geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
2685. Sziklakórház (GCSZKH)

A bejárat egykor

A bejárat egykor

A bejárat ma

A bejárat ma

A műtő

A műtő

Az 5-ös kórterem

Az 5-ös kórterem

Élethű sebesült, kissé merev ápolónő

Élethű sebesült, kissé merev ápolónő

Élethű sebesült, nagyon merev mentős

Élethű sebesült, nagyon merev mentős

A klímaberendezés

A klímaberendezés

Információs tábla

Információs tábla

A belépők ára

A belépők ára

Útban a láda felé

Útban a láda felé
Szélesség N 47° 30,019'
Hosszúság E 19° 1,925'
Magasság: 165 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2010.02.25 16:15
Megjelenés időpontja: 2010.02.26 21:00
Utolsó lényeges változás: 2019.02.07 16:25
Utolsó változás: 2021.02.04 11:37
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: pepe1948
Felhasználó: Pepe
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 400 m
Megtalálások száma: 1815 + 19 sikertelen + 18 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 3.1 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


WAP: 5x3,5 cm-es fekete dobozka, a bal lépcsőfeljáró alsó sarkához közeli betontömb mögött. Ügyesen rejtsd vissza, nehogy kiguruljon!

Ládatörténet:
2021.02.04. Láda pótlása.

Megközelítés:

1. Várbusszal vagy a 16-os busszal a Szentháromság térig
2. 18-as villamossal a Mikó utcáig
3. 2-es metróval, 61-es villamossal, stb. a Déli pu.-ig

A Sziklakórház bejárata:  N 47° 30,044' E 19° 1,892' 160 m [GCSZKH+bejárat]

Nyitva tartás:

Hétfő kivételével naponta 10 és 20 óra között, utolsó belépés 19:00.

A láda:

A láda az objektumon kívül, attól alig 80 méterre lett elrejtve, lépcsősor külső szegletében, betöntömbök által takarva. Időnként nagy itt a forgalom, kérlek várd ki az alkalmas pillanatot, hogy hosszú életű legyen!

Motiváció

Aki ládát rejt, azért teszi, mert a többieknek mutatni akar valami érdekeset. A budai várfal alatti utcán sétálva váratlan egy számomra ismeretlen múzeumra találtam rá. Bementem, és mivel akkor indult el egy csoport tárlatvezetésre, csatlakoztam. Nem bántam meg, sok érdekes dolgot hallottam és láttam. Mivel egy-két extrém budapesti ládán kívül már az összeset megkerestem, tudtam, hogy itt láda nincs. Megnéztem a POI-k között is, meglepetésemre ott sem találtam. Ekkor döntöttem úgy, hogy kerüljön ide láda.

Mit mutat be a láda?

Aki részt vesz a csoportos tárlatvezetésen (óránként indul, és a múzeum csak ilymódon látogatható), annak mintegy egyórás időutazásban lesz része, az idősebbek részére nem csekély retro élménnyel, miközben részletes képet kap az 1944-45 között és 1956-ban hadikórházként működő objektum akkori viszonyairól. A meglehetősen realisztikus képet 83 élethű viaszfigura teszi szuggesztívvé. Habár egyes figurák testhelyzete a bemutatott szituációkban kissé természetellenesen hat, az érzelmeket kifejező arckifejezések viszont éppen ellenkezőleg, gyakran jobbak, mint Mme Tussaud híres panoptikumában.

A tárlat megtekintését megelőző rövid filmvetítés és elsősorban a tárlatvezetés során sok érdekességet hallhatunk, amiket nem lenne ildomos itt elárulni. Így csak annyit, hogy többek között kiderül, hogyan sikerült feltűnésmentesen biztosítani a Sziklakórház önálló energiaellátásához nélkülözhetetlen energiahordozót, és az is, hogy a sok tragédia mellett néhány örömteli esemény is történt.

Az objektum rövid története (forrás: Wikipédia)

A Sziklakórház - a Székesfőváros Sebészeti Szükségkórháza a Budai Vár alatt található több mint 2300 m²-es létesítmény, amelyet a második világháború alatt és 1956-ban is használtak, ezt követően titkos objektum lett. 2008 március 11.-én nyílt meg a látogatók számára Titkos Légókórház és Atombunker címmel, mint kiállítás. Magyarország legnagyobb viaszfigura-kiállítása mutatja be a kórház történetét.

A Sziklakórház a budai várhegy mélyén kb. 10 km hosszúságban kanyargó barlang és pincerendszer helyén jött létre. A korábban elkülönülő kis pincéket az ott lakók használták, a második világháború előestéjén azonban a lejáratok számát korlátozták, a járatokat megerősítették, és a különálló járatszakaszokat egybenyitották, hogy a 10-15 m mélységű járatrendszer óvóhelyként szolgálhasson az esetleges bombázások során.

Légoltalmi és egészségügyi ellátási megfontolásokból Dr. Szendy Károly, a székesfőváros akkori polgármestere 1938-ban elrendelte egy sebészeti szükségkórház építését a vár alatt. A létesítményt a barlangrendszerhez igazítva alakították ki: barlangokból szobák lettek, a járatokból folyosók. Az építkezés 1939-1944 között folyt, a Székesfőváros Sebészeti Szükségkórháza 1944 februárjában nyílt meg. Feladata az általános sürgősségi ellátás lett, így a légitámadásokban megsérült polgári és katonai személyeket egyaránt fogadott. Megnyitásakor ápolónőként itt dolgozott özv. Horthy Istvánné, a Magyar Vöröskereszt főápolónője is.

A kórházat a Szent János Kórház felügyelete alá rendelték, vezetőjének Dr. Kovács István egyetemi adjunktust, sebészfőorvost nevezték ki, aki közel negyven orvossal váltásban dolgozott a kórházban. Az orvosi ellátást a Vöröskereszt önkéntes ápolói segítették igen nagy számban. A létesítményt 300 ember befogadására tervezték, az ostrom alatt azonban a kórtermekbe 650-700 sebesült is bezsúfolódott. Akik már nem fértek be, azokat a barlangrendszer folyosóin, hordágyakra és szalmazsákokra fektetve helyezték el. A halálozási arány a járványok és az eszköz- és gyógyszerhiány miatt igen magas volt.

A kórházban civilek és katonák voltak vegyesen, a nők számára külön kórterem volt fenntartva. Német katonákat is elláttak itt, de ők zömében a külön barlangrészbe kerültek. Számos sváb magyar katonát - akik a Waffen-SS kötelékébe kényszersorozással kerültek - szintén a kórházban láttak el. Mivel a létesítménynek saját áramfejlesztője volt, az ostrom alatt még akkor is tudtak ellátást biztosítani és röntgenfelvételt készíteni, amikor a többi kórházban ez már nem volt lehetséges.

A kórházban legalább harminc munkaszolgálatos orvos dolgozott. A kerületi rendőrkapitány megakadályozta, hogy a nyilasok deportálják őket, átöltöztek magyar katonaorvosi ruhába, így nyugodtan tudtak dolgozni. A rendőrkapitány, Dr. Koppány Kálmán Imre ezért a tettéért rákerült az igazak falára. Az orvosok sok ezer magyar katona és civil életét mentették meg. A kitörés napján a járóképes betegek elmentek, a többieket az 1945 májusáig működő kórházból folyamatosan szállították haza vagy más kórházakba.

2007-ben a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum kezdeményezésére számos szakmai szervezet bevonásával felújították a létesítményt. Részlegesen már a 2007-es Múzeumok Éjszakájától megnyílt a látogatók előtt, és további munkálatok után 2008 márciusától folyamatosan megtekinthető. A kórházrész mellett a polgári védelem vegyi és atomtámadás esetére létesített berendezések, eszközök, helyiségek is látogathatók.

Kiállítási anyagok: hadiorvoslás 1848, első világháború, második világháború, 1956. Az atombunker gépészete: vezérlőterem, víztisztító és légkezelő rendszerek, aggregátorok, egészségügyi áteresz. Polgári védelmi kiállítás: az atomcsapás ábrái és következményei, sugárzásmérő és vegyvédelmi eszközök, harcigázok hatásai és ellenanyagaik.

A Magyar Katolikus Lexikon ismertetője
(Köszönet Ajtonynak!)''
Állapot: kereshető

KRW értékelés (941 db): környezet: 4.47 rejtés: 4.34 web: 4.61 átlag: 4.47

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Jobviktoria1992 2021.04.10 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

moha7676 2021.04.07 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Cimboraa 2021.04.06 22:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.58
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

vvivien128 2021.04.05 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

rágcsa13 2021.04.05 09:44 - Megtaláltam
Hát, ez nem kifejezetten egy jó rejtés.
Először is találtam egy piros hengerkét, amibe tegnapi dátummal valaki belogolt, de jelszó az nem volt benne. Már éppen elkezdtem fényképezni, hogy legyen fotó a jelszónélkülihez, amikor észrevettem, hogy nem ez az igazi láda. Kinyitottam, és az undorítóan gusztustalanul rozsdás fém dobozban volt egy koszos zsebkendő. Végül azt csináltam, hogy a piros dobozka papírcsíkjába beírtam a jelszót, és a másik mellé beraktam a zacskóba.
Jogos a villáskulcs.


bodit 2021.04.02 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Csalai 2021.03.27 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.33 súly: 2.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

pandala 2021.03.27 13:50 - Megtaláltam
Leleplezve. Köszönjük! [Geoládák v3.9.6]
(Ez a ládika nagyon rossz állapotban van.)

szaszi.pap 2021.03.27 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Lisza 2021.03.26 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.05
A láda szerintem rossz helyre volt feltéve, mert a fa két ága közt figyelt. Megpróbáltam az eredeti helyre visszarejteni, de lehet, hogy jóval fentebbre került. A lépcső teteje és a ház közt keresd.

Endito 2021.03.21 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

djozike 2021.03.20 23:59 - Megtaláltam
konnyen meglett koszi

duty 2021.03.20 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

pstrx 2021.03.19 18:29 - Megtaláltam
Kösz a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

parmi 2021.03.15 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Andi0714 2021.03.15 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Karaliosz 2021.03.15 12:16 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.9.6]

Zaphod 2021.03.14 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Jadel 2021.03.14 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ka-Csa 2021.03.14 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

nemethk 2021.03.14 10:03 - Megtaláltam
Nemzet Aranya előtt. Essőben.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

npetiii 2021.03.14 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Ok.

ttgreg 2021.03.12 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

koharitomi 2021.03.08 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam.
[g:hu+ 2.5.10]

kiss.daniella 2021.03.06 13:25 - Megtaláltam
#7

laulic 2021.03.06 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

cibainu 2021.03.06 11:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Nemesicsalad 2021.02.28 17:34 - Megtaláltam
Hurrá, megtaláltuk! Köszi
[g:hu+ 2.5.10]

Malni 2021.02.27 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csapi87 2021.02.21 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csirepanna 2021.02.20 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

atgaspar 2021.02.20 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

gebhardt1979 2021.02.20 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

~The POSTMASTER~ 2021.02.20 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Aniko & Gyuri 2021.02.20 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A dobozt jó lenne egy épre cserélni. [Geoládák v3.9.6]

W. Baskerville 2021.02.17 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

A làdàt sajnos sérülten találtam, ebben az állapotában pedig balesetveszélyes... [Geoládák v3.9.6]

Katsumoto 2021.02.13 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Gmre 2021.02.06 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

vidoree 2021.02.04 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

bambii 2021.02.04 12:15 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.9.0]

Pepe 2021.02.04 10:00 - Egyéb
A láda pótolva.

Világutazó 2021.02.03 20:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Regnal 2021.02.02 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, tényleg kétszer meg kell nézni, hogy helyes legyen a jelszó. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Yami 2021.01.31 13:10 - Megtaláltam
Köszönjük! Yami, Dbkh és családjuk.

dbkh 2021.01.31 13:04 - Megtaláltam
Eredendően minden fémdobozka vasoxiddá akar válni. Ennek sikerült. Köszönjük! Yami, Dbkh es az utódok.

tat 2021.01.31 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.46
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda erősen korrodált, rossz állapotú, jobb óvatosan bánni vele. [Geoládák v3.9.0]

keviszonci 2021.01.30 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

egerbegy 2021.01.28 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Köszönet a rejtőnek! [Geoládák v3.9.0]

Andrusch90 2021.01.24 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Bmikka 2021.01.23 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

ÁFÉSZ 2021.01.22 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Bagoly és Talicska 2021.01.20 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Bence2009 2021.01.17 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Timitomi0202 2021.01.17 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

zelda 2021.01.16 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

feketel 2021.01.13 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A láda nagyon rossz állapotban van. Tulajdonképpen egy rozsdakupac, szinte szétmállott a kezemben. Jelszó nehezen olvasható. A logbook nem hogy olvashatatlan, hanem egy vizes rozsdás massza. Cseréje erősen javasolt.[Geoládák v3.8.3]

moli_gyuri 2021.01.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.77
Nagyon nehezen olvasható a jelszó, a látható betűkből kikövetkeztettem. Jó lenne egy másik láda.
Köszi a rejtést. Cilu&Gyurkoo
Mazsom

 
Felkutato_csapat 2021.01.03 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, kicsit nehéz volt. A jelszó kicsit nehezen olvasható, de azért jó volt.

Luca. Panka. Léna. [Geoládák v3.8.3]

Barika55 2021.01.03 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést. A doboz nagyon gusztustalan állapotban van kívül belül! Jó lenne cserélni!

M&társai 2021.01.03 08:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos nagyon rossz állapotú a láda.[Geoládák v3.8.3]

fiser 2021.01.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.20
-

vasanitsl 2021.01.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

petervarit 2020.12.31 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Viktor33 2020.12.31 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

fatalin 2020.12.31 13:35 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v3.8.3]

Ambró 2020.12.30 21:19 - Megtaláltam
Nem lehet elolvasni.

https://hu.m.wikipedia.org/wiki/K%C3%B3rh%C3%A1z_a_v%C3%A1ros_sz%C3%A9l%C3%A9n

IMG-47ed27680eaa608bc42e63412fd36402-V 
beneboto 2020.12.30 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A ládára ráférne már egy csere. A ládaoldal is elavult, a megközelítés már másképp néz ki, de csak a 2.pontban van hiba, amiben 18-as helyett már 56-os villamos jár. [Geoládák v3.8.3]

barnanya 2020.12.30 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Mangó 2020.12.26 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Koszonjuk a rejtest. Sajnos nagyon el van azva a logbook, a jelszo nehezen olvashato a fedelen...

Csipetcsopi 2020.12.23 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Sajnos a láda teljesen át van ázva. [Geoládák v3.8.3]

LőrincDombiBarangolók 2020.12.19 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

emuroland 2020.12.15 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.7]

jgyuri 2020.11.29 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.7]

FeldmanZ 2020.11.27 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

BombaBoti 2020.11.22 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v3.7.6]

Csa.Csi87 2020.11.22 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

A logbook el van ázva, mert a dobozka falát szétette a rozsda. [Geoládák v3.7.6]

dabcsi 2020.11.15 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

ceeklali 2020.11.15 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.98
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Tényleg cserére szorul, tiszta rozsda, a jelszó nehezen olvasható. [Geoládák v3.7.6]

leszter 2020.11.08 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

gaboor 2020.11.07 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.75
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]
A doboz tartalma teljesen el van ázva, a jelszó nehezen látható!

Tosiv 2020.10.26 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.33
Megtaláltam. A jelszó már alig olvasható, a ládika valóban gusztustalan, azonnali cserére szorul.

bajnokzsofi 2020.10.25 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

galk78 2020.10.23 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

szucsattila 2020.10.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Ninjanna15 2020.10.23 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A. benne lévő papírok megáztak.

Pettyos25 2020.10.20 20:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kristofgulyas 2020.10.17 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

szatmari.vivi 2020.10.17 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

marosikids 2020.10.17 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

HeAd 2020.10.11 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

PardiAndi 2020.10.03 16:54 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Hesztik 2020.10.03 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk!

EszterNraT 2020.09.20 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Rsp 2020.09.20 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A láda elég leharcolt, rozsdás. [Geoládák v3.6.0]

dino919 2020.09.19 17:59 - Megtaláltam
Meglett, doboz sérült, beázik, cserére szorul. Köszi, Ada&Edi

zsebeszter 2020.09.12 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

DynamicD 2020.09.05 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

CsabaiMangó 2020.09.05 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kicsit gusztustalan, koszos, rozsdás - nehezen nyílik -, nedves, talán meztelen csigák is mászkálnak rajta... A pont pontatlan, ellenben a leírás segít. A fenti jellemzés miatt nem is írtam a logcetlikre Magam.
CsabaiMangó (Ági) [Geoládák v3.6.0]

feverprice 2020.08.21 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. [Geoládák v3.5.3]

bkk 2020.08.20 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

gyalogk 2020.08.20 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

matyas94 2020.08.19 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

robinbird 2020.08.14 21:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

matemester 2020.08.07 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!????
Nagyon jó láda!
Esztergom
Matemester [Geoládák v3.5.3]

Bereczky 2020.08.04 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Drake74 2020.08.01 21:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Phoenix82 2020.08.01 21:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Fulopke117 2020.07.26 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

PingvinTeknős 2020.07.26 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Gibix75 2020.07.25 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.10]

H.B. 2020.07.20 08:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
'Kiss István nyomában' túra közben. Köszi a rejtést!

Pötti 2020.07.12 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

szentvik 2020.07.12 16:11 - Megtaláltam
Családdal sétáltunk a várban, pont mellette jöttünk el, be kellett cserkészni. [Geoládák v3.3.2]

busmannn 2020.07.12 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

zsoffer 2020.07.12 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Micicila 2020.07.04 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

utigabi60 2020.07.04 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kireth 2020.07.04 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Asteriscum 2020.06.21 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

egyaksi 2020.06.21 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.48
Koszi

Ásványvadász 2020.06.21 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
A ládánál találkoztunk egyaksi játékostársunkkal és népes családjával, barátaival.
A logfüzet megtelt, ezért a dobozba raktunk egy lapot.

VauVauu 2020.06.19 19:26 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

BotiZsigi 2020.06.12 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk! tényleg rozsdás. alig nyílik... [Geoládák v3.4.1]

mk45 2020.06.07 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.46]

Tofolár 2020.05.30 22:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Klaudia001 2020.05.30 22:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Pongiz 2020.05.20 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Puszpáng38 2020.05.18 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

jancheeta876 2020.05.17 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Micra73 2020.05.17 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Elkövetve Dr. Ladával.Eső után,a kijárási korlátozás utolsó napján.Végre sikerült úgy fotózni a várban,hogy nem volt tömeg :)

IMG_20200517_151001IMG_20200517_151109
roly11111 2020.05.13 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

d.andras 2020.05.13 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MMLaca 2020.05.09 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.48
Köszönjük a rejtést! Kellemes kis sétával egybe kötve könnyedén fellelhető.

AncsuBence 2020.05.08 23:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Köves szép napot! :) Anita és Bence [Geoládák v3.3.2]

Rubi2266 2020.05.08 23:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltam, köszönöm! szuper rejtés:) [Geoládák v3.3.2]

Tarr78 2020.05.07 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

erdei csiperke 2020.05.07 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Ok

3irmas 2020.05.06 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

GeoEvike 2020.05.04 18:41 - Megtaláltam
A pandémiás szabályokat betartva megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kérlek csereljetek ládát nagyon rozsdás és nehezen nyitható. Évi ♡ Toti

gyoppka 2020.05.02 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

vlaci57 2020.05.02 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Ksandor96 2020.05.02 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bianka10 2020.03.28 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Dzsumbi 2020.03.28 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

grolee 2020.03.14 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ritu, Roli, Oli, Dani [Geoládák v3.3.2]

Kogerj 2020.03.11 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Gabsa5 2020.03.09 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Meglett az Ammonitesz csapat által! ???? TFTC! [Geoládák v3.3.2]

Zozo88 2020.03.09 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

foxmx15 2020.03.09 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

oryszcsak 2020.03.07 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Hamish 2020.03.05 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Köszönöm a rejtést.

danita 2020.02.29 13:22 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

tomesi 2020.02.29 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltuk.

20200229_114636 
Kishercegek 2020.02.23 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

MoMaszter 2020.02.18 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.17
Sajnos nem tudtunk bemenni, mert két óránként indul vezetett látogatás és pont lecsúsztunk róla. Így a "környezet" pontot csak megelőlegeztük. :)

Legközelebb jobban tájékozódunk a nyitvatartást illetően és bent is körülnézünk!

A rejtés jópofa. Ha az ember jól időzít és szerencséje van, a közeli padon ülve észrevétlen logolhat. Köszönjük!

sopetra 2020.02.09 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lustadick123 2020.02.08 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

MacKay 2020.02.08 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

PervaiSDG 2020.02.08 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Varga-Tarsoly familia 2020.02.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
köszönjük

peendabe 2020.02.01 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

TND 2020.02.01 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

gabortel 2020.01.28 12:00 - Megtaláltam
Ide is eljöttem.

juliadeak 2020.01.26 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
1,5 órás túrán vettünk részt, lenyűgöző a Sziklakorház. Megtaláltuk a ládát. :)

zulcsi 2020.01.19 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

gknight8 2020.01.18 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

szuzi78 2020.01.12 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

delfin 2020.01.11 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Pingacsguk 2020.01.05 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

gfuredi 2020.01.04 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

Justbeokay 2020.01.01 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Szilvil 2020.01.01 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

dev86xr 2020.01.01 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.1.2]

Szomolya 2019.12.30 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Esti sétálgatás a várban.

homemadebyjuci 2019.12.29 13:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi! :-)
Megérett egy cserére, kissé rozsdás :-).

A Vadász 2019.12.27 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.99
Párommal Amidalával egy kellemes séta közben, forraltborozás után indultuk "levadászni" a GCSZKH-t. A sziklakórházat már korábban meglátogattuk, valóban figyelemre méltó történelmi helyszín a Budai Várnegyed alatt. A ládát kicsit nehezen találtuk, mivel a leírás alapján először egy másik lépcsőfeljáró alsó sarkára gondoltunk, de végül az intuíciónkra hagyatkozva megtaláltuk a helyes lépcsőfeljárót és a rejtekhelyet is. Köszönjük a rejtést!

