geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2367. Cserszegtomaj, Csóka-kő (GCCSOA)

Cserszegtomaj

Cserszegtomaj

Csóka-kő télen...

Csóka-kő télen...

... és nyáron

... és nyáron

Erre keresd

Erre keresd

Rejtek

Rejtek

Keszthely és a Keszthelyi-öböl

Keszthely és a Keszthelyi-öböl
Szélesség N 46° 49,023'
Hosszúság E 17° 14,231'
Magasság: 284 m
Megye/ország: Zala
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2009.02.18 00:00
Megjelenés időpontja: 2009.02.21 06:01
Utolsó lényeges változás: 2020.08.25 22:37
Utolsó változás: 2020.08.25 23:11
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Akka81
Felhasználó: Atmosz&Zozmosz
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 550 m
Megtalálások száma: 602 + 1 sikertelen + 6 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.0 megtalálás hetente


Wap: 17x10x8 cm-es normál konyhai tárolóedény a tisztás déli oldalán egy kisebb facsoport tövében. Wap vége.


A ládába TravelBug egyelőre nem helyezhető.


A geoláda kihelyezhetőségéhez a Nyugat-Dunántúli Természetvédelmi, Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 1525-1/1/2009 ikt. sz. levelében, a Bakonyerdő Zrt. az 50/2009 ikt. sz. levelében hozzájárult. A kihelyezést a Balaton-felvidéki Nemzeti Park 2008/6192. sz. kezelői hozzájárulásában engedélyezte, az alábbi feltételekkel:

- A Kőhát és a Csókakő a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része, védett természeti terület. A tisztástól északra, pedig fokozottan védett természeti területek találhatóak melyek nem látogathatóak.
- A geoládát csak a jelzett turistaúton (gyalogosan vagy kerékpárral) szabad megközelíteni.
- A geoládához vezető turistaúton gépjárművel (gépkocsi, motorkerékpár, qwad) közlekedni csak a természetvédelmi hatóság írásos engedélyének birtokában lehet.
- Amennyiben a természetvédelem érdekei szükségessé teszik, a védett természeti területen, vagy annak meghatározott részén a közlekedést és a tartózkodást a természetvédelmi hatóság korlátozhatja, illetve megtilthatja. Ez esetben a rejtőnek kötelessége a kihelyezett geoládát a területről eltávolítani, és a játék honlapján a játékosok figyelmét felhívni a terület látogathatóságának korlátozottságára.
- Kérjük, hogy a területen kirándulók ne hozzanak és hagyjanak a területen semmit és ne is vigyenek el a természetből semmit, csak az emlékeiket és a fotóikat.


Első ládarejtésemmel szűkebb környezetem egyik legszebb helyére, a Csóka-kőhöz invitállak benneteket. A terület, és az itteni kis tisztás kedvelt kirándulóhely. A szikláktól gyönyörű kilátás nyílik a Csóka-kői patak völgyére, A Csorna-kúti völgyre és a Keszthelyi-hegység ezen részének távolabbi csúcsaira is.
A Csóka-kőről: Cserszegtomaj község mellett, a cserszegtomaji-kőhát keleti letörésénél található dolomit sziklaegyüttes a környék egyik legszebb területe. Igazi archeológiai szenzációt szolgált az 1882-ben felfedezett guggoló helyzetű csontváz, a Csókakő sziklájában vájt sírban. A váz körül durva fekete cserepeket figyeltek meg. A lelet analógiák híján, csak feltételesen határozható meg őskorinak.
1891-ben Csókakőn 3851 db-ból álló 15-16. századi éremelet került elő, amelyből 167-et a MNM Éremtára szerzett meg. A többi érem sorsa ismeretlen.

A Kőháton molyhostölgyes-cserszömörcés karsztbokorerdő és dolomit sziklagyepek mozaikjai váltakoznak. Mindkét társulás sok ritka és védett növény és állatfajnak biztosít élő, szaporodó és táplálkozó helyet, például:Tavaszi hérics, Fekete kökörcsin, Magyar gurgolya, Lumnitzer szekfű, Pirítógyökér, Apró nőszirom, Cinkék, Csuszka, Fakusz, Egerészölyv, Holló, Faligyík, Zöldgyík, Erdei sikló, Mókus, Erdei béka, Szarvasbogár, Gyászcincér, stb. A területen találkozhatunk őzzel, rókával, vaddisznóval sőt gímszarvassal is, ha csendesen és figyelmesen járjuk az erdőt. Szeptemberben a napkelte és a napnyugta körüli időben hallhatjuk a közeli völgyekből a bőgő szarvasbikák hangját.

Megközelítés:

Cserszegtomaj község gépkocsival több irányból is megközelíthető. A községet nagy kiterjedése miatt körzetekre osztották, célpontunk a III. körzetben található. A települést legegyszerűbben Keszthely felől lehet megközelíteni. A térképes információs táblánál még nem kell a faluba bemenni, hanem tovább kell haladni Rezi felé. Miután megérkezünk a faluba, a  N 46° 48,359' E 17° 13,894' 203 m [GCCSOA+forduló1] ponton jobbra kell fordulni a Csókakői útra, majd balra fordulunk az Ifjúság utcára. Ezután közvetlenül újabb balforduló következik a Szabó István utcára, majd egy jobbfordulóval érjük el a Kőhát utcát.  N 46° 48,444' E 17° 13,953' 211 m [GCCSOA+forduló2] Innentől már nem kell sehova sem lefordulni, csak menni tovább egyenesen, egészen az út végéig. Az út szűk, egy sáv van, de kiállási lehetőségek is adódnak, ha jönne szembe valaki. Az út végén található az ajánlott parkoló  N 46° 48,891' E 17° 13,884' 285 m [GCCSOA+parkoló] Innen gyönyörű kilátás nyílik a településre, távolabb Hévíz és Keszthely is látható (bár sajnos, egy nyaralónak -ki tudja miért- épített ház elvesz egy darabot a panorámából, de az még így is gyönyörű.) Tiszta időben a zalaegerszegi TV-torony is látható a távolban.
Az autót ezen a ponton kell hagyni, majd kelet felé gyalog folytathatjuk utunkat a sárga kereszt Sárga kereszt turistajelzésen. Sajnos a jelzés régi, kopott, de azért követhető és az út egyértelmű. Hamarosan meg is érkezünk a kis tisztásra. A láda egy 17 cm x 10 cm x 8 cm-es, normál konyhai tárolóedény, a tisztás déli részén, egy kisebb facsoport tövében található. A jelszó a logbookban található 2 szó, egybeírva.
(A sárga kereszt Sárga kereszt - turistajelzés több térképen is a Kő-háton keresztül vezet a Csóka-kőhöz, a valóság azonban az, hogy a jelzés nem megy ki a Kő-háthoz, hanem közvetlenül a parkolásra javasolt helytől indul keleti irányba, a Nemzeti Park táblájának irányába.)
Alternatív megközelítési lehetőség adódik Keszthely-kertváros, Hévíz és Rezi felől is. Hévíz felől a II. körzet Barlang úton keresztül, Rezi felől pedig (nem meglepően) a Rezi út felől érhetjük el a Csókakői utat.
Autóbusszal általában Keszthely aut. áll. vagy a Fő Tér felől a Rezibe közlekedő járatokkal érhető el Cserszegtomaj ezen része. Néhány járat közlekedik ezen az úton Cserszegtomaj II. körzet Iskoláig, illetve Hévízre is. Leszállni a Cserszegtomaj, Szt. Flórián tér bejárati út nevű megállóhelyen kell, ez gyakorlatilag a Csókakői út mellett van. Innentől gyalogos túra a megadott útvonalon, annyi különbséggel, hogy gyalogosan használható a Kőhát köz is, ami közvetlenül a Csókakői útról nyílik balra, és egyenesen a Kőhát u.-ra vezet. Ez az út gépjárműforgalom elől el van zárva, csak gyalogosan járható, ezért kell az autósoknak egy picit kerülniük.

Figyelem!

-A tisztás északi részétől induló erdő fokozottan védett természeti terület! Erre kiépített turistaút nem vezet, ide belépés csak hatósági engedéllyel lehetséges. Kérlek benneteket erre a területre ne menjetek!

-A sziklák megközelítésénél fokozott óvatossággal járjatok el! A kilátás a tisztásról is gyönyörű, ám aki mégis a sziklák közelébe megy, a balesetek megelőzése érdekében kérem ezt csak fokozott körültekintéssel és óvatossággal tegye! Közvetlenül a sziklák széléhez lépni balesetveszélyes, maradjatok a belsőbb részeken!

-Gyermekes családok figyelmébe: kérlek benneteket hogy a veszélyes sziklák, és az ebből következő fokozott balesetveszély miatt semmiképpen se engedjétek a gyermekeket felügyelet nélkül a tisztás környékén játszani, futkározni stb! Erre nagyon figyeljetek!


Cserszegtomaj

A község a Keszthelyi- hegység délnyugati részén, a Keszthelyt körülvevő dombvonulaton, a Balatontól 4 Km-re, Hévíztől 3 Km-re fekszik. Területe 19 Km2, a lélekszámhoz viszonyítva rendkívül nagy és tágassága folytán Európa egyik legkülönösebb települése. Régebben hegyközségként tartották számon és e jellegét a mai napig fenn kívánják tartani. Első írásos említése 1357-ből való, Tomaj név alakban. Már előtte is lakott település volt, amelyet bizonyítanak az avar- és római kori urnasírok. A község két részből áll, Cserszegből és Tomajból, melyek a múlt században, 1846-ban egyesültek. A nádtetős házak tetőszerkezetét cserfából készített szegekkel illesztették össze. Egyesek szerint ebből alakult ki a község nevének első tagja (cser+szeg). Valószínűbb azonban, hogy a sarkot, szegletet némely esetben kiemelkedő helyet is jelentő ősi "szeg" szavunk párosult a cserfákkal benőtt területtel. A név másik fele személynévből származik: honfoglaláskor a Balaton északnyugati részét a Tomaj nemzetség szállta meg
A település nevezetessége a világon egyedülálló Kútbarlang, amit 1930-ban Tóth Lajos, kútmester véletlenszerűen fedezett fel. 1990 nyarától a barlang kutatásába bekapcsolódott a Cserszegtomajon megalakult Labirint csoport is, akik a terület kutatását azóta is végzik. A barlang fokozottan védett természeti kincs. Megtekintése csak előzetes megbeszélés alapján lehetséges.
A barlang 2400 méternyi hosszúságú járatai rendkívül szövevényes, labirintusos jellegéből adódóan. A keletkezést kutató vizsgálatok szerint a pannon homokkő és a triász dolomit közötti üreg kialakulásában hidrotermális folyamat játszott szerepet: a feltörő meleg karsztvíz oldotta ki a dolomitréteg egy részét. E folyamat lezajlását 10-14 millió évvel ezelőtti időre teszik. A képződmény különleges formakincsei a nagy mennyiségben és változatosságban előforduló gipszkristályok, kék-vörös foltokban megjelenő hematitkiválások, és a pirites rétegek vegyi bomlása során keletkezett sötétvörös limonit cseppkövek.
Híres a község nyugati részén a panorámás Arborétum és természetvédelmi terület, ahol különleges fákat, cserjéket láthatunk.
A cserszegi részen található a Pannon Egyetem Georgikon Kar Keszthely, kísérleti szőlészeti intézete. Innen indult hódító útjára többek között a Cserszegi fűszeres nevű szőlőfajta, amely 1998-ban Londonban elnyerte az év bora címet.
Cserszegtomajon született 1931-ben Szabó István, az írásaiban a paraszti világot bemutató neves író is.

Forrás: www.cserszegtomaj.hu

2009. November 27. Ládakarbantartás, új ajándékok kerültek a dobozkába.

2011. Január 8. Ellenőrzés, minden rendben!

2012. Január 1. Ládakarbantartás, törött láda cserélve!

2013. Január 1. Karbantartás, új láda kihelyezve, kereshető!

2014. Január 4. Ellenőrzés, minden rendben, ládika ajándékokkal feltöltve!

2015. Január 1. Ellenőrzés, minden rendben!

2016. Január 1. Karbantartás, füzet cserélve!

2020. Augusztus 25. Karbantartás, új láda kihelyezve!
Állapot: kereshető

KRW értékelés (373 db): környezet: 4.69 rejtés: 4.52 web: 4.61 átlag: 4.61

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


V_Gabor 2021.02.20 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.48
Könnyű találat. A ládát kicsit jobban álcáztam, mert kilátszott.
Tetszett a szikla és a párás idő ellenére is szét lehetett kicsit nézni a tetejéről.
Egész nagy volt itt a forgalom. ;)

Köszönöm!
[g:hu+ 2.5.10]

2021-02-20 13.53.59R2021-02-20 13.59.15R
2021-02-20 14.00.05R2021-02-20 14.02.53R
2021-02-20 14.03.19R2021-02-20 14.04.07R
2021-02-20 14.05.32R 
Timi&Szabi 2021.02.06 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

marybenizsotti 2021.01.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Csilla08 2021.01.11 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Zsozsi.86@ 2021.01.11 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Csilla&Zsolt [Geoládák v3.8.3]

Thedavid24 2020.12.27 20:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Korigumi 2020.12.27 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Kukucska 2020.11.09 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ballasz 2020.11.05 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Sok most a gomba. [Geoládák v3.7.6]

majd_máskor 2020.10.28 14:00 - Megtaláltam
Könnyű séta, könnyű találat. Fantasztikus kilátás, különösen most ősszel.

Kappa 2020.10.27 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

BG&J-13 2020.10.26 10:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Whiskey 2020.10.21 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Bori, Petya! [Geoládák v2.2.4]

Gyepmester 2020.10.10 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
Gyepmester
[g:hu+ 2.3.4]

Aniko & Gyuri 2020.09.14 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

pifu79 2020.09.13 15:18 - Megtaláltam
Gyönyörű helyen van.

bkk 2020.09.12 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Menő kisautó! :) [Geoládák v3.5.3]

Rezi szittyák 2020.09.12 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon szép a táj. [Geoládák v3.6.0]

Béla 53 2020.09.07 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.0 teszt]

MoMaszter 2020.09.02 08:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.20
A megadott parkolási ponttól kényelmes sétával bevettük! :) Visszafele jóféle somot lehet gyűjteni, ha valaki szereti a somlekvárt! ;)

akarair 2020.08.31 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A doboz jól észrevehető helyen volt a fa mellett, visszatettem a rejtekbe. [Geoládák v3.6.0]

andris0125 2020.08.30 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Family-H 2020.08.27 09:45 - Megtaláltam
Köszönjük szépen! A szikláktól gyönyörű kilátás!

