geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2633. A Nyíregyházi Állatpark (GCALAT)
<< < 29 (10-29)

Orrszarvú 1

Orrszarvú 1

Orrszarvú 2

Orrszarvú 2

Maszáj falu

Maszáj falu

A Király

A Király

Gepárd

Gepárd

Dromedár

Dromedár

Grevy zebra

Grevy zebra

Hosszúnyakú

Hosszúnyakú

Sörényes juhok

Sörényes juhok

Törpe vidrák

Törpe vidrák

Pávián család

Pávián család

A páviánok otthona

A páviánok otthona

Testközelben 1

Testközelben 1

Testközelben 2

Testközelben 2

Katta

Katta

Zöld Piramis és Ócenárium - itt még csak épül

Zöld Piramis és Ócenárium - itt még csak épül

Gyere máskor is!

Gyere máskor is!
<< < 29 (10-29)

Az összes képet kérem!
Szélesség N 47° 59,895'
Hosszúság E 21° 43,349'
Magasság: 107 m
Megye/ország: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2009.09.13 15:00
Megjelenés időpontja: 2009.10.10 17:29
Utolsó lényeges változás: 2014.08.11 13:01
Utolsó változás: 2018.10.29 09:39
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: saldar
Felhasználó: Vironia
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 2000 m
Megtalálások száma: 672 + 1 sikertelen + 17 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.1 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


WAP

A pótjelszó nem kereshető, amíg kitalálok valamit, készíts egy fotót a megadott koo-n, és tedd fel jelszó nélkülinek!

A láda egy 12*8*9 cm-es műanyag doboz nem messze innen egy sokágú fa tövében. Alternatív jelszó: N48 00.084 E21 43.662 ponton, az épület sarkán lévő dombormű második szava, de ezt inkább ne keresd! Egyéb fontos tudnivalókért olvass tovább!
Kérlek, ne tegyél fel fotót a rejtekről vagy környékéről!


A ládába TravelBug helyezhető.

Ne ingereljük, bántalmazzuk és ne etessük az állatokat! A vízben élő állatok medencéibe ne dobáljunk érméket és egyéb tárgyakat, mert lenyelhetik azokat - sajnos emiatt már történt tragédia! Az Állatparkban csak a gyalogos közlekedés megengedett. Állategészségügyi okokból kutyát, macskát és egyéb háziállatot bevinni tilos!

Figyelem! E láda érted jött létre, de megkeresése csak egy LEHETŐSÉG, ne tekintsd KÖTELEZŐ feladatnak! Ha bármilyen okból nehezedre esik meglátogatni egy állatkertet, kérlek, inkább hagyd ki ezt a ládát és alternatív jelszavát, és keress helyette olyat, ami jobban megfelel az ízlésednek, elveidnek!
Az Állatpark egész évben nyitva van, de ne siesd el a keresést - jó időben, tavasszal vagy nyáron, nagyobb élményben lehet részed!


___________________________________________________

Kedves Barátom!
Engedd meg, hogy ezzel a ládámmal városunk, a megye, de talán az ország egyik legnépszerűbb intézményébe, a Nyíregyházi Állatparkba hívjalak meg, egy játékkal egybekötött séta erejéig. A Parkot évente több mint háromszázezren látogatják, belföldről és külföldről egyaránt. Nem véletlenül, hiszen ez ma hazánk legnagyobb, legdinamikusabban fejlődő ilyen jellegű intézménye, melynek kb. 30 hektáron fekvő területén közel 320 faj több mint háromezer egyede tekinthető meg. Széles e vidéken sincs talán még egy intézmény, melyet ennyi külföldi turista látogatna évente. A nyári főszezonban szinte alig hallani magyar szót. Ráadásul, a 2010. tavaszán átadásra került, egyedülálló beruházás, a Zöld Piramis és Ócenárium révén az állatkert később akár évi négyszázezres látogatói számot is magáénak mondhat.
Mindezek figyelembevételével úgy érzem, ez a hely megérdemel egy önálló bemutatkozást a GC oldalon, és nem csak a magyaron, hanem a Geocaching.com-on is, mely most szintén megvalósult, hosszú idő után bekapcsolva Nyíregyházát és környékét e játék nemzetközi vérkeringésébe. Jöhetnek hát a TB-k, és geoérmék is!
A sikeres GCNYIR geoláda első pontja is ide, az állatkert kapujához csalogatja a Sóstóra érkező vendéget. Ha nincs sok időd, válaszd inkább a rövidebb utcai sétát! De ha ráérsz, engedd meg, hogy kézen fogjalak és bekísérjelek az állatkert területére. S ha már ott úgy is eltöltesz minimum 3-4 órát, miért ne fűszereznéd mindezt egy újabb GC találattal?