Balpeter25 2019.12.22 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

tuzvarazslo 2019.12.18 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Fekete Ákos 2019.12.15 18:32 - Megtaláltam
Köszönjük!

graffz 2019.12.15 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Bapee 2019.12.15 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Sheep2018 2019.12.14 19:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

anzsu7 2019.12.08 21:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa [Geoládák v3.1.2]

gyfulop1987 2019.12.07 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

kocsisjozsef74 2019.12.03 20:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Józsi [Geoládák v3.1.1]

julcs! 2019.12.01 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szatto 2019.12.01 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Galin 2019.11.26 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést :)

Balazsl02 2019.11.21 16:04 - Megtaláltam
A sziklakórházban bent még sosem voltam, de erre ezúttal se volt időm sajnos. Amit hallottam másoktól a helyről az egyszerre teszi számomra érdekessé, és visszataszítóvá. Egyszer mindenképp ellátogatok majd, addig is köszi a rejtést!

kovigaga 2019.11.16 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

andrasary 2019.11.05 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Lokospatrik 2019.11.03 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

endre79 2019.10.30 17:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Meglett végre! köszi

ThunderLajos 2019.10.29 20:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ptomi93 2019.10.29 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Köszi a rejtést!

kalati 2019.10.26 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam! Mivel a Sziklakórház a nagy kedvencem, így nagyon örültem a rejtésnek! Köszönöm a lehetőséget!

Monose 2019.10.26 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Miauuu92 2019.10.25 16:53 - Megtaláltam
Sok volt a mugli, de türelmesen vártunk a megfelelő pillanatra. :)
Köszönjük a rejtést!

fermate 2019.10.24 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

womp 2019.10.19 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v2.2.5]

Jaksi74 2019.10.17 21:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szőkekapitány 2019.10.17 13:52 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

SziaHello 2019.10.16 22:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_17]

nadriienn 2019.10.11 21:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Nagyon tetszik a láda rozsdássága :-) [Geoládák v2.2.5]

lolkabolka 2019.10.11 20:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fodor8peter 2019.10.05 12:03 - Megtaláltam
Jó kis láda, bátor rejtés. A tartalma csontszáraz, bár a külseje már kezd rozsdásodni.

Rede99 2019.09.30 14:30 - Megtaláltam
.

B&B2019 2019.09.29 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

antonia03 2019.09.28 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

whaides 2019.09.14 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Aquilone 2019.09.07 11:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! (Berill és Zsolt)

zoll 2019.09.06 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Kristóf, Zoli [Geoládák v2.2.5]

Kutas 2019.08.29 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Kösz a rejtést!

IMG_4597IMG_4608-denoise
Pety&Poty 2019.08.27 13:23 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Minki 2019.08.26 15:44 - Megtaláltam
Meg van! Köszi! [Geoládák v2.2.5]

Fröccs 2019.08.25 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tancsy95 2019.08.24 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Göthő 2019.08.18 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

veraesricsi 2019.08.15 21:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

buksika 2019.08.14 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

pozsgayb 2019.08.06 20:23 - Megtaláltam
[Geoládák v2.2.5]

pedro750 2019.07.24 07:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.07
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A jelszót felírtuk belül a doboztetőre, reméljük sokáig bírja majd!

Daltons2033 2019.07.20 14:40 - Nem találtam meg
MUHAHA :)= Megtaláltuk a helyén, de sajnos a jelszó olvashatatlan :( [Geoládák v2.2.5]

[Elutasította: Pepe, 2019.07.29 21:11]

mura 2019.07.20 05:58 - Megtaláltam
Begyűjtve, köszönet a rejtésért!

Szilágyiék 2019.07.17 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Ezt ugyan a GCfMKU ládához írtam, de a szöveg vége ide hoz:

"Nagyon rég jártunk már a várban, most örömmel jártuk végig a pontokat.
A javaslatnak megfelelően (bár nem teljesen az akaratunkkal megegyezően :-D) alaposan bebarangoltuk a várat. Mire liften-lépcsők során végre feljutottunk a Herceghez, rájöttünk: egyszerűbb lett volna a 16-os busszal a Clark térig lemenni, és a siklóval felmenni...
Mindezek után rájöttünk, hogy mehetünk vissza a bástyához, mert a Sziklakórház dobozkája mellett simán eljöttünk...

Szóval, kalandos, de nagyon klassz napunk volt!"

A doboz eléggé rozsdás, és csak papírfecnik vannak benne, abból szemezgettük ki a jelszót tartalmazót.

Most nem mentünk be a Sziklakórházba, kissé húzós a belépődíj, de sátoros ünnepen, ingyen - be van tervezve.

Köszönjük szépen a rejtést.

Lajám a megtalálóLépcsőn le, lifttel fel
BejáratEmléktábla
tojas 2019.07.14 07:19 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.2y]

spanyesz 2019.07.13 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.48
Városi turistaskodas közben levadasztuk nonow22-vel. Visszaraktuk a leírásnak megfelelő helyre, mert jelenleg nagyon nem ott volt, véletlenül sikerült megtalalni. Köszi a rejtest!

nonow22 2019.07.13 17:21 - Megtaláltam
Spanyesszel hosszú keresés után megtaláltuk. A láda nem volt a helyén, a lépcső jobb oldalán, belül találtunk rá. Logolás után visszatettük a feltételezett helyére. A logbook tele van, cserére szorul. [g:hu 1.6.2y]

Lazlow 2019.07.11 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MoGeMaP 2019.07.06 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

B.Rebi 2019.07.04 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Seldon86 2019.06.29 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bálint 36 2019.06.27 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

Mona23 2019.06.10 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Besüboboja 2019.06.02 16:25 - Megtaláltam
Igazi mugliinvázió.....
köszi!

Smicó 2019.05.31 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.94
Megtaláltuk útközben egy a Mátyás templomban rendezett koncertre menet! Köszönjük!
A jelszót tartalmazó papír úgy van összehajtva, hogy a jelszó 5. betűje kezd elmosódni....

Pribék László István 2019.05.31 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

cherrybabe 2019.05.26 19:49 - Megtaláltam
Oké

Tonykopter 2019.05.19 13:59 - Egyéb
Felleltük! Köszönjük! A küldött kép alapján kérném a találat elfogadását. Köszönöm!

Tonykopter 2019.05.19 13:59 - Egyéb
Felleltük! Köszönjük! A küldött kép alapján kérném a találat elfogadását. Köszönöm!

zoldbeka 2019.05.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

vaterlo 2019.05.11 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
A Vérmező játszottam petanque-ot. Volt egy kis szabadidőm, így elugrottam megkeresni a ládát. Köszi a rejtést.

Invictus3 2019.05.02 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megvan, köszi!
Robival mai második láda :)
Egy idegenül beszélő Kessertárs adta át a ládát, szóval a megtalálás öröme most elmaradt, de annyi baj legyen :D

silboy & Zsóka 2019.04.27 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. Bemenni nem volt időnk, de egy dokumentumfilmet megnéztünk róla utólag.

toen80 2019.04.22 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk a családdal, köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

Lati 2019.04.21 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Cuncus78 2019.04.17 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kneupatiku 2019.04.11 15:21 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő segítségét a jelszó második feléhez! :)
Köszi a rejtést!

JhsGabor 2019.03.30 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

stikli08 2019.03.26 13:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bondas 2019.03.24 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! Biciklivel, évadnyitó. [Geoládák v2.2.5]

lencsilyany 2019.03.20 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hokuszpok 2019.03.12 17:30 - Megtaláltam
Köszi.

Kovács Beni 2019.03.12 17:30 - Megtaláltam
Köszi.

nszk 2019.03.10 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

pinter_ur 2019.03.09 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

amosoni 2019.03.09 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsofka_Tom 2019.03.09 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mido 2019.03.07 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsófi & Lóri [Geoládák v2.2.5]

tabletta 2019.03.03 07:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2h]

vadasviki 2019.03.01 19:24 - Megtaláltam
Állandóan mászkálnak erre, forgalmas hely ... [Geoládák v2.2.5]

Vifilancio 2019.03.01 19:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Hihetetle, hogy este is milyen csapatmozgások vannak itt...???? [Geoládák v2.2.5]

agedma04 2019.02.23 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5] Tavaszias időben látogatás a Sziklakórházban, séta + az útba eső doboz megkeresése. Nem volt nehéz találat, de tényleg sok volt járókelő...

Lindisti 2019.02.22 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

somga 2019.02.17 11:20 - Megtaláltam
Csak az előző logoknak köszönhető a megtalálása. Mi is a leírás alapján egy fekete hengert kerestünk.

Mai95 2019.02.16 21:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

aresz 2019.02.03 11:24 - Megtaláltam
Köszönjük szépen! :) [Geoládák v2.2.5]

Stimm 2019.02.01 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.73
A fémdobozka megtalálható a jelszóval.

ésKata 2019.01.22 17:15 - Megtaláltam
Megtalálható a fémdobozka a jelszóval.

VINAX 2019.01.20 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Budai séta 11/7

🔧 A fekete filmes dobozt mi sem találtuk, viszont a helyén volt egy fém cukorka tartó, benne egy cetlin com-os logokkal. A rejtővel egyeztetve egy összehajtogatott lapra felírtuk a jelszót és beleraktuk ebbe a fém dobozba.

★Viki & Axl★
[Geoládák v2.2.5]

IMG_20190120_141627 
halaszkiraly 2018.12.03 17:09 - Egyéb
Piros kereszt Kedves Pepe rejtőtársunk!
A keresők jelzései alapján a rejtés karbantartást igényel.
Amennyiben lehetőséged engedi, kérlek ellenőrizd a helyszínen a rejtés állapotát!
További tudnivalók a beteg ládákról.
Köszönettel a rejtésért, üdv:Email-t küldtem a rejtőnek.


Pattika97 2018.11.16 20:08 - Nem találtam meg
Nagyon szép a környék, de sajnos nem találtuk meg pedig végignéztünk a lépcsőnél minden kis sziklát. [Geoládák v2.2.5]

Qxzc62 2018.11.10 14:50 - Megtaláltam
Teljesen körbejártuk a helyet, benézve minden résbe, de egyszerűen nem jártunk sikerrel. Lehet, hogy a lehullott levelek miatt vallottunk kudarcot...
A koordináták és a leírás szerint jó helyen jártunk.
Kérem a feltöltött kép alapján érvényesíteni a megtalálást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.12.13 18:14]

IMG_20181110_114039 
porto 2018.11.03 15:49 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :)
Egyedül :-(
Szeretem ezt a környéket is :-) [Geoládák v2.2.4]

Green Eye 2018.11.01 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést!

kerokaa 2018.10.31 16:15 - Megtaláltam
Meglett, köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.0]

Czucz 2018.10.29 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

ambrus207 2018.10.28 15:05 - Megtaláltam
köszi a rejtést???? [Geoládák v2.2.5]

sanzi89 2018.10.27 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

GabyArt 2018.10.27 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

madarasz.peter 2018.10.27 11:26 - Megtaláltam
Amíg Máté writeingolt... [Geoládák v2.2.5]

rosziksophie 2018.10.26 19:02 - Megtaláltam
Pipa [Geoládák v2.2.4]

esther.pesti 2018.10.26 13:35 - Megtaláltam
Remek volt, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

StellaDeFrász 2018.10.26 13:35 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kamzik 2018.10.24 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Köszi a rejtést!

BMBOPH 2018.10.15 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Köszönjük a rejtést!

Rába-Steiger 2018.10.15 19:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszi😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

Mozsarak 2018.10.15 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Köszönjük!

earl77 2018.10.07 11:28 - Megtaláltam
Köszi, a sziklakórházat is megnéztük.

PetyCamino 2018.10.06 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.86
Pyrosz-szal megtalálva :)
Köszönjük

pyrosz 2018.10.06 17:17 - Megtaláltam
Köszönöm, egy élmény volt! :) [Geoládák v2.2.4]

erdosjudit 2018.10.02 08:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

erdosimi 2018.10.02 08:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

justancsi 2018.09.28 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Egy új logbook ráférne :) [Geoládák v2.2.4]

Milko 2018.09.27 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Megtalaltam, köszönöm rejtest

Kiaribua 2018.09.23 14:54 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Menyust 2018.09.22 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.20
Borzalmas állapotban van a logbook! Tessék cserélni! Köszi!

nyogam 2018.09.21 21:46 - Megtaláltam
Köszönjük!

Lacza és Tádé 2018.09.17 09:29 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

evinkler 2018.09.16 21:52 - Megtaláltam
Első talalas.

zsubamba 2018.09.15 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

kovtom72 2018.09.09 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
köszi a rejtést

zakaan 2018.09.08 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A ládika beázott, nagyon elnyűtt a logbuch, kiegészítő papírra írtunk. [Geoládák v2.2.4]

13 2018.09.06 10:51 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

kingajani 2018.09.01 14:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a lehetőséget!

aknitram 2018.09.01 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

kir6 2018.08.28 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rebione 2018.08.27 13:34 - Nem találtam meg
Nagyon forgalmas volt a terep. Kérem a megtalálás elfogadását a fotó alapján. Köszönet! [g:hu 1.5.4]

[Elutasította: geocaching.hu, 2018.11.30 20:04]

SzabadulósBlog 2018.08.25 23:59 - Megtaláltam
Pont egy másik ládász csapattal együtt értünk, ők találták meg valójában, mi csak tibláboltunk, mert azt hittük rájuk, h muglik ;-)

KoviP 2018.08.25 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Üdv KoviP

kovmik91 2018.08.25 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Hegedüs Zsuzsa 2018.08.20 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
A Sziklakórház múzeumba jöttünk 11 órára.
A logbokk már nagyon tele van.
Köszönöm a rejtést.

IMG_0060 
Zsizsi60 2018.08.18 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

balumaci 2018.08.18 10:44 - Megtaláltam
Ok

Caldera 2018.08.17 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

cugesz 2018.08.04 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

KZT 2018.07.31 15:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.
KZ

Haki 2018.07.29 21:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Annyiszor eljöttünk itt mialatt a közelben laktunk, de most meglett ez is!

TJ 2018.07.25 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Stark család 2018.07.25 14:22 - Megtaláltam
Tftc

golyakr 2018.07.25 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mirjam07 2018.07.24 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Megtalaltam, koszonom! Sokat jartam mar erre, nem tudtam hogy a korhaz latogathato. Koszonom a reszletes ismertetot. A logbookot cserelni kell hamarosan.

jegesmedve137 2018.07.23 03:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Grrrrr 2018.07.22 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.81
Köszi a rejtést!
A betontömb nem volt annyira tömb.

TÁJK Alkesz Duo 2018.07.10 20:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bolond89 2018.07.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.52
Köszi szépen a rejtést :) Budapesti sétakör közben találtuk meg :)
Sára & Gábor

voyagers 2018.07.06 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Akubb 2018.07.05 10:35 - Megtaláltam
Belvárosi séta közben erre tévedtünk.
A sziklakórházba csak benéztünk, de a tárlatvezetésen nem vettünk részt. Még a nyáron visszatérünk a gyerekekkel, és akkor a lényeget is pótoljuk.
Köszönjük a rejtést!

Benedek_Vulkán 2018.07.02 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2018.07.02 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

EVANDU 2018.07.02 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Megtalaltuk !

salem.macska 2018.06.30 16:55 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.4]

Bittmann 2018.06.28 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vadalma28 2018.06.27 10:30 - Megtaláltam
Köszi!

ommadawn 2018.06.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Koszi!

Petra&Laci 2018.06.23 13:34 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a lehetőséget! ???? [g:hu 1.5.4]

szkj 2018.06.21 20:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ignis9 2018.06.16 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.65
Petheovackával közösen. :) Köszönjük! :)

petheovacka 2018.06.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.93
Budai kódorgás Ignis9-cel a ládák bűvöletében. Kösszi a rejtést! :)

bagolyvera 2018.06.01 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!

kauker 2018.06.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Megvan!

Petya1982 2018.05.23 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam, és még muglimentes időszakra sem kellett sokat várnom szerencsére. ☺
Pár éve már jártam a lépcsőnél, és már akkor is tetszett, de nem biztos, hogy visszataláltam volna újra, ha egyáltalán eszembe jut. Pedig kár lett volna ma nem arra sétálnom.
Köszi a rejtést!

20180523_140218 
biguli 2018.05.21 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Szivikeee Krisztián [g:hu 1.5.4]

FeGyoLa 2018.05.20 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Lajos bacsi o 2018.05.07 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Szamoska 2018.05.07 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Sok idő volt kiszedni a dobozt a forgalmas környék miatt, de szerencsére sikerült. Köszönöm a rejtést!

gazzék 2018.05.06 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

szabi16 2018.05.06 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Végre megvan!

Markhun 2018.04.27 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.49
A régi profilommal megtaláltam de most sajnos nem lett meg. mindkét lépcsőnél néztem de nem volt ott. Remélem a fotók alapján elfogadják!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.06.05 20:29]

az eggyik lépcső 
Skubioza 2018.04.25 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

krisz17krisz 2018.04.17 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

OImi 2018.04.15 13:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Köszönjük!

Schlégl 2018.04.10 10:42 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

FreEve 2018.04.09 19:21 - Megtaláltam
A Várba menet megtaláltuk ezt is, köszönjük! :)

tau 0470 2018.04.07 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Budapesti sétám keretében felkerestem ezt a szép helyet is, megtalálva közben a ládát. Köszönettel.

Sziklakórházmentő
Manna&Peti 2018.04.02 11:40 - Megtaláltam
Logbook teljesen tele van.

Köszönjük a rejtést! :-)

g-tabe 2018.03.28 13:07 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

erdei.laszlo 2018.03.15 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam!

ratagi 2018.03.11 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Batani 2018.03.10 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm! :-)

Mizo6869 2018.03.04 14:15 - Megtaláltam
A Szikla kórház megtekintése után (kicsit nyomasztó) kerestük meg a ládát. Köszönjük Mia, Zoli

kasap 2018.03.03 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

geoládászok 2018.02.24 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bigi 2018.02.24 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Brigus 2018.02.24 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!! Köszönjük!!!! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Égetö 2018.02.21 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Ebédidőben felkeresve! Logbook elég nedves és így penészedés veszélyben!

matyassyd 2018.02.18 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! A láda beázik, nincs túl jó állapotban. A logbook elázott, nehéz kezelni. Egy kis karbantartás jól jönne.

ellfelek 2018.02.18 13:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

snowdrop 2018.02.18 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést :-)

dejosgyor 2018.02.17 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

sokoto5 2018.02.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszönet a rejtésért!

apacs 2018.02.05 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Nikicsu 2018.02.04 23:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Lilamacs 2018.02.04 15:17 - Megtaláltam
Keresgéltük egy ideig, mert először rossz betondarabot néztünk ki, meg ugye nagyon sokan járnak arra, de végül meglett. A türelem rózsát -geoládát- terem :)
A megtaláló maga Mike Wasovski személyesen :)

Sziklakórház 2018.02.04 
mulder2197 2018.02.02 05:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

adamtoth0412 2018.01.30 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Esti kutya séta közben útba ejtettük, szerencsére a meg keresés gyorsabban ment, mint a lépcsőn fel jutás :-) [Geoládák v2.2.2]

Tovima 2018.01.28 13:42 - Megtaláltam
Látogatás nélkül.

MarkoGear 2018.01.28 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam!

emmerwald 2018.01.28 13:32 - Megtaláltam
Különleges kiállítás. Érdekes, ahogy kapcsolatba hozták a kórházat a két atomtámadással.

totedu 2018.01.28 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Most csak a ládáért szaladtunk (hazudtam:lifteztünk) le a Várból.

randdomi 2018.01.11 20:37 - Megtaláltam
Megvan a cumó! Köszi a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

spanomkokai 2018.01.11 20:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Livi123 2018.01.05 21:14 - Megtaláltam
köszönjük, megtaláltuk

bzz 2018.01.05 21:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Ifialex 2017.12.16 18:15 - Megtaláltam
A kórházat már korábban meglátogattuk, de akkor nem volt lehetőségünk logolni. Most teljesen kihalt volt az utca.
Köszi a rejtést!

laszloze 2017.11.23 11:22 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést! :) Megtaláltuk.

A lépcsőre felmászva értünk el a ládához. Szerencsére épp rossz idő volt, és elég kevés ember mászkált a könyéken, így szinte gondtalanul tudtuk becserkészni a ládát a rejtekéből.

Visszarejtéskor jött két ember, de épp sikerült időben visszaraknom a feilmes dobozkát. Amikor megláttam a két figurát, tök normális emberkének tűntek, de egy pillantást vetve a táskájukra, azonnal kiderült, hogy vagy betörő, vagy autó feltörők voltak. Nem tudtuk, hogy mitévők legyünk, de felmenve a várfalra, egy darabig figyeltük őket, akik persze tudták, hogy figyeljük. Nagyon figyelmesek voltak... Végül egy autó mellett állva megérkezett a 3. társuk is. Az autót többször körbejárták, nem csináltak semmi hülyeséget, hisz tudták, hogy figyeljük őket... Aztán eljöttünk.

ÓVATOSAN PARKOLJATOK A KÖRNYÉKEN! NE HAGYJATOK NAGYOBB ÉRTÉKET AZ AUTÓBAN!!!

Zolas21 2017.11.23 08:38 - Megtaláltam
Köszönöm a segítséget a hiányzó egy betűhöz :D

Lupus21 2017.11.20 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, megtaláltam.

