geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
2695. Dédestapolcsány (GCDEDI)

Lázbérci víztározó tavasszal

Lázbérci víztározó tavasszal

Lázbérci víztározó ősszel

Lázbérci víztározó ősszel

Katolikus templom

Katolikus templom

A templom előtt

A templom előtt

Háborús emlékmű

Háborús emlékmű

Református templom

Református templom

rejtekhely

rejtekhely
Szélesség N 48° 10,309'
Hosszúság E 20° 29,180'
Magasság: 232 m
Megye/ország: Borsod-Abaúj-Zemplén
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2009.06.14 09:10
Megjelenés időpontja: 2010.03.23 19:10
Utolsó lényeges változás: 2021.11.02 07:57
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+1V)
Elrejtők: Anita és Gábor
Ládagazda: Ich..
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 800 m
Megtalálások száma: 503 + 1 sikertelen + 4 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.8 megtalálás hetente


WAP
1.pont
A tónál lévő tábla 2 szava
2.pont
Láda. Katolikus templom bejárata alatt egy sziklaüregben.


A ládába TravelBug még nem helyezhető.


Megközelítés
A multi az Országos Kéktúra útvonalán haladva minimális kitérővel megtalálható.
1.pont
Parkolóhely:  N 48° 11,509' E 20° 28,515' 208 m [GCDEDI+parkoló-1]
A tó mellett haladó útról a  N 48° 11,602' E 20° 28,465' 204 m [GCDEDI+letérő] pontnál a köves gáton keresztül haladva juthatunk a multi első pontját jelentő tájékoztató táblához.  N 48° 11,683' E 20° 28,542' 241 m [GCDEDI-1]. A jelszó első fele a táblán olvasható szöveg második szava.
2.pont
Parkolóhely:  N 48° 10,351' E 20° 29,232' 222 m [GCDEDI+parkoló-2]
A Bán patak fahídján áthaladva a balra futó füves ösvényen jutunk el a katolikus templom alá, ahol egy sziklaüregben megtaláljuk a 10*10*5 cm méretű műanyag geoládát a jelszó 2. felével.  N 48° 10,309' E 20° 29,180' 232 m [GCDEDI-2]

Dédestapolcsány az Északi-középhegységben, a Bükk-hegység lábánál található. Délről a Bükki Nemzeti Park, északról a Lázbérci-tó és Tájvédelmi Körzet határolja, a Bán-patak völgyének csodálatos természeti környezetében fekszik. Két Árpád-kori község egyesítéséből jött létre, 1950-ben. Nagyon szép vidék, a környező hegyek megvédik az időjárás viszontagságaitól. Ebből adódóan az ország egyik legszárazabb és leghidegebb vidéke. A környék talaj- és rétegvízben szegény, felszíni vizekben viszont annál gazdagabb. Területén halad át a Bán-patak, északi határától nem messze hozták létre a Lázbérci-víztárolót. A tó, a patakok, a környező erdő kedvező élőhelyet teremt sok védett, szigorúan védett és egyszerűen csak szép növénynek és állatnak. A környék természetes növénytakaróját a Bükk-hegység vidékére jellemző erdőtársulások (cseres-tölgyesek, gyertyános-tölgyesek, bükkösök) alkotják. A patakvölgyekben ártéri társulások (fűz- és égerligetek, mocsári és magaskórós társulások) találhatóak.
A község várjobbágyok lakta falu volt, nevét egy Dedus nevű várjobbágytól az (1221-ben és 1230-ban oklevelekben említett) Dedus nevű ősétől kapta. 1247-ben a várjobbágyok az őket védelmező Miskolc nemzetségbeli Phyle zágrábi prépostnak, Tamás ispánnak és Imrének eladták Dédeskő harmadát várépítésre, s egy másik hegyet, mely előtte fekszik a falu irányában. 1254-ben már állt a Dédesi vár. A török hódoltság korában a megpróbáltatásnak és viszontagságoknak hosszú sora viharzik át Dédes vára és tartozékai felett. 1567. április 2-án Hasszán temesvári basa megostromoltatta a várat. A vár kapitánya ekkor Bárius István volt, aki a török sereg ellen 15 napon át vitézül védelmezte a várat. A túlerőben lévő török sereggel szemben azonban a vár védői szinte tehetetlenek voltak. Ezért Bárius István a vár közepén lévő torony alá összehordatta minden puskaporát s egy hosszú kanócot vezetett oda, mely lassú égéssel időt engedett az elvonulásra. Éjjel aztán mindnyájan elhagyták a várat, amit észrevettek a törökök s nagy örömkiáltással rohantak be a nyitva talált kapun. A diadal mámora csakhamar vérfogyasztó halálhörgéssé és jajkiáltássá vált, minthogy a meggyújtott kanóc tüze éppen akkor ért el a puskaporhoz, s 400-nál több törököt repített a levegőbe. Megtorlásul Hasszán basa leromboltatta a várat, ami többé nem is épült fel. A korabeli okiratok "lerombolt várnak" (Castrum dirutumnak) említik Dédes várát.
Bántapolcsányról a legrégebbi adatunk a XIV. századból maradt fenn, mikor már meglévő egyházáról értesítenek. A Tapolcsány helynév szláv eredetű, és etimológailag azonos Nagytapolcsány második névelemével. A bán előtag azzal kapcsolatos, hogy a falu a Bán patak mentén fekszik. Mikor Dédes vára elpusztult, a király Putnok várának tartozékául rendelte Tapolcsányt, majd 1568-ban Daróczy Máténak adományozta. A török azonban hamarosan elfoglalta. Később még a Daróczyak az urai, ám a XVIII. századtól a Szentmiklóssy család kapta meg. Szentmiklóssy Ferencet 1757-ben iktatták be Tapolcsány birtokába.
1950-ben Dédes-t és Bántapolcsány-t Dédestapolcsány néven egyesítették. A település lélekszáma 1970-ig növekedett, azután csökkent, jelenleg stagnál. Ma sajnos Dédestapolcsány az ország halmozottan hátrányos helyzetű települései közé tartozik.
1924. február 15-től a falu vásártartási joggal rendelkezik, így a hagyományoknak megfelelően minden év május és szeptember 3. hétfőjén megrendezik a Dédesi Vásárt, ahol a tekenőtől kezdve a fonott kosáron át, a lószerszámokon keresztül, itt szinte minden kapható. Számtalan kulturális rendezvény várja a vásárra látogatót. További érdeklődésre számot tartó esemény a nyári hangversenysorozat, melyet a dédesi református templomban tartanak.

Látnivalók Dédestapolcsányban:

Dédesi református templom
 N 48° 10,581' E 20° 29,140' [GCDEDI+templom]
Az 1595. évi összeírás tudósít a dédesi református egyház első templomáról, amely a református hitre áttért katolikusok középkori temploma volt, és a katolikus templom helyén állt. Jelenlegi temploma 1800-1801. között épült későbarokk stílusban. Műemlék jellegű épület.

Tapolcsányi református templom
 N 48° 11,335' E 20° 28,915' [GCDEDI+templom]
Építésének pontos adata ismeretlen, azonban 1705-ben a megye támogatásával renoválták, 1796-ban pedig jelentős átépítésen esett át. Az úrasztalán olvasható 1696-os dátum azonban a templom építésének valószínű időpontját jelenti. Berendezésein a szürke olajfesték alatt a XVII. század második felében festett, tulipán és rózsa mintás díszítés hiánytalanul megtalálható. A templom műemlékké való nyilvánítása folyamatban van.

Római katolikus templom
 N 48° 10,319' E 20° 29,154' [GCDEDI+templom]
1820-ban építették a község feletti sziklára. A szájhagyomány szerint eredetileg Pálos-rendi kolostor állt a helyén, amelyet valószínűleg a reformáció idején romboltak le.
A templom értékes növényekkel van körülvéve, csodálatos innen a kilátás a községre és a távolabbi környékre.

Serényi kastély
 N 48° 10,198' E 20° 29,289' [GCDEDI+kastély]
1903-ban épült eklektikus stílusban. Valaha a Serényiek nyaraló kastélya volt, mára egy vállalkozó birtokába került, konferenciaközpontot óhajt létrehozni benne, így a látogatók csak kívülről csodálhatják meg. Főleg ősszel felejthetetlen látvány a kastélyhoz vezető gesztenyefákkal övezett út. A kastélyt körülölelő sziklákban sok kis barlang van.

I. és II. világháború hősi halottainak emlékműve
 N 48° 10,482' E 20° 29,194' [GCDEDI+emlékmű]
Az 1994 őszén felavatott turulmadaras emlékmű a község első és második világháborús hősi halottainak állít emléket.

Lajos Árpád síremlék
A miskolci Herman Ottó Múzeum neves néprajz-muzeológusa volt, akinek munkássága, gyűjtőmunkája szinte egybeforrt a Bán-völgyével.
Ma a helyi általános iskola viseli a nevét.

Cserép és keménycserép gyüjtemény
Dr. Kiss Miklós körzeti magán állatorvos lakásán több mint 2000 db-ból álló cserép- és keménycserép edények találhatók.

Lázbérci víztározó
 N 48° 11,621' E 20° 28,514' [GCDEDI+tó]
A Lázbérci víztározó, kiemelkedően szép, méreteit tekintve lenyűgöző: 6 millió m ³ vizet tárol, átlagos vízmélysége 7,5 méter, míg a maximális vízmélység a gát előtti térben 16,5 méter.
A tó a Lázbérci Tájvédelmi Körzet területén található, a melynek nagyága 3670 ha, ebből fokozottan védett 683 ha, ez a víztározót és az azt övező 120 m-es parti sávot foglalja magában.

Szalamandra tanösvény
 N 48° 11,726' E 20° 28,345' [GCDEDI+tanösvény]
A Szalamandra tanösvény a Lázbérci-tó partján a régi országúton kezdődik. A séta során öt pihenőhelyet lehet találni, ahol szalonnasütő helyek, vagy pihenőpadok vannak. A tanösvény jele sárga - fekete, ezen a jelen haladjunk. Sok védett állat él itt, ezért, ha csendben közlekedünk az erdőben megleshetjük őket eredeti élőhelyükön. A végállomás előtt az út az országos kék túra útvonalával találkozik.

Megkérünk minden kedves játékostársat, mielőtt útnak indulna a ládát megkeresni olvassa át az alábbi 3 dokumentumot:
szabályzat
cachikett
faq
Köszönjük!


