geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2116. Szegedi városnézés (GCszev)

Az Öreg hölgy

Az Öreg hölgy

Kárász utca és Széchenyi tér

Kárász utca és Széchenyi tér

A Dóm

A Dóm

Esti fényben

Esti fényben

Reök palota előtti tér "régen"

Reök palota előtti tér "régen"

A felújított tér

A felújított tér

A régi szökőkút a volt láda helyével

A régi szökőkút a volt láda helyével
Szélesség N 46° 15,163'
Hosszúság E 20° 9,165'
Magasság: 92 m
Megye/ország: Csongrád-Csanád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.06.10 14:00
Megjelenés időpontja: 2008.06.10 14:28
Utolsó lényeges változás: 2021.01.06 19:31
Utolsó változás: 2021.01.07 17:39
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+4V)
Elrejtők: Zs&T
Felhasználó: Varhelyi
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 4000 m
Megtalálások száma: 1028 + 2 sikertelen + 9 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.5 megtalálás hetente


Az öt állomásos multival (4V+1H) Szeged belvárosának nevezetességeit szeretnénk bemutatni és egy kis sétára invitálni benneteket. Jelszó: Az 5 jelszórészlet egybeírva az állomásszámok növekvő sorrendjében. Összesen 16 karakter.

Röviden:
1. Mi a szobron található személy keresztneve?
2. Mi a szobron található személy vezetékneve?
3. Hány sarkantyúja van a lovasnak (számjegy)?
4. A fából készült szobron mi olvasható? Ozorai ...
5. Itt található a (mágneses) láda. Ha az nem elérhető: Mi az első tagja a helyszínen olvasható összetett szónak?

Kiinduló pontnak a szegedi alsó rakpartot ajánlom a következő körút megtételével.
 N 46° 15,296' E 20° 9,321' 87 m [GCszev+parkoló]

1. állomás
A Szent István téri víztorony
1. állomás:  N 46° 15,517' E 20° 9,019' 87 m [GCszev-1]
Mi a szobron található személy keresztneve?

Szeged legszebb víztornyának egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy vasbetonból készült. Ennek ellenére nem mondható csúnyának, mint az általában a vasbeton épületek esetében az szokott lenni. A víztorony 1904-ben épült szecessziós stílusban. A geometriai formák szabályossága helyett a természetes növekedés élményét keltő fatörzsre emlékeztet a víztorony talpa. A világ akkori legmagasabb víztornyát Zielinski Szilárd a műegyetem tanára tervezte. A víztorony üzembe helyezésekor sokan tartottak attól, hogy az építmény nem fogja tudni magában tartani az 1000 köbméter vizet melynek befogadására képes. A lakosság megnyugtatására a sajtó kiemelte, hogy az építő cég - Freund Henrik és Fiai Zielinski - vállalta a felelősséget a víztorony tartósságáért. Az elmúlt években felújított 55 m magas víztorony és körülötte kialakított park sötétedés után díszkivilágításban pompázik. A tornyot időnként közelebbről is meg lehet vizsgálni, általában ősszel és tavasszal van nyílt nap, amikor egy hétvégére megnyitják a csigalépcsős, kovácsoltvas korláttal ellátott tornyot, amelyről szemlélve igen érdekes látványt nyújt a város. Az "Öreg hölgy" körüli parkban panteont alakítottak ki, ahol hét magyar mérnök félalakos portréját és szökőkutat állítottak föl.

2. állomás
Kárász utca-Széchenyi tér
 N 46° 15,232' E 20° 8,967' 87 m [GCszev-2]
Mi a szobron található személy vezetékneve?

A következő állomás a Széchenyi tér és szeged sétálóutcája a Kárász utca, amely számos szegedi rendezvénynek (borfesztivál, koncertek, ünnepségek stb...) szolgál helyéül. A városba látogató turista több cukrászda és vendéglátóhely mediterrán terasza közül választhat. A sétálóutcát öreg platánsor szegélyezi a parkban számos híresség szobra megtalálható.

3. állomás
Lófara, Reök-palota
 N 46° 15,097' E 20° 8,703' 87 m [GCszev-3]
Hány sarkantyúja van a lovasnak(számjegy)?

Szegeden, a Tisza Lajos körút és a Kölcsey utca sarkán találhatjuk a hazai szecesszió ezen egyedülálló alkotását. A külföldi szakirodalomban "Hungarian Jugendstil" néven emlegetett építészeti stílus jegyeit magán viselő ház Magyar Ede tervei alapján 1907-ben készült el alig másfél év alatt. Az alaprajz a család igényeit tükrözi: Reök Iván fiai részére szintenként egy-egy garzonlakás, leányai részére szintenként két-két többszobás lakás készült el. A lakások elhelyezése és kialakítása az építés idejének korszerű és ötletgazdag megoldását idézi. A földszinti sarokrészen vendéglő nyílt, míg a többi helyiséget iparosok és kereskedők bérelték. A bejárattól balra Magyar Ede saját tervezőirodáját rendezte be. A kétemeletes saroképület szinte szobrászi eszközökkel formált homlokzatai már messziről felkeltik érdeklődésünket. Hullámzó falsíkjai, varázslatos virágmotívumai változatosságot mutatnak. Napjainkban a palota koncerteknek, könyvbemutatóknak, kiállításoknak és színházi előadásoknak ad helyet. A Reök-palota előtt található kis hangulatos teret a 3. honvéd huszárezred lovas szobra díszíti. Gách István és Turáni Kovács Imre alkotása 1943-ban készült el. A teret végigjárva a látogató könnyen ki tudja találni miért is kapta a szegediektől e tér a Lófara nevet.

4. állomás
Dóm tér
 N 46° 14,914' E 20° 8,889' 87 m [GCszev-4]
A fából készült szobron mi olvasható? OZORAI...

A tér meghatározó épülete az 1913-ban épült római katolikus fogadalmi templom, a püspöki palota, a papi szeminárium, az Apáti kollégium, az egyetem épületei, a posztromantikus-kora modern loggiasor - alatta a történelmi szoborcsarnokkal és a Dömötör-torony.
A tér leghangsúlyosabb épülete a Fogadalmi templom. Az ország negyedik legnagyobb temploma a nagy árvíz levonulása utáni ünnepélyes fogadalom tárgyiasult eredménye. A templomban ötezren férnek el, hossza 81, szélessége 51 méter, tornyai 91 méteresek, kupolája 54 méter magas, belül a padozatszinttől 33 méter. Öt harangja közül a Tisza felőli toronyban levő Hősök harangja 86 mázsányi súlyával az országban a második legnagyobb. (No. 1. harang. Budapest, Szt. István-bazilika: 9250 kg)
A tér különleges színfoltja a Fogadalmi templom balján álló zömök torony. A barokk Szent Demeter-templom bontásakor bukkantak elő a gótikus maradványok, amelyek egy részét - többek között Móra Ferenc követelésének engedve - megtartották. A Dóm tér ma a város leglátványosabb rendezvényeinek helyszíne. (Szegedi Szabadtéri Játékok, Dóm téri Advent)
Az árkádok alatt megtekinthető az un. Nemzeti Emlékcsarnok (Pantheon). Az 1930-ban létesített, azóta továbbfejlesztett Pantheon szobrai és domborművei a magyar történelem, irodalom, művészet és tudomány kiváló alakjait ábrázolják. A gyűjtemény a magyar portrészobrászatnak csaknem teljes keresztmetszetét adja.
Jeles szegedi óramester volt Csúry Ferenc. Ő alkotta meg 1935-ben a Dóm téri órajátékot, melyet először a szegedi szabadtéri játékok alkalmával mutattak be, 1936-ban. A faszobrokat Kulai József szegedi faszobrász valós személyekről készítette. Az óra számlapja 250 cm átmérőjű, rézdomborítás díszíti a tizenkét állatövi jegy jeleivel. A zenedarabokat Siklós Albert professzor állította össze, az alábbi témák alapján: Ballag már a vén diák, Egy régi magyar karácsonyi ének, Szegedi népdal, Tinódi Lantos Sebestyén: A szegedi veszedelem. A harangjáték műsora nyolc percig tart, ezalatt kivonul a 18 figura. Az órajáték naponta kétszer, 12 óra 15-kor és 17 óra 45-kor szólal meg és indul el.

5. állomás
Móra Ferenc Múzeum
 N 46° 15,163' E 20° 9,165' 92 m [GCszev-5]

Ha nem érhető el a mágneses láda, az alternatív jelszórészlet: Mi az első tagja a helyszínen olvasható összetett szónak?

Szeged belvárosában, a Tisza parton álló impozáns épületben, az ún. Közművelődési Palotában 1899 óta láthatók kiállítások. Eredetileg a ház egyszerre adott otthont a Somogyi Könyvtárnak és Szeged város múzeumának, de az épületet ma már teljes egészében az 1950-től Móra Ferenc nevét viselő múzeum, és a Szegedi Egyetem Régészeti Tanszéke lakja. A múzeumban régészeti, képzőművészeti, néprajzi, természetrajzi, patikatörténeti állandó kiállításokat tekinthetnek meg a látogatók, de az épület folyamatosan kínál változatos témájú időszaki tárlatokat, fogad vándorkiállításokat - akár külföldről is.
2020-ban megnyílt a múzeum mögötti kőtár helyén a szegedi vár emlékére rendezett kiállítás és történelmi tanösvény. A láda az átalakítás után ide költözött.

A közelben található a Szegedi vár maradványai (GCVARR) láda és a Vár ami volt című Geocaching Adventure Lab séta, ami okostelefonon játszható.

Szeged harca című animációs filmet ittnézheted meg.

Kellemes kirándulást kívánunk a napfény városában!
Állapot: kereshető

KRW értékelés (585 db): környezet: 4.71 rejtés: 4.47 web: 4.67 átlag: 4.62

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Botond89 2021.02.24 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Pitymi 2021.02.24 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

balazsne 2021.02.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönöm a rejtést

vnmaria 2021.02.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszönöm szépen

HajniSanyi 2021.02.21 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

kucsi24 2021.02.07 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Jó kis séta volt. A láda megszerzése és feltűnés nélküli visszarakása kihívás volt. Köszi a rejést! :)[Geoládák v3.9.0]

Panyek 2021.02.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Kellemes családi séta a mai napon kissé kihalt, és napfénymentes Szegeden. Legalább könnyebb volt fotózni az épített értékeket (nem lógott bele sok járókelő, nem voltak zavaró árnyékok) :)))

Jukka 2021.01.24 11:44 - Megtaláltam
Mindig öröm új dolgot találni, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

xnatyoB 2021.01.24 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Czarna Śmierć 2021.01.09 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

magyar65 2021.01.06 16:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

KK TEAM 2021.01.03 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. A krumplikakas ezt a ládát is kikaparta. :-)
[Geoládák v3.8.3] [Geoládák v3.8.3] [Geoládák v3.8.3]

kocsisjozsef74 2021.01.02 07:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

anzsu7 2021.01.02 07:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

Tngyam 2020.12.05 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

erdei.laszlo 2020.11.28 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ésKata 2020.11.15 10:44 - Megtaláltam
Szegedi séta során találtam meg! Szeged elvben nem ismeretlen nekem, mert Félegyházán Kapus tanár úr a gimnázium 4 évében operabérletet vett és busszal mentünk. Akkor persze iskola után, színház előtt nem sok időnk volt körbenézni. Azóta többször voltam Szegeden. 2 éve születésnapomra Szeged-Palic-Szabadka szecessziós sétát kértem. Fantasztikus élmény volt! Ma egy másik oldalát néztem meg Szegednek. Még mindig vissza kell mennem!

kisember 2020.11.04 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

adamtoth0412 2020.11.03 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kamanok 2020.10.26 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

lencseseva 2020.10.23 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Viczi 2020.09.29 21:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0] Az oroszlanok sotetben nem latszanak, a tobbi keresheto este.

BrodyPetty 2020.09.26 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk! Szüleimmel kerestük fel a pontokat, nagyon élvezték ők is így a városnézést, a leírásnak köszönhetően pedig "okosabbak" is lettünk :) Köszönjük!

eszluzsu 2020.09.21 12:11 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közös találat. Köszönjük. [Geoládák v3.6.0]

ládavadász Pisti 2020.09.21 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk Eszluzsuval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Bobby Holmes 2020.09.19 13:50 - Megtaláltam
Az 5. pontot biztosan nem kerestük meg, mert építkezés volt, de már nem emlékszem, honnan lett meg a jelszórészlet. A többi pontot gyalog szedtük össze apukámmal. Köszönjük a multit!

Csg12 2020.09.09 23:13 - Megtaláltam
Nagy szegedi sétám alatt. Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Kogerj 2020.09.08 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Knaliret 2020.09.06 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

tamisi 2020.08.23 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
[g:hu+ 2.2.13]

nikodem 2020.08.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 2.99
Köszönöm!

juhaszjani 2020.08.21 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

gyoeria 2020.08.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.13
Jó szegedi multi. Megdolgoztatott, főleg mert először a Dóm tér le volt zárva, sok időnk meg nem volt.
De nagyon élveztük.
TFTC
Győriék.

jutics 2020.08.20 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Köszönöm a rejtést!

IMG_20200822_192623IMG_20200820_190039
IMG_20200820_160241IMG_20200820_193603
IMG_20200820_195119IMG_20200820_200842
IMG_20200822_192938 
Brumi 2020.08.17 23:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

GVera1979 2020.08.17 15:09 - Megtaláltam
Teljesítettük Andris78-al. Köszönjük a sétát!

Andris78 2020.08.17 15:09 - Megtaláltam
Köszönjük a sétát!

Ásványvadász 2020.08.16 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
A harmadik pontot ma kerestük meg. A többi részletet 07.04-én kutattuk fel.
Kedvencem az "Öreg hölgy". :)

Nitusz 2020.08.15 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Nemi91 2020.08.15 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

napvirág 2020.08.07 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Köszönjük a lehetőséget, jó volt vele élni.

DSCN7619DSCN7621
DSCN7637DSCN7698
Maratonos Maci 2020.08.07 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Napvirággal....

Sebi16 2020.08.07 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sebi16 [Geoládák v3.5.0] [Geoládák v3.5.3]

fulpes 2020.08.06 07:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Számomra Szeged az ország egyik legszebb városa.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

20200804_14205620200804_144427
20200805_16594320200806_074742
20200806_082857 
kofarago 2020.08.03 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

f_eszter 2020.08.02 21:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

thecalver96 2020.08.02 21:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

zoli 2020.08.02 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

zmoolnii 2020.08.01 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Réka&Nimi 2020.07.31 11:00 - Megtaláltam
Köszi

luszilvia24 2020.07.19 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Arculat 2020.07.18 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

tibortt 2020.07.14 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszi a rejtést! Bicajjal gyorsan meglett.

kópé1993 2020.07.12 12:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

IMG_20200712IMG_20200712
IMG_20200712IMG_20200712
IMG_20200712IMG_20200712
IMG_20200712IMG_2020071
PaintedSmile. 2020.07.05 20:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

berkopt 2020.07.05 20:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Bittmann 2020.06.30 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kovigaga 2020.06.24 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

fercsipeter 2020.06.22 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Kimberli1 + Imi30 2020.06.16 18:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

kisbrekeke 2020.06.01 11:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

JenniMiki 2020.05.13 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! Jenni&Miki [Geoládák v3.3.2]

egynagyati 2020.05.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Köszönöm a rejtést!

emmerwald 2020.03.08 16:04 - Megtaláltam
Szegedi séta közben érintettük a pontjait. Az 5. pontonnál felújítás van, de a hídról így is egyértelmű a jelszó részelt.
Köszönjük az invitálást!

v.judit 2020.03.07 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

mpeti1985 2020.03.07 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Gumipók 2020.02.22 17:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Witgergo 2020.02.15 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

bani 2019.12.31 23:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szilveszteri ládázás. 🍾

H+W 2019.12.01 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Bakszakáll 2019.11.27 14:00 - Megtaláltam
Kellemes séta esett, köszönöm a lehetőséget.

Gery Greyhound 2019.11.16 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.98
Kellemes séta volt, köszönöm! Nehézségre a 4 kissé túlzó, inkább 2 az.

tothandras1 2019.11.09 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Leila és Andris [Geoládák v2.2.5]

pötyimiki 2019.11.05 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lupus21 2019.11.02 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

7dayfarkas 2019.10.29 09:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Schmauder Tamás 2019.10.28 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
OK

Lokospatrik 2019.10.26 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gyugyu95 2019.10.26 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Köszi!

lencsilyany 2019.10.20 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Discover 2019.10.05 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.33
Az oroszlánok számához köszönöm a rejtő segítségét. A múzeumot felújítják és most körbe van burkolva. Talán segíthetek annyit, hogy a tetőn két oroszlán van megbújva.
Köszönöm a rejtést! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC9915_DSC9929
_DSC9946_DSC9967
_DSC9971_DSC9978
_DSC9981_DSC9987
_DSC9988_DSC9992
xegox 2019.10.02 20:39 - Megtaláltam
megtaláltam

Páratlanpáros 2019.10.02 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vasilona 2019.10.02 09:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

sky3ve 2019.09.21 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

justancsi 2019.09.21 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Agostontamas 2019.09.12 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

R.Betti 2019.08.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
SZIN-re utaztunk Szegedre. Nappal városnézés. Köszönöm, hogy megmutattad. :-)

osz 2019.08.29 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

uzolee 2019.08.24 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bódis 2019.08.19 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

nida 2019.08.14 13:30 - Megtaláltam
Köszi

BRita72 2019.08.13 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Totht737 2019.08.13 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

agedma04 2019.08.10 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

whaides 2019.08.04 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kiaribua 2019.07.31 11:36 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget.

zsak4 2019.07.25 21:35 - Megtaláltam
Végigjártuk, köszönjük!
Az utolsó pontnál van egy célszerszám. Sztem nem véletlenül, köszönjük valamelyik előttünk járónak! Kevésbé látható helyre tettük.

Benibubu 2019.07.24 20:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Nonó, Beni, Meli, Norbi Madocsáról [Geoládák v2.2.5]

aceespepee 2019.07.12 23:56 - Megtaláltam
megtaláltam Zsotyka és Zsozso94 társaságában :)

Zsozso94 2019.07.12 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Köszönöm, megtalálva Zsotyka és acceespepee társaságában! :)

Szegedi városnézésSzegedi városnézés
Szegedi városnézésSzegedi városnézés
Szeged, sóhajok hídjaSzegedi városnézés
Szegedi Nemzeti SzínházÖreg Hölgy a Szeged felirattal
dvorcsakl 2019.07.10 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sheep2018 2019.07.09 19:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gábor & Edit 2019.06.30 11:12 - Megtaláltam
szuper túra volt

Caldera 2019.06.21 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

esyster 2019.06.10 10:39 - Megtaláltam
Szép
Esyster team [Geoládák v2.2.5]

erdei csiperke 2019.06.03 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Ok

Bogi és Bálint 2019.06.02 00:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk . Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.2y]

kaunisz 2019.05.18 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.85
Remek városi séta

Balázs1984 2019.05.16 18:52 - Megtaláltam
Köszönöm szépen.
Szép város.

BaLiAnIzAb 2019.05.10 23:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk, köszönjük.

Hooch-Csi&Vi 2019.05.04 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Templar 2019.04.24 13:59 - Megtaláltam
OK!

Mai95 2019.04.20 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Bali László 2019.04.20 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Veveke 2019.04.20 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Makkap 2019.04.20 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

I s t i & E n i 2019.04.13 22:04 - Megtaláltam
.

melinya 2019.04.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő munkáját :-) [g:hu 1.6.2y]

Beene 2019.03.31 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fakopács 2019.03.24 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
ok

gab.szalontai 2019.03.16 15:30 - Megtaláltam
Szegedi hétvége során egy kellemes sétával begyűjtve. Az utolsó pontnál a dugó közepe törött, de csak a jelszórészlet miatt nem is érdemes feszegetni, mert nincs a papiron csak pár log. Persze az oroszlánok meg mindig ott vannak segítségnek. Köszönöm a rejtést!

Halász család 2019.03.15 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fojofel 2019.03.10 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

attilav 2019.03.08 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

K&K 2019.03.08 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

enciiii 2019.02.03 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ádi és Enci Kecskemétről :) [Geoládák v2.2.5]

Cole91 2019.02.03 14:29 - Megtaláltam
Ádi és Enci megtalálta, Kecskemétről! :) [g:hu 1.6.1x]

GLaszlo_gc 2019.01.31 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

bambii 2018.12.31 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [g:hu 1.6.0]

beatlowe 2018.12.15 17:30 - Megtaláltam
Gyönyörű hóesés, szép város.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zozó és Edus 2018.12.08 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Köszönjük a rejtést!

