geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
2559. Abonyi Állatkert (GCMZOO)

bejárat

bejárat

tisztás

tisztás

cica

cica

5 hetes a kisoroszlán

5 hetes a kisoroszlán

a királyi pár

a királyi pár

Buborék

Buborék

szép vagyok?

szép vagyok?

kedvenceim, a nyuszik

kedvenceim, a nyuszik

nyussz

nyussz

etetés, ők nagyon ügyesek

etetés, ők nagyon ügyesek

lám, a láma

lám, a láma

kukucs

kukucs

a bandavezér

a bandavezér

makicsalád

makicsalád

erdei sétaút

erdei sétaút
Szélesség N 47° 11,013'
Hosszúság E 20° 1,967'
Magasság: 93 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2009.08.20 15:45
Megjelenés időpontja: 2009.08.22 08:39
Utolsó lényeges változás: 2015.06.02 19:13
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Cila, Bajuszcica, Szeszuska
Ládagazda: cila
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 150 m
További infók: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC1XFAV
Megtalálások száma: 495 + 19 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.8 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


2015. tavasz: kedvenc állatkertünk Felsőlajosra költözött. A GCMZOO láda ezen a helyszínen ezzel értelmét vesztette, hiszen az állatkert nélkül csupán a város széli bozótost mutatja be, Abony bemutatására pedig GCABAN és GCKVTA kiválóan alkalmas. Köszönjük mindazoknak, akik ládánkat fennállása 5 és fél évében felkeresték, köszönjük a dicsérő szavakat és szép fényképeket, reméljük, sikerült maradandó élményeket okoznunk. Az állatkert Felsőlajoson az év minden napján várja a látogatókat. Ott a ládát nem kívánjuk feléleszteni, ezt a lehetőséget nyitva hagyjuk rejteni vágyó kessertársaknak :)

Az eredeti ládaleírás:

2014 december 28.: a láda beteg. Barbárok tönkretették a rejteket. Gyógyítani csak tavasszal lesz lehetőségem. Addig is végszükség esetén fényképes találatokat elfogadok.

WAP:
19x13x6 cm méretű doboz a park területén kívül!!!

[Rejtés][Megközelítés][Nyitvatartás][Belépődíjak][Egyéb][Megtalálások]


A ládába TravelBug elhelyezhető.


A ládarejtéssel az Abonyi Állatkertbe, hivatalos nevén Abonyi Állat- és Szabadidőparkba szeretnénk invitálni, mely hitvallása, látnivalói, programjai és szolgáltatásai révén az állatkedvelők és gyermekes családok számára szinte kötelező program, de mindenki másnak is kellemes, akár egész délelőttös vagy délutános kikapcsolódást nyújt, mi visszatérő látogatói vagyunk.

A láda elhelyezésének külön aktualitása, hogy a Parkban - már nem első alkalommal - 2009. július 6-án kisoroszlánok születtek, felnőttként is felejthetetlen élményt nyújt a velük testközelből való megismerkedés. Sajnos a kisoroszlánok már elkerültek az állatkertből (2009. okt.), de biztos, hogy lesz még hasonló lehetőség, érdemes figyelni a Park weblapját.

2010 április: Shone, a kisoroszlán már látható és simogatható. Minden nap 11, 14 és 16 órakor találkozhattok vele, de mindig a hangulatától függ, hogy meg lehet-e simogatni.

2011. április 11-én született Zuri, a legifjabb oroszlánfiú. Minden nap 11, 13 és 16 órakor van simogatási idő, kedélyállapottól függően. A másik fő látványosság a két szibériai tigriskölyök, Teodóra és Szibír, őket webkamerán is figyelhetjük.

2012 május: három szibériai tigriskölyök érkezett. (Köszönjük EndreiTeamnak az infót!!!)
2012 szeptember: Sajnos, simogatni már nem lehet őket: "Nadinka, Reika és Jana, a három szibériai tigriskölyök birtokba vette új, nagy kifutóját. 2012 augusztus 18-tól már egész nap, folyamatosan láthatók, illetve webkamerán keresztül is megtekinthetők. Testsúlyuk meghaladta a 20 kg-ot, komoly növekedésnek indultak, ezért már nem simogathatók."

2014 június: minden délelőtt 11-kor és délután 4-kor láthatók, és ha kedvük engedi, kézbevehetők a fehér oroszlánkölykök :) "Ez a két pici ritkaság, NALA és MOMBASA 2014. április elsején születtek Olaszországban. A fehér oroszlán az egyik legritkább állat a világon. Összesen alig több, mint kétszáz egyed él a világ állatkertjeiben. A szabad természetben Dél Afrikában már 1994 óta kihaltnak tekinthető. Oka a fékezhetetlennek tűnő orvvadászat. Ezért mi is nagyon óvjuk, vigyázunk rájuk. TEHÁT MIKOR HOZZÁNK INDULNAK KÉRJÜK, AZT VEGYÉK SZÁMÍTÁSBA, HOGY A MEGSIMOGATÁSUKAT GARANTÁLNI NEM TUDJUK, viszont törekszünk arra, hogy mindenki közel kerülhessen hozzájuk."

Természetesen sok más állatot tanulmányozhatunk, máshol ritka lehetőségként etethetünk kézből, vagy akár simogathatunk, a fiatal egyedek közül a kisoroszlánokon kívül kiemelnénk Buborékot, a nílusi vízilóbébit. (A nyuszik, lovak, kecskék kézből való etetése után visszatérhetünk a büfé melletti csaphoz kezet mosni :) )

A Parkban lehetőség van sétakocsikázásra, lovaglásra többféle lovon - nagyon barátságos árakon -, a szabadtéri nyársaló- és főzőhelyek ingyenes igénybevételével sütés-főzésre, s míg az étel elkészül, a gyerekek a játszótéren vagy a Park erdős területén tölthetik az időt, a focipálya méretű tisztás labdajátékokra vagy egyéb sportolásra csábít, ugyanitt légvárban is ugrálhatnak a kisebbek.

A Park területe gyakran ad otthont különféle rendezvényeknek és táboroknak, ars poetica-járól, rendezvényeiről és tudnivalóiról a Park weblapján olvashattok részletesebben.

Az állatkert látogatása mellett Abony idegenforgalmi nevezetességeinek (Falumúzem, a megújult külsejű Beöthy-Kazinczy kúria [Kazinczy emlékhely - Nagykőrösi út 10.] és más még felújításra váró kúriák), és természeti látnivalóinak (Kaszáló erdő - Európa legnagyobb és védett kékvércse telepe), felkeresésével tehetjük teljessé a napot, vagy akár csobbanhatunk természetes ásványvízű strandfürdőjében. A horgászatot kedvelők több természetes és mesterséges tó közül válogathatnak kedvükre. Ezekről a lehetőségekről Abony honlapján tájékozódhattok. Érdemes felkeresni a két másik abonyi ládát, GCABAN-t és GCKVTA-t is.


Rejtés

A láda  N 47° 11,013' E 20° 1,967' 93 m [GCMZOO+Láda] eredetileg a park területén volt, de mivel annak területe kisebb lett, így jelenleg a park területén kívülre esik. Amíg a láda a fizetős részen volt, egy parkon kívüli miniláda nyújtott lehetőséget az "ingyenes" megtalálásra, de ezt 2013. június 28-án megszüntettük.

Ha csak a láda érdekel, akkor indulj el a 40-es úttal párhuzamosan az étterem mellett, és az első szekérút szélességű "ösvényen" menj be. Innen már a GPS vezet :) A láda nem talajszinten van. A rejtés helyéről kérjük ne tegyetek fel képeket.


Megközelítés

Cím: 2740 Abony, Bajtárs út 1.

A Park a GCNULL-tól ~90 km-re, Szolnoktól 11 km-re található. Az Abonyt átszelő régi 4-es úton Abony Szolnok felé eső szélénél mindkét irányból jól észrevehetően ki van táblázva,  N 47° 11,032' E 20° 1,847' 92 m [GCMZOO+Letérés] itt kanyarodjunk le a bejárat felé.
Budapest felől közelítve érdemes a 4-es (E60) útról Abony előtt pár km-re a 40-esre letérni, vagy ha továbbmegyünk, Abony magasságában az újszilvási, 2009 augusztusában felújított, így már kiváló minőségű :) bekötőútról érkezhetünk a városközpontba, itt balra kell fordulni.
A 40-es úttól 150 méterre található a bejárat  N 47° 10,925' E 20° 1,857' 94 m [GCMZOO+Bejárat és Parkoló]. Ingyenes parkolás a bejárat két oldalán a kerítés mellett lehetséges.

A Szolnok felől menetrend szerint közlekedő buszjáratok megállója a park közelében van.

Természetesen kerékpár is bevihető.


Nyitvatartás

A Park minden nap 8:00 - 18:00 óra között látogatható, de zárás után sem kergetnek ki.


Belépődíjak

Az állatkert és park teljesen magán kezdeményezésű, így minden állami és más egyéb támogatás nélkül a belépődíjakból biztosítja működését, az állatok ellátását.
belépődíjak


Egyéb

2009.08.24-étől a láda a .com-on is kereshető, TravelBug és egyéb csecsebecsék helyezhetők bele.

Legalább mi, kesserek figyeljünk légyszi, hogy árnyékosabb helyeken ne vakuzzuk szembe az állatokat, automata módban ha lehetséges tiltsátok le a vakut.
(EndreiTeam fantasztikus videója jól szemlélteti a helyzetet)

Az állatkert, legalábbis a fő része a közeljövőben Felsőlajosra költözik. Abonyban csak az állatkert kisebb része, néhány állat marad. Addig is a láda zavartalanul látogatható.Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!
Állapot: megszűnt

KRW értékelés (336 db): környezet: 4.47 rejtés: 4.58 web: 4.61 átlag: 4.55

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


BöbeSanyi 2014.12.28 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zolee@ 2014.11.09 11:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Családi ládázás közben megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Az állatkert szép.

Bovkati 2014.11.09 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Köszönöm a rejtést...

laszloze 2014.11.08 10:50 - Megtaláltam
Miskolci őszölésünk folyamán ejtettük útba ezt a ládát. Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2014.11.07 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam Köszönöm a lehetőséget!

sorx 2014.11.07 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

davmaros 2014.10.31 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

medike75 2014.10.25 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm :)

ZoliQua 2014.10.25 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Vironia 2014.10.25 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszönöm!

cipollino 2014.10.25 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
Megvan!

Párduc50 2014.10.17 15:30 - Megtaláltam
Köszi a remek ládát! Öltöny, esernyő a szakadó esőben, érdekes látványt nyújthattam :-)

brfamily 2014.10.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszönönjük a rejtést, nagyon kulturált! Köszönjük a rengeteg infot is!

ludvig 2014.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Aki szemfüles és protekciós az tud fehér oroszlánt símogatni

emmerwald 2014.10.05 10:00 - Megtaláltam
Ok

EmesESE 2014.09.28 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Megtaláltuk.
Köszönjük.
Szeretem az ilyen rejtéseket, kulturáltak, nem áznak be, nem koszosak.
Az állatkertbe most gyerek nélkül nem mentük be, talán legközelebb.

Mivol 2014.09.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
Jó volt az állatkert, jófejek az állatok. :) Nagyon lelkes követői lesznek az embernek egy-egy szem zoo-csemege után... :) Utána a keresgélés is sikerült, bár a gps nem volt túl együttműködő valamiért... párszor körbevitt, mire eljutottunk a célig. Viszont a rejtés maga nagyon profi. :) .com-os TravelBug-ot is tettünk bele, vigyázzatok rá! :) Köszi!

aranyalmafa 2014.09.16 14:34 - Megtaláltam
+van! Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Parmerozpazepan 2014.09.11 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Toll nincs a ládában. Tessék rendesen rátenni a ládafedelet.
A rejtés jó.

ellfelek 2014.08.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Sajnos most a kis oroszlánokat nem lehetett simogatni, de így is megérte egy kirándulást tenni ide. Láttunk pár lusta tigrist, nagy fogú lámát, két kétpúpú tevét, sok szárnyas jószágot... Találtunk szép páva tollat és egy geoládát... :) Az állatokat simogattuk (na nem a vízilovat), a ládába meg raktunk tollat. De nem páva tollat :)
Köszi a rejtést!

 
Zergi 2014.08.07 14:58 - Megtaláltam
Fogtam!

bekeny 2014.08.02 20:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.70
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gyepmester 2014.08.02 06:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Toll nem volt a ládában/sajnos nálam sem/ ezért a log füzetbe nem tudtam beírni :-( [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zsuuu 2014.07.31 00:00 - Megtaláltam
Debrecenbol hazafele 2.
Koszi

sanzi89 2014.07.29 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Megtaláltam!

[wapon beküldött szöveg]

Cumi75 2014.07.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Fehér oroszlánkölykökkel történő barátság után felkeresve. Köszi a rejtést.

vigyoria lényeg
kobcikrajci 2014.07.26 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Anymen 2014.07.26 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
136 km-es geocaching kerékpártúra keretében találtam meg. Gondosan kivitelezett rejtés. Köszönöm!

Tiszaparti 2014.07.16 12:49 - Megtaláltam
Köszi!

IREBA 2014.07.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!! Nem is tudtam, hogy itt is van állatkert.

csillagvadasz&kiralylany 2014.07.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Köszi a rejtést!

padler 2014.07.12 13:00 - Egyéb
A Dolphin Tale travel bug (TB4K0H1) beköltözött a ládába, miután megmutattuk neki Buborékot, az állatkert vizilovát. Természetesen a kisoroszlánok simogatása sem maradhatott ki a programból:)

efemm + padler

atys70 2014.07.08 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Ceglédi nyaralás közben egy kis állatkerti séta után. Nagyon ötletes, csak a szemet nem szúrja ki

amerika 2014.06.29 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a lehetőséget. :-) [g:hu 1.4.26g] [wapon beküldött szöveg]

Törpe80 2014.06.29 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.97
Láda levadászva, kiscicák megsimogatva :-) , zoocsemegével az állatok megtömve. Köszönjük az élményt.