Egy kis kedvcsináló >>

Megközelítés

Az Állatparkot közúton a Sóstógyógyfürdőt jelző táblák iránymutatásai alapján lehet megközelíteni. A Nyíregyháza városhatárt jelző tábla után mintegy 3 km múlva éred el az Állatpark egyetlen vendégbejáratát itt:  N 48° 0,095' E 21° 43,427' 107 m [GCALAT+bejárat]. Tömegközlekedési eszközzel a 8-as autóbusszal érhetünk ki az állatkert bejáratához. Autóbusz menetrendet itt találsz. Érkezhetünk vonattal is: a nyíregyházi állomásról induló kisvonat Sóstógyógyfürdő megállója az Állatpark bejáratától mintegy 200 méterre található. 21 perces út, de a vonal jövője bizonytalan. "Nagyvonattal" is jöhetsz, ekkor a Nyíregyháza-Záhogy vonalon, Nyíregyháza utáni első megállóhely Sóstó, ahonnan a tóparti sétányon az állatkertet megkerülve kb. 1,2 km-nyi séta vár rád (kényelmesebb leszállni Nyíregyházán, és a vasútállomás előtt felszállni a már említett 8-as buszra). A legjobb biciklivel jönni :-), a Nyíregyháza és Sóstó közötti rövidke országúti szakasz most nagyon jó minőségű, de legjobb, ha az erdőn keresztül a kék jelzésen jössz. Kerékpártárolót találsz az Állatpark bejárata mellett, kívül is, belül is.

Szolgáltatások

Nyitva tartás:
április 1. - október 31.: 9:00-19:00
november 1. - március 31.: 9:00-16:00
Az állatházak zárás előtt 2 órával, a pénztárak pedig a zárás előtt 1 órával zárnak.
Több száz autó számára ingyenes parkolás a bejárat előtt.

Belépőjegyek:
A belépők árait és egyéb feltételeket itt ellenőrizheted

Az Állatpark területén számos vendéglátóhely található, ahol mindenki megtalálhatja a neki tetsző étel- és italválasztékot, vannak ajándékboltok, WC-k, kicsiknek mini-vidámpark. Egyedülálló szálláslehetőséget is találhatsz itt.

További információk az Állatpark honlapján >>

A láda

A láda, mely egy 12*8*9 cm-es műanyag doboz egy sokágú fa tövében.

Alternatív jelszó

Alternatív jelszót a  N 48° 0,084' E 21° 43,662' 108 m [GCALAT+tart.jelszó] ponton találsz, mely az épület sarkán lévő dombormű második szava. Erre csak a játék szabályzata miatt van szükség, hiszen egy ilyen intézményt kívülről nem lehet megtekinteni. Ha nem akarsz bemenni, inkább hagyd ki ezt a ládát! A notórius pontvadászok - ha mégis a jelszót választják - ne értékeljék a rejtést a ládaoldalon, hiszen nem láttak belőle semmit (még a dobozt sem).

Az Állatpark

A Nyíregyházi Állatpark különlegessége, hogy kontinensenként mutatják be az állatvilágot. A főbejárat után balra találjuk a Sarkvidéket, ahol fókákat, jegesmedvéket és pingvineket figyelhetünk meg. A Humboldt-pingvinek Magyarországon csak a Nyíregyházi Állatparkban láthatóak. A vendégeket a pingvinek sziklája fogadja, és egy hangulatos barlangrendszeren keresztül juthatunk el a jegesmedvék szigetéig, ahol üvegfalon át, víz alatt is megfigyelhetjük a hófehér macikat, majd a fókák medencéje és a rénszarvas domb tárul szemünk elé. Az oroszlánfókák látványetetések, showműsorok közepette mutatkoznak be a 400 ezer literes medencéjükkel és persze gondozóikkal együtt, a lelátón nekik szurkoló vendégeknek. Álljunk is meg egy kicsit, és nézzünk meg egy videót:

