geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2150. Vadkerti délután (GCVADK)
Strand távolról
Strand távolról
Kilátás a strandra
Kilátás a strandra
Szintén kilátás
Szintén kilátás
A kilátó és a rejtő csapat 3/4-e
A kilátó és a rejtő csapat 3/4-e
Ezt látni a "dombról"
Ezt látni a "dombról"
Strand közelről
Strand közelről
"Vadkerti tó, télen is jó!" :)
"Vadkerti tó, télen is jó!" :)
Wass Albert
Wass Albert
Fagyi, néhányféle...
Fagyi, néhányféle...
Őt kell keresni!
Őt kell keresni!

Szélesség N 46° 34,862'
Hosszúság E 19° 23,580'
Magasság: 115 m
Megye/ország: Bács-Kiskun
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.07.12 18:00
Megjelenés időpontja: 2008.07.15 17:40
Utolsó lényeges változás: 2010.06.11 22:06
Utolsó változás: 2013.01.16 00:41
Rejtés típusa: Multi geoláda (2V)
Elrejtők: Niti & Zoli
Felhasználó: NitiZoli
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 5000 m
Megtalálások száma: 461 + 1 sikertelen + 2 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.8 megtalálás hetente


WAP:
Jelszó első része: a szoboralak ismertető tábláján alulról a negyedik sor (1 szó)
A jelszó második része a kilátó utolsó előttiről az utolsó emeletére vezető lépcsőfokok száma (számmal).
WAP vége.


A láda TravelBugot egyelőre nem fogad!

Első rejtésünkkel a Bács- Kiskun megyei Soltvadkertre, pontosabban a Vadkerti- tóhoz invitálunk titeket.
Feltételezem, hogy rajtunk kívül is örülnek az Alföldön minden kis természeti, domborzati elemnek, így elsősorban nekik, sorstársainknak ajánljuk ezt a ládát.


A Vadkerti- tó, vagy ahogy a környékbeliek becézik, Büdös- tó nem túl nagy, mivel területe körülbelül 70 hektár, ami négyzetkilométerben számolva mindössze 0,7. Ennek ellenére kifejezetten kellemes pihenő-, üdülőhely, minden adott itt egy kellemes nap, vagy akár hétvége eltöltéséhez.

Szócséplés helyett idézem a város honlapjának ajánló szavait a tóról:

Gyerekkorunk szikes tavát már az 1780-as években készült katonai térképen is megtaláljuk, és noha az évszázadok alatt néha kiszáradt az aszályosabb esztendőkben, a fürdő- és horgászhely jelenleg szebb és gondozottabb, mint valaha. A hetvenhektárnyi, fürdésre kiválóan alkalmas tóhoz part menti sekély vize miatt sokan járnak ide kisgyerekekkel, de az úszók is kedvelik, hiszen nem kell messzire begyalogolniuk, amíg mély vizet találnak. Ennek kezdetét egyébként gondosan kihelyezett bólyák jelzik, a fürdőzők biztonságát szakképzett vízimentő felügyeli.
A part egyik oldala nádas: ez a horgászok és a nyugalmat kedvelők világa. A főleg nyárfákból álló vegyes erdőben néhány tanya bújik meg - ez a jellemző külterületi településforma itt. A dűlőutakon a tó körül is futható: egyeseknek fél órán belül is sikerül! A másik partszakasz beépített: több száz hétvégi ház és egy tucat különböző ifjúsági tábor található itt, kedve a faházaktól a téliesíthető, modern épületekig. A tópart infrastruktúrája és ellátottsága jó. Élelmiszerbolt, büfék, sörkertek, ajándék- és játékbolt, valamint étterem várja a vendégeket a szezonban. A fürdőzők és a gyerekek szórakoztatására több vízibiciklikölcsönző, trambulin, teniszpálya, futballozásra alkalmas tér, vidámpark, minigolf pálya és óriáscsúszda áll rendelkezésre. Ivóvízvételi lehetőség, zuhanyzók, két WC-blokk mosdóval, öltöző kabinok és nyilvános telefon ugyancsak található a parton. A téli időszakban a tó vize befagy, és ez több hónapon át ingyenes korcsolyapályát jelent a helyi és környékbeli lakosságnak.

2011 nyarán a következők a tarifák:

Strandbelépő 17 óráig: 500 Ft
Este 6 óra után már nem szednek belépőt, viszont a strand látogatása ilyenkor már saját felelősségre történik.
Strandbelépő gyerekeknek (14 éves korig): 300 Ft
A kemping lakói egyébként külön belépőjegy- váltás nélkül vehetik igénybe a strandot, kivéve a nagyobb rendezvények esetén.
Csúszda: 150 Ft/ csúszás, de állítólag lehet alkudni is.
Vízbicikli- kölcsönzés: 1000 Ft/ óra (mindegyik csúszdás)
Kajakbérlés: 500 Ft/ óra

Néhány szóban Soltvadkertről, úgy általában:

A Duna-Tisza közén, a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában az 53-as és 54-es közutak kereszteződésében fekszik. Kiskőröstől közúton 13 km-re délkeletre fekszik, Kiskunhalastól 20 km-re északnyugatra, míg a megyeszékhelytől, Kecskeméttől kb. 40 km-re, délnyugatra van. Népessége 2007-ben 7666 fő volt.
1900-tól nevezik Soltvadkertnek, előtte Vadkert volt a neve, amely az itteni erdők-mezők egykori gazdag állatvilágára utal. Az alapításra emlékeztető 1376-os évszám a város címerében is látható.
A török hódoltság idején ez a vidék elnéptelenedett, lakatlan pusztává vált. A gazdálkodás fellendítése érdekében az 1740-es évek elején a báró Orczy család először német és szlovák, majd magyar családokat telepített birtokára, akik kitartó munkával termékeny területté tették a napsütötte és szélhordta homokbuckákat. A szorgalom tehetséggel párosulva nemzedékről nemzedékre szállt, mely virágzó szőlő és gyümölcs kultúrát teremtett. Ma is ez biztosítja a lakosság nagy részének megélhetését. A város legvonzóbb idegenforgalmi nevezetessége a Vadkerti-tó. Már a múlt század elején kedvelt fürdőhely hírében állt, és ma is kellemes pihenést biztosít. A mellette feltárt termálvíz hasznosítása a közeljövő feladata lesz.

A láda pontjairól:

1. A multi első pontját a városban találjátok.  N 46,58103° E 19,39300° 115 m [GCVADK-1]
A megadott koordinátán egy szobor helyezkedik el. Akit ábrázol, igen nagy szerepet játszott Soltvadkert újratelepítésében.
Az első jelszórészlet az ő ismertető tábláján olvasható, alulról a negyedik sor. (1 szó, 7 betű)
Igazán nem lesz nehéz megtalálni. Egy nem mindennapi cukrászda található a tőszomszédságában. Az csak egy dolog, hogy 150 Ft-ért (2011- ben) akkora gombóc fagyit kapsz, hogy ihaj. Aki erre jár, feltétlen meg kell, hogy kóstolja. A választék is hatalmas. Szerintünk méltán országos hírű ez a hely, de arról sok helyen nem tudnak, hogy a fagyin kívül más is különleges itt. Igazán nagy magyar szellemiséggel bír a dekoráció, nézzétek meg az üzletet és a kerthelységet is, ha van kedvetek, időtök. Wass Albert szobor és nagy Magyarország térkép nincs minden fagyizóban.

2. A jelszó második felének megszerzéséhez el kell mennetek az újonnan épült kilátóhoz.  N 46.6182° E 19.394017° 115 m [GCVADK-2]

Úgy tűnik, egy tanösvény is készülőben van, nagyon tetszetős lesz a tópart ezen része. Mivel a sétaút egy része vízben állt a legutóbbi ottjártunkkor, és még nem is készült el teljesen az új "arculat", így még nem akartuk áthelyezni a ládát. Viszont a kilátó és környéke sokkal szebb, mint a láda előző helye. Emiatt a multi átmenetileg virtuálisként üzemel.
Tehát a jelszórészlet: az utolsó előttiről az utolsó emeletre vezető lépcsőfokok száma (számmal). Csak a lépcsőfokok, az emeletek nélkül.

Megközelítése autóval, vagy biciklivel ajánlott, de akár gyalog is történhet, ha a kemping felől jössz. A városközponttól idáig viszont elég hosszú és unalmas séta lenne. Tegyük fel, hogy a városközpont felől érkezel. Ez esetben a főutat elhagyva balra kell kanyarodni, majd egyenesen kifelé. Ha pedig Kecskemét felől jössz, akkor még a központ előtt kell jobbra fordulnod. Bármelyik irányból érkezel is, jelzi egy tábla, hogy merre kell menni a tó irányába. (A Bajcsy Zsilinszky utcára kell rákanyarodni) Erről az útról nem kell lekanyarodni az első lehetőségnél, ahol a tábla jelzi a tavat (ez az út a strandhoz vezet), hanem kicsit tovább haladva kell jobbra letérni, méghozzá a Szegfű utcába .  N 46,61189° E 19,38468° 115 m [GCVADK+Szegfűutca]
Ezután lassan elfogy az aszfalt, és rátérünk a tavat teljesen körbejáró, személyautóval is jól járható földútra.

A  N 46,61575°  E 19,38725° 120 m [GCVADK+dombocska] ponton egy kis "dombot" találunk. Erre fel lehet mászni, le lehet róla nézni, másra sajnos nem jó, de ilyen sík vidéken ennek is örül ugye az ember.

Továbbhaladunk a  N 46.618417°  E 19.396733° 120 m [GCVADK+letérő a kilátóhoz] pontig, ahonnan jobbra kanyarodva párszáz méter múlva máris a kilátónál találjuk magunkat.

Ládázás előtt, vagy után pedig feltétlenül ajánljuk a strandot, ami pedig a már említett, táblával jelzett úton közelíthető meg, de látni fogjátok a ládához vezető útról is. Nyáron jó kis csobbanást, télidőben pedig ingyenes csúszka- vagy koripályát ígér.

Felkeresésre ajánljuk a közeli Kiskunhalas ládáit is:
Halasi műemlékek
Sóstó
Halasi csipke
Valamint (bár ez kicsit odébb található, de nagyon hasonlít a mi ládánkra):
Kun-Fehér-Tó

Website-Hit-Counters Website-Hit-Counters
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (269 db): környezet: 4.51 rejtés: 4.14 web: 4.64 átlag: 4.43

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


N.Zs. 2020.02.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.46
Szerintem 42 lépcsőfok :-)

IMG_3401IMG_3402
IMG_3404IMG_3406
IMG_3408IMG_3409
IMG_3410IMG_3412
Titusz10 2020.02.16 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

Tira 2020.02.15 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
Kellemes Vadkerti délután, köszönjük!

Réka, Kati,
Tira és Pami [Geoládák v3.3.2]

Tresza 2020.02.02 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Páratlanpáros 2020.01.10 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

a kilátóról 
W05-44 2019.12.26 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Előszállásról Makóra menet kerestük meg a ládát sensei urammal és alattvalómmal, miközben levadásztunk egy mozgót is Kiskőrösön. Pár nap múlva visszük vissza Előszállás környékére.
A cukrászda az ünnepek miatt nem volt nyitva, de korábban belekóstoltam már a kínálatba, így annyira nem szomorkodtam miatta. A tó környéke nagyon szuper, jót sétáltunk a napsütésben. Átgondolt, szép helyeket bemutató rejtés, barátságos leírással. Gratulálok hozzá!