Atiss 2014.06.09 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsombor111 2014.06.08 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.72
Köszi, nagyon ötletes volt a láda

cila 2014.06.07 00:00 - Egyéb
A ládát meggyógyítottuk. A kisoroszlánokat megsimogattuk :) Most még nem adják oda kézbe őket, csak simogatni lehet. De várhatóan június végétől már kézbevehetik őket a látogatók :-)

Heni&Gábor 2014.05.24 09:40 - Megtaláltam
A ládát és a láda rejtekét a földön találtuk, a ládából hiányzott a logbook; így -bár a ládát a kezünkbe fogtuk- a jelszó nem lett meg. A rejtőknek küldtünk e-mailt, ezek alapján kérjük a megtalálás jóváhagyását! A (majdnem) találat után 2,5 órát töltöttünk az állatkertben, állatsimogatással, állatetetéssel, játszóterezéssel. Köszönjük, hogy rejtésetekkel ide kalauzoltatok!

[Jóváhagyta: cila, 2014.05.24 22:57]

Köszönjük!

A ládától visszafelé szedtünk pipacsot......később állatokat etettünk
*SENTINEL* 2014.05.03 00:00 - Megtaláltam
Köszöntem a rejtést.
Sajnos az állatkertbe nem volt időm betérni, majd legközelebb.

JhonnyP1979 2014.05.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Megtaláltam! Köszi a lehetőséget!

milumi 2014.04.24 07:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Angyalfiak 2014.04.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Köszönjük!

Csapdoki 2014.04.04 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Régi tervem volt ezt a ládát begyűjteni,most végre egy közeli rendezvényre menet megszereztük.Köszi.

Kukucska 2014.03.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megvan!

esztelneki 2014.03.16 10:07 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tóthék 2014.03.15 11:42 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tkriszta 2014.03.15 11:42 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tpetya 2014.03.15 11:42 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

tjanek 2014.03.15 11:42 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tóthék apraja nagyja.

13 2014.03.15 11:42 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

farkass74 2014.02.23 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCMZOO_20140223122951.jpg 
Madym 2014.02.16 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Megvan. Útban Ceglédre, egy kis téli punnyadásra. Alapvetően a láda miatt álltunk meg, de akkor már a vendéglőbe is betértünk. Hát, ide se jövünk többet... Hasonló rejtéssel egyre többel lehet mostanában találkozni, nekem tetszenek. Micsoda jelszó! :-) Közben felkerestük a másik abonyi ládát, illetve a kék vércse-multi virtuális pontját is: ennek ládáját egy későbbi, biciklis ládázás alkalmával keresem meg. Köszönöm!

Secam 2014.02.15 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.77
Köszi szépen! :)

a-beatrix 2014.01.30 23:15 - Megtaláltam
Szolnoki leltárról hazafelé útba esett, így kihagyhatatlan volt. Aranyos rejtés, tetszett mindenkinek, köszönjük!

lembo 2014.01.16 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]
Martfűre hoztam M-t kyo edzőtáborba, és ha már ilyen messzire vetődtem lakóhelyemtől, természetesen néhány útba eső láda sem maradhatott ki a programból.
Sajnos idő hiánya miatt az állatkert kimaradt, ez a látogatás csak a ládáról szólt.

Lembo

Bikeklub 2013.12.26 17:00 - Megtaláltam
A karácsonyi pihenést megunva úgy döntöttünk, hogy végre átruccanunk becserkészni az abonyi ládákat.
Ránk sötétedett, így jó darabig botorkáltunk, de végül meglett. Nagyon ötletes láda!
Az erdőt takarítók is megtalálták a ládát, írtak a logbook-ba is. :))

Mirabelle 2013.11.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Helyes láda :) Köszönet a rejtésért.

Zpalee 2013.11.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Köszönjük a rejtést, ötletes. :) A belépődíjak +200 Ft-tal nőttek (felnőtt, diák).

SirLes 2013.10.27 11:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.32
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Feleségemmel Debrecenbe utaztunk pár napra, közben ládázgattunk. Mindenki a mai napon akart állatkertbe menni, akkora tömeg volt, hogy parkolni is alig lehetett.

Soma88 2013.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Ötletes, tetszett, köszönjük! :)

MJANEZ 2013.10.20 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltam!! :-) Köszönöm a rejtést, és a lehetőséget!

T.F.T.C.
[g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Devil 2013.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Nagyon édesek voltak a kis tigrisek és a többi állat is.
A ládát könnyen és gyorsan megtaláltuk.
Köszi a rejtést!

10yei 2013.10.05 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]
Érdekes volt összebújni egy tigris kölyökkel. :)
A rejtés is nagyon tetszett! Gratula!

alucifer 2013.10.01 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


Gabro 2013.09.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
:-)

FILA71 és Dávid 2013.09.21 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
A kis tigrisek látogatására jöttünk.
Gyönyörű, emberközeli az állatkert. A tulajdonosról, gondozókról sugárzik az elhivatottság!!!
Csak ajánlani tudom!!!
A láda is szupi, köszi.

 
NeZo 2013.09.21 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jó kis rejtek. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

molnar.m 2013.09.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Megtaláltuk!

molt.t 2013.09.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Megtaláltuk!A kis tigriseket jöttünk megnézni.Nagyon aranyosak!

drabik 2013.09.15 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

smafu 2013.09.07 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
A kis tigrisek miatt jöttünk Abonyba. Szuper ez az állatkert, a dolgozók hozzáállása példa értékű.

Dönci :)
FeGyoLa 2013.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: cila, 2013.09.13 12:29]

Niki és Boti 2013.08.30 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Az első rendes ládám :D Szép, frappáns elhelyezés :D Üdv Miskolcról! :)
Niki

kolumbo 2013.08.30 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 2.23
Aranyosak a kistigrisek, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg.

Nicky&Ati 2013.08.18 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nicky&Ati [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

ystray 2013.08.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.65
Bicajjal becserkészve :D

Tomi&Ancsa 2013.08.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltuk köszi a lehetőséget Ancsa, Tomi & Dominik

Famágus 2013.07.31 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Bár hülyélkedett a gps, bátran nekivágtunk a keresésnek, mert nagyon jó a leírás, és meg is találtuk!! :-) Oldfoxxal köszönjük szépen!

oldfox 2013.07.31 12:25 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

erand 2013.07.31 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.27
Ok!

Nebel 2013.07.28 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk Tiszakécskéről hazafelé. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCMZOO_20130728160310.jpgGCMZOO_20130728160335.jpg
DóriAtesz 2013.07.20 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
DóriAtesz

Attilacska 2013.07.20 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

jocya 2013.07.12 17:25 - Megtaláltam
Megvan. Kösz(i)! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

bohrmann 2013.07.12 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Nem túl nagy, de érdekes, és nem csak a gyerekek élvezték.

Geri89 2013.07.04 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Levadászva!
Köszi a rejtést.
Geri89

dorjan család 2013.06.30 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.52
Köszönjük. :)

cila 2013.06.28 14:40 - Egyéb
Ládakarbantartás. Új dobozt, új logfüzetet és sok ajándékot raktunk ki, a pótládát megszüntettük.

Bajuszcica 2013.06.28 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Ládarendezés alkalmával most már megtaláltam! :)

csehipest 2013.06.16 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Kár hogy a láda nem a park területén van. Ott talán szebb környezetben lenne.

urbanj 2013.06.16 09:30 - Megtaláltam
Sajnos nem találtam meg, a képek alapján kérlek fogadd el a találatot.

[Jóváhagyta: cila, 2013.06.23 23:31]

 
pliptai 2013.06.02 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Köszönet a rejtésért!

 
Süle Zsolt 2013.06.02 15:00 - Megtaláltam
A fő láda is megvolt, de üres.
A tartalék láda jelszavával loggolok

köszi a rejtést

gizike 2013.06.01 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Köszi a rejtést.

DonRazzino 2013.05.27 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.05
Köszönjük!

becko 2013.05.24 07:15 - Megtaláltam
Abony és Monor között 15 találat közte egy mozgó.

Oriza 2013.05.02 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2013.05.01 00:00 - Megtaláltam
Már korábban megtaláltam, jelenleg csak a hült helye van, rejtőt értesítettem.
Abony TT előtt.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Kecso79 2013.04.28 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megtaláltam köszönöm.

Gyermekeim az állatkertben.A kislányom az állatkertben.
Nagy Ádi 2013.04.21 13:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

eltarmaa 2013.04.21 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 1.5 átlag: 2.33 súly: 1.48
jó!

Tárnai Szabi 2013.04.21 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

ttiti 2013.04.21 13:50 - Megtaláltam
Szolnoki edzőtábor után hazafelé megkerestük.
A főláda helyét leltük meg némi logbook darabokkal.
Tartalék ládát megleltük rendben azzal logolunk.
Köszi a rejtést!

NI 2013.04.20 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Megtaláltuk!

boribon524 2013.04.19 11:30 - Megtaláltam
Köszi!

guppik 2013.04.19 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

divemaster 2013.04.19 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Megtaláltam muhahaha guppik,boribon524 és 19SZABI98 társaságában.
TFTC!!
Reumások már nem leszünk.

Gabor67 2013.04.18 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

oktriv 2013.03.06 08:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Köszönöm a rejtést, igényes.

Glac 2013.02.20 00:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Ane 2012.11.03 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Megvolt, szép állatok voltak. Oroszlánt is simogattunk.

MiMintTeam 2012.11.02 13:50 - Egyéb
http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/bulvar/dontottek-koltozik-az-allatkert-468752

:-(((

PEx2 2012.11.02 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Szolnok felé menet. Nem mentünk be az állatkertbe.

igilight 2012.10.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Állatkerti látogatás és oroszlán simogatás után. A pót ládát pont elértem a kerítés tövéből, így nem mentem ki a főládáért. A logolással adódott egy kis problémám, köszönöm El-Lu-nak a segítséget.

El-Lu 2012.10.23 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk!!

szaboist 2012.10.22 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Mai 11/8. Ha távolról érkezik a kesser, és nincs ideje állatokat nézni, akkor direkt örül, hogy kívülre került a láda :-) A napos, hosszú hétvégén rentgeteg látogató volt! Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

bigmick 2012.10.22 08:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.24] [wapon beküldött szöveg]

knor1982 2012.10.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltam Zénóval és Nándival (Pubbancs). Köszönjük a lehetőséget!
Az állatkertben most nem jártunk, majd legközelebb.

pubbancs 2012.10.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Zénó, Nándi, Norbi

 
nagydivad 2012.10.19 00:00 - Megtaláltam
Szia! Előzőleg a GCKVTA ládát találtam meg és ott a jelszó a láda tetejére volt írva, így valami pillanatnyi elmebaj miatt azt hittem, hogy itt is a tetején van. Csakhogy az a geocaching.com-os ládanév volt... :S Kérlek a kép alapján fogadd el a megtalálást!

[Jóváhagyta: cila, 2012.10.20 02:00]

Köszönöm :)

 
neregi 2012.10.06 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Állatkerti bóklászás után. Levivel és Csengivel. Köszönjük!

Bőrharisnya 2012.09.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Ötletes rejtés.A gyermekek valóban előbb meglelik.

BranDroid 2012.09.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Megtaláltuk. A pótláda is leellenőrizve. Köszi.

TücsiTeam 2012.09.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Megtaláltuk.

GGABI 2012.09.09 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Köszi a rejtést.

Somahaver 2012.09.09 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
+ VAN! Köszi!
Soma & Armi

Walterhal 2012.09.08 17:00 - Megtaláltam
Köszönjük. Hoztunk látogatóba egy zsiráfot is, de végül a parkba már nem mentünk be, későn volt.

pozoli1 2012.08.26 07:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Megtaláltam.

Gyig 2012.08.25 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon jó! Köszi!

targonczas 2012.08.20 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.16
Csak a ládát kerestem...

EdeZ 2012.08.19 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

fcsaba 2012.08.18 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.77
Az abonyi családi kiruccanás fő állomása volt ez. A tigrist elvben már nem, a gyakorlatban még lehetett simogatni.

Szerintem mindkét láda kerítésen túl van, ugyanis nemrégiben áthelyezték a kerítést. A pótláda viszont elég közel van a kerítéshez ahhoz, hogy belülről is el lehessen érni.

Köszönjük a rejtést!

alexp 2012.08.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltam.

Köszönöm a rejtést.

CharlieR 2012.08.15 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Hmmm. Nem éppen a kerítésen belül van a rejtés.

Ede 2012.08.12 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
A jelszó túl bonyolult volt nekem. Valamiért egy extra névelőt is bele akartam rakni mindenáron, a rendszer meg erősen tiltakozott miatta. Végül, ha nehezen is, de sikerült rendesen beírni. Kellemes vasárnapi séta, és az állatok etetése nagyon nagy élmény volt a kisfiunknak. A tigris még mindig egy hétig simogatható, de már tényleg egészen nagyok. Jó kis hely, de a láda tényleg kikerült a parkból. Megtalálók: Ági, Miki és én.

