geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
2071. Galagonya tanösvény Városerdő (GCGATO)

A tanösvény térképe

A tanösvény térképe

A tanösvény

A tanösvény

Információs pontok a tanösvény mentén

Információs pontok a tanösvény mentén

Esőfogó

Esőfogó

Madáretető

Madáretető

Útjelzők

Útjelzők

Föld rétegeződés bemutató

Föld rétegeződés bemutató

Rönkök

Rönkök

Hiper modern szalonnasütő

Hiper modern szalonnasütő

Pihenő

Pihenő

Az üzemeltető

Az üzemeltető

Ennek az emléktáblának a közelében van a rejtekhely

Ennek az emléktáblának a közelében van a rejtekhely
Szélesség N 46° 41,866'
Hosszúság E 21° 19,495'
Magasság: 102 m
Megye/ország: Békés
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.05.10 00:00
Megjelenés időpontja: 2008.05.16 00:06
Utolsó lényeges változás: 2008.05.16 00:06
Utolsó változás: 2020.04.05 16:53
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Szőke-Kiss
Ládagazda: Szoke-Kiss
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 1200 m
Megtalálások száma: 454 + 1 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.6 megtalálás hetente


Javasolt kiindulópont Városerdő mellett. Parkolás után a táblától elindulva, a tanösvényen érhető el a 18X18X6 cm doboz egy vastag fa tövében, de kalandosabb kedvűek más útvonalat is találhatnak.


A ládába TravelBug NEM helyezhető


A Városerdei Parkerdőben a Dalerd zrt. 2001-ben hozta létre a Galagonya Tanösvényt azzal a céllal, hogy a kirándulók megismerhessék a környékre jellemző életközösségeket.
A Dalerd zrt által működtetett Erdészeti Tájékoztatási Központ, küldetésének teljesítését elsősorban az erdei iskoláztatásban látja biztosítva. Ennek megfelelően építette ki az infrastruktúrát és alkotta meg a helyszínhez kapcsolódó programrendszert, munkáltató füzetcsomagot. 1998 óta foglalkoznak a jelenlegi szervezeti felépítésben erdei iskoláztatással. Az állami tulajdonú Erdőgazdasági Részvénytársaságon belül önálló divízióként, nonprofit elvárásokkal működik a Tájékoztatási Központ. Alkalmazottai között az alábbi szakmák képviselői találhatók meg: erdőmérnök, pedagógus, erdésztechnikus. Természetes szakvizsgákkal rendelkező kiszolgáló személyzet biztosítja az intézmény működtetését (fűtés, konyha, takarítás, műszaki karbantartás) .

A tanösvény 14 állomást tartalmazó útvonalából csak az 1-es, 5-ös és 14-es állomásokon van szöveges térképes tábla, a többi helyen csak egy faragott fatörzs található, ezért nem árt ha az ismertető füzetet beszerezzük, vagy kinyomtatva visszük ezt a leírást.

A rejtekhely megkereséséhez a 15-ös ponttól indulva, visszafele kell a tanösvényt bejárni, és valahol a 4-es pont környékén található maga a geoláda. Segítségként a tanösvény térképe megtalálható a képek között. Kellemes időtöltést és jó keresgélést mindenkinek!

1. állomás: Az erdők hármas funkciója: gazdasági, környezetvédelmi és rekreációs szerep. A parkerdők a könnyen elérhető, kiépített erdők, mely a pihenést szolgálja. A tölgy-kőris-szil ligeterdők kialakulása: a folyami öntéstalajokon jöttek létre, az egyik legösszetttebb életközösséget jelentik. Jellemzői az emletesség és a fajgazdagság. A magas- és a magyar kőris, mint az alföldi folyóvölgyek egyik legjellemzőbb fafaja.
A kisördög közbeszól: vajon az erdők rekreációs funkciójának részét képezi az is, hogy az erdészet rendszeresen lekaparja a Mályvádi-erdő turistajelzéseit, és igyekszik megakadályozni a túrázók bejutását a megye legszebb (de nem védett!) erdejébe???
Az útvonal az esőbeállónál balra fordulva, majd kissé jobbra tartó ösvényen folytatódik.

2. állomás: Az egybibés galagonya: tövises, vörösesbarna vesszőjű cserje, mely az utat szegélyezi. Májusban hozza nehéz illatú, sátorozó virágait.

3. állomás: Lékes erdőfelújítás: furcsa látványt nyújtanak a műanyagba burkolt tölgyfácskák, amelyek az 1997 óta végzett tudatos erdőfelújítás keretében nőnek a ritkásabb részeken. A védelem az élelmet kereső vadak ellen szól, akik a műanyag védőburok miatt nem tudják lerágni a sérülékeny fiatal fák hajtásait.

A 3. pont után bal kéz felé egy kis leágazásra kell térni (kb 10 m), hogy egy gödörhöz érjünk, ahol a talaj rétegzettségét lehet tanulmányozni.
.
4. állomás: Az öntés erdőtalaj. Olyan területekre jellemző, amelyeket erdő borít, és rendszeresen ki voltak téve az áradások okozta elöntésnek. Itt igen érdekes fajtája alakult ki, mely nagyon gazdag humuszban. Mivel a vízgyűjtőn kicsi a mésztartalom (a Körösök mentén csak a Pádis tömbje van mészkőből) felül lúgos a talaj, majd lejjebb haladva lassan semlegessé egyenlítődik ki a kémhatás.

Visszatérve az ösvényre a következő ponton táblát találunk.

5. állomás: A vízjárta vidék. A tábla a Körösök által a Bihar- és a Béli-hegységekből szállított hordalék útját mutatja be. A területre általában jellemző kevés csapadék mellett a rendszeresen kiáradó folyók vize tette lehetővé, hogy a sztyeppet a vizek mentén mocsarak és ártéri erdők szakítsák meg. A mára lecsapolt területekre az erdészet segítségével ismét vizet vezetnek a hajdani kanyargós folyómedreken kersztül (ennek nyomát a szomszédos szanazugi-erdőben lehet megfigyelni).

Ösvényünk lassan jobbra D felé fordul.

6. állomás: elegy fafajok. Azt hihetnénk, egy erdő akkor szép, ha egységes. Ez nincs így, hiszen az elegyes (vegyes fafajokat tartalmazó) erdők minden tekintetben ellenállóbbak a monokultúráknál. Az erdőrészben az olasz tölgy, a csertölgy és a feketedió figyelhető meg. A 6. állomás után a vadászházhoz visszaveztő (jobbra) nyiladékot kersztezünk.

7. állomás: Szlavón tölgyek és kányabangita. A szlavón tölgyeket az ezredéves ünnepségek után kezdték nagyobb számban telepíteni. Ezek az oszlopszerű, előkelő tölgyek máig jól kivehetők az erdőn belül. A kányabangita a labdarózsa rokona, kevésbé ismert cserjefaj.

A 8. állomásnál a fán lakó rovarok (népies nevükön a farontó bogarak) tanulmányozhatók: a szarvasbogár, a pompás virágbogár és a hőscincér.

A 8. pont környékén az ösvény ívesen jobbra fordul, miközben leágazik bal kéz felé a volt városerdei vasúti megállóhoz vezető ösvény (amelynek túloldalán megy a zöld jel Gyulára).

9. pont: üde erdei növénytársulások. Az egykori ártéri erdőkben akár egyes erdőfoltokon belül is igen változatos életkörülményeket találunk. Vannak a sűrűbb lombkoronára szakosodott társulások, vannak ahol a ligetesebb erdők miatt népesebb a cserjeszint.

10. pont: az erdő madárvilága. Az erdő jó életfeltételeket kínál a madarak számára. Különösen igaz ez a tölgyesekre, ahol a sok odú mind mind rejtőzködési, fészekrakási lehetőséget kínál a madaraknak.

11.pont és tábla: lebontó szervezetek. Az erdő életét egy nagyon jól szabályzott biológiai körforgás határozza meg. Nagyon sokat hallunk az előállító és a fogyasztó szervezetekről, ám annál kevesebbet tudunk a lebontó szervezetekről.

12. állomás: természetes kőris újulat. Az elmúlt 20 év szárazsága miatt sok helyen kispusztultak a tölgyek. Az ilyen helyeken sok esetben a kőris magjai indultak fejlődésnek, hogy betöltsék a koronaszintben keletkezett hiányokat.

13. állomás: az építő ember. Az erdő hármas funkciójának kielégítése érdekében különféle erdei létesítmények építésére is sor kerül.

14. állomás és tábla: a kocsányos tölgy. Az alföldi folyóvölgyek keményfás ligeterdeinek egyik fő fafaja akár 30-40 m magasra is megnő. Rendkívül fényigényes, egyedei széles koronát és terebélyes törzset növesztenek.

15. állomás és tábla: fehér nyár. A folyóvölgyek mélyebb részein növekvő lágylombos ligeterdők egyik főbb fafaja.

A rejtés az "Erdészek emlékére" láda sorozat egyik tagja. A GCEEZ záróláda helyének megismeréséhez szükséged lesz a sorozat minden ládájának a megtalálásához.

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, a Körösök Völgye Turista Egyesület segítsége nélkül! Külön köszönet érte Vidovenyecz Zsoltnak!

