geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
2482. Makói belvárosi séta (GCMABE)

Városháza épülete

Városháza épülete

Pulitzer épület

Pulitzer épület

Hagymaház

Hagymaház

Hagymaház bejáratának őre

Hagymaház bejáratának őre

Hagymavirág-kút

Hagymavirág-kút
Szélesség N 46° 12,894'
Hosszúság E 20° 28,713'
Magasság: 84 m
Megye/ország: Csongrád-Csanád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2009.06.29 11:40
Megjelenés időpontja: 2009.07.01 11:50
Utolsó változás: 2012.10.01 13:30
Rejtés típusa: Multi geoláda (4V)
Elrejtők: mj + dgm
Ládagazda: mjdgm
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 1500 m
További infók: 0
Megtalálások száma: 527 + 1 jelszó nélküli + 2 sikertelen, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.8 megtalálás hetente


WAP:
4 virtuális pont
1. pont: Városháza, oroszlán alatti felirat (7 betű)
2. pont: Pulitzer kollégiumnál felirat (4 betű)
3. pont: Hagymaház előtti szökőkútban található lámpák száma számjeggyel
4. pont: Zöld színű négyszögletes objektum nevének első 7 betűje


Láda hiányában TravelBug-ot nem tudsz elhelyezni.


Célunk:
Egy laza körsétára invitálunk titeket egy olyan kisváros központjába, amelyet 2004-ben Magyarország legvirágosabb városá-nak választottak, s amely város 2005-ben az Európa ezüstérmes virágos városa kitüntetést nyerte el.
A rejtéssel nem törekedtünk a település teljes bemutatására, így az általunk megmutatott érdekes helyek mellett még számtalan nevezetességgel találkozhattok!
Javasoljuk, hogy keressétek meg a másik makói ládát is!

Séta útvonala:
Ha autóval érkeztek, célszerű a Széchenyi térnél az út szélén megállni, például itt:  N 46° 12,899' E 20° 28,594' 84 m [GCMABE+P], hiszen körséta lévén ugyanide érkeztek vissza.

1.pont: Városháza
A makói városháza megyeházának épült, ugyanis a Maros-parti város 1730-tól 1950-ig Csanád megye székhelye volt. Ezt követően tanácsház, 1990-től városháza. Az épület mai formáját Giba Antal megyei földmérő tervei alapján 1839 nyarára nyerte el.A klasszicista stílusban megalkotott épület főhomlokzatának hangsúlyos része a nyitott oszlopcsarnok, a portikusz. A hat pilléren nyugvó, árkádos bejárat fölött kilátó, vesztibül épült. Két szélén iker, ezek között 4 szóló, ion- fejes oszlop látható. Ezekre széles főpárkányzat támaszkodik, amelyet az eredeti terv szerint kétlépcsős attikafal zárt, 1906-tól pedig nagyméretű timpanon koronáz. A szélesen elterülő homlokzat síkját arányosan bontja meg az enyhén kiugró középrizalit. Vízszintesen az egész épület homlokzatán végigfutó kettős övpárkány osztja meg, fölül koronázó-párkány zárja. A homlokzat emeleti része a díszesebb.
A város közéletének fontos színtere volt az épület. A nemzet csalogánya, Hollósy Kornélia 1863-ban emlékezetes hangversenyt, Bartók Béla 1929-ban koncertet tartott a díszteremben.

A jelszó első részét a Makói Városháza előtti téren találjátok. A megadott koordinátán,  N 46° 12,894' E 20° 28,713' 84 m [GCMABE-1] egy oroszlán alatt keressetek 7 betűt!

2.pont: Pulitzer kollégium
A város híres szülötte Pulitzer József, világszerte ismertebb nevén Joseph Pulitzer amerikai újságíró, kiadó volt. A Pulitzer-díj, az amerikai újságírók legnagyobb presztízzsel járó díjának posztumusz alapítója, ugyanakkor arról is híres, hogy William Randolph Hearst sajtómágnással való versengése vezetett a "sárga újságírás", a klasszikusan szenzációhajhász zsurnalisztika modelljének kialakulásához. Makó főterén található Pulitzer mellszobor Kiss János alkotása. A makói városháza mellett emléktáblája is van.
1988-ban Fábry Pál New Orleans-ban élő magyar üzletember Pulitzer-díjat alapított magyar újságírók számára. A város egyik kollégiumát is róla nevezték el.

A jelszó második részét a Pultzer József kollégium melletti szökőkút környékén keressétek. A megadott koordinátán,  N 46° 12,808' E 20° 28,541' 84 m [GCMABE-2] 4 betűt találtok az épülethez tartozó függőleges szürke csövön.

3.pont: Sétálóutca és a Hagymaház:
Az 1998-ban átadott épületet Makovecz Imre tervei alapján építették meg.
A négytornyú épület megidézi a református ótemplom fehér falát, tornyát, egykori kerítésének négy bástyáját; egyben a makói polgár büszkeségének is jelképe. Az épület alsó része olyannak tűnik, mintha földből nőne, tartószerkeszetei a növények száraihoz hasonlóan emelkedik. A tornyok belsejében növekményszerűen található egy belső, kisebb torony, majd pedig egy még nagyobb. Tetőzete hatalmas hagymaként zárja a héjazatot. A fehérre meszelt falfelület az alföldi tanyavilág házaira emlékeztet.
A magyar ősvallás kultikus hagyományát fölidéző színházteremben 390 ülőhely található, de ez a szám pótszékekkel jelentősen bővíthető; a terem boltozata elágazó fabordákra nehezedik. A színpad monitorizált vezérléssel, irányított világítással és tökéletes hangberendezéssel van felszerelve, hátrafele nyitható, így a szabadtéri nézőtérről is láthatóak az előadások. A nézőtér fölé boruló mennyezet az égboltot jelképezi.
Az épületben kávéház, több iroda és klubhelyiség, valamint egy emeleti pódiumterem található. Ez utóbbiban tekinthető meg Kocsis Imre Lakodalom című monumentális méretű festménye.
Aulájában áll Páger Antal portrészobra; a falon emléktáblán örökítették meg Erdei Ferenc nevét. Itt helyezték el a milleneumi zászlót is.
Makovecz Imre feltett szándéka volt, hogy az organikus építészet jegyében mindent, még a palát is természetes anyagból alkosson meg.

A jelszó harmadik részét az épület előtti téren találjátok A megadott koordinátán,  N 46° 12,820' E 20° 28,464' 83 m [GCMABE-3] egy szökőkút található. Hány lámpatest van a vizes medencében?

4.pont: Hagymavirág szökőkút:
Mivel Makóról elsőre mindenkinek a hagyma jut eszébe, ezért a Deák Ferenc utca végén megépült a virágokkal és szökőkutakkal teli város legszebb, talán leghíresebb szökőkútja, a Hagymavirág-kút. A kör alakú tér közepén felépített kút alkalmas vizijátékok bemutatására is, a szebbnél szebb formákat öltő vizijátékot a köré épített padokról lehet megcsodálni.

A jelszó negyedik részét a szökőkúthoz közel találjátok! A megadott koordinátán,  N 46° 12,921' E 20° 28,555' 87 m [GCMABE-4] egy zöld színű négyszögletes objektum nevének első 7 betűje.

Makó bemutatása:
Makó nevének hallatán először nagyon sokan azonnal a hagymára és a Marosra gondolnak, ám csak kevesen ismerik a város történetét.
Makó első említése 1247-ben Vlnuk alakban maradt fönn. Első virágzása a 13. század második felére esett, amikor a Csanád nemzetséghez tartozó Makó bán volt a földesura. Az 1299. évi oklevél így említette: "Felvelnök, amelyet újabban Makófalvának neveznek." Utóbb a névből lekopott a -falva végződés, és Makó virágzó mezővárossá fejlődött.
Makót első ízben, 1552-ben Ahmed beglerbég tatár hordái égették föl, de ezt a pusztítást a település hamar kiheverte. 1596-ban Szolimán temesvári basa tatárjai fölégették a templomot, a paplakot, a városházát; megsemmisült az egyházi és világi levéltár, sőt a helység pecsétje is. A török hódoltság alatt szultáni birtok lett; így évente csak egyszer adózott. A szomszédos falvakat viszont a szpáhik állandóan zsarolták, ezért lakóik népesebb központba költöztek; így fejlődött Makó mezővárossá.
A sok viszontagságot átélt Maros-parti városnak legtragikusabb eseménye a Szeged alól 1686-ban visszavonuló török-tatár hordák pusztítása volt.
A mai Makó kialakulása az újabb megüléssel kezdődött, egymásután jöttek létre az új városrészek. Az újjátelepüléskor a lakosság felekezeti különállás szerint telepedett le, létrehozva a kétközpontú: katolikus és református városmagot. A város gyors fejlődésnek indult. Jelentős volt mind a természetes szaporulat, mind a bevándorlás. Stanislavich Miklós püspök az 1740-es években zsidókat és ruszinokat telepített le, így Makó zsidó és orosz fertállyal bővült.
Az 1848-as forradalom idején megszervezték a nemzetőrséget, s Kiszombornál visszaverték a szerb támadást. A kiegyezés után a gazdasági élet fölpezsdült, takarékpénztárak, bankok alakultak. Végrehajtották a Főtér rekonstrukcióját, több nagy lakótelep jött létre.
A rendszerváltás után emelkedett a szilárd burkolatú utak kiépítettsége, a telekommunikációval való ellátottság. A kormány 1998-ban Makót és térségét vállalkozási övezetté nyilvánította. Az övezetbe az a 18 település tartozik, amely korábban a makói járást képezte. Az ide települő vállalkozások jelentős pénzügyi- és adókedvezményt kaphatnak. A kapcsolat központja a város észak-keleti részén kiépülő Makói Ipari Park.

Forrás:
Makó
Wikipedia
========================================
Állapot: kereshető

KRW értékelés (258 db): környezet: 4.60 rejtés: 4.21 web: 4.61 átlag: 4.48

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Pityeszti 2021.11.15 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszönet.

eltájoló 2021.11.13 12:52 - Megtaláltam
Régen jártam Makón. Szép a főtér, nem is emlékszem, hogy ilyen volt-e, mikor legutóbb itt voltam.
Jók voltak a multi pontjai. Nekem egyértelmű volt a jelszóképzés. Köszi a rejtést.
mmcxxxvii.

SRobi95 2021.11.07 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

prklb 2021.11.07 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Gabor67 2021.11.06 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Ksati 2021.10.31 08:00 - Jelszó nélküli megtalálás KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.18
A hosszúhétvégét Makón töltöttük. Körülnéztünk a városban s a környéken is. Nagyon szép, kedves város, nagyon jól éreztük megunkat, gyönyörű időnk volt.
Köszönöm a rejtést!

P1750482P1750378
P1750271P1750358b
ImreNóri 2021.10.30 07:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Köszönjük!

Norbika77 2021.10.23 12:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Szép környezet!

scani27 2021.10.23 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.4]

erika60 2021.10.20 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

duranyikd 2021.10.16 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Aleph & Rita 2021.10.01 14:00 - Megtaláltam
Pár napot Makón töltöttünk, kezdésnek lesétáltuk ezt a multit.
Köszönjük a lehetőséget!