IMG_20191226_123911IMG_20191226_123847
IMG_20191226_123802IMG_20191226_123724
IMG_20191226_123634 
szife 2019.12.26 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Janer6328 2019.12.14 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszönjük a rejtélyest,
Edina és Jani

kalmanvivien 2019.11.09 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

comcen1 2019.11.09 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

xegox 2019.10.31 08:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

vasilona 2019.10.30 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

BT_pro 2019.10.24 18:44 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a játékot! Sokat szállásolok itt vadkerten.

Bobby Holmes 2019.10.06 13:35 - Nettaláltam
Az első pontot becsületesen megkerestem, a másodikra viszont már nem volt időnk, ráadásul messze lakunk innen, nem járunk erre, ezért betippeltem és sikerült. Ennek ellenére köszönöm a rejtést, ha egyszer erre járunk, megnézzük! [Geoládák v2.2.5]

peresztegivirag 2019.09.23 20:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csatacsita2 2019.08.20 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

juzsovagyok 2019.08.05 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Rudi Team 2019.08.05 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Tikis 2019.08.02 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

cila 2019.07.30 14:45 - Megtaláltam
Nagyon kellemes hely a tó. A cukrászdába vissza kell mennem, mert nem jó sütit választottam. Köszönjük a rejtést!

20190730_14244820190730_142708
20190730_13394020190730_140121
20190730_14444120190730_143521
Fröccs 2019.07.20 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Senator62 2019.07.20 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam.

cintia0404 2019.07.20 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

AlanTheWild 2019.07.11 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.80
Köszönet a játékért!

Zag 2019.07.06 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VenTOmi 2019.07.03 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bagolyvera 2019.06.29 23:59 - Megtaláltam
Katival hajósi borkóstolós hétvége keretében megtaláltuk, köszi!

IMG_20190629_141338 
kauker 2019.06.29 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Megvan, köszi!

CyberFater 2019.06.14 17:59 - Megtaláltam
Jo buli volt

Sir Pajszer 2019.05.24 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Köszi!

tibortt 2019.05.18 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Köszi a rejtést. Jó kis bicajtúra volt, meg fagyizás.

Krasiék 2019.04.28 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a feladványt! Krasiék Lajosmizséről :) [Geoládák v2.2.5]

Dester 2019.04.21 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Egynapos kiruccanás Soltvadkertre, piknik a tó melletti füves részen, fagyi "a" fagyizóban és ha már itt jártunk, a ládát is levadásztuk, körbesétálva a tavat :) Köszönjük a rejtést!

DSC02125DSC02128
DSC02129DSC02147
Ekarp 2019.04.20 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
A fagyizónál mindig megállunk, ha erre járunk. A tópartról viszont nem tudtunk, és nagyon tetszett a hangulata. Köszönjük, hogy megmutattad!

szucsalad 2019.03.01 23:59 - Megtaláltam
Első finom volt, második szép és kellemes. Köszönjük

Fekete Ákos 2019.02.16 17:59 - Megtaláltam
Köszönjük!

james 2018.11.07 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

galorban 2018.10.26 13:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.77
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Gyonyoru a panorama! [Geoládák v2.2.5]

Andris + Edi 2018.10.22 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Családi program keretében körbesétáltuk a tavat, és fagyiztunk egy nagyot a kellemes őszi időben.

A lelkes csapatKukuccs
push_key 2018.10.14 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést!

P.B_László 2018.10.14 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést .

Béjé 2018.08.25 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Farekék 2018.08.25 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Megtaláltam LADA találkozón.
Köszönöm a lehetőséget!

20180825_152406DSC09484
DSC0948820180825_102552
20180825_151444 
Silvius 2018.08.23 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.64
Bár ezen a napon Soltvadkerten dolgoztam. Tkp. netkesseltem a jelszót. Igaz jártam a szobornál is, mert a táborban, ahol forgattunk azt mondták, hogy a fagyizót ki ne hagyjuk hazafelé, a jelszó első felének hordozója meg ott van a fagylaltoda előtt. Igaz akkor már tudtam mi a kérdéses szó, mert a google képkereső megmutatta. A számot meg sikerült sokadjára megtippelnem. Megérdemelne egy ládát ez a szép hely. Másodjára járok itt. Első alkalommal is forgatni jöttem. Akkor Daróczi Csaba természetfotósról készítettem egy remek portrét és ő elvitt olyan izgalmas helyekre, hogy végleg beleszerettem ebbe a vidékbe. Ma is remekül éreztem magam.

A tábor, ahol jártammadárodút csinálnak a gyerekek
kirakták a kockát, vagy elvetettékEzek komolyan matekoztak!
Sátáni számok!!!És jól látod, esett is
a vízbű veszi ki a okszigént, teccik érteni?Újbuda Soltvadkerten
Mizo6869 2018.08.18 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Mia.

kertimi 2018.08.11 18:15 - Megtaláltam
TFTC!

Tanohun 2018.08.11 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Skali&Margó 2018.08.11 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.08
OK!

Antissimo 2018.08.08 09:33 - Megtaláltam
Körbe is tekertem a tavat, és kipróbáltam a Szent Korona cukrászdát (bazsalikomos málna, tejszínes cigánymeggy ;))

gege68 2018.08.05 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Jockó Tomkó 2018.08.04 22:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mr Zerge 2018.07.29 08:50 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

A két pont elég távol esik egymástól, autós drive-in ládázással kerestük meg a pontokat.

SandorCsaba 2018.06.20 18:00 - Megtaláltam
ok

stikli08 2018.06.17 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Sheeva & Leon 2018.05.01 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

anettnori 2018.04.30 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Megvan! [g:hu 1.5.4]

27-én odafelé az első pontot (plusz cukrászdázás), 30-án visszafelé a második pontot kerestük meg.

IMG_8983IMG_9149
IMG_9151IMG_9155
HaWare 2018.04.29 18:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Vorosbegy 2018.04.29 18:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Ronin 2018.03.30 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönet a rejtésért! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szamoska 2018.03.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.64
Köszönjük a lehetőséget, könnyen megtaláltuk egy kellemes séta mellett. Viszont csatlakozom az előttem szólókhoz, ebből többet is ki lehetne hozni, mint egy virtuális láda.

katika 2018.02.18 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

 
Gtassi 2018.02.11 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Szia, A cukrászdában kapható a tavalyi év fagyija mascarponés túrókrém sós karamellel. :) :) :) A kilátóról a panoráma csodálatos. A keresében tetszett, hogy volt egy kis fantázia a lépcsőfok számolást illetően. Köszönöm az élményt,

m_andi 2018.01.29 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
Köszönöm.

kazevo 2018.01.13 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

mrsgt 2017.12.29 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.97
Megtaláltam, köszönöm. Egy picit talán többet is ki lehetne hozni belőle, mint a virtuális láda.

ocsike78 2017.12.01 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. :) Míg kiértem a második pontra a fagyim is elfogyott. Ilyenkor is szép a tó.

sandorfabi 2017.11.26 14:45 - Megtaláltam
Egész nap esett az eső, de ennek ellenére nem tettünk le a vasárnapi ládázásról. Megvan, köszönjük!

kovtom72 2017.11.18 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Csadaszèp. Köszi.

Petrukkio 2017.11.17 08:52 - Megtaláltam
Köszike!

Fakopács 2017.11.01 22:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.42
ok.

targonczas 2017.10.21 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kőrös család 2017.09.24 11:50 - Megtaláltam
Köszönjük

Kőrös család 2017.09.24 11:38 - Nettaláltam
A cukrászdából ülve próbáltuk kitalálni. :)

Cole91 2017.09.24 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

enciiii 2017.09.24 11:06 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kukucska 2017.09.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megvan!

Paul 2017.09.09 14:20 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Odin94 2017.08.20 09:30 - Megtaláltam
Köszönöm szépen! :)

4D1Z 2017.08.13 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Köszi a rejtést.

Remete 2017.08.12 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltuk köszi a rejtést. A szobornál TothTi kesser társsal egy darabig méregettük egymást, de aztán jót beszélgettünk.

TothTi 2017.08.12 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

lovacska team 2017.08.09 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Finom a fagyi, jó a víz :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zsityi 2017.07.31 15:30 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

evilkantor 2017.07.30 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zsiz 2017.07.30 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg] Érdemes volt ellátogatni ide, a fagyi is isteni volt! Köszönöm a rejtést!

IMG_20170730_174924IMG_20170730_174931
IMG_20170730_181103IMG_20170730_181117
IMG_20170730_181130 
Fixis 2017.07.18 14:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Bringatúra célállomása. Köszi!

zsoccanius 2017.07.16 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsizsi60 2017.07.09 08:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Albatrosz947 2017.07.04 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Bringatúra keretében Kiskunhalasról sikerült. A homok az erdőben a tó körül megfogott.
Köszönöm a lehetőséget.

20170704_130617 
nimka 2017.05.31 12:35 - Megtaláltam
még a múlt században voltam itt egy táboron. a tábort megtaláltam, de úgy egyébként nem sok dolog volt ismerős [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

V_Gabor 2017.05.20 12:49 - MegtaláltamKöszönöm!
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

denho 2017.04.14 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

padler 2017.04.08 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.87
A fagylalt ára 200 Ft, a cukrászdában nagy volt a választék és a forgalom. A tavat majdnem körbekerültük.

padler + efemm

EmesESE 2017.03.25 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2017.02.26 11:26 - Megtaláltam
TFTC!
Kétnapos tavaszváró csavargás Kiskunság változatos tájain.
A nap legédesebb találata:) a cukrászda kihagyhatatlan, néhány éve már kóstoltam itt a sütiket.
Kocsival inkább a Gerbera utcán érdemes lekanyarodni.

gcvadk-IMG_6894 
Lopakodó 2017.02.05 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Köszönöm a lehetőséget!

csipet_csapat 2016.12.09 13:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Takiékkal. Jót sétáltunk a belvárosban. A cukrászdát az első pontnál ki ne hagyjátok! A franciakrémes pl örök emlék marad;)
Köszönjük a rejtést.

IMG_0200IMG_0204
IMG_20161209_130324IMG_0211
IMG_20161209_134445_BURST001_COVER 
takacsimre 2016.12.09 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.14
Csipet_csapattal. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

Szilágyiék 2016.11.24 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Köszönjük a rejtést!
A cukrászda valóban megérdemel minden elismerést, három gombóc fagyival degeszre ettem magam, és az árak sincsenek elszállva!

A cuki egyik feleLaja is vitézül küzdött a franciakrémessel
TanEra 2016.10.29 19:56 - Megtaláltam
Megtaláltam! Tetszett a tanösvény, látni az egész tavat!

TD Adventure 2016.09.03 22:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.66
Nagyon tetszett a kilátó, igaz hogy este sötétben találtuk meg. Így különösen vadregényes volt. Papucsban, majdnem lemerülő telefonnal világítva volt sportértéke a szinte függőleges lépcsőfokoknak. Sajnos a fagyizó is zárva volt, de legközelebb biztos kipróbáljuk. Egy kis fürdés a tóban így a szeptember eleji kánikulában nagyon jólesett.

Katica csapat 2016.08.29 18:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Régebben is kerestem volna de vártam a valódi ládát. Erre vezetett az utam és megkerestem V-ként.

hnorby73 2016.08.27 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Horváth Család [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

remekkelek 2016.08.27 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pisznice 2016.08.18 10:50 - Megtaláltam
Ezerszer jártunk már erre de soha nem volt elég időnk mindkét pontot begyűjteni. Most fagyizás helyett inkább kimentünk a kilátóhoz és pótoltuk az elmaradást. A kilátóból látszódik igazán, hogy milyen nagy is ez a tó.