Fókashow és egyéb állatságok >>

Afrika Panoráma
Szélesszájú orrszarvúk, wattusik, zebrák, antilopok, egy teljes zsiráfcsalád, s afrikai elefánt az ország első afrikai elefántborjával. Nem messze az oroszlánsziget, s a fából készült híd, a Tarzan ösvénye visz tovább minket egy Maszáj falu felé, mely kunyhóival, használati eszközeivel azt a benyomást kelti, mintha Kenyában lennénk. De van itt törpevíziló, gepárd, krokodil is, és látunk flamingókat és szurikátákat is.
Dél-Amerika Ház
Aki ide belép, egy trópusi esőerdőben találja magát, dzsungelszerű növényzettel, rovarfogó növényekkel, a patakban kajmánokkal, a lombok között rejtőzködő kapibarával, az út végén egy különleges inka templommal és fatörzseken sütkérező leguánokkal.
Ausztrália
Az Ausztráliát jelképező kifutót, a benett kenguruk, a kakaduk és az emuk népesítik be. A közel 20 fős kenguru csapatnak egy árnyas erdőt kerítettek be, ahol bőséges a szaporulat. Az emu Ausztrália nagy futómadara, novemberben rakja le sötétzöld tojásait, és volt már rá példa, hogy a legnagyobb télben keltek ki az emu csibék.
Trópusi Ház és Majomerdő
Itt látható a trópusi esőerdők növény- és állatvilága, többek között az a majombemutató, ahol a világ legkisebb selyemmajmocskái éppúgy jelen vannak, mint a legnagyobb fán élő emberszabású majom, az orángután.
Mediterrán Kert
Az állatkert a körülöttünk élő állatokon túl segít minket eligazodni a növények világában is. Számos fát, cserjét és bokrot ültetnek, parkosítanak az ismeretterjesztés szándékával. Hozzáérhetünk az itt termő citromokhoz, mandarinokhoz, narancsokhoz. Találunk a Parkban gyógy- fűszer- és illatnövény kertet is, sőt, külön parcellában mutatják be az Amerikából származó növényeinket.
Kárpát-medence
Nem csak azt láthatjuk, hogy egykor milyen állatok éltek itt, de ember és állat kapcsolatát, és a vadászó nomád nép szerszámait, fegyvereit, a honfoglaló magyarok szokásait is megfigyelhetjük ezen a területen. Az állatok között bemutatnak gímszarvasokat, európai bölényeket, barnamedvét, kárpáti hiúzt, gólyákat, stb.
Ázsia állatvilágát nem sikerült egy helyre koncentrálni. A majmok a Trópusi Házban, a madarak a Madárházban, a pávák pedig szabadon élnek. A Park területén vannak még tevék, jakok, hópárducok és indiai orrszarvúk is.
Parasztudvar
A magyar parasztudvar bemutatja azokat az állatokat, melyek egykor és ma körülvették az embert. Sok városi gyerek már csak innen ismeri a csirkét, kacsát, vagy kecskét, melyeket akár személyesen is etethet az állatkert ezen részében. Látunk itt egy istállót is, ahol képek és szerszámok illusztrálják a gazdálkodó ember életét.
Madárház
A madárház a főváros után a legnagyobb gyűjteménnyel rendelkezik. Látogatót nem fogad, csak a külső röpdékben figyelhetjük meg a kis- és nagytestű papagájok színes seregeit: van itt tukán, arapapagáj, jákó, kakadu, stb.
Akvárium-ház
Itt a trópusi tengerek és az édesvizek változatos élővilága is helyet kapott. Találunk benne zászlóshalat, remeterákot, tengeri csillagot, domino sügért, murénát, tűzhalat, kőhalat, bohóchalat, csipeszhalat, íjhalat, bőröndhalat, stb.
Ritkaságok
Vannak olyan állatok, melyek az országban csak itt, Nyíregyházán láthatóak. Tudomásom szerint, ilyenek a Humboldt pingvinek, a fehér tigrisek, a páncélos rinocéroszok, az afrikai elefántok, a gepárdok és a Grevy zebrák is!