RicsiDia 2021.09.26 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

vajasfok 2021.09.02 14:13 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

Nagyon rendben van ez a kisváros.

Iparvasutas 2021.08.20 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

vicuska333 2021.08.20 15:28 - Megtaláltam
Köszi, a rejtést.

An&Im11.11 2021.08.14 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Kellemes séta volt!

TÁJK Alkesz Duo 2021.08.13 19:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!:) [Geoládák v3.11.3]

kiskodmon 2021.08.12 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Ok

Réka&Nimi 2021.08.12 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Rövid kellemes séta volt, a Kalász étteremben ebédeltünk egy bőségeset, de valahogy a jelszót nem fogadja el. Kérjük fogadd el a képek alapján.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.09.13 06:00]

IMG_20210812_150121IMG_20210812_144317
IMG_20210812_135552IMG_20210812_150254
IMG_20210812_140215IMG_20210812_143423
Ásványvadász 2021.08.07 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
Szép és érdekes pontjait, épületeit ismerhettük meg a városnak.

ozsigombi 2021.07.31 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.33
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

dobozipatikus 2021.07.25 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

rszogyi 2021.07.25 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Élmények, képek később. [Geoládák v3.2.0]

Fil 2021.07.25 10:41 - Megtaláltam
LeFILelve!
Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.6.7]

kertimi 2021.07.24 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Tanohun 2021.07.24 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Göde 2021.07.23 13:56 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.7]

Osztin 2021.07.17 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

csehipest 2021.07.17 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

lotht 2021.07.16 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Köszönöm a rejtést!

novheni 2021.07.16 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.75
Köszi a rejtést! :)

Ily 2021.07.10 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Enyhült a kánikula és Szegedről kitekertem Makóra. Januárban is jártam ere, találtam két pontot, most pedig a másik kettőt találtam. Aztán felmentem a lombkorona sétányra.

BelvárosBelváros
HagymakútDőlve nő a fa
MarosÖsvény
Szitakötő 
peba 2021.07.09 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Országot körbejárós túra alatt megtaláltam! Szép város, köszi a rejtést és üdv Miskolcról! [Geoládák v3.11.3]

GréJuBé 2021.07.05 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük! Kedves kis város :)

Feri0705 2021.07.05 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

mr.bandesz 2021.07.04 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Aniko & Gyuri 2021.07.02 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

laas 2021.06.28 20:05 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Atesz
[g:hu+ 2.7.7]

ha2 2021.06.20 10:10 - Megtaláltam
Sikerült az év legmelegebb napját kifogni.
Szép város, rengeteg az érdekes látnivaló. Érdemes több napot is eltölteni itt.

31FF890E-DAE4-4719-95D6-33F83152C4B1DD797B41-BAFB-4BEC-B399-6D2241FB95AF
A774B8A5-A587-472C-A95C-5DBD234B382AC64A0057-16F8-4EF8-B4DB-1C747070BB49
423A6C42-F928-43D8-BFAC-936F5753CBA23A85436B-FA4B-4C8F-8244-60BD1E78C461
A7DF1C7C-8367-47AC-87DD-A750B076BFA7F72F170D-8BC3-4AB7-8872-879D7731B5E2
58962E21-17FD-4E67-A539-1D2DC30FE2C08E4F9F1E-AC39-4BDA-9FF8-BA3FAA949A3C
anettx 2021.06.19 17:41 - Megtaláltam
TFTC! Makó és környéke
Sosem jártam még itt, megérte a városnézős bicajozás, fagyizás és a fürdőzés a Hagymatikumban.
[Geoládák v3.11.1]

gcmabe-collage 
EvelinÉsGábor 2021.06.05 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Evelin és Gábor [Geoládák v3.10.5]

Palfalvibarbi 2021.06.05 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) Barbi [Geoládák v3.10.5]

Authoros Timo 2021.06.05 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Kellemes kis belvárosi séta volt, köszönjük! :) [Geoládák v3.10.5]

menőjövők 2021.05.08 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Batkamanó1211 2021.05.08 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Brigi0111 2021.05.08 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Manoka61 2021.05.08 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

llevi95 2021.05.01 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Frankie Family 2021.04.11 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Kertész család 2021.04.10 11:05 - Megtaláltam
Nangulatos várost ismerhettünk meg. A jelszavak helye szerintem nagyon korrekten le lett írva rejtő által.Köszönjük a rejtést.

Edoszabi 2021.04.05 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük szépen a rejtést.

noemilajos98_420 2021.04.02 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

larissza99 2021.03.26 06:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Pissti túrái 2021.03.01 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Köszi a rejtést, minden rendben volt.

nano 2021.02.27 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.5]

afriday 2021.01.22 17:45 - Nem találtam meg
A Pulitzer kollégiumnál nem találtunk feliratot, ill amit annak gondoltunk, nem tudtuk kiolvasni..

[Elutasította: geocaching.hu, 2021.03.01 21:29]

KK TEAM 2021.01.14 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A krumplikakas ezt a ládát is kikaparta. :-)
[Geoládák v3.8.3] [Geoládák v3.8.3] [Geoládák v3.8.3]

kocsisjozsef74 2021.01.01 08:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

anzsu7 2021.01.01 08:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

bugyogJoók 2020.12.27 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

BT_pro 2020.12.15 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

egynagyati 2020.11.07 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

hitamas 2020.11.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.45
Csak kellene egy láda ... :)

kisember 2020.11.05 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Stüszi vadász 2020.11.02 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Kissé ötletszegénynek tűnt a séta, ezért kicsit kibővítettük a kört a belvárosban. A rejtések könnyen megtalálhatóak, láda nincs, így nem tud elveszni.

fkmaster 2020.11.02 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.3 ]

kamanok 2020.10.27 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

vto 2020.10.25 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 2.33
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Tomi és Eszter [Geoládák v3.7.6]

K.L. 2020.10.24 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.42
Megtaláltam.

Csamika 2020.10.24 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Köszönöm a sétát, Makó nagyon hangulatos kis város. :)

ocsy07 2020.10.24 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Szöszke15 2020.10.24 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

VenTOmi 2020.10.23 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Tisztisz és Csabi 2020.10.11 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi!

Bagoly és Talicska 2020.10.10 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Torpor 2020.10.03 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

BrodyPetty 2020.09.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Megtaláltuk. Köszönjük!

eszluzsu 2020.09.22 14:26 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közös találat. Köszönjük. [Geoládák v3.6.0]

ládavadász Pisti 2020.09.22 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk Eszluzsuval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

JenniMiki 2020.09.13 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.5.4]

eszperanto 2020.09.13 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.04
Eszperantó emlékhelyek végiglátogatása során megnéztük, van-e a közelben geós láda is... - A főtéren a magyar kézműves fagyizóban a tejberizs-fagyi egy nagyon különleges valami...! Megérne akár egy ládát is, vagy egy külön virtuális állomást... :-)

xzsiki 2020.09.07 00:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A város fürdője a HAGYMATIKUM gyógyfürdő kitűnő családi program. A város szélén található Maros parti üdülőtelepen a térségben egyedülálló lombkoroma sétány találhatunk, ami közelében újabb láda is van elrejtve. Mindemellett ez is klassz családi program lehet. [Geoládák v3.6.0]

Twini 2020.09.05 14:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Szabó família 2020.08.23 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

JAck:66: 2020.08.23 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.34]

bapa 2020.08.22 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.12]

jutics 2020.08.21 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Fürdő után megnéztük ezt a kedves kisvárost. Nagy Makovecz rajongó vagyok, pár hete Siófokon is volt szerencsém megcsodálni az egyik jellegzetes építményét. A Hagymatikum is fantasztikus. Köszönöm a rejtést.

IMG_20200821_152707IMG_20200821_185314
IMG_20200821_190904IMG_20200821_191756
IMG_20200821_192150IMG_20200821_192201
IMG_20200821_192940IMG_20200821_193351
Fireteam 2020.08.19 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!


[Geoládák v3.5.3]

Thorles 2020.08.19 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszönöm, ötletes volt nagyon :)

mpeti1985 2020.08.15 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

v.judit 2020.08.15 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

danpan 2020.08.13 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

nyikes101 és neoly 2020.08.13 10:26 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk. :) [g:hu 1.6.7]

Sebi16 2020.08.08 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Sebi16 [Geoládák v3.5.0] [Geoládák v3.5.3]

csatogabor 2020.08.04 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Laci és Anita 2020.08.03 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Maga a város két sikú! régi de mégis valahogy hordozza a szocialista vonásokat! azért jól éreztük magunkat [Geoládák v3.5.0]

thecalver96 2020.08.02 21:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

belus01 2020.07.31 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

zmoolnii 2020.07.30 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

f_eszter 2020.07.26 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

stb80 2020.07.03 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

otisz21 2020.06.28 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Megvan, köszi!

faragoz001 2020.06.20 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Kimberli1 + Imi30 2020.06.15 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

juzsovagyok 2020.06.06 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

BardosSzabina 2020.05.31 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Jeti Úr 2020.05.31 11:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szép városka. [Geoládák v3.3.2]

Andralin 2020.05.31 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

PaintedSmile. 2020.05.28 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

berkopt 2020.05.28 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

zsolty23 2020.05.10 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

7dayfarkas 2020.04.11 20:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

gubar 2020.03.21 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kellemes kis város.

tcsilla 2020.02.23 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Zotyagol 2020.02.23 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Senator62 2020.02.04 14:50 - Megtaláltam
Meglett! Köszi!

cila 2020.01.11 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Baglyokat nézni jöttünk Makóra. Már évek óta tele vannak bagollyal telente a könyvtár körüli fák, ezt muszáj volt megnézni. A bagolynézést ládázással kötöttük össze.
Köszönjük a rejtést!
Ennyi baglyot!!!! 🦉

20200112_11123920200111_134740
20200111_14085720200111_144754
20200111_20072020200111_201431
20200111_20342720200111_204034
Rede99 2019.12.06 11:20 - Megtaláltam
Koszi

kittycy 2019.11.24 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

FreEve 2019.10.28 10:52 - Megtaláltam
Minden pontot körbejártunk, nagyon hangulatos kis séta volt, köszönjük az élményt! 🙂

Pitymi 2019.10.20 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejt?st. :) [g:hu 1.6.4]

Botond89 2019.10.20 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Smelakandes 2019.10.19 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kervi99 2019.10.19 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Iván19 2019.10.12 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszönöm a rejtést. Nagyon hangulatos alföldi város sok szép épülettel és parkkal.

