszi a rejtést!

KálváriaÚton
OroszlánLátkép
Taki- 2012.03.23 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Köszi!

Glac 2012.03.23 09:56 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

fcsaba 2012.03.20 21:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.73
Igényesen felépített multi; csupa virtuális pontok esetén szerintem most adok először ötöst a rejtésre. Számomra ez az igazi városi multi! Nem túl hosszú, de sokat mutat, nincs állandóan eltűnő mikroláda, és nem kell kilométereket gyalogolni, hogy a dzsindzsásban megkeressük a végládát, melynek semmi köze az eredeti látnivalóhoz. Nagyon örülnék, ha a városi multik ebbe az irányba mozdulnának el, és nem erőltetnénk a kötelező záró ládát.

Útban az első pont felé elhaladtam két pont mellett is; az egyiknél gondoltam is, hogy része lesz a sétának.

Élmény volt; nagyon szépen köszönöm a rejtést!

SzabEdAn 2012.03.18 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2012.03.18 00:00 - Megtaláltam
Köszi

pakot 2012.03.17 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
megvan

M_ákos 2012.03.10 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltuk!
Köszönjük az igényes rejtést!

Cerberus 2012.03.04 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

 
HZsoti 2012.03.04 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.15
Kellemes séta volt, köszönjük

jager250372 2012.02.26 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Gondosan megszerkesztett multi, kár hogy csupa virtuális pont. De azért köszönjük, így is tetszett...

salty 2012.02.26 14:50 - Megtaláltam
Megvan! :)

becko 2012.02.26 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
A Törley mauzóleummal kombinálva.
Jól tervezett multi egy látnivalókban bővelkedő helyen.

kleinm 2012.02.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Kellemeset sétáltunk a szép időben és szép helyeken, és a végén még egy finom sütit is ettünk a téren a cukrászdában.

*Vica* 2012.02.11 11:55 - Megtaláltam
A multik nem a barátaim, de ez kellemes volt. Közeli jó rejtések, kellemes sétával abszolválható. A jelszófejtegetésnek szintén nem örültem.... de kibírtam. :-)

 
hitamas 2012.02.01 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
:)

walky 2012.01.14 16:33 - Megtaláltam
köszönöm!

joco12589 2012.01.12 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Szep kornyek. Konnyü seta szep tavaszias napod idoben.

joco64 2012.01.12 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Köszönöm.

kétbakancsos 2012.01.11 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Már többször jártunk Budafokon, de ma újabb szép részeket fedeztünk fel. A körút végén a Savoya téri cukrászdában finom franciakrémessel zártuk a kellemes sétát. Köszönjük a rejtést.

Szent Lipót templomTörley kastély
Magyarország történelme_1Magyarország történelme_2
Szemán 2012.01.07 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Köazönjük!

Palack & Mano 2011.12.31 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.95
2 hónapja költöztünk a kerületbe, így most lehetőségünk nyílt kisebb részét megismerni.

 
vasony 2011.12.30 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kicsit rövidnek találtuk a kört. Végre egy multi ahol még értelme is van az összerakosgatós jelszónak.

Zefir 2011.12.27 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Megtaláltuk Dixi-vel kütyü nélkül, csak a leírásra támaszkodva. Bár a fémdobozt nem találtuk, de a jelszót ki tudtuk következtetni. Köszönjük, a vége felé ránk sötétedett, nagyon szép volt a karácsonyi Budafok. :)

Riki-Smidi 2011.12.26 14:30 - Megtaláltam
Köszönjük. Kellemes karácsonyi sèta volt a sok evès utá

Dandaki 2011.12.11 16:00 - Megtaláltam
Igazán igényes multi. Csak gratulálni tudok a rejtőknek (Povyagi & Mathau) a precíz táblakihelyezésért.

zsuzsóka 2011.12.11 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Megtaláltuk. Szuper volt, a hűvöskés idő ellenére is.

Marpad 2011.11.06 15:07 - Megtaláltam
Nagyon ötletes és profi multi. Őszi családi séta keretében körbejártuk, igazi "kisvárosi" hangulata van a környéknek. Köszönjük.

Lucypapa 2011.11.04 12:43 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Szuper multi!

Biobori 2011.11.04 08:57 - Megtaláltam
:-) Később képeket is töltök fel.

rkertesz 2011.11.03 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Szép helyeken kalauzolt végig.
(Bringával egy hosszabb ládázás egyik állomása...)

Hátramenés 2011.10.31 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Töcsmi úrral közösen jártuk végig az útvonalat. Köszönjük, nagyon szép multi, igazán kellemes séta volt ezen a szép őszi napon.

tgb 2011.10.24 21:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.47
Megtaláltam!
A multi negyedik és ötödik pontjától nagyon szép az éjszakai Budapest látképe

winteam 2011.10.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megvan köszönjük és gratula az összerakáshoz, profi az útvonal és a kivitelezés, régi házak dohos utcák a hegyen, szép kilátás, igazi budafoki túra. Még egy október végi fagyi is beugrott a sarki cukrászdában lenn.

4:10 PMballagunk felfelé
régi házak közötta tetőn
10% és csúszóski jár erre?
zeus 2011.10.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
professzionálisan kivitelezett városi multi, köszönöm!

Szöszke15 2011.10.12 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Megvan!

baranyaifiú 2011.10.12 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
OK!

tmolli 2011.10.12 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszönöm!

komeszka 2011.09.24 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Nagyszerű volt! Én itt Budafokon nőttem fel és nagy öröm volt nekem, hogy ismerős környezetben "nyomozhattam"! Köszönöm az élményt!

SünVeedee 2011.09.24 13:15 - Megtaláltam
Köszönjük a sétát, nagyon kellemes hangulatú volt a bemutatott út!

bazinga team 2011.09.24 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
megvan. köszönöm a rejtést. nagyon jó kis multi volt, jól esett a bringás kaptató :) gergő [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Topolya 2011.09.20 18:30 - Megtaláltam
Kicsit belegabajodtam a multiba, de kaptam a rejtőtől egy kis segítséget és így már összejött... Köszönöm a lehetőséget!

barathg 2011.09.03 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
borfesztivál előtti keresgélés bringával

mazsola069 2011.09.03 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Uszoda utáni ládázás, mai nap első és egyben utolsó ládája is.Szépen kivitelezett pontok,igényes rejtések.Köszi a rejtést.

álomfogók 2011.08.21 11:25 - Megtaláltam
Szétnéztünk egy kissé Dél-Budán és -Pesten (meg egy kicsit tovább is).

prodg 2011.08.19 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Csendes kis város rész. Olyan nosztalgikus hangulata van. Az utcákon a meleg miatt senki, kivétel a templom környékén sziesztázó hontalanok.

GCPro_20110819121309.jpg 
steve3627 2011.08.18 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Megtaláltuk!
Steve3627 és Katona Andris

holczman 2011.08.13 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam

Ronin 2011.08.07 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Budapest-szelvény szürkítés 6/6.
Kellemes séta volt és a végén még a jelszó is összeállt. Köszönet a rejtésért!

 
szepzsuzsi 2011.08.05 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
Helyi idegenvezetéssel jártuk végig a pontokat. Tetszett, köszönjük szépen!
szepzsuzsi, Ágnes, Gabi, Gábor

cseta 2011.07.30 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Kellemes séta, eddig nem látott helyeken, a kastély nagyon tetszett, kár hogy elég gyatra állapotban van, a kilátás már kevésbé...
Köszönjük!

qtya 2011.07.27 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszönjük !

OsiOsi 2011.07.27 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.78
ok

CSS Team 2011.07.24 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

artissimo 2011.07.09 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Bár nem kedvelem a virtuális rejtéseket ez a multi szimpatikus volt és szép helyekre vezetett el.

szirom 2011.07.09 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
ez a kálvária is nagyon tetszett - különösen a tűzzománcok a kálvária mentén
jó volt a hangulatos utcácskákban sétálni, teljesen olyan volt, mintha Szentendrén jártunk volna - köszi a rejtést!

sétatűzzománc
tűzzománckilátás:)
Mercenary 2011.07.01 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 3.85
Korrekt multi! Az utolsó ponton egy kicsit nehezen volt olvasható a jelszó részlet, de ettől függetlenül nagyon tetszett a kivitelezés.

pliptai 2011.06.20 18:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Nagyon jó kis multi! Köszönet a rejtésért!

gyusz_58 2011.06.19 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Nagyon tuti kis lokálpatrióta multi:)
Köszönjük a rejtést

#1#2
Anita&Gabi 2011.06.18 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Tökéletes multi, szépen kivitelezve.

nagyi11 2011.06.10 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltuk! Nagyon igényesen összerakott multi, szép helyeken visz végig, és a kilátás sem semmi!

 
csizmás kandúr 2011.06.08 11:30 - Megtaláltam
OK

Sheilacsaj 2011.06.08 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Tetszett az útvonal, szép helyekre vitt, csak sajnos esett az eső. Érdekes, hogy erre nincs semmi, ami a vizet elvezetné, csak folyik az út közepén. Nagyon csendes környék, olyan érzésem volt, mintha egy faluban járnék.
A 4. pontot nehezen találtuk meg.
Köszi a rejtést!

8Rita8 2011.06.05 00:00 - Megtaláltam
Köszi!!!

Goblin 2011.06.05 00:00 - Megtaláltam
Köszi!!!

Christinel 2011.06.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Jó kis városi multi, tetszett minden pontja. Nekem kicsit olyan volt, mintha nem is Budapesten járnék.

Fürkészek 2011.05.21 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Gratulálunk! Remek virtuális multi. Köszönjük a történelmi bemutatót és a lehetőséget!

Priaxis 2011.05.14 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Megvan! Mese később!

Edécske 2011.05.14 18:00 - Megtaláltam
Megvan!

MaTamas 2011.05.11 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.44
Igényesen kivitelezett, egyértelmű pontok.
A jövőbeni megtalálóknak azt javaslom, hogy a három budafoki láda felkeresésekor ezzel kezdjenek, a másik két 'ládát' kis kitérőkkel a multi bejárása közben be lehet iktatni.

congo 2011.04.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.23
Ha már itt lakunk felkerestük az első multi "ládánkat". Egyértelműek a pontok, csak a gyerekek hiányolták a ládát. Megúsztuk eső nélkül.

Csg12 2011.04.20 17:30 - Megtaláltam
Gyönyörű tavaszi napon 4 .com-os és 9 .hu-s ládát vadásztam le bicajjal. Nagyon kellemes séta, szép helyen. Köszönet az igényes rejtésekért!

kicsiogre 2011.04.11 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megvan!

Aleph & Rita 2011.04.05 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Klasszul kivitelezett kis multi, csak kár hogy nincs hozzá doboz! Sebaj, ma úgyis virtuális napot tartottunk szinte! Köszönjük!

rendeki 2011.04.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Profi rejtés, kellemes szombat délutáni séta. Nagyon élvezte az egész család.

Pimpi69 2011.03.29 08:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést,igényesen kidolgozott multi volt.

mesnorb 2011.03.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Jó kis multi. Érdekes az útvonal. Köszi. MesNorb.

norko 2011.03.26 13:01 - Megtaláltam
Hát ezt jól körbejártuk, elölről, hátulról.

esztelneki 2011.03.26 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Világos, egyértelmű, nem túlbonyolított remek multi. Kerékpárral megküzdöttem a lejtővel. Köszönöm !

racz.tibi 2011.03.22 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Kéztörés miatti kényszer szabadságom miatt végre volt időm sétálni egyet. Köszönöm a rejtést, nagyon szép ez a városrész!

saszako 2011.03.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Hajrá Budafok!!!

begeba 2011.03.13 18:01 - Megtaláltam
Belefért a mába ez az utolsó multi is. Bár a szó szoros értelmében vesenyt futottam az iPhone battery indicator-ával. Klassz helyszínek, profi kidolgozás. Bár a borús sötétedésben egyre nehezebb volt a vékony karakterekkel írt pozíciók elolvasása. Az egykarakteres ponton például komoly kétségeim támadtak. De mivel a jelszó végül értelmes szót kellett alkosson, gondoltam előbb utóbb kitisztul az ambiguity. A kastély udvara már csak azért is egzotikus, mert gondolom ott most teljesen standard lakók, és nem az udvarház korábbi "alkalmazottjai" élnek. Előtte a gödörszerű völgybe zsúfolt házikók pedig rímeltek a korábban látott barlanglakásokra. Még ruha is száradt a szűk és sötét udvarokon, tehát bármily szomorú, de élnek ott ma is. A kis kápolna igazi gyöngyszem. A kilátás a hídról és a lefelé vezető lépcsős sétány igazán megkapó. Az utolsó szobornál már egyszámjegyű volt a battery. Jelszórészlet rakosgatás, és még bírta a 3G, hogy eljuttasuk a jelszót a helyére. Mára ennyi (13).

tádé 2011.03.13 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Egyáltalán nem ismertük ezt a városrészt, de a multiláda, mint virtuális idegenvezető remekül végigkalauzolt bennünket.
Köszönet a Rejtőnek! Kicsi Gesztenye és Tádé

 
bcs723 2011.03.05 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Mini ládatúra utolsó állomása. Nagyon jó kis séta volt ebben a szép kora tavaszi időben. Bátran nekivágtunk babakocsival és végig is sétáltunk.

1. pontA tolóerő segítségével felfelé
A zacskós szobor 
Lukács Imre 2011.02.27 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Kerékpáros vasárnapi találat Hajnival.
Köszönjük a sétára invitálást Budafokon
Nagyon igényes és a keresőket megtisztelő gondos munkával kialakított táblácskák.
Tőlünk csillagos ötöst kapott Povyagi&Mathau.

Lukacsimre,Hajni és a Geomobilok 
psvekker 2011.02.26 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Kellemes délutáni séta a gyerekekkel. Mindent megtaláltunk azonnal, nem keresgéltük öket. Köszi.

 
HoXoN 2011.02.26 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Remek túra volt!

coocos 2011.02.26 00:00 - Megtaláltam
meglett

maizo 2011.02.06 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Nagyon jó volt ez a kis körséta! Gyakran járunk erre, de most új helyeket láttunk, szép lépcsősorokat, jó kilátás nyílt az egész környékre.
Köszönjük szépen!

TreffB 2011.02.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Kellemes hangulatú séta, igazán kiváló rejtésekkel.
Köszönöm, hogy megmutattad Budafoknak ezt az arcát!

Pomisa 2011.01.30 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Nagyon ötletesek a rejtések!

osvathek 2011.01.29 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
Szép napos időben egy jót sétáltunk a gyerekekkel.

Rókacsapda 2011.01.28 10:48 - Megtaláltam
Megvan.

Viktor&Detti 2011.01.22 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Megvan.

otisz21 2011.01.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Megvan, köszi! Igényes, jól kivitelezett multi, pontos koordinátákkal.

 
bgjozsa 2011.01.16 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Kellemes séta, szép helyek, igényes rejtés.

kivi75 2011.01.16 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Kis délutáni séta a szép időben. Évek óta lakunk a közelben, de még így is találtunk eddig ismeretlen helyet. Jó kis multi. :-)

Piszke & kivi75

Tóni&Beus 2011.01.16 14:23 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Igényes, időtálló rejtések, köszönet az alaposságért!

 
Szabó Család 2011.01.15 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.00
Kellemes séta a jó időben. Jók a pontok. Köszönjük.

pipu 2011.01.10 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Sotet volt, kod volt, de tetszett.

Városi Chilly csapat 2010.12.30 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam!
A geoszilveszter 2010 rendezvényről hazafelé mentet még túráztam egyet. Szép helyekre vitt el a láda. Tetszett ez a multi. Köszönöm hogy megmutattad.