Atmosz&Zozmosz 2020.08.25 22:34 - Egyéb
Új ládika kihelyezve, ajándékokkal feltöltve! Kérem, hogy pontosan a rejtekébe rejtsétek vissza! Jó keresést kívánunk! :-)

Petyóó 2020.08.01 08:31 - Megtaláltam
A láda helye megvan, kérem szépen a találat elfogadását a képek alapján.

[Jóváhagyta: Atmosz&Zozmosz, 2020.08.02 23:58]

DSC09135DSC09111
Mangó 2020.07.26 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
A lada helye megvan, de a lada nem volt sehol. Kerem a megtalalas elfogadasat kep alapjan.

A panorama csodalatos. Erdemes odaig elmenni...

[Jóváhagyta: Atmosz&Zozmosz, 2020.10.11 13:06]

20200726_11481920200726_115035
20200726_11533820200726_115736
20200726_115736 
Atmosz&Zozmosz 2020.06.21 14:32 - Egyéb
A ládika eltűnt, pótlás hamarosan!

Kovacsek_7227/4 2020.06.20 17:08 - Megtaláltam
Sajnos a lada nincs a helyen (valószínűleg mugli tamadas érte) , szeretnenk kerni kep alapjan a megtalalas elfogadasat. [Geoládák v3.4.1]

IMG_20200620_170633 
Nyúlék89 2020.06.14 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

vaslemez 2020.06.10 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Kellemes kis séta egy csendes erdőben. Jó a kilátás a hegyekre

anettx 2020.05.31 15:00 - Megtaláltam
TFTC!
Erdész láda nyomán - Farkaserdő és ami belefér...
[Geoládák v3.4.0]

ha2 2020.05.31 14:58 - Megtaláltam
Mérsékelt panoráma volt ma.

MaTamas 2020.05.24 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
Kellemes, rövid sétát tettünk a ládához.
Most virágoznak az orchideák, rengeteget láttunk.

Pomisa 2020.05.24 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.19
A kilátás nagyon pazar. Érdemes volt ide eljönni.
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.4]

gujuli 2020.05.21 19:09 - Megtaláltam
Megtaláltam!;)

Liberty 2020.05.16 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.55
Balaton-felvidéki nagy túránk állomásai: GCBAMA, GCSZGY, GCSFRI, GCFJBF, GCPADK, GCBEKI és a GCCSOA.

A Berzsenyi-kilátótól jöttünk a Csóka-kőhöz, ahol páratlan szépségű szikla képződmények és panoráma tárult elénk a Csóka-völgyre, szebbnél-szebb mezei virágok virítottak a hegytetőn. A naplemente csodaszép bíbor színűre festette az eget. Szép túra volt, köszönet a rejtésért.

Cserszegtomaj címere
pappcsalád 2020.05.16 20:03 - Megtaláltam

[g:hu+ 2.1.16]

BandeeKiss 2020.05.15 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

effell71 2020.05.11 19:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

djreros 2020.04.27 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Hamish 2020.04.25 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszönöm a rejtést

Turistaember 2020.02.12 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [Geoládák v2.2.5]

kiviki 2019.12.20 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Megvan :)

csg69 2019.12.20 08:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.39
Megvan :)

Hörcsög 2019.12.08 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Atmosz&Zozmosz 2019.11.24 19:55 - Egyéb
Köszönöm szépen a Fürkész csapatnak a ládika javítását! :-)

Fürkészek 2019.11.24 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
A mai nap eljöttünk erre a szép kilátó pontra! Azon céllal is, hogy megtörténjen első egyesületi ládajavításunk a ládacsere program keretén belül! A ládadokikkal és a rejtővel egyeztettünk! A ládát cserélnünk kellett, de az eredeti napló a tájékoztató lappal megmenekült! Raktunk még pár ajándékot is az új ládába! A régi ládát és a sok szemetet lehoztuk, a falu nagy szemetesében landolt! Tehát geocaching=no szemét! Köszönjük a lehetőséget, hogy segíthettünk! Köszönjük a rejtést is! Kifürkészve!

Eszter fürkész az új ládával20191124_134543
20191124_13455420191124_134746
20191124_13510320191124_134751
NagymesterG 2019.10.23 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A doboz sajnos törött, sürgős cserét igényel, még mielőtt rosszabbra fordul az idő.
A kilátás csodálatos, köszönjük, hogy megmutattad. [Geoládák v2.2.5]

RR család 2019.10.11 16:15 - Megtaláltam
Csodálatos volt a kilátás és a környék, nagyon jó rejtés, köszönjük.

Laca79R 2019.09.27 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GYEZegzug 2019.08.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.46
Köszi szépen a lehetőséget.

Lassu 2019.08.23 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BT_pro 2019.08.15 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megvan, köszönöm a játékot! [g:hu 1.6.4]Családi játék.
Nekünk ez az igazi geoélmény, érdemes keresni, köszönjük!

Nutszeru 2019.08.05 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RenaID 2019.07.22 12:00 - Megtaláltam
:)

Hipermakik 2019.07.22 12:00 - Megtaláltam
:)

Attil@ & Réka 2019.07.18 13:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Réka és Attil@

kasap 2019.07.15 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Tünce&Leno 2019.06.10 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk! köszönjük a rejtést.

pH 2019.03.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönjük!

mtáncos 2018.11.08 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.73
Köszönöm szépen.

MAjacky 2018.10.30 16:52 - Megtaláltam
Köszi a Rejtést !

viragtura 2018.10.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Nagyon szép helyre volt elrejtve a láda.
Köszönöm szépen a lehetőséget!

Glac 2018.10.21 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

fehérkút 2018.10.05 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Katka991 2018.09.25 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Fridinger 2018.08.30 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

niksza 2018.08.23 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

GLaszlo_gc 2018.07.19 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

laas 2018.07.18 14:20 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.4j]

Gergelix 2018.07.17 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) Hangulatos hely. Rózsa & Geri [Geoládák v2.2.4]

Tekergők 1 2018.07.03 23:59 - Megtaláltam
Az idei túratábor első ládája! Köszönjük a rejtést!

RED75 2018.06.23 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Nagyon szép a kilátás, érdemes megnézni.
Köszönöm a lehetőséget.

DSC00922DSC00920
braunfrici 2018.06.08 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Megvagy!

rianas 2018.05.15 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

dabcsi 2018.05.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Ezt a jelszót fényképezd le ha nem tudod azonnal beküldeni, vagy ha nem vagy zoológus, mert hogy mi hogy jártunk :-)

Pirates 2018.05.01 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.64
Klassz hely, szép virágok, jó kilátás - köszönjük a rejtést!

Ajtony 2018.04.29 11:10 - Megtaláltam
Ami nagyon jó: a hegy tetején lévő tisztás gyönyörű, a fennsík letörésénél lévő sziklák pedig csodálatosak. Gratulálok a Rejtőnek.
Ami rossz: a ládát megdrakulázva találtuk (lásd fotó). A ládalap fényképén is azonosítható rejtekhely üres. Hosszú ideig kerestük a szűkebb környéken, míg aztán Zerind becsörtetett a bozótba, és csodák csodájára, mintegy 25-30 méternyire megtaláltuk a maradványokat. Azért csodák csodája, mert még rengeteg felé el lehetett volna indulnia és kizárólag a vakszerencse vezetett oda. A második csoda, hogy a barbárok közbeavatkozása óta nem volt eső, így a nyitva hagyott láda nem ázott szét. Az illetők nagyon figyelmesek voltak, mert a ládát burkoló zacskóba egy nagyértékű csereajándékot is tettek: egy üres, összegyűrt fél literes pillepalackot. Ezt elhoztuk kidobni. A ládát pedig visszarejtettük az eredeti helyére.

Így találtuk... 
Zerind HUN 2018.04.29 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.10
A mai legszebb helyszín. Autóval fölmentünk az utca végéig, így onnan gyalog már nem volt nehéz a terep. A ládát a füzetben olvasható beírások szerint kb. egy héttel ezelőtt egy iskolás csoport találta meg, valószínűleg nekik ,,köszönhető'', hogy nem az eredeti helyén, ráadásul kinyitva és tartalmát részben kiszórva találtuk meg. Visszarejtettük oda, ahol szerintünk eredetileg lehetett.

dendeocse 2018.04.06 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Megvan.

graffz 2018.03.30 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

chivas 2018.03.30 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.80
Köszi

bigmick 2018.03.24 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.4f]

GCCSOA_20180324125108.jpg 
Egyiptom 2018.03.22 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.82
A leírás alapján könnyen megtaláltuk. Szép virágok kezdték bontogatni szirmaikat a kő közelében és az erdőben.
Köszönjük szépen.

Lilamacs 2018.01.28 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Jól esett itt kirándulni, csak mi jártunk a környéken. A kilátás még ebben a ronda szürke időben is szép. [Geoládák v2.2.2]

Csókakő-Cserszegtomaj 2018 jan.Csókakő 2018 jan. (2)
joove 2017.12.28 12:24 - Megtaláltam
Évekkel ezelőtt már jártunk itt a gyerekekkel, de akkor még nem ládáztunk. A hely most is nagyon tetszett, köszönjük a rejtést.

alucifer 2017.11.29 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.22
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


20171129_13363320171129_133724
20171129_13374520171129_135046
stmester 2017.11.14 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Szép kilátás volt, köszi a rejtést.

csókakő 
turani 2017.11.14 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Segítők 
SünVeedee 2017.11.10 15:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Hévíz körüli ládászásunk legszebb helye volt! :) Virágok, madarak, sziklák, kilátás.

Qxzc62 2017.11.01 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést. Nagyon ötletes a hely!

lypapp 2017.11.01 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

gyurek 2017.10.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvan köszi a relytést

kalóz 2017.10.18 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megtaláltam. Köszönöm , hogy itt lehettem! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg] Egy nagy szarvas riadt fel tőlünk kb 20 méterre... Azt hiszem mi ijedtünk meg jobban!

DSC_0119 
rakosaz 2017.09.24 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gusty 2017.09.16 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

kaldigeza 2017.09.06 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Köszönöm a rejtést!

szollosi73 2017.09.04 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Megvan!
Az ajánlott parkolótól kellemesen sétálva baktattam el a Csóka-kőhöz. Előbb a ládát kerestem meg és csak utána mentem ki a kőhöz. Meglepett a hely, nem számítottam ilyen szép kilátásra, Nagyon tetszett!
Köszi a rejtést!

Cserszegtomaj, Csóka-kő 001Cserszegtomaj, Csóka-kő 002
Cserszegtomaj, Csóka-kő 003Cserszegtomaj, Csóka-kő 004
Cserszegtomaj, Csóka-kő 005Cserszegtomaj, Csóka-kő 006
Cserszegtomaj, Csóka-kő 007Cserszegtomaj, Csóka-kő 008
Cserszegtomaj, Csóka-kő 009 
petheovacka 2017.08.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Nyári végi geobóklászás közben meglett. Kösszi a rejtést!
Igazán szép a kilátás innen.

20170830_124934 
b_pisti_62 2017.08.28 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20170828_084916 
nrudi 2017.08.13 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [ZMER]

ha2ecm 2017.08.03 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Skultéty család 2017.07.10 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Szép volt, köszönjük.

20170710_202036 
NZs 2017.07.02 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.92
Hévízi kesingtúra 18/12.
Talán a 18 láda legszebbike volt ez a hely! Kedvenc vértesi tájaimat idézi. Természetesen megmásztuk a szóba jöhető sziklákat, csodáltuk a panorámát, fotó és video is készült szépen. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A kútbarlang koordinátái nem szerepelnek a leírásban, sajnos én is csak utólag, a tuhu térképen fedeztem fel, pedig szívesen megnéztük volna: N46 48.166 E17 13.107.
Rizlingország szívébe vezetett tovább az utunk (GCROSZ).
NZs & Dóri

megérkeztünk!Dóri a bércen
alattunk a mélységkilátópont
készül a vágókép......őróla!
együtt a magasban
út közben1
lepkek 
carmin 2017.06.23 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.48
Könnyű séta egy szép helyhez. Köszönjük a rejtést.

DSC03207DSC03208
DSC03209 
snandor 2017.06.18 15:13 - Megtaláltam
Koszi! :)

Reaa 2017.06.17 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
ok.

RoriZo 2017.06.16 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.98
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

malabetty 2017.05.27 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Gyönyörű hely - a ládának köszönhetően jutottunk el ide is.

IMG_20170527_115811 
hitamas 2017.05.25 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
A mai cél hévízi fürdőzés ... meg a környékbeli geoládák. :)

csehviktoria 2017.04.22 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zsolymo 2017.04.22 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gyulaci 2017.03.16 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
a turista jelzések jók - frissen vannak festve, jelszó a helyén van

DSC_0458DSC_0460
DSC_0461DSC_0464
krisz17krisz 2017.03.11 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, de a jelszó nem volt sem a ládán, sem a logfüzetben.. a ládát lefényképeztem, remélem elfogadod megtaláltnak. A logfüzet első oldala nem volt meg.

[Jóváhagyta: Akka81, 2017.03.22 13:00]

IMG_6275 
Frankie Family 2017.02.18 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mozgo 2017.02.18 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

DSC_4085 
CsKriszti 2017.01.16 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2016.11.05 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :D Nagyon érdekes dolognak voltunk szemtanúi, egy család jött a sziklához, és virágcsokrokat dobtak le. Nem akartuk megzavarni őket, de utána olvastam, és volt egy sziklamászó, aki balesetben meghalt a Csókakőnél, lehetséges, hogy az ő hozzátartozóit láttuk. :/

SAM_2798SAM_2800
SAM_2816 
MSE& 2016.09.27 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

benist 2016.09.13 09:05 - Megtaláltam
A javasolt parkolóból elsétáltunk a sziklákig. Látványos a környék, szép a kilátás. A láda rendben. A nem közismert jelszót gyengébbek kedvéért lehetett volna nyomatott betűkkel is írni.

Kaputyin 2016.09.08 10:20 - Megtaláltam
Ok.

Attibati 2016.09.06 14:20 - Megtaláltam
58 kilométer kerékpáros tekergés Keszthely környékén.
Nem indult jól a mai nap és nem is folytatódott jól.
Kora reggel az autópályán végig esett az eső és mikor Keszthelyre értem itt még jobban esett. Egy órát ültem az autóban, hátha csillapodik az eső, de nem volt változás. Végül kilenc óra körül meguntam az ücsörgést, esőkabátot vettem és elindultam.
Szerencsére az utolsó 500 métert kivéve aszfaltúton tudtam haladni. A láda rögtön meglett, bár az igazán könnyű, utat a ládához csak visszafelé találtam meg. A mai nap legszebb kilátópontja volt a láda közelében.

andrasary 2016.08.28 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk
Köszönöm a rejtést

mazzsantok 2016.08.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Sikerült megtalálni a ládát.

