geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
2720. Cseplye tető (GCSEPT)

Az emlékoszlop

Az emlékoszlop

Sikló ernyős

Sikló ernyős

A sárhegy felől

A sárhegy felől

A kilátás

A kilátás

Ez is a kilátás

Ez is a kilátás

Nem lehet betelni vele

Nem lehet betelni vele

ÉS még ez is

ÉS még ez is

...

...

Télen

Télen

Leánykökörcsin

Leánykökörcsin

Tavaszi hérics

Tavaszi hérics

Törpe nőszirom

Törpe nőszirom
Szélesség N 47° 47,508'
Hosszúság E 19° 58,116'
Magasság: 470 m
Megye/ország: Heves
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2010.04.23 13:00
Megjelenés időpontja: 2010.04.23 14:36
Utolsó lényeges változás: 2010.04.23 14:36
Utolsó változás: 2014.01.21 16:45
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Zoli
Felhasználó: solyom-24
Nehézség / Terep: 2.5 / 3.5
Úthossz a kiindulóponttól: 2800 m
Megtalálások száma: 357 + 4 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.6 megtalálás hetente


WAP:

A láda az emlékoszloptól délre, kb. 50m-re, a tanösvényállomástól dél-keletre kb. 8 méterre van egy szikla alatt kövekkel álcázva!
Az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 1599-2/2010. ügyiratszámú határozatában (a területet kezelő Bükki Nemzeti Park Igazgatósága szakvéleménye ismeretében) a geoláda elhelyezését engedélyezte.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Második ládámmal gyermek és fiatalkorom kedvenc túracélpontjához invitállak titeket. Korábban számtalanszor másztam meg ezt a hegyet és még ma is valahányszor feljutok ide, nagyot dobban a szívem a gyönyörű környezet és a páratlan kilátás láttán.

A láda megközelítését két módon ajánlom.
Az egyik Gyöngyös felől a
 N 47° 47,339' E 19° 56,238' 178 m [GCSEPT+Spar parkoló] Spar parkolóban érdemes parkolni és a Sárga sáv (sárga) jelzésen a csúcs kb. 2800m felfelé kapaszkodás, a hegyoldal helyenként igen meredek ezért babakocsival egyáltalán nem ajánlom a megközelítést és a bringások is sűrűn fogják szidni a felmenőimet, ha ebből az irányból próbálkoznak, különösen mert Az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség a láda gyalogos megközelítését engedélyezte csupán!
A másik megközelítési mód, a Gyöngyös és Mátrafüred között a 24-es főútról Pipishegy felé letérve, a vasúti sínek után egyenesen ez az út egész a gyárakig visz, itt érdemes az autót letenni  N 47° 48,341' E 19° 58,659' 332 m [GCSEPT+Pipis gyárak parkoló] a gyár kerítése mellett induló földúton elindulva kb. 600m után bele érünk a Sárga sáv (sárga) jelzésbe. A Sárga sáv (sárga) jelzésen, innen még kb. 2km a Cseplye tetőig. Ebből az irányból a hegygerincen vezet az út, ez valamivel barátságosabb az előzőnél!

A Cseplye tető teljesen kopár, ezért csodálatos körpanoráma fogad minket a csúcson!
Egy félországnyi kilátás mellett itt találjuk Szerencsés Imre botanikus emlékoszlopát.
Ha kigyönyörködtétek magatokat, A láda az emlékoszloptól délre, kb. 50m-re, a tanösvényállomástól dél-keletre kb. 8 méterre van egy szikla alatt kövekkel álcázva!

A Gyöngyösi Sárhegy Természetvédelmi Területről
Forrás: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság http://www.bnpi.hu

Védetté nyilvánítás: 1975
Terület: 186 ha
A Mátra déli peremhegyét a szőlőkultúrák fölött megmaradt egyedülálló, növénytani ritkaságokban bővelkedő növényzete és lepkefaunája miatt nyilvánították védetté. A hegység tömbjéből délre előrenyúló vulkáni alapkőzetű hegy biogeográfiai jelentősége abban áll, hogy az Alföld felől nyitott, így a hegylábperemi elemek könnyen keveredhettek az elsősorban kontinentális elterjedésű pusztai elemekkel. A hegy legértékesebb élőhelyeit az egykori szőlőterületeken differenciálódott árvalányhajas erdőssztyepp rétek, törpemandulás cserjések, magyar perjés sziklagyepek jelentik. Az északi kitettségben található kornistárnicsos kaszálórétek, valamint a Szent Anna-tó fragmentált higrofil növényzete tovább fokozza a terület élőhely- és fajdiverzitását. A déli száraz lejtők flóraelemei között találjuk az
Észak-magyarországi-középhegységben csak itt előforduló szubmediterrán rokonságú ezüstös útifüvet és a sápadt ledneket. Az üde sziklás felszíneken kora tavasszal nyílik a cseh tyúktaréj, míg a sztyeppréteken a leánykökörcsin bontja lila, a tavaszi hérics pedig sárga lepelleveleit. Az egykori szőlőtermesztés emlékét jelző kőgarádicsokon helyenként tömeges a törpemandula. Legfeltűnőbbek a gyepek kora nyáron, amikor az árvalányhajfajok - különösen a hosszúlevelű- és a bozontos árvalányhaj - szinte fehérre festik a domboldalakat. Ekkor virágzik többek között a védett macskahere, a nagyezerjófű, a selymes peremizs és a tarka nőszirom. A gyepekhez számos esetben molyhos-tölgyes bokorerdő foltok kapcsolódnak, ahonnan a szőlőtermesztés felhagyását követően a növényzet visszatelepedett. Északias kitettségben, vastagabb talajtakarón félszáraz irtásréteket találunk, melyekben számos orchideafaj is megjelenik, például a tarka-, az agár- és a poloskaszagú kosbor. Az Alfölddel való növényföldrajzi rokonságot mutatja a sztyeppréteken megjelenő sziki kocsord is. A Szent Anna-tó hínárnövényei is alföldi származásúak, úgymint a pocsolyalátonya és a sziki boglárka.
A Sár-hegy földrajzi helyzete, különleges növényvilága és jellegzetes klímája következtében rendkívül fajgazdag állatközösségeknek biztosít élőhelyet. Az itt előforduló közösségekben számos hazai és európai viszonylatban is ritka, védett állatfaj található meg. A legértékesebb fajokat a rovarok között találjuk.
A sztyeprét jellegű élőhelyeken él a sztyeplepke, amelynek csak néhány hazai előfordulási adata ismert. Az üdébb sztyeprétek tárnicsos részein repülnek a szürkés hangyaboglárkák. Ez a hangyaboglárka a hegyen két élőhelytípusban is előfordul: a tárnicsokban gazdag üde kaszálóréteken és a tárnicsokban sokkal szegényebb félszáraz gyeptípusokban. Míg az előző helyen ezres nagyságrendű kolóniája repül, addig a félszáraz gyepekben élő kolóniái sokkal kisebb egyedszámúak. A száraz magaskórós sztyeprétek orvosi kocsordosaiban, a kocsord gyökfőjében és szárában fejlődik a nagy szikibagoly hernyója. A hernyó jellegzetes, finom fűrészporszerű rágásnyomával a hozzáértő lepkészeknek hamar elárulja jelenlétét. A lepke nyár végén, ősszel repül, sokszor nagy távolságokra is képes eljutni, hogy számára alkalmas élőhelyeken rakja le a kocsordokra petéit. A melegebb tölgyesek juharos szegélyein repülnek a magyar fésűsbaglyok, míg a tölgyeken ritka, mediterrán elterjedésű övesbagoly hernyók élnek. A fagyalokban gazdag, üdébb tölgyesek szegélyein figyelhetjük meg júniusban a sötétbarna-vörös-sárga mintázatú díszes tarkalepkét. A lepkék mellett ritka bogarak is élnek a Sár-hegyen. A Szent Anna-tó környéki idős tölgyesekben gyakori a nagy hőscincér, a hegy lábánál lévő kőrises szegélyek és gyümölcsösök környezetének jellemző faja a diócincér. A meleg molyhos tölgyesek védett ritkasága a keskeny tölgycincér. A cincérfaunából érdemes kiemelni a lágyszárúakban fejlődő, sztyepréti fajokat. Ilyen védett faj például az árgusszemű cincér, amely a gurgolya fajokban fejlődik, vagy a tarka imolában élő selymes cserjecincér.
A száraz sztyeprétek és meleg tölgyesek borította területen kevés szaporodóhelyet találnak a kétéltűek. A legjelentősebb petézőhely a Szent Anna-tó. Tavasszal több ezer varangy, erdei- és levelibéka gyűlik össze, hogy lerakják petéjüket. A tó állandó lakói a kecskebékák, a tavi békák és a pettyes gőték. A száraz gyepekben, meleg, köves részeken gyakori a zöld gyík, az erdők közötti tisztásokon, erdőszegélyekben pedig az erdei siklót pillanthatjuk meg.
A Sár-hegy madárvilága szoros kapcsolatban áll a Mátra nagy erdőségeivel. A rovarokban, hüllőkben gazdag sztyeprétek fölött rendszeresen megfigyelhető a kígyászölyv és a darázsölyv, míg a Szent Anna-tó nádasaiban barna rétihéja telepedett meg. A Mátrából a hegységelőtéri mezőgazdasági területekre jár táplálkozni a parlagi sas és a békászó sas, amelyek zsákmányszerző körútjuk alkalmával sokszor a Sár-hegy gyepeit keresik föl.
A kisebb testű énekesmadarak közül a zárt erdők és a nyílt gyepek, sztyeprétek lakói egyaránt megfigyelhetők.
A terület természeti értékeinek megismerését tanösvény segíti, amelynek kiindulópontja Gyöngyösön van.