Zsoland 2018.12.08 11:16 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk, köszönjük. [Geoládák v2.2.5]

EdeZ 2018.12.07 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

RV 2018.11.20 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ily 2018.11.17 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

pocok5 2018.11.14 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.65
Köszönöm!

Csabetta 2018.11.04 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

gerico69 2018.11.01 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

varga.andris 2018.10.21 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Végig jártuk :)

Maszat1 2018.10.20 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

Bakancslistám 2018.10.20 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést.

ha8je 2018.10.18 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

A mikróládában lévő jelszó nem jó, valaki újat írt és hibás.

Gyönyörű szép Szeged, nagy élmény volt felkeresni az öt helyet.

Albions 2018.10.13 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk, köszi! :)

Dóra a felfedezö 2018.10.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Köszönöm a rejtést!

leah 2018.10.07 20:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

Sir Pajszer 2018.09.25 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.03
Köszi!

k&s 2018.09.22 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.40
ok

Zsotyka 2018.09.22 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Köszönöm a lehetőséget!

kingajani 2018.09.08 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

aknitram 2018.09.08 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) Jó kis multi, jót sétáltunk! [g:hu 1.5.4]

Pipers 2018.08.19 20:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A dobozka sajnos eltort, vizes a papir es minden mas is benne, nem lehet ra igy irni. :-( [Geoládák v2.2.4]

Robogo 2018.08.12 18:42 - Megtaláltam
Szeged környéki biciklis ládázás alkalmával ide is eljutottam.
Köszönöm a rejtést!

Toth417 2018.08.02 19:53 - Megtaláltam
Jól vannak kombinálva a pontok a GCNANS állomásaival, jól bemutatja a várost. És sikerült minden pontot helyesen leolvasnom! Köszönöm a rejtést!

PardiAndi 2018.08.02 19:37 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

KTTNTZSDSETZS 2018.08.01 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Megtaláltam

esztelneki 2018.07.29 14:09 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

MóniLevi 2018.07.29 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszi a rejtést!

Gábor1994 2018.07.28 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

larissza99 2018.07.28 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Panka kirándul 2018.07.26 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vgaabor 2018.07.26 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Reggel 2018.07.17 16:08 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

szollosi73 2018.07.13 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megvan!
Egész héten szedegettem a pontokat, aztán ma tettem pontot a multi végére.
Tetszett nagyon, ahogy maga Szeged is. Gyönyörű város.
Köszi a rejtést!

Szegedi városnézés 001Szegedi városnézés 002
Szegedi városnézés 003Szegedi városnézés 004
Szegedi városnézés 005Szegedi városnézés 006
Szegedi városnézés 007Szegedi városnézés 008
Szegedi városnézés 009Szegedi városnézés 010
Szegedi városnézés 011Szegedi városnézés 012
Szegedi városnézés 013Szegedi városnézés 014
Szegedi városnézés 015Szegedi városnézés 016
Szegedi városnézés 017 
Kicsikanu 2018.07.09 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Gyönyörű város! Köszi!

Attolico 2018.06.30 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

CsipiX 2018.06.24 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Árvízi TREK-ergés a Tisza töltésen egészen Röszkétől. A cél nem pont a ládázás volt, de ha már gyűjtöm mindkettőt, akkor beiktattam ezt a multit is. :) Tetszett a "kérdéses-keresős" jelszórészletek! Köszönöm a túrát!

pihenő az egyik támpont közelében 
Miisi 2018.06.09 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

xbundi94x 2018.06.09 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mozgo 2018.06.01 22:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.96
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

jadam968 2018.05.23 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Bernáth 2018.05.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Több ládát kerestünk egyszerre, így nem növekvő sorrendben kerestük a láda pontjait. Érdekes helyekre vitt el, igyekeztünk mindent megnézni. A végláda nagyon tetszett, bár ahogy közelítettünk, én végig azt mondogattam, hogy most víz alatt van. De nincs! Mi azért egy kicsit vizesek lettünk, de erről a szél tehetett. Köszönjük a rejtést.

pankotaizsolt 2018.04.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Családi kirándulás Szegeden. A végláda és a fekete dugó sajnos nincs sehol.

Köszönjük a rejtést.
Pankotai Család

Odin94 2018.04.24 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük!! Kirándulásnak elsőosztályú volt! :D

KP1965 2018.04.14 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
25,4 km-es szegedi séta során épp tíz ládát találtam meg, ez volt a hatodik. A multi végpontján az oroszlánok megszámolásával már megvolt a jelszó, azért megkerestem a fekete dugó alatt a mikroládát is.

redbird 2018.04.11 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! 16/14.

Varhelyi 2018.04.07 17:30 - Egyéb
Karban tartottam a rejtést. Kitakarítottam a helyet, kiszedtem az üvegcserepeket és másik mikroládát tettem. Viszont még csak ideiglenes a megoldás, mert a rejtek fedelét lenyisszantották, így újat kell majd beszerezni.

csatacsita2 2018.04.01 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vidoree 2018.04.01 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam Walkyval, köszi a rejtést! :)

walky 2018.04.01 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Mirtt 2018.03.30 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Trom 2018.03.30 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MimiTiti 2018.03.30 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2018.03.30 10:08 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

cic 2018.03.29 12:16 - Megtaláltam
A "Planetary Pursuit" kihívás keretében találtuk meg ezt a kincset, mikor is a szegedi pihenésünk alatt kerestük a környék ládáit. Jó kis találat volt ez egy szomorkás, szürke, esős tavaszi napon. Köszönjük a rejtést!
Sajnos a végponton a láda törött, beázik és balesteveszélyes is. Ládacserére lenne szükség. Nálunk sajnos nem volt megfelelő méretű tartó.

Az első pontnál.A második pontnál.
A harmadik pontnál.A negyedik pontnál.
Az ötödik pontnál. 
pityulino 2018.03.29 12:16 - Megtaláltam
Levadászva Ciccel! [Geoládák v2.2.3]

MártiSatya 2018.03.22 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

EdKa 2018.03.19 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Szakadó hóesésben jó séta Szegeden.

Gorkii 2018.03.16 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Zéboy 2018.03.16 15:32 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Berián 2018.03.16 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

golyakr 2018.03.16 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Csirimojo 2018.03.16 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bagoly és Talicska 2018.03.10 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

eltájoló 2018.03.03 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.03
A virtuális pontok egyértelműek voltak. A ládánál az alternatív megoldást választottam, mert biztosan gyanús lett volna a havat túrni. Jó volt nosztalgiázni, köszönöm a rejtést.

*Moka* 2018.02.25 13:50 - Megtaláltam
+

*Vica* 2018.02.25 13:50 - Megtaláltam
Bocsánat, a ládát összetörtük! A fekete fedele nem volt rajta, azt pár méterrel arrébb utólag láttuk a fűben.

-1-2
-3-4
-5 
bajkusz 2018.02.05 12:25 - Megtaláltam
Nagyon szép seta a belvárosban. Köszi a rejtést!

Márta 2017.12.17 17:08 - Megtaláltam
Köszi

ng0407 2017.12.01 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést!

Fixis 2017.11.19 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Csendes és nyugodt volt a város vasárnap reggel.

Bacsó 2017.11.02 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Nagyon élvezetes séta volt, köszönöm.

Pongi57 2017.10.30 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
A 2., 4., 5. pontokat szombat este gyalogosan a családdal leltük meg, a gyerekek hathatós segítségével, míg a többi pontot hétfőn, egy 24 km-es szegedi bringás városnézés közben egyedül. Köszönjük a lehetőséget.

Galocza26 2017.10.28 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Evila 2017.10.22 16:50 - Megtaláltam
Közös találat Danival. Köszönjük a rejtést!

gyalogk 2017.10.13 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Megtaláltam,köszi.

csabi26 2017.10.01 17:27 - Megtaláltam
Jó kis délutáni kirándulás volt a barátnőmmel munka után.

vto 2017.09.29 16:28 - Megtaláltam
Kellemes túrára kalauzol a láda, csupán csak az nem tetszett, hogy míg az első három pont viszonylag egyenesen, egy irányba vezet, az utolsó pont érintéséhez úgymond "vissza kell fordulnia" a túrázónak. Elég sokan tartózkodtak a láda közelében, ezért az alternatív kóddal logolok. Köszönöm a rejtést!
~Misztikum

Varhelyi 2017.09.12 14:00 - Egyéb
A mikroládát felújítottam. Új fedelet és dugót kapott. Újra nagyon nehéz hozzáférkőzni. De nem lehetetlen. Kár hogy páran vésővel esnek neki.

gege68 2017.09.02 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

drkmse 2017.08.31 15:00 - Megtaláltam
Nagyon szeretem a " városnéző" ládákat, ez is remekül végigvitt a főbb nevezetességeken. Köszönöm a rejtést!

os128 2017.08.24 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Jázi és a többiek 2017.08.19 20:00 - Megtaláltam
Szegediként is jó séta volt, köszönjük! Cs. nagyi és Papi

alexi 2017.08.13 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Webber 2017.08.09 07:11 - Megtaláltam
Vonatindulás előtt.

Wulka2 2017.08.08 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

dildi 2017.08.08 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

IMG_0028 
kissss 2017.08.07 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Egy kis nyaralás, egy kis ládázás... köszi a rejtést! :)

Szamoska 2017.08.02 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Köszönjük a rejtést, kellemes séta volt. A 4,5-es nehézséget egy picit túlzásnak érzem.

Orika 2017.08.02 09:29 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Sorex 2017.08.01 16:00 - Megtaláltam
Megvan :)

astacus 2017.08.01 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Hegedüs Zsuzsa 2017.07.31 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Köszönöm a város bemutatását és a rejtést.

IMG_20170730_202102IMG_20170731_095003
IMG_20170731_090634IMG_20170730_193352
IMG_20170730_193730IMG_20170730_194122
wheelmary 2017.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszönjük a rejtést.

pegasus_mv 2017.07.30 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Kellemes séta. Köszönöm.

koranyig 2017.07.28 00:00 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a városnéző turat, megérte végigmenni rajta!

rekfercs 2017.07.19 20:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Tolna megyeiként köszönjük a városnéző túrát ebben a csodaszép városban! :-)

hitamas 2017.07.15 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.25
:)

bullat 2017.07.15 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Nagyon Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sulthan 2017.07.13 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Nagyon szép helyekre vezető séta. Több részletben teljesítettük, mert az a szemét városnéző kisvonat sohasem akkor jött amikor kellett volna... Nagyon sok szép épület, szobor, park. Szóval szép kis (nagy) város. Sajnos a szabdtéri szinpad miatt az órajáték kikapcsolva. Helyette este szólt az "ének az esőben".

csico 2017.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ötletes helyszínek, Szeged legszebb helyein.

balintjene 2017.07.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Igazán szép séta.

Jotkoma 2017.06.29 15:45 - Egyéb
Megtaláltuk újra! IT Tábor Szeged [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

HRita 2017.06.14 20:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sandorfabi 2017.05.28 14:20 - Megtaláltam
Kellemes sétát tettünk, tetszett! köszönjük !

gores 2017.05.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
A helyszínek felkeresésének sorrendjét nagyban módosította az éppen zajló borfesztivál. A végére azért minden kitisztult. Köszönjük.

Myrafelle 2017.05.13 19:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Klasszik Szeged, nekem tetszett.

Lacisan 2017.05.13 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eTiGeR 2017.05.11 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Megtaláltam! :) Nagyon szép város Szeged, a ládá(k)nak köszönhetően szépen körbejártunk mindent. A pontos leírás miatt szerencsére a végláda is gyorsan meglett, ötletes rejtés. Amit nem értek, hogy a múzeum előtti szökőkút miért nem működik!? Köszi a lehetőséget.

Szeged7 (1)Szeged7 (2)
Szeged7 (3)Szeged7 (4)
Szeged7 (5)Szeged7 (6)
Szeged7 (7)Szeged7 (8)
Szeged7 (10)DSC03109
Szeged7 (11)Villamos
Zsizsi60 2017.05.10 16:47 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

boszorkányok 2017.04.30 23:59 - Megtaláltam
Szép volt!

Skalp 2017.04.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.19
Köszi!

Szegedi városnézés (GCszev) pw-EdeTisza1Pipo4_3 
petrot81 2017.04.27 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Az utolsó pontot korábban már kerestük, de sajnos nem találtuk meg, így csak a pót jelszóval sikerült a találat. Köszönöm a rejtést!

Dióskanyar 2017.04.22 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Megtaláltuk. Köszönjük.

Pajzsika 2017.04.22 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Megtaláltuk, köszönjük!

Andrisok 2017.04.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Az utolsóba majdnem beletörött a bicskánk. :) Köszönjük!

dzsajokosz 2017.04.16 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

foximaxi 2017.04.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Kissé esős időben.

Geri89 2017.03.11 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

GAMANO 2017.03.08 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

a.marta 2017.03.05 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük szépen! Zita & Áron

Varhelyi 2017.03.05 15:22 - Egyéb
A karbantartás megtörtént. Kicseréltem a ládát egy szárazra.

Erdélyi család 2017.03.05 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.06
Köszönöm a városnézést.

evilkantor 2017.03.04 22:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

zsiz 2017.03.04 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Köszönöm a lehetőséget, nagyon élveztük a gyerekekkel. A fekete dugót sokáig kerestük, és meg is találtuk. Kiváló rejtés! A papír sajnos elázott, a láda karbantartást igényel.

Ka-Csa 2017.02.26 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GBoys 2016.12.28 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk egy kellemes séta keretében!
Köszönjük!

:)

TMC 2016.12.03 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Szombat esti kalandtúra sörrel és forralt borral :)

RékaésAdrián 2016.11.19 19:47 - Megtaláltam
Jó rejtés, így tettünk ismét egy kellemes sétát. Az 5. pontot is megnéztük az alternatív ellenére, de az sajnos el van ázva.
Köszönjük szépen a rejtést!

Párduc50 2016.11.16 16:28 - Megtaláltam
Szép kis utazás, legjobban az 1. tetszett :-)

VaVi 2016.11.08 00:00 - Megtaláltam
köszi :)

katika 2016.10.31 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

 
menace 2016.10.29 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

medvecr250 2016.10.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Gyönyörű időben, nagyon jó leírással öröm volt a városnéző séta.

feldelaci 2016.10.17 21:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

schulczgreg 2016.10.13 20:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.70
Köszi a rejtést! :) Tetszett a láda kivitelezése ;)

Vincenzo65 2016.10.09 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Már mindent láttam ezelőtt, most geosan ismétlés.

Gyombi 2016.10.08 11:00 - Megtaláltam
Egy ideje gyűjtögettük, ma jött el a vége. Köszönjük!

yan-chee 2016.10.02 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Köszönöm a lehetőséget; először jártam Szegeden, nagyon szép város

SandorCsaba 2016.09.29 16:12 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

dendeocse 2016.09.22 17:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megvan.

vadvirsli 2016.09.07 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjűk a lehetőséget. Agi&Mark&Patrěcia&Bŕlint [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

karathl 2016.09.07 08:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Saláta Bogi & Sanya 2016.09.04 07:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.49
Vasárnap reggeli séta. Köszönjük a rejtést.

W05-44 2016.09.03 23:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
A halfesztiválon tett rövid látogatásunk során Petivel megkerestünk néhány ládát a városban. :)

sarokcsalad 2016.08.21 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.30
Megtaláltuk

LCSOKA 2016.08.20 12:46 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

tothadam86 2016.08.14 02:07 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-

tothkris 2016.08.13 19:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

kiflik 2016.08.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.82
Köszi!

OsiOsi 2016.07.27 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.10
Városi biciklizésnek indult, de gyalogos túra lett belőle, ugyanis csak egy helyen lehet bérelni kerékpárt, de ott már le volt foglalva az a pár darab. Tipikus kelet-Mo. mindenki biciklivel jár, de bérelni nem tudsz könnyen!
Az első ponthoz a gégén újra visszamentünk, mert ott a sok szobor miatt bizonytalan voltam, a mobilommal meg nem tudtam beregisztrálni. Megint ugyanahhoz a szoborhoz mutatott, ami később kiderült, hogy nem jó. "Véletlenül" megjegyeztem a mellette lévőt és meglepetésemre úgy jó lett!
A rejtés szerintem nagyon jó, de csak akkor lenne 4,5-ös, ha nem lenne hozzá segítség. Így - a szobrot is figyelembe véve - 2,5-nek mondanám.

20160727_ZsB 
Edina0629 2016.07.24 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

SzabEdAn 2016.07.23 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2016.07.23 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2016.07.20 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Cicapapa51 2016.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.
Kellemes séta volt, ugyan a pontokat nem a megadott sorba vettük.
TFTC
Cicapapa51

Nicky&Ati 2016.06.25 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

katijoko 2016.06.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

heviktor 2016.06.20 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést!

vizipinty 2016.06.18 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Albatrosz947 2016.05.31 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Egész délutános bringatúra volt a nyárias napon a belvárosban.
A térkép alapján is könnyen megtaláltam a pontokat. Azért minden szobrot lefotóztam a biztonság kedvéért.:)!
Megtaláltam alternatív.
Köszönöm a lehetőséget.

DSCF5065DSCF5071
DSCF5074DSCF5069
DSCF5056DSCF5070
Norbee97 2016.05.29 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Szegedi ládázás, ezúttal nem egyedül 2/2.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Lehet rosszul emlékszek, de azt hiszem tavaly nekiindultam ennek a ládának, csak akkor idő és kedv hiányában nem fejeztem be. Most ezeket akárhogy is, de újra megkerestük, a GCTAPE két pontjával együtt. Szerencsére nem volt nehéz multi, nem lehetett elrontani, nem kellett betűket számolgatni. :) A végláda ötletes nagyon, de sajnos nem volt mivel kinyitnunk, ezért az alternatív jelszót használtuk. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
411.

20160529_16215620160529_162230
20160529_16225220160529_165120
20160529_17003620160529_171146
20160529_171953 
zsivla 2016.05.29 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vorosbegy 2016.05.15 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

denho 2016.05.14 20:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pocok356 2016.05.07 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm ezt a tartalmas kalandot. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Audrey722 2016.04.13 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2016.04.10 14:20 - Megtaláltam
TFTC!
Városnézés Szegeden 8 ládatalálattal esőmentes, sétához ideális időben.
Ládapontok gyalogos bejárása VEHE-HOMA-SZTE-TIVI-UJZS-SZEV-SZHT-KALT sorrendben. Szép, nagy város Szeged, minden bemutatott pont teljesen új és ismeretlen volt számomra, örülök, hogy megismertem, jövök még máskor is! A belvárosban csak lézengtek az emberek, legalább könnyen lehetett keresni a pontokat.

Klassz kis multi, szépen körbevisz a nevezetes helyeken.
Sajnos célszerszám hiányában, csak pótjelszó a ládánál, de ügyes a rejtés:)

MedvegyT 2016.04.09 20:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ventusz 2016.03.31 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

uccsagor 2016.03.29 18:43 - Megtaláltam
Imádok Szegeden ládázni! Köszönet a rejtésért! :)

Dóm 
catNcat 2016.03.27 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Viktor&Detti 2016.03.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megvan, köszönjük.

Winssent 2016.03.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltam! Köszönöm a lehetőséget!

bgecco 2016.03.20 08:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2016.03.17 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sz sóhajsz városháza
Hey-ho 2016.03.07 09:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Katica csapat 2016.02.27 21:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2016.02.24 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2l] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2016.02.06 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2016.02.04 13:00 - Megtaláltam
Szegedi csavargás közben
Köszönöm a lehetőséget

nemlac 2016.02.02 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Esti szegedi ládakeresés - 3. láda.
Az 1. jelszó majdnem becsapott, de sikerült kinyomozni utólag.
Köszönjük a rejtést!

Pillangó csapat 2016.01.20 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Köszönjük, babakocsizáshoz ideális volt! :)

csorics 2016.01.13 19:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kovtom72 2016.01.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Nagyon szép helyre vezettél a ládával. Nagyon élveztem, bár az utolsó ponton be kellett érnünk az alternatívval, céleszköz híján. köszi szépen.

kincs92 2015.12.31 20:56 - Megtaláltam
Nem a legjobb időt fogtuk ki a maratoni szilveszteri ládázáshoz, azonban Szeged így is gyönyörű volt :)

Köszönjük a lehetőséget,
Kincső & Csabi, Petra és Laci

Petra&Laci 2015.12.31 20:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

megyekutánad 2015.12.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszönjük szépen, megtaláltuk a ládikát is. Kellemes, forraltboros téli séta volt. :)

Baktercsiga 2015.12.20 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Köszönjük, remek séták voltak...