Spangarázs 2017.11.15 12:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Kassai Család 2017.11.11 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szandrik 2017.11.04 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.41
Megtaláltuk. Köszönjük

feherzoltan79 2017.10.27 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Sziklakórház látogatás előtt. Köszönöm a játékot!

nauzi 2017.10.27 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a rejtést!

lustyiktimi 2017.10.27 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést :)

Csox 2017.10.24 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

csomix 2017.10.24 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük. A táblák....

taczmana 2017.10.23 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltuk, köszi a rejtést. :)

Katka991 2017.10.23 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

W05-44 2017.10.19 20:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Randi Ádival - part 2. :)

Hubbi barátai 2017.10.11 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Suprmann 2017.10.07 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Nagyon szuper kis láda volt! Babával együtt vadásztuk le! Köszönjük a lehetőséget!

adrivik 2017.10.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Köszönjük a rejtést!

sereszaki 2017.10.04 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.90
Két napos budapesti ládázásunk második napján, Mártival, Évivel és Zolival megtaláltuk.
Köszi a rejtést!

stirliviusz 2017.10.02 16:07 - Megtaláltam
Köszönöm megtaláltam. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tomi77 2017.10.01 00:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

moTT 2017.09.30 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gezhorva 2017.09.26 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

e369 2017.09.17 16:05 - Megtaláltam
Kincsek a város alatt kiállítás után. Köszi a rejtést!

tapiapi 2017.09.13 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bonbonetti 2017.09.12 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

alucifer 2017.09.09 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
MEGTALÁLTUK
Köszönöm a rejtést!


20170909_140503DSCN7991
DSCN7992 
stegeradam 2017.09.01 21:10 - Megtaláltam
Tetszett a rejtés!

szandra84 2017.09.01 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.01
A Budavári csillagok tt során találtuk meg nagyon szép volt köszönjük!

Mary&Advent 2017.08.26 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bodopal 2017.08.24 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kovianyo 2017.08.19 20:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.17
köszönöm a rejtést!

Kerékgyártócsalád 2017.08.19 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Levadászva :) csodás

azimee 2017.08.16 20:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Potyogók 2017.08.14 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
A sziklakórház előtt / után rövid kitérő nagyon szép környezetben. Köszönjük! :)

ystray 2017.08.07 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Judit és Béla 2017.08.07 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

RékaésAdrián 2017.08.01 18:00 - Egyéb
A betelt, eredeti füzetet üresre cseréltem és a láda mérete miatt elhoztam. Egy félig írott lap még van mellette, íróeszközt továbbra is jó, ha van nálad.

adyca 2017.07.30 17:46 - Megtaláltam
Megvan!

VelichBori 2017.07.26 13:00 - Megtaláltam
Kicsit meggyötört már az a logbook.

Párduc50 2017.07.21 10:08 - Megtaláltam
OK

Kaputyin 2017.07.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
🆗✔ Kicsit várakozni kellett a padon még tiszta lett a levegő, ami nem is baj, mert közben kinéztem legalább a láda helyét, és volt ideje megszáradnia az ingemnek is, ugyanis az apostolok lován jöttem fel a hőségriadóban! :)
Köszönöm a rejtést, a kórházat későbbre tervezem!

Bubu_83 2017.07.17 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Megtaláltam a várbeli séta során. Sajnos időszűkében a múzeumot nem néztük meg, de hamarosan visszatérünk. Köszi, tetszett!

20170717_11222020170717_112323
tred 2017.07.14 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hg5vy 2017.07.14 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
a láda erősen felújításra szorul. az összes papír betelt és nyírkos. A koordinátákat is lehetne pontosítami. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PulykiMaki 2017.07.02 19:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

qkoree 2017.06.30 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

kartal 2017.06.28 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Nona17 2017.06.28 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést!

Artemix 2017.06.22 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Nem túl könnyű, nem túl nehéz

eskar 2017.06.17 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.57
Köszi a rejtést! Nehéz volt észrevétlenül, nagyon sok a mugli.

ottgyuri 2017.06.13 06:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.70
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

bacsnyir 2017.06.09 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.67
Bori lányommal ma a várban sétáltunk, és "kincset keresni" támadt kedve, így adódott ez a láda. Bemenni most nem volt időnk, de legközelebb megnézzük az objektumot is..., amibe egyébként most már 4000 Ft a normál, és 8000 Ft a családi belépő (www.sziklakorhaz.eu).
Szerintem elférne ide egy kicsit nagyobb láda is, ebbe a mostaniba a logbookot is alig lehet betuszkolni, ráadásul szétesőben-betelőben van.

 
Adalbrecht 2017.06.08 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.10
.

ivigeo 2017.06.08 13:08 - Megtaláltam
A logbook nemsokára betelik, alkalom adtán cserélni kellene.

Köszönjük.

Pincehegyiek 2017.06.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük

gliderVIK 2017.06.04 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Évi&Zoli 2017.05.30 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Kóboroltunk egy jót a környéken. Köszönjük!

20170530_16441820170530_164531
20170530_164601 
Davestator 2017.05.20 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.22
Köszi, jó rejtés, szép hely. :)

csemege86 2017.05.16 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megvan

karcsi9641 2017.05.15 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Sajnos bemenni nem tudtam, majd legközelebb.
Köszönöm a rejtést!

mazsolaaa 2017.05.14 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaszkievics 2017.05.13 18:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Egész napos ládázás Lirith89-el, jókedvűen, vidáman, mosolyogva! :) Köszönjük!

P1290045P1290046
DFRi 2017.05.11 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megvagy láda :-)
Köszi a lehetőséget!
Mira&Feri [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_20170511091948GCSZKH_20170511091935
GCSZKH_20170511091910 
Cs.Csongor 2017.05.10 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mremil 2017.05.06 18:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Megtaláltuk

Zé87 2017.05.02 22:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.94
Megvan.

Keneagle 2017.05.02 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.78
A 7. találat, az első Budapesten. Iránytű nélkül picit nehezebb, de megvan. Köszönöm. Keneagle [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

07 BP Sziklakórház 3 
kiss.csalad 2017.04.30 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pupu 2017.04.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.27
Városi futóedzés közben ejtettem útba. A múzeumban korábban jártam már, mindenkinek ajánlom! Köszönöm a rejtést.

Fénykép0017 
brunnyer 2017.04.26 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.69
Megtaláltuk!

Balázs1984 2017.04.24 08:30 - Megtaláltam
Köszönjük! :-)

alexp 2017.04.16 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszönöm a rejtést.

Kido 2017.04.15 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget!
Családdal kerestük,életük első geoládája volt, úgyhogy külön köszönet a rejtésért :) Igaz toll nem volt nálunk, úgyhogy a logbook kitöltése kimaradt :)

[Jóváhagyta: Pepe, 2017.05.23 05:21]

2017.04.15.2017.04.15.
A2M 2017.04.14 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2017.04.13 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.14
Több másik ponttal együtt ez is meglett. Megérte bemenni, érdekes volt. Kösz a rejtést.

-1-2
2016PZ 2017.04.12 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A múzeum megnézésére most nem volt idő, azt legközelebbre halasztom .

20170412_131340 
RékaésAdrián 2017.04.08 19:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.41
A kórházat már korábban meglátogattuk, most meglett a láda is. Nagyon kevés hely van már a füzet végében. Köszönjük a rejtést.

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2017.04.08 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Nagyon szép hely,jó ötlet a múzeum meglátogatása.Halkan megjegyzem,a papír betelt...Eszter&Sanyi

Szekat 2017.03.24 20:10 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!
TFTC

Ziziperec 2017.03.24 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.17 súly: 3.37
Megvan! Köszi!
TFTC

kenderes 2017.03.15 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

etoc 2017.03.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Velünk egyidőben mások is a keresésére indultak, vicces volt összesúgni, hogy lám ők is a ládát keresik. Mely akkor már a kezünkben volt.

data4526 2017.03.15 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

nazso.oszan 2017.03.11 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

gab.szalontai 2017.02.26 11:55 - Megtaláltam
Sok volt a sétáló gyalogos, egy ideig ki kellett várni, de sikerült észrevétlenül megkaparintani. Köszi a rejtést!

lotht 2017.02.25 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Hurrá, köszönöm. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

denho 2017.02.25 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

aceespepee 2017.02.17 23:45 - Megtaláltam
megtaláltam :)

Túramacska 2017.02.12 22:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mihoj 2017.02.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
7200 Ft-ért nem mentünk be ketten. Inkább kajáltunk egyet a közeli Jamie Oliver éttermében. Jó volt ma sétálgatni végre a napsütésben, a várban.
Köszi a rejtést!

IMG_20170204_130607IMG_20170204_141952
IMG_20170204_115851 
asfroolez 2017.01.29 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.63
megtalaltam

penniwit 2017.01.28 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Apus74 2017.01.28 12:06 - Nem találtam meg
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

redbird 2017.01.24 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen!

Bőrharisnya 2016.12.23 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszönjük a rejtést!

VénRóka 2016.12.04 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
:)

msi 2016.11.23 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Köszönet a rejtőnek.

Útban a cél felé 
Mgota 2016.11.20 18:52 - Megtaláltam
+ [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Attca 2016.11.20 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2016.11.14 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Köszi szépen a lehetőséget.

Péter60 2016.11.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.40
Lehet, hogy csak rossz napot fogtunk ki a tömeg miatt, de a múzeum így nem volt élmény. Szó szerint körbe lettünk hajtva, a táblák, plakátok, leírások böngészésére esély sem volt. Pedig érdekes lett volna, így csak a panoptikum jelleg dominált.
Persze erről nem a rejtő tehet, mindenképp bemutatásra érdemes a hely.

Strombus 2016.11.12 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 4.41
A rejtés egyből meglett, hisz a leglogikusabb helyen volt. Meglepett, hogy ilyen nagy logbookot lehet ilyen kicsi dobozba szépen berakni.

Jöhet a múzeum! Nagyon kíváncsiak voltunk rá. Nagyot csalódtunk. Először a tömeg majd a jegyár vágott mellbe. De mindezt még lenyeltük volna, hisz, gondoltuk, ez egy igazi kuriózum, kerül, amibe kerül, látni szeretnénk.
Csoport indul 11:30-kor, de abba már nem férünk be, sőt a 12:00 órásba se, jöjjünk 1-kor - javasolja a kedves pénztárosfiú. Kint esik az eső, se elmenni, se itt a zajos, zsúfolt váróhelyiségben rostokolni nincs kedvünk. Mi legyen? Alaposabban megszemléljük a vezetési időpontokról tájékoztató monitort és Péter60 rájön a megoldásra: vannak angol nyelvű csoportok is, menjünk egy olyannal! Így a 12 órásba még épp beférünk. Beirányítanak egy vetítőterembe. Az ismertető film érdekes. A filmet együtt nézi meg egy magyar és egy angol csoport, utána először a magyarokat majd pár perc múlva az angolosokat terelik be a labirintusba. Így minden nehézség nélkül átcsapódunk a magyar csoportba, azt remélve, így több információhoz jutunk. Hát, nem. Mint a birkákat, úgy terelnek végig a folyosókon, a horrorisztikus viaszbábú jeleneteknél meg-meg állva, néhány mondatos ismertetőt mondva. Nincs idő megnézni az eszközöket, elolvasni a feliratokat, plakátokat. Nincs idő kérdezni, szemlélődni. Ha véletlenül belefeledkezünk valamibe, már ott liheg a nyomunkban a következő csoport és vezetőjük mondja, hogy menjünk tovább. :-( A gépészetet meg sem mutatták. Az 1 órásra ígért túra 47 perc volt. Mindez 3 600 Ft/fő áron. :-(
Naponta kétszer van másfél órás vezetés, akkor talán van elég idő arra, hogy az ember lássa, megértse amit akar, ne csak végigrohanja, végigborzongja a múzeumot. Így engem ez a gagyi, nyakra-főre szaporodó börtönös-kínzókamrás múzeumokra emlékeztet. Kár, hogy, úgy látszik, ez az eladható. :-(

A ládaoldalon, a belinkelt Katolikus Lexikon ismertetőjében és helyszínen látottak, hallottak között több ponton van eltérés. Ez zavaró.

Hiányolom a múzeum linkjét a ládaoldalról. Ez az: http://www.sziklakorhaz.eu. Onnan mindig lehetne tudni az aktuális nyitva tartási rendet (hétfőn is nyitva van) és a jegyárakat. Onnan nagy örömömre most azt is megtudhattam, hogy "Egész novemberben családi akcióval várjuk látogatóinkat. A családi jegy árából 30% kedvezményt adunk minden hétvégén, így a belépő csak 5000 Ft az egész családnak (két felnőtt és két 18 év alatti gyerek számára.)" De jó, mehettünk volna 4-en 5 000 Ft-ért, de mi ketten mentünk 7 200-ert!
"Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a látogatás 8 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott." Sőt, a jegyekkel kapcsolatos résznél azt írják, 6 év alatt nem ajánlott! Igazi kórházba 14 év alatti gyereket nem engednek be, itt viszont nézheti a 6 éves a a klotyón, kezében WC papírral ücsörgő, szenvedő képű figurát, a véres gézzel teli szemetest, az kötésen átütő vérfoltokat, az eltorzult arcú betegeket.
Érdekes hogy a betegek viaszfigurái elég élethűek, az orvosok fapofa, szigorú, élettelen bábuk, a nővérkék derűs, szép babák, akik ugyan nem valami életszerűek, de kellemes rájuk nézni. Mintha más készítette volna az egyik embercsoportot, mint a másikat. Vagy először készítették a betegeket, abba még beleadtak apai-anyait, aztán szorított a határidő, elfogyott a jó viasz vagy megunták és ezért lettek a legvégén készített orvosok ilyen csúnyák?
Arra kíváncsi lennék, a helikopter hogy került a föld alá, de persze nem volt idő megkérdezni. :-(

Danichem13 2016.11.05 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

dávid03 :-) 2016.11.03 11:11 - Megtaláltam
GIFF event előtti séta során.

kanga021 2016.11.03 11:11 - Megtaláltam
Esti GIFF event előtt sétáltunk egy kanyart. :-D Köszi!

Kisandris85 2016.11.02 19:10 - Megtaláltam
ok

Awiki 2016.11.02 19:10 - Megtaláltam
Kis keresgélés után meglett miután megnéztük a kiállítást! Érdemes, mindenkinek ajánlom :)

Bruka 2016.11.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
megtaláltam

redei71 2016.10.30 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kaktusz69 2016.10.23 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

M1161 2016.10.23 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Myrafelle 2016.10.15 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

LAFRUKITTA 2016.10.09 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Kis esti láda...a negyedik. Köszönjük! :)

BeLiTiNáMa 2016.10.01 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.64
Köszönjük a rejtést.

ocsike78 2016.09.25 10:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

H+W 2016.09.23 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

AtiGabi 2016.09.10 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.94
Köszönjük!

Lempike és Sándor 2016.09.08 14:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

dudasgabriella 2016.08.29 23:10 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gyugyu95 2016.08.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszi! :)

katika59 2016.08.28 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2016.08.25 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Nyárzáró ládázás még egyszer Budapesten 6/7.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Ezt a ládát már régebben kerestem, de nem lett meg. Viszont jelszó nélkülit nem akartam felrakni. Most ismét próbálkoztam, sikeresen előkerült, szóval amikor én kerestem annak idején tényleg nem volt meg a láda. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
493.

20160825_17383820160825_173929
20160825_17394520160825_174009
20160825_17402120160825_174034
20160825_17405520160825_174058
20160825_180820 
Winssent 2016.08.20 20:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Molli 2016.08.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Köszönöm a rejtést!

Sheeva & Leon 2016.08.13 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.08.11 20:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

do92ri 2016.08.07 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_2016087155159.jpg 
horvathzs 2016.08.07 13:25 - Megtaláltam
Siker!

szaboneki 2016.08.07 13:25 - Megtaláltam
megtaláltuk. Köszönöm a rejtést

viad 2016.08.04 08:12 - Megtaláltam
Köszi!

Atom82 2016.08.03 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csabika25 2016.07.29 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

santi 2016.07.20 16:59 - Megtaláltam
megvan! köszi a rejtést! :)

Göde 2016.07.19 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.02
Újra egy olyan pont, amiért érdemes volt kibővíteni a hobbyk sorát!

luna89 2016.07.18 00:00 - Megtaláltam
Pont az építkezés idején kerestük, akkor nem volt ott, most könnyedén meglett. Köszi a rejtést :-)

Vincenzo65 2016.07.09 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Sajnos nyitás előtt.

Drosophila 2016.07.08 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.45
Köszönjük!

dgabi 2016.07.03 15:04 - Megtaláltam
+
zgabi megtalálta.

BLUEway💙2016! 2016.06.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Tegnap du jártunk a várban, de akkor foglalt volt a terep, ma visszatértünk és simán meglett! THX!

20160630_15555520160630_155546
20160630_15564220160630_155428
20160630_15545520160630_155130
balazsz@ 2016.06.26 01:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ahhoj 2016.06.25 14:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

elina 2016.06.25 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon szerettem volna egyszer ide eljönni,és most Múzeumok éjszakája-kor sikerült is! Míg a bejutásra vártunk gyorsan megkerestük a ládát is!

KP1965 2016.06.15 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Egy esős délutáni séta keretében, a "Mátyás király udvarában" pontjainak keresése közben lett meg ez a láda is.

költségosztósok 2016.06.13 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
megvolt, köszönjük a pótlást!

sogor36 2016.06.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Köszi a rejtést.

Berián 2016.06.04 15:19 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Pumba9 2016.05.31 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést, a játék lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2016.05.31 15:55 - Megtaláltam
Megtalálva, köszönjük a rejtést! ;) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ákibard 2016.05.29 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
2016.05.29 17:43
Kollégával ládázás közben megtaláltuk újra, immáron az új helyen :)
Azóta Múzeumok Éjszakája során 2x is voltam bent, és megérte várni rá, a kiállítás nem okozott csalódást :)

2011.06.24 22:47
Múzeumok Éjszakája keretében.
A láda témája csalódást okozott, 2 órával a zárás előtt már nem engedtek beállni a sorba... Legalább a ládát levadásztam, ha már a kórház 2. alkalommal sem sikerült...

BBBBNET 2016.05.29 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

snucee 2016.05.29 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, majd megnéztük a Kiállítást.

lelcache 2016.05.16 11:19 - Megtaláltam
A várban voltunk családilag egy szabadítós játékon. Éppen a sziklakórháznál sikerült megállni a kocsival. Becsületből én is keresgéltem vagy 10 percet, de nem meglepő módon én sem leltem meg sajnos. Készítettem egy zsák fényképet bizonyítékként. Be akartunk menni a kórházat is megnézni, de mivel vezetett túrák vannak, és pont rosszkor érkeztünk, nem tudtuk kivárni a következő turnust. Majd máskor megnézzük, amikor kevesebben lesznek.

lelcache+Zsé+Lili+Bambusz

[Jóváhagyta: Pepe, 2016.05.23 23:51]

DSCN3693DSCN3691
DSCN3692DSCN3694
DSCN3699DSCN3695
DSCN3696DSCN3697
DSCN3698 
V_Gabor 2016.05.10 19:47 - Egyéb
Mint LogBíró a geoládát utolsó logjai vizsgálata alapján betegre állítottam.
Email-t küldtem a rejtőnek.

beteg láda 
fodina 2016.05.10 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Doridori13-mal közösen próbáltunk szerencsét ezzel a ládával, de nem jártunk sikerrel. Örömmel látom, hogy azóta pótolva lett a láda. Nem bántam meg, hogy felmásztunk, szép hely! :)

[Jóváhagyta: Pepe, 2016.05.29 20:50]

IMG_20160510_123059IMG_20160510_123135
IMG_20160510_123315 
doridori13 2016.05.10 12:28 - Megtaláltam
Sajnos nekünk sem lett meg, pedig nagyon próbálkoztunk Fodinával. Látom ottjártunk óta már betegre lett állítva a láda. Azért feltöltök pár képet, kérem az elfogadást azok alapján.

[Jóváhagyta: Pepe, 2016.05.24 20:18]

Keresem, de nem találom.Ha már ehhez kapcsolódik a láda :)
Visszafelé sincs meg. :( 
GeoMelinda 2016.05.08 21:36 - Megtaláltam
Kerestuk-kerestuk a kismanokkal de nem talaltuk. :( Ha lehet, akkor a foto alapjan kernem a talalat elfogadasat! Koszonom! :)

[Jóváhagyta: Pepe, 2016.05.24 20:18]

20160508_173555 
IFanni 2016.04.11 14:26 - Megtaláltam
Geoládázós pályafutásom első ládái között lett volna, de sajnos negyed óra keresés után feladtuk. :(
Kérem fogadjátok el a megtalálást a képek alapján. Köszönöm [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Pepe, 2016.05.24 20:18]

20160411_14272520160411_142612
krypton 2016.04.09 07:55 - Megtaláltam
Sajnos 20 percnyi keresés után sem találtam, pedig megnéztem minden repedést... :(
Kérlek fogadd el a megtalálást a kép alapján. Köszönöm.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.05.10 19:45]

20160409_07564420160409_075712
Leguánok 2016.04.01 19:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Köszi :)

Soma00 2016.03.27 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

Hóra 2016.03.26 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.87
Köszönöm a rejtést!

S-A 2016.03.19 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

FAdTi 2016.03.14 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Köszi, megvan!
Szép helyen jó rejtés!

Balage88 2016.03.13 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Luxi69 2016.03.13 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

F.Csub 2016.03.12 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. koszi a rejtest. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dorjan család 2016.03.10 13:43 - Megtaláltam
Köszönöm, hogy megmutattad, tetszett!

20160310_134452[1] 
ErdőCsöndje 2016.03.06 16:09 - Megtaláltam
Köszönjük!

ther 2016.02.28 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Részletesen később... :) [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Ashmelia 2016.02.20 20:40 - Megtaláltam
Megvan!:) [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

eltájoló 2016.02.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Köszönet a rejtésért.

szimari 2016.02.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
Megvan

sya0120 2016.02.03 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sandor.andris 2016.01.31 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszönöm a rejtést, megtaláltam.

TothTi 2016.01.30 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bbeledi 2016.01.30 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megvan

nbaggio 2016.01.22 00:00 - Megtaláltam
Szülinapi program volt a Sziklakórház. Sajnos a rejtés helyén kisebb népvándorlás volt, 20 perc várakozás után sem tudtuk biztonságosan elővenni a ládát. Kérlek, fogadd el a képek alapján a találatot!