Ha erre jársz érdemes megkeresni flektogon Szent Anna kápolna 2.0 (GCSZAK) ládáját is.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (206 db): környezet: 4.80 rejtés: 4.60 web: 4.68 átlag: 4.69

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
-
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
+
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


prencsije 2021.04.12 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)
[g:hu+ 2.6.9]

rudi321 2021.04.11 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sokan repkednek éppen körülöttünk :) [Geoládák v3.10.3]

istvansipos17 2021.04.05 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Marczi2008 2021.03.21 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Hideg szeles idő volt, de szép napsütés.

20210321_13283220210321_131727
20210321_12013420210321_135244
20210321_14002020210321_140229
Zsolti Wolf 2021.03.20 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon szép hely. Nagy kirándulás volt. Abasár és Gyöngyös panoráma nagyon szép [Geoládák v3.9.6]

anzsu7 2021.03.13 09:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

kocsisjozsef74 2021.03.13 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.9.6]

dildi 2021.02.20 14:20 - Megtaláltam
Tettünk egy szép túrát Wulka2-vel a tanösvényen. Az egész táj ködbe burkolózott ezért a panorámát nem láthattuk, de ez semmit sem vont le a túra értékéből. Sőt... fantasztikusan sejtelmes volt tőle a természet!Köszönöm a rejtést!

115
15 
Wulka2 2021.02.20 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Köszönjük a rejtést!

ArkAngyal75 2021.01.09 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

navigaator 2020.12.21 00:00 - Megtaláltam
-

Aniko & Gyuri 2020.12.12 08:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

emmerwald 2020.12.08 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Az Szent Anna Kápolna felől közelítettem, de ahogy egyre feljebb értem úgy növekedett a köd is. A Sár-hegyi adót is csak akkor vettem észre amikor mellette álltam. A ládától levágtam a szőlő-teraszok felé.
Egyébként a láda rendben, köszönöm a rejtést!

IMG_20201208_120427 
oldfox 2020.11.07 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Famágus 2020.11.07 10:20 - Megtaláltam
Nagyon jó kis túra volt, tetszett minden, Oldfoxxal köszönjük!!

IMG_20201107_095650IMG_20201107_095647
kivancsifancsi 2020.10.29 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
Mai szabadnapunkat Fidorkával kettesben kirándulással, nézelődéssel töltöttük. Választásunk a Mátraaljára esett, ahol sok keresnivaló várt ránk. Szeles borús idő ellenére sok érdekes helyet láttunk, végül 8 megtalálással zártuk a napot.

4/8: A közeli gyár elhagyatott parkolójában hagytuk, az autót és onnan tettünk egy három ládát (GCSZAK, GCSEPT, GCLHGY) felölelő túrát. A kápolna felől kapaszkodtunk fel a dombra. Amint elértük a rádióadót, onnan kikerültünk a szélárnyékból és a nagyon kellemetlen erős szélben kellett megtenni az utolsó pár 100 métert. Remek hely és a rejtés is rendben van. Köszönjük az invitálást.

Fidorka 2020.10.29 12:19 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Málnavadász 2020.10.26 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

tabletta 2020.10.16 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Pajzsika 2020.10.03 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.08
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.7.1]

Dióskanyar 2020.10.03 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

OsiOsi 2020.10.03 11:37 - Megtaláltam
Mi a gyár bejáratátol jobbra mentünk fel. Így utunk majd felét a térképen látható aszfaltos úton tettük meg.

Visszafelé már a Szent Anna Kápolna felé mentünk.

Jól döntöttünk.

james 2020.09.22 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.

James
[g:hu+ 2.3.4]

vandorbot.hu 2020.09.19 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Rákóczi túra teljesítése közben, köszönjük!

Ferkókoma 2020.09.19 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Vadászsas 2020.08.29 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.23
Tetszett a helyszín és a láda is. Köszi!

IMG_20200829_151908 
ha8bj 2020.08.23 16:45 - Megtaláltam
Egy SOTA tura alkalmabol megkerestük és meglett.

ha8llh 2020.08.23 16:45 - Megtaláltam
Megtalaltuk

ilvancso 2020.08.06 21:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Szép a táj

bacsnyir 2020.08.03 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
x

norci&endi 2020.07.23 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :)

MaSa74 2020.07.23 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltuk, köszi a rejtést!
Fantasztikus a látvány és a kilátás!

IMG_20200723_120857IMG_20200723_121500
IMG_20200723_123627IMG_20200723_123904
IMG_20200723_124227 
Szőkéék 2020.07.22 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltuk!

Paul 2020.06.27 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

zoll 2020.06.24 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.4.1]

Garai Gabor 2020.06.22 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Leone 2020.06.12 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon szép táj, nagyon megérte eljönni és szerencsére gyönyörű időben, szép napnyugtát láthattunk. [Geoládák v3.4.1]

Jotya1989 2020.06.01 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejt?st :)

kireth 2020.05.30 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

utigabi60 2020.05.30 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Szilvasgomboc 2020.05.16 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

EmesESE 2020.05.10 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Megtaláltuk ! 🙂
Ma a Pipis-hegy környékét jártuk be felkeresve a GCSZAK, GCSept és a GCLHGY pontjait. A kocsit a Lear gyár parkolójában tettük le, innét indultunk 🚶🚶‍♀️ a 6.96 km-es körre leküzdve 287 m szintet bejárva a három pontot. A sárhegynél két paplanernyős lebegett, és viszonylag sok turista sétált a kicsit már nyárias időben az ösvényeken, de az ajánlott távolsági szabályok betartásával nem volt probléma. A Cseplye tetőről és a GSM toronyhoz vezető ösvény több pontjáról is csodás panoráma nyílik az Alföld irányában. A repülőtérnél sajnos most nem volt mozgás, szívesen megnéztük volna a fel leszálló gépeket.
Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v3.2.2]

1F25081C-5D8F-427A-86D8-2ED0BA2C4F68F1411087-4A64-434F-B731-AA8628348831
AA22DF64-AFA4-44D2-B92D-4307FF838F9B7610196E-C439-43FC-A9D5-6EDCB97DA311
BF30F77B-E90F-4183-8CCD-EA3BEEBDCFDEJegyzet
GeoEvike 2020.05.02 18:56 - Megtaláltam
A pandémiás szabályokat betartva megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.3.2]

Toti 2020.05.02 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodaszép a kilátás minden irányban. [Geoládák v3.3.2]

Soregifanni 2020.05.02 17:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

erdei.laszlo 2020.05.01 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zoli96 2020.04.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

ha8je 2020.04.11 19:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

VenTOmi 2020.04.05 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Jonathan Hunt 2020.03.22 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

5N 2020.01.03 12:55 - Megtaláltam
Sajnos a kilátás kimaradt.Úgy terveztem,hogy innen jelöletlen,de a gps-en jelzett utakon megyek a következő ládához.Aztán letettem róla,mert a gps is egész nap sztrájkolgatott,kikapcsolt állandóan,aztán alig találta a műholdakat és még olyan is volt,hogy látszólag megtalálta,közben több kilométerre arrébb rakott a térképen,ráadásul a látótávolság sem volt sok,így inkább maradt az az út,ami legalább látszott.

DSC03433DSC03436
DSC03437DSC03438
DSC03441 
Brinden 2020.01.01 00:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Boldog Új Évet kívánunk! [Geoládák v3.1.2]

GRegina 2020.01.01 00:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! újévi ládászgatás! BÚÉK! [Geoládák v3.1.2]

Norbee97 2019.11.25 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Eltartott egy darabig, mire feljutottam. Át a szőlőn, ahol épp járt egy traktor, de nem zavarták egymást. Fentről nagyon szép a kilátás, jól szétnéztem, de előtte a ládát kerestem meg, könnyű találat volt. :) [Geoládák v3.0.0]
1230.

IMG_20191125_112156IMG_20191125_112938
IMG_20191125_112943IMG_20191125_120525
IMG_20191125_121355IMG_20191125_121620
IMG_20191125_121923 
Lacza és Tádé 2019.10.26 15:01 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dalmatás_lány 2019.10.14 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk B. Balazs91-el, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

B.Balazs91 2019.10.14 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk dalmatás_lánnyal, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csg69 2019.09.29 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.38
Megvan :)

icecroft 2019.08.18 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! Klassz a kilátás onnan fentről.

HunNia72 2019.08.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Mai futva-túrázásunk első találata. Köszönjük a rejtést!