A láda a Google Maps-en


Mindenkinek jó ládázást és kellemes túrázást kíván: Anita és Gábor

Kapcsolódó linkek
http://www.dedestapolcsany.hu
http://hu.wikipedia.org/wiki/Dédestapolcsány
http://www.falvak.hu/dedestapolcsany
http://www.bukk.info
http://www.kazincbarcika-tarsulas.hu

Forrás: internet
Állapot: kereshető

KRW értékelés (251 db): környezet: 4.59 rejtés: 4.40 web: 4.62 átlag: 4.53

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


vwbogica 2021.10.31 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, bár az első ponton a táblával meggyűlt a bajunk, de köszönjük a segítő iránymutatást. A második ponton minden rendben volt, nagyon jó rejtés. [Geoládák v3.12.2]

tiktak 2021.10.31 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltuk, de egy kis segítség kellett a táblánál, érdekes módon mi egy másik táblát találtunk, így persze nem sikerült a jelszó, köszönjük Novelle segítségét!

Attolico 2021.10.31 10:37 - Megtaláltam
OKT alatt begyűjtve. Köszönjük!

novelle 2021.10.29 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A második nem volt egyszerű, de meglett. [Geoládák v3.12.2]

radicsgabor 2021.10.03 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

tam623 2021.10.03 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
A WAP alatt lévő szöveg a 2. pontnál félreérthető. Javaslom a részletes kifejtés alatti leírást figyelembe venni. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

marius6 2021.10.03 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Csg12 2021.09.25 09:37 - Megtaláltam
A Dédestapolcsány-Kelemér kéktúra szakasz alkalmával. Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

SuperAnya 2021.09.25 09:33 - Megtaláltam
Kellemes, bájos település, OKT.-n egyik szálláshelyünk. [Geoládák v3.12.1]

Adriano 2021.09.19 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

éberbabo 2021.08.22 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

majeri 2021.08.16 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Farekék 2021.08.15 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.06
Csodás környezetben van a tározó, megérte itt megállni. A templomnál lévő fahídnál kicsit aggódtam, de már építik az újat.
Köszönjük a lehetőséget.

20210815_17263220210815_173456
20210815_17360020210815_173718
20210815_174527 
BaumyGeo 2021.08.12 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszi a rejtést! Megtaláltuk! A víztározót es környékét többször már bejártuk. Kis hazánk egyik legszebb része. Jó hogy tettél ide ládát, minél többen jöjjenek el ide.

886B74A8-5B3A-4E46-B7BC-F5CAEE09A41A43D708D6-9B9C-4F79-9FE1-0324C8E76568
67156C3D-3421-42C7-AEEF-E10FE42AEB74194F9346-2BE3-435B-9EEB-6019C49ACD22
dvorcsakl 2021.08.06 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Sz.vivi 2021.08.04 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kakonyi 2021.08.04 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Verka87 2021.07.31 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Kovacsma36 2021.07.30 17:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

öreghegyiek 2021.07.16 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Twini 2021.07.05 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Fringilla és Kuglóf 2021.06.17 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

krino30 2021.06.06 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Balear 2021.06.06 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

balika01 2021.05.23 11:50 - Megtaláltam
Szuper rejtés volt, köszi, megtaláltam! [Geoládák v3.10.5]

Reiprich 2021.04.25 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Gittus32 2021.04.25 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Julcsi7 2021.04.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

dobozipatikus 2021.04.23 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Erik1885 2021.04.05 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Favágó82 2021.03.28 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Szép volt jó volt megtaláltuk köszi!

Szalamandra66 2021.03.28 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Köszönöm a rejtést, Ózdi hétvége második napján kerestük föl.

silboy & Zsóka 2021.03.28 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A víztározó monumentális, a templom hangulatos.

VíztározóA templom
htibi80 2021.03.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A Csefó családdal közös túrázás során. Gyönyörű tavaszi napsütésben. [Geoládák v3.9.6]

keviszonci 2021.03.20 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

rudibbyfancsi 2021.03.20 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Marcello87 2021.03.14 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Viking33 2021.03.14 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csirepanna 2021.02.06 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

gyetger 2021.01.19 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
[g:hu+ 2.5.7 teszt]

Zsófi&Martin 2021.01.15 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Ez is megvan. :)

Dinasztia 2020.12.05 14:28 - Megtaláltam
:) Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

rianas 2020.10.19 08:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

Postasandi197 2020.10.11 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Megtaláltuk, köszönjük! A templomnak hihetetlen varázsa van!

sergio 2020.10.07 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Végre egy értelmes jelszó! ? KisVacak&Sergio

Kollgab&Miló 2020.10.04 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Csabiq 2020.09.29 16:51 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! Damasától hazafelé, Édesanyámmal és Győző Pajtival. [Geoládák v3.6.0]

Szívós Győző 2020.09.29 16:50 - Megtaláltam
Őszitükörvarázs CsabiQ barátommal.

Szőkekapitány 2020.09.21 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

justancsi 2020.09.21 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kék előtt [Geoládák v3.6.0]

Fru17 2020.09.13 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

5N 2020.09.12 09:20 - Megtaláltam
OKT közben kis kitérőkkel meglett.Rengetegen horgásztak jobb is,hogy a víztározónál csak virtuális.

DSC03758DSC03759
dorka. 2020.09.08 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

kriki5 2020.08.27 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük!

DSS és Szandra 2020.08.23 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
OKT közben megtaláltuk, köszi a rejtést. :)

Cicapapa51 2020.08.16 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Az OKT-n haladva ez a láda sem maradhatott ki.
Nagyon jó állapotú szépen gondozott apró holmival gazdagon megrakott láda. Némi szemetet kirámoltam belőle.
Köszönöm a rejtést.
Cicapapa51

cicakutya 2020.08.14 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Miklovas-senpai 2020.08.12 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, yey! ありがとう [Geoládák v3.5.3]

Imre és Ibolya 2020.08.08 22:44 - Megtaláltam
Sajnos a Templom nál nem sikerült megtalálni. A víztározónál meglett. Nemtudom hogy ilyenkor hogyan lehet megoldani. Próbálok képeket feltölteni. A víztározónál direkt vágtam le az alját. Imre és Ibolya

[Jóváhagyta: Ich.., 2020.08.10 12:38]

DSC_0009DSC_0011
20200808_220311 
nonow22 2020.08.06 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

geoládászok 2020.08.05 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

20200805_09463320200805_094756
tfmb 2020.07.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v3.5.0]

mszabynah 2020.07.28 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

wivien31 2020.07.28 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 2.48
Megtalaltuk

KTTNTZSDSETZS 2020.07.22 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltuk

CsKaroly 2020.07.20 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Paul 2020.07.14 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.9]

Jesper Olsen 2020.07.13 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
A multi 2. része kicsit nehezebben került elő, de így szép ez a játék. Köszönjük a rejtést! Zsófi és Csaba, GPS-nélküli ládavadászók

fulpes 2020.07.12 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
A Lázbérci-víztározó csodálatos, mint mindig.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.9]

20200712_09495320200712_095540
20200712_09554520200712_101624
20200712_101752 
prisoft 2020.06.22 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönöm a rejtést!
[g:hu+ 2.1.17]

Louis 2020.06.22 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kibmc 2020.06.01 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

SagiK 2020.05.31 11:15 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :)

nszk 2020.05.31 11:15 - Megtaláltam
SagiK társaságában

Aniko & Gyuri 2020.04.26 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

nszabi 2020.03.22 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

LáncziR 2020.02.16 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Votom 2020.02.16 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ládavadász Pisti 2020.02.15 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

eszluzsu 2020.02.15 11:51 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közös találat. Köszönjük. [Geoládák v3.3.2]

Ich.. 2019.12.28 10:59 - Egyéb
Az 1. ponton lévő táblát áthelyezték, frissítettem a koordinátáit a leírásban. A törött dobozt cseréltem.

Ati 2019.12.23 09:26 - Megtaláltam
Megvan.
Szerintem az első pont nagyon el van mérve, vagy áthelyezték, vagy a műholdak tréfáltak meg.
Az első pontot tegnap találtuk meg.

Pogacsa1 2019.11.16 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszi a rejtést!

azimee 2019.11.02 13:53 - Megtaláltam
Meg van. OKT közben.
A láda alja törött.

osz 2019.10.28 11:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. osz család [g:hu 1.6.0]

somga 2019.10.23 11:00 - Megtaláltam
Gyönyörű őszi színek! Köszönjük!

éjféli vadász 2019.10.05 17:45 - Megtaláltam
A logót leírás segített.
Köszönöm!

lovagias 2019.09.30 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fehérkút 2019.09.30 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Közös találat Lovagiassal! [Geoládák v2.2.5]

VenTOmi 2019.09.29 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

traxx 2019.09.28 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
😀

Discover 2019.09.13 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.33
A első pont jelszavát Anettx felírta a koo-hoz legközelebbi fehér alapú feliratos tábla hátuljára. A második ponton a láda a helyén van, a kereszttől jobbra a sziklafal alján lévő üregben, kövekkel takarva.
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC9496_DSC9498
_DSC9499_DSC9500
_DSC9501_DSC9502
_DSC9504_DSC9505
_DSC9506_DSC9507
_DSC9508_DSC9509
lebert63 2019.08.29 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Laci és Timike 2019.08.24 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
A templom alatti szikla jó ötlet volt. Köszönöm.

petiba 2019.08.16 12:00 - Egyéb
A bükki Eötvös bringatúra alkalmával...
Érdemes megnézni a cserépmúzeumot. Nagy élmény volt mindannyiunknak.

20190816_12245720190816_120159
20190816_11140720190816_111422
20190816_11133420190816_110630
Balazsl02 2019.08.16 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, az 1. Pontról hiányzik a tábla [Geoládák v2.2.5]

pinter_ur 2019.08.16 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

urbanj 2019.07.13 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.36
Az első ponton nincs tåbla, ezt már többen jeleztėk. A sorompónål lėvő tåblåval sikerült logolnom, de jó lenne, ha a rejtő pontosìtanå a leírást.

maxxtro123 2019.07.13 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

SzuperVirsli 2019.07.12 15:30 - Megtaláltam
Térben és lélekben is közel van hozzánk ez a láda. Régi szép kirándulások emlékeit idéztük fel, mikor még Szupervirsli meg sem született. A tó, mint mindig, most is gyönyörű.
Köszönjük!

geooszi 2019.05.11 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.16
Túra a Bükkben. Egy kis OKT, egy kis ládavadászás és sok szép hely. Sár volt az előző napok esői miatt, de nem volt vészes és kellemes volt az idő. :)
Itt volt a túra vége. A második ponton nem találtam a ládát, utólag olvastam, hogy jóval arrébb kellett volna keresgélnem. Kérem a képek és az e-mailen elküldött egyéb információ alapján elfogadni! Köszönöm!

[Jóváhagyta: Ich.., 2019.05.17 08:29]

Évi&Zoli 2019.05.09 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Csodálatos két nap a Bükkben az OKT kék szalagján. A második nap a Kihívás- napja volt. Küzdelem a sárral, az esővel, de leginkább az idővel, hogy minnél több látnivaló beleférjen ergo, ma megint fantasztikus napunk volt! Ezek közé tartoztak a multi pontjai is. Az elsőnél problémáink adóttak (épp az idő miatt) de a rejtő készségesen segített. A víztározó lenyűgőző látvány. Több kilométeren végig kísért bennünket. Köszönjük!
Hoppá! 900. találatunk!