Angyalfiak 2016.07.24 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ásványvadász 2016.07.13 19:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Maszat1 2016.07.09 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csbagi 2016.06.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.11
6 napos alföldi túra, 100 km gyaloglás, 24 találat.
Úgy terveztem, biciklit bérlek, aztán a netről kiválasztott helyen sajnálattal közölték, hogy a múlt héten elvitték az összes biciklit. Így maradt a gyaloglás, 11 km oda-vissza. Viszont nem kell megkerülni a tavat északról, hanem a déli oldalon elhaladva, valahol a N46 36.946 E19 24.171 pont környékén (akkor nem néztem meg a koo-t, csak most a térképen) balra fordulva hamarosan kezdődik a tanösvény, ami a kilátóhoz visz.
Kilátó után strandolás, 1. pont, fagyizás. A vadkerti fagyisnak még Zalaegerszegen is híre van, de azért ekkora választékra nem számítottam!

-2-3
-4-5
-6-1
-7-2
-3-1
Emese62 2016.06.23 07:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.64
Fejér megyei kerékpáros körtúránk után hazafelé! A cuki még zárva volt!

IMG_1325IMG_1326
IMG_1329IMG_1319
Reggel 2016.06.19 13:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.12
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a "rejtést"!

Anita, Reggel

Nita125 2016.06.05 15:58 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bortel 2016.05.28 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2016.05.28 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Postás tájfutóverseny volt Szabadszálláson. A nappali és az éjszakai verseny között ládavadászatot tartottunk bortel kollégámmal. :)

GAMANO 2016.05.08 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2016.04.05 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.30
Köszönet a rejtésért!

Reni Misi 2016.03.27 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönyük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ivigeo 2016.03.14 14:20 - Megtaláltam
Köszönjük.

GCVADK 
GyZsTeam 2016.03.12 14:30 - Megtaláltam
Miután az első pont melletti cukrászdában tele zabáltuk magunkat, (amit persze nem kellett volna, elég lett volna csipegetni is) ki ballagtunk a kilátóhoz. Köszönjük!

DSC_0622_tnDSC_0627_tn
DSC_0631_tnDSC_0639_tn
DSC_0665_tnDSC_0670_tn
DSC_0675_tnDSC_0681_tn
geocat&geodog❤ 2016.02.27 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Köszi a rejtést! Isteni finom a fagyi!!!!!

Csillamponika 2016.02.21 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Unokahugaimmal jo délutáni program volt! Koszi, megtaláltuk!

imageimage
Maxhaine 2016.01.03 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! Viki&Max [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fercsipeter 2016.01.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.56
Meg van!

kincs92 2015.12.31 09:30 - Megtaláltam
Szeged felé tartva kerestük fel a ládát, utána pedig a cukrászdát. Olyan finom fagyit ettünk, hogy hazafelé tartva is muszáj volt beugranunk :)

Köszönjük a lehetőséget,
Kincső & Csabi, Petra és Laci

Petra&Laci 2015.12.31 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2015.12.13 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.86
Köszi szépen a lehetőséget.

bazsogeleba 2015.12.06 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2015.11.01 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2015.11.01 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

stimi 2015.10.17 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget, megleltük! :)
A 3 ügyes ugrifüles

yepp 2015.10.04 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.18
Köszönöm a rejtést!

Reaper 2015.10.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Köszönöm a rejtést! Lehetne hagyományos a végén.

Radián 2015.09.13 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
A közelgő szürkület miatt először a tópartot látogattuk meg. Nem is gondoltuk, hogy a tó ilyen nagy. A remek kilátó tetején rögtön piknikeztünk is egyet. :) Cukrászdához már ismerősként érkeztünk, hiszen nemegyszer megfordultunk már erre. Meglepetésünkre a szobornak hűlt helye volt/van. Jelszó nélküli megtalálás helyett azonban egy kis utánaolvasással tovább szaporítva a már ládaleírásban is szereplő ismereteket úgymond net-kesseltünk. :|
Köszönjük a rejtést! :)

Kilátás a tóraSzobor hűlt helye
Balaci 2015.09.06 10:15 - Megtaláltam
Közös találat Borsóval, kösz a rejtést. Balaci

lelcache 2015.09.05 20:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

nemo003 2015.08.30 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2015.08.30 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Végre, úgy 10 év után újra eljutottunk ide, még mindig nagyon finom a süti és a fagyi. A tó környezete is tetszett, kösz a rejtést.

DMate02 2015.08.23 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi a rejtést!

DFanni 2015.08.23 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Sikeresen megtaláltam, köszi a rejtést!

DSzilvi 2015.08.23 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönöm a rejtést!

Frankie Family 2015.08.16 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük az újabb családi élményt! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dani00 2015.08.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Köszi!

Gabcsi 2015.07.27 15:59 - Megtaláltam
Nehéz volt választani a fagyik közül.

macikupac 2015.07.27 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 4.41
Kiskunsági nyaralás 3.

A mai időben élményt jelentett az a kis szünet, miközben a multi pontjainál jártunk. Elsőnek a tónál jártunk, ahol autóval gyakorlatilag 300 méterre megközelíthető a kilátó. Ennek ellenér jóval többet gyalogoltam érte. A tóparton vezet egy - nagyon hitvány módon festett - tanösvény jelzés, mely mentén informatív táblák állnak. Nem is akármilyenek, mert Braille-írással is olvashatóak a lényegi dolgok. A kilátó remek hely! Nem tudom elhinni, hogy ide az erdőbe nem lehet elrejteni egy ládát. Biztosan akadna egy megfelelő rejtek, csak szándék kellene hozzá. Visszatérve a városkába - amíg a család vásárolt - én körbeszaladtam a központként is felfogható körforgalom körül. A cukrászda tényleg lenyűgöző hely. Nem csak a választék bőséges és minden igényt kielégítő, hanem maga az épület beltere is szépséges. Kár, hogy a rejtések olyanok, amilyenek. Bibis medvénk járt itt velünk.

 
Nargoth 2015.07.23 18:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
A cukrászda tervben volt mindenképpen, de a kilátó pontnak is nagyon örültünk, szép, ládaérdemes hely. Pont ezért lenne jó tényleg egy láda, nem ez a számolgatás....
----
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2015.07.23 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2015.07.13 14:15 - Megtaláltam
Megvan.

Csizmások 2015.06.21 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Palog 2015.06.21 14:23 - Megtaláltam
A vadkerti fagyi a legjobb! Köszönjük!

kakukKata 2015.06.13 16:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Fürdés a strandon, fagyi a városban :-) 200 Ft/gombóc az aktuális ár, de finom!

b.bea78 2015.06.07 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nóri269 2015.05.24 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2015.05.17 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 4.25
"a multi átmenetileg virtuálisként üzemel."
2010 óta? Szomorú. :-(

A fagyizó egy magamfajtának extatikus élmény. Már álmaimban sem tudok klasszabbat elképzelni. Érkezéskor mindjárt 3 gombóccal alapoztam, majd 71 km bringázás után nem esett nehezemre levezetéként még 6 gombócot elfogyasztani - és jól bevásárolni sütikből, hogy az otthoniaknak is jusson valami. A hely szuper, a kiszolgálás viszont nem valami kedves.

A várostól meglehetősen távol eső Vadkerti-tó, a hozzá vezető ösvény, a kilátó tetszett. Szerintem ez önmagában egy ládát, igazi (!) ládát érdemlő hely. A belvárosnak pedig jó lenne egy másik, nem ilyen leolvasósdi, hanem olyan, ami még keresésélményt is nyújt - mert ez egy ládakeresgélős játék.
A ládaoldalon az adatok elavultak, 2011 óta nem frissültek. :-(

alucifer 2015.05.11 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


 
wodorka 2015.05.10 00:00 - Megtaláltam
Tesómmal és Nikivel egy jót fagyiztunk, majd számoltuk a lépcsőket.

 
kispeter12 2015.05.03 14:45 - Megtaláltam
Köszönöm!

Bubuka 2015.05.02 10:50 - Megtaláltam
A vasutasok tavaszi csillagtúráján.

 
Zergi 2015.05.02 10:41 - Megtaláltam
Fogtam!

 
zalajaro 2015.05.02 10:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.33
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Attibati 2015.04.04 06:55 - Megtaláltam
153 kilométer tekerés a Soltvadkert - Hajós - Jánoshalma - Kiskunhalas - Soltvadkert útvonalon a májusi Balaton- kerülésre történő felkészülés jegyében.
Fantasztikus az első pont mellett levő cukrászda, a kör végén egy sütivel megjutalmaztam magam.

A 7 Mestervadász 2015.04.01 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.32
Szép hely.

Köszi!

Tagesz 2015.03.22 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

QuadKan 2015.03.21 14:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Megtaláltam

Kecso79 2015.02.20 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.79
Köszönöm a lehetőséget.
Kecsó79

Feri0705 2015.02.13 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam

 
vighv 2014.12.27 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.51
Köszi!

cosinus0 2014.12.14 13:00 - Megtaláltam
Megvan. A kilátó környéke elég elhagyatott most. Koszi a rejtést.

radír89 2014.11.28 00:00 - Megtaláltam
mindig csak fagyizni álltunk meg itt... eddig :)

urbanj 2014.11.17 14:00 - Megtaláltam
Tetszett a tó környéke. Köszönjük a rejtést

Liberty 2014.11.04 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
6/6. Pest-Bács m-i ládatúra Gyrossal.

Szép, rendezett Soltvadkert főtere, nagyon kedves város. A cukrászdát ti sem hagyjátok ki, fantasztikus a kínálat és finom:) A kilátóból nagyon szép volt a tavon csillogó naplemente, a fák vörös fényben pompáztak. Köszönöm a rejtést és a város bemutatását.

Soltvadkert címere
Attilacska 2014.10.26 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

kupec 2014.10.11 15:39 - Megtaláltam
Klassz a tó.

jspanyik 2014.09.11 10:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Ásotthalom felé 2/16.

Rövid séta a városban, majd kicsit hosszabb séta a kihalt tóparton.

Köszönöm a lehetőséget!

ny.mate 2014.08.24 03:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Shootzu 2014.08.02 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Meglett, köszi. :o)

Révai család 2014.07.14 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Fürdés után kerestük meg a kilátót, a nap végén pedig fagyiztunk egy jót.
Köszönjük a rejtést!

 
Szabó família 2014.06.22 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

A cukrászda tényleg nem mindennapi!

BeBa 2014.06.22 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.41
Megtaláltuk, a fagylaltozás nem maradt ki...

fuzbal 2014.06.09 13:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cumi75 2014.06.04 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Szép környezet, tuti a fagyizó. Láda nélkül kihagytam volna. Köszi a rejtést.

Hey-ho 2014.06.03 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

EUKE999 2014.06.01 16:46 - Megtaláltam
Köszi!

Mackka 2014.05.24 17:11 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

SirLes 2014.05.18 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vittorio 2014.05.10 19:34 - Megtaláltam
Fagyi után ejtettük útba a tavat. Tetszett a bölömbikák kürtölése.

Evetke 2014.05.02 13:45 - Megtaláltam
[iwc] Stílszerűen érkeztem. :) A hely szelleme nekem valahogy olyan... elkezdtem a Red Hands-t próbálgatni (cseppet sem némán. Köszi, powerfanatics.com :D ).

marsoka 2014.04.28 18:00 - Megtaláltam
Megvan.

regizoz 2014.04.13 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pupakpok 2014.04.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
.

leptoszom 2014.04.04 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hecsa 2014.03.30 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Kiskunhalasi ládázásból hazafelé megálltunk fagyizni egyet! Nameg persze ládázni! :)

Panoráma a kilátóból... 
kobcikrajci 2014.03.22 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.23
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Baja-Soltvadkert bicajtúra. A délelőtt már estébe fordult mire ideértem, de a város így is megmutatta szépen rendezett, igen ízlésesen kialakított arcát. A főtéri cukrászdánál nagyon sokan korzóztak, vásároltak. Ráadásul Kecelről tökéletes simaságú, széles, új kerékpárúton fejezhettem be a túrát.