030D286E-9B0F-48D7-8E6E-EA0FCE5A0129 
BouLache 2019.07.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
A hegytető tetszett, a fel-, és levezető utak a görgeteges talaj miatt csak nagyon lassan járhatóak. Köszi!

gyildarefo 2019.05.11 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

09803A8E-6598-4281-93CF-FA53FCAEF32B34136F42-DDB2-44C2-AE90-B7B7E6957CCE
AEEB1722-1FB7-42CF-8B7F-0489E112C04FFD810BB1-5FC1-435D-BAC7-77B1DDBBA0A9
2AC2E7B7-10DC-4706-8E6D-E96D9BE4A05DDSC03387
KocsisKami 2019.04.19 09:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kertimi 2019.03.30 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tanohun 2019.03.30 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Anita és Laci 2019.03.26 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Köszönjük :)
Anita és Laci

Gibix75 2019.03.24 16:29 - Megtaláltam
Csodálatos isőben, családi kirándulás keretében. A levegő párás volt, de kilátás így is páratlan! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Eni79 2019.03.23 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mary Lou 2019.03.09 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltuk.
Gyöngyös-Mátrafüred-Gyöngyös túra során.
Sok tavaszi héricset láttunk.
Köszönjük!

Molli 2019.03.02 12:26 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Göde 2019.03.02 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.SIKERÜLT [g:hu 1.6.0]

feherzoltan79 2019.02.27 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a játékot!

mura 2019.02.20 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésért!

VINAX 2019.02.10 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.73
Kellemes sétával értük el a csúcsot, közben megbeszéltük az élet nagy dolgait. Fent éppen siklóernyősök gyakoroltak, sosem láttunk még ilyet testközelből. Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190210_123256-01IMG-d5529a4c3d14f5d2ff5267c9e4fbd499-V-01
Évi&Zoli 2019.01.01 11:30 - Egyéb
Hagyományos Új Évi, Sár-hegy túránk alkalmával ellenőriztük, remek egészségnek örvend!

20190101_123830 
maxxtro123 2018.12.05 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Ludis 2018.11.19 07:09 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Az idei év első hóesése mellett.

IMG_20181119_065755IMG_20181119_071451
akosgy 2018.11.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.11
Laza kis 17 km-es séta a Sár-hegy környékén.

A Sár-hegy felől jöttünk, ahol - 9 év után először - ellenőriztem a saját ládámat. :) Átsétáltunk, majd logolás után lassan visszasétáltunk az alkonyati napsütésben Gyöngyösre. Köszi.

moli_gyuri 2018.11.17 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Köszi: Cilu & Gyurkóó
Mazsom

20181117_10462120181117_103330
20181117_09471820181117_104713
GYEZegzug 2018.10.23 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.37
Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_20181023_155425 
BMBOPH 2018.10.17 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Köszönjük a rejtést, gyönyörű a kilátás !!!

PÉV 2018.10.15 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszi a rejtést.
-MEGVAN!-

 
mecseki gyalogkőris 2018.10.14 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Túra a naplementében Artúrral, ládázva. Boldogság :)
Köszönjük a rejtést, E+A

GalosA 2018.10.14 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Szép ez a Sár hegy!
Köszönjük!

RékaKinga 2018.10.12 21:47 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

GAMANO 2018.10.10 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Skultéty család 2018.09.16 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük.

20180916_142626 
pityulino 2018.09.07 13:54 - Megtaláltam
Levadászva Ciccel! [Geoládák v2.2.4]

cic 2018.09.07 13:52 - Megtaláltam
Heuréka, ez is megvan! :-) [Geoládák v2.2.4]

jankoo 2018.07.26 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ellfelek 2018.07.08 15:00 - Megtaláltam
Hát ide küzdelmes volt feltolni a biciklit, mert nagy sziklák voltak az ösvényen... Mikor felértem, láttam , hogy baj lesz, mert jött a hatalmas zivatar Gyöngyös felöl... Így is lett... Nagyon eláztam, de ez csak a kissebbik baj, mert a bringával lefelé sem lehetett menni, a sziklák miatt... Mikor meg már nem voltak sziklák, jött a sár... Így meg már tolni sem tudtam, mert a sártól a kerekek már nem tudtak forogni... Szóval küzdelmes volt lejutni a hegyről, de sikerült... Persze úgy néztem ki, hogy a vaddisznók megirígyelhettek volna... :)
Köszi a rejtést!

IMG_20180708_142737IMG_20180708_143601
IMG_20180708_145000IMG_20180708_145139
Andrusa 2018.06.08 08:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Mögvan! :-)

taczmana 2018.05.19 19:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Munkatársaimmal Mátrai Csillagok 25 km-es távján megtalálva. :)

brott 2018.05.19 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megvan

Hegedüs Zsuzsa 2018.04.30 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Köszönöm a rejtést és a rejtő segítségét.
A ládát megtaláltam egyből, logoltam is csak a jelszót írtam el.
Fotót pedig nem készítettem a logfüzetről.

IMG_20180430_114231IMG_20180430_114255
IMG_20180430_114322 
p.kosi 2018.04.29 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
115 km 2,5 nap ez volt a "csúcs" köszönöm.

szalaij 2018.04.14 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Kogerj 2018.04.14 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szőkekapitány 2018.04.14 10:06 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Lati 2018.04.10 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

doreszti 2018.01.18 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Évi&Zoli 2018.01.08 14:15 - Egyéb
Ma tettünk egy gyönyörű körtúrát a Sárga sáv -n. Közben egy ládaellenőrzést is elvégeztünk. Köszöni jól van! A hobbin kinyíltak a hóvirágaink!

20180108_14042420180108_132959
BubaGC 2017.12.30 08:00 - Megtaláltam
:-)

plecs 2017.12.30 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.18
Szuper hely, klassz kis ládika.

Fagyi 2017.12.29 11:00 - Megtaláltam
Pilis50 társaságában.

Pilis50 2017.12.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Nagy séta sáros uton a ládához - onnan Gyöngyösre.

20171227_092837-120171227_104247
20171227_11364420171227_124555(0)
urbanj 2017.12.18 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
Szent Anna kápolna felől közelítettünk. Nagyon szép havas volt a táj,gyönyörűen sütött a nap, tetszett a kilátás a tetőről. Köszönjük a rejtést.

alexp 2017.11.03 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Köszönöm a rejtést.

A GCSZAK, GCSEPT, GCLHGY és GCHK ládák felkeresése sikerült.

Diós Bejgli 2017.10.22 11:40 - Megtaláltam
Köszönjük: B és Á

VaVi 2017.10.21 13:09 - Megtaláltam
köszi :)

Toro_001 2017.09.30 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjü a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

melinya 2017.09.23 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Gyönyörűséges ez a hely:-) Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.09.10 19:28 - Megtaláltam
Motoros ládatalálat Tkc80-al.
Köszi a rejtést!

Gumipók 2017.09.10 19:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Estébe nyúló spontán motoros találat Spangarázzsal; természetesen csak a tábláig gurultunk, onnan séta.
Az már nem is kérdés, hogy ismét krosszcsizma + térdvédő kombóban bandukoltunk felfelé :D
A láda hamar meglett, a kilátás 5ös!
Köszi a rejtést!

pemema 2017.08.14 08:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget!
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Évi&Zoli 2017.08.10 18:00 - Egyéb
Tudtunk a törött fedelű ládáról, hiszen gyakran megmásszuk a Sár-hegyet, de nem tartottuk vészesnek mert védett helyen található. Strombus logja után mégis vettük a "nemfáradságot" és kicseréltük a sérült ládikát. Éppen "siklóztak".

20170810_17383920170810_173649
20170810_17323420170810_173756
20170810_17401820170810_175023
Rico64 2017.07.22 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Rico :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Timi&Pepe 2017.07.22 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Strombus 2017.07.07 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.44
Hát ez a hely nagyon tetszett! Köszönöm, hogy megmutattad.

A rejtés is jó, de sajnos a láda teteje repedt.

Péter60 2017.07.07 14:50 - Megtaláltam
ok

adyca 2017.05.28 00:00 - Megtaláltam
megvan!

Locusta 2017.05.27 21:25 - Megtaláltam
Mátrai Csillagokon Karikával. Még a sötétben is könnyen meglett. Köszi.

Karika76 2017.05.27 21:25 - Megtaláltam
Mátrai Csillagon éjszakai TT közben Locusta-val.

Verka87 2017.05.27 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fkmaster 2017.05.21 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.27
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2017.05.21 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.68
Abasár felől mentünk fel a tetőre és utunk során kétszer is találkoztunk siklóval (kígyóval, nem ernyővel:).

A kilátás pazar, akárcsak a terület növényvilága.

esztelneki 2017.05.01 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
A mai nap csúcsa! Felfelé elég horror volt, mert a gyártól a bringával a sárga jelzésre keveredtem, ahol szinte végig tólnom kellett. De megérte,mert csodálatos kilátás, paplanernyősök, gyönyörű növényzet, várt fenn is - minden amiért túrázni érdemes. Lefele persze rátaláltam az ipari útra zúztam mint állat és pár perc alatt leértem! Nagy élmény volt, köszönöm!

panthera 2017.03.31 16:16 - Megtaláltam
Ez a kedvenc helyem, minden ok, jó rejtés.

MJANEZ 2017.03.24 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2017.03.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.30
Megérte a nem kis fáradtságot. Köszönjük.