Harmóniában a természettelKirály
Harapós zebraVízi "apróság"
erdélyiek11 2012.08.12 00:00 - Megtaláltam
Köszi

SzabEdAn 2012.08.11 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Meglett köszönjük...

comp@ss 2012.07.29 00:00 - Megtaláltam
nem tudom a valódi vagy a pótládát találtuk-e meg, a valódi benntről kintinek tűnt, a kinti picit odébb, gondolom a 21-i log miatt... de nagyon jól éreztük magunkat knii is, benn is.

yano6ard 2012.07.22 15:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget (és a jelszó pontosító segítséget)!

Goldenbay 2012.07.22 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.62
Maga a láda elég nehezen lett meg. Úgy tűnik, hogy a kerítés beljebb került, és a láda kívülre került.
Az oroszlánsimogatás nagy élmény volt.

Ott a láda a kerítés túloldalán
Zsuzsicu 2012.07.21 00:00 - Megtaláltam
:-)

gladius23 2012.07.21 00:00 - Megtaláltam
A parkban nem találtuk meg, ezért célba vettük a pótjelszót. Azonban azt vettük észre, hogy a ládának rejteket adó fát teljesen kivágták. A követ arréb dobták és a láda kinn volt a földből. Ezért értesítem a rejtőt, hogy a kerítés tövében ástam egy gödröt és oda raktam a ládát, tetejére a követ!!
Köszönöm

sprok 2012.07.15 18:10 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni csavargás. Sajnos a nyitvatartási időt lekéstük, de a környéket már ismertünk korábbról.

szunyog81 2012.07.14 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
nagyon élveztük a kis tigrisek simogatását. nagyon jól éreztük magunkat és még ládázhatunk is, nagyon szép nap volt. a rejtés nagyon profi:)

graffz 2012.07.13 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Kösz. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]
Tigris simogatás (11 és 15 órakor van, már csak egy hétig!) után :-)

CaTom 2012.07.03 00:00 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés, még nem találkoztunk ilyennel, enyhe fejtörtést okozott :D
Az állatkert vmi fantasztikus élmény volt. Annak ellenére hogy egy fővárosi állatkerthez képest kevés állat van, mindegyik egy külön egyéniség. Nagyon jó napunk volt. Köszönjük!

Liberty 2012.06.24 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
3/1. Abonyi ládatúra.

Tetszett az állatkert, szépen ki van építve, szemmel láthatóan jól érzik itt magukat a négylábúak. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Abony címere
zssule 2012.06.15 16:00 - Megtaláltam
Sajnos nem figyeltem eléggé, ráhagytam a gyerekekre a megtalálást és elhittem, hogy nincs a füzetben jelszó. Azt gondoltuk, hogy a doboz tetején lévő valamelyik kód lesz a jelszó.
A fénykép alapján remélem elfogadásra kerül a megtalálásunk, egyhamar nem tudnánk visszamenni.

Az állatkert minden várakozásomat felül múlta, nagyon jól éreztük magunkat.
Persze a csúcs, a tigris simogatás volt.

[Jóváhagyta: cila, 2012.07.22 16:19]

lányok a ládávala láda
Jafarka 2012.06.14 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést, családias, hangulatos vadasparkban nagyon jól éreztük magunkat és még a kistigriseket is megsimogattuk :)

A jelszót apuka nem írta ki, összekeverte a doboz tetején lévő kódokkal, képpel bizonyítunk.

[Jóváhagyta: cila, 2012.07.22 16:19]

GCnikipisti 2012.06.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltuk! Nagyon aranyosak voltak a tigris kölykök, de persze Buborék is tüneményes!

diego 2012.05.31 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
tigris simogatás után.

mini tigrisek

Gab01 2012.05.26 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszi a rejtést. Igaz ebbe az állatkertben többször voltam így célirányosan a ládahoz vettem az irányt. Nehezen találtuk meg.
Így sokadjára is jó volt az állatkert.

navistreet 2012.05.26 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép környezetben, könnyen megtalálható volt.
Köszönjük a játékot.

Quantum 2012.05.26 12:13 - Megtaláltam
Megvan!

Saláta Bogi & Sanya 2012.05.26 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Kedves kis állatket, ötletes rejtést! Köszönjük!

Zsuzsi és Ricsi 2012.05.25 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.67 súly: 2.45
Ötletes rejtés! A nap fénypontja a kis tigrisek simogatása volt! Köszönjük!

Attibati 2012.05.20 14:43 - Megtaláltam
Túl könnyen szaladt a bringa az alföldi utakon ezért jóval messzebbre jutottunk el, mint ahogy terveztük. A ládából nem készültem, a helyszínre érve szembeültem a ténnyel, hogy be kell menni.
A pénztáros nő a geoláda szó hallatán simán beengedett.

Mathau 2012.05.12 11:13 - Egyéb
Túl sok képem lett:)

Mathau 2012.05.12 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Érdekes dolgokat szül a véletlen. Nem terveztem, hogy bemegyünk, de ha már itt vagyunk...Gondoltuk, és bementünk. Nem terveztem, hogy éppen ebben az időpontban leszünk itt, de mivel így történt, megnézhettük a szibériai tigriskölyköket. Ha ez a láda nincs, nem támad meg egy majom, nem simogatok a hátán fekvő hím oroszlán, nem látok szibériai tigriskölyköket és nem vakargatom meg egy viziló szájpadlását:))))))))

Köszönöm, ezt a remek lehetőséget!

 
EndreiTeam 2012.05.08 12:42 - Egyéb
Sziasztok!
Az állatkertbe három szibériai tigriskölyök érkezett. Érdemes figyelni a honlapjukat, mert hamarosan simogathatóak lesznek.
Itt megnézhetitek őket.

gyusz_58 2012.05.06 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.88
Érdekes kezdeményezés a magán állatkert, gratulálunk.
A felkeresés napló (logbook) - Nyelvújításilag - első lapja a póthelyen leszakadt, de benne van a ládában
Köszönjük a rejtést

TigerCat 2012.05.05 19:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2012.05.05 19:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Sarkany 2012.05.02 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.18
Nem találtam meg a jelszót a kerítés melletti ládában. Kérem a rejtőt fogadja el a megtalálást a logfüzetbe tett bejegyzés alapján! Köszönöm.

[Jóváhagyta: cila, 2012.05.02 21:48]

Mégegyszer, KÖSZÖNÖM! :)

Csuhás 2012.04.28 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.37
Sajna a Vándor miatt csak a pótjelszós keresésre volt lehetőségünk.

Janka, Csuhás, Vándor

A pótládánál 
Csigabiga 2012.04.20 11:45 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

LámaEmu
Csukjás majomOrmányos medve
Póni
MangalicaCsacsi
Szibériai tigrisSzibériai tigris
OroszlánNyuszik
PávaJapán makákó
Kakas 
h725 2012.04.20 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Tetszetős hely, nem lehet egyszerű dolog fentartani egy ilyet. Köszi a rejtést! Bogi , Vali, Zsolt

Na, megzavartak. Most kezdhetem számolni újra...Szemkontaktus...
Szieszta 
lozoli 2012.04.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
köszi a rejtést

NPLranger 2012.04.16 12:00 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2012.04.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Ok!

Csövi 2012.04.15 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megvan, klassz volt. Utána finomat ebédeltünk a Lila Akác étteremben.

jenci 2012.04.14 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.88
megtaláltuk köszönjük.

kolok24 2012.04.09 13:13 - Megtaláltam
Nagyon szeretjük ezt az állatkertet, köszönjük a rejtést! Kolokék (Dóri, Balázs, Móni, Sanyi)

Hodito Hodok 2012.04.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
OK!

Joanne 2012.04.07 12:29 - Megtaláltam
Abonyban ma a kék vércse telepen töltöttünk több időt, de visszajövünk ide is, járunk erre, és akkor töltünk fel képeket is cicákkal.
köszönjük
Zs&E

Fortunata 2012.04.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Nyuszttal közös ládázás. Nagyon jó fej fintorgó majmok és hatalmasra tátott vizilószáj után megtaláltuk. Ötletes rejtés!

nyuszt 2012.04.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Kellemeset sétáltunk az állatkertben. Szerencsénk volt, mert a vihar előtt sikerült logolni és visszaérni a kocsihoz.

t.bela 2012.04.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Köszi!

Szemán 2012.04.01 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Köszönjük!

andrasford 2012.03.24 14:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

kalmana 2012.03.18 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.73
Jövet-menet, egy könnyed sétával megtalálva.

bekrisz 2012.03.18 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Tisza-tó felöl hazafelé menet kerestük meg, most csak a pótjelszóval..Köszönjük!

Judith 2012.03.16 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam!

u.i.: Mindenkinek melegen ajánlanám a figyelmébe a korsó pacalt és a pohár csülkös pacalt! Biztos finom lehet!

Egy korsó pacal csak 1480 Ft! 
BubaGC 2012.03.11 12:25 - Megtaláltam
-

plecs 2012.03.11 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.40
Alternatív láda általi találat!

iloilo 2012.02.26 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.3.25] [wapon beküldött szöveg]

viskyg 2012.01.15 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Sajnos csak a pótládára futotta. Az állatkertet nyáron látogattuk, de akkor még nem kerestünk ládákat! Köszönjük a rejtést!

toni01 2012.01.07 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Ezt valóba nem szabad kihagyni,nagyon klassz az állatkert. Köszi a rejtést.

katnorbi 2012.01.07 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Nagyon tetszett az abonyi állatkert, még nem voltunk itt. Látogató alig volt, a személyzet nagyon kedves. Ormányos macit is simogattunk. Tavasszal lehet, hogy kisoroszlánok születnek, nyáron visszajövünk. A ládában hagytunk egy jobb minőségű Thomas mozdonyt, reméljük, örömet szerez majd egy kisfiúnak. Toni01-gyel közös találat.

bumbika 2011.12.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
OK!

szabbr 2011.12.03 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Matoval és Fattilaval közös túránk.

Az első találatunk a mai nap. Az állatkertet kihagytuk, pótjelszóval teljesítettük.

Köszönjük!

mato 2011.12.03 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Megtalaltam. Reszletek kesobb. [wapon beküldött szöveg]

Fattilával és Szabbr kollégával közös ládatúránk állomása.

Hatalmas köd, és zimankó volt, nem valószínű, hogy sokat láttunk volna az állatkert lakóiból, ezért a tartalék ládát kerestük meg.

Köszönet a rejtésért!

hitamas 2011.11.27 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Sokszor jártunk már Abonyban, most az állatkertbe is bementünk végre. Aranyos, emberi léptékű parkocska. Az emuk kikérik maguknak, hogy struccnak nézték őket. Az oroszlánok előbb sértődötten bevonultak a házukba, mert először a nyuszikat csodálta meg a legifjabb kesser-jelölt (alighanem etetés volt oroszlánéknál), utána viszont 18+ akciókkal próbálkoztak, hogy rájuk terelődjön a figyelem. A kis víziló boldog volt, hogy végre látogatója érkezett és remek bukófordulókkal szórakoztatta a nagyérdemű közönségét. :)

molka 2011.11.20 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Mivel időre igyekeztünk Szolnokra bevallom hősiesen, hogy most nem mentünk be az állatkertbe, pedig mindketten imádunk ilyen helyre látogatni! Köszönjük az alternatív lehetőséget, és mivel gyakran járunk erre biztos lesz még módunk egy hosszabb látogatásra is!

bbokonon 2011.11.20 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Terkebogos kirándulás keretében. A +1 +2 fokos hőmérséklet ellenére meglepően sok állat volt kint. Szép a park, eljövünk még jó időben is.

Gyombi 2011.11.18 15:43 - Megtaláltam
Köszönet a rejtönek! Tb-t elhoztam. [wapon beküldött szöveg]

kendebende 2011.11.12 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Unoka szórakoztatás közben levadászva. Szép, gondozott, (most) csendes kis állatkert.
Köszi a rejtést : Éva & Barnabás & Barnabás

 
huocsab 2011.11.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Szuper hely ez a kis állatkert, különösen az ormányosmedve sétáltatás tetszett. Köszönjük.

kectam 2011.11.09 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
A gyerekekkel voltunk itt április végén, de bevallom, akkor otthon maradt a kütyüm, amit csak a kapuban vettem észre. Így most csak a láda miatt jöttem vissza, mert a közelben volt munkám. Azért kicsit beóvakodtam, a struccok rögtön odasereglettek, úgy éreztem, mintha én lennék a látványosság.
A külső ládába költözött egy TB.

Ferruggio 2011.11.05 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltam. Nagyon tetszett, már többször jártunk itt. Ismételten újabb élményekkel gazdagabban távoztunk.

Bika.Zebra portré.
Ormányos medvével.Láma.
Fürdik a tigris.Mangalicák.
DizzyCat 2011.10.30 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Köszi!

Automaster 2011.10.30 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Köszönjük a rejtést!

 
Levi csapata 2011.10.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.07
Megtaláltuk a Bükkbe indulva útközben,nem bántuk meg,hogy betértünk.

12
34
5 
Avranella 2011.10.23 15:18 - Megtaláltam
Privetyik! Köszi a rejtést! :)

zöldfülű 2011.10.23 15:18 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]

Szomorkás időben laza ládázgatás Tiszán innen, Tiszán túl...

Nem jöhetett szóba, hogy bemenjünk a zoo-ba, ugyanis Avranellát időben le kellett adnom a gyermekmegőrzőben... (vagy megőrzóban?)

Köszönöm a rejtést

 
jiimbo 2011.10.22 13:00 - Megtaláltam
Potjelszoval...

er&esz 2011.10.18 08:40 - Megtaláltam
Most csak a tartalék ládát kerestük meg.