20160828_12185920160828_121926
Bruka 2016.08.19 19:00 - Megtaláltam
szép környezet

Babuc 2016.08.13 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
Köszönet a rejtőnek, egy szép nyugodt hely.

katika 2016.08.06 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCCSOA_2016086193439.jpgGCCSOA_2016086195411.jpg
fermate 2016.08.03 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. \o/

tmanjunior 2016.08.03 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszi a rejtést!

Párduc50 2016.07.25 15:20 - Megtaláltam
A nap pontja, nagyon klassz hely! Köszönjük!

Henya 2016.07.19 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

geoládászok 2016.07.09 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu 2016.05.23 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Köszi a rejtést

2367. Cserszegtomaj, Csóka-kő (GCCSOA) (2)2367. Cserszegtomaj, Csóka-kő (GCCSOA) (3)
2367. Cserszegtomaj, Csóka-kő (GCCSOA) (4)2367. Cserszegtomaj, Csóka-kő (GCCSOA) (5)
dsnine 2016.05.16 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam.

tabletta 2016.04.23 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

mattheba 2016.04.04 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget :)

rekusz 2016.03.28 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk

josikaland 2016.03.27 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Szülinapi kesselésünk, gyönyörű időben. Köszi!

csörike és maci 2016.03.27 13:00 - Megtaláltam
Ok.

katijoko 2016.03.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönjük!

OsiOsi 2016.03.25 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
Szép hely! Sajnos nem néztem a leírást ezért nehezen találtam ide.

keleven 2016.03.14 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ancsi&Imu 2016.03.14 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

12718146_1268966836452704_8857234259903061024_n 
kétbakancsos 2016.02.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Három napos Keszthely és környéki kirándulásunkon kerestük fel a ládát. Nagyon szép hely, felettünk tényleg csókák köröztek. Köszönjük a rejtést!

Csóka kőCsóka kő
Csóka kőCsóka kő
bakancsos 2016.01.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
köszönjük a rejtést

tgb 2015.12.28 11:42 - Megtaláltam
Levadászva! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lbukki 2015.10.30 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Benedek_Vulkán 2015.10.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2015.10.28 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pogesz 2015.09.14 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Évi&Zoli 2015.08.31 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Egy kemény gyalog túra a kánikulában Dobogómajorról indulva a GCMaKi után, majd tovább a Rezi-várhoz. Köszönjük!

Wonderwall 2015.08.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
nincs

HajniPetra 2015.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk!

Hajni, Lilla, Petra

szalergabor 2015.08.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
OK!

Nyanya&Yeti 2015.08.13 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.92
A Kőhát utca végén lehet parkolni, majd onnan a turista jelzésen tovább. Csodás látvány tárult elénk. Nagyon tetszett! Köszönjük a rejtést!
Nyanya, Yeti

lepke 2015.07.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Hévízen töltöttünk pár napot Öregmedvével, de ide csak egyedül jöttem el.
Igen keveset kellett gyalogolnom, mert a kedves sofőr a lehető legközelebbi pontnál tett ki. Csudaszép volt a kilátás. Vágyakozva nézdegéltem arra, amerre Rezit sejtettem, mert immár ötödször nem sikerült felkeresnem a várat. Talán majd legközelebb...

Csóka-kőKilátás
Kő kövönSzép parasztház az út mellett
Kertész család 2015.07.04 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Hapó 2015.06.21 16:04 - Megtaláltam
Szép a hely, a túristajelzést is felújították, köszönöm hogy megmutattad ezt a helyet, különben sose jöttem volna el.

Acsart 2015.06.21 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Rezi-vártól érkeztünk, ahol csodás panorámában gyönyörködhettünk. A leírás alapján itt is hasonló élmény vár minket. Nem csalódtunk, legalább olyan gyönyörű a táj, de talán még csendesebb, bensőségesebb a hely. A Csóka kőröl nem, vagy csak alig láthatunk települést, de annál többet csodálatos erdőkből. Köszönjük hogy elkalauzoltál minket ide, nagy élmény volt, és köszönjük a rejtést: Andi, Acsart

Hucul 2015.06.12 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Kerékpárral felkeresve. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCCSOA_20150612105054.jpgGCCSOA_20150612105441.jpg
Tozsó 2015.05.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
Megtaláltuk.Köszönjük a lehetőséget.

[Jóváhagyta: Akka81, 2015.06.05 13:45]

rita85gto 2015.05.27 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csomaiattila 2015.03.17 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.24
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Fenilefrin 2015.02.14 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Meglett, köszi a rejtést! :D

Hektor 2015.02.14 14:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Péter60 2015.01.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 4.21
Ahogy a leírás is írja, valóban minden rendben. Sajnos a hóförgetegben elmaradt a kilátás.
Mint volt modinak kritika: Minek ilyen hosszas megközelítés leírás? Ide gps-szel jönnek a népek, feltalálnak simán!

Strombus 2015.01.24 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 4.20
Rövid kirándulás, hosszú (mindent bele) leírás.
Kellemeset sétáltunk a hóesésben, embert, állatot és panorámát nem láttunk. A siklók is téli álmukat alusszák.
Érdekes, hogy január 1-én volt ládaellenőrzés és a logbooknak azóta sikerült megtelnie. Mivel a rejtő a közelben lakik, nem éreztem tisztemnek a cseréjét. De esedékes lenne 2016. január 1 előtt, mert már csak a slendriánul itt-ott üresen hagyott oldalakra lehet logolni. Tettem laminált info papírt és a logbookot védendő őnzáró zacskót (ezt nem bírtam ki, hogy ne).

kacsati 2014.12.19 10:56 - Megtaláltam
Hévíz- Csóka-kő- Rezi- Gyöngyösi csárda útvonalon gyalogtúra keretében levadászva.

szalaij 2014.12.19 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bbianka 2014.11.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2014.11.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2014.11.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

waneqr 2014.11.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.98
Ez nagyon jó volt! Köszönjük!

lebert63 2014.11.01 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A 7 Mestervadász 2014.10.18 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.29
Csodás kilátás!

Köszi!

kovtom72 2014.09.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Nagyon jó volt a leírás, így könnyen meglett. A kilátás gyönyörű. köszi

Szöszke15 2014.09.03 17:55 - Megtaláltam
Megvan!

baranyaifiú 2014.09.03 17:55 - Megtaláltam
Ok!

tmolli 2014.09.03 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ANKARIMO 2014.08.31 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bmxlacko 2014.08.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megvan.

feldefanni 2014.08.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megvan.

Arzt család 2014.08.16 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.85
Köszönjük a rejtést!

FILA71 és Dávid 2014.08.16 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Haniko0515 2014.08.08 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Könnyen rátaláltunk, hála a jó leírásnak! Szép volt nagyon a kilátás a sziklákról!! Örülök, hogy éltünk a keresés lehetőségével! Köszönjük!!

Szili83 2014.07.29 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Voltunk már itt, de a ládáért újra eljöttünk.

egosonic 2014.07.26 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.96
Köszi nagyon szép helyen volt a rejtés.

fcsaba 2014.07.20 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.92
Családi kirándulás a Keszthelyi hegységben és környékén.

Szép a hely, a kilátás pedig pazar! Kár, hogy az oda vezető út nem teljesen árnyékos.

Köszönjük a rejtést!

heyjoe 2014.07.18 10:24 - Megtaláltam
Köszönöm, remek hely!

Vértesjáró 2014.07.12 07:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petiba 2014.07.10 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Matematika vándorgyűlés alkalmával... [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]
Zuhogó esőben mentünk fel a Csóka-kőhöz, de így is gyönyörű a hely. A földrajzi keletkezéséről pedig izgalmas órát hallgathattunk Istvánnak köszönhetően.

GCCSOA_20140710153322.jpgGCCSOA_20140710153421.jpg
Zergi 2014.06.29 08:40 - Megtaláltam
Fogtam!

 
anyóca 57 2014.06.13 12:30 - Megtaláltam
Szép kilátás a parkolótól és a sziklától is. Szerencsére a "jelszóval" nem találkoztam. :-) Az erdőgazdálkodás mintha kissé szünetelne. Sajnos a kellemes sétaút a szikláig, ill. a ládáig nagyon elhanyagolt. Régen kiszáradt, kidőlt vagy kivágott fák, és azok törmelékei mindenütt. Nagyon szigorú ládakihelyezési és látogatási feltételeket szab meg a Balaton-felvidéki Nemzeti Park, mint kezelő - nagyon helyesen, de ehhez szolgáltatni is kellene.
" A geoládát csak a jelzett turistaúton (gyalogosan vagy kerékpárral) szabad megközelíteni" és, ha nincs jelzés? sőt már lassan út sincs? Ehhez hasonlót sajnos egyre több helyen tapasztalni. Ez természetesen nem a rejtő hibája, nem neki kritika. Számára köszönet, a lehetőségért.

viad 2014.06.10 23:59 - Megtaláltam
Ok.

Infonorbi 2014.06.08 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

breimanne 2014.06.07 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

nmárti 2014.06.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.99
Környékbeli gyűjtögetés, rekkenő melegben. Sajna a képek nem sikerültek.:( Köszi a rejtést!

Koati87 2014.05.26 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Márti és Vili

james 2014.05.12 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Enikő, Anita, Judit és James

Bóta család 2014.05.08 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Megtaláltam, köszönöm!

Schlégl 2014.05.05 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
ArNick 2014.05.01 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Ez azon kivételes alkalmak egyike volt, amikor kerékpár helyett gépjármű segítségével közelítettük meg a célt. Hát bizony néha ilyen is van. Az egyik mozgó láda begyűjtése és a közelében álló Festetics kilátó meglátogatása után után érkeztünk a kőhöz, és távoztunk a szomszéd település vára felé. Köszönjük!

A kullancsokra érdemes figyelni!

Szamárfül 2014.04.21 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mikszi 2014.04.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Szép volt a kilátás, közösen kirándultunk erre az unokákkal.

std74769 2014.04.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Koszonjük

GCsoka 2014.04.18 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Megvagy.

aicon 2014.03.12 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

An_Ga 2014.03.02 14:51 - Megtaláltam
Egy hévízi wellnes hétvége betétprogramjaként összegyűjtött 21 láda közül a tizenegyedik. Köszönjük a rejtést. :)

indiana jones 2014.02.15 14:30 - Megtaláltam
köszönjük a rejtést!

Kilátó 2014.01.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
A táj szépsége ilyenkor télen nem igazán élvezhető.

 
fullz 2014.01.12 15:07 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

Mathau 2014.01.11 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.42
Az ajánlott parkolóból könnyed sétával értük el a dobozt. Nos, mit ne mondjak megleptek a sziklák és a szakadék az út végén. Érdekes hely!

 
katika59 2014.01.09 08:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
A reggeli fürdés előtt kerestük a ládát, nagyon-nagyon klassz helyen van, csak sajnos a köd miatt nem láttunk el messzire, de vissza fogunk menni. Az út nagyon lankás, valóban nem megeröltető.
nagyon köszönjük.

Atmosz&Zozmosz 2014.01.04 00:00 - Egyéb
Kedves Kesserek, a környéken zajló nagymérvű fakitermelés miatt számos új út keletkezett a területen. Ezek az új leagázások a megközelítés egyértelműsége szempontjából nem zavaróak, talán egyet kivéve: az N 46° 48,995' E 17° 14,139' pontnál észak felé induló új útra ne térjetek le, itt egyenesen kell tovább haladni, maradjatok a turistaúton! Köszönöm!

Ka-Csa 2014.01.03 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

picuresnagyur 2014.01.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
köszi

Tapsifüles 2013.12.30 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Köszi a rejtést! Jó hely, nagyon tetszett!
A rejtek is jól ki van alakítva.

dienespeter 2013.12.28 11:30 - Megtaláltam
köszi

Nadettka 2013.12.28 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Igu Detti Károly [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

P.B_László 2013.12.11 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Ilyen gyönyörű szép hely , kevés van , ez közéjük tartozik !
Nagyon jó a navigáció , a leírás is , így könnyen oda találtunk az erdei ösvényhez . Már az is szép volt , hogy az erdőn keresztül jöttünk , de ami minket ott fogadott az lenyűgöző !
A sziklákról elénk táruló kilátással nem lehet betelni , olyan gyönyörű ! Na ezek a helyek azok mikért érdemes ládázni !
Nagyon köszönjük hogy ezt megmutattátok nekünk , László ! " LAKÓ "

EdKa 2013.12.02 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Megközelítés közben fakitermelés folyik.

Szabó Ildikó 2013.11.19 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Köszönjük a rejtést.LA-KÓ Páros.

Veres család 2013.10.31 14:45 - Megtaláltam

Bár már megint rossz úton indultunk el - így jár az, aki nem jegyzeteli ki rendesen a leírást - de újratervezés után könnyen meglett. A kilátás gyönyörű volt, megérte a dupla sétát.

 fotócsata 2 fényképezőgéppel és egy mobiltelefonnal 
Kiaribua 2013.10.31 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Skalp 2013.10.27 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
Jó kis hely, köszi!

rimano 2013.10.27 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagyon tetszett a hely. N&A&Zs&Zs

boszorkányok 2013.10.27 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

mheder 2013.10.20 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.12

Megvan, köszi!norb83 2013.10.06 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

 
bpeter666 2013.10.02 12:18 - Megtaláltam
Köszi!

v.bogika 2013.09.13 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Kehidai őszelésről hazafelé tartva ejtettünk útba még 1-2 ládikát Tibivel.

A Keszthelyi-hegységet eddig nem nagyon ismertük, így direkt errefelé terveztük a keresést. A GPS Cserszegtomajon kicsit megkeveredett, de igazán nem jelentett problémát megtalálni a felvezető utat, mert a leírás nagyon pontos (ezért külön köszönet!)

A láda megtalálása nem tűnt annyira könnyűnek elsőre, mert sok facsoport volt és az ösvények sem segítettek, mert több is volt belőlük mindenféle irányban. Tibi nagyon jó ösztöneinek köszönhetően azonban "se perc" alatt meglett.

A hely pedig csodálatos! Csak az erdő, semmi más! Köszönjük szépen!