IMG_20190509_114742IMG_20190509_115104
IMG_20190509_115613IMG_20190509_115630
Luca007 2019.05.03 17:10 - Megtaláltam
A tó szép, a fű is szép zöld,
magyarul: szuper!

izsolt 2019.05.03 17:10 - Megtaláltam
OKT Szarvaskő - Putnok között

petheovacka 2019.04.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Húsvéti ládakiöntés keretében meglelve Szabinával. Kösszi a rejtést! --- Meseszép tó! A templomnál a láda nem a megadott koord-on van hanem: (később ideírom!)

Ötvös család 2019.04.19 09:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

er&esz 2019.03.26 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk a templomnál levő ládát, de nem adta magát egykönnyen. Ahova a gps mutatott ott nem volt semmi, amit felismerni véltem a ládaoldalon levő rejtek fotója alapján ott sem volt...Aztán a kitartó kutatás meghozta az eredményt........Az ún. 28. sorral is volt egy kis fennakadás, de kiegyenesedtek a szálak végül. Béke, nyugalom honolt mindenütt a településen. Köszönjük a lehetőséget!

P1190048 
endre79 2019.02.10 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.53
Az első ponttól kb 35 méterrel távolabb került a horgászati tájékoztató tábla. De ugyanazt kirakták a sorompóhoz is. Zsu és E

Norbee97 2018.12.30 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Kicsit felhúzott ez a láda, pedig már ezt is régóta meg akartam keresni. A ládával kezdtem volna, de ahova mutatott a koordináta, egyáltalán nem volt semmi, hosszas keresés után feladtam, főleg miután egy jó nagyot csúsztam, feladtam. A busz még viszont később jött, emiatt sétáltam egyet, viszont így legalább előkerült a láda, szerintem jó messze van a megadott ponttól. Viszont nem volt kedvem sokat sétálni, így kitotóztam a jelszó első felét, lehet jobb időben több kedvem lett volna megtalálni. [Geoládák v2.2.5]
1068.

IMG_20181230_141531IMG_20181230_141640
IMG_20181230_141633IMG_20181230_142905
IMG_20181230_142922IMG_20181230_143449
kemese78 2018.11.07 20:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kicsiogre 2018.11.01 16:47 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

mazsola069 2018.11.01 16:47 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve, mától ez is rámvigyorog. [g:hu 1.6.0h]

IMG_20181101_155955IMG_20181101_162131
Sir Pajszer 2018.10.17 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Köszi!

Váradi Csaba 2018.10.14 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.4]

kisscsaba.repair 2018.10.14 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

befi 2018.10.03 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

anettx 2018.09.26 15:18 - Megtaláltam
TFTC! [Geoládák v2.2.4]
Bükki forrásozás után.

1. pontnál nincs tábla. Egy másik közeli táblára felírtam a jelszórészt. Köszi a rejtői segítséget.

gcdedi-DSC07253 
bigmick 2018.08.22 09:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.6.0f]

GCDEDI_20180822090439.jpg 
atgaspar 2018.08.20 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

GeoMelinda 2018.08.13 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Köszönöm a lehetőséget! :)

Manna&Peti 2018.08.11 16:28 - Megtaláltam
Koszonjuk a rejtest! :-)

djzoo 2018.07.26 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0b]

Skalp 2018.07.22 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.23
Köszi!

-1-2
-3 
pockok 2018.07.06 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később...

Az 1. pont táblája kitört. Kicsit odébb a földön fekszik. [g:hu 1.6.0b]

Ga-Bo 2018.06.29 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Köszönjük a rejtést! Gyönyörű, békés hely.

Pemare 2018.06.23 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

effacska91 2018.06.22 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük
a rejtést! Évi & Norbi [Geoládák v2.2.4]

emiGrant 2018.05.12 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.13
Errefelé én még nem nagyon ládáztam eddig, és majdnem minden helyszín élmény volt, így Dédestapolcsány is. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
GYEZegzug 2018.05.12 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.29
Köszi szépen a lehetőséget.

P_20180512_140959 
MoMaszter 2018.05.11 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.04
A hőségben nem volt nagy élmény végigsétálni a falun a két pont közt, de erről nem a rejtő tehet. :) A templomnál a rejtés rendben, a tónál viszont a jelszórészletet tartalmazó ismertető táblát valaki kitörte! Reméljük sokáig oda lesz még támasztva a partoldalnak, de azért így nem olyan stabil!

AnCsaTappancs 2018.04.30 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.4]

AnCsaTappancs 
A2M 2018.04.27 09:12 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kitkat0123 2018.03.16 23:59 - Megtaláltam
Kéktúra során itt jártam, a ládát kis kitérővel megkerestem. Gyönyörű táj, kedves emberek.

Köszi a rejtést!

mcfreeze 2018.03.15 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Szilvil 2018.02.25 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

dev86xr 2018.02.25 09:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.2]

moli_gyuri 2018.02.05 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Télen is csodálatos környék a víztározó.
A templomot még nem ismertük, kedves hely a Lurdi kegyhely.
köszi:
Cilu&Gyurkoo
Mazsom

20180205_13015920180205_124417
20180205_12525020180205_133314
20180205_13390220180205_134036
20180205_134321 
Dodó és Malvinka 2018.02.01 14:09 - Megtaláltam
A láda elég szemetes volt, kitakarítottuk, feltöltöttük.

emmerwald 2018.01.03 12:31 - Megtaláltam
OKT közben érintettük. Köszönjük.

Laminsio 2018.01.03 12:30 - Megtaláltam
köszi

Turci 2018.01.01 13:00 - Megtaláltam
Szilveszteri hétvége után útban hazafelé.
Köszönjük a rejtést!

Fehér Márton 2017.12.29 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltam

Kimberli1 + Imi30 2017.12.27 14:38 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

bubosbanka 2017.11.01 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Családi kirándulás alkalmával találta meg a gyerek. Köszönjük a lehetőséget.

nimka 2017.10.21 15:42 - Megtaláltam
OKT Putnok-Mályinka ködös-esős szakasz vége felé

Zsókica és Lackó 2017.10.20 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Joanne 2017.08.28 14:47 - Megtaláltam
Letérés az OKT-ról oda-vissza 0,4 km.

20170828_140250 
hgabor1 2017.08.27 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gyenenczyek 2017.08.24 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
A jelszó mindkét felét gyönyörű környezetben kell keresni! Köszönjük szépen!

mangogyuri 2017.08.17 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Az első ponton létezik a tábla, de ki van dőlve. A második pont környezete nekünk nagyon tetszett, előzetesen nem számítottunk ilyen vadregényes helyszínre. Köszönjük a rejtést!

MillenniumFalcon 2017.08.16 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Kogerj 2017.08.16 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Nagyon szép helyszín. Köszönöm a lehetőséget.

matyaspeter 2017.08.13 09:00 - Megtaláltam
Kéktúra közben. Köszönöm a rejtést

levcsesz 2017.07.30 09:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

aldarion109 2017.07.15 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ndavid42 2017.07.09 18:14 - Megtaláltam
[:1037:]
OKT közben. A hosszú nap utolsó ládája. 37 km jutott erre a napra. Végül nem a tónál sátraztam (mert hogy nem is szabad), hanem lett szállásom, másnap innen indulhattam tovább. Reggel a ködös-párás időben nagyon szép volt a völgy és a tó. Mondjuk a szemerkélő eső nélkül meglettem volna...

tojas 2017.06.29 11:15 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dzsimi84 2017.06.11 19:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Köszi a rejtést, meglett könnyen mindkettő! Szép környezet!

Végek 2017.04.22 09:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

annamari8505 2017.04.16 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltuk, köszönjük szépen! Ani, Fecó, Luca, Moncsicsi, Ádix

kisember 2017.04.14 18:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

K.L. 2017.04.08 20:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
Megtaláltam.

mike andros 2017.02.27 10:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Ok

tred 2017.02.25 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2017.01.27 17:10 - Megtaláltam
Hó és zimankó túra 12. állomás.

Liberty 2017.01.27 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
23/11. Ládatúra Észak-Magyarország tájain és Szlovákiában.

Ismét egy havas, jeges tóhoz érkeztünk, ami a mai napon a harmadik volt. Most már biztos, hogy tavasszal vagy nyáron érdemes ide eljönni és sokkal nagyobb élménnyel távozni. Köszönet a rejtésért.

Dédestapolcsány címere
vajasfok 2017.01.01 18:27 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

Toth417 2016.12.27 11:30 - Megtaláltam
A víztározó meg a templom is szép volt, bár előbbinél nem ilyen táblára számítottam

Bab és Borsó 2016.12.17 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! Tyű de szép időnk volt, tyű de szép helyre kerültünk! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

De szuper az idő! :)Télen is gyönyörű!!!
Rengeteg madár volt, sajnos elriasztottuk őket.IMG_20161217_103744
PANO_20161217_101445 
westmark 2016.12.10 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2016.12.08 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
+

/Quatermain/ [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Dédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 057 HNGDédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 076 HNG
Dédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 081 HNGDédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 099 HNG
Dédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 109 HNGDédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 122 HNG
Dédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 125 HNGDédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 130 HNG
Dédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 192 HNGDédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 213 HNG
Dédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 296 HNGDédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 299 HNG
Dédestapolcsány, Serényi-kastély kertje 320 HNG 
Fazék 2016.11.05 10:24 - Megtaláltam
A ládától 94 méterre volt a szállásunk, reggeli után Boldi fiammal sétáltunk át érte. Kicsivel később a tóparton már teljes családdal sétáltunk.

IMG_5125IMG_5127
IMG_5128IMG_5131
IMG_5133IMG_5134
gesztenye team 2016.11.01 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szlaura 2016.11.01 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
A víztározó álomszép, érdemes rászánni az időt.

Bükki ládázós hétvége 5. nap
GCMALY - GCDEDI - GCFEKE - GCMKT - GCSZVD

pdrive 2016.09.24 09:00 - Megtaláltam
Kellemes környezetben kellemes társaságban sikerült a keresés volt

acsipapa 2016.09.11 09:48 - Megtaláltam
meglett

Webber 2016.09.11 09:48 - Megtaláltam
Bár két nap alatt, de meglett.

Masni 2016.08.23 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tomadin 2016.08.20 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Fillér Team 2016.08.15 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
OKT közben. Dédestapolcsány remek hely, szép a tó, finom a fagyi, érdekes a magasan lévő templom, köszi a rejtést! :-)

(A ládába valaki cukrot tett, és mivel lyukas a láda, tele volt hatalmas erdei hangyákkal. Kipucoltuk, de a lyukas ládát érdemes lenne cserélni.)