Ancs 2011.10.15 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Tipikusan ha nem lenne a geocaching...
Szép kis állatkert, az egész délutánt ott töltöttük, persze csak a láda felkutatása után. Ügyes rejtés.
Minden állatkát megnéztünk, és nagyon vártuk Zuri felbukkanását. Engem többször is megkóstolt, elmondhatom, hogy egy oroszlán nyálazta össze a kabátom. :)
Utána még ugráltak rajtunk az ormányos medvék, így sok élménnyel gazdagabban mentünk haza.
Köszi

atipapa 2011.10.06 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Köszi

LionDaddy 2011.10.06 11:35 - Megtaláltam
Kecskeméten dolgoztunk ma, majd hazafelé vettük az irányt és megkerestünk pár közeli ládát. Mivel időnk nem volt arra, hogy bemenjünk és végigjárjuk a parkot, ezért most csak a tartalék ládát kerestük meg. Így a pontozás most elmarad.

Köszi a rejtést !

K.L. 2011.10.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
ok

Holnap 2011.10.02 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Egyik kedvenc helyünk. Szerencsére közel lakunk, így ha van egy kicsit több időnk itt nagyon jól kikapcsolódhatunk. Most ládát is kerestem közben.

Fél fogára sem elég az a kis almaA kis királyfi, Zuri.
Ildióbuda 2011.10.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Erre jártunk mikor még nem volt itt láda. Akkor bementünk, de most csak a jelszóért jöttünk.

tika67 2011.10.01 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.48
Ezt a helyet érdemes meglátogatni! Az oroszlán és az ormányos medve meg egyszerűen tündéri.

csak egy sör hiányzik! 
totedu 2011.09.28 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.73
Sietés közben a pótládával.

Túrázó974 2011.09.24 16:25 - Megtaláltam
A pótjelszót meglelém

Bea&Lazy 2011.09.23 21:10 - Megtaláltam
+Lett! Bár csak a miniláda (az időpont miatt).

tudo 2011.09.21 07:35 - Egyéb
60 km kerékpár edzés az Abony - Szolnok területen 1 új és 6 régi ládával. Megint hőség van.

GCABAN után pár km gurulás k9vetkezett az állatkertig. Mivel még nem volt 8 óra, a mikroládát kerestem fel, ami azonnal meglett. Visszagurultam a főútra, Szolnok felé vettem az irányt, és GCSZOV következett.

Kerékpáros kupa: 63.51 km

Találat2 évvel ezelőtti találatom
ÁllatkertFőbejárat
Z-M-an 2011.09.18 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Remek állatkert van itt, érdemes megnézni. Az állatokhoz nagyon közel lehet menni, mégis biztonságos. Nagyon kellemeset sétáltunk.
A láda remekül van elrejtve, hasonlót láttunk pár ládával ezelőtt, 100+ kilométerre innen...
Köszönjük!
Z-M-an, Dici, GeoDuo
Z-M-an [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

@david 2011.09.16 00:00 - Megtaláltam
.

scele 2011.09.11 11:04 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

macikupac 2011.09.11 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.23
Szolnok környéki bolyongás Scelével 6.

A fiainkkal elég sűrűn (évente 2x) járunk a pesti állatkertbe. Tudom, hogy nincs két egyforma belőlük, ugyanakkor annál nagyobb sincs idehaza. Most nem éreztük úgy Scelével, hogy nekünk feltétlenül be kell mennünk, így csupán a pótmegoldást választottuk. De legalább a bejáratot megnéztük: ha nem tudnám, hogy ez a főbejárat, biztosan nem hinném el. Ez persze nem determinálja a belső tartalmat, de valahogy kedvet sem csinál hozzá. Így inkább ültünk még a melegben a kocsiban és megnéztünk három másik helyet/ládát. Barni jött velem.

[wapon beküldött és otthon kibővített szöveg]

zramzam 2011.09.08 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Fattilával közös ünnepi ládázás, mert mi mással ünnepelné a születésnapját, mint kesserkedéssel??

fattila 2011.09.08 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.67
Pótládára mozdultunk Zramzammal, mert állatkertet már eleget láttunk. Jól is jártunk, mert egy geocoint találtunk, amit kivettem. Ezek után a születésnapi afterparty keretében írány Cegléd volt a pihenés előtt.

geokereső1996 2011.08.25 10:18 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Robogo 2011.08.25 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Útban a Transylvania GeoQuest III-ra.
Köszönöm a rejtést!

czmauber 2011.08.20 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Köszönjük, hogy elkalauzoltatok minket ide! :) Tényleg figyelemre méltó hely az állatkert, egy szép félnapot töltöttünk el! A ládában hagytunk egy utazó Tigrist! ;)

MaFe örs 2011.08.07 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.56
Megtaláltuk!

kópé1993 2011.07.31 16:40 - Megtaláltam
Megvan!

befi 2011.07.31 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.18
ok

vighv 2011.07.25 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
A családommal többször is voltunk már ebben a vadasparkban, most csak a láda miatt álltam meg, így csak a mikro került begyűjtésre. Nem vagyok túl rutinos, de mintha egy TB (vagy GC?) figyelne benne. ;-)
A park nem túl nagy és általában nem is zsúfolt, ezért kisgyermekes családoknak ideális program.
Köszi a rejtést!

BejáratÚton a ládához
Hey-ho 2011.07.23 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Természetesen megvártuk a 11 órai Zuri simogatást.

Alle 2011.07.17 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Már régóta el akartam ide jönni, kisoroszlánt simogatni. Sajnos időközben megnőtt a cicus, de még így is élmény volt!!!
Megtalálás Gergővel, akinek ez volt az első ládája :D
És természetesen ő is találta meg a rejteket, míg én lepókhálóztam az erdőt :D

FácánPaci
MeeeeZebrával
Gergő megtalálta!Zuri és gondozója
:DRelax
Bubis víz :D 
Szilvus 2011.07.16 17:15 - Megtaláltam
Szuper volt! Kis oroszlánnak pihe puha a tappancsa. :-)

tomosny 2011.07.16 17:15 - Megtaláltam
Nagyon bejön, top10-be simán benne van. Állatkert tényleg jó, nincsenek ketyós lakók. Oroszlán simogatás is megvolt.

NightBlade 2011.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megvan, köszi! :)

pokers 2011.07.09 14:01 - Megtaláltam
A miniládába beleütközött valami földfúró állat.

jana.hu 2011.07.03 13:22 - Megtaláltam
köszi:) [wapon beküldött szöveg]

Oroszlán simogatás után :)

 
Halász család 2011.07.03 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Nagyon szép a vadaspark! Szép a környezet.Az állatok is nagyon aranyosak emberekhez vannak szokva!:)Köszönet érte!:)

Ajtony 2011.07.03 08:43 - Megtaláltam
A pótládát kerestük. A környezet adta lehetőségekhez illeszkedve nagyon profi, gondos a ládarejtés. Köszönjük.

Zerind HUN 2011.07.03 08:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Régebben már voltam állatkertben, így ezt most kihagytam, maradt a pótláda... majd ha lesznek gyerekeim, elviszem őket egy állatkertbe, lehet, hogy pont ebbe.

Franky 2011.07.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Megtaláltuk !

Fil 2011.06.26 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Régóta terveztük, hogy eljövünk ide, most eljött a pillanat :)! A kicsit borsos belépő ellenére jól éreztük magunkat, kellemeset sétáltunk, a gyerekeknek nagyon tetszett az állatetetés is. Minden állatot megnéztünk, mindenkinek más-más lett a kedvenc. A gyerekeknek a nyuszi, a kis-oroszlán és a szamár tetszett a legjobban, a felnőttek a páva és a röhögő galambok mellett szavaztak! Kellemes, barátságos hely, érdemes ellátogatni ide. A gyerekek legnagyobb bánatára a láda (méretei ellenére) sajnos tele volt használhatatlan "ajándékokkal" (lejárt kuponok, tájékoztatók, piszkos zsepi...), így ismét a saját készletből választottak meglepit. Köszönjük az invitálást, szinte az utolsókként jöttünk ki a parkból!

MeSa 2011.06.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszi!

Hz 2011.06.19 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.19
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

PuzzLeo 
mSac 2011.06.18 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönjük!

Farfalla 2011.06.18 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Voltam már pár állatkertbe, de talán ez tetszett a legjobban. Az ott dolgozók kedvessége és az állatok közelsége nagyon megnyerő.

A kis Ooszlánnal, Zurival való találkozás pedig nagy élmény volt.

Köszönet Páromank, hogy megmutatta ezt a helyet és persze a rejtőnek is! :)

kis Ooszlánkis Ooszlán2
BuborékA gondolkodó
SzürkemarhaShrek szamár :)
Dumálgattunk kicsit :) 
Isfer 2011.06.13 16:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Ebéd után beterveztük az állatkerti sétát ládakereséssel egybekötve. Nagyon ötletes a rejtés ,köszönet a rejtőnek.
Nagy volt a tömeg, de a láda környékén nem volt nyüzsi. Élmény volt végigsétálni az igazi erdőben berendezett állatkertben. Láttuk a kisoroszlánt, éppen cumizott.

Nasi
SzínkavalkádA két zebra
A láda feléA  megtaláló
A kis csapat
Dudika 2011.06.13 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.63
Megtaláltam Köszönöm

álomfogók 2011.06.12 18:00 - Megtaláltam
Pünkösdi kirándulás a Közép-Tisza vidékére. Ide épp zárórára érkeztünk, maradt az alternatíva.

Menőmanók 2011.06.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megvan. Marcinak bringás találat. :) Az ebéd nagyon jó (szokás szerint) a Mészárosnál...

&Anti 2011.06.12 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Köszi a rejtést!

mlnet 2011.06.11 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.11
A kis oroszlán tündéri, meg kell látogatnunk még egyszer. Azért a többi állat se kutya (csak kettő).

zsotie 2011.06.10 17:00 - Megtaláltam
Csiga őrizte a pótládát.

zeus 2011.06.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
nagy élmény volt!

KaszapSándor 2011.06.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Köszi a rejtést. A vadasparkot érintő téma: http://www.miabonyunk.hu/cikkek/2011/06/08/Toth_Tibor_es_a_sztarok_tenyleg_elhagyjak_Abonyt

taylor_g 2011.05.25 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.3.11] [wapon beküldött szöveg]

 
C.Peti.Cs 2011.05.22 17:20 - Megtaláltam
Érdekes rejtés, jó volt megtalálni.
Nagyon édes a kis oroszlán, nézzétek meg és simogassátok meg.
Jó a réten piknikezni, napfűrdőzni és az állatkert szomszédságában a Mészáros vendéglőben "istenien" főznek.
Köszi a rejtést!

Motyiék 2011.05.22 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Első találkozásunk Zurival, de biztos nem az utolsó!!Köszi a rejtést

 
Zeike 2011.05.21 17:30 - Megtaláltam
Délutáni kiruccanás keretében ezt a ládát is begyűjtöttük. A rejtés ötletes.
Megetettük az állatokat, és még a kis oroszlánt is sikerült megsimogatni. 4:)

 
EndreiTeam 2011.05.13 11:22 - Egyéb
Hamarosan simogatható lesz az új abonyi kisoroszlán. Előreláthatólag kb. két hét múlva. Most egy hónapos a picúr.
Videó

Ferkókoma 2011.05.07 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Abonyban nőttem fel és már a láda előtt is szívesen kijártam a parkba. Mire láda került ide, már felnőtt családos lettem. Örömömre szolgált, hogy együtt megkereshettük. Köszönjük.

pajika 2011.05.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.29
oké

paparazzy48 2011.05.04 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.18
190 km-es bringás kör Monorról az abonyi és az ókécskei ládákért. Mivel családostól, egy más alkalommal már jártam itt és az idő is sürgetett, csak a tartalék ládára hajtottam. Egy éppen arra őgyelgő, bringás karbantartásra gondolva köszönt rám és én meghagytam őt ebben a tudatában! Köszi a rejtést: Paparazzy48.

Abonyi katolikus templom és diadalív 
Bubu family 2011.05.01 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Megtaláltuk, nem sokkal a kéttorony tára 30km útvonala után. Legközlebb be is megyünk:).
Köszönjük a rejtő segítségét.

Kandi1 2011.04.25 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.02
Ötletes rejtés. Köszönet érte.

Pales 2011.04.25 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.28
Ötletes elhelyezés, bár már találkoztam hasonlóval.

ata78team 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
megtaláltuk

Jani70 2011.04.12 10:00 - Megtaláltam
Meglelve!

Pepe 2011.04.12 10:00 - Megtaláltam
Csoportos pontvadászat feri60 és Jani70-nel. Csak a pótládát kerestük meg, ezért etikátlan lenne pontozni. De majd ha lesznek unokák, talán arra is sor kerül, hogy bemenjünk.

feri60 2011.04.12 10:00 - Megtaláltam
Mert kell a pont :) [wapon beküldött szöveg]

cosinus0 2011.04.10 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Szülőhelyem egyetlen ládája, a legjobb helyre került. A pótládát kerestük meg kint, mert már sokszor voltunk bent. Köszönjük a rejtést. Sajna a Tóbarát ládát érkezésünk előtti napon elvitték a négercsók hazájából, pedig nagyon örültem volna ha azt is elcsíphettük volna.

taylor_x 2011.04.03 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.2.11] [wapon beküldött szöveg]

5N 2011.03.26 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Szeretjük az állatkerteket,így szinte egyik sem tud csalódást okozni.Mindig viszünk répát és száraz kenyeret és még sehol sem szóltak,hogy ne etessük az állatokat,pedig több helyen többször is látták a gondozók is.Tudtuk,hogy itt pláne nem fognak szólni,így még nyugodtabban vittünk pár kiló répát és élveztük az állatok etetését.A láda teljesen egyértelmű volt,hogy hol van.
videó
videó.