BaktercsigaQQcs
lczandris 2015.11.15 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Marton Zoli 2015.11.07 11:15 - Megtaláltam
Nem éppen ideális túraidőben jártam végig Szeged kicsit bővebben értelmezett belvárosát. Két multit és egy hagyományost sikerült megszerezni a gyűjteményem számára valamint útba ejtettem a GCNANS néhány pontját. ...folyt köv...

Paul 2015.11.03 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.24
Köszönöm a rejtést.

V_Gabor 2015.10.23 14:55 - Megtaláltam
Szegedi hétvége. Köszönöm!


[g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Sheeva & Leon 2015.10.08 09:31 - Megtaláltam
Végigjártuk a pontokat, más szemmel néztük az ismert helyeket. Az utolsó pontnál sokan voltak, így maradt az alternatív.
Köszönjük! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2015.09.23 00:00 - Megtaláltam
Ok.

Bugár-orienteering 2015.09.12 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Hétvégén Szegeden voltunk, már péntek este elkezdtük gyűjtögetni a jelszó részleteket. Végül a Víztoronyhoz szombat délelőtt jutottunk el.

emiGrant 2015.09.12 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Tájfutó sprint bajnokság előtt/alatt/közben begyűjtöttük. 5-től 1-ig mentünk, mert a verseny célterületén volt a végláda. így azzal kezdtük. Sajnos az már nagyon rossz állapotban van. Valaki egy lyukat vágott a tetejébe, emiatt belóül minden teljesen vizes. Én jelszót az elázott kis fecniken nem találtam, így a pótmegoldást választottuk. Szeged tényleg nagyon szép város, már régen voltunk utoljára, azóta sokat fejlődött. Köszi a rejtést.

fodor8peter 2015.09.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
A végláda kemény dió! Sajnos a tartalma teljesen szét van ázva!

ha2 2015.09.11 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Tájfutóverseny előtti városnézés. A végládához fél perccel korábban érkezett egy autó, a szökőkút karbantartókkal. Szépen rá is parkoltak. Pár órával később már hozzáfértem, de ezért kár volt visszajönni.

zsityi 2015.08.29 17:55 - Megtaláltam
Köszi, nagy nehezen megtaláltuk a feketét....mindig ül ott valaki :D

harcibarack 2015.08.26 00:00 - Egyéb
Ozorai..... megint le van takarva. Nem tudom miért csinálják ezt, nincs is por. Lehet a galambok miatt. Gondoltam szólok.

Mortanius 2015.08.24 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Egyik legszebb magyar város!
Köszönet a lehetőségért!

4. pontnál szobor letakarva, de a leplet felhajtva leolvasható ami kell.

griffs 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam
Bringával

WADMAC 2015.08.20 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Jadrana 2015.08.20 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

thera 2015.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk! :-) Köszi!

borospeti 2015.08.11 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.60
A végládát még 2012 karácsonyán megtaláltam a gc.com-os bejegyzés alapján. Most a szegedi nyaralás alatt begyűjtöttem a hiányzó részleteket. A megjelölt pontokon sokszor megfordultam, de különüsen az első pont sokat változott - ehhez nagyon közel laktam sok évig, de akkor még a megadott koordinátákon szánkóztunk télen, és a víztoronyban is akkor jártam, mikor még az nem volt megnyitva a közönség számára. :)

Köszönöm a rejtést!

GeoMelinda 2015.08.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszönjük! :)

CsiLa 2015.08.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltuk! Köszi! :)

geodeta 2015.08.06 19:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Pales 2015.08.05 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Kissé meleg volt Szeged városában tett sétához, de megérte. Köszönjük
A fából készült szobron kissé nehézkes a jelszórészlet leolvasása, de megoldható. Az 5-ös ponton mikro ládát nem találtam, 4 fekete dugó alatt sem. Az egyszerűbb megoldást választva a másik 4 dugó alá nem néztem be.

Annosz 2015.08.01 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Majomparádék 2015.07.26 21:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2015.07.24 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Nagyon szépen köszönjük a multit, a többi ládával együtt nagyon jól bemutatják ezt a szép várost!

rosie 2015.07.24 15:30 - Megtaláltam
köszönöm

dorian 2015.07.24 15:25 - Megtaláltam
Szegedi városnézés keretében meglett, köszi.

homokia 2015.07.21 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szep a belvaros. Koszonjuk.

Futrinka és Pippó 2015.07.13 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.68
Köszönjük a lehetőséget! Élveztük a keresést!

Víztorony, ahogy mi láttukPalota
Gyönyörű! 
Wilka74 2015.07.06 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.2a] [wapon beküldött szöveg]

wildpig 2015.07.04 04:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Szép kis séta, köszönjük!

huMSTS 2015.07.01 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

harcibarack 2015.06.30 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.70
A 4. állomás jelenleg le van takarva valami miatt (építkezés + állványozás van a téren), de neten keresztül megtaláltam mi is van ráírva a szoborra.

Az 5. állomást már egy héttel korábban megtaláltam a GC.com-os ládák keresése során. Volt is rá utalás, hogy "ez egy multi láda utolsó állomása is egyben", így felírtam a jelszót, de akkor még nem tudtam melyik multiládához fog tartozni.

A leírás szuper és jó kis útvonalat sikerült összehozni. Nekem tetszett.

Köszönöm a lehetőséget.

4. állomás le van takarva.IV. Béla szobor Széchenyi téren.
Szent István király és Gizella szobor a Széchenyi térenVitéz János
Szőri Maki 2015.06.17 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszi a rejtést!

nyanyuska 2015.06.17 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszi a rejtést!

VBalázs 2015.06.17 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Köszi a rejtést!

sovi85 2015.06.07 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Sushies 2015.05.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Köszönjük a lehetőséget! Szuper városnéző körút volt, legjobban a hagyományos rejtés tetszett, sörnyitóval estünk neki, sikerrel jártunk!

villon 2015.05.06 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1j] [wapon beküldött szöveg]

Tikis 2015.05.02 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
nagyon tetszett Szeged, jo kis multi.

zsolty23 2015.05.01 13:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

ther 2015.04.30 18:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Szegedi hosszú hétvégénk első (fél) napján kerékpárral bejártuk a várost, és megtaláltuk a multi pontjait. Nagyon szép a város, persze a mi formánk, hogy éppen mindent átépítenek, felújítanak.

Az 5. pont (hagyományos láda, egyben .com-os láda) keresése egy holland csapattal igazi élmény volt. Reméltem, hogy mire ezt a multit végigjárjuk, sikerül bejárni a belvárost, nem csalódtam!

Köszönjük szépen a rejtőnek a multin keresztül való kalauzolást!

Galléros dómMátyás lovaglótársa
Gyurmi 2015.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést, kellemes séta volt Szegeden.

athilarex 2015.04.16 18:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

GYEZegzug 2015.04.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Igaz az oroszlánok még "takarásban" vannak,-de a ládikót kiszereltük,-alsó pereménél dolgozzunk!! Ozorai is a helyén van az árkádok alatt,- le lehet olvasni csak egy kicsit téliesítették fóliával. Mint volt szegedi deák szívesen jövök e városba.Köszi szépen a fárasztást s a lehetőséget.

május 15. 2015.04.03 18:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon jó volt ez a séta. Nem nagyon ismertük eddig a várost, de sok mindent megnézhettünk a segítségeddel. Jó volt.

GCszev_2015043173303.jpgGCszev_2015043173344.jpg
GCszev_2015043173438.jpgGCszev_2015043175937.jpg
A 7 Mestervadász 2015.04.02 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Nagyon szép Szeged belvárosa.

Köszi!

Reaper 2015.04.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Köszönöm a rejtést!

WR 2015.04.01 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk első közös ládánkat. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kazbek 2015.04.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
ok

Bőrharisnya 2015.03.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
A mai nap 6. ládája volt, kissé elfáradtunk a végére.
Szeged mindég szép volt és most örömmel fedeztük fel újra !
Köszönjük a rejtést, köszönjük az élményt!

prisoft 2015.03.15 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtő munkáját. [g:hu 1.5.0w] [wapon beküldött szöveg]
A faszobor az árkádok alatt a Nemzeti Emlékcsarnok szobrai között megtalálható!

Furtyka 2015.01.24 17:00 - Megtaláltam
A faszobrot eltávolították. :(
A séta nagyszerű volt. Köszönjük. :)

Csóka család 2015.01.01 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Szegedi szilveszter után pihenésképp gyűjtött láda. Köszönjük.

csipet_csapat 2014.12.27 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
takacsimre 2014.12.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Barátainkkal, Icával és Gézával. Öt napos Szeged környéki ládázásunk második találata. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

bogi&beci 2014.12.26 15:52 - Megtaláltam
A faszobornak csak hűlt helyét találtuk...

köszi a rejtést!

b&b&b

Szemán 2014.12.25 15:40 - Megtaláltam
Köszi. [wapon beküldött szöveg] [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2014.12.21 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Mary Lou 2014.11.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Szombati bevásárlás, séta és ládázás.
Jó nagyot sétáltunk.
Köszönjük a rejtést.

radír89 2014.11.28 00:00 - Megtaláltam
átfagyva a végére (és az oroszlánokat kikövetkeztetve) de végignézve. Eddig mindig meccsre mentünk Szegedre :)

kami1 2014.11.24 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Szegedi hétvége közben begyűjtögettem a pontokat. A "piros" kő alatt nem találtam a ládikát. Az oroszlánok miatt is aggódtam picit, mert a kültéri szobrok egy részét téliesítették, becsomagolták.

Nagyon szép város Szeged!!!

Köszönet a rejtésért!

 
wodorka 2014.11.16 00:00 - Megtaláltam
Évfolyam találkozó alkalmából begyűjtve!

Guelue 2014.11.15 14:30 - Megtaláltam
Kb 20 ev utan jartam Szegeden, gyonyoru meg mindig. Koszonom az elmenyt!

Hegedüs 2014.11.14 00:00 - Megtaláltam
Továbbképzés helyett.
A.

zferke 2014.11.10 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pamisimpa 2014.11.04 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megvan az utolsó mikroláda is! Medve - a kölcsön bicikli - és a szegedi tanfolyam érdeme.

5N 2014.10.25 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.92
Szegeden sétálni most is jó volt.Sajnos valóban csak a piros kő van meg a láda nélkül,de engem személy szerint nem különösebben zavart,hogy csak virtuális így az egész.

 
Meli & Tibi 2014.10.13 12:10 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a város, a geoláda segítségével a főbb nevezetességeket nézhettük meg. Nem vagyok benne biztos, hogy a láda megvan. A piros követ megtaláltuk, de a ládát nem, az alternatív megfejtést választottuk.

alucifer 2014.09.27 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


CyberWolf59 2014.09.25 10:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Kellemes séta a napfény városában.

TigerCat 2014.09.16 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2014.09.16 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.5.0p] [wapon beküldött szöveg]

Marcsika 2014.09.14 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
köszi

Tisztisz és Csabi 2014.09.14 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi!

jspanyik 2014.09.12 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Szeged és környéke 9/15.

A bevásárlóközpont ingyenes parkolójában hagytam az autót, majd egy kellemes hét kilométeres séta keretében kerestem fel a multi, illetve az UJZS és a TAPE helyszíneit.

Pár éve sokat voltam Szegeden, jó volt újra körülnézni!

Köszönöm a lehetőséget!

Gabbence 2014.09.11 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.38
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Volt egy kis szabadidőm, ezt az egyszerű drive-in ládát gyorsan össze is szedtem.

nbokan 2014.09.11 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Szép városban sétáltunk, nagyon tetszett. Kösz a rejtést.
(A láda üres, a jelszórészletet beleírtuk, de a logbookot pótolni kellene)

Ildi76 2014.09.10 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szicsu 2014.09.10 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

AriTomi 2014.08.30 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

SirLes 2014.08.26 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.38
A multit igazából már bejártam vagy három hete, azonban az egyik ponton tévedtem a jelszó részlettel, vissza kellett megnézni. Ma a fiamat költöztettem le Szegedre, itt volt a jó alkalom.

Fil 2014.08.23 16:44 - Megtaláltam
LeFilelve! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

puppi 2014.08.19 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gyongyics 2014.08.18 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2014.08.12 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Oszkárral :) Mert megérdemlem:)) Egyik kedvenc városom. Számtalan főiskolai emlék köt ide, ma is imádom. Köszi a rejtést! Képek később!

 
csokacsab 2014.08.08 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KISÁ01 2014.08.08 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vizinyul 2014.08.07 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.45
Klassz helyek, köszi.
DE:
A föld szint az ugye nem = "földszint"... :-)
A szobor helye meg nem a Kárász utca sarok, hanem a tér közepe. (Merthogy ott már egy másik szobor van.)

Lujzi 2014.07.22 17:35 - Megtaláltam
Ráróval.

Ráró 2014.07.22 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.

vileda 2014.07.20 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Picibabo 2014.07.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Nagyon jó kis multi láda keresés. A pontokkal bejártuk Szeged főbb pontjait. A 4. ponthoz sajnos koncert miatt nem lehetett bemenni, de a biztonsági őr jósága miatt meglett. Köszönjük a rejtést.

erikavedo 2014.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltuk! Jó kis séta volt! Köszi!

nagyi11 2014.07.13 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

sasto 2014.06.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Klassz séta volt a zuhogó esőben.

v8karoly 2014.06.22 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Feleségem első szegedi útján kerestük meg ezt a multit, így nem kellett sokat gondolkozni azon, hogy mit nézzünk meg a városban. A Dómot sajnos nem láttuk teljes egészében, mert tele volt előtte a tér pakolva székekkel, de így is nagyon tetszett. A víztorony környékén volt pár rossz arcú alak ugyan, de összességében jó túra volt. Köszönet érte!

 
acsocso 2014.06.20 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Jót sétáltunk köszönjük :)

B100L 2014.06.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.48
A láda könnyen megtalálható volt. Kellemes kis biciklizés közben mentünk végig a pontokon. :)

Macusa 2014.06.08 19:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Szép séta! Köszönjük!!!

Mars3696 2014.06.08 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
A Tiszavirág multi kicsit elkedvetlenített minket, de aztán ez a multi visszahozta az "életkedvünket". :)

Köszönjük a rejtőnek!

MoMaszter 2014.06.08 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Nagyon kellemes szegedi sétát kaptunk a rejtőtől! Köszönjük szépen! :)

KGDB 2014.06.07 15:08 - Megtaláltam
Köszi. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csk1 2014.05.30 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Dzseko922 2014.05.19 00:00 - Megtaláltam
Sokadik nekifutásra, de végre sikerült.

anettnori 2014.05.11 04:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

4-5-3-2-1 sorrendben, három nap alatt, belvárosi barangolások alkalmával szépen összegyűjtögetve a részleteket.
Gyönyörű város Szeged, ez a multi is felvillant ebből 5 momentumot.

Köszönet a lehetőségért!

SZ-ti 2014.05.10 21:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nettykaaa 2014.05.06 10:35 - Megtaláltam
Csodaszép Szeged! Gyönyörűek a parkok, és nagyon tetszik a bicikli barát felfogás.
Netti és Feri

marsoka 2014.04.29 12:00 - Megtaláltam
Megvan.

csincsa 2014.04.21 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez egy nagyon jó kis séta, ajánljuk mindenkinek!

Hátramenés 2014.04.21 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Szegedi ládavadászat Töcsmi Úrral. Köszönjük! kellemes séta volt!

Nixi94 2014.04.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönjük a rejtést! Remek alkalom volt, hogy a család végre az albérlet takarításon kívül a várost is megnézze ;) Barna és Kürthy család

RoriZo 2014.04.19 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Nagyon szép helyekre vitt el ez a "dobozka" köszönöm a lehetőséget!

waneqr 2014.04.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Príma séta volt. Köszönjük!

szmh72 2014.04.12 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sdf89gue4jlk 2014.04.05 18:04 - Megtaláltam
Köszönjük a sétát.

szepzsuzsi 2014.03.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Ennek a ládának a pontjait három nap alatt gyűtögettük be, mindig éppen azt a pontot, ahol jártunk. Nyilván a tiszteletünkre nyitották ki vasárnap a víztornyot, így fel tudtunk menni és madártávlatból gyönyörködni a városban. Tetszett a séta, tetszik a város, köszönjük!

Orca 2014.03.22 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2014.03.18 00:00 - Megtaláltam
-

VKBITANG 2014.03.08 20:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

HgZoli 2014.03.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Köszönöm!

salty 2014.03.07 16:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtőnek a segítségért, az egyik pontot benéztem! Biciklizés közben gyűjtöttem be a pontokat, kellemes időben, Szeged ezen része pedig gyönyörű volt.

Fadam23 2014.03.07 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.09
Rapid városnéző látogatás. Köszönet.

nega81 2014.03.02 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Gregor_Man 2014.03.02 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bence máté 2014.03.01 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.45
ok

kagi74 2014.02.23 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szegeo 2014.02.18 07:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Jotkoma 2014.02.16 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! Mesi, Tami, Regi, Jozsi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mókussssok 2014.02.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.08
Köszi, király volt :)

Cinkata 2014.02.16 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk!

reka.nyilas 2014.02.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.70
Szuper keddi ládázás Tamással.

EmesESE 2014.02.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.74
-o-
Mai szegedi 4 ládánk között szerpelt ez a megtalálás.
A februári 14 C hőmérségletben egy kellemes sétát tehettünk Szegeden.
.Igy is gyalogoltunk vagy 10 km a városban.
Köszönet a rejtésért.

K&H 2014.02.08 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

divemaster 2014.01.19 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
ok

guppik 2014.01.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Szép helyeken jártunk, tájékoztatott az igényes leírás, kellemes séta volt, köszönjük!

Őszapó&Fakusz 2014.01.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszönöm a rejrést! A ládát nem találtuk, így maradt az alternatív jelszó.

- A Sas leszállt. -

Nars 2014.01.15 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! A víztorony a kedvencem, este csodás kivilágítva. Jó kis séta volt. Köszönjük!

TS 2014.01.11 16:31 - Megtaláltam
Az ebéd utáni napsütés csalogatott a szabadba. Magamhoz vettem a láda leírását és biciklire pattantam. Mivel jól ismerem a várost, ezért GPS nélkül kerestem és találtam meg a láda pontjait.

klfmate 2013.12.13 12:25 - Megtaláltam
.

 
banibp 2013.11.20 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Köszönjük, jó séta volt!

Tiszaparti 2013.11.17 15:55 - Megtaláltam
Köszi!

mackomisi12 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Köszi, nagyon tetszett

K.L. 2013.11.03 08:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

SziszoZozo 2013.10.28 17:25 - Megtaláltam
Hosszú hétvégét töltöttünk Szegeden, hát megkerestük.
Köszi a lehetőséget.

Vándor Csillag 2013.10.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
kellemes séta

Jevica és Gyuszi 2013.10.27 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

krisskamion 2013.10.27 08:35 - Megtaláltam
farkas_e-vel

farkas_e 2013.10.27 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Szegedi kiállítás-megnyitó alkalmával persze ládásztunk is...
Még szombaton kezdtem a multiba (meg egy másikba, meg egy harmadikba), aztán vasárnap befejeztük mindet. Nagyon tetszik! Köszönöm!

kmatija 2013.10.24 14:22 - Megtaláltam
Köszönjük:)

Péter60 2013.10.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.05
Csodás Szeged belvárosa, és milyen bringabarát - ahogy az egész város is - jó, hogy csak ideiglenes a rejtés, mert ennél jobb illik ide!

fobizan 2013.10.24 10:40 - Megtaláltam
Kellemes séta volt, köszönjük! Szerintem ez a multi megérdemelne egy sokkal jobb ládát a végére.

Demente & Nicol & Tina 2013.10.20 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megvan!
Ötletes nagyon. Mivel az utolsó jelszórészlet leolvasható magáról az épületről, így kevesen keresik meg a kis piros kupakost, de szerintem ettől izgalmas. Köszönjük.