PA123198PA123199
PA123200PA123210
PA123222PA123231
PA123235PA123236
PA123249PA123254
Bubu family 2019.10.08 21:29 - Megtaláltam
Meglett, köszönjük!

xegox 2019.10.03 08:37 - Megtaláltam
Megtaláltam

vasilona 2019.10.02 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Trapizza 2019.09.21 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csomix 2019.08.25 19:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kosbor 2019.08.23 09:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nmárti 2019.08.19 19:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.51
A bázis Makó volt, most jobban sikerült felfedezni ezt a kis hangulatos várost. Begyűjtöttük a kornyékbeli ládákat, fürödtünk a Marosban és a fürdőben is. Vacsorázni a Kalász étterembe jártunk...kétnaponta, mert a kétszemélyes tálat egész napi csavargás után sem tudtuk megenni. A személyzet barátságos és nincs se szervízdíj,se borravaló :)csak, ha nagyon ügyes vagy :) A város továbbra is tetszik, a pontokat már 2014-ben begyűjtöttem, de fotózni csak most tudtam. Így újratöltve:)

-1
-2-3
-1-2
-1
-2
 
Manala&Snake 2019.08.19 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [Geoládák v2.2.5]

Pipers 2019.08.18 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.08.17 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.57
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

richard_szabo 2019.08.10 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

smico50 2019.08.05 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Benibubu 2019.07.25 13:34 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Nonó, Beni, Meli, Norbi Madocsáról [Geoládák v2.2.5]

fatibi1 2019.07.19 14:47 - Megtaláltam
köszi!

brutte 2019.07.04 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MarkoGear 2019.07.02 21:02 - Megtaláltam
Az eszébe nyúlott a megtalálása.

IMG_20190702_210007 
Klari2006 2019.06.10 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

Sánta8 2019.06.09 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Galgand Péter 2019.06.09 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Galmák 2019.06.09 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tepertő 2019.05.29 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Páratlanpáros 2019.05.22 15:38 - Megtaláltam
Szépen rendezett hangulatos belváros, különösen a Makovecz tervezte Hagymaház, a Hagymatikum (fürdő) és a nemrég átadott Városi Könyvtár igen látványos, de az egész főtér nagy átalakításon ment át.

Sir Pajszer 2019.05.09 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.08
Köszi!

Túrázó974 2019.04.25 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DaZoBaViKr 2019.04.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Megtaláltuk a pontokat, Meli segítségével. Köszönjük a sétát.

VP 2019.04.22 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 4.61
Makói belvárosi biciklizés.
A "GCAK egyben, biciklivel" akcióhoz való mindszenti csatlakozás előtt autós és biciklis ládázás Békés- és Csongrád-megyében.

 
dory5555 2019.04.21 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bodopal 2019.04.21 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kaunisz 2019.04.21 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
Finom süti

melinya 2019.04.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő munkáját :-) [g:hu 1.6.2y]

Burjánok 2019.04.06 17:23 - Megtaláltam
Köszönjük a sétát! :-) [Geoládák v2.2.5]

petili 2019.03.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
Köszönjük a rejtést!

verde 2019.03.30 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
A kollégium is megtréfált, és a téliesített szökőkút miatt kellett egy kis segítséget kérnem a rejtőtől, de kellemes volt a séta. Köszi a lehetőséget és a segítséget.

szulez 2019.03.23 14:01 - Megtaláltam
Kellemes Makói séta közben kerestük fel a pontokat.
Köszönjük!
Zoli és Helga

DSC_6825DSC_6831
BLUEway💙2016! 2019.03.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
A hagyma és a Makovecz-stílus mindenhol... THX.

20190308_14343020190308_160908
20190308_160912 
adamtoth0412 2019.02.16 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Munkaügyben jártam Makón, utána fel kerestem a közeli ládákat.
Egy hagyományos pontot azért hiányoltam. A lámpák számát szerencsére ki tudtam találni.
Kellemes séta volt, köszönet érte!

 
kitkat0123 2019.01.19 23:59 - Megtaláltam
Rövid séta során felkerestük a pontokat, a téliesített szökőkútnál második tippre meglett a jelszórészlet.

Köszi a rejtést!

tabletta 2019.01.19 21:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2a]

fa-peti 2019.01.19 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Szejbi 2019.01.05 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Egy 35 ládás 3napos pihenés központja volt Makó. Sajnos az utolsó napra hagytuk a multit, és nem számoltunk a hóval! Két ponton buktunk: a szökőkút letakarva, behavazva, esélyünk sem volt a lámpák számának azonosítására. A másik a kollégium szürke csöveit hiába néztük át két alkalommal is (reggel, és este) két készülékkel sem mutatta meg a helyes pontot! Ha elfogadod, megköszönjük, mert a közeljövőben nem megyünk Makóra!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.02.13 18:17]

IMG_5281IMG_5292
IMG_5303IMG_5307
szife 2018.12.23 19:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
A szökőkutas pont kivételével mindegyik jelszó megvan. Sajnos a kút körüli medence téliesített, le van takarva. [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.01.23 20:19]

P_20181223_190848_NT 
csaba2213 2018.12.04 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Megtaláltam! Köszönöm a játékot!

Norbee97 2018.11.25 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.02
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Nagyon tetszett maga a város, jót sétáltam. A pontok is egyszerűek voltak, így a megtalálás se okozott különösebb gondot. Nyilván leszámítva a szökőkutat, mert a fekete zacskó miatt egyáltalán nem lehetett látni semmit belőle, így azt csak tippelni tudtam, bár ez nem jött össze. Így végül csak egy kis segítséggel sikerült bejelenteni, ezt leszámítva jól éreztem magam itt. :) [Geoládák v2.2.5]
1057.

IMG_20181125_150200IMG_20181125_150228
IMG_20181125_151234IMG_20181125_150608
IMG_20181125_151253IMG_20181125_151909
IMG_20181125_151920IMG_20181125_152603
emiGrant 2018.11.07 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Még reggeli előtt viszonylag kora reggel jártuk körbe Makót. Nekem semmi bajom városi virtuális multikkal, a lényeg a látványon volt és Makó tényleg érdekes és szép város. Sajnos jelenleg minden fel van ásva az év végi hajrában, hogy készen legyen minden mielőtt a pályázaton nyert pénzt vissza kellene adni, (Hódmezővásárhely és Szeged is így néz ki!), de minket az sem zavart. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5-6
Hey-ho 2018.11.03 09:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

emmerwald 2018.10.29 08:31 - Megtaláltam
Szép hely. Köszi!

pandala 2018.10.28 20:00 - Megtaláltam
Leleplezve! [Geoládák v2.2.5]

-dSz- 2018.10.27 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.89
Makói ügyintézés után.
A GCLOMB-ra most sajnos nem jutott idő.

Köszönöm a lehetőséget!
-dSz- [iGC] [wapon beküldött szöveg]

fröccsGCMABE_99_06
Ga-Bo 2018.10.22 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Köszönjük!

bigmick 2018.10.22 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.6.0h]

GCMABE_20181022153609.jpg 
Juju 2018.10.13 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Megvan :) Köszönöm szépen a rejtőnek, hogy megmutatta ezt a szép helyet a láda segítségével. [g:hu 1.6.0f]

kacci 2018.10.13 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

japoo167 2018.10.06 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bogi&beci 2018.10.06 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Magasles 2018.08.18 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

N2 [Geoládák v2.2.4]

matya&zotya 2018.08.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Édesapám emlékére (kispeter12)! Velem és feleségemmel nagyon megszerettette a játékot és a mai napon már 3 hónapos kislányunk is csatlakozott hozzánk. Örömmel jártuk végig a helyszíneket!
Megtaláltuk, köszönjük!

Gyuri72 2018.08.12 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Zsizsi60 2018.08.08 13:42 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

joco12589 2018.08.05 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Szép környékeken vezet a láda. Nekem nagyon tetszett Makó belvárosa.
St. Mihály - Videoton FC Női felkészülési mérkőzés előtti láda vadászat. :)

KTTNTZSDSETZS 2018.08.05 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Megtaláltuk

esztelneki 2018.07.28 08:38 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

vgaabor 2018.07.25 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Panka kirándul 2018.07.25 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

YO5OAI 2018.07.21 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltam

ha8llh 2018.07.21 13:46 - Megtaláltam
3-an találtuk meg

YO5NDA 2018.07.21 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Retró-szombat alkalmából

szollosi73 2018.07.12 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.11
Megvan!
Nagyon szép város Makó, tetszett a séta és a tetszettek a bemutatott helyek. Séta közben a Cafe Rocco-ban meg is ebédeltem, majd még elsétáltam a múzeumba, hogy egy T-Modell-t is megcsodálhassak közelről.
Köszönöm, hogy megmutattad!

Makói belvárosi séta 001Makói belvárosi séta 002
Makói belvárosi séta 003Makói belvárosi séta 004
Makói belvárosi séta 005Makói belvárosi séta 006
Makói belvárosi séta 007Makói belvárosi séta 008
Makói belvárosi séta 009Makói belvárosi séta 010
Makói belvárosi séta 011Makói belvárosi séta 012
Makói belvárosi séta 013Makói belvárosi séta 014
Makói belvárosi séta 015Makói belvárosi séta 016
Makói belvárosi séta 017 
Viv&Ébri 2018.06.30 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, tetszett a város, köszönjük! [Geoládák v2.2.4]

foxfoxfox 2018.06.15 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

csorics 2018.06.05 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

mozgo 2018.06.01 18:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

jadam968 2018.05.21 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ZeliziGergo 2018.05.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 1.00
Gyönyörű a belváros!

ésKata 2018.05.11 17:02 - Megtaláltam
Gyuláról hazafelé, Makón át

Zergi 2018.05.11 17:02 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_0199IMG_0200
IMG_0202IMG_0203
IMG_0204IMG_0205
IMG_0208IMG_0209
IMG_0211IMG_0212
IMG_0214IMG_0215
IMG_0217IMG_0218
IMG_0219 
pötyimiki 2018.05.06 23:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Rbill 2018.04.30 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Megtaláltam

Pogácsaember 2018.04.15 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

TD Adventure 2018.04.15 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Kellemes vasarnapi seta

MimiTiti 2018.04.01 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2018.04.01 12:42 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Trom 2018.04.01 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2018.04.01 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2018.03.18 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy logó 
Berián 2018.03.18 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Törpe80 2018.03.18 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Téliesítés miatt kreatívnak kellett lennünk, de megoldottuk.

Macusa 2018.03.10 18:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.15
Első makói látogatásunk, első makói ládatalálat.
Köszönjük szépen!

h.krisz 2018.02.26 13:19 - Megtaláltam
köszi

NagymesterG 2018.01.07 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! Év eleji pihenésünk helyszínéül Makót választottuk, január ellenére kora tavaszi időben, napsütésben sétálhattunk egyet. :) Eszti & Iván

kisgab88 2018.01.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönjük a rejtést!
A 3. pont még le van takarva, de kitalálható a jelszórészlet ;)

ng0407 2018.01.06 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.1.4]

mila 2017.12.30 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sandorfabi 2017.12.17 12:30 - Megtaláltam
Ezen a hideg vasárnapon a Makó és környéke ládáit kerestük. Makón tetszett a Hagymatikumnál lévő kis adventi vásár. Igaz délben még nem volt nyitva, de összességében hangulatos a hely. A 3.pontnál a jelszóból rejtvény lett, ugyanis a téliesített szökőkút teljesen le volt fóliázva :) Köszönjük !!

james 2017.11.05 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Palog 2017.10.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Köszönjük a rejtést. Mi először voltunk Makón.