Parkoló, és javasolt kiindulási pont:  N 46° 41,987' E 21° 19,392' 94 m [GCGATO+p]

Kullancs veszély:
Állapot: kereshető

KRW értékelés (249 db): környezet: 4.48 rejtés: 4.33 web: 4.55 átlag: 4.45

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Iván19 2021.11.14 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

PB144935PB144936
PB144937PB144939
HSzonja 2021.10.31 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

herbi76 2021.10.31 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Ki.Ke.Mo 2021.10.29 15:59 - Megtaláltam
Köszönöm!

melinya 2021.10.23 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Köszönjük, hogy megmutattad :-) [Geoládák v3.12.1]
Nagyon nyugodt hely.

béka & hápi 2021.10.23 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Gckatiati 2021.09.15 14:00 - Megtaláltam
Szép környezet.

kissss 2021.09.10 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.76
Gyulai hétvége felvezető szakaszában megtaláltam, köszönöm a rejtést!

szollosi73 2021.09.10 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.29
Megvan!

Galagonya tanösvény Városerdő-1Galagonya tanösvény Városerdő-2
Galagonya tanösvény Városerdő-3Galagonya tanösvény Városerdő-4
Galagonya tanösvény Városerdő-5Galagonya tanösvény Városerdő-6
hitamas 2021.09.02 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.49
Csak a láda ... :)

Dr.Lada 2021.08.20 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.53
Andrusával kerékpárral elkövetve.:-) Békés megyei hirtelen felindultságbol elkovetett őrültség keretében.
Log később.
[g:hu+ 2.7.14]

Andrusával három napot bringáztunk Békéscsaba, Gyula és Szeged környékén. Nagyon szép napsütéses időnk volt, igazi bringás idő, így nem tétlenkedtünk minden utunkba eső ládát megkerestünk. Mindhárom nap 100 km körül volt a táv és mindhárom nap remekül szórakoztunk.

Megnéztük a földrétegeket majd gyorsan megkerestük a ládát és már tekertünk is tovább.

-1-2
-3 
laszloze 2021.08.17 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

szjanoka 2021.08.17 07:18 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 1.83 súly: 2.57
Megtaláltam. Szép és csöndes környezet. Pihentető itt sétálni.

IMG_20210817_071555 
nagyfeco 2021.08.16 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Köszönjük a rejtést.

20210816_14123220210816_142813
20210816_142903 
hnorby73 2021.08.14 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk,
köszönjük a rejtést. Horváth család.
[g:hu+ 2.7.14]

Szabó família 2021.08.12 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

Gyugyus 2021.08.07 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.63
.

dendeocse 2021.08.03 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Megvan.

Icacica 2021.07.28 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

yume 2021.07.28 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

SziaHello 2021.07.24 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

KTamas51 2021.07.23 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kectam 2021.07.17 12:00 - Megtaláltam
Három napos viharsarki csavargásunk közben találtuk meg, Anitával, Beával és LionDaddy-vel. Kellemes hűvösben sikerült megkeresnünk, végül az erdei pihenőben "délóraiztunk". Köszönöm a rejtést.

20210717-11532120210717-115335
20210717-11541220210717-115437
Kredenc89 2021.07.10 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

nonow22 2021.07.01 16:02 - Megtaláltam
Gyulai bringatúra következő állomás. Köszi a rejtést!

spanyesz 2021.07.01 16:02 - Megtaláltam
Köszi a rejtest, megtaláltuk nonow22-vel bringázás közben

Schiby 2021.06.27 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

hkgb 2021.06.18 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Gaborgyerek 2021.06.18 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Esteban62 2021.06.08 09:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]
Bringázás Gyula körül, gyönyörű kora nyári időben. Gyula - Gyula-Városerdő - Szanazug - Doboz - Gerla - Békéscsaba - Gyula útvonalon. 58 km, nagyrészt jó minőségű kerékpárúton.

20210608_091350 
targonczas 2021.06.06 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a munkádat és a lehetőséget!
[g:hu+ 2.7.3]

MadMax1456 2021.05.23 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

stirliviusz 2021.05.15 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kertimi 2021.05.01 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Tanohun 2021.05.01 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

dszi 2021.04.16 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.4]

Dani_0324 2021.04.16 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

keemann 2021.04.15 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.4]

Technopuntos 2021.04.12 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Gcjoco1956 2021.04.11 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

cosinus0 2021.04.11 15:15 - Megtaláltam
Megvan, Szép virágokat láttunk! Köszi a rejtést!

20210411_15104020210411_152218
20210411_152923 
Nyusziek 2021.04.09 16:13 - Megtaláltam
csodás program a kedves baratainkkal. :) ????
köszönjük! [Geoládák v3.6.0]

BombaBoti 2021.03.06 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v3.9.6]

Gyöngyösiandi 2021.01.08 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Váradi Csaba 2021.01.08 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Apa-fia 2020.11.07 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

EkkerSzabina 2020.11.07 12:05 - Megtaláltam
Megtalaláltuk, köszönjük! :)

enjoy 2020.11.07 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

totik 2020.11.03 12:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri, Krisz'), TZ

Yankeeville 2020.11.03 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

pliptai 2020.10.30 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

dliptai01 2020.10.30 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

beszabo 2020.10.25 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Kertész család 2020.10.22 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

mackomisi12 2020.09.22 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

g-tabe 2020.09.19 16:04 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

Böbe68 2020.09.19 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Köszönöm a rejtést!

ZoOle1985 2020.09.03 09:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

encsibaba87 2020.09.03 08:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

tofu 2020.08.30 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Idei első ládá zásunk, Aida első találata. Köszönjük szépen a rejtést!

Access Denied 2020.08.23 16:40 - Megtaláltam
Ok

katica 2020.08.23 16:40 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.6.4]

Qwak 2020.08.22 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Kispal Andras 2020.08.22 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

scooby84 2020.08.17 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

negyesigabor80 2020.08.14 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Érdekes tanösvény, nekünk nem derült ki, hogy igazából honnan-hová tart. A bejárata zárva volt, így egy oldalsó bejáraton sikerült bejutni, nekem úgy tűnt, hogy a fő hangsúly az erdei iskolán van, mintha a tanösvényre nem jutna annyi figyelem. A környezete viszont a Körössel egyetemben nagyon szép. Persze ez egész Békés megyére elmondható.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

fkmaster 2020.08.05 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.33
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2020.08.05 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Messziről ordított a rejtés, de ezen a környéken kevés lehet a ládatolvaj:) Érdekes volt a sorba ültetett mini tölgy csemeték látványa.

gabor03 2020.07.28 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Pantya 2020.07.28 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

BRita72 2020.07.19 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Totht737 2020.07.19 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kami1 2020.07.07 11:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Aki most indul a ládáért, szúnyogriasztóról ne feledkezzen el. Most nagyon sok a vérszívó!

vaslemez 2020.07.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.19
Valószínűleg a lehető legrosszabb időpontot választottuk a kirádulásra. A rengeteg szúnyog miatt gyakorlatilag lehetetlen megmaradni az erdőben. Így elég tempósra vettük a keresést és szaladtunk is vissza a kocsihoz.

RAM.FAM 2020.06.26 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

pankotaizsolt 2020.06.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Gyulai családi kirándulásunk egyik találata. Nagyon kellemes séta volt ez, de a gumicsizma jól jött :)
Köszi a rejtést:
Pankotai család

20200620_09314620200620_093904
20200620_10045020200620_100850
20200620_093858 
GeoMelinda 2020.06.14 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Ancs 2020.06.07 10:52 - Megtaláltam
Erdész ládák nyomában - kelet 3/13.
Rövid séta egy kellemes erdőben. Valóban jó lenne egy picit több ismertető tábla... A láda aktuális rejtése a tipikus példája annak, hogy hogyan ne rejtsünk... Fatörzs mellé dobott doboz, kb 54 faággal "eltakarva". Picit finomítottunk rajta.
Köszi

20200607_10490620200607_105015_HDR
20200607_10510720200607_105129
Tamara1997 2020.05.27 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Szandi&Gabi 2020.05.17 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 2.65
Megtaláltuk.

kingajani 2020.05.16 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

aknitram 2020.05.16 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

Csiguszka 2020.05.10 13:41 - Megtaláltam
Köszi!

Rézangyal77 2020.05.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Kb 30 éve táboroztam itt gyerekként. Semmit se változott Városerdő! Nosztalgia kirándulás. Köszi a rejtést! :)

omzsolt 2020.04.26 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

viko79 2020.04.12 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést!

B o u n t y 2020.03.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Köszi a rejtést!

Kyra 2020.03.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.59
Aki szeret erdőben sétálni, annak ideális ez a láda. Nagyon köszönjük a lehetőséget. ?

Kisanita 2020.02.08 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Köszönjük

Spoczik 2020.02.08 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Köszönöm a rejtést!

Kmisi89 2020.01.05 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

Fekete-Szabó Dániel 2020.01.05 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

begree 2019.12.26 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

veektor253 2019.12.26 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Kincsestms 2019.11.17 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Máté Julcsi 2019.11.17 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nazso.oszan 2019.11.01 14:30 - Megtaláltam
Szép az őszi erdő. A két talajszelvény, teljesen más talajt mutatott. Jó lenne valami ismertető róla a közelben.
Köszönjük a rejtést.