 
Pomisa 2011.03.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
A hely tetszett.

Köszönjük a rejtést.

o_pegazus_o 2011.03.16 14:12 - Megtaláltam
Köszönjük

Brodowski 2011.03.15 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Csabi69 2011.03.15 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Megtaláltam! Köszönöm a lányok (Évi és Gigi) segítségét! :-)

belus01 2011.03.14 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

mona82 2011.03.13 15:02 - Megtaláltam
Kinti és benti is, közös találat a golyakr-val. :)

golyakr 2011.03.13 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltuk mindkettőt! A kintinél nem volt toll, így szemceruzával logoltunk! :)
Ebédeltünk a Mészárosban, majd megkerestük a Vadasparkban lévő ládát is.

GCMZOO másodlagos: 13:13
GCMZOO: 15:02

Ajánljuk mindenkinek!

vadaspark1vadasark2
vadaspark3 
bm 2011.03.12 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Megvan.

Zsiráf 2011.03.12 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.16
Gyalogos kupa: 19,4km

A doboz környékén látszik, hogy még van hova terjeszkedni..., ha lesznek újabb állatok. Nekem is van pont olyan kutyám, mint a tigrisekkel együtt lakó...

geoAtti 2011.03.11 17:29 - Megtaláltam
Későn értünk oda, így már nem mentünk be a parkba. Talán majd legközelebb. Köszönöm a rejtést.

AlanTheWild 2011.03.11 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Szolnoki kirándulásról hazafelé. A kislányomnak a nyulak tetszettek a legjobban! :)

 
Csizmások 2011.03.10 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Az Endrei-team már régen felkeltette a kíváncsiságunkat, most Szeged felé ez összejött. A rejtés szuper!!

Luki 2011.03.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Meg one.tobbit kesobb

Távolba néző 2011.03.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
:)

Steve07 2011.02.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.66
ok

Soko 2011.02.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Szolnokról hazafelé Janóval és Steve07-el a niniládát találtuk meg. Köszi a rejtést.

Mr Zerge 2011.02.13 09:20 - Megtaláltam
Kora reggeli ládázás, a pótládával teljesítve.
Üdv Mr Zerge.

Zolnai 2011.02.04 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Megtaláltam :)
A kerítésen kívűli ládát választottam.

fn 2011.02.04 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.41
A kerítésen kívűli ládát vadásztuk le, bent biztos látványosabb...

Hori1558 2011.01.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.71
Meglett!

devid 2011.01.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.53
Gratulálok szép rejtés! sajnos csak a külső láda lett meg a belsőt sajnos sehol se találtam! Nagyon szép volt így télen az állatkert .

sbuvar 2011.01.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.20
Nyakig sárosak lettünk, de megérte. Sbúvár&Böbszy

padler 2011.01.02 11:30 - Megtaláltam
Szép sétát tettünk a hóban, sok állatot láttunk, nagyon barátságosak. GeoKrety elefántot elvittük, igyekszünk neki valódi elefántokat találni:)

efemm + padler

jbako 2010.12.30 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
A Ceglédi multi után ez egy közeli láda volt, adott volt az alkalom... Na meg már 2 hónapja volt nálam elfekvőben egy geo állatka (Geo Krety) akinek a küldetése az állatkertek melletti ládák felkeresése volt. Így ma mindenki jól járt :) Az állatkert lakói a hidegben nem sokat tartózkodtak a kifutókon.
GeoKrety be.

Láma, ennek köze van a jelszóhoz...
a láda mai látogatója, a kis elefánt
3494Balazs 2010.12.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést! :))

Szonza 2010.12.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk. Nagyon jó nap volt.

Pankamanka 2010.12.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
A lámák viccesek voltak. Mamával, Zolival, tesóimmal voltunk. Nagyon jó kirándulás volt. Köszönöm a rejtést.

 
dzoli1 2010.12.29 11:00 - Megtaláltam
Szép téli időben.

Garfield13 2010.12.29 11:00 - Megtaláltam
Nagyszerű volt az állatkertben, örülök, hogy itt is van láda! Nem is akármilyen. :)

Télen is lehet jól szórakozni!Buborékot mindenkinek látnia kell! :)
Naraku 2010.12.27 14:56 - Megtaláltam
Családi kirándulás alkalmával kerültünk ide. A tigriseket sajnos nem lehetett megsimogatni de így felfedhetetlenen élmény volt és édesek voltak ahogy a kutyussal játszottak.
Köszi a rejtést !

Ui: A Geo érmét kivettem tovább indítom a hosszú útjára.

napvirág 2010.12.27 10:54 - Megtaláltam
Útban Kétpó felé ....

Köszönöm az invitálást!

Hogyishivják kuzin 2010.12.27 00:00 - Megtaláltam
Napvirággal ...

Bryan 2010.12.24 10:12 - Megtaláltam
+van! [wapon beküldött szöveg]

-Bandi- 2010.12.17 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Jó hely.

hg4ggv 2010.12.05 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Gyors találat a külső ládánál.
Sajnos logolni nem tudtunk. Nem vittünk tollat és a kis ládában sem találtunk.

Anna, Máté, Feri

Rocco21 2010.11.28 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megvan! 66. láda. A kistigrisek miatt utaztunk le ma vonattal Budapestről. Sajnos simogatásra nem volt lehetőségünk, de a kölykök nagyon édesek és gyönyörűek. Jókat játszottak a kifutóban kiskutya "testvérükkel". :) Időnként lelapultak a fűbe és próbálták becserkészni a túloldalon lévő lovakat, annak ellenére, hogy rács választotta el őket a paciktól. Buborék, a viziló is nagyon aranyos volt. Az oroszlánok pedig lenyűgözőek. A kecskék és juhok meg eléggé harciasak. A park nagyon szép, bár én azt hittem, hogy kicsit nagyobb. Köszönöm a rejtést, ami egyébként nagyon ötletes. A ládába betettem egy geoérmét és egy Travel Bug-ot. Aki kiveszi, az kérem, logoljon a geocaching.com-on is!

KistigrisBuborék
VérnyúlPóni
Tigris kölyökZebra
TengerimalacMajom
KistigrisOroszlán
A ládaRejtőzködő macska
Tigrisek 
bardoczy 2010.11.21 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Nekem a pónilovak tetszettek a legjobban. :)

Sas 2010.11.21 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Két órás állatkerti bóklászás közben elejtve... oroszlánüvöltés közepette... :-) Köszi a rejtést!

ier 2010.11.20 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Szolnokról igyekeztünk hazafelé, így csak az alternatív ládikánál jártunk.

erbeo 2010.11.20 13:32 - Megtaláltam
Mai utolsó találatunk, már hazafelé.

Bajuszcica 2010.11.13 20:51 - Egyéb
Kedves EndreiTeam!
Belőletek soha nem sok Abonyban, pláne ha ilyen szuper videókat csináltok! Úgy gondoljuk, ennek a példásan vezetett magánállatkertnek jól jön az ilyen reklám! Hamarosan mi is megyünk tigrisnézőbe! Köszönjük megint a fantasztikus videót:D

MacBT 2010.11.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Ma megnéztük a két kiscicát, azaz a szibériai tigriskölyköket! Lenyűgözőek.
Utána megetettük Buborékot a kis vízilovat. Rendes kis pocakja van!
Legutóbb kölyökoroszlánt simogattunk itt! Mindig óriási élmény idejönni, nagyon köszönjük a ládát is, ötletes!

pube 2010.11.13 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Simogatni voltunk ma Abonyban. A rejtés, nagyon tetszett. Bárcsak lehetne minden ládát így rejteni.

 
suveges81 2010.11.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Sziasztok!
Nem olyan régen keresgélünk és ma találtuk az első Travel Bug-ot,úgy meglepődtem,hogy a Logbook-ba el is felejtettem dátumot írni.
Görögországból jött és Hollandiába tart!Segítünk neki,hogy tovább jusson.
Köszönjük a rejtést,a mai igazán nagy élmény volt!

Andy & Suni 2010.11.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Sokszor jártam már Abony-ban a munkám végett, de most szántam el magam, hogy megkeressem ezt a ládát is! Sajnos nem volt annyi időnk (Sunival), hogy be tudjunk menni az állatkertbe, így csak a
"pót" ládát kerestük meg. Ötletes volt a rejtés.
Köszönjük
Suni és Andy

EndreiTeam 2010.11.12 00:00 - Egyéb
Remélem nem lesz sok belőlünk, de megint jártunk Abonyban. :)
Megérkeztek a szibériai tigriskölykök, nagyon csodálatos állatok.
Aki teheti, látogassa meg őket!
Videó

Hegyo 2010.10.31 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.42
Apám szülőfalujában nem gondoltam, hogy egyszer ládát fogok keresni és hogy pont te fogod elrejteni Szeszuska. Köszi. Abonyi rokonlátogatás és temetői járat előtt, Cintiával.

polgaradri 2010.10.31 16:20 - Megtaláltam
Temetőlátogatás és Mészáros-vendéglőzés után az alternatív ládát kerestem meg, legközelebb az állatkertbe is bemegyünk!

kulisz 2010.10.31 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.75
Régóta terveztük az állatkert meglátogatását családilag, most jött el a napja. Sokan mások is így voltak ezzel, ládászok is. Találkoztunk lelcache-ékkel is, és előttünk egy órával is volt megtalálás a vendégkönyvben.

Geologic 2010.10.31 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltam.

lelcache 2010.10.31 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Bővebben, ha hazaértem! :-) lelcache [wapon beküldött szöveg]

Egyiptom 2010.10.31 07:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Többször voltam már itt, de most korán érkeztünk és tovább mentünk, így egy kép készült. Köszönjük.

 
Báthory Ödönke 2010.10.20 14:00 - Megtaláltam
Sajnos nem volt 1kFtom a beugróra. Így a kilső ládát kerestem meg. Sajnos nem volt benne írószer, ezért nem tudtam logolni.
Majd a családdal megnézem rendesen.

Scorpius 2010.10.11 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Szép vállalkozás a park fenntartása. A kicsi víziló nagyon mókás volt. :-)

miky 2010.10.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Megtaláltuk!
Ötletes a rejtés!
Nekünk a kecskék tetszettek a legjobban aranyosak voltak ahogy nyomták befelé a zoocsemegét:)Na és a zebra is cuki, a kis víziló is produkálta magát!nagyon jó kis állatkert érdemes felkeresni!

rajZolas 2010.09.21 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Munka után.

aPPle29 2010.09.20 13:00 - Megtaláltam
Pótládával,sietősen!
Köszi!

sztyopa13 a páratlan páros 2010.09.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
A két napos esőzés után viszonylag járható helyet kerestünk.Tetszettek az állatok.

MiMintTeam 2010.09.05 17:00 - Megtaláltam
Egy kölcsön-készülékkel voltunk (Garmin gekko 201), ezzel gyerekjáték volt a pótláda becserkészése.
Köszi a rejtést :)

SirAndrew 2010.09.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Koszonjuk

Törpe 2010.08.29 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Nagyon kulturált láda. köszönjük. Törpe

geforg 2010.08.29 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Nagyon tetszet az állatkert!!!A legnagyobb siker nálunk a kicsi oroszlán volt.A lányunknak meg a kecskék.De az össze-vissza járkálo nyuszik is tetszetek.Szoval a kicsi BUBORÉK az meg aztán......Szóval mindenkinek tudom ajánlani!!!Ennek örömére haza felé tengeri malacot is venünk kelet.Köszönjük a rejtést!!!Geforg és családja!

Chaty 2010.08.23 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Megtaláltuk, köszönjük!

Skalp 2010.08.23 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.44
Mivel nem szeretem rács mögött látni az állatokat (már amik eredetileg is annak születtek), így csak kívülről logoltam. De elbénáztam, mert azt hittem a COM-os azonosítóra, hogy az a jelszó. Itthon jöttem rá a dologra. Kérem a fénykép alapján a rejtő jóváhagyását. Köszi!

[Jóváhagyta: cila, 2010.09.03 12:40]

A füzetbe azért beírtam 
kisember 2010.08.22 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megnéztük, egész más hangulatú állatkert, mint a többi. Sajnos a kis oroszlán már vagy 2 hete nem simogatható, kis szerencsével sem :(
De a kifutóban eljátszadozik, ha épp nem punnyad.

Blackthorn 2010.08.20 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megtaláltuk.
Egy kellemes délutáni kikapcsolódás.
A rejtés nagyszerű!
Köszönjük!

Bobovik 2010.08.20 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Megvan ez is.

totik 2010.08.12 11:00 - Megtaláltam
A Kossuth cukrászdát is érdemes meglátogatni a városban.
Köszönjük a rejtést!
(Viki), Geri, Krisz', TZ

Bajuszcica 2010.08.11 00:00 - Egyéb
Köszönjük EndreiTeam a szuper látogatócsalogató videókat, igazán örülünk, hogy ládánk sokaknak okoz örömöt :o)))))))))))) Remélem a pótládát megtalálók is egyszer bemerészkednek a kertbe.

Furtyka 2010.08.09 16:50 - Megtaláltam
Egy úton lévő kiskutyát majdnem haza is vittünk.
Közi a rejtést.

Csaba és Kati 2010.08.09 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.44
HEURÉKA!
Úton az ország közepére, mivel a menetvonalon volt levadásztuk, de csak a másodlagos miniládát.
Köszönjük a rejtést.

Log 
EndreiTeam 2010.08.08 00:00 - Egyéb
Számunkra ez a legkedvesebb állatkert a világon! Nem kell messzire utazni, vagy sok pénzt költeni ahhoz, hogy az ember jól érezze magát.
Egy videó a felnőtt oroszlánokról, Zinuáról és Mungoról.