Kertész család 2013.10.19 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Kellemes őszi séta volt,köszönjük a bemutatást.

placc 2013.10.12 15:35 - Megtaláltam
TFTH

bubu&vahur 2013.10.11 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

 
szjoco 2013.10.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.73
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Jocó

petili 2013.09.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Őszi esős időben.
Köszönjük a rejtést!

 
pideryus 2013.09.27 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszönjük!

Schall 2013.09.27 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan, köszi!

Julian_Armor 2013.09.21 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Szép kis séta volt, de sok nevezetesség kimaradt. Esetleg át lehetne gondolni újra az útvonalat. Mindenesetre nagyon köszönjük a lehetőséget!

gabssy&laslandes 2013.09.18 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Igazán szép, tiszta és élhető város Szeged. Örülünk, hogy a paprika és szalámi fővárosát választottuk pihenésünk helyszínéül.

Puszedlinyuszi 2013.09.11 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
...

brat 2013.09.11 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Kellemes kis séta volt!

ahhoj 2013.09.05 17:07 - Megtaláltam
Körbejártuk Szegedet, köszönjük.

elina 2013.09.05 17:07 - Megtaláltam
Szegedi utónyaralás alkalmából felkerestük a ládát, egy jó nagy sétával. Még soha nem jártam itt,de nagyon megtetszett a város.

sytix 2013.09.03 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

TothTi 2013.09.01 17:15 - Megtaláltam
100-ik. Egy kis jubileum Mártival, remélem sok ilyen lesz még. Köszi a rejtést. TothTi & Team

Sápatag 2013.08.25 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kobcikrajci 2013.08.24 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.07
Szegedi bicajos ládagyűjtögetés. Más multikkal együtt tekergés a jól ismert belvárosi pontok között.

Csacsibogyó és mazsolafül 2013.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést! Már sokszor jártunk ezeken a helyeken és még mindig lehet újat felfedezni :)

napisten 2013.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megvan, köszi a rejtést! :)

hercule&jane 2013.08.17 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Kinyomozva :-)
[g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon elegáns az Öreg Hölgy:) Fentről pedig csodálatos a kilátás, szép ez a város!

Viki-V 2013.08.15 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megtaláltuk! Hétvégén siófoki víztorony, ma szegedi :D Jó kis hét :D

Novek&Viki-V 2013.08.15 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk!
Szép út volt!

 
Balázs75 2013.08.09 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltam!

lajtmann 2013.08.08 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
ok

RobiGergo 2013.08.04 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.42
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.08.04 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.44
A víztorony és körülötte a tér nagyon tetszett: Szeged maga is lenyűgöző a sok kis szoborral, szecessziós épülettel! Köszi a rejtést!

Atesy83 2013.07.31 11:00 - Megtaláltam
Megvan! A ládát nem találtuk, de az alternatív jelszó müködött!

btomek 2013.07.22 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltuk. Nagyon szép város Szeged, örülök, hogy itt tölthettem egy hetet.

akical 2013.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.00
Megtaláltuk! Kelllemes szegedi bringázás, érdekes szobrok. Köszönjük! :)

A Szent István téri víztorony 
Hurri 2013.07.20 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

ozsigombi 2013.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 3.08
Kicsit megtréfált bennünket a GPS, de elszántak voltunk :-) Köszönjük a rejtést! ozsigombi és Magdi

Katulyakutatók 2013.07.13 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.80
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Jó kis séta Szeged belvárosában. Közben megbolondult a GPS. Újra kellett kalibrálni, így nem volt egyértelmű, melyik mérnök úr a nyerő, de eltaláltuk. Egyre jobban tetszik Szeged!
A láda megtalálásának részleteiről bővebben itt olvashattok.

Zsézsé 2013.07.11 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam

Cseber 2013.07.02 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2013.07.02 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Négy napos szegedi, Szeged környéki biciklis ládázás Istvánnal, 22. találat a 24-ből.
Valamikor Szegeden végeztem levelezőn a főiskolát, ami azt is jelenti, hogy akkoriban túl sok városnézés nem volt, inkább csak rohanás. Azóta nem jártam itt, hát nagyon kíváncsi voltam. Akkor is szép volt a város, most is az...
Az 1-3 és az 5. pontot még 29-én találtuk meg, a 4-et ma. A ládánál már elég sötét volt, és a piros kő alatti üregbe benyúlva valami puha akadt a kezembe. Kipiszkáltam, hát egy kis béka volt:) Sajnos, mire a fényképezőgépet elővettem, visszasétált. Vigyázott a dobozkára, ami szintén ott volt.

cila 2013.06.29 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Bajuszcica 2013.06.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Köszönöm a rejtést!

geocat&geodog❤ 2013.06.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Gyönyörű város! Köszi a rejtést!

csabi1955 2013.05.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 1 átlag: 2.83 súly: 3.09
Megvan

Vityi 2013.05.26 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Megtaláltam

holly 2013.05.25 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

clip 2013.05.25 21:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2013.05.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Borfesztivállal és Hídivásárral egybekötött ládavadászat.
Nagyon szép a panoráma a víztoronyból... :)

Az "Öreg hölgy"Panoráma a víztoronyból
A Széchenyi tér borfesztiválkorA Szegedi 3. Honvéd Huszárezred lovasszobra
A Dóm téri árkád alattA Móra Ferenc Múzeum
TompeszUr 2013.05.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Megtaláltuk! Köszönet a kellemes sétáért.

Zsu1971 2013.05.19 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Szegedi kirándulásunk alkalmával, borfesztivál ideje alatt...

AnnAnn 2013.05.18 19:32 - Megtaláltam
Szegedi Nyelvész ezüst után megérdemelt ládázás és pihenés :)

daddy&jason 2013.05.06 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.90
meglett, bár egy kicsit megáztunk

kispeterz 2013.05.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Matyával közösen, köszönjük!

kispeter12 2013.05.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm!

markovicsa 2013.05.03 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Vonattal érkeztem Budapestről, majd gyalog folytattam. 27 km-es távon gyűjtöttem a ládákat. Régóta készülök már Szegedre, látni szeretném a változásokat, ugyanis 42 évvel ezelőtt itt végeztem a középiskolát és érettségiztem. Annak ellenére a ládák kapcsán olyan helyeket érintettem melyeket annak idején nem láttam. Nagyon jó volt nosztalgiázni.
Gyönyörű város Szeged, legkedvesebb fiatalkori élményeim kötődnek hozzá. Jó visszagondolni rá.

jjoska 2013.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Városnézés során.

Gyros 2013.04.25 18:05 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
Liberty 2013.04.25 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
14/5. Bács és Csongrád megyei ládatúra Gyrossal.

Nagyszerű séta volt a multi pontjait felkeresni. Szeged nagyon szép város, öröm volt újra sétálni a belvárosban. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Szeged címere
Andras Nyako 2013.04.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

coocos 2013.04.12 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a sétát.

robi110 2013.04.10 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Jó kis séta volt..:) Bár a lófarás pont kicsit megtévesztő.

vajnadr 2013.03.31 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Kellemes városnéző séta volt.

sheriff 2013.03.30 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

picuresnagyur 2013.03.29 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
köszi

raci 2013.03.16 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Köszi a segítséget a városnézésben.

GAZ69 2013.03.16 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Zsókica és Lackó 2013.03.15 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.60
Kellemes séta volt a márciusi télben:)

Szitacsalad 2013.03.13 12:10 - Megtaláltam
Köszi

SportMan 2013.03.06 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Nem véletlenül tartják Szegedet az ország egyik legszebb - ha nem a legszebb - városának. A rejtés igen jól lett kialakítva, valóban a legfontosabb látnivalókat vehetjük szemügyre, de azért érdemes a rejtések környékén is szétnézni kicsit, akad még látnivaló bőven. Jó kis napsütéses tavaszi időt sikerült kifogni, gyalog kényelmesen megtehető a táv a pontok között.

 
djewla 2013.03.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.90
Három napos szegedi kirándulásunk alatt természetesen megkerestük a pontokat.

moneycus 2013.02.07 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Jó kis séta volt. :) Köszi a rejtést!

Bendee 2013.02.07 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszi a rejtést :) A log"füzet"be nem tudtunk írni, mert nem volt nálunk toll :(

szianna88 2013.02.01 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Nagyon tetszett a feladvány és a várost is nagyon szeretem! :) Köszönöm! :)

Tomeyi&Mártika 2013.01.17 16:30 - Megtaláltam
jó kis séta volt!

plecs 2013.01.13 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.89
:-O)

BubaGC 2013.01.13 11:15 - Megtaláltam
:-O)

tmanjunior 2013.01.06 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Szép hely.

sorx 2013.01.01 01:01 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.00 súly: 2.92
Virtuális rejtés, virtuális megtalálás, virtuális értékelés.

bahrdew 2012.12.30 13:44 - Megtaláltam
J-vel, köszi!

nextimp 2012.12.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.18
Meglett, köszönjük.

darvascsapat 2012.12.19 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 1.67 súly: 1.95
kicsit nyűgös volt

Hajnalék 2012.12.06 10:55 - Megtaláltam
Érdemes körülnézni Szegeden!

belus01 2012.12.01 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

tomasz63 2012.11.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
OK.
Bővebben később.

Strombus 2012.11.18 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.85
A városnézés jó volt, főleg így vasárnap reggel, bringával. A virtuális pontok jelszórészleteit viszont fantáziátlannak találtam és kettőt közülük mindenféle odamenés vagy netkesselés nélkül is tud az ember. A végláda tetszett, mégha kicsi is. Nagyon szépek a fényképek a ládaoldalon.
Köszönöm a rejtést.

 
Radián 2012.11.17 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Köszönjük a rejtést! :)

grus 2012.11.08 14:30 - Megtaláltam
Meglett, közös találat. Jó kis séta :-)

gonoszboszi 2012.11.08 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Köszi a rejtést, megtaláltuk őket grussal és G-vel. Még mindig gyönyörű ez a város, mi több, egyre szebb és szebb.

Antissimo 2012.11.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Szép város, jól megválasztott pontok, csak a ládát nem leltem, igaz túl sok időm nem volt a keresésére. Alternatív jelszóval meglett.

BálintB 2012.10.31 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.34
Megtaláltuk (EszterB-vel), a múzeumnál az alternatív lehetőséget használva.
Köszönjük.

EszterB 2012.10.31 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.34
Nagyon szép Szeged, köszönjük a lehetőséget.

vastagj 2012.10.21 15:40 - Megtaláltam
Kellemes őszi időben jó volt kerékpározni, és gyönyörködni városunk nevezetességeiben.
Az odút azt hiszem a koordináták alapján megtaláltuk, a ládát viszont nem leltük.
Köszönjük a lehetőséget.
Vastagj

peterpan 2012.10.20 00:00 - Megtaláltam
.

 
EndIvett 2012.10.20 00:00 - Megtaláltam
Szegedi hosszú hétvége találata Zsófival :)

anyóca 57 2012.10.16 14:30 - Megtaláltam
Sajnos csak néhány órám volt a szegedi ládázással egybekötött városnézésre. Szeretem a geocachinget mert segítségemre van egy-egy város nevezetességeinek, látnivalóinak felkeresésében, ott ugyanis biztosan van láda, még ha csak virtuális is. Információkat, tudnivalókat is megszerzem egyben. Gyönyörű épületeket, helyeket mutattatok be, amit köszönök. Az ingyenes parkolási lehetőség megadását is köszönöm. Az ajánlottól eltérő sorrendben, (mert összekötöttem más látványosságokkal, más ládával is) de körbe jártam a belvárost. Nagyszerű nap volt.

Móra Ferenc szoborA szökőkút-sajnos már téliesítve
templomtorony maradványa a Dóm szomszédságábanPantheon
kedves utcai szobrok egyike......másika
Reök-Palota Reök-Palota lépcsőháza
Víztorony, a csodásan felújított park közepén.Hajóállomás
Szaffy 2012.09.23 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltuk, bejártuk!!!!
Csak ismételni tudom magam: egyszerűen gyönyörű lett ez a város!!!
Köszönjük ezt a remek túrát!!!!

kisgab88 2012.09.22 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Jó kis séta volt, köszönöm!

Bubuka 2012.09.22 10:15 - Megtaláltam
Az autómentes nap kedvezményeit kihasználva jöttünk le Szegedre ládázni. Az összeset nem tudtuk levadászni, ez belefért.

zalajaro 2012.09.22 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Tetszett!!!

drbee 2012.09.16 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

pálcianyu 2012.09.16 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Ebéd előtti séta, hogy legyen helye a sütiknek is :)

 
Dömemama 2012.09.12 20:15 - Megtaláltam
Köszi!

Feralheart 2012.09.11 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Kellemes kis séta volt a Diszkrét matematika gyakorlatom után :)

moTT 2012.09.10 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.38
+

tau 0470 2012.08.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Bár ismertem valamennyi helyszínt, a helyes válaszok érdekében tettem egy nagy sétát. A logbook könnyen megtalálható.

Móra Ferenc Múzeum 
Scorpius 2012.08.25 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Bringával a legkellemesebb. köszi

vittorio 2012.08.22 20:50 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

 
BranDroid 2012.08.18 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Remek feladat. Köszi szépen a lehetőséget.

 
MiMintTeam 2012.08.16 19:17 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

Petán 2012.08.13 00:00 - Megtaláltam
O.K.
Meglett...
Úgy-ahogy...

matya&zotya 2012.08.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Sanchoo és M. 2012.08.04 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Folyt.köv. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
a szegedi kirándulásunk története Több ládáról - illetve az egészről szól (elnézést, ha hosszú)

szabbr 2012.08.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Nem sorrendben és nem egy napon gyűjtöttük össze pontokat, de így is remek volt!
A múzeumnál maradt az alternatív lehetőség.
Köszönjük, hogy megmutattad a belvárost.
Az 1. ponton találkoztunk Sanchooékkal :) váltottunk néhány szót.

Szabó família 2012.08.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

kerol 2012.07.20 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Nagyon tetszett a belváros. Köszönöm!

Judit és Béla 2012.07.14 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltuk. Voltunk fent a víztoronyban.

pozoli1 2012.07.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Megtaláltuk alternatív jelszóval, mert nem fért a kezem az oduba. Köszönjük, ez egy jó kirándulás volt. Pozoli1 és Ancsa

Mariann és Bánk 2012.07.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltuk

csokisfánk-OK 2012.06.30 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Mórahalmon voltunk hosszú hétvégén, de ezt a napot Szegednek szenteltük. A Munkácsy kiállítással kezdtünk, bementünk a Dómba is, mind kettő maradandó élmény volt. Nagyon szép a város, a rekkenő kánikula ellenére is kellemeset sétáltunk, finom sütit ettünk és hideg limonádét ittunk. Mi kell ennél több?!

BoBoKoZo 2012.06.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.95
Szegedi nyaralásunk alatt begyüjtöttük.

ngaba 2012.06.09 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Antiemes 2012.06.09 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Szegeden toltottem a hetveget es a szombati nap nagy reszet geoladazassal toltottem. Nagyon jo a rejtes, koszonjuk szepen!

Bátor2001 2012.06.05 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Köszönet a rejtőnek! :-)

gyusz_58 2012.06.02 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
A 2 napos sportversennyel egybekötött ládázás 6/6 ládája.
Klassz városi multi! A Víztorony legendája jópofa:)
Köszönöm a rejtést

alizoli 2012.05.28 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Pünkösdi ládavadászat 3/1.
Köszönjük a lehetőséget. Az 5. jelszórészletnél a pótjelszóhoz kellett folyamodnunk, mivel az odúnak lakója van és nem szerettük volna megzavarni pihenésében. :)

 
Yoe 2012.05.19 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
ok

Ane 2012.04.30 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Bejártuk a belvárost ilymódon. A végén kezdtük.

GGABI 2012.04.29 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Köszi a rejtést.

Irisz14 2012.04.29 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltuk!
Hétvégi kirándulás alkalmával megnéztük Szegedet.
A város nagyon szép, sajnos a Dómba nem tudtunk bemenni.
Halászlét is ettünk...
Köszönjük a rejtést.

pliptai 2012.04.28 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Köszönet a rejtésért!

Repcsi 2012.04.21 17:30 - Megtaláltam
Délutáni bringázás közben Zolikával.
Rövidebb találgatás után, GPS nélkül, de megvan :)
Alternatív oroszlánokkal, mert az eső ellenére is annyian voltak, hogy épp csak körbenéztünk. Pedig kíváncsi voltam a ládára :) nem baj.
Köszönjük, jó volt :)

zyg 2012.04.15 11:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

zoli12342 2012.04.15 00:00 - Megtaláltam
Megvan köszi.

pendragonhu 2012.04.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
megvan

Kaputyin 2012.04.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Megtaláltam! Köszi a rejtést!

andikaaa 2012.04.09 18:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Köszi!

maczica 2012.04.09 17:05 - Megtaláltam
Jártam ezerszer, jó volt visszatérni... Köszi!: )))

zsupisti 2012.04.09 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

bedina 2012.04.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
Most voltam itt először, nagyon tetszett a város.

Atmosz&Zozmosz 2012.04.08 09:40 - Megtaláltam
Megvan :)

ottgyuri 2012.04.06 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Megtaláltuk!

ngbriell 2012.04.01 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megvan!
Két napra bontva, szombat este kezdtük el keresgélni, vasárnap délelőtt fejeztük be. A pontok között többnyire autóval, kihasználva a hétvégi ingyen parkolást.
Köszönjük!
ngbriell, Roland

KisGab&SziAnna 2012.03.31 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
A láda már megvolt, ma csak a virtuális pontokat gyűjtöttük be! Köszönjük!

dzoli1 2012.03.25 12:00 - Megtaláltam
Kétnapos nonstop kerékpáros ládázás Szegeden és környékén.

"J&J" 2012.03.24 18:35 - Megtaláltam
Most elég hosszú ideig voltam Szegeden ahhoz, hogy ezt végigjárjam :)

totedu 2012.03.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Kellemes délutáni séta közben végig jártuk a pontokat.
A víztoronynál éppen nyílt napot tartottak ( a következő szeptemberben lesz), kiállításokkal, ismertetőkkel, bemutató kísérletekkel.
A láda nagyon ötletes helyen van, bár majdnem úgy jártam, mint a majom
a "Sivatagi show"-ban.

UdvarSéta közben
VíztoronyVirágzó magnolia
Az egyikKérészek, híd, segítő
Dudika 2012.03.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Megtaláltam Köszönöm

Kellemes tavaszi séta a városban.

Vibdo 2012.03.19 18:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.25
Volt már egy hasonló, de hosszabb sétánk Székesfehérváron, az emlékezetesebb volt, mert ott nagyon elfáradtunk. Ezt is egy esti séta közben teljesítettük, klassz volt.

Agyalaza.Sutyi 2012.03.18 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk. Kellemes vasárnap délelőtti családi séta volt. Köszönjük. A ládát letakartuk levelekkel.

q3kid 2012.03.10 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.70
Megtaláltuk

sultan 2012.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Megtaláltam

johnnym1983 2012.02.25 00:00 - Megtaláltam
Első megfejtés éljen éljen

AlanTheWild 2012.02.19 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Szegedi konferencia alatt, során.
Köszönöm a játékot.

 
Piroska18 2012.01.28 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Szegedi hétvégénk során ezt a ládát is felkerestük. Szeretjük az ilyen városnézős, de bejárható méretű multikat. Köszönjük!

Ancsa.Tomi 2012.01.19 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Köszi! Megtaláltuk! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

picinyuszi64 2012.01.13 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam

Fecaxxx 2012.01.07 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Kellemes téli séta,tavaszias időben!
Először a mikroládát kerestük meg(úgy esett útba).
Köszönjük a rejtést!

FEMOLINO

Apexsek 2012.01.05 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Szegedi meló közben.

heidrich 2012.01.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Részben beltéri lett a megtalálás, mert jártam már a helyek zömén! Szép séta, mindenkinek ajánlom!

pejuci 2011.12.31 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Idén az utolsó geoládánk. A láda csak alternatív jelszóval lett meg, mert eléggé beázott a rejtek. Nagyon szép helyekre vittél el minket. Köszi!

Daltons2033 2011.12.16 20:52 - Megtaláltam
Laza egy órás éjszakai sétával...kis kezűek előnyben...MUHAHA :)=

 
torovik 2011.11.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Nagyon szép a Juhász Gyula szülőházánál lévő vers!
Köszönöm a rejtést.