19izsi73 2010.12.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.99
Geoszilveszter idején kedves rejtő barátunkkal kerestük fel ezt a multit.
Igen ritkán járok erre, így jól esett a környékről kapott információ. Sajnálom, hogy a láda nem túl hosszú életű erre, de a sok látnivaló kárpótolt mindenért!

erchegyia 2010.12.30 12:43 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

Ancs 2010.12.24 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Karácsonyi ebéd előtti séta keretében levadászva. Remek multi, szép helyek, de itt-ott sajnos szemetes a környezet. Köszi

 
Paplacs 2010.12.22 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Nagyon tetszett a multi, amit mutatni akart és maga a kivitelezés is. Igényes megoldás, nem az alkoholos filccel odafirkantott felratokat kell vaksizni.

szollosi73 2010.12.18 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltuk!
Nagyon tetszett ez a multi, a pontok teljesen egyértelműek, nagyon jól kivitelezett! Nem lekopott feliratokat kell böngészni, silabizálgatni, hanem klassz kis táblákkal oldotta meg ezt a rejtő. Gratula!
Scele virtuális ládáinál találkoztunk hasonlóval, azok is nagyon tetszettek!
A séta kellemes volt, szakadó hóesésben is.
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

 
Atmosz&Zozmosz 2010.12.12 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Megvan :-) Jól kitalált multi, Nekem tetszett! Köszönöm!

geooszi 2010.11.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Nagyon kellemes környezetet, utcákat, tereket találtam ott. Köszi!

Jack Pot 2010.11.20 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.75
Kerestük a hagyományos ládát (1H+5V), de ez itt 6V. A szalagkorlátos rész sötétben egy kissé zűrös -ha akarom életveszélyes-, egyik oldalról szakadék, a másik oldalon az autók centikre húznak el - kaland az élet. Budafokot és a helyek többségét is ismertük de más volt így összefűzve. Ami némi meglepetést okozott -eddig nem tűnt fel-, hogy mennyi rossz arc mászkál csapatokban erre. (Lehet, hogy csak rosszkor jöttünk.) Köszönjük.

gsy 2010.11.15 13:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Kellemesen elfáradtam! =) Igényes multi! A környék tetszett! Köszi a rejtést!

zahako 2010.11.14 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Köszi, jó móka volt!

CzPeet 2010.10.31 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.68
Nagyon szuper multi!
Sétálás közben az igazi ősz vége / tél eleje illat volt a levegőben... sok házban tüzeltek fával, és így folyamatosan jöttek elő gyerekkoromból a kellemes emlékek...

Sajnos a környezet (nekem) annyira nem tetszett... ilyen időtájt a 4es ponton a szalagkorlátnál nagyon veszélyes volt a keresés, mert az autósoknak is szűk helyük van, egymás mellett alig férnek el, és emiatt nem kis sebességgel mennek el az ember mellett...
A másik észrevétel (de erről a rejtő persze nem tehet), az a helyi bandák... Sok helyen nincs, vagy foghíjas a közvilágítás, és volt h zsebre kellett tennem a GPS-t, mert kicsit féltettem a helyi erők miatt...
De ez Bp...

Viszont kárpótlásul láttam élőhalottakat a 33as buszon hazafelé :)

minimal 2010.10.29 00:00 - Megtaláltam
jó kis séta volt.

red6t6 2010.10.27 08:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést! Itt éltem majd tíz évet, úgyhogy ismerem jól a környéket.

Miley98 2010.10.22 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.03
Kár hogy már nincs a multinak valódi ládája,mert nagyon jól összerakott és érdekes volt.
A 4-es ponton ne mászkálj feleslegesen az úttesten,mert a tűzcsapnál van a megoldás.

Köszönöm

 
police107 2010.10.22 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Jó kis séta volt.Köszönöm.

Farfalla 2010.10.17 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
A láda felkutatása kicsit hosszabbra sikeredett, mint amire számítottunk, mivel érkezés után Párom véletlenül bezárta a kocsiba a kocsikulcsot, a pótkulcs pedig ugye a lakásban volt, aminek a kulcsa.. nem találjátok ki.. igeen a kocsiban maradt. A többit most nem részletezem.. a lényeg, hogy most már itthon vagyunk és kocsival jöttünk haza ;)

esgott 2010.10.16 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Nagyon szép helyekre visz el a multi, köszönjük a rejtést!

ZizAti 2010.10.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
egyszerűen szuper és szórakoztató.

mSac 2010.10.07 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
comment később, most a felhasználó zh-ra készül :)
Drukkoljatok Neki!

Farfalla

JAck:66: 2010.10.07 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.72
Virtuális pont.

Besüboboja 2010.09.25 13:28 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Hinter 2010.09.17 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Szép környék. Jól összeállított multi. Köszi

Bärlin 2010.09.13 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Szuper láda, nagyon tetszett. Biciklivel végigtekertem. Ügyes összeállítás.

aDoc 2010.09.11 18:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Esőzések és fogadalmak közben két részletben. Gratula!

Sacelláry(Törley após)-kastély
jbako 2010.08.29 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Igényes multi, érdemes végigjárni és többet tudni a hely történelméről.

a-beatrix 2010.08.29 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.27
Az ötödik pont sajnos hiányzik. A GPS nekünk kicsit odébb mutatta, de a környezet adta magát, hol kell keresnünk. Ott viszont már csak a ragasztószalag volt ..., mi viszont nem hagytuk magunkat, így inkább kitaláltuk a jelszót, mintsem hogy feladjuk :-))) Bár az utolsó ponthoz sajnos nem jutottunk el, azért így is szép volt, köszönjük!
Külön dícséret az igényesen megadott koordinátákért.

Második pont a harmadiktól fényképezve.A negyedik pont.
Szintén a negyedik pont 
zXxB5 2010.08.28 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.64
Az 5. pontnál leesve találtam a felíratot. A helye látszik, de visszatenni nem tudtam csak a doboz tetejére. Remélem nem vész el, míg valaki nem visz ragasztót (fémhez).

efery 2010.08.21 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Mai 7/2 gyalog!
(GCBUMM-GCPRO-GCBFOK-GCTORL-GCKEKT-GCBIKA-GCMET4)
Legelőször is: nagyon köszönöm a Rejtő munkáját! Precíz koordináták, Colorado 1 m-en belül talált rá az összes pontra! A koordináták és jelszórészletek még az én +6 dioptriámmal is tökéletesen olvashatóak! Legnehezebben az utolsó jelszórészlethez jutottam, de ez nem a rejtés, hanem a szemem hibája :-)! Nagyon kellemes séta, a kálvária tetjéről gyönyörű panoráma. Ami különösen tetszett: a multi vége szinte a kezdőpontba visz. Ötletes megvalósítás!

Én erről jöttemIndulás...
A Czuba-Durozier-kastélyItt is kapsz valamit
Az egyik stációHáttérben a Czuba-kastély
Az utolsó stációPanoráma
Szemben az én fatornyos kis hazámAz utolsó pont
cinkapanka 2010.08.20 14:00 - Megtaláltam
:)

Balmandi 2010.08.16 17:30 - Megtaláltam
Kellemes séta volt! Köszönjük! Balmandi

ranoemi 2010.08.16 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Köszönjük a szép sétát !

halaszkiraly 2010.08.16 14:45 - Megtaláltam
köszi! [wapon beküldött szöveg]

pegasus_mv 2010.08.14 09:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.01
Mértéktartóan összeállított multi. Gratulálok. Sok hónapi kimaradás után végre meglett.

hercule&jane 2010.08.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Nagyon tetszettek a rejtéshelyek, kulturált, gondozott virtuláda:) Igazi nyomozós összeállítás, főleg, hogy a szalagkorlátos pont előtt "andrea" (gps-ünk:))bemondta az unalmast. Aztán szerencsére megsajnált minket, és észhez tért.
Jó volt kicsit nosztalgiázni Budafokon, a megboldogult általános iskolai éveket felidézve:)

Bryan 2010.08.13 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam!

A láda leírásában található következő mezőt érdemes lenne frissíteni:
"Geoláda típusa: Multi geoláda (1H+5V)", mivel hagyományos ládát már nem tartalmaz.

Köszönöm a rejtést, nagyon szép részét mutatja meg ennek a városrésznek!

Kerékpáros kupa: 30,39 km

Elmaradhatatlan "Társam" 
szadi&agi 2010.08.08 20:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Kösz a rejtést!

Dolex 2010.08.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Megtaláltam! Nagyon tetszett a multi.

Robin13 2010.08.01 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönet a rejtőnek, hogy Budafok rejtett szép kincseit megismerhettem. Bringás keresés volt, gyönyörű időben (egy kis felfelé tólással egybekötve). Két jelszó részletet rosszul írtam fel, de végül sikerült a helyes szót "megalkotni". Az egyik pont a GCTORL közelében van így érdemes azt is felkeresni.

Puzzle Apartman Gyula 2010.07.30 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
5,5 napos geo-maraton keretén belül. Nagyon tetszett ez az esti levezető séta (Annak ellenére, hogy nem szeretjük az olyan multikat, melynek nem látjuk minden pontját. Most azonban ráértünk.). Közben útbaejtettük a Törley mauzóleumot is.
A jelszó is mosolyogtató volt. A séta közben megint eszünkbe villant, hogy a régi rendszerben felújításon inkább rombolást értettek. (Mondhatom úgyis, hogy elszürkítést.) Ez azonban megint a rejtőn túlmutató dolog. Amit megmutattatok az nagyon jó volt. Köszönjük!

Emerich63 2010.07.11 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Kánikulában is könnyen körbejárható a multi, korrekt a leírás, alapos a webes megjelenítés. Köszönjük a rejtést!

Rossz a kedv a nagy melegben???... á dehogy!!!
Stimm 2010.07.04 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Nagyon szép, hangulatos helyekre vitt el. Nem tartottam be ugyan a rejtő ajánlását a gyalogos keresésre - kerékpáros találat volt, de a lépcső kivételével tartottam az útvonalat. Így is nagyon kellemes volt.

mogyorócska 2010.07.03 23:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megvan!
A koordináták megadása precíz volt.
Szép környezet és a kilátás, igényesen kidolgozott útvonal.
Ezt a multit élmény volt keresni!
Köszönjük!
Mogyorócska, Lívi és Yorki Roli

 
mucik 2010.06.27 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Jó kis láda. A kilencedik hónap utolsó találata!
Mucik

zalajaro 2010.06.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
IGÉNYES MULTI.SZÉP PANORÁMA.
Nem véletlen hogy100.megtalálásomnak választottam.
Köszönet a REJTŐKNEK ezéert a szép sétáért!!!

alecar 2010.06.10 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Jó kis séta volt, szép kilátással Csepelre. Köszi!

lczandris 2010.06.08 19:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Levadásztuk Petrával! Remek kivitelezésű multi! Köszönjük a rejtést

cav004 2010.06.08 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Szép kis multi, utána jól megérdemelt olasz fagyival jutalmaztuk magunkat, útban a barlanglakások felé.

MikiCache 2010.05.29 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.02
Kedves környék, jó séta. Sajnos itt-ott nagyon szemetes, de tudom, ez nem a rejtő hibája.
Miki és Anikó

edgar 2010.05.28 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Mai "ládadélutánom" 4. darabja. Igényes, jól felépített kis multi, jól olvasható, idö(járás)álló jelszórészletekkel és koordinátákkal, kellemes környezetben. Gratulálok a rejtőnek!

Halász család 2010.05.24 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszönjük az igényes rejtést.

erbeo 2010.05.23 13:50 - Megtaláltam
Mai kiruccanásunkat a BKV és a Volán közreműködésével abszolveáltuk. Ismét konstatálhattuk, hogy a menetrendek nagyon nincsenek összehangolva.
Ezt a multit nemsokkal a megjelenés után már végigjártam ier-rel, ezúttal azonban saját jogon is megvan a találat. Kellemes a környék, a szélkakas meg még mindig tetszik. Majdnem olyan, mint a bélyegzőmön lévő :)

Aszilva 2010.05.22 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönöm szépen a rejtést! Kerékpáros kálváriajárás.

 
VHA 2010.05.22 09:45 - Megtaláltam
Balázzsal tett ládatúránk 2. pontja. Szép, csendes, nyugalmas környék.

kismaczu 2010.05.09 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Igényesen összeállított látnivalók,és karbantartott pontok.

CacheFinder 2010.05.08 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Kitűnő séta volt, amellyel percre pontosan délben végeztünk.
A koordináták fizikai kialakítása igényes.
Jó volt a kilátás "fatornyos falumra" Csepelre.
Köszönjük a lehetőséget!

lacc 2010.05.08 09:14 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 10.5km
Laci

Lehetetlen 2010.05.07 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.89
Kis esti csavargás...Köszi

kmiksa 2010.05.05 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Megvan:-)
Köszi a rejtést.

 
nagyfliszi 2010.05.03 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Nagyon tetszett, jól felépített rejtés. A 4. pont szerintünk elég veszélyes az autók miatt, az út másik oldalán is akadna alkalmas hely. Hangulatos séta volt, szívesen folytattuk volna.
Köszönjük a rejtést.

carmin 2010.05.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Családi kirándulással ünnepeltünk. Tetszett a séta, különösen a kálvária felé vezető út és a kilátás.

kobcikrajci 2010.04.25 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
Hangulatos környezetben könnyű vasárnap délutáni barangolás GeoLelével kiegészülve!

benger 2010.04.24 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Köszönjük, első multiladánk!

alfabootis 2010.04.22 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Mi egy kicsit hiányoltunk egy igazi ládát, mert az egész multi igényes, jól megszerkesztett, de az még kicsit hiányzik.

Attolico 2010.04.18 19:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Esti séta, gyönyörű panoráma. Köszönjük!

hodoaat 2010.04.18 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Szuper séta volt! :)
Csak az sajnáltuk, hogy nem volt hagyományos pontja. :(
Köszönjük!

Kini 2010.04.18 18:45 - Megtaláltam
Másodszori nekifutásra, 1,5 év után:o)Szép tavasz esti sétán.Csend nyugalom, zöldülő fák illata. Köszönjük!

GeoMogyes 2010.04.17 17:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Gratula, ötletes, érdekes, kiváló. Tötszött!!!!! 5*

GeoDitke 2010.04.17 17:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszi! Nagyon jó kis helyek vannak itt. A rejtésér külön gratulálok, nagyon jó.

morph 2010.04.17 09:27 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

attirem 2010.04.14 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Istenem nem lakom messze de ezekről a szép helyekről és rengeteg-rengeteg izgalmas műemlékről még álmodni sem mertem. Köszönöm nagyon.

Brogan 2010.04.05 17:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Esős idő: délutáni városi ládázás. Érdekes helyek. Az egyik pontnál muglik nehezítették a megtalálást, de túljártam az eszükön.

Robogo 2010.03.28 18:24 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Bernáth 2010.03.20 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.35
Amikor a Törley mauzólemnál jártunk pár hónapja, még beteg volt a GCPro, nem tudtuk felkeresni, de most pótoltuk ezt a mulasztást. A szép tavaszias időben kellemeset sétáltunk, és közben Lucáékkal is találkoztunk.
Az ajánlott nevezetességeken kívül más szép épületeket is láttunk, kár, hogy a Törley és a Sacelláry kastélyba nem lehet bejutni, kívülről még normális fotót sem lehet készíteni róluk.

A Czuba-Durozier kastélyA kálvária
Szoborcsoport a kálvária végénNekünk is tetszett ez a ház
A Törley kastély (amennyi kívülről látszik belőle) 
Lucáék 2010.03.20 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Jó kis biciklis-sétálós kirándulás volt, köszönjük!

Kesser társainknak köszönjük a segítséget :-)

tomreti 2010.03.20 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Kellemes napos tavaszi séta. Köszönjük.

Tikis 2010.03.18 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Nagyon tetszett ez a kis kirandulas.Nem gondoltam volna, hogy ilyen reszek vannak ott.Hangulatos.A templom belulrol nagyon szep.Kar,hogy ramsotetedett,meg a pontokba is belekavarodtam.

feri65 2010.03.17 17:30 - Megtaláltam
Megtalaltam!!
nagyon tetszett ez a multi, koszonom a rejtonek!!!!

valti 2010.03.17 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Köszi a rejtést!

Bluedog 2010.03.15 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

nagya93 2010.03.07 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk! Ez a ládát nem hagyhatuk ki mert a lakásunktól 30 percre vannnak a pontok. A szalagkorlátban és a szobor megtalálásában a rejtő segítségét kértük aki szivesen elvezettet bennünket.
Kösszönjük a rejtést!