IMG_0108IMG_0112
IMG_0114IMG_0116
IMG_20170316_114527IMG_20170316_120510
Csaba & családja 2017.02.20 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
westmark 2017.01.21 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kitkat0123 2016.12.10 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

aldarion109 2016.12.03 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Stn72 2016.11.28 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.88
+van! Panoráma fanoknak kötelező... ;)

ha2 2016.11.13 11:51 - Megtaláltam
Egynapos kirándulás keretében a Mátra előhegyén,gyönyörű időben szép panorámás helyeken jártunk. A magasabb régiókban megmaradt a novemberi hó de mi csak messziről láttuk.

018013
019011
anettx 2016.11.13 11:50 - Megtaláltam
TFTC!
Gyönyörű mini körtúra keretében GCSEPT-GCSZAK-GCLHGY ládák begyűjtve: mindezt szép útvonalon, szép helyeken, napsütésben.
GCFENT mozgót is itt helyeztük el azonos rejtekben.

gcsept-IMG_3973 
kópé1993 2016.10.09 14:46 - Megtaláltam
Gyöngyös környéki ládázás!

PA090034PA090037
PA090039PA090035
PA090036 
Solti László 2016.10.09 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Közös túrázás közben Beával, Katival, Janival.
Köszi a rejtést!

acsocso 2016.08.05 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Tetszett a kilátás! :)
Köszi hogy megmutattad.

Fazék 2016.08.03 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.48
Nagggyon jó hely. Pár éve egyszer már visszafordultam, mert sokat kellett volna gyalogolni. Most biciklivel jöttem, de még így is húzós, meredek, izzasztó. Viszont gyönyörű és egyedi a kilátás, tetszett. A logbook betelt, hagytam ott egy újat is.

2016-08-03 17.18.01 - Gyöngyös - Csepte-hegy2016-08-03 17.18.24
2016-08-03 17.21.002016-08-03 17.29.18
kekenj 2016.07.14 18:13 - Megtaláltam
kösz a rejtést, klassz helyszín!

vaterlo 2016.06.18 08:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Mátravasút 20 teljesítménytúra első találata.

exe 2016.06.18 08:49 - Megtaláltam
Mátravasút 20 TT.

kupec 2016.06.04 15:05 - Megtaláltam
Szép a kilátás a hegyről.

csk1 2016.05.28 22:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, Mátrai Csillagok Teljesítménytúrán. Sötétben, csillag (és lámpa-) fénynél. Köszönjük a rejtést.

padler 2016.05.28 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Mátravasút 20 teljesítménytúra bejárása során.

efemm + padler

Bab és Borsó 2016.03.20 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Nagyon szép volt végig a téma! Köszönjük a rejtést! :-)


A kápolnaErőmű
Távcsövezünk...Kis életek. :-)
Út mellett...Fatörzs.
PiheNŐTávcsövezek én.
Itt is távcsövezek. :-)Még oda át kell menni...
NekivágunkHopp itt vagyunk... :-)
Lebuktam, mert elfújt a szél...Itt vagyunk. :-))
HrK 2016.02.20 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönöm a rejtést!

DSC_0049 
Vincenzo65 2016.01.30 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
A turistaút a domboldalon végig le volt fagyva, így kicsit cikk-cakkozva értem fel.

Zéboy 2015.11.15 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.90
Köszönöm a lehetőséget.
Ide érdemes lessz tiszta időben visszajönni szerintem nagy lehetb a kilátás.

 
Berián 2015.11.15 09:52 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. Sajonos az eső és felhő miatt nem sok minden látszott.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2015.10.25 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.95
Jó időnk volt, a kilátás sem kutya. Kösz a rejtést!

/Quatermain/

Cseber 2015.10.24 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival!

csbagi 2015.10.24 14:36 - Megtaláltam
Gyöngyösi-mátrai kirándulásunk első napján a Gyöngyös környéki dombokat jártuk Istvánnal. Nem volt könnyű terep, a meredek turistautak, ösvények jó részén patakocskák csörgedeztek (nem át, hanem végig), de tudtuk, ez még csak a bevezetés a Mátrához! A kilátás viszont kárpótolt bennünket!

golyakr 2015.07.26 14:22 - Megtaláltam
Kesobb. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pepamalac 2015.06.18 20:52 - Megtaláltam
A vilag egyik teteje

tcsa 2015.06.07 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
A forróságban felsétáltunk. Láttunk paplanernyősöket és a remek panorámát!
Köszönjük a rejtést!

kisember 2015.06.07 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
köszi!

13 2015.05.24 19:53 - Megtaláltam
Mátrai Csillagok Éjszakai Teljesítménytúra 40 közben levadászva. 4/1 találat.

meki70 2015.04.12 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Az elmúlt héten nem volt időm megkeresni, most pótolva.Házáról a sárga sávon. Az elmúlt héten Gyöngyös felől jöttem, de onnan sokkal nehezebb az útvonal.5/5 Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ercsibe20 2015.04.05 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Húsvét vasárnapi túra húgommal és a fiúkkal. Remek időben, remek kilátás.
Köszi a rejtést.
Indulás tovább a Szent Anna kápolnához, és a Pipishegyre.

Fairy70 2015.03.08 15:06 - Megtaláltam
Csodálatos tavaszi időben túráztunk fel a barátainkkal. Tavaszköszöntő kirándulásnak tökéletes! Fantasztikus volt a körpanoráma a szép tiszta időben, a siklóernyősök is kihasználták, hihetetlen látvány volt közvetlen közelről látni, ahogy "szárnyra" kapnak! :-) Friss levegő, tavaszi ragyogó napsütés, barátokkal egy csodás helyen - köszönjük az élményt!!

kétbakancsos 2014.12.30 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Szilveszteri 4 napos túránk keretében találtuk meg a ládát. Köszönjük a rejtést!

EmlékoszlopnálA láda
Kilátás 
tibortt 2014.12.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Kösz a rejtést. Gyöngyösről szép kis túra.

horzsol 2014.11.29 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

beresdeakbalazs 2014.10.12 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCSEPT_20141012115707.jpgGCSEPT_20141012115707.jpg
Mirabelle 2014.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Megvan, köszi a rejtést!
Az ernyősök felszállását már nem vártuk meg, sokáig készülődtek, ránk meg még ládák vártak :)

CharlieR 2014.08.26 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Kassai Család 2014.08.05 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

paff-tm 2014.08.02 13:02 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Magyusz 2014.08.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Először siklóernyőztem a Sár-hegyen. 5 óra várakozás után 5 perc repülés, de szép volt a kilátás. Jó a rejtés!

pliptai 2014.08.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.15
A gyár melletti parkolóból indulva lett meg a rejtés! Nagyon tetszett a kilátás és a paplanernyősök is nagyon látványosak voltak! A rejteknél találkoztam is egy kis csapattal belőlük! Köszönet a rejtésért!

papj 2014.07.10 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Köszönöm a lehetőséget

Tutulowsky 2014.07.04 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést, csodálatos a kilátás!

Gyros 2014.05.24 12:10 - Megtaláltam
+1 [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
geooszi 2014.04.12 15:30 - Megtaláltam
Sirok - Kékes (rész-Mátrabérc) túra után GCSOMB-REZE/2,1-LHGY-SZAK-SEPT-GYNS útvonalon ereszkedtem vissza Gyöngyösre az autóhoz. Jó idő, jó helyek, kellemes fáradtság a nap végére. Mi kell még? :)

katika 2014.03.29 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltam. Hurrá! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
A gyár melletti parkolóból indultunk. A tetőn olyan szép kilátás volt, hogy jó sokáig nézelődtünk. Mindenféle gyönyörű virágok nyíltak és persze illatoztak. Köszönjük!

Szilkó76 2014.03.27 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.64
Kár lett volna nem kihasználni a mai napot, nagyon kellemes tavasz volt végig - a szelet leszámítva. Ennek köszönhetően viszont a tiszta időben jó messzire el lehetett látni a tetőről. :)

Köszi a rejtést!

Túramaci 2014.03.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nem az ajánlott útvonalon értük el, hanem tökön-paszulyon keresztül Visontáról, de megérte. Gyönyörű a panoráma. Köszönjük a rejtést! Maci+Momó

Dudika 2014.03.22 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Megtaláltam Köszömön a rejtést.

b.csalad 2014.03.08 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Szép kilátás.

Hey-ho 2014.02.01 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

 
tothadam86 2013.12.06 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

kobcikrajci 2013.11.23 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.16
Az év talán utolsó bicajos hétvégéje Gyöngyös környékén. A pipishegyi reptértől bicajjal könnyedén megközelíthető a betonút kezdete, ezen inkább gyalog araszoltam fel meredeksége miatt. Nagyszerű a helyszín, de az erős szél miatt inkább nem maradtam sokáig.

reka.nyilas 2013.11.03 00:00 - Megtaláltam
Ebéd előtti és elázás közbeni talált Csöpke kutyával.