[Jóváhagyta: Pepe, 2016.02.28 09:39]

IMG_5023 
gege68 2016.01.16 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

TBende 2016.01.14 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Az egyik kedvenc múzeumunk a Sziklakórház.
Köszönjük a rejtést!

Pevid 2016.01.14 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Köszi a rejtést! :)

Lackos 2016.01.10 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük szépen a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bortel 2016.01.01 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

alcala76 2015.12.31 12:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, a múzeum ma zárva volt, de a környék így is érdekes.
A logbook betelt, érdemes lenne cserélni.

miky 2015.12.16 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bob&Bobek 2015.12.13 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nega81 2015.12.05 15:02 - Megtaláltam
megtaláltuk GRUS-sal [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

grus 2015.12.05 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.79
Sziklakórház látogatásunk után kerestük meg, könnyen meglett. A múzeum pedig érdekes, érdemes meglátogatni, bár a belépőjegyet változatlanul borsosnak tartom.

MSS 2015.11.30 00:00 - Megtaláltam
Meglett!

Deti 2015.11.28 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

Piroskaa1 2015.11.25 19:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Köszönjük a rejtést!
Megtaláltuk a budai séta alatt.

PetiKarolina 2015.11.14 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2015.11.07 23:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

maerlyn 2015.11.07 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Felcser 2015.11.01 14:32 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)
Elképesztő forgalom volt a láda közelében, dekkoltam vagy 20 percet mire mugli mentes lett a terület :)

goligon 2015.10.31 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Családi kirándulás közben. Kedves hely, történelmi levegő! Köszi!

 
kaktusz999 2015.10.31 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Gyula100 2015.10.24 14:10 - Nem találtam meg
[g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: pepe1948, 2015.12.12 23:58]

(Jelszót töröltem Fonte admin 2015.12.13.)

Gyula100 2015.10.24 14:10 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: pepe1948, 2015.10.26 16:53]

Fanni-team 2015.10.22 12:50 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

ha2ecm 2015.10.20 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Köszi szépen!

hab14 2015.10.10 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Először ládát kerestünk, majd a kórházba is bementünk. Köszi a rejtést! :)

b.monika 2015.10.10 17:45 - Megtaláltam
Köszi! Bementünk a sziklakórházba is. Nagyon érdekes volt. Érdemes bemenni.

catNcat 2015.10.10 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hey-ho 2015.10.09 07:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

viktor_w 2015.09.29 22:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Lacipap 2015.09.28 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Megtaláltam!
Sajnos bemenni nem volt időm!

Miamicryt 2015.09.27 16:59 - Megtaláltam
Köszii. Eső ellenére is megvan :3

petito42 2015.09.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Este kerestük, izgalmas volt, ajánljuk mindenkinek!

kincs92 2015.09.19 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

Kincső és Csabi

capacsok 2015.09.19 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Jó rejtés, szép környezet!

Lovecraft 2015.09.17 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Könnyen megtalálható, ám forgalmas terep...

Mortanius 2015.09.13 13:20 - Megtaláltam
Legközelebb megnézzük belülről is!
Köszönet a lehetőségért!

Piedone 2015.09.04 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Köszönöm a rejtést!

Attila+Ingrid 2015.08.21 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltuk, köszi az élményt.

A filmes doboz alja törött volt, ezért a logbookot zacskóba tekerve tettem vissza, hogy ne ázzon el. Legközelebbi megtaláló vihetne ú dobozt, ha tud. Köszi!

Réka&Nimi 2015.08.08 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

zolika87 2015.08.03 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.69
Megtalálva :)
A sziklakórház megtekintését ajánlom mindenkinek! Én a múzeumok éjszakáján voltam, megérte a két órás sorban állást.

medike75 2015.07.28 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm :)

Majomparádék 2015.07.20 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ikba88 2015.07.19 13:32 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

EndIvett 2015.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Nagyon jól éreztük magunkat, szuper a kiállítás!!! Köszönjük szépen4

 
viraga 2015.07.04 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Felfedezve DB-val. Jó kis nyugis hely.

K&H 2015.07.04 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1g] [wapon beküldött szöveg]

10yei 2015.06.25 18:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LillaFeri 2015.06.21 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Koszonjuk a rejtest :) Muzeumok Ejszakaja utani raadas napon korhazlatogatas elott begyujtott ladiko :)

Adrienn1988 2015.06.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Múzeumok éjszakáján (már délelőtt be lehetett menni a Sziklakórházba:)). Köszönjük a rejtést!

bubac 2015.06.19 20:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BRobi 2015.06.19 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért! :-)

Perico1986 2015.06.08 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam! 33 fokos kánikulában jöttem fel bicajjal. :)

Wilka74 2015.06.06 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Engem nem nyomasztott a hangulata, érdekes volt látni a helyszínt és végighallgatni a vezetést.

vasony 2015.05.25 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

maxxtro123 2015.05.25 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

acsipapa 2015.05.24 16:51 - Megtaláltam
meglett

Webber 2015.05.24 16:51 - Megtaláltam
Meglett.

Keszibogár 2015.05.20 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

solteszgabor 2015.05.16 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fodorka59 2015.05.15 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Sajnos most nem tudtunk bemenni, az unokámat vittük a Szent János kórházba vizsgálatra. Még visszajövünk erre.

ÚtközbenErre mentünk
Atom-Andi 2015.05.13 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Testőr77 2015.05.10 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszönjük!

jozsefmezei 2015.05.10 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönjük. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Petrocelli 2015.05.05 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.00 súly: 1.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget, bár a rejtekhely nem valami egyedi és a "lépcső" megfogalmazás egy kicsit féreérthető.

huMSTS 2015.04.30 09:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kundi 2015.04.25 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Hanna első találata

Zsengék 2015.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.08
Köszi a rejtést! Bár a tégla fedés nem volt igaz és lépcső leírás is megtévesztően volt megfogalmazva. Nem csak számomra, többen voltunk (2 régi -de most nem aktív- ládavadász is elkísért minket most) és nekik is zavaros volt a leírás... GPS nélkül kerestünk. A kórházat most kihagytuk, korábban már meglátogattuk! Érdemes megnézni, izgalmas! Kár, hogy a Várban több (hagyományos) láda nincsen és még a Vérmezőre se tettek...

Benics 2015.03.24 15:26 - Megtaláltam
A bejárattól nem messze a felújítás most is folyamatban van. Biztosan szép lesz ez is. Nem is tudtam hogy itt is fel lehet menni a Várnegyedbe.
Kérném a jelszó nélküli elfogadást a képek alapján. Köszönöm!
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: pepe1948, 2015.03.29 07:42]

RoriZo 2015.03.12 15:05 - Megtaláltam
kerem a kepek alpjan a megtalalas elfogadasat! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: pepe1948, 2015.03.12 19:46]

 
lajtmann 2015.03.06 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
ok

kisback 2015.02.20 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, a mai hat pontos túránk utolsó állomása volt. Szani és Andris

nyomozócsapat 2015.02.06 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bimbee87 2015.01.18 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Köszönjük a rejtést!

petyo11 2015.01.14 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) Köszönjük a lehetőséget.
petyo11&neje [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nagy Ádi 2015.01.02 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.80
Köszi a rejtést!

kefe 2014.12.31 01:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.51
köszi, megvan. 2014 évzáró geocaching túra 12/11

KOL*Team 2014.12.26 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Atom82 2014.12.13 14:13 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: pepe1948, 2015.01.02 18:09]

GCSZKH_20141213141258.jpg 
ShellGuards 2014.12.04 20:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

PalBaaal 2014.11.23 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.59
Megtaláltuk, köszönjük!

szladoo 2014.11.13 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mali-Dabi 2014.11.10 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.75
Köszi, megtaláltam!

yoz 2014.11.08 19:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Sötétben kellett kicsit kurkászni mire meglett. Jankimanki és Zarcsi segítségével.

Tathalas 2014.10.26 11:23 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :) Winnykével közös találat Másodjára, de meglett - köszönöm a Rejtő és KataTomia szíves segítségét :) Végül a lépcsősor felfele bal oldali íves részén, kívül, egy kis fa tövében találtuk meg. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

KataTomia 2014.10.23 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
A .com-os térkép alapján találtuk meg. A jelszót megerősítettük, h jobban lehessen olvasni. Köszi a rejtést!

ksarvari 2014.10.19 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

palzeno 2014.10.19 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Megtalaltam! Kicsit nehezen olvashato a jelszo, de azert sikerult!

Horizont 2014.10.16 12:04 - Megtaláltam
A Vár gyöngyszemeit bemutató GCFMKU bejárása közben látogattam meg, de az idő rövidsége miatt magát a múzeumot nem tudtam megtekinteni. Megígértem magamnak, hamarosan visszatérek. Köszönöm a lehetőséget.

mozgo 2014.10.12 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.51
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Csaab_SZTG 2014.10.05 13:50 - Megtaláltam
Meglett ez is, már régóta a listán volt. Kicsit drágának gondoltuk a belépőket, de egyszer azért benézünk.
Köszönjük!

krezga 2014.10.05 13:50 - Megtaláltam
Érdekes ez a sziklakórház, egyszer muszáj lesz belülről is megnéznünk.

keta 2014.10.05 12:46 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

icarusdes 2014.10.04 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.18
Régi megtalálás de most realizáltam, hogy elfelejtettem felvinni :) Még gond nélkül megvolt a fehér dobozka.

TS 2014.09.29 15:00 - Megtaláltam
A várnegyedben történő sétánk során kerestük fel ezt a ládát. Szerettünk volna bemenni a Sziklakórházba is de a 3600ft-os fejenkénti belépőt kicsit soknak tartottuk. Azért nem mondtam le végleg a bemenetelről. Mialatt a jelszót írtam fel a közeli padon, egy fiatal külföldi párt vettem észre, hogy keresik a ládát. Jeleztem nekik, hogy éppen nálam van. Felírták a jelszót és vidáman sétáltak tovább.

Kappa 2014.09.27 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Mi egy fehér dobozt találtunk GCSZKH felirattal itt. (ld. kép)

krissz73 2014.09.22 07:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maszat1 2014.09.21 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

placi75 2014.09.16 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Erre jártam,így megkerestem a sziklakorházat. A megadott koordinátán nem találtam semmit,igaz,kicsit forgalmas hely. Kérném a jelszó nélküli elfogadást a képek alapján. Köszönöm!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.10.08 17:13]

 
HRita 2014.09.08 18:00 - Megtaláltam
Kora esti séta keretében útba esett ez a láda is :)
Kérem a rejtőtől a fotók alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.10.08 17:13]

12
hohner 2014.08.31 00:00 - Megtaláltam
Épp valami filmorgatás zajlott a láda közelében, így nem tudtam megtalálni. Légyszi fogadjátok el a csatolt képek alapján, köszi

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.10.01 21:47]

 
ErikSEK 2014.08.28 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.08.29 22:57]

GCSZKH_20140828145904.jpg 
hinia lux 2014.08.22 10:29 - Megtaláltam
Budapesti ládázás első pontja.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.08.29 22:57]

SziklakórházLádaközelben
MyJa01 2014.08.18 00:00 - Megtaláltam
Telefonom azt irta hogy képes log alapján lesz elfogadva,mert nincs jelszo a ládában(meg se tudtam volna nézni mert hiába várakoztam fél órát,mindig jött arra valaki)
Így kérném az elfogadást a kép alapján.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.08.19 09:04]

 
loco001 2014.08.16 19:00 - Megtaláltam
Sikerült a feltöltés.

Fénykép alapján szeretném kérni a megtalálás elfogadását.

Köszi.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.08.19 09:03]

 
Dresi 2014.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést :) A kép alapján kérem a megtalálás elfogadását!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.08.13 20:59]

 
IREBA 2014.08.11 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.08.13 20:57]

stmester 2014.08.10 14:30 - Megtaláltam
a rejtésnél lévő padon sokan ücsörögtek, ezért a fekete filmes dobozt se kereshettem, kérném a fotó alapján elfogadni

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.08.10 19:10]

 
taliga 2014.08.02 19:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltam!Köszönöm a rejtést!Képek alapján kérem a találat elfogadását. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.08.03 07:44]

GCSZKH_2014082185847.jpgGCSZKH_2014082185855.jpg
GCSZKH_2014082185929.jpgGCSZKH_2014082190108.jpg
pereszke 2014.08.02 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megvan! Köszönöm a rejtést!

pereszke 2014.08.02 18:20 - Nem találtam meg
!

[Elutasította: pepe1948, 2014.08.03 07:44]

csi/2 2014.08.02 18:20 - Nem találtam meg
!

[Elutasította: pepe1948, 2014.08.03 07:44]

csi/2 2014.08.02 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.28
Megvan!
Köszönöm a rejtést!

kispeter12 2014.07.31 00:00 - Megtaláltam
Sokan voltak a környéken, ezért nem volt lehetőségem a ládát kutatni, a mellékelt képek alapján kérem az elfogadást. Köszönöm.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.08.01 08:50]

fercsipeter 2014.07.20 05:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.18
A fekete filmes doboz a helyén! 5-re vittem barátot a reptérre, utána a nyugalom szigete egész Budapest kb 8-ig! Egy lélek sem járt arra reggel 5 körül! :) A képek alapján kérném elfogadni a találatot!
Köszönöm!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.07.20 12:30]

Henya 2014.07.10 08:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A mikroládát, mert valóban nincs benne a jelszó, csak a logjegyzet. Teszek fel pár képet, hogy valóban ott jártunk. Kérnénk a találat elfogadását, köszönettel.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.07.10 21:05]

feleségem kezébenA láda helyétől készült kép
kugyu21 2014.07.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.83
Megtaláltam, de az előttem szólókhoz hasonlóan én is csak a logbookot leltem a ládában.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.07.20 00:08]

Babu&Babu 2014.07.04 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Szintén nem találtuk a jelszót, kérlek fogadd el a megtalálást. Köszi!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.07.05 12:20]

 
lczandris 2014.06.28 18:49 - Megtaláltam
Fehér fiolát nem találtam, csak feketét. Abban viszont jelszó nem volt.
Köszi a rejtést.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.07.03 21:58]

 
Turistaember 2014.06.26 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
A jelszót tartalmazó fiola nincs meg, ezért kérem a képek alapján való elfogadást!
Köszönöm!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.07.01 21:55]

 
KittiZoli06 2014.06.20 00:00 - Nem találtam meg
A környék szép, a téma érdekes, de a ládát nem találtuk :( Úgy láttam, a legutolsó négy ember sem találta, lehet pótolni kell :/

Herobrine 2014.06.14 10:50 - Megtaláltam
Végigjártam apáékkal a túrát. Érdekes volt. A ládát sajnos nem találtuk.
Kérem a találat elfogadását a képek alapján.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.06.14 21:45]

Farekék 2014.06.14 10:50 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a kiállítás. Sajnos fényképezni nem lehet. A ládát kerestük a túra előtt és utána is, de nem találtuk. Kérem a rejtőt, szíveskedjen elfogadni a megtalálást.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.06.14 21:45]

Vityi 2014.06.08 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Sajnos a ládát nem találtam. A képek alapján kérném elfogadni a megtalálást.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.06.10 09:02]

pappcsalád 2014.06.03 00:00 - Megtaláltam
Találat ugyan nincs, de mivel tényleg ott voltunk a fényképek által tanúsítva, hátha mégis találat lesz. Ha igen akkor köszönjük.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2014.06.04 22:21]

 
Telkess 2014.05.22 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

distike 2014.05.22 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.76
Megtaláltam.Köszönöm!

ZoliQua 2014.05.21 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fixis 2014.05.17 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Krisztina zöldjei keresése közben tettem egy kis kitérőt a ládához. Régen voltam lent a Sziklakórházban. Tetszett! Csak ajánlani tudom!

Choongie 2014.05.08 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Yuppy 2014.05.04 17:24 - Megtaláltam
tb out [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

emiGrant 2014.04.30 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
A rejtés jó, a kórház meg szinte fantasztikus. Igazi időutazás az egész. Nagyon tetszett. Köszi a rejtést!

R.Betti 2014.04.20 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltuk. Köszönjük.

pockok 2014.04.20 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.5.0r] [wapon beküldött szöveg]

Tuli Bás 2014.04.17 07:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Elképesztően tök jó,
Köszönöm, Tuli.

[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fgyurika55 2014.04.16 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Jó rejtés, csak nem értem, miért kellett ilyen messzire tenni, ilyen alapon a Moszkva téren is lehetett volna a láda. Amúgy ilyenkor estefelé szinte már senki nem járt arra.

njuca 2014.04.13 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
Korábban is próbáltuk, de akkor mugliveszély miatt esélytelen volt a keresés.
Köszönjük.

gyetger 2014.04.11 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

R-Gyu 2014.04.11 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Ma Bp-en gyűjtögettem a pontokat. A láda jelszava a kupakon kopottan látszódott, a logfüzetből pedig hiányzik az első lap, ezért felhívtam a rejtőt és a kupakon javítottam, a füzetbe pedig beírtam a pw-t.

RPatrik 2014.04.11 00:00 - Megtaláltam
Szép környék.

toczka1987 2014.03.29 19:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Nagyon szépen köszönjük a rejtést!
Hulk&CaptA

zsuzsigabor 2014.03.29 19:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Már ránk sötétedett, mire ideértünk, így nem voltak muglik. :-) Nagyon tetszett a rejtés, könnyen megtaláltuk.
Köszönjük!

geocat&geodog❤ 2014.03.29 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.97
Leleményes rejtés! Köszönjük!

g.milan 2014.03.25 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ku.adam 2014.03.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Ok

orion83 2014.03.15 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

kalir 2014.03.15 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.:-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gyongyics 2014.03.14 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Balear 2014.03.09 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Első nekifutásra nem sikerült :) De hála az utánamk következő megtalálónak sikerült ez a találat is :)

Köszönjünk a rejtést,

Csabi

Sir Pajszer 2014.03.09 11:54 - Megtaláltam
Köszi!

dc3 2014.03.09 10:24 - Megtaláltam
Becserkelve! Kösz a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_2014039102411.jpg 
Dedina 2014.03.09 00:00 - Megtaláltam
:)

tabu 2014.03.02 14:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltuk. Köszönjük.

Szárnyaló Sas 2014.02.25 19:07 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a ládát. Hogy hányszor mentem én már e láda mellett... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szmh72 2014.02.23 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zsuzsi es sanyi 2014.02.21 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Köszönjük a rejtést!

BarEZ 2014.02.19 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

süssfelnap 2014.02.16 12:17 - Megtaláltam
Kincsvadászat 5 mozgékony unokahúggal és unokaöccsel. Köszönet.

davidpapp 2014.02.15 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. szlovak barataimmal segitettek a forditasban.:-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pH03N1x 2014.02.13 16:01 - Megtaláltam
Megvan!

Hugi87 2014.02.12 15:17 - Megtaláltam
Most nem volt időnk bemenni a kórházba, de legközelebb azt is belekalkuláljuk a teendők közé :) Köszönjük!

sorx 2014.02.12 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Klasszikus rejtés.

A kórházi beugróra nics TB.

Az ár kicsit Zimmer Feris. Azaz rántsuk le jól a német turistát.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

waldegard 2014.02.09 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Márkaszervizzel közösen.

markaszerviz 2014.02.09 19:45 - Megtaláltam
Ez se nem lett meg... Köszönjük a Mókát! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2014.02.06 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Köszönöm a lehetőséget.

 
phoety 2014.02.05 16:02 - Megtaláltam
Megvan, Köszönöm a rejtést.

Lalawazze 2014.02.03 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Tök jó vagyok. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Atis87 2014.02.03 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

chrissmiles 2014.02.03 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Judith 2014.01.31 17:25 - Megtaláltam
Megcsíptem!
Sagabival munzee vadászat gg-s, com.-s ládák keresése közben ez a láda is áldozatul esett. Régen szerettem volna levadászni ezt a hiányzó ládát!

sagabi 2014.01.31 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
munzee közben (logbookra ráférne egy csere, eléggé szét van szakadva)

Zsiri 2014.01.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
.

kalnaid 2014.01.25 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) Cs&D [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zzr 2014.01.24 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

t.gergely 2014.01.17 18:18 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megvan!

Túranyuszi 2014.01.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Köszi e rejtést!

üdv.: Túranyuszi, Andralin :)

zhorvath83 2014.01.12 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Goldenbay 2014.01.12 12:28 - Megtaláltam
Ok [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tomkess 2014.01.07 15:23 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm.

Fadam23 2014.01.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.94
Budavári ládázás közben. Már voltam itt egyszer, de elmaradt a loggolás, most útba esett. Köszönet.

angel25 2014.01.05 19:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Egy kis várlátogatás, kutyasétáltatással egybekötve.
Alice is nagyon jól érezte magát..

tomst 2014.01.05 13:49 - Megtaláltam
Köszönjük!

bebfva 2014.01.04 16:55 - Megtaláltam
Köszönjük.

juhaszcsalad2013 2014.01.04 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

pgy2014 2014.01.04 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tomnak95 2014.01.02 20:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

tothadam86 2014.01.01 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

BeBa 2014.01.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.38
Megtaláltuk az év első ládáját...

Magasles 2014.01.01 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Tieborg team 2013.12.29 18:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.02
Megtaláltuk. Köszi a lehetőséget. Anna & Tibi [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

csikervin 2013.12.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Két gyerekkel megtaláltuk a geoládát, ez az első megtalálásunk, amit regisztrálunk. Köszönjük a rejtést.

NagyeeZsu 2013.12.29 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

atigabi1207 2013.12.29 16:55 - Megtaláltam
A kórház most kimarad, de a ládát levadásztuk! Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_20131229165521.jpg 
eazs 2013.12.29 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Köszönjük a rejtést

napisten 2013.12.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Megvan!

dendeocse 2013.12.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megvan.