Köszönjük! :)

Erika&Bojszi 2010.08.07 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.34
Megtaláltuk!
Ötletes rejtés. Köszönjük!
Az állatkertet is megnéztük, és az oroszlánt is megsímogattuk.

zoli86 2010.08.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Sajnos idő hiányában pótjelszót kerestük meg, de nyuszik és békák mindenfelé voltak :)

Köszönjük a rejtést :)

Judit és Béla 2010.08.02 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Megtaláltuk.

Vicky-Misi-Jázmin 2010.07.31 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.86
Wap alapján hazaúton a pótládát kerestük fel, itthon néztünk utána az állatkertnek, ezek után hamar vissza fogunk térni meglátogatni!

Balear 2010.07.31 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Nagyon kedves hely, ilyen közel az állatokhoz talán egyik hazai állatkertben sem lehet kerülni. Még kis oroszlánt is simogattunk. Köszönjük a rejtést.

3D 2010.07.28 13:55 - Megtaláltam
Rendben

A.Fecó 2010.07.25 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Esős kirándulás keretében.

wiwien002 2010.07.21 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Megtaláltam!
Közös ládázás Zsozsoboy-al!

Zsozsoboy 2010.07.20 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.67
Megvan!

Harcosék 2010.07.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.56
Egyszerűen nem hiszem el, hogy létezik ilyen a világon és nem világszenzáció! Csak úgy mellékesen egyszer csak hoznak egy oroszlánt és csak úgy mellékesen a gyerekek simogatják, nyüstölik és fényképezkednek vele. Hihetetlen életre-szóló élmény, napokig csak erről ment a "duma". Kötelező mindenkinek.
Köszönjük, hogy felhívtátok rá a figyelmünket! Nagyon köszönjük.

Lopakodó 2010.07.03 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
A pótládát kerestük, mert már igencsak közeledett az eső.

Milán&Enikő 2010.07.03 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.76
drive in

FoJo 2010.07.01 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Átutazóban sajnos csak a tartalék ládát tudtuk becserkészni.
Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

EndreiTeam 2010.07.01 00:00 - Egyéb
A tavalyi szép emlékek után ismét eljöttünk. :)
Két újabb videó is készült, ha nem baj ide teszem a linkjét:
Egyik
Másik

taska1981 2010.06.30 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
csak a kintire volt nekem is időm...

Cerberus 2010.06.25 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Megtaláltuk! Most csak annyi időnk volt, hogy a tartalék ládáért menjünk. Elhoztuk a J and J Brothers travelbugot.

Gibraltar 2010.06.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.18
A tartalék ládát kerestük meg, útközben voltunk és "most" nem mentünk be a "Zoo"-ba.
Egy TB-t is tettünk be (TB1CGEB ), J & J Brothers (testvérek Michiganben, US).
Köszi a rejtést.

A Zoo bejárata 
puhanyuszi 2010.06.21 00:00 - Megtaláltam
:)

Chubby 2010.06.19 13:50 - Megtaláltam
Pótládával Budapestről Tiszainokára.

Kerékpáros kupa: 136(,5) km

y42 2010.06.12 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megvan.

Miley98 2010.06.06 16:55 - Megtaláltam
Siettünk ezért csak a tartalékot kerestük meg.Köszi

ő a tartalékott valahol
police107 2010.06.06 16:55 - Megtaláltam
Idő hiányában tartalék láda.Köszi.

benist 2010.06.05 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
A környéken nagy útépítési munkák folynak. Idő hiányában csak a pótládát kerestem meg, korrekt rejtés.

wildpig 2010.05.29 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Ok [wapon beküldött szöveg]
Mi oroszlánt simogatni mentünk, ládázás lett a vége :)
Ja és a rejtés nagyon egyedi!

Panthera Leo "Shone" 
CacheFinder 2010.05.23 13:20 - Megtaláltam
Sajnos idő hiányában most csak a tartalék ládát tudtuk megkeresni.
Ezért a környezetet nem tudtam értékelni.
A pótláda rejtése nagyon jó, bár már kitaposott kesserösvény vezet oda.
Az állatkertet legközelebb biztosan megnézzük!
Köszönjük a rejtést!

gosalaus 2010.05.23 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Nagy élmény volt az állatkert. Nagyszerűen kidolgozott, ravasz rejtés.

 
abacus 2010.05.22 17:43 - Megtaláltam
Részletek és fotók később.

geodorka 2010.05.22 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Leírás és fényképek anyuci megtalálásánál.

Törölt 2010.05.22 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Szülinapi ládázás keretében Manókával, Apával és Zsófival. 2/2.
Ui.: Finom a közeli étteremben a hortobágyi húsos palacsinta. Kóstoljátok meg ti is! ;)
TFTC!

Yoss 2010.05.22 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.49
Sajnos nem tudtunk bemenni a parkba, mert a barátom próbára kapott motorját időre kellett visszavinnünk. Így csak a pótládát kerestük meg. Részemről biztosra ígérhetem, hogy meg fogom nézni a parkot is egy másik alkalommal. A ládáról lehámoztam a gusztustalan nyálas nejlon zacskót, mivel semmi szükség nincsen rá. A láda jó minőségű vízhatlan doboz, vízbe merítve sem ázik be, a nyálas csigás zacskó csak rontott rajta.
Részemről itt fantáziadúsabb rejtést is el tudnék képzelni, mivel nem kell számolni turisták és muglik ezreivel, de az elsődleges rejtést nem kerestük meg, így nem bírálom, mert lehet, az igényesebb kivitel.

kolibri 2010.05.22 00:00 - Megtaláltam
Születésnapi ládázás Kissyfurékkal.
És a második alkalom, hogy NEM mentünk be az állatkertbe. Talán majd harmadjára... ;o)
Viszont a Hortobágyi húsos palacsinta megvolt. Az is valami! :o)

ettore 2010.05.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Haláli volt, bunyózhattunk a nagymacskával. Minden patás jó fej volt, főképp a lámák, bár a zebra kevésbé, viszont a strucc nagyon bejött.

Sparks 2010.05.02 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Családlátogatásról hazafelé, sajnos csak 6 után, így a pótládát kerestük meg.

Kána forever 2010.05.02 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Teljesítménytúra után, egyelőre csak kívülről, de a család többi tagja benn is volt.

Angus_Podgornij 2010.05.01 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Elég későn értünk oda, így hát nem mentünk be, inkább sétáltunk egyet Abonyban. Célunk a térképen "Kastély"-ként bejegyzett épület volt , odaérve egy igen szerény, öreg épületet találtunk. Másfelé menvén vissza, az út mentén viszont találkoztunk egy sokkal kastélyszerűbb építménnyel. Fennforog továbbá az "Abony=Nagyabony?" kérdés is, ti. a GPS a nevezetes pontokra első tíz helyen templomot adott ki, így gond van a dallal, miszerint itt csak kettő látszik, sej Majlandban....

Gyalogos kupa 14,6 km.

Stn72 2010.05.01 12:39 - Megtaláltam
+van! ...a belepes kisse huuzoos...;) [wapon beküldött szöveg]

Szabó Család 2010.05.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Kellemes séta az állatok között, megsimogattuk az oroszlánokat, pónilovakat, és megetettük a nyuszikat, zebrát, és Buborékot. Köszönjük.

Bajuszcica 2010.04.27 14:55 - Egyéb
Crazy monkey tb. beköltözött! Előbb megnézte társait:D

dzsinszka 2010.04.27 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszönöm a rejtést:)

Nyuszi
ÉnÍgy kell aludni:)
Shone és Én :)
Shone és Én :) 
Zoltanus 2010.04.27 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Nagyon tetszett minden! Ötletes a rejtés, nagyon kulturált!!! Shone egyszerűen fantasztikus! Még az ujjamat is megrágta...
TB out, TB in.

Shone apjaÉn a vizilovakkal vagyok
Shone és Én :)Szfinx
Szomjas nyuszi 
Fazék 2010.04.25 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.24
A "nagy" állatkertekkel az a baj, hogy kisgyerekekkel nem bírjuk körbejárni. Ez éppen ideális volt, tetszett.

*Vica* 2010.04.25 12:10 - Megtaláltam
Megvagy.

tomreti 2010.04.24 15:35 - Megtaláltam
Sajnos a park meglátogatására nem volt időnk. A sportcsarnokban folyó akrobatikus torna verseny egyik szünetében kerestük fel a helyet.
Köszönjük.

pgyp 2010.04.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
A mai nap célja ez a láda volt ill. az állatkert megtekintése. Sajnos sokan jöttek ma ki, így csak egy kis simogatás fért bele Shone idejébe, de akkor is nagy élmény volt!

Togo 2010.04.17 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Tetszett, határozottan tetszett. A budapesti állatkerthez szokott szemnek kicsike állatkert, de nem szabad elfeledni, hogy ez egy magánállatkert. Mig a kifutók között sétáltam nekem valahogy Gerald Durrell jutott eszembe, aki szintén elhatározta, egyszer, hogy csinál magának egy állatkertet, amit sikerült is neki Jersey-szigetén és mára egy igen jelentős állatkerté nőtte ki magát. Csak kívánni tudom, hogy ez az állatkert is hasonló sikereket érjen el.
A kisoroszlánt látni sikerült, de megsimogatni nem, mert akkora tömeg tolongott a simogatásért, hogy inkább nem álltam oda tolongani. Szegény jószág így is kissé nyűgösnek tűnt a sok felé kalimpáló kéz között.
A dobozt nehéz volt elővarázsolni, mert a jóidőnek köszönhetően sokan jöttek mentek a kert azon részén is, de végül is sikerült.

tosza73 2010.04.17 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
A rejtés szuper, a kisoroszlánt (Shone-t) pedig természetes, hogy megsimiztük!!
Szuper élmény volt a gyereknek és nekünk is! Köszi!

artissimo 2010.04.16 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Érdemes az igazi ládát keresni, kulturált park sok érdekességgel és szép rejtéssel.

GeoDitke 2010.04.11 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
A kis oroszlánt érdemes megvárni, nagyon aranyos!!! :)

GeoMogyes 2010.04.11 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Királllly!

SanyoVFR 2010.04.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
8. ládánk. köszönjük
(Sanyo + Viki)

kenau 2010.04.06 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
Na majd egyszer bemegyunk ide is, de most csak a ladaert jottunk.

Csuek 2010.04.06 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Figyelmetlenül olvastuk el a jelszót. Ezúton is köszönjük a rejtő segítségét.

lacc 2010.04.05 17:36 - Megtaláltam
Esőben! A másodlagos miniládába logoltunk.
Ildike, Ildi és Laci

SakinoM 2010.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Barátságos,családias állatkert.Extra élmény volt Shone:)
Nagyon szupi a rejtés,ötletes!Simán megtaláltuk,de a nagy örömben a jelszót elfelejtettem felírni,majd visszafutottam és azt gondoltam magamról,hogy megjegyeztem,itthon pedig csődöt mondott a memória.Egy szó nem stimmelt,de Kata szívesen segített! Köszi mindent!!!:)

Ügyesek ám:)Húúú,kinek mi jut!
Tanlán egy kicsit félek!!!
Kérem ne zavarjanak!!!Shone
deryl 2010.04.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
nagyon 5letes megoldás :D

Harcimoha 2010.04.04 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Nagyon ötletes rejtés módja.

scandargraun 2010.04.04 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Nagyon ötletes, és igényesen megoldott a rejtés. A leírás alapján erre tippeltem, de nem ennyire szépen kivitelezettre. :) Egyértelmű ötös.
Kis csapatunknak tetszett a kirándulás, köszönjük. Sokan voltak ma az állatkertben, a ládát két csapat is logolta előttünk pár órával. :)

Kertész család 2010.04.04 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Szép időben a nagy tömeg ellenére avatatlan szemek nélkül sikerült megtalálni.Nagyon jópofa a rejtés,gazdag a láda tartalma,gratulálunk a rejtőknek.

feel2006 2010.04.04 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
NAgyon jó rejtés! :)

sziszko 2010.04.04 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.93
Megvan! :) Ne lent keresd! :)

katyerinka 2010.04.04 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam!

horvathszaby 2010.04.04 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
5/3
A Pentelei hídtól érkeztünk Abonyba, hogy mi is megsimogassuk a kis oroszlánt.
Az időzítésünk tökéletes volt, mert 11 után pár perccel érkeztünk meg, amikor már kinn volt a kis oroszlán.
Kis furakodás és már meg is tudtuk kicsit "dögönyözni" a kicsit...
Ezután bejártuk a vadasparkot, majd elindultunk megkeresni a ládát is.
A leírás alapján sejtettem, hogy mire számíthatunk, de attól függetlenül nagyon igényes és ötletes a rejtekhely.
A loggolásra kicsit várnunk kellett, mert nagyon nagy volt a forgalom...

Köszönjük a rejtést!

Tovább indultunk Kecskemétre.

További képek a fotóalbumban.

pipo 2010.04.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.80
Tetszett az állatkert, láttuk Shone-t is, épp jókor érkeztünk, akkor ébredt. Nagyon édi, bár épp elég "lámpalázas" kedvében volt. Etettünk kecskét, nyuszit, sőt, még veszélyes zebrát is. A láma-góré nehezen viseli, ha a többi láma is kap enni - mérgében le is köpte a többieket. Buborék sajnos még téli álmát alussza, vagy nem tudom...
A rejtés trükkös, de rá lehet jönni.