MerengőErdő, erdő, erdő...
befi 2013.09.01 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Cristian 2013.08.31 15:18 - Megtaláltam
ok

Mylene 2013.08.29 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Mivel nem jegyzeteltünk részletesen a megközelítésről, így csak a GPS-t követtük, melynek köszönhetően egy néhány órás erdei túrán vettünk részt.Visszamentünk a kiindulóponthoz és ismét neki láttunk, megint rossz utcán mentünk fel... Önhibánkból elég sokáig tartott, de ennek köszönhetően egy igazi túra is lett belőle!

pockok 2013.08.27 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.4.28l] [wapon beküldött szöveg]
Délutáni biciklizés Hévíz környékén, 7/7.
Gyönyörű környék, szép a kilátás a kőről (bár egy kicsit arra számítottam, hogy a tavat is látni - ez azonban nem von le az értékéből).
Jólesett a tekerés (majd a gurulás :)), GC nélkül ide sem jutottam volna el.

cherrybabe 2013.08.20 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.50
Tényleg klassz hely, közeledő vihar szele majd' levitt a szikláról minket. Köszi!

salty 2013.08.19 08:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Salty [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

duranyikd 2013.08.14 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.62
Szép a kilátás! Köszi

kincsködmön 2013.08.08 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

GAMANO 2013.07.30 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Lehetetlen 2013.07.30 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
Nagyon jó volt ugrálni egy kicsit a sziklákon és élvezni a kilátást. :)
A zacskó a zacskóban rejtéseket nem értem, hogy minek... A láda olyan helyen van, ami nem indokolja ezek használatát. :(

bfabry 2013.07.29 06:53 - Megtaláltam
Üldögéltem pár percet a kő tetején amíg megterveztem az utat a következő dobozhoz. Szeretem az ilyen helyeket, ahova doboz nélkül aligha vetődtem volna. Google segített kibetűzni a jelszót.

Ed kesser 2013.07.25 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.38
Bringás találat, aznapi 13/13.

 
lembo 2013.07.22 20:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Közös találat zazival, hogy kesselés nélkül ne érjen véget a nap!

 
Zazi és a Lányok 2013.07.22 20:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.84
A délutáni strandolás után ugrottunk fel ide lembo kollégával. Ajánlott parkoló, kis séta, és máris boldogság.
Köszi a rejtést!

Panoráma 
Maci és Honey 2013.07.22 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Raczky család 2013.07.21 11:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Pilis50 2013.07.16 14:00 - Egyéb
Már másodjára kerestem a ládát..., hideg sör segítségével . . . :-))
első alkalommal 2011.08.15 -én. Akkor még (két évvel) jobban tetszett, de a sziklára most (már) nem mehettem fel . . :-))

Odafelé, az óvoda mellett egy nagyszerü (környezettudatos) játszóteret találtunk.

Sörös öröm :-))
KilátófeléVárszinház
Kútbarlang lejárat
Zolee@ 2013.07.11 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. családi nyaralás alkalmából. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

bitto97 2013.07.08 17:12 - Megtaláltam
Egy jó kis tekerés reziből szép a kilátás és jó a rejtés :)

rozsomol 2013.07.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.52
Köszönjük a rejtést!

ÁFÉSZ 2013.07.01 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
A parkolóból csodás a kilátás a tóra, a kőtől a felvidékre! Köszönjük, hogy "felhoztatok" ide!

Fecó07 2013.06.26 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.04
Köszi a rejtést.

lunda 2013.06.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.07.23 15:07]

 
Adri&Lacike 2013.06.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.43
Megtaláltuk!

padler 2013.06.15 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Menekültünk a szúnyogok elől. A láda sajnos már teljesen üres.

efemm + padler

saturni 2013.05.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! Gyönyörű hely, ha nem ólálkodott volna körülöttünk 1-1 hatalmas szúnyog-felhő, akkor valószínűleg többet időztünk volna itt :)

Viki & Ati ∅

lizavakicsalád 2013.04.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Gyönyörű hely,klassz rejtés,vadi új láda,tele "kincsekkel"!Köszönjük!

Gyombi 2013.04.06 09:01 - Megtaláltam
Köszi [wapon beküldött szöveg]

Pure_NZ 2013.03.29 10:55 - Megtaláltam
OK

kekenj 2013.03.24 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.77
kösz,
Kissé havas tájon, a pécsi Mediterrános túrás csapat utolsó hegymászásán találtam meg.

housefly 2013.03.16 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26g] [wapon beküldött szöveg]

BerenyiSzabi 2013.03.13 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

szaatt 2013.03.06 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
A mai biciklis ládakeresésünk csúcspontja. Köszi a rejtést .

 
Motolla62 2013.03.06 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Hévíz környéki kerékpártúra közben levadászva.

 
Szamoska 2013.02.09 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Nagyon tetszett! Kellemes séta, gyönyörű panoráma! Köszönjük rejtőnek, hogy megismerhettük ezt a helyet!

pikk8 2013.01.27 10:40 - Megtaláltam
3/1 Hévízről hazafelé tartva :) hóban nem egyszerű - de azért meglett :) klassz a szirteknél, köszi

vigyázz, kész, rajt...KÉSZ :)
logolásCsabi repül?   :)
séta vissza 
bnandor 2012.08.09 11:05 - Megtaláltam
A bátyámmal (bmárton) kerestünk éééééééés nem találtunk! Csak a láda helyét, de azt aztán biztosan! Rejteket mutató képeket normál módon soha nem teszünk fel, de ez egy rendhagyó eset, és bizonyítékul szolgálhat! Ha tévedtünk, és egyszerűen bénaságból nem találtuk, vagyis máshol van, akkor úgyis mindegy! Ha pedig tényleg elvitte valaki, akkor meg úgyis "újratervezés" szükséges! Egyébként a leírásban is van egy pontosan ilyen kép "rejtek" felirattal ! Képdátumozás hibás, a gépünk "begagyulása" miatt!) Sajnáljuk! Kérjük a jóváhagyást, ha lehet!

Úgy látom a Bátyám jóváhagyást kapott! De én is ott voltam, én is kerestem, és én sem találtam. A képem is ott van! Lehetne, hogy én is megkapjam a jóváhagyást?! Nagyon örülnék neki, és nagyon fontos is nekem, mert néhány találattal így is le vagyok maradva a tesómtól!
Köszönöm!!!

[Jóváhagyta: Akka81, 2012.08.26 18:29]

bmárton 2012.08.09 11:05 - Megtaláltam
Mi is megerősítjük az előttünk logolót! A ládát szerintünk is elvitték! A rejtek teljesen egyértelműen megvan, a láda helye pont a megadott méreteknek megfelelően kialakítva a facsoport tövében, előtte egy álcázó fadarab, egy széttépett nylonzacskó. Néhány igazoló kép (sajnos rossz dátummal, mert a gépünk bebolondult!)
Kérjük az elfogadást, ha lehet!
Köszönjük!

[Jóváhagyta: Akka81, 2012.08.11 21:46]

 
figuráns58 2012.07.28 12:20 - Megtaláltam
Sajnos alapos keresés után sem találtam meg a ládát, bár nekem úgy tűnt, hogy a rejtekhelyére rábukkantam.
Vagy ellopták, vagy én nem jártam sikerrel, nem tudom. A keresés júliusban történt, de csak most tudom regisztrálni, amiért elnézést kérek. Kérem a találat elfogadását a kép alapján.
Figuráns58

[Jóváhagyta: Akka81, 2013.01.13 23:24]

figuráns58 2012.07.28 12:20 - Nem találtam meg
Sajnos alapos keresés után sem találtam meg a ládát, bár nekem úgy tűnt, hogy a rejtekhelyére rábukkantam.
Vagy ellopták, vagy én nem jártam sikerrel, nem tudom. A keresés júliusban történt, de csak most tudom regisztrálni, amiért elnézést kérek. Kérem a találat elfogadását a kép alapján.
Figuráns58

A szirtFeltételezett rejtek
Madárlesen...Rejtek konkrétan
Zsókica és Lackó 2012.07.26 17:00 - Megtaláltam
Sajnos a ládának csak a hűlt helyét találtuk meg. Egyértelmű jelei vannak, hogy itt volt, a szétszaggatott nylonzacskó nyomai fellelhetők voltak.
Kérnénk szépen a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Akka81, 2013.01.07 13:12]

csehipest 2012.07.26 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.01
Megvan!

Bébic és Nyúl 2012.07.26 12:00 - Megtaláltam
köszönjük.

rajp 2012.07.23 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Ez nagyon jó volt :) Érdemes ide eljönni. :) Köszönjük!

 
K-55 2012.07.19 00:00 - Egyéb
Újra meglátogattuk. Kellemes kis erdei séta vezet a rejtéshez. Érdemes a környéken körülnézni, remek a helyszín.

Bálint bogarászottBalázs és Bálint
levender 2012.07.18 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.54
Megtaláltuk!

Hz 2012.07.08 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

A helyszín 
HunNia72 2012.07.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Mountain bike-on is teljesíthető gyönyörű túra. Köszönjük!

 
kofarago 2012.06.26 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi.

gjvr 2012.06.24 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Megtaláltuk! Bár a parkolótól egy árva sárga kereszt jelzést nem találtunk egész út alatt, a kitaposott ösvény jó helyre vitt. Tényleg könnyű séta, szép kilátás fogadott minket a sziklánál.
Köszönjük a rejtést!

lizzard és csapata 2012.06.23 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Köszi a lehetőséget, jó volt.

 
Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.06.05 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.77
A cserszegtomaji Csodavártól, csodaolaj-ismerettel felvértezve csoszogtunk fel a Csóka-kőhöz, ami nyaralásunk egyik legnagyobb élménye lett. Amerre a szem ellát, zöld erdő; a mezőn meg illatos kakukkfű. Az idillt csak egy vadász zavarta meg, aki délidőben durrogtatott nem messze a turistaúttól, ami kissé meglepő volt. Köszönjük!

/Quatermain/

Bence99 2012.05.26 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megtaláltuk, öcsémmel, nagybátyámmal! :)

tádé 2012.05.11 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Jó ez a kis tisztás, szép a panoráma, köszönöm!
Tádé

 
balogh0420 2012.04.10 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.00
Ez könnyen ment! Szép a kilátás, friss a levegő.

Fazék 2012.04.07 06:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.32
Hévízen nyaraltunk, korai keléssel kicsivel napfelkelte után érkeztem. Hangulatos a környék, a fényképezőt is cipeltem magammal, csak az SD kártya maradt otthon :(. Sebaj, így hamarabb hazaértem a hotelba reggelizni.

Csureszh 2012.04.04 10:42 - Megtaláltam
Tavaszi szüneti 9. ládánk. Gyönyörű környezet és sok szép virág. Kellemes séta, szép kilátás.

hux80 2012.04.02 15:49 - Megtaláltam
M
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Robicki 2012.04.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.57
megtaláltam

bocikutya 2012.03.31 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszönjük! Megtaláltuk! GPS nélkül kerestük, így először egy másik tisztás környékén próbálkoztunk vagy egy fél órát, míg rá nem jöttünk, hogy talán tovább kellene menni... Kriszta és Borisz

atideath 2012.03.22 08:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

MoBike04 2012.03.15 16:38 - Megtaláltam
Rezi vár után, szép kilátással, némi izgalommal a gyerekek miatt - a szakadék elég durva :o)

keridori 2012.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltuk! :)

Dokiii 2012.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltuk! :)

Guizmo és Cuni 2012.02.27 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
A madár se járt ott, csak mi. Szép volt.

trob1 2012.01.13 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Gyönyörű a kilátás.

Reziman 2012.01.06 13:44 - Megtaláltam
Lentről érkeztünk, és a 3 éves fiam is imádta, ahogy a sűrű erdőben másztunk felfelé, vaddisznó nyomokat követve :)

Csóka-Kő 
Perigard 2011.12.30 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést! A találat Pozolival és Ancsával tettük.
Perigard és Kán

pozoli1 2011.12.30 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltuk Perigarddal közösen. pozoli1 és Ancsa

petser 2011.12.29 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Köszi a rejtést

Myself 2011.12.29 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

Csenge 2011.12.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Tökéletes rejtés, hibátlan láda lenne, ha az alja nem lenne repedt. Óriási ködben is élmény idesétákni.

Ikejapipi 2011.12.21 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Azt hiszem az idei tél pont kapóra jön majd nekem. Lássuk csak! Nahát! Pont olyan színű a hó, mint a bundám. Nem kérdéses: ebben az évszakban trendi leszek...:)

Megvan!Ne zavarj! Éppen kilátok!
Mákos 2011.12.21 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Hirtelen felindulásból elkövetett ládázás. A tyúk is ott volt...
A szikla engem emlékeztet a GCLAHA ládánál lévőre, csak itt most nincs mögötte a Balaton. :-)

hofand72 2011.12.04 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtalálva

luckyhunter 2011.12.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Hatalmas ködben érkeztünk, amit nagyon bántam, mert így teljesen kimaradt a panoráma. Sajnos most volt itt dolgom. Biztos jövünk még erre. Köszi a rejtést!

schöphi 2011.12.03 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam!

mrbm 2011.11.18 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!
Köszönjük szépen a rejtést! Sajnos a kilátásban nem gyönyörködhettünk túlzottan, mert nagy volt a köd, de így is nagyon jó kaland volt!
Gombkötőék

widi 2011.11.12 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam.

Noddy 2011.11.05 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Csg12 2011.11.01 13:05 - Megtaláltam
Az ilyen helyek miatt imádom a geocachinget!
Köszi a rejtést!

Családi őszi pihenés Hévízen 10/14.

Bodo-family 2011.10.31 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Szép a sziklákról a kilátás. Érdemes megnézni.

Puzzle Apartman Gyula 2011.10.31 09:50 - Megtaláltam
Ma nagyon párás időre ébredtünk, így nem is kapkodzuk el az indulást. Mire ideértünk azonban kisütött a nap :)
Jó hely, már 10 éve jártunk itt. Köszönjük!

Medard 2011.10.22 17:30 - Megtaláltam
Attcával és Mgotával közös találat. köszönjük :)

Mgota 2011.10.22 17:30 - Megtaláltam
Szép kilátás, gyönyörű őszi táj! Köszönjük a rejtést. Medi, Attca és én

idáig lehet autóval jönni, távolban a Balcsia kilátás gyönyörű
Attca 2011.10.22 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Csodás kilátás, gyönyörű táj! Hamar megtaláltuk Medivel és Mgotával.

BRobi 2011.10.09 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért.

CyberWolf59 2011.10.02 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Megérte felbiciklizni a Csóka-kőre, a kilátás pazar.

takuan 2011.09.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Nagyon szép hely!

Feri0705 2011.09.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.96
A kilátás jó. Szép csendes környezet.

kiss52 2011.09.13 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Megtaláltuk!

kobcikrajci 2011.09.02 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.58
4/7. A hiányos jelzéseknek köszönhetően kis bonyodalom után, de simán megtaláltuk a ládát. A kilátás valóban csodás, még a Kab-hegyi torony is olyan közelinek tűnt.

veszprémicacherteam 2011.09.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Sikerült.

sziszisza 2011.08.31 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.72
A geokanalat elvittük. Szuperötlet! :) ;)
A sárga jelzés eléggé megkopott nehezen lehet észrevenni.