Zöld Piramis és Ócenárium

2010. április 30-án adták át azt a beruházást, melynek neve: Zöld Piramis és Ócenárium, mely egész Közép-Európában egyedülálló látványosság. A csaknem 4000 négyzetméteres indonéz esőerdő ház több mint 3 emelet magas, és Indonézia rendkívül gazdag állat- és növényvilágát mutatja be. Elsőként az Indiai óceán mélyén sétálhatunk, ahol az üvegalagút feletti, közel 5 méter magas vízben homoki tigris cápát, szirti cápákat, denevér halakat, vagy különleges rájákat csodálhatunk meg. Ha tovább megyünk, rögtön a komodói varánuszok terében találjuk magunkat, ahol a világ egyik legritkább állatát láthatjuk: a pár óriás sárkánygyík egyenesen Indonéziából érkezett. Itt Komodó szigetének gyönyörű, de félelmetes világa tárul elénk. Ha tovább kalandozunk a trópusi dzsungelben, 10 méter magasról lezúduló vízesés és a fullasztó pára gondoskodik arról, hogy Dél-kelet Ázsia növényei jól érezzék magukat.
Aki nagyon kényelmes, választhatja a panoráma liftet, de persze a lépcsőkön keresztül is elérhetőek a szintek, amiket függőhidak kötnek össze. Ez utóbbi igazi bátorságpróba is, csak azok számára ajánlják, akik szeretnek libegni a magasban. Különleges élményt ígér a legfelső szinten átívelő üveghíd, amin keresztül az ázsiai elefántok termébe jutunk, és bóbitás gibbon üdvözöl bennünket a lombkorona szinten. A kalandnak persze még nincs vége, mert megszámlálhatatlan hüllő, madár és különféle kisebb-nagyobb rovar is bemutatásra kerül. És az egyik fő attrakció a 6-tagú orángután család, ami kölykeivel életre szóló élményt nyújthat.
Ha elfáradunk, a Panoráma étteremben úgy pihenhetünk meg, hogy mellettünk az orángután család, velünk szemben pedig az elefántok sétálnak.

a Zöld Piramis honlapja >>>
Videó a Zöld Piramisról >>

Fajmegőrzés és oktatás

Sokan nem szeretnek állatkertekbe járni, sajnálják az ott szűkösen nyomorgó állatokat. Ne felejtsük azonban, hogy manapság az állatkertek nem csupán bemutatják az állatokat, hanem a szórakoztatás mellett nagyon fontos szerepük van a fajmegőrzésben, kutatásban és oktatásban is. A Nyíregyházi Állatpark is több nemzetközi fajmentési és tenyésztési program tagja. Zoopedagógusaik segítségével nagy sikerrel működtetik a ZooSuli-t, melyben nyaranta több száz gyerek ismerkedhet meg behatóbban az állatokkal, segítheti gondozásukat. Év közben pedig élő biológia órákkal segítik az iskolai órák hatékonyságát.

További információkért látogasd meg az Állatpark honlapját!

___________________________________________________

Hasznos linkek:

Még egy videó az Állatparkról

Videóképek

___________________________________________________

Forrás: Internet + az Állatpark pénztáraiban megvásárolható "SóstóZoo Hungary" című kiadvány + személyes adatgyűjtés

___________________________________________________

Nagyon kellemes időtöltést kívánok! Töltsetek fel minél több fényképet az élményeitekről! A kereséshez jó műholdjárást, a fotózáshoz szép fényeket kívánok!
Tisztelettel,
saldar


Ennyi számítógépről néztétek meg e ládaoldalt a megjelenése óta:

free counters
Állapot: kereshető
1 játékos karbantartást javasolt, lásd a logot.

KRW értékelés (333 db): környezet: 4.72 rejtés: 4.47 web: 4.72 átlag: 4.63

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


ha2 2021.02.27 11:30 - Megtaláltam -
Sajnos a ZOO most zárva.
A logfüzet nyirkos, hamarosan betellik.

C19C9AC3-24E2-49AB-B71C-6F439BCF60898BE9BABC-9D19-4130-9A06-6D3689807E56
EAD885EE-2AD1-4EF2-B209-15E80D91C1E3A474EB3D-6276-4E9A-8C64-BE875B5B870E
0E4F0121-82A8-4994-8863-88C6C60BABE0 
Eszeserzsó 2021.01.27 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Sifi 2021.01.27 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

ferro csaba 2020.11.21 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! Berkeszi Koalák

Fánk111 2020.11.16 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

golyakr 2020.10.24 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

először azt hittem a zoo területén van a láda. na mondom, akkor ez kimarad. de nem, ez bizony kívül van. nem volt érdemes felmenni a sínekhez, majd onnan lejönni, de magunkhoz képest "kalandosan" közelítettük meg. a közelben zsákos emberek tölgytermést vittek zsákokban, a parkoló tele volt, talán majd legközelebb bemegyünk.

esztelneki 2020.10.24 10:54 - Megtaláltam
Szokásos módon, autó, bringa, gyalog közlekedéssel megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

guppik 2020.09.26 10:00 - Megtaláltam
Az állatkert előtt gyorsan megkerestük a ládát Domorcival, logoltuk is, de a jelszót elfelejtettük...
A képek alapján kérünk, hogy fogadd el a megtalálást!