Tikis 2017.10.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.00
szuper,koszi!

k.8a 2017.09.22 13:00 - Megtaláltam
Az osztállyal az autómentes napon megkerestük :)

21617910_1084506698353028_3684591872763958125_n 
btag 2017.09.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést.

Fecó07 2017.08.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Köszi a rejtést!

SandorCsaba 2017.08.18 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

csörike és maci 2017.07.29 00:00 - Megtaláltam
Ok.

push_key 2017.07.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Köszönjük a rejtést!

DuraAce 2017.07.11 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

petrot81 2017.07.09 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.77
Kiadós bringatúra 3/1. Bár a 4 pont felkeresése után indultam is tovább, de az már útközben is feltűnt, hogy mennyi szép, de leromlott állapotú épület van Makón. Kár értük.. Köszönöm a rejtést!

A túra 
Eszti és Robi 2017.07.06 12:10 - Megtaláltam
Nem jártunk még Makón, így kötelező láda volt.

IMG_20170706_113541IMG_20170706_114921
IMG_20170706_114947 
graffz 2017.06.18 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Őzifejek 2017.06.17 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2017.06.04 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2017.06.04 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2017.06.01 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2017.05.28 17:35 - Megtaláltam
Temesvári geotúra Pliptai-val Kópé1993-al LionDaddy-vel! Hazafelé tartva megálltunk még pár ládát megkeresni. Szép kis városi multi.
Köszi a rejtést!

DSC04933DSC04937
kópé1993 2017.05.28 17:34 - Megtaláltam
Temesvári geotúra Pliptai-val Kectam-mal LionDaddy-vel! Hazafelé pár ládát még útba ejtettünk. Köszi a rejtést!

P5280119P5280117
LionDaddy 2017.05.28 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.36
Temesvári geotúra kectam, kópé1993 és pliptai társaságában. 17/15. találat.

Temesvárról hazafelé úton még csavarogtunk egy kicsit, Makóra is benéztünk.
Régebben sokat jártam errefelé munkaügyben, jó volt az ismerős helyeket látni újra.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

P1380005P1380006
P1380008P1380009
P1380010 
Noddy 2017.05.13 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Orika 2017.04.29 15:46 - Megtaláltam
Nem tudom mit rontottam, kezdő vagyok ;).Köszi! Jelszó nem jött össze... [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Sajnos amikor a belvárosban sétáltunk, szakadt az eső... Ez a kép a lombokorona sétányon készült másnap, egy másik geoláda keresése közben.
Köszönöm, ha elfogadjátok!
Időközben meglett a nyomvonal...

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.06.14 15:53]

IMGP2574GCMABE_map
bagolyvera 2017.04.23 23:59 - Megtaláltam
Makó egy nagyon kedves kisváros, tetszett, köszönöm!

Proktor 2017.04.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.17 súly: 1.48
Szép séta , köszönöm.

kinga1021 2017.04.02 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

a.marta 2017.03.26 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük szépen! Zita & Anyu [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2017.03.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
5/5. Ládatúra a Tisza és a Maros mentén.

Pár évvel ezelőtt már jártam Makón, akkor a lombkorona sétány ládáját kerestük fel.
A Városháza előtti március 15-i ünnepség hangulatában jól esett a séta városban. Minden helyszín tetszett. Köszönet a rejtésért.

Makó címere
PBM 2017.03.05 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Nem gondoltam volna, hogy idei első ládázásomra ilyen sokat kell várni, de időből volt a legkevesebb januárban, februárban. Mivel a nagylánynak Makón volt a aerobicos tennivalója, úgy gondoltam kihasználom az alkalmat és annyi ládát levadászok a környéken, amennyi csak belefér. Ez volt a mai első, köszönjük a rejtést!

letti0704 2017.02.08 15:15 - Nem találtam meg
Megtaláltam minden pontot kivéve a lámpásat , mert most minden le van fedve... Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: geocaching.hu, 2017.03.26 21:02]

gertaniko 2016.12.31 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

gertam 2016.12.31 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Ha az egyszeri földi halandó a párjával a Hagymatikumban (Makó) szilveszterezik, s mindehhez Tamásiból "kell" elutazni, szinte kizárt, hogy ne keressen útközben ládákat. Így a világ legtermészetesebb dolga volt, az Ó-évet zárva, s az Új-évet indítva 19 célpont került bejegyzésre.
Nézzük tételesen a ládikókat:

10/19.

Szilveszter előtt még egy rövid séta, a hiányzó két pont megkeresése, aztán irány a Hagymatikum!

Sajnos a szökőkút lámpáinak a számát a téliesítés miatt nem tudtuk "hitelesen" megszámolni, így köszönjük a rejtő telefonos segítségét!
A 2016-os év utolsó virtuális ládája......

Köszönjük!

Vincenzo65 2016.12.04 16:45 - Megtaláltam
Sötétben, itt adventolhattam. Szökőkút lefedve így az tipp lett. Harmadikra bejött. Negyedik ponton nagy adventi ünnepségben jól nézhettem ki a jelszórészlet keresésekor.

öregmedve 2016.11.01 11:15 - Megtaláltam
Találat lepkével.

lepke 2016.11.01 11:15 - Megtaláltam
Kicsit összevitatkoztunk Öregmedvével azon, hogy mitől lesz egy város jelentős, de magam részéről nehezen tudom elképzelni, hogy Makó volt régebben a megyeszékhely. Akadtunk egy-két szép épületre, kellemes, ám igen kicsiny terecskére, de egészében véve inkább falusias benyomást tett a városka.

szeged 038szeged 039
szeged 040szeged 042
szeged 045szeged 046
katika 2016.10.31 08:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Akalan23 2016.10.23 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Masni 2016.10.23 16:16 - Megtaláltam
Akalan23 csapattal közös találat egy napütéses vasárnap délutáni ládatúra alkalmával.
Kellemes sétát tettünk a belvárosban. A zöld objetkum külön érdekes volt a gyerekek számára. Köszönjük a lehetőséget.

W05-44 2016.10.22 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Danfelkészítő edzés után útba ejtettük Petivel. :)

KKH-SRT 2016.09.24 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IMG_1684IMG_1691
IMG_1692IMG_1693
IMG_1695 
sjan 2016.09.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Hagyma 15 tt alatti találat. Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sárkányi 2016.09.03 11:30 - Megtaláltam
A IV. Csongrád Megyei Természetbarát Találkozó keretében tettünk egy városismereti sétát a városban.

xrvman 2016.08.25 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Atesy83 2016.08.20 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Atalati 2016.08.14 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Köszönöm!

felmenő1974 2016.08.10 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Alprazolam94 2016.07.16 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést :)

picuresnagyur 2016.05.16 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
Köszi, a város csendes volt, a hagymavirág szökőkút tetszett a legjobban. A jelszóképzés nem túl bonyolult, de nem is kell "túlragozni"...

forgabi 2016.05.13 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszönjük a bemutatót!

Furtyka 2016.04.29 13:03 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :)

-alpha- 2016.04.26 12:54 - Megtaláltam
Köszönjük! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2016.04.10 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Audrey722 2016.04.06 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Gabbence 2016.03.31 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később. [g:hu 1.5.2p] [wapon beküldött szöveg]
Szegedről biciklivel. Nem kedvenceim az ilyen "ládák", de mivel Csongrád megye "megtisztítása" a cél, ezt is felkutattam. Köszönöm.

zsityi 2016.03.25 15:00 - Megtaláltam
Köszi!

TothTi 2016.03.23 11:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

fehérkút 2016.03.20 13:20 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget! A melléklet képen az egyik feladat ! Találd ki a lámpák számát ! Nem egyszerű. Nekem harmadszorra sikerült.

2016 03 19-21 Földeák-Makó 018 
dorjan család 2016.03.18 12:00 - Megtaláltam
Előttem szólókhoz csatlakoznék, szép a város, a szökőkút továbbra is falevél komposztálóként üzemel. Köszönöm, hogy megmutattad. :)

thera 2016.02.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Megtaláltuk. Szökőkutak nem üzemeltek. (Persze tél van!) :-( A szökőkútban található lámpákat belepte az avar, így csak tippelgettem. Makó nagyon szép!

bullw 2016.01.17 09:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pisznice 2016.01.03 14:10 - Megtaláltam
Mivel mostanában sokat kell a környéken járnom, így végigjártam a megadott pontokat. Makó szebb mint gondoltam.

Marton Zoli 2015.11.20 14:30 - Megtaláltam
A Hagymaháznál a szökőkútban fél méternyi száraz avar fedte a jelszórészletet így a fantáziámra voltam utalva de sikerült kitalálni.

Paul 2015.11.05 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Albatrosz947 2015.10.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Az október végi nyáras időben hűsített a sok szökőkút.
Jó bringatúra volt Szegedről :).
Köszönöm a városnézést a rejtéssel.

Emese62 2015.09.05 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Remek séta a szépséges kisvárosban.Esős időben indultunk a környékbeli kádákat összeszedni, nem csalódtunk! A hagyma mindenhol...fesztivál a jövő héten kezdődik.

Mortanius 2015.08.27 12:23 - Megtaláltam
Szép! Köszönet a lehetőségért!

ballasz 2015.08.09 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.59
Makón szálltunk meg Erdélybe menet. Nem lehetett kihagyni a sétát a városban. Tényleg meglepően szép város. A fürdőt is megnéztük esti fényekben, csodálatos...

Pales 2015.08.03 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
4 napos Makón töltött pihenés "eredménye". Köszönjük a rejtést és ezzel a városi sétát.

Ungerati 2015.07.25 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

dende 2015.07.19 00:00 - Megtaláltam
Koszonjuk! :)

sztyopa13 a páratlan páros 2015.07.12 11:30 - Megtaláltam
Megleltük! Szépen körbevezet a belvároson a multi.Nagyon élhető városnak tűnik Makó. Most voltunk itt először.Tetszett.köszönjük a lehetőséget.

sovi85 2015.05.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Köszönöm.

vadvirsli 2015.05.29 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Agi&Mark&Balint [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mary Lou 2015.05.03 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk.
Vasárnapi ládázás keretében.
Köszönjük!

Sheeva & Leon 2015.04.26 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Kellemes sétával, szép időben jártuk végig a pontokat.
Köszönjük!

simao11 2015.04.25 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

urbanj 2015.04.12 13:30 - Megtaláltam
Makó szép város, köszönjük a rejtést.

tarsolyos 2015.04.11 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Köszönöm!

május 15. 2015.04.06 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nem jártunk még Makón, de te sok szépet megmutattál. Sajnos csak pár órát töltöttünk itt, de valószínű még mádkor is eljövünk. A harmadik pontnál a vizes medence lámpái le vannak takarva, de bejött a tippem! :)

GCMABE_2015046112956.jpgGCMABE_2015046113701.jpg
GCMABE_2015046114121.jpgGCMABE_2015046114552.jpg
EmesESE 2015.04.05 15:00 - Megtaláltam
Megvan

Pogánypeti 2015.03.30 08:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom első találata az ötből... :)
Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen városnézős, sétáltatós multiládák, amelyek bemutatnak egy általam eddig teljesen ismeretlen várost. Ráadásul ez a Makó nagyon is tetszett az érdekes épületeivel, hangulatával együtt... :)
A 3. ponton a szökőkút még be van téliesítve, de a lámpák számát elsőre kitaláltam... :)))
Köszi a lehetőséget!