VíztározóTapolcsányi Margit-híd :-)
sárkányi 2016.08.09 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

sulthan 2016.08.08 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Csodálatos környezet. Néhány napot pihentünk itt. A tározót két részletben jártuk körbe.

zsupisti 2016.07.30 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Kerestük aztán lejjebb volt. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.07.18 12:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Réka&Nimi 2016.06.27 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk! 7 éve voltunk itt először, a tó gyönyörű! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2016.06.20 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.19
:)

Enikő&András 2016.06.18 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Dédes környéki pár napot bringázás első találata :-)

A környéken jártunk már többször is, de valahogy mindig kimaradt a tó és ez a láda is.

Nagyon szép hely, köszönjük a rejtést!

Enikő és András

b.monika 2016.05.22 13:00 - Megtaláltam
OKT közben. :)

hab14 2016.05.22 13:00 - Megtaláltam
Köszi! :)

Ági&Gabi❤ 2016.05.21 21:09 - Megtaláltam
Megtalŕltuk, köszönjük?? [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

eddy66 2016.04.30 16:00 - Megtaláltam
Meg van. Templomnál kicsit kerestem, van egy pár sziklaüreg.

Demko 2016.03.31 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést! Dalma, Kenéz és én [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ystray 2016.03.25 23:59 - Megtaláltam
megvan :)

kamikaze 2016.03.20 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Pincehegyiek 2016.03.14 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszönjük

darkwolf 2015.12.30 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

galgo 2015.12.28 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Kissé ködös, nyírkos időben megtalálva.

ottgyuri 2015.10.29 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.61
Megtaláltuk!

Judit és Béla 2015.10.26 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Megtaláltuk.

StiviG 2015.10.24 14:40 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2015.10.24 14:40 - Megtaláltam
OKT közben.
A ládát séta közben kerestük meg, s ha már ott voltunk, felsétáltunk a templomhoz is. Iszonyat katica invázió van a környéken.
Ma itt fejeztük be a kéket, de a ládát nem szerettük volna félbe hagyni, így immár kocsival átgurultunk a víztározóhoz, a virtuális pontért.
Alig várom, hogy a következő kéktúrán végigsétáljak a partján.
Köszi

 
Ed kesser 2015.10.23 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.51
OKT alkalmával

Maxi613 2015.09.22 00:00 - Megtaláltam
köszi!

CacheFinder 2015.09.19 12:16 - Megtaláltam
Az OKT Putnok-Mályinka szakaszának bejárása közben gyakorlatilag útbaeseett a multi. A víztározó szép, tényleg hasonít a Dunakanyarra. Köszönjük a rejtést!

Photographer 2015.08.04 10:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
A templom mellett gyönyörű virágok fogadtak és kesseösvényre emlékeztető, füves út vitt fel a templomig. A láda meg lett és indultunk is tovább a Lázbérci tóhoz. Leírhatatlanul szép hely, engem picit a Dunakanyarhoz emlékeztet, nagyon hangulatos!

Sokan sétálgattak errefelé, s én is szívesen maradtam volna még itt párommal, de az idő hiányában mennünk kellett! Köszönjük, hogy bemutattad ezt a szép helyet nekünk!

 
pazsit 2015.08.01 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csaszi 2015.07.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Kellemes kirándulás eme szép tájékon.
Köszönjük az invitálást!

Évi és Csaszi

 
vaterlo 2015.07.03 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Köszi a rejtést. OKT túra során megtalált láda.

dagadt 2015.06.19 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

morph 2015.06.16 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gigoca 2015.05.25 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Nagyon tetszett a környezet! Köszönjük a rejtést.

Blue Mali 2015.05.25 12:58 - Megtaláltam
Köszi...

PeterT 2015.05.23 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést :)

kobcikrajci 2015.05.20 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ironman 2015.05.03 10:10 - Megtaláltam
OKT közben elszámoltunk 28-ig! Alulról pedig 3-ig! Köszönjük a rejtést!

Klári 2015.05.03 10:10 - Megtaláltam
Újra a kéken!

aztakutyafáját 2015.05.01 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Kiváló rejtés, a horgászparadicsom pedig nyári táborozási ötletekkel ajándékozott meg. Köszönet érte!!!

tamas.baksa.hu 2015.05.01 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1b] [wapon beküldött szöveg]

robike78 2015.04.30 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

 
Rumcajs 2015.04.27 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

Goldenbay 2015.04.23 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2015.04.23 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
.

gviki3 2015.04.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Gyönyörű a Lázbérci víztározó. A hegyről is megcsodáltuk :) A templomnál sok volt a mugli, de megoldottuk :) Köszi a rejtést!

NuRu 2015.04.11 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Köszi a rejtést.

akosgy 2015.04.05 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Húsvéti kikapcsolódás Szilvásváradon és környékén. Ma az Upponyi-szoros és a Lázbérci-tározó bejárása és a Bél-kő meghódítása volt a program. A tározó körüli túra után még beugrottunk a templomhoz a ládáért. Köszi.

kingajani 2015.03.29 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Murus 2015.03.28 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
A tó nagyon tetszett, szinte senki sem volt a nagy szélben ott. A doboz nehezen került elő, pedig nincs rossz helyen, jól elbújt. :-) Murus és Cica

 
zalajaro 2015.03.15 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ésKata 2015.03.15 10:10 - Megtaláltam
Megleltem! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zergi 2015.03.15 10:10 - Megtaláltam
Fogtam!

 
Bubuka 2015.03.15 10:10 - Megtaláltam
A Zöldsport túráján.

Imposter 2014.11.15 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

N.Kata 2014.11.13 16:00 - Megtaláltam
Nászutunk 2. ládája. A tanösvényt célba vettük, de megfelelő jelzés hiányában a magunk feje után fedeztük fel a tó környékét. Így ősszel békés, csendes a környék!
A templom még ennél is nagyobb élmény volt. Hazafele útra másoknak is ajánljuk Bálint sörözőjét Nagyvisnyón!

almatata 2014.11.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 2.94
Köszönjük a rejtést!

Kisandris85 2014.10.25 00:00 - Megtaláltam
OKT közben. köszi

Awiki 2014.10.25 00:00 - Megtaláltam
OKT keretein belül

bgjozsa 2014.10.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.82
OKT közben levadászva.

belus01 2014.10.10 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

pliptai 2014.10.03 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Régen jártam már erre, így most egy kicsit meg is lepett, milyen hangulatos település! A víztározó erről az oldalról is nagyon látványos! A templom és környezete pedig nagyon békés hangulatú! Köszönet a rejtésért!

molka 2014.10.03 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Nagyon tetszett Dédestapolcsány, igazi gyöngyszem! Különösen a templom és a templomtól a kilátás, lenyűgöző! A rejtés jól megtréfált, de végül előkerült a láda is kicsit lentebb mint gondoltam! Köszi!

Hajo 2014.09.28 10:35 - Megtaláltam
Koszi

Annuska néninek jó egészséget kívánunk!
83 éves sekrestyés néni. Alighanem ő a főnök a templomban :-). Isten tartsa meg jó egészségben!

 
Lili.th 2014.08.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.60
A templomnál nem sokat időztünk, tó mellett azonban egyórás sétát tettünk.

 
Wsky 2014.08.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Köszi!
Reggeli séta utáni találat.

ergyd 2014.08.12 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.62
Megtaláltam

fodor8peter 2014.08.11 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Nagyon hangulatos a templom környéke és a hozzá vezető út!

picuresnagyur 2014.08.03 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
köszi :) takaros falu... "egyéjszakás kaland" az Upponyi-hegységben és a Bükkben, 62 km 30+ fokban :) a denevérek szállásadóm borospincéjéből... :)

 
stopo 2014.08.02 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCDEDI_2014082104349.jpgGCDEDI_2014082110945.jpg
GCDEDI_2014082111002.jpg 
gzg 2014.07.18 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszi a lehetőséget!

Kobe24 2014.07.18 07:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget,Szilvásváradról mentünk bicajjal Aggtelekre az út során összekapdostuk a pontokat.Köszi a rejtést :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sztyopa13 a páratlan páros 2014.07.13 09:20 - Megtaláltam
Megvan.Tetszett a tó,meg a rejtek is.Köszönjük.

 
Simon4 2014.07.08 19:00 - Megtaláltam
Szabadságunkat töltöttük a Bükkben. Itt volt szállásunk ebben a csendes kis faluban. A Lázbérci-tó és az egész környék nagyon tetszett.

Chaba 2014.06.26 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Itt szálltunk meg, szép kis község! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kázmér és Párja 2014.06.14 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

orangebrotherz 2014.06.09 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2014.06.07 14:26 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tiszaújvárosi Kesserteam 2014.06.07 14:25 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy itt lehettünk: Berián, Cseliboy és Zéboy.

Zéboy 2014.06.07 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Köszönöm a lehetöséget.
Nálam 5-ös mert jó.

 
Cseliboy 2014.06.07 14:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Berián 2014.06.07 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Csuhás 2014.05.25 08:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.41
Okt közben kerestük. Első pontot a Putnok Dédes szakaszon, a templomot pedig a másnapi Bánkút Dédes túrán. Köszönjük a rejtést!

Janka, Csuhás, Vándor

A tározó melletti útVíziSkót :-)
Esőben is szép a horgászat
KacsákPatak
Templom előttSzentek
kissss 2014.05.22 18:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Munka után leléptem az OKT Putnok-Mályinka szakaszt. A láda már egy ideje birizgálta a képzetem, most nem menekült. :) Köszi a rejtést! g

braunfrici 2014.04.19 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Húsvét előtti családi kirándulás.

Evetke 2014.04.17 16:20 - Megtaláltam
[iwc]

benist 2014.04.11 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.29
Elsőként az alkonyi világításnál a tavat kerestük fel. A tábla valószínűleg már nem eredeti helyén, de megtalálható. Jobbról kerülvén feljutottam a szép fekvésű templomhoz, majd leereszkedtem a ládához.

zotilla 2014.03.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
A kordináta 1 pontján átépítések vnk, mi a táblàt a következő koordinátáknál találtuk meg: N 48 fok 11,639' E 20 fok 28,599'

Göthő 2014.03.26 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.38
Köszönjük a lehetőséget.

 
hacsate 2014.02.22 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Sajna csak egy munka után haza felé menet, álltam meg egy kis felfrissülésre.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Yoe 2014.02.15 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
ok

Sanchoo és M. 2013.11.16 14:31 - Megtaláltam
Megvan, köszi! :)) [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]
Ó, évtizedek óta törzshelyem ez a hegxek között megbúvó tó.
Sétáltam itt apámmal, utoljára, a gyerekeimmel virágokat szedtünk, szervasbőgést hallgatunk a fiammal....