IMG_20191101_144453IMG_20191101_143311
IMG_20191101_143038 
Hegyimanók 2019.10.28 14:17 - Megtaláltam
Szép az őszi erdő.

emiGrant 2019.10.22 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.33
Ez a tanösvény volt az egyik fénypontja a napunknak. Nagy kár, hogy a vihar olyan nagy kárt etett a fákban, de még így is nagyszerű a környezet. Külön szerencsém volt, hogy a talaj rétegződés bemutatójánál éppen két hölgynek mutatta be az erdész a látnivalókat., Engem is odaengedtek egy darabig, sok érdekeset hallottam a talaj rétegeiről. A láda könnyen meglett és semmi baja. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
krisztiankope 2019.10.20 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk :)

Páratlanpáros 2019.10.19 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szejbi 2019.10.16 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

oktriv 2019.10.02 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

imredobi 2019.09.29 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtalaltuk, koszi a rejtest! :)

sorx 2019.08.17 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GSdriver 2019.08.17 17:11 - Megtaláltam
Két éve, amikor a turistautat felújították már jártunk itt, így most "csak" a láda megkereséséért kerültünk erre. Megrázó volt a különbség az erdő akkori és mostani képe közt. Bár még kint van a "Tilos az á" tábla (ami tiltja jelenleg a parkerdő látogatását és amire egyébként semmi sem utal a ládaoldalon !), de már szépen fel vannak darabolva és farakásokba vannak rendezve a közelmúltban itt tomboló vihar által leszaggatott óriási ágak. Mindemiatt aggódtunk, hogy vajon milyen állapotban lesz a láda és megkönnyebbültünk, amikor a kooordinátához közeledve megpillantottuk a klasszikus szürke Szőke-Kiss zacskó kilógó egérrágta sarkát ... :) [Geoládák v3.0.0_beta_8]

etoc 2019.08.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Szuper kalandos találat. Térerő hol volt hol nem volt. A telefon pillanatok alatt totál lemerült. Sietni kéne, időre menni kell másfele. De végül csak meglett, köszönjük! Ákoss55-tel és néhány nem tudja mire vállalkozó kedvű cimbivel levadászva :)

akoss55 2019.08.15 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Közös találat a szokásos városerdei kiruccanás alkalmával, Etoccal és további bajtársakkal :) Az erdőnek ugyan voltak már szebb napjai, viszont így is kellemes. Köszönjük a rejtést!

zaskl 2019.07.27 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Smelakandes 2019.07.06 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kervi99 2019.07.06 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ha2 2019.06.29 15:20 - Megtaláltam
0-24 maratoni ládaprojekt alkalmával.

anettx 2019.06.29 15:19 - Megtaláltam
0-24 ládaprojekt
TFTC! [Geoládák v2.2.5]
Gyors séta, aztán megeszem a X.-dik szendvicsem meleg ebéd helyett:(

gcgato-DSC03808 
DÁBBF 2019.05.11 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Senator62 2019.05.03 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.53
O. K.

eltájoló 2019.04.21 14:43 - Megtaláltam
Jó volt egyet sétálni az erdőben. Pont kellemes kirándulóidő volt. A láda jó állapotban van, bár szerintem nem kellene zacskózni. Köszi a rejtést.

Audrey722 2019.04.05 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. Őzeket is láttunk :)

Poliák család 2019.03.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

20190330_18140620190330_181438
verde 2019.03.23 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönjük a lehetőséget, nálunk csak a kutyánk élvezte jobban az erdei sétát.

bubac 2019.03.03 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

BRobi 2019.03.03 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért. [g:hu 1.6.1x]

tapiapi 2019.01.11 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszönöm, hogy idecsaltál. Cserébe, ha hazaérek, megírom, mit láttam. [g:hu 1.6.1b]
A nagy hóban alig találtam meg a tanösvény bejáratát. Konkrétan bementem az erdei iskolába. Az erdész meglepődött, hogy így télvíz idején ki akarja körbejárni a tanösvényt, de felhívta a figyelmemet, hogy a talaj szelvényt bemutató árkokat sokan nem értik miért vannak, de jövőre tesznek melléjük ismertető táblát.
Vadcsapásokon mentem egyenesen a ládához, megtömtem ajándékokkal, szép nagy láda. Aztán bolyongtam egyet a tanösvényen, így a téli hótakaró alatt is tetszettek az állomások, épnek, frissnek, ötletesnek tűntek.

ha8je 2018.11.11 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Aniko & Gyuri 2018.11.04 09:29 - Megtaláltam
megtaláltuk

Laci&Csilla 2018.11.01 10:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Meseszép környezet! köszönjük!

segoy 2018.10.09 10:50 - Megtaláltam
!

IstvanKeresztes 2018.09.29 08:44 - Megtaláltam
Kellemes környezetben leltünk rá a ládára :)

GAMANO 2018.09.27 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mirabelle 2018.08.26 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Leszi01 2018.08.26 09:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodás helyen van a láda. Egy futás alkalmával útba ejtettem. A tanösvénytől nem messze bele is botlottam egy szarvas bikába, majd az edzés során még kB. 80-90 szarvast láttam. Érdemes körül nézni a piros sáv túrista jelzés mentén :) [Geoládák v2.2.4]

SimonG 2018.08.15 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Megtaláltuk, köszönjük a rejtés.
Öt éves kislányunk első ládája, amit teljesen önállóan talált meg. :)

Aliz első ládája :)Logbook bejegyzés
A kincskereső csapat 
vViktor 2018.08.08 14:07 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Liberty 2018.08.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.46
Nagyon kellemes sétával jutottunk el a ládához, a szépen kiépített tanösvényen. Köszönet a rejtésért.

Gyula címere
tabletta 2018.08.05 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

petoa 2018.07.30 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Ferrit 2018.07.26 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Balázs1984 2018.07.26 06:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.39
Köszönöm szépen a rejtést.
Szerintem távolabb kellene tenned a tanösvénytől.
Üdv, Balázs

stmester 2018.07.25 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.23
Amit lefényképeztem azt hittem vadcsapda, de akkor minek van ott a lépcső?? Itthon derült ki igazán mit láttam.

mi ez 
mr.bandesz 2018.07.21 08:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az előző megtalálónak idézném:

"Ha megtalálsz egy geoládát, a visszarejtéskor Te magad leszel a láda új rejtője, Te vagy a felelős a ládáért, és a következő megtaláló élményéért! Ezt ne feledd!"

A láda messziről virított a fa tövében az álca tetején :-(

Bokor Regina 2018.07.14 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam! :-)

YO5NDA 2018.07.14 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Tábor alatt kerestük meg az utolsó előtti napon 7-en, mindenki élvezte és nagy lendülettel kereste, eddigi kereséseim közül ez járt a legszebb emlékekkel! : )

ha8llh 2018.07.07 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.04
Délután városerdei kollektiv sütögetés közben jött az ötlet, keressünk geoládát. Rájöttünk, hogy csak 200 métert kell sétáljunk az erdöben, nagyon kellemes idönk volt. meg is találtuk. Egy 6 éves kislánynak ez volt az elsö kincskeresö
élménye. Köszönjük a rejtönek...

SirLes 2018.06.21 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Nagyak 2018.04.21 16:30 - Megtaláltam
Megvan!

CsiAttila 2018.04.01 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.63
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Angel0125 2018.04.01 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.57
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Mr Zerge 2018.03.24 10:55 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Teljesen kihalt volt a park a tavaszi havas időben. Egy kis körturával részben bejártuk a tanösvényt.

egynagyati 2018.03.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Köszi a rejtést.

Bigi 2018.03.14 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.2]

Brigus 2018.03.14 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

verebiz 2018.03.09 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Az avarnak köszönhetően járható volt az út a ládáig. Egy csapat szarvas húzott el előttünk az erdőben. :) Köszi a rejtést!

Infótábla 
MoMaszter 2018.02.25 09:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.98
Hangulatos hely! Még mínusz ezer fokban is! :) Köszi.

Bagoly és Talicska 2018.01.27 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Göde 2018.01.24 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Érdekes a tanösvényen a föld rétegződésének bemutatása.

BorsósEde 2018.01.10 16:34 - Megtaláltam
Iskola utáni erdős kaland apuval. köszönjük!

kópé1993 2017.12.30 09:49 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

IMG_20171230_094519IMG_20171230_094522
IMG_20171230_094627IMG_20171230_094809
IMG_20171230_094816IMG_20171230_095047
mnoresz 2017.11.16 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!

carmin 2017.11.12 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

DSC08055DSC08056
DSC08057DSC08058
KaJuPi 2017.11.11 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zalajaro 2017.11.06 14:45 - Megtaláltam
Aki keres, az talál ! :)

erdei.laszlo 2017.10.21 21:37 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Sassy 2017.10.21 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Megtaláltam!

Gyerekkoromban voltam itt az Ifjusági Táborban:)

Köszi a rejtést!

Kata és Ati 2017.10.01 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltuk.

Megvártuk a vonatot 
EmesESE 2017.10.01 09:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, ? köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Maclura 2017.09.28 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Itt is bicikliztem egyet. A tisztáson akár táboroztam is volna. Köszönöm, hogy megmutattad.

Kucsma család 2017.09.15 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

povyagi 2017.09.09 18:44 - Megtaláltam
o/ hurrá, megvan

[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2017.09.09 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2017.09.08 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mike andros 2017.09.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Ok

SzuperSzilvi 2017.08.28 17:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.18
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! ☺

20170828_17530320170828_174918
befi 2017.08.25 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Imre és Ibolya 2017.07.16 17:28 - Megtaláltam
Megtalaltuk. Koszonjuk.

álomfogók 2017.06.24 10:55 - Megtaláltam
Doboz környéki háromnapos "dobozolásunk" környékbeli napjának 3. állomása.

Skali&Margó 2017.06.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.03
OK!

Szeremlei család 2017.05.27 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Éppen valamilyen kiránduló program volt, tele volt a levegő a paprikás krumpli illatával. :) A kaput kinyitotta nekünk a gondnok, gond nélkül megtaláltuk.