Balazs91 2014.03.22 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az első közös ládánk a párommal :)

Demente és Nicol 2014.03.08 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.38
Jó időnk volt.

CsipiX 2014.03.02 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.45
Kaskantyúi tájfutás utáni 2. láda Rituval :) A vadkerti fagylaltot (vagy süteményt) mindig kipróbáljuk - most volt az első alkalom, hogy láda miatt jöttünk! A tó és a táj még így télutón is nagyon szép, a kilátóban sose jártunk még. Köszönjük, hogy megmutattad!

jeti-matterhorn 2014.03.01 12:11 - Egyéb
Megtaláltuk

Kirándulás keretében Félegyházáról.

Batthyány Általános Iskola, Pálmonostora,Petőfiszállás, Bugac

Bense Zoltán

jeti-matterhorn

andi26 2014.03.01 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Ez volt az első geoláda megkeresésem és nagyon jó volt.
Köszönjük a rejtést ..!

t-peter 2014.03.01 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
A Kiskunfélegyházi Tankerület tanulóival 15 km-es túra alatt gyűjtöttük be ezt a ládát. Köszönjük a rejtést!

reika 2014.03.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltuk.:)

dorjan család 2014.01.12 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Köszönjük :)

picuresnagyur 2014.01.08 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
köszi

fatibi1 2014.01.04 11:20 - Megtaláltam
Köszi.

bubu&vahur 2013.12.06 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést. :-)

szamosszamoca 2013.11.07 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Útban haza felé, egy kis kitérő a ládáért. Tetszett a tó és környéke.

Párduc50 2013.10.12 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Hát ez kellemes volt (bár hát-tal nem kezdünk mondatot) Kár, hogy az első pont volt a cukrászda! Így alig tudtuk magunkat rávenni a folytatásra.
A kilátón vitatkozni lehet a lépcsők számával, de két megoldás közül az egyik úgyis bejön!
A sok földút viszont Kiskőrös felé továbbmenve kellemetlen volt autóval. Már sejtem mire gondolt Nettykaaa hozzászólásában!

Köszönjük szépen a rejtést!

kópé1993 2013.09.28 16:46 - Megtaláltam
Megvan köszi a rejtést!

Marzipan 2013.08.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Szép a hely, kár hogy láda nem lett elhelyezve

Jevica és Gyuszi 2013.08.30 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

nettykaaa 2013.08.27 21:45 - Megtaláltam
Egy polgárőr segítségével sikerült kitalálnunk az éjszakából! Halálos kitérő 25. rész :)

Feri, Netti, Ákos

magyar65 2013.08.24 17:50 - Megtaláltam
Köszönjük!

Scorpius 2013.08.20 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Fantasztikus fagylalttal kezdtünk. A tó és környéke nagyon pazar.

barchetta13 2013.08.14 00:00 - Megtaláltam
Körbebringáztuk a tavat, nagyon szép a környék!!!
Köszi a rejtést!

Pibo 2013.08.13 00:00 - Megtaláltam
Köszi....

gizike 2013.08.10 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Fagyiztunk is,nagyon finom volt.
Köszi a rejtést.

tau 0470 2013.08.10 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Fagylaltozás után felüdülve kerestük fel a pontokat. Köszönettel.

FagylaltozóKilátó.
szattilasz 2013.08.09 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Köszi a rejtést. A fagyi még mindig nagyon a finom :)

viragtapso 2013.08.02 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, Köszi a lehetőséget.
(Fagyi is volt ;-) )

fille.de.l.est 2013.08.02 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Ani és párja :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

mvfbc 2013.07.21 18:20 - Megtaláltam
OK

heidrich 2013.07.17 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28c] [wapon beküldött szöveg]

Géza1 2013.07.13 12:30 - Megtaláltam
Köszönöm,élmény volt:)

szollosi73 2013.07.11 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Megvan!
Sose jártam még Soltvadkerten, de most Szegedről hazafelé tettem egy kis kitérőt, hogy a multi pontjait megkeresem.
Az első pontnál kezdtem, könnyű találat volt, sokan voltak a környéken, népszerű a fagyizó! Én nem annyira vagyok oda a fagyiért, így tovább is autóztam a második ponthoz.
A leírást nem olvastam el, így meg is lepődtem mennyi nyaraló, tábor van a tó partján, jól ki van építve. Körbenéztem a kilátóból, felírtam a második jelszórészletet, és robogtam is tovább.
Köszi a rejtést!

 
Kyogabor 2013.07.07 19:10 - Megtaláltam
Köszi! Megvan!

Tiszaparti 2013.06.26 10:10 - Megtaláltam
Köszi!

gerilevi 2013.06.01 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Hollosics 2013.05.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük.
A tó klassz, de a fagyi és a sütik az ...

binklsz 2013.05.20 19:09 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm! :-) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Pure_NZ 2013.05.11 17:00 - Megtaláltam
Ok.

Pogánypeti 2013.04.22 16:15 - Megtaláltam
A tanösvénynek már csak pár métere áll víz alatt... :)

Ez a kis rész áll már csak víz alattA tóparti kilátó
Pilis50 2013.04.22 10:30 - Megtaláltam
A Fagyi nagyszerű ... :-)

... tudtam .. :-))
 
VKBITANG 2013.04.20 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

sereva 2013.03.29 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

lapkasajt 2013.02.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Egy éves évfordulónkon a párommal tökéletes kikapcsolódás volt ez a kis kirándulás. Körbejártuk az egész tavat. És a szobornál sütiztünk is. :)
(nem mellesleg ez volt első ládakeresésünk) B & J

kovarobi 2013.01.29 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönöm a "rejtést", remek kikapcsolódás volt így útközben. Megérte a kitérőt!

Arpad11 2012.12.09 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
A jelszó második része csak találgatással lett meg, ugyanis a gyerekeket a szobornál lévő épületből nem igazán akartak kijönni!. ---Minden fogyókúra holnap kezdődik!!!- /GARFILD/

Wanderer87 2012.11.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszi. Almás máktorta fagyi mekkora KIRÁLYSÁG. :)

BranDroid 2012.10.21 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Megoldva. A fagyi és az ország 2011 és 2012 évi tortája kipróbálva. Mindhárom szuper. Köszönjük a lehetőséget.

kilátó 
sztyopa13 a páratlan páros 2012.10.09 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Jót sétáltunk a tónál.A cukiban ettünk az év tortájából a szabolcsi almás mákos.Nekem a tavalyi kecskeméti barackos köles jobban ízlett!

ÁFÉSZ 2012.09.29 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.76
Nyári séta őszidőben természetesen fagyival.

zyg 2012.09.18 11:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

tabilevi 2012.08.24 00:30 - Megtaláltam
Kellemes éjszakai sétával jutottunk el a kilátóhoz. Megérte.

Bliccc 2012.08.20 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Sikerült!

B.Bazsi 2012.08.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Összerakva! :)

Pillangó csapat 2012.08.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Köszönjük, kellemes kiránduló nap volt.

sulyoked 2012.08.06 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Az év egyik legmelegebb (39˙C árnyékban) napján a ládakeresés eredménye. A fagyi jó volt. :-)

Judit és Béla 2012.08.02 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Megtaláltuk.

zakos153 2012.07.26 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, jó kis séta volt a tó körül!

SportMan 2012.07.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. A kilátó tetejéről valóban szép volt a kilátás.

 
Gy^2 2012.06.17 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
most már tudjuk, hogy ez is van:-)
köszönjük a rejtést, szép a tó

Ancsa & Taja 2012.06.14 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.76
Megtaláltuk!

Köszönjük!

Ancsa & Taja

lghost 2012.05.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
A kilátó és a fagyizó is megérdemli a ládát.
Köszi.

Burn 2012.05.28 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

benist 2012.05.10 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.19
2-1 sorrendben. Eléggé délután lett, mire Kiskörösröl a kellemesen laza homokos utakon eltekertem a kilátóhoz. Szép a tó és a kilátás is. A strand felöli murvás ösvényt követtem a város felé, majd megnéztem a szobrot. Sajnos a ritkán járó vonathoz sietnem kellett, így a város szépségeit csak futólag, a fagylaltot pedig sajnos teljesen ki kellett hagyjam.

zeus 2012.04.28 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
tetszett, köszönjük!

popperpeti 2012.04.15 16:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!!! [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

robotoga 2012.03.31 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést!

Meklicsalád 2012.03.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Bettikéékkel együtt sétáltuk végig a távot. Kellemes délután volt, köszönjük a rejtést!

Bettikéék 2012.03.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltuk :)
Bár, ismerjük a környéket, de tegnap délután mégis jólesett egy kis kirándulás, fagyizás.

Úszó stég a vadkerti tónálHíd a "Kwai" folyón :)
... A "vadember" érdekes termést szedCsatorna
Pomisa 2012.03.15 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Autós ámokfutás 16/16 (mai utolsó láda)
Hazafelé még ezt a ládát is begyűjtöttük. A tó naplementében nagyon tetszett.
Köszönjük a rejtést.

pozoli1 2012.01.07 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Megtaláltam.

MiMintTeam 2011.12.28 10:35 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

fattila 2011.12.27 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Megvan. Köszönet a rejtésért. Meglátogattuk a cukrászdát is, ami szerintem Magyarország egyik legjobb cukrászdája. Isteni, ahogy szervírozzák a süteményeket.

zramzam 2011.12.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Ahhoz, hogy évente legalább kétszer meglátogassuk ezt a fantasztikus cukrászdát, mindig kell valami komoly és alapos ok, mert azért Pestről és Debrecenből csak úgy ide nem ugrik le az ember nemdebár. De jó, hogy pont le kellett hozni Soltra a nagyihoz a kiskessert, mert akkor ládázással egybekötve végre beülhetünk a sáros-kommandós szerelésünkben egy tökéletes eleganciával megáldott cukrászdába. (Sose néztek még ki innen a kiránduló szerkónkban minket, sőt..) Aki még nem tette, az mindenképpen üljön le és egyen egy tortaszeletet - pl. György Királyt - és érezze magát egy kicsit a mennyekben. Ezért a karamell öntetért már érdemes elkárhozni kérem.
A tó környékén igen kellemes kinézetű rezidenciák vannak kisebb falu méretű telekekkel. Hm...
Köszönjük a rejtést. Csak tudnám legközelebb mi legyen azi indoka a Soltvadkerti látogatásunknak:)))

Atmosz&Zozmosz 2011.12.04 17:00 - Megtaláltam
Megvan :-)

Famágus 2011.11.15 15:40 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

oldfox 2011.11.05 13:00 - Megtaláltam
Munkaközbeni találat!

GSdriver 2011.10.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.08
Jellemzően autóra (esetleg kerékpárra) tervezett multi. Gyalogosan nem tudom hányan sétálták végig. Mivel a központból a kilátóig vezető út a legjobb szándékkal is jellegtelen, tartok tőle, hogy nem sokan. A tóra viszont szép kilátás nyílik a toronyból, kár kihagyni ezt a lehetőséget. A hely simán elbírba egy önálló hagyományos ládát, hisz kis túlzással végtelen a rejtésre alkalmas helyek száma. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

ha2 2011.10.16 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Tájfutóverseny után jól esett a finom
süti és a különleges fagyi.Utána kellett
a levezető séta a tóparton.