Jesper Olsen 2013.10.29 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54

Megtaláltuk! A GPS-nélküli ládavadász csapat mai felállása: Zsófi, Nóri, Zsuzsi, Erzsi, Gábor, Kristóf, Marci, Gábor és Csaba. Köszönjük a rejtést!vitibi 2013.09.28 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Kvarcusz 2013.09.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltuk! :)

brunnyer 2013.09.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Sár-hegyi "biciklizés" 3. állomása, az eddigi legkalandosabb ládám. A Szt. Anna kápolnától először a vadászles irányába mentünk, majd visszatoltuk a bicikliket. Ezután Abasárra tekertünk le, megint csak rossz úton. Az ottani láda információit nem írtuk fel, mert nem terveztük, hogy útba ejtjük. Szóval újra visszatoltuk a bicikliket a kápolnához. Harmadjára megtaláltuk az a helyes utat. Fél óra alatt már meg is érkeztünk, miután végigszenvedtük a dzsindzsás, köves utat a biciklikkel. A kilátás kárpótolt:)

Fadam23 2013.09.04 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.75
Gyöngyös-Mátrafüred ládázás 1. állomása. Kicsit gyorsabban jöttem fel mint kellett volna, de a kilátásért megérte. Köszönet!

Szabó Család 2013.09.02 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Kicsit fújt a szél, nagyon tiszta volt az idő, csodás volt a kilátás. Köszönjük.

gzg 2013.08.16 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Köszi!

bubu&vahur 2013.08.14 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést. :-)

fodorka59 2013.06.09 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltam az 50. ládát! Különleges helyet szerettem volna 50.-nek. Ez igen, gyönyörű hely, pedig voltam már egy párszor fenn. Mindig más virág nyílik. Most virított az árvalányhaj, kakukkfű is volt még. Na és a táj, körpanoráma. Kicsit elidőztünk.

Indulás a kereszttőlAz első kilátó hely
MargarétaVirágok
KözeledünkVédett terület
jelzésTorony
A Mátrai Erőmű és AbasárMég a tegnapi esővíz
Árvalányhaj
sanzi89 2013.05.31 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltam!

Wsky 2013.05.20 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Szep

macska 2013.05.12 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
A gyár felőli parkolóból, az eső utáni, kicsit tocsogós úton a tóig, és fel a sárga jelzésen. Szép séta volt, köszönöm a rejtést!
Jenő

zoltan0608 2013.04.21 10:57 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

joco12589 2013.04.21 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
koszi a rejtest! A kilatas pazar megerte felmaszni ide.

Szilaj család 2013.04.20 14:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Magnes50 2013.04.13 10:15 - Megtaláltam
Az első igazi tavaszi túra, napsütéssel és virágokkal.

pozoli1 2013.04.01 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

farkincza74 2013.03.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Megtaláltam!

gabortel 2013.03.09 12:03 - Megtaláltam
90km tekerés a Mátraalján ládától ládáig...

lelcache 2013.02.14 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

Webber 2013.01.06 08:21 - Megtaláltam
Meglett. A térképen nem tűnt ilyen magasnak.

acsipapa 2013.01.06 08:21 - Megtaláltam
meglett

*Moka* 2012.12.23 11:05 - Megtaláltam
Nagyon szép ilyen téli napon a táj.

 
*Vica* 2012.12.23 11:05 - Megtaláltam
Jó kis túra dermesztő hidegben.

zalajaro 2012.11.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Zergi ! ez a 2002.!

Bubuka 2012.11.24 14:30 - Megtaláltam
Elkísértük Zergit a 2000. megtalálásához.

marsoka 2012.11.24 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Ünnepi ládázás Zergivel /2000.megtalálás!/, Zalajáróval és Bubukával:)

Zergi 2012.11.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.30
Fogtam!
Jó kis gyepes környék, most kicsit párás kilátással.

Tihi56 2012.10.31 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.57
szép.

sakter 2012.10.27 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Haligali. Az éjszakai túra folytatásaként. sötét, szakadó eső. Jó kilátás. köszi

Tamon és Julina 2012.10.27 00:00 - Megtaláltam
egy esős éjszakai túra alkalmával:)

túráZoo 2012.10.23 15:32 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

EMT 2012.10.20 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Gyöngyös felől közelítettük meg a Rákóczi túristaúton. Megéreztük a lábunkban, amire felértünk :-) A környezet gyönyörű. Éppen elcsíptünk egy siklóernyőst, akinek az ereszkedése szintén magával ragadó bár kissé veszélyesnek tűnő látványt nyújtott. A kirándulás emlékezetes élmény marad. Köszönjük a rejtést!

Tuareg79 2012.10.15 14:47 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

picuresnagyur 2012.10.14 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
köszi :)

K.L. 2012.10.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
ok

DondeFifi 2012.09.30 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
A Sár-hegy megmászása után tökéletes pihenőt jelent megkeresni. A leírás nagyon megkönnyítette, a kilátás pedig okot ad, egy délutáni piknikre :) Köszönjük!

DizzyCat 2012.09.09 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Ez is megvan. Jól kifulladtunk felfelé, de megérte :)
Köszönjük a lehetőséget!

kismaczu 2012.09.02 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Egy szép kirándulás harmadik állomása.Mátrafüred,Pipishegy,Szent Anna kápolna,Cseplye tető,Gyöngyös.Másoknak is ajánljuk.Szeptemberi kánikulában,a kopár tetőn,de a kilátás kárpótolt.

Vándor Csillag 2012.08.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
Mátravasút túrán

acelgirl 2012.08.20 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
A GCFENT mozgó láda begyűjtése után gondoltam megteszem azt a 400 métert és végre levadászom ezt a ládát is. Gyönyörű innen a panoráma. Csak azt sajnálom hogy a nap miatt nem tudtam lefotózni Gyöngyöst.

szbarna 2012.07.26 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Mátrafüred központú családi túrázgatások 6 teljes és 2 fél napban, és természetesen a környező ládák felkeresése.

3/20

Délutáni érkezésünk után egy kis túrára indultunk, ami nagy viharba fulladt. Az erdészeti iskolától mentünk fel a vaddisznók mellett a reptérre, majd megtaláltuk GCLHGY ládát. Utána következett GCSZAK, kis keresgélés és dzsungelharc után, majd GCSEPT ládát kerestük fel. A Cseplye-tetőről lefelé aztán egy hatalmas vihar kapott el minket, nagy sártengerben jutottunk el a buszmegállóig majd haza.

Nagyon szép hely jó kis kilátással, bár akkora vihar jött, hogy rohannunk kellett lefelé. Köszönet a szép helyért.

peterpan 2012.07.15 16:48 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

 
totedu 2012.07.06 09:35 - Megtaláltam
A mai délelőtt 3. ládája, itt már tényleg árnyék nélküli kánikula volt, de a kilátás miatt megérte "szenvedni". [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2012.06.20 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.68
Köszi a rejtést!

atta69 2012.05.28 14:00 - Megtaláltam
Megvan, csak jó eláztunk.

zferke 2012.05.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Éjszaki Mátra TT közben
Remek környék, nagyon jó volt itt lenni!
Köszönöm a rejtést!

zem 2012.05.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Éjjel (is) csodálatos a környék. Az erőltetett menet megbosszulta magát az emelkedőn, de így volt ez most jól. Köszönöm a "szupercsapat"-nak, hogy ott lehettem. Hála a rejtésért!

Kertész család 2012.05.12 11:10 - Megtaláltam
Nagyon kellemes séta volt a gyár felől.Sikerült siklórepüléseket is látnunk.Köszönjük a rejtést.

peti1212 2012.05.10 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Szép környezetben!
Andi és Peti (peti1212)

kercsy 2012.04.30 18:00 - Egyéb
A jelszót később tudom beírni. Épp ejtőernyőztek a hegyen, amikor ott jártunk.

4D1Z 2012.04.14 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Kellemes délutáni séta.Már többször elmentünk mellette,különböző túrákon,most direkt a ládáért mentünk,köszi a rejtést.

freefor 2012.04.14 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D

Zolnai 2012.04.08 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Megtaláltuk :)
Tetszett köszi!

MaFe örs 2012.04.08 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Megtaláltuk. Köszönjük!

diego 2012.04.07 12:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.73
Mai sorozat 6/4

bkemeny 2012.04.07 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megvan!

atti92 2012.04.07 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
BME-RE Túrával megtaláltuk. Köszönjük.

bphatvan 2012.04.07 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon jó hely, gyakran járok erre.

TheDeadLiver 2012.04.07 08:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
A geoláda - a BME Re-Túra csoport honlapján keresztül - diákok által szervezett könnyed, kis túra keretein belül került megtalálásra. (Ez volt életem első megtalálása).
A láda megtalálása hozzájárult egy "Tesi -D" aláírás megszerzéséhez.

futureal 2012.04.04 08:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Sok szép virágot láttam és a kilátás is remek volt. Bár kicsit borús volt az idő.
Köszönöm a rejtést!

zsak4 2012.03.25 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Odafelé Szt. Anna tó felől, visszafelé a Spar felé. Sok kiskorúval szépen lassan haladtunk, gyönyörű időben. Még nem borult virágba a hegy, de így is megérte felmenni. Köszönjük!
Ui.: Ne tegyetek használhatatlan, eltört ajándékot a ládákba, nagy csalódás a gyerekeknek!

dudasalbin 2012.03.18 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

dzoli1 2012.03.18 10:00 - Megtaláltam
Mátrai ládázás a kutyákkal ebben a gyönyörű időben. :)

Jászextrém 2012.03.16 09:45 - Megtaláltam
Öcsémmel egy laza túra alkalmából derítettük föl. :) Siettünk utána, hogy még elérjük a buszt... aztán fél órát késett... de azért jó volt, szép tavaszi idő volt :)

Discover 2012.03.15 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Köszönöm a rejtést!