MillenniumFalcon 2011.08.28 09:36 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

katnorbi 2011.08.27 12:10 - Megtaláltam
Keszthelyi nyaralás során. Kellemes kis ösvény vitt az ajánlott parkolótól a ládáig. Nagyon szép a kilátás a völgyre, de a sziklánál a gyerekekre vigyázni kell, nehogy túlzásba vigyék a mászást. A láda is meglett néhány perc iránytűzés után. Köszönet a rejtésért, valószínűleg láda nélkül nem nagyon jutottunk volna el ide.

zsuzsigabor 2011.08.25 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
Jó rejtés, viszont ha nem autóval megyünk, akkor rettenetesen messze van mindentől, mire visszaértünk a szállásra, leszakadt a lábunk :). A völgybe a kilátás nagyon szép!

Köszönjük a rejtést!

t@m 2011.08.22 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.53
A láda könnyen meglett, de az út egy kicsit húzós volt bringával. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz felmászni a dombtetőre, de érdemes volt, mert valóban nagyon jó kis hely ez a Csóka-kő. Köszi a rejtést!

ottgyuri 2011.08.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.30
Megtaláltuk!

geoHamsters 2011.08.18 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Izgalmas volt estefelé arra járni. Visszafelé már szinte sötét volt az erdőben. Gyönyörű a kilátás.
Köszi a rejtést.

Fagyi 2011.08.15 10:20 - Megtaláltam
Pilis50 társaságában.

Pilis50 2011.08.15 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Szép helyszín - jó rejtés.

sutyi_a_hegyrol 2011.08.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Megleltük :)
Köszi a rejtést!

Karate Kid 2011.08.06 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Köszi a rejtést!

LionDaddy 2011.08.06 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.79
Mai Balaton-felvidéki ládázásunk 13/7. találata.

Először a ládát kerestük meg, majd csak utána néztünk igazán szét, hogy hol is vagyunk. A környező fák miatt először nem is látszott a Csóka-kő, de azért csak-csak megtaláltuk a sziklát és elénk tárult a panoráma. Nagyszerű érzés volt a szikla szélén állni, gyönyörködni a lábunk előtt húzódó völgy látványában.

Köszi a rejtést !

Ruttkay 2011.07.31 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.93
Gyönyörű volt a kilátás, úgy érzem, hogy hosszú idő után újra találtam egy olyan ládát, ami a játék értelmét szolgálja és valóban elvisz egy olyan helyre, amit érdemes megtekinteni. Végre nem csak azért rejtették el, hogy nekik is legyen egy ládájuk! :)
Nyaralásunk utolsó közösen megtalált ládája anyukámmal. (Judit és Zoli)

Viba 2011.07.29 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Hévízi nyaralás esőben sárban! Köszönjük!

M.Sasa 2011.07.21 06:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Vonyarcvashegyi nyaralás alatt jöttem fel, itteni 8. találat, könnyen meglett. Induláskor még nem esett, itt már igen, de szép volt a kilátás. Köszi a rejtést.

pliptai 2011.07.07 07:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Köszönet a rejtésért!

adrivik 2011.06.27 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Hú ez nagyon szép helyen van.
Hévízi nyaralásunk egyik találata, kicsit otthon éreztük magunkat a sok-sok "sík" láda után, lévén a Zemplénből jöttünk!
Köszönjük!

yano6ard 2011.06.17 19:15 - Megtaláltam
TFTC

eszel 2011.06.02 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Ok!

csbagi 2011.05.22 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Fogalmunk sem volt, hogy ilyen fantasztikus kilátás vár ránk!

 
Cseber 2011.05.22 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Megtaláltam, Ágival!

HajTom 2011.05.22 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltuk!
Jó nagy a kő. Csodás a kilátás.
Vigyázzatok a kullancsokkal!
Köszönjük a rejtést!
Hajni & Tomi

melinya 2011.05.08 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Szuper hely. A gyönyörű kilátás rövid, kellemes sétával elérhető. A fán óriási szögek vanak. :-)

szentkereszty 2011.04.01 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Nagyon szép hely. Nyílik a leánykökörcsin.

 
Brontosaurus 2011.03.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép volt akilátás.

keresek 2011.03.15 15:55 - Megtaláltam
Kellemes időben az idei első kis túra.

pbzs 2011.03.15 00:00 - Megtaláltam
Rendben. Köszönjük!

GyZsTeam 2011.03.13 13:10 - Megtaláltam
Nagyon jó hely! Élveztük a tavaszi napsütés első sugarait. Köszönjük!

ast 2011.03.13 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.69
A bazi nagy szögeket jól lehet hátizsák akasztónak használni a fán. :)

Szögek 
berkaba 2011.03.13 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Szép időben rövid kis sétával találtuk meg a ládikót. A kilátás nagyon szép. Köszönjük a rejtést!

Keszthelyi-öbölnapenergia
nem itt van 
Dester 2011.03.13 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.87
Zalacsányi pihenésünkből hazatérve sétáltunk erre, 8/12. Gyönyörű volt az idő, a kilátás, igazán megérte megtenni ezt a kis kitérőt. Köszönjük a rejtést!

"Sziklamászó"berkaba fotoszintetizál
elég mély volt...Csodás kilátás
Mohalepte kövek 
ricsiandco 2011.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.63
Igazi szép tavaszi időben kerestük meg ezt a ládát, ami egy eddig ismeretlen helyre vezetett el minket.

Köszönjük a rejtést!

a ládacsókák a kövön
EmesESE 2011.03.12 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
Keszthelyi hosszú hétvégénk első napjának utolsó ládája volt ez a hely (10/10).
Nagyon sokat kellett "keresni" a ládát mert egy család a réten élvezte a délutáni napfényt, és nem akartuk, hogy feltünjön nekik a kincskeresésünk.
Nem tudom mit gondoltak rólunk, hogy bokrokról bokrokra jártuk a környéket édes kettesben a párommal.
Szép időben napsütésben, szép környékre jöhettünk köszönjük a rejtést.

Babu&Zeo 2011.03.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Csodás napsütéses időben vadásztuk le ezt a ládát. Nagyon szép hely!!

Fox Yey

urbanj 2011.03.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Nyugodt környék, csodás kilátással. :)

 
brigo 2011.03.05 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Nagyszerű napsütéses időben csodálatos kilátás várt rám.

rakoskato 2011.02.28 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Jó hely.Töményen érezhető/remélem viszont is igaz/a qvantum biológia.-

nagyfliszi 2011.02.15 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Sajnos az időjárás nekem nem kedvezett. Azon kívül, hogy hideg volt, még borult is volt az ég, így nem nagyon volt élvezhető a kilátás. A télies táj viszont élvezhető. Köszönjük a rejtést.

kotroc 2011.02.08 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Napsütéses időben indultunk neki a rejtésnek. Sajnos a fényképezőt a kocsiban felejtettük. A kilátás gyönyörű, köszönjük a rejtést!

balumaci 2011.01.17 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Szép kilátás.

eperdzsem 2011.01.16 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Az új évben mi vagyunk az elsők!

alvó oroszlán 
Gyulafree 2010.11.21 13:00 - Megtaláltam
Kerestük a ládát, nem találtuk. Mobilon megnéztük a leírást h nem változott e a helye, de nem - sőt a felrakott képek megerősítették h jó helyen keressük.
Szerencsére csak mi voltunk ügyetlenek. Köszönjük a rejtést.

[Jóváhagyta: Akka81, 2011.01.12 20:15]

kilátás 
Lucypapa 2010.11.13 09:10 - Megtaláltam
Valóban szép kilátás!

Mai első találat.

Zolnai 2010.11.05 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Megtaláltuk :)
Szép hely, gyönyörű kilátás! Én is elfogadnék itt egy házikót....

Nervas 2010.11.04 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönet a rejtésért!

kiralyek 2010.10.30 15:10 - Megtaláltam
.

"J&J" 2010.10.30 13:25 - Megtaláltam
Napsütés, szép kilátás.
Gyalogoskupa: 18,1 km

 
zalajaro 2010.10.22 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.51
Nagyon szép!

kilátás 
Szabó Család 2010.10.13 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Kellemes séta. Köszönjük.

nagygeri97 2010.10.09 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Hévízi hétvégénk negyedik ládája. Nagyon sok gomba volt az erdőben. Az ajánlott parkolótól könnyű, rövid sétával hamar meglett a láda. Nagyon szép a környék, a sziklák érdekesek.
Köszönjük a rejtést.

Stn72 2010.10.03 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
+van!

oktriv 2010.09.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Megtaláltam. szép kilátás.

ifilevente 2010.09.27 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.18
Szuper volt!

Gaguinga 2010.09.27 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltuk!

Csaba & családja 2010.08.27 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.24
Kicsit veszélyes hely, de nagyon tetszett az egész családnak.

HgZoli 2010.08.24 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Köszi!

N.Zs. 2010.08.20 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
A nyaralás végén egy kerékcsere után még ezt a pontot útba ejtettük.Ha lehetne hatost adnék minden részére. Ritka jó útba igazító a leírás és nagyon jó a hely is. Köszönjük

jasa2 2010.08.19 12:05 - Megtaláltam
megtaláltuk, szép a kilátás. Samu, Matyi és a Segéd

gyöngyfűző és párja 2010.08.19 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Kellemes séta volt.

Házikóék 2010.08.19 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Gyeta 2010.08.15 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Jó volt az útleírás, az aszfaltút végéig mentünk. A látvány: lélegzetelállító!

 
geogirl:) 2010.08.15 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Gyönyörű hely:-)

jetijak 2010.08.14 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam

richard_szabo 2010.08.07 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Szép kilátás, szép erdő.

szomi 2010.08.06 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Egyszer már jártunk itt, de akkor nem sikerült. Most viszont :)

SirLes 2010.08.01 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Szép hely.

ibarth 2010.07.31 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.69
Jó kis kirándulás volt pici gyerekekkel :)

balo156 2010.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
szép volt a kilátás, de tényleg lekaszálhatnák a gazt a réten...

Tárnoki-Talabos 2010.07.29 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Meglett, köszi a rejtést!
A kicsi is nagyon élvezi a keresgélést, mert mindig akad neki valami a "dobozban"!

 
olsen100 2010.07.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.71
Csodàlatos a helyszin. A sziklàk ès a kornyezet lenyugozo!!!!

Ronin 2010.07.27 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
GCMaKi-tól jöttünk át erre a kellemes erdei sétára. Útközben még dagonyát is láttunk, ami a legkissebb fantáziáját nagyon megmoztatta. Onnantól minden levélrezdülést vaddisznónak vélt. :)
A sziklák vadregényesek és csodálatos kilátás nyílik róluk a környékre.
Köszönet a rejtésért!

Dagonya
 
ZitaKati Andris és CsZso 2010.07.24 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
:-)

bortel 2010.07.22 17:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

krizsiék 2010.07.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Gyönyörű hely!
Érdekes, hogy a kilátás nagyon emlékeztetett arra, mint amilyen a Vértesben, Csókakő község közelében található.

tori 2010.07.18 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Épp sötétedés előtt értünk oda, amitől még különlegesebb hangulata volt a helynek.

iloilo 2010.07.16 18:00 - Megtaláltam
Hát ez a legfelső épület tényleg elég pazar helyen van.

t_igi 2010.07.15 18:45 - Megtaláltam
Kösz a rejtést!

 
hab14 2010.07.14 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Kár, hogy a tisztás nincs lekaszálva, pedig a hely gyönyörű.

feldelaci 2010.07.07 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltuk!

akassa 2010.06.30 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.07
megvan

pero 2010.06.30 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
megvan

pakrella 2010.06.24 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szepzsuzsi 2010.06.20 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
A kerek templomtól elindultuk hazafelé, mert semmi remény nem volt arra, hogy akár egy fél órára is elálljon az eső. És láss csodát, még Keszthelyig sem értünk el, amikor kiderült... Hirtelen mozdulattal megfordultam és irány a legközelebbi láda. Kicsit még csepergett az eső, de nem bántuk. Soha nem sétáltam még esernyővel erdőben...:) Csodálatos kilátás még így a párában is. Köszönjük szépen, tetszett nagyon!
szepzsuzsi, Ágnes

Gabó és Zoli 2010.06.05 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Az erdei szakaszt óriási szúnyograj közepette tettük meg. A környéken mondjuk senki nem jár, nem csoda, ha ránktapadtak. A szikláktól tényleg gyönyörű a kilátás, bár jogos a figyelemfelhívás, valóban veszélyes terep. Az első igazi nyári nap jól megizzasztott bennünket.

 
vt54 2010.05.28 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.04
Sümegi üdülésből hazafelé ejtettük útba a ládát. Kellemes séta, csodás kilátás. Aki rövidesen felkeresi a nemsokára érő szamócából teleeheti magát a tisztáson. A rejtekhelynél millió szúnyog, nem csípnek, harapnak!
Köszönjük a rejtést: vt54, Ica

BBálint 2010.05.24 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Keszthelyi nyaralás 18/1.
A környéket jól ismerem, de ezen a tényleg idilli helyen még sosem jártam. Most Brigivel fedeztük fel, és szerintem ilyenkor májusban a legjobbkor. A szikla melletti kicsiny rét igen hatásos, mivel szinte több volt a virág, mint a fűszál.
Köszönjük!

Brigi, Bálint

 
wzoli 2010.05.23 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Szép környezet, jó kilátás.

kalahari590 2010.05.22 14:15 - Megtaláltam
Megleltem!Szépa hely és yó a kilátás.Megérte eltekerni érte.

gyusz_58 2010.05.15 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Viharban mentünk oda. Nagyon szép hely és a virágok pont teljes pompában:)
Bár siklót nem láttunk:)

[Jóváhagyta: Akka81, 2010.05.19 23:24]

3D 2010.05.09 13:45 - Megtaláltam
Rendben

Rekuja 2010.05.08 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Ezt a gyönyörű helyet se fedeztük volna fel a geocaching nélkül. Köszönjük!

Külön tetszett a kis út fel a hegyre. Úgy éreztem magam, mintha egy bobpályán autóznánk fel, majd le. Egy élmény volt. Nem bánom, hogy nem én vezettem.

A panoráma csodás és békés, semmi jele a szikláknál a civilizációnak. Csak sok a szúnyog.

a szikláktól 
@Dlac 2010.05.07 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Rezi után kerékpárral. Megéri megállni. Aki éhes jót ehet elfogadható áron a Szt. Flórián pizzéria és étteremben.