Ottocar 2010.03.06 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Erre laktam, erre dolgozom. Kötelező volt levadásznom.

TücsiTeam 2010.03.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Érdekes séta volt...

dzoli1 2010.03.05 11:00 - Megtaláltam
Egy kis délelőtti kirándulás. :)

fules22 2010.03.01 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
Köszi a rejtést! Külön köszönet a rejtőnek a multi-láda pontjain található gravírozott műanyaglapok igényes és időtálló kivitelezéséért!

xaver98 2010.02.27 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Szép és érdekes feladat, köszönet a hangulatos sétáért !

 
Báthory Ödönke 2009.12.02 16:00 - Megtaláltam
Ősbudafoki lévén (mindanégy nagyszülőmtől fogva) végre felkerestem ezt is. Sajnos a dobozkát én sem találtam, viszont segített a logika és a helyismeret. Hangulatosak ezek a kis utcák. Kéne rá szervezni valami idegenforgalmat.

Bagira 2009.09.15 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
4-es ponton láda eltünt. Infót e-mailben a rejtőtöl kaptam a további pontokat illetően (ezúton is köszi!).

epilogus 2009.09.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.84
kudarc a 4. pontnál, de Povyagi segített. köszönet érte!!! régebbi leirást nyomtattam ki, abban még a szalagkorlát volt. a korlát alatti ház lakója is hiába mondta,hogy "....tartóoszlop" csak a korlátot faggattam, képzelem szegényt hányan ijesztegették, hogy leesnek a támfalról miközben boklásznak a korláton.
vége jó, minden jó!

usakal 2009.09.04 06:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Ötletes a rejtés, és tényleg bejárható rövid idő alatt.

Mr. & Mrs. Balaenoptera 2009.09.02 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megtaláltam!
Nagyon kellemes reggeli bringázás.
Az 5. pont szerintem kicsit veszéllyes, legalább is a gyerkőcökre nézve!
Ennek ellenére nagyon tetszett!

Brekasz 2009.08.31 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
A 4. ponton kellett egy kis segítség, mert nem teljesen a helyén volt a mikro. m.zsömi is segített, köszönet néki.
Végül csak előkerült a dobozka és megszabadítottam az olajos trutyitól, ami valahogy ráragadt!

povyagi 2009.08.25 20:10 - Egyéb
A hibát orvosoltuk, menjetek nyugodtan.
povyagi és mathau

Áron 2009.08.25 11:30 - Megtaláltam
A láda nincs a helyén.

Az első három pontot teljesítettem, de a negyedik, a filmesdoboz hiányzik. Igazolásnak, hogy ott jártam feltöltöttem két elég gyenge minőségű képet...
(A mobilom csak ennyire képes)

[Jóváhagyta: povyagi, 2009.08.25 21:08]

A 4. pont-nálGondolom errefelé lenne a rejtek
m.zsömi 2009.08.24 14:00 - Megtaláltam
OK

rongylab2 2009.08.24 14:00 - Megtaláltam
ok

 
Dudika 2009.08.21 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.88
Megtaláltam Köszönöm
Kerékpáros találat Ötletes rejtés. (horgászat)

Antissimo 2009.08.03 17:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.02
Az első pont már régebben megvolt, de akkor még nem volt GPS-em, így haza kellett mennem közben megkeresni a másodikat a google mapsen. Most jutottam vissza, munkából hazafelé menet, hogy begyűjtsem a többi pontot. A 4. pont majdnem kifogott rajtam, mert már régebben kijegyzeteltem hogy mit kell keresni, és folyamatos életveszélynek kitéve magam átvizsgáltam a szalagkorlátot elölről-hátulról. Amikor ezt feladtam, megnéztem wapon, és kiderült, hogy ládát kell keresni... A láda ezután egyből meglett, de nagyon ötletes a rejtés, tetszett! :)

L-200 2009.08.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
ok!

Dr.Lada 2009.07.21 14:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Kerékpáros találat!

Discover 2009.07.19 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Köszönöm a rejtést.

diego 2009.07.17 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.35
Gcbfok után. Ebben a hőségben valóban kálváriajárás volt:)

regizoz 2009.07.12 20:00 - Megtaláltam
Új kessertárs találta meg, aki pont budafoki. Ez volt a 2. ládája.

Nikca94 2009.07.11 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Megvan! A rejtés nem semmi... :) Köszi!

gxa 2009.07.10 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Klassz környék, köszi!

Tomi_Bp 2009.07.08 21:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.62
4/2

Gyros 2009.07.08 21:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.88
A jelszóképzés nem lett a barátunk :) Amúgy összességében tetszett :)

pont 2Ez nem alumínium! :DDD
V_Gabor 2009.07.07 19:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Nekem tetszett a macskaköves körséta! Szép volt innen is kilátni.

Az ötödik pontban két helyesnek tűnő lehetséges megfejtés is van a rácsos ablakok számára. Szóval több a rácsos ablak a kelleténél... ;-)

 
5N 2009.07.05 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
A 4.pont rejtése tetszett,valamint a lépcsőknél a kis táblákra festett történelmi események is.Könnyű,rövid,de jó kis multi.

 
pityulino 2009.07.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Ahogy Cic írta :-)
Kellemes bringázós délután, kellemes ládázgatással.
Köszönjük az idegenvezetést Budafokon.

Pityulino

cic 2009.07.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Az ELMŰ megcsinálta. Mármint, hogy elintézte. Hogy mit? Hát, hogy a mai hétköznap délutánt bringázással és ládázással töltsük. Mára ugyanis egész napos áramszünetet hirdetett. Délre már minden bevásárlással végeztünk, így hát bringára pattanva irány Budafok. Az eredmény 16 km tekerés és 3 káda. Köszönjük ELMŰ!
Nagyon tetszett a múlti. A legtöbb helyet már egy korábbi budafoki borfesztivál alkalmával bejártuk, csak akkor még nem létezett ez a remek kis multi. Köszönjük a lehetsőéget!

Piytulíno az 1. pontnálCic a 2. pont előtt
3. pont felújítás alattÉs így látszik a 2. pont a 3. pontról
GolgotaPanoráma a 4. pontról
SzélkakakasPromontor virágai 1
Promontor virágai 2Promontor virágai 3
TS 2009.06.30 14:36 - Megtaláltam
A 2. pontnál találkoztam Blue Mali játszótárssal és a többi pontot együtt kerestük fel. A 4. pont elővétele kicsivel több időt vett igénybe, de legalább tovább gyönyörködhettem a panorámában.

Blue Mali 2009.06.30 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
megvan:-) [wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést.
Kerékpáros találat, bár nem túl ideális outival bejárni.
Érdekes és szép helyet mutatott be ez a multi.
Találkoztam egy kessertárssal, de ő még nem regisztrál, hanem a saját örömére keresgél, így hát vele kerestük meg az adott pontokat.
A 4.pontnál kicsit töprengtünk, s eltöltöttünk egy jó időt, de végül meglett:))

MeKrisz 2009.06.29 16:02 - Megtaláltam
Budai felvételizős ládavadászat 7/15-ös ládája.

sajnos rosszul jegyezhettük le a jelszórészleteket, de végig sétáltuk és epreztünk is kétszer jókorát :)

Vera és Krisztián

irmatyi 2009.06.27 21:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Már rég tartoztunk magunknak ezzel a multival. Csak halogattuk.
Végre megnéztük a "hosszú víz" másik oldaláról hol lakunk.
Tényleg kellemes kis esti séta volt !
Köszi,

Tom79 2009.06.27 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Megtaláltam!

Apa63 2009.06.27 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Megtaláltam,köszi a rejtést,és a segitséget a rejtötől.

Éjvándor 2009.06.11 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.27
A környék tetszett, itt még laknék is ha csendesebb lenne, és közelebb lenne.
A rejtés szintén jó, a láda egyből meglett (öröm volt hozzá felbiciklizni) némi kesser tapasztalat után.
A rejtésre viszont csak hármast adok, nekem nem igazán jött be ez a bonyolítás.

venyercsan 2009.06.01 15:44 - Megtaláltam
Nagyon tetszett. jó helyekre vitt a kitaláló; szép sorrendben elhelyezett pontok; kellemes túra. Az egyik pontnál elírtam egy számot, és jóval odébb kötöttünk ki; nem is értettem, mintha kilógott volna a sorból, de csak akkor esett le, mikor már ott álltam egy kertes ház előtt, és nem láttam semmilyen táblát.
Tényleg minden helyre érdemes volt elmenni.

comp@ss 2009.06.01 00:00 - Megtaláltam
Kellemes időutazás Budafokon!!!

Zsiráf 2009.05.27 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.05
Kicsit szubjektív az értékelésem. Itt nőttem fel... A helyszínek a 2. pont kivételével sűrűn látogatottak voltak élettel kapcsolatos mozgolódás ürügyén. Aztán jött '89-ben egy kutyus, meg hozzá sok változatos sétaútvonal...
Kálváriák: Kisiskolásként (értsd: általános) nem értettem, hogy az akkori Budafok tér (ma: Savoyai tér) pár száz méteres körzetébe minek 4 templom. (A negyedikhez nem visz el a láda ott figyel a játszótér túlsó oldalán az iskola mellett...) És ma sem értem... Az üzemeltetők biztos tudják...
Végigjárva a kört azért akadt néhány pozitív változás a múlthoz képest. De a régi jó macskakő még sok helyen megvan...
A házikók elég változatlannak tűnnek. Mintha megállt volna az idő. Elég sok átlagnál jobb házikót lehet látni... Kőkorlátok, faragott díszek...
A kör végigjárása után alkottam egy privát kört magamnak és kerestem még emlékeket...

tothn 2009.05.23 15:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Megtaláltuk Andival. Köszönjük a rejtést :)

csg69 2009.05.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
A negyedi kpont nagyon elmés :) szenzációs, nekem nagyon tetszett
Remélem még sokáig állja a helyét a doboz :)

Stella&Carlo 2009.05.15 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Hangulatos, esti séta volt.

kopepe 2009.05.10 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Kellemes séta Budafokon. Ha nincs ez a láda, akkor nem ismerem meg ezt a környéket.
Ötletes a rejtés, köszi érte!

kami1 2009.05.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Nagyon jól felépített multi. Pontos koordináták, szép városrész, ötletes rejtés!

Sas 2009.05.09 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Kellemes séta...kis rejtői segítséggel (4.pont) meglett... Köszi a rejtést!

povyagi 2009.05.05 00:00 - Egyéb
5l víz minden problémát megold:)
Ismét lehet keresni!

povyagi 2009.05.04 00:00 - Egyéb
Sajnos egy kessertárs eltüntette a 4. pontot. Megpróbáljuk kihalászni, vagy pótoljuk, addig is ne keressétek.

SpiderKnight 2009.05.03 18:00 - Egyéb
Akkor ezért nem sikerült megtalálnunk a microt... kb egy órát bolyongtunk mint gólya... a levegőben. már érdekesen néztek a végén ránk a szomszédból. Ha pótolva lesz a láda akkor folytatjuk a multit.

NeoGeo&Cica 2009.05.03 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Izgalmas keresés volt. :)
Az első 3 ponton zökkenőmentesen túljutottunk, aztán a 4. ponton Emese "horgászás" közben beleejtette a filmesdobozt a rejtek belsejébe, úgy hogy lehetetlen a kiszedése. Így kénytelenek voltunk telefonos segítséget kérni Povyagi-tól. Aztán sikeresen végigjártuk a maradék pontokat.
Utólag is elnézést kérünk a balesetért! :) Emese&Gábor

Turci 2009.05.02 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk! 7/8

ArmandoB 2009.04.27 18:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Hazafelé végre begyűjtöttem első multimat.
A 4. pont valóban elgondolkodtató.

A furcsa emberek és helyek miatt a nappali keresést javaslom, megfelelő elővigyázatosság mellett.

 
Evab 2009.04.26 13:30 - Megtaláltam
Köszönjük.

geokutya 2009.04.25 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Köszi.

Ntoni 2009.04.25 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.48
Megtaláltuk!
Zsozsi, Fabio, Ntoni

sereva 2009.04.17 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk.

geolaci 2009.04.16 13:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.07
Megvan! Jó a rejtés, a mikroládát keresve óvatosan, mert van egy darázsfészek a közelben.

gaborlengyel 2009.04.13 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.38
ok.

Micicila 2009.04.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Szép séta, verőfényes napsütésben. Mintha nem is a fővárosban lettem volna. Köszi.

Angus_Podgornij 2009.03.28 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.65
Korábban jártunk már itt, a Törley-mauzóleum kapcsán, nagyon hangulatos hely. A mikroláda nagyon jól ki van találva, míg az egyikünk elhitte, hogy a kütyü szerinti helyen van, és megpróbált begyalogolni a levegőben egy magántelek fölé, másikunk használta a szemét és ráakadt (hehe) a ládára.

zakany 2009.03.21 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Kettős érzésem van az egész multival kapcsolatban. Nagyon érdekes és szép épületek vannak, a kilátás is érdekes. DE, sajnos teljesen elhanyagolt minden, és nagyon szemetes. Érdekes arcok lézengenek az utcán is. Összeségében sok újdonságot és érdekességet mutattom meg ez a jól kitalált multi.

("az a nehéz" pont vicces rejtés, elég fáradt vagyok ahhoz, hogy egy ilyet megtaláljak, de tökéletes műholdállásnál is 8-10 méterrel arrébb mutatott -leginkább ezért volt nehéz.)

ku.adam 2009.03.14 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
mikroládánál kicsit keresgéltünk 2 másik kesserrel, egyébként ok.

Zyu 2009.03.14 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Már egyszer végigjártam az utat korábban. De azóta történt némi változás, halászás közben pedig találkoztunk gyanúsan keresgélő emberekkel... : )

Istyu 2009.03.11 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Ez egy kellemes kis sétával teljesíthető, remekül felépített multiláda. Külön érdeme, hogy a kezdő- és a végpont is közel van az ajánlott parkolóhoz, így egy körsétával gyorsan lejárható. Sietni persze nem érdemes. Gyakran járok a környéken, így a pontok többségét már ismertem, de így csokorba fűzve valahogy sokkal érdekesebbnek tűnt. A 4-es ponton a dobozka rejtése nagyon ötletes, elvoltam vele egy darabig. Annyira magával ragadott a környék hangulata, hogy még egy darabig sétálgattam az ódon kis utcákon. A rejtés parányi negatívuma a jelszó felépítése. Kissé túl van bonyolítva, némileg elvonja a figyelmet a látnivalóról.

Köszönöm az élményt!

lighthouse 2009.03.01 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Kellemes kis vasárnapi séta volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet, mert magával ragad. Nekünk sajnos a jelszó nem stimmelt, de mint kiderült, a jegyzetnek használt telefon ki akarta találni, hogy mit akarunk beleírni, ez volt a probléma. Végül visszatértünk a helyszínre, és meglett a hiba. A mikro elrejtése fantasztikus 5let! :-)
Köszönjük

Fil 2009.02.28 20:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Nagyon kellemes szombat esti séta volt. Már nagyon vágytunk egy kis frisslevegőre. Mind a 6-an élveztük a kellemes lépcsősorokat és a gyönyörű kilátást!
Hálás köszönet a rejtésért.

Astral! 2009.02.22 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.94
Sokáig a képek és a leírások alapján nem volt kedvem ehhez a ládához.
Ma erőt vettem magamon :) És nagyon-nagyon pozitív csalódás volt.
Köszönöm a rejtőnek, hogy megmutatta ezeket a helyeket.
A környezet nagyon szép, sok az érdekesség, a rejtés nagyon jó, szóval csak pozitívokat tudok mondani. Az egyetlen tanácsom az lenne, hogy a láda oldalán a képeket lecserélhetné a rejtő, mert lehetne erről a környékről sokkal-sokkal vonzóbb képeket is kirakni :)

Köszi a rejtést!

mszilvia 2009.02.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Megtaláltam.