00000
018664237_1168144816624368_2519685966985041659_n
18740010_1168144609957722_8772903552778606612_n 
ocsike78 2017.05.21 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. :)

GCGATO_20170521_155725 
Reggel 2017.05.21 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

Párduc50 2017.05.09 18:32 - Megtaláltam
Meglett :-)

Timi&Pepe 2017.04.16 12:41 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

csg69 2017.04.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.31
Megvan :)

Radián 2017.03.11 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Köszönjük a rejtést! :)

Norbee97 2017.01.22 09:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Örültem hogy a busz viszonylag közel állt meg, így ezt nem hagyhattam itt. Kis sétával meg is lett a hely, fura a nyári tábort télen, hóval takarva látni. A képen látható földbe vezető valamiről nem tudtam mi az, mindenesetre különös. A kis hídon átmentem, a láda pedig simán előkerült. Aztán ki a vonathoz, tiltás ellenére át a hídon, majd egy potyázás Gyuláig, nem jött a kalauz, egy megálló alatt nem tud átjönni ilyen vonatban. :D [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]
565.

IMG_20170122_085759IMG_20170122_085809
IMG_20170122_085816IMG_20170122_085841
IMG_20170122_085910IMG_20170122_090916
IMG_20170122_091030IMG_20170122_091211
IMG_20170122_092637IMG_20170122_092718
IMG_20170122_092813IMG_20170122_092915
IMG_20170122_092919IMG_20170122_094407
VP 2016.12.29 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.52
Kisebb séta.
Békés megyei "irodalmi séták" (Szilasi László, Krasznahorkai László, Závada Pál) és Wenckheim-emlékek felkeresése Piroskával. Ide főleg az új Krasznahorkai regény miatt jöttünk.

 
Famágus 2016.12.27 13:05 - Megtaláltam
....megtaláltuk, köszönjük!

DSC00139 
oldfox 2016.12.27 13:05 - Megtaláltam
....megtaláltuk, köszönjük!

kispeter12 2016.11.05 19:34 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Furtyka 2016.10.23 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :)

ha8lls 2016.08.27 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Mályvád 25 hozott erre. Megtaláltam. Köszi!

Paul 2016.08.16 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.28
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.07.28 14:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Vincenzo65 2016.07.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Láda Városerdő ezen részéhez elvitt. Új piros is erre megy.

gege68 2016.06.18 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

dobozipatikus 2016.06.01 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Köszi a rejtést !

V_Gabor 2016.05.14 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Kis sétával meglett a láda. Igen kellemes kis erdő, hangulatos pihenővel.

Köszönöm!
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

2016-05-14 15.43.03R2016-05-14 15.43.06R
2016-05-14 15.44.20R2016-05-14 15.47.32R
2016-05-14 15.48.08R2016-05-14 15.48.58R
2016-05-14 15.50.30R 
katijoko 2016.04.01 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk.Kellemeset sétáltunk.A doboz rendben van.Köszönjük!

Unikornisok 2016.03.27 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gordogok 2016.03.26 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Húsvéti Gördülés alkalmából, köszönjük.

osibring 2016.03.26 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
GÖRDÖGÖK-el

B&Zs 2016.02.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Gyula körüli ládavadászat :)

wizier 2015.10.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Köszönjük!
Megtaláltuk, a Spontán Pedálosok!
Szép volt a tanösvény is, jót bicajoztunk :)

Marton Zoli 2015.08.10 09:55 - Megtaláltam
Nagyon kellemes hely, de a lakóövezet felé vezető kis fahíd "rettentően veszélyes" ráférne egy kis felujítás. :-)

K.L. 2015.05.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Megtaláltam.

esztelneki 2015.05.23 10:35 - Megtaláltam
Iszonyu esőben. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1d] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2015.05.21 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Zsadány felé, útközben:)mintegy véletlenül. Szép hely, köszi a rejtést :)

 
Túramaci 2015.04.25 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Maci&Momó [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GBoys 2015.04.18 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Kellemes séta keretében megkerestük ezt a ládát is!

Köszönjük!

:)

GYEZegzug 2015.01.27 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltam. Nagyon sokszor sétáltunk már e csodádalatos környezetben,-köszönet Puskás Lajos erdőmérnök és Csapatának. 1980-ban a Kettős-Kőrös Békésnél történt gátszakadásának idejében itt a Kőrös visszafelé folyt,-nem semmi. Köszi szépen a lehetőséget.

 
hohner 2014.11.23 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szsuzsi 2014.11.23 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szabcy 2014.11.23 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kun.istvan82 2014.11.12 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

jleo60 2014.11.08 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 2.11
Köszönjük a rejtést! Kár, hogy a tanösvény elhanyagolt.

Péter60 2014.09.07 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 4.16
Nem hiszem, hogy a hosszú, ömlesztett ládaoldalt bárki is végigolvasta volna.
Gyors találat.

Strombus 2014.09.07 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 4.15
12/10., 62 km-es bringatúránk során.
Kellemes erdő, feleslegesen hosszú ládaoldal, messziről ordító, unalmas rejtés.

Tropika 2014.09.06 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Spityugod 2014.09.06 00:00 - Megtaláltam
köszönjűk a rejtést.. :)

Lempike és Sándor 2014.09.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Köszönjük a rejtést!

Mary Lou 2014.08.30 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk!
A Mályvád teljesítménytúra 40 km.-es távja teljesítése közben.
Köszönjük.

Kanton család 2014.08.23 16:30 - Megtaláltam
Megvan!Köszönjük a rejtést.

Butchman 2014.08.22 19:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Kicsit későn értünk ide, így az erdőt nem nagyon tudtuk körbejárni. Amit láttunk az tetszett. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kakukkos és Hajszál 2014.08.14 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bonisbela 2014.08.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.52
Sarkadról bicikliztünk be az erdőbe. Kár, hogy nincs rajta a .com-on. Köszönjük a rejtést!

SirAndrew 2014.07.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Remek kis erdei seta. Koszonjuk szepen.

Pogacsa1 2014.07.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Köszi a rejtést!

rosie 2014.06.28 07:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2014.06.28 07:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tiszaparti 2014.06.14 14:34 - Megtaláltam
Köszi!

cila 2014.05.25 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Jól esett a kellemes, hűvös erdőben sétálni a trópusi májusban. Köszönjük a rejtést!

Bajuszcica 2014.05.25 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Kellemes séta a kánikulában. Köszönöm a rejtést!

bushman 2014.05.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.23
Köszi a rejtést! Megint csak a kedvezőtlen irányból közelítettük meg a ládát, de meglett. Tovább folytattuk utunkat a Körös mentén.

kobcikrajci 2014.05.07 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.25
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Gyors döntésű ládázás Gyula-Városerdő vm.-tól. Innen igazán közel volt a láda, de azért az egész ösvényt végigjártam. Érdekes volt a magyarázó szöveget a mobilról elolvasni. Közben egy gyermekeknek szóló kisebb ösvény is készült, az is nagyon tanulságos. Így megnyugtató, élvezetes erdei sétával ajándékozott meg ez a láda.

Törpe 2014.04.26 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszöjük a rejtést! Törpe

villon 2014.04.21 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bimbee87 2014.04.20 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Köszönöm a rejtést!

Soma00 2014.03.23 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.58
Köszönjük a rejtést!

FyG 2014.03.15 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.51
A hajdú-bihari természetjárók szokásos ünnepi emléktúráján, ezúttal Gyulára, majd Dobozra. 18 km séta szép időben erdőben, Fekete-Körös parton, 7 túratárssal. Nagyon szép ez az erdő. Több hektár ibolya virágzott. Mai 1/3.
Köszönet a rejtésért.

Wsky 2014.03.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Márciusi séta. Köszi

Evetke 2013.12.27 10:47 - Megtaláltam
[iwc] Kis fehér kutya kísért az autótól a ládáig, majd vissza. :)

kaunisz 2013.11.01 00:00 - Megtaláltam
Könnyű volt

alucifer 2013.10.27 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94

MEGTALÁLTAM

Köszönöm a rejtést!belus01 2013.10.13 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük.

demizoli 2013.09.28 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

 
Z-M-an 2013.08.23 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Amint kiderült, a táborba NEM kell bemenni, egy morcos tanár ki is tessékelt bennünket (aztán megenyhült, amint elmondtuk, hogy sport és szabadidős céllal vagyunk itt).
A ládát nem azonnal szedtük elő, mert az iskolásoknak is valamilyen "keresős" versenyük volt, megvártuk, amíg odébbállnak.

csipet_csapat 2013.08.17 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Szuper túra bicóval:)
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Cseber 2013.08.06 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival!

csbagi 2013.08.06 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Körösi vízitúránk (Sarkad - Gyoma 62,3 km) első pihenőhelye volt a városerdei strand. Fürdés után megkerestük a ládát is. Üdítő erdei séta volt, bár minden állomást nem jártunk végig. Utána még folytattuk utunkat Szanazug felé.

Hódító csapata 2013.07.18 17:19 - Megtaláltam
Nyaralás közbeni ládászás sokadik ládája.

éjféli vadász 2013.07.18 00:00 - Megtaláltam
Nyaralásunk 9. ládája!!

levenet1994 2013.07.15 11:58 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!!Megtaláltuk!!

Kellia 2013.07.14 14:08 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést

vileda 2013.07.13 17:30 - Megtaláltam
:)

tau 0470 2013.07.11 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Hűsítő sétát tettem a tanosvényen. Köszönettel.

Farakás.Odu.
Kiss_Karoly 2013.06.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

BT_pro 2013.01.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megvan, szuper hely, köszi a rejtést.

Dandusz 2012.10.23 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.81
Környékbeliek vagyunk, de az hely még új volt!! Köszönjük!

raci 2012.09.18 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Jót sétáltunk, szeretjük az erdőket. Köszi a rejtést.

Gabriello 2012.09.14 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Bovkati 2012.09.09 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]
A láda hamar meglett, de visszafelé úton már majdnem eltévedtünk a tanösvényben, mert annyi elágazást találtunk.

Hepur 2012.08.22 10:35 - Megtaláltam
Békéscsaba-Gyula környéki ládázás második napján vadásztuk le. Jól esett a nagy melegben a kellemes séta a fák alatt.