Most M.-el kerestük fel, és persze a láda miatt is.
Tetszetős, a templomocska is, a láda helye harmadikra meglett (az utolsó 20 méteren belül szeretünk rejtekhelyet tippelni)

:))

Köszi!

Szabóék 2013.11.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Szilvásváradi pihenésünk alkalmával :-)

dedesi 2013.10.27 07:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Edizon 2013.10.19 14:40 - Megtaláltam
OKT közben megtaláltuk.

navigaator 2013.10.19 00:00 - Megtaláltam
-

böbe 2013.10.15 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Köszönjük.

MoLaca64 2013.10.12 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Köszönöm!

Vadszőlő 2013.10.03 00:00 - Megtaláltam
Megtalaltam, koszonom!

Morgomedve 2013.10.03 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Archer76 2013.09.29 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2013.09.23 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Köszi a rejtést.

gregiter2 2013.09.22 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést! Szandi és Gergő

M&ZS 2013.09.22 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
haywire 2013.09.12 08:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
+one [wapon beküldött szöveg]

Kéktúra közben összeszedtem ezt is. :)
Köszönöm a rejtést! :)

Amras 2013.09.10 19:22 - Megtaláltam
Naszutunk alkalmaval kerestuk fel ezt a ladat. Nagyon szep a viztarozo es a kornyeke. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

zsotie 2013.09.05 11:04 - Megtaláltam
Kicsit becsapós a virtuális pont, megsétáltatja az embert.

Braunka 2013.08.31 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.11
Egy helyi bácsi elmagyarázta, hogy mennyi dolga lenne itt a Vízműnek

kisd24 2013.08.30 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

sio 2013.08.30 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
A tábla még megvan! de meddig?
A tó környéke még kiépítetlennek, néptelenek tűnt számomra, persze lehet így jobb a környezetnek. Nagyon szép környék.

 
andi.palla 2013.08.22 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon tetszett a környék, érdemes volt megállni. A tábla még megvan, de egy kicsit beteg. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
nmárti 2013.08.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.89
Nagyon tetszett:) A tó szép, a templom szintén:) Javaslom a Panda fagyizót útközben:))Köszi a rejtést!

 
breimanne 2013.08.16 00:00 - Megtaláltam
Tetszett:) Köszi a rejtést!

viad 2013.08.15 23:59 - Megtaláltam
ok

Attibati 2013.08.15 15:40 - Megtaláltam
Szilvásváradi bázissal jártuk a környék ládáit kerékpárral. A Bükk-fennsíkon történt átmászás után hazafelé menet még útbaejtettük ezt a rövid multit.

markovicsa 2013.08.11 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.77
08.11-18-ig gyalogosan teljesítettem a kéktúra 2. szakaszát Putnok - Becske szakaszt két túratársammal. Én útközben ládáztam és közel 70 km-el többet mentem mint a túratársaim. A kéktúra könyv szerint a megtett szakasz hossza 195 km, 43 geoláda pontot kerestem. Mivel túratársaim nem ládáztak sokszor csak futva órák múlva értem utol Őket.

 
fcsaba 2013.08.09 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Lillafüredi tartózkodásunk során autóztunk el erre a vidékre. Szép település, örülök, hogy ide is eljutottunk. Köszönjük a rejtést!

OsiOsi 2013.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.98
Szilvásváradról Izsófalvára menet - estefelé - útba ejtettük

Fairy70 2013.07.26 20:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
5 napos ládázós üdülésünk részeként, vacsi után a közeli hotelből elsétálva. 1. pontot már du. levadásztuk, csodaszép a tó és környéke! Köszönjük! :)

Anymen 2013.07.18 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

RoriZo 2013.07.17 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Manka. 2013.07.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.30
találtunk 4 templomot is, de meglett

 
tanjakata 2013.06.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést!

*Moka* 2013.05.30 17:35 - Megtaláltam
A víztározó csak úgy hemzsegett a kölök békáktól.

*Vica* 2013.05.30 17:35 - Megtaláltam
A tóban zsongtak az ebihalak.
Szilvásvárad felé.

 
Piroska18 2013.05.19 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.37
Köszönjük a rejtést!

betty79 2013.05.19 10:40 - Megtaláltam
Mevan!

bakob 2013.05.05 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

macska 2013.05.04 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Kedvenc helyünk a Lázbérci víztározó, szívesen jöttünk ismét.
Köszönjük a rejtést!
Szilárd, Jenő

Antissimo 2013.04.29 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Festői helyen áll a templom! Kicsit átvertem magam, mert a gps-emben még régebbi koordináták lehettek, de aztán megleltem. A Lázbérci-víztározó is nagyon szép, sajnos a csapat fáradtsága miatt nem jutottunk túl messzire.

Viki-V 2013.04.28 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megvan!

Novek&Viki-V 2013.04.28 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Megtaláltuk!

 
Csaba & családja 2013.04.12 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.41
A szobából kiszabadulva, kihasználva a tavaszias időt. Nagyon tetszett, hogy nem a tó túlsó szegletében volt a rejtés. Akinek nincs ideje, kedve, tehetsége, vagy volt már itt, annak nem kell a tavat megkerülni. Persze érdemes körbejárni a tavat, mert nagyon szép.

Gábor75 2013.03.15 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.25] [wapon beküldött szöveg]
Lopakodó, Dr.Lada, 19izsi73, és Piás Társaságában.
Köszönöm a rejtést! :-)

Lopakodó 2013.03.15 18:45 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Piás 2013.03.15 18:44 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

19izsi73 2013.03.15 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.09
Kalandos megérkezésünk első állomása volt eme multi; jól esett a napi izgalmak után fáradt tagjaink megmozgatása....
Közelben parkoltunk, így gyors volt a találat. Itt már nem volt ítéletidő, ill. jobb volt, mint ahonnét jöttünk!
Csodás volt a hófödte látvány;no de március közepén? :-)

Dr.Lada 2013.03.15 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
19izsi73, Gábor75, Lopakodó, Piás alkotta hordával elkövetve.:-) [wapon beküldött szöveg]

Jó kis hóban sikerült abszolválnunk ezt a multit. sajnos én itt szembesültem azzal, hogy ahol egy balesetnél kiszálltunk segíteni kiesett a gps-m.:-( Hát mit mondjak nem volt jó érzés, persze ez semmit nem von le Dédestapolcsány szépségéből, meg a multiból. mi a ládánál kezdtünk, hisz onnan érkeztünk, de a lázbérci víztározót is megkerültük a túránk során, így az első pont is meglett.

 
Ich.. 2013.03.06 14:15 - Egyéb
A ládát újratelepítettük, ismét kereshető. Új helye a templom bejárata alatti sziklalépcső melletti üregben.

Garfield13 2013.01.04 13:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

[Jóváhagyta: Ich.., 2013.01.07 14:26]

dzoli1 2013.01.04 13:00 - Megtaláltam
Garfield13-mal és a kutyákkal egy Bükki hosszúhétvégén. Ezzel a ládával nem volt szerencsénk. :( Az első pont persze nem okozott problémát, azonban a 2-at sokáig és hiába kerestük. A szálláson elolvasva a logokat elbizonytalanodtunk a hol/meglétét illetően. Írtam a rejtőnek, hogy jelezze, ha megvan, mert akkor másnap visszamegyünk megkeresni. Választ nem kaptam, de másnapra már betegre lett állítva a láda. Így nem maradt más hátra, mint kérni a rejtőt, a képek alapján fogadja el megtalálásnak ottjártunkat.

[Jóváhagyta: Ich.., 2013.01.07 14:26]

Köszönöm. :)

 
bortel 2013.01.02 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Kerestük a ládát a megadott koordinátán, majd a korábbi logok alapján 10 méterrel lejjebb. A korhadt fatönköt megleltük, de láda nem volt benne, sem a közvetlen környékén. A fénykép alapján kérjük a találat érvényesítését. Természetesen a víztározónál nem volt semmi gondunk.

[Jóváhagyta: Ich.., 2013.01.05 06:51]

Víztározó
TemplomKorhadt fatönk láda nélkül
Stn72 2012.12.03 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.69
+Van! ...két részletben... a víztározónál semmi gond, hacsak...
Ahogy már más is írta az adott tábla a sorompónál is megtalálható, csak ezért szimplán felesleges átkutyagolni a gáton!
Ami a másik pontot, a hagyományos ládát illeti, nos az (nem)kissé rázós... ;(((
...mivel a ládát magát majd egy órás keresés-kutatás után sem lelém(!), a kód második felét Hucul kessertárs hathatós segítségével sikerült megszerezni -amiért ez úton is hálás köszönet...
Nos! Bizonyára sokszor, sokan és sok helyen leírtam és leírták már...
Egy a települést bemutatni szándékozó, ráadásul multi rejtést minek ennyire túl bonyolítani, nehézkessé tenni????! Nem értem! Amilyen összeszedett a leírás, olyannyira nehezített a láda hagyományos részének megtalálása. Ennek keresgélése ráadásul fölösleges idő és energia pazarlás, mivel semmi pluszt nem ad. Kérdem én, nem lehetne ezt a pontot is virtualizálni pl. a templom előtt álló kereszt feliratával, vagy akár az egész ládát átalakítani, ha már úgy is a település bemutatása a szándék? -egy biztos ebben a formájában inkább bosszantó, mintsem élvezetes... ;(((

N.Zs. 2012.12.01 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.11
A Lázbérci víztározót először fölüldől néztük meg, majd sétáltunk egyet a partján is. A doboz tuti, hogy nem a jelölt koordinátánál van. Köszönjük a segítséget.

a háttérban
mindenkitől elzárva
 
nzsolt 2012.10.31 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Köszönjük a rejtést!

Hey-ho 2012.10.23 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Köszönjük a rejtést.

 
carmin 2012.10.21 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Dédestapolcsányban volt a szállásunk a hosszúhétvégén, így nem maradhatott ki ez a ládika sem. Köszönjük a rejtést.

kilali 2012.10.20 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszönöm a rejtést.

Zolnai 2012.10.20 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Megtaláltuk :)

attbuda 2012.09.30 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2012.09.30 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Harcimoha 2012.09.29 13:00 - Megtaláltam
A mikro-, és a makrokörnyezet tetszetős. A láda azonban biztosan el van mérve. A megtalálási bejegyzések alig említik, de a logban többen írják. Gondolom hazaérve megszépülnek az emlékek. Én nem helyszínelni megyek egy ládáért. ~45 percünk ráment. Egy másik ládát már ki is hagytunk a sorból aznap emiatt. Az utánunk érkezőknek nem csak a koordináták szabad értelmezését ajánlom melegen, hanem a "korhadt fatönkben" kifejezést is. Mint utólag kiderült, a nagy keresgélésben már többször megnéztem a kérdéses fatönköt. A jó álca miatt mentem el mellette, de nem a tönkben van.

Ferkókoma 2012.09.27 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.19
OK.