LSaci 2009.02.17 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
A meglelt koordináták kissé pontatlanok, de azért horogra akadt a zsákmány.Nagyon szellemes!LSaci

sinus90 2009.02.17 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
A hó miatt nehezebben értünk Budafokra. A GCTORL-höz indultunk. Már a tpl mögött jártunk,-- a Törley tér felől jöttünk fel - mikor bekatt, hogy ez az első pont. Nosza kapcsoljuk csak össze a kettőt, hogy kevesebbet kelljen a barátomat felfelé kergetnem. Jól tettük. Szép folyamatosan görgettük magunkat egyik ponttól a másikig. A 4. pontnál jól mellé mutatott a GPS, vagy pontatlan volt valami. Elő a kiírást, vissza Ezt látja a láda!-hoz. Forgolódtunk egy kicsit, hova lehet itt eldugni... aha ott. Pont olyan ... Ügyes, naaaaagyon ügyes...A kilátásért majd egy más alkalommal pl. az Örökség napok /szept./ pince látogatással egybekötve...

Szt. Lipót pléb.tpl.Czuba-Durczier kastély
kukucsKélvária
Golgota 
parrish 2009.02.15 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Megvan.

Murus 2009.02.15 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
[wapon beküldött szöveg]
Kellemes séta, amit esetleg még a jobb időjárás kellemesebbé tehetett volna, de ehelyett inkább havazott... Murus és Cica

GeoRoni 2009.02.15 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Nagyon tetszett nekünk a multi. Az összes helyen volt látnivaló, érdemes volt mindegyiket felkeresni, az egyes pontok logikusan követték egymást, oda lyukadtunk ki ahonnan elindultunk. Egy szónak is száz a vége nagyon jól éreztük magunkat a kercselés közben. Köszönjük a rejtést.

jpal 2009.02.01 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Könnyű körsétával bejárható tematikus multi.
Sajnos a hóesés nem könnyítette meg a dolgomat, de azért nem volt nehéz találat. Először a jelszórészleteket a rejtések sorrendjében írtam be, de másodszorra alaposabban elovastam a szöveget :-).
Köszi a rejtést.

1. pont2. pont
3. pontKálvária
4. pont5. pont
npetiii 2009.02.01 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Vasárnap délelőtti ládázás testvéremmel, kicsit betegen. 7/3

nemethk 2009.02.01 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Ládázás öcsémmel kettesben, 3/7. Hát az ablakok tényleg nem egyértelmű, de szerencsére ki lehet találni.

ludens 2009.01.31 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Már többször jártunk erre, most csak begyűjtöttük a pontokat.
Nagyszerű ez a sorozat, mely bemutatja ennek a hangulatos környéknek egy darabját.
Köszönjük!

Mr Bean 2009.01.31 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.63
megvan

vizipinty 2009.01.29 18:45 - Megtaláltam
Kellemes séta Budafok eddig nem ismert részén. Hangulatos. Köszönöm a rejtést.

bszemethy 2009.01.29 18:45 - Megtaláltam
ok

karalabee 2009.01.27 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
:]

Ruttkay 2009.01.26 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.55
Bonyolítva! [wapon beküldött szöveg]
Szerintem kissé túlbonyolított a jelszó képzés, így a séta értékéből elvesz, hogy folyamatosan koncentrálni kell a következő pontok helyes koordinátáira és jelszórészleteire.
A rácsos ablakok száma szerintem más értéket ad, szerencsére ez nem befolyásolja a megfejtést hiszen a hiányzó betű egyértelmű!
Mindenesetre a történelmi városrész bemutatásra érdemes!

K.L. 2009.01.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.01
A saját ügyetlenségem miatt csak sokadszorra állt össze a jelszó. Egyszer a sötétben nem találtam meg a korláton a cetlit, aztán nem vittem magammal leírást stb. De mindannyiszor legalább jót sétáltam.

vcsibe 2009.01.25 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.61
A jó időre való tekintettel felkerekedtünk és körbenéztünk Budafokon.
Ez volt a mai harmadik láda.
A séta igazán jól esett ebben a remek időben. Sajnos rengeteg régi ház van elhanyagolva, melyek között modern, gazdag, de ide nem illő is van bőven.
Köszi a rejtést,
Vcsibe & Tomi

solyomeye 2009.01.24 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.67
Megtaláltuk.

Kukucsi 2009.01.24 12:18 - Megtaláltam
Papäval "tekeregve". [wapon beküldött szöveg]

petiba 2009.01.24 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Zsófikäval "tekeregve". [wapon beküldött szöveg]
Szombat de. egész tavaszias idő lett. Kitekertünk hát Budafokra.
Sajnáltuk a ládát.
Köszönjük a rejtést.

Zsófika az első pontnál. 
Viczi 2009.01.18 13:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Szombati nap pihentünk, vasárnap gondoltuk kirándulunk egyet. Arra nem számítottunk, hogy ennyivel rosszabb lesz az idő, és ilyen köd lesz, és valami dara is esett. De azért elindultunk, és pár eddig kihagyott ládát megkerestünk. Ez volt az első, és nagyon megérte. Ez a rész tetszett, mikor biciklivel jártuk be a Mauzóleum miatt.

Láp Lidérce 2009.01.18 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Könnyed vasárnapi sétaládázást terveztünk mára, egy általunk kevésbé ismert városrészben.

A hely általában tetszett nekünk, viszont azon erőst csodálkoztunk, hogy a kálvária környékét miért nem tartja rendben a helyi egyházközség (például) ?

Kellemes ódon hangulata van a környéknek, mintha visszautaznánk az időben pár évtizedet.

Indul a sétaTemplom elölről
Ismertető táblaHősi emlékmű
Környék fonákrólTávolból a következő pont
Kicsit kopottasLyukon bekukucs
KálváriajárásTuja mögött keresztekkel
Kilátás az egyik multiponttólKötözött sonka
Évtizedekkel ezelőtti helyek hangulata - bájosan ódon terecskeHarapós zsiráf (a sok Harapós kutya tábla mellett igazán aranyos poén:)
Zsiráf nem mellesleg itt lakik - mondom, egy időutazás ez a pár háztömb 
urbanj 2009.01.04 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Megtaláltuk! :)

Plutoek 2008.12.30 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Egészen a 3. pontig biztos voltam benne, hogy semmi újat nem fogok látni, amíg a kálvária végén meg nem leltem Jézus sírját! Vicces milyen sokszor elmentem már mellette. Hangulatos városnéző séta volt a csípős hidegben, köszönöm a szervezést!

Paul 2008.12.27 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.66
Kis városnéző séta közben.Utközben a Törley mauzóleumot is megnéztük.

L@zy 2008.12.20 16:34 - Megtaláltam
Utolsó munkanap után hazafelé [wapon beküldött szöveg]

Ünnepi hangulat az első pontnál 
vakond87 2008.12.18 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

gezuci 2008.12.10 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.27
Megleltem, bár a szalagkorlátos számokat nehéz kiolvasni a barna ragasztószalag miatt. De a jelek szerint mégis sikerült.

asfroolez 2008.12.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
kellemes kis séta, egyik kedvenc multim

DonRazzino 2008.12.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
jó kis séta

Áron31 2008.11.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.64
Köszönöm a rejtést! :)

Devil 2008.11.30 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.61
Köszi a rejtést, jó séta volt.

Kingu 2008.11.30 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Szokásos csapat, apa, anya, Sysssi.

Tipekin & Perseus 2008.11.30 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Könnyű sétával találtuk meg, képek késöbb.

Macusa 2008.11.30 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Aranyos kis séta és GPS nélkül is ajánlott! M1 & M2

sagabi 2008.11.13 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 3.32
Megtaláltam

beamspot 2008.11.09 21:10 - Megtaláltam
ok

DBell 2008.11.09 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon szép hely.

x16xel 2008.11.09 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Megvan. A negyedik pontnál levált a vascsőről a laminálás. A felirat még remekül olvasható, de esetlegesen a kedvezőtlen időjárás gyorsan múltidővé teheti ezt az állapotot.

jolliefille 2008.11.06 14:05 - Megtaláltam
Megvan!

PolarBear 2008.11.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 3.50
Megtaláltam!

reprocesszor 2008.11.04 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
A negyedik pontnál egy csapat csőlakó épp befészkelte magát "Jézus sírja" fölé, így ott nem néztem körül, de a szalagkorláton lévő koordináták is kezdenek olvashatatlanná válni, lassan ráférne egy felújítás.

Moha csapat 2008.11.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.36
Megtaláltuk!XD

boribon524 2008.11.02 15:15 - Megtaláltam
:)

guppik 2008.11.02 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.40
Érdemes volt végigsétálni, köszönjük!

Marakess 2008.10.26 13:44 - Megtaláltam
*

woncsi és medve 2008.10.23 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
OK

kisbeus4 2008.10.19 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
végigcsináltuk. jó volt.

gszilas 2008.10.19 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.41
Nagy ládavadászat első állomása.
Köszi a rejtést.

háromGé 2008.10.19 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Nagyon kellemes multi volt. Köszönjük a kellemes sétát!

3Gé 
Vándor Csillag 2008.10.18 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
A szalagkorláton javításra szorulna a koo.

Attilacska 2008.10.06 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

 
Kincs&kincs 2008.10.05 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Itt születtem Budafokon így a fényképek voltak a mi GPS-ünk :))
Kinccsel sétálgattunk már itt többször is, ezért neki is ismerős volt az út, nem volt nehéz dolgunk. :)) Köszönjük... nagyon szépen összerakott multi. Jó volt ma este is egy kis körsétát tenni.
(GPS nélkül )

duranyikd 2008.09.28 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
Ok [wapon beküldött szöveg]

gabor.sved 2008.09.28 10:37 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.46
Vasárnapi ládázás első állomása. A templom előtt a mise után furán néztek ránk az emberek, de hamar meglett a tábla hátáról a keresett információ és odébb is álltunk.

Az egész környéken sok gyanús alak mászkált, illetve nem csinált semmit...

ramgab 2008.09.23 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.68
Megtaláltam.
Budafokon nőttem fel, jól ismerem a környéket , de a 3. pont melletti lépcsőn most jártam először. Köszönöm!

 
nootropil 2008.09.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
A közelben nőttem fel, Leányka u. 3 :) mostanában ritkán látogatok haza! Talán a túlzott magabiztosság (helyismeret) miatt gyorsan mentem végig a pontokon így valahogy nem álltak össze a jelszó betűi értelmes szóvá.. azonnal..kicsit otthon át kellett gondolnom..

A multi nagyon jó..
Köszi a lehetőséget!

ui.: 3. pontnál egy homeless crew kicsit nehezítette az életet.

log 
iloilo 2008.09.10 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.99
Az elveszett ládába én is belefutottam a múltkor, így most másodikra meglett. Kellemes, dimbes-dombos környék sok kicsi utcával, köszi.

pkis 2008.09.04 17:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Piriloro 2008.08.29 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.03
OK.

Zsozsoboy 2008.08.26 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.44
NSN kollégával fejtettük meg a rejtést. Régi leírással hiába kerestük a 4. pontot, de azért kitaláltunk mindent. A jelszóképzés nekem kicsit nyakatekertnek tűnik.

nsn 2008.08.26 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
A Törley-kápolna után jártuk végig ezt a multit. Zsozsoboy úrral.
A ládát nem találtuk, de mint utóbb kiderült, hiába is kerestük.
De így is sikerült megfejteni.
Köszi a rejtést!

PEx2 2008.08.25 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Nagyon tetszett! A szűk, meredek kis utcák és lépcsők nagyon hangulatosak. Köszönöm, hogy megismerhettem. Az egész multi jól van összeállítva, tetszett a jelszóképzés is. Igaz, a szalagkorlátnál megakadtam, mert nem találtam a cetlit, és nagy volt az autóforgalom. Aztán arra gondoltam, én hova tettem volna, és rögtön meglett az egyetlen logikus hely.

RiFi 2008.08.23 19:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Egy korábbi tartozás törlesztése... [wapon beküldött szöveg]

24 nappal az első keresés után (mikor pont az orrom elől nyúlta le a ládát a csöves, grrrr....) úgy véltem, ideje a végére járni, mivel a rejtő ismét kereshetővé tette a ládát. Majd kigúvadt a szemem, mire a sötétedés közben megtaláltam a koo-kat a korláton. Furmányos, de jó! Innentől gyerekjáték volt, s lett meg a 137. találat. Kár, hogy nem egyben sikerült Karcsi barátommal, még nagyobb élmény lett volna, de erről abszolúte nem a rejtő tehet. Köszönet illeti, hogy ilyen gyorsan és profin orvosolta a bejelentés után a problémát. Köszi a rejtést!

Promontori kálvária előzménylog:
RiFi 2008.07.30 18:50 - Egyéb

Jézus sírjaSzobor
Szt. Lipót templom by night 
hedgehog 2008.08.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.17
Köszönjük a rejtést! Nagyon szép és hangulatos lehetne Budafok belvárosa, ha nem hagyták volna így lepusztulni. Kár, hogy a legszebb részeken is hajléktalanok tanyáznak, mocskot és bűzt hagyva maguk után.
Évi, Benedek, Papa, hedgehog

Zag 2008.08.17 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Kellemes séta Budafokon. A 4. pont környékén kicsit nehezen találtuk meg az 5. és a 6. pont koordinátáit, de utólag belegondolva mi nem kerestük jó helyen, no meg abszolút jó a rejtése is. :)

dnet 2008.08.12 20:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
A negyedik pontnál hiába néztem végig többször a korlátot (közben egy-egy autóból már nagyon csúnyán néztek rám), sehogy nem találtam rajta feliratot, így feladtam, majd némi logikával kiegészítettem a jelszót.

besadam 2008.08.12 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.35
leszámítva néhány dolgot, nekem tetszik a környék, szeretem a hangulatos kis utcácskákat...

Kadorca 2008.08.08 00:00 - Megtaláltam
+

new will 2008.08.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.16
Köszi a rejtést.

Fűkocka 2008.08.07 13:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

bolyak 2008.08.05 18:25 - Megtaláltam
A láda szerintem sincs meg, de a három töredékből elsőre kitaláltam a jelszót.
Eddig nagyon tetszett, kivéve a láda közvetlen helyét, mert az undorító, ahol volt szerencsém 10 percig túrni, mire eszembe jutott, hogy elolvasom az utolsó logokat, amiből kiderült, hogy már előttem sem találták. Több mint egy órát sétálgattam a környéken, azt hiszem amit meg akart mutatni a láda azt láttam, semmiképpen sem szeretnék azon a helyen mégegyszer turkálni.

 
RiFi 2008.07.30 18:50 - Egyéb
Mai budafoki ládázásunkat itt kezdtük (volna) Karcsi haverommal, mindenki dicsérte a ládát... Nem is tűnt nehéznek (1.0-es nehézség), így nekiláttunk. Az első 3 pont simán meglett. Nemúgy a láda! A délutáni tűző napon majd egy órát elvacakoltunk a kőkerítésnél, semmit sem találtunk (illetve a láda helyén egy nagy rakás sz**t), bárhogy túrtunk, keresgéltünk. Aztán lógó orral továbbmentünk a Szoborparkba, aztán Barlanglakáshoz majd a Törley-mauzóleumhoz. Utána, estefelé ismét visszatértünk, "hátha" alapon... Újfent semmi. Hívtuk a rejtőt kétszer is, nem volt elérhető. Utána az utolsó megtalálót, ozeki-t csörgettük meg, aki rendkívül készséges volt, csak ugye: neki egyértelmű volt, mert ő megtalálta, mi meg már nem (pedig ahol mondta, ott kerestük először). No, mindenesetre ez nem az ő hibája, ezúton köszönjük a segítőkészségét. Hiába böngésztük wapon a bejegyzéseket, a szipus által elriasztott kesserek kivételével mindenki könnyedén abszolválta a dolgot. És mivel nem vagyunk kezdők, ezek után tutira veszem, hogy a láda eltűnt! (a rejtés értékelése addig marad másfeles)

Jó lenne, ha a rejtő megnézné, mi a helyzet, és ha tényleg eltűnt a doboz, állítsa betegre, amíg meggyógyítja...A két uccsó koo. hiányában nem tudtuk befejezni a multit, ami már csak azért is nagy kár, mert nagyon tetszett a környezet és Budafok is klassz, még nem jártam itt sosem.