VárosházaPulitzer épület
HagymaházA szökőkút még be van csomagolva...
Fátyol Misi cigányprímás szobra a 4. pont közelébenHagymatikum Gyógyfürdő
Hagymatikum GyógyfürdőHagymatikum Gyógyfürdő
GYEZegzug 2015.03.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Megtaláltam. Élhető kis városka. A szökőkút még a téli álmában szendereg,- köszi a rejtő segítségét. Köszi szépen a lehetőséget.

stmester 2015.03.27 10:10 - Megtaláltam
a szökőkút téliesítve van ezért nem lehet megszámolni a lámpatesteket

[Jóváhagyta: mjdgm, 2015.04.08 21:35]

Bőrharisnya 2015.03.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Először jártunk Makón, meglepett a sok régi, gyönyörű épület.Nagyon jót sétáltunk,majd fürödtünk a méltán országos hírű fürdőben.
A jelszó kis segítséggel /3.pont/ gyorsan meglett.
Köszönjük a rejtést és az élményt!

takacsimre 2014.12.28 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Szeged környéki ládázás barátainkkal, Icával és Gézával. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

csipet_csapat 2014.12.28 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Makó nagyon kedves kis város. Most a havas arcát mutatta nekünk.
A szökőkútnál természetesen nekünk is elkelt a rejtő segítsége. Köszönjük.

 
medike75 2014.12.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm :) Sajnos a harmadik ponton a szökőkút be volt fóliázva, így nem tudtuk megszámolni a lámpákat :) kérném a fénykép alapján az elfogadást, köszönöm.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2015.01.16 06:24]

 
Szemán 2014.12.25 14:15 - Megtaláltam
Köszi. [wapon beküldött szöveg] [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

FoJo 2014.10.25 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Kicsi sétával felkereshetőek a pontok. Köszönjük a rejtést!

Szomolya 2014.10.12 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.00
A jó idő ládázni hívogatott.
Végigsétáltunk, majd finom süteménnyel ünnepeltük a megtalálást.

Radián 2014.10.05 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Négy pontból hármon müködő szökőkút a gyerköc örömére. :)Köszönjük a rejtést! :)

alucifer 2014.09.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


 
kawalaja 2014.08.31 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.53
köszönöm

 
Hepur 2014.08.23 15:00 - Megtaláltam
Szép város, érdekes, hogy tényleg minden a hagymáról szól.

benist 2014.08.18 14:20 - Megtaláltam
Kellemes séta a szép belvárosban. Erősen szétszórt voltam, mert először a 4. pontnál kerestem a 2. pontot. Miután megvolt végre a jó helyszín, csökönyösen számokat akartam leolvasni, ami persze nem volt. A rejtőt sikertelenül próbáltam hívni, végül másnap reggel sikerült beszélnünk, és közben beugrott, hogy mit olvastam félre.
A ládázások után meglátogattuk a Hagymatikumot, végigpróbáltuk sokféle vizes szolgáltatást.

macikupac 2014.08.17 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.37
Hódmezővásárhelyi nyaralás 17.

Miután kiáztattuk magunkat a Hagymatikumban, egy gyors városnézésre indultam. A pontokat sorrendben kerestem fel. A városháza klasszikus épülete talán messziről mutatja meg magát leginkább. A Pulitzer-épületnél engem nem ez a látnivaló fogott meg. A Hagymatikum épülete nem csak kívülről, hanem belülről is tetszetős. Az előtte lévő park egészen európai léptékűre sikerült. Picit talán túl sok a mozgássérültek számára fenntartott parkoló... A Hagymavirág-kút is tetszett. Kicsi hiányérzetem csupán abból fakad, hogy egy hagyományos ládát is elbírt volna a helyszín. Továbbá moderátorként küzdök az ilyenfajta, nem igazán igényes leolvasós megoldások ellen. Nem feltétlenül a netkesselhetőség, hanem az igényesség miatt. Dudu medvémmel jártuk végig.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
kobcikrajci 2014.08.17 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.31
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Hódmezővásárhely-Kiszombor közötti bicajos ládavadászat. Nagyon látványos városkép fogadja a látogatót, jól esett végiggurulni az állomások között.

tevelady 2014.08.09 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.14
Nem volt egyszerű, de a hely érdekes volt. Hegyóval a Makói Lombkoronasétányos utunk egyik állomásaként.

Zsókica és Lackó 2014.07.01 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Kellemes séta. Kedvencünk a szép Hagyma szökőkút.

moli_gyuri 2014.06.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.23
Szép volt Makó. Végigjártuk a nevezetességeket, Makovecz épületeket.. Az esti fürdőzés is izgalmas volt. A Rocco étteremben nagyon finom a kaja, ajánlom.
Köszönjük. Cilu&Gyurkoo
Mazsom

 
reka.nyilas 2014.06.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.89
Szupergyors multi egy szuper délutáni ládázás alkalmával. Köszönöm.

K&H 2014.05.20 00:00 - Megtaláltam
Sokszor járok Makón a munkám miatt, most begyűjtöttem az utolsó részletet is. Köszönöm!

tothadam86 2014.05.02 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tofu 2014.04.21 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltuk, a hagymatikumba menet a csajokkal. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Glac 2014.03.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Köszönjük. (A lámpatesteket nem tudtuk megszámolni a téliesítés miatt...)

Judit és Béla 2014.02.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Megtaláltuk.

guppik 2014.01.19 08:30 - Megtaláltam
Köszönjük a sétát!

divemaster 2014.01.19 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
Vasárnapi egész napos közös ládázás guppikkal. TFTC!!

Atmosz&Zozmosz 2013.12.29 16:40 - Megtaláltam
Megvan :-)

Párduc50 2013.11.18 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Meglett. A jelem nem lehetett pontos, mert a 2. és a 4. részponttól elég távol esett. Azért megtaláltuk. :-) Köszi!

Geoléda 2013.11.18 00:00 - Megtaláltam
köszi a rejtést

Sabbas 2013.10.28 20:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

csbagi 2013.10.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.91

Szegedi barátainknál töltöttünk pár napot Istvánnal, onnan kirándulgattunk.

Tetszett a belváros, különösen az épületek összehangoltsága, Makovecz stílusa. Még a buszállomás is gyönyörű.

Egy valami nem tetszett: a szinte nyári meleg ellenére egyetlen szökőkút sem működött - nem ártana kis rugalmasság a városgazdák részéről. 
Cseber 2013.10.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Megtaláltam Ágival.

sanglee 2013.10.27 16:22 - Megtaláltam

Szép kis séta volt, közben sikerült kétszer is körbejárni a belvárost. Érdekesen keverednek az évszázados épületek a szocialista kor maradványaival és a modern épületekkel (mint a Hagymaház).

Köszönjük!PEx2 2013.10.27 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08

Makó tényleg szép városka. Kár, hogy a szökőkutak már téliesítve voltak.Strombus 2013.10.25 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 4.05
Most logoláskor láttam, hogy ki a rejtő és nem is egy ősládáról van szó, így még jobban megdöbbent a "láda" minősége. A város gyönyörű, több ládának vagy akár több multinak (ha ezen a vidéken már az dívik) otthont adhatna. Lehetne egy Makovecz tematika - hisz 8 épülete áll a városban, lehetne egy szobrokat bemutató láda, hisz ennyi sok szép szobrot még egyetlen egy városban se láttam, vagy lehetne a egy csak a Hagymatikum érdekes épületét bemutató láda. És még ki tudja mi. Ehelyett mi van? Egy minden koncepciótól és keresésélménytől mentes izé.

Nagyon tetszett a Hagymaház - főleg hátulról, onnan számomra harmónikusabb, kevésbé mozgalmas - és a szobrok közül leginkább Kiss Jenő Ferenc, helyi szobrászművész szobrai. A II vh-s emlékműve a legszebb amit ebben a témában valaha is láttam (erre nem visz a láda, csak én bukkantam rá), de gyönyörű a Szent István szobra és a cigányprímás szobra is.

Kiss Jenő Ferenc: II vh. emlékmű 
t.bela 2013.10.23 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
OK.

Kecso79 2013.10.23 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.48
Megtaláltuk!

 
fcsaba 2013.10.19 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.86
Makó környéki kiruccanás Gyuriékkal. Ez a multi volt a nap fő találata. Nagyon szép város Makó, igazán meglepő! A multi sok szép helyen végigkalauzol minket. Kicsit hiányolom a multiból Hagymatikumot, amit a barátaink mutattak be nekünk.

Köszönjük a rejtést!

placc 2013.10.13 14:35 - Megtaláltam
Makó nem csak hagyma...
Hagyma-ház, hagymavirág kút, Hagymaticum... :-)
TFTH

Csizmások 2013.10.07 12:00 - Megtaláltam
ok

kispeter12 2013.10.05 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

ahhoj 2013.09.07 12:01 - Megtaláltam
Pont a hagymafesztivál idején jártunk erre, nagyon tetszett a város. És természetesen a fürdőt se hagytuk ki, ha már erre jártunk.

elina 2013.09.07 12:00 - Megtaláltam
Szegedi kikapcsolódás alkalmából ellátogattunk Makóra is. Elsőként megkerestük a ládát,majd délután egy jót fürödtünk a Hagymatikumban. Nagyon szép hely!!

vakond87 2013.09.02 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.87
4 napos Csongrád megyei kerékpár túrán találtam meg.

A harmadik nap Nagyérről Szegedre tekertünk, a kerékpár túra célja az volt, hogy megkeressük Csongrád megye jellemző földrajzi pontjait (észak, dél, kelet, nyugat, mély, magas, közép, Maros-Tisza torkolat, Körös-Tisza torkolat), az ötletet pedig a Csongrád megyei Természetjáró Szövetség jelvényszerző túrája adta.

bortel 2013.08.25 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
.

otto1981 2013.08.23 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
Ottó és Zsó.

ecilop 2013.08.22 00:00 - Megtaláltam
Családi nyaralás keretében több ládát is meglátogattunk Szeged és környékén. Köszönjük a lehetőséget és az élményt.

A Hagymatikum 
"J&J" 2013.08.08 14:00 - Megtaláltam
OK

SportMan 2013.08.02 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Határozottan tetszett ez a kis belvárosi séta. Szép hely Makó, sajnos ritkán van alkalmam a környéken járni. A belváros bővelkedik építészeti kuriózumokkal, a rejtés pontjain kívül is akad még látnivaló. Egyedül azt sajnáltam, hogy nem volt a pontok között legalább egy hagyományos láda, sajnos ez a belvárosban elég nehezen is lenne kivitelezhető, de annyi baj legyen. :)

SirLes 2013.07.31 18:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.30
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Hagymatikum után sétáltunk egyet. Tetszett a rengeteg fecske.