Timo74 2010.05.07 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Köszi a rejtést, nagyon jó volt sétálni a természetben, csak ezek a fránya szúnyogok.... Bolháékkal, Gabcsával megtaláltuk!

gabcsa 2010.05.07 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Bolhakkal és Timo74-ékkel.

bolhak 2010.05.07 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Gyönyörű környezet, gombák, bogarak, megnyugtató erdei séta. Köszönjük! Gabcsával és Timo74-ékkel

bogárkesserek
tudo 2010.04.27 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.31
120 km kerékpár edzés a Balatonfüred - Révfülöp - Balatongyörök - Cserszegtomaj - Keszthely - Balatonkeresztúr - Balatonmáriafürdő útvonalon 5 új ládával. Nyári idő volt, de az előrejelések csapadékról szóltak, így melegebb ruhában jöttem a kelleténél. Szembeszél csak a szakasz végén volt, egyébként kiváló körülmények között haladtam.

GCRETR után áthaladtam Keszthelyen, majd fel Cserszegtomajra. A faluban nehezen álltam rá a Sárga +-re, de a jó aszfalt- és erdei utakon a ládáig nyomtam. Igaz kissé megrogytam a 42/21 - 42/23 közötti climbingban átlagos 62 rpm ped. és 165 bmp pulz. mellett, de most jól esett. A láda azonnal meglett.

Tetszett a tisztás és a szikla is a hollókkal. Visszafelé kíméltem a féket (veszélyes volt). Keszthely, majd Balatonkeresztúr és az utolsó láda, GCBKBT következett.

Kerékpáros kupa: 118.38 km

Tisztás a hegytetőnA szikla
KilátásKilátás hollóval
SziklaA szikla
CserszegtomajNefelejcs
Piroskaa1 2010.04.18 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Közös találat Kedvesemmel, Blue Malival + Ulci, Avranella, Kivi, @david. Ez a hely tényleg szép, logolás, majdsztrárfotózás többiekkel. Meg is jegyeztük Kedvesemmel, itt még szívesen elidőztünk volna egy pokrócon, annyira megnyugtató volt a hely a panorámáról meg nem is beszélve:)

Blue Mali 2010.04.18 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Köszi a rejtést!

A ládát Piroskaa1 Kedvesemmel, Avranella, Ulci, @david társaságában kerestem meg!

Nagyon tetszett a hely, s nagyon tetszett a kilátás is.
Jó volt ide is eljutni, s egy kicsit bámészkodni a tavaszodó természetben.

Még gyíkot is sikerült lencsevégre kapnom, aki nagyon nem zavartatta magát, sőt még pózolt is egy kicsit.:)

Köszi ezt az élményt is!

Kessercsapat:)Kilátás
SziklaZöldelő erdőben jártak....:)
Zöld rét@david elmélkedik
Ulci ereszkedik:)Nem zavartatta magát:)
@david 2010.04.18 11:57 - Megtaláltam
Avranella, Ulci, BlueMali+Piroskaa1
Rügyfakadás után levezetés

gyönyörű hely! Akár sátorozni is lehetne.

Avranella 2010.04.18 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Geohétvége a Balaton vonzáskörzetében - szombaton geocaching bemutatót tartottunk gyerekeknek a gyenesdiási Nagymezőn a Rügyfakadás - Tavaszünnep rendezvény keretein belül. Remekül sikerült, ennek örömére be is gyűjtöttünk néhány ládát a környéken szombat este és vasárnap.

10/3. A többiek hosszas vitába bonyolódtak, hogy melyik ládákat keressük hazafelé, de én ebből a részéből már kimaradtam, hulla fáradt voltam :). Végül megszületett a döntés. Ennek szellemében az első mai célpontunk épp Akka ládája lett :). Kedves, megnyugtató környék, szép a kilátás is :). Köszi a rejtést!

Tavasz@david és a kilátás
Minden szempontból piros és kék :)))aboriginal
Ez olyan kis helyes virág 
Ulci 2010.04.18 09:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Rügyfakadás nevű rendezvényen egy általános iskola gyerkőceinek tartottunk geocaching bemutatót Avranella parancsnoksága alatt és ennek a ládának a rejtőjével együtt. A srácok nagyon lelkesek voltak, a vendéglátók elbűvölőek és a rendezvény szuper.
A ládát vasárnap kerestük meg, hazafelé úton. Nagyon szép helyen van. Köszi a rejtést

csipet_csapat 2010.04.06 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszönjük a rejtést, az alapos ismertetőt! Nagyon tetszett.

Útközben találkoztunk:)
Csaba és Kati 2010.04.04 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.24
HEURÉKA!
Szép időben és helyen, könnyű sétával, jó kilátással.
Köszönjük.

Cserszegtomaj - HévízBalaton
SziklaCsaba
KatiTermészet
Log 
Access Denied 2010.04.04 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
10/7

Szép hely, gyors találat.

Köszönöm!

 
sophegyi 2010.04.04 13:18 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

takacsimre 2010.04.02 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

meduza 2010.03.29 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Megtaláltuk. Hévíz fele menet a mai első ládánk.
Saci írja: A szikla repedésén le akartam ereszkedni,de meduza nem engedte!

Hüsecsalád 2010.03.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Hüse család

Turci 2010.03.14 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! 3/3

Belovary 2010.02.28 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Eléggé szeles, borult idő volt, de legalább tavaszi hőmérsékletben túrázhattunk. Szerencsére a sár már nem ronthatta az élményt. A rejtés jó volt, egyszerű, és aránylag könnyű. Gyerekkoromban sokat voltam itt, és akkor még a magasságtól nem félve, kötelekkel a sziklákat is megmásztam. Ma már max a visszhang, és a látvány miatt merészkedtem ki a szikla peremére... Szuper hely, szuper élmény, és bízom benne, hogy hamarosan újra eljuthatunk ide a kiscsaláddal! :)

MegtaláltukBarnus felfedezte
VisszarejtésA sziklán
FamászókLevelek között
Barnus a sziklánÚjra a fán
SziklamászásJúlia
Erdélyi család 2010.02.07 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.97
25 cm-es hó és megtaláltuk! Gyönyörű friss, szűz hó. A Kőhát utca végéig úgy tudtunk felmenni, hogy épp akkor jött a helyi hókotró és nagyon kedvesen mondta várjun. 10 percet, Letólta a havat és felszórta apró kővel, így egy kis lendülettel fel tudunk menni az erdő aljáig. A megfordulás így sem volt túl egyszerű. Nagyon tetszett a hely, bár most kilátás nem volt túl jó, elég párás volt a levegő. Kösz a rejtést!

segoy 2010.02.04 14:00 - Megtaláltam
!

Csutter 2010.02.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést! Havas táj volt mikor odaértünk, ráadásul a kocsikulcsot is elvesztettük, ugyhogy dupla keresés lett belőle.

Hartyi 2010.01.31 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Nagyon szép hely! A kilátás csodálatos! A néhol bokáig érő hóban nem volt egyszerű megtalálni de sikerült!

hacsabi 2010.01.31 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
A környezet és a kilátás nagyon joo volt...még igy hóval borítva is.Köszi a rejtést

geobubo 2010.01.23 09:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Zalai csobbanás és hibernált ládanyitogatás 1/11.
Könnyű séta után gyors találat és szép panoráma. Köszönet érte.

logo 
zsu&rich 2010.01.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.74
Megtaláltuk!
Gyönyörű napsütéses időben, egy kellemes sétával egybekötve kerestük meg a ládát. A hely tényleg szép, az erdő viszont így télen teljesen kihalt, még csak egy erdei siklóval sem találkoztunk, pedig az előfordulhat errefelé!

femvali 2010.01.02 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Iszonyú szélviharban az évi első bejegyzés.

Vétó kutya 2009.12.26 14:50 - Megtaláltam
nagyon jó rejtés, sajnáltuk, hogy csak ennyire rövid erdei út vezet hozzá. igaz, Hévízről egész jó kis séta volt...

 
levendula mező 2009.11.13 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Rozsda színű erdő. Gyönyörű!

Aranymadár 2009.11.13 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Köszönjük! Szép a kilátás!

targonczas 2009.11.07 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Tetszett.

MaFe örs 2009.11.04 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk Nagyon szép hely!

Skali&Margó 2009.10.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.49
OK.

Eszti és Robi 2009.10.31 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltuk!

12 :)
Terdik Család 2009.10.31 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Megtaláltuk.

 
zsorzs 2009.10.31 11:41 - Megtaláltam
Tetszett a tó! [wapon beküldött szöveg]

keva 2009.10.31 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

kopepe 2009.10.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Gyönyörű időben pazar a kilátás. Köszi a rejtést!

halaszkiraly 2009.10.29 14:30 - Megtaláltam
+lett [wapon beküldött szöveg]

PS: Szokás szerint ismét esőben...

GeoBandi 2009.10.23 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
Könnyen megtaláltuk, köszi a rejtést!
A parkolónál nagyon sok, különleges katica bogarat láttunk, bemásztak a kocsiba, meg mindenhova. Azt hiszem ezek ártalmasak, majd utána nézek!

BiharyG 2009.10.23 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Tökéletes hely, nagyon tetszett! Engem a GPS egyenesen a rejtekhez vitt, miközben egy vidám társaság a környező erdőben keresgélt; de később megadták a módját, és a tisztáson ülve, napozás közben logoltak :)

BiharyG + Moncsi + Kinga

A következő megtalálók 
sicci 2009.10.23 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
nagyon szép a kilátás és köszi a rejtést!

Nyuszifül_2342 2009.10.19 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Könnyű.

CSS Team 2009.10.11 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.59
A cserszegtomaji kútbarlang egyik ágának bejárása után. A barlang gyönyörű, különleges, és rettentő izgalmas! :)
Kicsit nehezen találtuk meg a ládához fölvezető utat, de ez azért van, mert nem az ajánlott helyen hagytuk az autót, hanem észak felől, a sárga + folytatása felől közelítettünk. Ezen az útvonalon a fákon fekete nyilak jelzik a helyes irányt, de könnyű eltéveszteni. A tisztás és a sziklák gyönyörűek!!!

belus01 2009.10.09 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Awiki 2009.10.03 00:00 - Megtaláltam
Délutáni családi program keretein belül megtaláltuk.

ermix 2009.09.28 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Kerékpárral feljutva nagyon izzasztó volt, de lefele legalább szinte repültünk. A sárga keresztet nem érdemes keresni.

duck5 2009.09.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Bringás megtalálás negyedik nekiugrásra... Hogy mért? Mert nem olvastuk és értelmeztük a webes leírást... A hegy lába felől közelítettünk előszöt, aztán másodszor jóval feljebbről, de nem lehetett felmenni úton. Harmadikra értelmeztem a leírást, és a jelzett utcákon menve rátaláltunk a ládához vezető útra. Tökéletes rejtés, csak magamat hibáztatom a bonyodalomért... Bátran keressétek, megéri! Duck5

Rudi Team 2009.09.21 14:20 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

kapinya.judit 2009.09.21 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Könnyed séta gyönyörű napsütéses időben. Szép a völgy csupa-zöldje, a rét nyugalma.

Barangoló alias elel 2009.09.18 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.80
Megleltem e remek rejteket! [wapon beküldött szöveg]
Klassz hely, tetszett. Köszönöm a rejtést!

 
Szilvus 2009.09.13 16:46 - Megtaláltam
P41n-ékkel. Szuper a kilátás!

tomosny 2009.09.13 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.89
Komoly, az erdő és a Csóka-kő is! Sajnos a láda környéke wc, de szerencsére nincs büdös.

P41n & Pandi 2009.09.13 16:46 - Megtaláltam
Megvan! Kicsit nehéz volt levadászni... a tisztáson kutyás család, napozó emberek feküdtek... kicsit vártunk, addig körülnéztünk.
Gyönyörű a kilátás. Köszönjük!

mászásTomos, P41n a kövön:)
TücsiTeam 2009.09.12 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Kellemes napokat töltöttünk Hévizen, közben geoládákra vadásztunk.
Biciklivel a környék ládáit levadásztuk, így kerültünk ebbe a csodálatos természetvédelmi környezetbe. Hévíz és környéke csodálatos, mindenkinek ajánlom!

aDoc 2009.09.12 07:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Térkép nélkül nehéz volt a megfelelő utcát eltalálni.

blindmouse 2009.09.11 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.95
Meglett! Köszönjük a rejtést!

raci 2009.09.05 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Köszönjük a rejtést, nagyon tetszett a hely, ahová vezetett. A sziklák, a meredély különösen tetszett, az időnk is kedvezett, így a beígért kilátás is ott volt. Az erdő jutalmul még finom érett somot és kökényt is kínált, így még lakmározni is tudtunk.

garrotter 2009.08.30 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Másodiknak volt tervezve és sikerült is teljesíteni. Gyönyörű vidék.

meg van
BoBoKoZo 2009.08.26 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Köszi, hogy ide kirándulhattunk! A láda nélkül valószínűleg kimaradt volna.

vassb76 2009.08.19 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

SarkanyDemon 2009.08.18 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Jó kis délelőtti kirándulás volt. Köszönjük!

Sárkány & Démon

toth2zoltan 2009.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megvan

lagaf 2009.08.15 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.72
A megadott parkolótól, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik Hévizre és a Keszthelyi-öbölre is, a Sárga kereszt jelzést követve, szép árnyas úton, ebéd utáni pihenésképpen sétáltunk el a ládához. Útközben egy tucatnyi kissé elcsigázott tizenéves turistával találkoztunk, akiket később a GCMAKI-hoz közel, a Sümegi úti buszmegállóban láttuk viszont, szó szerint "kifeküdve" (ki tudja hány kilométer volt mögöttük?).
Célunkhoz érve előbb a dobozt halásztuk elő (tetszetős rejtés), logoltunk, majd kisétáltunk a Csóka-kőhöz, megtekinteni a valóban szép panorámát, majd vissza a kocsihoz. Kellemes délutáni séta, szép helyen, könnyű találattal - köszönjük szépen a rejtőknek.

A köveknélSzép völgy
Távolban egy fehér vitorla...A doboz és tartalma
rotty 2009.08.14 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Mai "nyaralósabb" napon hamarabb otthagytuk a berényi strandot, hogy az estét Keszthelyen tölthessük, ahol hagyományteremtő célzattal népzenei találkozó zajlott. Talán két éve nem jártunk az általunk nagyon kedvelt Keszthelyi-hegységben, így aztán nem volt kérdés, hogy biciklivel jövünk és ellátogatunk a Csóka-kőhöz. Megszenvedtünk, mire a parkolópontig tekertünk a Keszthelytől szépen emelkedő úton, onnan már kellemes séta, valóban...
Egy újabb jó hely, örülünk hogy megismerhettük. Annyira kedvem lett volna tovább menni Rezi vagy Várvölgy felé, nagyon csábított az erdő. De aztán látva, hogy a bicikli innen már nyűg lenne, meg aztán nem is erre készültünk, elnapoltuk a kirándulást. Most ki is néztem, Tátikától Rezin át erre teszünk majdan egy túrát, remélem mielőbb...