[Jóváhagyta: Vironia, 2020.10.24 12:57]

Nyír4Nyír6
Nyír7Nyír8
Nyír9 
Domorci2010 2020.09.26 10:00 - Megtaláltam
Az állatkert előtt gyorsan megkerestük a ládát gupikkal, logoltuk is, de a jelszót elfelejtettük...
A képek alapján kérünk, hogy fogadd el a megtalálást!

[Jóváhagyta: Vironia, 2020.10.24 12:58]

Nyír1Nyír2
Nyír3Nyír5
Lumen79 2020.09.20 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Jacsa 2020.09.05 19:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.10
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

danita 2020.09.05 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Tegnap az állatkertet is megnéztük, nagyon jól éreztük magunk, rengeteg nagycicát tartanak. [Geoládák v3.5.3]

kismaczu 2020.09.01 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Köszi a rejtést

2633. A Nyíregyházi Állatpark (3)2633. A Nyíregyházi Állatpark (3)
2633. A Nyíregyházi Állatpark (5) 
Kuruczok 2020.08.29 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

nal14m 2020.08.27 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

zami 2020.08.27 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Az állatkertért jöttünk, ami nagyon tetszett, de akkor már megkerestük ezt is. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

mravikek 2020.08.25 15:54 - Megtaláltam
Meglelve eme remek rejtek! [g:hu 1.6.7]

Klifi 2020.08.22 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.13]

nbaggio 2020.08.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Meglátogattuk az állatkertet a családdal, nagyon szép. Kérlek, fogadd el a fényképek alapján!

[Jóváhagyta: Vironia, 2020.10.24 12:59]

IMG_7922IMG_7927
IMG_7946IMG_7953
IMG_7971 
uzoni 2020.08.20 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

ocsike78 2020.08.18 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.5.8]

lada76 2020.08.17 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

BBálint 2020.08.11 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.78
Sóstói nyaralás 12/4.
Határozott veleményem, hogy ez Magyarország legjobb, leglátványosabb állatkertje. Nem véletlenül látogattuk meg pár napon belül háomszor is (kedvezménnyel). Élveztük a fókashow-t, kedvenceink pedig a vidrák, a kicsi fehér oroszlánok (a napokban kaptak nevet), úgy általában az oroszlánok, a papagájok, a kis fordított medúza, a párduc és a páviánok lettek.
Extra élményünk is volt. Velünk egyidőben tartózkodott az állatkertben egy értelmi sérültekből álló csoport, és velük egy pórázon vezetett kutya is. (Mert egyébként ugye tilos behozni háziállatot.) Érdekes, egyúttal lábremegtető látvány volt, ahogy a két nőstényoroszlán kinézte a zsákmányt, rárontott, majd az üvegen koppantak. A kutya jelenléte feldúlta egyébként a fekete párducot és az amuri darvakat is.
Jó ötlet, hogy kisbusz visz körbe a 35 hektáros állatkert területén, ami segít a további tervezésben.
Csak egy negatívumot tudok mondani. A zöld piramis előtt levő büfében ne egyetek gofrit, mert 900 forintért tenyérnyit és ehetetlenül keményet adnak!!!
A láda környéke nem túl magával ragadó, de megértem, hogy egy ennyire forgalmas helyen nem egyszerű a hagyományos rejtés
Köszönjük!

KisKata, Emese, BBálint

20200813_174252(0)20200813_170543
20200811_17410320200811_170443
20200811_16364520200811_161240
20200810_16485820200810_152629
20200810_15284820200810_143920
20200810_11243820200810_142504
20200810_11092820200810_124044
VP 2020.08.08 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.65
Gigantikus tömeg, és már késő is volt. Így bent nem jártam (egyedül nem is vágyom). A láda hamar meglett, sajnos nagyon szemetes helyen van.

Csapdoki 2020.08.07 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.08
Kötelező nyíregyházi láda.Kösz.


A lista az oldal alapbállításának megfelelően nem mutatja az összes bejegyzést (690 db), az összes megjelenítéséhez kattints ide.

Az alapbeállítást (25 db) felülbírálhatja a felhasználói beállítás, amelyet bejelentkezve a felhasználói adatok között tudsz megváltoztatni.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]