Külön kiemelném a kálváriadombra felvezető lépcső mentén található színes kis táblákat, melyek az emberiség történelmét, mint historikus kálváriát ábrázolva, végigvezetnek minket időszámításunk kezdetétől az új Millenniumig. Nagyon tetszett!!! Le is fotóztam mindegyiket!

Ha rendben lesz, akkor majd valamikor folyt. köv.!

No így jártunk. Promontori kálvária. Tényleg az volt.

Szent Lipót plébániatemplomTemplomkapu
A Savoyai téren...Itt kezdődött és egyelőre fejeződött be a kálváriánk...
A konstanzi zsinat - Husz János máglyahalálaA Nagy Egyházszakadás
ozeki 2008.07.28 21:45 - Megtaláltam
Dél-pesti esti ládaszürkítő program Bernivel. 5/3

csgb 2008.07.28 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Nagyon érdekes és szép séta volt! Köszönet a rejtőnek!

 
Giton 2008.07.25 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.56
Köszi a rejtést, mert magunktól nem jártuk volna be ezt a részét a városnak...bár mintha nem is Bp-en lennénk..

 
smafu 2008.07.25 17:00 - Nem találtam meg
Az első 3 pont simán ment, viszont a láda "megfáradt őre" egy szipus, aki most pont ébren volt. Vigyázzatok vele, sose lehet tudni! Most is épp hígítót szipkázott egy zacskóból. :( Így nem álltam neki a keresésnek, inkább eljöttem. És mivel a leírásom csak a PDA-ra töltött pda-html.zip, ami sajnos nem tartalmazza a ládarejtők telefonszámát (fejlesztési ötlet -> dev.geo!!), kénytelen voltam feladni :(

Vigyázat!Szipus!!! :(
arrabona 2008.07.19 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Mai nap második ládája. Gyönyörű séta volt, olyan érzésem támadt mintha egy pici faluban lennék. A ládát őrízték ( a szobor tövében aludt egy hvcs ) de sikerült halkan óvatosan kilopni a helyéről, utánna nyugodt logolás, majd pici izgalom a visszarejtésnél, de sikerült. A jelszót is könnyű volt összerakni, bár első elolvasásra bonyolultabbnak tünt. Köszi a rejtést.

logolás
akosgy 2008.07.19 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
arrabona-val közös kesselésünk második gyümölcsét szüreteltük itt, miután túléltük a cápákkal és rájákkal való találkozást a fogyasztás nem is olyan messzi templomában. A sok behajtani tilos tábla sem akadályozott abban, hogy becserkésszük a parkolót. :)
A multinak már jó pár hónapja nekiveselkedtem egyszer bicajjal, akkor egy defekt és a 3. pontnál tanyázó véres kézfejű ork félbeszakított, most viszont már nem volt kegyelem. Körbejártuk a hangulatos kis utcákat, közben Törley bácsit is meglátogattuk fent. A ládát csendben elcsentük megfáradt őre (Mr. Csövi) mellől, logolás, majd visszacsempészés.
Remélhetőleg nem pont ott ereszti majd le a fáradt gőzt. :/ Nem tenne jót a ládának. arrabona ajándék gyanánt becsempészett egy helyes kis bianco kulcstartót is.
Szép rejtés, köszi szépen! :)

sania 2008.07.19 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.01
Kellemes kis séta volt ezen a szép környéken

lakkanto 2008.07.18 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Nagyon szeretem Budafokot, gyönyörű hely.

MrBig 2008.07.16 23:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Nagyon szép útvonal, szép kis multi! Gratulálunk a rejtőnek!
Kellemes esti séta volt! Első tripla 5-ös osztályzatunk!
Mr.Big, Geopárd (drágám új, választott nickje!)

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2008.07.16 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Ha néhány évtizeddel korábban odafigyelnek Budafokra, ma sokkal gazdagabb volna... De még valami érezhető azért a régi hangulatból.
Sokszor jártam már erre, most a láda volt az oka; nomeg a közelgő 400. :-) Köszi!

/Quatermain/

kompaktor 2008.07.12 16:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Nagggyon prímajó kis multi! Kerékpáros ládaakcióm 2. "áldozata". Öröm volt végigjárni a pontokat még ebben a nagy melegben is. A pontok többségét nem ismertem, vagy csak messziről láttam eddig. Kellemes környezet, jó pontok, jó rejtés!

sirgalahad 2008.07.01 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Nemes cél, nem buta ok
Ládászcélpont: Budafok
Erős májjal, jó nyakkal
Pezsgőt ihatsz konyakkal

templomöreg kőoroszlán
itt fölegészen eddig
fillérek 
Toti 2008.06.30 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Munka utáni ládázás keretében jártuk végig a multit. A kivitele igényes, a hehelyszínek érdekesek, a kilátás jó, de az érzelmeim vegyesek. Sajnos a hajléktalanok sokat szemetelnek a műemlékek környékén.

Nóri, Toti

tótheszter 2008.06.30 19:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Lokálpatriótaként muszály mindenre maximumot adnom. Nemrég amikor a Háros szigeten volt Panta Rei mozgóláda, a kálváriára gondoltam elrejteni... Sajna megelőztek és elvitték az orrom elől...:)
Családi kirándulás volt egy borongós hétköznap este.
Köszönet ezen kiváló multiért.

 
Goldenbay 2008.06.29 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Nagyon meleg volt ma a geoládázáshoz, de azért megcsináltuk. Tetszettek a helyek, ahova elkalauzolt a multi, de a jelszó túl lett bonyolítva.

kilátás 
qtatom 2008.06.23 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
6 napos budapesti 450km-es biciklis ládázás.

:( 
tavarga 2008.06.22 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Rendkívül igényes rejtés, profi munka! Természetesen az útvonal is dícséretet érdemel. :-) Gondoltam, hogy ha már egyszer 400 méterre lakok, csak körbe kellene szaladni egyszer, mondjuk egy igen forró nyári vasárnap.
Óvodás koromban szinte minden héten körbejártam a kálváriát. Amikor pedig általános iskolás lettem, minden testnevelés órai futás során beugrottunk a lépcső előtt kis boltba egy-egy apró műanyag üveges szörpporért. Vagy csavart szines cukorkákért. Az ehhez szükséges 2 forintos tőkeerőt persze zseb hiányában a zokniba kellett rejteni.

MűemlékLépcsőlakó
Lámpa + rózsa 
Piró 2008.06.17 12:42 - Megtaláltam
Zsuval kerestem meg utolsó vizsgám előtt lélekemelésként. Neki hazai terep volt, hisz a környéken lakik, nekem viszont minden új volt. Az utolsó előtti pontot sikerült rosszul bepötyögni és körbe-körbe járni egy ideig, de aztán az is meglett.
Jó kis láda!

Piró & Zsu :)

Detty & Zoli 2008.06.16 20:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Kis esti ládázás első állomása volt ez a multi. Könnyen megtaláltuk a pontokat és elérte célját a láda, mert Budapest olyan helyeire vitt el minket, ahol még nem jártunk és nem tudtuk, hogy ilyen szép részei is vannak a fővárosnak, pedig már 2-3 évtizede itt élünk. :-)
Különsen tetszett a 3. ponttól kiindulva, a lépcső mellett elhelyezett tűzzománcok, amelyek különböző történelmi eseményeket ábrázoltak.

Összességében egy jól felépített multi. Köszönjük a rejtést.

Detty & Zoli

 
N.Zs. 2008.06.14 14:40 - Megtaláltam
Kellemes délutáni séta. A megadott útvonalat jártuk be, logikus, jól felépített multi.

Vándorvakond 2008.06.13 15:02 - Megtaláltam
Megvan! Nagyon jó időnk volt, végre nem a meleg, hanem jó nagy szél és felhős idő:) Bemelegítésnek ettünk a Spillerben egy tiramisut és egy flódnit, egyik jobb volt mint a másik! Tetszett a környék, a láda rejtése meg különösen ügyes, nagyon kényelmesen logoltunk, senki nem látott oda. Amikor erre jártunk, még nem volt meg a láda, de már akkor is megcsodáltuk a stációkat. Köszönjük a rejtést!

Snipermaster 2008.06.10 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.99
A rejtés nagyon tetszett! Köszönet a rejtőnek a ládáért!
EZ A 100. TALÁLATOM!!!!!!

Geri89 2008.06.09 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Meglett! Soha nem jártam még erre, gyönyörű hely ezen része Budának. A gyönyörű épületek teljes lenyűgöztek. Köszönöm a rejtést!
Geri 89

ERNO 2008.06.06 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Milyen jó hely ez a Promontor! A pontokat összevisza kerestük fel vagyis így 6-3-4-1-2. Az ötödiket már csak kikövetkeztettük. Szerencsére volt egy helyi idegenvezetőm :)

berkikami 2008.06.04 13:10 - Megtaláltam
Megvan!

Gabeszosz 2008.06.04 13:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
(GPS nélküli találat.)

A már GCTORL-nél leírt séta keretében derítettük fel a multi pontjait, akarom mondani "jártuk meg a kálváriát". Tényleg nagyon hangulatos kis séta, egyedül a kilátásba belógó gyárkéményeket és egyéb, "nem természetbarát" objektumokat feledtem volna szívesen.

Izgalmakban ennél a ládánál sem volt hiány. Hagytuk Berkikami-t kibontakozni, aki a séta első felét vezette, igaz a végén zavarában már XY kisbolt oldalán kereste a műemlék táblát, egy másik helyen meg olyan tanácstalanul álltunk (bár én kikérem magamnak...), hogy odajött egy helyes.. khm.. helyi kislány megkérdezni, segíthet-e. :-)

Időközben fény derült régi-régi rejtélyekre is. Például, hogy amikor anno Viki járta be a multit, az 5. ponton totál rossz épületen számolta össze az ablakokat.. És mit adj' Isten... Naná, hogy stimmelt neki!

Kami nagyon büszke volt magára, hogy már előre megsejtette a multit záró jelszótöredéket, míg én ezalatt noszogattam a népet, hogy siessünk, mert mennünk kell vissza Pestre.

Köszönjük a rejtést, szép séta volt!

Gabeszosz

R.Guszty 2008.05.30 18:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Nagyon hangulatos helyeket mutatott meg a séta. Igazi kisvárosi hangulat, viszonylag szép kilátás. Köszi a rejtést.

kiindulástemplomfal
hősi emlékműCzuba-Durozier Kastély
Czuba-Durozier KastélyGolgotha
szobor 
Hetfield 2008.05.25 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Nagyon kellemes séta volt,nagyon tetszett szerintem igényes kis ládika,a szokásos szemetet leszámítva ami kishazánkat gyakran jellemzi :-( de a ládaséta kárpótolt !

Csaba & családja 2008.05.21 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
+

Lopakodó 2008.05.18 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Kellemes, jól felépített multi. Köszönjük!

ergyd 2008.05.18 11:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Jól összeszedett pontok, szép, érdekes 'láda'.

Jani70 2008.05.17 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.49
Egy budafoki kolléga kerti partijáról meglógva fiatal érdeklődőkkel kerestem meg ezt a tartalmas multit. A jelszóképzés kicsit bonyolult el is szúrtam. Összességében nagyon kellemes séta volt szép helyeken. Köszönöm.

Buc 2008.05.14 14:07 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]
Megjártam egy szál térképpel :-) Így utólag visszagondolva nagyon lassú voltam, de szerencsére nem siettetett senki. Azóta jártam ott még egyszer Gabeszosszal és berkikamival :-) Kellemes élmény volt, és most jó úton mentem. Az is kiderült, hogy én máshol számoltam ablakokat, de pont ugyanannyit :-) Ezért ezt kineveztük egy kesserbarát rejtésnek ;)
Ide sem jöttem volna, ha nincs láda a közelben :-)

Üdv.: Buc

A templom nyugalmaA kálváriára igyekezvén
Munkamegosztás :-) Te csak jelölgesd szépen a pontokat!
Füge_001 2008.05.11 16:05 - Megtaláltam
ok

dzsalasz 2008.05.11 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Kellemes séta a tavaszi napsütésben. A kálvária előtt már többször elmentem autóval, de még soha nem figyeltam fel rá... Sajnos a pontok környezetére több helyen ráférne egy kicsit több ( x > 0) gondoskodás.
Dzsalasz

Gergö_001 2008.05.09 18:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Megvan!

dbkh 2008.05.08 18:30 - Megtaláltam
megvan. GPS nélkül. Térképpel.

Teebee 2008.05.08 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Könnyű rejtés, ok.

peterpan 2008.05.04 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Anyáknapi kirándulás keretében Anyával kettesben.
Jól összerakott multi. A ládának otthont adó helyet már régebben megcsodáltam egyszer.
Az ablakszámolásnál a nyugati irányt a szomszéd ház tetejéről lehet puskázni!

Merre van az arra? 
GyeKo-Team 2008.05.04 12:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.38
Megtaláltam!
Nyugodt szép környék. Köszi a rejtést!
GyeKo-Team

zsotie 2008.05.01 17:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Judit129 2008.05.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Nagyot sétáltunk anyukámmal. Nagyon klassz multi, új dolgokat fedeztünk fel, amikről nem is gondoltuk, hogy ilyen közel vannak. Fagyiztunk egy jót a templom előtti téren (a sarkon) levő cukrászdánál, később pedig átmentünk a horgásztóhoz is. Egész kis kirándulás volt, de megérte. Szép május elseje volt.

aballa 2008.04.30 15:00 - Nettaláltam
-

Dzsozy 2008.04.26 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Köszönjük szépen, jó kis hely. Szépek a házak, jó a kilátás. Tetszett.

 
fa-peti 2008.04.26 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Kellemes szombati séta Budafokon. A láda gyorsan meglett. Az 5. pontot gyorsan kitaláltuk azonban csak most tudtam beírni mert félre néztem a jelszó összeállítást. köszi a rejtést. képek később.

szendo 2008.04.26 11:35 - Megtaláltam
11:35-kor találtuk meg a ládát, de a logbookban már volt egy 12:00-kori bejegyzés...

Időutazók is játszanak... 
befi 2008.04.26 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Logoláskor nem néztem meg az időt, csak kb. tudtuk, hogy dél van, így csúszott a log fél órát.

othnan 2008.04.25 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.22
Mivel Budafokiak vagyunk, több kis séta alkalmával szedegettük össze a jelszórészleteket. A ládánál kétszer jártunk. Első alkalommal Húsvétkor, de akkor éppen körmenet volt. Másodszor április 11.-én 18.50-kor. Akkor írtunk be a logbook-ba. Ládából fél csokoládétojást kivettük és a hangyákat etettük meg vele. A Kálvária lépcsői mellett lévő tűzzománc képeket a Nádasdy Kálmán művészeti iskola tanulói készítették.
Köszönjük a rejtést, igen ügyesen összeállított multi.

Bubuka 2008.04.19 17:55 - Megtaláltam
Másodszor már sikerrel jártam (lásd 04.13.) Olyan szempontból is szerencsém volt, hogy körös-körül esett az eső, csak ott nem.

HaWare 2008.04.17 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Nagyon kellemes, hangulatos séta volt eső előtt.

zoli 2008.04.13 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Hangulatos és érdekes helyeken vezetnek végig a láda pontjai. A rejtések ötletesek. Könnyű séta keretében teljesíthető a táv. Tetszett!

Linda és Zoli

Bubuka 2008.04.13 13:00 - Egyéb
Ilyen peches is csak én lehetek! A kálvária aljában egy homless szipózott, ezért nem mertem odamenni a ládához. Bár gondolkodtam, hátha annyira nincs már magánál, hogy nem vesz észre, de inkább nem kockáztattam meg. Majd visszamegyek máskor.
Utána sétálgattam még egy kicsit a környéken.