Csuek 2012.08.20 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Útban, a Bihar felé. Majdnem bementünk az erdei iskolába, de megleltük az ösvényt melette.

Mackomisi 2012.08.09 18:08 - Megtaláltam
Még szarvasokkal is találkoztunk.

takacsimre 2012.08.07 09:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Gyula környéki ládázás. Úthossz a kiinduló ponttól nekünk kb. 400 méter volt. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

drbee 2012.08.04 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2012.07.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Nagyon szép erdő és a környék is klassz! Már az út elején találkoztunk egy fekvő őzzel és később is elfutott egy előlünk :)

Norbertobadzso 2012.07.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megvan! Köszi!

moTT 2012.07.07 09:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!!

dedike 2012.07.03 11:00 - Megtaláltam
Egy délelőtti fürdőzés után egy kis erdei séta.

Köszi.

Hey-ho 2012.06.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Békési kerékpározás tizennegyedik ládája.
Köszönjük a lehetőséget

5Pelle 2012.06.30 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.72
Szanazugból sétáltunk át a ládáért! :-)

peterbookz 2012.06.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
vizitúrás találat

lagaf 2012.06.26 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Megtaláltam. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
Az Erdészeti Tájékoztatási Központ bejáratánál akartunk leparkolni, de éppen jött valaki, aki felszólított bennünket, hogy "ne álljuk el az utat, kijáratot, a Központ területére pedig tilos a bemenet!". Javasolta, hogy kocsinkat az erdészháznál kialakított parkolóban állítsuk le ( N 46° 41,925' E 21° 19,357' 90 m [Parkoló]). "Óhaja" parancs - átmentünk oda. Az erdészház tetőzetén dolgoztak, egy terepjáró elállta a parkoló előtti utat. Se megfordulni, se, kikerülni nem lehet. Nagy nehezen sikerült leparkolni. Annyira felbosszantott a dolog, hogy úgy döntöttünk: csak a minimális időt töltjük itt, csupán a ládavadászatra szorítkozunk. Ami persze nem okozott nehézséget; a doboz gyorsan előkerült. Logolás, visszarejtés, majd irány a dobozi láda. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

PihenőA talajrétegek bemutatóhelye
Emlékül...A doboz és tartalma...
urbanj 2012.06.10 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

dunlop2 2012.05.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.81
Egy kis Pünkösdi ládázás, jó idő, napsütés.
Köszi a rejtést.

bence máté 2012.05.12 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Köszönjük a rejtést!

dzoli1 2012.04.28 22:00 - Megtaláltam
Kétnapos non stop kerékpáros ládázás Békéscsabán, Gyulán és környékén.

ILKO Maganiskola 2012.04.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.48
Csónakkal közelítettünk. Kikötés a strandnál és aztán séta a gáton. Már volt aki belemerészkedett a vízbe....Sok kedves emberrel ismerkedtünk meg. Többek között ezért is jó a természetben.
Köszönjük.

Rudi Team 2012.04.21 08:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

bigmick 2012.04.08 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

GCGATO_2012048121003.jpg 
pozoli1 2012.03.24 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam.

szulez 2012.03.16 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.11
A márciusi meleg dacára még sok helyen havat is találtunk. A madarak már harsányan köszöntötték a tavaszt, a fák (látszólag) még aludtak. A láda megtalálása után megálltunk a Fekete-Körösnél. Szép délután volt!
Zoli, Helga, Barnabás, Mártika, Bíbor, Dani

 
Hajo 2012.03.16 13:12 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

 
james 2012.03.11 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Enikő, Anita, Judit és James [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Böbe&Pali 2012.03.03 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
ok

sirgalahad 2012.03.02 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.36
Lábam alatt a dagonya
Körben meg a galagonya
Cseréltem egy arany jelvényt
Megnéztem a talajszelvényt

scele 2012.03.02 14:07 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

radpeter 2012.03.02 14:07 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2012.03.02 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

Bea&Lazy 2012.01.07 12:15 - Megtaláltam
+lett! Köszönjük a rejtést és a januári madárcsicsergést!

petili 2012.01.04 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
A tanösvény bejárva leltünk a ládára, közben őzeket látunk és a téli erdő madárcsicsergését hallgattuk. Csak a hóesés hiányoltunk. Köszönjük a rejtést !

Kazbek 2011.11.05 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
ok

csepipeti 2011.11.05 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
A tanösvény nagy részét bejártuk, nagyon szép. Az értő bejáráshoz szerintem a leírás kevés, egy szakember sem árt, ha velünk van. A központ kapuja zárva volt, így a javasolt parkoló sem volt elérhető.

pantyai 2011.11.01 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2011.10.04 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Köszi

LionDaddy 2011.10.04 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Körösladányban volt ma dolgunk és miután elvégeztük, amiért jöttünk, elindultunk pár ládát felkeresni a Viharsarokban.
Jó méretes töltést emeltek itt a Körös partjára, bár most nem látszik indokoltnak. A tetején vezető útról nagyon csendesnek nézett ki a folyó. Mi a vasút felől rövidítettünk, így hamar meglett a láda.
Az erdőben makkszedőkkel találkoztunk, de ott és akkor közülünk senki sem tudta, mit lehet kezdeni ezzel a terméssel. Most olvastam utána, hogy takarmányozási és gyógyszerkészítési céllal felvásárolják a kocsányos és vörös tölgy termését.

Köszi a rejtést !

EmléktáblaErdészeti oktató központ
Párhuzamosok a végtelenben találkoznak 
Szabó Család 2011.09.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
Jó kis séta az erdőben. Köszönjük.

Gréta&Zoli 2011.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltuk!!!Egy szép napos őszi délután, gps nélkül, kerékpárral. Szép környezet, ahol még hatalmas és szép szarvasokat is láttunk. Nem volt nehéz, de annál izgalmasabb.... :)
Talán picit jobban el lehetne rejteni az "idegenek" elől.

GrétacZoli

 
Csizmások 2011.09.03 15:00 - Megtaláltam
ok

Maxi72 2011.08.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Meglett, gyorsan.
Köszönet érte !

PLASA 2011.08.20 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Madym 2011.08.20 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.27
Megvan. Ünnepi ládázás 5/5 találata, ismét a Szőke-Kiss birodalomban. A jól megszokott, vonat + bicaj Debrecenből. Könnyű találat, és a rejtés is jó. Innen még két láda, a GCkrs1, és a GCHEX volt betervezve, de a nap elején olyan időhátrányba kerültem, hogy ezeket most nem kerestem meg, mert Gyulán el kellett érnem a vonatot. Ha nem augusztus 20-a lett volna, minden szó nélkül nekiindulok, de még az esti ünnepséget, és tűzijátékot jó helyről akartam látni. Köszönöm!
A nap mérlege: 58,5 kilométer bicajozás, csúszás-mászás, karcolások-karmolások, csalán-és szúnyogcsípések, harapós növények okozta sebek. Csodával határos módon a kullancsok ezúttal elkerültek. Még visszajövök Békésbe.

Trebb 2011.08.18 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Nagypapával együtt először kerestünk ládát. :)
Köszönjük a rejtést.

sgplaci 2011.08.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 1.30
Eléggé könnyen megtaláltuk, messziről lehetett látni. Ezért a logolás után, jobban elrejtettük.

Szamoska 2011.08.10 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Köszönjük, hogy megismerhettük ezt a helyet.

Szedi 2011.08.10 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.88
Jó kis kirándulás volt.

magyarka 2011.08.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
megvan

hcli 2011.08.04 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Zsuzsa&István 2011.08.03 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Hat fős csapatban, nyaraló fiatalokkal.

szabbr 2011.07.16 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltuk. Sajnos nem volt idő végig menni minden ponton, csak a ládát kerestük meg, de így is tetszett.
Köszönjük!

molka 2011.07.14 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.52
Gyulai nyaralásunk alkalmával! Megtaláltuk a tanösvényt, kicsit sétálgattunk, majd megtaláltuk a ládát. Nagyjából ennyi! Köszi!

tomv84 2011.07.13 21:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Kerékpáros, éjszakai megtalálás,a tájban csak a lámpa fényében tudtam gyönyörködni, de így is nagyon izgalmas volt!

 
luxusmoszkvics 2011.06.04 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.34
remek időben sétáltunk

megvan!fáramászó verseny csigáéknál
ganajtúróék munkában 
Quantum 2011.05.21 14:05 - Megtaláltam
Bringás túra során nagyon szép időben begyüjtöttük.

Kerticsorbi 2011.05.14 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

zeus 2011.05.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
két kisiskolás csoport között begyűjtve.

fattila 2011.05.07 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Matóva és Judithtal közös békési túrán során találtuk meg. Köszönet érte.

Judith 2011.05.07 15:22 - Megtaláltam
Matoval és fattilával a második békés megyei ládázásom.

Azt írta a rejtő, hogy a kalandosabb kedvű kesserek más útvonalat is találhatnak, kereshetnek, -mi kerestünk.
Jó helyen parkoltunk, kis hídat találtunk és irányba vettük a 4. információs pontot. Hamar megtaláltuk.

mato 2011.05.07 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
ok. leiras kesobb [wapon beküldött szöveg]

--

A Garmin Csix már eleve össze-vissza útvonalon vitt minket a közelbe, úgyhogy egyszercsak meguntuk, és inkább a kalandos verziót választottuk.

Leparkoltunk az autóval, és hárman három irányba indultunk. Judith egy csővezetéken egyensúlyozott át, de végül megmászandó kerítésbe botlott, jómagam a közeli lakóházak végét vettem irányba, Fattila meg koordinálta az egészet.

(Nagy áldás a PMR rádió!)