CicaMekk
Éhes zebraHúsvéti Nyúl
Egy szimpatikus fiatalember elkölti ebédjétA kedves láma
Harcica 
Bajuszcica 2010.03.31 00:00 - Egyéb
Köszöntünk "pocseusz és családja", mint ládánk 100. megtalálója :D

pocseusz és családja 2010.03.30 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Mivel már sokszor voltunk bent, csak a kinti ládát kerestük meg. gyors találat klassz rejtés. köszönjük

Evab 2010.03.25 12:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

kmiksa 2010.03.23 13:00 - Megtaláltam
Megvan :-)

Ötvös család 2010.03.21 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Megtaláltuk! nagyon ügyes rejtés valóban, köszönjük! Nekünk legjobban a víziló tetszett. A kiscipőt elhoztuk. Éppen két órája született egy kiskecske, amint a képen látható.

cila 2010.03.19 22:49 - Egyéb
szia lovag :)
nagyon vártuk már, hogy mikor írsz nekünk is verset :)
köszönjük!

sirgalahad 2010.03.19 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.19
Ne vegyél már sálat, mert
Vége van a télnek
Vár téged az állatkert
Meg akik ott élnek

Foltos Foxi 2010.03.06 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Hosszú idő után ismét ládakersgélés! Tetszett az állatkert, az idő is szép volt, igaz egy kicsit sáros volt minden. Ötletes rejtés!

 
Remikov 2010.01.26 16:40 - Megtaláltam
Tartalék jelszóval

Gyömi 2010.01.26 16:40 - Megtaláltam
Kívülről.

Paleo.team 2010.01.26 11:12 - Megtaláltam
Útban Szolnok felé ATA72-vel együtt a kinti ládánál logolva.
A láda viszont teljesen a talajba volt fagyva.

Ata72 2010.01.26 11:10 - Megtaláltam
ok

Lordenfolc 2010.01.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.03
ok.

csg69 2010.01.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Megvan :)

james 2010.01.01 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Anita, Judit és James

Tonykopter 2009.12.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Az állatkert sajnos kimaradt.

maczy 2009.12.26 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.65
Megtaláltuk a karácsonyi meglepetésünket,
Buborékot, a kölyök vízilovat, aki imádja az almát! :)
Gratulálunk a tulajdonosoknak a kitartásért, a szép
kertért, a szívélyes fogadtatásért.
Remek hely, kíváló rejtés!
TB-KI
Országjáró Piros cipőcske- Jobb lábas- BE
Köszönjük!

A ládaBuborék
"gyalogátkelőhely":)nyuszik
a királyi pár
OsiOsi 2009.12.12 17:25 - Megtaláltam
Sötétben az alternatív ládát néztem meg. Nem vártam ilyen cuki rejtést.
Köszi

szeliju 2009.12.05 10:55 - Egyéb
Ismételt abonyi kirándulásunk alkalmával elhoztunk magunkkal egy TB-t amely szerte a világban lovak társaságát keresi és itt meg is találta. Bemutattuk neki az abonyi lovakat és egy karácsonyfadísz társaságában elhelyeztük a ládában. Kívántunk neki további jó utat és kellemes ünnepeket.
Szeliju

az utazój(l)ó társaságban
Enef 2009.11.28 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Meglett [wapon beküldött szöveg]

 
Fonte 2009.11.28 11:23 - Megtaláltam
A környéken jártunk:)
Az állatkerti séta most elmaradt.

carmin 2009.11.27 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Műemlékezés közben, az állatkert most kimaradt.

irmatyi 2009.11.26 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Sajnos nem volt lehetőségem az állatkert megtekintésére. (Munka) Így csak a pót "kis ládát" kerestem.
Koszi!

placc 2009.11.17 13:55 - Megtaláltam
Sajnos már csak a tartalék láda megkeresésére maradt időm. TFTH.

Logo 
krisskamion 2009.11.15 10:45 - Megtaláltam
farkas_e-vel

farkas_e 2009.11.15 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Krisznek délelőtt Szolnokon, aztán Gyöngyöshalászon volt dolga. Természetesen vele tartottam, és akkor már láda is! :)
Már többször jártunk az abonyi állatkertben a lányokkal. Krisz kezében tarthatta Mungót, és egy évvel később mindannyian megsimiztük Zinuát. Most csak a pótládáért szaladtunk át Szolnokról, de igérem, ha legközelebb itt járunk a lányokkal, megkeressük a bentit is. Biztos lesz ilyen, mert Buborékot mindenképpen látnunk kell! :)
Köszönjük a rejtést!

Megvan! 
Sifi 2009.11.14 22:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Tartalék láda. Írószerszám nem volt benne. Nálam sem.

acosguni 2009.11.14 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Nagyon élveztük a kirándulást az állatkertbe, aranyos a láda elrejtése is.

sinus90 2009.10.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.39
Miután a temetőben elrendeztük Édesanyámmal Édesapám és nagyszüleim sírján a virágokat, megdumáltam Anyut /aki a napokban múlt 84 éves/, megmutatom neki miket is keresek én bőszen az utóbbi időben... Csak 600 m, az is bringával.
Az Állatkertbe nem akart most bemenni, így csak az alternatív maradt. Megmagyaráztam neki: nem az a lényeg, hogy a doboz megvan, hanem, hogy MEGNÉZZÉK a helyet, itt az Állatkertet. Egy kicsit megnyugodott. de azért...hát izé... nem lettem normálisabb...

már nem ilyen... 
MeKrisz 2009.10.28 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.27
Abonytól 15 km-re lakok és nem tudtam, hogy a közelben van állatkert.

köszönjük a rejtést!

kogyo 2009.10.26 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.81
Sajnos az idő rövidsége miatt csak a másodlagos ládát kerestem meg. Már komoly ösvény vezet oda.

szlovi 2009.10.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.34
Nagyon szép környezetben. Mindenkinek ajánlom!

Csaba & családja 2009.10.25 19:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.16
Sokszor jártam már erre, de arról hogy van itt egy állatkert nem hallottam. A gyerekeknek nagyon tetszett.

feri65 2009.10.25 17:20 - Megtaláltam
sajnos csak zarora utan erkeztunk meg es igy az alternativ lehetoseget kellett alkalmaznunk, de igy is megerte!
ranksotetedett es elo kerult a lampa is a kocsibol.
izgalmas megtalalas volt!
koszi!

TGábor 2009.10.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Kellemes kirándulás volt.

waneqr 2009.10.25 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.79
Köszönjük a lehetőséget!

warnew 2009.10.24 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.41
Egy szép őszi napot töltöttünk a itt az állatkertben. A ládánál Wadi-val és csapatával futottam össze. Jó rejtés.

 
wadi 2009.10.24 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Ennyire profi rejtekhelyet még ne láttunk, köszönjük!

Vandi&Wadi+Vadti és a Pozsár család

 
Norbertosz 2009.10.18 18:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Furfangos a rejtés.
Kösz a rejtést.:)

Apa63 2009.10.09 20:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Megtaláltam,köszi a rejtést.

nogacsalad 2009.10.09 05:00 - Megtaláltam
Részletek később...

Mikulás 2009.10.08 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.36
Autós-bringás ládakeresős nap. A meteorológusok szerint ez az idei év utolsó "nyári" napja. Több sem kellett, szabadságot vettem ki erre a napra és egy autós-bringás, alföldi ládázásra adtam fejem. Nem csak a gc.hu, hanem a GG és gc.com-os játékokat is kerestem. Így a mai nap 3 GG (Óriáspók, Filmes helyszínek: A tizedes és a többiek és a Fal) 2 .com-os (a ferihegyi 2 TB hotel) valamint 8 .hu-s ládát kerestem. Ez utóbbiból a GCSCH nevűt még nem tudom logolni, mert a három padnál még nem jártam.

Sajnos megcsúsztam ma időben a programmal és csak Abonyban vátottam át gépkocsiról kerékpárra. Így ezt a ládát már bringával találtam meg. Gyakorlatilag innen indultam Szolnokra és vissza. Az állatkertbe nem volt kedvem bemenni, mert már több tucat hasonlót láttam, így ez most nem vonzott. Szerencsére a pótláda a kerítésen kívül logolható. Így is tettem, majd irány: Szolnok! Kösz a rejtést!

Mikulás

Kerticsorbi 2009.10.07 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Útban szarvas felé találtam meg, köszönöm a rejtést.

mike andros 2009.10.04 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Gyönyörű őszi vasárnap, gyönyörű környezetben, egy gyönyörű láda! Norbit megharapta egy oroszlán! Boti a hintánál barátnőre lelt, Csenge felismerte a tonicsent!
Egyébként nekünk ez a láda teljesen mind1 volt.
Nagyon köszönjük a lehetőséget!
Csenge, Boti, Norbi, Ildikó, Mike

Kincs&kincs 2009.10.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Ez megint olyan lehetőség volt számunkra amit a rejtő nélkül sohasem tudtunk volna. Nagyon szépen köszönjük. Már három héttel előre bejelentkeztünk, hogy a kicsi oroszlánokkal lehessünk egy órát, na meg hogy kis Tündért meglepjük, hogy ilyen is van :)) Annyira jól éreztük magunkat,hogy majdnem a rejtekhely kereséséről is megfeltkeztünk... de még időben kifele menet sikerült visszaemlékezni, hogy ezért is jöttünk. :))
TB-t elhoztuk!

osibring 2009.10.03 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
ok

gordogok 2009.10.03 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
ok

Vándor Csillag 2009.09.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Ez is meglett. :)

Mr Bean 2009.09.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Megvan!

Cerbengocz 2009.09.30 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Sokszor elmentem már mellette átutazóban, most megkerestem. Szép őszi idő, gyenge széllel.

tomv84 2009.09.27 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtalaltuk.

Adamro71 2009.09.27 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Megtaláltuk! Egy kis vasárnap délutáni kirándulás Abonyba, az állatkertbe. A hely számunkra nem annyira állatkert jellegű volt, és hát nagyon a kis oroszlánok simogatásra van kihegyezve a dolog (komoly embertömeg volt most is), de önfenntartóak, ami a mai világban igen nagy szó.
A láda elhelyezése példás, nagyon tetszett...
Köszi a rejtést! Gréti, Robi

mozo 2009.09.27 13:20 - Megtaláltam
O.K.! [wapon beküldött szöveg]

szipeti 2009.09.27 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
ok

Nivabibi 2009.09.24 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.02
Csak a "kicsi", nagyon siettem. (De az legalább biztosan rendes.)

alfiku 2009.09.24 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk

jolliefille 2009.09.20 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.58
Megtaláltam

PolarBear 2009.09.20 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Köszönöm a rejtést !
"TB Kitty" Travel Bug-ot hagytam a ládában. A .com szerint kellett volna ott lennie egy másik bogárnak, de az nem volt ott..... :-(

 
kl 2009.09.20 12:34 - Megtaláltam
Koszonom, hogy itt lehettem! [wapon beküldött szöveg]

csgyuri 2009.09.18 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Megtaláltuk:
Mi voltunk a rejtélyes fiatalok :) :) :)

Ja és a TB-t is mi vittük el, jó helyen van, és lesz.

jspanyik 2009.09.18 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
A mártélyi versenyre menet itt álltam meg először. Korán érkeztem, de még sem volt könnyű feltűnés nélkül logolni, mert az egyetlen (fiatalokból álló) látogatócsoport pont a rejtekhely közelében tartózkodott.

Köszönöm a lehetőséget!

lagaf 2009.09.16 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Megjelenése óta szemeztünk ezzel a ládával - persze elsősorban az oroszlánkölykök izgattak bennünket. Most egy TB "elhelyezési ügye" kapcsán kapóra jött, s kirándultunk egyet. Pár perccel 11 óra előtt érkeztünk, éppen az ébresztés-etetés-simogatás program kezdetére (szerencsére, mert a következő 14 órakor lett volna ). Kigyönyörködtük és kifényképezgettük magunkat - gyakorlatilag a teljes félórás program ideje alatt ott maradtunk, s csak azt követően jártunk körbe és néztük meg a többi állatot. Bizton állíthatom, mindegyik egy egyéniség. Végül elvándoroltunk a ládához is. Ritka szép és kulturált rejtést és ládát találtunk - reméljük, sokáig ilyen marad, és példaként fog szolgálni. Jó programunk volt, köszönet érte a rejtőknek.

ÖsszpontosításEating-time...
Mit csinálsz?Pssszt. A papa alszik...
Vicces vagy...Tetszik a frizurám?
Te miért vagy rács mögött?Édes álom...
Hogy mutatják a tizenegyet?Álmos vagyok...
Ejtőzés...Találkozó
Puszkany 2009.09.16 09:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.31
Bő másfél éve jártunk utoljára a mini zoo-ban. Most csak kívűlről tekintettem meg.

Városi Chilly csapat 2009.09.13 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megtaláltuk!
A park nagyon szép. Megsimogattuk a kis oroszlánokat. Hatalmas élmény volt. Megkerestük a ládát is. Könnyen meglett.
Eljött velünk látogatóba a rokonaihoz egy majom , és itt is maradt egy kis időre.
Tettünk bele egy TB-t (MonkeyGO).


 
Marakess 2009.09.13 10:54 - Megtaláltam
*

TyuTyu 2009.09.13 09:45 - Megtaláltam
Megtalaltuk. A rejtes hasonlo mint a BLUEBOX :-).
Ha nincs a GC ma nem simogatok oroszlanokat. A nagyot is lehetett dogonyozni :-)
Koszonjuk a rejtest.

TyuTyuek

szeliju 2009.09.12 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nagyon ötletes a rejtés. Öröm volt megkeresni.
Szentember, Lili, Judy

halaszkiraly 2009.09.11 11:00 - Megtaláltam
Könnyen meglett. :-)

farkasék 2009.09.10 13:32 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

on4avm 2009.09.07 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Ezt is megtalaltuk sikeresen.
Thomas es Marianne

Bia96 2009.09.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Megtaláltam.Apuval közös láda.