Zugi 2009.08.14 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Keszthelyi hegységbeli kesselésem második ládája. Bárcsak minden hazai település ilyen szép és jómódú lenne, mint Cserszegtomaj. A nagy nyári melegben ide nem kellett sokat mászni, emiatt választottuk, de örültem, hogy láthattam, mert nagyon szép természeti környezetben egy kis nyugis, idilli kis rét szélén van a láda. Előttünk épp logoltak, így ki kellett várni, amíg a csapat sok négylábúval együtt végez a ládánál:)

kilátás a szikla szélérőltáj
ki tisztás, itt a ládamegkostóltuk, iszonyú savanyú volt:)
sanyigabi 2009.08.11 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Csodálatos a panoráma, jó volt egy kis erdei csendet is élvezni a parti zsibongás után.
Köszönjük!

Fegekri 2009.08.05 17:30 - Megtaláltam
Könnyed sétával értünk ide. Olyan nyugtató hely és a kilátás is. Köszi a rejtést!

Photographer 2009.08.05 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.83
Ebéd után kezdtük a napi geotúránkat, melynek az első pontja a Csóka-kő volt!
A hely csodálatos, mint sok másik kilátási pont a környéken, mellyel itlétünk alatt találkoztunk. A parkolóból kellemes séta, utánna ládakeresés (kb. 5 mp), aztán kilátás. Visszafelé csodáltuk a "gazdag-negyed" villáit!
Köszi a rejtést!

LádaMeli logol
Csóka-kőMeli a Csóka-kőnél
Meli az ösvényen visszafeléPanoráma a parkolóból
Bogáncsok 2009.08.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.91
-

Kincsvadászó Kalózok 2009.08.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Megtaláltuk! Leírás nélkül, toronyiránt. Valószínűleg az ellenkező irányból, a sárga jelzést hiába keresve. Aztán egy kiszáradt folyómederből felmászva a sziklára. Így brutál kemény volt.

Hampi 2009.08.01 14:23 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2009.08.01 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

A láda megjelenésekor elismeréssel adóztam a rejtő kitartásáért és a rejtés "végigviteléért". Akkor még fogalmam sem volt arról, mikor tudok a környéken kirándulni.
Szombaton rokon látogatóba mentünk Keszthelyre. Ebéd után a picik lefeküdtek aludni, Levi meg inkább nem akart a nagy melegben kimozdulni, így egyedül vágtam neki. Az ajánlott parkolóban hagytam a járgányt és onnan egy könnyed sétával sikerült felkeresni a helyet.
A kilátás gyönyörű, érdemes ide kilátogatni! Köszi az élményt!

 
kardosd 2009.07.31 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.08
Megvan! @di, d@ve

cachekereso 2009.07.31 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Könnyed séta a szép nyári délutánon a jelölt parkolótól, és könnyed rejtek-lelés a megadott helyszínen; ezt követően a Csóka-kövön üldögélve fogyasztottam el egyszerű ebédemet, mely gasztronómiai értékét a csodálatos környezet jelentősen javította.

K-55 2009.07.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Kellemes kis esti séta volt.

01 
Stüszi vadász 2009.07.30 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Lásd fkmaster!

fkmaster 2009.07.30 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
A kilátás szép, tényleg lehet látni a zalaegerszegi adótornyot. A láda gyorsan meglett. Cserszegtomajon már régen jártam, meglepett, hogy lakópark-övezetté változott - hátrányára.

csordi 2009.07.23 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
.

horlac 2009.07.23 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
.

Morcos61 2009.07.23 08:50 - Megtaláltam
Kicsit eltévedtünk. Nagyon tetszett.

Morcos61 Katka

 
kovtom 2009.07.22 12:55 - Megtaláltam
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Yumi 2009.07.16 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Szép hely, köszönjük

Paul 2009.07.12 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.73
Kerékpáros edzés közben.Nagyon szép a kilátás a völgy felé.

dominicus 2009.07.11 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Az ajánlott parkolótól tényleg nem egy nagy távolság a ládát rejtő tisztás, a rejtek is könnyen meglett. A környék szép, itt is sok volt a szúnyog, úh szerencse, hogy vittem riasztót. Sétáltam még egyet az erdőben, a Csókakő-patakig (a sok eső elleére száraz a meder), utána meg vissza a gerincre. Nagyon szép az erdő, és a Csókakőröl is szép a kilátás. TFTC!

kamzik 2009.07.11 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Nagyon szép hely!

K.L. 2009.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
ok

Teddy 2009.07.09 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Gyönyörű a kilátás, e játék nélkül tán sosem jutottam volna el ide! Szedtünk szegfűgombát (tyúkgombát) is, finom volt vacsorára!

pityer 2009.07.04 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.43
Megtaláltuk köszönjük a rejtést szép a kilátás.

hinia lux 2009.07.03 17:03 - Megtaláltam
Kellemes séta, ötletes rejtek és gyönyörű táj.

Keszthelyi-hegység mélyén 
puhanyuszi 2009.07.03 14:05 - Megtaláltam
:)

bgecco 2009.07.03 14:05 - Megtaláltam
Gyönyörűűűű

jenne 2009.07.03 12:40 - Megtaláltam
+van, pityerrel közös ládánk :)

fairco 2009.07.02 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltuk.

SuperGeo 2009.07.02 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Nyaralás közbeni ládázgatás.

Köszönjük a rejtést!

zolt8 2009.07.02 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Megvan a napi második, szép környék, jó rejtés!

tothadi03 2009.06.30 00:00 - Megtaláltam
köszi a rejtést

egyedk 2009.06.09 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Az épülő ház valóban sokat elvesz a látványból, ráadásul a "szakik" értetlenkedve néztek, hogy mit is akarhatok az erdőben!?

A tisztás, a képződmények, a panoráma ...

GPS nélküli kalandorok, ne akadjatok el az első kisebb tisztáson! :)

moTT 2009.06.03 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
+

CsKaroly 2009.06.01 10:40 - Megtaláltam
Kriszti, Mónika, Péter, Károly

Almond 2009.05.31 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Megtaláltuk! :-) A leírásban megadott parkolótól kellemes erdei sétával értük el a Csóka-kő melletti tisztást. A környék gyönyörű, a kilátás pazar! A ládát kicsit nehezen találtuk meg, mert megzavart egy kis gally-kupac, ami alatt máshol láda szokott lenni (itt meg persze nem volt). :-)

Cserszegtomajon a [GCCSOA+forduló1] ponton jó kis fagyizó van, tapasztalatból mondjuk. :-)

Köszönjük a rejtést! :-)

AlmondA Csóka-kő
Kilátás a Csóka-kőnélKilátás a Csóka-kőnél
A láda
Pillangó
 
czewa 2009.05.17 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.21
A jelzett úton sétáltunk, elég nagy volt a forgalom. Ezt még tetézte a szúnyog és kullancsinvázió. Azért teljesen rendben van.

bagarip 2009.05.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk!

mape72 2009.05.15 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Bringatúra Sárival Keszthelyről/4

Evab 2009.05.14 17:15 - Megtaláltam
Zsakar társaságában. Köszönjük.

zsakar 2009.05.14 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.03
A kis tisztáson nagyon szép virágokat láttunk.

vecsmeli 2009.05.09 17:29 - Megtaláltam
Családi kirándulás keretében találtuk meg a ládát. A kilátás gyönyörű. Rengeteg szép virág nyílik a környéken.
A kullancsokkal vigyázni kell!

szabcy 2009.05.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.97
+

hesim 2009.05.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.90
megvan

kl 2009.05.02 14:29 - Megtaláltam
Koszonom, hogy itt lehettem! [wapon beküldött szöveg]

szakica 2009.05.02 12:00 - Megtaláltam
kellemes hely, kellemes séta

 
Mihul 2009.05.02 12:00 - Megtaláltam
ok

totik 2009.05.02 10:00 - Megtaláltam
Könnyű séta, szép kilátás. Visszafelé már áztunk...
Viki, Geri, Krisz', TZ

banyóka 2009.04.26 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Korábban jártunk már itt, nagyon szép hely. Jó rejtés.

Alby 2009.04.26 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.72
Nagyon szép a kilátás, kár, hogy akik piknikeznek, a szemetüket is fent hagyják.
Köszi a rejtést, Emi, Alby

Apa63 2009.04.25 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Megtaláltam,köszi a rejtést.

zsotie 2009.04.25 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Könnyű séta, csodás panoráma! Kicsit sok szemét.

lollyfoxy 2009.04.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Kellemes séta, szép kilátás.

attle&dian 2009.04.19 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Szép a kilátás!

Andi&Parker 2009.04.19 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Kellemes séta volt a ládáig, ahol logoláskor összefutottunk több
csapattal is. A sziklákról remek kilátás nyílt a környékre.
Köszönjük a rejtést.

 
Toti 2009.04.19 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Verseny utáni ládázás a környéken. Gyönyörű a kilátás. A szikláról lenézni a mélybe külön élmény.
Kessertalálkozó volt a ládánál:) Köszönjük a rejtést.

Alexa, Nóri, Toti

KiVi 2009.04.19 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Pontbegyűjtés után kis levezető kesselés Levinékkel, remek volt!

Palazsu 2009.04.19 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Szeretek errefelé kóborolni!

Levin 2009.04.19 14:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

deva 2009.04.19 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Gyönyörű hely, kellemes séta és jó társaság a ládánál! ;)

kulisz 2009.04.19 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
XV. Geocaching Fesztivál és Verseny pontainak beszedése közben kerestem meg. Köszi Akka!

szikizso 2009.04.19 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Verseny utáni napon levezetés képpen. Az aznapi túrához pont jó kis bemelegítés volt. Kár, hogy a turista utat nem tarják karban.

pityulino 2009.04.19 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Hááááát, az előző nap után nem gondoltam, hogy ilyen virgoncul közelítjük meg Ciccel ezt a ládikót!
Csodás hely, köszönjük.

cic 2009.04.19 10:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Verseny utáni levezetésképpen még felkerestük ezt a ládikát Pityulínóval. A parkolóban Mikuláséknek és a Csizmásoknak örültünk. A versenypálya után ez a kis erdei út igazán kímélő volt. Gyönyörő volt a kilátás a szikláktől. Köszönjük, hogy ilyen szép helyre hoztál el bennünket!

Az én bajonokom!Sziklák
Kilátás 1Kilátás 2
Faágak közt kukucskálvaCserszegtomaj
Vadvirágok 1Szorgoska
Vadvirágok 2Vadvirágok 3
Zsu. 2009.04.19 09:25 - Megtaláltam
Mikulással.

Csizmások 2009.04.19 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Nagyon tetszett a könnyű séta után a hely, a kilátás. Jó volt találkozni más megszállottakkal is. Köszi!

Mikulás 2009.04.19 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.33
Kessertalálkozó! 5-ös minden! Reggeli után még elhoztuk a gyerkőcöket, hadd lássanak ma is valami szépet. Élvezte mindenki a rövid sétát. A hely nagyszerű, a rejtés tökéletes. Szerencsére keresni nemigen kellett (a GPS-szem úgyis gyengélkedett a mai napon:))! Köszönöm a rejtést!

Mikulás

Márta 2009.04.19 09:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Versenyről hazafele. Köszönjük!

Bubuka 2009.04.19 08:25 - Megtaláltam
Kíváncsifáncsival a verseny utáni reggel egy bemelegítő ládázás.

kivancsifancsi 2009.04.19 08:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.87
Tavaszi versennyel egybekötött ládakeresés: 5 / 11

A verseny másnapján a társaság nagy része és a gyerkőcök sokáig aludtak. Ezt kihasználva Bubukával levadásztuk ezt a dobozt. Szép hely, jót sétáltunk a reggeli napsütésben.

sirgalahad 2009.04.18 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Fejem büszkén felszegem
Ládát leltem Cserszegen
Itt van lelcache koma is
Tetszik neki Tomaj is
+
Itteni bor fűszeres méz
Nem remeg a műszeres kéz

fotóa fotó fotózása
közel a naplemente 
lelcache 2009.04.18 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
XV. Geocaching verseny teljesítése, majd egy kiadós túra a Kutyatemető és forrás ládánál, még midig nem tudta leszívni az összes energiánkat, így az eredményhirdetés után úgy döntöttünk sirgalahad-del, hogy a környéken még megmaradt ládákat begyűjtjük. Ez volt ez első. A település neve valahonnan nagyon ismerős volt. Amikor a lovag úr a leírás olvasása közben eljutott a Kút-barlanghoz, mindjárt beugrott, hogy honnan ismerős a név. Egyesületi barlangász társaim többször jöttek már ide, de valahogy nekem ez soha nem jött össze eddig. Pedig nagyon érdekel, mert rendkívül különleges a barlang. A láda felé haladva egy sima átlagos erdei ládának tűnt a dolog. Még a láda megtalálása után is ekként vélekedtünk, mert bár nagyon közel van a panoráma, a ládától még csak sejteni sem lehet a létét. A rejtés különben rendkívül ügyesen kivitelezett. Aztán, ha már idáig eljöttünk kisétáltunk a rét másik oldalára, és leesett az állunk! A lemenő nap fényében a völgy, és a kilátás elképesztő volt. Percekig csak álltunk, és bámultuk! Ki ne hagyjátok! Köszönjük a csodás élményt!

lelcache

sziooka 2009.04.18 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
A gyenesi geofesztivál megtekintése után jöttünk át ehhez a ládához. A láda hamar leglett, a kilátás nagyon szép innen.

 
Akebono 2009.04.18 17:05 - Megtaláltam
A Geoversenyről hazafelé menet kerestem meg. Meleg váltás keretében Macikupacéktól vettem át a ládát, majd visszafelé sziookáékkal is találkoztam, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Szép hely,Megérdemelne egy kilátót.

Kokó 2009.04.18 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Nagyon jó hely, szuper kilátással. A szikla tetejéről lenézve kicsit megborzongtam.

Kofola BT 2009.04.18 16:54 - Megtaláltam
A
XV. Geocaching Fesztivál és Verseny
során vadásztuk le eme ládikát.

19izsi73 2009.04.18 16:54 - Megtaláltam
Gyenesdiásra/-ról menve/jőve találkoztunk eme ládával...Mint várható volt kessertalálkozónak adott otthont ez a ládika is;nem csoda...Jó időben,jó helyen!