Aztán egy helyi lakos szólt nekem, hogy van egy fahíd, ami átvisz a keresett területre, nem kell kilométereket körbe gyalogolni. Szóltam a többieknek, és nekivágtunk a hídnak.

Onnantól sima volt az út, tájékozódtunk az Oktatási központnál kitett térképen, és megkerestük a ládát.

Köszönet a rejtésért!

frederick01 2011.05.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk.

NightBlade 2011.05.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk, köszönjük!

sanzi89 2011.05.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltuk. :)

drhouse 2011.04.30 19:33 - Megtaláltam
Zivatar után,eléggé lehűlt időben sétáltunk egyet egy ballagási összejövetel közben.Az erdő már nagyon szép!!

sio 2011.04.15 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.56
sárban, és esőben nem volt kedvem sétálni, de szép hely, egyszer még visszajövök szép időben.

oxyura 2011.04.10 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Rég jártam erre!
Köszi!

perdix 2011.04.10 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Meglelve!
Szanazug felöl a gáton biciklim nyergében közelitettem meg a rejtekhelyet.A városerdő ezen részén még nem jártam.Köszi!

pendragonhu 2011.03.24 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
megtaláltam, remek rejtés. élmény volt

Emese62 2011.03.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Kellemes séta a tavaszodó erdőben! Köszi!

Atmosz&Zozmosz 2010.12.30 09:45 - Megtaláltam
Megvan :-)

tomasz63 2010.12.23 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Kellemes idő és séta.
Az erdő mindíg szép, de ilyenkor kicsit lehangoló, kopár.
Majd visszajövünk még, ha legalább valami zöldül vagy virágzik vagy akármi.

ésKata 2010.12.18 10:03 - Megtaláltam
Talán többet láttunk volna hó nélkül:)

Zergi 2010.12.18 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.18
Fogtam!
Gyulai dögönyöződés és dagonyázás közben jártunk erre:)
Se kullancs, se szúnyog, se dzsuva, csak jó hideg volt.

 
mohuzi 2010.11.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.67 súly: 2.08
Könnyű rejtés. szép környezetben.

misij5 2010.11.06 14:50 - Megtaláltam
A parkolót elhagyva az első túrista táblánál az avarban találtunk egy igazi kincset, egy a közelben parkoló autó kulcsát. A láda megtalálása után megkerestük a kocsi tulajdonosát. Ez talán nehezebb volt mint maga a láda (vándorolt a bogárka). Láda keresés 15-20 perc, tulaj 30-40 perc.

zyg 2010.11.03 14:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

hevike 2010.10.31 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk.

Csaba és Kati 2010.09.23 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.50
HEURÉKA!
Köszönjük a rejtést.

A hídon átErdőrészlet
EmléktáblaLog
Pepe 2010.09.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Békéscsaba-Gyula-Békés bringatúra egyik állomása. A Fehér Kőrös forgalom elől elzárt hídján biciklivel át tudtam jutni, majd a Fekete Kőrös melletti gátról lehajtva az erdőbe kezdődött a szívás, mivel kb. 80 méterrel a rejtek előtt egy megkerülhetetlennek látszó kerítésbe ütköztem, ami a leírásban említett objektumot veszi körül. Végül aztán sikerült megtalálni a megkerülő ösvényt, onnan kezdve nem volt gond.

Stn72 2010.08.23 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.49
+Van!

PEx2 2010.07.21 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.90
Gyulai pihenés közben.

Ajtony 2010.07.18 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
Szép termetes tölgyfák; erdő az "erdőtlen" Békés megyében.

Judit és Béla 2010.07.18 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Megtaláltuk.

Zerind HUN 2010.07.18 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.76
Végigjártuk a tanösvényt, a legnagyobb része egyhangú, nem túl szép erdőben vezet, de azért a középső terület már jobb. Gyuláról csak egy 10 km-es kerülővel lehetett most ide elérni, mert a Fehér-Körös hídja le van zárva.

pasan 2010.07.04 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Hamar megtaláltuk, GPS nélkül! Sajnos sok és éhes szúnyog jött velünk ládát keresni. Az esőháznál őzikét is találtunk, akivel kis lopakodás után sikerült farkasszemet néznünk!

A láda tartalmaA bátor őzike
Szúnyogkeltető és egyben a jelenlegi erdei út 
donkardos 2010.06.30 17:00 - Megtaláltam
.

KJ & GM 2010.06.15 07:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

benist 2010.06.06 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
Gyulai nyaralás során bringával. Sajnos a rövidítés érdekében előbb tértem le egy jó irányba tartó, de kellően saras földútra. Mikor átküzdöttem magam az erdő széléig, a láda felé vezető ösvényt víz borította, így nagyot kerültem a vasúti töltésen, majd a megfelelő helyen leereszkedtem a ládához. A találatot igyekeztem gyorsan intézni, mert a szúnyogok nagyon nekem estek. Úgy véltem, hogy nem ez az optimális időszak az ösvény végigjárására.

o_pegazus_o 2010.05.29 19:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
1. láda megtalálás. Miofan találkozó alkalmából könnyed esti séta Widivel, Blondey-al.

blondey 2010.05.29 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.38
Egy baráti társasággal múlattuk az időt a közelben, így kapóra jött ez a lakóhelyemtől ilyen messze található láda! Szép ez a környék! Köszönjük a rejtést!

widi 2010.05.29 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Vatival közös megtalálás :)

vatibor 2010.05.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
szép környezetben, könnyü séta, Widi-vel közös megtalálás

TompeszUr 2010.05.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.60
Megtaláltuk! Az erdő szélén belefutottunk egy igen vidám társaságba.

peterpan 2010.05.23 08:05 - Megtaláltam
.

Terdik Család 2010.05.14 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.34
A rejtek közelében lévő erdei iskola benépesült délutánra, igy mindenfelé futkosott az ifjuság.
Köszönjük a rejtést.

nightwishpityi 2010.05.14 08:46 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.78
Bringa túra során a 3 láda

mohapafrany 2010.05.14 08:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Békési ládavadászatunk 3. ládája Nightwishpityivel, még csak ez után jött a java. kicsit nagy volt a sár de meglett.

guess.who 2010.05.10 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Békési turkáló 27.

A dénesmajori bakancsos cuppogós után nem volt túl nagy kedvünk végigjárni a tanösvényt teljesen, csak az éppen útbaeső állomásokat néztük meg, kissé sietősen, mert ráadásul megint erősen beborult és elkezdett cseperegni az eső.
Az erdő egyébként egész szép, kellemesebb időben valószínűleg egy itteni kirándulás is kellemesebb lehet... :)
A láda könnyen meglett (miután leküzdöttük az utolsó méterek kötelező gazosát :D), gyors logolás után indultunk is visszafelé.

farkincza74 2010.05.01 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megtaláltuk!

farkincza74 & Zuzi

Köszi a rejtést!

TücsiTeam 2010.04.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Kellemes környezet, igényes láda, minden tiszteletem a rejtőé.

FTom 2010.04.04 19:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Gyalogos kupa: 46,2 km.

Shadowdancer 2010.04.03 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon szép környezet. Pont szürkület idején jártunk arra és dámszarvast, őzet is sikerült közvetlen közelről látnunk.

MaTamas 2010.04.02 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
A láda környéke tele van lila és fehér virágokkal. Vigyázni kellett hogy rá ne lépjek az őket látogató dongókra.

msnc 2010.03.21 14:16 - Megtaláltam
Néhány kört mentünk, de megtaláltuk.

Skalp 2010.01.15 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.43
Tavasszal, ősszel sokkal szebb, de valamit ilyenkor is kell találni. Köszi!

sheriff 2010.01.02 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Útban hazafelé, kicsit vizes, nyirkos időben, de megtaláltuk.

starcus 2009.11.29 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.51
Kellemes késő őszi séta helyenként vendégmarasztaló sárral. A megközelítés ennek elenére nem vészes, de vászon sportcipőben ilyenkor már nem célszerű elindulni. Szépen karbantartott, ügyesen elrejtett ládika, amely csodák-csodája nincs kifosztva! A palackocska helyett hagytam egy acél névtáblapárost. Köszönet a rejtésért! A füzet tanúsága szerint előttem délelőtt kecskemétiek logoltak 10 óra körül :) Micsoda forgalom!

margaréta2 2009.11.29 10:35 - Megtaláltam
meglett

Virágkommandó 2009.11.22 00:00 - Megtaláltam
Ez volt a legelső "kincskeresésünk", így abszolút kezdőként sajnos arra sem figyeltünk, hogy meg kell jegyeznünk a jelszót. :( Mindenesetre nagyon jó móka volt! Két kisgyerekkel az őszi erdőt járni, kökényt eszegetni és persze kincset keresni...nincs is ennél jobb! Azt hiszem, új hobbit találtunk! :)

[Jóváhagyta: Szoke-Kiss, 2009.12.08 11:23]

0112358 2009.11.07 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Kis erdei séta! Nekünk tetszett! hamar rátaláltunk a ládára! a nyomunkat is ott hagytuk :D és még lehet, vissza is megyünk bográcsozni egyet!

FoJo 2009.10.23 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Kellemes séta volt.
Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

luilui 2009.10.17 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.78
Gyors találat.

Ez is egy pont 
Vértes 2009.10.17 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
ok

mapet50 2009.10.17 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Reggeli séta közben hamar megtaláltuk.

jgyuri 2009.10.17 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
O.K.

Zsiráf 2009.10.10 11:39 - Megtaláltam
.

nogacsalad 2009.10.02 12:00 - Megtaláltam
Részletek később...

 
Tócsa 2009.08.26 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.89
A tanösvény mentén most nagy a szárazság, így elég zajosra sikerült a túránk.