Zsozsoboy 2012.09.23 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.71
Megvan!

pongogab 2012.09.16 10:28 - Megtaláltam
Megvan!

data4526 2012.08.20 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltam.

 
denho 2012.08.06 21:14 - Megtaláltam
Megtalaltam! Koszonjuk. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Lempike és Sándor 2012.08.03 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
Köszönjük a rejtést!

james 2012.07.30 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Enikő, Anita, Judit és James

gyorfimi 2012.07.26 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

sz-zsuzsa 2012.07.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Nagyon tetszett a templomkert, érdemes megnézni!

MarciMilánBálint 2012.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Nekem tetszett az erdei doboz, bár tényleg máshova mutattak a koordináták, ennek ellenére viszonylag könnyen meglett. A víztározó nagyon szép volt, köszönjük a rejtést!

Galocza26 2012.07.16 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Bükki nyaralásunk 6. találata. Az első pont koordinátáit elfelejtettük feljegyezni, de kizárásos alapon megtaláltuk a táblát. A 2. ponton a GPS pár méterrel a láda fölé mutatott, de rövid keresés után megtaláltuk a rejteket. Az előző logok képei segítettek.
Köszönjük a rejtést!

diego 2012.06.17 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.75
OKT közben. tavaly a 2. felét találtam meg, most az elsőt.

MiMintTeam 2012.06.01 16:04 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Zolee140 2012.05.28 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.20
Pont a vásárban voltunk és egybekötöttük egy kereséssel! Meglett nagy mászás árán! Köszi a rejtést!

Apa keres és találkicsit rosszul lett a kép de puzzlenak jó :D
kakukKata 2012.05.28 08:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
A jelszó első fele megvan, az előző napi kéktúrán lefényképeztem. Az Aranykehely fogadóban volt a szállásom, gondoltam reggel begyűjtöm a ládát. Lehet, kicsit jobban meg kellett volna mosnom a szemeim, mert nem találtam meg, pedig látom, az utánam jövőknek nem okozott gondot. Néhány bizonyító képpel kérném a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: Ich.., 2012.06.04 06:09]

Köszönöm szépen!

Andor és Marcsi 2012.05.27 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 1.50 súly: 2.61
Két nap alatt teljesítettük a helyet. Tegnap a 2. pontot, a mai napon pedig az 1. pontot kerestük meg. Tegnap autóval mentünk Szilvásváradra és útba ejtettük a 2. pontot. Ma kerékpárral, Bánkúton keresztül.

megvantávolban a lányok
helyszínaz 1-es pont előtt
csipet_csapat 2012.05.24 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Nekünk mindkét pont tetszett, de a templom a sziklán?! hihetetlen.
A ládánál a gps jóval odébb navigált bennünket. A fotó sokat segített.
Köszönjük a rejtést.

VP 2012.05.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.38
Versenyről hazafelé menet.

szipeti 2012.05.20 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.02
ok

gusty 2012.05.20 13:32 - Megtaláltam
Ok

HanG0veR 2012.05.19 19:45 - Megtaláltam
A viztarozo telen-nyaron egyarant csodas, jokat lehet kirandulni.
Bankutrol hazafele konnyen begyujtheto lada.
A 2. pont helyet nem igazan ertettuk. Lehetne kicsit latvanyosabb helyen is, de ahany rejto, annyi szokas!
Koszonjuk

btomek 2012.05.19 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.68
Megtaláltuk. Wellnes-hétvége kiegészítő programjaként, kellemes kis séták. Mindkét hely nagyon szép, bár a ládánál mi sem értjük igazán, hogy mi volt a rejtő célja, miért kellett ennyire betenni az erdőbe.....

Hegyi Csalad 2012.05.15 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg a ládát. Sokat keresgettük. A "műszer" szerint ott jártunk valahol nagyon közel.
két éjszakát töltöttünk családostól a közeli (200m) hotelben, a legidősebb gyerköc 4. születésnapját ünnepeltük, környék ragyogó zöldje, s a falu másik végében lévő viztározó nagyon tetszett!

Gyevelin 2012.04.29 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést! Tozsó és Evelin

Puzzle Apartman Gyula 2012.04.29 09:30 - Megtaláltam
Előző este a sötétedésben nem találtuk a ládát, így inkább szállás után néztünk, ami a falu határában volt. Ott vertük fel a sátrunkat és tértünk nyugovóra.
Másnap reggel nem keltünk nagyon korán és kényelmesen elkészültünk az arra közlekedők legnagyobb megrökönyödésére (a sátrunk ugyanis a főúttól kb. 30 méterre volt). A napvilágnál már minden gyorsan előkerült. Köszönjük!

Csizmások 2012.04.24 09:00 - Megtaláltam
Ládakeresés közben megjelent egy úr, aki be is mutatkozott, hogy ő a gazdája ennek a területnek. Mi nem árultuk el a gc-t, csak mondtuk koordinátát keresünk, beszélgettünk még, de... nem volt kedvünk tovább keresgélni. Ő ajánlotta a köv. koo.-t, jó kilátás N 48° 10,154' 20° 28,988'. Ott legelt 3 lova is. Emailt akartam küldeni, de a megadott cím nem jó.

[Jóváhagyta: Ich.., 2012.04.28 08:27]
Köszönjük!

jiimbo 2012.04.21 10:00 - Megtaláltam
Remek!

Bükki vadász 2012.03.31 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
A rejtès ötletes, a tò szép.

kupec 2012.03.16 13:00 - Megtaláltam
Klassz.

bm 2012.03.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Megvan.

bódis 2012.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk,nagyon jó helyen volt elrejtve. :)

G&V 2012.01.15 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.18
A mai utolsó ládánk. A 2. pontot kicsit keresgéltük, és pár méterrel lentebb találtuk meg a ládát a koo.-hoz képest. A Lázbérci víztározó nagyon tetszett, itt még nem jártam korábban.
Köszönjük a rejtést!

 
zakany 2012.01.01 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Újévi, csapatos túrázás alkalmával találtuk meg ezt a ládát! Nr. 4.
Remek környezet! Szép táj!

500. találatom

scele 2012.01.01 15:12 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

radpeter 2012.01.01 15:12 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

Paco 2012.01.01 15:12 - Megtaláltam
Ez is megvan, köszönöm a rejtést. [wapon beküldött szöveg]

macikupac 2012.01.01 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.26
Újévköszöntés az Upponyi-hegységben 5.

A mai napon felkeresett ládák között ez volt a kakukktojás. Részben, mert multi, részben, mert városi és gyakorlatilag simán leautózható. Talán ezért is tetszett kevéssé. A víztározónál már jártam többször is, de akkor még nem volt olyan összetúrt sártenger, mint most. A táblához (mint a multi első pontjához) való átkelés így igen küzdelmes lett. Legfeljebb arra volt "jó", hogy az eddig tisztán megtartott bakancsok olyan iszonyat mocskosak lettek, hogy nem győztük a sorompónál (parkoló1) lévő nyomós kútnál mosni őket. Mellesleg a jelszórészletért nem is kell elmenni a megadott koordinátára, mert az az aszfaltút (mint jelzett turistaút) mellett álló tábláról is leolvasható. A templom igazán nem különös építmény, de a kis szikla tetején határozottan jól néz ki. Itt még a magtár épülete volt, amit szívesen megnéztünk volna alaposabban. Ekkor még Foltival nem sejtettük, hogy a dédesi várban milyen kalandjaink lesznek.

[wapon beküldött és otthon kibővített szöveg]

 
lelcache 2012.01.01 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

kivancsifancsi 2012.01.01 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
[wapon beküldött szöveg]
Évkezdő túra az Upponyi-hegységben: 4/5

GCUPPO felől érkeztünk a multi 2. pontjához. A víztározó végében éppen nagy földmunkák folynak, így csak jelentős sárdagasztás árán tudtunk odamenni a ponthoz. A falu szélén a nyomókútnál rövid tisztálkodás után már autóval közelítettük a másik pontot.
Zákánynak gratula az 500. megtaláláshoz.

 
Fonte 2012.01.01 15:12 - Megtaláltam
De jo! Meglett! [wapon beküldött szöveg]

Kertész család 2011.12.28 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

variációk 2011.12.28 12:55 - Megtaláltam
r

Gábor66 2011.12.27 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.70
Megvan, köszi!

Mira 2011.12.27 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, részletek hamarosan! Köszi! [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

OKT közben levadászva!

GCDEDI_20111227120033.jpgGCDEDI_20111227121017.jpg
Atmosz&Zozmosz 2011.12.26 14:00 - Megtaláltam
Megvan :-)

pozoli1 2011.11.20 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Megtaláltam.

Mr Zerge 2011.11.13 09:45 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb...
Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Zsu. 2011.10.31 12:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2011.10.31 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.45
Bükki és Aggtelek környéki hosszú hétvégi ládázásra indultunk Zsuzsival. Harmadik nap, negyedik találata. Mindkét pont nagyon tetszett, mutatott újat. Tetszett a tározó ebből a szögből is. Reggel még a másik oldalon másztuk az Upponyi-szoros geoládát :) Jól lehetett kombinálni Fairy GG-s játékaival. Köszönjük szépen a rejtést!

Mikulás

 
tomkess 2011.10.24 12:57 - Megtaláltam
Megvan, rejtői segítséggel. A templomnál kerestem először, de a megadott koo-n hosszas keresgélés után sem lett meg a láda, végül telefonos segítséget kértem a rejtőtől, aki nagyon készséges volt, kisegített a jelszórészlettel, ezúton is köszönöm a segítségét. A tónál még most is folynak a földmunkák. Köszönet a rejtésért.

Gyömi 2011.10.08 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
A gát mellett nagy munkák folynak, most nem olyan szép a tározó, de jártunk már itt többször láttuk már olyan gyönyörűnek is, amilyen valójában!
A református templom mellett láttunk egy régi házat, ez különösen tetszett.

lacsz 2011.10.02 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
OKT teljesítése közben kerestük fel a ládát.

Molli 2011.10.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Megtaláltam

Hz 2011.09.15 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.22
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

A helyszínen 
Puszkany 2011.09.15 11:19 - Megtaláltam
Boklaszas kozben. Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Mr. Fülixáj 2011.08.26 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Nosztalgia-túra kedvenc hegységemben - 3.

Sajnos csak egy fél napot tudtam a Bükkben tölteni, és nagyon fájt a szívem, mikor ez után a láda után hazafelé kellett vennem az útirányt. Dehát megígértem a barátaimnak, hogy ott leszek ...