Puzzle Apartman Gyula 2011.10.15 13:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
Nagyon szép lett Soltvadkert. Az első pontnál ittunk egy kis doppibgot, sőt még egy békával is sikerült közvetlen kapcsolatba kerülnöm :)))
Köszönjük!

becko 2011.10.11 00:00 - Megtaláltam
megvan

"J&J" 2011.10.09 16:50 - Megtaláltam
BEAC biciklitúra: Cegléd- Kecskemét- Soltvadkert.
Amig kikerekeztünk a kilátóhoz, a többiek sütiztek a cukrászdában. A szél szembefújt, meg egy kis esöt is kaptunk, és a bringa meg jó sok sarat szedett fel. Na, meg emiatt kishiján lekéstük a vonatot, mert alig találtuk meg a nagy sietségben a vasutállomást.
Ennyit mindenképpen megért :)).
Kösz a rejtést:)

pajika 2011.10.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
megvan

Tisztisz és Csabi 2011.09.25 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.79
Isteni a fagyi!

tuncuske 2011.09.18 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Sajnos vizibiciklizni már szezon végeztével nem tudtunk, de nagyon szép a környék.

LionDaddy 2011.09.14 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.85
A mai munka végeztével még elindultunk egy-két közeli ládát becserkészni. Ez lett az 5/5. találatunk atipapával.
A tó és a kilátó része sokkal jobban tetszett, szerintem önálló rejtést, valódi ládát érdemelne a hely. Nyugalmas és nagyon kellemes hely a sétaút a tóparton, a stégről pedig halakat és madarakat is láthattam, szerencsém volt.

Köszi a rejtést !

Kollégám a kilátóban
atipapa 2011.09.14 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.97
köszi

Kata&Sanyi 2011.09.14 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Szeptember közepén csodálatos időben!

 
Ruttkay 2011.08.22 19:35 - Megtaláltam
KX!

ZsaniPeti 2011.07.30 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 1.00
Egy kellemes séta és egy finom fagylalt kíséretében teljesítettük.

szelt 2011.07.28 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
ok

Crox 2011.07.24 19:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
jeti-matterhorn, Ági, Marci, Crox

Napszel 2011.07.19 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Szerettem volna meghívni barátnőmet ebbe a híres cukrázdába és én is kíváncsi voltam rá így egy budapesti munkanap után egy kellemes vadkerti délutánt töltöttünk itt.

Tó 
koszog 2011.07.10 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Megleltem, köszi. :)

EvaM 2011.07.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megvan

t.Laco 2011.07.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
megvan köszi.

nmárti 2011.07.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Útközben:) Köszi a rejtést!

Fecaxxx 2011.06.26 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 1.90
Megtaláltuk!!! Nagyon finom a fagyi,de ezt már tudtuk! :)
A kilátót is könnyen megtaláltuk egy kis tókerüléssel!
FEMOLI

ludens 2011.06.24 17:00 - Megtaláltam
Nagyszerű hely. Először vízről próbáltuk támadni a kilátót, de az a rendőrségi vízibiciklinek sem adta meg magát. Így aztán sétálva leltük meg. Unokám (sem) értette, hogy gps-el ládázunk, és mégsincs doboz.
Pedig lehetne!

Szabó Család 2011.06.20 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
A cukrászdát is meglátogattuk, finomság aztán van, a kilátótól jó a rálátás a tóra. Sokféle madarat láttunk. Köszönjük.

Access Denied 2011.06.10 10:50 - Megtaláltam
Szegedi hétvége, utazás közben kis ládavadászat. 13/1.

A fagyit ugyan kihagytam, de gyönyörködtem a belváros szépségében. A Büdös-tó környezete nagyon szép, most készül a tanösvény sétaútja. A kilátó is remek építmény.
Jó kis multi, örülök hogy ellátogathattam általa ide.

Köszi az invitálást!

Büdös-tavi kilátóKözönséges rence
BrekikHúsevő szépség
kectam 2011.06.02 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Amikor a téren leparkoltam, pont akkor nyitott a cukrászda, ha nem is fagyit, de egy kávét megittam azért ott. A szobor hamar meglett, a jelszó is. A kis tó nagyon szép, látszik, hogy a környezete gondozva van, szemetet nem is láttam sehol. A kilátóról szép látvány tárul elénk. Sok gólyát láttam, gondolom a reggelijüket gyűjtögették.
Köszönöm a rejtést.

mala 2011.05.14 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.11
Bugacról hazafelé.
Először a másik parton találtuk magunkat, de azután meglett a torony. A másik pont volt a nehezebb. Mármint kiválasztani a fagyit. Erre sokszor jártunk és mindig megálltunk, de a tónál most jártunk először. Köszi a rejtést. (A tónál akár lehetne láda is)

A tó egy kis lakója
szuszmic 2011.05.12 02:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Megvan, a fagyi -mint mindig- remek volt !!

tgb 2011.05.06 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Megvan! Vadkerti fagyizással egybekötött ládavadászat.
Nem véletlenül országos hírű az a cukrászda...

KJ & GM 2011.04.26 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

 
Hocsa 2011.04.17 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Útközben hazafele, 8/6. A fagyit nem lehetett kihagyni, ráadásul nagyon jól is esett a kellemes tavaszi melegben. A tó környéke nagyon szép, rendezett, jó volt itt járni. Köszönöm!

yano6ard 2011.04.04 16:40 - Megtaláltam
Szép idő, szép kilátás és kihagyhatatlan fagyizás!

Kár, hogy a kilátóhoz vezető, frissen készült sétautat a horgászok személykocsival, furgonnal járják, 30 centis vájatokat vágva mellé. Nincs feltüntetve, hogy gyalogút, de talán anélkül is észrevehető lenne, hogy az 1,2m széles, szegélyezett kavicsút nem autóforgalomhoz készült. :-(

szeryo 2011.04.03 20:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Érdemes megnézni !!!

Tcm 2011.03.15 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

Norbi-79 2011.03.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.32
Kellemes délutánt töltöttünk el a párommal. Az út nem volt túl száraz, kis kerülővel lehetett csak oda jutni. Tényleg egy délután volt! :)

Maclura 2011.02.04 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.36
Ez a hely nyáron lehet igazán hangulatos.
Talán egyszer eljövök strandolni is.
Köszönet a rejtésért.

parrish 2011.01.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Megtaláltuk.

 
L-200 2011.01.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Megvan.

 
Péter60 2010.12.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.29
Nagyon jó weblap, még ilyen zord időben is hangulatos központ, prémium kilátó, hogy miért kell számolgatni a fokokat, mikor lenne rejtek bőven egy igazi ládának, én nem értem...

farkincza74 2010.11.14 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltuk vagy nem ?!

Szép kora őszi időben jót sétáltunk a környéken!
Köszi a rejtést és az elfogadást! (képek az email címeden)

[Jóváhagyta: NitiZoli, 2010.11.15 21:15]

Goldenbay 2010.10.16 18:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Nagyon jó volt újra ide eljönni. A 90-es években 5X is voltam itt táborban. Az egyik barátomnak már volt mobilja 98-ban és arra a dombra jártunk ki beszélni, ahol a láda volt (most kétpontos multi), mert csak ott volt akkoriban térerő :-)
A táborban egy kedves gondnokkal találkoztunk, aki szívesen körbevezetett minket a táborban. Jó volt újra ott 12 év után, bár fura volt ilyen üresen. Mindig csak úgy láttam, hogy tele van, ahogy a strand is.
Ez a multi verzió is tetszik, különben nem mentünk volna át a tó túloldalára a kilátóhoz.

A tábor sportpályáinosztalgia
ősztábor
táborkilátás
kilátás 2strand
Nem fürödtek sokanA csend fényképen
Cloudwalker 2010.10.09 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
A fagyiért és a helyért is még biztos vissza fogunk ide jönni. Nagyon jó kis sétát tettünk a kilátónál. Köszönjük a rejtést.

Bóta család 2010.09.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.27
Megtaláltuk! Köszönjük.

molka 2010.08.21 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Barátaink esküvője után magassarkúban, és szoknyában, vicces volt! A fagyi pedig finom a cukrászdában! Köszi!

 
Kaputyin 2010.08.08 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszi a rejtést!

Petán 2010.08.06 00:00 - Megtaláltam
O.K. Meglett...
Úgy-ahogy...

racz.tibi 2010.07.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Megvan! Köszi a rejtést!

icecroft 2010.07.12 16:50 - Megtaláltam
A szúnyogokat leszámítva tetszett.

szipeti 2010.07.11 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.93
ok

peterpan 2010.06.12 16:35 - Megtaláltam
Autóval, bicón és gyalog nekimentem a homoknak, UV sugaraknak, hőségnek és a szúnyogoknak.

Rede99 2010.06.06 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Nem volt egyszerű megközelíteni a ládát, de végül csak összejött. A fagyi kárpótolta a szenvedést és a sok szúnyogcsípést!

VP 2010.05.08 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.31
Fagyiztam. A szobor nem dobott fel.
Tájfutó éjszakai országos bajnokság Ruzsán. Előtte és utána ládázás a Duna-Tisza-köze déli részén. Hatalmas fű és gaz, rengeteg szúnyog, az esők miatt vizes minden. Sok helyre csak gumicsizmával lehetett bemenni. Sajnos a fényképezőgépet otthonfelejtettem.

csg69 2010.05.02 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.84
Megvan :)

Skalp 2010.05.02 19:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.10
Finom fagyit ettem a szobornál.

miky 2010.05.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.41
Megtaláltuk. Szúnyogriasztó erősen ajánlott!

Dr.Lada 2010.04.29 21:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
19izsi73-al hallottuk itt a mezőgazdasági munkák ideje, így gondoltuk besegítünk kicsit az alföldön, ezért lementünk és arattunk. :-)
Eme ládika is ennek esett áldozatául. :-)

19izsi73 2010.04.29 21:12 - Megtaláltam
Az Ismerjük meg hazánkat!" program keretében most a Duna-Tisza köze volt soron.
Az igen élénk tevékenységet űző horgászok bámulatára, mi a fejlámpa bekapcsolása után az erdő felé vettük az irányt; remélem nem gondoltak rosszra...

.Vándor. 2010.04.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Én azért más szint választottam volna zacsi ügyben.

Zsu. 2010.04.24 14:09 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2010.04.24 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.39
Szombat délutáni ládázgatás Zsuval Bács-megyében. A hétvégét szüleinknél töltöttük, Kecskeméten és nagyon régen portyáztunk már szűkebb értelembe vett hazánkban. Most végre csodálatos időjárás és komoly elhatározás eredményeképpen összejött :)
Elsőként Vadkertre jöttünk át. A ládára startoltunk, mely könnyen meglett a tó partján. Azután természetesen a fagyizó következett. Évtizedek óta ismerem ezt a fagyizót és azóta is az ország egyik legjobbjának tartom (mind fagyi, mind sütemény tekintetében). Ma sem csalódtam, sőt megerősödtem korábbi hitemben. Kösz a rejtést!

Mikulás

nogacsalad 2010.04.22 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.14
Végre egy újabb tó!
Szó mi szó, nem vagyok egy nagy tófan, ezért nekem nem is jött be igazán. A parton elvadult horgászcsapat ügyködött. Kb. másfél milliós felszerelés, terepjáró, nyitott ajtón bömbölő igénytelen zeneféleség, sör cigi, a többit meg nem láttam.
Legalább jól megreggeliztem a parton. Utána illaberek-lábamkerek usgyi tovább kalandozni.
Ajándékot nem cseréltem.
Köszi a lehetőséget!