Gáspár Norbert 2008.04.12 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Nagyon kellemes kis séta volt, így munka előtt. Jólesik látni ilyen helyeket, mint ez a zeg-zugos utcás, középkorias Budafok. Köszönöm a Rejtőknek és külön köszönöm a Moderátoroknak! Még sok ilyen szép láda elfér Budán és Pesten! :)

SirLes 2008.04.11 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.69
Hazafelé menet kerestük meg Maci012-vel. Kellemes séta volt.

Pupu 2008.04.08 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Ma két viszonylag új multit kerestem fel Budapesten. Az egyik a múltból mutatott meg valami szépet, a másik a modern korból. Mindkettő élmény volt. Fafejű nagyokos moderátorok figyelem: miért is ellenzitek a budapesti ládákat? Oly nagy és sokszínű ez a város, egy-egy részlete van olyan újdonság és érdelesség, mintha valami vidéki települést látogatnék meg.

Nagyon örömteli séta! Városom egy új arcát mutatja meg. Élhető vidéknek tűnik. Köszönöm!

Azazello 2008.04.06 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.84
Itt lakunk a környéken, illendő volt már ezt a ládát is begyűjteni.

tacsver 2008.04.05 15:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Kedves környék, jó volt sétálni a kis utcákban!

Hhenrik 2008.03.30 16:35 - Megtaláltam
SZÉP VOLT A TÚRA,
KÖSZI A REJTÉST!

Tototo 2008.03.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.87
Vasárnapi ebéd előtti kellemes séta.
Köszönjük!

kivancsifancsi 2008.03.28 11:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
A mai napon szabadságon voltam és azt terveztük, hogy Csengét elvisszük a Tropicariumba. Ez a láda pont útba esett. Látványos séta, jó rejtés. Köszönjük.

A hazáértTemplom
LányokCsenge
CsengeKis templom
Tetszik a virágom?Loggolunk
CsengivelTorony
ÁZSI 2008.03.23 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Hangulatos, szép környék. Köszi a rejtést!

Andi&Parker 2008.03.23 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Vasárnap délutáni, könnyű ládászat Bp-en, kicsit borús időben. Ötletes rejtések, könnyű találat. Köszönjük a rejtést.

 
Magyusz 2008.03.22 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Tetszett a láda minden pontja. Képek később...

Csigabiga 2008.03.20 13:45 - Egyéb
Néhány tűzzománc tábla:

337?
10011054
10681458-1490
15141848
18491920
Csigabiga 2008.03.20 13:45 - Egyéb
Még képek:

Szent sír a golgota oldalábanSarokház
SarokházBudafoki háztetők
Itt kell lejönniBazalt-kockás utca
KőszentUdvari csacsi
Itt a Tavasz! :o)Itt a Tavasz! :o)
Csigabiga 2008.03.20 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.81
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Kihasználva a napsütést, elBKVztam ide, megkeresni a ládát.
Amikor leszálltam a villamosról, ragyogó napsütés volt, de amikor a ládához értem, hirtelen beborult, feltámadt a szél és hóvihar kerekedett! Ez kisebb nagyobb intenzitással kitartott az utolsó pontig, majd mire visszasétáltam a villamosmegállóba, ismét hétágra sütött a nap!
Kellemes kis séta, girbegurba utcácskák, lépcsők. Érdekes volt a 3. ponttól felfelé vezető lépcsős kálvára mentén a lépcső peremére szerelt tűzzománc táblácskákon a történelmi képeket látni! Elöször azt hittem, hogy a kereszténység történetéből mutat képeket. Ez a hiedelmem átalakult a magyarság történelmére, de végül a világ újkori eseményeiből is voltak ott táblácskák.
Kellemes séta volt! :o)

Ez még nem a kálváriajárás részeEz már igen
KastélyKápolna
Ott kell felmenniGellért-hegy
HHHLágymányos
GolgotaGolgota
totik 2008.03.16 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Talán a szokásosnál lelkesebbé tett, hogy ez volt az idei első napsütéses, tavaszinak mondható kesselésem, de szerintem ez egy példaértékű városi multi.
Értelmes, érdekes és szép helyeket mutat be, jól bejárható, nincs felesleges hosszú kitérő, vagy erőltetetten beillesztett pont.
A kellemes séta alatt végig élveztem a látnivalókat, volt ami meglepett, volt ami elgondolkodtatott. A templomba betérve például azt látom, 8-10 hívő előtt beszél a pap. Előző héten Varsóban jártam egy nagyobb templomban egyszerű hétköznapi, esti mise idején, illetve csak szerettem volna, a bejáratig tömött sorokban álltak az emberek, furakodás nélkül a szenteltvíztartóig sem lehetett eljutni. Nem a lelki szükség vonzott oda, (a felújítási munkák miatt kívülről nem is látszott, hogy ott a bejárat), hanem az utcára kihangosított szentbeszéd, és zene csábított be. A fiatalok gitárral kísért vidám éneke, szemben a magyar misékről ismert világfájdalmas zsoltárokkal, inkább hangzott felszabadult osztálytalálkozónak, mint ájult áhitattal átitatott áldásosztásnak. Milyen különbözően is lehet megélni ugyanazt a hitet...
Persze magam is sablonosan gondolkodom néha, hiszen furcsának találtam, hogy a kálvária stációi között, fölött parkolnak az autók. Pedig miért is ne?
A végén annyira elragadott a hely hangulata, hogy tovább pörögtem, nem tudtam megállni, hogy a főteret körbejárva el ne olvasgassak minden egyes emléktáblát.
Köszönöm.
(Viki, Geri, Krisz') TZ

Varga Gábor 2008.03.16 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ok! Log később.

gazdinf 2008.03.15 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Nem messze lakom, de ezeket a helyeket egyáltalán nem ismertem. Köszönöm, hogy megmutattad.

crix 2008.03.15 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megvan és köszi.
Zseniális rejtés, szép és érdekes helyek. Minhárman (gazdinf, Remage, én) megküzdöttünk a lépcsőkkel, szép és érdekes dolgokat láttunk.
Tetszik, hogy szinte nyomozós kalanddá vált.

mrx 2008.03.15 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.00
Ok.

Remage 2008.03.15 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
A városrész érdekes, de sok a lepusztult épület, és a szemét is...

Zsolesz 69 2008.03.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltuk. Tetszett, köszi a rejtést!

LarryCooper 2008.03.15 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.79
Megtaláltuk. Egy szép tavaszi napon, a környék nagyon érdekes volt, a rejtés is ügyes.

Tomcache 2008.03.14 16:30 - Megtaláltam
Erre volt dolgom így végigjártam a ládát.Az idő nem volt a legjobb ;az 5ösig már el se másztam végül,azt ki lehet kombinálni,nameg a nyelvtan:)

urbalazs 2008.03.14 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Remek rejtés! Az útmutató egyértelmű, a koordináták, jelszórészletek tökéletesen olvashatóak. Szeretem az olyan multi ládákat, ahol nem lehet tudni előre az összes pont koordinátáját, hanem egyik után jön a másik, és meglepetés, hogy hova mutat.

"J&J" 2008.03.13 07:40 - Megtaláltam
Ez egy kora reggeli találat voilt. Sajnos, nem volt időm a többi közeli ládára, de majd visszajövök.

 
Hadralka 2008.03.09 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.43
!

oldfox 2008.03.09 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Leírás Famágustól....

Famágus 2008.03.09 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.49
Szép helyeken jártunk, jó, hogy láthattuk... jó a rejtés, a pontok, minden.. köszike!

Attibati 2008.03.06 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Hirtelen szabaddá vált a mai napom ezért egy félnapos kerékpártúra keretében levadásztam a két új budapesti ládát.
Az első ponthoz egyszerre érkeztem egy tűzoltóautóval és bár percekig figyeltem mit csinálnak nem tudtam rájönni mi a riadalom tárgya.
A pontok viszonylag közel vannak egymáshoz a szintek viszont kicsit megizzasztottak bár ezt most nem bántam , mivel az Infopark láda keresése közben alaposan kifagytam.
A multi különös hangulatú városrészbe vezet el minket, köszönöm a rejtést.

Pilis50 2008.03.05 12:40 - Megtaláltam
Most végeztem a Törley sírral, megint erre vezetett jósorsom.

 
ghiago 2008.03.02 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Nagyon jó láda, igényes kivitelezéssel. Sajnos megint a jelszó összerakásához segítséget kértem, mert a PDA-m valószínüleg szétázott és 2 jelszórészlet hiányzott. Köszönet MR. Zergének a jelszó összerakásában. Nagyon szeretem az olyan ládákat ahol parkolási lehetőségek fel vannak tüntetve és még a visszaútra is gondol a rejtő és pontot helyez el.

Mr Zerge 2008.03.02 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Az esős délelött sem szegte kedvünket. Kellemes, nyugodt részét láthattuk Budafoknak. Tetszettek a rejtések is, a városi multik minta példája ez a láda.
Üdv Mr Zerge.

zem 2008.03.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
A környéken nőttem fel, és a ládát megjelenés pillanatában láttam meg a neten - így rögtön a pontokon agyaltam. Kerticsorbi szűztelenítő hadmozdulatát anno telefonon kísértem, izgultam végig. Mikor megtudtam, hogy Csuhás egyedül tervez kerekülni - ráadásul itt - nem hagyhattuk, hogy magányosan tegye. Mit nekünk holmi orkán, ha ilyen nemes célról van szó! ... persze odaúton gondolkodtam, hogy épeszűek vagyunk-e 60km-ről, ilyen időben elindulni. :-) De szerencsére már csak a hideggel birkóztunk, eső alig, a szél sem volt irtózatos. Gratulálunk a szép ládaszámért Csuhás innen is!
A multi a körülményekhez képest mintaszerű. (Bár a jelszó 2-3ból megvolt, de azért ellenőrzésképpen lejártuk... :-)) Hálásan köszönjük a rejtést!

Csuhás 2008.03.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.20
Már a vihar után kerestük a ládikát. Igazán tetszett, nem csak hogy budapesti, de igazán szépre, igényesre is sikeredett. Köszönöm Zeméknek a dedikált 1600-as sütit, és pezsgőt! Igazán megleptetek vele!

Csuhás

NagytemplomKistemplom
KálváriaTornyok, kémények
A ládánálEz volt az 1600. találat
Készül a logÁhitat
Kőarcok
lelcache 2008.03.01 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.91
Kalandosra sikeredett a megtalálás! Mai gyerekvigyázós napomon a Campona Tropicariumába mentünk Lilivel. Visszafelé nem hagyhattuk ki ezt a multit. A megadott helyen támasztottam le a gépjárművet, és szépen gyalogosan kezdtük el körbejárni a pontokat. Ekkor még szép, napsütéses idő volt. A kálváriánál felfelé haladva kezdett eltünedezni a nap, és amire felértünk, már a szél is nagyon fújt. A kereszteknél, amikor előhalásztam a ládát el kezdett csöpögni az eső. Arra volt csak időm, hogy a gyereket felkapjam, és berohanjak az utcába a kálvária felé. Az keresztek mellett lévő első házig jutottunk csak el (a keresztektől kb. 30-40 m), mert ekkorra már tombolt a vihar. A kocsihoz visszaérni esélytelennek tűnt. A ház falához lapultunk, így némi menedéket élvezve a másik irányból támadó vihartól, de még így is borzasztóan eláztunk. Szerencsére annyi haszna volt a dolognak, hogy a jég nem kopogott közvetlenül a fejünkön. Viszont volt, hogy fél percig a szememet sem tudtam kinyitni, mert a viharos szél nekünk vagdosott mindenféle jót. Amikor kicsit alábbhagyott a vihar, egyik kezemben a ládával, másikba a gyerekkel, a zuhogó esőben visszarohantam a kocsihoz. A logolás is itt történt. Lili, mint máskor is szépen ki-be pakolászta a doboz tartalmát, mintha mi sem történt volna. Logolás után kocsival visszamentünk a keresztekhez, és a járműből kiugorva visszarejtettem a dobozt a helyére. A maradék két pontot kocsival abszolváltuk az esőben. A vihartól függetlenül tetszett a multi. Klassz helyekre visz el, és a leírás is érdekes.
A vihar erejéről még egy kis adalék. Hazafelé az Üllői út felé mentünk, ahol nem működtek a jelzőlámpák, meg a villamos sem járt, mert a vihar lekapott egy méretesebb darabor a FTC stadion épületeinek tetejéből, és letette a körútra, leszaggatva ezzel mindenféle vezetékeket, és mindkét oldal sávjaiból elfoglalt még kettőt. Fura volt kocsival a tetőszerkezet mellett elhaladni.

lelcache + Lilóka

Az első pontnálBokor vizsgálat a parkban
KörablakA kastély tornya alulnézetben
Kastély a kálváriátólKápolna
TornyokFelfelé
Logolás a kocsibanAz utolsó pont az autóból fényképezve
jgyuri 2008.03.01 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.23
Ide is eljutottam végre!

Vértes 2008.03.01 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
ok

Hz 2008.02.26 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Budapest szürkítés bringával. 38,9 km. 3/3.

IkonoslépcsősbringásÁgas pont
BújócskaMár csak egy részlet hiányzik
Zergi 2008.02.24 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Fogtam!
Itt laktam a kísérleti lakótelepen néhány évig, azonban ezeken a helyeken még nem jártam. Köszönöm!

raci 2008.02.24 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
A korábbi budafoki ládák után ismét itt jártunk, hála az új rejtésnek. Jó volt ismét itt bóklászni a girbe-gurba kis utcácskákon, régi, emberléptékű házak között.

bohrmann 2008.02.24 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.73
Kis ízelítő, milyen lehetett az egykori Promontor falu. Ritka hangulatos környék, és nagy ötlet volt a kis körutazás.

Bau_family 2008.02.24 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Az első ládánk idén, nagyon jól átgondolt multi; itt lakunk a szomszédban, de még nekünk is tudott újat mutatni. Igazi tavaszköszöntő idő volt, jól éreztük magunkat (bár gyerekkel ládázni mindig kihívás...).

Csipetkék 2008.02.24 09:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Nagyon szép időben Seres Péterrel együtt kerestük meg a láda pontjait. Köszönöm a rejtést, igazán hagulatos helyeket és szép panorámát találni az útvonalon.

Seres Péter 2008.02.24 09:23 - Megtaláltam
479. ládámat Csipetkével találtam meg. sp

indulástemplom
belülemlékmű
táblaCsipetke
belülbeírás
kanyarbanutolsó pontnál
piedone1 2008.02.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Tetszetős multi, gratulálunk.

Zerind HUN 2008.02.21 10:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Tetszettek a helyek, már korábban is jártam mindegyiknél. Sajnos a láda környezete nem túl tiszta... A jelszót pedig ki lehet találni néhány részletből, így nem is lenne muszáj felkeresni az öszes pontot. Ennek ellenére megtettem.

BiBoLi 2008.02.19 14:55 - Megtaláltam
ok

zöldfülű 2008.02.19 14:55 - Megtaláltam
Lefülelve :) [wapon beküldött szöveg]
Ilyen gyönyörű napsütésben két iroda között a legrövidebb út csakis ládákon át vezethet :)))
Amikor megjelent a láda, igencsak lekonyultak a füleim: kerek 3 napja "tisztítottam ki" a Budai-hegységet, és erre tessék! :( Most már újra rend van - remélem, nem csak hétvégéig :) A nagytakarításban helyi erők segítségét vettem igénybe: Issey csukott szemmel elöl, én meg mögötte :)
Köszönöm a rejtést

Szem be/le sütve :)(F)elnézés
Kereszbe(nt)Pihi
Bugár-orienteering 2008.02.19 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
kellemes séta kedd délelőtt is.

3D 2008.02.17 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Kellemes séta vasárnap délutánra (is).

james 2008.02.17 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.97
Ez volt Anita lányunk első megtalálása 6 hetes születésnapján. Babakocsival nem volt egyszerű végigsétálni a macskakővel kirakott járdákon és a lépcsősoron.