Kokó csúcson!Egek!
macikupac 2009.04.18 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.06
Egy nap a 15. geoverseny jegyében 3.

Mivel nem voltak vérmes reményeink a versenyen elért helyezésünkkel kapcsolatban, ezért nem is maradtunk ott az eredményhirdetésre. Inkább a környék ládáit kerestük meg. Ez volt a sorban az első. Nagy volt a forgalom, mert az ajánlott parkolóban több gépjármű is állt. Felérve a kis tisztásra megnéztük a sziklát, amiről nem is gondoltuk volna, hogy ilyen nagy a relatív magassága a környékhez képest. Gyönyörködtünk a kilátásban és a rét virágaiban, majd logoltunk. Még be sem fejeztük, már is jött Akebono személyében a váltás. Jó hely, s öröm, hogy a NP áldását adta a rejtésre. Folti volt velem.

Tisztás a tetőnTavaszi hérics
Egy másik virágMeg még egy
Csóka-kő sziklájaPanoráma
Kokó, mint méretaránySzikla
Folti a ládával 
Csapdoki 2009.04.18 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Már keztem feladni a keresést mert sietni kellett az eredményhirdetésre de azért meg lett .Kösz.

VP 2009.04.18 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Verseny után, szép délutáni fényekben.

Fonte 2009.04.18 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
Spontán ládász találkozó a pont parkolójában Peterpan-ékkal.
Kicsit nehezen találtuk meg a parkolót, de ez nem a leírás hibája volt. Nem készültünk erre a ládára, wapon kerestük meg, és valamit elírtunk egy koordinátában, s csodálkoztunk, hogy a nálunk lévő 3 navigációs kütyü 4 különböző utat mutat:) Aztán ráleltünk a parkolóhoz vezető keskeny aszfaltcsíkra, és valaki poroszkált is előttünk. A parkolóban már nagy örömmel üdvözöltük egymást:)
Kényelmes kis séta vezetett a ládához, nagyon hangulatos szép színei vannak az erdőnek most tavasszal! A láda könnyen meglett, aztán még kisétáltunk a tisztás szélére "kilátni". Valóban szép volt, csak a sok szanaszét dobált műanyag palack rontott a hely szépségén.
Amikor továbbindultunk, VP parkolt éppen le, és indult a ládához.

A kilátásNa, nézzük, mi készült?
Földút 
Enef 2009.04.18 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
A versenyről hazafele . Mesés kilátás, remek társaság::-)

Peckes 2009.04.18 15:42 - Megtaláltam
Fonte nf peckes [wapon beküldött szöveg]

peterpan 2009.04.18 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Fonte és enef kerültek ki, amíg én ügyetlenkedtem a parkoló felé. Gyanúsak voltak már a tükörből is a rengeteg szélvédőre ragasztott műszer miatt.
Aztán a parkolóban megkaptam Fontétól a még Hortobágyon beígért puszit. Jólesett, hogy emlékezett még rá! Köszi Fonte!
Innen együtt mentünk és mivel ők jártak a versenyen ezért elmeséltettem, hogy tényleg olyan sokan voltak-e, mint ami miatt én a távolmaradás mellett döntöttem.
A rejtek könnyen meglett, azok a fák igen könnyen kikerülhetőek, enef vasalt nadrágban is gond nélkül abszolválta. Fonte pedig igazán elemében érezhette megát, volt sokszög, azaz sok szög :) de többet nem írok, mert feketebodzáék ezt is megnetkesselik...
Innen még elmentünk a kilátást is megnézni (van böven), én felmásztam a sziklára is. A szétdobált dolgok alapján valaki ide jár szotyit enni.
Köszönjük a lehetőséget.

Log és logKiláttam
Fonte otthon van a sokszögek közt :) 
jspanyik 2009.04.18 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Verseny után Szipetiékkel. Szép hely, könnyű találat!

Köszönöm a lehetőséget!

szipeti 2009.04.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Verseny utáni megtalálás jspanyikkal. Nagyon szép helyen van a láda.

Mr Zerge 2009.04.18 14:55 - Megtaláltam
Meg van. [wapon beküldött szöveg]

Bütyök+Zulu 2009.04.18 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Felfelé a keskeny úton szembetalálkoztunk egy hisztis német-magyar nővel, próbáltunk félreállni, de Akela alig fért el egy ház előtti parkolóban, mivel nem fért el mellettünk visszatolattam, álljon ő félre. Ráadásul mögötte volt egy kocsibeálló, ahova szintén beállhatott volna.Kiszállt a kocsiból és félig magyarul félig németül patáliázott, hogy a fentről jövő kocsinak van elsőbbsége álljak félre, javasoltam neki, hogy fele akkora kocsijával ő jobban odafér, de addig hisztizett, míg meguntam és bepaszíroztam Akelát a falatnyi helyre. Utána a kellemes séta az erdőben és a kilátás a szép kövekről kisimította borzolt idegeimet. A tisztás túloldaláról szép a panoráma a környező hegyekre és völgyekre. A réten mezei virágok bájos törpeváltozatai virágoztak. Köszi !

SylverRat + Bogee 2009.04.18 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
new will Attilával.
Rövid séta után kis tisztás, nagyobb mennyiségű szeméttel. Még jó, hogy visszaindulás előtt kisétáltunk a keleti oldalhoz, hátha onnan látni vmit... Nos, látni. Csodaszép táj, ahogy a felhők árnyékot vetettek a völgyre... :-) A kövek leginkább a mi Babás-szerköveinkre hasonlítanak.

new will 2009.04.18 13:30 - Megtaláltam
+

Kadorca 2009.04.18 00:00 - Megtaláltam
+

geodorka 2009.04.17 12:55 - Megtaláltam
Anyuciékkal.

abacus 2009.04.17 12:55 - Megtaláltam
Hévízi hosszúhétvégén, a verseny előtti napon babakocsival.

Törölt 2009.04.17 12:55 - Megtaláltam
Babakocsis drive-in. Ez volt Manóka első terepbabakocsizása. Nagyon-nagyon jól sikerült. Szuperek a sziklák és a kilátás.
Köszönjük a rejtést!

RIPTOR 2009.04.12 15:40 - Megtaláltam
Nagyszerű tavaszi időben kerestük meg a ládát. A helyszínt már jól ismertük, hiszen még a gc. /h/őskorában rejtettünk ide két mozgó ládát is. Akkor még nem volt ennyire szigorúan véve a rejtés mivolta. Fenn három család piknikezett, épp fát gyűjtöttek a tisztás északi részéről :-). Köszönjük a rejtést!
RIPTOR ,Gabi

ORLANDO4 2009.04.12 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Megvolt.

rudolfis 2009.04.11 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.28
A rezi várból gyalogosan kerestem meg a ládát.

Ottocar 2009.04.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.27
Szeretem a sziklákat.Siklót nem láttunk, csak gyíkot.

mufurc 2009.04.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
szép hely, sokat szoktunk erre nyaralni, hát most végre ide is eljöttem:)

L@zy 2009.03.30 15:57 - Megtaláltam
Kírával a keszthelyi nyaralás alatt. [wapon beküldött szöveg]

kupec 2009.03.30 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.17
Szép a kilátás.

Apostolok 2009.03.28 16:00 - Megtaláltam
Találkoztunk a láda elrejtőjével. Kellemes séta erdei túraúton.

kilátás 
Csuhás 2009.03.22 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.29
Odafelé nem találtam meg a jelzett utat. Egyszerűen olyan kevesen járnak erre hogy nem alakul ki ösvény. A felfestett jelzések pedig nem sokat segítenek. Csodaszép virágszőnyeggel várt a domb lába. Tetszett köszönöm.

Csuhás, Vándor

Sziklatornyok
Virágok...
hajdúk 2009.03.21 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Rengeteg kidőlt fa volt végig az úton, a tetőn pedig egy imádkozó vallási csoport. Reméljük sikerült feltűnés nélkül elvégezni a megtalálást! A gyerekeknek nagy élmény volt! köszönjük!

szabti 2009.03.20 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Több munkatársamnak ez volt "a" megismerkedés a ládázással. Felérve a csúcsra, a logolás már szakadó hóesésben történt, alig láttunk el orrunk hegyéig.

Ezzel együtt sikerült életreszóló élményeket szerezni munkatársaimnak, ládástul, kerékpározásostul, hóesésestül...

ÚjoncokNe hagyj hátra mást, csak a lábnyomodat...
Ők hoztak hátukonNem adom fel...
blacky01 2009.03.17 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Hosszabb keresgélés után, de szintén GPS nélkül sikerült megtalálnunk. :)

Úton a ládáhozBéci a Csóka-kőnél
Végre megtaláltuk 
koszta 2009.03.14 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.56
Szinte már vak sötét volt.

Puszkany 2009.03.13 08:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.24
Az ajánlott parkolóból kis bóklászással, a kidőlt fákat kerülgetve.

szume 2009.03.11 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Az út kicsit érdekes volt hátamon a gyerkőccel, de azért megtaláltuk. Szép környék! Köszönjük a rejtést!

KJ & GM 2009.03.08 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

mjdgm 2009.03.07 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Eddig Cserszegtomajról csak a Cserszegi Fűszeresre asszociáltunk! :-)
Mától azonban -köszönhetően a rejtő áldozatos munkájának- a Csóka-kő is ismerős hely lesz, hiszen az orkán erejű szél és a vizszintesen hulló eső ellenére is alaposan szemrevételeztük több oldalról is!
Az ajánlott parkolóhoz valóban keskeny, de jól járható út vezet fel, szerencsére nem volt szembeforgalom. A parkolótól aztán a kidőlt fák ellenére is kellemes volt a séta Csóka-kőig, pedig az időjárás nem volt éppen barátságos!
Köszönjük, hogy idecsaltál minket a ládáddal! :-)

horee 2009.03.01 16:02 - Megtaláltam
Sokszor jártunk már itt, de most, hogy már láda is van, kötelező volt a látogatás...
Még jó hogy hogy nem találkoztunk a láda jelszavával szemtől-szembe... Asszonypajti kifutott volna a világból... :-D

agyorgy 2009.03.01 15:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
ok [wapon beküldött szöveg]
Jó idő, szép táj, ügyes rejtés *5

 
Ildi76 2009.03.01 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Tavaszi első ládánk. Köszi a rejtést.

Sly 2009.03.01 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.32
Köszi a rejtést.
Sümegről nem volt távolság, Így eljutottunk Cserszegtomajra is, amit nem is gondoltunk volna, hogy ilyen nagy területen fekszi.

Sly & Andi + Ildi + Anyu

zoszabo 2009.03.01 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.76
Sziasztok!

Gyönyörű március eleji időben kerestük fel. A táj csodaszép, órákat el lehet időzni a csókákat hallgatva és az erdőt meglesve a magaslatról.
Keszthelyen lakunk, így bizonyára gyakori kiránduló hely lesz ez!

Köszönjük, zoszabo, Zsani, Zalán, Matyi, Nikolas.

Zalán kutat, keresMegvan!
Csóka-kőHol van a csóka?
Amíg a szem ellát...Már csak a szalonna hiányzik
30.000,- Ft !!! Ne tépd le! 
c.corax 2009.02.24 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Szuper lett a rejtés! Köszönöm!

freddy 2009.02.23 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.30
ok

laszloistvan 2009.02.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Egyszer régen valamelyik mobilláda járt itt, azóta ismerem a helyet. Nyáron szebb. :-)

Vucsi 2009.02.22 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

pit2 2009.02.22 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Csodálatos hely! Csodálkoztam is, hogy eddig még nem lett itt láda elhelyezve! Nagyon jó rejtés! Köszönjük!

Pepe 2009.02.22 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Hibátlan láda. Kiváló rejtés, gyönyörű környezet, korrekt leírás. Gratulálok és köszönöm, hogy ide vezettél!

narp 2009.02.21 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Autóval könnyen megközelíthető és utána kellemes sétával elérhető.

NaVi 2009.02.21 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltuk.Idei első ládánk.
Narp-ékkal az első 10 megtalálásba bekerültünk:)
Sok kessertársal talákoztunk.

JUDY05 2009.02.21 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönjük a rejtést!

 
zöldcsacsi 2009.02.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Kellemes hely. Tepiszellem családjával.

Tepiszellem 2009.02.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
A kellemes idő kicsalogatta a kessereket, oda és vissza is találkoztunk kincskeresőkkel. Külön öröm számomra, hogy a kislányom találta meg a ládát.
Köszi a rejtést.
JUDY05-ék előttünk 10 percel voltak ott.

vanek01 2009.02.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Szinte tumultus volt a láda körül, rögtön utánunk érkeztek Judy05-ék, visszafelé az ösvényen egy másik csapattal találkoztunk, majd az erdőszélen akkor parkolt le egy harmadik társaság.

szelep 2009.02.21 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Reggel megnéztem a postámat, s mit látok: új geoláda a Csókakői szikláknál. Ez egyrészt meglepett, hiszen én is terveztem ide az ősszel elhelyezni egy ládát, de a moderátoroktól novemberben kaptam üzenetet, hogy a nemzeti park nem járul hozzá. Másrészt örültem, hogy valaki kijárta az engedélyezés rögös útját, és elvezeti a "kincskeresőket" erre a szép helyre.

Kislányommal hamar útra keltünk, hiszen légvonalban kb. 1000 méterre lakunk a ládától, és ismerjük, szeretjük ezt a helyet. A "nehézséget" még az jelentette, hogy ma először vitte el a feleségem a PDA-t autós navigáció céljából, így GPS nélkül kellett megkeresnünk a ládát.

A január közepén még teljesen tiszta szép erdei út most egy "akadálypálya" volt a február elejei széltörések miatt. A tisztásnál körülnéztünk és minden IT segítség nélkül sorra jártuk a szóba jöhető facsoportokat, de a ládát nem találtuk a ma reggel frissen leesett hó és a pontos helyzetünk hiánya miatt. Már éppen arra gondoltam, hogy hazamegyünk és pontosabban megnézzük a fényképet, és hogy vajon a mi tervezett ládánkhoz képest merre, milyen távolságra is lehet az új láda, amikor még egy utolsó kísérletet tettünk, és sikerrel jártunk! Egyébként a mi tervezett helyünktől 10 méterre van a láda. Köszönjük a "kincset", így valóban kincses ládát találtunk. Amit mi vittünk cserébe, az nem fért a ládába, ezért a láda mellé a zacskóba tettük.

Útközben még a fényképezőgép akksija is lemerült, így csak a telefonnal tudtam most ezeket a tökéletlen képeket készíteni. A többi korábbi felvétel.

Kössz a rejtést!

akadálypálya az útona ládánál
a szikla január közepéna fő szikla déli irányból
a szikla északrólpanoráma


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]