Adri&Peti 2010.04.17 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
A tó nagyon tetszett, a cukrászdában nagyon fincsi fagyit ettünk. Köszönjük a rejtést! :)

kaledit 2010.04.10 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Petőfi 40 TT után hazafelé megkeresett láda. Régen voltam kint a tónál, de még mindig jó hely! Köszönet a rejtőknek!

jiimbo 2010.04.04 13:00 - Megtaláltam
Remek!

mucik 2010.03.21 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.59
Szép tavaszi időben. A tónál sokan pecáztak, persze a cukrászdában mi is vettünk fagyit:)
Mucik

hering 2010.03.15 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Családi séta a tóparton és közben a találat... :-)

The Incredibles 2010.03.14 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.20
Megtaláltuk, könnyed vasárnap délutáni séta után.

maczy 2010.02.19 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
J.Sanyi barátommal meglátogattuk a tavat.
Egyszer már horgásztam itt, a cukrászda
pedig ugyebár messzeföldön hírös!
Köszönjük a rejtést!

Sanyi
most nem ülnék bele szívesen
Kakukkos és Hajszál 2010.02.06 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Nagyon szép vidék, ráadásul hóesésben sikerült rátalálni erre a tóra, gyorsan építettünk is egy hóembert.
Évek óta járunk a cukrászdába, csak ajánlani tudjuk.
Ma ünnepeljük a 12. évfordulónkat, így beugrottunk az Öreg-tó étterembe, ami nagyon igényes és a kaja is szuper.

 
Mr Bean 2010.01.23 01:00 - Megtaláltam
Megvan!

*Vica* 2010.01.23 01:00 - Megtaláltam
Az idő és a fürdőruha hiányában most nem strandoltunk.

ficsorjeno 2010.01.17 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 1.95
GPS nélkül lehetetlen!

ficsordorina 2010.01.17 16:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.48
Meg van:) Nekem már könnyebb dolgom volt, a család már letaposta az utat:D

ficsor 2009.12.26 15:24 - Megtaláltam
Bazsóka sógorommal és Ficsorgabi öcsémmel és állandó társaimmal a gyerekekkel!

bazsoka 2009.12.26 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Kétszer futottunk neki, de ezért meglett.

ficsorgabi 2009.12.26 14:08 - Megtaláltam
GPS-el könnyebb.

gabrilla 2009.12.13 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Megtaláltuk.Még most is volt kullancs :(
A cukrászdát évek óta látogatjuk :):)

Vargapapamama 2009.11.28 11:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Zuhogó esőben

 
MaFe örs 2009.11.11 07:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Megvan

kriger 2009.11.01 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Köszönjük!

KutaToll 2009.10.24 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Felkutatva!
Szülinapi ládázás 3/8.

sinus90 2009.09.13 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Minden év szept. 2. hétvégéjén tartja a XI. ker Természetbarát Szövetség a túratalálkozóját, zömmel a Vadkerti tó közelében lévő kerületi üdülőtelepen. Amióta ládázom még nem voltam itt, korábban többször is. Innen járjuk be a környéket. Így természetesen ezt a ládát is útba ejtettük, igaz csak hazafelé menet. Szép időnk volt, még lehetett fürödni is. A cukrászdánál mindig tartunk egy kis pihenőt, lehet sütit hazavinni. Beszéljenek a képek.

Soltvadkert a szőlő és a bor városaIlyen házakban aludtunk
Az étteremben, vacsora előtt tombolákat veszünk.A tó körül mindenütt csónakok
Rálátás dombrólA strand
Szép boróka Klári telkén
Megkóstoltuk
Zolnai 2009.09.12 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megtaláltuk :)
Szép hely, a fagyi itt a legjobb a világon!!!
Köszi a rejtést!

ier 2009.09.05 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Nagyon szép tó. Az 1. pontnál senki se hagyja ki a fagyit és/vagy a sütit.

erbeo 2009.09.05 16:27 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a multi. Az első pontnál pedig valóban finom a fagyi .)

pokers 2009.08.16 15:47 - Megtaláltam
ok

DonRazzino 2009.08.15 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Köszönjük!

ozeki 2009.08.11 17:20 - Megtaláltam
Gyros Birthday party-ja után a sok kalóriát helyben vezettük le. Először mindjárt a cuki előtti szobornál fotóztunk, majd kitekertünk a tóhoz. Itt Berni vezetésével "hegyet" másztunk, majd le és ládakeresés. Kár, hogy a helyet a horgászok is látogatják, merőben más céllal.

Tomi_Bp 2009.08.11 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
8/3 Gyros B.Day

Drive-in

http://www.panoramio.com/photo/25661666


Bernix 2009.08.11 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
Megvan!

Gyros 2009.08.11 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Birthday cache 8/3

A cukrászdában kezdtünk. Itt már előre egy magából lángcsóvát kilövelő puncstorta várt! Eléggé kisértésbe ejtett :) Megettük jól, lefojtottuk 3 gombóc fagyival, majd lesétáltuk a multit. A dombhoz is majdnem elővettük a GCHUSV-nál használt alpintechnikát :))

CukrászdaFelügyelet mellett hagytam leégni :)
Fontos személy Soltvadkert életébenA "hegyről" :)
A vonulat :) 
kbk 2009.08.09 12:55 - Megtaláltam
Sokat változott a környék a régi táborozások óta.

Tototo 2009.08.09 12:55 - Megtaláltam
A fagyi tényleg kihagyhatatlan, a tó pedig tábori emlékeket ébreszt. Köszönjük!

robman 2009.08.03 21:02 - Megtaláltam
ok. Delutani strandolas utan, fagyizas kozben jott az otlet, hogy keressuk meg. este 9kor. Robman, Ildi es Fanny [wapon beküldött szöveg]

TS 2009.07.30 15:50 - Megtaláltam
Évekkel ezelőtt, amikor a gyerekek még kicsik voltak, párszor voltunk itt strandolni. Azóta sokat fejlődött a város. Elég sokat átutazunk rajta.

Marvin 2009.07.30 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
A láda remek helyen van, nagyon tetszett.

 
Kerticsorbi 2009.07.28 16:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Csorbako 2009.07.28 16:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.21
Kerticsorbival közösen találtuk meg.

Csapdoki 2009.07.26 18:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Nagyon jó hely ajánlom másnak is. Kösz.

dobosl 2009.07.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.74
A fagyi finom. A tó szép... A szúnyog, az meg szúnyog! - Szóval minden rendben volt. Csak a láda volt mélyebben, mint gondoltuk. :-(

osvathek 2009.07.20 10:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 1.90
A "parkoló" felől próbáltuk, de a domb felől sokkal jobban megközelíthető a láda.

Qszez & Angel 2009.07.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Köszi a rejtést!

Balázs80 2009.07.16 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Munka közben jártam erre, így levadásztam ezt a ládát is. A tó szép, a ládánál kicsit sok volt a szúnyog. Rengeteg horgász volt a tavon. A belváros is szép, bár már ismertem, mert sokat járok erre.

Park48-49-es emlékmű
LadikokKacsák a tavon
istvandsz 2009.07.11 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Megtaláltuk köszönjük. A fagyi ott mindig jó. A láda környékén rengeteg a szúnyog.

Martix 2009.07.10 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Második év, hogy Vadkerten kempingeztünk a tó mellett, de még sosem jártunk a láda környékén. Pedig klassz kis horgászparadicsom van arrafele. Tetszett! Köszönet a rejtésért.

D.Tóth 2009.07.09 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
Délutáni stardolás. Láda közeli parton voltunk. Hazafelé fagyiztunk. Igaz nem volt ismeretlen a tó.

totik 2009.07.05 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.99
Borfesztivál "másnapján".
(Viki, Geri) Krisz' TZ

izsolt 2009.07.05 10:05 - Megtaláltam
még mindig istenkirály a fagyi!!!

Szaffi 2009.07.05 00:00 - Megtaláltam
nagyon tetszett

lakkanto 2009.06.21 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Gyerekkoromban sokat táboroztam itt, csupa ismerős helyszínt látogattam meg. köszi a rejtést

Miksoka 2009.06.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Megtaláltam. Egy szülinapi partira érkeztem a környékre, már ismertem a tavat, nagyon szép kiépített hely. Jó lenne ha a hátsó bejáratnál is csak 18 óráig szednének belépőt úgy mint a főbejáraton. Ízléstelen ez a kis mellékes!

laci75 2009.06.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.64
MEGTALÁLTUK!

gezuci 2009.06.03 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Meglett.

 
Elf 2009.05.16 18:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
A környezet nem volt ismeretlen, hiszen a tónál van nyaralónk.
Most a motorostalálkozó alkalmából töltöttük itt a hétvégét CsabaTaxiékkal.

Csabataxi 2009.05.16 18:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Elf barátom meghívására érkeztünk Soltvadkertre, a motorostalálkozóra. Az esti bulizás előtt kicsit ládáztunk (GCROEX,GCHAPI,GCKFT,GCHACS,GCKSOS)ez volt a nap utolsó ládája. Nagyon tetszett!
Köszi,a rejtést!

A bizonyíték. 
ballasz 2009.05.09 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.53
Nagyon szuper helyekre vitt ez a láda. A cukrászda minden képzeletet felülmúl, a strandot nyáron jobb lett volna felkeresnünk! :)

TücsiTeam 2009.05.07 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Nagy örömmel kerestük ezt a ládát. Gyermekkorom "Balatonja". Kiskőrösi lévén biciklivel kerekeztünk át nap mint nap télen és nyáron.

ordogm 2009.04.24 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Már egyszer régen buliztam itt egy nagyot, de most csak kirándulni jöttünk.
Szerintem hangulatos hely!
Köszönjük: Ági, Máté

A megtalálóMi
Növényzet 
blondey 2009.04.18 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.15
A letöltött GPX pont a láda kordinátáit nem tartalmazta, de ezt megoldottam - begépeltem. Ezen kívül minden rendben volt, nagyon szép környezet.

Jutka 2009.04.17 10:50 - Megtaláltam
ok

Topolya 2009.04.17 10:50 - Megtaláltam
Most még kellően nyugis a tó környéke, csak néhány ádáz horgász volt rajtunk kivül!

Pagger 2009.04.12 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk nagy nehezen.:) Mindenütt kerestük csak a legkönnyebb helyen nem...:)

Ane 2009.04.12 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Bugac után tértünk ide át. A cukrászdánál is sokan voltak, a tó körül is sokan pecáztak ma. Kellemes délután volt.

zsomboradam 2009.04.09 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
mellette van egy jó magas domb amiről le lehet gurulni bicóval.
Jó hely

penzesabel 2009.04.09 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
=)

szbarna 2009.03.29 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.18
Útban Kecskemét felé. Szép a tó, a parton rengeteg a horgász.
Köszönjük a rejtést!

szadi&agi 2009.03.21 18:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.48
Magyarország legjobb cukrászdája!:) A tó is tetszett, sok horgász volt. Kösz a rejtést!

Cerberus 2009.03.21 11:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Megtaláltuk! A láda megtalálása után felmentünk a dombra is. A domb mellett egy csomó vélhetően engedéllyel nem rendelkező horgász tobzódott. Amikor megláttak bennünket papírral, tollal már rögtön fennhangon közölték, hogy "hé srácok, itt vannak az ellenőrök". Egyikőjük még el is akart minket ásni... Mi jót röhögtünk rajta, kicsit még rá is játszottunk. :)

JUDY05 2009.03.14 18:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

dyan 2009.02.28 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Ha Soltvadkert, akkor cukrászda, utolérhetetlen! A tó gyönyörű volt a naplementében, sok horgász készülődött már a pecázáshoz. A rejtek hamar meglett, kicsit közel mindenhez, de szerencsére nem volt aki leselkedett volna.

zsebeszter 2009.02.28 17:15 - Megtaláltam
Tavaszi Boróka tájfutó verseny után fogtuk. A pályán jól elkevertünk és a nap már igencsak türelmetlenkedett...
Azért a cukit nem hagytuk ki (mint mindig most is hihhhetetlenülisteni volt - hogy a friss és ízletes gyümölcsöket honnan veszik...eper...télen!)
A jelszórészletek hamar meglettek, bár a ládát a leírás alapján az erdőben beljebb vártam és bevetettem magam a fák közé... közben Dyan megtalálta a ládát :)
Köszi a rejtést.

lufipróbarajt a borókába
tó 
molirobi 2009.02.22 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Megtaláltuk!
Az ide vezető út,(ami persze csak földút lehet),egy jó kis kirándulásnak felelt meg!A láda koordinátái nagyon jók,az én "gipsy"-mmel 3méteres a pontosság. A dombtetőről jó a kilátás! Kár hogy valami szerencsétlen autóval akart feljutni a csúcsára (sikertelenül) és ezzel sikerült elrontani a szánkósok lejtőjét!
Régen jártunk már erre... Tetszett!
Köszönjük a rejtést!

 
vinko 2009.02.10 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Már többször jártam itt. Tetszett, köszi.

povyagi 2009.02.04 14:02 - Megtaláltam
Részletek Mathautól...