Pilis50 2009.08.25 13:45 - Megtaláltam
Sűrű erdő közepén Fagyi.-val.

 
Egyiptom 2009.08.24 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Már picit sötétedett, mikor berobogtunk a rönkök mellé a gyermektáboron belülre. Elindultunk kicsit rossz irányba, amikor a tábor vezetője elmondta, hogy a körbekerített rész kijárati ajtajai be vannak zárva már, mivel csigatábor lakóit majd csak éjszakai versenyre engedik ki az erdőbe. Elmagyarázta merre van az erdészház, és még sokmindent, de mi már nagyon mentünk volna, de udvariasan végighallgattuk. Igy már mi is sötétben a GPS világítása mellett kerestük meg a ládát. Igy még érdekesebb volt. Köszönjük.

Deme1 2009.08.24 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon szép gondozott erdő, tanösvény.

Jutka 2009.08.24 11:20 - Megtaláltam
Anna unokahúgomat szabadítottam ki a gólyatáborból (Szanazug), és persze nem hagyhattuk ki ezt a közeli ládát. Kellemes kis séta volt, köszi a rejtést!

brauko 2009.08.20 14:28 - Megtaláltam
Városerdei nyaralásunk utolsó napján elsétáltunk a tanösvényre megkeresni a ládát. Nem először jártunk az erdőbe., de most is tetszett, könnyen megtaláltuk a ládát egy nagy fa tövében. Köszönjük a rejtést Erzsébet, Pista és Kati aki vendégként kísért el

útban a láda feléa láda megtalálása
a ládamegtalálás bejegyzése
Imperator Csaba 2009.08.16 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam!

jpal 2009.08.04 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Gyulai nyaralásunk során tettünk egy kis kirándulást a Galagonya tanösvényen. Szép itt a Körösök mentén kirándulni, jól éreztük magunkat. Köszönjük.

Merre menjünk?Csigák
Lövészárok?Az emléktáblánál
Sátortábor 
HasSan 2009.07.30 11:17 - Megtaláltam
Kérem jováhagyni. Köszönöm [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Szoke-Kiss, 2009.08.05 22:13]

HasSan 2009.07.30 10:06 - Egyéb
Nem stimel valami nem fogadja el a jelszót. Elvileg beirtam a jelszot de nem fogadta el. Logfénykép van..... [wapon beküldött szöveg]

milan79 2009.07.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Ez is megvan!

petike74 2009.07.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Szanazugról átruccantunk ide Városerdőre ládát keresni.
Köszi!

kembo 2009.07.12 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk első ládánkat!

rabolda 2009.07.04 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.75
Megtaláltuk!
Szanazugból kerékpáros találat. A ládaleírással a kézben körbekerekeztük a tanösvényt. Tájékoztató táblák nélkül félkarú óriás egy ilyen kezdeményezés. Kellemes hangulata van az erdőnek.
Köszönjük a rejtést!

Ákos, Eszter, Fefi

macikupac 2009.06.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.08
Családi nyaralás Békésben 22.

A tanösvényeket hagyományos ládával bemutatni nem a legcélszerűbb dolog. Főként azért nem, mert így a delikvens nincs rákényszerítve, hogy végigjárja azt, ami miatt a láda megszületett. Itt is ez a helyzet. A megadott parkolóban álltunk meg, de mivel épp valamelyik gyerkőc elaludt, így csak egyedül szaladtam el a dobozért. Egyszer csak belecsöppentem a tanösvénybe, mert a tizenvalahanyadik pont tábláját láttam az út mellett. Azután persze (haladva a doboz felé) megkerült az indulópont is. Nem sokkal később a réten lévő nagy esőház után egy őzzel néztem farkasszemet az úton. Pár állomásról hiányzott az ismertetőtábla, amit nem igazán értettem. A földbe ásott bemutatóhelynél a gps behalt és össze-vissza mutatott minden marhaságot. Inkább kimentem a sínekre, hogy összeszedje magát. Ez pár másodperc alatt sikerült és így már ránavigáltam magam a dobozra. Dudu volt velem.

Egy esőház menet közbenItt indul
Esőház a nagy rétenŐzláb
Egy tábla nélküli állomásÉrdekes bemutatóhely
Dudu a ládával 
Cerberus 2009.05.30 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Megtaláltuk!

tarsolyos 2009.05.16 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
kÖSZ! ÜDV.

TS 2009.05.09 14:07 - Megtaláltam
Gyulai nyaralásaink alatt többször is átjöttünk a Fekete-Körös partján lévő szabad strandra. Most kifejezetten a ládáért jöttünk, de azért körbe is sétáltunk a tanösvényen.

M&K 2009.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk.

Disrespect 2009.04.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.20
Megtaláltuk! Zsuzsa-Tóni

baggio 2009.04.19 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Nagyszerű!

M&L 2009.04.13 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Háromfősre bővült csapatunk első ládája. Sokszor kirándulunk erre, jó hogy itt is van láda. GPS nélkül is meglett. M&L+D

Csoki 2009.04.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Ezt a hosszú hétvégét Békés megyei ládák ismételt felkutatására szántuk. 2007 áprilisában már egyszer végig jártuk a megyét, akkor 26 ládát szedtünk össze a 3 nap alatt, főleg Szőke-Kiss rejtéseinek köszönhetően. Természetesen a többi rejtőnek is köszönjük:-) Azóta megint tekintélyes mennyiségű láda lett kihelyezve az elmúlt 2 év alatt, így megint lehetőség adódott a terület felkeresésére és rejtett szépségeinek a felkutatására. A túránk során így 36 láda megtalálását regisztrálhattuk kb. 830 km megtételével. Megérte! Köszönet érte minden rejtőnek.
(U.I.: Bianka lányom is úgy döntött, hogy önállóan is regisztrál ettől fogva, így a megtalálások időpontja mindkettönknél azonos. Gyakorlatilag az én nevem alatti megtalálások 75%-ban Ő is résztvevő volt az elmúlt években:-))

 
prisoft 2009.04.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Gyönyörű tavaszi időben, ezer madár csicsergése között.
A rejtekhely egy kicsit feltűnő helyen van, a túristaösvényről már messziről látható.
prisoft, Márti, Reni

Bia96 2009.04.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.49
Megtaláltam.

jgy1955 2009.04.12 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Meglett ez is ,szépidő ,kellemes séta !

 
Villám 2009.04.06 18:38 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Csaba & családja 2009.04.06 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.10
Séta közben csak szívtuk magunkba a rengeteg ibolya illatát.

kisagi 2009.04.01 13:55 - Megtaláltam
Rossz volt a kütyünk, de szerencsére a leírás és a "tűzrakóhely" a célhoz segített. Az erdő illatozott az ibolyától.

FTamás 2009.03.15 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Március 15-i utolsó előtti ládánk volt a mai nap, Szép környezet, köszönjük a rejtést.. A gödör érdekes :-)

Lacipap 2009.03.08 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Az alfölön keresett és talált ládáim közül a legjobban tetsző idáig! Hihetetlen jót sétáltam a tanösvényen, találkoztam özekkel is.
Köszönet az elrejtőknek!

 
tudo 2009.02.12 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.24
125 km kerékpár edzés 500 m emelkedéssel a Mezőberény - Köröstarcsa - Békéscsaba - Doboz - Gyula - Békéscsaba útvonalon 5 új ládával. Több szakaszon viharos szembeszél nehezítette a haladást, a legkellemetlenebb ellenfél azonban mindenütt a ragadós sár volt.

GCSMSN után szerencsésen kijutottam az erdőből. Az erdőben kellemes szélcsend volt, szinte meleg; meglepődtem, hogy a pusztába érve ismét a jeges, metsző széllel kellett viaskodni. A Fehér-Körös hídjától Gyula-Városerdő felé borítottam. A láda simán elérhető volt, a mai napon ez volt az egyetlen pont, ahol nem ragacsoztam össze magam.

A központban valamilyen előadás lehetett, mert erősen gázolaj fűtés szag terjengett, és rengeteg autó állt a központ körül. A láda azonnal meglett. Logoltam, kijöttem a gátra, aztán indultam Gyula, a mai utolsó láda, GCELO felé.

Szemét hegyek az út mellettIde fognak vinni?
Erdészeti oktató központTanulnak
Konyha :-)Találat
Tájékoztató táblaFatornyok
wzoli 2009.02.10 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Zöldben szebb lehet mint most de nagyon érdekes volt.

Útonálló 2009.02.07 10:00 - Megtaláltam
Meglelve!

Attibati 2009.01.03 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Levadászva a gyulai hosszú hétvége során.
Mivel bringával a minusz öt fokban nem igazán esett volna jó közlekedni , amíg a lányok a gyulai várfürdőben lubickoltak én a környékbeli ládákat ritkítottam. Az erdészház felől vágtam át a ládához. Útközben egy furcs objektummal találkoztam: eg két méter méky , kereszt alakú gödröt találtam a ládától kb 50 méterre , amiben lépcsőn lehetett lemenni.

Samu Team 2008.12.29 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Jó kis séta volt tetszett! Köszi a rejtést!

Sama a ládávalGAbi és a láda :)
Csab 2008.12.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.79
Megvan!

Viczi 2008.12.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Békés megyei geoládázás alkalmával. Vicces, pont találkoztunk Szabolcsékkal. Így népes csapatot alkotva találtuk meg. Hideg volt. De szép a táj így télen.

erdeisz 2008.12.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.24
Megtaláltuk.

Gyömi 2008.12.28 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Szép kirándulóhely. Tetszett!

ChrisCarlos 2008.12.27 14:40 - Megtaláltam
Babakocsis találat, parkolás kb. 350 méterre.

katika 2008.12.27 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
ok [wapon beküldött szöveg]
Karácsonyi ámokfutás 15/8.