Lukács Imre 2013.12.22 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Egész napos Vár tekergés után.
Hajnival kb 10 km gyalogoltunk és rengeteg ládát gyűjtöttünk be.
Egy kis pihi a padon.

 
sashee 2013.12.21 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Köszi a rejtést!

Regung 2013.11.30 00:00 - Megtaláltam
:)

wicky89 2013.11.30 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi, nem volt egyszerű :)

Mikulás trágársága elüldözött 2013.11.28 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Egyre jobb ez a g:hu... Köszi, Bigmick! [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_20131128121705.jpg 
KBB-Balin 2013.11.19 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Köszönjük. Ügyes, merész rejtés!

KBB-Bombur 2013.11.19 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Jó rejtés, köszi!

É&G 2013.11.16 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Szülinapomon Szentesröl ide utazva :) [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Piró 2013.11.15 15:16 - Megtaláltam
Az elsődleges célpont maga a kiállítás volt, amit már régen szerettünk volna megnézni. Nagyon érdekes a hely és a története is. Mindenképpen érdemes meglátogatni a sziklakórházat, nem csak a ládát, hiszen így az igazi mondanivaló veszik el. A ládaoldal utolsó képén talált információk már kicsit régiek, már csak egy fajta túra van és az ára is emelkedett. Látogatás előtt érdemes tájékozódni a múzeum saját honlapján.
Jó volt, köszönjük.

HanHed 2013.11.15 12:52 - Megtaláltam
Köszönyük a relytést!
Nagyon ötletes a láda elhelyezése.
:)

Laltan 2013.11.10 16:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

westbam 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönjük a rejtést!

GBoys 2013.11.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)

Vándorvakond 2013.11.01 18:00 - Megtaláltam

Köszönjük a rejtést!Enef 2013.11.01 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61

Kellemes rejtés kényelmesen lehet logolni csak nehéz észrevétlennek lenni. Köszönet a rejtőnek.maizo 2013.10.29 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.74

imádom ezt a környéket, és esti fényekkel még szebb volt. a rejtekhely kiválasztása tetszett!

köszi!szemanzl 2013.10.29 00:00 - Nem találtam meg

Jelszót nem figyeltem, ezért nem tudom. Amúgy nekem a sötétben csak a kupak volt fehér. A többi része barna a tárolóeszköznek :) Köszi a rejtést.[Elutasította: pepe1948, 2013.10.30 13:28]

süni004 2013.10.20 17:00 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni barangolás a Budai Várban és környékén. Köszönjük!

raticu 2013.10.13 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtèst.

Hurri 2013.10.13 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

EdKa 2013.10.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
A sziklakórházban már korábban jártunk, most csak a láda miatt jártunk erre.

kitkat0123 2013.10.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Sikerült! Köszi a rejtést! :)

navigans 2013.10.05 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Égenjáró 2013.09.27 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!
Anno a sziklakórházban is voltunk, nekünk tetszett!

demizoli 2013.09.26 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

begree 2013.09.22 19:00 - Megtaláltam
Esti budapesti séta közben

advocat86 2013.09.22 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Ezúttal a sziklakórház kimaradt, de majd legközelebb! Erika&advocat86 [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

bence máté 2013.09.21 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
ok

Csaba és Kati 2013.09.19 14:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.81
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük!
A várban jártunk és sok mindent felkerestünk, a Sziklakórház azonban most kimaradt, de majd legközelebb.
Bátor rejtés, de minden rendben.
Képek később. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

A rejtek közelében 
papus58 2013.09.15 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2013.09.15 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Már többször sikerült majdnem bemennem a Sziklakórházba, de valahogy ez mindig elmaradt. Először éppen csoport indulás után értem oda, és nem volt türelmem vesztegelni még egy órát a következő csoportig. Máskor egy 50-60 fős amerikai nyugdíjas csoport várakozott a bejutásra. Velük inkább nem volt kedvem bemenni.
Most meg siettem, mert a vonatindulásig volt még hátra pár ládám, amit szerettem volna még ma megkeresni.
Úgyhogy majd legközelebb...
Egyébként ez volt a mai negyedik ládám :)
Köszönöm a rejtést!

A Jávorka Sándor lépcsőn ballagtam fel a Lovas útraA Sziklakórház bejárata
A várba vezető fedett lépcsősor, a láda közelébenA Korlát utca felső vége a Lovas útnál
Rézangyal77 2013.09.14 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Atiss 2013.09.13 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

bonisbela 2013.09.13 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.49
Gyors találat osztálykirándulás közben. A kórházat nem lattuk. Köszönjük a rejtést!

Dr.Lada 2013.09.10 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Kerékpáros találat.:-) Pont a ládánál halt el a fényképezőm, így kicsit hosszúra sikeredett a logolás, mert szerelhettem a fényképezőt, hogy le tudjam fényképezni a jelszót, meg a sziklakórházat. Szerencsére kb 20 perc alatt sikerült életet lehelnem bele.:-)

nettykaaa 2013.09.05 00:50 - Megtaláltam
Köszönjük!

Feri és Netti

SzandiB 2013.09.01 09:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Könnyű találat volt ! köszi

Sok sok lépcső
Szabó família 2013.08.31 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

JAck:66:-al teker(eg)tünk egyet Budapesten.

wtl 2013.08.27 20:00 - Megtaláltam
Éjszakai túra keretében. Végre kipróbálhattuk a fejlámpát. Köszönjük!

lembo 2013.08.27 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
A térképemen úgy tűnt, hogy közelebb van! De azért csak odaértem. Kevés időm volt, így csak a ládára mentem, remélem legközelebb a kórházat is meg tudom nézni.
Lembo

 
ßeŁŁ 2013.08.26 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönöm a rejtést! =)

 
haywire 2013.08.26 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35

Budapesti ládázás 28/29
Már szemerkélt az eső, de levadásztuk. :) Köszönjük a rejtést! :) 
Misi8000 2013.08.24 17:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

obria 2013.08.21 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Motyiék 2013.08.20 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.81
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

DonPipi 2013.08.20 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.51
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Anga 2013.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést! A Sziklakórházat mindekinek látnia kell, nagyon érdekes.

laubi 2013.08.09 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Munkába menet kitaláltam, mi lenne, ha a bringámat a hátamra véve megmásznám a Zerge, majd a Gránit lépcsőt. A rekordmeleg napot követő reggelen sem bizonyult ez teljesen agyalágyult ötletnek, mondhatni megérte, persze vissza kell majd jönnünk nyitvatartási időben, de most szinte útba esett :)

 
donkó család 2013.08.08 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

kiskutyus 2013.08.07 00:00 - Megtaláltam
Meglett, de már majdnem feladtam! Köszi!

matte88 2013.08.01 21:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Köszönöm!

eveeve 2013.07.30 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.54
GPS nélküli találat a budai várba vezető úton felfelé.

Monik 2013.07.25 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Egy izgalmas pesti program után iktatva, közeli ládák felkeresésével.

donmackone 2013.07.18 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

vighv 2013.07.17 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Köszi!

Bejárat 
Főnix Rendje 2013.07.16 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.45
OK

Nitagris 2013.07.16 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Sikerült

Dodadegu 2013.07.15 16:34 - Megtaláltam
Heuréka! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

rita85gto 2013.07.13 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

szakacsatus 2013.07.13 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam ezt a ládát is, nagyon ötletes volt, tetszett nekem a Sziklakórház múzeum, külön jó volt, hogy a lépcső sarkánál volt eldugva, köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2013.08.05 21:31]

medveczukor 2013.07.13 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

Pajzsika 2013.07.10 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.54
Bicajjal kicsit nehéz volt a sok lépcsőt megmászni, de meglett ez is :) Köszi!

Dióskanyar 2013.07.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Megvan. Köszi.

kupec 2013.07.03 00:00 - Megtaláltam
Másodszorra sikerült.

K-Isti 2013.07.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
OK. Semmelweis Ignác szülinapján kihasználva a munkaszüneti napot- megnéztem a sziklakórházat, aztán a férjemmel megkerestünk 2 ládát. A múzeum nagyon érdekes,- érdemes megnézni. Eü. dolgozók vigyetek MESZK tagságit vagy kreditkártyát úgy olcsóbb. Köszönjük a rejtést. Isti és Detti

Attiska 2013.06.30 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.09
Nem volt senki épp a környéken. A ládában nem volt íróeszköz, nálam sem volt épp, így a logolás elmaradt.

Nóra és Attila

athilarex 2013.06.30 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.00
Megtaláltuk, viszont nagyon forgalmas volt a környék, így sokáig vártunk a megfelelő pillanatokra, hogy biztonsággal előszedjük a ládát, majd logoljunk, és utána visszahelyezzük.
Barbie & athilarex

 
kresz 2013.06.30 07:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_20130630072045.jpg 
nagy.medve 2013.06.29 14:42 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

snailgirl 2013.06.29 14:30 - Megtaláltam
ötletes elrejtés

Mercenary 2013.06.29 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.97
Köszönöm a lehetőséget.

gybazsi 2013.06.26 19:15 - Megtaláltam
Megtalátuk! Köszönjük a rejtést! Syl & gybazsi

esemese 2013.06.26 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Brogan 2013.06.23 19:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.36
Ehhez vissza kellett jönni, mert az első próbálkozáskor két hajléktalan szunyókált a láda melletti padokon. De nem aludtak elég mélyen, mert az egyik pár percre fölkelt és elment egy ház sarkához hugyozni. Pár óra múlva szerencsére már nem voltak ott.

petili 2013.06.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Sziklakórházt érdemes megnézni.
"fehér fiola" nekünk mást jelent ez nem igazán fiola de legalább fehér!
Köszönjük a rejtést!

qtatom 2013.06.20 16:30 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27d] [wapon beküldött szöveg]

tlaurenczy 2013.06.15 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

FILA71 és Dávid 2013.06.15 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Köszönjük.

csp187 2013.06.15 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
DONE!!!

sry 2013.06.14 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Köszönöm megleltem!

A kupakban a jelszó már elég elmosódott, kicsit reparáltam rajta tollal.

Üdv. SRY

Medvefül 2013.06.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 2 átlag: 3.33 súly: 1.70
Megtaláltam! Köszönöm!

Acsart 2013.06.01 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Meglelve! Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Vica, Timi, Acsart

drbee 2013.06.01 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

cKthebest 2013.05.28 00:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Csirimojo 2013.05.26 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2013.05.26 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Sephil 2013.05.26 00:00 - Megtaláltam
Megtalálva, köszönöm a lehetőséget :)

Domos 2013.05.25 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Ok

csokicsiga 2013.05.25 14:47 - Megtaláltam
Mindig elcsodálkozom, milyen szép helyei is vannak a Fövárosunknak! Jó volt picit ücsörögni a padon... :)
Köszi szépen a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Lencsybaba 2013.05.25 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Kadorca 2013.05.22 22:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Diácska 2013.05.19 20:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Nagyon szép helyen volt, koszonjuk!

DrBASH 2013.05.19 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Sok az itt sétáló ember, kicsit várnunk kellett, mire felszabadult a terep. Köszönjük a rejtést! :)
Beus&Atthys

robrajcs 2013.05.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.58
Megtaláltam, köszönöm!

klaszlo89 2013.05.16 00:00 - Megtaláltam
Elsőre az ékezetek miatt pont a rejtek kulcsszavát nem mutatta a GPS-em a leírásban. Így kerestem égnek földnek de nem találtam. Pár napra rá (ékezettelenítve :D ) már könnyedén meglett. :)
Viszont kicsit megutaztattam a ládát mire sikerült egy golyóstollat szereznem de megérte! :D

zlosonci 2013.05.15 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26x] [wapon beküldött szöveg]

Ekarp 2013.05.12 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Könnyű találat, köszönöm!

Explorer68 2013.05.12 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.85
A sziklakórházban már jártam régebben, így most csak a ládát kerestem meg. Köszönöm a rejtést!

 
nfrici77 2013.05.01 11:00 - Nem találtam meg
Barátnőmmel többször végigsétáltunk lent az utcán is és a lépcsőn is fel-le, de nem találtuk. Mondjuk ami ígéretes zug volt, az olyan vizeletszagot árasztott, hogy nem nagy kedvem volt ott tapogatni...Töltök fel képet aznapról
Kérem fotók alapján elfogadni. Köszönöm!
[Elutasította: pepe1948, 2013.05.18 16:31]

A bejáratA lépcső
CocimiT 2013.04.28 20:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

evelinkeke 2013.04.28 02:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_20130428013757.jpg 
Ashtray 2013.04.27 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Cicamancs 2013.04.27 08:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Lézer&Baby 2013.04.20 16:45 - Megtaláltam
Nem oda mutatta de a leírás segített. Köszi.

pejuci 2013.04.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Elég sokáig kellett várni, mire fürkésző tekintetektől mentesen elő tudtuk szedni a ládát. Köszi a rejtést!

M.Xati 2013.04.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Régóta terveztük már, hogy meglátogassuk a Sziklakórházat. Ma minden összejött: jó idő lett (végre), együtt a család (ráadásul mára kaptunk családi kedvezményt is: 5000.-ért 4-en), és a hétfő ellenére nyitva tartottak (húsvét). Anna volt a vezetőnk, nagyon frappánsan vezette a csoportot (2 nyelven), köszönet neki is, és a rejtőnek is, hogy ládával is vonzóvá tette a helyet.

monic1006 2013.03.31 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést! A Sziklakorházban már voltunk, ezért azt most nem látogattuk meg, azonban akkor a "gránitlépcsőzés" kimaradt, úgyhogy mindenképp érdemes volt újra felkeresni a környéket. ;)

szsoutdoor 2013.03.31 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.78
A Sziklakorházban már voltunk, ötletes kiállítások. Szimpatikus, hogy a leírásban pontosan szerepelt a rejtés helye, ami így akár GPS nélkül is könnyen megtalálható.

WADMAC 2013.03.30 18:00 - Megtaláltam
.

Jadrana 2013.03.30 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

babi99 2013.03.30 10:55 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

gggg 2013.03.29 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam

duranyikd 2013.03.24 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Mira 2013.03.17 12:39 - Megtaláltam
Meglett, Köszönjük.

Nagyon elgondolkodtató volt, de nemcsak a kiállítás, hanem magának a helynek a létezése is.

Gábor66 2013.03.17 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

taki60 2013.03.10 14:30 - Megtaláltam
A sziklakórházban többször is voltam,nagyon tetszik,ajánlom mindenkinek.A sok mugli miatt óvatosan kella ládát mozgatni.

zsolty23 2013.03.10 14:00 - Megtaláltam
Anettx-szel közösen.

Köszönjük!

anettx 2013.03.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
köszönjük, meglett!

ibarth 2013.03.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
meglett! nagyon köszi a rejtést, sziklakorház nagyon tetszett! meg persze a környék is igen jó.

Hooch-Csi&Vi 2013.03.09 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Csi&Vi [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Mészáros Róbert 2013.03.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Nagyon jó

Ed kesser 2013.03.05 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.33
Suli utáni com-os várkör alkalmával, Ádám cimborámmal, aki egyenlőre még mugli de nagyon tetszik neki a játék.

Ruzsi 2013.03.05 14:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Eddi C. 2013.03.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jól elrejtették, de meglett.

Norbi85 2013.03.04 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszönjük a rejtést! A sziklakórházat is megnéztük. Érdekes volt. Ildi és Norbi

 
eperdzsem 2013.03.04 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
ok, részletek kicsit később...

3D térképMegviselt a flóra
nyuszt 2013.03.03 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Korábban már jártam a Szikla Kórházban. Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta.

Phapcy13 2013.03.03 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.30
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

blendix 2013.02.28 21:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. :) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Samu Team 2013.02.28 20:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk. Sajnos a kórházba nem sikerült bejutni, de legközelebb mindneképp! Köszi a rejtést!

Lili.th 2013.02.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Erőteljes hóesésben. Sokáig nem időztem a helyen, mert jópofa kamaszok hógolyókat dobáltak a várból (szerencsére hatósugáron kívül álltam - lejjebb mentem a lépcsőn).

Cler 2013.02.19 19:00 - Megtaláltam
2. találat Alíz babánkkal :-)

Zsókica és Lackó 2013.02.18 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést!

JulesDark 2013.02.17 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Friends 2013.02.09 00:00 - Megtaláltam
Megtalálva!
A hideg, a hó és a sötét ellenére kitartóan kerestük. Köszönjük az élményt. :)

Huni 2013.02.05 09:57 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. A visszahelyezésnél várnom kellet hogy eltünjenek a mugli iskolások....

Süti91 2013.01.31 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm irány a következö.
Holló őrs. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

huszty 2013.01.31 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

piroska 2013.01.31 10:00 - Megtaláltam
Szép időben, könnyen meglett.

Tapsifüles 2013.01.31 09:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Köszi a rejtést. Mai budapesti ládázásom első megtalálása. Túl korán mentem, még nem volt nyitva, így a látogatás most kimaradt.

Ivellios 2013.01.30 15:36 - Megtaláltam
Eltartott egy ideig mire ráleltünk.

túráZoo 2013.01.27 11:59 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Zolnai 2013.01.25 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltuk :)

megyof 2013.01.20 16:00 - Nem találtam meg
Az első találat.

Sajnos úgy tűnik rosszul olvastuk le a jelszót.. Két verziót is leírtam de egyik sem működik.

[Elutasította: pepe1948, 2013.01.21 18:14]

Dömemama 2013.01.12 16:15 - Megtaláltam
Köszönjük.

divixy 2013.01.12 00:00 - Megtaláltam
Jó rejtés, köszönjük

Hrozi 2013.01.06 11:50 - Megtaláltam
A Sziklakórház nagyon érdekes, de azt már korábban láttam. Most csak sétáltunk és könnyedén megtaláltuk a ládát.
Köszönöm.

h.krisz 2013.01.05 10:01 - Megtaláltam
köszi

Zsuzsicu 2013.01.05 00:00 - Megtaláltam
ok

Panda88 2013.01.04 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

zkudett 2013.01.04 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Nocsak 2013.01.04 00:00 - Megtaláltam
Nem semmi... Ablakok is arra nyílnak, forgalom is van, kamerák is vannak. Szép helyre vezet, olyanra, amit érdemes megnézmi és megemlékezni róla. Köszi.

Templar 2012.12.31 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

kumin 2012.12.22 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Hajo 2012.12.16 11:43 - Megtaláltam
Köszi. Késôbb... [wapon beküldött szöveg]

Roberto Kesser 2012.12.15 15:36 - Megtaláltam
Egyik legjobb rejtés, amit eddig láttam!
köszönöm, jól szórakoztam,

Szpal 2012.12.06 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Elsétáltam a sziklakórházhoz, aztán rövid töprengés, és a leírást segítségül hívva megtaláltam a dobozkát, benne egy piros kismozdonnyal, amit magammal vittem. Elég sokan járkáltak fel-alá. (919.)
" Zsugorin még számbaveheted
A Mikó-utca gesztenye fáit, mind a hetet, "

levender 2012.11.24 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtaláltuk!

Bl4st3r & Amy 2012.11.18 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Terepfelmérés előtt útba ejtettük. Elég pici rejtés, de legalább egyértelmű... köszönjük

Hecsa 2012.11.11 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megvan!

Somoskoi 2012.11.09 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Megvan! Köszönjük a rejtést!

infernus 2012.11.03 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

RoyHansel 2012.11.03 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Szemán 2012.11.02 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszönjük!

vadmacska kaland 2012.10.23 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszönjük!

Kincsvadászó Kalózok 2012.10.23 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget!

pötyimiki 2012.10.21 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.58
A hosszú hétvégén vadásztam le, iszonyú turista forgalom mellett, köszi a rejtést.

Somate 2012.10.21 14:07 - Megtaláltam
Megvan :D

Lackó Judit 2012.10.21 13:37 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

baggio 2012.10.20 17:05 - Megtaláltam
Megvan!

perdix 2012.10.20 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Meglelve! Köszi a rejtést!

zengoe 2012.10.20 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

gjvr 2012.10.20 10:51 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Érdekes volt a kiállítás és a rejtés is...
Szerencsénk volt, nyertünk a kórházban egy suvenirt is... ;-)
Üdv:
Anita és Gyuri

gst76 2012.10.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Sziklakórház megtekintése után kerestem meg a ládát. A kiállítás nagyon érdekes volt.
Köszi a lehetőséget.

Reggel 2012.10.13 12:50 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltam!

Köszi a lehetőséget!

Reggel

Emese&Dezső 2012.10.13 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

arkangyal 2012.10.11 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

'Ipiapacs' 2012.10.08 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) Köszönjük a rejtést.

faus2s 2012.10.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.00
Könnyű volt.

cziandras 2012.10.07 11:29 - Megtaláltam
Megvan.Eredetileg nem ezt akartam megkeresni de útba esett.Köszönöm a rejtést!

alex 2012.10.06 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

belus01 2012.10.06 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Madym 2012.10.05 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Megvan. A hatodikai, Omega koncert előtti ládázgatás. A GCFMKU láda pontjainak összeszedése közbeni találat. A közeli padon éppen két lány csücsült, és angolul beszélgettek. Úgy ítéltem meg, hogy nem veszélyesek a ládára, ezért elővettem, logoltam, visszarejtettem, és mentünk is tovább. Köszönöm!

zozi0406 2012.10.01 00:00 - Nem találtam meg
Másfél órán át keresgéltem, de nyomát se találtam.
A lépcsőt már szinte szétszedtem, de nem mentem semmire

[Elutasította: pepe1948, 2012.10.09 11:13]

palika 2012.09.27 15:37 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

Gabro 2012.09.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
:-)

almatata 2012.09.21 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

VasG 2012.09.18 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Budapesti bicajos geoláda vadászat során itt is jártam.
Egyszer majd be is megyünk, ma csak bicajoztam.

 
ludvig 2012.09.14 00:00 - Megtaláltam
remek rejtek,kész csoda hogy nem tűnik onnan el......

krapa 2012.09.09 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.84
Egy toll vagy ceruza nem artana...
Egyebkent jo volt, (foleg a tarsasag) ;)

ndavid42 2012.09.09 17:51 - Megtaláltam
[:477:]
Meglett!

agika83 2012.09.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Könnyen megtalálható helyen volt a láda.

kisefi 2012.09.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Megtaláltuk, köszi.

kiccsillag 2012.09.05 22:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltuk! A Sziklakórház fantasztikus, persze nem ebben a késői időpontban látogattuk meg, hanem már régen, most a láda miatt jöttünk föl. :)
A logbook-ban már csak három üres lap van!