A láda valós pontja ilyen kánikulában nem kellemes. Csurgott rólam a víz (értsd: az izzadság). Kiszálltam a klímás kocsiból, és öt perc alatt leizzadtam. A virtuális pontnál úgyszintén. Rekkenő hőség volt.
Kellemesebb időben itt is szívesen időztem volna még. Pl. körbesétáltam volna a tavat, megkerestem volna a másik két ládát ami itt van.

 
rallymax 2011.08.25 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Megtaláltam, kicsit bóklásztam a fák között :) Jó kis hely.

kondaspetra 2011.08.25 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Elsőre eltévesztettük az irányt, de így legalább meg tudtuk nézni a tó másik részén a nagy gátat is.

Tó 
Zé87 2011.08.25 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megvan :)

szalaij 2011.08.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam.

SzantoA 2011.08.21 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Nagyon szép látvány a hegyek közötti tó. Köszi a rejtést !

szelt 2011.08.20 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
ok

13 2011.08.19 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönöm a rejtést.

 
SuperGeo 2011.08.18 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Köszönjük a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

zoli 2011.08.15 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
megtaláltuk (bővebben később)

freefor 2011.08.08 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-)

sanya75kk 2011.08.08 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Azazello 2011.08.07 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Kéktúra 8. ládája

Kutya a patakbanGólya a mezőn
atipapa 2011.08.03 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.87
Köszi!Segítség az utánam érkezőknek Az információs tábla meg van máshol is "48,11.572 : 20,28.472."és a tábla alulról a negyedik sor utolsó szava.De érdemes beljebb is menni mert a tó csodás

Szabó Család 2011.08.02 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.06
Szép pontok, néztük a pecásokat, a templomhoz szép út vezet fel. Köszönjük.

norko 2011.07.30 13:55 - Megtaláltam
Kicsit sok időbe telt, de meglett ez a láda is. Szakadó eső után kerestem a ládát, úgyhogy minden tiszta víz volt. A láda könnyen meglett, de én sem értem, mért kellett annyira messzire tenni. A víztározó kárpótolt mindenért. Szép volt, nyugis, és gazdag élővilágban.

b.zs. 2011.07.30 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
OK!

GB 2011.07.30 08:59 - Megtaláltam
ok

Andrys 2011.07.30 08:59 - Megtaláltam
:-)

Csaba és Kati 2011.07.19 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.63
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük! [wapon beküldött szöveg]
Délutáni kiruccanás Kazincbarcikáról. Apósomat is beavattuk a mozgalomba. Az első találat utáni kisebb zápor alatt egy hideg sőr a dédestapolcsányi kocsmában.

ApósommalA víztározó
Bán patakÚton a templhomhoz
Kilátás a templomtólTemplom
Log 
Palazsu 2011.07.19 13:38 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Levin 2011.07.19 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.96
Jól indult a multi, de a láda helyét a mai napig nem tudtam feldolgozni.

becko 2011.07.16 07:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.41
Én a tóhoz tettem volna a ládát, de így is tetszett.

Bala1 2011.07.05 13:32 - Megtaláltam
Közös találat tesómmal. Szép a tó, tetszett. Köszi

 
iloilo 2011.07.05 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.3.14] [wapon beküldött szöveg]

Alba Regia 2011.07.01 00:00 - Megtaláltam
A víztározó nagyon szép, sokadszorra is...A láda környékén viszont nyakig érő dzsuva, így eső után kifejezetten pocsék.

Andi&Parker 2011.06.30 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
A horgásztónál sok volt a pecás, útközben egy gólya lakmározott a mezőn. A második ponton szívtünk, mert
nem volt térerő sem, sem a megfelelő ösvényt nem leltük, így lett egy kis bozótharc. Szerintünk a láda indokolatlanul
messze van az úttól. Köszi a rejtést!

geomarcsi 2011.06.28 18:24 - Megtaláltam
Családi nyaralás, családi találat.
Zádi, geokinga, geodorka, geomarcsi, kissyfur80, abacus, Zsolti, EmericuS.

EmericuS 2011.06.28 18:24 - Megtaláltam
Családi nyaralás, családi találat.
Zádi, geokinga, geodorka, geomarcsi, kissyfur80, abacus, Zsolti, EmericuS.

geokinga 2011.06.28 18:24 - Megtaláltam
.

geodorka 2011.06.28 18:24 - Megtaláltam
.

Törölt 2011.06.28 18:24 - Megtaláltam
.

abacus 2011.06.28 18:24 - Megtaláltam
Részletek és fotók később.

egribm 2011.06.12 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megtaláltuk, igaz egy kicsi segítséggel de meglett !!!!

sosi 2011.05.28 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Éppen a faluba érve csapott le egy felhőszakadás, s így a láda megkeresése közben teljesen eláztam.
A víztározó melletti séta már napsütésben telt.

pildi 2011.05.21 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Szép a templom és a kilátás!

[Jóváhagyta: Ich.., 2011.06.09 10:44]

LionDaddy 2011.05.15 07:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.68
Kétnapos szilvásváradi központú hétvégi túra alkalmával kerestük meg ezt a ládát, ez volt a 13/9. találatunk.

A multi első pontja ismerős volt, régebben jártam már erre munka kapcsán. Éppen ezért nem akartam itt hagyni, így korai ébredés után még reggeli előtt elszaladtam megkeresni a ládát. Persze a horgászok már megelőztek, de nem zavartuk egymást, ki-ki csinálta amiért idejött.
Nagyon szép volt így kora reggel, tetszett. A második ponton kicsit keresgéltem, de a végül is a leírás segített.

Köszi a rejtést!

Itt kell átmenni
Kilátás a templomtól
erre is mehetsz a ládához 
mato 2011.05.05 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
ok. bovebben kesobb [wapon beküldött szöveg]
--
Szilvásváradi pihenésünk alkalmából.

Nagyon szép helyre vitt minket ez a láda, az első pont közvetlen közelében még szalamandrát is láttunk!
Köszönjük!

 
Nono&Andris 2011.04.30 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltuk.
Miskolcról indultunk napsütésben ~23°C-ból, Bánkút/Mályinka elágazásnál 11°C és eső, lent már melegebb, 13°C és csak szemerkélő eső, de nem tudta elrontani a kedvünket!
A víztározó nagyon tetszett, kár, hogy nem tudtunk rajta körbemenni.

A horgászokat még mindig nem értem, de talán majd egyszer... ;)

Ahogy Vukk mondaná: TásVízközelből
A gyémántszemű lányNono és a víztározó
Nem mentünk egyedül!Pittypang
Csigusz 
Távolba néző 2011.04.28 10:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.38
:)

Luki 2011.04.28 10:22 - Megtaláltam
ok, késöbb [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

Milán&Enikő 2011.04.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Czebással közös ládázás.
Jót sétáltunk, nagyon szép időnk volt. a Víztározó mint mindig nagyon szép.

CZEBÁS 2011.04.24 00:00 - Megtaláltam
Közös találat Milán&Enikővel. Jót kirándultunk, a környék nagyon szép. Sajnos a bicajom megadta magát, így a víztározóhoz nem mentünk el.

Mihul 2011.04.17 13:00 - Megtaláltam
ok

MártiSatya 2011.04.08 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést! Könnyű volt megtalálni.

cseta 2011.03.26 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.90
Megvagy!
A lázbérci víztározó még mindig nagyon szép hely, a templom feletti ládát pedig sikerült magassarkú topánban begyűjteni. Naja, néha belefutunk ilyesmibe, pedig mindig ott a bakancs a kocsiban :))))

darti68 2011.03.20 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
A ládát Lacipap kessertársammal - egy gömöri ládázás közben - kerestem fel. A katolikus templom és környéke hangulatos, rendezett. Korábban még nem jártam erre. A víztározó is tetszett, bár azt már számtalanszor megcsodáltam. A túlparton viszont most voltam először. Köszi a rejtést!

A róm.kat. templomA templom előtti sétány
A víztározó partjánFehér ibolya
szemlédi 2011.03.15 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Ok!

jolliefille 2011.03.09 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Köszönöm a rejtést !

PolarBear 2011.03.09 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Köszönöm a rejtést !

A Két Vándor 2011.01.13 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A Két Vándor

Köszi a rejtést.

sirgalahad 2010.12.28 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.30
Hasszán basa mérgesen
Tört és zúzott Dédesen
Oka nyomós, mert ezt tette
Sok harcosát elvesztette

templom és keresztmagtár
tározó 
SirLes 2010.11.27 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.15
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Szögliget felé menet jó kis havazás után.

12
3 
Pilis50 2010.11.23 11:10 - Megtaláltam
Elöbb a templom, majd a tópart: ""tetszett a tó""!

 
hidas&révész 2010.11.13 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Szürkületben botorkálva, de meglett. Nagyszerű, köszi!

EmesESE 2010.11.13 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Egy kicsit nehezen találtuk meg a ládát, vagy a GPS nem volt, pontos.
A rejtés és a környezet egyébként korrekt volt, köszönet érte.

A víztárolóA láda környezete
pityulino 2010.11.07 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
A nyári robot után kis őszi pihenő Ciccel az északkeleti régióban, természetesen térképszürkítéssel egybekötve.
Gyönyörű helyek, szép kilátás, jó levegő, és geocsésze......mi kell ennél több?

cic 2010.11.07 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Hat napos őszi pihenésre érkeztünk Piytulinoval. A tervezett programban természetesen a hangsúly a környék geoládáinak felkeresésén volt, lehetőség szerint minél nagyobb számban. A 6 nap alatt 15 ládát sikerült végül is felfedezni, ezek közül ez volt a nyolcadik megtalálásunk.

Az első pontnál már korábban jártunk, de akkor nem kerestük a ládát. Most pótoltuk ezt a hiányt. A második pont felé menet a környék összes kutyája kiszúrt minket, és hangos ugatással jelzett.

Ezt látja az első pontA második pont felé
Templom és kereszt 
handky 2010.11.06 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Ezen a részén sem jártunk még a tónak! Nagyon tetszett!

Andi

Garef 2010.11.05 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.70
Koszi.
+

Avranella 2010.11.05 14:02 - Megtaláltam
Privetyik! :) Koszi a rejtest! [wapon beküldött szöveg]

Kukucsi 2010.11.01 10:46 - Megtaláltam
Mär csak csaläddal. [wapon beküldött szöveg]

petiba 2010.11.01 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Mär csak csaläddal. [wapon beküldött szöveg]
Köszönjük.

a református temploma református templom
kl 2010.11.01 09:23 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

Kósza Szellő 2010.11.01 00:00 - Megtaláltam
OKT Putnok-Szarvaskő közben.

andrewid 2010.10.31 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.28
Megvan

northface 2010.10.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
Megtaláltam Anikóval és Danival.

dendeocse 2010.10.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megvan.

vViktor 2010.10.30 00:00 - Megtaláltam
OKT Putnok - Szarvaskő háromnapos hétvége közben.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

gy 2010.10.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Ezért a tározóért nagyon megérte a kis kitérőnk!