Mathau 2009.02.04 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.07
Az első pont nem rossz, a második nem egy nagy élmény. Megtaláltuk befiék elkóborolt tájolóját, cirka 3 hónap után már nagyon vágyott haza:)

 
new will 2008.12.28 19:45 - Megtaláltam
+

Kadorca 2008.12.28 00:00 - Nem találtam meg
Még New will néven.

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.09.12 22:29]

tszentendrei 2008.12.26 00:00 - Megtaláltam
Harmadszorra meglett, így is csak közösen!

gauszbalazs 2008.12.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
megvan

befi 2008.12.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.99
Hát ez azért érdekes volt. Már erősen sötétedett, mikor Vadkert határába értünk. De azért úgy gondoltuk, ez a láda még bevállalható sötétben is. ( Nem szoktunk se terepen, se városban sötétben kotorászni. ) Először így is a tavat látogattuk meg. Leparkoltunk a szélén közel a 'szánkódombhoz', majd irány egy elemlámpával a fák közé. Minket ugye nem vezérelnek az égi jelek, így hát módszeres kutatásba kezdtünk. Rövidesen észrevettük, hogy autó jön a parton, majd megáll az autónk közelében, majd kisvártatva keresőlámpával a nádast, a bokrokat pásztázza. Mi meg lapítottunk a bokorban - pont akkor találtuk meg a dobozt. Aztán a kutató (talán halőr) odébbállt, gyorsan logoltunk, és iszikiri kifelé.
A másik pont mellett, a cukrászdában két szép süteménnyel nyeltük le az izgalmakat. Nem való már nekünk ilyen korban az orvládázás :) [gps nélkül]

Ha esetleg az utánunk jövő megtaláló egy elkóborolt tájolót találna a láda, vagy a szánkódomb környékén, azt szivesen visszafogadnánk. Valószínű ott tettük a zsebünk mellé, vagy esett ki abból.

Bugár-orienteering 2008.11.22 15:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.64
A tél első napján inkább süteményeztünk és a tóban sem fürödtünk. A horgászok elég furcsán néztek utánunk, hogy hova megyünk arra. A dombról nagyon jó kilátás van.

autogaz 2008.11.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Fagyi, tó,... tök jóóóóó!

FagyizásGusztusosak... voltak....jó ki volt fogyva már!
FagyizóbanA láda közelében
Megvan a ládaLogoláshoz kell mindkét kéz!
Geomobil a távolban 
radpeter 2008.10.29 15:37 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

feri60 2008.10.29 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
ok

SagiK 2008.10.29 15:35 - Megtaláltam
Kellemes hétköznapi ládázás jó társaságban, nem túl magas hegyek közt. :) Jártam már erre töbször, most a ládát is levadásztuk.

carmin 2008.10.26 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.61
Csak horgászokkal találkoztunk. A fagyit most sem hagytuk ki.

 
sas&szti 2008.10.25 14:22 - Megtaláltam
Mostanság nagyon kevés az időnk a ládázásra, de most becserkésztünk kettőt:) 2/2 Egy párszor már megfordultunk errefele a cukrászdát is jól ismerem:) (ide nem fogyókúrázni jár az ember):) Egy kicsit sétálgattunk majd továbbálltunk.

Bobovik 2008.10.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.00
Blackthornnal együtt megtaláltuk!

Blackthorn 2008.10.23 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.00
Először rossz irányból közelítettük meg a ládát. (Átsétáltunk a strandon.)
Jó irányból közelítve könnyen meglett, mert kilátszott a csomagolása. Az őszi szél lehetett a ludas.
A süteményes üzletnél mindig veszünk valami finomat, ha erre járunk.
A fagyi is kitűnő! Van választék bőven!
Köszönjük!

Levi csapata 2008.10.19 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Életünk első megtalálása.Nagyon tetszik ez a játék az egész családnak.Azért erre a ládára esett a választás, mert a lakhelyünk a ládától csak pár kilóméterre található.

A jelszó első részeA rejtés közelében
bigmick 2008.10.18 13:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Először a ládához mentünk, ahol elcsodálkoztunk a tó méretein. Utána egy hatalmas fagyi a belvárosi cukrászdában, majd a virtuális pont begyűjtése.
Bigmick, Iza

NitiZoli 2008.10.12 23:15 - Egyéb
Örülünk, hogy a többségnek tetszik a környék és a tó, valamint ízlik a fagyi!
A rejtekhely meg biztonságosnak tűnt a rejtéskor, de mivel többen írtátok, hogy túl feltűnő, azt meg magunktól is tudjuk, hogy nem túl szép, így valószínűleg hamarosan áttelepítjük egy jobb helyre.
Persze addig is kereshető! :)

Emerich63 2008.10.11 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.65
A Keceli nagy armada megtekintése után vissza hazafelé beiktattuk ezt a ládát. Ugyanis okt. 11. ellenére roppant kellemes, szinte tavaszi idő volt, így jól esett 3 gombóc remek vadkerti fagyi. Utána pedig séta a tó partján - gyors találattal. A domb környékén éppen égették a gazat, ennek ellenére nagy kirándulócsapat is volt, de a domb "árnyékában" zavartalan keresésre és találatra volt lehetőség. Köszi.

A képen a jelszó is...Megtaláltuk!
nistvan 2008.10.05 16:09 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.15
Megtaláltuk.
Köszönet mjdgm -éknek, akik megerősítettek bennünket, hogy jó irányba megyünk.

mjdgm 2008.10.05 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.78
30 éves érettségi találkozóról Bajáról (kis kerülővel) hazafele menet megtaláltuk a ládát!
Ez nehéz feladat volt, hiszen már az első ponton elakadtunk!!!
A virtuális pont mellett benéztünk egy nyitott ajtón, s ott végtelen sokszínű, s mindenféle hideg dolgot találtunk, amelyet feltétlenül meg kellett kóstólnunk! El kell árulnunk, hogy nagy fagyievők vagyunk, de ilyen finom fagyit nem sok helyen lehet enni! Ránk nézve tehát valóban veszélyes volt az első pont! :-)
A második pontot kissé könnyebben vettük! Miután megmásztuk a Vadkerti-ormot, s leereszkedés után áttörtem magam a nádason, (dgm a dombtetőről nézte a tavat) a láda könnyen adta magát. Logolás közben aztán hallottam, hogy nistvan csemetéi is nagyon fenik már fogukat a kincsekre, így alaposan visszarejtettem a dobozt, hogy egy kissé keresgélhessék. :-)

A rejtésre azért adtunk a szokásosnál kissé alacsonyabb pontot, mert a színes zacskó már messziről virított, a dobozon levő 2 ág és 3 levél kevésnek tűnik álca-gyanánt...

Partifecskék 2008.10.05 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

Puszkany 2008.10.02 12:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.15
Az első pont már ismert volt számomra, a másodiknál még nem jártam. A doboz nem volt elrejtve, már messzíről vírított a zacsi. Később, ha minden levél lehullik és csak a csupasz ágak maradnak, könnyen lába kélhet a doboznak. Vmi TB-szerűt elhoztam, mellesleg ide nem kerülhetett volna...

 
ready2fly 2008.09.26 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Köszönjük a rejtést. Ettünk finom fagyit, esett az eső, mire a ládához értünk be is sötétedett, de pont belebotlottam, úgyhogy könnyű volt megtalálni.
A ládába elrejtettünk egy törpicúrt, amit Szeged mellett a Kis Madarak elnevezésű ládánál találtunk...

Nebel 2008.09.23 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Kiskőrösi munka után hazafelé kerestem fel a pontokat.
A városi része is tetszett, de az igazán figyelemre méltó hely a ládika környezete volt. Szépen kialakított pihenőhelyek a tó körül, szemét sehol.
Most szezon végén csak néhány horgász volt a parton, de a nyári forróságban biztos nagy itt a hemzsegés...
:))

A ládika könnyen meglett, köszönöm a rejtést!
:)

McLee 2008.09.13 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.83
Mai első találatunk, némi fagylaltozással egybekötve.

kl 2008.09.13 10:07 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

KKH-SRT 2008.09.12 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Megtaláltuk!

Üdv.: Kiskunhalasi Street Racing team

Peti + Anita

ui.: ennyit életembe nem jártam még gazba, nádba mint most :S

warnew 2008.09.06 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Csokival kerestük meg hazafelé. Addig a többiek fagyiztak.

Csoki 2008.09.06 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.45
Kecelről hazafelé kerestük meg a láda pontjait. Gyerekkoromban amikor még Kalocsán laktunk sokat strandoltunk a "Büdös" tónál:-)

 
SylverRat + Bogee 2008.09.05 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.82
GPSGames-re menet, hatalmas sütizéssel és fagyizással egybekötve!
Itt ért össze a csapat, innentől már az egész pécsi különítmény együtt haladt (H. Gábor néha eltűnt...) Sarud felé.

sirgalahad 2008.08.29 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.93
Soltvadkerti bringázáskor
Húzzad be a féked, nagyi
Ilyet úgyse ehetsz máskor
Ezért jár itt néked fagyi

arra indultamezért!!!
járműparktó
Gmre 2008.08.27 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.14
köszi

lacc 2008.08.23 17:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Ildike, Ildi és Laci

Fonte 2008.08.20 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Vasárnapi ebéd utáni levezetés, sok gombóc fagyival.
A tóról, és a cukrászdáról már sokan, sokfélét írtak. Én egy régi történetet szeretnék Veletek megosztani.
A szomszéd faluban gyerekeskedtem. A hetvenes évek elején, ide, Soltvadkertre jártunk az unokatestvéremmel zongoraórára. A mostani cukrászda helyén akkoriban nyílt egy kis cukrászda, ahol a jelenlegi tulajdonos Édesanyja mérte a fagylaltot. Ez a fagyi, már akkor is finom volt. Minden zongoraóra után volt annyi időnk, hogy még gyorsan ettünk egy gombócot.
Aztán telt, múlt az idő, a Néni egyre idősebb lett, néha megjelent a fia is a cukrászdában, és szépen lassan átvette a stafétabotot.
Én közben elkerültem a szülőfalumból, de ha hazalátogatok, nem hagyok ki egy fagyit, vagy sütit, a "Szervánszky"-nál.

Fazék 2008.08.20 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Szép település, zsúfolt tópart, minden centiméteren horgászok voltak ezen az ünnepi napon. Ilyenkor hasznos, hogy a láda eldugodtabb helyen van.
A fagyi valószínűleg tényleg csúcs annak, aki szereti, de a pártatlan tájékoztatás szellemében követelem :)) Soltvadkert másik hírességét is megemlíteni.

gyattis 2008.08.19 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Levadászva!

erand 2008.08.19 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.85
Megtaláltam, a fagyi tényleg szuper.