SirCristo 2012.09.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtalaltuk, koszi:)

fehérkút 2012.09.04 12:12 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

vizipinty 2012.08.28 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

paracordista 2012.08.26 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

plecs 2012.08.26 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Köszönjük!

BubaGC 2012.08.26 10:50 - Megtaláltam
:-)

palace 2012.08.26 02:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

csabavezer 2012.08.25 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Most kimaradt, de legközelebb Pesten járva bepótolom a múzeumot.

Ötvös család 2012.08.22 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
Hát ez a hely egyszerűen remek. Szuper a múzeum, nagyon jó a vezetés, csak jókat tudok mondani róla. A rejtés sajnos szerintem elég veszélyes, nagyon szem előtt van.
Köszi!

Raczky család 2012.08.22 09:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

reverenda 2012.08.21 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.49
Hiába nem egy lépcső van. A négyzetes doboz és lapos logbook előnyösebb. A hely erre ad lehetőséget.Megvan és köszönet a rejtésért.

MP 2012.08.21 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
megtaláltam
köszönöm
aztán bementem a Sziklakórházba is
Peti

Tagabor 2012.08.20 16:15 - Megtaláltam
Megtalálva :)
Köszönjük a lehetőséget:
Csilla&Gábor [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

prisoft 2012.08.20 15:15 - Megtaláltam
Sikeres találat. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_20120820132044.jpgGCSZKH_20120820132129.jpg
GCSZKH_20120820133335.jpg 
Kata64 2012.08.20 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Megtaláltuk a Dakota 10-zel! Reméljük, senki sem látta, amikor visszatettük - rengeteg ember sétált ma arrafelé.

Woodoo 2012.08.19 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Kissé nagy volt a forgalom, és a GPS jel is ugrált, sajnos nem sikerült levadászni. Kérlek a fotó alapján fogadd el! Köszi

[Jóváhagyta: pepe1948, 2012.08.21 21:10]

 
kopco3 2012.08.18 00:00 - Megtaláltam
Mai rövid bringázásom egyik megállója.

szuperpocok 2012.08.17 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.64
bike. koszi!

Cs_Zoli 2012.08.14 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

rallymax 2012.08.13 19:50 - Megtaláltam
Egy kis bicajozás Budán és Pesten :)

gulyigabi 2012.08.13 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Kertész család 2012.08.11 18:00 - Megtaláltam
Nagy élmény volt a kórházlátogatás,köszönjük a rejtést.

Vasedény 2012.08.11 14:21 - Megtaláltam
Megvolt. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Motkány 2012.08.09 19:05 - Megtaláltam
:)

Vityka76 2012.08.09 19:05 - Megtaláltam
:) [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

foraver 2012.08.06 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

-[Jando-klan]- 2012.08.06 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
A kórház látogatása előtt amíg az árnyékban vártunk, gyorsan megtaláltuk. Köszi a rejtést!

Antus 2012.08.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.26
Megvan!

StiviG 2012.08.05 12:20 - Megtaláltam
Köszönöm :-)

Toto92 2012.08.04 10:52 - Megtaláltam
Spontán találat a várba felfelé menet :)

Zsu1971 2012.08.04 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.27
Várba felfelé menet, spontán láda találat volt.

UfoPapa 2012.08.03 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Valóban méltatlanul el van feledve ez a múzeum. Még régebben voltam benn, és valóban érdekes.
Most csak a ládát gyűjtöttem be, de ez végre ott volt, olyan volt amilyennek lennie kell.
Köszönöm a rejtést

Jojanya 2012.08.01 15:37 - Megtaláltam
Másodszori nekifutásra, de megtaláltuk. Köszönet a rejtőnek a tegnap előtti segítségért, sajnos akkor "eltájolódtunk", a minikesserem nagy bánatára elfogyott a türelem és a lelkesedés, így nem lett meg. De ma visszatértünk és végre sikerült, köszönjük a lehetőséget.

norbi92 2012.07.30 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Köszi a rejtést!
Bringás találat.

T. Nagy 2012.07.30 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.59
Még akkor jártam e barlangban amikor még semmilyen kiállítás nem volt sem a felső, sem pedig az alsó részen. Majd, következő pesti utamon megnézem belülről is.

bzsoltie 2012.07.27 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Remélem egyszer megtudom nézni a múzeumot is.

clip 2012.07.26 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16]

KatiZsolti 2012.07.25 16:30 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!

lellemese 2012.07.24 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.70
Megtaláltam! Köszi a rejtést! :)

jeti-matterhorn 2012.07.23 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.43
jeti-matterhorn,Ági,Bia,Marci

Építkezés is folyt,szerelmespár a padon,feltűnően sokan mozogtak a környéken.A láda érdekében nem feltűnősködtem tovább.
A fotók alapján kérem az elfogadását!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2012.07.23 22:50]

 
G&V 2012.07.22 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.38
A Sziklakórházban már voltunk bent és a Múzeumok Éjszakáján is láttuk az itteni programokat korábban. Most csak a ládát kerestük, igaz keresni sem kellett, a lépcsőn felfelé sétálva azonnal feltűnt a helye. A padon ültek, így a logolás későbbre maradt, addig sétáltunk a várban.

Tomimat 2012.07.19 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam! :o)

zaya 2012.07.18 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
OKK..

Gregor_Man 2012.07.16 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtalaltam! Koszonom a rejtest. A Sziklakorhazat egy korabbi Muzeumok Ejszakajan volt alkalmam megnezni, csak ajanlani tudom mindenkinek.

cseta 2012.07.15 16:32 - Megtaláltam
Megvagy!

anerdora 2012.07.15 12:06 - Megtaláltam
Köszi! ok.:)

maczica 2012.07.15 12:05 - Megtaláltam
Köszi!!!!

szunyog81 2012.07.14 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi a rejtést

andikaaa 2012.07.09 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönjük! Nem is tudtam erről a kórházról!

czenezoli 2012.07.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Jó volt

andras99 2012.07.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Nehezeb de sikerült megtalálnu:-D

Mini 2012.07.08 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Könnyű találat, szerencsére épp kevesen jártak arra.

tereptarka 2012.07.02 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.32
A Sziklakórházat belülről már korábban megnéztük (amit mindenkinek ajánlunk), most a hozzá kapcsolódó láda is be lett gyűjtve. Köszi a rejtést!

a bejáratemléktábla
a láda 
krupiz 2012.06.28 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Bp.-i bringázás közben erre is elkanyarodtam :)

Zsiráf 2012.06.23 03:48 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

antipresent 2012.06.18 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Megtaláltuk! Szép környéken van elrejtve :-)

viharphoenix 2012.06.16 21:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Múzeumok éjszakája -> 2 órás sorban állás, de megérte bemenni. :)
sytixxel közös találat.

housefly 2012.06.16 10:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

sytix 2012.06.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

kovacsbalu 2012.06.14 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.97
Megvan! Akad itt par lepcso :)

Cristian 2012.06.13 15:18 - Megtaláltam
ok

norbimoncsi 2012.06.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Megvan. Gyors találat. Köszi.

AHankóBanda 2012.06.09 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.95
Lecsaptunk és megtaláltuk. Köszi.

taylor_g 2012.06.09 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Megtaláltuk![wapon beküldött szöveg]

 
lamúrtuzsúr 2012.06.07 21:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést. :)

Imperator Csaba 2012.06.07 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Először rossz helyen kerestük, de végül könnyen meglett.
Köszi!

JÁDE family 2012.06.06 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :) Köszönjük a rejtést.

gusty 2012.06.03 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.69
A várból lefelé jövet, bringával. :) Ez sem egy mugli mentes rejtek, de megoldottam.

congo 2012.06.02 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Kincstúra alkalmából gyors autós találat. Hamar meglett.

 
csehipest 2012.06.01 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.65
Régen voltam már a várnál,de még mindig jó hely.

vittorio 2012.05.30 22:55 - Megtaláltam
megvan, köszi

Motolla62 2012.05.30 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Dolgom volt arra, gondoltam megnézem. Megérte.

Minna von Barnhelm 2012.05.29 18:50 - Megtaláltam
megvan

Clavo 2012.05.28 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Meglett köszi.

VaVi 2012.05.28 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
ok

passuth 2012.05.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Pont egy nagy zuhéba értem oda, de megérte... nem volt gyalogos forgalom, nyugodtan tettem-vettem :D

reweptor 2012.05.24 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Rea 2012.05.24 00:00 - Megtaláltam
Érdekes egy hely lehetett anno .

targonca14 2012.05.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.48
Megtaláltam ! Köszi

kicsipori 2012.05.20 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

benyus 2012.05.20 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

zoli 2012.05.20 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Könnyen megtaláltuk. Szinte meleg váltás volt a ládánál :)

Pista és Zoli

 
Kázmér és Párja 2012.05.20 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Köszönöm a rejtést.

nagya93 2012.05.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Kérem elfogadni megtalálásként ! Képeket mellékelem.
Kösszönöm!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2012.05.20 21:08]

 
danidanger 2012.05.17 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 1.00
Megvan! Ügyes elgondolás, gondosan kell visszahelyezni. :)

kaldigeza 2012.05.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Egész délelőtt ládáztam, és már kezdtem össze fagyni... Köszönöm a rejtést!

jiimbo 2012.05.13 16:00 - Megtaláltam
Remek!

Bartha család 2012.05.12 19:10 - Egyéb
Korábban már megtaláltuk. Akkor jártunk a Sziklakórházban is. Most csak egy fotóért jöttünk a Flora Kincstúrás játékhoz. :)
Elhoztunk a Bruno Bannani Europa TB-t.

Bellosz 2012.05.12 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Ági.Maya.Feri. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_20120512151646.jpg 
becko 2012.05.12 07:00 - Megtaláltam
megvan

fuzbal 2012.05.09 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.72
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

SziszoZozo 2012.05.08 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.81
Nagyon bátor rejtés, csoda, hogy még megvan.
Köszi

assos 2012.05.08 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megvan, köszi.

WalterBrothers 2012.05.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Megvan! Köszönöm a rejtést!

Angyal család 2012.05.06 20:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Könnyen megtaláltuk, köszönjük!

MJM 2012.05.06 11:20 - Megtaláltam
Egyszer be is megyünk!:)

xaver98 2012.05.06 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.07
Köszönöm!

EperJ 2012.05.05 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Flóra játék keretében kerestük fel, jó kis szívbarát túra fel a lépcsőn :) De jól esett :D A sziklakórház meglátogatása most elmaradt! :(

 
Marpad 2012.05.04 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

B.exter 2012.05.03 16:36 - Megtaláltam
Spontán kesselés, Mugli Barátaimmal. TFTC!

Mariannaaa 2012.05.02 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.64
Köszi a rejtést!

kompaktor 2012.05.02 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Párommal kerestük fel a Sziklakórházat a mai napon. Pont sikerült elérnünk a 17:00 órakor kezdődő vezetett túrát (vicces volt, hogy a kb. 10 fős csoportból csak mi ketten voltunk magyarok :).
A belépőért kissé borsos árat számolnak fel, de egyszer szerintem mindenképpen érdemes elnézni ide, mert a látnivaló érdekes, az idegenvezetés pedig igazán színvonalas.

A láda megtalálásáról: nem készültem ma ládázásra, így GPS nem volt nálam, de a leírásnak, na és némi előzetes gúglé föld-tanulmányozásnak köszönhetően hamar meglett.

Köszönjük a rejtést!

Qwak 2012.05.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.12
Megvan, köszi!
TB-t tettünk bele.

fmark 2012.05.01 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Megtaláltuk!

szandi.toth 2012.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Csapatépítő napunkon :D

Vitya77 2012.05.01 00:00 - Megtaláltam
Eltájolók csapatépítő napon :-)
Nagyon érdekes volt, már sokat hallottam a Sziklakórházról, most végre láttam is.

Fikusz Kukisz 2012.04.29 18:46 - Megtaláltam
Sokat kellett várakoznunk, mert egy igen hangos olasz turistacsoport akadályozta a szabad mozgásunkat. :-D [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Szellem19 2012.04.28 00:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Először máshol kerestük, de végül meglett! Köszönjük!

 
macskah 2012.04.28 00:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Hamar meglett. Bár először rossz helyen kerestük. Köszönjük!

gabor03 2012.04.27 20:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Budapesti kirándulás során tátunk meg.

Kescsi 2012.04.27 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. kescsi [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

GCSZKH_20120427173118.jpg 
Esteban62 2012.04.27 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Megtaláltam.

picinyuszi64 2012.04.27 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam

vikiszabo 2012.04.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltam!

Feri0705 2012.04.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Megtaláltam.

sixtus 2012.04.26 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Köszönöm a rejtést, megtaláltam, ebédszüneti cache :)

kmzshu 2012.04.26 00:00 - Megtaláltam
Köszi

zsuzsi79 2012.04.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam,köszi a rejtést!

biker1988 2012.04.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.30
A leírásban téglával takart rejtek volt megadva,nos azt nem nevezném téglának :)

pannnus 2012.04.25 20:54 - Megtaláltam
Flóra játék keretében. Köszönjük a rejtést!

(:jannus:) 2012.04.25 20:50 - Megtaláltam
Flóra játék keretében. Köszönjük a rejtést!

Szoszimoto 2012.04.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Megvan köszii

Yello 2012.04.22 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Andi&Parker 2012.04.22 00:00 - Egyéb
Flora játék keretében kerestük fel, de nincsen benne Flora kód/matrica :(

bfabry 2012.04.21 20:51 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

HGabcsi 2012.04.21 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

KZoolee 2012.04.21 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Secc 2012.04.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.24
Munka közben gyors találat köszi!

szulez 2012.04.14 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
A Sziklakórházat még a geocachingos korszakunk kezdete előtt meglátogattuk.
Most a Hadtörténeti Múzeumban jártunk a gyerekekkel és amikor meguntunk a fegyvereket ládázhatnékunk támadt, kapóra jött a közeli, városi láda.
Köszönjük a rejtést!
Zoli, Helga, Barnabás, Mártika, Bíbor

szjuli 2012.04.14 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Szüleim voltak nálunk látogatóban, és a borús, esős idő miatt zárt programot kellett kitalálni. Már régóta szemeztünk ezzel a ládával, így most jött el az ideje, hogy megkeressük. Könnyen meg is lett. Természetes utána a múzeumba is bementünk, hisz csak így van értelme. Nem csalódtunk, sőt, minden várakozásomat felülmúlta. Borzasztó érdekes volt a kiállítás, és sok megdöbbentő, sosem gondolt információt hallottunk. A legmeglepőbb nekem az volt, hogy 2004-ig élt itt a gondnok család, és szinte bármikor használhatóvá tehető lett volna az atombombabiztos kórház. Szerencsére nem lett rá szükség. Persze nem csoda, hogy nem tudtunk róla, hisz 2002-ig szigorúan titkos létesítmény volt.
Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünket, másoknak is ajánljuk, mert nagyon érdekes, és igényes kiállítás.

luviktor 2012.04.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Hát ez valami döbbenetes volt. Pont ez a láda hívta fel a figyelmemet erre a helyre, és kíváncsi is voltam rá, így úgy voltam vele, hogy mindenképpen bemegyünk, ha megkeressük a dobozt. Juli szüleivel tettünk egy kirándulást Pesten, meg utána a várban, és ekkor ejtettük útba a kórházat. A film elejéről sajnos lemaradtunk, de maga a túra is hatalmas élmény volt. Ami a legviccesebb az egészben, hogy mind a mai napig működő eszközök vannak bent, ja meg az, hogy 2002-ig totál titkos volt az egész. Régi történeteket hall az ember ilyen titkos dolgokról. Viszont amikor az ember maga szembesül vele, hogy olyan helyre van valami titok elrejtve, ahol ő már sokszor járt, az nem semmi. (Jé, a geocaching is valami ilyesmi. De ez azért durvább volt.) Abszolút köszi a rejtést!

blezs 2012.04.13 11:18 - Megtaláltam
Köszönöm!

lyzX 2012.04.13 11:18 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, meglett! :)

wh999 2012.04.07 17:50 - Megtaláltam
Cseles, sokáig nem ott kerestük, de végül meglett! A tégla viszont nem egészen olyan tégla mint amiből a várfal van!

zoli86 2012.04.07 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Köszönjük!

partizán 2012.04.06 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi a rejtést!

gutaki 2012.04.04 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Arra jártunk, hát ezt is megkerestük. Jó a rejtés, a kiállítást sajna nem láttuk.
Köszönjük a lehetőséget!

 
lakkanto 2012.04.03 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Kellemes esti séta volt, kösz a rejtést. [wapon beküldött szöveg]

elbóka 2012.04.03 18:33 - Megtaláltam
Remek rejtés! :) Köszönöm! :) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

flendera 2012.04.02 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Most nem mentünk be a sziklakórházba, mert zárva volt. De a leírtak alapján nagyon érdekes lehet, úgyhogy minél előbb nyélbeütjük. :)

Plavi 2012.04.02 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Munka utáni laza séta a várban és környékén. És egy kis lépcsőzés. :)
A sziklakórházba most nem mentünk be, mert ahogy tudtuk is, hétfőn zárva tart. Legközelebb viszont meglátogatjuk.

Pistua 2012.04.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.83
OK!

fmin 2012.03.31 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.23
Jó rejtés bár a tégla az tégla.:) A kórház érdekes lehet, mindenképpen be szerettem volna menni. Csak az ára..... Biztos utálják a zsúfoltságot.
Grazie

kami1 2012.03.31 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Merész rejtés, nagyon kell figyelni logoláskor.

znasz 2012.03.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Köszi a rejtést.

Hektor 2012.03.24 12:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

bgyuro 2012.03.21 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
ok

Walterhal 2012.03.19 14:40 - Megtaláltam
OK. Ma jobban esett a keresgetés, hamar meglett. Viszont a jelszót rosszul írtam le, de sikerült megfejteni a jó jelszót. A visszarejtés előtt beszélgetni kellett pár percig, hogy muglimentes legyen a környék. A kiállítás zárva volt, hétfő lévén, de az ára fájna.

wellesley 2012.03.18 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Ötletes rejtés, kellett egy kis idő mire megtaláltuk. A láda környéke tényleg tud forgalmas lenni, úgyhogy mi is vártunk a visszarejtéssel.

chrisss 2012.03.18 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Köszönjük!

magyar65 2012.03.17 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Érdekes hely, de a belépő elég drága, csak elszántaknak. Köszönjük!

GeoRoni 2012.03.16 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Meglelve. Eléggé szem előtt van a dobozka.

zsupisti 2012.03.16 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Meglepodtunk, hogy nem is volt elrejtve... [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

EdeZ 2012.03.10 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Cerberus 2012.03.10 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.04
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

GB 2012.03.09 15:20 - Megtaláltam
ok

Andrys 2012.03.09 15:20 - Megtaláltam
:-)

kétbakancsos 2012.03.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Forgalmas a környék, ennek ellenére, jó a rejtés, köszönjük.

LépcsőfeljáróP. Szatmáry Károly szobra
rozsabogar 2012.03.08 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Megvan

cs24 2012.03.05 15:10 - Megtaláltam
megvolt

ber076 2012.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Érdekes hely. Köszönöm.

mendi_es_zoli 2012.03.02 17:00 - Megtaláltam
Mendire várva 3/2. Köszi a rejtést!

griffs 2012.02.28 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.36
Munkából hazafelé, pontgyűjtés.

nagyi11 2012.02.25 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

iMagination 2012.02.25 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Köszönjük!

Cicapapa51 2012.02.23 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Ma, kissé előrehozott ebédszünetben könnyen megtaláltam ezt a ládát az új helyén. Most nem mentem be a kórházba, de majd máskor bepótlom.
Köszönöm a rejtést!
Cicaoaoa51

Murcurock 2012.02.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
hangulatos környezet,ügyes rejtés,köszönöm a lehetőséget

poki 2012.01.29 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Gyonyoru teli napsutes, lelek sincs a lepcson, biztonsagos logolas. A sziklakorhaz remek program. Nagyon szimpatikus, okos idegenvezetes.
Poki es Cicok

Fringilla és Kuglóf 2012.01.29 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.54
Még szerencse, hogy a rétihéja nem eszik pintyeket (5 perc híja volt, de türelmesen kivártuk, míg tiszta lesz a levegő)! ;) Üdv innen, utólag is! Gyanús volt a kütyü a kezetekben! Köszi a rejtést, a múzeumot kihagytuk, kicsit borsosnak tűnt a 3500 Ft-os belépő. Majd egyszer.

rétihéja 2012.01.29 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Szép hely Vár-túrával összekötve. Találkoztunk 2 kessertársunkkal is. Üdvözletet küldünk mi is! :) Köszi

salty 2012.01.27 19:30 - Megtaláltam
Gyors találat GPS nélkül!

markovicsa 2012.01.22 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megtaláltam.

pakot 2012.01.22 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Ma a lányaimmal ládáztam és megtaláltuk ezt a ládát. Most nem mentünk be a kórházba, de majd máskor bepótoljuk. Köszönjük a rejtést,

geomurr 2012.01.17 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.36
Köszönjük a rejtést, a készülékünk kicsit félrevezetett, így eltartott egy darabig míg megtaláltuk, jól be volt építve a rejtekhelyre. A leírás ellenére elhelyeztünk benne egy Travel Bug-ot, tökéletesen belefért a ládába - mindenképp a környéken szerettük volna letenni és ez tűnt a legalkalmasabb helynek. Felszereltük egy magyar nyelvű tájékoztató cédulával, reméljük sikeresen folytatja útját!