Paraditsom 2012.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Ünnepi kirándulás alkalmából kerestük fel a helyet. Gyönyörű kilátás. Köszönjük a rejtést!

pczinder 2012.02.26 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Megtaláltuk

G&V 2012.01.28 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
A mai utolsó ládánk, a kápolnától egészen az emlékoszlopig havas volt az út. A rossz idő ellenére több emberrel is találkoztunk felfelé menet. A kilátás annyira nem volt jó a felhők miatt, viszont több repülőt is láttunk felettünk elsuhanni.

carmin 2012.01.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Az északi oldalon az út jeges volt, ez kicsit nehezítette a járást, de sikerült esés nélkül megúszni. Köszönjük a rejtést.

vViktor 2012.01.14 00:00 - Megtaláltam
Fantasztikus panoráma volt!

Mátraházáról Gyöngyösre a sárga jelzésen.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

VP 2011.12.14 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.37
Sűrű, csepegő ködben és szélben Abasár felől. Szerencsére régebben jártam már itt szép időben, így tudom, milyen a hegy.
Mátraháza - erdőrezervátum - Sas-kő - Kis-Szár-hegy - Domoszló + Abasár - Sár-hegy - Gyöngyös kirándulás.

mogyiba 2011.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.52
köszi a rejtést

gara 2011.11.10 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.84
Köszi, megtaláltam. Sajnos az idő ködös volt, így a kilátás nem vol jó.

h725 2011.10.31 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
A Pipisgyáraknál parkoltunk, ahogy az az ajánlatban is volt. Innen valóban szép volt az út, a sorompónál kezdődő műút sem volt zavaró.
Ezen elég könnyen lehetett a viszonylag meredek kaptatót teljesíteni. Az erdőből kiérve a látvány valóban pazar volt, s a ládikóig menet némi csipkebogyóval is "megajándékoztuk" magunkat :) A rejtés világos, egyértelmű szerintem tökéletes. Köszönet a rejtőnek !
Bogi, Zsófi, Vali, Zsolt, Zsolt

Innen indulunk...Jó hangulatban...
Apa-fia ill. Fia-apaElmélkedés...
Helyi lakos a kincs közelében... 
ironman 2011.10.23 13:30 - Megtaláltam
Tetszett! Gyakran járunk a Mátrában, mindig is bennem volt, hogy fel kellene jönni, de eddig elmaradt. Biztosan feljövünk még, csak legyen kristálytiszta idő, de a tavaszi virágos időszak is nagyon csábító.

Klári 2011.10.23 13:30 - Megtaláltam
Egyszer tiszta időben is fel kell jönnünk ide!

Dr.Lada 2011.10.23 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Aleph & Rita, és Hinter társaságában gyűjtöttük be a ládát. A St Anna kápolna felől jöttünk, sajnos ködös időben, így a panorámából csak minimális jutott, de látszott remek kilátóhely. Egyszer még szép időben visszanézek ide, biztos vagyok benne megéri.

Aleph & Rita 2011.10.23 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Mai mátrai gyalogtúránk 2. találata! Sajnos nagy volt a pára és köd, így a mesés panoráma kimaradt. De volt már benne részünk többször is. Köszönjük!

Hinter 2011.10.23 09:20 - Megtaláltam
Mai túránk első állomása, kicsit csepergő eső, hideg és párás levegő
a csúcson.

Pet 2011.10.16 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.20] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2011.10.16 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Mátravasút 20 TT közben hirtelen ránk vetette magát a láda. :)

Morcipók és Robocop 2011.10.15 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.31
Megtaláltuk! Gyönyörű a kilátás, szép időnk volt. A rejtés ügyes.

Attibati 2011.10.02 10:30 - Megtaláltam
Kerékpáros kupa:69.5 km
Gyöngyös- Visonta - Abasá - Mátrafüred - Kékes - Gyöngyös
Ma feleségemmel jártuk be a Gyöngyös környéki ládákat, majd a Kékes megmászásával zártuk a napot. Sokat törtem a fejem, hogy honnan közelítsem meg ezt a ládát. Végül az Abasár felé vezeő műútról leágazó egyik földutról értem el a kopjafát gyalogosan, a bringa lent maradt az úton. Megkapó a kilátás a Mátrára a kopár gerincről. Kár, hogy a tanösvény táblái eltüntek.

Mira 2011.09.26 14:57 - Megtaláltam
Fantasztikus, hogy milyen jól körbe lehet látni innen a vidéket. Nagyon tetszett a hely, köszönjük!

Hz 2011.09.26 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.23
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Majdnem körpanoráma 
povyagi 2011.09.17 13:31 - Megtaláltam
Szulinapi buli elotti rovid kirandulas alkalmaval kerestuk fel ezt a helyet.
Mar regota nezegettem amhegyet, most vegre indok is volt, hogy felmenjek.

Mathau 2011.09.17 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.31
Annyira lenyűgözően szép hely, mit ahogy a fényképek mutatják! Remek volt!

hg4ggv 2011.09.04 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.83
Megtaláltuk. A Sár-hegy látogatása közben megtekintettük közelről a siklóernyősöket...

Gombai Vadászok

macikupac 2011.08.28 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.23
Mátrai bolyongás 2.

Amíg tudtam, addig utakat és ösvényeket követtem a farkasmályi kőfejtőtől, de egy szakaszon a bokron részen bujkálva jutottam csak közelebb. Végül - igen közel az adótoronyhoz - elértem a gerincen haladó S- jelzést. Ezen már sokkal könnyebb volt haladni, még akkor is, ha a szél meglehetősen élénk volt. Ennek egyébként örültem is, mert elviselhetővé tette a meleget. A lapos kis tetőn megnéztem a kopjafát, majd még tovább mentem D-i irányba. Itt egyszerre elém tárult Gyöngyös látképe. Nem szépen, folyamatosan tűnt elő a hegy takarásából, hanem egyik pillanatról a másikra. De mivel még a mai napra tervezett túra nagyon korai szakaszában tartottam, ezért nem maradhattam sokáig. Így egy gyors logolás után indultam tovább Macekkel.

 
Piroska18 2011.08.12 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.07
A hétvégét Abasáron töltöttük Antissimoval. A környék ládáit próbáltuk összeszedni, de az idő, s a sok gyerek azért nem engedett akármit. Sárhegyi túra azonban gond nélkül ment, tényleg nagyon szép a kilátás. Köszönjük!

Antissimo 2011.08.12 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Szent Anna-kápolna - Sárhegy kirándulás alkalmából. Szép a kilátás! :)

Puzzle Apartman Gyula 2011.08.08 16:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jpet 2011.08.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Mátrafüredről Gyöngyösre vezető túrán nagyon jól jött ez a geoláda.

ier 2011.08.06 07:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Szuper a kilátás.

DonRazzino 2011.06.13 19:30 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 30.1 km

Mátrai csillagok közben elkapva. Jó kis kilátás, köszi a rejtést!

MikiCache 2011.06.13 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Jó kis kaptató:-)
A kilátásért viszont megéri.
Miki és Anikó

SzaboI 2011.06.12 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

valti 2011.06.04 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
Ok! [wapon beküldött szöveg]

Ziu9 2011.05.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.14
A Rákóczi-túra során "elejtett" utolsó ládánk. A log némi késéssel lett rögzítve, mivel a jelszó felét elfelejtettem, de túratársam szerencsére, mikor hetekkel később beszéltünk, még emlékezett rá. Szuper jó a körpanoráma a tetőről!

edelenyi 2011.05.15 23:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

pet021 2011.05.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Kiváló környezet és kiváló rejtés köszi

DonPipi 2011.05.06 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Pipishegyen a "gyárak parkolóból" indultam a láda felé.
Az erdőben a sorompó útáni betonút ami felvisz a mobilantennákig az nem volt semmi ami a kaptatót illeti, nem gyenge:)
Utánna már "sima" út és gyönyörű panoráma fogadott.
Mivel eredetileg nem ide készültem, csak a mobil volt nálam navigáció gyanánt abból pedig kifogyott a szufla mire a tetőre értem...:( az utolsó 50 métert "gps vakon" és a megérzésekre ill. az ösztöneimre hagyatkozva kellett megtenni :)), de szerencsére hamar meglett a láda.
Gyönyörű hely, kösz a rejtést!

 
Évi&Zoli 2011.05.03 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Történelmi ládánk, ez volt az első annó, mielőtt még nem regisztráltunk.
Egy kedves kesser társ hívta fel rá a figyelmet túrázás közben. Nem tudta szegény, hogy belénk oltotta a "geocashing" szenvedélyt. Évi most újra felkereste a jelszóért.

btomek 2011.04.24 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk. Jó kis túra volt. A Szent-Anna tótól indulva jutottunk el a sárhegy csúcsára nagyon szép kilátás nyílik innen a Mátrára, Abasárra, Gyöngyösre és a környező falvakra. Megérte és bár gyöngyösi vagyok még nem jártam itt. Köszönjük a rejtést.