GyÉ 2010.10.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
A láda eléggé benn volt a sűrűjében, de a víztározóhoz nagyon is megérte elmenni. Milyen szép helyek vannak az ország zeg-zugaiban!

tusy 2010.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Gps nélkül nem volt könnyű, de megtaláltuk.

molnarbalazs 2010.10.23 00:00 - Megtaláltam
gps nélküli találat;)

smiti 2010.10.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Tas barátommal levadásztuk.
A tó vízállása a láda felőli végén alacsony volt, ezért a másik "végét" is megnéztük.
Köszönjük a rejtést!

KJ & GM 2010.10.18 16:25 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

 
SZACSATOUR 2010.10.17 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Szép "séta" volt, a szorosig.
Az upponyi ládát most nem kerestük meg.
Köszönjük a rejtést.

geo-fonixek 2010.08.20 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megvan!
Bár a második pont mellett, legalább kétszer elmentünk, s már majdnem feladtuk, s csak azért lett meg mert a fatönkben kotorászva a földet, ami alatt hittük, véletlenül vettük észre, hogy oldalt van. Phüü. Persze maga a fatönk pont úgy nézni, mint amiben rejtőznie kéne egy ládának csak épp elvitték, ezért is kotorásztunk benne végső kétségbeesésünkben.
Köszönjük!

Jávorszkiak 2010.08.20 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Egerből autóval, de a tavat kerékpárral megkerülve élveztük a táj és a tározó szépségét!
Csodás a hely, és jó a rejtés! GPS nélkül, nem könnyen, de meglett a láda!!! A táblák kapcsán viszont hezitáltunk, nem is keveset!
Mostmár tényleg muszáj lesz beszereznünk egy műszert!
Köszönjük!
Jávorszkiak

A katólikus templomA kis kessereink!
No comment!A Bán patak hídján
A tározó előtt 
habaneroteam 2010.08.18 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Nem volt egyszerű, de megtaláltuk.

pasan 2010.08.09 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Elsőre nem lett meg a teljes jelszó, csak a Lázbérci tónál lévőt találtuk meg. Nosza vissza a templomhoz! A templom melletti erdő azonban másodjára is nehéz falatnak bizonyult. Később kiderült többször is elmentem a rejtek mellett. Nekem úgy tűnt elég sok korhadt fatönk van az erdőben, ahol ember nagyságú gaz, csalán és egyéb akadályok nehezítették a ládához vezető utat. Meglett.

Hucul 2010.08.09 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 3.49
+leltem. Mátraháza-Putnok OKT közben. A második pont csak a szerencsének köszönhetően lett meg. Az első pont táblája pedig Upponyban is fellelhető.

gorcsek 2010.08.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltuk!!:D igaz kicsit keresgetni kellett. ez az első láda amit megtaláltunk de nem lesz utolsó:D:D:D

Hogyishivják kuzin 2010.08.06 15:34 - Megtaláltam
*

napvirág 2010.08.06 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.98
Köszönöm a lehetőséget és az új ismereteket!

zsebeszter 2010.08.03 10:13 - Megtaláltam
Egy hetes kéktúránk 3. napján fogtuk a ládát. A jelszó első részét még előző nap a tározónál begyűjtöttük. Csodás a tározó kár hogy egy strandot nem létesítettek ebben a nagy melegben :) Köszi a rejtést.

dyan 2010.08.03 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.76
Országos Kéktúra bejárásunk harmadik napjának elején fejeztük be a multit, a templom mellett, előtte volt szerencsénk végignézni a faluban a keménycserép magánygyűjteményt, fantasztikus élmény volt, mindenkinek javaslom aki a környéken jár!

mjdgm 2010.07.14 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.10
Bükkben töltött családi nyaralás során kerestük fel a helyet.
Kora hajnalban indultunk, és a gyors indulást követően csak a GCGERE-hez érve szembesültünk a szomorú ténnyel: WAP-olós telefonunk és a fényképezőnk a szálláson maradt. :-(
Emiatt alaposan körülnéztünk és a szemeinkkel rögzítettük a látványt.
Tetszett, köszönjük a rejtést!

 
Gyeta 2010.07.04 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.18
A tónál kezdtük ezt a multit, utána mentünk a templomhoz. Itt egy kicsit elbizonytalanodtunk, mikor "elfogyott" az út, de némi keresgélés után megett a ládika.
Ismerős, hazai tájak, suhanc koromban többször portyáztunk erre.
Köszönet a rejtőnek!

tpetya 2010.07.03 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
:)

tjanek 2010.07.03 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megtaláltuk

tóthék 2010.07.03 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést

Szibella 2010.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megvan:)

Ich.. 2010.06.24 14:45 - Egyéb
A mai napot a közelben töltöttük a kollégáimmal, így alkalom adódott a láda és egyben a geocaching bemutatására is. Szerintem mindenki nagyon élvezte. :)

 
V.G.BK 2010.06.19 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Megtaláltuk, köszi!

attila32 2010.06.12 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.20
A kőgáton nem volt egyszerű átjutni.

 
bsanyi025 2010.05.30 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.36
Megtaláltam!
Kissé nehézkesen mert szerintem vagy nem pontosak a koordináták,vagy a lombozat leárnyékolta a GPS jeleket.Nagyon klassz a rejtés,igaz a sok szúnyog jól össze csípet míg megtaláltam :)

KeresztAz első jelszórészlet a táblán
Itt kellett átmenni Itt meg vissza
A víztározó
Old Fairy 2010.05.22 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
[wapon beküldött szöveg]
Gyalogos kupa: 89.6 km
Kohász túra közben, kis kitérővel. Az akácosban sokáig tartott megkeresni a dobozt - de az enyhe frusztrációért bőven kárpótolt a gázolás a gáton: néhol térdig érő vízben lépegettem a tábláig. :-)

vitibi 2010.05.05 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.51
Meglett!

wikka 2010.05.03 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Köszönjük!
Verka&Wiktor

boszorkányok 2010.05.02 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
A tó gyönyörű, a falu is szép!

CSS Team 2010.05.02 15:52 - Megtaláltam
Megvan!

Rudi Team 2010.05.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Kellemes séta, könnyű megtalálás.
Éva, Rudi

bilbo 2010.05.01 15:46 - Megtaláltam
megvan köszi a rejtést

PSZE 2010.05.01 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Vsanya 2010.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.11
Megtaláltuk!

qtatom 2010.04.18 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
ok

kristof55 2010.04.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Majdnem feladtuk.... nehezen, de megtaláltuk. Köszönjük.

koszta 2010.04.16 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Nagyon tetszett az eldugott templom és környéke.

vakond87 2010.04.16 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam. Kerékpáros túra Szilvásvárad-Nagyvisnyó-Dédestapolcsány-Uppony-Dédestapolcsány-Nagyvisnyó-Szilvásvárad-Szarvaskő-Eger útvonalon 60 km-es tekeréssel. Az útvonalon 2 geoládát érintettünk ezek a: GCDEDI,GCUPPO

A láda tetszett, mert így tényleg megmutat mindent a faluból, hogy a falu 2 végén van a 2 pont. Dédestapolcsányba most csak a ládáért jöttünk, mivel végig jártuk már a falut az Országos Kéktúra és a Kohász Kék jelvényszerző mozgalmak esetében is. Köszönöm a rejtést!

Kerékpáros Kupa: 58 km

Mathau 2010.04.13 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.21
Kellemes kis doboz. A 2. pontjával kezdtünk. A rejtés alig észrevehető, ha ügyes volt az utolsó megtaláló. A tó még ilyen esős időben is szép volt.

Moonspell 2010.04.05 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Mai első megtalálásunk. Az idő sajnos nem kedvezett a kirándulásnak. Nagyon jó kis hely a víztározó, ide biztosan visszajövünk jó időben. Köszönjük!

Lacipap 2010.04.05 10:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Húsvét napján, egy kis láda keresgélés!!
Igaz, hogy csepergett az eső de egy szemernyit sem zavart a sétában. A tó körbejárása most elmaradt, pedig már régen szerepel a terveim között.
A templom környezete remek.
Köszönet a rejtőknek.

Útjelző?
Nivabibi 2010.04.02 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.06
A láda rejtekhelye nagyon jó.

valti 2010.04.02 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Ok! Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

guess.who 2010.04.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.84
Körbe-Bükk 25.

Mivel még nem volt este, Szilvásváradon gondoltuk, hogy ez a multi belefér a napba. Ha minden flottul megy, bele is fért volna. :)
Kezdődött azzal, hogy a 2. ponttal kezdtünk, de majdnem eltévesztettük az oda vezető utat. Végül csak átmentünk a templom mellett, és meg is közelítettük a rejtek kooját - csak éppen ott nem volt semmilyen rejtés. Vagy fél órát keresgéltünk, de sehogy nem akart előkerülni a doboz. Végül felhívtam a rejtőt, aki szerint már többen is megtalálták a ládát, tehát a koordináta jó. Nekünk egészen a domb tetejénél levő üreg mellé mutatott, onnan viszont még igen távol van a láda, jóval lentebb. Két műszerrel is kerestünk, mindkettő fentre vitt...
Végül teljesen véletlenül ráakadtunk a fatönkre, és benne a jó mélyre rejtett ládára is. :)
Persze itt még nem ért véget a kálváriánk, mert valamiért automatikusan a lázbérci víztározóhoz, illetve az északabbra levő gátjához mentünk, nem is figyelve a lemerülőben levő, ideiglenesen kikapcsolt műszert. Ott aztán kiderült, hogy a virtuális pont még jó egy kilométerre van, csak éppen visszafelé... :)
Végül a jelszórészletet már teljes sötétségben találtuk meg, a tóból már nem sokat láttunk.

Donika 2010.03.29 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
OK.

softi 2010.03.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Régi tervem már egy tókerülés, most végre sikerült. Nem is akármilyen társasággal:)

hungrie 2010.03.27 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.66
Megvan köszi!

töki 2010.03.27 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
megtaláltuk a ládát

fejvadász 2010.03.27 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.76
Megvan egy 44 km es bicajos találat, helyből elirtam a koordinátát, igy egy orát kerestük, mire rájöttünk, hogy hibáztam. thx

mszilvia 2010.03.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Pacsek 2010.03.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltuk!Dobogósok lettünk:).Szép rejtés könnyű találat. A szomszédos Bánhorvátiból jöttünk.Köszi a rejtést.

Találat... 
misee 2010.03.24 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltuk Manóval. Az első helyre hajtottunk, de sajnos fizikailag nem tudtunk előbb odaérni Miskolcról, munka miatt... Azért így is örültünk, sokat tekerek erre, jól ismerem a környéket, de a templomnál még nem voltam. A rejtés első osztályú :) Kössssz.

alucifer 2010.03.24 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Siettem és megtaláltam!
Köszi a rejtést.

Közel a rejtekhezLátkép a rejtektől
A templomA tó hajnali ködben
Ezt a vizet isszák a környékbeliek!A tó fentről napkeltekor.
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]