Villám 2008.08.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
nagyon jol éreztem magamat.

MaciMac 2008.08.17 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
GPS-hülyítő fák, és horgászok által nemzeti budinak kinevezett, egyébként kellemes környezet, inkább idegesítő, mint szórakoztató zenével. Hogy emberek miért hiszik azt, hogy mindenki az ő zenéjüket szeretné hallgatni...
A cukrászdáról csak szuperlatívusokban lehetne írni, de azt mások már megtették helyettem.
Köszi

Bütyök+Zulu 2008.08.17 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
A tó nagyon tetszett, jó volt, hogy a láda megmutatta, egy kacsa üdvözölt a parton. A horgászok kicsit furán néztek rám, amikor 3x visszamentem a dombocska melletti parkolóba. Felmásztam a domb tetejére és körben 3 m-es nádat láttam. Miután a másik oldalt is végigautóztuk, minden házat megnézve, telefonos segítséget kértünk otthonról, mivel ládaleírás nem volt nálunk. Meggyőztek, hogy a nádasban vezet egy ösvény, tényleg megtaláltuk és kicsit sötétben a ládát is. A cukrászdánál csak fél óra volt, mire leparkoltam, a fél ország ott fagyizott, gondolom a kecskeméti repülősnapokról hazafelé. A kedvenc cukrászdánkat viszont nem lehet kihagyni, végül azért hozzájutottam az annyira áhított gesztenyepüréhez.

 
jeti-matterhorn 2008.08.16 18:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
bmarianna,HLC8LCA,Ági,Bia,Marci

A bugaci Hittanya után egy kis kitérő egy nyalásra,majd irány a tó:)))

Bigmak 2008.08.14 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Sajnos a GPS-re hagyatkoztam, a leírást csak később olvatam el. Így légvonalban közel kerültem a ládához, de iszonyatos susnyáson keresztül kellett begázolnom érte, a lányokat nem vittem magammal. A láda környékén már megtaláltam a kessercsapást, onnan könnyű volt a találat. Visszafelé már nem a dzsindzsán keresztül mentem, inkább megkerültem gyalog. Így megnézhettem a tavat és a horgászokat is, meg láttam, hogy meddig el lehetett volna menni autóval is. A leírást követve kellemes, szép találat lehetett volna, a saját hibám miatt lett ilyen szenvedéses.

A fagyizót sosem hagyjuk ki, ha arra járunk, természetesen Balatonról visszafelé jövet is megálltunk egyet nyalni... ;-)

Köszi a rejtést!

eltájoló 2008.08.14 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

MeSa 2008.08.13 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
OK!

szakica 2008.08.11 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Nagyon kellemes hely , köszönjük . A fagyi isteni.

Mihul 2008.08.11 13:55 - Megtaláltam
ok

SzantoA 2008.08.10 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Szerbiából hazafelé megálltunk pihenni. A cukrászda előtt közelharcot kellet vívnom a fagyizókkal, hogy a táblán levő feliratot elolvashassam. Amúgy a fagyi tényleg nagyon finom. A láda keresését sikerült elbonyolítanom. De a megközelítés újragondolása után a láda is könnyen meglett. Köszönjük a rejtést.

fcsaba 2008.08.10 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
A délutánt a környékben töltöttük, így valóban vadkerti délutánról volt szó. A cukrászda valóban jó; messze földön híres. (Pl. összefutottam egy régi ismerősömmel, aki mindig megáll itt a cukrészdában, akárhányszor átutatóban van errefele.)

Nagyon szépen köszönjük a Rejtőnek a rejtést, és bátorítom további ládák elrejtésére!

 
keresek 2008.08.09 15:40 - Megtaláltam
Útbaesett, megnéztük. Az alföldi utunk egyik fele - oda vagy vissza- Soltvadkerten keresztül van. A tóról is hallottunk már mert a faluból is eljárnak fürödni ide. Talán most egy kicsit többet időztünk a város központjában.

 
Nivabibi 2008.08.06 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.90
Megvan.

bmarianna 2008.08.03 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Gyakran ebben a csodálatos cukrászdában fejezzük be a vasárnapi ebédet. Mariann, Józsi , Viki ,Robi

tivi2007 2008.08.02 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Láda megjelenése előtt jártam Soltvadkerten, most Akasztó felé menve először a tóhoz mentem és utána az első ponthoz.
Jó idő lévén tóban sokan fürödtek, a vízparton pedig sok horgász volt, ládakeresést nem akadályozta semmi.
Fagyizás és az Evangélikus helyek (GC1517) pontja érintése után indultam (GCROREX) érintésével Akasztóra.

samorost 2008.07.27 18:20 - Megtaláltam
Mai 6. egyben utolsó ládikónk. Először fagyizni mentünk, no meg persze begyűjteni az első jelszórészletet. Rég jártunk már erre, a fagyi tényleg isteni volt, alig tudtunk választani. Aztán kimentünk a tóhoz. A dombocskánál kanyarodtunk be a fák közé a partról, itt érdemes a lábatok elé nézni, mert kissé alá van aknázva a terület. Körbenéztünk a dombról. Miután lemásztunk róla, egy kis őzike ugrabugrált elénk, egészen hosszú ideig néztünk farkasszemet egymással, nagyon kedves volt. Aztán meglett a ládikó is, logolás után egy esti levezető úszást terveztünk, így a strandhoz ballagtunk. Épp egy sörfesztiválba futottunk, így az alkalmilag megemelt belépődíj és a minket nem érdeklő koncertek miatt ezúttal elhalasztottuk a pancsit. Inkább fagyiztunk még egyet! :-)
Köszönjük a rejtést!

Judit, Mekrisszel

MeKrisz 2008.07.27 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Mai 6. egyben utolsó ládikónk. Először fagyizni mentünk, no meg persze begyűjteni az első jelszórészletet. Rég jártunk már erre, a fagyi tényleg isteni volt, alig tudtunk választani. Aztán kimentünk a tóhoz. A dombocskánál kanyarodtunk be a fák közé a partról, itt érdemes a lábatok elé nézni, mert kissé alá van aknázva a terület. Körbenéztünk a dombról. Miután lemásztunk róla, egy kis őzike ugrabugrált elénk, egészen hosszú ideig néztünk farkasszemet egymással, nagyon kedves volt. Aztán meglett a ládikó is, logolás után egy esti levezető úszást terveztünk, így a strandhoz ballagtunk. Épp egy sörfesztiválba futottunk, így az alkalmilag megemelt belépődíj és a minket nem érdeklő koncertek miatt ezúttal elhalasztottuk a pancsit. Inkább fagyiztunk még egyet! :-)
Köszönjük a rejtést!

Krisztián

gyöngyfűző és párja 2008.07.25 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Hazafelé gyorsan útbaejtettük a helyet, de sokat nem időztünk a nagy forgalom miatt.

Turci 2008.07.22 11:15 - Megtaláltam
Fagyizással egybekötött könnyed séta. Köszi!
Ez volt Krisz első ládája. Nekünk a 20. :)

Krisz és Andris a dombtetőnLe a dombról!
jalso 2008.07.21 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.13
Érdekes kis város és nagyon szép tó, amelyre csak harmadikra találtam rá (persze nem olvastam el a leírást, csak a gps alapján mentem).

Szent Orbán SoltvadkertenKapás?
Csuhás 2008.07.19 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.23
A cukrászda szenzációs hely a kezdőpontnál. Régebben gyakran jöttünk ide a D&D csapattal. A tavat viszont nem ismertem. Köszi hogy megmutattad! A láda egy kis hóval fedve nehez kereshető lesz majd.

Csuhás, Vándor

Bronzba öntveVízpart
Láda közelbenOtt lapul a láda
gyildarefo 2008.07.19 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
A kaskantyúi jurtatáborból hoztuk el a kislányunkat, így adta magát a környéken lévő láda felkutatása. A tábor különben nagyon szuper volt, minden szülőnek tudom ajánlani.
A fagyizó melleti szobor nem okozott nehézszéget, annál inkább a választás a rengeteg gyönyörűséges fagyihalom közül. Sok cukrászdában, fagyizóban megfordultam életem során, de ez messze felülmúlja a várakozást: szépségesek, isteni finomak, némelyik igazi költemény, a kávé mellé nemcsak vizet, de egy frissiben sütött croissant is felszolgálnak-mosolyogva!
A fürdőzés a szép soltdvadkerti tóban igazi felüdülés volt. Köszönjük ezt a szép napot a rejtőnek!

Mo.Fagyi
CukiTó
Beni 
scele 2008.07.18 09:00 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Csigabiga 2008.07.18 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

Scelének ma az Alföldre kellett jönnie munkaügyben és az oda-visszaúton fel akarta keresni az útbaeső ládákat. Szabadságot vettem ki és csatlakoztam hozzá! :o)
Felkerestük a szobrot, majd a tóhoz mentünk és a ládát is gyorsan megtaláltuk! :o)
A cukrászdát sajnos kihagytuk.

Ezúton is köszönöm szépen scelének az egész napos utat! :o)

Csaba & családja 2008.07.17 11:19 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

tudo 2008.07.17 11:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.20
Nyári alföldi kerékpár edzés nagy hőségben a Kiskunfélegyháza - Petőfiszállás - Jászszentlászló - Szank - Bodoglár - Tázlár - Soltvadkert - Kecel - Öregcsertő - Homokmégy - Kiskőrös útvonalon 170 km-en 4 új ládával.

GCPKUT után a nap 1. edzés szakasza az erős ellenszélben szívós tempómenetet hozott 42/13 - 42/15 között átlagos 81 rpm ped. és 132 bmp pulz. mellett. Útközben a Piros sáv-ot kereszteztem.

Soltvadkertre érve az 1. pontnál, a kötelező fagylaltnál egyszerre érkeztünk a szoborhoz Ssaba & családjaékkal. Ők is, én is elfogyasztottuk a fejadagunkat, majd mivel hamarabb végeztem, egérutat kaptam a ládáig. A doboz azonnal meglett. Átadtam a dobozt az időközben megérkezett Ssaba & családjaéknak, aztán sürgősen lemostam magamról a tóban az 1. szakaszon kifőtt zsírt és sót :-(.

Végleg elköszöntünk, aztán a 2. adag fagyi után indultam GCROSA 1. pontja felé.

Útmenti kereszt - TázlárSsaba & családja-ék is jelszóval és a fagylalttal küzdenek :-)
TalálatPihi
Csuek 2008.07.16 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Csubakkak-ékkal hazafelé menet. Bár sokszor jártunk a tónál, ezt a dombot nem ismertük. A cukrászdát mi is csakajánljani tudjuk.

Varga Gábor 2008.07.16 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Ok! Tegnap késő délután Soko barátom értesített, hogy lakhelyemhez közel új láda került elrejtésre. Aznap már nem akartam volán mögé ülni, ezért csúszott ki az első hely a kezeim közül. Nem baj, az ezüst is szépen csillog, főleg azért, mert ilyenkor szokásos nyári kesserszünetemet tartom. Egyébbként a helyek nem voltak ismeretlenek számomra. Régebben már sokszor fürödtünk a Büdös-tó-ban, és jövet-menet mindig elnyalunk egy fagylaltot a híres vadkerti fagyizóban.

SuperGeo 2008.07.16 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Az első redone!
Megjelenésekor indultunk volna, de sajnos gépjármű hiányában nem tudtuk megtenni. Másnap reggel mikor meglett az eszköz egy gyors ellenőrzés: még mindig szűz! Gyors indulás - szerencsére pont arrafelé volt dolog - és gyors találat.
A várost ismerjük, hetente többször megyünk át rajta, de a tó ismeretlen volt.
Köszönjük a rejtést!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.