Bróthág 2013.07.30 00:00 - Megtaláltam
sétáltunk

lelcache 2013.07.29 20:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.28
A Hagymatikumban tett látogatásunk után este, levezetésképpen még sétáltumk egyet. Tetszett a város! Nekem bejött, hogy a makóiak direkt kicsit rájátszanak a hagymájukra. Minden a hagymára emkékeztet. A fürdő gyönyörű hagymakupolás, és a köztereken is lépten-nyomon hagymába ütköztünk. A hagyma szökőkút az esti fényben különösen jól mutatott. Jót sétáltunk! Köszönjük a rejtést!

lelcache + Zsé + Lilóka + Bambusz

É&G 2013.07.27 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Varhelyi 2013.07.16 10:00 - Megtaláltam
Jó kis séta ebben a szép városban. Minden pont gyorsan meglett, bár a koordináták nem pont oda mutattak. De lehet hogy nálunk volt a hiba. Én belevennék még egy pontot: az új fürdő fantasztikus épületét.
Köszönjük a rejtést.

 
Kazbek 2013.07.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Tetszik a város, tanultam is itt egy pár évet! :) Sajnos a szökőkútnál leragadtam, de azért elmentem minden helyszínre amik látszanak is a képek alapján... :)
Kérném a jelszó nélküli elfogadást! :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.21 21:48]

 
bubu&vahur 2013.06.22 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szép séta volt, sok szökőkúttal.

 
bazsoka 2013.06.22 11:26 - Megtaláltam
A második pontnál némi segítségre volt szükségünk. de a rejtőtől megkaptuk. Köszönjük

nextimp 2013.06.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Köszönjük.

kupec 2013.05.27 20:00 - Megtaláltam
Szakadó esőben. Kellemes városka.

P306 2013.05.24 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Megvan. Köszönöm.

GAMANO 2013.05.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk!

Judith 2013.05.19 09:54 - Megtaláltam
MEGCSÍPTEM!

Istenit sétáltam a városban. Nagyon tetszett a láda, amit megmutatott, ezt bővítettük még egy kis külön sétával és megnéztük a Hagymatikumot is!

bence máté 2013.05.11 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
ok

 
V_Gabor 2013.05.10 11:11 - Megtaláltam
Végre ide is eljutottunk, köszönjük a lehetőséget!
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
Túranyuszi 2013.04.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Köszi, a lehetőséget, bár Makó nem nyerte el a tetszésem, de legalább láttam a híres hagymaházat! :)

 
Szemű 2013.04.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Makói fürdőzés előtti kis sétát tettünk a városban.
Bea és Zsolt

vileda 2013.03.15 00:00 - Megtaláltam
:)

vastagj 2013.03.09 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Kellemes tavaszi időben kerestük fel a a helyeket. A fürdő szép. köszönjük a lehetőséget.

Balázs-80 2013.02.21 11:01 - Megtaláltam
Log késQbb... [wapon beküldött szöveg]

plecs 2013.01.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.89
:-O)

BubaGC 2013.01.12 16:00 - Megtaláltam
:-O)

tau 0470 2012.12.30 17:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Esti séta feleségemmel Makón. Bár végigjártunk mindent, úgy tűnik, valamelyik jelszórészletet - valószinűleg a Pulitzer Kollégiumét - rosszul írtam fel. Kérem a fotók alapján elbírálni! Köszönettel.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2013.01.07 11:52]

Az 1. pontnál.A 2. pontnál.
A 3. pontnál.A 4. pont mellől.
Hagymaház. 
sanzi89 2012.11.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltam!

Access Denied 2012.10.26 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.98
Ősz végi dél-kelet-magyarországi geokess túra.
2. nap. 18/17.

Sötétedés előtt értem Makóra, ezért csupán egy gyors városnézés sikeredett.

Köszi a kis sétát és a játékot!

 
peterpan 2012.10.22 11:34 - Megtaláltam
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]

 
msnc 2012.10.21 12:56 - Megtaláltam
Évi és Andrissal közös találat.

hevike 2012.10.21 00:00 - Megtaláltam
Közös találat msnc-vel. Köszönjük a rejtést.

Piroska18 2012.10.14 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Köszönjük, kellemes séta volt! Tetszett, hogy mennyire egységes a hagymastílus Makón.

rfeher 2012.09.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.00
Megvan, bar a 4.reszlet nem egyetelmu. nekunk epp a szokokut szelere mutatott. az androidos g:hu- ban mentett lada, nekem 4.pontra kek alapon feher szinu 7 betus feliratot irt..igy ezt is kerestunk, ugy 20 percig. nem igazan ertem hogy letezik, most neztem hogy itt zold szint kellett volna keresnem..:-(
Egyebkent koszonjuk, kellemes setat tettunk a varoskaban.

[Jóváhagyta: mjdgm, 2012.10.02 13:00]

 
oxyura 2012.09.01 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.23
Ma Makón járva volt egy kis időm és mivel pont a 2. pont mellett volt dolgom, gondoltam begyüjtöm ezt a ládát.
A GPs-ben a ládaleírásban szó sem volt szökőkútról meg oszlopról.
"0" méternél értetlenül álltam a járdán majdnem a közút mellett, majd 15 méterre a kollégiumtól ahol egy kis fa volt , és sehol egy négybetűs szó.
Majd az egyes pont könnyen meglett, a 3-as is, de a 4-est megint csak kerestem egy darabig, majd feladtam.Mondanom sem kell, hogy a 4. pontnál a 0 méter kb a szökőkút közepére esett volna.

Kérem elfogadni találatnak!

[Jóváhagyta: mjdgm, 2012.09.02 21:57]

Robogo 2012.08.27 21:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Transylvania GeoQuest-ről hazafelé gyűjtötteük be.
Köszönöm a rejtést!

LCSOKA 2012.08.27 21:18 - Megtaláltam
TFTC

Csorbako 2012.08.25 05:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megvan, köszönjük.

Kerticsorbi 2012.08.25 05:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2012.08.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Napsütéses szép időben, kellemes séta volt, az alföldi városban, finom ebéddel a Kalász étteremben.
A 4. pont jelszavát a rejtő segítségével oldottuk meg, az objektumot lefestették.
Köszönjük a segítséget és a rejtést!

Húzd rá...Makói fürdőnél
Fecaxxx 2012.08.13 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.91
Könnyed séta Makó szívében!
4: jelszót telefonos( :) ) segítséggel oldottuk meg,mert nem régen lefestették az "objektum"-ot!
Köszönjük a lehetőséget!

FEMOLINO

prodg 2012.08.09 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Hagymatikumozás utáni kellemes séta ebben a kedves, hangulatos városkában.

GCMABE_2012089183741.jpgGCMABE_2012089185402.jpg
GCMABE_2012089190729.jpg 
Babuka 2012.08.09 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Prodg-vel közös séta egy kis Hagymatikumozás után.
Köszönjük szépen!

vargai1 2012.08.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Érdemes volt végig járni az utat

:V:G 2012.08.03 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.64
Szép város, az építészeti stílusok keveredése érdekes. A szökőkút osloi hangulatot idéz. Köszönjük.

Mariann és Bánk 2012.07.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Megtaláltuk

Ancsa.Tomi 2012.07.07 14:28 - Megtaláltam
Köszi! Megtaláltuk! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

FCsili 2012.06.22 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk!

SilverG 2012.06.22 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Megtaláltuk!

carmin 2012.06.03 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.17
Már ismerősek voltak a helyszínek, de jót sétáltunk. Köszönjük a rejtést.

Péter60 2012.05.24 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.75
Csíksomlyóra menet itt szálltam meg, hangulatos kisváros, fél óra alatt körbejártam a pontokat.
Ha már nincs igazi láda - pedig lenne hely - legalább kijöhetne a jelszó részletekből valami szellemes dolog. Szóval rejtésileg nagyon gyenge, főleg 4. pont!

pozoli1 2012.05.05 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

zeus 2012.05.01 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
nagyon tetszett ez a város!

pliptai 2012.04.29 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Hangulatos kisváros! A Hagymatikum is jól néz ki! Köszönet a rejtésért!

 
Jotkoma 2012.04.15 17:00 - Megtaláltam
Kedves város, kellemes séta. Szép időnk volt, bár a szökőkutak még most is téliesítve voltak, így a számjegy csak tipp.

M, R, T, J

sio 2012.04.04 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.16
A megbeszélt időnél hamarabb értem ebbe a szép városba, és amíg vártam gyorsan be is tudtam járni a pontokat. Viszont már más is jelezte, hogy szökőkút problémás jelszódarab. avarral téliesítették, Én még a fóliát is felemeltem, de alatta is vastagon avarral feltöltve, így csak tippeltem, ezért kap a rejtést keveset.
Köszönöm a sétát Árpi

 
ngbriell 2012.04.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Megvan!
Az első autóból leolvasós, a második sokat keresgélős (nagyon a szökőkútra fókuszáltam), a harmadik tippelgetős (erre jó lenne valami téli verzió), a negyedik megmosolyogtató (nem pont erre számítottam :))
Közben megnéztük a Hagymatikumot, nagyon szép lett. Egyébként itt Makón tényleg minden a hagymáról szól, ha makói lennék, már biztos unnám. :)
Köszönjük a rejtést!
ngbriell és Roland

 
gorbi 2012.03.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Könnyü tavaszi séta.

mchals 2012.03.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Kellemes séta. Megvan.(egy kis találgatással). Zoli és Zsuzsi

Jutka 2012.03.08 16:30 - Megtaláltam
Munka utáni lazításként átugrottam Szegedről egy kis makói sétára. Fel is frissültem, és újdonságot is találtam: a Hagymatikum fürdőt! Monumentális és érdekes... az embernek rögtön kedve támad kipróbálni. Bár nem tudom, lehet-e... bizonyos részei késznek látszanak ugyan, de azért még erősen dolgoznak ott, legalábbis a környezetén. Köszi a rejtést, csakugyan pihentető kikapcsolódás volt eljönni ide! (A problémás jelszódarab a kút alapos áttanulmányozása után harmadik találgatásra meglett :)). Visszafelé még megnéztem (újra) a kiszombori kerek templomot is. Most is elbűvölt az egyszerűségével.

Tyúkanyó 2012.02.20 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Köszönöm a lehetőséget és ezúton a rejtő segítségét is.

zsakar 2012.02.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
A harmadik ponthoz mi is a rejtő segitségét kértük, amit ezúton is köszönünk. A város sok szép épülete tetszett. Köszönjük a rejtést.

Tiszaparti 2012.01.07 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam!

M_ákos 2012.01.02 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Rejtői segítség igénybevételével megtaláltam! A 3. ponton lévő szökőkutat ugyanis (nyilván a fagyáskárok ellen) lefóliázták és avarral borították be. Emiatt a medencében található lámpákat nem lehet megszámolni.
Gabinak köszönöm az e-mailben küldött gyors választ!