Éci és Gabi 2011.11.26 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk, az utolsó állomás előtt megnéztük a Csontváry-kiállítást is.
Köszönjük a rejtést!

kétbakancsos 2011.11.26 00:00 - Megtaláltam
A mikróláda nekünk egy kicsit túl magasra sikeredett, beértük az oroszlánokkal is. Sétánk idején a szép város ünnepi díszbe öltözött.

Labirintus a Dóm térenA betlehemi csillag
Ünnepi fények 
&Anti 2011.11.25 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Köszi a rejtést!

domi család 2011.11.20 00:00 - Nem találtam meg
megtaláltuk!!!!
Domi család

[Elutasította: geocaching.hu, 2011.12.23 08:49]

Zsiráf 2011.11.13 14:24 - Egyéb
Gyalogos kupa: 47.2km

hgabor1 2011.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk Andival, remek program volt (annak ellenére, hogy a víztorony pont aznap nem vol kivilágítva), a végén a Múzeumban megcsodáltuk Csontváryt is!

Szab 2011.11.12 17:19 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

k.csongi 2011.11.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.60
Megtaláltam.Köszi a rejtést.

polgárcsalád 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam
Gyönyörű város. Itt érdemes hosszabb időt is eltölteni.

Fecó07 2011.11.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
t1kovacs csapattal közös találat. Köszi a rejtést!

t1kovacs 2011.11.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Bejártuk a belvárost gyalog, de megérte. Köszönjük!

Mabba 2011.11.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.98
A multi egy részét már tegnap begyűjtöttük, a maradék mára maradt.
A séta nagyon szép helyekre visz el. A víztoronyhoz nem valószínű, hogy eljutottunk volna ládázás nélkül, pedig nagyon szép.
A zárópont nagyon pimasz, de az alternatív lehetőség is tökéletes.
Köszönjük a lehetőséget!

 
becko 2011.11.03 00:00 - Megtaláltam
megvan

öregmedve 2011.10.31 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk lepkével.

lepke 2011.10.31 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Négy kellemes napot töltöttünk Szegeden. El vagyok ragadtatva a várostól, a sok szép, rendezett parkjától, a tömérdek szobrától, a gyönyörű szecessziós épületeitől - számomra a leggyönyörűbb a Reök-palota -, és mindenekelőtt a Tisza-parti sétánytól, amelyen napjában legkevesesebb kétszer végigsétáltunk.
Kihasználtuk a kulturális intézmények kínálatát is, igaz, felemás sikerrel, mert a Belvárosi mozi műsora pazar volt, alig tudtunk választani a számos klassz film közül, ám a Kisszínházban csak félig látott/kibírt rettenetesen színvonaltalan giccspancs elborzasztott bennünket, és egy röpke mélázásra adott alkalmat a rendező tehetségtelenségét illetően...
A fotókiállítást a Reök-palotában egyik nap sem találtuk nyitva, pedig már csak az épület nagyszerűsége miatt is szerettünk volna bemenni.
Nagyon jó hangulatú város Szeged, remek volt itt lenni. Lokálpatriotizmus ide vagy oda, azt kell mondanom, hogy Pécsnél méltóbb lett volna az EKF-címre.

Philemon és Baucis kiegészülve egy fiúcskávalNővérek
Janikovszky ÉvaA gyönyörű Reök-palota
Díszkút a palota előttVíztorony
Játékos tornyokVárosháza
Menjünk a moziba be!Mondom!
miomano 2011.10.29 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltuk. Kellemes szegedi, délutáni séta. (A mikroláda kicsit beázott)

RepasZoltan 2011.10.27 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
:)

M_ákos 2011.10.27 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Megtaláltuk!

Quantum 2011.10.26 20:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Szegedi séta során begyűjtöttük. Köszi a rejtést.

K_P 2011.10.08 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.00
Gyönyörű város Szeged. Nagyon jó volt sétálni az utolsó, napsütéses, kora őszi időben. Köszönjük a rejtést.

sio 2011.09.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
becserkelve, a mikro láda is rendben a helyén. Nagyon szép helyekre visz a multi a városban, köszönet a rejtőnek.
Árpi.

palack dino 
cziraki 2011.09.24 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Szegedi vonatos kirándulás alkalmával ládázgattunk. Szép a város. 25 éve jártam itt utoljára.

SSoma 2011.09.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Már egy éve szegedi vagyok, de csak most volt időm egy kiadós minőségi sétára. Megért, a víztorony környéke tényleg nagyon szép, arra épp nem újítanak most semmit. Pont 17:45-re értem a Dóm térre, hallottam a harangjátékot. Bár a múzeumnál nem mertem akciózni a ládával, majd egyszer sötétben visszatérek. Jó kis séta, köszi a rejtést!

JAck:66: 2011.09.18 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
420, megérett a meggy.

Irus 2011.09.16 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.51
Később

molka 2011.09.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Láda-elvonási tüneteim voltak, így sétáltam egyet. A város gyönyörű, kár, hogy fényképeket nem tudtam most készíteni. A láda végpontja az egyik kedvenc parkomban van, kár, hogy a két méter magas odút esélyem sem volt felérni! Köszi!

sanzi89 2011.09.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltam! :)

tsc 2011.09.03 19:10 - Megtaláltam
Megvan! Jó kis séta volt!

Madym 2011.09.01 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.28
Megvan. Szegedi háromnapos ládázásom 22/4 találata az első napon. Most is vonat + bicikli Debrecenből. A többi multival együtt kerestem fel ezt a pontot is. A víztoronynál az egyik nevet elnéztem, ezúton is köszönöm a rejtő segítségét! Nagyon szépen rendben van tartva a Szent István tér. A végládánál az alternatív jelszót kellett használni. Annyian nyüzsögtek a rejtek környékén, hogy képtelenség lett volna észrevétlennek maradni keresés, és logolás közben. Köszönöm!

Szépen rendben tartott tér 
befi 2011.08.29 16:40 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 95.2 km

Jeffrey 2011.08.25 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Optikai Nyári iskola, és SZEGED:) Kedvenc vidéki városom, most láttam ennek a ládának köszönhetően újdonságot belőle, amit eddig még nem:)

Jules87 2011.08.25 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Optika nyári iskolára érkeztünk Szegedre, kevéske szabadidőnkben pedig a belvárosban sétáltunk, nézelődtünk és felkutattunk pár ládát is.

Bár napközben nagyrészt beltérben voltunk, azért napfényből így is bőven kaptunk a 36-37 fokos kánikulában. Felhőt összesen egyszer láttunk a három nap alatt, az is messze a horizont peremén volt a Nappal ellentétes irányban. :D

Heni&Gábor 2011.08.22 15:10 - Megtaláltam
Hazafelé Gyuláról. A parkoló sajnos nem mindenhol ingyenes, nekünk 10000 Ft-ba került ez a tévedés!

schneider92 2011.08.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, bicikliztünk egy nagyot a városban :)

angyalka&ordog 2011.08.20 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.28
21-én sikerült felmenni a Víztoronyba.:-)
Köszi a rejtést!

eleem 2011.08.20 00:00 - Megtaláltam
megtaléltuk

félnarancs 2011.08.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Szeged nagyon tetszett, köszönjük a rejtést

lovagias 2011.08.16 00:00 - Megtaláltam
:)

Duditomi 2011.08.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Megvan!
Végignéztük, egy másik körutazással egybekötve. Némi autókázást is közbeiktatva.
Az egyetlen negatívum, hogy minden fel van bontva a villamos-építés miatt. Néhol szenvedtem is, vezetés közben.
Köszi a rejtést.

Seres Péter 2011.08.13 19:02 - Megtaláltam
764. ládám. Kellemes séta, gyönyörű terek, már ami nincs felszedve a villamos építés miatt. A Széchenyi téren épp Nagy Bandó András volt, de valahogy megközelítettük a pontot. Nehezebb volt a Dóm tér, mivel ekkor volt A valahol Európában előadása, és lezárták az egész teret, még szerencse hogy volt jegyünk, nagyszerű előadás volt 131 szereplővel! A láda gyorsan meglett, s nem kellett bozótharcot sem vívni érte.

 
Burn 2011.08.12 17:00 - Megtaláltam
Szegedi városnézésünk során tényleg végig vezetett a városon és így minden nevezetességet láthattunk. Sajnos a szegedi szabadtéri játékok miatt, a 4. állomást nem tudtuk megnézni, mert nem engedtek be a Dóm térre.
Köszönjük a rejtést.

Jankomedia 2011.08.10 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk! Nagyon jó kis multi. A városközpont rehabilitáció miatt kissé nehéz volt babakocsival közlekedni, de megérte. :-)

csabavezer 2011.08.10 08:59 - Megtaláltam
Anno szegedi lakosként kellemes kis séta volt bringával:).....

Stefidzsi 2011.08.09 12:18 - Megtaláltam
Városnéző séta közben a GCTIVI multival összekötve.
A mikroláda elég forgalmas helyen van, remélem ügyesen logoltunk és nem szúrta ki senki. Először egy másik, rejtés szempontjából biztonságosabb lukban keresgéltem, de a pókhálóból hamar kihúztam a kezem.

Szeged nagyon szép, örülök, hogy ott töltöttünk egy hetet és Szabadtéri játékokra is kijutottunk.

Stimm 2011.08.08 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Szeged-Debrecen kerékpártúra közben. A vonat pestről 1,5 órát késett, így a szegedi ládázás kissé kapkodósra sikerült. Ez azonban nem akadályozott meg, hogy egy jót ebédeljek a 3. pont melletti étteremben. Tetszett a mikro!

tudo 2011.08.08 10:14 - Egyéb
85 km kerékpár edzés 350 m emelkedéssel Szeged körül 15 régi ládával. Nagy meleg volt egész nap, alig győztem a folyadékot pótolni.

GCSZHT után a város hol rendezett, hol építkezés alatt álló utcáin jártem be a multi pontjait 1.-5. sorrendben. Jó volt kerekezni a városban. GCTIVI következett.

Kerékpáros kupa: 85.90 km

VíztoronyFőtér
FőtérSzobor árkád
TalálatKultúrház
Joanne 2011.08.02 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Ha valaki azt mondja nekem tíz éve, hogy Szegedre turistaként fényképezőgéppel fogok egyszer visszajönni, kiröhögöm, pedig milyen igaza lett volna. Ebben a kettős érzésben sétáltam végig egész nap a városban, minden ismerős volt, és már oly idegen.
Ahol csak lehet, most mindenhol építkeznek, hogy az egyébként is szép város még élhetőbb legyen. Sűrűbben kellene jönnöm.

Dzsozy 2011.08.02 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Szépen összerakott múlti. Bár mi összefűztük a másikkal, de így egybe lesétálni a másikkal, szinte teljesen bemutatják Szeged belvárosát. A mikró elrejtése viszont nem szerencsés. Nem lehet kivenni észrevétlenül, pláne, hogy alig lehet kivenni. Sokat küzdöttünk vele.

Köszönjük a rejtést!

joco12589 2011.08.01 16:45 - Megtaláltam
ok

Balear 2011.07.30 00:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Éjszakai közös ládavadászat Mórahalmi fürdőzés után :) Esős + gyors és izgalmas városnézés (főleg a ládánál) :) A logbook még szűz volt :) Köszönjük a rejtést :)

Niki és Csabi

szlaura 2011.07.28 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.34
ok

zs&t 2011.07.27 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Kedves ládám adoptálásra kínálom időhiány miatt. Nagyon szép, remélem más is örömét leli benne:)

Törpe 2011.07.22 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Az utolsó pontnál a logbook nagyon szét van ázva, sajnos nem is tudtunk logolni! De egyébként nagyon élveztük a keresést, köszönjük a rejtést!

makako 2011.07.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.41
Köszönjük!

zramzam 2011.07.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Hosszú séta volt. De köszönet érte.

fattila 2011.07.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.62
Megvan. Köszönet érte.

Feri0705 2011.06.28 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Jó kis séta volt, de megérte. Szép város Szeged. A ládában a logbook teljesen megfeketedve, elázva, írni nem lehet bele. Sajnos nem tudtunk tenni bele mert nem vittem magammal. A séta közben több említésre érdemes szobrot is találtunk. Köszi a rejtést.

 
NZs 2011.06.26 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Szegedi kesingtúra 17/3.
A belváros jó néhány multiládáját a célszerűség jegyében kerestük, így ezeket egy nagy sétával, egyik pontot a másik után felderítve jártuk végig. A megtalálás sorrendje így természetesen a végláda (vagy az utolsó virtuális pont) megtalálását jelzi.
Jó kis multi ez, végigvezet a belváros nagyrészén, tetszetősek a pontok is. Most látom csak, véletlenül ezt a multit 1-2-3-4-5 sorrendben jártuk végig... :-)
A végén a mikroládának helyet adó fát az odúval könnyen megleltük ugyan, de sajna nem találtunk benne lakót, ezért az oroszlánokat hívtuk segítségül. Látom, azóta volt, aki megtalálta. Ezek szerint nem nyúltunk elég mélyre a fába... de nem is ez a lényeg. A látnivalókat láttuk! :-)
Következtek a Tiszavirágok (GCTIVI).
NZs&EnZo&Andie

VíztoronyVíztorony bácsival
hű de magos!Reök-palota
a titkokat nem fedjük fel! :-)Dóm-látkép (by EnZo)
A Dóm-teret elcsúfító állvány- és székerdő... értem én, hogy Szegedi Szabadtéri Játékok, de ez akkor is ronda! (by EnZo)hátulról is impozáns látvány... előlről csak a fizető nézők láthatják... :-((( (by EnZo)
egy igen csúnya szocreál szökőkút (by EnZo)itt kéne laknia a ládának
zsoooc 2011.06.22 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltam.

mielikki 2011.06.21 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megvan :)

Rudi Team 2011.06.19 12:50 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

faragoz001 2011.06.18 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.78
Metaláltuk. Köszönjük!

Access Denied 2011.06.12 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Szegedi hétvége 13/13.

Nagyszerű multi, gratulálok érte!
Jó érzés volt a felújított, mégis régi hangulatot árasztó épületek között sétálgatni a belvárosban. Gyönyörű parkok, épületek, szökőkutak, templomok mellett vitt az utam. Szeged belvárosa gyönyörű, vissza fogok térni még egy hosszabb látogatásra is!

Köszi a rejtést!

Az Öreg Hölgy
Szegedi Belvárosi-híd
Hősök kapuja, Szeged
 
olahtamas91 2011.06.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam az utolsó pontot is, de olyan sokan voltak hogy inkább az alternatív lehetőséget használtam.

Böbe&Pali 2011.05.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Második nekifutásra sikerült regisztrálnunk a megtalálást. A víztoronynál a szobroknál a GPS-ünk pontatlan volt, ezért nem a megfelelő keresztnevet olvastuk le, de nem adtuk fel. Köszönjük !

 
Kadorca 2011.05.21 12:00 - Megtaláltam
Először pár éve, szombaton pedig újra keresgéltem, mert a régi felírt jelszó nem egyezett.

vasony 2011.05.14 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Borfesztiválra érkeztünk, ha már Szegeden voltunk a másik két multival együtt ezt is begyűjtöttük. Alternatív A-val.
A mikroláda meglett a végén, de eléggé el volt ázva így nem piszkáltuk.

vViktor 2011.04.29 00:00 - Megtaláltam
Szegedi tekergés alkalmával.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Ferrit 2011.04.25 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Kellemes fagyizós délutáni családi séta kedvenc városunkban.
Köszönjük

 
ulex 2011.04.22 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.48
Több multit üldözve ez is megvan. Sajnos a log még mindig szétázva. Köszönjük a sétát! :)

Tarji 2011.04.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.30
Köszi!

kicsiogre 2011.04.18 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megvan!

Patty és a Fiúk 2011.04.17 12:00 - Megtaláltam
Napos vasárnapi séta a mórahalmi fürdőzés után. Az Öreghölgybe éppen sikerült feljutnuk hatalmas szerencsével, mert éppen előttünk ment fel egy 15 fős csoport és sebtében csatlakoztunk hozzájuk. A kilátás valóban csodás! Szép délelőttöt töltöttünk itt!
Köszönjük!

Borsos család 2011.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Szegedi ládázás,köszönjük a rejtést!

FoJo 2011.04.01 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Péntek délutáni kellemes séta. A magnóliák meseszépek.
Köszönjük a rejtést!

 
bgyuro 2011.03.30 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Köszönet a városnéző körútért.

b_pisti_62 2011.03.25 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam :-)! Sajna a mikroláda tartalma szétázva, olvashatatlan :-(

 
Szilágyiék 2011.03.19 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Kedvesemmel és Penyu-kutyámmal szülinapi ládázás, esőben-hidegben, ázva-fázva, sárban járva, kalandosan, de klassz volt!
Köszönjük, hogy megmutattad!
Az ötös pont alternatív.

Kicsit összevegyítve a tápai Krisztus és a Tiszavirág pontjaival, beleépítve a Református templom és az Új Zsinagóga ládáját is.
Jó kis séta volt, és mire a Víztoronyhoz értünk, már csak egy száraz, meleg helyre vágytunk, annyira átfáztunk, és csurom vizesek voltunk.

El is határoztuk, hogy jó időben visszatérünk még a többi dobozért, és ezeket a helyeket is végigjárjuk, hogy igazán lássuk a várost.

Mi a végén kezdtükEsőben.... :-(
Kár, hogy hirdetésekkel csúfítják elCsodaszép! Ugye?
Ez is szép épületA szobrok városa is lehetne
Épp nyitva volt, de Penyut nem akartuk felvinniKözeledve a 2. ponthoz
kissjani85 2011.03.19 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Jó kis ebédidei séta volt még az eső ellenére is. Köszönöm a rejtést. !!! Logfüzetke teljesen szétázott. !!!

melanchton 2011.03.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Jó volt ! Köszönjük szépen. Az ötös állomásnál a microládában lévő papír teljesen szétázott. Jó lenne cserélni.

Kiamaki? 2011.03.13 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Jó kis váronézés! Nem sorrendben mentünk, de így is jó volt. Az 5. pontnál a ládában a logbook el volt ázva, így csak ajándékot cseréltünk :-) !

FCsili 2011.03.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk! Szép helyekre jutottunk el a láda által! :)

SilverG 2011.03.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltuk!

agi.d 2011.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A mikroláda tartalma elázott.

Fegekri 2011.03.12 16:00 - Megtaláltam
Nagyon szép város. Köszi a rejtést!

Csizmások 2011.03.10 16:00 - Megtaláltam
ok

Jóqtya 2011.03.01 18:30 - Megtaláltam
Megvagy hadnagy!

Maclura 2011.03.01 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Máskor már gyűjtöttem belőle jelszórészletet, most levadásztam ami maradt.
A mikroládát a fa odvában nem találtam meg, így alternatívként az oroszlánok segítettek.
Köszönet a rejtésért.

BouLache 2011.02.24 16:00 - Megtaláltam
Több ütemben, de meglett! :)

zsotie 2011.02.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Jó kis séta volt a nagy havazásban.
Tetszett a belváros.

ruudvan 2011.02.22 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Egyik kedvenc városaim közé tartozik Szeged és most besétáltuk elég rendesen Cicával! :) Ittunk is egy kis tejet a szegediek egészségére, na meg a sajátunkéra!

L.C 2011.02.22 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
A belváros nagyon tetszett! Ruudvannal. :-)

Katty 2011.02.12 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Az állomások felkeresésével sok szépet és érdekességet láthatunk Szegedből. Bár hiába találtuk meg azt a bizonyos fát a Móra Ferenc Múzeumnál (az acél drót meglehetős segítséget nyújtott), mégsem leltük benne a mikroládát. Maradtak az oroszlánok számolgatása. :) Köszi a rejtéseket!

Laaszlo 2011.02.12 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Haditerv nélkül szép városnéző körutat kaptunk a multit követve, köszi! :)

A mikroláda lehet, hogy eltűnt. (avagy lehet hogy magas vagyok, de a kezem nagy...)