A jelszót nehezen fogadta el. Jó közel volt a parkoló, ezért nem kellett túl sokat menni a nagy hidegben. Szép a zúzmarás erdő. Irány GCKPJF.

 
zsorzs 2008.11.22 10:49 - Megtaláltam
Tetszett a tó! [wapon beküldött szöveg]

keva 2008.11.22 10:44 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

kl 2008.11.22 10:43 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Fazék 2008.10.29 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.14
Nagyon korrekt tanösvény, és még teljesen újszerűek az információs táblák. Tetszett.

tojas 2008.10.24 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Mai ládázásunk 2. állomása.
Jó hely éremes volt eljönni. Láttunk Őzit és nyuszit. Jó lehet itt táborozni

TáblaIskola
RétegződésekPihenő
igyelef 2008.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Celebrinnel a 4. ládánk volt ezen a napon.Rekordot állítottunk fel a saját rekordunkat döntöttük meg.:)
Célirányosan indultunk el keresztül a dzsumbujon majd egy hatalmas árkon másztunk keresztül utána láss csodát ott egy kerítés :(
Akkor vissza az egész.

Sajnos a tanösvényt nem jártuk végig. Így is leeset a bakancsom sarka:(
De ez a ládika is megvan...

Celebrin 2008.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Negyedik ládánk volt ezen a napon Igyeleffel. Már kissé elcsigázva értünk a helyszínre a GCHEX megtalálása után. Kezdeti nehézségek után, könnyedén meglett a láda. A környéken sokan sétáltak a gyönyörű őszi időben, óvatosnak kellett lennünk.

Közel a rejtekhez 
potika007 2008.10.12 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Napsütéses vasárnap délutánt kihasználva a csalaáddal sétáltunk Városerdőn, közben a tanösvényt is végigjárva gyűjtöttük be a ládát.

Nagy segítségem volt a 6 éves gyerkőc és a feleségem. GPS nélküli találat.

Köszi a lehetőséget.

Üdv potika007

mucik 2008.10.11 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.24
Nagyon szép helyen van az erdei iskola. Békési túra 6/10.
Mucik és Mucianyu

Gyulafree 2008.09.30 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.18
Kellemes séta, illetve meglepetés az alföldön egy ilyen tanösvény.

érdekes "púp" 
farkasék 2008.09.18 16:59 - Megtaláltam
Útközben találkoztunk Morton és Virgonc kutyával. [wapon beküldött szöveg]

Csuhás 2008.09.14 07:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
Pici tanösvény, de érdekes. Lehetne a terepen több információ mert van itt pár különleges dolog. Például talaj szelvényt nem láttam még máshol.
Ez volt az első ládám, kezdetben csendes volt az erdő, azután ébredni keztek az erdei iskolások.. :-)

Köszi!

Csuhás, Vándor

A reggeli vonatSínen vagyok
Talán csillagda volt régen?Jelző oszlop
Talaj keresztmetszetEsőház
Erdei pihenő 
Szilágyiék 2008.08.19 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Mivel még nincs GPS-ünk, nagyon örülünk a nagyszülők-gyerekek által könnyen megtalálható ládáknak. Nagyon jó volt a rejtés, találtunk sok ajándékot, mindenki választott egy emléktárgyat amit kivettünk, és egyet, amit beraktunk az utánunk következők részére. Sajnos, a hiper-szuper szalonnasütőt nem találtuk meg, de a sütésre szánt szalonnánkat is hazahoztuk, mert a szúnyogok hamarabb megettek volna bennünket, mint mi a szalonnát.

Harcra kész a csapatunkValahol itt kell lennie
Ez már meglesz!Nagy az öröm, megvan a láda!
A rejtekadó fa 
Mikulás 2008.08.15 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.30
Köszönet! Igazán kellemes kis erdő ez, főleg gyerekes családoknak, a túrázással, kirándulással, sátrazással barátkozó embereknek. Gyors látogatás volt ez részemről, mert időhiánnyal küzdöttem ma. Fél nyolcra Jiimbónál kell lennem, aztán pedig zolizánál, hogy legyen időnk pihenni egy kicsit a holnapi út előtt! Irány: a Retyezát-hegység és annak szebbnél-szebb csúcsai...

Mikulás

M.Sasa 2008.08.12 06:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Gyulai üdülés alatt kocsikáztam ki ehhez a ládához, amit könnyen megtaláltam.

kefe 2008.08.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Gyulai nyaralásunk 12/9 ládikója.

könnyű találat, köszönet a rejtőnek.

Ich.. 2008.08.08 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Érdekes "tanösvény". A környezet nagyon szép, csak nemigazán igazodtunk el. A kiindulópontról rögtön betévedtünk egy erdei iskolába, ahol tájékoztattak, hogy itt semmiféle tanösvény nincs a közelben, de a kerítésen kívül bringázhatunk bármerre nyugodtan. Kösz :) Ezután elindultunk egy kis ösvényen és rögtön meg is találtuk a 15 pontos tanösvény táblaszerinti 19. pontját. Innen semmiféle jelzést nem találtunk, hogy merre kellene menni, így inkább egyenesen a láda irányába mentünk.

Morcos61 2008.07.31 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Kellemes séta a szabadstrandtól.

Morcos61 Katka

 
N.Zs. 2008.07.19 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Nagyon jó kis hely. Igazi erdei iskolának való.

 
aszabi 2008.07.18 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.18
GPS jel még az ösvény elején elszállt. de szinte azonnal meglett

Hz 2008.07.14 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Geomaraton a GeoTrió-val Délkelet Magyarországon, avagy új record beállítása a 24 óra alatt megtalált ládák számával.
40 láda hely, 39 megtalálással. /19.

Közelben a láda 
ozeki 2008.07.14 10:14 - Megtaláltam
Geotrio twenty-four tour. 24 ora alatt 40 ládamegtalálás - 860 km autóval. Elfogyott egy karton energiaital, mi mégis jol elfáradtunk :) Míg az ország többi részén tombolt a vihar, itt kellemes volt az időjárás, csak estefelé ért el bennünket az eső, ami miatt néhol rögtönöznünk kellett az utolsó órákban. Rengeteg szép helyen jártunk, mert a látszat ellenére mégsem vettük rohanósra a figurát, szépen megfontoltan, fotózgatva haladtunk ládától-ládáig.

40/20

Először az erdei iskolába mentünk be, ott megcsodáltuk a fafaragványokat, majd áttértünk a tanösvényre.

24kapu
objektum...huszadik...
Gyros 2008.07.14 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Geocaching napi megtalálás világrekord 40/20

Először rossz oldalról közelítettünk, de aztán rátaláltunk a helyes útra. Kellemes hely piknikezéshez.

Nem itt kell bemenni, csak azt hittükAz ösvényen haladva
tisztelet 
leroy18 2008.07.12 20:00 - Megtaláltam
megtaláltam

akloz 2008.07.09 13:10 - Megtaláltam
*

SysWAP 2008.07.08 10:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Dzsozy 2008.07.02 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Nagyon szép, és hangulatos erdő. Kár hogy nem volt időnk rá, hogy végigjárjuk a tanösvényt. Majdnem rossz felé mentünk, néztek volna ránk az erdészet területén bután:) A rejtés tetszett, könnyen meglett. A csésze zacsiját egy meztelencsiga őrizte.
Köszi a rejtést

Noddy 2008.06.25 09:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.13
Korrekt rejtés, könnyű séta. Köszönjük

Nebel 2008.06.13 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.52
Látszik, hogy foglalkoznak ezzel az erdőrésszel, össze sem hasonlítható egy fővároshoz közeli tereppel. Bár eső után eléggé sáros volt minden ösvény, ráadásul teljesen rossz irányból közelítettük meg a javasolt parkolót aminek egy majdnem sikeres elakadás lett a vége az erdő kárpótolt a kellemetlenségekért! Nagyon hangulatos hely!
Köszönjük a rejtést!
:)

Nivabibi 2008.06.10 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Megvan.

@david 2008.06.06 18:00 - Megtaláltam
.

Varga Gábor 2008.05.30 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Ok! Log később.

Puszkany 2008.05.29 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.03
A javasolt parkolótól indulva hamar megleltem a kincset, közben egy idősekből álló turistacsoportot is megelőztem, akiknek az erdő rejtelmeit vázolták.

 
ZoLiza 2008.05.27 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Régen sokat kerékpároztam erre Vidovenyecz Zsoltival de akkor csak a Robi-kocsmájáig értünk... :)

jiimbo 2008.05.27 19:16 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Mihul 2008.05.18 15:20 - Megtaláltam
ok

szakica 2008.05.18 14:30 - Megtaláltam
OK

Puzzle Apartman Gyula 2008.05.16 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Első "szűz" ládánk. Sok reményt nem fűztem hozzá, hogy elsők legyünk, hisz 18 órakor fedeztem fel, hogy lassan 1 napja kinn a láda. Mivel azonban a Városerdő közel van hozzánk nem sokat késlekedtünk. Balázs óvistársa volt a főerdész fia, akikhez gyakran jártunk az erdészházba. Kiindulópontunk így ismerős volt. A tanösvényt szégyenszemre nem jártuk végig, célirányosan haladtunk. A közelben gyereksereg hangoskodott, de mivel távol voltak nem zavartak bennünket. Rövid séta után gyors találat volt. Az igazi szívdobogás ekkor kezdődött. Hasonló érzéssel bontogattuk alig 1 hete a GCSMSN-t is, de ott a sok bénázásunk miatt csak másodikak lettünk. Nagy volt az örömünk mikor láttuk, hogy sikerült kiköszörülnünk a csorbát.
Köszönjük a felejthetetlen érzést!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]