Csoki 2009.09.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A mai délutánt erre a ládára szántuk. Hamar ráleltünk a jó irányra és drive in meg is lett a dobozka. A rejtés tényleg tökéletes a helyszínhez!
Beleraktam a Go East TB-t amelyet még a Kékestetőről hoztam el a nyáron. Feladata Ny-ról K-i irányban körbeutazni a Földet. Sajnos én csak minimális mértékben utaztattam K-i irányba, de remélem aki kiveszi innen az már nagyobb távolságba, (K-irányban) is tovább tudja majd utaztatni:-)

Buborék a kis vízilóBuborék lakosztálya
EtetésAz oroszlán szülők
A fellépők bevonulása...:-)Egy kis játék kaja után
PortréMi is simogattuk őket:-)
Toti 2009.09.06 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Nagyon hangulatos kis állatkert. Jó pár órát eltöltöttünk itt, pedig nem túl nagy a zoo. Természetesen megvártuk a három kisoroszlán bemutatását 14:00-kor. Majd egy órát kint töltöttek, most nem lehetett ölbe venni őket, de a gondozók mindent megtettek, hogy mindenki meg tudja őket simogatni. Nekünk is sikerült, elbűvölőek. Pont ma voltak két hónaposak. A kicsik után a nagy oroszlánt is meg lehetett simogatni. A többi állat is aranyos volt.
Kifelé menet megkerestük a ládát, aminek igazán kiváló a rejteke.
Egyetlen negatívum az etnikum néhány fiatal képviselője volt, aki bottal verte a majmok ketrecét, hogy módszeresen ingerelje őket. A gyerekeknek szánt kötélhintát is próbálták leszakítani, nehogy más rendeltetésszerűen használhassa. Nem volt kérdéses, hogy ebben az esetben a kerítés belső oldalán voltak az értelmesebb majmok:(

Köszönjük a rejtést, mindenkinek ajánlani tudom a látogatást.

Alexa, Nóri, Mami, Papi, Toti

KoAn 2009.09.06 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Meganeklubbos oroszlán simogatós kiruccanás alkalmával kerestem fel a ládát...

Kézbe vehettük a kölyköket... 
tudo 2009.09.05 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.28
Nyár végi kerékpár edzés 75 km-en a Kecskemét - Hetényegyháza - Kecskemét - Nagykőrős - Abony útvonalon 2 új ládával. Az útvonalat már egy hete megterveztem, de a múlt hétvégi esős idő miatt meghiúsult. Majdnem ma is, de délelőttre a front elvonult.

GCHESE után egybefüggő 53 km-es edzésszakasz következett. A front utáni erős oldalszélben 42/14-en állt be az egyensúly, így tempóztam átlagos 87 rpm ped. és 132 bmp pulz. mellett Abonyig. Benéztem az állatkertbe, de részemről mára elég volt azzal a kedves kutyussal és vörös macskával a játék a bejáratnál, akik egymás mellett békében ücsörögtek a viharos éjszaka utáni friss napsütésben.

Útmenti kereszt - AbonyAbony temploma
Templom belsőVárosháza
TalálatBejárat
Az állatkertKutya - macska barátság
csemege 2009.09.03 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Szerencsére az állatkert honlapján közöltekkel ellentétben, ma is kézbe lehetett venni az oroszlánkölyköket, mivel viszonylag kevés látogató volt.
A gondozó elmondása szerint év végéig lesznek itt, akkor átadják őket egy másik állatkertnek.

Mungoa mama
Buborék 
jalso 2009.09.02 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Nagyszerű, szeretni való kis állatkert. Szerencsém volt, mert éppen kihozták az oroszlánkölyköket, és lehetett fényképezni, sőt símogatni is. Utána élvezet volt a szellemesen elrejtett ládát megkeresni. Közben a csapnál kezet moshattam az ott elhelyezett szappannal és megtörölhettem a szintén ott elhelyezett törölközővel. Lehet, hogy mégis csatlakoztunk Európához?

Köszönöm és gratulálok az állatkerthez a tulajoknak és a rejtéshez a rejtőnek.

A vándorló érmet (Szumátrai elefánt) köszönettel elhoztam és viszem a GBGA találkozóra.

porgesz 2009.08.31 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Eri kedvenc névnapi meglepetése a kisoroszlán kézbevétele volt.:) Köszi a tippet.:) Nagyon tetszett az állatkert, gyönyörű a környezet!

rekasi 2009.08.30 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.27
ui:"az újszilvási, szerényebb minőségű bekötőút" felújítás miatt kivállóra változott.

vanka 2009.08.30 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
OK!

woncsi és medve 2009.08.30 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Nagyon tetszett a rejtés.
Gyerekek nagyon élvezték. Aranyosak voltak az oroszlánok és roppant kedvesek és közvetlenek voltak a gondozók.
A láda nagyon igényes. Szuper hétvégi program köszönjük

 
kopepe 2009.08.30 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Ez az egész nagyon tetszett! Jó hely az állatkert (ajánlom mindenkinek!), remek ötlet barátkozni a kisoroszlánokkal!
Köszi a rejtést, szuper módon oldottad meg!

(A jelszót a helyszínen sajna plusz egy névelővel elírtam... :(
Szeszuska, kösz a segítséget!!!)

BuborékSzürcsi
Csuklyás 
baribali 2009.08.29 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Az oroszlanok nagyon helyesek kicsiben. Viszont nem igazan kedvelik, ha emberek simogatjak oket. Ettol fuggetlenul, nem lehet kihagyni ;)

L-200 2009.08.29 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Megvan.

 
parrish 2009.08.29 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Megtaláltuk.

 
BOLCSY 2009.08.28 12:10 - Megtaláltam
:)

somuci 2009.08.28 12:10 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, és örök élmény az oroszlán-dajkálás!
Mivel állatkertről van szó, hagytam ott egy helyes szumátrai elefántot! Éremvadászok, hajrá!

 
LCSOKA 2009.08.28 11:00 - Megtaláltam
log kesobb [wapon beküldött szöveg]

matt77 2009.08.27 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Külsővel sietve.

KJ & GM 2009.08.24 15:35 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J03_9945J03_9946
J03_9949J03_9952
EndreiTeam 2009.08.23 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Ok. [wapon beküldött szöveg]
Eredetileg egy nagyobb túrára készültünk ma, de az eső meghiúsította a tervünket. Ebéd körül hirtelen kisütött a nap és úgy látszott, már így is marad.
Hirtelen döntés volt, hogy menjünk Abonyba, de azt hiszem a lehető legjobb is egyben. Kicsivel a délutáni simogatás előtt érkeztünk, így nem maradtunk le róla. Szerencsések voltunk, hiszen az oroszlánok gondozója már ismerős volt egy bizonyos gólyás fórumról, így sokat megtudhattunk tőle a kicsikről és a már nagyobb társaikról is. Ezúton is köszönjük neki a kedvességét, hogy annyi időt szakított ránk!
Simogatás után együtt körbejártuk vele az állatkertet és megkerestük a ládát is. Nagyon tetszett neki is és nekünk is! Tökéletes rejtés!

Akit érdekel itt megnézhet egy rövid videót is a simogatásról.

Köszönjük a rejtést!

Ui.:Valóban, szegény oroszlánok a sok villanás miatt már attól is megijednek, ha a fényképezőt valaki eléjük tartja. Ha lehet, mellőzzétek a vaku használatát!

KoLa 2009.08.23 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.

donkardos 2009.08.23 15:20 - Megtaláltam
Nagyon tetszett az összes gyereknek, és persze nekem is. Köszönjük a jó ötletet!

Viktor&Detti 2009.08.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.07
Megvan.
Állatkertesek vagyunk, mégsem ismertük az Abonyit.
A kis oroszlánok simogatása páratlan élmény, nem mindennap van ilyen lehetősége az embernek.

Tuareg79 2009.08.23 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Jó rejtés. A park fantasztikus, de főleg a kisoroszlánok. Életre szóló élmény volt kézbentartani őket. Köszönöm!

 
Szeszuska 2009.08.22 22:00 - Egyéb
Figyeljetek légyszi, hogy árnyékosabb helyeken ne vakuzzátok szembe az állatokat, kompakt gépeken automata módban ha lehetséges tiltsátok le a vakut.
(Gratulálunk a megtalálóknak, reméltük, hogy másoknak is hasonló élményt nyújt a park mint számunkra, a logokat látva már volt értelme rejteni)

boobaa 2009.08.22 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.04
Idézet a logbookból:
"Na most nem kellett nézni a dátumot - viszont ha az órák nem csalnak, az előző megtaláló még hallotta a csörtetésünket. Tényleg triviális!"
(Bővebb leírás és képek a blogomban.)

laja 2009.08.22 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Öten (Réka, Gabi, Csabi, Noémi, Laja) indultunk útnak az állatkert, és a kincs felderítésére. A dobogós megtalálásról ugyan lemaradtunk, de egy nagyszerű élménnyel lettünk gazdagabbak. Köszönjük a rejtést!

EmuEz nem az a láda, amiért jöttünk
Buborék
szökevény?
Ide nekünk az oroszlánt is
ez már az a láda..., és Réka
cila 2009.08.22 14:50 - Egyéb
Bau family: a rejtés nem belsős munka, mi magunk csináltuk, fűrészeltük, festettük. Az állatkerthez egyébként semmi közünk nincs, csak egyszerű látogatók vagyunk mi is. Gratulálunk minden megtalálónak!

 
Mihul 2009.08.22 14:00 - Megtaláltam
ok

Bau_family 2009.08.22 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Hát lehettünk volna akár a másodikak is, ha rögtön a ládához igyekszünk, de két gyermekkel súlyosbítva már nem lehet rögtön a ládára fókuszálni egy ennyire izgalmas helyen. Ötletes a rejtés (gondolom belsős munka) és nagyon tetszett az állatkert is. Látszott, hogy jól érzik magukat az állatok, jó hogy vannak ilyen helyek. Köszönjük a rejtést!

Panna és Tomihoppá!
Patics 2009.08.22 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Igaz csak a dobogó 3. foka, de HURRÁ!

Abádszalóki nyaralás és ládázás utáni hazainduláskor, egy utolsó Netes szemle, mi akad még utunkba hazafelé? Örömmel látuk a friss rejtést. 10 órakor indultunk, de nem reménykedtünk dobogós helyben, így még útbaejtettük Erzsébet királyné tölgyfái-t is.

Mikor beérve az állatkertbe igyekeztem a ládáért, éppen sikerült "tótheszter"-éket logoláson érni. Így kézbe kaptam a ládát, miután kiderítettem hol is van a rejtek. Alig csomagoltam össze, visszarejteni sem volt időm, máris érkezett a "Bau_family", igencsak sűrű volt a forgalom...

A ládánál 14:01-kor logoltam, nem tudom "Mihul" miképpen keveredett ide 14:00-ás logbejegyzéssel? Lehet rosszul járt az órája.. :-) Vagy be sem jött a parkba és az alternatív jelszóval próbált előnyre szert tenni?

Köszönjük a kiváló rejtést.

A dobogó III. fokaJó ládaőr lenne belőle
Figyellek, jól visszarejtetted?Méghogy geoláda... a jó kis dagonya, az igen!
Barátkozunk?
tótheszter 2009.08.22 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Esélyünk sem volt az első helyre: 10.00-kor kelt ma a család. Miután a döntést meghoztuk a mai útiránnyal kapcsolatosan, örömmel fedeztük fel a friss ládát a térképen. 1 óra autózás után ráérősen sétálgattunk a parkban, majd a büfé tesztelése után megkerestük a ládát. Nagyon meglepődtünk a 2. helyen, logolás közben már jött a következő tettes/kesser társ.
A sört elhoztuk, köszönjük.
Nagy élmény volt a kisoroszlánok simogatása, Faternak sikerült ölbevenni az egyik hímet.
Összességében nagyon tetszett a park: élhetőbb a környezet az állatoknak, emberközelibb a helyszín, mint a budapesti zoo...
Gratulálunk a rejtőknek!

BambiKisoroszlán
Fater az oroszlánkölyökkelFigyellek!
TeknőstornaStruccmeditáció
BuborékMélabú
Kérem a kaját... 
Gyros 2009.08.22 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
1st [wapon beküldött szöveg]

Karcagi kaland 13/3

Még bőven Budapesten voltam, mikor jött az értesítő, hogy új láda jelent meg Abonyban. Mivel 90 km-re volt tőlem légvonalban, ezért nem siettem egyátalán piros 1-esért, de abban biztos voltam, hogy még ma ellátogatok ide. Kényelmes tempóban haladtam, útközben még 2 másik ládát is begyűjtöttem (GCGERJ+GCIRSA). Az állatkerthez érkezve belépő vásárlás után rögtön a ládához mentem, még teljesen érintetlen állapotban találtam ott! :) A sört meghagytam, mivel vezetnem kellett tovább, pedig jól esett volna :)
Ebben az állatkertben az állatok igazán jól érezhetik magukat, törődésből nincs hiány, jó volt látni!
Köszönöm a rejtést!
Kifele menet még az alternatív helyre is beloggoltam biztos ami biztos :)

Sorállás a pénztárnálMagyar szürke szarvasmarha
EmuAranyfácán, eddig csak sör formájában láttam :)
Egy veszélyes állatMEEEHEEEHEE
GyalogátkelőEmu mosolyog
MakiHaverommal
Hát nem kiröhög ?:)Kaján láma-vigyor
Ide való logbook :)doboz,sör,tel,log,gps
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]