SütkérezésÚtfélen..
PihenőA láda éber őre
Megtaláltuk!! 
izsolt 2011.04.24 14:45 - Megtaláltam
Vörösmarty emléktúra során
Jártam már itt még 2007 karácsonya előtt pár nappal, akkora köd volt hogy nem láttuk az adótornyot
Ezúttal meg tudtam csodálni a kiltást!

Gyalogos kupa: 28,0 km

amerika 2011.04.23 14:41 - Megtaláltam
Gyöngyörű a tavasz a tetőn, rengeteg a tavaszi hérics. Nagyon élveztük a kirándulást! Köszi!

 
SzantoA 2011.04.23 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
A "gyárak parkoló" felől érkeztünk. Érdemes volt ide feljönni. Remek a kilátás. Köszi a rejtést !

Pitzu 2011.04.23 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.28
Dolffal közös találat

DolF 2011.04.23 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Akkor még nem tudtuk milyen kalandok várnak majd ránk :)

 
bnandor 2011.04.22 16:30 - Megtaláltam
Elfáradtam, mire a bozóton keresztül felértünk a Sárhegyre, de nagyon örültem, hogy megtaláltuk! Köszönjük!

bmárton 2011.04.22 16:30 - Megtaláltam
Küzdelmünk a susnyással, meghozta gyümölcsét, gyönyörű kilátás várt ránk. Köszönjük a rejtést!

Georgy22 2011.04.17 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Szép napsütésben idultunk el az általunk igencsak régen megmászott Sárhegy tetejére. Kisebb pihenőket be is kellett iktatni, hát nem vagyunk még csúcsformában... :)
A bogarak már birtokba vették a területet, sok tarka gyíkot is láttunk. A virágok és bokrok illata pedig kezdi telíteni a levegőt.
Köszi és üdv: T&Gy

befi 2011.04.11 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Pazar hely. Igaz be nagyon félt a hegymenettől (a morzsalékos, guruló köves meredekektől), de szerencsére a sárga a kápolnától egyáltalán nem ilyen. Végig élveztük a kirándulást, ahogy egyre több minden tárult a szemünk elé. Az időjárásnak meg kívánni sem lehetett jobbat. A tavasz erdő meg egyszerűen lenyűgöző.
Visszafelé a toronytól induló erdészeti úton jöttünk le, az ipartelep parkolójába jutottunk. Ez a választás is jó volt.

skodri 2011.04.02 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Gyönyörű volt a kilátás

ghostspike 2011.04.02 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Jó kis emelkedőn felfelé. Rengeteg virág és természeti csoda. A tetőn siklóernyősök.
Köszönjük.

sztyopa13 a páratlan páros 2011.04.02 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
megtaláltuk!Kis családunk-mind a tíz fő-nekivágott a hegynek.Kezdetben kapkodtuk a lábunkat,de kis idő múlva már csak a levegőt!A gyár parkolójából küzdöttük fel magunkat a hegyre.Láttunk sok szép virágot,a tanösvény tábláról meg is tudtuk mi az amit látunk.Megfigyelhettük két siklóernyős magasba emelkedését.Ettünk,ittunk,napoztunk.Ja és a ládát is megtaláltuk.

csp187 2011.03.30 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.08
DONE!!!

sinus90 2011.03.26 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Sokadszorra járok itt. Inkább akkor szoktunk jönni, amikor sok virág nyílik: az árvalányhaj, az acsalapufojtó vajvirág meg illatozik a kakukkfű. Most viszont még átláttunk a fák között.
Mátrafüred felől jöttünk. Fenn akkora szél fogadott bennünket, hogy azt hittem elrepülünk mi is. A hegy derekából meg dőlt kifelé a víz, de még a kövek tetején el tudtunk menni.

Távolba néző 2011.03.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.23
:)

Luki 2011.03.14 14:00 - Megtaláltam
meg one [g:hu 1.2.7] [wapon beküldött szöveg]

NI 2011.03.14 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk!

csz58 2011.03.05 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Szép volt, köszönöm :)

zöldfülű 2011.03.05 16:55 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]

TT utáni levezetés...
Klassz hely, kár, hogy a Mátra ma kicsit elbújt - így jobb híján a túloldalt nézegettük :)

Köszönöm a rejtést

Körbetekintve...Körbetekintve...
Körbetekintve...Körbetekintve...
becko 2011.03.05 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.14
Szép hely, köszönöm

álomfogók 2011.02.06 13:00 - Megtaláltam
A hegy ma meg akarta szolgálni a nevét. Mégis a gerincen veszettül fúvó széllel kellett inkább megküzdenünk. Szerencsére a láda környéke szélárnyékba esett, így a megtalálást összeköthettük az elemózsiánk kellemetes elmajszolásával gyíkokként a felmelegedett köveken a panorámában gyönyörködve.

Cycadopsida 2011.01.16 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.95
Két napos Rákóczi túrázás utolsó ládája, szikrázó napsütésben, kellemes időben. Hónak nyoma se (na jó, a hegyről lefelé a turistaút kellemesen csobogó pataknak inkább volt nevezhető az olvadékvíztől, mintsem útnak). Paplanernyősök köszönik, jól vannak.

Cseplye a Sár-hegyrőlBotanász emlékoszlop
Paplanernyős rajt 
N.Zs. 2011.01.02 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Az autót a gyárparklóban hagytuk. Ragyogó napos időben sétáltunk fel. A kopjafa melletti kőre terítettük a kabátunkat és napozás közben megebédeltünk. Később kicsit feltámadt a szél és a várakozó siklóernyős is el tudott startolni. Szuper volt! Köszönjük.

parkoló
szűz terület
Cseplye-tető
nem mi vittük az üveget...
Sástói kilátó
Szt.Anna képolnaa tó
erre is jártunkSástói kilátó másik szögből
Murus 2010.12.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
[wapon beküldött szöveg]
Ugyan a rejtő nem ajánlja hóban a keresést, simán meglett. Az út odafelé egy kicsit combosabb volt, a dobozt is talán nehezebb volt megtalálni, de örülök, hogy nem hagytuk ki. Útba esett közben még a Mud Hill csak com-os doboz, ez is meglett (lényegesen nagyobb keresés után). A kilátás most elmaradt, de sétáltunk egy igazán jót. Murus és Cica

 
családok közt 2010.11.14 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Teljesítve!!!
A tüdőnket ki..... de meg lett. Megérte.

Zsiráf 2010.11.07 08:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.15
Gyalogos kupa: 43,3km

Éppen hegy... Jó sokat kellett mászni felfelé. Nagyon szépen sütött a Nap, mintha a november 7-i felvonulást akarná bearanyozni... Aztán biztosan rájött, hogy már nincs olyan, és el is rejtőzött valami felhő mögé...

olahtamas 2010.11.03 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.64
Már többször is jártam erre, most a frissen festett Mária utat követve jöttem fel Gyöngyösről.
A ládának már volt véletlen megtalálója, talán lehetne finomítani a rejtésen.

KGMT 2010.10.31 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.77
MEGTALÁLTAM.

 
Csipike 2010.10.30 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Érdekes hely volt.

Myra 2010.10.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.63
OK. Ismételten egy éjszakai ládázást ütemeztünk be. Jó kis túra volt.

gyocsa 2010.09.04 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.08
Helybeliek voltunk, de mégis nagyon tetszett az egész. Gyönyörű a környezet, bár a rejtés elég egyszerű.

norbimoncsi 2010.08.30 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megvan! Mátrafüredi kirándulásunk harmadik napja, 6/4.

Kár hogy nem lehet 5-nél magasabb pontot adni, egy ugyanis minden szempontból egy 10 pontos láda!!!!!!!!

Ilyen szép körpanorámás helyen még talán sohasem voltunk. Fantasztikus a kilátás. Órákig tudtunk volna gyönyörködni, de eléggé gyülekeztek a viharfelhők, így sajnos tovább kellett mennünk. Különben talán még mindig ott állnánk ...

Köszi a rejtést!

 
Cega 2010.08.29 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltuk!
Heni, Cega

SirLes 2010.08.14 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Megtalaltam, kicsit kellemetlen volt 1,5 km-t gyalogolni a vizes derekig ero fuben. Lefele nezek vmi masik utat. [wapon beküldött szöveg]
Találtam, az adótoronytól lefelé vezető úton sétáltam le. Kevésbé szép, de nem annyira vízes. Bár nekem már alighanem mindegy volt :)

Kerticsorbi 2010.08.13 19:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Kaptatós volt, de megérte, köszönöm a rejtést.

H.B. 2010.08.09 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A Kékes kerékpáros meghódítása után kellemes sétával gyűjtöttem be.