Jockó Tomkó 2011.02.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megtaláltuk! Szép idő volt. A láda szét van ázva.

reka1217 2011.02.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon jó kis esti elfoglaltságnak bizonyult a láda keresése. Negyed tízkor indultunk el és szűk két óra alatt végéig jártuk az útvonalat. A város éjszaka gyönyörű, mindenkinek csak ajánlani tudom!!
A láda jó megközelíthető helyen volt, néhány "mókus odú" átkutatása után rá is leltünk!

cosinus0 2011.02.05 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Végre a hideg napok után szép napsütéses idő, kiváló alkalom sétálásra. A Szent István téri szobrok elég közel vannak egymáshoz, így az autós GPS-el elidőztem egy darabig, míg egyértelműen be tudtam azonosítani a megfelelőt. Az odu számomra túl magasnak bizonyult, nem tudtam elérni. A sok sétáló miatt a fára mászásról lemondtam, mert túl feltűnő lett volna, bár leleményesen valaki odahúzott a fához egy oszlopról lelógó vastag sodrott acél drótot ami segítséget nyújtott volna. Így kénytelen voltam oroszlánokat számolgatni és nem logolni. Köszi a rejtést.

mike andros 2011.01.31 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Szegeden töltöttem egy pár napot. A többi ládával karöltve végigjártam a pontokat. Mindenütt végigolvastam a rejtők által leírtakat. Így tartalmasan telt a délutánom. A végládát nem találtam, pedig valaki előzékenyen egy fellépőt is barkácsolt az odúhoz. Így oroszlánt számoltam, amelyek között volt szégyenlős is. :-) Vagy megtaláltam Dorothy Gyáva Oroszlánját?
Nagyon köszönöm a lehetőséget!
Mike

Besüboboja 2011.01.23 18:48 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

iMagination 2010.12.29 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Köszönjük!

2in1 dream team :) 2010.12.24 16:11 - Megtaláltam
Blokkoltuk!

Zeike 2010.12.23 15:25 - Megtaláltam
Végre ez is megvan!!! :)

Lia és Sanci 2010.12.03 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

alfabootis 2010.11.17 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.66
TÁMOPos továbbképzés Szegeden, gyors találatok, kellemes séta. A láda is meglett, de vízben úszott, sajnos belül is, igy nem logoltam....:-)

Crox 2010.11.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Szép séta Szegeden, szuper időben.
gyattis, Crox

Hhenrik 2010.11.06 12:00 - Megtaláltam
Szép séta volt!

PEx2 2010.11.04 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Nagyon szép volt a város este! Az utolsó ponton a ládika nagyon vizes, az odúban is állt a víz.

Robin13 2010.11.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszönöm a rejtést, nagyon szép séta volt.

Cugel&Kinga 2010.10.31 22:00 - Megtaláltam
megvagy

szaboist 2010.10.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Remek multi, remek infók, köszönjük!

 
jpal 2010.10.31 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Szegedi üdülésünk alkalmával bédekkernek is használhattuk ezt a ládaleírást. 5-4-3-1-2 sorrenben kerestük meg, közben GCTivi-t, GCSZHT-t, GCUJZS-ot is megkerestük.
Megjegyzések a multi egyes pontjaihoz:
1. pont: A víztornyot az egymáshoz a mérési hibahatáron belül lévő szobrok veszik körül, így egy kicsit lutri volt, de elsőre bejött.
2. pont: Amikor ott jártunk, a városháza tornya éppen a Bécsi vér keringőt játszotta.
3. pont: A ló valóban az Állam- és Jogtudományi Kar felé mutatja a farát, de a lófara egyben szójáték is:law-fara (law=jog).
4. pont: A Dóm-téren ottjártunkkor a zenélő óra eljátszotta a "Ballag már a vén diák"-ot, miközben az órafigurák elvonultak a számlap előtt.
5. pont: A Móra Ferenc Múzeumnál középső lányomnak bakot tartottam, de az odúban nem találta a ládát, így kénytelen voltunk megalázó módon oroszlánokat számolni.
Köszönjük a rejtést.

1. pontnál a víztoronyKözel a 2. ponthoz: Deák Ferenc
3. pont: LófaraA Kárász utcában
A Dóm4. pont: az árkádsor
5. pont: Móra Ferenc Múzeum 
gethe 2010.10.23 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Remek ládázós szegedi hétvége. A multit összekombináltuk más multikkal is :) Sajnáltam, hogy a víztoronyba nem lehetett bemenni. A 3. pont közelében pihentünk meg egy cukrászdában, részemről luxemburgi krémes és forralt bor volt a menü. A nap meggyőzött arról, hogy érdemes még ide visszajönni!

picipanni 2010.10.23 14:54 - Megtaláltam
Extra gyaloglós ládázós nap, tetszik a város!

egyedk 2010.10.21 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
A konferenciát követően, esős időben sorra gyűjtögettem a multi egyes pontjait. (GPS nélkül a szobrok közötti eligazodásban azért szükségem volt a rejtő segítségére is.)
Majd csütörtök délelőtt turistáskodó városnézést tartottam a "napfényes" Belvárosban.

sztyopa13 a páratlan páros 2010.10.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Végig jártuk!Szeretjük Szegedet voltunk már itt halászlé ünnepen,szabadtéri játékokon,és geoláda ürügyén is.Tetszett a multi.Olyan helyet is megmutatott ahol még nem jártunk.A 4.pontot fejből tudtuk,mert voltunk az illető várában Ozorán az ottani geoláda kapcsán.A víztoronynál elég nagy a választék szoborból.A GPS is nehezen döntött.Én hamarabb,de rosszul.Mint utóbb kiderült ismét (mint mindig) drága páromnak lett igaza.Attól,hogy a víztoronynál vagyunk még nem kell összefüggést keresni.

GSdriver 2010.10.10 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Szép sétát tehettünk Szeged belvárosában. Gyönyörű volt az idő. Csak az a sok cukrászda ne akadályozott volna minket ... :P Köszönjük! A mikroláda úszott, de belül szerencsére száraz volt.

Nircel 2010.10.09 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Bituval és Csabával jártuk végig a pontokat, szép és lényeges helyekre kalauzolt minket a láda, köszönjük! (először Bitu felmászott a fára, később jöttünk rá az odúra :) )

víztoronynál
kicsit sáros volt :)
szipeti 2010.09.21 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.93
ok

pucokbársony 2010.09.18 19:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Nagyon tetszett a séta, köszönjük.
Különös szerencse, hogy a Kulturális Örökség Napjai alkalmából (http://www.oroksegnapok.hu/index.php) nyitva találtuk a víztornyot, lenyűgöző épület, hát még Szeged a magasból. A csodás, hihetetlen színekben pompázó szódásüveg-gyűjteményről már nem is beszélve.
A vízmű pedig egy 'fröccs-határozót' is a rendelkezésünkre bocsátott.

Pantheonszódacsoda
Közművi csigalépcsőszökőkút víz nélkül de vizesen
NaVi 2010.09.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Jó kis multi volt. Narp-ékkal együtt megkerestük valamennyit.

narp 2010.09.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
NaVi-ékkal közös nagy sétánk során ez is összejött. Nyílt nap volt a víztoronynál. Ingyenes látogatás kiállításokkal, bemutatókkal, a torony tetejéről gyönyörű kilátással. A mikroláda kiemelésénél igénybe vettük a velünk együtt ládázó unokatesó magassági adottságait.

pszoradi 2010.09.03 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.27
Az 5. állomás ládája szerintünk nincs meg. Alternatív jelszót használtunk. Köszi az idegenvezetést.

candyman 2010.08.29 15:10 - Megtaláltam
-

Juci84 2010.08.29 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
:)

 
Zsuzsi&Szabi 2010.08.29 14:00 - Megtaláltam
Az 5. jelszórészletet mi is csak alternatív módon tudtuk megoldani, ha van is valahol mikroláda, az az egyszerű halandó számára nem elérhető. A belvárosi túravezetés viszont jó volt!

Matuskapal 2010.08.28 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam

Detty & Zoli 2010.08.27 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
SZIN előtti ládászás 7/5. állomása volt ez a láda.

Köszönjük a rejtést.

Detty & Zoli

Fgg 2010.08.23 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
OK

Bianka 2010.08.22 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
OK

kittycat 2010.08.21 18:12 - Megtaláltam
Szegedi városnézés bringával. Köszönjük!

otisz21 2010.08.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
OK! Nagy múltú nagy multi.

 
Mekk Master 2010.08.13 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Jó kis multi, melyet az esti Hair musical előadás előtt jártunk be. Az 5. állomáson nincs meg a mikroláda, mert a jellegzetes, fénykép alapján sem összetéveszthető fa egyik odvában sem találtuk meg. Az alternativ megoldás segitett.
Egyébként nem ennek a multinak a hibája (sőt!), de szerintem túl sok itt egy kupacban, viszonylag kis helyen a különféle hagyományos, virtuális és multi láda, igy többször elhaladva ugyanazokon a helyeken, kezd unalmassá válni a ládázás. Legalábbis nekünk. "Messziről jött idegennek", mint amilyenek mi is vagyunk megfontolásra javasoljuk, hogy ha tehetik otthon dobják fel a bringát a kocsi tetejére, parkoljanak le valahol Szegeden és kerékpárral vadásszanak. Nagyon klassz kerékpárutak is segitik ezt a városban.

benist 2010.08.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.06
Szegedi városnézés. A multi szépen végigvezet a város néhány szép nevezetességén. A víztoronyba nagy örömünkre és nem kis fáradtságunkra sikerült felmenni. A "lépcsőházban" is sok érdekes látnivaló van, az épület és a kilátás is figyelemreméltó. Szép lett a tér kialakítása, a szobrot sikerült eltalálni. Ellenőriztem a faodút, azóta sem került bele láda, de szerencsére az oroszlánok sem repültek el.

warnew 2010.08.10 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Szegedi kerékpártúránkon begyűjtöttük. Szép város.

 
Csoki 2010.08.10 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam [wapon beküldött szöveg]

herrbert74 2010.08.08 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.88
Nagyon tetszik a város! KAR!
Évi és Herrbert

DómLófara tér
Reök palotaÉvi és a torony
Herrbert és a torony :) 
Ancs 2010.07.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Jó kis séta az egyik kedvenc városomban. A toronyba tényleg érdemes felmenni, lent pedig kaptunk egy pohár vizet egyenesen fentről. :D Sajnos a láda nem lett meg, maradt az alternatív verzió.

smile97 2010.07.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Kellemes és szép séta volt

Városi Chilly csapat 2010.07.24 23:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltuk!
Jó kis sorozat. Sajnoos a micro ládát mi sem találtuk, pedig alaposan körülnéztünk. Az első pont két esélyes volt. Szerencsére mind a kettőt lefényképeztem.

sosi 2010.07.24 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
A mikroládát nem találtuk a helyén. Ezért aztán majdnem hibátlan a rejtés. Nagyon kellemes élményeket szereztünk a pontok végiglátogatása során.
A víztorony különösen azért ragadott meg, mert statikus tervező vagyok. Remek kilátás nyílik a víztorony tetejéről, ne hagyjátok ki!

geobubo 2010.07.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Országos felnőtt kajakversenyre jöttünk na meg persze ládát nyitogatni is...
A mikroládát nem leltük a helyén, így maradt az alternatív megoldás.

puhanyuszi 2010.07.15 00:00 - Megtaláltam
:)

Csaszi 2010.07.13 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Csodálatos és látnivalóban gazdag sétára való invitálás!
Köszönjük!

Évi és Csaszi

ui: a ládát mi sem találtuk. Még fényképezőgép segítségével is próbáltuk a rejtjek alját meglesni. :(

 
alecar 2010.07.11 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Nagyon jó kis városnézés, gyönyörű ez a város. Útközben még két másik ládát is összeszedtem. A záróládát sajnos nem sikerült megtalálni, pedig az összes magasan lévő odút átkutattam. Köszi!

Mocorgók 2010.07.10 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Köszönjük a rejtést. Bicajos ládázásunk volt. Kellemes volt jó időben így körbe járni a nevezetességeket.
Berni Peti

N.Zs. 2010.07.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
A mai nap fénypontja! Szeged belvárosát keresztbe, hosszába bejártuk. Délelőtt a friss diplomások fotózkodtak minden helyszínen, de déltől szinte kihalt a város. A víztorony nagyon igényesen meg van csinálva, természetesen fel is lépcsőztünk. 7*25 normál és 92 csiga lépcső. Összesen: 267 lépcsőfok. A Szegedi várban megnéztük a vadász kiállítást, de nem volt nagy durranás. A teremőr hölgyek kedvesek. Természetesen mi is oroszlánokat számoltunk. Köszönjük.

vár részlet
magyarday 2010.07.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.22
Szegeden járván sétáltunk is egyet.

Köszönjük a rejtést!

Lopakodó 2010.06.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Változatos időben kellemes séta.

Babuc 2010.06.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Alternatív jelszó alapján lett meg, a ládát sajna nem leltük meg. Köszönjük érdekes városnézés!

Damásdi 2010.06.17 14:00 - Megtaláltam
Több részletben de mostmár végre megvan!

szicran 2010.06.16 10:00 - Megtaláltam
2 vizsga közötti túra volt. A végponton a ládát nem leltem meg.

Balázs-80 2010.06.08 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Napfényes időben 3 pont sétával, 2 pont autóval. A végládát nem találtam, a koordináták körül minden fát megnéztem, de nem igazán jöttem rá hol lehetett. Sajnos csak egy szabad délelőttöm volt itt Szegeden, így nem időztem sokat a pontoknál, hanem siettem a többi ládához.

LovasMúzeum
Reök palotaDóm tér
bonisbela 2010.06.05 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Szegedi multizással sikerült bejárni az összes potot. Emellett még a Nagyárvízi nagy séta pontjait is keresgéltük, de nem volt időnk az összesre. Majd legközelebb még visszajövünkvisszajövünk. Ez a multi kellemes volt. Köszönjük a rejtést!

Ronin 2010.05.29 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Több más multi pontjával összefűzve (GCTivi, GCTAPE) sétáltunk a városban, kezdetben sajnos kitartó esőzésben. Így némileg zsonglőrködni kellett az esernyővel, gps-el, fényképezőgéppel, de így is jól szórakoztunk. Aztán a végére az eső is alábbhagyott.
A ládikát végül alternatív módon "pótoltuk", miután pár oduba benyúlva csuklóig vizestrutyis lettem.
Kellemes séta volt, köszönjük a rejtést!

krypton 2010.05.29 12:00 - Megtaláltam
megvan

divi 2010.05.29 12:00 - Megtaláltam
megvan!

Kerticsorbi 2010.05.26 20:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Szép város Szeged. Köszönöm a rejtő segítségét.

ozeki 2010.05.13 13:42 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Részletek később.

Magnes50 2010.05.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
A vasútállomástól sétálva, 2 pont jelszava sejthető és a belváros megszépült.

lrlr 2010.05.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
köszönjük a várost bemutató multiládát, nagy élmény volt a pontok bejárása!
A mikroládát nem találtuk, tekintve, hogy esőzések voltak és az összes szóba jöhető odú tele volt vízzel; nem volt kedvem benne nyúlkálni.

Laczy76 2010.05.06 20:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Nagyon szepen osszeallitott multi, kar hogy kicsit esos idonk volt. A felet delelott a felet este vadasztuk le. A ladat nem talaltuk meg, pedig probaltuk megkeresni a sotetben es a sarban, de egyik oduban sem sikerult kitapogatnunk, igy maradt az alternativ jelszoreszlet. Koszi a relytest!

Az esti ladakereses utan felmentunk a dom egyik tornyaba (csak majus 6-8 lehetett felmenni ejjel), ahonnan sikerult par esti kepet is kesziteni. :)

 
herbi76 2010.05.01 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük!Megvan a dobozka is,igaz kicsit beázott.

Csabataxi 2010.05.01 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Jó időben,jó helyen.

GCsoka 2010.04.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Nagyon szép város, nem hiába jöttünk már többször is vissza.

Auriga 2010.04.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Megtaláltuk.
Kellemes délutáni séta a városban, igazán érdemes volt.
Kösz a rejtést. Laci, Kati.

KJ & GM 2010.04.25 14:20 - Megtaláltam
Két nap sétáltunk a városban a multik miatt. Nagyon tetszik Szeged, szívesen jövünk mindig vissza.
Köszönjük!

bazsoka 2010.04.25 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.30
A "Nagy árvízi nagy séta" és a "Tiszavirág" multikkal együtt kerestük. Jó kis logisztikai feladat volt értelmes sorrendben végiglátogatni a 16 pontot. Sajnos nekünk is csak az oroszlánszámlálás lehetősége maradt, mint az előttem szólóknak. Ám, - hogy valami lelkesítőt is írjak - az odút megtaláltuk, azt még nem vitte el senki.
Kérem a képek alapján a megtalálás elfogadását!
Köszönjük a városnézést!

[Jóváhagyta: zs&t, 2010.05.07 20:55]

 
Nervas 2010.04.23 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Köszönet a rejtésért!

Jávorszkiak 2010.04.04 17:10 - Nem találtam meg
Sok szépet láttunk Szegeden! Sajnos a mikroláda teljesen be volt ázva és penészedve, így az alternatív jelszórészletet használtuk.
A még nagyobb baj az, hogy mivel még kezdők és GPS nélküli keresők vagyunk, a 2 szoborparkos keresésnél GPS híján semmi támpontunk nem maradt, mint a megérzéseink, amik a nem egyező jelszó láttán, mint kiderült nem sokat értek. Mindig viszünk fényképezőgépet (lásd a többi megtalálásainkat), most az is otthon maradt. Mivel Szeged nagyon messze van tőlünk, és az állomáshelyeket becsületesen végigjártuk, kérjük szépen a láda elfogadását!
Köszönjük a rejtést!
Jávorszkiak

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.08.30 07:40 Fényképek hiánya miatt]

othnan 2010.04.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Közös Szegedi séta RealRaul-ékkal. Sajnos a ládát nem találtuk a helyén, így maradt az alternatív jelszó.

RealRaul 2010.04.03 17:00 - Megtaláltam
Ládát nem találtunk, így be kellett érnünk az oroszlánokkal.

Zergi 2010.04.01 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.12
Fogtam!
Két részletben találtam meg, mert először nem volt több időm ládázni. De most a lófarával és az Öreg Hölggyel ez is meglett:)

keliger1980 2010.03.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
ok

kaledit 2010.03.28 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Szép séta, remek tavaszi időben! A mikroládát nem tudtam kibányászni a rejtekből (sokan is voltak és nem is értem el rendesen), így maradt az 5. pont alternatív megoldása.

csg69 2010.03.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Megvan :)

Oxica 2010.03.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Megtaláltuk! Szeged egy igazán szép város és így mi is egy kicsivel jobban megismerhettük. Köszönjük!

Ami nagyon tetszett 
kia71 2010.03.13 16:50 - Megtaláltam
Szep sorozat, szep helyekre visz el.
A ladat megtalaltam az utolso jelszoreszlettel, de sajnos teljesen el volt azva. Logolni mar nem tudtam benne.

Udvozlet Bp-rol! :)

magi 2010.03.06 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megvan! Igaz a ládánál az alternatív jelszót kellett használni mivel a láda teljesen szét volt ázva így használni nem lehetett!

[Jóváhagyta: zs&t, 2010.03.11 11:12]

Csapdoki 2010.02.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Igy már majdnem ismerem Szegedet.Kösz

Puzzle Apartman Gyula 2010.02.21 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
Mai kiruccanásunk első állomása. Kicsit aggódtam a mai nap miatt, uis Hódmezőnél még esett a hó....ám jöttünkre még a nap is kisütött :)))
A pontok összeségében tetszettek, bár már van egy pár olyan multi, ami az általunk oly nagyon szeretett Szegedet mutatja be...Ráadásul a végládánál lakik Orsi barátnőm, így ez különösen ismert hely.
Köszi a kis sétát!

Kellemes vonalak. 
GyapjasBundás 2010.01.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.58
Sajnos a fa odvában befagyott a víz így az alternatív jelszót kellett használnom

szamosszamoca 2010.01.02 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Mielőtt hazafelé vettük volna az irányt, szerettünk volna egy gyors találatot. A Múzeum mellett kezdtük, a láda beázva, de olvasható volt a jelszórészlet. Innen elsétáltunk a Széchenyi-térre. Autóval tovább a víztoronyhoz. Már kezdett valami esni, és fújt a szél rendesen. A Dóm térre a biztonság kedvéért elmentünk-hátha nem egyértelmű az annak tűnő részlet-, és közben láttuk a lovasszobor hűlt helyét:(. A dómnál már szakadt a hó. Jó kis hóviharban autóztunk Bajáig, onnan szerencsére már javuló feltételek mellett, száraz időben folytathattuk utunkat Pécsig. Szajkon még rendőri ellenőrzés miatt is meg kellett állnunk. Itthon átolvastuk a bejegyzéseket, és megtálaltuk a harmadik pont alternatív lehetőségét. Talán jobb lenne a leírásban szerepeltetni ezt a lehetőséget!
Szépek volt a város díszkivilágítása, és örültünk annak is, hogy már gyerekeink is kiismerik magukat a belvárosban!