Hagymaház, szökőkút 
Geopisták 2011.10.31 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

maczica 2011.10.28 16:05 - Megtaláltam
Jó kis séta! Köszi!!!!

andikaaa 2011.10.18 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Köszi. Négyszögletes objektum... XD
Gps nélkül is könnyen meg lehet találni a pontokat.

feri65 2011.10.01 09:30 - Megtaláltam
okay!!
nagyon szep varos, koszi a rejtest!

 
Pilis50 2011.09.29 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Makovecz emléktúra során megkerestem.

Kitaláltam: betű vagy számjegy, és hogy mennyi. . .,
illetve a leírásból 1 Pulitzerből hiányzik egy i betű. :-)

Köszönöm a rejtést.

 
iMagination 2011.09.04 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Köszönjük!

félnarancs 2011.08.17 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést, Tippként merem ajánlani a Kalász éttermet, menüztünk és több féle menü közül lehet választani,kiadós és finom egyben

 
Seres Péter 2011.08.15 10:55 - Megtaláltam
774. ládám tökéletes városi multi, semmi bozótharc.

Stimm 2011.08.09 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.46
Szeged-Debrecen kerékpártúra 2. napja. Nagyon tetszett a város. A 4. pontnál levő szökökút gyönyörű. A 2. pont megdolgoztatott :-))

Morcos61 2011.08.07 08:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Amikor regisztrálom ezt a megtalálást, szomorú aktualitása van. Meghalt Makovecz Imre a híres Hagymaház méltán elismert tervezője. RIP

Morcos61 Katka

 
zsotie 2011.07.28 00:00 - Megtaláltam
Rövid séta a városban. Eddig még nem jártam itt, de remélem a lényeget láttam.

AHankóBanda 2011.07.27 15:53 - Megtaláltam
Több részletben, de meglett. Régóta váratott magára már nálunk ez a láda:)

evivagyok 2011.07.24 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Kedvesemmel csg69-el :)

csg69 2011.07.24 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Kedvesemmel evivagyok-al :)

DBell 2011.07.09 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
megvan

x16xel 2011.07.09 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.56
Megvan.

fattila 2011.07.07 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Kellemes séta. Köszönet érte.

zsedely 2011.07.06 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
Eszméletlen melegben(18:05-kor) megtaláltuk, bár a 4. pontnál volt egy kis gond, de a rejtő (Gariella) segített.
Köszönjük.

Rudi Team 2011.06.24 10:35 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

ettore 2011.06.23 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Kutyafuttában Temesvárról Budapestre utazásunk során - sietni kellett, várt a család haza fürdetésre... A negyedik pontnál kinéztem a szemem, de lefelé hiába bámultam, aztán jött a megvilágosodás...

Ferrit 2011.06.12 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Sziasztok

Fagyizós séta a belvárosban.

Köszönjük

Mr Zerge 2011.06.12 10:30 - Megtaláltam
Rövid séta, sok minden még épül.
Üdv Mr Zerge.

Zsinkob 2011.06.03 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Megtalaltam.

Tomi_Bp 2011.05.29 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
.

Gyros 2011.05.29 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.05
Makó környéki ládák már megvoltak, ez még hiányzott. Mostani átutazásunk alkalmából nem hagytuk ki :) Köszi mjdgm!

mucik 2011.05.08 16:00 - Megtaláltam
Az utolsó ponton épp nagy buli volt, alig tudtunk a tárgy közelébe kerülni. Ezenkívül jót sétáltunk egy ismerős, nyugodt kisvárosban.
Mucik, Pannababa és Mucianyu

GSdriver 2011.05.03 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.86
Kellemes délutáni séta keretében fogtuk a pontokat. Azt hittük, hogy az M43 megépülése újra csendes kisvárossá tesz Makót. Ebben sajnos tévedtünk (lehet, hogy nincsenek még frissitve a navi szoftverek?), de ez természetesen nem a rejtő hibája. Köszönjük a lehetőséget.

Zsu. 2011.04.25 13:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2011.04.25 13:30 - Megtaláltam
Köszönet! Fotók és bővebb beszámoló később... [wapon beküldött szöveg]

 
szadi&agi 2011.04.23 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Kösz a rejtést!

tsc 2011.04.22 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.53
Rövid sétát tettünk Makón a gyerekekkel, körbejártuk a városközpont "nevezetességeit" eme virtuális láda segítségével. Köszönjük a rejtést!

hnorby73 2011.03.27 16:20 - Megtaláltam
Megvagyon. [g:hu 1.2.11] [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2011.03.20 09:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Kedvesemmel és Penyu-kutyámmal szülinapi ládázás, esőben-hidegben, ázva-fázva, sárban járva, kalandosan, de klassz volt!
Köszönjük, hogy megmutattad!

Ez ugyan nem a reklám helye, de a makói Autós Panzióban nagyon jó szállást kaptunk, a kutyát is bevihettük. Jól bevacsoráztunk, és mindezt üdülési csekkel rendezhettük.

Nagyon tetszett a séta, jobb időben még vissza kell jönnünk! Most sajnos mindössze 2 fok volt, és a szél is fújt az áztató eső mellé.

Első találatKis furcsa csomag :-)
A kollégium előttHát, ez is nagyon tetszett!
Most nem szökik..., ázikNincs túl meleg! :-(
Fátyol Misi, a prímás 
targonczas 2011.03.14 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Az idő szomorú volt, pedig szép dolgokat láttunk.

Pomisa 2011.03.13 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Kellemes séta alatt levadászva.

Zeike 2011.02.20 13:45 - Megtaláltam
4/3 Jó hangulatú séta keretében ezt a ládát is begyűjtöttük. :)

 
Maclura 2011.02.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.63
Tetszett ez a makói belvárosi séta. A jelszórészletek egyértelműek voltak, az állomások érdekes helyeket mutattak.
Köszönet a rejtésért.

cosinus0 2011.02.13 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Kis séta Makó belvárosában.

mala 2011.02.13 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Ebéd előtti időtöltés. Hát nem egy szokványos multi, nem szokványos jelszórészletekkel. Kár, hogy a szökőkutak télen nem túl látványosak. Köszönet a rejtőnek a kellemes sétáért.

 
Berci és Rózsa 2011.02.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Megvan.
Hétvégi kis kimozdulás. Idei első közös családi találat.
Délután már igen csípős volt a szél,de azért jó volt kimozdulni.
Köszönjük.

Fazék 2011.02.05 11:00 - Megtaláltam
Szegedi wellness hétvége délelőtti programjába iktattunk egy kis családi kirándulást. A Szeged-Makó főút még mindig katasztrófa, de a makói séta hangulatos volt.

Jóqtya 2010.12.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.00
megvagy hadnagy!

krumplifej 2010.11.14 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Nem rossz, de lehetne kicsit nagyobb a séta.

KutaToll 2010.11.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Felkutatva!

Bajuszcica 2010.11.01 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Nagyon hangulatos barátságos belváros! Köszönöm a rejtést :D

Zoltanus 2010.11.01 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Kellemes séta, jó időben.
Nagyon hangulatos kis város. Tetszett!
Köszönöm a rejtést!

 
dzsinszka 2010.11.01 12:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Jó kis séta volt!
Köszönöm a rejtést!

Dr.Lada 2010.10.22 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Log képek később.

19izsi73 2010.10.22 11:19 - Megtaláltam
eltal?lva [wapon beküldött szöveg]

Csaba & családja 2010.09.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.24
Megtaláltuk.

Nutszeru 2010.08.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Kellemes kis séta volt, köszönjük.

baggio 2010.08.22 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Hosszú hétvégés, robogós ládászás.
GCLKCS, GCSTKO, GCgluz, GCTOTK, GCNICS, GCMABE, GCLNGK, GCMARO ládák felfűzve.
Jól összerakott multi. Köszönöm a rejtést!

IMG_2123IMG_2129
IMG_2132IMG_2135
IMG_2137 
nogacsalad 2010.08.13 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Magányos, Csongrádi ádáz ládavadászatom kapcsán vetődtem erre. Azon helyek egyike, ahová korábban még nem jutottam el.
Nem szeretem a virtuális ládákat, a városiakat meg különösképp útálom. Ennek ellenére, nagyon jólesett végre gizgaztól és csalántól, kökénytől és kullancstól, belvíztől és áradástól mentes, könnyű sétát tenni a városban. Jól kiélveztem a dolgot, ezért el is húztam a sétát amíg bírtam (ahogyan a jó dolgoknál szokás)...
Nem voltam városiasan, szalonképesen öltözve, de cseppet sem zavart, hogy megnéztek páran. Szerencsére aprót azért nem dobtak utánam.
Köszi a lehetőséget, tetszett.

puhanyuszi 2010.08.11 00:00 - Megtaláltam
:)

bgecco 2010.08.11 00:00 - Megtaláltam
Klassz hely, köszönet érte.

warnew 2010.08.09 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Szegedi kerékpártúránkon begyűjtöttük. Tetszett a vízi hagymavirág.

 
Csoki 2010.08.09 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam [wapon beküldött szöveg]

totzoli65 2010.08.08 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Relatíve sűrűn járunk Makóra, mégis csak most alakultak úgy a dolgok, hogy felkeressük ezt a városi multit. Makó szép alföldi kisváros, jót sétáltunk ráérősen!
Köszönjük a rejtést! :-)

ebben is van világítás ;-)itt is van néznivaló :-)
egy kis vízenjárás ;-)hagymaháznál
TRider 2010.08.07 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Megvan!

csordi 2010.07.25 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltam.

horlac 2010.07.25 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
.

sirgalahad 2010.07.20 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.24
Büszke rá az amott lakó
Hagymaházat kapott Makó
Lássuk, hogyan hajtott e tő
Héjazata hajlott tető

címerhagyma
szökőkút 
sinus90 2010.07.18 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Ez is gps nélkül, jobb hijján. Sosem voltam Makón. Amit láttam ezen pici sétával az szép. A másik láda kapcsán még ugyis jövök, majd akkor is nézelődök másfelé is.

Csaszi 2010.07.15 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Nagyon jó multi és ládaoldal, mely egy kellemes sétával ajándékozott meg minket.

Köszönjük!

Évi és csaszi

bonisbela 2010.07.04 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Makónak ezen a részén mg sosem jártam. Az itt élők anyagi helyzetéhez képest a közterület meglehetősen szépen rendezett. Sok szökőkút és szobor díszíti azt. Köszönjük a multit.

Fonte 2010.06.27 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
De jo! Meglett! [wapon beküldött szöveg]
Most jártam először Makón, Egy nagyon kedves kisvárost ismertem meg a séta alatt. Különösen nagyon tetszett a hagymavirág szökökút.
Sok-sok virág van, ez nagyon hangulatos.

kl 2010.06.26 14:41 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

galik 2010.06.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Szép időben jót sétáltunk. :-)

Skalp 2010.05.30 18:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.24
Szép város, csak a főútnak nem itt kéne dübörögnie.
A multi télen nem kereshető, mert a lámpák a téliesített szökőkútban megszámlálhatatlanok. Csak kicsit nézett hülyének télen az a fiatal pár, akiket szétrebbentettem a szökőkút melletti padon azzal a kérdéssel, hogy Ne haragudjatok, nem tudjátok hány lámpa van a szökőkút alján?
Ezért (is) jöttem tavasszal vissza.