Anita, Judit és James

Anita első ládája 6 hetesen 
szaboist 2008.02.17 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Nagyon jól felépített, kellemes multi, igényes rejtésekkel, gyönyörű panorámával!

ilyen hideg voltkálvárián
 
Kofola BT 2008.02.16 19:25 - Megtaláltam
Ámokfutás a megye déli végein 16.

Kokó 2008.02.16 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Esti, fagyos séta.
Jól felépített multi, elég jó rejtésekkel. A 5. ponton jobb lenne egy cetli.
A doboz így este nincs veszélyben, de nappal?

macikupac 2008.02.16 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Pontvadászat Pest megye déli részén 15.

800!!!

Valter "hosszas" unszolására még beiktattuk a mai programba. Mivel városi-sétálós, így az utóbbi időben bevett szokásunknak megfelelően úgy gondoltuk, hogy kiválóan abszolválható sötétben is. A pontokat sorrendben kerestük fel és sehol sem kellett tökörésznünk azzal, hogy mit kell megkeresni/leolvasni. Ennek azért is örültünk, mert a viharos erejű szél már szinte minden energiát kifújt belőlünk a nap folyamán. Nekem legjobban a stációk mentén látható Időegyenes tábla-képei tetszettek. A Kálváriához erve teljesen elfagytak a gps-t tartó kezeink. Láttuk az éjszakai Budafok fényeit is. Az utolsó előtti pontnál lehetne jobb megoldást is találni a jelszórészletre, de ettől eltekintve egy szépen megalkotott multi ez. Mire visszaültünk a kocsiba, Picúr már majd' kockára fagyott.

Világháborús emlékműA kastély tornya
Kapu a kastélybaEgy régi ház
Az Időszalag egyik képeEsti látkép
Keresztek a kálváriánPicúr a ládával
KilátóteraszNepomuki Szt. János szobra
Fazék 2008.02.16 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.07
Fiammal kettesben. Az arcunk lefagyott, de ettől eltekintve jól összeállított, érdekes multi.

imori 2008.02.16 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.11
megtaláltuk, jó séta volt, csak a szél ne fújt volna ennyire

Hegyo 2008.02.15 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.82
Ennyi templom egy helyen.

Levin 2008.02.14 20:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Romantikus esti séta keretében Palazsuval.
Azt hittem ismerem Budafokot. Tévedtem. Teljesen magával ragadott a környék a zegzugos kis utcácskáival, sikátoraival, templomaival, kastélyaival. Mindenképp vissza fogok ide jönni világosban is. Őszintén örülök, hogy mostanában nem ütköznek olyan nagy ellenállásba a budapesti rejtések mint nemrég. Az ilyen helyekre igenis érdemes elcsábítani a kessereket.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Palazsu 2008.02.14 20:25 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

bgecco 2008.02.14 09:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
(164) szep kornyek!

targonczas 2008.02.13 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
ok

BaBa7161 2008.02.10 11:40 - Megtaláltam
Magtaláltuk Petikával és Esztivel.

petika 2008.02.10 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.57
Hosszú idő után végre ismét megjelent egy valódi, kereshető dobozt is tartalmazó láda Budapesten. A szép idő is arra csábított, hogy ébresszem fel a GPS-t november eleje óta tartó a téli álmából. (Bár egy-két .com-os ládát azért levadásztam közben :-) Általában nem rajongok a multiládákért ebben az esetben azonban azt hiszem a környék bemutatására jó választás volt ez a kis sétaút. Évekkel ezelőtt (amikor még a kiinduló pontot Varga Jenő térnek hívták :-) vezettem időnként a 3-as buszt, tehát elmondhatom, hogy elég sokat jártam a környéken, de ezekről a kis utcácskákról nem tudtam. A jelszóképzés ötletes, a virtuális pontok kivitelezése gondos, azért adtam ennek ellenére a rejtésre csak 3-ast, mert veszélyesnek érzem a láda helyét. Nem is annyira a járókelők miatt, azok elől eléggé rejtve van, de a környező házak ablakaiból pont kifigyelhető, és sajnos a viszonylagos rejtettség miatt más célra is használta valaki a környéket :-(
Petika, Eszti, BaBa7161

TemplomKastély
LépcsőKálvária
Megvan a láda!A kutató csapat :-)
M.Xati 2008.02.09 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Ezt a multit illett volna sokkal hamarabb megtalálnunk, hiszen a ládától 1 azaz egy utcányira lakunk. Ma szép idő volt végre +hétvége, így kellemes délutánt töltöttünk ennek a cache-nek köszönhetően.
M.Xati,Ildikó,Fanni

kenau 2008.02.09 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Nagyon jol megcsinalt multi, minden allomas egy-egy erdekes hely!

K-55 2008.02.09 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Ilyen időt nem lehet kihagyni! Úgy látszik, sokan gondolkoztak így, mert már az indulásnál összefutottunk egy szimpatikus fiatal párral és két aranyos kisgyermekükkel, akik önfeledt jókedvvel kutatták a felirat helyét. Fotózgatva, a napsütést és a szűk utcácskák hangulatát élvezve sétáltuk végig a rejtők által gondosan megtervezett útvonalat. A ládánál újabb kedves kessercsapattal futottunk össze, majd a Spiller cukrászdában finom hagyományőrző krémessel és kávéval fokoztuk a hangulatot. Itt, talán a kávé segítségével, már az 5. és a 6. pont ismerete nélkül is kitaláltuk a jelszót. (Elvégre Budafokon vagyunk!) Egy elírt koordinátaszám segítségével megnézhettük Szervátiusz Tibor 1956-os emlékmű szobrát, amit kár lett volna kihagyni. Elő a fényképezőgépet, visszanéztük a felvételeket, pontosítottuk a koordinátákat és meggyőződtünk arról, hogy helyes volt a tippünk. Jó városi multi ez, mindenkinek ajánljuk!

IndulásidőKesserutánpótlás
Az út mellettA kastély
Út a kálváriáhozTemplomtornyok
Szervátiusz Tibor szobra (játékon kívül)Az utolsó állomás
hőscincér 2008.02.09 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
Megtaláltuk!

CsiCsa 2008.02.09 11:55 - Megtaláltam
Kellemes budafoki séta volt a tavaszias napsütésben egy számunkra igen kevéssé ismert részén a városnak, amikor a budafoki háztetőket is szemügyre vehettük... szép környezet, érdekes, néhol falusias házak, szép panoráma, csak a túlsó part gyártelepe nem tetszett... a negyedik pontnál kedves kesser társak kezéből vettük ki a ládát...jó volt itt, köszönet a rejtésért!

peterbud 2008.02.09 11:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Hétvégi séta - tekintettel arra, hogy a szomszéd utcában lakunk. Így "bennfentesként" állapíthatom meg, hogy jól megszerkesztett, és kivitelezett a multi, a fontos, és megtekintésre érdemes dolgokat bemutatja. Ajánlom mindenkinek.

marczeeee 2008.02.09 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.12
Meglelet BigMick-el.

bigmick 2008.02.09 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.64
Jóleső séta volt

zsakar 2008.02.06 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.87
ok.

freddy 2008.02.05 13:02 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 4.25
ok

jspanyik 2008.02.04 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Jól összeállított, kellemes városi séta sok látnivalóval.

Köszönöm a lehetőséget!

Laci-62 2008.02.03 16:10 - Megtaláltam
Köszönjük a kellemes sétát ! Ebben a napsütéses időben, mikor az erdőben még vendégmarasztaló a sár, pont ilyen sétára vágytunk. A Savoyai tér sarkán lévő kis cukrászdában pedig nagyon finom a francia krémas.

Qwak 2008.02.03 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Sajnos várnom kellett a vizsgaidőszak végéig, hogy végigmenjünk rajta, de megérte! Nagyon jó körút, szinte minden érdekességen és nevezetességen végig visz a környéken (mondjuk a többi kicsit messzebb van), úgyhogy ez így tökéletes! Gratula a rejtésért!

Csabataxi 2008.02.03 15:08 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

wb 2008.02.03 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Tetszett! Szép volt a kilátás.
Köszi a rejtést!

bingo 2008.02.03 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.24
Megvan!

Totoka 2008.02.03 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Köszi a rejtést!

csmarkus 2008.02.03 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Kellemes délutáni séta volt. Köszi a rejtést, tetszett.

 
Tyúkanyó 2008.02.03 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.59
Szuper rejtés, szép kilátással, meg egy kis várakozással,mert egy házaspár pont ott etetgette piciny csemetéjét.
Köszönöm a rejtést kellemes délután volt.

Zzr 2008.02.03 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.27
Kaptatós kis túra, jó kilátással ;-) a láda közvetlen környéke kissé elhanyagolt...

kl 2008.02.03 11:32 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

lepke 2008.02.03 09:50 - Megtaláltam
Csekély lelkesedéssel indultam a sétára, mert nemigen rajongok a peremvárosi miliőkért. Az emlegetett ragyogó kilátás egy ipari negyedre nyílt, amelyben szintén nem találok sok artisztikumot.
A régi, zegzugos utcácskák tetszettek, ahol felbukkant egy-egy aranyos kóbor macsi, no meg egy kevésbé aranyos pitbull, amely ugyancsak megkurtította a gondtalan őgyelgésem.
Köszönet a rejtőnek a tömegközlekedési információért, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy elszánjam magam a vonatból már számtalanszor látott Budafok bejárására.

nogacsalad 2008.02.03 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Vasárnapi, család összekovácsoló, mindenkit kielégítő, laza ládázgatás 9/1.

Megjelenésekor már kinéztem, de a sok pozitív visszajelzés hatására szükségét is éreztem. Nem is csalódtunk ebben a minden szempontból remekül összerakott multiban. Sosem sétáltunk eddig erre, nem is gondoltuk, hogy a város ezen része tartogathat megnézésre érdemes látnivalókat. Különösen jó és ésszerű a jelszóképzés! Nagyon jó, hogy a pontok elhelyezése a lustábbakat is kikényszeríti a gépjárműből, hisz csak így teljesíthető ésszerűen. Ennek ellenére nagyon könnyen, picikkel és nagyival is bejárható.

Valahol útközben, kipróbáltuk a játszóteret is. Tetszettek a tűzzománc képek, amik a kálvária lépcsője mellett kísérték utunkat, és a történelmi időrendiséget is követik (lehetne még párat közéjük illeszteni). Az utolsó pontnál megismerkedtünk egy kutyus fejével is (utsó kép). Ő mindent elkövetett az ismerkedés érdekében, már amit a pici lukon keresztül elkövethetett. Szerintem volt teste is, bár ezt nem láttuk :)

Nem vettünk ki semmit, betettünk egy számológépet.

Köszönjük, tényleg kellett ide a ládika.

ÚtközbenÚtközben
JátszótérenTűzzománc kép
LádikaKálvária
ÚtközbenA nap is kisütött
ÚtközbenBarátunk
baliagy 2008.02.02 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
OK.

Togo 2008.02.02 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Roppant kellemes darab. Már sötétedett, mikor a parkolóba értünk. A pontok könyen megtalálhatók, jól szervezettek. A ládát csak kaszáláskor féltem. A ládarejtekkel szemközt eladó házon jót vigyorogtam, mondván úgy lehetne meghirdetni, hogy geoládára néző ház eladó. A logbookból kiderült, hogy Abacusék 20 percel járnak előttünk, aztán útban az 5. pontra össze is futottunk velük.

abacus 2008.02.02 17:33 - Megtaláltam
Reszletek es fotok kesobb. [wapon beküldött szöveg]

Törölt 2008.02.02 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.55
Esti séta Dorkával és apcijával: abacus-szal.
Nagyon könnyű találat volt, a jelszóra egy pont megnézetele nélkül is rájöttünk. De megnéztük azért azt az állomást is, ahol éppen Togoék keresgélték a jelszót. :) [wapon beküldött szöveg]

Soko 2008.02.02 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
-300- Széchenyi hegy - Hűvösvülgyi túra után 56 villamossal a Szavoyai Jenő térig, majd könnyű találat. Köszönet a rejtésért.

SagiK 2008.02.02 09:40 - Megtaláltam
Reggel útnak indítottuk vtsp segítségével tb-nket, majd kiszaladtunk Budakeszire begyűjteni a harmadik helyet.
A megadott parkolóban letámasztottuk a szekeret, majd a teljes család végigsétálta ezt a remek multit. Köszönjük szépen!

Éva 2008.02.01 15:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Csak ismételni tudnám az eddigi megtalálókat: nekem is tetszett! A 3. pontnál egy idősebb pár szólított meg és segített keresni a táblát, a kálvária közepénél laknak. Barnabásnak szinte minden járókelő kedveskedett:-) A ládánál is jött éppen egy ember, nem győzte dicsérni, közben én a kerítés mögött guggoltam, takargattam a ládát és a felszerelést:-) Végül udvariasan megkérdezte, hogy van -e esetleg valami gondom, de nem kíváncsiskodott tovább.
Nagyon tetszettek a kálvária mentén felszerelt, a történelmet felidéző gyerekrajzok is, remélem, sokáig ilyen állapotban maradnak.

Barni kálváriát járEgy rajz
Gyombi 2008.02.01 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
50. :) [wapon beküldött szöveg]

Kellemes séta. Jó, hogy azért vannak Budapesten új ládák is. Ez egy érdekes hely, jártam már itt, de jó volt visszatérni.

fkmaster 2008.01.31 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Lásd Stüszi:)

Stüszi vadász 2008.01.31 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
A hangulatos, macskaköves, lépcsőkkel szabdalt utcák: csak a felhallatszódó morajlásból tudtuk, hogy a fővárosban vagyunk.

benist 2008.01.31 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Kellemes, rövid séta a már sokszor látogatott környéken. A kálváriát még sose néztem meg tüzetesebben, most igen. Tisztességesen kivitelezett multi a város egy a múlt hangulatát idéző részén.

Nivabibi 2008.01.30 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.84
Kár az 5. pontért, biztos lett volna még ott más lehetőség is.

Zsu. 2008.01.30 12:55 - Megtaláltam
Tetszett! [wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2008.01.30 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Ebédidőben kiszaladtun Zsuval. A Móriczról nincs 20 perc villamossal a helyszín. Kb. újabb 20-25 perc maga a séta. Nagyon tetszett minden, jó kis városi multi. Budafokot úgysem ismertük, most legalább láttunk belőle valamit. Kösz a rejtést!

Mikulás

Pepe Zizi Zozó 2008.01.29 11:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
[wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszett. Egy igazi városi multi.
Aznap gyűjtöttem be a Törley mauzóleumot és a barlanglakást, amikor ez a séta megjelent. Sajna csak otthon vettem észre.
Már akkor is bejártam ezeket az utcákat, és megfogott a hangulatuk. Szentendrére emlékeztetnek a kis házak, a girbegurba macskaöves utcák és a váraltanul felbukkanó kilátóhelyek.
Vegyétek észre a kálváriát a kísérő zománctáblákat is!

Puszkany 2008.01.29 10:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Környéken két láda is van, de egyik sem mutatja be Budafokot ilyen részletességgel. A ládarejtek meredek, bízunk a hosszú fennmaradásban. Köszönöm a tárlatvezetést!

katika 2008.01.28 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Ok [wapon beküldött szöveg]
Síszünet volt az iskolában, ezért megragadtuk az alkalmat és ellátogattunk Budafokra. Nem bántuk meg, mert nagyon jól összeállított multival szembesültünk a helyszínen. A környezet nagyon tetszett, a jelszóképzés és a rejtés is jó volt. Na meg az időjárásra se lehetett panaszunk! Szóval köszönjük!

Templom 1.Torony
BarátkozásFinom
Torony 2.Templom 2.
SzoborSzobor
KeresztekUtca részlet
VP 2008.01.28 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Ebéd helyett (az egyetemről rövid villamosút).
Bár nekem a hegyi ládák a kedvenceim, ez egy a maga nemében tökéletes, gyalogosbarát rejtés. Szép - és sok budapesti számára is majdnem ismeretlen - hely, barátságos, szűk kis utcák, kilátás a Dunára és a város déli részére, pontos leírás, egyszerű jelszóképzés ...
Az egyetlen veszély, hogy valamelyik lakó a függöny mögül kifigyeli a ládánál a logolást.

h725 2008.01.28 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.26
Szép, hangulatos séta volt. A kincsre egyébként egy szemben lévő ház ablakából tényleg negyon jó kilátás nyílik. De ez talán nem lesz probléma.