3farkasok 2009.12.31 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
aszucs barátomékkal együtt, eső után egy szép hosszú séta keretében GPS nélkül, Google Earth segítségével sikerült megtalálni.

aszucs 2009.12.31 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.51
Az év utolsó napján, sötétben eső után, GPS nélkül. Jó kis séta volt, köszönjük. A mikroláda helye sajnos így télen nem valami tökéletes. Az üreg megint tele volt vízzel. A jelszórészlet azért még így is olvasható.

A bronzhuszárról a cikket sajnos felületesen olvastam el, ezért ötször hibás jelszót adtam meg. A rendes jelszót elküldtem a rejtő e-mail címére, ez alapján kérem a megtalálás jóváhagyását.

[Jóváhagyta: zs&t, 2010.01.02 17:15]

mmackoka 2009.12.31 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.64
GCNANS-sal összekötve sétáltunk egy utolsót az idei évben.

urbanj 2009.12.13 09:50 - Megtaláltam
Névnapi ládázás Szeged környékén. :) 2 nap alatt rendesen végigjártuk a várost, sok ládát begyűjtöttünk, sajnálattal tapasztaltuk, hogy a Reök-palotát nem lehet megközelíteni a munkálatok miatt, lovast pedig nem találtunk. Az oroszlánok egy része "téli álmot alszik", így biztos, ami biztos a mikroládát kerestük meg. Sajnos tele volt vízzel, amennyire lehetett kitörölgettem.
Kérem a képek alapján a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: zs&t, 2009.12.15 15:32]

BaluCapt 2009.12.05 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.28
Végigsétáltuk Szegedet de a Reök-palotánál megállt a tudomány, mert a lovasszobrot elvitték:-)

[Jóváhagyta: zs&t, 2009.12.08 21:08]

piroska 2009.11.22 13:00 - Megtaláltam
Műemlékezés.Hidegben, vacogva.
A Tisza tájára se mentem.

találdkiholvan! 
Gyömi 2009.11.20 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Egy ködös délután jót sétáltunk Szegeden. Köszönjük!

 
t-peter 2009.11.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltuk!

gy 2009.11.14 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Rég nem jártam itthon. Jó látni mennyit szépült a város.

GyÉ 2009.11.14 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Szép város, szeretjük!

Murus 2009.11.07 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
2 napot töltöttünk Szegeden, Cica munka miatt már járt itt, de a klinikán kívül nem látott semmit a városból, nekem még az is új volt. A sok rengeteg pontból álló multi vasárnap végére már kicsit unalmas lett, rendesen kellett figyelni, nehogy összekeveredjenek a jelszórészletek. A város leírhatatlanul gyönyörű. Sajnos a második napra elromlott az idő, kegyetlenül zuhogott.

Nos a sarkantyúkkal meggyűlt a bajom, nem is jött össze a jelszó. Írtam a rejtőnek is, de türelmetlen lévén, inkább megfejtettem a fotók és a megadott cikk alapján. Végre megvan!!!! Csodás sétánk volt szombaton Szegeden, rengeteg helyet megnéztünk. Murus és Cica

 
farkincza74 2009.11.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megtaláltam!

A lovas szobornál kicsit bajban voltam, ezért kérem a rejtőt a szobor visszakerüléséig alternatív jelszó létrehozására.

Köszi a rejtést!

 
arinka 2009.11.02 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Bár a sarkantyú-dolgon elgondolkoztam egy kicsit ...

Piroskaa1 2009.10.24 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam Dr.Ladával. Tetszett, hogy a víztoronynál nem a hagyományos mellszobrok voltak,mindegyikben volt alami egyedi kis ötlet:) Szeged tényleg szép város, érdemes ide többször is visszajönni. Legközelebb a gyógyfürdőt is ki fogom próbálni:)

Dr.Lada 2009.10.24 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Piroskaa1-el közös találat. Reggel szállásunkat elhagyva felkerestük az első pontot éhgyomorral, gyönyörű a víztorony és a körülötte lévő szobrok. Itt megszakítottuk a multit egy kellemes helyen megreggeliztünk majd folytatuk és belefűztünk még pár multit és egyéb ládát, no meg a várromot és egyéb látnivalókat is, így szeged nagyrészét besétáltuk. A mikrót nem találtuk a fában, így a pótjelszórészletet használtuk. A 3. pontnál a szobor tényleg hiányzik a talapzatáról, de ki van téve egy tábla a szobor képével, így arról könnyen meg lehet számolni a sarkantyúk számát.

Angus_Podgornij 2009.10.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Jó sokat mászkáltunk, szépek voltak a pontok által bemutatott helyek. A Lófara téren tényleg statisztikai hiány alakult ki lófarból, de a fénykép alapján sikerült megoldani a helyzetet. Ha tényleg csak kétszer boot-ol az órajáték naponta, akkor szerencsénk volt, épp akkor kezdett zenélgetni mikor a térre értünk. A Dómot sajnos pszichopata hasmenéses galambok védik, akik válogatás nélkül tüzelni kezdenek a közeledő érdeklődőre, így jobbnak láttuk távolabb maradni.

 
Eszti és Robi 2009.10.23 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Városnézés közben!

targonczas 2009.10.23 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.92
A hármas pont hiányos, de azért sikerült megfejteni. :)

Belga 2009.10.23 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.77
Szeged gyönyörű város. Sajnos az időszűke miatt befejezetlen maradt még a GCTAPE és NANS ládák (sok más mellett). Ezért hát nagy duzzogva de nemsokára jövünk ám vissza.

Palazsu 2009.10.23 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Belga szülinapja alkalmából látogattunk Szegedre egy jó kis Indigó koncertre. Utoljára főiskolás éveim alatt jártam ide barátokat látogatni/bulizni, de akkor nem a városnézés volt a fókuszban. Egyszerre csináltuk a 4 multit, amiből 2 befejezetlen maradt; tetszett a város, jönni kell még ide.

yamael66 2009.10.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.87
szep hely ez a Szeged ! ( meg akkor is ha a huszarok neha el maszkalnak a helyukrol:)

 
Peaceparson 2009.10.06 11:20 - Megtaláltam
Begyűjtve.

JustMe 2009.10.04 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.82
Köszönjük a ládát. Kellemes vasárnapi kirándulás, kellemes őszi időben. Érdekes volt, hogy az amúgy örökké rohanó emberek, mennyire nyugodtan élvezték az őszi napsütést. Széchenyi téren belefutottunk a paprika fesztiválba is.
A láda nekünk túl magasan volt..

Zoli és Anita

Szomolya 2009.09.25 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Kötelező séta Szegeden, mely most gőzlevezetést is szolgált.
Javaslom a Szegedre érkező ládázoknak, hogy előre tervezzék meg szegedi sétájukat, mert ezek a pontok több más ládához is kiválóan kapcsolódnak.
Ez a séta tesztelte, most beszerzett GPS készülékemet is. Szerintem jól megleszünk egymással.

Wartburgos 2009.09.22 14:00 - Megtaláltam
Wakon_bekuldve. [wapon beküldött szöveg]

Xomen 2009.09.21 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Bebivel.

Bebi 2009.09.21 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Több részletben munka után. Köszi a rejtést!

19izsi73 2009.09.20 17:13 - Megtaláltam
Mártély okán...

Kokó 2009.09.20 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.93
Jót bóklásztunk Szegeden. A 3. ponton csak a fénykép segített, mivel a szobor "ellovagolt". A Dóm téren viszont hiányoltam Verőce címerét. (Emlékeim szerint volt ilyen vármegye.)

Kofola BT 2009.09.20 17:12 - Megtaláltam
A BT csongrádi túráján.

macikupac 2009.09.20 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.11
Csongrádi ládázás a mártélyi verseny okán 27.

Össze-vissza bolyogtunk ma Szegeden. A multi pontjait 3-4-5-2-1 sorrendben, a többi szegedi láda pontjaival összekeverve kerestük fel. Néha már azt sem tudtuk, hogy honnan és mit kell leolvasni, továbbá, hogy melyik objektum, melyik multihoz tartozik. A kóválygás közepette nagyon sok érdekes helyet, épületet láttunk. A harmadik pont lovasszobra jelenleg nincs a helyén, de az erről tájékoztató tábláról leolvasható a válasz. A negyedik ponthoz menet teljesen véletlenül találtunk rá a Hősök kapujára, ahol sokáig néztünk a festményeket. A Dóm előtti tér nagyon tetszett. Az itteni jelszórészletért akár el sem kellett volna jönni, mert fejből tudtam. Innen a ládához mentünk, amit sikerült megtalálnunk. Kicsit csalódás volt, hogy logfüzet nem volt benne. Egy másik sétálós multi záróládája miatt érkeztünk a második ponthoz, ahol épp valami minipályás focibajnokság zajlott srácoknak. Az utolsó (vagyis a multit tekintve az első) pont előtt még abszolváltunk egy csomó más ládát is. Ennek logikus következménye lett, hogy sajnos pont előttünk zárt be a víztorony. Tényleg! Ma nyílt nap volt. Ezt rettentően sajnáltuk, mert a közeljövőben biztosan nem lesz alkalmunk ezt bepótolni. Picúr volt velem, aki szintén bánkódott emiatt.

Az alsóvárosi templomA nagy szegedi árvízre emlékeztető vízmérce
A régi zsinagóga épületeA szecessziós Reök-palota
Üres a talapzatDugonics András szobra
A szegedi egyetem épületeEgy másik szép épület a belvárosban
Hősök kapujaEgy, a sok szép Aba-Novák festmény közül
A szegedi DómFilippo Scolari faszobra
Juhász Gyula merengő alakja a Tisza menti sétányonA Móra Ferenc múzeum épülete
Picúr a ládávalA szegedi víztorony
Isu_79 2009.09.20 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi!

chica 2009.09.20 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

BiharyG 2009.09.20 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
A verseny után este sétáltunk egy jót, de a pontokat inkább másnap, világosban bicikliztük körbe. Tetszett a város, köszönjük a rejtést!

BiharyG + Moncsi

lelcache 2009.09.16 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Mai napunk második felében Szeged belvárosában sétáltunk egy kicsit. Természetesen igyekeztünk arra sétálni, amerre a multi pontjai voltak. Tetszett a láda! Szép helyekre kalauzol el. A lovas szobornál kicsit meglepődtem. Nem akartam elhinni, hogy nem találok meg egy 800 kilós lovat! Aztán észrevettem a téren álló táblát, miszerint renoválás céljából ideiglenesen eltávolították. Szerencsére a táblán lévő fényképről kiderül a kívánt szám. Az ötödik pontnál kicsit elment az idő, mert Lilit nem lehetett elvontatni a szökőkút mellől, így az utolsó pontokat már csak rohamléptekben kerestem fel. A Dómra sem maradt annyi időm, amennyit az megérdemelt volna. Valószínűleg holnap még visszajövök ide jobban körülnézni. Köszi a rejtést!

lelcache + Zsé + Lilóka + Bambusz

 
pisznice 2009.09.03 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megvan.

Tappancs2 2009.09.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Megtaláltuk, bár én is úgy érzem, hogy a láda karbantartást igényel.
-A víztoronynál pontatlan a koordináta.
-A 3. Honvéd Huszárezred szobra nincsen a helyén.
-A mikroláda környezete rendetlen, én a helyetekben nem hívnám ide a kessereket. (Az oroszlános mentőöv rendben van, csak nem kihívás)

Köszi a rejtést!
Tappancs2

josephus 2009.08.31 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
megtaláltam.köszi

Erka 2009.08.27 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
A SZIN-re jöttünk, de a város is magával ragadott:)
Köszönjük, hogy segítettetek felfedezni!

apacs 2009.08.22 23:56 - Megtaláltam
megtaláltam

jove 2009.08.22 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.63
Megvan. A mikroláda lehet hogy eltűnt vagy én vagyok alacsony, ami igaz. Sokan is voltak, nem próbálkoztam sokszor.
A sarkanytú tisztán látható a fotón is, ez ne vegye el senki kedvét.

Ötvös család 2009.08.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Megtaláltuk! Bár az állatkertbe készültünk, azért szétnéztünk Szegeden is egy kicsit. A lovasszobor valóban hiányzik, de azért nem lehetetlen egy kis logikával. Az alább írt víztornyos szobros dologgal kapcsolatosan annyit, hogy a koordináta pontosan az adott szoborra mutat.
A mikroláda is a helyén van ügyes rejtés. Vigyázni kell nagyon sokan vannak.

fagyice 2009.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Nagyon tetszett az "irányított" séta Szegeden. Pont egy délutánunk volt, a ládák pedig kellemesen végigvezettek a város látnivalóin.
Sajnos ekkor volt a szabadtéri játékok utolsó előadása, így le volt zárva a tér. Nem jutottunk a ládához. Másnap indulás előtt még visszamentünk, de a pakolást még akkor kezdték el. Így benéztünk még a "szigeten" egy grillfesztiválra, s egy késői finom reggeli után indultunk haza Szegedről.
Kérjük a megtatálás elfogadását.

[Jóváhagyta: zs&t, 2009.10.20 07:51]

 
KT & RT 2009.08.20 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
köszönjük

Disrespect 2009.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Nagyon tetszett a város, bár a lovas szobor nem volt ott de van egy kép róla a helyén amin látszik a lényeg! Anikó-Disrespect

Erdészboki 2009.08.16 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Kellemes esti séta keretében kerestük fel a pontokat. A ládát nem találtuk meg, a sötétben nem mertünk benyúlni a sötét zugba, így maradt az oroszlán számolás:) Folytatás következik...:)

sztrovacsek 2009.08.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Kellemes sétát tettünk a városban az esti szabadtéri előadás előtt. Nagyon szép ez a város, a pontok levadászása sem volt nehéz, a ládika is meglett. A szobor jelenleg nincs a helyén, nem is sikerült ezt a részletet kideríteni, de kaptam a rejtőtől információt.:) Köszönöm!

Mocek 2009.08.14 00:00 - Megtaláltam
Jó kis séta volt:)

Áron csapata 2009.08.06 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Iparági tenisztalálkozó alkalmából 2. megtalálás Gézával.

Végek 2009.08.05 21:30 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

pube 2009.08.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megvan. Elég kalandos volt. A netről nem írtam ki a multi pontjainak a koo-it, a wapon meg nem jelenik meg. Nem ártana a leírás elejére is, a wapos részbe beírni a koo-kat. Ezután utcanév alapján elindultunk. Rögtön az első ponton meglepődtünk, hogy 6 szobor van. Nem baj, felírtuk mindet. A 2. ponton már nem lepett meg, hogy szintén van 6 szobor, ráadásul a Kárász utca és Széchenyi tér sarkán lévő 2 szobornak, nincs is neve. Nem baj, itt is felírtunk minden szobornevet. A 3. ponton nincs meg a szobor, de van egy azt ábrázoló kép kitéve. Ez rendben volt. A 4. könnyű volt, a láda is megvan az 5.-en. Aztán itthon egy kis googleearth segítséggel sikerült kibogozni a szálakat. Végül is tényleg nagyon jól éreztük magunkat, érdemes volt végigjárni. Köszi.

Fazék 2009.08.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.20
Autóval jöttem Szegedre, de itt elővettem a biciklit a csomagtartóból és azzal kerestem meg 9 ládát. Mindenkinek csak ajánlani tudom, Szegeden rengeteg a bicikliút és szeretik a bicajosokat.
Jól felépített muti, tetszettek a pontok. Sajnos a leírásra ugyanez nem igaz, bár frissen nyomtatott leírással mentem, és azt hittem Én "jelentem" majd elsőnek a szobor és mikroláda eltűnését, de a logokat olvasva kiderült, hogy a leírást felejtette el aktualizálni a rejtő. :(

Kory 2009.08.02 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Szeged szép és szeretjük,mint mindig! A rejtő jóvoltából most is jót és érdekes helyeken sétáltunk. Külön /nekünk újdonság/ értékeltük,hogy egyes utcanév táblák alatt utalások voltak a névadóra, vagy a név történelmi jelentőségére. Mindenkinek jó ládázást és /vagy/ nyaralást!
Mártika & Kory

Magnolia 2009.08.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Vásárhelyiek vagyunk, jól ismerjük és nagyon szeretjük Szegedet, nem volt nehéz a pontok felkeresése. Szépen összeállított multi, amely egy könnyű séta keretében jól bemutatja a belváros főbb nevezetességeit.
Köszönjük a rejtést.

ludens 2009.07.31 16:00 - Megtaláltam
A többit később...

Lacipap 2009.07.31 15:21 - Megtaláltam
Igazából nagyot csalódtam ebben a multiban.
A lovasszobrot elvitték, a záró ládát nem találtam, egyébként nagyon szép helyekre kalauzol a leírás.
A rejtőnek nincs feltüntetve elérhetősége, nos többet nem is szeretnék mondani. Néhány képet azért felpakolok.

[Jóváhagyta: zs&t, 2009.08.13 22:01]

Köszönöm az elfogadást.

JABOTAGO 2009.07.31 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Győr-Moson-Sopron Megyéből jöttem Szegedre, de itt már biciklivel kerestem ládákat. Harmadik megtalálásnak szántam, de miután megvolt az oroszlánok száma, a szobrok kereszt-és vezetknevei, megakadtam a Reök palotánál. Néztem a szobortalapzatot, de csak egy dombormű volt az oldalán, több lovassal. Furcsálltam a dolgot, melyik lovasnak van hány sarkantyúja? Ezután helyi rokonságomnak szegeztem a kérdést, vajon ők mit gondolnak erről. Mondták, hogy a szobor új helyre fog kerülni, most éppen restaurlják és hogy ebből botrány is volt Szegeden. Kérem a rejtőt, fogadja el megtalásomat!

[Jóváhagyta: zs&t, 2009.08.13 22:01]

zsalaber 2009.07.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Köszönjük a sétát!
Anna+Ricsi

ZizAti 2009.07.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.45
Számjatok legalább 3 napot Szegedre, megéri. A Pick Szalámi és Paprika Múzeum csak du. 3-6ig van nyitva!!!

SakinoM 2009.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Gyönyörű és varázslatos Szeged!:-)Évekkel ezelőtt voltam (2002) a Kajak-Kenu Európa-Bajnokságon,de akkor kifejezetten ott!Most volt 3 nap amit itt töltöttünk a családdal.A legkisebb "kincskereső" nagyon élvezte és mi is!Ámulatból ámulatba estem a terek között.Remélem még lesz lehetőségem a NAPFÉNY városához.....a Napsugarammal:-)

ozy 2009.07.18 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
A lofara most epp nem megtekintheto, elvittek a szobrot, de ezt szerencsere fejbol is tudtam....

A hianyzo lovas szobor 
grozsa11 2009.07.13 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk a válaszokat (bár a lovas még mindig restauráláson van távol - de a http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/muterembe_vittek_a_8_mazsas_szegedi_bronzhuszart/2103041 -en olvasható jelenlévő városvédők számát beírtam a jelszóba.
Köszönjük a sétát!
Sajnos a ládát nem találtuk, de amúgy sem volt a jelölt hely bizalomgerjesztő, ugyanis (legalábbis, ahova nekünk a ládát jelezte) az egy ürülékekkel teli bokorcsoport a parkban...

M.Sasa 2009.07.10 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Egy hosszú hétvégét töltöttünk Szegeden, igyekeztem a sűrű program mellett ládázásra is időt szakítani a környéken. Ez volt itt a 3/25. találatom. A lovas szobrot elvitték javítani, de segített a helyszíni fénykép. Nagyon tetszik ez a város, ötletes a rejtés.