TravelBug PatKarcsi
Gránit lépcső 
boson 2012.01.15 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

juli 2012.01.15 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Szép rejtčs! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

cic&zs 2012.01.11 22:47 - Megtaláltam
Egy kis éjszakai búűző ládázás :-)

KFT57 2012.01.10 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Idei első ládánk.Nagyon szép a környezet!Sajnos a sziklakórházat nem tudtuk megnézni, mert kevés időnk volt. Köszönjük a rejtést!

viskyg 2012.01.08 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Már régóta terveztük, hogy meglátogatjuk a kórházat, és ha már ott vagyunk, gondoltuk megnézzük a ládát is. Köszönjük a rejtést!

nexus6 2012.01.07 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Újévi ládázás utolsó pontja. Andi nem jött fel, mert neki már nehéz lett volna a lépcső. Elég sokat keresgéltem, de meg lett... A kórházba még visszatérünk egyszer látogatás céljából.

gpapp 2012.01.07 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Budai kirándulás 2/6. A mikró könnyen meglett, nem is volt szinte forgalom. A Sziklakórházat nyáron kétszer is megnéztük, annyira tetszett, viszont akkor még nem ládáztunk. Nagyon nagy szeretettel ajánlom! Ezen alkalommal a Budavári Labirintust jártuk be. (Azt nyáron a VPOP bezáratta, valami kábszer ügy miatt.) Ez is kb. 80 m-re van a ládától, de lefelé. Igazából szinte semmi látnivaló nincs, (a kábszert nem leltük meg mi sem :-D) csak maga a barlangrendszer, pár régi kő, de az is izgalmas.
Köszönjük a rejtést!

Csipet Csapat vidáman :-)Térkép
Azért izgi volt! 
dunlop2 2012.01.06 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.70
Köszi a rejtést. Megnéztük a sziklakórházat, mivel már régóta terveztük a meglátogatását. A kesser meg mindenhol kesser ezért a ládát is le kellett vadászni. Jó rejtés csak vigyázni kell mert valóban forgalmas.
A kórház egy szuper élmény.

Üdv: Móni és dunlop2 Békéscsabáról

Zpalee 2012.01.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Kiváló rejtés, jó a kilátás is a városra. Már régebben voltunk a kórháznál, úgyhogy most csak a láda miatt mentünk. Köszönjük!

Skalp 2012.01.05 12:17 - Megtaláltam
Biztosan nagyon jó lehet belülről is, de én már a pénztárnál igénybe vettem egy ingyenes retro újraélesztést. 3600 Ft egy rendes embernek a belépő!!! A sánta Marinénitől, a rokkantnyugdíjas polgárőrön keresztül, Kovács 2. főtörzsig mindenkinek van kedvezmény, de nekem 44 éves dolgozó, rendes adófizető állampolgárnak 20 kg kenyér árát kellett volna otthagynom az élményért. Ezt én egyszerűen felháborítónak tartom. Talán majd kérek egy belépőt a születésnapomra. Ja, nem a 45-re, hanem a 70-re. Mert akkor ingyen lesz és akár bent is hagyhatnak...

Uff!

Kevés pénzzel megállni tilos, de legalábbis nem érdemes. 
boszorkányok 2012.01.05 00:00 - Megtaláltam
Húsba vágó a belépő, de felírtuk a kívánság listára.

lizzard és csapata 2012.01.03 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Egy külföldi lány is a ládát kereste, végül együtt megtaláltuk. Bátor és jó rejtés, köszi a lehetőséget. A kórházat már tavaly megnéztük, de akkor még nem ládáztam aktívan, így most csak a láda maradt.

Robogo 2012.01.02 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Munka utáni biciklis találat.
Köszönöm a rejtést!

itabori 2011.12.30 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Megtalaltuk! Koszonjuk a rejtest! Nagyon szép az a környék, és a Sziklakórház története is nagyon izgalmas.

tomki 2011.12.29 16:25 - Megtaláltam
Ok.

-Mese 2011.12.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.81
Nagyon érdekes volt a múzeum, köszönjük!

HZsoti 2011.12.26 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.60
Szuper rejtekhely, köszi

bejuto 2011.12.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.85
megtaláltuk! köszi a rejtést

DenkeT 2011.12.10 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Szombati ládázás harmadik áldozata. Köszi a rejtést:)

Mastrius 2011.12.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Köszönjük

josafar 2011.12.06 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Bátyámmal, neki legelső ládája. :)
Majd a kórházat máskor megnézzük.

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2011.12.02 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.50 súly: 3.74
Hazafelé menet ejtettem útba. A kórházat már korábban megnéztem, érdemes. Sajnálatos, hogy a leírás "elfelejtkezik" a szovjet katonaság rémtetteiről, amit itt is műveltek...

/Quatermain/

 
farkas_e 2011.12.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
A Kék golyó utcában volt dolgom, és ez a láda van legközelebb hozzá... :)
Örülök, hogy felkerestem, a lépcsőzés is jól esett. A lépcső végig üres volt, "csak" a tetején volt egy forgatócsoport. Így a közeli padon megebédeltem, megittam a kis teámat, és várakoztam. Újabb három ember közelített a lépcsőn, gondoltam, lesz, ami lesz, ha felérnek, valahogy rávetődöm a ládára. Hát, nem jött be, ugyanis a forgatócsoporthoz csatlakoztak. Újabb várakozás, és végül siker.
Köszönöm!

a lépcső aljánOda fel!
a cél 
Myself 2011.11.28 00:00 - Megtaláltam
Összekötve a hasznossal... :)

magpet 2011.11.23 19:01 - Megtaláltam
Megvan! Bovebben, kepekkel illusztralva kesobb.
Ceruzat kihegyeztem. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

fate24 2011.11.13 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

gyusz_58 2011.11.13 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.76
Hát a környéken nehezebb lett volna helyet találni a rejtésnek. Vári séta egyik ládája volt
tb out
Köszönjük a rejtést

kvivi 2011.11.13 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.04
Gyors találat útban a várba. A kórházat belülről nem néztük meg, talán majd legközelebb. Köszönjük!

Tamás&Angi 2011.11.12 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Amíg vártunk a következő vezetésre a múzeumba, megkerestük a ládát. Könnyen meglett. Tetszett a múzeum is. köszönjük a rejtést.

Sunboy 2011.11.05 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.87
Jó kis hely, bár nagyon sokat kellett várnom :( [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

psvekker 2011.11.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Megtaláltuk, köszi.

Botos család 2011.11.04 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Valentinh 2011.11.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Köszönjük, szép rejtés.

Dockee 2011.11.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
James The Joker barátommal sikeresen megleltük a ládàt !

tgb 2011.11.03 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.48
Megvan!
A vár felől közelítettem meg, éjszakai fényben kivilágítva is csodálatos a környék, bár némi kontrasztot ad neki a Jezsuita lépcsőn alvó hajléktalanok látványa...

Lucypapa 2011.11.03 14:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

walky 2011.11.02 16:27 - Megtaláltam
köszi

Pala.G 2011.11.01 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
A rejtekhely közelében elég nagy volt a "mugliforgalom", ezért óvatosan közelítettük meg a célt. Egy gyors logolást követően észrevétlenül visszatettük a kincset.

Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
tamas.baksa.hu 2011.10.29 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu 2011.10.29 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Belülről majd egy nyílt napon fogjuk megnézni.

ark03 2011.10.23 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
A kórház nagyon érdekelt volna, de sajnos most nem fért bele a programba; talán majd legközelebb. A rejtés ötletes, szerencsére pont tiszta volt a terep kivételkor és visszahelyezéskor is. Köszönöm!

ag_de_nes 2011.10.19 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.85
Megvan, köszi!
A ceruza hegye ki volt törve, vigyetek íróeszközt!

kectam 2011.10.19 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Roppant bátor rejtés, dobogó lábak százai haladnak el a láda mellett nap mint nap. Egy közeli munkavégzés után sétáltam fel a ládához, de várnom kellett, mert a közeli padon két hajléktalan borozgatott. Kicsit sétáltam a késő őszi napsütésben, mire visszamentem már szabad volt a pálya. A kórházban évekkel ezelőtt voltam, de jövök vissza ide, most hogy a gyerekek kicsit nagyobbak már számukra is érdekes lesz

Szöszke15 2011.10.16 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Megvan!

tmolli 2011.10.16 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2011.10.15 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2011.10.15 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

Mivol 2011.10.12 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.72
A kiállítást már láttuk, de a ládáért visszajöttünk. (akkor még nem vadásztunk) Jó kis séta volt egy nehéz nap délutánjára. Köszi!

jager250372 2011.10.09 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Meglett, köszönjük. A kórházat lekéstük, de majd legközelebb...

navigaator 2011.10.04 00:00 - Megtaláltam
-

BiBoLi 2011.09.26 13:45 - Megtaláltam
A közelben volt dolgom, időszűke miatt az alternatív jelszót kerestem meg.
Köszönöm a rejtést.

Taki- 2011.09.22 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.86
Az előttem logoló kesserbe belefutva, bár erre csak utólag jöttem rá...

csörike és maci 2011.09.21 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
ok.

carmin 2011.09.18 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Most kihagytuk a múzeumot, de egyszer majd.

Famágus 2011.09.17 11:00 - Megtaláltam
Régebben nagyon sokat sétáltunk erre Oldfoxxal, és mindig találgattam, mi lehet itt bent.. no, most már tudom.. egyszer majd talán be is megyünk.. most logoltunk, köszönjük, remek volt, már az új helyén!!

 
oldfox 2011.09.17 11:00 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

picuresnagyur 2011.09.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.19
A rejtő jóindulatára bízva :) (csak most látom, hogy "beteg a kórház") nincs harag ha elutasítod, akkor később visszajövök. Képek bizonyságul. A belépő igen borsos :(

[Jóváhagyta: pepe1948, 2011.09.13 18:39]
Köszönöm szépen!

 
nzsolt 2011.09.09 18:00 - Megtaláltam
Sajnos mi se találtuk meg. Pedig majdnem minden követ megpróbáltunk kiszedni :)
Kérném a képek alpján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2011.09.10 09:38]
Köszönöm!

bazsoka 2011.09.04 16:31 - Megtaláltam
Ez számunkra egy "mumusláda". Most voltunk itt másodszorra, téglánként elbontottuk a bástyát, de nem találtuk meg a ládát. Ez bizonyára a mi bénaságunk. Kérlek, hogy a képek alapján fogadd el a megtalálást!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2011.09.09 20:20]

orangebrotherz 2011.08.29 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi! (okostelefonról:) [g:hu 1.3.17]

Remek séta!

Régebben sokat mászkáltunk a várban! Mostanában már csak borfesztiválra tértem be, azelőtt pedig a Sziklakórházhoz közeli Budavári Labirintusba bulizni ("party") XD
Időközben nagyon közel költöztem, szóval jó tudni hogy bő negyedóra séta és már ott is vagyok a Mária Magdolna templomnál (GCfMKU), amit régen láttam:

Köszönjük!

Juju 2011.08.23 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Kerékpárral. A helyet nagyon régen ismerem, a többi zugát is :-)
A láda mellett sokszor elmentem, most eszembe jutott megkeresni. Köszönöm a rejtést!

GGABI 2011.08.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam, köszi a rejtést.

Szőri Maki 2011.08.18 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam

paszi 2011.08.13 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Megtaláltuk!
MCM

M Zsófia 2011.08.11 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
A mai napon többször is találkoztam ugyanazokkal a külföldi ládika keresőkkel több megtalálásnál, kellemes érzés volt.Köszi a rejtést.

álomfogók 2011.08.09 20:05 - Megtaláltam
A Sziklakórházat még 2009-ben a Múzeumok Őszi Éjszakáján látogattuk meg. Most egy szintén várbeli színházi est adott apropót (és a kereséséhez elegendő időt) a doboz megkereséséhez. Igen nagy a nemzetközi forgalma.

kacsati 2011.08.05 17:20 - Megtaláltam
Családi kirándulás az állatkerbe, azzal a feltétellel, ha megunom elmegyek "világot látni". Hamar meguntam, így maradt bőven időm, hogy az esti vonattal hazamehessünk. A Déli pu.-ig több láda is útba estt. Ez lett volna az utólsó. Sajnos tegnapelőtt töltöttem le a ládákat, így nem tudhattam, hogy most egy ideig gond lesz a felvonulási területfoglalás miatt. Sajnos fényképezőgép sem volt nálam, az a majmokat kattogtatta, így megpróbálom a trekkel bizonyítani. Ha nem sikerül, akkor majd a következő alkalommal!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2011.08.05 23:07]
Köszönöm a gyors reagálást!!!!:-))

horanyi.a 2011.08.04 09:59 - Megtaláltam
Korábban már jártunk itt, de nem találtuk, most visszamentem megkeresni, de a GPS által mutatott hely el volt kerítve (lásd a mellékelt képeket). Ezzel elfogadható jelszó nélkül a megtalálás? Ha nem, akkor majd még egyszer próbálkozunk!

[Jóváhagyta: pepe1948, 2011.08.05 18:40]

paderbalazs 2011.08.02 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.08
Megtaláltuk. Jók vagyunk.

NZs 2011.07.31 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.75
Repülőtérre kikísérés utáni Vár-látogatás 4/4.
GCFMKU multi pontjainak keresése közben éppen útba esett, így hát lelépcsőztünk egy emeletet és mivel még volt egy jó negyedóránk az egészkor induló tárlatvezetésig, megkerestük a ládát. Az egyetlen olyan helyen van, ahol a leírás szerint lehet, nem is ezzel volt a gond, hanem a vasárnap délután és a szemerkélő eső ellenére arrafelé lézengő sokasággal, ebből következőleg a láda elővételével! Akármit csináltunk feltűnőek voltunk ott, de végül KáVé - az én takarásomban - abszolválta a feladat nehezét. Gyors logolás után hasonlóan konspiratív visszarejtés következett, majd siettünk a bejárathoz, mert közeledett az egész óra!
Sima felnőtt belépő 3.000,-HUF, de pl. pedagógusoknak ingyenes! A projektorral vetített magyarázó filmecske után beléphettünk a föld alá... A poénokat - a rejtőhöz hasonlóan - én sem lövöm le, de annyit le kell szögezni: az 1 óra nagyon-nagyon rövid minderre, gyakorlatilag végigrohantuk az egészet, megállni, nézelődni, kérdezősködni esélytelen volt. Pedig főleg a gépészeti berendezéseket megnézegettem volna tüzetesebben is! Ezzel együtt érdekes volt az egész, külön említést érdemel a vezetőnk egyedi stílusa! :-)
Állítólag jövőre (?) 90 percesek lesznek a túrák, és/vagy egyénileg is lehet majd bóklászni a folyosórendszerben. Na, akkor lehet, hogy visszajövök majd még egyszer!
Aki szereti a borzongást, az utolsó túra 19h-kor zseblámpás, világítás nélkül... Állítólag izgalmas - vezetőnk azt mondta, ő már annak is örül, ha mindenki épségben visszatér...! :-)
NZs&KáVé

itt jöttünk le egy szinteta bejárat és környéke
a földalatti kórház szája... 
Glac 2011.07.31 11:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Petyabá 2011.07.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Vári séta során útbaejtve.

Tarcsalad 2011.07.24 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.28
Labirintus tura utan. A logbook megtelt, boritora logoltunk.

[Jóváhagyta: pepe1948, 2011.07.24 21:46]

fot01 2011.07.23 16:00 - Megtaláltam
Érdekes élmény a sziklakórház, előtte vagy utána összekötve ezzel a nem túl nehéz rejtéssel.

mazsola069 2011.07.21 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Fallabda elötti gyors levadászás,RAIDERS UTAZÓ ÜGYNÖKÖT elhoztam,átköltözött GCDIOR-ba
Köszi a rejtést.

iminyimi 2011.07.17 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Megtaláltuk!
iminyimi+Kira+Lívia
Megnéztük a sziklakórházat is.
Csodálatos időutazás,profi idegenvezetővel.Ajánlom mindenkinek!!

Ildióbuda 2011.07.16 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Ok. Köszi.

Pet 2011.07.16 05:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.75
Szombati hajnal magányában...

csinesz 2011.07.15 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

TLaci60 2011.07.14 19:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Ezúttal szerencsénk volt, nem úgy mint a múltkor, hogy hemzsegtek a környéken.

Nori01 2011.07.12 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

udkpods 2011.07.12 16:55 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm az élményt! [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

egri.tamas 2011.07.11 20:48 - Megtaláltam
Szép rejtés. Bár kis doboz, de tele van :)
A logbook is betelt. Az első találatom. Mindenkinek ajánlom.

-eresz- 2011.07.11 18:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Nem hittem a GPS-nek, hogy ott van, de a nejem ügyesen megtalálta.
Köszi a rejtést!

timi és a mackó 2011.07.09 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.03
Köszönjük a rejtést. A múzeumban már régebben voltunk, ma csak a ládáért mentünk.

Antissimo 2011.07.07 00:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Könnyen meglett a pontos koordinátáknak és leírásnak köszönhetően. A múzeum nem volt nyitva, de tervbe van véve.

mansan 2011.07.06 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
:-)

Anikó77 2011.07.06 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltam!
Köszi a rejtést!

Gyalogos kupa: 15,2 km

Anikó77

gsoproni 2011.07.03 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
A várlátogatásunk egy érdekes befejezéseként gyűjtöttük be ezt a ládát. Köszönjük a rejtést!

czmauber 2011.07.02 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

Domonkos89 2011.07.02 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
A helyszínhez érés után azonnal meglett a láda, a műszer épphogy csak azt nem mondta, hogy... :) Szóval gyorsan meg lett, gondosan vissza is helyeztük. Köszönjük!

hanola 2011.07.01 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.17
Belül is megnéztem a Sziklakórházat. Érdekes hely, valóban világviszonylatban is egyedülálló. Nekem mégis kicsit nyomasztó volt és sajnáltam az idegenvezetőt, aki 2 éve többé-kevésbé ugyanazt az ismertető szöveget mondja el magyarul és angolul is. Köszi a rejtést! (Ilyen közel ládához szerintem még nem parkoltunk - és mindezt véletlenül...)

josephus 2011.07.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.91
Köszi a rejtést.A kórházat majd egy másik alkalommal megnézem.

Csomi89 2011.07.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Köszi.

geokutya 2011.06.30 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
ebédidei séta közben

Biobori 2011.06.26 19:23 - Megtaláltam
Gckrz közé illesztve kerestem fel. Kicsit bolyongtam, mire meglett.
:-)

mielikki 2011.06.26 18:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Megvan :)

Grizli 2011.06.25 23:25 - Megtaláltam
Gyorsan megtaláltuk, köszönjük

nptamas 2011.06.23 16:30 - Egyéb
Sziasztok!

Tegnap voltam ott. Láttam az üreget, de nem piszkáltam. Egy teljes óvodáscsoport ugrándozott a környéken és roppant érdeklődőek voltak. :) Vettem karszalagot, szombaton megyünk a múzeumba, majd akkor újra próbálkozom.

Sziasztok!

nptamas

mngc 2011.06.22 18:30 - Megtaláltam
Meglett, no meg vettem a közelben karszalagot is.

Topolya 2011.06.21 18:50 - Megtaláltam
ok

QandB 2011.06.21 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Köszönjük a rejtést, hamar meglett :-)

brutte 2011.06.21 13:10 - Megtaláltam
Szép helyen kell végigmenni a ládáért. Köszönjük!

Zeike 2011.06.20 17:50 - Megtaláltam
3/12 Könnyű találat..... Köszönjük! :)

 
yoc 2011.06.19 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.75
.

P306 2011.06.19 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Megtaláltuk.

Georgio 2011.06.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Megvan! :-)

[Jóváhagyta: pepe1948, 2013.11.15 21:30]

Saláta Bogi & Sanya 2011.06.18 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Élményekkel teli, izgalmas egy órás séta a Sziklakórházban. Látni kell!

swiki 2011.06.14 20:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Szép környék, érdekes rejtés!

hajdúk 2011.06.11 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
élmény volt, köszönjük!

msnc 2011.06.11 12:55 - Megtaláltam
Évi és Andrással közös találat. Köszi.

hevike 2011.06.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Közös találat msnc-vel.

CzPeet 2011.06.09 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
Kitérő Mátyás király udvarából!
Köszi a rejtést!

kekboa 2011.06.06 19:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.70
labirintus után gyors találat.

Lehetetlen 2011.06.04 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Megtaláltam

mirrim 2011.06.03 22:06 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.18
Este meglett. Sajnos az időt a logbookba a téli időszámítás szerint írtam. Szép környék lehet, bár nem sokat láttam belőle. Viszont egy csapat lány éppen egy nagy autó mögött öltözött át (only felsőrész!), amikor arra jártam :) ... sajnos túl úriember voltam és nem néztem meg alaposabban, hogy mit nem szabadna látnom :)

Dolex 2011.06.03 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
megtaláltam

nyestke 2011.06.01 06:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszi

Varga family 2011.05.29 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Megtaláltuk.

Dester 2011.05.28 19:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Mai 7/9. Már régóta terveztük, hogy elmegyünk a Sziklakórházba, ma a gellért-hegyi sétánk végefelé valósággá is vált. Nagyon tetszett a kiállítás, kár, hogy kicsit "rohanós" volt, kevés rá az engedélyezett egy óra. Szívesen körülnéztem volna kicsit alaposabban is, a feliratok nagy részére sem volt elég idő. Ettől függetlenül nagyon nagy élmény volt. Hasonlót láttunk Máltán is, de az nem volt ennyire kiépítve.
Még két láda fért bele a mai napba, a soron következő GCifi volt.
Köszönjük a rejtést!

Desterberkaba
berkaba 2011.05.28 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Gyalogos kupa: 10,7km

A múzeum bejárása után kerestük meg a ládikót. A kiállítás nagyon érdekes volt, Máltán jártunk hasonlóban, de az sokkal nyomasztóbb érzetet keltett (katakomba volt). Nyugodtan mehetnek klausztofóbiások, és pánikolósak is :)

Elismerésem azon embereknek, akik itt próbáltak segíteni sebesült társaikon.