Köszi a rejtést !

Zsolt

kezdődik a sétaA kálvária
Egy kiváncsi helyi lakos 
tudo 2008.01.28 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.16
Vizsganap reggeli városi kerékpáros ládázás. A hétvégi szél kitisztította a város bűzös levegőjét, és ragyogó napsütésben tekertem a városi bicóval Budafokra.

Nagymamám testvére lakott Budafokon, kisgyerek koromban sokat jártunk erre. A múlt homályos emlékeiből próbáltam beazonosítani az azóta sokat változott környezetet.

A láda jól szerkesztett, pontosan követhető, körbevezet a kiválasztott területen, a helyszínen ellenőrizhető az értelmes jelszó - a hagyományos értelemben véve kellemes városi multi. Köszönöm.

Az 1. pontonTemplom belső
Tornyok a 2. pontonKilátás a 3. pontról
KápolnaRégi utcák
Kilátás a 4. pontrólTalálat
KálváriaLépcső
fejermate 2008.01.27 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Szép hely. Végig zuhogott az eső, mire végigjártuk, és a villamoshoz értünk a PDA már be is ázott. Szerencsére már müködik :) . Találkoztunk ládászokkal is. Miután meglett láda mentünk tovább a GCTORL dobozhoz tovább.

ier 2008.01.27 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Szélben, esőben sétáltunk. A boboz tényleg nagyon szemelőtt van.

kszelei 2008.01.26 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
A nap csúcspontja volt ez a budafoki séta:) Igazán jó idegenveztőm volt, minden ponthoz külön mese, történet. Ráadásul csillagos égbolt.. És még azt is megtudtam, mi köze Terézanyunak a környékhez:)

Zugi 2008.01.26 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Tősgyökeres környékbeliként minden méteréhez megannyi emlékem fűződik.
A tökéletes multiban csak azt az egyet sajnálom, hogy nem én helyezhettem el, pedig régóta erre készültem.
Mindenesetre gratula hozzá, szerintem e helyhez fogható, hasonló komplett látnivaló halmaz, plusz kilátás, nincs mégegy.
Hajrá Budafok!:)

A multi teljes területe! 
Mathau 2008.01.26 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
A láda jó, legalábbis szerintem, bár lehet kicsit elfogult vagyok:)
A rejtek remélem kibírja, ha nem majd találunk másikat.

zsorzs 2008.01.26 17:50 - Megtaláltam
Erről a ládáról csak jót lehet írni :-)) Ez nem vicc!

keva 2008.01.26 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.13
Igaz már sötétben de megvan.keva

feri60 2008.01.26 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Nekem igy néz ki egy tökéletes városi multi!

- Nem küldözget oda-vissza
- Nem küld ki értelmetlen, kieső helyre
- Illeszkedik a "városi öltözethez", nem mászat be egyik pontján sem bokor alá
- Kényelmes sétával bejárható
- Pont annyit mutat, amennyit érdemes

Kicsit aggódom a láda épségéért, túl közel vannak a házak. Ha eltűnik, én mikroval pótolnám, de "belülről", ahol takar a kökerítés.

Gartulálok, elsőre sikerült tökéletest alkotni, és még a budapesti rejtéseket nem preferáló moderáción is átküzdeni ;)

 
neogeo 2008.01.26 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
Klassz kis multi. Igaz, már a 2. vagy a 3. pontnál sejteni lehet a jelszót, de nagyon tetszik, hogy egy-két kis utcába, hogy befordít a jól kitalált útvonal. Az sem sablonos, hogy már a 4. pontnál loggolni lehet. Általában a végén kell.
Jól esett a séta a napsütésben, igaz hidegben.
(a rácsos ablakoknál először nem tudtuk, hogy lesz a számból betű, de aztán jobban elolvastuk...)

Minden rajta van a képenAz egyik pontnál
MukiJames 2008.01.26 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.46
Tropicarium utani seta a jo idoben.

Korabban mar korbesetaltuk a kornyeket, amikor a tobbi budafoki ladat kerestuk. Ennek a multinak a pontjai kozul is erintettunk nehanyat. Ettol fuggetlenul jo volt kicsit megmozgatni magunkat a teli tavaszban.

Erika, Muki

Lepcsokben nem volt hianyA valtozatossag kedveert...
 
Marvin 2008.01.26 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Az év első ládája. Az év első biciklizése. Könnyű séta a multi, benne sok lépcső, szóval a bicikli nem éppen ideális választás, de nem volt vészes.

porgesz 2008.01.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Kellemes multi, tetszettek a pontok, több új dolgot is megmutatott, kár, hogya másik két kastély nincs benne, igaz azokat csak kívülről lehet megnézni.

Sacelláry kastélyASacelláry és a Törley kastély
fodordav 2008.01.26 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Kiváló láda, maximális pontszámot kapott. Örültünk, hogy eljöttünk, megismerni az eddig csak áthaladva látott települést. Kellemes meglepetés volt! Enikő, Dávid
Ui: ajánljuk a kör végén a főtér és a főút sarkán a pici cukrászda meglátogatását.

jalso 2008.01.26 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Nagyon kellemes és szellemes multi, üdítő séta Budafok talán legszebb, legérdekesebb részén. Hála és dícséret.

Pet 2008.01.26 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Bocsánat az elrejtőtöl, de már nagyon nem emlékszem, ez hol volt és mi történt:)

1.4.
vinko 2008.01.26 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Vinko, Adri és Vancsus [wapon beküldött szöveg]

csemege 2008.01.26 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Néhány éve hasonló útvonalat jártunk be láda nélkül.

Lencsi 2008.01.26 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Krisztinai téblábolás után pattantunk villamosra, hogy ezt az újdonsült csemegét levadásszuk. Budafokot nem ismerem túl jól, sejtettem, hogy sok újdonsággal fog kényeztetni ez a multi. Az első pont után összetalálkoztunk scelével, aki már végzett a multival, és fotóapparátjával ingázott a pontok között. Ezen felül megerősített abbéli hitünkben, hogy sok kessert hozott ki a jó idő a szabadba a térképet szürkíteni :) Lili az első komoly kaptatónál már-már feladta, de a lépcsőkön felfelé munkaversenyt hirdettük, ami egész a pizzériáig motiválta a kis 5 éves gézengúzt. A láda útvonala nagyon jól megkomponált, csendes kis utcák, szép kilátás, sok emlékhely. Tetszett, hogy tényleg visszavisz a kiindulási helyre, s nem a kezdőponttól km-ekre hagyja a környéket nem ismerő kesser lányát... Köszönjük a sétát, és H Bóna Mártának a szép időt ;) Lili, Jenő és Lencsi

Gyáva Oroszlán 2008.01.26 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Kellemes feladat teljesítése során született meg a jubileumi 400-ik találatunk.
Ez a rejtés méltó a mi ünneplésünkre. Tizedik megtalálóként jól éreztük magunkat a szép időben és - ládával a kezünkben - még kedves ismerősre is akadtunk scele személyében!
Zsuzsi, Tamás, Zoli.

Ott jártam!Czuba kastély
Dolgozunk.Szent Lipót előtt.
A kálvária tetején scelével.. 
scele 2008.01.26 12:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
Mivel a mai napon igazi bringás idő volt ezt az új ládát szúrtam ki célpontnak.
Kamaraerdőn keresztül jöttem, ahol óriási sárban csúszkáltam. A ládához közeledve a lejtős utcákon szerencsére kiszórtam az egészet.

Mint később kiderült a 4-es ponthoz érkeztem, ahol vad fotózásba kezdtem.
Éppen rángattam ki a gépet a hátizsákból amikor a Gyáva Oroszlán csapat jött elő a kálvária mögül kezükben a ládával. Loggolás után velük fejeztem be a multit, majd végigjártam az elejét a ládának.

Ez egy nagyon jól kitalált, ügyesen vezetett városi multi. Ezt a példát lehetne felhozni minden kessernek aki egy nagyvárosban szeretne ládát rejteni. Érdemes összehasonlítani a szintén nem túl régi GCPASA-val. Azt kell mondjam ég és föld.

Gratulálok és köszönöm a rejtést.

lagaf 2008.01.26 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Tegnapi, Horváth-kerti találkozásunkkor Steve07 említette, hogy kitettek egy új budafoki ládát. Akkor nem tudtunk elmenni, így ma reggelre terveztük be. Közbejött azonban a GCPMAF megjelenése, ezért reggel ott kezdtünk. Promontort régebb óta ismerem - valaha unokanővérem ide jött férjhez, és hát a borospincéket is többször meglátogattuk már, utoljára tavaly május végén tettünk itt egy sétát, amikor meglátogattuk az egyik pincészetet, és beszereztünk néhány palack gyógyhatású készítményt...;-)
Most a javasolt parkolótól tettük meg a "kötelező kűrt"; a kellemes napsütésben igazán jól esett a séta. A pontokkal nem volt gond, látszik, hogy új a láda, olvashatók a feliratok, s egyelőre a doboz is bírja a fokozott igénybevételt. Szép, hangulatos ez a kis negyed, s a pontok jól lettek kiválasztva: a lényeget mutatják, ráadásul kiváló és alapos az ismertető. Nagyon tetszettek a kálvária lépcsője mentén kirakott, a történelem egy-egy időpontját megragadó gyerekrajzok. Mivel a láda megjelenése Hunyadi Mátyás királlyá választásának 550. évfordulójára esett, az őt ábrázoló rajzocskát is beválogattam a sorba...
A 2. pontnál persze csalódtam egy picit; azt hittem ugyanis, hogy jóval modernebb épületet emeltek "a múlt század végén"...;-)
Kellemes szombat délelőtti séta, tetszetős környezetben - köszönet érte...

Az 1. pontnálA 2. pontnál
GriffekA 3. pontnál
Mátyás király - akár hiszitek, akár nem...Itt még megvolt...
A 4. pontnálTüzijáték-néző hely.:-)
Ma is Szt. SebestyénBorbörtön?
Mihul 2008.01.26 10:45 - Megtaláltam
kessertalálka

Nebel 2008.01.26 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Nagyon örülök, hogy megint megjelenhetett a fővárosi láda! Sejtettem, hogy a szép idő és az aránylag friss rejtés hatására "kollégákkal" is fogunk találkozni, így is lett, már az első ponton összefutottam Magnes50 és Mihul-al, aztán nagyjából egyszerre is fejeztük be a sétát, ezúton is köszönet a társaságért!
:)

A rejtés ügyes, a multi pontjai -különösen a kálvária vége- nagyon tetszett!
Korábban éltem egy ideig Budafokon, erről a kálváriáról azonban mégsem tudtam, köszönet a rejtőnek, hogy megmutatta!

 
Magnes50 2008.01.26 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Két kedves kessertárssal együtt kerestük. Lásd Nebel bejegyzése, rövid kellemes séta.

geobubo 2008.01.25 16:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Kellemes kis séta volt. És jó ötletnek tarom Budafokot így bemutatni.

logo 
WebMonster 2008.01.25 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Iskola után Chubby rángatott ki ide...megérte. A fatüzelés miatt kellemes illat lengte be az egész városrészt, nagyon tetszett a helyszín és a rejtés is. Szerintem mintaszerű budapesti láda.

Chubby 2008.01.25 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
[wapon beküldött szöveg]

Bár először az első helyre pályáztam, éjfélkor ez a reményem elúszott. Dobogós lehettem volna, ha 5:10 helyett felébredek a betervezett 4:10-kor, hogy még visszaérjek a suliba. Úgyhogy csak suli után értem oda osztálytársammal, WebMonsterrel, és így már a TOP 10-ből is kikerültünk. A környéket ismertem, sokat sétáltam már arra, most is nagyon tetszett. Köszönjük a rejtést!

Chubby és WebMonster

Fonte 2008.01.25 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.77
Csodaszép napsütésben egy kellemes péntek délutáni séta.
Nem nagyon ismertem Budafokot, így különösen érdekes volt számomra a sok kis hangulatos utca, a lépcsők, és mindenütt tornyok, tornyok, tornyok....kastélyon, templomon, kápolnán....
Köszönöm a rejtőknek, hogy elhoztak ide!

thbarnabas 2008.01.25 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Szépen kivitelezett multi. Szeretem Budafoknak ezt a részét, nagyon hangulatos. A multi még nekem is tudott újat mutatni, pedig évekig a közelben laktam. A láda valóban kissé veszélyes helyen van, de elég jó a rejtés, talán ha mindenki kellőképpen óvatos, megmarad egy darabig.
A wapos leírásban a 3. pont szövegében bug van, ui. a táblán két évszám található. Elég egyértelmű, hogy melyikre gondolt a rejtő, de jó lenne javítani a leírást.

A ládánál összefutottam Pörsinggel, az utolsó két pontot együtt kerestük meg.

Köszi a rejtést!

 
pörsing 2008.01.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Rövid, tömör, hangulatos és értelmes a jelszó.

Ata72 2008.01.25 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Hetedikként logoltam.

Kellemes kis séta volt, köszönöm! A közelben lakom (Diósdon) így sokszor megfordulok errefelé, de ez a rész kimaradt eddig. Az ajánlott parkolónál autóból ki, a sarki kisboltban meleg pogácsá(k)ból tankolás, majd nyílkövetés pontról-pontra.
Jól értelmezhető, tiszta, világos feladatok. A láda hosszú életében azért kételkedem... De remélem tévedek!

Sok szerencsét és gratula a rejtőnek az első ládájához!

A Hazáért!Szent Lipót templom
Czuba-Durozier kastélya tér
az egyik pontnál találtama gps-ben a köv. állomás távolsága
Kálváriakilátás
sok-sok lépcsőfelújítva
Pepe 2008.01.25 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Habár a GCTORL alkalmával a környék egy részével már megismerkedtem, mégis sok újat tudott a multi mutatni. Különösen az útszéli zománctáblás gyerekfestmények tetszettek, na meg a kilátás a ládától. A 3. pontnál legyetek figyelmesek, van ott még egy évszám, de a leírás alapján egyértelmű a dolog. Én ott hibáztam, de a rejtő készségesen kisegített, ezúton is köszönöm!

szipeti 2008.01.25 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.80
5.hely. A parkolóban találka Steve07-el, aki éppen végzett. Kellemes és rövid séta sok érdekességgel.

Steve07 2008.01.25 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Kellemes séta az óvárosi hangulatú utcákban.

napvirág 2008.01.25 09:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Örömmel láttam reggel a multi megjelenését és mivel volt egy kis szabadidőm délelőtt neki is vágtam.
Budafokot nem igazán ismerem, így ez a multi nemcsak pont hanem ismeretszerzésre is nagyon jó volt számomra.
Köszönöm a rejtést.

Apexsek 2008.01.25 08:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Este láttam meg az új ládát, de mivel nem akaródzott éjszakai buszokkal ki menni, így csak reggel kerítettem rá sort. Meg is előztek!
:-))))))))))
Ismét olyan helyekre jutottam el, ahová magamtól eszembe se jutott elmenni!

Üdv: APEXSEK

Kerticsorbi 2008.01.24 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
zem-től kaptam az sms-t, hogy megjelent egy budapesti láda. Mivel még dolgoztam (készítettem munkahelyem 2008. évi költségvetését) bent voltam a belvárosban. Szerencsére a munkámból már csak 10 perc volt hátra, gondoltam jó lesz egy kis agy levegőztetés. A város elég üres volt, így 10 perc sem kellett, hogy odaérjek. Zemmel folyamatos telefonkapcsolat alatt találtam meg a ládát. Nagy örömömre a 2008. évi első ládamegtalálásom egy szűzláda, ráadásul Budapesten!!! Nagyon kedves részre invitált a láda, az első ponton lévő templomban már voltam, de a többi helyet nem ismertem. Nagyon köszönöm a rejtést, hisz szilveszter óta vagy beteg, vagy a költségvetésen dolgoztam.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.