Csuek 2010.05.29 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Érdemes volt körülnézni a városban. A parkolóval szemben lévő régi házon repdeső fecskéket ne hagyjátok ki! Most tanulnak repülni.

mape72 2010.05.06 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Céges 2 napos tanfolyam közben bringával az autós csárdából

KJ & GM 2010.04.26 10:50 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

befi 2010.04.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
ok

Hosszu és Maszat 2010.03.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Kellemes séta egy kissé szemerkélő esőben.
A szökőkútnál elakadtunk, mert a benne levő avarból nem láttszott ki semmi. Köszönet a rejtőnek a segítségért.

bence01 2010.03.14 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.00
Megtaláltam.

zsoooc 2010.03.07 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.73
Megtaláltuk.

Puzzle Apartman Gyula 2010.02.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Munka közbeni gyors séta keretén belül kerestem meg az általam jól ismert pontokat. Nem kimerítő láda és szerintem nem sokat mutat meg Makóból.
Az utolsó pont jelszava tetszett nekem a legjobban. Nagy poén!!! :D Nyáron lesz érdemes keresni a ládát, amikor a hagyma kút működni is fog.
Köszi.

Geo-Ke-Csing 2010.02.07 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
A virágváros virágaiból nem sokat láttunk így télen. A Pulitzer Kollégiumnál nem volt egyértelmű, melyik csövet kell nézni, de szerencsére mindre ugyanaz volt írva. A szökőkút tényleg tele volt avarral, de a lámpákat ki lehetett tapogatni.
Azért egy mikroládát biztosan elbír ez a környezet.

povyagi 2010.01.30 11:30 - Megtaláltam
Részletek Mathautól...

Mathau 2010.01.30 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.18
Azt hiszem ettől a doboztól kicsit többet vártam. Nem érzem, hogy előrte volna a célját, mármint, hogy bemutassa a várost...A 3. ponton a kút le van fóliázva és tele van avarral, a jelszórészletet csak kikövetkeztettem.

GeoDitke 2010.01.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.93
ok

GeoMogyes 2010.01.17 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.16
Mögvan!

Zsolti 2010.01.16 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
Már régebben terveztem ennek a ládának a felkeresését, idő hiányában azonban eddig nem szántam rá magam. Január 16-án aztán eljött az alkalom. Ezen a napon rendezték ugyanis a szokásos Híd túl messze van... téli gyalogos teljesítménytúrát. A túra kezdése előtt szakítottam időt a multiláda pontjaira. Komótosan jártam végig az ajánlott útvonalat. A pontok könnyen megtalálhatók. Egyedül a harmadiknál akadt egy kis gondom: a szökőkút alját avar borította. Én meg nem akartam "eltakarítani" az egészet, hogy megtudjam a lámpák számát. Szerencsére Mjdgm kisegített a jelszórészlettel. Ezúton is köszönöm neki. Miután végeztem elballagtam a rajthelyhez, ahonnan még várt rám csekély 31 km - végig a Maros és Tisza töltésen - Szegedig.

Nivabibi 2010.01.15 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.05
Megvan. (Segítséggel, mert a 3-as számlálhatatlan.)

Mfer84 2010.01.02 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Barátainkkal kerestük fel a ládát. Köszönjük a rejtő segítségét!

Varga Gábor 2009.12.30 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Ok! Log később.

szakica 2009.12.13 11:20 - Megtaláltam
A tél nem kedvez a szökőkútaknak

Mihul 2009.12.13 11:20 - Megtaláltam
kis havazással nehezitve

zyg 2009.12.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Megvan, köszi!

mkiss007 2009.11.17 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Egy hosszúra nyúlt munkalátogatás végén kerestem fel a pontokat. Már többször voltam Makón, de most sikerült csak kicsit körülnézni. Sajnos a szökőkutak már téliesítve vannak.

Csile 2009.11.01 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Cseles rejtés, de jó;)

ZoLiza 2009.11.01 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
[wapon beküldött szöveg]

Vasárnap lévén kevesen voltak a városban ami igazán kedvezett nekünk.
Kellemes séta a pontok levadászása.

Köszönjük a rejtést!!

 
fincsi2cv 2009.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
köszi a rejtést

istvandsz 2009.10.11 22:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük

Emerich63 2009.10.04 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Vasárnap lévén, fiamat "előre megfontolt szándékkal" családostul vittük át Szegedre - ahol jelenleg tanul - mivel Teliholdas éjszaka állt előttünk, és így 3 ládát erre az estére beütemeztünk. Így irány a "közeli" Makó! Ez a városi multi volt az első. Szép város "hagymaváros", így az esti fényekben is, bár vasárnap lévén, már 20 óra körül csendes - kivéve a kolesz környéke, az viszont élettel teli...
Pulitzer: nekem új volt, hogy itt született - már ezért érdemes volt ide jönni.
Szökőkút: sajnos már téliesítve, vagyis lefedve.
Hagymaház, városház: különleges, szép épületek.
Jelszóképzés: végre néhány multival ellentétben korrekt: egyértelmű, követhető és nem sokismeretlenes egyenlet. :-)
Köszi a rejtést!

Dzsini in the Bottle & Baloo:) 2009.09.27 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Ismét kedves barátnőméknél jártunk Makón, így a múlkori után ezt a multit is útba ejtettük. Nagyon szép kis város! Köszönjük a rejtést! :)

Puszkany 2009.09.16 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.31
Méltán tett szert Makó a "legvirágosabb város" címre. Mindig is szerettem ide járni, néhány pontot ismertem, de a Pulitzer pl. kimaradt még az életemből. Köszi a lehetőséget!

 
ZoliQua 2009.09.13 13:41 - Megtaláltam
Jiimbo-val [wapon beküldött szöveg]

7 fehér betű
Hagyma szökőkút
 
jiimbo 2009.09.13 13:40 - Megtaláltam
Remek!

pokers 2009.09.13 13:06 - Megtaláltam
Budapest-Makó verseny zárásaként.

JustMe 2009.09.06 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Gyönyörű szökőkutakat, és a parkok között vitt az utunk míg egyik pontból eljutottunk a másikra. Kellemes városi környezet, jól megtervezett út, nem túlbonyolított jelszó, és teljes webes leírás, ötös :)

A 2. pontnál félreolvastunk egy betűt. Valószínüleg magával ragadott, a kollégum előtti tér hangulata, és a pontos leolvasással nem törödve, ugráltunk a szőkökút elemein :)
Ezuton is köszönjük a rejtő segítségét, és a kellemes kirándulást!

Zoli és Anita

Áfonya és bandája 2009.08.21 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk

tudo 2009.08.17 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.27
145 km kerékpáros ládázás hol edzés jelleggel, hol terepezve, hol pedig a kiszáradással küszködve az Orosháza - Kardoskút - Békéssámson - Tótkomlós - Makó - Apátfalva útvonalon 9 ládával. Ma ismét nagyon meleg volt.

GCBTV után ismét egy egybefüggő, haladós szakasz következett Makóig. 42/13 - 42/17 között tempóztam átlagos 84 rpm ped. és 137 bmp pulz. mellett. Közben egy-egy vontatóról lehullott makói vöröshagyma héját átsütötte a Nap, és megértettem, hogy miért nevezik "vörös"-nek.

A belvárosra összeállított multi tetszett. A pontok egyértelműek, rendben kereshetők. Közben az egyik zöldségesnél az idei első saszlára akadtam - különös élvezettel fogyasztottam el.

A frissítés után a mai utolsó láda, GCMARO következett.

VárosházaVirágos körforgalom
Szökőkút 1.Hagymaház
HagymaházSzökőkút 2.
SétányÚtmenti kereszt - Apátfalva
new will 2009.07.31 10:00 - Megtaláltam
+

Kadorca 2009.07.31 00:00 - Megtaláltam
+

Gyömi 2009.07.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.06
Nagy volt a meleg, a szökőkutak nagyon tetszettek!

Cerberus 2009.07.25 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Megtaláltuk! Ez volt az utolsó jelenleg kereshető állapotú láda Csongrád megyében, amit még eddig nem találtunk meg.

sziszka1 2009.07.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
megtaláltuk :)

Az első helyszín!aktuális keresőtársam :)
ZizAti 2009.07.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Makó belvárosa nagyon szép, habár Makón egy kiló hagymát sem láttunk, nem úgy viszont Ferencszálláson, ahol majdnem minden kapu elé ki volt tolva kis szekéren az áru. Ott érdemes hagymát venni, mert gyönyörűek.

Mr Bean 2009.07.24 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Megvan!

Vándor Csillag 2009.07.24 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Gyors találat a Makói motoros talin. :)

zsalaber 2009.07.23 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
köszönjük!:A+R

alcorbt 2009.07.19 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Makói konzultáció a kedvenc csoporttársakkal (Dalma, Viki, Géza, Niki, HeGe, Peti, Zsuzsi, Anna és a "tartozékok": Csabi, Zsófi, Andi).

szbarna 2009.07.16 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Strandolni mentünk Makóra, és hazafelé nem hagyhattuk ki ezt az új "ládát" sem. Szerintem egy ügyes mikro a valahol belefért volna a sétába...
Azért jó volt, köszönjük!

pajika 2009.07.10 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.15
OK

Sipi&Nx 2009.07.09 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 2.26
Jó kis séta volt hazai pályán :) köszi a rejtést.

TS 2009.07.07 11:40 - Megtaláltam
Sűrűn járok Makóra, így jól ismerem a várost. Nyaranta a Hagymaháznál megrendezésre kerülő operett fesztiválra és a makói muzsika rendezvényeire is át szoktunk járni. Az elmúlt években elég sokat fejlődött a város. A 3. pontnál lévő szökőkút női alakját a szomszéd utcában lakó szobrász készítette. Szinte minden nap láthattam ahogyan formálódik egy kőtömbből.

sas&szti 2009.07.05 12:00 - Megtaláltam
Végre egy vihar és felhőszakadás mentes nap:) Gyorsan ki is használtuk és begyűjtöttük ezt a ládikát is:) Szépen nem rohanva végignézegettük a város multi álltal felkínált pontjait. Tetszett amit láttunk, köszönet a rejtésért:)

Gabriello 2009.07.05 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Kora reggeli kerékpártúra keretében Szegedről. Makó már régen megérdemelt egy multit, érdemes lenne a műemlék templomokról is csinálni egy másikat.

Zolnai 2009.07.04 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.05
Megvannak:)
Szép kis város Makó.
Kellemes séta pont annyi megállóval és távolsággal ami még jól esik.
Kár hogy egy hagyományos sincs benne, de így is tetszett.

moTT 2009.07.01 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megtaláltam!! Érdekes volt makóiként fényképezőgéppel és pda-val a kézben végigsétálni a városon... Én is gondolkodtam hasonló rejtésen, megelőztetek :) Köszönöm a rejtést!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]