Plussz infó: a felnőtt belépő 3000.-/fő. 19 órakor a szerelmes pároknak 33%-ot adnak a belépő árából. Múzeum vezetés minden órában.

Előtte 
IDSx 2011.05.27 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Keegom-al hamar meglett, a szemközti bölcsődés ballagás szép emlékeket idézett fel...:) köszönöm a rejtést. :)

Kee 2011.05.27 16:30 - Megtaláltam
gyors találat I.D-vel
a ládával szemben bölcsőde ballagás volt, de a szülők inkább a versekre figyeltek nem ránk :)
TFTC!

marsoka 2011.05.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltam!

Ninja family 2011.05.24 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Adta magát a rejtek. Sajnos mivel rövid ideig tartózkodtam a környéken, nem volt időm megtekinteni a kórházat. Majd legközelebb.
Köszi a rejtést!

snake 2011.05.21 10:15 - Megtaláltam
A jelszóra azt gondoltam, hogy néhány próbálkozásba beletelik majd, mire jól írom be, de végül is elsőre sikerült.

Errefelé egyébként sokszor jártam már, nem volt újdonság.
A rejtekhelyet a szomszédok nem tudom ismerik-e, mindenesetre csodálkozom, hogy még megvan a doboz.

snake

Azazello 2011.05.17 18:58 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.3.11] [wapon beküldött szöveg]
Meló utáni gyors keresés.

tudo 2011.05.16 09:15 - Egyéb
45 km városi kerékpározás 250 m emelkedéssel munkába menet 6 régi ládával végig szemerkélő esőben a mai előadások, késedelmes HF-ok és pótzh-k előtt.

GCOLI után feltekertem a várba. A múzeumot és környékét korábbról, a láda helyét az előző találatból ismertem. Emlékeztem a rejtekre, a láda azonnal meglett.

GCFMKU következett.

Kerékpáros kupa: 44.07 km

TalálatSziklakórház múzeum bejárat
jattis 2011.05.15 16:00 - Megtaláltam
ok

tompi72 2011.05.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
OK.

GalocaesPereszke 2011.05.11 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltuk. A kórházban már korábban jártunk és nagyon tetszett. Köszi.

spetra 2011.05.10 19:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
:)

Piroshajukishableany 2011.05.10 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
:-)

befi 2011.05.09 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.17
Lebukás nélkül nem lehetett a rejtekhez férni, így nem kockáztattam. 4-5 melós folyamatosan hordta ki a sittet a rejtek melletti vasajtón. Kérlek fogadd el! A kupa miatt szükségem van minden pontra.:) üdv. (be)fi

Kerékpáros kupa: 50,0 km

[Jóváhagyta: pepe1948, 2011.05.09 20:50]

Köszi, ez gyors volt.

EmesESE 2011.05.07 18:31 - Megtaláltam
ok

Zazie 2011.05.06 08:34 - Megtaláltam
Kütyü nélkül az unalmas órák elütése végett. [wapon beküldött szöveg]

esyster 2011.05.05 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.51
Megvagy:-)
Lefele jövet érdekes járműbe botlottunk, tekintsétek meg. A tükörgömb elég érdekes megnyilvánulása, és még forgott is:-)
Peti, Dani
Esyster team

 
Öreges 2011.05.05 11:31 - Megtaláltam
Budapesti tartózkodásom alatt egy budai sétám alkalmával jutottam el ehez a történelmi korházhoz.

Sziklakorház - MúzeumEmléktábla
Feljárat a várbaFeljárat a várba 2
P. Szathmári KárolyEz a lépcső visz a geodobozhoz
raci 2011.05.04 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Pár éve a múzeumok éjszakáján jártunk a sziklakórházban, nagyon érdekes kaland volt az éj közepén. Köszi, hogy visszacsaltál minket.

Crowngu@rd 2011.05.03 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Budapesti "kesselésem" első ládája!

Afromagyar 2011.05.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.69
Köszi a rejtést!

dienespeter 2011.05.02 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
jó rejtés. körültekintőnek kellett lenni nagyon nagy volt a forgalom. köszi a rejtést.

Csaba1 2011.05.01 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.30
Évek óta nem játszottam, játszottunk. Ez volt az újrakezdés...

tamas8_22 2011.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
x

mb2000 2011.04.29 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Dóri megtalálta élete első geoládáját, gratulálunk neki :-D

Hogy örül...! 
Drucki 2011.04.26 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Nem lehetett könnyű ezen a forgalmas helyen egy rejteket találni, de remekűl sikerült.

Ancs 2011.04.25 16:08 - Egyéb
Gyalogos kupa: 11,5 km

bwana 2011.04.24 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Kicsit horror, kicsit nosztalgia. Nem sokan élhették túl a sebesüléseket ilyen körülmények között - na, nem a technika, hanem a háborús állapotok miatt. Köszi a rejtést!

Bwana, Macs, Mauz

Lancelo-T 2011.04.24 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.92
'délidőben, hogy a feltűnést kerülje a tömegen keresztül, ezért kúszva közelítette meg áldozatát'
ilyen keresésnél mindig ez jut eszembe, milyen mókás lehet az ablakokból szemlélődőknek a keresők figyelése :D

kovjutka 2011.04.24 09:30 - Megtaláltam
Várbeli ládázás első állomása.

Piroska18 2011.04.23 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Másodszorra már meglett a rendes jelszóval.

szollosi73 2011.04.23 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Megtaláltuk!
A várban töltöttük a mai napunkat és keresgéltük a közeli ládákat. A GCfMKU multi teljesítése közben sétáltunk el ide a ládáért. Szerencsére nem volt senki a környéken, nyugodtan tudtunk logolni. A Sziklakórházba nem mentünk be, riasztólag hatottak ránk a jegyárak.
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

Takács család 2011.04.21 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi.

Hüsecsalád 2011.04.21 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, Hüse család

groy 2011.04.19 16:39 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

DonRazzino 2011.04.19 11:29 - Egyéb
Gyalogos kupa 11.9 km

zsurbi 2011.04.17 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk! :)

segoy 2011.04.14 12:00 - Megtaláltam
!

AlanTheWild 2011.04.13 07:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.18
A Várban lévő ládák levadászása közben!
Várnom kellett, mert a közeli bölcsöde miatt elég nagy volt a forgalom.

Caleb 2011.04.11 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
100 [wapon beküldött szöveg]

HoXoN 2011.04.10 13:15 - Megtaláltam
A múzemumot is meglátogattuk, mindenkinek ajánlom! Rendkívül érdekes a tárlatvezetés.

Szélkisasszony 2011.04.10 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszi!

Áron31 2011.04.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.22
Köszi a rejtést! :)

Devil 2011.04.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Csak a ládáért mentünk, a kórházba nem volt időnk bemenni.
Köszi a rejtést

Jucci 2011.04.09 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Remek ötlet volt ez a rejtés. Nagy élmény volt a Sziklakórház. Már régen meg akartuk nézni, de a leírás adta meg a végső lökést, hogy menjünk. Köszönjük!

netti007 2011.04.08 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.57
Munka utáni séta során begyűjtve.

A kórházban voltam már korábban, nagy élmény volt, érdemes megnézni!

Jeffrey 2011.04.06 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
:)

Zugi 2011.04.04 21:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Közelben jártam és sötétben egy kis gyenge esőben különösen szeretem a várat, így gondoltam levadászom ezt a pontot.
Máskülönben semmi extra, csak a sziklakórházra hívja fel a figyelmet, ahol még nem jártam, de majd talán egyszer az is sorra kerül.

nemlac 2011.04.04 08:24 - Megtaláltam
Gyors megtalálás volt, de majdnem megmásztam a várfalat is :)
Legközelebb a közeli labirintust is jó lenne meglátogatni.

család09 2011.04.02 16:00 - Megtaláltam
Nagyon nem kellett erőlködnöm, mert egy pont ott dolgozó ember, amikor látta, hogy nagyon célirányosan megyek a semmihez, azonnal szolgálatkészen megmutatta a rejteket, és elmesélte, hogy aznap hányan, milyen országokból voltak már ott! Még az is lehet, hogy ez lesz az ő első találata.

Tibort7 2011.04.02 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Megtaláltam.

LPilot 2011.03.30 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.28
A tavasz 23. pillanata.

melanchton 2011.03.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
ok

vakmeronandi 2011.03.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

YougiBear 2011.03.20 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Szép rejtés, köszönjük!

Nyúl 2011.03.19 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.06
Megvan

Sheilacsaj 2011.03.18 21:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Sokadik nekifutásra, de meglett. GPS híján először a sziklakórház bejáratánál kerestük, másodszor a várba felvezető lépcsőnél, harmadszorra más GPS-sel jöttünk, meg is lett a láda. Sajnos kétszer is elnéztük a ládajelszót, a benne lévő ajándék (?) csipeszre ráírt nevekre hittük azt, hogy az lehet a jelszó, először az egyik névre, majd mikor negyedszer visszatértünk, a másik nevet hittük a jelszónak. Ötödszörre, végre, sikerült megtalálnunk a jó jelszót. Hosszú menet volt, na! :)

csizmás kandúr 2011.03.18 21:30 - Megtaláltam
Nagy nehezen sikerült legyűrni. A jelszó a füzet elején van, minket bezavart a csipesz, ezért újra vissza kellett menni.

Csizmások 2011.03.15 12:00 - Megtaláltam
Voltunk már itt!

LTA 2011.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Ünnepi ládázásunk első ládája. Már régebben jártunk a sziklakórházban - és nagyon tetszett - most csak a láda miatt tértünk vissza.

totzoli65 2011.03.14 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Esti várlátogatás, Wherigo előtti/közbeni gyors találat, a múzeum most kimaradt, majd legközelebb, ha több időnk lesz.
Köszönjük a rejtést!

ha már itt vagyunk ;-)ránksötétedett :-P
rolandar 2011.03.14 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.64
Megtaláltuk

L@zy 2011.03.14 14:39 - Megtaláltam
Családi kirándulás [wapon beküldött szöveg]

habaneroteam 2011.03.13 22:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Nagyon jó rejtés!

Ancs 2011.03.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
A kórházban tett látogatás után kötelező volt ezt is levadászni. Kicsit hosszabb túrára számítottam, a borsos belépő ellenére rengetegen voltak.
Köszi

Sas 2011.03.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Drive + néhány lépcső... Köszi!

sziszko 2011.03.13 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.21
köszi, meg lett!

feel2006 2011.03.13 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Köszi, meglett

Törpe 2011.03.12 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Köszönjük a rejtést! Törpe

carstep 2011.03.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Köszi a megtalálást

Dius&Geri 2011.03.08 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszönjük szépen!

Robin13 2011.03.06 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Köszönet a rejtésért, ami nagyon ügyes, de a leírás alapján nem nehéz a megtalálás.

Kajli 2011.03.06 00:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.85
Ejszakai budapesti turankon Wasterrel, thx :)

savrobi 2011.03.05 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönöm a játékot!

berni77 2011.03.05 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
KKK, alias Kikeleti kirándulás keretében :)
A tolna megyei növényvédő kamarával jöttünk 2 napos ismerd meg Budapestet is kirándulásra,és a Sziklakórház is része volt a programnak. Nagyon tetszett a múzeum. A csoporttól lemaradni nem akartam, úgyhogy logolni nem volt időm, de fényképeket majd töltök fel később. Köszönöm a játékot!

Mabba 2011.03.05 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést!

lanius 2011.03.05 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.67 súly: 2.86
Megvan köszi!

Joanne 2011.03.05 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.26
Nehéz észrevétlennek lenni, főleg ha még keresgél is az ember. Miután meglett átmentünk az utca túloldalára. De ott is kiszúrtak minket: egy dán játékosnak csak a kezébe kellett adni a ládát egy mosoly kíséretében, ja és persze megmutatni, hova legyen szíves visszahelyezni azt. Milyen szép nemzetközi nap, még egy-két szóval szláv nyelvtudásunkat is bővítettük. Mindezek után elindultunk a vár szépségeit felfedezni.
A&E&Zs

eleem 2011.03.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
megtaláltam

Fürkészek 2011.03.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Merész a rejtés, itt túl nagy a forgalom. Mi is Iván fiammal majdnem lebuktunk. Köszönjük! Teljesítette 2 fő.

vViktor 2011.03.01 00:00 - Megtaláltam
Második nekifutásra sikerült!

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Dexter75 2011.02.28 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
A rejtés nagyon jó, de azért egyből meglett :)

AV Team 2011.02.27 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.63
Heliodossal, koszonjuk.

gabris1 2011.02.27 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltuk
gabris1 és gyogyesz
♥ ♥ ♥

Immy 2011.02.22 00:00 - Megtaláltam
Jó rejtés!

sikyviki 2011.02.22 00:00 - Megtaláltam
Mai második. Jó rejtés.

BeeAT 2011.02.20 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Az este leszállt, a láda talált!

keridori 2011.02.20 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltam!

begeba 2011.02.20 12:50 - Megtaláltam
Rendszeresen szaladok fel itt a lépcsőn a Várba. Most a láda miatt jöttem ide. Egy fiatal pár is keresgélt, megpróbáltak benyitni a trafóházba, aztán végül felmentek a lépcsőn. A leírás alapján hamar megleltem a rejteket, de nem volt benne a láda. Már vérzett a kezem, annyira mélyre próbáltam nyúlni a kövek között, de nem volt ott. Pedig a leírás nagyon egyértelmű. De guggolás közben, arról a helyről már látszott, hogy honnan kandikál ki a is doboz. Szerintem az a másik, egy sokkal rosszabb hely. Ráadásul elég feltűnő. Nem tudom ki tehette oda, de az erdeti hely sokkal jobb.

TreffB 2011.02.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
Kissé sokan jártak erre, de második kanyarra meglett.
A rejtekkel én is úgy jártam, mint BeGeBa.

Schmauder Tamás 2011.02.19 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
OK

cicababa 2011.02.19 13:47 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

abc0505 2011.02.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk Dorkával

Mathau 2011.02.17 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.27
Azzal a feltett szándékkal érkeztem, hogy megnézem a kiállítást, de mivel a pénztáros lány már a bejáratnál felbosszantott tudatlanságával és várni is kellett volna majd 1 órát, kihagytam...A rejtés melletti ajtó nyitva volt, pár ember melózott bent. A rejtés a körülményekhez képest nagyon ügyes!

 
anyóca 57 2011.02.13 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam (gps nélkül). Nagyon megörültem neki. Az előző megtalálóval azonos érzéseim vannak magáról a helyszínről.

csbagi 2011.02.13 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Nem tartozik a fő érdeklődési körömbe, ezért bevallom, sajnáltam volna rá a pénzt... De a pénteki tv-műsort, ami erről is szólt, megnéztem!

Cseber 2011.02.13 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Megtaláltam, Ágival!

kocek 2011.02.12 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.50 súly: 2.61
Megvan!!!

Kecske 2011.02.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Szép napos időben, könnyed találat. Köszönjük a rejtést!

Ampulla 2011.02.06 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Kórház megtekintése után levadászva! Köszönjük a rejtést!

geooszi 2011.02.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Most csak a találatot gyűjtöttük be.

CicóMicó 2011.02.06 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.09
Most csak kintről...

The Fox 2011.02.05 20:30 - Megtaláltam
[Az Egyesületre vonatkozó valótlan állítások miatt törölve.
geocaching.hu]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.12 16:00]

Nemethteam 2011.02.05 00:00 - Nem találtam meg
Megtaláltam, bejelentettem a geocaching.com-on, de csak most vettem észre, hogy itt is fenn van. A jelszó sajnos az említett ok miatt nincs.
Köszi a rejtést! A hely szép kivéve a láda közvetlen közelét!

[Elutasította: pepe1948, 2011.02.14 08:25]

pipu 2011.02.04 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Kutyaseta kereteben

Láp Lidérce 2011.01.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
...hogy őszinte legyek, "csak" a Hadtörténeti múzeum volt meg, de az PiciPókot ismerve igen-igen alaposan, a Sziklakórházba ezúttal nem tértünk be...

(Bár gyerkőc néhány igen logikus megjegyzés után, úgyis mint fejlett pincetudatú kőbányai lakos, a hadtörténetiben x+1 óra keringőzés megkérdezte, hogyaszonggggya: mi van odalenn? No, akkor folyt.köv. legközelebb; a mai napi tapasztalatok tükrében nem 2 órásra, de egész naposra tervezett programként, alulról megkoronázva a sziklakórházzal is.)

Persze még az is lehet, hogy még ennél is elébb lecsapok a Várban, csak még összerakom fejben magam. Hm.

Kismadár a Háló szorításában :(((Séta fölfelé
AlászedveEztmosteztígyhogy? kérdezte PiciPók
Nem értem (ezt sem)Szeretem a téli fákat (is)
OdalennSétány
LépcsőosonókHogy őszinte legyek, nem tetszik ahogy lecsiszolják-felújítják ezeket. Túl kontúrtalan így az én szememnek. De sebaj, 2-3 év, meg a szmog, s megint rendben lesz. Pl. az Országházon ez jól nyomonkövethető.
Aztán meg mégsem rakosgattam össze magam:(Majolika
Na, jössz már?Nnnaná, hogy... ... (Nem!)
RoniGyuri 2011.01.29 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Visszamentünk! Újra megtaláltuk! Köszönjük!

Lordenfolc 2011.01.29 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Jó volt!

kicsivuk 2011.01.27 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Megvan! :)

Szilvus 2011.01.26 18:22 - Megtaláltam
Készültünk már ide egy ideje.
Hm, döbbenetes.

tomosny 2011.01.26 18:22 - Megtaláltam
Sziklakórhát miatt mentünk, mindenképpen megéri megnézni bár szerintem nagyon kevés az 1 óra. Szilvusnak eszébe jutott, hogy van itt is láda, wap, és telefonos segítséggel meg lett! Köszi a rejtést!!

Aleph & Rita 2011.01.26 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.82
Hamar meglett, délutáni Várban tett sétánk során. Köszi a rejtést!

wildpig 2011.01.23 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Mai várbéli sétánk első állomása a labirintus volt, onnan adta magát ez a ládika. Utána megnéztük a sziklakórházat, bár a belépők szerintem irreálisan drágák.

GeoDitke 2011.01.22 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Érdekes hely, csak kár, h csak csoportosan látogatható, mert sokan visszariadnak a szerintem is túl magas belépők árán és így nem lehet bejutni.

GeoMogyes 2011.01.22 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.40
OK!

Piroska18 2011.01.22 13:07 - Nem találtam meg
Vári röpsétánk alatt megejtettük... Bár érdekes módon a jelszót nem fogadja el. :-(

NaSza 2011.01.18 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.66
:)

aPPle29 2011.01.18 00:00 - Megtaláltam
Budapesti ládázgatós nap egyik állomása!
Köszi!

Tuulikki 2011.01.16 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Az év első ládája.

soosist 2011.01.16 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Köszönöm szépen!

BiharyG 2011.01.16 15:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.11
Gc közgyűlés után. Köszi az élményt!

BiharyG

szepzsuzsi 2011.01.16 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
MGKE közgyűlés után, hazafelé. Januári tavaszban sok járókelő, de némi kivárással azért elvarázsoltam a rejtekéből a ládát. Köszönöm, tetszett!
szepzsuzsi

levmaster 2011.01.16 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Délutáni séta. Jó sokan voltak a környéken, de sikerül észrevétlenül loggolni :)

Boobuci 2011.01.16 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Könnyen megtalálható, de kezdőknek ideális! :)

Puzzle Apartman Gyula 2011.01.16 11:05 - Megtaláltam
Budai ládázásunk keretében kerestük meg ezt a pontot is. A hely valóban forgalmas. Így a jelszót gyorsan lefotóztuk (hisz jellegzetes pepe jelszóként így a biztos) és már rejtettük is vissza.
A tartalmas leírásnak köszönhetően vissza fogunk még nézni a múzeumba is, de ezzel megvárjuk az esőt.
Köszönjük, hogy megmutattad!

petersson8 2011.01.15 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Nagyon jó a rejtés, kifejezetten jól találta meg a rejtő a helyet hozzá!
Sztella első találata. :)

MirP 2011.01.15 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.94
Hát nem toom... Meglett ez is, de a rejtés, maga a hely nekem nem tetszett, elég ilyen pisi-beálló helynek tűnik... Szerintem lehetne ott a Sziklakórház környékén máshova is rejteni, de azért köszi! ;)

Éva 2011.01.15 11:38 - Megtaláltam
Végre sikerült megnézni a Sziklakórházat, köszönjük a rejtést!

George65 2011.01.15 00:00 - Megtaláltam
köszi!!!

8Rita8 2011.01.15 00:00 - Megtaláltam
köszi!!!

Goblin 2011.01.15 00:00 - Megtaláltam
köszi!!!

Atmosz&Zozmosz 2011.01.11 16:35 - Megtaláltam
Megvan :-)

Hegedüs 2011.01.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.44
A kiállítás érdekes, a belépőjegy ára húzós (3000 Ft).
A.

vissza2 2011.01.08 15:20 - Nem találtam meg
Pont lemerült a telóm mikor felértünk a kórház bejáratához, amin futott az IGO, de így is sikerült megtalálni, mert a kommentekből emlékeztünk néhány dologra:) Kellemes környezet, laza séta.

[Elutasította: pepe1948, 2011.01.18 17:18]

koponya 2011.01.08 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Megvan! Köszi.

kópé1993 2011.01.07 13:36 - Megtaláltam
.

riekom 2011.01.05 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszi a rejtést!

Gabor67 2011.01.02 14:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Attolico 2011.01.02 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
A kórház meglátogatása előtt levadászva. Nagyon érdekes kiállítás, érdemes felkeresni. Köszönjük!

fejermate 2011.01.02 00:00 - Megtaláltam
Jó rejtés, a múzeumban még nem voltam, talán majd egyszer.

boroka 2010.12.31 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Kár, hogy nem volt nyitva :-(
boroka

szapi 2010.12.29 09:39 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

grw766