KilátásCseplye-tető
KilátásSzerencsés Imre
Sár-hegyZászló
GyöngyösCseplye-tető
Gyulafree 2010.08.08 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.95
Ide érdemes volt felsétálni! A sok felhő után végre a nap is kisütött hogy teljes pompájában mutassa meg magát a kilátás az esti fényekben :)

Sár-hegyAmi errefelé megkerülhetetlen látvány
sirgalahad 2010.08.08 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.26
Látni lehet innen Cseplyét
Élvezd sétád minden cseppjét
Mivel ez egy védett sztyepprét
Taposástól védjed gyepjét'

oda feligényes tájékoztatás
kitárul a tája hegyek felé
Marvin 2010.08.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Pompás volt a kilátás, nem is volt túl meleg a hegymászáshoz. Köszi!

Mikulás 2010.07.24 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
A markazi drive-in ládák után túrázósabb rejtések jöttek sorban: Holló-kő, majd Cseplye-tető. A gyárak parkolójában hagytam az autót és először akosgy Sár-hegy rejtése (GG, COM) felé navigáltam, ami persze tökéletesen útba esik a Cseply-tetőhöz. A brutális beton sorompóig szekérúton haladtam, onnan pedig aszfalton egészen az antennákig. Ott gyorsan belogoltam Ákos ládáját, majd "átlibbentem" a szomszéd púpra, hogy ezt a ládát is megkeressem. Gyönyörű kilátás minden irányba. Gyöngyösről innen térképet lehetne rajzolni :) A láda helye egyértelmű, a koo. pontos. Tetszett, köszönöm!

Mikulás

mike andros 2010.07.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Egy kis vasárnapi séta alkalmával kerestük meg ezt a ládát. Már többször jártam erre, és csodáltam meg a kilátást. Egyszerűen nem lehet megúnni. Legutóbb a Mátrai csillagok tt. alkalmával már szemeztem a rejtekkel, de a sok túrázó miatt elhalasztottam. Most egy hölgykoszorúban pótoltam a megtalá
lást.
Nagyon köszönjük a lehetőséget!
Ildikó, Nóri, Csenge, Zsófi, Mike

nogacsalad 2010.07.08 11:00 - Megtaláltam
Részletek később...

napvirág 2010.07.07 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
A Spartól indultam, jó kis túra volt felmenni a tetőre, szép volt a kilátás, alaposak a tanösvény táblái, innen tovább mentem a Szent Anna kápolnáig, majd Mátrafüredre.

Köszönöm a lehetőséget és az új ismereteket!

 
Nivabibi 2010.07.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.06
Megvan.

Lacipap 2010.07.04 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Kiváló rejtés, kiváló terep, zsuper panoráma.
Ezek jellemzik a mai megtalált ládámat. Csak köszönetet tudok mondani a rejtőknek, hogy ilyen helyre kalauzot.
Szándékosan a hosszabb utat választottam, legyen időm nézelődeni! Hát volt is mit!!! A növény társulások a számtalan pillangó, pannon gyikok mind mind megmutatták magukat.
Jól el is töltöttem az időmet a nézelődéssel, további ládára már nem is került sor.
Köszönöm a rejtőknek a szép napot.

Kilátás!Kilátás!
 
Mr Zerge 2010.07.03 13:00 - Megtaláltam
Meg van. részletesen később... [wapon beküldött szöveg]

benist 2010.06.29 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Bringatúra a Mátra alján Vámosgyörk-Kálkápolna. A rejtő helytálló véleménye ellenére a Spartól rajtoltam a kellemes kánikulai melegben. A telkek végéig még tekerni ill. tolni tudtam a bringát, a további szakaszon gyakran cipelni kellett a sziklalépcsőkön. A láda mellől is csodás kilátás nyílt, megérte a sok verítéket. Változatos növények, sok pannon-gyík. A ládától a magasabb csúcson át tovább a Szent Anna kápolna felé.

kilali 2010.06.19 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.35
Köszönöm a rejtést.

alucifer 2010.06.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Jó kis túra, szép kilátással.
Köszi a rejtést.

ott a célGyöngyös balra
az erőmű visontántávolban kékestető
emlékoszlop 
Tikis 2010.06.12 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Jo kis hely.Mar jartam itt regebben ejszakai turan.A Lear stb parkolojaban alltam meg, utana az erdei uton jottem, 200 szunyoggal kiserve, lehetetlen volt megallni pihenni :) A lada utan elmentem a kapolnahoz is,ahol van lada is.

tudo 2010.06.10 08:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.31
105 km kerékpár edzés 1100 m emelkedéssel a Gyöngyös - Abasár - Markaz - Domoszló - Verpelét - Sirok - Tarnaszentmária - Kápolna - Kál útvonalon 4 új és 1 mozgó ládával. Tartottam a sártól, de nagyjából járhatóak már a földutak is.

Gyöngyösről a 24-es úton kezdtem a Pipishegyi Üzemekig, majd a Logoltam, majd a Sárga sáv elágazásig helyenként nagyon dagonyás részek jöttek. Mivel a Sárga sáv felé reménytelenül nagy volt a sár, inkább a párhuzamos földutat választottam. Ezen tudtam haladni, majd a Sárga sáv-t újra elérve, az adótoronytól jött a szép rész.

A láda azonnal meglett. Logoltam, visszaereszkedtem a 24-es útig, majd kezdtem a mai 1. edzésszakaszt Markaz, GCMRKZ felé.

Kerékpáros kupa: 101.28 km

CélpontNyár
Kilátás Gyöngyös feléTalálat
Kilátás Visonta feléKilátás Gyöngyös felé
EmlékfaRádióadó
Virágos mezőNyár
ÁrvalányhajVirágcsokor
uraniko 2010.06.06 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.88
köszi! Mai túránk első pontja. Köszönöm Mártinak a segítséget.

Zsozsó elsőször
Zsozsó másodszor 
Csuhás 2010.05.29 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.33
Azt hiszem az elmúlt néhány év legparádésabb elázását sikerült összehoznom... Itt már nem sokat ért az esőkabát, a vízálló bakancs is csak arra volt jó hogy felülről megteljen vízzel. De még így is remek hely, és jó buli volt. Köszönöm!

Csuhás, Vándor

Brutál sorompóItt is láda lapul
EmlékoszlopItt jön a fürdő
Zuhé utáni képek
 
Puszkany 2010.05.29 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.35
Köszi a lehetőséget!

kl 2010.05.29 10:05 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

Rudi Team 2010.05.24 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Kellemes kis túra, gyönyörű időben.
Era, Éva, Rudi

brekeke 2010.05.23 20:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Éjjszakai túrázás közbeni találat.

vakond87 2010.05.23 20:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltam az MCSÉT 40-en. Köszönöm a rejtést!

hanola 2010.05.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Kedvenc helyem a Sár-hegy, így ez a láda kihagyhatatlan volt. Amikor megjelent, már tudtam, hogy hamarosan el kell jönnöm ide. Nagyon profi fent a körpanoráma. Siklóernyősök most is voltak fent, rendezték a terepet, készülődtek... A szél gyakran megtépázza sajnos a turistaösvényen lévő táblákat. Épp sikerült a zápor előtt haza érni. Köszi a rejtést!

josephus 2010.05.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.70
Többször is jártunk már itt,de a láda miatt újra eljöttünk,és élveztük a kilátást.köszi

raf 2010.05.23 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Szép környezet. Ragyogó időben találtam meg.

Csizmások 2010.05.09 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Családtagokat fertőztünk meg, ők keresték meg a ládát. Tetszett, köszi!

Mihul 2010.05.08 12:50 - Megtaláltam
ok

attila32 2010.05.02 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Végig a sárgán. Mátrai túrázásunk 1. állomása 6/1 Napi 28km
Köszi a rejtést!

zsakar 2010.05.01 10:57 - Megtaláltam
A Pipis-hegy felöl közelitettünk. Visszafelé a GcSzak-ot is utba ejtettük.

P41n & Pandi 2010.04.25 14:45 - Megtaláltam
Ismét kutyás találat. Tényleg nagyon szép a kilátás. És ilyen közelről még sosem láttunk siklóernyősöket elrugaszkodni. Valamint gyöngyösiként nagy élmény a "hegy" tetején állni, és nézni a mi kis városunkat :) Nagyon klasz volt, köszönjük szépen. Ja és most veszem csak észre hogy az új láda 5. megtalálói vagyunk, így duplán siker :)

siklásElza találta meg :)
cactus 2010.04.25 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Hanák Kolos túra izomlázát gyógyítandó séta, Abasárról Gyöngyösre.
Köszönöm a rejtést.

Vikikaticák
katicákkilátás
don10178 2010.04.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megvan!!!
3.helyezés!
Számunkra ez a láda azért érdekes,mert kb 1 éve itt ismerkedtünk meg a rejtövel és a játékkal.Ök voltak azok akik megmutatták ennek a játéknak a lényegét.Innen elvittek az elsö ládánkhoz (GCSZAK) ami felejthetetlen marad!!(föleg,hogy vak sötétben jöttünk vissza)Onnantól már magunk megyünk keresgélni. :))
Köszönjük solyom 24!!!

kékestetöerömü
virágberaktuk a ládába
virág 2kilátás
oda kell mennilefelé menet
Shakespir 2010.04.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megvan!
2.
Fantasztikus!
Köszönjük!

Gyombi 2010.04.23 15:48 - Megtaláltam
Pont jókor jött :)
Gyönyör? a körpanoráma! [wapon beküldött szöveg]


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]