88pebo88 2009.07.02 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Szegedi ládázás 6/1. Jó helyekre vitt el, mi a láda helyett maradtunk az alternatív jelszónál, mert az jobban útba esett.

istvandsz 2009.06.30 02:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.49
Megtaláltuk köszönjük.
A mikort mi sem találtuk a helyén. Mi is meglepődtünk, mikor bekanyarodva a Dugonics térre nem találtuk a szobrot a helyén

Attibati 2009.06.28 06:00 - Megtaláltam
Kerékpáros találat
Szeged-Kiskundorozsma-Makó-Szeged 156 km

mjdgm 2009.06.26 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.95
Szeged környéki ládázgatásunk során a GCTAPEV és a GCTIVI multik, illetve a GCSZTE és a GCSZHT pontjainak begyüjtése közé még beolvasztottuk e multi pontjait is, így elmondhatjuk: alaposan bejártuk a várost, s szinte mindent láttunk, ami Szeged nevezetessége.
A város tetszett, de úgy éreztük, mintha a rejtést kissé magára hagyta volna a rejtő! :-(
A mikroláda a beírt logok szerint régóta hiányzik, ennek a pótlása valahol a rejtő feladata lenne, hiszen a rejtéssel azért némi felelősségvállalás is együtt jár.
A harmadik ponton a lovas szobrát nem találtuk! Próbáltuk felhívni a rejtőt, de kiderült, hogy nem adott meg telefonos elérhetőséget! :-(
Igaz, hogy írt egy Egyéb logot a szobor elszállításáról, s abban megadja az alternatív jelszórészletre vonatkozó linket, de az adott helyszínen e link elolvasása azért nem annyira egyszerű. Talán célszerűbb lett volna -ideiglenesen- egy másik számot keresni a palota környékén, s hozzáigazítani a WEB-es leírást.
Mindezektől függetlenül tetszettek a pontok, valóban szép útvonalat és érdekes helyeket mutat meg a multi!

petike74 2009.06.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Kellemes kis séta keretében. Sajnos a láda nem volt a helyén :-(
Köszi

 
ergyd 2009.06.20 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
Megtaláltuk.
A huszár restaurálás alatt, de a kirakott fényképről leleshető a megoldás. :)
A ládikának nyoma veszett. :(

bocika 2009.06.06 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Imádom Szegedet, és ez a virtuális kincskeresés szinte az összes kedvenc helyemet érintette :D
Én még a Tisza partra is helyeztem volna egyet, olyan sok kis szobor van arra.

VíztoronyDóm
Tutu2 2009.06.01 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 2.15
Megtaláltuk. A láda eltünt.

zsozsobasa 2009.05.31 13:03 - Megtaláltam
Szep nyari seta alkalmval meglett. Sajnos ugy tunik a ladat elvitte valaki mert nincs a helyen,de az alternativ jelszo segitett. Koszi a rejtest! [wapon beküldött szöveg]

baggio 2009.05.31 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.32
Közös csongrádi ládaritkítás Gabival és Zolizáékkal. Esős idő miatt, szeretett Biharunkban való túrázás helyett, könnyed alföldi ládászást választottunk vasárnapi programnak. Köszönöm a rejtést! 4/12

ZoLiza 2009.05.31 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Köszönjük a rejtést 4/17

Emese62 2009.05.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Eszeveszett ládázás, ZOLZÁ-val Robival! Köszönöm!

magicf 2009.05.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.45
A jelszó első részét pontos GPS nélkül nem lehet megtalálni, mert kapásból 6 szobor van a helyszínen amiről le lehet olvasni neveket. :-( Mi egy autós GPS-t használtunk igo 8-cal de az képtelen volt megmutatni, hogy melyik szoborról kellene leolvasni a nevet.
Szóval pontos GPS nélkül NEM érdemes megkeresni.

Ennek ellenére nagyon szép séta volt és köszönjük a rejtést!!

Évi&Gábor :-)

homér 2009.05.23 12:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

MeKrisz 2009.05.16 15:42 - Megtaláltam
megtaláltuk.

Judit, Vera, Judit és Krisztián

Cickond 2009.05.14 00:00 - Megtaláltam
10 év után újra egy kellemes séta Szegeden. Köszönet

Glac 2009.05.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Megtaláltuk.

kupec 2009.05.09 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.18
Szép ez a város.

 
ÁG-Team 2009.05.08 20:00 - Megtaláltam
Ok

 
Bütyök+Zulu 2009.05.07 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
Levezetésként az aznapi továbbképzés után. Szívesen sétálok ezen a területen, itt éltem 4 évig . Kicsit egymásra épült a két szegedi multi, de nem bántuk. A múzeumkertben szívárványokat fényképeztünk. A ládát nem tudtuk keresni, mert akkora volt a mugliveszély, egy idő után ráfanyalodtunk az alternatív jelszóra. A víztoronynál nagy elánnal és egy fényképezőgéppel vetettem magam a jelszóleolvasásra, míg Bogee a Macsixot egrecirozta, aztán hamar rájöttem, nem csak egy szobor van, hanem sok, kell a GPS. tetszett a torony és környéke, erre még sohasem jártam.

SylverRat + Bogee 2009.05.07 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Szegedi továbbképzés ládázással egybekötve 2/46.
A továbbképzés után gyűjtöttük be a pontokat. Ismerős volt a terep a másik városi multi miatt. A ládát sajnos nem tudtuk elővenni a sok bámészkodó miatt, így maradt az alternatív megoldás.

szelt 2009.05.03 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.75
ok

pistikata 2009.05.03 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Mai elsonek indult, de utolsonak befejezett lada lett.Erdekes helyszinek.
Furcsa, hogy Kata ide jart egyetemre, a viztornyra megsem emlekezett.
kozben mas ladkat is utbaejtettuk, s sokat nevettunk a Ketfarku Kutya Part hirdetesein :-)
mancival kozosen, elso valodi ladaja ez volt!

luilui 2009.05.03 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Séta, séta, séta...

Judith 2009.05.03 13:50 - Megtaláltam
A napunkról részletes beszámolót láthattok a Dorozsmai szélmalom (GCDOMA) ládánál.

Ezeket a multikat összekötöttük egy alapos városnézéssel. Sétáltunk, nézelődtünk, beszélgettünk, aztán a pontok csak úgy "jöttek" egymás után.

katica 2009.05.02 18:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Egy kis levezető tekerés visszafelé. Mostanra már elég jól megismertem a várost (amit azt hiszem, javarészt a ládáknak köszönhetek), úgyhogy gyorsan meglett minden pont.
Köszi!

csodaszép 
Csipetkék 2009.05.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Családi 3 napos kirándulás keretében kerestük fel a várost. Nagyon jól érztük magunkat, séta közben leltük meg a pontokat. Köszönjük a rejtést.

 
SarkanyDemon 2009.05.01 21:00 - Megtaláltam
Sajna Szeged belvárosában kicsit pontatlanul működött a GPS, így reméljük, a jó szoborneveket gyűjtöttük be. Nagyon tetszett a séta, pont végigvisz a fontosabb látnivalókon. Köszönjük!

Baggio10 2009.04.25 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Ricsi fiammal cukrászda, ingyen múzeum, motoros felvonulás és esküvők kavalkádjában.
Köszönjük!

gyimimi 2009.04.25 00:00 - Megtaláltam
Ismerd meg Szegedet túra része, meg van.

tuprigyi 2009.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Kellemes túra volt, bár a helyeket már ismertem régenről.
Szegedi ámokfutás 17/6

nemesa 2009.04.21 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Tetszett a séta!

Amikroládát viszont nem találtam, pedig benyúltam a résekbe is, de ott csak pókháló és cigicsikk volt. És persze mindehhez hozzájött egy kis emberi ürülékszag. Így maradt a számolás.
Egy kicsit csalódott vagyok, mert szerettem volna feltenni az i-re a pontot a láda megtalálásával. Ez van, lehet, béna vagyok, majd legközelebb!

sirgalahad 2009.04.15 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.06
Ha erre jársz, jóbarát
Csodáld meg a ló farát
Azt pedig lefogadom
Hogy tetszeni fog a Dóm

rengeteg a virágtorony
fuggiz 2009.04.13 15:50 - Megtaláltam
A láda sajnos nem lett meg, így maradtak a nagymacskák.

Enef 2009.04.12 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Remek napot töltöttünk Szegeden. Köszönet a rejtőnek. Eredetileg a Reök palotába indultunk kiállítás nézőbe de ha már ott jártunk végigjártuk a multi pontjait is. A mikroláda nem lett meg de az alternatív jelszó segített. Sok Köszönet.

sattila & Kata 2009.04.11 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Talán itt éreztem először, hogy a sok multi sok pontja közt elvész maga a város.
A ládát nem, csak oroszlánokat találtunk. Minden pontja nagyon szép helyekre vitt, volt amit egyedül kerestem fel, de családilag visszamentünk, annyira tetszett.

Dómvárosháza
tarsolyos 2009.04.04 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Megvan, köszi!
Üdv.

 
totzoli65 2009.04.04 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Összekötve a nagyárvizi nagysétával! :-)) Jó időben, szép városban, kellemes sétával teljesítve! "Szomszédként" régi adósság, most teljesítve. Nagyon jól felépített multi! Köszönjük a rejtést!

kiindulási pontom! :-)útbaesett, de nem fogom bejelenteni ;-)
fémkérészek repülése :-))valóban :-))
csak úgy útbaesettez se mai épület :-)
az öreg hölgyigen!!
Ő egy másik multi része ;-) 
sereva 2009.03.30 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megtaláltuk.Szeged gyönyörű.Az idő szép volt.

közös nevező 2009.03.21 00:00 - Megtaláltam
Igen megtetszett a város!!!

Bár Andrásommal hosszasan elmerengtünk azon, hogy a sors és az emberi jószándék még a nagy költőinkkel is hogy ki tud babrálni.

Szegény József Attila szobránál takaros hányástócsák terpeszkedtek. Na és Mikszáth!! Móra kapott egy gigantikus múzeumot, Mikszáth mellszobrát meg odaállították vele szemben...egyiknek hopp,másiknak kopp...

A belváros jellegzetes helyeit mutatta be a multi.
Élvezetes volt a séta, utána nagyon finom ebédet ettünk a "Vendéglő a régi hídhoz" nevű helyen, majd rátaláltunk a menyországra is. Capella cukrászdának hívják... :-)

estehát igen
james 2009.03.20 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Megtaláltuk.

Anita, Judit és James

evbalazs 2009.03.14 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Szegedi kiruccanás második találata.

[Jóváhagyta: zs&t, 2009.10.20 07:51]

fodorcsalad 2009.03.14 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.81
Megtaláltuk! Rendezvény sorozatok közepette ezt a ládát választottuk ki még mai programunknak. Az alternatív jelszót nem könnyű kitalálni, mert pár oroszlán le van takarva!
Köszönjük a rejtést!

fa-peti 2009.03.14 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
A hajnali koránkelés nagyon megérte :) - 05:53-as IC Budapestről.
Szegedi városnézés és műemlékezés közbeni találat. Gyönyörű helyekre visz a multi, nagyon tetszett. Mindenféle rendezvény volt a városban Március 15.-től kezdve az Árvíznapon át minden. A Tisza is kicsit nagy vízállással köszöntött :-). Nagyon tetszett a város, valószínű, hogy még máskor is vissza fogunk térni.

Köszönöm az idegenvezetést :-). Kiváló multi.

A dómMóra Ferenc Múzeum
TiszaVíztorony
GőzfürdőVillamos :)
ZsinagógaKlauzál tér
Reök-palotaDóm belülről
befi 2009.02.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 4.01
Kellemes, pont elég hosszú, gyalogosan sokat mutató séta. Jó példa, hogy a belvárosban is lehet valódi ládát elhelyezni.
Az árvízi séta pontjaival vegyesen vadászva.
webes lehúzás a tel.szám hiánya miatt. fi

PalotaMásik
Éppen ment a zenélő óraIlyennek kéne lennem :)
AranycipőkNéhányan már a lányok ölébe ültek ...
Hosszú a logfüzet :)Láda és rejtek egy képen
Városháza teteje 
Zolnai 2009.02.28 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.45
Megtaláltuk! Szép város!

álomfogók 2009.02.25 14:30 - Megtaláltam
Másfél órám volt a vonat érkeztétől az előadás kezdéséig. Tettem hát egy sétát Szeged Belvárosában érintve 3 multi állomásait, de csak ez volt az egyetlen, amelyet végig is sikerült járni. Gyönyörű tavasz fogadott, az itthoni havas napok után kifejezett felüdülésként.

Magyusz 2009.02.24 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Ritka hétköznapi kesseléseim egyike. Üzleti ügyben jártam Szegeden, és jutott időm gyorsan végigcsinálni ezt a ládát.

Nem először jártam itt, és most is nagyon tetszett a város. Rég ettem ilyen finom halászlevet!

Mfer84 2009.02.13 20:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Kellemes séta volt.

Henshaw 2009.02.08 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Köszönöm a rejtést. A gyermek nagyon élvezte a megtalálást. A jelszó többi darabjával még adós vagyok, de majd bepótoljuk csak legyen egy kicsivel szebb idő.

Henshaw

[Jóváhagyta: zs&t, 2009.10.20 07:51]

 
emkriszke 2009.02.07 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Egy csajos hétvége alkalmával nagyot sétáltunk és jól éreztük magunkat a barátnőmmel!
Nagyon tetszett!!!
Köszi!!

Jutka 2009.02.05 16:30 - Megtaláltam
A mikroláda vagy nagyon mikro volt, vagy csak nem találtam.

Chip és Dale 2009.02.03 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Egynapos szegedi látogatásunk során kerestük fel a ládát, csomó másikkal együtt. A hideg szél és eső ellenére megfogott a város hangulata, szépsége. Még visszajövünk :)

andreasse 2009.02.01 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.75
Nagyon szép séta!
Örömmel közölnénk, hogy a láda MEG VAN!
De nem a helyére volt visszarakva...
Mondhatnám azt is, hogy elég nagy (vagy 40 cm mély...) küzdések árán sikerült csak elővarázsolni, de egy kisebb beázástól eltekintve jól van! :)
Kérek Mindenkit, hogy a helyére tegye vissza, oda ahová a rejtő írta!
Köszönöm!
Köszi a rejtést!

Az "elveszett"...a torony...
lófara...Dóm...
Múzeum 
Hocsa 2009.02.01 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Szeged környéki, andreasse-vel közös ládázgatás második napján, 5/5. A hétvége befejező sétája volt, szegediként ismerős helyeken, közbe beiktatott kellemes ebéddel. Az utolsó ponton a ládát komoly keresés után megtaláltuk, szerencsére nem lopták el, csak beesett az üreg mélyére. Kihalásztuk, és visszatettük oda, ahol szerintünk eredetileg is volt. Köszönet a rejtésért!

Berci és Rózsa 2009.02.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.11
A ládát sajnos mi sem találtuk,így maradtunk az alternatívnál.
Köszi.

PolarBear 2009.01.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.56
Köszönöm a rejtést !

Hajni&Zoli 2009.01.25 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez az első utunk volt. Sajnos magát a ládát nem találtuk.

new will 2008.12.28 14:20 - Megtaláltam
+

kercsy 2008.12.27 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Szép volt a városnézés. Csak nagyon hideg volt.

hanola 2008.12.27 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Helybeliként "kötelező" találat volt, GPS inkább csak a Széchenyi téren és a víztoronynál kellett. Sajnos geoládát mi sem találtunk, túlságosan forgalmas és illetéktelenek számára is megtalálható helyen volt. Az alternatív jelszó segített. Biciklivel mentünk az iszonyú hidegben és majdnem megfagytunk GCSzoo után. Köszönjük!

Gabri-el 2008.12.27 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
A ládát nem találtuk a végén, de jó ötlet volt az alternatív befejezés.
(ez az első ládám :D)

CzPeet 2008.12.27 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Szép túra :)
Kár h a mikroláda elveszett :(

Tompika23 2008.12.27 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Jót sétáltunk este de délelőtt kerestük meg a kódokat. a ládát mi sem találtuk, valószínűleg elveszett, viszont köszönjük az alternatív megoldást, jó ötlet volt :)

a dóm hátulról, esteséta zuzmarával
a közművelődésnekTilia termése hidegben
fkmaster 2008.12.20 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
Szegedi kirándulásom belvárosi részeként együtt kerestem fel az itteni 4 multit. Kicsit aggódtam a jelszóképzéssel és a láda sem volt a helyén, de szerencsére első próbálkozásra sikerült. Tetszett a város és a bemutatott helyek.

Danchy 2008.12.11 19:00 - Megtaláltam
Esti spontán bringázás során kb 15 perc alatt végigmentem rajta :-) A ládát nem találtam, így alternatív jelszó lett belőle.

keseru 2008.12.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Egy kellemes délutáni séta során jártuk körbe a helyszíneket, és gyűjtöttük be a jelszó részleteket. Sajnos a láda nincs a megadott helyen, de az alternatív jelszó segített.
Köszönjük a séta-ötletet!

Zsuzsi és Kornél

kolibri 2008.11.29 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Kicsit egymásba fonódik a sok multi a fejemben... :o)
A ládát sajnos nem leltük. A többi hely viszont igazán tetszett. A víztornyot volt szerencsénk esti kivilágításan megtekinteni. Így nagyon szép! A Reök- palota pedig mindannyiunkban a nyári barcelonai emlékeket hozta fel (olyan Gaudis ez a ház illetve lehet, hogy Gaudi vette innen az ötletet ;o) ).

pereszke 2008.11.29 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
:)

csi/2 2008.11.29 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Megvan!

tak-tak 2008.11.29 17:05 - Megtaláltam
-

Zsolti 2008.11.25 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Szegediként nem volt bonyolult.

Legolány 2008.11.23 15:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Misu 2008.11.23 15:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

KKH-SRT 2008.11.21 01:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.58
Megtaláltuk!

Bár a láda nagyon jól el van rejtve, mert nem sikerült megtalálni. Az alternatív jelszót használtuk.

Üdv.: Kiskunhalasi Street Racing Team

erre gondoltunk hogy ez a láda rejteke... de nem 
Pilis50 2008.11.11 15:00 - Megtaláltam
A láda szemmagasságban volt (nem találtam). Mentségemre legyen mondva, a kertrendezők és "kertlakók" nagyon nézték a kezem ...

miszterember 2008.11.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Köszönöm a rejtést!Nagyon szép a város.
Sztív és az "eksün" csapat

szdini 2008.10.29 19:18 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk meg, mert már sötétben értünk a múzeumhoz, az üregbe benyúlva pedig nem lett meg.

GIMOGA Team 2008.10.24 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
-

vik&ablack 2008.10.24 15:00 - Megtaláltam
Szeged szívem csücske, jó volt a szép, napos időben az ismert helyeket bejárni. A víztorony környékén régen jártam, utoljára itt a téren még piac volt, és a téren álló jéggyárból hoztam tábla jeget (2Ft) a nagymama jégszekrényébe. :)

csincsi44 2008.10.24 13:13 - Megtaláltam
Könnyen meglett minden.

KataJani 2008.10.24 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
A héten 6 napot Szegeden töltöttünk. A város és környékét fedeztük fel. Ehhez 25 geoláda nyújtott segítséget. A Vajdaságba is átmentünk. Jó idő volt, sokat sétálgattunk, remekül éreztük magunkat.
A tegnap előtti belvárosi séta után ma távolabbi helyeket kerestünk fel. Ebben nagy segítségünkre volt egy Mio C250-es. Ma is szép helyeken jártunk.
Mai 7/1, összesen 389. megtalálásunk. Szép helyekre kalauzol a multi. A láda megtalálás kicsit mókásra sikeredett. Először egy szépen becsomagolt ajándékot találtunk meg, melyet ládának hittünk. Kicsomagolás után tudatosult bennünk, hogy ezt csak egy valakinek szánták. Hamarosan az ajándék tulajdonosa is megjelent a párjával. Ők mondták, hogy mélyebben ott van az igazi láda is.
Pontok: 3. 2008.10.22. 11:30, 4. 2008.10.22. 13:25, 5. 2008.10.22. 15:02, 2. 2008.10.22. 15:30, 1. 2008.10.24. 11:30.

rkertesz 2008.10.24 10:00 - Megtaláltam
A dobozt sajnos nem találtam meg, csak egy üreget a cső felett - üresen. Nagyon nem is mertem kutakodni, mert "felettem" elég nagy volt a forgalom.

bigmick 2008.10.21 19:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.84
2 este sétáltuk végig a multi pontjait. Szeged belvárosa nagyon tetszett.
BigMick, Iza

jalso 2008.10.07 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.15
A multi jó áttekintést ad Szeged belvárosának érdekesebb pontjairól. A ládát sajnos nem találtuk (nem is egészen értettük, hogy milyen vascsőről volna szó, és hogy ez a hídon van-e vagy odalenn - de ez azért is van, mert nem tanulmányoztuk eléggé a leíráshoz mellékelt képeket), ezért az alternativ megoldásra kényszerültünk. A multi pontjait egyébként a tápai multi pontjaival vegyesen szedtük össze. Nagyon tetszett a víztorony környéke.
Köszönjük a túrát:
Ildi és Gyuri